Lediga jobb som Personlig assistent i Borås

Se lediga jobb som Personlig assistent i Borås. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Borås som finns hos arbetsgivaren.

Personlig assistent sökes nära Borås

Vi söker dig som är fördomsfri, lyhörd, har en öppen attityd och som vill arbeta som personlig assistent åt en 24 årig kille med autism. Vi söker en person till vår arbetsgrupp som hjälper mig i mina dagliga aktiviteter. Du som söker är ansvarfull, har ett eget driv, öppen för att lära sig nya saker och arbetar efter fasta rutiner. Du skall med tydlighet och förutsägbarhet (bland annat via bildstöd) arbeta för att hjälpa mig att klara av min vardag, ägna ... Visa mer
Vi söker dig som är fördomsfri, lyhörd, har en öppen attityd och som vill arbeta som personlig assistent åt en 24 årig kille med autism.
Vi söker en person till vår arbetsgrupp som hjälper mig i mina dagliga aktiviteter. Du som söker är ansvarfull, har ett eget driv, öppen för att lära sig nya saker och arbetar efter fasta rutiner.

Du skall med tydlighet och förutsägbarhet (bland annat via bildstöd) arbeta för att hjälpa mig att klara av min vardag, ägna mig åt fritidsintressen, träna på och utveckla mina färdigheter.

Jag älskar att planera och välja bland spännande matrecept, som vi tillsammans åker och handlar, sedan lagar vi maten från grunden. Min specialitet är husmanskost.

Jag tycker om fysisk aktivitet och att röra på mig. T.ex. utevistelse och att upptäcka skog o mark.

Mycket viktigt att du har körkort, för att vi ska kunna åka ut på äventyr i närområdet.
Du kommer ingå i ett team av assistenter som arbetar målinriktat efter tydlig struktur och målbild.

Skriv ett personligt brev till mig och berätta varför du vill bli min assistent.
Vi söker personer som vill arbeta heltid, arbetet är förlagt på rullande schema dag-, kvällstid och helger. Huvudsakligen i Fritsla eller där kunden befinner sig.

Vi ser gärna att du ser långsiktigt på jobbet eftersom autism gynnas av kontinuitet.

Vi önskar att du har tillgång till bil och att du är rökfri.

Låter detta intressant? Sök jobbet redan nu. Intervjuer sker löpande.

Utdrag ur belastningsregistret ett krav. Visas vid intervju. Visa mindre

1 Tillsvidare nattjänst på 26,75%

Om 7H Assistans 7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996. 7H erbjuder anställning i ett omtänksamt och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en god förmåga till samarbete, flexibilitet och omtanke som märks och präglar mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste personen i vårt företag. Vad är 7H Assistans? 7H assistans ä... Visa mer
Om 7H Assistans
7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996.
7H erbjuder anställning i ett omtänksamt och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en god förmåga till samarbete, flexibilitet och omtanke som märks och präglar mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste personen i vårt företag.
Vad är 7H Assistans?
7H assistans är ett väletablerat företag inom personlig assistans som drivs av en ekonomisk förening. Det innebär att 7H drivs utan vinstintresse och att ett eventuellt överskott går tillbaka in i verksamheten. Det har gjort det möjligt för oss att starta en daglig verksamhet under namnet Kamgarns Aktivitetshus som är tillgängligt för dem som uppbär vår assistans.
Om Personlig Assistans:
En människa med funktionsnedsättning är egentligen inte en människa med särskilda behov utan en människa med vanliga behov som måste tillgodoses av särskilda insatser
Hur är det att arbeta hos oss?
Att vara personlig assistent på 7H Assistans innebär att du gör en värdefull insats för en medmänniska. Våra kunder är alla unika och med olika behov, i olika åldrar och med olika önskemål – precis som vem som helst.
Arbetsuppgifter:
Din uppgift är att följa satta rutiner med delegerande HSL-insatser, stödja kunden med allt som sker i vardagen. Kunden är en kvinna som bor i egen lägenhet i Borås och är i behov av personlig omvårdnad samt praktiska uppgifter som tillhör ett hushåll. Att arbeta som personlig assistent innebär att du är personens händer och fötter och att du kan förmedla det som sker i omgivningen.
Arbetstider:
Du arbetar utifrån kundens behov och det beslut som kunden har antingen via Kommunen eller Försäkringskassan. Arbetstiderna är förlagda till nattarbete, vardag som helg. Oftast arbetar du på egen hand, viss aktivitet har kunden dubbelassistans.
7H Assistans följer gällande kollektivavtal och regler som gäller. Kollektivavtalet som gäller för oss är tecknat mellan Kommunal och Vårdföretagarna Almega. Visa mindre

Flexibel timvikarie sökes

Är du flexibel och har lätt för att ställa om och ställa upp vid akuta situationer, då kan du vara den jag söker. Jag har stort behov av timvikarier som med kort varsel kan täcka upp för ordinarie assistenter när de blir sjuka. Du behöver kunna jobba dygn (med sovande natt). Innan du söker denna tjänst vill jag att du funderar igenom hur du är tillgänglig och skriver det i din ansökan. Jag vill även att du skriver varför du söker denna tjänst. Som timvi... Visa mer
Är du flexibel och har lätt för att ställa om och ställa upp vid akuta situationer, då kan du vara den jag söker.

Jag har stort behov av timvikarier som med kort varsel kan täcka upp för ordinarie assistenter när de blir sjuka. Du behöver kunna jobba dygn (med sovande natt).

Innan du söker denna tjänst vill jag att du funderar igenom hur du är tillgänglig och skriver det i din ansökan. Jag vill även att du skriver varför du söker denna tjänst.

Som timvikarie har du en viktig roll i min assistentgrupp och bygger trygghet för mig, att du kan ställa upp och jobba när behovet uppstår, som oftast är akut.

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet som personlig assistent. Allt du behöver kunna får du ordentlig introduktion i innan du börjar jobba ensam.

-Du måste vara vaccinerad mot Covid-19, pga att jag är i riskgrupp.

- Rökfri

Som personlig assistent hos mig är du endast min styrka. Planerar och beslutar gör jag själv.

Låter detta intressant? Vänta i så fall inte med din ansökan. Visa mindre

Personlig assistent till 28 årig kille timanställning

Ansök    Nov 22    Sanda Assistans AB    Personlig assistent
Vill du känna att du gör skillnad i en människas vardag? Vi söker dig som tycker om att jobba med människor och som trivs i att vara en hjälpande hand. Vi på Sanda Assistans söker personliga assistenter till en av våra kunder i Svenljunga. Vår kund är en 28 årig man, som har assistans dygnet runt. Han är döv och kommunicerar genom teckenspråk. Om tjänsten: Vi söker timanställda Som personlig assistent hos honom så kommer du att hjälpa honom i hans varda... Visa mer
Vill du känna att du gör skillnad i en människas vardag? Vi söker dig som tycker om att jobba med människor och som trivs i att vara en hjälpande hand.
Vi på Sanda Assistans söker personliga assistenter till en av våra kunder i Svenljunga.
Vår kund är en 28 årig man, som har assistans dygnet runt.
Han är döv och kommunicerar genom teckenspråk.


Om tjänsten:
Vi söker timanställda
Som personlig assistent hos honom så kommer du att hjälpa honom i hans vardag.
Det innefattar hjälp med personlig omvårdnad, hushållsgöromål, aktiviteter m.m
Vi söker dig som är flexibel och kan anpassa ditt arbete efter kundens behov och kunna ta egna initiativ.
Kunden är ute på aktiviteter så körkort och bil är ett krav.
Samt ett krav att kunna teckenspråk.
Du som söker ska inte vara rädd för djur då hamster finns i hemmet. Visa mindre

Personlig assistent till 25-årig kille i Skara

Vill du känna att du gör skillnad i en människas vardag? Gillar du att jobba med människor? Då har vi jobbet för dig. För kunds räkning söker vi nu en personlig assistent för en visstidsanställning på ca 100 % i Skara. Arbetstiderna för denna tjänst är dagtid och varierar mellan vardagar och helger. Kunden har assistans dygnet runt med vaken natt. Schemat på dagtid är kl 08-20 och natten kl 19.45-08. Man kan dela dagens pass så det blir två kortare pass ... Visa mer
Vill du känna att du gör skillnad i en människas vardag? Gillar du att jobba med människor? Då har vi jobbet för dig.

För kunds räkning söker vi nu en personlig assistent för en visstidsanställning på ca 100 % i Skara. Arbetstiderna för denna tjänst är dagtid och varierar mellan vardagar och helger.

Kunden har assistans dygnet runt med vaken natt. Schemat på dagtid är kl 08-20 och natten kl 19.45-08. Man kan dela dagens pass så det blir två kortare pass (kl 08-14 och 14-20)

Som assistent är du kundens förlängda arm, du kommer också att befinna dig i kundens hem så det är viktigt att kunden har en trivsam hemmiljö. Som assistent önskar vi att du är positiv och initiativtagande.

Omvårdnad utav kund hör till de dagliga arbetet så du bör ha erfarenhet utav någon form av omvårdnadsarbete. Gärna inom personlig assistans. Ditt arbete är självständigt så det är något du måste vara bekväm med. Kunden har en lift i hemmet så erfarenhet av detta är meriterande men inte avgörande.

Exempel på vad för aktiviteter kunden tycker om är spela Ps5, X-box, kolla på film, teknikintresserad och lyssna på musik. Kunden är fullt kommunikativ och är högst delaktig i framtagandet samt planering utav aktiviteter och utflykter.
Då all kommunikation sker direkt med kund bör du tala svenska obehindrat.

Körkort och bil är ett måste då det inte finns kommunala förbindelser till kunden. Kunden har även en egen bil som man kan använda sig av när man ska ut på aktiviteter.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Om Frösunda Personlig assistans

Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information

- Anställningsform: Tillsvidareanställing

- Omfattning: Heltid

- Arbetstid: Dag och kväll

- Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 15/12-23

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta Jennifer Larsson verksamhetschef Frösunda 010-130 33 14

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent i Alingsås

Ansök    Nov 21    Primacura AB    Personlig assistent
Primacura är ett omsorgsföretag inom LSS, som erbjuder personlig assistans och daglig verksamhet. Företaget etablerades 2007 med huvudkontor i Borås samt ett lokalkontor i Kinna. Vi värdesätter närhet till våra kunder och medarbetare, av den anledningen finns mestadels av våra kunder i Sjuhärad, Västra Götaland och Halland. Som företag ser vi till allas lika värde, där trivsel och tillhörighet är av största vikt. Vår ambition är att skapa goda relationer o... Visa mer
Primacura är ett omsorgsföretag inom LSS, som erbjuder personlig assistans och daglig verksamhet. Företaget etablerades 2007 med huvudkontor i Borås samt ett lokalkontor i Kinna. Vi värdesätter närhet till våra kunder och medarbetare, av den anledningen finns mestadels av våra kunder i Sjuhärad, Västra Götaland och Halland.
Som företag ser vi till allas lika värde, där trivsel och tillhörighet är av största vikt. Vår ambition är att skapa goda relationer och tillgänglighet, vi arbetar nära tillsammans med fokus på kvalité och personlig service för att skapa trygghet för våra kunder och medarbetare.
Vi är anslutna till Vårdföretagarna, Almega och och har kollektivavtal.
Som personlig assistent behöver du ha empati och respekt för den du arbetar för. Yrket ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och engagemang. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent.
Vi behöver stärka vårt team och söker personliga assistenter till en glad 26-årig tjej i Alingsås.
Du som söker skall vara ambitiös och genuint intresserad av att arbeta med andra människor och ser detta som ett långsiktigt uppdrag. Du får med fördel anse att du har förmågan att helt naturligt smälta in i ett redan befintligt glatt arbetsteam. Då komunikation och trygghet är av yttersta vikt är det ett krav att man talar svenska obehindrat.
Viktigast är också personkemin och personlig lämplighet, även om vi ser det som meriterande att du som söker har jobbat med vård och omsorg sedan tidigare på något sätt. Visa mindre

Personlig assistent till kvinna med MS

Bärkraft Assistans AB arbetar med assistans för barn, ungdomar och vuxna som har funktionsnedsättningar som ger rätt till personlig assistans enligt LSS. Vi söker omgående en assistent till en av våra kunder i Borås. Kvinnan har MS och behöver hjälp för att klara sina fysiska behov under dagen. Du som assistent kommer hjälpa henne med hygien, mat och att kunna bibehålla sina kroppsfunktioner genom träning. Tjänsten är ett vikariat på ca 3 veckor under... Visa mer
Bärkraft Assistans AB arbetar med assistans för barn, ungdomar och vuxna som har funktionsnedsättningar som ger rätt till personlig assistans enligt LSS.

Vi söker omgående en assistent till en av våra kunder i Borås.
Kvinnan har MS och behöver hjälp för att klara sina fysiska behov under dagen. Du som assistent kommer hjälpa henne med hygien, mat och att kunna bibehålla sina kroppsfunktioner genom träning.

Tjänsten är ett vikariat på ca 3 veckor under ordinarie personals semester. Visa mindre

Personlig assistent till ung kille med autism

Bärkraft Assistans AB arbetar med assistans för barn, ungdomar och vuxna som har funktionsnedsättningar som ger rätt till personlig assistans enligt LSS. Vår kund är en busig 18 år gammal kille med autism som behöver stöttning och vägledning i sin vardag. Han har svårigheter inom verbal kommunikation och interaktion med andra. Han är fysiskt aktiv och tycker om att bada, promenera, cykla men även att röra på sig inomhus. Det finns även stunder då han b... Visa mer
Bärkraft Assistans AB arbetar med assistans för barn, ungdomar och vuxna som har funktionsnedsättningar som ger rätt till personlig assistans enligt LSS.

Vår kund är en busig 18 år gammal kille med autism som behöver stöttning och vägledning i sin vardag.

Han har svårigheter inom verbal kommunikation och interaktion med andra. Han är fysiskt aktiv och tycker om att bada, promenera, cykla men även att röra på sig inomhus. Det finns även stunder då han bara vill sitta still en längre period. Viktigt att du inte har lätt för att bli rastlös.

Viktigt i detta arbetet är att man är uppmärksam och kan växla mellan olika tempon. En stor del av ditt arbete är även att ha god tillsyn till vår kund då han är väldigt impulsiv och inte förstår varken konsekvenser eller risker.

Arbetet innebär att följa kunden i sin vardag och hjälpa honom med det han själv inte klarar av att hantera. Ditt arbete innebär även att vara en pedagogisk vän som ger honom möjligheten att utvecklas inom de områden han har svårigheter med.

I arbetet med kunden jobbar vi inspirerat av Son-Rise. En pedagogik som bygger på lågaffektivt bemötande, acceptans och att man följer personens intresse för att genom det kunna skapa utmaningar för kunden som i sin tur ger möjlighet till utveckling.

Kunden går i skolan under förmiddagen. Tjänsten gäller eftermiddag/kväll samt helg.

Tjänsten är en timanställning med möjlighet till förlängning.
Detta är en tjänst som är bra att kombinera med exempelvis studier. Visa mindre

Personlig Assistent till 11-årig Albansk flicka i Ulricehamn

Ansök    Nov 13    Sanda Assistans AB    Personlig assistent
Just nu söker vi dig som vill ha ett stimulerande och utmanande arbete. Flickan har svår utvecklingsstörning och Epilepsi. Hon kommunicerar genom att ljuda och peka på saker hon vill ha. Du kommer stödja flickan i hennes bostad före och efter skoltid, samt helger och lov. Du som person måste vara lyhörd och observant då flickan har stora omvårdnadsbehov. Visa mer
Just nu söker vi dig som vill ha ett stimulerande och utmanande arbete. Flickan har svår utvecklingsstörning och Epilepsi. Hon kommunicerar genom att ljuda och peka på saker hon vill ha. Du kommer stödja flickan i hennes bostad före och efter skoltid, samt helger och lov.
Du som person måste vara lyhörd och observant då flickan har stora omvårdnadsbehov. Visa mindre

Kvinnlig personlig assistent till 60-årig gubbe i Bollebygd, vik ca 75 %

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand. Arbetstiderna är förlagda på dagar, kvällar och helger enligt ett rullande schema. Jag är en 60-årig man som bor på en gård tillsammans med min fru och har en progressiv muskelsjukdom. På gå... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.


Arbetstiderna är förlagda på dagar, kvällar och helger enligt ett rullande schema.

Jag är en 60-årig man som bor på en gård tillsammans med min fru och har en progressiv muskelsjukdom.

På gården har vi flera olika slags djur varav några är ganska stora (kameler) och därför måste du både gilla att umgås med djur och att hjälpa mig med skötseln som de behöver. Har du egen erfarenhet av exempelvis hästar så är det en fördel. Dessutom får du gärna vara händig och kunna utför enklare reparationer, som jag hade gjort om jag inte hade haft mina funktionsnedsättningar.

Du behöver ha körkort och tillgång till bil, eftersom ingen kollektivtrafik är utbyggd. Sen ingår det i tjänsten att ibland köra min anpassade buss.

Det är viktigt att du ibland kan sysselsätta dig själv en stund, när jag vill vara ifred och då kan du till exempel sitta i ett annat rum och läsa en bok eller scrolla på mobilen.

Du, liksom jag, gillar kultur i olika former, film, teater, musik med mera.

På samma sätt tror du, liksom jag, på allas lika värde, oavsett hudfärg, religion eller sexuell läggning.

Eftersom jag har ett visst samhällsengagemang och ibland åker på möten och deltar i olika manifestationer, är det viktigt att du är bekväm med detta.

Jag badar ett par gånger i veckan, som rehab, och då ingår det i tjänsten att vara med i den uppvärmda bassängen tillsammans med mig.

I och med att jag är infektionskänslig och har påverkan på lungorna så är det bra om du kommer från en så infektionsfri miljö som möjligt. 

Är du dessutom musiker och vän med enklare musikprogram och har vana av datorer så är det en fördel då jag gärna sänder podd och behöver lite stöd i mixandet mm.

Personlig lämplighet och att vi "klickar" är viktigare än betyg, men jag ser gärna att du har någon form av erfarenhet eller sjukvårdsutbildning i bagaget. Funkar vi bra tillsammans så tar vi det därifrån. 

Bra om du är bekväm med vardagliga hushållsuppgifter så som till exempelvis städning, tvätt och matlagning mm.

Viktigast för mig är att du har en schysst människosyn och jag tänker att om vi träffas så kan både du och jag ställa de frågor som vi vill ha svar på, jag är också mån om att du har ett intresse för assistentyrket då det är ett av de viktigaste yrken som finns. (även om det inte syns i lönekuverten????)


GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personliga assistenter sökes till en man som bor i centrala Bollebygd!

Ansök    Nov 1    Humana AB    Personlig assistent
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Humana assistans söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder s... Visa mer
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Humana assistans söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder som bor i centrala Bollebygd. Som personlig assistent kommer du vara honom behjälplig med allt från hushållsarbete, aktiviteter och personlig hygien. Din arbetsplats är där mannen befinner sig antingen i hemmet eller på olika ärenden. Mannen är intresserad av att se på film och sport, lyssna på musik samt att gå på konserter och teater.

Vi söker dig som är positiv och social. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner, utan att behöva styrning efter varje moment. Du tycker om att arbeta med människor och ser ett stort värde i att hjälpa andra.

Mannen har assistans dygnet runt och arbetstiderna är mellan 07:45- 20.00, samt 06:00- 20.00 på både vardagar och helgdagar. Vi söker nu personliga assistenter med chans till fast schemarad på 50%,

Ett krav för tjänsten är att du ska ha ett körkort. Utöver det ser vi gärna att du är rökfri, har god fysik och har erfarenhet av manuell rullstol på ett säkert sätt.

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men främst vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, då det är personkemin mellan dig och mannen som kommer vara nyckeln till en god assistans.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig Assistent - BORÅS (Tim/Behov alt. Semestervikarie)

Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans. 7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996. 7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste personen i vårt företag.... Visa mer
Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans.
7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996.
7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste personen i vårt företag.
Vi på 7h Assistans söker nu dig som vill arbeta som tim/behovs anställd alternativt semestervikare hos en man i BORÅS.
Arbetstiden är ca 17.00 - 20.00 (Måndag-Fredag) Viss flexibilitet är önskvärd.
Även pass mellan 09.00-15.00 kan förekomma.
Varmt välkommen med din ansökan!. Visa mindre

Personlig assistent

Ansök    Okt 31    Sanda Assistans AB    Personlig assistent
Vill du känna att du gör skillnad i en människas vardag? Vi söker dig som tycker om att jobba med människor och som trivs i att vara en hjälpande hand. Vi söker en personlig assistent till en kvinna på 58 år i Fristad. Hon uppskattar att du är lyhörd, omtänksam och tycker om att göra mindre dagsutflykter, gå promenader och fredags-mysa framför tv:n. Hon bor i en lägenhet i centrala Fristad nära både natur och centrum. Här får du chansen att arbeta tillsamm... Visa mer
Vill du känna att du gör skillnad i en människas vardag?
Vi söker dig som tycker om att jobba med människor och som trivs i att vara en hjälpande hand.
Vi söker en personlig assistent till en kvinna på 58 år i Fristad.
Hon uppskattar att du är lyhörd, omtänksam och tycker om att göra mindre dagsutflykter, gå promenader och fredags-mysa framför tv:n.
Hon bor i en lägenhet i centrala Fristad nära både natur och centrum.
Här får du chansen att arbeta tillsammans med ett härligt team assistenter.
Vi ser gärna att du har erfarenhet inom vård/omsorg men det är inget krav
Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Personlig assistent sökes till Autistisk 25-årig kille i Tranemo kommun.

Fröken Fridas Assistans är ett litet och personligt assistansföretag med stor omsorg för våra anställda. Vi önskar engagerade och positiva medarbetare som brinner för att arbeta med människor. Fröken Fridas Assistans är ett litet och personligt assistansföretag med stor omsorg för våra anställda. Vi önskar engagerade och positiva medarbetare som brinner för att arbeta med människor. Vi söker nu en personlig assistent till en autistisk kille på 23 år... Visa mer
Fröken Fridas Assistans är ett litet och personligt assistansföretag med stor omsorg för våra anställda. Vi önskar engagerade och positiva medarbetare som brinner för att arbeta med människor.

Fröken Fridas Assistans är ett litet och personligt assistansföretag med stor omsorg för våra anställda. Vi önskar engagerade och positiva medarbetare som brinner för att arbeta med människor.


Vi söker nu en personlig assistent till en autistisk kille på 23 år. Han är en glad och positiv kille med mycket humor vars störta intresse är datorer, så som Programmering och Spel men tycker även om och musik och bilturer.

Kunden bor i Tranemo kommun och har en egen lägenhet i anslutning till familjens hem och stor del av arbetstiden är förlagd till det privata hemmet. Familjen har djur och det är därför viktigt att du som assistent inte är allergisk mot pälsdjur. 

Du som söker bör vara en glad och humoristisk person med glimten i ögat. Tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent inom autismspektrumstörning är meriterande men inte ett krav. Det viktigaste är att du har rätt personlighet och attityd för att fungera bra tillsammans med Kunden. Du bör även vara lyhörd, flexibel och ansvarstagande som person.

Kunden söker personer i ålder 25 år och uppåt.

Ett krav är att du har körkort och egen bil.
 
 
Lön: God timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Omgående 
Arbetstid/Varaktighet: Heltid/Varierande - dag, kväll, helg. Visa mindre

Glad och sprallig 11-årig tjej söker assistent!

Ansök    Okt 27    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en glad och sprallig 11-årig tjej som bor i Borås tillsammans med mina föräldrar och äldre bröder. Jag älskar att bada, pyssla, titta på Youtube, baka, spela spel, busa med bröderna samt åka på äventyr. Eftersom jag har en fysisk funktionsnedsättning och sitter i rullstol så behöver jag din hjälp. Annat som du som assistent hjälper mig med är ståträning (efter program) och stretchning. Vem är du? Jag söker dig som är tålmodig, driv... Visa mer
Vem är jag?


Jag är en glad och sprallig 11-årig tjej som bor i Borås tillsammans med mina föräldrar och äldre bröder. Jag älskar att bada, pyssla, titta på Youtube, baka, spela spel, busa med bröderna samt åka på äventyr. Eftersom jag har en fysisk funktionsnedsättning och sitter i rullstol så behöver jag din hjälp. Annat som du som assistent hjälper mig med är ståträning (efter program) och stretchning.

Vem är du?
Jag söker dig som är tålmodig, driven, kan ta egna initiativ och som har barnasinnet kvar! Du som söker behöver vara i god fysik form eftersom man behöver kunna lyfta mig. Du måste också behärska svenska språket bra. Kan du teckenspråk så är det ett plus i kanten, men det är inget krav. Även körkort är önskvärt, men inte heller det är något krav. Dock är det ett krav att du tål pälsdjur eftersom vi har en liten kattunge.

Om tjänsten:
2 kvällar per vecka och varannan helg (lör och sön). Arbetstiderna på vardagar är ca kl 15.30-20.00 och 10-18 på helg. Vi kan anpassa schemat efter dina önskemål.

Tjänstens tillträde är omgående. Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Välkommen att ansöka!
Annonsens ref.nr: 1119
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Vill du jobba med en glad och estetiskt lagd tjej i Skene?

HEJ! Vill du bli min nya personliga assistent? Jag är en glad 19-årig tjej på väg mot vuxenlivet som söker dig som vill hjälpa mig med den resan och med min vardag. Du kommer att vara anställd av Vivida Assistans som är mitt assistansbolag, men själva jobbet utför du där jag är – hemma, hos kompisar eller hos släkten, på semester, på träning, med mera.   KORT OM MIG Jag är en glad tjej med en CP-skada som bor hemma. Jag behöver din stöttning i en de... Visa mer
HEJ!

Vill du bli min nya personliga assistent? Jag är en glad 19-årig tjej på väg mot vuxenlivet som söker dig som vill hjälpa mig med den resan och med min vardag.

Du kommer att vara anställd av Vivida Assistans som är mitt assistansbolag, men själva jobbet utför du där jag är – hemma, hos kompisar eller hos släkten, på semester, på träning, med mera.

 

KORT OM MIG

Jag är en glad tjej med en CP-skada som bor hemma. Jag behöver din stöttning i en del moment i vardagen, exempelvis av- och påklädning och viss hygien. Du får också gärna peppa mig att göra så mycket som möjligt på egen hand så att jag utvecklas efter mina egna förutsättningar. Eftersom jag är på väg ut i vuxenlivet söker jag nu efter dig som kan och vill stötta och hjälpa mig i min självständighet!

Min vardag är som de flesta andra tonåringars, jag gillar bland annat att träna, sitta med mobilen och lyssna på musik. Ibland vill jag också umgås med familjen och vänner. Jag är estetiskt lagd och jag älskar musik samt målar och pysslar gärna. Jag tackar inte heller nej till att titta på en spännande fotbollsmatch.

 

KÄNNER DU IGEN DIG?

Vill du vara en del av mitt liv och min vardag? Du kommer få hänga med mig på träningar och tävlingar och när jag träffar kompisar eller åker iväg med familjen, men också ibland bara hänga på mitt rum och titta på film.

Är du en glad person med energi? Har du intresse av att motivera, peppa och stötta mig i min vardag? Jag kommunicerar via tecken och bilder, har du erfarenhet av dessa är det ett stort plus i kanten. Stämmer detta in på dig? Tveka inte att höra av dig!

 

ARBETSTIDER OCH TJÄNSTGÖRINGSGRADER

Tjänsten är på ca 25-50%, med möjlighet att hoppa in extra. Vi söker också en timvikarie. 

Arbetet utförs framförallt kvällar och helger (minst 1 helg per månad) men också på vardagar dagtid under skolloven.

 

ATT VARA ANSTÄLLD PÅ VIVIDA

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

 

DIN LÖN

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

 

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Sista ansökningsdag är 2023-11-24. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

 

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-med-funktionsnedsattning/. Registerutdraget du ska använda heter "LSS – utdrag belastningsregistret".

Om Vivida


Vivida Assistans är en komplett assistansanordnare som funnits sedan 2004. Med gedigen erfarenhet och trygg arbetsledning erbjuder vi en komplett helhetslösning för våra kunders assistans. Vi finns i hela landet och är en arbetsgivare som värnar om våra medarbetare på riktigt. Våra kunder har även tillgång till kvalificerad juridisk kompetens. Vår verksamhet bygger på en stark värdegrund, för vilken vi tilldelats den högsta R-licensen i etiskt företagande. Vi har kollektivavtal och är medlem i Vårdföretagarna. 

Läs mer om oss:
http://www.vivida.se
https://www.youtube.com/channel/UC-iIgCvlt8r5VH5UcKmLD8w
https://www.instagram.com/vivida.se/
https://www.facebook.com/vividaassistans/
https://www.linkedin.com/company/vivida-assistans-ab?original_referer=https://vivida.se/ Visa mindre

Kvinnlig personlig assistent till Bollebygd, 50-80%

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Arbetstider 07.45-20.00, alla dagar i veckan på ett rullande schema. Jag är en 53-årig man som bor i centrala Bollebygd. På grund av mina funktionsnedsättningar, har jag personlig assistans dyg... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Arbetstider 07.45-20.00, alla dagar i veckan på ett rullande schema.

Jag är en 53-årig man som bor i centrala Bollebygd.

På grund av mina funktionsnedsättningar, har jag personlig assistans dygnet runt och nu söker jag två assistenter som kan arbeta antingen 50 % eller 80 %.

Mina intressen är att se på film och sport, lyssna på musik samt gå på konsert och teater. Du kommer vara med och assistera mig i vardagens alla sysslor.

Du som söker bör vara en social person. För mig är det viktigt att du är lugn, trygg och empatisk. Du behöver förstå samt själv tala flytande svenska så att du enkelt kan ta emot mina muntliga instruktioner.

Du måste ha körkort, eftersom tjänsten innebär att du skall köra min bil när jag skall iväg. Utöver detta ser jag gärna att du är rökfri, har god fysik och erfarenhet att hantera manuell rullstol på ett säkert sätt. Har du tidigare erfarenhet inom vårdyrket så är det ett stort plus!

Tjänsterna börjar som timanställningar och trivs vi tillsammans så kan de övergå till visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar, med en tjänstgöringsgrad på antingen 50 % eller 80 %.

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kvinnlig personlig assistent till Bollebygd, 50-80%

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Arbetstider 07.45-20.00, alla dagar i veckan på ett rullande schema. Jag är en 53-årig man som bor i centrala Bollebygd. På grund av mina funktionsnedsättningar, har jag personlig assistans dyg... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Arbetstider 07.45-20.00, alla dagar i veckan på ett rullande schema.

Jag är en 53-årig man som bor i centrala Bollebygd.

På grund av mina funktionsnedsättningar, har jag personlig assistans dygnet runt och nu söker jag två assistenter som kan arbeta antingen 50 % eller 80 %.

Mina intressen är att se på film och sport, lyssna på musik samt gå på konsert och teater. Du kommer vara med och assistera mig i vardagens alla sysslor.

Du som söker bör vara en social person. För mig är det viktigt att du är lugn, trygg och empatisk. Du behöver förstå samt själv tala flytande svenska så att du enkelt kan ta emot mina muntliga instruktioner.

Du måste ha körkort, eftersom tjänsten innebär att du skall köra min bil när jag skall iväg. Utöver detta ser jag gärna att du är rökfri, har god fysik och erfarenhet att hantera manuell rullstol på ett säkert sätt. Har du tidigare erfarenhet inom vårdyrket så är det ett stort plus!

Tjänsterna börjar som timanställningar och trivs vi tillsammans så kan de övergå till visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar, med en tjänstgöringsgrad på antingen 50 % eller 80 %.

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

14-årig kille söker jordnära och aktiv assistent som gillar att vara ute

Ansök    Okt 23    Alma Assistans AB    Personlig assistent
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö. Jag är en aktiv kille på 14 år som söker nya assistenter till min härliga assistentgrupp. Jag söker dig som gill... Visa mer
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö.

Jag är en aktiv kille på 14 år som söker nya assistenter till min härliga assistentgrupp.
Jag söker dig som gillar att vara ute i ur och skur och gillar ett högt tempo. Jag älskar alla former av bollsporter och jag är enligt min och andras mening bäst i världen på dem. Jag tycker om att spela tillsammans med min assistent, min lillebror och hans kompisar. Jag bor tillsammans med min familj på landet utanför Borås.
Jag behöver en assistent som vill jobba två pass per vecka kl. 07-18, men även kan tänka sig lite kvälls och helgpass emellanåt. Arbetstiderna är förlagda till vardagar mellan 07:00-16/18:00 och 16/18:00-22:00.
Jag har ett stort medicinskt behov som kräver en stor noggrannhet och ett stort ansvarstagande av dig som assistent. Eftersom jag kommunicerar via tecken så är det väldigt viktigt att du som assistent är väl bevandrad i det svenska språket och talar god svenska. Att kunna tecken är meriterande.
Känns detta som ett jobb för dig så skicka in ditt CV och personliga brev så hoppas jag att vi ses på en intervju.
Du kan redan nu beställa utdrag från polisens belastningsregister arbeta med barn inom LSS. Visa mindre

Personliga assistenter sökes till 65 årig man i Kortedala

Ansök    Okt 20    Sanda Assistans AB    Personlig assistent
Vill du känna att du gör skillnad i en människas vardag? Vi söker dig som tycker om att jobba med människor och som trivs i att vara en hjälpande hand. Vi på Sanda Assistans söker personliga assistenter till en av våra kunder i Kortedala. Vår kund är en 65 årig man, han har ALS. Han bor i centrala Kortedala tillsammans med hans sambo. Hans intressen är konst, historia, fotboll m.m. Han gillar att gå på museum och vara ute i samhället. Om tjänsten: Som pe... Visa mer
Vill du känna att du gör skillnad i en människas vardag? Vi söker dig som tycker om att jobba med människor och som trivs i att vara en hjälpande hand.
Vi på Sanda Assistans söker personliga assistenter till en av våra kunder i Kortedala.
Vår kund är en 65 årig man, han har ALS.
Han bor i centrala Kortedala tillsammans med hans sambo. Hans intressen är konst, historia, fotboll m.m. Han gillar att gå på museum och vara ute i samhället.


Om tjänsten:
Som personlig assistent hos honom så kommer du att hjälpa honom i hans vardag.
Det innefattar hjälp med personlig hygien, hushållsgöromål, förflyttningar, utevistelser m.m.
Vi söker dig som är flexibel och kan anpassa ditt arbete efter kundens behov och kunna ta egna initiativ.
Kunden röker inomhus, så du som söker ska kunna vara tillsammans med kunden när han röker.
Sovande jour under nattetid Visa mindre

Personlig assistent till glad man i Borås

Nu söker vi ännu en härlig medarbetare till vår huvudperson. Vi behöver dig med stort engagemang för personer med funktionsnedsättning och som har förståelse för anhörigperspektivet.  Kunden är en man som sitter i rullstol, han tycker om att vara ute i friska luften och gå/stå-träna. Han har viss kommunikation, och om det är rätt då får du snabbt en personkemi med honom som ger er båda glädje.    Assistentgruppen arbetar dygnspass och ligger på fast sche... Visa mer
Nu söker vi ännu en härlig medarbetare till vår huvudperson. Vi behöver dig med stort engagemang för personer med funktionsnedsättning och som har förståelse för anhörigperspektivet. 


Kunden är en man som sitter i rullstol, han tycker om att vara ute i friska luften och gå/stå-träna. Han har viss kommunikation, och om det är rätt då får du snabbt en personkemi med honom som ger er båda glädje. 
 
Assistentgruppen arbetar dygnspass och ligger på fast schemarad. Det är flexibelt vilka dagar du får (om du har önskemål) eftersom kunden samt gruppen är måna om att hitta rätt person och kan ändra schemat. 
 
Dina arbetsuppgifter
 
För yrket förekommande uppgifter.
Det kan vara allt från individanpassad omvårdnad till hushållssysslor.
Assistansen bedrivs främst i kundens hem. 
Du arbetar stödjande och motiverande.
Utbildning får du på plats och via Monument Assistans.
 
Nu söker vi en person som är intersserad utav att arbeta främst vardagar dygnspass 08.00-08.00 cirka 2 pass i veckan/heltid. 


Monument Assistans är alternativet för personer med personlig assistans som söker skräddarsydda lösningar. Vi har hög kompetens och bred erfarenhet av personlig assistans. För att vi ska kunna hjälpa våra kunder på allra bästa sätt så arbetar vi med hög tillgänglighet och ett nära och personligt samarbete.

Vi vet att vår personal är nyckeln till att bedriva en bra personlig assistans. Därför är det centralt för oss att du som medarbetare är både känner stolthet och glädje över att arbeta hos oss. Vi på Monument Assistans vill därför ge dig möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. Vi uppskattar nyfikna och engagerade medarbetare.

Vi erbjuder dig goda lönevillkor, ett nära ledarskap och friskvårdsersättning. Vi ger dig en arbetsmiljö där det är högt i tak och där du har goda möjligheter att påverka din egen arbetssituation. Vi tar gärna fram individuella fortbildningslösningar beroende på i vilken typ av uppdrag du arbetar i. Hos oss får du möjligheten att växa! Visa mindre

Personlig assistent sökes varannan helg i Borås!

Ansök    Okt 17    Humana AB    Personlig assistent
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Humana söker nu personliga assistenter till en kvinna i 30-års åldern boendes i Borås. Kvi... Visa mer
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Humana söker nu personliga assistenter till en kvinna i 30-års åldern boendes i Borås. Kvinnan är intresserad av promenader, ridning, matlagning, musik och mode. Hon är diagnostiserad med cp- skada, autistiska drag och har en synnedsättning på höger öga. Kvinnan är mycket aktiv och kräver därför uppmärksamhet i form av daglig sysselsättning. Detta kräver att assistenten som arbetar med henne är lugn, har god självkännedom och en tydlig struktur i sitt arbetssätt.

Tjänsten är en visstidsanställning och arbete kommer att kunna ske varannan fredag-lördag mellan 15.45 fredag till 16.00 lördag. Ibland kan även extrapass förläggas under veckan. Det är en fördel om du är flexibel till din natur och kan hoppa in med kort varsel om behovet uppstår.

Vår kund saknar tal och kommunicerar därför genom teckenspråk och ljud. Kvinnan hör och förstår tal, så det är viktigt att du kan kommunicera genom både tal och skrift. Du kommer även att hjälpa till i vardagen med matlagning, hygien och aktiviteter så som resor och bad, det är därför ett plus om du som söker har liknande intressen som kvinnan.

Vi söker dig som är positiv, plikttrogen och ansvarsfull. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som personlig assistent eller relevant utbildning inom vårdyrket då du har en avgörande roll för att skapa en fungerande vardag för kunden.

Det är ett plus om du har B-körkort samt kunskap om teckenspråk. Vi söker dig som är rökfri.

I samband med denna rekryteringsprocess önskar vi motta ett utdrag ur belastningsregistret från Polisen.

Är du personen vi söker? Skicka in ditt CV redan idag och berätta lite mer om varför du är rätt person för detta uppdrag. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse. Visa mindre

Personlig assistent till man i Falköping

Ansök    Okt 19    Primacura AB    Personlig assistent
Vi söker nu en timvikarie till vår kund i Falköping. Hej! Jag är en man på 45 år, som på grund av mina funktionsnedsättningar har ett stort omvårdnadsbehov, och behöver hjälp med det mesta i min vardag. Jag bor i centrala Falköping. Jag är en social person som gärna hittar på saker, och bland mina intressen kan nämnas musik, film, och jag har en husvagn som jag gärna åker till på sommaren. Arbetet innebär att stötta mig i vardagens alla situationer, ... Visa mer
Vi söker nu en timvikarie till vår kund i Falköping.
Hej!
Jag är en man på 45 år, som på grund av mina funktionsnedsättningar har ett stort omvårdnadsbehov, och behöver hjälp med det mesta i min vardag. Jag bor i centrala Falköping. Jag är en social person som gärna hittar på saker, och bland mina intressen kan nämnas musik, film, och jag har en husvagn som jag gärna åker till på sommaren.
Arbetet innebär att stötta mig i vardagens alla situationer, både i och utanför hemmet. Jag behöver hjälp med sondmatning, medicin, träning, kommunikation, fritidsaktiviteter mm.
Dubbelassistans under all vaken tid.
Till min hjälp har jag ett gäng fantastiska assistenter, och min familj.
Jag söker dig som är social, glad, ansvarsfull och är ordningsam. För mig och min familj är det viktigt att alla trivs och känner sig välkomna, men det är lika viktigt att var och en tar sitt ansvar för att bidra till en bra arbetsplats.
Har du omvårdnadserfarenhet är det meriterande, men inget krav. Personliga egenskaper och personkemi kommer att vara avgörande. Körkort är ett stort plus, men inget krav.
Arbetstider: Heldagspass (8-20) Dygnspass (10-10) Nattpass (20-08)
Lön: Individuell lönesättning. Kollektivavtal Vårdföretagarna - Kommunal.
Tillträde: Efter överenskommelse.
Vid frågor kan du kontakta Johan på tel. 0765-59 98 26
Ansökan med CV och personligt brev mailas till [email protected]
Rekryteringen sker löpande, så vänta inte med din ansökan.
Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

14-årig kille söker jordnära och aktiv assistent som gillar att vara ute

Ansök    Okt 17    Alma Assistans AB    Personlig assistent
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö. Jag är en aktiv kille på 14 år som söker nya assistenter till min härliga assistentgrupp. Jag söker dig som gill... Visa mer
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö.

Jag är en aktiv kille på 14 år som söker nya assistenter till min härliga assistentgrupp.
Jag söker dig som gillar att vara ute i ur och skur och gillar ett högt tempo. Jag älskar alla former av bollsporter och jag är enligt min och andras mening bäst i världen på dem. Jag tycker om att spela tillsammans med min assistent, min lillebror och hans kompisar. Jag bor tillsammans med min familj på landet utanför Borås.
Jag behöver en assistent som vill jobba två pass per vecka kl. 07-18, men även kan tänka sig lite kvälls och helgpass emellanåt. Arbetstiderna är förlagda till vardagar mellan 07:00-16/18:00 och 16/18:00-22:00.
Jag har ett stort medicinskt behov som kräver en stor noggrannhet och ett stort ansvarstagande av dig som assistent. Eftersom jag kommunicerar via tecken så är det väldigt viktigt att du som assistent är väl bevandrad i det svenska språket och talar god svenska. Att kunna tecken är meriterande.
Känns detta som ett jobb för dig så skicka in ditt CV och personliga brev så hoppas jag att vi ses på en intervju.
Du kan redan nu beställa utdrag från polisens belastningsregister arbeta med barn inom LSS. Visa mindre

Personlig assistent till fart-glad 11-årig kille

Ansök    Sep 29    Humana AB    Personlig assistent
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. Pippi-tokig, 11-årig kille söker dig som vill upptäcka naturen med honom! Alve är en aktiv kille på 11 år som älskar att vara ute i ur och skur och han behöver din hjälp med allt i sin vardag. Pippi och Tomten är de stora idolerna och Alve vill självklart göra det Pippi och Tomten gör. D... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.


Pippi-tokig, 11-årig kille söker dig som vill upptäcka naturen med honom!

Alve är en aktiv kille på 11 år som älskar att vara ute i ur och skur och han behöver din hjälp med allt i sin vardag.

Pippi och Tomten är de stora idolerna och Alve vill självklart göra det Pippi och Tomten gör.

Din roll blir att stötta honom, men samtidigt ge den vägledningen och de ramar han behöver, samt styra upp alla hyss ni hittar på tillsammans.


Alve älskar att bland annat att cykla, leka med bästa kompisen Sia, familjens leonberger, arbeta i stallet med gårdens alla hästar och bäst av allt harva ridbanan med fyrhjulingen, gå till bäcken, men även att åka till badhuset eller bada i sjön när vädret tillåter. Vi bor på landet mellan Hällingsjö och Rävlanda, så körkort och tillgång till bil är ett måste, då det saknas kommunala färdmedel. Man tar sig enkelt både till Bollebygd, Skene/Kinna och Gbg med bil på 15-25 minuter.


Familjen består av mamma, pappa, Alve och två systrar. Hela familjen är en aktiv familj och vi tillbringar stor tid ute och på olika aktiviteter.

Vi tror att du kommer bli den pusselbit denna familj behöver. Goda referenser finns från arbetslaget.


Om tjänsten:

Alve kommunicerar med tecken och bildstöd, lär man känna honom och hans behov/rutiner förstår man honom relativt enkelt.

Arbetsuppgifterna består bland annat av: vara aktiv vid måltider, sköta alla basbehov och daglig hygien, gå promenader, leka hur mycket som helst, stötta och träna Alve kring hans kommunikation.


Tjänsten är en SLUV (så länge uppdraget varar) 20-50%. Arbetet kommer förläggas på eftermiddagar och helger, då Alve går i skolan dagtid.


Vi söker dig som:

Vi söker dig som är glad, aktiv och älskar att vara ute, ser gärna att du har erfarenhet av tecken som stöd och AKK, men detta är inget krav då vi kommer ordna med utbildning. Har du tidigare erfarenheter av yngre barn är detta ett plus. Vi lägger mycket stor vikt vid att du och Alve klickar.

Är du den klippa vi söker som kan bemöta vår Alve på bästa sätt, så tveka inte att söka tjänsten.


Vi erbjuder:

Ett aktivt och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter.

Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.


Arbetstid/Varaktighet:

Tjänsten är en SLUV (så länge uppdraget varar) på 20-50%.

Arbetet kommer förläggas på eftermiddagar och helger, då Alve går i skolan dagtid.


Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal


Tillträde:

Snarast eller efter ö.k.

