Lediga jobb som Stylist i Borås

Se lediga jobb som Stylist i Borås. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Borås som finns hos arbetsgivaren.

Stylist & Content Creator till Bubbleroom

Ansök    Aug 18    New Bubbleroom Sweden AB    Stylist
Bubbleroom är ett av Nordens snabbast växande e-handelsbolag inom mode med en tydlig vision om att bli marknadsledande som livsstilsdestination för lyxigt, glammigt och feminint mode.Bubbleroom har sin primära kundbas i Norden med distribution till delar av Europa via Zalando. Bubbleroom grundades 2005 som en webbshop för exklusiva varumärken och har sedan dess utvecklats till att vara en etablerad marknadsaktör inom festmode och vardagliga kläder. Idag ... Visa mer
Bubbleroom är ett av Nordens snabbast växande e-handelsbolag inom mode med en tydlig vision om att bli marknadsledande som livsstilsdestination för lyxigt, glammigt och feminint mode.Bubbleroom har sin primära kundbas i Norden med distribution till delar av Europa via Zalando. Bubbleroom grundades 2005 som en webbshop för exklusiva varumärken och har sedan dess utvecklats till att vara en etablerad marknadsaktör inom festmode och vardagliga kläder.


Idag är vi ca 90 personer som arbetar på huvudkontoret i Borås (Viared), och vi söker nu efter fler medarbetare som drivs av viljan att göra goda affärer samt har ett genuint intresse för mode och e-handel. Välkommen till ett företag där medarbetaren är verksamheten och där alla våra framgångar är en konsekvens av våra medarbetares driv & engagemang! Bubbleroom är noterad på Nasdaq First North Growth Market.
Beskrivning
Vi söker en passionerad och kreativ Stylist & Content Creator till vårt studioteam på huvudkontoret i Borås.

Du kommer att vara en viktig del av vårt team som idag består av 4 personer och som också tillhör vår Commercial avdelning med 25 medarbetare. Som Stylist & Content Creator kommer du att ha ansvar för att skapa inspirerande content, men också sätta vårt uttryck genom våra eCombilder.Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer vara:

- Ansvarar för stylingen under både produktfotograferingar och kampanjer.
- Se till att vi har en uppdaterad "basgarderob" baserad på säsong och sortiment.
- Inköp av ytterligare produkter till stylingen vid samtliga fotograferingar.
- Säkerställa rätt uttryck på eCombilder och filmer samt hålla riktlinjer och manualer uppdaterade.
- Dialog med inköpsavdelningen och säkerställa att rätt produkter finns i tid inför fotograferingar och kampanjer, samt koordinerar tillsammans med Studio Manager eComdagarna.
- Ansvarar för att ta fram concept för social material kopplat till ditt område, där du också skapar och färdigställer detta. Materialet skapar du på minst en social concent dag per vecka.
- Skapa och presentera stylingbriefer inför produktioner.
- Steama kläder och packa upp accessoarer och skor inför kampanj- och eComproduktioner.


Kvalifikationer
Vi tror att du är en passionerad modeintresserad person som ständigt vill utmana dig själv och dina kollegor för att skapa ett utmärkt resultat. Du trivs i en teammiljö där idéer bollas och delas, samtidigt är du öppen för konstruktiv feedback. Utöver dina stylingerfarenheter gillar du även att skapa content och få ut din kreativa ådra även här. Eftersom det är du som har dialog med inköp gällande prover för samtliga produktioner innebär det att du kommer att leda provhanteringsprocessen med lager och inköp och gilllar den typen av spindeln i nätet roll.
Du kommer också vara en del av kampanjteamet där du hjälper till med planering av produktionsresor, bokning av modeller, locations, resor etc.

Här får du möjligheten att utvecklas! Påverka både din egen roll, men också hela vår verksamhet. Du kommer att ha stort eget ansvar och möjlighet att vara med och forma Bubblerooms look and feel. Om tycker du att detta låter som en roll för dig, är det dags att skicka in din ansökan och bli en del av vårt fantastiska team!

Övrigt

Tjänsten är placerad på vårt nybyggda huvudkontor i Viared, Borås. Det är en heltidsanställning på 100%. Tjänsten inleds med en provanställning på 6 månader och du kommer rapportera till vår Studio Manager.

Vid eventuella frågor, kontakta Veronica Hjelm, Studio Manager via mejl: [email protected]. Vi tillämpar löpande urval så vi rekommenderar dig att söka tjänsten så snart som möjligt dock senast 3/9. Iom semestertider så kommer intervjufasen att starta först i augusti. Tillträde är enligt överenskommelse Visa mindre

En Stylist till studioteamet på Bubbleroom

Ansök    Aug 31    New Bubbleroom Sweden AB    Stylist
Bubbleroom är ett av Nordens snabbast växande e-handelsbolag inom mode med en tydlig vision om att bli den självklara destinationen för lyxigt, glammigt och feminint mode. Vårt fokus är den nordiska marknaden men med distribution till hela Europa. Idag är vi ca 70 personer som arbetar på huvudkontoret i Borås, och vi söker nu efter fler medarbetare som drivs av viljan att göra goda affärer samt har ett genuint intresse för mode och e-handel. Välkommen till... Visa mer
Bubbleroom är ett av Nordens snabbast växande e-handelsbolag inom mode med en tydlig vision om att bli den självklara destinationen för lyxigt, glammigt och feminint mode. Vårt fokus är den nordiska marknaden men med distribution till hela Europa. Idag är vi ca 70 personer som arbetar på huvudkontoret i Borås, och vi söker nu efter fler medarbetare som drivs av viljan att göra goda affärer samt har ett genuint intresse för mode och e-handel. Välkommen till ett företag där medarbetaren är verksamheten och där alla våra framgångar är en konsekvens av våra medarbetares driv & engagemang!
Brinner du för mode och vill jobba i en kreativ studiomiljö? Nu söker vi en Stylist till vårt studioteam som ingår i avdelningen Commercial.

Du ingår i vårt studioteam och kommer även att arbeta tillsammans med både marknad- och inköpsavdelningen. I rollen har du ett stort eget ansvar och möjlighet att påverka och utveckla både din tjänst och dig själv.

Ditt uppdrag

Som Stylist hos oss har du en viktig roll som säkerställer Bubbleroom’s DNA när det kommer till styling samt ser till att vi är uppdaterade när det kommer till outfits i samtliga kategorier och kampanjer. Du kommer också vara en viktig del i vårt kampanjarbete och en naturlig del av alla våra fotograferingar. Du är i första hand en kreativ person med ett sinne för detaljer likaväl som för helhetsperspektivet. Självklart är du även en positiv teamplayer som genuint brinner för mode & styling!

Tjänstens huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

- Ansvarar för all styling inför kampanjresor och medverkar på dessa
- Ansvarar för styling inför ecom-fotningar samt medverkar vid dessa
- Ser till att vår styling-garderob är uppdaterad och med rätt utbud efter trend och säsong, samt ta fram styling guidelines
- Ansvarar för dialogen med inköpsavdelningen och logistik, samt säkerställer att rätt produkter finns i rätt tid inför e-com fotningar och kampanjer, dvs. projektleder hela flödet kring prover, med lager & inköp
- Bidrar med inspirerande och engagerande material till samtliga kanaler
- Samarbeta tätt med Creative Director för att säkra utvecklingen i uttryck

 

Kvalifikationer

Du har ett par års erfarenhet av att ha arbetat i team med hår och make, fotografer och kreatörer inom modebranschen samt har erfarenhet av e-com fotningar och andra produktioner. Som stylist hos oss driver du projekten & utvecklingen inom både styling men även kring processer som rör våra studio plåtningar vilket innebär att du bör vara strukturerad och organiserad i ditt arbete samt ha en förmåga att prioritera arbetsuppgifter. Du är en person med ett brinnande intresse för mode, styling och trender, samt har ett kommersiellt tänk. Du brinner för att skapa kreativt content och lever och andas mode varje dag.

Vem är du?

Som person är du proaktiv, driven, engagerad och social. Du som söker ska ha ett stort intresse för mode och de kreativa. Du är van vid att både arbeta självständigt och i team. Som person bör du vara effektiv och noggrann samt vara ambitiös med viljan att ständigt utveckla dig själv efter nya trender. Du trivs i en föränderlig och positiv miljö där engagemang, målmedvetenhet och samarbete står högt på agendan.

Vad kan vi erbjuda?

Bubbleroom är ett värderingsstyrt företag och vi arbetar tillsammans för att ständigt förbättra och öka kundnöjdheten, öka trivsel och arbetsglädje för våra medarbetare samt öka försäljningen och lönsamheten för bolaget. Vi är inne i en spännande fas av tillväxt, och vårt arbete kännetecknas av våra kärnvärden mod, driv och tillsammans. I juni 2022 flyttar vi in i vårt helt fantastiska nybyggda kontor med eget gym, bastu och ett 600m2 fotostudio samt helt nytt automatiserat lager i anslutning till kontoret i Viared i Borås. I tjänsten som Stylist kommer du ta dig an en spännande och utvecklande roll, och du får även chans att utvecklas tillsammans med ditt team på Commercial och på hela Bubbleroom. Du får möjligheten att sätta din prägel på din roll och vara en av nycklarna till vår fortsatta framgång. Vill du vara med på vår resa?

Villkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning med initial provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Vid eventuella frågor, kontakta Susanne Gröning, Creative Director via mail: [email protected]. Sista ansökningsdag är 2021-09-30, men då vi tillämpar löpande urval så rekommenderar vi dig att söka tjänsten så snart som möjligt. Du söker via snabbknapp nedan eller via länk: https://bubbleroom.varbi.com/what:job/jobID:426126/?lang=se

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fransstylist

Ansök    Aug 24    GL Nails AB    Stylist
Nu söker vi 2 Fransstylister till vår arbetsplats. Du ska vara positiv och driven person som brinner för arbetet som handlar om Fransförlängning. Visa mer
Nu söker vi 2 Fransstylister till vår arbetsplats. Du ska vara positiv och driven person som brinner för arbetet som handlar om Fransförlängning. Visa mindre

Marknads-/Studiokoordinator

Ansök    Okt 21    Hemtex AB    Stylist
Hemtex är en av Sveriges främsta heminredningskedjor och en av de största i Norden inom textil. Vi designar och säljer heminredning med inspiration, kvalitet och service till ett överraskande bra pris. Hemtex grundades 1973 och idag har vi 140 butiker i Sverige, Finland och Estland och vi erbjuder även shopping dygnet runt på vår e-handel. I år blev vi dessutom utsedda till Årets Arbetsgivare i Retail Awards 2019. Nu söker vi en driven och engagerad Mar... Visa mer
Hemtex är en av Sveriges främsta heminredningskedjor och en av de största i Norden inom textil. Vi designar och säljer heminredning med inspiration, kvalitet och service till ett överraskande bra pris. Hemtex grundades 1973 och idag har vi 140 butiker i Sverige, Finland och Estland och vi erbjuder även shopping dygnet runt på vår e-handel. I år blev vi dessutom utsedda till Årets Arbetsgivare i Retail Awards 2019.

Nu söker vi en driven och engagerad Marknads-/Studiokoordinator till vårt servicekontor i Borås.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig en kreativ och trivsam arbetsplats med möjlighet till yrkesmässig utveckling. Hos oss på Hemtex råder en god gemenskap och en inkluderande och prestigelös kultur där du ges möjlighet att påverka och vara delaktig i Hemtex fortsatta utveckling. Våra värdeord Kunnig, Kreativ och Generös är viktiga vägledare för oss och genomsyrar allt vi gör.

Som Marknads-/Studiokoordinator ansvarar du för att koordinera interna fotograferingar så att rätt produkter blir fotograferade i rätt tid. Du hjälper till med förberedelser och styling för produkt- och inspirationsbilder i vår fotostudio och schemalägger den interna produktionen. Utöver detta kommer du även assistera inhousebyrån med administrativa uppgifter.

Exempel på arbetsuppgifter:

• Tillsammans med fotograf planera det dagliga fotoarbetet i studion.
• Säkerställa att inspirationsbilder finns plåtade till produkter på site.
• Säkra bildleveranser och hålla flödet i vår bildbank aktuellt.
• Hantera fotoprover.
• Skapa beställningsunderlag till exempelvis tryckeri och ODR-produktion.
• Koordinera och ha kontakt med vissa leverantörer för att säkerställa leveranser.

Din profil

För att trivas hos oss är du idérik, tänker nytt och ser lösningar och möjligheter i nya situationer. Du vill bli specialist på ditt område och söker med nyfikenhet och intresse upp nödvändig information. Du är flexibel och trivs i ett arbetsklimat med stundtals högt tempo som förutsätter initiativtagande och stort eget ansvar. Du är prestigelös, bjuder på dig själv och delar gärna med dig av din kunskap. Samtidigt är du en god lyssnare som tillåter andra likväl som dig själv att göra fel.

Vi söker dig som har:

• Erfarenhet av styling, visual merchandising eller liknande.
• God känsla för estetik och trender och kunna tänka i volymer, form, färg och balans.
• God kunskap i MS Office.

Det är meriterande om du kan Adobe CC (primärt Photoshop/Bridge).

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi tror att en blandning av erfarenhet och bakgrund bidrar till en dynamisk och kreativ arbetsgrupp, därför eftersträvar vi efter mångfald och jämställdhet på alla Hemtex arbetsplatser.

Omfattning: Heltid. Projektanställning t.o.m. 2021-12-31

Tillträde: Januari 2021, eller enligt överenskommelse.

Har du frågor om tjänsten kontaktar du Marknadschef Veronica Pettersson, Tel: 0702-554368 eller HR-specialist Linnéa Axelsson Tel: 0701-981813.

Välkommen att söka tjänsten hos oss på Hemtex. Vi är ett positivt gäng med mycket kunskap, energi och framtidstro. Din ansökan ser vi fram emot snarast, men senast den 3 november. Visa mindre

Stylist till vårt kreativa team på Bubbleroom

Ansök    Sep 17    Bubbleroom    Stylist
Ditt uppdrag: Vi söker nu en stylist som älskar trender och mode, och vill bli en del av Bubbleroom. Du arbetar tillsammans med vår Creative Director, vårt fototeam och övriga avdelningar såsom marknad, inköp och design. Dina arbetsuppgifter: I rollen som stylist ansvarar du för all styling av våra kampanjer och genom nära dialog med inköpsavdelningen säkerställer du att rätt produkter finns i rätt tid samt att arbetet går i linje med Bubbleroom´s visu... Visa mer
Ditt uppdrag:
Vi söker nu en stylist som älskar trender och mode, och vill bli en del av Bubbleroom.

Du arbetar tillsammans med vår Creative Director, vårt fototeam och övriga avdelningar såsom marknad, inköp och design.

Dina arbetsuppgifter:
I rollen som stylist ansvarar du för all styling av våra kampanjer och genom nära dialog med inköpsavdelningen säkerställer du att rätt produkter finns i rätt tid samt att arbetet går i linje med Bubbleroom´s visual guidelines. Dina arbetsuppgifter består bland annat i:

- Du medverkar på produktionsresor och ansvarar för produkterna. Tillsammans med Creative Director planerar du resorna med t.ex. bokning av modeller, locations och resor för fototeam
- Du är ansvarig för styling till våra e-com bilder samt för att ta fram styling guidelines
- Du är delaktig i det dagliga produktionsflödet i studion
- Du tar fram produktinformation i samband med produktioner
- Du bidrar med inspirerande och engagerande material till samtliga kanaler

Vem är du?
För att ge våra kunder den bästa shoppingupplevelsen är det viktigt för oss att du brinner för mode och trender och har ett kommersiellt tänk i det du gör. Du är en positiv och driven person som vågar fatta beslut inom ditt område. Du har självklart ett brinnande intresse för mode och har koll på rådande trender och omvärldsbevakning. Eftersom resor är en naturlig del av jobbet periodvis, så förutsätter vi att du gillar och inspireras av det. 

Kvalifikationer:
Du har erfarenhet av arbete med hår och make-up, fotografer och kreatörer inom modebranschen, och du är van att arbeta i ett tajt team. Du har erfarenhet av e-comfotningar och andra liknande produktioner. Som stylist hos oss driver du projekten framåt inom ditt område, vilket innebär att du behöver vara strukturerad och i ditt arbete samt ha en förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter på ett smart sätt. 

Vad kan vi erbjuda?
Bubbleroom är inne i en spännande fas av tillväxt, och vårt arbete kännetecknas av våra värderingar mod, driv och tillsammans. Vi sitter i fräscha, ljusa lokaler i Borås. Hos oss på Bubbleroom arbetar vi tillsammans för att ständigt förbättra och öka kundnöjdheten, öka trivsel och arbetsglädje för våra medarbetare samt öka försäljningen och lönsamheten för bolaget. Vill du vara med på vår spännande resa? Ansök då redan idag!

Villkor:
Tjänsten som ttylist är en tillsvidareanställning med initial provanställning. Sista ansökningsdag är 19 oktober, vi tillämpar dock löpande urval så tveka inte, sök tjänsten idag! Har du frågor så är du välkommen att kontakta Susanne Gröning, Creative Director via mail [email protected]. Välkommen med din ansökan via länk: https://bubbleroom.varbi.com/se/what:job/jobID:/ eller via snabbknapp nedan.  Visa mindre