Lediga jobb som Kropps- och skönhetsvård i Borås

Se lediga jobb som Kropps- och skönhetsvård i Borås. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Borås som finns hos arbetsgivaren.

Frisör/Barberare

Ansök    Apr 15    Studio Sia AB    Frisör
Studio sia i knallerian köping centrum söker efter en frisör eller barberare som har intresse att jobba i vår grupp. Visa mer
Studio sia i knallerian köping centrum söker efter en frisör eller barberare som har intresse att jobba i vår grupp. Visa mindre

Massage/massageterapeut

Massör/massageterapeut Citypraktiken är ett hälsocenter i centrala Borås som erbjuder massage, manuell medicin, homeopati, gym och relaxavdelning. Vi söker nu en medarbetare till ett föräldravikariat från perioden sept 2024 t.o.m. 29:e aug 2025. Vår förhoppning är att kunna erbjuda tillsvidareanställning när vikariatet är slut. Du behöver ha en massageutbildning eller massageterapeututbildning även kortare liknande utbildning fungerar då vi kan erbjuda ut... Visa mer
Massör/massageterapeut
Citypraktiken är ett hälsocenter i centrala Borås som erbjuder massage, manuell medicin, homeopati, gym och relaxavdelning.
Vi söker nu en medarbetare till ett föräldravikariat från perioden sept 2024 t.o.m. 29:e aug 2025. Vår förhoppning är att kunna erbjuda tillsvidareanställning när vikariatet är slut.
Du behöver ha en massageutbildning eller massageterapeututbildning även kortare liknande utbildning fungerar då vi kan erbjuda utbildning hos oss – det viktigaste för oss är att hitta rätt person. Allt annat kan man lära sig när intresse finns.
Idag erbjuder vi även PT så har du erfarenhet av det är det meriterande eller så har du alltid bara älskat att träna och är intresserad av att lära dig hur man lär ut till andra. Vi har även en del massage ute på företag så körkort och egen bil är ett plus men inget krav.
Tjänsten börjar på 50% men kan bli mer om behov och intresse finns. I dina arbetsuppgifter ingår massage, svara i telefon, ta emot bokningar, sälja gymkort och presentkort och om kunskap finns PT uppdrag. Då vi är en liten verksamhet hjälps vi åt med alla övriga uppgifter och rycker in där det behövs.
Vi söker en engagerad, social och utåtriktad person som har lätt för att samarbeta och vill arbeta i en mindre verksamhet där man har stort egenansvar.
Ansökan vill vi ha per mail så snart som möjligt och vi går igenom dem efterhand som de kommer in.
Vänligen maila din ansökan [email protected]
Hälsningar Michail Lappas
Citypraktiken i Borås AB 033-10 33 33 Visa mindre

Massör i Borås

Uggla Massage & Wellness söker massör till företagsuppdrag i Borås. Vi söker dig som är engagerad och serviceinriktad med en drivkraft att förmedla hälsa och friskvård till andra på ett motiverande sätt. Du är nyfiken på människor och har lätt för att skapa en personlig atmosfär i dina möten med kunder. Du har ett genuint intresse för yrket och har en känsla att förstå kunden och tillhandahålla de en riktad individuell behandling just för deras enskilda ön... Visa mer
Uggla Massage & Wellness söker massör till företagsuppdrag i Borås.
Vi söker dig som är engagerad och serviceinriktad med en drivkraft att förmedla hälsa och friskvård till andra på ett motiverande sätt. Du är nyfiken på människor och har lätt för att skapa en personlig atmosfär i dina möten med kunder. Du har ett genuint intresse för yrket och har en känsla att förstå kunden och tillhandahålla de en riktad individuell behandling just för deras enskilda önskemål.
Uggla Massage & Wellness har arbetat med friskvård i över 30 år och är en av Sveriges ledande leverantörer av företagsmassage. Vi har hela Sverige som arbetsplats och hjälper både företag och privatpersoner till en bättre hälsa. Vi står för kvalité inom våra kunskapsområden och en erfarenhet både gentemot kunder och medarbetare.
Välkommen med ansökan via länk! Visa mindre

Maskör

Ansök    Feb 22    Borås kommun    Maskör/Sminkör
Vill du vara med och utveckla framtidens Borås som kulturstad? Kulturförvaltningen arbetar med och ansvarar för en stor del av kulturutbudet. Vi ansvarar för Biblioteken i Borås, Borås Konstmuseum, Kulturskolan, Textilmuseet och Borås Museum, Borås Stadsteater och Publika möten med Bio Röda Kvarn. Här arbetar drygt 220 personer för att berika Boråsarnas liv. Borås stadsteater är den enda institutionsteatern i Västra Götaland utanför Göteborg vars uppdrag... Visa mer
Vill du vara med och utveckla framtidens Borås som kulturstad?
Kulturförvaltningen arbetar med och ansvarar för en stor del av kulturutbudet. Vi ansvarar för Biblioteken i Borås, Borås Konstmuseum, Kulturskolan, Textilmuseet och Borås Museum, Borås Stadsteater och Publika möten med Bio Röda Kvarn. Här arbetar drygt 220 personer för att berika Boråsarnas liv.

Borås stadsteater är den enda institutionsteatern i Västra Götaland utanför Göteborg vars uppdrag är att producera nyskapande och gränsöverskridande scenkonst på såväl verksamhetens egna scener som på andra platser i Västra Götalandsregionen. Borås Stadsteater producerar flertalet egna scenkonstproduktioner och förmedlar även ett större antal gästspel, på ett år. Teatern är också en av Kulturhusets mötesplatser för samtal, föreläsningar och konserter. 


Maskör

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta på teaterns maskavdelning tillsammans med ytterligare en person. Du förväntas kunna genomföra hela produktionsprocessen, vilket innebär att du bland annat kommer att arbeta med framtagande av produktioner i samråd med konstnärliga team, planera och göra beställningar samt arbeta under föreställningar. I arbetsuppgifterna ingår också att ta ansvar för underhåll av mask- och perukmaterial.
Arbetet är förlagt såväl dag som kvällstid samt helger och kan tidvis ha ett högt tempo.
Ditt primära arbetsområde är inom mask och peruk men du förväntas även kunna vara flexibel och hjälpa till med andra arbetsuppgifter inom teaterns verksamheter när behov finnes.

Övrig information

Borås stad erbjuder ett meningsfullt arbete och goda möjligheter att utvecklas. Vi vill också erbjuda personalförmåner som kan främja ditt välmående och öka din trygghet i vardagen. Här kan du läsa mer om Borås stad som arbetsgivare och om våra förmåner.
Som medarbetare på Kulturförvaltningen arbetar du tillsammans med oss enligt Kulturförvaltningens målbild: "Kulturen berikar boråsarnas liv och har nationell och internationell lyskraft". Läs mer om oss och hur det är att arbeta på kulturförvaltningen. Här kan du också läsa mer om Borås Stadsteater.

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning inom mask och peruk eller liknande dokumenterad erfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig.
Vi förväntar oss att du är driven och har en god kommunikations-  och samarbetsförmåga, då vi arbetar nära varandra mellan avdelningarna och med konstnärliga team. Vi sätter också stort värde på flexibilitet, lösningsförmåga och att du bidrar till ett positivt arbetsklimat.
Det är meriterande om du har kunskap inom frisöryrket.

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan. Visa mindre

Sam Nails AB Söker Nagelteknolog

Letar du efter en spännande möjlighet inom nagelvård? Sam Nails AB, beläget i hjärtat av Borås, söker en engagerad nagelteknolog för att förstärka vårt team. Plats: Lilla Brogatan 19-21, 503 35 Borås Om Rollen: Vi erbjuder dig en chans att vara del av en dynamisk och kreativ arbetsmiljö där du får arbeta med nagelvård och design. Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera: Utföra nagelbehandlingar som manikyr, pedikyr, nagelförlängning och nageldesign med h... Visa mer
Letar du efter en spännande möjlighet inom nagelvård? Sam Nails AB, beläget i hjärtat av Borås, söker en engagerad nagelteknolog för att förstärka vårt team.
Plats: Lilla Brogatan 19-21, 503 35 Borås
Om Rollen:
Vi erbjuder dig en chans att vara del av en dynamisk och kreativ arbetsmiljö där du får arbeta med nagelvård och design. Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera:
Utföra nagelbehandlingar som manikyr, pedikyr, nagelförlängning och nageldesign med hög kvalitet.
Tillhandahållande av utmärkt service till våra kunder.
Bidrag till en välkomnande salongsmiljö.

Vi Söker Dig Som:
Besitter erfarenhet och passion för nagelvård och design.
Är serviceinriktad med en positiv attityd.
Är ivrig att lära sig nya saker och håller dig ständigt uppdaterad med de senaste trenderna och teknikerna inom nagelbranschen.

Vad Vi Erbjuder:
En konkurrenskraftig lön.
Kontinuerlig utbildning i de senaste trenderna och teknikerna.
En dynamisk och kreativ arbetsplats där nya idéer välkomnas.
Ett stöttande och engagerat team.

Ansök Nu!
Är du den vi söker? Skicka ditt CV och ett personligt brev där du berättar om dig själv och varför du passar för rollen till [email protected].
Anslut dig till vårt team på Sam Nails AB och hjälp oss att fortsätta skapa vacker nagelkonst! Visa mindre

Massageterapeut

Aroma är väletablerad inom spa och hudvård i Borås. Vi finns mitt på Sandwalls Plats i centrala Borås. Vi söker ytterligare massageterapeuter Vi vill att du ska vara diplomerad eller certifierad massör. Anställningsformen är tillsvidareanställning 70%-90% på schema enligt överenskommelse . Visa mer
Aroma är väletablerad inom spa och hudvård i Borås. Vi finns mitt på Sandwalls Plats i centrala Borås.

Vi söker ytterligare massageterapeuter

Vi vill att du ska vara diplomerad eller certifierad massör.

Anställningsformen är tillsvidareanställning 70%-90% på schema enligt överenskommelse . Visa mindre

nagelterapeut/ nagelteknolog till Right Nails borås

Nagelsalong i Knalleland i Borås söker nagelteknolog/nagelterapeut till vårt team. Vi söker dig som är stresstålig, service minded, har ett bra kundbemötande och älskar att jobba med naglar. Du ska vara noggrann och lyhörd, och ha ett trevligt kundbemötande. Arbetsuppgifter Du ska kunna utföra manikyr, nagelförlängning med akryl och gel samt pedikyr. Lön Enligt överenskommelse och kollektivavtalet Tillträde: Snarast Kontakt via e-post Visa mer
Nagelsalong i Knalleland i Borås söker nagelteknolog/nagelterapeut till vårt team.
Vi söker dig som är stresstålig, service minded, har ett bra kundbemötande och älskar att jobba med naglar. Du ska vara noggrann och lyhörd, och ha ett trevligt kundbemötande.


Arbetsuppgifter
Du ska kunna utföra manikyr, nagelförlängning med akryl och gel samt pedikyr.
Lön
Enligt överenskommelse och kollektivavtalet
Tillträde: Snarast
Kontakt via e-post Visa mindre

Massör/massageterapeut

Citypraktiken är ett hälsocenter i centrala Borås som erbjuder massage, manuell medicin, homeopati, gym och relaxavdelning. Vår medarbetare ska nu vara föräldraledig och vi söker en massör från perioden maj 2024 t.o.m. 29:e aug 2025. Vår förhoppning är att kunna erbjuda tillsvidareanställning när vikariatet är slut. Du behöver ha en massageutbildning eller massageterapeututbildning. Idag erbjuder vi även PT så har du erfarenhet av det är det meriterande. V... Visa mer
Citypraktiken är ett hälsocenter i centrala Borås som erbjuder massage, manuell medicin, homeopati, gym och relaxavdelning.
Vår medarbetare ska nu vara föräldraledig och vi söker en massör från perioden maj 2024 t.o.m. 29:e aug 2025. Vår förhoppning är att kunna erbjuda tillsvidareanställning när vikariatet är slut.
Du behöver ha en massageutbildning eller massageterapeututbildning. Idag erbjuder vi även PT så har du erfarenhet av det är det meriterande. Vi har en del massage ute på företag så körkort och egen bil är ett plus.
I dina arbetsuppgifter ingår massage, svara i telefon, sälja gymkort och presentkort och om kunskap finns PT uppdrag. Då vi är en liten verksamhet hjälps vi åt med alla övriga uppgifter och rycker in där det behövs.
Vi söker en engagerad, social och utåtriktad person som har lätt för att samarbeta och vill arbeta i en mindre verksamhet.
Ansökan vill vi ha per mail så snart som möjligt och vi går igenom dem efterhand som de kommer in.
Vänligen maila din ansökan till
[email protected]
Hälsningar Michail Lappas
Citypraktiken i Borås AB
033-10 33 33 Visa mindre

Thaimassage - massör för omgående anställning!

On Thaimassage i Borås söker omgående en seriös thaimassör, för omgående anställning. On Thaimassage har två massagesalonger i Borås och söker dig som kan massera, eller som vill lära dig. Det viktigaste är att du är intresserad och vill lära dig, är social och har lätt för att samarbeta. Vi ser helst att du har läst SFI eller kommer att läsa SFI. Vi bedriver enbart seriös massage och har därför ett bra rykte i Borås, med många stamkunder, och har avtal m... Visa mer
On Thaimassage i Borås söker omgående en seriös thaimassör, för omgående anställning.
On Thaimassage har två massagesalonger i Borås och söker dig som kan massera, eller som vill lära dig. Det viktigaste är att du är intresserad och vill lära dig, är social och har lätt för att samarbeta. Vi ser helst att du har läst SFI eller kommer att läsa SFI.
Vi bedriver enbart seriös massage och har därför ett bra rykte i Borås, med många stamkunder, och har avtal med t.ex. Folktandvården Västra Götaland.
Du kommer att börja med en praktik/introduktion där du går tillsammans med vår diplomerade massageinstruktör och om det känns bra för båda parter så börjar du som timanställd samtidigt som du får utbildning (dvs om du inte redan har utbildning).
Vårt mål är sedan att kunna erbjuda dig en tillsvidareanställning. Visa mindre

Massageterapeut timanställning

Aroma är väletablerad inom spa och hudvård i Borås. Vi finns mitt på Sandwalls Plats i centrala Borås.Vi söker ytterligare massörer och Spaterapeuter Vi har en ökande mängd kunder och önskar fler massörer. Vi vill att du ska vara diplomerad eller certifierad massör. Anställningsformen är timanställning på schema, primärt lördagar men även vardagar kan vara aktuellt Visa mer
Aroma är väletablerad inom spa och hudvård i Borås. Vi finns mitt på Sandwalls Plats i centrala Borås.Vi söker ytterligare massörer och Spaterapeuter

Vi har en ökande mängd kunder och önskar fler massörer.

Vi vill att du ska vara diplomerad eller certifierad massör.

Anställningsformen är timanställning på schema, primärt lördagar men även vardagar kan vara aktuellt Visa mindre

Herr och Damfrisör sökes

Ansök    Okt 13    Stefan Rosén Frisersalong    Frisör
Vill att du ska ha gått frisörutbildning eller motsvarande. Du ska ha viljan att träffa människor och uppskatta att hjälpa dom att bli snyggare. Noggrann är ett plus. Vana att arbeta med hår. Du förväntas hjälpa kunder med deras hår efter kundens önskemål. Så som tvättning, klippning, färgning mm. Roséns frisersalong startades 1943 och ligger på stadsdelen Göta i Borås. Göta har goda bussförbindelser och en promenad till centrum tar ca: 12minuter. Bra park... Visa mer
Vill att du ska ha gått frisörutbildning eller motsvarande.
Du ska ha viljan att träffa människor och uppskatta att hjälpa dom att bli snyggare. Noggrann är ett plus. Vana att arbeta med hår.
Du förväntas hjälpa kunder med deras hår efter kundens önskemål. Så som tvättning, klippning, färgning mm. Roséns frisersalong startades 1943 och ligger på stadsdelen Göta i Borås. Göta har goda bussförbindelser och en promenad till centrum tar ca: 12minuter. Bra parkeringsmöjligheter och handikappanpassad ingång. Salongen har i nu läget jobbat med herr och damklippning. Med större delen herrklippning. Visa mindre

Scenkonsttekniker/ Maskör

Ansök    Aug 25    Borås kommun    Maskör/Sminkör
Borås är en kulturstad i ständig utveckling. Kulturförvaltningen arbetar med och ansvarar för en stor del av kulturutbudet. Vi ansvarar för Biblioteken i Borås, Borås Konstmuseum, Kulturskolan, Textilmuseet och Borås Museum, Borås Stadsteater och Publika möten med Bio Röda Kvarn. Här arbetar drygt 220 personer för att berika Boråsarnas liv. Borås Stadsteater är den enda institutionsteatern i Västra Götaland utanför Göteborg vars uppdrag är att producer... Visa mer
Borås är en kulturstad i ständig utveckling. Kulturförvaltningen arbetar med och ansvarar för en stor del av kulturutbudet. Vi ansvarar för Biblioteken i Borås, Borås Konstmuseum, Kulturskolan, Textilmuseet och Borås Museum, Borås Stadsteater och Publika möten med Bio Röda Kvarn. Här arbetar drygt 220 personer för att berika Boråsarnas liv.

Borås Stadsteater är den enda institutionsteatern i Västra Götaland utanför Göteborg vars uppdrag är att producera nyskapande och gränsöverskridande scenkonst på såväl verksamhetens egna scener som på andra platser i Västra Götalandsregionen. Borås Stadsteater producerar flertalet egna scenkonstproduktioner och förmedlar även ett större antal gästspel, på ett år. Stadsteatern är också en av Kulturhusets mötesplatser för samtal, föreläsningar och konserter.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta på teaterns maskavdelning tillsammans med ytterligare en person.
Du förväntas kunna genomföra hela produktionsprocessen, vilket innebär att du bland annat kommer att arbeta med framtagande av produktioner i samråd med konstnärliga team, planera och göra beställningar samt arbeta under föreställningar. I arbetsuppgifterna ingår också att ta ansvar för underhåll av mask- och perukmaterial.

Arbetet är förlagt såväl dag som kvällstid samt helger och kan tidvis ha ett högt tempo.
Ditt primära arbetsområde är inom mask och peruk men du förväntas även kunna vara flexibel och hjälpa till med andra arbetsuppgifter inom teaterns verksamheter när behov finnes.

Kvalifikationer:
Vi söker dig med relevant högskoleutbildning inom mask och peruk eller liknande dokumenterad erfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig.

Vi förväntar oss att du är driven och har en god kommunikations- och samarbetsförmåga, då vi arbetar nära varandra mellan avdelningarna och med konstnärliga team.

Vi sätter också stort värde på flexibilitet, lösningsförmåga och att du bidrar till ett positivt arbetsklimat.
Det är meriterande om du har kunskap inom frisöryrket.

Övrig information:
Tjänsten är en tillsvidaretjänst med tillträde snarast enligt överenskommelse.
Borås Stadsteater använder sig av provanställning.


Borås stad erbjuder ett meningsfullt arbete och goda möjligheter att utvecklas. Vi vill också erbjuda personalförmåner som kan främja ditt välmående och öka din trygghet i vardagen. Här kan du läsa mer om Borås stad som arbetsgivare och om våra förmåner

Som medarbetare på Kulturförvaltningen arbetar du tillsammans med oss enligt Kulturförvaltningens målbild: "Kulturen berikar boråsarnas liv och har nationell och internationell lyskraft". Läs mer om oss och hur det är att arbeta på Kulturförvaltningen Visa mindre

Vi på BT beauty söker nu en erfaren nagelteknolog och franstylist .

Vi söker nu flera nagelterapeuter och frantylist som har som har erfarenheter inom fransförlängning , manikyr ,pedikyr Arbetsuppgifter: Allt inom fransförlängning , lashlift Kvalifikationer: - är utbildad och har jobbat med det minst 1 år Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker nu flera nagelterapeuter och frantylist som har som har erfarenheter inom fransförlängning , manikyr ,pedikyr
Arbetsuppgifter:
Allt inom fransförlängning , lashlift
Kvalifikationer:
- är utbildad och har jobbat med det minst 1 år
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Massageterapeut/SPA-terapeut tillsvidareanställning

Aroma är väletablerad inom spa och hudvård i Borås. Vi finns mitt på Sandwalls Plats i centrala Borås.Vi söker ytterligare massörer och Spaterapeuter Vi har en ökande mängd kunder och önskar fler massörer. Vi vill att du ska vara diplomerad eller certifierad massör. Anställningsformen är tillsvidare 90% på schema, vardagar och lördagar. Kan du även arbeta med som SPA-terapeut är det meriterande Visa mer
Aroma är väletablerad inom spa och hudvård i Borås. Vi finns mitt på Sandwalls Plats i centrala Borås.Vi söker ytterligare massörer och Spaterapeuter

Vi har en ökande mängd kunder och önskar fler massörer.

Vi vill att du ska vara diplomerad eller certifierad massör.

Anställningsformen är tillsvidare 90% på schema, vardagar och lördagar.

