Lediga jobb som Städare/Lokalvårdare i Borås

Se lediga jobb som Städare/Lokalvårdare i Borås. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Borås som finns hos arbetsgivaren.

Lokalvårdare till Anstalten Borås

Ansök    Nov 26    Kriminalvården    Städare/Lokalvårdare
Nytt
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. Läs mer om anstalten Borås verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/anstalt/boras/#om ... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Läs mer om anstalten Borås verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/anstalt/boras/#om

Vid verksamhetsområde Borås, bestående av häkte och anstalt arbetar ca 120 personer. Anstalten Borås har plats för 98 intagna fördelade på fyra normalavdelningar. Häktet har 50 platser fördelade på restriktions och gemensamhetsplatser. Under 2022 planeras öppning av modulhus på Borås anstalt vilket innebär ytterligare 36 nya platser för klienter.

Vad är bäst med att jobba inom Kriminalvården? Våra medarbetare berättar: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss


ARBETSUPPGIFTER
Arbetet som lokalvårdare består av lokalvård av anstaltens entréutrymmen, korridorer, administrationslokaler, sysselsättningslokaler, personalutrymmen och andra förekommande lokaler.

KVALIFIKATIONER
Du är lyhörd, serviceinriktad och utför dina arbetsuppgifter på ett noggrant, strukturerat och systematiskt sätt. Dina personliga egenskaper är mycket viktiga och vi söker dig som är flexibel, har god samarbetsförmåga men även god förmåga att kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du känner ett ansvar för lokaler och arbetsmiljö och gör fortlöpande bedömningar avseende behov av olika arbetsinsatser. Som person har du en positiv attityd till din omgivning. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och personlig lämplighet. Vi förutsätter att Du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tro på att människan är utvecklingsbar.

Vi söker dig som har:
- Tidigare arbetslivserfarenhet som lokalvårdare

Det är meriterande om du har:
- Erfarenhet inom kriminalvården
- Fullständig gymnasiekompetens
- Relevant utbildning inom lokalvård
- Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift
- B-körkort


ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Befattningen är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval vilket innebär att intervjuer kommer att påbörjas under ansökningstiden.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Vi söker medarbetare till Städarna i Borås!

Är du vår nästa stjärna i Borås? ?? Just nu söker vi på Städarna i Göteborg nya stjärnor som kan ta uppdrag i Borås! Bor du där och dessutom har körkort och tillgång till egen bil? Då kan du vara vår nästa Städhjälte! För tjänsten är då körkort och tillgång till bil är ett krav. Våra servicemedarbetare är självklart alla ostraffade, kan kommunicera på svenska eller engelska och älskar glass. ???? Vad gör stjärnan? Att jobba hos oss på Städarna som service... Visa mer
Är du vår nästa stjärna i Borås? ??
Just nu söker vi på Städarna i Göteborg nya stjärnor som kan ta uppdrag i Borås! Bor du där och dessutom har körkort och tillgång till egen bil? Då kan du vara vår nästa Städhjälte! För tjänsten är då körkort och tillgång till bil är ett krav. Våra servicemedarbetare är självklart alla ostraffade, kan kommunicera på svenska eller engelska och älskar glass. ????

Vad gör stjärnan?
Att jobba hos oss på Städarna som servicemedarbetare innebär att du hjälper människor dagligen med städning. Vi städar hos äldre människor så de kan bo hemma lite längre, hos barnfamiljen som vill hinna få mer tid till varandra, på gymmet som hjälper människor hålla sig friska eller när flyttlasset har gått och viljan att packa upp och bo in sig är roligare. ???? Du är expert på att fluffa kuddar i soffan och skapa en känsla av lugn och ordning så fort man kommer innanför dörren.

Varför ska du jobba på Städarna?
När du jobbar hos oss är det viktigt att du känner dig 100% trygg! Därför har vi självklart försäkringar och kollektivavtalsenliga löner via Kommunal och en arbetsledare du kan vända dig till när du har frågor.Du får en gedigen utbildning via Städarna Academy (https://www.stadarna.se/academy/) som lär dig allt du behöver kunna inom städ, både teoretiskt och praktiskt. ????????????? ????????????? Du har också möjlighet att vidareutbilda dig till exempelvis mentor eller teamledare. Vi har många tekniska lösningar som underlättar din arbetsdag, exempelvis har du tillgång till schemat direkt i din mobil. Vi måste hålla oss på topp och därför får du friskvårdsbidrag så du kan ta hand om dig! ??

Vi älskar att jobba i team, skratt som kommer från magen och att hitta på saker tillsammans! Vi gör vardagen enklare, med människor för människor! ???? Visa mindre

Hemstädare med fingertoppskänsla för kvalitet!

Powercleaning Sweden Ab är ett städföretag som grundades 2009, vi har sen dess levererat städning till kontor, privatpersoner och föreningar i Göteborg, Borås med omnejd. För oss är det "Ett rent nöje" och det ska det vara för dig som personal anställd hos oss med. "Vi städar både ditt hem och arbetsplats snabbt och effektivt med fokus på kvalitet" är ett av våra ledord vi jobbar efter. Vi vill alltid ge våra kunder det lilla extra och med ett stort pers... Visa mer
Powercleaning Sweden Ab är ett städföretag som grundades 2009, vi har sen dess levererat städning till kontor, privatpersoner och föreningar i Göteborg, Borås med omnejd.
För oss är det "Ett rent nöje" och det ska det vara för dig som personal anställd hos oss med.
"Vi städar både ditt hem och arbetsplats snabbt och effektivt med fokus på kvalitet" är ett av våra ledord vi jobbar efter.
Vi vill alltid ge våra kunder det lilla extra och med ett stort personligt engagemang hjälper vi kunder runt om och vi värnar om vardagsglädjen med välstädade hem och lokaler. Att hjälpa kunder få mer tid över till annat är en ren glädje för oss.
Är du en glädjespridare och brinner för att ge service åt folket, välkommen att söka tjänsterna hos oss! 50-80 % tjänst - hemstädning & kontorsstäd i Göteborg med omnejd.


Vi söker dig som brinner för service och har tidigare erfarenhet av hemstäd samt kontorstäd!


Du som söker uppfyller följande krav:
- Du har minst 1 års erfarenhet inom städning av privatbostäder/kontor
- Du ska vara kvalitetsmedveten och lyhörd för kundens behov.
- Du har goda kunskaper i svenska språket och kunna läsa och förstå svenska instruktioner.
- Du innehar B-körkort.
- Du värdesätter en arbetsmiljö där vi alla är lojala och ansvarstagande som individer.
-Du har en känsla för detaljer och kan utöver städning även effektivt utföra sysslor som strykning, organisation av saker i hemmet. Samt tvätta utefter tvättråd på kläder mm.


Vill du få chansen att jobba i vårt glada team.
Skicka ditt CV till [email protected] Visa mindre

Bohus söker lokalvårdare på deltid till Fristad i Borås

Nu söker vi duktiga personer som vill arbeta extra med lokalvård i Borås! Vi söker dig som vill jobba på deltid som lokalvårdare i fristad, Borås. Du kommer att städa hos en av våra kunder i fristad på deltid. Arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag med start 06:00. Vi önskar dig som kan jobba varje dag samt under mellandagarna mellan jul och nyår.  Arbetsuppgifter Som lokalvårdare på Bohus arbetar du framförallt med kontorsstädning hos olika... Visa mer
Nu söker vi duktiga personer som vill arbeta extra med lokalvård i Borås!

Vi söker dig som vill jobba på deltid som lokalvårdare i fristad, Borås.

Du kommer att städa hos en av våra kunder i fristad på deltid. Arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag med start 06:00. Vi önskar dig som kan jobba varje dag samt under mellandagarna mellan jul och nyår. 

Arbetsuppgifter
Som lokalvårdare på Bohus arbetar du framförallt med kontorsstädning hos olika kunder dagligen. I tjänsten ingår även att göra beställning av förbrukningsmaterial och det kan ingå skötsel av kaffemaskiner. Du arbetar självständigt och tar ansvar för att arbetet blir utfört med god kvalitet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som vill jobba med lokalvård, är flexibel och kan kommunicera bra på svenska. Att du kan arbeta självständigt och är mån om att göra ett bra jobb är viktigt för att du ska trivas bra hos oss. Det är meriterande om du har erfarenhet från tidigare jobb inom lokalvård eller av annat serviceyrke, men det viktigaste är att du tycker om att arbeta med service och drivs av att göra kunder nöjda. 

Villkor
Tjänsten är en anställning på deltid och kan bli ett sommarvikariat till nästa år. Lön enligt kollektivavtal. 

Urval kommer att ske löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan! Vid frågor är du välkommen att kontakta mig på [email protected]

Om Bohus: Bohus är ett framgångsrikt ägarlett serviceföretag grundat 1986. Vi är idag Göteborgsledande inom företagsservice och erbjuder tjänster och lösningar inom städning, vaktmästeri, kaffe, kontorsmaskiner, kontorsmaterial, växter och frukt. Verksamheten har genom åren utvecklats från ett enmansföretag till att idag sysselsätta cirka 500 anställda och serva fler än 2200 företagskunder. Bohus finns i Göteborg med omnejd, i Alingsås samt i Borås- och Sjuhäradsregionen. Vi är certifierade inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö enligt ISO 9001, ISO 14001 och OHSAS 18001 samt innehar en AAA-rating. Som anställd på Bohus erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. Inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På Bohus vet vi att vår personal är nyckeln till att vi har så många nöjda kunder och vi är väldigt stolta över att mer än 140 personer har arbetat hos oss i mer än 10 år!   


Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.bohus.se. Visa mindre

Städare

Arbetsuppgifter Som städare på Parns Städservice är du ute hos kunder och städar både i deras hem och på kontor. Du kommer att få jobba tillsammans med dina kollegor men också självständigt. Tjänsten innebär också att du kör med företagsbil till kunder samt ibland skjutsar dina kollegor. Vem är du? Vi ser gärna att du är ansvarstagande, noggrann och flexibel. Du har tidigare erfarenhet av att jobba med städning och du tycker att det är viktigt att göra kun... Visa mer
Arbetsuppgifter
Som städare på Parns Städservice är du ute hos kunder och städar både i deras hem och på kontor. Du kommer att få jobba tillsammans med dina kollegor men också självständigt. Tjänsten innebär också att du kör med företagsbil till kunder samt ibland skjutsar dina kollegor.
Vem är du?
Vi ser gärna att du är ansvarstagande, noggrann och flexibel. Du har tidigare erfarenhet av att jobba med städning och du tycker att det är viktigt att göra kunden nöjd.
Vad vi erbjuder
Vi erbjuder en provanställning på 75% med goda möjligheter till tillsvidareanställning för rätt person. Vår kundkrets växer ständigt och vi är i behov av fler duktiga medarbetare till vårt team.
Kvalifikationer
Minst 1 års erfarenhet av städjobb
B-körkort
Kunna tala svenska och engelska obehindrat

Om oss
Parns Städservice AB startade 2017 och har sedan dess byggt upp en lojal kundkrets i Borås med omnejd. Våra ledord är erfarenhet, kvalitet och känsla. Orden symboliserar hur vi arbetar och vad vi vill utstråla till våra kunder genom våra tjänster. Visa mindre

Lokalvårdare

Ansök    Nov 10    Borås kommun    Städare/Lokalvårdare
Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära. Din arbetsplats kommer att vara på grundskoleförvaltningens kost- och lokalvård område 1 I arbetsuppgifterna ingår alla förekommande lokalvårdsuppgifter i offentlig miljö. Du ingår i ett arbetslag som tillsammans ansvarar för flera enheter... Visa mer
Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

Din arbetsplats kommer att vara på grundskoleförvaltningens kost- och lokalvård område 1

I arbetsuppgifterna ingår alla förekommande lokalvårdsuppgifter i offentlig miljö. Du ingår i ett arbetslag som tillsammans ansvarar för flera enheter inom ett geografiskt område. Du ska ha förmåga att arbeta både självständigt och i grupp.
Uppdraget utförs enligt Borås Stads standardisering inom lokalvård.
Arbetstiderna är vanligtvis förlagda till dagtid måndag-fredag.

Vi söker dig med SRY, PRYL eller likvärdig utbildning. Du ska ha minst ett års dokumenterad erfarenhet av lokalvård.
Som person är du samarbetsvillig, flexibel och kan ta egna initiativ. Du tycker om att utvecklas och sätter kvalitét och service högt.
Meriterande är körkort och tillgång till bil.

Du som söker:
- utvecklar helheten tillsammans med dina kollegor
- är ansvarstagande och förstår vikten av kvalitet och service
- är miljömedveten och har datorvana
- har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift Visa mindre

Arbetsledare/Lokalvårdare Borås

Hej på er! Vi på JCW Städ AB städar två matbutiker i Borås. Därför letar vi nu efter en ny arbetsledare som vill bli en del av vårt team snarast. Vi sköter lokalvården mån-sön morgon och kväll, jobbet innebär både butik och färskvarustäd. Jobbet är förlagt på tidiga morgnar och sena kvällar/helg Tjänsten är ca 7-8/per dag 05.30 börjar vi på morgonen Vi letar efter en driven, engagerad person med servicekänsla och som ser och ger det lilla extra. Flexibel o... Visa mer
Hej på er!
Vi på JCW Städ AB städar två matbutiker i Borås. Därför letar vi nu efter en ny arbetsledare som vill bli en del av vårt team snarast.
Vi sköter lokalvården mån-sön morgon och kväll, jobbet innebär både butik och färskvarustäd.
Jobbet är förlagt på tidiga morgnar och sena kvällar/helg
Tjänsten är ca 7-8/per dag
05.30 börjar vi på morgonen
Vi letar efter en driven, engagerad person med servicekänsla och som ser och ger det lilla extra. Flexibel och att du inte vara rädd för nya utmaningar. Vi ser gärna att du har någon form av erfarenhet av ledare.
För den här tjänsten behöver du ha körkort och tillgång till egen bil.
Erfarenhet av lokalvård är ett stort plus och vi kräver att du kan prata, läsa och förstå flytande svenska.
Vid intresse så är du välkommen att höra av dig till oss via mail till mail-adressen nedan.
Märk i Rubriken vilken stad du söker i
John-Christian
[email protected]


Tack på förhand, vi ser fram emot att höra av dig! Visa mindre

Servicearbetare inriktning lokalvård - timvikariat

Skillnaden startar med oss. Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Du får som servicearbetare med inriktning lokalvård möjlighet att bidra med god service i en patientnära roll. Nu söker vi servicearbetare som kan tänka sig att arbeta som timvikarie vid behov. Arbetsbeskrivning Som servicearbetare träffar du många nya människor i ett arbete där det händer mycket. Du arbe... Visa mer
Skillnaden startar med oss.

Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Du får som servicearbetare med inriktning lokalvård möjlighet att bidra med god service i en patientnära roll. Nu söker vi servicearbetare som kan tänka sig att arbeta som timvikarie vid behov.

Arbetsbeskrivning
Som servicearbetare träffar du många nya människor i ett arbete där det händer mycket. Du arbetar främst med servicetjänster inom lokalvård. Våra medarbetare lägger grunden för en fungerande vård. Du erbjuds variation och utveckling då vi även hjälper våra kunder med andra serviceuppdrag. Vi kan service och vikten av att vårt arbete görs rätt. Hos oss får du introduktion och utbildning.

Vi erbjuder arbete främst på dagtid, även kvällar och helger ingår i schemat.

För att ge god service i rollen som lokalvårdare behöver du:

- vara social och hjälpsam
- arbeta bra tillsammans med andra
- trivas med att anpassa dig utifrån vad som händer
- vara ansvarsfull och ha ordningssinne

I ditt arbete har du många kontakter därför är det viktigt att du talar god svenska och kan läsa och förstå arbetsinstruktioner. Du har utbildning på minst grundskolenivå samt god datorvana och erfarenhet av Officeprogrammen.

Du har den fysik som krävs för att arbeta fysiskt under större delen av arbetsdagen. 

Har du erfarenhet av arbete inom lokalvård eller annat servicearbete är det meriterande.

Vi ser fram emot din ansökan!


Regionservice vision är att bli Sveriges ledande servicepartner inom vården! Vi levererar med glädje kvalitativa servicetjänster till Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi vår serviceleverans och blir lite bättre varje dag.Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Vill du veta mer om VGR kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Lokalvårdare i Borås

Clean Företagsstäd i Sjuhärad AB växer i Borås och vi söker en ny kollega som kan starta omgående! ETT KRAV: körkort för manuell bil, svenska i tal och skriv, bra referens samt utdrag ur belastningsregister. Vem är du? Du är pålitlig, noggrann, social och trevlig, lätt att arbeta både i team och självständigt. Du har ett öga för detaljer och du gillar att ha det rent och snyggt runt omkring dig! Dina arbetsuppgifter är städning hos privatkunder och företag... Visa mer
Clean Företagsstäd i Sjuhärad AB växer i Borås och vi söker en ny kollega som kan starta omgående!
ETT KRAV: körkort för manuell bil, svenska i tal och skriv, bra referens samt utdrag ur belastningsregister.
Vem är du? Du är pålitlig, noggrann, social och trevlig, lätt att arbeta både i team och självständigt. Du har ett öga för detaljer och du gillar att ha det rent och snyggt runt omkring dig!
Dina arbetsuppgifter är städning hos privatkunder och företag, Byggstäd, Flyttsäd samt trappstäd.
Arbetstider förlagda från kl.05:30 på vardagar. Vissa dagar kan man behöva arbeta på kvällar
Vem är vi? Vi är ett väletablerat städföretag med kollektivavtal som befinner sig i Borås med omnejd! Vi jobbar med noggrannhet och strävar efter att ge bästa kvalitet till kunden.
Som anställd hos oss förväntar du dig att få möjlighet att utvecklas genom olika uppdrag, härliga kollegor som finns alltid till hjälp, och en möjlighet till en intern utbildning.
Du får reglerad semester, en lön som följer regler enligt vårat kollektivavtalet, samt alla rättigheter som en anställd ska ha.
Är det dig vi söker och känner du att vi är den rätta arbetsplats för dig?!
Skicka ditt cv och personligt brev till: [email protected]
OBS! Alla ansökningar som inte uppfyller alla krav kommer att raderas så sök gärna inte om du inte kan bevisa något av ovan krav . Visa mindre

Dammråttan söker nya medarbetare!

Är du en självgående person som är intresserad av ett jobb med mycket frihet under ansvar? Vi söker dig som kan stärka upp vårt städteam i Borås med omnejd och som kan börja arbeta omgående. Dammråttan arbetar med lokalvård hos både företagskunder och privatkunder. Arbetsuppgifterna innebär lokalvård på företag och/eller i privata hem. Dammråttan söker dig som har använt svenska språket i din vardag en tid och talar och läser svenska obehindrat. Det är ett... Visa mer
Är du en självgående person som är intresserad av ett jobb med mycket frihet under ansvar? Vi söker dig som kan stärka upp vårt städteam i Borås med omnejd och som kan börja arbeta omgående.
Dammråttan arbetar med lokalvård hos både företagskunder och privatkunder. Arbetsuppgifterna innebär lokalvård på företag och/eller i privata hem.
Dammråttan söker dig som har använt svenska språket i din vardag en tid och talar och läser svenska obehindrat. Det är ett krav att du har B-körkort och tillgång till bil. Har du tidigare erfarenhet av städarbete är detta meriterande. Vi tillämpar provanställning.
Vi går igenom ansökningar löpande så skicka din ansökan till oss redan idag. Välkommen! Visa mindre

EKONOMISTÄD I GÖTEBORG AB SÖKER LOKALVÅRDARE I BORÅS

Ekonomistäd erbjuder total städservice och fastighetsskötsel inriktad mot företag och privatpersoner. Våra kunder är framförallt företag och vi sköter lokalvård i de flesta typer av verksamheter såsom kontor, lager, produktion, butiker, restauranger och hotell. Kvalitet, ansvar och goda relationer till kunder såväl som till personal är viktiga komponenter i detta väletablerade företag. Ekonomistäd grundades 1990 och har en bra utveckling. Just nu söker vi ... Visa mer
Ekonomistäd erbjuder total städservice och fastighetsskötsel inriktad mot företag och privatpersoner. Våra kunder är framförallt företag och vi sköter lokalvård i de flesta typer av verksamheter såsom kontor, lager, produktion, butiker, restauranger och hotell. Kvalitet, ansvar och goda relationer till kunder såväl som till personal är viktiga komponenter i detta väletablerade företag. Ekonomistäd grundades 1990 och har en bra utveckling.
Just nu söker vi dig som har erfarenhet inom lokalvård för uppdrag i Borås.
Om dig
Vi ser att du har erfarenhet av lokalvård så som kontorsstädning, fönsterputs, golvvård, byggstädning, flyttstädning osv. och att du är självgående och ser det som utvecklande att göra en bra arbetsinsats för våra kunder. Som person är Du positiv, kommunikativ, noggrann och samarbetsvillig. Vi vill att du har blick för helhet och sammanhang.
Arbetsuppgifter: Maskinskurning och renhållning av golvytor.
Körkort är meriterande. Tillträde sker enligt överenskommelse. Tjänsten påbörjas som en deltidsanställning med goda möjligheter till utökad arbetstid framöver.
OBS!!! Ansökan endast via e-post! till: [email protected]
Märk ansökan: LOKALVÅRDARE BORÅS
Övrigt om tjänsten:
Arbetsplatsen: Borås
Körkort: B-körkort meriterande
Anställningsvillkor: deltid; varierande arbetstider
Tillträde: omgående
Lön: enligt kollektiv avtal
Antal lediga platser: 2
Kompetens: lokalvård, fönsterputs, golvvård, stor samarbetsförmåga, bra svenska både i tal och skrift, fler språkig är en merit. Visa mindre

Timanställd Städerska för Hemstäd på Hemtjänst

Timanställd Städerska för hemstäd och hemtjänst #jobbjustnu CASA Berget expanderar och nu söker vi dig som är städerska med körkort till vår verksamhet i Borås. CASA Berget är ett hemtjänstpersonalkooperativ med sin största bas i Mölndal men har sedan februari 2020 även öppnat upp i Borås. Kontakta oss om du vill vara med i en växande verksamhet som grundas på alla människors unika och lika värde! Du ska kunna ta ansvar och vara flexibel. Stor vikt läggs p... Visa mer
Timanställd Städerska för hemstäd och hemtjänst #jobbjustnu
CASA Berget expanderar och nu söker vi dig som är städerska med körkort till vår verksamhet i Borås.
CASA Berget är ett hemtjänstpersonalkooperativ med sin största bas i Mölndal men har sedan februari 2020 även öppnat upp i Borås.
Kontakta oss om du vill vara med i en växande verksamhet som grundas på alla människors unika och lika värde! Du ska kunna ta ansvar och vara flexibel. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Vi vill att du ska ha ett genuint driv för att hjälpa människor i deras vardag och för att göra det rent i deras hem.
Arbetsuppgifter: städarbete i kundens hem. Du ansvarar för städningen i kundens hem och för att ge det där lilla extra för att få kunden att känna sig nöjd!
Vi söker dig som
- Innehar en humanistisk människosyn som grundar sig i alla människors unika och lika värde.
- Har minst 2 års erfarenhet eller mer av hemstäd eller hotellstäd.
- Tycker om att städa samt tycker om att göra ett bra jobb samt är noggrann och ordningssam.
- Ser detta som något långvarigt för att stanna hos oss länge och således är pålitlig och lojal (timanställning).
- Har en positiv inställning till livet och vill arbeta med människor i en positiv verksamhet och miljö.
- Innehar tålamod, är kärleksfull, omtänksam, snäll och omsorgsgivande.
- Erbjuder utdrag från belastningsregistret då vi begär detta.
- Kan svenska i tal och skrift i första hand och i andra hand engelska i tal och skrift.
Erfarenhet som är meriterande:
- Tidigare erfarenhet av hemstäd eller av städ exempelvis på hotell.
- Körkort
Arbetsplats: I den enskilda kundens hem.
Tillträde: Fortlöpande.
Varaktighet: Tim- samt provanställning som kan övergå till visstids- eller fastanställning.
Vill du arbeta med oss och förgylla vardagen hos våra kunder? Skicka din ansökan så snart som möjligt.
Kontaktpersoner: Sista ansökningsdag 12 dec 2021.
Intervjuer och rekrytering sker löpande. Välkommen med din ansökan till Biträdande Enhetschefen på CASA Berget Borås: [email protected] OBS MÄRK DIN ANSÖKAN MED "BORÅS STÄD" I RUBRIKEN.
Kontakt ska ske per mail i första hand.
För mer information rörande tjänsten och rekryteringsprocessen maila Marco på emailadress ovan. OBS MÄRK DIN ANSÖKAN MED "BORÅS STÄD" i RUBRIKEN.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Lokalvårdare till Dannebacken i Borås

Verksamhetsbeskrivning: Dannebacken Service AB erbjuder tjänster för inre och yttre skötsel av fastigheter. Vi finns i Västra Götaland och utför allt ifrån regelmässig städning till periodiskt underhåll. Om jobbet: Vi söker dig som har erfarenhet från branschen och som vill vara med och förstärka och utveckla vår verksamhet i Sjuhärad. Du gillar att samarbeta och skapa en bra teamkänsla. Du förstår vikten av ett gott kundbemötande. Du trivs med att ha et... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning:
Dannebacken Service AB erbjuder tjänster för inre och yttre skötsel av fastigheter. Vi finns i Västra Götaland och utför allt ifrån regelmässig städning till periodiskt underhåll.

Om jobbet:
Vi söker dig som har erfarenhet från branschen och som vill vara med och förstärka och utveckla vår verksamhet i Sjuhärad. Du gillar att samarbeta och skapa en bra teamkänsla. Du förstår vikten av ett gott kundbemötande. Du trivs med att ha ett varierande arbete runt om i Sjuhärad men med Borås som utgångspunkt.

Arbetsuppgifter:
Vanligt förekommande arbetsuppgifter inom lokalvård. Även flyttstäd/byggstäd och hemstäd kan förekomma.

Personliga egenskaper:
Serviceinriktad, ansvarstagande och engagerad. Du behärskar svenska språket obehindrat i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Visa mindre

lokalvårdare

Vi behöver en person som ska hjälpa oss med städ och samt hjälpa oss i lagret. Personen behöver ha städerfarenhet, vara strukturerad och hunger för att jobba i vårat team. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi behöver en person som ska hjälpa oss med städ och samt hjälpa oss i lagret.
Personen behöver ha städerfarenhet, vara strukturerad och hunger för att jobba i vårat team.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Lokalvårdare till Borås(vikariat)

HSB Förvaltning erbjuder ett helhetsåtagande, inom all fastighetsförvaltning. Vi tillhandahåller tjänster inom administrativ- och teknisk förvaltning, bygglednings- och energikonsulter, bygg och installation samt lokalvård. HSB Förvaltning är det andra största förvaltningsbolaget i landet inom HSB. Vi sköter i dag totalt mer än 20.000 lägenheter för närmare 500 kunder med 300 medarbetare inom hela HSB Göta. Våra partner och kunder är inte bara bostadsrätts... Visa mer
HSB Förvaltning erbjuder ett helhetsåtagande, inom all fastighetsförvaltning. Vi tillhandahåller tjänster inom administrativ- och teknisk förvaltning, bygglednings- och energikonsulter, bygg och installation samt lokalvård. HSB Förvaltning är det andra största förvaltningsbolaget i landet inom HSB. Vi sköter i dag totalt mer än 20.000 lägenheter för närmare 500 kunder med 300 medarbetare inom hela HSB Göta. Våra partner och kunder är inte bara bostadsrättsföreningar inom HSB, utan även många privata fastighetsägare, kommunala bolag och stiftelser, handelsområden samt privata bostadsrättsföreningar mm inom Hallands och Jönköpings län samt Södra Älvsborg. Vi är ett helägt dotterbolag till HSB Göta ekonomisk förening.

Arbetsuppgifter

Som lokalvårdare hos oss på HSB Göta arbetar du med lokalvård i både privata och offentliga miljöer. Arbetsuppgifterna innefattar främst trappstäd, men kontorsstäd, hemstäd samt flytt-och byggstäd kan också förekomma. Du arbetar nära kunden och har en viktig roll i att skapa trivsamma miljöer i deras lokaler. Arbetet utförs till största del självständigt men kan även utföras i team.

Vi på HSB Göta erbjuder våra kunder lokalvård av hög kvalitet och arbetar med moderna städmetoder för att leverera bästa servicen.

Kvalifikationer

- B- körkort
- God vana att arbeta med digitala verktyg
- För att kunna bemöta våra kunder på ett bra sätt är det viktigt att du behärskar det svenska språket både i tal och skrift.
- Utbildning inom Pryl/Sry är meriterande.


Personliga egenskaper

Som lokalvårdare är du ansiktet utåt mot våra kunder och vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i arbetet behöver du vara serviceinriktad, noggrann och trivas med att arbeta bland folk. Vidare är du ansvarstagande och levererar arbete av hög kvalitet. Din samarbetsförmåga och vilja att göra kunden nöjd är något vi värdesätter.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett utvecklade arbete i en medlemsägd organisation där våra kärnvärderingar: Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan (ETHOS) är en viktig grund för oss. Med den rätta ambitionen och stark drivkraft är en anställning inom HSB en bra investering i din karriär. Möjligheterna finns hos HSB!

Tjänsten är ett vikariat på 100% fram till augusti 2022 med placering i Borås. Tillträde enligt överenskommelse. Anställningsvillkor enligt kollektivavtal.

Urval kan komma att ske löpande under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tove Uddén, 010-442 36 63. Har du frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Madeleine Ryan, 010 -442 36 38.

Välkommen med din ansökan senast den 2021-11-07.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Timanställda lokalvårdare till expansivt Boråsföretag

På 44:an Städservice pågår en kraftig expansion. Med ett stabilt flöde av nya kunder så behöver vi nya ansvarsfulla och duktiga medarbetare. Vi vet att nyckeln till ett bra resultat är vår personal. Det är dem som gör att våra kunder är nöjda. Vår personal ska trivas, få vidareutbildning och ha tillgång till bra arbetsredskap. Vi söker personer som är noggranna, ansvarstagande och plikttrogna. Man ska tycka om att arbeta med människor och ha ett öga för de... Visa mer
På 44:an Städservice pågår en kraftig expansion. Med ett stabilt flöde av nya kunder så behöver vi nya ansvarsfulla och duktiga medarbetare.
Vi vet att nyckeln till ett bra resultat är vår personal. Det är dem som gör att våra kunder är nöjda. Vår personal ska trivas, få vidareutbildning och ha tillgång till bra arbetsredskap.
Vi söker personer som är noggranna, ansvarstagande och plikttrogna. Man ska tycka om att arbeta med människor och ha ett öga för detaljer. Vi ser gärna att du arbetat inom yrket eller annat serviceyrke tidigare.
Anställningen börjar på timmar men kan komma att omvandlas till en heltidsanställning om önskemål finns.
Lokalvårdsutbildning är meriterande
Körkort är ett krav
Vänligen bifoga CV och personligt brev.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Servicearbetare inriktning lokalvård - timvikariat

Skillnaden startar med oss. Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Du får som servicearbetare möjlighet att bidra med god service i en patientnära roll. Nu söker vi servicearbetare till SÄS hotell som kan tänka sig att arbeta som timvikarie.  Arbetsbeskrivning Som servicearbetare träffar du många nya människor i ett arbete där det händer mycket. Du arbetar främst med ser... Visa mer
Skillnaden startar med oss.

Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Du får som servicearbetare möjlighet att bidra med god service i en patientnära roll. Nu söker vi servicearbetare till SÄS hotell som kan tänka sig att arbeta som timvikarie. 

Arbetsbeskrivning
Som servicearbetare träffar du många nya människor i ett arbete där det händer mycket. Du arbetar främst med servicetjänster inom lokalvård. Våra medarbetare lägger grunden för en fungerande vård. Du erbjuds variation och utveckling då vi även hjälper våra kunder med andra serviceuppdrag. Vi kan service och vikten av att vårt arbete görs rätt. Hos oss får du introduktion och utbildning.

Vi erbjuder arbete främst på dagtid, även kvällar och helger ingår i schemat.

För att ge god service i rollen som lokalvårdare behöver du:

- vara social och hjälpsam
- arbeta bra tillsammans med andra
- trivas med att anpassa dig utifrån vad som händer
- vara ansvarsfull och ha ordningssinne

I ditt arbete har du många kontakter därför är det viktigt att du talar god svenska och kan läsa och förstå arbetsinstruktioner. Du har utbildning på minst grundskolenivå samt god datorvana och erfarenhet av Officeprogrammen.

Du har den fysik som krävs för att arbeta fysiskt under större delen av arbetsdagen. 

Har du erfarenhet av arbete inom lokalvård, hotellverksamhet eller annat servicearbete är det meriterande.

Vi ser fram emot din ansökan!


Regionservice vision är att bli Sveriges ledande servicepartner inom vården! Vi levererar med glädje kvalitativa servicetjänster till Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi vår serviceleverans och blir lite bättre varje dag.Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Vill du veta mer om VGR kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Städpersonal

RenStäd AB är ett Borås-baserad företag inom lokalvård. Vi har kollektivavtal och Foraförsäkring som täcker alla arbetsrättsliga försäkringar. Vi utför städtjänster för både företag och privat personer. Nu expanderar vi och har fått nya uppdrag, som kräver utökning av vår personalstyrka. RenStäd AB söker dig som har erfarenhet av Företagsstäd, Flyttstäd, fönsterputsning och har Materialkunskap. Omfattning på arbetet är 30tim/vecka. Lön enligt kollekt... Visa mer
RenStäd AB är ett Borås-baserad företag inom lokalvård. Vi har kollektivavtal och Foraförsäkring som täcker alla arbetsrättsliga försäkringar.
Vi utför städtjänster för både företag och privat personer. Nu expanderar vi och har fått nya uppdrag, som kräver utökning av vår personalstyrka.
RenStäd AB söker dig som har erfarenhet av Företagsstäd, Flyttstäd, fönsterputsning och har Materialkunskap.
Omfattning på arbetet är 30tim/vecka.
Lön enligt kollektivavtal.
Språk meriterande om du förutom svenska pratar även thailändska
B-körkort är ett krav.
Ansökan via vår Mejladress
[email protected]
Eller per post
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Städare/Lokalvårdare

Vårt städteam utför hemstädning, kontorsstädning, flyttstädning m.m. på vardagar. Vi utför våra tjänster i Borås med omnejd. Ibland jobbar vi tillsammans men oftast självständigt. Vi som jobbar här kommer från Thailand, Litauen och Kroatien och är alla kvinnor i åldern 25 till 40 år vi pratar engelska och ibland svenska. Vi söker nu en ny medarbetar till vårt team. Vi hoppas du själv kommer från något av våra hemländer. Du måste kunna prata engelska eller ... Visa mer
Vårt städteam utför hemstädning, kontorsstädning, flyttstädning m.m. på vardagar. Vi utför våra tjänster i Borås med omnejd. Ibland jobbar vi tillsammans men oftast självständigt. Vi som jobbar här kommer från Thailand, Litauen och Kroatien och är alla kvinnor i åldern 25 till 40 år vi pratar engelska och ibland svenska.
Vi söker nu en ny medarbetar till vårt team. Vi hoppas du själv kommer från något av våra hemländer. Du måste kunna prata engelska eller svenska och att du är i våran ålder helst.
Det är mycket viktigt att du är noggrann, serviceinriktad och kan ta ansvar. Du måste kunna köra personbil och liten skåpbil detta är ett krav.
Vi tar endast emot ansökningar via e-post! Ring ej!
Det är mycket viktigt att du bifogar en CV med ett foto på dig själv!
Skriv en kort presentation om dig själv glöm ej skriva din adress och telefonnummer.
OBS! Ej komplett ansökan hamnar i papperskorgen.
Du kan skriva din ansökan på thailändska, engelska eller svenska
Sänd din ansökan till: [email protected] Visa mindre

Servicearbetare måltidshantering och lokalvård - vikariat

Skillnaden startar med oss. Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Du får som servicearbetare möjlighet att bidra med god service i en social och bred roll.  Arbetsbeskrivning  Ditt arbete lägger grunden för en fungerande vård. Vi kan service och vet vikten av att vårt arbete görs rätt. Hos oss får du introduktion och utbildning. Som servicearbetare arbetar du med best... Visa mer
Skillnaden startar med oss.

Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Du får som servicearbetare möjlighet att bidra med god service i en social och bred roll. 

Arbetsbeskrivning 

Ditt arbete lägger grunden för en fungerande vård. Vi kan service och vet vikten av att vårt arbete görs rätt. Hos oss får du introduktion och utbildning.

Som servicearbetare arbetar du med beställning av måltider och livsmedel, servering av måltider, rengöring i avdelningskök samt påfyllning av närförråd. Det ingår även patientnära städning och slutstäd av patientrum. Arbetet innebär nära kontakt med arbetskamrater, vårdpersonal och patienter. 

Arbetet är förlagt måndag till söndag både dag och kväll samt helg utifrån behovet. 

För att ge god service i rollen som servicearbetare behöver du:

- vara social och hjälpsam
- arbeta bra tillsammans med andra
- trivas med att anpassa dig utifrån vad som händer
- vara ansvarsfull och ha ordningssinne

Du har utbildning på grundskolenivå och hanterar IT-system/läsplatta utan problem. I ditt arbete har du många kontakter därför är det viktigt att du talar god svenska och kan läsa och förstå arbetsinstruktioner. 

Du har den fysik som krävs för att arbeta fysiskt under större delen av arbetspasset. 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av hantering av måltider eller livsmedel.

Övrigt

Vi har intervjuer löpande så vänta inte med din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Regionservice vision är att bli Sveriges ledande servicepartner inom vården! Vi levererar med glädje kvalitativa servicetjänster till Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi vår serviceleverans och blir lite bättre varje dag.Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Vill du veta mer om VGR kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Lokalvårdare Borås

Du skall: Vara bosatt i staden/orten. Detta kräver att du kan ta dig till de olika arbetsplatserna på egen hand. Mejla in foto, meritlista i form av vilka utbildningar och tidigare arbetsplatser. De ansökningar som inte är kompletta kommer ej att granskas. Tjänsten innebär att utföra daglig lokalvård som att torka golv, städa toaletter, lunch rum, kontor, putsa fönster, stor städning, hemstäd, flyttstäd, kontorsstädning, butiksstädning, trappstädning... Visa mer
Du skall:


Vara bosatt i staden/orten.
Detta kräver att du kan ta dig till de olika arbetsplatserna på egen hand.


Mejla in foto, meritlista i form av vilka utbildningar och tidigare arbetsplatser.
De ansökningar som inte är kompletta kommer ej att granskas.
Tjänsten innebär att utföra daglig lokalvård som att torka golv, städa toaletter, lunch rum, kontor, putsa fönster, stor städning, hemstäd, flyttstäd, kontorsstädning, butiksstädning, trappstädning m.m. hos våra kunder.


Städ Arbetsdagar måndag till lördag 3-6 dagara i veckan. 2-4 timmar per dag
Tristar Clean AB Erbjuder kundunika lösningar för alla branscher. Familjeägt företag med huvudkontoret i Vänersborg ca 100 anställda med kunder i hela södra Sverige. Från Västerås till Malmö.
Tjänster vi erbjuder: hemstäd, flyttstäd, företagsstäd, golvård, fönsterputs, frukt och material leveranser, uthyrning av entrémattor och kaffe maskiner.
Vill du läsa mer om oss gå till:
http://www.tristarab.se Söker ansvarsfulla medarbetare som lokalvårdare. Du är en gladlynt person som tycker om att städa och hålla ordning. Är noggrann, engagerad, lyhörd, ärlig samt har en hög servicenivå och stor ansvarskänsla. Du har blick för kvalitet och lätt för att kommunicera.
Arbetet kan kräva högt tempo, varför du bör vara stresstålig, tycka om att arbeta självständigt, kunna planera, och ej vara rädd för förändringar i dagens arbete. Du ser möjligheter istället för problem.
För att kunna läsa och förstå arbetsinstruktioner, säkerhetsdatablad samt kommunicera med våra kunder, skall du ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. SRY- el PRYL utbildning ses som en merit. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Visa mindre

Lokalvårdare / Hemstäd i Alingsås & Borås

Ansök    Sep 1    Ren Känsla AB    Städare/Lokalvårdare
Älskar du att göra rent & fint? Vi växer på flera håll, och letar därför efter dig som älskar att städa. Ja faktiskt. Vi är redan ett gäng på detta företag som älskar det vi gör. Vi är ett städbolag i vad vi vill beskriva det som premiumklassen. Vi städar både hos företag och hos privatkunder, Vi putsar fönster, flyttstädar, visningsstädar, klipper gräs och mycket mer. Varför vill vi beskriva oss som ett företag i premiumklassen? Det är inte för att vi... Visa mer
Älskar du att göra rent & fint?
Vi växer på flera håll, och letar därför efter dig som älskar att städa. Ja faktiskt. Vi är redan ett gäng på detta företag som älskar det vi gör.
Vi är ett städbolag i vad vi vill beskriva det som premiumklassen. Vi städar både hos företag och hos privatkunder, Vi putsar fönster, flyttstädar, visningsstädar, klipper gräs och mycket mer.
Varför vill vi beskriva oss som ett företag i premiumklassen?
Det är inte för att vi är dyrast, eller bara städar lyxvillor. Utan för att vi märkt att våra kunder ofta kommer till oss och stannar för att vi levererar det lilla extra, för att det är ordning och reda och för att vi gör allt för att möta våra kunders önskemål.
Gemensamt för vad vi än gör är att vi varje gång vill ge våra kunder en Ren Känsla.
Den vi letar efter
Är du som kan jobba både självständigt och i lag, som har körkort och kan vara vårt ansikte utåt varje gång du möter kund. Vi förväntar oss inte att du redan kan städa som vi gör på Ren Känsla AB, men du skall ha viljan att lära dig göra det.
Vi vill att du har öga för det där lilla extra, öga för att bland annat städa riktigt rent och snyggt.
Men framförallt har du viljan att och ambitionen att göra ett bra jobb och bli en del av oss.
Vad kan vi ge rätt person?
Möjligheten att arbeta i ett bolag med fokus på god arbetsmiljö, kollektivavtalade löner, goda kollegor & kunder. Ett hyffsat fast schema och möjligheten att växa med oss. Men framför allt är vi ett företag där vi sätter personal och kunder i första ledet.
Vilka är vi?
Vi är Ren Känsla AB, Vi är ägarna Anna & Petter och platschefen Alexander och ungefär 15 till som gillar att gå till jobbet. Vi är företaget som levererat service till våra kunder sedan 2011 och tillsammans har vi väldigt lång erfarenhet av städ & servicebranschen.
Vi har vårt huvudkontor i Borås som merparten av oss utgår ifrån, men vi har också en mindre filial i Alingsås som täcker området från Lerum till Vårgårda med omnejd.
Känner du att du eller någon du känner passar in i det vi beskriver? Visa mindre

Lokalvårdare

Ansök    Sep 2    Stafflink AB    Städare/Lokalvårdare
Stafflink AB är en städfirma i Borås som erbjuder städtjänster efter kundens önskemål. Vi har stor erfarenhet och kunskap om tjänsterna och vi utför våra arbeten med största noggrannhet. Tjänsten är deltid och förlagd till dagtid, vissa dagar kan det förekomma kvällstjänstgöring. Arbetsuppgifterna innebär lokalvård och städ i hem, flytt städ, på kontor, restauranger etc. Du som söker bör ha kunskap i något av följande språk, god engelska är ett krav, i övr... Visa mer
Stafflink AB är en städfirma i Borås som erbjuder städtjänster efter kundens önskemål. Vi har stor erfarenhet och kunskap om tjänsterna och vi utför våra arbeten med största noggrannhet.
Tjänsten är deltid och förlagd till dagtid, vissa dagar kan det förekomma kvällstjänstgöring. Arbetsuppgifterna innebär lokalvård och städ i hem, flytt städ, på kontor, restauranger etc.
Du som söker bör ha kunskap i något av följande språk, god engelska är ett krav, i övrigt önskvärda språkkunskaper är engelska och bangelska eller indiska Visa mindre

Lokalvårdare i Borås

Clean Företagsstäd i Sjuhärad AB växer i Borås och vi söker en ny kollega som kan starta omgående! ETT KRAV: körkort för manuellt, svenska i tal och skriv, bra referens samt utdrag ur belastningsregister. Vem är du? Du är pålitlig, noggrann, social och trevlig, lätt att arbeta både i team och självständigt. Du har ett öga för detaljer och du gillar att ha det rent och snyggt runt omkring dig! Dina arbetsuppgifter är städning hos privatkunder och företag, B... Visa mer
Clean Företagsstäd i Sjuhärad AB växer i Borås och vi söker en ny kollega som kan starta omgående!
ETT KRAV: körkort för manuellt, svenska i tal och skriv, bra referens samt utdrag ur belastningsregister.
Vem är du? Du är pålitlig, noggrann, social och trevlig, lätt att arbeta både i team och självständigt. Du har ett öga för detaljer och du gillar att ha det rent och snyggt runt omkring dig!
Dina arbetsuppgifter är städning hos privatkunder och företag, Byggstäd, Flyttsäd samt trappstäd.
Arbetstider förlagda från kl. 06:00 på vardagar. Vissa dagar kan man behöva arbeta på kvällar
Vem är vi? Vi är ett väletablerat städföretag med kollektivavtal som befinner sig i Borås med omnejd! Vi jobbar med noggrannhet och strävar efter att ge bästa kvalitet till kunden.
Son anställd hos oss förväntar du dig att få möjlighet att utvecklas genom olika uppdrag, härliga kollegor som finns alltid till hjälp, och en möjlighet till en intern utbildning.
Du får reglerad semester, en lön som följer regler enligt vårat kollektivavtalet, samt alla rättighet som en anställd ska ha.
Det finns två lediga tjänster just nu: 75 -80 % och 50%.


Är det dig vi söker och känner du att vi är den rätta arbetsplats för dig?!
Skicka ditt cv och personligt brev till: [email protected]
OBS! Alla ansökningar som inte uppfyller alla krav kommer att raderas så sök gärna inte om du inte kan bevisa något av ovan krav . Visa mindre

Lokalvårdare

Ansök    Aug 26    Borås kommun    Städare/Lokalvårdare
Bli en del av Borås Stad! Välkommen att arbeta i Bildningsstaden Borås, hos oss är varje dag meningsfull. Förutom ett meningsfullt arbete och professionella kollegor erbjuder Borås Stad en rad förmåner och attraktiva arbetsvillkor för att du ska trivas och må bra. Professionell, engagerad och lärande är nyckelord för Borås Stads verksamheter, såväl i mötet med boråsarna som i relation med kollegor. Bäckängsgymnasiet är en unik gymnasieskola med ett sp... Visa mer
Bli en del av Borås Stad!
Välkommen att arbeta i Bildningsstaden Borås, hos oss är varje dag meningsfull.
Förutom ett meningsfullt arbete och professionella kollegor erbjuder Borås Stad en rad förmåner och attraktiva arbetsvillkor för att du ska trivas och må bra. Professionell, engagerad och lärande är nyckelord för Borås Stads verksamheter, såväl i mötet med boråsarna som i relation med kollegor.


Bäckängsgymnasiet är en unik gymnasieskola med ett spännande programutbud, kvalificerad och inspirerande personal och en varm och social kultur. Hos oss får motiverade elever goda möjligheter att utveckla både sig själva och andra. Sammanlagt är vi över 1400 elever och 160 medarbetare - alla med en stark känsla för vår skola som ligger centralt i Borås.

Under arbetsledning av vår lokalvårdssamordnare ansvarar Du tillsammans med lokalvårdsteamet för att våra lokaler hålls snygga och rena. Tillsammans är ni 9 lokalvårdare och ni ingår i skolans serviceorganisation som också innefattar kök, café, vaktmästeri och administration.

För att vara aktuell för denna tjänst vill vi att du har SRY-utbildning eller PRYL-utbildning inom lokalvård. Är du certifierad lokalvårdare är det meriterande. Som person har du initiativ- och samarbetsförmåga. Du är flexibel och har en serviceinriktad läggning och du måste tycka om att arbeta bland ungdomar.
Fackliga företrädare når du via Borås Stads växel, tfn 033-35 70 00.

Läs mer om Borås Stads personalförmåner: Borås Stads personalförmåner

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Servicearbetare måltidshantering och lokalvård - vikariat

Skillnaden startar med oss. Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Du får som servicearbetare möjlighet att bidra med god service i en social och bred roll.  Arbetsbeskrivning  Ditt arbete lägger grunden för en fungerande vård. Vi kan service och vet vikten av att vårt arbete görs rätt. Hos oss får du introduktion och utbildning. Som servicearbetare arbetar du med best... Visa mer
Skillnaden startar med oss.

Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Du får som servicearbetare möjlighet att bidra med god service i en social och bred roll. 

Arbetsbeskrivning 

Ditt arbete lägger grunden för en fungerande vård. Vi kan service och vet vikten av att vårt arbete görs rätt. Hos oss får du introduktion och utbildning.

Som servicearbetare arbetar du med beställning av måltider och livsmedel, servering av måltider, rengöring i avdelningskök samt påfyllning av närförråd. Det ingår även patientnära städning och slutstäd av patientrum. Arbetet innebär nära kontakt med arbetskamrater, vårdpersonal och patienter. 

Arbetet är förlagt måndag till söndag både dag och kväll samt helg utifrån behovet. 

För att ge god service i rollen som servicearbetare behöver du:

- vara social och hjälpsam
- arbeta bra tillsammans med andra
- trivas med att anpassa dig utifrån vad som händer
- vara ansvarsfull och ha ordningssinne

Du har utbildning på grundskolenivå och hanterar IT-system/läsplatta utan problem. I ditt arbete har du många kontakter därför är det viktigt att du talar god svenska och kan läsa och förstå arbetsinstruktioner. 

Du har den fysik som krävs för att arbeta fysiskt under större delen av arbetspasset. 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av hantering av måltider eller livsmedel.

Övrigt

Vi har intervjuer löpande så vänta inte med din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Regionservice vision är att bli Sveriges ledande servicepartner inom vården! Vi levererar med glädje kvalitativa servicetjänster till Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi vår serviceleverans och blir lite bättre varje dag.Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Vill du veta mer om VGR kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Lokalvårdare sökes till expansivt företag!

På 44:an Städservice pågår en kraftig expansion. Med ett stabilt flöde av nya kunder så behöver vi nya ansvarsfulla och duktiga medarbetare. Vi vet att nyckeln till ett bra resultat är vår personal. Det är dem som gör att våra kunder är nöjda. Vår personal ska trivas, få vidareutbildning och ha tillgång till bra arbetsredskap. Vi söker personer som är noggranna, ansvarstagande och plikttrogna. Man ska tycka om att arbeta med människor och ha ett öga för de... Visa mer
På 44:an Städservice pågår en kraftig expansion. Med ett stabilt flöde av nya kunder så behöver vi nya ansvarsfulla och duktiga medarbetare.
Vi vet att nyckeln till ett bra resultat är vår personal. Det är dem som gör att våra kunder är nöjda. Vår personal ska trivas, få vidareutbildning och ha tillgång till bra arbetsredskap.
Vi söker personer som är noggranna, ansvarstagande och plikttrogna. Man ska tycka om att arbeta med människor och ha ett öga för detaljer. Vi ser gärna att du arbetat inom yrket eller liknande verksamhet tidigare.
Anställningen börjar på timmar men kan komma att omvandlas till en heltidsanställning om önskemål finns.
Lokalvårdsutbildning är meriterande
Körkort är ett krav
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lokalvårdare / Hemstäd i Alingsås

Ansök    Jul 2    Ren Känsla AB    Städare/Lokalvårdare
Älskar du att göra rent & fint? Vi växer på flera håll, och letar därför efter dig som älskar att städa. Ja faktiskt. Vi är redan ett gäng på detta företag som älskar det vi gör. Vi är ett städbolag i vad vi vill beskriva det som premiumklassen. Vi städar både hos företag och hos privatkunder, Vi putsar fönster, flyttstädar, visningsstädar, klipper gräs och mycket mer. Varför vill vi beskriva oss som ett företag i premiumklassen? Det är inte för att vi... Visa mer
Älskar du att göra rent & fint?
Vi växer på flera håll, och letar därför efter dig som älskar att städa. Ja faktiskt. Vi är redan ett gäng på detta företag som älskar det vi gör.
Vi är ett städbolag i vad vi vill beskriva det som premiumklassen. Vi städar både hos företag och hos privatkunder, Vi putsar fönster, flyttstädar, visningsstädar, klipper gräs och mycket mer.
Varför vill vi beskriva oss som ett företag i premiumklassen?
Det är inte för att vi är dyrast, eller bara städar lyxvillor. Utan för att vi märkt att våra kunder ofta kommer till oss och stannar för att vi levererar det lilla extra, för att det är ordning och reda och för att vi gör allt för att möta våra kunders önskemål.
Gemensamt för vad vi än gör är att vi varje gång vill ge våra kunder en Ren Känsla.
Den vi letar efter
Är du som kan jobba både självständigt och i lag, som har körkort och kan vara vårt ansikte utåt varje gång du möter kund. Vi förväntar oss inte att du redan kan städa som vi gör på Ren Känsla AB, men du skall ha viljan att lära dig göra det.
Vi vill att du har öga för det där lilla extra, öga för att bland annat städa riktigt rent och snyggt.
Men framförallt har du viljan att och ambitionen att göra ett bra jobb och bli en del av oss.
Vad kan vi ge rätt person?
Möjligheten att arbeta i ett bolag med fokus på god arbetsmiljö, kollektivavtalade löner, goda kollegor & kunder. Ett hyffsat fast schema och möjligheten att växa med oss. Men framför allt är vi ett företag där vi sätter personal och kunder i första ledet.
Vilka är vi?
Vi är Ren Känsla AB, Vi är ägarna Anna & Petter och platschefen Alexander och ungefär 15 till som gillar att gå till jobbet. Vi är företaget som levererat service till våra kunder sedan 2011 och tillsammans har vi väldigt lång erfarenhet av städ & servicebranschen.
Vi har vårt huvudkontor i Borås som merparten av oss utgår ifrån, men vi har också en mindre filial i Alingsås som täcker området från Lerum till Vårgårda med omnejd.
Känner du att du eller någon du känner passar in i det vi beskriver? Visa mindre

Städare/Lokalvårdare sökes

Ansök    Jul 5    LTMA Group AB    Städare/Lokalvårdare
Om oss: Vi städar kontor, privata hem, företag och trapphus, samt utför byggstädning, flyttstädning och tar gärna på oss andra uppdrag. Vi jobbar inom Borås Kommun. Tycker du om städning och har ett sinne för detaljer? Just nu söker vi ansvarsfulla och serviceinriktade medarbetare som kan städa hos privatkunder, företag och som kanske även kan ta på sig andra städuppdrag. Du arbetar både självständigt och i team. Vi söker dig som är noggrann och som tycker... Visa mer
Om oss:
Vi städar kontor, privata hem, företag och trapphus, samt utför byggstädning, flyttstädning och tar gärna på oss andra uppdrag.
Vi jobbar inom Borås Kommun.
Tycker du om städning och har ett sinne för detaljer?
Just nu söker vi ansvarsfulla och serviceinriktade medarbetare som kan städa hos privatkunder, företag och som kanske även kan ta på sig andra städuppdrag.
Du arbetar både självständigt och i team.
Vi söker dig som är noggrann och som tycker om att städa och göra rent.
Körkort och bil är en fördel, men inget krav.
Du är flexibel och beredd på att ta eget ansvar och gillar även att jobba i team.
Vi ställer höga krav på våra anställda eftersom vi vill att våra kunder ska kunna känna total trygghet i ett samarbete med oss.
Du ska kunna prata svenska och / eller engelska, pratar du ytterligare ett språk ser vi det som en fördel.
Du ska kunna hitta till kunder, dvs bra kännedom om SL och t ex Google map.
Anställningen är i dagsläget är timanställning, men det finns goda möjlighet att tjänsten kan utökas framöver.
www.ltmagroup.se
[email protected]
#jobbjustnu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Lokalvårdare i Borås

Clean Företagsstäd växer i Borås och vi söker en ny kollega som kan starta omgående! Ett krav är B körkort ( Manuellt) och grundläggande nivå på svenska språket! Vem är du? Du är pålitlig, noggrann, social och trevlig, lätt att arbeta både i team och självständigt. Du har ett öga för detaljer och du gillar att ha det rent och snyggt runt omkring dig! Dina arbetsuppgifter är städning hos privatkunder och företag, Byggstäd, Flyttsäd samt trappstäd. Vem ... Visa mer
Clean Företagsstäd växer i Borås och vi söker en ny kollega som kan starta omgående!
Ett krav är B körkort ( Manuellt) och grundläggande nivå på svenska språket!
Vem är du? Du är pålitlig, noggrann, social och trevlig, lätt att arbeta både i team och självständigt. Du har ett öga för detaljer och du gillar att ha det rent och snyggt runt omkring dig!
Dina arbetsuppgifter är städning hos privatkunder och företag, Byggstäd, Flyttsäd samt trappstäd.
Vem är vi? Vi är ett väletablerat städföretag som befinner sig i Borås! Vi jobbar med noggrannhet och strävar efter att ge bästa kvalitet till kunden.
Vi använder miljövänliga produkter och vi tänker på ergonomi och trivsel!
Vi har kollektivavtal och försäkring till våra anställda samt ansvarsförsäkring!
Vi vill att vår personal ska känna sig trygga och glada när dom jobbar hos oss!
Är det dig vi söker och känner du att vi är den rätta arbetsplats för dig?!
Skicka ditt cv och personligt brev till: [email protected] Visa mindre

Städare/Lokalvårdare i Borås

Ansök    Jun 14    Fissa & Feja AB    Städare/Lokalvårdare
Vi har våra lokaler på Druveforsvägen 32 i Borås. Där utgår vi ifrån och åker vi runt i hela Sjuhärad och servar de kunder vi har som är både företag och privatkunder. Firmabilar har vi till alla anställda. Vi söker dig som älskar att städa och hålla ordning och reda. Du kanske alltid har varit pedanten i familjen eller vänskapskretsen? Eller jobbar du på ett städföretag idag men vill ha en förändring eller känner att du inte trivs eller utvecklas? Vi söke... Visa mer
Vi har våra lokaler på Druveforsvägen 32 i Borås. Där utgår vi ifrån och åker vi runt i hela Sjuhärad och servar de kunder vi har som är både företag och privatkunder.
Firmabilar har vi till alla anställda. Vi söker dig som älskar att städa och hålla ordning och reda. Du kanske alltid har varit pedanten i familjen eller vänskapskretsen? Eller jobbar du på ett städföretag idag men vill ha en förändring eller känner att du inte trivs eller utvecklas?
Vi söker också dig som är social och tycker om att jobba med andra människor. Du kommer att ha kollegor och kommer träffa många kunder.
Har du erfarenhet av att jobba professionellt med städ är det mycket meriterande men det viktigaste för oss är att du tycker om jobbet och känner att det här är vad du vill syssla med!
Fissa & Feja AB är ett företag som har funnits sen 1988. Vi jobbar idag över hela sjuhäradsområdet med fokus på Borås, Alingsås, Lerum och Bollebygd med omnejd. Vi utför all sort städning i både privata hem och på företag.
Fissa & Feja söker nu dig som vill jobba med städ i både privata hem och på företag. Det är meriterande om ni har tidigare städerfarenhet, gärna från hemstäd. Men det viktigaste är att du älskar att städa och har öga för detaljer. Gillar att hålla ordning och reda och tycker det är roligt med kundkontakter. Den sociala kompetensen är mycket viktig i detta arbetet då man träffar många utav kunderna.
Vi söker också dig som vill jobba heltid. Tänk dock på att heltid kan endast erbjudas om du har erfarenhet och har körkort. Deltid kan erbjudas i annat fall.
Det viktigaste för oss är att du är rätt person. Vi arbetar måndag till fredag med start mellan kl. 06.00-08.00 beroende på uppdrag. Arbetet omfattar städ både i par med annan kollega och ensamarbete så det är viktigt att du kan arbeta tillsammans med andra men även att du är självständig.
Vi lägger stor vikt vid att du är noggrann, positiv, flexibel, stresstålig, och har god känsla för service och kundbemötande.
Det är ett krav att Ni har B-körkort och behärskar det svenska språket i tal och skrift,
Utgångsort är Borås.
Tillträde efter överenskommelse.
Vi har kollektivavtal med Fastighetsanställdas Förbund och Byggnads och lön utgår enligt avtal.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobba som lokalvårdare!

Jobbeskrivning Vi söker glada och positiva personer som vill jobba med lokalvård av lagerytor, kontor, konferensrum, fikarum och trapphus. Du kommer bli anställd på Uniflex och uthyrd till kund under sommaren v. 26-32. Möjlighet till extrajobb innan och efter period finns för rätt person. Vi ser att du som söker denna tjänst har arbetserfarenhet av lokalvård och mycket god städvana. Det är meriterande om du har truckkort och vana av att köra större kombi... Visa mer
Jobbeskrivning

Vi söker glada och positiva personer som vill jobba med lokalvård av lagerytor, kontor, konferensrum, fikarum och trapphus. Du kommer bli anställd på Uniflex och uthyrd till kund under sommaren v. 26-32. Möjlighet till extrajobb innan och efter period finns för rätt person.
Vi ser att du som söker denna tjänst har arbetserfarenhet av lokalvård och mycket god städvana.
Det är meriterande om du har truckkort och vana av att köra större kombimaskiner.
Tjänsten är ej på heltid.

Som lokalvårdare träffar du mycket människor och därför är det viktigt att du är hjälpsam och är en serviceinriktad person. Du är ansvarsfull, noggrann och har ett öga för ordning och reda. I ditt arbete har du många kontakter och därför är det viktigt att du talar god svenska.
Du arbetar på ett företag strax utanför Borås.

Arbetsuppgifter:
- Lokalvård av lagerytor, konferensrum, fikarum, trapphus och kontor.
- Lokalvård av kombimaskin

Krav för tjänsten:
- Utbildning eller tidigare erfarenhet av lokalvård
- Svenska i tal och skrift
- Körkort

Meriterande:
- Truckkort
- Vana av kombimaskiner

Personliga egenskaper
- Arbetsam, noggrann och driven
- Har lätt för planering
- Serviceinriktad
- Initiativtagande, plikttrogen och självgående
- Snabblärd och effektivDu skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Lokalvårdare sökes till en lunchrestaurang i Borås

OM OSS Vi är en lunchrestaurang som serverar husmanskost som har öppet dagtid måndag - fredag. ARBETSUPPGIFTER Dina arbetsuppgifter kommer vara att städa i vår restaurang. Du kommer att se till att det är god ordning och reda i restaurangen. Erfarenhet krävs ej. Visa mer
OM OSS
Vi är en lunchrestaurang som serverar husmanskost som har öppet dagtid måndag - fredag.

ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter kommer vara att städa i vår restaurang. Du kommer att se till att det är god ordning och reda i restaurangen. Erfarenhet krävs ej. Visa mindre

Lokalvårdare

Cleaning Assistance Sweden AB är en städfirma i Borås som erbjuder städtjänster efter kundens önskemål. Vi har stor erfarenhet och kunskap om tjänsterna och vi utför våra arbeten med största noggrannhet. Tjänsten är deltid och förlagd till dagtid, vissa dagar kan det förekomma kvällstjänstgöring. Arbetsuppgifterna innebär lokalvård och städ i hem, flytt städ, på kontor, restauranger etc. Du som söker bör ha kunskap i något av följande språk, god engelska ä... Visa mer
Cleaning Assistance Sweden AB är en städfirma i Borås som erbjuder städtjänster efter kundens önskemål. Vi har stor erfarenhet och kunskap om tjänsterna och vi utför våra arbeten med största noggrannhet.
Tjänsten är deltid och förlagd till dagtid, vissa dagar kan det förekomma kvällstjänstgöring. Arbetsuppgifterna innebär lokalvård och städ i hem, flytt städ, på kontor, restauranger etc.
Du som söker bör ha kunskap i något av följande språk, god engelska är ett krav, i övrigt önskvärda språkkunskaper är engelska och bangelska eller indiska Visa mindre

Sommarjobba som lokalvårdare på Bohus i Borås

Nu söker vi duktiga personer som vill arbeta med lokalvård under sommarperioden till vårt städdistrikt i Borås och Ulricehamn Vi söker dig som vill ha en deltids- eller heltidstjänst där du arbetar hos olika kunder varje vecka. Arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag med start 06:00. Vi kan erbjuda dig både heltid och deltid och du väljer själv om du kan jobba i Borås eller Ulricehamn. Våra tuffaste veckor i sommar är under juli och augusti då... Visa mer
Nu söker vi duktiga personer som vill arbeta med lokalvård under sommarperioden till vårt städdistrikt i Borås och Ulricehamn

Vi söker dig som vill ha en deltids- eller heltidstjänst där du arbetar hos olika kunder varje vecka.

Arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag med start 06:00. Vi kan erbjuda dig både heltid och deltid och du väljer själv om du kan jobba i Borås eller Ulricehamn. Våra tuffaste veckor i sommar är under juli och augusti då många går på semester men det är en fördel om du kan börja jobba redan i juni.

Arbetsuppgifter
Som lokalvårdare på Bohus arbetar du framförallt med kontorsstädning hos olika kunder dagligen. I tjänsten ingår även att göra beställning av förbrukningsmaterial och det kan ingå skötsel av kaffemaskiner. Du arbetar självständigt och tar ansvar för att arbetet blir utfört med god kvalitet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som vill jobba med lokalvård, är flexibel och kan kommunicera på svenska. Att du kan arbeta självständigt och är mån om att göra ett bra jobb är viktigt för att du ska trivas bra hos oss. Det är meriterande om du har erfarenhet från tidigare jobb inom lokalvård eller av annat serviceyrke, men det viktigaste är att du tycker om att arbeta med service och drivs av att  göra kunder nöjda.

Villkor
Tjänsten är ett sommarvikariat, vi ser gärna att du kan jobba mellan veckorna 25 till 35. Startdatum någon gång under juni. Lön utbetalas enligt kollektivavtal.

Urval kommer att ske löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan! Vid frågor är du välkommen att kontakta mig på [email protected]

Om Bohus: Bohus är ett framgångsrikt ägarlett serviceföretag grundat 1986. Vi är idag Göteborgsledande inom företagsservice och erbjuder tjänster och lösningar inom städning, vaktmästeri, kaffe, kontorsmaskiner, kontorsmaterial, växter och frukt. Verksamheten har genom åren utvecklats från ett enmansföretag till att idag sysselsätta cirka 500 anställda och serva fler än 2200 företagskunder. Bohus finns i Göteborg med omnejd, i Alingsås samt i Borås- och Sjuhäradsregionen. Vi är certifierade inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö enligt ISO 9001, ISO 14001 och OHSAS 18001 samt innehar en AAA-rating. Som anställd på Bohus erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. Inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På Bohus vet vi att vår personal är nyckeln till att vi har så många nöjda kunder och vi är väldigt stolta över att mer än 140 personer har arbetat hos oss i mer än 10 år!   


Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.bohus.se. Visa mindre

Servicearbetare - timvikariat

Skillnaden startar med oss. Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Du får som servicearbetare möjlighet att bidra med god service i en patientnära roll. Nu söker vi servicearbetare till SÄS hotell som kan tänka sig att arbeta som timvikarie.  Arbetsbeskrivning Som servicearbetare träffar du många nya människor i ett arbete där det händer mycket. Du arbetar främst med ser... Visa mer
Skillnaden startar med oss.

Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Du får som servicearbetare möjlighet att bidra med god service i en patientnära roll. Nu söker vi servicearbetare till SÄS hotell som kan tänka sig att arbeta som timvikarie. 

Arbetsbeskrivning
Som servicearbetare träffar du många nya människor i ett arbete där det händer mycket. Du arbetar främst med servicetjänster inom lokalvård. Våra medarbetare lägger grunden för en fungerande vård. Du erbjuds variation och utveckling då vi även hjälper våra kunder med andra serviceuppdrag. Vi kan service och vikten av att vårt arbete görs rätt. Hos oss får du introduktion och utbildning.

Vi erbjuder arbete främst på dagtid, även kvällar och helger ingår i schemat.

För att ge god service i rollen som lokalvårdare behöver du:

- vara social och hjälpsam
- arbeta bra tillsammans med andra
- trivas med att anpassa dig utifrån vad som händer
- vara ansvarsfull och ha ordningssinne

I ditt arbete har du många kontakter därför är det viktigt att du talar god svenska och kan läsa och förstå arbetsinstruktioner. Du har utbildning på minst grundskolenivå samt god datorvana och erfarenhet av Officeprogrammen.

Du har den fysik som krävs för att arbeta fysiskt under större delen av arbetsdagen. 

Har du erfarenhet av arbete inom lokalvård, hotellverksamhet eller annat servicearbete är det meriterande.

Vi ser fram emot din ansökan!


Regionservice vision är att bli Sveriges ledande servicepartner inom vården! Vi levererar med glädje kvalitativa servicetjänster till Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi vår serviceleverans och blir lite bättre varje dag.Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Vill du veta mer om VGR kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Städare/Lokalvårdare

Vårt städteam utför hemstädning, kontorsstädning, flyttstädning m.m. på vardagar. Vi utför våra tjänster i Borås med omnejd. Ibland jobbar vi tillsammans men oftast självständigt. Vi som jobbar här kommer från Thailand, Lettland, Polen och Kroatien och är alla kvinnor i åldern 25 till 40 år vi pratar engelska och ibland svenska. Vi söker nu en ny medarbetar till vårt team. Vi hoppas du själv kommer från något av våra hemländer dock inget krav. Du måste kun... Visa mer
Vårt städteam utför hemstädning, kontorsstädning, flyttstädning m.m. på vardagar. Vi utför våra tjänster i Borås med omnejd. Ibland jobbar vi tillsammans men oftast självständigt. Vi som jobbar här kommer från Thailand, Lettland, Polen och Kroatien och är alla kvinnor i åldern 25 till 40 år vi pratar engelska och ibland svenska.
Vi söker nu en ny medarbetar till vårt team. Vi hoppas du själv kommer från något av våra hemländer dock inget krav. Du måste kunna prata engelska eller svenska och att du är i våran ålder helst.
Det är mycket viktigt att du är noggrann, serviceinriktad och kan ta ansvar. Du måste kunna köra personbil och liten skåpbil detta är ett krav.
Vi tar endast emot ansökningar via e-post! Ring ej! Det är mycket viktigt att du bifogar en CV med ett foto på dig själv. Skriv en kort presentation om dig själv glöm ej skriva din adress och telefonnummer. Ej komplett ansökan hamnar i papperskorgen.
Du kan skriva din ansökan på thailändska, engelska eller svenska
Sänd din ansökan till: [email protected] Visa mindre

Lokalvårdare sökes till expansivt företag!

På 44:an Städservice pågår en kraftig expansion. Med ett stabilt flöde av nya kunder så behöver vi nya ansvarsfulla och duktiga medarbetare. Vi vet att nyckeln till ett bra resultat är vår personal. Det är dem som gör att våra kunder är nöjda. Vår personal ska trivas, få vidareutbildning och ha tillgång till bra arbetsredskap. Vi söker personer som är noggranna, ansvarstagande och plikttrogna. Man ska tycka om att arbeta med människor och ha ett öga för de... Visa mer
På 44:an Städservice pågår en kraftig expansion. Med ett stabilt flöde av nya kunder så behöver vi nya ansvarsfulla och duktiga medarbetare.
Vi vet att nyckeln till ett bra resultat är vår personal. Det är dem som gör att våra kunder är nöjda. Vår personal ska trivas, få vidareutbildning och ha tillgång till bra arbetsredskap.
Vi söker personer som är noggranna, ansvarstagande och plikttrogna. Man ska tycka om att arbeta med människor och ha ett öga för detaljer. Vi ser gärna att du arbetat inom yrket eller liknande verksamhet tidigare.
Anställningen börjar på timmar men kan komma att omvandlas till en heltidsanställning om önskemål finns.
Lokalvårdsutbildning är meriterande
Körkort är ett krav
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lokalvårdare i Borås

Clean företagsstäd är ett växande städföretag i Borås och Sjuhärad. Vi erbjuder alla typer av städning till både företag och privatpersoner. Idag söker vi en ansvarsfull och serviceinriktad medarbetare som kan vara med oss och driva företaget framåt. Du ska vara social, har lätt att kommunicera på svenska, har ett öga för detaljer, och framförallt tycker att städning är kul! Du kommer att arbeta både självständigt och i team. Du kommer att arbeta i och ... Visa mer
Clean företagsstäd är ett växande städföretag i Borås och Sjuhärad. Vi erbjuder alla typer av städning till både företag och privatpersoner.
Idag söker vi en ansvarsfull och serviceinriktad medarbetare som kan vara med oss och driva företaget framåt.
Du ska vara social, har lätt att kommunicera på svenska, har ett öga för detaljer, och framförallt tycker att städning är kul!
Du kommer att arbeta både självständigt och i team.
Du kommer att arbeta i och utanför Borås måndag till fredag från kl. 06:00 eller 07:00. Arbetstider är mellan 20 -25 timmar/vecka.
Arbetsuppgifter är: städning, fönsterputsning, maskinkörning, och golv vård.
Obs! Ansök helst inte till tjänsten om du inte har ett körkort. Visa mindre

Sommarjobbare sökes inom lokalvård i Borås

Bofint är framtidens serviceföretag. Våra kunder är företag och kommuner i Göteborg och Kungsbacka med omnejd. Bofint etablerades 2014 och är ett av Sveriges snabbast växande serviceföretag. Bofint arbetar med moderna städsystem där dina arbetsredskap finns på plats hos kunden. Vi är ett företag som arbetar med hög kvalitet där vi använder miljövänliga kemikalier, moderna städsystem och varje avdelning har en eller flera arbetsledare till vilken du som an... Visa mer
Bofint är framtidens serviceföretag. Våra kunder är företag och kommuner i Göteborg och Kungsbacka med omnejd. Bofint etablerades 2014 och är ett av Sveriges snabbast växande serviceföretag.

Bofint arbetar med moderna städsystem där dina arbetsredskap finns på plats hos kunden. Vi är ett företag som arbetar med hög kvalitet där vi använder miljövänliga kemikalier, moderna städsystem och varje avdelning har en eller flera arbetsledare till vilken du som anställd alltid kan vända dig.

Dina arbetsuppgifter och om tjänsterna:

Vi söker nu flera sommarjobbare till våra kunder i Göteborgsområdet. Tjänsterna kommer ligga på allt från cirka 50 % till 100 % och vi söker därför både personer som kan arbeta deltid men även de som har möjlighet att arbeta heltid. Arbetsuppgifterna innefattar städning och lokalvård hos våra företagskunder i Borås

Arbetet förläggs under sommarmånaderna: Juni, juli och augusti.

Vissa pass startar 06:00 och har ett schema med fokus på dagtid medan andra pass har ett senare schema med sluttid cirka 20:00. Var noga med att skriva i din ansökan ifall det är vissa tider som du ej kan arbeta så kan vi istället matcha dig mot rätt tjänster.

Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan därför komma att tillsättas inom kort, så skicka gärna in din ansökan redan idag!Vi söker dig som:
Vi söker dig som är engagerad, serviceminded och har en positiv inställning. Du tycker om att arbeta självständigt samtidigt som du är en viktig del av ett team och kan samarbeta med andra. Du har ett gott omdöme, är noggrann och jobbar effektivt. För att trivas hos oss ser vi att du är en person som är flexibel och har lätt för att anpassa dig till nya situationer.

Krav och meriter:

Krav för tjänsten är att du kan tala och förstå svenska för att kunna kommunicera med oss och våra kunder. Det är även meriterande om du har arbetat med städning tidigare men huvudsaken är att du har en positiv inställning till arbetet och är motiverad till att arbeta.
Körkort är meriterande.

Övrigt:

Ansökan tas ej emot via e-post eller telefon. Du ansöker genom vår hemsida. Vi behandlar inte ofullständiga ansökningar vilket innebär att det är viktigt att du bifogar ett CV och ett personligt brev i din ansökan.

Vi undanber vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Tjänsten kan komma att tillsättas inom kort så se till att skicka in din ansökan redan idag.Mer om oss:

Vi erbjuder dig möjligheten att bli del av ett nytänkande och energifyllt tillväxtbolag inom servicebranschen. Det kommer finnas stora möjligheter att påverka din egen, bolagets och branschens utveckling! Att vara en trygg och bra arbetsgivare är viktigt för oss och vi har schyssta villkor, kollektivavtal samt är miljödiplomerade. Läs gärna mer om oss på www.bofint.se (http://www.bofint.se/) Visa mindre

Lokalvårdare sökes

Har du erfarenhet av städ och att arbeta i ett högt tempo då är du kanske den vi söker. Vi ser gärna att du har erfarenhet av fönsterputs, golvvård och städmaskiner. Krav är att du behärskar det svenska språket. Vi tror också att du har en god social läggning, ordning och reda, lätt för att samarbeta med kollegor. Viktigt också med hög känsla för att utföra ett gott arbete för våra kunder. Vi ser fram emot din ansökan som vi önskar så snart som möjligt. Ur... Visa mer
Har du erfarenhet av städ och att arbeta i ett högt tempo då är du kanske den vi söker. Vi ser gärna att du har erfarenhet av fönsterputs, golvvård och städmaskiner. Krav är att du behärskar det svenska språket.
Vi tror också att du har en god social läggning, ordning och reda, lätt för att samarbeta med kollegor. Viktigt också med hög känsla för att utföra ett gott arbete för våra kunder.
Vi ser fram emot din ansökan som vi önskar så snart som möjligt. Urval och intervjuer av sökande sker löpande. Har du frågor om tjänsten, kontakta
[email protected]
0700183868
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Lokalvårdare i Borås

Clean Företagsstäd växer i Borås och vi söker idag en ny stjärna som kan vara med i vårt team! Vi är ett väletablerat städföretag som erbjuder städning åt privatkunder och företag. Vi jobbar med noggrannhet och förtroende och vi strävar efter att både våra personal och kunder ska känna sig trygga och säkra! Vem är du?? Vi söker dig som är serviceinriktad, positiv och noggrann! Du är flexibel, har ett öga för detaljer och gillar när det är rent och fint o... Visa mer
Clean Företagsstäd växer i Borås och vi söker idag en ny stjärna som kan vara med i vårt team! Vi är ett väletablerat städföretag som erbjuder städning åt privatkunder och företag. Vi jobbar med noggrannhet och förtroende och vi strävar efter att både våra personal och kunder ska känna sig trygga och säkra!
Vem är du?? Vi söker dig som är serviceinriktad, positiv och noggrann!
Du är flexibel, har ett öga för detaljer och gillar när det är rent och fint omkring dig.
Du måste kunna förstå och tala svenska i tal och skrift för att kunna kommunicera med dina kollegor och ta emot arbetsstruktur (digitalt)!
OBS! Körkort är ett krav!
Arbetsuppgifter: städning hos privatperson och företag, byggstäd, flyttstäd samt trappstäd!
Start omgående. Visa mindre

Städare/Lokalvårdare i Borås

Vi har våra lokaler på Druveforsvägen 32 i Borås. Där utgår vi ifrån och åker vi runt i hela Sjuhärad och servar de kunder vi har som är både företag och privatkunder. Firmabilar har vi till alla anställda. Vi söker dig som älskar att städa och hålla ordning och reda. Du kanske alltid har varit pedanten i familjen eller vänskapskretsen? Eller jobbar du på ett städföretag idag men vill ha en förändring eller känner att du inte trivs eller utvecklas? Vi söke... Visa mer
Vi har våra lokaler på Druveforsvägen 32 i Borås. Där utgår vi ifrån och åker vi runt i hela Sjuhärad och servar de kunder vi har som är både företag och privatkunder.
Firmabilar har vi till alla anställda. Vi söker dig som älskar att städa och hålla ordning och reda. Du kanske alltid har varit pedanten i familjen eller vänskapskretsen? Eller jobbar du på ett städföretag idag men vill ha en förändring eller känner att du inte trivs eller utvecklas?
Vi söker också dig som är social och tycker om att jobba med andra människor. Du kommer att ha kollegor och kommer träffa många kunder.
Har du erfarenhet av att jobba professionellt med städ är det mycket meriterande men det viktigaste för oss är att du tycker om jobbet och känner att det här är vad du vill syssla med!
Fissa & Feja AB är ett företag som har funnits sen 1988. Vi jobbar idag över hela sjuhäradsområdet med fokus på Borås, Alingsås, Lerum och Bollebygd med omnejd. Vi utför all sort städning i både privata hem och på företag.
Fissa & Feja söker nu dig som vill jobba med städ i både privata hem och på företag. Det är meriterande om ni har tidigare städerfarenhet, gärna från hemstäd. Men det viktigaste är att du älskar att städa och har öga för detaljer. Gillar att hålla ordning och reda och tycker det är roligt med kundkontakter. Den sociala kompetensen är mycket viktig i detta arbetet då man träffar många utav kunderna.
Vi söker också dig som vill jobba heltid. Tänk dock på att heltid kan endast erbjudas om du har erfarenhet och har körkort. Deltid kan erbjudas i annat fall.
Det viktigaste för oss är att du är rätt person. Vi arbetar måndag till fredag med start mellan kl. 06.00-08.00 beroende på uppdrag. Arbetet omfattar städ både i par med annan kollega och ensamarbete så det är viktigt att du kan arbeta tillsammans med andra men även att du är självständig.
Vi lägger stor vikt vid att du är noggrann, positiv, flexibel, stresstålig, och har god känsla för service och kundbemötande.
Det är ett krav att Ni har B-körkort och behärskar det svenska språket i tal och skrift,
Utgångsort är Borås.
Tillträde efter överenskommelse.
Vi har kollektivavtal med Fastighetsanställdas Förbund och Byggnads och lön utgår enligt avtal.
Välkommen med din asökan! Visa mindre

EKONOMISTÄD I GÖTEBORG AB SÖKER LOKALVÅRDARE

Ekonomistäd erbjuder total städservice och fastighetsskötsel inriktad mot företag och privatpersoner. Våra kunder är framförallt företag och vi sköter lokalvård i de flesta typer av verksamheter såsom kontor, lager, produktion, butiker, restauranger och hotell. Kvalitet, ansvar och goda relationer till kunder såväl som till personal är viktiga komponenter i detta väletablerade företag. Ekonomistäd grundades 1990 och har en bra utveckling. Just nu söker vi ... Visa mer
Ekonomistäd erbjuder total städservice och fastighetsskötsel inriktad mot företag och privatpersoner. Våra kunder är framförallt företag och vi sköter lokalvård i de flesta typer av verksamheter såsom kontor, lager, produktion, butiker, restauranger och hotell. Kvalitet, ansvar och goda relationer till kunder såväl som till personal är viktiga komponenter i detta väletablerade företag. Ekonomistäd grundades 1990 och har en bra utveckling.
Just nu söker vi dig som har erfarenhet inom lokalvård för uppdrag i Borås.
Om dig
Vi ser att du har erfarenhet av lokalvård så som kontorsstädning, fönsterputs, golvvård, byggstädning, flyttstädning osv. och att du är självgående och ser det som utvecklande att göra en bra arbetsinsats för våra kunder. Som person är Du positiv, kommunikativ, noggrann och samarbetsvillig. Vi vill att du har blick för helhet och sammanhang.
Vid anställning kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet. Körkort är meriterande. Tillträde sker enligt överenskommelse.

OBS!!! Ansökan endast via e-post! till: [email protected]

Övrigt om tjänsten:
Arbetsplatsen: Borås
Körkort: B-körkort meriterande
Anställningsvillkor: deltid; varierande arbetstider
Tillträde: omgående
Lön: enligt kollektiv avtal
Antal lediga platser: 5
Kompetens: lokalvård, fönsterputs, golvvård, stor samarbetsförmåga, bra svenska både i tal och skrift, fler språkig är en merit. Visa mindre

Ledigt jobb som lokalvårdare i Borås

Ansök    Apr 30    Manpower AB    Städare/Lokalvårdare
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i fastighetsbranschen. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan! Det här är ett konsultuppdrag som varar från mitten av maj till slutet av augusti. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare. Att arbeta som konsult I den ... Visa mer
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i fastighetsbranschen. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag som varar från mitten av maj till slutet av augusti. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Att arbeta som konsult

I den här rollen kommer du att arbeta med trapphusstädning och renhållning. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att damma, moppa golv, tömma papperskorgar och putsa fönster samt göra rent i trappuppgångar. Du kommer att arbeta på ett framgångsrikt och väletablerat företag i Borås som är verksamt inom fastighetsbranschen och uppdraget kommer att vara till augusti.I övrigt krävs det att du

* har B-körkort

* behärskar det svenska språket i tal och skrift

* är en fena på service.Det är även meriterande för tjänsten om du

* har kunskap om städutrustning och vätskor som används vid lokalvård

* har erfarenhet av maskinkörning.Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten idag! Visa mindre

Sommarjobba som lokalvårdare på Bohus i Borås/Ulricehamn

Nu söker vi duktiga personer som vill arbeta med lokalvård under sommarperioden till vårt städdistrikt i Borås och Ulricehamn Vi söker dig som vill ha en deltids- eller heltidstjänst där du arbetar hos olika kunder varje vecka. Arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag med start 06:00. Vi kan erbjuda dig både heltid och deltid och du väljer själv om du kan jobba i Borås eller Ulricehamn. Våra tuffaste veckor i sommar är under juli och augusti då... Visa mer
Nu söker vi duktiga personer som vill arbeta med lokalvård under sommarperioden till vårt städdistrikt i Borås och Ulricehamn

Vi söker dig som vill ha en deltids- eller heltidstjänst där du arbetar hos olika kunder varje vecka.

Arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag med start 06:00. Vi kan erbjuda dig både heltid och deltid och du väljer själv om du kan jobba i Borås eller Ulricehamn. Våra tuffaste veckor i sommar är under juli och augusti då många går på semester men det är en fördel om du kan börja jobba redan i juni. Meriterande är om du kan jobba hela sommarperioden samt har körkort och tillgång till bil.

Arbetsuppgifter
Som lokalvårdare på Bohus arbetar du framförallt med kontorsstädning hos olika kunder dagligen. I tjänsten ingår även att göra beställning av förbrukningsmaterial och det kan ingå skötsel av kaffemaskiner. Du arbetar självständigt och tar ansvar för att arbetet blir utfört med god kvalitet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som vill jobba med lokalvård, är flexibel och kan kommunicera på svenska. Att du kan arbeta självständigt och är mån om att göra ett bra jobb är viktigt för att du ska trivas bra hos oss. Det är meriterande om du har erfarenhet från tidigare jobb inom lokalvård eller av annat serviceyrke, men det viktigaste är att du tycker om att arbeta med service och drivs av att  göra kunder nöjda. Vidare ser vi gärna att du har körkort och tillgång till egen bil då det ibland är långt mellan kunderna.

Villkor
Tjänsten är ett sommarvikariat, vi ser gärna att du kan jobba mellan veckorna 25 till 35. Startdatum någon gång under juni. Lön utbetalas enligt kollektivavtal.

Urval kommer att ske löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan! Vid frågor är du välkommen att kontakta mig på [email protected]

Om Bohus: Bohus är ett framgångsrikt ägarlett serviceföretag grundat 1986. Vi är idag Göteborgsledande inom företagsservice och erbjuder tjänster och lösningar inom städning, vaktmästeri, kaffe, kontorsmaskiner, kontorsmaterial, växter och frukt. Verksamheten har genom åren utvecklats från ett enmansföretag till att idag sysselsätta cirka 500 anställda och serva fler än 2200 företagskunder. Bohus finns i Göteborg med omnejd, i Alingsås samt i Borås- och Sjuhäradsregionen. Vi är certifierade inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö enligt ISO 9001, ISO 14001 och OHSAS 18001 samt innehar en AAA-rating. Som anställd på Bohus erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. Inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På Bohus vet vi att vår personal är nyckeln till att vi har så många nöjda kunder och vi är väldigt stolta över att mer än 140 personer har arbetat hos oss i mer än 10 år!   


Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.bohus.se. Visa mindre

Hemstädare/Hemstäderska Borås

Borås området med omnejd Heltid/Deltid Vi växer och är i behov av fler medarbetare. Självklart vill vi att du är noggrann, positiv, serviceinriktad, gillar ett rörligt jobb och älskar att göra våra kunder nöjda. Du kommer ibland att jobba hemma hos kunder med husdjur som hund och katt och därför viktigt att du inte har sådana allergier mot något som kan finnas i ett hem. Vi har en bra gemenskap och är i blandade åldrar både killar och tjejer. Bonus Arbetst... Visa mer
Borås området med omnejd
Heltid/Deltid
Vi växer och är i behov av fler medarbetare.
Självklart vill vi att du är noggrann, positiv, serviceinriktad, gillar ett rörligt jobb och älskar att göra våra kunder nöjda.
Du kommer ibland att jobba hemma hos kunder med husdjur som hund och katt och därför viktigt att du inte har sådana allergier mot något som kan finnas i ett hem.
Vi har en bra gemenskap och är i blandade åldrar både killar och tjejer.
Bonus
Arbetstiderna är dagtid på vardagar
#jobbjustnu Visa mindre

Lokalvårdare / Hemstäd

Ansök    Apr 27    Ren Känsla AB    Städare/Lokalvårdare
Älskar du att göra rent & fint? Vi växer på flera håll, och letar därför efter dig som älskar att städa. Ja faktiskt. Vi är redan ett gäng på detta företag som älskar det vi gör. Vi är ett städbolag i vad vi vill beskriva det som premiumklassen. Vi städar både hos företag och hos privatkunder, Vi putsar fönster, flyttstädar, visningsstädar, klipper gräs och mycket mer. Varför vill vi beskriva oss som ett företag i premiumklassen? Det är inte för att vi... Visa mer
Älskar du att göra rent & fint?
Vi växer på flera håll, och letar därför efter dig som älskar att städa. Ja faktiskt. Vi är redan ett gäng på detta företag som älskar det vi gör.
Vi är ett städbolag i vad vi vill beskriva det som premiumklassen. Vi städar både hos företag och hos privatkunder, Vi putsar fönster, flyttstädar, visningsstädar, klipper gräs och mycket mer.
Varför vill vi beskriva oss som ett företag i premiumklassen?
Det är inte för att vi är dyrast, eller bara städar lyxvillor. Utan för att vi märkt att våra kunder ofta kommer till oss och stannar för att vi levererar det lilla extra, för att det är ordning och reda och för att vi gör allt för att möta våra kunders önskemål.
Gemensamt för vad vi än gör är att vi varje gång vill ge våra kunder en Ren Känsla.
Den vi letar efter
Är du som kan jobba både självständigt och i lag, som har körkort och kan vara vårt ansikte utåt varje gång du möter kund. Vi förväntar oss inte att du redan kan städa som vi gör på Ren Känsla AB, men du skall ha viljan att lära dig göra det.
Vi vill att du har öga för det där lilla extra, öga för att bland annat städa riktigt rent och snyggt.
Men framförallt har du viljan att och ambitionen att göra ett bra jobb och bli en del av oss.
Vad kan vi ge rätt person?
Möjligheten att arbeta i ett bolag med fokus på god arbetsmiljö, kollektivavtalade löner, goda kollegor & kunder. Ett hyffsat fast schema och möjligheten att växa med oss. Men framför allt är vi ett företag där vi sätter personal och kunder i första ledet.
Vilka är vi?
Vi är Ren Känsla AB, Vi är ägarna Anna & Petter och platschefen Alexander och ungefär 15 till som gillar att gå till jobbet. Vi är företaget som levererat service till våra kunder sedan 2011 och tillsammans har vi väldigt lång erfarenhet av städ & servicebranschen.
Vi har vårt huvudkontor i Borås som merparten av oss utgår ifrån, men vi har också en mindre filial i Alingsås som täcker området från Lerum till Vårgårda med omnejd.
Känner du att du eller någon du känner passar in i det vi beskriver? Visa mindre

Bohus söker lokalvårdare till Borås

Beskrivning Nu söker vi en serviceinriktad lokalvårdare till Borås! Vi söker dig som gillar att arbeta självständigt och har körkort samt tillgång till egen bil. Tjänsten är på deltid, cirka 20 timmar i veckan. Det kan bli aktuellt för mer tid framöver. Arbetstiden är förlagd på dagtid, måndag till fredag, alltid med start 06:00. För att trivas hos oss tror vi att du tycker om att arbeta med service och drivs av att göra kunder nöjda! Arbetsuppgifter... Visa mer
Beskrivning
Nu söker vi en serviceinriktad lokalvårdare till Borås!

Vi söker dig som gillar att arbeta självständigt och har körkort samt tillgång till egen bil.

Tjänsten är på deltid, cirka 20 timmar i veckan. Det kan bli aktuellt för mer tid framöver. Arbetstiden är förlagd på dagtid, måndag till fredag, alltid med start 06:00.

För att trivas hos oss tror vi att du tycker om att arbeta med service och drivs av att göra kunder nöjda!

Arbetsuppgifter
Som lokalvårdare på Bohus arbetar du framförallt med kontorsstädning hos olika kunder dagligen. I tjänsten ingår även att göra beställning av förbrukningsmaterial och det ingår ofta rengöring av kaffemaskiner. Du arbetar självständigt och tar ansvar för att arbetet blir utfört med god kvalitet.

Kvalifikationer
Det är en fördel om du har arbetat med städ eller i ett annat serviceyrke tidigare, men det är inte ett krav.

Vi tror att du kan vara rätt person för oss om du:

- Är flexibel och noggrann
- Trivs med att arbeta nära kunder
- Kan kommunicera bra på svenska

Körkort och tillgång till egen bil är ett stort önskemål då det kan vara långt mellan kunderna.

Villkor
Tjänsten är på deltid, ca 20 timmar i veckan. Arbetstiden är förlagd dagtid, måndag till fredag, alltid med start 06:00. Lön utbetalas enligt kollektivavtal.

Urval och intervjuer sker löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan! Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Sofi på telefonnummer 031-388 71 23 eller e-post [email protected]

Om Bohus: Bohus är ett framgångsrikt ägarlett serviceföretag grundat 1986. Vi är idag Göteborgsledande inom företagsservice och erbjuder tjänster och lösningar inom städning, vaktmästeri, kaffe, kontorsmaskiner, kontorsmaterial, växter och frukt. Verksamheten har genom åren utvecklats från ett enmansföretag till att idag sysselsätta cirka 600 anställda och serva fler än 2200 företagskunder. Bohus finns i Göteborg med omnejd, i Alingsås samt i Borås- och Sjuhäradsregionen. Vi är certifierade inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö enligt ISO 9001, ISO 14001 och OHSAS 18001 samt innehar en AAA-rating. Som anställd på Bohus erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. Inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På Bohus vet vi att vår personal är nyckeln till att vi har så många nöjda kunder och vi är väldigt stolta över att mer än 140 personer har arbetat hos oss i mer än 10 år!   


Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.bohus.se. Visa mindre

Lokalvårdare - timvikarie under semesterperioden

Skillnaden startar med oss. Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Du får som lokalvårdare möjlighet att bidra med god service i en social och bred roll. Nu söker Regionservice lokalvårdare för sommarjobb samt timanställning på Södra Älvsborgs sjukhus i Borås. Arbetsbeskrivning Som lokalvårdare träffar du många nya människor i ett arbete där det händer mycket. Du arbetar... Visa mer
Skillnaden startar med oss.

Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Du får som lokalvårdare möjlighet att bidra med god service i en social och bred roll. Nu söker Regionservice lokalvårdare för sommarjobb samt timanställning på Södra Älvsborgs sjukhus i Borås.

Arbetsbeskrivning
Som lokalvårdare träffar du många nya människor i ett arbete där det händer mycket. Du arbetar med lokalvård på sjukhus eller vårdcentral och har nära kontakt med arbetskamrater, kunder och patienter. Arbetet ställer höga hygienkrav och din insats lägger grunden för en fungerande vård. Vi kan service och vet vikten av att vårt arbete görs rätt. Hos oss får du introduktion och utbildning. 

Vi söker dig som kan arbeta från v 25 fram till och med v 33. Det är önskvärt att du kan arbeta hela perioden.

För att ge god service i rollen som lokalvårdare behöver du:
- vara social och hjälpsam
- arbeta bra tillsammans med andra
- trivas med att anpassa dig utifrån vad som händer
- vara ansvarsfull och ha ordningssinne

I ditt arbete har du många kontakter därför är det viktigt att du talar god svenska och kan läsa och förstå arbetsinstruktioner. Du har utbildning på grundskolenivå.

Meriterande är erfarenhet av arbete inom lokalvård eller service.  Du har den fysik som krävs för att arbeta fysiskt under större delen av arbetspasset. För att kunna utföra alla arbetsuppgifter ser vi gärna att du är 18 år eller äldre.

Välkommen med din ansökan idag, vi kommer att anställa löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!


Regionservice vision är att bli Sveriges ledande servicepartner inom vården! Vi levererar med glädje kvalitativa servicetjänster till Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi vår serviceleverans och blir lite bättre varje dag.Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Hemstädare/Hemstäderska Borås

Borås området med omnejd Heltid/Deltid Vi växer och är i behov av fler medarbetare. Självklart vill vi att du är noggrann, positiv, serviceinriktad, gillar ett rörligt jobb och älskar att göra våra kunder nöjda. Du kommer ibland att jobba hemma hos kunder med husdjur som hund och katt och därför viktigt att du inte har sådana allergier mot något som kan finnas i ett hem. Vi har en bra gemenskap och är i blandade åldrar både killar och tjejer. Bonus Arbetst... Visa mer
Borås området med omnejd
Heltid/Deltid
Vi växer och är i behov av fler medarbetare.
Självklart vill vi att du är noggrann, positiv, serviceinriktad, gillar ett rörligt jobb och älskar att göra våra kunder nöjda.
Du kommer ibland att jobba hemma hos kunder med husdjur som hund och katt och därför viktigt att du inte har sådana allergier mot något som kan finnas i ett hem.
Vi har en bra gemenskap och är i blandade åldrar både killar och tjejer.
Bonus
Arbetstiderna är dagtid på vardagar Visa mindre

Lokalvårdare med servicekänsla till Borås

Ansök    Mar 11    Broomy AB    Städare/Lokalvårdare
Vi söker omgående 1-2 noggranna lokalvårdare med servicekänsla som utgår från Borås med omnejd. Om dig: Vi söker dig som kan ge god service till våra kunder. Du är noggrann, ansvarsfull, serviceinriktad och självständig. Utöver detta ser vi gärna att du är en positiv och utåtriktad person. Du kan kommunicera utan svårigheter på Svenska och/eller Engelska. Har du tidigare eftarenhet som arbetsledare eller likande är det mycket meriterande. OBS! B-körkort o... Visa mer
Vi söker omgående 1-2 noggranna lokalvårdare med servicekänsla som utgår från Borås med omnejd.
Om dig:
Vi söker dig som kan ge god service till våra kunder. Du är noggrann, ansvarsfull, serviceinriktad och självständig. Utöver detta ser vi gärna att du är en positiv och utåtriktad person. Du kan kommunicera utan svårigheter på Svenska och/eller Engelska.
Har du tidigare eftarenhet som arbetsledare eller likande är det mycket meriterande.
OBS! B-körkort och minst 2 års erfarenhet av hemstädning och/eller flyttstädning i privata hem är ett krav. Då vi värnar om vår miljö och god hälsa anställer vi endast icke-rökare.
Om oss
Broomy startade ur frustrationen av att stå vid sidlinjen och se hur en familj i städbranschen drabbas hårt av förvånansvärt dåliga arbetsvillkor och så småningom uppsägningar. Vi är inte som alla andra, men det är ju inte du heller. Vår story är lite annorlunda, vi drivs av att förbättra för en familj i taget, förändra en bransch grunden och leverera en yrkesstolthet. Lite schysstare helt enkelt.
#jobbjustnu Visa mindre

Lokalvårdare till VO Borås

Ansök    Mar 12    Kriminalvården    Städare/Lokalvårdare
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårat viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. Läs mer om anstalten Borås verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/anstalt/boras/#om... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårat viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Läs mer om anstalten Borås verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/anstalt/boras/#om

Vid verksamhetsområde Borås, bestående av häkte och anstalt arbetar ca 120 personer. Anstalten Borås har plats för 82 intagna (varav 8 är beredskapsplatser) fördelade på fem avdelningar: två ungdomsavdelningar och tre normalavdelningar. Häktet har 44 platser fördelade på restriktions och gemensamhetsplatser.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet som lokalvårdare består av lokalvård av anstaltens entréutrymmen, korridorer, administrationslokaler, sysselsättningslokaler, personalutrymmen och andra förekommande lokaler.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:
- Tidigare arbetslivserfarenhet som lokalvårdare
- Erfarenhet inom kriminalvården

Det är meriterande om du har:
- Fullständig gymnasiekompetens
- Relevant utbildning inom lokalvård
- Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift
- B-körkort
- TruckkortÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Lokalvårdare sökes till expansivt företag!

På 44:an Städservice pågår en kraftig expansion. Med ett stabilt flöde av nya kunder så behöver vi nya ansvarsfulla och duktiga medarbetare. Vi vet att nyckeln till ett bra resultat är vår personal. Det är dem som gör att våra kunder är nöjda. Vår personal ska trivas, få vidareutbildning och ha tillgång till bra arbetsredskap. Vi söker personer som är noggranna, ansvarstagande och plikttrogna. Man ska tycka om att arbeta med människor och ha ett öga för de... Visa mer
På 44:an Städservice pågår en kraftig expansion. Med ett stabilt flöde av nya kunder så behöver vi nya ansvarsfulla och duktiga medarbetare.
Vi vet att nyckeln till ett bra resultat är vår personal. Det är dem som gör att våra kunder är nöjda. Vår personal ska trivas, få vidareutbildning och ha tillgång till bra arbetsredskap.
Vi söker personer som är noggranna, ansvarstagande och plikttrogna. Man ska tycka om att arbeta med människor och ha ett öga för detaljer. Vi ser gärna att du arbetat inom yrket eller liknande verksamhet tidigare.
Lokalvårdsutbildning är meriterande
Körkort är ett krav
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

STÄDARE/LOKALVÅRDARE

Har du erfarenhet av städ och att arbeta i ett högt tempo då är du kanske den vi söker. Vi ser gärna att du har erfarenhet av fönsterputs, golvvård och städmaskiner. Krav är att du har B-Körkort och behärskar det svenska språket. Vi tror också att du har en god social läggning, ordning och reda, lätt för att samarbeta med kollegor. Viktigt också med hög känsla för att utföra ett gott arbete för våra kunder. Vi ser fram emot din ansökan som vi önskar så sn... Visa mer
Har du erfarenhet av städ och att arbeta i ett högt tempo då är du kanske den vi söker. Vi ser gärna att du har erfarenhet av fönsterputs, golvvård och städmaskiner. Krav är att du har B-Körkort och behärskar det svenska språket.
Vi tror också att du har en god social läggning, ordning och reda, lätt för att samarbeta med kollegor. Viktigt också med hög känsla för att utföra ett gott arbete för våra kunder.
Vi ser fram emot din ansökan som vi önskar så snart som möjligt, dock senast den 24 mars 2021.
Urval och intervjuer av sökande sker löpande. Har du frågor om tjänsten, kontakta [email protected]


#jobbjustnu Visa mindre

STÄDARE/LOKALVÅRDARE

Har du erfarenhet av städ och att arbeta i ett högt tempo då är du kanske den vi söker. Vi ser gärna att du har erfarenhet av fönsterputs, golvvård och städmaskiner. Krav är att du behärskar det svenska språket. Vi tror också att du har en god social läggning, ordning och reda, lätt för att samarbeta med kollegor. Viktigt också med hög känsla för att utföra ett gott arbete för våra kunder. Vi ser fram emot din ansökan som vi önskar så snart som möjligt, do... Visa mer
Har du erfarenhet av städ och att arbeta i ett högt tempo då är du kanske den vi söker. Vi ser gärna att du har erfarenhet av fönsterputs, golvvård och städmaskiner. Krav är att du behärskar det svenska språket.
Vi tror också att du har en god social läggning, ordning och reda, lätt för att samarbeta med kollegor. Viktigt också med hög känsla för att utföra ett gott arbete för våra kunder.
Vi ser fram emot din ansökan som vi önskar så snart som möjligt, dock senast den 24 mars 2021. Urval och intervjuer av sökande sker löpande. Har du frågor om tjänsten, kontakta [email protected]


#jobbjustnu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Serviceinriktad lokalvårdare sökes till ett vikariat som börjar den 1/4-21

Ansök    Feb 25    Ren Känsla AB    Städare/Lokalvårdare
Ren Känsla är ett lokalt städföretag som levererar hushållsnära tjänster. Vi erbjuder städning, fönsterputs, trädgårdsservice och många andra tjänster som underlättar vardagen för våra kunder. På Ren Känsla är god kvalitet, noggrannhet och ett nära samarbete med kunden A & O. Som person bör du vara: *Ansvarsfull *Serviceinriktad *Driftig *Detaljmedveten *Noggrann *Flexibel *Tycka om att städa *Och förstå att man måste göra det där "lilla extra" för att f... Visa mer
Ren Känsla är ett lokalt städföretag som levererar hushållsnära tjänster. Vi erbjuder städning, fönsterputs, trädgårdsservice och många andra tjänster som underlättar vardagen för våra kunder.
På Ren Känsla är god kvalitet, noggrannhet och ett nära samarbete med kunden A & O.


Som person bör du vara:
*Ansvarsfull
*Serviceinriktad
*Driftig
*Detaljmedveten
*Noggrann
*Flexibel
*Tycka om att städa
*Och förstå att man måste göra det där "lilla extra" för att få kunderna nöjda!


Ren Känsla söker nu ytterligare personal för arbete med lokalvård hos företag & privatpersoner.


Gillar du att arbeta med lokalvård, träffa människor och samtidigt ha ett stort ansvar?
Denna tjänst är ett vikariat då en av våra anställda ska vara mammaledig fr.o.m.1/4-21. Vi söker dig som har möjlighet att jobba hos oss på ca: 60-70%. "Körkort" är ett krav och erfarenhet en fördel. Man måste även kunna kommunicera obehindrat på svenska i tal & skrift.
Vi erbjuder!
* Kollektivavtal och schyssta villkor
* Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring
* Utbildning inom hemstädning
* Härliga kollegor från hela världen
* Arbetstider är måndag-fredag, ej på helger & röda dagar
* Lön enligt avtal


Vi tror att du som söker tycker om att arbeta med service och drivs av att göra kunder nöjda.
Du är alltid mån om att göra ett bra jobb. Att du tycker om att arbeta självständigt och ta eget ansvar är viktigt för att du ska trivas hos oss.
För att kunna kommunicera med våra kunder behöver du prata svenska och det är meriterande om du tidigare har arbetat med lokalvård, alternativt att du har erfarenhet ifrån ett annat serviceyrke.


Tillträde inom kort!
Tveka inte att höra av dig om detta verkar intressant på: [email protected] "Märk" ansökan med vikariat i Borås
Vi tar inga frågor över telefon bara över mail eller post


Med vänlig hälsning: Anna Andersson Ren Känsla AB Visa mindre

Vill du bli en i vårt team?

Vi behöver fler fantastiska medarbetare! Vill du bli en i vårt team? Vi arbetar med städning hos företag, privatpersoner, bostadsrättsföreningar och kommersiella fastigheter. Vi söker dig som är noggrann, effektiv och serviceinriktad. Det är viktigt att du är positiv och ambitiös samt kan ta ett stort eget ansvar. Du måste både kunna arbeta självständigt och kunna samarbeta bra med andra. Du måste ha B-körkort och behärska svenska flytande. Om du har e... Visa mer
Vi behöver fler fantastiska medarbetare!
Vill du bli en i vårt team?


Vi arbetar med städning hos företag, privatpersoner, bostadsrättsföreningar och kommersiella fastigheter.
Vi söker dig som är noggrann, effektiv och serviceinriktad.


Det är viktigt att du är positiv och ambitiös samt kan ta ett stort eget ansvar. Du måste både kunna arbeta självständigt och kunna samarbeta bra med andra.
Du måste ha B-körkort och behärska svenska flytande. Om du har erfarenhet av städ/ lokalvård, golvvård, fönsterputs mm så är det ett stort plus.


Vi söker personal för timanställning som kan arbeta vid behov. Vi söker också personal för timanställning där man arbetar enligt schema varannan helg. Du måste också kunna arbeta som vikarie under hela semesterperioden sommaren 2021.


Gå gärna in på vår hemsida och läs mer om oss, f-r.se
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobb - Lokalvårdare till Borås

HSB Förvaltning erbjuder ett helhetsåtagande, inom all fastighetsförvaltning. Vi tillhandahåller tjänster inom administrativ- och teknisk förvaltning, bygglednings- och energikonsulter, bygg och installation samt lokalvård. HSB Förvaltning är det andra största förvaltningsbolaget i landet inom HSB. Vi sköter i dag totalt mer än 20.000 lägenheter för närmare 500 kunder med 250 medarbetare. Våra partner och kunder är inte bara bostadsrättsföreningar inom HSB... Visa mer
HSB Förvaltning erbjuder ett helhetsåtagande, inom all fastighetsförvaltning. Vi tillhandahåller tjänster inom administrativ- och teknisk förvaltning, bygglednings- och energikonsulter, bygg och installation samt lokalvård. HSB Förvaltning är det andra största förvaltningsbolaget i landet inom HSB. Vi sköter i dag totalt mer än 20.000 lägenheter för närmare 500 kunder med 250 medarbetare. Våra partner och kunder är inte bara bostadsrättsföreningar inom HSB, utan även många privata fastighetsägare, kommunala bolag och stiftelser, handelsområden samt privata bostadsrättsföreningar mm inom Hallands och Jönköpings län samt Södra Älvsborg. Vi är ett helägt dotterbolag till HSB Göta ekonomisk förening.

Sommarsäsongen börjar närma sig och vi söker nu medarbetare som vill stärka upp organisationen under sommarhalvåret. Vi söker sommarjobbare inom lokalvård!

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer till stor del vara trappstädning men även andra typer av offentligt städ i våra bostadsrättsföreningars hus. Även flyttstäd, byggstäd och kontorsstäd förekommer.Kvalifikationer

- B-körkort
- Behärska svenska språket i tal och skrift
Personliga egenskaper

Vi söker dig som trivs med att ge service och leverera hög kvalitet. Du är noggrann i ditt arbete och trivs att jobba i offentliga miljöer. Vidare är du flexibel och trivs att arbeta såväl ensam som i grupp.Vi erbjuder

Vi erbjuder ett utvecklade sommarjobb i en medlemsägd organisation där våra kärnvärderingar: Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan (ETHOS) är en viktig grund för oss. Med den rätta ambitionen och stark drivkraft är en anställning inom HSB en bra investering i din karriär. Möjligheterna finns hos HSB!Vi erbjuder sommarjobb under perioden v.24-35. Det kan även vara aktuellt att börja jobba extra vid behov innan sommaren. Lön och övriga anställningsvillkor enligt kollektivavtal. Placeringsort Borås.

Har du frågor om tjänsten kontakta gärna Tove Uddén på tove.uddé[email protected]

Välkommen med din ansökan senast 2020-03-01.Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Vi söker nya medarbetare till vårt städteam

Vi söker dig som inte är rädd för att hugga i. Du som vill jobba med kvalitet och bemötande kan få en plats i vårt städteam. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Visa mer
Vi söker dig som inte är rädd för att hugga i. Du som vill jobba med kvalitet och bemötande kan få en plats i vårt städteam. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Visa mindre

Personal sökes inom lokalvård

Hej! Vi på Damma och Städa söker personal som vill jobba inom lokalvården. Vårt mål är att växa samtidigt som att leverera bra kvalitet och ge ett gott intryck hos våra kunder. Erfarenhet och körkort är ett krav. Det är även viktigt för oss att man behärskar svenska språket och är positiv när man kommer till jobbet då man jobbar i små grupper och man kommer att samarbeta med andra kollegor. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga fö... Visa mer
Hej!
Vi på Damma och Städa söker personal som vill jobba inom lokalvården. Vårt mål är att växa samtidigt som att leverera bra kvalitet och ge ett gott intryck hos våra kunder. Erfarenhet och körkort är ett krav.
Det är även viktigt för oss att man behärskar svenska språket och är positiv när man kommer till jobbet då man jobbar i små grupper och man kommer att samarbeta med andra kollegor.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Bohus söker lokalvårdare till Borås

Beskrivning Nu söker vi två serviceinriktade lokalvårdare till Borås! Vi söker dig som gillar att arbeta självständigt och har körkort samt tillgång till egen bil. Tjänsterna är på deltid, cirka 20-30 timmar i veckan. Arbetstiden är förlagd dagtid, måndag till fredag, alltid med start 06:00. För att trivas hos oss tror vi att du tycker om att arbeta med service och drivs av att göra kunder nöjda! Arbetsuppgifter Som lokalvårdare på Bohus arbetar du fra... Visa mer
Beskrivning
Nu söker vi två serviceinriktade lokalvårdare till Borås! Vi söker dig som gillar att arbeta självständigt och har körkort samt tillgång till egen bil.

Tjänsterna är på deltid, cirka 20-30 timmar i veckan. Arbetstiden är förlagd dagtid, måndag till fredag, alltid med start 06:00. För att trivas hos oss tror vi att du tycker om att arbeta med service och drivs av att göra kunder nöjda!

Arbetsuppgifter
Som lokalvårdare på Bohus arbetar du framförallt med kontorsstädning hos olika kunder dagligen. I tjänsten ingår även att göra beställning av förbrukningsmaterial och det ingår ofta rengöring av kaffemaskiner. Du arbetar självständigt och tar ansvar för att arbetet blir utfört med god kvalitet.

Kvalifikationer
Det är en fördel om du har arbetat med städ eller i ett annat serviceyrke tidigare, men det är inte ett krav.

Vi tror att du kan vara rätt person för oss om du:

- Är flexibel och noggrann
- Trivs med att arbeta nära kunder
- Kan kommunicera bra på svenska

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Villkor
Tjänsten är på deltid, mellan 20-30 timmar i veckan. Arbetstiden är förlagd dagtid, måndag till fredag, alltid med start 06:00. Lön utbetalas enligt kollektivavtal.

Urval och intervjuer sker löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan! Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Malin på telefonnummer 031-388 71 23 eller e-post [email protected]

Om Bohus: Bohus är ett framgångsrikt ägarlett serviceföretag grundat 1986. Vi är idag Göteborgsledande inom företagsservice och erbjuder tjänster och lösningar inom städning, vaktmästeri, kaffe, kontorsmaskiner, kontorsmaterial, växter och frukt. Verksamheten har genom åren utvecklats från ett enmansföretag till att idag sysselsätta cirka 600 anställda och serva fler än 2200 företagskunder. Bohus finns i Göteborg med omnejd, i Alingsås samt i Borås- och Sjuhäradsregionen. Vi är certifierade inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö enligt ISO 9001, ISO 14001 och OHSAS 18001 samt innehar en AAA-rating. Som anställd på Bohus erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. Inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På Bohus vet vi att vår personal är nyckeln till att vi har så många nöjda kunder och vi är väldigt stolta över att mer än 140 personer har arbetat hos oss i mer än 10 år!   


Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.bohus.se. Visa mindre

Städare / fixare med det lilla extra

Våra ledord är kvalitet och bemötande. Du ska vara beredd att ge "det lilla extra" vad det gäller båda dessa saker. VI arbetar i team och fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Visa mer
Våra ledord är kvalitet och bemötande. Du ska vara beredd att ge "det lilla extra" vad det gäller båda dessa saker. VI arbetar i team och fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Visa mindre

Serviceinriktad lokalvårdare med körkort sökes till ett växande företag!!

Ansök    Dec 22    Ren Känsla AB    Städare/Lokalvårdare
Ren Känsla är ett lokalt städföretag som levererar hushållsnära tjänster. Vi erbjuder städning, fönsterputs, trädgårdsservice och många andra tjänster som underlättar vardagen för våra kunder. På Ren Känsla är god kvalitet, noggrannhet och ett nära samarbete med kunden A & O. Som person bör du vara: *Ansvarsfull *Serviceinriktad *Driftig *Detaljmedveten *Noggrann *Flexibel *Tycka om att städa *Och förstå att man måste göra det där "lilla extra" för att f... Visa mer
Ren Känsla är ett lokalt städföretag som levererar hushållsnära tjänster. Vi erbjuder städning, fönsterputs, trädgårdsservice och många andra tjänster som underlättar vardagen för våra kunder.
På Ren Känsla är god kvalitet, noggrannhet och ett nära samarbete med kunden A & O.


Som person bör du vara:
*Ansvarsfull
*Serviceinriktad
*Driftig
*Detaljmedveten
*Noggrann
*Flexibel
*Tycka om att städa
*Och förstå att man måste göra det där "lilla extra" för att få kunderna nöjda!


Ren Känsla söker nu ytterligare personal för arbete med lokalvård hos företag & privatpersoner.


Gillar du att arbeta med lokalvård, träffa människor och samtidigt ha ett stort ansvar?
Vi behöver utöka med duktiga medarbetare inom området hem/företagsstädning.


Denna tjänst kommer att börja på deltid men kommer att öka under våren då nya kunder är på väg in. På sikt kanske du är intresserad av att vidareutvecklas inom vårt företag, för rätt personer finns det stora utvecklingsmöjligheter. Vi söker dig som har möjlighet att jobba hos oss på ca: 50-65%. "Körkort" är ett krav och erfarenhet en fördel. Man måste även kunna kommunicera obehindrat på svenska i tal & skrift.
Din arbetsplats kommer i första hand att vara hemma hos privatpersoner men även på några företag.


Vi erbjuder!


* Kollektivavtal och schyssta villkor
* Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring
* Utbildning inom hemstädning
* Härliga kollegor från hela världen
* Arbetstider är måndag-fredag, ej på helger & röda dagar
* Lön enligt avtal


Vi tror att du som söker tycker om att arbeta med service och drivs av att göra kunder nöjda.
Du är alltid mån om att göra ett bra jobb. Att du tycker om att arbeta självständigt och ta eget ansvar är viktigt för att du ska trivas hos oss.
För att kunna kommunicera med våra kunder behöver du prata svenska och det är meriterande om du tidigare har arbetat med lokalvård, alternativt att du har erfarenhet ifrån ett annat serviceyrke.


Tillträde inom kort!
Tveka inte att höra av dig om detta verkar intressant på: [email protected] "Märk" ansökan med 50-65% i Borås
Vi tar inga frågor över telefon bara över mail eller post


Med vänlig hälsning: Marah Aouicha Ren Känsla AB Visa mindre

Lokalvårdare / städare sökes!

Ansök    Dec 27    LTMA Group AB    Städare/Lokalvårdare
Vi söker en person som helst har erfarenhet av städning och då gärna hemstädning, lokalstädning. Finns det inte erfarenhet lär vi gärna upp, det viktigaste är motivationen och viljan att arbeta. Det krävs att du har B-körkort! Anställningen är i dagsläget är timanställning, men det finns goda möjlighet att tjänsten kan utökas framöver. Städning inom Borås kommun! Vi är ett företag som ständigt jobbar med att hålla hög kvalité på alla våra tjänster. Vi hjäl... Visa mer
Vi söker en person som helst har erfarenhet av städning och då gärna hemstädning, lokalstädning.
Finns det inte erfarenhet lär vi gärna upp, det viktigaste är motivationen och viljan att arbeta.
Det krävs att du har B-körkort!
Anställningen är i dagsläget är timanställning, men det finns goda möjlighet att tjänsten kan utökas framöver.
Städning inom Borås kommun!
Vi är ett företag som ständigt jobbar med att hålla hög kvalité på alla våra tjänster. Vi hjälper våra kunder till en lättare vardag både i hemmet och på jobbet med allt inom städ. Allt från hemstädning, kontorsstädning till flyttstädning och fönsterputs.


Skicka gärna sin cv och personligt brev till: [email protected]


#jobbjustnu
#behovsanställning Visa mindre

Personal sökes inom lokalvård

#jobbjustnu Jag söker personal som vill jobba inom lokalvården omgående. Ingen erfarenhet krävs. Upplärning sker vid anställningen. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
#jobbjustnu
Jag söker personal som vill jobba inom lokalvården omgående.
Ingen erfarenhet krävs.
Upplärning sker vid anställningen.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Intresseanmälan Lokalvårdare med servicekänsla till Borås

Ansök    Dec 3    Broomy AB    Städare/Lokalvårdare
Broomy växer och vi söker nu lokalvårdare med servicekänsla till Borås. Vi söker dig som har erfarenhet från hemstädning och flyttstädning kan ge god service till våra kunder. Du är noggrann, ansvarsfull, serviceinriktad och självständig. Utöver detta ser vi gärna att du är en positiv och utåtriktad person. Du kan kommunicera utan svårigheter på svenska eller engelska. Vi ser gärna att du är driven och kanske på sikt nyfiken på lite mer administrativa... Visa mer
Broomy växer och vi söker nu lokalvårdare med servicekänsla till Borås.


Vi söker dig som har erfarenhet från hemstädning och flyttstädning kan ge god service till våra kunder. Du är noggrann, ansvarsfull, serviceinriktad och självständig.


Utöver detta ser vi gärna att du är en positiv och utåtriktad person. Du kan kommunicera utan svårigheter på svenska eller engelska.
Vi ser gärna att du är driven och kanske på sikt nyfiken på lite mer administrativa arbetsuppgifter (ex.vis arbetsledare) parallellt med operativt arbete.


B-körkort och minst 1-2 års erfarenhet av hemstädning och/eller flyttstädning i privata hem är ett krav. Att du är rökfri ser vi som en självklarhet. Har du tillgång till egen bil till en början är det ett plus.
Om Broomy:


Broomy är hållbar städning på schyssta villkor!
Vi startade ur frustrationen av att stå vid sidlinjen och se hur en familj i städbranschen drabbas hårt av förvånansvärt dåliga arbetsvillkor och så småningom uppsägningar. Vi är inte som alla andra, men det är ju inte du heller. Vår story är lite annorlunda, vi drivs av att förbättra för en familj i taget, förändra en bransch grunden och leverera en yrkesstolthet. Lite schysstare helt enkelt. Visa mindre

Erfaren lokalvårdare

Kvalifikationer Städare/Lokalvårdare - minst 2 års erfarenhet Erfarenhet av byggstäd/flyttstäd/hemstäd Meriterande Yrkesbevis, SRY, Yrkesbevis, PRYL Erfarenhet av golvvård och fönsterputs Språk Svenska i tal och skrift Körkort B Verksamhetsbeskrivning: Dannebacken Service AB erbjuder tjänster för inre och yttre skötsel av fastigheter. Vi finns i Västra Götaland och utför allt ifrån regelmässig städning till periodiskt underhåll. Om jobbet: Vi söker dig... Visa mer
Kvalifikationer
Städare/Lokalvårdare - minst 2 års erfarenhet
Erfarenhet av byggstäd/flyttstäd/hemstäd
Meriterande
Yrkesbevis, SRY, Yrkesbevis, PRYL
Erfarenhet av golvvård och fönsterputs
Språk
Svenska i tal och skrift
Körkort
B


Verksamhetsbeskrivning:
Dannebacken Service AB erbjuder tjänster för inre och yttre skötsel av fastigheter. Vi finns i Västra Götaland och utför allt ifrån regelmässig städning till periodiskt underhåll.


Om jobbet:
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet från branschen och som vill vara med och förstärka, utveckla vår verksamhet i Sjuhärad. Du gillar att samarbeta och skapa en bra teamkänsla. Du förstår vikten av ett gott kundbemötande. Du trivs med att ha ett varierande arbete runt om i Sjuhärad men med Borås som utgångspunkt.


Arbetsuppgifter:
Vanligt förekommande arbetsuppgifter inom lokalvård. Även flyttstäd/byggstäd och hemstäd förekommer.


Personliga egenskaper:
Serviceinriktad, ansvarstagande och engagerad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Vi växer snabbt och vi har stora visioner. Vill du vara med på vår resa mot framgång? Skicka din ansökan redan idag då vi kommer att kalla på intervju löpande: [email protected] Märkt BORÅS Visa mindre

Lokalvårdare Borås

Tristar Clean AB Erbjuder kundunika lösningar för alla branscher. Familjeägt företag med huvudkontoret i Vänersborg ca 100 anställda med kunder i hela södra Sverige. Från Västerås till Malmö. Tjänster vi erbjuder: hemstäd, flyttstäd, företagsstäd, golvård, fönsterputs, frukt och material leveranser, uthyrning av entrémattor och kaffe maskiner. Vill du läsa mer om oss gå till: http://www.tristarab.se Söker ansvarsfulla medarbetare som lokalvårdare. Du är ... Visa mer
Tristar Clean AB Erbjuder kundunika lösningar för alla branscher. Familjeägt företag med huvudkontoret i Vänersborg ca 100 anställda med kunder i hela södra Sverige. Från Västerås till Malmö.
Tjänster vi erbjuder: hemstäd, flyttstäd, företagsstäd, golvård, fönsterputs, frukt och material leveranser, uthyrning av entrémattor och kaffe maskiner.
Vill du läsa mer om oss gå till:
http://www.tristarab.se Söker ansvarsfulla medarbetare som lokalvårdare. Du är en gladlynt person som tycker om att städa och hålla ordning. Är noggrann, engagerad, lyhörd, ärlig samt har en hög servicenivå och stor ansvarskänsla. Du har blick för kvalitet och lätt för att kommunicera.
Arbetet kan kräva högt tempo, varför du bör vara stresstålig, tycka om att arbeta självständigt, kunna planera, och ej vara rädd för förändringar i dagens arbete. Du ser möjligheter istället för problem.
För att kunna läsa och förstå arbetsinstruktioner, säkerhetsdatablad samt kommunicera med våra kunder, skall du ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. SRY- el PRYL utbildning ses som en merit. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Du skall:

Vara bosatt i staden/orten.
Detta kräver att du kan ta dig till de olika arbetsplatserna på egen hand.

Mejla in foto, meritlista i form av vilka utbildningar och tidigare arbetsplatser.
De ansökningar som inte är kompletta kommer ej att granskas.
Tjänsten innebär att utföra daglig lokalvård som att torka golv, städa toaletter, lunch rum, kontor, putsa fönster, stor städning, hemstäd, flyttstäd, kontorsstädning, butiksstädning, trappstädning m.m. hos våra kunder.

städ måndag till lördag 3-6 dagara i veckan. 2-4 timmar per dag Visa mindre

Extra-personal Städ

#jobbjustnu Vi är ett flytt och transportbolag av hela bohag eller delar av det i Sverige, våra grannländer eller till övriga Europa. Du kommer att utgå från Borås och arbeta i första hand i des närområde. Arbetet är en behov/Timanställning , vilket innebär att vi kan ringa in med kort varsel, samt att arbetstider varierar efter förfrågan och säsong. B-Körkort är ett krav! Vi utför våra tjänster både i egen regi samt anlitar underentreprenörer vilket g... Visa mer
#jobbjustnu
Vi är ett flytt och transportbolag av hela bohag eller delar av det i Sverige, våra grannländer eller till övriga Europa. Du kommer att utgå från Borås och arbeta i första hand i des närområde.


Arbetet är en behov/Timanställning , vilket innebär att vi kan ringa in med kort varsel, samt att arbetstider varierar efter förfrågan och säsong.
B-Körkort är ett krav!


Vi utför våra tjänster både i egen regi samt anlitar underentreprenörer vilket gör att vi kan agera både Lokalt, Regionalt och Riks. För att kunna passa in i vårt glada gäng söker vi likasinnade personer därför bör du som söker vara;
-Glad & Positiv
-Vara innovativ och problemlösare
-Stresstålig och service inriktad
-Kunna Svenska Språket i tal & Skrift


Då vi många gånger arbetar runt om i Regionen / Landet förekommer ofta övertid samt obekväm arbetstid.
Jobbet innefattar Flyttstäd, hemstäd, företagsstäd samt även, packning. Visa mindre

Timanställning till städföretag

Söker en person som är intresserad av timanställning på ett litet städföretag. För tillfället ca 10-12 tim/veckan ev mer vid behov. Arbetet innebär städ hos privat personer och vissa företag. Kunderna är återkommande. Erfarenhet av städ och fönsterputsning är meriterande. Jag söker en person som är noggrann, tycker om/kan städa, kan ta ansvar och kan jobba självständigt. Som person bör du också vara social, trevlig och lojal samt tycka om att hjälpa och m... Visa mer
Söker en person som är intresserad av timanställning på ett litet städföretag.
För tillfället ca 10-12 tim/veckan ev mer vid behov. Arbetet innebär städ hos privat personer och vissa företag. Kunderna är återkommande.
Erfarenhet av städ och fönsterputsning är meriterande.
Jag söker en person som är noggrann, tycker om/kan städa, kan ta ansvar och kan jobba självständigt.
Som person bör du också vara social, trevlig och lojal samt tycka om att hjälpa och möta nya människor
Körkort och tillgång till bil är ett krav!
Arbetet kan ibland vara tungt så det är bra om du är i god fysisk form.
Timanställningen påbörjas omgående
CV mailas till:
[email protected]
#jobbjustnu Visa mindre

Timvikarierande lokalvårdare

Ansök    Nov 24    Borås kommun    Städare/Lokalvårdare
Vi söker nu dig som vill vara med och stötta upp i Borås Stads lokalvård. Brinner du för rena ytor och service och vill vara en del i Borås Stads lokalvårdsteam? Ansök redan idag! Du är anställd som lokalvårdare via Bemanningsenheten med placering i verksamhetsområde Kost och lokalvård och arbetar i Grundskole- samt Vård-och äldreförvaltningens verksamheter. Just nu söker vi flera lokalvårdare som kan hoppa in med kort varsel och förstärka lokalvården. ... Visa mer
Vi söker nu dig som vill vara med och stötta upp i Borås Stads lokalvård. Brinner du för rena ytor och service och vill vara en del i Borås Stads lokalvårdsteam? Ansök redan idag!

Du är anställd som lokalvårdare via Bemanningsenheten med placering i verksamhetsområde Kost och lokalvård och arbetar i Grundskole- samt Vård-och äldreförvaltningens verksamheter. Just nu söker vi flera lokalvårdare som kan hoppa in med kort varsel och förstärka lokalvården.

Bemanningsenheten i Borås Stad stöttar stadens verksamheter inom lokalvård med vikarier när det uppstår en lucka på grund av att ordinarie personal är frånvarande. Som timanställd lägger du själv in tider (tillgänglighet) när du kan arbeta. Det ger dig möjlighet att kombinera arbete med exempelvis studier eller annat arbete samtidigt som du även får yrkeserfarenhet. Arbetstiden är förlagd på dagtid, 06.00-16.00, måndag-fredag.

Som lokalvårdare utför du städning i Borås Stads verksamheter. Det innebär att daglig lokalvård, men även periodiska insatser där det behövs. Städningen utförs med redskap, städmaskiner och städmaterial. Visst administrativt arbete så som dokumentation förekommer, därför behöver du ha goda kunskaper i svenska språket i både tal och skift.

Vi söker dig som har lokalvårdsutbildning eller arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Önskvärt är även att du har dokumenterad erfarenhet av städmaskiner, men det är inget krav. Du ska kunna läsa, skriva och föra dialog på svenska för att kunna dokumentera och förstå städinstruktioner. Som person kan du ta egna initiativ och har samarbetsförmåga. Det ställs även krav på flexibilitet då du ska kunna rycka in där det finns behov. Du är serviceinriktad och kan arbeta självständigt.

Har du körkort och tillgång till egen bil är det meriterande.

Eftersom arbetet är förlagt inom verksamheten skola och förskola krävs det att du visar upp ett utdrag från belastningsregistret. Du ombeds enbart att uppvisa belastningsregister i samband med erbjudande om timanställning. Du beställer ett utdrag från polisen här
Intervjuer och urval sker löpande.

Fackliga företrädare når du via Borås Stads växel, 033-35 70 00.

Se en film om hur det är att jobba som lokalvårdare i Borås Stad. Visa mindre

Lokalvårdare sökes på 50 % i Borås/ Viared

Bofint är framtidens serviceföretag. Våra kunder är företag och kommuner i Göteborg och Kungsbacka med omnejd. Bofint etablerades 2014 och är ett av Sveriges snabbast växande serviceföretag. Bofint arbetar med moderna städsystem där dina arbetsredskap finns på plats hos kunden. Vi är ett företag som arbetar med hög kvalitet där vi använder miljövänliga kemikalier, moderna städsystem och varje avdelning har en eller flera arbetsledare till vilken du som an... Visa mer
Bofint är framtidens serviceföretag. Våra kunder är företag och kommuner i Göteborg och Kungsbacka med omnejd. Bofint etablerades 2014 och är ett av Sveriges snabbast växande serviceföretag.

Bofint arbetar med moderna städsystem där dina arbetsredskap finns på plats hos kunden. Vi är ett företag som arbetar med hög kvalitet där vi använder miljövänliga kemikalier, moderna städsystem och varje avdelning har en eller flera arbetsledare till vilken du som anställd alltid kan vända dig.

Dina arbetsuppgifter och om tjänsten:

Du kommer att arbeta med städning och lokalvård hos en av våra kunder i Borås/ Viared. I rollen kan det både förekomma kontorsstädning och maskinkörning. Det är viktigt att notera att kundens lokaler ej ligger i centrala Borås men det finns bra bussförbindelser ut till kunden från Borås centrum. I denna roll arbetar du tillsammans med tre kollegor, du kommer dock ha ditt eget område som du har ansvar för håller rätt kvalité.

Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag 4 timmar/dag under dagtid och tjänsten ligger därmed på 50 %. För rätt person kan tjänsten komma att utökas i framtiden.

Tillträdesdatum: 4/1-2021

Sista ansökningsdatum: 2020-12-06Vi söker dig som:
Vi söker dig som är engagerad, serviceminded och har en positiv inställning. Du tycker om att arbeta självständigt samtidigt som du är en viktig del av ett team. Du har ett gott omdöme, är noggrann och jobbar effektivt med många bollar i luften. För att trivas hos oss ser vi att du är en person som är flexibel och har lätt för att anpassa dig.Krav:

I denna tjänst krävs det att du kan tala, läsa och förstå svenska för att kunna kommunicera med oss och kunden. Vi ser det även som ett krav att du har någon form av erfarenhet av att ha arbetat i städbranschen tidigare.

Övrigt:

Ansökan tas ej emot via e-post, för att söka tjänsten söker du genom vår hemsida. Vi behandlar inte heller ofullständiga ansökningar vilket innebär att det är viktigt att du bifogar ett CV i din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas inom kort så se till att skicka in din ansökan redan idag.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.Mer om oss:

Vi erbjuder dig möjligheten att bli del av ett nytänkande och energifyllt tillväxtbolag inom servicebranschen. Det kommer finnas stora möjligheter att påverka din egen, bolagets och branschens utveckling! Att vara en trygg och bra arbetsgivare är viktigt för oss och vi har schyssta villkor, kollektivavtal samt är miljödiplomerade. Läs gärna mer om oss på www.bofint.se (http://www.bofint.se/) Visa mindre

Städare (177389)

Ansök    Okt 20    Veterankraft AB    Städare/Lokalvårdare
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgif... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi söker veteraner för städning i privata hem.

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är vanlig hemstädning. Dessutom kan det ingå att byta sängkläder och vattna blommor m.m. Du använder kundens städartiklar och maskiner.

Vem är du?
Glad och pigg veteran som vill ta ett eller flera uppdrag med städning.
Som person är du en serviceinriktad, positiv och noggrann. Du har en öppen personlighet och lätt för att samarbeta med människor. Har du en professionell bakgrund eller städar mycket hemma kommer du att känna igen dig i din nya roll och säkerligen trivas bra.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Lokalvårdare

Cleaning Assistance Sweden AB är en städfirma i Borås som erbjuder städtjänster efter kundens önskemål. Vi har stor erfarenhet och kunskap om tjänsterna och vi utför våra arbeten med största noggrannhet. Tjänsten är deltid och förlagd till dagtid, vissa dagar kan det förekomma kvällstjänstgöring. Arbetsuppgifterna innebär lokalvård och städ i hem, flytt städ, på kontor, restauranger etc. Du som söker bör ha kunskap i något av följande språk, god engelska ä... Visa mer
Cleaning Assistance Sweden AB är en städfirma i Borås som erbjuder städtjänster efter kundens önskemål. Vi har stor erfarenhet och kunskap om tjänsterna och vi utför våra arbeten med största noggrannhet.
Tjänsten är deltid och förlagd till dagtid, vissa dagar kan det förekomma kvällstjänstgöring. Arbetsuppgifterna innebär lokalvård och städ i hem, flytt städ, på kontor, restauranger etc.
Du som söker bör ha kunskap i något av följande språk, god engelska är ett krav, i övrigt önskvärda språkkunskaper är engelska och bangelska eller indiska Visa mindre

Timanställd Städerska för Hemstäd på Hemtjänst

Timanställd Städerska för hemstäd och hemtjänst #jobbjustnu CASA Berget expanderar och nu söker vi dig som är städerska med körkort till vår verksamhet i Borås. CASA Berget är ett hemtjänstpersonalkooperativ med sin största bas i Mölndal men har sedan februari även öppnat upp i Borås. Kontakta oss om du vill vara med i en växande verksamhet som grundas på alla människors unika och lika värde! Du ska kunna ta ansvar och vara flexibel. Stor vikt läggs på pe... Visa mer
Timanställd Städerska för hemstäd och hemtjänst #jobbjustnu
CASA Berget expanderar och nu söker vi dig som är städerska med körkort till vår verksamhet i Borås.
CASA Berget är ett hemtjänstpersonalkooperativ med sin största bas i Mölndal men har sedan februari även öppnat upp i Borås.
Kontakta oss om du vill vara med i en växande verksamhet som grundas på alla människors unika och lika värde! Du ska kunna ta ansvar och vara flexibel. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Vi vill att du ska ha ett genuint driv för att hjälpa människor i deras vardag och för att göra det rent i deras hem.
Arbetsuppgifter: städarbete i kundens hem. Du ansvarar för städningen i kundens hem och för att ge det där lilla extra för att få kunden att känng sig nöjd!
Vi söker dig som
- Innehar en humanistisk människosyn som grundar sig i alla människors unika och lika värde.
- Har minst 2 års erfarenhet eller mer av hemstäd eller hotellstäd.
- Tycker om att städa samt tycker om att göra ett bra jobb samt är noggrann och ordningssam.
- Ser detta som något långvarigt för att stanna hos oss länge och således är pålitlig och lojal.
- Har en positiv inställning till livet och vill arbeta med människor i en positiv verksamhet och miljö.
- Innehar tålamod, är kärleksfull, omtänksam, snäll och omsorgsgivande.
- Erbjuder utdrag från belastningsregistret då vi begär detta.
- Kan svenska i tal och skrift i första hand och i andra hand engelska i tal och skrift.
Erfarenhet som är meriterande:
- Tidigare erfarenhet av hemstäd eller av städ exempelvis på hotell.
- Körkort
Arbetsplats: I den enskilda kundens hem.
Tillträde: Fortlöpande.
Varaktighet: Tim- samt provanställning som kan övergå till visstids- eller fastanställning.
Vill du arbeta med oss och förgylla vardagen hos våra kunder? Skicka din ansökan så snart som möjligt.
Kontaktpersoner: Sista ansökningsdag 15 nov 2020.
Intervjuer och rekrytering sker löpande. Välkommen med din ansökan till biträdande enhetschefen på CASA Berget Borås: [email protected] OBS MÄRK DIN ANSÖKAN MED "BORÅS STÄD" I RUBRIKEN.
Kontakt ska ske per mail i första hand.
För mer information rörande tjänsten och rekryteringsprocessen maila Marco på emailadress ovan. OBS MÄRK DIN ANSÖKAN MED "BORÅS STÄD" i RUBRIKEN. Visa mindre

Bohus söker lokalvårdare till Borås

Beskrivning Nu söker vi dig som vill arbeta självständigt och utveckla din servicekänsla med oss på Bohus i Borås! Vi söker dig som har körkort och tillgång till egen bil och kan tänka dig att arbeta deltid. Arbetstiden är förlagd dagtid, måndag till fredag, med start 06:00. För att du ska trivas hos oss tror vi att du tycker om att arbeta med service och drivs av att göra kunder nöjda. Arbetsuppgifter Som lokalvårdare på Bohus arbetar du framförallt m... Visa mer
Beskrivning
Nu söker vi dig som vill arbeta självständigt och utveckla din servicekänsla med oss på Bohus i Borås! Vi söker dig som har körkort och tillgång till egen bil och kan tänka dig att arbeta deltid.

Arbetstiden är förlagd dagtid, måndag till fredag, med start 06:00. För att du ska trivas hos oss tror vi att du tycker om att arbeta med service och drivs av att göra kunder nöjda.

Arbetsuppgifter
Som lokalvårdare på Bohus arbetar du framförallt med kontorsstädning hos olika kunder dagligen. I tjänsten ingår även att göra beställning av förbrukningsmaterial, och det ingår ofta rengöring av kaffemaskiner. Du arbetar självständigt och tar ansvar för att arbetet blir utfört med god kvalitet. 

Kvalifikationer
Det är en fördel om du tidigare har arbetat med städ eller i annat serviceyrke, men det är inte ett krav. Vi tror att du kan vara rätt person för oss om du är noggrann, flexibel och kan kommunicera bra på svenska. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Villkor
Tjänsten är på deltid, 26 timmar i veckan, med möjlighet till fler timmar på sikt. Arbetstiden är förlagd dagtid, måndag till fredag, alltid med start 06:00. Lön enligt kollektivavtal.

Urval och intervjuer sker löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan! Vid frågor är du välkommen att kontakta Malin på 031-388 71 23 eller [email protected]

Om Bohus: Bohus är ett framgångsrikt ägarlett serviceföretag grundat 1986. Vi är idag Göteborgsledande inom företagsservice och erbjuder tjänster och lösningar inom städning, vaktmästeri, kaffe, kontorsmaskiner, kontorsmaterial, växter och frukt. Verksamheten har genom åren utvecklats från ett enmansföretag till att idag sysselsätta cirka 600 anställda och serva fler än 2200 företagskunder. Bohus finns i Göteborg med omnejd, i Alingsås samt i Borås- och Sjuhäradsregionen. Vi är certifierade inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö enligt ISO 9001, ISO 14001 och OHSAS 18001 samt innehar en AAA-rating. Som anställd på Bohus erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. Inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På Bohus vet vi att vår personal är nyckeln till att vi har så många nöjda kunder och vi är väldigt stolta över att mer än 140 personer har arbetat hos oss i mer än 10 år!   


Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.bohus.se. Visa mindre

Erfaren och självgående lokalvårdare till Borås

Ansök    Okt 12    SIMH SWEDEN AB    Städare/Lokalvårdare
SIMH Sweden AB är ett städbolag som fokuserar på alla kunders särskilda behov vilket innebär att alla uppdrag är utformade just för det enskilda uppdraget. Bolaget har funnits sedan 1988 och har samma ägare än idag. Vi är miljö, arbetsmiljö och kvalitetscertifierade och har kollektivavtal. I region Syd/Väst har vi huvudkontoret i Helsingborg och ett kontor i Göteborg. Vi etablerar oss nu i området Sjuhärad och söker till våra uppdrag 2 st erfarna lokalvå... Visa mer
SIMH Sweden AB är ett städbolag som fokuserar på alla kunders särskilda behov vilket innebär att alla uppdrag är utformade just för det enskilda uppdraget.
Bolaget har funnits sedan 1988 och har samma ägare än idag. Vi är miljö, arbetsmiljö och kvalitetscertifierade och har kollektivavtal.
I region Syd/Väst har vi huvudkontoret i Helsingborg och ett kontor i Göteborg.


Vi etablerar oss nu i området Sjuhärad och söker till våra uppdrag 2 st erfarna lokalvårdare. Till Borås säker vi en erfaren och självgående lokalvårdare som har intresse av att på sikt utvecklas till gruppledare, dvs mina arbetsledares förlängda arm ute på våra uppdrag. För rätt person kan detta innebära goda utvecklingsmöjligheter inom vårt företag.


Uppdraget är fördelat över flertal adresser i Borås med omnejd och skall städas med en frekvens på mellan 5 (mån-fre) till 6 (mån-lör) gånger/vecka enligt ett fastställt schema. Tjänsten än på 37 timmar per vecka varav 2,5 timmar är schemalagt på lördagar. OB Helg tillkommer enligt kollektivavtal.
Vi tillhandahåller en arbetsbil för att kunna genomföra uppdraget med de förflyttningar som krävs.
För tjänsten krävs:
Du bor lämpligtvis i Borås eller Kinna eller på kort pendlingsavstånd till Borås.
Körkort B
Svenska på en bra nivå
Erfarenhet av städbranschen
Någon utbildning såsom SRY eller likvärdig är väldigt meriterande.


Tjänsten kommer att tillsättas löpande pga kort uppstart.
Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Lön enligt kollektivavtal. Visa mindre

Extrajobb som lokalvårdare

Jobbeskrivning Vi söker en självgående lokalvårdare med erfarenhet inom lokalvård, som har körkort och tillgång till bil. Vi söker en glad och positiv person som vill jobba med lokalvård av lagerytor, kontor, konferensrum, fikarum och trapphus. Du som söker har tidigare erfarenhet eller utbildning inom lokalvård och vill arbeta extra under hösten under vecka 43 (fredag) till vecka 47 Arbetstider: - Dagtid 6-15 Som lokalvårdare träffar du mycket människ... Visa mer
Jobbeskrivning
Vi söker en självgående lokalvårdare med erfarenhet inom lokalvård, som har körkort och tillgång till bil.

Vi söker en glad och positiv person som vill jobba med lokalvård av lagerytor, kontor, konferensrum, fikarum och trapphus.
Du som söker har tidigare erfarenhet eller utbildning inom lokalvård och vill arbeta extra under hösten under vecka 43 (fredag) till vecka 47

Arbetstider:
- Dagtid 6-15

Som lokalvårdare träffar du mycket människor och därför är det viktigt att du är hjälpsam och är en serviceinriktad person. Du är ansvarsfull, noggrann och har ett öga för ordning och reda. I ditt arbete har du många kontakter och därför är det viktigt att du talar god svenska.

Du arbetar på ett företag strax utanför Borås.

Arbetsuppgifter:
- Lokalvård av lagerytor, konferensrum, fikarum, trapphus och kontor.
- Hantering av diskmaskin
- Hantering av kaffeautomater
- Kan förekomma lokalvård av kombimaskin

Personliga egenskaper
- Arbetsam, noggrann och driven
- Har lätt för planering
- Serviceinriktad
- Initiativtagande, plikttrogen och självgående
- Snabblärd och effektiv


Krav
- Körkort
- Tillgång till egen bil
- Städvana

Meriter:
- Utbildning inom lokalvård
Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Lokalvårdare till Kunskapsskolan Borås

Vill du arbeta i en skola där varje elev ges något unikt – en personligt utformad utbildning – som utgår från elevens individuella mål och förutsättningar? Då har vi jobbet för dig! Vi anser att det är viktigt att ge eleverna såväl goda ämneskunskaper som att hjälpa dem att utveckla de förmågor som behövs för att stå starka i en föränderlig värld. För att lyckas med detta arbetar alla våra skolor efter en pedagogisk modell som fokuserar på varje elev och ... Visa mer
Vill du arbeta i en skola där varje elev ges något unikt – en personligt utformad utbildning – som utgår från elevens individuella mål och förutsättningar? Då har vi jobbet för dig!

Vi anser att det är viktigt att ge eleverna såväl goda ämneskunskaper som att hjälpa dem att utveckla de förmågor som behövs för att stå starka i en föränderlig värld. För att lyckas med detta arbetar alla våra skolor efter en pedagogisk modell som fokuserar på varje elev och är personligt utformat. Förutom den pedagogiska delen anser vi även att den sociala och fysiska miljön är viktig och vi arbetar för hög kvalitet även inom dessa områden.

Nu söker vi en person för arbete med städ och till viss del matservering till vårt serviceteam.

Vi värdesätter att du är strukturerad, engagerad och kommunikativ. Du kommer arbeta i team med övriga som arbetar inom kök och städ och du kommer ha daglig kontakt med eleverna på skolan.

Vi sätter stort värde på ditt engagemang och din kompetens. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om Kunskapsskolan

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 13 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Vid övertalighet inom Kunskapsskolan kommer utannonserade tjänst i första hand att erbjudas anställda inom företaget.

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär.

Arbetstid/Varaktighet

Allmän visstid

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor Björn Nyman, mobil 0733-229905, epost [email protected]

Kökschef Josefin Ericson, tel 08-51008286, epost [email protected]

Ansökan sker via länk nedan senast den 1 november 2020. Observera att vi intervjuar löpande varför tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

Vid en eventuell anställningsintervju kom ihåg att ta med kopia av utdrag från belastningsregistret samt intyg och betyg.

Om du har frågor - ring kontaktpersonen för den aktuella befattningen.

Mer information på www.kunskapsskolan.se

Besöksadress

Kunskapsskolan Borås

Lagercrantz plats 9 Borås Visa mindre

Extrajobb som lokalvårdare

Jobbeskrivning Vi söker en serviceintriktad lokalvårdare med erfarenhet inom lokalvård som har körkort. Vi söker en glad och positiv person som vill jobba med lokalvård av lagerytor, kontor, konferensrum, fikarum och trapphus. Du som söker har erfarenhet eller utbildning inom lokalvård och vill extra under hösten. Arbetstider: - Extra - Dagtid 6-9:30 /6-15 Som lokalvårdare träffar du mycket människor och därför är det viktigt att du är hjälpsam och är... Visa mer
Jobbeskrivning
Vi söker en serviceintriktad lokalvårdare med erfarenhet inom lokalvård som har körkort.

Vi söker en glad och positiv person som vill jobba med lokalvård av lagerytor, kontor, konferensrum, fikarum och trapphus.
Du som söker har erfarenhet eller utbildning inom lokalvård och vill extra under hösten.

Arbetstider:
- Extra
- Dagtid 6-9:30 /6-15

Som lokalvårdare träffar du mycket människor och därför är det viktigt att du är hjälpsam och är en serviceinriktad person. Du är ansvarsfull, noggrann och har ett öga för ordning och reda. I ditt arbete har du många kontakter och därför är det viktigt att du talar god svenska.

Du arbetar på ett företag i Borås.

Arbetsuppgifter:
- Lokalvård av lagerytor, konferensrum, fikarum, trapphus och kontor.
- Hantering av diskmaskin
- Hantering av kaffeautomater
- Kan förekomma lokalvård av kombimaskin

Personliga egenskaper
- Arbetsam, noggrann och driven
- Serviceinriktad
- Initiativtagande, plikttrogen och självgående
- Snabblärd och effektiv

Krav
- Körkort

Meriter:
- Utbildning inom lokalvård
Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Extrajobb som lokalvårdare

Jobbeskrivning Vi söker en serviceintriktad lokalvårdare med erfarenhet inom lokalvård som har körkort. Vi söker en glad och positiv person som vill jobba med lokalvård av lagerytor, kontor, konferensrum, fikarum och trapphus. Du som söker har erfarenhet eller utbildning inom lokalvård och vill extra under hösten. Arbetstider: - Extra - Dagtid 6-9:30 /6-15 Som lokalvårdare träffar du mycket människor och därför är det viktigt att du är hjälpsam och är... Visa mer
Jobbeskrivning
Vi söker en serviceintriktad lokalvårdare med erfarenhet inom lokalvård som har körkort.

Vi söker en glad och positiv person som vill jobba med lokalvård av lagerytor, kontor, konferensrum, fikarum och trapphus.
Du som söker har erfarenhet eller utbildning inom lokalvård och vill extra under hösten.

Arbetstider:
- Extra
- Dagtid 6-9:30 /6-15

Som lokalvårdare träffar du mycket människor och därför är det viktigt att du är hjälpsam och är en serviceinriktad person. Du är ansvarsfull, noggrann och har ett öga för ordning och reda. I ditt arbete har du många kontakter och därför är det viktigt att du talar god svenska.

Du arbetar på ett företag i Borås.

Arbetsuppgifter:
- Lokalvård av lagerytor, konferensrum, fikarum, trapphus och kontor.
- Hantering av diskmaskin
- Hantering av kaffeautomater
- Kan förekomma lokalvård av kombimaskin

Personliga egenskaper
- Arbetsam, noggrann och driven
- Serviceinriktad
- Initiativtagande, plikttrogen och självgående
- Snabblärd och effektiv

Krav
- Körkort

Meriter:
- Utbildning inom lokalvård
Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Städare/Lokalvårdare i Borås

Ansök    Sep 30    Fissa & Feja AB    Städare/Lokalvårdare
Vi finns sedan två år i större och mer anpassade lokaler på Druveforsvägen 32 i Borås. Där utgår vi ifrån och sen åker vi runt i hela sjuhärad och servar de kunder vi har som är både företag och privatkunder. Firmabilar har vi till alla anställda. Vi söker dig som älskar att städa och hålla ordning och reda. Du kanske alltid har varit pedanten i familjen eller vänskapskretsen? Vi söker också dig som är social och tycker om att jobba med andra människ... Visa mer
Vi finns sedan två år i större och mer anpassade lokaler på Druveforsvägen 32 i Borås.


Där utgår vi ifrån och sen åker vi runt i hela sjuhärad och servar de kunder vi har som är både företag och privatkunder.


Firmabilar har vi till alla anställda. Vi söker dig som älskar att städa och hålla ordning och reda. Du kanske alltid har varit pedanten i familjen eller vänskapskretsen?


Vi söker också dig som är social och tycker om att jobba med andra människor. Du kommer att ha kollegor och kommer träffa många kunder.


Har du erfarenhet av att jobba professionellt med städ är det meriterande men det viktigaste för oss är att du tycker om jobbet och känner att det här är vad du vill syssla med. Fissa & Feja AB är ett företag som har funnits sen 1988. Vi jobbar idag över hela sjuhäradsområdet med fokus på Borås, Alingsås, Lerum och Bollebygd med omnejd. Vi utför all sort städning i både privata hem och på företag.


Fissa & Feja söker nu dig som vill jobba med städ i både privata hem och på företag. Det är meriterande om ni har tidigare städerfarenhet, gärna från hemstäd. Men det viktigaste är att du älskar att städa och har öga för detaljer. Gillar att hålla ordning och reda och tycker det är roligt med kundkontakter. Den sociala kompetensen är mycket viktig i detta arbetet då man träffar många utav kunderna.


Vi söker också dig som vill jobba heltid. Om ni inte vill jobba heltid kan deltid erbjudas. Det viktigaste för oss är att du är rätt person. Vi arbetar måndag till fredag med start mellan kl. 06.00-08.00 beroende på uppdrag. Arbetet omfattar städ både i par med annan kollega och ensamarbete så det är viktigt att du kan arbeta tillsammans med andra men även att du är självständig.


Vi lägger stor vikt vid att du är noggrann, positiv, flexibel, stresstålig, och har god känsla för service och kundbemötande.


Det är ett krav att Ni har B-körkort och behärskar det svenska språket i tal och skrift,


Utgångsort är Borås.


Tillträde efter överenskommelse.


Vi har kollektivavtal med Fastighetsanställdas Förbund och Byggnads och lön utgår enligt avtal. Visa mindre

Extrajobb som lokalvårdare

Jobbeskrivning Vi söker en serviceintriktad lokalvårdare med erfarenhet inom lokalvård som har körkort. Vi söker en glad och positiv person som vill jobba med lokalvård av lagerytor, kontor, konferensrum, fikarum och trapphus. Du som söker har erfarenhet eller utbildning inom lokalvård och vill extra under hösten. Arbetstider: - Extra - Dagtid 6-9:30 /6-15 Som lokalvårdare träffar du mycket människor och därför är det viktigt att du är hjälpsam och är... Visa mer
Jobbeskrivning
Vi söker en serviceintriktad lokalvårdare med erfarenhet inom lokalvård som har körkort.

Vi söker en glad och positiv person som vill jobba med lokalvård av lagerytor, kontor, konferensrum, fikarum och trapphus.
Du som söker har erfarenhet eller utbildning inom lokalvård och vill extra under hösten.

Arbetstider:
- Extra
- Dagtid 6-9:30 /6-15

Som lokalvårdare träffar du mycket människor och därför är det viktigt att du är hjälpsam och är en serviceinriktad person. Du är ansvarsfull, noggrann och har ett öga för ordning och reda. I ditt arbete har du många kontakter och därför är det viktigt att du talar god svenska.

Du arbetar på ett företag i Borås.

Arbetsuppgifter:
- Lokalvård av lagerytor, konferensrum, fikarum, trapphus och kontor.
- Hantering av diskmaskin
- Hantering av kaffeautomater
- Kan förekomma lokalvård av kombimaskin

Personliga egenskaper
- Arbetsam, noggrann och driven
- Serviceinriktad
- Initiativtagande, plikttrogen och självgående
- Snabblärd och effektiv

Krav
- Körkort

Meriter:
- Utbildning inom lokalvård
Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Extrajobb som lokalvårdare

Jobbeskrivning Vi söker en serviceintriktad lokalvårdare med erfarenhet inom lokalvård som har körkort. Vi söker en glad och positiv person som vill jobba med lokalvård av lagerytor, kontor, konferensrum, fikarum och trapphus. Du som söker har erfarenhet eller utbildning inom lokalvård och vill extra under hösten. Arbetstider: - Extra - Dagtid 6-9:30 /6-15 Som lokalvårdare träffar du mycket människor och därför är det viktigt att du är hjälpsam och är... Visa mer
Jobbeskrivning
Vi söker en serviceintriktad lokalvårdare med erfarenhet inom lokalvård som har körkort.

Vi söker en glad och positiv person som vill jobba med lokalvård av lagerytor, kontor, konferensrum, fikarum och trapphus.
Du som söker har erfarenhet eller utbildning inom lokalvård och vill extra under hösten.

Arbetstider:
- Extra
- Dagtid 6-9:30 /6-15

Som lokalvårdare träffar du mycket människor och därför är det viktigt att du är hjälpsam och är en serviceinriktad person. Du är ansvarsfull, noggrann och har ett öga för ordning och reda. I ditt arbete har du många kontakter och därför är det viktigt att du talar god svenska.

Du arbetar på ett företag i Borås.

Arbetsuppgifter:
- Lokalvård av lagerytor, konferensrum, fikarum, trapphus och kontor.
- Hantering av diskmaskin
- Hantering av kaffeautomater
- Kan förekomma lokalvård av kombimaskin

Personliga egenskaper
- Arbetsam, noggrann och driven
- Serviceinriktad
- Initiativtagande, plikttrogen och självgående
- Snabblärd och effektiv

Krav
- Körkort

Meriter:
- Utbildning inom lokalvård
Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Lokalvårdare

Ansök    Sep 28    Borås Pastorat    Städare/Lokalvårdare
Svenska kyrkan i Borås är det största pastoratet i Skara stift och består av tre församlingar: Brämhult, Caroli och Gustav Adolf. Upptagningsområdet är på nära 75 000 invånare, varav cirka 37 000 är medlemmar i Svenska kyrkan. Det finns kyrkor på sju platser runt om i staden. Svenska kyrkan driver tre förskolor och förvaltar Borås fem begravningsplatser. Antalet anställda uppgår till cirka 150 personer och omsättningen till 140 miljoner kr. I pastoratets f... Visa mer
Svenska kyrkan i Borås är det största pastoratet i Skara stift och består av tre församlingar: Brämhult, Caroli och Gustav Adolf. Upptagningsområdet är på nära 75 000 invånare, varav cirka 37 000 är medlemmar i Svenska kyrkan. Det finns kyrkor på sju platser runt om i staden. Svenska kyrkan driver tre förskolor och förvaltar Borås fem begravningsplatser. Antalet anställda uppgår till cirka 150 personer och omsättningen till 140 miljoner kr.
I pastoratets församlingsinstruktion lyfts tre utvecklingsområden särskilt fram: dop, gudstjänst och idealitet. Läs gärna mer på www.svenskakyrkan.se/boras.
Inom städpoolen arbetar sex personer med hela pastoratet som arbetsområde där bland annat kyrkor, församlingshem, fritidslokaler, och kyrkogårdslokaler ingår.
Arbetsuppgifter
Du kommer ha en varierande tjänst som omfattar arbetsuppgifter förkommande inom lokalvård så som daglig städning, periodiskt underhåll, golvvård och storstädning.
Kvalifikationer
Det är meriterande om du har erfarenhet av lokalvård i offentliga miljöer och/eller lokalvårdsutbildning i form av PRYL eller SRY eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig.
Du har god förmåga att anpassa dig till nya förutsättningar och kunna se helheten, planera det dagliga arbetet självständigt utefter den städspecifikation som finns upprättat inom vår verksamhet så att kvalitét och städresultat uppnås.
För dig är det självklart att ge god service till våra kunder, att ha ett gott bemötande mot dom som du möter dagligen i ditt arbete då du är ansiktet utåt för vår verksamhet.
Viss datakunskap krävs då man rapporterar in sin tjänstgöring, ledighet med mera i systemet Flex HRM samt läser och skickar e-post.
Du har goda kunskaper i svenska språket, både i tal och i skrift då du måste kunna läsa och förstå arbetsbeskrivningar och skyddsföreskrifter.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
B-körkort med tillgång till egen bil är ett krav.
Anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde 1 november 2020 eller enligt överenskommelse
Ansökan
Skicka CV, personligt brev och eventuella betyg och intyg till [email protected] och märk din ansökan med ”Lokalvårdare P-2020-173”
Sista ansökningsdag är den 11 oktober 2020.
Intervjuer kommer att genomföras löpande under ansökningstiden.


Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Extrajobb som lokalvårdare

Jobbeskrivning Vi söker en serviceintriktad lokalvårdare med erfarenhet inom lokalvård som har körkort. Vi söker en glad och positiv person som vill jobba med lokalvård av lagerytor, kontor, konferensrum, fikarum och trapphus. Du som söker har erfarenhet eller utbildning inom lokalvård och vill extra under hösten. Arbetstider: - Extra - Dagtid 6-9:30 /6-15 Som lokalvårdare träffar du mycket människor och därför är det viktigt att du är hjälpsam och är... Visa mer
Jobbeskrivning
Vi söker en serviceintriktad lokalvårdare med erfarenhet inom lokalvård som har körkort.

Vi söker en glad och positiv person som vill jobba med lokalvård av lagerytor, kontor, konferensrum, fikarum och trapphus.
Du som söker har erfarenhet eller utbildning inom lokalvård och vill extra under hösten.

Arbetstider:
- Extra
- Dagtid 6-9:30 /6-15

Som lokalvårdare träffar du mycket människor och därför är det viktigt att du är hjälpsam och är en serviceinriktad person. Du är ansvarsfull, noggrann och har ett öga för ordning och reda. I ditt arbete har du många kontakter och därför är det viktigt att du talar god svenska.

Du arbetar på ett företag i Borås.

Arbetsuppgifter:
- Lokalvård av lagerytor, konferensrum, fikarum, trapphus och kontor.
- Hantering av diskmaskin
- Hantering av kaffeautomater
- Kan förekomma lokalvård av kombimaskin

Personliga egenskaper
- Arbetsam, noggrann och driven
- Serviceinriktad
- Initiativtagande, plikttrogen och självgående
- Snabblärd och effektiv

Krav
- Körkort

Meriter:
- Utbildning inom lokalvård
Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Extrajobb som lokalvårdare

Jobbeskrivning Vi söker en serviceintriktad lokalvårdare med erfarenhet inom lokalvård. Vi söker en glad och positiv person som vill jobba med lokalvård av lagerytor, kontor, konferensrum, fikarum och trapphus. Du som söker har erfarenhet eller utbildning inom lokalvård och vill extra under hösten. Arbetstider: - Extra - Dagtid 6-9:30 /6-15 Som lokalvårdare träffar du mycket människor och därför är det viktigt att du är hjälpsam och är en serviceinri... Visa mer
Jobbeskrivning
Vi söker en serviceintriktad lokalvårdare med erfarenhet inom lokalvård.

Vi söker en glad och positiv person som vill jobba med lokalvård av lagerytor, kontor, konferensrum, fikarum och trapphus.
Du som söker har erfarenhet eller utbildning inom lokalvård och vill extra under hösten.

Arbetstider:
- Extra
- Dagtid 6-9:30 /6-15

Som lokalvårdare träffar du mycket människor och därför är det viktigt att du är hjälpsam och är en serviceinriktad person. Du är ansvarsfull, noggrann och har ett öga för ordning och reda. I ditt arbete har du många kontakter och därför är det viktigt att du talar god svenska.

Du arbetar på ett företag i Borås.

Arbetsuppgifter:
- Lokalvård av lagerytor, konferensrum, fikarum, trapphus och kontor.
- Hantering av diskmaskin
- Hantering av kaffeautomater
- Kan förekomma lokalvård av kombimaskin

Personliga egenskaper
- Arbetsam, noggrann och driven
- Serviceinriktad
- Initiativtagande, plikttrogen och självgående
- Snabblärd och effektiv

Krav
- Körkort

Meriter:
- Utbildning inom lokalvård
Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Lokalvårdare

44an fastighetsförvaltning och städservice utför städning i både privata hem och företag. Vi utför flyttstädning, hemstädning och företagsstädning. Vi växer och söker ytterligare en duktig lokalvårdare till vårt team. Vi söker dig som är glad, trevlig och noggrann. Vi ser gärna att du kan ta ansvar och trivs med att arbeta självständigt såväl som i grupp. Som person är det viktigt att du är flexibel och lösningsfokuserad. Du kan ta egna initiativ och har l... Visa mer
44an fastighetsförvaltning och städservice utför städning i både privata hem och företag. Vi utför flyttstädning, hemstädning och företagsstädning.
Vi växer och söker ytterligare en duktig lokalvårdare till vårt team. Vi söker dig som är glad, trevlig och noggrann. Vi ser gärna att du kan ta ansvar och trivs med att arbeta självständigt såväl som i grupp.
Som person är det viktigt att du är flexibel och lösningsfokuserad. Du kan ta egna initiativ och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Du bemöter våra kunder med hög servicenivå, vänlighet och hög kvalitet.
Tjänsten är på heltid 40h/vecka. Vi tillämpar provanställning 6månader. Arbetstid varierar och är förlagd mån-fre mellan 06:00-17:00.


Kvalifikationer
Tidigare erfarenhet av städning/lokalvård
B körkort
Tillgång till egen bil är en fördel
Vi ser gärna att du behärskar svenska i tal och skrift.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Visa mindre

Extrajobb som lokalvårdare

Jobbeskrivning Vi söker en serviceintriktad lokalvårdare med erfarenhet inom lokalvård. Vi söker en glad och positiv person som vill jobba med lokalvård av lagerytor, kontor, konferensrum, fikarum och trapphus. Du som söker har erfarenhet eller utbildning inom lokalvård och vill extra under hösten. Start: v.37 Arbetstider: - Heltid - Dagtid 6–15 Som lokalvårdare träffar du mycket människor och därför är det viktigt att du är hjälpsam och är en ser... Visa mer
Jobbeskrivning
Vi söker en serviceintriktad lokalvårdare med erfarenhet inom lokalvård.

Vi söker en glad och positiv person som vill jobba med lokalvård av lagerytor, kontor, konferensrum, fikarum och trapphus.
Du som söker har erfarenhet eller utbildning inom lokalvård och vill extra under hösten.

Start:
v.37

Arbetstider:
- Heltid
- Dagtid 6–15

Som lokalvårdare träffar du mycket människor och därför är det viktigt att du är hjälpsam och är en serviceinriktad person. Du är ansvarsfull, noggrann och har ett öga för ordning och reda. I ditt arbete har du många kontakter och därför är det viktigt att du talar god svenska.

Du arbetar på ett företag i Borås.

Arbetsuppgifter:
- Lokalvård av lagerytor, konferensrum, fikarum, trapphus och kontor.
- Hantering av diskmaskin
- Hantering av kaffeautomater
- Kan förekomma lokalvård av kombimaskin

Personliga egenskaper
- Arbetsam, noggrann och driven
- Serviceinriktad
- Initiativtagande, plikttrogen och självgående
- Snabblärd och effektiv

Meriter:
- Utbildning inom lokalvård
- KörkortDu skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Arbetsledare/städare med körkort sökes till vårt kontor i Alingsås!

Ansök    Aug 19    Ren Känsla AB    Städare/Lokalvårdare
Ren Känsla är ett lokalt städföretag i Alingsås. Vi erbjuder hushållsnära tjänster. Så som städning, fönsterputs, flyttstädning och många andra tjänster som underlättar vardagen för våra kunder. Som person bör du vara: *Ansvarsfull *Serviceinriktad *Driftig *Detaljmedveten *Noggrann *Flexibel *Tycka om att städa *Förstå att man måste göra det där "lilla extra" för att få kunderna nöjda! Vi behöver utöka med en duktig medarbetare i Alingsås. I arbet... Visa mer
Ren Känsla är ett lokalt städföretag i Alingsås. Vi erbjuder hushållsnära tjänster. Så som städning, fönsterputs, flyttstädning och många andra tjänster som underlättar vardagen för våra kunder.


Som person bör du vara:


*Ansvarsfull
*Serviceinriktad
*Driftig
*Detaljmedveten
*Noggrann
*Flexibel
*Tycka om att städa
*Förstå att man måste göra det där "lilla extra" för att få kunderna nöjda!


Vi behöver utöka med en duktig medarbetare i Alingsås.


I arbetsuppgifterna ingår städning hos våra kunder, men även att hjälpa till med kundbesök och att sköta vårt lilla kontor. Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt i privata hem och företag.
På sikt kanske du är intresserad av att vidareutvecklas inom vårt företag, för rätt person finns det stora utvecklingsmöjligheter. Vi söker dig som är lite äldre och har jobbat inom yrket i ett par år, körkort är ett krav. Man måste även kunna kommunicera obehindrat på svenska då man ska ha kontakt med kunderna.
Din arbetsplats kommer i första hand att vara hemma hos privatpersoner & företag.


Du har ett brinnande intresse för att ge bra service och skapa goda kundrelationer. Du är stresstålig, organiserad, har lätt att slutföra uppgifter samtidigt som du har god social förmåga.


Vi arbetar bara dagtid, ej på helger och röda dagar.


Arbetstiderna är mån-fre 07:00-15:00.
Lön enligt avtal.
Tillträde inom kort.
Tveka inte att höra av dig om detta verkar intressant på: [email protected]
Vi tar inga frågor över telefon bara över mail eller post


Med vänlig hälsning: Marah Ren Känsla AB Visa mindre

Lokalvårdare

Cleaning Assistance Sweden AB är en städfirma i Borås som erbjuder städtjänster efter kundens önskemål. Vi har stor erfarenhet och kunskap om tjänsterna och vi utför våra arbeten med största noggrannhet. Tjänsten är deltid och förlagd till dagtid, vissa dagar kan det förekomma kvällstjänstgöring. Arbetsuppgifterna innebär lokalvård och städ i hem, flytt städ, på kontor, restauranger etc. Du som söker bör ha kunskap i något av följande språk, god engelska ä... Visa mer
Cleaning Assistance Sweden AB är en städfirma i Borås som erbjuder städtjänster efter kundens önskemål. Vi har stor erfarenhet och kunskap om tjänsterna och vi utför våra arbeten med största noggrannhet.
Tjänsten är deltid och förlagd till dagtid, vissa dagar kan det förekomma kvällstjänstgöring. Arbetsuppgifterna innebär lokalvård och städ i hem, flytt städ, på kontor, restauranger etc.
Du som söker bör ha kunskap i något av följande språk, god engelska är ett krav, i övrigt önskvärda språkkunskaper är engelska och bangelska eller indiska Visa mindre

Timvikarierande lokalvårdare

Ansök    Aug 20    Borås kommun    Städare/Lokalvårdare
Vi söker nu dig som vill vara med och stötta upp i Borås Stads lokalvård. Brinner du för rena ytor och service och vill vara en del i Borås Stads lokalvårdsteam? Ansök redan idag! Du är anställd som lokalvårdare via Bemanningsenheten med placering i verksamhetsområde Kost och lokalvård och arbetar i Grundskole- och Vård-och äldreförvaltningens verksamheter. Just nu söker vi flera lokalvårdare som kan hoppa in med kort varsel och förstärka lokalvården. ... Visa mer
Vi söker nu dig som vill vara med och stötta upp i Borås Stads lokalvård. Brinner du för rena ytor och service och vill vara en del i Borås Stads lokalvårdsteam? Ansök redan idag!

Du är anställd som lokalvårdare via Bemanningsenheten med placering i verksamhetsområde Kost och lokalvård och arbetar i Grundskole- och Vård-och äldreförvaltningens verksamheter. Just nu söker vi flera lokalvårdare som kan hoppa in med kort varsel och förstärka lokalvården.

Bemanningsenheten i Borås Stad stöttar stadens verksamheter inom lokalvård med vikarier när det uppstår en lucka på grund av att ordinarie personal är frånvarande. Som timanställd lägger du själv in tider (tillgänglighet) när du kan arbeta. Det ger dig en möjlighet att kombinera arbete med exempelvis studier eller annat arbete samtidigt som du även får yrkeserfarenhet. Arbetstiden är förlagd på dagtid måndag-fredag.

I arbetsuppgifterna ingår att utföra städning i Borås Stads verksamheter. Det innebär att utföra daglig lokalvård men även periodiska insatser där det behövs. Städningen utförs med redskap, städmaskiner och städmaterial. Visst administrativt arbete så som dokumentation förekommer och därför behöver du ha goda kunskaper i svenska språket i både tal och skift.


Vi söker dig med lokalvårdsutbildning eller med arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Önskvärt är även att du har dokumenterad erfarenhet av städmaskiner, men det är inget krav. Du ska kunna läsa, skriva och föra dialog på svenska för att kunna dokumentera och förstå städinstruktioner. Som person kan du ta egna initiativ och har samarbetsförmåga. Det ställs även krav på flexibilitet då du ska kunna rycka in där det finns behov. Du är serviceinriktad och kan arbeta självständigt.

Har du körkort och tillgång till egen bil är det meriterande

Eftersom arbetet är förlagt inom verksamheten skola och förskola krävs det att du visar upp ett utdrag från belastningsregistret. Du ombeds enbart att uppvisa belastningsregister i samband med erbjudande om timanställning. Du beställer ett utdrag från polisen här

Intervjuer och urval sker löpande.
Se en film om hur det är att jobba som lokalvårdare i Borås Stad. Visa mindre

Lokalvårdare

Ansök    Jun 24    Borås kommun    Städare/Lokalvårdare
Bli en del av Borås Stad! Välkommen att arbeta i Bildningsstaden Borås, hos oss är varje dag meningsfull. Förutom ett meningsfullt arbete och professionella kollegor erbjuder Borås Stad en rad förmåner och attraktiva arbetsvillkor för att du ska trivas och må bra. Professionell, engagerad och lärande är nyckelord för Borås Stads verksamheter, såväl i mötet med boråsarna som i relation med kollegor. Sven Eriksonsgymnasiet erbjuder utbildning inom Ekono... Visa mer
Bli en del av Borås Stad!
Välkommen att arbeta i Bildningsstaden Borås, hos oss är varje dag meningsfull.
Förutom ett meningsfullt arbete och professionella kollegor erbjuder Borås Stad en rad förmåner och attraktiva arbetsvillkor för att du ska trivas och må bra. Professionell, engagerad och lärande är nyckelord för Borås Stads verksamheter, såväl i mötet med boråsarna som i relation med kollegor.


Sven Eriksonsgymnasiet erbjuder utbildning inom Ekonomiprogrammet, Entreprenörsprogrammet, Barn- och
fritidsprogrammet inriktning Fritid och hälsa, International baccalaureate, Teknikprogrammet samt Lokala och
nationella idrottsutbildningar. Inom skolans verksamhet finns också stödverksamheten Torget för elever med
autismspektraområdet.
Totalt studerar 1200 elever på våra program. Skolan har 140 medarbetare och den pedagogiska personalen är
organiserad i såväl programlag som ämneslag. Skolan har också en väl fungerande elevhälsoorganisation, ett
bra bibliotek, en serviceorganisation som innehåller kost, lokalvård, vaktmästeri, IT och administrativt stöd.
Trivsel, höga förväntningar och kvalitet är nyckelord för Sven Eriksonsgymnasiet.
Skolan är centralt belägen i Borås och Resecentrum är närmsta granne vilket underlättar för de som pendlar.
Ytterligare information om skolan finner du via Borås stads hemsida.

Tjänsten som lokalvårdare innefattar städning av undervisningslokaler, sanitetsutrymmen, institutioner,
personalrum samt övriga allmänna utrymmen. Arbetet är förhållandevis fysiskt krävande och innebär även maskinell rengöring, storstädning och golvvård. Du kommer att ingå i en grupp om sju lokalvårdare som ansvarar för varsitt område.

Vi söker dig med SRY eller likvärdig utbildning inom lokalvård. Du ska ha minst två års dokumenterad
erfarenhet av städmaskiner och lokalvård. Du skall kunna läsa, skriva och föra dialog på svenska för att kunna dokumentera och förstå städinstruktioner. Som person har du initiativ- och samarbetsförmåga, flexibilitet och smidighet, en serviceinriktad läggning och ett arbetssätt med stor självständighet. Erfarenhet av teamarbete är meriterande.
Bemötande och god service är viktigt och du måste tycka om att arbeta bland ungdomar.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värderingar.
Fackliga företrädare når du via Borås Stads växel, tfn 033-35 70 00.

Läs mer om Borås Stads personalförmåner: Borås Stads personalförmåner

Gymnasie- och vuxenutbildningsnämndens övertygelse är att alla elever vill och kan lära.
Läs mer i förvaltningens utvecklingsplan Bildningsstaden Borås: Bildningsstaden Borås

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Visa mindre

Vi söker en lokalvårdare med erfarenhet av kombimaskin

Jobbeskrivning Vi söker en serviceintriktad lokalvårdare med erfarenhet av stor kombimaskin. Vi söker en glad och positiv person som vill jobba med lokalvård av lagerytor, kontor, konferensrum, fikarum och trapphus. Vi söker en person som har erfarenhet av att köra en kombimaskin, då det är en stor del av arbetsuppgifterna. Du som söker har erfarenhet eller utbildning inom lokalvård och vill jobba under sommaren. Start: Upplärning v.26 v.27–31 Arbetsti... Visa mer
Jobbeskrivning

Vi söker en serviceintriktad lokalvårdare med erfarenhet av stor kombimaskin.

Vi söker en glad och positiv person som vill jobba med lokalvård av lagerytor, kontor, konferensrum, fikarum och trapphus. Vi söker en person som har erfarenhet av att köra en kombimaskin, då det är en stor del av arbetsuppgifterna. Du som söker har erfarenhet eller utbildning inom lokalvård och vill jobba under sommaren.

Start:
Upplärning v.26
v.27–31

Arbetstider:
- Heltid under sommaren, kan även bli extra under vår
- Dagtid 6–15

Som lokalvårdare träffar du mycket människor och därför är det viktigt att du är hjälpsam och är en serviceinriktad person. Du är ansvarsfull, noggrann och har ett öga för ordning och reda. I ditt arbete har du många kontakter och därför är det viktigt att du talar god svenska.

Du arbetar på ett företag i Borås.

Arbetsuppgifter:
- Lokalvård med kombimaskin
- Lokalvård av lagerytor, konferensrum, fikarum, trapphus och kontor.
- Hantering av diskmaskin
- Hantering av kaffeautomater
- Ansvarig för materialbeställningar


Personliga egenskaper
- Arbetsam, noggrann och driven
- Serviceinriktad
- Initiativtagande, plikttrogen och självgående
- Snabblärd och effektiv

Krav:
-Körkort

Meriter:
- Utbildning inom lokalvård
Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Lokalvårdare / städare sökes!

Ansök    Jun 15    LTMA Group AB    Städare/Lokalvårdare
Vi söker en person som helst har erfarenhet av städning och då gärna hemstädning, lokalstädning. Finns det inte erfarenhet lär vi gärna upp, det viktigaste är motivationen och viljan att arbeta. Anställningen är i dagsläget är timanställning, men det finns goda möjlighet att tjänsten kan utökas framöver. Städning inom Borås kommun! Vi är ett företag som ständigt jobbar med att hålla hög kvalité på alla våra tjänster. Vi hjälper våra kunder till en lättare ... Visa mer
Vi söker en person som helst har erfarenhet av städning och då gärna hemstädning, lokalstädning.
Finns det inte erfarenhet lär vi gärna upp, det viktigaste är motivationen och viljan att arbeta.
Anställningen är i dagsläget är timanställning, men det finns goda möjlighet att tjänsten kan utökas framöver.
Städning inom Borås kommun!
Vi är ett företag som ständigt jobbar med att hålla hög kvalité på alla våra tjänster. Vi hjälper våra kunder till en lättare vardag både i hemmet och på jobbet med allt inom städ. Allt från hemstädning, kontorsstädning till flyttstädning och fönsterputs.


#jobbjustnu Visa mindre

Vi söker en servicinriktad lokalvårdare med truckkort

Jobbeskrivning Vi söker en serviceintriktad lokalvårdare med truckkort. Vi söker en glad och positiv person som vill jobba med lokalvård av lager och produktionsytor, kontor, konferensrum, fikarum och trapphus. Du som söker har erfarenhet eller utbildning inom lokalvård och vill jobba under sommaren. Start: Upplärning v.25 v.26-30 Arbetstider: - Heltid under sommaren, kan även bli extra under vår - Dagtid 6–15 Som lokalvårdare träffar du mycket männis... Visa mer
Jobbeskrivning

Vi söker en serviceintriktad lokalvårdare med truckkort.

Vi söker en glad och positiv person som vill jobba med lokalvård av lager och produktionsytor, kontor, konferensrum, fikarum och trapphus. Du som söker har erfarenhet eller utbildning inom lokalvård och vill jobba under sommaren.

Start:
Upplärning v.25
v.26-30

Arbetstider:
- Heltid under sommaren, kan även bli extra under vår
- Dagtid 6–15

Som lokalvårdare träffar du mycket människor och därför är det viktigt att du är hjälpsam och är en serviceinriktad person. Du är ansvarsfull, noggrann och har ett öga för ordning och reda. I ditt arbete har du många kontakter och därför är det viktigt att du talar god svenska.

Du arbetar på ett företag i Borås.

Arbetsuppgifter:
- Lokalvård av lager och produktionsytor, konferensrum, fikarum, trapphus och kontor.
- Truckkörning
- Hantering av diskmaskin
- Hantering av kaffeautomater
- Ansvarig för materialbeställningar


Personliga egenskaper
- Arbetsam, noggrann och driven
- Serviceinriktad
- Initiativtagande, plikttrogen och självgående
- Snabblärd och effektiv

Krav:
-Truckkort

Meriter:
- Utbildning inom lokalvårdDu skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Vi söker en serviceinriktad lokalvårdare

Jobbeskrivning Vi söker en serviceintriktad lokalvårdare med erfarenhet av stor kombimaskin. Vi söker en glad och positiv person som vill jobba med lokalvård av lagerytor, kontor, konferensrum, fikarum och trapphus. Vi söker en person som har erfarenhet av att köra en kombimaskin, då det är en stor del av arbetsuppgifterna. Du som söker har erfarenhet eller utbildning inom lokalvård och vill jobba under sommaren. Start: Upplärning v.26 v.27–31 Arbetstid... Visa mer
Jobbeskrivning
Vi söker en serviceintriktad lokalvårdare med erfarenhet av stor kombimaskin.

Vi söker en glad och positiv person som vill jobba med lokalvård av lagerytor, kontor, konferensrum, fikarum och trapphus. Vi söker en person som har erfarenhet av att köra en kombimaskin, då det är en stor del av arbetsuppgifterna. Du som söker har erfarenhet eller utbildning inom lokalvård och vill jobba under sommaren.

Start:
Upplärning v.26
v.27–31

Arbetstider:
- Heltid
- Dagtid 6–15

Som lokalvårdare träffar du mycket människor och därför är det viktigt att du är hjälpsam och är en serviceinriktad person. Du är ansvarsfull, noggrann och har ett öga för ordning och reda. I ditt arbete har du många kontakter och därför är det viktigt att du talar god svenska.

Du arbetar på ett företag i Borås.

Arbetsuppgifter:
- Lokalvård med kombimaskin
- Lokalvård av lagerytor, konferensrum, fikarum, trapphus och kontor.
- Hantering av diskmaskin
- Hantering av kaffeautomater
- Ansvarig för materialbeställningar


Personliga egenskaper
- Arbetsam, noggrann och driven
- Serviceinriktad
- Initiativtagande, plikttrogen och självgående
- Snabblärd och effektiv

Krav:
-Körkort

Meriter:
- Utbildning inom lokalvård
Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Vill du jobba med oss på Borås bästa städföretag?

Vi kanske låter självsäkra men faktum är att enligt vår senaste medarbetarundersökning tycker 91% av våra medarbetare att Städarna är en bra arbetsplats och 88% trivs med sitt arbete! Det är vi stolta över! Vårt mål är att vi ska ha branschens nöjdaste medarbetare och kunder! Vi är relativt nyetablerade i Borås och i koncernen har vi över 600 medarbetare fördelat på 23 städer från Kalmar i söder till Gävle i norr! Vi erbjuder dig – En trygg arbetsplats m... Visa mer
Vi kanske låter självsäkra men faktum är att enligt vår senaste medarbetarundersökning tycker 91% av våra medarbetare att Städarna är en bra arbetsplats och 88% trivs med sitt arbete! Det är vi stolta över! Vårt mål är att vi ska ha branschens nöjdaste medarbetare och kunder! Vi är relativt nyetablerade i Borås och i koncernen har vi över 600 medarbetare fördelat på 23 städer från Kalmar i söder till Gävle i norr!


Vi erbjuder dig
– En trygg arbetsplats med hög teamkänsla
– Kollektivavtalsenliga löner och försäkringar (Kollektivavtal med Kommunal)
– Jobba i team med andra medarbetare eller enskilt, efter egna önskemål
– Teoretisk- och praktisk utbildning via Städarna Academy
– En nytänkande arbetsplats med digitala och moderna lösningar
– Möjlighet till vidareutbildning som mentor, teamledare och arbetsledare
– Friskvårdsbidrag


Om tjänsten
Tjänsten innefattar städning av privata hem, kontor, trapphus m.m.


Vi värdesätter att du är
– Ansvarsfull
– Serviceinriktad
– Noggrann
– Flexibel
– Självständig
– Ostraffad
– Körkort och tillgång till egen bil ett krav
Viktigast är att du tycker det är kul att städa och har viljan att leverera en bra tjänst till våra kunder!


Vi rekryterar löpande, så registrera din ansökan idag :) Visa mindre

Lokalvårdare sökes för lördagsjobb i Borås

Bofint är framtidens serviceföretag. Våra kunder är företag och kommuner i Göteborg och Kungsbacka med omnejd. Bofint etablerades 2014 och är ett av Sveriges snabbast växande serviceföretag. Bofint arbetar med moderna städsystem där dina arbetsredskap finns på plats hos kunden. Vi är ett företag som arbetar med hög kvalitet där vi använder miljövänliga kemikalier, moderna städsystem och varje avdelning har en eller flera arbetsledare till vilken du som an... Visa mer
Bofint är framtidens serviceföretag. Våra kunder är företag och kommuner i Göteborg och Kungsbacka med omnejd. Bofint etablerades 2014 och är ett av Sveriges snabbast växande serviceföretag.

Bofint arbetar med moderna städsystem där dina arbetsredskap finns på plats hos kunden. Vi är ett företag som arbetar med hög kvalitet där vi använder miljövänliga kemikalier, moderna städsystem och varje avdelning har en eller flera arbetsledare till vilken du som anställd alltid kan vända dig.

Dina arbetsuppgifter och om tjänsten:

Du kommer att arbeta med lokalvård hos en av våra kunder i Borås/ Viared. Där kommer du bland annat städa kundens toaletter och kök. I denna roll arbetar du självständigt och det är därmed ditt ansvar att ge kunden en inbjudande och fräsch arbetsplats. Arbetstiden är förlagd mellan kl. 09.00-13.00 på lördagar.

Det är viktigt att notera att kundens lokaler ej ligger i centrala Borås utan lite utanför Viared och att det ej går bussar dit på söndagar. Det är därför viktigt att du kan ta dig dit på annat sätt än med kollektivtrafik.

Krav för tjänsten är att du kan tala, läsa och förstå svenska obehindrat.

Tillträdesdatum: Omgående

Sista ansökningsdatum: 2020-06-07

Vi söker dig som:

Vi söker dig som är engagerad, serviceminded och har en positiv inställning. Du tycker om att arbeta självständigt samtidigt som du är en viktig del av ett team. Du har ett gott omdöme, är noggrann och jobbar effektivt med många bollar i luften. För att trivas hos oss ser vi att du är en person som är flexibel och har lätt för att anpassa dig.

Övrigt:

Ansökan tas ej emot via e-post, för att söka tjänsten söker du genom vår hemsida. Vi behandlar inte heller ofullständiga ansökningar vilket innebär att det är viktigt att du bifogar ett CV i din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas inom kort så se till att skicka in din ansökan redan idag.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Mer om oss:

Vi erbjuder dig möjligheten att bli del av ett nytänkande och energifyllt tillväxtbolag inom servicebranschen. Det kommer finnas stora möjligheter att påverka din egen, bolagets och branschens utveckling! Att vara en trygg och bra arbetsgivare är viktigt för oss och vi har schyssta villkor, kollektivavtal samt är miljödiplomerade. Läs gärna mer om oss på www.bofint.se (http://www.bofint.se/) Visa mindre