Lediga jobb Taraneh Consulting AB i Borås

Se alla lediga jobb från Taraneh Consulting AB i Borås. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Borås som finns inom det yrket.

Sjuksköterska till vaccinationsmottagning

Mediva är vårdgivaren som fokuserar på preventiv vård. Vi erbjuder vaccinationer, hälsokontroller och läkarintyg. Nu öppnar vi i Borås och söker dig som är utbildad sjuksköterska/distriktssjuksköterska eller läkarstudent termin 9+. Vi söker dig som: brinner för vaccination och preventiv vård trivs med att rådge och vägleda våra trevliga kunder inom våra verksamhetsområden är mån om att alltid ge god service och ett bemötande som överträffar kundens förvä... Visa mer
Mediva är vårdgivaren som fokuserar på preventiv vård. Vi erbjuder vaccinationer, hälsokontroller och läkarintyg. Nu öppnar vi i Borås och söker dig som är utbildad sjuksköterska/distriktssjuksköterska eller läkarstudent termin 9+.


Vi söker dig som:
brinner för vaccination och preventiv vård
trivs med att rådge och vägleda våra trevliga kunder inom våra verksamhetsområden
är mån om att alltid ge god service och ett bemötande som överträffar kundens förväntan
är van vid att arbeta självständigt, är ansvarstagande och trygg i sin yrkesroll
ständigt vill vidareutbildas inom vaccination, hälsokontroller och andra preventiva vårdinsatserOmfattning heltids-, deltids- eller timanställning med arbetstider vardagar 10-19 samt helger 10-17.


Urval och intervju sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre