Lediga jobb Beves Express AB i Borås

Se alla lediga jobb från Beves Express AB i Borås. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Borås som finns inom det yrket.

Timvikarier till Godsservice Borås

Ansök    Sep 21    Beves Express AB    Distributionsförare
Om du gillar ett serviceinriktat arbete med många kundkontakter, trevliga arbetskamrater, varierande arbetstider och ett snabbt tempo så passar det här jobbet definitivt dig! Arbetsuppgifter Du rings in vid behov som extraresurs. Hos oss kommer du att ingå i vårt team med ca 30 chaufförer, 3 arbetsledare, platschef och driftchef. En arbetsdag kan bestå av uppgifter som lastning, lossning, utkörning av styckegods och partisändning direkt till kund. Vi har e... Visa mer
Om du gillar ett serviceinriktat arbete med många kundkontakter, trevliga arbetskamrater, varierande arbetstider och ett snabbt tempo så passar det här jobbet definitivt dig!
Arbetsuppgifter
Du rings in vid behov som extraresurs. Hos oss kommer du att ingå i vårt team med ca 30 chaufförer, 3 arbetsledare, platschef och driftchef. En arbetsdag kan bestå av uppgifter som lastning, lossning, utkörning av styckegods och partisändning direkt till kund. Vi har en modern lastbilspark och håller till på DB Schenkers terminal.
Vi är ett åkeri i Borås med det huvudsakliga uppdraget att tillgodose företag i Västra Götaland med kompletta transport- och logistiklösningar. För DB Schenker är vi den största transportören i Västra Götaland av krets- och lokaltrafik. Vi erbjuder också hemleverans av paket till privatpersoner. Stationeringsort är Borås.
Fördelar med att jobba hos oss
Vi erbjuder trygg anställning genom ett tecknat kollektivavtal för lön och villkor och vi har ett gott samarbete med Transport-förbundet. Vi har även bra personalförmåner att erbjuda som gym, roliga personalaktiviteter och rabatter.
Kvalifikationer
Vi söker vikarier för B körkort, C-körkort med giltig YKB, truckkort, ADR
Erfarenhet som lastbilsförare är meriterande, men inte ett krav. Har du lätt till skratt, en förmåga att sprida energi och arbetsglädje omkring dig och gillar när saker går undan kommer du att trivas hos oss! Du har ett gott öga för hur du lastar olika typer av gods optimalt i lastbilen. Du är också social och gillar att lösa ev problem tillsammans med våra kunder.
Vi ser i första hand att du har C-kort samt ett giltigt YKB. E-kort är meriterande, då vi ofta behöver köra med släp. Det kommer att glädja oss lite extra om du även innehar truckförarbevis och ett giltigt ADR-bevis för farligt gods.
Om oss
Vi på Godsservice Borås ingår i Holfastkoncernen. Vi lägger stor vikt vid att du ska trivas med ditt arbete och dina kollegor. Med rätt yrkeskompetens är det vår övertygelse att trivseln också avspeglas i sättet vi utför vårt arbete på och hur vi hanterar mötet med våra kunder.
Olika kunder förutsätter att du som lastbilschaufför alltid löser uppdraget på det sätt som ger den specifika kunden bästa möjliga service. Målet är att Godsservice ska vara bäst på service åt DB Schenkers alla kunder. Visa mindre