Lediga jobb som Personlig assistent i Borås

Se lediga jobb som Personlig assistent i Borås. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Borås som finns hos arbetsgivaren.

Personlig assistent till 57 årig man, timanställning

Ansök    Maj 24    Sanda Assistans AB    Personlig assistent
Vill du känna att du gör skillnad i en människas vardag? Vi söker dig som tycker om att jobba med människor och som trivs i att vara en hjälpande hand. Vi på Sanda Assistans söker personliga assistenter till en av våra kunder i Borgstena. Vår kund är en 57 årig man, hans diagnos är ALS och har assistans dygnet runt. Han bor ute på landet med sin familj, älskar sport och vara ute. Om tjänsten: Som personlig assistent hos honom så kommer du att hjälpa hono... Visa mer
Vill du känna att du gör skillnad i en människas vardag? Vi söker dig som tycker om att jobba med människor och som trivs i att vara en hjälpande hand.
Vi på Sanda Assistans söker personliga assistenter till en av våra kunder i Borgstena.
Vår kund är en 57 årig man, hans diagnos är ALS och har assistans dygnet runt.
Han bor ute på landet med sin familj, älskar sport och vara ute.


Om tjänsten:
Som personlig assistent hos honom så kommer du att hjälpa honom i hans vardag.
Det innefattar hjälp med personlig hygien, hushållsgöromål, förflyttningar och trachvård m.m
Vi söker dig som är flexibel och kan anpassa ditt arbete efter kundens behov och kunna ta egna initiativ.
Gärna ser vi att du som söker har erfarenhet av trachvård.
Vi söker sommarvikarier, dag/kväll och natt.
Då kunden bor ute på landet så är det viktigt att ha tillgång till bil och körkort. Även då man kör kundens bil vid vissa tillfällen Visa mindre

Personlig assistent till fast tjänst, hos ung man

Hej! Nu söker vi personlig assistent till en tjänst på ca 85-100%, i form av dygnspass med sovande jour. Uppdraget gäller en 26 årig man med stort hjälpbehov. Tjänsten innebär arbete både i hans hem i Dalsjöfors och på daglig verksamhet i Borås. Vi ser gärna att du som söker skall vara över 25 år, tålmodig, ansvarstagande & påhittig i form av aktiviteter. Flytande svenska i tal är ett krav. Erfarenhet inom personlig assistans eller annan vård och omsorgsa... Visa mer
Hej!
Nu söker vi personlig assistent till en tjänst på ca 85-100%, i form av dygnspass med sovande jour.
Uppdraget gäller en 26 årig man med stort hjälpbehov.
Tjänsten innebär arbete både i hans hem i Dalsjöfors och på daglig verksamhet i Borås.
Vi ser gärna att du som söker skall vara över 25 år, tålmodig, ansvarstagande & påhittig i form av aktiviteter.
Flytande svenska i tal är ett krav.
Erfarenhet inom personlig assistans eller annan vård och omsorgsarbete är meriterande.
Rökfri personal önskas.
Lyft förekommer, hjälpmedel finns.
Körkort är meriterande men inget krav.
Skicka CV och personligt brev till [email protected]
Vänligen märk din ansökan med DALSJÖFORS.
Ser fram emot att höra från dig!
Med vänlig hälsning, Anders Johansson – Spira Assistans. Visa mindre

Boendestödjare med hög lön till LSS-boenden och andra verksamheter

Nytt
Hej och hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen! Tycker du om att arbeta med människor samtidigt som du har ett liv där du vill kunna påverka dina arbetstider själv? Bra - då har du kommit helt rätt till oss! PersonalExpressen är Sveriges största bemanningsföretag inom LSS och vi erbjuder konsultuppdrag till en lång rad olika verksamheter - såväl privata som kommunala. Våra kunder består av LSS-boenden och andra former av dagliga verksamheter som... Visa mer
Hej och hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen!
Tycker du om att arbeta med människor samtidigt som du har ett liv där du vill kunna påverka dina arbetstider själv? Bra - då har du kommit helt rätt till oss! PersonalExpressen är Sveriges största bemanningsföretag inom LSS och vi erbjuder konsultuppdrag till en lång rad olika verksamheter - såväl privata som kommunala. Våra kunder består av LSS-boenden och andra former av dagliga verksamheter som har behov av personal.
Vi erbjuder jobb såväl på dagtid som kvällar, nätter och helger. Genom oss kommer du garanterat att hitta något som passar just dig och det går dessutom utmärkt att ha såväl studier som andra jobb vid sidan av att du arbetar med oss. Detta då vi erbjuder våra konsulter allt ifrån långa heltidsuppdrag till kortare deltidsuppdrag. Vi är kort och gott det perfekta alternativet för dig som söker ett meningsfullt jobb inom LSS på dina egna villkor!
PersonalExpressen har över 15 års erfarenhet av att bemanna inom skolan, vården och omsorgen. Våra hjärtan klappar för att vara där vi behövs som mest och att få göra skillnad i människors vardag!
Återigen hjärtligt välkommen till oss! Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

Personlig assistent Borås

Kvinna boende strax utanför Borås söker semestervikarier inför sommaren, eventuellt kan det bli fortsättning till hösten och övergå till en mindre fast tjänst. Juni till augusti Du som söker kommer att vara en av pusselbitarna som gör att mitt liv fungerar. Det är viktigt att du är noggrann och kan hålla ordning och reda, att vara punktlig med arbetstiden är en annan viktig sak. Personlig Assistans handlar mycket om engagemang. Ett engagemang för en annan... Visa mer
Kvinna boende strax utanför Borås söker semestervikarier inför sommaren, eventuellt kan det bli fortsättning till hösten och övergå till en mindre fast tjänst. Juni till augusti

Du som söker kommer att vara en av pusselbitarna som gör att mitt liv fungerar. Det är viktigt att du är noggrann och kan hålla ordning och reda, att vara punktlig med arbetstiden är en annan viktig sak. Personlig Assistans handlar mycket om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande.

Bra om du har arbetat inom vården eller liknande. Körkort behövs! Att kunna köra min bil är en del av jobbet. Det finns hund i hemmet.
Jag gillar att gå promenader, fixa i trädgården, laga mat, inredning, fixa i hemmet. Bra om du känner att du kan dela mina intressen.

Schemalagd arbetstid, arbetspassen är mellan 7:30 - 18:00 alla dagar i veckan enligt ett rullande schema.
Timlön från 160 kr + semesterersättning plus ob.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Timvikarier sökes till kvinna i Borås

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse.Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand. Jag är en kvinna på 45 år som lever med MS.  Jag söker personliga assistenter då jag har ett behov av stöd och hjälp med diverse sysslor för att få min vardag att fungera på bästa sätt. Dina ar... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse.Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.

Jag är en kvinna på 45 år som lever med MS. 

Jag söker personliga assistenter då jag har ett behov av stöd och hjälp med diverse sysslor för att få min vardag att fungera på bästa sätt. Dina arbetsuppgifter består i att assistera mig med olika vardagliga saker, till exempel hushållssysslor och hygien. Då jag har barn varannan vecka kommer det att ingå i ditt uppdrag att hjälpa mig i min roll som mamma. Jag söker personliga assistenter som kan ta eget ansvar och som är initiativrika.

Att du är glad, uppmuntrande och tycker om att arbeta med människor ser jag som en självklarhet.

Jag söker nu dig som kan tänka dig arbeta som timanställd. Viktigt är personlig lämplighet samt hur vi fungerar tillsammans.

Vi har rökfri arbetstid. 

Du ska behärska svenska språket i både skrift och tal.

 

Kollektivavtal Kommunal-KFO. Lön enligt överenskommelse.

Om detta är ett jobb för dig sök redan idag, intervjuer sker löpande. Visa mindre

Personlig assistent till 12- årig flicka på landet, strax utanför Borgstena

Ansök    Maj 23    Sanda Assistans AB    Personlig assistent
Vi söker dig som vill ha ett stimulerande och utmanande arbete. Det är en merit om du har erfarenhet av liknande arbete men det är din personlighet och inställning till arbetet som är avgörande. Du bör vara driven, påhittig, självständig, flexibel och samtidigt kunna arbeta i lag. I arbetet som personlig assistent kommer du stödja en12 årig flicka i sin vardag utifrån hennes individuella hjälpbehov. Flickan går i skolan på dagtid och har behov av personli... Visa mer
Vi söker dig som vill ha ett stimulerande och utmanande arbete. Det är en merit om du har erfarenhet av liknande arbete men det är din personlighet och inställning till arbetet som är avgörande. Du bör vara driven, påhittig, självständig, flexibel och samtidigt kunna arbeta i lag.
I arbetet som personlig assistent kommer du stödja en12 årig flicka i sin vardag utifrån hennes individuella hjälpbehov. Flickan går i skolan på dagtid och har behov av personlig assistans övriga tider på dygnet samt under skollov.
Flickan har EP, inget språk och medfödd hjärnskada. Du behöver kunna se möjligheter för att erbjuda flickan delaktighet i en så aktiv och meningsfull vardag som möjligt utifrån önskemål och behov. Du ska vara bekväm med att vara själv ihop med flickan när de krävs, då de inte alltid finns någon av familjen inne i huset.
Du kommer arbeta i familjens hem med närhet till djur och natur, skog och sjöar. Familjen lever ett aktivt liv och flickan önskar vara delaktig i det på sitt sätt utifrån sina förmågor och med din stöttning.
Familjen bor på landet så körkort och tillgång till bil är ett måste. Du kan ej vara allergisk då familjen bor på bondgård.
Vi söker 2-3 tjänster Visa mindre

Glad och sprallig 11-årig tjej söker assistent!

Ansök    Maj 22    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en glad och sprallig 11-årig tjej som bor i Borås tillsammans med mina föräldrar och äldre bröder. Jag älskar att bada, pyssla, titta på Youtube, baka, spela spel, busa med bröderna samt åka på äventyr. Eftersom jag har en fysisk funktionsnedsättning och sitter i rullstol så behöver jag din hjälp. Annat som du som assistent hjälper mig med är ståträning (efter program) och stretchning. Vem är du? Jag söker dig som är tålmodig, drive... Visa mer
Vem är jag?

Jag är en glad och sprallig 11-årig tjej som bor i Borås tillsammans med mina föräldrar och äldre bröder. Jag älskar att bada, pyssla, titta på Youtube, baka, spela spel, busa med bröderna samt åka på äventyr. Eftersom jag har en fysisk funktionsnedsättning och sitter i rullstol så behöver jag din hjälp. Annat som du som assistent hjälper mig med är ståträning (efter program) och stretchning.

Vem är du?
Jag söker dig som är tålmodig, driven, kan ta egna initiativ och som har barnasinnet kvar! Du som söker behöver vara i god fysik form eftersom man behöver kunna lyfta mig. Du måste också behärska svenska språket bra. Kan du teckenspråk så är det ett plus i kanten, men det är inget krav. Däremot är det krav på körkort. 

Om tjänsten:
1 kväll per vecka och varannan helg (lör och sön). Tiderna är ca kl 15.30-20.00 på vardagar och 10-18 på helg.

Tjänstens tillträde är omgående. Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Välkommen att ansöka!
Annonsens ref.nr: 1119
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Semestervikarier personlig assistans Borås

Ansök    Maj 16    Livsanda Care AB    Personlig assistent
Nu söker vi på Livsanda sommarvikarier! Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom personlig assistans och är intresserad av att jobba som vikarie under sommaren. Är du social, lyhörd, ansvarsfull, flexibel, initiativtagande och bra på att se och möta behov? Då kan det vara dig vi letar efter! Tjänsterna är i varierande storlek och det kan också finnas god möjlighet till förlängning efter sommaren. Arbetet som personlig assistent innebär att vara någ... Visa mer
Nu söker vi på Livsanda sommarvikarier!

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom personlig assistans och är intresserad av att jobba som vikarie under sommaren. Är du social, lyhörd, ansvarsfull, flexibel, initiativtagande och bra på att se och möta behov? Då kan det vara dig vi letar efter!

Tjänsterna är i varierande storlek och det kan också finnas god möjlighet till förlängning efter sommaren.

Arbetet som personlig assistent innebär att vara någon annan behjälplig i dennes vardag. Arbetsuppgifterna är varierande och utgår alltid från kundens specifika behov. Exempelvis kan det handla om personlig hygien, förflyttningar, hjälp med träning, motivation, matlagning och omvårdnad. Arbetsplatsen är oftast kundens hem, men kan också vara på kundens arbete. Som personlig assistent är du med kunden där hen befinner sig.

Då vissa av våra kunder har omfattande vård- och omvårdnadsbehov är det meriterande ifall du har god vana vid omvårdnad, såsom personlig hygien och medicinering, samt erfarenhet av att använda hjälpmedel, som till exempel lift. Vissa av våra kunder har behov av hjälp med sin kommunikation, i såväl tolkning som uttryck. Därför är mycket goda kunskaper i muntlig och skriftlig svenska, samt språkförståelse ett krav.

Utbildning och körkort B är meriterande, men inget krav.

Skicka in din ansökan snarast. Märk din ansökan med "Sommarvikarie".

Vilka är vi som arbetsgivare - Livsanda Care AB?

Vi ingår i Hedera Assistans - en trygg, väletablerad och professionell aktör inom personlig assistans med hjärtat på rätt ställe. ??

Vi har ett av världens viktigaste jobb - att stötta de som behöver samhällets stöd allra mest! Och det är vi stolta över. Idag finns vi på ett flertal ställen i Sverige, men vår vision är att fortsätta växa i landet och stötta ännu fler till en berikande vardag. Inom Hedera Assistans finns Livsanda Assistans, Libra Assistans, Assistanspoolen. Här arbetar enastående människor med olika bakgrunder som förenas med energi och glädje för att förmedla livskvalitet. Tillsammans har vi en och samma ledstjärna - att handling, tanke och ord alltid ska överensstämma. Vår verksamhet är uppbyggd på en trygg och stabil värdegrund. Alla ska få möjlighet till självbestämmande, ett innehållsrikt liv med trygghet och ett gott mående. Att vi dagligen bidrar och skapar en meningsfull vardag för dessa människor gör oss både stolta och lyckligt lottade. Genom en genuin passion och med ett hjärta för såväl kunder som medarbetare bildar vi en välmående verksamhet som fortsätter att blomstra. Det är kärnan i organisation och vårt arbete.

Vi hoppas att just du vill bli vår nästa personliga assistent. Ansök redan idag, så hörs vi! ?? Visa mindre

Personlig assistent! Sluta leta! Låt oss hitta jobbet till dig!

Ansök    Maj 17    Leasee AB    Personlig assistent
Som personlig assistent har du ett stort utbud av jobberbjudanden att ta del av. Att hitta erbjudanden som passar just dig är därmed inte alltid så lätt. Processen att hitta nästa möjlighet i livet kan tyvärr bli en väldigt tidskrävande process. Mängder av annonser ska läsas och ansökningar ska skrivas. När du väl hittat något som verkar intressant så ska det sedan förhandlas och allt som oftast blir det inte riktigt som man vill eller önskar. Allt som oft... Visa mer
Som personlig assistent har du ett stort utbud av jobberbjudanden att ta del av. Att hitta erbjudanden som passar just dig är därmed inte alltid så lätt. Processen att hitta nästa möjlighet i livet kan tyvärr bli en väldigt tidskrävande process. Mängder av annonser ska läsas och ansökningar ska skrivas. När du väl hittat något som verkar intressant så ska det sedan förhandlas och allt som oftast blir det inte riktigt som man vill eller önskar. Allt som oftast hamnar man i valet att tacka ja till något man inte är helt nöjd med, eller att behöva börja om samma krävande process.


Låt istället oss på VårdMatch hjälpa dig att smidigt finna vad du söker. I vårt formulär anger du dina önskemål och preferenser. Du är kanske på jakt efter nya utvecklingsmöjligheter? Eller ett schema som passar bättre in i livet? Kanske är det bara en fråga om ersättning och förmåner? Oavsett vad du söker efter så är vi på VårdMatch alltid här för att lyssna. Sedan återkopplar vi med lämpliga matchningar som har potential att kunna erbjuda vad du söker.


Vi på VårdMatch arbetar inte på uppdrag av arbetsgivare utan det är du som kandidat som står i vårt absoluta centrum. Vi representerar dina intressen genom hela processen, även i förhandlingarna.


Varmt välkommen till VårdMatch och berätta vad du söker i ditt yrkesliv.
Låt livet vara mer än dåliga erbjudanden!


Har du frågor angående VårdMatch och våra tjänster så är du alltid välkommen att höra av dig till ansvarig matchare.
Filip Ohlin - Rekryterare & Matchare
[email protected] Visa mindre

Personliga assistenter till LSS-team

Ansök    Maj 11    Borås kommun    Personlig assistent
Sociala omsorgsförvaltningen i Borås Stad ansvarar för kommunens funktionshinderverksamhet, socialpsykiatri-, och hälso- och sjukvårdsinsatser för nämnda målgrupper. Förvaltningen har cirka 1000 anställda och 45 chefer. Vi är inne i en spännande fas där utvecklings- och förändringsarbete har ett stort fokus med syfte att förbättra kvaliteten för de vi finns till för. Vill du vara med och arbeta i vårt LSS-team? Sociala omsorgsförvaltningen erbjuder dig ... Visa mer
Sociala omsorgsförvaltningen i Borås Stad ansvarar för kommunens funktionshinderverksamhet, socialpsykiatri-, och hälso- och sjukvårdsinsatser för nämnda målgrupper. Förvaltningen har cirka 1000 anställda och 45 chefer. Vi är inne i en spännande fas där utvecklings- och förändringsarbete har ett stort fokus med syfte att förbättra kvaliteten för de vi finns till för.

Vill du vara med och arbeta i vårt LSS-team?
Sociala omsorgsförvaltningen erbjuder dig ett arbete där du får en unikmöjlighet att göra skillnad i en annan människas liv!Uppdraget som personlig assistent inom LSS-teamet innebär att du bistår flera personer med stora och varaktiga funktionsnedsättningar på ett sätt som främjar deras levnadsförhållanden och delaktighet i samhället. Det innebär att du ingår i ett team som verkställer kortare insatser hos flera personer under ett arbetspass.

Arbetsuppgifterna är varierande men består i huvudsak av sådana sysslor som förekommer i ett hem samt att vara behjälplig med personlig omvårdnad. I arbetsuppgifterna ingår även att vara ett stöd i personernas övriga aktiviteter i vardagen, så som promenader och fritidsintressen. Du behöver därmed vara lyhörd för personernas behov och vara beredd att satsa på ett arbete som kräver stort personligt engagemang.

Genom en gedigen introduktion kommer vi ge dig de bästa förutsättningarna att göra ett bra jobb. För varje person du hjälper finns det även tydliga rutiner och beskrivningar av vilket stöd hen behöver så att du kan känna dig trygg i din roll.


För att lyckas i rollen har du en gymnasial utbildning från vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller annan likvärdig utbildning. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom vård och omsorg. Körkort B är ett krav. Personerna vi ger stöd till är till viss del delaktiga i rekryteringen.

Vi söker dig som är ansvarsfull och lyhörd för människors olika behov. Vi ser gärna att du har en god kommunikativ förmåga och är pedagogisk i ditt förhållningssätt. Eftersom personerna vi stöttar är beroende av dig som personlig assistent krävs det att du har ansvarskänsla och ett respektfullt bemötande.
Vi söker helt enkelt dig med engagemang, förmåga att bygga tillit och har en drivkraft att göra skillnad.

Förutom meningsfulla arbetsuppgifter och goda anställningsvillkor tar du som anställd i Borås stad del av samtliga förmåner som bland annat friskvårdsbidrag, fria bad i kommunens badanläggningar samt möjlighet till semesterväxling. Personalklubben Merkraft anordnar genom året flertalet aktiviteter såsom kajakpaddling, operaföreställningar och smyckeskurser för att nämna några.

Rekrytering sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Vill du jobba natt som personlig assistent sommar och höst

Personliga assistenter sökes till en tjej, sitter i rullstol och bor i Borås och med omnejd Tjänst på 75% Arbetstiderna är förlagda på nätter. Arbetet innebär aktiv tid på nätterna Vardagar och varannan helg, fyra veckors rullande schema.  Introduktionen innebär att man börjar arbetet på kvällar och helger första veckorna för att sedan övergå till natt.  Vem är du vi söker? Du är kvinna, positiv, gillar struktur och ordning, stabil och trygg med dig... Visa mer
Personliga assistenter sökes till en tjej, sitter i rullstol och bor i Borås och med omnejd

Tjänst på 75%

Arbetstiderna är förlagda på nätter.
Arbetet innebär aktiv tid på nätterna

Vardagar och varannan helg, fyra veckors rullande schema. 

Introduktionen innebär att man börjar arbetet på kvällar och helger första veckorna för att sedan övergå till natt. 

Vem är du vi söker?
Du är kvinna, positiv, gillar struktur och ordning, stabil och trygg med dig själv, förstår och pratar svenska då tjejen inte har eget verbalt tal

Arbetsuppgifterna innebär att assistera tjejen i hemmet.

Körkort inget krav men är en tillgång.

Tjänsten börjar som en timanställning, för att lära känna varandra och se om ni trivs. För att sedan kunna övergå till en visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar med en tjänst på ca 75%-ig tjänstgöringsgrad 

Även Sommarvikarier sökes.

För att få arbeta med barn, krävs att du har utdrag ur polisens belastningsregister https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

Kollektivavtal med Fremia-Kommunal. Lön enl överenskommelse.

Intervjuer sker löpande Visa mindre

Vill du vara en del i vårt härliga team?

Ansök    Maj 15    Sanda Assistans AB    Personlig assistent
Grunden till vår vision är att "alla är lika olika och olika lika" och därför krävs rätt matchning av assistenter. Varje individ är viktigast för sig själv och därför krävs en skräddarsydd styrka runt dennes person. Nu söker vi dig som vill känna att du får vara en del i en annan människas vardag. Som person är du ansvarstagande, ärlig och lösningsfokuserad. Uppdraget kräver att du är serviceinriktad och flexibel samt har förmågan att bemöta kunderna och... Visa mer
Grunden till vår vision är att "alla är lika olika och olika lika" och därför krävs rätt matchning av assistenter.
Varje individ är viktigast för sig själv och därför krävs en skräddarsydd styrka runt dennes person.
Nu söker vi dig som vill känna att du får vara en del i en annan människas vardag.


Som person är du ansvarstagande, ärlig och lösningsfokuserad. Uppdraget kräver att du är serviceinriktad och flexibel samt har förmågan att bemöta kunderna och deras olikheter.
Vidare är du en pedagogisk och kommunikativ person som trivs i sociala sammanhang. Med god samarbetsförmåga bidrar du till en positiv teamanda och arbetsmiljö.
Arbetet förutsätter att du har bra tålamod och att du kan kommunicera väl på svenska i tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Just nu söker vi assistenter till olika arbetsplatser, och vi söker även sommarvikarier.
Sanda Assistans är verksam inom LSS (Lag om stöd och service till vissa funktionshindrade) och som arbetar med stöd och motivation för sina kunder. Insatserna utgår från beslut enligt Socialtjänstlagen och är individuellt anpassade utifrån den enskildes behov. I arbetsuppgifterna ingår bland annat social dokumentation samt uppföljning och du arbetar utifrån ett individuellt schema som är anpassat efter kundens behov.
Engagemang och öppenhet förväntas i det kvalitets-och utvecklingsarbete som bedrivs inom verksamheten.
Välkommen med din ansökan Visa mindre

Personliga assistenter sökes på timmar!

Ansök    Maj 9    Humana AB    Personlig assistent
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Humana söker nu personliga assistenter till en kvinna i 30-års åldern boendes i Borås. Kvi... Visa mer
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Humana söker nu personliga assistenter till en kvinna i 30-års åldern boendes i Borås. Kvinnan är intresserad av promenader, ridning, matlagning, musik och mode. Hon är diagnostiserad med cp- skada, autistiska drag och har en synnedsättning på höger öga. Kvinnan är mycket aktiv och kräver därför uppmärksamhet i form av daglig sysselsättning. Detta kräver att assistenten som arbetar med henne är lugn, har god självkännedom och en tydlig struktur i sitt arbetssätt.

Tjänsten är en timanställning och arbete kommer att kunna ske varannan helg (varierande arbetstider mellan 15.40 på fredagen och 08.45 på måndagen, vanligtvis dygnspass), ibland kan även extrapass förläggas under eftermiddag/kväll vardagstid. Det är därför en fördel om du är flexibel till din natur och kan hoppa in med kort varsel om behovet uppstår.
Vi ser gärna att du är tillgänglig under sommaren då kunden är ledig från Daglig verksamhet.

Vår kund saknar tal och kommunicerar därför genom teckenspråk och ljud. Kvinnan hör och förstår tal, så det är viktigt att du kan kommunicera genom både tal och skrift. Du kommer även att hjälpa till i vardagen med matlagning, hygien och aktiviteter så som resor och bad, det är därför ett plus om du som söker har liknande intressen som kvinnan.

Vi söker dig som är positiv, plikttrogen och ansvarsfull. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som personlig assistent eller relevant utbildning inom vårdyrket då du har en avgörande roll för att skapa en fungerande vardag för kunden.

Det är ett plus om du har B-körkort samt kunskap om teckenspråk. Vi söker dig som är rökfri.

I samband med denna rekryteringsprocess önskar vi motta ett utdrag ur belastningsregistret från Polisen.

