Lediga jobb Joakim Apelqvist Transport AB i Borås

Se alla lediga jobb från Joakim Apelqvist Transport AB i Borås. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Borås som finns inom det yrket.

Timpersonal sökes för Chaufförsjobb

Hej! Vi söker just nu efter nya timvikarier till vår verksamhet! Vi utför distribution dagtid, kvällstid samt nattetid veckans alla dagar! Detta görs med lätta lastbilar (B-kort) samt tung lastbil (C-kort). Vi ser gärna studenter och pensionärer som sökande också! Är man flexibel med vilka tider man kan arbeta så finns det möjlighet till mycket arbete. Arbetet är förlagt med väldigt få stopp gentemot "normal distribution". Körningarna är väl anpassade för ... Visa mer
Hej! Vi söker just nu efter nya timvikarier till vår verksamhet! Vi utför distribution dagtid, kvällstid samt nattetid veckans alla dagar! Detta görs med lätta lastbilar (B-kort) samt tung lastbil (C-kort).
Vi ser gärna studenter och pensionärer som sökande också!
Är man flexibel med vilka tider man kan arbeta så finns det möjlighet till mycket arbete. Arbetet är förlagt med väldigt få stopp gentemot "normal distribution". Körningarna är väl anpassade för både unga och äldre personer.
För rätt person kan det även bli aktuellt för ett längre vikariat.
Vi är ett litet familjeföretag beläget centralt i Borås. Vi har nya fräscha bilar och är ett härligt gäng om 10 personer där delningen mellan kvinnor och män är 50/50.
Vi ser gärna att man har ett intresse för branschen och att man är flexibel! Vi har ett litet lag men har väldigt stor laganda.


Krav är B-kort, god arbetsförmåga, svenska i tal & skrift samt att har man även C-kort är YKB ett krav!
Vi ser personer med C-kort samt ADR 1.3 som väldigt meriterande.
Första kontakt sker via mail där man bifogar CV & personligt brev!
Platserna kommer att tillsättas omgående. Visa mindre

Vi söker två chaufförer dag&natt

Vi söker just nu 2st chaufförer för enkel distribution! Vi har gjort en kraftig ökning med 500% dom senaste 18månaderna och vi söker just nu 2st personer som vill hänga med oss på vår resa. Du kommer att få arbeta i ett litet sammansvetsat gäng där samarbete och hög arbetsmoral är A&O. Vi transporterar reservdelar med merparten inom fordonsindustrin. Detta görs utav lätta lastbilar nattetid. Sökes 1st - Chaufför för 75% anställning, 5 dagar i veckan. (Det... Visa mer
Vi söker just nu 2st chaufförer för enkel distribution!
Vi har gjort en kraftig ökning med 500% dom senaste 18månaderna och vi söker just nu 2st personer som vill hänga med oss på vår resa. Du kommer att få arbeta i ett litet sammansvetsat gäng där samarbete och hög arbetsmoral är A&O.
Vi transporterar reservdelar med merparten inom fordonsindustrin. Detta görs utav lätta lastbilar nattetid.
Sökes 1st - Chaufför för 75% anställning, 5 dagar i veckan. (Det finns chans till mer arbetstid.) Denna tjänsten är en tillsvidaretjänst efter sedvanlig provanställning på 6månader. Vi ser gärna att man har erfarenhet ifrån nattarbete för denna tjänst.
Sökes även 1st - Chaufför för extrajobb både natt och dagtid. Här söker vi någon som kan vara väldigt flexibel och köra när det uppkommer sjukdomar och ledigheter! Finns chans till mycket extrajobb då vi får en hel del extrakörningar m.m.
Vi efterlyser personer som har ett intresse för yrket och har hög arbetsmoral. Man bör ha förståelse att det är ett litet företag med allt vad det innebär.
Tjänsterna kommer att tillsättas omgående!
I utbyte får man ett riktigt härligt gäng till kollegor och här håller vi det familjärt. Vi hjäper alltid varandra så att alla ska ha det så bra som möjligt!
KRAV är B-kort!
Ansökningarna skickas Endast i första hand via Mail!
Väl mött! Visa mindre

B-korts chaufför sökes Natt!

Hej! Då en av våra anställda ska börja studera så söker vi nu en ny chaufför i dennes ställe! B-korts chaufför sökes för lätt distribution nattetid (in night delivery)! Start i Augusti eller enligt ö.k! -Vi utgår samt avslutar i Borås. -Du bör ha vanan att arbeta natt! -Fast anställning efter sedvanligt 6mån provanställning. - Du bör vara en team-player. - 75% tjänst med chans till mer timmar. Vi erbjuder nya fordon, härliga kollegor och bra u... Visa mer
Hej!


Då en av våra anställda ska börja studera så söker vi nu en ny chaufför i dennes ställe!


B-korts chaufför sökes för lätt distribution nattetid (in night delivery)!


Start i Augusti eller enligt ö.k!


-Vi utgår samt avslutar i Borås.
-Du bör ha vanan att arbeta natt!
-Fast anställning efter sedvanligt 6mån provanställning.
- Du bör vara en team-player.
- 75% tjänst med chans till mer timmar.


Vi erbjuder nya fordon, härliga kollegor och bra upplägg!


Vi går efter kollektivavtalet!


Hör av er vid intresse eller frågor!


0734-359053


[email protected]


Mvh Joakim Apelqvist Visa mindre

Timjobb & Sommarjobb

Vi söker just nu efter en eller flera personer som kan arbeta hos oss i sommar, men finns även stor chans till anställning! Vi söker även en person med C-kort som kan köra på timmar vid behov för expresskörningar. Vi utför våra transporter med lätta och tunga lastbilar, både dag och natt och arbetstiderna kan därför variera. För C-korts tjänsten är YKB ett krav! ADR & Truckkort är meriterande! Utgångsort är Borås. Sök via MAIL! Visa mer
Vi söker just nu efter en eller flera personer som kan arbeta hos oss i sommar, men finns även stor chans till anställning! Vi söker även en person med C-kort som kan köra på timmar vid behov för expresskörningar.
Vi utför våra transporter med lätta och tunga lastbilar, både dag och natt och arbetstiderna kan därför variera.
För C-korts tjänsten är YKB ett krav!
ADR & Truckkort är meriterande!
Utgångsort är Borås.


Sök via MAIL! Visa mindre

Chaufför för NattDistribution. B-kort.

Hej. Vi utökar igen och letar just nu efter 1 chaufför som vill ingå i ett litet sammansvetsat team. Vi söker en chaufför som har erfarenhet utav nattjobb och trivs att arbeta den tiden på dygnet. Tjänsten är deltid från 75% och är en tillsvidareanställning med sedvanlig provanställning på 6mån. Arbetsschema är 24:00- ca 06:00, Söndag - Torsdag. Denna tjänsten utförs med lättlastbil. Vi söker dig som bland annat har hög arbetsmoral, är flexibel gällande a... Visa mer
Hej.
Vi utökar igen och letar just nu efter 1 chaufför som vill ingå i ett litet sammansvetsat team.
Vi söker en chaufför som har erfarenhet utav nattjobb och trivs att arbeta den tiden på dygnet.
Tjänsten är deltid från 75% och är en tillsvidareanställning med sedvanlig provanställning på 6mån.
Arbetsschema är 24:00- ca 06:00, Söndag - Torsdag.
Denna tjänsten utförs med lättlastbil.
Vi söker dig som bland annat har hög arbetsmoral, är flexibel gällande arbetstider och har ett högt ansvarstagande.
Vi är ett litet företag och man bör vara införstådd på vad det innebär!
I utbyte kan vi erbjuda en bra arbetsplats där du har bra kollegor, kör nya fordon och alltid blir uppskattad för ditt arbete.
Vi utför transporter inom Borås, Marks och Alingsås kommun i huvudsak men även Jönköping, Göteborg och Sjuhärad med omnejd dagligen.
Har man erfarenhet från branschen är det meriterande, men ej ett krav.
Tillgång till egen bil är ett krav!
Har man även ADR är detta meriterande.


Vi söker även en person som kan tänka sig att hoppa in vid ledigheter, sjukdomar och toppar. Arbetstiderna är varierande och är förlagda både dag, natt och helg.
Vi kommer att gå på personlig tillämpning!


Ansökningar sker endast på mail!


Tjänsterna kommer att tillsättas snarast. Visa mindre

B & C - Chaufför sökes Timvikarie

Hej. Vi söker nu dig som exempelvis är studerande och kan styra över dina tider. Vi är ett litet sammansvetsat gäng som ställer upp på varandra. Arbetstiderna kan infalla både under dag och nattetid. Behovet kan komma med väldigt kort varsel, så man bör vara väldigt flexibel. Behovet är främst vid sjukdom och ledighet men kan även behövas vid extra körningar. Möjlighet till arbete under sommaren finnes också för rätt person. Vi transporterar gods ino... Visa mer
Hej.
Vi söker nu dig som exempelvis är studerande och kan styra över dina tider. Vi är ett litet sammansvetsat gäng som ställer upp på varandra.
Arbetstiderna kan infalla både under dag och nattetid. Behovet kan komma med väldigt kort varsel, så man bör vara väldigt flexibel.
Behovet är främst vid sjukdom och ledighet men kan även behövas vid extra körningar. Möjlighet till arbete under sommaren finnes också för rätt person.
Vi transporterar gods inom Borås, Mark och Alingsås kommun med omnejd. Vi använder oss utav både lätta och tunga lastbilar.
Krav vid ansökan på lätta lastbilarna:
B-kort.
ADR- Meriterande.
Krav på Tung lastbil:
C-Kort.
ADR- Meriterande.
YKB- Krav.
Truckkort -Meriterande.
!!Ansökningarna tas endast emot via MAIL!! Visa mindre

Chaufför för NattDistribution. B-kort.