Kan du även arbeta med som SPA-terapeut är det meriterande Visa mindre

Stylist & Content Creator till Bubbleroom

Ansök    Aug 18    New Bubbleroom Sweden AB    Stylist
Bubbleroom är ett av Nordens snabbast växande e-handelsbolag inom mode med en tydlig vision om att bli marknadsledande som livsstilsdestination för lyxigt, glammigt och feminint mode.Bubbleroom har sin primära kundbas i Norden med distribution till delar av Europa via Zalando. Bubbleroom grundades 2005 som en webbshop för exklusiva varumärken och har sedan dess utvecklats till att vara en etablerad marknadsaktör inom festmode och vardagliga kläder. Idag ... Visa mer
Bubbleroom är ett av Nordens snabbast växande e-handelsbolag inom mode med en tydlig vision om att bli marknadsledande som livsstilsdestination för lyxigt, glammigt och feminint mode.Bubbleroom har sin primära kundbas i Norden med distribution till delar av Europa via Zalando. Bubbleroom grundades 2005 som en webbshop för exklusiva varumärken och har sedan dess utvecklats till att vara en etablerad marknadsaktör inom festmode och vardagliga kläder.


Idag är vi ca 90 personer som arbetar på huvudkontoret i Borås (Viared), och vi söker nu efter fler medarbetare som drivs av viljan att göra goda affärer samt har ett genuint intresse för mode och e-handel. Välkommen till ett företag där medarbetaren är verksamheten och där alla våra framgångar är en konsekvens av våra medarbetares driv & engagemang! Bubbleroom är noterad på Nasdaq First North Growth Market.
Beskrivning
Vi söker en passionerad och kreativ Stylist & Content Creator till vårt studioteam på huvudkontoret i Borås.

Du kommer att vara en viktig del av vårt team som idag består av 4 personer och som också tillhör vår Commercial avdelning med 25 medarbetare. Som Stylist & Content Creator kommer du att ha ansvar för att skapa inspirerande content, men också sätta vårt uttryck genom våra eCombilder.Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer vara:

- Ansvarar för stylingen under både produktfotograferingar och kampanjer.
- Se till att vi har en uppdaterad "basgarderob" baserad på säsong och sortiment.
- Inköp av ytterligare produkter till stylingen vid samtliga fotograferingar.
- Säkerställa rätt uttryck på eCombilder och filmer samt hålla riktlinjer och manualer uppdaterade.
- Dialog med inköpsavdelningen och säkerställa att rätt produkter finns i tid inför fotograferingar och kampanjer, samt koordinerar tillsammans med Studio Manager eComdagarna.
- Ansvarar för att ta fram concept för social material kopplat till ditt område, där du också skapar och färdigställer detta. Materialet skapar du på minst en social concent dag per vecka.
- Skapa och presentera stylingbriefer inför produktioner.
- Steama kläder och packa upp accessoarer och skor inför kampanj- och eComproduktioner.


Kvalifikationer
Vi tror att du är en passionerad modeintresserad person som ständigt vill utmana dig själv och dina kollegor för att skapa ett utmärkt resultat. Du trivs i en teammiljö där idéer bollas och delas, samtidigt är du öppen för konstruktiv feedback. Utöver dina stylingerfarenheter gillar du även att skapa content och få ut din kreativa ådra även här. Eftersom det är du som har dialog med inköp gällande prover för samtliga produktioner innebär det att du kommer att leda provhanteringsprocessen med lager och inköp och gilllar den typen av spindeln i nätet roll.
Du kommer också vara en del av kampanjteamet där du hjälper till med planering av produktionsresor, bokning av modeller, locations, resor etc.

Här får du möjligheten att utvecklas! Påverka både din egen roll, men också hela vår verksamhet. Du kommer att ha stort eget ansvar och möjlighet att vara med och forma Bubblerooms look and feel. Om tycker du att detta låter som en roll för dig, är det dags att skicka in din ansökan och bli en del av vårt fantastiska team!

Övrigt

Tjänsten är placerad på vårt nybyggda huvudkontor i Viared, Borås. Det är en heltidsanställning på 100%. Tjänsten inleds med en provanställning på 6 månader och du kommer rapportera till vår Studio Manager.

Vid eventuella frågor, kontakta Veronica Hjelm, Studio Manager via mejl: [email protected]. Vi tillämpar löpande urval så vi rekommenderar dig att söka tjänsten så snart som möjligt dock senast 3/9. Iom semestertider så kommer intervjufasen att starta först i augusti. Tillträde är enligt överenskommelse Visa mindre

Thaimassage - massör för omgående anställning!

On Thaimassage i Borås söker omgående en seriös thailändsk massör, för omgående anställning. On Thaimassage har två massagesalonger i Borås och söker dig som kan massera, eller som vill lära dig. Det viktigaste är att du är intresserad och vill lära dig, är social och har lätt för att samarbeta. Vi ser helst att du har läst SFI eller kommer att läsa SFI. Vi bedriver enbart seriös massage och har därför ett bra rykte i Borås, med många stamkunder, och har a... Visa mer
On Thaimassage i Borås söker omgående en seriös thailändsk massör, för omgående anställning.
On Thaimassage har två massagesalonger i Borås och söker dig som kan massera, eller som vill lära dig. Det viktigaste är att du är intresserad och vill lära dig, är social och har lätt för att samarbeta. Vi ser helst att du har läst SFI eller kommer att läsa SFI.
Vi bedriver enbart seriös massage och har därför ett bra rykte i Borås, med många stamkunder, och har avtal med t.ex. Folktandvården Sjuhärad.
Du kommer att börja med en praktik/introduktion där du går tillsammans med vår diplomerade massageinstruktör och om det känns bra för båda parter så börjar du som timanställd samtidigt som du får utbildning (dvs om du inte redan har utbildning).
Vårt mål är sedan att kunna erbjuda dig en tillsvidareanställning. Visa mindre

Thaimassage - massör för omgående anställning!

On Thaimassage i Borås söker omgående en seriös thailändsk kvinnlig massör, för omgående anställning. On Thaimassage har två massagesalonger i Borås och söker dig som kan massera, eller som vill lära dig. Det viktigaste är att du är intresserad och vill lära dig, är social och har lätt för att samarbeta. Vi ser helst att du har läst SFI eller kommer att läsa SFI. Vi bedriver enbart seriös massage och har därför ett bra rykte i Borås, med många stamkunder, ... Visa mer
On Thaimassage i Borås söker omgående en seriös thailändsk kvinnlig massör, för omgående anställning.
On Thaimassage har två massagesalonger i Borås och söker dig som kan massera, eller som vill lära dig. Det viktigaste är att du är intresserad och vill lära dig, är social och har lätt för att samarbeta. Vi ser helst att du har läst SFI eller kommer att läsa SFI.
Vi bedriver enbart seriös massage och har därför ett bra rykte i Borås, med många stamkunder, och har avtal med t.ex. Folktandvården Sjuhärad.
Du kommer att börja med en praktik/introduktion där du går tillsammans med vår diplomerade massageinstruktör och om det känns bra för båda parter så börjar du som timanställd samtidigt som du får utbildning (dvs om du inte redan har utbildning).
Vårt mål är sedan att kunna erbjuda dig en tillsvidareanställning. Visa mindre

Massageterapeut

Aroma är väletablerad inom spa och hudvård i Borås. Vi finns mitt på Sandwalls Plats i centrala Borås. Vi söker ytterligare massageterapeuter Vi vill att du ska vara diplomerad eller certifierad massör. Vi behöver främst en kvinnlig massör. Anställningsformen är tillsvidareanställning 90% på schema. Visa mer
Aroma är väletablerad inom spa och hudvård i Borås. Vi finns mitt på Sandwalls Plats i centrala Borås.

Vi söker ytterligare massageterapeuter

Vi vill att du ska vara diplomerad eller certifierad massör. Vi behöver främst en kvinnlig massör.

Anställningsformen är tillsvidareanställning 90% på schema. Visa mindre

Medicinsk fotvårdsterapeut

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter. Om oss Närhälsan Södra Torgets vårdcentral är centralt beläget i Borås med ett upptagningsområde som omfattar cirka 11 000 listade personer. På vårdcentralen arbetar... Visa mer
Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.Om oss

Närhälsan Södra Torgets vårdcentral är centralt beläget i Borås med ett upptagningsområde som omfattar cirka 11 000 listade personer.

På vårdcentralen arbetar i dagsläget cirka 35 personer inom olika professioner och som samverkar i olika team. Vi strävar efter en positiv stämning och värnar om en god arbetsmiljö där vi värdesätter varandra och våra kompetenser inom olika verksamheter. Alla har ett gemensamt ansvar för helheten. Deltagande i förbättrings- och utvecklingsarbete ingår.

Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Närhälsan: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Om arbetet

Som medicinsk fotvårdsterapeut i primärvården arbetar du med patienter med särskilda behov av medicinsk fotvård. Det är ett självständigt arbete där du själv bokar dina patientbesök och sköter administrationen kring patienten. Journaldokumentation sker i Asynia Visph. Du samverkar kring patienten och är en viktig del i vårdcentralens team. Du deltar även aktivt i verksamhetens utvecklings/förändringsarbete.Om dig

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med påbyggnadsutbildning till medicinsk fotvårdsterapeut. Erfarenhet från arbete inom primärvård är meriterande.

Du har utvecklat ett professionellt bemötande av patienter vilket innebär att du är trygg och kan stå för ett gott och förtroendeingivande bemötande. Vi ser gärna att du är en prestigelös och flexibel person som vill vara med och utveckla både vård och arbetsplats. Närhälsans öppenvårdsarbete står för Omtanke, Pålitlighet och Nytänkande, detta är egenskaper som du ska ha förmåga att omvandla till verklighet tillsammans med arbetskamrater, chefer och andra samarbetspartners.

Övrigt

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. 

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Thaimassör/thaimassage - Borås - Sweden!

First in English and then in Swedish! Först på engelska och sedan på svenska! In English We are immediately looking for an educated female Thai masseur for our salon in Druvefors and Viared in central Borås. We are looking for you with education and experience as a Thai masseur and with good knowledge of Swedish ...or...who will study Swedish (SFI). We attach great importance to you being social and friendly towards employees and our customers. Our goa... Visa mer
First in English and then in Swedish!
Först på engelska och sedan på svenska!In English
We are immediately looking for an educated female Thai masseur for our salon in Druvefors and Viared in central Borås.
We are looking for you with education and experience as a Thai masseur and with good knowledge of Swedish ...or...who will study Swedish (SFI). We attach great importance to you being social and friendly towards employees and our customers.
Our goal is to employ one person permanently but to begin with, it is about to work as an hourly employee on probation. If we thrive with each other, there are great opportunities for a permanent part-time or full-time job, as we soon plan to open our second salon in Viared, as well as expand our opening hours.
Working hours will vary, which means that evening work and weekends occur.
Hourly wage according to Trade's collective agreement.
If you are interested, send your application via e-mail: [email protected]
Interesting candidates will be contacted for a job interview conducted in English or Swedish. If we think you are interesting, you will in the next step get to do one or a couple of treatments. To see if we thrive with each other, there is the opportunity for a shorter internship.
På svenska
Vi söker omgående en utbildad kvinnlig thailändsk thaimassör till våra salonger i Druvefors i centrala Borås i Viared.
Vi söker dig med utbildning och erfarenhet som thaimassör och med goda kunskaper i svenska eller som kommer att studera svenska (SFI). Vi lägger stor vikt vid att du är social och trevlig mot medarbetare och våra kunder.
Målet är att anställa en person tillsvidare men till att börja med så handlar det om en provanställning som timanställd. Om vi trivs med varandra så finns det stora möjligheter till en fast anställning på deltid eller heltid, eftersom vi inom kort tänker öppna vår andra salong i Viared, samt även utöka våra öppettider.
Arbetstiderna kommer att variera, vilket innebär att kvällsarbete och helger förekommer.
Timlön enligt Handels kollektivavtal.
Är du intresserad så skickar du din ansökan via e-mejl: [email protected]
Intressanta kandidater kommer att kontaktas för en anställningsintervju som görs på svenska. Om vi anser att du är intressant så kommer du i nästa steg att få göra en eller ett par behandlingar. För att se om vi trivs med varandra så finns det möjlighet till en kortare tids praktik. Visa mindre

Thaimassage - massör för omgående anställning!

On Thaimassage i Borås söker omgående en seriös thailändsk kvinnlig massör, för omgående anställning. On Thaimassage har två massagesalonger i Borås och söker dig som kan massera, eller som vill lära dig. Det viktigaste är att du är intresserad och vill lära dig, är social och har lätt för att samarbeta. Vi ser helst att du har läst SFI eller kommer att läsa SFI. Vi bedriver enbart seriös massage och har därför ett bra rykte i Borås, med många stamkunder, ... Visa mer
On Thaimassage i Borås söker omgående en seriös thailändsk kvinnlig massör, för omgående anställning.
On Thaimassage har två massagesalonger i Borås och söker dig som kan massera, eller som vill lära dig. Det viktigaste är att du är intresserad och vill lära dig, är social och har lätt för att samarbeta. Vi ser helst att du har läst SFI eller kommer att läsa SFI.
Vi bedriver enbart seriös massage och har därför ett bra rykte i Borås, med många stamkunder, och har avtal med t.ex. Folktandvården Sjuhärad.
Du kommer att börja med en praktik/introduktion där du går tillsammans med vår diplomerade massageinstruktör och om det känns bra för båda parter så börjar du som timanställd samtidigt som du får utbildning (dvs om du inte redan har utbildning).
Vårt mål är sedan att kunna erbjuda dig en tillsvidareanställning. Visa mindre

Massör i Borås

Uggla Massage & Wellness söker massör till företagsuppdrag i Borås. Vi söker dig som är engagerad och serviceinriktad med en drivkraft att förmedla hälsa och friskvård till andra på ett motiverande sätt. Du är nyfiken på människor och har lätt för att skapa en personlig atmosfär i dina möten med kunder. Du har ett genuint intresse för yrket och har en känsla att förstå kunden och tillhandahålla de en riktad individuell behandling just för deras enskilda ön... Visa mer
Uggla Massage & Wellness söker massör till företagsuppdrag i Borås.
Vi söker dig som är engagerad och serviceinriktad med en drivkraft att förmedla hälsa och friskvård till andra på ett motiverande sätt. Du är nyfiken på människor och har lätt för att skapa en personlig atmosfär i dina möten med kunder. Du har ett genuint intresse för yrket och har en känsla att förstå kunden och tillhandahålla de en riktad individuell behandling just för deras enskilda önskemål.
Hos oss har du möjlighet att arbeta som företagsmassör som konsult (eget företag) eller som anställd.
Välkommen med ansökan via länk! Visa mindre

Nagelteknolog sökes

Vi på nagelsalong Sam Nails, belägen i Borås centrum söker nu en ny medarbetare. Vi eftersträvar att göra alla våra kunder så nöjda som möjligt. Vi har bra och god erfarenhet inom branschen. Du skall arbeta med de moment som ingår i yrket. Det innebär bland annat att du skall arbeta med naglar och både använda dig av gel och akryl. Du skall utföra manikyr och pedikyr. Du skall hålla ordning och reda på din arbetsplats. Vara tillmötesgående och serviceinrik... Visa mer
Vi på nagelsalong Sam Nails, belägen i Borås centrum söker nu en ny medarbetare.
Vi eftersträvar att göra alla våra kunder så nöjda som möjligt.
Vi har bra och god erfarenhet inom branschen.
Du skall arbeta med de moment som ingår i yrket. Det innebär bland annat att du skall arbeta med naglar och både använda dig av gel och akryl.
Du skall utföra manikyr och pedikyr. Du skall hålla ordning och reda på din arbetsplats.
Vara tillmötesgående och serviceinriktad gentemot kunderna.
Du skall ha erfarenhet eller motsvarande utbildning inom yrket. Du skall vara lätt lärd för nya moment och kunskaper inom branschen. Visa mindre

Vi på BT beauty söker nu en erfaren nagelteknolog och franstylist .

Vi söker nu flera nagelterapeuter och frantylist som har som har erfarenheter inom fransförlängning ,nagelförlängning med akryl samt gelé, nagelvård, manikyr och pedikyr... Arbetsuppgifter: Allt inom fransförlängning , manikyr, pedikyr, nagelförlängning och förstärkning... Kvalifikationer: - är utbildad nagelterapeut. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbe... Visa mer
Vi söker nu flera nagelterapeuter och frantylist som har som har erfarenheter inom fransförlängning ,nagelförlängning med akryl samt gelé, nagelvård, manikyr och pedikyr...
Arbetsuppgifter:
Allt inom fransförlängning , manikyr, pedikyr, nagelförlängning och förstärkning...

Kvalifikationer:
- är utbildad nagelterapeut.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Hud/spa terapeut sökes

Ansök    Jan 17    MJ Wellness AB    Hudterapeut
Vi söker en hud/spa terapeut för anställning. Vi letar efter dig som är flexibel och brinner för ditt yrke, Nyfiken på att lära dig nya behandlingar och vill utvecklas med oss. Till att börja med en timanställning minst 75% men finns underlag för en heltidsanställning beroende på kompetens. Vi ser att du även masserar och utför fotvård. Vill du bli en i vårt team, tveka inte att höra av dig Visa mer
Vi söker en hud/spa terapeut för anställning.
Vi letar efter dig som är flexibel och brinner för ditt yrke, Nyfiken på att lära dig nya behandlingar och vill utvecklas med oss.
Till att börja med en timanställning minst 75% men finns underlag för en heltidsanställning beroende på kompetens.
Vi ser att du även masserar och utför fotvård. Vill du bli en i vårt team, tveka inte att höra av dig Visa mindre

Scenkonsttekniker med inriktning mask

Ansök    Nov 17    Borås kommun    Maskör/Sminkör
Borås är en kulturstad i ständig utveckling. Kulturförvaltningen arbetar med och ansvarar för en stor del av kulturutbudet. Vi ansvarar för Biblioteken i Borås, Borås Konstmuseum, Kulturskolan, Textilmuseet och Borås Museum, Borås Stadsteater och Publika möten med Bio Röda Kvarn. Här arbetar drygt 220 personer för att berika Boråsarnas liv. Borås stadsteater är den enda institutionsteatern i Västra Götaland utanför Göteborg vars uppdrag är att producer... Visa mer
Borås är en kulturstad i ständig utveckling. Kulturförvaltningen arbetar med och ansvarar för en stor del av kulturutbudet. Vi ansvarar för Biblioteken i Borås, Borås Konstmuseum, Kulturskolan, Textilmuseet och Borås Museum, Borås Stadsteater och Publika möten med Bio Röda Kvarn. Här arbetar drygt 220 personer för att berika Boråsarnas liv.

Borås stadsteater är den enda institutionsteatern i Västra Götaland utanför Göteborg vars uppdrag är att producera nyskapande och gränsöverskridande scenkonst på såväl verksamhetens egna scener som på andra platser i Västra Götalandsregionen. Borås Stadsteater producerar flertalet egna scenkonstproduktioner och förmedlar även ett större antal gästspel, på ett år. Teatern är också en av Kulturhusets mötesplatser för samtal, föreläsningar och konserter.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta på teaterns maskavdelning tillsammans med ytterligare en person. Du förväntas kunna genomföra hela produktionsprocessen, vilket innebär att du bland annat kommer att arbeta med framtagande av produktioner i samråd med konstnärliga team, planera och göra beställningar samt arbeta under föreställningar. I arbetsuppgifterna ingår också att ta ansvar för underhåll av mask- och perukmaterial.
Arbetet är förlagt såväl dag som kvällstid samt helger och kan tidvis ha ett högt tempo.
Ditt primära arbetsområde är inom mask och peruk men du förväntas även kunna hjälpa till med enklare arbetsuppgifter, baserat på din egen kompetens, inom teaterns andra områden.

Kvalifikationer:
Vi söker dig med relevant högskoleutbildning inom mask och peruk eller liknande dokumenterad erfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig.
Vi förväntar oss att du är driven och har en god kommunikations- och samarbetsförmåga, då vi arbetar nära varandra mellan avdelningarna och med konstnärliga team. Vi sätter också stort värde på flexibilitet, lösningsförmåga och att du bidrar till ett positivt arbetsklimat.
Det är meriterande om du har kunskap inom frisöryrket.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Urval sker löpande.
Borås Stadsteater tillämpar provanställning.

Fackliga företrädare nås genom Borås Stads växel, tfn 033-35 70 00. Visa mindre

Ansikte behandlingar

Ansök    Dec 8    Abbasi, Sia    Make-up artist
Vi söker efter en person endast till ansikte behandlingar som plocka och forma och färga ögonbryn,hår borttagning med trådteknik,även permanenta makeup (micropigmentation) shadow,ombre på ögonbryn,Lash Liner, fransmarkering över och under.utbildning från @amiea och @Fibroz är meriterade. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.... Visa mer
Vi söker efter en person endast till ansikte behandlingar som plocka och forma och färga ögonbryn,hår borttagning med trådteknik,även permanenta makeup (micropigmentation) shadow,ombre på ögonbryn,Lash Liner, fransmarkering över och under.utbildning från @amiea och @Fibroz är meriterade.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Frisör

Ansök    Nov 7    Yalda, Robert    Frisör
Vi söker dig som har erfarenhet av yrket, du ska vara kunnig inom både dam och herrfrisering. Som person är du glad, social,professionell, du ska vara självgående du tycker om att ta ansvar samt brinner för ditt yrke. Självklart är du en lagspelare. Rekrytering sker löpande, kontakta oss redan idag! tel: 033107257 Visa mer
Vi söker dig som har erfarenhet av yrket, du ska vara kunnig inom både dam och herrfrisering.
Som person är du glad, social,professionell, du ska vara självgående du tycker om att ta ansvar samt brinner för ditt yrke.
Självklart är du en lagspelare.
Rekrytering sker löpande, kontakta oss redan idag!
tel: 033107257 Visa mindre

Massör - Borås

Ansök    Nov 17    Flexmassage AB    Massör/Massageterapeut
Vi öppnade i Borås 11 November och det går så bra så nu vill vi fylla på med fler stjärnor i vårat team! Vi söker massörer allt från varannan helg till 75%. Tjänsterna på 75% innefattar dagtid kvällstid och varannan helg i ett rullande schema. Våra massörer som arbetar i Borås arbetade tidigare i Göteborg, så du kommer att arbeta i ett etablerat och erfaret team. Beskrivning av kvalifikationer Vi söker dig som är Diplomerad massör som vill utvecklas i v... Visa mer
Vi öppnade i Borås 11 November och det går så bra så nu vill vi fylla på med fler stjärnor i vårat team!

Vi söker massörer allt från varannan helg till 75%.
Tjänsterna på 75% innefattar dagtid kvällstid och varannan helg i ett rullande schema.
Våra massörer som arbetar i Borås arbetade tidigare i Göteborg, så du kommer att arbeta i ett etablerat och erfaret team.

Beskrivning av kvalifikationer

Vi söker dig som är Diplomerad massör som vill utvecklas i vårt koncept, men vi har även möjlighet att utbilda dig till massör via Physio Academy och i Flexmassage koncept.

Det spelar ingen roll om du är nyutbildad eller har gått utbildningen för flera år sedan, vi uppdaterar dina kunskaper när du börjar hos oss, vårt koncept kvalitetssäkrar dig.

Många av våra anställda har läst till massageterapeut, hälsopedagog, hälsopromotion eller liknande och detta ser vi som ett stort plus då du har stor nytta av dina kunskaper i din roll hos oss. Självklart anställer vi även massageterapeuter, men hos oss kommer du framförallt arbeta som massör.

Anställningsform/Lönevillkor

Vi har seriösa avtal med 6-6,5 timmars arbetsdag med fast timlön samt en bonus.
På 75% är du anställd på minumum 126tim, men de flesta månader får mertidsersättning då du arbetar 4 dagar ena veckan och andra 6 dagar och ibland blir ca 135tim. Vi har självklart semesterlön, OB, sjuklöner och följer LAS.

Erfarenhet

Ingen erfarenhet som massör krävs men är ett plus. Viktigaste är personlighet och lämplighet för tjänsten och andra arbetserfarenheter.

Varaktighet

Tjänsten beräknas starta efter överenskommelse.
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Flex-konceptet

https://flexmassage.se/wp-content/uploads/2014/08/image1-1-e1480451634850.jpg)Vi arbetar med ett koncept som du får utbildning i och som gör det enklare för dig som massör att kunna arbeta hållbart och skonsamt med djupgående massage. Vi ger dig även betald utbildning genom FLEX-ACADEMY så att du känner dig trygg i konceptet innan du startar din anställning. Utbildningen ger dig fördjupning inom massage med nya tekniker, bindvävsmassage, gravidmassage samt våra tekniska system så som bokningssytem, intranät och kassahantering. Alla mottagningar har öppet alla dagar i veckan. Vi besöker även ett 30-tal företagskunder på plats hos dem. Vi är i expansion och kommer att utöka vår verksamhet med fler företagskunder samt mottagningar framöver så tveka inte att skicka din ansökan till Göteborgs största men personliga massagekedja.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Massör till vår mottagning i Borås!

Ansök    Okt 18    Flexmassage AB    Massör/Massageterapeut
Arbetstid Vi söker massörer allt från varannan helg till 75%. Tjänsterna på 75% innefattar dagtid kvällstid och helger i ett rullande schema. Vi öppnar i början av November 2022 och tjänsten startar i samband med öppningen eller under december. Beskrivning av kvalifikationer Vi söker dig som är Diplomerad massör som vill utvecklas i vårt koncept, men vi har även möjlighet att anställa dig som vill bli massör och få en kostnadsfri utbildning till Friskv... Visa mer
Arbetstid

Vi söker massörer allt från varannan helg till 75%.
Tjänsterna på 75% innefattar dagtid kvällstid och helger i ett rullande schema.

Vi öppnar i början av November 2022 och tjänsten startar i samband med öppningen eller under december.

Beskrivning av kvalifikationer

Vi söker dig som är Diplomerad massör som vill utvecklas i vårt koncept, men vi har även möjlighet att anställa dig som vill bli massör och få en kostnadsfri utbildning till Friskvårdsmassör.

Det spelar ingen roll om du är nyutbildad eller har gått utbildningen för flera år sedan, vi uppdaterar dina kunskaper när du börjar hos oss, vårt koncept kvalitetssäkrar dig. Många av våra anställda har läst till massageterapeut, hälsopedagog, hälsopromotion eller liknande och detta ser vi som ett stort plus då du har stor nytta av dina kunskaper i din roll hos oss.

Anställningsform/Lönevillkor

Vi har seriösa avtal med 6 timmars arbetsdag med fast timlön samt en bonus - baserad del som ger dig ökad motivation samt extra tillägg.
Vi har självklart semesterlön, OB, sjuklöner och följer LAS.

Erfarenhet

Ingen erfarenhet som massör krävs. Viktigaste är personlighet och lämplighet för tjänsten och andra arbetserfarenheter.

Varaktighet

Tjänsten beräknas starta efter överenskommelse.
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Flex-konceptet

https://flexmassage.se/wp-content/uploads/2014/08/image1-1-e1480451634850.jpg)Vi arbetar med ett koncept som du får utbildning i och som gör det enklare för dig som massör att kunna arbeta hållbart och skonsamt med djupgående massage. Vi ger dig även betald utbildning genom FLEX-ACADEMY så att du känner dig trygg i konceptet innan du startar din anställning. Utbildningen ger dig fördjupning inom massage med nya tekniker, bindvävsmassage, gravidmassage samt våra tekniska system så som bokningssytem, intranät och kassahantering. Alla mottagningar har öppet alla dagar i veckan. Vi besöker även ett 30-tal företagskunder på plats hos dem. Vi är i expansion och kommer att utöka vår verksamhet med fler företagskunder samt mottagningar framöver så tveka inte att skicka din ansökan till Göteborgs största men personliga massagekedja.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Thaimassör/thaimassage - Borås - Sweden!

First in English and then in Swedish! Först på engelska och sedan på svenska! In English We are immediately looking for an educated female Thai masseur for our salon in Druvefors and Viared in central Borås. We are looking for you with education and experience as a Thai masseur and with good knowledge of Swedish ...or...who will study Swedish (SFI). We attach great importance to you being social and friendly towards employees and our customers. Our goa... Visa mer
First in English and then in Swedish!
Först på engelska och sedan på svenska!In English
We are immediately looking for an educated female Thai masseur for our salon in Druvefors and Viared in central Borås.
We are looking for you with education and experience as a Thai masseur and with good knowledge of Swedish ...or...who will study Swedish (SFI). We attach great importance to you being social and friendly towards employees and our customers.
Our goal is to employ one person permanently but to begin with, it is about covering up and relieving our existing masseurs in the event of high workload, illness and leave. If we thrive with each other, there are great opportunities for a permanent part-time or full-time job, as we soon plan to open our second salon in Viared, as well as expand our opening hours.
Working hours will vary, which means that evening work and weekends occur.
Hourly wage according to Trade's collective agreement.
If you are interested, send your application via e-mail: [email protected]
Interesting candidates will be contacted for a job interview conducted in English or Swedish. If we think you are interesting, you will in the next step get to do one or a couple of treatments. To see if we thrive with each other, there is the opportunity for a shorter internship.
På svenska
Vi söker omgående en utbildad kvinnlig thailändsk thaimassör till våra salonger i Druvefors i centrala Borås i Viared.
Vi söker dig med utbildning och erfarenhet som thaimassör och med goda kunskaper i svenska eller som kommer att studera svenska (SFI). Vi lägger stor vikt vid att du är social och trevlig mot medarbetare och våra kunder.
Målet är att anställa en person tillsvidare men till att börja med så handlar det om att täcka upp och avlasta våra befintliga massörer vid hög belastning, sjukdom och ledighet. Om vi trivs med varandra så finns det stora möjligheter till en fast anställning på deltid eller heltid, eftersom vi inom kort tänker öppna vår andra salong i Viared, samt även utöka våra öppettider.
Arbetstiderna kommer att variera, vilket innebär att kvällsarbete och helger förekommer.
Timlön enligt Handels kollektivavtal.
Är du intresserad så skickar du din ansökan via e-mejl: [email protected]
Intressanta kandidater kommer att kontaktas för en anställningsintervju som görs på svenska. Om vi anser att du är intressant så kommer du i nästa steg att få göra en eller ett par behandlingar. För att se om vi trivs med varandra så finns det möjlighet till en kortare tids praktik. Visa mindre

Massör till vår nya mottagning i Borås

Arbetstid Vi söker utbildade massörer allt från varannan helg till 75%. Tjänsterna på 75% innefattar dagtid kvällstid och helger i ett rullande schema. Skriv gärna vilken mottagning som passar dig bäst att arbeta på. Vi öppnar i början av November 2022 och tjänsten startar i samband med öppningen. Beskrivning av kvalifikationer Vi söker dig som är Diplomerad massör som vill utvecklas i vårt koncept. Det spelar ingen roll om du är nyutbildad eller har g... Visa mer
Arbetstid

Vi söker utbildade massörer allt från varannan helg till 75%.
Tjänsterna på 75% innefattar dagtid kvällstid och helger i ett rullande schema.
Skriv gärna vilken mottagning som passar dig bäst att arbeta på.

Vi öppnar i början av November 2022 och tjänsten startar i samband med öppningen.

Beskrivning av kvalifikationer

Vi söker dig som är Diplomerad massör som vill utvecklas i vårt koncept. Det spelar ingen roll om du är nyutbildad eller har gått utbildningen för flera år sedan, vi uppdaterar dina kunskaper när du börjar hos oss, vårt koncept kvalitetssäkrar dig. Många av våra anställda har läst till massageterapeut, hälsopedagog, hälsopromotion eller liknande och detta ser vi som ett stort plus då du har stor nytta av dina kunskaper i din roll hos oss. Självklart anställer vi även massageterapeuter, men hos oss kommer du framförallt arbeta som massör.

Anställningsform/Lönevillkor

Vi har seriösa avtal med 6 timmars arbetsdag med fast timlön samt en bonus - baserad del som ger dig ökad motivation samt extra tillägg.
Vi har självklart semesterlön, OB, sjuklöner och följer LAS.

Erfarenhet

Ingen erfarenhet som massör krävs men är ett plus. Viktigaste är personlighet och lämplighet för tjänsten och andra arbetserfarenheter.

Varaktighet

Tjänsten beräknas starta efter överenskommelse.
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Flex-konceptet

https://flexmassage.se/wp-content/uploads/2014/08/image1-1-e1480451634850.jpg)Vi arbetar med ett koncept som du får utbildning i och som gör det enklare för dig som massör att kunna arbeta hållbart och skonsamt med djupgående massage. Vi ger dig även betald utbildning genom FLEX-ACADEMY så att du känner dig trygg i konceptet innan du startar din anställning. Utbildningen ger dig fördjupning inom massage med nya tekniker, bindvävsmassage, gravidmassage samt våra tekniska system så som bokningssytem, intranät och kassahantering. Alla mottagningar har öppet alla dagar i veckan. Vi besöker även ett 30-tal företagskunder på plats hos dem. Vi är i expansion och kommer att utöka vår verksamhet med fler företagskunder samt mottagningar framöver så tveka inte att skicka din ansökan till Göteborgs största men personliga massagekedja.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Massör till vår nya mottagning i Borås

Ansök    Sep 21    Flexmassage AB    Massör/Massageterapeut
Arbetstid Vi söker utbildade massörer allt från varannan helg till 75%. Tjänsterna på 75% innefattar dagtid kvällstid och helger i ett rullande schema. Skriv gärna vilken mottagning som passar dig bäst att arbeta på. Vi öppnar i början av November 2022 och tjänsten startar i samband med öppningen. Beskrivning av kvalifikationer Vi söker dig som är Diplomerad massör som vill utvecklas i vårt koncept. Det spelar ingen roll om du är nyutbildad eller har g... Visa mer
Arbetstid

Vi söker utbildade massörer allt från varannan helg till 75%.
Tjänsterna på 75% innefattar dagtid kvällstid och helger i ett rullande schema.
Skriv gärna vilken mottagning som passar dig bäst att arbeta på.

Vi öppnar i början av November 2022 och tjänsten startar i samband med öppningen.

Beskrivning av kvalifikationer

Vi söker dig som är Diplomerad massör som vill utvecklas i vårt koncept. Det spelar ingen roll om du är nyutbildad eller har gått utbildningen för flera år sedan, vi uppdaterar dina kunskaper när du börjar hos oss, vårt koncept kvalitetssäkrar dig. Många av våra anställda har läst till massageterapeut, hälsopedagog, hälsopromotion eller liknande och detta ser vi som ett stort plus då du har stor nytta av dina kunskaper i din roll hos oss. Självklart anställer vi även massageterapeuter, men hos oss kommer du framförallt arbeta som massör.

Anställningsform/Lönevillkor

Vi har seriösa avtal med 6 timmars arbetsdag med fast timlön samt en bonus - baserad del som ger dig ökad motivation samt extra tillägg.
Vi har självklart semesterlön, OB, sjuklöner och följer LAS.

Erfarenhet

Ingen erfarenhet som massör krävs men är ett plus. Viktigaste är personlighet och lämplighet för tjänsten och andra arbetserfarenheter.

Varaktighet

Tjänsten beräknas starta efter överenskommelse.
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Flex-konceptet

https://flexmassage.se/wp-content/uploads/2014/08/image1-1-e1480451634850.jpg)Vi arbetar med ett koncept som du får utbildning i och som gör det enklare för dig som massör att kunna arbeta hållbart och skonsamt med djupgående massage. Vi ger dig även betald utbildning genom FLEX-ACADEMY så att du känner dig trygg i konceptet innan du startar din anställning. Utbildningen ger dig fördjupning inom massage med nya tekniker, bindvävsmassage, gravidmassage samt våra tekniska system så som bokningssytem, intranät och kassahantering. Alla mottagningar har öppet alla dagar i veckan. Vi besöker även ett 30-tal företagskunder på plats hos dem. Vi är i expansion och kommer att utöka vår verksamhet med fler företagskunder samt mottagningar framöver så tveka inte att skicka din ansökan till Göteborgs största men personliga massagekedja.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

nagelterapeut/ nagelteknolog till Right Nails borås

Nagelsalong i Knalleland i Borås söker nagelteknolog/nagelterapeut till vårt team. Vi söker dig som är stresstålig, service minded, har ett bra kundbemötande och älskar att jobba med naglar. Du ska vara noggrann och lyhörd, och ha ett trevligt kundbemötande. Arbetsuppgifter Du ska kunna utföra manikyr, nagelförlängning med akryl och gel samt pedikyr. Lön Enligt överenskommelse och kollektivavtalet Tillträde: Snarast Kontakt via e-post Visa mer
Nagelsalong i Knalleland i Borås söker nagelteknolog/nagelterapeut till vårt team.
Vi söker dig som är stresstålig, service minded, har ett bra kundbemötande och älskar att jobba med naglar. Du ska vara noggrann och lyhörd, och ha ett trevligt kundbemötande.


Arbetsuppgifter
Du ska kunna utföra manikyr, nagelförlängning med akryl och gel samt pedikyr.
Lön
Enligt överenskommelse och kollektivavtalet
Tillträde: Snarast
Kontakt via e-post Visa mindre

Hår & Make up artist till Bubbleroom

Bubbleroom är ett av Nordens snabbast växande e-handelsbolag inom mode med en tydlig vision om att bli den självklara destinationen för lyxigt, glammigt och feminint mode. Vårt fokus är den nordiska marknaden men med distribution till hela Europa. Idag är vi ca 80 personer som arbetar på huvudkontoret i Borås/Viared, och vi söker nu efter fler medarbetare som drivs av viljan att göra goda affärer samt har ett genuint intresse för mode och e-handel. Välkomm... Visa mer
Bubbleroom är ett av Nordens snabbast växande e-handelsbolag inom mode med en tydlig vision om att bli den självklara destinationen för lyxigt, glammigt och feminint mode. Vårt fokus är den nordiska marknaden men med distribution till hela Europa. Idag är vi ca 80 personer som arbetar på huvudkontoret i Borås/Viared, och vi söker nu efter fler medarbetare som drivs av viljan att göra goda affärer samt har ett genuint intresse för mode och e-handel. Välkommen till ett företag där medarbetaren är verksamheten och där alla våra framgångar är en konsekvens av våra medarbetares driv & engagemang! Bubbleroom är noterad på Nasdaq First North Growth Market.
Övergripande:

Nu söker vi en Hår & Make-up artist till vårt inhouse studio team.

I ditt närmsta team är ni 6 personer men du är också en del av hela Commercial avdelningen på 25 personer. I rollen har du mycket eget ansvar och möjlighet att påverka och utveckla både din tjänst och dig själv. Du är placerad på Bubblerooms huvudkontor i Borås där då även vår studio ligger.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter

- Ansvar för hår & make till vår eCom fotografering, samt evmedverkan vid kampanjproduktion

-Ansvar för hår & makerum och området kring det, att det alltid är i toppskick och att vi håller rena ytor.

-Ansvar för inköp av hår- och makeupprodukter

-Alltid se till att Bubbleroom håller sig inom sitt Brand purpose, men också i linje med aktuella trender inom ditt område

-Du har ansvar för att säkerställa att vi håller rätt uttryck på samtliga eCom bilder och film gällande ditt område och håller guidelines/manualer uppdaterade kvartalsvis.

-Bidra i att driva mindre projekt i studion, såsom utveckling av eCombilder, rörligt samt social

-Du ansvarar för bildval och inskanning av artiklar vid eComfotografering och att flödet fungerar under tiden du har koll på modell för touch up av hår och make.

-Du ingår i studioteamets övriga ansvar och ser till att allt omkringliggande gällande modellernas välbefinnande vid eComfotograferingar.

-Utöver ditt område kan steama plagg, packa upp acc & skor och var stylist behjälplig, också vara förekommande uppgifter.

-Du har första kontakt med våra modeller och är den som tar emot dem vid varje fotodag, samt är deras första kontakt.

- Du kommer vara närmsta kontakten med våra modeller, där även bokningar av modeller kan komma att ingå.

 

Kunskaper och färdigheter

- Erfarenhet av arbetat i team med hår och make, fotografer och kreatörer inom modebranschen, samt ha erfarenhet av eComfotograferingar och andra typer av fotograferingar

-Erfarenhet av att ha driva projekt

-Vara väl strukturerad, driven och handlingskraftig i ditt arbete, samt ha en förmåga att prioritera arbetsuppgifter

-Att ha ett brinnande intresse för mode och trender och ett kommersiellt tänk

 

Rapporteringsansvar
Rapporterar till Studio Manager

Övrigt

Vi lägger stor vikt vid rätt person på rätt plats, samt personlighet. Tjänsten är placerad i vår nybyggda studio i Viared, Borås. Det är en heltidsanställning på 100%.Tjänsten inleds med en provanställning på 6 månader.

Vid eventuella frågor, kontakta Jessica Tyrén, Studio Manager via mejl: [email protected]. Sista ansökningsdag är 2022-09-18, då vi tillämpar löpande urval så rekommenderar vi dig att söka tjänsten så snart som möjligt. Tillträde är september eller enligt överenskommelse. Du söker via snabbknapp nedan eller via länk: https://bubbleroom.varbi.com/what:job/jobID:521111/?lang=se Visa mindre

Massör till vår nya mottagning i Borås

Ansök    Aug 31    Flexmassage AB    Massör/Massageterapeut
Arbetstid Vi söker utbildade massörer allt från varannan helg till 75%. Tjänsterna på 75% innefattar dagtid kvällstid och helger i ett rullande schema. Skriv gärna vilken mottagning som passar dig bäst att arbeta på. Vi öppnar i början av November 2022 och tjänsten startar i samband med öppningen. Beskrivning av kvalifikationer Vi söker dig som är Diplomerad massör som vill utvecklas i vårt koncept. Det spelar ingen roll om du är nyutbildad eller har g... Visa mer
Arbetstid

Vi söker utbildade massörer allt från varannan helg till 75%.
Tjänsterna på 75% innefattar dagtid kvällstid och helger i ett rullande schema.
Skriv gärna vilken mottagning som passar dig bäst att arbeta på.

Vi öppnar i början av November 2022 och tjänsten startar i samband med öppningen.

Beskrivning av kvalifikationer

Vi söker dig som är Diplomerad massör som vill utvecklas i vårt koncept. Det spelar ingen roll om du är nyutbildad eller har gått utbildningen för flera år sedan, vi uppdaterar dina kunskaper när du börjar hos oss, vårt koncept kvalitetssäkrar dig. Många av våra anställda har läst till massageterapeut, hälsopedagog, hälsopromotion eller liknande och detta ser vi som ett stort plus då du har stor nytta av dina kunskaper i din roll hos oss. Självklart anställer vi även massageterapeuter, men hos oss kommer du framförallt arbeta som massör.

Anställningsform/Lönevillkor

Vi har seriösa avtal med 6 timmars arbetsdag med fast timlön samt en bonus - baserad del som ger dig ökad motivation samt extra tillägg.
Vi har självklart semesterlön, OB, sjuklöner och följer LAS.

Erfarenhet

Ingen erfarenhet som massör krävs men är ett plus. Viktigaste är personlighet och lämplighet för tjänsten och andra arbetserfarenheter.

Varaktighet

Tjänsten beräknas starta efter överenskommelse.
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Flex-konceptet

https://flexmassage.se/wp-content/uploads/2014/08/image1-1-e1480451634850.jpg)Vi arbetar med ett koncept som du får utbildning i och som gör det enklare för dig som massör att kunna arbeta hållbart och skonsamt med djupgående massage. Vi ger dig även betald utbildning genom FLEX-ACADEMY så att du känner dig trygg i konceptet innan du startar din anställning. Utbildningen ger dig fördjupning inom massage med nya tekniker, bindvävsmassage, gravidmassage samt våra tekniska system så som bokningssytem, intranät och kassahantering. Alla mottagningar har öppet alla dagar i veckan. Vi besöker även ett 30-tal företagskunder på plats hos dem. Vi är i expansion och kommer att utöka vår verksamhet med fler företagskunder samt mottagningar framöver så tveka inte att skicka din ansökan till Göteborgs största men personliga massagekedja.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Hud/spa terapeut sökes

Ansök    Aug 15    MJ Wellness AB    Hudterapeut
Vi söker en hud/spa terapeut för anställning. Till att börja med en timanställning minst 50% med finns underlag för en heltidsanställning beroende på kompetens. Vi ser att du även masserar och utför fotvård.Vill du bli en i vårt team, tveka inte att höra av dig Visa mer
Vi söker en hud/spa terapeut för anställning. Till att börja med en timanställning minst 50% med finns underlag för en heltidsanställning beroende på kompetens. Vi ser att du även masserar och utför fotvård.Vill du bli en i vårt team, tveka inte att höra av dig Visa mindre

Massör till vår nya mottagning i Borås

Ansök    Aug 29    Flexmassage AB    Massör/Massageterapeut
Arbetstid Vi söker utbildade massörer allt från varannan helg till 75%. Tjänsterna på 75% innefattar dagtid kvällstid och helger i ett rullande schema. Skriv gärna vilken mottagning som passar dig bäst att arbeta på. Vi öppnar i början av November 2022 och tjänsten startar i samband med öppningen. Beskrivning av kvalifikationer Vi söker dig som är Diplomerad massör som vill utvecklas i vårt koncept. Det spelar ingen roll om du är nyutbildad eller har g... Visa mer
Arbetstid

Vi söker utbildade massörer allt från varannan helg till 75%.
Tjänsterna på 75% innefattar dagtid kvällstid och helger i ett rullande schema.
Skriv gärna vilken mottagning som passar dig bäst att arbeta på.

Vi öppnar i början av November 2022 och tjänsten startar i samband med öppningen.

Beskrivning av kvalifikationer

Vi söker dig som är Diplomerad massör som vill utvecklas i vårt koncept. Det spelar ingen roll om du är nyutbildad eller har gått utbildningen för flera år sedan, vi uppdaterar dina kunskaper när du börjar hos oss, vårt koncept kvalitetssäkrar dig. Många av våra anställda har läst till massageterapeut, hälsopedagog, hälsopromotion eller liknande och detta ser vi som ett stort plus då du har stor nytta av dina kunskaper i din roll hos oss. Självklart anställer vi även massageterapeuter, men hos oss kommer du framförallt arbeta som massör.

Anställningsform/Lönevillkor

Vi har seriösa avtal med 6 timmars arbetsdag med fast timlön samt en bonus - baserad del som ger dig ökad motivation samt extra tillägg.
Vi har självklart semesterlön, OB, sjuklöner och följer LAS.

Erfarenhet

Ingen erfarenhet som massör krävs men är ett plus. Viktigaste är personlighet och lämplighet för tjänsten och andra arbetserfarenheter.

Varaktighet

Tjänsten beräknas starta efter överenskommelse.
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Flex-konceptet

https://flexmassage.se/wp-content/uploads/2014/08/image1-1-e1480451634850.jpg)Vi arbetar med ett koncept som du får utbildning i och som gör det enklare för dig som massör att kunna arbeta hållbart och skonsamt med djupgående massage. Vi ger dig även betald utbildning genom FLEX-ACADEMY så att du känner dig trygg i konceptet innan du startar din anställning. Utbildningen ger dig fördjupning inom massage med nya tekniker, bindvävsmassage, gravidmassage samt våra tekniska system så som bokningssytem, intranät och kassahantering. Alla mottagningar har öppet alla dagar i veckan. Vi besöker även ett 30-tal företagskunder på plats hos dem. Vi är i expansion och kommer att utöka vår verksamhet med fler företagskunder samt mottagningar framöver så tveka inte att skicka din ansökan till Göteborgs största men personliga massagekedja.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Massör

Aroma är väletablerad inom spa och hudvård i Borås. Vi finns mitt på Sandwalls Plats i centrala Borås.Vi söker ytterligare massörer och Spaterapeuter Vi har en ökande mängd kunder och önskar fler massörer. Vi vill att du ska vara diplomerad eller certifierad massör. Vi behöver främst en kvinnlig massör. Anställningsformen är timanställning och deltid på schema, vardagar, kvällar, helger, dagtid, de tider som passar dig. Visa mer
Aroma är väletablerad inom spa och hudvård i Borås. Vi finns mitt på Sandwalls Plats i centrala Borås.Vi söker ytterligare massörer och Spaterapeuter

Vi har en ökande mängd kunder och önskar fler massörer.

Vi vill att du ska vara diplomerad eller certifierad massör. Vi behöver främst en kvinnlig massör.

Anställningsformen är timanställning och deltid på schema, vardagar, kvällar, helger, dagtid, de tider som passar dig. Visa mindre

Frisör/Barberare

Ansök    Aug 9    Familjen Sandwall i Borås AB    Frisör
Frisör/barberare sökes till familjen Sandwall Sandwallsplats 5 Borås Vi söker dig som har erfarenhet och är serviceinriktad, glad och positiv. Kundkrets finns. Vi ser gärna att du är flexibel gällande arbetstider, då vi har generösa öppettider! Måndag-söndag 7-21 Heltid eller halvtid, det finns olika alternativ på anställningsform eller hyrstol. Är du den vi söker? Välkommen att höra av dig till [email protected] Visa mer
Frisör/barberare sökes till
familjen Sandwall Sandwallsplats 5 Borås
Vi söker dig som har erfarenhet och är serviceinriktad, glad och positiv.
Kundkrets finns.
Vi ser gärna att du är flexibel gällande arbetstider, då vi har generösa öppettider!
Måndag-söndag 7-21
Heltid eller halvtid, det finns olika alternativ på anställningsform eller hyrstol.
Är du den vi söker?
Välkommen att höra av dig till [email protected] Visa mindre

Hår & Make up artist till Bubbleroom

Bubbleroom är ett av Nordens snabbast växande e-handelsbolag inom mode med en tydlig vision om att bli den självklara destinationen för lyxigt, glammigt och feminint mode. Vårt fokus är den nordiska marknaden men med distribution till hela Europa. Idag är vi ca 80 personer som arbetar på huvudkontoret i Borås/Viared, och vi söker nu efter fler medarbetare som drivs av viljan att göra goda affärer samt har ett genuint intresse för mode och e-handel. Välkomm... Visa mer
Bubbleroom är ett av Nordens snabbast växande e-handelsbolag inom mode med en tydlig vision om att bli den självklara destinationen för lyxigt, glammigt och feminint mode. Vårt fokus är den nordiska marknaden men med distribution till hela Europa. Idag är vi ca 80 personer som arbetar på huvudkontoret i Borås/Viared, och vi söker nu efter fler medarbetare som drivs av viljan att göra goda affärer samt har ett genuint intresse för mode och e-handel. Välkommen till ett företag där medarbetaren är verksamheten och där alla våra framgångar är en konsekvens av våra medarbetares driv & engagemang! Bubbleroom är noterad på Nasdaq First North Growth Market.
Övergripande:

Nu söker vi en Hår & Make-up artist till vårt inhouse studio team.

I ditt närmsta team är ni 6 personer men du är också en del av hela Commercial avdelningen på 25 personer. I rollen har du mycket eget ansvar och möjlighet att påverka och utveckla både din tjänst och dig själv. Du är placerad på Bubblerooms huvudkontor i Borås där då även vår studio ligger.


Ditt uppdrag:

Som Hår och Make-up artist hos oss ansvarar du för allt hår och make under våra eCom fotograferingar. För dig är det viktigt att vi alltid håller rätt uttryck som är i linje med Bubblerooms DNA och för att göra det ser du till så att guidelines och manualer är up to date.
Du gillar också att utvecklas och utmanas så är gärna med i andra kringliggande projekt som rör studion, allt från att utveckla en ny trend i sociala medier till att säkerställa att våra eCom bilder känns rätt i tiden. I ditt ansvarsområde ligger även att hålla vårt hår och make-rum snyggt och prydligt men också alltid uppdaterat med rätt produkter som du behöver i din arbetsvardag, så där ingår även ansvar för alla inköp kopplat till detta i din roll. Du är inte heller rädd för att hugga tag i vad än som kan behövas såsom steama plagg, packa upp och ner stylingprodukter såväl kläder som produkter till hår och make. Du tycker också det är viktigt att modell och de runt om dig alltid har en trivsam arbetsmiljö. Som en del i din utveckling kan du även komma att medverka vid våra kampanjproduktioner i studio men även på spännande locations.

Tjänstens huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

- - Göra modellens hår och make redo för e-com dagen och säkerställa att det håller Bubblerooms DNA och uttryck.
- - Gör bildval under e-com produktionen som även de följer Bubblerooms DNA och uttryck.
- - Säkerställer att modellen kommer på rätt plats och är deras första kontakt på plats.

 

Kvalifikationer och vem du är:

För att trivas i rollen tror vi att du har arbetet i ett team med hår och make, fotografer och kreatörer inom modebranschen och har där egna erfarenheter av att jobba inom E-com produktion eller kampanjer. Du känner dig trygg i att göra modeller färdiga för en produktionsdag, och är nu redo för att ta nästa steg. Du är strukturerad och gillar att ta dig an nya utmaningar med ett starkt driv. Du är en teamplayer och gillar att bidra till den goda stämningen som vi på Bubbleroom värderar högt. Du är också modig och utmanar dig själv i din roll men också gamla tillvägagångsätt. För oss är det också självklart att du är prestigelös och inte rädd för att kavla upp ärmarna för att hjälpa dina kollegor.


Vad har vi mer att erbjuda?
Bubbleroom är ett värderingsstyrt företag och vi arbetar tillsammans för att ständigt förbättra och öka kundnöjdheten, öka trivsel och arbetsglädje för våra medarbetare. I juni 2022 flyttar vi in i vårt helt fantastiska, nybyggda kontor med eget gym och bastu samt helt nytt automatiserat lager i anslutning till kontoret i Viared i Borås. I tjänsten som Hår & Make up artist vill vi ge dig möjligheten att utvecklas i din roll men även utvecklas tillsammans i ett team där vi tillsammans bygger vägen framåt. Vill du vara med på vår resa?

Villkor:
Vi lägger stor vikt vid rätt person på plats och din personlighet. Tjänsten är en timanställning med täckning mellan 60-80%, ibland mer och ibland mindre, men primärt 3 dagar per vecka. Med ambition om att tjänsten ska växa tillsammans med dig på sikt övergå till en tillsvidareanställning. Tjänsten inleds med en provanställning på 6 månader. Tillträde enligt överenskommelse. Vid eventuella frågor, kontakta Jessica Tyrén, Studio Manager via mejl: [email protected]. Sista ansökningsdag är 2022-07-15, då vi tillämpar löpande urval så rekommenderar vi dig att söka tjänsten så snart som möjligt. Du söker via snabbknapp nedan eller via länk: https://bubbleroom.varbi.com/what:job/jobID:521111/?lang=se Visa mindre

Nagelteknolog sökes

Vi på nagelsalong Sam Nails, belägen i borås centrum söker nu en ny medarbetare. Vi eftersträvar att göra alla våra kunder så nöjda som möjligt. Vi har bra och god erfarenhet inom branschen. Du skall arbeta med de moment som ingår i yrket. Det innebär bland annat att du skall arbeta med naglar och både använda dig av gel och akryl. Du skall utföra manikyr och pedikyr. Du skall hålla ordning och reda på din arbetsplats. Vara tillmötesgående och serviceinrik... Visa mer
Vi på nagelsalong Sam Nails, belägen i borås centrum söker nu en ny medarbetare.
Vi eftersträvar att göra alla våra kunder så nöjda som möjligt.
Vi har bra och god erfarenhet inom branschen.
Du skall arbeta med de moment som ingår i yrket. Det innebär bland annat att du skall arbeta med naglar och både använda dig av gel och akryl.
Du skall utföra manikyr och pedikyr. Du skall hålla ordning och reda på din arbetsplats.
Vara tillmötesgående och serviceinriktad gentemot kunderna.
Du skall ha erfarenhet eller motsvarande utbildning inom yrket. Du skall vara lätt lärd för nya moment och kunskaper inom branschen.
Att kunna Vietnamesiska är meriterande. Visa mindre

Medicinsk fotvårdsspecialist

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter. Närhälsans vårdcentraler i Heimdal, Trandared, Boda, Sjöbo och Södra torget söker en Medicinsk Fotvårdsspecialist till vår inarbetade fotvårdsmottagning, med tjänstgörin... Visa mer
Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.Närhälsans vårdcentraler i Heimdal, Trandared, Boda, Sjöbo och Södra torget söker en Medicinsk Fotvårdsspecialist till vår inarbetade fotvårdsmottagning, med tjänstgöring på 100%.

Om oss

Arbetet på våra vårdcentraler är omväxlande, intressant samt utvecklande och trivselfaktorn bland våra medarbetare är hög. Hos oss blir du en del av ett kompetent team av olika yrkeskategorier som kännetecknas av samarbete, stort engagemang och hög kreativitet. Tillsammans arbetar vi för att göra skillnad för invånarna utifrån Närhälsans ledord Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Vårdcentralerna har en gemensam inarbetad fotvårdsmottagning som är placerad centralt i Borås. Vi erbjuder våra patienter medicinsk fotvård som planeras utifrån deras egna behov. Genom ett gott teamsamarbete mellan läkare, diabetessköterskor och fotvårdsspecialister får våra patienter möjlighet till snabb och adekvat medicinsk fotvård. Vi har ett gemensamt journalsystem och med detta en möjlighet till snabb kontakt med varandra för samarbete kring patienter.

Om arbetet

Som medicinsk fotvårdsspecialist i Närhälsan arbetar du med patienter med särskilda behov av medicinsk fotvård. Du arbetar självständigt med din mottagning och gör hembesök vid behov, bokar själv dina patientbesök och sköter administrationen kring patienten. Journaldokumentation sker i Asynja Visph.

Du samverkar med olika aktörer i vårdkedjan kring patienten tillsammans med en kollega till och är en del i vårdcentralens diabetesteam tillsammans med bland annat läkare och diabetessköterskor. Du är delaktig vid undervisning till patienter i exempelvis diabetesskola och vid utbildning till personal och studenter samt deltar aktivt i verksamhetens utvecklings/förändringsarbete. Du beställer material till fotvårdsförråd och bokar tolk till egna patienter.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad medicinsk fotvårdsspecialist, gärna med inriktning diabetesfotvård. Erfarenhet från medicinsk fotvård är meriterande. Du har förmågan att både arbeta självständigt, och har även lätt för att samarbeta, är ansvarstagande, kundorienterad och serviceinriktad och har ett bra bemötande av patienter och medarbetare.

Övrigt

Intervjuer kommer ske löpande.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Thaimassör/thaimassage - Borås - Sweden!

First in English and then in Swedish! Först på engelska och sedan på svenska! In English We are immediately looking for an educated female Thai masseur for our salon in Druvefors in central Borås. We are looking for you with education and experience as a Thai masseur and with good knowledge of Swedish ...or...who will study Swedish (SFI). We attach great importance to you being social and friendly towards employees and our customers. Our goal is to emp... Visa mer
First in English and then in Swedish!
Först på engelska och sedan på svenska!In English
We are immediately looking for an educated female Thai masseur for our salon in Druvefors in central Borås.
We are looking for you with education and experience as a Thai masseur and with good knowledge of Swedish ...or...who will study Swedish (SFI). We attach great importance to you being social and friendly towards employees and our customers.
Our goal is to employ one person permanently but to begin with, it is about covering up and relieving our existing masseurs in the event of high workload, illness and leave. If we thrive with each other, there are great opportunities for a permanent part-time or full-time job, as we soon plan to open our second salon in Viared, as well as expand our opening hours.
Working hours will vary, which means that evening work and weekends occur.
Hourly wage according to Trade's collective agreement.
If you are interested, send your application via e-mail: [email protected]
Interesting candidates will be contacted for a job interview conducted in English or Swedish. If we think you are interesting, you will in the next step get to do one or a couple of treatments. To see if we thrive with each other, there is the opportunity for a shorter internship.
På svenska
Vi söker omgående en utbildad kvinnlig thailändsk thaimassör till vår salong i Druvefors i centrala Borås.
Vi söker dig med utbildning och erfarenhet som thaimassör och med goda kunskaper i svenska eller som kommer att studera svenska (SFI). Vi lägger stor vikt vid att du är social och trevlig mot medarbetare och våra kunder.
Målet är att anställa en person tillsvidare men till att börja med så handlar det om att täcka upp och avlasta våra befintliga massörer vid hög belastning, sjukdom och ledighet. Om vi trivs med varandra så finns det stora möjligheter till en fast anställning på deltid eller heltid, eftersom vi inom kort tänker öppna vår andra salong i Viared, samt även utöka våra öppettider.
Arbetstiderna kommer att variera, vilket innebär att kvällsarbete och helger förekommer.
Timlön enligt Handels kollektivavtal.
Är du intresserad så skickar du din ansökan via e-mejl: [email protected]
Intressanta kandidater kommer att kontaktas för en anställningsintervju som görs på svenska. Om vi anser att du är intressant så kommer du i nästa steg att få göra en eller ett par behandlingar. För att se om vi trivs med varandra så finns det möjlighet till en kortare tids praktik. Visa mindre

Thaimassör/thaimassage - Borås - Sweden!

First in English and then in Swedish! Först på engelska och sedan på svenska! In English We are immediately looking for an educated female Thai masseur for our salon in Druvefors in central Borås. We are looking for you with education and experience as a Thai masseur and with good knowledge of Swedish ...or...who will study Swedish (SFI). We attach great importance to you being social and friendly towards employees and our customers. Our goal is to emp... Visa mer
First in English and then in Swedish!
Först på engelska och sedan på svenska!In English
We are immediately looking for an educated female Thai masseur for our salon in Druvefors in central Borås.
We are looking for you with education and experience as a Thai masseur and with good knowledge of Swedish ...or...who will study Swedish (SFI). We attach great importance to you being social and friendly towards employees and our customers.
Our goal is to employ one person permanently but to begin with, it is about covering up and relieving our existing masseurs in the event of high workload, illness and leave. If we thrive with each other, there are great opportunities for a permanent part-time or full-time job, as we soon plan to open our second salon in Viared, as well as expand our opening hours.
Working hours will vary, which means that evening work and weekends occur.
Hourly wage according to Trade's collective agreement.
If you are interested, send your application via e-mail: [email protected]
Interesting candidates will be contacted for a job interview conducted in English or Swedish. If we think you are interesting, you will in the next step get to do one or a couple of treatments. To see if we thrive with each other, there is the opportunity for a shorter internship.
På svenska
Vi söker omgående en utbildad kvinnlig thailändsk thaimassör till vår salong i Druvefors i centrala Borås.
Vi söker dig med utbildning och erfarenhet som thaimassör och med goda kunskaper i svenska eller som kommer att studera svenska (SFI). Vi lägger stor vikt vid att du är social och trevlig mot medarbetare och våra kunder.
Målet är att anställa en person tillsvidare men till att börja med så handlar det om att täcka upp och avlasta våra befintliga massörer vid hög belastning, sjukdom och ledighet. Om vi trivs med varandra så finns det stora möjligheter till en fast anställning på deltid eller heltid, eftersom vi inom kort tänker öppna vår andra salong i Viared, samt även utöka våra öppettider.
Arbetstiderna kommer att variera, vilket innebär att kvällsarbete och helger förekommer.
Timlön enligt Handels kollektivavtal.
Är du intresserad så skickar du din ansökan via e-mejl: [email protected]
Intressanta kandidater kommer att kontaktas för en anställningsintervju som görs på svenska. Om vi anser att du är intressant så kommer du i nästa steg att få göra en eller ett par behandlingar. För att se om vi trivs med varandra så finns det möjlighet till en kortare tids praktik. Visa mindre

Hudterapeut

Ansök    Apr 19    Heléns Beautycenter AB    Hudterapeut
Om Helens Beautycenter AB HBC har funnits i 31 år och ledordet har alltid varit att ligga i framkant. För ett år sedan öppnade vi vår nya hudklinik där fokus ligger på resultatfokuserade behandlingar. Bland våra mest populära behandlingar hittar du Exilis 360, IPL, Dermapen4, PRX T-33, kemiska peels, Cosmelan, fillers (utförs av sjuksköterska) och mycket annat. Vi söker nu dig som är hudterapeut och som lockas av denna typ av behandlingar. Du behöver var... Visa mer
Om Helens Beautycenter AB
HBC har funnits i 31 år och ledordet har alltid varit att ligga i framkant. För ett år sedan öppnade vi vår nya hudklinik där fokus ligger på resultatfokuserade behandlingar. Bland våra mest populära behandlingar hittar du Exilis 360, IPL, Dermapen4, PRX T-33, kemiska peels, Cosmelan, fillers (utförs av sjuksköterska) och mycket annat.
Vi söker nu dig som är hudterapeut och som lockas av denna typ av behandlingar. Du behöver vara CIDESCO-certifierad hudterapeut och tidigare arbetslivserfarenhet är meriterande, dock inget krav.
Du behöver drivas att ge kunden resultat, att ha kul på jobbet och av att arbeta i ett team på en händelserik arbetsplats. Du behöver också värdera utveckling högt och gärna vara up to date med nya behandlingar och rön i branschen. Vi står inför en expansiv fas och vårt mål är att vara väst- och sydsveriges främsta hudklinik när det kommer till behandlingar vilka inte kräver kirurgi. Därför ser vi också att du är serviceminded och duktig på att ge ett professionellt intryck – du brinner för att överträffa kundens förväntan.
Din främsta arbetsuppgift kommer vara att ta hand om kunder i behandlingar samt att sälja behandlingar och produkter.
Arbetstiden är förlagd både till dagtid, kvällstid och helger.
Beroende på person kan tjänsten komma att bli en timanställning eller fast deltidsanställning.
Rekrytering sker löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdag.
Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Sandra Sjölander, klinikchef, på [email protected] eller 0738-068996.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Extrajobb för dig som är skönhets-intresserad (kräver ej utbildning)

HBC har funnits i 31 år och ledordet har alltid varit att ligga i framkant. För ett år sedan öppnade vi vår nya hudklinik där fokus ligger på resultatfokuserade behandlingar. Bland våra mest populära behandlingar hittar du Exilis 360, IPL, Dermapen4, PRX T-33, kemiska peels, Acnelan, Cosmelan, fillers (utförs av sjuksköterska) och mycket annat. Vi söker nu dig som är har ett genuint intresse både i skönhet och människor. Tidigare erfarenhet eller utbildni... Visa mer
HBC har funnits i 31 år och ledordet har alltid varit att ligga i framkant. För ett år sedan öppnade vi vår nya hudklinik där fokus ligger på resultatfokuserade behandlingar. Bland våra mest populära behandlingar hittar du Exilis 360, IPL, Dermapen4, PRX T-33, kemiska peels, Acnelan, Cosmelan, fillers (utförs av sjuksköterska) och mycket annat.
Vi söker nu dig som är har ett genuint intresse både i skönhet och människor. Tidigare erfarenhet eller utbildning är inte ett krav, men är meriterande. Du behöver alltså inte vara hudterapeut eller sjuksköterksa.
Dina arbetsuppgifter kommer innebära behandlingar som inte kräver att du är hudterapeut, exempel på detta är IPL och Exilis360. Du kommer få den utbildning som krävs för att du ska kunna utföra dessa behandlingar på ett säkert och tryggt sätt både för dig och kunden.
Du behöver drivas att ge kunden resultat, att ha kul på jobbet och av att arbeta i ett team på en händelserik arbetsplats. Du behöver också värdera utveckling högt och gärna vara up to date med nya behandlingar och rön i branschen. Vi står inför en expansiv fas och vårt mål är att vara väst- och sydsveriges främsta hudklinik när det kommer till behandlingar vilka inte kräver kirurgi. Därför ser vi också att du är serviceminded och duktig på att ge ett professionellt intryck – du brinner för att överträffa kundens förväntan.
Arbetstiden är förlagd både till dagtid, kvällstid och helger.
Beroende på person kan tjänsten komma att bli en timanställning eller en fast deltidsanställning.
Rekrytering sker löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdag.
Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Sandra Sjölander, klinikchef, på [email protected] eller 0738-068996.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Scenkonsttekniker: Mask och kostym

Ansök    Apr 11    Borås kommun    Maskör/Sminkör
Borås är en kulturstad i ständig utveckling. Kulturförvaltningen arbetar med och ansvarar för en stor del av kulturutbudet. Vi ansvarar för Biblioteken i Borås, Borås Konstmuseum, Kulturskolan, Textilmuseet och Borås Museum, Borås Stadsteater och Publika möten med Bio Röda Kvarn. Här arbetar drygt 220 personer för att berika Boråsarnas liv. Borås stadsteater är den enda institutionsteatern i Västra Götaland utanför Göteborg vars uppdrag är att produce... Visa mer
Borås är en kulturstad i ständig utveckling. Kulturförvaltningen arbetar med och ansvarar för en stor del av kulturutbudet. Vi ansvarar för Biblioteken i Borås, Borås Konstmuseum, Kulturskolan, Textilmuseet och Borås Museum, Borås Stadsteater och Publika möten med Bio Röda Kvarn. Här arbetar drygt 220 personer för att berika Boråsarnas liv.Borås stadsteater är den enda institutionsteatern i Västra Götaland utanför Göteborg vars uppdrag är att producera nyskapande och gränsöverskridande scenkonst på såväl verksamhetens egna scener som på andra platser i Västra Götalandsregionen. Borås Stadsteater producerar flertalet egna produktioner på ett år och förmedla ett större antal gästspel och är en av mötesplatserna för samtal, föreläsningar och konserter på Kulturhuset.

Funktionen är placerad i ett multifunktionellt team med arbetsområdena mask och kostym. Teamet leds i sitt samarbete av en samordnare som hjälper till med helhetsöverblicken och den långsiktiga planeringen. Teknisk chef kommer vara din närmsta chef och den som har personal- samt arbetsmiljöansvar för dig.Arbetsuppgifter:
Ditt primära arbetsområde är inom mask och perukmakeri där du arbetar i ett multifunktionellt team med att förverkliga kostymdesigners visioner. Du förväntas kunna utföra hela arbetet med mask och peruk. Tillsammans med teamet ska du även kunna lägga en produktionsplan samt göra kostnadsberäkningar vilka följs upp under produktionen.

Det andra arbetsområdet är kostym där du förväntas kunna hjälpa till med enklare arbetsuppgifter baserat på din egen kompetens. Vi förväntar oss att du har ett intresse av att utöka dina kompetenser inom området, men inte att du ska kunna arbeta som kostymmästare.

Tillsammans i teamen tar ni gemensamt ansvar för de förråd och lokaler som ni normalt arbetar i.

Vi förväntar oss att du är van vid att arbeta systematiskt och att du kan lägga upp arbetet så att produktionen flyter kontinuerligt och ni kan leverera enligt plan. Detta innebär att du kan arbeta självständigt men att du också kan samarbeta och kommunicera med dina kollegor.

Inom tjänsten kan det ingå att arbeta med föreställningar, vilket kan innebära kvälls- och helgarbete.


Kvalifikationer:
Du ska ha en yrkeshögskoleutbildning inom mask, eller andra högre utbildningar som ledningen bedömmer jämnbördiga.
Vi ser gärna att du också har kompletterande utbildningar med fokus på kompetenser inom kostym.

Vi söker dig som kan beräkna maskbete i tid och pengar samt som tycker det är spännande med att arbeta fram nya processer.
Vi förväntar oss att du har erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter på en teater, film eller liknande verksamhet.
Arbetserfarenhet av kostym är meriterande. Visa mindre

Hår & Makeup artist

Ansök    Apr 7    Gina Tricot AB    Make-up artist
Är du en person med passion för trend, styling och är utbildad makeupartist samt älskar att vara kreativ på plats, då har vi en plats för dig! Nu söker vi på Gina Tricot en hår & make up artist till vårt kreativa studio team. I rollen ansvarar du för hår och make till vår ecom fotografering och har ett tätt samarbete med fotograf och stylist för att stärka vårt varumärke visuellt. Som person tror vi att: - Du är kommersiell, kreativ och driven - Du har ... Visa mer
Är du en person med passion för trend, styling och är utbildad makeupartist samt älskar att vara kreativ på plats, då har vi en plats för dig!

Nu söker vi på Gina Tricot en hår & make up artist till vårt kreativa studio team. I rollen ansvarar du för hår och make till vår ecom fotografering och har ett tätt samarbete med fotograf och stylist för att stärka vårt varumärke visuellt.

Som person tror vi att:

- Du är kommersiell, kreativ och driven
- Du har ett brinnande intresse för mode och trender
- Du är engagerad, passionerad och inte rädd för att utmana
- Du trivs mycket bra i att arbeta i team och har lätt för att samarbeta


Vi söker dig som är utbildad makeup artist och gärna har erfarenhet från att jobba i studio, och arbete med produktion. Då vi även arbetar mycket med sociala medier och anordnar events, stora som lokala, är det meriterande om du har gjort detta tidigare. Du är med och jobbar fram hår och makeup styleguide inför varje säsong tillsammans med vårt kreativa team.

Tjänsten är placerad i vår studio i Borås. Det är en tillsvidareanställning, med 6 månaders provanställd, på 60%, 3 dagar/vecka.

Låter detta intressant? Skicka då in din ansökan senast 30/4 eller så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande. Tillträde är juni eller enligt överenskommelse. Visa mindre

Thaimassör/thaimassage - Borås - Sweden!

First in English and then in Swedish! Först på engelska och sedan på svenska! In English We are immediately looking for an educated female Thai masseur for our salon in Druvefors in central Borås. We are looking for you with education and experience as a Thai masseur and with good knowledge of Swedish ...or...who will study Swedish (SFI). We attach great importance to you being social and friendly towards employees and our customers. Our goal is to emp... Visa mer
First in English and then in Swedish!
Först på engelska och sedan på svenska!In English
We are immediately looking for an educated female Thai masseur for our salon in Druvefors in central Borås.
We are looking for you with education and experience as a Thai masseur and with good knowledge of Swedish ...or...who will study Swedish (SFI). We attach great importance to you being social and friendly towards employees and our customers.
Our goal is to employ one person permanently but to begin with, it is about covering up and relieving our existing masseurs in the event of high workload, illness and leave. If we thrive with each other, there are great opportunities for a permanent part-time or full-time job, as we soon plan to open our second salon in Viared, as well as expand our opening hours.
Working hours will vary, which means that evening work and weekends occur.
Hourly wage according to Trade's collective agreement.
If you are interested, send your application via e-mail: [email protected]
Interesting candidates will be contacted for a job interview conducted in English or Swedish. If we think you are interesting, you will in the next step get to do one or a couple of treatments. To see if we thrive with each other, there is the opportunity for a shorter internship.
På svenska
Vi söker omgående en utbildad kvinnlig thailändsk thaimassör till vår salong i Druvefors i centrala Borås.
Vi söker dig med utbildning och erfarenhet som thaimassör och med goda kunskaper i svenska eller som kommer att studera svenska (SFI). Vi lägger stor vikt vid att du är social och trevlig mot medarbetare och våra kunder.
Målet är att anställa en person tillsvidare men till att börja med så handlar det om att täcka upp och avlasta våra befintliga massörer vid hög belastning, sjukdom och ledighet. Om vi trivs med varandra så finns det stora möjligheter till en fast anställning på deltid eller heltid, eftersom vi inom kort tänker öppna vår andra salong i Viared, samt även utöka våra öppettider.
Arbetstiderna kommer att variera, vilket innebär att kvällsarbete och helger förekommer.
Timlön enligt Handels kollektivavtal.
Är du intresserad så skickar du din ansökan via e-mejl: [email protected]
Intressanta kandidater kommer att kontaktas för en anställningsintervju som görs på svenska. Om vi anser att du är intressant så kommer du i nästa steg att få göra en eller ett par behandlingar. För att se om vi trivs med varandra så finns det möjlighet till en kortare tids praktik. Visa mindre

Thaimassör - massage och thaimassage i Borås!

Vi söker omgående en kvinnlig thailändsk thaimassör till vår salong i Druvefors i centrala Borås. Vi söker dig som är intresserad av lära dig massage och som studerar SFI, har studerat SFI eller ska studera SFI. Vi lägger stor vikt vid att du är social och trevlig mot medarbetare och våra kunder, och att du anser dig att ha lätt för att lära. Till att börja med så handlar det om att lära sig thaimassage. En utbildning är ganska dyr men vi kommer att utbild... Visa mer
Vi söker omgående en kvinnlig thailändsk thaimassör till vår salong i Druvefors i centrala Borås.
Vi söker dig som är intresserad av lära dig massage och som studerar SFI, har studerat SFI eller ska studera SFI. Vi lägger stor vikt vid att du är social och trevlig mot medarbetare och våra kunder, och att du anser dig att ha lätt för att lära.
Till att börja med så handlar det om att lära sig thaimassage. En utbildning är ganska dyr men vi kommer att utbilda gratis under en "praktikperiod" där du får lära dig olika tekniker och behandlingar.
Arbetstiderna kommer att variera, vilket innebär att kvällsarbete och helger förekommer.
Under utbildningsperioden som är på cirka 5-10 veckor (individuellt) se utbetalas ingen lön men så fort du börjar att ha egna kunder betalas lön enligt Handels kollektivavtal.
Är du intresserad så skickar du din ansökan via e-mejl: [email protected]
Intressanta kandidater kommer att kontaktas för en anställningsintervju som görs på svenska och thailändska. Om vi anser att du är intressant så kommer du i nästa steg att få komma på några dagars introduktion för att se om vi trivs med varandra. Visa mindre

Frisör

Ansök    Feb 15    Salong Aladyn AB    Herrfrisör
Vi söker en erfaren frisör som är van med att klippa och styla afrikanst hår. Tjänsten är en provanställning på 6 månader med möjlighet till tillsvidareanställning. Maila ett personligt brev och CV (ej obligatorisk) så hör vi av oss till dig. Visa mer
Vi söker en erfaren frisör som är van med att klippa och styla afrikanst hår. Tjänsten är en provanställning på 6 månader med möjlighet till tillsvidareanställning. Maila ett personligt brev och CV (ej obligatorisk) så hör vi av oss till dig. Visa mindre

Hudterapeut

Ansök    Feb 14    Aroma Spa i Borås AB    Hudterapeut
Aroma SPA är Borås ledande företag inom skönhet och välmående. Vi ligger i fräscha lokaler på bästa läget i Borås. Vi söker dig som är auktoriserad hudterapeut och har ett brinnande intresse för resultatinriktad hudvård. Vi erbjuder ett utvecklande arbete där du får arbeta med resultatinriktade behandlingar och produkter i kombination med laser, microneedling mm. Hudvård är prioriterat hos oss och vår ambition är att vara bäst i Borås på avancerad hudvård... Visa mer
Aroma SPA är Borås ledande företag inom skönhet och välmående. Vi ligger i fräscha lokaler på bästa läget i Borås.

Vi söker dig som är auktoriserad hudterapeut och har ett brinnande intresse för resultatinriktad hudvård. Vi erbjuder ett utvecklande arbete där du får arbeta med resultatinriktade behandlingar och produkter i kombination med laser, microneedling mm. Hudvård är prioriterat hos oss och vår ambition är att vara bäst i Borås på avancerad hudvård.

Du kommer att arbeta på vår hudvårdsklinik mitt på Sandwalls plats i Borås

Anställningen är tills vidare och upp till heltid eller efter eget önskemål, även på timmar om du önskar. Du arbetar efter ett schema som vi tillsammans kommer överens om. Visa mindre

Thai massör

Thai massör sökes Erfarenhet av Thai massage, olje massage, fotmassage mm Våra kunder som kommer till salongen, har ofta problem med ryggar och förslitnings skador. Personen vi söker ska vara positiv och mycket serviceinriktad. om du uppfyller möjlighet till anställningsstöd från arbetsförmedlingen så glöm inte att skriva det i ansökan Visa mer
Thai massör sökes
Erfarenhet av Thai massage, olje massage, fotmassage mm
Våra kunder som kommer till salongen, har ofta problem med ryggar och förslitnings skador.
Personen vi söker ska vara positiv och mycket serviceinriktad.
om du uppfyller möjlighet till anställningsstöd från arbetsförmedlingen så glöm inte att skriva det i ansökan Visa mindre

Nagelteknolog sökes

Vi på nagelsalong Sam Nails, belägen i borås centrum söker nu en ny medarbetare. Vi eftersträvar att göra alla våra kunder så nöjda som möjligt. Vi har bra och god erfarenhet inom branschen. Du skall arbeta med de moment som ingår i yrket. Det innebär bland annat att du skall arbeta med naglar och både använda dig av gel och akryl. Du skall utföra manikyr och pedikyr. Du skall hålla ordning och reda på din arbetsplats. Vara tillmötesgående och serviceinrik... Visa mer
Vi på nagelsalong Sam Nails, belägen i borås centrum söker nu en ny medarbetare.
Vi eftersträvar att göra alla våra kunder så nöjda som möjligt.
Vi har bra och god erfarenhet inom branschen.
Du skall arbeta med de moment som ingår i yrket. Det innebär bland annat att du skall arbeta med naglar och både använda dig av gel och akryl.
Du skall utföra manikyr och pedikyr. Du skall hålla ordning och reda på din arbetsplats.
Vara tillmötesgående och serviceinriktad gentemot kunderna.
Du skall ha erfarenhet eller motsvarande utbildning inom yrket. Du skall vara lätt lärd för nya moment och kunskaper inom branschen.
Att kunna Vietnamesiska är meriterande. Visa mindre

Thaimassör - massage och thaimassage i Borås!

Vi söker omgående en erfaren kvinnlig thailändsk thaimassör till vår salong i Druvefors i centrala Borås. Vi söker dig med utbildning och erfarenhet som thaimassör och med goda kunskaper i svenska (minst SFI kurs C). Vi lägger stor vikt vid att du är social och trevlig mot medarbetare och våra kunder. Till att börja med så handlar det om att täcka upp och avlasta våra befintliga massörer vid hög belastning, sjukdom och ledighet. Om vi trivs med varandra så... Visa mer
Vi söker omgående en erfaren kvinnlig thailändsk thaimassör till vår salong i Druvefors i centrala Borås.
Vi söker dig med utbildning och erfarenhet som thaimassör och med goda kunskaper i svenska (minst SFI kurs C). Vi lägger stor vikt vid att du är social och trevlig mot medarbetare och våra kunder.
Till att börja med så handlar det om att täcka upp och avlasta våra befintliga massörer vid hög belastning, sjukdom och ledighet. Om vi trivs med varandra så finns det stora möjligheter till en fast anställning på deltid eller heltid, eftersom vi inom kort tänker öppna vår andra salong i Viared, samt även utöka våra öppettider.
Arbetstiderna kommer att variera, vilket innebär att kvällsarbete och helger förekommer.
Timlön enligt Handels kollektivavtal.
Är du intresserad så skickar du din ansökan via e-mejl: [email protected]
Intressanta kandidater kommer att kontaktas för en anställningsintervju som görs på svenska. Om vi anser att du är intressant så kommer du i nästa steg att få göra en eller ett par behandlingar. För att se om vi trivs med varandra så finns det möjlighet till en kortare tids praktik. Visa mindre

Medicinsk fotterapeut sökes

Vi söker en medicinsk fotterapeut med undersköterskeutbildning för deltidsanställning. Du kommer att arbeta i en trivsam salongsmiljö där vi är måna om såväl kunder som medarbetare. Du är social,serviceinriktad,noggrann och lojal och tycker om och har förmåga att arbeta självständigt. Arbetet består utav vanligen förekommande arbetsuppgifter relaterade till medicinsk fotvårdsbehandling .Vi tar i nuläget inte emot remisser. Varmt välkommen med din ansökan.... Visa mer
Vi söker en medicinsk fotterapeut med undersköterskeutbildning för deltidsanställning. Du kommer att arbeta i en trivsam salongsmiljö där vi är måna om såväl kunder som medarbetare.
Du är social,serviceinriktad,noggrann och lojal och tycker om och har förmåga att arbeta självständigt.
Arbetet består utav vanligen förekommande arbetsuppgifter relaterade till medicinsk fotvårdsbehandling .Vi tar i nuläget inte emot remisser.
Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Thaimassör - massage och thaimassage i Borås!

Vi söker omgående en kvinnlig thailändsk thaimassör till vår salong i Druvefors i centrala Borås. Vi söker dig som är intresserad av lära dig massage och som studerar SFI, har studerat SFI eller ska studera SFI. Vi lägger stor vikt vid att du är social och trevlig mot medarbetare och våra kunder och anser dig att ha lätt för att lära. Till att börja med så handlar det om att lära sig thaimassage. En utbildning är ganska dyr men vi kommer att utbilda gratis... Visa mer
Vi söker omgående en kvinnlig thailändsk thaimassör till vår salong i Druvefors i centrala Borås.
Vi söker dig som är intresserad av lära dig massage och som studerar SFI, har studerat SFI eller ska studera SFI. Vi lägger stor vikt vid att du är social och trevlig mot medarbetare och våra kunder och anser dig att ha lätt för att lära.
Till att börja med så handlar det om att lära sig thaimassage. En utbildning är ganska dyr men vi kommer att utbilda gratis under en "praktikperiod" där du får lära dig olika tekniker och behandlingar.
Arbetstiderna kommer att variera, vilket innebär att kvällsarbete och helger förekommer.
Under utbildningsperioden som är på cirka 5-10 veckor (individuellt) se utbetalas ingen lön men så fort du börjar att ha egna kunder betalas lön enligt Handels kollektivavtal.
Är du intresserad så skickar du din ansökan via e-mejl: [email protected]
Intressanta kandidater kommer att kontaktas för en anställningsintervju som görs på svenska och thailändska. Om vi anser att du är intressant så kommer du i nästa steg att få komma på några dagars introduktion för att se om vi trivs med varandra. Visa mindre

Medicinsk fotterapeut sökes

Vi söker en medicinsk fotterapeut med undersköterskeutbildning för deltidsanställning. Du kommer att arbeta i en trivsam salongsmiljö där vi är måna om såväl kunder som medarbetare. Du är social,serviceinriktad,noggrann och lojal och tycker om och har förmåga att arbeta självständigt. Arbetet består utav vanligen förekommande arbetsuppgifter relaterade till medicinsk fotvårdsbehandling .Vi tar i nuläget inte emot remisser. Varmt välkommen med din ansökan.... Visa mer
Vi söker en medicinsk fotterapeut med undersköterskeutbildning för deltidsanställning. Du kommer att arbeta i en trivsam salongsmiljö där vi är måna om såväl kunder som medarbetare.
Du är social,serviceinriktad,noggrann och lojal och tycker om och har förmåga att arbeta självständigt.
Arbetet består utav vanligen förekommande arbetsuppgifter relaterade till medicinsk fotvårdsbehandling .Vi tar i nuläget inte emot remisser.
Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Nagelteknolog till Borås

Nagelsalong i Knalleland i Borås söker nagelteknolog/nagelterapeut till vårt team. Vi söker dig som är stresstålig, service minded, har ett bra kundbemötande och älskar att jobba med naglar. Du ska vara noggrann och lyhörd, och ha ett trevligt kundbemötande. Arbetsuppgifter Du ska kunna utföra manikyr, nagelförlängning samt pedikyr. Lön Enligt överenskommelse Tillträde: Snarast Kontakt via e-post Visa mer
Nagelsalong i Knalleland i Borås söker nagelteknolog/nagelterapeut till vårt team.
Vi söker dig som är stresstålig, service minded, har ett bra kundbemötande och älskar att jobba med naglar. Du ska vara noggrann och lyhörd, och ha ett trevligt kundbemötande.
Arbetsuppgifter
Du ska kunna utföra manikyr, nagelförlängning samt pedikyr.
Lön
Enligt överenskommelse
Tillträde: Snarast
Kontakt via e-post Visa mindre

Scenkonsttekniker: Mask och kostym

Ansök    Nov 29    Borås kommun    Maskör/Sminkör
Borås är en kulturstad i ständig utveckling. Kulturförvaltningen arbetar med och ansvarar för en stor del av kulturutbudet. Vi ansvarar för Biblioteken i Borås, Borås Konstmuseum, Kulturskolan, Textilmuseet och Borås Museum, Borås Stadsteater och Publika möten med Bio Röda Kvarn. Här arbetar drygt 220 personer för att berika Boråsarnas liv. Borås stadsteater är den enda institutionsteatern i Västra Götaland utanför Göteborg vars uppdrag är att produce... Visa mer
Borås är en kulturstad i ständig utveckling. Kulturförvaltningen arbetar med och ansvarar för en stor del av kulturutbudet. Vi ansvarar för Biblioteken i Borås, Borås Konstmuseum, Kulturskolan, Textilmuseet och Borås Museum, Borås Stadsteater och Publika möten med Bio Röda Kvarn. Här arbetar drygt 220 personer för att berika Boråsarnas liv.Borås stadsteater är den enda institutionsteatern i Västra Götaland utanför Göteborg vars uppdrag är att producera nyskapande och gränsöverskridande scenkonst på såväl verksamhetens egna scener som på andra platser i Västra Götalandsregionen. Borås Stadsteater producerar flertalet egna produktioner på ett år och förmedla ett större antal gästspel och är en av mötesplatserna för samtal, föreläsningar och konserter på Kulturhuset.

Funktionen är placerad i ett multifunktionellt team med arbetsområdena mask och kostym. Teamet leds i sitt samarbete av en samordnare som hjälper till med helhetsöverblicken och den långsiktiga planeringen. Teknisk chef kommer vara din närmsta chef och den som har personal- samt arbetsmiljöansvar för dig.Arbetsuppgifter:
Ditt primära arbetsområde är inom mask och perukmakeri där du arbetar i ett multifunktionellt team med att förverkliga kostymdesigners visioner. Du förväntas kunna utföra hela arbetet med mask och peruk. Tillsammans med teamet ska du även kunna lägga en produktionsplan samt göra kostnadsberäkningar vilka följs upp under produktionen.

Det andra arbetsområdet är kostym där du förväntas kunna hjälpa till med enklare arbetsuppgifter baserat på din egen kompetens. Vi förväntar oss att du har ett intresse av att utöka dina kompetenser inom området, men inte att du ska kunna arbeta som kostymmästare.

Tillsammans i teamen tar ni gemensamt ansvar för de förråd och lokaler som ni normalt arbetar i.

Vi förväntar oss att du är van vid att arbeta systematiskt och att du kan lägga upp arbetet så att produktionen flyter kontinuerligt och ni kan leverera enligt plan. Detta innebär att du kan arbeta självständigt men att du också kan samarbeta och kommunicera med dina kollegor.

Inom tjänsten kan det ingå att arbeta med föreställningar, vilket kan innebära kvälls- och helgarbete.


Kvalifikationer:
Du ska ha en yrkeshögskoleutbildning inom mask, eller andra högre utbildningar som ledningen bedömmer jämnbördiga.
Vi ser gärna att du också har kompletterande utbildningar med fokus på kompetenser inom kostym.

Vi söker dig som kan beräkna maskbete i tid och pengar samt som tycker det är spännande med att arbeta fram nya processer.
Vi förväntar oss att du har erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter på en teater, film eller liknande verksamhet.
Arbetserfarenhet av kostym är meriterande. Visa mindre

Frisör

Ansök    Nov 29    Kirpikli, Isabell    Frisör
Dam-, herr- & barnfrisör sökes till central frisörsalong! Erfarenhet inom barbering är meriterande. Vi ser helst att du har några års erfarenhet, men för den som har engagemang och vilja, finns möjligheter att utvecklas tillsammans med oss. Vi är en välkomnande salong som värnar om våra kunder och trivs med en bred kundkrets och söker därför en frisör med breda kunskaper inom klippning, frisering och styling. Du behöver kunna klippa och färga olika hårty... Visa mer
Dam-, herr- & barnfrisör sökes till central frisörsalong!
Erfarenhet inom barbering är meriterande. Vi ser helst att du har några års erfarenhet, men för den som har engagemang och vilja, finns möjligheter att utvecklas tillsammans med oss.
Vi är en välkomnande salong som värnar om våra kunder och trivs med en bred kundkrets och söker därför en frisör med breda kunskaper inom klippning, frisering och styling. Du behöver kunna klippa och färga olika hårtyper och längder. Du ska kunna blanda färg utifrån färglära. Du tycker om att ha rent och fint omkring dig och ser det som en självklarhet att alla hjälps åt att hålla ordning på salongen, samt runt och framför din stol.
Du är trevlig och ser allas lika värde och bemöter kunder därefter. Du som söker tycker att service är viktigt och har känsla för bemötande, samt förmåga att vägleda våra kunder till passande färg, form och produkter.
Välkommen med din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Hudterapeut

Ansök    Nov 29    Heléns Beautycenter AB    Hudterapeut
Om Helens Beautycenter AB HBC har funnits i 30 år och ledordet har alltid varit att ligga i framkant. För ett par månader sedan öppnade vi vår nya hudklinik där fokus ligger på resultatfokuserade behandlingar. Bland våra mest populära behandlingar hittar du Exilis 360, IPL, Dermapen4, PRX T-33, kemiska peels, Acnelan, Cosmelan, fillers (utförs av sjuksköterska) och mycket annat. Vi söker nu dig som är hudterapeut och som lockas av denna typ av behandlinga... Visa mer
Om Helens Beautycenter AB
HBC har funnits i 30 år och ledordet har alltid varit att ligga i framkant. För ett par månader sedan öppnade vi vår nya hudklinik där fokus ligger på resultatfokuserade behandlingar. Bland våra mest populära behandlingar hittar du Exilis 360, IPL, Dermapen4, PRX T-33, kemiska peels, Acnelan, Cosmelan, fillers (utförs av sjuksköterska) och mycket annat.
Vi söker nu dig som är hudterapeut och som lockas av denna typ av behandlingar. Du behöver vara CIDESCO-certifierad hudterapeut och tidigare arbetslivserfarenhet är meriterande.
Du behöver drivas att ge kunden resultat, att ha kul på jobbet och av att arbeta i ett team på en händelserik arbetsplats. Du behöver också värdera utveckling högt och gärna vara up to date med nya behandlingar och rön i branschen. Vi står inför en expansiv fas och vårt mål är att vara väst- och sydsveriges främsta hudklinik när det kommer till behandlingar vilka inte kräver kirurgi. Därför ser vi också att du är serviceminded och duktig på att ge ett professionellt intryck – du brinner för att överträffa kundens förväntan.
Din främsta arbetsuppgift kommer vara att ta hand om kunder i behandlingar samt att sälja behandlingar och produkter.
Arbetstiden är förlagd både till dagtid, kvällstid och helger.
Beroende på person kan tjänsten komma att bli en deltidsanställning eller en heltidsanställning.
Rekrytering sker löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdag.
Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Sandra Sjölander, klinikchef, på [email protected] eller 0738-068996.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Massör

Aroma är väletablerad inom spa och hudvård i Borås. Vi finns mitt på Sandwalls Plats i centrala Borås.Vi söker ytterligare massörer och Spaterapeuter Vi har en ökande mängd kunder och önskar fler massörer. Vi vill att du ska vara diplomerad eller certifierad massör. Anställningsformen är timanställning och deltid på schema, vardagar, kvällar, helger, dagtid, de tider som passar dig. Visa mer
Aroma är väletablerad inom spa och hudvård i Borås. Vi finns mitt på Sandwalls Plats i centrala Borås.Vi söker ytterligare massörer och Spaterapeuter

Vi har en ökande mängd kunder och önskar fler massörer.

Vi vill att du ska vara diplomerad eller certifierad massör.

Anställningsformen är timanställning och deltid på schema, vardagar, kvällar, helger, dagtid, de tider som passar dig. Visa mindre

Thaimassör - massage och thaimassage i Borås!

Vi söker omgående en erfaren kvinnlig thailändsk thaimassör till vår salong i Druvefors i centrala Borås. Vi söker dig med utbildning och erfarenhet som thaimassör och med goda kunskaper i svenska (minst SFI kurs C). Vi lägger stor vikt vid att du är social och trevlig mot medarbetare och våra kunder. Till att börja med så handlar det om att täcka upp och avlasta våra befintliga massörer vid hög belastning, sjukdom och ledighet. Om vi trivs med varandra så... Visa mer
Vi söker omgående en erfaren kvinnlig thailändsk thaimassör till vår salong i Druvefors i centrala Borås.
Vi söker dig med utbildning och erfarenhet som thaimassör och med goda kunskaper i svenska (minst SFI kurs C). Vi lägger stor vikt vid att du är social och trevlig mot medarbetare och våra kunder.
Till att börja med så handlar det om att täcka upp och avlasta våra befintliga massörer vid hög belastning, sjukdom och ledighet. Om vi trivs med varandra så finns det stora möjligheter till en fast anställning på deltid eller heltid, eftersom vi inom kort tänker öppna vår andra salong i Viared, samt även utöka våra öppettider.
Arbetstiderna kommer att variera, vilket innebär att kvällsarbete och helger förekommer.
Timlön med lönetrappa enligt avtal.
Är du intresserad så skickar du din ansökan via e-mejl: [email protected]
Intressanta kandidater kommer att kontaktas för en anställningsintervju som görs på svenska. Om vi anser att du är intressant så kommer du i nästa steg att få göra en eller ett par behandlingar. För att se om vi trivs med varandra så finns det möjlighet till en kortare tids praktik. Visa mindre

Massageterapeut/Spa-terapeut Heltid

Aroma är väletablerad inom spa och hudvård i Borås. Vi finns mitt på Sandwalls Plats i centrala Borås.Vi söker ytterligare massörer och Spaterapeuter Vi har en ökande mängd kunder och önskar fler massörer. Vi vill att du ska vara diplomerad eller certifierad massör. Anställningsformen är fast anställning på heltid vardagar, kvällar, helger, dagtid, de tider som passar dig & oss Visa mer
Aroma är väletablerad inom spa och hudvård i Borås. Vi finns mitt på Sandwalls Plats i centrala Borås.Vi söker ytterligare massörer och Spaterapeuter

Vi har en ökande mängd kunder och önskar fler massörer.

Vi vill att du ska vara diplomerad eller certifierad massör.

Anställningsformen är fast anställning på heltid vardagar, kvällar, helger, dagtid, de tider som passar dig & oss Visa mindre

Thai massör

Thai massör sökes Erfarenhet av Thai massage, olje massage, fotmassage mm Våra kunder som kommer till salongen, har ofta problem med ryggar och förslitnings skador. Personen vi söker ska vara positiv och mycket serviceinriktad. Visa mer
Thai massör sökes
Erfarenhet av Thai massage, olje massage, fotmassage mm
Våra kunder som kommer till salongen, har ofta problem med ryggar och förslitnings skador.
Personen vi söker ska vara positiv och mycket serviceinriktad. Visa mindre

Thaimassör - massage och thaimassage i Borås!

Vi söker omgående en erfaren kvinnlig thaimassör till vår salong i Druvefors i centrala Borås. Vi söker dig med utbildning och erfarenhet som thaimassör och med goda kunskaper i svenska (minst SFI kurs C). Vi lägger stor vikt vid att du är social och trevlig mot medarbetare och våra kunder. Till att börja med så handlar det om att täcka upp och avlasta våra befintliga massörer vid hög belastning, sjukdom och ledighet. Om vi trivs med varandra så finns det ... Visa mer
Vi söker omgående en erfaren kvinnlig thaimassör till vår salong i Druvefors i centrala Borås.
Vi söker dig med utbildning och erfarenhet som thaimassör och med goda kunskaper i svenska (minst SFI kurs C). Vi lägger stor vikt vid att du är social och trevlig mot medarbetare och våra kunder.
Till att börja med så handlar det om att täcka upp och avlasta våra befintliga massörer vid hög belastning, sjukdom och ledighet. Om vi trivs med varandra så finns det stora möjligheter till en fast anställning på deltid eller heltid, eftersom vi inom kort tänker öppna vår andra salong i Viared, samt även utöka våra öppettider.
Timlön med lönetrappa enligt avtal.
Är du intresserad så skickar du din ansökan via e-mejl: [email protected]
Intressanta kandidater kommer att kontaktas för en anställningsintervju som görs på svenska. Om vi anser att du är intressant så kommer du i nästa steg att få göra en eller ett par behandlingar. För att se om vi trivs med varandra så finns det möjlighet till en kortare tids praktik.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Hudterapeut

Ansök    Sep 10    Aroma Spa i Borås AB    Hudterapeut
Aroma SPA är Borås ledande företag inom skönhet och välmående. Vi ligger i fräscha lokaler på bästa läget i Borås. Vi söker dig som är auktoriserad hudterapeut och har ett brinnande intresse för resultatinriktad hudvård. Vi erbjuder ett utvecklande arbete där du får arbeta med resultatinriktade behandlingar och produkter i kombination med laser, microneedling mm. Hudvård är prioriterat hos oss och vår ambition är att vara bäst i Borås på avancerad hudvård... Visa mer
Aroma SPA är Borås ledande företag inom skönhet och välmående. Vi ligger i fräscha lokaler på bästa läget i Borås.

Vi söker dig som är auktoriserad hudterapeut och har ett brinnande intresse för resultatinriktad hudvård. Vi erbjuder ett utvecklande arbete där du får arbeta med resultatinriktade behandlingar och produkter i kombination med laser, microneedling mm. Hudvård är prioriterat hos oss och vår ambition är att vara bäst i Borås på avancerad hudvård.

Aroma SPA har verksamhet inom både Hudvårdsklinik, Spa och restaurang. Du kommer att arbeta på vår hudvårdsklinik mitt på Sandwalls plats i Borås tillsammans med våra andra terapeuter.

Du skall vara säljande, ansvarstagande och ta egna initiativ. Om du utvecklar våra kunder, tar eget ansvar och ordinerar/säljer på ett framgångsrikt sätt har du möjlighet till en mycket bra löneutveckling i kombination med resultatbonus

Anställningen är till vidare och upp till heltid eller efter eget önskemål dock minst 75%. Du arbetar efter ett schema som vi tillsammans kommer överens om. Visa mindre

Fransstylist

Ansök    Aug 24    GL Nails AB    Stylist
Nu söker vi 2 Fransstylister till vår arbetsplats. Du ska vara positiv och driven person som brinner för arbetet som handlar om Fransförlängning. Visa mer
Nu söker vi 2 Fransstylister till vår arbetsplats. Du ska vara positiv och driven person som brinner för arbetet som handlar om Fransförlängning. Visa mindre

En Stylist till studioteamet på Bubbleroom

Ansök    Aug 31    New Bubbleroom Sweden AB    Stylist
Bubbleroom är ett av Nordens snabbast växande e-handelsbolag inom mode med en tydlig vision om att bli den självklara destinationen för lyxigt, glammigt och feminint mode. Vårt fokus är den nordiska marknaden men med distribution till hela Europa. Idag är vi ca 70 personer som arbetar på huvudkontoret i Borås, och vi söker nu efter fler medarbetare som drivs av viljan att göra goda affärer samt har ett genuint intresse för mode och e-handel. Välkommen till... Visa mer
Bubbleroom är ett av Nordens snabbast växande e-handelsbolag inom mode med en tydlig vision om att bli den självklara destinationen för lyxigt, glammigt och feminint mode. Vårt fokus är den nordiska marknaden men med distribution till hela Europa. Idag är vi ca 70 personer som arbetar på huvudkontoret i Borås, och vi söker nu efter fler medarbetare som drivs av viljan att göra goda affärer samt har ett genuint intresse för mode och e-handel. Välkommen till ett företag där medarbetaren är verksamheten och där alla våra framgångar är en konsekvens av våra medarbetares driv & engagemang!
Brinner du för mode och vill jobba i en kreativ studiomiljö? Nu söker vi en Stylist till vårt studioteam som ingår i avdelningen Commercial.

Du ingår i vårt studioteam och kommer även att arbeta tillsammans med både marknad- och inköpsavdelningen. I rollen har du ett stort eget ansvar och möjlighet att påverka och utveckla både din tjänst och dig själv.

Ditt uppdrag

Som Stylist hos oss har du en viktig roll som säkerställer Bubbleroom’s DNA när det kommer till styling samt ser till att vi är uppdaterade när det kommer till outfits i samtliga kategorier och kampanjer. Du kommer också vara en viktig del i vårt kampanjarbete och en naturlig del av alla våra fotograferingar. Du är i första hand en kreativ person med ett sinne för detaljer likaväl som för helhetsperspektivet. Självklart är du även en positiv teamplayer som genuint brinner för mode & styling!

Tjänstens huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

- Ansvarar för all styling inför kampanjresor och medverkar på dessa
- Ansvarar för styling inför ecom-fotningar samt medverkar vid dessa
- Ser till att vår styling-garderob är uppdaterad och med rätt utbud efter trend och säsong, samt ta fram styling guidelines
- Ansvarar för dialogen med inköpsavdelningen och logistik, samt säkerställer att rätt produkter finns i rätt tid inför e-com fotningar och kampanjer, dvs. projektleder hela flödet kring prover, med lager & inköp
- Bidrar med inspirerande och engagerande material till samtliga kanaler
- Samarbeta tätt med Creative Director för att säkra utvecklingen i uttryck

 

Kvalifikationer

Du har ett par års erfarenhet av att ha arbetat i team med hår och make, fotografer och kreatörer inom modebranschen samt har erfarenhet av e-com fotningar och andra produktioner. Som stylist hos oss driver du projekten & utvecklingen inom både styling men även kring processer som rör våra studio plåtningar vilket innebär att du bör vara strukturerad och organiserad i ditt arbete samt ha en förmåga att prioritera arbetsuppgifter. Du är en person med ett brinnande intresse för mode, styling och trender, samt har ett kommersiellt tänk. Du brinner för att skapa kreativt content och lever och andas mode varje dag.

Vem är du?

Som person är du proaktiv, driven, engagerad och social. Du som söker ska ha ett stort intresse för mode och de kreativa. Du är van vid att både arbeta självständigt och i team. Som person bör du vara effektiv och noggrann samt vara ambitiös med viljan att ständigt utveckla dig själv efter nya trender. Du trivs i en föränderlig och positiv miljö där engagemang, målmedvetenhet och samarbete står högt på agendan.

Vad kan vi erbjuda?

Bubbleroom är ett värderingsstyrt företag och vi arbetar tillsammans för att ständigt förbättra och öka kundnöjdheten, öka trivsel och arbetsglädje för våra medarbetare samt öka försäljningen och lönsamheten för bolaget. Vi är inne i en spännande fas av tillväxt, och vårt arbete kännetecknas av våra kärnvärden mod, driv och tillsammans. I juni 2022 flyttar vi in i vårt helt fantastiska nybyggda kontor med eget gym, bastu och ett 600m2 fotostudio samt helt nytt automatiserat lager i anslutning till kontoret i Viared i Borås. I tjänsten som Stylist kommer du ta dig an en spännande och utvecklande roll, och du får även chans att utvecklas tillsammans med ditt team på Commercial och på hela Bubbleroom. Du får möjligheten att sätta din prägel på din roll och vara en av nycklarna till vår fortsatta framgång. Vill du vara med på vår resa?

Villkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning med initial provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Vid eventuella frågor, kontakta Susanne Gröning, Creative Director via mail: [email protected]. Sista ansökningsdag är 2021-09-30, men då vi tillämpar löpande urval så rekommenderar vi dig att söka tjänsten så snart som möjligt. Du söker via snabbknapp nedan eller via länk: https://bubbleroom.varbi.com/what:job/jobID:426126/?lang=se

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Nagelterapeut och Fransstylist

Drömmer du om en arbetsplats där lyx och härlig atmosfär är i fokus? ?? Bidrar du med sprudlande energi till dina kollegor och kunder och har en erfarenhet inom skönhetsbranschen? Vi söker nu dig med mycket vilja, passion och ansvar som brinner för att jobba med ett högt tempo samt aktivt delta i den dagliga utvecklingen av Chic Lady och som alltid har den högsta kundkvalitet och upplevelse i främsta fokus. Kravet är att du är erfaren nagelterapeut eller ... Visa mer
Drömmer du om en arbetsplats där lyx och härlig atmosfär är i fokus? ??
Bidrar du med sprudlande energi till dina kollegor och kunder och har en erfarenhet inom skönhetsbranschen? Vi söker nu dig med mycket vilja, passion och ansvar som brinner för att jobba med ett högt tempo samt aktivt delta i den dagliga utvecklingen av Chic Lady och som alltid har den högsta kundkvalitet och upplevelse i främsta fokus. Kravet är att du är erfaren nagelterapeut eller fransstylist. Välkommen med din ansökan till [email protected] Visa mindre

Massör, receptionist

Ansök    Apr 26    MJ Wellness AB    Massör/Massageterapeut
Vi söker en medarbetare för timanställning. Diplomerad massör, flexibel, duktig på kundbemötande då tjänsten även inkluderar receptionsabete vissa timmar. Vill du veta mer, kontakta oss gärna. Visa mer
Vi söker en medarbetare för timanställning. Diplomerad massör, flexibel, duktig på kundbemötande då tjänsten även inkluderar receptionsabete vissa timmar. Vill du veta mer, kontakta oss gärna. Visa mindre

Nagelterapeut

Nu söker vi 2 Nagelterapeuter till vår arbetsplats. Du ska vara positiv och driven person som brinner för arbetet som handlar om naglar. Visa mer
Nu söker vi 2 Nagelterapeuter till vår arbetsplats. Du ska vara positiv och driven person som brinner för arbetet som handlar om
naglar. Visa mindre

Massör, receptionist

Ansök    Mar 24    MJ Wellness AB    Massör/Massageterapeut
Vi söker en medarbetare för timanställning. Diplomerad massör, flexibel, duktig på kundbemötande då tjänsten även inkluderar receptionsabete vissa timmar. Vill du veta mer, kontakta oss gärna. Visa mer
Vi söker en medarbetare för timanställning. Diplomerad massör, flexibel, duktig på kundbemötande då tjänsten även inkluderar receptionsabete vissa timmar. Vill du veta mer, kontakta oss gärna. Visa mindre

Nagelterapeut och Fransstylist

Drömmer du om en arbetsplats där lyx och härlig atmosfär är i fokus? ?? Bidrar du med sprudlande energi till dina kollegor och kunder och har en erfarenhet inom skönhetsbranschen? Vi söker nu dig med mycket vilja, passion och ansvar som brinner för att jobba med ett högt tempo samt aktivt delta i den dagliga utvecklingen av Chic Lady och som alltid har den högsta kundkvalitet och upplevelse i främsta fokus. Kravet är att du är erfaren nagelterapeut och fr... Visa mer
Drömmer du om en arbetsplats där lyx och härlig atmosfär är i fokus? ??
Bidrar du med sprudlande energi till dina kollegor och kunder och har en erfarenhet inom skönhetsbranschen? Vi söker nu dig med mycket vilja, passion och ansvar som brinner för att jobba med ett högt tempo samt aktivt delta i den dagliga utvecklingen av Chic Lady och som alltid har den högsta kundkvalitet och upplevelse i främsta fokus. Kravet är att du är erfaren nagelterapeut och fransstylist. Välkommen med din ansökan till [email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

söker frisör

Ansök    Feb 16    Aroma Vie Salong AB    Frisör
Dam och herr frisör sökes till Aroma vie. Du ska vara glad och trevlig med kunder samt ta hand om salongerna. Att kunna klippa damer och herrar. Vara positiv och vilja lära dig nya tekniker. Är du intresserad ta kontakter med Maryam, antingen via mail: [email protected] eller via telefon 0737067119. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov... Visa mer
Dam och herr frisör sökes till Aroma vie. Du ska vara glad och trevlig med kunder samt ta hand om salongerna. Att kunna klippa damer och herrar. Vara positiv och vilja lära dig nya tekniker. Är du intresserad ta kontakter med Maryam, antingen via mail:
[email protected] eller via telefon 0737067119.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Massör

Aroma är väletablerad inom spa och hudvård i Borås. Vi finns mitt på Sandwalls Plats i centrala Borås.Vi söker ytterligare massörer och Spaterapeuter Vi har en ökande mängd kunder och önskar fler massörer. Vi vill att du ska vara diplomerad eller certifierad massör. Anställningsformen är timanställning och deltid på schema, vardagar, kvällar, helger, dagtid, de tider som passar dig. Visa mer
Aroma är väletablerad inom spa och hudvård i Borås. Vi finns mitt på Sandwalls Plats i centrala Borås.Vi söker ytterligare massörer och Spaterapeuter

Vi har en ökande mängd kunder och önskar fler massörer.

Vi vill att du ska vara diplomerad eller certifierad massör.

Anställningsformen är timanställning och deltid på schema, vardagar, kvällar, helger, dagtid, de tider som passar dig. Visa mindre

Marknads-/Studiokoordinator

Ansök    Okt 21    Hemtex AB    Stylist
Hemtex är en av Sveriges främsta heminredningskedjor och en av de största i Norden inom textil. Vi designar och säljer heminredning med inspiration, kvalitet och service till ett överraskande bra pris. Hemtex grundades 1973 och idag har vi 140 butiker i Sverige, Finland och Estland och vi erbjuder även shopping dygnet runt på vår e-handel. I år blev vi dessutom utsedda till Årets Arbetsgivare i Retail Awards 2019. Nu söker vi en driven och engagerad Mar... Visa mer
Hemtex är en av Sveriges främsta heminredningskedjor och en av de största i Norden inom textil. Vi designar och säljer heminredning med inspiration, kvalitet och service till ett överraskande bra pris. Hemtex grundades 1973 och idag har vi 140 butiker i Sverige, Finland och Estland och vi erbjuder även shopping dygnet runt på vår e-handel. I år blev vi dessutom utsedda till Årets Arbetsgivare i Retail Awards 2019.

Nu söker vi en driven och engagerad Marknads-/Studiokoordinator till vårt servicekontor i Borås.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig en kreativ och trivsam arbetsplats med möjlighet till yrkesmässig utveckling. Hos oss på Hemtex råder en god gemenskap och en inkluderande och prestigelös kultur där du ges möjlighet att påverka och vara delaktig i Hemtex fortsatta utveckling. Våra värdeord Kunnig, Kreativ och Generös är viktiga vägledare för oss och genomsyrar allt vi gör.

Som Marknads-/Studiokoordinator ansvarar du för att koordinera interna fotograferingar så att rätt produkter blir fotograferade i rätt tid. Du hjälper till med förberedelser och styling för produkt- och inspirationsbilder i vår fotostudio och schemalägger den interna produktionen. Utöver detta kommer du även assistera inhousebyrån med administrativa uppgifter.

Exempel på arbetsuppgifter:

• Tillsammans med fotograf planera det dagliga fotoarbetet i studion.
• Säkerställa att inspirationsbilder finns plåtade till produkter på site.
• Säkra bildleveranser och hålla flödet i vår bildbank aktuellt.
• Hantera fotoprover.
• Skapa beställningsunderlag till exempelvis tryckeri och ODR-produktion.
• Koordinera och ha kontakt med vissa leverantörer för att säkerställa leveranser.

Din profil

För att trivas hos oss är du idérik, tänker nytt och ser lösningar och möjligheter i nya situationer. Du vill bli specialist på ditt område och söker med nyfikenhet och intresse upp nödvändig information. Du är flexibel och trivs i ett arbetsklimat med stundtals högt tempo som förutsätter initiativtagande och stort eget ansvar. Du är prestigelös, bjuder på dig själv och delar gärna med dig av din kunskap. Samtidigt är du en god lyssnare som tillåter andra likväl som dig själv att göra fel.

Vi söker dig som har:

• Erfarenhet av styling, visual merchandising eller liknande.
• God känsla för estetik och trender och kunna tänka i volymer, form, färg och balans.
• God kunskap i MS Office.

Det är meriterande om du kan Adobe CC (primärt Photoshop/Bridge).

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi tror att en blandning av erfarenhet och bakgrund bidrar till en dynamisk och kreativ arbetsgrupp, därför eftersträvar vi efter mångfald och jämställdhet på alla Hemtex arbetsplatser.

Omfattning: Heltid. Projektanställning t.o.m. 2021-12-31

Tillträde: Januari 2021, eller enligt överenskommelse.

Har du frågor om tjänsten kontaktar du Marknadschef Veronica Pettersson, Tel: 0702-554368 eller HR-specialist Linnéa Axelsson Tel: 0701-981813.

Välkommen att söka tjänsten hos oss på Hemtex. Vi är ett positivt gäng med mycket kunskap, energi och framtidstro. Din ansökan ser vi fram emot snarast, men senast den 3 november. Visa mindre

Medicinsk fotvårdsspecialist

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter. Närhälsans vårdcentraler i Heimdal, Trandared, Boda, Sjöbo och Södra torget söker en Medicinsk Fotvårdsspecialist med tjänstgöring på 100%. Om oss Arbetet på våra vå... Visa mer
Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.Närhälsans vårdcentraler i Heimdal, Trandared, Boda, Sjöbo och Södra torget söker en Medicinsk Fotvårdsspecialist med tjänstgöring på 100%.

Om oss

Arbetet på våra vårdcentraler är omväxlande, intressant samt utvecklande och trivselfaktorn bland våra medarbetare är hög. Hos oss blir du en del av ett kompetent team av olika yrkeskategorier som kännetecknas av samarbete, stort engagemang och hög kreativitet. Tillsammans arbetar vi för att göra skillnad för invånarna utifrån Närhälsans ledord Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Vårdcentralerna har en gemensam, nystartad fotvårdsmottagning som är placerad centralt i Borås. Vi erbjuder våra patienter medicinsk fotvård som planeras utifrån deras egna behov. Genom ett gott teamsamarbete mellan läkare, diabetessköterskor och fotvårdsspecialister får våra patienter möjlighet till snabb och adekvat medicinsk fotvård. Vi har ett gemensamt journalsystem och med detta en möjlighet till snabb kontakt med varandra för samarbete kring patienter.

Om arbetet

Som medicinsk fotvårdsspecialist i Närhälsan arbetar du med patienter med särskilda behov av medicinsk fotvård. Du arbetar självständigt med din mottagning och gör hembesök vid behov, bokar själv dina patientbesök och sköter administrationen kring patienten. Journaldokumentation sker i Asynja Visph.

Du samverkar med olika aktörer i vårdkedjan kring patienten tillsammans med en kollega till och är en del i vårdcentralens diabetesteam tillsammans med bland annat läkare och diabetessköterskor. Du är delaktig vid undervisning till patienter i exempelvis diabetesskola och vid utbildning till personal och studenter samt deltar aktivt i verksamhetens utvecklings/förändringsarbete. Du beställer material till fotvårdsförråd och bokar tolk till egna patienter.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad medicinsk fotvårdsspecialist, gärna med inriktning diabetesfotvård. Erfarenhet från medicinsk fotvård är meriterande. Du har förmågan att både arbeta självständigt, och har även lätt för att samarbeta, är ansvarstagande, kundorienterad och serviceinriktad och har ett bra bemötande av patienter och medarbetare.

Övrigt

Intervjuer kommer ske löpande.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Hair and Makeup artist

Ansök    Okt 19    Gina Tricot AB    Make-up artist
MORE THAN A JOB - At Gina Tricot we are lucky enough to do something we are incredibly passionate about. And it shows! It is clear in our culture, in our teamwork and in our products. By putting our hearts into everything we do, we have created a unique set of values that we practically live by. These values create an atmosphere where success and individual development is made possible, and where our passion for this industry gets to shine. If you want to... Visa mer
MORE THAN A JOB - At Gina Tricot we are lucky enough to do something we are incredibly passionate about. And it shows! It is clear in our culture, in our teamwork and in our products. By putting our hearts into everything we do, we have created a unique set of values that we practically live by. These values create an atmosphere where success and individual development is made possible, and where our passion for this industry gets to shine.

If you want to join a dream team with crazy amounts of passion, then Gina Tricot is the perfect Place.Vi söker en hår- och makeupartist på 60%, 3 dagar i veckan.

Du är en utåtriktad person som älskar mode och att vara kreativ. Du trivs med att jobba i ett högt tempo där arbetsuppgifterna kan variera.

Är du en person med passion för trend, styling och är utbildad makeupartist samt älskar att vara kreativ på plats, då har vi en plats för dig. Du kommer att ingå i Marknadsavdelningen och placeringsort är Borås. Det är ett vikariat med chans till förlängning.

Vi söker dig som är utbildad makeup artist och gärna har erfarenhet från att jobba i studio, och arbete med produktion. Då vi även arbetar mycket med sociala medier och anordnar events, stora som lokala, är det meriterande om du har gjort detta tidigare. Du är med och jobbar fram hår och makeup styleguide inför varje säsong tillsammans med vårt kreativa team.

Låter detta intressant? Skicka din ansökan till oss senast den 30 november 2020 eller så snart som möjligt på www.ginatricot.com (http://www.ginatricot.com/) under karriär och aktuell jobbannons. Vi arbetar med löpande urval. Visa mindre

Thai massös

Ansök    Aug 26    Wongsida, Rua    Massör/Massageterapeut
Välkommen till en centralt belägen arbetsplats i Borås där glädje och goda kundrelationer är i fokus. Sa Thaimassage har funnits på Druvefors i 7år och har fått en mycket fast kundkrets och enligt många kunders bedömning är en av stans bästa. Vi söker en erfaren eller är villig att lära sig yrket. Du är kund fokuserad, trevlig och glad. Vi behöver en timanställd som har erfarenhet eller har lite erfarenhet och är villig att lära sig. Välkommen till en roli... Visa mer
Välkommen till en centralt belägen arbetsplats i Borås där glädje och goda kundrelationer
är i fokus. Sa Thaimassage har funnits på Druvefors i 7år och har fått en mycket fast kundkrets
och enligt många kunders bedömning är en av stans bästa. Vi söker en erfaren eller är
villig att lära sig yrket. Du är kund fokuserad, trevlig och glad. Vi behöver en timanställd som har erfarenhet eller har lite erfarenhet och är villig att lära sig. Välkommen till en rolig arbetsplats. Visa mindre

Afrofrisör

Ansök    Aug 17    Salong Beauty Hair Borås    Frisör
`Söker en utbildad afrofrisör och med erfarenhet. Skall även vara utbildad på skandinaviskt hår. Det blir du och ägare som skall jobba i salongen. Visa mer
`Söker en utbildad afrofrisör och med erfarenhet. Skall även vara utbildad på skandinaviskt hår. Det blir du och ägare som skall jobba i salongen. Visa mindre

Bubbleroom söker Hår- & Makeup-artist

Bubbleroom är ett av Nordens snabbast växande e-handelsbolag inom mode med en tydlig vision om att bli den självklara destinationen för lyxigt, glammigt och feminint mode. Vårt fokus är den nordiska marknaden men med distribution till hela Europa. Idag är vi ca 50 personer som arbetar på huvudkontoret i Borås, och vi söker nu efter fler medarbetare som drivs av viljan att göra goda affärer samt har ett genuint intresse för mode och e-handel. Välkommen till... Visa mer
Bubbleroom är ett av Nordens snabbast växande e-handelsbolag inom mode med en tydlig vision om att bli den självklara destinationen för lyxigt, glammigt och feminint mode. Vårt fokus är den nordiska marknaden men med distribution till hela Europa. Idag är vi ca 50 personer som arbetar på huvudkontoret i Borås, och vi söker nu efter fler medarbetare som drivs av viljan att göra goda affärer samt har ett genuint intresse för mode och e-handel. Välkommen till ett företag där medarbetaren är verksamheten och där alla våra framgångar är en konsekvens av våra medarbetares driv & engagemang!
Ditt uppdrag:
Vi söker nu en Hår & Makeup artist som älskar mode och trender och skulle vilja bli en del av Bubbleroom.

Du arbetar tillsammans med vårt fototeam och övriga avdelningar såsom marknad, inköp och design. Du rapporterar direkt till Creative Director. I rollen som Hår & makeup artist ansvarar du för att styla och förbereda våra modeller inför fotografering och är delaktig under pågående produktion. Uppdraget är kreativt och kommersiellt med stort fokus på att inspirera våra kunder och efterleva vår varumärkesidentitet. 

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter är bland annat:

- Du är ansvarig för att styla modeller med både hår & makeup till ecom- och kampanj-fotningar
- Du är delaktig i det dagliga produktionsflödet i studion och medverkar vid alla e-com-fotningar
- Du medverkar på produktionsresor och ansvarar för hår & makeup styling av modeller
- Du är behjälplig till stylist och Creative Director med modell-casting samt bokningar
- Du finns behjälplig för diverse övriga arbetsuppgifter som förekommer i en fotostudio
- Ansvar för inköp av hår- och makeupprodukter
- Du bidrar med inspirerande och engagerande material till samtliga kanaler

Vem är du?
Vi söker dig som har goda kunskaper inom hår & makeup och har en bred portfolio – du brinner för ditt område, har koll på de senaste produkterna i branschen och har ett öga för detaljer. Du har lätt för att anpassa styling efter en brief eller varumärkesidentitet samtidigt som du ligger i fas med de senaste trenderna inom hår & makeup. Du är effektiv, ansvarstagande och kreativ. Du har också ett genuint intresse för kommersiellt mode.

Kvalifikationer:
Du är utbildad inom make-up, och det är extra meriterande om du även har erfarenhet av hårstyling. Det är även meriterande om du tidigare har arbetat i team med hår & makeup artister, fotografer och kreatörer inom modebranschen samt om du har erfarenhet av e-comfotningar och andra produktioner. Du har goda kunskaper i engelska, och du älskar att jobba i team och träffa nya människor. 

Vad kan vi erbjuda?
Bubbleroom är ett värderingsstyrt företag och vi arbetar tillsammans för att ständigt förbättra och öka kundnöjdheten, öka trivsel och arbetsglädje för våra medarbetare samt öka försäljningen och lönsamheten för bolaget. I tjänsten som Hår- & Makeup-artist kommer du ta dig an en spännande roll i en spännande miljö. 

Villkor:
Tjänsten som Hår & makeup artist är en tillsvidareanställning med initial provanställning. 
Har du funderingar eller frågor är du välkommen att kontakta Susanne Gröning, Creative Director, via mail [email protected]. Sista ansökningsdag är 2020-10-31, vi tillämpar dock löpande urval så vänta inte, utan sök tjänsten idag! 
Sök tjänsten via länk: https://bubbleroom.varbi.com/what:job/jobID:358363/?lang=se, eller via snabbknapp nedan. Visa mindre

Laserterapeut

Ansök    Jan 15    Aroma Spa    Hudterapeut
Aroma SPA är Borås ledande företag inom skönhet och välmående. Vi ligger i nya lokaler på bästa läget i Borås. Aroma SPA expanderar inom samtliga områden och som en del i vår tillväxtresa utökar vi vår satsning på laserbehandlingar. Vi söker dig som har erfarenhet av laser och/eller vaxning och har ett intresse för hårborttagning. Vi erbjuder ett utvecklande arbete där du får arbeta vaxning & laser med möjlighet till ytterligare laserbehandlingar. Aroma... Visa mer
Aroma SPA är Borås ledande företag inom skönhet och välmående. Vi ligger i nya lokaler på bästa läget i Borås. Aroma SPA expanderar inom samtliga områden och som en del i vår tillväxtresa utökar vi vår satsning på laserbehandlingar.

Vi söker dig som har erfarenhet av laser och/eller vaxning och har ett intresse för hårborttagning. Vi erbjuder ett utvecklande arbete där du får arbeta vaxning & laser med möjlighet till ytterligare laserbehandlingar.

Aroma SPA har verksamhet inom både Hudvårdsklinik, Spa och restaurang. Du kommer att arbeta på vår hudvårdsklinik mitt på Sandwalls plats i Borås tillsammans med våra andra terapeuter. Visa mindre

Hudterapeut

Ansök    Jan 15    Aroma Spa    Hudterapeut
Aroma SPA är Borås ledande företag inom skönhet och välmående. Vi ligger i nya lokaler på bästa läget i Borås. Aroma SPA expanderar inom samtliga områden och som en del i vår tillväxtresa utökar vi vår hudvårdsklinik Vi söker dig som är auktoriserad hudterapeut och har ett brinnande intresse för resultatinriktad hudvård. Vi erbjuder ett utvecklande arbete där du får arbeta bra resultatinriktade behandlingar och produkter i kombination med laser, microneed... Visa mer
Aroma SPA är Borås ledande företag inom skönhet och välmående. Vi ligger i nya lokaler på bästa läget i Borås. Aroma SPA expanderar inom samtliga områden och som en del i vår tillväxtresa utökar vi vår hudvårdsklinik

Vi söker dig som är auktoriserad hudterapeut och har ett brinnande intresse för resultatinriktad hudvård. Vi erbjuder ett utvecklande arbete där du får arbeta bra resultatinriktade behandlingar och produkter i kombination med laser, microneedling mm. Hudvård är prioriterat hos oss och vår ambition är att vara bäst i Borås på avancerad hudvård.

Aroma SPA har verksamhet inom både Hudvårdsklinik, Spa och restaurang. Du kommer att arbeta på vår hudvårdsklinik mitt på Sandwalls plats i Borås tillsammans med våra andra terapeuter.

Vi vill att du är säljande, ansvarstagande och tar egna initiativ.

Anställningen är heltid tills vidare. Du arbetar efter ett schema som vi tillsammans kommer överens om. Utöver fast månadslön erbjuder vi en bonusmodell som kopplar till ditt resultat. Visa mindre

Maskör

Ansök    Jan 15    Borås Stad    Maskör/Sminkör
Borås är en kulturstad i ständig utveckling. Kulturförvaltningen arbetar med och ansvarar för en stor del av kulturutbudet. Vi ansvarar för Biblioteken i Borås, Borås Konstmuseum, Kulturskolan, Textilmuseet och Borås Museum, Borås Stadsteater och Publika möten med Bio Röda Kvarn. Här arbetar drygt 220 personer för att berika Boråsarnas liv. Borås Stadsteaters vision är att producera teater med hög konstnärlig kvalité och arbetar för en bred repertoar so... Visa mer
Borås är en kulturstad i ständig utveckling. Kulturförvaltningen arbetar med och ansvarar för en stor del av kulturutbudet. Vi ansvarar för Biblioteken i Borås, Borås Konstmuseum, Kulturskolan, Textilmuseet och Borås Museum, Borås Stadsteater och Publika möten med Bio Röda Kvarn. Här arbetar drygt 220 personer för att berika Boråsarnas liv.

Borås Stadsteaters vision är att producera teater med hög konstnärlig kvalité och arbetar för en bred repertoar som innehåller såväl klassisk som modern dramatik. Teatern har en budget på ca 38 miljoner kronor och sysselsätter ungefär 100 personer på ett år, inklusive frilansare. På ett år producerar teatern 5-6 egna produktioner och tar även emot flertal gästspel samt hyr ut lokalerna för föreläsningar och konferenser. Teatern har två scener - den stora scenen har plats för ca 500 besökare och den lilla scenen har plats för ca 120 besökare.

Som maskör på Borås stadsteater kommer du få ta fullt produktionsansvar för tilldelade pjäser. Utöver produktion innebär det också att på ett tidigt stadium göra resursuppskattningar baserad på manus och din kompetens. Du förväntas också att tillsammans med projektledaren kunna leverera en hållbar resurs- och produktionsplan. Där kan det ingå att kunna identifiera vilken eventuell produktion som ska kunna läggas ut på externa aktörer samt göra bra beställningar. Att medverka under föreställning kan komma att ske och därför kan kvälls och helgarbete förekomma.
Vi har två tjänster på Mask & Peruk vilka bägge har produktionsansvar men förväntas att stämma av och hjälpa varandra med respektive produktioner. Detta kräver stor förmåga till anpassning och kommunikation. I projekten svarar du inför projektledare, men stämmer också av med scenograf och regissör. I linjeverksamheten är du placerad under teknisk chef.
Utöver allt arbete som kan förväntas inom en Mask & peruktjänst så är teatern en integrerad del i kulturhuset och du kan bli ombedd att hjälpa till med arbete inom kulturhusets verksamhet i mån av kompetens.

Vi utgår från att du har en passande högskoleutbildning inom mask och peruk för teater, eller en utbildnings som bedöms likvärdig. Vi förväntar oss att du har erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter.
På Borås stadsteater har vi ett respektfullt sätt mot varandra och vi är väl medvetna om att vi är varandras arbetsmiljö. Detta innebär att vi förväntar oss att du som söker tjänsten är respektfull, kommunikativ och bra på att samarbeta. Visa mindre

Hudterapeut

Ansök    Nov 16    UNIFACE AB    Hudterapeut
Uniface AB är en ett nytt koncept inom skönhetsbranschen. Vi är ett framåt och nyskapande företag som använder den senaste tekniken. Arbetet är fördelat både på dagtid, kvällar och helger. Hos oss på Uniface AB får du möjligheten att vara med på den spännande resa det innebär att bygga en skönhetssalong från grunden.  Vem är du? Du gillar mötet med människor och har stor social kompetens. Du förstår att service och samarbete skapar värde för kunder, ditt t... Visa mer
Uniface AB är en ett nytt koncept inom skönhetsbranschen. Vi är ett framåt och nyskapande företag som använder den senaste tekniken.
Arbetet är fördelat både på dagtid, kvällar och helger.
Hos oss på Uniface AB får du möjligheten att vara med på den spännande resa det innebär att bygga en skönhetssalong från grunden. 
Vem är du?
Du gillar mötet med människor och har stor social kompetens. Du förstår att service och samarbete skapar värde för kunder, ditt team och dig själv. Du ska trivas med att jobba självständigt men även i team.
Vi söker en utbildad hudterapeut som har ett brinnande intresse för avancerad hudvård, försäljning och utveckling inom skönhets branschen.
***Har du även fler utbildningar, t.ex. Massageterapeut, Nagelteknolog, Fransstylist, trådning är utbildad inom laser eller Kosmetisk pigmentering, ses det som meriterande.
Arbetsomfattning:
deltid/ heltid


Välkommen att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och bild till:
[email protected] Visa mindre

NAILS

Ansök    Dec 9    GL Nails AB    Manikyrist/Manikurist
Företaget behöver människor som arbetar hårt och kan arbeta på helger , prata inte när du arbetar och ta dig lite tid att lära dig arbetslivserfarenhet Visa mer
Företaget behöver människor som arbetar hårt och kan arbeta på helger , prata inte när du arbetar och ta dig lite tid att lära dig arbetslivserfarenhet Visa mindre

Barberrare

Ansök    Nov 13    Nijmés    Herrfrisör
Bellis Beauty Söker en erfaren Barberare som har minst 5 års erfarenhet som Herrfrisör, kravet är att man behärskar svenska språket. Visa mer
Bellis Beauty Söker en erfaren Barberare som har minst 5 års erfarenhet som Herrfrisör, kravet är att man behärskar svenska språket. Visa mindre

Massörer & Spaterapeuter

Aroma är väletablerad inom spa och hudvård i Borås. Vi finns mitt på Sandwalls Plats i centrala Borås.Vi söker ytterligare massörer och Spaterapeuter Vi söker ytterligare Massörer och Spaterapeuter. Vi vill att du ska vara diplomerad eller certifierad massör.  Som massör och spaterapeut kommer du jobba med Kerstin Florian, Maria Åkerberg eller Kalahari i våra behandlingar. Om du arbetat med dessa märken tidigare är det meriterande men inte ett krav.  Anstä... Visa mer
Aroma är väletablerad inom spa och hudvård i Borås. Vi finns mitt på Sandwalls Plats i centrala Borås.Vi söker ytterligare massörer och Spaterapeuter
Vi söker ytterligare Massörer och Spaterapeuter.
Vi vill att du ska vara diplomerad eller certifierad massör. 
Som massör och spaterapeut kommer du jobba med Kerstin Florian, Maria Åkerberg eller Kalahari i våra behandlingar. Om du arbetat med dessa märken tidigare är det meriterande men inte ett krav. 
Anställningsformen är timanställning och deltid på schema, kvällar, helger, dagtid Visa mindre

Frisör samt Barberare sökes!

Ansök    Nov 13    Sia's Hair Studio    Frisör
Frisör samt Barberare sökes till Sia salong i Knallerian i Borås. Söker en aktiv målinriktad person med intresse för frisöryrket. Frisörexamen är meriterad men ingen krav. Visa mer
Frisör samt Barberare sökes till Sia salong i Knallerian i Borås.
Söker en aktiv målinriktad person med intresse för frisöryrket.
Frisörexamen är meriterad men ingen krav. Visa mindre

Frisör samt barberare sökes!

Ansök    Nov 13    Sia's Hair Studio    Frisör
Frisör samt Barberare sökes till Sia salong i Knallerian i Borås. Söker en aktiv målinriktad person med intresse för frisöryrket. Frisörexamen är meriterad men ingen krav. Stöd från arbetsförmedlingen är meriterad! Visa mer
Frisör samt Barberare sökes till Sia salong i Knallerian i Borås.
Söker en aktiv målinriktad person med intresse för frisöryrket.
Frisörexamen är meriterad men ingen krav.
Stöd från arbetsförmedlingen är meriterad! Visa mindre

Nagelterapeut

Nu söker vi 2 - 5 positiva och drivna nagelteknologer till vår arbetsplats. Rätt person ska vara utbildad inom området alternativt ha dokumenterad erfarenhet. Vi ser att man kan prata och förstå svenska samt engelska och vietnamesiska så att vi kan kommunicera med varandra på arbetsplatsen och med våra kunder. Visa mer
Nu söker vi 2 - 5 positiva och drivna nagelteknologer till vår arbetsplats. Rätt person ska vara utbildad inom området alternativt ha dokumenterad erfarenhet. Vi ser att man kan prata och förstå svenska samt engelska och vietnamesiska så att vi kan kommunicera med varandra på arbetsplatsen och med våra kunder. Visa mindre

Frisör/Barberare sökes till Infinity Hair Style Salong i Borås

Ansök    Sep 24    Infinity Hair Style Salong    Frisör
Nu söker vi en erfaren frisör till vår BarberShop i Borås. Vi söker dig som är ansvarsfull och serviceminded. Vi ser gärna att du är duktig på fade, rakning av skägg, trådning och vax. Att kunna kommunicera på Svenska är meriterande. Annars om du kan Arabiska är också välkommen att söka tjänsten. Visa mer
Nu söker vi en erfaren frisör till vår BarberShop i Borås.

Vi söker dig som är ansvarsfull och serviceminded.

Vi ser gärna att du är duktig på fade, rakning av skägg, trådning och vax.

Att kunna kommunicera på Svenska är meriterande. Annars om du kan Arabiska är också välkommen att söka tjänsten. Visa mindre

Hudterapeut - Borås

Ansök    Nov 6    Aroma Spa i Borås AB    Hudterapeut
Aroma SPA söker hudterapeut Aroma Spa är väletablerad inom spa och hudvård i Borås. Vi finns i vackra lokaler på Sandwalls Plats i centrala Borås. Vi söker ytterligare Hudterapeuter för fast heltidsanställning. Vi söker dig som är godkänd inom SHR/Cidesco eller Safe. Du är driftig och kunnig och har ett brinnande intresse för hudvård. Du kommer att arbeta med våra behandlingar som hudvård, laserbehandlingar och spabehandlingar. Vi arbetar med framståe... Visa mer
Aroma SPA söker hudterapeut

Aroma Spa är väletablerad inom spa och hudvård i Borås. Vi finns i vackra lokaler på Sandwalls Plats i centrala Borås.

Vi söker ytterligare Hudterapeuter för fast heltidsanställning. Vi söker dig som är godkänd inom SHR/Cidesco eller Safe. Du är driftig och kunnig och har ett brinnande intresse för hudvård. Du kommer att arbeta med våra behandlingar som hudvård, laserbehandlingar och spabehandlingar.

Vi arbetar med framstående produkter som Nimue och Kerstin Florian, om du arbetat med dessa märken tidigare är det meriterande men inte ett krav. Visa mindre

Frisör/Barberare sökes till Infinity Hair Style Salong i Borås

Ansök    Sep 18    Infinity salong Barber shop    Frisör
Nu söker vi en erfaren frisör till vår BarberShop i Borås. Vi söker dig som är ansvarsfull och serviceminded.Vi ser gärna att du är duktig på fade, rakning av skägg, trådning och vax.Att kunna kommunicera på Svenska är meriterande. Annars om du kan Arabiska är också välkommen att söka tjänsten. Visa mer
Nu söker vi en erfaren frisör till vår BarberShop i Borås. Vi söker dig som är ansvarsfull och serviceminded.Vi ser gärna att du är duktig på fade, rakning av skägg, trådning och vax.Att kunna kommunicera på Svenska är meriterande. Annars om du kan Arabiska är också välkommen att söka tjänsten. Visa mindre

Make-up-artist/IPL, laserterapeut/receptionist

Ansök    Sep 18    UNIFACE AB    Spa- och kurterapeut
Uniface AB är en ett nytt koncept inom skönhetsbranschen. Vi är ett framåt och nyskapande företag som använder den senaste tekniken.Arbetet är fördelat både på dagtid, kvällar och helger.Vem är du?Du gillar mötet med människor och har stor social kompetens. Du förstår att service och samarbete skapar värde för kunder, ditt team och dig själv.Du ska trivas med att jobba självständigt men även i team. Du värdesätter renlighet och noggrannhet och tycker om at... Visa mer
Uniface AB är en ett nytt koncept inom skönhetsbranschen. Vi är ett framåt och nyskapande företag som använder den senaste tekniken.Arbetet är fördelat både på dagtid, kvällar och helger.Vem är du?Du gillar mötet med människor och har stor social kompetens. Du förstår att service och samarbete skapar värde för kunder, ditt team och dig själv.Du ska trivas med att jobba självständigt men även i team. Du värdesätter renlighet och noggrannhet och tycker om att jobba i högt tempo.Tidigare erfarenhet är inget krav men meriterande. Vi erbjuder:Hos oss på Uniface AB får du möjligheten att vara med på den spännande resa det innebär att bygga en skönhetssalong från grunden. Din utveckling är viktig för oss, därför satsar vi på att alla medarbetare får den kompetensutveckling som behövs.Vi tar gärna emot din ansökan snarast, vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Stylist till vårt kreativa team på Bubbleroom

Ansök    Sep 17    Bubbleroom    Stylist
Ditt uppdrag: Vi söker nu en stylist som älskar trender och mode, och vill bli en del av Bubbleroom. Du arbetar tillsammans med vår Creative Director, vårt fototeam och övriga avdelningar såsom marknad, inköp och design. Dina arbetsuppgifter: I rollen som stylist ansvarar du för all styling av våra kampanjer och genom nära dialog med inköpsavdelningen säkerställer du att rätt produkter finns i rätt tid samt att arbetet går i linje med Bubbleroom´s visu... Visa mer
Ditt uppdrag:
Vi söker nu en stylist som älskar trender och mode, och vill bli en del av Bubbleroom.

Du arbetar tillsammans med vår Creative Director, vårt fototeam och övriga avdelningar såsom marknad, inköp och design.

Dina arbetsuppgifter:
I rollen som stylist ansvarar du för all styling av våra kampanjer och genom nära dialog med inköpsavdelningen säkerställer du att rätt produkter finns i rätt tid samt att arbetet går i linje med Bubbleroom´s visual guidelines. Dina arbetsuppgifter består bland annat i:

- Du medverkar på produktionsresor och ansvarar för produkterna. Tillsammans med Creative Director planerar du resorna med t.ex. bokning av modeller, locations och resor för fototeam
- Du är ansvarig för styling till våra e-com bilder samt för att ta fram styling guidelines
- Du är delaktig i det dagliga produktionsflödet i studion
- Du tar fram produktinformation i samband med produktioner
- Du bidrar med inspirerande och engagerande material till samtliga kanaler

Vem är du?
För att ge våra kunder den bästa shoppingupplevelsen är det viktigt för oss att du brinner för mode och trender och har ett kommersiellt tänk i det du gör. Du är en positiv och driven person som vågar fatta beslut inom ditt område. Du har självklart ett brinnande intresse för mode och har koll på rådande trender och omvärldsbevakning. Eftersom resor är en naturlig del av jobbet periodvis, så förutsätter vi att du gillar och inspireras av det. 

Kvalifikationer:
Du har erfarenhet av arbete med hår och make-up, fotografer och kreatörer inom modebranschen, och du är van att arbeta i ett tajt team. Du har erfarenhet av e-comfotningar och andra liknande produktioner. Som stylist hos oss driver du projekten framåt inom ditt område, vilket innebär att du behöver vara strukturerad och i ditt arbete samt ha en förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter på ett smart sätt. 

Vad kan vi erbjuda?
Bubbleroom är inne i en spännande fas av tillväxt, och vårt arbete kännetecknas av våra värderingar mod, driv och tillsammans. Vi sitter i fräscha, ljusa lokaler i Borås. Hos oss på Bubbleroom arbetar vi tillsammans för att ständigt förbättra och öka kundnöjdheten, öka trivsel och arbetsglädje för våra medarbetare samt öka försäljningen och lönsamheten för bolaget. Vill du vara med på vår spännande resa? Ansök då redan idag!

Villkor:
Tjänsten som ttylist är en tillsvidareanställning med initial provanställning. Sista ansökningsdag är 19 oktober, vi tillämpar dock löpande urval så tveka inte, sök tjänsten idag! Har du frågor så är du välkommen att kontakta Susanne Gröning, Creative Director via mail [email protected]. Välkommen med din ansökan via länk: https://bubbleroom.varbi.com/se/what:job/jobID:/ eller via snabbknapp nedan.  Visa mindre

Massörer & Spaterapeuter

Aroma är väletablerad inom spa och hudvård i Borås. Vi finns mitt på Sandwalls Plats i centrala Borås.Vi söker ytterligare massörer och SpaterapeuterVi söker ytterligare Massörer och Spaterapeuter.Vi vill att du ska vara diplomerad eller certifierad massör. Som massör och spaterapeut kommer du jobba med Kerstin Florian, Maria Åkerberg eller Kalahari i våra behandlingar. Om du arbetat med dessa märken tidigare är det meriterande men inte ett krav. Anställni... Visa mer
Aroma är väletablerad inom spa och hudvård i Borås. Vi finns mitt på Sandwalls Plats i centrala Borås.Vi söker ytterligare massörer och SpaterapeuterVi söker ytterligare Massörer och Spaterapeuter.Vi vill att du ska vara diplomerad eller certifierad massör. Som massör och spaterapeut kommer du jobba med Kerstin Florian, Maria Åkerberg eller Kalahari i våra behandlingar. Om du arbetat med dessa märken tidigare är det meriterande men inte ett krav. Anställningsformen är timanställning och deltid på schema, kvällar, helger, dagtid Visa mindre