Kontaktperson:

Anna Lindeberg

070-669 35 89

[email protected]


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se


Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9) Visa mindre

1 Tillsvidaretjänst på 56,5%

Om 7H Assistans 7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996. 7H erbjuder anställning i ett omtänksamt och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en god förmåga till samarbete, flexibilitet och omtanke som märks och präglar mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste personen i vårt företag. Vad är 7H Assistans? 7H assistans ä... Visa mer
Om 7H Assistans
7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996.
7H erbjuder anställning i ett omtänksamt och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en god förmåga till samarbete, flexibilitet och omtanke som märks och präglar mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste personen i vårt företag.
Vad är 7H Assistans?
7H assistans är ett väletablerat företag inom personlig assistans som drivs av en ekonomisk förening. Det innebär att 7H drivs utan vinstintresse och att ett eventuellt överskott går tillbaka in i verksamheten. Det har gjort det möjligt för oss att starta en daglig verksamhet under namnet Kamgarns Aktivitetshus som är tillgängligt för dem som uppbär vår assistans.
Om Personlig Assistans:
En människa med funktionsnedsättning är egentligen inte en människa med särskilda behov utan en människa med vanliga behov som måste tillgodoses av särskilda insatser
Hur är det att arbeta hos oss?
Att vara personlig assistent på 7H Assistans innebär att du gör en värdefull insats för en medmänniska. Våra kunder är alla unika och med olika behov, i olika åldrar och med olika önskemål – precis som vem som helst.
Arbetsuppgifter:
Din uppgift är att följa satta rutiner samt stödja kunden med allt som sker i vardagen. Kunden är en kvinna som bor i egen lägenhet i Fristad och är i behov av personlig omvårdnad samt praktiska uppgifter som städning och matlagning. Att arbeta som personlig assistent innebär att du är personens händer och fötter och att du kan förmedla det som sker i omgivningen.
Arbetstider:
Du arbetar utifrån kundens behov och det beslut som kunden har antingen via Kommunen eller Försäkringskassan. Arbetstiderna är förlagda till dagtid samt dygnspass, vardag som helg. Oftast arbetar du på egen hand, viss aktivitet har kunden dubbelassistans.
7H Assistans följer gällande kollektivavtal och regler som gäller. Kollektivavtalet som gäller för oss är tecknat mellan Kommunal och Vårdföretagarna Almega. Visa mindre

Personlig Assistent - FRISTAD (Tim/Behov)

Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans. 7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996. 7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste personen i vårt företag.... Visa mer
Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans.
7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996.
7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste personen i vårt företag.
Vi på 7h Assistans söker nu dig som vill arbeta som tim-/behovsanställd i FRISTAD.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till 57 årig man, timanställning

Ansök    Sep 25    Sanda Assistans AB    Personlig assistent
Vill du känna att du gör skillnad i en människas vardag? Vi söker dig som tycker om att jobba med människor och som trivs i att vara en hjälpande hand. Vi på Sanda Assistans söker personliga assistenter till en av våra kunder i Borgstena. Vår kund är en 57 årig man, hans diagnos är ALS och har assistans dygnet runt. Han bor ute på landet med sin familj, älskar sport och vara ute. Om tjänsten: Som personlig assistent hos honom så kommer du att hjälpa hono... Visa mer
Vill du känna att du gör skillnad i en människas vardag? Vi söker dig som tycker om att jobba med människor och som trivs i att vara en hjälpande hand.
Vi på Sanda Assistans söker personliga assistenter till en av våra kunder i Borgstena.
Vår kund är en 57 årig man, hans diagnos är ALS och har assistans dygnet runt.
Han bor ute på landet med sin familj, älskar sport och vara ute.


Om tjänsten:
Som personlig assistent hos honom så kommer du att hjälpa honom i hans vardag.
Det innefattar hjälp med personlig hygien, hushållsgöromål, förflyttningar och trachvård m.m
Vi söker dig som är flexibel och kan anpassa ditt arbete efter kundens behov och kunna ta egna initiativ.
Gärna ser vi att du som söker har erfarenhet av trachvård.
Vi söker timanställda.
Då kunden bor ute på landet så är det viktigt att ha tillgång till bil och körkort. Även då man kör kundens bil vid vissa tillfällen
Du som söker ska inte vara rädd för djur. Visa mindre

Personlig assistent till 26-årig kvinna i Mölnlycke!

Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans och arbeta hos en av våra kunder. 7H Assistans är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsvariationer sedan starten 1996. Vi erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden... Visa mer
Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans och arbeta hos en av våra kunder.
7H Assistans är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsvariationer sedan starten 1996.
Vi erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste personen i vårt företag.
Vi söker tim-/behovsvikarier (ev. deltid) till en 26-årig kvinna med CP-skada i centrala Mölnlycke. Hon tycker bland annat om att promenera, lyssna på musik, gå på festivaler och se på tv-serier. Till vardags studerar hon på distans. Vi söker nu assistenter som hjälper henne i vardagen.
Du är en empatisk och lyhörd person med förståelse för att möta individuella behov. Mängden aktiviteter på dagarna varierar och du behöver ha respekt för kundens önskemål om egentid. Du behöver vara flexibel och tillgänglig för dygnspass.
B-körkort är önskvärt.
Utdrag ur Polisens belastningsregister är ett krav och lämnas in om du blir aktuell till tjänsten.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till kvinna

Ansök    Sep 26    Sanda Assistans AB    Personlig assistent
Nu söker vi dig som vill vara del av en annans vardag. Söker dig som tycker om att jobba med människor och som trivs i att vara en hjälpande hand. Vi söker dig som vill arbeta hos en kvinna som är boende strax utanför Borås. Vi ser gärna att du som söker är en kvinna över 35 år och har tidigare erfarenhet inom omvårdnad då du som söker kommer att vara en av pusselbitarna i hennes liv. Du som söker behöver vara flexibel och kunna anpassa ditt arbete efter b... Visa mer
Nu söker vi dig som vill vara del av en annans vardag. Söker dig som tycker om att jobba med människor och som trivs i att vara en hjälpande hand.
Vi söker dig som vill arbeta hos en kvinna som är boende strax utanför Borås.
Vi ser gärna att du som söker är en kvinna över 35 år och har tidigare erfarenhet inom omvårdnad då du som söker kommer att vara en av pusselbitarna i hennes liv.
Du som söker behöver vara flexibel och kunna anpassa ditt arbete efter brukarens behov.
Kundens intressen är att gå på promenader, fixa i trädgården, laga mat, inredning, fixa i hemmet m.m.
Så det är bra om du som söker kan dela samma intressen.
Kunden har två små hundar i hemmet, så du som söker bör inte vara allergisk eller hundrädd. Vi ser gärna att man har hundvana.
Arbetspassen är mellan kl 07.30-18.00 alla dagar i veckan enligt ett rullande schema.
Tjänsten är på ca 2-3 pass/vecka.
Körkort är ett krav, dels för att kunna ta sig till arbetsplatsen och att kunna köra kundens bil.


Välkommen med din ansökan Visa mindre

Personlig assistent - dygnspass hos aktiv man.

Ansök    Sep 21    Humana AB    Personlig assistent
Jag är en motionsintresserad man, 60 år fyllda som bor i Borås. Jag spenderar gärna tid på bio, träffar vänner och går på olika kulturella arrangemang själv, med vänner eller med min särbo. Just nu söker jag dig som kan jobba 5 dygn under perioden 24/10 – 9/11 och jag hoppas att du kan bli min timvikarie som kan rycka in när någon i min ordinarie arbetsgrupp är frånvarande – planerat som oplanerat. Hemma hjälper/stöttar du mig i vanliga sysslor som tex... Visa mer
Jag är en motionsintresserad man, 60 år fyllda som bor i Borås. Jag spenderar gärna tid på bio, träffar vänner och går på olika kulturella arrangemang själv, med vänner eller med min särbo.


Just nu söker jag dig som kan jobba 5 dygn under perioden 24/10 – 9/11 och jag hoppas att du kan bli min timvikarie som kan rycka in när någon i min ordinarie arbetsgrupp är frånvarande – planerat som oplanerat.


Hemma hjälper/stöttar du mig i vanliga sysslor som tex hygien, städning tvätt och att laga mat. Då mitt immunförsvar är mycket försvagat krävs det att hygien och städning utförs med noggrannhet för mitt mående.


Jag har MS, astma och sitter i rullstol, en stor del av min tid tillbringar jag i badhuset vilket blir en av dina viktiga arbetsuppgifter – att hjälpa mig med min träning och att ta mig dit och hem, dock behöver du inte ha körkort och egen bil!


Jag tränar vattengymnastik flertalet gånger i veckan och även annan fysisk aktivitet, det är mest bekvämt med en manlig assistent som är med mig i herrarnas omklädningsrum men alla ansökningar kommer att behandlas! Har du ett intresse kring just träning, stretching och gärna mental hälsa så är det positivt! Med anledning av min stelhet och spasmer stretchar jag regelbundet då kommer du självklart att stödja och hjälpa mig!  


För att orka med min träning och min vardag behöver jag bra näringsrik och hemlagad vegetarisk mat, det är väldigt kul om du delar mitt intresse för matlagning och har erfarenheter av hur bra kosthållnings ser ut men det är inget krav – bara du kan laga mat!


Som du förstår är det viktigt att du som assistent har en mycket god social förmåga, är lugn och tålmodig. Du behöver vara inkännande och kunna veta om du ska kliva fram och hjälpa mig eller backa och finnas med i bakgrunden. Det viktigaste av allt är ändå att det fungerar med vår personkemi mellan dig och mig men även mina assistenter som jag har runt omkring mig. Jag kommer att lägga mycket stor vikt på personlig lämplighet.   


Jag ser gärna att du:


- Har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.


- Inte röker under arbetstid.


- Är simkunnig och har god vattenvana.  


-  Besitter någon erfarenhet eller utbildning inom vård/omsorg/personlig assistans, tidigare erfarenhet av MS är ett plus men inget krav.


- Har goda matlagningskunskaper.


-  Ser långsiktigt på ditt arbete.


Arbetstid/Varaktighet: 5 dygnspass under perioden 24/10 – 9/11.  Dygnspassen är förlagda mellan kl 07.25 – 07.25 med väntetid/jour kl. 24 -06. Efter den 9/11 ser vi gärna att du har möjlighet att vara ”timmis” hos vår kund vid ex, sjukfrånvaro och semester.       


Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt

kollektivavtal.


Tillträde: Omgående start. Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan.


 En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.Att jobba på Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 20 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor.


Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistentVad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent måste du vara minst 18 år.Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kvinnlig personlig assistent till Lockryd/Sandsjön, 75-85 %

Arbetstiderna är fördelade på 13.00-19.30, dvs efter skoltid, dygnpass 13.00-08.00 (sovande jour 6 timmar) och på helger, där vi varierar arbetstiderna, men ofta kör dygnspass. Jag har ett fyra veckors rullande schema, där man arbetar tre veckor och sedan är ledig en vecka. Du växlar mellan att arbeta självständigt och tillsammans med en annan asssistent vid aktiviteter, både på vardagar och helger.  Jag är en 17-årig tjej som bor med min familj strax ... Visa mer
Arbetstiderna är fördelade på 13.00-19.30, dvs efter skoltid, dygnpass 13.00-08.00 (sovande jour 6 timmar) och på helger, där vi varierar arbetstiderna, men ofta kör dygnspass.


Jag har ett fyra veckors rullande schema, där man arbetar tre veckor och sedan är ledig en vecka.

Du växlar mellan att arbeta självständigt och tillsammans med en annan asssistent vid aktiviteter, både på vardagar och helger. 

Jag är en 17-årig tjej som bor med min familj strax utanför Borås, vid Lockryd/Sandsjön. Går i skola i Borås och har assistans dygnet runt förutom skoltiden.

Personlig assistans för mig, handlar inte om att vårda mig, utan att möjliggöra så att jag ska kunna leva mitt liv på det sätt jag vill.

Jag behöver hjälp att tolka utåt i möten med människor som inte känner mig då jag inte har något verbalt språk. Därför är det viktigt att du pratar och förstår bra svenska. Utöver det behöver jag hjälp med förflyttningar, påklädning, matning, personlig hygien, träning i bassäng med mera.

Jag och mina assistenter åker ut och hittar på mycket aktiviteter, allt ifrån att träna i uppvärmda bassänger till att umgås med vänner och träffa nya människor. 

Det är viktigt att du har körkort, eftersom du skall köra min bil till och från aktiviteter. Du behöver dessutom ha egen bil för att komma till mig.

Ansökan skall innehålla ett personligt brev, CV, svar på urvalsfrågorna och namn på minst två referenser.

För arbete hos barn krävs enligt lag att du har utdrag ur belastningsregistret, det kan du beställa här

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Tjänsten börjar som en timanställning med möjlighet att övergå till visstid så länge uppdraget varar om vi trivs tillsammans.

Vi kör intervjuer löpande och avslutar rekryteringen så snart vi har hittat rätt assistent.


GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kvinnlig personlig assistent till Bollebygd, 50-80%

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Arbetstider 07.45-20.00, alla dagar i veckan på ett rullande schema. Jag är en 53-årig man som bor i centrala Bollebygd. På grund av mina funktionsnedsättningar, har jag personlig assistans dygne... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Arbetstider 07.45-20.00, alla dagar i veckan på ett rullande schema.
Jag är en 53-årig man som bor i centrala Bollebygd.
På grund av mina funktionsnedsättningar, har jag personlig assistans dygnet runt och nu söker jag två assistenter som kan arbeta antingen 50 % eller 80 %.

Mina intressen är att se på film och sport, lyssna på musik samt gå på konsert och teater. Du kommer vara med och assistera mig i vardagens alla sysslor.

Du som söker bör vara en social person. För mig är det viktigt att du är lugn, trygg och empatisk. Du behöver förstå samt själv tala flytande svenska så att du enkelt kan ta emot mina muntliga instruktioner.

Du måste ha körkort, eftersom tjänsten innebär att du skall köra min bil när jag skall iväg. Utöver detta ser jag gärna att du är rökfri, har god fysik och erfarenhet att hantera manuell rullstol på ett säkert sätt. Har du tidigare erfarenhet inom vårdyrket så är det ett stort plus!

Tjänsterna börjar som timanställningar och trivs vi tillsammans så kan de övergå till visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar, med en tjänstgöringsgrad på antingen 50 % eller 80 %.

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig Assistent till man på daglig verksamhet

Ansök    Sep 18    Primacura AB    Personlig assistent
Vi söker vikarierande assistent till en man under dagtid på daglig verksamhet. Han är glad, social och med på alla dom fasta aktiviteterna som finns med stöttning av dom olika coacherna för respektive område. Ditt arbete innebär stöd, vara behjälplig med personlig hygien samt toabesök med rikning. Har du goda referenser inom omsorgen så är detta klart meriterande. Du talar god svenska och ser ett stort värde till att hjälpa andra. Den personliga lämplighet... Visa mer
Vi söker vikarierande assistent till en man under dagtid på daglig verksamhet. Han är glad, social och med på alla dom fasta aktiviteterna som finns med stöttning av dom olika coacherna för respektive område. Ditt arbete innebär stöd, vara behjälplig med personlig hygien samt toabesök med rikning.
Har du goda referenser inom omsorgen så är detta klart meriterande.
Du talar god svenska och ser ett stort värde till att hjälpa andra. Den personliga lämpligheten lägger vi störst vikt vid.
Arbetstider 08:00-15:30
Som anställd i Primacura har du kundens fokus och behov som mål och eftersträvar alltid efter att kunna ge den bästa omsorgen. Vi ser helst att du som söker, har tidigare erfarenhet inom vård och omsorg men framförallt att du har rätt inställning och viljan att lära.
För att säkerställa kundens säkerhet och trygghet begär vi ett registerutdrag från dig som avses anställas, innan du får börja arbeta. Du beställer själv ett registerutdrag enligt LSS från polisen. Handläggningstiden kan vara upp till två veckor.
Skicka ditt CV och personliga brev till [email protected]
Behovet är omgående och intervjuer kommer ske löpande så skicka din ansökan redan idag! Visa mindre

Personlig assistent till Dalsjöfors

Nu söker vi dig som vill vara del av en annans vardag. Vi söker dig som tycker om att jobba med människor och som trivs i att vara en hjälpande hand. Nu söker vi personlig assistent till en tjänst på ca 90%, i form av dygnspass med sovande jour. Uppdraget gäller en 27 årig man med stort hjälpbehov. Tjänsten innebär arbete både i hans hem i Dalsjöfors och på daglig verksamhet i Borås. Du som söker skall vara över 25 år, tålmodig, ansvarstagande & påhittig i... Visa mer
Nu söker vi dig som vill vara del av en annans vardag. Vi söker dig som tycker om att jobba med människor och som trivs i att vara en hjälpande hand.
Nu söker vi personlig assistent till en tjänst på ca 90%, i form av dygnspass med sovande jour.
Uppdraget gäller en 27 årig man med stort hjälpbehov.
Tjänsten innebär arbete både i hans hem i Dalsjöfors och på daglig verksamhet i Borås.
Du som söker skall vara över 25 år, tålmodig, ansvarstagande & påhittig i form av aktiviteter.
Flytande svenska i tal är ett krav.
Erfarenhet inom personlig assistans eller annan vård och omsorgsarbete är meriterande.
Rökfri personal önskas.
Lyft förekommer, hjälpmedel finns.
Körkort är meriterande men inget krav. Visa mindre

Aktiv och kreativ assistent sökes till kväll och helg

Är du gladfrisk, kreativ och intresserad av aktiviteter, bada, promenader och musik? Sök så berättar vi mer. Tjänsten är en varierad tjänst med mestadels kvällar och helger.  Arbetstider: 16-21 vardagar och helger varierade tider 8-16, 16-21, 13-21. 50% ligger tjänsten på. Tjejen har en hjärnskada och epilepsi. Behöver hjälp med allt vad det innebär i vardagen. Allt från att assistera vid matsituationer till hygien och kommunikation. Körkort inget krav... Visa mer
Är du gladfrisk, kreativ och intresserad av aktiviteter, bada, promenader och musik?

Sök så berättar vi mer.

Tjänsten är en varierad tjänst med mestadels kvällar och helger. 
Arbetstider: 16-21 vardagar och helger varierade tider 8-16, 16-21, 13-21. 50% ligger tjänsten på.

Tjejen har en hjärnskada och epilepsi. Behöver hjälp med allt vad det innebär i vardagen. Allt från att assistera vid matsituationer till hygien och kommunikation.

Körkort inget krav men värdefullt vid aktiviteter.

Du behöver inga förkunskaper eller arbetserfarenhet inom yrket, utan här är det engagemang och kemi som värdesätts.

Kollektivavtal Kommunal-Fremia och det är lön enligt överenskommelse.

Utdrag från beslastningsregistret krävs pga arbete med barn under 18 år Visa mindre

Personlig assistent sökes till Autistisk 23-årig kille i Tranemo kommun.

Fröken Fridas Assistans är ett litet och personligt assistansföretag med stor omsorg för våra anställda. Vi önskar engagerade och positiva medarbetare som brinner för att arbeta med människor. Fröken Fridas Assistans är ett litet och personligt assistansföretag med stor omsorg för våra anställda. Vi önskar engagerade och positiva medarbetare som brinner för att arbeta med människor. Vi söker nu en personlig assistent till en autistisk kille på 23 år.... Visa mer
Fröken Fridas Assistans är ett litet och personligt assistansföretag med stor omsorg för våra anställda. Vi önskar engagerade och positiva medarbetare som brinner för att arbeta med människor.

Fröken Fridas Assistans är ett litet och personligt assistansföretag med stor omsorg för våra anställda. Vi önskar engagerade och positiva medarbetare som brinner för att arbeta med människor.

Vi söker nu en personlig assistent till en autistisk kille på 23 år. Han är en glad och positiv kille med mycket humor vars störta intresse är datorer, så som Programmering och Spel men tycker även om och musik och bilturer.

Kunden bor i Tranemo kommun och har en egen lägenhet i anslutning till familjens hem och stor del av arbetstiden är förlagd till det privata hemmet. Familjen har djur och det är därför viktigt att du som assistent inte är allergisk mot pälsdjur. 

Du som söker bör vara en glad och humoristisk person med glimten i ögat. Tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent inom autismspektrumstörning är meriterande men inte ett krav. Det viktigaste är att du har rätt personlighet och attityd för att fungera bra tillsammans med Kunden. Du bör även vara lyhörd, flexibel och ansvarstagande som person.

Kunden söker personer i ålder 25 år och uppåt.

Ett krav är att du har körkort och egen bil.
 
 
Lön: God timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Omgående 
Arbetstid/Varaktighet: Heltid/Varierande - dag, kväll, helg. Visa mindre

Personlig Assistent Sökes till Kväll/Helg

Vill du jobba kvällar och helger med en gladfrisk, musik och aktivitetsintresserad tjej?  Sök så berättar vi mer. Tjänsten är en varierad tjänst med mestadels kvällar och helger.  Arbetstider: 16-21 vardagar och helger varierade tider 8-16, 16-21, 13-21. Du börjar jobba på en timanställning som kan övergå i en visstidsanställning på ca 50 % med chans till mer om samarbetet går bra. Vem är du vi söker? Kvinna på grund av arbetets karaktär.  Du är: Ro... Visa mer
Vill du jobba kvällar och helger med en gladfrisk, musik och aktivitetsintresserad tjej? 

Sök så berättar vi mer.

Tjänsten är en varierad tjänst med mestadels kvällar och helger. 
Arbetstider: 16-21 vardagar och helger varierade tider 8-16, 16-21, 13-21.

Du börjar jobba på en timanställning som kan övergå i en visstidsanställning på ca 50 % med chans till mer om samarbetet går bra.

Vem är du vi söker?

Kvinna på grund av arbetets karaktär. 

Du är:

Rolig

Glad

Positiv

Trygg och stabil

Har tålamod

Du förstår och pratar svenska pga dokumentation 

Arbetsuppgifterna:

Är att assistera tjejen i hemmet

Kan även förekomma i skolan

Assistera vid: aktiviteter, med allt ifrån hygien, kommunikation via dator och bilder till matning och träning, på och avklädning, mediciner, vid epilepsianfall

Körkort inget krav men är en tillgång 

Tjänsten börjar som en timanställning, deltid

Med möjlighet att senare kunna övergå till en visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar med en tjänst på 50%, kan bli mer

För att få arbeta med barn, krävs att du har utdrag ur polisens belastningsregister https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

Kollektivavtal med Fremia-Kommunal. Lön enl överenskommelse.

Intervjuer sker löpande Visa mindre

Personlig assistent! Sluta leta! Låt oss hitta jobbet till dig!

Ansök    Sep 7    Leasee AB    Personlig assistent
Som personlig assistent har du ett stort utbud av jobberbjudanden till godo inom många områden. Att hitta erbjudanden som passar just dig är därmed inte alltid så lätt. Processen att hitta nästa möjlighet i livet kan tyvärr bli en väldigt tidskrävande process. Mängder av annonser ska läsas och ansökningar ska skrivas. När du väl hittat något som verkar intressant så ska det sedan förhandlas och allt som oftast blir det inte riktigt som man önskar. Många ha... Visa mer
Som personlig assistent har du ett stort utbud av jobberbjudanden till godo inom många områden. Att hitta erbjudanden som passar just dig är därmed inte alltid så lätt. Processen att hitta nästa möjlighet i livet kan tyvärr bli en väldigt tidskrävande process. Mängder av annonser ska läsas och ansökningar ska skrivas. När du väl hittat något som verkar intressant så ska det sedan förhandlas och allt som oftast blir det inte riktigt som man önskar. Många hamnar i det tråkiga valet att antingen tacka ja till ett erbjudande de inte känner sig fullt nöjda med, eller att börja om samma krävande process igen.


Låt istället oss på VårdMatch hjälpa dig att smidigt finna vad du söker. I vårt formulär anger du dina önskemål och preferenser. Du är kanske på jakt efter nya utvecklingsmöjligheter? Eller ett schema som passar bättre in i livet? Kanske är det bara en fråga om ersättning och förmåner? Oavsett vad du söker efter så är vi på VårdMatch alltid här för att lyssna. Sedan återkopplar vi med lämpliga matchningar som har potential att kunna erbjuda vad du söker.


Vi på VårdMatch arbetar inte på uppdrag av arbetsgivare utan det är du som kandidat som står i vårt absoluta centrum. Vi representerar dina intressen genom hela processen, även i förhandlingarna.


Varmt välkommen till VårdMatch och berätta vad du söker i ditt yrkesliv.
Låt livet vara mer än dåliga erbjudanden!


Har du frågor angående VårdMatch och våra tjänster så är du alltid välkommen att höra av dig till ansvarig matchare.
Filip Ohlin - Rekryterare & Matchare
[email protected] Visa mindre

Personlig assistent för uppdrag till en man utanför Borås sökes.

För kunds räkning söker vi nu en personlig assistent för ett uppdrag strax utanför Borås, ca 1-2 mil. Uppdraget gäller är en timanställning vid behov som kan leda till fasta pass i månaden. Arbetet är förlagt dagtid mellan 07-23, 07-15 eller 15-23. Som assistent är du kundens förlängda arm, du kommer också att befinna dig i kundens hem så det är viktigt att kunden har en trivsam hemmiljö. Omvårdnad utav kund hör till de dagliga arbetet så du bör ha erfa... Visa mer
För kunds räkning söker vi nu en personlig assistent för ett uppdrag strax utanför Borås, ca 1-2 mil. Uppdraget gäller är en timanställning vid behov som kan leda till fasta pass i månaden.

Arbetet är förlagt dagtid mellan 07-23, 07-15 eller 15-23.

Som assistent är du kundens förlängda arm, du kommer också att befinna dig i kundens hem så det är viktigt att kunden har en trivsam hemmiljö.

Omvårdnad utav kund hör till de dagliga arbetet så du bör ha erfarenhet utav någon form av omvårdnadsarbete. Gärna inom personlig assistans.

Du ska kunna känna av när det är dags att ingripa och när det är dags att ta ett steg tillbaka.

Kunskap samt erfarenhet av lift är önskvärt.

Körkort samt bil är ett krav för detta uppdrag då förbindelser med buss är begränsade.Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information

- Anställningsform: Timanställning

- Omfattning: Vid behov

- Arbetstid: 07-23, 07-15 eller 15-23

- Tillträde: Enligt överenskommelse.

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 30/8-23

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: 010-1303314

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Extrajobb som personlig assistent

Ansök    Sep 1    Primacura AB    Personlig assistent
Till Borås söker vi timvikarier vid behov till några av våra kunder. Vi strävar alltid efter att matcha rätt person till våra uppdrag och går mycket efter kundens önskemål och personkemi vid rekrytering. I denna rekrytering söker vi enbart kvinnor pga. integritet. Att arbeta som personlig assistent är meningsfullt och innebär att finnas till hands, vara behjälplig och underlätta en persons vardag för att kunna leva ett så bra liv som möjligt. Du använder o... Visa mer
Till Borås söker vi timvikarier vid behov till några av våra kunder. Vi strävar alltid efter att matcha rätt person till våra uppdrag och går mycket efter kundens önskemål och personkemi vid rekrytering. I denna rekrytering söker vi enbart kvinnor pga. integritet.
Att arbeta som personlig assistent är meningsfullt och innebär att finnas till hands, vara behjälplig och underlätta en persons vardag för att kunna leva ett så bra liv som möjligt. Du använder ofta din personlighet som ett av verktygen för uppgifterna och behöver ha en humanistisk människosyn, empati och respekt för den du arbetar för.


Mer om uppdraget
Våra kunder har olika typer av funktionsvariationer, allt från intellektuell till fysisk. Gemensamt för dem som vi söker vikarier till är att de är i behov av omfattande stöd i det dagliga livet. Som assistent hjälper du till med allt från planering till utförande, personlig hygien, aktivering, matlagning, städ mm.
Arbetet är förlagt till dag, kvällar, nätter (med sovande jour) och/eller dygn. Du arbetar oftast ensam men viss dubbelbemanning förekommer.


Vi söker dig som
Delar vår värdering om alla människors lika värde och att varje individ anses vara en unik person med individuella behov. Du trivs att arbeta med människor och har hjärtat på rätt plats! Som person är du ansvarsfull, noggrann och lyhörd. Du har en stor portion tålamod blandat med humor och har lätt för att samarbeta med andra.
För att trivas med kunden och fungera med övriga kollegor, bör du vara en trygg och stabil individ med hög arbetsmoral och alltid sätta kundens behov i första hand. Du är självgående, lyhörd och har förmågan att lyssna och ta till dig information.
Vi ser helst att du som söker tjänsten har tidigare erfarenhet av vårdyrket samt delegering men är inget krav.
Utifrån säkerhetssynpunkt är det viktigt att du talar/skriver svenska obehindrat och kan ta instruktioner utan att missförstånd uppstår.


Tillvägagångsätt
För oss är det viktigt att du, likväl som kunden känner trygghet när du påbörjar din anställning. Vi erbjuder därför bredvidgång med ordinarie personal till dess att du känner dig redo. Utdrag från polisens belastningsregister kommer begäras från den som avses anställas.
Behovet är omgående och intervjuer kommer ske löpande så skicka in ditt CV och personliga brev redan idag.


Om företaget
Primacura är ett privat omsorgsföretag inom LSS, som erbjuder personlig assistans och daglig verksamhet. Företaget etablerades 2007 med huvudkontor i Borås samt ett lokalkontor i Kinna. Vi värdesätter närhet till våra kunder och medarbetare, av den anledningen finns mestadels av våra kunder i Sjuhärad, Västra Götaland och Halland.
Som företag ser vi till allas lika värde, där trivsel och tillhörighet är av största vikt. Vår ambition är att skapa goda relationer och tillgänglighet, vi arbetar nära tillsammans med fokus på kvalité och personlig service för att skapa trygghet för dig.
Vi är anslutna till Vårdföretagarna, Almega och och har kollektivavtal som reglerar din anställning.


Välkommen till vårt team! Visa mindre

Vi söker en glad och positiv kvinnlig personlig assistent till vår kund.

Du kommer att vara henne behjälplig med det mesta som ingår i vardagen då vår kund sitter i rullstol. Vi ser gärna att du är empatisk, flexibel och har stort intresse för hushållssysslor såsom matlagning, städning, trädgårdsarbete mm. Du uppskattar att befinna dig i sociala sammanhang men kan samtidigt hålla dig i bakgrunden. Vi önskar att du är lyhörd och har förståelse för vad personlig assistans innebär. Arbetspassen är i form av dygnspass med sovande... Visa mer
Du kommer att vara henne behjälplig med det mesta som ingår i vardagen då vår kund sitter i rullstol. Vi ser gärna att du är empatisk, flexibel och har stort intresse för hushållssysslor såsom matlagning, städning, trädgårdsarbete mm.
Du uppskattar att befinna dig i sociala sammanhang men kan samtidigt hålla dig i bakgrunden. Vi önskar att du är lyhörd och har förståelse för vad personlig assistans innebär.
Arbetspassen är i form av dygnspass med sovande jour.
En del lyft förekommer.
Vi söker dig som:
-Har erfarenhet inom vård och omsorg men det viktigaste är att personkemin finns där.
-Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift.
- Är ansvarsfull och pålitlig
-Är rökfri
Kollektivavtal med Fremia
Lön enl överenskommelse. Tjänsten gäller en timanställning.
Du blir tillfrågad att arbeta vid sjukdomar och planerade dagar, viktigt att kunna hoppa in vid kort varsel. Utdrag från Polisens belastningsregister kommer att begäras.

Låter detta intressant?
Intervjuer sker omgående och löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan till: [email protected] Visa mindre

Personlig assistent till kille i Målsryd

Ansök    Aug 30    Sanda Assistans AB    Personlig assistent
Grunden till vår vision är att "alla är lika olika och olika lika" och därför krävs rätt matchning av assistenter. Varje individ är viktigast för sig själv och därför krävs en skräddarsydd styrka runt dennes person. Nu söker vi dig som vill känna att du får vara en del i en annan människas vardag. Som person är du ansvarstagande, ärlig och lösningsfokuserad. Uppdraget kräver att du är serviceinriktad och flexibel samt har förmågan att bemöta kunden på et... Visa mer
Grunden till vår vision är att "alla är lika olika och olika lika" och därför krävs rätt matchning av assistenter.
Varje individ är viktigast för sig själv och därför krävs en skräddarsydd styrka runt dennes person.
Nu söker vi dig som vill känna att du får vara en del i en annan människas vardag.


Som person är du ansvarstagande, ärlig och lösningsfokuserad. Uppdraget kräver att du är serviceinriktad och flexibel samt har förmågan att bemöta kunden på ett bra sätt.
Vidare är du en pedagogisk och kommunikativ person som trivs i sociala sammanhang. Med god samarbetsförmåga bidrar du till en positiv teamanda och arbetsmiljö.
Arbetet förutsätter att du har bra tålamod och att du kan kommunicera väl på svenska i tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Då kunden har egen bil som assistenten kör, ser vi gärna sökande med körkort.
Behovet för tillfället är eftermiddag/kväll samt vissa helger. Tjänsten är ca 50 % med möjlighet till mer om så önskas.
Sanda Assistans är verksam inom LSS (Lag om stöd och service till vissa funktionshindrade) och som arbetar med stöd och motivation för sina kunder. Insatserna utgår från beslut enligt Socialtjänstlagen och är individuellt anpassade utifrån den enskildes behov. I arbetsuppgifterna ingår bland annat social dokumentation samt uppföljning och du arbetar utifrån ett individuellt schema som är anpassat efter kundens behov.
Engagemang och öppenhet förväntas i det kvalitets-och utvecklingsarbete som bedrivs inom verksamheten.


Välkommen med din ansökan Visa mindre

Personlig assistent - dygnspass hos aktiv man.

Ansök    Aug 31    Humana AB    Personlig assistent
Jag är en motionsintresserad man, 60 år fyllda som bor i Borås. Jag spenderar gärna tid på bio, träffar vänner och går på olika kulturella arrangemang själv, med vänner eller med min särbo. Just nu söker jag dig som kan jobba 5 dygn under perioden 24/10 – 9/11 och jag hoppas att du kan bli min timvikarie som kan rycka in när någon i min ordinarie arbetsgrupp är frånvarande – planerat som oplanerat. Hemma hjälper/stöttar du mig i vanliga sysslor som tex... Visa mer
Jag är en motionsintresserad man, 60 år fyllda som bor i Borås. Jag spenderar gärna tid på bio, träffar vänner och går på olika kulturella arrangemang själv, med vänner eller med min särbo.


Just nu söker jag dig som kan jobba 5 dygn under perioden 24/10 – 9/11 och jag hoppas att du kan bli min timvikarie som kan rycka in när någon i min ordinarie arbetsgrupp är frånvarande – planerat som oplanerat.


Hemma hjälper/stöttar du mig i vanliga sysslor som tex hygien, städning tvätt och att laga mat. Då mitt immunförsvar är mycket försvagat krävs det att hygien och städning utförs med noggrannhet för mitt mående.


Jag har MS, astma och sitter i rullstol, en stor del av min tid tillbringar jag i badhuset vilket blir en av dina viktiga arbetsuppgifter – att hjälpa mig med min träning och att ta mig dit och hem, dock behöver du inte ha körkort och egen bil!


Jag tränar vattengymnastik flertalet gånger i veckan och även annan fysisk aktivitet, det är mest bekvämt med en manlig assistent som är med mig i herrarnas omklädningsrum men alla ansökningar kommer att behandlas! Har du ett intresse kring just träning, stretching och gärna mental hälsa så är det positivt! Med anledning av min stelhet och spasmer stretchar jag regelbundet då kommer du självklart att stödja och hjälpa mig!  


För att orka med min träning och min vardag behöver jag bra näringsrik och hemlagad vegetarisk mat, det är väldigt kul om du delar mitt intresse för matlagning och har erfarenheter av hur bra kosthållnings ser ut men det är inget krav – bara du kan laga mat!


Som du förstår är det viktigt att du som assistent har en mycket god social förmåga, är lugn och tålmodig. Du behöver vara inkännande och kunna veta om du ska kliva fram och hjälpa mig eller backa och finnas med i bakgrunden. Det viktigaste av allt är ändå att det fungerar med vår personkemi mellan dig och mig men även mina assistenter som jag har runt omkring mig. Jag kommer att lägga mycket stor vikt på personlig lämplighet.   


Jag ser gärna att du:


- Har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.


- Inte röker under arbetstid.


- Är simkunnig och har god vattenvana.  


-  Besitter någon erfarenhet eller utbildning inom vård/omsorg/personlig assistans, tidigare erfarenhet av MS är ett plus men inget krav.


- Har goda matlagningskunskaper.


-  Ser långsiktigt på ditt arbete.


Arbetstid/Varaktighet: 5 dygnspass under perioden 24/10 – 9/11.  Dygnspassen är förlagda mellan kl 07.25 – 07.25 med väntetid/jour kl. 24 -06. Efter den 9/11 ser vi gärna att du har möjlighet att vara ”timmis” hos vår kund vid ex, sjukfrånvaro och semester.       


Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt

kollektivavtal.


Tillträde: Omgående start. Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan.


 En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.Att jobba på Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 20 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor.


Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistentVad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent måste du vara minst 18 år.Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till 20-årig kille

Ansök    Aug 30    Sanda Assistans AB    Personlig assistent
Vi har ett uppdrag hos en 20-årig kille. Han bor hemma hos sin mamma, pappa och lillasyster i centrala Borås. Just nu söker vi en assistent som kan jobba eftermiddag/kväll på veckodagarna samt helg. Framöver så kan det även finnas dagtid. Tjänsten innefattar stöd och hjälp vid personlig hygien, vanlig förkommande hushållsarbete, hjälp vid förflyttningar, träning samt stöd och hjälp vid olika aktiviteter. Tjänsten är på 50 % men den kan komma att öka framöv... Visa mer
Vi har ett uppdrag hos en 20-årig kille. Han bor hemma hos sin mamma, pappa och lillasyster i centrala Borås.
Just nu söker vi en assistent som kan jobba eftermiddag/kväll på veckodagarna samt helg. Framöver så kan det även finnas dagtid.
Tjänsten innefattar stöd och hjälp vid personlig hygien, vanlig förkommande hushållsarbete, hjälp vid förflyttningar, träning samt stöd och hjälp vid olika aktiviteter.
Tjänsten är på 50 % men den kan komma att öka framöver.
Vi söker dig som är flexibel och kan anpassa ditt arbete efter kunden behov.
Det är ett plus om du har erfarenhet av liknande arbete men inget krav.
Undersköterskeutbildning är meriterande.
Välkommen med din ansökan Visa mindre

Personlig assistent - dygnspass hos motorintresserad man.

Ansök    Aug 30    Humana AB    Personlig assistent
Jag är en motionsintresserad man, 60 år fyllda som bor i Borås. Jag spenderar gärna tid på bio, träffar vänner och går på olika kulturella arrangemang själv, med vänner eller med min särbo. Just nu söker jag dig som kan jobba 5 dygn under perioden 24/10 – 9/11 och jag hoppas att du kan bli min timvikarie som kan rycka in när någon i min ordinarie arbetsgrupp är frånvarande – planerat som oplanerat. Hemma hjälper/stöttar du mig i vanliga sysslor som tex... Visa mer
Jag är en motionsintresserad man, 60 år fyllda som bor i Borås. Jag spenderar gärna tid på bio, träffar vänner och går på olika kulturella arrangemang själv, med vänner eller med min särbo.


Just nu söker jag dig som kan jobba 5 dygn under perioden 24/10 – 9/11 och jag hoppas att du kan bli min timvikarie som kan rycka in när någon i min ordinarie arbetsgrupp är frånvarande – planerat som oplanerat.


Hemma hjälper/stöttar du mig i vanliga sysslor som tex hygien, städning tvätt och att laga mat. Då mitt immunförsvar är mycket försvagat krävs det att hygien och städning utförs med noggrannhet för mitt mående.


Jag har MS, astma och sitter i rullstol, en stor del av min tid tillbringar jag i badhuset vilket blir en av dina viktiga arbetsuppgifter – att hjälpa mig med min träning och att ta mig dit och hem, dock behöver du inte ha körkort och egen bil!


Jag tränar vattengymnastik flertalet gånger i veckan och även annan fysisk aktivitet, det är mest bekvämt med en manlig assistent som är med mig i herrarnas omklädningsrum men alla ansökningar kommer att behandlas! Har du ett intresse kring just träning, stretching och gärna mental hälsa så är det positivt! Med anledning av min stelhet och spasmer stretchar jag regelbundet då kommer du självklart att stödja och hjälpa mig!  


För att orka med min träning och min vardag behöver jag bra näringsrik och hemlagad vegetarisk mat, det är väldigt kul om du delar mitt intresse för matlagning och har erfarenheter av hur bra kosthållnings ser ut men det är inget krav – bara du kan laga mat!


Som du förstår är det viktigt att du som assistent har en mycket god social förmåga, är lugn och tålmodig. Du behöver vara inkännande och kunna veta om du ska kliva fram och hjälpa mig eller backa och finnas med i bakgrunden. Det viktigaste av allt är ändå att det fungerar med vår personkemi mellan dig och mig men även mina assistenter som jag har runt omkring mig. Jag kommer att lägga mycket stor vikt på personlig lämplighet.   


Jag ser gärna att du:


- Har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.


- Inte röker under arbetstid.


- Är simkunnig och har god vattenvana.  


-  Besitter någon erfarenhet eller utbildning inom vård/omsorg/personlig assistans, tidigare erfarenhet av MS är ett plus men inget krav.


- Har goda matlagningskunskaper.


-  Ser långsiktigt på ditt arbete.


Arbetstid/Varaktighet: 5 dygnspass under perioden 24/10 – 9/11.  Dygnspassen är förlagda mellan kl 07.25 – 07.25 med väntetid/jour kl. 24 -06. Efter den 9/11 ser vi gärna att du har möjlighet att vara ”timmis” hos vår kund vid ex, sjukfrånvaro och semester.       


Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt

kollektivavtal.


Tillträde: Omgående start. Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan.


 En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.Att jobba på Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 20 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor.


Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistentVad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent måste du vara minst 18 år.Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig Assistent - DALSJÖFORS (Tim/Behov ev. Deltid)

Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans. 7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996. 7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste personen i vårt företag.... Visa mer
Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans.
7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996.
7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste personen i vårt företag.
Vi på 7h Assistans söker nu dig som vill arbeta som tim/-behovsanställ ev.deltid hos vår kund i DALSJÖFORS. Vår kund är en man i 70-års åldern med MS.
Gärna Körkort (och ev. egen bil) - Ej krav.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till fart-glad 11-årig kille

Ansök    Aug 30    Humana AB    Personlig assistent
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. Pippi-tokig, 11-årig kille söker dig som vill upptäcka naturen med honom! Alve är en aktiv kille på 11 år som älskar att vara ute i ur och skur och han behöver din hjälp med allt i sin vardag. Pippi och Tomten är de stora idolerna och Alve vill självklart göra det Pippi och Tomten gör. D... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.


Pippi-tokig, 11-årig kille söker dig som vill upptäcka naturen med honom!

Alve är en aktiv kille på 11 år som älskar att vara ute i ur och skur och han behöver din hjälp med allt i sin vardag.

Pippi och Tomten är de stora idolerna och Alve vill självklart göra det Pippi och Tomten gör.

Din roll blir att stötta honom, men samtidigt ge den vägledningen och de ramar han behöver, samt styra upp alla hyss ni hittar på tillsammans.


Alve älskar att bland annat att cykla, leka med bästa kompisen Sia, familjens leonberger, arbeta i stallet med gårdens alla hästar och bäst av allt harva ridbanan med fyrhjulingen, gå till bäcken, men även att åka till badhuset eller bada i sjön när vädret tillåter. Vi bor på landet mellan Hällingsjö och Rävlanda, så körkort och tillgång till bil är ett måste, då det saknas kommunala färdmedel. Man tar sig enkelt både till Bollebygd, Skene/Kinna och Gbg med bil på 15-25 minuter.


Familjen består av mamma, pappa, Alve och två systrar. Hela familjen är en aktiv familj och vi tillbringar stor tid ute och på olika aktiviteter.

Vi tror att du kommer bli den pusselbit denna familj behöver. Goda referenser finns från arbetslaget.


Om tjänsten:

Alve kommunicerar med tecken och bildstöd, lär man känna honom och hans behov/rutiner förstår man honom relativt enkelt.

Arbetsuppgifterna består bland annat av: vara aktiv vid måltider, sköta alla basbehov och daglig hygien, gå promenader, leka hur mycket som helst, stötta och träna Alve kring hans kommunikation.


Tjänsten är en SLUV (så länge uppdraget varar) 20-50%. Arbetet kommer förläggas på eftermiddagar och helger, då Alve går i skolan dagtid.


Vi söker dig som:

Vi söker dig som är glad, aktiv och älskar att vara ute, ser gärna att du har erfarenhet av tecken som stöd och AKK, men detta är inget krav då vi kommer ordna med utbildning. Har du tidigare erfarenheter av yngre barn är detta ett plus. Vi lägger mycket stor vikt vid att du och Alve klickar.

Är du den klippa vi söker som kan bemöta vår Alve på bästa sätt, så tveka inte att söka tjänsten.


Vi erbjuder:

Ett aktivt och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter.

Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.


Arbetstid/Varaktighet:

Tjänsten är en SLUV (så länge uppdraget varar) på 20-50%.

Arbetet kommer förläggas på eftermiddagar och helger, då Alve går i skolan dagtid.


Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal


Tillträde:

Snarast eller efter ö.k.

Kontaktperson:

Anna Lindeberg

070-669 35 89

[email protected]


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se


Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9) Visa mindre

Personlig assistent till kvinna

Ansök    Aug 25    Sanda Assistans AB    Personlig assistent
Nu söker vi dig som vill vara del av en annans vardag. Söker dig som tycker om att jobba med människor och som trivs i att vara en hjälpande hand. Vi söker dig som vill arbeta hos en kvinna som är boende strax utanför Borås. Vi ser gärna att du som söker är en kvinna över 35 år och har tidigare erfarenhet inom omvårdnad då du som söker kommer att vara en av pusselbitarna i hennes liv. Du som söker behöver vara flexibel och kunna anpassa ditt arbete efter b... Visa mer
Nu söker vi dig som vill vara del av en annans vardag. Söker dig som tycker om att jobba med människor och som trivs i att vara en hjälpande hand.
Vi söker dig som vill arbeta hos en kvinna som är boende strax utanför Borås.
Vi ser gärna att du som söker är en kvinna över 35 år och har tidigare erfarenhet inom omvårdnad då du som söker kommer att vara en av pusselbitarna i hennes liv.
Du som söker behöver vara flexibel och kunna anpassa ditt arbete efter brukarens behov.
Kundens intressen är att gå på promenader, fixa i trädgården, laga mat, inredning, fixa i hemmet m.m.
Så det är bra om du som söker kan dela samma intressen.
Kunden har två små hundar i hemmet, så du som söker bör inte vara allergisk eller hundrädd. Vi ser gärna att man har hundvana.
Arbetspassen är mellan kl 07.30-18.00 alla dagar i veckan enligt ett rullande schema.
Körkort är ett krav, dels för att kunna ta sig till arbetsplatsen och att kunna köra kundens bil.


Välkommen med din ansökan Visa mindre

Kvinnlig personlig assistent till 60-årig gubbe i Bollebygd, vik ca 75 %

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Arbetstiderna är förlagda på dagar, kvällar och helger enligt ett rullande schema. Jag är en 60-årig man som bor på en gård tillsammans med min fru och har en progressiv muskelsjukdom. På gårde... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Arbetstiderna är förlagda på dagar, kvällar och helger enligt ett rullande schema.

Jag är en 60-årig man som bor på en gård tillsammans med min fru och har en progressiv muskelsjukdom.

På gården har vi flera olika slags djur varav några är ganska stora (kameler) och därför måste du både gilla att umgås med djur och att hjälpa mig med skötseln som de behöver. Har du egen erfarenhet av exempelvis hästar så är det en fördel. Dessutom får du gärna vara händig och kunna utför enklare reparationer, som jag hade gjort om jag inte hade haft mina funktionsnedsättningar.

Du behöver ha körkort och tillgång till bil, eftersom ingen kollektivtrafik är utbyggd. Sen ingår det i tjänsten att ibland köra min anpassade buss.

Det är viktigt att du ibland kan sysselsätta dig själv en stund, när jag vill vara ifred och då kan du till exempel sitta i ett annat rum och läsa en bok eller scrolla på mobilen.

Du, liksom jag, gillar kultur i olika former, film, teater, musik med mera.

På samma sätt tror du, liksom jag, på allas lika värde, oavsett hudfärg, religion eller sexuell läggning.

Eftersom jag har ett visst samhällsengagemang och ibland åker på möten och deltar i olika manifestationer, är det viktigt att du är bekväm med detta.

Jag badar ett par gånger i veckan, som rehab, och då ingår det i tjänsten att vara med i den uppvärmda bassängen tillsammans med mig.

I och med att jag är infektionskänslig och har påverkan på lungorna så är det bra om du kommer från en så infektionsfri miljö som möjligt. 

Är du dessutom musiker och vän med enklare musikprogram och har vana av datorer så är det en fördel då jag gärna sänder podd och behöver lite stöd i mixandet mm.

Personlig lämplighet och att vi "klickar" är viktigare än betyg, men jag ser gärna att du har någon form av erfarenhet eller sjukvårdsutbildning i bagaget. Funkar vi bra tillsammans så tar vi det därifrån. 

Bra om du är bekväm med vardagliga hushållsuppgifter så som till exempelvis städning, tvätt och matlagning mm.

Viktigast för mig är att du har en schysst människosyn och jag tänker att om vi träffas så kan både du och jag ställa de frågor som vi vill ha svar på, jag är också mån om att du har ett intresse för assistentyrket då det är ett av de viktigaste yrken som finns. (även om det inte syns i lönekuverten????)

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Aktiv kille söker assistenter, heltid dag, kväll, natt och helg

Ansök    Aug 24    Alma Assistans AB    Personlig assistent
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö. Jag är en aktiv kille på 14 år som söker nya assistenter till min härliga assistentgrupp. Jag söker dig som gill... Visa mer
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö.

Jag är en aktiv kille på 14 år som söker nya assistenter till min härliga assistentgrupp.
Jag söker dig som gillar att vara ute i ur och skur och gillar ett högt tempo. Jag älskar alla former av bollsporter och jag är enligt min och andras mening bäst i världen på dem. Jag tycker om att spela tillsammans med min assistent, min lillebror och hans kompisar. Jag bor tillsammans med min familj på landet utanför Borås.
Jag behöver assistenter som vill jobba varierande arbetstider och bla och följa med mig till skolan, men även kan tänka sig lite kvälls och helgspass emellanåt. Arbetstiderna är förlagda till vardagar mellan 07:00-16:00 och 16:00-22:00.
Jag har ett stort medicinskt behov som kräver en stor noggrannhet och ett stort ansvarstagande av dig som assistent. Eftersom jag kommunicerar via tecken så är det väldigt viktigt att du som assistent är väl bevandrad i det svenska språket och talar god svenska. Att kunna tecken är meriterande.
Känns detta som ett jobb för dig så skicka in ditt CV och personliga brev så hoppas jag att vi ses på en intervju. Visa mindre

14-årig kille söker assistenter

Ansök    Aug 24    Alma Assistans AB    Personlig assistent
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö. Jag är en aktiv kille på 14 år som söker nya assistenter till min härliga assistentgrupp. Jag söker dig som gill... Visa mer
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö.

Jag är en aktiv kille på 14 år som söker nya assistenter till min härliga assistentgrupp.
Jag söker dig som gillar att vara ute i ur och skur och gillar ett högt tempo. Jag älskar alla former av bollsporter och jag är enligt min och andras mening bäst i världen på dem. Jag tycker om att spela tillsammans med min assistent, min lillebror och hans kompisar. Jag bor tillsammans med min familj på landet utanför Borås.
Jag behöver assistenter som vill jobba dagtid och följa med mig till skolan, men även kan tänka sig lite kvällspass emellanåt. Arbetstiderna är förlagda till vardagar mellan 07:00-16:00 och 16:00-22:00.
Jag har ett stort medicinskt behov som kräver en stor noggrannhet och ett stort ansvarstagande av dig som assistent. Eftersom jag kommunicerar via tecken så är det väldigt viktigt att du som assistent är väl bevandrad i det svenska språket och talar god svenska. Att kunna tecken är meriterande.
Känns detta som ett jobb för dig så skicka in ditt CV och personliga brev så hoppas jag att vi ses på en intervju. Visa mindre

Personlig assistent sökes till Autistisk 23-årig kille i Tranemo kommun.

Fröken Fridas Assistans är ett litet och personligt assistansföretag med stor omsorg för våra anställda. Vi önskar engagerade och positiva medarbetare som brinner för att arbeta med människor. Fröken Fridas Assistans är ett litet och personligt assistansföretag med stor omsorg för våra anställda. Vi önskar engagerade och positiva medarbetare som brinner för att arbeta med människor. Vi söker nu en personlig assistent till en autistisk kille på 23 år.... Visa mer
Fröken Fridas Assistans är ett litet och personligt assistansföretag med stor omsorg för våra anställda. Vi önskar engagerade och positiva medarbetare som brinner för att arbeta med människor.

Fröken Fridas Assistans är ett litet och personligt assistansföretag med stor omsorg för våra anställda. Vi önskar engagerade och positiva medarbetare som brinner för att arbeta med människor.

Vi söker nu en personlig assistent till en autistisk kille på 23 år. Han är en glad och positiv kille med mycket humor vars störta intresse är datorer, så som Programmering och Spel men tycker även om och musik och bilturer.

Kunden bor i Tranemo kommun och har en egen lägenhet i anslutning till familjens hem och stor del av arbetstiden är förlagd till det privata hemmet. Familjen har djur och det är därför viktigt att du som assistent inte är allergisk mot pälsdjur. 

Du som söker bör vara en glad och humoristisk person med glimten i ögat. Tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent inom autismspektrumstörning är meriterande men inte ett krav. Det viktigaste är att du har rätt personlighet och attityd för att fungera bra tillsammans med Kunden. Du bör även vara lyhörd, flexibel och ansvarstagande som person.

Kunden söker personer i ålder 25 år och uppåt.

Ett krav är att du har körkort och egen bil.
 
 
Lön: God timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Omgående 
Arbetstid/Varaktighet: Heltid/Varierande - dag, kväll, helg. Visa mindre

Kvinnlig personlig assistent i Borås med omnejd!

Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent. Du måste kunna tala och förstå svenska. Just nu har vi allt ifrån (timmar-80%) som rullar på så länge assistansuppdraget varar, till extrajobb på kvällar och helger. Vi, på rekryteringsavdelningen, kommer att göra ett urval bland inkomna ansökningar och matcha lämpliga kandidater med någon av de assistansberättigade i GIL som just nu söker personal. Att arbeta som personlig assis... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent. Du måste kunna tala och förstå svenska.Just nu har vi allt ifrån (timmar-80%) som rullar på så länge assistansuppdraget varar, till extrajobb på kvällar och helger.

Vi, på rekryteringsavdelningen, kommer att göra ett urval bland inkomna ansökningar och matcha lämpliga kandidater med någon av de assistansberättigade i GIL som just nu söker personal.

Att arbeta som personlig assistent kan många gånger vara olikt andra arbeten; hur det blir beror på vem du jobbar hos och vem du är. Ni väljer varandra och bygger upp en relation som känns bra för båda.  För många är tidigare arbetslivserfarenhet och utbildningar ganska ointressant, utan oftast handlar det om personkemi. 

Arbetsuppgifterna för en personlig assistent beror på vem man jobbar hos. Somliga personer behöver mycket hjälp med kroppen, andra med knoppen. Vissa festar hårt, reser långt, har många barn. Somliga går i plugget, andra jobbar. Någon hänger ofta i stallet, andra gillar hockey. Någon tycker om att måla, en annan älskar prinsesstårtor. Somliga är tystlåtna, andra snacksaliga.

De som söker just nu i Borås, söker kvinnliga personliga assisenter som har körkort och tillgång till bil, eftersom kollektivtrafiken inte når fram till dem

Om du är intresserad av att jobba som personlig assistent i GIL, så skickar du in ett personligt brev, ditt CV och svarar på urvalsfrågorna.

Tjänsterna tillsätts löpande!

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent, VAKEN NATT!

Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent. Du måste kunna tala och förstå svenska. Just nu har vi flera lediga tjänster på 70-90 % med vaken natt på rullande schema, det vill säga både vardagar och helger. I någon tjänst ingår det även att arbeta eftermiddagar och kvällar. Vi, på rekryteringsavdelningen, kommer att göra ett urval bland inkomna ansökningar och matcha lämpliga kandidater med någon av de assistansberättigade ... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent. Du måste kunna tala och förstå svenska.Just nu har vi flera lediga tjänster på 70-90 % med vaken natt på rullande schema, det vill säga både vardagar och helger. I någon tjänst ingår det även att arbeta eftermiddagar och kvällar.

Vi, på rekryteringsavdelningen, kommer att göra ett urval bland inkomna ansökningar och matcha lämpliga kandidater med någon av de assistansberättigade i GIL som just nu söker personal på kvällar och nätter.

Att arbeta som personlig assistent kan många gånger vara olikt andra arbeten; hur det blir beror på vem du jobbar hos och vem du är. Ni väljer varandra och bygger upp en relation som känns bra för båda.  För många är tidigare arbetslivserfarenhet och utbildningar ganska ointressant, utan oftast handlar det om personkemi. 

Arbetsuppgifterna för en personlig assistent beror på vem man jobbar hos. Somliga personer behöver mycket hjälp med kroppen, andra med knoppen. Vissa festar hårt, reser långt, har många barn. Somliga går i plugget, andra jobbar. Någon hänger ofta i stallet, andra gillar hockey. Någon tycker om att måla, en annan älskar prinsesstårtor. Somliga är tystlåtna, andra snacksaliga.

Om du är intresserad av att jobba som personlig assistent i GIL, så skickar du in ett personligt brev, ditt CV och svarar på urvalsfrågorna.

Tjänsterna tillsätts löpande!

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes till kvinna i Borås, helgarbete

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Jag, en 45 årig kvinna med MS, söker ytterligare en personlig assistent då jag har ett behov av stöd och hjälp med diverse sysslor för att få min vardag att fungera på bästa sätt. Dina arbetsupp... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Jag, en 45 årig kvinna med MS, söker ytterligare en personlig assistent då jag har ett behov av stöd och hjälp med diverse sysslor för att få min vardag att fungera på bästa sätt.

Dina arbetsuppgifter består i att assistera mig med olika vardagliga saker, till exempel hushållssysslor och personlig hygien. Jag har mina barn varannan vecka och när de är hos mig ingår det i ditt uppdrag att hjälpa mig i min roll som mamma, därför är det viktigt att du är initiativrik och kan ta eget ansvar. Att du är glad, uppmuntrande och tycker om att arbeta med människor ser jag som en självklarhet.

Det är viktigt att du behärskar det svenska språket både i tal och skrift, så att det inte blir missförstånd oss emellan.

Nu behöver jag ha ytterligare personlig assistent som kan arbeta framförallt på helger som timanställd, där passen är fördelade på dagar, kvällar och nätter med sovande jour.

Personkemin och att vi trivs tillsammans är viktigare än utbildningar.

Vi har rökfri arbetstid!

 

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig Assistent centralt Borås

Du arbetar i en "go och positiv" arbetsgrupp hemma hos kunden på Hulta centralt i Borås. Hej ... Jag är en kille på 55 år med ett rikt inre liv. Jag behöver din hjälp med allt i min dagliga livsföring. När vädret tillåter gillar jag skog och natur. Mulna dagar blir det en och annan film på 65 tummaren. Det ska vara OK för dig att jag är rökare. Du kommer främst att assistera mig i mitt hem men även ute på olika aktiviteter. De flesta hos mig arbetar ... Visa mer
Du arbetar i en "go och positiv" arbetsgrupp hemma hos kunden på Hulta centralt i Borås.


Hej ...
Jag är en kille på 55 år med ett rikt inre liv. Jag behöver din hjälp med allt i min dagliga livsföring. När vädret tillåter gillar jag skog och natur. Mulna dagar blir det en och annan film på 65 tummaren.


Det ska vara OK för dig att jag är rökare.


Du kommer främst att assistera mig i mitt hem men även ute på olika aktiviteter. De flesta hos mig arbetar dygn.
Även halva dygn förekommer. Nu är en rad på ca 125 timmar i månaden ledig.
Det är viktigt att du en stabil person med god empatisk förmåga.
Du är gärna ordningsam och du behöver vara ganska självgående och kunna ta egna initiativ avseende ordning och städning. Har du erfarenhet av att arbeta som assistent så är det en fördel.


Kvalifikationer:
Omvårdnadsutbildning eller annan likvärdig utbildning är ett plus
Vi ställer stora krav på förhållningssätt, bemötande och lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Du ska:
- Arbeta enligt genomförandeplanen i mötet med den enskilde
- Utgå från individens behov och intressen
- Respektera och bekräfta individens självbestämmanderätt
- Följa upprättade handlingsplaner, avseende hygien, ergonomi, personal- och arbetsmiljö


Vi vill att du:
- Har god samarbetsförmåga
- Är lyhörd och empatisk för individens uppfattning och behov
- Är engagerad, positiv och trygg i mötet med individen, anhöriga och kollegor
- Ha förmåga att prioritera uppgifter i det dagliga arbetet
- Körkort är ett plus Visa mindre

Personlig Assistent sökes, Heltid

Kvinna boende strax utanför Borås söker personal till heltidstjänst omgående. Du som söker kommer att vara en av pusselbitarna som gör att mitt liv fungerar. Det är viktigt att du är noggrann och kan hålla ordning och reda, att vara punktlig med arbetstiden är en annan viktig sak. Personlig Assistans handlar mycket om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä s... Visa mer
Kvinna boende strax utanför Borås söker personal till heltidstjänst omgående.

Du som söker kommer att vara en av pusselbitarna som gör att mitt liv fungerar. Det är viktigt att du är noggrann och kan hålla ordning och reda, att vara punktlig med arbetstiden är en annan viktig sak. Personlig Assistans handlar mycket om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande.

Bra om du har arbetat inom vården eller liknande. Körkort behövs! Att kunna köra min bil är en del av jobbet. Det finns hund i hemmet.
Jag gillar att gå promenader, fixa i trädgården, laga mat, inredning, fixa i hemmet. Bra om du känner att du kan dela mina intressen.

Schemalagd arbetstid, arbetspassen är mellan 7:30 - 18:00 alla dagar i veckan enligt ett rullande schema.
Timlön från 160 kr + semesterersättning plus ob.

Ser gärna att du som söker är över 35 år och kvinna.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

50% tjänst personlig assistent i Trädet – Vill du arbeta kväll o helg?

Ansök    Aug 10    Humana AB    Personlig assistent
Vår kund är en kvinna i 40-årsåldern boendes i orten Trädet som ligger mellan Falköping och Ulricehamn. Hon är funktionshindrad och har ett omfattande vårdbehov med assistans på dygnets alla timmar. Vi söker nu efter en personliga assistenter som kan vara henne behjälplig med allt som står på livets agenda. Vi ser gärna att du är lojal och pålitlig och har en hög arbetsmoral. Det är mycket meriterande om du har arbetat som personlig assistent tidigare ell... Visa mer
Vår kund är en kvinna i 40-årsåldern boendes i orten Trädet som ligger mellan Falköping och Ulricehamn. Hon är funktionshindrad och har ett omfattande vårdbehov med assistans på dygnets alla timmar.

Vi söker nu efter en personliga assistenter som kan vara henne behjälplig med allt som står på livets agenda. Vi ser gärna att du är lojal och pålitlig och har en hög arbetsmoral. Det är mycket meriterande om du har arbetat som personlig assistent tidigare eller har andra vårderfarenheter, men största vikt kommer att läggas på personkemin mellan dig och vår kund.För denna tjänst krävs det att du har:

- Mycket god svenska både i tal och skrift


.- Rökfri.


-Ej pälsdjurs allergiker, då det förekommer djur hos vår kund.


- B-körkort och tillgång till egen bil. Egen bil krävs för att ta sig till arbetsplatsen och du kommer att köra kundens bil i arbetet (manuell vxl).


Det är även meriterande om du har:

- Vi ser gärna att du har utbildning eller erfarenhet av vård/omsorg.

- Meriterande om du har kunskap/erfarenhet kring epilepsi.

- Vår kund önskar gärna kvinnliga personliga assistenter.
  Arbetstid och tjänstgöringsgrad: 50% tjänst, arbetstiderna är förlagda 7–16, 16–22 samt 7–22 dag, kväll och helg. (Dagpasset kl. 7–16 förekommer ca var 3-4.e vecka. Under kvällspasset är det dubbelassistans). Vid frånvaro så täcker gruppen upp för varandra. Introduktion kommer att påbörjas omgående.  SLUV ”Så länge uppdraget varar anställning”Lön: Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.Tillträde: Enligt överenskommelse, urval sker löpnade så vänta inte med din ansökan.
En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.Att jobba på Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 20 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor.


Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistentVad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent måste du vara minst 18 år.Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till ung kille med autism

Bärkraft Assistans AB arbetar med assistans för barn, ungdomar och vuxna som har funktionsnedsättningar som ger rätt till personlig assistans enligt LSS. Vår kund är en busig 18 år gammal kille med autism som behöver stöttning och vägledning i sin vardag. Han har svårigheter inom verbal kommunikation och interaktion med andra. Han är fysiskt aktiv och tycker om att bada, promenera, cykla men även att röra på sig inomhus. Det finns även stunder då han b... Visa mer
Bärkraft Assistans AB arbetar med assistans för barn, ungdomar och vuxna som har funktionsnedsättningar som ger rätt till personlig assistans enligt LSS.

Vår kund är en busig 18 år gammal kille med autism som behöver stöttning och vägledning i sin vardag.

Han har svårigheter inom verbal kommunikation och interaktion med andra. Han är fysiskt aktiv och tycker om att bada, promenera, cykla men även att röra på sig inomhus. Det finns även stunder då han bara vill sitta still en längre period. Viktigt att du inte har lätt för att bli rastlös.

Viktigt i detta arbetet är att man är uppmärksam och kan växla mellan olika tempon. En stor del av ditt arbete är även att ha god tillsyn till vår kund då han är väldigt impulsiv och inte förstår varken konsekvenser eller risker.

Arbetet innebär att följa kunden i sin vardag och hjälpa honom med det han själv inte klarar av att hantera. Ditt arbete innebär även att vara en pedagogisk vän som ger honom möjligheten att utvecklas inom de områden han har svårigheter med.

I arbetet med kunden jobbar vi inspirerat av Son-Rise. En pedagogik som bygger på lågaffektivt bemötande, acceptans och att man följer personens intresse för att genom det kunna skapa utmaningar för kunden som i sin tur ger möjlighet till utveckling.

Kunden går i skolan under förmiddagen. Tjänsten gäller eftermiddag/kväll samt helg.

Tjänsten är en timanställning med möjlighet till förlängning.
Detta är en tjänst som är bra att kombinera med exempelvis studier. Visa mindre

Personlig Assistent Sökes till Kväll/Helg

Vill du jobba kvällar och helger med en gladfrisk och musik och aktivitetsintresserad tjej?  Sök så berättar vi mer. Tjänsten är en varierad tjänst med mestadels kvällar och helger.  Arbetstider: 16-21 vardagar och helger varierade tider 8-16, 16-21, 13-21. Du börjar jobba på en timanställning som kan övergå i en visstidsanställning på ca 50 % med chans till mer om samarbetet går bra. Vem är du vi söker? Kvinna på grund av arbetets karaktär.  Du är: ... Visa mer
Vill du jobba kvällar och helger med en gladfrisk och musik och aktivitetsintresserad tjej? 

Sök så berättar vi mer.

Tjänsten är en varierad tjänst med mestadels kvällar och helger. 
Arbetstider: 16-21 vardagar och helger varierade tider 8-16, 16-21, 13-21.

Du börjar jobba på en timanställning som kan övergå i en visstidsanställning på ca 50 % med chans till mer om samarbetet går bra.

Vem är du vi söker?

Kvinna på grund av arbetets karaktär. 

Du är:

Rolig

Glad

Positiv

Trygg och stabil

Har tålamod

Du förstår och pratar svenska pga dokumentation 

Arbetsuppgifterna:

Är att assistera tjejen i hemmet

Kan även förekomma i skolan

Assistera vid: aktiviteter, med allt ifrån hygien, kommunikation via dator och bilder till matning och träning, på och avklädning, mediciner, vid epilepsianfall

Körkort inget krav men är en tillgång 

Tjänsten börjar som en timanställning, deltid

Med möjlighet att senare kunna övergå till en visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar med en tjänst 50% är tjänst kan bli mer

För att få arbeta med barn, krävs att du har utdrag ur polisens belastningsregister https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

Kollektivavtal med Fremia-Kommunal. Lön enl överenskommelse.

Intervjuer sker löpande Visa mindre

Personlig assistent i Kinna

Nu söker vi dig som vill vara del av en annans vardag. Vi söker dig som tycker om att jobba med människor och som trivs i att vara en hjälpande hand. Vi söker dig som vill arbeta på ett boende i Kinna under assistansliknande förhållanden. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom omvårdnad och trach men vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du som söker behöver vara flexibel och kunna anpassa ditt arbete efter brukarens behov. Vår brukare är... Visa mer
Nu söker vi dig som vill vara del av en annans vardag. Vi söker dig som tycker om att jobba med människor och som trivs i att vara en hjälpande hand.
Vi söker dig som vill arbeta på ett boende i Kinna under assistansliknande förhållanden.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom omvårdnad och trach men vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du som söker behöver vara flexibel och kunna anpassa ditt arbete efter brukarens behov.
Vår brukare är en 69 årig man med ALS som bor på ett boende.
Kunden har dygnet runt assistans, vi söker timvikarier för både dags och nattpass. Visa mindre

Extrajobb som personlig assistent

Pluggar du på distans, arbetar deltid och har lediga dagar? Vi har ett perfekt extrajobb för dig, om du matchar kriterierna nedan! Nu söker vi timvikarier till ett uppdrag i Borås. Som timvikarie blir du tillfrågad, oftast vid akuta situationer när någon ordinarie assistent blir sjuk, men även med framförhållning då ordinarie assistenter behöver vara lediga. Eftersom vi oftast inte vet i förväg när vi kommer behöva dig så är det viktigt att du som söker ... Visa mer
Pluggar du på distans, arbetar deltid och har lediga dagar? Vi har ett perfekt extrajobb för dig, om du matchar kriterierna nedan!

Nu söker vi timvikarier till ett uppdrag i Borås. Som timvikarie blir du tillfrågad, oftast vid akuta situationer när någon ordinarie assistent blir sjuk, men även med framförhållning då ordinarie assistenter behöver vara lediga.

Eftersom vi oftast inte vet i förväg när vi kommer behöva dig så är det viktigt att du som söker denna tjänst är flexibel i dagar och tider (både vardag och helg), och kan ställa upp med kort varsel. Vi ser helst att du kan arbeta dygn (med väntetid på natten).

Om arbetet:

Den assistansberättigade (personen du kommer arbeta för) är en kvinna som behöver assistans med det mesta som kräver muskelkraft. Hon sitter i rullstol och har en del andra hjälpmedel.

Som personlig assistent till vår uppdragsgivare assisterar du henne endast fysiskt med det hon behöver, hon arbetsleder själv sina assistenter. Ingen dag är den andra lik, så du måste gilla att inte veta i förväg vad som kommer hända när du arbetar. Du behöver både tycka om aktiva dagar och mer lugna dagar.

Kriterier för att söka denna tjänst:

- Kunna arbeta när behov uppstår, oftast akut.

- Kunna arbeta dygn (är det någon enstaka gång du inte kan dygn är det ok).

- Jobba utan kollegor (efter att du fått tillräcklig introduktion).

- Vaccinerad mot Covid-19.

- Svenska flytande i tal och skrift (då assistansbehovet kräver det).

- Vara trygg i dig själv och ha stor känsla för integritet.

- Inte problem med nacke, axlar eller rygg.

- Rökfri.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till fart-glad 11-årig kille

Ansök    Jul 27    Humana AB    Personlig assistent
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. Pippi-tokig, 11-årig kille söker dig som vill upptäcka naturen med honom! Alve är en aktiv kille på 11 år som älskar att vara ute i ur och skur och han behöver din hjälp med allt i sin vardag. Pippi och Tomten är de stora idolerna och Alve vill självklart göra det Pippi och Tomten gör. D... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.


Pippi-tokig, 11-årig kille söker dig som vill upptäcka naturen med honom!

Alve är en aktiv kille på 11 år som älskar att vara ute i ur och skur och han behöver din hjälp med allt i sin vardag.

Pippi och Tomten är de stora idolerna och Alve vill självklart göra det Pippi och Tomten gör.

Din roll blir att stötta honom, men samtidigt ge den vägledningen och de ramar han behöver, samt styra upp alla hyss ni hittar på tillsammans.


Alve älskar att bland annat att cykla, leka med bästa kompisen Sia, familjens leonberger, arbeta i stallet med gårdens alla hästar och bäst av allt harva ridbanan med fyrhjulingen, gå till bäcken, men även att åka till badhuset eller bada i sjön när vädret tillåter. Vi bor på landet mellan Hällingsjö och Rävlanda, så körkort och tillgång till bil är ett måste, då det saknas kommunala färdmedel. Man tar sig enkelt både till Bollebygd, Skene/Kinna och Gbg med bil på 15-25 minuter.


Familjen består av mamma, pappa, Alve och två systrar. Hela familjen är en aktiv familj och vi tillbringar stor tid ute och på olika aktiviteter.

Vi tror att du kommer bli den pusselbit denna familj behöver. Goda referenser finns från arbetslaget.


Om tjänsten:

Alve kommunicerar med tecken och bildstöd, lär man känna honom och hans behov/rutiner förstår man honom relativt enkelt.

Arbetsuppgifterna består bland annat av: vara aktiv vid måltider, sköta alla basbehov och daglig hygien, gå promenader, leka hur mycket som helst, stötta och träna Alve kring hans kommunikation.


Tjänsten är en SLUV (så länge uppdraget varar) 20-50%. Arbetet kommer förläggas på eftermiddagar och helger, då Alve går i skolan dagtid.


Vi söker dig som:

Vi söker dig som är glad, aktiv och älskar att vara ute, ser gärna att du har erfarenhet av tecken som stöd och AKK, men detta är inget krav då vi kommer ordna med utbildning. Har du tidigare erfarenheter av yngre barn är detta ett plus. Vi lägger mycket stor vikt vid att du och Alve klickar.

Är du den klippa vi söker som kan bemöta vår Alve på bästa sätt, så tveka inte att söka tjänsten.


Vi erbjuder:

Ett aktivt och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter.

Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.


Arbetstid/Varaktighet:

Tjänsten är en SLUV (så länge uppdraget varar) på 20-50%.

Arbetet kommer förläggas på eftermiddagar och helger, då Alve går i skolan dagtid.


Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal


Tillträde:

Snarast eller efter ö.k.

Kontaktperson:

Anna Lindeberg

070-669 35 89

[email protected]


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se


Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9) Visa mindre

Personlig Assistent för uppdrag sökes i Hökerum

Beskrivning av tjänsten som Personlig Assistent. För kunds räkning söker vi nu en personlig assistent för ett uppdrag i Varnum (Hökerums kommun) Uppdraget gäller är en tillsvidareanställning på cirka 50%. Arbetet är förlagt både dag, och kväll, dygnspass med väntetid (Jour) på natten. Finns en färdig schemarad som innefattar 4-5 dygnspass samt något dagtidspass per månad. Finns möjlighet att arbeta mer vid behov och önskemål. Som assistent är du kunden... Visa mer
Beskrivning av tjänsten som Personlig Assistent.


För kunds räkning söker vi nu en personlig assistent för ett uppdrag i Varnum (Hökerums kommun) Uppdraget gäller är en tillsvidareanställning på cirka 50%.

Arbetet är förlagt både dag, och kväll, dygnspass med väntetid (Jour) på natten. Finns en färdig schemarad som innefattar 4-5 dygnspass samt något dagtidspass per månad. Finns möjlighet att arbeta mer vid behov och önskemål.

Som assistent är du kundens förlängda arm, du kommer också att befinna dig i kundens hem så det är viktigt att kunden har en trivsam hemmiljö.

Omvårdnad utav kund hör till de dagliga arbetet så du bör ha erfarenhet utav någon form av omvårdnadsarbete. Gärna inom personlig assistans.

Kunden behöver utföra fysiska aktiviteter så gärna en assistent som tycker om att vistas ute.

Kunskap samt erfarenhet utav autism är högst önskvärt.

Körkort samt bil är ett krav för detta uppdrag då förbindelser med buss är begränsade.Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information

- Anställningsform: Tillsvidareanställning enligt ök.

- Omfattning: Halvtid/Heltid

- Arbetstid: Dygnspass 09-09 samt dagtidspass 8-17.

- Tillträde: Enligt överenskommelse. Planerad start i September

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 30/8-23

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: 010-1303606

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes till centrala Bollebygd, 50-80 %

Arbetstider 07.45-20.00, alla dagar i veckan på ett rullande schema. Jag är en 53-årig man som från och med 1 september flyttar till centrala Bollebygd. På grund av mina funktionsnedsättningar, har jag personlig assistans dygnet runt och nu söker jag två assistenter som kan arbeta antingen 50 % eller 80 %. Mina intressen är att se på film och sport, lyssna på musik samt gå på konsert och teater. Du kommer vara med och assistera mig i vardagens alla sys... Visa mer
Arbetstider 07.45-20.00, alla dagar i veckan på ett rullande schema.
Jag är en 53-årig man som från och med 1 september flyttar till centrala Bollebygd.

På grund av mina funktionsnedsättningar, har jag personlig assistans dygnet runt och nu söker jag två assistenter som kan arbeta antingen 50 % eller 80 %.Mina intressen är att se på film och sport, lyssna på musik samt gå på konsert och teater. Du kommer vara med och assistera mig i vardagens alla sysslor. 

Du som söker bör vara en social person. För mig är det viktigt att du är lugn, trygg och empatisk. Du behöver förstå samt själv tala flytande svenska så att du enkelt kan ta emot mina muntliga instruktioner.

Du måste ha körkort, eftersom tjänsten innebär att du köra min bil när jag skall iväg. Utöver detta ser jag gärna att du är rökfri, har god fysik och erfarenhet att hantera manuell rullstol på ett säkert sätt. Har du tidigare erfarenhet inom vårdyrket så är det ett stort plus!

Tjänsterna börjar som timanställningar och trivs vi tillsammans så kan de övergå till visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar, med en tjänstgöringsgrad på antingen 50 % eller 80 %. Visa mindre

Vill du bli min personliga assistent? MÖLNLYCKE

Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans och arbeta hos en av våra kunder. 7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996. 7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den vi... Visa mer
Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans och arbeta hos en av våra kunder.
7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996.
7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste personen i vårt företag.
Vi på 7h assistans söker tim-/behovs vikarier (ev. deltid) till en 26-årig kvinna med CP-skada i centrala Mölnlycke.
Vår brukare behöver hjälp i sin vardag för att kunna leva ett aktivt och socialt liv som vem som helst. Mängden aktiviteter på dagarna varierar beroende på brukarens dagsform.
B-körkort är önskvärt.
Utdrag ur Polisens belastningsregister är ett krav, lämnas in om du blir uttagen till tjänsten.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig Assistent i Borås

Ansök    Jul 19    Ashur Assistans AB    Personlig assistent
Som personlig assistent hjälper du personer med rätt till assistans att leva det liv hen vill leva. jobba det kan vara allt från vardagliga morgon rutiner till att utföra ett ärende på stan. Den assistansberättigade bestämmer vad han eller hon vill göra. Vi söker en personlig assistent till ett barn med stor behöv. Den som söker arbetet ska ha god erfarenhet som personliga assistenten Om oss Ashur Assistans är sprunget ur en genuin vilja att hjälpa männis... Visa mer
Som personlig assistent hjälper du personer med rätt till assistans att leva det liv hen vill leva. jobba det kan vara allt från vardagliga morgon rutiner till att utföra ett ärende på stan. Den assistansberättigade bestämmer vad han eller hon vill göra.
Vi söker en personlig assistent till ett barn med stor behöv. Den som söker arbetet ska ha god erfarenhet som personliga assistenten
Om oss
Ashur Assistans är sprunget ur en genuin vilja att hjälpa människor att leva ett bra liv. Företaget samlade erfarenheter, I kombination med flera års arbetslivserfarenhet inom svenska vård och omsorg.
Tillstånd
Ashur Assistans har tillstånd från IVO att bedriva personlig assistans . Tillstånd eller barn och vuxna tillhör personkrets 1,2och 3 enligt 1§ LSS
Kollektivavtal Fremia
Ashur Assistans är medlem i Fremia . Våra anställda omfattas genom kollektivavtalet av sjukförsäkring , livförsäkring , arbetsskadeförsäkring , samt avtal om tjänstepension Visa mindre

Personlig assistent till 20-årig kille

Ansök    Jul 19    Sanda Assistans AB    Personlig assistent
Vi har ett uppdrag hos en 20-årig kille. Han bor hemma hos sin mamma, pappa och lillasyster i centrala Borås. Just nu söker vi en assistent som kan jobba eftermiddag/kväll på veckodagarna samt helg. Framöver så kan det även finnas dagtid. Tjänsten innefattar stöd och hjälp vid personlig hygien, vanlig förkommande hushållsarbete, hjälp vid förflyttningar, träning samt stöd och hjälp vid olika aktiviteter. Tjänsten är på 50 % men den kan komma att öka framöv... Visa mer
Vi har ett uppdrag hos en 20-årig kille. Han bor hemma hos sin mamma, pappa och lillasyster i centrala Borås.
Just nu söker vi en assistent som kan jobba eftermiddag/kväll på veckodagarna samt helg. Framöver så kan det även finnas dagtid.
Tjänsten innefattar stöd och hjälp vid personlig hygien, vanlig förkommande hushållsarbete, hjälp vid förflyttningar, träning samt stöd och hjälp vid olika aktiviteter.
Tjänsten är på 50 % men den kan komma att öka framöver.
Vi söker dig som är flexibel och kan anpassa ditt arbete efter kunden behov.
Det är ett plus om du har erfarenhet av liknande arbete men inget krav.
Undersköterskeutbildning är meriterande.
Välkommen med din ansökan Visa mindre

Vill du bli min personliga assistent? VÄXJÖ

Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans och arbeta hos en av våra kunder. 7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996. 7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den vi... Visa mer
Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans och arbeta hos en av våra kunder.
7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996.
7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste personen i vårt företag.
Vi på 7h assistans söker nu assistenter (tim/behov alt. deltid) till en man med ALS i Växjö. Erfarenhet av andningshjälp (Track) önskvärd.
Vår brukare behöver hjälp i sin vardag för att kunna leva ett så aktivt och socialt liv som vem som helst.
Utdrag ur Polisens belastningsregister är ett krav, lämnas in om du blir uttagen till tjänsten.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig Assistent Borås 6 årig tjej

Vi söker en timvikarie till en sexårig liten tjej i Borås. Vi ser helst att du har erfarenhet av arbete med barn med funktionsvariation. Som assistent till denna lilla tjej bör du vara, trygg, stabil, humoristisk och kunna arbeta självständigt. Som assistent kommer du att arbeta i tätt samarbete med flickans föräldrar. Du måste därför ha en god förmåga att arbeta tillsammans med andra samt en god känsla för integritet Arbetstid helger och vissa kvällar Vi ... Visa mer
Vi söker en timvikarie till en sexårig liten tjej i Borås. Vi ser helst att du har erfarenhet av arbete med barn med funktionsvariation. Som assistent till denna lilla tjej bör du vara, trygg, stabil, humoristisk och kunna arbeta självständigt. Som assistent kommer du att arbeta i tätt samarbete med flickans föräldrar. Du måste därför ha en god förmåga att arbeta tillsammans med andra samt en god känsla för integritet
Arbetstid helger och vissa kvällar
Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Enligt Älvsborgs assistans policy och lagen om registerkontroll ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen för arbete med barn.


Ansökningen skickas till [email protected]
Arbetsplatsen är rökfri. Visa mindre

Vill du bli min personliga assistent?

Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans och arbeta hos en av våra kunder. 7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996. 7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den vi... Visa mer
Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans och arbeta hos en av våra kunder.
7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996.
7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste personen i vårt företag.
Vi på 7h assistans söker tim-/behovs vikarier/semestervikarier (ev. deltid) till en ca 40 årig kvinna med Retts syndrom i centrala Borås.
Vår brukare behöver hjälp i sin vardag för att kunna leva ett så aktivt och socialt liv som vem som helst.
B-körkort är ett krav.
Utdrag ur Polisens belastningsregister är ett krav, lämnas in om du blir uttagen till tjänsten.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Assistent till 5 årig pojke

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Personlig assistent sökes till 5 årig Pojk.     Tjänsten är en varierad tjänst med mestadels dag/kvällspass men även vaken natt kan förekomma. Du börjar jobba på en timanställning som kan öve... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Personlig assistent sökes till 5 årig Pojk.

 

 

Tjänsten är en varierad tjänst med mestadels dag/kvällspass men även vaken natt kan förekomma.

Du börjar jobba på en timanställning som kan övergå i en visstidsanställning på ca 70 % med chans till mer om samarbetet går bra.

 

OBS Med start i slutet av Augusti.

 

Tiderna på schemat är förlagda 07:30-19:30 och 19:30-07:30

Helg kan förekomma vid eventuell sjukdom men inte annars.

 

Du behöver vara initiativtagande, lyhörd och empatisk som människa, ett krav är också att man kan tala/läsa svenska obehindrat då hörsel är hans primära komunikationskanal och all dokumentation/information sker på svenska.

Då pojken behöver hjälp med allt i sin vardag är det viktigt att du även är ansvarstagande och har förmågan att läsa av olika situationer.

Då arbetet mestadels utförs i pojkens hem är det viktigt att även ha förmåga att smälta in i övriga familjen då det finns flera syskon i familjen.

Lyft förekommer och även många stunder i famnen så du behöver ha god fysik och en tygg famn att sitta i.

 

Tidigare erfarneheter av sondmatning/epilepsi och IF är ett + men inget avgörande, personkemin är det viktigaste, allt annat kan man lära sig på plats.

Utöver allt annat så är det viktigaste att man vill bidra till att göra livet roligare, lättare och mer inkluderande för pojken, att han ska kunna vara med och hitta på saker på bästa sätt tillsammans med familjen.

 

Belastningsregister kommer att begäras om du blir aktuell för tjänsten.

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes till Autistisk 23-årig kille i Tranemo kommun.

Fröken Fridas Assistans är ett litet och personligt assistansföretag med stor omsorg för våra anställda. Vi önskar engagerade och positiva medarbetare som brinner för att arbeta med människor. Fröken Fridas Assistans är ett litet och personligt assistansföretag med stor omsorg för våra anställda. Vi önskar engagerade och positiva medarbetare som brinner för att arbeta med människor. Vi söker nu en personlig assistent till en autistisk kille på 23 år.... Visa mer
Fröken Fridas Assistans är ett litet och personligt assistansföretag med stor omsorg för våra anställda. Vi önskar engagerade och positiva medarbetare som brinner för att arbeta med människor.

Fröken Fridas Assistans är ett litet och personligt assistansföretag med stor omsorg för våra anställda. Vi önskar engagerade och positiva medarbetare som brinner för att arbeta med människor.

Vi söker nu en personlig assistent till en autistisk kille på 23 år. Han är en glad och positiv kille med mycket humor vars störta intresse är datorer, så som Programmering och Spel men tycker även om och musik och bilturer.

Kunden bor i Tranemo kommun och har en egen lägenhet i anslutning till familjens hem och stor del av arbetstiden är förlagd till det privata hemmet. Familjen har djur och det är därför viktigt att du som assistent inte är allergisk mot pälsdjur. 

Du som söker bör vara en glad och humoristisk person med glimten i ögat. Tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent inom autismspektrumstörning är meriterande men inte ett krav. Det viktigaste är att du har rätt personlighet och attityd för att fungera bra tillsammans med Kunden. Du bör även vara lyhörd, flexibel och ansvarstagande som person.

Kunden söker personer i ålder 25 år och uppåt.

Ett krav är att du har körkort och egen bil.
 
 
Lön: God timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Omgående 
Arbetstid/Varaktighet: Heltid/Varierande - dag, kväll, helg. Visa mindre

Personlig assistent, extrapersonal med möjlighet till fast tjänst

Kvinna boende strax utanför Borås söker extrapersonal, eventuellt kan det bli fortsättning till hösten och övergå till en mindre fast tjänst ca 50%. Du som söker kommer att vara en av pusselbitarna som gör att mitt liv fungerar. Det är viktigt att du är noggrann och kan hålla ordning och reda, att vara punktlig med arbetstiden är en annan viktig sak. Personlig Assistans handlar mycket om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjäl... Visa mer
Kvinna boende strax utanför Borås söker extrapersonal, eventuellt kan det bli fortsättning till hösten och övergå till en mindre fast tjänst ca 50%.

Du som söker kommer att vara en av pusselbitarna som gör att mitt liv fungerar. Det är viktigt att du är noggrann och kan hålla ordning och reda, att vara punktlig med arbetstiden är en annan viktig sak. Personlig Assistans handlar mycket om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande.

Bra om du har arbetat inom vården eller liknande. Körkort behövs! Att kunna köra min bil är en del av jobbet. Det finns hund i hemmet.Jag gillar att gå promenader, fixa i trädgården, laga mat, inredning, fixa i hemmet. Bra om du känner att du kan dela mina intressen.

Schemalagd arbetstid, arbetspassen är mellan 7:30 - 18:00 alla dagar i veckan enligt ett rullande schema.
Timlön från 160 kr + semesterersättning plus ob.

Ser gärna att du som söker är över 35 år och kvinna.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till ung kille med autism

Bärkraft Assistans AB arbetar med assistans för barn, ungdomar och vuxna som har funktionsnedsättningar som ger rätt till personlig assistans enligt LSS. Vår kund är en busig 18 år gammal kille med autism som behöver stöttning och vägledning i sin vardag. Han har svårigheter inom verbal kommunikation och interaktion med andra. Han är fysiskt aktiv och tycker om att bada, promenera, cykla men även att röra på sig inomhus. Det finns även stunder då han b... Visa mer
Bärkraft Assistans AB arbetar med assistans för barn, ungdomar och vuxna som har funktionsnedsättningar som ger rätt till personlig assistans enligt LSS.

Vår kund är en busig 18 år gammal kille med autism som behöver stöttning och vägledning i sin vardag.

Han har svårigheter inom verbal kommunikation och interaktion med andra. Han är fysiskt aktiv och tycker om att bada, promenera, cykla men även att röra på sig inomhus. Det finns även stunder då han bara vill sitta still en längre period. Viktigt att du inte har lätt för att bli rastlös.

Viktigt i detta arbetet är att man är uppmärksam och kan växla mellan olika tempon. En stor del av ditt arbete är även att ha god tillsyn till vår kund då han är väldigt impulsiv och inte förstår varken konsekvenser eller risker.

Arbetet innebär att följa kunden i sin vardag och hjälpa honom med det han själv inte klarar av att hantera. Ditt arbete innebär även att vara en pedagogisk vän som ger honom möjligheten att utvecklas inom de områden han har svårigheter med.

I arbetet med kunden jobbar vi inspirerat av Son-Rise. En pedagogik som bygger på lågaffektivt bemötande, acceptans och att man följer personens intresse för att genom det kunna skapa utmaningar för kunden som i sin tur ger möjlighet till utveckling.

Kunden går i skolan under förmiddagen. Tjänsten gäller eftermiddag/kväll samt helg.

Tjänsten är en timanställning med möjlighet till förlängning.
Detta är en tjänst som är bra att kombinera med exempelvis studier. Visa mindre

Vill du jobba i skolan som personlig assistent?

Personliga assistenter sökes till en tjej som går på gymnasiesärskolan Sök så berättar vi mer Arbetstiderna är förlagda på dagar 7-16, kvällar 16-21, helger enligt ett rullande schema.   Arbetsplats: Borås med omnejd, bra bussförbindelser finns Vem är du vi söker? Kvinna på grund av arbetets karaktär.  Du är: Rolig, glad, positiv, trygg och stabil.  Du förstår och pratar svenska pga dokumentation  Arbetsuppgifterna: Är att assistera tjejen i skolan... Visa mer
Personliga assistenter sökes till en tjej som går på gymnasiesärskolan

Sök så berättar vi mer

Arbetstiderna är förlagda på dagar 7-16, kvällar 16-21, helger enligt ett rullande schema.
 
Arbetsplats: Borås med omnejd, bra bussförbindelser finns

Vem är du vi söker?

Kvinna på grund av arbetets karaktär. 

Du är:

Rolig, glad, positiv, trygg och stabil. 
Du förstår och pratar svenska pga dokumentation 

Arbetsuppgifterna:

Är att assistera tjejen i skolan och i hemmet

Vid aktiviteter, med allt ifrån hygien, kommunikation via dator och bilder till matning och träning mm. 

Körkort inget krav men är en tillgång 

Tjänsten börjar som en timanställning, deltid

Med möjlighet att senare kunna övergå till en visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar med en tjänst 70-86 %-ig tjänstgöringsgrad, kan bli mer

För att få arbeta med barn, krävs att du har utdrag ur polisens belastningsregister https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

Kollektivavtal med Fremia-Kommunal. Lön enl överenskommelse.

Intervjuer sker löpande Visa mindre

Trygg assistent sökes

Ansök    Jul 4    Alma Assistans AB    Personlig assistent
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö. Vår kund bosatt i Bollebygd söker trygga assistenter. Kunden är 29år gammal och bor ensam i en lägenhet. Inget k... Visa mer
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö.

Vår kund bosatt i Bollebygd söker trygga assistenter. Kunden är 29år gammal och bor ensam i en lägenhet. Inget krav på körkort då det går bra med kollektivtrafik.
Kunden har autism och utvecklingsstörning. Därför är det av stor vikt att du som assistent är lyhörd, trygg, lugn och självsäker. Vi ser som meriter om du har erfarenhet av autism, lågaffektivt bemötande, tecken som stöd.

Vi söker dig som:
* Har humor – får gärna tycka om Grotesco (lite sjukhumör) eller liknande.
* Gillar musik och allt med melodifestivalen
* Talar tydlig svenska
* Gärna kille
* Lätt att följa rutiner

Låter detta som ett arbete för dig så tveka inte att söka redan idag. Rekrytering sker löpande. Visa mindre

Personlig assistent till fart-glad 11-årig kille

Ansök    Jun 29    Humana AB    Personlig assistent
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. Pippi-tokig, 11-årig kille söker dig som vill upptäcka naturen med honom! Alve är en aktiv kille på 11 år som älskar att vara ute i ur och skur och han behöver din hjälp med allt i sin vardag. Pippi och Tomten är de stora idolerna och Alve vill självklart göra det Pippi och Tomten gör. D... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.


Pippi-tokig, 11-årig kille söker dig som vill upptäcka naturen med honom!

Alve är en aktiv kille på 11 år som älskar att vara ute i ur och skur och han behöver din hjälp med allt i sin vardag.

Pippi och Tomten är de stora idolerna och Alve vill självklart göra det Pippi och Tomten gör.

Din roll blir att stötta honom, men samtidigt ge den vägledningen och de ramar han behöver, samt styra upp alla hyss ni hittar på tillsammans.


Alve älskar att bland annat att cykla, leka med bästa kompisen Sia, familjens leonberger, arbeta i stallet med gårdens alla hästar och bäst av allt harva ridbanan med fyrhjulingen, gå till bäcken, men även att åka till badhuset eller bada i sjön när vädret tillåter. Vi bor på landet mellan Hällingsjö och Rävlanda, så körkort och tillgång till bil är ett måste, då det saknas kommunala färdmedel. Man tar sig enkelt både till Bollebygd, Skene/Kinna och Gbg med bil på 15-25 minuter.


Familjen består av mamma, pappa, Alve och två systrar. Hela familjen är en aktiv familj och vi tillbringar stor tid ute och på olika aktiviteter.

Vi tror att du kommer bli den pusselbit denna familj behöver. Goda referenser finns från arbetslaget.


Om tjänsten:

Alve kommunicerar med tecken och bildstöd, lär man känna honom och hans behov/rutiner förstår man honom relativt enkelt.

Arbetsuppgifterna består bland annat av: vara aktiv vid måltider, sköta alla basbehov och daglig hygien, gå promenader, leka hur mycket som helst, stötta och träna Alve kring hans kommunikation.


Tjänsten är en SLUV (så länge uppdraget varar) 20-50%. Arbetet kommer förläggas på eftermiddagar och helger, då Alve går i skolan dagtid.


Vi söker dig som:

Vi söker dig som är glad, aktiv och älskar att vara ute, ser gärna att du har erfarenhet av tecken som stöd och AKK, men detta är inget krav då vi kommer ordna med utbildning. Har du tidigare erfarenheter av yngre barn är detta ett plus. Vi lägger mycket stor vikt vid att du och Alve klickar.

Är du den klippa vi söker som kan bemöta vår Alve på bästa sätt, så tveka inte att söka tjänsten.


Vi erbjuder:

Ett aktivt och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter.

Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.


Arbetstid/Varaktighet:

Tjänsten är en SLUV (så länge uppdraget varar) på 20-50%.

Arbetet kommer förläggas på eftermiddagar och helger, då Alve går i skolan dagtid.


Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal


Tillträde:

Snarast eller efter ö.k.

Kontaktperson:

Anna Lindeberg

070-669 35 89

[email protected]


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se


Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9) Visa mindre

Personliga assistenter sökes till 65 årig man i Kortedala

Ansök    Jun 29    Sanda Assistans AB    Personlig assistent
Vill du känna att du gör skillnad i en människas vardag? Vi söker dig som tycker om att jobba med människor och som trivs i att vara en hjälpande hand. Vi på Sanda Assistans söker personliga assistenter till en av våra kunder i Kortedala. Vår kund är en 65 årig man, han har ALS. Han bor i centrala Kortedala tillsammans med hans sambo. Hans intressen är konst, historia, fotboll m.m. Han gillar att gå på museum och vara ute i samhället. Om tjänsten: Som... Visa mer
Vill du känna att du gör skillnad i en människas vardag? Vi söker dig som tycker om att jobba med människor och som trivs i att vara en hjälpande hand.
Vi på Sanda Assistans söker personliga assistenter till en av våra kunder i Kortedala.
Vår kund är en 65 årig man, han har ALS.
Han bor i centrala Kortedala tillsammans med hans sambo. Hans intressen är konst, historia, fotboll m.m. Han gillar att gå på museum och vara ute i samhället.


Om tjänsten:
Som personlig assistent hos honom så kommer du att hjälpa honom i hans vardag.
Det innefattar hjälp med personlig hygien, hushållsgöromål, förflyttningar, utevistelser m.m.
Vi söker dig som är flexibel och kan anpassa ditt arbete efter kundens behov och kunna ta egna initiativ.
Kunden röker inomhus, så du som söker ska kunna vara tillsammans med kunden när han röker. Visa mindre

Personliga assistenter sökes till 65 årig man

Ansök    Jun 28    Sanda Assistans AB    Personlig assistent
Vill du känna att du gör skillnad i en människas vardag? Vi söker dig som tycker om att jobba med människor och som trivs i att vara en hjälpande hand. Vi på Sanda Assistans söker personliga assistenter till en av våra kunder i Kortedala. Vår kund är en 65 årig man, han har ALS. Han bor i centrala Kortedala tillsammans med hans sambo. Hans intressen är konst, historia, fotboll m.m. Han gillar att gå på museum och vara ute i samhället. Om tjänsten: Som... Visa mer
Vill du känna att du gör skillnad i en människas vardag? Vi söker dig som tycker om att jobba med människor och som trivs i att vara en hjälpande hand.
Vi på Sanda Assistans söker personliga assistenter till en av våra kunder i Kortedala.
Vår kund är en 65 årig man, han har ALS.
Han bor i centrala Kortedala tillsammans med hans sambo. Hans intressen är konst, historia, fotboll m.m. Han gillar att gå på museum och vara ute i samhället.


Om tjänsten:
Som personlig assistent hos honom så kommer du att hjälpa honom i hans vardag.
Det innefattar hjälp med personlig hygien, hushållsgöromål, förflyttningar, utevistelser m.m.
Vi söker dig som är flexibel och kan anpassa ditt arbete efter kundens behov och kunna ta egna initiativ.
Kunden röker inomhus, så du som söker ska kunna vara tillsammans med kunden när han röker. Visa mindre

Personlig assistent sökes till glad man i Borås

Nu söker vi ännu en härlig medarbetare till vår huvudperson. Vi behöver dig med stort engagemang för personer med funktionsnedsättning och som har förståelse för anhörigperspektivet.  Kunden är en man som sitter i rullstol, han tycker om att vara ute i friska luften och gå/stå-träna. Han har viss kommunikation, och om det är rätt då får du snabbt en personkemi med honom som ger er båda glädje.    Assistentgruppen arbetar dygnspass och ligger på fast sch... Visa mer
Nu söker vi ännu en härlig medarbetare till vår huvudperson. Vi behöver dig med stort engagemang för personer med funktionsnedsättning och som har förståelse för anhörigperspektivet. 

Kunden är en man som sitter i rullstol, han tycker om att vara ute i friska luften och gå/stå-träna. Han har viss kommunikation, och om det är rätt då får du snabbt en personkemi med honom som ger er båda glädje. 

 

Assistentgruppen arbetar dygnspass och ligger på fast schemarad. Det är flexibelt vilka dagar du får (om du har önskemål) eftersom kunden samt gruppen är måna om att hitta rätt person och kan ändra schemat. 

 

Dina arbetsuppgifter
 
För yrket förekommande uppgifter.
Det kan vara allt från individanpassad omvårdnad till hushållssysslor.
Assistansen bedrivs främst i kundens hem. 
Du arbetar stödjande och motiverande.
Utbildning får du på plats och via Monument Assistans.
 
Nu söker vi en person som är intersserad utav att arbeta främst vardagar dygnspass 08.00-08.00 cirka 2 pass i veckan/heltid. 


Monument Assistans är alternativet för personer med personlig assistans som söker skräddarsydda lösningar. Vi har hög kompetens och bred erfarenhet av personlig assistans. För att vi ska kunna hjälpa våra kunder på allra bästa sätt så arbetar vi med hög tillgänglighet och ett nära och personligt samarbete.

Vi vet att vår personal är nyckeln till att bedriva en bra personlig assistans. Därför är det centralt för oss att du som medarbetare är både känner stolthet och glädje över att arbeta hos oss. Vi på Monument Assistans vill därför ge dig möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. Vi uppskattar nyfikna och engagerade medarbetare.

Vi erbjuder dig goda lönevillkor, ett nära ledarskap och friskvårdsersättning. Vi ger dig en arbetsmiljö där det är högt i tak och där du har goda möjligheter att påverka din egen arbetssituation. Vi tar gärna fram individuella fortbildningslösningar beroende på i vilken typ av uppdrag du arbetar i. Hos oss får du möjligheten att växa! Visa mindre

Personlig assistent i Kinna

Ansök    Jun 28    Sanda Assistans AB    Personlig assistent
Nu söker vi dig som vill vara del av en annans vardag. Vi söker dig som tycker om att jobba med människor och som trivs i att vara en hjälpande hand. Vi söker dig som vill arbeta på ett boende i Kinna under assistansliknande förhållanden. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom omvårdnad och trach men vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du som söker behöver vara flexibel och kunna anpassa ditt arbete efter brukarens behov. Vår brukare ... Visa mer
Nu söker vi dig som vill vara del av en annans vardag. Vi söker dig som tycker om att jobba med människor och som trivs i att vara en hjälpande hand.
Vi söker dig som vill arbeta på ett boende i Kinna under assistansliknande förhållanden.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom omvårdnad och trach men vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du som söker behöver vara flexibel och kunna anpassa ditt arbete efter brukarens behov.
Vår brukare är en 69 årig man med ALS som bor på ett boende.
Kunden har dygnet runt assistans. Visa mindre

Extrajobb som personlig assistent- dygnspass

Nu söker vi ännu en härlig medarbetare till vår huvudperson. Vi behöver dig med stort engagemang för personer med funktionsnedsättning och som har förståelse för anhörigperspektivet.  Kunden är en man som sitter i rullstol, han tycker om att vara ute i friska luften och gå/stå-träna. Han har viss kommunikation, och om det är rätt då får du snabbt en personkemi med honom som ger er båda glädje.    Assistentgruppen arbetar dygnspass och ligger på fast schema... Visa mer
Nu söker vi ännu en härlig medarbetare till vår huvudperson. Vi behöver dig med stort engagemang för personer med funktionsnedsättning och som har förståelse för anhörigperspektivet. 
Kunden är en man som sitter i rullstol, han tycker om att vara ute i friska luften och gå/stå-träna. Han har viss kommunikation, och om det är rätt då får du snabbt en personkemi med honom som ger er båda glädje. 
 
Assistentgruppen arbetar dygnspass och ligger på fast schemarad. Det är flexibelt vilka dagar du får (om du har önskemål) eftersom kunden samt gruppen är måna om att hitta rätt person och kan ändra schemat. 
 
Dina arbetsuppgifter
 
För yrket förekommande uppgifter.
Det kan vara allt från individanpassad omvårdnad till hushållssysslor.
Assistansen bedrivs främst i kundens hem. 
Du arbetar stödjande och motiverande.
Utbildning får du på plats och via Monument Assistans.
 
Nu söker vi dig som har en annan sysselsättning och som vill arbeta extra. Dygnspass ligger 08.00-08.00 med sovande jour. 


Monument Assistans är alternativet för personer med personlig assistans som söker skräddarsydda lösningar. Vi har hög kompetens och bred erfarenhet av personlig assistans. För att vi ska kunna hjälpa våra kunder på allra bästa sätt så arbetar vi med hög tillgänglighet och ett nära och personligt samarbete.

Vi vet att vår personal är nyckeln till att bedriva en bra personlig assistans. Därför är det centralt för oss att du som medarbetare är både känner stolthet och glädje över att arbeta hos oss. Vi på Monument Assistans vill därför ge dig möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. Vi uppskattar nyfikna och engagerade medarbetare.

Vi erbjuder dig goda lönevillkor, ett nära ledarskap och friskvårdsersättning. Vi ger dig en arbetsmiljö där det är högt i tak och där du har goda möjligheter att påverka din egen arbetssituation. Vi tar gärna fram individuella fortbildningslösningar beroende på i vilken typ av uppdrag du arbetar i. Hos oss får du möjligheten att växa! Visa mindre

Personlig assistent till en 32-årig kille i Borås

Vilka är vi? Omsorgshuset har sedan 1999 bedrivit verksamhet inom vård, service och omsorg. Vi arbetar enligt våra värdeord delaktighet, tydlighet och transparens. Hos Omsorgshuset är kunden i fokus och genom våra medarbetares stora engagemang och breda kunskap utformar vi din hjälp och stöd efter dina önskemål och behov. Vi söker en personlig assistent till en 32-årig kille boende i Borås. Mannen har en hjärnskada och är rullstolsbunden. Som assistent åt ... Visa mer
Vilka är vi?
Omsorgshuset har sedan 1999 bedrivit verksamhet inom vård, service och omsorg. Vi arbetar enligt våra värdeord delaktighet, tydlighet och transparens. Hos Omsorgshuset är kunden i fokus och genom våra medarbetares stora engagemang och breda kunskap utformar vi din hjälp och stöd efter dina önskemål och behov.
Vi söker en personlig assistent till en 32-årig kille boende i Borås. Mannen har en hjärnskada och är rullstolsbunden. Som assistent åt denna kund kommer du få stödja honom i hans dagliga behov såsom hjälp med: matlagning, städning, tvätt, personlig hygien, handräckning etc.
Din arbetsplats är där mannen befinner sig, i och utanför hemmet.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och personkemi. För att personkemin ska kännas rätt ser vi att du är en trygg person med ett stort hjärta, för det behöver vår kund. På kundens begäran ser vi gärna manliga sökanden kring 25–40 år som talar albanska.
Tjänsten är på 70% av heltid och förlagd under dagtid, kvällstid, nattid, vardagar och helger.
Tror du att du skulle passa till tjänsten?
Skicka in ditt CV och ett personligt brev så snart som möjligt.

Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Visa mindre

Sommarvikarie - Personlig assistent - Borås

Ansök    Jun 26    Primacura AB    Personlig assistent
Primacura är ett omsorgsföretag inom LSS, som erbjuder personlig assistans och daglig verksamhet. Företaget etablerades 2007 med huvudkontor i Borås samt ett lokalkontor i Kinna. Vi värdesätter närhet till våra kunder och medarbetare, av den anledningen finns mestadels av våra kunder i Sjuhärad, Västra Götaland och Halland. Som företag ser vi till allas lika värde, där trivsel och tillhörighet är av största vikt. Vår ambition är att skapa goda relationer o... Visa mer
Primacura är ett omsorgsföretag inom LSS, som erbjuder personlig assistans och daglig verksamhet. Företaget etablerades 2007 med huvudkontor i Borås samt ett lokalkontor i Kinna. Vi värdesätter närhet till våra kunder och medarbetare, av den anledningen finns mestadels av våra kunder i Sjuhärad, Västra Götaland och Halland.
Som företag ser vi till allas lika värde, där trivsel och tillhörighet är av största vikt. Vår ambition är att skapa goda relationer och tillgänglighet, vi arbetar nära tillsammans med fokus på kvalité och personlig service för att skapa trygghet för dig.
Vi är anslutna till Vårdföretagarna, Almega och och har kollektivavtal.


Personlig Assistans - vad innebär det?
Att arbeta som personlig assistent är omväxlande och kan variera mycket från dag till dag. Det innebär även att ha ett meningsfullt arbete där du hjälper en annan medmänniska med de saker i vardagen som många tar för givet. Detta kan exempelvis vara att klä sig själv, laga mat, ta en promenad eller andra saker som är primära för att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Som personlig assistent behöver du ha empati och respekt för den du arbetar för. Yrket ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och engagemang. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent.


Bli vår nästa sommarvikarie!
Inför sommaren söker Primacura flertalet sommarvikarier. Vi ser gärna att du som söker är utbildad USK, har erfarenhet inom vård och omsorg eller annan likvärdig erfarenhet. Viktigast är dock att du är lyhörd, har viljan att lära och anpassa dig, samt att personkemin mellan dig och kund fungerar.
Samtliga nyanställda får inskolning tillsammans med ordinarie personal hos kunden, så ni båda känner er trygga med varandra när du ska påbörja din anställning.
Behovet ser naturligtvis olika ut hos våra kunder och arbetstiderna kan vara varierande. Arbetspassen kan vara förlagda måndag-söndag, bestående av dag-, kväll- och/eller nattpass, samt i vissa fall dygn. Körkort och tillgång till egen bil är inget krav men meriterande.
Låter detta intressant och du tror att du skulle passa som personlig assistent? Tveka då inte att skicka din ansökan redan idag! Ansökan ska innehålla ett uppdaterat CV och personligt brev där du berättar lite om dig själv, din livssituation och annat som kan ligga till fördel för att matchas mot olika uppdrag.
Ansökningarna bearbetas löpande och för den som är tillgänglig redan nu, finns möjligheten att matchas mot uppdrag som timvikarie omgående.
Mejla din ansökan till: [email protected] Visa mindre

Personlig assistent till 58-årig kvinna

Ansök    Jun 21    Sanda Assistans AB    Personlig assistent
Grunden till vår vision är att "alla är lika olika och olika lika" och därför krävs rätt matchning av assistenter. Varje individ är viktigast för sig själv och därför krävs en skräddarsydd styrka runt dennes person. Nu söker vi dig som vill känna att du får vara en del i en annan människas vardag. Som person är du ansvarstagande, ärlig och lösningsfokuserad. Uppdraget kräver att du är serviceinriktad och flexibel samt har förmågan att bemöta kunden på et... Visa mer
Grunden till vår vision är att "alla är lika olika och olika lika" och därför krävs rätt matchning av assistenter.
Varje individ är viktigast för sig själv och därför krävs en skräddarsydd styrka runt dennes person.
Nu söker vi dig som vill känna att du får vara en del i en annan människas vardag.


Som person är du ansvarstagande, ärlig och lösningsfokuserad. Uppdraget kräver att du är serviceinriktad och flexibel samt har förmågan att bemöta kunden på ett bra sätt.
Vidare är du en pedagogisk och kommunikativ person som trivs i sociala sammanhang. Med god samarbetsförmåga bidrar du till en positiv teamanda och arbetsmiljö.
Arbetet förutsätter att du har bra tålamod och att du kan kommunicera väl på svenska i tal och skrift.
En förutsättning för jobbet är att du ska kunna jobba nattpass med sovande jour.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Sanda Assistans är verksam inom LSS (Lag om stöd och service till vissa funktionshindrade) och som arbetar med stöd och motivation för sina kunder. Insatserna utgår från beslut enligt Socialtjänstlagen och är individuellt anpassade utifrån den enskildes behov. I arbetsuppgifterna ingår bland annat social dokumentation samt uppföljning och du arbetar utifrån ett individuellt schema som är anpassat efter kundens behov.
Engagemang och öppenhet förväntas i det kvalitets-och utvecklingsarbete som bedrivs inom verksamheten.
Välkommen med din ansökan Visa mindre

Personlig Assistent till fantastisk tjej (16 år) - FRUFÄLLAN/SPARSÖR

Om jobbet Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans. 7H ASSISTANS är ett etablerat företag som har värnat om personer med funktions-nedsättningar sedan starten 1996. 7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en god förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste per... Visa mer
Om jobbet
Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans.
7H ASSISTANS är ett etablerat företag som har värnat om personer med funktions-nedsättningar sedan starten 1996.
7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en god förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste personen i vårt företag.
AKTUELL TJÄNST - FRUFÄLLAN / DELTID
Vi söker nu dig som kan bli Elsas stora trygghet och ledstjäna - och kan hjälpa henne att lyckas och utvecklas både i sin vardag och på sin fritid.
Elsa bor med sin familj strax utanför Borås och har en dyskinetisk CP skada, adhd och autism.
Elsa behöver hjälp i sin vardag för att kunna leva ett så aktivt och socialt liv som möjligt. På vardagarna går hon i skolan med närvarande assistent. Arbetet innebär utöver skolstödet hjälp med morgon och kvällsrutiner .(i samband med början och starten på skoldagen) samt olika aktiviteter därutöver. Även kvälls- och helgarbete kan förekomma vid behov.
Gärna djur & hästvana
Elsa älskar att RIDA, BADA OCH SPORTA och att vara allmänt aktiverad. För att fungera bra med Elsa behöver du vara lugn och bland annat vara bra på att avleda och hitta positiv motivation - allt för att skapa en stabil, strukturerad och utvecklande vardag.
Goda kunskaper i det svenska språket är ett krav. Vi söker till denna tjänst kvinnliga sökanden.
Meriterande är erfarenhet av Teckenstöd och NPF-diagnoser.
Deltid alt. Tim- / Behovssanställning
Aktuellt är för närvarande i första hand deltidstjänster från och ned augusti/september 2023.
Krav: Körkort och egen bil
Utdrag ur Polisens belastningsregister är ett krav och lämnas om du blir uttagen till tjänsten.
Referenstagningar sker normalt även innan ev. anställning.
Om den beskrivna tjänsten passar in på dig så är du varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes till Töllsjö/Bollebygd, vaken natt

Jag är en 53-årig man som bor i Töllsjö i Bollebygds kommun, som pga mina funktionsnedsättningar har assistans dygnet runt. Nu söker jag en personlig assistent som kan arbeta vaken natt, 20.00-08.00, först och främst i sommar, men det kan finnas möjlighet till fortsättning.  Mina intressen är att se på film och sport, lyssna på musik samt gå på konsert och teater. Du kommer vara med och assistera mig i vardagens alla sysslor.  Du som söker bör vara en s... Visa mer
Jag är en 53-årig man som bor i Töllsjö i Bollebygds kommun, som pga mina funktionsnedsättningar har assistans dygnet runt.

Nu söker jag en personlig assistent som kan arbeta vaken natt, 20.00-08.00, först och främst i sommar, men det kan finnas möjlighet till fortsättning. 

Mina intressen är att se på film och sport, lyssna på musik samt gå på konsert och teater. Du kommer vara med och assistera mig i vardagens alla sysslor. 

Du som söker bör vara en social person. För mig är det viktigt att du är lugn, trygg och empatisk. Du behöver förstå samt själv tala flytande svenska så att du kan ta emot mina muntliga instruktioner.

Körkort och egen bil är ett krav, så att du kunna ta dig till arbetsplatsen, eftersom det inte går några bussar hem till mig och om jag är iväg på någonting, så måste du kunna köra min bil. Utöver detta ser jag gärna att du är rökfri, har god fysik och erfarenhet att hantera manuell rullstol på ett säkert sätt. Har du tidigare erfarenhet inom vårdyrket så är det ett stort plus!

Kontaktperson
Lena Svensk

Rekryterare

031-636487 Visa mindre

Vill du bli min nya assistent? Timvikarie

Nu söker jag dig som vill bli min assistent och arbeta när mina ordinarie assistenter är sjuka, har semester eller av annan anledning inte kan arbeta. Som timvikarie har du en viktig roll. Som timvikarie behöver du kunna vara flexibel och ha möjlighet att jobba när behov uppstår. Oftast vet jag inte i förväg när jag behöver dig. Du måste kunna arbeta dygn, 24 tim (med sovande jour). Vem är jag? Jag är kvinna 45 år med ryggmärgsskada och nedsatt muskelsty... Visa mer
Nu söker jag dig som vill bli min assistent och arbeta när mina ordinarie assistenter är sjuka, har semester eller av annan anledning inte kan arbeta. Som timvikarie har du en viktig roll.