Hej. Vi växer och letar just nu efter 1-2 chaufförer som vill ingå i ett litet sammansvetsat team. Vi söker en chaufför som har dokumenterad erfarenhet utav nattjobb. Tjänsten är en tillsvidareanställning med sedvanlig provanställning på 6mån. Vi söker även en person som kan tänka sig att hoppa in vid ledigheter, sjukdomar och toppar. Arbetstiderna är varierande och är förlagda både dag, natt och helg. Vi söker dig som bland annat har hög arbetsmoral, är ... Visa mer
Hej.
Vi växer och letar just nu efter 1-2 chaufförer som vill ingå i ett litet sammansvetsat team.
Vi söker en chaufför som har dokumenterad erfarenhet utav nattjobb. Tjänsten är en tillsvidareanställning med sedvanlig provanställning på 6mån.
Vi söker även en person som kan tänka sig att hoppa in vid ledigheter, sjukdomar och toppar. Arbetstiderna är varierande och är förlagda både dag, natt och helg.
Vi söker dig som bland annat har hög arbetsmoral, är flexibel gällande arbetstider och har ett högt ansvarstagande.
Vi är ett litet företag och man bör vara införstådd på vad det innebär.
I utbyte kan vi erbjuda en bra arbetsplats där du har bra kollegor, kör nya fordon och alltid blir uppskattad för ditt arbete.
Vi utför transporter inom Borås och Marks kommun i huvudsak men även Jönköping, Ulricehamn, Tranemo och Göteborg dagligen. Transporterna utförs med hjälp av lätta lastbilar. Vi kör distribution och expressgods.
Har man erfarenhet från branschen är det meriterande, men ej ett krav.
Tillgång till egen bil är ett krav!
Har man även ADR är detta meriterande.


Vi kommer att gå på personlig tillämpning!


Ansökningar sker endast på mail!


Tjänsterna kommer att tillsättas snarast. Visa mindre

B-Chaufför sökes för nattjobb!

Hej. Vi växer och letar just nu efter 1-2 chaufförer som vill ingå i ett litet sammansvetsat team. Vi söker en chaufför som har dokumenterad erfarenhet utav nattjobb. Tjänsten är en tillsvidareanställning med sedvanlig provanställning på 6mån. Vi söker även en person som kan tänka sig att hoppa in vid ledigheter, sjukdomar och toppar. Arbetstiderna är varierande och är förlagda både dag, natt och helg. Vi söker dig som bland annat har hög arbetsmoral, är... Visa mer
Hej.
Vi växer och letar just nu efter 1-2 chaufförer som vill ingå i ett litet sammansvetsat team.
Vi söker en chaufför som har dokumenterad erfarenhet utav nattjobb. Tjänsten är en tillsvidareanställning med sedvanlig provanställning på 6mån.
Vi söker även en person som kan tänka sig att hoppa in vid ledigheter, sjukdomar och toppar. Arbetstiderna är varierande och är förlagda både dag, natt och helg.
Vi söker dig som bland annat har hög arbetsmoral, är flexibel gällande arbetstider och har ett högt ansvarstagande.
Vi är ett litet företag och man bör vara införstådd på vad det innebär.
I utbyte kan vi erbjuda en bra arbetsplats där du har bra kollegor, kör nya fordon och alltid blir uppskattad för ditt arbete.
Vi utför transporter inom Borås och Marks kommun i huvudsak men även Jönköping, Ulricehamn, Tranemo och Göteborg dagligen. Transporterna utförs med hjälp av lätta lastbilar. Vi kör distribution och expressgods.
Har man erfarenhet från branschen är det meriterande, men ej ett krav.
Tillgång till egen bil är ett krav!
Har man även ADR är detta meriterande.


Vi kommer att gå på personlig tillämpning!


Ansökningar sker endast på mail!


Tjänsterna kommer att tillsättas snarast. Visa mindre

B&C-Chaufför sökes!

Hej. Vi har nu en ledig tjänst och letar just nu efter 1st C-Chaufför som vill ingå i ett litet sammansvetsat team. Tjänstegraden är 75%. Arbetet är nattlig distribution inom Borås och Marks kommun. Arbetet är förlagt Sön - Tors med start cirka 24:00 varje pass. Man bör ha vana ifrån nattarbete. Vi utgår och avslutar alltid i Borås. Vår verksamhet innefattar till största del reservdelsdistribution. För rätt person är detta en tillsvidareanställning genom... Visa mer
Hej.
Vi har nu en ledig tjänst och letar just nu efter 1st C-Chaufför som vill ingå i ett litet sammansvetsat team.
Tjänstegraden är 75%. Arbetet är nattlig distribution inom Borås och Marks kommun. Arbetet är förlagt Sön - Tors med start cirka 24:00 varje pass. Man bör ha vana ifrån nattarbete.
Vi utgår och avslutar alltid i Borås.
Vår verksamhet innefattar till största del reservdelsdistribution.
För rätt person är detta en tillsvidareanställning genom 6månaders provanställning.
Vi söker en person som har ett intresse i transportbranschen samt bland annat har Hög arbetsmoral, är väldigt flexibel gällande arbetstider och har ett högt ansvarstagande.
Då vi är ett litet företag så bör vara införstådd på vad det innebär. Man bör kunna hjälpa till på andras pass än sitt eget genom att vara flexibel.
I utbyte kan vi erbjuda en bra arbetsplats där du har bra kollegor, kör nya fordon och alltid blir uppskattad för ditt arbete.
ADR - Meriterande!
YKB - Krav!
Tillgång till egen bil är ett krav!
Truckkort - Meriterande!
Vi kommer att gå på personlig tillämpning!


Tjänsten är öppen för start i Januari 2022.
——


Vi söker även en person för distribution med B-kort. Tjänstegrad 83%.
Ansökningar sker endast på mail!! Visa mindre

Söker en nattuggla till Chaufför, B-kort.

Hej. Vi söker nu efter en, alternativt två personer som vill ingå i ett litet sammansvetsat team. Den fasta tjänsten börjar redan 1/3. Tjänsten innefattar nattarbete. Vi söker dig som bland annat har hög arbetsmoral, är flexibel gällande arbetstider och har ett högt ansvarstagande. I utbyte kan vi erbjuda en bra arbetsplats där du har bra kollegor, kör nya fordon och alltid blir uppskattad för ditt arbete. Vi utför transporter i Borås och Marks kom... Visa mer
Hej.
Vi söker nu efter en, alternativt två personer som vill ingå i ett litet sammansvetsat team. Den fasta tjänsten börjar redan 1/3.


Tjänsten innefattar nattarbete.
Vi söker dig som bland annat har hög arbetsmoral, är flexibel gällande arbetstider och har ett högt ansvarstagande.


I utbyte kan vi erbjuda en bra arbetsplats där du har bra kollegor, kör nya fordon och alltid blir uppskattad för ditt arbete.


Vi utför transporter i Borås och Marks kommun i huvudsak med hjälp av lätta lastbilar. Vi kör distribution.
Arbetstiderna för denna tjänst är från cirka 01:00 till och med cirka 07:00, Sön-Tors.


Vi är även i behov efter en timvikarie som kan köra någon dag i veckan och kan rycka in vid sjukdom och ledigheter. Både dag och nattetid.


Har man erfarenhet från branschen är det meriterande, men ej ett krav.
Vi kommer att gå på personlig tillämpning


Tjänsten är tillsvidareanställning med sedvanlig provanställning.


Tjänsten kommer att tillsättas snarast.


#jobbjustnu Visa mindre

B-Chaufför sökes. Extra,Behov & Deltid.

Hej. Vi söker nu efter en, alternativt två personer som vill ingå i ett litet sammansvetsat team. Tjänsten innefattar minst två fasta dagar per vecka, samt även att vara vår backup vid sjukdom och ledigheter. Vi söker dig som bland annat har hög arbetsmoral, är flexibel gällande arbetstider och har ett högt ansvarstagande. I utbyte kan vi erbjuda en bra arbetsplats där du har bra kollegor, lön enligt kollektivavtal, kör nya fordon och alltid blir uppskatt... Visa mer
Hej.
Vi söker nu efter en, alternativt två personer som vill ingå i ett litet sammansvetsat team.
Tjänsten innefattar minst två fasta dagar per vecka, samt även att vara vår backup vid sjukdom och ledigheter.
Vi söker dig som bland annat har hög arbetsmoral, är flexibel gällande arbetstider och har ett högt ansvarstagande.
I utbyte kan vi erbjuda en bra arbetsplats där du har bra kollegor, lön enligt kollektivavtal, kör nya fordon och alltid blir uppskattad för ditt arbete.


Vi utför transporter i Borås och Sjuhärad med hjälp av lätta lastbilar under dygnets alla timmar!
Arbetstiderna på dom fasta dagarna är enligt Ö.K.
Vi kommer även från och med januari 2021 kunna erbjuda en fast deltidstjänst för rätt person.


Har man erfarenhet från branschen är det meriterande, men ej ett krav.
Vi kommer att gå på personlig tillämpning.


Tjänsten kommer att tillsättas snarast. Visa mindre