Lediga jobb som Kultur, media, design i Borås

Se lediga jobb som Kultur, media, design i Borås. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Borås som finns hos arbetsgivaren.

Två nyhetsreportrar till BT

Ansök    Jun 3    Gota Media AB    Journalist/Reporter
Nu finns det två längre vikariat som nyhetsreporter på vår Boråsredaktion. Som nyhetsreporter hos oss vill du vara först! Du brinner för lokaljournalistik, är idérik och självgående. Du jobbar både med snabba och fördjupande artiklar, både med breaking news och med mer undersökande journalistik. Du vet vilket innehåll som engagerar en yngre målgrupp och hur du ska presentera det. I vikariatet ingår också inhopp som webbredaktör. Då jobbar du med att pu... Visa mer
Nu finns det två längre vikariat som nyhetsreporter på vår Boråsredaktion.

Som nyhetsreporter hos oss vill du vara först! Du brinner för lokaljournalistik, är idérik och självgående. Du jobbar både med snabba och fördjupande artiklar, både med breaking news och med mer undersökande journalistik. Du vet vilket innehåll som engagerar en yngre målgrupp och hur du ska presentera det.

I vikariatet ingår också inhopp som webbredaktör. Då jobbar du med att publicera och presentera vår digitala journalistik.

Ett av vikariaten varar mellan 19/9-22 och 15/8-23, och det andra mellan 1/10-22 och 31/3-23.

Kompetensprofil:
- Journalistexamen eller motsvarande utbildning
- Erfarenhet av digitalt nyhetsarbete
- Lokalkännedom och ett bra kontaktnät i Sjuhärad är meriterande
- Vi ser gärna att du tidigare har jobbat med rörligt innehåll
- Vi ser också gärna att du är flerspråkig
- Körkort är ett krav

Mer information:
Arbetet innebär tjänstgöring dagtid, men också vissa helger.

Intervjuer kommer ske löpande så vänta inte med din ansökan.

Kontakt: Carl Lind, redaktionschef 0709-778790

Pelle Boersma, SJF 0709-778743

Sök jobbet senast 26 juni

 

 


Vi undanber oss vänligt alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Post Production/Junior Photographer till vårt inhouse studio team

Ansök    Jun 22    New Bubbleroom Sweden AB    Fotograf
Bubbleroom är ett av Nordens snabbast växande e-handelsbolag inom mode med en tydlig vision om att bli den självklara destinationen för lyxigt, glammigt och feminint mode. Vårt fokus är den nordiska marknaden men med distribution till hela Europa. Idag är vi ca 80 personer som arbetar på huvudkontoret i Borås/Viared, och vi söker nu efter fler medarbetare som drivs av viljan att göra goda affärer samt har ett genuint intresse för mode och e-handel. Välkomm... Visa mer
Bubbleroom är ett av Nordens snabbast växande e-handelsbolag inom mode med en tydlig vision om att bli den självklara destinationen för lyxigt, glammigt och feminint mode. Vårt fokus är den nordiska marknaden men med distribution till hela Europa. Idag är vi ca 80 personer som arbetar på huvudkontoret i Borås/Viared, och vi söker nu efter fler medarbetare som drivs av viljan att göra goda affärer samt har ett genuint intresse för mode och e-handel. Välkommen till ett företag där medarbetaren är verksamheten och där alla våra framgångar är en konsekvens av våra medarbetares driv & engagemang!
Nu söker vi en Post Production/Junior Photographer till vårt inhouse studio team.

I ditt närmsta team är ni 6 personer men du är också en del av hela Commercial avdelningen på 25 personer. I rollen har du mycket eget ansvar och möjlighet att påverka och utveckla både din tjänst och dig själv. Du är placerad på Bubblerooms huvudkontor i Borås där då även vår studio ligger.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter

- Färgställning av eCom-filmer, samt i viss mån även bilder.
- Vid behov, agera fotograf av eCom (PDP) produktion.
- Vara behjälplig vid behov av färgställning och retusch av kampanjmaterial.
- Vara behjälplig inom samtliga områden som innefattar fotostudios dagliga arbete.
- Vid behov, produktfotografering av acc och skor.

 

Kunskaper och färdigheter

- Erfarenhet av efterproduktion av rörligt och stillbildshantering
- Eftergymnasial utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet är meriterande
- Erfarenhet av arbete i DaVinci, Capture One, Photoshop
- Meriterande med erfarenhet av produktfotografering
- Goda kunskaper i svenska och engelska
- Du känner dig trygg att kommunicera/arbeta i digitala verktyg. Teams är en självklarhet för dig.
- Du ska vara driven, engagerad och social, samt van att jobba i team
- Du ska känna dig trygg i att engagera modeller vid fotograferingar, samt kommunicera på engelska
- Noggrann och effektiv med god kapacitet för ordning och strukturerat arbete
- Grundläggande intresse av foto/ljus/rörlig bild kombinerat med färg och form

Vad har vi mer att erbjuda?
Bubbleroom är ett värderingsstyrt företag och vi arbetar tillsammans för att ständigt förbättra och öka kundnöjdheten, öka trivsel och arbetsglädje för våra medarbetare. I juni 2022 flyttar vi in i vårt helt fantastiska, nybyggda kontor med eget gym och bastu samt helt nytt automatiserat lager i anslutning till kontoret i Viared i Borås. I tjänsten som Post Production/Junior Photographer vill vi ge dig möjligheten att utvecklas i din roll men även utvecklas tillsammans i ett team där vi tillsammans bygger vägen framåt. Vill du vara med på vår resa?

Villkor:
Vi lägger stor vikt vid rätt person på plats och din personlighet. Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning och önskvärt med start omgående. Vi tillämpar löpnade intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatum. Tillträde enligt överenskommelse. Vid eventuella frågor, kontakta Jessica Tyrén, Studio Manager via mejl: [email protected] Sista ansökningsdag är 2022-08-12, då vi tillämpar löpande urval så rekommenderar vi dig att söka tjänsten så snart som möjligt. Du söker via snabbknapp nedan eller via länk: https://bubbleroom.varbi.com/what:job/jobID:524776/?lang=se Visa mindre

Visual Merchandiser - Window, Campaign and Concept

Om Gina Tricot Gina Tricot grundades 1997 och är en svensk modekedja som erbjuder de senaste trenderna till kvinnor. Idag har vi ca 150 butiker i fyra europeiska länder samt e-handel inom Europa. 97% av Gina Tricots 1500 anställda är kvinnor. Vi har en stark passion för mode och har som målsättning att alltid erbjuda våra kunder en ny och spännande shoppingupplevelse - oavsett i vilken kanal, eller hur ofta de handlar. Vi blickar ständigt framåt för att se... Visa mer
Om Gina Tricot
Gina Tricot grundades 1997 och är en svensk modekedja som erbjuder de senaste trenderna till kvinnor. Idag har vi ca 150 butiker i fyra europeiska länder samt e-handel inom Europa. 97% av Gina Tricots 1500 anställda är kvinnor. Vi har en stark passion för mode och har som målsättning att alltid erbjuda våra kunder en ny och spännande shoppingupplevelse - oavsett i vilken kanal, eller hur ofta de handlar. Vi blickar ständigt framåt för att se hur vi kan utvecklas som internationell modeaktör.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en vikarierande Visual Merchandiser som tillsammans med sitt team kommer ansvara för det visuella uttrycket i skyltfönster och butik. Din viktigaste uppgift kommer vara att skapa en inspirerande shoppingupplevelse för vår kund. I rollen ingår även att vara med och driva samt utveckla våra butikskoncept.

Ansvarsområdena i denna roll är uppdelad på två personer, vilket betyder att du både kommer ha ett tight samarbete med dina kollegor men måste också vara trygg i att leda och driva egna projekt. Utöver att arbeta med kampanjer, skyltfönster och koncepten så innefattar rollen även att sätta ihop pedagogiska manualer och guidelines för att coacha och stötta butikspersonalen i VM-frågor.

Ditt arbete utgår från våra övergripande visual guidelines, kampanjplan och du kommer ha ett nära samarbete med vår marknads-, retail- och inköpsavdelning för att säkerställa och förbättra presentationen av produkter i butik. Tjänsten är belägen i Borås på huvudkontoret, men resor kommer även att ingå i arbetet. Tjänsten är ett vikariat på ett år med chans till förlängning.

I rollen ser vi att du bland annat:

- Ser till att vi håller hög nivå och ligger helt rätt i tiden gällande kommunikation i skyltfönster och kampanjyta.

- Tar fram nya stilage, element och props till koncept och fönster.

- Förmedlar information kring skyltfönster och kampanjyta till våra butiker.

- Roddar leverantörskontrakt samt har budgetansvar för dina projekt.

Vi eftersträvar en prestigelös arbetskultur med högt i tak och kreativ idéhöjd. Som person tycker du om att arbeta i grupp och är bra på att leda, inspirera och utveckla dina kollegor. Vi ser gärna att du har ett brinnande intresse för mode, trender, styling samt god känsla för färg och form.


Meriter
Vi ser helst att du har erfarenhet av en central roll och kreativt arbete med skyltning på t.ex. huvudkontor för en större mode/retail-organisation. Om du har utbildat VM-personal tidigare är det en merit. Vi ser också att du arbetat med utvecklingsarbete inom skyltfönsterområdet såsom leverantörskontakter, material, tekniskt kunnande och budget. Tjänsten kräver att du har goda kunskaper i InDesign och Photoshop samt goda kunskaper i Excel och Illustrator. Meriterande med kunskaper i SketchUp.

Låter denna tjänst som något för dig? Skicka CV och personligt brev så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval. Sista ansökningsdag är 28 augusti 2022. Tjänsten är ett vikariat på ett år och placerad på Gina Tricots huvudkontor i Borås. Vi ser gärna att du kan börja i november. Du kommer tillhöra vår marknadsavdelning och rapporterar till Head of Marketing Strategy & Communication. Visa mindre

Vi söker vi fler fotografer i Borås till vår Fotografkår!

Ansök    Jun 2    Exakta Photo AB    Fotograf
Är du fotointresserad? Exakta Photo är Sveriges största skolfotoleverantör med mer än 60 års erfarenhet och vi söker nu fler fotografer till vår fotografkår. Vi finns över hela landet och fotografera ca 900 000 elever varje år. Vi söker personer med genuint fotointresse som tycker om att jobba med barn och ungdomar. Du kanske redan är fotograf men viktigast är att du tycker om att arbeta med ungdomar och har ett intresse för foto med ett estetiskt sinne fö... Visa mer
Är du fotointresserad?
Exakta Photo är Sveriges största skolfotoleverantör med mer än 60 års erfarenhet och vi söker nu fler fotografer till vår fotografkår. Vi finns över hela landet och fotografera ca 900 000 elever varje år.
Vi söker personer med genuint fotointresse som tycker om att jobba med barn och ungdomar. Du kanske redan är fotograf men viktigast är att du tycker om att arbeta med ungdomar och har ett intresse för foto med ett estetiskt sinne för bild och form. Ordning och reda är viktigt, bra social kompentens, stort tålamod och en förmåga att ta ansvar. Erfarenhet från barn- och ungdomsverksamhet är en stor merit.
Du kommer att få tillgång till en digital fotoutrustning vilket kräver datorvana och vi erbjuder en professionell fotoutbildning med en online kurs samt utbildning på plats innan skolstart i augusti.
Tjänsten kräver att du har körkort samt tillgång till bil.
Arbetsperiod i första hand augusti till oktober/november med möjlighet till förlängning.
Tidigare branscherfarenhet inom foto/skolfoto är inget krav men är självklart en merit.
Vi ser gärna ett samarbete med redan etablerade fotografer.
Passa på att söka till vår fotografkår och berätta lite om dig själv samt bifoga ditt CV med några bilder(eller länk).
Vi rekryterar fortlöpande under våren.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Projektledare - interdisciplinär plattform prof.forskning och utbildning

Vid Akademin för bibliotek, information, pedagogik och IT bedrivs utbildning och forskning inom Biblioteks- och informationsvetenskap, Pedagogiskt arbete samt Handel och IT. Akademin har en forskarutbildning inom ämnet biblioteks- och informationsvetenskap, och arbetar målinriktat för att etablera forskarutbildningar också inom Pedagogiskt arbete och Handel och IT. Inom akademin bedrivs utbildningar på grundnivå och avancerad nivå, och här utbildas bland... Visa mer
Vid Akademin för bibliotek, information, pedagogik och IT bedrivs utbildning och forskning inom Biblioteks- och informationsvetenskap, Pedagogiskt arbete samt Handel och IT.

Akademin har en forskarutbildning inom ämnet biblioteks- och informationsvetenskap, och arbetar målinriktat för att etablera forskarutbildningar också inom Pedagogiskt arbete och Handel och IT.

Inom akademin bedrivs utbildningar på grundnivå och avancerad nivå, och här utbildas bland annat bibliotekarier, förskollärare, grund- och ämneslärare, systemarkitekter och webbredaktörer.

Vi söker nu en projektledare till projektet "Plattform för interdisciplinär samverkan om forskning och utbildning om profession". Projektet ska utveckla, driva och leda till ökad samverkan på Högskolan i Borås kring frågor om professionsnära forskning, utbildning och utveckling. Är du intresserad?

Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Projektet omfattar både administrativa och pedagogiska uppgifter. Du organiserar projektet och jobbar med både schemaläggning, information och hemsida kopplat till projeket. Vidare ingår tvärdisciplinär samverkan och aktiviteter som berör professionell utveckling. Projektet innefattar också ledning av en styrgrupp som beslutar om aktiviteter. Därutöver bygger du nätverk och skapar aktiviteter i samverkan med olika personalgrupper.

Kvalifikationer

För anställningen som projektledare krävs att du är filosofie doktor inom utbildningsvetenskapligt område eller motsvarande.

De är för anställningen meriterande om du som söker:


• Har doktorsgrad inom för projektet relevant ämne.
• Talar flytande engelska och svenska.
• Har vana av arbete med webbutveckling.
• Har tidigare erfarenhet av arbete som tidskriftsredaktör.
• Har erfarenhet av pedagogisk utveckling.

Anställningsform: Visstidsanställning till och med 30 juni 2023
Sysselsättningsgrad: 20 %
Tillträde: 1 september
Placeringsort: Borås
Diarienummer: PA 2022/117

Kontakt 

Upplysningar om anställningen lämnas av proprefekt Petra Angervall via telefon 033-435 41 47 eller e-post [email protected] Fackliga företrädare är Magnus Sirhed, OFR-ST och Maria Ferlin, Saco-S, de nås via högskolans växel tfn 033-435 40 00.

Ansökan

Du ansöker om anställningen via vår hemsida genom att klicka på ”Ansök” längst ned i annonsen.

Skriv tydligt i din ansökan vad du söker för anställning och ange diarienummer. Till din ansökan ska bland annat följande dokument bifogas:


• Personligt brev
• CV med referensuppgifter och löneanspråk
• Examensbevis
• Intyg/betyg och övriga merithandlingar du som sökande vill åberopa

Efter sista ansökningsdag kan inga kompletteringar göras elektroniskt.

Välkommen med din ansökan senast 2022-06-09.

Högskolan i Borås eftersträvar jämn könsfördelning hos medarbetarna och värdesätter mångfald i verksamheten.

Enligt Riksarkivets föreskrifter måste vi arkivera ansökningshandlingar exkl. publikationer i två år efter att tillsättningsbeslutet vunnit laga kraft.

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen. Visa mindre

Webbdesigner

Ansök    Maj 20    Ellos AB    Originalare
Vi söker en Webbdesigner som vill vara med på vår resa för att befästa och stärka Ellos som varumärke! Som webbdesigner fungerar du som en digital originalare och kommer att tillhöra produktionsteamet i vår kreativa avdelning. Dina arbetsuppgifter kommer vara att arbeta med att färdigställa grafiskt material till alla våra kanaler utifrån den brief och grund som företagets Art Directors tar fram. Din uppgift är att, med hjälp av dina tekniska kunskaper... Visa mer
Vi söker en Webbdesigner som vill vara med på vår resa för att befästa och stärka Ellos som varumärke!

Som webbdesigner fungerar du som en digital originalare och kommer att tillhöra produktionsteamet i vår kreativa avdelning.

Dina arbetsuppgifter kommer vara att arbeta med att färdigställa grafiskt material till alla våra kanaler utifrån den brief och grund som företagets Art Directors tar fram. Din uppgift är att, med hjälp av dina tekniska kunskaper och goda produktionsförmåga, skapa exempelvis nyhetsbrev, annonser, startsidor, trycksaker och kampanjer utifrån en satt idé och/eller skiss samt företagets grafiska profil och mallar. Allt i nära samarbete med AD/CD samt övriga i det kreativa teamet. Du kommer dagligen att jobba i Adobes programserie samt i CMS-system för uppbyggande och publicering av sitens olika delar som exempelvis kampanjer, startsidor, samt nyhetsbrev.

 

Vi söker dig som har:

- Utbildning inom webbdesign och erfarenhet från likvärdigt arbete
- God känsla för kvalitet och design
- Hög datorvana inom relevanta program (Photoshop, XD, Illustrator, InDesign, AfterEffects)
- Stark känsla för grafisk utformning
- Vana av att arbeta med ”mobile first”
- Erfarenhet av att arbeta med annonsering för såväl sociala medier som display
- God svenska och engelska i tal och skrift
- God samarbetsförmåga
- Kunskaper i HTML är en bonus

 

Som person har du ett positivt driv, är strukturerad, noggrann, och van att producera i större volymer. Du håller dig uppdaterad inom mode, trender och vad som sker i branschen och samhället i stort. Att du är intresserad av mode och heminredning ser vi som en självklarhet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor? Kontakta gärna Sofia Karlsson via mail; [email protected]

Välkommen med din ansökan senast den 5 juni. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Visa mindre

Vi söker en E-commerce Sales Merchandiser!

Cellbes kläder är till för alla! Vår kunskap och vårt starka engagemang för vår kund har resulterat i kampanjen #viärcellbes där vi vill visa hur våra kläder ser ut på vanliga, fantastiska kvinnor i olika åldrar och storlekar. På vår turné genom landet besöker vi henne där hon bor, i hennes egen vardag runt om i svenska städer. Cellbes startade 1954 som ett postorderföretag. Idag är vi ett av de ledande E-handelsföretagen inom mode och heminredning. Vår ... Visa mer
Cellbes kläder är till för alla! Vår kunskap och vårt starka engagemang för vår kund har resulterat i kampanjen #viärcellbes där vi vill visa hur våra kläder ser ut på vanliga, fantastiska kvinnor i olika åldrar och storlekar. På vår turné genom landet besöker vi henne där hon bor, i hennes egen vardag runt om i svenska städer.


Cellbes startade 1954 som ett postorderföretag. Idag är vi ett av de ledande E-handelsföretagen inom mode och heminredning. Vår drivkraft är att erbjuda favoritplaggen i garderoben, oavsett tillfälle. Det breda storleksutbudet är en viktig del av det och storlekarna går från 34-64 för kvinnor och S-8XL för män.


Cellbes har kontor i Borås, Göteborg och Stockholm. Vi omsätter ca 600 MSEK. Vi är verksamma på 9 marknader i Europa, med kontor i tre av dessa samt ett sourcingkontor i Shanghai. Med en fantastisk personalstyrka på ca 200 medarbetare fortsätter vi vår resa för att nå vår vision: Att på ett hållbart, inkluderande och inspirerande sätt stärka kvinnors självkänsla.
Brinner du för e-handel  och har erfarenhet från att driva försäljning och konvertering.

Vill du vara med och bygga ett modernt och innovativt e-handelsbolag med tydliga mål, anrika rötter och en stark mission? Då är rollen som E-Commerce Sales Merchandiser på Cellbes något för dig.

Ditt uppdrag
I rollen som  E-Commerce Sales Merchandiser har du ansvaret för att maximera försäljning, konvertering, marginal och lageromsättning. Du analyserar webdata och försäljningsuppföljning, och tar action för att ständigt förbättra kundresan och konvertering. Du har även ansvar för att Cellbes sajt alltid är uppdaterad enligt marknadsplan, kundresa och omvärld.

Huvusakliga arbetsuppgifter

- Operativ merchandising i syfte att maximera försäljning och konvertering.
- Analys av relevant webdata och försäljnings KPIer, samt ta action utifrån kundbeteende.
- Skapa och underhålla relevanta landningssidor och kategorier
- Sätta up A/B tester i syfte att förbättra konverteringsoptimering
- Arbeta med CMS-verktyg för att uppdatera site utifrån kommersiell plan, kampanj och säsongssmönster.
- Arbeta med personifieringsverktyg för att optimera kundupplevelsen
- Daglig tvärfunktionell kommunikation med interna funktioner inom Inköp och Marknad för att synka kommersiell plan samt säkerställa deadlines för att nå kommersiella mål.
- Omvärlds-och konkurrentbavaka inom området i syfte att proaktivt vidta åtgärder

Kvalifikationer

- Relevant utbildning inom E-handel från högskola/YH
- Minst 2 års arbetslivserfarenhet av online merchandising inom mode
- God analytisk förmåga & teknisk kompetens
- Erfarenhet av GA, personlifieringsverktyg samt verktyg för A/B tester
- Erfarenhet av att jobba med bildprogram tex Photoshop, Illustrator eller InDesign
- Mycket goda färdigheter i engelska både i tal & skrift

Vem är du?
Vi söker dig som är försäljnings- och resultatdriven,  tycker om att arbeta med förändring i  ett snabbväxande företag. Du har en stark drivkraft och är van att jobba självständigt och strukturerat.  Du fattar smarta affärsbeslut utifrån analys och data, och du skapar engagemang och förtroende genom god kommunikation.

Att jobba på Cellbes
För oss är det viktigt att skapa förutsättningar för våra medarbetare, att ha en balans mellan arbete och fritid. Som medarbetare på Cellbes har du möjlighet att arbeta från våra kontor i Borås, Göteborg och Stockholm. Du har också möjlighet att arbeta hemifrån utifrån dina och tjänstens förutsättningar. Vårt arbetssätt, våra processer och hur vi bemöter varandra internt såväl som externt grundas i Cellbes kärnvärden: var modig, driv framåt och arbeta tillsammans. Med rätt engagemang, mål och fokus ökar vi tillsammans försäljningen och lönsamheten för bolaget.

Vi erbjuder möjligheten till varierande arbetsuppgifter med ett produktbolags fokus och stabilitet. Hos oss ligger fokus på att förbättra och utveckla sortimentet, marknadsföra och sälja kollektionen, öka kundnöjdheten såväl som arbetsglädje och utveckling för våra medarbetare. Vi är stolta över vår interna kvalitets- och hållbarhetsavdelning som ständigt arbetar med att säkerställa kvaliteten på våra produkter och hanterar bolagets övergripande hållbarhetsfrågor, är du intresserad av att veta mer om vårt arbete i dessa frågor internt och externt, är du varmt välkommen att kolla in vår senaste hållbarhetsredovisning https://www.cellbes.se/kundtjanst/hallbarhet

Nu söker vi dig som kan ta oss till nästa nivå, passar du in på ovanstående profil och vill höra mer om vad Cellbes har att erbjuda, tveka inte att söka tjänsten redan idag! 

Ytterligare information:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Pia Adermalm, E-commerce manager, [email protected] Sista ansökningsdagen är den 12 juni 2022, vi tillämpar löpande urval och ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Orientalisk digitalmeny designer i After Effects

Ansök    Maj 6    DMD SWEDEN AB    Designer
Hej. Vi söker en designer inom digitalreklam och digitalmenyer, som kan designa i programvaran After Effects och Photoshop. Design med orientaliskt stil av maträtter. Designen ska appliceras på digitala skärmar på diverse orientaliska restauranger. Är du en erfaren, driven, kreativ och ambitiös person med intresse för design i After Effects? Då har du hittat rätt! Välkommen att ansöka! Visa mer
Hej.
Vi söker en designer inom digitalreklam och digitalmenyer, som kan designa i programvaran After Effects och Photoshop. Design med orientaliskt stil av maträtter. Designen ska appliceras på digitala skärmar på diverse orientaliska restauranger. Är du en erfaren, driven, kreativ och ambitiös person med intresse för design i After Effects? Då har du hittat rätt! Välkommen att ansöka! Visa mindre

Modellfotograf

Ansök    Maj 17    Gina Tricot AB    Fotograf
Är du en person med passion för mode, trend och kreativt skapande? Då har vi en plats för dig! Vi söker en fotograf med inriktning på modellfotografering till vårt kreativa studioteam. Som fotograf på Gina Tricot jobbar du med att förbereda och fotografera hela vårt sortiment med fokus på modellfotografering. Fotografering av produkt ingår också i arbetsuppgifterna. Som person tror vi att: - Du är kommersiell, kreativ och driven - Du har ett brinnande i... Visa mer
Är du en person med passion för mode, trend och kreativt skapande? Då har vi en plats för dig!

Vi söker en fotograf med inriktning på modellfotografering till vårt kreativa studioteam. Som fotograf på Gina Tricot jobbar du med att förbereda och fotografera hela vårt sortiment med fokus på modellfotografering. Fotografering av produkt ingår också i arbetsuppgifterna.

Som person tror vi att:

- Du är kommersiell, kreativ och driven
- Du har ett brinnande intresse för mode och trender
- Du är engagerad, passionerad och inte rädd för att utmana
- Du trivs mycket bra i att arbeta i team och har lätt för att samarbeta
- Du är organiserad, lösningsorienterad och tar egna initiativ


Dina arbetsuppgifter som vår modellfotograf är:

- Fotografering av hela vårt sortiment
- Slutgodkännande och färgkorr av produkt- & katalogbilder
- Att aktivt arbeta med att utveckla vår modellfotografering och gemensamt med Head of brand hela det visuella uttrycket på vår Ecom


Kunskap och erfarenhet vi tror att du har:

- Tidigare erfarenhet av fotografering i studiomiljö
- Har relevant utbildning
- Är duktig på ljussättning i studiomiljö
- Har goda kunskaper kring bildredigering i Adobe Photoshop
- Erfarenhet av att skapa & redigera rörligt material är meriterande


Tjänsten är placerad i vår studio i Borås. Det är en tillsvidareanställning på heltid, vi tillämpar 6 månader provanställning.

Låter detta intressant? Skicka då in din ansökan till oss senast 19/6 eller så snart som möjligt. Tillträde är omgående eller enligt överenskommelse. Visa mindre

Produktfotograf - Jotex

Ansök    Apr 29    Ellos AB    Fotograf
Är du en erfaren produktfotograf som är grym på avancerad ljussättning och älskar inredning? Perfekt. Nu söker Jotex en produktfotograf till sin fotostudio, belägen i Ellos Groups egna lokaler i Viared, Borås. Om rollen Som fotograf hos Jotex ansvarar du för planering och fotografering av Jotex produktbilder. Du är van att arbeta i studio och med avancerade ljussättningar och är riktigt bra på både Capture One och Photoshop. Du har också erfarenhet av... Visa mer
Är du en erfaren produktfotograf som är grym på avancerad ljussättning och älskar inredning? Perfekt.

Nu söker Jotex en produktfotograf till sin fotostudio, belägen i Ellos Groups egna lokaler i Viared, Borås.

Om rollen
Som fotograf hos Jotex ansvarar du för planering och fotografering av Jotex produktbilder. Du är van att arbeta i studio och med avancerade ljussättningar och är riktigt bra på både Capture One och Photoshop. Du har också erfarenhet av att administrera bildflöden till tredje part och har du även arbetat med interna bildbanker och system är det ett stort plus. Du behärskar både svenska och engelska och har stenkoll på Officepaketet.

Du brinner för fotografi och att vara en del i ett otroligt passionerat och drivet företag. Du är en person med stor social kompetens och är både en lagspelare och kan arbeta mer självständigt. Du har en hög kreativ förmåga och ett öga för bild. I rollen som fotograf arbetar du tillsammans med både stylist, Art Directors och andra roller. Du letar ständigt efter sätt att bli ännu bättre och att hitta effektivare sätt att arbeta på.

Placering och start
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% placerad på Jotex huvudkontor i Viared, Borås och tillsättning är enligt överenskommelse.

Kontakt och ansökan
Har du frågor? Hör av dig till Johan Stephan, Studio Manager, [email protected] 

Läs mer om Jotex och ansök via www.ellosgroup.se/jobb senast 20 Maj. Vi tillämpar ett löpande urval, så vänta inte för länge med din ansökan. Visa mindre

Stylist - Jotex

Ansök    Apr 29    Ellos AB    Inredningsdesigner
Är du en erfaren och kreativ stylist som älskar heminredning, färg och form? Då är det här den perfekta rollen för dig. Just nu söker Jotex en stylist till sin egen fotostudio i Borås. Om rollen Som stylist hos Jotex ansvarar du för planering och styling vid fotografering av Jotex produktbilder. Du vill alltid leverera det där lilla extra och hittar ständigt sätt att effektivisera och optimera ditt arbete. Du har dokumenterad erfarenhet av stylistrolle... Visa mer
Är du en erfaren och kreativ stylist som älskar heminredning, färg och form? Då är det här den perfekta rollen för dig.

Just nu söker Jotex en stylist till sin egen fotostudio i Borås.

Om rollen
Som stylist hos Jotex ansvarar du för planering och styling vid fotografering av Jotex produktbilder. Du vill alltid leverera det där lilla extra och hittar ständigt sätt att effektivisera och optimera ditt arbete. Du har dokumenterad erfarenhet av stylistrollen och djup kunskap om färglära och material. Administration är en del av jobbet och du är både noggrann och effektiv. Om du har arbetat med interna bildbanker och system tidigare är det ett stort plus.

I rollen som stylist är samarbete centralt och du är såklart riktigt bra på att bygga goda relationer till både fotografer, Art Directors och andra personer av vikt för arbetet. Du är en lagspelare som samtidigt är självständig och tar mycket eget ansvar. Du bemästrar både svenska och engelska i tal och skrift och är van att arbeta med Officepaketet.

Placering och start
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% placerad på Jotex huvudkontor i Viared, Borås och tillsättning är enligt överenskommelse.

Kontakt och ansökan
Har du frågor? Hör av dig till Johan Stephan, Studio Manager, [email protected] 

Läs mer om Jotex och ansök via www.ellosgroup.se/jobb senast 20 Maj. Vi tillämpar ett löpande urval, så vänta inte för länge med din ansökan. Visa mindre

Elgiganten Borås söker vik Merchandiseansvarig

Har du ett analytiskt tänk, kommunikation och ledarskapsfärdigheter samt ett öga för design – då har du det mesta som krävs för att göra ett fantastiskt arbete som Merchandiseansvarig! I det dagliga arbetet kommer du ansvara för butikens exponering men även ansvara för att du och ditt team når uppsatta mål och arbetar utefter koncernens värderingar. Dagarna är fartfyllda och arbetsuppgifterna är varierande som kräver en noggrannhet och en effektivitet. Du ... Visa mer
Har du ett analytiskt tänk, kommunikation och ledarskapsfärdigheter samt ett öga för design – då har du det mesta som krävs för att göra ett fantastiskt arbete som Merchandiseansvarig!
I det dagliga arbetet kommer du ansvara för butikens exponering men även ansvara för att du och ditt team når uppsatta mål och arbetar utefter koncernens värderingar. Dagarna är fartfyllda och arbetsuppgifterna är varierande som kräver en noggrannhet och en effektivitet.
Du ingår i varuhusets driftledningsgrupp, du som teamledare är den som leder och fördelar det dagliga arbetet samt utvärderar och utvecklar medarbetarnas personliga prestationer inom ditt område och vi ser därför att du brinner för ett aktivt ledarskap.
Som Merchandiseansvarig har du ett öga för form och design. Med din kunskap ser du till att varorna exponeras på ett tilltalande sätt och att varuhuset byggs upp korrekt utifrån varuhusets riktlinjer. Du ansvarar för den fysiska ordningen i butiken samt ser till att ni i teamet hjälps åt att rätt produkt finns på rätt ställe och vid rätt tillfälle. Det ska vara enkelt för våra kunder att hitta allting de behöver.
Arbetsuppgifter:
Fokus ska ligga på kunderna och för att det ska ske måste tiden effektiviseras. Ordningssinne och självständighet gör att du enkelt löser utmaningar. Här gäller det att hitta bemötandet som berör!
Säkerställa butikens koncept
Varuexponering
Rapportera teamets resultat
Utveckla och motivera medarbetare
Projektarbete och ombyggnation
Ansvarsområden:
För att lyckas i tjänsten som Merchandiseansvarig är du en ambitiös person som ger allt för att nå uppsatta mål. Genom ditt driv och engagemang motiverar du alla i ditt team till att utföra arbetsuppgiften så effektivt som möjligt. Du fördelar arbetsuppgifterna, motiverar och coachar alla i teamet och genom att du är en god kollega hjälper du medarbetarna runt omkring dig att utvecklas.
Fördela arbetsuppgifter till ditt team
Coachar ditt team mot utveckling
Säkerställer att individuellt/gemensamt uppsatta mål uppnås
Se till att Varuhusets följer det rådande butikskonceptet
Vi söker en Merchandiseansvarig som..
Har god dokumenterad erfarenhet av rollen
Visar stort engagemang och har uthållighet
Är strukturerad, resultatorienterad, ansvarstagande och driven
Är tydlig och kommunicerar väl samt verksamhetsnära
Utveckling på Elgiganten
Vårt mål är att bli branschens bästa arbetsgivare och vi tror att vi når dit genom ett gott ledarskap. På Elgiganten skapar en god ledare engagemang, arbetsglädje och motiverade medarbetare med hjälp av en stor portion vanlig snällhet och sunt förnuft. Som stöd finns en stöttande varuhuschef och ett omfattande utbildningsprogram i ledarskap och personlig utveckling.
Har du massor av energi, är social och är bra på ditt jobb, kan vi garantera att du får både möjligheter och utmaningar hos oss. Vi investerar årligen över 50 mkr och 36.000 kursdagar i att utbilda och träna våra medarbetare inom produktkunskap, försäljning och kundvård.
Elgiganten erbjuder
Avtalsenlig lön och pension
Generöst bonusavtal
Förmåner inom friskvård och personalköp
Internt utbildningsprogram för medarbetare och ledare
Goda karriärmöjligheter
På Elgiganten strävar vi efter mångfald och välkomnar därför alla sökanden oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund. Vi tror att detta bidrar till en mer dynamisk arbetsplats där allas unika erfarenheter och kompetenser gör oss bättre.
Ansökningar utvärderas löpande och hittar vi en passande Gigant kan rekryteringsprocessen gå snabbare än planerat. Frågor om tjänsten besvaras av Edgar Sarkisian på [email protected]
Tycker du detta låter kul? Då hoppas vi att du vill jobba hos oss!
Varmt välkommen med din ansökan.
Observera att vi använder oss av lämplighets- och personlighetstest i vår rekrytering. Visa mindre

Teatertekniker med ljud- och bildkompetens till Regionteater Väst

Ansök    Apr 25    Regionteater Väst AB    Teatertekniker
Som Teatertekniker med ljud- och bildkompetens erbjuder vi dig ett utvecklande och kvalificerat arbete. Du ingår som en resurs vid teaterns tekniska avdelning i Borås där tjänsten är placerad. På tekniska avdelningen arbetar vi gemensamt med all på teatern förekommande teknik, men i en organisation där var och en har ett utökat ansvar inom olika områden. I ditt fall kommer du ha ett utökat ansvar ljud- och bildteknik. Vi arbetar gränsöverskridande mellan f... Visa mer
Som Teatertekniker med ljud- och bildkompetens erbjuder vi dig ett utvecklande och kvalificerat arbete. Du ingår som en resurs vid teaterns tekniska avdelning i Borås där tjänsten är placerad. På tekniska avdelningen arbetar vi gemensamt med all på teatern förekommande teknik, men i en organisation där var och en har ett utökat ansvar inom olika områden. I ditt fall kommer du ha ett utökat ansvar ljud- och bildteknik. Vi arbetar gränsöverskridande mellan föreställningsteknik och tillverkning av nya produktioner. Du kommer jobba som en del i det tekniska teamet på turné vilken innebär bygg och riv som kan vara fysiskt krävande. Arbete under turné kan också innehålla turnéledaransvar och publikvärdsskap. Föreställningsteknik är den huvudsakliga arbetsuppgiften men också underhåll av teaterns befintliga teknik. Du rapporterar till chefen för tekniska avdelningen. Arbetet är schemalagt i huvudsak under dagtid måndag-fredag, men kvälls samt helgarbete förekommer. Arbetet innebär att du periodvis ligger ute på turné med hotellövernattningar och resor.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ett genuint och brett intresse för teaterteknik i alla dess former men kanske brinner lite extra för ljudteknik/bildhantering. Vi vill att du behärskar programmering i Q-lab och att du har vana av bildhantering. Du behöver vara prestigelös och trivas med att vara en del av en teknisk avdelning där alla jobbar gemensamt och stöttar varandra efter behov. B-körkort är ett krav och C-körkort meriterande. Du har en teknisk utbildning i botten eller motsvarande arbetslivserfarenhet som passar rollen. Du kommer ingå i ett litet team av kollegor som bitvis jobbar nära varandra under turné, därför tror vi att du är social och har ett öppet sinne för människors olikheter. Du kommer i din yrkesroll behöva vara en förebild för de barn och unga som till största del är vår publik och möta dem på ett naturligt och avslappnat sätt.
Vi välkomnar olika livserfarenheter och bakgrunder till tjänsten och vår arbetsplats. Vid anställning ska ett utdrag ur belastningsregistret uppvisas, enligt Lagen om belastningsregister (2013:852). Visa mindre

Designassistent Till Kid's Concept

Ansök    Apr 28    AB Effektiv Borås    Designassistent
Om vår kund Kid’s Concept (Sweden Concepts AB) är ett väletablerat svenskt designföretag som grundades 2007. Våra träleksaker, barnmöbler och inredningsdetaljer utvecklas i genomtänkta teman. Våra leksaker skall vara säkra, hållbara och trygga att leka med. I vårt arbete är förståelse för miljöaspekter prioriterat, och säkerhet det viktigaste. Vi arbetar för vår och kommande generation. Företaget växer stadigt och finns idag i 30 länder, i både fysiska oc... Visa mer
Om vår kund
Kid’s Concept (Sweden Concepts AB) är ett väletablerat svenskt designföretag som grundades 2007. Våra träleksaker, barnmöbler och inredningsdetaljer utvecklas i genomtänkta teman. Våra leksaker skall vara säkra, hållbara och trygga att leka med. I vårt arbete är förståelse för miljöaspekter prioriterat, och säkerhet det viktigaste. Vi arbetar för vår och kommande generation.

Företaget växer stadigt och finns idag i 30 länder, i både fysiska och onlinebutiker främst i Norden och Europa. Huvudkontor och lager ligger i Viared utanför Borås.?

Dina arbetsuppgifter
I rollen som designassistent på Kid’s Concept kommer du att arbeta i en fartfylld miljö där kreativitet och goda idéer uppmuntras. Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande:

· Organisera, hantera inkommande prover.
· Vara behjälplig och assistera designern i det dagliga arbetet.
· Skapa och administrera artworks till förpackningar och även kompletterande material som stickers, spelregler, tvättråd.
· Kommunicera med våra leverantörer. (Kravställningar, godkännande av artworks etc).
· Följa upp och se till att projekt och deadlines följs.
· Administrera viss produktinformation i affärssystem.

Din profil
Vi tror att du som söker rollen har relevant eftergymnasial utbildning och vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete i en liknande roll. Det ligger naturligt hos dig att hålla ordning och ha ett gott öga för detaljer. Du har god kunskap inom Adobe CC – Främst InDesign och Illustrator då du så gott som dagligen kommer arbeta i dessa verktyg. Du har även goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Vi kommunicerar dagligen med våra leverantörer främst i Asien.

Rollen kräver du själv ansvarar och driver dina egna projekt och hålla i ordning på tidplaner och deadlines. Du har förmåga att ta egna beslut, gilla att jobba tillsammans i team samt att ha ett prestigelöst förhållningssätt.

Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 12 Maj. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Pauline Pettersson på [email protected]

Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.

Sökord
Design, Träleksaker, Barnmöbler, Inredningsdetaljer, Leksaker Visa mindre

Visual Merchandiser - Borås Knalleland

Vi som jobbar på Kappahl är 4000 kollegor på 400 arbetsplatser i tio länder. Vi har olika bakgrund, ålder, kunskaper och klädstil. Gemensamt för oss är vår drivkraft – att ge många människor möjligheten att vara välklädda. Varje dag får vi inspiration av våra kunder. Vårt jobb är att ge dem samma sak tillbaka! Vi lovar dig rätten att få vara dig själv. Kappahl – här känner du dig som hemma. Kappahl finns till för att hylla mångfalden i vardagen. Vi vill b... Visa mer
Vi som jobbar på Kappahl är 4000 kollegor på 400 arbetsplatser i tio länder. Vi har olika bakgrund, ålder, kunskaper och klädstil. Gemensamt för oss är vår drivkraft – att ge många människor möjligheten att vara välklädda. Varje dag får vi inspiration av våra kunder. Vårt jobb är att ge dem samma sak tillbaka! Vi lovar dig rätten att få vara dig själv. Kappahl – här känner du dig som hemma.

Kappahl finns till för att hylla mångfalden i vardagen. Vi vill bredda definitionen av mångfald till att inkludera många olika sätt att leva – som ger alla friheten att vara sitt sanna jag, alltid. Vi grundades 1953 i Göteborg och är en av Nordens ledande modekedjor med runt 380 Kappahl- och Newbie-kanaler i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen och Storbritannien. Vi siktar mot att allt vi gör ska göras på ett mer hållbart sätt. Idag består 70% av våra produkter av mer hållbara material och målet är att den siffran ska vara 100% senast år 2025. Du kan läsa mer på www.kappahl.se.


Till Borås Knalleland söker vi nu en Visual Merchandiser på 30 timmar i veckan. Kan du skapa köplust genom en inspirerande varuvisning?

Visual Merchandiser på Kappahl Som Visual Merchandiser ansvarar du för att förverkliga Kappahls koncept och för att skapa köplust genom en inspirerande, föränderlig varuvisning. Du planerar och följer upp kampanj- och aktivitetsexponeringar samt utbildar och delegerar uppgifter till dina kollegor.

Du medverkar även aktivt i den dagligen försäljningen och kan genom din kunskap om produkter, material, mode och trender påverka försäljningsarbetet i mötet med kunden. Tillsammans med ditt team arbetar du proaktivt för att nå uppsatta försäljningsmål. Att stötta dina kollegor i det dagliga arbetet är en viktig del av rollen.

Din kompetens och personlighet Vi söker främst dig med utbildning och erfarenhet inom butikskommunikation eller visual merchandising. Har du inte utbildning bör du ha tillförskaffat dig god kunskap genom flera års erfarenhet av arbete med varuvisning i butik. Utöver detta behärskar du såväl svenska som engelska.

Du älskar mode och ser säljmöjligheter i allt du gör. Goda försäljningsresultat motiverar dig och du är van att ta egna initiativ inom givna ramar. Du är duktig på att kommunicera och engagera andra, och självklart är du även kreativ, prestigelös och målinriktad i ditt arbetssätt.

Kappahl verkar i en föränderlig bransch, därför söker vi dig som lätt kan ändra fokus och prioritera om. Du har lätt för att känna igen dig i Kappahls värdeord – Inclusive, Courageous och Joyful. Ingen dag är den andra lik hos oss på Kappahl, och älskar du liksom vi utmaningar och att arbeta i ett högt tempo är det dig vi söker!

Vi erbjuder Anställningsform: Tillsvidare med provanställning
Anställningsgrad: 30 timmar i veckan
Arbetstid: Varierande tider, inkl kvällar och helger
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

Som medarbetare hos oss får du

Möjligheter att utvecklas
En arbetsplats där medarbetarna trivs
Ett ledarskap som kännetecknas av resultatfokus och teamkänsla.
Förmånlig personalrabatt
Motionsbidrag och andra förmåner
Kappahl tar nu fortsatta kliv mot framtiden. Vi vill med våra starka varumärken hylla mångfalden i vardagen, vi arbetar tätt med att skapa attraktiva kunderbjudanden till vår målgrupp baserad på kännedom om vad vår kund vill ha. Läs mer om vår arbetsplats på www.kappahl.se/jobba-hos-oss.

Ansök idag! Berätta i din ansökan hur du skapar köplust genom en inspirerande varuvisning! Om du även har arbetsprover att visa uppskattar vi om du inkluderar en länk eller lägger till bilder av dessa i ditt CV. Vi kan inte ta emot ansökningar i butik, så vi ser fram emot att du registrerar din ansökan snarast. Vi tillämpar löpande urval, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag: 2022-05-15

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta butikschef Lotta Blom på 033-136014 .

Kappahl värdesätter mångfald och strävar efter att utesluta alla former av diskriminering. Vi strävar efter en inkluderande atmosfär för alla anställda och kandidater. Visa mindre

Fotograf

Ansök    Apr 7    Gina Tricot AB    Fotograf
Är du en person med passion för mode, trend och kreativt skapande? Då har vi en plats för dig! Vi söker en fotograf med inriktning på flatshots till vårt kreativa studio team. Som fotograf på Gina Tricot jobbar du med att förbereda och fotografera hela vårt produktutbud med fokus på flatshots men även modellfotografering ingår i arbetsuppgifterna. Som person tror vi att: - Du är kommersiell, kreativ och driven - Du har ett brinnande intresse för mode oc... Visa mer
Är du en person med passion för mode, trend och kreativt skapande? Då har vi en plats för dig!

Vi söker en fotograf med inriktning på flatshots till vårt kreativa studio team. Som fotograf på Gina Tricot jobbar du med att förbereda och fotografera hela vårt produktutbud med fokus på flatshots men även modellfotografering ingår i arbetsuppgifterna.

Som person tror vi att:

- Du är kommersiell, kreativ och driven
- Du har ett brinnande intresse för mode och trender
- Du är engagerad, passionerad och inte rädd för att utmana
- Du trivs mycket bra i att arbeta i team och har lätt för att samarbeta
- Du är organiserad, lösningsorienterad och tar egna initiativ


Dina arbetsuppgifter som vår fotograf är:

- Fotografering av hela vårt produktutbud
- Redigering av produkter i samband med produktfotografering
- Slutgodkännande och färgkorr av produkt- & katalogbilder
- Att aktivtt arbeta med att utveckla vår produktfotografering för bästa möjliga resultat.


Kunskap och erfarenhet vi tror att du har:

- Tidigare erfarenhet av fotografering i studiomiljö
- Har relevant utbildning
- Är duktig på ljussättning i studiomiljö
- Har goda kunskaper kring bildredigering i Adobe Photoshop
- Erfarenhet av att skapa & redigera rörligt material är meriterande


Tjänsten är placerad i vår studio i Borås. Det är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning.

Låter detta intressant? Skicka då in din ansökan till oss senast 30/4 eller så snart som möjligt. Tillträde är omgående eller enligt överenskommelse. Visa mindre

Sveriges ledande tryckerikedja söker en kundmottagare med grafisk kompetens

Ansök    Apr 11    JustNu AB    Originalare
Sveriges ledande tryckerikedja söker en kundmottagare/grafiker till vårt tryckeri i Borås Företaget JustNu är Sveriges ledande tryckerikedja med flera tryckerier runt om i Sverige. Vår ambition är att utvecklas till Nordens största grafiska aktör. Vi är ett stabilt och lönsamt företag som agerat på den grafiska marknaden sedan 1971. JustNu har en öppen och platt organisation, där alla medarbetare uppmuntras att medverka till företagets fortsatt positiva ... Visa mer
Sveriges ledande tryckerikedja söker en kundmottagare/grafiker till vårt tryckeri i Borås


Företaget
JustNu är Sveriges ledande tryckerikedja med flera tryckerier runt om i Sverige. Vår ambition är att utvecklas till Nordens största grafiska aktör. Vi är ett stabilt och lönsamt företag som agerat på den grafiska marknaden sedan 1971.
JustNu har en öppen och platt organisation, där alla medarbetare uppmuntras att medverka till företagets fortsatt positiva utveckling. Vi är stolta över att vara ett av branschens mest jämställda företag med en jämn fördelning mellan könen, även i chefsbefattningar.
För oss som arbetar på tryckeriet JustNu är det viktigt att bistå våra kunder med lokal närvaro, ett personligt bemötande och att leverera beställda trycksaker och tjänster inom utsatt tid och till rätt plats.


Arbetsplatsen
Tryckeriet ligger i centrala Borås. Vi har dels en kundmottagning/expo, dels en produktionsdel för tryck och efterbehandling. Vi är en framgångsrik länk i JustNu-kedjan, med många arbetskamrater runt om i landet. Hos oss arbetar du i en miljö där kreativitet, delaktighet och ambition uppmuntras.


Tjänsten
Du kommer att vara ett våra ansikten och röster ut mot våra kunder, som du möter via telefon, e-post och personligen i tryckeriets kundmottagning. Utöver att snabbt sälja och producera grafisk formgivning kommer du att vara delaktig i alla tryckeriets processer. Från offert till leverans av den färdiga trycksaken. Ingen dag kommer att vara den andra lik och du kommer att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. I ena stunden formger du en folder för att i nästa stund efterbearbeta broschyrer eller skicka en offert.


Personen vi söker
Du tycker om att ta ansvar och är en vän av ordning och reda. Service ligger dig varmt om hjärtat och du får snabbt kontakt med andra människor. Du är en glad och lättsam person som har lätt att förstå och sätta dig in i kundens behov. Du älskar att ha mycket att göra och triggas av ett högt tempo. Att jobba självständigt och ta egna initiativ ser du som naturligt samtidigt som du uppskattar att vara en del i laget.


Tidigare erfarenheter
Du har jobbat på tryckeri med liknande uppgifter och känner dig redo för utveckling. Eller så har du nyss avslutat din grafiska utbildning och söker jobb. Alternativt är du en person med intresse och kunskap inom formgivning, som har jobbat med försäljning och kundservice.
Erfarenhet från produktion av digitaltryck och körkort är en merit. Erfarenhet av grafisk produktion i Adobe CC är ett krav.


• Tjänsten är tillsvidare med tillsättning snarast
• Lön enligt avtal
• Sista ansökningsdag 29 april 2022
• Kontaktperson Agneta Bremmers, HR-chef


Är det dig vi beskriver ovan?


Skicka ditt CV och personliga brev till:
[email protected]
www.justnu.se Visa mindre

Tillsvidareanställning som webbredaktör/onlinereporter

Ansök    Apr 14    Gota Media AB    Journalist/Reporter
Vår koncern Gota Media gör en storsatsning på journalistiken och på att locka läsare mellan 25 och 40 år. På Borås Tidning finns det nu en ledig tillsvidareanställning som webbredaktör och onlinereporter. Som webbredaktör och onlinereporter hos oss älskar du att vara först med nyheterna. Du har bra koll på nyhetsflödet, du är snabb med att publicera - men du är ändå noggrann. Du gillar högt tempo och är idérik. Som webbredaktör jobbar du mycket med att ... Visa mer
Vår koncern Gota Media gör en storsatsning på journalistiken och på att locka läsare mellan 25 och 40 år.

På Borås Tidning finns det nu en ledig tillsvidareanställning som webbredaktör och onlinereporter. Som webbredaktör och onlinereporter hos oss älskar du att vara först med nyheterna. Du har bra koll på nyhetsflödet, du är snabb med att publicera - men du är ändå noggrann. Du gillar högt tempo och är idérik. Som webbredaktör jobbar du mycket med att vässa och presentera andras artiklar i våra digitala kanaler och på våra sociala medier. Att redigera rörligt innehåll är också en arbetsuppgift som du behärskar. Två veckor av fyra jobbar du kvällstid i ett rullande schema, resterande två är du onlinereporter dagtid. Som onlinereporter jobbar du nära webbredaktören med att skriva de första snabba nyhetstexterna.

 

Kompetensprofil:

- Journalistexamen eller utbildning som bedöms som motsvarande
- Erfarenhet av digitalt nyhetsarbete
- Lokalkännedom och ett bra kontaktnät i Sjuhärad är meriterande
- Vi ser gärna att du tidigare har jobbat med rörligt innehåll
- Vi ser också gärna att du är flerspråkig

 

Mer information:

Tjänsten är tillsvidareanställning. Arbetet innebär tjänstgöring dagtid, kvällar och helger.

Tillträde 15/8.

Intervjuer kommer ske löpande så vänta inte med din ansökan.

 


Vi undanber oss vänligt alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Fotograf i Stockholm sökes

Ansök    Apr 1    Bildexperten Syd HB    Fotograf
Bildexperten är ett familjeföretag verksamt inom Skolfoto och Idrottsfoto. Vi fotograferar årligen, tio tusentals elever och idrottsutövare i alla åldrar runt om i landet. Just nu befinner vi oss i ett expansivt skede och söker därför nya fotografer till vårt fototeam i Stockholm. Din arbetsplats kommer vara ute på våra skolor. Vi söker just nu dig som är en glad och skicklig, amatörfotograf, fotostuderande, etablerad fotograf, med mycket goda fotokunskape... Visa mer
Bildexperten är ett familjeföretag verksamt inom Skolfoto och Idrottsfoto.
Vi fotograferar årligen, tio tusentals elever och idrottsutövare i alla åldrar runt om i landet.
Just nu befinner vi oss i ett expansivt skede och söker därför nya fotografer till vårt fototeam i Stockholm. Din arbetsplats kommer vara ute på våra skolor.
Vi söker just nu dig som är en glad och skicklig, amatörfotograf, fotostuderande, etablerad fotograf, med mycket goda fotokunskaper och har foto som ett av dina största intressen.
Tidigare arbete som skolfotograf är meriterande. Utöver detta vill vi att du som söker är punktlig, ansvarstagande och ordningsam.
Då arbetet innebär att du är företagets ansikte utåt, lägger vi stor vikt vid att du har god social kompetens och är serviceinriktad.
Som fotograf hos oss arbetar du många gånger i ett högt tempo, det ställs därför krav på att ha förmågan att ha många bollar i luften samtidigt och att du är stresstålig och välorganiserad.
Då mycket av ditt arbete sker med hjälp av dator är en god datorvana ett krav. Erfarenhet av att fotografera barn och ungdomar i alla åldrar är meriterande och att du tycker om att arbeta med barn och ungdomar ser vi som en självklarhet.
Då arbetet sker ute på plats på våra skolor är det krav på att du har B körkort och tillgång till egen bil för att kunna bruka i tjänsten mot milersättning.
Det är viktigt att du hanterar det svenska språket obehindrat i både tal och skrift.
Arbetsuppgifterna består av att åka ut till inbokade skolor och fotografera porträtt och klasskort i inomhus-/utomhusmiljö.
Viss del kringarbete tillkommer. Arbetsplats är Stockholms län med med omnejd.
Innan du börjar ditt arbete får du en internutbildning (början av Augusti).
Arbetet som fotograf på Bildexperten innebär en hel del resor.
Det finns även möjlighet att fakturera genom eget företag. Visa mindre

Musiker barn och unga satsning 2022

Ansök    Apr 6    Borås Pastorat    Kantor
Beskrivning Borås har en lång tradition av att prioritera barn och unga. Nu vill vi lyfta det arbetet genom en  satsning på barnens kyrka. Detta vill vi göra genom att: - stärka våra erbjudanden till skolan om undervisning i religionskunskap om kristen tro enligt läroplanen. - erbjuda samlingar i våra stora centrumkyrkor som lyfter sång och bibelberättelser på barnens villkor.  - arbeta fram en samlad plan för vilken kunskap barn får med sig i olika... Visa mer
Beskrivning
Borås har en lång tradition av att prioritera barn och unga.

Nu vill vi lyfta det arbetet genom en 
satsning på barnens kyrka. Detta vill vi göra genom att:

- stärka våra erbjudanden till skolan om undervisning i religionskunskap om kristen tro enligt läroplanen.
- erbjuda samlingar i våra stora centrumkyrkor som lyfter sång och bibelberättelser på barnens villkor. 
- arbeta fram en samlad plan för vilken kunskap barn får med sig i olika åldrar som 
tar del av vår verksamhet. På nationell nivå pågår ett stort gemensamt arbete för att lyfta lärande och undervisning. Här skulle vi kunna hitta samarbetsformer för att genomföra en praktisk teologisk och pedagogisk studie som undersöker berättelsens betydelse för barn och unga 0–18 år, och som utifrån den studien leder fram till en plan för lärande och undervisning 0–18 år. Just bibelns berättelser kommer ha ett särskilt fokus.
https://www.svenskakyrkan.se/boras/svenska-kyrkan-i-boras-satsar-14-miljoner-pa-barn-och-unga-vuxna 

Du kommer att ingå i avdelningen för utveckling, kommunikation och samhälle. Avdelningen uppgift är att arbeta med strategisk verksamhetsutveckling, kommunikation och institutionssjälavård. Förutom tre projekttjänster med inriktning mot barn och unga finns en församlingspedagog som arbetar med verksamhetsutveckling, två kommunikatörer, studentpräst, kriminalvårdspräst, sjukhuspräst och två sjukhusdiakoner.

Arbetsuppgifter
Undervisning om kristen tro enligt läroplan på skolor. Musikeransvar vid regelbundna barngudstjänster och andra samlingar för barn.

Kvalifikationer
Kyrklig profilutbildning eller högskoleexamen med inriktning mot musik. Meriterande om du har en pedagogisk utbildning.

För denna tjänst krävs erfarenhet av att arbeta med barn och unga. Erfarenhet av kyrkligt arbete som ideell eller anställd, gärna som kantor eller organist.

Anställningsvillkor
Projektanställning under 4 år på heltid. Tillträde den 1 september 2022.

Ansökan
Till ansökan ska betyg från behörighetsgivande utbildning bifogas samt andra betyg och intyg som styrker din kompetens för tjänsten.

Svenska kyrkan i Borås är det största pastoratet i Skara stift och består av tre församlingar: Brämhult, Caroli och Gustav Adolf. Upptagningsområdet är på nära 75 000 invånare, varav cirka 35 000 är medlemmar i Svenska kyrkan. Det finns kyrkor på sju platser runt om i staden. Svenska kyrkan driver tre förskolor och förvaltar Borås fem begravningsplatser. Antalet anställda uppgår till cirka 150 personer och omsättningen till 140 miljoner kr.I pastoratets församlingsinstruktion lyfts tre utvecklingsområden särskilt fram: dop, gudstjänst och idealitet. Läs gärna mer på www.svenskakyrkan.se/boras/forsamlingsinstruktionVälkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Fotograf i Borås sökes

Ansök    Apr 1    Bildexperten Syd HB    Fotograf
Bildexperten är ett familjeföretag verksamt inom Skol och Idrottsfoto. Vi fotograferar årligen, tio tusentals elever och idrottsutövare i alla åldrar runt om i landet. Just nu söker vi fotografer till vårt fototeam i Borås inför hösten 2022. Din arbetsplats kommer vara ute på plats på våra skolor. Vi söker just nu dig som är en glad och skicklig, amatörfotograf, fotostuderande, etablerad fotograf, med mycket goda fotokunskaper och har foto som ett av dina ... Visa mer
Bildexperten är ett familjeföretag verksamt inom Skol och Idrottsfoto.
Vi fotograferar årligen, tio tusentals elever och idrottsutövare i alla åldrar runt om i landet.
Just nu söker vi fotografer till vårt fototeam i Borås inför hösten 2022.
Din arbetsplats kommer vara ute på plats på våra skolor. Vi söker just nu dig som är en glad och skicklig, amatörfotograf, fotostuderande, etablerad fotograf, med mycket goda fotokunskaper och har foto som ett av dina största intressen.
Tidigare arbete som skolfotograf är meriterande.
Utöver detta vill vi att du som söker är punktlig, ansvarstagande och ordningsam.
Då arbetet innebär att du är företagets ansikte utåt, lägger vi stor vikt vid att du har god social kompetens och är serviceinriktad.
Som fotograf hos oss arbetar du många gånger i ett högt tempo, det ställs därför krav på att ha förmågan att ha många bollar i luften samtidigt och att du är
stresstålig och välorganiserad. Då mycket av ditt arbete sker med hjälp av dator är en god datorvana ett krav.
Erfarenhet av att fotografera barn och ungdomar i alla åldrar är meriterande och att du tycker om att arbeta med barn och ungdomar ser vi som en självklarhet. Då arbetet sker ute på plats på våra skolor är det krav på att du har B körkort och tillgång till egen bil för att kunna bruka i tjänsten mot milersättning.
Det är viktigt att du hanterar det svenska språket obehindrat i både tal och skrift.
Arbetsuppgifterna består av att åka ut till skolor och fotografera porträtt och klasskort i inomhus-/utomhusmiljö.
Viss del kringarbete tillkommer.
Arbetsplats är Borås med omnejd.
Innan du börjar ditt arbete får du en internutbildning (början av Augusti).
Arbetet som fotograf på Bildexperten innebär en hel del resor.
Det finns möjlighet att fakturera genom eget företag. Visa mindre

Elgiganten Borås söker vik Merchandiseansvarig

Har du ett analytiskt tänk, kommunikation och ledarskapsfärdigheter samt ett öga för design – då har du det mesta som krävs för att göra ett fantastiskt arbete som Merchandiseansvarig! I det dagliga arbetet kommer du ansvara för butikens exponering men även ansvara för att du och ditt team når uppsatta mål och arbetar utefter koncernens värderingar. Dagarna är fartfyllda och arbetsuppgifterna är varierande som kräver en noggrannhet och en effektivitet. Du ... Visa mer
Har du ett analytiskt tänk, kommunikation och ledarskapsfärdigheter samt ett öga för design – då har du det mesta som krävs för att göra ett fantastiskt arbete som Merchandiseansvarig!
I det dagliga arbetet kommer du ansvara för butikens exponering men även ansvara för att du och ditt team når uppsatta mål och arbetar utefter koncernens värderingar. Dagarna är fartfyllda och arbetsuppgifterna är varierande som kräver en noggrannhet och en effektivitet.
Du ingår i varuhusets driftledningsgrupp, du som teamledare är den som leder och fördelar det dagliga arbetet samt utvärderar och utvecklar medarbetarnas personliga prestationer inom ditt område och vi ser därför att du brinner för ett aktivt ledarskap.
Som Merchandiseansvarig har du ett öga för form och design. Med din kunskap ser du till att varorna exponeras på ett tilltalande sätt och att varuhuset byggs upp korrekt utifrån varuhusets riktlinjer. Du ansvarar för den fysiska ordningen i butiken samt ser till att ni i teamet hjälps åt att rätt produkt finns på rätt ställe och vid rätt tillfälle. Det ska vara enkelt för våra kunder att hitta allting de behöver.
Arbetsuppgifter:
Fokus ska ligga på kunderna och för att det ska ske måste tiden effektiviseras. Ordningssinne och självständighet gör att du enkelt löser utmaningar. Här gäller det att hitta bemötandet som berör!
Säkerställa butikens koncept
Varuexponering
Rapportera teamets resultat
Utveckla och motivera medarbetare
Projektarbete och ombyggnation
Ansvarsområden:
För att lyckas i tjänsten som Merchandiseansvarig är du en ambitiös person som ger allt för att nå uppsatta mål. Genom ditt driv och engagemang motiverar du alla i ditt team till att utföra arbetsuppgiften så effektivt som möjligt. Du fördelar arbetsuppgifterna, motiverar och coachar alla i teamet och genom att du är en god kollega hjälper du medarbetarna runt omkring dig att utvecklas.
Fördela arbetsuppgifter till ditt team
Coachar ditt team mot utveckling
Säkerställer att individuellt/gemensamt uppsatta mål uppnås
Se till att Varuhusets följer det rådande butikskonceptet
Vi söker en Merchandiseansvarig som..
Har god dokumenterad erfarenhet av rollen
Visar stort engagemang och har uthållighet
Är strukturerad, resultatorienterad, ansvarstagande och driven
Är tydlig och kommunicerar väl samt verksamhetsnära
Utveckling på Elgiganten
Vårt mål är att bli branschens bästa arbetsgivare och vi tror att vi når dit genom ett gott ledarskap. På Elgiganten skapar en god ledare engagemang, arbetsglädje och motiverade medarbetare med hjälp av en stor portion vanlig snällhet och sunt förnuft. Som stöd finns en stöttande varuhuschef och ett omfattande utbildningsprogram i ledarskap och personlig utveckling.
Har du massor av energi, är social och är bra på ditt jobb, kan vi garantera att du får både möjligheter och utmaningar hos oss. Vi investerar årligen över 50 mkr och 36.000 kursdagar i att utbilda och träna våra medarbetare inom produktkunskap, försäljning och kundvård.
Elgiganten erbjuder
Avtalsenlig lön och pension
Generöst bonusavtal
Förmåner inom friskvård och personalköp
Internt utbildningsprogram för medarbetare och ledare
Goda karriärmöjligheter
På Elgiganten strävar vi efter mångfald och välkomnar därför alla sökanden oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund. Vi tror att detta bidrar till en mer dynamisk arbetsplats där allas unika erfarenheter och kompetenser gör oss bättre.
Ansökningar utvärderas löpande och hittar vi en passande Gigant kan rekryteringsprocessen gå snabbare än planerat. Tjänsten är ett vikariat om 70% till januari 2023. Frågor om tjänsten besvaras av Edgar på [email protected]
Tycker du detta låter kul? Då hoppas vi att du vill jobba hos oss!
Varmt välkommen med din ansökan.
Observera att vi använder oss av lämplighets- och personlighetstest i vår rekrytering. Visa mindre

Vi söker en Drifttekniker till AO Vatten och Avlopp

Vill du vara med på resan att skapa Sveriges mest hållbara kretsloppsstad samt skapa mervärde för våra kunder så kan du vara just den personen som vi söker. Drifttekniker till skiftet på AO Vatten och Avlopp avdelning vatten Att arbeta med vatten är en stimulerande och utvecklande verksamhet, där både tekniken och miljökraven ständigt driver oss till att bli bättre på vår verksamhet. AO vatten och avlopp ansvarar för distribution och produktion av dricksva... Visa mer
Vill du vara med på resan att skapa Sveriges mest hållbara kretsloppsstad samt skapa mervärde för våra kunder så kan du vara just den personen som vi söker.
Drifttekniker till skiftet på AO Vatten och Avlopp avdelning vatten
Att arbeta med vatten är en stimulerande och utvecklande verksamhet, där både tekniken och miljökraven ständigt driver oss till att bli bättre på vår verksamhet. AO vatten och avlopp ansvarar för distribution och produktion av dricksvatten i Borås, samt ansvarar för hela Borås stads avloppsvattenrening. Affärsområdet driver fem vattenverk och åtta reningsverk. Produktion vatten består av vattenverk, reservoarer och tryckstegringsstationer.
Som drifttekniker på Sjöbo vattenverk så jobbar vi i ett team som sköter driften av våra vattenanläggningar. Där bedriver man tillsyn på våra vattenverk och övriga anläggningar i skift på Sjöbo vattenverks kontrollrum.
Din bakgrund och personliga egenskaper
Du har utbildning på gymnasienivå inom Drift-, underhålls-, maskinteknisk utbildning eller motsvarande. Du har god datavana och arbetar obehindrat i Officepaketets vanligaste program. Du talar och skriver svenska för att kunna kommunicera samt dokumentera arbetet. Svenskt medborgarskap är ett krav pga. att Sjöbo vattenverk är säkerhetsklassat.
Som person är du strukturerad och noggrann och håller hög kvalitet i ditt arbete. Du är självgående, engagerad och har positiva, kommunikativa och utåtriktade egenskaper. Vi värdesätter högt samarbetsförmåga och respekt för andra för att vi tillsammans ska nå bästa arbetsresultat.
Vad erbjuder vi?
Som drifttekniker på Sjöbo VV så kommer du att ingå i ett team om 5 personer som idag jobbar 3-skift och sköter driften av vattenverket. Du gör optimeringar, felsökning och underhåll av utrustningen på VA anläggningar. Det ingår ett genomförandeansvar för drift och tillsyn och ansvar att följa de regler och rutiner som gäller för verksamheten. Vi hanterar inkommande larm från BEMs anläggningar och tar emot och hanterar telefonsamtal till kundtjänst utanför arbetstid. Det är också viktigt att dokumentera och följa upp de uppgifter som genomförs.
Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. För att uppnå detta erbjuder vi en arbetsplats med utvecklande arbetsuppgifter i en spännande bransch. Vi satsar på personalens hälsa med flera friskvårdsförmåner och aktiviteter. Vi har konkurrenskraftiga anställningsvillkor och goda förmåner som komplement. Kretslopp, omtanke och framåt är våra värdeord som avspeglar sig både inom bolaget och ut till kunder.
Alla ledare på bolaget arbetar efter en ledarskapsplattform där fokus ligger på utveckling, prestation, engagemang och att agera som goda föredömen.
Bra att veta
Tjänsterna är en tillsvidareanställning på skiftgång med start omgående eller efter överenskommelse. Välkommen med din ansökan senast den 30 april 2022. Urval sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Har du frågor eller vill ha mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta driftchef Rikard Lukasz på [email protected]
Vår vision är att tillsammans med boråsarna skapa Sveriges mest hållbara kretsloppsstad. Borås Energi och Miljö ansvarar för infrastruktur i Borås såsom fjärrvärme, avfallshantering, vatten och avlopp. Vi har över 350 medarbetare hos oss och 98 olika yrken. Omsättningen uppgår till cirka en miljard. Bolaget ingår i Borås Stadshus och är en av Borås mest spännande och utvecklande arbetsplatser.
Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.
Som ett led i vårt kvalitetsarbete genomför Borås Energi och Miljö alltid bakgrundskontroller på personer som är aktuella för anställning.
Inför varje rekrytering tar vi beslut om vilka rekryteringskanaler vi ska använda och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Arkivarie med IT-inriktning

Ansök    Mar 28    Borås kommun    Arkivarie
Stadsarkivet har översyn över informationshanteringen i Borås stad och verkställer kommunens uppgifter som arkivmyndighet. Vi förvarar drygt 7 500 hyllmeter handlingar från kommunala, statliga och enskilda arkiv. Stadsarkivet finns i centralt belägna lokaler i Borås och i nära samverkan med Föreningsarkivet i Borås. Tillsammans är vi åtta medarbetare. Ett förändringsarbete pågår avseende informationsförvaltningen i Borås stad där kommunens arkivorganisati... Visa mer
Stadsarkivet har översyn över informationshanteringen i Borås stad och verkställer kommunens uppgifter som arkivmyndighet. Vi förvarar drygt 7 500 hyllmeter handlingar från kommunala, statliga och enskilda arkiv. Stadsarkivet finns i centralt belägna lokaler i Borås och i nära samverkan med Föreningsarkivet i Borås. Tillsammans är vi åtta medarbetare.

Ett förändringsarbete pågår avseende informationsförvaltningen i Borås stad där kommunens arkivorganisation och Stadsarkivets roll är viktiga delar.

I samma lokaler finns Föreningsarkivet i Borås, som tar emot och förtecknar enskilda arkiv med säte i Borås. Institutionerna bemannar tillsammans den gemensamma forskarsalen.

Vår IT-arkivarie har beslutat sig för att sluta och gå vidare mot nya äventyr. Ditt uppdrag blir att ta över hans roll och fortsätta utveckla och förvalta vårt e-arkiv (iipax från Ida infront). Du ska se till att utveckla processer för arkivering av digital information; säkerställa att rätt information blir bevarad och förses med lämplig metadata för återsökning. Ditt uppdrag kräver att du har en hög kommunikativ förmåga är driven och framåt, därtill har en förståelse för teknik och kan fungera som en länk mellan IT och verksamhet. I uppdraget ingår att göra gallringsutredningar och sekretessbedömningar samt stödja kommunens verksamheter med kravställning vid inköp, utveckling och avveckling av system. Du ska vara med och utveckla och implementera effektiva arbetssätt för digital informationshantering och digitalt bevarande.

Vi är en förhållandevis liten enhet och därför krävs det också att du på del av din tjänst hjälper till med andra arbetsuppgifter. Till dessa hör att medverka vid tillsynsbesök, bemanna forskarexpeditionen, lämna ut allmän handling och utveckla goda arbetssätt och rutiner för kommunens anställda.

Vi söker dig som har en akademisk examen där minst 60-hp i arkiv- och informationsvetenskap ingår, eller har annan utbildning som bedöms likvärdig. Du har kunskap och erfarenhet av att arbeta med e-arkiv.

Erfarenhet av att arbeta som arkivarie är självklart meriterande, liksom om du arbetat med informationsförvaltning i offentlig verksamhet samt har förståelse för att arbetet sker i en politiskt styrd organisation.

Du har god kännedom om tryckfrihetsförordningen, offentlighets- och sekretesslagen, arkivlagen och Riksarkivets föreskrifter. Du har också god förmåga att uttrycka dig, både skriftligt och muntligt på svenska.