Som timvikarie behöver du kunna vara flexibel och ha möjlighet att jobba när behov uppstår. Oftast vet jag inte i förväg när jag behöver dig. Du måste kunna arbeta dygn, 24 tim (med sovande jour).

Vem är jag? Jag är kvinna 45 år med ryggmärgsskada och nedsatt muskelstyrka i hela kroppen. Det stoppar mig däremot inte från att leva ett innehållsrikt liv. Du som assistent är viktig del för att jag ska kunna leva mitt liv fullt ut.

Pga min fysiska funktionsnedsättning behöver jag assistans i allt som kräver styrka. Däremot är det alltid jag som beslutar hur. Så det är viktigt att du är lyhörd för hur jag vill ha det.

I dina arbetsuppgifter ingår det bla att assistera mig vid sondmatning, via PEG. Hantera hostmaskin och ventilator.

Som min assistent ersätter du mina muskler, planerar och beslutar gör jag själv.

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av att ha arbetat som personlig assistent. Allt du behöver kunna för att arbeta hos mig får du noggrann introduktion i, tills både du och jag känner oss trygga.

Ser du detta arbete som vård och att du vill vårda? Då kan jag säga redan nu att då är inte detta rätt arbetsplats för dig. Du assisterar mig endast fysiskt så att jag kan leva mitt liv på mina villkor.

Mina assistenter assisterar mig så att jag kan leva mitt liv fullt ut så som jag vill. Så du behöver kunna sätta ditt eget tänkande och tyckande åt sidan när du jobbar.För att arbeta hos mig måste du uppfylla vissa kriterier.

Kvinna 18+
Rökfri
Ej problem med nacke, axlar och rygg, besitta lite styrka.
Vara trygg i dig själv.
Körkort och bil (om du inte bor centralt i Borås)
Svenska i både tal och skrift. Det pga att du ibland behöver tolka åt mig.

Vaccinerad mot Covid-19Känner du att du stämmer in på den jag söker? Skicka isf ansökan redan idag, rekrytering sker löpande. Visa mindre

Personlig Assistent - Långtidsvikariat 80%

Ansök    Jun 10    Primacura AB    Personlig assistent
Söker du en anställning där du får möjlighet att hjälpa en annan medmänniska? Vi söker personliga assistenter till en härlig kille som bor i egen lägenhet Borås och har assistenter hos sig dygnet runt. Han har en cp-skada sen födseln, han är en glad kille med en massa energi som älskar att spela spel & bli aktiverad. Han behöver ha hjälp med allt i sin vardag såsom förflyttning, kommunikation, hygien, toalettbesök, hjälpmedel & sondmatning. Tjänsten är et... Visa mer
Söker du en anställning där du får möjlighet att hjälpa en annan medmänniska?
Vi söker personliga assistenter till en härlig kille som bor i egen lägenhet Borås och har assistenter hos sig dygnet runt.
Han har en cp-skada sen födseln, han är en glad kille med en massa energi som älskar att spela spel & bli aktiverad. Han behöver ha hjälp med allt i sin vardag såsom förflyttning, kommunikation, hygien, toalettbesök, hjälpmedel & sondmatning.
Tjänsten är ett längre vikariat på ca 80% med möjlighet att jobba extra utöver det.
Du behöver vara en positiv, kreativ, glad person som verkligen vill arbeta som personlig assistent, ha en god arbetsmoral & kunna pendla mellan barnasinne & en vuxens konsekvens tänk. Är du USK eller är utbildad personlig assistent är det en fördel men inget krav.
Goda kunskaper i svenska språket är ett krav då han använder alternativ kommunikation
Uppfyller du det som skrivits ovan skicka in din ansökan i form av CV och personliga brev till [email protected]
Behovet är omgående och intervjuer kommer ske löpande så skicka din ansökan redan idag.


Som anställd i Primacura har du kundens fokus och behov som mål och eftersträvar alltid efter att kunna ge den bästa omsorgen. För oss är det viktigt att du, likväl som kunden känner dig trygg när du påbörjar din anställning. Vi erbjuder därför bredvidgång med ordinarie personal till dess att du känner dig redo.
För att säkerställa kundens säkerhet och trygghet begär vi ett registerutdrag från dig som avses anställas, innan du får börja arbeta. Du beställer själv ett registerutdrag enligt LSS från polisen. Handläggningstiden kan vara upp till två veckor.
Om oss
Primacura är ett etablerat assistansföretag som varit med sedan 2007 med huvudkontor på Druveforsvägen 32 i Borås, samt ett kontor i Kinna. Vi driver även två dagliga verksamheter, Primacura Media och Prima Hunddagis, båda lokaliserade ett stenkast från huvudkontoret i Borås.
Vi är ett familjärt företag med ca. 250 medarbetare som värdesätter allas lika värde, där trivsel och tillhörighet är av största vikt. Vi drivs av ambitionen att goda relationer och tillgänglighet för våra kunder och anställda ska vara marknadens bästa. Vi arbetar nära tillsammans och det ska vara enkelt att nå oss på kontoret för att få svar på eventuella frågor så snabbt som möjligt. Vi har bra anställningsvillkor och det finns kollektivavtal som reglerar din anställning.
Välkommen till vårt team! Visa mindre

Personlig assistent till ung kille med autism

Bärkraft Assistans AB arbetar med assistans för barn, ungdomar och vuxna som har funktionsnedsättningar som ger rätt till personlig assistans enligt LSS. Vår kund är en busig 18 år gammal kille med autism som behöver stöttning och vägledning i sin vardag. Han har svårigheter inom verbal kommunikation och interaktion med andra. Han är fysiskt aktiv och tycker om att bada, promenera, cykla men även att röra på sig inomhus. Det finns även stunder då han b... Visa mer
Bärkraft Assistans AB arbetar med assistans för barn, ungdomar och vuxna som har funktionsnedsättningar som ger rätt till personlig assistans enligt LSS.

Vår kund är en busig 18 år gammal kille med autism som behöver stöttning och vägledning i sin vardag.

Han har svårigheter inom verbal kommunikation och interaktion med andra. Han är fysiskt aktiv och tycker om att bada, promenera, cykla men även att röra på sig inomhus. Det finns även stunder då han bara vill sitta still en längre period. Viktigt att du inte har lätt för att bli rastlös.

Viktigt i detta arbetet är att man är uppmärksam och kan växla mellan olika tempon. En stor del av ditt arbete är även att ha god tillsyn till vår kund då han är väldigt impulsiv och inte förstår varken konsekvenser eller risker.

Arbetet innebär att följa kunden i sin vardag och hjälpa honom med det han själv inte klarar av att hantera. Ditt arbete innebär även att vara en pedagogisk vän som ger honom möjligheten att utvecklas inom de områden han har svårigheter med.

I arbetet med kunden jobbar vi inspirerat av Son-Rise. En pedagogik som bygger på lågaffektivt bemötande, acceptans och att man följer personens intresse för att genom det kunna skapa utmaningar för kunden som i sin tur ger möjlighet till utveckling.

Kunden går i skolan under förmiddagen. Tjänsten gäller eftermiddag/kväll samt helg.
Under sommaren blir det mer dagtid.

Tjänsten är en timanställning med möjlighet till förlängning. Viktigt att du kan arbeta under sommaren. Visa mindre

Personlig assistent till fart-glad 11-årig kille

Ansök    Jun 9    Humana AB    Personlig assistent
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. Pippi-tokig, 11-årig kille söker dig som vill upptäcka naturen med honom! Alve är en aktiv kille på 11 år som älskar att vara ute i ur och skur och han behöver din hjälp med allt i sin vardag. Pippi och Tomten är de stora idolerna och Alve vill självklart göra det Pippi och Tomten gör. D... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.


Pippi-tokig, 11-årig kille söker dig som vill upptäcka naturen med honom!

Alve är en aktiv kille på 11 år som älskar att vara ute i ur och skur och han behöver din hjälp med allt i sin vardag.

Pippi och Tomten är de stora idolerna och Alve vill självklart göra det Pippi och Tomten gör.

Din roll blir att stötta honom, men samtidigt ge den vägledningen och de ramar han behöver, samt styra upp alla hyss ni hittar på tillsammans.


Alve älskar att bland annat att cykla, leka med bästa kompisen Sia, familjens leonberger, arbeta i stallet med gårdens alla hästar och bäst av allt harva ridbanan med fyrhjulingen, gå till bäcken, men även att åka till badhuset eller bada i sjön när vädret tillåter. Vi bor på landet mellan Hällingsjö och Rävlanda, så körkort och tillgång till bil är ett måste, då det saknas kommunala färdmedel. Man tar sig enkelt både till Bollebygd, Skene/Kinna och Gbg med bil på 15-25 minuter.


Familjen består av mamma, pappa, Alve och två systrar. Hela familjen är en aktiv familj och vi tillbringar stor tid ute och på olika aktiviteter.

Vi tror att du kommer bli den pusselbit denna familj behöver. Goda referenser finns från arbetslaget.


Om tjänsten:

Alve kommunicerar med tecken och bildstöd, lär man känna honom och hans behov/rutiner förstår man honom relativt enkelt.

Arbetsuppgifterna består bland annat av: vara aktiv vid måltider, sköta alla basbehov och daglig hygien, gå promenader, leka hur mycket som helst, stötta och träna Alve kring hans kommunikation.


Tjänsten är en SLUV (så länge uppdraget varar) 20-50%. Arbetet kommer förläggas på eftermiddagar och helger, då Alve går i skolan dagtid.


Vi söker dig som:

Vi söker dig som är glad, aktiv och älskar att vara ute, ser gärna att du har erfarenhet av tecken som stöd och AKK, men detta är inget krav då vi kommer ordna med utbildning. Har du tidigare erfarenheter av yngre barn är detta ett plus. Vi lägger mycket stor vikt vid att du och Alve klickar.

Är du den klippa vi söker som kan bemöta vår Alve på bästa sätt, så tveka inte att söka tjänsten.


Vi erbjuder:

Ett aktivt och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter.

Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.


Arbetstid/Varaktighet:

Tjänsten är en SLUV (så länge uppdraget varar) på 20-50%.

Arbetet kommer förläggas på eftermiddagar och helger, då Alve går i skolan dagtid.


Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal


Tillträde:

Snarast eller efter ö.k.

Kontaktperson:

Anna Lindeberg

070-669 35 89

[email protected]


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se


Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9) Visa mindre

SÖKER DU ETT TREVLIGT SOMMARJOBB? SÖK DÅ SOM PERSONLIG ASSISTENT HOS OSS

Ansök    Jun 7    Alma Assistans AB    Personlig assistent
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö. Sommarjobb sommaren 2023 erbjudes! Söker flera Personliga assistenter till våra kunder. Du bör kunna arbeta e... Visa mer
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö.

Sommarjobb sommaren 2023 erbjudes!
Söker flera Personliga assistenter till våra kunder.

Du bör kunna arbeta en stor del av sommaren, arbetspassen är förlagda, dag, kväll och nattpass. Kan även finnas dygn. Anställningen kan påbörjas redan nu i vår om intresse finns.
Du som söker passar in på följande beskrivning:
* Är en lugn och trygg person med ett eget driv.
* Ser och kan ta ansvar för vad som behöver göras.
* Har en stor förmåga att sätta dig in i någon annans situation och perspektiv.

Våra kunder behöver hjälp med allt, så som hygien, träning, matlagning, städning m.m. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom vården, men inget krav.
Vi ser gärna att du har körkort. Du kommer få arbeta i en härlig ansvarstagande arbetsgrupp. Att personkemin mellan dig och vår kund stämmer är det viktigaste. För att kunna arbeta hos kunden krävs det att du behärskar och förstår svenska språket både i tal och skrift.
Intro kan erbjudas snabbt till rätt person.

Meriterande: Körkort, Vårderfarenhet Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i Herrljunga

Personlig assistent till kvinna i Herrljunga Beskrivning av tjänsten Frösunda söker personlig assistent till en kvinna som bor centralt i Herrljunga. Du kommer ge henne stöd med handräckning, förflyttningar, hushållsarbete och aktiviteter. Kvinnan är rullstolsburen, hon kan ibland stå på sina ben och du hjälper henne till viss del vid förflyttningar. I hemmet hjälper du henne med städ, tvätt och matlagning. Kvinnan har egna hästar som hon åker till regel... Visa mer
Personlig assistent till kvinna i Herrljunga

Beskrivning av tjänsten
Frösunda söker personlig assistent till en kvinna som bor centralt i Herrljunga. Du kommer ge henne stöd med handräckning, förflyttningar, hushållsarbete och aktiviteter. Kvinnan är rullstolsburen, hon kan ibland stå på sina ben och du hjälper henne till viss del vid förflyttningar.

I hemmet hjälper du henne med städ, tvätt och matlagning. Kvinnan har egna hästar som hon åker till regelbundet. Du har viss hästerfarenhet, men behöver inte vara ett proffs, ridning ingår inte.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Kunden söker dig som:

- Är pigg, aktiv och ansvarstagande

- Har ett glatt humör och är positiv

- Tål hästar

- Har B-körkort

- Svenska flytande i tal och skrift.Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information

- Anställningsform: visstid ca 40-50% onsdagar 8-20 och torsdagar 08-14 samt vissa söndagar 12-16. Andra tider förekommer då vi anpassar tiderna efter kundens aktiviteter.

- Arbetstid: Dag, kväll och helg

- Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistans söks till en kvinna i Borås

Ansök    Jun 5    Rut Assistans AB    Personlig assistent
Nu söker Rut Assistans dig som vill arbeta som personlig assistent hos en kvinna i Borås. Vi söker dig som är pålitlig och trygg i sig själv till vår kvinnliga kund med ALS. Vi söker dig som har underskötarutbildning eller motsvarande eller har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent. Ett plus är om du redan har erfarenhet av att arbeta med ALS, en diagnos som du utöver sedvanliga arbetsuppgifter förväntas hantera professionellt, vana av trakeotom... Visa mer
Nu söker Rut Assistans dig som vill arbeta som personlig assistent hos en kvinna i Borås.
Vi söker dig som är pålitlig och trygg i sig själv till vår kvinnliga kund med ALS.
Vi söker dig som har underskötarutbildning eller motsvarande eller har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent.
Ett plus är om du redan har erfarenhet av att arbeta med ALS, en diagnos som du utöver sedvanliga arbetsuppgifter förväntas hantera professionellt, vana av trakeotomi, host och sug maskin, peg och sondmatning och ventilator är ingen krav men ett plus.
Som person är du lugn, tålmodig och ödmjuk, lyhörd, humoristisk och initiativtagare, är intresserad av dina medmänniskors välmående och har en stark drivkraft att vara till hjälp för en annan människa.
I arbetet kommer du hjälpa och stötta kunden i sin dagliga vardag.
Du arbetar där kunden väljer att vara, vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet.
Dubbel assistans dygnet runt med vaken natt. Behov av vikarier/deltidsanställd som kan jobba dag, kväll och natt.
Vi erbjuder introduktion samt utbildning i samband med introduktion.
Du behöver kunna kommunicera på flytande svenska i tal och skrift. Vi vill också att du är rökfri.
Vi söker främst kvinnliga assistenter men manliga sökande är välkomna.


Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så vänta inte med din ansökan!


Övrig information
- Anställningsform: Timvikarie/Deltid
- Omfattning: Deltid
- Arbetstid: Dag, kväll och natt
- Tillträde: Omgående.


Vi tillämpar individuell lönesättning. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: Visa mindre

Extrajobb som personlig assistent- dygnspass

Nu söker vi ännu en härlig medarbetare till vår huvudperson. Vi behöver dig med stort engagemang för personer med funktionsnedsättning och som har förståelse för anhörigperspektivet.  Kunden är en man som sitter i rullstol, han tycker om att vara ute i friska luften och gå/stå-träna. Han har viss kommunikation, och om det är rätt då får du snabbt en personkemi med honom som ger er båda glädje.    Assistentgruppen arbetar dygnspass och ligger på fast schema... Visa mer
Nu söker vi ännu en härlig medarbetare till vår huvudperson. Vi behöver dig med stort engagemang för personer med funktionsnedsättning och som har förståelse för anhörigperspektivet. 
Kunden är en man som sitter i rullstol, han tycker om att vara ute i friska luften och gå/stå-träna. Han har viss kommunikation, och om det är rätt då får du snabbt en personkemi med honom som ger er båda glädje. 
 
Assistentgruppen arbetar dygnspass och ligger på fast schemarad. Det är flexibelt vilka dagar du får (om du har önskemål) eftersom kunden samt gruppen är måna om att hitta rätt person och kan ändra schemat. 
 
Dina arbetsuppgifter
 
För yrket förekommande uppgifter.
Det kan vara allt från individanpassad omvårdnad till hushållssysslor.
Assistansen bedrivs främst i kundens hem. 
Du arbetar stödjande och motiverande.
Utbildning får du på plats och via Monument Assistans.
 
Nu söker vi dig som har en annan sysselsättning och som vill arbeta extra. Dygnspass ligger 08.00-08.00 med sovande jour. 


Monument Assistans är alternativet för personer med personlig assistans som söker skräddarsydda lösningar. Vi har hög kompetens och bred erfarenhet av personlig assistans. För att vi ska kunna hjälpa våra kunder på allra bästa sätt så arbetar vi med hög tillgänglighet och ett nära och personligt samarbete.

Vi vet att vår personal är nyckeln till att bedriva en bra personlig assistans. Därför är det centralt för oss att du som medarbetare är både känner stolthet och glädje över att arbeta hos oss. Vi på Monument Assistans vill därför ge dig möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. Vi uppskattar nyfikna och engagerade medarbetare.

Vi erbjuder dig goda lönevillkor, ett nära ledarskap och friskvårdsersättning. Vi ger dig en arbetsmiljö där det är högt i tak och där du har goda möjligheter att påverka din egen arbetssituation. Vi tar gärna fram individuella fortbildningslösningar beroende på i vilken typ av uppdrag du arbetar i. Hos oss får du möjligheten att växa! Visa mindre

Timvikarie sökes till kvinna i Borås

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse.Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand. Jag är en kvinna på 45 år som lever med MS.  Jag söker personliga assistenter då jag har ett behov av stöd och hjälp med diverse sysslor för att få min vardag att fungera på bästa sätt. Dina a... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse.Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.


Jag är en kvinna på 45 år som lever med MS. 

Jag söker personliga assistenter då jag har ett behov av stöd och hjälp med diverse sysslor för att få min vardag att fungera på bästa sätt. Dina arbetsuppgifter består i att assistera mig med olika vardagliga saker, till exempel hushållssysslor och hygien. Då jag har barn varannan vecka kommer det att ingå i ditt uppdrag att hjälpa mig i min roll som mamma. Jag söker personliga assistenter som kan ta eget ansvar och som är initiativrika.

Att du är glad, uppmuntrande och tycker om att arbeta med människor ser jag som en självklarhet.

Jag söker nu dig som kan tänka dig arbeta som timanställd. Jag har personlig assistans dygnet runt.

Eftersom du skall tolka mig inför min omgivning, är det viktigt att du behärskar det svenska språket både i tal och skrift. Vi är en rökfri arbetsplats.

Första delen i våra anställningsintervjuer är en kort videointervju.

Kollektivavtal Kommunal-KFO. Lön enligt överenskommelse. Visa mindre

Personlig assistent sökes till glad man i Borås

Nu söker vi ännu en härlig medarbetare till vår huvudperson. Vi behöver dig med stort engagemang för personer med funktionsnedsättning och som har förståelse för anhörigperspektivet.  Kunden är en man som sitter i rullstol, han tycker om att vara ute i friska luften och gå/stå-träna. Han har viss kommunikation, och om det är rätt då får du snabbt en personkemi med honom som ger er båda glädje.    Assistentgruppen arbetar dygnspass och ligger på fast schema... Visa mer
Nu söker vi ännu en härlig medarbetare till vår huvudperson. Vi behöver dig med stort engagemang för personer med funktionsnedsättning och som har förståelse för anhörigperspektivet. 
Kunden är en man som sitter i rullstol, han tycker om att vara ute i friska luften och gå/stå-träna. Han har viss kommunikation, och om det är rätt då får du snabbt en personkemi med honom som ger er båda glädje. 
 
Assistentgruppen arbetar dygnspass och ligger på fast schemarad. Det är flexibelt vilka dagar du får (om du har önskemål) eftersom kunden samt gruppen är måna om att hitta rätt person och kan ändra schemat. 
 
Dina arbetsuppgifter
 
För yrket förekommande uppgifter.
Det kan vara allt från individanpassad omvårdnad till hushållssysslor.
Assistansen bedrivs främst i kundens hem. 
Du arbetar stödjande och motiverande.
Utbildning får du på plats och via Monument Assistans.
 
Nu söker vi en person som är intersserad utav att arbeta främst vardagar dygnspass 08.00-08.00 cirka 2 pass i veckan/heltid. 


Monument Assistans är alternativet för personer med personlig assistans som söker skräddarsydda lösningar. Vi har hög kompetens och bred erfarenhet av personlig assistans. För att vi ska kunna hjälpa våra kunder på allra bästa sätt så arbetar vi med hög tillgänglighet och ett nära och personligt samarbete.

Vi vet att vår personal är nyckeln till att bedriva en bra personlig assistans. Därför är det centralt för oss att du som medarbetare är både känner stolthet och glädje över att arbeta hos oss. Vi på Monument Assistans vill därför ge dig möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. Vi uppskattar nyfikna och engagerade medarbetare.

Vi erbjuder dig goda lönevillkor, ett nära ledarskap och friskvårdsersättning. Vi ger dig en arbetsmiljö där det är högt i tak och där du har goda möjligheter att påverka din egen arbetssituation. Vi tar gärna fram individuella fortbildningslösningar beroende på i vilken typ av uppdrag du arbetar i. Hos oss får du möjligheten att växa! Visa mindre

Boendestödjare med hög lön till LSS-boenden och andra verksamheter

Hej och hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen! Tycker du om att arbeta med människor samtidigt som du har ett liv där du vill kunna påverka dina arbetstider själv? Bra - då har du kommit helt rätt till oss! PersonalExpressen är Sveriges största bemanningsföretag inom LSS och vi erbjuder konsultuppdrag till en lång rad olika verksamheter - såväl privata som kommunala. Våra kunder består av LSS-boenden och andra former av dagliga verksamheter som... Visa mer
Hej och hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen!
Tycker du om att arbeta med människor samtidigt som du har ett liv där du vill kunna påverka dina arbetstider själv? Bra - då har du kommit helt rätt till oss! PersonalExpressen är Sveriges största bemanningsföretag inom LSS och vi erbjuder konsultuppdrag till en lång rad olika verksamheter - såväl privata som kommunala. Våra kunder består av LSS-boenden och andra former av dagliga verksamheter som har behov av personal.
Vi erbjuder jobb såväl på dagtid som kvällar, nätter och helger. Genom oss kommer du garanterat att hitta något som passar just dig och det går dessutom utmärkt att ha såväl studier som andra jobb vid sidan av att du arbetar med oss. Detta då vi erbjuder våra konsulter allt ifrån långa heltidsuppdrag till kortare deltidsuppdrag. Vi är kort och gott det perfekta alternativet för dig som söker ett meningsfullt jobb inom LSS på dina egna villkor!
PersonalExpressen har över 15 års erfarenhet av att bemanna inom skolan, vården och omsorgen. Våra hjärtan klappar för att vara där vi behövs som mest och att få göra skillnad i människors vardag!
Återigen hjärtligt välkommen till oss! Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre