Lediga jobb som Personlig assistent i Borås

Se lediga jobb som Personlig assistent i Borås. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Borås som finns hos arbetsgivaren.

Vill du bli min nya personliga assistent?

Söker du nytt arbete och kan börja i juni(med introduktion innan)? Just nu söker jag dig som vill arbeta som min personliga assistent. Hos mig arbetar du långa pass (24 tim, med viss tid jour under natten). Det innebär att du har mycket ledig tid mellan passen. Vardag och helg (varannan helg). Ditt arbete innebär att du gör det möjligt för mig att leva ett liv med självbestämmande. Att jag kan leva mitt liv fullt ut trots min funktionsnedsättning. Du behö... Visa mer
Söker du nytt arbete och kan börja i juni(med introduktion innan)?
Just nu söker jag dig som vill arbeta som min personliga assistent. Hos mig arbetar du långa pass (24 tim, med viss tid jour under natten). Det innebär att du har mycket ledig tid mellan passen. Vardag och helg (varannan helg).
Ditt arbete innebär att du gör det möjligt för mig att leva ett liv med självbestämmande. Att jag kan leva mitt liv fullt ut trots min funktionsnedsättning.
Du behöver vara lyhörd för hur jag vill ha det. Som assistent hos mig är det alltid jag som bestämmer hur något ska göras och när. Du är endast mitt mänskliga hjälpmedel, och tar vid när min egen kropp inte räcker till.
Vill du vårda/ta hand om, då kan jag säga redan nu att detta inte är arbetet du söker.
Som assistent hos mig måste du känna dig bekväm i att det är jag som arbetsleder dig och jag säger precis hur jag vill ha det.
Du behöver också känna dig bekväm i att vara i olika miljöer, eftersom du är där jag är, vilket kan vara hemma, hos vänner/familj, på krogen och resor (med övernattning) m.m.
Du behöver inte ha någon erfarenhet kring arbete som personlig assistent. Allt du behöver kunna för att assistera just mig kommer du få ordentlig introduktion i, innan du kommer arbeta ensam.
Vem är jag? Jag är en kvinna med ryggmärgsskada och nedsatt muskelstyrka.
Jag sitter i rullstol/permobil. Har ventilator, hostmaskin, slemsug, ”knapp” (sondmatning), och en del andra hjälpmedel som du kommer få lära dig.
Kriterier för att söka denna tjänst (du måste uppfylla alla)
Kvinna 25+
Vaccinerad mot Covid
Rökfri
Svenska obehindrat i tal och skrift (då assistansbehovet kräver det)
Kunna börja omgående (först med introduktion)
Stämmer du in på det du precis läst? I så fall skicka din ansökan redan idag. Rekrytering sker löpande. Skriv din ansökan utefter vad du läst i annonsen. Berätta också varför vi ska välja just dig.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personliga assistenter

Ansök    Maj 21    Borås kommun    Personlig assistent
Nytt
Sociala omsorgsförvaltningen i Borås Stad ansvarar för kommunens funktionshinderverksamhet, socialpsykiatri-, och hälso- och sjukvårdsinsatser för nämnda målgrupper. Förvaltningen har cirka 1000 anställda och 45 chefer. Vi är inne i en spännande fas där utvecklings- och förändringsarbete har ett stort fokus med syfte att förbättra kvaliteten för de vi finns till för. Vill du vara med och göra skillnad i en annan människas liv? Sociala omsorgsförvaltninge... Visa mer
Sociala omsorgsförvaltningen i Borås Stad ansvarar för kommunens funktionshinderverksamhet, socialpsykiatri-, och hälso- och sjukvårdsinsatser för nämnda målgrupper. Förvaltningen har cirka 1000 anställda och 45 chefer. Vi är inne i en spännande fas där utvecklings- och förändringsarbete har ett stort fokus med syfte att förbättra kvaliteten för de vi finns till för.

Vill du vara med och göra skillnad i en annan människas liv?
Sociala omsorgsförvaltningen erbjuder dig ett arbete där du får en unik möjlighet att göra skillnad i en annan människas liv!
Vi söker nu två tjänster inom personlig assistans där du primärt kommer att stötta en kvinna utifrån hennes funktionshinder. Arbetet kommer även innebära samplanering med andra assistansgrupper.
I Borås Stad tillämpas rätten till heltid. Arbetar du heltid kan det innebära att du samplaneras med andra assistentgrupper vissa perioder för att få möjligheten att komma upp i din heltid.
Arbetstiderna är i dagsläget förlagda på alla vardagar och varannan helg. Arbetstiderna varierar men innebär i dagsläget både dygnspass, sovande jour och dagtid. Det är bra att känna till att arbetstiderna kan ändras vid samplanering. Samplanering sker alltid i dialog med ansvarig chef.


Personliga assistenter

Arbetsuppgifter

I ditt nästa arbete som personlig assistent kommer du bidra till att personen du stöttar får en meningsfull vardag som präglas av delaktighet. Detta för att personen ska få leva ett fullgott liv trots sin funktionsnedsättning. Arbetsuppgifterna är varierande inom personlig assistans men består i huvudsak av sådana sysslor som förekommer i ett hem samt att vara behjälplig med personlig omvårdnad. I arbetsuppgifterna ingår även att vara ett stöd i personens övriga aktiviteter i vardagen, så som promenader och fritidsintressen. Du behöver därmed vara lyhörd för personens behov och vara beredd att satsa på ett arbete som kräver stort personligt engagemang.
Personerna du kommer att stötta som personlig assistent är bosatta i centrala Borås. På de assistansärenden som du främst kommer att arbeta är det enkelbemanning och du kommer därmed arbeta självständigt.
Genom en gedigen introduktion kommer vi dig de bästa förutsättningarna att göra ett bra jobb. För varje person du hjälper finns det även tydliga rutiner och beskrivningar av vilket stöd hen behöver så att du kan känna dig trygg i din roll.

Övrig information

Läs här om dina förmåner som anställd.
Innan erbjudande om anställning behöver ett utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.
Rekrytering sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen har du tjänsten har du en gymnasial utbildning från vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller annan likvärdig utbildning. Vi ser även att du har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg.
Vi söker dig som är ansvarsfull och lyhörd för människors olika behov. Vi ser gärna att du har en god kommunikativ förmåga och är pedagogisk i ditt förhållningssätt. Arbetet kan vara fysiskt tungt så du behöver ha en god fysik för att kunna hjälpa personerna vid exempelvis förflyttningar, köra rullstol och promenader. Då du kommer att arbeta självständigt är det även viktigt att du är trygg i dig själv och känner dig säker i din roll. Vi söker dig som har en vilja och engagemang i att hjälpa och stötta andra människor.

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan. Visa mindre

8-årig pojke söker personliga assistenter i Kinnarumma!

Ansök    Maj 17    Humana AB    Personlig assistent
Kunden är charmig och envis, han tycker om att titta på film, busa, läsa böcker, gunga, lyssna på musik och bada. Vi söker dig som är ansvarsfull och initiativtagande. Du har lätt att anpassa dig efter familjens privatliv och förstår att du ibland kan behöva hålla dig lite i bakgrunden. Kunden bor på landet tillsammans med sina föräldrar och syskon. I hemmet finns hund, katt, får och höns. Arbetsuppgifterna består av att ge Kunden en meningsfull vardag. Du... Visa mer
Kunden är charmig och envis, han tycker om att titta på film, busa, läsa böcker, gunga, lyssna på musik och bada. Vi söker dig som är ansvarsfull och initiativtagande. Du har lätt att anpassa dig efter familjens privatliv och förstår att du ibland kan behöva hålla dig lite i bakgrunden. Kunden bor på landet tillsammans med sina föräldrar och syskon. I hemmet finns hund, katt, får och höns.
Arbetsuppgifterna består av att ge Kunden en meningsfull vardag. Du hjälper Kunden med bland annat lek, motorisk träning, kommunikation, måltider, medicinering, blöjbyten och dusch.
 
För denna tjänst krävs det att du har:
- Körkort och tillgång till bil (det går ej att ta sig via kommunala färdmedel till arbetsplatsen)
- Rökfri på arbetstid
- Simkunnig
- Ej allergisk mot pälsdjur
-Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
Arbetstid/Varaktighet: Timmistjänst, Vi söker dig som vill jobba vardagskvällar och/eller dagtid på helgen. Det finns möjlighet att jobba extra vid skollov och runt högtider. På vardagarna är arbetspassen 13:30-19:30 eller 16:30-19:30. Lördag och söndag är arbetspassen förlagda 07:00-17:00. 
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal
Tillträde: Omgående. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.
 
En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 20 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent måste du vara minst 18 år.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen med hjälp av Bank-ID, på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Om du inte har Bank-ID beställer du istället registerutdrag via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vill du arbeta som personlig assistent i Dalsjöfors?

Arbetsuppgifter Vi söker assistenter till vår omsorgstagare i Dalsjöfors. Att vara personlig assistent för omsorgstagaren innebär att du utför arbete i hemmet och vid aktiviteter utanför hemmet. Arbetstiderna är uppdelade på dag och em/kvällspass. Omsorgstagaren har MS och är i behov av ständig omvårdnad. Arbetet innebär allt ifrån personlig hygien, assistans vid förflyttningar, hushållarbete, samt stöttning vid aktiviteter utanför hemmet m.m. Kvalifika... Visa mer
Arbetsuppgifter
Vi söker assistenter till vår omsorgstagare i Dalsjöfors. Att vara personlig assistent för omsorgstagaren innebär att du utför arbete i hemmet och vid aktiviteter utanför hemmet.
Arbetstiderna är uppdelade på dag och em/kvällspass. Omsorgstagaren har MS och är i behov av ständig omvårdnad.
Arbetet innebär allt ifrån personlig hygien, assistans vid förflyttningar, hushållarbete, samt stöttning vid aktiviteter utanför hemmet m.m.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är ansvarsfull, lyhörd och har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter. Du bör ha erfarenhet av inom vård och omsorg.
I första hand söker vi dig dig som har delegeringsutbildning gällande läkemedel, sond, stomi och insulin.
Om du känner att du passar in och vill arbeta för vår omsorgstagare kontakta verksamhetschef Magdalena Torkelsson på 7H Personlig Assistans, så kan hon svara på frågor och berätta mer om uppdraget och dina arbetsuppgifter.
Du når henne på telefonnummer: 033-340 10 85 eller på e-post: [email protected]
Välkommen med din ansökan.
Om arbetsplatsen
Inom Sjuhäradsbygdens Assistansservice AB har vi under 25 år skapat möjligheter för våra omsorgstagare. Vi är en koncern som erbjuder Personlig assistans och Daglig verksamhet. Koncernen ägs av Sjuhäradsbygdens Handikappservice Ekonomiska förening. Föreningen drivs helt utan ekonomiska ägarintressen och återinvesterar eventuellt överskott tillbaka i verksamheten. Vårt fokus är att våra omsorgstagare får leva ett aktivt liv i gemenskap med andra och delta i samhället. Vi är medlemmar i Almega vårdföretagarna och är en verksamhet som styrs av lagrummen inom LSS, SoL och HSL. Visa mindre

14 årig kille söker personlig assistent dagtid

Ansök    Maj 15    Alma Assistans AB    Personlig assistent
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö. Jag är en 14 årig kille som söker nya assistenter till min härliga assistent grupp. Jag söker dig som gillar att... Visa mer
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö.

Jag är en 14 årig kille som söker nya assistenter till min härliga assistent grupp.
Jag söker dig som gillar att vara ute i ur och skur och gillar ett högt tempo. Jag älskar alla former av bollsporter och jag är enligt min och andras mening bäst i världen på dem. Jag tycker om att spela tillsammans med min assistent, min lillebror och hans kompisar. Jag bor tillsammans med min familj på landet utanför Borås.

KRAV: Körkort och tillgång till bil
Du som söker måste kunna arbeta dagtid
7-16:00 eller 7-18:00 samt någon kväll i veckan 18-23:00


Jag har ett stort medicinskt behov som kräver en stor noggrannhet och ett stort ansvarstagande av dig som assistent. Eftersom jag kommunicerar via tecken så är det väldigt viktigt att du som assistent är väl bevandrad i det svenska språket och talar god svenska. Att kunna tecken är meriterande.
Känns detta som ett jobb för dig så skicka in ditt CV och personliga brev så hoppas jag att vi ses på en intervju.

Du kan redan nu beställa utdrag från polisens belastningsregister arbeta med barn inom LSS. Visa mindre

Kvinnlig assistent sökes till tjej i Borås.

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Vi söker dig som kan jobba under sommaren samt jobba extra vid behov innan och efter sommaren. Arbetstider från ca. 13.00-19.30 (vardagar), helger varierande tider. Dygnspass (med 6 tim. sovande... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Vi söker dig som kan jobba under sommaren samt jobba extra vid behov innan och efter sommaren.

Arbetstider från ca. 13.00-19.30 (vardagar), helger varierande tider. Dygnspass (med 6 tim. sovande jour) finns, men blir först aktuellt efter du jobbat en tid. Lov finns tider dygnets alla timmar.

Du växlar mellan att arbeta självständigt och som dubbelassistent både helger och vardagar.

Lite om mig:

Jag är en 17-årig tjej som bor med min familj strax utanför Borås (Lockryd/Sandsjönäs). Går i skola i Borås och har assistans dygnet runt förutom skoltiden (lov har jag assistans dygnets alla timmar).

Personlig assistans handlar inte så mycket om att vårda mig utan mer möjliggöra att jag ska kunna leva mitt liv på det sätt jag vill. Jag och mina assistenter åker ut och hittar på mycket. Vid tränar mycket i bassäng, eftersom jag mår bra utav det och träffar nya människor vilket jag tycker mycket om. 

Jag behöver hjälp att tolka utåt i möten med människor som inte känner mig då jag inte har något tal. Utöver det behöver jag hjälp med förflyttningar, påklädning, matning samt personlig hygien.

Några krav:

Du är kvinna.

Du har tålamod, god initiativförmåga samt är glad och positiv som person.

Att du har körkort och tillgång till egen bil är bra (men inget måste), då jag har en egen anpassad bil som används till och från aktiviteter. Bra bussförbindelser finns.

Du ska kunna prata, förstå och skriva bra på svenska då jag ej har verbalt tal samt att vi har dokumentationsskyldighet.

Du behöver inga tidigare erfarenheter som personlig assistent – viktigast är att vi trivs tillsammans.

Om tjänsten:

Ansökan ska innehålla personligt brev (gärna lite kort varför denna tjänsten skulle passa dig), CV samt namn på referenser. 

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas (om du söker tjänsten så skicka efter ett belastningsregister samma dag. Har du digital brevlåda så be att få det till denna).

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Tjänsten är en timanställning.

 

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

25-årig högskolestudent söker sommarvikarier, personliga assistenter

Ansök    Maj 6    Stil Assistans AB    Personlig assistent
STIL står för Stiftarna av Independent Living i Sverige. Vi är ett ickevinstdrivande assistanskooperativ och en ideell förening av personer med normbrytande funktionalitet. I STIL är det medlemmarna som själva arbetsleder sina personliga assistenter. Vi jobbar för självbestämmande, frihet och lika möjligheter oavsett funktionsförmåga. STIL bildades 1984 och vi var med och införde personlig assistans i Sverige. Läs mer på www.stil.se.25-årig högskolestudent... Visa mer
STIL står för Stiftarna av Independent Living i Sverige. Vi är ett ickevinstdrivande assistanskooperativ och en ideell förening av personer med normbrytande funktionalitet. I STIL är det medlemmarna som själva arbetsleder sina personliga assistenter. Vi jobbar för självbestämmande, frihet och lika möjligheter oavsett funktionsförmåga. STIL bildades 1984 och vi var med och införde personlig assistans i Sverige. Läs mer på www.stil.se.25-årig högskolestudent söker sommarvikarier, personliga assistenter


STIL är en ideell förening av personer med funktionsvariation. Vi är dessutom en rikstäckande kooperativ assistansanordnare och drivs helt utan vinstintresse. I STIL ser vi personlig assistans som en mänsklig rättighet och ett verktyg för att leva det liv vi vill. Vi kallar det Independent Living. Vårt fokus ligger på hög kvalitet för våra medlemmar och våra personliga assistenter och vårt mål är ett jämlikt medborgarskap.

Välkommen att läsa mer om oss på www.stil.se

Jag söker tre sommarvikarier till sommaren 2022! Är en av dem DU?


Själv är jag en aktiv 25-årig tjej som älskar djur, musik, skapa, läsa, laga mat och träna. Din arbetsplats är mest i stallet, på mina jobb eller hemma. Jag rider några gånger i veckan och sköter mina katter varje dag. Att gå promenader i skogen gillar jag också.


Därför kan du inte ha allergi och behöver god fysik. Körkort är ett plus! Du är bra på att hålla dig i bakgrunden och ge service, så att jag kan leva mitt liv.


Dina arbetstider är varierande, med varannan helg och 5 journattpass/månad. När jag rider arbetar två assistenter. Arbetslaget består av olika åldrar, kön och etnisk bakgrund.Under sommaren brukar jag resa, som t.ex till min sommarstuga i Dalarna, så att följa med mig tillhör tjänsten! Ni får arbeta intensivt ungefär under juni, juli och augusti då mina ordinarie assistenter har semester. Jag ser gärna att ni kan börja som timvikarier så fort som möjligt då jag vill att vi ska vara varma i kläderna med varandra till sommaren!


Vi har kollektivavtal och friskvårdsbidrag. Visa mindre

Vill du bli min nya personliga assistent?

Söker du nytt arbete och kan börja i juni(med introduktion innan)? Just nu söker jag dig som vill arbeta som min personliga assistent. Hos mig arbetar du långa pass (24 tim, med viss tid jour under natten). Det innebär att du har mycket ledig tid mellan passen. Vardag och helg (varannan helg). Ditt arbete innebär att du gör det möjligt för mig att leva ett liv med självbestämmande. Att jag kan leva mitt liv fullt ut trots min funktionsnedsättning. Du behö... Visa mer
Söker du nytt arbete och kan börja i juni(med introduktion innan)?
Just nu söker jag dig som vill arbeta som min personliga assistent. Hos mig arbetar du långa pass (24 tim, med viss tid jour under natten). Det innebär att du har mycket ledig tid mellan passen. Vardag och helg (varannan helg).
Ditt arbete innebär att du gör det möjligt för mig att leva ett liv med självbestämmande. Att jag kan leva mitt liv fullt ut trots min funktionsnedsättning.
Du behöver vara lyhörd för hur jag vill ha det. Som assistent hos mig är det alltid jag som bestämmer hur något ska göras och när. Du är endast mitt mänskliga hjälpmedel, och tar vid när min egen kropp inte räcker till.
Vill du vårda/ta hand om, då kan jag säga redan nu att detta inte är arbetet du söker.
Som assistent hos mig måste du känna dig bekväm i att det är jag som arbetsleder dig och jag säger precis hur jag vill ha det.
Du behöver också känna dig bekväm i att vara i olika miljöer, eftersom du är där jag är, vilket kan vara hemma, hos vänner/familj, på krogen och resor (med övernattning) m.m.
Du behöver inte ha någon erfarenhet kring arbete som personlig assistent. Allt du behöver kunna för att assistera just mig kommer du få ordentlig introduktion i, innan du kommer arbeta ensam.
Vem är jag? Jag är en kvinna med ryggmärgsskada och nedsatt muskelstyrka.
Jag sitter i rullstol/permobil. Har ventilator, hostmaskin, slemsug, ”knapp” (sondmatning), och en del andra hjälpmedel som du kommer få lära dig.
Kriterier för att söka denna tjänst (du måste uppfylla alla)
Kvinna 25+
Vaccinerad mot Covid
Rökfri
Svenska obehindrat i tal och skrift (då assistansbehovet kräver det)
Kunna börja omgående (först med introduktion)
Stämmer du in på det du precis läst? I så fall skicka din ansökan redan idag. Rekrytering sker löpande. Skriv din ansökan utefter vad du läst i annonsen. Berätta också varför vi ska välja just dig.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till man i Borås

Nu söker vi ännu en härlig medarbetare till vår huvudperson då han fått ett större assistansbeslut. Vi behöver dig med stort engagemang för personer med funktionsnedsättning och som har förståelse för anhörigperspektivet.    Kunden är en man som sitter i rullstol, han tycker om att vara ute i friska luften och gå/stå-träna. Han har viss kommunikation, och om det är rätt då får du snabbt en personkemi med honom som ger er båda glädje. Har du erfarenhet av e... Visa mer
Nu söker vi ännu en härlig medarbetare till vår huvudperson då han fått ett större assistansbeslut. Vi behöver dig med stort engagemang för personer med funktionsnedsättning och som har förståelse för anhörigperspektivet. 
 
Kunden är en man som sitter i rullstol, han tycker om att vara ute i friska luften och gå/stå-träna. Han har viss kommunikation, och om det är rätt då får du snabbt en personkemi med honom som ger er båda glädje. Har du erfarenhet av epilepsi och är en person som är lugn i dig själv är det en stor fördel. 
 
Assistentgruppen arbetar 12-timmarspass mellan 8.00-20.00 eller 20.00-08.00 och ligger på fast schemarad. Aktiv assistans utförs dygnets alla timmar med dubbelbemanning. Det är flexibelt vilka dagar du får (om du har önskemål) eftersom kunden samt gruppen är måna om att hitta rätt person och kan ändra schemat. 
 
Då kunden har svår hund och katt allergi är det viktigt att du som söker inte har någon hund eller katt.

Dina arbetsuppgifter

För yrket förekommande uppgifter.
Det kan vara allt från individanpassad omvårdnad till hushållssysslor.
Assistansen bedrivs främst i kundens hem. 
Du arbetar stödjande och motiverande.
Utbildning får du på plats och via Monument Assistans.
 
Nu söker vi dig som vill arbeta både på schema samt som vikarie. Möjlighet till olika stora tjänstgöringsgrader finns. 


Monument Assistans är alternativet för personer med personlig assistans som söker skräddarsydda lösningar. Vi har hög kompetens och bred erfarenhet av personlig assistans. För att vi ska kunna hjälpa våra kunder på allra bästa sätt så arbetar vi med hög tillgänglighet och ett nära och personligt samarbete.

Vi vet att vår personal är nyckeln till att bedriva en bra personlig assistans. Därför är det centralt för oss att du som medarbetare är både känner stolthet och glädje över att arbeta hos oss. Vi på Monument Assistans vill därför ge dig möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. Vi uppskattar nyfikna och engagerade medarbetare.

Vi erbjuder dig goda lönevillkor, ett nära ledarskap och friskvårdsersättning. Vi ger dig en arbetsmiljö där det är högt i tak och där du har goda möjligheter att påverka din egen arbetssituation. Vi tar gärna fram individuella fortbildningslösningar beroende på i vilken typ av uppdrag du arbetar i. Hos oss får du möjligheten att växa! Visa mindre

Vill du arbeta som personlig assistent i Fristad?

Arbetsuppgifter Vi söker assistenter till vår omsorgstagare i Fristad. Att vara personlig assistent för omsorgstagaren innebär att du utför arbete i hemmet och vid aktiviteter utanför hemmet. Arbetstiderna är uppdelade mellan dag- och dygnspass - huvudsakligen dygnspass (morgon till morgon). Omsorgstagaren har Retts syndrom och är i behov av ständig omvårdnad. Arbetet innebär allt ifrån personlig hygien, assistans vid förflyttningar, hushållarbete, matlag... Visa mer
Arbetsuppgifter
Vi söker assistenter till vår omsorgstagare i Fristad. Att vara personlig assistent för omsorgstagaren innebär att du utför arbete i hemmet och vid aktiviteter utanför hemmet.
Arbetstiderna är uppdelade mellan dag- och dygnspass - huvudsakligen dygnspass (morgon till morgon). Omsorgstagaren har Retts syndrom och är i behov av ständig omvårdnad.
Arbetet innebär allt ifrån personlig hygien, assistans vid förflyttningar, hushållarbete, matlagning samt stöttning vid aktiviteter utanför hemmet m.m.
Vi söker för denna tjänst kvinnliga assistenter.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är ansvarsfull, lyhörd och har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter. Du bör ha erfarenhet av inom vård och omsorg.
Körkort är ett krav.
Om du känner att du passar in och vill arbeta för vår omsorgstagare kontakta verksamhetschef Björn Hassel på 7H Personlig Assistans, så kan han svara på frågor och berätta mer om uppdraget och dina arbetsuppgifter.
Du når honom på telefonnummer: 033-48 03 46 eller på e-post: [email protected]
Välkommen med din ansökan.
Om arbetsplatsen
Inom Sjuhäradsbygdens Assistansservice AB har vi under 25 år skapat möjligheter för våra omsorgstagare. Vi är en koncern som erbjuder Personlig assistans och Daglig verksamhet. Koncernen ägs av Sjuhäradsbygdens Handikappservice Ekonomiska förening. Föreningen drivs helt utan ekonomiska ägarintressen och återinvesterar eventuellt överskott tillbaka i verksamheten. Vårt fokus är att våra omsorgstagare får leva ett aktivt liv i gemenskap med andra och delta i samhället. Vi är medlemmar i Almega vårdföretagarna och är en verksamhet som styrs av lagrummen inom LSS, SoL och HSL. Visa mindre

Personlig assistent som timvikarie

Nu är jag i behov av att utöka mitt assistentgäng med timvikarier. Som timvikarie behöver du vara flexibel i både dagar och tider. Oftast vet jag inte i förväg när jag kommer behöva dig. Du behövs både när någon ordinarie assistent blir sjuk men också vid ledighet/semester (då mer planerat). Du måste kunna jobba dygn (24 tim med jour viss tid under natten). Vem är då jag? Jag är en kvinna med ryggmärgsskada och nedsatt muskelstyrka i hela kroppen. Sitter... Visa mer
Nu är jag i behov av att utöka mitt assistentgäng med timvikarier.
Som timvikarie behöver du vara flexibel i både dagar och tider. Oftast vet jag inte i förväg när jag kommer behöva dig. Du behövs både när någon ordinarie assistent blir sjuk men också vid ledighet/semester (då mer planerat). Du måste kunna jobba dygn (24 tim med jour viss tid under natten).
Vem är då jag? Jag är en kvinna med ryggmärgsskada och nedsatt muskelstyrka i hela kroppen. Sitter i rullstol/permobil och behöver assistans i det mesta som kräver muskelkraft. Jag har en del andra hjälpmedel som tex taklyft, manuellyft, ventilator, hostmaskin, slemsug. Jag har även knapp (sondmatning)
Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet. Allt kommer du få ordentlig introduktion i till vi båda känner oss trygga. Det enda du behöver, är viljan att lära dig.
Hos mig ser din arbetsdag olika ut. En dag kan du sitta i assistentrummet i stort sett hela dagen och bara komma när jag kallar på dig. En annan dag kan jag ha fullt upp, och en annan umgås jag med vänner/familj. Detta gör att du måste kunna anpassa dig till olika situationer och vara professionell.
Söker du ett socialt arbete där man pratar och umgås? Då kan jag säga redan nu att detta inte är jobbet för dig.
Det är alltid jag som bestämmer hur en dag kommer se ut, och hur saker ska göras. Jag har självbestämmande över mitt liv, och assistansen är till för att jag ska kunna leva mitt liv fullt ut.
Jag behöver assistenter som kan visa ett lugn, även i stressade situationer. Detta för att jag inte ska hamna i affekt.
Vem är det jag söker? Du måste uppfylla ALLA kriterier för att söka denna tjänst.
Kvinna (du måste fyllt 18 år)
Kunna jobba vid kort varsel
Svenska obehindrat i tal och skrift (då assistansbehovet kräver detta)
Vaccinerad mot covid-19
Rökfri

I din ansökan vill jag att du skriver vad i annonsen som fick dig att söka detta jobb.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Assistenter sökes till sommaren med inskolning och jobb i maj

Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i ... Visa mer
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Sundbyberg men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Malmö, Linköping, Kinna, Uddevalla, Göteborg, Karlstad och Visby.

Sommarvikarier med start på inskolning och jobb i april

Vad är det vi letar efter?

Vi söker nu dig som vill arbeta som personlig assistent hos våra kunder under sommaren med eventuell förlänging. Att arbeta som personlig assistent är ett givande och roligt arbete som kräver ansvar, samarbete och tålamod. Att kunna arbeta utifrån kundens behov och vara deras förlängda armar och ben. 

- Tidigare erfarenhet från vård- eller omsorg är meriterande,

- Körkort B samt tillgång till bil 

- Mycket goda kunskaper i svenska språket, då kommunikationen är det absolut viktigast.

Anställningsform:

- Timanställning/Vikariat

- Lön Timlön, individuell lönesättning

- Arbetstid: Dag/kväll/natt med jour/väntetidI din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du kunna styrka att du har ett permanent uppehållstillstånd i Sverige för att kunna få anställning i Särnmark.

Om du söker arbete som personlig assistent hos ett barn som är under 18 år behöver du också kunna uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret innan du får börja arbeta.
Du beställer registerutdraget via Polisens hemsida, här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Visa mindre

Personlig assistent sökes varannan helg i Borås!

Ansök    Apr 24    Humana AB    Personlig assistent
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Humana söker nu personliga assistenter till en kvinna i 30-års åldern boendes i Borås. Kvi... Visa mer
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Humana söker nu personliga assistenter till en kvinna i 30-års åldern boendes i Borås. Kvinnan är intresserad av promenader, ridning, matlagning, musik och mode. Hon är diagnostiserad med cp- skada, autistiska drag och har en synnedsättning på höger öga. Kvinnan är mycket aktiv och kräver därför uppmärksamhet i form av daglig sysselsättning. Detta kräver att assistenten som arbetar med henne är lugn, har god självkännedom och en tydlig struktur i sitt arbetssätt.

Tjänsten är en visstidsanställning och arbete kommer att kunna ske varannan fredag-lördag mellan 15.45 fredag till 16.00 lördag. Ibland kan även extrapass förläggas under veckan. Det är en fördel om du är flexibel till din natur och kan hoppa in med kort varsel om behovet uppstår.

Vår kund saknar tal och kommunicerar därför genom teckenspråk och ljud. Kvinnan hör och förstår tal, så det är viktigt att du kan kommunicera genom både tal och skrift. Du kommer även att hjälpa till i vardagen med matlagning, hygien och aktiviteter så som resor och bad, det är därför ett plus om du som söker har liknande intressen som kvinnan.

Vi söker dig som är positiv, plikttrogen och ansvarsfull. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som personlig assistent eller relevant utbildning inom vårdyrket då du har en avgörande roll för att skapa en fungerande vardag för kunden.

Det är ett plus om du har B-körkort samt kunskap om teckenspråk. Vi söker dig som är rökfri.

I samband med denna rekryteringsprocess önskar vi motta ett utdrag ur belastningsregistret från Polisen.

Är du personen vi söker? Skicka in ditt CV redan idag och berätta lite mer om varför du är rätt person för detta uppdrag. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse. Visa mindre

Vill du bli min nya personliga assistent?

Söker du nytt arbete och kan börja omgående (med introduktion först). Just nu söker jag dig som vill arbeta som min personliga assistent. Hos mig arbetar du långa pass (24 tim, med viss tid jour under natten). Det innebär att du har mycket ledig tid mellan passen. Vardag och helg (varannan helg). Ditt arbete innebär att du gör det möjligt för mig att leva ett liv med självbestämmande. Att jag kan leva mitt liv fullt ut trots min funktionsnedsättning. Du b... Visa mer
Söker du nytt arbete och kan börja omgående (med introduktion först).
Just nu söker jag dig som vill arbeta som min personliga assistent. Hos mig arbetar du långa pass (24 tim, med viss tid jour under natten). Det innebär att du har mycket ledig tid mellan passen. Vardag och helg (varannan helg).
Ditt arbete innebär att du gör det möjligt för mig att leva ett liv med självbestämmande. Att jag kan leva mitt liv fullt ut trots min funktionsnedsättning.
Du behöver vara lyhörd för hur jag vill ha det. Som assistent hos mig är det alltid jag som bestämmer hur något ska göras och när. Du är endast mitt mänskliga hjälpmedel, och tar vid när min egen kropp inte räcker till.
Vill du vårda/ta hand om, då kan jag säga redan nu att detta inte är arbetet du söker.
Som assistent hos mig måste du känna dig bekväm i att det är jag som arbetsleder dig och jag säger precis hur jag vill ha det.
Du behöver också känna dig bekväm i att vara i olika miljöer, eftersom du är där jag är, vilket kan vara hemma, hos vänner/familj, på krogen och resor (med övernattning) m.m.
Du behöver inte ha någon erfarenhet kring arbete som personlig assistent. Allt du behöver kunna för att assistera just mig kommer du få ordentlig introduktion i, innan du kommer arbeta ensam.
Vem är jag? Jag är en kvinna med ryggmärgsskada och nedsatt muskelstyrka.
Jag sitter i rullstol/permobil. Har ventilator, hostmaskin, slemsug, ”knapp” (sondmatning), och en del andra hjälpmedel som du kommer få lära dig.
Kriterier för att söka denna tjänst (du måste uppfylla alla)
Kvinna 25+
Vaccinerad mot Covid
Rökfri
Svenska obehindrat i tal och skrift (då assistansbehovet kräver det)
Kunna börja omgående (först med introduktion)
Stämmer du in på det du precis läst? I så fall skicka din ansökan redan idag. Rekrytering sker löpande. Skriv din ansökan utefter vad du läst i annonsen. Berätta också varför vi ska välja just dig.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Timvikarier/sommarvikarie sökes till kvinna i Borås

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Jag är en kvinna på 46 år som lever med MS. Jag söker personliga assistenter då jag har ett behov av stöd och hjälp med diverse sysslor för att få min vardag att fungera på bästa sätt. Dina arbe... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Jag är en kvinna på 46 år som lever med MS.

Jag söker personliga assistenter då jag har ett behov av stöd och hjälp med diverse sysslor för att få min vardag att fungera på bästa sätt. Dina arbetsuppgifter består i att assistera mig med olika vardagliga saker, till exempel hushållssysslor och hygien. Då jag har en son på 13 år och en dotter på 16 år varannan vecka kommer det att ingå i ditt uppdrag att hjälpa mig i min roll som mamma. Jag söker personliga assistenter som kan ta eget ansvar och som är initiativrika.

Att du är glad, uppmuntrande och tycker om att arbeta med människor ser jag som en självklarhet.Du ska behärska svenska språket i både skrift och tal.

Jag söker nu dig som kan tänka dig arbeta som timanställd och som vill sommarjobba. Vi ser gärna att du som är intresserad har möjlighet att börja med inskolning och att jobba som timvikarie redan under våren! Viktigt är personlig lämplighet samt hur vi fungerar tillsammans.

I denna grupp finns ett fantastiskt gäng mycket engagerade personliga assistenter som ställer upp väldigt mycket. Vi vill att du är omtänksam, noggrann och inkännande. Du behöver också fungera bra i arbetet ihop med kollegor då ni alltid arbetar 2 assistenter tillsammans.

Vi har rökfri arbetstid. 

 

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vill du arbeta som personlig assistent i Borås?

Arbetsuppgifter Vi söker assistenter till vår omsorgstagare i Borås. Att vara personlig assistent för omsorgstagaren innebär att du utför arbete i hemmet dygnet runt med uppdelning mellan dag och dygn. Omsorgstagaren har Retts syndrom och är i behov av ständig omvårdnad. Arbetet innebär allt ifrån personlig hygien, assistans vid förflyttningar, hushållarbete, matlagning. Stötta omsorgstagaren på dagligverksamhet, badhuset och vid aktiviteter utanför hem... Visa mer
Arbetsuppgifter
Vi söker assistenter till vår omsorgstagare i Borås. Att vara personlig assistent för omsorgstagaren innebär att du utför arbete i hemmet dygnet runt med uppdelning mellan dag och dygn. Omsorgstagaren har Retts syndrom och är i behov av ständig omvårdnad.
Arbetet innebär allt ifrån personlig hygien, assistans vid förflyttningar, hushållarbete, matlagning. Stötta omsorgstagaren på dagligverksamhet, badhuset och vid aktiviteter utanför hemmet.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är ansvarsfull, lyhörd och har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter. Du behöver ha erfarenhet av inom vård och omsorg.
Det är meriterande om du har körkort.
Om du känner att du passar in och vill arbeta för vår omsorgstagare kontakta verksamhetschef Magdalena Torkelsson på 7H Personlig Assistans, så kan hon svara på frågor och berätta mer om uppdraget och dina arbetsuppgifter.
Du når henne på telefonnummer: 033-340 10 85 eller på e-post: [email protected]
Välkommen med din ansökan.
Om arbetsplatsen
Inom Sjuhäradsbygdens Assistansservice AB har vi under 25 år skapat möjligheter för våra omsorgstagare. Vi är en koncern som erbjuder Personlig assistans och Daglig verksamhet. Koncernen ägs av Sjuhäradsbygdens Handikappservice Ekonomiska förening. Föreningen drivs helt utan ekonomiska ägarintressen och återinvesterar eventuellt överskott tillbaka i verksamheten. Vårt fokus är att våra omsorgstagare får leva ett aktivt liv i gemenskap med andra och delta i samhället. Vi är medlemmar i Almega vårdföretagarna och är en verksamhet som styrs av lagrummen inom LSS, SoL och HSL. Visa mindre

Är din passion ridning och sport? Vill du bli min personliga assistent?

Arbetsuppgifter Jag heter Elsa och är en glad och social tjej som snart är 18 år. Jag söker nu fler assistenter till mitt härliga befintliga gäng. Att vara personlig assistent för mig innebär att du utför arbete hemma hos mig, i skolan eller på någon av mina fritidsaktiviteter. Jag har en CP-skada, ADHD och autism och jag gillar att ha en aktiv och meningsfull vardag. Jag bor strax utanför Borås med min familj och två hundar. På vardagarna går jag i skola... Visa mer
Arbetsuppgifter
Jag heter Elsa och är en glad och social tjej som snart är 18 år. Jag söker nu fler assistenter till mitt härliga befintliga gäng. Att vara personlig assistent för mig innebär att du utför arbete hemma hos mig, i skolan eller på någon av mina fritidsaktiviteter. Jag har en CP-skada, ADHD och autism och jag gillar att ha en aktiv och meningsfull vardag. Jag bor strax utanför Borås med min familj och två hundar. På vardagarna går jag i skolan och när jag är ledig är jag med i olika idrotter, jag tycker om att åka på utflykter, gå på bio, fika, bada, spela spel & pyssla och åka på läger, samt att vara med vänner. Det bästa jag vet är att rida och vara i stallet. Mitt närmsta mål är att börja tävla i paradressyr. Min högsta dröm är att ha en häst som jag kan rida när jag vill. Så gillar du också hästar blir jag väldigt glad.
Kvalifikationer
För att du ska kunna jobba hos mig så behöver du vara lyhörd för mina behov. Du behöver även kunna motivera och hjälpa mig att strukturera min vardag. Jag uppskattar om du kan se saker och ting på ett positivt sätt och kan avleda mig när jag behöver det. Det är viktigt att vi känner att vi matchar varandra. Du får gärna vara lugn och ha sinne för humor, för att skratta tycker jag är viktigt. För att vi lättare ska förstå varandra är det bra om du kan teckenspråk/tecken som stöd som jag använder som komplement.
Om du känner att detta stämmer in på dig så får du höra av dig till Maria Hell som är chef på 7H personlig assistans, så kan hon svara på frågor och berätta mer om mig och dina arbetsuppgifter.
Du når henne på telefonnummer: 0707-750465 eller på e-post: [email protected]
Välkommen med din ansökan så hoppas jag vi ses, hälsningar Elsa.
Om arbetsplatsen
Inom Sjuhäradsbygdens Assistansservice AB har vi under 25 år skapat möjligheter för våra omsorgstagare. Vi är en koncern som erbjuder Personlig assistans och Daglig verksamhet. Koncernen ägs av Sjuhäradsbygdens Handikappservice Ekonomiska förening. Föreningen drivs helt utan ekonomiska ägarintressen och återinvesterar eventuellt överskott tillbaka i verksamheten. Vårt fokus är att våra omsorgstagare får leva ett aktivt liv i gemenskap med andra och delta i samhället. Vi är medlemmar i Almega vårdföretagarna och är en verksamhet som styrs av lagrummen inom LSS, SoL och HSL. Visa mindre

Personlig assistent till kille i Målsryd

Ansök    Apr 15    Sanda Assistans AB    Personlig assistent
Grunden till vår vision är att "alla är lika olika och olika lika" och därför krävs rätt matchning av assistenter. Varje individ är viktigast för sig själv och därför krävs en skräddarsydd styrka runt dennes person. Nu söker vi dig som vill känna att du får vara en del i en annan människas vardag. Som person är du ansvarstagande, ärlig och lösningsfokuserad. Uppdraget kräver att du är serviceinriktad och flexibel samt har förmågan att bemöta kunden på et... Visa mer
Grunden till vår vision är att "alla är lika olika och olika lika" och därför krävs rätt matchning av assistenter.
Varje individ är viktigast för sig själv och därför krävs en skräddarsydd styrka runt dennes person.
Nu söker vi dig som vill känna att du får vara en del i en annan människas vardag.


Som person är du ansvarstagande, ärlig och lösningsfokuserad. Uppdraget kräver att du är serviceinriktad och flexibel samt har förmågan att bemöta kunden på ett bra sätt.
Vidare är du en pedagogisk och kommunikativ person som trivs i sociala sammanhang. Med god samarbetsförmåga bidrar du till en positiv teamanda och arbetsmiljö.
Arbetet förutsätter att du har bra tålamod och att du kan kommunicera väl på svenska i tal och skrift.
Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.
Då kunden har egen bil som assistenten kör, ser vi gärna sökande med körkort. Kunden gör även olika resor så vi ser gärna sökande som har möjlighet att följa med.
Just nu har vi ett behov av personal som kan jobba dagtid men även lite kvällar och helger. Tjänsten på ca 50 % är ett vikariat med chans till visstidsanställning på sikt.
Sanda Assistans är verksam inom LSS (Lag om stöd och service till vissa funktionshindrade) och som arbetar med stöd och motivation för sina kunder. Insatserna utgår från beslut enligt Socialtjänstlagen och är individuellt anpassade utifrån den enskildes behov. I arbetsuppgifterna ingår bland annat social dokumentation samt uppföljning och du arbetar utifrån ett individuellt schema som är anpassat efter kundens behov.
Engagemang och öppenhet förväntas i det kvalitets-och utvecklingsarbete som bedrivs inom verksamheten.


Välkommen med din ansökan Visa mindre

Personliga Assistenter sökes för sommarvikariat och extra vid behov

Vi söker nu en personlig assistent för sommarvikariat och en som kan tänka sig jobba extra vid behov till vårt fantastiska team som jobbar med en aktiv snart 18 årig tjej.  Tjänsten för sommarvikariat börjar som timanställning, omgående anställning. Tjänstgöringsgrad på ca 80-90 % Arbetstiderna är fördelade på dagar, kvällar/helger. Kvällar/ nätter och helger enligt ett rullande schema. Tillträdet är så snart som möjligt. Arbetsuppgifterna innebär att ... Visa mer
Vi söker nu en personlig assistent för sommarvikariat och en som kan tänka sig jobba extra vid behov till vårt fantastiska team som jobbar med en aktiv snart 18 årig tjej. 

Tjänsten för sommarvikariat börjar som timanställning, omgående anställning. Tjänstgöringsgrad på ca 80-90 %

Arbetstiderna är fördelade på dagar, kvällar/helger. Kvällar/ nätter och helger enligt ett rullande schema.

Tillträdet är så snart som möjligt.

Arbetsuppgifterna innebär att assistera tjejen i hemmet och vid aktiviteter, med allt ifrån hygien, förflyttningar, kommunikation via dator och bilder till matning och träning, bad mm.
Har ett stort omvårdnadsbehov.

Körkort är inget krav men ett plus då det är aktviteter på helgerna
  Vem är du vi söker? 


Du är kvinna, positiv, har tålamod, stabil och trygg med sig själv, förstår och pratar bra svenska då tjejen inte har eget verbalt tal och du måste tolka, skriver bra svenska pga domumentationsskyldighet, följa med på resor, effektiv och stresstålig, gillar fart och fläkt
Vi har en Rökfri arbetsplats, rökfri
B-körkort manuell

För att få arbeta med barn, krävs att du har utdrag ur polisens belastningsregister https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

Intervjuer sker löpande

 GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

 

Kontakt: Tobias Svensson
GiL-Stöd 031-636860 Visa mindre

Vill du arbeta som personlig assistent? (Semestervikarie + Tim/Behov)

Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans och arbeta hos en av våra kunder. Aktuella orter: Borås, Fristad & Dalsjöfors 7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996. 7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår ... Visa mer
Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans och arbeta hos en av våra kunder.
Aktuella orter: Borås, Fristad & Dalsjöfors


7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996.
7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste personen i vårt företag.


Tim/behov alt. Semestervikarie
Vi på 7H Assistans söker för närvarande personal/personlig assistent med delegeringsutbildning på områdena:
Läkemedel, Sond, Stomi & Insulin
men även dig som idag saknar delegeringsutbildningar.
B-körkort efterfrågas hos vissa av våra omsorgstagare.
Utdrag ur Polisens belastningsregister är också ett krav och lämnas in om du blir uttagen till tjänsten.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till aktiv man i Borås!

Ansök    Apr 12    Humana AB    Personlig assistent
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Jag är en social man, 60 år fyllda som bor i Borås. På fritiden tycker jag om att skriva t... Visa mer
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Jag är en social man, 60 år fyllda som bor i Borås. På fritiden tycker jag om att skriva texter, går gärna på bio, mediterar, träffar vänner och går på olika kulturella arrangemang själv, med vänner eller med min särbo.

Hemma hjälper/stöttar du mig i vanliga sysslor som tex hygien, städning tvätt och att laga mat. Då mitt immunförsvar är mycket försvagat krävs det att hygien och städning utförs med noggrannhet för mitt mående.
Jag behöver hjälp med förflyttningar och har du erfarenhet av detta är det ett plus.

Jag har MS, astma och sitter i rullstol, en stor del av min tid tillbringar jag i badhuset vilket blir en av dina viktiga arbetsuppgifter – att hjälpa mig med min träning och att ta mig dit och hem, dock behöver du inte ha körkort och egen bil, jag använder mig av färdtjänst.

Jag tränar vattengymnastik flertalet gånger i veckan och även annan fysisk aktivitet, det är mest bekvämt med en manlig assistent som är med mig i herrarnas omklädningsrum men alla ansökningar kommer att behandlas. Har du ett intresse kring just träning, stretching och gärna kring mental hälsa så är det positivt. Med anledning av min stelhet och spasmer stretchar jag regelbundet då kommer du självklart att stödja och hjälpa mig!

För att orka med min träning och min vardag behöver jag bra näringsrik och hemlagad vegetarisk mat, det är väldigt kul om du delar mitt intresse för matlagning och har erfarenheter av hur bra kosthållnings ser ut men det är inget krav – bara du kan laga mat!

Det är viktigt för mig att du är fysiskt stark för att kunna utföra mina manuella förflyttningar för både min och din säkerhet. Samma gäller din finmotorik – den behöver vara bra då jag använder linser och behöver hjälp att få dem i och ur mina ögon. Eftersom jag är infektionskänslig är det viktigt för mig att du/vi skapar de bästa förutsättningarna för att förhindra smitta som tex förkylningar, magsjuka el covid19. God handhygien och att hålla sig hemma om du (eller kanske någon i ditt hushåll till och med) är sjuk är A och O för min hälsa.

Att kunna svenska i tal och skrift är viktigt då jag har mycket med myndigheter och föreningar att göra.

Som du förstår är det viktigt att du som assistent har en mycket god social förmåga, är lugn och tålmodig. Du behöver vara inkännande och kunna veta om du ska kliva fram och hjälpa mig eller backa och finnas med i bakgrunden. Det viktigaste av allt är ändå att det fungerar med vår personkemi mellan dig och mig men även mina assistenter som jag har runt omkring mig. Jag kommer att lägga mycket stor vikt på personlig lämplighet.

Jag ser gärna att du:
- Har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.
- Inte röker under arbetstid.
- Är simkunnig och har god vattenvana.
- Besitter någon erfarenhet eller utbildning inom vård/omsorg/personlig assistans, tidigare erfarenhet av MS är ett plus men inget krav.
- Ser långsiktigt på ditt arbete.
- Önskar i första hand manliga assistenter.

Arbetstid/Varaktighet: 2 tjänster och sommarpersonal:

Tjänst 1: 23 timmar i veckan, dvs 57 % . (tillkommer väntetid med 11 h 45 minuter per vecka)
tisdagar start 16.30 natten till onsdag slutar 07,25 samt torsdag 16,30 natten till fredag slutar 13,00.

Tjänst 2: 27 timmar i veckan, dvs 67 % ( tillkommer väntetid 5 h 53 minuter per vecka)
måndag 16.30 natten till tisdag och slutar 07,25 samt onsdag och torsdag dagpass 07,25-16,30

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt
kollektivavtal.

Tillträde: Omgående start. Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Personlig assistent till positiv man i Borås

Nu söker vi ännu en härlig medarbetare till vår huvudperson då han fått ett större assistansbeslut. Vi behöver dig med stort engagemang för personer med funktionsnedsättning och som har förståelse för anhörigperspektivet.    Kunden är en man som sitter i rullstol, han tycker om att vara ute i friska luften och gå/stå-träna. Han har viss kommunikation, och om det är rätt då får du snabbt en personkemi med honom som ger er båda glädje. Har du erfarenhet av e... Visa mer
Nu söker vi ännu en härlig medarbetare till vår huvudperson då han fått ett större assistansbeslut. Vi behöver dig med stort engagemang för personer med funktionsnedsättning och som har förståelse för anhörigperspektivet. 
 
Kunden är en man som sitter i rullstol, han tycker om att vara ute i friska luften och gå/stå-träna. Han har viss kommunikation, och om det är rätt då får du snabbt en personkemi med honom som ger er båda glädje. Har du erfarenhet av epilepsi och är en person som är lugn i dig själv är det en stor fördel. 
 
Assistentgruppen arbetar 12-timmarspass mellan 8.00-20.00 eller 20.00-08.00 och ligger på fast schemarad. Aktiv assistans utförs dygnets alla timmar med dubbelbemanning. Det är flexibelt vilka dagar du får (om du har önskemål) eftersom kunden samt gruppen är måna om att hitta rätt person och kan ändra schemat. 
 
Dina arbetsuppgifter

För yrket förekommande uppgifter.
Det kan vara allt från individanpassad omvårdnad till hushållssysslor.
Assistansen bedrivs främst i kundens hem. 
Du arbetar stödjande och motiverande.
Utbildning får du på plats och via Monument Assistans.
 
Nu söker vi dig som vill arbeta både på schema samt som vikarie. Möjlighet till olika stora tjänstgöringsgrader finns. 


Monument Assistans är alternativet för personer med personlig assistans som söker skräddarsydda lösningar. Vi har hög kompetens och bred erfarenhet av personlig assistans. För att vi ska kunna hjälpa våra kunder på allra bästa sätt så arbetar vi med hög tillgänglighet och ett nära och personligt samarbete.

Vi vet att vår personal är nyckeln till att bedriva en bra personlig assistans. Därför är det centralt för oss att du som medarbetare är både känner stolthet och glädje över att arbeta hos oss. Vi på Monument Assistans vill därför ge dig möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. Vi uppskattar nyfikna och engagerade medarbetare.

Vi erbjuder dig goda lönevillkor, ett nära ledarskap och friskvårdsersättning. Vi ger dig en arbetsmiljö där det är högt i tak och där du har goda möjligheter att påverka din egen arbetssituation. Vi tar gärna fram individuella fortbildningslösningar beroende på i vilken typ av uppdrag du arbetar i. Hos oss får du möjligheten att växa! Visa mindre

Kvinnlig personlig assistent till 17-årig tjej- sommarvik/extra vid behov.

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Vi söker dig som kan jobba helger, hoppa in när ordinarie är sjuka/lediga samt jobba under sommaren då mina ordinarie assistenter har semester. Arbetstider från ca. 13.00-19.30 (vardagar), helge... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Vi söker dig som kan jobba helger, hoppa in när ordinarie är sjuka/lediga samt jobba under sommaren då mina ordinarie assistenter har semester.

Arbetstider från ca. 13.00-19.30 (vardagar), helger varierande tider. Dygnspass (med 6 tim. sovande jour) finns, men blir först aktuellt efter du jobbat en tid. Lov finns tider dygnets alla timmar.

Du växlar mellan att arbeta självständigt och som dubbelassistent både helger och vardagar.

Lite om mig:

Jag är en 17-årig tjej som bor med min familj strax utanför Borås (Lockryd/Sandsjönäs). Går i skola i Borås och har assistans dygnet runt förutom skoltiden (lov har jag assistans dygnets alla timmar).

Personlig assistans handlar inte så mycket om att vårda mig utan mer möjliggöra att jag ska kunna leva mitt liv på det sätt jag vill. Jag och mina assistenter åker ut och hittar på mycket. Vid tränar mycket i bassäng, eftersom jag mår bra utav det och träffar nya människor vilket jag tycker mycket om. 

Jag behöver hjälp att tolka utåt i möten med människor som inte känner mig då jag inte har något tal. Utöver det behöver jag hjälp med förflyttningar, påklädning, matning samt personlig hygien.

Några krav:

Du är kvinna.

Du har tålamod, god initiativförmåga samt är glad och positiv som person.

Att du har körkort och tillgång till egen bil är bra (men inget måste), då jag har en egen anpassad bil som används till och från aktiviteter. Bra bussförbindelser finns.

Du ska kunna prata, förstå och skriva bra på svenska då jag ej har verbalt tal samt att vi har dokumentationsskyldighet.

Du behöver inga tidigare erfarenheter som personlig assistent – viktigast är att vi trivs tillsammans.

Om tjänsten:

Ansökan ska innehålla personligt brev (gärna lite kort varför denna tjänsten skulle passa dig), CV samt namn på referenser. 

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas (om du söker tjänsten så skicka efter ett belastningsregister samma dag. Har du digital brevlåda så be att få det till denna).

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Tjänsten är en timanställning.

 

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

14-årig kille söker sommarvikarier med chans till fasta pass

Ansök    Apr 9    Alma Assistans AB    Personlig assistent
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö. Jag är en aktiv kille på 14 år som söker nya assistenter till min härliga assistentgrupp. Jag söker dig som gill... Visa mer
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö.

Jag är en aktiv kille på 14 år som söker nya assistenter till min härliga assistentgrupp.
Jag söker dig som gillar att vara ute i ur och skur och gillar ett högt tempo. Jag älskar alla former av bollsporter och jag är enligt min och andras mening bäst i världen på dem. Jag tycker om att spela tillsammans med min assistent, min lillebror och hans kompisar. Jag bor tillsammans med min familj på landet utanför Borås.
Jag behöver en assistent som vill jobba en till två pass per vecka kl. 07-18, men även kan tänka sig lite kvälls och helgpass emellanåt. Arbetstiderna är förlagda till vardagar mellan 07:00-16/18:00 och 16/18:00-22:00.
Jag har ett stort medicinskt behov som kräver en stor noggrannhet och ett stort ansvarstagande av dig som assistent. Eftersom jag kommunicerar via tecken så är det väldigt viktigt att du som assistent är väl bevandrad i det svenska språket och talar god svenska. Att kunna tecken är meriterande.
Känns detta som ett jobb för dig så skicka in ditt CV och personliga brev så hoppas jag att vi ses på en intervju.
Du kan redan nu beställa utdrag från polisens belastningsregister arbeta med barn inom LSS. Visa mindre

Personlig assistent till kvinna

Nu söker vi dig som vill vara del av en annans vardag. Söker dig som tycker om att jobba med människor och som trivs i att vara en hjälpande hand. Vi söker dig som vill arbeta hos en kvinna som är boende strax utanför Borås. Vi ser gärna att du som söker är en kvinna över 35 år och har tidigare erfarenhet inom omvårdnad då du som söker kommer att vara en av pusselbitarna i hennes liv. Du som söker behöver vara flexibel och kunna anpassa ditt arbete efter b... Visa mer
Nu söker vi dig som vill vara del av en annans vardag. Söker dig som tycker om att jobba med människor och som trivs i att vara en hjälpande hand.
Vi söker dig som vill arbeta hos en kvinna som är boende strax utanför Borås.
Vi ser gärna att du som söker är en kvinna över 35 år och har tidigare erfarenhet inom omvårdnad då du som söker kommer att vara en av pusselbitarna i hennes liv.
Du som söker behöver vara flexibel och kunna anpassa ditt arbete efter brukarens behov.
Kundens intressen är att gå på promenader, fixa i trädgården, laga mat, inredning, fixa i hemmet m.m.
Så det är bra om du som söker kan dela samma intressen.
Kunden har två små hundar i hemmet, så du som söker bör inte vara allergisk eller hundrädd. Vi ser gärna att man har hundvana.
Arbetspassen är mellan kl 07.30-18.00 alla dagar i veckan enligt ett rullande schema.
Tjänsten är på ca 2 pass/vecka.
Körkort är ett krav, dels för att kunna ta sig till arbetsplatsen och att kunna köra kundens bil.


Välkommen med din ansökan Visa mindre

Personliga Assistenter sökes hos kund i Borås

På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du? Om tjänsten Vi på Olivia Personlig Assistans söker dig som vill arbeta som personlig assistent på heltid, deltid eller vikarie vid behovnu och/eller under sommarenhos en kund i Borås. Kunden har assistans dygnet runt och därav kan arbetstiderna variera till dag, kväll och nattpass under a... Visa mer
På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du?
Om tjänsten
Vi på Olivia Personlig Assistans söker dig som vill arbeta som personlig assistent på heltid, deltid eller vikarie vid behovnu och/eller under sommarenhos en kund i Borås.
Kunden har assistans dygnet runt och därav kan arbetstiderna variera till dag, kväll och nattpass under alla veckans dagar.

Tillträde sker enligt överenskommelse där vi gärna ser att du kan börja inskolas omgående.

Om kunden
Kunden behöver hjälp med följande:
Hjälpa till med de dagliga rutinerna såsom förekommande hushållssysslor
Assistera vid personlig hygien, av- och påklädning samt vid måltider
Stötta vidförflyttningar

Han gör mycket för att hålla kroppen i trimm ochtränar flertalet gånger i veckan på badet därdu finns tillhands. I övrigt är han aktiv i att ta sig ut på olika aktiviteter och annat i Borås i sin vardag.

Är du den vi söker?
Vi söker dig som är lyhörd, initiativtagande, lösningsfokuserad samt engagerad, då stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
KRAV:
Du ska tåla klor och kunna simma för att assistera kunden i bassängen


För att komma till anställning behöver du ha ett BankID. Många av våra kunder önskar även att dubeställtett belastningsregister att uppvisa vid eventuell anställning. För att underlätta kan du därmed söka om registretvia följande länk (detta register används för alla våra anställningar): Arbete med barn med funktionsnedsättningar

Sysselsättningsgrad:Heltid, deltid eller vikarie vid behov nu och/eller under sommaren.
Tillträde: Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Varmt välkommen med din ansökan.
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal. Visa mindre

Personlig assistent i Tvärred

Ansök    Mar 21    Sanda Assistans AB    Personlig assistent
Hej! Jag är en 33årig man som bor i Tvärred tillsammans med sambo, vår son och katt. Jag är oftast en glad och aktiv person som vill göra det mesta jag har lust för så länge orken och energi finns. Exempel på vad jag gillar att göra kan bland annat vara att gå ut och vara utomhus, träna, laga mat, baka, kolla på fotboll, dricka öl, whiskey och lyssna på musik mm. Jag behöver hjälp med det mesta i min vardag. Allt från att göra något av mina intressen till... Visa mer
Hej!
Jag är en 33årig man som bor i Tvärred tillsammans med sambo, vår son och katt. Jag är oftast en glad och aktiv person som vill göra det mesta jag har lust för så länge orken och energi finns. Exempel på vad jag gillar att göra kan bland annat vara att gå ut och vara utomhus, träna, laga mat, baka, kolla på fotboll, dricka öl, whiskey och lyssna på musik mm.
Jag behöver hjälp med det mesta i min vardag. Allt från att göra något av mina intressen till på- och avklädning av kläder, gå på toaletten eller duscha. Jag har inga problem med att kommunicera via tal och skrift. Jag kan stå och gå till viss del och har alla hjälpmedel jag behöver som rullstol, permobil, glidbräda, duschstol, arbetsstol, gåbord och lift. Har egen bil som jag kan köra själv och har även färdtjänst.
Har muskelsjukdom FSHD i den värre graden. FSHD påverkar mer eller mindre i stort sett alla muskler i kroppen, blir svagare med tiden och har kronisk smärta. Blir även lätt psykiskt trött pga att leva med de fysiska förutsättningar och begränsningar som sjukdomen ger.
Jag söker assistenter som vill jobba dagtid 07:00-17:30 främst måndag-fredag, kan komma förfrågningar om helgarbete. Jag önskar att du som söker är en lyhörd person och kan ta till dig instruktioner. Ett plus är om du är i ganska nära ålder jämfört med mig själv, men det är inget krav då det är personligheten som avgör.
Hoppas jag hör ifrån dig!
Vänligen märk din ansökan: TVÄRRED Visa mindre

Personlig assistent

Ansök    Mar 21    Novasis Mitt AB    Personlig assistent
En glad och positiv snart 80-årig kvinna som bor ensam i en lägenhet i Borås söker dig. Sitter i rullstol efter en stroke men kan göra förflyttningar själv och kommunicera. Jag tycker om att vara ute i friska luften på promenad, utflykter och andra aktiviteter med min permobil eller rullstol. Med din hjälp kunna vara delaktig i sociala sammanhang och aktiviteter inom hemmet tex. handarbete. Behöver hjälp med personlig omvårdnad såsom av/påklädning, dusch ... Visa mer
En glad och positiv snart 80-årig kvinna som bor ensam i en lägenhet i Borås söker dig.
Sitter i rullstol efter en stroke men kan göra förflyttningar själv och kommunicera.
Jag tycker om att vara ute i friska luften på promenad, utflykter och andra aktiviteter med min permobil eller rullstol. Med din hjälp kunna vara delaktig i sociala sammanhang och aktiviteter inom hemmet tex. handarbete.
Behöver hjälp med personlig omvårdnad såsom av/påklädning, dusch mm och hushållssysslor så som matlagning, städning, tvättning mm.
Du behöver tala och skriva svenska obehindrat så vi förstår varandra bra.
Du är positiv och inger trygghet med sinne för ordning och reda, villig ta egna intiativ och ser vad som behövs göras i hemmet. Är lyhörd för mina behov och önskemål och finns där för att hjälpa till i allt i vardagen för att underlätta, assistera och motivera. Om du är rätt blir det snabbt personkemi som ger oss båda glädje.
Jag röker men alltid utomhus då jag inte tycker om röklukt i kläder och inomhus.
Novasis Mitt AB sätter individen i fokus. Vi är mån om både den funktionshindrades och de personliga assistenternas bästa. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Kommunal/KFO personliga assistenter. Novasis AB samordnar personlig assistans över hela landet och kan stundtals ha flera olika publicerade annonser. Rekryteringsprocessen medför hög arbetsbelastning på våra kundansvariga vilket gör att vi inte kan ta ansökningar eller frågor via telefon. Vi kommer endast ha möjlighet att behandla ansökningar inkomna via mail Visa mindre

Personlig assistent sökes varannan helg i Borås!

Ansök    Mar 18    Humana AB    Personlig assistent
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Humana söker nu personliga assistenter till en kvinna i 30-års åldern boendes i Borås. Kvi... Visa mer
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Humana söker nu personliga assistenter till en kvinna i 30-års åldern boendes i Borås. Kvinnan är intresserad av promenader, ridning, matlagning, musik och mode. Hon är diagnostiserad med cp- skada, autistiska drag och har en synnedsättning på höger öga. Kvinnan är mycket aktiv och kräver därför uppmärksamhet i form av daglig sysselsättning. Detta kräver att assistenten som arbetar med henne är lugn, har god självkännedom och en tydlig struktur i sitt arbetssätt.

Tjänsten är en visstidsanställning och arbete kommer att kunna ske varannan fredag-lördag mellan 15.45 fredag till 16.00 lördag. Ibland kan även extrapass förläggas under veckan. Det är en fördel om du är flexibel till din natur och kan hoppa in med kort varsel om behovet uppstår.

Vår kund saknar tal och kommunicerar därför genom teckenspråk och ljud. Kvinnan hör och förstår tal, så det är viktigt att du kan kommunicera genom både tal och skrift. Du kommer även att hjälpa till i vardagen med matlagning, hygien och aktiviteter så som resor och bad, det är därför ett plus om du som söker har liknande intressen som kvinnan.

Vi söker dig som är positiv, plikttrogen och ansvarsfull. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som personlig assistent eller relevant utbildning inom vårdyrket då du har en avgörande roll för att skapa en fungerande vardag för kunden.

Det är ett plus om du har B-körkort samt kunskap om teckenspråk. Vi söker dig som är rökfri.

I samband med denna rekryteringsprocess önskar vi motta ett utdrag ur belastningsregistret från Polisen.

Är du personen vi söker? Skicka in ditt CV redan idag och berätta lite mer om varför du är rätt person för detta uppdrag. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse. Visa mindre

Sommarvikarier i Borås, personliga assistenter.

Ansök    Mar 21    Livsanda Care AB    Personlig assistent
Vilka är vi som arbetsgivare - Livsanda Care AB? Vi ingår i Hedera Assistans - en trygg, väletablerad och professionell aktör inom personlig assistans med hjärtat på rätt ställe. Vi söker nu vikarier inför sommaren 2024 i Borås. Du kommer att arbeta som personlig assistent och din arbetsplats är där kunden befinner sig. Arbetet varierar i arbetsuppgifter utifrån kundens behov, beroende på vem du arbetar hos. Det kan vara allt från vardagssysslor till att... Visa mer
Vilka är vi som arbetsgivare - Livsanda Care AB?

Vi ingår i Hedera Assistans - en trygg, väletablerad och professionell aktör inom personlig assistans med hjärtat på rätt ställe.

Vi söker nu vikarier inför sommaren 2024 i Borås. Du kommer att arbeta som personlig assistent och din arbetsplats är där kunden befinner sig. Arbetet varierar i arbetsuppgifter utifrån kundens behov, beroende på vem du arbetar hos. Det kan vara allt från vardagssysslor till att åka på utflykter, resor eller olika aktiviteter. Allt är möjligt med dina hjälpande händer!

Omfattning på tjänsterna varierar och pass är förlagda till dag, kväll, natt och helg. Hos flera av från kunder finns möjlighet till att vara timvikarie redan nu. Tidigare år har flertalet av våra semestervikarier som varit intresserade blivit erbjudna tjänster även efter sommaren. Som personlig assistent gör du en skillnad i en annan människas liv, det är stort!

Meriterande kunskaper och erfarenheter:

- Pågående eller avslutad utbildning inom omvårdnad, barn- och fritid, eller som sjuksköterska.

- Erfarenhet av att jobba inom vård och omsorg.

- Specifika erfarenheter av arbete med barn, personer inom autismspektrat eller personer med förvärvade hjärnskador, stroke, ALS eller demens.Intresserad?
Urval sker löpande och utvalda kandidater kommer kallas till intervju.

Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Är du en fena på teckenspråk? jag söker personliga assistenter

Ansök    Mar 15    Alma Assistans AB    Personlig assistent
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö. Jag är en aktiv kille på 14 år som söker nya assistenter till min härliga assistentgrupp. Jag söker någon som är... Visa mer
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö.

Jag är en aktiv kille på 14 år som söker nya assistenter till min härliga assistentgrupp. Jag söker någon som är döv som jag kan kommunicera med via teckenspråk.

Jag söker dig som gillar att vara ute i ur och skur och gillar ett högt tempo. Jag älskar alla former av bollsporter och jag är enligt min och andras mening bäst i världen på dem. Jag tycker om att spela tillsammans med min assistent, min lillebror och hans kompisar. Jag bor tillsammans med min familj på landet utanför Borås.
Jag behöver en assistent som vill jobba en till två pass per vecka kl. 07-18, men även kan tänka sig lite kvälls och helgpass emellanåt. Arbetstiderna är förlagda till vardagar mellan 07:00-16/18:00 och 16/18:00-22:00.
Jag har ett stort medicinskt behov som kräver en stor noggrannhet och ett stort ansvarstagande av dig som assistent. Eftersom jag kommunicerar via tecken så är det väldigt viktigt att du som assistent är väl bevandrad i det svenska språket och talar god svenska.


Känns detta som ett jobb för dig så skicka in ditt CV och personliga brev så hoppas jag att vi ses på en intervju.
Du kan redan nu beställa utdrag från polisens belastningsregister arbeta med barn inom LSS. Visa mindre

Personlig assistent till positiv man i Borås

Nu söker vi ännu en härlig medarbetare till vår huvudperson då han fått ett större assistansbeslut. Vi behöver dig med stort engagemang för personer med funktionsnedsättning och som har förståelse för anhörigperspektivet.    Kunden är en man som sitter i rullstol, han tycker om att vara ute i friska luften och gå/stå-träna. Han har viss kommunikation, och om det är rätt då får du snabbt en personkemi med honom som ger er båda glädje. Har du erfarenhet av... Visa mer
Nu söker vi ännu en härlig medarbetare till vår huvudperson då han fått ett större assistansbeslut. Vi behöver dig med stort engagemang för personer med funktionsnedsättning och som har förståelse för anhörigperspektivet. 

 

Kunden är en man som sitter i rullstol, han tycker om att vara ute i friska luften och gå/stå-träna. Han har viss kommunikation, och om det är rätt då får du snabbt en personkemi med honom som ger er båda glädje. Har du erfarenhet av epilepsi och är en person som är lugn i dig själv är det en stor fördel. 
 
Assistentgruppen arbetar 12-timmarspass mellan 8.00-20.00 eller 20.00-08.00 och ligger på fast schemarad. Aktiv assistans utförs dygnets alla timmar med dubbelbemanning. Det är flexibelt vilka dagar du får (om du har önskemål) eftersom kunden samt gruppen är måna om att hitta rätt person och kan ändra schemat. 
 
Dina arbetsuppgifter

För yrket förekommande uppgifter.
Det kan vara allt från individanpassad omvårdnad till hushållssysslor.
Assistansen bedrivs främst i kundens hem. 
Du arbetar stödjande och motiverande.
Utbildning får du på plats och via Monument Assistans.
 

Nu söker vi dig som vill arbeta både på schema samt som vikarie. Möjlighet till olika stora tjänstgöringsgrader finns. 


Monument Assistans är alternativet för personer med personlig assistans som söker skräddarsydda lösningar. Vi har hög kompetens och bred erfarenhet av personlig assistans. För att vi ska kunna hjälpa våra kunder på allra bästa sätt så arbetar vi med hög tillgänglighet och ett nära och personligt samarbete.

Vi vet att vår personal är nyckeln till att bedriva en bra personlig assistans. Därför är det centralt för oss att du som medarbetare är både känner stolthet och glädje över att arbeta hos oss. Vi på Monument Assistans vill därför ge dig möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. Vi uppskattar nyfikna och engagerade medarbetare.

Vi erbjuder dig goda lönevillkor, ett nära ledarskap och friskvårdsersättning. Vi ger dig en arbetsmiljö där det är högt i tak och där du har goda möjligheter att påverka din egen arbetssituation. Vi tar gärna fram individuella fortbildningslösningar beroende på i vilken typ av uppdrag du arbetar i. Hos oss får du möjligheten att växa! Visa mindre

Personlig assistent som timvikarie

Nu är jag i behov av att utöka mitt assistentgäng med timvikarier. Som timvikarie behöver du vara flexibel i både dagar och tider. Oftast vet jag inte i förväg när jag kommer behöva dig. Du behövs både när någon ordinarie assistent blir sjuk men också vid ledighet/semester (då mer planerat). Du måste kunna jobba dygn (24 tim med jour viss tid under natten). Vem är då jag? Jag är en kvinna med ryggmärgsskada och nedsatt muskelstyrka i hela kroppen. Sitter... Visa mer
Nu är jag i behov av att utöka mitt assistentgäng med timvikarier.

Som timvikarie behöver du vara flexibel i både dagar och tider. Oftast vet jag inte i förväg när jag kommer behöva dig. Du behövs både när någon ordinarie assistent blir sjuk men också vid ledighet/semester (då mer planerat). Du måste kunna jobba dygn (24 tim med jour viss tid under natten).

Vem är då jag? Jag är en kvinna med ryggmärgsskada och nedsatt muskelstyrka i hela kroppen. Sitter i rullstol/permobil och behöver assistans i det mesta som kräver muskelkraft. Jag har en del andra hjälpmedel som tex taklyft, manuellyft, ventilator, hostmaskin, slemsug. Jag har även knapp (sondmatning)

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet. Allt kommer du få ordentlig introduktion i till vi båda känner oss trygga. Det enda du behöver, är viljan att lära dig.

Hos mig ser din arbetsdag olika ut. En dag kan du sitta i assistentrummet i stort sett hela dagen och bara komma när jag kallar på dig. En annan dag kan jag ha fullt upp, och en annan umgås jag med vänner/familj. Detta gör att du måste kunna anpassa dig till olika situationer och vara professionell.

Söker du ett socialt arbete där man pratar och umgås? Då kan jag säga redan nu att detta inte är jobbet för dig.

Det är alltid jag som bestämmer hur en dag kommer se ut, och hur saker ska göras. Jag har självbestämmande över mitt liv, och assistansen är till för att jag ska kunna leva mitt liv fullt ut.

Jag behöver assistenter som kan visa ett lugn, även i stressade situationer. Detta för att jag inte ska hamna i affekt.

Vem är det jag söker?

- Kvinna (du måste fyllt 18 år)

- Kunna jobba vid kort varsel

- Svenska obehindrat i tal och skrift (då assistansbehovet kräver detta)

- Vaccinerad mot covid-19

- Rökfri

I din ansökan vill jag att du skriver vad i annonsen som fick dig att söka detta jobb.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker en glad och positiv kvinnlig personlig assistent till vår kund.

Du kommer att vara henne behjälplig med det mesta som ingår i vardagen då vår kund sitter i rullstol. Vi ser gärna att du är empatisk, flexibel och har stort intresse för hushållssysslor såsom matlagning, städning, trädgårdsarbete mm. Du uppskattar att befinna dig i sociala sammanhang men kan samtidigt hålla dig i bakgrunden. Vi önskar att du är lyhörd och har förståelse för vad personlig assistans innebär. Arbetspassen är i form av dygnspass med sov... Visa mer
Du kommer att vara henne behjälplig med det mesta som ingår i vardagen då vår kund sitter i rullstol. Vi ser gärna att du är empatisk, flexibel och har stort intresse för hushållssysslor såsom matlagning, städning, trädgårdsarbete mm.


Du uppskattar att befinna dig i sociala sammanhang men kan samtidigt hålla dig i bakgrunden. Vi önskar att du är lyhörd och har förståelse för vad personlig assistans innebär.


Arbetspassen är i form av dygnspass med sovande jour.


En del lyft förekommer.


Vi söker dig som:


-Har erfarenhet inom vård och omsorg men det viktigaste är att personkemin finns där.


-Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift.


- Är ansvarsfull och pålitlig


-Är rökfri


Kollektivavtal med Fremia


Lön enl överenskommelse. Tjänsten gäller en timanställning.


Du blir tillfrågad att arbeta vid sjukdomar och planerade dagar, viktigt att kunna hoppa in vid kort varsel. Utdrag från Polisens belastningsregister kommer att begäras.

Låter detta intressant?


Intervjuer sker omgående och löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan till: [email protected] Visa mindre

Personliga assistenter sökes till natt tjänst

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand. Kvinnlig personlig assistent sökes till Borås (strax utanför) Två Personliga assistenter sökes till en ung tjej, bor tillsammans med sin familj i Borås (med omnejd)   1. En natt-tjänst, vaken ... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.


Kvinnlig personlig assistent sökes till Borås (strax utanför)
Två Personliga assistenter sökes till en ung tjej, bor tillsammans med sin familj i Borås (med omnejd)
 
1. En natt-tjänst, vaken natt, 70-80%
 
 
  Vem är du vi söker? 


• Du är kvinna
• Du är positiv
• Strukturerad
• Har tålamod
• Stabil och trygg med dig själv 
• Du pratar, förstår svenska bra då tjejen själv inte har verbalt tal och du måste tolka 
• Skriver bra svenska, assistenterna har dokumentationsskyldighet.
• Du kan följa med på resor, både i Sverige och utomlands, när det förekommer.
• Effektiv men stresstålig
• Har bra initiativsförmåga och gillar att jobba med människor
• Lätt att ta instruktioner
• Du har bra fysik pga arbetets art, för att du skall orka då tjejen är aktiv
• Rökfri

Arbetsuppgifterna innebär att assistera tjejen i hemmet, med allt ifrån hygien, förflyttningar, kommunikation via dator och bilder till matning och träning mm. Har ett stort omvårdnadsbehov.

Körkort inget krav 

Arbetstider: 22-07 vardagar, helger 22-08, rullande 4 veckors schema

Tjänsten börjar som en timanställning, bredvidgång kvällar ev dagpass för att lära känna varandra. 

För att få arbeta med barn, krävs att du har utdrag ur polisens belastningsregister https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

Intervjuer sker löpande

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig Assistent - DALSJÖFORS (Tim/Behov ev. Deltid)

Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans. 7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996. 7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste personen i vårt företag.... Visa mer
Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans.
7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996.
7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste personen i vårt företag.
Vi på 7h Assistans söker nu dig som vill arbeta som tim/-behovsanställd ev.deltid hos vår kund i DALSJÖFORS. Vår kund är en man i 70-års åldern med MS.
Vi ser gärna att du har stomi och läkemedelsdelegering.
Gärna Körkort (och ev. egen bil) - Ej krav.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till glad man i Borås

Nu söker vi ännu en härlig medarbetare till vår huvudperson. Vi behöver dig med stort engagemang för personer med funktionsnedsättning och som har förståelse för anhörigperspektivet.    Kunden är en man som sitter i rullstol, han tycker om att vara ute i friska luften och gå/stå-träna. Han har viss kommunikation, och om det är rätt då får du snabbt en personkemi med honom som ger er båda glädje.    Assistentgruppen arbetar dygnspass och ligger på fast sc... Visa mer
Nu söker vi ännu en härlig medarbetare till vår huvudperson. Vi behöver dig med stort engagemang för personer med funktionsnedsättning och som har förståelse för anhörigperspektivet. 

 

Kunden är en man som sitter i rullstol, han tycker om att vara ute i friska luften och gå/stå-träna. Han har viss kommunikation, och om det är rätt då får du snabbt en personkemi med honom som ger er båda glädje. 
 
Assistentgruppen arbetar dygnspass och ligger på fast schemarad. Det är flexibelt vilka dagar du får (om du har önskemål) eftersom kunden samt gruppen är måna om att hitta rätt person och kan ändra schemat. 
 
Dina arbetsuppgifter

För yrket förekommande uppgifter.
Det kan vara allt från individanpassad omvårdnad till hushållssysslor.
Assistansen bedrivs främst i kundens hem. 
Du arbetar stödjande och motiverande.
Utbildning får du på plats och via Monument Assistans.
 
Nu söker vi en person som är intresserad utav att arbeta främst vardagar dygnspass 08.00-08.00 cirka 2 pass i veckan/heltid. 
Monument Assistans är alternativet för personer med personlig assistans som söker skräddarsydda lösningar. Vi har hög kompetens och bred erfarenhet av personlig assistans. För att vi ska kunna hjälpa våra kunder på allra bästa sätt så arbetar vi med hög tillgänglighet och ett nära och personligt samarbete.

Vi vet att vår personal är nyckeln till att bedriva en bra personlig assistans. Därför är det centralt för oss att du som medarbetare är både känner stolthet och glädje över att arbeta hos oss. Vi på Monument Assistans vill därför ge dig möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. Vi uppskattar nyfikna och engagerade medarbetare.

Vi erbjuder dig goda lönevillkor, ett nära ledarskap och friskvårdsersättning. Vi ger dig en arbetsmiljö där det är högt i tak och där du har goda möjligheter att påverka din egen arbetssituation. Vi tar gärna fram individuella fortbildningslösningar beroende på i vilken typ av uppdrag du arbetar i. Hos oss får du möjligheten att växa! Visa mindre

Personlig assistent till 57 årig man, vikariat

Ansök    Feb 26    Sanda Assistans AB    Personlig assistent
Vill du känna att du gör skillnad i en människas vardag? Vi söker dig som tycker om att jobba med människor och som trivs i att vara en hjälpande hand. Vi på Sanda Assistans söker personliga assistenter till en av våra kunder i Borgstena. Vår kund är en 57 årig man, hans diagnos är ALS och har assistans dygnet runt. Han bor ute på landet med sin familj, älskar sport och vara ute. Om tjänsten: Som personlig assistent hos honom så kommer du att hjälpa hono... Visa mer
Vill du känna att du gör skillnad i en människas vardag? Vi söker dig som tycker om att jobba med människor och som trivs i att vara en hjälpande hand.
Vi på Sanda Assistans söker personliga assistenter till en av våra kunder i Borgstena.
Vår kund är en 57 årig man, hans diagnos är ALS och har assistans dygnet runt.
Han bor ute på landet med sin familj, älskar sport och vara ute.


Om tjänsten:
Som personlig assistent hos honom så kommer du att hjälpa honom i hans vardag.
Det innefattar hjälp med personlig hygien, hushållsgöromål, förflyttningar och trachvård m.m
Vi söker dig som är flexibel och kan anpassa ditt arbete efter kundens behov och kunna ta egna initiativ.
Gärna ser vi att du som söker har erfarenhet av trachvård.
Vi söker timanställda och till ett vikariat
Då kunden bor ute på landet så är det viktigt att ha tillgång till bil och körkort. Även då man kör kundens bil vid vissa tillfällen
Du som söker ska inte vara rädd för djur.
Rekrytering sker löpande Visa mindre

Sommarvikarier i Borås, personliga assistenter.

Ansök    Feb 28    Livsanda Care AB    Personlig assistent
Vilka är vi som arbetsgivare - Livsanda Care AB? Vi ingår i Hedera Assistans - en trygg, väletablerad och professionell aktör inom personlig assistans med hjärtat på rätt ställe. Vi söker nu vikarier inför sommaren 2024 i Borås. Du kommer att arbeta som personlig assistent och din arbetsplats är där kunden befinner sig. Arbetet varierar i arbetsuppgifter utifrån kundens behov, beroende på vem du arbetar hos. Det kan vara allt från vardagssysslor till att... Visa mer
Vilka är vi som arbetsgivare - Livsanda Care AB?

Vi ingår i Hedera Assistans - en trygg, väletablerad och professionell aktör inom personlig assistans med hjärtat på rätt ställe.

Vi söker nu vikarier inför sommaren 2024 i Borås. Du kommer att arbeta som personlig assistent och din arbetsplats är där kunden befinner sig. Arbetet varierar i arbetsuppgifter utifrån kundens behov, beroende på vem du arbetar hos. Det kan vara allt från vardagssysslor till att åka på utflykter, resor eller olika aktiviteter. Allt är möjligt med dina hjälpande händer!

Omfattning på tjänsterna varierar och pass är förlagda till dag, kväll, natt och helg. Hos flera av från kunder finns möjlighet till att vara timvikarie redan nu. Tidigare år har flertalet av våra semestervikarier som varit intresserade blivit erbjudna tjänster även efter sommaren. Som personlig assistent gör du en skillnad i en annan människas liv, det är stort!

Meriterande kunskaper och erfarenheter:

- Pågående eller avslutad utbildning inom omvårdnad, barn- och fritid, eller som sjuksköterska.

- Erfarenhet av att jobba inom vård och omsorg.

- Specifika erfarenheter av arbete med barn, personer inom autismspektrat eller personer med förvärvade hjärnskador, stroke, ALS eller demens.Intresserad?
Urval sker löpande och utvalda kandidater kommer kallas till intervju.

Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Jobba som Personlig assistent utanför Borås

För kunds räkning söker vi nu en personlig assistent för ett uppdrag strax utanför Borås, ca 1-2 mil. Uppdraget gäller är en timanställning vid behov som kan leda till fasta pass i månaden. Arbetet är förlagt dagtid mellan kl 07-23, 07-15 eller 15-23. Som assistent är du kundens förlängda arm, du kommer också att befinna dig i kundens hem så det är viktigt att kunden har en trivsam hemmiljö. Omvårdnad utav kund hör till de dagliga arbetet så du bör ha e... Visa mer
För kunds räkning söker vi nu en personlig assistent för ett uppdrag strax utanför Borås, ca 1-2 mil. Uppdraget gäller är en timanställning vid behov som kan leda till fasta pass i månaden.

Arbetet är förlagt dagtid mellan kl 07-23, 07-15 eller 15-23.

Som assistent är du kundens förlängda arm, du kommer också att befinna dig i kundens hem så det är viktigt att kunden har en trivsam hemmiljö.

Omvårdnad utav kund hör till de dagliga arbetet så du bör ha erfarenhet utav någon form av omvårdnadsarbete. Gärna inom personlig assistans.

Du ska kunna känna av när det är dags att ingripa och när det är dags att ta ett steg tillbaka.

Kunskap samt erfarenhet av lift är önskvärt.

Körkort samt bil är ett krav för detta uppdrag då förbindelser med buss är begränsade.Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information

- Anställningsform: Timanställning

- Omfattning: Vid behov

- Arbetstid: 07-23, 07-15 eller 15-23

- Tillträde: Enligt överenskommelse.

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 30/2-24

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: 010-1303314

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kvinnlig personlig assistent till 17-årig tjej- extra vid behov/timvik.

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Vi söker dig som kan jobba helger, hoppa in när ordinarie är sjuka/lediga samt jobba under sommaren då mina ordinarie assistenter har semester. Arbetstider från ca. 13.00-19.30 (vardagar), helge... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Vi söker dig som kan jobba helger, hoppa in när ordinarie är sjuka/lediga samt jobba under sommaren då mina ordinarie assistenter har semester.

Arbetstider från ca. 13.00-19.30 (vardagar), helger varierande tider. Dygnspass (med 6 tim. sovande jour) finns, men blir först aktuellt efter du jobbat en tid. Lov finns tider dygnets alla timmar.

Du växlar mellan att arbeta självständigt och som dubbelassistent både helger och vardagar.

Lite om mig:

Jag är en 17-årig tjej som bor med min familj strax utanför Borås (Lockryd/Sandsjönäs). Går i skola i Borås och har assistans dygnet runt förutom skoltiden (lov har jag assistans dygnets alla timmar).

Personlig assistans handlar inte så mycket om att vårda mig utan mer möjliggöra att jag ska kunna leva mitt liv på det sätt jag vill. Jag och mina assistenter åker ut och hittar på mycket. Vid tränar mycket i bassäng, eftersom jag mår bra utav det och träffar nya människor vilket jag tycker mycket om. 

Jag behöver hjälp att tolka utåt i möten med människor som inte känner mig då jag inte har något tal. Utöver det behöver jag hjälp med förflyttningar, påklädning, matning samt personlig hygien.

Några krav:

Du är kvinna.

Du har tålamod, god initiativförmåga samt är glad och positiv som person.

Att du har körkort och tillgång till egen bil är bra (men inget måste), då jag har en egen anpassad bil som används till och från aktiviteter. Bra bussförbindelser finns.

Du ska kunna prata, förstå och skriva bra på svenska då jag ej har verbalt tal samt att vi har dokumentationsskyldighet.

Du behöver inga tidigare erfarenheter som personlig assistent – viktigast är att vi trivs tillsammans.

Om tjänsten:

Ansökan ska innehålla personligt brev (gärna lite kort varför denna tjänsten skulle passa dig), CV samt namn på referenser. 

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas (om du söker tjänsten så skicka efter ett belastningsregister samma dag. Har du digital brevlåda så be att få det till denna).

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Tjänsten är en timanställning. GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enl. överenskommelse. Visa mindre

Personliga assistenter sökes till en tonårig tjej

Två Personliga assistenter sökes till en snart 18 årig tjej, bor tillsammans med sin familj i Borås (med omnejd) 1. En dag/kväll samt helg - tjänst       Vem är du vi söker?  • Du är kvinna • Du är positiv • Strukturerad • Har tålamod • Stabil och trygg med dig själv  • Du pratar, förstår svenska bra då tjejen själv inte har verbalt tal och du måste tolka  • Skriver bra svenska, assistenterna har dokumentationsskyldighet. • Du kan följa med på resor, båd... Visa mer
Två Personliga assistenter sökes till en snart 18 årig tjej, bor tillsammans med sin familj i Borås (med omnejd)
1. En dag/kväll samt helg - tjänst
 
 
  Vem är du vi söker? 


• Du är kvinna
• Du är positiv
• Strukturerad
• Har tålamod
• Stabil och trygg med dig själv 
• Du pratar, förstår svenska bra då tjejen själv inte har verbalt tal och du måste tolka 
• Skriver bra svenska, assistenterna har dokumentationsskyldighet.
• Du kan följa med på resor, både i Sverige och utomlands, när det förekommer.
• Du tycker om ett jobb med fart och fläkt
• Effektiv men stresstålig
• Har bra initiativsförmåga och gillar att jobba med människor
• Lätt att ta instruktioner
• Du har bra fysik pga arbetets art, för att du skall orka då tjejen är aktiv
• Rökfri
• B- körkort (endast förhelgarbete)

Arbetsuppgifterna innebär att assistera tjejen i hemmet och vid aktiviteter, med allt ifrån hygien, förflyttningar, kommunikation via dator och bilder till matning och träning, bad mm. Har ett stort omvårdnadsbehov.

Körkort är inget krav men ett plus då det är aktviteter på helgerna

Tjänsten börjar som en timanställning, bredvidgång kvällar, dagpass för att lära känna varandra och se om ni trivs. Med möjlighet att senare kunna övergå till en visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar med en natt-tjänst 70-80 %-ig tjänstgöringsgrad.

För att få arbeta med barn, krävs att du har utdrag ur polisens belastningsregister https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

Intervjuer sker löpande

 GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i Borås

Nu söker vår kund fler assistenter! Uppdraget är i Borås, och kvinnan som assistansen bedrivs hos har en förvärvad hjärnskada vilket betyder att hon har fortsatt rehabilitering efter sin skada. Du kommer att få utbildning och handledning ifrån Hjärnfamiljen AB som är behjälplig kring teambuilding och de strategier kunden behöver för bästa möjliga utveckling tillsammans med dig och din insats. Förutom detta behöver kunden mycket stöd i form utav stöd -och ... Visa mer
Nu söker vår kund fler assistenter!

Uppdraget är i Borås, och kvinnan som assistansen bedrivs hos har en förvärvad hjärnskada vilket betyder att hon har fortsatt rehabilitering efter sin skada. Du kommer att få utbildning och handledning ifrån Hjärnfamiljen AB som är behjälplig kring teambuilding och de strategier kunden behöver för bästa möjliga utveckling tillsammans med dig och din insats. Förutom detta behöver kunden mycket stöd i form utav stöd -och motivationsinsatser, men är själv kommunikativ. 
 
Hon sitter i rullstol, är i 50 års åldern och är delaktig i all daglig livsföring men behöver stöd i de olika momenten. Kunden bor tillsammans med sin man och de har tillsammans barn, men ditt arbete sker främst under dagtid då dessa har egna sysselsättningar. 
 
För oss är det viktigt att du klickar med kunden som du ska jobba hos och att du är lyhörd för kundens behov och önskemål. Du ska vara empatisk och respektera kundens integritet och bidra till ökad delaktighet.
Du har nära till skratt och är beredd att ta egna beslut för att avlasta anhöriga. Du är ansvarstagande och har lätt för att samarbeta. Du har förmågan att ta ett steg tillbaka när det behövs. Du är duktig på att entusiasmera och tycker det är roligt med ett aktivt liv. 
 
Dina arbetsuppgifter:
 
För yrket förekommande uppgifter.
Det kan vara allt från individanpassad omvårdnad till hushållssysslor.
Assistansen bedrivs främst i kundens hem men innebär också att följa med på aktiviteter utanför hemmet. 
Du arbetar stödjande och motiverande.
 
Just nu söker vi personer som kan arbeta både vardagar och helg. Vi behöver timanställda i nuläget.
Arbetstiderna är ungefär 08.00-19.00 både vardagar och helg. 


Monument Assistans är alternativet för personer med personlig assistans som söker skräddarsydda lösningar. Vi har hög kompetens och bred erfarenhet av personlig assistans. För att vi ska kunna hjälpa våra kunder på allra bästa sätt så arbetar vi med hög tillgänglighet och ett nära och personligt samarbete.

Vi vet att vår personal är nyckeln till att bedriva en bra personlig assistans. Därför är det centralt för oss att du som medarbetare är både känner stolthet och glädje över att arbeta hos oss. Vi på Monument Assistans vill därför ge dig möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. Vi uppskattar nyfikna och engagerade medarbetare.

Vi erbjuder dig goda lönevillkor, ett nära ledarskap och friskvårdsersättning. Vi ger dig en arbetsmiljö där det är högt i tak och där du har goda möjligheter att påverka din egen arbetssituation. Vi tar gärna fram individuella fortbildningslösningar beroende på i vilken typ av uppdrag du arbetar i. Hos oss får du möjligheten att växa! Visa mindre

Sommarvikarie - Personlig assistent - Falköping

Ansök    Feb 12    Primacura AB    Personlig assistent
Primacura är ett omsorgsföretag inom LSS, som erbjuder personlig assistans och daglig verksamhet. Företaget etablerades 2007 med huvudkontor i Borås samt ett lokalkontor i Kinna. Vi värdesätter närhet till våra kunder och medarbetare, av den anledningen finns mestadels av våra kunder i Sjuhärad, Västra Götaland och Halland. Som företag ser vi till allas lika värde, där trivsel och tillhörighet är av största vikt. Vår ambition är att skapa goda relationer o... Visa mer
Primacura är ett omsorgsföretag inom LSS, som erbjuder personlig assistans och daglig verksamhet. Företaget etablerades 2007 med huvudkontor i Borås samt ett lokalkontor i Kinna. Vi värdesätter närhet till våra kunder och medarbetare, av den anledningen finns mestadels av våra kunder i Sjuhärad, Västra Götaland och Halland.
Som företag ser vi till allas lika värde, där trivsel och tillhörighet är av största vikt. Vår ambition är att skapa goda relationer och tillgänglighet, vi arbetar nära tillsammans med fokus på kvalité och personlig service för att skapa trygghet för dig.
Vi är anslutna till Vårdföretagarna, Almega och och har kollektivavtal.


Personlig Assistans - vad innebär det?
Att arbeta som personlig assistent är omväxlande och kan variera mycket från dag till dag. Det innebär även att ha ett meningsfullt arbete där du hjälper en annan medmänniska med de saker i vardagen som många tar för givet. Detta kan exempelvis vara att klä sig själv, laga mat, ta en promenad eller andra saker som är primära för att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Som personlig assistent behöver du ha empati och respekt för den du arbetar för. Yrket ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och engagemang. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent.


Bli vår nästa sommarvikarie!
Inför sommaren söker Primacura flertalet sommarvikarier. Vi ser gärna att du som söker är utbildad USK, har erfarenhet inom vård och omsorg eller annan likvärdig erfarenhet. Viktigast är dock att du är lyhörd, har viljan att lära och anpassa dig, samt att personkemin mellan dig och kund fungerar.
Samtliga nyanställda får inskolning tillsammans med ordinarie personal hos kunden, så ni båda känner er trygga med varandra när du ska påbörja din anställning.
Behovet ser naturligtvis olika ut hos våra kunder och arbetstiderna kan vara varierande. Arbetspassen kan vara förlagda måndag-söndag, bestående av dag-, kväll- och/eller nattpass, samt i vissa fall dygn. Körkort och tillgång till egen bil är inget krav men meriterande.
Låter detta intressant och du tror att du skulle passa som personlig assistent? Tveka då inte att mejla in din ansökan redan idag! Ansökan ska innehålla ett uppdaterat CV och personligt brev där du berättar lite om dig själv, din livssituation och annat som kan ligga till fördel för att matchas mot olika uppdrag.
Ansökningarna bearbetas löpande och för den som är tillgänglig redan nu, finns möjligheten att matchas mot uppdrag som timvikarie omgående.
Mejla din ansökan till [email protected] Visa mindre

Personlig Assistent - FRISTAD (Tim/Behov)

Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans. 7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996. 7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste personen i vårt företag.... Visa mer
Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans.
7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996.
7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste personen i vårt företag.
Vi på 7h Assistans söker nu dig som vill arbeta som vill arbeta tim/behovsanställd/vikariat i FRISTAD.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarvikarie - Personlig assistent - Mark

Ansök    Feb 12    Primacura AB    Personlig assistent
Primacura är ett omsorgsföretag inom LSS, som erbjuder personlig assistans och daglig verksamhet. Företaget etablerades 2007 med huvudkontor i Borås samt ett lokalkontor i Kinna. Vi värdesätter närhet till våra kunder och medarbetare, av den anledningen finns mestadels av våra kunder i Sjuhärad, Västra Götaland och Halland. Som företag ser vi till allas lika värde, där trivsel och tillhörighet är av största vikt. Vår ambition är att skapa goda relationer o... Visa mer
Primacura är ett omsorgsföretag inom LSS, som erbjuder personlig assistans och daglig verksamhet. Företaget etablerades 2007 med huvudkontor i Borås samt ett lokalkontor i Kinna. Vi värdesätter närhet till våra kunder och medarbetare, av den anledningen finns mestadels av våra kunder i Sjuhärad, Västra Götaland och Halland.
Som företag ser vi till allas lika värde, där trivsel och tillhörighet är av största vikt. Vår ambition är att skapa goda relationer och tillgänglighet, vi arbetar nära tillsammans med fokus på kvalité och personlig service för att skapa trygghet för dig.
Vi är anslutna till Vårdföretagarna, Almega och och har kollektivavtal.


Personlig Assistans - vad innebär det?
Att arbeta som personlig assistent är omväxlande och kan variera mycket från dag till dag. Det innebär även att ha ett meningsfullt arbete där du hjälper en annan medmänniska med de saker i vardagen som många tar för givet. Detta kan exempelvis vara att klä sig själv, laga mat, ta en promenad eller andra saker som är primära för att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Som personlig assistent behöver du ha empati och respekt för den du arbetar för. Yrket ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och engagemang. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent.