Vi vill gärna att du är uppdaterad inom verksamhetsområdet och har god kännedom om regelverk, standarder och praxis. Det är av stor fördel om du arbetat med IT-förvaltning tidigare och/eller har läst systemvetenskap. Du är social, har förmåga att samarbeta och prioritera. Du har stor servicemedvetenhet, ett strategiskt förhållningssätt och är lösningsorienterad. Därtill är du prestigelös och lyhörd.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I din tjänst kommer du att arbeta med säkerhetsklassad information, vilket innebär att säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) kommer att genomföras i samband med anställning. Visa mindre

Aktivitetsledare till Aventi i Borås

Ansök    Mar 22    Aventi AB    Programledare
På Aventi skapar vi möten mellan människor. Möten och events som inspirerar och engagerar så att de går rakt in i hjärtat och ger minnen för livet. Genom 20 års erfarenhet skapar vi starka team och hjälper våra kunder att nå sina mål. Vill du vara med i vårt team? Vem är det vi söker? Du är en passionerad och engagerad person som älskar att få andra att trivas. Troligtvis har du erfarenhet av ett serviceyrke, exempelvis inom restaurang, reception eller ku... Visa mer
På Aventi skapar vi möten mellan människor. Möten och events som inspirerar och engagerar så att de går rakt in i hjärtat och ger minnen för livet. Genom 20 års erfarenhet skapar vi starka team och hjälper våra kunder att nå sina mål. Vill du vara med i vårt team?

Vem är det vi söker?
Du är en passionerad och engagerad person som älskar att få andra att trivas. Troligtvis har du erfarenhet av ett serviceyrke, exempelvis inom restaurang, reception eller kundservice. Du arbetar gärna kvällstid och ibland även helger.

Vi söker dig som
- Är positiv och älskar att ge energi
- Ser lösningar framför problem
- Är lyhörd, kommunikativ och serviceinriktad
- Är van vid att hantera människor i olika situationer

Framför allt älskar du att leverera på topp och står gärna inför en grupp för att instruera eller underhålla.

Vad arbetar våra Aktivitetsledare med?
Som Aktivitetsledare på Aventi arbetar man både på våra större event och våra mindre aktiviteter. Kunden står alltid i centrum och det är din uppgift att vara med och se till att våra kunder får en upplevelse utöver det vanliga. Ibland kan det handla om att jobba självständigt och ibland tillsammans med härliga kollegor. Vi har många olika uppdrag och söker därför människor med olika kompetenser och bakgrunder.

Arbetsuppgifterna kan bland annat vara
- Programledare i en quiz
- Tävlingsledare i en mångkamp
- Arbete med grupputveckling
- Värd/värdinna på ett event

Vi arbetar med event över hela Sverige och är alltid intresserad av personal som vill leverera event i toppklass. Man får gärna ha en annan huvudsaklig sysselsättning, våra Aktivitetsledare arbetar alltifrån ett par tillfällen i veckan till någon gång i månaden.

Vad kan vi erbjuda dig?
Som timanställd på Aventi får du vara med och leverera professionell galenskap när den är som bäst. Du erbjuds variation i ditt arbete och du tillhör ett tight team som alla vill samma sak - att leverera event i toppklass!

Läs mer om oss på vår hemsida www.aventi.se (http://www.aventi.se/)

Tillträde: Snarast

Anställningsform: Intermittent anställning (behovsanställning)

Körkort: Meriterande

Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan, vi håller intervjuer löpande. Skicka gärna in en video i din ansökan! Visa mindre

Direktris

Ansök    Mar 10    Gina Tricot AB    Designer
MORE THAN A JOB At Gina Tricot we are lucky enough to do something we are incredibly passionate about. And it shows! It is clear in our culture, in our teamwork and in our products. By putting our hearts into everything we do, we have created a unique set of values that we practically live by. These values create an atmosphere where success and individual development is made possible, and where our passion for this industry gets to shine. If you want to j... Visa mer
MORE THAN A JOB

At Gina Tricot we are lucky enough to do something we are incredibly passionate about. And it shows! It is clear in our culture, in our teamwork and in our products. By putting our hearts into everything we do, we have created a unique set of values that we practically live by. These values create an atmosphere where success and individual development is made possible, and where our passion for this industry gets to shine. If you want to join a dream team with crazy amounts of passion, then Gina Tricot is the perfect place. We would love to have you!

Nu söker vi en direktris till vårt team. Som Direktris på Gina Tricot ansvarar du för passform på några av våra produktgrupper. Du arbetar tätt tillsammans i ett team med övriga direktriser, inköpare, designer och inköpsassistenter.

Vi söker dig med passion för mode och hjärta för produkten och hela värdekedjan. Du är ansvarstagande, noggrann med gott sinne för detaljer.

Arbetsuppgifter

- Du utvecklar den bästa passformen för ett par varugrupper samt stöttar upp på områden där det behövs.
- Du arbetar med att omvandla designen från skiss till en bra passform.
- Du arbetar efter våra grundmått/kroppsmåttlistan, samt att du tillsammans med teamet håller i avprovningar.
- Du stöttar assistenter angående skeppningsprover.
- Du ser till att vi ligger i framkant vad gäller tekniskt/digitalt och hjälper oss att utvecklas inom området. Att göra de tester som krävs, tvättrådsinstruktioner och provkorrespondens med leverantörer i Asien och Europa.
- Du ser till att vidarebefordra plagginformation till E-handeln.


Din Bakgrund

- Designtekniker utbildning/ Direktrisutbildning/ konstruktion
- Erfarenhet inom området i minst 2-3 år.
- Erfarenhet från stickat och vävt är meriterande.


Som person ser du möjligheter, är ansvarstagande och noggrann. Du trivs i en roll där du samarbetar med andra samtidigt som du arbetar självständigt. Du trivs på en position där du arbetar i en föränderlig miljö vilket innebär många spännande utmaningar och möjligheter att utvecklas.

Tjänsten är heltid med 6 månaders provanställning. Start augusti 2022 eller vid överenskommelse. Tjänsten är placerad på Huvudkontoret i Borås.

Skicka CV och personligt brev via länken här bredvid (under karriär och platsannons www.ginatricot.com (http://www.ginatricot.com/)). Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Screentryckare till Pecon Print

Screentryckare till Pecon Print Nu rekryterar vi en screentryckare till Pecon Print i Borås. Pecon Print växer och söker dig som älskar att jobba med färger. Vill du jobba med ett roligt gäng som aldrig har långt till skratt ska du söka denna tjänst. Pecon Print är en modern fullserviceleverantör i ständig utveckling som alltid ställer upp med stort hantverkskunnande och personlig service. De utför de flesta typer av tryck med hög kapacitet, precision oc... Visa mer
Screentryckare till Pecon Print

Nu rekryterar vi en screentryckare till Pecon Print i Borås. Pecon Print växer och söker dig som älskar att jobba med färger. Vill du jobba med ett roligt gäng som aldrig har långt till skratt ska du söka denna tjänst.

Pecon Print är en modern fullserviceleverantör i ständig utveckling som alltid ställer upp med stort hantverkskunnande och personlig service. De utför de flesta typer av tryck med hög kapacitet, precision och hög kvalitet.

De ser till marknadens behov och med vilja och engagemang levererar de alltid hög kvalitet och deras samlade expertis, oavsett tryckmetod.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en screentryckare som jobbat med detta ett antal år och har erfarenhet av Handscreen, Planscreen och Automatscreen.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat

· Blanda färg

· Skapa schabloner m.m.

· Ska var noggrann och se kant i kant, alltså ha ett gott öga till ditt konstverk

Tidigare Erfarenhet inom tryckeri alternativt liknade bransch.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet eller vill utvecklas i Screentryckeriets ädla konst och bli en viktig kugge i Pecon Prints produktionsteam. Här händer det ständigt nya saker med nya kunder och projekt samt en kontinuerlig strävan efter att erbjuda det lilla extra till deras kunder i form av nya tekniker och tjänster.

Därtill är du flexibel, självgående i arbetet, prestigelös samt trivs med att arbeta i grupp.

Det vi främst kommer gå efter förutom kunskapen, är viljan att få vara med och påverka, samt viljan att utvecklas. Detta är ett jobb du ska vilja vara på i många år.

Övrig information

Placeringsort: Borås
Start: Enligt överenskommelse
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid

Lön: Enligt överenskommelse

Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryterare på Maxkompetens, Marie Sandvall på telefon 0733-205638
Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag!

Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.

Om Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003. Vi har kunduppdrag i hela landet och kontor i; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Göteborg. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 250 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om Pecon Print

Pecon Print AB grundades 1987 som ett textiltryckeri. Vi har sedan dess utökat verksamheten till ett renodlat profil- och industritryckeri med stor bredd. Vi utför idag märkning av alla typer av produkter på marknaden.

Vi är flexibla

Vi har bred kunskap och kan exempelvis anpassa och kombinera olika typer av tryckmetoder. Vi har kapacitet att hantera orderstorlekar från ett fåtal till ett miljontal. Vi delar risken med kunden och vågar satsa.

Vi håller vad vi lovar

Vår långa erfarenhet gör att vi kan hålla de leveranstider, den kvalitet och det pris som vi

kommit överens om.

Kvalitetsmedvetna

Vi använder oss av den senaste, bäst anpassade tekniken och den mest hållbara färgen för era uppdrag. Vi ser till att den överenskomna tryckprecisionen och leveranstiden hålls. Våra produkter kommer alltid snyggt packade och väl märkta vid leverans. Visa mindre

Koordinator

Ansök    Feb 21    Högskolan i Borås    Platskoordinator
Vid Akademin för textil, teknik och ekonomi bedrivs forskning och utbildning inom företagsekonomi, industriell ekonomi, resursåtervinning, samhällsbyggnad och inom det textila området: design, management och teknik. Inom akademin finns fem institutioner: Institutionen för företagsekonomi och textil management, Institutionen för ingenjörsvetenskap, Institutionen för resursåtervinning och samhällsbyggnad, Institutionen för textilteknologi samt Institutione... Visa mer
Vid Akademin för textil, teknik och ekonomi bedrivs forskning och utbildning inom företagsekonomi, industriell ekonomi, resursåtervinning, samhällsbyggnad och inom det textila området: design, management och teknik.

Inom akademin finns fem institutioner: Institutionen för företagsekonomi och textil management, Institutionen för ingenjörsvetenskap, Institutionen för resursåtervinning och samhällsbyggnad, Institutionen för textilteknologi samt Institutionen för design samt en avdelning för Textila labb. Textilhögskolan, liksom de två centrumbildningarna, Centrum för Hållbart Samhällsbyggande och Swedish Institute for Innovative Retail/Handelslabbet är andra viktiga verksamheter inom akademin. Vid akademin finns även två forskarskolor, inom Resursåtervinning och inom Textil och mode.


Arbetsbeskrivning

Som koordinator samordnar du arbetet i Handelslabbet. Mer konkret handlar det om att vara kontaktperson för besök, att genomföra visningar (på engelska och svenska), att genomföra vissa utbildningsinsatser samt att planera och delta i event, mässor och andra arrangemang. Därutöver leder och genomför du tester i Handelslabbet, medverkar i utveckling av Handelslabbets verksamhet och ansvarar för kontakter med leverantörer av teknisk utrustning.

I din roll som koordinator representerar du Handelslabbet i olika grupper och råd inom högskolan. Vidare utvecklar och implementerar du kommunikationsplaner för Handelslabbet och andra delar av institutionens verksamhet, vilket inkluderar arbete med plattformar och webbsidor (Photoshop och WordPress).

I dina arbetsuppgifter ingår även att bistå institutionsledningen med att organisera olika events och konferenser och att utföra diverse administrativa uppgifter inklusive projektadministration.


Kvalifikationer 

För anställningen krävs kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning mot handel, eller för arbetet annan relevant utbildning, samt erfarenhet av att utveckla och implementera rutiner och processer för det egna arbetet. Gediget intresse av att arbeta med teknisk utrustning samt mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift är också förutsättningar för anställningen. Vidare ser vi att du är en person med god kommunikationsförmåga som kan arbeta både självständigt och i grupp. Du är strukturerad, noggrann och ansvarstagande och har förmåga att vara flexibel, hantera tidspress och att slutföra arbetsuppgifter på utsatt tid.

Det är för anställningen meriterande med följande:


• Magister- eller masterutbildning i företagsekonomi med inriktning mot handel, eller för arbetet annan relevant utbildning.
• Relevant arbetslivserfarenhet såsom arbete med kommunikation (inkl. att utveckla webbsidor), administrativa arbetsuppgifter, mötesadministration, databas-/registreringshantering och inköp.
• Erfarenhet av att arbeta med teknisk och laborativ utrustning.
• Erfarenhet av att arbeta i Photoshop och/eller WordPress.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, sex månaders provanställning kan komma att tillämpas.
Sysselsättningsgrad: 100 %
Tillträde: 1 juli 2022
Placeringsort: Borås
Diarienummer: PA 2022/35

Kontakt


Upplysningar om anställningen lämnas av tf prefekt Tina Carlsson Ingdahl via telefon 033- 435 59 23 eller e-post [email protected] Fackliga företrädare är Magnus Sirhed, OFR-ST och Håkan Alm, Saco-S de nås via högskolans växel tfn 033-435 40 00.

Ansökan

Du ansöker om anställningen via vår hemsida genom att klicka på ”Ansök” längst ned i annonsen. 

Skriv tydligt i din ansökan vad du söker för anställning och ange diarienummer. Till din ansökan ska följande dokument bifogas:


• Personligt brev
• CV med referensuppgifter och löneanspråk
• Examensbevis
• Intyg/betyg och övriga merithandlingar du som sökande vill åberopa

Efter sista ansökningsdag kan inga kompletteringar göras elektroniskt. 

Välkommen med din ansökan senast 2022-03-14.

Högskolan i Borås eftersträvar jämn könsfördelning hos medarbetarna och värdesätter mångfald i verksamheten.

Enligt Riksarkivets föreskrifter måste vi arkivera ansökningshandlingar i två år efter att tillsättningsbeslutet vunnit laga kraft.

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen. Visa mindre

Digital Designer för E-handel

Ansök    Mar 2    Viskan System AB    Webbdesigner
Längtar du efter att få använda din grafiska talang för att höja användarupplevelsen och designa morgondagens e-handel? Med Nordens bästa e-handelsplattform växer vi så det knakar och behöver nu förstärkning till vårt Design Team! Som Digital Designer hos Viskan kommer du att ta kunden och deras e-handel på hela resan från workshops, framtagning av designskisser till implementation av dessa i vårt CMS (troligen det bästa CMS som finns för e-handel på markn... Visa mer
Längtar du efter att få använda din grafiska talang för att höja användarupplevelsen och designa morgondagens e-handel? Med Nordens bästa e-handelsplattform växer vi så det knakar och behöver nu förstärkning till vårt Design Team!
Som Digital Designer hos Viskan kommer du att ta kunden och deras e-handel på hela resan från workshops, framtagning av designskisser till implementation av dessa i vårt CMS (troligen det bästa CMS som finns för e-handel på marknaden).
Du kommer att spela en viktig roll i våra projekt och ta ett helhetsansvar från vision till lansering vad gäller design och implementation. Utöver projektarbete kommer du även att jobba med dagliga beställningar antingen från våra kunder eller internt för att göra justeringar i design och/eller implementation. Våra uppdrag kan variera i både storlek och bredd, och vi ser att du gillar den variationen. Du kommer att bli en del av vårt fantastiska design team där vi prestigelöst samarbetar och delar kunskaper mellan varandra. Du kommer även att arbeta nära andra roliga, stöttande och inte minst mycket kompetenta kollegor på Viskan, t ex projektledare, webbutvecklare, online growth specialists, marknadskoordinatorer. I design teamet agerar vi som experter både internt och gentemot våra kunder såsom NetOnNet, Sportshopen, Lager 157, Bagorama, Primeboots och Udéns Sport.
Vi har ett starkt momentum och är ett växande bolag i en expansiv bransch där det finns stora utvecklingsmöjligheter för dig med ambition och driv.


Vi ser att du har:
Exceptionell känsla för typografi, färg, bild och grafisk formgivning
Kunskaper inom Webbdesign CSS/HTML
Förmågan att kommunicera, strukturera samt visualisera tankar och idéer
En positiv inställning till att arbeta i team, där alla kompletterar varandra
E-handel som ett stort intresse
Erfarenhet av arbete i något content management system (CMS)
Kunnande inom UX & UI
Social kompetens och är förtroendeingivande, då du kommer att vara vårt ansikte utåt och någon kunden har daglig kontakt med
Språkkunskaper i både svenska och engelska

Du designar i verktygen:
Figma
Adobe Creative SuiteVad Viskan erbjuder
Flexibiliteten att styra sitt eget arbete som bidrar till en god work life balance
Utmaningar och möjligheten att hela tiden lära sig mer
Hög kompetens hos personalen
En sprudlande företagskultur ständigt i rörelse
Långt fram i utvecklingen
Spännande kunder och projekt
Kompetensutveckling
Kontor i Borås och Göteborg
Gemenskapen
Från våra kunder får vi ofta höra att det är lätt och roligt att genomföra projekt tillsammans med oss. Det beror förmodligen på att alla anställda, förutom en hög teknisk kompetens, har ett stort engagemang och ett genuint intresse av kundens verksamhet.

Vi som arbetar på Viskan har flexibla arbetstider, friskvårdsbidrag, massage, mobiltelefon och stor möjlighet att påverka vår vardag genom arbetsuppgifter och arbetstider. Vi tillämpar individuell lönesättning och är kollektivt anslutna genom IT&Telekomf;öretagen
Vi består idag av drygt 50 experter på e-handel och abonnemang, som älskar att skapa genomtänkta och intelligenta lösningar. Sedan 1998 har vi utvecklat och förnyat vår e-handelsplattform till att ligga i den absoluta tekniska framkanten. Med oss har man möjlighet att skapa överlägsna internationella e-handelslösningar, som bygger på våra grundprinciper om enkelhet och automatisering. En stor del av det som gör Viskan så starkt är en ständig innovationskultur samt ett fokus på att ligga i framkant tekniskt. Idag använder cirka 100 företag, i olika verksamheter, Viskans lösningar på mer än 30 marknader.
Låter det intressant?
Rekryteringen sker löpande så vänta inte med att skicka din ansökan! Visa mindre

Webbdesigner Ellos

Ansök    Feb 24    Ellos AB    Webbdesigner
Ellos Group är Nordens ledande e-handelsgrupp med e-handelsplatserna Ellos, Jotex, Stayhard och Homeroom. I nära relation med våra miljontals kunder strävar vi ständigt efter att utveckla och erbjuda attraktiva och hållbara erbjudanden inom mode och hemprodukter för hela familjen. För oss är kunden alltid i fokus. Med innovation, kreativitet och hållbarhet söker vi ständigt nya vägar i stort och smått. Ellos Group, med huvudkontor i Borås, är verksamt i sa... Visa mer
Ellos Group är Nordens ledande e-handelsgrupp med e-handelsplatserna Ellos, Jotex, Stayhard och Homeroom. I nära relation med våra miljontals kunder strävar vi ständigt efter att utveckla och erbjuda attraktiva och hållbara erbjudanden inom mode och hemprodukter för hela familjen. För oss är kunden alltid i fokus. Med innovation, kreativitet och hållbarhet söker vi ständigt nya vägar i stort och smått. Ellos Group, med huvudkontor i Borås, är verksamt i samtliga nordiska länder. Sedan 2020 finns vi även i Tyskland, Polen, Nederländerna och Österrike.
Vi so?ker en Webbdesigner som vill vara med på vår resa för att befästa och stärka Ellos som varumärke.

Du arbetar på vår kreativa avdelning som en del av vårt Production team och ansvarar tillsammans med dina kollegor för att skapa upp kampanjer, övrigt sitematerial, nyhetsbrev och annonser. Vi ser gärna att du är en person som tycker om att producera i större volymer och har en strukturerad personlighet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Tar över skisser från AD och förverkligare dessa på vår sajt i linje med varumärkets kommunikationsstrategi och vision
- Ansvara för realisering av kampanjer på sajt, övriga interna kanaler såväl som externa
- Arbeta för ett starkt kommersiellt och konverterande arbete
- Säkerställa att vår sajt är korrekt uppdaterad i rätt tid

Vi so?ker dig som har:

- Eftergymnasial utbildning inom webbdesign
- Några års erfarenhet av likvärdigt arbete
- Har god kunskap i  Photoshop, Illustrator, Adobe XD , Amplience (eller liknande programvara) samt god kunskap inom digital produktion och webdesign (HTML och CSS).
- Är van vid att arbeta med ”mobile first”
- Erfarenhet och förståelse för digital handel
- Erfarenhet att jobba med annonsering för såväl sociala medier som display
- God samarbetsförmåga

Du skall ha fo?rma?ga att förvalta koncept och realiserade dem från skiss till verkligen till alla våra kanaler. Du har vidare en stark känsla för kommunikation i allmänhet och för grafisk utformning i synnerhet. Du förstår vikten av det kommersiella budskapet och den grafiska utformningens betydelse för att lyfta fram koncept, bilder och rörligt content pa? ett säljande, inspirerande och konverteringshöjdande sa?tt. Du a?r intresserad av våra produkter och fo?rsta?r att detaljerna go?r skillnaden. Vi ser gärna att du är en person som lägger vikt på noggrannhet och drivs av att arbeta organiserat och effektivt. 

Som person har du ett positivt driv, a?r handlingskraftig, arbetar systematiskt och är van att arbeta i ett ho?gt tempo. Via aktiv omva?rldsbevakning a?r du uppdaterad vad ga?ller mode, trender och vad som sker i branschen och samhället i stort. Att du trivs med att arbeta i team fo?r att na? effektivitet och helhetslo?sningar ser vi som sja?lvklarhet.

Tjänsten a?r en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Har du fra?gor? Kontakta ga?rna Anna Westlund via mail; [email protected]

Läs mer om företaget och ansök via www.ellosgroup.com/jobb senast den 13 mars. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Visa mindre

Fotograf i Borås sökes

Ansök    Feb 13    Bildexperten Syd HB    Fotograf
Bildexperten är ett familjeföretag verksamt inom Skol och Idrottsfoto. Vi fotograferar årligen, tio tusentals elever och idrottsutövare i alla åldrar runt om i landet. Just nu söker vi fotografer till vårt fototeam i Borås inför hösten 2022. Din arbetsplats kommer vara ute på plats på våra skolor. Vi söker just nu dig som är en glad och skicklig, amatörfotograf, fotostuderande, etablerad fotograf, med mycket goda fotokunskaper och har foto som ett av dina ... Visa mer
Bildexperten är ett familjeföretag verksamt inom Skol och Idrottsfoto.
Vi fotograferar årligen, tio tusentals elever och idrottsutövare i alla åldrar runt om i landet.
Just nu söker vi fotografer till vårt fototeam i Borås inför hösten 2022.
Din arbetsplats kommer vara ute på plats på våra skolor. Vi söker just nu dig som är en glad och skicklig, amatörfotograf, fotostuderande, etablerad fotograf, med mycket goda fotokunskaper och har foto som ett av dina största intressen.
Tidigare arbete som skolfotograf är meriterande.
Utöver detta vill vi att du som söker är punktlig, ansvarstagande och ordningsam.
Då arbetet innebär att du är företagets ansikte utåt, lägger vi stor vikt vid att du har god social kompetens och är serviceinriktad.
Som fotograf hos oss arbetar du många gånger i ett högt tempo, det ställs därför krav på att ha förmågan att ha många bollar i luften samtidigt och att du är
stresstålig och välorganiserad. Då mycket av ditt arbete sker med hjälp av dator är en god datorvana ett krav.
Erfarenhet av att fotografera barn och ungdomar i alla åldrar är meriterande och att du tycker om att arbeta med barn och ungdomar ser vi som en självklarhet. Då arbetet sker ute på plats på våra skolor är det krav på att du har B körkort och tillgång till egen bil för att kunna bruka i tjänsten mot milersättning.
Det är viktigt att du hanterar det svenska språket obehindrat i både tal och skrift.
Arbetsuppgifterna består av att åka ut till skolor och fotografera porträtt och klasskort i inomhus-/utomhusmiljö.
Viss del kringarbete tillkommer.
Arbetsplats är Borås med omnejd.
Innan du börjar ditt arbete får du en internutbildning (början av Augusti).
Arbetet som fotograf på Bildexperten innebär en hel del resor.
Det finns möjlighet att fakturera genom eget företag. Visa mindre

Vi söker vi fler fotografer i Borås till vår Fotografkår!

Ansök    Feb 7    Exakta Photo AB    Fotograf
Är du fotointresserad? Exakta Photo är Sveriges största skolfotoleverantör med mer än 60 års erfarenhet och vi söker nu fler fotografer till vår fotografkår. Vi finns över hela landet och fotografera ca 900 000 elever varje år. Vi söker personer med genuint fotointresse som tycker om att jobba med barn och ungdomar. Du kanske redan är fotograf men viktigast är att du tycker om att arbeta med ungdomar och har ett intresse för foto med ett estetiskt sinne fö... Visa mer
Är du fotointresserad?
Exakta Photo är Sveriges största skolfotoleverantör med mer än 60 års erfarenhet och vi söker nu fler fotografer till vår fotografkår. Vi finns över hela landet och fotografera ca 900 000 elever varje år.
Vi söker personer med genuint fotointresse som tycker om att jobba med barn och ungdomar. Du kanske redan är fotograf men viktigast är att du tycker om att arbeta med ungdomar och har ett intresse för foto med ett estetiskt sinne för bild och form. Ordning och reda är viktigt, bra social kompentens, stort tålamod och en förmåga att ta ansvar. Erfarenhet från barn- och ungdomsverksamhet är en stor merit.
Du kommer att få tillgång till en digital fotoutrustning vilket kräver datorvana och vi erbjuder en professionell fotoutbildning med en online kurs samt utbildning på plats innan skolstart i augusti.
Tjänsten kräver att du har körkort samt tillgång till bil.
Arbetsperiod i första hand augusti till oktober/november med möjlighet till förlängning.
Tidigare branscherfarenhet inom foto/skolfoto är inget krav men är självklart en merit.
Vi ser gärna ett samarbete med redan etablerade fotografer.
Passa på att söka till vår fotografkår och berätta lite om dig själv samt bifoga ditt CV med några bilder(eller länk).
Vi rekryterar fortlöpande under våren.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Projektledare Event och Marknad till Borås Djurpark

Projektledare Event och Marknad till Borås Djurpark Borås Djurpark AB är en vackert belägen djurpark, anlagd 1962 och har idag växt till hela 40 hektar. Idag finns ca 400 djur av 58 olika arter. Djurparken besöks årligen av mer än 200 000 gäster och är ett av Väst Sverige största turistmål. Bolaget består idag av två verksamhetsgrenar, Borås Djurpark och Borås Camping, med tillsammans 56 tillsvidareanställda. Bolaget ingår i koncernen Borås Stadshus AB. B... Visa mer
Projektledare Event och Marknad till Borås Djurpark
Borås Djurpark AB är en vackert belägen djurpark, anlagd 1962 och har idag växt till hela 40 hektar. Idag finns ca 400 djur av 58 olika arter. Djurparken besöks årligen av mer än 200 000 gäster och är ett av Väst Sverige största turistmål. Bolaget består idag av två verksamhetsgrenar, Borås Djurpark och Borås Camping, med tillsammans 56 tillsvidareanställda. Bolaget ingår i koncernen Borås Stadshus AB.
Borås Djurpark är just nu inne i en spännande utvecklingsfas och söker nu ytterligare en stjärna som vill vara med att forma framtidens Borås Djurpark.
Arbetsuppgifter och mål
Som Projektledare Event och Marknad kommer du ha en bred och varierande roll som innefattar både drift och projektledning av evenemang och aktiviteter såväl som arbete med parkens digitala marknadsföring. Du kommer att utveckla och skapa upplevelser och event för parkens viktigaste målgrupp - barnfamiljen. Du har projektansvar för större evenemang så som Halloween och Djul i Ljusparken, såväl som för mindre projekt. Utöver redan befintliga koncept ser vi att fler, både mindre och större aktiviteter och event ska kunna skapas och utvecklas tillsammans med dig.
Som digital marknadsförare kommer du till största del att jobba med att skapa intressant, aktuellt och engagerande innehåll på våra sociala medier, primärt Facebook och Instragram.
Din Profil
Vi söker dig som är kvalificerad projektledare med relevant utbildning eller arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet av att arbeta med stora event, projekt och aktiviteter, gärna från besöksnäringen. Du har ett naturligt marknadstänk och erfarenhet från området. För dig är det naturligt att engagera dig i stort som smått och du har en passion för att skapa upplevelser och innehåll. Har du dessutom erfarenhet av Paid Social är det en fördel men inget krav.
Du är en social och relationsorienterad person som trivs och har lätt att samarbeta med många kontaktytor både externt och inom företaget. Precis som du är trygg i att arbeta i projektform kan du arbeta självständigt och ta ansvar för ekonomi och personal. Att hugga i där det behövs för att vi ska uppnå de gemensamma målen är en självklarhet för dig. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Borås Djurpark med Human & Executive. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jennifer Djureholt på tel +46 722 35 11 29. Ansökan mailar du till [email protected]
Intervjuer kommer att göras löpande. Varmt välkommen med din ansökan, senast 28/2–2022. Visa mindre

Kanalchef till P4 Sjuhärad

Ansök    Jan 27    Sveriges Radio AB    Journalist/Reporter
Vi söker en erfaren ledare med hög publicistisk kompetens, digitalt driv och stort utvecklingsfokus som vill att P4 Sjuhärad ska vara den självklara nyhetskanalen att lyssna till och att jobba på. Vi söker dig som brinner för lokal journalistik och tillsammans med din redaktion skapar de bästa förutsättningarna för vardagsnära originaljournalistik och nyhetsuppdaterande flödesradio - med ljudet i fokus. Såväl i FM som digitalt. Redaktionell och publicist... Visa mer
Vi söker en erfaren ledare med hög publicistisk kompetens, digitalt driv och stort utvecklingsfokus som vill att P4 Sjuhärad ska vara den självklara nyhetskanalen att lyssna till och att jobba på.

Vi söker dig som brinner för lokal journalistik och tillsammans med din redaktion skapar de bästa förutsättningarna för vardagsnära originaljournalistik och nyhetsuppdaterande flödesradio - med ljudet i fokus. Såväl i FM som digitalt.

Redaktionell och publicistisk- utveckling i fokus

P4 är Sveriges Radios största kanal. Lokala P4, både linjärt och digitalt, har en självklar roll i vardagen, vid stora nyhetshändelser och som beredskapskanal.

Som kanalchef är du ansvarig utgivare och publicistisk chef för all produktion på P4 Sjuhärad. Ditt arbete innebär att utveckla redaktionen och vår journalistik så att P4 Sjuhärad fortsatt skapar engagemang och även når en ny publik, digitalt och i FM. Du företräder också kanalen i samhällsdebatten och i externa kontakter. I rollen som kanalchef ingår ansvar för budgeten, personal, den årliga handlingsplanen samt delaktighet i område Västs ledningsgruppsarbete i samarbete med de andra P4-kanalerna i regionen.

Inkludering och tydliga mål

Vi har ett involverande och inkluderande ledarskap. Som chef har du en tydlig drivkraft och ett synligt engagemang för den verksamhet du leder. Du entusiasmerar dina medarbetare och ger dem stöd och möjligheter att utvecklas och skapa motivation och kreativitet.

Du behöver förstå public service viktiga uppdrag och särskilda förutsättningar.

Vi tycker att det är viktigt att Sveriges Radio speglar samhället och strävar hela tiden efter fler perspektiv och röster i vårt utbud. Vi söker därför en person som har ett brett kontaktnät och kan bredda perspektiven på Sveriges Radio och i vårt utbud.

Ansökan och kontaktuppgifter

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort Borås.
Är du redo för ett viktigt arbete med både ledarskap och publicistiskt ansvar? Vänta inte med att söka då, vi intervjuar kandidater löpande och senast den 20 februari vill vi ha din ansökan.

Frågor om tjänsten: Områdeschef Hanna Toll, [email protected]
Frågor om rekryteringen: HR-partner Ann Andersson, [email protected]
Facklig kontakt: SJF Sara Kvist, [email protected]
För övriga fackförbund hänvisar vi till respektive klubbs kontor på Sveriges Radio i Stockholm. Dessa nås via växeln, telefon 08-784 00 00.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

P4 Sjuhärad söker offensiv dagproducent

Ansök    Jan 26    Sveriges Radio AB    Journalist/Reporter
P4 Sjuhärad har ökad lyssning i FM och är på frammarsch digitalt. Vår dagproducent går vidare till andra uppdrag inom Sveriges Radio och nu söker vi en trygg och förändringsinriktad efterträdare som vill vara med på P4 Sjuhärads framtidsresa. Du är en flexibel och erfaren journalist och arbetsledare – en gedigen lagspelare som trivs med att vara en viktig del i navet på redaktionen. Du bryr dig om medarbetarna och ser var och ens möjligheter och kompetens... Visa mer
P4 Sjuhärad har ökad lyssning i FM och är på frammarsch digitalt. Vår dagproducent går vidare till andra uppdrag inom Sveriges Radio och nu söker vi en trygg och förändringsinriktad efterträdare som vill vara med på P4 Sjuhärads framtidsresa.

Du är en flexibel och erfaren journalist och arbetsledare – en gedigen lagspelare som trivs med att vara en viktig del i navet på redaktionen. Du bryr dig om medarbetarna och ser var och ens möjligheter och kompetens. Du älskar nyheter och live och förstår vikten av djup och förklaringar. Du förstår att hela bevakningsområdet ska speglas i våra sändningar och digitala- och sociala medier.

P4 Sjuhärad producerar dagligen viktig, lokal journalistik och jobbar även aktivt på sociala medier. Vi är nära publiken, agerar snabbt vid händelsenyheter och har ambitionen att spegla hela samhället. Din viktiga roll är att leda arbetet i nyhetsflödet, producera program i samarbete med programledare och livereportrar, och arbetsleda digitala redaktörer. Dagproducenten är även en del av kanalens ledningsgrupp.

Vi söker dig som vet hur man engagerar, älskar lokal journalistik, har god samarbetsförmåga, är idérik och van vid att ta ett stort eget ansvar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
- Leda arbetet med nyhetshändelser under dagen
- Coacha reportrar, livereportrar och digitala redaktörer
- Jobba ihop med nyhets- och programutvecklingschef om program och nyhetsflöde
- Delta i ledningsgruppens utvecklingsarbete av kanalen
- Vissa administrativa uppgifter

Bakgrund och kvalifikationer
- Journalistisk utbildning eller motsvarande
- Arbetsledarerfarenhet
- Erfarenhet från olika delar av redaktionellt arbete
- Erfarenhet av arbete med digitala medier
- B-körkort

Vad erbjuder vi?
P4 Sjuhärad erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats med fokus på utveckling både digitalt och i FM. Vår strävan är att medarbetarna på Sveriges Radio ska spegla samhället och publiken – detta gör att arbetsplatsen är dynamisk och har många perspektiv i fokus.

Anställning
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort är Borås, radiohuset i centrala staden.

Ansökan
Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du ansöker omgående, då vi arbetar med löpande urval. Vi vill ha din ansökan senast 2022-02-27.

Vill du veta mer?
För frågor kring tjänsten kontakta Mats Ottosson, tf kanalchef P4 Sjuhärad, [email protected]
För frågor kring din ansökan kontakta HR-partner Ann Andersson, [email protected]
Båda nås via växel 033-17 75 00 respektive 031-83 70 00.
Fackliga frågor besvaras av Sara Kvist, [email protected], SJF eller Niclas Odengård,[email protected], Unionen. Båda nås via växeln 033-177500. SACO nås via [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Grafisk formgivare

Ansök    Jan 28    Borås kommun    Grafisk formgivare
Servicekontoret utför tekniska och administrativa tjänster till förvaltningar och bolag i Borås Stad. I vår verksamhet finns allt från anläggnings- och verkstadsarbeten till dataservice, bygg- och fastighetsservice, löne- och redovisningsservice samt telefonservice och växel. Servicekontoret har ingen kommunal budgettilldelning, utan arbetar under företagsliknande former enligt en modell med beställare och utförare. Omkring 350 personer arbetar på Servicek... Visa mer
Servicekontoret utför tekniska och administrativa tjänster till förvaltningar och bolag i Borås Stad. I vår verksamhet finns allt från anläggnings- och verkstadsarbeten till dataservice, bygg- och fastighetsservice, löne- och redovisningsservice samt telefonservice och växel. Servicekontoret har ingen kommunal budgettilldelning, utan arbetar under företagsliknande former enligt en modell med beställare och utförare. Omkring 350 personer arbetar på Servicekontoret.

På avdelningen Personal- och Kontorsservice arbetar ca 70 medarbetare. Verksamheten är indelad i områdena; Löneservice, Kontorsservice, Telefonservice och växel samt Stadshusservice.
Vi söker nu en ny medarbetare till Kontorsservice - Tryckeri.


Vi söker dig som vill arbeta som grafisk formgivare på Borås Stads tryckeri. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att utifrån grafisk manual och grafiska riktlinjer arbeta med formgivning och layout av såväl tryckt som digitalt material, samt andra i ett tryckeri förekommande arbetsuppgifter. Du kommer även att arbeta med annonsering av platsannonser. Du ingår i ett litet arbetslag där du kommer att arbeta i nära samarbete med dina kollegor.

Du har gymnasieutbildning med grafisk inriktning eller likvärdiga kunskaper förvärvade på annat sätt som arbetsgivaren bedömer motsvarande. Du kan typografi, design och bildhantering. Vi vill att du har minst ett par års arbetslivserfarenhet av grafisk formgivning. Du arbetar både i Mac- och PC-miljö och har goda kunskaper i InDesign, Photoshop, Illustrator samt Office-paketet.

Du har förutom kompetens enligt ovan även en självklar känsla för färg, stil och form. Du har en stark service- och teamkänsla och kan ge professionellt stöd och ett trevligt bemötande i dina kontakter med kunder och kollegor. Då den ena dagen inte är den andra lik och arbetet snabbt kan ändra sig, så det är viktigt att du är noggrann, självständig och har förmågan att prioritera. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Har du även erfarenhet av digital tryckproduktion så är det ett plus. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

I Borås Stad arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö, vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

lämnas av enhetschef Maritta Sjöberg tfn 033-35 73 64. Fackliga företrädare nås via Borås Stads växel tfn: 033-35 70 00.

Välkommen med din ansökan senast 2022-02-13. Visa mindre

Grafisk designer som brinner både för grafisk design och videoproduktion?

Ansök    Jan 25    Netonnet AB    Grafisk formgivare
Vi tycker att hemelektronik är fantastiskt. Vi vill därför att fler skall få hemelektronik i sin vardag genom att göra det så enkelt och billigt som möjligt. Det är utgångspunkten i allt och gör NetOnNet till det självklara valet. NetOnNet består av ett gäng härliga, duktiga och inspirerande medarbetare vars stora passion är just hemelektronik. Våra medarbetare är vår viktigaste faktor och det är tillsammans som vi växer, både som företag och människor. E... Visa mer
Vi tycker att hemelektronik är fantastiskt. Vi vill därför att fler skall få hemelektronik i sin vardag genom att göra det så enkelt och billigt som möjligt. Det är utgångspunkten i allt och gör NetOnNet till det självklara valet.

NetOnNet består av ett gäng härliga, duktiga och inspirerande medarbetare vars stora passion är just hemelektronik. Våra medarbetare är vår viktigaste faktor och det är tillsammans som vi växer, både som företag och människor. Eftersom vi gillar vårt arbete ser vi därför till att ha roligt på arbetsplatsen och självklart har vi det tillsammans. Hos oss uppmuntrar vi till kreativitet, innovation och förändring. Vi vågar tänka nytt och testa oss fram, vi går helt enkelt vår egen väg. Genom att fortsätta gå vår egen väg utmanar vi branschen och skapar framgång.

Vill du vara med på vår framgångsresa?

Om tjänsten
Till vårt marknadsteam söker vi en grafisk designer med mångårig erfarenhet, digital spets samt med vana av videoproduktion. Du håller dig ständigt uppdaterad kring digitala trender och utvecklar material efter kundens köpresa med ett tränat öga för bild och form. Ser gärna ett extra intresse för det rörliga mediet och att du har erfarenhet av att producera enklare film där du tar kontroll från idé till färdigt material. Du är lika delar prestigelös lagspelare, som driven kreatör med social förmåga och kan presentera och kommunicera dina tankar och idéer med kollegor samt externa samarbetspartners.

Ditt uppdrag blir att producera relevant material för våra aktiviteter i alla våra kanaler, både egna och köpta. Allt utifrån vår varumärkesstrategi och i enlighet med övriga marknadsaktiviteter. Du stärker närvaron genom att skapa relevant och engagerande innehåll som är intressant för våra kunder och du arbetar nära resten av marknadsavdelningen, produktavdelningen, e-handelsavdelningen samt Koncept/Lagershop och rapporterar till marknadschef.

Dina arbetsuppgifter är:

? Planera, idéutveckla och producera material för kommersiella aktiviteter
? Producera material för webb, som t.ex. banners, landningssidor och copy
? Producera tryckt material, som t.ex. utomhusreklam, fasadvepor och annat material till våra Lagershoppar
? Videoproduktion ? från idé och manus till inspelning, redigering och enklare animationer. Du kommer att skapa videos för våra sociala medier samt interna kanaler (unboxing, utbildningar, onboarding samt förklarande videos)


Vem är du?
För att lyckas i tjänsten tror vi att du har:

? Minst ett par års erfarenhet av grafisk formgivning på byrå eller inhouse-avdelning
? Goda kunskaper inom Adobe CC, primärt Photoshop, InDesign, Illustrator, Premiere och After Effects.
? Erfarenhet inom videoproduktion, storytelling och klippning för sociala medier.
? Erfarenhet av UX-design är meriterande

Vi kan erbjuda dig en intressant tjänst med många möjligheter. NetOnNet befinner sig i en spännande fas där du är en viktig faktor då det är våra medarbetare som gör NetOnNet framgångsrikt. Det innebär även att vi gillar vår arbetsplats och vi arbetar tillsammans för att göra den ännu bättre. För att trivas hos oss på NetOnNet är det viktigt att du känner igen dig i kulturen och värdeorden; Enkla, Ärliga, Nytänkande och Tillsammans, vilka är ledstjärnorna som guidar alla medarbetarna i deras vardag. NetOnNet strävar efter att ha en bred mångfald inom personalen, dels för att personalstyrkan ska spegla samhället i stort, dels för att mångfald berikar organisationen med viktiga insikter som ger ökad förståelse för företagets ständigt växande kundbas.


Övrig information
Placering: Vid NetOnNets huvudkontor i Viared, Borås. Vi är precis klara med en uppgradering av vårt huvudkontor till det nya sättet att arbeta. Vi har infört en ny arbetsplatsstrategi som förenar det bästa av två världar, där vi kombinerar effektiviteten i det digitala arbetssättet med kreativiteten och styrkan med de fysiska mötena. Det ger dig möjlighet att arbeta hemifrån viss del av arbetstiden. På det här viset vill vi forma ett starkt hållbart företag med medarbetare som utvecklas som individer som möjliggör starka resultat.

Tillträde: Mars eller enligt överenskommelse
Omfattning: 100%
Typ av anställning: Tillsvidare med 6 mån provanställning.

Ansökningstid: Sista ansökningsdag 10 februari men urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Visa mindre

Datorvan Medarbetare

Ansök    Jan 25    Codemine Media AB    Webbdesigner
#jobbjustnu Codemine Media AB är ett växande företag inom digital marknadsföring som jobbar med kunder i hela Sverige. Nu söker vi en ny kollega med följande egenskaper. Du ska: Ha intresse för webbdesign. Vara driven. Kunna skriva och uttrycka dig på svenska och engelska. Vara allmänbildad, punktlig, positiv, noggrann, glad och älska att skriva då det är en stor del av arbetet. Kunna jobba i högt tempo och hålla deadlines. Ha gymnasiekompetens. Ha kunska... Visa mer
#jobbjustnu
Codemine Media AB är ett växande företag inom digital marknadsföring som jobbar med kunder i hela Sverige.
Nu söker vi en ny kollega med följande egenskaper.
Du ska:
Ha intresse för webbdesign.
Vara driven.
Kunna skriva och uttrycka dig på svenska och engelska.
Vara allmänbildad, punktlig, positiv, noggrann, glad och älska att skriva då det är en stor del av arbetet.
Kunna jobba i högt tempo och hålla deadlines.
Ha gymnasiekompetens.
Ha kunskaper/intresse för digital marknadsföring och viljan att lära dig då vi utbildar på platsDina arbetsuppgifter:
Skapa attraktiva webbannonser.
Utföra research i olika ämnen/branscher.
Analysera och tyda statistik.
Skriva unika texter och ladda upp bilder som är relevanta för sidan.
(Det kan förekomma även andra arbetsuppgifter) Visa mindre

1:e bibliotekarie

Vi på Södra Älvsborgs sjukhus (SÄS) söker nu livsviktiga medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3900 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på... Visa mer
Vi på Södra Älvsborgs sjukhus (SÄS) söker nu livsviktiga medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3900 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: https://www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr, https://www.linkedin.com/company/södra-älvsborgs-sjukhus/mycompany/, https://www.instagram.com/sodra_alvsborgs_sjukhus/?hl=svVill du vara med och utveckla SÄS till att bli bästa möjliga forsknings- och utbildningssjukhus? Staben för FoU, Utbildning och Innovation (FoUUI) ska tillsammans med de kliniska verksamheterna utveckla SÄS till att bli ett starkt och attraktivt forsknings- och utbildningssjukhus.

Verksamheten bedrivs genom en FoU-enhet och en utbildningsenhet. Inom FoU-enheten ryms verksamheterna för forskning, innovation, kliniska prövningar och medicinskt bibliotek.

Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %. Som 1:e bibliotekarie har du din organisatoriska
tillhörighet på FoU-enheten, som är en del av staben för FoUUI. Som 1:e bibliotekarie arbetar du med att säkra den professionella utvecklingen och styrningen av den medicinska biblioteksverksamheten vid Södra Älvsborgs sjukhus. Du är bibliotekets representant i det regionala samarbetet mellan de medicinska biblioteken i samråd med FoU-chef som har ansvar för att leda bibliotekets arbete utifrån personal, ekonomi och verksamhet. Att tillgängliggöra och vidareutveckla bibliotekens elektroniska resurser är en viktig del av verksamheten och därför ingår även i uppdraget att finna nya strategier och metoder för att nå ut till sjukhusets medarbetare med information om det medicinska bibliotekets tjänster och resurser. Du deltar även i FoU-enhetens strategiska arbete.

Arbetsuppgifter och ansvar som ingår:
- Du arbetar med undervisning, handledning och informationssökning på uppdrag samt administration av
bibliotekets digitala tjänster i samarbete med övriga medicinska bibliotek i VGR. Du är även
kontaktperson i det nationella EIRA-samarbetet.
- Du har ansvar för att samordna det medicinska bibliotekets verksamhet i det dagliga arbetet i samråd
med kollegor.
- Du ansvarar för att utveckla det löpande arbetet i biblioteket och i samverkan med aktörer inom och
utom VGR.
- Du fungerar som stöd i löpande frågor i biblioteket samt ut mot sjukhusets medarbetare och
verksamheter. Du representerar också biblioteket i interna och externa sammanhang.
- Du ingår i sjukhusbibliotekens ledningsgrupp i VGR.
- Tillsammans med kollegor omvärldsbevakar du, inventerar övergripande utbildningsbehov, planerar
och genomför marknadsföring av bibliotekets resurser och arbetar med interna rutiner.
- Du planerar inköp i samråd med kollegor samt hanterar artikelbeställningar och fjärrlån.
- Du bemannar det medicinska biblioteket.


Din profil
Du ska ha en examen i biblioteks- och informationsvetenskap. Du har erfarenhet av och stort intresse för informationssökning, arbetar metodiskt och känner till den vetenskapliga arbetsprocessen. Du är strukturerad, noggrann och ansvarstagande. Tidigare arbete på ett forsknings- eller medicinskt bibliotek är meriterande. Du är förtroendeingivande och har förmåga att skapa och bibehålla goda relationer såväl internt som externt. Då handledning och undervisning är en del av arbetet förutsätter det att du är utåtriktad och har ett pedagogiskt förhållningssätt och att du känner dig bekväm i undervisningssituationer. Vidare ska du med lätthet kunna uttrycka dig på svenska och engelska, både muntligt och skriftligt. Du behöver också ha förmåga att växla mellan uppgifter.
I teamet på FoU-enheten är nära samarbete en förutsättning varför du måste uppskatta att lösa uppgifter tillsammans med andra men också ha förmåga att arbeta självständigt. Alla medarbetare på FoU-enheten förväntas bidra till att skapa en god forsknings- och innovationsmiljö på sjukhuset. Du är intresserad av forskning och utveckling och vill arbeta nära sjukhusens medarbetare för att tillsammans med dem och dina kollegor bidra till en god och säker vård.
Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Fotograf - Ellos

Ansök    Jan 20    Ellos AB    Fotograf
Vi so?ker en fotograf som vill vara en del av va?rt team i Ellos fotostudio. Vi erbjuder ett inspirerande och kreativt arbete med mycket egen ansvar. Du kommer dagligen att arbeta med e-com fotografering da?r du säkerställer kvalité efter vårt framtagna maner. Du arbetar tight med teamet i studion och kommer vara placerad främst i vår hemstudio men också vara tillgänglig för vår modestudio. Huvudsakliga arbetsuppgifter: - Fotografera va?ra kollektio... Visa mer
Vi so?ker en fotograf som vill vara en del av va?rt team i Ellos fotostudio.

Vi erbjuder ett inspirerande och kreativt arbete med mycket egen ansvar. Du kommer dagligen att arbeta med e-com fotografering da?r du säkerställer kvalité efter vårt framtagna maner. Du arbetar tight med teamet i studion och kommer vara placerad främst i vår hemstudio men också vara tillgänglig för vår modestudio.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Fotografera va?ra kollektioner i studion, produktbilder och miljo?bilder.
- Ansvara fo?r att ljussa?ttning är enligt manér
- Ansvarig fo?r hem studions fotoutrustning
- Utfo?ra bildval – efterarbete och bild retusch.
- Uppra?ttha?lla kvaliteten o?ver tid
- Medverka i förbättrings/utvecklingsarbete fo?r att optimera studions effektivitet och kvalitet
- Ständigt vara uppdaterad på nya trender

Studioteamet ansvarar fo?r att planera, driva, säkerställa samt följa upp att Ellos studio-fotografering a?r den mest säljande, inspirerande och trafikskapande i branschen. Du kommer arbeta som en del i ett kreativt team i studion och inom den Kreativa avdelningen.

Vi so?ker dig som har:

- Relevant utbildning inom fotografi
- Dokumenterad erfarenhet inom foto i likande verksamhet
- Goda kunskaper och erfarenhet kring kommersiellt arbete
- Stark känsla för färg, form och detaljer
- Ho?g datorvana
- Svenska och engelska i tal och skrift
- God samarbetsförmåga

Vi so?ker dig som har ett stort intresse fo?r produkt, inredning och trender. Du har fo?rma?ga att se en produkts starka sidor och lyfta fram dessa i bild pa? ett sa?ljande, inspirerande och trafikskapande sa?tt. Du a?r intresserad av hur man kommunicerar i bild och ha?ller dig uppdaterad om inredning, trender och vad som ha?nder i branschen.

Som person har du ett positivt driv, a?r handlingskraftig, noggrann och kommunikativ. Att du trivs med att arbeta i team fo?r att na? effektivitet och helhetslösningar ser vi som självklart. Du ser ocksa? möjligheter till fo?rba?ttring och medverkar vid utvecklingsarbete som go?r att studion kan leverera effektivare med ho?g och ja?mn kvalitet.

Tja?nsten a?r tillsvidare med tilltra?de enligt överenskommelse

Har du fra?gor? Kontakta ga?rna Anna Westlund  via mail; [email protected]

Välkommen med din ansökan senast den 11 februari Visa mindre

Senior Art Director

Ansök    Jan 19    Gina Tricot AB    Art Director/AD
Nu letar vi på Gina Tricots marknadsavdelning efter en senior Art Director som kan leda arbetet och utvecklingen av vår grafiska profil, samt säkerställa vårt uttryck genom alla kanaler. Med ett kreativt övergripande ansvar har du en ledande roll under såväl kampanjproduktioner som hur uttrycket arbetas ut i våra olika kanaler och butiker. Du kommer leda produktioner med både fotograferingar och produktion av rörligt material. Du har ett starkt öga för sty... Visa mer
Nu letar vi på Gina Tricots marknadsavdelning efter en senior Art Director som kan leda arbetet och utvecklingen av vår grafiska profil, samt säkerställa vårt uttryck genom alla kanaler. Med ett kreativt övergripande ansvar har du en ledande roll under såväl kampanjproduktioner som hur uttrycket arbetas ut i våra olika kanaler och butiker. Du kommer leda produktioner med både fotograferingar och produktion av rörligt material. Du har ett starkt öga för styling och är van vid att arbeta i produktionsteam både i studio och på location. Vi räknar med att du är idéstark och har lika lätt för skapa nytänkande layout avsett uppdrag. Du bidrar med erfarenhet av både ecom och retail och du värderar kundupplevelsen högt. Du håller dig väl uppdaterad och insatt i sociala- samt rörliga medier. Du lockas av utmaningen att inspirera målgruppen oavsett kanal med en säljdriven fokus. Oavsett tidsinvestering är allt arbete lika viktigt hos oss på Gina Tricot och vi strävar efter en prestigelös arbetskultur med kreativ idéhöjd. Du jobbar nära AD, Copywriter, originalare, fotografer, stylister samt övriga roller i marknadsteamet och e-com.

Din bakgrund:
Du har relevant utbildning och arbetar inom modebranschen idag samt har 5-10 års erfarenhet i rollen som AD/Senior AD. Du har erfarenhet från både e-com och retail och är van att tänka på hela kundupplevelsen. Vi tror att du förstår vikten av varumärkesstrategi och nya designidéer som inkluderar både kvalitet och detaljfokus. Du har tidigare erfarenhet av kampanjproduktion av stillbild samt rörligt material i studio och på location. Vi ser att du är en kreativ inspiratör som är trygg i din roll där du lika gärna jobbar självständigt som i team, och är inte rädd för att våga tänka i nya banor. Som person är du full av energi, nyfiken, orädd och kommunikativ. Du rapporterar till Brand & Marketing Director.

Meriterande önskemål

- Erfarenhet av att planera och driva olika projekt
- Starkt öga för styling anpassad för e-com- samt kampanjfotografering och rörligt material
- Bakgrund av grafisk design och UX
- Erfarenhet av casting och sammansättning av kreativa team anpassat utefter brief
- Ett gediget intresse för modebranschen


Resor ingår i tjänsten. Din bas blir Gina Tricots huvudkontor i Borås. Tjänsten är heltid med 6 månaders provanställning.

Är detta drömjobbet för dig? Då väntar vi på din ansökan med CV och kortfattat personligt brev. Ta chansen att arbeta med härliga människor i en spännande miljö. Vänta inte, din tid är nu. Vi arbetar med löpande urval, sista ansökningsdag: 28/2-2022. Visa mindre

Stylist

Har du en passion för mode och ett öga för trender? Då kan detta vara ditt nya äventyr! Vi leter efter en ny stjärna till vårt kreativa studio team. Som stylist på Gina Tricot kommer du ansvara för stylingen till vår Ecom katalog och bidrar till att stärka vårt varumärke visuellt. I rollen kommer du att arbeta nära vårt studio team som består av fotografer, retuschörer, hår & make up artist samt övriga på marknadsavdelningen. Du arbetar också över gränser... Visa mer
Har du en passion för mode och ett öga för trender? Då kan detta vara ditt nya äventyr!

Vi leter efter en ny stjärna till vårt kreativa studio team. Som stylist på Gina Tricot kommer du ansvara för stylingen till vår Ecom katalog och bidrar till att stärka vårt varumärke visuellt. I rollen kommer du att arbeta nära vårt studio team som består av fotografer, retuschörer, hår & make up artist samt övriga på marknadsavdelningen. Du arbetar också över gränserna mot inköp och design.

Din roll:

- Styla produkter och looks till ecom katalog
- Styla produkter och looks till mindre kampanjer
- Du bokar modeller och castings
- Säkerställer att uttrycket går i linje med Gina Tricots Brand identity
- Du tar fram stylingmood till mindre produktioner


Som Person:

- Du är kommersiell, kreativ och driven
- Du har ett brinnande intresse för mode och trender
- Du är engagerad, passionerad och inte rädd för att utmana
- Du trivs mycket bra i att arbeta i team och har lätt för att samarbeta


Din Bakgrund:

Relevanta erfarenheter från modebranschen. Du har erfarenhet av fotograferingar både katalog och mindre kampanjer. Du har vana av att jobba i ett studio team.

Tjänsten är ett vikariat på heltid i ca 8 månader med chans till förlängning. Intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag: 18/2-2022. Tillsättning omgående eller enligt överenskommelse. Visa mindre

Produktionsassistent

Produktionsassistent till Gimmersta Wallpaper i Borås Vill du vara med att utveckla Sveriges modernaste tapetfabrik? Vi söker dig som vill jobba med packning och distribution av varor till kund. Du kommer jobba på vårt huvudkontor, där vi producerar tapeter med den senaste digitala tekniken och distribuerar varor till hela världen. Din personlighet väger tungt och vi värdesätter högt engagemang. Du är en strukturerad och initiativrik person med hög ansvar... Visa mer
Produktionsassistent till Gimmersta Wallpaper i Borås
Vill du vara med att utveckla Sveriges modernaste tapetfabrik?
Vi söker dig som vill jobba med packning och distribution av varor till kund.
Du kommer jobba på vårt huvudkontor, där vi producerar tapeter med den senaste digitala tekniken och distribuerar varor till hela världen.
Din personlighet väger tungt och vi värdesätter högt engagemang. Du är en strukturerad och initiativrik person med hög ansvarskänsla och utgör den sista viktiga länken i vår kedja.
Meriterande är om du arbetat inom logistik och lager och har god systemvana av webbaserade system för logistikbeställningar.
Arbetet utförs i våra nya lokaler i centrala Borås.


Exempel på arbetsuppgifter
Packning av producerade kundorder.
Stöd till vår produktion och vårt distributionslager.
Plock och pack av beställda tryckprover.Om oss
Gimmersta Wallpaper AB driver varumärkena Rebel Walls och Sandberg Wallpaper med försäljning av premium-tapeter genom återförsäljare, inredare och e-handel på en global marknad. Vi är ett familjeföretag i tredje generationen med 45 medarbetare som genom innovativ design och teknik förändrar en traditionell bransch.


Ansök nu
Ansök genom att maila till: [email protected] senast 2022-02-13.
Vi intervjuar löpande, så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Redaktör för Borås DLY

Ansök    Jan 18    Gota Media AB    Journalist/Reporter
Borås Tidning driver en nyhetssajt som heter Borås DLY. Här vill vi nå alla samhällsintresserade i Borås! På sajten publicerar vi artiklar om nyheter, sport och cityliv. Som redaktör på Borås DLY är arbetsuppgifterna att skriva korta nyhetsartiklar och att sprida dem på sociala medier. Du som söker jobbet är snabb men ändå noggrann. Du är nyfiken och samhällsintresserad och drivs av att göra journalistik som engagerar många. Lokalkännedom är det ett st... Visa mer
Borås Tidning driver en nyhetssajt som heter Borås DLY.

Här vill vi nå alla samhällsintresserade i Borås!
På sajten publicerar vi artiklar om nyheter, sport och cityliv. Som redaktör på Borås DLY är arbetsuppgifterna att skriva korta nyhetsartiklar och att sprida dem på sociala medier.

Du som söker jobbet är snabb men ändå noggrann. Du är nyfiken och samhällsintresserad och drivs av att göra journalistik som engagerar många. Lokalkännedom är det ett stort plus! Du jobbar självständigt men är ändå i nära kontakt med Borås Tidnings redaktion.

Tjänsten är en särskilda behov-anställning på 11 månader med start 1 april.

Arbetstiden är förlagd dagtid måndag-fredag.

Du utgår ifrån Borås Tidnings redaktion men distansarbete kan också förekomma.

För frågor - kontakta BT:s redaktionschef Carl Lind, mailto:[email protected] eller tel:0337000790.
Sista ansökningsdatum: 6 februari.

 

 


Vi undanber oss vänligt alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Produktfotograf - Ellos

Ansök    Jan 19    Ellos AB    Fotografassistent
Vi so?ker en produktfotograf som vill vara en del av va?rt team i Ellos fotostudio. Vi erbjuder ett inspirerande och kreativt arbete med mycket egen ansvar. Du kommer dagligen att arbeta med produktfotografering da?r du säkerställer kvalité efter vårt framtagna maner. Du arbetar tight med teamet i studion och kommer vara placerad främst i vår hemstudio men också vara tillgänglig för vår modestudio.   Huvudsakliga arbetsuppgifter: - Fotografera våra... Visa mer
Vi so?ker en produktfotograf som vill vara en del av va?rt team i Ellos fotostudio.

Vi erbjuder ett inspirerande och kreativt arbete med mycket egen ansvar. Du kommer dagligen att arbeta med produktfotografering da?r du säkerställer kvalité efter vårt framtagna maner. Du arbetar tight med teamet i studion och kommer vara placerad främst i vår hemstudio men också vara tillgänglig för vår modestudio.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Fotografera våra produktbilder för primärt hem men också för mode
- Arbeta med och utveckla våra manualer och maner för produktfoto
- Medverka i förbättrings/utvecklingsarbete fo?r att optimera studions effektivitet och kvalitet
- Hantera prover och daglig kontakt med övriga avdelningar
- Ständigt vara uppdaterad på nya trender

Studioteamet ansvarar fo?r att planera, driva, säkerställa samt följa upp att Ellos studio-fotografering a?r den mest säljande, inspirerande och trafikskapande i branschen. Du kommer arbeta som en del i ett kreativt team i studion och inom den Kreativa avdelningen.

 

Vi so?ker dig som har:

- Gymnasieutbildning och gärna någon form av utbildning inom foto/bild.
- Dokumenterad erfarenhet inom foto
- Goda kunskaper och erfarenhet kring kommersiellt arbete
- Stark känsla för färg, form och detaljer
- Ho?g datorvana
- Svenska och engelska i tal och skrift
- God samarbetsförmåga

Du skall ha fo?rma?ga att se produkten och kunna lyfta fram dessa i bild pa? ett sa?ljande, inspirerande och trafikskapande sa?tt. Du a?r intresserad av va?ra produkter och fo?rsta?r att detaljerna go?r skillnaden.

Som person har du ett positivt driv, a?r handlingskraftig, noggrann och kommunikativ. Att du trivs med att arbeta i team fo?r att na? effektivitet och helhetslösningar ser vi som självklart. Du ser ocksa? möjligheter till fo?rba?ttring och medverkar vid utvecklingsarbete som go?r att studion kan leverera effektivare med ho?g och ja?mn kvalitet.

Tja?nsten a?r tillsvidare med tilltra?de enligt överenskommelse

Har du fra?gor? Kontakta ga?rna Anna Westlund  via mail till:  [email protected]

La?s mer om fo?retaget och anso?k via www.ellosgroup.se/jobb, senast den 11 februari Visa mindre

Sommarvikariat som reporter på BT

Ansök    Jan 7    Gota Media AB    Journalist/Reporter
Beskrivning Hos oss kommer du att trivas! Vi söker sommarvikarier till vår redaktion i Borås. I arbetsuppgifterna som reporter ingår det att göra journalistiskt innehåll som nyhetsartiklar och reportage. Vi jobbar digitalt i första hand, och ser gärna att du hjälper oss att utveckla vårt digitala berättande. Du är en driven person som har lätt för att ta egna initiativ och kan arbeta självständigt. Kvalifikationer Journalistutbildning och/eller erfare... Visa mer
Beskrivning
Hos oss kommer du att trivas!
Vi söker sommarvikarier till vår redaktion i Borås.

I arbetsuppgifterna som reporter ingår det att göra journalistiskt innehåll som nyhetsartiklar och reportage. Vi jobbar digitalt i första hand, och ser gärna att du hjälper oss att utveckla vårt digitala berättande. Du är en driven person som har lätt för att ta egna initiativ och kan arbeta självständigt.

Kvalifikationer
Journalistutbildning och/eller erfarenhet av redaktionellt arbete.

Vi söker dig som har goda kunskaper i svenska språket och om samhället. Som person är du kreativ, nyfiken och självständig. Du har god planeringsförmåga, är stresstålig och ansvarstagande. Vi tror att du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och är positiv i ditt sätt.

Villkor

B-körkort


Arbetstid
Arbetet innebär tjänstgöring på dagtid, kvällar och helger.

 

 


Vi undanber oss vänligt alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Sommarvikariat till BT:s ledarredaktion

Ansök    Jan 7    Gota Media AB    Journalist/Reporter
Beskrivning Borås Tidnings ledarredaktion kommenterar aktuell politik och samhällsfrågor ur ett moderat borgerligt perspektiv. Ledarredaktionen består av två personer. Nu behöver vi en sommarvikarie som har till uppgift att skriva ledare. Arbetet innebär också att publicera våra ledartexter digitalt. Kvalifikationer Erfarenhet av redaktionellt arbete. Det är viktigt att du är väl insatt i samhällsdebatten. Du är initiativrik, kan jobba under tidspress... Visa mer
Beskrivning
Borås Tidnings ledarredaktion kommenterar aktuell politik och samhällsfrågor ur ett moderat borgerligt perspektiv.

Ledarredaktionen består av två personer. Nu behöver vi en sommarvikarie som har till uppgift att skriva ledare. Arbetet innebär också att publicera våra ledartexter digitalt.

Kvalifikationer
Erfarenhet av redaktionellt arbete. Det är viktigt att du är väl insatt i samhällsdebatten. Du är initiativrik, kan jobba under tidspress och är van att ta stort ansvar.

Arbetstid

Arbetet innebär tjänstgöring på dagtid, kvällar och helger. Det är möjligt att arbeta på distans.

 


Vi undanber oss vänligt alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Sommarvikariat som fotograf

Ansök    Jan 7    Gota Media AB    Fotograf
Beskrivning Vi söker sommarvikarier till vår fotoavdelning i Borås. I arbetsuppgifterna ingår att fotografera och filma men vi ser också gärna att du kan skriva texter. Kvalifikationer Journalistutbildning och/eller erfarenhet av pressfotografering och webb-tv-produktion. Du har god planeringsförmåga, gillar att samarbeta och är stresstålig. Som person är du kreativ, nyfiken och självständig. Villkor B-Körkort. Arbetstid Arbetet innebär tjänstgör... Visa mer
Beskrivning

Vi söker sommarvikarier till vår fotoavdelning i Borås.

I arbetsuppgifterna ingår att fotografera och filma men vi ser också gärna att du kan skriva texter.

Kvalifikationer

Journalistutbildning och/eller erfarenhet av pressfotografering och webb-tv-produktion. Du har god planeringsförmåga, gillar att samarbeta och är stresstålig. Som person är du kreativ, nyfiken och självständig.

Villkor

B-Körkort.

Arbetstid

Arbetet innebär tjänstgöring på dagtid, kvällar och helger.Vi undanber oss vänligt alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Sommarvikariat som lokalredaktör

Ansök    Jan 7    Gota Media AB    Journalist/Reporter
Beskrivning Vi söker sommarvikarier till våra lokalredaktioner som vi har i Mark, Svenljunga/Tranemo, Bollebygd och Herrljunga . I arbetsuppgifternar ingår det att göra journalistiskt innehåll som nyhetsartiklar och reportage. Vi jobbar digitalt i första hand, och ser gärna att du hjälper oss att utveckla vårt digitala berättande. Du är en driven person som har lätt för att ta egna initiativ och kan arbeta självständigt. Kvalifikationer Journalistutbil... Visa mer
Beskrivning
Vi söker sommarvikarier till våra lokalredaktioner som vi har i Mark, Svenljunga/Tranemo, Bollebygd och Herrljunga .

I arbetsuppgifternar ingår det att göra journalistiskt innehåll som nyhetsartiklar och reportage. Vi jobbar digitalt i första hand, och ser gärna att du hjälper oss att utveckla vårt digitala berättande. Du är en driven person som har lätt för att ta egna initiativ och kan arbeta självständigt.

Kvalifikationer
Journalistutbildning och/eller erfarenhet av redaktionellt arbete.

Vi söker dig som har goda kunskaper i svenska språket och om samhället. Som person är du kreativ, nyfiken och självständig. Du har god planeringsförmåga, är stresståligt och ansvarstagande. Vi tror att du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och är positiv i ditt sätt.

Du behöver ha viss erfarenhet av fotografering.

Arbetstid

Arbetet innebär tjänstgöring på dagtid och helger.

Villkor

B-Körkort

Skriv i din ansökan om du prioriterar någon särskild lokalredaktion. Du kanske har kopplingar till en viss kommun som gör det mer lämpligt att arbeta just där?


Vi undanber oss vänligt alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Sommarvikariat som sportreporter

Ansök    Jan 7    Gota Media AB    Journalist/Reporter
Beskrivning Vi söker sommarvikarier till vår sportredaktion i Borås. I arbetsuppgifterna ingår i första hand att skriva nyhetsartiklar och reportage, men vi rapporterar också i rörlig bild. Du är en driven person som har lätt för att ta egna initiativ och som kan arbeta självständigt samtidigt som du trivs med att arbeta mot gemensamma mål med hela redaktionen. Arbetet är mycket varierat. Kvalifikationer Journalistutbildning och/eller erfarenhet av red... Visa mer
Beskrivning
Vi söker sommarvikarier till vår sportredaktion i Borås.

I arbetsuppgifterna ingår i första hand att skriva nyhetsartiklar och reportage, men vi rapporterar också i rörlig bild. Du är en driven person som har lätt för att ta egna initiativ och som kan arbeta självständigt samtidigt som du trivs med att arbeta mot gemensamma mål med hela redaktionen. Arbetet är mycket varierat.

Kvalifikationer
Journalistutbildning och/eller erfarenhet av redaktionellt arbete. Det är bra om du har grundläggande fotokunskaper. Vi söker dig som har goda kunskaper i svenska språket och om samhället. Som person är du kreativ, nyfiken, självständig och stabil. Du ska ha god planeringsförmåga, vara stresstålig och ansvarstagande eftersom du jobbar mot deadline. Vi tror att du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och är positiv i ditt sätt.

Villkor

B-körkort

Arbetstid
Arbetet innebär tjänstgöring på dagtid, kvällar och helger.

 

 


Vi undanber oss vänligt alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Sommarvikariat till BT:s kultur- och nöjesredaktion

Ansök    Jan 7    Gota Media AB    Journalist/Reporter
Beskrivning Vi söker sommarvikarier till vår kultur/nöjesredaktion i Borås. I arbetsuppgifterna ingår att skriva nyhetsartiklar och reportage och vi gör gärna journalistik i rörlig bild. Du är en driven person som har lätt för att ta egna initiativ och som kan arbeta självständigt samtidigt som du trivs med att arbeta mot gemensamma mål med hela redaktionen. Arbetet är mycket varierat. Kvalifikationer Journalistutbildning och/eller erfarenhet av redakt... Visa mer
Beskrivning
Vi söker sommarvikarier till vår kultur/nöjesredaktion i Borås.

I arbetsuppgifterna ingår att skriva nyhetsartiklar och reportage och vi gör gärna journalistik i rörlig bild. Du är en driven person som har lätt för att ta egna initiativ och som kan arbeta självständigt samtidigt som du trivs med att arbeta mot gemensamma mål med hela redaktionen. Arbetet är mycket varierat.

Kvalifikationer
Journalistutbildning och/eller erfarenhet av redaktionellt arbete. Det är bra om du har grundläggande fotokunskaper. Vi söker dig som har goda kunskaper i svenska språket och om samhället. Du har ett genuint intresse för människor och har god förmåga att strukturera journalistiskt material. Som person är du kreativ, nyfiken, självständig och stabil. Du har god planeringsförmåga, är stresstålig och ansvarstagande. Vi tror att du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och är positiv i ditt sätt.

Villkor
B-Körkort

Arbetstid
Arbetet innebär tjänstgöring på dagtid, kvällar och helger.

 


Vi undanber oss vänligt alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Sommarvikariat på Gota Medias nattredaktion

Ansök    Jan 7    Gota Media AB    Journalist/Reporter
Beskrivning Som webbredaktör på Gota Medias nattredaktion ansvarar du för att hålla koncernens och några andra tidningars digitala kanaler uppdaterade med senaste nytt nattetid. Ditt uppdrag är att bevaka nyhetsflödet inom våra spridningsområden, hålla koll på andra medier och skriva händelsenyheter under natten.  Kvalifikationer Du har journalistutbildning och/eller erfarenhet av redaktionellt arbete. Du är snabb, lättlärd, stresstålig och ansvarst... Visa mer
Beskrivning

Som webbredaktör på Gota Medias nattredaktion ansvarar du för att hålla koncernens och några andra tidningars digitala kanaler uppdaterade med senaste nytt nattetid.

Ditt uppdrag är att bevaka nyhetsflödet inom våra spridningsområden, hålla koll på andra medier och skriva händelsenyheter under natten. 

Kvalifikationer

Du har journalistutbildning och/eller erfarenhet av redaktionellt arbete.

Du är snabb, lättlärd, stresstålig och ansvarstagande. Du har också lätt att ta till dig nya digitala verktyg. Du är redo att ta egna publicistiska beslut.

https://delivery.youplay.se/load.html?zone_id=1291&player=sp?_id=317877&addons=110&mute=true

Arbetstid

Arbetet innebär tjänstgöring kvällar, nätter och helger 22.00 - 08.00

 

 

 


Vi undanber oss vänligt alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Sommarvikariat som redigerare och sidplanerare

Ansök    Jan 7    Gota Media AB    Journalist/Reporter
Vi söker sommarvikarier till dag- och kvällsredigeringen på vår redaktion i Borås! I arbetsuppgifterna ingår det att redigera och sidplanera alla sidor i Borås Tidning och Ulricehamns Tidning. Kvalifikationer Journalistutbildning och/eller erfarenhet av redigering. Vi söker dig som har goda kunskaper i svenska språket och om samhället. Du har god planeringsförmåga och är stresstålig. Du ska ha känsla för form och vara en driven rubrikmakare. God kunsk... Visa mer
Vi söker sommarvikarier till dag- och kvällsredigeringen på vår redaktion i Borås!
I arbetsuppgifterna ingår det att redigera och sidplanera alla sidor i Borås Tidning och Ulricehamns Tidning.

Kvalifikationer
Journalistutbildning och/eller erfarenhet av redigering.

Vi söker dig som har goda kunskaper i svenska språket och om samhället. Du har god planeringsförmåga och är stresstålig. Du ska ha känsla för form och vara en driven rubrikmakare.

God kunskaper i Indesign är ett krav.


Arbetstid
Arbetet innebär tjänstgöring på dagtid, kvällar och helger.

 


Vi undanber oss vänligt alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Sommarvikariat som webbredaktör

Ansök    Jan 7    Gota Media AB    Journalist/Reporter
Beskrivning Vi söker sommarvikarier till vår webbredaktion i Borås. I arbetsuppgifterna ingår det att hålla våra digitala kanaler levande och aktuella. Som webbredaktör på BT har du koll på vårt och andra mediers nyhetsflöde, du lanserar redaktionens eget material med vassa rubriker och bildlösningar, klipper tv-inslag och skriver i vissa fall egna snabba nyhetstexter. Kvalifikationer Du har journalistutbildning och/eller erfarenhet av redaktionellt a... Visa mer
Beskrivning
Vi söker sommarvikarier till vår webbredaktion i Borås.

I arbetsuppgifterna ingår det att hålla våra digitala kanaler levande och aktuella. Som webbredaktör på BT har du koll på vårt och andra mediers nyhetsflöde, du lanserar redaktionens eget material med vassa rubriker och bildlösningar, klipper tv-inslag och skriver i vissa fall egna snabba nyhetstexter.

Kvalifikationer

Du har journalistutbildning och/eller erfarenhet av redaktionellt arbete.

Du är snabb, lättlärd, stresstålig och ansvarstagande. Du har också lätt att ta till dig nya digitala verktyg.


Vi undanber oss vänligt alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

P4 Sjuhärad söker nyfikna sommarvikarier

Ansök    Dec 29    Sveriges Radio AB    Journalist/Reporter
P4 Sjuhärad söker nyfikna sommarvikarier Nu söker vi dig som vill vara med och lyfta P4 Sjuhärad i sommar. Du är en nyfiken, envis och engagerad journalist som gillar att hugga i där det behövs. P4 Sjuhärad producerar dagligen viktig, lokal journalistik. Vi är nära publiken, agerar snabbt vid händelsenyheter och har ambitionen att spegla hela samhället. Våra medarbetare ska utefter dagligt behov göra jobbet som behövs: tunga reportage, just nu-inslag, di... Visa mer
P4 Sjuhärad söker nyfikna sommarvikarier

Nu söker vi dig som vill vara med och lyfta P4 Sjuhärad i sommar. Du är en nyfiken, envis och engagerad journalist som gillar att hugga i där det behövs.

P4 Sjuhärad producerar dagligen viktig, lokal journalistik. Vi är nära publiken, agerar snabbt vid händelsenyheter och har ambitionen att spegla hela samhället. Våra medarbetare ska utefter dagligt behov göra jobbet som behövs: tunga reportage, just nu-inslag, digitala publiceringar – eller som programledare nå ut till publiken på ett varmt och underhållande sätt.

Du brinner för att bevaka alla delar av samhället och förstår vikten av att hela bevakningsområdet hörs i våra sändningar. Arbetet varierar ofta från dag till dag eftersom vi ska vara mitt i händelsernas centrum, nära våra lyssnare. Men det som är gemensamt, oavsett var vi befinner oss, är att vi gör journalistik som utgår från människorna där de får vara med och forma innehållet.

På P4 Sjuhärad jobbar vi engagerat och hårt, oavsett om det handlar om FM, digitala- eller sociala medier.

Vi söker dig som vill och vågar bjuda publiken på det extra. Du har god samarbetsförmåga, är idérik och van vid att ta ett stort eget ansvar.

Bakgrund och kvalifikationer

- Journalistisk utbildning eller motsvarande
- Erfarenhet från olika delar av redaktionellt arbetet
- B-körkort
- Meriterande med erfarenhet från Sveriges Radio

Vad erbjuder vi?
P4 Sjuhärad erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats i en härlig miljö i centrala Borås. Vår strävan är att medarbetarna på Sveriges Radio ska spegla samhället och publiken – detta gör att arbetsplatsen är dynamisk och har många perspektiv i fokus.

Anställning
Tjänsterna är semestervikariat och programanställningar med varierande längd. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Vi ser gärna att du ansöker omgående, då vi arbetar med löpande urval. Sista ansökningsdag är 2022-02-20

Vill du veta mer?
För frågor kring tjänsten kontakta Mats Ottosson, tf kanalchef P4 Sjuhärad, [email protected]
För frågor kring din ansökan kontakta HR-partner Ann Andersson, [email protected] Båda nås via växeln 08-784 50 00.

Fackliga frågor besvaras av Sara Kvist, SJF, Niclas Odengård, Unionen som båda nås på tel 033 - 17 75 00 samt Saco som nås via [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Webbdesigner - Jotex

Ansök    Jan 5    Ellos AB    Webbdesigner
Om rollen  Är du en Webbdesigner som älskar inredning och har erfarenhet av e-handel? Då har du hittat hem! Just nu söker vi dig som vill vara med och skapa Europas moderiktigaste heminredningsbutik på nätet. Tillsammans med vårt duktiga webbteam arbetar du med den löpande utvecklingen av vårt viktigaste säljverktyg; vår webbsida. Du tar över skisser för kampanjer och förverkligar dessa på sajt i linje med varumärkets kommunikationsstrategi. Du designa... Visa mer
Om rollen 

Är du en Webbdesigner som älskar inredning och har erfarenhet av e-handel? Då har du hittat hem! Just nu söker vi dig som vill vara med och skapa Europas moderiktigaste heminredningsbutik på nätet.

Tillsammans med vårt duktiga webbteam arbetar du med den löpande utvecklingen av vårt viktigaste säljverktyg; vår webbsida. Du tar över skisser för kampanjer och förverkligar dessa på sajt i linje med varumärkets kommunikationsstrategi. Du designar också inbjudande nyhetsbrev, tar fram effektiva banners och producerar content till våra sociala kanaler.

 

Vem är du?  

Du är social, samarbetsvillig och självgående. Du har utbildning i och/eller erfarenhet av grafisk formgivning för webben. Du bemästrar Adobe Creative Suite och HTML/CSS samt har erfarenhet av att arbeta i CMS-verktyg. Du är också van att arbeta med ”mobile first”, vilket är tur då just detta är meriterande.Vilka är vi? 

Jotex är en arbetsplats som sjuder av kreativitet. Här arbetar vi tillsammans, över våra olika team, för att ständigt ligga steget före och kunna erbjuda våra kunder de senaste inredningstrenderna. Just nu är vi inne i en spännande expansiv fas där vi har eller är på gång att etablera oss på en mängd olika europeiska marknader. Jotex är en del av Ellos Group och delar lokaler med koncernkollegorna Ellos, Stayhard och Homeroom i Viared utanför Borås. Här finns goda pendlingsmöjligheter till både Borås och Göteborg.  

 

Praktiska detaljer 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med inledande provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.  

Skicka CV och utvalda case från din portfolio via ansökan på www.ellosgroup.se/jobb. Sista ansökningsdag är 2022-01-31. Vänta inte med din ansökan då vi gör ett löpande urval av kandidater och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Har du frågor? Hör av dig till Jenny Unell Chammas, E-commerce Manager, på [email protected] Visa mindre

BT-vikariat som lokalredaktör i Svenljunga/Tranemo

Ansök    Jan 7    Gota Media AB    Journalist/Reporter
Älskar du högt tempo och att jobba självständigt? Gillar du skarpa lokala nyheter, men ser också behovet av nära journalistik? I så fall har vi ett ledig vikariat på sex månader i Svenljunga. Tillsammans med två kollegor på BT bevakar du det som händer i kommunerna i Svenljunga och Tranemo. Du har din arbetsplats på vårt lokalkontor i Svenljunga, men det finns också möjlighet att jobba delvis hemifrån eller från vår redaktion i Borås. Vi tror att du är ... Visa mer
Älskar du högt tempo och att jobba självständigt? Gillar du skarpa lokala nyheter, men ser också behovet av nära journalistik? I så fall har vi ett ledig vikariat på sex månader i Svenljunga.

Tillsammans med två kollegor på BT bevakar du det som händer i kommunerna i Svenljunga och Tranemo. Du har din arbetsplats på vårt lokalkontor i Svenljunga, men det finns också möjlighet att jobba delvis hemifrån eller från vår redaktion i Borås.
Vi tror att du är en driven person som har lätt för att ta egna initiativ. Som person är du idérik, nyfiken och självständig. Du har ett digitalt fokus, är stresståligt och ansvarstagande.Lokalkännedom och ett bra kontaktnät i Sjuhärad är meriterande Arbetet innebär tjänstgöring på dagtid och helger. - Journalistexamen eller motsvarande utbildning
- Erfarenhet av digitalt nyhetsarbete
- Vi ser gärna att du tidigare har jobbat med rörligt innehåll
- Vi ser också gärna att du är flerspråkig
- Körkort är ett krav

Vikariatet sträcker sig mellan 220301-220831
Kontakt: Carl Lind, BT:s redaktionschef
0709-778790
mailto:[email protected]

Vi undanber oss vänligt alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Webbdesigner - Ellos

Ansök    Dec 20    Ellos AB    Webbdesigner
Ellos Group är Nordens ledande e-handelsgrupp med e-handelsplatserna Ellos, Jotex, Stayhard och Homeroom. I nära relation med våra miljontals kunder strävar vi ständigt efter att utveckla och erbjuda attraktiva och hållbara erbjudanden inom mode och hemprodukter för hela familjen. För oss är kunden alltid i fokus. Med innovation, kreativitet och hållbarhet söker vi ständigt nya vägar i stort och smått. Ellos Group, med huvudkontor i Borås, är verksamt i sa... Visa mer
Ellos Group är Nordens ledande e-handelsgrupp med e-handelsplatserna Ellos, Jotex, Stayhard och Homeroom. I nära relation med våra miljontals kunder strävar vi ständigt efter att utveckla och erbjuda attraktiva och hållbara erbjudanden inom mode och hemprodukter för hela familjen. För oss är kunden alltid i fokus. Med innovation, kreativitet och hållbarhet söker vi ständigt nya vägar i stort och smått. Ellos Group, med huvudkontor i Borås, är verksamt i samtliga nordiska länder. Sedan 2020 finns vi även i Tyskland, Polen, Nederländerna och Österrike.
Vi so?ker en Webbdesigner som vill vara med på vår resa för att befästa och stärka Ellos som varumärke.

Du arbetar på vår kreativa avdelning som en del av vårt Production team och ansvarar tillsammans med dina kollegor för att skapa upp kampanjer, övrigt sitematerial, nyhetsbrev och annonser. Vi ser gärna att du är en person som tycker om att producera i större volymer och har en strukturerad personlighet.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Tar över skisser från AD och förverkligare dessa på vår sajt i linje med varumärkets kommunikationsstrategi och vision
- Ansvara för realisering av kampanjer på sajt, övriga interna kanaler såväl som externa
- Arbeta för ett starkt kommersiellt och konverterande arbete
- Säkerställa att vår sajt är korrekt uppdaterad i rätt tid

 

Vi so?ker dig som har:

- Eftergymnasial utbildning inom webbdesign
- Några års erfarenhet av likvärdigt arbete
- Har god kunskap i  Photoshop, Illustrator, Adobe XD , Amplience (eller liknande programvara) samt god kunskap inom digital produktion och webdesign (HTML och CSS).
- Är van vid att arbeta med ”mobile first”
- Erfarenhet och förståelse för digital handel
- Erfarenhet att jobba med annonsering för såväl sociala medier som display
- God samarbetsförmåga

Du skall ha fo?rma?ga att förvalta koncept och realiserade dem från skiss till verkligen till alla våra kanaler. Du har vidare en stark känsla för kommunikation i allmänhet och för grafisk utformning i synnerhet. Du förstår vikten av det kommersiella budskapet och den grafiska utformningens betydelse för att lyfta fram koncept, bilder och rörligt content pa? ett säljande, inspirerande och konverteringshöjdande sa?tt. Du a?r intresserad av våra produkter och fo?rsta?r att detaljerna go?r skillnaden. Vi ser gärna att du är en person som lägger vikt på noggrannhet och drivs av att arbeta organiserat och effektivt. 

Som person har du ett positivt driv, a?r handlingskraftig, arbetar systematiskt och är van att arbeta i ett ho?gt tempo. Via aktiv omva?rldsbevakning a?r du uppdaterad vad ga?ller mode, trender och vad som sker i branschen och samhället i stort. Att du trivs med att arbeta i team fo?r att na? effektivitet och helhetslo?sningar ser vi som sja?lvklarhet.

Tjänsten a?r en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Har du fra?gor? Kontakta ga?rna Anna Westlund via mail; [email protected]

Välkommen med din ansökan senast den 9 januari 2022. Visa mindre

BT-vikariat som lokalredaktör i Mark

Ansök    Dec 20    Gota Media AB    Journalist/Reporter
Älskar du högt tempo och att jobba självständigt? Gillar du skarpa lokala nyheter, men ser också behovet av nära journalistik? I så fall har vi ett ledig vikariat på drygt sex månader i Marks kommun. Tillsammans med en kollega på BT bevakar du det som händer Marks kommun. Du har din arbetsplats vårt lokalkontor i Skene, men det finns också möjlighet att jobba delvis hemifrån eller från vår redaktion i Borås. Vi tror att du är en driven person som har lä... Visa mer
Älskar du högt tempo och att jobba självständigt? Gillar du skarpa lokala nyheter, men ser också behovet av nära journalistik? I så fall har vi ett ledig vikariat på drygt sex månader i Marks kommun.

Tillsammans med en kollega på BT bevakar du det som händer Marks kommun. Du har din arbetsplats vårt lokalkontor i Skene, men det finns också möjlighet att jobba delvis hemifrån eller från vår redaktion i Borås.
Vi tror att du är en driven person som har lätt för att ta egna initiativ. Som person är du idérik, nyfiken och självständig. Du har ett digitalt fokus, är stresståligt och ansvarstagande.
Lokalkännedom och ett bra kontaktnät i Sjuhärad är meriterande 
Arbetet innebär tjänstgöring på dagtid och helger.
Kompetensprofil:Journalistexamen eller motsvarande utbildning
Erfarenhet av digitalt nyhetsarbete
Vi ser gärna att du tidigare har jobbat med rörligt innehåll
Vi ser också gärna att du är flerspråkig
Körkort är ett krav

Vikariatet sträcker sig mellan 220214-220831
Kontakt: Carl Lind, BT:s redaktionschef
0709-778790
mailto:[email protected]

Vi undanber oss vänligt alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Teknisk skribent till Jensen i Borås

Ansök    Dec 22    Friday Väst AB    Dokumentalist
OM TJÄNSTEN:  Nu söker vi en teknisk skribent till Jensen Sweden med säte i Viared utanför Borås. Bolaget har växt enormt under 2021 och kommer att göra likaså kommande år med stora planer och högt uppsatta mål. Därav behöver man nu förstärka med en person som kommer arbeta med varierade uppgifter som rör teknisk dokumentation och texter. I huvudsak kommer man att skriva produktrelaterade manualer, riskanalyser och reservdelsinstruktioner. Även annan do... Visa mer
OM TJÄNSTEN: 

Nu söker vi en teknisk skribent till Jensen Sweden med säte i Viared utanför Borås. Bolaget har växt enormt under 2021 och kommer att göra likaså kommande år med stora planer och högt uppsatta mål. Därav behöver man nu förstärka med en person som kommer arbeta med varierade uppgifter som rör teknisk dokumentation och texter.

I huvudsak kommer man att skriva produktrelaterade manualer, riskanalyser och reservdelsinstruktioner. Även annan dokumentation i form av funktionsbeskrivningar eller mallar för datainsamling kommer att vara återkommande inslag. Då bolaget är verksamma på global nivå kommer dokumentationen både vara på engelska och svenska vilket ställer krav att du är mycket bekväm i att författa texter på båda språk.

För närvarande befinner man sig i ett teknikskifte med övergång till ny dokumentationsplattform. Din anställning kommer således initialt innebära att du kliver in i detta projekt och stöttar upp med att lyfta över äldre dokumentation, manualer och beskrivningar till den nya plattformen.

Du kommer att ha kontakter med interna avdelningar i ditt dagliga arbete, där man framförallt arbetar nära produktutveckling, sälj och eftermarknad. Även externa kontakter kan förekomma med övriga bolag inom Jensen-koncernen såväl som översättningsbyråer.

Sammanfattningsvis kommer du att:

Författa produktmanualer, riskanalyser, reservdelsinstruktioner och funktionsbeskrivningar
Sköta all tillhörande administration för att säkerställa att dokumentation hanteras korrekt i systemen och når ut till berörda parter
Delta i projekt för att kliva över till ny dokumentationsplattform
Samarbeta med interna och externa kontakter samt översättningsbyrå rörande dokumentationsunderlaget

VI SÖKER DIG SOM:

Har relevant eftergymnasial utbildning på YH, högskole- eller universitetsnivå som rör dokumentation, administration eller på annat sätt är relevant för rollen. Du kan också ha relevant arbetslivserfarenhet som istället motsvarar relevant utbildning. Rollen ställer också krav på att du talar flytande svenska samt engelska och framförallt att du kan teknisk engelska.

Du bör ha kunskap inom:

Teknisk dokumentation
Administrativt arbete med hög struktur
Svenska såväl engelska språket på mycket god nivå


Det är meriterande om du:

Tidigare arbetat i liknande roll och om du varit med i projekt kopplat till byte av plattform.

OM KUNDFÖRETAGET:

Läs mer om Jensen Sweden AB och deras verksamhet på - www.jensen-group.com

Under 2022 kommer bolaget att satsa på tillväxt där man rekryterar till flertalet avdelningar i syfte att få in kompetenta kollegor som kan stötta i det ökande antalet projekt man vunnit. Projekten är placerade i hela Europa, men även i Australien och USA där ökningen kommer ge flertalet framtida karriärvägar och där man försöker främja möjligheten till detta. Bolaget präglas av en "en för alla, alla för en" kultur och man har god sammanhållning. Om du vill komma till en plats där du får en långsiktigt trygg anställning på ett bolag som det går bra för så har du kommit rätt!

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd av Friday. Tanken är att du på sikt ska kunna bli anställd hos kund förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet. Din anställning inleds med en introduktion med tydligt introduktionsprogram.ÖVRIG INFORMATION:
Omfattning: Heltid
Start: Januari 2022 - vi tar hänsyn till uppsägningstid dock som högst 2 månader.
Placering: Viared utanför Borås
Kontaktperson: Dino Segetalo, [email protected] 
Lön: Fast månadslön


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det? Visa mindre

Nytänkade Content Creator rekryteras till Cooee Design i Lagan

Ansök    Dec 17    Empleo Ljungby AB    Fotograf
Till vår trevliga kund Cooee Design söker vi en Content Creator! Nu söker vi dig som vill arbeta med fotografering samt video och leda den kreativa designprocessen inom det grafiska, artwork, trycksaker, förpackningar, lookbooks, events, press-releaser, paketeringar, varumärkeskoncept med mera. Du är delaktig och deltar i samband med mässor, events och mindre utställningar. Du redigerar och hanterar bilder till olika kommunikationskanaler, skapar origina... Visa mer
Till vår trevliga kund Cooee Design söker vi en Content Creator!

Nu söker vi dig som vill arbeta med fotografering samt video och leda den kreativa designprocessen inom det grafiska, artwork, trycksaker, förpackningar, lookbooks, events, press-releaser, paketeringar, varumärkeskoncept med mera. Du är delaktig och deltar i samband med mässor, events och mindre utställningar.

Du redigerar och hanterar bilder till olika kommunikationskanaler, skapar original, retuscherar och kommunicera löpande med Creative Director, E-Commerce Manager samt säljare för att hålla säljkanaler uppdaterade med underlag du skapar. Fortlöpande fotograferingar samt videoklipp med olika teman under säsongerna för underlag till hemsida, butiker, webbshoppar, sociala medier.
Friläggning av bildmaterial till webb. Se till att allt bildmaterial är korrekt och arkiverat digitalt i rätt format.

Stödja företaget med kreativa projekt från idéstadie till färdigställande.
Stödja företaget med underlag och framtagning av koncept för exempelvis mässor, skapa moodboards, skisser för presentationer tex till agenter/distributör inför en ny säsong.
 
Vem är du?

Du vill skapa socialt innehåll utöver det vanliga. Som med film i hjärtat älskar att skapa effektfull storytelling. Du som content creator ansvarar för att skapa rörligt innehåll som ger effekt. Du bör ha kunskap om varje aspekt av processen; idéarbete, kundpresentation, riggning, ljussättning, stillbildsfoto, filmfoto och enklare redigering så som klipp och grade. Det är du som skapar materialet från ax till limpa och behöver därför känna dig bekväm med att arbeta med alltifrån rekvisita till färdig produkt. Du är en idéspruta som älskar ditt hantverk.

Du har ett öga för visuell estetik och har ett sinne för detaljer. Du är nyfiken och intresserad av internetkultur och trender. Du brinner för problemlösning och gillar att samarbeta. Du har troligen en bakgrund från produktion-, social-, reklam-, inhouse-byrå eller som frilans.
Du besitter ett eget driv och idéer som matchar Cooee´s målbild men likaväl kan ta till dig andras tankar och har lätt för att samarbete.
Viktigt att du kan jobba enskilt likaväl som i grupp, detta skapar teamkänsla.

Uppdraget är en direktrekrytering till Cooee Design.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse
Ort/Placering: Lagan
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Ansökningstid: Ansök senast 19 december Visa mindre

Bibliotekarie

Ansök    Dec 20    Borås kommun    Bibliotekarie
Borås är en kulturstad i ständig utveckling. Kulturförvaltningen arbetar med och ansvarar för en stor del av kulturutbudet. Vi ansvarar för Biblioteken i Borås, Borås Konstmuseum, Kulturskolan, Textilmuseet och Borås Museum, Borås Stadsteater och Publika möten med Bio Röda Kvarn. Här arbetar drygt 220 personer för att berika Boråsarnas liv. Biblioteken i Borås består av stadsbibliotek, 10 närbibliotek, bokbuss och biblioteksverksamhet på gymnasie- och g... Visa mer
Borås är en kulturstad i ständig utveckling. Kulturförvaltningen arbetar med och ansvarar för en stor del av kulturutbudet. Vi ansvarar för Biblioteken i Borås, Borås Konstmuseum, Kulturskolan, Textilmuseet och Borås Museum, Borås Stadsteater och Publika möten med Bio Röda Kvarn. Här arbetar drygt 220 personer för att berika Boråsarnas liv.

Biblioteken i Borås består av stadsbibliotek, 10 närbibliotek, bokbuss och biblioteksverksamhet på gymnasie- och grundskolor. Biblioteken i Borås är välbesökta demokratiska mötesplatser som arbetar utifrån prioriterade områden som tillgänglighet, likvärdighet och vidgat deltagande.

Nu söker vi en vikarierande bibliotekarie till Fristads bibliotek.Arbetsuppgifter:
I tjänsten ingår ansvar för digital verksamhet som vänder sig till vuxna samt ansvar för klassbesök.
Utåtriktat arbete med nätverkande och verksamhet i samverkan med bla föreningar i området och övriga bibliotek är en viktig del av tjänsten.
Andra arbetsuppgifter kan tillkomma.

Sedvanliga bibliotekarieuppgifter ingår, liksom kvälls- och helgtjänstgöring.


Kvalifikationer:
Vi söker dig som har eller håller på att avsluta examen från bibliotekshögskolan/informations- och biblioteksvetenskap.

Du ser bibliotekarieyrket som ett socialt och utåtriktat arbete, är bra på att kommunicera, samarbeta och skapa relationer.

Du är ansvarstagande, kreativ och flexibel.

Du har förmåga att ta egna initiativ och är van vid att arbeta självständigt.

Tillsammans med dina kollegor vill du verka för att Fristads bibliotek erbjuder en attraktiv mötesplats för alla. Visa mindre

Bibliotekarie

Ansök    Dec 20    Borås kommun    Bibliotekarie
Borås är en kulturstad i ständig utveckling. Kulturförvaltningen arbetar med och ansvarar för en stor del av kulturutbudet. Vi ansvarar för Biblioteken i Borås, Borås Konstmuseum, Kulturskolan, Textilmuseet och Borås Museum, Borås Stadsteater och Publika möten med Bio Röda Kvarn. Här arbetar drygt 220 personer för att berika Boråsarnas liv. Biblioteken i Borås består av stadsbibliotek, 10 närbibliotek, bokbuss och biblioteksverksamhet på gymnasie- och g... Visa mer
Borås är en kulturstad i ständig utveckling. Kulturförvaltningen arbetar med och ansvarar för en stor del av kulturutbudet. Vi ansvarar för Biblioteken i Borås, Borås Konstmuseum, Kulturskolan, Textilmuseet och Borås Museum, Borås Stadsteater och Publika möten med Bio Röda Kvarn. Här arbetar drygt 220 personer för att berika Boråsarnas liv.

Biblioteken i Borås består av stadsbibliotek, 10 närbibliotek, bokbuss och biblioteksverksamhet på gymnasie- och grundskolor. Biblioteken i Borås är välbesökta demokratiska mötesplatser som arbetar utifrån prioriterade områden som tillgänglighet, likvärdighet och vidgat deltagande.

Nu söker vi en vikarierande bibliotekarie till Borås Stadsbibliotek, enheten Barn och Unga.Arbetsuppgifter:
I tjänsten ingår ansvar för verksamhet som vänder sig till barn och unga i skolåldrarna. Det gäller läsfrämjande arbete, planering av aktiviteter och programverksamhet.
Utåtriktat arbete med nätverkande och verksamhet i samverkan med bland annat skolor i området och övriga bibliotek är en viktig del av tjänsten.

Sedvanliga bibliotekarieuppgifter ingår, liksom kvälls- och helgtjänstgöringKvalifikationer:
Vi söker dig som har examen från bibliotekshögskolan/informations- och biblioteksvetenskap.

Du ser bibliotekarieyrket som ett socialt och utåtriktat arbete, är bra på att kommunicera, samarbeta och skapa relationer.

Du tycker om att arbeta med barn och unga och har god kännedom om och ett stort intresse för barn- och ungdomslitteratur samt läsfrämjande.

Du är ansvarstagande, kreativ och flexibel.

Tillsammans med dina kollegor vill du verka för att Borås Stadsbibliotek erbjuder en attraktiv mötesplats för barn och unga i alla åldrar. Visa mindre

Bibliotekarie

Ansök    Dec 17    Borås kommun    Bibliotekarie
Borås är en kulturstad i ständig utveckling. Kulturförvaltningen arbetar med och ansvarar för en stor del av kulturutbudet. Vi ansvarar för Biblioteken i Borås, Borås Konstmuseum, Kulturskolan, Textilmuseet och Borås Museum, Borås stadsteater och Publika möten med Bio Röda Kvarn. Här arbetar drygt 220 personer för att berika Boråsarnas liv. Biblioteken i Borås består av stadsbibliotek, 10 närbibliotek, bokbuss och biblioteksverksamhet på gymnasie- och g... Visa mer
Borås är en kulturstad i ständig utveckling. Kulturförvaltningen arbetar med och ansvarar för en stor del av kulturutbudet. Vi ansvarar för Biblioteken i Borås, Borås Konstmuseum, Kulturskolan, Textilmuseet och Borås Museum, Borås stadsteater och Publika möten med Bio Röda Kvarn. Här arbetar drygt 220 personer för att berika Boråsarnas liv.

Biblioteken i Borås består av stadsbibliotek, 10 närbibliotek, bokbuss och biblioteksverksamhet på gymnasie- och grundskolebibliotek. Biblioteken i Borås är välbesökta demokratiska mötesplatser som arbetar utifrån prioriterade områden som tillgänglighet, likvärdighet och vidgat deltagande.
Anställningen är vid Biblioteken i Borås med placering 50% Norrbyhuset och 50% Hässlehuset.

Både Norrbyhuset och Hässlehuset är viktiga arenor för arbetet med ett socialt hållbart Borås. Många av invånarna på båda områdena har inte svenska som förstaspråk och arbetet med läs- och språkutveckling är därför högt prioriterat.

Vi kan erbjuda stimulerande arbetsplatser, där arbetsuppgifterna inte alltid är traditionella för bibliotek. Det finns stora möjligheter att styra och påverka sitt arbete och att jobba aktivt med läsfrämjande från grunden.


På Norrbyhusets bibliotek kommer du i första hand att arbeta med ett språkprojekt i samverkan med förskolan som syftar till att nå fler föräldrar och barn på området.
Projektets mål är:
. Främja barns språkutveckling utifrån insatser på olika arenor.
. Utveckla föräldrastöd för att gynna barns språkutveckling.
. Etablera arbetssätt för spridning i andra utsatta områden.
. Utveckla samverkan i insatser mellan olika förvaltningar och arenor.

Arbetet på Hässlehusets bibliotek innebär pass i biblioteksdisken och allmänt förekommande biblioteksarbete, främst gentemot barn och ungdomar.

Kvällstjänstgöring ingår och helgtjänstgöring kan förekomma.

Bokstart är en verksamhet som finns på båda områdena och som du kan komma att vara delaktig i.Kvalifikationer:
Examen i biblioteks- och informationsvetenskap eller motsvarande akademisk utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant är ett krav.
Goda kunskaper i svenska är ett krav.

Meriterande är erfarenhet av biblioteksarbete, kunskaper i somaliska och/eller arabiska samt erfarenhet av arbete med läs- och språkutveckling.

Du behöver ha god förmåga att arbeta självständigt och strukturerat samt ha en god samarbetsförmåga då tjänsten innebär samverkan med andra verksamheter. Visa mindre

Grafisk kommunikatör

Grafiskt snille ska stärka kommunikationen hos stadens största hyresvärd Borås allmännyttiga bostadsbolag Bostäder i Borås har länge fokuserat på intern kommunikation med fokus på att stödja övriga avdelningar i bolaget. Nu vänder man även blicken utåt och siktar på en ännu bredare målgrupp. Uppdraget innebär att fler kreativa individer får möjlighet att skapa förändring för boråsarna. Först ut är en grafisk kommunikatör med känsla för detaljer. - Det är... Visa mer
Grafiskt snille ska stärka kommunikationen hos stadens största hyresvärd

Borås allmännyttiga bostadsbolag Bostäder i Borås har länge fokuserat på intern kommunikation med fokus på att stödja övriga avdelningar i bolaget. Nu vänder man även blicken utåt och siktar på en ännu bredare målgrupp. Uppdraget innebär att fler kreativa individer får möjlighet att skapa förändring för boråsarna. Först ut är en grafisk kommunikatör med känsla för detaljer.

- Det är dags att visa världen vilka fantastiska insatser Bostäder i Borås gör för samhället, säger Sophia Jonsson, kommunikationschef. Vi finns där livet händer och vi går till jobbet varje dag med insikten om att vi kan förbättra världen. Det är en härlig känsla som vi vill att fler ska få ta del av.

Bolaget utökar sin kommunikationsavdelning för att fortsatt stötta organisationen internt och samtidigt skapa kampanjer och kommunikation mot externa målgrupper.

- Vi har bra koll på strategier, projektledning, planering, texter, SoMe, film, journalistik, Wordpress och mycket annat, berättar Sophia Jonsson. Vi har kreativiteten, drivet och modet att förverkliga våra idéer. Och vi jobbar med en grym byrå som bland annat höjer ribban för vår grafiska profil. Men nu behöver vi dig! Du som tycker att grafisk kommunikation är meningen med livet och som vill vara med på en stor förändringsresa.

Låter det här som dig?
Efter att du har slängt några ord i korridoren, hämtat ditt morgonkaffe, te eller du kanske bara gillar vanligt vatten, så landar du inne på kontoret med en skön energi. Du väcker datorskärmarna ur strömspararläget och sätter i gång med grafisk produktion för print och digitala kanaler. Du är en fena på att bildhantering och kan även tänka dig att ta några bilder själv. Du är bland annat med och driver interna projekt, vår webbplats och varumärkesstärkande aktiviteter. Och vi kommer med glada hejarop när du presenterar dina egna påhittiga idéer.

Du har relevant högskoleutbildning, eller annan utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig, och du är en stjärna på

- layout och design
- Adobe-paketet
- Wordpress eller liknade cms-system.


Om du dessutom har jobbat med, eller har kunskap om lagen om tillgänglighet (WCAG 2.1), rörlig media och poddproduktion samt kommunikation så får du en extra guldstjärna.

Vi lever efter devisen att laget är större än jaget. Vi går i gång på galna idéer och tycker om att utmana rådande normer och värderingar. Hos oss måste man vara snäll, vilket betyder att du står upp för din förmåga och åsikt, lyfter fram andra och kan säga nej.

Kommunikationsavdelningen är en liten avdelning med stor sammanhållning. Här hjälps alla åt med både små och stora uppgifter. Vi är som ett Kinderägg där varje dag innehåller några överraskningar, en stor portion mod och en massa härliga kreativa samtal. Och så gillar vi såklart choklad. Och lakrits.

Din ansökan
Är tjänsten klockren för dig? Skicka in din ansökan, så fort du bara kan, men senast den 7 januari. Vi vill också se några exempel på vad du har gjort tidigare, skicka in dina arbetsprover som en bifogad fil. Hör av dig via mejl till kommunikationschef Sophia Jonsson, [email protected] om du har några frågor.En kort summering om vilka vi är
Vi på Bostäder i Borås bryr oss om våra hyresgäster och vi gillar våra hus. Vi är ett allmännyttigt bostadsbolag som ägs av Borås Stad. Med drygt 6 600 lägenheter i nästan alla stadsdelar är vi Borås största hyresvärd. Vi erbjuder ett bekymmersfritt boende för alla boråsare utan ekonomisk risk.

Varje dag går 120 medarbetare till jobbet för att göra livet lite enklare och bättre för våra kunder. Vår vision är att vara en bättre värd och vår kultur innebär att hos oss är alla en ledare som visar vägen genom omtanke och handling. Visa mindre

Nytänkade Content Creator rekryteras till Cooee Design i Lagan

Ansök    Dec 16    Empleo Ljungby AB    Fotograf
Till vår trevliga kund Cooee Design söker vi en Content Creator! Nu söker vi dig som vill arbeta med fotografering samt video och leda den kreativa designprocessen inom det grafiska, artwork, trycksaker, förpackningar, lookbooks, events, press-releaser, paketeringar, varumärkeskoncept med mera. Du är delaktig och deltar i samband med mässor, events och mindre utställningar. Du redigerar och hanterar bilder till olika kommunikationskanaler, skapar origina... Visa mer
Till vår trevliga kund Cooee Design söker vi en Content Creator!

Nu söker vi dig som vill arbeta med fotografering samt video och leda den kreativa designprocessen inom det grafiska, artwork, trycksaker, förpackningar, lookbooks, events, press-releaser, paketeringar, varumärkeskoncept med mera. Du är delaktig och deltar i samband med mässor, events och mindre utställningar.

Du redigerar och hanterar bilder till olika kommunikationskanaler, skapar original, retuscherar och kommunicera löpande med Creative Director, E-Commerce Manager samt säljare för att hålla säljkanaler uppdaterade med underlag du skapar. Fortlöpande fotograferingar samt videoklipp med olika teman under säsongerna för underlag till hemsida, butiker, webbshoppar, sociala medier.
Friläggning av bildmaterial till webb. Se till att allt bildmaterial är korrekt och arkiverat digitalt i rätt format.

Stödja företaget med kreativa projekt från idéstadie till färdigställande.
Stödja företaget med underlag och framtagning av koncept för exempelvis mässor, skapa moodboards, skisser för presentationer tex till agenter/distributör inför en ny säsong.
 
Vem är du?

Du vill skapa socialt innehåll utöver det vanliga. Som med film i hjärtat älskar att skapa effektfull storytelling. Du som content creator ansvarar för att skapa rörligt innehåll som ger effekt. Du bör ha kunskap om varje aspekt av processen; idéarbete, kundpresentation, riggning, ljussättning, stillbildsfoto, filmfoto och enklare redigering så som klipp och grade. Det är du som skapar materialet från ax till limpa och behöver därför känna dig bekväm med att arbeta med alltifrån rekvisita till färdig produkt. Du är en idéspruta som älskar ditt hantverk.

Du har ett öga för visuell estetik och har ett sinne för detaljer. Du är nyfiken och intresserad av internetkultur och trender. Du brinner för problemlösning och gillar att samarbeta. Du har troligen en bakgrund från produktion-, social-, reklam-, inhouse-byrå eller som frilans.
Du besitter ett eget driv och idéer som matchar Cooee´s målbild men likaväl kan ta till dig andras tankar och har lätt för att samarbete.
Viktigt att du kan jobba enskilt likaväl som i grupp, detta skapar teamkänsla.

Uppdraget är en direktrekrytering till Cooee Design.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse
Ort/Placering: Lagan
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Ansökningstid: Ansök senast 19 december Visa mindre

E-Commerce Coordinator till LjusExperten i Borås

Ansök    Dec 10    AB Effektiv Borås    Webbredaktör
Är du kreativ och driven? Älskar du e-handel och vill vara med och påverka i ett litet men samtidigt stort företag? Då är detta tjänsten för dig. Nu har du möjligheten att vara med på vår spännande resa inom e-handeln. Välkommen till en variationsrik och utvecklande tjänst hos LjusExperten. Om vår kund LjusExperten är Sveriges ledande kedja specialiserad på hembelysning. Vi har belysning för alla rum, stilar och behov. Hos oss hittar du ledande varumärken... Visa mer
Är du kreativ och driven? Älskar du e-handel och vill vara med och påverka i ett litet men samtidigt stort företag? Då är detta tjänsten för dig. Nu har du möjligheten att vara med på vår spännande resa inom e-handeln. Välkommen till en variationsrik och utvecklande tjänst hos LjusExperten.

Om vår kund
LjusExperten är Sveriges ledande kedja specialiserad på hembelysning. Vi har belysning för alla rum, stilar och behov. Hos oss hittar du ledande varumärken som Louis Poulsen, PR Home och By Rydéns tillsammans med våra egna helt unika varumärken JUUS och La Luz. Vi brinner för belysning, ljussättning, service och att maximera ett rums möjligheter med rätt belysning. LjusExperten finns på 21 olika orter i Sverige samt på den egna webbsidan Ljusexperten.se.

Nu söker vi dig som vill arbeta som E-Commerce Coordinator hos LjusExperten Sweden AB på kontoret i Borås, där även vårt centrallager finns.


Dina arbetsuppgifter
I rollen som E-Commerce Coordinator ansvarar du för det visuella gällande e-handeln. Tillsammans med ett litet tight team upprätthåller och genomför ni marknadsplanen och de aktiviteter ni tillsammans beslutar om. Dina arbetsuppgifter kommer bestå utav:

- Ett övergripande ansvar för det visuella gällande vår e-handel
- Inköp av delar av vårt webbsortiment
- Skapa content till nyhetsbrev
- Koordinera produktfotograferingar och initiera marknadsaktiviteter
- Uppföljning av våra KPI:er löpande samt att ta action på dessa
- Genomförande av kampanjer på sajten


Din profil
Vi söker dig som drivs av alla delar inom e-handeln. Vidare tror vi att du har relevant utbildning och har hunnit jobba med liknande arbetsuppgifter ett tag. Du gillar struktur och tar gärna chansen att hjälpa till där det behövs. Vi arbetar i programmen Photoshop, Woocommerce, Mailchimp och Excel och vi söker dig som har erfarenhet av liknande program. Att ta egna initiativ ser du som självklart och du trivs i en föränderlig miljö där det händer mycket.

Du är en e-handelsstjärna som älskar inredning och ser värdet i en ödmjuk framtoning. Genom din goda samarbetsförmåga och ditt genuina engagemang kommer du att lyckas i rollen hos oss på LjusExperten.

Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 26 december. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Marie Wikström på [email protected] eller Jens Lindroth på [email protected]


Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget. Visa mindre

Arkivarie

Ansök    Dec 14    Högskolan i Borås    Arkivarie
Vid Högskolan i Borås skapas lärande, kunskap och innovation av hög internationell kvalitet och med stor samhällsrelevans. Här arbetar vi tillsammans för framtiden och för att göra skillnad! Högskolan i Borås har cirka 17 400 studenter och drygt 760 medarbetare, och vårt samlade campus ligger mitt i centrala Borås Vi har många spännande forsknings- och utbildningsmiljöer inom flera områden med helt unik utrustning. Flera av högskolans forskningsprojekt oc... Visa mer
Vid Högskolan i Borås skapas lärande, kunskap och innovation av hög internationell kvalitet och med stor samhällsrelevans. Här arbetar vi tillsammans för framtiden och för att göra skillnad! Högskolan i Borås har cirka 17 400 studenter och drygt 760 medarbetare, och vårt samlade campus ligger mitt i centrala Borås

Vi har många spännande forsknings- och utbildningsmiljöer inom flera områden med helt unik utrustning. Flera av högskolans forskningsprojekt och utbildningar genomsyras av målen i Agenda 2030.

På Högskolan i Borås finns också Textilhögskolan och Bibliotekshögskolan, samt Science Park Borås som är nationellt ledande inom hållbarhet och konsumtion.Högskolans stöd till utbildning, forskning och till ledningsfunktioner finns samlat i enheten Verksamhetsstöd. Vi söker nu dig som är noggrann och strukturerad och som trivs i en roll med många kontakter med olika människor.

Arbetsbeskrivning

Som arkivarie arbetar du inom området arkiv och registratur. Du arbetar med sedvanliga arkivarieuppgifter såsom att ordna och förteckna arkiv samt arkivsök. Vid behov uppdaterar du högskolans informationshanteringsplan och du handlägger olika tillämpningsbeslut utifrån Riksarkivets föreskrifter.

Du arbetar också med registrering och diarieföring av handlingar som inkommer till högskolan eller som upprättas inom högskolan och du öppnar både fysisk post och e-post som inkommer till högskolan. Det ingår dessutom att besvara frågor från verksamheten och allmänheten. I rollen som arkivarie har du många kontakter med olika människor via mail, telefon och fysiska besök.

Du är organisatoriskt placerad vid Avdelningen Ekonomi och ingår i ett team som i övrigt består av två registratorer och en arkivarie. Högskolan har W3D3 som dokument- och ärendehanteringssystem och Klara som arkivredovisningssystem.


Kvalifikationer 

För anställningen som arkivarie krävs 60 hp i arkivvetenskap eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig samt goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. För att lyckas i rollen behöver du vara noggrann, strukturerad och ha förmåga att hålla tidsgränser. Som person är du lyhörd och utåtriktad med god samarbetsförmåga och servicekänsla. Vidare har du förmåga att ta eget initiativ, arbeta självständigt och att kan prioritera bland arbetsuppgifter. 

Det är för anställningen meriterande med erfarenhet av arbete som registrator.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Anställningsform: Allmän visstidsanställning till och med 31 januari 2023.
Sysselsättningsgrad: 100 %
Tillträde: 1 februari 2022
Placeringsort: Borås
Diarienummer: PA 2021/285

Kontakt


Upplysningar om anställningen lämnas av Ekonomichef Linda Sörensen, via telefon 033-435 59 34. Fackliga företrädare är Magnus Sirhed, OFR-ST, Susanne Håkansson, Saco-S, de nås via högskolans växel tfn 033-435 40 00. 

Ansökan
Du ansöker om anställningen via vår hemsida genom att klicka på ”Ansök” längst ned i annonsen. 

Skriv tydligt i din ansökan vad du söker för anställning och ange diarienummer. Till din ansökan ska följande dokument bifogas:


• Personligt brev
• CV med referensuppgifter och löneanspråk
• Intyg/betyg och övriga merithandlingar du som sökande vill åberopa

Efter sista ansökningsdag kan inga kompletteringar göras elektroniskt. 

Välkommen med din ansökan senast 2022-01-11.

Högskolan i Borås eftersträvar jämn könsfördelning hos medarbetarna och värdesätter mångfald i verksamheten.

Enligt Riksarkivets föreskrifter måste vi arkivera ansökningshandlingar i två år efter att tillsättningsbeslutet vunnit laga kraft.

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen. Visa mindre

Nytänkade Content Creator rekryteras till Cooee Design i Lagan

Ansök    Dec 10    Empleo Ljungby AB    Fotograf
Till vår trevliga kund Cooee Design söker vi en Content Creator! Nu söker vi dig som vill arbeta med fotografering samt video och leda den kreativa designprocessen inom det grafiska, artwork, trycksaker, förpackningar, lookbooks, events, press-releaser, paketeringar, varumärkeskoncept med mera. Du är delaktig och deltar i samband med mässor, events och mindre utställningar. Du redigerar och hanterar bilder till olika kommunikationskanaler, skapar origina... Visa mer
Till vår trevliga kund Cooee Design söker vi en Content Creator!

Nu söker vi dig som vill arbeta med fotografering samt video och leda den kreativa designprocessen inom det grafiska, artwork, trycksaker, förpackningar, lookbooks, events, press-releaser, paketeringar, varumärkeskoncept med mera. Du är delaktig och deltar i samband med mässor, events och mindre utställningar.

Du redigerar och hanterar bilder till olika kommunikationskanaler, skapar original, retuscherar och kommunicera löpande med Creative Director, E-Commerce Manager samt säljare för att hålla säljkanaler uppdaterade med underlag du skapar. Fortlöpande fotograferingar samt videoklipp med olika teman under säsongerna för underlag till hemsida, butiker, webbshoppar, sociala medier.
Friläggning av bildmaterial till webb. Se till att allt bildmaterial är korrekt och arkiverat digitalt i rätt format.

Stödja företaget med kreativa projekt från idéstadie till färdigställande.
Stödja företaget med underlag och framtagning av koncept för exempelvis mässor, skapa moodboards, skisser för presentationer tex till agenter/distributör inför en ny säsong.
 
Vem är du?

Du vill skapa socialt innehåll utöver det vanliga. Som med film i hjärtat älskar att skapa effektfull storytelling. Du som content creator ansvarar för att skapa rörligt innehåll som ger effekt. Du bör ha kunskap om varje aspekt av processen; idéarbete, kundpresentation, riggning, ljussättning, stillbildsfoto, filmfoto och enklare redigering så som klipp och grade. Det är du som skapar materialet från ax till limpa och behöver därför känna dig bekväm med att arbeta med alltifrån rekvisita till färdig produkt. Du är en idéspruta som älskar ditt hantverk.

Du har ett öga för visuell estetik och har ett sinne för detaljer. Du är nyfiken och intresserad av internetkultur och trender. Du brinner för problemlösning och gillar att samarbeta. Du har troligen en bakgrund från produktion-, social-, reklam-, inhouse-byrå eller som frilans.
Du besitter ett eget driv och idéer som matchar Cooee´s målbild men likaväl kan ta till dig andras tankar och har lätt för att samarbete.
Viktigt att du kan jobba enskilt likaväl som i grupp, detta skapar teamkänsla.

Uppdraget är en direktrekrytering till Cooee Design.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse
Ort/Placering: Lagan
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Ansökningstid: Ansök senast 19 december Visa mindre

Bubbleroom söker en Designer med en hög trendkänsla

Ansök    Nov 30    New Bubbleroom Sweden AB    Designer
Bubbleroom är ett av Nordens snabbast växande e-handelsbolag inom mode med en tydlig vision om att bli den självklara destinationen för lyxigt, glammigt och feminint mode. Vårt fokus är den nordiska marknaden men med distribution till hela Europa. Idag är vi ca 70 personer som arbetar på huvudkontoret i Borås, och vi söker nu efter fler medarbetare som drivs av viljan att göra goda affärer samt har ett genuint intresse för mode och e-handel. Välkommen till... Visa mer
Bubbleroom är ett av Nordens snabbast växande e-handelsbolag inom mode med en tydlig vision om att bli den självklara destinationen för lyxigt, glammigt och feminint mode. Vårt fokus är den nordiska marknaden men med distribution till hela Europa. Idag är vi ca 70 personer som arbetar på huvudkontoret i Borås, och vi söker nu efter fler medarbetare som drivs av viljan att göra goda affärer samt har ett genuint intresse för mode och e-handel. Välkommen till ett företag där medarbetaren är verksamheten och där alla våra framgångar är en konsekvens av våra medarbetares driv & engagemang!
Ditt uppdrag:
Vi växer och söker nu en Designer.

Du ingår i ett team om 4 personer som arbetar tätt tillsammans. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ta fram ett kommersiellt sortiment tillsammans med Product Manager.

Arbetsuppgifter:
Dina arbetsuppgifter består bland annat av följande: 

- Ansvarig för trendanalyser och trendmaterial ihop med Designteamet
- Konkurrensanalys och analys av kund/målgrupp
- Skissa produkter till rätt märke och säsong
- Ansvarig för att göra samt uppdatera översikter per varumärke
- Kommentera och godkänna lab dip samt Strike-off Ansvarig för att färgsätta och göra egna print (eller välja ut) till produkter
- Delta vid avprovningar och sortimentsmöten
- Analysera och agerar på fsg
- Trendresor & leverantörsresor
- Delta vid framtagning av produkter vid designsamarbeten/kapslar

Vem är du:
Du har en hög trendkänsla och lär dig snabbt nya saker. Du kan tänka innovativt och omvandla idéer till kommersiella produkter som är anpassade för varumärket. Du är noggrann och strukturerad samt gillar att arbeta i ett högt arbetstempo. Du kan arbeta självständigt och har förmågan att ta ansvar och fatta egna beslut samtidigt som du har lätt för att samarbeta.

Vi är ett litet team vilket innebär att du behöver vara driven, beredd att kavla upp ärmarna och hjälpa till med uppgifter även utanför ditt arbetes ramar. Det krävs att du kan se kundens behov och tänka ur ett kommersiellt perspektiv. Att vara positiv och att ha roligt på jobbet är viktigt för oss på Bubbleroom, om du tycker likadant kommer du att trivas grymt bra i vårt härliga team!

Kvalifikationer:
Du behöver ha en eftergymnasial designerutbildning eller motsvarande. Det är meriterande om du har erfarenhet av en liknande tjänst inom modebranschen, gärna inom egenproduktion. Det är även meriterande om du har erfarenhet och jobbat med ytterplagg eller skor. Du ska kunna jobba i skissprogrammet Illustrator, samt ev har erfarenhet från PLM system. I tjänsten som Designers ingår viss leverantörskontakt, därför är det en förutsättning att du behärskar svenska och engelska bra i både tal och skrift.  

Vad kan vi erbjuda?
Bubbleroom erbjuder dig en utmanande tjänst i vårt företag, som är inne i en spännande tillväxtfas. Vi arbetar tillsammans för att ständigt förbättra och öka kundnöjdheten, öka trivsel och arbetsglädje för våra medarbetare samt öka försäljningen och lönsamheten för bolaget. Vill du vara med på vår spännande resa? 

Villkor:
Tjänsten som Designer är en tillsvidareanställning med initial provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval, sista ansökningsdag är 2021-12-30. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Barbro Sehlman, Design Manager, via mail: [email protected] Sök på snabbknappen nedan eller via länk: Visa mindre

Kantor

Ansök    Dec 6    Borås Pastorat    Kantor
Beskrivning Nu söker vi en kantor till Caroli församling. Caroli församling har tre kyrkor, på söndagarna tjänstgör du mest i Byttorps kyrka, det är här du har ditt tjänsterum. Byttorps kyrka har en levande gudstjänst med deltagare i olika åldrar. Arbetsuppgifter Du tycker om att fira gudstjänst och spela i olika sammanhang. Utöver gudstjänster på söndagar spelar du på andakter, kyrkliga handlingar och veckogudstjänster. I arbetsuppgifterna ingår att b... Visa mer
Beskrivning
Nu söker vi en kantor till Caroli församling.

Caroli församling har tre kyrkor, på söndagarna tjänstgör du mest i Byttorps kyrka, det är här du har ditt tjänsterum. Byttorps kyrka har en levande gudstjänst med deltagare i olika åldrar.

Arbetsuppgifter
Du tycker om att fira gudstjänst och spela i olika sammanhang. Utöver gudstjänster på söndagar spelar du på andakter, kyrkliga handlingar och veckogudstjänster. I arbetsuppgifterna ingår att bygga upp sång och körverksamhet för barn i Byttorps kyrka och för ungdomar i Caroli kyrka.

Byttorps kyrka är en livfull distriktskyrka i Borås tätort. Den har en kör, många ideella i olika åldrar, grupper för barn och unga, konfirmander och så klart gudstjänster på söndagarna.

I vårt stora pastorat finns goda möjligheter till musikalisk samverkan med musikerkollegor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har kantorsexamen eller annan eftergymnasial musikerutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du även har utbildning i körpedagogik samt kompetens och erfarenhet av att sjunga med barn och unga. Önskvärt är att du har erfarenhet av att starta körverksamhet.

Har du nyligen tagit examen så finns det hos oss ett musikkollegium att växa i och du kommer att få en mentor som stöttar dig i din utveckling hos oss.

Som person är du flexibel och arbetar bra både självständigt och tillsammans med övrig personal i församlingen. Du har en förmåga att engagera och lyfta andra, särskilt viktig är denna förmåga kring arbetet med barn och unga.

Provspelning kan förekomma innan anställning.

Vi ser det som en självklarhet att du har en förankring i Svenska kyrkans tro och liv.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde den 1 mars 2022 eller enligt överenskommelse.

Har du frågor kring tjänsten kontakta Sara Wrige, Församlingschef, Tel: 033-17 94 46.

Intervjuer kommer genomföras 10 och 14 januari 2022. Det kan även genomföras intervjuer löpande under hela ansökningsperioden.

Svenska kyrkan i Borås är det största pastoratet i Skara stift och består av tre församlingar: Brämhult, Caroli och Gustav Adolf. Upptagningsområdet är på nära 75 000 invånare, varav cirka 35 000 är medlemmar i Svenska kyrkan. Det finns kyrkor på sju platser runt om i staden. Svenska kyrkan driver tre förskolor och förvaltar Borås fem begravningsplatser. Antalet anställda uppgår till cirka 150 personer och omsättningen till 140 miljoner kr.I pastoratets församlingsinstruktion lyfts tre utvecklingsområden särskilt fram: dop, gudstjänst och idealitet. Läs gärna mer på www.svenskakyrkan.se/borasVälkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Nytänkade Content Creator rekryteras till Cooee Design i Lagan

Ansök    Dec 3    Empleo Ljungby AB    Fotograf
Till vår trevliga kund Cooee Design söker vi en Content Creator! Nu söker vi dig som vill arbeta med fotografering samt video och leda den kreativa designprocessen inom det grafiska, artwork, trycksaker, förpackningar, lookbooks, events, press-releaser, paketeringar, varumärkeskoncept med mera. Du är delaktig och deltar i samband med mässor, events och mindre utställningar. Du redigerar och hanterar bilder till olika kommunikationskanaler, skapar origina... Visa mer
Till vår trevliga kund Cooee Design söker vi en Content Creator!

Nu söker vi dig som vill arbeta med fotografering samt video och leda den kreativa designprocessen inom det grafiska, artwork, trycksaker, förpackningar, lookbooks, events, press-releaser, paketeringar, varumärkeskoncept med mera. Du är delaktig och deltar i samband med mässor, events och mindre utställningar.

Du redigerar och hanterar bilder till olika kommunikationskanaler, skapar original, retuscherar och kommunicera löpande med Creative Director, E-Commerce Manager samt säljare för att hålla säljkanaler uppdaterade med underlag du skapar. Fortlöpande fotograferingar samt videoklipp med olika teman under säsongerna för underlag till hemsida, butiker, webbshoppar, sociala medier.
Friläggning av bildmaterial till webb. Se till att allt bildmaterial är korrekt och arkiverat digitalt i rätt format.

Stödja företaget med kreativa projekt från idéstadie till färdigställande.
Stödja företaget med underlag och framtagning av koncept för exempelvis mässor, skapa moodboards, skisser för presentationer tex till agenter/distributör inför en ny säsong.
 
Vem är du?

Du vill skapa socialt innehåll utöver det vanliga. Som med film i hjärtat älskar att skapa effektfull storytelling. Du som content creator ansvarar för att skapa rörligt innehåll som ger effekt. Du bör ha kunskap om varje aspekt av processen; idéarbete, kundpresentation, riggning, ljussättning, stillbildsfoto, filmfoto och enklare redigering så som klipp och grade. Det är du som skapar materialet från ax till limpa och behöver därför känna dig bekväm med att arbeta med alltifrån rekvisita till färdig produkt. Du är en idéspruta som älskar ditt hantverk.

Du har ett öga för visuell estetik och har ett sinne för detaljer. Du är nyfiken och intresserad av internetkultur och trender. Du brinner för problemlösning och gillar att samarbeta. Du har troligen en bakgrund från produktion-, social-, reklam-, inhouse-byrå eller som frilans.
Du besitter ett eget driv och idéer som matchar Cooee´s målbild men likaväl kan ta till dig andras tankar och har lätt för att samarbete.
Viktigt att du kan jobba enskilt likaväl som i grupp, detta skapar teamkänsla.

Uppdraget är en direktrekrytering till Cooee Design.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse
Ort/Placering: Lagan
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Ansökningstid: Ansök senast 19 december Visa mindre

Nytänkade Content Creator rekryteras till Cooee Design i Lagan

Ansök    Nov 29    Empleo Ljungby AB    Fotograf
Till vår trevliga kund Cooee Design söker vi en Content Creator! Nu söker vi dig som vill arbeta med fotografering samt video och leda den kreativa designprocessen inom det grafiska, artwork, trycksaker, förpackningar, lookbooks, events, press-releaser, paketeringar, varumärkeskoncept med mera. Du är delaktig och deltar i samband med mässor, events och mindre utställningar. Du redigerar och hanterar bilder till olika kommunikationskanaler, skapar origina... Visa mer
Till vår trevliga kund Cooee Design söker vi en Content Creator!

Nu söker vi dig som vill arbeta med fotografering samt video och leda den kreativa designprocessen inom det grafiska, artwork, trycksaker, förpackningar, lookbooks, events, press-releaser, paketeringar, varumärkeskoncept med mera. Du är delaktig och deltar i samband med mässor, events och mindre utställningar.

Du redigerar och hanterar bilder till olika kommunikationskanaler, skapar original, retuscherar och kommunicera löpande med Creative Director, E-Commerce Manager samt säljare för att hålla säljkanaler uppdaterade med underlag du skapar. Fortlöpande fotograferingar samt videoklipp med olika teman under säsongerna för underlag till hemsida, butiker, webbshoppar, sociala medier.
Friläggning av bildmaterial till webb. Se till att allt bildmaterial är korrekt och arkiverat digitalt i rätt format.

Stödja företaget med kreativa projekt från idéstadie till färdigställande.
Stödja företaget med underlag och framtagning av koncept för exempelvis mässor, skapa moodboards, skisser för presentationer tex till agenter/distributör inför en ny säsong.
 
Vem är du?

Du vill skapa socialt innehåll utöver det vanliga. Som med film i hjärtat älskar att skapa effektfull storytelling. Du som content creator ansvarar för att skapa rörligt innehåll som ger effekt. Du bör ha kunskap om varje aspekt av processen; idéarbete, kundpresentation, riggning, ljussättning, stillbildsfoto, filmfoto och enklare redigering så som klipp och grade. Det är du som skapar materialet från ax till limpa och behöver därför känna dig bekväm med att arbeta med alltifrån rekvisita till färdig produkt. Du är en idéspruta som älskar ditt hantverk.

Du har ett öga för visuell estetik och har ett sinne för detaljer. Du är nyfiken och intresserad av internetkultur och trender. Du brinner för problemlösning och gillar att samarbeta. Du har troligen en bakgrund från produktion-, social-, reklam-, inhouse-byrå eller som frilans.
Du besitter ett eget driv och idéer som matchar Cooee´s målbild men likaväl kan ta till dig andras tankar och har lätt för att samarbete.
Viktigt att du kan jobba enskilt likaväl som i grupp, detta skapar teamkänsla.

Uppdraget är en direktrekrytering till Cooee Design.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse
Ort/Placering: Lagan
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Ansökningstid: Ansök senast 19 december Visa mindre

Reporter till SVT Nyheter i Borås

Vad vi erbjuder dig Nu har vi en fast tjänst som reporter på SVT i Borås. I dialog med vår publik letar vi efter berättelserna som berör och engagerar. Vi vill vara nära och göra den lokala publiken mer nyfiken och insatt. Vårt uppdrag är att bevaka, granska och rapportera och samtidigt lyfta områdets lokala frågor i SVT:s riksrapportering. I rollen som reporter kommer du att utvecklas som journalist och framförallt inom rörlig bild. Vi är en trevlig och n... Visa mer
Vad vi erbjuder dig
Nu har vi en fast tjänst som reporter på SVT i Borås. I dialog med vår publik letar vi efter berättelserna som berör och engagerar. Vi vill vara nära och göra den lokala publiken mer nyfiken och insatt. Vårt uppdrag är att bevaka, granska och rapportera och samtidigt lyfta områdets lokala frågor i SVT:s riksrapportering.
I rollen som reporter kommer du att utvecklas som journalist och framförallt inom rörlig bild. Vi är en trevlig och nyhetsdriven redaktion med 30 medarbetare, varav två reportrar är placerade i Borås där uppdraget är att bevaka sjuhäradsområdet. Vårt berättande är rörlig bild och vi gör det primärt för vår onlineplattform som är SVT Nyheters app, men också i våra dagliga TV-sändningar.
Vem vi tror att du är 
Du är en driven nyhetsjägare som vill vara först med att berätta nyheter. 
För att söka den här tjänsten vill vi att du har: 
- Journalistutbildning eller motsvarande erfarenhet.
- God lokalkännedom kring området du bor och verkar i. 
- Erfarenhet av att arbeta med rörlig bild, filma och redigera. 
- Körkort. 
Det är meriterande om du dessutom har:
- Kunskap om och nätverk i målgruppen 20-40 år
- Publicistisk erfarenhet.
- Erfarenheter som kan bidra till att vi kan ge en bredare bild av vårt bevakningsområde. 
SVT Nyheter Väst strävar efter att ge vår publik flera perspektiv i vår nyhetsrapportering. Vi ser ständigt över hur vi kan bredda redaktionens kompetenser och nätverk. Berätta därför gärna för oss i din ansökan om hur du med dina erfarenheter kan bidra till vår redaktions arbete, och beskriv gärna vad du saknar i vår rapportering idag.
Vad den här tjänsten innebär 
Som reporter på SVT Nyheter Västs redaktion i Borås bevakar du främst sjuhäradsområdet. Du levererar nyheter från ax till limpa utifrån ett brett spektrum av ämnen och orter. Du tar initiativ till egen journalistik och driver din egen utveckling. Arbetet sker både i team med en kollega och på egen hand.
Arbetstiden är i huvudsak förlagd till kontorstid, men kväll och helgarbete kan. Du arbetsleds på distans från Göteborg. Anställningen är tillsvidare på heltid. 
Ansökan 
Du ansöker via länken nedan och i din ansökan vill vi att du skickar in CV där du kan styrka dina meriter samt ett personligt brev där du berör dina kunskaper och erfarenheter kring de egenskaper vi efterfrågar ovan i form av lokalkännedom, berättande i rörlig bild, samt förmågan att bredda vår bild av vårt bevakningsområde. 
Kontakt
Har du frågor om anställningen kontakta redaktionschef Anton Svendsen. Fackliga frågor besvaras av Sofia Netskar (SJF). Samtliga nås via växeln 08-784 00 00. Visa mindre

Nytänkade Content Creator rekryteras till Cooee Design i Lagan

Ansök    Nov 24    Empleo Ljungby AB    Fotograf
Till vår trevliga kund Cooee Design söker vi en Content Creator! Nu söker vi dig som vill arbeta med fotografering samt video och leda den kreativa designprocessen inom det grafiska, artwork, trycksaker, förpackningar, lookbooks, events, press-releaser, paketeringar, varumärkeskoncept med mera. Du är delaktig och deltar i samband med mässor, events och mindre utställningar. Du redigerar och hanterar bilder till olika kommunikationskanaler, skapar origina... Visa mer
Till vår trevliga kund Cooee Design söker vi en Content Creator!

Nu söker vi dig som vill arbeta med fotografering samt video och leda den kreativa designprocessen inom det grafiska, artwork, trycksaker, förpackningar, lookbooks, events, press-releaser, paketeringar, varumärkeskoncept med mera. Du är delaktig och deltar i samband med mässor, events och mindre utställningar.

Du redigerar och hanterar bilder till olika kommunikationskanaler, skapar original, retuscherar och kommunicera löpande med Creative Director, E-Commerce Manager samt säljare för att hålla säljkanaler uppdaterade med underlag du skapar. Fortlöpande fotograferingar samt videoklipp med olika teman under säsongerna för underlag till hemsida, butiker, webbshoppar, sociala medier.
Friläggning av bildmaterial till webb. Se till att allt bildmaterial är korrekt och arkiverat digitalt i rätt format.

Stödja företaget med kreativa projekt från idéstadie till färdigställande.
Stödja företaget med underlag och framtagning av koncept för exempelvis mässor, skapa moodboards, skisser för presentationer tex till agenter/distributör inför en ny säsong.
 
Vem är du?

Du vill skapa socialt innehåll utöver det vanliga. Som med film i hjärtat älskar att skapa effektfull storytelling. Du som content creator ansvarar för att skapa rörligt innehåll som ger effekt. Du bör ha kunskap om varje aspekt av processen; idéarbete, kundpresentation, riggning, ljussättning, stillbildsfoto, filmfoto och enklare redigering så som klipp och grade. Det är du som skapar materialet från ax till limpa och behöver därför känna dig bekväm med att arbeta med alltifrån rekvisita till färdig produkt. Du är en idéspruta som älskar ditt hantverk.

Du har ett öga för visuell estetik och har ett sinne för detaljer. Du är nyfiken och intresserad av internetkultur och trender. Du brinner för problemlösning och gillar att samarbeta. Du har troligen en bakgrund från produktion-, social-, reklam-, inhouse-byrå eller som frilans.
Du besitter ett eget driv och idéer som matchar Cooee´s målbild men likaväl kan ta till dig andras tankar och har lätt för att samarbete.
Viktigt att du kan jobba enskilt likaväl som i grupp, detta skapar teamkänsla.

Uppdraget är en direktrekrytering till Cooee Design.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse
Ort/Placering: Lagan
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Ansökningstid: Ansök senast 19 december Visa mindre

Studio Manager - Ellos

Ellos Group är Nordens ledande e-handelsgrupp med e-handelsplatserna Ellos, Jotex, Stayhard och Homeroom. I nära relation med våra miljontals kunder strävar vi ständigt efter att utveckla och erbjuda attraktiva och hållbara erbjudanden inom mode och hemprodukter för hela familjen. För oss är kunden alltid i fokus. Med innovation, kreativitet och hållbarhet söker vi ständigt nya vägar i stort och smått. Ellos Group, med huvudkontor i Borås, är verksamt i sa... Visa mer
Ellos Group är Nordens ledande e-handelsgrupp med e-handelsplatserna Ellos, Jotex, Stayhard och Homeroom. I nära relation med våra miljontals kunder strävar vi ständigt efter att utveckla och erbjuda attraktiva och hållbara erbjudanden inom mode och hemprodukter för hela familjen. För oss är kunden alltid i fokus. Med innovation, kreativitet och hållbarhet söker vi ständigt nya vägar i stort och smått. Ellos Group, med huvudkontor i Borås, är verksamt i samtliga nordiska länder. Sedan 2020 finns vi även i Tyskland, Polen, Nederländerna och Österrike.
Nu söker vi på Ellos efter en Studio Manager som kan leda och ansvara för arbetet i vår fotostudio.

Ellos Studio är en del av Ellos Creative-avdelning och består i dag att två team: mode och hem. Studions huvudsakliga ansvar är att ta fram alla e-handelsbilder för Ellos siter – en viktig del av arbetet med att förmedla Ellos varumärke. Du kommer att hantera en omfattande produktion och leda ett kreativt team om ca 12 personer. Till din hjälp kommer du att ha en koordinator i hemstudion.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Planera och leda produktionen i studion
- Planera och koordinera Ellos nyttjande av de olika studiodelarna
- Ansvara för resursplanering
- Personalansvar för fotostudioteamet
- Budgetansvar för studion. Säkerställa KPI: er för verksamheten och dess efterlevnad
- Ständigt arbeta med att förbättra processer och strukturer för att maximera effektiviteten
- Skapa och upprätthålla dokumentation och manualer för arbetet i studion
- Följa den tekniska utvecklingen inom fotografi och bildbearbetning, för att säkra att vi jobbar med bästa effektivitet
- Upprätthålla dialog med teamet vid kampanjer
- Samarbeta tätt med Creative Director, Art Director och andra intressenter för att säkerställa att studion uppfyller kraven
- Vid behov arbeta operativt i studion med t.ex. styling eller andra studiosysslor

 

Din bakgrund

Vi söker dig som har utbildning på högskolenivå eller annan relevant utbildning, samt arbetserfarenhet från en kommersiell mode- eller hemstudio med stor volymhantering. Du behöver också ha erfarenhet som ledare från en liknande organisation samt av budget- och KPI-hantering. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Du behöver också kunna arbeta i Office-paketet, främst Excel.

Som person är du kommunikativ och har lätt för att samarbeta. Du är lösningsorienterad, handlingskraftig, ordningsam och har känsla för detaljer. Det är viktigt att du kan planera, strukturera och prioritera för att skapa tydlighet och trygghet i arbetsflödet för teamet – lika viktigt är det att du agerar lugnt och sakligt i utmanande, pressade situationer. Självklart är du intresserad av mode och heminredning, du trivs med och får energi av att driva kreativa arbeten på ett strukturerat sätt.

 

Tjänsten är placerad på Ellos Groups huvudkontor i Viared, Borås.

Har du frågor? Kontakta gärna Anna Westlund, Creative Director på Ellos, via mail: [email protected]

Välkommen med din ansökan, senast den 5 december. Vi tillämpar löpande urval, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Visa mindre

Skolbibliotekarie

Ansök    Nov 12    Borås kommun    Bibliotekarie
Borås är en kulturstad i ständig utveckling. Kulturförvaltningen arbetar med och ansvarar för en stor del av kulturutbudet. Vi ansvarar för Biblioteken i Borås, Borås Konstmuseum, Kulturskolan, Textilmuseet och Borås Museum, Borås Stadsteater och Publika möten med Bio Röda Kvarn. Här arbetar drygt 220 personer för att berika Boråsarnas liv. Biblioteken i Borås består av stadsbibliotek, 11 närbibliotek, bokbuss och biblioteksverksamhet på gymnasie- och g... Visa mer
Borås är en kulturstad i ständig utveckling. Kulturförvaltningen arbetar med och ansvarar för en stor del av kulturutbudet. Vi ansvarar för Biblioteken i Borås, Borås Konstmuseum, Kulturskolan, Textilmuseet och Borås Museum, Borås Stadsteater och Publika möten med Bio Röda Kvarn. Här arbetar drygt 220 personer för att berika Boråsarnas liv.

Biblioteken i Borås består av stadsbibliotek, 11 närbibliotek, bokbuss och biblioteksverksamhet på gymnasie- och grundskolor. Biblioteken i Borås är välbesökta demokratiska mötesplatser som arbetar utifrån prioriterade områden som tillgänglighet, likvärdighet och vidgat deltagande.

Arbetsplatsen för denna tjänst är Engelbreksskolans bibliotek, F-9.


Arbetsuppgifter:
Vi söker dig som är en trygg och nyfiken bibliotekarie.
Du vill arbeta med elever och gillar att samarbeta med lärare och ser ditt rörliga arbete i skolmiljö som en tillgång. Du ska ha kunskap om skolans läroplaner och förstå hur din skolbiblioteksverksamhet utgår därifrån och vara trygg med att hålla lektioner.
Du kommer vara en del av vårt skolbiblioteksnätverk för grundskolan med ca 20 skolbibliotekarier.
I tjänsten ingår ansvar för Engelbrektsskolan.
Det är ett utåtriktat arbete i klass, samarbete med lärare och rektor och sedvanliga bibliotekarieuppgifter för skola som exempelvis MIK (medie- och informationskunnighet), netikett, och mycket läsfrämjande aktiviteter med mera.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har examen från bibliotekshögskolan/informations- och biblioteksvetenskap.
Vi vill att du har god litteraturkännedom, goda MIK- kunskaper och trygg i användandet av digitala resurser.
Det är stor fördel om du tidigare arbetat inom skolan.
Som person är du utåtriktad, gillar självständigt arbete samt har lätt för att samarbeta med olika personalgrupper.

Körkort är önskvärt. Visa mindre

Skolbibliotekarie

Ansök    Nov 22    Borås kommun    Bibliotekarie
Borås är en kulturstad i ständig utveckling. Kulturförvaltningen arbetar med och ansvarar för en stor del av kulturutbudet. Vi ansvarar för Biblioteken i Borås, Borås Konstmuseum, Kulturskolan, Textilmuseet och Borås Museum, Borås Stadsteater och Publika möten med Bio Röda Kvarn. Här arbetar drygt 220 personer för att berika Boråsarnas liv. Tjänsten ansvarar för skolbiblioteket på Fristadskolan år 7-9 och Gula skolan år F-6. Båda skolorna har sitt skolb... Visa mer
Borås är en kulturstad i ständig utveckling. Kulturförvaltningen arbetar med och ansvarar för en stor del av kulturutbudet. Vi ansvarar för Biblioteken i Borås, Borås Konstmuseum, Kulturskolan, Textilmuseet och Borås Museum, Borås Stadsteater och Publika möten med Bio Röda Kvarn. Här arbetar drygt 220 personer för att berika Boråsarnas liv.

Tjänsten ansvarar för skolbiblioteket på Fristadskolan år 7-9 och Gula skolan år F-6. Båda skolorna har sitt skolbibliotek på Fristadskolan och detta utgör 75% av tjänsten. Därtill ligger 25% på folkbiblioteket i Fristad.

Arbetsuppgifter:
Du genomför ett utåtriktat arbete i klass, samarbete med lärare och rektor samt sedvanliga bibliotekarieuppgifter för skola.
Du undervisar i informationssökning, källkritikkunskap, bokprat, MIK (medie- och informationskunnighet) och andra läsfrämjande aktiviteter m.m.
Du kommer även vara del av vårt skolbiblioteksnätverk för grundskolan med ca 20 skolbibliotekarier.

Tjänsten innefattar även arbete på Fristads närbibliotek.
Där ingår läsfrämjande arbete mot barn och unga samt sedvanliga bibliotekarieuppgifter som pass i disk, liksom kvälls- och helgtjänstgöring.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har examen från bibliotekshögskolan/informations- och biblioteksvetenskap.

Du är en trygg och nyfiken bibliotekarie.
Du vill arbeta med elever och gillar att samarbeta med lärare och ser ditt rörliga arbete i skolmiljö som en tillgång.
Du ska ha kunskap om skolans läroplaner och förstå hur din skolbiblioteksverksamhet utgår från läroplanen och Skolbibliotekens i Borås styrdokument och vara trygg med att hålla lektioner.
Du har god litteraturkännedom, goda MIK- kunskaper och trygg i användandet av digitala resurser.

Det är meriterande om du tidigare arbetat inom skolan.

Som person är du utåtriktad, gillar självständigt arbete samt har lätt för att samarbeta med olika personalgrupper.

B-körkort är ett krav.

Tjänsten är ett vikairat på 100%. Visa mindre

Webbdesigner - Jotex

Ansök    Nov 8    Ellos AB    Webbdesigner
Ellos Group är Nordens ledande e-handelsgrupp med e-handelsplatserna Ellos, Jotex, Stayhard och Homeroom. I nära relation med våra miljontals kunder strävar vi ständigt efter att utveckla och erbjuda attraktiva och hållbara erbjudanden inom mode och hemprodukter för hela familjen. För oss är kunden alltid i fokus. Med innovation, kreativitet och hållbarhet söker vi ständigt nya vägar i stort och smått. Ellos Group, med huvudkontor i Borås, är verksamt i sa... Visa mer
Ellos Group är Nordens ledande e-handelsgrupp med e-handelsplatserna Ellos, Jotex, Stayhard och Homeroom. I nära relation med våra miljontals kunder strävar vi ständigt efter att utveckla och erbjuda attraktiva och hållbara erbjudanden inom mode och hemprodukter för hela familjen. För oss är kunden alltid i fokus. Med innovation, kreativitet och hållbarhet söker vi ständigt nya vägar i stort och smått. Ellos Group, med huvudkontor i Borås, är verksamt i samtliga nordiska länder. Sedan 2020 finns vi även i Tyskland, Polen, Nederländerna och Österrike.
Om rollen 

Är du en erfaren Webbdesigner som älskar inredning? Då har du hittat hem.

Just nu söker vi dig som vill vara med och skapa Europas moderiktigaste heminredningsbutik på nätet. Du är social, samarbetsvillig och självgående. Tillsammans med vårt duktiga webbteam arbetar du med den löpande utvecklingen av vårt viktigaste säljverktyg; vår webbsida. Du designar också inbjudande nyhetsbrev, tar fram effektiva banners och producerar content till våra sociala kanaler.

Vem är du?  

Du har utbildning i och/eller erfarenhet av grafisk formgivning för webben. Vad du studerat eller hur länge du har jobbat är dock inte huvudsaken – För den här rollen är din personlighet som avgör. Du bemästrar Adobe Creative Suite (främst Photoshop & Illustrator) och HTML/CSS samt har erfarenhet av att arbeta i CMS-verktyg. Du är också van att arbeta med ”mobile first”, vilket är tur då just detta är meriterande.

Vilka är vi? 

Jotex är en arbetsplats som sjuder av kreativitet. Här arbetar vi tillsammans, över våra olika team, för att ständigt ligga steget före och kunna erbjuda våra kunder de senaste inredningstrenderna. Just nu är vi inne i en spännande expansiv fas där vi har eller är på gång att etablera oss på en mängd olika europeiska marknader. Jotex är en del av Ellos Group och delar lokaler med koncernkollegorna Ellos, Stayhard och Homeroom i Viared utanför Borås. Här finns goda pendlingsmöjligheter till både Borås och Göteborg.  

Praktiska detaljer 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med inledande provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.  

Skicka CV och utvalda case från din portfolio via ansökan på www.ellosgroup.se/jobb. Sista ansökningsdag är 2021-11-22. Vänta inte med din ansökan då vi gör ett löpande urval av kandidater och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Har du frågor? Hör av dig till Jenny Unell Chammas, E-commerce Manager, på [email protected] Visa mindre

Skolbibliotekarie, Förskole- och grundskoleförvaltningen

Ansök    Nov 3    Varbergs kommun    Bibliotekarie
I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? ARBETSUPPGIFTER Förskole- och grundskoleförvaltningen i Varbergs ... Visa mer
I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens.
Vill du växa med oss?

ARBETSUPPGIFTER
Förskole- och grundskoleförvaltningen i Varbergs kommun förstärker nu teamet av skolbibliotekarier. Du kommer att ingå i ett team med andra skolbibliotekarier som samordnas av kommunens språk, läs- och skrivutvecklare. Teamets arbetsuppgifter kommer att variera utifrån prioriteringar i exempelvis skolornas biblioteksråd och utvecklingsplaner.
Som skolbibliotekarie arbetar du aktivt med läsfrämjande insatser i alla årskurser. I uppdraget ingår vidare att planera relevanta insatser med anknytning till skolbibliotekets verksamhet. Du är en viktig resurs i skolans undervisning när det gäller att utveckla digital kompetens, medie- och informationskunnighet (MIK) samt förmågan att vara källkritisk. I samarbete med skolbibliotekarier i teamet deltar du i pedagogiska insatser vid samtliga skolbibliotek i kommunen. In- och utlåning av böcker på respektive skola sköts av annan personal än skolbibliotekarierna.
Du har ambition att utveckla verksamheten tillsammans med kollegor i teamet, och värderar att samarbeta mot gemensamt mål att stärka elevers läslust. Tillsammans i teamet finns möjligheter att vidareutveckla skolbibliotekens verksamhet, och att samarbeta med pedagoger, lärare och rektorer. Utifrån exempelvis skolornas biblioteksråd och utvecklingsplaner genomför du, och dina kollegor, läsfrämjande aktiviteter i klass.
Teamet av skolbibliotekarier genomför systematiska och återkommande insatser i samtliga årskurser i kommunen i syfte att säkerställa likvärdighet. Teamet kommer även att vara ansvariga för inköp av litteratur och att upprätthålla en god mediesamling samt att registrera användare till Legimus. I tjänsten får du kompetenshöjande insatser tillsammans med kollegor i teamet.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med examen i biblioteks- och informationsvetenskap.
Du är uppdaterad i läsfrämjande metoder samt medie- och informationskunnighet (MIK) och har god digital kompetens på området. Självklart har du har kunskaper om och eget intresse för litteratur för barn och ungdomar.

För att trivas i uppdraget som skolbibliotekarie är du självgående, har god förmåga att samarbeta och är positiv till att driva utvecklingsarbete framåt. Du är kreativ tar initiativ till att hitta nya arbetssätt för att sprida läslust. Du ger bibliotekariestöd i såväl fysiska som digitala former. Du har intresse att matcha medier och innehåll utifrån elevers olika behov och sammanhang. Tillsammans med kollegor tar du ansvar för teamets arbetsuppgifter och identifierar utvecklingsområden för gemensamma initiativ till insatser för förändring och förbättring. Du har god kommunikationsförmåga, samarbetsförmåga och uppskattar att arbeta utåtriktat med fokus på hög servicegrad.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet!


ÖVRIGT
Körkort för bil erfordras!

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.

Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal.

Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!
Läs mer: Pedagog Varberg Visa mindre

Direktris

Ansök    Nov 5    Gina Tricot AB    Designer
MORE THAN A JOB At Gina Tricot we are lucky enough to do something we are incredibly passionate about. And it shows! It is clear in our culture, in our teamwork and in our products. By putting our hearts into everything we do, we have created a unique set of values that we practically live by. These values create an atmosphere where success and individual development is made possible, and where our passion for this industry gets to shine. If you want to jo... Visa mer
MORE THAN A JOB
At Gina Tricot we are lucky enough to do something we are incredibly passionate about. And it shows! It is clear in our culture, in our teamwork and in our products. By putting our hearts into everything we do, we have created a unique set of values that we practically live by. These values create an atmosphere where success and individual development is made possible, and where our passion for this industry gets to shine. If you want to join a dream team with crazy amounts of passion, then Gina Tricot is the perfect place. We would love to have you!

Som Direktris på Gina Tricot ansvarar du för passform på några av våra produktgrupper. Du arbetar tätt tillsammans i ett team med övriga direktriser, inköpare, designer och inköpsassistenter.

Vi söker dig med passion för mode och hjärta för produkten och hela värdekedjan. Du är ansvarstagande, noggrann med gott sinne för detaljer.

Arbetsuppgifter

- Du utvecklar den bästa passformen för ett par varugrupper samt stöttar upp på områden där det behövs.
- Du arbetar med att omvandla designen från skiss till en bra passform.
- Du arbetar efter våra grundmått/kroppsmåttlistan, samt att du tillsammans med teamet håller i avprovningar.
- Du stöttar assistenter angående skeppningsprover.
- Du ser till att vi ligger i framkant vad gäller tekniskt/digitalt och hjälper oss att utvecklas inom området. Att göra de tester som krävs, tvättrådsinstruktioner och provkorrespondens med leverantörer i Asien och Europa.
- Du ser till att vidarebefordra plagginformation till E-handeln.


Din Bakgrund

- Designtekniker utbildning/ Direktrisutbildning/ konstruktion
- Erfarenhet inom området i minst 1-2 år.

- Erfarenhet från barn/ungdom är meriterande.


Som person ser du möjligheter, är ansvarstagande och noggrann. Du trivs i en roll där du samarbetar med andra samtidigt som du arbetar självständigt. Du trivs på en position där du arbetar i en föränderlig miljö vilket innebär många spännande utmaningar och möjligheter att utvecklas.

Tjänsten är heltid med 6 månaders provanställning. Start omgående eller vid överenskommelse. Tjänsten är placerad på Huvudkontoret i Borås.

Skicka CV och personligt brev via länken här bredvid (under karriär och platsannons (http://www.ginatricot.com/)).

Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Webbutvecklare till Topborn

Ansök    Okt 26    AB Effektiv Borås    Webbdesigner
TopBorn hjälper kunder i hela norden med digital marknadsföring och våra tjänster används idag av företag i alla storlekar och branscher. Nu behöver vi förstärka vårt kontor i Borås med en webbutvecklare. Du kommer bli en viktig spelare i vårt produktionsteam bestående av projektledare, content writers, SEO- och SEA-specialister. Om vår kund TopBorn drivs av stora visioner, vi letar alltid efter rätt personer med en bra inställning och stort engagemang so... Visa mer
TopBorn hjälper kunder i hela norden med digital marknadsföring och våra tjänster används idag av företag i alla storlekar och branscher. Nu behöver vi förstärka vårt kontor i Borås med en webbutvecklare. Du kommer bli en viktig spelare i vårt produktionsteam bestående av projektledare, content writers, SEO- och SEA-specialister.

Om vår kund
TopBorn drivs av stora visioner, vi letar alltid efter rätt personer med en bra inställning och stort engagemang som vill vara med och växa tillsammans med oss. Vi är en modern byrå med siktet inställt på digital närvaro och lönsam marknadsföring. Hela vår verksamhet baseras på ett gemensamt åtagande, hög kvalitet och en ständig strävan efter att leverera lönsamma och värdefulla lösningar åt våra kunder. Vi arbetar tillsammans för att skapa en arbetsplats som gynnar både oss som kollegor liksom våra kunder. En kreativ och sprudlande plats där alla är precis lika viktiga och bidrar till möjligheten att ge våra kunder det allra bästa av oss.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet består dels i att förvalta, vidareutveckla och uppdatera nuvarande kunders hemsidor samt bygga nya hemsidor. Anställningsgraden är 80% alternativt heltid och arbete på distans är möjligt. För att lyckas i rollen är du snabb på att ta till dig nya lösningar och noggrann i ditt utförande. Du är bekväm med att nyttja alla delar av wordpress möjligheter och vi tror att ditt hjärta slår lite extra för att få skapa hemsidor vars design har en wow-känsla! Att skapa och använda ACF, custom post types, shortcodes, wordplate och composer gör du med lätthet och du trivs med att arbeta med flera projekt parallellt och strävar alltid efter att prestera lite bättre än igår. Du har vana att ta projekt från start till mål och tar också gärna dialog med kunder.

Din profil
Vi ser helst att du har några års arbetserfarenhet som webbutvecklare, gärna på byrå, samt relevant utbildning. Vi letar dock primärt efter rätt personlighet och med starkt driv platsar du som är mer junior också bra i teamet.

Kvalifikationer:
Goda kunskaper i WordPress.
Goda kunskaper i Woo commerce.
Goda kunskaper i Javascript.
Goda kunskaper i PHP.
Goda kunskaper i CSS.
Goda kunskaper i HTML.
Grundläggande terminalkommandon.
Flytande i svenska, tal och skrift.
Flytande i engelska, tal och skrift.

Meriterande kunskaper:
Kunskaper i Elementor.
Kunskaper i Onpage SEO.
Norsktalande.
Finsktalande.
SCSS.
Tjänsten avser 80% anställningsgrad eller heltid. Lön enligt överenskommelse.

Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Jens Lindroth på [email protected]

Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.

Sökord
webbutvecklare, wordpress, woo commerce, javascript, PHP, CSS, HTML Visa mindre

Kultur- och nöjesreporter på Borås Tidning

Ansök    Nov 1    Gota Media AB    Journalist/Reporter
På Borås Tidning, i fjol prisad som årets redaktion, söker vi efter en kultur- och nöjesreporter för ett tiomånadersvikariat. Som reporter på kultur- och nöjesredaktionen har du stort intresse för det som finns inom avdelningens område. Du är idérik och självgående, och du kan jobba både med både snabba och fördjupande artiklar. Kompetensprofil: - Journalistexamen eller motsvarande utbildning - Specialkunskaper inom kultur- och nöjesområdet är merit... Visa mer
På Borås Tidning, i fjol prisad som årets redaktion, söker vi efter en kultur- och nöjesreporter för ett tiomånadersvikariat.

Som reporter på kultur- och nöjesredaktionen har du stort intresse för det som finns inom avdelningens område. Du är idérik och självgående, och du kan jobba både med både snabba och fördjupande artiklar.

Kompetensprofil:

- Journalistexamen eller motsvarande utbildning
- Specialkunskaper inom kultur- och nöjesområdet är meriterande.
- Erfarenhet av digitalt nyhetsarbete
- Lokalkännedom och ett bra kontaktnät i Sjuhärad är meriterande
- Vi ser gärna att du tidigare har jobbat med rörligt innehåll
- Körkort är ett krav


Mer information:
Tjänsterna är ett vikariat på tio månader med start  1 december 2021.
Intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan. Senaste ansökan är 14 november.

 

  

 


Vi undanber oss vänligt alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Project Designer till JENSEN Sweden AB

Ansök    Okt 28    AB Effektiv Borås    Industridesigner
Gillar du att designa och göra layouter? Lägg därtill offert- och orderkonstruktionsarbete för kundanpassade lösningar? Vill du arbeta i ett företag som har hela världen som sitt arbetsfält? Då har du kommit rätt! Här får du chansen att påverka din roll som Project Designer hos ett familjärt och världsledande företag. Om vår kund JENSEN-GROUP’s affärsidé är att bistå industriella tvätterier över hela världen att tillhandahålla kostnadseffektiv textilse... Visa mer
Gillar du att designa och göra layouter? Lägg därtill offert- och orderkonstruktionsarbete för kundanpassade lösningar? Vill du arbeta i ett företag som har hela världen som sitt arbetsfält? Då har du kommit rätt!
Här får du chansen att påverka din roll som Project Designer hos ett familjärt och världsledande företag.


Om vår kund
JENSEN-GROUP’s affärsidé är att bistå industriella tvätterier över hela världen att tillhandahålla kostnadseffektiv textilservice till sina kunder. Vi har upparbetat en position till att bli prefererad leverantör till tvätteriindustrin genom att erbjuda bred expertis i att designa och leverera hållbara lösningar i allt från fristående maskiner till kompletta system och integrerade lösningar. JENSEN-GROUP utökar ständigt sitt erbjudande genom att utveckla miljövänliga innovativa produkter och tjänster vilka används till att lösa specifika kundbehov. Vår framgång är ett resultat av en kombination av global yrkesskicklighet och lokala närvaro. JENSEN Sweden AB är en del av det växande affärsområdet Garment Technology och specialiserat på system för plaggtransport och plaggsortering. Se vidare www.jensen-group.com/jesw

Dina arbetsuppgifter
Som Project Designer hos JENSEN kommer du att utföra layouter och deltar i offert-/ orderkonstruktion av kundanpassade layoutlösningar för våra Metricon® transportörsystem. Du följer en planering som upprättas av Team Leader Project Design. Andra förekommande arbetsuppgifter är att vid behov besöka slutkund för uppmätning samt design och att ta fram produktionsunderlag för orderprojekt, såsom materialspecifikation och motorlista. I rollen tar man fram listor över skötseldokumentation och installationsdokumentation. Mycket av arbetet bedrivs i projektform.

En del resor förekommer i tjänsten – både nationellt och internationellt. Tjänsten är placerad i JENSEN’s nya fräscha lokaler i Borås.


Din profil
Vi söker dig som är högskoleingenjör eller har motsvarande yrkesutbildning med inriktning mot mekanik och automation eller har motsvarande erfarenhet. Du har erfarenhet av arbete i AutoCAD 2D och 3D. Då hela världen blir din arena i denna tjänst, har du flytande kunskaper i engelska, både i tal och skrift samt behärskar svenska mycket bra. Kunskaper i övriga europeiska språk är meriterande. Körkort är en förutsättning för denna tjänst.

Som person är du positiv, kommunikativ och har ett förtroendeingivande sätt. Du har också ett gott logistiskt tänkande och är noggrann. Att visa respekt för och samarbeta med andra för att nå bästa resultat är en självklarhet för dig. Du har ett starkt driv och en god vilja att snabbt sätta dig in i både branschen och METRICON®-systemet.

Vi erbjuder dig en intressant och dynamisk tjänst inom en internationell och växande bransch. Här får du ett brett och variationsrikt arbete med resor över hela världen!

Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 21 november. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Jens Lindroth, [email protected] och Gabriella Albertsson, [email protected]

Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.

Sökord
Project designer, CAD, metricon, Visa mindre

Bibliotekarie

Ansök    Okt 15    Borås kommun    Bibliotekarie
Borås är en kulturstad i ständig utveckling. Kulturförvaltningen arbetar med och ansvarar för en stor del av kulturutbudet. Vi ansvarar för Biblioteken i Borås, Borås Konstmuseum, Kulturskolan, Textilmuseet och Borås Museum, Borås Stadsteater och Publika möten med Bio Röda Kvarn. Här arbetar drygt 220 personer för att berika Boråsarnas liv. Biblioteken i Borås består av stadsbibliotek, 10 närbibliotek, bokbuss och biblioteksverksamhet på gymnasie- och g... Visa mer
Borås är en kulturstad i ständig utveckling. Kulturförvaltningen arbetar med och ansvarar för en stor del av kulturutbudet. Vi ansvarar för Biblioteken i Borås, Borås Konstmuseum, Kulturskolan, Textilmuseet och Borås Museum, Borås Stadsteater och Publika möten med Bio Röda Kvarn. Här arbetar drygt 220 personer för att berika Boråsarnas liv.

Biblioteken i Borås består av stadsbibliotek, 10 närbibliotek, bokbuss och biblioteksverksamhet på gymnasie- och grundskolor. Biblioteken i Borås är välbesökta demokratiska mötesplatser som arbetar utifrån prioriterade områden som tillgänglighet, likvärdighet och vidgat deltagande.

Nu söker vi en vikarierande bibliotekarie till Borås Stadsbibliotek, enheten Barn och Unga.Arbetsuppgifter:
I tjänsten ingår ansvar för verksamhet som vänder sig till barn och vuxna i deras närhet. Det gäller läsfrämjande arbete mot alla åldrar, planering av aktiviteter och programverksamhet samt att utveckla biblioteket till en självklar mötesplats för alla. Utåtriktat arbete med nätverkande och verksamhet i samverkan med bla förskolor i området och övriga bibliotek är en viktig del av tjänsten.

Sedvanliga bibliotekarieuppgifter ingår, liksom kvälls- och helgtjänstgöring

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har examen från bibliotekshögskolan/informations- och biblioteksvetenskap.

Du ser bibliotekarieyrket som ett socialt och utåtriktat arbete, är bra på att kommunicera, samarbeta och skapa relationer.
Du tycker om att arbeta med barn och unga och har god kännedom om och ett stort intresse för barn- och ungdomslitteratur samt läsfrämjande.
Du är också ansvarstagande, kreativ och flexibel. Du känner dig bekväm med att tala inför större och mindre grupper. Du har förmåga att ta egna initiativ och är van vid att arbeta självständigt.
Du tar dig an arbetsuppgifter för att på ett nyfiket och undersökande sätt utveckla verksamheten Tillsammans med dina kollegor vill du verka för att Borås Stadsbibliotek erbjuder en attraktiv mötesplats för barn och unga i alla åldrar. Visa mindre

GEODIS söker Sjöspeditör till Borås

Ansök    Okt 22    GEODIS Sweden AB    Expeditör, spedition
Trivs du med att vara spindeln i nätet och arbeta i en spännande roll med mycket kundkontakt? Då kan du vara den vi söker till tjänsten som Speditör till vårt Boråskontor! Vi kan erbjuda ett omväxlande, ansvarsfullt och stimulerande arbete i en internationell miljö med goda möjligheter till personlig utveckling. Vi är kvalitetscertifierade enligt den internationella standarden Investor in People. Som medarbetare hos oss utgör du vår viktigaste resurs och ... Visa mer
Trivs du med att vara spindeln i nätet och arbeta i en spännande roll med mycket kundkontakt? Då kan du vara den vi söker till tjänsten som Speditör till vårt Boråskontor!

Vi kan erbjuda ett omväxlande, ansvarsfullt och stimulerande arbete i en internationell miljö med goda möjligheter till personlig utveckling. Vi är kvalitetscertifierade enligt den internationella standarden Investor in People. Som medarbetare hos oss utgör du vår viktigaste resurs och vi strävar efter att vara den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare.

Din roll

I rollen som Sjöspeditör inom import kommer du att ha den övergripande kontrollen över kundens godsflöde och dagligen ha kontakt med flera olika kunder och leverantörer. Du ansvarar för dina egna kunduppdrag - sjösändningar från bokning till slutfakturering, och du har regelbundna kontakter med GEODIS nätverk runt om i världen.

I dina arbetsuppgifter ingår:

- Planering och bokning av transport enligt avrop från kund
- Leveransbevakning/avvikelserapportering
- Utfärdande av transportdokument
- Fakturering samt kostnadskontroll
- Aktivt arbete med kundvård och att ge våra kunder den bästa serviceupplevelsen


Vårt kontor i Borås består av ett team på åtta personer med god sammanhållning och gemenskap. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.

Din bakgrund

Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta som Speditör. Har du erfarenhet av att arbeta med sjö och framförallt import är det meriterande. Eftergymnasial utbildning, exempelvis inom logistik, transport eller annat relevant område, är meriterande. Det är en fördel om du är van att arbeta i CargoWise, som är vårt produktionssystem. I det dagliga arbetet används svenska och engelska, därav är det nödvändigt att kunna tala och skriva båda språken obehindrat.

Rollen passar dig som har en mycket god samarbetsförmåga och lyssnar och kommunicerar med andra på ett bra sätt. Vi tror att du trivs i en arbetsmiljö med högt tempo där du ställs inför problemlösning och intressanta utmaningar. Du är ansvarstagande, noggrann och har ett strukturerat arbetssätt. Då omständigheterna för sändningar snabbt kan ändras tror vi att din proaktivitet och flexibla förmåga gör att du lätt anpassar dig till nya förutsättningar. Liksom vi, brinner du för arbetet som Speditör!

Vi söker efter dig som vill arbeta i linje med våra värderingar: Passion, Commitment, Innovation, Trust och Solidarity.

Ansökan

Om detta låter som en intressant roll för dig, tveka inte att ansöka redan idag! Intervjuer kommer hållas löpande så skicka gärna din ansökan snarast möjligt, dock senast 2021-11-03.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef Susanne Nilsson, [email protected]

GEODIS har kollektivavtal och ett nära samarbete med Unionen. Kontaktperson: Tommy Sidén, tel?+46?101 631 828. Visa mindre

Projektledare till Borås Stadsteater

Borås är en kulturstad i ständig utveckling. Kulturförvaltningen arbetar med och ansvarar för en stor del av kulturutbudet. Vi ansvarar för Biblioteken i Borås, Borås Konstmuseum, Kulturskolan, Textilmuseet och Borås Museum, Borås Stadsteater och Publika möten med Bio Röda Kvarn. Här arbetar drygt 220 personer för att berika Boråsarnas liv. I Borås stad arbetar ungefär 10 000 personer som varje dag skapar en bättre vardag för över 110 000 boråsare. Alltid... Visa mer
Borås är en kulturstad i ständig utveckling. Kulturförvaltningen arbetar med och ansvarar för en stor del av kulturutbudet. Vi ansvarar för Biblioteken i Borås, Borås Konstmuseum, Kulturskolan, Textilmuseet och Borås Museum, Borås Stadsteater och Publika möten med Bio Röda Kvarn. Här arbetar drygt 220 personer för att berika Boråsarnas liv.

I Borås stad arbetar ungefär 10 000 personer som varje dag skapar en bättre vardag för över 110 000 boråsare. Alltid med engagemang och hjärta. Inom staden finns omkring 250 olika yrken som alla har detta gemensamt: de gör vardagen mer meningsfull för boråsarna.

Borås stadsteater är den enda institutionsteatern i Västra Götaland utanför Göteborg vars uppdrag är att producera nyskapande och gränsöverskridande scenkonst på såväl verksamhetens egna scener som på andra platser i Västra Götalandsregionen. Borås Stadsteater producerar 7-8 egna produktioner på ett år och förmedlar ett större antal gästspel och är en av flera mötesplatser för samtal, föreläsningar och konserter på Kulturhuset.

Arbetsuppgifter:
Som projektledare på Borås stadsteater ansvarar du för att planera, koordinera och projektleda tilldelade produktioner från att projektets ramar är satta fram till projektutvärdering. Du arbetar också med tilldelad produktionsbudget och ansvarar för att tilldelade mål och ramar hålls. Du planerar även övriga programpunkter och genomför dem praktiskt i samråd med andra funktioner i verksamheten.

För att du ska kunna trivas hos oss på Borås stadsteater behöver du vara lyhörd, ansvarstagande och ha mycket god förmåga till stöd och samverkan. Du behöver också vara flexibel och kunna ställa om då arbetsuppgifterna snabbt kan förändras.

Tjänsten som projektledare är organiserad på teaterns administrativa avdelning och leds av chefsproducent. På avdelningen arbetar idag även en administratör, två marknadsförare och en projektledare.


Kvalifikationer:
Tjänsten kräver utbildning inom området scenkonst och/eller projektledning som arbetsgivaren bedömer som relevant.
Tjänsten kräver också minst 5 års arbetslivserfarenhet av att leda scenkonstproduktioner, en god erfarenhet av tydlig produktions-/projektplanering i nära samarbete med övriga funktioner på teatern samt erfarenhet av turnéläggning.

Övriga meriterande faktorer är kunskap om scenkonstens kollektivavtal och kontraktsskrivning.

Övrigt:
Borås Stadsteater tillämpar provanställning.

Fackliga representanter nås via Borås Stads växel på telefon 033-35 70 00. Visa mindre

Webbdesigner - Jotex

Ansök    Okt 12    Ellos AB    Webbdesigner
Ellos Group Ellos Group är Nordens ledande e-handelsgrupp med e-handelsplatserna Ellos, Jotex, Stayhard och Homeroom. I nära relation med våra miljontals kunder strävar vi ständigt efter att utveckla och erbjuda attraktiva och hållbara erbjudanden inom mode och hemprodukter för hela familjen. För oss är kunden alltid i fokus. Med innovation, kreativitet och hållbarhet söker vi ständigt nya vägar i stort och smått. Ellos Group, med huvudkontor i Borås... Visa mer
Ellos Group Ellos Group är Nordens ledande e-handelsgrupp med e-handelsplatserna Ellos, Jotex, Stayhard och Homeroom.


I nära relation med våra miljontals kunder strävar vi ständigt efter att utveckla och erbjuda attraktiva och hållbara erbjudanden inom mode och hemprodukter för hela familjen.


För oss är kunden alltid i fokus. Med innovation, kreativitet och hållbarhet söker vi ständigt nya vägar i stort och smått.


Ellos Group, med huvudkontor i Borås, är verksamt i samtliga nordiska länder. Sedan 2020 finns vi även i Tyskland, Polen, Nederländerna och Österrike.
Om rollen 

Är du en erfaren Webbdesigner som älskar inredning? Då har du hittat hem.

Just nu söker vi dig som vill vara med och skapa Europas moderiktigaste heminredningsbutik på nätet. Du är social, samarbetsvillig och självgående. Tillsammans med vårt duktiga webbteam arbetar du med den löpande utvecklingen av vårt viktigaste säljverktyg; vår webbsida. Du designar också inbjudande nyhetsbrev, tar fram effektiva banners och producerar content till våra sociala kanaler.

Vem är du?  

Du har utbildning i och/eller erfarenhet av grafisk formgivning för webben. Vad du studerat eller hur länge du har jobbat är dock inte huvudsaken – För den här rollen är din personlighet som avgör. Du bemästrar Adobe Creative Suite (främst Photoshop & Illustrator) och HTML/CSS samt har erfarenhet av att arbeta i CMS-verktyg. Du är också van att arbeta med ”mobile first”, vilket är tur då just detta är meriterande.

Vilka är vi? 

Jotex är en arbetsplats som sjuder av kreativitet. Här arbetar vi tillsammans, över våra olika team, för att ständigt ligga steget före och kunna erbjuda våra kunder de senaste inredningstrenderna. Just nu är vi inne i en spännande expansiv fas där vi har eller är på gång att etablera oss på en mängd olika europeiska marknader. Jotex är en del av Ellos Group och delar lokaler med koncernkollegorna Ellos, Stayhard och Homeroom i Viared utanför Borås. Här finns goda pendlingsmöjligheter till både Borås och Göteborg.  

Praktiska detaljer 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med inledande provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.  

Skicka CV och utvalda case från din portfolio via ansökan på www.ellosgroup.se/jobb. Sista ansökningsdag är 2021-10-31. Vänta inte med din ansökan då vi gör ett löpande urval av kandidater och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Har du frågor? Hör av dig till Jenny Unell Chammas, E-commerce Manager, på [email protected] Visa mindre

Marketplace Assistant till RevolutionRace

Ansök    Okt 14    AB Effektiv Borås    Webbredaktör
RevolutionRace har varit live på Amazon i ett år, det har gått över förväntan och därför vill nu växla upp till nästa nivå med hjälp av dig. Bolaget har en stor potential framåt såväl på nya som befintliga marknader. Nu söker vi dig som brinner för digital försäljning och som vill bli en viktig spelare för RevolutionRace fortsatta tillväxt! Om vår kund RevolutionRace är bolaget som gått från noll till 897 miljoner på 7 år! Vi är ett av Sveriges snabbast v... Visa mer
RevolutionRace har varit live på Amazon i ett år, det har gått över förväntan och därför vill nu växla upp till nästa nivå med hjälp av dig. Bolaget har en stor potential framåt såväl på nya som befintliga marknader. Nu söker vi dig som brinner för digital försäljning och som vill bli en viktig spelare för RevolutionRace fortsatta tillväxt!

Om vår kund
RevolutionRace är bolaget som gått från noll till 897 miljoner på 7 år! Vi är ett av Sveriges snabbast växande e-handelsbolag och vi är stolta över att gå vår egen väg när det kommer till marknadsföring, design och hur vi väljer att bygga vårt bolag.

I en konservativ bransch som säljer överprisade outdoorkläder gör vår målsättning oss unika: Våra kunder ska vara mer nöjda med de plagg vi levererar, än de plagg de köper för dubbla priset. Vi älskar framgångar och tar nu sikte på miljarden med mycket glädje på vägen. Vill du vara med oss när vi når det målet?

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Marketplace Assistant ansvarar du för underhåll av produktsidor på alla Amazons marketplaces. Du samordnar och säkerställer att alla produkter har nytt och rätt content live på siterna i samarbete med företagets kreatörer. I arbetet ingår även att supportera Marketplace-teamet inom olika projekt. Arbetsdagen erbjuder en variation av arbetsuppgifter, exempelvis:

- Underhålla produktsidor och dess content i text och bild

- Uppdatera RevolutionRace’s Amazon Brand Store efter årstid/säsong

- Ansvara för uppladdning av nya produkter tillsammans med teamet

- Driva försäljning genom att kontinuerligt förbättra kundupplevelsen

Du kommer att ingå i ett mindre och dedikerat team av ecommerce-specialister som dels arbetar med expansion, dels optimerar för bästa möjliga försäljning och kundupplevelse.

Din profil
Vi söker dig som vill vara med i den tekniska framkanten gällande försäljning via olika marknadsplatser, främst Amazon. Har du tidigare erfarenhet inom digital marknadsföring är det ett stort plus men det viktiga är att du har rätt inställning till framtidens försäljning och vill vara med att driva RevolutionRace framåt. Skulle du ha erfarenhet av Amazon Seller Central så är det toppen men grundläggande kunskaper i Excel är ett krav.

För att lyckas i rollen har du ett stort engagemang för ditt arbete och att utvecklas i bolaget. Att överträffa dina mål och att ständigt hålla dig uppdaterad med ny kunskap är för dig en självklarhet. Bolagets huvudfokus är att säkerställa absolut bästa kundupplevelse, där såväl ett detaljerat samt analytiskt öga är en förutsättning. Du är framåt och tar ansvar samtidigt som du uppskattar en snabbrörlig miljö, där du är duktig på att prioritera mellan parallella projekt. Du kommer samarbeta med olika kontaktytor, varför vi värdesätter en ödmjuk approach.

Utöver stimulerande arbetsuppgifter erbjuder vi dig en plats hos ett välmående och snabbväxande företag med en genuin gemenskap, delaktighet och flexibilitet. Här blir du högst involverad i att skapa en kundupplevelse i världsklass! Bolaget vill behålla startup-andan och sin prestigelöshet samtidigt som de satsar mot miljarden. Vill du vara med mot målet?

Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 4 november. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Marie Wikström på [email protected] eller Pauline Pettersson på [email protected]

Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.

Sökord
Marketplace Assistant, Amazon, Content, Excel, Amazon Sellar Central, Administration Visa mindre

Bibliotekarie

Ansök    Okt 11    Borås kommun    Bibliotekarie
Borås är en kulturstad i ständig utveckling. Kulturförvaltningen arbetar med och ansvarar för en stor del av kulturutbudet. Vi ansvarar för Biblioteken i Borås, Borås Konstmuseum, Kulturskolan, Textilmuseet och Borås Museum, Borås Stadsteater och Publika möten med Bio Röda Kvarn. Här arbetar drygt 220 personer för att berika Boråsarnas liv. Till Vuxenutbildningen i Borås kommer studenter för att läsa enskilda gymnasiekurser eller en hel yrkesutbildning.... Visa mer
Borås är en kulturstad i ständig utveckling. Kulturförvaltningen arbetar med och ansvarar för en stor del av kulturutbudet. Vi ansvarar för Biblioteken i Borås, Borås Konstmuseum, Kulturskolan, Textilmuseet och Borås Museum, Borås Stadsteater och Publika möten med Bio Röda Kvarn. Här arbetar drygt 220 personer för att berika Boråsarnas liv.

Till Vuxenutbildningen i Borås kommer studenter för att läsa enskilda gymnasiekurser eller en hel yrkesutbildning. Det går också att läsa Svenska för invandrare (sfi), Grundläggande vuxenutbildning eller Komvux som särskild utbildning.

Arbetsuppgifter:
Du ansvarar för att driva biblioteksverksamheten inom ramen för skolans arbetssätt och mål tillsammans med befintlig bibliotekarie.
Du kommer vara en del av den dagliga verksamheten i biblioteket, men du kommer även ha ett eget ansvarsområde och vara ett stöd för lärare och elever i den pedagogiska verksamheten.
Det kommer ingå viss undervisning i t.ex. källkritik, stimulera till läsning genom bokprat och litteratursamtal, språkcafé och andra upplägg relevanta för skolan. Vuxenutbildningens bibliotek är till för skolans elever och personal.

Kvalifikationer:
Vi söker dig med examen från informations- och biblioteksvetenskap eller motsvarande och som har en god social kompetens och en pedagogisk förmåga.
Du är trygg i dig själv och trivs med att arbeta elevnära.
Du är kunnig i att arbeta läsfrämjande tillsammans med lärare.
Du har goda MIK-kunskaper och är trygg med ny tekning och olika digitala plattformar. Visa mindre

Merchandiseansvarig (70%)

Har du ett analytiskt tänk, kommunikation och ledarskapsfärdigheter samt ett öga för design – då har du det mesta som krävs för att göra ett fantastiskt arbete som Merchandiseansvarig! I det dagliga arbetet kommer du ansvara för butikens exponering men även ansvara för att du och ditt team når uppsatta mål och arbetar utefter koncernens värderingar. Dagarna är fartfyllda och arbetsuppgifterna är varierande som kräver en noggrannhet och en effektivitet. Du ... Visa mer
Har du ett analytiskt tänk, kommunikation och ledarskapsfärdigheter samt ett öga för design – då har du det mesta som krävs för att göra ett fantastiskt arbete som Merchandiseansvarig!
I det dagliga arbetet kommer du ansvara för butikens exponering men även ansvara för att du och ditt team når uppsatta mål och arbetar utefter koncernens värderingar. Dagarna är fartfyllda och arbetsuppgifterna är varierande som kräver en noggrannhet och en effektivitet.
Du ingår i varuhusets driftledningsgrupp, du som teamledare är den som leder och fördelar det dagliga arbetet samt utvärderar och utvecklar medarbetarnas personliga prestationer inom ditt område och vi ser därför att du brinner för ett aktivt ledarskap.
Som Merchandiseansvarig har du ett öga för form och design. Med din kunskap ser du till att varorna exponeras på ett tilltalande sätt och att varuhuset byggs upp korrekt utifrån varuhusets riktlinjer. Du ansvarar för den fysiska ordningen i butiken samt ser till att ni i teamet hjälps åt att rätt produkt finns på rätt ställe och vid rätt tillfälle. Det ska vara enkelt för våra kunder att hitta allting de behöver.
Arbetsuppgifter:
Fokus ska ligga på kunderna och för att det ska ske måste tiden effektiviseras. Ordningssinne och självständighet gör att du enkelt löser utmaningar. Här gäller det att hitta bemötandet som berör!
Säkerställa butikens koncept
Varuexponering
Rapportera teamets resultat
Utveckla och motivera medarbetare
Projektarbete och ombyggnation
Ansvarsområden:
För att lyckas i tjänsten som Merchandiseansvarig är du en ambitiös person som ger allt för att nå uppsatta mål. Genom ditt driv och engagemang motiverar du alla i ditt team till att utföra arbetsuppgiften så effektivt som möjligt. Du fördelar arbetsuppgifterna, motiverar och coachar alla i teamet och genom att du är en god kollega hjälper du medarbetarna runt omkring dig att utvecklas.
Fördela arbetsuppgifter till ditt team
Coachar ditt team mot utveckling
Säkerställer att individuellt/gemensamt uppsatta mål uppnås
Se till att Varuhusets följer det rådande butikskonceptet
Vi söker en Merchandiseansvarig som..
Har god dokumenterad erfarenhet av rollen
Visar stort engagemang och har uthållighet
Är strukturerad, resultatorienterad, ansvarstagande och driven
Är tydlig och kommunicerar väl samt verksamhetsnära
Utveckling på Elgiganten
Vårt mål är att bli branschens bästa arbetsgivare och vi tror att vi når dit genom ett gott ledarskap. På Elgiganten skapar en god ledare engagemang, arbetsglädje och motiverade medarbetare med hjälp av en stor portion vanlig snällhet och sunt förnuft. Som stöd finns en stöttande varuhuschef och ett omfattande utbildningsprogram i ledarskap och personlig utveckling.
Har du massor av energi, är social och är bra på ditt jobb, kan vi garantera att du får både möjligheter och utmaningar hos oss. Vi investerar årligen över 50 mkr och 36.000 kursdagar i att utbilda och träna våra medarbetare inom produktkunskap, försäljning och kundvård.
Elgiganten erbjuder
Avtalsenlig lön och pension
Generöst bonusavtal
Förmåner inom friskvård och personalköp
Internt utbildningsprogram för medarbetare och ledare
Goda karriärmöjligheter
På Elgiganten strävar vi efter mångfald och välkomnar därför alla sökanden oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund. Vi tror att detta bidrar till en mer dynamisk arbetsplats där allas unika erfarenheter och kompetenser gör oss bättre.
Ansökningar utvärderas löpande och hittar vi en passande Gigant kan rekryteringsprocessen gå snabbare än planerat. 
Tycker du detta låter kul? Då hoppas vi att du vill jobba hos oss!
Varmt välkommen med din ansökan.
Observera att vi använder oss av lämplighets- och personlighetstest i vår rekrytering. Visa mindre

Kreativ bostadsfotograf Borås

Varje dag tar bostadssökare runtom i världen ett av de största finansiella besluten i sina liv med hjälp av visualiseringslösningar som vi levererar till över 2000 fastighetsmäklare, byggbolag och bostadsutvecklare världen över. Utöver foton och 3D planritningar av högsta kvalitet levererar vi också video, drönartjänster, digitala renoverings- och inredningsverktyg, 3D visualiseringar, bostadsväljare, 360° visningar i VR, och andra lösningar som får bostad... Visa mer
Varje dag tar bostadssökare runtom i världen ett av de största finansiella besluten i sina liv med hjälp av visualiseringslösningar som vi levererar till över 2000 fastighetsmäklare, byggbolag och bostadsutvecklare världen över. Utöver foton och 3D planritningar av högsta kvalitet levererar vi också video, drönartjänster, digitala renoverings- och inredningsverktyg, 3D visualiseringar, bostadsväljare, 360° visningar i VR, och andra lösningar som får bostadsköpare att fastna för sina framtida drömhem - redan innan de har klivit över tröskeln!


Bostadsfotograf -Borås


Diakrit söker kontinuerligt efter talangfulla fotografer som vill bli en del av vårt internationella fotografnätverk med över 300 frilansfotografer. Förutom att fotografera bostäder åt mäklare så kan möjlighet komma att ges att få arbeta med film och VR panorama.


Är det dig vi söker?


Vi söker dig som jobbar som fotograf, eller har fotografutbildning, och har ett gott öga för komposition och ljussättning av bilder. Du behöver vara en kreativ och engagerad person, noga med detaljer och ha ett genuint intresse i att träffa och arbeta med andra människor.


Varför Diakrit?


Som frilansfotograf hos Diakrit behöver du inte själv sälja in dina uppdrag, utan det sköter vårt drivna säljteam.


Vår Customer Solutions tar god hand om våra kunder och vårt duktiga in-house redigeringsteam ser till att bilderna blir redigerade till högsta kvalitet. Som fotograf fokuserar du på det du gör bäst - ta fantastiska bilder! Med hjälp av vår onlinekalender styr du enkelt din tillgänglighet och vi arbetar för att ge dig en så effektiv vardag som möjligt.


Vi erbjuder dig även möjligheten att arbeta i en internationell organisation där du ges utrymme att utveckla din fotografiska förmåga och känsla för bild inom fastighetsbranschen. Du kommer ha kontinuerligt stöd i ditt arbete från din regionansvariga fotochef.


För att arbeta som frilansfotograf på Diakrit behöver du följande:

- Kamerahus (systemkamera, helst fullformat)

- Vidvinkelzoomobjektiv

- Normalobjektiv eller zoom (t.ex 24-70mm)

- Stabilt stativ

- Extern vridbar blixt

- Körkort och tillgång till bil
- F-skatt


Ansökan:


Ansök online på career.diakrit.com genom att bifoga ditt CV och personliga brev tillsammans med arbetsprover bestående av ca 5st egenproducerade bilder, gärna med anknytning till interiör och inredning. Bilderna ska vara sparade i jpeg och ca 2000 pixlar på längden. För att kunna gå vidare med din ansökan behöver vi även veta vad du har för fotoutrustning.


Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Om Diakrit:

Diakrit har sedan 2001 strävat efter att förändra sättet som människor köper och säljer fastigheter på. Att göra sökandet efter ett nytt hem enklare, säkrare och mer engagerande online. Vi hjälper människor att se den fulla potentialen av deras framtida hem med digitala marknadsföringslösningar som möjliggör för köpare att planera, inreda och dekorera sina drömhem.

Vår fotoverksamhet har vuxit i rask takt och vi erbjuder nu fotografering I Sverige, Danmark, Norge, Australien samt Nya Zeeland. Med våra talangfulla fotografer, molnbaserade mjukvaror, 2D och 3D planlösningstjänster, fotoredigering och retuscheringsarbete, bildspel, avancerade 3D-visualiseringar, animeringar och mycket mer, ser vi till att varje produkt som Diakrit utvecklar och producerar är skräddarsydd för att hjälpa fastighetsmäklare och byggbolag att attrahera fler köpare och säljare. Med över 450 anställda globalt, levererar vi våra tjänster till mer än 2,000 stora fastighetskunder runt om i världen. Visa mindre

Förpackningsdesigner

Ansök    Okt 1    Netonnet AB    Grafisk formgivare
Vi tycker att hemelektronik är fantastiskt. Vi vill därför att fler skall få hemelektronik i sin vardag genom att göra det så enkelt och billigt som möjligt. Det är utgångspunkten i allt och gör NetOnNet till det självklara valet. NetOnNet består av ett gäng härliga, duktiga och inspirerande medarbetare vars stora passion är just hemelektronik. Våra medarbetare är vår viktigaste faktor och det är tillsammans som vi växer, både som företag och människor. E... Visa mer
Vi tycker att hemelektronik är fantastiskt. Vi vill därför att fler skall få hemelektronik i sin vardag genom att göra det så enkelt och billigt som möjligt. Det är utgångspunkten i allt och gör NetOnNet till det självklara valet.

NetOnNet består av ett gäng härliga, duktiga och inspirerande medarbetare vars stora passion är just hemelektronik. Våra medarbetare är vår viktigaste faktor och det är tillsammans som vi växer, både som företag och människor. Eftersom vi gillar vårt arbete ser vi därför till att ha roligt på arbetsplatsen och självklart har vi det tillsammans. Hos oss uppmuntrar vi till kreativitet, innovation och förändring. Vi vågar tänka nytt och testa oss fram, vi går helt enkelt vår egen väg. Genom att fortsätta gå vår egen väg utmanar vi branschen och skapar framgång.

Vill du vara med på vår framgångsresa?

Om tjänsten
Vi söker dig som är en driven kreatör med öga för detaljer men även har förmågan att se det större perspektivet. Du bemästrar både bildbehandling i Photoshop och att skapa tryckfärdiga original i Illustrator och InDesign. Du kan illustrera symboler och skapa vektorbaserade produktillustrationer till manualer och förpackningar. Vi ser också att du har erfarenhet av förpackningsdesign och att följa och upprätthålla grafiska profiler.
Du är en självdisciplinerad och välorganiserad person som tar ansvar och presterar resultat med god kvalitet. Du är social och trivs bra i tvärfunktionella samarbeten då du i rollen arbetar tätt tillsammans med inköpare och produktspecialister. Rollen kräver mycket goda kunskaper i engelska, tal och skrift, då du kommer ha daglig kontakt med vårt engelsktalande inköpskontor i Kina.
Dina arbetsuppgifter består av förpackningsdesign (idéutveckling och grafisk produktion), illustration (symboler och produktillustrationer), produktdesign, bildbehandling, manualer (koordinera översättningar, korrekturläsa och layouta).


Vem är du?
Du har minst ett par års erfarenhet av grafisk produktion för print och goda kunskaper inom Adobe CC ? främst Illustrator, InDesign och Photoshop.
För tjänsten är det också viktigt att du har god kunskap, rutin och erfarenhet av att driva liknande processer med fast tidslinje samt har mycket goda kunskaper i engelska både i tal och skrift. Det är också meriterande om du har erfarenhet av förpackningskonstruktion och om du dessutom är en duktig skribent

Vårt arbete präglas av våra kärnvärden; Enkla, Ärliga, Nytänkande och Tillsammans. Dessa fyra ord är våra ledstjärnor som guidar oss i vardagen när det kommer till hur vi agerar, när vi fattar beslut och hur vi tar oss an uppgifter. För oss är det viktigt att du som söker känner igen dig i våra värderingar.

NetOnNet strävar efter att ha en bred mångfald inom personalen, dels för att personalstyrkan ska spegla samhället i stort, dels för att mångfald berikar organisationen med viktiga insikter som ger ökad förståelse för företagets ständigt växande kundbas.Övrig information
Placering: Vid NetOnNets huvudkontor i Viared, Borås. Under pandemin har vi arbetat från hemmakontoret. Nu uppgraderar och bygger vi om vårt huvudkontor till det nya sättet att arbeta. Vi inför en ny arbetsplatsstrategi som förenar det bästa av två världar, där vi kombinerar effektiviteten i det digitala arbetssättet med kreativiteten och styrkan med de fysiska mötena. Det ger dig möjlighet att arbeta hemifrån viss del av arbetstiden. På det här viset vill vi forma ett starkt hållbart företag med medarbetare som utvecklas som individer som möjliggör starka resultat.


Tillträde: November eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Typ av anställning: Tillsvidare med 6 mån provanställning.

Ansökningstid: Sista ansökningsdag 22 oktober men urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Visa mindre

Kulturstrateg

Boråsregionen Sjuhärads kommunalförbund arbetar för att stärka utvecklingen i Boråsregionen. Förbundet är en kommunal samverkansorganisation med uppgift att tillvarata medlemskommunernas gemensamma intressen och främja deras samverkan. För mer information: www.borasregionen.se Ett rikt kulturliv stärker samhällsutvecklingen och bidrar till människors välbefinnande. Kulturutvecklingsfrågorna hanteras parallellt med andra utvecklingsfrågor på Boråsregionen. ... Visa mer
Boråsregionen Sjuhärads kommunalförbund arbetar för att stärka utvecklingen i Boråsregionen. Förbundet är en kommunal samverkansorganisation med uppgift att tillvarata medlemskommunernas gemensamma intressen och främja deras samverkan. För mer information: www.borasregionen.se
Ett rikt kulturliv stärker samhällsutvecklingen och bidrar till människors välbefinnande. Kulturutvecklingsfrågorna hanteras parallellt med andra utvecklingsfrågor på Boråsregionen. Kultur är ett horisontellt perspektiv där kulturen bidrar till regional utveckling.
Vi söker en kulturstrateg som ska ansvara för samordning och utveckling av kultursamverkan mellan Boråsregionens medlemskommuner, Västra Götalandsregionen, övriga kommunalförbund, kulturarbetare och civilsamhälle och projektägare som driver utvecklingsprojekt med stöd av kommunalförbundet.
Om arbetet
Kommunalförbundets uppgift är att skapa nya partnerskap/nätverk som stärker och lyfter fram kulturens betydelse i delregionalt utvecklingsarbete tillsammans med aktörer inom utbildning, kultur, näringsliv och civilsamhälle. Kommunalförbundet har en samordnande funktion inom kultursamverkansmodellen och är ett stöd för medlemskommunerna. Uppdraget innebär att utveckla befintliga och skapa nya nätverk och strukturer som länkar samman kommuner, kulturliv, näringsliv och civilsamhälle. Möten genomförs löpande med företrädare för kommuner, nätverk och organisationer med målet att lyfta fram gemensamma frågeställningar och initiera samarbeten.
Boråsregionens kulturplan är vägledande för den delregionala kultursamverkan och anger riktning och prioriteringar för satsningar och projekt för perioden 2020 – 2023. Boråsregionens kulturplan samspelar med Kulturstrategi Västra Götaland – en regional kulturplan och arbetet ska bidra till att uppfylla målen i regionens kulturstrategi. Kulturplan Boråsegionen Sjuhärads kommunalförbund 2020 - 2023. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Kvalifikationer
För att passa för detta uppdrag ser vi att du
· har erfarenhet av kommunal och/eller regional kulturverksamhet och kunskap om offentlig konst, samhällsplanering, kulturdriven platsutveckling och kulturarv
· har kännedom om att arbeta i en politiskt styrd organisation
· har kännedom om kulturarbetares villkor och vana av samverkan med civilsamhället
· har erfarenhet av att driva och samordna kulturprojekt
· är strukturerad och van att arbeta självständigt och driva processer, samtidigt lagspelare
· har god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift och kan presentera information på ett begripligt sätt
· tar initiativ och har lätt för att ta kontakt och arbeta tillsammans med verksamhetsföreträdare och uppdragsgivare
· har relevant universitets- eller högskoleutbildning
· har körkort och tillgång till bil
· stor vikt läggs vid personlig lämplighet Visa mindre

Master Data Manager till FRISTADS

Fristads har sedan 1925 utmanat och drivit utvecklingen av slitstarka och funktionella yrkeskläder, alltid med användaren i fokus samt med innovation och hållbarhet som drivkrafter. I vårt produktsortiment finns såväl klassiska som moderna plagg för en rad branscher och våra plagg är gjorda för att leva upp till de högsta kraven när det gäller kvalitet, säkerhet och komfort. Fristads är en del av Hultafors Group, som ägs av Investment Latour AB och erbjud... Visa mer
Fristads har sedan 1925 utmanat och drivit utvecklingen av slitstarka och funktionella yrkeskläder, alltid med användaren i fokus samt med innovation och hållbarhet som drivkrafter. I vårt produktsortiment finns såväl klassiska som moderna plagg för en rad branscher och våra plagg är gjorda för att leva upp till de högsta kraven när det gäller kvalitet, säkerhet och komfort.

Fristads är en del av Hultafors Group, som ägs av Investment Latour AB och erbjuder en bred portfölj av produkter och varumärken för professionella användare. Läs mer på www.fristads.com.

Hultafors Group har mer än 1000 anställda och omsättningen uppgick 2020 till 3,6 miljarder SEK. www.hultaforsgroup.com

Vill du leda, utveckla och kvalitetssäkra @Fristads internationella Master Data-funktion?

I rollen som Master Data Manager får du en rolig, varierande och spännande tillvaro på jobbet. Tjänsten innefattar helhetsansvar för all masterdata inom FRISTADS och tillhörande bolag, personalansvar för 6 medarbetare, vars arbete fokuserar på produkt, kundinformation och leverantör. Tillsammans arbetar ni med koordinering, planering och hantering av frågor/ärenden relaterade till Master Data. Din roll tillhör avdelningen Finance som är en del av Shared Service Center, en gemensam servicefunktion för FRISTADS och tillhörande bolag i Europa.

Du kommer vara delaktig i spännande projekt, som direkt eller indirekt berör företagets Master Data-flöden och processer. Det kan vara allt från nya affärsflöden och verksamhetskrav, integrationer med interna applikationer, till uppsättningar mot olika produkt- och varumärkesplattformar. Du får ett stort internt nätverk med många kollegor från olika funktioner, så som Sälj, Finans, Sourcing och Product Development med flera. Du kommer rapportera till Finance Director.

Rollen och företaget ger dig chansen till utveckling i din profession och som människa. Du behöver därför vara nyfiken och utvecklingsinriktad samt motiveras av förstklassig leverans där du ser potential till förbättringar och effektiviseringar i kommunikation med dina kollegor. Tillsammans med teamet motiveras ni av att bidra till en hög leveransupplevelse som håller hög kunskapsnivå, service och driv.

Våra värderingar
Våra värderingar Passion, Enkelhet, Tillsammans, är viktiga för oss. Som medarbetare hos oss är du en viktig ambassadör och förebild för dessa värderingar både internt och externt. Vi hoppas därför att denna värdegrund stämmer väl med dig.

Vår önskelista

Krav

• Du har en slutförd gymnasieutbildning
• Du har bred och god erfarenhet av större affärssystem
• God erfarenhet av applikationer, system och processer
• God erfarenhet av att ta fram bättre flöden/processer med beskrivningar
• Internationell erfarenhet arbetsmässigt
• Erfarenhet av automatiseringsprocesser/flöden (ha den ådran och gilla det)
• Erfarenhet av att köpa in varor och tjänster enligt attestordning
• Engelska i tal och skrift
• Goda Excelkunskaper
• Goda kunskaper i databashantering
• B-körkort

Meriterande

• Eftergymnasial utbildning inom IT
• God erfarenhet av projektledning
• Erfarenhet av att vara ledare
• Kunskap om LEAN-processer
• Erfarenhet av PIM för E-commerce
• M3

Som person är du ledaren och teamspelaren, du är drivande samt vågar ställa krav på din omgivning, med ödmjukhet. Du måste ha ett genuint intresse och kunskap om att verka inom en servicefunktion. Du tycker om att ta ett helhetsansvar för området men kan även kunna djupdyka in i detaljerna då det behövs. Du är mån om att förstå hur ditt och gruppens arbete bidrar och samverkar med övriga verksamheten. Du behöver tänka utveckling, enkelhet och tillsammans samt ha ett öppet sinne. Du trivs i en internationell och öppen atmosfär och har stor ansvarskänsla för att leverera resultat i tid.

Kanske arbetar du i en liknande roll idag eller känner dig redo att ta nästa kliv i din utveckling, då kan denna tjänst vara rätt för dig.

Placering

Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Borås.

Resor

Kan förekomma till Fristads enheter inom Sverige och Europa.

Kontakt
Visst låter det som en roll för just dig? Tveka inte att skicka in din ansökan snarast via framrekrytering.se, vi arbetar med löpande urval. Har du ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Katarina Czudowska 073-517 37 89, [email protected]

Välkommen med din ansökan???? Visa mindre

Bubbleroom söker en Forwarding Coordinator

Bubbleroom är ett av Nordens snabbast växande e-handelsbolag inom mode med en tydlig vision om att bli den självklara destinationen för lyxigt, glammigt och feminint mode. Vårt fokus är den nordiska marknaden men med distribution till hela Europa. Idag är vi ca 70 personer som arbetar på huvudkontoret i Borås, och vi söker nu efter fler medarbetare som drivs av viljan att göra goda affärer samt har ett genuint intresse för mode och e-handel. Välkommen till... Visa mer
Bubbleroom är ett av Nordens snabbast växande e-handelsbolag inom mode med en tydlig vision om att bli den självklara destinationen för lyxigt, glammigt och feminint mode. Vårt fokus är den nordiska marknaden men med distribution till hela Europa. Idag är vi ca 70 personer som arbetar på huvudkontoret i Borås, och vi söker nu efter fler medarbetare som drivs av viljan att göra goda affärer samt har ett genuint intresse för mode och e-handel. Välkommen till ett företag där medarbetaren är verksamheten och där alla våra framgångar är en konsekvens av våra medarbetares driv & engagemang!
Beskrivning

Bubbleroom bygger just nu upp sin speditionsavdelning och söker därför en person som vill arbeta med import, export och tullhantering.

Ditt uppdrag:
I rollen som Forwarding Coordinator kommer du bland annat att;

- Administrera leverantörs -och speditörsdokument
- Följa upp fakturor samt transportörer
- Uppdatera och administrera information i affärssystemen
- Kontakt med speditörer
- Kontakt med Bubblerooms inköpsavdelning och lagerverksamhet
- Arbeta med olika förekommande arbetsuppgifter inom import, export och tull

Kvalifikationer

- Erfarenhet från tidigare arbetet med import , export och tull
- Erfarenhet av varuklassificering.
- Kunna arbeta i IT miljö och med administrativa arbetsuppgifter.
- Kunna arbeta i Officepaketet.

 

Vem är du?:
Du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Du är även serviceinriktad och har lätt för att arbeta självständigt. Du ska gilla att arbeta med administrativa arbetsuppgifter. Då vi är en liten arbetsgrupp sätter vi även stor vikt vid din förmåga att samarbeta.

Ytterligare information:
Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning. Sista datum för ansökan är 2021-10-27, men vänta inte med att skicka in din ansökan då vi tillämpar löpande urval. För frågor och mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Ewa Flysjö Ansvarig för tull och spedition på Bubbleroom, via mail: [email protected] eller Joel Sandberg, COO, via mail [email protected] Vi tillämpar löpande urval, så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Reportervikariat till SVT i Borås

Vad vi erbjuder dig: Att vara nyhetsreporter är världens roligaste jobb. Du får vara med när det händer saker, och du har stor möjlighet att själv skapa agendasättande journalistik. Vi har ett tydligt digitalt fokus mot berättande i rörlig bild. Nu söker vi en självgående nyhetsreporter som kan ta sig an alla ämnen och har en god förståelse för berättande online.  Du kommer att utgå från vår redaktion i Borås. Där är ni två medarbetare. Ibland jobbar ni i ... Visa mer
Vad vi erbjuder dig:
Att vara nyhetsreporter är världens roligaste jobb. Du får vara med när det händer saker, och du har stor möjlighet att själv skapa agendasättande journalistik.
Vi har ett tydligt digitalt fokus mot berättande i rörlig bild. Nu söker vi en självgående nyhetsreporter som kan ta sig an alla ämnen och har en god förståelse för berättande online. 
Du kommer att utgå från vår redaktion i Borås. Där är ni två medarbetare. Ibland jobbar ni i team, men ofta är du själv som reporter.
Du kommer tillhöra SVT Nyheter Västs redaktion som har 30 medarbetare. Vi finns på fem orter i Västra Götaland. Och även om vi inte sitter i samma lokaler, så samarbetar vi och stöttar varandra. 

Vem vi tror att du är:
Du är en nyfiken person som vet vad som är en bra nyhet och drivs av att få göra skillnad med din journalistik. Du vet hur en historia ska berättas på bästa sätt i rörlig bild online, har goda kunskaper i att filma och redigera. Och du är inte rädd för att tänka nytt.  Vi ser gärna att du har god kännedom om Borås och Sjuhäradsbygden. 
Du ser vikten av att spegla hela samhället, och kan bidra till att tillföra nya perspektiv - gärna genom språkkunskaper och nätverk.   
Tjänsten kräver:  
•    Journalistutbildning, eller likvärdiga erfarenheter  
•    Körkort för personbil  
•    Erfarenhet av rörligt bildberättande

Vad den här tjänsten innebär:
Som reporter på SVT Nyheter producerar du egna nyheter från idé till publicering. I jobbet ingår att filma, redigera och publicera i vår nyhetsapp. I jobbet ingår också textproduktion och webbpaketering.?

Detta är en tidsbegränsad anställning sex månader med start snarast.

Hur du ansöker
Vi gör löpande urval, och välkomnar din ansökan så snart som möjlig, dock senast den 10 oktober 2021.   
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta redaktionschef Anton Svendsen via mejl [email protected]
Fackliga frågor besvaras av Sofia Netskar (SJF), som nås på telefon 08-784 00 00 (vxl).
Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval. Visa mindre

Junior Direktris (vikariat)

Ansök    Sep 13    Gina Tricot AB    Designassistent
MORE THAN A JOB At Gina Tricot we are lucky enough to do something we are incredibly passionate about. And it shows! It is clear in our culture, in our teamwork and in our products. By putting our hearts into everything we do, we have created a unique set of values that we practically live by. These values create an atmosphere where success and individual development is made possible, and where our passion for this industry gets to shine. If you want to jo... Visa mer
MORE THAN A JOB
At Gina Tricot we are lucky enough to do something we are incredibly passionate about. And it shows! It is clear in our culture, in our teamwork and in our products. By putting our hearts into everything we do, we have created a unique set of values that we practically live by. These values create an atmosphere where success and individual development is made possible, and where our passion for this industry gets to shine. If you want to join a dream team with crazy amounts of passion, then Gina Tricot is the perfect place. We would love to have you!

Som Junior Direktris på Gina Tricot ansvarar du för passform på några av våra mindre produktgrupper. Du arbetar tätt tillsammans i ett team med övriga direktriser, inköpare, designer och inköpsassistenter.

Vi söker dig med passion för mode och hjärta för produkten och hela värdekedjan. Du är ansvarstagande, noggrann med gott sinne för detaljer.

Arbetsuppgifter
Du arbetar med att utveckla den bästa passform för ett par varugrupper samt stöttar upp på områden där det behövs. Du arbetar med att omvandla designen från skiss till en bra passform. Du arbetar efter våra grundmått/kroppsmåttlistan, samt att du tillsammans med teamet håller i avprovningar. Du stöttar assistenter angående skeppningsprover. Du ser till att vi ligger i framkant vad gäller tekniskt/digitalt och hjälper oss att utvecklas inom området. Att göra de tester som krävs, tvättrådsinstruktioner och provkorrespondens med leverantörer i Asien och Europa. Du ser till att vidarebefordra plagginformation till E-handeln.

Din Bakgrund
Du bör ha Designtekniker utbildning/ Direktrisutbildning/ konstruktion alt erfarenhet inom området i minst 1-2 år.

Som person ska du se möjligheter, vara ansvarstagande och noggrann. Du trivs i en roll där du samarbetar med andra samtidigt som du är självständig. Du trivs på en position där du arbetar i en föränderlig miljö vilket innebär många spännande utmaningar och möjligheter att utvecklas.

Tjänsten är ett vikariat på heltid.

Placeringsort Borås.

Skicka CV och personligt brev via länken här bredvid (under karriär och platsannons (http://www.ginatricot.com/)).

Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Junior fotograf - fotoassistent

Ansök    Sep 17    Eton AB    Fotografassistent
Vi söker en energisk juniorfotograf / fotoassistent till vår studio i Gånghester utanför Borås, du kommer ansvara för vår produktfotografering samt assistera i studion. Eton är ett globalt varumärke, grundat i Sverige 1928. Etons exklusiva skjortor och accessoarer når sina kunder via etonshirts.com, i våra egna butiker samt i världsledande multi-brand kanaler och varuhus. Läs mer på etonshirts.com Vårt företag främjar en öppen kultur baserad på transparen... Visa mer
Vi söker en energisk juniorfotograf / fotoassistent till vår studio i Gånghester utanför Borås, du kommer ansvara för vår produktfotografering samt assistera i studion.
Eton är ett globalt varumärke, grundat i Sverige 1928. Etons exklusiva skjortor och accessoarer når sina kunder via etonshirts.com, i våra egna butiker samt i världsledande multi-brand kanaler och varuhus.
Läs mer på etonshirts.com
Vårt företag främjar en öppen kultur baserad på transparens, respekt, ärlighet & tillit.
Ideal-kandidaten
Vi söker alltid de som bäst passar in i vår företagskultur och som delar våra kärnvärden;
One Eton
Empowering
Work Smart
Quality-driven
Customer-committed
Progressive
Utöver att dela dessa värderingar söker vi dig som är; modern, nyfiken, social och ”tänker utanför boxen”
Arbetsuppgifter / Ansvarsområden
· ”Behind-the-scenes” -foto & film
· Lättare foto / film för sociala medier
· Assistans vid större fotograferingar
· Förberedelser och foto av alla våra produkter
· Underhåll av studioutrustning, ansvar för att förbrukningsmaterial alltid finns.


Erfarenhet och kvalifikationer
· Du har ett intresse av stil & mode!
· Du är bekväm med både systemkamera och telefon när du plåtar
· Du har ett stort intresse av sociala medier och content-produktion för dessa.
· Du har erfarenhet av arbete i en professionell fotostudio, både dess -hårdvara som mjukvara.
· Du är en hängiven lagspelare som kan arbeta självständigt
· Du är noggrann, välorganiserad och har ett vasst öga!
· Du har någon sorts portfolio att visa oss, online eller bok, vi vill se prov på något du gjort


För denna rollen kommer vi fokusera på personlighet, energi & attityd, vad du inte redan kan kommer vi lära dig om du är rätt kandidat för jobbet.


Är du rätt kandidat? Skicka din ansökan, ett personligt brev och ditt CV, till Magnus Eklöf - [email protected], senast 30e september. Visa mindre

P4 Sjuhärad söker reporter i höst

Ansök    Sep 3    Sveriges Radio AB    Journalist/Reporter
Nu finns chansen att få en spännande höst i Borås. Vi söker en reporter för ett vikariat från 27 september till 31 januari. Vi utgår från fräscha nya lokaler i centrum men jobbar helst ute hos vår publik runt om i Sjuhäradsbygden. Är du engagerad, nyfiken på människor och vill vara före konkurrenterna med de bästa nyheterna - då är du rätt för oss. Vi söker journalister som kan jobba med direktsändning radio, publicera digitalt och drivs av att hitta nyhe... Visa mer
Nu finns chansen att få en spännande höst i Borås. Vi söker en reporter för ett vikariat från 27 september till 31 januari. Vi utgår från fräscha nya lokaler i centrum men jobbar helst ute hos vår publik runt om i Sjuhäradsbygden.

Är du engagerad, nyfiken på människor och vill vara före konkurrenterna med de bästa nyheterna - då är du rätt för oss. Vi söker journalister som kan jobba med direktsändning radio, publicera digitalt och drivs av att hitta nyheter.

Vi har målmedvetet jobbat nära vår publik och vill göra radio som berör och engagerar invånarna i vårt område. Vi tycker att det är viktigt att Sveriges Radio speglar samhället. Vi värdesätter medarbetare med olika erfarenheter som kan tillföra fler perspektiv. Det är också en fördel om du känner till eller kommer från någon av kommunerna i vårt bevakningsområde.

Krav på körkort och journalistisk utbildning.

Anställning
Tjänsten är ett vikariat med start den 27 september, eller enligt överenskommelse, till och med den 31 januari 2022. Placeringsort är Borås.

Ansökan och kontaktuppgifter
Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du ansöker omgående, då vi arbetar med löpande urval. Din ansökan skickar du in senast den 17 september.

Frågor om tjänsten: Mattias Johansson, kanalchef 033-177588, [email protected]
Frågor om rekryteringen: Ann Andersson, HR-partner, 031-837501, [email protected]
Facklig kontakt: Sara Kvist, SJF, Niclas Odengård, Unionen som båda nås på tel 033 - 17 75 00 samt Saco som nås via [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre