Lediga jobb som Personlig assistent i Borås

Se lediga jobb som Personlig assistent i Borås. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Borås som finns hos arbetsgivaren.

8-årig flicka söker personlig assistent

Ansök    Nov 24    Jengla Omsorg AB    Personlig assistent
Vi söker dig som är lyhörd, ansvarsfull och bra på att läsa av situationer och som kan anpassa dig efter flickans dagsform. Har du erfarenhet av autismverksamhet eller arbete med beteendevariationer är det meriterande men inget krav.  Din arbetsplats är i en familj boende i hus i Borås. Familjen består av mamma, pappa och lillebror, som gillar friluftsliv. Som assistent skapar du en aktiv fritid för flickan efter hennes skoldag, framför allt gillar hon at... Visa mer
Vi söker dig som är lyhörd, ansvarsfull och bra på att läsa av situationer och som kan anpassa dig efter flickans dagsform. Har du erfarenhet av autismverksamhet eller arbete med beteendevariationer är det meriterande men inget krav.

 Din arbetsplats är i en familj boende i hus i Borås. Familjen består av mamma, pappa och lillebror, som gillar friluftsliv. Som assistent skapar du en aktiv fritid för flickan efter hennes skoldag, framför allt gillar hon att läsa bok, lyssna och dansa till musik, vara på lekplats och åka på utflykter. Dina arbetsuppgifter är att:

- Ge ständig tillsyn, vilket även innebär att ligga steget före och planera och förutse händelseförlopp.

- Tolka hennes kroppsspråk, mimik och läten och hjälpa henne med kommunikation.

- Hjälpa henne med hygien, klädsel, blöjbyten, toaletträning, mediciner och måltider.

 

Fast tjänst på 50%.

Arbetstider mellan cirka kl 13-17 vardagar med möjlighet till utökad tid på kvällar och helger.

Tillträde 3 januari, eller tidigare efter överrenskommelse. 

Vamt välkommen med din ansökan. Bifoga personligt brev och CV. Intervjuer sker löpande.

Vi kommer att begära in utdrag ur belastningsregistret.

Vi frågor kontakta Anders på telefon 0723-13 02 16.


Jengla Omsorg är en assistansanordnare med uppdrag i hela landet med kontor i Malmö, Stenungsund, Borås, Stockholm och Säffle. Vi grundades ur ett personligt engagemang att värna och utveckla stöd till personer med funktionsnedsättningar. Verksamheten består i dagsläget av två inriktningar. Huvudverksamheten är att anordna assistans åt våra uppdragsgivare med hög kvalitet vilket skall säkerställas med självbestämmande, transparens, löpande utbildning och handledning. Vår andra verksamhetsgren är att sprida kunskap om NPF, LSS och rättigheter för funktionsnedsatta. Vi erbjuder föreläsningar, utbildningar och handledning till myndigheter, BUP, LSS-verksamheter, anhöriga och assistenter. Visa mindre

Personlig assistent sökes

Ansök    Nov 24    Alma Assistans AB    Personlig assistent
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokalkontor i Jönköping. Vi på Alma assistans söker en eller flera tim.vikarier. Det är viktigt att du har öga för vad som skall göras men också ett hjärta när du gör det. Vi söker dig/er med kör... Visa mer
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokalkontor i Jönköping.

Vi på Alma assistans söker en eller flera tim.vikarier.
Det är viktigt att du har öga för vad som skall göras men också ett hjärta när du gör det. Vi söker dig/er med körkort då vår kund har en bil som assistenterna får köra.
Kunden kräver all omvårdnadshjälp. Älskar att hitta på saker samt amerikanska bilar. Kunden kan också vara vid sin dator och där vill den få vara ifred och då är det viktigt att du ser vad som behöver göras i hemmet.
Kunden bor själv i lägenhet i Borås och har assistans hela dygnet med jour. Passen ser olika ut då det även är en del dubbelassistans.

Krav:
* Tydlig svenska - Då kunden har svårt att förstå och uppfatta är det viktigt att du talar tydligt.
* B - Körkort Visa mindre

Personliga Assistenter sökes för extra arbete och sommar arbete

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand. Du kanske är student vill arbeta extra och sommaren eller vill jobba lite utöver ditt ordinarie jobb. Vem är jag: Jag är en tjej inne i 16e året som nu söker personliga assistenter som kan tän... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.

Du kanske är student vill arbeta extra och sommaren eller vill jobba lite utöver ditt ordinarie jobb.

Vem är jag: Jag är en tjej inne i 16e året som nu söker personliga assistenter som kan tänka sig arbeta extra och även på sommaren.

Jag har ett rörelsehinder sitter i rullstol, har epilepsi och lite annat i bandaget. Mitt omvårdnadsbehov är stort, behöver hjälp med allt i vardagen, ex träning, matning, kommunicera. För att kommunicera använder jag mig av mina bilder och en dator. På dagarna går jag i skolan och på fritiden tycker jag om när det händer roliga saker.

Tjänsten: Söker nu kvinnliga assistenter som är intresserade av en timanställning. Arbetstiderna är förlagda på vardagskvällar och helger. Under helger kan dagtid förekomma. Nattpass kan bli aktuella när du jobbat ett tag och kommit in i rutinerna. 

Lön efter överenskommelse.

Arbetgivare: GIL

Arbetsplats: Borås med omnejd 

Intervjuer hålls löpande så tveka inte med att söka!

Utdrag från beslastningsregistret behövs. 

Ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Charmig 5-årig pojke söker personliga assistenter i Borås!

Ansök    Nov 22    Humana AB    Personlig assistent
Vi söker dig som är lekfull, påhittig, initiativtagande, ansvarsfull, lyhörd och flexibel. Erfarenhet av liknande arbete är inte ett krav, vi går mer på personlig lämplighet och personkemi.  Om arbetet: Din arbetsplats är där pojken befinner sig, utgångspunkten är hans hem utanför Borås. Du kommer också följa med på fritidsaktiviteter och utflykter. Arbetet kan innebära resor med övernattning.  Pojken älskar att bada och att läsa böcker. Familjen som bes... Visa mer
Vi söker dig som är lekfull, påhittig, initiativtagande, ansvarsfull, lyhörd och flexibel. Erfarenhet av liknande arbete är inte ett krav, vi går mer på personlig lämplighet och personkemi. 

Om arbetet:
Din arbetsplats är där pojken befinner sig, utgångspunkten är hans hem utanför Borås. Du kommer också följa med på fritidsaktiviteter och utflykter. Arbetet kan innebära resor med övernattning. 

Pojken älskar att bada och att läsa böcker. Familjen som består av pappa, mamma, storebror och lillasyster är en aktiv familj som gillar träning och friluftsliv. Katter och höns finns i hemmet.

Du kommer hjälpa pojken med lek, aktivering, kommunikation, rörelse, förflyttningar, mat, medicinering och hygien. Arbetet innebär en del lyft så du behöver ha en god fysik. Kommunicering sker med tecken, bilder, kroppsspråk och ljud.

Körkort och tillgång till bil är ett måste för att du ska kunna ta dig till och från ditt arbete, då det saknas kommunala färdmedel. Restid med bil cirka 20 minuter från Borås eller Kinna.
Rökfri
Simkunnig
Ej allergisk mot djur
Kan följa med vår kund och hans familj på veckolång resor
God svenska i tal och skrift.

Vi erbjuder både interna och externa utbildningar. Även friskvårdsbidrag. 

Arbetstid:
Arbetet är förlagt till dag, kväll och varannan helg (ej natt). Tjänsten är på 90% med möjlighet att jobba extra. Tillträde efter överenskommelse. Anställningsform SLUV (så länge uppdraget varar). 
Vi söker också dig som vill jobba som timvikarie när ordinarie personal är ledig eller sjuk. 
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut så vänta inte med din ansökan.
Utdrag ur belastningsregistret är ett krav eftersom pojken är minderårig. Det tar ett par veckor för utdraget att komma så beställ det gärna direkt så du har det tillgängligt vid en eventuell intervju.
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Assistent till 3 årig pojke

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Lolis behöver en ny assistent    En fast schema rad och möjlighet till fler timmar upp till 75 %  Tiderna varierar och man behöver kunna jobba både dag/kväll och natt.   Lo är nyss fyllda 3 och h... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Lolis behöver en ny assistent 
 
En fast schema rad och möjlighet till fler timmar upp till 75 % 
Tiderna varierar och man behöver kunna jobba både dag/kväll och natt.
 
Lo är nyss fyllda 3 och har bla CP, EP, CVI och IF och behöver hjälp med allt i sin vardag.
Erfarenhet är ett + men det viktigaste är att man har en trygg famn då Lo trivs bäst i famnen, men även att få utforska världen och hitta på roliga saker! 
 
Du behöver vara lugn men samtidigt ha barnasinnet kvar och kunna ta egna initiativ till att hitta på saker tillsammans med Lo.
 
Tjej eller kille spelar ingen roll så länge du behärskar det svenska språket flytande då Lo inte har någon syn och därav är beroende av tydlig kommunikation då hans hörsel är hans främsta sinne för kommunikation. GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent- Dagtid

Ansök    Nov 19    Jengla Omsorg AB    Personlig assistent
Vill du arbeta dagtid som personlig assistent? Vi erbjuder dig en givande arbetsplats.   Vi söker en assistent som brinner för vård och omsorg. Här hos oss ska vi tillsammans engageras, hjälpas  åt och ta fram den bästa vardagen åt vår uppdragsgivare. Mannen sitter i rullstol och behöver stöd och service i det mesta. Här blir du den förlängda armen och stöd utav motivation och uppmuntran till vardagliga rutiner.  Promenader är en viktig del utav vardag... Visa mer
Vill du arbeta dagtid som personlig assistent? Vi erbjuder dig en givande arbetsplats.

 

Vi söker en assistent som brinner för vård och omsorg. Här hos oss ska vi tillsammans engageras, hjälpas  åt och ta fram den bästa vardagen åt vår uppdragsgivare.

Mannen sitter i rullstol och behöver stöd och service i det mesta. Här blir du den förlängda armen och stöd utav motivation och uppmuntran till vardagliga rutiner. 

Promenader är en viktig del utav vardagen, så därför är det också viktigt att du är bekväm i att vara ute i friska luften oavsett väder och att du tycker om att vara aktiv.

Vem är du mer?


• Lugn- Ibland kan vardagen vända hastigt, och då krävs det att du är en lugn person som kan hantera förändringar.
• Trygg i dig själv- Eftersom arbetet kräver fokus, så måste du vara säker i dig. Vi utbildar dig och gör allt vi kan ifrån vår sida.
• Positiv- Då detta annars smittas av på uppdragsgivaren.

 

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet utav personlig assistans eller liknande vård och omsorgsarbete. Undersköterska är önskvärt men inget krav.

 

Vänta inte med att skicka in ditt cv, personlig brev eller frågor rörande tjänsten. Vi väntar på dig!


Jengla Omsorg är en assistansanordnare med uppdrag i hela landet med kontor i Malmö, Stenungsund, Borås, Stockholm och Säffle. Vi grundades ur ett personligt engagemang att värna och utveckla stöd till personer med funktionsnedsättningar. Verksamheten består i dagsläget av två inriktningar. Huvudverksamheten är att anordna assistans åt våra uppdragsgivare med hög kvalitet vilket skall säkerställas med självbestämmande, transparens, löpande utbildning och handledning. Vår andra verksamhetsgren är att sprida kunskap om NPF, LSS och rättigheter för funktionsnedsatta. Vi erbjuder föreläsningar, utbildningar och handledning till myndigheter, BUP, LSS-verksamheter, anhöriga och assistenter. Visa mindre

Personlig assistent sökes till positiv kvinna i Borås

Hej, Nu söker vi en kvinnlig personal till en fast tjänst på ca.95% inom personlig assistans i Borås. Uppdraget gäller en positiv kvinna i medelåldern. Arbetspassen är i form av dygnspass med sovande jour. Arbetet innebär att vara henne behjälplig med det mesta som kan uppkomma i vardagen såsom aktiviteter, matlagning, hushållssysslor och personlig omvårdnad. Du som söker skall vara positiv, ha god hand med barn, ansvarstagande, social och lyhörd. En del ... Visa mer
Hej,
Nu söker vi en kvinnlig personal till en fast tjänst på ca.95% inom personlig assistans i Borås.
Uppdraget gäller en positiv kvinna i medelåldern.
Arbetspassen är i form av dygnspass med sovande jour.
Arbetet innebär att vara henne behjälplig med det mesta som kan uppkomma i vardagen såsom aktiviteter, matlagning, hushållssysslor och personlig omvårdnad.
Du som söker skall vara positiv, ha god hand med barn, ansvarstagande, social och lyhörd.
En del lyft förekommer.
Erfarenhet inom vård, omsorg, personlig assistans är meriterande men inget krav då personlig lämplighet värdesätts högst.
Rökfri personal önskas.
Intervjuer sker omgående och löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan till:
[email protected]
Märk ansökan med BORÅS Visa mindre

Personlig assistent till rullstolsbunden kille i 39-årsåldern

Ansök    Nov 18    Jengla Omsorg AB    Personlig assistent
En 39-årig kille i Borås med intressen som film serier, gaming och kortare utflykter söker förlängda armar och ben. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att underlätta vardagen för honom. Som person bör du vara social, lyhörd och flexibel. Det krävs att du är engagerad och tar egna initiativ samtidigt som du har respekt för kundens integritet och en förståelse att du ibland måste hålla dig i bakgrunden. Det viktigaste är att personkemin mellan dig och vå... Visa mer
En 39-årig kille i Borås med intressen som film serier, gaming och kortare utflykter söker förlängda armar och ben. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att underlätta vardagen för honom.

Som person bör du vara social, lyhörd och flexibel. Det krävs att du är engagerad och tar egna initiativ samtidigt som du har respekt för kundens integritet och en förståelse att du ibland måste hålla dig i bakgrunden.

Det viktigaste är att personkemin mellan dig och vår kund stämmer.

Vi söker dig som kan arbeta extra som tim/behovsanställd.


Jengla Omsorg är en assistansanordnare med uppdrag i hela landet med kontor i Malmö, Stenungsund, Borås, Stockholm och Säffle. Vi grundades ur ett personligt engagemang att värna och utveckla stöd till personer med funktionsnedsättningar. Verksamheten består i dagsläget av två inriktningar. Huvudverksamheten är att anordna assistans åt våra uppdragsgivare med hög kvalitet vilket skall säkerställas med självbestämmande, transparens, löpande utbildning och handledning. Vår andra verksamhetsgren är att sprida kunskap om NPF, LSS och rättigheter för funktionsnedsatta. Vi erbjuder föreläsningar, utbildningar och handledning till myndigheter, BUP, LSS-verksamheter, anhöriga och assistenter. Visa mindre

Personlig assistent åt en man med neurologisk funktionsnedsättning

Ansök    Nov 19    Borås kommun    Personlig assistent
Sociala omsorgsförvaltningen arbetar enligt Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade. Förvaltningen sysselsätter cirka 1000 personer. Funktionshinderverksamheten i Borås Stad syftar till att personer med varaktiga och betydande funktionsnedsättningar ska få möjlighet att i största möjliga utsträckning leva som andra. Individuell bedömning av personens behov och ett individuellt bemötande i omsorgen är viktigt för ett självständigt liv. ... Visa mer
Sociala omsorgsförvaltningen arbetar enligt Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade. Förvaltningen sysselsätter cirka 1000 personer.

Funktionshinderverksamheten i Borås Stad syftar till att personer med varaktiga och betydande funktionsnedsättningar ska få möjlighet att i största möjliga utsträckning leva som andra. Individuell bedömning av personens behov och ett individuellt bemötande i omsorgen är viktigt för ett självständigt liv.


Sociala omsorgsförvaltningen erbjuder dig ett arbete där du får en unik möjlighet att göra skillnad i en annan människas liv!

I ditt nästa arbete som personlig assistans kommer du bidra till att mannen får en meningsfull vardag, som präglas av delaktighet och får leva ett fullgott liv trots sin neurologiska funktionsnedsättning. Att arbeta som personlig assistent innebär att du skall medverka till att mannen, i så hög utsträckning som möjligt, får bibehålla sina funktioner han har idag. Du måste därför vara lyhörd för dennes behov, vara beredd att satsa på ett arbete som kräver stort engagemang.

Arbetet som personlig assistent är varierande men består i huvudsak av sådana sysslor som förekommer i ett hem samt att vara behjälplig med personlig omvårdnad. I arbetsuppgifterna ingår även att vara ett stöd i mannens övriga aktiviteter i vardagen, så som promenader och fritidsintressen.


Du har vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller annan likvärdig utbildning. Det är meriterande om du här tidigare erfarenhet av att arbeta som personlig assistent. Gärna med personer med neurologiska funktionsnedsättningar. Arbetet kräver god fysik och utifrån brukarens behov ser vi gärna manliga sökanden. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Som person ska du vara en positiv och ansvarstagande person. Därutöver behöver du vara social, flexibel och ha ett allmänt gott omdöme.

Anhöriga är delaktiga i rekryteringen.
Förutom meningsfulla arbetsuppgifter och goda anställningsvillkor tar du som anställd i Borås stad del av samtliga förmåner som bland annat friskvårdsbidrag, fria bad i kommunens badanläggningar samt möjlighet till semesterväxling. Personalklubben Merkraft anordnar genom året flertalet aktiviteter såsom kajakpaddling, operaföreställningar och smyckeskurser för att nämna några.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Visa mindre

Personlig assistent till ung kille med autism

Vi söker dig som är en omtänksam, lyhörd, tålmodig person som har nära till sin lekfulla sida. Du behöver vara en person med kreativitet och som kan tänka utanför boxen. Det krävs att du är en positiv problemlösare som ser möjligheter istället för hinder. Det är viktigt att du kan vara fysiskt aktiv då arbetet innefattar bad, promenad, cykling m.m Vår kund är en busig 15 år gammal kille med autism som behöver stöttning och vägledning i sin vardag. Han har ... Visa mer
Vi söker dig som är en omtänksam, lyhörd, tålmodig person som har nära till sin lekfulla sida. Du behöver vara en person med kreativitet och som kan tänka utanför boxen. Det krävs att du är en positiv problemlösare som ser möjligheter istället för hinder.
Det är viktigt att du kan vara fysiskt aktiv då arbetet innefattar bad, promenad, cykling m.m
Vår kund är en busig 15 år gammal kille med autism som behöver stöttning och vägledning i sin vardag.
Han har svårigheter inom verbal kommunikation och interaktion med andra. Han är fysiskt aktiv och tycker om att bada, promenera, cykla men även att röra på sig inomhus. Det finns även stunder då han bara vill sitta still en längre period. Viktigt att du inte har lätt för att bli rastlös.
Viktigt i detta arbetet är att man är uppmärksam och kan växla mellan olika tempon. En stor del av ditt arbete är även att ha god tillsyn till vår kund då han är väldigt impulsiv och inte förstår varken konsekvenser eller risker.
Arbetet innebär att följa kunden i sin vardag och hjälpa honom med det han själv inte klarar av att hantera. Ditt arbete innebär även att vara en pedagogisk vän som ger honom möjligheten att utvecklas inom de områden han har svårigheter med.
I arbetet med kunden jobbar vi inspirerat av Son-Rise. En pedagogik som bygger på lågaffektivt bemötande, acceptans och att man följer personens intresse för att genom det kunna skapa utmaningar för kunden som i sin tur ger möjlighet till utveckling.
Se gärna filmen i länken nedan innan du skickar in din ansökan.


https://www.youtube.com/watch?v=NeJUK-rXcyQ&t=15s
Tjänsten är en timanställning med chans till deltid. Visa mindre

Personliga assistenter sökes till fast tjänst till Borås 211117-

Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i ... Visa mer
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Solna men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Höör, Linköping, Kinna, Uddevalla, Karlstad och Visby.


 


 
 

Jag är en påhittig och aktiv kvinna. Bor strax utanför Borås. På grund av min funktionsvariation behöver jag hjälp i min vardag, både morgon och kväll av mina fina personliga assistenter.

Jag sitter i rullstol och behöver hjälp med det mesta i min vardag. Allt från social samvaro,personlig omvårdnad  till matlagning och hushållssysslor.

Jag gillar  trädgårdsskötsel,växter och musik.

Du som skall jobba med mig skall vara kvinna/ man, positiv och framåt. Du får gärna ha erfarenhet av att arbeta som personlig assistent eller inom vård, men det viktigaste är att vi trivs tillsammans. Du måste ha förståelse för min situation, och vara lyhörd för mina behov. Jag uppskattar även dig som är lugn, trygg i dig själv och ordningsam.

Jag vill att du tar arbetet som min assistent på allvar.

Hos mig arbetar man pass på ett rullande schema, där även arbete under helger ingår.

Lön enligt kollektivavtal.

Vi rekryterar löpande, vänta därför inte med din ansökan.I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

Personlig assistent till kvinna med autism. En tjänst 50%.

Ansök    Nov 18    Jengla Omsorg AB    Personlig assistent
Hej. Vi söker dig som vill arbeta med personer med särskilda behov. 1 fast tjänst på deltid ca 50%. Stora möjligheter att ta extra pass.    Vår kund är en kvinna/tjej på 36 år som har autism, synskada och en utvecklingsålder på 3-4 år. En charmig tjej som behöver mycket stöd i sin vardag. Hon bor i egen lägenhet och har daglig verksamhet på en bondgård 4 dagar/vecka. Hon behöver stöd i vardagens alla situationer, men är aktiv och delaktig i mycket. Hon g... Visa mer
Hej.

Vi söker dig som vill arbeta med personer med särskilda behov. 1 fast tjänst på deltid ca 50%. Stora möjligheter att ta extra pass.   

Vår kund är en kvinna/tjej på 36 år som har autism, synskada och en utvecklingsålder på 3-4 år. En charmig tjej som behöver mycket stöd i sin vardag. Hon bor i egen lägenhet och har daglig verksamhet på en bondgård 4 dagar/vecka. Hon behöver stöd i vardagens alla situationer, men är aktiv och delaktig i mycket. Hon gillar musik, att simma, promenader mm.

Kvalifikationer:

Endast kvinnlig sökande. God svenska i tal och skrift.

Du är:

Glad och positiv

Nyfiken och lyhörd

Trygg i dig själv och kan arbeta självständigt.

Besitter mycket tålamod och kan arbeta lågaffektivt.

Förstår vikten av att arbeta i ett team som jobbar mot ett gemensamt mål.

Erfarenhet av liknande arbete är meriterande, men personlig lämplighet är viktigast.

 

Arbetstider: Dygnspass med sovande jour, dagtid, kväll/natt. 

Lön: Individuell lönesättning. Kollektivavtal vårdföretagarna.

Övriga förmåner: Friskvårdsbidrag.

Start: Snarast efter överenskommelse

Rekrytering och intervjuer sker fortlöpande. Varmt välkommen med din ansökan. Bifoga personligt brev och CV.

Utdrag ur belastningsregistret kommer att begäras in. Förbered gärna detta.

Har du nyfiken eller har frågor kontakta Anders på 0723-13 02 16.


Jengla Omsorg är en assistansanordnare med uppdrag i hela landet med kontor i Malmö, Stenungsund, Borås, Stockholm och Säffle. Vi grundades ur ett personligt engagemang att värna och utveckla stöd till personer med funktionsnedsättningar. Verksamheten består i dagsläget av två inriktningar. Huvudverksamheten är att anordna assistans åt våra uppdragsgivare med hög kvalitet vilket skall säkerställas med självbestämmande, transparens, löpande utbildning och handledning. Vår andra verksamhetsgren är att sprida kunskap om NPF, LSS och rättigheter för funktionsnedsatta. Vi erbjuder föreläsningar, utbildningar och handledning till myndigheter, BUP, LSS-verksamheter, anhöriga och assistenter. Visa mindre

Personlig Assistent sökes!

Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistent! 7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996. 7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste personen i vårt företag.... Visa mer
Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistent!
7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996.
7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste personen i vårt företag.
Vi hjälper nu en av våra kunder att söka efter en lämplig personlig assistent. Den här tjejen är i tonåren och har ADHD/Autism. Hon går i skolan, gillar att rida, bada och vara med i funkisträning.
Om du är rätt person för jobbet så är du tålmodig och ödmjuk, är intresserad av dina medmänniskors välmående och har en stark drivkraft att vara till hjälp för en annan människa.
Arbetsplatsen är i flickans familj i Borås och som personlig assistent följer du med i allt som sker i vardagen.
Vi värdesätter dina personliga kvalifikationer som gör att just du kommer att kunna hjälpa flickan på bästa sätt.
Utdrag ur Polisens belastningsregister är ett krav, lämnas in om du blir uttagen till tjänsten.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till tonårig kille på LS Assistans

Ansök    Nov 16    Happyr AB    Personlig assistent
LS Assistans rekryterar: Personlig assistent till tonårig kille LS Assistans har som mål att alltid ge god omsorg, samt vara ett föredöme och ledande i branschen. Vi ser personalen som en långsiktig investering. Medarbetare som trivs, blir sedda och är delaktiga i vår verksamhet är för oss vår viktigaste resurs. Personal som får utbildning, bra anställningsförhållanden och god lön gör ett bättre arbete. Framgång hos oss mäter vi genom goda omsorgsinsat... Visa mer
LS Assistans rekryterar: Personlig assistent till tonårig kille


LS Assistans har som mål att alltid ge god omsorg, samt vara ett föredöme och ledande i branschen. Vi ser personalen som en långsiktig investering. Medarbetare som trivs, blir sedda och är delaktiga i vår verksamhet är för oss vår viktigaste resurs. Personal som får utbildning, bra anställningsförhållanden och god lön gör ett bättre arbete. Framgång hos oss mäter vi genom goda omsorgsinsatser, trygghet och god livskvalité för såväl våra anställda som för våra kunder.

Vår personal består av människor med olika bakgrund, religioner och etnicitet. LS Assistans värnar om mångfald och ser detta som något som stärker företaget och våra insatser.
LS Assistans grundades 2011 i Umeå och har verksamhet i hela Sverige. Vi är ett norrländskt familjeföretag som levererar personlig assistans med hög kvalitet. Vi drivs av en stark värdegrund och jobbar med snabba, enkla beslutsvägar.

Vårt mål är att tillgodose varje kunds individuella och specifika behov. Vi vill vara ett föredöme och ledande i branschen. Vi arbetar medvetet för jämställdhet, delaktighet och mångfald för att värna om individens olika behov och genom detta kunna ge bästa möjliga assistans.

Vi ser personalen som en långsiktig investering. Medarbetare som trivs, blir sedda och är delaktiga i vår verksamhet är för oss vår viktigaste resurs. Som anställd hos oss får du utbildning, bra anställningsförhållanden och god lön.

Vi erbjuder dig ett viktigt jobb där din vilja och ditt engagemang är avgörande för assistansens kvalitet.

Jag är en 12-årig kille som söker fler duktiga assistenter som vill jobba hos mig. Jag har en medel-svår utvecklingsstörning och nedsatt syn och hörsel. Därför är det toppen om du kan teckenspråk då jag kommunicerar med både tal och tecken, annars är det positivt om du vill lära dig för jag är rätt grym på att visa.

Jag är en glad och positiv kille som är rätt charmig om jag får säga det själv, jag gillar att vara aktiv men kan vara väldigt envis och har en vilja av stål, så du måste kunna bemöta det. Att sparka boll och vara utomhus är något jag gillar oavsett väder, så du måste ha kläder efter väder. Jag tror att allting är möjlig och ser aldrig några hinder eller begränsningar, så du får gärna ha samma syn på livet som jag.

Jag vill gärna ha en assistent som tycker om att jobba med barn, som är lekfull och vill hitta på roliga saker tillsammans med mig. Mina assistenter hjälper mig i vardagen och är med mig på skolan. De hjälper mig även att hålla koll på mitt blodsocker så det är bra om du har stickvana och erfarenhet av PEG. För mig är det viktigast hur du är som person, att vi klickar och att du är positiv, flexibel och kreativ.

Jag bor med min familj ungefär 1 mil utanför Borås, så du behöver ha körkort och egen bil för att ta dig hem till mig. Vi har både katt och fågel, så du får inte vara allergisk. Då du jobbar nära mig och personer i min familj är allergiska mot både rökning och parfym så utgår jag ifrån att du inte röker och kan tänka dig att avstå från att använda parfym på jobbet.

Om tjänsterna:
Vi söker personal till ett vikariat på 70 %, där arbetstiderna är förlagda på kvällar och nätter.

Start från 2021-11-15 t.o.m. 2022-10-01. Inskolning sker från 2021-11-01 enligt överenskommelse.

Möjlighet till mer arbete finns i samband med ledigheter och sjukdom. Resor kan förekomma i tjänsten.

Då detta är arbete med barn, kommer vi att efterfråga utdrag från belastningsregistret. Visa mindre

Fartfylld assistent till 15åring med autism i Ulricehamnområdet

Ansök    Nov 16    Jengla Omsorg AB    Personlig assistent
Personlig assistent med körkort och bil sökes till en aktiv och glad kille på 15 år  Den vi söker ska ha kunskapen och förmågan att ligga några steg före ”arbeta här och nu” samt veta hur viktigt det är med struktur för att underlätta i hans vardag. Du jobbar med ett lågaffektivt bemötande och sätter alltid hans behov i focus.  Dina intressen får gärna ligga i fiske skog/natur, fotboll, stora som små traktorer, djur, utflykter Arbetsbeskrivning: Du arb... Visa mer
Personlig assistent med körkort och bil sökes till en aktiv och glad kille på 15 år 

Den vi söker ska ha kunskapen och förmågan att ligga några steg före ”arbeta här och nu” samt veta hur viktigt det är med struktur för att underlätta i hans vardag. Du jobbar med ett lågaffektivt bemötande och sätter alltid hans behov i focus. 

Dina intressen får gärna ligga i fiske skog/natur, fotboll, stora som små traktorer, djur, utflykter

Arbetsbeskrivning:

Du arbetar mestadels med kunden utanför hemmet, du behöver ha möjlighet att ta med dig honom hem och du planerar ditt pass för tex aktiviteter, måltider mm.

Du kommer även arbeta i kundens hem under vissa tider av ditt pass.

Vi söker:

2 Timanställda men även fast personal för framtiden kan du starta omgående så är det ett plus

Arbetstider:

Kvällar kl 14-20

Helger dygnspass

Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan. 

Beställ utdrag ur belastningsregistret då det kommer krävas ifall du går vidare i processen


Jengla Omsorg är en assistansanordnare med uppdrag i hela landet med kontor i Malmö, Stenungsund, Borås, Stockholm och Säffle. Vi grundades ur ett personligt engagemang att värna och utveckla stöd till personer med funktionsnedsättningar. Verksamheten består i dagsläget av två inriktningar. Huvudverksamheten är att anordna assistans åt våra uppdragsgivare med hög kvalitet vilket skall säkerställas med självbestämmande, transparens, löpande utbildning och handledning. Vår andra verksamhetsgren är att sprida kunskap om NPF, LSS och rättigheter för funktionsnedsatta. Vi erbjuder föreläsningar, utbildningar och handledning till myndigheter, BUP, LSS-verksamheter, anhöriga och assistenter. Visa mindre

Personlig Assistens Sökes i Bollebygd (Töllsjö)

Jag är en man på 51 år som bor i Töllsjö i Bollebygds kommun. Jag behöver nu utöka min assistansgrupp och söker dig som vill jobba på rullande schema, dagspass kl. 9-17.30 samt kväll/natt 20-07:00. Alla timmar är vakna och du kommer att variera mellan dag och nattpassen. Mina intressen är att se på film och sport, lyssna på musik samt gå på konsert och teater. Du kommer att vara med och assistera mig i vardagens alla sysslor. Angående förflyttning så kan ... Visa mer
Jag är en man på 51 år som bor i Töllsjö i Bollebygds kommun. Jag behöver nu utöka min assistansgrupp och söker dig som vill jobba på rullande schema, dagspass kl. 9-17.30 samt kväll/natt 20-07:00. Alla timmar är vakna och du kommer att variera mellan dag och nattpassen.

Mina intressen är att se på film och sport, lyssna på musik samt gå på konsert och teater. Du kommer att vara med och assistera mig i vardagens alla sysslor. Angående förflyttning så kan jag gå själv kortare sträckor.

Du som söker bör var en social person. För mig är det viktigt att du är lugn, trygg och empatisk. Du behöver förstå samt själv tala flytande svenska så att du kan ta emot mina muntliga instruktioner.

Körkort är ett krav då det ingår att köra min bil i arbetet. Du behöver även egen bil för att kunna ta dig till arbetsplatsen. Utöver detta ser jag gärna att du är rökfri, har god fysik och erfarenhet att hantera manuell rullstol på ett säkert sätt. Har du tidigare arbetserfarenhet inom ett vårdyrke är det ett stort plus!

Du börjar först på timanställning och om vårt samarbete fungerar bra går tjänsten över till en visstidsanställning så länge uppdraget varar. Det finns lediga tjänster på antingen 80% eller 50%.

Söker också efter timvikarier :)

Arbetsgivaren är GIL. Kollektivavtal Kommunal–Fremia.

Lön enligt överenskommelse.

OBS! Du söker jobbet på gil.se/jobba Visa mindre

Personlig assistent till yngre kille

Ansök    Nov 11    L&S Assistans AB    Personlig assistent
Jag är en 13-årig kille som söker fler duktiga assistenter som vill jobba hos mig. Jag har en medel-svår utvecklingsstörning och nedsatt syn och hörsel. Jag kommunicerar med både tal och tecken. Har du inte tidigare erfarenhet av teckenspråk, så kan jag lära dig. Jag är en glad och positiv kille. Jag gillar att vara aktiv och vara utomhus oavsett väder, så det är viktigt att du delar detta intresse. För mig är det viktigast hur du är som person, att vi kli... Visa mer
Jag är en 13-årig kille som söker fler duktiga assistenter som vill jobba hos mig. Jag har en medel-svår utvecklingsstörning och nedsatt syn och hörsel. Jag kommunicerar med både tal och tecken. Har du inte tidigare erfarenhet av teckenspråk, så kan jag lära dig.
Jag är en glad och positiv kille. Jag gillar att vara aktiv och vara utomhus oavsett väder, så det är viktigt att du delar detta intresse. För mig är det viktigast hur du är som person, att vi klickar och att du är positiv, flexibel och kreativ.
Mina assistenter hjälper mig i vardagen och är med mig på skolan. I arbetet som min assistent hjälper du mig att hålla koll på mitt blodsocker och min sondmatning. Tidigare erfarenhet är meriterande men inget krav.
Jag bor med min familj ungefär 1 mil utanför Borås, så du behöver ha körkort och egen bil för att ta dig hem till mig. Vi har både katt och fågel, så du får inte vara allergisk. På grund av allergier i familjen utgår jag ifrån att du inte röker och kan tänka dig att avstå från att använda parfym på jobbet.
Om tjänsterna:
Vi söker personal till en fast tjänst på 55 %, där arbetstiderna är förlagda på dagtid eller kvällar (genomsnitt 3 pass per vecka). Möjlighet till mer arbete finns i samband med ledigheter och sjukdom.
Resor kan förekomma i tjänsten i samband med skollov.
Då detta är arbete med barn, kommer vi att efterfråga utdrag från belastningsregistret.
Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Om LS Assistans
LS Assistans grundades 2011 i Umeå och har verksamhet i hela Sverige. Vi är ett norrländskt familjeföretag som levererar personlig assistans med hög kvalitet. Vi drivs av en stark värdegrund och jobbar med snabba, enkla beslutsvägar.
Vårt mål är att tillgodose varje kunds individuella och specifika behov. Vi vill vara ett föredöme och ledande i branschen. Vi arbetar medvetet för jämställdhet, delaktighet och mångfald för att värna om individens olika behov och genom detta kunna ge bästa möjliga assistans.
Vi ser personalen som en långsiktig investering. Medarbetare som trivs, blir sedda och är delaktiga i vår verksamhet är för oss vår viktigaste resurs. Som anställd hos oss får du utbildning, bra anställningsförhållanden och god lön.
Vi erbjuder dig ett viktigt jobb där din vilja och ditt engagemang är avgörande för assistansens kvalitet. Visa mindre

Är du min nya grymma timvikarie?

Ansök    Nov 12    Atlas Assistans AB    Personlig assistent
Söker du ett meningsfullt extrajobb? Studerar du och behöver dryga ut kassan lite under tiden? Eller jobbar du kanske deltid och behöver lite omväxling ibland? Jag har en fantastisk assistentgrupp, men ibland är ju även den bästa sjuk eller borta av annan anledning. Det är då du kommer in i bilden! Passen ligger dygnsvis kl. 08.30-08.30 ink sovande jour. Långa pass = mycket ledigt. Perfekt för dig som gör annat på sidan av. Som timvikarie kommer du bli ... Visa mer
Söker du ett meningsfullt extrajobb? Studerar du och behöver dryga ut kassan lite under tiden? Eller jobbar du kanske deltid och behöver lite omväxling ibland?
Jag har en fantastisk assistentgrupp, men ibland är ju även den bästa sjuk eller borta av annan anledning. Det är då du kommer in i bilden!

Passen ligger dygnsvis kl. 08.30-08.30 ink sovande jour. Långa pass = mycket ledigt. Perfekt för dig som gör annat på sidan av.
Som timvikarie kommer du bli tillfrågad om pass, planerade som oplanerade när mina ordinarie assistenter tex är sjuka eller har semester.

Jag är en kvinna, boende i Borås som sitter i rullstol/permobil. Jag arbetsleder själv, du är mina armar och ben. Din arbetsplats är där jag befinner mig, såväl i hemmet, på jobbet eller ute på stan.
Stämmer följande in på dig?

• Du har lätt för att ta och följa instruktioner
• Kvinna +18 år och uppåt
• Prata och förstå svenska obehindrat i tal och skrift.
• Ser arbetet som personlig assistent som ett serviceyrke
• Flexibel med arbetstider
• Bra fysik, inga problem med nacke, axlar eller rygg.
• Vara bekväm med att hålla dig i bakgrunden när det krävs.
• Körkort och bil (om du inte bor centralt i Borås)
• Inga allergier som påverkar din arbetsförmåga

Låter detta intressant?
Tillsammans med din ansökan skickar du med CV och Personligt brev. Du ska kunna uppge 2 ref. på begäran.
Jag ser fram emot att höra från dig, varmt välkommen med din ansökan! Rekrytering sker fortlöpande. Visa mindre

Personlig Assistent - Olsfors

Ansök    Nov 4    Primacura AB    Personlig assistent
Primacura söker assistent till en 26-årig kille. Har du goda referenser inom omsorgen så är detta klart meriterande. Men det är inget måste då personkemin går först och vi ser gärna att du delar kundens intresse för bl a dator, spel, komma ut på olika aktiviteter. Ditt jobb innebär stöd för att få vardagen att fungera, vara behjälplig med personlig hygien, sondmatning, trach vård, av- påklädning, omvårdnad, hushållssysslor, läkarbesök. Vi söker dig som är... Visa mer
Primacura söker assistent till en 26-årig kille. Har du goda referenser inom omsorgen så är detta klart meriterande. Men det är inget måste då personkemin går först och vi ser gärna att du delar kundens intresse för bl a dator, spel, komma ut på olika aktiviteter.
Ditt jobb innebär stöd för att få vardagen att fungera, vara behjälplig med personlig hygien, sondmatning, trach vård, av- påklädning, omvårdnad, hushållssysslor, läkarbesök.
Vi söker dig som är ansvarsfull, flexibel och positiv. Katt och hund finns i hemmet så du bör inte ha allergier. Är du dessutom utbildad undersköterska eller har erfarenhet av sondmatning och trach är det ett stort plus.
Du talar god svenska och ser ett stort värde till att hjälpa andra. Den personliga lämpligheten lägger vi störst vikt vid.
Arbetstiderna är varierande alla dagar i veckan och fördelade dag, kväll och vaken natt .
Vi söker dig som vill ha en fast rad på schemat men även dig som vill jobba som vikarie.
Primacura AB är ett etablerat företag som funnits i Borås med omnejd sedan 2007. Vi har bra anställningsvillkor och det finns kollektivavtal som reglerar din anställning. Visa mindre

Personlig assistent

Ansök    Nov 10    Borås kommun    Personlig assistent
Sociala omsorgsförvaltningen arbetar enligt Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade. Förvaltningen sysselsätter cirka 1000 personer. Funktionshinderverksamheten i Borås Stad syftar till att personer med varaktiga och betydande funktionsnedsättningar ska få möjlighet att i största möjliga utsträckning leva som andra. Individuell bedömning av personens behov och ett individuellt bemötande i omsorgen är viktigt för ett självständigt liv. ... Visa mer
Sociala omsorgsförvaltningen arbetar enligt Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade. Förvaltningen sysselsätter cirka 1000 personer.
Funktionshinderverksamheten i Borås Stad syftar till att personer med varaktiga och betydande funktionsnedsättningar ska få möjlighet att i största möjliga utsträckning leva som andra. Individuell bedömning av personens behov och ett individuellt bemötande i omsorgen är viktigt för ett självständigt liv.


Sociala omsorgsförvaltningen erbjuder dig ett arbete där du får en unik möjlighet att göra skillnad i en annan människas liv!
Vi söker nu en personlig assistent till en kvinna. Assistansen är dygnet runt med dubbelbemanning, veckans alla dagar.

Som personlig assistent skall du finnas med i vardagen. Att arbeta som personlig assistent innebär att du skall medverka till att kvinnan kan leva ett så fullgott liv som möjligt trots sin funktionsnedsättning. Arbetsuppgifterna är varierande men består i huvudsak av sådana sysslor som förekommer i ett hem samt att vara behjälplig med personlig omvårdnad. Du måste vara lyhörd för Kvinnans behov och vara beredd att satsa på ett arbete som kräver stort personligt engagemang. Kvinnan kommer själv att vara delaktig i rekryteringen.

Vi ser gärna att du gått vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Mycket meriterande är att har kunskaper om trach och ventilator. Vi ser gärna att du gått vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Mycket meriterande är att har kunskaper om trach och ventilator.

Vi söker dig som är ansvarsfull och lyhörd för brukares behov. Du behöver vara social och ha ett allmänt gott omdöme samt vara samarbetsvillig såväl mot brukare som kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Förutom meningsfulla arbetsuppgifter och goda arbetsvillkor tar du som anställd i Borås stad del av samtliga förmåner så som friskvårdsbidrag, fria bad i kommunens badanläggningar, gratis te/kaffe etc.

Rekryteringsprocessen pågår löpande under ansökningsperioden. Visa mindre

Vill du göra skillnad i någons liv? Ansök redan idag!

ÄR DU DEN GLADA OCH POSITIVA PERSON SOM GÄRNA JOBBAR MED MÄNNISKOR OCH SOM GÄRNA SER SIG I EN HJÄLPANDE ROLL SÅ ÄR DU RÄTT PERSON FÖR VÅR KUND SOM SÖKER NY ASSISTENT. VÅR KLIENT HAR EN VARDAG MED MYCKET OMSORG, TRÄNING. DU SOM SÖKER SKALL VARA AMBITIÖS OCH GENUINT INTRESSERAD AV ATT ARBETA MED ANDRA MÄNNISKOR LÅNGSIKTIGT. DU FÅR MED FÖRDEL ANSE ATT DU HAR FÖRMÅGAN ATT HELT NATURLIGT SMÄLTA IN I ETT REDAN BEFINTLIGT GLATT ARBETSTEAM ATT DU KAN ANPASSA TEMPO... Visa mer
ÄR DU DEN GLADA OCH POSITIVA PERSON SOM GÄRNA JOBBAR MED MÄNNISKOR OCH SOM GÄRNA SER SIG I EN HJÄLPANDE ROLL SÅ ÄR DU RÄTT PERSON FÖR VÅR KUND SOM SÖKER NY ASSISTENT. VÅR KLIENT HAR EN VARDAG MED MYCKET OMSORG, TRÄNING. DU SOM SÖKER SKALL VARA AMBITIÖS OCH GENUINT INTRESSERAD AV ATT ARBETA MED ANDRA MÄNNISKOR LÅNGSIKTIGT. DU FÅR MED FÖRDEL ANSE ATT DU HAR FÖRMÅGAN ATT HELT NATURLIGT SMÄLTA IN I ETT REDAN BEFINTLIGT GLATT ARBETSTEAM ATT DU KAN ANPASSA TEMPO OCH BEMÖTANDE OCH DU FÅR GÄRNA MED RESPEKT FÖR KLIENTENS EGEN VILJA OCH TEMPO GÄRNA VARA EN SPRUDLANDE POSITIV OCH IDÉRIK PERSON SOM GÄRNA TAR ANSVAR, ENTUSIASMERAR OCH HITTAR PÅ SAKER.
Dina arbetsuppgifter

En yngre rullstolsburen man söker nu, en assistent att komplettera hans team. Det är en mycket varierande och rolig tjänst med stor flexibilitet och frihet under ansvar där det viktigaste är personkemi och personlig lämplighet även om vår klient ser det som meriterande om du som söker har jobbat med vård och omsorg sedan tidigare på något sätt. Tjänsterna omfattar arbete både dag, kväll samt arbetspass varannan söndag. I arbetet ingår stort ansvar, du kommer under dubbelassistans tillsammans med en kollega att ta hand om vår kunds alla fysiska behov och vara rösten ut i samhället. En unik möjlighet att hjälpa en ung man forma sin vardag, sin framgång och framtid oavsett vilken funktion som klienten har, så passa på att bli så betydelsefull man kan bli och omfamna förtroendet om det är du som får det. Ansök NU!

Din profil

Arbetslivserfarenhet

Meriterande /Personlig assistent erfarenhet

Körkort

Övrigt

Arbetsplats

Din arbetsplats kommer att vara i kundens hem. Vi arbetar mycket noggrant för att arbeta fram teamkänslan och ligger nära både anställda och kunder för maximal trygghet, nöjdhet och trivsel. Tillsammans skall vi arbeta för att tillförsäkra kunden de goda levnadsvillkor som hen har rätt till och sörja för att kundens vilja tillmötesgås på ett sätt som gör att hen tvingas kompromissa så lite som möjligt med hur hen vill leva.

Om Frösunda Personlig assistans

Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

ÖVRIG INFORMATION
- Anställningsform: Personlig Assistent
- Omfattning: HELTID/DELTID
- Arbetstid: DAG/KVÄLL OCH HELG
- Tillträde: Enligt Överenskommelse


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 12/10- 2021

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: Albana Bajrami på 010 133 30 64 eller [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Glad och sprallig 9-årig tjej söker personlig assistent!

Ansök    Okt 28    Passal AB    Personlig assistent
Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation.På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växeroch vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlig... Visa mer
Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation.På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växeroch vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet attnå den visionen.

Nu söker vi dig som vill jobba som personlig assistent till en glad och sprallig 9-årig tjej i Borås. Hon bor med mamma och pappa och hennes tre äldre bröder. Hon älskar att bada, pyssla, titta på youtube, baka, spela spel, busa med bröderna samt åka på äventyr. Eftersom hon har en fysisk funktionsnedsättning och är rullstolsburen så behöver hon din hjälp för att kunna göra detta. Annat som du som assistent hjälper henne är är ståträning (efter program) samt stretchning.

Vi söker dig som är tålmodig, driven, kan ta egna initiativ, driven och som har barnasinnet kvar! Det är också viktigt att du är någotsånär flexibel med tiderna och kanske ha möjlighet att nån gång kunna åka iväg några dagar med kunden.
Du som söker behöver vara i  god fysik form eftersom man behöver kunna lyfta henne. Du måste också behärska svenska språket väl. Erfarenhet av teckenspråk är ett krav och det är även krav på körkort. 

Arbetetstider och omfattning:
Du jobbar ungefär varannan helg samt någon kväll ibland, troligtvis kommer det också att ges möjlighet till mer jobb under ex. sommarlov.

Passal erbjuder alla anställda utbildningar och friskvårdsbidrag. Tjänstens tillträde är omgående. Vi arbetar med löpande urval. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf 
 
Välkommen med din ansökan!
Ansvarig rekryterare: Linnéa Olsson 
Annonsens referensnummer: 1119 Visa mindre

Bemanningsansvarig varannan vecka

Ansök    Okt 29    Stil Assistans AB    Personlig assistent
22-årig högskolestuderande söker en personlig assistent 50-90% som är fullvacinerad mod Covid-19 STIL är en ideell förening av personer med funktionsvariation. Vi är dessutom en rikstäckande kooperativ assistansanordnare och drivs helt utan vinstintresse. I STIL ser vi personlig assistans som en mänsklig rättighet och ett verktyg för att leva det liv vi vill. Vi kallar det Independent Living. Vårt fokus ligger på hög kvalitet för våra medlemmar och våra pe... Visa mer
22-årig högskolestuderande söker en personlig assistent 50-90% som är fullvacinerad mod Covid-19
STIL är en ideell förening av personer med funktionsvariation. Vi är dessutom en rikstäckande kooperativ assistansanordnare och drivs helt utan vinstintresse. I STIL ser vi personlig assistans som en mänsklig rättighet och ett verktyg för att leva det liv vi vill. Vi kallar det Independent Living. Vårt fokus ligger på hög kvalitet för våra medlemmar och våra personliga assistenter och vårt mål är ett jämlikt medborgarskap. Välkommen att läsa mer om oss på www.stil.se

Nu söker jag en bemanningsansvarig som ansvarar för bemanningen jämn vecka. Bemanningsansvaret går ut på att Du ansvarar för att det finns personal som jobbar vid ev frånvaro, som akuta sjukluckor.  Då skickar du passet via aiai, som är sidan där schemat finns on-line, till alla och ev även ringer runt om det är kort varsel. Om du inte får tag i någon som kan ta passet får du själv jobba. För detta uppdrag får man 1000 kr extra i arvode i månaden. Det finns även en mobil som Du  kan låna och använda när det är din vecka och stänga av när det inte är din vecka eller så använder man sin privata. Du får stänga av kl 21-06 på natten och sätta på den på morgonen. Om du önskar kan tjänsten kombineras med fasta arbetspass udda veckor, på max 50%.


Själv är jag en aktiv 22-årig tjej som älskar djur, musik, skapa, läsa, laga mat och träna. Din arbetsplats är mest i stallet, på mina jobb eller hemma. Pluggar på distans on-line pga covid-19 pandemin. Jag rider flera gånger i veckan och sköter mina katter varje dag. Att gå promenader i skogen gillar jag också.

Därför kan du inte ha allergi och behöver god fysik. Körkort är ett plus! Du är bra på att hålla dig i bakgrunden och ge service, så att jag kan leva mitt liv. Extra viktigt som bemanningsansvarig är att vara flexibel och organiserad då du ofta får ändra dina privata planer då det blir extra sjukfrånvaro i dessa tider. 

Som sagt blir dina arbetstider varierande och kan innefatta även helg, kväll och natt. På natten har man 7,5h sovande jour och man får max arbeta fem nätter i månaden. När jag rider arbetar två assistenter. Arbetslaget består av fem till sju assistenter varav tre är ordinarie och resten timanställda. Jag anställer olika åldrar, kön och etnisk bakgrund.

STIL har både kollektivavtal och friskvårdsbidrag.


Jag vill även att Du skickar in från Polisens belastningsregister samt minst två referenser. https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/ Visa mindre

Personlig assistent sökes till Autistisk 23-årig kille i Tranemo kommun.

Fröken Fridas Assistans är ett litet och personligt assistansföretag med stor omsorg för våra anställda. Vi önskar engagerade och positiva medarbetare som brinner för att arbeta med människor. Fröken Fridas Assistans är ett litet och personligt assistansföretag med stor omsorg för våra anställda. Vi önskar engagerade och positiva medarbetare som brinner för att arbeta med människor. Vi söker nu en personlig assistent till en autistisk kille på 23 år.... Visa mer
Fröken Fridas Assistans är ett litet och personligt assistansföretag med stor omsorg för våra anställda. Vi önskar engagerade och positiva medarbetare som brinner för att arbeta med människor.

Fröken Fridas Assistans är ett litet och personligt assistansföretag med stor omsorg för våra anställda. Vi önskar engagerade och positiva medarbetare som brinner för att arbeta med människor.

Vi söker nu en personlig assistent till en autistisk kille på 23 år. Han är en glad och positiv kille med mycket humor vars störta intresse är datorer, så som Programmering och Spel men tycker även om och musik och bilturer.

Kunden bor i Tranemo kommun och har en egen lägenhet i anslutning till familjens hem och stor del av arbetstiden är förlagd till det privata hemmet. Familjen har djur och det är därför viktigt att du som assistent inte är allergisk mot pälsdjur. 

Du som söker bör vara en glad och humoristisk person med glimten i ögat. Tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent inom autismspektrumstörning är meriterande men inte ett krav. Det viktigaste är att du har rätt personlighet och attityd för att fungera bra tillsammans med Kunden. Du bör även vara lyhörd, flexibel och ansvarstagande som person.

Kunden söker personer i ålder 25 år och uppåt.

Ett krav är att du har körkort och egen bil.
 
 
Lön: God timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Omgående 
Arbetstid/Varaktighet: Heltid/Varierande - dag, kväll, helg. Visa mindre

Timvikarier sökes till kvinna i Borås

Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa assistansen, och i den strävan är personalen vår viktigaste resurs. Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och att vi alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågo... Visa mer
Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa assistansen, och i den strävan är personalen vår viktigaste resurs. Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och att vi alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag – och hjälpa våra kunder att få precis den assistans de behöver. Vill du göra skillnad i andra människors vardag, och arbeta på ett modernt företag med engagerade kollegor? Välkommen till Assistans för dig!

Assistans för dig söker nu personliga assistenter till en kvinna i 30-års ålder. Kvinnan är intresserad av promenader, ridning och matlagning. Hon är diagnostiserad med cp- skada, autistiska drag och har en synnedsättning på höger öga. Hon är mycket aktiv och kräver därför uppmärksamhet i form av daglig sysselsättning. Detta kräver att assistenten som arbetar med henne är lugn, har god självkännedom och en tydlig struktur i sitt arbetssätt.

Vår kund saknar tal och kommunicerar därför genom teckenspråk och ljud. Dock hör och förstår hon tal, så det är viktigt att du kan kommunicera genom både tal och skrift. Du kommer även att hjälpa till i vardagen med matlagning, hygien och aktiviteter så som resor och bad, det är därför ett plus om du som söker är intresserad av kost och hälsa samt lever ett aktivt liv.

