Lediga jobb som Ridinstruktör/Ridlärare i Borås

Se lediga jobb som Ridinstruktör/Ridlärare i Borås. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Borås som finns hos arbetsgivaren.

Tämta Ridklubb söker ridlärare

Tämta Ridklubb är en ideell förening och är ansluten till Svenska Ridsportförbundet. Vi bedriver ridskoleverksamhet samt ridläger för alla åldrar samt kunskapsnivå och har idag närmare 280 medlemmar och ca 190 uppsättningar per vecka. I all utbildning och ridning står hästarnas välmående och hållbarhet i fokus. Ridklubben har sin verksamhet i vackra Tämta med nytt stall, två ridhus varav ett nytt under 2020 och en stor paddock. Hästarna går i flock och har... Visa mer
Tämta Ridklubb är en ideell förening och är ansluten till Svenska Ridsportförbundet. Vi bedriver ridskoleverksamhet samt ridläger för alla åldrar samt kunskapsnivå och har idag närmare 280 medlemmar och ca 190 uppsättningar per vecka. I all utbildning och ridning står hästarnas välmående och hållbarhet i fokus.
Ridklubben har sin verksamhet i vackra Tämta med nytt stall, två ridhus varav ett nytt under 2020 och en stor paddock. Hästarna går i flock och har minst en dag i veckan ledigt. Det finns plats för 16 ridskolehästar och 18 medlemsuppstallade hästar.
Då en av våra ridlärare meddelat att hon inte kan fortsätta till hösten så söker vi dig som är positiv, engagerad och ansvarstagande. Du är självgående, flexibel och gillar ordning och reda. Du arbetar självständigt och är en del av vårt team där vi hjälper varandra vid behov. Du är en förebild för våra barn och ungdomar i allt du gör samt har våra hästar i full fokus
Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår att: planera, leda och utvärdera lektioner för både barn, ungdomar och vuxna på alla nivåer inom både hoppning och dressyr.
Vi ser gärna att du bidrar med idéer och tankar om hur vi kan utveckla vår verksamhet.
Ridlärare SRL I el motsvarande erfarenhet är önskvärd men stor vikt läggs på personlig förmåga, lämplighet och erfarenhet, högre utbildning är meriterande. B-körkort är önskvärt.
Omfattning
Lördagar och eventuellt fredagar.
Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning. Lön enligt avtal.
Tillträde 20 augusti 2022.
Sista ansökningsdag 20 juli. Ansökan med CV och personligt brev skickas till [email protected]
Frågor besvaras av Monica Röed, tfn 0763-395933 Visa mindre