Är du personen vi söker? Skicka in ditt CV redan idag och berätta lite mer om varför du är rätt person för detta uppdrag. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse. Visa mindre

Kvinnlig personlig assistent sökes till Bollebygd, ca 75 %

Kvinnlig personlig assistent sökes till Bollebygd för arbete dagar/kvällar och helger enligt ett rullande schema. Jag är en rullstolsburen kvinna, på snart 50. Jag bor med man och katt, centralt centralt i Bollebygd. Eftersom jag har bil som du kommer att köra, är det viktigt att du har körkört. Tjänsten börjar som en timanställning och om vi trivs ihop, så kan tjänsten övergå till en visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar med en tjäns... Visa mer
Kvinnlig personlig assistent sökes till Bollebygd för arbete dagar/kvällar och helger enligt ett rullande schema.Jag är en rullstolsburen kvinna, på snart 50. Jag bor med man och katt, centralt centralt i Bollebygd.Eftersom jag har bil som du kommer att köra, är det viktigt att du har körkört. Tjänsten börjar som en timanställning och om vi trivs ihop, så kan tjänsten övergå till en visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar med en tjänstgöringsgrad på ca 75 %.

Arbetstiderna är oftast förlagd mellan 13.00-22.00, vardagar såväl som varannan helg.

Du är en noggrann, ärlig och flexibel person med mycket humor. Eftersom jag tränar i bassäng regelbundet är det viktigt att du kan vara med och assistera även i bassäng.
I cch med att jag är allergisk emot rök, så måste du vara rökfri.

Om detta låter intressant, så är du välkommen att skicka in din ansökan tillsammans med CV, personligt brev och referenser redan idag, eftersom vi kör anställningsintervjuer löpande.

GIL arbetar utifrån att personer med funktionsnedsättningar är experter på sina behov och ska ha rätt till självbestämmande som andra. Det är med detta perspektiv som vi sedan 1989 samordnar personlig assistans. GIL har inget ekonomiskt vinstintresse. Visa mindre

15-årig tjej i Ulricehamn söker personlig assistent

Beskrivning av tjänsten som personlig assistent till 15 årig tjej. Vi söker en assistent till vaken natt på schema till en tjej som har Psykisk utvecklingsstörning och Spastisk cerebral pares. Tjejen har ett omfattande vårdbehov och behöver hjälp med allt i sin vardag. Du som söker ska vara lugn, respektfull och seriös. Du ska möjlighet att skolas in så fort som möjligt. Vi erbjuder dig Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du s... Visa mer
Beskrivning av tjänsten som personlig assistent till 15 årig tjej.
Vi söker en assistent till vaken natt på schema till en tjej som har Psykisk utvecklingsstörning och Spastisk cerebral pares. Tjejen har ett omfattande vårdbehov och behöver hjälp med allt i sin vardag. Du som söker ska vara lugn, respektfull och seriös. Du ska möjlighet att skolas in så fort som möjligt.Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

- Gärna erfarnehet av personlig assistans då omvårdnad ingår i jobbet men inte ett krav.

- Endast kvinnliga sökande.

Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information

- Anställningsform: Sommarjobb med chans till tillsvidareanställning

- Omfattning: 65 %

- Arbetstid: Vaken natt 22-07 vardagar och varannan helg.

- Tillträde: Omgående

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag (30/5 2023)

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: Jennifer Larsson verksamhetschef personlig assistans 010-1303314

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Assistent till 4 årig pojke

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.4 årig pojke behöver en ny assistent. Tjänsten är en timanställning och timmarna kommer variera på både dag och kväll. Du behöver kunna hoppa in med kort varsel och vara flexibel, tjänsten är v... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.4 årig pojke behöver en ny assistent.

Tjänsten är en timanställning och timmarna kommer variera på både dag och kväll.

Du behöver kunna hoppa in med kort varsel och vara flexibel, tjänsten är vid behov till att börja med men med möjlighet till en fast rad.

Pojken är snart 4 år och har bla CP, EP, CVI och IF och behöver hjälp med allt i sin vardag. Erfarenhet är ett + men det viktigaste är att man har en trygg famn då han trivs bäst i famnen, men även att få utforska världen och hitta på roliga saker! Du behöver vara lugn men samtidigt ha barnasinnet kvar och kunna ta egna initiativ till att hitta på saker tillsammans med honom.

Du vet när du ska träda fram men också när det är dags att ta ett steg tillbaka. Du behärskar det svenska språket flytande då han inte har någon syn och därav är beroende av tydlig kommunikation då hörsel är hans främsta sinne för kommunikation.

Rekrytering sker löpande.

Beställ gärna ett utdrag från belastningsregistret för "Arbete med barn med funktionsnedsättning" så att det finns att att tillgå om du blir aktuell för tjänsten.

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Semestervikariat/Tim/behov - Kinna/Skene

Om 7H Assistans 7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996. 7H erbjuder anställning i ett omtänksamt och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en god förmåga till samarbete, flexibilitet och omtanke som märks och präglar mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste personen i vårt företag. Vad är 7H Assistans? 7H assistans ä... Visa mer
Om 7H Assistans
7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996.
7H erbjuder anställning i ett omtänksamt och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en god förmåga till samarbete, flexibilitet och omtanke som märks och präglar mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste personen i vårt företag.
Vad är 7H Assistans?
7H assistans är ett väletablerat företag inom personlig assistans som drivs av en ekonomisk förening. Det innebär att 7H drivs utan vinstintresse och att ett eventuellt överskott går tillbaka in i verksamheten. Det har gjort det möjligt för oss att starta en daglig verksamhet under namnet Kamgarns Aktivitetshus som är tillgängligt för dem som uppbär vår assistans.
Om Personlig Assistans:
En människa med funktionsnedsättning är egentligen inte en människa med särskilda behov utan en människa med vanliga behov som måste tillgodoses av särskilda insatser
Hur är det att arbeta hos oss?
Att vara semestervikarie på 7H Assistans innebär att du gör en värdefull insats för en medmänniska under några månader på sommaren. Våra kunder är alla unika och med olika behov, i olika åldrar och med olika önskemål – precis som vem som helst.
Arbetsuppgifter:
Din uppgift är att stödja kunden med allt som sker i hens vardag. Ibland tar du plats som assistent och ibland förväntas du vara med men inte synas. Att arbeta som personlig assistent innebär att du är personens händer och fötter och att du kan förmedla det som sker i omgivningen. Ibland kan det förekomma hälso- och sjukvårdsuppgifter som du utför efter delegering av sköterska eller som egenvård. Alla förekommande omvårdnadsuppgifter kan förekomma men också mer praktiska uppgifter som städning och matlagning.
Arbetstider:
Du arbetar utifrån kundens behov och det beslut som de har antingen via Kommunen eller Försäkringskassan. Arbetstiderna förläggs till dagtid, kvällstid, dygn, natt eller veckoslut. Ibland arbetar du på egen hand och ibland har kunden dubbelassistans.
7H Assistans följer gällande kollektivavtal och regler som gäller. Kollektivavtalet som gäller för oss är tecknat mellan Kommunal och Vårdföretagarna Almega. Visa mindre

Personlig Assistent - FRISTAD (Tim/Behov alt. Semestervikarie)

Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans. 7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996. 7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste personen i vårt företag.... Visa mer
Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans.
7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996.
7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste personen i vårt företag.
Vi på 7h Assistans söker nu dig som vill arbeta som tim/behovs anställd alternativt semestervikare i FRISTAD
Gärna Körkort (och ev. egen bil) - Ej krav.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vill du bli min personliga assistent?

Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans och arbeta hos en av våra kunder. 7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996. 7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den vi... Visa mer
Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans och arbeta hos en av våra kunder.
7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996.
7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste personen i vårt företag.
Vi på 7h assistans söker tim-/behovs vikarier/semestervikarier (ev. deltid) till en ca 40 årig kvinna med Retts syndrom i centrala Borås.
Vår brukare behöver hjälp i sin vardag för att kunna leva ett så aktivt och socialt liv som vem som helst.
B-körkort är ett krav.
Utdrag ur Polisens belastningsregister är ett krav, lämnas in om du blir uttagen till tjänsten.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Betald kompis till Petter

Ingen arbetslivserfarenhet krävs Vi på Autismgruppen söker en ny kollega- gärna en kille! Som assistent till Petter kommer du ha barnsligt roligt på jobbet i en stressfri miljö. Petter är född -89 men är en kul kille som gillar bus och lek. Jobbet är heltid, en fast tjänst. Du behöver ingen erfarenhet. Vi lär upp dig. Så du som är ung och gillar tv-spel, bollsporter, bygga med lego och få skratta på jobbet - sök den här tjänsten! Du får gå bredvid en ... Visa mer
Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Vi på Autismgruppen söker en ny kollega- gärna en kille! Som assistent till Petter kommer du ha barnsligt roligt på jobbet i en stressfri miljö. Petter är född -89 men är en kul kille som gillar bus och lek. Jobbet är heltid, en fast tjänst. Du behöver ingen erfarenhet. Vi lär upp dig. Så du som är ung och gillar tv-spel, bollsporter, bygga med lego och få skratta på jobbet - sök den här tjänsten! Du får gå bredvid en arbetskamrat så länge du behöver - i månader om det är så. Du får gärna vara ung, t.ex, nyss gått ut skolan, är helt okej för oss. Du måste vara ödmjuk, utåtriktad, glad och snäll. Petter är en glad kille som kan prata. Han vill att du hjälper honom i tv-spel ibland, sälja spel på Tradera, bygga olika saker med lego, spelar bollsporter och stödjer honom under dagens gång, fikar tillsammans äter tillsammans med honom. Han är aldrig utåtagerande.
Han är snäll, glad och uppskattar sina hjälpare mycket! Han kommer ofta att berätta hur glad han är att just du jobbar här. Ibland får man dansa loss till musik, hjälpa till med tv- spel eller svara på hans funderingar. Petter behöver schema under dagen. Det har du som hjälpare ansvar att sköta åt honom. Det är inga komplicerade saker, men rutinerna är viktiga för honom. Dina arbetskamrater lär upp dig. Petter spelar olika tv-spel på flera olika konsoller därför är det viktigt att du har lite baskunskaper och kan hjälpa och vägleda honom. Det kan handla om att lösa en uppgift i något spel, leta upp spelfusk eller hjälpa honom i lite mera komplicerade spel. Du måste själv kunna det här med tv-spel. Du behöver dock inte vara en gamer. Du finns med som stöd under dagens gång. I den här tjänsten ingår ingen hjälp med hygien. Petter är aldrig utåtagerande, får aldrig ilskeutbrott och slåss inte. Vi som jobbar här höjer aldrig rösten och är aldrig fostrande.
Vi arbetar aldrig med motstånd. Vi arbetar följsamt och vänligt med ett pedagogiskt arbetssätt som dina arbetskamrater lär dig. Jobbet känns som att man agerar kompis till Petter.
Du jobbar på ett tre veckors schema. Du börjar aldrig före kl 10 på dagarna. Vissa dagar börjar du efter lunch. En del dagar slutar du kl 16 andra dagar 19.30 och en del dagar 22.00. Du jobbar dagtid var 3:e helg med ledighet fredag före helgen och ledigt måndag och tisd efter helgen.
Eftersom autism är ett språk- och kommunikationshandikapp MÅSTE du tala flytande svenska utan brytning och du måste även kunna skriva svenska.
Petter är väldigt medveten om sitt handikapp och värderar sina assistenter väldigt högt, vi får ofta lovord och komplimanger. Detta är inget annat än en glad arbetsplats!
Det går inga allmänna färdmedel hit till Äspered därför måste du ha körkort och egen bil för att ta dig till arbetsplatsen.
Man arbetar bara i Äspered man åker inte på några utflykter med Petter.
Tycker du att det låter intressant, tveka inte! Mejla din ansökan till [email protected] mailet ska innehålla ett CV och ett personligt brev där du berättar om dig själv, om du nyss gått ut skolan? Om du har arbetslivserfarenhet och vad du har för intressen. Och hur du lever idag.
Tacksam om du lägger ned lite möda på att berätta om dig själv i mejlet. Det räcker inte att skriva " jag är intresserad av jobbet".
Lön enligt avtal. Du kommer att få mycket stöd av arbetskamrater och chef. Det här är helt enkelt ett kanonjobb där man har kul på jobbet. Dina arbetskamrater Charlie och Kristoffer kommer att ta hand om dig tills du är varm i kläderna! Totalt är det 8 personer anställda i Autismgruppen. Det är 6 män och två kvinnor.
För oss är det oerhört viktigt att alla är schyssta mot varandra. Vi har ingen mobbing på vår arbetsplats.
Varmt välkommen med din ansöka.
Tjänsten tillsätt så snarast. Visa mindre

Personlig Assistent - BORÅS (Tim/Behov alt. Semestervikarie)

Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans. 7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996. 7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste personen i vårt företag.... Visa mer
Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans.
7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996.
7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste personen i vårt företag.
Vi på 7h Assistans söker nu dig som vill arbeta som tim/behovs anställd alternativt semestervikare i BORÅS.
Gärna Körkort (och ev. egen bil) - Ej krav.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes till Töllsjö/Bollebygd, sommarvik 90 %

Jag är en 53-årig man som bor i Töllsjö i Bollebygds kommun, som pga mina funktionsnedsättningar har assistans dygnet runt. Med arbetstider som är förlagda 08.00-20.00 eller 20.00-08.00 (vaken natt) Mina intressen är att se på film och sport, lyssna på musik samt gå på konsert och teater. Du kommer vara med och assistera mig i vardagens alla sysslor.  Du som söker bör vara en social person. För mig är det viktigt att du är lugn, trygg och empatisk. Du be... Visa mer
Jag är en 53-årig man som bor i Töllsjö i Bollebygds kommun, som pga mina funktionsnedsättningar har assistans dygnet runt. Med arbetstider som är förlagda 08.00-20.00 eller 20.00-08.00 (vaken natt)

Mina intressen är att se på film och sport, lyssna på musik samt gå på konsert och teater. Du kommer vara med och assistera mig i vardagens alla sysslor. 

Du som söker bör vara en social person. För mig är det viktigt att du är lugn, trygg och empatisk. Du behöver förstå samt själv tala flytande svenska så att du kan ta emot mina muntliga instruktioner.

Körkort är ett krav då det ingår att köra min bil i arbetet. Du behöver även egen bil för att kunna ta dig till arbetsplatsen. Utöver detta ser jag gärna att du är rökfri, har god fysik och erfarenhet att hantera manuell rullstol på ett säkert sätt. Har du tidigare erfarenhet inom vårdyrket så är det ett stort plus!

Jag söker semestervikarier som vill arbeta ca 90%,  med möjlighet till fortsatt arbete till hösten. Visa mindre

Personlig assistent till social kille som älskar att vara ute!

Ansök    Maj 3    Humana AB    Personlig assistent
Jag är en kille på 26 år som bor i Målsryd, ca en mil söder om Borås tillsammans med min mamma, pappa och hund. Jag har autism, en CP-skada, är rullstolsburen och behöver hjälp med allt som kan tänkas uppkomma i min vardag. Jag behöver din hjälp med att äta, med min hygien, min kommunikation (jag använder blisstavla, tecken och vissa ord) mina aktiviteter och mina fritidsintressen. Mina intressen är musik, titta på YouTube på datorn, åka till badhuset samt... Visa mer
Jag är en kille på 26 år som bor i Målsryd, ca en mil söder om Borås tillsammans med min mamma, pappa och hund. Jag har autism, en CP-skada, är rullstolsburen och behöver hjälp med allt som kan tänkas uppkomma i min vardag. Jag behöver din hjälp med att äta, med min hygien, min kommunikation (jag använder blisstavla, tecken och vissa ord) mina aktiviteter och mina fritidsintressen. Mina intressen är musik, titta på YouTube på datorn, åka till badhuset samt göra andra stimulerande och roliga utflykter. Promenader, teater och att gå en sväng på stan är andra aktiviteter som jag också uppskattar. Lotta på Liseberg på sommaren är en stor favorit. Jag gillar att vara ute i alla väder så det är viktigt att mina assistenter också tycker om det. Då jag är på badhuset varje vecka är det viktigt att du är simkunnig och tål klor. Jag har både en hund hemma och på min dagliga verksamhet är jag med på hunddagisets promenader, så du bör inte vara allergisk eller rädd för hundar.Du som söker bör inte vara yngre än 24 år, men om du är tjej eller kille, man eller kvinna spelar mig ingen roll. Det är viktigt för mig att du är glad och positiv samt att du kan peppa mig i vardagen när det kommer till min dagliga träning. I perioder kan jag vara tålamodskrävande så det är viktigt att du har en stor portion lugn och tålamod och har förståelse för att saker kan ta extra tid ibland. Vidare är det viktigt att du har gott om energi och kan ta egna initiativ. Det är av stor vikt att du tänker långsiktigt då det är kämpigt att byta assistent ofta.Meriterande om du har erfarenhet av yrket personlig assistent.Krav: B-körkortTillgång till egen bil är fördelaktigt men ej krav, då kollektivtrafiken till kund är begränsad. Vi ser att du som söker behärskar svenska mycket väl i tal och skrift då både tal och skrivhjälp för kund förekommer.Arbetstid / Varaktighet: Tjänst 53%. Du arbetar måndag 14:00-21:30, onsdag 16:00-21:30, fredag 16:00-22:00 samt varannan lördag 14:00-22:00. Viss flexibilitet är möjligt för rätt person.Lön:  Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.Tillträde:  Omgående eller enligt överenskommelseVad händer nu?  Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till ung kille med autism

Bärkraft Assistans AB arbetar med assistans för barn, ungdomar och vuxna som har funktionsnedsättningar som ger rätt till personlig assistans enligt LSS. Vår kund är en busig 18 år gammal kille med autism som behöver stöttning och vägledning i sin vardag. Han har svårigheter inom verbal kommunikation och interaktion med andra. Han är fysiskt aktiv och tycker om att bada, promenera, cykla men även att röra på sig inomhus. Det finns även stunder då han b... Visa mer
Bärkraft Assistans AB arbetar med assistans för barn, ungdomar och vuxna som har funktionsnedsättningar som ger rätt till personlig assistans enligt LSS.

Vår kund är en busig 18 år gammal kille med autism som behöver stöttning och vägledning i sin vardag.

Han har svårigheter inom verbal kommunikation och interaktion med andra. Han är fysiskt aktiv och tycker om att bada, promenera, cykla men även att röra på sig inomhus. Det finns även stunder då han bara vill sitta still en längre period. Viktigt att du inte har lätt för att bli rastlös.

Viktigt i detta arbetet är att man är uppmärksam och kan växla mellan olika tempon. En stor del av ditt arbete är även att ha god tillsyn till vår kund då han är väldigt impulsiv och inte förstår varken konsekvenser eller risker.

Arbetet innebär att följa kunden i sin vardag och hjälpa honom med det han själv inte klarar av att hantera. Ditt arbete innebär även att vara en pedagogisk vän som ger honom möjligheten att utvecklas inom de områden han har svårigheter med.

I arbetet med kunden jobbar vi inspirerat av Son-Rise. En pedagogik som bygger på lågaffektivt bemötande, acceptans och att man följer personens intresse för att genom det kunna skapa utmaningar för kunden som i sin tur ger möjlighet till utveckling.

Kunden går i skolan under förmiddagen. Tjänsten gäller eftermiddag/kväll samt helg.

Tjänsten är en timanställning med möjlighet till förlängning. Viktigt att du kan arbeta under sommaren. Visa mindre

Personlig assistent till 56 årig man

Ansök    Apr 27    Sanda Assistans AB    Personlig assistent
Vill du känna att du gör skillnad i en människas vardag? Vi söker dig som tycker om att jobba med människor och som trivs i att vara en hjälpande hand. Vi på Sanda Assistans söker personliga assistenter till en av våra kunder i Borgstena. Vår kund är en 56 årig man, hans diagnos är ALS och har assistans dygnet runt. Han bor ute på landet med sin familj, älskar sport och vara ute. Om tjänsten: Som personlig assistent hos honom så kommer du att hjälpa hono... Visa mer
Vill du känna att du gör skillnad i en människas vardag? Vi söker dig som tycker om att jobba med människor och som trivs i att vara en hjälpande hand.
Vi på Sanda Assistans söker personliga assistenter till en av våra kunder i Borgstena.
Vår kund är en 56 årig man, hans diagnos är ALS och har assistans dygnet runt.
Han bor ute på landet med sin familj, älskar sport och vara ute.


Om tjänsten:
Som personlig assistent hos honom så kommer du att hjälpa honom i hans vardag.
Det innefattar hjälp med personlig hygien, hushållsgöromål, förflyttningar och trachvård m.m
Vi söker dig som är flexibel och kan anpassa ditt arbete efter kundens behov och kunna ta egna initiativ.
Gärna ser vi att du som söker har erfarenhet av trachvård.
Vi söker sommarvikarier, dag/kväll och natt.
Då kunden bor ute på landet så är det viktigt att ha tillgång till bil och körkort. Visa mindre

Personlig Assistent centralt Borås

Du arbetar i en "go och positiv" arbetsgrupp hemma hos kunden på Hulta centralt i Borås. Hej ... Jag är en kille på 55 år med ett rikt inre liv. Jag behöver din hjälp med allt i min dagliga livsföring. När vädret tillåter gillar jag skog och natur. Mulna dagar blir det en och annan film på 65 tummaren. Du kommer främst att assistera mig i mitt hem men även ute på olika aktiviteter. De flesta hos mig arbetar dygn. Även halva dygn förekommer. Nu är en rad... Visa mer
Du arbetar i en "go och positiv" arbetsgrupp hemma hos kunden på Hulta centralt i Borås.


Hej ...
Jag är en kille på 55 år med ett rikt inre liv. Jag behöver din hjälp med allt i min dagliga livsföring. När vädret tillåter gillar jag skog och natur. Mulna dagar blir det en och annan film på 65 tummaren.
Du kommer främst att assistera mig i mitt hem men även ute på olika aktiviteter. De flesta hos mig arbetar dygn.
Även halva dygn förekommer. Nu är en rad på ca 125 timmar i månaden ledig.
Det är viktigt att du en stabil person med god empatisk förmåga.
Du är gärna ordningsam och du behöver vara ganska självgående och kunna ta egna initiativ avseende ordning och städning. Har du erfarenhet av att arbeta som assistent så är det en fördel.


Kvalifikationer:
Omvårdnadsutbildning eller annan likvärdig utbildning är ett plus
Vi ställer stora krav på förhållningssätt, bemötande och lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Du ska:
- Arbeta enligt genomförandeplanen i mötet med den enskilde
- Utgå från individens behov och intressen
- Respektera och bekräfta individens självbestämmanderätt
- Följa upprättade handlingsplaner, avseende hygien, ergonomi, personal- och arbetsmiljö


Vi vill att du:
- Har god samarbetsförmåga
- Är lyhörd och empatisk för individens uppfattning och behov
- Är engagerad, positiv och trygg i mötet med individen, anhöriga och kollegor
- Ha förmåga att prioritera uppgifter i det dagliga arbetet
- Körkort är ett plus Visa mindre

90% tjänst, vill du jobba i skolan? Personliga assistenter sökes

Personliga assistenter sökes omgående till en snart 17 årig tjej Vill du jobba i skolan? Sök så berättar vi mer   Ett utvecklande, utmanande och motiverande arbete med en glad och busig tjej. Arbetstiderna är förlagda på dagar, kvällar, helger enligt ett rullande schema. Vem är du vi söker? Kvinna på grund av arbetets karaktär.  Du är: Rolig, glad, positiv, trygg och stabil.  Du förstår och pratar svenska pga dokumentation  Arbetsuppgifterna: Är ... Visa mer
Personliga assistenter sökes omgående till en snart 17 årig tjej
Vill du jobba i skolan?
Sök så berättar vi mer

 
Ett utvecklande, utmanande och motiverande arbete med en glad och busig tjej.


Arbetstiderna är förlagda på dagar, kvällar, helger enligt ett rullande schema.

Vem är du vi söker?

Kvinna på grund av arbetets karaktär. 

Du är:

Rolig, glad, positiv, trygg och stabil. 
Du förstår och pratar svenska pga dokumentation 

Arbetsuppgifterna:

Är att assistera tjejen i skolan och i hemmet

Vid aktiviteter, med allt ifrån hygien, kommunikation via dator och bilder till matning och träning mm. 

Körkort inget krav men är en tillgång 

Tjänsten börjar som en timanställning

Med möjlighet att senare kunna övergå till en visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar med en tjänst 70-80 %-ig tjänstgöringsgrad, kan bli mer

Även Sommarvikarier sökes

För att få arbeta med barn, krävs att du har utdrag ur polisens belastningsregister https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

Kollektivavtal med Fremia-Kommunal. Lön enl överenskommelse.

Intervjuer sker löpande

 


 
 


 

publicera


Visa utseende på webben Visa mindre

Levnadsglad 10 årig kille från Ulricehamn söker ny kompis????

Hej! Jag är en kille på snart 10 år som bor varannan vecka med min mamma och pappa i Ulricehamn där jag också går i skola på dagarna. Efter skolan så vill jag ha en kompis att leka med som liksom jag älskar att busa och leka. Jag behöver att du är bra på att motivera mig för att jag skall utvecklas och inte bli frustrerad över saker eller händelser. De vuxna tycker att det är viktigt att du är engagerad, noggrann, flexibel, lösningsorienterad samt aktiv oc... Visa mer
Hej!
Jag är en kille på snart 10 år som bor varannan vecka med min mamma och pappa i Ulricehamn där jag också går i skola på dagarna.
Efter skolan så vill jag ha en kompis att leka med som liksom jag älskar att busa och leka. Jag behöver att du är bra på att motivera mig för att jag skall utvecklas och inte bli frustrerad över saker eller händelser.
De vuxna tycker att det är viktigt att du är engagerad, noggrann, flexibel, lösningsorienterad samt aktiv och att du inte röker, vilket jag håller med dem om.
Jag vill gärna att du är van att arbeta som personlig assistent sedan innan, och har du erfarenhet av tecken, sondmatning och medicinering sedan innan så är det bra, men mamma och pappa hjälper till att lära dig och berättar vad som är viktigt att veta innan du börjar jobba med mig.
Jag har multifunktionsnedsättningar och kommunicerar via tecken, bilder, ljud och med gester.
Som person är jag är nyfiken, energisk och har en stor vilja att utforska min omvärld och behöver hjälp med detta. Jag springer en hel del och är aktiv på många olika sätt så du bör vara i god form för att orka med i mitt tempo och i mina aktiviteter som fotboll, bandy eller bad. Behöver dock hjälp med vissa förflyttningar, att äta, personlig hygien och tillsyn så jag inte hittar på för mycket bus.
Jag och min familj är aktiv och räknar med att du som assistent har möjlighet att följa med på aktiviteter, resor och andra upptåg som vi hittar på.

Önskvärda erfarenheter:
· Tecken som stöd.
· Alternativ kompletterande kommunikation (inkl. Användning av bildstöd).
· Erfarenhet av Personlig assistans och jobba hemma hos en familj.
· Tycka om att arbeta med barn.
· Innovativ och kreativt förmåga att improvisera för att skapa en rolig miljö för att stimulera barnet.
· Fokusera på att förbättra barnets kommunikation och övergripande utveckling.
· Empatisk och kommunikativ förmåga att förstå barnet.
· Förmåga att kunna ta emot feedback med barnets bästa i fokus för att skapa och upprätthålla gott samarbete med föräldrar.
· Aktiv, energisk och positiv attityd i arbetet med barnet.
· Teamengagemang och flexibilitet för att hoppa in extra vid eventuella sjukdomar.
· Du måste vara lekfull, prata och vara interaktiv med barnet.
· Intresserad av att hjälpa ett barn i sin vardag.
· Möjlighet att anpassa sig till situationer, ändra arbetssätt i takt med barnets egna utveckling.
· Fysisk hjälp vid behov.
· Villighet och nyfikenhet att lära sig om barnet och dess behov.
· Kunna identifiera plötsliga nödsituationer och agera därefter.
· Vi önskar hög kvalitet och önskar att du ser det här arbetet som långvarigt.

Tjänstens omfattning: Jour, nätter, kväll/eftermiddag, helg (50-75% med möjlighet till ytterligare tjänstgöringsgrad). Tjänstgöringsgraden skiljer sig över veckorna.
Visst låter det lockande?????
Kontakta kontaktperson Marie om du har några frågor innan du söker till mig.


Din arbetsgivare blir Din personliga assistans Falköping AB, assistansbolaget i det lilla formatet med den breda kompetensen, läs mer på vår hemsida, https://dinpa.se/
Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal och erbjuder alla anställda friskvårdsförmåner / friskvårdsbidrag. Visa mindre

Extrajobb som personlig assistent- dygnspass

Nu söker vi ännu en härlig medarbetare till vår huvudperson. Vi behöver dig med stort engagemang för personer med funktionsnedsättning och som har förståelse för anhörigperspektivet.  Kunden är en man som sitter i rullstol, han tycker om att vara ute i friska luften och gå/stå-träna. Han har viss kommunikation, och om det är rätt då får du snabbt en personkemi med honom som ger er båda glädje.    Assistentgruppen arbetar dygnspass och ligger på fast schema... Visa mer
Nu söker vi ännu en härlig medarbetare till vår huvudperson. Vi behöver dig med stort engagemang för personer med funktionsnedsättning och som har förståelse för anhörigperspektivet. 
Kunden är en man som sitter i rullstol, han tycker om att vara ute i friska luften och gå/stå-träna. Han har viss kommunikation, och om det är rätt då får du snabbt en personkemi med honom som ger er båda glädje. 
 
Assistentgruppen arbetar dygnspass och ligger på fast schemarad. Det är flexibelt vilka dagar du får (om du har önskemål) eftersom kunden samt gruppen är måna om att hitta rätt person och kan ändra schemat. 
 
Dina arbetsuppgifter
 
För yrket förekommande uppgifter.
Det kan vara allt från individanpassad omvårdnad till hushållssysslor.
Assistansen bedrivs främst i kundens hem. 
Du arbetar stödjande och motiverande.
Utbildning får du på plats och via Monument Assistans.
 
Nu söker vi dig som har en annan sysselsättning och som vill arbeta extra. Dygnspass ligger 08.00-08.00 med sovande jour. 


Monument Assistans är alternativet för personer med personlig assistans som söker skräddarsydda lösningar. Vi har hög kompetens och bred erfarenhet av personlig assistans. För att vi ska kunna hjälpa våra kunder på allra bästa sätt så arbetar vi med hög tillgänglighet och ett nära och personligt samarbete.

Vi vet att vår personal är nyckeln till att bedriva en bra personlig assistans. Därför är det centralt för oss att du som medarbetare är både känner stolthet och glädje över att arbeta hos oss. Vi på Monument Assistans vill därför ge dig möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. Vi uppskattar nyfikna och engagerade medarbetare.

Vi erbjuder dig goda lönevillkor, ett nära ledarskap och friskvårdsersättning. Vi ger dig en arbetsmiljö där det är högt i tak och där du har goda möjligheter att påverka din egen arbetssituation. Vi tar gärna fram individuella fortbildningslösningar beroende på i vilken typ av uppdrag du arbetar i. Hos oss får du möjligheten att växa! Visa mindre

Personlig assistent sökes till glad man i Borås

Nu söker vi ännu en härlig medarbetare till vår huvudperson. Vi behöver dig med stort engagemang för personer med funktionsnedsättning och som har förståelse för anhörigperspektivet.  Kunden är en man som sitter i rullstol, han tycker om att vara ute i friska luften och gå/stå-träna. Han har viss kommunikation, och om det är rätt då får du snabbt en personkemi med honom som ger er båda glädje.    Assistentgruppen arbetar dygnspass och ligger på fast schema... Visa mer
Nu söker vi ännu en härlig medarbetare till vår huvudperson. Vi behöver dig med stort engagemang för personer med funktionsnedsättning och som har förståelse för anhörigperspektivet. 
Kunden är en man som sitter i rullstol, han tycker om att vara ute i friska luften och gå/stå-träna. Han har viss kommunikation, och om det är rätt då får du snabbt en personkemi med honom som ger er båda glädje. 
 
Assistentgruppen arbetar dygnspass och ligger på fast schemarad. Det är flexibelt vilka dagar du får (om du har önskemål) eftersom kunden samt gruppen är måna om att hitta rätt person och kan ändra schemat. 
 
Dina arbetsuppgifter
 
För yrket förekommande uppgifter.
Det kan vara allt från individanpassad omvårdnad till hushållssysslor.
Assistansen bedrivs främst i kundens hem. 
Du arbetar stödjande och motiverande.
Utbildning får du på plats och via Monument Assistans.
 
Nu söker vi en person som är intersserad utav att arbeta främst vardagar dygnspass 08.00-08.00 cirka 2 pass i veckan/heltid. 


Monument Assistans är alternativet för personer med personlig assistans som söker skräddarsydda lösningar. Vi har hög kompetens och bred erfarenhet av personlig assistans. För att vi ska kunna hjälpa våra kunder på allra bästa sätt så arbetar vi med hög tillgänglighet och ett nära och personligt samarbete.

Vi vet att vår personal är nyckeln till att bedriva en bra personlig assistans. Därför är det centralt för oss att du som medarbetare är både känner stolthet och glädje över att arbeta hos oss. Vi på Monument Assistans vill därför ge dig möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. Vi uppskattar nyfikna och engagerade medarbetare.

Vi erbjuder dig goda lönevillkor, ett nära ledarskap och friskvårdsersättning. Vi ger dig en arbetsmiljö där det är högt i tak och där du har goda möjligheter att påverka din egen arbetssituation. Vi tar gärna fram individuella fortbildningslösningar beroende på i vilken typ av uppdrag du arbetar i. Hos oss får du möjligheten att växa! Visa mindre

personliga assistenter sökes till kund mellan Borås och Vårgårda

Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i ... Visa mer
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Solna men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Malmö, Linköping, Kinna, Uddevalla, Karlstad och Visby.

Hej

Jag håller just nu på att bygga upp en ny assistentgrupp och hoppas att du vill vara med mig på den resan.

Jag är en man  i mina bästa år som tycker om att ha ett omväxlande vardag.   Jag tycker också mycket om att vara ute och aktiv i min vardag med utesyssslor 

 Jag söker dig som kan och vill jobba  dygnet runt och vaken natt.

du bör inte vara rädd för hundar finns stor hund i hemmet.

bil och körkort är ett krav då det inte finns allmänna kominikationer.

Om du är varm, lyhörd, flexibel, nytänkande och engagerad, tycker om att arbeta självständigt och att ta ansvar så du är rätt person för den här tjänsten. Det är meriterande om du jobbat som ledsagare eller personlig assistent tidigare.  Men det viktigaste är att vår personkemi fungerar. 

 Vi ser gärna att du är inställd på att anställningen kan vara långsiktig.


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett permanent uppehållstillstånd i Sverige för att kunna få anställning i Särnmark.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

Vill du bli min nya assistent?

Nu söker jag dig som vill bli min assistent och arbeta när mina ordinarie assistenter är sjuka, har semester eller av annan anledning inte kan arbeta. Som timvikarie behöver du kunna vara flexibel och ha möjlighet att jobba när behov uppstår. Oftast vet jag inte i förväg när jag behöver dig. Du måste kunna arbeta dygn, 24 tim (med sovande jour). Vem är jag? Jag är kvinna 45 år med ryggmärgsskada och nedsatt muskelstyrka i hela kroppen. Det stoppar mig dä... Visa mer
Nu söker jag dig som vill bli min assistent och arbeta när mina ordinarie assistenter är sjuka, har semester eller av annan anledning inte kan arbeta.

Som timvikarie behöver du kunna vara flexibel och ha möjlighet att jobba när behov uppstår. Oftast vet jag inte i förväg när jag behöver dig. Du måste kunna arbeta dygn, 24 tim (med sovande jour).

Vem är jag? Jag är kvinna 45 år med ryggmärgsskada och nedsatt muskelstyrka i hela kroppen. Det stoppar mig däremot inte från att leva ett innehållsrikt liv. Du som assistent är viktig del för att jag ska kunna leva mitt liv fullt ut.

Pga min fysiska funktionsnedsättning behöver jag assistans i allt som kräver styrka. Däremot är det alltid jag som beslutar hur. Så det är viktigt att du är lyhörd för hur jag vill ha det.

I dina arbetsuppgifter ingår det bla att assistera mig vid sondmatning, via PEG. Hantera hostmaskin och ventilator.

Som min assistent ersätter du mina muskler, planerar och beslutar gör jag själv.

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av att ha arbetat som personlig assistent. Allt du behöver kunna för att arbeta hos mig får du noggrann introduktion i, tills både du och jag känner oss trygga.

Ser du detta arbete som vård och att du vill vårda? Då kan jag säga redan nu att då är inte detta rätt arbetsplats för dig. Du assisterar mig endast fysiskt så att jag kan leva mitt liv på mina villkor.

Mina assistenter assisterar mig så att jag kan leva mitt liv fullt ut så som jag vill. Så du behöver kunna sätta ditt eget tänkande och tyckande åt sidan när du jobbar.För att arbeta hos mig måste du uppfylla vissa kriterier.

Kvinna 18+
Rökfri
Ej problem med nacke, axlar och rygg, besitta lite styrka.
Vara trygg i dig själv.
Körkort och bil (om du inte bor centralt i Borås)
Svenska i både tal och skrift. Det pga att du ibland behöver tolka åt mig.

Vaccinerad mot Covid-19Känner du att du stämmer in på den jag söker? Skicka isf ansökan redan idag, rekrytering sker löpande. Visa mindre

Personlig assistent till fart-glad 11-årig kille

Ansök    Apr 24    Humana AB    Personlig assistent
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. Pippi-tokig, 11-årig kille söker dig som vill upptäcka naturen med honom! Alve är en aktiv kille på 11 år som älskar att vara ute i ur och skur och han behöver din hjälp med allt i sin vardag. Pippi och Tomten är de stora idolerna och Alve vill självklart göra det Pippi och Tomten gör. D... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.


Pippi-tokig, 11-årig kille söker dig som vill upptäcka naturen med honom!

Alve är en aktiv kille på 11 år som älskar att vara ute i ur och skur och han behöver din hjälp med allt i sin vardag.

Pippi och Tomten är de stora idolerna och Alve vill självklart göra det Pippi och Tomten gör.

Din roll blir att stötta honom, men samtidigt ge den vägledningen och de ramar han behöver, samt styra upp alla hyss ni hittar på tillsammans.


Alve älskar att bland annat att cykla, leka med bästa kompisen Sia, familjens leonberger, arbeta i stallet med gårdens alla hästar och bäst av allt harva ridbanan med fyrhjulingen, gå till bäcken, men även att åka till badhuset eller bada i sjön när vädret tillåter. Vi bor på landet mellan Hällingsjö och Rävlanda, så körkort och tillgång till bil är ett måste, då det saknas kommunala färdmedel. Man tar sig enkelt både till Bollebygd, Skene/Kinna och Gbg med bil på 15-25 minuter.


Familjen består av mamma, pappa, Alve och två systrar. Hela familjen är en aktiv familj och vi tillbringar stor tid ute och på olika aktiviteter.

Vi tror att du kommer bli den pusselbit denna familj behöver. Goda referenser finns från arbetslaget.


Om tjänsten:

Alve kommunicerar med tecken och bildstöd, lär man känna honom och hans behov/rutiner förstår man honom relativt enkelt.

Arbetsuppgifterna består bland annat av: vara aktiv vid måltider, sköta alla basbehov och daglig hygien, gå promenader, leka hur mycket som helst, stötta och träna Alve kring hans kommunikation.


Tjänsten är en SLUV (så länge uppdraget varar) 20-50%. Arbetet kommer förläggas på eftermiddagar och helger, då Alve går i skolan dagtid.


Vi söker dig som:

Vi söker dig som är glad, aktiv och älskar att vara ute, ser gärna att du har erfarenhet av tecken som stöd och AKK, men detta är inget krav då vi kommer ordna med utbildning. Har du tidigare erfarenheter av yngre barn är detta ett plus. Vi lägger mycket stor vikt vid att du och Alve klickar.

Är du den klippa vi söker som kan bemöta vår Alve på bästa sätt, så tveka inte att söka tjänsten.


Vi erbjuder:

Ett aktivt och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter.

Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.


Arbetstid/Varaktighet:

Tjänsten är en SLUV (så länge uppdraget varar) på 20-50%.

Arbetet kommer förläggas på eftermiddagar och helger, då Alve går i skolan dagtid.


Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal


Tillträde:

Snarast eller efter ö.k.

Kontaktperson:

Anna Lindeberg

070-669 35 89

[email protected]


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se


Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9) Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i Herrljunga

Personlig assistent till kvinna i Herrljunga Beskrivning av tjänsten Frösunda söker personlig assistent till en kvinna som bor centralt i Herrljunga. Du kommer ge henne stöd med handräckning, förflyttningar, hushållsarbete och aktiviteter. Kvinnan är rullstolsburen, hon kan ibland stå på sina ben och du hjälper henne till viss del vid förflyttningar. I hemmet hjälper du henne med städ, tvätt och matlagning. Kvinnan har egna hästar som hon åker till regel... Visa mer
Personlig assistent till kvinna i Herrljunga

Beskrivning av tjänsten
Frösunda söker personlig assistent till en kvinna som bor centralt i Herrljunga. Du kommer ge henne stöd med handräckning, förflyttningar, hushållsarbete och aktiviteter. Kvinnan är rullstolsburen, hon kan ibland stå på sina ben och du hjälper henne till viss del vid förflyttningar.

I hemmet hjälper du henne med städ, tvätt och matlagning. Kvinnan har egna hästar som hon åker till regelbundet. Du har viss hästerfarenhet, men behöver inte vara ett proffs, ridning ingår inte.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Kunden söker dig som:

- Är pigg, aktiv och ansvarstagande

- Har ett glatt humör och är positiv

- Tål hästar

- Har B-körkort

- Svenska flytande i tal och skrift.Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information

- Anställningsform: visstid ca 50% arbetspassen ligger mån 8-20:00 samt onsdag 8-20:00, eventuellt vissa söndagar. 12-16.00

- Omfattning: Vid behov enligt kunds önskemål

- Arbetstid: Dag, kväll och helg

- Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent

Ansök    Apr 17    Borås kommun    Personlig assistent
Sociala omsorgsförvaltningen i Borås Stad ansvarar för kommunens funktionshinderverksamhet, socialpsykiatri-, och hälso- och sjukvårdsinsatser för nämnda målgrupper. Förvaltningen har cirka 1000 anställda och 45 chefer. Vi är inne i en spännande fas där utvecklings- och förändringsarbete har ett stort fokus med syfte att förbättra kvaliteten för de vi finns till för. Vill du vara med och göra skillnad i en annan människas liv? Sociala omsorgsförvaltni... Visa mer
Sociala omsorgsförvaltningen i Borås Stad ansvarar för kommunens funktionshinderverksamhet, socialpsykiatri-, och hälso- och sjukvårdsinsatser för nämnda målgrupper. Förvaltningen har cirka 1000 anställda och 45 chefer. Vi är inne i en spännande fas där utvecklings- och förändringsarbete har ett stort fokus med syfte att förbättra kvaliteten för de vi finns till för.

Vill du vara med och göra skillnad i en annan människas liv?

Sociala omsorgsförvaltningen erbjuder dig ett arbete där du får en unik möjlighet att göra skillnad i en annan människas liv!
Vi söker nu en medarbetare inom personlig assistans för en man med stöd utifrån hans funktionshinder.

I Borås Stad tillämpas rätten till heltid. Arbetar du heltid kan det innebära att du samplaneras med andra assistentgrupper vissa perioder för att få möjligheten att komma upp i din heltid.

Arbetstiderna på detta assistansärende är i dagsläget förlagda alla vardagar och varannan helg. Arbetstiderna är i nuläget 07.45-08.00 dagen efter med sovande jour mellan 00.00-07.00. Men det är bra att känna till att arbetstiderna kan ändras vid samplaneringen. Vissa assistentgrupper har arbetspass förlagda både kvällstid och sovande jour. Samplanering sker alltid i dialog med ansvarig chef.I ditt arbete som personlig assistent kommer du bidra till att personen du stöttar får en meningsfull vardag som präglas av delaktighet. Detta för att personen ska få leva ett fullgott liv trots sin funktionsnedsättning. Arbetsuppgifterna är varierande inom personlig assistans men består i huvudsak av sådana sysslor som förekommer i ett hem samt att vara behjälplig med personlig omvårdnad.

I arbetsuppgifterna ingår även att vara ett stöd i personens övriga aktiviteter i vardagen, så som promenader och fritidsintressen. Du behöver därmed vara lyhörd för personens behov och vara beredd att satsa på ett arbete som kräver stort personligt engagemang.

Du kommer framförallt jobba hos en man som bor på Östermalm och stötta honom i hans vardag. I detta assistansärende mestadels enkelbemanning, men dubbelbemanning sker på morgonen samt på onsdagar mellan 16.00-20.00. Har du erfarenhet av epileptiska anfall är detta meriterande.

Genom en gedigen introduktion kommer vi dig de bästa förutsättningarna att göra ett bra jobb. För varje person du hjälper finns det även tydliga rutiner och beskrivningar av vilket stöd hen behöver så att du kan känna dig trygg i din roll.För att lyckas i rollen har du en gymnasial utbildning från vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller annan likvärdig utbildning. Vi ser även att du har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Det är även fördelaktigt om du har körkort. Men det finns kollektivtrafik i anslutning till arbetsplatsen.

Vi söker dig som är ansvarsfull och lyhörd för människors olika behov. Vi ser gärna att du har en god kommunikativ förmåga och är pedagogisk i ditt förhållningssätt. Arbetet kan vara fysiskt tungt så du behöver ha en god fysik för att kunna hjälpa personen vid exempelvis förflyttningar, köra rullstol och promenader. Då du kommer att arbeta självständigt är det även viktigt att du är trygg i dig själv och känner dig säker i din roll.

Vi söker helt enkelt efter vilja och engagemang! Därmed kommer vi att lägga stor vikt vid din kommunikativa förmåga att stötta, motivera och således utveckla verksamheten framåt tillsammans med oss.

Förutom meningsfulla arbetsuppgifter och goda anställningsvillkor tar du som anställd i Borås stad del av samtliga förmåner som bland annat friskvårdsbidrag, fria bad i kommunens badanläggningar samt möjlighet till semesterväxling. Personalklubben Merkraft anordnar genom året flertalet aktiviteter såsom kajakpaddling, operaföreställningar och smyckeskurser för att nämna några.

Läs mer om Borås Stads personalförmåner

Rekrytering sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Vill du bli min personliga assistent?

Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans och arbeta hos en av våra kunder. 7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996. 7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den vi... Visa mer
Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans och arbeta hos en av våra kunder.
7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996.
7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste personen i vårt företag.
Vi på 7h assistans söker tim-/behovs vikarier/semestervikarier (ev. deltid) till en ca 40 årig kvinna med Retts syndrom i centrala Borås.
Vår brukare behöver hjälp i sin vardag för att kunna leva ett så aktivt och socialt liv som vem som helst.
B-körkort är ett krav.
Utdrag ur Polisens belastningsregister är ett krav, lämnas in om du blir uttagen till tjänsten.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kvinnlig personlig assistent sökes till Bollebygd

Kvinnlig personlig assistent sökes till Bollebygd för arbete kvällar och helger enligt ett rullande schema. Jag är en rullstolsburen kvinna, på snart 50. Jag bor med man och katt, centralt centralt i Bollebygd. Eftersom jag har bil som du kommer att köra, är det viktigt att du har körkört. Tjänsten börjar som en timanställning och om vi trivs ihop, så kan tjänsten övergå till en visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar med en tjänstgöringsg... Visa mer
Kvinnlig personlig assistent sökes till Bollebygd för arbete kvällar och helger enligt ett rullande schema.
Jag är en rullstolsburen kvinna, på snart 50. Jag bor med man och katt, centralt centralt i Bollebygd.Eftersom jag har bil som du kommer att köra, är det viktigt att du har körkört. Tjänsten börjar som en timanställning och om vi trivs ihop, så kan tjänsten övergå till en visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar med en tjänstgöringsgrad. 

Du är en noggrann, ärlig och flexibel person med mycket humor. Eftersom jag tränar i bassäng regelbundet är det viktigt att du kan vara med och assistera även i bassäng.
I cch med att jag är allergisk emot rök, så måste du vara rökfri.

Om detta låter intressant, så är du välkommen att skicka in din ansökan tillsammans med CV, personligt brev och referenser redan idag, eftersom vi kör anställningsintervjuer löpande.

 

GIL arbetar utifrån att personer med funktionsnedsättningar är experter på sina behov och ska ha rätt till självbestämmande som andra. Det är med detta perspektiv som vi sedan 1989 samordnar personlig assistans. GIL har inget ekonomiskt vinstintresse. Visa mindre

Personlig assistans söks till en kvinna i Borås

Ansök    Apr 13    Rut Assistans AB    Personlig assistent
Nu söker Rut Assistans dig som vill arbeta som personlig assistent hos en kvinna i Borås. Vi söker dig som är pålitlig och trygg i sig själv till vår kvinnliga kund med ALS. Vi söker dig som har underskötarutbildning eller motsvarande eller har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent. Ett plus är om du redan har erfarenhet av att arbeta med ALS, en diagnos som du utöver sedvanliga arbetsuppgifter förväntas hantera professionellt, vana av trakeotom... Visa mer
Nu söker Rut Assistans dig som vill arbeta som personlig assistent hos en kvinna i Borås.
Vi söker dig som är pålitlig och trygg i sig själv till vår kvinnliga kund med ALS.
Vi söker dig som har underskötarutbildning eller motsvarande eller har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent.
Ett plus är om du redan har erfarenhet av att arbeta med ALS, en diagnos som du utöver sedvanliga arbetsuppgifter förväntas hantera professionellt, vana av trakeotomi, host och sug maskin, peg och sondmatning och ventilator är ingen krav men ett plus.
Som person är du lugn, tålmodig och ödmjuk, lyhörd, humoristisk och initiativtagare, är intresserad av dina medmänniskors välmående och har en stark drivkraft att vara till hjälp för en annan människa.
I arbetet kommer du hjälpa och stötta kunden i sin dagliga vardag.
Du arbetar där kunden väljer att vara, vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet.
Dubbel assistans dygnet runt med vaken natt. Behov av vikarier/deltidsanställd som kan jobba dag, kväll och natt.
Vi erbjuder introduktion samt utbildning i samband med introduktion.
Du behöver kunna kommunicera på flytande svenska i tal och skrift. Vi vill också att du är rökfri.
Vi söker främst kvinnliga assistenter men manliga sökande är välkomna.


Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så vänta inte med din ansökan!


Övrig information
- Anställningsform: Timvikarie/Deltid
- Omfattning: Deltid med möjlighet till heltid
- Arbetstid: Dag, kväll och natt
- Tillträde: Omgående.


Vi tillämpar individuell lönesättning. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: Visa mindre

Sommarvikarie - Personlig assistent - Borås

Ansök    Apr 12    Primacura AB    Personlig assistent
Primacura är ett omsorgsföretag inom LSS, som erbjuder personlig assistans och daglig verksamhet. Företaget etablerades 2007 med huvudkontor i Borås samt ett lokalkontor i Kinna. Vi värdesätter närhet till våra kunder och medarbetare, av den anledningen finns mestadels av våra kunder i Sjuhärad, Västra Götaland och Halland. Som företag ser vi till allas lika värde, där trivsel och tillhörighet är av största vikt. Vår ambition är att skapa goda relationer o... Visa mer
Primacura är ett omsorgsföretag inom LSS, som erbjuder personlig assistans och daglig verksamhet. Företaget etablerades 2007 med huvudkontor i Borås samt ett lokalkontor i Kinna. Vi värdesätter närhet till våra kunder och medarbetare, av den anledningen finns mestadels av våra kunder i Sjuhärad, Västra Götaland och Halland.
Som företag ser vi till allas lika värde, där trivsel och tillhörighet är av största vikt. Vår ambition är att skapa goda relationer och tillgänglighet, vi arbetar nära tillsammans med fokus på kvalité och personlig service för att skapa trygghet för dig.
Vi är anslutna till Vårdföretagarna, Almega och och har kollektivavtal.


Personlig Assistans - vad innebär det?
Att arbeta som personlig assistent är omväxlande och kan variera mycket från dag till dag. Det innebär även att ha ett meningsfullt arbete där du hjälper en annan medmänniska med de saker i vardagen som många tar för givet. Detta kan exempelvis vara att klä sig själv, laga mat, ta en promenad eller andra saker som är primära för att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Som personlig assistent behöver du ha empati och respekt för den du arbetar för. Yrket ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och engagemang. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent.


Bli vår nästa sommarvikarie!
Inför sommaren söker Primacura flertalet sommarvikarier. Vi ser gärna att du som söker är utbildad USK, har erfarenhet inom vård och omsorg eller annan likvärdig erfarenhet. Viktigast är dock att du är lyhörd, har viljan att lära och anpassa dig, samt att personkemin mellan dig och kund fungerar.
Samtliga nyanställda får inskolning tillsammans med ordinarie personal hos kunden, så ni båda känner er trygga med varandra när du ska påbörja din anställning.
Behovet ser naturligtvis olika ut hos våra kunder och arbetstiderna kan vara varierande. Arbetspassen kan vara förlagda måndag-söndag, bestående av dag-, kväll- och/eller nattpass, samt i vissa fall dygn. Körkort och tillgång till egen bil är inget krav men meriterande.
Låter detta intressant och du tror att du skulle passa som personlig assistent? Tveka då inte att skicka din ansökan redan idag! Ansökan ska innehålla ett uppdaterat CV och personligt brev där du berättar lite om dig själv, din livssituation och annat som kan ligga till fördel för att matchas mot olika uppdrag.
Ansökningarna bearbetas löpande och för den som är tillgänglig redan nu, finns möjligheten att matchas mot uppdrag som timvikarie omgående.
Mejla din ansökan till: [email protected] Visa mindre

Personlig assistent sökes till 16 årig tjej, 75 %

Personlig assistent sökes till 16 årig tjej, ca. 75%. Ett arbete där man är ute mycket på aktiviteter, stora utvecklings- och utbildningsmöjligheter samt du får möjlighet att jobba med en sprudlande glad och mycket social tjej i en stabil och härlig grupp. Vi söker även sommarvikarie. Passa du in på följande;   • Du är kvinna. • Har körkort och tillgång till bil (inget krav på sommarvikarie). • Du får gärna ha erfarenhet av arbete som personlig as... Visa mer
Personlig assistent sökes till 16 årig tjej, ca. 75%.

Ett arbete där man är ute mycket på aktiviteter, stora utvecklings- och utbildningsmöjligheter samt du får möjlighet att jobba med en sprudlande glad och mycket social tjej i en stabil och härlig grupp. Vi söker även sommarvikarie.

Passa du in på följande;

 


• Du är kvinna.


• Har körkort och tillgång till bil (inget krav på sommarvikarie).


• Du får gärna ha erfarenhet av arbete som personlig assistent - men personkemin är viktigare. 


• Du gillar ett jobb med lite fart och fläkt, har bra initiativförmåga och gillar att jobba med människor.


• Du ska kunna prata, förstå och skriva bra på svenska då vi har dokumentationsskyldighet.


• Du är en glad, strukturerad och tålmodig person som är trygg i dig själv. Har hög arbetsmoral då vi är en liten grupp där man ser det som en självklarhet att ställa upp för varandra.


• Du ska se detta arbete som långsiktigt då alla inblandade mår bäst av kontinuitet. 

Om mig:

Jag är en 16-årig tjej (snart 17) som bor med min familj strax utanför Borås (Lockryd/Sandsjön) med bra bussförbindelser. 

Går i skola i Borås och har assistans dygnet runt (ej skoltid 8-13).

På fritiden gillar jag när det händer saker och åker gärna iväg på utflykter med mina assistenter. 

Jag är väldigt kommunikativ, social, gillar att träffa nya människor, lyssna på musik eller gå sköna promenader. 

Ett par gånger i veckan badar jag i träningssyfte. Även motorisk träning i vardagen förekommer.

Man behöver stötta mig i det mesta, så som kommunikation, påklädning, matning, personlig hygien, aktiviteter och träning.

Arbetstiderna är varierande och förlagda på dagar, kvällar, helger och nätter (rullande schema).

För att få arbeta med barn, krävs att du har utdrag ur polisens belastningsregister 

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. Tjänsten börjar som en timanställning med möjlighet till en visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar med en tjänstgöringsgrad på ca. 75%. Lön enl. överenskommelse. Intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes i Bollebygd

Personlig assistent sökes till en glad tjej på 18 år i Bollebygd. Jag söker nu en ny assistent på deltid/timmar Arbetet kommer utföras där jag befinner mig, vilket kan vara på gymmet, vid stranden en fin sommardag, eller på någon annan aktivitet som jag gillar, exempelvis cheerleading och Racerunning. Jag tycker om när det händer saker men uppskattar även en lugn stund i soffan med att kolla på tv eller på mobiltelefonen. Att stross runt på en Loppis är ... Visa mer
Personlig assistent sökes till en glad tjej på 18 år i Bollebygd.

Jag söker nu en ny assistent på deltid/timmar

Arbetet kommer utföras där jag befinner mig, vilket kan vara på gymmet, vid stranden en fin sommardag, eller på någon annan aktivitet som jag gillar, exempelvis cheerleading och Racerunning.
Jag tycker om när det händer saker men uppskattar även en lugn stund i soffan med att kolla på tv eller på mobiltelefonen. Att stross runt på en Loppis är också något jag gillar att göra.
Då jag inte längre går i skolan så är det positivt om du som söker gillar att vara aktiv så vi kan göra olika aktiviteter tillsammans. Jag har delvis behov utav att få hjälp med att komma igång att göra saker som jag tycker om.

Jag söker nu någon som
• Har ett ordnat liv och en inre trygghet och stabilitet
• Är punktlig och håller tider
• Kan uttrycka sig i svenska i tal och skrift
• Är påhittig
• Glad, lyhörd och ansvarsfull
• Inkännande, tålmodig, lugn och social
• Kan ta muntliga och skriftliga instruktioner
• har B körkort

Det är viktigt du inte är pälsdjurallergiker då det finns pälsdjur i hem samt är icke rökare-
Assistansen kommer utföras i mina hem (har delat boende hos mina föräldrar) så det är även viktigt att man kan samarbeta med andra och visa respekt gentemot min familj.

Låter detta som något för dig, Sök gärna nu - rekrytering sker löpnade Visa mindre

SÖKER DU ETT TREVLIGT SOMMARJOBB? SÖK DÅ SOM PERSONLIG ASSISTENT HOS OSS

Ansök    Apr 6    Alma Assistans AB    Personlig assistent
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö. Sommarjobb sommaren 2023 erbjudes! Söker flera Personliga assistenter till våra kunder. Du bör kunna arbeta e... Visa mer
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö.

Sommarjobb sommaren 2023 erbjudes!
Söker flera Personliga assistenter till våra kunder.

Du bör kunna arbeta en stor del av sommaren, arbetspassen är förlagda, dag, kväll och nattpass. Kan även finnas dygn. Anställningen kan påbörjas redan nu i vår om intresse finns.
Du som söker passar in på följande beskrivning:
* Är en lugn och trygg person med ett eget driv.
* Ser och kan ta ansvar för vad som behöver göras.
* Har en stor förmåga att sätta dig in i någon annans situation och perspektiv.

Våra kunder behöver hjälp med allt, så som hygien, träning, matlagning, städning m.m. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom vården, men inget krav.
Vi ser gärna att du har körkort. Du kommer få arbeta i en härlig ansvarstagande arbetsgrupp. Att personkemin mellan dig och vår kund stämmer är det viktigaste. För att kunna arbeta hos kunden krävs det att du behärskar och förstår svenska språket både i tal och skrift.
Intro kan erbjudas snabbt till rätt person.

Meriterande: Körkort, Vårderfarenhet Visa mindre

Personlig assistent till 22-årig tjej med autism

Ansök    Mar 31    Sanda Assistans AB    Personlig assistent
Vi på Sanda Assistans söker en personlig assistent till en av våra kunder i Fristad. Vår kund är en glad och aktiv 22- årig tjej med autism, ADHD och medelsvår psykisk utvecklingsstörning. Hon älskar sång, musik, dans, bakning, promenader, och att vara aktiv på sin fritid. Om tjänsten: Som personlig assistent hos henne kommer du att jobba motiverande och stöttande i hennes vardag då funktionsnedsättningen sätter gränser. Det innefattar stöd vid personli... Visa mer
Vi på Sanda Assistans söker en personlig assistent till en av våra kunder i Fristad.
Vår kund är en glad och aktiv 22- årig tjej med autism, ADHD och medelsvår psykisk utvecklingsstörning.
Hon älskar sång, musik, dans, bakning, promenader, och att vara aktiv på sin fritid.
Om tjänsten:
Som personlig assistent hos henne kommer du att jobba motiverande och stöttande i hennes vardag då funktionsnedsättningen sätter gränser.
Det innefattar stöd vid personlig hygien, vid vanligt förekommande hushållsgöromål (tvätt, städning och matlagning) samt finnas till hands vid olika aktiviteter.
Vi söker dig som är flexibel och kan anpassa ditt arbete efter kundens behov. Du får gärna besitta förmågan att "se vad som behöver göras" samt kunna ta egna initiativ.
Vi ser gärna att du är empatisk och känner dig trygg med att sätta gränser. Du är tålmodig, aktiv och tycker om att vara kreativ och påhittig.
Ditt arbete som assistent åt vår kund innebär att kunna motivera, stötta och läsa av så du alltid ligger steget före.
Har du som söker erfarenhet/utbildning av autism, lågaeffektivt bemötande, samt tecken som stöd är det ett plus.
Tjänsten är på ca 80% och tim/behov anställning. Arbetstiden är Dygnspass med sovande jour eller delade pass.
Hör gärna av dig till oss, så berättar vi mer Visa mindre

Timvikarier sökes till kvinna i Borås

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse.Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand. Jag är en kvinna på 45 år som lever med MS.  Jag söker personliga assistenter då jag har ett behov av stöd och hjälp med diverse sysslor för att få min vardag att fungera på bästa sätt. Dina ar... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse.Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.

Jag är en kvinna på 45 år som lever med MS. 

Jag söker personliga assistenter då jag har ett behov av stöd och hjälp med diverse sysslor för att få min vardag att fungera på bästa sätt. Dina arbetsuppgifter består i att assistera mig med olika vardagliga saker, till exempel hushållssysslor och hygien. Då jag har barn varannan vecka kommer det att ingå i ditt uppdrag att hjälpa mig i min roll som mamma. Jag söker personliga assistenter som kan ta eget ansvar och som är initiativrika.

Att du är glad, uppmuntrande och tycker om att arbeta med människor ser jag som en självklarhet.

Jag söker nu dig som kan tänka dig arbeta som timanställd. Viktigt är personlig lämplighet samt hur vi fungerar tillsammans.

Vi har rökfri arbetstid. 

Du ska behärska svenska språket i både skrift och tal.

 

Kollektivavtal Kommunal-KFO. Lön enligt överenskommelse.

Om detta är ett jobb för dig sök redan idag, intervjuer sker löpande. Visa mindre

Personliga assistenter sökes på timmar!

Ansök    Apr 4    Humana AB    Personlig assistent
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Humana söker nu personliga assistenter till en kvinna i 30-års åldern boendes i Borås. Kvi... Visa mer
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Humana söker nu personliga assistenter till en kvinna i 30-års åldern boendes i Borås. Kvinnan är intresserad av promenader, ridning, matlagning, musik och mode. Hon är diagnostiserad med cp- skada, autistiska drag och har en synnedsättning på höger öga. Kvinnan är mycket aktiv och kräver därför uppmärksamhet i form av daglig sysselsättning. Detta kräver att assistenten som arbetar med henne är lugn, har god självkännedom och en tydlig struktur i sitt arbetssätt.

Tjänsten är en timanställning och arbete kommer att kunna ske varannan helg (varierande arbetstider mellan 15.40 på fredagen och 08.45 på måndagen, vanligtvis dygnspass), ibland kan även extrapass förläggas under eftermiddag/kväll vardagstid. Det är därför en fördel om du är flexibel till din natur och kan hoppa in med kort varsel om behovet uppstår.
Vi ser gärna att du är tillgänglig under sommaren då kunden är ledig från Daglig verksamhet.

Vår kund saknar tal och kommunicerar därför genom teckenspråk och ljud. Kvinnan hör och förstår tal, så det är viktigt att du kan kommunicera genom både tal och skrift. Du kommer även att hjälpa till i vardagen med matlagning, hygien och aktiviteter så som resor och bad, det är därför ett plus om du som söker har liknande intressen som kvinnan.

Vi söker dig som är positiv, plikttrogen och ansvarsfull. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som personlig assistent eller relevant utbildning inom vårdyrket då du har en avgörande roll för att skapa en fungerande vardag för kunden.

Det är ett plus om du har B-körkort samt kunskap om teckenspråk. Vi söker dig som är rökfri.

I samband med denna rekryteringsprocess önskar vi motta ett utdrag ur belastningsregistret från Polisen.

Är du personen vi söker? Skicka in ditt CV redan idag och berätta lite mer om varför du är rätt person för detta uppdrag. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse. Visa mindre

Sommarvikariat

Ansök    Mar 30    Sanda Assistans AB    Personlig assistent
Sista chansen att få sommarjobba med underbara kunder hos Sanda Assistans. Vi har endast ett fåtal tjänster kvar innan sommarschemat spikas. Vill du känna att du gör skillnad i en människas vardag? Vi söker dig som tycker om att jobba med människor och som trivs med att vara en hjälpande hand. Vi ser gärna att du har erfarenhet av vård/omsorg och körkort är ett plus. Vi har några lediga tjänster i Borås, Göteborg och Ulricehamn med omnejd. Maila ditt CV ti... Visa mer
Sista chansen att få sommarjobba med underbara kunder hos Sanda Assistans.
Vi har endast ett fåtal tjänster kvar innan sommarschemat spikas.
Vill du känna att du gör skillnad i en människas vardag?
Vi söker dig som tycker om att jobba med människor och som trivs med att vara en hjälpande hand.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av vård/omsorg och körkort är ett plus.
Vi har några lediga tjänster i Borås, Göteborg och Ulricehamn med omnejd.
Maila ditt CV till [email protected].
Referens. Sommarjobb
Har du frågor om någon av tjänsterna, ring Gustav Olsson, 0761-450588 Visa mindre

Sommarjobb som personlig assistent i Borås med omnejd.

Ansök    Mar 29    Humana AB    Personlig assistent
Är du expert på vardagsflyt? Söker du världens roligaste sommarjobb? Vi på Humana söker just nu flera nya personliga assistenter i Borås som vill jobba under sommaren 2023!  Om tjänsten Vi söker ett antal assistenter som kan sommarjobba som personlig assistent i sommar i Borås med omnejd. Vi söker även dig som kan arbeta som timmis/vikarie hos våra kunder i vår och i höst. Vår assistans vänder sig till både vuxna och barn med olika funktionsvariatione... Visa mer
Är du expert på vardagsflyt? Söker du världens roligaste sommarjobb? Vi på Humana söker just nu flera nya personliga assistenter i Borås som vill jobba under sommaren 2023! Om tjänsten


Vi söker ett antal assistenter som kan sommarjobba som personlig assistent i sommar i Borås med omnejd. Vi söker även dig som kan arbeta som timmis/vikarie hos våra kunder i vår och i höst. Vår assistans vänder sig till både vuxna och barn med olika funktionsvariationer. Som personlig assistent arbetar du med kunden i vardagen med de grundläggande behoven så som personlig hygien, förflyttningar och kommunikation. Utöver det hjälper du kunden med andra förekommande uppgifter exempelvis aktiviteter, hushållsarbeten och träning.


För arbetet krävs att du är flexibel och trygg i din arbetsroll samt har ett genuint intresse av att arbeta med människor. Vi ser gärna sökande med erfarenhet från arbete med personer med funktionsvariation, samt sökande som studerar eller fullgjort en utbildning inom vård/omsorg. Även arbetstider varierar beroende på hur kundens behov av assistans ser ut.


Som personlig assistent är det viktigt att du är lyhörd inför kundens önskemål och kan följa de arbetsbeskrivningar och rutiner som finns på arbetsplatsen. För att fungera optimalt i rollen är dina personliga egenskaper av stor vikt. Tidigare erfarenhet är meriterande men personlig lämplighet och personkemi mellan dig och kund kommer att vara avgörande.


Vi söker dig som har:• Att du fyllt 18 år.
• Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.
• Har erfarenhet/utbildning eller påbörjar utbildning inom vård/omsorg.
• Körkort och tillgång till egen bil.
• Icke-rökare.
• Belastningsregister - Du behöver även kunna visa upp ett registerutdrag och vi rekommenderar därför att detta beställs i god tid från polisen.


 Tillträde:  Omgående start eller enligt överenskommelse. Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. 


Arbetstid/varaktighet: Tjänsterna som timmis/vikarie är omgående start. Tjänsterna på sommarvikariat ligger på ca 50-100% under juni-augusti. Arbetstiderna varierar beroende på kund men innebär allt ifrån dagtid, kvällar, nätter (både väntetid/jour- och vaken natt) samt helger.


 
Vad händer nu?

Under rekryteringsprocessen informeras du om vilken/vilka kunder du är aktuell hos och hur arbetsrutinerna ser ut mer specifikt. Urval sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång. Din ansökan kommer läsas av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 


Vikariepool

Är du intresserad av ett extrajobb redan nu så finns det stora möjligheter att vara anställd i vår vikariepool.  Att vara en del av vår vikariepool innebär att du är anställd som vikarie hos oss och kommer få möjlighet att arbeta hos våra kunder vid bemanningar, till exempel när ordinarie personal är sjuk eller ledig. Vi har alltid behov av bra vikarier så vill du även efter sommaren ha extrajobb så är vikariepoolen en bra möjlighet.Att tänka på inför din ansökan

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida.För att kunna jobba som personlig assistent måste du vara minst 18 år.Om du vill arbeta med barn och unga under 18 år så måste du uppvisa utdrag ur brottsregistret. Det är viktigt att du redan nu beställer ett utdrag från Polisen, då deras handläggningstid varierar. Du beställer enkelt med Bank-id via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning// Vad erbjuder Humana?

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har kollektivavtal och tjänstepension. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi finns i hela Sverige så om du flyttar så finns det stora möjligheter för dig att fortsätta jobba hos oss på din nya ort.Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent under sommaren hos oss: https://www.humana.se/personligassistent_sommarVill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss! Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till 56 årig man

Ansök    Mar 23    Sanda Assistans AB    Personlig assistent
Vill du känna att du gör skillnad i en människas vardag? Vi söker dig som tycker om att jobba med människor och som trivs i att vara en hjälpande hand. Vi på Sanda Assistans söker personliga assistenter till en av våra kunder i Borgstena. Vår kund är en 56 årig man, hans diagnos är ALS och har assistans dygnet runt. Han bor ute på landet med sin familj, älskar sport och vara ute. Om tjänsten: Som personlig assistent hos honom så kommer du att hjälpa h... Visa mer
Vill du känna att du gör skillnad i en människas vardag? Vi söker dig som tycker om att jobba med människor och som trivs i att vara en hjälpande hand.
Vi på Sanda Assistans söker personliga assistenter till en av våra kunder i Borgstena.
Vår kund är en 56 årig man, hans diagnos är ALS och har assistans dygnet runt.
Han bor ute på landet med sin familj, älskar sport och vara ute.


Om tjänsten:
Som personlig assistent hos honom så kommer du att hjälpa honom i hans vardag.
Det innefattar hjälp med personlig hygien, hushållsgöromål, förflyttningar och trachvård m.m
Vi söker dig som är flexibel och kan anpassa ditt arbete efter kundens behov och kunna ta egna initiativ.
Gärna ser vi att du som söker har erfarenhet av trachvård.
Vi söker en assistent till nattjänst på ca 100%.
Även söker vi sommarvikarier.
Då kunden bor ute på landet så är det viktigt att ha tillgång till bil och körkort. Visa mindre

Personliga assistenter sökes på timmar!

Ansök    Mar 22    Humana AB    Personlig assistent
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Humana söker nu personliga assistenter till en kvinna i 30-års åldern boendes i Borås. Kvi... Visa mer
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Humana söker nu personliga assistenter till en kvinna i 30-års åldern boendes i Borås. Kvinnan är intresserad av promenader, ridning, matlagning, musik och mode. Hon är diagnostiserad med cp- skada, autistiska drag och har en synnedsättning på höger öga. Kvinnan är mycket aktiv och kräver därför uppmärksamhet i form av daglig sysselsättning. Detta kräver att assistenten som arbetar med henne är lugn, har god självkännedom och en tydlig struktur i sitt arbetssätt.

Tjänsten är en timanställning och arbete kommer att kunna ske varannan helg (varierande arbetstider mellan 15.40 på fredagen och 08.45 på måndagen, vanligtvis dygnspass), ibland kan även extrapass förläggas under eftermiddag/kväll vardagstid. Det är därför en fördel om du är flexibel till din natur och kan hoppa in med kort varsel om behovet uppstår.
Vi ser gärna att du är tillgänglig under sommaren då kunden är ledig från Daglig verksamhet.

Vår kund saknar tal och kommunicerar därför genom teckenspråk och ljud. Kvinnan hör och förstår tal, så det är viktigt att du kan kommunicera genom både tal och skrift. Du kommer även att hjälpa till i vardagen med matlagning, hygien och aktiviteter så som resor och bad, det är därför ett plus om du som söker har liknande intressen som kvinnan.

Vi söker dig som är positiv, plikttrogen och ansvarsfull. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som personlig assistent eller relevant utbildning inom vårdyrket då du har en avgörande roll för att skapa en fungerande vardag för kunden.

Det är ett plus om du har B-körkort samt kunskap om teckenspråk. Vi söker dig som är rökfri.

I samband med denna rekryteringsprocess önskar vi motta ett utdrag ur belastningsregistret från Polisen.

Är du personen vi söker? Skicka in ditt CV redan idag och berätta lite mer om varför du är rätt person för detta uppdrag. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse. Visa mindre

Assistenter till 4 årig pojke

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.4 årig pojke behöver en ny assistent. Ena tjänsten är en heltidstjänst, och en tjänst en deltidstjänst. Arbetstiderna är varierande både dag och kväll kan förekomma. Pojken är 4 år och har bla... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.4 årig pojke behöver en ny assistent.

Ena tjänsten är en heltidstjänst, och en tjänst en deltidstjänst.

Arbetstiderna är varierande både dag och kväll kan förekomma.

Pojken är 4 år och har bla CP, EP, CVI och IF och behöver hjälp med allt i sin vardag.

Erfarenhet är ett + men det viktigaste är att man har en trygg famn då han trivs bäst i famnen, men även att få utforska världen och hitta på roliga saker! Du behöver vara lugn men samtidigt ha barnasinnet kvar och viktigast är att kunna ta egna initiativ till att hitta på saker tillsammans med honom. Du vet när du ska träda fram men också när det är dags att ta ett steg tillbaka.

Du behärskar det svenska språket flytande då han inte har någon syn och därav är beroende av tydlig kommunikation då hörsel är hans främsta sinne för kommunikation.

Rekrytering sker löpande.

Beställ gärna ett utdrag från belastningsregistret för "Arbete med barn med funktionsnedsättning" från pilosen så att det finns att att tillgå om du blir aktuell för tjänsten.

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent vid behov/timvikarie

Nu behöver jag assistenter som vill vara timvikarie och som kan jobba när mina ordinarie assistenter är sjuka eller av annan anledning inte kan jobba. Du som timvikarie behöver vara flexibel och ha möjlighet att jobba när behovet dyker upp. Oftast vet jag inte i förväg när jag behöver dig. Vem är jag? Jag är kvinna 40+ med ryggmärgsskada och nedsatt muskelstyrka i hela kroppen. Det stoppar mig däremot inte från att leva ett innehållsrikt liv. Du som assi... Visa mer
Nu behöver jag assistenter som vill vara timvikarie och som kan jobba när mina ordinarie assistenter är sjuka eller av annan anledning inte kan jobba.

Du som timvikarie behöver vara flexibel och ha möjlighet att jobba när behovet dyker upp. Oftast vet jag inte i förväg när jag behöver dig.

Vem är jag? Jag är kvinna 40+ med ryggmärgsskada och nedsatt muskelstyrka i hela kroppen. Det stoppar mig däremot inte från att leva ett innehållsrikt liv. Du som assistent är viktig del för att jag ska kunna leva mitt liv fullt ut.

Pga min fysiska funktionsnedsättning behöver jag assistans i allt som kräver styrka. Däremot är det alltid jag som beslutar hur. Så det är viktigt att du är lyhörd för hur jag vill ha det.

Som min assistent ersätter du mina muskler, planerar och beslutar gör jag själv.

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av att ha arbetat som personlig assistent. Allt du behöver kunna för att arbeta hos mig får du noggrann introduktion i.

Ser du detta arbete som vård och att du vill vårda? Då kan jag säga redan nu att då är inte detta rätt arbetsplats för dig. Du assisterar mig endast fysiskt så att jag kan leva mitt liv på mina villkor.

Mina assistenter assisterar mig så att jag kan leva mitt liv fullt ut så som jag vill. Så du behöver kunna sätta ditt eget tänkande och tyckande åt sidan när du jobbar.

Du måste kunna arbeta dygn (med sovande jour). Kanske studerar du och behöver ett arbete bredvid dina studier. Du kan styra dina tider.

För att arbeta hos mig måste du uppfylla vissa kriterier.

Kvinna 18+
Rökfri
Ej problem med nacke, axlar och rygg, besitta lite styrka.
Vara trygg i dig själv.
Körkort och bil (om du inte bor centralt i Borås)
Svenska i både tal och skrift. Det pga att du ibland behöver tolka åt mig.

Vaccinerad mot Covid-19 (minst 3 doser).Känner du att du stämmer in på den jag söker? Skicka isf ansökan redan idag, rekrytering sker löpande. Visa mindre

Personlig assistent till rörelsehindrad kvinna i Dannike

Vill Du arbeta i företaget med det stora hjärtat? Sätter Du människan och kvaliteten i centrum? Då är Du välkommen till oss på SAAND Service & Omsorg AB! SAAND Service & Omsorg är verksamma inom hemtjänst, personlig assistans, ledsagning samt hushållsnära tjänster. Vi har idag kontor i Linköping, Botkyrka, Västervik, Loftahammar, Karlstad och Örebro med huvudkontoret i Linköping. ********************** Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent t... Visa mer
Vill Du arbeta i företaget med det stora hjärtat? Sätter Du människan och kvaliteten i centrum? Då är Du välkommen till oss på SAAND Service & Omsorg AB!
SAAND Service & Omsorg är verksamma inom hemtjänst, personlig assistans, ledsagning samt hushållsnära tjänster. Vi har idag kontor i Linköping, Botkyrka, Västervik, Loftahammar, Karlstad och Örebro med huvudkontoret i Linköping.
**********************
Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till vår uppdragsgivare, en rörelsehindrad kvinna i 70-årsåldern boendes i Dannike utanför Borås .
Som personlig assistent har du ett variationsrikt arbete där dagen kan innefatta allt från vardagliga sysslor, omsorg eller att följa med på nöjen och evenemang.
Du som söker ser långsiktigt på din anställning, trivs med ansvar och ser uppdragsgivarens bästa som en självklarhet! Kunden lägger störst vikt vid personlig lämplighet.
Tjänsten är på ca 12 timmar i veckan och arbetspassen är förlagda dagtid mellan 07-15 .Man arbetar en helg i månaden . Kan även hoppa in som vikarie när annan personal är sjuk eller har semester.
Arbetsplatsen är till stor del i uppdragsgivarens hem men du får även följa med på dennes arbete eller övriga aktiviteter.
Mycket viktigt att du behärskar svenska i tal .
SAAND fokuserar på att våra uppdragsgivare ska må bra och lägger därför ett stort värde i att du som assistent ska trivas på jobbet - trivs du, trivs uppdragsgivaren!
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig Assistent - FRISTAD (Tim/Behov alt. Semestervikarie)

Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans. 7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996. 7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste personen i vårt företag.... Visa mer
Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans.
7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996.
7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste personen i vårt företag.
Vi på 7h Assistans söker nu dig som vill arbeta som tim/behovs anställd alternativt semestervikare i Fristad.
Gärna Körkort (och ev. egen bil) - Ej krav.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig Assistent till fantastisk tjej (16 år) - FRUFÄLLAN/SPARSÖR

Om jobbet Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans. 7H ASSISTANS är ett etablerat företag som har värnat om personer med funktions-nedsättningar sedan starten 1996. 7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en god förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste per... Visa mer
Om jobbet
Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans.
7H ASSISTANS är ett etablerat företag som har värnat om personer med funktions-nedsättningar sedan starten 1996.
7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en god förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste personen i vårt företag.
AKTUELL TJÄNST - FRUFÄLLAN
Vi söker nu dig som kan bli Elsas stora trygghet och ledstjäna - och kan hjälpa henne att lyckas och utvecklas både i sin vardag och på sin fritid.
Elsa bor med sin familj strax utanför Borås och har en dyskinetisk CP skada, adhd och autism.
Elsa behöver hjälp i sin vardag för att kunna leva ett så aktivt och socialt liv som möjligt. På vardagarna går hon i skolan med närvarande assistent. Arbetet innebär utöver skolstödet hjälp med morgon och kvällsrutiner (i samband med början och starten på skoldagen). Även kvälls- och helgarbete kan förekomma vid behov.
Gärna djur & hästvana
Elsa älskar att RIDA, BADA OCH SPORTA och att vara allmänt aktiverad. För att fungera bra med Elsa behöver du vara lugn och bland annat vara bra på att avleda och hitta positiv motivation - allt för att skapa en stabil, strukturerad och utvecklande vardag.
Goda kunskaper i det svenska språket är ett krav. Vi söker till denna tjänst kvinnliga sökanden.
Meriterande är erfarenhet av Teckenstöd och NPF-diagnoser.
Tim- / Behovssanställning
Aktuellt är för närvarande en tim/behovsanställning. Vikariat alt. deltid kan bli aktuellt i ett senare skede.
Krav: Körkort och egen bil
Utdrag ur Polisens belastningsregister är ett krav och lämnas om du blir uttagen till tjänsten.
Om den beskrivna tjänsten passar in på dig så är du varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig Assistent - BORÅS (Tim/Behov alt. Semestervikarie)

Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans. 7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996. 7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste personen i vårt företag.... Visa mer
Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans.
7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996.
7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste personen i vårt företag.
Vi på 7h Assistans söker nu dig som vill arbeta som tim/behovs anställd alternativt semestervikare i Borås.
Gärna Körkort (och ev. egen bil) - Ej krav.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

90% tjänst, vill du jobba i skolan? Personliga assistenter sökes

Personliga assistenter sökes omgående till en snart 17 årig tjej Vill du jobba i skolan? Sök så berättar vi mer   Ett utvecklande, utmanande och motiverande arbete med en glad och busig tjej. Arbetstiderna är förlagda på dagar, kvällar, helger enligt ett rullande schema. Vem är du vi söker? Kvinna på grund av arbetets karaktär.  Du är: Rolig, glad, positiv, trygg och stabil.  Du förstår och pratar svenska pga dokumentation  Arbetsuppgifterna: Är ... Visa mer
Personliga assistenter sökes omgående till en snart 17 årig tjej
Vill du jobba i skolan?
Sök så berättar vi mer

 
Ett utvecklande, utmanande och motiverande arbete med en glad och busig tjej.


Arbetstiderna är förlagda på dagar, kvällar, helger enligt ett rullande schema.

Vem är du vi söker?

Kvinna på grund av arbetets karaktär. 

Du är:

Rolig, glad, positiv, trygg och stabil. 
Du förstår och pratar svenska pga dokumentation 

Arbetsuppgifterna:

Är att assistera tjejen i skolan och i hemmet

Vid aktiviteter, med allt ifrån hygien, kommunikation via dator och bilder till matning och träning mm. 

Körkort inget krav men är en tillgång 

Tjänsten börjar som en timanställning

Med möjlighet att senare kunna övergå till en visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar med en tjänst 70-80 %-ig tjänstgöringsgrad, kan bli mer

Även Sommarvikarier sökes

För att få arbeta med barn, krävs att du har utdrag ur polisens belastningsregister https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

Kollektivavtal med Fremia-Kommunal. Lön enl överenskommelse.

Intervjuer sker löpande

 


 
 


 

publicera


Visa utseende på webben Visa mindre

Personlig assistent till Herrljunga

Personlig assistent till kvinna i Herrljunga Beskrivning av tjänsten Frösunda söker personlig assistent till en kvinna som bor centralt i Herrljunga. Du kommer ge henne stöd med handräckning, förflyttningar, hushållsarbete och aktiviteter. Kvinnan är rullstolsburen, hon kan ibland stå på sina ben och du hjälper henne till viss del vid förflyttningar. I hemmet hjälper du henne med städ, tvätt och matlagning. Kvinnan har egna hästar som hon åker till regel... Visa mer
Personlig assistent till kvinna i Herrljunga

Beskrivning av tjänsten
Frösunda söker personlig assistent till en kvinna som bor centralt i Herrljunga. Du kommer ge henne stöd med handräckning, förflyttningar, hushållsarbete och aktiviteter. Kvinnan är rullstolsburen, hon kan ibland stå på sina ben och du hjälper henne till viss del vid förflyttningar.

I hemmet hjälper du henne med städ, tvätt och matlagning. Kvinnan har egna hästar som hon åker till regelbundet. Du har viss hästerfarenhet, men behöver inte vara ett proffs, ridning ingår inte.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Kunden söker dig som:

- Är pigg, aktiv och ansvarstagande

- Har ett glatt humör och är positiv

- Tål hästar

- Har B-körkortOm Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information

- Anställningsform: visstid ca 50% arbetspassen ligger mån 8-20:00 samt onsdag 8-20:00, eventuellt vissa söndagar. 12-16.00

- Omfattning: Vid behov enligt kunds önskemål

- Arbetstid: Dag, kväll och helg

- Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personliga assistenter sökes till manlig kund Ulricehamn

Vi söker dig som är motiverad att arbeta, har körkort, kan arbeta både dag och natt, samt helg. Tjänsten är i brukarens hem utanför Ulricehamn mot Borås eller på den plats han befinner sig. Arbetet består mestadels av vardagliga rutiner såsom diskning, ta ut soporna, matlagning, förflyttningar, handräckning osv, men även andra aktiviteter brukaren vill göra. Arbetet ändras kontinuerligt beroende på hur brukaren mår och vad han vill göra. Det finns både kat... Visa mer
Vi söker dig som är motiverad att arbeta, har körkort, kan arbeta både dag och natt, samt helg.
Tjänsten är i brukarens hem utanför Ulricehamn mot Borås eller på den plats han befinner sig. Arbetet består mestadels av vardagliga rutiner såsom diskning, ta ut soporna, matlagning, förflyttningar, handräckning osv, men även andra aktiviteter brukaren vill göra.
Arbetet ändras kontinuerligt beroende på hur brukaren mår och vad han vill göra.
Det finns både katt och hund i hushållet så du kan inte ha pälsallergi eller vara hundrädd.
Brukaren är en pratglad man som är helt klar i huvudet som är lätt att ha ett gott skratt med. Hans aktivitetskapacitet går upp och ner, vissa perioder är han uppe mycket, åker iväg eller andra aktiviteter såsom trädgårdsarbete. Andra perioder är han nästintill sängliggande hela tiden och mer rutinbaserat arbete fortlöper.
Några arbetsuppgifter:
På/av klädning, hjälp i dusch, rakning, handräckning, städning, matlagning.
Fördel om du har erfarenhet av lift samt HLR-utbildning.
Ingen utbildning krävs men en merit om du har jobbat som personlig assistent tidigare. Visa mindre

Sommarjobb som personlig assistent i Borås med omnejd.

Ansök    Mar 9    Humana AB    Personlig assistent
Är du expert på vardagsflyt? Söker du världens roligaste sommarjobb? Vi på Humana söker just nu flera nya personliga assistenter i Borås som vill jobba under sommaren 2023!  Om tjänsten Vi söker ett antal assistenter som kan sommarjobba som personlig assistent i sommar i Borås med omnejd. Vi söker även dig som kan arbeta som timmis/vikarie hos våra kunder i vår och i höst. Vår assistans vänder sig till både vuxna och barn med olika funktionsvariatione... Visa mer
Är du expert på vardagsflyt? Söker du världens roligaste sommarjobb? Vi på Humana söker just nu flera nya personliga assistenter i Borås som vill jobba under sommaren 2023! Om tjänsten


Vi söker ett antal assistenter som kan sommarjobba som personlig assistent i sommar i Borås med omnejd. Vi söker även dig som kan arbeta som timmis/vikarie hos våra kunder i vår och i höst. Vår assistans vänder sig till både vuxna och barn med olika funktionsvariationer. Som personlig assistent arbetar du med kunden i vardagen med de grundläggande behoven så som personlig hygien, förflyttningar och kommunikation. Utöver det hjälper du kunden med andra förekommande uppgifter exempelvis aktiviteter, hushållsarbeten och träning.


För arbetet krävs att du är flexibel och trygg i din arbetsroll samt har ett genuint intresse av att arbeta med människor. Vi ser gärna sökande med erfarenhet från arbete med personer med funktionsvariation, samt sökande som studerar eller fullgjort en utbildning inom vård/omsorg. Även arbetstider varierar beroende på hur kundens behov av assistans ser ut.


Som personlig assistent är det viktigt att du är lyhörd inför kundens önskemål och kan följa de arbetsbeskrivningar och rutiner som finns på arbetsplatsen. För att fungera optimalt i rollen är dina personliga egenskaper av stor vikt. Tidigare erfarenhet är meriterande men personlig lämplighet och personkemi mellan dig och kund kommer att vara avgörande.


Vi söker dig som har:• Att du fyllt 18 år.
• Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.
• Har erfarenhet/utbildning eller påbörjar utbildning inom vård/omsorg.
• Körkort och tillgång till egen bil.
• Icke-rökare.
• Belastningsregister - Du behöver även kunna visa upp ett registerutdrag och vi rekommenderar därför att detta beställs i god tid från polisen.


 Tillträde:  Omgående start eller enligt överenskommelse. Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. 


Arbetstid/varaktighet: Tjänsterna som timmis/vikarie är omgående start. Tjänsterna på sommarvikariat ligger på ca 50-100% under juni-augusti. Arbetstiderna varierar beroende på kund men innebär allt ifrån dagtid, kvällar, nätter (både väntetid/jour- och vaken natt) samt helger.


 
Vad händer nu?

Under rekryteringsprocessen informeras du om vilken/vilka kunder du är aktuell hos och hur arbetsrutinerna ser ut mer specifikt. Urval sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång. Din ansökan kommer läsas av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 


Vikariepool

Är du intresserad av ett extrajobb redan nu så finns det stora möjligheter att vara anställd i vår vikariepool.  Att vara en del av vår vikariepool innebär att du är anställd som vikarie hos oss och kommer få möjlighet att arbeta hos våra kunder vid bemanningar, till exempel när ordinarie personal är sjuk eller ledig. Vi har alltid behov av bra vikarier så vill du även efter sommaren ha extrajobb så är vikariepoolen en bra möjlighet.Att tänka på inför din ansökan

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida.För att kunna jobba som personlig assistent måste du vara minst 18 år.Om du vill arbeta med barn och unga under 18 år så måste du uppvisa utdrag ur brottsregistret. Det är viktigt att du redan nu beställer ett utdrag från Polisen, då deras handläggningstid varierar. Du beställer enkelt med Bank-id via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning// Vad erbjuder Humana?

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har kollektivavtal och tjänstepension. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi finns i hela Sverige så om du flyttar så finns det stora möjligheter för dig att fortsätta jobba hos oss på din nya ort.Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent under sommaren hos oss: https://www.humana.se/personligassistent_sommarVill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss! Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till social kille som älskar att vara ute!

Ansök    Mar 10    Humana AB    Personlig assistent
Jag är en kille på 26 år som bor i Målsryd, ca en mil söder om Borås tillsammans med min mamma, pappa och hund. Jag har autism, en CP-skada, är rullstolsburen och behöver hjälp med allt som kan tänkas uppkomma i min vardag. Jag behöver din hjälp med att äta, med min hygien, min kommunikation (jag använder blisstavla, tecken och vissa ord) mina aktiviteter och mina fritidsintressen. Mina intressen är musik, titta på YouTube på datorn, åka till badhuset samt... Visa mer
Jag är en kille på 26 år som bor i Målsryd, ca en mil söder om Borås tillsammans med min mamma, pappa och hund. Jag har autism, en CP-skada, är rullstolsburen och behöver hjälp med allt som kan tänkas uppkomma i min vardag. Jag behöver din hjälp med att äta, med min hygien, min kommunikation (jag använder blisstavla, tecken och vissa ord) mina aktiviteter och mina fritidsintressen. Mina intressen är musik, titta på YouTube på datorn, åka till badhuset samt göra andra stimulerande och roliga utflykter. Promenader, teater och att gå en sväng på stan är andra aktiviteter som jag också uppskattar. Lotta på Liseberg på sommaren är en stor favorit. Jag gillar att vara ute i alla väder så det är viktigt att mina assistenter också tycker om det. Då jag är på badhuset varje vecka är det viktigt att du är simkunnig och tål klor. Jag har både en hund hemma och på min dagliga verksamhet är jag med på hunddagisets promenader, så du bör inte vara allergisk eller rädd för hundar.Du som söker bör inte vara yngre än 24 år, men om du är tjej eller kille, man eller kvinna spelar mig ingen roll. Det är viktigt för mig att du är glad och positiv samt att du kan peppa mig i vardagen när det kommer till min dagliga träning. I perioder kan jag vara tålamodskrävande så det är viktigt att du har en stor portion lugn och tålamod och har förståelse för att saker kan ta extra tid ibland. Vidare är det viktigt att du har gott om energi och kan ta egna initiativ. Det är av stor vikt att du tänker långsiktigt då det är kämpigt att byta assistent ofta.Meriterande om du har erfarenhet av yrket personlig assistent.Krav: B-körkortTillgång till egen bil är fördelaktigt men ej krav, då kollektivtrafiken till kund är begränsad. Vi ser att du som söker behärskar svenska mycket väl i tal och skrift då både tal och skrivhjälp för kund förekommer.Arbetstid / Varaktighet: Tjänst 53%. Du arbetar måndag 14:00-21:30, onsdag 16:00-21:30, fredag 16:00-22:00 samt varannan lördag 14:00-22:00. Viss flexibilitet är möjligt för rätt person.Lön:  Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.Tillträde:  Omgående eller enligt överenskommelseVad händer nu?  Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Extrajobb/timvikarie som Personlig assistent

Nu behöver jag assistenter som vill vara timvikarie och som kan jobba när mina ordinarie assistenter är sjuka eller av annan anledning inte kan jobba. Du som timvikarie behöver vara flexibel och ha möjlighet att jobba när behovet dyker upp. Oftast vet jag inte i förväg när jag behöver dig. Vem är jag? Jag är kvinna 40+ med ryggmärgsskada och nedsatt muskelstyrka i hela kroppen. Det stoppar mig däremot inte från att leva ett innehållsrikt liv. Du som assi... Visa mer
Nu behöver jag assistenter som vill vara timvikarie och som kan jobba när mina ordinarie assistenter är sjuka eller av annan anledning inte kan jobba.

Du som timvikarie behöver vara flexibel och ha möjlighet att jobba när behovet dyker upp. Oftast vet jag inte i förväg när jag behöver dig.

Vem är jag? Jag är kvinna 40+ med ryggmärgsskada och nedsatt muskelstyrka i hela kroppen. Det stoppar mig däremot inte från att leva ett innehållsrikt liv. Du som assistent är viktig del för att jag ska kunna leva mitt liv fullt ut.

Pga min fysiska funktionsnedsättning behöver jag assistans i allt som kräver styrka. Däremot är det alltid jag som beslutar hur. Så det är viktigt att du är lyhörd för hur jag vill ha det.

Som min assistent ersätter du mina muskler, planerar och beslutar gör jag själv.

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av att ha arbetat som personlig assistent. Allt du behöver kunna för att arbeta hos mig får du noggrann introduktion i.

Ser du detta arbete som vård och att du vill vårda? Då kan jag säga redan nu att då är inte detta rätt arbetsplats för dig. Du assisterar mig endast fysiskt så att jag kan leva mitt liv på mina villkor.

Mina assistenter assisterar mig så att jag kan leva mitt liv fullt ut så som jag vill. Så du behöver kunna sätta ditt eget tänkande och tyckande åt sidan när du jobbar.

Du måste kunna arbeta dygn (med sovande jour). Kanske studerar du och behöver ett arbete bredvid dina studier. Du kan styra dina tider.

För att arbeta hos mig måste du uppfylla vissa kriterier.

Kvinna 18+
Rökfri
Ej problem med nacke, axlar och rygg, besitta lite styrka.
Vara trygg i dig själv.
Körkort och bil (om du inte bor centralt i Borås)
Svenska i både tal och skrift. Det pga att du ibland behöver tolka åt mig.

Vaccinerad mot Covid-19 (minst 3 doser).Känner du att du stämmer in på den jag söker? Skicka isf ansökan redan idag, rekrytering sker löpande. Visa mindre

Personlig assistent sökes till en ung kvinna boendes i Bollebygd

Ansök    Mar 9    Humana AB    Personlig assistent
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Humana söker nu en personlig assistent till en kvinna i 25 årsåldern, som bor tillsammans ... Visa mer
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Humana söker nu en personlig assistent till en kvinna i 25 årsåldern, som bor tillsammans med sin familj i Bollebygd.

Kvinnan har en lindrig utvecklingsstörning samt lättare autism, och arbetet kommer variera utifrån hennes dagliga behov och mående. Rollen som personlig assistent innebär att du kommer att stötta och motivera henne i vardagen, följa vardagliga rutiner samt hjälpa till med diverse sysslor i hemmet. Hon tycker om att göra diverse utflykter och aktiviteter så som att spela spel, titta på film, gå på bio, bada och Liseberg m.m. Och du som assistent kommer att vara delaktig i de olika aktiviteterna.

Vi söker dig som är en engagerad och strukturerad person, som har ett motiverande, flexibelt och ödmjukt förhållningssätt. Det är viktigt att du är trygg och stabil, tålmodig, ser möjligheter och är initiativtagande.

Körkort och körvana krävs, då bil körs i arbetet. Då kunden har hund, är det en fördel om du ej är allergisk.

Vi söker dig som vill arbeta minst 50%, med eventuellt chans till fler timmar framåt. Arbetspassen är förlagda både dag-, kväll- och nattetid, med väntetid under natten. Det är viktigt att du är flexibel och kan hoppa in och arbeta med kort varsel, både under vardagar och helg.

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknade arbete sen tidigare men det är inte ett krav. Intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag! Visa mindre

Nu söker våra medlemmar i Borås efter årets sommarvikarier!

Därför vill medlemmarna i Brukarkooperativet JAG ha just din ansökan så snart som möjligt. Att arbeta som personlig assistent ställer höga krav på personlig mognad, lyhördhet och respekt för andra människors sätt att leva sina liv. Det är ofta en varierad roll där man får vara med att assistera i olika miljöer såsom i personens hem, på resa, på jobbet eller kanske på lantstället! Alla JAGs medlemmar har olika önskemål kring sina assistenter så vi ställer i... Visa mer
Därför vill medlemmarna i Brukarkooperativet JAG ha just din ansökan så snart som möjligt. Att arbeta som personlig assistent ställer höga krav på personlig mognad, lyhördhet och respekt för andra människors sätt att leva sina liv. Det är ofta en varierad roll där man får vara med att assistera i olika miljöer såsom i personens hem, på resa, på jobbet eller kanske på lantstället! Alla JAGs medlemmar har olika önskemål kring sina assistenter så vi ställer inga specifika krav på utbildning eller erfarenhet utan vi vill veta vem just DU är och vad du tror att du kan bidra med! Innan du börjar arbeta får du en grundlig, betald introduktion så att du kan känna dig trygg i din roll som personlig assistent.

 

Ange gärna i ansökan hur mycket och vilka veckor du kan arbeta samt om du är intresserad av att hoppa in som timvikarie övrig tid på året. Vi ser fram emot din ansökan!

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer JAG

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes till glad man i Borås

Nu söker vi ännu en härlig medarbetare till vår huvudperson. Vi behöver dig med stort engagemang för personer med funktionsnedsättning och som har förståelse för anhörigperspektivet.  Kunden är en man som sitter i rullstol, han tycker om att vara ute i friska luften och gå/stå-träna. Han har viss kommunikation, och om det är rätt då får du snabbt en personkemi med honom som ger er båda glädje.    Assistentgruppen arbetar dygnspass och ligger på fast schema... Visa mer
Nu söker vi ännu en härlig medarbetare till vår huvudperson. Vi behöver dig med stort engagemang för personer med funktionsnedsättning och som har förståelse för anhörigperspektivet. 
Kunden är en man som sitter i rullstol, han tycker om att vara ute i friska luften och gå/stå-träna. Han har viss kommunikation, och om det är rätt då får du snabbt en personkemi med honom som ger er båda glädje. 
 
Assistentgruppen arbetar dygnspass och ligger på fast schemarad. Det är flexibelt vilka dagar du får (om du har önskemål) eftersom kunden samt gruppen är måna om att hitta rätt person och kan ändra schemat. 
 
Dina arbetsuppgifter
 
För yrket förekommande uppgifter.
Det kan vara allt från individanpassad omvårdnad till hushållssysslor.
Assistansen bedrivs främst i kundens hem. 
Du arbetar stödjande och motiverande.
Utbildning får du på plats och via Monument Assistans.
 
Nu söker vi en person som är intersserad utav att arbeta främst vardagar dygnspass 08.00-08.00 cirka 2 pass i veckan/heltid. 


Monument Assistans är alternativet för personer med personlig assistans som söker skräddarsydda lösningar. Vi har hög kompetens och bred erfarenhet av personlig assistans. För att vi ska kunna hjälpa våra kunder på allra bästa sätt så arbetar vi med hög tillgänglighet och ett nära och personligt samarbete.

Vi vet att vår personal är nyckeln till att bedriva en bra personlig assistans. Därför är det centralt för oss att du som medarbetare är både känner stolthet och glädje över att arbeta hos oss. Vi på Monument Assistans vill därför ge dig möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. Vi uppskattar nyfikna och engagerade medarbetare.

Vi erbjuder dig goda lönevillkor, ett nära ledarskap och friskvårdsersättning. Vi ger dig en arbetsmiljö där det är högt i tak och där du har goda möjligheter att påverka din egen arbetssituation. Vi tar gärna fram individuella fortbildningslösningar beroende på i vilken typ av uppdrag du arbetar i. Hos oss får du möjligheten att växa! Visa mindre

Personlig assistent i Borås med omnejd

Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent. Du måste kunna tala och förstå svenska. Just nu har vi allt ifrån (timmar-80%) som rullar på så länge assistansuppdraget varar, till extrajobb på kvällar och helger. Vi, på rekryteringsavdelningen, kommer att göra ett urval bland inkomna ansökningar och matcha lämpliga kandidater med någon av de assistansberättigade i GIL som just nu söker personal. Att arbeta som personlig assistent kan ... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent. Du måste kunna tala och förstå svenska.


Just nu har vi allt ifrån (timmar-80%) som rullar på så länge assistansuppdraget varar, till extrajobb på kvällar och helger.

Vi, på rekryteringsavdelningen, kommer att göra ett urval bland inkomna ansökningar och matcha lämpliga kandidater med någon av de assistansberättigade i GIL som just nu söker personal.

Att arbeta som personlig assistent kan många gånger vara olikt andra arbeten; hur det blir beror på vem du jobbar hos och vem du är. Ni väljer varandra och bygger upp en relation som känns bra för båda.  För många är tidigare arbetslivserfarenhet och utbildningar ganska ointressant, utan oftast handlar det om personkemi. 

Arbetsuppgifterna för en personlig assistent beror på vem man jobbar hos. Somliga personer behöver mycket hjälp med kroppen, andra med knoppen. Vissa festar hårt, reser långt, har många barn. Somliga går i plugget, andra jobbar. Någon hänger ofta i stallet, andra gillar hockey. Någon tycker om att måla, en annan älskar prinsesstårtor. Somliga är tystlåtna, andra snacksaliga.

Om du är intresserad av att jobba som personlig assistent i GIL, så skickar du in ett personligt brev, ditt CV och svarar på urvalsfrågorna.

Har du frågor, ring Lena Svensk på 031-636487.

Tjänsterna tillsätts löpande!

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vill du jobba natt? Personliga Assistenter sökes till ca 75% tjänst

Personliga assistenter sökes till en aktiv tonårig tjej sitter i rullstol och bor i Borås och med omnejd Arbetstiderna är förlagda på nätter. Arbetet innebär aktiv tid på nätterna Vardagar och varannan helg, fyra veckors rullande schema.  introduktionen innebär att man börjar arbetet på kvällar och helger första veckorna för att sedan övergå till natt.   Vem är du vi söker? Du är kvinna, positiv, gillar struktur och ordning, stabil och trygg med dig ... Visa mer
Personliga assistenter sökes till en aktiv tonårig tjej sitter i rullstol och bor i Borås och med omnejd

Arbetstiderna är förlagda på nätter.
Arbetet innebär aktiv tid på nätterna

Vardagar och varannan helg, fyra veckors rullande schema. 

introduktionen innebär att man börjar arbetet på kvällar och helger första veckorna för att sedan övergå till natt. 

 Vem är du vi söker?
Du är kvinna, positiv, gillar struktur och ordning, stabil och trygg med dig själv, förstår och pratar svenska då tjejen inte har eget verbalt tal

Arbetsuppgifterna innebär att assistera tjejen i hemmet, med allt ifrån hygien, kommunikation via dator och bilder till matning och träning mm. 

Körkort inget krav men är en tillgång.

Tjänsten börjar som en timanställning, för att lära känna varandra och se om ni trivs. För att sedan kunna övergå till en visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar med en tjänst på ca 75%-ig tjänstgöringsgrad 

Även Sommarvikarier sökes.

För att få arbeta med barn, krävs att du har utdrag ur polisens belastningsregister https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

Kollektivavtal med Fremia-Kommunal. Lön enl överenskommelse.

Intervjuer sker löpande Visa mindre

Personlig assistans söks till en kvinna i Borås

Ansök    Mar 3    Rut Assistans AB    Personlig assistent
Nu söker Rut Assistans dig som vill arbeta som personlig assistent hos en kvinna i Borås. Vi söker dig som är pålitlig och trygg i sig själv till vår kvinnliga kund med ALS. Vi söker dig som har underskötarutbildning eller motsvarande eller har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent. Ett plus är om du redan har erfarenhet av att arbeta med ALS, en diagnos som du utöver sedvanliga arbetsuppgifter förväntas hantera professionellt, vana av trakeotom... Visa mer
Nu söker Rut Assistans dig som vill arbeta som personlig assistent hos en kvinna i Borås.
Vi söker dig som är pålitlig och trygg i sig själv till vår kvinnliga kund med ALS.
Vi söker dig som har underskötarutbildning eller motsvarande eller har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent.
Ett plus är om du redan har erfarenhet av att arbeta med ALS, en diagnos som du utöver sedvanliga arbetsuppgifter förväntas hantera professionellt, vana av trakeotomi, host och sug maskin, peg och sondmatning och ventilator är ingen krav men ett plus.
Som person är du lugn, tålmodig och ödmjuk, lyhörd, humoristisk och initiativtagare, är intresserad av dina medmänniskors välmående och har en stark drivkraft att vara till hjälp för en annan människa.
I arbetet kommer du hjälpa och stötta kunden i sin dagliga vardag.
Du arbetar där kunden väljer att vara, vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet.
Dubbel assistans dygnet runt med vaken natt. Behov av vikarier/deltidsanställd som kan jobba dag, kväll och natt.
Vi erbjuder introduktion samt utbildning i samband med introduktion.
Du behöver kunna kommunicera på flytande svenska i tal och skrift. Vi vill också att du är rökfri.
Vi söker främst kvinnliga assistenter men manliga sökande är välkomna.


Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så vänta inte med din ansökan!


Övrig information
- Anställningsform: Timvikarie/Deltid
- Omfattning: Deltid med möjlighet till heltid
- Arbetstid: Dag, kväll och natt
- Tillträde: Omgående.


Vi tillämpar individuell lönesättning. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: Visa mindre

Sommarjobba som personlig assistent i Borås med omnejd!

Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team i sommar och som vill jobba som personlig assistent i Borås med omnejd! Vad innebär jobbet som personlig assistent? Som personlig assistent arbetar du hos en person med funktionsvariation. Där hjälper du till med de saker i vardagen som många tar för givet, till exempel påklädning, ta hand om hemmet, personlig hygien och att delta i fritidsaktiviteter. Du gör stor skillnad och får någon anna... Visa mer
Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team i sommar och som vill jobba som personlig assistent i Borås med omnejd!Vad innebär jobbet som personlig assistent?

Som personlig assistent arbetar du hos en person med funktionsvariation. Där hjälper du till med de saker i vardagen som många tar för givet, till exempel påklädning, ta hand om hemmet, personlig hygien och att delta i fritidsaktiviteter. Du gör stor skillnad och får någon annan persons dagliga liv att fungera.

Vi har kunder i olika åldrar och med olika funktionsvariationer. Din arbetsplats är där kunden befinner sig och jobbet är både varierande och händelserikt. Att varje dag bidra till att en person kan leva sitt liv som den vill tycker vi är världens viktigaste jobb.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är engagerad, respektfull och lyhörd. Vi ser gärna att du har stort tålamod och förmågan att vara personlig samtidigt som du agerar professionellt. Oberoende av din ålder, livssituation och bakgrund kan du vara just den assistent vi söker.Vi ser gärna att du:

- har ett genuint intresse av att hjälpa andra.
- kan förstå och göra dig förstådd på svenska.
- kan arbeta flexibla arbetstider - dag, kväll och helg. Vissa av våra tjänster förutsätter även att du kan arbeta natt.
- har erfarenhet av vård och omsorg. (Det är ett plus, men inget krav).


Övrig information

Anställningsform: Sommarvikariat

Omfattning: Heltid, deltid eller timanställning

Tillträde: Juni, juli och augusti 2023

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vid frågor om jobbet, är du välkommen att kontakta:

010-130 32 00


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kvinnlig personlig assistent sökes till Töllsjö/Bollebygd

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand. Jag är en man på 53 år som bor i Töllsjö i Bollebygds kommun. Jag behöver nu utöka min assistansgrupp och söker dig som vill jobba på rullande schema, dagspass kl. 08-20. Mina intressen ... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Jag är en man på 53 år som bor i Töllsjö i Bollebygds kommun. Jag behöver nu utöka min assistansgrupp och söker dig som vill jobba på rullande schema, dagspass kl. 08-20.

Mina intressen är att se på film och sport, lyssna på musik samt gå på konsert och teater. Du kommer att vara med och assistera mig i vardagens alla sysslor. Angående förflyttning så kan jag gå själv kortare sträckor.

Du som söker bör var en social person. För mig är det viktigt att du är lugn, trygg och empatisk. Du behöver förstå samt själv tala flytande svenska så att du kan ta emot mina muntliga instruktioner.

Körkort är ett krav då det ingår att köra min bil i arbetet. Du behöver även egen bil för att kunna ta dig till arbetsplatsen. Utöver detta ser jag gärna att du är rökfri, har god fysik och erfarenhet att hantera manuell rullstol på ett säkert sätt. Har du tidigare arbetserfarenhet inom ett vårdyrke är det ett stort plus!

Du börjar först på timanställning och om vårt samarbete fungerar bra går tjänsten över till en visstidsanställning så länge uppdraget varar. Det finns en ledig tjänster på 80%. Men jag söker även timvikarier. OBS! Du söker jobbet på gil.se/jobb

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!


KontaktpersonJonny B

[email protected] Visa mindre

Extra jobb som personlig assistent till tjej med autism

Bärkraft Assistans AB är ett företag som arbetar med personlig assistans för barn, ungdomar och vuxna som har funktionsnedsättningar som ger rätt till personlig assistans enligt LSS. Vi söker en personlig assistent till en 18-årig tjej med autism. Hon tycker om att åka buss, göra utflykt till cafe eller restaurang. Hon tycker om att kolla på film eller liknande via surfplatta eller telefon. Hennes favoriter är Astrid Lindgren, Disney m.m. Hon bor tillsa... Visa mer
Bärkraft Assistans AB är ett företag som arbetar med personlig assistans för barn, ungdomar och vuxna som har funktionsnedsättningar som ger rätt till personlig assistans enligt LSS.

Vi söker en personlig assistent till en 18-årig tjej med autism.
Hon tycker om att åka buss, göra utflykt till cafe eller restaurang.
Hon tycker om att kolla på film eller liknande via surfplatta eller telefon. Hennes favoriter är Astrid Lindgren, Disney m.m.
Hon bor tillsammans med sin familj.

Du som assistent kommer vara hennes vägledande vän och stötta henne när hon behöver hjälp att tolka vardagliga situationer såväl i som utanför hemmet.

Hos denna kund arbetar vi inspirerat av Son-Rise. En pedagogik där vi utgår från personens intresse och genom detta skapar en väg till en trygg relation.

Detta jobb bör ses som ett extra jobb. Bra att kombinera med studier eller annat deltidsarbete. Visa mindre

Personlig assistent till rullstolsburen man i 40-årsåldern i Skene.

Personlig assistent till rullstolsburen man i 40-årsåldern Vi söker timvikarier som kan jobba vid behov. Du som söker ska kunna hoppa in på arbetspass med kort varsel, vardag som helg. Jag är en 40-årig man med intresse för gaming, film och serier, jag gillar musik och kortare utflykter och att umgås med vänner och god mat. Nu söker jag någon som kan vara mina förlängda armar och ben där det viktigaste är att personkemin mellan dig och mig stämmer. D... Visa mer
Personlig assistent till rullstolsburen man i 40-årsåldernVi söker timvikarier som kan jobba vid behov. Du som söker ska kunna hoppa in på arbetspass med kort varsel, vardag som helg.

Jag är en 40-årig man med intresse för gaming, film och serier, jag gillar musik och kortare utflykter och att umgås med vänner och god mat. Nu söker jag någon som kan vara mina förlängda armar och ben där det viktigaste är att personkemin mellan dig och mig stämmer.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att underlätta vardagen för mig, som person bör du vara social, lyhörd och flexibel. Det krävs att du är engagerad och inte rädd för att ta initiativ, samtidigt som du har respekt för min integritet och en förståelse för att du ibland måste hålla dig i bakgrunden.

Hos mig arbetar du dygnspass (24h) som ligger mellan klockan 12:30-12:30.

ATT ARBETA PÅ KURA OMSORG


Som anställd personlig assistent hos oss omfattas du av kollektivavtal samt avtalspension. Du är försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Dessutom anordnar vi aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med. Vi är måna om att du som medarbetare ska trivas hos oss! Visa mindre

Vikariat för mars, med chans till förlängning

Nu söker jag en personlig assistent för ett vikariat under mars med chans till förlängning. Du som söker denna tjänst ska kunna börja omgående och kunna arbeta dygn med sovande jour, vardag som helg. Jag är en kvinna i 40 års åldern med en ryggmärgsskada och nedsatt muskelstyrka i hela kroppen. Det innebär att jag behöver assistans i det mesta som kräver muskelstyrka. Som assistent hos mig ersätter du endast mina muskler, tänker och planerar gör jag sjä... Visa mer
Nu söker jag en personlig assistent för ett vikariat under mars med chans till förlängning.

Du som söker denna tjänst ska kunna börja omgående och kunna arbeta dygn med sovande jour, vardag som helg.

Jag är en kvinna i 40 års åldern med en ryggmärgsskada och nedsatt muskelstyrka i hela kroppen. Det innebär att jag behöver assistans i det mesta som kräver muskelstyrka.

Som assistent hos mig ersätter du endast mina muskler, tänker och planerar gör jag själv. Jag arbetsleder själv mina assistenter.

Om du har erfarenhet av PEG är det ett plus men inget krav.

Några kriterier för att söka. Du måste uppfylla ALLA.

Kvinna 18+

Rökfri

Svenska obehindrat i tal och skrift ( pga att du ibland behöver tolka)

Vaccinerad mot Covid-19Känner du att du stämmer in på den jag söker? Skicka isf din ansökan redan idag. Visa mindre

Personlig assistent sökes i Bollebygd

Personlig assistent sökes till en glad tjej på 18 år i Bollebygd. Jag söker nu en ny assistent på deltid/timmar Arbetet kommer utföras där jag befinner mig, vilket kan vara på gymmet, vid stranden en fin sommardag, eller på någon annan aktivitet som jag gillar, exempelvis cheerleading och Racerunning. Jag tycker om när det händer saker men uppskattar även en lugn stund i soffan med att kolla på tv eller på mobiltelefonen. Att stross runt på en Loppis är ... Visa mer
Personlig assistent sökes till en glad tjej på 18 år i Bollebygd.

Jag söker nu en ny assistent på deltid/timmar

Arbetet kommer utföras där jag befinner mig, vilket kan vara på gymmet, vid stranden en fin sommardag, eller på någon annan aktivitet som jag gillar, exempelvis cheerleading och Racerunning.
Jag tycker om när det händer saker men uppskattar även en lugn stund i soffan med att kolla på tv eller på mobiltelefonen. Att stross runt på en Loppis är också något jag gillar att göra.
Då jag inte längre går i skolan så är det positivt om du som söker gillar att vara aktiv så vi kan göra olika aktiviteter tillsammans. Jag har delvis behov utav att få hjälp med att komma igång att göra saker som jag tycker om.

Jag söker nu någon som
• Har ett ordnat liv och en inre trygghet och stabilitet
• Är punktlig och håller tider
• Kan uttrycka sig i svenska i tal och skrift
• Är påhittig
• Glad, lyhörd och ansvarsfull
• Inkännande, tålmodig, lugn och social
• Kan ta muntliga och skriftliga instruktioner
• har B körkort

Det är viktigt du inte är pälsdjurallergiker då det finns pälsdjur i hem samt är icke rökare-
Assistansen kommer utföras i mina hem (har delat boende hos mina föräldrar) så det är även viktigt att man kan samarbeta med andra och visa respekt gentemot min familj.

Låter detta som något för dig, Sök gärna nu - rekrytering sker löpnade Visa mindre

Personlig assistent sökes nära Borås

Vi söker en person till vår arbetsgrupp som är ansvarfull, hare ett eget driv, vill lära sig nytt och står ut med mycket rutiner VI söker dig som är fördomsfri, lyhörd , har en öppen attityd och som vill arbeta som personlig assistent åt en 23 årig kulle med autism. Du skall med tydlighet och förutsägbarhet (bland annat via bildstod) arbeta för att hjälpa killen att klara av sin vardag, ägna sig åt fritidsintresse, träna på och utveckla sina färdigheter. ... Visa mer
Vi söker en person till vår arbetsgrupp som är ansvarfull, hare ett eget driv, vill lära sig nytt och står ut med mycket rutiner
VI söker dig som är fördomsfri, lyhörd , har en öppen attityd och som vill arbeta som personlig assistent åt en 23 årig kulle med autism.

Du skall med tydlighet och förutsägbarhet (bland annat via bildstod) arbeta för att hjälpa killen att klara av sin vardag, ägna sig åt fritidsintresse, träna på och utveckla sina färdigheter.
Vi ser gärna att du ser långsiktigt på jobbet eftersom autism gynnas av kontinuitet.

Arbete är en deltidstjänst på 75% och förlagd till dag-, kvällstid och helger. Huvudsakligen i Fritsla eller där kunden befinner sig. Timmar kan utökas om det är av intresse.

Vi önskar att du har tillgång till bil och att du är rökfri
Du arbetar självständigt med killen men i hans familj.

Låter detta intressant? Sök jobbet redan nu. , Vi i rekryterar löpande.

Utdrag ur belastningsregistret ett krav. Visas vid intervju. Visa mindre

Engagerade personliga assistenter till 25-årig man strax utanför Borås!

Ansök    Feb 27    Humana AB    Personlig assistent
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. Om Tjänsten: Jag är en kille på 25 år som bor i Målsryd, ca en mil söder om Borås tillsammans med min familj. Jag har autism, en CP-skada, är rullstolsburen och behöver hjälp med allt som kan tänkas uppkomma i min vardag. Jag behöver din hjälp med att äta, med min hygien, min kommunikat... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.Om Tjänsten:Jag är en kille på 25 år som bor i Målsryd, ca en mil söder om Borås tillsammans med min familj. Jag har autism, en CP-skada, är rullstolsburen och behöver hjälp med allt som kan tänkas uppkomma i min vardag. Jag behöver din hjälp med att äta, med min hygien, min kommunikation (jag använder blisstavla, tecken och vissa ord) mina aktiviteter och mina fritidsintressen.Mina intressen är musik, titta på YouTube på datorn, åka till badhuset samt göra andra stimulerande och roliga utflykter. Promenader, teater och att gå en sväng på stan är andra aktiviteter som jag också uppskattar. Lotta på Liseberg på sommaren är en stor favorit. Jag gillar att vara ute i alla väder så det är viktigt att mina assistenter också tycker om det. Då jag är på badhuset varje vecka är det viktigt att du är simkunnig och tål klor. Jag har både en hund hemma och på min dagliga verksamhet är jag med på hunddagisets promenader, så du bör inte vara allergisk eller rädd för hundar.Vi söker dig som:Du som söker bör inte vara yngre än 24 år, men om du är tjej eller kille, man eller kvinna spelar mig ingen roll. Det är viktigt för mig att du är glad och positiv samt att du kan peppa mig i vardagen när det kommer till min dagliga träning. I perioder kan jag vara tålamodskrävande så det är viktigt att du har en stor portion lugn och tålamod och har förståelse för att saker kan ta extra tid ibland. Vidare är det viktigt att du har gott om energi och kan ta egna initiativ. Det är av stor vikt att du tänker långsiktigt då det är kämpigt att byta assistent ofta.Meriterande om du har:- Erfarenhet av yrket personlig assistent.Krav: B-körkortTillgång till egen bil är fördelaktigt men ej krav, då kollektivtrafiken till kund är begränsadVi ser att du som söker behärskar svenska mycket väl i tal och skrift då både tal och skrivhjälp för kund förekommer.Arbetstid / Varaktighet: Flera tjänster mellan 40-70%. Du kommer att arbeta på ett fast rullande schema, vardagar ligger passen 15.00-21.30 och helgpassen ligger antingen 10.00-18.00 eller 14.00-22.00 både lördag och söndag.Lön:  Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.Tillträde:  OmgåendeAtt jobba på Humana Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.  Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 


Vad händer nu?  


Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Semestervikarier personlig assistans Borås

Ansök    Feb 23    Livsanda Care AB    Personlig assistent
Nu söker vi på Livsanda sommarvikarier! Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom personlig assistans och är intresserad av att jobba som vikarie under sommaren. Är du social, lyhörd, ansvarsfull, flexibel, initiativtagande och bra på att se och möta behov? Då kan det vara dig vi letar efter! Tjänsterna är i varierande storlek och det kan också finnas god möjlighet till förlängning efter sommaren. Arbetet som personlig assistent innebär att vara någ... Visa mer
Nu söker vi på Livsanda sommarvikarier!

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom personlig assistans och är intresserad av att jobba som vikarie under sommaren. Är du social, lyhörd, ansvarsfull, flexibel, initiativtagande och bra på att se och möta behov? Då kan det vara dig vi letar efter!

Tjänsterna är i varierande storlek och det kan också finnas god möjlighet till förlängning efter sommaren.

Arbetet som personlig assistent innebär att vara någon annan behjälplig i dennes vardag. Arbetsuppgifterna är varierande och utgår alltid från kundens specifika behov. Exempelvis kan det handla om personlig hygien, förflyttningar, hjälp med träning, motivation, matlagning och omvårdnad. Arbetsplatsen är oftast kundens hem, men kan också vara på kundens arbete. Som personlig assistent är du med kunden där hen befinner sig.

Då vissa av våra kunder har omfattande vård- och omvårdnadsbehov är det meriterande ifall du har god vana vid omvårdnad, såsom personlig hygien och medicinering, samt erfarenhet av att använda hjälpmedel, som till exempel lift. Vissa av våra kunder har behov av hjälp med sin kommunikation, i såväl tolkning som uttryck. Därför är mycket goda kunskaper i muntlig och skriftlig svenska, samt språkförståelse ett krav.

Utbildning och körkort B är meriterande, men inget krav.

Skicka in din ansökan snarast. Märk din ansökan med "Sommarvikarie".

Vilka är vi som arbetsgivare - Livsanda Care AB?

Vi ingår i Hedera Assistans - en trygg, väletablerad och professionell aktör inom personlig assistans med hjärtat på rätt ställe. ??

Vi har ett av världens viktigaste jobb - att stötta de som behöver samhällets stöd allra mest! Och det är vi stolta över. Idag finns vi på ett flertal ställen i Sverige, men vår vision är att fortsätta växa i landet och stötta ännu fler till en berikande vardag. Inom Hedera Assistans finns Livsanda Assistans, Libra Assistans, Assistanspoolen. Här arbetar enastående människor med olika bakgrunder som förenas med energi och glädje för att förmedla livskvalitet. Tillsammans har vi en och samma ledstjärna - att handling, tanke och ord alltid ska överensstämma. Vår verksamhet är uppbyggd på en trygg och stabil värdegrund. Alla ska få möjlighet till självbestämmande, ett innehållsrikt liv med trygghet och ett gott mående. Att vi dagligen bidrar och skapar en meningsfull vardag för dessa människor gör oss både stolta och lyckligt lottade. Genom en genuin passion och med ett hjärta för såväl kunder som medarbetare bildar vi en välmående verksamhet som fortsätter att blomstra. Det är kärnan i organisation och vårt arbete.

Vi hoppas att just du vill bli vår nästa personliga assistent. Ansök redan idag, så hörs vi! ?? Visa mindre

Sommarvikarie - Personlig assistent - Borås

Ansök    Feb 21    Primacura AB    Personlig assistent
Primacura är ett omsorgsföretag inom LSS, som erbjuder personlig assistans och daglig verksamhet. Företaget etablerades 2007 med huvudkontor i Borås samt ett lokalkontor i Kinna. Vi värdesätter närhet till våra kunder och medarbetare, av den anledningen finns mestadels av våra kunder i Sjuhärad, Västra Götaland och Halland. Som företag ser vi till allas lika värde, där trivsel och tillhörighet är av största vikt. Vår ambition är att skapa goda relationer o... Visa mer
Primacura är ett omsorgsföretag inom LSS, som erbjuder personlig assistans och daglig verksamhet. Företaget etablerades 2007 med huvudkontor i Borås samt ett lokalkontor i Kinna. Vi värdesätter närhet till våra kunder och medarbetare, av den anledningen finns mestadels av våra kunder i Sjuhärad, Västra Götaland och Halland.
Som företag ser vi till allas lika värde, där trivsel och tillhörighet är av största vikt. Vår ambition är att skapa goda relationer och tillgänglighet, vi arbetar nära tillsammans med fokus på kvalité och personlig service för att skapa trygghet för dig.
Vi är anslutna till Vårdföretagarna, Almega och och har kollektivavtal.


Personlig Assistans - vad innebär det?
Att arbeta som personlig assistent är omväxlande och kan variera mycket från dag till dag. Det innebär även att ha ett meningsfullt arbete där du hjälper en annan medmänniska med de saker i vardagen som många tar för givet. Detta kan exempelvis vara att klä sig själv, laga mat, ta en promenad eller andra saker som är primära för att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Som personlig assistent behöver du ha empati och respekt för den du arbetar för. Yrket ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och engagemang. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent.


Bli vår nästa sommarvikarie!
Inför sommaren söker Primacura flertalet sommarvikarier. Vi ser gärna att du som söker är utbildad USK, har erfarenhet inom vård och omsorg eller annan likvärdig erfarenhet. Viktigast är dock att du är lyhörd, har viljan att lära och anpassa dig, samt att personkemin mellan dig och kund fungerar.
Samtliga nyanställda får inskolning tillsammans med ordinarie personal hos kunden, så ni båda känner er trygga med varandra när du ska påbörja din anställning.
Behovet ser naturligtvis olika ut hos våra kunder och arbetstiderna kan vara varierande. Arbetspassen kan vara förlagda måndag-söndag, bestående av dag-, kväll- och/eller nattpass, samt i vissa fall dygn. Körkort och tillgång till egen bil är inget krav men meriterande.
Låter detta intressant och du tror att du skulle passa som personlig assistent? Tveka då inte att skicka din ansökan redan idag! Ansökan ska innehålla ett uppdaterat CV och personligt brev där du berättar lite om dig själv, din livssituation och annat som kan ligga till fördel för att matchas mot olika uppdrag.
Ansökningarna bearbetas löpande och för den som är tillgänglig redan nu, finns möjligheten att matchas mot uppdrag som timvikarie omgående.
Mejla din ansökan till: [email protected] Visa mindre

En av Borås mysigaste assistenttjänster?

Ansök    Feb 23    Humana AB    Personlig assistent
Vi startar ett nytt team för en rullstolsburen skolflicka som bland annat på grund av andningssvårigheter och sondmatning i Peg har vaken assistans dygnet runt. Vi söker i första hand två assistenter som ska kunna följa med till och från skolan och stötta vår kund i skolan med de medicinska, sociala och hygieniska behoven samt vara med hem under eftermiddag och kväll. Är det inte skolverksamhet utgår arbetet ifrån kundens hem. Man kan även behöva följa ... Visa mer
Vi startar ett nytt team för en rullstolsburen skolflicka som bland annat på grund av andningssvårigheter och sondmatning i Peg har vaken assistans dygnet runt.Vi söker i första hand två assistenter som ska kunna följa med till och från skolan och stötta vår kund i skolan med de medicinska, sociala och hygieniska behoven samt vara med hem under eftermiddag och kväll. Är det inte skolverksamhet utgår arbetet ifrån kundens hem. Man kan även behöva följa med och sköta vissa vårdkontakter som kunden besöker regelbundet. Arbetet sker i nära samarbete med kundens familj som är måna om att det ska bli ett bra upplägg för alla parter. Arbetet utgår i huvudsak från kundens hem.Vi söker dig som är engagerad, stark och positiv. Då vår kund saknar talat språk,  men är tydlig i sin vilja på annat sätt behöver man vara uppmärksam och lyhörd. Flickan är väldigt busig och social. Det finns mycket utrymme för egna kreativa idéer både i vardagsaktiviteter och utflykter. Teamet kring vår kund är viktigt, därför kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet och att det ”klickar” mellan vår kund och teamet runt omkring henne.Tjänsten förutsätter någon form av tidigare erfarenhet inom barnomsorg eller omvårdnad och ställer höga krav på sekretess då man kommer vistas i skolmiljö och i familjens privatliv.

Man måste hantera det svenska talade språket bra och kunna ta och ge tydliga instruktioner/överlämningar till/från kollegor/familjen och vårdinstanser/skola.Tjänsten kräver att man kan ta sig till vår kund i Fristad obehindrat.Arbetstid/Varaktighet:  75–100% tjänst. Arbetspassen är fördelad på pass mellan kl. 6–15 och kl.15–22 samt vaken natt kl. 22-06. Schema skapas utifrån vår nya arbetsgrupp och tjänstgöringsgraderna varierar mellan 30–40 timmar per vecka dvs 75–100 %. Ange gärna i ansökan om du söker heltid, deltid, eller vaken natt. 


Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt gällande kollektivavtal.


Tillträde: Omgående. Intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.
En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.Att jobba på Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistentVad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen med hjälp av Bank-ID, på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Om du inte har Bank-ID beställer du istället registerutdrag via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent, Borås

Jag söker nu dig som vill arbeta som personlig assistent. Denna tjänst är på schema och du kommer arbeta dygn, vardag som helg (sovande jour). Jag är en kvinna i 40-års åldern med ryggmärgsskada och nedsatt muskelstyrka i hela kroppen. Det innebär att jag behöver assistans i det mesta som kräver styrka. Du som söker denna tjänst måste vara lyhörd och kunna sätta ditt eget tyckande och tänkande åt sidan när du arbetar. Jag arbetsleder själv mina assiste... Visa mer
Jag söker nu dig som vill arbeta som personlig assistent.

Denna tjänst är på schema och du kommer arbeta dygn, vardag som helg (sovande jour).

Jag är en kvinna i 40-års åldern med ryggmärgsskada och nedsatt muskelstyrka i hela kroppen. Det innebär att jag behöver assistans i det mesta som kräver styrka.

Du som söker denna tjänst måste vara lyhörd och kunna sätta ditt eget tyckande och tänkande åt sidan när du arbetar.

Jag arbetsleder själv mina assistenter och du som assistent ersätter mina muskler, tänker och planerar gör jag själv.

Om du har erfarenhet av PEG är det ett plus men absolut inget krav.

Några kriterier för att söka tjänsten. Du måste uppfylla ALLA.

Kvinna 18+

Rökfri

Svenska obehindrat i tal och skrift ( pga att du ibland behöver tolka)

Vaccinerad mot Covid-19

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vill du bli min personliga assistent? FRISTAD

Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans och arbeta hos en av våra kunder. 7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996. 7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den vi... Visa mer
Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans och arbeta hos en av våra kunder.
7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996.
7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste personen i vårt företag.
Vi på 7h Assistans söker nu kvinnlig assistent (tim/behov ev. deltid) till en 26-årig tjej med Retts-syndrom i Fristad.
Arbetspass: Dygnspass
Vår brukare/kund behöver hjälp i sin vardag - både i hem och på fritid - för att kunna leva ett så vanligt liv som vem som helst.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig Assistent till fantastisk tjej (16 år) - FRUFÄLLAN

Om jobbet Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans. 7H ASSISTANS är ett etablerat företag som har värnat om personer med funktions-nedsättningar sedan starten 1996. 7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en god förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste per... Visa mer
Om jobbet
Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans.
7H ASSISTANS är ett etablerat företag som har värnat om personer med funktions-nedsättningar sedan starten 1996.
7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en god förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste personen i vårt företag.
AKTUELL TJÄNST - FRUFÄLLAN
Vi söker nu dig som kan bli Elsas stora trygghet och ledstjäna - och kan hjälpa henne att lyckas och utvecklas både i sin vardag och på sin fritid.
Elsa bor med sin familj strax utanför Borås och har en dyskinetisk CP skada, adhd och autism.
Elsa behöver hjälp i sin vardag för att kunna leva ett så aktivt och socialt liv som möjligt. På vardagarna går hon i skolan med närvarande assistent. Arbetet innebär utöver skolstödet hjälp med morgon och kvällsrutiner (i samband med början och starten på skoldagen). Även kvälls- och helgarbete kan förekomma vid behov.
Gärna djur & hästvana
Elsa älskar att RIDA, BADA OCH SPORTA och att vara allmänt aktiverad. För att fungera bra med Elsa behöver du vara lugn och bland annat vara bra på att avleda och hitta positiv motivation - allt för att skapa en stabil, strukturerad och utvecklande vardag.
Goda kunskaper i det svenska språket är ett krav. Vi söker till denna tjänst kvinnliga sökanden.
Meriterande är erfarenhet av Teckenstöd och NPF-diagnoser.
Tim- / Behovssanställning
Aktuellt är för närvarande en tim/behovsanställning. Vikariat alt. deltid kan bli aktuellt i ett senare skede.
Krav: Körkort och egen bil
Utdrag ur Polisens belastningsregister är ett krav och lämnas om du blir uttagen till tjänsten.
Om den beskrivna tjänsten passar in på dig så är du varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

personliga assistenter sökes till kund mellan Borås och Vårgårda

Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i ... Visa mer
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Solna men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Malmö, Linköping, Kinna, Uddevalla, Karlstad och Visby.

Hej

Jag håller just nu på att bygga upp en ny assistentgrupp och hoppas att du vill vara med mig på den resan.

Jag är en man  i mina bästa år som tycker om att ha ett omväxlande vardag.   Jag tycker också mycket om att vara ute och aktiv i min vardag med utesyssslor 

 Jag söker dig som kan och vill jobba  dygnet runt och vaken natt.

du bör inte vara rädd för hundar finns stor hund i hemmet.

bil och körkort är ett krav då det inte finns allmänna kominikationer.

Om du är varm, lyhörd, flexibel, nytänkande och engagerad, tycker om att arbeta självständigt och att ta ansvar så du är rätt person för den här tjänsten. Det är meriterande om du jobbat som ledsagare eller personlig assistent tidigare.  Men det viktigaste är att vår personkemi fungerar. 

 Vi ser gärna att du är inställd på att anställningen kan vara långsiktig.


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

Vi söker timmis och sommarvikarie i Borås med omnejd.

Ansök    Feb 12    Humana AB    Personlig assistent
Vi söker ett antal assistenter somkan arbeta som timmis/vikarie hos våra kunder i vår och i sommar 2023i Skövde med omnejd. Vår assistans vänder sig till både vuxna och barn med olika funktionsvariationer. Som personlig assistent arbetar du med kunden i vardagen med de grundläggande behoven så som personlig hygien, förflyttningar och kommunikation. Utöver det hjälper du kunden med andra förekommande uppgifter exempelvis aktiviteter, hushållsarbeten och trä... Visa mer
Vi söker ett antal assistenter somkan arbeta som timmis/vikarie hos våra kunder i vår och i sommar 2023i Skövde med omnejd. Vår assistans vänder sig till både vuxna och barn med olika funktionsvariationer. Som personlig assistent arbetar du med kunden i vardagen med de grundläggande behoven så som personlig hygien, förflyttningar och kommunikation. Utöver det hjälper du kunden med andra förekommande uppgifter exempelvis aktiviteter, hushållsarbeten och träning.
För arbetet krävs att du är flexibel och trygg i din arbetsroll samt har ett genuint intresse av att arbeta med människor. Vi ser gärna sökande med erfarenhet från arbete med personer med funktionsvariation, samt sökande som studerar eller fullgjort en utbildning inom vård/omsorg. Även arbetstider varierar beroende på hur kundens behov av assistans ser ut.
Som personlig assistent är det viktigt att du är lyhörd inför kundens önskemål och kan följa de arbetsbeskrivningar och rutiner som finns på arbetsplatsen. För att fungera optimalt i rollen är dina personliga egenskaper av stor vikt. Tidigare erfarenhet är meriterande men personlig lämplighet och personkemi mellan dig och kund kommer att vara avgörande.
Vi söker dig som har:
Att du fyllt 18 år.
Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.
Har erfarenhet/utbildning eller påbörjar utbildning inom vård/omsorg.
Körkort och tillgång till egen bil.
Icke-rökare.
Belastningsregister - Du behöver även kunna visa upp ett registerutdrag och vi rekommenderar därför att detta beställs i god tid från polisen.
Tillträde:Omgående start eller enligt överenskommelse. Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan.
Arbetstid/varaktighet:Tjänsterna som timmis/vikarie är omgående start. Tjänsterna på sommarvikariat ligger på ca 50-100% under juni-augusti. Arbetstiderna varierar beroende på kund men innebär allt ifrån dagtid, kvällar, nätter (både väntetid/jour- och vaken natt) samt helger. Visa mindre

Assistenter sökes till Kinna med omnejd 230112

Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i ... Visa mer
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Solna men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Malmö, Linköping, Kinna, Uddevalla, Karlstad och Visby.

Vad är det vi letar efter?

Vi söker nu dig som vill arbeta som personlig assistent hos våra kunder . Att arbeta som personlig assistent är ett givande och roligt arbete som kräver ansvar, samarbete och tålamod. Att kunna arbeta utifrån kundens behov och vara deras förlängda armar och ben. 

- Tidigare erfarenhet från vård- eller omsorg är meriterande,

- Körkort B samt tillgång till bil underlättar på många arbetsplatser,

- Mycket goda kunskaper i svenska språket, då kommunikationen är det absolut viktigast.

- Meriterande om du har erfarenhet av andningshjälp

 

Anställningsform:

- Timanställning/Vikariat/ Fast tjänst

- Lön Timlön, individuell lönesättning

- Arbetstid: Dag/kväll/natt med jour/väntetid


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

Personlig Assistent sökes till tjänst/sommarvikarie

Personlig assistenter sökes till 17 årig tjej med flerfunktionshinder, Borås och med omnejd Arbetstiderna är förlagda på dagar, kvällar, helger och natt kan förekomma enligt ett rullande schema.  Vem är du vi söker? Du är kvinna, positiv, gillar struktur och ordning, stabil och trygg med dig själv, förstår och pratar svenska då tjejen inte har eget verbalt tal Arbetsuppgifterna innebär att assistera tjejen i hemmet, på skolan och vid aktiviteter, med al... Visa mer
Personlig assistenter sökes till 17 årig tjej med flerfunktionshinder, Borås och med omnejd

Arbetstiderna är förlagda på dagar, kvällar, helger och natt kan förekomma enligt ett rullande schema.

 Vem är du vi söker? Du är kvinna, positiv, gillar struktur och ordning, stabil och trygg med dig själv, förstår och pratar svenska då tjejen inte har eget verbalt tal

Arbetsuppgifterna innebär att assistera tjejen i hemmet, på skolan och vid aktiviteter, med allt ifrån hygien, kommunikation via dator och bilder till matning och träning mm. 

Körkort inget krav men är en tillgång då det finns bil som assistenten får köra tjejen till aktiviteter

Tjänsten börjar som en timanställning, för att lära känna varandra och se om ni trivs. Med möjlighet att senare kunna övergå till en visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar med en tjänst 70-80 %-ig tjänstgöringsgrad 

Även Sommarvikarier sökes

För att få arbeta med barn, krävs att du har utdrag ur polisens belastningsregister https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

Kollektivavtal med Fremia-Kommunal. Lön enl överenskommelse.

Intervjuer sker löpande

 


 
 


 

publicera


Visa utseende på webben Visa mindre

Extrajobb som personlig assistent- dygnspass

Nu söker vi ännu en härlig medarbetare till vår huvudperson. Vi behöver dig med stort engagemang för personer med funktionsnedsättning och som har förståelse för anhörigperspektivet.  Kunden är en man som sitter i rullstol, han tycker om att vara ute i friska luften och gå/stå-träna. Han har viss kommunikation, och om det är rätt då får du snabbt en personkemi med honom som ger er båda glädje.    Assistentgruppen arbetar dygnspass och ligger på fast schema... Visa mer
Nu söker vi ännu en härlig medarbetare till vår huvudperson. Vi behöver dig med stort engagemang för personer med funktionsnedsättning och som har förståelse för anhörigperspektivet. 
Kunden är en man som sitter i rullstol, han tycker om att vara ute i friska luften och gå/stå-träna. Han har viss kommunikation, och om det är rätt då får du snabbt en personkemi med honom som ger er båda glädje. 
 
Assistentgruppen arbetar dygnspass och ligger på fast schemarad. Det är flexibelt vilka dagar du får (om du har önskemål) eftersom kunden samt gruppen är måna om att hitta rätt person och kan ändra schemat. 
 
Dina arbetsuppgifter
 
För yrket förekommande uppgifter.
Det kan vara allt från individanpassad omvårdnad till hushållssysslor.
Assistansen bedrivs främst i kundens hem. 
Du arbetar stödjande och motiverande.
Utbildning får du på plats och via Monument Assistans.
 
Nu söker vi dig som har en annan sysselsättning och som vill arbeta extra. Dygnspass ligger 08.00-08.00 med sovande jour. 


Monument Assistans är alternativet för personer med personlig assistans som söker skräddarsydda lösningar. Vi har hög kompetens och bred erfarenhet av personlig assistans. För att vi ska kunna hjälpa våra kunder på allra bästa sätt så arbetar vi med hög tillgänglighet och ett nära och personligt samarbete.

Vi vet att vår personal är nyckeln till att bedriva en bra personlig assistans. Därför är det centralt för oss att du som medarbetare är både känner stolthet och glädje över att arbeta hos oss. Vi på Monument Assistans vill därför ge dig möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. Vi uppskattar nyfikna och engagerade medarbetare.

Vi erbjuder dig goda lönevillkor, ett nära ledarskap och friskvårdsersättning. Vi ger dig en arbetsmiljö där det är högt i tak och där du har goda möjligheter att påverka din egen arbetssituation. Vi tar gärna fram individuella fortbildningslösningar beroende på i vilken typ av uppdrag du arbetar i. Hos oss får du möjligheten att växa! Visa mindre

Extrajobb som som timvikarie, Personlig assistent

Är du min nästa assistent och vår nästa kollega? Vill du tillhöra en assistentgrupp som tillsammans arbetar för att sätta guldkant på vår kunds tillvaro? Vi på Vår Omtanke söker nu flera personliga assistenter som vill arbeta med vår kund i Borås! I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Om tjänsten Nu behöver jag assistenter som vill vara timvikarie och som kan j... Visa mer
Är du min nästa assistent och vår nästa kollega? Vill du tillhöra en assistentgrupp som tillsammans arbetar för att sätta guldkant på vår kunds tillvaro?

Vi på Vår Omtanke söker nu flera personliga assistenter som vill arbeta med vår kund i Borås! I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision - Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten

Nu behöver jag assistenter som vill vara timvikarie och som kan jobba när mina ordinarie assistenter är sjuka eller av annan anledning inte kan jobba.

Du som timvikarie behöver vara flexibel och ha möjlighet att jobba när behovet dyker upp. Oftast vet jag inte i förväg när jag behöver dig.

Vem är jag? Jag är kvinna 40+ med ryggmärgsskada och nedsatt muskelstyrka i hela kroppen. Det stoppar mig däremot inte från att leva ett innehållsrikt liv. Du som assistent är viktig del för att jag ska kunna leva mitt liv fullt ut.

Pga min fysiska funktionsnedsättning behöver jag assistans i allt som kräver styrka. Däremot är det alltid jag som beslutar hur. Så det är viktigt att du är lyhörd för hur jag vill ha det.

Som min assistent ersätter du mina muskler, planerar och beslutar gör jag själv.

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av att ha arbetat som personlig assistent. Allt du behöver kunna för att arbeta hos mig får du noggrann introduktion i.

Ser du detta arbete som vård och att du vill vårda? Då kan jag säga redan nu att då är inte detta rätt arbetsplats för dig. Du assisterar mig endast fysiskt så att jag kan leva mitt liv på mina villkor.

Mina assistenter assisterar mig så att jag kan leva mitt liv fullt ut så som jag vill. Så du behöver kunna sätta ditt eget tänkande och tyckande åt sidan när du jobbar.

Du ska kunna arbeta dygn (med sovande jour). Kanske studerar du och behöver ett arbete bredvid dina studier. Du kan styra dina tider.

För att arbeta hos mig måste du uppfylla vissa kriterier.

Kvinna 18+
Rökfri
Ej problem med nacke, axlar och rygg, besitta lite styrka.
Vara trygg i dig själv.
Körkort och bil (om du inte bor centralt i Borås)
Svenska i både tal och skrift. Det är på svenska jag arbetsleder dig.

Vaccinerad mot Covid-19 (minst 3 doser).Känner du att du stämmer in på den jag söker? Skicka isf ansökan redan idag, rekrytering sker löpande.Vem är du?

För mig är det viktigt att mina assistenter kan hålla sig i bakgrunden och låta mig leva mitt liv så som jag önskar. Du ska vara lyhörd för hur jag vill ha det. Jag arbetsleder själv mina assistenter. Det är alltid jag som bestämmer vad/hur något ska göras.
Du behöver klara av både aktiva dagar men även lugna dagar hemma.
Är du en person som alltid vill ha något att göra eller att vara social på arbetet är inte detta rätt arbetsplats för dig.

I din ansökan vill jag ha CV och personligt brev. Jag vill även att du berättar varför vi ska välja just dig utifrån det som står i annonsen.

Vad får du?

Friskvård, utbildning och väl introduktion.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:

Timvikarie vid behov, vid ordinarie personals frånvaro. Både oplanerad som planerad.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelseVad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.Din ansökan läses av personal på Vår Omtanke.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent-Vikariat feb-mars

Nu är jag i behov av en till assistent för ett vikariat under februari och mars. Du som söker denna tjänst behöver kunna börja omgående, kunna arbeta dygn (med sovande natt), arbeta dygn, vardag som helg. När vikariatet tar slut ser jag gärna att du vill stanna kvar som timvikarie. Chans till förlängning kan finnas framöver. Du ska känna dig bekväm med att inte ta för mycket plats. Inte ha behov av att vara social under tiden du arbetar. Några kriterie... Visa mer
Nu är jag i behov av en till assistent för ett vikariat under februari och mars.

Du som söker denna tjänst behöver kunna börja omgående, kunna arbeta dygn (med sovande natt), arbeta dygn, vardag som helg.

När vikariatet tar slut ser jag gärna att du vill stanna kvar som timvikarie. Chans till förlängning kan finnas framöver.

Du ska känna dig bekväm med att inte ta för mycket plats. Inte ha behov av att vara social under tiden du arbetar.

Några kriterier för att söka denna tjänst. Du måste uppfylla ALLA.

Kvinna 18+

Rökfri

Flytande svenska i tal och skrift, pga att du ibland behöver tolka åt mig.

Vaccinerad mot covid-19 (minst 3 doser)

Känner du att du passar in på den jag söker? Skicka isf iväg din ansökan direkt. Rekrytering kommer starta omgående.

Vid en eventuell intervju kommer du få mer info om tjänsten. Visa mindre

Sommarvikariat - Personlig assistent

Ansök    Feb 3    Primacura AB    Personlig assistent
Att arbeta som personlig assistent är omväxlande och kan variera mycket från dag till dag. Det innebär även att ha ett meningsfullt arbete där du hjälper en annan medmänniska med de saker i vardagen som många tar för givet. Om oss Primacura är ett etablerat assistansföretag som varit med sedan 2007. Vårt uppdragsområde är framförallt Västra Götaland, då vi vill ha närhet till våra kunder och anställda. Huvudkontoret finner du i Borås, samt ett kontor i ... Visa mer
Att arbeta som personlig assistent är omväxlande och kan variera mycket från dag till dag. Det innebär även att ha ett meningsfullt arbete där du hjälper en annan medmänniska med de saker i vardagen som många tar för givet.

Om oss
Primacura är ett etablerat assistansföretag som varit med sedan 2007. Vårt uppdragsområde är framförallt Västra Götaland, då vi vill ha närhet till våra kunder och anställda. Huvudkontoret finner du i Borås, samt ett kontor i Kinna.
Vi drivs av ambitionen att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder genom ett personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Att utforma den Personliga Assistansen efter våra kunders förutsättningar och behov är en självklarhet. Som anställd har du bra anställningsvillkor och det finns kollektivavtal som reglerar din anställning.

Arbetsuppgifter
Detta kan exempelvis vara hjälp med omvårdnad, laga mat, följa med på fritidsaktiviteter eller andra saker som är primära för att få vardagen att fungera.
Som personlig assistent behöver du ha empati och respekt för den du arbetar för. Yrket ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och engagemang. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent.
Inför sommaren söker Primacura flertalet sommarvikarier.
Vi ser gärna att du som söker är utbildad USK, har erfarenhet inom vård och omsorg eller annan likvärdig erfarenhet. Viktigast är dock att du är lyhörd, har viljan att lära och anpassa dig, samt att personkemin mellan dig och kund fungerar.
Körkort och tillgång till egen bil är inget krav men meriterande.
Samtliga nyanställda får inskolning tillsammans med ordinarie personal hos kunden, så ni båda känner er trygga med varandra när du ska påbörja din anställning.
Arbetstider
Behovet ser naturligtvis olika ut hos våra kunder och arbetstiderna kan vara varierande. Arbetspassen kan vara förlagda måndag-söndag, bestående av dag-, kväll- och/eller nattpass, samt i vissa fall dygn.
Låter detta intressant och du tror att du skulle passa som personlig assistent? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag!
Ansökan ska innehålla ett personligt brev och ett CV, specificera gärna om du kan arbeta på närliggande ort eller annat som kan ligga till fördel för att matchas mot olika uppdrag. Ansökningarna bearbetas löpande och för den som är tillgänglig redan nu, finns möjligheten att matchas mot uppdrag som timvikarie omgående.
Maila din ansökan till: [email protected]. Märk din ansökan "Sommar 23" Visa mindre

Vill du bli min personliga assistent? BORÅS

Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans och arbeta hos en av våra kunder. 7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996. 7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den vi... Visa mer
Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans och arbeta hos en av våra kunder.
7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996.
7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste personen i vårt företag.
Vi på 7H Assistans söker nu assistenter (tim/behov) till en funktionshindrad yngre man med behov av dygnetrunt-assistans inklusive bl.a. sondmatning.
Utdrag ur Polisens belastningsregister är ett krav, lämnas in om du blir uttagen till tjänsten.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes till glad man i Borås

Nu söker vi ännu en härlig medarbetare till vår huvudperson. Vi behöver dig med stort engagemang för personer med funktionsnedsättning och som har förståelse för anhörigperspektivet.  Kunden är en man som sitter i rullstol, han tycker om att vara ute i friska luften och gå/stå-träna. Han har viss kommunikation, och om det är rätt då får du snabbt en personkemi med honom som ger er båda glädje.    Assistentgruppen arbetar dygnspass och ligger på fast schema... Visa mer
Nu söker vi ännu en härlig medarbetare till vår huvudperson. Vi behöver dig med stort engagemang för personer med funktionsnedsättning och som har förståelse för anhörigperspektivet. 
Kunden är en man som sitter i rullstol, han tycker om att vara ute i friska luften och gå/stå-träna. Han har viss kommunikation, och om det är rätt då får du snabbt en personkemi med honom som ger er båda glädje. 
 
Assistentgruppen arbetar dygnspass och ligger på fast schemarad. Det är flexibelt vilka dagar du får (om du har önskemål) eftersom kunden samt gruppen är måna om att hitta rätt person och kan ändra schemat. 
 
Dina arbetsuppgifter
 
För yrket förekommande uppgifter.
Det kan vara allt från individanpassad omvårdnad till hushållssysslor.
Assistansen bedrivs främst i kundens hem. 
Du arbetar stödjande och motiverande.
Utbildning får du på plats och via Monument Assistans.
 
Nu söker vi en person som är intersserad utav att arbeta främst vardagar dygnspass 08.00-08.00 cirka 2 pass i veckan/heltid. 


Monument Assistans är alternativet för personer med personlig assistans som söker skräddarsydda lösningar. Vi har hög kompetens och bred erfarenhet av personlig assistans. För att vi ska kunna hjälpa våra kunder på allra bästa sätt så arbetar vi med hög tillgänglighet och ett nära och personligt samarbete.

Vi vet att vår personal är nyckeln till att bedriva en bra personlig assistans. Därför är det centralt för oss att du som medarbetare är både känner stolthet och glädje över att arbeta hos oss. Vi på Monument Assistans vill därför ge dig möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. Vi uppskattar nyfikna och engagerade medarbetare.

Vi erbjuder dig goda lönevillkor, ett nära ledarskap och friskvårdsersättning. Vi ger dig en arbetsmiljö där det är högt i tak och där du har goda möjligheter att påverka din egen arbetssituation. Vi tar gärna fram individuella fortbildningslösningar beroende på i vilken typ av uppdrag du arbetar i. Hos oss får du möjligheten att växa! Visa mindre

Engagerade personliga assistenter till 25-årig man strax utanför Borås!

Ansök    Feb 2    Humana AB    Personlig assistent
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. Om Tjänsten: Jag är en kille på 25 år som bor i Målsryd, ca en mil söder om Borås tillsammans med min familj. Jag har autism, en CP-skada, är rullstolsburen och behöver hjälp med allt som kan tänkas uppkomma i min vardag. Jag behöver din hjälp med att äta, med min hygien, min kommunikation ... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Om Tjänsten:

Jag är en kille på 25 år som bor i Målsryd, ca en mil söder om Borås tillsammans med min familj. Jag har autism, en CP-skada, är rullstolsburen och behöver hjälp med allt som kan tänkas uppkomma i min vardag. Jag behöver din hjälp med att äta, med min hygien, min kommunikation (jag använder blisstavla, tecken och vissa ord) mina aktiviteter och mina fritidsintressen.

Mina intressen är musik, titta på YouTube på datorn, åka till badhuset samt göra andra stimulerande och roliga utflykter. Promenader, teater och att gå en sväng på stan är andra aktiviteter som jag också uppskattar. Lotta på Liseberg på sommaren är en stor favorit. Jag gillar att vara ute i alla väder så det är viktigt att mina assistenter också tycker om det. Då jag är på badhuset varje vecka är det viktigt att du är simkunnig och tål klor. Jag har både en hund hemma och på min dagliga verksamhet är jag med på hunddagisets promenader, så du bör inte vara allergisk eller rädd för hundar.

Vi söker dig som:

Du som söker bör inte vara yngre än 24 år, men om du är tjej eller kille, man eller kvinna spelar mig ingen roll. Det är viktigt för mig att du är glad och positiv samt att du kan peppa mig i vardagen när det kommer till min dagliga träning. I perioder kan jag vara tålamodskrävande så det är viktigt att du har en stor portion lugn och tålamod och har förståelse för att saker kan ta extra tid ibland. Vidare är det viktigt att du har gott om energi och kan ta egna initiativ. Det är av stor vikt att du tänker långsiktigt då det är kämpigt att byta assistent ofta.

Meriterande om du har:

- Erfarenhet av yrket personlig assistent.

Krav: B-körkort

Tillgång till egen bil är fördelaktigt men ej krav, då kollektivtrafiken till kund är begränsad

Vi ser att du som söker behärskar svenska mycket väl i tal och skrift då både tal och skrivhjälp för kund förekommer.

Arbetstid / Varaktighet:Flera tjänster mellan 40-70%. Du kommer att arbeta på ett fast rullande schema, vardagar ligger passen 15.00-21.30 och helgpassen ligger antingen 10.00-18.00 eller 14.00-22.00 både lördag och söndag.

Lön:Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Omgående

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.  Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 
Vad händer nu?  
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till en 32-årig kille strax utanför Borås/ Ulricehamn.

Beskrivning av tjänsten som personlig assistent till kille strax utanför Borås/ Ulricehamn. Jag är oftast en glad och aktiv person som vill göra det mesta jag har lust för så länge orken och energi finns. Exempel på vad jag gillar att göra kan bland annat vara att gå ut och vara utomhus, träna, laga mat, baka, kolla på fotboll, dricka öl, whiskey och lyssna på musik mm. Jag behöver hjälp med det mesta i min vardag. Allt från att göra något av mina intress... Visa mer
Beskrivning av tjänsten som personlig assistent till kille strax utanför Borås/ Ulricehamn.
Jag är oftast en glad och aktiv person som vill göra det mesta jag har lust för så länge orken och energi finns. Exempel på vad jag gillar att göra kan bland annat vara att gå ut och vara utomhus, träna, laga mat, baka, kolla på fotboll, dricka öl, whiskey och lyssna på musik mm.

Jag behöver hjälp med det mesta i min vardag. Allt från att göra något av mina intressen till på- och avklädning av kläder, gå på toaletten eller duscha. Jag har inga problem med att kommunicera via tal och skrift. Jag kan stå och gå till viss del och har alla hjälpmedel jag behöver som rullstol, permobil, glidbräda, duschstol, arbetsstol, gåbord och lift. Har egen bil som jag kan köra själv och har även färdtjänst.

Har muskelsjukdom FSHD i den värre graden. FSHD påverkar mer eller mindre i stort sett alla muskler i kroppen, blir svagare med tiden och har kronisk smärta. Blir även lätt psykiskt trött pga att leva med de fysiska förutsättningar och begränsningar som sjukdomen ger.

Jag söker assistenter som vill jobba dagtid ca 5 timmars pass mellan ca 07:45-12:45 främst måndag-fredag. Jag önskar att du som söker är en lyhörd person och kan ta till dig instruktioner. Önskar att assistenten ska kunna bli så självgående som möjligt med tiden. Ett plus är om du är i ganska nära ålder jämfört med mig själv, men det är inget krav då det är personligheten som avgör.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Frösunda Personlig assistans

Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information

- Anställningsform: Timvikarier och tillsvidare så länge uppdraget varar

- Omfattning: Deltid 2-3 dagar i veckan

- Arbetstid: 07:45-12:45

- Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:
Jennifer Larsson 0101303314

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

En av Borås mysigaste assistenttjänster?

Ansök    Jan 26    Humana AB    Personlig assistent
Vi startar ett nytt team för en rullstolsburen skolflicka som bland annat på grund av andningssvårigheter och sondmatning i Peg har vaken assistans dygnet runt. Vi söker i första hand två kvinnliga assistenter som ska kunna följa med till och från skolan och stötta vår kund i skolan med de medicinska, sociala och hygieniska behoven samt vara med hem under eftermiddag och kväll. Är det inte skolverksamhet utgår arbetet ifrån kundens hem. Man kan även behöv... Visa mer
Vi startar ett nytt team för en rullstolsburen skolflicka som bland annat på grund av andningssvårigheter och sondmatning i Peg har vaken assistans dygnet runt.

Vi söker i första hand två kvinnliga assistenter som ska kunna följa med till och från skolan och stötta vår kund i skolan med de medicinska, sociala och hygieniska behoven samt vara med hem under eftermiddag och kväll. Är det inte skolverksamhet utgår arbetet ifrån kundens hem. Man kan även behöva följa med och sköta vissa vårdkontakter som kunden besöker regelbundet. Arbetet sker i nära samarbete med kundens familj som är måna om att det ska bli ett bra upplägg för alla parter. Arbetet utgår i huvudsak från kundens hem.

Vi söker dig som är engagerad, stark och positiv. Då vår kund saknar talat språk,  men är tydlig i sin vilja på annat sätt behöver man vara uppmärksam och lyhörd. Flickan är väldigt busig och social. Det finns mycket utrymme för egna kreativa idéer både i vardagsaktiviteter och utflykter. Teamet kring vår kund är viktigt, därför kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet och att det ”klickar” mellan vår kund och teamet runt omkring henne.

Tjänsten förutsätter någon form av tidigare erfarenhet inom barnomsorg eller omvårdnad och ställer höga krav på sekretess då man kommer vistas i skolmiljö och i familjens privatliv.
Man måste hantera det svenska talade språket bra och kunna ta och ge tydliga instruktioner/överlämningar till/från kollegor/familjen och vårdinstanser/skola.

Tjänsten kräver att man kan ta sig till vår kund i Fristad obehindrat.

Arbetstid/Varaktighet:  75–100% tjänst och timmis-anställning. Arbetspassen är fördelad på pass mellan kl. 6–15 och kl.15–22 samt vaken natt kl. 22-06. Schema skapas utifrån vår nya arbetsgrupp och tjänstgöringsgraderna varierar mellan 30–40 timmar per vecka dvs 75–100 %. Ange gärna i ansökan om du söker heltid, deltid, vaken natt eller timjobb. Vi ser gärna att du har möjlighet att hoppa in vid sjukfrånvaro mm.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt gällande kollektivavtal.
Tillträde: Omgående. Intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordisktomsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobbasom personlig assistenthos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankIDoch godkänner att använda ditt BankIDi tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen med hjälp av Bank-ID, på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/Om du inte har Bank-ID beställer du istället registerutdrag via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

Vill du vetamer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobba som personlig assistent i Borås med omnejd!

Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team i sommar och som vill jobba som personlig assistent i Borås med omnejd! Vad innebär jobbet som personlig assistent? Som personlig assistent arbetar du hos en person med funktionsvariation. Där hjälper du till med de saker i vardagen som många tar för givet, till exempel påklädning, ta hand om hemmet, personlig hygien och att delta i fritidsaktiviteter. Du gör stor skillnad och får någon anna... Visa mer
Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team i sommar och som vill jobba som personlig assistent i Borås med omnejd!Vad innebär jobbet som personlig assistent?

Som personlig assistent arbetar du hos en person med funktionsvariation. Där hjälper du till med de saker i vardagen som många tar för givet, till exempel påklädning, ta hand om hemmet, personlig hygien och att delta i fritidsaktiviteter. Du gör stor skillnad och får någon annan persons dagliga liv att fungera.

Vi har kunder i olika åldrar och med olika funktionsvariationer. Din arbetsplats är där kunden befinner sig och jobbet är både varierande och händelserikt. Att varje dag bidra till att en person kan leva sitt liv som den vill tycker vi är världens viktigaste jobb.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är engagerad, respektfull och lyhörd. Vi ser gärna att du har stort tålamod och förmågan att vara personlig samtidigt som du agerar professionellt. Oberoende av din ålder, livssituation och bakgrund kan du vara just den assistent vi söker.Vi ser gärna att du:

- har ett genuint intresse av att hjälpa andra.

- kan förstå och göra dig förstådd på svenska.

- kan arbeta flexibla arbetstider - dag, kväll och helg. Vissa av våra tjänster förutsätter även att du kan arbeta natt.

- har erfarenhet av vård och omsorg. (Det är ett plus, men inget krav).

Övrig information

Anställningsform: Sommarvikariat

Omfattning: Heltid, deltid eller timanställning

Tillträde: Juni, juli och augusti 2023

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vid frågor om jobbet, är du välkommen att kontakta:

010-130 32 00


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

En av Borås mysigaste assistenttjänster?

Ansök    Jan 30    Humana AB    Personlig assistent
Vi startar ett nytt team för en rullstolsburen skolflicka som bland annat på grund av andningssvårigheter och sondmatning i Peg har vaken assistans dygnet runt. Vi söker i första hand två assistenter som ska kunna följa med till och från skolan och stötta vår kund i skolan med de medicinska, sociala och hygieniska behoven samt vara med hem under eftermiddag och kväll. Är det inte skolverksamhet utgår arbetet ifrån kundens hem. Man kan även behöva följa me... Visa mer
Vi startar ett nytt team för en rullstolsburen skolflicka som bland annat på grund av andningssvårigheter och sondmatning i Peg har vaken assistans dygnet runt.

Vi söker i första hand två assistenter som ska kunna följa med till och från skolan och stötta vår kund i skolan med de medicinska, sociala och hygieniska behoven samt vara med hem under eftermiddag och kväll. Är det inte skolverksamhet utgår arbetet ifrån kundens hem. Man kan även behöva följa med och sköta vissa vårdkontakter som kunden besöker regelbundet. Arbetet sker i nära samarbete med kundens familj som är måna om att det ska bli ett bra upplägg för alla parter. Arbetet utgår i huvudsak från kundens hem.

Vi söker dig som är engagerad, stark och positiv. Då vår kund saknar talat språk,  men är tydlig i sin vilja på annat sätt behöver man vara uppmärksam och lyhörd. Flickan är väldigt busig och social. Det finns mycket utrymme för egna kreativa idéer både i vardagsaktiviteter och utflykter. Teamet kring vår kund är viktigt, därför kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet och att det ”klickar” mellan vår kund och teamet runt omkring henne.

Tjänsten förutsätter någon form av tidigare erfarenhet inom barnomsorg eller omvårdnad och ställer höga krav på sekretess då man kommer vistas i skolmiljö och i familjens privatliv.
Man måste hantera det svenska talade språket bra och kunna ta och ge tydliga instruktioner/överlämningar till/från kollegor/familjen och vårdinstanser/skola.

Tjänsten kräver att man kan ta sig till vår kund i Fristad obehindrat.

Arbetstid/Varaktighet:  75–100% tjänst. Arbetspassen är fördelad på pass mellan kl. 6–15 och kl.15–22 samt vaken natt kl. 22-06. Schema skapas utifrån vår nya arbetsgrupp och tjänstgöringsgraderna varierar mellan 30–40 timmar per vecka dvs 75–100 %. Ange gärna i ansökan om du söker heltid, deltid, eller vaken natt. 
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt gällande kollektivavtal.
Tillträde: Omgående. Intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordisktomsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobbasom personlig assistenthos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankIDoch godkänner att använda ditt BankIDi tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen med hjälp av Bank-ID, på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/Om du inte har Bank-ID beställer du istället registerutdrag via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

Vill du vetamer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Extra jobb! Man i Sandared söker kvinnlig personlig assistent

Ansök    Jan 24    Livsanda Care AB    Personlig assistent
Jag är en man i 70-årsåldern som bor tillsammans med min hustru i Sandared. Då jag har MS är jag rullstolsburen, samt i behov av personlig assistans. Som assistent hos mig förekommer vardagliga sysslor, såsom hushållssysslor, förflyttningar och personlig hygien. Det är viktigt att du är införstådd med att din arbetsplats är mitt och min hustrus hem, vilket ställer särskilda krav på flexibilitet och lyhördhet. Jag söker en kvinnlig personlig assisten som ka... Visa mer
Jag är en man i 70-årsåldern som bor tillsammans med min hustru i Sandared. Då jag har MS är jag rullstolsburen, samt i behov av personlig assistans. Som assistent hos mig förekommer vardagliga sysslor, såsom hushållssysslor, förflyttningar och personlig hygien. Det är viktigt att du är införstådd med att din arbetsplats är mitt och min hustrus hem, vilket ställer särskilda krav på flexibilitet och lyhördhet.
Jag söker en kvinnlig personlig assisten som kan arbeta extra vi ordinarie personals frånvaro eller semestrar.
Arbetstiderna är dagtid 8-16.
Du som söker behöver vara vaccinerad mot Covid-19. Jag önskar att sökande har tidigare erfarenhet av personlig assistans, gärna av MS. Då jag har tillgång till bil är körkort meriterande, men inget krav.
Vid intresse av tjänsten, vänligen maila ditt CV och personliga brev till [email protected]. Ange referens "IMa" i ämnesraden. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så välkommen med din ansökan redan idag!


Om Livsanda:
Livsanda är ett assistansföretag som startades 2004 i syfte att skapa ökad livskvalité för assistansberättigade individer och deras familjer. Vi strävar efter att vara ett företag som förmedlar ett varmt och personligt bemötande. Därför heter vi Livsanda - assistans med livsglädje. Att vara personlig assistent hos Livsanda innebär att du är företagets viktigaste resurs och som assistent har du ett viktigt jobb; du gör skillnad i någons liv. Men att jobba i en annan människas hem ställer också speciella krav på arbetssituationen. En del av att vara assistent handlar om att visa respekt och skapa förtroende i alla situationer. Som personlig assistent är det därför viktigt att du får kunskap och verktyg för hur du ska förhålla dig till ditt arbete. Därför har vi en nära kontakt med våra assistenter. Du är den som är närmast kunden och den som dagligen jobbar med att omsätta vår vision om hur personlig assistans skall förmedlas i praktiken, med respekt, värme och integritet.
Som anställd inom Livsanda omfattas du av kollektivavtal genom Vårdföretagarna. Vi erbjuder våra assistenter friskvårdsbidrag, stödsamtal och utbildning. Visa mindre

87% dygntjänst till motor-och musikintresserad kille.

Ansök    Jan 24    Humana AB    Personlig assistent
Jag är en social, glad och positiv kille. Jag bor strax utanför Borås och är 53 år. Jag behöver förstärka mitt team med ytterligare personliga assistenteter. Jag behöver någon som kan hoppa in vid behov när ordinarie assistenter är sjuka eller lediga. Jag söker i första hand manliga assistenter. Jag gillar film, musik och går gärna på festivaler och konserter. Har bred musiksmak men lyssnar gärna på hårdrock och punk. Ett annat intresse är bilar, mc och t... Visa mer
Jag är en social, glad och positiv kille. Jag bor strax utanför Borås och är 53 år. Jag behöver förstärka mitt team med ytterligare personliga assistenteter. Jag behöver någon som kan hoppa in vid behov när ordinarie assistenter är sjuka eller lediga.
Jag söker i första hand manliga assistenter. Jag gillar film, musik och går gärna på festivaler och konserter. Har bred musiksmak men lyssnar gärna på hårdrock och punk. Ett annat intresse är bilar, mc och teknik.
Jag är rullstolsburen så dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att hjälpa mig i vardagen med till exempel personlig hygien och ut på olika aktiviteter. Du blir mina förlängda armar och ben.
Som person bör du vara ansvarstagande, ordningsam och flexibel. Har ni som söker erfarenhet från liknande arbete är det bra men inget krav. Är du händig är det ett plus. Körkort är ett krav. Skicka gärna med ett foto.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:  87,5% tjänst, Dygnspass 08-08 varav väntetid 23,40-06,00 Rullande tre veckors schema.  V 1 tisdag-onsdag och torsdag-fredag. V 2 Tisdag- onsdag och torsdag - fredag. V 3 Tisdag - onsdag och lördag - söndag.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. 

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig Assistent till kille i Olsfors

Ansök    Jan 24    Primacura AB    Personlig assistent
Vi söker assistenter till kille i Olsfors. Hans stora intresse är spela dataspel men tycker också om att umgås med sina assistenter. Ditt arbete innebär stöd för att få vardagen att fungera, vara behjälplig med personlig hygien, sondmatning, track, på- avklädning, hushållssysslor, läkarbesök mm. I hemmet finns katt och hund så du bör inte vara allergisk mot pälsdjur. Har du goda referenser inom omsorgen så är detta klart meriterande. Men det är inget måste... Visa mer
Vi söker assistenter till kille i Olsfors. Hans stora intresse är spela dataspel men tycker också om att umgås med sina assistenter. Ditt arbete innebär stöd för att få vardagen att fungera, vara behjälplig med personlig hygien, sondmatning, track, på- avklädning, hushållssysslor, läkarbesök mm. I hemmet finns katt och hund så du bör inte vara allergisk mot pälsdjur.
Har du goda referenser inom omsorgen så är detta klart meriterande. Men det är inget måste då personkemin går först.
Vi söker dig som är ansvarsfull, flexibel och positiv. Är du dessutom utbildad undersköterska eller har erfarenhet av sondmatning och track är det ett stort plus.
Du talar god svenska och ser ett stort värde till att hjälpa andra. Den personliga lämpligheten lägger vi störst vikt vid.
Arbetstider 7-20 och 20-7
Vi söker dig som vill ha en fast rad på schemat men även dig som vill jobba som vikarie.
Som anställd i Primacura har du kundens fokus och behov som mål och eftersträvar alltid efter att kunna ge den bästa omsorgen. Vi ser helst att du som söker, har tidigare erfarenhet inom vård och omsorg men framförallt att du har rätt inställning och viljan att lära.
För oss är det viktigt att du, likväl som kunden känner dig trygg när du påbörjar din anställning. Vi erbjuder därför bredvidgång med ordinarie personal till dess att du känner dig redo.
För att säkerställa kundens säkerhet och trygghet begär vi ett registerutdrag från dig som avses anställas, innan du får börja arbeta. Du beställer själv ett registerutdrag enligt LSS från polisen. Handläggningstiden kan vara upp till två veckor.
Skicka ditt CV och personliga brev till [email protected]
Behovet är omgående och intervjuer kommer ske löpande så skicka din ansökan redan idag.


Om oss
Primacura är ett etablerat assistansföretag som varit med sedan 2007 med huvudkontor på Druveforsvägen 32 i Borås, samt ett kontor i Kinna. Vi driver även två dagliga verksamheter, Primacura Media och Prima Hunddagis, båda lokaliserade ett stenkast från huvudkontoret i Borås.
Vi är ett familjärt företag med ca. 250 medarbetare som värdesätter allas lika värde, där trivsel och tillhörighet är av största vikt. Vi drivs av ambitionen att goda relationer och tillgänglighet för våra kunder och anställda ska vara marknadens bästa. Vi arbetar nära tillsammans och det ska vara enkelt att nå oss på kontoret för att få svar på eventuella frågor så snabbt som möjligt. Vi har bra anställningsvillkor och det finns kollektivavtal som reglerar din anställning.
Välkommen till vårt team! Visa mindre

Bor du nära Bollebygd och vill jobba som personlig assistent?

Jag är en rullstolsburen kvinna som fyller 50 i år. Jag bor med man och katt ganska centralt i Bollebygd, så du kan inte vara allergisk mot katt.  Jag söker kvinnlig  personlig assistent. Vi har egen bil som du kör så det är viktigt att du har körkort. Du börjar som timanställd och om samarbetet fungerar fint, så kan tjänsten övergå till en visstidsanställning med tjänstgöringsgrad. Arbetstiderna är eftermiddag/kvällar och helger. Söker dig som är nogg... Visa mer
Jag är en rullstolsburen kvinna som fyller 50 i år. Jag bor med man och katt ganska centralt i Bollebygd, så du kan inte vara allergisk mot katt. 


Jag söker kvinnlig  personlig assistent. Vi har egen bil som du kör så det är viktigt att du har körkort. Du börjar som timanställd och om samarbetet fungerar fint, så kan tjänsten övergå till en visstidsanställning med tjänstgöringsgrad.

Arbetstiderna är eftermiddag/kvällar och helger.

Söker dig som är noggrann, ärlig och flexibel samt gärna har humor :) Det ingår träning i form av bassäng träning regelbundet så du måste känna dig bekväm med det. 

Det är ett krav att du är rökfri samt att du har referenser.

Kollektivavtal Kommunal - KFO. Lön enl överenskommelser.

Har du frågor om jobbet kan du kontakta mig på [email protected]

Jag börjar kalla till intervjuer inom kort så sök redan idag om du är intresserad.

Välkommen med din ansökan!

GIL arbetar utifrån att personer med funktionsnedsättningar är experter på sina behov och ska ha rätt till självbestämmande som andra. Det är med detta perspektiv som vi sedan 1989 samordnar personlig assistans. GIL har inget ekonomiskt vinstintresse. Visa mindre