Vi söker dig som är positiv, plikttrogen och ansvarsfull. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som personlig assistent eller relevant utbildning inom vårdyrket då du har en avgörande roll för att skapa en fungerande vardag för kunden.

Tjänsten är en timanställning och arbete kommer att ske ca 1–2 helger i månaden (varierande arbetstider mellan 15.40 på fredagen och 08.45 på måndagen, vanligtvis dygnspass), ibland kan även extrapass förläggas under eftermiddag/kväll vardagstid. Det är därför en fördel om du är flexibel till din natur och kan hoppa in med kort varsel om behovet uppstår. Under sommaren kan det även vara aktuellt med mer arbete om behovet finns.

Tillträde omgående.

Det är ett plus om du har B-körkort samt kunskap om teckenspråk. Vi söker dig som är rökfri.

I samband med denna rekryteringsprocess önskar vi motta ett utdrag ur belastningsregistret från Polisen.

Är du personen vi söker? Skicka in ditt CV redan idag och berätta lite mer om varför du är rätt person för detta uppdrag. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse. Visa mindre

Timvikarie sökes till en tjej i 20 årsåldern

Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa assistansen, och i den strävan är personalen vår viktigaste resurs. Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och att vi alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågo... Visa mer
Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa assistansen, och i den strävan är personalen vår viktigaste resurs. Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och att vi alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag – och hjälpa våra kunder att få precis den assistans de behöver. Vill du göra skillnad i andra människors vardag, och arbeta på ett modernt företag med engagerade kollegor? Välkommen till Assistans för dig!

Assistans för dig söker nu timvikarier till en tjej som är i 20 årsåldern som bor tillsammans med hennes familj i Bollebygd.

Vi söker dig som vill arbeta extra vid behov, framförallt under ordinarie assistenters sjukdom eller ledighet.
Arbetspassen är förlagda under dag, kvälls och nattetid, med väntetid under natten. Det är viktigt att du är flexibel och kan hoppa in och arbeta med kort varsel, både under vardagar och helg.

Tjejen har en lindrig utvecklingsstörning och lättare autism, och arbetet kommer variera utifrån hennes dagliga behov och mående. Rollen som personlig assistent innebär att du kommer att stötta och motivera tjejen i hennes vardag, följa vardagliga rutiner samt hjälpa till med diverse sysslor i hemmet.

Vi söker dig som är en engagerad och strukturerad person, som har ett motiverande, flexibelt och ödmjukt förhållningssätt. Det är viktigt att du är trygg och stabil, tålmodig, ser möjligheter och är initiativtagande.

Tjejen tycker om att göra diverse utflykter och aktiviteter så som att spela spel, titta på film, gå på bio och Liseberg m.m.

Körkort och körvana krävs. Då kunden har hund, är det en fördel om du ej är allergisk.

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknade arbete sen tidigare men det är inte ett krav. Intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag!
Ytterligare information Visa mindre

Personlig assistent till tonårig kille - Borås

Ansök    Okt 21    L&S Assistans AB    Personlig assistent
LS Assistans grundades 2011 i Umeå och har verksamhet i hela Sverige. Vi är ett norrländskt familjeföretag som levererar personlig assistans med hög kvalitet. Vi drivs av en stark värdegrund och jobbar med snabba, enkla beslutsvägar. Vårt mål är att tillgodose varje kunds individuella och specifika behov. Vi vill vara ett föredöme och ledande i branschen. Vi arbetar medvetet för jämställdhet, delaktighet och mångfald för att värna om individens olika behov... Visa mer
LS Assistans grundades 2011 i Umeå och har verksamhet i hela Sverige. Vi är ett norrländskt familjeföretag som levererar personlig assistans med hög kvalitet. Vi drivs av en stark värdegrund och jobbar med snabba, enkla beslutsvägar.
Vårt mål är att tillgodose varje kunds individuella och specifika behov. Vi vill vara ett föredöme och ledande i branschen. Vi arbetar medvetet för jämställdhet, delaktighet och mångfald för att värna om individens olika behov och genom detta kunna ge bästa möjliga assistans.
Vi ser personalen som en långsiktig investering. Medarbetare som trivs, blir sedda och är delaktiga i vår verksamhet är för oss vår viktigaste resurs. Som anställd hos oss får du utbildning, bra anställningsförhållanden och god lön.
Vi erbjuder dig ett viktigt jobb där din vilja och ditt engagemang är avgörande för assistansens kvalitet.
Jag är en 12-årig kille som söker fler duktiga assistenter som vill jobba hos mig. Jag har en medel-svår utvecklingsstörning och nedsatt syn och hörsel. Därför är det toppen om du kan teckenspråk då jag kommunicerar med både tal och tecken, annars är det positivt om du vill lära dig för jag är rätt grym på att visa.
Jag är en glad och positiv kille som är rätt charmig om jag får säga det själv, jag gillar att vara aktiv men kan vara väldigt envis och har en vilja av stål, så du måste kunna bemöta det. Att sparka boll och vara utomhus är något jag gillar oavsett väder, så du måste ha kläder efter väder. Jag tror att allting är möjlig och ser aldrig några hinder eller begränsningar, så du får gärna ha samma syn på livet som jag.
Jag vill gärna ha en assistent som tycker om att jobba med barn, som är lekfull och vill hitta på roliga saker tillsammans med mig. Mina assistenter hjälper mig i vardagen och är med mig på skolan. De hjälper mig även att hålla koll på mitt blodsocker så det är bra om du har stickvana och erfarenhet av PEG. För mig är det viktigast hur du är som person, att vi klickar och att du är positiv, flexibel och kreativ.
Jag bor med min familj ungefär 1 mil utanför Borås, så du behöver ha körkort och egen bil för att ta dig hem till mig. Vi har både katt och fågel, så du får inte vara allergisk. Då du jobbar nära mig och personer i min familj är allergiska mot både rökning och parfym så utgår jag ifrån att du inte röker och kan tänka dig att avstå från att använda parfym på jobbet.
Om tjänsterna:
Vi söker personal till ett vikariat på 70 %, där arbetstiderna är förlagda på kvällar och nätter.
Start från 2021-11-15 t.o.m. 2022-10-01. Inskolning sker från 2021-11-01 enligt överenskommelse.
Möjlighet till mer arbete finns i samband med ledigheter och sjukdom. Resor kan förekomma i tjänsten.
Då detta är arbete med barn, kommer vi att efterfråga utdrag från belastningsregistret. Visa mindre

Personliga assistenter sökes till musikglad tjej

Vill du arbeta med världens roligaste jobb? Då har du kommit rätt.  Arbetsgivaren är GIL - står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand. Jag är en tjej i tonåren, har en cp-skada, ett rörelsehinder sitter i rullstol har epilepsi, synproblemat... Visa mer
Vill du arbeta med världens roligaste jobb? Då har du kommit rätt. 
Arbetsgivaren är GIL - står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.


Jag är en tjej i tonåren, har en cp-skada, ett rörelsehinder sitter i rullstol har epilepsi, synproblematik, kommunicerar med min dator och genom bilder och kroppsspråk, har även en intellektuell funktionsnedsättning. Har ett stort omvårdnadsbehov och behöver hjälp med allt i vardagen.

Vad tycker jag om? Musik, utflykter, framförallt åka bil är riktigt roligt. Det som är mintre roligt är att vänta och måsten.Assistansen är dygnet runt, även på skoltid.


Vem är du som söker? Att ha barnasinnet kvar älska att busa, skratta och sjunga är ett måste, men man behöver inte kunna sjunga. God fysik krävs då det är en del träning i vardagen, hjälpmedel finns vid förflyttningar.

Vi ser gärna kvinnliga sökanden och att du pratar tydlig svenska då jag förstår kommunikation även via tal.

Arbetstider är både vardagar och helger 7-16, 16-21, 22-07 (helg 22-08). Arbetspassen ligger även varannan helg.

Vi söker en assistent som är intresserad av en tjänst på ca 80% med chans till mer, samt en assistent som är intresserad av en mindre tjänst samt vara flexibel vid sjukfrånvaro och hoppa in vid semestrar

Tjänsterna tillsätts omgående med en utbildning/introduktion.

Intervjuer hålls löpande så tveka inte med att söka!

Assistansbolaget är GIL med kollektivavtal Kommunal-Fremia.

Lön efter överenskommelse

För att arbeta med barn under 18 år krävs ett utdrag från belastningsregistret som tar ca 2 veckor att få.

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

-utdragsblankett 442.9 Välkommen med din ansökan!

 

Arbetsledare

Bertil Karlsson

0736-336002 Visa mindre

PA - timvikarie - till kvinna i Borås

Ansök    Okt 18    Atlas Assistans AB    Personlig assistent
Nu söker jag dig som vill bli ett nytt tillskott i mitt assistentgäng. Jag söker dig som vill vara timvikarie, vilket innebär att du blir tillfrågad när mina ordinarie assistenter är sjuka eller av annan anledning inte kan tjänstgöra. Det kan även på sikt leda till en mer fast tjänst för rätt person. Eftersom att jag har assistans dygnets alla timmar och alla dagar om året innebär det att du kan bli tillfrågad att arbeta vardag (helst dygnspass, 08.30-08.... Visa mer
Nu söker jag dig som vill bli ett nytt tillskott i mitt assistentgäng. Jag söker dig som vill vara timvikarie, vilket innebär att du blir tillfrågad när mina ordinarie assistenter är sjuka eller av annan anledning inte kan tjänstgöra. Det kan även på sikt leda till en mer fast tjänst för rätt person.

Eftersom att jag har assistans dygnets alla timmar och alla dagar om året innebär det att du kan bli tillfrågad att arbeta vardag (helst dygnspass, 08.30-08.30) men också helg/storhelg.
Denna tjänst passar dig som kan styra din tid själv då jag oftast inte vet i förväg när jag behöver dig. Du kanske är student eller arbetar deltid.

Som personlig assistent hos mig assisterar du mig med det jag inte klarar själv pga min funktionsnedsättning. Jag sitter i rullstol/permobil.
Det är alltid jag som beslutar vad jag gör under en dag och du som assistent ersätter mina muskler.

Några kriterier för att söka tjänsten. Du behöver uppfylla ALLA:

• Kvinna 18+
• Prata och förstå svenska obehindrat i tal och skrift.
• Se arbetet som ett serviceyrke och inte jämföra med ett vårdyrke.
• Kunna ta pass med kort varsel och helst dygn (skriv i din ansökan hur tillgänglig du är).
• Inte ha några problem med nacke, axlar eller rygg.
• Vara bekväm med att hålla dig i bakgrunden när det krävs.
• Körkort och bil (om du inte bor centralt i Borås)
• Inga allergier som påverkar din arbetsförmåga i olika situationer

Låter detta intressant?
Tillsammans med din ansökan skickar du med CV och Personligt brev. Du ska kunna uppge 2 ref. på begäran.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till LSS-team, två tjänster

Ansök    Okt 19    Borås kommun    Personlig assistent
Vill du vara med och arbeta i vårt LSS-team? Sociala omsorgsförvaltningen söker nu två personliga assistenter där man får en unik möjlighet att göra skillnad i en annan människas liv! Förutom givande och meningsfulla arbetsuppgifter får du som anställd i Borås stad ta del av samtliga förmåner så som friskvårdsbidrag, fria bad i kommunens badanläggningar, fritt inträde till kommunala friluftsgårdar etc. Uppdraget som personlig assistent inom LSS-team... Visa mer
Vill du vara med och arbeta i vårt LSS-team?
Sociala omsorgsförvaltningen söker nu två personliga assistenter där man får en unik möjlighet att göra skillnad i en annan människas liv!

Förutom givande och meningsfulla arbetsuppgifter får du som anställd i Borås stad ta del av samtliga förmåner så som friskvårdsbidrag, fria bad i kommunens badanläggningar, fritt inträde till kommunala friluftsgårdar etc.Uppdraget som personlig assistent inom LSS-teamet är att bistå personer med stora och varaktiga funktionsnedsättningar på ett sätt som främjar deras levnadsförhållanden och deltaktighet i samhället.

Du ska ha en undersköterskeutbildning så som vård- och omsorgsprogrammet eller liknande. Körkort B är ett krav. Har du tidigare arbetat som personlig assistent ser vi det som positivt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Brukare är delaktiga i rekryteringen.

Eftersom brukaren är beroende av dig som personlig assistent kräver det att du har ansvarskänsla och ett respektfullt bemötande. Vi söker dig med engagemang, som har förmåga att bygga tillit och har en drivkraft att göra skillnad. Visa mindre

Fartfylld assistent till 15åring med autism i Ulricehamnområdet

Ansök    Okt 12    Jengla Omsorg AB    Personlig assistent
Personlig assistent med körkort och bil sökes till en aktiv och glad kille på 15 år  Den vi söker ska ha kunskapen och förmågan att ligga några steg före ”arbeta här och nu” samt veta hur viktigt det är med struktur för att underlätta i hans vardag. Du jobbar med ett lågaffektivt bemötande och sätter alltid hans behov i focus.  Dina intressen får gärna ligga i fiske skog/natur, fotboll, stora som små traktorer, djur, utflykter Arbetsbeskrivning: Du arb... Visa mer
Personlig assistent med körkort och bil sökes till en aktiv och glad kille på 15 år 

Den vi söker ska ha kunskapen och förmågan att ligga några steg före ”arbeta här och nu” samt veta hur viktigt det är med struktur för att underlätta i hans vardag. Du jobbar med ett lågaffektivt bemötande och sätter alltid hans behov i focus. 

Dina intressen får gärna ligga i fiske skog/natur, fotboll, stora som små traktorer, djur, utflykter

Arbetsbeskrivning:

Du arbetar mestadels med kunden utanför hemmet, du behöver ha möjlighet att ta med dig honom hem och du planerar ditt pass för tex aktiviteter, måltider mm.

Du kommer även arbeta i kundens hem under vissa tider av ditt pass.

Vi söker:

2 Timanställda men även fast personal för framtiden kan du starta omgående så är det ett plus

Arbetstider:

Kvällar kl 14-20

Helger dygnspass

Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan. 

Beställ utdrag ur belastningsregistret då det kommer krävas ifall du går vidare i processen


Jengla Omsorg är en assistansanordnare med uppdrag i hela landet med kontor i Malmö, Stenungsund, Borås, Stockholm och Säffle. Vi grundades ur ett personligt engagemang att värna och utveckla stöd till personer med funktionsnedsättningar. Verksamheten består i dagsläget av två inriktningar. Huvudverksamheten är att anordna assistans åt våra uppdragsgivare med hög kvalitet vilket skall säkerställas med självbestämmande, transparens, löpande utbildning och handledning. Vår andra verksamhetsgren är att sprida kunskap om NPF, LSS och rättigheter för funktionsnedsatta. Vi erbjuder föreläsningar, utbildningar och handledning till myndigheter, BUP, LSS-verksamheter, anhöriga och assistenter. Visa mindre

Personlig assistent till Borås området

Hos Handen Assistans är mötet mellan människor det viktiga. När du arbetar som personlig assistent ska du vara personens händer och fötter. Att vara lyhörd och empatisk är några faktorer som är viktiga i rollen som personlig assistent. Hos Handen Assistans är mötet mellan människor det viktiga. När du arbetar som personlig assistent ska du vara personens händer och fötter. Att vara lyhörd och empatisk är några faktorer som är viktiga i rollen som person... Visa mer
Hos Handen Assistans är mötet mellan människor det viktiga.
När du arbetar som personlig assistent ska du vara personens händer och fötter. Att vara lyhörd och empatisk är några faktorer som är viktiga i rollen som personlig assistent.

Hos Handen Assistans är mötet mellan människor det viktiga.
När du arbetar som personlig assistent ska du vara personens händer och fötter. Att vara lyhörd och empatisk är några faktorer som är viktiga i rollen som personlig assistent.

Vi söker personlig assistent till en man med stroke i Borås området.
Du som söker ska brinna för rehabilitering, inte vara rädd för nya utmaningar, motivationsrik.
Vara lyhörd, empatisk, fantasirik i vardagen, vara en lagspelare.
Du jobbar hemma hos brukaren och dennes familj.
I hemmiljö finns häst och katt.

I arbetsuppgifterna ingår det att hjälpa till med de dagliga rutinerna.
Assistera och uppmuntra till rehabiliteringsträning.

Passen ligger dag och kvällstid samt helger.
Bil och körkort är ett krav då brukaren har egen bil som man kör i tjänsten.
Tillträde November. Visa mindre

Fast tjänst och timmare sökes till Kinna med omnejd 211013-1247

Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 2500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i ... Visa mer
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 2500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Solna men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Höör, Linköping, Kinna, Uddevalla, Karlstad och Visby.

Vad är det vi letar efter?

Vi söker nu dig som vill arbeta som personlig assistent hos våra kunder . Att arbeta som personlig assistent är ett givande och roligt arbete som kräver ansvar, samarbete och tålamod. Att kunna arbeta utifrån kundens behov och vara deras förlängda armar och ben. 

- Tidigare erfarenhet från vård- eller omsorg är meriterande,

- Körkort B samt tillgång till bil underlättar på många arbetsplatser,

- Mycket goda kunskaper i svenska språket, då kommunikationen är det absolut viktigast.

 

Anställningsform:

- Timanställning/Vikariat/ Fast tjänst

- Lön Timlön, individuell lönesättning

- Arbetstid: Dag/kväll/natt med jour/väntetid


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

Aktiv kille söker Personlig Assistent

Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans. 7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996. 7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste personen i vårt företag.... Visa mer
Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans.
7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996.
7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste personen i vårt företag.
Vi hjälper nu en av våra kunder att söka efter en lämplig personlig assistent. Han är en aktiv och glad kille. Han är känslosam och mycket aktiv och kan ha ett utåtagerande beteende ibland. Han gillar bad, ridning och andra fysiska aktiviteter.
Om du är rätt person för jobbet så är du tålmodig och ödmjuk, är intresserad av dina medmänniskors välmående och har en stark drivkraft att vara till hjälp för en annan människa. Du får gärna ha humor, ett positivt sinne och ha förmåga att arbeta på ett lågaffektivt sätt. Du behöver ha körkort.
Arbetsplatsen är i mannens eget hem i en liten ort utanför Borås och som personlig assistent följer du med i allt som sker i vardagen.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent – Marknadens bästa lön – Timvikare - Borås

Vi söker omgående personliga assistenter till 40 årig man med ALS i behov av andningshjälp i hemmet. Vi erbjuder ett givande och utvecklande arbete och marknadens bästa lön. Vi söker dig som har en personlig lämplighet för uppdraget: · Du är ansvarsfull, noggrann, punktlig och flexibel. · Du är lyhörd, snabblärd och är en problemlösare som är van att ta egna initiativ. · Det är meriterande om du är undersköterska, dock inget krav. · ... Visa mer
Vi söker omgående personliga assistenter till 40 årig man med ALS i behov av andningshjälp i hemmet. Vi erbjuder ett givande och utvecklande arbete och marknadens bästa lön.


Vi söker dig som har en personlig lämplighet för uppdraget:
· Du är ansvarsfull, noggrann, punktlig och flexibel.
· Du är lyhörd, snabblärd och är en problemlösare som är van att ta egna initiativ.
· Det är meriterande om du är undersköterska, dock inget krav.
· Vana att arbeta med trachealkanyl är önskvärt men inget krav.
· Du ska kunna jobba självständigt men också i samspel med andra i grupp.
· Du är lugn och kan hantera stressfulla situationer.
· Du behärskar svenska språket fullt ut i både tal och skrift.


Dina arbetsuppgiter:
Samspelet mellan dig som assistent och brukare är helt avgörande för kvalitén och upplevelsen i arbetet. För denna tjänst personkemin A och O. Dina arbetsuppgifter innebär att du är brukarens armar och ben samt hjälper honom med allt i vardagen som t ex förflyttningar, måltider, personlig hygien m.m. Du hjälper även till med att tvätta, diska och övriga hushållssysslor.


Vi utbildar dig.
Du kommer få utbildning i trakeosomi, vilket sker på Södra Älvsborgs Sjukhus. Du kommer även få en utbildning i de medicinska uppgifterna och fortlöpande kompetensutveckling utifrån behovet för uppdraget.


Timvikare
Du som assistent får därmed möjlighet till personlig utveckling både som individ och i din yrkesroll som personlig assistent.
Arbetstiderna är vardagar: Dag 07:30 – 15:30, Kväll 15:30 – 21:30, Natt 21.30 – 7:30 Helger: Dag 08:00 – 21:30, Natt 21.30 - 8.00.


Vi erbjuder marknadens bästa lön.
Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Urvalsprocessen sker löpande och mer information fås vid en eventuell intervju. Tillträde sker enligt överenskommelse. Visa mindre

Nu söker vi en Personlig Assistent

Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans. 7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996. 7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och Goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste personen i vårt företag.... Visa mer
Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans.
7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996.
7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och Goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste personen i vårt företag.
Vi hjälper nu en av våra kunder att söka efter en lämplig personlig assistent. Kvinnan är 40+ och bor i Borås. Hon gillar att vara aktiv samt lägga pussel, skapa och måla. På dagarna vistas hon på en Daglig Verksamhet.
Om du är rätt person för jobbet så är du rökfri, tålmodig och ödmjuk. Du är intresserad av dina medmänniskors välmående och har en stark drivkraft att vara till hjälp för en annan människa. Du ska ha förmåga att arbeta lågaffektivt.
Arbetsplatsen är i kvinnans eget hem och som personlig assistent följer du med i allt som sker i vardagen.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker efter en Personlig Assistent

Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans. 7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996. 7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste personen i vårt företag.... Visa mer
Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans.
7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996.
7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste personen i vårt företag.
Vi hjälper nu en av våra kunder att söka efter en lämplig personlig assistent. Mannen är mellan 20-30 år och behöver stöd och hjälp med det mesta i sin vardag. Han trivs bäst med en person som kan motivera på ett mycket ödmjukt sätt, kan lirka och samtidigt vara lugn och social. Intressen: Dataspel och historia.
Om du är rätt person för jobbet så är du tålmodig och ödmjuk, är intresserad av dina medmänniskors välmående och har en stark drivkraft att vara till hjälp för en annan människa. Du ska ha lätt för att skapa förtroende och tillit.
Arbetsplatsen är i mannens hem i Borås och som personlig assistent följer du med i allt som sker i vardagen. Arbetstiden är förlag till eftermiddagar och nätter.
Det finns en katt i lägenheten, du bör gilla katter och inte vara allergisk.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vikarie inom personlig assistans

Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta som vikarie inom personlig assistans. 7h är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996. 7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste personen i v... Visa mer
Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta som vikarie inom personlig assistans.
7h är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996.
7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste personen i vårt företag.
Vi hjälper nu en av våra kunder att söka efter en lämplig personlig assistent som kan komma in och vikariera när ordinarie personal inte är på plats. Kvinnan har Retts syndrom. Hon kommunicerar inte verbalt.
Om du är rätt person för jobbet så är du tålmodig och ödmjuk, är intresserad av dina medmänniskors välmående och har en stark drivkraft att vara till hjälp för en annan människa. Du får gärna ha humor, ett positivt sinne och vara ansvarsfull.
Arbetsplatsen är i kvinnans eget hem i Borås och som personlig assistent följer du med i allt som sker i vardagen. Arbetstiden är förlag till dygnspass. Att vara med vid bad ingår i arbetsuppgiften, du behöver tåla att vara i klorerat vatten.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker en Personlig Assistent

Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans. 7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996. 7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste personen i vårt företag.... Visa mer
Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans.
7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996.
7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste personen i vårt företag.
Vi hjälper nu en av våra kunder att söka efter en lämplig personlig assistent. Mannen är mellan 20-30 år och bor i egen lägenhet i Borås. Han kommunicerar via bildstöd och gillar att bada och vara aktiv.
Om du är rätt person för jobbet så är du ödmjuk, är intresserad av dina medmänniskors välmående och har en stark drivkraft att vara till hjälp för en annan människa. Du har ett motiverande förhållningssätt, är tålmodig och lugn. Meriterande är om du kan uttrycka dig väl engelska.
Arbetsplatsen är i mannens eget hem och som personlig assistent följer du med i allt som sker i vardagen. Arbetstiden är förlagd till dygnspass. Att följa med till badet ingår i arbetsuppgifterna, så du bör tåla att vara i klorerat vatten.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig Assistent Sökes

Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans. 7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996. 7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och Goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste personen i vårt företag.... Visa mer
Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans.
7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996.
7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och Goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste personen i vårt företag.
Vi hjälper nu en av våra kunder att söka efter en lämplig personlig assistent. Mannen har en halvsidig förlamning och behöver stöd och hjälp med det mesta i sin vardag. Han har tillgång till egen bil så du måste ha körkort.
Om du är rätt person för jobbet så är du tålmodig och ödmjuk, är intresserad av dina medmänniskors välmående och har en stark drivkraft att vara till hjälp för en annan människa. Du får gärna ha humor, ett positivt sinne och vara finskspråkig.
Arbetsplatsen är i mannens eget hem i en liten ort utanför Borås och som personlig assistent följer du med i allt som sker i vardagen. Arbetstiden är förlag till dagtid vardag som helg.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vikarie inom personlig assistans

Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans och rycka in som vikarie vid ordinarie personals frånvaro. 7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996. 7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tills... Visa mer
Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans och rycka in som vikarie vid ordinarie personals frånvaro.
7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996.
7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste personen i vårt företag.
Vi hjälper nu en av våra kunder att söka efter en lämplig personlig assistent. Den här tjejen är i tonåren och har ADHD/Autism. Hon går i skolan, gillar att rida, bada och vara med i funkisträning.
Om du är rätt person för jobbet så är du tålmodig och ödmjuk, är intresserad av dina medmänniskors välmående och har en stark drivkraft att vara till hjälp för en annan människa.
Arbetsplatsen är i flickans familj i Borås och som personlig assistent följer du med i allt som sker i vardagen.
Utdrag ur Polisens belastningsregister är ett krav, lämnas in om du blir uttagen till tjänsten.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent, tim/behovsvikarie. Tvärred/Blackered

Ansök    Okt 6    Jengla Omsorg AB    Personlig assistent
1 tjänst: Sjukvikariat 100% på obestämd tid. 1 tjänst: Tim/behovsvikarie. Hej! Jag är en glad kille på drygt 30 år som bor på landet mellan Borås och Ulricehamn, tillsammans med mina föräldrar. Jag sitter i rullstol och är stort behov av assistans för att leva så normalt som möjligt. Till min hjälp har jag ett gäng glada och härliga assistenter, samt min familj. Jag gillar social samvaro och tycker om musik, teknik, motorer, och att vara utomhus. Träni... Visa mer
1 tjänst: Sjukvikariat 100% på obestämd tid.

1 tjänst: Tim/behovsvikarie.

Hej!

Jag är en glad kille på drygt 30 år som bor på landet mellan Borås och Ulricehamn, tillsammans med mina föräldrar. Jag sitter i rullstol och är stort behov av assistans för att leva så normalt som möjligt. Till min hjälp har jag ett gäng glada och härliga assistenter, samt min familj.

Jag gillar social samvaro och tycker om musik, teknik, motorer, och att vara utomhus. Träning är viktigt för mig, och jag går regelbundet på rehab-bad och tränar hemma.

Kvalifikationer:

Jag söker dig som är glad och har humor, men som också är lugn och lyhörd. Det viktigaste är att personkemin stämmer och att du kan smälta in med min familj och mina ordinarie assistenter.

Arbetstiderna är normalt vardagar 07-16 eller 17, samt helgpass efter överenskommelse.

Tillträde snarast.

Lön. Individuell lönesättning. Kollektivavtal vårdföretagarna.   

Du måste vara rökfri och ha tillgång till egen bil för arbetsresor. Det är också viktigt att du är flytande i svenska både i tal och skrift.

Tycker du att detta låter kul och beskrivningen passar in på dig, då hoppas jag att du skickar in din ansökan. Bifoga personligt brev och CV.

Vid frågor kontakta Anders på 0723-13 02 16.


Jengla Omsorg är en assistansanordnare med uppdrag i hela landet med kontor i Malmö, Stenungsund, Borås, Stockholm och Säffle. Vi grundades ur ett personligt engagemang att värna och utveckla stöd till personer med funktionsnedsättningar. Verksamheten består i dagsläget av två inriktningar. Huvudverksamheten är att anordna assistans åt våra uppdragsgivare med hög kvalitet vilket skall säkerställas med självbestämmande, transparens, löpande utbildning och handledning. Vår andra verksamhetsgren är att sprida kunskap om NPF, LSS och rättigheter för funktionsnedsatta. Vi erbjuder föreläsningar, utbildningar och handledning till myndigheter, BUP, LSS-verksamheter, anhöriga och assistenter. Visa mindre

Personlig assisent som vill spela tv-spel på arbetstid.

Vi har en fast tjänst ledig rätt så omgående. Du får gärna vara kille som är bra på tv-spel. Du får gärna var ung. Du måste vara ödmjuk och snäll. Vi söker dig som gillar att spela tv-spel, lite pingis, sparka boll och spela lite andra spel med vår brukare. Vår brukare är en trevlig och glad kille, som har autism och en lindrig utvecklingsstörning. Han kan prata och är aldrig utåtagerande. Vi har en pedagogik som innebär att vi aldrig uppfattas som något ... Visa mer
Vi har en fast tjänst ledig rätt så omgående. Du får gärna vara kille som är bra på tv-spel. Du får gärna var ung. Du måste vara ödmjuk och snäll. Vi söker dig som gillar att spela tv-spel, lite pingis, sparka boll och spela lite andra spel med vår brukare. Vår brukare är en trevlig och glad kille, som har autism och en lindrig utvecklingsstörning. Han kan prata och är aldrig utåtagerande. Vi har en pedagogik som innebär att vi aldrig uppfattas som något hot av brukaren, vi jobbar på att vara kompisar, att skratta ihop och busa. Man hjälper honom med struktur under dagen i form av ett shcema. Han gillar att spela playstation och du ska kunna hjälpa honom när spelet blir för svårt. Vi är en liten arbetsplats på 7 personer. Här jobbar flera killar än tjejer. Det är för att våra brukare ( 2 st) är killar och behöver manliga förebilder. Vi är ett dreamteam som är snälla mot varandra. Brukaren är runt 30 år som älskar tv-spel, pingis, innebandy med flera bollsporter. Han är en glad kille som aldrig uttrycker sig med våld och vi vill att du som söker också är en positiv person. Brukaren pratar och skrattar mycket. Han söker en lättsam glad människa som har barnasinnet kvar. Det ingår INTE i den här tjänsten att sköta hans hygien. Vi arbetar med följsamhet ett arbetssätt som vi kommer att vägleda dig in i. Du behöver vara bra på att lyssna och gilla att lära dig ett nytt sätt att bemöta människor på. Här har du arbetskompisar varje dag. Letar du efter ett stressfritt jobb - är det här just ett sådant jobb. Vi stressar aldrig. Vi höjer aldrig rösten. Våra brukare är väldigt positiva till sina assistenter och de känner att de gör skillnad för dem - varje dag! Vi finns Äspered på landet. Här finns hundar, hästar, får och getter. Du bör inte vara allergisk. Du har inget direkt med djuren att göra de är inte där brukaren är, men de finns på gården så det är bra att du inte är allergisk. Dom är snälla!
Du måste vara rätt duktig på tv-spel kunna läsa cheats och walkthrougs ( spelfusk i datorn). Han spelar mest action- äventyrsspel, wrestling och Legospel. Schemat är varierat. Vissa dagar jobbar du dagtid, andra dagar kvällar och en del helger. När du jobbar helg är du ledig två vardagar istället.Tjänsten är på 40 timmar i veckan. Lön enl avtal. Du behöver inte ha någon erfarenhet av sådant här jobb, det viktigaste är att du är "rätt person". Du MÅSTE ha tillgång till bil för arbetsresor, alltså resor till och från jobbet. Det går inga bussar hit! Vi finns mitt emellan Borås och Ulricehamn. Cirka 1,7 mil åt båda håll. Du kan inte söka detta jobbet om du inte har körkort och tillgång till bil. Eftersom autism är ett språk- och kommunikationshandikapp måste du tala och skriva flytande svenska. Är du intresserad av jobbet så skriv ett mail, berätta vem du är, vad sysslar på din fritid, hur din situation ser ut om du haft jobb innan eller om du gått ur gymnasiet nyss. Om du verkligen vill ha det här jobbet, så lägg ned lite engagemang i din ansökan. Den måste ckså innehålla ett CV. Du mailar din ansökan till [email protected]
Vi intervjuar löpande och tillsätter tjänsten så snabbt vi kan.
Välkommen att höra av dig! Visa mindre

Personliga assistenter sökes för vid behovs arbete

Jag är en tjej i tonåren som nu söker personliga assistenter som kan tänka sig arbeta extra samt sjukfrånvaron. Du kanske är student eller vill jobba lite utöver ditt ordinarie jobb. Vem är jag: jag har ett rörelsehinder, epilepsi och lite annat i bandaget. Mitt omvårdnadsbehov är stort behöver hjälp med allt i vardagen, ex träning, matning, kommunicera. För att kommunicera använder jag mig av mina bilder och en dator. På dagarna går jag i skolan och på f... Visa mer
Jag är en tjej i tonåren som nu söker personliga assistenter som kan tänka sig arbeta extra samt sjukfrånvaron. Du kanske är student eller vill jobba lite utöver ditt ordinarie jobb.

Vem är jag: jag har ett rörelsehinder, epilepsi och lite annat i bandaget. Mitt omvårdnadsbehov är stort behöver hjälp med allt i vardagen, ex träning, matning, kommunicera. För att kommunicera använder jag mig av mina bilder och en dator. På dagarna går jag i skolan och på fritiden tycker jag om när det händer roliga saker.

Tjänsten: söker nu kvinnliga assistenter som är intresserade av en timanställning. Arbetstiderna är förlagda på vardagskvällar och helger. Under helger kan dagtid förekomma. Nattpass kan bli aktuella när du jobbat ett tag och kommit in i rutinerna. 

Lön efter överenskommelse.

Arbetgivare: GIL

Arbetsplats: Borås med omnejd 

Intervjuer hålls löpande så tveka inte med att söka!

utdrag från beslastningsregistret behövs. 

Ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Timvikarie sökes till en tjej i 20 årsåldern

Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa assistansen, och i den strävan är personalen vår viktigaste resurs. Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och att vi alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågo... Visa mer
Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa assistansen, och i den strävan är personalen vår viktigaste resurs. Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och att vi alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag – och hjälpa våra kunder att få precis den assistans de behöver. Vill du göra skillnad i andra människors vardag, och arbeta på ett modernt företag med engagerade kollegor? Välkommen till Assistans för dig!

Assistans för dig söker nu timvikarier till en tjej som är i 20 årsåldern som bor tillsammans med hennes familj i Bollebygd.

Vi söker dig som vill arbeta extra vid behov, framförallt under ordinarie assistenters sjukdom eller ledighet.
Arbetspassen är förlagda under dag, kvälls och nattetid, med väntetid under natten. Det är viktigt att du är flexibel och kan hoppa in och arbeta med kort varsel, både under vardagar och helg.

Tjejen har en lindrig utvecklingsstörning och lättare autism, och arbetet kommer variera utifrån hennes dagliga behov och mående. Rollen som personlig assistent innebär att du kommer att stötta och motivera tjejen i hennes vardag, följa vardagliga rutiner samt hjälpa till med diverse sysslor i hemmet.

Vi söker dig som är en engagerad och strukturerad person, som har ett motiverande, flexibelt och ödmjukt förhållningssätt. Det är viktigt att du är trygg och stabil, tålmodig, ser möjligheter och är initiativtagande.

Tjejen tycker om att göra diverse utflykter och aktiviteter så som att spela spel, titta på film, gå på bio och Liseberg m.m.

Körkort och körvana krävs. Då kunden har hund, är det en fördel om du ej är allergisk.

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknade arbete sen tidigare men det är inte ett krav. Intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag!
Ytterligare information Visa mindre

Personlig assistent till flicka i Borås

Ansök    Okt 4    Jengla Omsorg AB    Personlig assistent
Vill du jobba som personlig assistent i en familj i Borås? Vi har omgående behov av en assistent till flicka på 8 år. Vi söker dig som vill arbeta 1-2 dagar i veckan, samt vid ordinarie assistents ledighet och sjukdom. Vid årsskiftet söker vi även en assistent på vikariat på cirka 80%.  Kvalifikationer: Du är en lyhörd person som är tydlig och pedagogisk. Du är bra på att läsa av situationer och kan anpassa dig efter hennes dagsform. Du behöver kunna ha ... Visa mer
Vill du jobba som personlig assistent i en familj i Borås? Vi har omgående behov av en assistent till flicka på 8 år. Vi söker dig som vill arbeta 1-2 dagar i veckan, samt vid ordinarie assistents ledighet och sjukdom. Vid årsskiftet söker vi även en assistent på vikariat på cirka 80%.

 Kvalifikationer:

Du är en lyhörd person som är tydlig och pedagogisk. Du är bra på att läsa av situationer och kan anpassa dig efter hennes dagsform. Du behöver kunna ha tålamod och hantera både lugna stunder som hastigt kan ändras till mycket aktivitet och fart. Att anpassa kommunikationen på hennes nivå kommer vara av stor vikt för en fungerande vardag. Stor merit om du har erfrenhet av autismverksamhet eller arbete med beteendevariationer.

 Dina arbetsuppgifter:

? Ge ständig tillsyn, vilket även innebär att ligga steget före och planera och förutse händelseförlopp.

? Tolka hennes signaler och kommunicera med AKK genom tecken som stöd, konkreta föremål och bilder.

? Hjälpa och stötta henne med vardagliga aktiviteter som familjeaktiviteter, leksituationer, utomhusvistelse, klädsel, blöjbyten, toaletträning och måltider.

 

Du kommer jobba i ett rökfritt hem.

Du behöver behärska svenska i tal och skrift.

Utdrag ur belastningsregistret kommer att begäras in.

 

Arbetstider: eftermiddagar/kväll, samt helg.

Tillträde: Snarast efter överenskommelse.

Lön: Individuell lönesättning. Kollektivavtal Vårdföretagarna.

 

Vid frågor kontakta Anders på 0723-13 02 16. 

Välkommen med en ansökan som ska innehålla CV och personligt brev!

 


Jengla Omsorg är en assistansanordnare med uppdrag i hela landet med kontor i Malmö, Stenungsund, Borås, Stockholm och Säffle. Vi grundades ur ett personligt engagemang att värna och utveckla stöd till personer med funktionsnedsättningar. Verksamheten består i dagsläget av två inriktningar. Huvudverksamheten är att anordna assistans åt våra uppdragsgivare med hög kvalitet vilket skall säkerställas med självbestämmande, transparens, löpande utbildning och handledning. Vår andra verksamhetsgren är att sprida kunskap om NPF, LSS och rättigheter för funktionsnedsatta. Vi erbjuder föreläsningar, utbildningar och handledning till myndigheter, BUP, LSS-verksamheter, anhöriga och assistenter. Visa mindre

Glad 5-åring söker omsorgsfull och initiativrik assistent

Ansök    Sep 30    Primacura AB    Personlig assistent
Alla har inte samma förutsättningar i livet, men alla har genom rätt insatser möjligheten att uppnå goda levnadsvillkor utifrån de förutsättningar som finns. Primacura är ett etablerat assistansföretag som varit med sedan 2007 med huvudkontor i Borås, samt ett kontor i Kinna. Vi drivs av ambitionen att villkoren för våra kunder och anställda ska vara marknadens bästa. Vi har bra anställningsvillkor och det finns kollektivavtal som reglerar din anställning.... Visa mer
Alla har inte samma förutsättningar i livet, men alla har genom rätt insatser möjligheten att uppnå goda levnadsvillkor utifrån de förutsättningar som finns. Primacura är ett etablerat assistansföretag som varit med sedan 2007 med huvudkontor i Borås, samt ett kontor i Kinna.
Vi drivs av ambitionen att villkoren för våra kunder och anställda ska vara marknadens bästa. Vi har bra anställningsvillkor och det finns kollektivavtal som reglerar din anställning. Vi ser gärna att du som söker är utbildad USK eller har erfarenhet inom vård och omsorg.
Du får bredvidgång så du känner dig trygg när du ska påbörja din anställning. Utdrag från polisregistret kommer begäras in för den person som avses anställas.


Är du en varmhjärtad och barnkär person som drivs av viljan att hjälpa andra? Då har vi ett stimulerande jobb för dig!
Till Ulricehamn söker vi en trygg och ansvarsfull kvinnlig assistent i 30-55 års-åldern som är flexibel, ödmjuk och tycker om att ha barn omkring sig. Tjänsten är ett vikariat med möjlighet till en tillsvidaretjänst så länge uppdraget varar. Arbetstiden fördelas, dag- kväll- och/eller vaken natt samt helg.
Kunden är ett underbart litet barn på 5 år som är levnadsglad, nyfiken och har ett leende som kan få vem som helst att smälta. Barnet är född med en omfattande funktionsvariation och behöver tillsyn och vård dygnet runt. Funktionsvariationen innebär att hen inte är verbalt kommunikativt, saknar egen förmåga att klä sig, förflytta sig eller leka på egen hand och är något som barnet behöver stöttning i genom sina assistenter. Barnet älskar att lyssna på sagor, pyssla och umgås med sina syskon.
Eftersom du kommer arbeta i ett hem med liv och rörelse omkring dig, är det viktigt att du är anpassningsbar och kan visa hänsyn till resten av familjen. Det är meriterande om du har egna barn eller annan erfarenhet av att arbeta med barn. Du är positiv, kreativ och har förmågan att hitta på aktiviteter för att stimulera och utveckla barnet. Det är även viktigt att du är självgående, kan ta egna initiativ samtidigt som du är lyhörd och har förmågan att lyssna och ta till dig information.
Utifrån en säkerhetssynpunkt är det viktigt att Du talar flytande svenska och kan ta instruktioner utan att missförstånd uppstår.
Behovet är omgående och intervjuer kommer ske löpande så skicka Din ansökan redan idag.
Skicka ditt CV och personliga brev till [email protected] Visa mindre

Assistenter sökes till en positiv man i Borås!

Är du den glada och positiva person som gärna jobbar med människor och som gärna ser sig i en hjälpande roll så är du rätt person för vår kund som söker ny assistent. Vår klient har en vardag med mycket omsorg, träning. Du som söker skall vara ambitiös och genuint intresserad av att arbeta med andra människor långsiktigt. Du får med fördel anse att du har förmågan att helt naturligt smälta in i ett redan befintligt glatt arbetsteam att du kan anpassa tempo... Visa mer
Är du den glada och positiva person som gärna jobbar med människor och som gärna ser sig i en hjälpande roll så är du rätt person för vår kund som söker ny assistent. Vår klient har en vardag med mycket omsorg, träning. Du som söker skall vara ambitiös och genuint intresserad av att arbeta med andra människor långsiktigt. Du får med fördel anse att du har förmågan att helt naturligt smälta in i ett redan befintligt glatt arbetsteam att du kan anpassa tempo och bemötande och du får gärna med respekt för klientens egen vilja och tempo gärna vara en sprudlande positiv och idérik person som gärna tar ansvar, entusiasmerar och hittar på saker.
Dina arbetsuppgifter

En yngre rullstolsburen man söker nu, ny assistent att komplettera hans team. Det är mycket varierande och rolig tjänst med stor flexibilitet och frihet under ansvar där det viktigaste är personkemi och personlig lämplighet även om vår klient ser det som meriterande om du som söker har jobbat med vård och omsorg sedan tidigare på något sätt. Tjänsterna omfattar arbete både dag, kväll samt arbetspass varannan söndag. I arbetet ingår stort ansvar, du kommer under dubbelassistans tillsammans med en kollega att ta hand om vår kunds alla fysiska behov och vara rösten ut i samhället. En unik möjlighet att hjälpa en ung man forma sin vardag, sin framgång och framtid oavsett vilken funktion som klienten har så passa på att bli så betydelsefull man kan bli och omfamna förtroendet om det är du som får det. Ansök NU!

Din profil

Arbetslivserfarenhet

Meriterande /Personlig assistent erfarenhet

Körkort

Övrigt

Arbetsplats

Din arbetsplats kommer att vara i kundens hem. Vi arbetar mycket noggrant för att arbeta fram teamkänslan och ligger nära både anställda och kunder för maximal trygghet, nöjdhet och trivsel. Tillsammans skall vi arbeta för att tillförsäkra kunden de goda levnadsvillkor som hen har rätt till och sörja för att kundens vilja tillmötesgås på ett sätt som gör att hen tvingas kompromissa så lite som möjligt med hur hen vill leva.

Om Frösunda Personlig assistans

Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information
- Anställningsform: Personlig Assistent
- Omfattning: HELTID/DELTID
- Arbetstid: DAG/KVÄLL OCH HELG
- Tillträde: Enligt Överenskommelse


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 10/31 2021

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: Albana Bajrami på 010 133 30 64 eller [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes till rullstolsburen person utanför Borås

Vi söker en driftig person som krävs som är tålig och inte är rädd för att hugga i till en rullstolsburen person boende i ett hus med naturen som granne. I familjen finns fru, hundar, katter och höns. Det gäller assistans dygnet runt, det består av både dagpass och vaket nattpass. Han behöver hjälp i sin vardag vilket bl.a. innefattar hjälp med förflyttning, handräckning, städning och matlagning osv. Han förflyttar sig med hjälp av rullstol samt elrullstol... Visa mer
Vi söker en driftig person som krävs som är tålig och inte är rädd för att hugga i till en rullstolsburen person boende i ett hus med naturen som granne. I familjen finns fru, hundar, katter och höns.
Det gäller assistans dygnet runt, det består av både dagpass och vaket nattpass. Han behöver hjälp i sin vardag vilket bl.a. innefattar hjälp med förflyttning, handräckning, städning och matlagning osv. Han förflyttar sig med hjälp av rullstol samt elrullstol. Bostaden är anpassad så det blir inga tunga lyft för dig som assistent.
Körkort är ett krav då brukaren bor avskilt och kollektivtrafiken är dålig och det finns även behov att kunna ta sig till, butik, loppis eller annat roligt.
Fördelaktigt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som personlig assistent eller inom vård och omsorg men absolut inget krav så länge du är villig att lära dig. Då brukaren i perioder är i dåligt skick är det ett krav att du har mycket god förståelse i svenska i både tal och skrift. Personkemin är viktigast hos denna brukare. Vi söker dig som är positiv, flexibel, lugn, empatisk och lyhörd. Visa mindre

Personlig Assistent sökes till man utanför Borås

På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du? Om tjänsten Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en man i 50-årsåldern med MS och Diabetes typ 2, cirka 20 minuter från Borås. I arbetsuppgifterna, som är många och varierande, ingår det bland annat att: - Hjälpa till med de dagliga rutinerna samt måltider - Assist... Visa mer
På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du?

Om tjänsten

Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en man i 50-årsåldern med MS och Diabetes typ 2, cirka 20 minuter från Borås. I arbetsuppgifterna, som är många och varierande, ingår det bland annat att:

- Hjälpa till med de dagliga rutinerna samt måltider

- Assistera vid flertalet träningstillfällen (både utomhus och inomhus)

- Tyngre lyft kan komma att krävas

- Pass förekommer bland annat under dag och kväll på vardagar samt helger

Om dig

Vi tror att du som söker denna tjänst är en person som brinner för att arbeta med människor och som kan se till dina medmänniskors behov. Vi ser gärna att du har ett musik- och datorintresse samt gillar att laga mat, detta är dock inget krav då personlig lämplighet och tidigare erfarenhet är avgörande.

Som person är du:

- Aktiv samt drivande

- Lyhörd

- En bra lagspelare

- Lösningsfokuserad

Krav:

- Vårderfarenhet eller motsvarande

Omfattning: Deltid, pass förekommer bland annat under dag och kväll på vardagar samt helger.

Tillträde: Enligt överenskommelse, helst per omgående.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.

Om rekryteringsprocessen

Vi utgår ifrån vår värdegrund - kunskap, känsla, närhet och tillgänglighet. Det betyder att vi som arbetar på Olivia Personlig Assistans har en humanistisk människosyn och har ett lösningsfokuserat förhållningssätt till vårt arbete. I vår rekryteringsprocess innebär det att vi värdesätter dessa egenskaper hos dig. Vi är övertygade om att du som söker tjänsten också delar vår vision 'Vi ger våra kunder möjligheten att leva livet fullt ut. Tillsammans skapar vi framtidens omsorg som bidrar till utveckling och mångfald i välfärden.'

- För anställning krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.
- Blir det aktuellt med anställning vill vi att du uppvisar ett utdrag ur polisens belastningsregister - vilket du enkelt kan beställa här (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/)


Om kollektivavtal och förmåner hos Olivia Personlig Assistans

Som medarbetare omfattas du av kollektivavtal och självklart är du försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Förutom friskvårdsbidrag och en rad andra förmåner anordnar vi aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med. Visa mindre

Personlig assistent till ung kille med autism

Vi söker dig som är en omtänksam, lyhörd, tålmodig person som har nära till sin lekfulla sida. Du behöver vara en person med kreativitet och som kan tänka utanför boxen. Det krävs att du är en positiv problemlösare som ser möjligheter istället för hinder. Det är viktigt att du kan vara fysiskt aktiv då arbetet innefattar bad, promenad, cykling m.m Vår kund är en busig 15 år gammal kille med autism som behöver stöttning och vägledning i sin vardag. Han har ... Visa mer
Vi söker dig som är en omtänksam, lyhörd, tålmodig person som har nära till sin lekfulla sida. Du behöver vara en person med kreativitet och som kan tänka utanför boxen. Det krävs att du är en positiv problemlösare som ser möjligheter istället för hinder.
Det är viktigt att du kan vara fysiskt aktiv då arbetet innefattar bad, promenad, cykling m.m
Vår kund är en busig 15 år gammal kille med autism som behöver stöttning och vägledning i sin vardag.
Han har svårigheter inom verbal kommunikation och interaktion med andra. Han är fysiskt aktiv och tycker om att bada, promenera, cykla men även att röra på sig inomhus. Det finns även stunder då han bara vill sitta still en längre period. Viktigt att du inte har lätt för att bli rastlös.
Viktigt i detta arbetet är att man är uppmärksam och kan växla mellan olika tempon. En stor del av ditt arbete är även att ha god tillsyn till vår kund då han är väldigt impulsiv och inte förstår varken konsekvenser eller risker.
Arbetet innebär att följa kunden i sin vardag och hjälpa honom med det han själv inte klarar av att hantera. Ditt arbete innebär även att vara en pedagogisk vän som ger honom möjligheten att utvecklas inom de områden han har svårigheter med.
I arbetet med kunden jobbar vi inspirerat av Son-Rise. En pedagogik som bygger på lågaffektivt bemötande, acceptans och att man följer personens intresse för att genom det kunna skapa utmaningar för kunden som i sin tur ger möjlighet till utveckling.
Se gärna filmen i länken nedan innan du skickar in din ansökan.


https://www.youtube.com/watch?v=NeJUK-rXcyQ&t=15s
Tjänsten är en timanställning med chans till deltid. Visa mindre

Personlig assistent till 15 årig kille i Borås.

Ansök    Sep 24    Humana AB    Personlig assistent
Om du är alert, observant och inkännande och tycker om att vara aktiv utomhus -  då är du kanske en passande personlig assistent till denna 15 åriga kille i Borås! Med anledning av sin psykiska funktionsnedsättning och sin autism har vår kund ett behov av hjälp och stöttning dygnet runt som också innebär att du till stor del är på ett armlängdsavstånd. Ni är alltid två assistenter som jobbar med kunden under alla kundens vakna timmar vilket kräver god sama... Visa mer
Om du är alert, observant och inkännande och tycker om att vara aktiv utomhus -  då är du kanske en passande personlig assistent till denna 15 åriga kille i Borås!
Med anledning av sin psykiska funktionsnedsättning och sin autism har vår kund ett behov av hjälp och stöttning dygnet runt som också innebär att du till stor del är på ett armlängdsavstånd.
Ni är alltid två assistenter som jobbar med kunden under alla kundens vakna timmar vilket kräver god samarbetsförmåga hos dig som söker.
Att du som söker är i god fysisk form är viktigt då vår kund är mycket aktiv och själv mycket stark och smidig. Du behöver vara trygg i dig själv för att kunna förmedla lugn till kunden.
Under dina arbetspass kommer du att vara kunden behjälplig med hygienmoment, vid måltider, och på sikt även under skoltid med mera. Allt som förekommer i kundens vardag.
Vi önskar att du har erfarenhet av att jobba med utagerande beteenden och lågaffektivt bemötande där du lärt dig och insett hur viktigt det är att observera, känna in och lära känna den du arbetar med. Du behöver se långsiktigt på ditt arbete då det kräver en längre tids introduktion.
Kunden ser gärna manliga sökanden men alla ansökningar beaktas, vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och hur du som söker knyter an med kunden.
Då assistansen kommer att starta med ett par assistenter i taget för introduktion kommer det till en början att vara arbete helger i samband med upplärning av befintlig personal. När du som anställs blir mer och mer bekant med kunden kommer arbetstiden att ökas upp.
I dagsläget gäller det alltså arbete helger ca 5-8 timmar per arbetstillfälle.

- Gärna körkort men ej ett krav
- Simkunnig
-God svenska i tal och skrift
-Meriterande med erfarenhet av utagerande beteende
-Registerutdrag är ett krav
Abetstid/Varaktighet: Tjänsten startar med en ca 25% tjänst, helger ca 5-8 tim/pass. Tjänsten ökas succesivt och kommer troligen ligga på ca 75% tjänst. Rullande schema  dag, kväll och helg. SLUV ”Så länge uppdraget varar anställning.
Tillträde:Omgående. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.
Lön:Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Visa mindre

Personlig assistent (timvikarie) till kvinna i Borås

Ansök    Sep 24    Atlas Assistans AB    Personlig assistent
Nu söker jag dig som vill bli ett nytt tillskott i mitt assistentgäng. Jag behöver dig som vill vara timvikarie, vilket innebär att du blir tillfrågad när mina ordinarie assistenter är sjuka eller av annan anledning inte kan tjänstgöra. Det kan även på sikt leda till en mer fast tjänst för rätt person. Eftersom att jag har assistans dygnets alla timmar och alla dagar om året innebär det att du kan bli tillfrågad att arbeta närsomhelst på dygnet (helst dyg... Visa mer
Nu söker jag dig som vill bli ett nytt tillskott i mitt assistentgäng. Jag behöver dig som vill vara timvikarie, vilket innebär att du blir tillfrågad när mina ordinarie assistenter är sjuka eller av annan anledning inte kan tjänstgöra. Det kan även på sikt leda till en mer fast tjänst för rätt person.

Eftersom att jag har assistans dygnets alla timmar och alla dagar om året innebär det att du kan bli tillfrågad att arbeta närsomhelst på dygnet (helst dygnspass) men också helger/storhelger.
Denna tjänst passar dig som kan styra din tid själv då jag oftast inte vet i förväg när jag behöver dig.
Som personlig assistent hos mig assisterar du mig med det jag inte klarar själv pga min funktionsnedsättning. Jag sitter i rullstol/permobil.
Det är alltid jag som beslutar vad jag gör under en dag och du som assistent ersätter mina muskler.

Några kriterier för att söka tjänsten. Du behöver uppfylla ALLA:

• Kvinna 18+
• Prata och förstå svenska obehindrat i tal och skrift.
• Se arbetet som ett serviceyrke och inte jämföra med ett vårdyrke.
• Kunna ta pass med kort varsel och helst dygn (skriv i din ansökan hur tillgänglig du är).
• Inte ha några problem med nacke, axlar eller rygg.
• Vara bekväm med att hålla dig i bakgrunden när det krävs.
• Körkort och bil (om du inte bor centralt i Borås)
• Inga allergier som påverkar din arbetsförmåga i olika situationer

Låter detta intressant?
Tillsammans med din ansökan skickar du med CV och Personligt brev. Du ska kunna uppge 2 ref. på begäran. Visa mindre

Är du rätt person för detta jobbet?

Nu söker vi assistent till en 60 årig man som bor i lägenhet i Borås. Som hans personliga assistent är man behjälplig med alla moment i vardagen. Så som att hjälpa till med den personliga omvårdnaden, och att följa med på aktiviteter. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av arbete som personlig assistent, men det viktigaste är att du är rätt person för jobbet. Som person bör du vara glad, ansvarsfull och engagerad. Du ska ha nära till skratt, vara ... Visa mer
Nu söker vi assistent till en 60 årig man som bor i lägenhet i Borås. Som hans personliga assistent är man behjälplig med alla moment i vardagen. Så som att hjälpa till med den personliga omvårdnaden, och att följa med på aktiviteter. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av arbete som personlig assistent, men det viktigaste är att du är rätt person för jobbet. Som person bör du vara glad, ansvarsfull och engagerad. Du ska ha nära till skratt, vara utåtriktad och samtidigt kunna hålla dig i bakgrunden. Då vår kund har vissa problem med talet är det viktigt att du har ett tydligt kroppsspråk och kan med olika verktyg, så som Ipad, anteckningar, eventuellt teckenspråk är en stor fördel om du besitter det. Du är en lyhörd och pålitlig person som genuint tycker om att arbeta med människor som behöver stöd i vardagen och du äger förmågan att kunna skapa en harmonisk atmosfär omkring dig. Du bör ha stor empati, ha tålamod samt kunna sätta dig in i en annan människas perspektiv. I jobbet ingår att hjälpa kunden med alla de vanliga sakerna som förkommer i ett hushåll. Bland annat att laga mat, tvätta och handla. Körkort är ett krav då vår kund åker ut på aktiviteter och behöver en hjälpande hand med bilen när han väl ber om det. Med andra ord en assistent som har liknade intresse. Vi lägger stor vikt vid personkemi då samspelet mellan dig och kunden är det viktigaste.


Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information
- Anställningsform: Timanställning med möjlighet för tillsvidare anställning
- Omfattning: 100%
- Arbetstid: Dag/Helger
- Tillträde: Enligt Överenskommelse


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2021-10-31

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: Albana Bajrami

Verksamhetschef

Frösunda Personlig Assistans

Telefon 010-130 33 64

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Timvikarie sökes till en tjej i 20 årsåldern

Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa assistansen, och i den strävan är personalen vår viktigaste resurs. Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och att vi alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågo... Visa mer
Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa assistansen, och i den strävan är personalen vår viktigaste resurs. Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och att vi alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag – och hjälpa våra kunder att få precis den assistans de behöver. Vill du göra skillnad i andra människors vardag, och arbeta på ett modernt företag med engagerade kollegor? Välkommen till Assistans för dig!

Assistans för dig söker nu timvikarier till en tjej som är i 20 årsåldern som bor tillsammans med hennes familj i Bollebygd.

Vi söker dig som vill arbeta extra vid behov, framförallt under ordinarie assistenters sjukdom eller ledighet.
Arbetspassen är förlagda under dag, kvälls och nattetid, med väntetid under natten. Det är viktigt att du är flexibel och kan hoppa in och arbeta med kort varsel, både under vardagar och helg.

Tjejen har en lindrig utvecklingsstörning och lättare autism, och arbetet kommer variera utifrån hennes dagliga behov och mående. Rollen som personlig assistent innebär att du kommer att stötta och motivera tjejen i hennes vardag, följa vardagliga rutiner samt hjälpa till med diverse sysslor i hemmet.

Vi söker dig som är en engagerad och strukturerad person, som har ett motiverande, flexibelt och ödmjukt förhållningssätt. Det är viktigt att du är trygg och stabil, tålmodig, ser möjligheter och är initiativtagande.

Tjejen tycker om att göra diverse utflykter och aktiviteter så som att spela spel, titta på film, gå på bio och Liseberg m.m.

Körkort och körvana krävs.

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknade arbete sen tidigare men det är inte ett krav. Intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag!
Ytterligare information Visa mindre

Glad och sprallig 9-årig tjej söker personlig assistent!

Ansök    Sep 20    Passal AB    Personlig assistent
Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation.På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växeroch vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlig... Visa mer
Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation.På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växeroch vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet attnå den visionen.

Nu söker vi dig som vill jobba som personlig assistent till en glad och sprallig 9-årig tjej i Borås. Hon bor med mamma och pappa och hennes tre äldre bröder. Hon älskar att bada, pyssla, titta på youtube, baka, spela spel, busa med bröderna samt åka på äventyr. Eftersom hon har en fysisk funktionsnedsättning och är rullstolsburen så behöver hon din hjälp för att kunna göra detta. Annat som du som assistent hjälper henne är är ståträning (efter program) samt stretchning.

Vi söker dig som är tålmodig, driven, kan ta egna initiativ, driven och som har barnasinnet kvar! Det är också viktigt att du är någotsånär flexibel med tiderna och kanske ha möjlighet att nån gång kunna åka iväg några dagar med kunden.
Du som söker behöver vara i  god fysik form eftersom man behöver kunna lyfta henne. Du måste också behärska svenska språket väl. Erfarenhet av teckenspråk är ett krav och det är även krav på körkort. 

Arbetetstider och omfattning:
Du jobbar ungefär varannan helg samt någon kväll ibland, troligtvis kommer det också att ges möjlighet till mer jobb under ex. sommarlov.

Passal erbjuder alla anställda utbildningar och friskvårdsbidrag. Tjänstens tillträde är omgående. Vi arbetar med löpande urval. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf 
 
Välkommen med din ansökan!
Ansvarig rekryterare: Linnéa Olsson 
Annonsens referensnummer: 1119 Visa mindre

Personlig assistent i Hökerum

Linnea Assistans är ett assistansföretag som ger stöd, råd och service till personer med rätt till personlig assistans enligt LSS. Våra uppdragsgivare finns i Stockholm, Södermanland, Kalmar län och Västra Götaland. Vi har kollektivavtal med kommunalarbetarförbundet och är medlemmar i Vårdföretagarna. Vi söker en erfaren positiv och glad kvinnlig personlig assistent till en MS-sjuk kvinna med omfattande omvårdnadsbehov. Vi ser gärna att du är nära brukaren... Visa mer
Linnea Assistans är ett assistansföretag som ger stöd, råd och service till personer med rätt till personlig assistans enligt LSS. Våra uppdragsgivare finns i Stockholm, Södermanland, Kalmar län och Västra Götaland. Vi har kollektivavtal med kommunalarbetarförbundet och är medlemmar i Vårdföretagarna.
Vi söker en erfaren positiv och glad kvinnlig personlig assistent till en MS-sjuk kvinna med omfattande omvårdnadsbehov. Vi ser gärna att du är nära brukarens ålder d.v.s. 35 år och uppåt.
Du kommer arbeta med en ung kvinna som har ett mycket omfattande hjälpbehov i sin vardag. Som person är du inkännande, omhändertagande och har lätt för att samarbeta med andra. Du har en naturlig förmåga att arbeta pedagogiskt och vara kommunikativ i ditt arbetssätt. Vi vill att du har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg, om du har erfarenhet av epilepsi är det meriterande. Du kommer finna en lugn, trevlig arbetsplats med bra sammanhållning i arbetsgruppen.
På grund av att brukaren är fåordig med grava talsvårigheter är det ett krav att du talar flytande svenska.
Schemalagd arbetstid med 24-timmarspass inklusive jour. Tjänsten kräver att du har körkort och tillgång till bil. Ibland används brukarens handikappanpassade bil Ford transit.
Tillträde omgående. Ring så berättar vi mer! Visa mindre

Personlig assistent till 24-årig man i Målsryd utanför Borås! 87%

Ansök    Sep 17    Humana AB    Personlig assistent
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. Om Tjänsten:Jag är en kille på 24 år som bor ca en mil söder om Borås tillsammans med min familj. Jag har autism, en CP-skada, är rullstolsburen och behöver hjälp med allt som kan tänkas komma upp i min vardag. Jag behöver din hjälp med att äta, med min hygien, min kommunikation (jag använde... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Om Tjänsten:Jag är en kille på 24 år som bor ca en mil söder om Borås tillsammans med min familj. Jag har autism, en CP-skada, är rullstolsburen och behöver hjälp med allt som kan tänkas komma upp i min vardag. Jag behöver din hjälp med att äta, med min hygien, min kommunikation (jag använder blisstavla, tecken och vissa ord) mina aktiviteter och mina fritidsintressen.

Mina intressen är framförallt musik, titta på You-Tube på datorn, att åka till badhuset och göra andra roliga utflykter. Promenader, teater och att gå en sväng på stan är andra aktiviteter som jag uppskattar. Lotta på Liseberg på sommaren är en stor favorit. Jag gillar att vara ute i alla väder så det är viktigt att mina assistenter också tycker om det. Då jag är på badhuset varje vecka är det viktigt att du är simkunnig och tål klor. Jag har både en hund hemma och på min dagliga verksamhet är jag med på hunddagisets promenader, så du bör inte vara allergisk eller rädd.

Vi söker dig som:

Du som söker bör inte vara yngre än 24 år, men om du är tjej eller kille / kvinna eller man spelar mig ingen roll. Det är viktigt för mig att du är glad och positiv samt att du kan peppa mig i vardagen när det kommer till min dagliga träning. I perioder kan jag vara tålamodskrävande så det är viktigt att du har en stor portion lugn och tålamod och har förståelse för att saker kan ta extra tid ibland. Vidare är det viktigt att du har gott om energi och kan ta egna initiativ. Det är av stor vikt att du tänker långsiktigt då det är kämpigt att byta assistent ofta.

Meriterande om du har:

- Erfarenhet av yrket personlig assistent.

Krav: B-körkort

Tillgång till egen bil är fördelaktigt men ej krav, då kollektivtrafiken till kund är begränsad

Vi ser att du som söker behärskar svenska mycket väl i tal och skrift då både tal och skrivhjälp för kund förekommer.

Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund.

Arbetstid / Varaktighet:En vakant tjänst - se information nedan: 
35 timmar per vecka i snitt.
Pass fördelade på dag, kväll samt ett helgpass på ett tvåveckors rullande schema
Lön:Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde:Omgående 
Att jobba på Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.  Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 
Vad händer nu?  
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes till positiv kvinna i Borås

Hej, Nu söker vi kvinnlig personlig assistent i Borås. Uppdraget gäller en positiv kvinna i medelåldern. Arbetspassen är i form av dygnspass med sovande jour. Arbetet innebär att vara henne behjälplig med det mesta som kan uppkomma i vardagen såsom aktiviteter, matlagning, hushållssysslor och personlig omvårdnad. Du som söker skall vara positiv, ha god hand med barn, ansvarstagande, lyhörd, samt kunna ha högt i tak för att kunna skapa ett så bra samspe... Visa mer
Hej,
Nu söker vi kvinnlig personlig assistent i Borås.
Uppdraget gäller en positiv kvinna i medelåldern.
Arbetspassen är i form av dygnspass med sovande jour.
Arbetet innebär att vara henne behjälplig med det mesta som kan uppkomma i vardagen såsom aktiviteter, matlagning, hushållssysslor och personlig omvårdnad.
Du som söker skall vara positiv, ha god hand med barn, ansvarstagande, lyhörd, samt kunna ha högt i tak för att kunna skapa ett så bra samspel som möjligt.
En del lyft förekommer.
Erfarenhet inom vård, omsorg, personlig assistans är meriterande men inget krav då personlig lämplighet värdesätts högst.
Rökfri personal önskas.
Intervjuer sker omgående och löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan till: [email protected] Visa mindre

Ung vuxen söker assistent i Marks kommun!

Ansök    Sep 20    Ågrenska AB (svb)    Personlig assistent
Som anställd på Ågrenska blir Du del av en unik, icke vinstdrivande organisation. Vi kämpar för ett optimalt liv för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar och sällsynta diagnoser. Det har vi gjort i över hundra år och tillsammans gör vi stor skillnad. När Du jobbar hos oss på Ågrenska omfattas du av kollektivavtal, har rätt till ersättning för friskvård och får kontinuerlig utbildning i Din roll som personlig assistent. Dina arbetsuppgifter... Visa mer
Som anställd på Ågrenska blir Du del av en unik, icke vinstdrivande organisation. Vi kämpar för ett optimalt liv för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar och sällsynta diagnoser. Det har vi gjort i över hundra år och tillsammans gör vi stor skillnad. När Du jobbar hos oss på Ågrenska omfattas du av kollektivavtal, har rätt till ersättning för friskvård och får kontinuerlig utbildning i Din roll som personlig assistent.


Dina arbetsuppgifter
Hej!
Jag är en tjej på 20 år som tycker om att göra aktiviteter efter min dagliga verksamhet. Jag gillar och håller på med teater, musik och cirkus. Jag är aktiv med långa promenader, cykling, mm.). På vintern är det kul att åka skridskor. Jag bor på en gård i Marks kommun tillsammans med mina föräldrar och här finns det massor att göra!
Jag söker någon som kan och vill vara med mig på mina aktiviteter på kvällar, helger och semester.
Så, om du gillar sång, musik, dans, teater och idrott hör av dig!
Ansök snarast då rekrytering sker fortlöpande, skicka till [email protected]
Ange referens 4045.


Om dig
Vi söker dig som är en varm, lyhörd och engagerad person som gillar att arbeta självständigt och att ta ansvar.
Bra erfarenhet är: ledsagning, fritidsledare, elevassistent eller kontaktperson.
Personlig lämplighet helt avgörande för anställning.
På grund av integritetsnära arbetsuppgifter söker vi endast kvinnor.
Du är rökfri.
Arbetspassen är eftermiddag/kväll efter daglig verksamhet samt heldagar i samband med skollov och helger.
Viktigt är att du är inställd på att anställningen är långsiktig.
Körkort erfordras.
Ansök omgående då rekrytering sker fortlöpande.
Vi söker anställd för 2-3 pass i veckan om ca 50%.
Vi begär in utdrag ur belastningsregistret.
Beställ ett redan nu på:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/
I och med att du söker denna tjänst godkänner du att vi registrerar dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy.
Kollektivavtal finns. Visa mindre

Personlig Assistent sökes till man utanför Borås

På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du? Om tjänsten Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en man i 50 årsåldern med MS och Diabetes typ 2, cirka 20 minuter från Borås. I arbetsuppgifterna, som är många och varierande, ingår det bland annat att: - Hjälpa till med de dagliga rutinerna samt måltider - Assist... Visa mer
På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du?

Om tjänsten

Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en man i 50 årsåldern med MS och Diabetes typ 2, cirka 20 minuter från Borås. I arbetsuppgifterna, som är många och varierande, ingår det bland annat att:

- Hjälpa till med de dagliga rutinerna samt måltider

- Assistera vid flertalet träningstillfällen (både utomhus och inomhus)

- Tyngre lyft kan komma att krävas

- Pass förekommer bland annat under dag och kväll på vardagar samt helger

Om dig

Vi tror att du som söker denna tjänst är en person som brinner för att arbeta med människor och som kan se till dina medmänniskors behov. Vi ser gärna att du har ett musik- och datorintresse samt gillar att laga mat, detta är dock inget krav då personlig lämplighet och tidigare erfarenhet är avgörande.

Som person är du:

- Aktiv samt drivande

- Lyhörd

- En bra lagspelare

- Lösningsfokuserad

Krav:

- Vårderfarenhet eller motsvarande

Omfattning: Deltid, pass förekommer bland annat under dag och kväll på vardagar samt helger.

Tillträde: Enligt överenskommelse, helst per omgående.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.

Om rekryteringsprocessen

Vi utgår ifrån vår värdegrund - kunskap, känsla, närhet och tillgänglighet. Det betyder att vi som arbetar på Olivia Personlig Assistans har en humanistisk människosyn och har ett lösningsfokuserat förhållningssätt till vårt arbete. I vår rekryteringsprocess innebär det att vi värdesätter dessa egenskaper hos dig. Vi är övertygade om att du som söker tjänsten också delar vår vision 'Vi ger våra kunder möjligheten att leva livet fullt ut. Tillsammans skapar vi framtidens omsorg som bidrar till utveckling och mångfald i välfärden.'

- För anställning krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.
- Blir det aktuellt med anställning vill vi att du uppvisar ett utdrag ur polisens belastningsregister - vilket du enkelt kan beställa här (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/)


Om kollektivavtal och förmåner hos Olivia Personlig Assistans

Som medarbetare omfattas du av kollektivavtal och självklart är du försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Förutom friskvårdsbidrag och en rad andra förmåner anordnar vi aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med. Visa mindre

Personlig assistent till kvinna med autism

Ansök    Sep 14    Jengla Omsorg AB    Personlig assistent
Hej. Vi söker dig som vill arbeta med personer med särskilda behov. 1 fast tjänst på deltid (50-70%) och en tjänst som timvikarie.   Vår kund är en kvinna/tjej på 36 år som har autism, synskada och en utvecklingsålder på 3-4 år. En charmig tjej som behöver mycket stöd i sin vardag. Hon bor i egen lägenhet och har daglig verksamhet på en bondgård 4 dagar/vecka. Hon behöver stöd i vardagens alla situationer, men är aktiv och delaktig i mycket. Hon gillar m... Visa mer
Hej.

Vi söker dig som vill arbeta med personer med särskilda behov. 1 fast tjänst på deltid (50-70%) och en tjänst som timvikarie.  

Vår kund är en kvinna/tjej på 36 år som har autism, synskada och en utvecklingsålder på 3-4 år. En charmig tjej som behöver mycket stöd i sin vardag. Hon bor i egen lägenhet och har daglig verksamhet på en bondgård 4 dagar/vecka. Hon behöver stöd i vardagens alla situationer, men är aktiv och delaktig i mycket. Hon gillar musik, att simma, promenader mm.

Kvalifikationer:

Endast kvinnlig sökande. God svenska i tal och skrift.

Du är:

Glad och positiv

Nyfiken och lyhörd

Trygg i dig själv och kan arbeta självständigt.

Besitter mycket tålamod och kan arbeta lågaffektivt.

Förstår vikten av att arbeta i ett team som jobbar mot ett gemensamt mål.

Erfarenhet av liknande arbete är meriterande, men personlig lämplighet är viktigast.

 

Arbetstider: Dygnspass med sovande jour, dagtid, kväll/natt. Vi ser helst att du kan arbeta alla tider.

Lön: Individuell lönesättning. Kollektivavtal vårdföretagarna.

Övriga förmåner: Friskvårdsbidrag.

Start: Snarast efter överenskommelse

Rekrytering och intervjuer sker fortlöpande. Varmt välkommen med din ansökan. Bifoga personligt brev och CV.

Utdrag ur belastningsregistret kommer att begäras in. Förbered gärna detta.

Har du nyfiken eller har frågor kontakta Anders på 0723-13 02 16.


Jengla Omsorg är en assistansanordnare med uppdrag i hela landet med kontor i Malmö, Stenungsund, Borås, Stockholm och Säffle. Vi grundades ur ett personligt engagemang att värna och utveckla stöd till personer med funktionsnedsättningar. Verksamheten består i dagsläget av två inriktningar. Huvudverksamheten är att anordna assistans åt våra uppdragsgivare med hög kvalitet vilket skall säkerställas med självbestämmande, transparens, löpande utbildning och handledning. Vår andra verksamhetsgren är att sprida kunskap om NPF, LSS och rättigheter för funktionsnedsatta. Vi erbjuder föreläsningar, utbildningar och handledning till myndigheter, BUP, LSS-verksamheter, anhöriga och assistenter. Visa mindre

Timvikarier sökes till kvinna i Borås

Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa assistansen, och i den strävan är personalen vår viktigaste resurs. Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och att vi alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågo... Visa mer
Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa assistansen, och i den strävan är personalen vår viktigaste resurs. Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och att vi alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag – och hjälpa våra kunder att få precis den assistans de behöver. Vill du göra skillnad i andra människors vardag, och arbeta på ett modernt företag med engagerade kollegor? Välkommen till Assistans för dig!

Assistans för dig söker nu personliga assistenter till en kvinna i 30-års ålder. Kvinnan är intresserad av promenader, ridning och matlagning. Hon är diagnostiserad med cp- skada, autistiska drag och har en synnedsättning på höger öga. Hon är mycket aktiv och kräver därför uppmärksamhet i form av daglig sysselsättning. Detta kräver att assistenten som arbetar med henne är lugn, har god självkännedom och en tydlig struktur i sitt arbetssätt.

Vår kund saknar tal och kommunicerar därför genom teckenspråk och ljud. Dock hör och förstår hon tal, så det är viktigt att du kan kommunicera genom både tal och skrift. Du kommer även att hjälpa till i vardagen med matlagning, hygien och aktiviteter så som resor och bad, det är därför ett plus om du som söker är intresserad av kost och hälsa samt lever ett aktivt liv.

Vi söker dig som är positiv, plikttrogen och ansvarsfull. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som personlig assistent eller relevant utbildning inom vårdyrket då du har en avgörande roll för att skapa en fungerande vardag för kunden.

Tjänsten är en timanställning och arbete kommer att ske ca 1–2 helger i månaden (varierande arbetstider mellan 15.40 på fredagen och 08.45 på måndagen, vanligtvis dygnspass), ibland kan även extrapass förläggas under eftermiddag/kväll vardagstid. Det är därför en fördel om du är flexibel till din natur och kan hoppa in med kort varsel om behovet uppstår. Under sommaren kan det även vara aktuellt med mer arbete om behovet finns.

Tillträde omgående.

Det är ett plus om du har B-körkort samt kunskap om teckenspråk. Vi söker dig som är rökfri.

I samband med denna rekryteringsprocess önskar vi motta ett utdrag ur belastningsregistret från Polisen.

Är du personen vi söker? Skicka in ditt CV redan idag och berätta lite mer om varför du är rätt person för detta uppdrag. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse. Visa mindre

Personlig assistent till ung kille sökes - Borås

Ansök    Sep 9    L&S Assistans AB    Personlig assistent
LS Assistans grundades 2011 i Umeå och har verksamhet i hela Sverige. Vi är ett norrländskt familjeföretag som levererar personlig assistans med hög kvalitet. Vi drivs av en stark värdegrund och jobbar med snabba, enkla beslutsvägar. Vårt mål är att tillgodose varje kunds individuella och specifika behov. Vi vill vara ett föredöme och ledande i branschen. Vi arbetar medvetet för jämställdhet, delaktighet och mångfald för att värna om individens olika behov... Visa mer
LS Assistans grundades 2011 i Umeå och har verksamhet i hela Sverige. Vi är ett norrländskt familjeföretag som levererar personlig assistans med hög kvalitet. Vi drivs av en stark värdegrund och jobbar med snabba, enkla beslutsvägar.
Vårt mål är att tillgodose varje kunds individuella och specifika behov. Vi vill vara ett föredöme och ledande i branschen. Vi arbetar medvetet för jämställdhet, delaktighet och mångfald för att värna om individens olika behov och genom detta kunna ge bästa möjliga assistans.
Vi ser personalen som en långsiktig investering. Medarbetare som trivs, blir sedda och är delaktiga i vår verksamhet är för oss vår viktigaste resurs. Som anställd hos oss får du utbildning, bra anställningsförhållanden och god lön.
Vi erbjuder dig ett viktigt jobb där din vilja och ditt engagemang är avgörande för assistansens kvalitet.
Jag är en 12-årig kille som söker fler duktiga assistenter som vill jobba hos mig. Jag har en medel-svår utvecklingsstörning och nedsatt syn och hörsel. Därför är det toppen om du kan teckenspråk då jag kommunicerar med både tal och tecken, annars är det positivt om du vill lära dig för jag är rätt grym på att visa.
Jag är en glad och positiv kille som är rätt charmig om jag får säga det själv, jag gillar att vara aktiv men kan vara väldigt envis och har en vilja av stål, så du måste kunna bemöta det. Att sparka boll och vara utomhus är något jag gillar oavsett väder, så du måste ha kläder efter väder. Jag tror att allting är möjlig och ser aldrig några hinder eller begränsningar, så du får gärna ha samma syn på livet som jag.
Jag vill gärna ha en assistent som tycker om att jobba med barn, som är lekfull och vill hitta på roliga saker tillsammans med mig. Mina assistenter hjälper mig i vardagen och är med mig på skolan. De hjälper mig även att hålla koll på mitt blodsocker så det är bra om du har stickvana och erfarenhet av PEG. För mig är det viktigast hur du är som person, att vi klickar och att du är positiv, flexibel och kreativ.
Jag bor med min familj ungefär 1 mil utanför Borås, så du behöver ha körkort och egen bil för att ta dig hem till mig. Vi har både katt och fågel, så du får inte vara allergisk. Då du jobbar nära mig och personer i min familj är allergiska mot både rökning och parfym så utgår jag ifrån att du inte röker och kan tänka dig att avstå från att använda parfym på jobbet.
Om du blir min assistent så kanske vi kan lära oss att flyga tillsammans? För inget är ju omöjligt, vi ska bara komma på hur vi ska göra det!
Om tjänsterna:
Vi söker personal till 2 tjänster på 50 %.
Arbetstidernas förläggning kan variera mellan dag och kväll.
Möjlighet till mer arbete finns i samband med ledigheter och sjukdom. Resor kan förekomma i tjänsten. Visa mindre

Personliga assistenter med autismkompetens sökes till Borås

Ansök    Sep 10    Jengla Omsorg AB    Personlig assistent
Hej.  Har du erfarenhet av och kunskap kring autism? Vi söker en personlig assistent till en kvinna som har eget boende i Borås. Tjänsten är på ca 70% och du arbetar i huvudsak dygnspass med sovande jour. Introduktion sker under dagpass. Endast kvinnliga sökanden på kundens begäran. Goda kunskaper i svenska. Vi söker dig som: •                        Gärna har kunskaper om autism. •                        Är lugn, stabil och trygg i dig själv. •      ... Visa mer
Hej. 

Har du erfarenhet av och kunskap kring autism? Vi söker en personlig assistent till en kvinna som har eget boende i Borås. Tjänsten är på ca 70% och du arbetar i huvudsak dygnspass med sovande jour. Introduktion sker under dagpass. Endast kvinnliga sökanden på kundens begäran. Goda kunskaper i svenska.

Vi söker dig som:

•                        Gärna har kunskaper om autism.

•                        Är lugn, stabil och trygg i dig själv.

•                        Är uppmärksam, tydlig och följsam i ditt arbetssätt.

•                        Är engagerad, ansvarsfull, tålmodig och har stor uthållighet.

•                        Har stor förmåga att kontrollera och hantera dina egna känslor.

•                        Har ett professionellt och lågaffektivt arbetssätt

•                        Som söker ett meningsfullt arbete där din arbetsuppgift är att möjliggöra att assistansanvändaren får leva ett liv som andra.

Dina arbetsuppgifter är att assistera och finna det pedagogiska i alla vardagliga situationer samt att planera och genomföra olika, för assistansanvändaren, roliga och utvecklande aktiviteter.

Din bakgrund behöver inte nödvändigtvis vara som personlig assistent, utan kanske har du erfarenhet av annan verksamhet inom LSS eller pedagogik. Personlig lämplighet och personkemi med brukaren är viktigast för att lyckas i arbetet. Du har ett lågaffektivt bemötande och ett förhållningssätt som bygger på respekt, empati och en strävan efter egen ökad förståelse. 

Rekrytering och intervjuer sker fortlöpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Vid frågor kontakta Anders på 0723-13 02 16.

 


Jengla Omsorg är en assistansanordnare med uppdrag i hela landet med kontor i Malmö, Stenungsund, Borås, Stockholm och Säffle. Vi grundades ur ett personligt engagemang att värna och utveckla stöd till personer med funktionsnedsättningar. Verksamheten består i dagsläget av två inriktningar. Huvudverksamheten är att anordna assistans åt våra uppdragsgivare med hög kvalitet vilket skall säkerställas med självbestämmande, transparens, löpande utbildning och handledning. Vår andra verksamhetsgren är att sprida kunskap om NPF, LSS och rättigheter för funktionsnedsatta. Vi erbjuder föreläsningar, utbildningar och handledning till myndigheter, BUP, LSS-verksamheter, anhöriga och assistenter. Visa mindre

Personlig Assistent sökes till man utanför Borås

På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du? Om tjänsten Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en man i 50 årsåldern med MS och Diabetes typ 2, cirka 20 minuter från Borås. I arbetsuppgifterna, som är många och varierande, ingår det bland annat att: - Hjälpa till med de dagliga rutinerna samt måltider - Assist... Visa mer
På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du?

Om tjänsten

Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en man i 50 årsåldern med MS och Diabetes typ 2, cirka 20 minuter från Borås. I arbetsuppgifterna, som är många och varierande, ingår det bland annat att:

- Hjälpa till med de dagliga rutinerna samt måltider

- Assistera vid flertalet träningstillfällen (både utomhus och inomhus)

- Tyngre lyft kan komma att krävas

- Pass förekommer bland annat under dag och kväll på vardagar samt helger

Om dig

Vi tror att du som söker denna tjänst är en person som brinner för att arbeta med människor och som kan se till dina medmänniskors behov. Vi ser gärna att du har ett musik- och datorintresse samt gillar att laga mat, detta är dock inget krav då personlig lämplighet och tidigare erfarenhet är avgörande.

Som person är du:

- Aktiv samt drivande

- Lyhörd

- En bra lagspelare

- Lösningsfokuserad

Krav:

- Vårderfarenhet eller motsvarande

Omfattning: Deltid, pass förekommer bland annat under dag och kväll på vardagar samt helger.

Tillträde: Enligt överenskommelse, helst per omgående.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.

Om rekryteringsprocessen

Vi utgår ifrån vår värdegrund - kunskap, känsla, närhet och tillgänglighet. Det betyder att vi som arbetar på Olivia Personlig Assistans har en humanistisk människosyn och har ett lösningsfokuserat förhållningssätt till vårt arbete. I vår rekryteringsprocess innebär det att vi värdesätter dessa egenskaper hos dig. Vi är övertygade om att du som söker tjänsten också delar vår vision 'Vi ger våra kunder möjligheten att leva livet fullt ut. Tillsammans skapar vi framtidens omsorg som bidrar till utveckling och mångfald i välfärden.'

- För anställning krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.
- Blir det aktuellt med anställning vill vi att du uppvisar ett utdrag ur polisens belastningsregister - vilket du enkelt kan beställa här (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/)


Om kollektivavtal och förmåner hos Olivia Personlig Assistans

Som medarbetare omfattas du av kollektivavtal och självklart är du försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Förutom friskvårdsbidrag och en rad andra förmåner anordnar vi aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med. Visa mindre

Vill du jobba som min personliga assistent i Ulricehamn?

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Jag behöver nu utöka min assistentgrupp med timvikarier som kan hoppa in när mina ordinarie assistenter är sjuka, eller önskar vara lediga. Ibland kan du bli tillfrågad om ett pass tätt inpå o... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Jag behöver nu utöka min assistentgrupp med timvikarier som kan hoppa in när mina ordinarie assistenter är sjuka, eller önskar vara lediga.

Ibland kan du bli tillfrågad om ett pass tätt inpå och det är därför meriterande om du bor i, eller i närheten av, Ulricehamn.

Jag bor med min man i en villa som anpassats efter min funktionsnedsättning (ALS) och det finns diverse hjälpmedel på plats. Det innebär att du kan assistera mig på ett tryggt och säkert sätt i en trevlig arbetsmiljö. Jag har dubbelassistans dygnets alla timmar vilket betyder att du alltid kommer att arbeta tillsammans med en kollega.

I min vardag tycker jag om att planera måltider, lyssna på ljudböcker och samtala med assistenter. Jag kommunicerar med en bokstavstavla. Innan jag blev sjuk arbetade jag som lärare i matematik och fysik.

Jag söker i första hand kvinnliga assistenter, men personkemi kan komma att överväga detta. Det är en fördel om du tidigare arbetat med hjälpmedel som trach (andningshjälp), taklyft, permobil och sond.

Arbetspassen är fördelade enligt följande:
Dagspass 08.00-21.00
Dygn 08.00 – 08.00 med sovande jour mellan 00.00-6.30
Vaken natt 21.00 – 08.00

Du börjar som timanställd men det finns möjlighet att det senare övergår till en visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar.

Tillträde omgående.

Kollektivavtal Fremia-Kommunal. Lön enligt överenskommelse.

Intervjuer kommer att hållas löpande så sök redan idag om du är intresserad.

Välkommen med din ansökan!

Vid frågor om tjänsten kontakta Bengt Hägglund på telnr 0706–315191 eller mail [email protected], alternativt Simon Hägglund på 0701-1413101 eller [email protected]

OBS! Du söker jobbet på www.gil.se/jobba Visa mindre

Personlig assistent, 4 årig tjej i Borås

Vi söker en assistent till en fyraårig liten tjej i Borås. Vi ser helst att du har erfarenhet av arbete med barn med funktionsvariation. Som assistent till denna lilla tjej bör du vara minst 20 år, trygg, stabil, humoristisk och kunna arbeta självständigt. Som assistent kommer du att arbeta i tätt samarbete med flickans föräldrar. Du måste därför ha en god förmåga att arbeta tillsammans med andra samt en god känsla för integritet och respekt. Tjänsten/tjä... Visa mer
Vi söker en assistent till en fyraårig liten tjej i Borås. Vi ser helst att du har erfarenhet av arbete med barn med funktionsvariation. Som assistent till denna lilla tjej bör du vara minst 20 år, trygg, stabil, humoristisk och kunna arbeta självständigt. Som assistent kommer du att arbeta i tätt samarbete med flickans föräldrar. Du måste därför ha en god förmåga att arbeta tillsammans med andra samt en god känsla för integritet och respekt.
Tjänsten/tjänsterna är ca 50-75% enligt schemalagd arbetstid dag, kväll och helger.
Enligt Älvsborgs assistans policy och lagen om registerkontroll ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här:
https://polisen.se/.../blankett-4429-LSS.../
Ansökningen skickas till [email protected]
Arbetsplatsen är rökfri. Visa mindre

Energifylld personlig assistent till kvinna i Sandared

Vad innebär tjänsten? För kunds räkning söker vi personliga assistenter till en kvinna som bor utanför Sandared. I dina arbetsuppgifter ingår stöd med förflyttningar, personlig omvårdnad, och hushållsarbete. Du följer även med på aktiviteter och utflykter utanför hemmet. Hennes intressen är hantverk, mode, design, inredning, matlagning, fixa i trädgården och shopping. Kvinnan bor med sin familj och deras katter i ett hus omgivet av den vackra naturen. Det ... Visa mer
Vad innebär tjänsten?
För kunds räkning söker vi personliga assistenter till en kvinna som bor utanför Sandared. I dina arbetsuppgifter ingår stöd med förflyttningar, personlig omvårdnad, och hushållsarbete. Du följer även med på aktiviteter och utflykter utanför hemmet. Hennes intressen är hantverk, mode, design, inredning, matlagning, fixa i trädgården och shopping. Kvinnan bor med sin familj och deras katter i ett hus omgivet av den vackra naturen. Det medför att ingen kollektivtrafik passerar och du behöver körkort och bil för att ta dig till arbetsplatsen.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Du som söker:
- Ska kunna ha många bollar i luften.
- Tycker om att vara aktiv, men kan ta det lugnt vid behov.
- Är lyhörd, ansvarsfull och social
- Erfarenhet eller vårdutbildningar är en merit
- Har möjlighet att arbeta dag, kväll, natt och helg


Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information
- Anställningsform: Så länge assistansuppdraget varar
- Omfattning: Deltid
- Arbetstid: Två vardagar i veckan, kl 7-17.30, samt vissa helger då du arbetar dag, kväll och natt med sovande jour.
- Tillträde: enligt överenskommelse


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2021-10-01

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Madeleine Jönsson, Rekryteringsspecialist, 010-130 32 49

Caroline Sjöstrand, Verksamhetschef, 010-130 36 19

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personliga assistenter sökes

Ansök    Sep 1    Alma Assistans AB    Personlig assistent
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokalkontor i Jönköping. Vi på Alma assistans söker personal till en kund bosatt utanför Borås. Kunden behöver all omvårdnadshjälp, förflyttning, träning med mera. Du som söker bör gärna vara lyh... Visa mer
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokalkontor i Jönköping.

Vi på Alma assistans söker personal till en kund bosatt utanför Borås.
Kunden behöver all omvårdnadshjälp, förflyttning, träning med mera. Du som söker bör gärna vara lyhörd, serviceinriktad, social och att du är ödmjuk inför personens livssituation.

Chans till schemarad finns.
Arbetstiderna är måndag till söndag 8-16 alternativt 9-17.

Krav:
* B - Körkort - Kunden har egen bil som assistenterna kör. Det förekommer en del sjukhusbesök.

Känns detta som ett arbete för dig sök redan nu! Rekrytering sker fortlöpande. Visa mindre

Personlig assistent sökes

Ansök    Sep 1    Alma Assistans AB    Personlig assistent
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokalkontor i Jönköping. Vi på Alma assistans söker en eller flera personliga assistenter. Det är viktigt att du har öga för vad som skall göras men också ett hjärta när du gör det. Vi söker dig/e... Visa mer
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokalkontor i Jönköping.

Vi på Alma assistans söker en eller flera personliga assistenter. Det är viktigt att du har öga för vad som skall göras men också ett hjärta när du gör det. Vi söker dig/er med körkort då vår kund har en bil som assistenterna får köra.
Kunden kräver all omvårdnadshjälp. Älskar att hitta på saker samt amerikanska bilar. Kunden kan också vara vid sin dator och där vill den få vara ifred och då är det viktigt att du ser vad som behöver göras i hemmet.
Kunden bor själv i lägenhet i Borås och har assistans hela dygnet med jour. Passen ser olika ut då det även är en del dubbelassistans.

Krav:
* Tydlig svenska - Då kunden har svårt att förstå och uppfatta är det viktigt att du talar tydligt.
* B - Körkort Visa mindre

Personlig assistent

Ansök    Sep 2    Borås kommun    Personlig assistent
Sociala omsorgsförvaltningen arbetar enligt Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade. Förvaltningen sysselsätter cirka 1000 personer. Funktionshinderverksamheten i Borås Stad syftar till att personer med varaktiga och betydande funktionsnedsättningar ska få möjlighet att i största möjliga utsträckning leva som andra. Individuell bedömning av personens behov och ett individuellt bemötande i omsorgen är viktigt för ett självständigt liv. ... Visa mer
Sociala omsorgsförvaltningen arbetar enligt Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade. Förvaltningen sysselsätter cirka 1000 personer.
Funktionshinderverksamheten i Borås Stad syftar till att personer med varaktiga och betydande funktionsnedsättningar ska få möjlighet att i största möjliga utsträckning leva som andra. Individuell bedömning av personens behov och ett individuellt bemötande i omsorgen är viktigt för ett självständigt liv.


Sociala omsorgsförvaltningen erbjuder dig ett arbete där du får en unik möjlighet att göra skillnad i en annan människas liv!

I ditt nästa arbete som personlig assistans kommer du bidra till att mannen får en meningsfull vardag, som präglas av delaktighet och får leva ett fullgott liv trots sin neurologiska funktionsnedsättning. Att arbeta som personlig assistent innebär att du skall medverka till att mannen, i så hög utsträckning som möjligt, får bibehålla sina funktioner han har idag. Du måste därför vara lyhörd för dennes behov, vara beredd att satsa på ett arbete som kräver stort engagemang.
Arbetet som personlig assistent är varierande men består i huvudsak av sådana sysslor som förekommer i ett hem samt att vara behjälplig med personlig omvårdnad. I arbetsuppgifterna ingår även att vara ett stöd i mannens övriga aktiviteter i vardagen, så som promenader och fritidsintressen.


Du har vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller annan likvärdig utbildning. Det är meriterande om du här tidigare erfarenhet av att arbeta som personlig assistent. Gärna med personer med neurologiska funktionsnedsättningar. Arbetet kräver god fysik och utifrån brukarens behov ser vi gärna manliga sökanden. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Som person ska du vara en positiv och ansvarstagande person. Därutöver behöver du vara social, flexibel och ha ett allmänt gott omdöme.

Anhöriga är delaktiga i rekryteringen. Rekryteringsprocessen pågår under ansökningsperioden.

För frågor rörande tjänsten välkommen att kontakta enhetschef Christin Lohne, tfn 033-35 80 88 eller mail [email protected] Fackliga företrädare nås via Borås stads växel 033-35 70 00.

Förutom meningsfulla arbetsuppgifter och goda anställningsvillkor tar du som anställd i Borås stad del av samtliga förmåner som bland annat friskvårdsbidrag, fria bad i kommunens badanläggningar samt möjlighet till semesterväxling. Personalklubben Merkraft anordnar genom året flertalet aktiviteter såsom kajakpaddling, operaföreställningar och smyckeskurser för att nämna några. Visa mindre

Student och söker extrajobb? Personlig assistent sökes till 16-årig tjej

Vår kund tjänsten gäller är boende i Borås. Du som assistent bör vara en glad, positiv, lyhörd och öppen person. En person som gärna vill utmana sig själv och vill lära sig nya saker. Det är viktigt att du är lugn och trygg i dig själv. Du som assistent kommer arbeta i hemmet hos en av våra kunder med autism. Du kommer vara en lyhörd vän och ha en stödjande roll för kunden i hennes vardag, och du delar hennes intressen i samtal och rörelse. Hon tycker om... Visa mer
Vår kund tjänsten gäller är boende i Borås.
Du som assistent bör vara en glad, positiv, lyhörd och öppen person. En person som gärna vill utmana sig själv och vill lära sig nya saker.
Det är viktigt att du är lugn och trygg i dig själv.


Du som assistent kommer arbeta i hemmet hos en av våra kunder med autism. Du kommer vara en lyhörd vän och ha en stödjande roll för kunden i hennes vardag, och du delar hennes intressen i samtal och rörelse. Hon tycker om att lyssna på musik, läsa och småprata kring sina intressen. Astrid Lindgrens sagor är några av hennes favoriter. Hon tycker även om att gå promenader och göra utflykter såsom besöka Djurparken eller Navet.
Du bör ej vara allergisk då familjen har katt.
Hos denna kund arbetar vi inspirerat av Son-Rise, ett sätt att jobba med autistiska barn och vuxna som utgår från personens intressen där man reflekterar över sig själv och hur man agerar och reagerar i olika situationer. Det innebär att viktiga delar av ditt arbete kommer att bli lekfullhet, kreativitet, glädje och lyhördhet.
Lågaffektivt bemötande är en självklarhet.
Vi ser gärna att du ser filmen som är länkad nedan. Den beskriver del av det arbetssättet vi inspireras av i vårt arbete med kunden.
https://www.youtube.com/watch?v=NeJUK-rXcyQ&t=15s


Du som söker jobbet får gärna vara studerande som söker extrajobb upptill studierna eller annat arbete som går att kombinera med arbetstiderna tjänsten gäller.
Arbetstiderna är förlagda till eftermiddag/kväll under vardagar.
Det är viktigt att du se arbetet som långsiktig, minst 1 år. Visa mindre

Timvikarie till kvinna i Borås

Ansök    Aug 26    Atlas Assistans AB    Personlig assistent
Är du den jag söker? Jag söker fortfarande timvikarier till mitt assistentgäng. Pga min funktionsnedsättning sitter jag i rullstol/ permobil och jag har även ventilator viss del av dygnet (alltid när jag sover men även viss tid dagtid. Jag är en kvinna 40 + som bor ensam i centrala Borås. Jag har assistans dygnet runt så du ska kunna jobba dag/ kväll, natt eller dygn (helst). Mina dagar ser olika ut, så även mitt assistansbehov. Det kan vara allt från a... Visa mer
Är du den jag söker?

Jag söker fortfarande timvikarier till mitt assistentgäng.
Pga min funktionsnedsättning sitter jag i rullstol/ permobil och jag har även ventilator viss del av dygnet (alltid när jag sover men även viss tid dagtid.
Jag är en kvinna 40 + som bor ensam i centrala Borås.
Jag har assistans dygnet runt så du ska kunna jobba dag/ kväll, natt eller dygn (helst).
Mina dagar ser olika ut, så även mitt assistansbehov. Det kan vara allt från att vara mig behjälplig när jag arbetar. Du är mina muskler där det behövs. Till att hålla dig i bakgrunden till jag söker din uppmärksamhet.
Planerar och beslutar vad/ hur jag ska göra, gör jag själv.
Ingen dag är den andra lik. Vissa dagar fullt upp, andra dagar bara hemma och softar.
Jag behöver assistans vid personlig hygien, förflyttningar och mycket som kräver styrka pga att mina muskler inte fungerar som de ska.
Här kommer kriterier du måste uppfylla för att söka denna tjänst.
* Kvinna 18+
* Prata och förstå svenska då det är det språket jag pratar och det är på svenska du får alla instruktioner.
* Lätt att hoppa in med kort varsel då denna tjänst innebär arbete när mina ordinarie assistenter är sjuka, vab eller av annan anledning inte kan tjänstgöra.
* God fysik ( inte några ryggbesvär)
* Kan vara rökfri under arbetstid
* Bo i eller i närheten av Borås.
* Ser gärna att du har körkort och bil, pga att du kan bli tillfrågad att arbeta vid akut frånvaro.
Ser du detta arbete som ett vårdyrke är denna tjänst inte rätt för dig. Inte heller om ditt tänk är att "ta hand om". Ta hand om gör jag själv genom dig som assistent.

Låter detta intressant?
Skicka isf CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes till kvinna i Sjömarken

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse.Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.   Jag är en kvinna på 43 år som lever med MS. Jag bor tillsammans med min man och våra två barn strax väster om Borås.   Jag söker personliga assistenter då jag har ett behov av stöd och hjäl... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse.Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.

 

Jag är en kvinna på 43 år som lever med MS. Jag bor tillsammans med min man och våra två barn strax väster om Borås.

 

Jag söker personliga assistenter då jag har ett behov av stöd och hjälp med diverse sysslor för att få min vardag att fungera på bästa sätt. Dina arbetsuppgifter består i att assistera mig med olika vardagliga saker, till exempel hushållssysslor och hygien. Då jag har barn kommer det att ingå i ditt uppdrag att hjälpa mig i min roll som mamma. Jag söker personliga assistenter som kan ta eget ansvar och som är initiativrika.

 

Att du är glad, uppmuntrande och tycker om att arbeta med människor ser jag som en självklarhet.

 

Jag söker nu dig som kan tänka dig att arbeta som timanställd/timvikarie, ev kan tjänsten övergå till en visstidsanställning så länge uppdraget varar. Viktigt är personlig lämplighet samt hur vi fungerar tillsammans.

 

Vi har rökfri arbetstid. Det är önskvärt att du har B-körkort men är inget krav.

 

Du ska behärska svenska språket i både skrift och tal.

 

Jag har katter så du kan inte vara allergisk.

 

Då barn finns i hemmet är det ett krav att ha ett giltigt utdrag från belastningsregistret : https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

 

Kollektivavtal Kommunal-KFO. Lön enligt överenskommelse.

 

 

 

Om detta är ett jobb för dig sök redan idag för intervjuer sker fortlöpande!

 

 

 

Har ni några frågor får ni ringa min ställföreträdande arbetsledare Ivana på 0736560338. Visa mindre

Positiv & påhittig Personlig Assistent sökes till aktiv kille i rullstol

Ansök    Aug 26    Primacura AB    Personlig assistent
Alla har inte samma förutsättningar i livet, men alla har genom rätt insatser möjligheten att uppnå goda levnadsvillkor utifrån de förutsättningar som finns. Primacura är ett etablerat assistansföretag som varit med sedan 2007 med huvudkontor i Borås, samt ett kontor i Kinna. Vi drivs av ambitionen att villkoren för Dig som kund eller anställd hos Primacura ska vara marknadens bästa. Vi har bra anställningsvillkor och det finns kollektivavtal som reglerar ... Visa mer
Alla har inte samma förutsättningar i livet, men alla har genom rätt insatser möjligheten att uppnå goda levnadsvillkor utifrån de förutsättningar som finns.
Primacura är ett etablerat assistansföretag som varit med sedan 2007 med huvudkontor i Borås, samt ett kontor i Kinna.
Vi drivs av ambitionen att villkoren för Dig som kund eller anställd hos Primacura ska vara marknadens bästa. Vi har bra anställningsvillkor och det finns kollektivavtal som reglerar Din anställning.
Du får flertalet bredvidgångar med ordinarie personal så att Du känner Dig trygg när Du ska påbörja Din anställning.


Till Borås söker vi en positiv och påhittig person som ser sig själv i den hjälpande rollen och drivs av viljan att hjälpa andra till ett bättre liv.
Brukaren är en rullstolsburen man som söker assistent för att komplettera hans ambitiösa arbetsteam. Han har en vardag med mycket omsorg, träning och aktiviteter och är i stort behov av all hjälp i sitt dagliga liv!
Det är ett mycket varierade arbete med stor flexibilitet och frihet under ansvar. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet inom vård och omsorg, men är inget krav då personkemi och personlig lämplighet är det primära för brukaren.
Som person är du glad, positiv och lösningsorienterad. Du är genuint intresserad av att arbeta med andra människor långsiktigt och kan på ett naturligt sätt smälta in i ett redan befintligt glatt arbetsteam. Du kan anpassa tempo och bemötande och visar respekt för brukarens egen vilja. Du tycker om ett aktivt liv och är inte rädd för att hitta på nya saker eller kortare utflykter. Du är tålmodig och har förmågan att avleda och samtidigt komma med lösningar.
Tjänsten påbörjas som timvikariat under bredvidgång men är ett vikariat på ca 45% med möjlighet till en fast tjänst så länge uppdraget varar. Arbetstiden i dagsläget är fördelad på dagtid vardag och 2 helger per månad med möjlighet till fler timmar vid behov.


Intervjuer kommer ske löpande så skicka din ansökan per mejl redan idag! Visa mindre

Timvikarie till kvinna i Borås

Ansök    Aug 25    Atlas Assistans AB    Personlig assistent
Är du den jag söker? Jag söker fortfarande timvikarier till mitt assistentgäng. Pga min funktionsnedsättning sitter jag i rullstol/ permobil och jag har även ventilator viss del av dygnet (alltid när jag sover men även viss tid dagtid. Jag är en kvinna 40 + som bor ensam i centrala Borås. Jag har assistans dygnet runt så du ska kunna jobba dag/ kväll, natt eller dygn (helst). Mina dagar ser olika ut, så även mitt assistansbehov. Det kan vara allt från a... Visa mer
Är du den jag söker?

Jag söker fortfarande timvikarier till mitt assistentgäng.
Pga min funktionsnedsättning sitter jag i rullstol/ permobil och jag har även ventilator viss del av dygnet (alltid när jag sover men även viss tid dagtid.
Jag är en kvinna 40 + som bor ensam i centrala Borås.
Jag har assistans dygnet runt så du ska kunna jobba dag/ kväll, natt eller dygn (helst).
Mina dagar ser olika ut, så även mitt assistansbehov. Det kan vara allt från att vara mig behjälplig när jag arbetar. Du är mina muskler där det behövs. Till att hålla dig i bakgrunden till jag söker din uppmärksamhet.
Planerar och beslutar vad/ hur jag ska göra, gör jag själv.
Ingen dag är den andra lik. Vissa dagar fullt upp, andra dagar bara hemma och softar.
Jag behöver assistans vid personlig hygien, förflyttningar och mycket som kräver styrka pga att mina muskler inte fungerar som de ska.
Här kommer kriterier du måste uppfylla för att söka denna tjänst.
* Kvinna 18+
* Prata och förstå svenska då det är det språket jag pratar och det är på svenska du får alla instruktioner.
* Lätt att hoppa in med kort varsel då denna tjänst innebär arbete när mina ordinarie assistenter är sjuka, vab eller av annan anledning inte kan tjänstgöra.
* God fysik ( inte några ryggbesvär)
* Kan vara rökfri under arbetstid
* Bo i eller i närheten av Borås.
* Ser gärna att du har körkort och bil, pga att du kan bli tillfrågad att arbeta vid akut frånvaro.
Ser du detta arbete som ett vårdyrke är denna tjänst inte rätt för dig. Inte heller om ditt tänk är att "ta hand om". Ta hand om gör jag själv genom dig som assistent.

Låter detta intressant?
Skicka isf CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Charmig 5-årig pojke söker assistenter i Borås!

Ansök    Aug 26    Humana AB    Personlig assistent
Vi söker dig som är lekfull, påhittig, initiativtagande, ansvarsfull, lyhörd och flexibel. Erfarenhet av liknande arbete är inte ett krav, vi går mer på personlig lämplighet och personkemi.  Om arbetet: Din arbetsplats är där pojken befinner sig, utgångspunkten är hans hem utanför Borås. Du kommer också följa med på fritidsaktiviteter och utflykter. Arbetet kan innebära resor med övernattning.  Pojken älskar att bada och att läsa böcker. Familjen som bes... Visa mer
Vi söker dig som är lekfull, påhittig, initiativtagande, ansvarsfull, lyhörd och flexibel. Erfarenhet av liknande arbete är inte ett krav, vi går mer på personlig lämplighet och personkemi. 

Om arbetet:
Din arbetsplats är där pojken befinner sig, utgångspunkten är hans hem utanför Borås. Du kommer också följa med på fritidsaktiviteter och utflykter. Arbetet kan innebära resor med övernattning. 

Pojken älskar att bada och att läsa böcker. Familjen som består av pappa, mamma, storebror och lillasyster är en aktiv familj som gillar träning och friluftsliv. Katter och höns finns i hemmet.

Du kommer hjälpa pojken med lek, aktivering, kommunikation, rörelse, förflyttningar, mat, medicinering och hygien. Arbetet innebär en del lyft så du behöver ha en god fysik. Kommunicering sker med tecken, bilder, kroppsspråk och ljud.

Körkort och tillgång till bil är ett måste för att du ska kunna ta dig till och från ditt arbete, då det saknas kommunala färdmedel. Restid med bil cirka 20 minuter från Borås eller Kinna.
Rökfri
Simkunnig
Ej allergisk mot djur
Kan följa med vår kund och hans familj på veckolång resor
God svenska i tal och skrift.

Vi erbjuder både interna och externa utbildningar. Även friskvårdsbidrag. 

Arbetstid:
Arbetet är förlagt till dag, kväll och varannan helg (ej natt). Tjänsten är på 90% med möjlighet att jobba extra. Tillträde efter överenskommelse. Anställningsform SLUV (så länge uppdraget varar). 
Det finns också en tjänst på cirka 25%, arbetet är då förlagt till kväll och varannan helg.
Vi söker också dig som vill jobba som timvikarie när ordinarie personal är ledig eller sjuk. 

Lön:
Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut så vänta inte med din ansökan.

Utdrag ur belastningsregistret är ett krav eftersom pojken är minderårig. Det tar ett par veckor för utdraget att komma så beställ det gärna direkt så du har det tillgängligt vid en eventuell intervju.
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent - extra helger och lov

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Jag är en 15-årig tjej som nu söker ytterligare en kvinnlig personlig assistent som kan arbeta helger (fasta tider varannan helg) samt extra vid behov och lov. Kanske någonting för dig som studer... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Jag är en 15-årig tjej som nu söker ytterligare en kvinnlig personlig assistent som kan arbeta helger (fasta tider varannan helg) samt extra vid behov och lov. Kanske någonting för dig som studerar och vill tjäna extra?

Din ålder bör vara runt 20-40 år, men viktigast är att personkemin stämmer.

Du som söker skall vara en varm och lycklig person med båda fötterna på jorden. Du är social, flexibel, positiv, har tålamod, är lekfull och har god initiativförmåga. Du bör även ha lätt för samarbeta och se möjligheter istället för problem. Du har en hög arbetsmoral och förstår innebörden av hur viktig del i livet du som personlig assistent är för mig och för resten av min familj.

Tidigare erfarenhet av barn, pedagogiskt intresse eller om du har jobbat som personlig assistent tidigare är meriterande - men ej ett krav. Om vi trivs tillsammans så ser jag gärna att du stannar en längre tid. Eftersom jag inte har någon verbal kommunkation, är det viktigt att du pratar, förstår och skriver bra svenska.

Jag bor med min familj ca 2 mil utanför Borås (med goda bussförbindelser) och går i skolan i Borås på vardagarna. På fritiden går jag gärna på sköna promenader, badar 2-3 ggr/vecka (träning), lyssnar på musik i olika former och går gärna på musikcafé. Jag är väldigt social, nyfiken och gillar att åka ut på olika aktiviteter och träffa nya människor.

Jag behöver stöd i vardagen med det mesta, så som kommunikation, förflyttningar, påklädning, matning, hygien, vid aktiviteter och träning.

Jag har elrullstol, som jag behöver din hjälp med att köra. Kortare sträckor kan jag själv köra min manuella rullstol.

Din uppgift blir i första hand att se till att jag kan leva det liv som jag vill leva och på det sättet som jag vill göra. Du blir en uppskattad extra resurs i vardagen som underlättar och möjliggör att jag kan utöva mina intressen samt åka på resor.

Körkort är meriterande, men har du inget så åker vi färdtjänst.

Arbetstiderna är oftast 08-16 eller 11-19.30 på helger och lov. Kvällspass kan förekomma vid speciella tillfällen och du växlar mellan att arbeta självständigt och som dubbelassistent.

Vi startar med bredvidgång så snart vi har hittat rätt person och därför kör vi anställningsintervjuer löpande.

Tjänsten börjar som en timanställning med möjlighet till att övergå till en visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar med en tjänstgöringsgrad. Vi använder oss av individuell lönesättning och har kollektivatal med Fremia och det finns möjlighet till friskvårdsbidrag.

Enligt lag måste du som arbetar med barn under 18 år lämna ett udrag ifrån belastningsreigstret. Detta kan du söka på nedanstående länk

http://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-Belastningsregistret/blankett-4429-belastningsregistret/

Har du frågor kontakta Lena Svensk, GIL-stöd, på 031-636487 eller via mejl [email protected] Visa mindre

Timvikarie sökes till en tjej i 20 årsåldern

Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa assistansen, och i den strävan är personalen vår viktigaste resurs. Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och att vi alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågo... Visa mer
Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa assistansen, och i den strävan är personalen vår viktigaste resurs. Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och att vi alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag – och hjälpa våra kunder att få precis den assistans de behöver. Vill du göra skillnad i andra människors vardag, och arbeta på ett modernt företag med engagerade kollegor? Välkommen till Assistans för dig!

Assistans för dig söker nu timvikarier till en tjej som är i 20 årsåldern som bor tillsammans med hennes familj i Bollebygd.

Vi söker dig som vill arbeta extra vid behov, framförallt under ordinarie assistenters sjukdom eller ledighet.
Arbetspassen är förlagda under dag, kvälls och nattetid, med väntetid under natten. Det är viktigt att du är flexibel och kan hoppa in och arbeta med kort varsel, både under vardagar och helg.

Tjejen har en lindrig utvecklingsstörning och lättare autism, och arbetet kommer variera utifrån hennes dagliga behov och mående. Rollen som personlig assistent innebär att du kommer att stötta och motivera tjejen i hennes vardag, följa vardagliga rutiner samt hjälpa till med diverse sysslor i hemmet.

Vi söker dig som är en engagerad och strukturerad person, som har ett motiverande, flexibelt och ödmjukt förhållningssätt. Det är viktigt att du är trygg och stabil, tålmodig, ser möjligheter och är initiativtagande.

Tjejen tycker om att göra diverse utflykter och aktiviteter så som att spela spel, titta på film, gå på bio och Liseberg m.m.

Körkort och körvana krävs.

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknade arbete sen tidigare men det är inte ett krav. Intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag!
Ytterligare information Visa mindre

Personliga assistenter sökes för vid behovs arbete

Jag är en tjej i tonåren som nu söker personliga assistenter som kan tänka sig arbeta extra samt sjukfrånvaron. Du kanske är student eller vill jobba lite utöver ditt ordinarie jobb. Vem är jag: jag har ett rörelsehinder, epilepsi och lite annat i bandaget. Mitt omvårdnadsbehov är stort behöver hjälp med allt i vardagen, ex träning, matning, kommunicera. För att kommunicera använder jag mig av mina bilder och en dator. På dagarna går jag i skolan och på f... Visa mer
Jag är en tjej i tonåren som nu söker personliga assistenter som kan tänka sig arbeta extra samt sjukfrånvaron. Du kanske är student eller vill jobba lite utöver ditt ordinarie jobb.

Vem är jag: jag har ett rörelsehinder, epilepsi och lite annat i bandaget. Mitt omvårdnadsbehov är stort behöver hjälp med allt i vardagen, ex träning, matning, kommunicera. För att kommunicera använder jag mig av mina bilder och en dator. På dagarna går jag i skolan och på fritiden tycker jag om när det händer roliga saker.

Tjänsten: söker nu kvinnliga assistenter som är intresserade av en timanställning. Arbetstiderna är förlagda på vardagskvällar och helger. Under helger kan dagtid förekomma. Nattpass kan bli aktuella när du jobbat ett tag och kommit in i rutinerna. 

Lön efter överenskommelse.

Arbetgivare: GIL

Arbetsplats: Borås med omnejd 

Intervjuer hålls löpande så tveka inte med att söka!

utdrag från beslastningsregistret behövs. 

Ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Gillar du musik lika mycket som jag?

Ansök    Aug 19    Humana AB    Personlig assistent
Jag är en härlig 29-årig tjej som bor i Borås. Jag söker nu en ordningsamma kvinnliga assistenter över 25 år med erfarenhet av bl.a. autism och epilepsi. Jag bor hemma hos mina föräldrar och behöver hjälp med allt som tillhör den vanliga vardagen, så som matlagning, städning och hygien.? Det viktigt att du har känsla för vad det innebär att arbeta i någons annans hem. Gillar du musik så är det är en fördel då jag ÄLSKAR musik och detta är en viktig del i m... Visa mer
Jag är en härlig 29-årig tjej som bor i Borås. Jag söker nu en ordningsamma kvinnliga assistenter över 25 år med erfarenhet av bl.a. autism och epilepsi.
Jag bor hemma hos mina föräldrar och behöver hjälp med allt som tillhör den vanliga vardagen, så som matlagning, städning och hygien.?
Det viktigt att du har känsla för vad det innebär att arbeta i någons annans hem. Gillar du musik så är det är en fördel då jag ÄLSKAR musik och detta är en viktig del i mitt liv.
Jag gillar att vara aktiv likaväl som jag tycker om att bara chilla. 
Det är viktigt att du är mycket lyhörd för att kunna tolka mitt eget språk och mina signaler då jag enbart använder några få ord och istället pratar med kroppen. Att du är förstående, lugn, tydlig, pålitlig och kan ta egna initiativ är egenskaper som är värdefulla för både dig och mig.
Utbildning: Meriterande med utbildning inom vården, men inget krav.  Det viktigaste av allt är ändå att det ”klickar” mellan dig och vår kund och hennes team som hon har runt omkring sig, därför kommer vi att lägga mycket stor vikt på personlig lämplighet.     

Arbetstid / Varaktighet: ca 60-80% tjänst med goda möjligheter till ytterligare timmar. (SLUV så länge uppdraget varar tjänst) dag, kväll, helg och även dygnspass förekommer. Väntetid mellan kl 23-07. Teamet kring vår kund är viktig, därför ser vi gärna att du har möjlighet att täcka upp och arbeta extra vid semester, sjukfrånvaro mm.  
Tillträde: Omgående. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Visa mindre

Personlig assistent sökes till rullstolsburen person utanför Borås

Vi söker en driftig person som krävs som är tålig och inte är rädd för att hugga i till en rullstolsburen person boende i ett hus med naturen som granne. I familjen finns fru, hundar, katter och höns. Det gäller assistans dygnet runt, det består av både dagpass och vaket nattpass. Han behöver hjälp i sin vardag vilket bl.a. innefattar hjälp med förflyttning, handräckning, städning och matlagning osv. Han förflyttar sig med hjälp av rullstol samt elrullstol... Visa mer
Vi söker en driftig person som krävs som är tålig och inte är rädd för att hugga i till en rullstolsburen person boende i ett hus med naturen som granne. I familjen finns fru, hundar, katter och höns.
Det gäller assistans dygnet runt, det består av både dagpass och vaket nattpass. Han behöver hjälp i sin vardag vilket bl.a. innefattar hjälp med förflyttning, handräckning, städning och matlagning osv. Han förflyttar sig med hjälp av rullstol samt elrullstol. Bostaden är anpassad så det blir inga tunga lyft för dig som assistent.
Körkort är ett krav då brukaren bor avskilt och kollektivtrafiken är dålig och det finns även behov att kunna ta sig till, butik, loppis eller annat roligt.
Fördelaktigt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som personlig assistent eller inom vård och omsorg men absolut inget krav så länge du är villig att lära dig. Då brukaren i perioder är i dåligt skick är det ett krav att du har mycket god förståelse i svenska i både tal och skrift. Personkemin är viktigast hos denna brukare. Vi söker dig som är positiv, flexibel, lugn, empatisk och lyhörd. Visa mindre

Personlig assistent – Marknadens bästa lön – Timvikare - Borås

Vi söker omgående personliga assistenter till 40 årig man med ALS i behov av andningshjälp i hemmet. Vi erbjuder ett givande och utvecklande arbete och marknadens bästa lön. Vi söker dig som har en personlig lämplighet för uppdraget: · Du är ansvarsfull, noggrann, punktlig och flexibel. · Du är lyhörd, snabblärd och är en problemlösare som är van att ta egna initiativ. · Det är meriterande om du är undersköterska, dock inget krav. · ... Visa mer
Vi söker omgående personliga assistenter till 40 årig man med ALS i behov av andningshjälp i hemmet. Vi erbjuder ett givande och utvecklande arbete och marknadens bästa lön.


Vi söker dig som har en personlig lämplighet för uppdraget:
· Du är ansvarsfull, noggrann, punktlig och flexibel.
· Du är lyhörd, snabblärd och är en problemlösare som är van att ta egna initiativ.
· Det är meriterande om du är undersköterska, dock inget krav.
· Vana att arbeta med trachealkanyl är önskvärt men inget krav.
· Du ska kunna jobba självständigt men också i samspel med andra i grupp.
· Du är lugn och kan hantera stressfulla situationer.
· Du behärskar svenska språket fullt ut i både tal och skrift.


Dina arbetsuppgiter:
Samspelet mellan dig som assistent och brukare är helt avgörande för kvalitén och upplevelsen i arbetet. För denna tjänst personkemin A och O. Dina arbetsuppgifter innebär att du är brukarens armar och ben samt hjälper honom med allt i vardagen som t ex förflyttningar, måltider, personlig hygien m.m. Du hjälper även till med att tvätta, diska och övriga hushållssysslor.


Vi utbildar dig.
Du kommer få utbildning i trakeosomi, vilket sker på Södra Älvsborgs Sjukhus. Du kommer även få en utbildning i de medicinska uppgifterna och fortlöpande kompetensutveckling utifrån behovet för uppdraget.


Timvikare
Du som assistent får därmed möjlighet till personlig utveckling både som individ och i din yrkesroll som personlig assistent.
Arbetstiderna är vardagar: Dag 07:30 – 15:30, Kväll 15:30 – 21:30, Natt 21.30 – 7:30 Helger: Dag 08:00 – 21:30, Natt 21.30 - 8.00.


Vi erbjuder marknadens bästa lön.
Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Urvalsprocessen sker löpande och mer information fås vid en eventuell intervju. Tillträde sker enligt överenskommelse. Visa mindre

Charmig 5-årig pojke med ett sällsynt syndrom söker assistenter i Borås!

Ansök    Aug 19    Humana AB    Personlig assistent
Vi söker dig som är lekfull, påhittig, initiativtagande, ansvarsfull, lyhörd och flexibel. Erfarenhet av liknande arbete är inte ett krav, vi går mer på personlig lämplighet och personkemi.  Om arbetet: Din arbetsplats är där pojken befinner sig, utgångspunkten är hans hem utanför Borås. Du kommer också följa med på fritidsaktiviteter och utflykter. Arbetet kan innebära resor med övernattning.  Pojken älskar att bada och att läsa böcker. Familjen som bes... Visa mer
Vi söker dig som är lekfull, påhittig, initiativtagande, ansvarsfull, lyhörd och flexibel. Erfarenhet av liknande arbete är inte ett krav, vi går mer på personlig lämplighet och personkemi. 

Om arbetet:
Din arbetsplats är där pojken befinner sig, utgångspunkten är hans hem utanför Borås. Du kommer också följa med på fritidsaktiviteter och utflykter. Arbetet kan innebära resor med övernattning. 

Pojken älskar att bada och att läsa böcker. Familjen som består av pappa, mamma, storebror och lillasyster är en aktiv familj som gillar träning och friluftsliv. Katter och höns finns i hemmet.

Du kommer hjälpa pojken med lek, aktivering, kommunikation, rörelse, förflyttningar, mat, medicinering och hygien. Arbetet innebär en del lyft så du behöver ha en god fysik. Kommunicering sker med tecken, bilder, kroppsspråk och ljud.

Körkort och tillgång till bil är ett måste för att du ska kunna ta dig till och från ditt arbete, då det saknas kommunala färdmedel. Restid med bil cirka 20 minuter från Borås eller Kinna.
Rökfri
Simkunnig
Ej allergisk mot djur
Kan följa med vår kund och hans familj på veckolång resor
God svenska i tal och skrift.

Vi erbjuder både interna och externa utbildningar. Även friskvårdsbidrag. 

Arbetstid:
Arbetet är förlagt till dag, kväll och varannan helg (ej natt). Tjänsten är på 80% med möjlighet att jobba extra. Tillträde efter överenskommelse. Anställningsform SLUV (så länge uppdraget varar). 
Det finns också en tjänst på cirka 25%, arbetet är då förlagt till kväll och varannan helg.
Vi söker också dig som vill jobba som timvikarie när ordinarie personal är ledig eller sjuk. 

Lön:
Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut så vänta inte med din ansökan.

Utdrag ur belastningsregistret är ett krav eftersom pojken är minderårig. Det tar ett par veckor för utdraget att komma så beställ det gärna direkt så du har det tillgängligt vid en eventuell intervju.
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent – Marknadens bästa lön – Kväll - Borås

Vi söker omgående personliga assistenter till 40 årig man med ALS i behov av andningshjälp i hemmet. Vi erbjuder ett givande och utvecklande arbete och marknadens bästa lön. Vi söker dig som har en personlig lämplighet för uppdraget: · Du är ansvarsfull, noggrann, punktlig och flexibel. · Du är lyhörd, snabblärd och är en problemlösare som är van att ta egna initiativ. · Det är meriterande om du är undersköterska, dock inget krav. · ... Visa mer
Vi söker omgående personliga assistenter till 40 årig man med ALS i behov av andningshjälp i hemmet. Vi erbjuder ett givande och utvecklande arbete och marknadens bästa lön.


Vi söker dig som har en personlig lämplighet för uppdraget:
· Du är ansvarsfull, noggrann, punktlig och flexibel.
· Du är lyhörd, snabblärd och är en problemlösare som är van att ta egna initiativ.
· Det är meriterande om du är undersköterska, dock inget krav.
· Vana att arbeta med trachealkanyl är önskvärt men inget krav.
· Du ska kunna jobba självständigt men också i samspel med andra i grupp.
· Du är lugn och kan hantera stressfulla situationer.
· Du behärskar svenska språket fullt ut i både tal och skrift.


Dina arbetsuppgiter:
Samspelet mellan dig som assistent och brukare är helt avgörande för kvalitén och upplevelsen i arbetet. För denna tjänst personkemin A och O. Dina arbetsuppgifter innebär att du är brukarens armar och ben samt hjälper honom med allt i vardagen som t ex förflyttningar, måltider, personlig hygien m.m. Du hjälper även till med att tvätta, diska och övriga hushållssysslor.


Vi utbildar dig.
Du kommer få utbildning i trakeosomi, vilket sker på Södra Älvsborgs Sjukhus. Du kommer även få en utbildning i de medicinska uppgifterna och fortlöpande kompetensutveckling utifrån behovet för uppdraget.


Timvikare
Du som assistent får därmed möjlighet till personlig utveckling både som individ och i din yrkesroll som personlig assistent.
Tjänstens omfattning: 86% Arbetstiderna är: Kvällar 15.30 - 21.30 samt helg 8.00 - 21.30.


Vi erbjuder marknadens bästa lön.
Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Urvalsprocessen sker löpande och mer information fås vid en eventuell intervju. Tillträde sker enligt överenskommelse. Visa mindre

Personlig assistent – Marknadens bästa lön – Natt - Borås

Vi söker omgående personliga assistenter till 40 årig man med ALS i behov av andningshjälp i hemmet. Vi erbjuder ett givande och utvecklande arbete och marknadens bästa lön. Vi söker dig som har en personlig lämplighet för uppdraget: · Du är ansvarsfull, noggrann, punktlig och flexibel. · Du är lyhörd, snabblärd och är en problemlösare som är van att ta egna initiativ. · Det är meriterande om du är undersköterska, dock inget krav. · ... Visa mer
Vi söker omgående personliga assistenter till 40 årig man med ALS i behov av andningshjälp i hemmet. Vi erbjuder ett givande och utvecklande arbete och marknadens bästa lön.


Vi söker dig som har en personlig lämplighet för uppdraget:
· Du är ansvarsfull, noggrann, punktlig och flexibel.
· Du är lyhörd, snabblärd och är en problemlösare som är van att ta egna initiativ.
· Det är meriterande om du är undersköterska, dock inget krav.
· Vana att arbeta med trachealkanyl är önskvärt men inget krav.
· Du ska kunna jobba självständigt men också i samspel med andra i grupp.
· Du är lugn och kan hantera stressfulla situationer.
· Du behärskar svenska språket fullt ut i både tal och skrift.


Dina arbetsuppgiter:
Samspelet mellan dig som assistent och brukare är helt avgörande för kvalitén och upplevelsen i arbetet. För denna tjänst personkemin A och O. Dina arbetsuppgifter innebär att du är brukarens armar och ben samt hjälper honom med allt i vardagen som t ex förflyttningar, måltider, personlig hygien m.m. Du hjälper även till med att tvätta, diska och övriga hushållssysslor.


Vi utbildar dig.
Du kommer få utbildning i trakeosomi, vilket sker på Södra Älvsborgs Sjukhus. Du kommer även få en utbildning i de medicinska uppgifterna och fortlöpande kompetensutveckling utifrån behovet för uppdraget.


Timvikare
Du som assistent får därmed möjlighet till personlig utveckling både som individ och i din yrkesroll som personlig assistent.
Tjänstens omfattning: 89% Arbetstiderna är: Vardagar 21.30 – 7:30 samt helg 21.30 - 8.00.


Vi erbjuder marknadens bästa lön.
Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Urvalsprocessen sker löpande och mer information fås vid en eventuell intervju. Tillträde sker enligt överenskommelse. Visa mindre

Personlig assistent till 15 årig kille i Borås.

Ansök    Aug 19    Humana AB    Personlig assistent
Om du är alert, observant och inkännande och tycker om att vara aktiv utomhus -  då är du kanske en passande personlig assistent till denna 15 åriga kille i Borås! Med anledning av sin psykiska funktionsnedsättning och sin autism har vår kund ett behov av hjälp och stöttning dygnet runt som också innebär att du till stor del är på ett armlängdsavstånd. Ni är alltid två assistenter som jobbar med kunden under alla kundens vakna timmar vilket kräver god sama... Visa mer
Om du är alert, observant och inkännande och tycker om att vara aktiv utomhus -  då är du kanske en passande personlig assistent till denna 15 åriga kille i Borås!
Med anledning av sin psykiska funktionsnedsättning och sin autism har vår kund ett behov av hjälp och stöttning dygnet runt som också innebär att du till stor del är på ett armlängdsavstånd.
Ni är alltid två assistenter som jobbar med kunden under alla kundens vakna timmar vilket kräver god samarbetsförmåga hos dig som söker.
Att du som söker är i god fysisk form är viktigt då vår kund är mycket aktiv och själv mycket stark och smidig. Du behöver vara trygg i dig själv för att kunna förmedla lugn till kunden.
Under dina arbetspass kommer du att vara kunden behjälplig med hygienmoment, vid måltider, och på sikt även under skoltid med mera. Allt som förekommer i kundens vardag.
Vi önskar att du har erfarenhet av att jobba med utagerande beteenden och lågaffektivt bemötande där du lärt dig och insett hur viktigt det är att observera, känna in och lära känna den du arbetar med. Du behöver se långsiktigt på ditt arbete då det kräver en längre tids introduktion.
Kunden ser gärna manliga sökanden men alla ansökningar beaktas, vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och hur du som söker knyter an med kunden.
Då assistansen kommer att starta med ett par assistenter i taget för introduktion kommer det till en början att vara arbete helger i samband med upplärning av befintlig personal. När du som anställs blir mer och mer bekant med kunden kommer arbetstiden att ökas upp.
I dagsläget gäller det alltså arbete helger ca 5-8 timmar per arbetstillfälle.

- Gärna körkort men ej ett krav
- Simkunnig
-God svenska i tal och skrift
-Meriterande med erfarenhet av utagerande beteende
-Registerutdrag är ett krav
Abetstid/Varaktighet: Tjänsten startar med en ca 25% tjänst, helger ca 5-8 tim/pass. Tjänsten ökas succesivt och kommer troligen ligga på ca 75% tjänst. Rullande schema  dag, kväll och helg. SLUV ”Så länge uppdraget varar anställning.
Tillträde:Omgående. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.
Lön:Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Visa mindre

Kreativa och humoristiska personliga assistenter sökes till tonåring

Hösten närmar sig och jag behöver utöka mitt underbara team med kreativa personliga assistenter. Min assistanssamordnare är GIL vilket står för Göteborgskooperativet för Independent Living. De har inget vinstintresse, är socialpolitiskt aktiva, jobbar för tillgänglighet och för att jag skall ha ett så självbestämt liv som möjligt. Börjar du jobba för mig får du en anställning genom dem med kollektivavtal Fremia-Kommunal och förmåner som tjänstepension och... Visa mer
Hösten närmar sig och jag behöver utöka mitt underbara team med kreativa personliga assistenter.

Min assistanssamordnare är GIL vilket står för Göteborgskooperativet för Independent Living. De har inget vinstintresse, är socialpolitiskt aktiva, jobbar för tillgänglighet och för att jag skall ha ett så självbestämt liv som möjligt. Börjar du jobba för mig får du en anställning genom dem med kollektivavtal Fremia-Kommunal och förmåner som tjänstepension och friskvårdsbidrag.

Vem är jag som söker engagerad personal? 

Ung tjej som har ett rörelsehinder, epilepsi och kommunikationssvårigheter samt lite annat i bagaget som gör att jag är i stort behov av hjälp i vardagen. Jag behöver hjälp med träning, aktiviteter och omvårdnad. Oftast påverkas jag av andras humör. En stor nyans av busighet och sång står på beställning i vardagen.

Vem är du och hur vet jag att du är rätt för mig?

Du tjej/kvinna med några års erfarenheter, du gör mig glad, vi kan skratta, vi kan sjunga och vi kan spela musik tillsammans, du är påhittig och du tycker om att bada, du är engagerad, driven, motiverad, flexibel och tar egna initiativ, du kan hjälpa mig till en bättre vardag. En stor portion humor och lyhördhet står också på sin plats. Kan du ta dig an utmaningen? 

För att ta dig an utmaningen behöver du tycka om att sätta upp kortsiktiga och långsiktiga mål. Du når dit genom dina pedagogiska erfarenheter. Kan du ta dig an utmanande arbetsuppgifter? Då ska du inte tveka och söka.

Krav: Du måste vara rökfri, ha god fysisk hälsa då det kan vara lyft vid olika aktiviteter

Arbetstid: Utbildning får man på plats med bredvidgång. Arbetpassen är förlagd på dagtid, kvällstid och aktiv nattpass.  

Två tjänster tillsättes. Timanställning till att börja med som övergår till tjänst på 50-80%

Sökes även personal för timanställning. Du kan ex vara studerande. 

Arbetsplatsen: Utanför Borås

 

För att arbeta med barn yngre än 18 år behövs ett utdrag från belastningregistret. Finns på polisens hemsida.

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Ansökan tar 14 dagar. Lämna in ansökan i god tid.

Tas med till intervjun Visa mindre

Medarbetare till Autismgruppen i Äspered AB

Personlig assistent hos Autismgruppen i Äspered. AUTISMGRUPPEN I ÄSPERED AB Personlig assistent Kommun: Borås Omfattning: Heltid Varaktighet: Tillsvidare Anställningsform: Timanställning heltid Kvalifikationer Ingen utb Arbetslivserfarenhet Ingen arbetslivserfarenhet krävs Om jobbet Nu söker vi en ny assistent till Rasmus och en medarbetare i gänget. Vi är en arbetsplats med 6 anställda, 7 med dig och en chef. Vi värderar att du är en snäll människa so... Visa mer
Personlig assistent hos Autismgruppen i Äspered.
AUTISMGRUPPEN I ÄSPERED AB
Personlig assistent
Kommun: Borås
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Timanställning heltid
Kvalifikationer Ingen utb
Arbetslivserfarenhet
Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Om jobbet
Nu söker vi en ny assistent till Rasmus och en medarbetare i gänget. Vi är en arbetsplats med 6 anställda, 7 med dig och en chef. Vi värderar att du är en snäll människa som har massor av glada energier och som uppskattar ett jobb utan stress. Den här tjänsten är på dagtid, där det senaste passet är till 19.30 någon eller några dagar i veckan. Det varvas med med att du andra dagar slutar 14.30. Inga helger. Vi arbetar efter värdegrunden "för vems skull är jag på jobbet. Och svaret ska vara "Jo för den funktionshindrades skull!". Vi brukar säga att vi arbetar "utan motstånd". utan fostran, hårda ord eller irritation. Du kommer att fungera som en kompis och vägledare till Rasmus. Rasmus har en sjukdom som heter Tuberös skleros och till följd av det har han autism, epilepsi, utvecklingsstörning och tvångssyndrom. Tack vare vårt arbetssätt är våra brukar ( vi har totalt 2 st) aldrig utåtagerande. Du sköter inte brukarens hygien i den här tjänsten. Rasmus är en glad kille, trevlig att ha att göra med. Du som nyanställd får det bästa stödet av dina arbetskamrater och utbildas på plats.Chefen har varit en av de mest anlitade i Sverige som handledare och utbildare inom autism. Hon har också skrivit boken "Omsorg utan våld. Konsten att möta människor med autism. Rasmus har scheman och struktur för att skapa förutsägbarhet allt arbete utförs i Äspered. Du ska uppskatta samma saker som Rasmus. Gå promenader ca 4 -5 km, titta på de filmer han vill se, mocka en hästbox i ett stall ihop med Rasmus ibland hjälpa honom när han krattar eller gör annat utearbete. Verksamheten har funnits i 17 år och ligger på landet. Här finns hundar, hästar och getter som inte ingår arbetet men eftersom det finns djur på gården funkar det inte att vara allergisk eller rädd för djur. Du ska uppskatta den lantliga miljön. Vi värderar den goda relationen med alla här. Det är bra om du är en flexibel person som kan ställa upp om någon av dina arbetskamrater blir sjuk. Du får gärna vara man. Om du har ett stressigt jobb och vill byta till en lugnare miljö- samtidigt som du gillar att jobba med människor - så är det här absolut rätt för dig. Vi väljer att jobba med glädje därför behöver du ha en positiv livsinställning. Din arbetskamrater är i åldrarna 20 - 50 år. Och det är 5 mjuka snälla män och en mjuk lugn kvinna. Det här är ett unikt jobb där du jobbar ihop med dina arbetskamrater varje dag. och där ditt jobb handlar om att stödja en person. Kan du laga mat är det ett plus. Men inte avgörande om du ska får tjänsten eller inte. Du måste dock ha körkort och tillgång till bil för att ta dig till jobbet. Det går inga kommunala färdmedel till arbetsplatsen i Äspered. Vad det gäller lönen går vi efter kommunals avtal.Är du den vi söker så maila din ansökan till [email protected] vi tar inte emot obokade besök. Skriv ett mail och berätta utförligt om dig själv vem du är, vad du har för intressen, och dina tidigare arbetserfarenheter. skicka även med CV. Du måste kunna tala och skriva flytande svenska eftersom autism är ett språk och kommunikationshandikapp, men förstår helt enkelt inte språkliga brytningar. Tjänsten tillsätts snarast möjligt. Du kommer att gå bredvid dina arbetskamrater så länge so du behöver för att bli trygg i din yrkesroll. Du arbetar under frihet ihop med dina arbetskamrater. Därför satsar vi på dig som har hög arbetsmoral, alltid gör ditt bästa och uppskattar att få flera trevliga arbetskamrater med stor kompetens om sitt arbete. Välkommen att skicka ett mail till [email protected] berätta om dig själv i mailet. Vem du är, vad du har gjort i livet och varför vi skall satsa på dig. Välkommen! Visa mindre

Personlig assistent till ung kille med autism

Vi söker dig som är en omtänksam, lyhörd, tålmodig person som har nära till sin lekfulla sida. Du behöver vara en person med kreativitet och som kan tänka utanför boxen. Det krävs att du är en positiv problemlösare som ser möjligheter istället för hinder. Det är viktigt att du kan vara fysiskt aktiv då arbetet innefattar bad, promenad, cykling m.m Vår kund är en busig 15 år gammal kille med autism som behöver stöttning och vägledning i sin vardag. Han har ... Visa mer
Vi söker dig som är en omtänksam, lyhörd, tålmodig person som har nära till sin lekfulla sida. Du behöver vara en person med kreativitet och som kan tänka utanför boxen. Det krävs att du är en positiv problemlösare som ser möjligheter istället för hinder.
Det är viktigt att du kan vara fysiskt aktiv då arbetet innefattar bad, promenad, cykling m.m
Vår kund är en busig 15 år gammal kille med autism som behöver stöttning och vägledning i sin vardag.
Han har svårigheter inom verbal kommunikation och interaktion med andra. Han är fysiskt aktiv och tycker om att bada, promenera, cykla men även att röra på sig inomhus. Det finns även stunder då han bara vill sitta still en längre period. Viktigt att du inte har lätt för att bli rastlös.
Viktigt i detta arbetet är att man är uppmärksam och kan växla mellan olika tempon. En stor del av ditt arbete är även att ha god tillsyn till vår kund då han är väldigt impulsiv och inte förstår varken konsekvenser eller risker.
Arbetet innebär att följa kunden i sin vardag och hjälpa honom med det han själv inte klarar av att hantera. Ditt arbete innebär även att vara en pedagogisk vän som ger honom möjligheten att utvecklas inom de områden han har svårigheter med.
I arbetet med kunden jobbar vi inspirerat av Son-Rise. En pedagogik som bygger på lågaffektivt bemötande, acceptans och att man följer personens intresse för att genom det kunna skapa utmaningar för kunden som i sin tur ger möjlighet till utveckling.
Se gärna filmen i länken nedan innan du skickar in din ansökan.


https://www.youtube.com/watch?v=NeJUK-rXcyQ&t=15s
Tjänsten är en timanställning med chans till deltid. Visa mindre

Personlig assistent - Vikariat

Ansök    Aug 13    L&S Assistans AB    Personlig assistent
Vi söker en vikarie till en av våra kunder som bor just utanför Borås. För att kunna ta sig till kund behöver du körkort och tillgång till bil då bussförbindelser saknas. Kunden är en positiv och glädjefull 12-åring, som gärna är aktiv och gillar att vara utomhus, oavsett väder. Kommunikation sker både genom tal och teckenspråk. Kan du inte teckenspråk sedan tidigare så lär vi dig det. Som assistent hjälper du kunden i vardagen och är med på skolan. Du hjä... Visa mer
Vi söker en vikarie till en av våra kunder som bor just utanför Borås. För att kunna ta sig till kund behöver du körkort och tillgång till bil då bussförbindelser saknas.
Kunden är en positiv och glädjefull 12-åring, som gärna är aktiv och gillar att vara utomhus, oavsett väder. Kommunikation sker både genom tal och teckenspråk. Kan du inte teckenspråk sedan tidigare så lär vi dig det.
Som assistent hjälper du kunden i vardagen och är med på skolan. Du hjälper även att hålla koll på blodsockret så det är bra om du har stickvana och erfarenhet av PEG.
För kunden är det viktigast hur du är som person, att ni klickar och att du är positiv, flexibel och kreativ.
I familjen finns både katt och fågel, så du får inte vara allergisk. Då du jobbar nära kund likväl som personer i familjen är det viktigt att du inte röker eller använder parfym på grund av allergier.
Om tjänsten:
Vi söker personal till ett vikariat t.o.m 2021-09-30.
Tjänsten är på 52% och innebär arbete på dagtid och kvällar, onsdag till fredag.
Möjlighet till mer arbete finns i samband med ledigheter och sjukdom. Vi ser positivt till fortsatt arbete på timanställning efter avslutat vikariat.
Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Om LS Assistans:
LS Assistans grundades 2011 i Umeå och har verksamhet i hela Sverige. Vi är ett norrländskt familjeföretag som levererar personlig assistans med hög kvalitet. Vi drivs av en stark värdegrund och jobbar med snabba, enkla beslutsvägar.
Vårt mål är att tillgodose varje kunds individuella och specifika behov. Vi vill vara ett föredöme och ledande i branschen. Vi arbetar medvetet för jämställdhet, delaktighet och mångfald för att värna om individens olika behov och genom detta kunna ge bästa möjliga assistans.
Vi ser personalen som en långsiktig investering. Medarbetare som trivs, blir sedda och är delaktiga i vår verksamhet är för oss vår viktigaste resurs. Som anställd hos oss får du utbildning, bra anställningsförhållanden och god lön.
Vi erbjuder dig ett viktigt jobb där din vilja och ditt engagemang är avgörande för assistansens kvalitet. Visa mindre

Personlig assistent åt en 18-årig aktiv kille

Ansök    Aug 16    Borås kommun    Personlig assistent
Sociala omsorgsförvaltningen erbjuder dig ett arbete där du får en unik möjlighet att göra skillnad i en annan människas liv! Sociala omsorgsförvaltningen arbetar enligt Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade. Förvaltningen sysselsätter cirka 1000 personer. Funktionshinderverksamheten i Borås Stad syftar till att personer med varaktiga och betydande funktionsnedsättningar ska få möjlighet att i största möjliga utsträckning leva som and... Visa mer
Sociala omsorgsförvaltningen erbjuder dig ett arbete där du får en unik möjlighet att göra skillnad i en annan människas liv!

Sociala omsorgsförvaltningen arbetar enligt Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade. Förvaltningen sysselsätter cirka 1000 personer.
Funktionshinderverksamheten i Borås Stad syftar till att personer med varaktiga och betydande funktionsnedsättningar ska få möjlighet att i största möjliga utsträckning leva som andra. Individuell bedömning av personens behov och ett individuellt bemötande i omsorgen är viktigt för ett självständigt liv.
Nu söker vi dig som vill vara personlig assistent åt en aktiv ung kille som gillar att vara ute på roliga upptåg!


I ditt nästa arbete som personlig assistans kommer du bidra till att ungdomen, som har en hjärnskada och funktionsnedsättning, får en meningsfull vardag som präglas av delaktighet. Att arbeta som personlig assistent innebär att du skall medverka till att ungdomen får möjlighet att utvecklas på ett gynnsamt sätt, utifrån sina förutsättningar. Du måste därför vara lyhörd för dennes behov, vara beredd att satsa på ett arbete som kräver stort personligt engagemang.
Han har precis flyttat till egen lägenhet och söker nu en ny assistent som tillskott i personalgruppen.


Du har vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller annan likvärdig utbildning. Meriterande är kunskaper om barns utveckling och att du tidigare arbetat som personlig assistent. Det är bra om du har tidigare erfarenhet av arbete med personer med utmanande beteende samt har erfarenhet/utbildning av lågaffektivt bemötande.
Som person ska du vara en positiv och ansvarstagande person. Därutöver behöver du vara social, flexibel och ha ett allmänt gott omdöme.

Arbetet kräver god fysik och utifrån brukarens behov ser vi gärna manliga sökanden. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anhöriga är delaktiga i rekryteringen. Rekryteringsprocessen pågår under ansökningsperioden.

Förutom meningsfulla arbetsuppgifter och goda anställningsvillkor tar du som anställd i Borås stad del av samtliga förmåner som bland annat friskvårdsbidrag, fria bad i kommunens badanläggningar samt möjlighet till semesterväxling. Personalklubben Merkraft anordnar genom året flertalet aktiviteter såsom kajakpaddling, operaföreställningar och smyckeskurser för att nämna några. Visa mindre

Personlig assistent - Vikariat

Ansök    Aug 9    L&S Assistans AB    Personlig assistent
Vi söker en vikarie till en av våra kunder som bor just utanför Borås. För att kunna ta sig till kund behöver du körkort och tillgång till bil då bussförbindelser saknas. Kunden är en positiv och glädjefull 12-åring, som gärna är aktiv och gillar att vara utomhus, oavsett väder. Kommunikation sker både genom tal och teckenspråk. Kan du inte teckenspråk sedan tidigare så lär vi dig det. Som assistent hjälper du kunden i vardagen och är med på skolan. Du hj... Visa mer
Vi söker en vikarie till en av våra kunder som bor just utanför Borås. För att kunna ta sig till kund behöver du körkort och tillgång till bil då bussförbindelser saknas.
Kunden är en positiv och glädjefull 12-åring, som gärna är aktiv och gillar att vara utomhus, oavsett väder. Kommunikation sker både genom tal och teckenspråk. Kan du inte teckenspråk sedan tidigare så lär vi dig det.
Som assistent hjälper du kunden i vardagen och är med på skolan. Du hjälper även att hålla koll på blodsockret så det är bra om du har stickvana och erfarenhet av PEG.
För kunden är det viktigast hur du är som person, att ni klickar och att du är positiv, flexibel och kreativ.
I familjen finns både katt och fågel, så du får inte vara allergisk. Då du jobbar nära kund likväl som personer i familjen är det viktigt att du inte röker eller använder parfym på grund av allergier.
Om tjänsten:
Vi söker personal till ett föräldravikariat t.o.m 30.09.2021.
Tjänsten är på 70% och innebär arbete på kvällar och nätter, där nätter är mest förekommande. Arbete på helger förekommer.
Möjlighet till mer arbete finns i samband med ledigheter och sjukdom. Vi ser positivt till fortsatt arbete på timanställning efter avslutat vikariat.
Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Om LS Assistans:
LS Assistans grundades 2011 i Umeå och har verksamhet i hela Sverige. Vi är ett norrländskt familjeföretag som levererar personlig assistans med hög kvalitet. Vi drivs av en stark värdegrund och jobbar med snabba, enkla beslutsvägar.
Vårt mål är att tillgodose varje kunds individuella och specifika behov. Vi vill vara ett föredöme och ledande i branschen. Vi arbetar medvetet för jämställdhet, delaktighet och mångfald för att värna om individens olika behov och genom detta kunna ge bästa möjliga assistans.
Vi ser personalen som en långsiktig investering. Medarbetare som trivs, blir sedda och är delaktiga i vår verksamhet är för oss vår viktigaste resurs. Som anställd hos oss får du utbildning, bra anställningsförhållanden och god lön.
Vi erbjuder dig ett viktigt jobb där din vilja och ditt engagemang är avgörande för assistansens kvalitet. Visa mindre

Personlig assistent till flicka i Borås

Ansök    Aug 10    Jengla Omsorg AB    Personlig assistent
Vill du jobba som personlig assistent i en familj i Borås? Vi har omgående behov av en assistent till flicka på 8 år. Vi söker dig som vill arbeta 1-2 dagar i veckan, samt vid ordinarie assistents ledighet och sjukdom. Vid årsskiftet söker vi även en assistent på vikariat på cirka 80%.  Kvalifikationer: Du är en lyhörd person som är tydlig och pedagogisk. Du är bra på att läsa av situationer och kan anpassa dig efter hennes dagsform. Du behöver kunna ha ... Visa mer
Vill du jobba som personlig assistent i en familj i Borås? Vi har omgående behov av en assistent till flicka på 8 år. Vi söker dig som vill arbeta 1-2 dagar i veckan, samt vid ordinarie assistents ledighet och sjukdom. Vid årsskiftet söker vi även en assistent på vikariat på cirka 80%.

 Kvalifikationer:

Du är en lyhörd person som är tydlig och pedagogisk. Du är bra på att läsa av situationer och kan anpassa dig efter hennes dagsform. Du behöver kunna ha tålamod och hantera både lugna stunder som hastigt kan ändras till mycket aktivitet och fart. Att anpassa kommunikationen på hennes nivå kommer vara av stor vikt för en fungerande vardag. Stor merit om du tidigare varit pedagog eller arbetat i pedagogisk verksamhet.

 Dina arbetsuppgifter:

? Ge ständig tillsyn, vilket även innebär att ligga steget före och planera och förutse händelseförlopp.

? Tolka hennes signaler och kommunicera med AKK genom tecken som stöd, konkreta föremål och bilder.

? Hjälpa och stötta henne med vardagliga aktiviteter som familjeaktiviteter, leksituationer, utomhusvistelse, klädsel, blöjbyten, toaletträning och måltider.

 

Du kommer jobba i ett rökfritt hem.

Du behöver behärska svenska i tal och skrift.

Utdrag ur belastningsregistret kommer att begäras in.

 

Arbetstider: eftermiddagar/kväll, samt helg.

Tillträde: Snarast efter överenskommelse.

Lön: Individuell lönesättning. Kollektivavtal Vårdföretagarna.

 

Vid frågor kontakta Anders på 0723-13 02 16. 

Välkommen med en ansökan som ska innehålla CV och personligt brev!

 


Jengla Omsorg är en assistansanordnare med uppdrag i hela landet med kontor i Malmö, Stenungsund, Borås, Stockholm och Säffle. Vi grundades ur ett personligt engagemang att värna och utveckla stöd till personer med funktionsnedsättningar. Verksamheten består i dagsläget av två inriktningar. Huvudverksamheten är att anordna assistans åt våra uppdragsgivare med hög kvalitet vilket skall säkerställas med självbestämmande, transparens, löpande utbildning och handledning. Vår andra verksamhetsgren är att sprida kunskap om NPF, LSS och rättigheter för funktionsnedsatta. Vi erbjuder föreläsningar, utbildningar och handledning till myndigheter, BUP, LSS-verksamheter, anhöriga och assistenter. Visa mindre

Bor du nära Bollebygd och vill jobba som assistent?

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Jag är en rullstolsburen kvinna på 47 år som bor med man och katt ganska centralt i Bollebygd, så du kan inte vara allergisk emot katt. Jag söker en kvinnlig assistent mellan 35-55 år som kan ar... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Jag är en rullstolsburen kvinna på 47 år som bor med man och katt ganska centralt i Bollebygd, så du kan inte vara allergisk emot katt.

Jag söker en kvinnlig assistent mellan 35-55 år som kan arbeta 28 tim/vecka, måndag-torsdag, dagtid. Vi har egen bil som du kör, så det är viktigt att du har körkort. Du börjar som timanställd och om samarbetet fungerar fint så kommer du att arbeta enligt tider ovan.

Jag söker dig som är noggrann, ärlig och flexibel och gärna har humor :) Det ingår träning i form av bassängträning så du måste känna dig bekväm med det.

Det är ett krav att du är rökfri, samt att du har referenser.

Kollektivavtal med Kommunal-Fremia. Lön enl överenskommelse.

Har du frågor om jobbet kan du kontakta mig, på [email protected]

Jag börjar kalla till intervjuer inom kort, så sök redan idag om du är intresserad!

Välkommen med din ansökan!

OBS! Du söker tjänsten på gil.se/jobba Visa mindre

Personlig Assistens Sökes i Bollebygd (Töllsjö)

Jag är en man på 51 år som bor i Töllsjö i Bollebygds kommun. Jag behöver nu utöka min assistansgrupp och söker dig som vill jobba på rullande schema, dagspass kl. 9-17.30 samt kväll/natt 20-07:00. Alla timmar är vakna och du kommer att variera mellan dag och nattpassen. Mina intressen är att se på film och sport, lyssna på musik samt gå på konsert och teater. Du kommer att vara med och assistera mig i vardagens alla sysslor. Angående förflyttning så kan ... Visa mer
Jag är en man på 51 år som bor i Töllsjö i Bollebygds kommun. Jag behöver nu utöka min assistansgrupp och söker dig som vill jobba på rullande schema, dagspass kl. 9-17.30 samt kväll/natt 20-07:00. Alla timmar är vakna och du kommer att variera mellan dag och nattpassen.

Mina intressen är att se på film och sport, lyssna på musik samt gå på konsert och teater. Du kommer att vara med och assistera mig i vardagens alla sysslor. Angående förflyttning så kan jag gå själv kortare sträckor.

Du som söker bör var en social person. För mig är det viktigt att du är lugn, trygg och empatisk. Du behöver förstå samt själv tala flytande svenska så att du kan ta emot mina muntliga instruktioner.

Körkort är ett krav då det ingår att köra min bil i arbetet. Du behöver även egen bil för att kunna ta dig till arbetsplatsen. Utöver detta ser jag gärna att du är rökfri, har god fysik och erfarenhet att hantera manuell rullstol på ett säkert sätt. Har du tidigare arbetserfarenhet inom ett vårdyrke är det ett stort plus!

Du börjar först på timanställning och om vårt samarbete fungerar bra går tjänsten över till en visstidsanställning så länge uppdraget varar. Det finns lediga tjänster på antingen 85% eller 60%.

Söker också efter timvikarier :)

Arbetsgivaren är GIL. Kollektivavtal Kommunal–Fremia.

Lön enligt överenskommelse.

OBS! Du söker jobbet på gil.se/jobba Visa mindre

Kulturintresserad personlig assistent till en man i Borås

Beskrivning av tjänsten Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor - på riktigt. I den här tjänsten kommer du stötta en rullstolsburen man med MS i sin vardag. Det innebär att vara behjälpl... Visa mer
Beskrivning av tjänsten
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor - på riktigt.

I den här tjänsten kommer du stötta en rullstolsburen man med MS i sin vardag. Det innebär att vara behjälplig med personlig omvårdnad, hushållsarbete och andra sedvanliga arbetsuppgifter inom assistans. Kunden kan instruera dig i vad som ska göras men det är viktigt att du blir självgående och tar egna initiativ. Du som söker är en lugn person som anpassar ditt arbete efter kundens hjärntrötthet.

Kunden tränar tre gånger i veckan i simbassäng. Du är med och stöttar i bassängen samt omklädningsrummet. Det krävs att du är man för att komma in i omklädningsrummet och att du tål klor.

Du får gärna dela kundens intressen för konst, musik, teater och resor.

Vi erbjuder dig
Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga

Ansvarstagande - ansvar ger trygghet för kunden

Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.

Ett kundnära arbete

Interna utbildningar - Frösundaakademin

Kunden söker dig som:
Har erfarenhet som personlig assistent eller liknande yrke

Är rökfri

Tål pälsdjur och klor i simbassäng

Är självgående och tar egna initiativ

Är kulturintresserad

Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information
Anställningsform: Så länge assistansuppdraget varar, deltid. Vi söker även timvikarier.

Arbetstid: dag, kväll, natt (med jour) och helg

Tillträde: enligt överenskommelse

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2021-08-31

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till 15 årig kille i Borås.

Ansök    Aug 4    Humana AB    Personlig assistent
Om du är alert, observant och inkännande och tycker om att vara aktiv utomhus -  då är du kanske en passande personlig assistent till denna 15 åriga kille i Borås! Med anledning av sin psykiska funktionsnedsättning och sin autism har vår kund ett behov av hjälp och stöttning dygnet runt som också innebär att du till stor del är på ett armlängdsavstånd. Ni är alltid två assistenter som jobbar med kunden under alla kundens vakna timmar vilket kräver god sama... Visa mer
Om du är alert, observant och inkännande och tycker om att vara aktiv utomhus -  då är du kanske en passande personlig assistent till denna 15 åriga kille i Borås!
Med anledning av sin psykiska funktionsnedsättning och sin autism har vår kund ett behov av hjälp och stöttning dygnet runt som också innebär att du till stor del är på ett armlängdsavstånd.
Ni är alltid två assistenter som jobbar med kunden under alla kundens vakna timmar vilket kräver god samarbetsförmåga hos dig som söker.
Att du som söker är i god fysisk form är viktigt då vår kund är mycket aktiv och själv mycket stark och smidig. Du behöver vara trygg i dig själv för att kunna förmedla lugn till kunden.
Under dina arbetspass kommer du att vara kunden behjälplig med hygienmoment, vid måltider, och på sikt även under skoltid med mera. Allt som förekommer i kundens vardag.
Vi önskar att du har erfarenhet av att jobba med utagerande beteenden och lågaffektivt bemötande där du lärt dig och insett hur viktigt det är att observera, känna in och lära känna den du arbetar med. Du behöver se långsiktigt på ditt arbete då det kräver en längre tids introduktion.
Kunden ser gärna manliga sökanden men alla ansökningar beaktas, vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och hur du som söker knyter an med kunden.
Då assistansen kommer att starta med ett par assistenter i taget för introduktion kommer det till en början att vara arbete helger i samband med upplärning av befintlig personal. När du som anställs blir mer och mer bekant med kunden kommer arbetstiden att ökas upp.
I dagsläget gäller det alltså arbete helger ca 5-8 timmar per arbetstillfälle.

- Gärna körkort men ej ett krav
- Simkunnig
-God svenska i tal och skrift
-Meriterande med erfarenhet av utagerande beteende
-Registerutdrag är ett krav
Abetstid/Varaktighet: Tjänsten startar med en ca 25% tjänst, helger ca 5-8 tim/pass. Tjänsten ökas succesivt och kommer troligen ligga på ca 75% tjänst. Rullande schema  dag, kväll och helg. SLUV ”Så länge uppdraget varar anställning.
Tillträde:Omgående. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.
Lön:Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Visa mindre

Timanställd sökes till positiv kvinna

Hej, Nu söker vi kvinnlig timanställd inom personlig assistans i Borås. Uppdraget gäller en positiv kvinna i medelåldern. Arbetspassen är i form av dygnspass med sovande jour. Arbetet innebär att vara henne behjälplig med det mesta som kan uppkomma i vardagen såsom aktiviteter, matlagning, hushållssysslor och personlig omvårdnad. Du som söker skall vara positiv, ha god hand med barn, ansvarstagande, social, samt kunna ha högt i tak för att kunna skapa ett ... Visa mer
Hej,
Nu söker vi kvinnlig timanställd inom personlig assistans i Borås.
Uppdraget gäller en positiv kvinna i medelåldern.
Arbetspassen är i form av dygnspass med sovande jour.
Arbetet innebär att vara henne behjälplig med det mesta som kan uppkomma i vardagen såsom aktiviteter, matlagning, hushållssysslor och personlig omvårdnad.
Du som söker skall vara positiv, ha god hand med barn, ansvarstagande, social, samt kunna ha högt i tak för att kunna skapa ett så bra samspel som möjligt.
En del lyft förekommer.
Erfarenhet inom vård, omsorg, personlig assistans är meriterande men inget krav då personlig lämplighet värdesätts högst.
Rökfri personal önskas.
Intervjuer sker omgående och löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan till: [email protected]
Märk ansökan med BORÅS
#Jobbjustnu
Mvh Anders Johansson Visa mindre