Bli vår nästa sommarvikarie!
Inför sommaren söker Primacura flertalet sommarvikarier. Vi ser gärna att du som söker är utbildad USK, har erfarenhet inom vård och omsorg eller annan likvärdig erfarenhet. Viktigast är dock att du är lyhörd, har viljan att lära och anpassa dig, samt att personkemin mellan dig och kund fungerar.
Samtliga nyanställda får inskolning tillsammans med ordinarie personal hos kunden, så ni båda känner er trygga med varandra när du ska påbörja din anställning.
Behovet ser naturligtvis olika ut hos våra kunder och arbetstiderna kan vara varierande. Arbetspassen kan vara förlagda måndag-söndag, bestående av dag-, kväll- och/eller nattpass, samt i vissa fall dygn. Körkort och tillgång till egen bil är inget krav men meriterande.
Låter detta intressant och du tror att du skulle passa som personlig assistent? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag! Ansökan ska innehålla ett uppdaterat CV och personligt brev där du berättar lite om dig själv, din livssituation och annat som kan ligga till fördel för att matchas mot olika uppdrag.
Ansökningarna bearbetas löpande och för den som är tillgänglig redan nu, finns möjligheten att matchas mot uppdrag som timvikarie omgående. Visa mindre

Sommarvikarie - Personlig assistent - Lerum

Ansök    Feb 12    Primacura AB    Personlig assistent
Primacura är ett omsorgsföretag inom LSS, som erbjuder personlig assistans och daglig verksamhet. Företaget etablerades 2007 med huvudkontor i Borås samt ett lokalkontor i Kinna. Vi värdesätter närhet till våra kunder och medarbetare, av den anledningen finns mestadels av våra kunder i Sjuhärad, Västra Götaland och Halland. Som företag ser vi till allas lika värde, där trivsel och tillhörighet är av största vikt. Vår ambition är att skapa goda relationer o... Visa mer
Primacura är ett omsorgsföretag inom LSS, som erbjuder personlig assistans och daglig verksamhet. Företaget etablerades 2007 med huvudkontor i Borås samt ett lokalkontor i Kinna. Vi värdesätter närhet till våra kunder och medarbetare, av den anledningen finns mestadels av våra kunder i Sjuhärad, Västra Götaland och Halland.
Som företag ser vi till allas lika värde, där trivsel och tillhörighet är av största vikt. Vår ambition är att skapa goda relationer och tillgänglighet, vi arbetar nära tillsammans med fokus på kvalité och personlig service för att skapa trygghet för dig.
Vi är anslutna till Vårdföretagarna, Almega och och har kollektivavtal.


Personlig Assistans - vad innebär det?
Att arbeta som personlig assistent är omväxlande och kan variera mycket från dag till dag. Det innebär även att ha ett meningsfullt arbete där du hjälper en annan medmänniska med de saker i vardagen som många tar för givet. Detta kan exempelvis vara att klä sig själv, laga mat, ta en promenad eller andra saker som är primära för att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Som personlig assistent behöver du ha empati och respekt för den du arbetar för. Yrket ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och engagemang. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent.


Bli vår nästa sommarvikarie!
Inför sommaren söker Primacura flertalet sommarvikarier. Vi ser gärna att du som söker är utbildad USK, har erfarenhet inom vård och omsorg eller annan likvärdig erfarenhet. Viktigast är dock att du är lyhörd, har viljan att lära och anpassa dig, samt att personkemin mellan dig och kund fungerar.
Samtliga nyanställda får inskolning tillsammans med ordinarie personal hos kunden, så ni båda känner er trygga med varandra när du ska påbörja din anställning.
Behovet ser naturligtvis olika ut hos våra kunder och arbetstiderna kan vara varierande. Arbetspassen kan vara förlagda måndag-söndag, bestående av dag-, kväll- och/eller nattpass, samt i vissa fall dygn. Körkort och tillgång till egen bil är inget krav men meriterande.
Låter detta intressant och du tror att du skulle passa som personlig assistent? Tveka då inte att skicka din ansökan redan idag! Ansökan ska innehålla ett uppdaterat CV och personligt brev där du berättar lite om dig själv, din livssituation och annat som kan ligga till fördel för att matchas mot olika uppdrag.
Ansökningarna bearbetas löpande och för den som är tillgänglig redan nu, finns möjligheten att matchas mot uppdrag som timvikarie omgående.
Mejla din ansökan till: [email protected] Visa mindre

Sommarvikarie - Personlig assistent - Ulricehamn

Ansök    Feb 12    Primacura AB    Personlig assistent
Primacura är ett omsorgsföretag inom LSS, som erbjuder personlig assistans och daglig verksamhet. Företaget etablerades 2007 med huvudkontor i Borås samt ett lokalkontor i Kinna. Vi värdesätter närhet till våra kunder och medarbetare, av den anledningen finns mestadels av våra kunder i Sjuhärad, Västra Götaland och Halland. Som företag ser vi till allas lika värde, där trivsel och tillhörighet är av största vikt. Vår ambition är att skapa goda relationer o... Visa mer
Primacura är ett omsorgsföretag inom LSS, som erbjuder personlig assistans och daglig verksamhet. Företaget etablerades 2007 med huvudkontor i Borås samt ett lokalkontor i Kinna. Vi värdesätter närhet till våra kunder och medarbetare, av den anledningen finns mestadels av våra kunder i Sjuhärad, Västra Götaland och Halland.
Som företag ser vi till allas lika värde, där trivsel och tillhörighet är av största vikt. Vår ambition är att skapa goda relationer och tillgänglighet, vi arbetar nära tillsammans med fokus på kvalité och personlig service för att skapa trygghet för dig.
Vi är anslutna till Vårdföretagarna, Almega och och har kollektivavtal.


Personlig Assistans - vad innebär det?
Att arbeta som personlig assistent är omväxlande och kan variera mycket från dag till dag. Det innebär även att ha ett meningsfullt arbete där du hjälper en annan medmänniska med de saker i vardagen som många tar för givet. Detta kan exempelvis vara att klä sig själv, laga mat, ta en promenad eller andra saker som är primära för att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Som personlig assistent behöver du ha empati och respekt för den du arbetar för. Yrket ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och engagemang. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent.


Bli vår nästa sommarvikarie!
Inför sommaren söker Primacura flertalet sommarvikarier. Vi ser gärna att du som söker är utbildad USK, har erfarenhet inom vård och omsorg eller annan likvärdig erfarenhet. Viktigast är dock att du är lyhörd, har viljan att lära och anpassa dig, samt att personkemin mellan dig och kund fungerar.
Samtliga nyanställda får inskolning tillsammans med ordinarie personal hos kunden, så ni båda känner er trygga med varandra när du ska påbörja din anställning.
Behovet ser naturligtvis olika ut hos våra kunder och arbetstiderna kan vara varierande. Arbetspassen kan vara förlagda måndag-söndag, bestående av dag-, kväll- och/eller nattpass, samt i vissa fall dygn. Körkort och tillgång till egen bil är inget krav men meriterande.
Låter detta intressant och du tror att du skulle passa som personlig assistent? Tveka då inte att skicka din ansökan redan idag! Ansökan ska innehålla ett uppdaterat CV och personligt brev där du berättar lite om dig själv, din livssituation och annat som kan ligga till fördel för att matchas mot olika uppdrag.
Ansökningarna bearbetas löpande och för den som är tillgänglig redan nu, finns möjligheten att matchas mot uppdrag som timvikarie omgående.
Mejla din ansökan till: [email protected] Visa mindre

Sommarvikarie - Personlig assistent - Borås

Ansök    Feb 12    Primacura AB    Personlig assistent
Primacura är ett omsorgsföretag inom LSS, som erbjuder personlig assistans och daglig verksamhet. Företaget etablerades 2007 med huvudkontor i Borås samt ett lokalkontor i Kinna. Vi värdesätter närhet till våra kunder och medarbetare, av den anledningen finns mestadels av våra kunder i Sjuhärad, Västra Götaland och Halland. Som företag ser vi till allas lika värde, där trivsel och tillhörighet är av största vikt. Vår ambition är att skapa goda relationer o... Visa mer
Primacura är ett omsorgsföretag inom LSS, som erbjuder personlig assistans och daglig verksamhet. Företaget etablerades 2007 med huvudkontor i Borås samt ett lokalkontor i Kinna. Vi värdesätter närhet till våra kunder och medarbetare, av den anledningen finns mestadels av våra kunder i Sjuhärad, Västra Götaland och Halland.
Som företag ser vi till allas lika värde, där trivsel och tillhörighet är av största vikt. Vår ambition är att skapa goda relationer och tillgänglighet, vi arbetar nära tillsammans med fokus på kvalité och personlig service för att skapa trygghet för dig.
Vi är anslutna till Vårdföretagarna, Almega och och har kollektivavtal.


Personlig Assistans - vad innebär det?
Att arbeta som personlig assistent är omväxlande och kan variera mycket från dag till dag. Det innebär även att ha ett meningsfullt arbete där du hjälper en annan medmänniska med de saker i vardagen som många tar för givet. Detta kan exempelvis vara att klä sig själv, laga mat, ta en promenad eller andra saker som är primära för att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Som personlig assistent behöver du ha empati och respekt för den du arbetar för. Yrket ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och engagemang. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent.


Bli vår nästa sommarvikarie!
Inför sommaren söker Primacura flertalet sommarvikarier. Vi ser gärna att du som söker är utbildad USK, har erfarenhet inom vård och omsorg eller annan likvärdig erfarenhet. Viktigast är dock att du är lyhörd, har viljan att lära och anpassa dig, samt att personkemin mellan dig och kund fungerar.
Samtliga nyanställda får inskolning tillsammans med ordinarie personal hos kunden, så ni båda känner er trygga med varandra när du ska påbörja din anställning.
Behovet ser naturligtvis olika ut hos våra kunder och arbetstiderna kan vara varierande. Arbetspassen kan vara förlagda måndag-söndag, bestående av dag-, kväll- och/eller nattpass, samt i vissa fall dygn. Körkort och tillgång till egen bil är inget krav men meriterande.
Låter detta intressant och du tror att du skulle passa som personlig assistent? Tveka då inte att skicka din ansökan redan idag! Ansökan ska innehålla ett uppdaterat CV och personligt brev där du berättar lite om dig själv, din livssituation och annat som kan ligga till fördel för att matchas mot olika uppdrag.
Ansökningarna bearbetas löpande och för den som är tillgänglig redan nu, finns möjligheten att matchas mot uppdrag som timvikarie omgående.
Mejla din ansökan till: [email protected] Visa mindre

Sommarvikarie - Personlig assistent - Alingsås

Ansök    Feb 12    Primacura AB    Personlig assistent
Primacura är ett omsorgsföretag inom LSS, som erbjuder personlig assistans och daglig verksamhet. Företaget etablerades 2007 med huvudkontor i Borås samt ett lokalkontor i Kinna. Vi värdesätter närhet till våra kunder och medarbetare, av den anledningen finns mestadels av våra kunder i Sjuhärad, Västra Götaland och Halland. Som företag ser vi till allas lika värde, där trivsel och tillhörighet är av största vikt. Vår ambition är att skapa goda relationer o... Visa mer
Primacura är ett omsorgsföretag inom LSS, som erbjuder personlig assistans och daglig verksamhet. Företaget etablerades 2007 med huvudkontor i Borås samt ett lokalkontor i Kinna. Vi värdesätter närhet till våra kunder och medarbetare, av den anledningen finns mestadels av våra kunder i Sjuhärad, Västra Götaland och Halland.
Som företag ser vi till allas lika värde, där trivsel och tillhörighet är av största vikt. Vår ambition är att skapa goda relationer och tillgänglighet, vi arbetar nära tillsammans med fokus på kvalité och personlig service för att skapa trygghet för dig.
Vi är anslutna till Vårdföretagarna, Almega och och har kollektivavtal.


Personlig Assistans - vad innebär det?
Att arbeta som personlig assistent är omväxlande och kan variera mycket från dag till dag. Det innebär även att ha ett meningsfullt arbete där du hjälper en annan medmänniska med de saker i vardagen som många tar för givet. Detta kan exempelvis vara att klä sig själv, laga mat, ta en promenad eller andra saker som är primära för att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Som personlig assistent behöver du ha empati och respekt för den du arbetar för. Yrket ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och engagemang. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent.


Bli vår nästa sommarvikarie!
Inför sommaren söker Primacura flertalet sommarvikarier. Vi ser gärna att du som söker är utbildad USK, har erfarenhet inom vård och omsorg eller annan likvärdig erfarenhet. Viktigast är dock att du är lyhörd, har viljan att lära och anpassa dig, samt att personkemin mellan dig och kund fungerar.
Samtliga nyanställda får inskolning tillsammans med ordinarie personal hos kunden, så ni båda känner er trygga med varandra när du ska påbörja din anställning.
Behovet ser naturligtvis olika ut hos våra kunder och arbetstiderna kan vara varierande. Arbetspassen kan vara förlagda måndag-söndag, bestående av dag-, kväll- och/eller nattpass, samt i vissa fall dygn. Körkort och tillgång till egen bil är inget krav men meriterande.
Låter detta intressant och du tror att du skulle passa som personlig assistent? Tveka då inte att mejla in din ansökan redan idag! Ansökan ska innehålla ett uppdaterat CV och personligt brev där du berättar lite om dig själv, din livssituation och annat som kan ligga till fördel för att matchas mot olika uppdrag.
Ansökningarna bearbetas löpande och för den som är tillgänglig redan nu, finns möjligheten att matchas mot uppdrag som timvikarie omgående.
Mejla din ansökan till [email protected] Visa mindre

Sommarvikarie - Personlig assistent - Göteborg

Ansök    Feb 12    Primacura AB    Personlig assistent
Primacura är ett omsorgsföretag inom LSS, som erbjuder personlig assistans och daglig verksamhet. Företaget etablerades 2007 med huvudkontor i Borås samt ett lokalkontor i Kinna. Vi värdesätter närhet till våra kunder och medarbetare, av den anledningen finns mestadels av våra kunder i Sjuhärad, Västra Götaland och Halland. Som företag ser vi till allas lika värde, där trivsel och tillhörighet är av största vikt. Vår ambition är att skapa goda relationer o... Visa mer
Primacura är ett omsorgsföretag inom LSS, som erbjuder personlig assistans och daglig verksamhet. Företaget etablerades 2007 med huvudkontor i Borås samt ett lokalkontor i Kinna. Vi värdesätter närhet till våra kunder och medarbetare, av den anledningen finns mestadels av våra kunder i Sjuhärad, Västra Götaland och Halland.
Som företag ser vi till allas lika värde, där trivsel och tillhörighet är av största vikt. Vår ambition är att skapa goda relationer och tillgänglighet, vi arbetar nära tillsammans med fokus på kvalité och personlig service för att skapa trygghet för dig.
Vi är anslutna till Vårdföretagarna, Almega och och har kollektivavtal.


Personlig Assistans - vad innebär det?
Att arbeta som personlig assistent är omväxlande och kan variera mycket från dag till dag. Det innebär även att ha ett meningsfullt arbete där du hjälper en annan medmänniska med de saker i vardagen som många tar för givet. Detta kan exempelvis vara att klä sig själv, laga mat, ta en promenad eller andra saker som är primära för att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Som personlig assistent behöver du ha empati och respekt för den du arbetar för. Yrket ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och engagemang. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent.


Bli vår nästa sommarvikarie!
Inför sommaren söker Primacura flertalet sommarvikarier. Vi ser gärna att du som söker är utbildad USK, har erfarenhet inom vård och omsorg eller annan likvärdig erfarenhet. Viktigast är dock att du är lyhörd, har viljan att lära och anpassa dig, samt att personkemin mellan dig och kund fungerar.
Samtliga nyanställda får inskolning tillsammans med ordinarie personal hos kunden, så ni båda känner er trygga med varandra när du ska påbörja din anställning.
Behovet ser naturligtvis olika ut hos våra kunder och arbetstiderna kan vara varierande. Arbetspassen kan vara förlagda måndag-söndag, bestående av dag-, kväll- och/eller nattpass, samt i vissa fall dygn. Körkort och tillgång till egen bil är inget krav men meriterande.
Låter detta intressant och du tror att du skulle passa som personlig assistent? Tveka då inte att skicka din ansökan redan idag! Ansökan ska innehålla ett uppdaterat CV och personligt brev där du berättar lite om dig själv, din livssituation och annat som kan ligga till fördel för att matchas mot olika uppdrag.
Ansökningarna bearbetas löpande och för den som är tillgänglig redan nu, finns möjligheten att matchas mot uppdrag som timvikarie omgående.
Mejla din ansökan till: [email protected] Visa mindre

Personlig assistent

Vi söker en personlig assistent till en kvinna på 58 år i Fristad. Hon uppskattar att du är lyhörd, omtänksam och tycker om att göra mindre dagsutflykter, gå promenader och fredags-mysa framför tv:n. Hon bor i en lägenhet i centrala Fristad nära både natur och centrum. Här får du chansen att arbeta tillsammans med ett härligt team assistenter. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom vård/omsorg men det är inget krav Välkommen med din ansökan.... Visa mer
Vi söker en personlig assistent till en kvinna på 58 år i Fristad.
Hon uppskattar att du är lyhörd, omtänksam och tycker om att göra mindre dagsutflykter, gå promenader och fredags-mysa framför tv:n.
Hon bor i en lägenhet i centrala Fristad nära både natur och centrum.
Här får du chansen att arbeta tillsammans med ett härligt team assistenter.
Vi ser gärna att du har erfarenhet inom vård/omsorg men det är inget krav
Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Vill du bli min personliga assistent?

Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans och arbeta hos en av våra kunder. 7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996. 7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den vi... Visa mer
Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans och arbeta hos en av våra kunder.
7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996.
7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste personen i vårt företag.
Vi på 7h Assistans söker för närvarande personal till 2 deltidstjänster (Vår kund är en 40 årig kvinna med Retts syndrom i centrala Borås)
Vår brukare behöver hjälp i sin vardag för att kunna leva ett så aktivt och socialt liv som vem som helst.
B-körkort är ett krav.
Utdrag ur Polisens belastningsregister är ett krav, lämnas in om du blir uttagen till tjänsten.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till tjej i Borås

Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i ... Visa mer
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Sundbyberg men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Malmö, Linköping, Kinna, Uddevalla, Göteborg, Karlstad och Visby.

Jag är en glad tjej på 13 år som bor med min familj.

Jag sitter i rullstol och har en utvecklingsstörning.

Har inget talande språk men kommunicerar en viss del med tecken som stöd och bilder.

Jag behöver mycket hjälp i min dagliga livsföring men tycker om att göra roliga saker.

Därför vill jag att du som söker ska vara glad, positiv, ansvarstagande och påhittig.

Erfarenhet av personlig assistans och alternativ kommunikation är en merit.

Personlig lämplighet tillämpas.

Du ska vara rökfri.

Du ska inte vara allergisk mot djur då ridning förekommer på min fritid.

Jag behöver hjälp när jag kommer från skolan, på helger och även på skollov.


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett permanent uppehållstillstånd i Sverige för att kunna få anställning i Särnmark.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

Personlig assistent till ung kille med autism

Bärkraft Assistans AB arbetar med assistans för barn, ungdomar och vuxna som har funktionsnedsättningar som ger rätt till personlig assistans enligt LSS. Vår kund är en busig 18 år gammal kille med autism som behöver stöttning och vägledning i sin vardag. Han har svårigheter inom verbal kommunikation och interaktion med andra. Han är fysiskt aktiv och tycker om att bada, promenera, cykla men även att röra på sig inomhus. Det finns även stunder då han b... Visa mer
Bärkraft Assistans AB arbetar med assistans för barn, ungdomar och vuxna som har funktionsnedsättningar som ger rätt till personlig assistans enligt LSS.

Vår kund är en busig 18 år gammal kille med autism som behöver stöttning och vägledning i sin vardag.

Han har svårigheter inom verbal kommunikation och interaktion med andra. Han är fysiskt aktiv och tycker om att bada, promenera, cykla men även att röra på sig inomhus. Det finns även stunder då han bara vill sitta still en längre period. Viktigt att du inte har lätt för att bli rastlös.

Viktigt i detta arbetet är att man är uppmärksam och kan växla mellan olika tempon. En stor del av ditt arbete är även att ha god tillsyn till vår kund då han är väldigt impulsiv och inte förstår varken konsekvenser eller risker.

Arbetet innebär att följa kunden i sin vardag och hjälpa honom med det han själv inte klarar av att hantera. Ditt arbete innebär även att vara en pedagogisk vän som ger honom möjligheten att utvecklas inom de områden han har svårigheter med.

I arbetet med kunden jobbar vi inspirerat av Son-Rise. En pedagogik som bygger på lågaffektivt bemötande, acceptans och att man följer personens intresse för att genom det kunna skapa utmaningar för kunden som i sin tur ger möjlighet till utveckling.

Kunden går i skolan under förmiddagen. Tjänsten gäller eftermiddag/kväll samt helg.

Tjänsten är en timanställning med möjlighet till förlängning.
Detta är en tjänst som är bra att kombinera med exempelvis studier. Visa mindre

Personlig assistent till 20 årig kille i Borås

Vill du känna att du gör skillnad i en människas vardag? Vi söker dig som tycker om att jobba med människor och som trivs i att vara en hjälpande hand. Vi på Sanda Assistans söker personliga assistenter till en av våra kunder i Borås. Vår kund är en 20 årig man, som har assistans dygnet runt. Han har en utvecklingsstörning samt epilepsi. Han har inget eget tal och har dubbelassistans under all vaken tid. Om tjänsten: Vi söker timanställda Som personlig... Visa mer
Vill du känna att du gör skillnad i en människas vardag? Vi söker dig som tycker om att jobba med människor och som trivs i att vara en hjälpande hand.
Vi på Sanda Assistans söker personliga assistenter till en av våra kunder i Borås.
Vår kund är en 20 årig man, som har assistans dygnet runt.
Han har en utvecklingsstörning samt epilepsi.
Han har inget eget tal och har dubbelassistans under all vaken tid.


Om tjänsten:
Vi söker timanställda
Som personlig assistent hos honom så kommer du att hjälpa honom i hans vardag.
Det innefattar hjälp med personlig omvårdnad, hushållsgöromål, aktiviteter m.m
Vi söker dig som är flexibel och kan anpassa ditt arbete efter kundens behov och kunna ta egna initiativ. Visa mindre

Personlig Assistent - BORÅS (Tim/Behov ev. Deltid)

Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans. 7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996. 7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste personen i vårt företag.... Visa mer
Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans.
7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996.
7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste personen i vårt företag.
Vi på 7h Assistans söker nu dig som vill arbeta som tim-/behovsanställd - eventuellt deltid - hos en 25-årig man med bl.a. autism och EP-anfall.
Erfarenhet av bl.a epilepsi är därför önskvärt (men ej ett absolut krav).
Arbetstid: Dag/Kväll (ev. Natt)
Varmt välkommen med din ansökan!. Visa mindre

Personlig assistent - 2 tjänster 57% och 67% dygnspass hos aktiv man.

Ansök    Jan 25    Humana AB    Personlig assistent
Jag är en social man, 60 år fyllda som bor i Borås. På fritiden tycker jag om att skriva texter, går gärna på bio, mediterar, träffar vänner och går på olika kulturella arrangemang själv, med vänner eller med min särbo. Hemma hjälper/stöttar du mig i vanliga sysslor som tex hygien, städning tvätt och att laga mat. Då mitt immunförsvar är mycket försvagat krävs det att hygien och städning utförs med noggrannhet för mitt mående. Jag behöver hjälp med förfl... Visa mer
Jag är en social man, 60 år fyllda som bor i Borås. På fritiden tycker jag om att skriva texter, går gärna på bio, mediterar, träffar vänner och går på olika kulturella arrangemang själv, med vänner eller med min särbo.


Hemma hjälper/stöttar du mig i vanliga sysslor som tex hygien, städning tvätt och att laga mat. Då mitt immunförsvar är mycket försvagat krävs det att hygien och städning utförs med noggrannhet för mitt mående. Jag behöver hjälp med förflyttningar och har du erfarenhet av detta är det ett plus.


Jag har MS, astma och sitter i rullstol, en stor del av min tid tillbringar jag i badhuset vilket blir en av dina viktiga arbetsuppgifter – att hjälpa mig med min träning och att ta mig dit och hem, dock behöver du inte ha körkort och egen bil, jag använder mig av färdtjänst.


Jag tränar vattengymnastik flertalet gånger i veckan och även annan fysisk aktivitet, det är mest bekvämt med en manlig assistent som är med mig i herrarnas omklädningsrum men alla ansökningar kommer att behandlas! Har du ett intresse kring just träning, stretching och gärna kring mental hälsa så är det positivt! Med anledning av min stelhet och spasmer stretchar jag regelbundet då kommer du självklart att stödja och hjälpa mig!  


För att orka med min träning och min vardag behöver jag bra näringsrik och hemlagad vegetarisk mat, det är väldigt kul om du delar mitt intresse för matlagning och har erfarenheter av hur bra kosthållnings ser ut men det är inget krav – bara du kan laga mat!


Som du förstår är det viktigt att du som assistent har en mycket god social förmåga, är lugn och tålmodig. Du behöver vara inkännande och kunna veta om du ska kliva fram och hjälpa mig eller backa och finnas med i bakgrunden. Det viktigaste av allt är ändå att det fungerar med vår personkemi mellan dig och mig men även mina assistenter som jag har runt omkring mig. Jag kommer att lägga mycket stor vikt på personlig lämplighet.   


Jag ser gärna att du:


- Har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.


- Inte röker under arbetstid.


- Är simkunnig och har god vattenvana.  


-  Besitter någon erfarenhet eller utbildning inom vård/omsorg/personlig assistans, tidigare erfarenhet av MS är ett plus men inget krav.


- Har goda matlagningskunskaper.


-  Ser långsiktigt på ditt arbete.


- Önskar i första hand manliga assistenter. .


Arbetstid/Varaktighet:  2 tjänster, Tjänst 1: 23 timmar i veckan, dvs 57 % . (tillkommer väntetid med 11 h 45 minuter per vecka)

tisdagar start 16.30 natten till onsdag slutar 07,25 samt torsdag 16,30 natten till fredag slutar 13,00.Tjänst 2: 27 timmar i veckan, dvs 67 % ( tillkommer väntetid 5 h 53 minuter per vecka)

måndag 16.30 natten till tisdag och slutar 07,25 samt onsdag och torsdag dagpass 07,25-16,30


Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt

kollektivavtal.


Tillträde: Omgående start. Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan.


 En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.Att jobba på Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 20 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor.


Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistentVad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent måste du vara minst 18 år.Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarvikarier i Borås, personliga assistenter.

Ansök    Jan 26    Livsanda Care AB    Personlig assistent
Vilka är vi som arbetsgivare - Livsanda Care AB? Vi ingår i Hedera Assistans - en trygg, väletablerad och professionell aktör inom personlig assistans med hjärtat på rätt ställe. Vi söker nu vikarier inför sommaren 2024 i Borås. Du kommer att arbeta som personlig assistent och din arbetsplats är där kunden befinner sig. Arbetet varierar i arbetsuppgifter utifrån kundens behov, beroende på vem du arbetar hos. Det kan vara allt från vardagssysslor till att... Visa mer
Vilka är vi som arbetsgivare - Livsanda Care AB?

Vi ingår i Hedera Assistans - en trygg, väletablerad och professionell aktör inom personlig assistans med hjärtat på rätt ställe.

Vi söker nu vikarier inför sommaren 2024 i Borås. Du kommer att arbeta som personlig assistent och din arbetsplats är där kunden befinner sig. Arbetet varierar i arbetsuppgifter utifrån kundens behov, beroende på vem du arbetar hos. Det kan vara allt från vardagssysslor till att åka på utflykter, resor eller olika aktiviteter. Allt är möjligt med dina hjälpande händer!

Omfattning på tjänsterna varierar och pass är förlagda till dag, kväll, natt och helg. Hos flera av från kunder finns möjlighet till att vara timvikarie redan nu. Tidigare år har flertalet av våra semestervikarier som varit intresserade blivit erbjudna tjänster även efter sommaren. Som personlig assistent gör du en skillnad i en annan människas liv, det är stort!

Meriterande kunskaper och erfarenheter:

- Pågående eller avslutad utbildning inom omvårdnad, barn- och fritid, eller som sjuksköterska.

- Erfarenhet av att jobba inom vård och omsorg.

- Specifika erfarenheter av arbete med barn, personer inom autismspektrat eller personer med förvärvade hjärnskador, stroke, ALS eller demens.Intresserad?
Urval sker löpande och utvalda kandidater kommer kallas till intervju.

Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Personlig Assistent till kille i Olsfors

Ansök    Jan 23    Primacura AB    Personlig assistent
Vi söker assistent till kille i Olsfors. Han är glad och social kille som tycker om att umgås med sina assistenter. På fritiden åker han mestadels till Göteborg och har roligt ihop med sina assistenter. Dataspel är också ett stort intresse. Han har ett jobb som man följer med några dagar i veckan. Ditt arbete innebär stöd för att få vardagen att fungera, vara behjälplig med personlig hygien, förflyttningar, trach vård, sondmatning, på- avklädning, hushålls... Visa mer
Vi söker assistent till kille i Olsfors. Han är glad och social kille som tycker om att umgås med sina assistenter. På fritiden åker han mestadels till Göteborg och har roligt ihop med sina assistenter. Dataspel är också ett stort intresse. Han har ett jobb som man följer med några dagar i veckan. Ditt arbete innebär stöd för att få vardagen att fungera, vara behjälplig med personlig hygien, förflyttningar, trach vård, sondmatning, på- avklädning, hushållssysslor, läkarbesök mm. I hemmet finns katt så du bör inte vara allergisk mot pälsdjur.
Har du goda referenser inom omsorgen så är detta klart meriterande. Men det är inget måste då personkemin går först.
Vi söker dig som är ansvarsfull, flexibel och positiv. Är du dessutom utbildad undersköterska eller har erfarenhet av sondmatning och track är det ett stort plus.
Du talar god svenska och ser ett stort värde till att hjälpa andra. Den personliga lämpligheten lägger vi störst vikt vid.
Arbetstider 7-20 och 20-7
Vi söker dig som vill ha en fast rad på schemat under en ordinarie assistents föräldraledighet, men även dig som vill jobba som vikarie.
Som anställd i Primacura har du kundens fokus och behov som mål och eftersträvar alltid efter att kunna ge den bästa omsorgen. Vi ser helst att du som söker, har tidigare erfarenhet inom vård och omsorg men framförallt att du har rätt inställning och viljan att lära.
För oss är det viktigt att du, likväl som kunden känner dig trygg när du påbörjar din anställning. Vi erbjuder därför bredvidgång med ordinarie personal till dess att du känner dig redo.
För att säkerställa kundens säkerhet och trygghet begär vi ett registerutdrag från dig som avses anställas, innan du får börja arbeta. Du beställer själv ett registerutdrag enligt LSS från polisen. Handläggningstiden kan vara upp till två veckor.
Skicka ditt CV och personliga brev till [email protected]
Behovet är omgående och intervjuer kommer ske löpande så skicka din ansökan redan idag.


Om oss
Primacura är ett etablerat assistansföretag som varit med sedan 2007 med huvudkontor på Druveforsvägen 32 i Borås, samt ett kontor i Kinna. Vi driver även två dagliga verksamheter, Primacura Media och Prima Hunddagis, båda lokaliserade ett stenkast från huvudkontoret i Borås.
Vi är ett familjärt företag med ca. 250 medarbetare som värdesätter allas lika värde, där trivsel och tillhörighet är av största vikt. Vi drivs av ambitionen att goda relationer och tillgänglighet för våra kunder och anställda ska vara marknadens bästa. Vi arbetar nära tillsammans och det ska vara enkelt att nå oss på kontoret för att få svar på eventuella frågor så snabbt som möjligt. Vi har bra anställningsvillkor och det finns kollektivavtal som reglerar din anställning.
Välkommen till vårt team! Visa mindre

Vi söker en glad och positiv kvinnlig personlig assistent till vår kund.

Du kommer att vara henne behjälplig med det mesta som ingår i vardagen då vår kund sitter i rullstol. Vi ser gärna att du är empatisk, flexibel och har stort intresse för hushållssysslor såsom matlagning, städning, trädgårdsarbete mm. Du uppskattar att befinna dig i sociala sammanhang men kan samtidigt hålla dig i bakgrunden. Vi önskar att du är lyhörd och har förståelse för vad personlig assistans innebär. Arbetspassen är i form av dygnspass med sovande... Visa mer
Du kommer att vara henne behjälplig med det mesta som ingår i vardagen då vår kund sitter i rullstol. Vi ser gärna att du är empatisk, flexibel och har stort intresse för hushållssysslor såsom matlagning, städning, trädgårdsarbete mm.
Du uppskattar att befinna dig i sociala sammanhang men kan samtidigt hålla dig i bakgrunden. Vi önskar att du är lyhörd och har förståelse för vad personlig assistans innebär.
Arbetspassen är i form av dygnspass med sovande jour.
En del lyft förekommer.
Vi söker dig som:
-Har erfarenhet inom vård och omsorg men det viktigaste är att personkemin finns där.
-Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift.
- Är ansvarsfull och pålitlig
-Är rökfri
Kollektivavtal med Fremia
Lön enl överenskommelse. Tjänsten gäller en timanställning.
Du blir tillfrågad att arbeta vid sjukdomar och planerade dagar, viktigt att kunna hoppa in vid kort varsel. Utdrag från Polisens belastningsregister kommer att begäras.

Låter detta intressant?
Intervjuer sker omgående och löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan till: [email protected] Visa mindre

Vill du bli min personliga assistent?

Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans och arbeta hos en av våra kunder. 7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996. 7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den vi... Visa mer
Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans och arbeta hos en av våra kunder.
7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996.
7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste personen i vårt företag.
Vi på 7h assistans söker tim-/behovs vikarier/semestervikarier (ev. deltid) till en ca 40 årig kvinna med Retts syndrom i centrala Borås.
Vår brukare behöver hjälp i sin vardag för att kunna leva ett så aktivt och socialt liv som vem som helst.
B-körkort är ett krav.
Utdrag ur Polisens belastningsregister är ett krav, lämnas in om du blir uttagen till tjänsten.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent som vill jobba heltid i skara? Se hit!

Vill du känna att du gör skillnad i en människas vardag? Gillar du att jobba med människor? Då har vi jobbet för dig. För kunds räkning söker vi nu en personlig assistent för en visstidsanställning på ca 100 % i Skara. Arbetstiderna för denna tjänst är dagtid och varierar mellan vardagar och helger. Du som söker ska vara man och över 30 år. Kunden har assistans dygnet runt med vaken natt. Schemat på dagtid är kl 08-20 och natten kl 19.45-08. Eftersom pas... Visa mer
Vill du känna att du gör skillnad i en människas vardag? Gillar du att jobba med människor? Då har vi jobbet för dig.

För kunds räkning söker vi nu en personlig assistent för en visstidsanställning på ca 100 % i Skara. Arbetstiderna för denna tjänst är dagtid och varierar mellan vardagar och helger. Du som söker ska vara man och över 30 år.

Kunden har assistans dygnet runt med vaken natt. Schemat på dagtid är kl 08-20 och natten kl 19.45-08. Eftersom passen är långa dagtid är detta något du behöver klara av och vara bekväm med.

Som assistent är du kundens förlängda arm, du kommer också att befinna dig i kundens hem så det är viktigt att kunden har en trivsam hemmiljö. Som assistent önskar vi att du är positiv och initiativtagande. Kunden bor ensam i en lägenhet.

Omvårdnad utav kund hör till de dagliga arbetet och vi söker någon som har erfarenhet av vården sen tidigare . Gärna inom personlig assistans. Ditt arbete är självständigt så det är något du måste vara bekväm med. Kunden har en lift i hemmet så erfarenhet av detta är meriterande men inte avgörande.

Exempel på vad för aktiviteter kunden tycker om är spela Ps5, X-box, kolla på film, teknikintresserad och lyssna på musik. Kunden är fullt kommunikativ och är högst delaktig i framtagandet samt planering utav aktiviteter och utflykter.

Då all kommunikation sker direkt med kund bör du tala svenska obehindrat.

Körkort och bil är ett måste då det inte finns kommunala förbindelser till kunden. Kunden har även en egen bil som man kan använda sig av när man ska ut på aktiviteter.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Om Frösunda Personlig assistans

Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information

- Anställningsform: Tillsvidareanställing

- Omfattning: Heltid 100 &

- Arbetstid: Dag och kväll

- Tillträde: Omgående

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 15/2-24

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta Jennifer Larsson verksamhetschef Frösunda 010-130 33 14

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes till 10-årig tjej i Borås

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Vi söker dig som vill arbeta i familj med en flicka på 10 år. Flickan behöver ständig tillsyn, struktur och omvårdnad, då hennes utvecklingsnivå är som en ettåring. Hon gillar vattenlek, musik oc... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Vi söker dig som vill arbeta i familj med en flicka på 10 år. Flickan behöver ständig tillsyn, struktur och omvårdnad, då hennes utvecklingsnivå är som en ettåring. Hon gillar vattenlek, musik och att vara ute i alla väder. 

Du som söker är en lyhörd, självständig och trygg person. Du är bra på att läsa av situationer och kan anpassa dig efter hennes dagsform och behov. Har du erfarenhet av autism och PEG är det meriterande. 

I arbetsuppgifterna ingår att ge tillsyn, tolka och bekräfta flickans kommunikation samt hjälpa henne med vardagliga aktiviteter som klädsel, blöjbyten, medicinering och måltider. 

Din arbetsplats är hos en trygg och social familj som består av mamma, pappa och ett syskon. Hemmet du arbetar i är i villa med trädgård och närhet till lekplats, där flickan vistas. 

Vid rekrytering läggs störst fokus på personkemi. Utbildning, bredvidgång och kunskapsöverföring ser vi som en viktig del för att få kvalitet i uppdraget, där föräldrarna är aktiva och hjälpande.

Anställningsform är timanställning med goda möjligheter till en visstidsanställning så länge uppdraget varar.

Tjänstgöringsgrad: Deltid efter överenskommelse.

Schematider: Arbeta en helg (tider efter överenskommelse) samt möjlighet till 5 morgonpass i månaden kl 05-08:30. Kan tillkomma andra tider, för att täcka ordinarie assistenters sjukdomsluckor samt vid skollov. 

Du kommer jobba i ett rök- och snusfritt hem.

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i Borås

Nu söker vår kund fler assistenter! Uppdraget är i Borås, och kvinnan som assistansen bedrivs hos har en förvärvad hjärnskada vilket betyder att hon har fortsatt rehabilitering efter sin skada. Du kommer att få utbildning och handledning ifrån Hjärnfamiljen AB som är behjälplig kring teambuilding och de strategier kunden behöver för bästa möjliga utveckling tillsammans med dig och din insats. Förutom detta behöver kunden mycket stöd i form utav stöd -och ... Visa mer
Nu söker vår kund fler assistenter!

Uppdraget är i Borås, och kvinnan som assistansen bedrivs hos har en förvärvad hjärnskada vilket betyder att hon har fortsatt rehabilitering efter sin skada. Du kommer att få utbildning och handledning ifrån Hjärnfamiljen AB som är behjälplig kring teambuilding och de strategier kunden behöver för bästa möjliga utveckling tillsammans med dig och din insats. Förutom detta behöver kunden mycket stöd i form utav stöd -och motivationsinsatser, men är själv kommunikativ. 
 
Hon sitter i rullstol, är i 50 års åldern och är delaktig i all daglig livsföring men behöver stöd i de olika momenten. Kunden bor tillsammans med sin man och de har tillsammans barn, men ditt arbete sker främst under dagtid då dessa har egna sysselsättningar. 
 
För oss är det viktigt att du klickar med kunden som du ska jobba hos och att du är lyhörd för kundens behov och önskemål. Du ska vara empatisk och respektera kundens integritet och bidra till ökad delaktighet.
Du har nära till skratt och är beredd att ta egna beslut för att avlasta anhöriga. Du är ansvarstagande och har lätt för att samarbeta. Du har förmågan att ta ett steg tillbaka när det behövs. Du är duktig på att entusiasmera och tycker det är roligt med ett aktivt liv. 
 
Dina arbetsuppgifter:
 
För yrket förekommande uppgifter.
Det kan vara allt från individanpassad omvårdnad till hushållssysslor.
Assistansen bedrivs främst i kundens hem men innebär också att följa med på aktiviteter utanför hemmet. 
Du arbetar stödjande och motiverande.
 
Just nu söker vi personer som kan arbeta både vardagar och helg. Vi har en tjänst på 100% och en på 50 % att erbjuda. 
Arbetstiderna är ungefär 08.00-19.00 både vardagar och helg. 


Monument Assistans är alternativet för personer med personlig assistans som söker skräddarsydda lösningar. Vi har hög kompetens och bred erfarenhet av personlig assistans. För att vi ska kunna hjälpa våra kunder på allra bästa sätt så arbetar vi med hög tillgänglighet och ett nära och personligt samarbete.

Vi vet att vår personal är nyckeln till att bedriva en bra personlig assistans. Därför är det centralt för oss att du som medarbetare är både känner stolthet och glädje över att arbeta hos oss. Vi på Monument Assistans vill därför ge dig möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. Vi uppskattar nyfikna och engagerade medarbetare.

Vi erbjuder dig goda lönevillkor, ett nära ledarskap och friskvårdsersättning. Vi ger dig en arbetsmiljö där det är högt i tak och där du har goda möjligheter att påverka din egen arbetssituation. Vi tar gärna fram individuella fortbildningslösningar beroende på i vilken typ av uppdrag du arbetar i. Hos oss får du möjligheten att växa! Visa mindre

Personliga Assistenter sökes till natt tjänst och helg

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Kvinnlig personlig assistent sökes till Borås (strax utanför) Två Personliga assistenter sökes till en ung tjej, bor tillsammans med sin familj i Borås (med omnejd) 1. En natt-tjänst  2. En tjäns... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Kvinnlig personlig assistent sökes till Borås (strax utanför)
Två Personliga assistenter sökes till en ung tjej, bor tillsammans med sin familj i Borås (med omnejd)
1. En natt-tjänst 
2. En tjänst för endast helg men kan förekomma även kväll på vardagar
 
 
  Vem är du vi söker? 


• Du är kvinna
• Du är positiv
• Strukturerad
• Har tålamod
• Stabil och trygg med dig själv 
• Du pratar, förstår svenska bra då tjejen själv inte har verbalt tal och du måste tolka 
• Skriver bra svenska, assistenterna har dokumentationsskyldighet.
• Du kan följa med på resor, både i Sverige och utomlands, när det förekommer.
• Du tycker om ett jobb med fart och fläkt
• Effektiv men stresstålig
• Har bra initiativsförmåga och gillar att jobba med människor
• Lätt att ta instruktioner
• Du har bra fysik pga arbetets art, för att du skall orka då tjejen är aktiv
• Rökfri
• B- körkort (endast förhelgarbete)

Arbetsuppgifterna innebär att assistera tjejen i hemmet och vid aktiviteter, med allt ifrån hygien, förflyttningar, kommunikation via dator och bilder till matning och träning mm. Har ett stort omvårdnadsbehov.

Körkort inget krav för natt-tjänsten

Tjänsten börjar som en timanställning, bredvidgång kvällar ev dagpass för att lära känna varandra och se om ni trivs. Med möjlighet att senare kunna övergå till en visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar med en natt-tjänst 70-80 %-ig tjänstgöringsgrad.

För att få arbeta med barn, krävs att du har utdrag ur polisens belastningsregister https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

Intervjuer sker löpande

 


GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Teckenspråkskunniga se hit. 14-årig kille söker aktiv assistent

Ansök    Jan 11    Alma Assistans AB    Personlig assistent
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö. Jag är en aktiv kille på 14 år som söker nya assistenter till min härliga assistentgrupp. Kan du teckenspråk ell... Visa mer
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö.

Jag är en aktiv kille på 14 år som söker nya assistenter till min härliga assistentgrupp. Kan du teckenspråk eller om du är döv och ditt dagliga språk är teckenspråk så är du varmt välkommen att ansöka!

Jag söker dig som gillar att vara ute i ur och skur och gillar ett högt tempo. Jag älskar alla former av bollsporter och jag är enligt min och andras mening bäst i världen på dem. Jag tycker om att spela tillsammans med min assistent, min lillebror och hans kompisar. Jag bor tillsammans med min familj på landet utanför Borås.
Jag behöver en assistent som vill jobba en till två pass per vecka kl. 07-18, men även kan tänka sig lite kvälls och helgpass emellanåt. Arbetstiderna är förlagda till vardagar mellan 07:00-16/18:00 och 16/18:00-22:00.
Jag har ett stort medicinskt behov som kräver en stor noggrannhet och ett stort ansvarstagande av dig som assistent. Eftersom jag kommunicerar via tecken så är det väldigt viktigt att du som assistent är väl bevandrad i det svenska språket och talar god svenska. Att kunna tecken är meriterande.
Känns detta som ett jobb för dig så skicka in ditt CV och personliga brev så hoppas jag att vi ses på en intervju.
Du kan redan nu beställa utdrag från polisens belastningsregister arbeta med barn inom LSS. Visa mindre

Personlig Assistent - BORÅS (Tim/Behov alt. Semestervikarie)

Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans. 7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996. 7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste personen i vårt företag.... Visa mer
Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans.
7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996.
7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste personen i vårt företag.
Vi på 7h Assistans söker nu dig som vill arbeta som tim/behovs anställd alternativt semestervikare hos en man i BORÅS.
Arbetstiden är ca 17.00 - 20.00 (Måndag-Fredag) Viss flexibilitet är önskvärd. Kan även passa dig som studerar.
Även pass mellan 09.00-15.00 kan förekomma.
Varmt välkommen med din ansökan!. Visa mindre

14-årig kille söker aktiv assistent

Ansök    Jan 10    Alma Assistans AB    Personlig assistent
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö. Jag är en aktiv kille på 14 år som söker nya assistenter till min härliga assistentgrupp. Jag söker dig som gill... Visa mer
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö.

Jag är en aktiv kille på 14 år som söker nya assistenter till min härliga assistentgrupp.
Jag söker dig som gillar att vara ute i ur och skur och gillar ett högt tempo. Jag älskar alla former av bollsporter och jag är enligt min och andras mening bäst i världen på dem. Jag tycker om att spela tillsammans med min assistent, min lillebror och hans kompisar. Jag bor tillsammans med min familj på landet utanför Borås.
Jag behöver en assistent som vill jobba en till två pass per vecka kl. 07-18, men även kan tänka sig lite kvälls och helgpass emellanåt. Arbetstiderna är förlagda till vardagar mellan 07:00-16/18:00 och 16/18:00-22:00.
Jag har ett stort medicinskt behov som kräver en stor noggrannhet och ett stort ansvarstagande av dig som assistent. Eftersom jag kommunicerar via tecken så är det väldigt viktigt att du som assistent är väl bevandrad i det svenska språket och talar god svenska. Att kunna tecken är meriterande.
Känns detta som ett jobb för dig så skicka in ditt CV och personliga brev så hoppas jag att vi ses på en intervju.
Du kan redan nu beställa utdrag från polisens belastningsregister arbeta med barn inom LSS. Visa mindre

Personlig assistent till glad man i Borås

Nu söker vi ännu en härlig medarbetare till vår huvudperson. Vi behöver dig med stort engagemang för personer med funktionsnedsättning och som har förståelse för anhörigperspektivet.    Kunden är en man som sitter i rullstol, han tycker om att vara ute i friska luften och gå/stå-träna. Han har viss kommunikation, och om det är rätt då får du snabbt en personkemi med honom som ger er båda glädje.    Assistentgruppen arbetar dygnspass och ligger på fast sc... Visa mer
Nu söker vi ännu en härlig medarbetare till vår huvudperson. Vi behöver dig med stort engagemang för personer med funktionsnedsättning och som har förståelse för anhörigperspektivet. 

 

Kunden är en man som sitter i rullstol, han tycker om att vara ute i friska luften och gå/stå-träna. Han har viss kommunikation, och om det är rätt då får du snabbt en personkemi med honom som ger er båda glädje. 
 
Assistentgruppen arbetar dygnspass och ligger på fast schemarad. Det är flexibelt vilka dagar du får (om du har önskemål) eftersom kunden samt gruppen är måna om att hitta rätt person och kan ändra schemat. 
 
Dina arbetsuppgifter

För yrket förekommande uppgifter.
Det kan vara allt från individanpassad omvårdnad till hushållssysslor.
Assistansen bedrivs främst i kundens hem. 
Du arbetar stödjande och motiverande.
Utbildning får du på plats och via Monument Assistans.
 
Nu söker vi en person som är intersserad utav att arbeta främst vardagar dygnspass 08.00-08.00 cirka 2 pass i veckan/heltid. 
Monument Assistans är alternativet för personer med personlig assistans som söker skräddarsydda lösningar. Vi har hög kompetens och bred erfarenhet av personlig assistans. För att vi ska kunna hjälpa våra kunder på allra bästa sätt så arbetar vi med hög tillgänglighet och ett nära och personligt samarbete.

Vi vet att vår personal är nyckeln till att bedriva en bra personlig assistans. Därför är det centralt för oss att du som medarbetare är både känner stolthet och glädje över att arbeta hos oss. Vi på Monument Assistans vill därför ge dig möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. Vi uppskattar nyfikna och engagerade medarbetare.

Vi erbjuder dig goda lönevillkor, ett nära ledarskap och friskvårdsersättning. Vi ger dig en arbetsmiljö där det är högt i tak och där du har goda möjligheter att påverka din egen arbetssituation. Vi tar gärna fram individuella fortbildningslösningar beroende på i vilken typ av uppdrag du arbetar i. Hos oss får du möjligheten att växa! Visa mindre

Personlig assistent till man i Falköping

Ansök    Jan 8    Primacura AB    Personlig assistent
Vi söker nu en timvikarie till vår kund i Falköping. Hej! Jag är en man på 45 år, som på grund av mina funktionsnedsättningar har ett stort omvårdnadsbehov, och behöver hjälp med det mesta i min vardag. Jag bor i centrala Falköping. Jag är en social person som gärna hittar på saker, och bland mina intressen kan nämnas musik, film, och jag har en husvagn som jag gärna åker till på sommaren. Arbetet innebär att stötta mig i vardagens alla situationer, b... Visa mer
Vi söker nu en timvikarie till vår kund i Falköping.
Hej!
Jag är en man på 45 år, som på grund av mina funktionsnedsättningar har ett stort omvårdnadsbehov, och behöver hjälp med det mesta i min vardag. Jag bor i centrala Falköping. Jag är en social person som gärna hittar på saker, och bland mina intressen kan nämnas musik, film, och jag har en husvagn som jag gärna åker till på sommaren.
Arbetet innebär att stötta mig i vardagens alla situationer, både i och utanför hemmet. Jag behöver hjälp med sondmatning, medicin, träning, kommunikation, fritidsaktiviteter mm.
Jag har dubbelassistans under all vaken tid.
Till min hjälp har jag ett gäng fantastiska assistenter, och min familj.
Jag söker dig som är social, glad, ansvarsfull och är ordningsam. För mig och min familj är det viktigt att alla trivs och känner sig välkomna, men det är lika viktigt att var och en tar sitt ansvar för att bidra till en bra arbetsplats.
Har du omvårdnadserfarenhet är det meriterande, men inget krav. Personliga egenskaper och personkemi kommer att vara avgörande. Körkort är ett stort plus, men inget krav.
Arbetstider: Heldagspass (8-20) Dygnspass (10-10) Nattpass (20-08)
Lön: Individuell lönesättning. Kollektivavtal Vårdföretagarna - Kommunal.
Tillträde: Efter överenskommelse.
Vid frågor kan du kontakta Johan på tel. 0765-59 98 26, eller Joakim på 076-319 22 00.
Ansökan med CV och personligt brev mailas till [email protected] Märk ansökan med "Falköping"
Rekryteringen sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Personlig assistent till ung kille med autism

Bärkraft Assistans AB arbetar med assistans för barn, ungdomar och vuxna som har funktionsnedsättningar som ger rätt till personlig assistans enligt LSS. Vår kund är en busig 18 år gammal kille med autism som behöver stöttning och vägledning i sin vardag. Han har svårigheter inom verbal kommunikation och interaktion med andra. Han är fysiskt aktiv och tycker om att bada, promenera, cykla men även att röra på sig inomhus. Det finns även stunder då han b... Visa mer
Bärkraft Assistans AB arbetar med assistans för barn, ungdomar och vuxna som har funktionsnedsättningar som ger rätt till personlig assistans enligt LSS.

Vår kund är en busig 18 år gammal kille med autism som behöver stöttning och vägledning i sin vardag.

Han har svårigheter inom verbal kommunikation och interaktion med andra. Han är fysiskt aktiv och tycker om att bada, promenera, cykla men även att röra på sig inomhus. Det finns även stunder då han bara vill sitta still en längre period. Viktigt att du inte har lätt för att bli rastlös.

Viktigt i detta arbetet är att man är uppmärksam och kan växla mellan olika tempon. En stor del av ditt arbete är även att ha god tillsyn till vår kund då han är väldigt impulsiv och inte förstår varken konsekvenser eller risker.

Arbetet innebär att följa kunden i sin vardag och hjälpa honom med det han själv inte klarar av att hantera. Ditt arbete innebär även att vara en pedagogisk vän som ger honom möjligheten att utvecklas inom de områden han har svårigheter med.

I arbetet med kunden jobbar vi inspirerat av Son-Rise. En pedagogik som bygger på lågaffektivt bemötande, acceptans och att man följer personens intresse för att genom det kunna skapa utmaningar för kunden som i sin tur ger möjlighet till utveckling.

Kunden går i skolan under förmiddagen. Tjänsten gäller eftermiddag/kväll samt helg.

Tjänsten är en timanställning med möjlighet till förlängning.
Detta är en tjänst som är bra att kombinera med exempelvis studier. Visa mindre

Vikarie sökes till kvinna i Borås

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Jag är en kvinna på 46 år som lever med MS. Jag söker personliga assistenter då jag har behov av stöd och hjälp med diverse sysslor för att få min vardag att fungera på bästa sätt. Dina arbetsup... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Jag är en kvinna på 46 år som lever med MS.

Jag söker personliga assistenter då jag har behov av stöd och hjälp med diverse sysslor för att få min vardag att fungera på bästa sätt. Dina arbetsuppgifter består i att assistera mig med olika vardagliga saker, till exempel hushållssyslor och hygien. Då jag har en son på 13 år och en dotter på 16 år varannan vecka kommer det att ingå i ditt updrag att hjälpa mig i min roll som mamma. Jag söker personliga assistenter som kan ta eget ansvar och som är initiativrika.

Att du är glad, uppmuntrande och tycker om att arbeta med människor ser jag som en självklarhet.

Jag söker nu dig som kan tänka dig att arbeta som timanställd med chans till en fast tjänst. Viktigt är personlig lämplighet samt hur vi fungerar tillsammans.

Om detta är ett jobb för dig sök redan idag, intervjuer sker löpande.  

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig Assistent - FRISTAD (Tim/Behov)

Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans. 7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996. 7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste personen i vårt företag.... Visa mer
Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans.
7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996.
7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste personen i vårt företag.
Vi på 7h Assistans söker nu dig som vill arbeta som tim-/behovsanställd i FRISTAD.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Är du en fena på teckenspråk? jag söker personliga assistenter

Ansök    Dec 22    Alma Assistans AB    Personlig assistent
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö. Jag är en aktiv kille på 14 år som söker nya assistenter till min härliga assistentgrupp. Jag söker någon som är... Visa mer
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö.

Jag är en aktiv kille på 14 år som söker nya assistenter till min härliga assistentgrupp. Jag söker någon som är döv som jag kan kommunicera med via teckenspråk.

Jag söker dig som gillar att vara ute i ur och skur och gillar ett högt tempo. Jag älskar alla former av bollsporter och jag är enligt min och andras mening bäst i världen på dem. Jag tycker om att spela tillsammans med min assistent, min lillebror och hans kompisar. Jag bor tillsammans med min familj på landet utanför Borås.
Jag behöver en assistent som vill jobba en till två pass per vecka kl. 07-18, men även kan tänka sig lite kvälls och helgpass emellanåt. Arbetstiderna är förlagda till vardagar mellan 07:00-16/18:00 och 16/18:00-22:00.
Jag har ett stort medicinskt behov som kräver en stor noggrannhet och ett stort ansvarstagande av dig som assistent. Eftersom jag kommunicerar via tecken så är det väldigt viktigt att du som assistent är väl bevandrad i det svenska språket och talar god svenska.


Känns detta som ett jobb för dig så skicka in ditt CV och personliga brev så hoppas jag att vi ses på en intervju.
Du kan redan nu beställa utdrag från polisens belastningsregister arbeta med barn inom LSS. Visa mindre

Personliga assistenter sökes till en man som bor i centrala Bollebygd!

Ansök    Dec 18    Humana AB    Personlig assistent
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Humana assistans söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder s... Visa mer
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Humana assistans söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder som bor i centrala Bollebygd. Som personlig assistent kommer du vara honom behjälplig med allt från hushållsarbete, aktiviteter och personlig hygien. Din arbetsplats är där mannen befinner sig antingen i hemmet eller på olika ärenden. Mannen är intresserad av att se på film och sport, lyssna på musik samt att gå på konserter och teater.

Vi söker dig som är positiv och social. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner, utan att behöva styrning efter varje moment. Du tycker om att arbeta med människor och ser ett stort värde i att hjälpa andra.

Mannen har assistans dygnet runt och arbetstiderna är mellan 07:45- 20.00, samt 06:00- 20.00 på både vardagar och helgdagar. Vi söker nu personliga assistenter med chans till fast schemarad på 50%,

Ett krav för tjänsten är att du ska ha ett körkort. Utöver det ser vi gärna att du är rökfri, har god fysik och har erfarenhet av manuell rullstol på ett säkert sätt.

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men främst vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, då det är personkemin mellan dig och mannen som kommer vara nyckeln till en god assistans.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vikarie sökes till kvinna i Borås

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.    Jag är en kvinna på 46 år som lever med MS.  Jag söker personliga assistenter då ja har behov av stöd och hjälp med diverse sysslor för att få min vardag att fungera på bästa sätt. Din arb... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand. 

 

Jag är en kvinna på 46 år som lever med MS.

 Jag söker personliga assistenter då ja har behov av stöd och hjälp med diverse sysslor för att få min vardag att fungera på bästa sätt. Din arbetsuppgifter består i att assistera mig med olika vardagliga saker, till exempel hushållssyslor och hygien. Då jag har en son på 13 år och en dotter på 16 år varannan vecka kommer det att ingå i ditt updrag att hjälpa mig i min roll som mamma. Jag söker personliga assistenter som kan ta eget ansvar och som är initiativrika. 

 Att du är glad, uppmuntrande och tycker om att arbeta med människor ser jag som en självklarhet. 

 Jag söker nu dig som kan tänka dig arbeta som timmanställd med chans till en fast tjänst. viktigt är personlig lämplighet sam hur vi fungerar tillsammans. 

 

 Om detta är ett jobb för dig sök redan idag, intervjuer sker löpande.  

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personliga assistenter sökes till en man som bor i centrala Bollebygd!

Ansök    Dec 18    Humana AB    Personlig assistent
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Humana assistans söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder s... Visa mer
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Humana assistans söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder som bor i centrala Bollebygd. Som personlig assistent kommer du vara honom behjälplig med allt från hushållsarbete, aktiviteter och personlig hygien. Din arbetsplats är där mannen befinner sig antingen i hemmet eller på olika ärenden. Mannen är intresserad av att se på film och sport, lyssna på musik samt att gå på konserter och teater.

Vi söker dig som är positiv och social. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner, utan att behöva styrning efter varje moment. Du tycker om att arbeta med människor och ser ett stort värde i att hjälpa andra.

Mannen har assistans dygnet runt och arbetstiderna är mellan 07:45- 20.00, samt 06:00- 20.00 på både vardagar och helgdagar. Vi söker nu personliga assistenter med chans till fast schemarad på 50%,

Ett krav för tjänsten är att du ska ha ett körkort. Utöver det ser vi gärna att du är rökfri, har god fysik och har erfarenhet av manuell rullstol på ett säkert sätt.

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men främst vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, då det är personkemin mellan dig och mannen som kommer vara nyckeln till en god assistans.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig Assistent sökes för uppdrag strax utanför Borås

Beskrivning av tjänsten som Personlig Assistent. För kunds räkning söker vi nu en personlig assistent för ett uppdrag lite utanför Borås. Uppdraget gäller är en tillsvidareanställning på cirka 50%. Arbetet är förlagt både dag, kväll, natt (Jour) och helg. Finns en färdig schemarad som innefattar 4 dygnspass samt något dagtidspass per månad. Finns möjlighet att jobba extra vid behov. Som assistent är du kundens förlängda arm, du kommer också att befinna... Visa mer
Beskrivning av tjänsten som Personlig Assistent.


För kunds räkning söker vi nu en personlig assistent för ett uppdrag lite utanför Borås. Uppdraget gäller är en tillsvidareanställning på cirka 50%.

Arbetet är förlagt både dag, kväll, natt (Jour) och helg. Finns en färdig schemarad som innefattar 4 dygnspass samt något dagtidspass per månad. Finns möjlighet att jobba extra vid behov.

Som assistent är du kundens förlängda arm, du kommer också att befinna dig i kundens hem så det är viktigt att kunden har en trivsam hemmiljö.

Omvårdnad utav kund hör till de dagliga arbetet så du bör ha erfarenhet utav någon form av omvårdnadsarbete. Gärna inom personlig assistans.

Kunden behöver utföra fysiska aktiviteter så gärna en assistent som tycker om att vistas ute.

Körkort är ett krav för detta uppdrag.Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information

- Anställningsform: Tillsvidareanställning enligt ök.

- Omfattning: Deltid/Halvtid

- Arbetstid: Dygnspass samt dagtidspass 8-17.

- Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 30/1-2024

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: 010-1303606

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kund- och Personalansvarig (Verksamhetschef) inom personlig assistans, B...

Beskrivning av tjänsten som Kund- och Personalansvarig/ Verksamhetschef Frösunda Personlig Assistans AB har haft assistanskontor i Borås under många år och bedriver en trygg verksamhet för både kunder och assistenter. Vi söker nu en trygg person som vill ingå i det team av Kund- och personalansvariga/verksamhetschefer som redan arbetar på vårt Boråskontor. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Som kund och personalansvari... Visa mer
Beskrivning av tjänsten som Kund- och Personalansvarig/ Verksamhetschef
Frösunda Personlig Assistans AB har haft assistanskontor i Borås under många år och bedriver en trygg verksamhet för både kunder och assistenter.

Vi söker nu en trygg person som vill ingå i det team av Kund- och personalansvariga/verksamhetschefer som redan arbetar på vårt Boråskontor. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Som kund och personalansvarig/verksamhetschef inom personlig assistans arbetar du för att våra kunder, som har olika typer av funktionsnedsättningar, ska få möjlighet att leva det liv de vill leva med hjälp av sina personliga assistenter.

Du har tät kontakt med dina kunder och ibland deras anhöriga för att förvissa dig om att du vet exakt vad de har för förväntningar på Frösunda.

Du leder arbetet och är chef för de personliga assistenterna i deras arbete och arbetar för att ge dem en god service, så att både kunder och medarbetare känner sig trygga.

I ditt arbete som verksamhetschef rekryterar du nya assistenter, bemannar dagliga sjukluckor och längre ledigheter. En annan del av din vardag består i att ha möten med kund/anhöriga och assistenter, lägga scheman, attestera löner, föra social dokumentation, handleda grupper samt att ha budget ansvar för din resultatenhet.

Sedvanliga chefsuppgifter som medarbetar- och lönesamtal samt rehabiliteringsansvar ingår också. För oss är det viktigt att du är engagerad, har lätt för att tidigt fånga upp signaler från kunder och medarbetare och är snabb att agera på dem. Du har en hög servicekänsla och klarar en hög stressnivå.

Till stöd har du dina verksamhetschefskollegor, din regionchef och en rad stödfunktioner inom företaget. Är du villig att lära dig att hantera arbetet som verksamhetschef kommer du att erbjudas ett roligt och stimulerande arbete i ett av assistans branschens största företag.Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
Vi tror att du är hungrig, snabbtänkt, positiv och tycker om att ta eget ansvar. Vi arbetar med Snabbhet, Tydlighet och Ödmjukhet.

Du är en kommunikativ och trygghetsskapande person. Du är snabblärd, strukturerad och uppskattar variationen i arbetet. Du är inlyssnande i dina interna och externa kontakter och utvecklingsbenägen.

Kanske har du erfarenhet från branschen eller har du ett nuvarande arbete inom omsorgen och vill ta nästa kliv i karriären? Utbildning är inget krav utan har du andra erfarenheter du tror kan vara tillämpliga är det intressant också. Givetvis meriterande om du är socionom eller utbildad inom personal- och arbetsliv men det är inget krav.

B-körkort är ett krav, vissa resor inom regionen förekommer.

Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information
- Anställningsform: Tillsvidare
- Omfattning: Heltid
- Arbetstid: Dagtid 8-17
- Tillträde: Enligt överenskommelse


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Madeleine Jönsson, Rekryteringsspecialist på 010-130 32 49 eller [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt från rekryterings/ bemannings och annonssäljare. Visa mindre

Assistent till ung kvinna sökes

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Assistent till ung kvinna sökes. Tjänsten är heltid med möjlighet till tillsvidareanställning.   Vill du vara min hjälpande hand när jag behöver? Jag vill ha en assistent som stöttar mig i m... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Assistent till ung kvinna sökes.

Tjänsten är heltid med möjlighet till tillsvidareanställning.

 

Vill du vara min hjälpande hand när jag behöver?

Jag vill ha en assistent som stöttar mig i min vardag och finns där när jag behöver.

Jag har en cp-skada som gör att min högra sida har svårt att hänga med. Jag har epilepsi och hjärntrötthet.

 

 

Som min assistent vill jag att du påminner mig om saker som ska göras. Hjälpa mig vid epilepsianfall  och med vardagssysslor.

 

I arbetet ingår även hjälp med rastning av min hund Dexter. Så ett krav är att du är okej med husdjur på arbetsplatsen.

Du följer med mig på Läkarbesök och kan behöva hjälpa till med  vissa telefonsamtal.

 

Jag använder mig  ibland av tecken som stöd speciellt när jag är trött så om du kan TAKK/teckenspråk är det ett plus men inget krav.

 

Det jag förväntar mig av min assistent är att du är lyhörd, och kan ta egna initiativ.

Önskvärt om du som söker är kvinna.

 

Arbetet är mestadels dagtid 8-16 men vissa kvällar och helger kan förekomma. Arbetet utgår ifrån mitt hem som är i Viskafors ( 1 mil utanför Borås). Men min assistent följer med mig dit jag ska. Så körkort är bra om du har.

 

Mina intressen är teater, min hund och familjen. Jag tycker om att titta på film och spelar även endel tv spel.

När energin finns tycker jag om att åka till gymmet och även att simma.

 

svar till : [email protected]

 

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till Dalsjöfors

Ansök    Dec 14    Sanda Assistans AB    Personlig assistent
Nu söker vi dig som vill vara del av en annans vardag. Vi söker dig som tycker om att jobba med människor och som trivs i att vara en hjälpande hand. Nu söker vi personlig assistent till en tjänst på ca 90%, i form av dygnspass med sovande jour. Uppdraget gäller en 27 årig man med stort hjälpbehov. Tjänsten innebär arbete både i hans hem i Dalsjöfors och på daglig verksamhet i Borås. Du som söker skall vara över 25 år, tålmodig, ansvarstagande och ha en lu... Visa mer
Nu söker vi dig som vill vara del av en annans vardag. Vi söker dig som tycker om att jobba med människor och som trivs i att vara en hjälpande hand.
Nu söker vi personlig assistent till en tjänst på ca 90%, i form
av dygnspass med sovande jour.
Uppdraget gäller en 27 årig man med stort hjälpbehov.
Tjänsten innebär arbete både i hans hem i Dalsjöfors och på
daglig verksamhet i Borås.
Du som söker skall vara över 25 år, tålmodig, ansvarstagande och ha en lugn personlighet.
Flytande svenska i tal är ett krav.
Erfarenhet inom personlig assistans eller annan vård och
omsorgsarbete är meriterande.
Rökfri personal önskas.
Lyft förekommer, hjälpmedel finns. Visa mindre

Personlig assistent sökes nära Borås

Vi söker dig som är fördomsfri, lyhörd, har en öppen attityd och som vill arbeta som personlig assistent åt en 24 årig kille med autism. Vi söker en person till vår arbetsgrupp som hjälper mig i mina dagliga aktiviteter. Du som söker är ansvarfull, har ett eget driv, öppen för att lära sig nya saker och arbetar efter fasta rutiner. Du skall med tydlighet och förutsägbarhet (bland annat via bildstöd) arbeta för att hjälpa mig att klara av min vardag, ägna ... Visa mer
Vi söker dig som är fördomsfri, lyhörd, har en öppen attityd och som vill arbeta som personlig assistent åt en 24 årig kille med autism.
Vi söker en person till vår arbetsgrupp som hjälper mig i mina dagliga aktiviteter. Du som söker är ansvarfull, har ett eget driv, öppen för att lära sig nya saker och arbetar efter fasta rutiner.

Du skall med tydlighet och förutsägbarhet (bland annat via bildstöd) arbeta för att hjälpa mig att klara av min vardag, ägna mig åt fritidsintressen, träna på och utveckla mina färdigheter.

Jag älskar att planera och välja bland spännande matrecept, som vi tillsammans åker och handlar, sedan lagar vi maten från grunden. Min specialitet är husmanskost.

Jag tycker om fysisk aktivitet och att röra på mig. T.ex. utevistelse och att upptäcka skog o mark.

Mycket viktigt att du har körkort, för att vi ska kunna åka ut på äventyr i närområdet.
Du kommer ingå i ett team av assistenter som arbetar målinriktat efter tydlig struktur och målbild.

Skriv ett personligt brev till mig och berätta varför du vill bli min assistent.
Vi söker personer som vill arbeta heltid, arbetet är förlagt på rullande schema dag-, kvällstid och helger. Huvudsakligen i Fritsla eller där kunden befinner sig.

Vi ser gärna att du ser långsiktigt på jobbet eftersom autism gynnas av kontinuitet.

Vi önskar att du har tillgång till bil och att du är rökfri.

Låter detta intressant? Sök jobbet redan nu. Intervjuer sker löpande.

Utdrag ur belastningsregistret ett krav. Visas vid intervju. Visa mindre

Kvinnlig personlig assistent, Bollebygd, 75 %

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Arbetstiderna är förlagda på dagar, kvällar och helger enligt ett rullande schema. Jag är en 60-årig man som bor på en gård tillsammans med min fru och har en progressiv muskelsjukdom. På gårde... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Arbetstiderna är förlagda på dagar, kvällar och helger enligt ett rullande schema.

Jag är en 60-årig man som bor på en gård tillsammans med min fru och har en progressiv muskelsjukdom.

På gården har vi flera olika slags djur varav några är ganska stora (kameler) och därför måste du både gilla att umgås med djur och att hjälpa mig med skötseln som de behöver. Har du egen erfarenhet av exempelvis hästar så är det en fördel. Dessutom får du gärna vara händig och kunna utför enklare reparationer, som jag hade gjort om jag inte hade haft mina funktionsnedsättningar.

Du behöver ha körkort och tillgång till bil, eftersom kollektivtrafik inte når hem till mig. Sen ingår det i tjänsten att ibland köra min anpassade buss.

Det är viktigt att du ibland kan sysselsätta dig själv en stund, när jag vill vara ifred och då kan du till exempel sitta i ett annat rum och läsa en bok eller scrolla på mobilen.

Du, liksom jag, gillar kultur i olika former, film, teater, musik med mera.

På samma sätt tror du, liksom jag, på allas lika värde, oavsett hudfärg, religion eller sexuell läggning.

Eftersom jag har ett visst samhällsengagemang och ibland åker på möten och deltar i olika manifestationer, är det viktigt att du är bekväm med detta.

Jag badar ett par gånger i veckan, som rehab, och då ingår det i tjänsten att vara med i den uppvärmda bassängen tillsammans med mig.

I och med att jag är infektionskänslig och har påverkan på lungorna så är det bra om du kommer från en så infektionsfri miljö som möjligt.

Personlig lämplighet och att vi "klickar" är viktigare än betyg. Funkar vi bra tillsammans så tar vi det därifrån.

Bra om du är bekväm med vardagliga hushållsuppgifter så som till exempelvis städning, tvätt och matlagning mm.


Viktigast för mig är att du har en schysst människosyn och jag tänker att om vi träffas så kan både du och jag ställa de frågor som vi vill ha svar på.


GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

1 Tillsvidare nattjänst på 26,75%

Om 7H Assistans 7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996. 7H erbjuder anställning i ett omtänksamt och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en god förmåga till samarbete, flexibilitet och omtanke som märks och präglar mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste personen i vårt företag. Vad är 7H Assistans? 7H assistans ä... Visa mer
Om 7H Assistans
7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996.
7H erbjuder anställning i ett omtänksamt och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en god förmåga till samarbete, flexibilitet och omtanke som märks och präglar mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste personen i vårt företag.
Vad är 7H Assistans?
7H assistans är ett väletablerat företag inom personlig assistans som drivs av en ekonomisk förening. Det innebär att 7H drivs utan vinstintresse och att ett eventuellt överskott går tillbaka in i verksamheten. Det har gjort det möjligt för oss att starta en daglig verksamhet under namnet Kamgarns Aktivitetshus som är tillgängligt för dem som uppbär vår assistans.
Om Personlig Assistans:
En människa med funktionsnedsättning är egentligen inte en människa med särskilda behov utan en människa med vanliga behov som måste tillgodoses av särskilda insatser
Hur är det att arbeta hos oss?
Att vara personlig assistent på 7H Assistans innebär att du gör en värdefull insats för en medmänniska. Våra kunder är alla unika och med olika behov, i olika åldrar och med olika önskemål – precis som vem som helst.
Arbetsuppgifter:
Din uppgift är att följa satta rutiner med delegerande HSL-insatser, stödja kunden med allt som sker i vardagen. Kunden är en kvinna som bor i egen lägenhet i Borås och är i behov av personlig omvårdnad samt praktiska uppgifter som tillhör ett hushåll. Att arbeta som personlig assistent innebär att du är personens händer och fötter och att du kan förmedla det som sker i omgivningen.
Arbetstider:
Du arbetar utifrån kundens behov och det beslut som kunden har antingen via Kommunen eller Försäkringskassan. Arbetstiderna är förlagda till nattarbete, vardag som helg. Oftast arbetar du på egen hand, viss aktivitet har kunden dubbelassistans.
7H Assistans följer gällande kollektivavtal och regler som gäller. Kollektivavtalet som gäller för oss är tecknat mellan Kommunal och Vårdföretagarna Almega. Visa mindre

Flexibel timvikarie sökes

Är du flexibel och har lätt för att ställa om och ställa upp vid akuta situationer, då kan du vara den jag söker. Jag har stort behov av timvikarier som med kort varsel kan täcka upp för ordinarie assistenter när de blir sjuka. Du behöver kunna jobba dygn (med sovande natt). Innan du söker denna tjänst vill jag att du funderar igenom hur du är tillgänglig och skriver det i din ansökan. Jag vill även att du skriver varför du söker denna tjänst. Som timvi... Visa mer
Är du flexibel och har lätt för att ställa om och ställa upp vid akuta situationer, då kan du vara den jag söker.

Jag har stort behov av timvikarier som med kort varsel kan täcka upp för ordinarie assistenter när de blir sjuka. Du behöver kunna jobba dygn (med sovande natt).

Innan du söker denna tjänst vill jag att du funderar igenom hur du är tillgänglig och skriver det i din ansökan. Jag vill även att du skriver varför du söker denna tjänst.

Som timvikarie har du en viktig roll i min assistentgrupp och bygger trygghet för mig, att du kan ställa upp och jobba när behovet uppstår, som oftast är akut.

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet som personlig assistent. Allt du behöver kunna får du ordentlig introduktion i innan du börjar jobba ensam.

-Du måste vara vaccinerad mot Covid-19, pga att jag är i riskgrupp.

- Rökfri

Som personlig assistent hos mig är du endast min styrka. Planerar och beslutar gör jag själv.

Låter detta intressant? Vänta i så fall inte med din ansökan. Visa mindre

Personlig assistent till 25-årig kille i Skara

Vill du känna att du gör skillnad i en människas vardag? Gillar du att jobba med människor? Då har vi jobbet för dig. För kunds räkning söker vi nu en personlig assistent för en visstidsanställning på ca 100 % i Skara. Arbetstiderna för denna tjänst är dagtid och varierar mellan vardagar och helger. Kunden har assistans dygnet runt med vaken natt. Schemat på dagtid är kl 08-20 och natten kl 19.45-08. Man kan dela dagens pass så det blir två kortare pass ... Visa mer
Vill du känna att du gör skillnad i en människas vardag? Gillar du att jobba med människor? Då har vi jobbet för dig.

För kunds räkning söker vi nu en personlig assistent för en visstidsanställning på ca 100 % i Skara. Arbetstiderna för denna tjänst är dagtid och varierar mellan vardagar och helger.

Kunden har assistans dygnet runt med vaken natt. Schemat på dagtid är kl 08-20 och natten kl 19.45-08. Man kan dela dagens pass så det blir två kortare pass (kl 08-14 och 14-20)

Som assistent är du kundens förlängda arm, du kommer också att befinna dig i kundens hem så det är viktigt att kunden har en trivsam hemmiljö. Som assistent önskar vi att du är positiv och initiativtagande.

Omvårdnad utav kund hör till de dagliga arbetet så du bör ha erfarenhet utav någon form av omvårdnadsarbete. Gärna inom personlig assistans. Ditt arbete är självständigt så det är något du måste vara bekväm med. Kunden har en lift i hemmet så erfarenhet av detta är meriterande men inte avgörande.

Exempel på vad för aktiviteter kunden tycker om är spela Ps5, X-box, kolla på film, teknikintresserad och lyssna på musik. Kunden är fullt kommunikativ och är högst delaktig i framtagandet samt planering utav aktiviteter och utflykter.
Då all kommunikation sker direkt med kund bör du tala svenska obehindrat.

Körkort och bil är ett måste då det inte finns kommunala förbindelser till kunden. Kunden har även en egen bil som man kan använda sig av när man ska ut på aktiviteter.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Om Frösunda Personlig assistans

Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information

- Anställningsform: Tillsvidareanställing

- Omfattning: Heltid

- Arbetstid: Dag och kväll

- Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 15/12-23

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta Jennifer Larsson verksamhetschef Frösunda 010-130 33 14

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till kvinna med MS

Bärkraft Assistans AB arbetar med assistans för barn, ungdomar och vuxna som har funktionsnedsättningar som ger rätt till personlig assistans enligt LSS. Vi söker omgående en assistent till en av våra kunder i Borås. Kvinnan har MS och behöver hjälp för att klara sina fysiska behov under dagen. Du som assistent kommer hjälpa henne med hygien, mat och att kunna bibehålla sina kroppsfunktioner genom träning. Tjänsten är ett vikariat på ca 3 veckor under... Visa mer
Bärkraft Assistans AB arbetar med assistans för barn, ungdomar och vuxna som har funktionsnedsättningar som ger rätt till personlig assistans enligt LSS.

Vi söker omgående en assistent till en av våra kunder i Borås.
Kvinnan har MS och behöver hjälp för att klara sina fysiska behov under dagen. Du som assistent kommer hjälpa henne med hygien, mat och att kunna bibehålla sina kroppsfunktioner genom träning.

Tjänsten är ett vikariat på ca 3 veckor under ordinarie personals semester. Visa mindre

Personlig assistent till 28 årig kille timanställning

Ansök    Nov 22    Sanda Assistans AB    Personlig assistent
Vill du känna att du gör skillnad i en människas vardag? Vi söker dig som tycker om att jobba med människor och som trivs i att vara en hjälpande hand. Vi på Sanda Assistans söker personliga assistenter till en av våra kunder i Svenljunga. Vår kund är en 28 årig man, som har assistans dygnet runt. Han är döv och kommunicerar genom teckenspråk. Om tjänsten: Vi söker timanställda Som personlig assistent hos honom så kommer du att hjälpa honom i hans varda... Visa mer
Vill du känna att du gör skillnad i en människas vardag? Vi söker dig som tycker om att jobba med människor och som trivs i att vara en hjälpande hand.
Vi på Sanda Assistans söker personliga assistenter till en av våra kunder i Svenljunga.
Vår kund är en 28 årig man, som har assistans dygnet runt.
Han är döv och kommunicerar genom teckenspråk.


Om tjänsten:
Vi söker timanställda
Som personlig assistent hos honom så kommer du att hjälpa honom i hans vardag.
Det innefattar hjälp med personlig omvårdnad, hushållsgöromål, aktiviteter m.m
Vi söker dig som är flexibel och kan anpassa ditt arbete efter kundens behov och kunna ta egna initiativ.
Kunden är ute på aktiviteter så körkort och bil är ett krav.
Samt ett krav att kunna teckenspråk.
Du som söker ska inte vara rädd för djur då hamster finns i hemmet. Visa mindre

Personlig assistent i Alingsås

Ansök    Nov 21    Primacura AB    Personlig assistent
Primacura är ett omsorgsföretag inom LSS, som erbjuder personlig assistans och daglig verksamhet. Företaget etablerades 2007 med huvudkontor i Borås samt ett lokalkontor i Kinna. Vi värdesätter närhet till våra kunder och medarbetare, av den anledningen finns mestadels av våra kunder i Sjuhärad, Västra Götaland och Halland. Som företag ser vi till allas lika värde, där trivsel och tillhörighet är av största vikt. Vår ambition är att skapa goda relationer o... Visa mer
Primacura är ett omsorgsföretag inom LSS, som erbjuder personlig assistans och daglig verksamhet. Företaget etablerades 2007 med huvudkontor i Borås samt ett lokalkontor i Kinna. Vi värdesätter närhet till våra kunder och medarbetare, av den anledningen finns mestadels av våra kunder i Sjuhärad, Västra Götaland och Halland.
Som företag ser vi till allas lika värde, där trivsel och tillhörighet är av största vikt. Vår ambition är att skapa goda relationer och tillgänglighet, vi arbetar nära tillsammans med fokus på kvalité och personlig service för att skapa trygghet för våra kunder och medarbetare.
Vi är anslutna till Vårdföretagarna, Almega och och har kollektivavtal.
Som personlig assistent behöver du ha empati och respekt för den du arbetar för. Yrket ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och engagemang. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent.
Vi behöver stärka vårt team och söker personliga assistenter till en glad 26-årig tjej i Alingsås.
Du som söker skall vara ambitiös och genuint intresserad av att arbeta med andra människor och ser detta som ett långsiktigt uppdrag. Du får med fördel anse att du har förmågan att helt naturligt smälta in i ett redan befintligt glatt arbetsteam. Då komunikation och trygghet är av yttersta vikt är det ett krav att man talar svenska obehindrat.
Viktigast är också personkemin och personlig lämplighet, även om vi ser det som meriterande att du som söker har jobbat med vård och omsorg sedan tidigare på något sätt. Visa mindre

Personlig assistent till ung kille med autism

Bärkraft Assistans AB arbetar med assistans för barn, ungdomar och vuxna som har funktionsnedsättningar som ger rätt till personlig assistans enligt LSS. Vår kund är en busig 18 år gammal kille med autism som behöver stöttning och vägledning i sin vardag. Han har svårigheter inom verbal kommunikation och interaktion med andra. Han är fysiskt aktiv och tycker om att bada, promenera, cykla men även att röra på sig inomhus. Det finns även stunder då han b... Visa mer
Bärkraft Assistans AB arbetar med assistans för barn, ungdomar och vuxna som har funktionsnedsättningar som ger rätt till personlig assistans enligt LSS.

Vår kund är en busig 18 år gammal kille med autism som behöver stöttning och vägledning i sin vardag.

Han har svårigheter inom verbal kommunikation och interaktion med andra. Han är fysiskt aktiv och tycker om att bada, promenera, cykla men även att röra på sig inomhus. Det finns även stunder då han bara vill sitta still en längre period. Viktigt att du inte har lätt för att bli rastlös.

Viktigt i detta arbetet är att man är uppmärksam och kan växla mellan olika tempon. En stor del av ditt arbete är även att ha god tillsyn till vår kund då han är väldigt impulsiv och inte förstår varken konsekvenser eller risker.

Arbetet innebär att följa kunden i sin vardag och hjälpa honom med det han själv inte klarar av att hantera. Ditt arbete innebär även att vara en pedagogisk vän som ger honom möjligheten att utvecklas inom de områden han har svårigheter med.

I arbetet med kunden jobbar vi inspirerat av Son-Rise. En pedagogik som bygger på lågaffektivt bemötande, acceptans och att man följer personens intresse för att genom det kunna skapa utmaningar för kunden som i sin tur ger möjlighet till utveckling.

Kunden går i skolan under förmiddagen. Tjänsten gäller eftermiddag/kväll samt helg.

Tjänsten är en timanställning med möjlighet till förlängning.
Detta är en tjänst som är bra att kombinera med exempelvis studier. Visa mindre

Kvinnlig personlig assistent till 60-årig gubbe i Bollebygd, vik ca 75 %

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand. Arbetstiderna är förlagda på dagar, kvällar och helger enligt ett rullande schema. Jag är en 60-årig man som bor på en gård tillsammans med min fru och har en progressiv muskelsjukdom. På gå... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.


Arbetstiderna är förlagda på dagar, kvällar och helger enligt ett rullande schema.

Jag är en 60-årig man som bor på en gård tillsammans med min fru och har en progressiv muskelsjukdom.

På gården har vi flera olika slags djur varav några är ganska stora (kameler) och därför måste du både gilla att umgås med djur och att hjälpa mig med skötseln som de behöver. Har du egen erfarenhet av exempelvis hästar så är det en fördel. Dessutom får du gärna vara händig och kunna utför enklare reparationer, som jag hade gjort om jag inte hade haft mina funktionsnedsättningar.

Du behöver ha körkort och tillgång till bil, eftersom ingen kollektivtrafik är utbyggd. Sen ingår det i tjänsten att ibland köra min anpassade buss.

Det är viktigt att du ibland kan sysselsätta dig själv en stund, när jag vill vara ifred och då kan du till exempel sitta i ett annat rum och läsa en bok eller scrolla på mobilen.

Du, liksom jag, gillar kultur i olika former, film, teater, musik med mera.

På samma sätt tror du, liksom jag, på allas lika värde, oavsett hudfärg, religion eller sexuell läggning.

Eftersom jag har ett visst samhällsengagemang och ibland åker på möten och deltar i olika manifestationer, är det viktigt att du är bekväm med detta.

Jag badar ett par gånger i veckan, som rehab, och då ingår det i tjänsten att vara med i den uppvärmda bassängen tillsammans med mig.

I och med att jag är infektionskänslig och har påverkan på lungorna så är det bra om du kommer från en så infektionsfri miljö som möjligt. 

Är du dessutom musiker och vän med enklare musikprogram och har vana av datorer så är det en fördel då jag gärna sänder podd och behöver lite stöd i mixandet mm.

Personlig lämplighet och att vi "klickar" är viktigare än betyg, men jag ser gärna att du har någon form av erfarenhet eller sjukvårdsutbildning i bagaget. Funkar vi bra tillsammans så tar vi det därifrån. 

Bra om du är bekväm med vardagliga hushållsuppgifter så som till exempelvis städning, tvätt och matlagning mm.

Viktigast för mig är att du har en schysst människosyn och jag tänker att om vi träffas så kan både du och jag ställa de frågor som vi vill ha svar på, jag är också mån om att du har ett intresse för assistentyrket då det är ett av de viktigaste yrken som finns. (även om det inte syns i lönekuverten????)


GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig Assistent till 11-årig Albansk flicka i Ulricehamn

Ansök    Nov 13    Sanda Assistans AB    Personlig assistent
Just nu söker vi dig som vill ha ett stimulerande och utmanande arbete. Flickan har svår utvecklingsstörning och Epilepsi. Hon kommunicerar genom att ljuda och peka på saker hon vill ha. Du kommer stödja flickan i hennes bostad före och efter skoltid, samt helger och lov. Du som person måste vara lyhörd och observant då flickan har stora omvårdnadsbehov. Visa mer
Just nu söker vi dig som vill ha ett stimulerande och utmanande arbete. Flickan har svår utvecklingsstörning och Epilepsi. Hon kommunicerar genom att ljuda och peka på saker hon vill ha. Du kommer stödja flickan i hennes bostad före och efter skoltid, samt helger och lov.
Du som person måste vara lyhörd och observant då flickan har stora omvårdnadsbehov. Visa mindre

Personlig Assistent - BORÅS (Tim/Behov alt. Semestervikarie)

Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans. 7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996. 7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste personen i vårt företag.... Visa mer
Nu söker 7H Assistans dig som vill arbeta inom personlig assistans.
7H är ett väletablerat företag som har värnat om personer med funktionsnedsättningar sedan starten 1996.
7H erbjuder anställning i ett schysst och ärligt assistansbolag. Vi har en hög arbetsmoral och värdesätter en förmåga till samarbete, flexibilitet och goodwill som märks i mötet med våra kunder. Du som vår medarbetare är, tillsammans med kunden, den viktigaste personen i vårt företag.
Vi på 7h Assistans söker nu dig som vill arbeta som tim/behovs anställd alternativt semestervikare hos en man i BORÅS.
Arbetstiden är ca 17.00 - 20.00 (Måndag-Fredag) Viss flexibilitet är önskvärd.
Även pass mellan 09.00-15.00 kan förekomma.
Varmt välkommen med din ansökan!. Visa mindre

Personliga assistenter sökes till en man som bor i centrala Bollebygd!

Ansök    Nov 1    Humana AB    Personlig assistent
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Humana assistans söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder s... Visa mer
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Humana assistans söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder som bor i centrala Bollebygd. Som personlig assistent kommer du vara honom behjälplig med allt från hushållsarbete, aktiviteter och personlig hygien. Din arbetsplats är där mannen befinner sig antingen i hemmet eller på olika ärenden. Mannen är intresserad av att se på film och sport, lyssna på musik samt att gå på konserter och teater.

Vi söker dig som är positiv och social. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner, utan att behöva styrning efter varje moment. Du tycker om att arbeta med människor och ser ett stort värde i att hjälpa andra.

Mannen har assistans dygnet runt och arbetstiderna är mellan 07:45- 20.00, samt 06:00- 20.00 på både vardagar och helgdagar. Vi söker nu personliga assistenter med chans till fast schemarad på 50%,

Ett krav för tjänsten är att du ska ha ett körkort. Utöver det ser vi gärna att du är rökfri, har god fysik och har erfarenhet av manuell rullstol på ett säkert sätt.

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men främst vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, då det är personkemin mellan dig och mannen som kommer vara nyckeln till en god assistans.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent

Ansök    Okt 31    Sanda Assistans AB    Personlig assistent
Vill du känna att du gör skillnad i en människas vardag? Vi söker dig som tycker om att jobba med människor och som trivs i att vara en hjälpande hand. Vi söker en personlig assistent till en kvinna på 58 år i Fristad. Hon uppskattar att du är lyhörd, omtänksam och tycker om att göra mindre dagsutflykter, gå promenader och fredags-mysa framför tv:n. Hon bor i en lägenhet i centrala Fristad nära både natur och centrum. Här får du chansen att arbeta tillsamm... Visa mer
Vill du känna att du gör skillnad i en människas vardag?
Vi söker dig som tycker om att jobba med människor och som trivs i att vara en hjälpande hand.
Vi söker en personlig assistent till en kvinna på 58 år i Fristad.
Hon uppskattar att du är lyhörd, omtänksam och tycker om att göra mindre dagsutflykter, gå promenader och fredags-mysa framför tv:n.
Hon bor i en lägenhet i centrala Fristad nära både natur och centrum.
Här får du chansen att arbeta tillsammans med ett härligt team assistenter.
Vi ser gärna att du har erfarenhet inom vård/omsorg men det är inget krav
Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Glad och sprallig 11-årig tjej söker assistent!

Ansök    Okt 27    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en glad och sprallig 11-årig tjej som bor i Borås tillsammans med mina föräldrar och äldre bröder. Jag älskar att bada, pyssla, titta på Youtube, baka, spela spel, busa med bröderna samt åka på äventyr. Eftersom jag har en fysisk funktionsnedsättning och sitter i rullstol så behöver jag din hjälp. Annat som du som assistent hjälper mig med är ståträning (efter program) och stretchning. Vem är du? Jag söker dig som är tålmodig, driv... Visa mer
Vem är jag?


Jag är en glad och sprallig 11-årig tjej som bor i Borås tillsammans med mina föräldrar och äldre bröder. Jag älskar att bada, pyssla, titta på Youtube, baka, spela spel, busa med bröderna samt åka på äventyr. Eftersom jag har en fysisk funktionsnedsättning och sitter i rullstol så behöver jag din hjälp. Annat som du som assistent hjälper mig med är ståträning (efter program) och stretchning.

Vem är du?
Jag söker dig som är tålmodig, driven, kan ta egna initiativ och som har barnasinnet kvar! Du som söker behöver vara i god fysik form eftersom man behöver kunna lyfta mig. Du måste också behärska svenska språket bra. Kan du teckenspråk så är det ett plus i kanten, men det är inget krav. Även körkort är önskvärt, men inte heller det är något krav. Dock är det ett krav att du tål pälsdjur eftersom vi har en liten kattunge.

Om tjänsten:
2 kvällar per vecka och varannan helg (lör och sön). Arbetstiderna på vardagar är ca kl 15.30-20.00 och 10-18 på helg. Vi kan anpassa schemat efter dina önskemål.

Tjänstens tillträde är omgående. Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Välkommen att ansöka!
Annonsens ref.nr: 1119
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Kvinnlig personlig assistent till Bollebygd, 50-80%

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Arbetstider 07.45-20.00, alla dagar i veckan på ett rullande schema. Jag är en 53-årig man som bor i centrala Bollebygd. På grund av mina funktionsnedsättningar, har jag personlig assistans dyg... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Arbetstider 07.45-20.00, alla dagar i veckan på ett rullande schema.

Jag är en 53-årig man som bor i centrala Bollebygd.

På grund av mina funktionsnedsättningar, har jag personlig assistans dygnet runt och nu söker jag två assistenter som kan arbeta antingen 50 % eller 80 %.

Mina intressen är att se på film och sport, lyssna på musik samt gå på konsert och teater. Du kommer vara med och assistera mig i vardagens alla sysslor.

Du som söker bör vara en social person. För mig är det viktigt att du är lugn, trygg och empatisk. Du behöver förstå samt själv tala flytande svenska så att du enkelt kan ta emot mina muntliga instruktioner.

Du måste ha körkort, eftersom tjänsten innebär att du skall köra min bil när jag skall iväg. Utöver detta ser jag gärna att du är rökfri, har god fysik och erfarenhet att hantera manuell rullstol på ett säkert sätt. Har du tidigare erfarenhet inom vårdyrket så är det ett stort plus!

Tjänsterna börjar som timanställningar och trivs vi tillsammans så kan de övergå till visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar, med en tjänstgöringsgrad på antingen 50 % eller 80 %.

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes till Autistisk 25-årig kille i Tranemo kommun.

Fröken Fridas Assistans är ett litet och personligt assistansföretag med stor omsorg för våra anställda. Vi önskar engagerade och positiva medarbetare som brinner för att arbeta med människor. Fröken Fridas Assistans är ett litet och personligt assistansföretag med stor omsorg för våra anställda. Vi önskar engagerade och positiva medarbetare som brinner för att arbeta med människor. Vi söker nu en personlig assistent till en autistisk kille på 23 år... Visa mer
Fröken Fridas Assistans är ett litet och personligt assistansföretag med stor omsorg för våra anställda. Vi önskar engagerade och positiva medarbetare som brinner för att arbeta med människor.

Fröken Fridas Assistans är ett litet och personligt assistansföretag med stor omsorg för våra anställda. Vi önskar engagerade och positiva medarbetare som brinner för att arbeta med människor.


Vi söker nu en personlig assistent till en autistisk kille på 23 år. Han är en glad och positiv kille med mycket humor vars störta intresse är datorer, så som Programmering och Spel men tycker även om och musik och bilturer.

Kunden bor i Tranemo kommun och har en egen lägenhet i anslutning till familjens hem och stor del av arbetstiden är förlagd till det privata hemmet. Familjen har djur och det är därför viktigt att du som assistent inte är allergisk mot pälsdjur. 

Du som söker bör vara en glad och humoristisk person med glimten i ögat. Tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent inom autismspektrumstörning är meriterande men inte ett krav. Det viktigaste är att du har rätt personlighet och attityd för att fungera bra tillsammans med Kunden. Du bör även vara lyhörd, flexibel och ansvarstagande som person.

Kunden söker personer i ålder 25 år och uppåt.

Ett krav är att du har körkort och egen bil.
 
 
Lön: God timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Omgående 
Arbetstid/Varaktighet: Heltid/Varierande - dag, kväll, helg. Visa mindre

Kvinnlig personlig assistent till Bollebygd, 50-80%

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Arbetstider 07.45-20.00, alla dagar i veckan på ett rullande schema. Jag är en 53-årig man som bor i centrala Bollebygd. På grund av mina funktionsnedsättningar, har jag personlig assistans dyg... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Arbetstider 07.45-20.00, alla dagar i veckan på ett rullande schema.

Jag är en 53-årig man som bor i centrala Bollebygd.

På grund av mina funktionsnedsättningar, har jag personlig assistans dygnet runt och nu söker jag två assistenter som kan arbeta antingen 50 % eller 80 %.

Mina intressen är att se på film och sport, lyssna på musik samt gå på konsert och teater. Du kommer vara med och assistera mig i vardagens alla sysslor.

Du som söker bör vara en social person. För mig är det viktigt att du är lugn, trygg och empatisk. Du behöver förstå samt själv tala flytande svenska så att du enkelt kan ta emot mina muntliga instruktioner.

Du måste ha körkort, eftersom tjänsten innebär att du skall köra min bil när jag skall iväg. Utöver detta ser jag gärna att du är rökfri, har god fysik och erfarenhet att hantera manuell rullstol på ett säkert sätt. Har du tidigare erfarenhet inom vårdyrket så är det ett stort plus!

Tjänsterna börjar som timanställningar och trivs vi tillsammans så kan de övergå till visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar, med en tjänstgöringsgrad på antingen 50 % eller 80 %.

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre