Lediga jobb POWER Cleaning Sweden AB i Borås

Se alla lediga jobb från POWER Cleaning Sweden AB i Borås. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Borås som finns inom det yrket.

Hemstädare med fingertoppskänsla för kvalitet!

Powercleaning Sweden Ab är ett städföretag som grundades 2009, vi har sen dess levererat städning till kontor, privatpersoner och föreningar i Göteborg, Borås med omnejd. För oss är det "Ett rent nöje" och det ska det vara för dig som personal anställd hos oss med. "Vi städar både ditt hem och arbetsplats snabbt och effektivt med fokus på kvalitet" är ett av våra ledord vi jobbar efter. Vi vill alltid ge våra kunder det lilla extra och med ett stort pers... Visa mer
Powercleaning Sweden Ab är ett städföretag som grundades 2009, vi har sen dess levererat städning till kontor, privatpersoner och föreningar i Göteborg, Borås med omnejd.
För oss är det "Ett rent nöje" och det ska det vara för dig som personal anställd hos oss med.
"Vi städar både ditt hem och arbetsplats snabbt och effektivt med fokus på kvalitet" är ett av våra ledord vi jobbar efter.
Vi vill alltid ge våra kunder det lilla extra och med ett stort personligt engagemang hjälper vi kunder runt om och vi värnar om vardagsglädjen med välstädade hem och lokaler. Att hjälpa kunder få mer tid över till annat är en ren glädje för oss.
Är du en glädjespridare och brinner för att ge service åt folket, välkommen att söka tjänsterna hos oss! 50-80 % tjänst - hemstädning & kontorsstäd i Göteborg med omnejd.


Vi söker dig som brinner för service och har tidigare erfarenhet av hemstäd samt kontorstäd!


Du som söker uppfyller följande krav:
- Du har minst 1 års erfarenhet inom städning av privatbostäder/kontor
- Du ska vara kvalitetsmedveten och lyhörd för kundens behov.
- Du har goda kunskaper i svenska språket och kunna läsa och förstå svenska instruktioner.
- Du innehar B-körkort.
- Du värdesätter en arbetsmiljö där vi alla är lojala och ansvarstagande som individer.
-Du har en känsla för detaljer och kan utöver städning även effektivt utföra sysslor som strykning, organisation av saker i hemmet. Samt tvätta utefter tvättråd på kläder mm.


Vill du få chansen att jobba i vårt glada team.
Skicka ditt CV till [email protected] Visa mindre