Lediga jobb Aveny Ögonklinik AB i Borås

Se alla lediga jobb från Aveny Ögonklinik AB i Borås. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Borås som finns inom det yrket.

Aveny Ögonklinik söker optiker

Ansök    Nov 28    AVENY ÖGONKLINIK AB    Optiker
Om oss Aveny Ögonklinik är en etablerad ögonklinik sedan 2009 och har under åren hjälpt och behandlat över 100.000 patienter och utfört över 20 000 synfels- och gråstarrsoperationer. Vår personal är specialister inom sina områden och har lång och gedigen erfarenhet. Vi expanderar ständigt och söker nu en optiker som vill ta nästa steg i sin karriär och vara med i utvecklingen av våra kliniker i Göteborg, Halmstad och Borås tillsammans med oss!  Om tjänst... Visa mer
Om oss
Aveny Ögonklinik är en etablerad ögonklinik sedan 2009 och har under åren hjälpt och behandlat över 100.000 patienter och utfört över 20 000 synfels- och gråstarrsoperationer. Vår personal är specialister inom sina områden och har lång och gedigen erfarenhet. Vi expanderar ständigt och söker nu en optiker som vill ta nästa steg i sin karriär och vara med i utvecklingen av våra kliniker i Göteborg, Halmstad och Borås tillsammans med oss! 


Om tjänsten:
Som optiker hos oss har du en varierad tjänst inom ögondiagnostik med huvudfokus på kundbemötande. I rollen som optiker är du en central del i kundresan från start vid förundersökning, inför behandling till uppföljning och återbesök. Arbetet sker i nära samarbete med våra ögonspecialister, sjuksköterskor och koordinatorer. 
Rollen innebär flertal olika arbetsuppgifter i samband med refraktiv- lins och laserbehandlingar samt kataraktkirurgi vilket innefattar undersökningar så som visus, ar, tonuskontroller, synfältsundersökning, ögonbottenfotografering/OCT, biometri, topografi samt refraktionering.


Kvalifikation och erfarenhet
Vi söker dig som är legitimerad optiker, meriterande är självklart om du har erfarenhet av refraktiv kirurgi.
Vi ser att du som person är strukturerad, ansvarstagande, flexibel och brinner för ditt yrke. Du har ett genuint intresse av att jobba med människor med alla typer av synfelsproblematik och önskar fördjupa din kunskaper inom ögonsjukdomar och synfelbehandlingar.
Kontakta oss om du vill ta nästa steg i din yrkeskarriär och bli en del av en av de ledande aktörerna inom refraktiv kirurgi som verkligen ligger i framkant med den allra senaste tekniken.


Omfattning av tjänst:
Heltid inom Aveny Ögonklinik
(placeringsort Göteborg men arbete på annan klinik så som Borås och Halmstad förekommer)
Tjänstgrad kan diskuteras om så önskas. Visa mindre

Undersköterska/läkarassistent till vår ögonmottagning i Borås

Aveny Ögonklinik är en väletablerad ögonklinik som har funnits i Göteborg sedan 2009. Vi har under åren hjälpt och behandlat över 100 000 patienter och utfört över 85 000 synfels- och gråstarrsoperationer. Vi fortsätter att expandera och söker därför en undersköterska till vår nystartade klinik/mottagningsenhet i Borås. Vi söker dig som har yrkeserfarenhet som undersköterska men också har en känsla för service och bemötande. Du bli en del av ett mindre tea... Visa mer
Aveny Ögonklinik är en väletablerad ögonklinik som har funnits i Göteborg sedan 2009. Vi har under åren hjälpt och behandlat över 100 000 patienter och utfört över 85 000 synfels- och gråstarrsoperationer. Vi fortsätter att expandera och söker därför en undersköterska till vår nystartade klinik/mottagningsenhet i Borås. Vi söker dig som har yrkeserfarenhet som undersköterska men också har en känsla för service och bemötande. Du bli en del av ett mindre team som består av en vårdadministratör tillika klinikansvarig och läkare. Som ansiktet utåt för kliniken söker vi en person som är glad, positiv, tillmötesgående person som alltid har ett leende på läpparna och som gör det yttersta för att hjälpa våra sökande patienter med diverse ögonproblem.
Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som har en utbildning som undersköterska. Yrkeserfarenhet är meriterande inom liknande yrkeskategorier.
Din kompetens
Du har god datorvana, god vana vid patientjournalhantering samt goda kunskaper inom hantering av administrativa dataprogram.
Vi ser att du är strukturerad, stresstålig, flexibel, kan arbeta självständigt, men även som en del i ett team. Du kan lägga upp dina arbetsdagar på ett effektivt sätt. Du är utåtriktad och har en god och professionell patientkontakt men även en god relation till dina kollegor.
Arbetsbeskrivning
Du kommer ingå i ett mindre team tillsammans med vårdadministratör samt läkare.
I tjänsten som undersköterska kommer du lära dig att assistera läkare vid mottagningsbesök. Vilket innebär att du assisterar läkaren med att utföra olika undersökningar i samband med utredning och diagnosticering vilket t.ex. kan innebära:
· Anamnes
· Kontrollerar och mäter synen
· Mäta styrka på glasögon
· Mäter ögats tryck
· Autorefraktor
· Dilaterar
· Tar OCT/ögonbottenfoto
· Utför synfältsundersökningar
· Assisterar vid enklare polikliniska ingrepp

Utöver ovanstående arbetsuppgifter kan tjänsten även innefatta ansvarsområden/arbetsuppgifter såsom:
· Göra beställningar och ta emot leveranser
· Patient/remisshantering
· Svara i telefon och handlägga patientärenden
· Hantera remisser och svar
· Boka sjukresor, tolk m.fl.
· Lokalvård inkl. rengöring av utrustning och apparatur


Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med service och kundbemötande. Som ansiktet utåt för kliniken söker vi en person som är glad, positiv, tillmötesgående och stresstålig.
Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som är undersköterska. Det är även meriterande med yr yrkeserfarenhet inom liknande yrkeskategori.
Din kompetens
Du har god datorvana, god vana vid patientjournalhantering samt goda kunskaper inom hantering av administrativa dataprogram.
Vi ser att du är strukturerad, stresstålig, kan arbeta självständigt, men även som en del i ett team. Du kan lägga upp dina arbetsdagar på ett effektivt sätt. Du är utåtriktad och har en god samt professionell patientkontakt men även en god relation till dina kollegor. Eftersom att du kommer ingå i ett litet team är flexibilitet och att samarbete a och o.
Frågor och ansökan
Vid eventuella frågor ring eller smsa verksamhetschef, Jonathan Berggren på telefon: 0721-57 44 33 eller maila [email protected]
Skicka din ansökan till: [email protected]
Sista ansökningsdag: 2021-03-29
Tillträde snarast möjligt eller enligt överenskommelse #jobbjustnu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre