Lediga jobb som Spa- och kurterapeut i Borås

Se lediga jobb som Spa- och kurterapeut i Borås. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Borås som finns hos arbetsgivaren.

Make-up-artist/IPL, laserterapeut/receptionist

Ansök    Sep 18    UNIFACE AB    Spa- och kurterapeut
Uniface AB är en ett nytt koncept inom skönhetsbranschen. Vi är ett framåt och nyskapande företag som använder den senaste tekniken.Arbetet är fördelat både på dagtid, kvällar och helger.Vem är du?Du gillar mötet med människor och har stor social kompetens. Du förstår att service och samarbete skapar värde för kunder, ditt team och dig själv.Du ska trivas med att jobba självständigt men även i team. Du värdesätter renlighet och noggrannhet och tycker om at... Visa mer
Uniface AB är en ett nytt koncept inom skönhetsbranschen. Vi är ett framåt och nyskapande företag som använder den senaste tekniken.Arbetet är fördelat både på dagtid, kvällar och helger.Vem är du?Du gillar mötet med människor och har stor social kompetens. Du förstår att service och samarbete skapar värde för kunder, ditt team och dig själv.Du ska trivas med att jobba självständigt men även i team. Du värdesätter renlighet och noggrannhet och tycker om att jobba i högt tempo.Tidigare erfarenhet är inget krav men meriterande. Vi erbjuder:Hos oss på Uniface AB får du möjligheten att vara med på den spännande resa det innebär att bygga en skönhetssalong från grunden. Din utveckling är viktig för oss, därför satsar vi på att alla medarbetare får den kompetensutveckling som behövs.Vi tar gärna emot din ansökan snarast, vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Extrajobb för dig som är skönhets-intresserad (kräver ej utbildning)

HBC har funnits i 31 år och ledordet har alltid varit att ligga i framkant. För ett år sedan öppnade vi vår nya hudklinik där fokus ligger på resultatfokuserade behandlingar. Bland våra mest populära behandlingar hittar du Exilis 360, IPL, Dermapen4, PRX T-33, kemiska peels, Acnelan, Cosmelan, fillers (utförs av sjuksköterska) och mycket annat. Vi söker nu dig som är har ett genuint intresse både i skönhet och människor. Tidigare erfarenhet eller utbildni... Visa mer
HBC har funnits i 31 år och ledordet har alltid varit att ligga i framkant. För ett år sedan öppnade vi vår nya hudklinik där fokus ligger på resultatfokuserade behandlingar. Bland våra mest populära behandlingar hittar du Exilis 360, IPL, Dermapen4, PRX T-33, kemiska peels, Acnelan, Cosmelan, fillers (utförs av sjuksköterska) och mycket annat.
Vi söker nu dig som är har ett genuint intresse både i skönhet och människor. Tidigare erfarenhet eller utbildning är inte ett krav, men är meriterande. Du behöver alltså inte vara hudterapeut eller sjuksköterksa.
Dina arbetsuppgifter kommer innebära behandlingar som inte kräver att du är hudterapeut, exempel på detta är IPL och Exilis360. Du kommer få den utbildning som krävs för att du ska kunna utföra dessa behandlingar på ett säkert och tryggt sätt både för dig och kunden.
Du behöver drivas att ge kunden resultat, att ha kul på jobbet och av att arbeta i ett team på en händelserik arbetsplats. Du behöver också värdera utveckling högt och gärna vara up to date med nya behandlingar och rön i branschen. Vi står inför en expansiv fas och vårt mål är att vara väst- och sydsveriges främsta hudklinik när det kommer till behandlingar vilka inte kräver kirurgi. Därför ser vi också att du är serviceminded och duktig på att ge ett professionellt intryck – du brinner för att överträffa kundens förväntan.
Arbetstiden är förlagd både till dagtid, kvällstid och helger.
Beroende på person kan tjänsten komma att bli en timanställning eller en fast deltidsanställning.
Rekrytering sker löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdag.
Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Sandra Sjölander, klinikchef, på [email protected] eller 0738-068996.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre