Lediga jobb FR Fastighetsservice AB i Borås

Se alla lediga jobb från FR Fastighetsservice AB i Borås. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Borås som finns inom det yrket.

Maskin- och verkstadsansvarig

Vi söker nu maskin- och verkstadsansvarig! Vi söker nu en skicklig mekaniker till vårt team. Dina huvudsakliga uppgifter kommer att vara att laga, underhålla och serva våra egna maskiner och fordon. Du kommer också vintertid att ingå i vårt team ansvariga för snöröjning. Du bör därför ha stor erfarenhet av snöröjning med maskin samt stor erfarenhet av service och underhåll av dessa maskiner. Vår maskinpark består av allt ifrån hjullastare till bilar och mi... Visa mer
Vi söker nu maskin- och verkstadsansvarig!
Vi söker nu en skicklig mekaniker till vårt team.
Dina huvudsakliga uppgifter kommer att vara att laga, underhålla och serva våra egna maskiner och fordon.
Du kommer också vintertid att ingå i vårt team ansvariga för snöröjning. Du bör därför ha stor erfarenhet av snöröjning med maskin samt stor erfarenhet av service och underhåll av dessa maskiner.
Vår maskinpark består av allt ifrån hjullastare till bilar och mindre maskiner. Du bör ha stor erfarenhet av maskiner och fordon och vara självgående i ditt arbete.
Du är en problemlösare som själv kan planera arbetet inom ditt ansvarsområde. Du är trygg med ensamarbete men samtidigt en lagspelare som delar med sig av sina kunskaper och på samma sätt är lyhörd för andras erfarenheter. Du klarar av att ansvara för dina egna arbeten, ta enklare egna beslut och själv ha kontakt med FR’s avtalade underentreprenörer efter behov.
Det är viktigt att du är positiv och pedagogisk samt bekväm med att ta kunder på ett kreativt och serviceinriktat sätt.
Det är ett måste att ha hjullastarkort samt kunna köra traktor och hantera släp.
Tjänsten innefattar också att delvis arbeta med fastighetsskötsel/ grönyteskötsel. Därför ser vi också gärna att du har erfarenhet av sådana arbetsuppgifter.
I arbetet som fastighetsskötare har du ett övergripande ansvar för FR’s avtalsåtaganden inom drift och underhåll av den yttre miljön i tilldelade områden hos våra kunder. Fastighetsskötaren ansvarar för att verkställa arbetsuppgifter inom avdelningen fastighetsskötsel på ett produktivt och effektivt sätt utifrån gällande målsättningar, strategier och andra riktlinjer.
Några exempel på normalt förekommande arbetsuppgifter som fastighetsskötare:
• Plantering
• Gräsklippning
• Formklippning
• Lövhantering och vårsopning
• Beskärning
• Städning av utemiljöer
Anställningsstart planeras till ca 1/9. Visa mindre

Vi söker en ekonomiassistent till affärsområde ekonomisk förvaltning

Vi söker en ekonomiassistent till vårt affärsområde ekonomisk förvaltning Kvalifikationer och färdigheter Grundläggande ekonomisk bakgrund gymnasienivå Dator och systemvana Goda kunskaper i Office365 B-körkort Om oss FR Fastighetsservice är ett komplett serviceföretag, med det lilla extra. Vi erbjuder tjänster inom fastighetsförvaltning, ekonomisk förvaltning, energioptimering, fastighetsservice, städ samt bygg- och markentreprenad. Vi är idag ca 70 ... Visa mer
Vi söker en ekonomiassistent till vårt affärsområde ekonomisk förvaltning


Kvalifikationer och färdigheter
Grundläggande ekonomisk bakgrund gymnasienivå
Dator och systemvana
Goda kunskaper i Office365
B-körkort

Om oss
FR Fastighetsservice är ett komplett serviceföretag, med det lilla extra. Vi erbjuder tjänster inom fastighetsförvaltning, ekonomisk förvaltning, energioptimering, fastighetsservice, städ samt bygg- och markentreprenad. Vi är idag ca 70 medarbetare och har vårt kontor i Borås, Regementet.


Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en ekonomiassistent som är driven och vill få möjlighet att utveckla sina kunskaper hos oss inom redovisning och med inriktning mot fastigheter.
Tjänsten innefattar idag att hjälpa till med administrationen som rör ekonomisk förvaltning för våra kunder, både företag och bostadsrättsföreningar men kan komma att förändras med att vår förvaltningsavdelning växer.
Tjänsten kommer även att innefatta att du stöttar upp på FR:s egen ekonomiavdelning med fakturering vid arbetstoppar, ledighet och dylikt.
Den vi söker ska till en början sköta enklare redovisning som bland annat leverantörsreskontra, kundreskontra, bokföring och månadsavstämningar.
Du kommer även vara behjälplig med andra administrativa uppgifter som avisering, avläsningar, köhantering, brf specifik administration samt kontakt med kunder/hyresgäster som behövs för att sköta den ekonomiska förvaltningen för våra kunder.
System/program
Vi arbetar idag i office365, Real Fastighetssystem och Fortnox. Vi har även andra interna affärssystem och avläsningsprogram.
Denna arbetsbeskrivning är inte fullständig, du kommer givetvis få vara med och göra andra normalt förekommande arbetsuppgifter på företagets kontor. Då FR är ett snabbt växande fastighetsservicebolag så kommer tjänsten att utvecklas och formas i takt med FRs behov.
Din profil
Vi vill att du har någon form av ekonomisk utbildning på minst gymnasienivå, gärna har arbetat några år med redovisning och har en vilja att utveckla dina kunskaper ytterligare och ta ett större ansvar framåt för våra kunder.
Du ska behärska svenska i tal och skrift, är serviceminded och ha bra kommunikationsförmåga, är engagerad och gillar att ha ordning och reda eftersom uppdraget innefattar flera kunder och kunduppdrag.
Vi ser gärna att du har erfarenhet från fastighetsbranschen och föreningsliv. Du blir en viktig del i vår tjänst för ekonomisk förvaltning. Körkort krävs för tjänsten.
Vi erbjuder
Hos oss ges du möjligheten till att vidareutveckla dina färdigheter i ett snabbt växande fastighetsservicebolag.
På FR Fastighetsservice är vi måna om att vara en arbetsplats med god stämning och stark sammanhållning. Arbetet sker i första hand under dagtid på vårt kontor.
Låter detta som något för dig?
Varmt välkommen att skicka in din ansökan innehållande CV och personligt brev. Ange gärna när du kan tillträda/din uppsägningstid då vi önskar tillträde snarast möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Vänligen maila din ansökan till:
Malin Jünke HR
[email protected] Visa mindre

Vårt team behöver fler fantastiska medarbetare!

Vi är ett fantastiskt team som behöver fler duktiga medarbetare! Vi arbetar med städning hos företag, privatpersoner, bostadsrättsföreningar och kommersiella fastigheter. Följande är krav för att söka tjänsten hos oss: Körkort ( ej endast automat) Behärska svenska språket i tal och skrift Erfarenhet av lokalvård Har en hög servicegrad och ser helheten hos kund Gärna erfarenhet av att använda golvmaskiner Du måste kunna ta ett stort eget ansvar och ha ett p... Visa mer
Vi är ett fantastiskt team som behöver fler duktiga medarbetare!
Vi arbetar med städning hos företag, privatpersoner, bostadsrättsföreningar och kommersiella fastigheter.
Följande är krav för att söka tjänsten hos oss:
Körkort ( ej endast automat)
Behärska svenska språket i tal och skrift
Erfarenhet av lokalvård
Har en hög servicegrad och ser helheten hos kund
Gärna erfarenhet av att använda golvmaskiner
Du måste kunna ta ett stort eget ansvar och ha ett positivt bemötande
Du är noggrann, ambitiös och serviceinriktad

Intervjuer sker löpande.
Anställningsstart omgående.
Endast ansökan via mail, bifoga CV och personligt brev. Läs gärna mer om oss på ww.f-r.se Visa mindre

Fastighetsskötare/ Grönytearbetare

Vi söker nu grönyteskötare för säsong 2024! Anställningen är en säsongsanställning under april - sept, med möjlighet till förlängning. Vi söker dig som kan arbeta sammanhängande under 6 mån. Vi söker självgående personer med kunskap och intresse för grönytor, växtlära, natur och anläggning. Du är en problemlösare som själv kan planera arbeten för dina områden efter våra avtalade åtaganden beroende av säsong. Du är trygg med ensamarbete men samtidigt en lag... Visa mer
Vi söker nu grönyteskötare för säsong 2024!
Anställningen är en säsongsanställning under april - sept, med möjlighet till förlängning. Vi söker dig som kan arbeta sammanhängande under 6 mån.
Vi söker självgående personer med kunskap och intresse för grönytor, växtlära, natur och anläggning. Du är en problemlösare som själv kan planera arbeten för dina områden efter våra avtalade åtaganden beroende av säsong. Du är trygg med ensamarbete men samtidigt en lagspelare som delar med sig av sina kunskaper och på samma sätt är lyhörd för andras erfarenheter. Du klarar av att ansvara för dina egna arbeten, ta enklare egna beslut och själv ha kontakt med FR’s avtalade underentreprenörer efter behov.
Det är viktigt att du är positiv och pedagogisk samt bekväm med att ta kunder på ett kreativt och serviceinriktat sätt.
Det är meriterande om du har vana att köra traktor samt köra med släp.
Tjänsten innebär ett övergripande ansvar för FR’s avtalsåtaganden inom drift och underhåll av den yttre miljön i tilldelade områden hos våra kunder. Fastighetsskötaren ansvarar för att verkställa arbetsuppgifter inom avdelningen fastighetsskötsel på ett produktivt och effektivt sätt utifrån gällande målsättningar, strategier och andra riktlinjer.
Några exempel på normalt förekommande arbetsuppgifter:
• Plantering
• Gräsklippning
• Formklippning
• Lövhantering och vårsopning
• Beskärning
• Städning av utemiljöer Visa mindre

Vårt team behöver fler fantastiska medarbetare!

Vi är ett fantastiskt team som behöver fler duktiga medarbetare! Vi arbetar med städning hos företag, privatpersoner, bostadsrättsföreningar och kommersiella fastigheter. Vi är i behov av ny personal på heltid och vi söker även timvikarier. Följande är krav för att söka tjänsten hos oss: Körkort ( ej endast automat) Behärska svenska språket i tal och skrift Erfarenhet av lokalvård Har en hög servicegrad och ser helheten hos kund Gärna erfarenhet av att anv... Visa mer
Vi är ett fantastiskt team som behöver fler duktiga medarbetare!
Vi arbetar med städning hos företag, privatpersoner, bostadsrättsföreningar och kommersiella fastigheter.
Vi är i behov av ny personal på heltid och vi söker även timvikarier.
Följande är krav för att söka tjänsten hos oss:
Körkort ( ej endast automat)
Behärska svenska språket i tal och skrift
Erfarenhet av lokalvård
Har en hög servicegrad och ser helheten hos kund
Gärna erfarenhet av att använda golvmaskiner
Du måste kunna ta ett stort eget ansvar och ha ett positivt bemötande
Du är noggrann, ambitiös och serviceinriktad

Intervjuer sker löpande.
Endast ansökan via mail, bifoga CV och personligt brev. Läs gärna mer om oss på ww.f-r.se Visa mindre

Arbetsledare Städ

Brinner du för mötet med människor och är redo för nästa utmaning? Vi söker just nu en ny arbetsledare. Kvalifikationer och färdigheter Arbetslivserfarenhet som arbetsledare eller liknande med personalansvar och budgetansvar. Dator- och systemvana Goda kunskaper i Office365 B-körkort Arbetsledning Som arbetsledare är du navet i det dagliga arbetet rörande städ och fönsterputs här hos oss. Det är du som arbetsledare som ser till att alla jobb blir utförda o... Visa mer
Brinner du för mötet med människor och är redo för nästa utmaning? Vi söker just nu en ny arbetsledare.
Kvalifikationer och färdigheter
Arbetslivserfarenhet som arbetsledare eller liknande med personalansvar och budgetansvar.
Dator- och systemvana
Goda kunskaper i Office365
B-körkort
Arbetsledning
Som arbetsledare är du navet i det dagliga arbetet rörande städ och fönsterputs här hos oss. Det är du som arbetsledare som ser till att alla jobb blir utförda och att de utförs enligt uppsatta mål och krav. Som arbetsledare har du har ett resultatansvar för de jobb som utförs i din regi. Tjänsten innefattar ett personalansvar där du arbetsleder och planerar arbetet för en arbetsgrupp på ca 20 medarbetare. Det är ditt ansvar att ha koll på vad och när vi ska göra de olika delarna i våra avtal gentemot kund och styra arbetsgruppen efter prioriteringar. Du förväntas vara ett bollplank till din personal och hjälpa dem att fatta beslut kring åtgärder mm och stötta de på plats när de inte löser arbetet på egen hand. Som närmsta chef förväntas du hålla i veckomöten/daglig avstämning med din personal.
Kundrelationer
Som arbetsledare ansvarar du för utförandet av kunduppdraget för verksamhetsområdet Städ och fönsterputs. Du ansvarar för projektets genomförande och bidrar till att skapa goda relationer med våra kunder och samarbetspartners. I uppdraget kommer du regelbundet att ha en nära kontakt med våra kunder. Du kommer också att ha ett nära samarbete med ansvariga på våra övriga avdelningar för att erbjuda kunden en helhetslösning av våra tjänster.
Administration
Tjänsten innefattar en hel del kontorstid där du dagligen attesterar tidrapporter, sammanställer och fakturerar arbeten löpande, hanterar schemaläggning mm. Andra administrativa arbetsuppgifter kommer att förekomma som exempelvis planera och strukturera utförandet av avtalsåtaganden, attest av lönerapporter, räkna på och lämna offerter till kunder. Tjänsten innebär också mycket kundbesök och kvalitetsuppföljning av vårt arbete hos kund.
Personalansvar
Arbetsledaren är den närmsta chefen för de medarbetare som ingår i arbetsgruppen städ. Tjänsten kräver att du kan vara rak och tydlig och när det behövs kunna ta obekväma beslut. I personalansvaret ingår arbetsuppgifter som exempelvis semesterplanering, planera in utbildningar, hålla i medarbetarsamtal osv.
System/Program
I det dagliga arbetet kommer du att arbeta i Office365 samt våra interna affärssystem.
Denna arbetsbeskrivning är inte fullständig, du kommer givetvis få vara med och göra andra normalt förekommande arbetsuppgifter på företagets kontor. Då FR är ett snabbt växande fastighetsservicebolag så kommer tjänsten att utvecklas och formas i takt med FR’s behov.
Din Profil
Att vara arbetsledare är ett mycket ansvarsfullt arbete, man måste kunna med kort varsel ta viktiga beslut, hantera konflikter och också ha förståelse för hur olika medarbetare reagerar och förhåller sig till omgivningen. Tjänsten kräver att du kan vara rak och tydlig och när det behövs kunna ta obekväma beslut.
För att trivas i rollen ser vi att du är lösningsorienterad, gillar ordning och reda, kundfokuserad och har lätt för att bygga relationer. Som person har du förmågan till att både briljera med självständiga arbetsuppgifter, som att motivera och inspirera dina kollegor. I ditt arbete som arbetsledare är samverkan, såväl internt i teamet som med kunder, avgörande. Det är av största vikt att du är lyhörd gentemot dina medarbetare. Du är engagerad, serviceminded och besitter god kommunikationsförmåga.
Vi erbjuder
Hos oss ges du möjligheten till att vidareutveckla dina färdigheter i ett snabbt växande fastighetsservicebolag. På FR Fastighetsservice är vi måna om att vara en arbetsplats med god stämning och stark sammanhållning. Arbetet sker i första hand under dagtid på vårt kontor, men som arbetsledare kan du även behöva vara tillgänglig under övriga tider.
Låter detta som något för dig?
Varmt välkommen att skicka in din ansökan innehållande CV och personligt brev. Ange gärna när du kan tillträda/din uppsägningstid då vi önskar tillträde snarast möjligt. Urvalsprocessen sker löpande. Visa mindre

Vårt team behöver fler fantastiska medarbetare!

Vi är ett fantastiskt team som behöver fler duktiga medarbetare! Vi arbetar med städning hos företag, privatpersoner, bostadsrättsföreningar och kommersiella fastigheter. Vi är i behov av ny personal på heltid och vi söker även timvikarier. Följande är krav för att söka tjänsten hos oss: Körkort ( ej endast automat) Behärska svenska språket i tal och skrift Erfarenhet av lokalvård Har en hög servicegrad och ser helheten hos kund Gärna erfarenhet av att anv... Visa mer
Vi är ett fantastiskt team som behöver fler duktiga medarbetare!
Vi arbetar med städning hos företag, privatpersoner, bostadsrättsföreningar och kommersiella fastigheter.
Vi är i behov av ny personal på heltid och vi söker även timvikarier.
Följande är krav för att söka tjänsten hos oss:
Körkort ( ej endast automat)
Behärska svenska språket i tal och skrift
Erfarenhet av lokalvård
Har en hög servicegrad och ser helheten hos kund
Gärna erfarenhet av att använda golvmaskiner
Du måste kunna ta ett stort eget ansvar och ha ett positivt bemötande
Du är noggrann, ambitiös och serviceinriktad

Intervjuer sker löpande.
Endast ansökan via mail, bifoga CV och personligt brev. Läs gärna mer om oss på ww.f-r.se Visa mindre

Fastighetsskötare/ Grönytearbetare

Vi söker en ny medarbetare till vårt fantastiska team! Vi söker en självgående person med kunskap och intresse för grönytor, växtlära, natur och anläggning. Du är en problemlösare som själv kan planera arbeten för dina områden efter våra avtalade åtaganden beroende av säsong. Du är trygg med ensamarbete men samtidigt en lagspelare som delar med sig av sina kunskaper och på samma sätt är lyhörd för andras erfarenheter. Du klarar av att ansvara för sina egna... Visa mer
Vi söker en ny medarbetare till vårt fantastiska team!
Vi söker en självgående person med kunskap och intresse för grönytor, växtlära, natur och anläggning. Du är en problemlösare som själv kan planera arbeten för dina områden efter våra avtalade åtaganden beroende av säsong. Du är trygg med ensamarbete men samtidigt en lagspelare som delar med sig av sina kunskaper och på samma sätt är lyhörd för andras erfarenheter. Du klarar av att ansvara för sina egna arbeten, ta enklare egna beslut och själv ha kontakt med FR’s avtalade underentreprenörer efter behov. Det är viktigt att du är positiv och pedagogisk samt bekväm med att ta kunder på ett kreativt och serviceinriktat sätt.
Tjänsten innebär ett övergripande ansvar för FR’s avtalsåtaganden inom drift och underhåll av den yttre miljön i tilldelade områden hos våra kunder. Fastighetsskötaren ansvarar för att verkställa arbetsuppgifter inom avdelningen fastighetsservice (yttre) på ett produktivt och effektivt sätt utifrån gällande målsättningar, strategier och andra riktlinjer
Några exempel på normalt förekommande arbetsuppgifter
• Plantering
• Gräsklippning
• Formklippning
• Lövhantering
• Beskärning
• Snö- och halkbekämpning Visa mindre

Lokalvårdare

Vi är ett fantastiskt team som behöver fler duktiga medarbetare! Vi arbetar med städning hos företag, privatpersoner, bostadsrättsföreningar och kommersiella fastigheter. Vi är i behov av ny personal på heltid och vi söker även timvikarier. Följande är krav för att söka tjänsten hos oss: Körkort ( ej endast automat) Behärska svenska språket i tal och skrift Erfarenhet av lokalvård Har en hög servicegrad och ser helheten hos kund Gärna erfarenhet av att anv... Visa mer
Vi är ett fantastiskt team som behöver fler duktiga medarbetare!
Vi arbetar med städning hos företag, privatpersoner, bostadsrättsföreningar och kommersiella fastigheter.
Vi är i behov av ny personal på heltid och vi söker även timvikarier.
Följande är krav för att söka tjänsten hos oss:
Körkort ( ej endast automat)
Behärska svenska språket i tal och skrift
Erfarenhet av lokalvård
Har en hög servicegrad och ser helheten hos kund
Gärna erfarenhet av att använda golvmaskiner
Du måste kunna ta ett stort eget ansvar och ha ett positivt bemötande
Du är noggrann, ambitiös och serviceinriktadIntervjuer sker löpande.
Endast ansökan via mail, bifoga CV och personligt brev. Läs gärna mer om oss på ww.f-r.se Visa mindre

Förvaltningsassistent

Är du strukturerad, noggrann och motiveras av att hjälpa människor? Just nu söker vi en förvaltningsassistent som kan hjälpa till med administrationen som rör den ekonomiska förvaltning för våra kunder. Kvalifikationer och färdigheter Grundläggande ekonomisk bakgrund gymnasienivå Dator och systemvana Goda kunskaper i Office365 B-körkort Den vi söker ska bland annat sköta leverantörsreskontra, kundreskontra, bokföring, avisering, avläsningar (IMD), kontakt... Visa mer
Är du strukturerad, noggrann och motiveras av att hjälpa människor?
Just nu söker vi en förvaltningsassistent som kan hjälpa till med administrationen som rör den ekonomiska förvaltning för våra kunder.
Kvalifikationer och färdigheter
Grundläggande ekonomisk bakgrund gymnasienivå
Dator och systemvana
Goda kunskaper i Office365
B-körkort
Den vi söker ska bland annat sköta leverantörsreskontra, kundreskontra, bokföring, avisering, avläsningar (IMD), kontakt med kunder/hyresgäster, kontraktsskrivning, köhantering, uthyrning samt även visning av lägenheter för våra kunder. Både företag och bostadsrättsföreningar. Du kommer även vara behjälplig med andra administrativa uppgifter som behövs för att sköta den ekonomiska förvaltningen för våra kunder.
System/Program
Vi arbetar idag i office365, Real Fastighetssystem och Fortnox. Vi har även andra interna affärssystem och avläsningsprogram.
Din Profil
Vi ser gärna att du har någon form av ekonomisk utbildning på minst gymnasienivå. Du ska behärska svenska i tal och skrift, är serviceminded, engagerad och gillar att ha ordning och reda eftersom uppdraget innefattar flera kunder och kunduppdrag. Du blir en viktig del i vår tjänst för ekonomisk förvaltning.
Vi erbjuder
Hos oss ges du möjligheten till att vidareutveckla dina färdigheter i ett snabbt växande fastighetsservicebolag. På FR Fastighetsservice är vi måna om att vara en arbetsplats med god stämning och stark sammanhållning. Arbetet sker i första hand under dagtid på vårt kontor.
Låter detta som något för dig?
Varmt välkommen att skicka in din ansökan innehållande CV och personligt brev. Ange gärna när du kan tillträda/din uppsägningstid då vi önskar tillträde snarast möjligt. Urvalsprocessen sker löpande. Visa mindre

Kundansvarig Brf

Ansök    Mar 31    FR Fastighetsservice AB    Fastighetschef
Skapar du långsiktiga och starka kundrelationer, samtidigt som du vill ha en nyckelroll i ett företag som växer? Vi söker just nu en kundansvarig för vårt kundsegment bostadsrättsföreningar. Kvalifikationer och färdigheter Arbetslivserfarenhet inom fastighetsbranschen och kundrelationer. Dator- och systemvana Goda kunskaper i Office365 B-körkort Befattningen innebär att du underhåller och utvecklar företagets kundrelationer. Du har ansvaret att ta hand om ... Visa mer
Skapar du långsiktiga och starka kundrelationer, samtidigt som du vill ha en nyckelroll i ett företag som växer? Vi söker just nu en kundansvarig för vårt kundsegment bostadsrättsföreningar.
Kvalifikationer och färdigheter
Arbetslivserfarenhet inom fastighetsbranschen och kundrelationer.
Dator- och systemvana
Goda kunskaper i Office365
B-körkort
Befattningen innebär att du underhåller och utvecklar företagets kundrelationer. Du har ansvaret att ta hand om en befintlig kundportfölj inom kundsegmentet bostadsrättsföreningar samt utöka denna. Detta ställer krav på både teknisk kunskap, social förmåga och affärsmannaskap.
Som kundernas kontaktperson blir du först i led i avtalsfrågor, reklamationer och andra frågor som kan uppstå. Du ansvarar för att skriva avtal och offerter samt hålla i förhandlingar med befintliga såväl som nya kunder. En central del i jobbet är att försöka förstå våra kunders verksamheter och behov, samt att bygga relationer med dessa kunder och andra samarbetspartners som bidrar till försäljningen. Det ligger inom ditt ansvar att säkerställa kundnöjdhet hos de kunder som ingår i din portfölj. Det kan innebära att identifiera nya affärsmöjligheter, som leder till merförsäljning, liksom att utveckla befintliga lösningar för våra kunder.
Ett nära samarbete med andra medarbetare på företaget såsom arbetsledare, administratörer och ekonomi är A och O för att säkerställa kvalitén i leveransen till våra kunder. I rollen ingår det ofta även att koppla samman rätt person inom den egna organisationen med de rätta personerna hos kund. Då själva utförandet av kunduppdraget sker under kollegors regi behöver du kontinuerligt hålla i avstämningsmöten med dessa arbetsledare för att följa upp kunduppdragen. Eftersom du för en tät dialog med våra kunder är du en av de personer som bäst förstår kunders behov. Att internt föreslå förändringar och nyheter, samt driva utveckling av befintliga produkter och tjänster ses därför som en naturlig del i ditt dagliga arbete. Allt för att ännu bättre kunna möta kundens nuvarande och framtida behov.
Denna arbetsbeskrivning är inte fullständig, du kommer givetvis få vara med och göra andra normalt förekommande arbetsuppgifter på företagets kontor. Då FR är ett snabbt växande fastighetsservicebolag så kommer tjänsten att utvecklas och formas i takt med FR’s behov.
Din Profil
För att trivas i rollen ser vi att du är lösningsorienterad, gillar ordning och reda, kundfokuserad och har lätt för att bygga relationer. Du behöver vara en bra säljare, ha tålamod och förmågan att planera på lång sikt och har ett genuint intresse för de tjänster vi säljer. Du behöver kunskap inom behovsanalys och en strävan att röra sig ifrån ett traditionellt kundleverantör-förhållande och i stället skapa ömsesidiga partnerskap med våra kunder. Som person har du förmågan till att både briljera med självständiga arbetsuppgifter, som att motivera och inspirera dina kollegor.
Vi erbjuder
Hos oss ges du möjligheten till att vidareutveckla dina färdigheter i ett snabbt växande fastighetsservicebolag. På FR Fastighetsservice är vi måna om att vara en arbetsplats med god stämning och stark sammanhållning. Arbetet sker i första hand under dagtid på vårt kontor. Möten på kvällstid med kunder förekommer också. Distansarbete möjliggörs givetvis när behov finns.
Låter detta som något för dig?
Varmt välkommen att skicka in din ansökan innehållande CV och personligt brev. Ange gärna när du kan tillträda/din uppsägningstid då vi önskar tillträde snarast möjligt. Urvalsprocessen sker löpande. Visa mindre

Arbetsledare Fastighetsservice

Brinner du för mötet med människor och är redo för nästa utmaning? Vi söker just nu en ny arbetsledare. Kvalifikationer och färdigheter Arbetslivserfarenhet som arbetsledare eller liknande med personalansvar och budgetansvar. Dator- och systemvana Goda kunskaper i Office365 B-körkort Arbetsledning Som arbetsledare är du navet i det dagliga arbetet rörande drift och underhåll av våra kunders fastigheter. Det är du som arbetsledare som ser till att alla jobb... Visa mer
Brinner du för mötet med människor och är redo för nästa utmaning? Vi söker just nu en ny arbetsledare.
Kvalifikationer och färdigheter
Arbetslivserfarenhet som arbetsledare eller liknande med personalansvar och budgetansvar.
Dator- och systemvana
Goda kunskaper i Office365
B-körkort
Arbetsledning
Som arbetsledare är du navet i det dagliga arbetet rörande drift och underhåll av våra kunders fastigheter. Det är du som arbetsledare som ser till att alla jobb blir utförda och att de utförs enligt uppsatta mål och krav. Som arbetsledare har du har ett resultatansvar för de jobb som utförs i din regi. Tjänsten innefattar ett personalansvar där du arbetsleder och planerar arbetet för en arbetsgrupp på ca 15 medarbetare. Det är ditt ansvar att ha koll på vad och när vi ska göra de olika delarna i våra avtal gentemot kund och styra arbetsgruppen efter prioriteringar. Du förväntas vara ett bollplank till fastighetsteknikerna och hjälpa dem att fatta beslut kring åtgärder mm och stötta de på plats när de inte löser arbetet på egen hand. Som närmsta chef förväntas du hålla i veckomöten/daglig avstämning med fastighetsteknikerna.
Kundrelationer
Som arbetsledare ansvarar du för utförandet av kunduppdraget för verksamhetsområdet fastighetsservice. Du ansvarar för projektets genomförande och bidrar till att skapa goda relationer med våra kunder och samarbetspartners. I uppdraget kommer du regelbundet delta i avstämningsmöten med kunder ihop med kundansvarig.
Administration
Tjänsten innefattar en hel del kontorstid där du dagligen attesterar tidrapporter, sammanställer och fakturerar arbeten löpande, hantera reklamationer och garantier på utförda tjänster mm. Andra administrativa arbetsuppgifter kommer att förekomma som exempelvis planera och strukturera utförandet av avtalsåtaganden, attest av lönerapporter, räkna på och lämna offerter till kunder.
Personalansvar
Arbetsledaren är den närmsta chefen för de medarbetare som ingår i arbetsgruppen fastighetsservice. Tjänsten kräver att du kan vara rak och tydlig och när det behövs kunna ta obekväma beslut. I personalansvaret ingår arbetsuppgifter som exempelvis semesterplanering, planera in utbildningar, hålla i medarbetarsamtal osv.
System/Program
I det dagliga arbetet kommer du att arbeta i Office365 samt våra interna affärssystem, men även externa system som tillhandahålls av våra kunder.
Denna arbetsbeskrivning är inte fullständig, du kommer givetvis få vara med och göra andra normalt förekommande arbetsuppgifter på företagets kontor. Då FR är ett snabbt växande fastighetsservicebolag så kommer tjänsten att utvecklas och formas i takt med FR’s behov.
Din Profil
Att vara arbetsledare är ett mycket ansvarsfullt arbete, man måste kunna med kort varsel ta viktiga beslut, hantera konflikter och också ha förståelse för hur olika medarbetare reagerar och förhåller sig till omgivningen. Tjänsten kräver att du kan vara rak och tydlig och när det behövs kunna ta obekväma beslut.
För att trivas i rollen ser vi att du är lösningsorienterad, gillar ordning och reda, kundfokuserad och har lätt för att bygga relationer. Som person har du förmågan till att både briljera med självständiga arbetsuppgifter, som att motivera och inspirera dina kollegor. I ditt arbete som arbetsledare är samverkan, såväl internt i teamet som med kunder, avgörande. Det är av största vikt att du är lyhörd gentemot dina medarbetare. Du är engagerad, serviceminded och besitter god kommunikationsförmåga.
Vi erbjuder
Hos oss ges du möjligheten till att vidareutveckla dina färdigheter i ett snabbt växande fastighetsservicebolag. På FR Fastighetsservice är vi måna om att vara en arbetsplats med god stämning och stark sammanhållning. Arbetet sker i första hand under dagtid på vårt kontor. Möten på kvällstid med kunder förekommer också. Distansarbete möjliggörs givetvis när behov finns.
Låter detta som något för dig?
Varmt välkommen att skicka in din ansökan innehållande CV och personligt brev. Ange gärna när du kan tillträda/din uppsägningstid då vi önskar tillträde snarast möjligt. Urvalsprocessen sker löpande. Visa mindre

Fastighetsskötare/ fastighetstekniker

Vi söker fler fastighetsskötare för invändig fastighetsservice! Vi är ett fantastiskt team som behöver bli fler i både Borås och Göteborg! Vi söker dig som vill arbeta som fastighetsskötare/fastighetstekniker hos oss. Vi är ett komplett serviceföretag med det lilla extra och utför allt förekommande kring drift och underhåll av fastigheter. Du bör ha erfarenhet samt ett intresse av att skruva, laga och vara tekniskt intresserad. Du bör vara lösningsori... Visa mer
Vi söker fler fastighetsskötare för invändig fastighetsservice!
Vi är ett fantastiskt team som behöver bli fler i både Borås och Göteborg!
Vi söker dig som vill arbeta som fastighetsskötare/fastighetstekniker hos oss.
Vi är ett komplett serviceföretag med det lilla extra och utför allt förekommande kring drift och underhåll av fastigheter.
Du bör ha erfarenhet samt ett intresse av att skruva, laga och vara tekniskt intresserad.
Du bör vara lösningsorienterad, social och serviceminded. Du bör även tycka om att dela med dig av dina kunskaper och på samma sätt ta till dig av andras kunskaper och erfarenheter samt vara lyhörd.
Följande är krav för att söka tjänsten hos oss:
Körkort minst B
Flytande svenska i tal och skrift
Erfarenhet av liknande arbeten
Du kan ta ett stort eget ansvar och har ett positivt tänkande och bemötande
Du är noggrann, ambitiös och serviceinriktadIntervjuer sker löpande.
Endast ansökan via mail till [email protected]
Bifoga CV och personligt brev. Visa mindre

Lokalvårdare

Vi är ett fantastiskt team som behöver fler duktiga medarbetare! Vi arbetar med städning hos företag, privatpersoner, bostadsrättsföreningar och kommersiella fastigheter. Vi är i behov av ny personal på heltid och vi söker även timvikarier. Följande är krav för att söka tjänsten hos oss: Körkort ( ej endast automat) Behärska svenska språket i tal och skrift Erfarenhet av lokalvård Har en hög servicegrad och ser helheten hos kund Gärna erfarenhet av att anv... Visa mer
Vi är ett fantastiskt team som behöver fler duktiga medarbetare!
Vi arbetar med städning hos företag, privatpersoner, bostadsrättsföreningar och kommersiella fastigheter.
Vi är i behov av ny personal på heltid och vi söker även timvikarier.
Följande är krav för att söka tjänsten hos oss:
Körkort ( ej endast automat)
Behärska svenska språket i tal och skrift
Erfarenhet av lokalvård
Har en hög servicegrad och ser helheten hos kund
Gärna erfarenhet av att använda golvmaskiner
Du måste kunna ta ett stort eget ansvar och ha ett positivt bemötande
Du är noggrann, ambitiös och serviceinriktadIntervjuer sker löpande.
Endast ansökan via mail, bifoga CV och personligt brev. Läs gärna mer om oss på ww.f-r.se Visa mindre

Arbetsledare affärsområde Fastighetsservice

Vi söker en arbetsledare till vårt affärsområde fastighetsservice. FR Fastighetsservice AB Arbetsledare Affärsområde fastighetsservice (inre) Kommun: Borås Kvalifikationer och färdigheter Arbetslivserfarenhet som arbetsledare eller liknande med personalansvar och budgetansvar. Dator- och systemvana Goda kunskaper i Office365 B-körkort Om oss FR Fastighetsservice är ett komplett serviceföretag, med det lilla extra. Vi erbjuder tjänster inom fas... Visa mer
Vi söker en arbetsledare till vårt affärsområde fastighetsservice.
FR Fastighetsservice AB
Arbetsledare
Affärsområde fastighetsservice (inre)
Kommun: Borås

Kvalifikationer och färdigheter
Arbetslivserfarenhet som arbetsledare eller liknande med personalansvar och budgetansvar.
Dator- och systemvana
Goda kunskaper i Office365
B-körkort
Om oss
FR Fastighetsservice är ett komplett serviceföretag, med det lilla extra. Vi erbjuder tjänster inom fastighetsförvaltning, ekonomisk förvaltning, energioptimering, fastighetsservice, städ samt bygg- och markentreprenad. Vi är idag ca 60 medarbetare och har vårt kontor i Borås, Regementet.
Brinner du för mötet med människor och är redo för nästa utmaning? Vi söker just nu en ny arbetsledare till vårt kontor.

Arbetsbeskrivning/Ansvars och befogenhetsbeskrivning:


Arbetsledning
Som arbetsledare är du navet i det dagliga arbetet rörande drift och underhåll av den inre miljön i våra kunders fastigheter. Det är du som arbetsledare som ser till att alla jobb blir utförda och att de utförs enligt uppsatta mål och krav. Som arbetsledare har du har ett resultatansvar för de jobb som utförs i din regi.
Tjänsten innefattar ett personalansvar där du arbetsleder och planerar arbetet för en arbetsgrupp på ca 10 medarbetare. Det är ditt ansvar att ha koll på vad och när vi ska göra de olika delarna i våra avtal gentemot kund och styra arbetsgruppen efter prioriteringar. Du förväntas vara ett bollplank till fastighetsskötarna och hjälpa dem att fatta beslut kring åtgärder mm och stötta de på plats när de inte löser arbetet på egen hand. Som närmsta chef förväntas du hålla i veckomöten/daglig avstämning med fastighetsskötarna och fastighetsteknikerna.

Kundrelationer
Som arbetsledare ansvarar du för kunduppdraget för verksamhetsområdet inre fastighetsskötsel. Du ansvarar för projektets genomförande och bidrar till att skapa goda relationer med våra kunder och samarbetspartners. I uppdraget kommer du regelbundet delta i avstämningsmöten med kunder ihop med kundansvarig.

Administration
Tjänsten innefattar en hel del kontorstid där du dagligen förväntas attestera tidrapporter, sammanställa och fakturera arbeten löpande, hantera reklamationer och garantier på utförda tjänster mm. Andra administrativa arbetsuppgifter kommer att förekomma som exempelvis planera och strukturera utförandet av avtalsåtaganden, attest av lönerapporter, räkna och lämna offerter till kunder.

Personalansvar
Du kommer att vara närmsta chef för de medarbetare som ingår i arbetsgruppen inre fastighetsskötsel. I personalansvaret ingår arbetsuppgifter som vanligtvis ingår i ett personalansvar, exempelvis att hålla koll på utbildningsbehovet samt planera in utbildningar för medarbetarna, hålla i medarbetarsamtal osv.

System/Program
I det dagliga arbetet kommer du att arbeta i Office365 samt våra interna affärssystem, men även externa system som tillhandahålls av våra kunder.

Denna arbetsbeskrivning är inte fullständig, du kommer givetvis få vara med och göra andra normalt förekommande arbetsuppgifter på företagets kontor. Då FR är ett snabbt växande fastighetsservicebolag så kommer tjänsten att utvecklas och formas i takt med FR’s behov.

Din Profil
Att vara arbetsledare är ett mycket ansvarsfullt arbete, man måste kunna med kort varsel ta viktiga beslut, hantera konflikter och också ha förståelse för hur olika medarbetare reagerar och förhåller sig till omgivningen. Tjänsten kräver att du kan vara rak och tydlig och när det behövs kunna ta obekväma beslut.
För att trivas i rollen ser vi att du är lösningsorienterad, gillar ordning och reda, kundfokuserad och har lätt för att bygga relationer. Som person har du förmågan till att både briljera med självständiga arbetsuppgifter, som att motivera och inspirera dina kollegor. I ditt arbete som arbetsledare är samverkan, såväl internt i teamet som med kunder, avgörande. Det är av största vikt att du är lyhörd gentemot dina medarbetare. Du är engagerad, serviceminded och besitter god kommunikationsförmåga.
Vi erbjuder
Hos oss ges du möjligheten till att vidareutveckla dina färdigheter i ett snabbt växande fastighetsservicebolag. På FR Fastighetsservice är vi måna om att vara en arbetsplats med god stämning och stark sammanhållning. Arbetet sker i första hand under dagtid på vårt kontor. Möten på kvällstid med kunder förekommer också. Distansarbete möjliggörs givetvis när behov finns.

Låter detta som något för dig?
Varmt välkommen att skicka in din ansökan innehållande CV och personligt brev. Ange gärna när du kan tillträda/din uppsägningstid då vi önskar tillträde snarast möjligt. Urvalsprocessen sker löpande. Visa mindre

Grönyteskötare/ Trädgårdsarbetare

Vi är ett fantastiskt team som behöver fler duktiga medarbetare! Vi söker grönyteskötare/ trädgårdsarbetare för anställning under perioden april - oktober 2022. Arbetstiden är förlagd till dagtid. Obekväm arbetstid kan förekomma. Placeringsort Borås, dock kan arbeten i hela västra Sverige förekomma. Som grönyteskötare/ trädgårdsarbetare bidrar du ihop med dina kollegor till trivsamma trädgårdar och grönområden bl a genom: Gräsklippning Trimning/ putsning O... Visa mer
Vi är ett fantastiskt team som behöver fler duktiga medarbetare!
Vi söker grönyteskötare/ trädgårdsarbetare för anställning under perioden april - oktober 2022.
Arbetstiden är förlagd till dagtid. Obekväm arbetstid kan förekomma. Placeringsort Borås, dock kan arbeten i hela västra Sverige förekomma.
Som grönyteskötare/ trädgårdsarbetare bidrar du ihop med dina kollegor till trivsamma trädgårdar och grönområden bl a genom:
Gräsklippning
Trimning/ putsning
Ogräsrensning
Sopning/ renhållning
Beskärning/ formklippningVi söker dig med följande egenskaper:
God förmåga att samarbeta och kommunicera med medarbetare i grupp
Självgående och ansvarstagande
Blick för det lilla extra och gillar ordning och reda
Meriterande om du har tidigare erfarenhet kring gräsklippning, ogräsrensning och utbildning i växtlära, grönyteskötsel.Krav på anställning är även körkort klass B samt behärska svenska språket i tal och skrift.
Intervjuer sker löpande.
Endast ansökan med CV och personligt brev via mail till [email protected] Visa mindre

Vi söker en ny kollega till vår felanmälan/reception

FR Fastighetsservice AB Receptionist/Administratör Kommun: Borås Kvalifikationer Arbetslivserfarenhet Meriterande Arbetslivserfarenhet som kontorsreceptionist eller liknande Om Jobbet FR Fastighetsservice är ett komplett serviceföretag, med det lilla extra. Vi erbjuder tjänster inom fastighetsförvaltning, ekonomisk förvaltning, energioptimering, fastighetsservice, städ samt bygg- och markentreprenad. Vi är idag ca 60 medarbetare och har vårt kontor i Borås... Visa mer
FR Fastighetsservice AB
Receptionist/Administratör
Kommun: Borås
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
Arbetslivserfarenhet som kontorsreceptionist eller liknande
Om Jobbet
FR Fastighetsservice är ett komplett serviceföretag, med det lilla extra. Vi erbjuder tjänster inom fastighetsförvaltning, ekonomisk förvaltning, energioptimering, fastighetsservice, städ samt bygg- och markentreprenad. Vi är idag ca 60 medarbetare och har vårt kontor i Borås, Regementet.
Brinner du för mötet med människor och eftersträvar alltid att ge bästa möjliga service? Vi söker just nu en ny kollega till vår felanmälan samt reception till vårt kontor i Borås.
Dina arbetsuppgifter
Felanmälan
Ta emot och hantera felanmälan via telefon, e-post samt externa felanmälningssystem. Innefattar även att skapa arbetsorder och planera in jobb hos våra medarbetare.
Reception
Ta emot och välkomna besökare, nyckelutlämningar, kontakt med leverantörer, säkerställa att lokalerna är representativa och att utrustningen på kontoret fungerar. Administrera post- och budhanteringen samt växeln. Vidare kommer du hjälpa till med administrativa uppgifter exempelvis ID06, drivmedelskort och boka besiktningar för vår bilpark. Som en del av dina administrativa uppgifter kommer du även att hjälpa till med diverse ad hoc.
Din Profil
Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet inom service, har du jobbat i reception tidigare är det meriterande. För att trivas i rollen ser vi att du är en social person som utstrålar positivitet och som har lätt för att bygga relationer. Du gillar att ha många arbetsuppgifter av olika karaktär och ett omväxlande tempo. Vi söker dig som har ett öga för detaljer, du ser det där lilla extra som uppmuntrar dina kollegor och höjer upplevelsen på kontoret. Du behöver vara ansvarsfull, lösningsorienterad, ha en god administrativ förmåga och kunna kommunicera obehindrat på svenska med grundläggande kunskaper i Officepaketen.
Vi erbjuder
Hos oss ges du möjligheten till att vidareutveckla dina administrativa färdigheter i ett snabbt växande fastighetsservicebolag. Du kommer att ha en viktig roll då du är den första personen som våra besökare möter. På FR Fastighetsservice är vi måna om att vara en arbetsplats med god stämning och stark sammanhållning. Arbetet sker på plats under dagtid på vårt kontor i Borås, receptionen bemannas mellan 7–16.
Låter detta som något för dig?
Varmt välkommen att skicka in din ansökan innehållande CV och personligt brev. Ange gärna när du kan tillträda/din uppsägningstid då vi önskar tillträde snarast möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Vänligen maila din ansökan till:
Anna-Karin Ahlström
[email protected] Visa mindre

Vi söker en ny kollega till vårt affärsområde ekonomisk förvaltning.

Ekonomisk förvaltare Kvalifikationer Redovisningsekonom Om du har inriktning som fastighetsekonom eller har erfarenhet från fastighetsbranschen (bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare) och föreningsliv så är det mycket meriterande! Om oss FR Fastighetsservice är ett komplett serviceföretag, med det lilla extra. Vi erbjuder tjänster inom fastighetsförvaltning, ekonomisk förvaltning, energioptimering, fastighetsservice, städ samt bygg- och marken... Visa mer
Ekonomisk förvaltare


Kvalifikationer
Redovisningsekonom
Om du har inriktning som fastighetsekonom eller har erfarenhet från fastighetsbranschen (bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare) och föreningsliv så är det mycket meriterande!
Om oss
FR Fastighetsservice är ett komplett serviceföretag, med det lilla extra. Vi erbjuder tjänster inom fastighetsförvaltning, ekonomisk förvaltning, energioptimering, fastighetsservice, städ samt bygg- och markentreprenad. Vi är idag ca 60 medarbetare och har vårt kontor i Borås, Regementet.
Brinner du för mötet med människor och är redo för nästa utmaning i livet? Vi söker just nu en ny ekonomisk förvaltare till vårt kontor i Borås.
Dina arbetsuppgifter
Hyresadministration
Löpande bokföring, upprättande av årsbokslut, momsdeklarationer och inkomstdeklaration i fastighetsbolag. Rapportering till fastighetsägare. Uthyrning av hyreslägenheter, hyresavisering, påminnelse och kravhantering, administration av parkeringsköer, avläsning av förbrukning i lägenheter och laddplatser.
BRF Administration
Löpande bokföring, momsdeklarationer och årsbokslut, rapportering till styrelse. Medverka på styrelsemöten och årsstämmor samt hålla bokslutsgenomgång med styrelsen. Upprätthållande av bostadsrättsregister, hantera pantsättning och överlåtelse av bostadsrätter, avgiftsavisering, administration av parkeringsköer, avläsning av förbrukning i lägenheter och laddplatser, utbetalning av styrelsearvode och redovisa kontrolluppgifter till Skatteverket.
Tjänsten kräver även att du kan upprätta underhållsplaner i samråd med teknisk förvaltare.
Drivande
Jobbet innebär mycket kundkontakt och det är viktigt att du som person har lätt för att skapa förtroendefulla och goda relationer med såväl kunder, samarbetspartners och kollegor, samt delar våra värderingar. I arbetsrollen har du ett övergripande kundansvar för de kunder du arbetar med gällande de frågor som hör till affärsområdet ekonomisk förvaltning.
FR Fastighetsservice är en av de nyare aktörerna på marknaden som erbjuder ekonomisk förvaltning. Tjänsten medför att du, tillsammans med oss är drivande i att bygga upp och vidareutveckla verksamheten. Du behöver därmed vara en person som vågar ta sig an nya arbetsuppgifter, inte räds utmaningar samt klarar av att hantera förändringar. Då FR befinner sig i en uppstartsfas innehåller tjänsten till en början vissa arbetsuppgifter som på sikt kommer delegeras vidare.
System/Program
? Fortnox ? Rekyl ? Real
? Capego bokslut & skatt ? Planima ? Office365
Din Profil
För att trivas i rollen ser vi att du är lösningsorienterad, gillar ordning och reda, kundfokuserad och har lätt för att bygga relationer. Som person har du förmågan till att både briljera med självständiga arbetsuppgifter, som att motivera och inspirera dina kollegor. Du är engagerad, serviceminded och besitter god kommunikationsförmåga.
Du gillar att ha många arbetsuppgifter av olika karaktär och ett omväxlande tempo. Vi söker dig som har ett öga för detaljer, du ser det där lilla extra som uppmuntrar dina kollegor eller höjer en vanlig kundupplevelse till en utöver förväntan. Du behöver vara ansvarsfull, ha en god administrativ förmåga och kunna kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift. Körkort krävs för tjänsten.
Vi erbjuder
Hos oss ges du möjligheten till att vidareutveckla dina färdigheter inom ekonomi och fastigheter i ett snabbt växande fastighetsservicebolag. Du kommer att ha en viktig roll som drivande faktor i utvecklingen av affärsområdet ekonomisk förvaltning, med stort fokus på tillväxt. Du kommer i högsta grad vara delaktig i att påverka våra arbetssätt och rutiner och hur vi tänker framåt i verksamheten.
På FR Fastighetsservice är vi måna om att vara en arbetsplats med god stämning och stark sammanhållning. Arbetet sker i första hand under dagtid på vårt kontor i Borås. Möten på kvällstid med styrelser från bostadsrättsföreningar förekommer också. Distansarbete möjliggörs givetvis när behov finns.
Låter detta som något för dig?
Varmt välkommen att skicka in din ansökan innehållande CV och personligt brev. Ange gärna när du kan tillträda/din uppsägningstid då vi önskar tillträde snarast möjligt. Urvalsprocessen sker löpande. Visa mindre

Grönyteskötare/ Trädgårdsarbetare

Vi är ett fantastiskt team som behöver fler duktiga medarbetare! Vi söker grönyteskötare/ trädgårdsarbetare för anställning under perioden april - oktober 2022. Arbetstiden är förlagd till dagtid. Obekväm arbetstid kan förekomma. Placeringsort Borås, dock kan arbeten i hela västra Sverige förekomma. Som grönyteskötare/ trädgårdsarbetare bidrar du ihop med dina kollegor till trivsamma trädgårdar och grönområden bl a genom: Gräsklippning Trimning/ putsning O... Visa mer
Vi är ett fantastiskt team som behöver fler duktiga medarbetare!
Vi söker grönyteskötare/ trädgårdsarbetare för anställning under perioden april - oktober 2022.
Arbetstiden är förlagd till dagtid. Obekväm arbetstid kan förekomma. Placeringsort Borås, dock kan arbeten i hela västra Sverige förekomma.
Som grönyteskötare/ trädgårdsarbetare bidrar du ihop med dina kollegor till trivsamma trädgårdar och grönområden bl a genom:
Gräsklippning
Trimning/ putsning
Ogräsrensning
Sopning/ renhållning
Beskärning/ formklippningVi söker dig med följande egenskaper:
God förmåga att samarbeta och kommunicera med medarbetare i grupp
Självgående och ansvarstagande
Blick för det lilla extra och gillar ordning och reda
Meriterande om du har tidigare erfarenhet kring gräsklippning, ogräsrensning och utbildning i växtlära, grönyteskötsel.Krav på anställning är även körkort klass B samt behärska svenska språket i tal och skrift.
Intervjuer sker löpande.
Endast ansökan med CV och personligt brev via mail till [email protected] Visa mindre

Fönsterputsare

Vi söker fönsterputsare till vårt fantastiska team! Arbetet omfattar fönsterputs av t ex villor, trapphus, offentlig miljö mm. Det är både fönsterputs med skrapa samt med vattensystem. Vi söker dig som har erfarenhet av fönsterputs av varierande typer. Du bör även ha liftutbildning och kunna putsa på hög höjd. Du bör även kunna fasadtvätt. Arbetet innebär också att kunna ta fram offert till kund med förfrågan om puts. Du måste vara positiv och ha en god ku... Visa mer
Vi söker fönsterputsare till vårt fantastiska team!
Arbetet omfattar fönsterputs av t ex villor, trapphus, offentlig miljö mm. Det är både fönsterputs med skrapa samt med vattensystem.
Vi söker dig som har erfarenhet av fönsterputs av varierande typer. Du bör även ha liftutbildning och kunna putsa på hög höjd. Du bör även kunna fasadtvätt. Arbetet innebär också att kunna ta fram offert till kund med förfrågan om puts.
Du måste vara positiv och ha en god kundkontakt. Du måste vara självgående och kunna ta ett stort eget ansvar. Vi ser det också som viktigt att du är noggrann och effektiv i ditt arbete.
Du måste behärska svenska språket i tal och skrift samt ha körkort klass B. Visa mindre

Lokalvårdare

Vi är ett fantastiskt team som behöver fler duktiga medarbetare! Vi arbetar med städning hos företag, privatpersoner, bostadsrättsföreningar och kommersiella fastigheter. Vi söker dig som vill arbeta som lokalvårdare under vår semesterperiod samt kunna vara timvikarie under övriga året. Vi är också i behov av ny personal på heltid för anställning omgående. Följande är krav för att söka tjänsten hos oss: Körkort ( ej endast automat) Behärska svenska språket... Visa mer
Vi är ett fantastiskt team som behöver fler duktiga medarbetare!
Vi arbetar med städning hos företag, privatpersoner, bostadsrättsföreningar och kommersiella fastigheter.
Vi söker dig som vill arbeta som lokalvårdare under vår semesterperiod samt kunna vara timvikarie under övriga året.
Vi är också i behov av ny personal på heltid för anställning omgående.
Följande är krav för att söka tjänsten hos oss:
Körkort ( ej endast automat)
Behärska svenska språket i tal och skrift
Gärna erfarenhet av lokalvård
Kunna arbeta heltid under hela semesterperioden v 25 - 32
Kunna vara timvikarie under övriga året
Du måste kunna ta ett stort eget ansvar och ha ett positivt bemötande
Du är noggrann, ambitiös och serviceinriktadIntervjuer sker löpande.
Endast ansökan via mail, bifoga CV och personligt brev. Läs gärna mer om oss på ww.f-r.se Visa mindre

Lokalvårdare

Vi är ett fantastiskt team som behöver bli fler!Vi söker dig som är ansvarsfull, serviceinriktad och noggrann. Du bör kunna ta ett stort eget ansvar samt vara målmedveten och ha en positiv attityd. Vi arbetar både med hemstäd och företagsstäd samt städ av trapphus och entréer. Vi söker både dig som vill arbeta heltid och dig som vill ha ett extrajobb på helger. Om du har erfarenhet av lokalvård så är det ett stort plus.Vi söker även en lokalvårdare med arb... Visa mer
Vi är ett fantastiskt team som behöver bli fler!Vi söker dig som är ansvarsfull, serviceinriktad och noggrann. Du bör kunna ta ett stort eget ansvar samt vara målmedveten och ha en positiv attityd. Vi arbetar både med hemstäd och företagsstäd samt städ av trapphus och entréer. Vi söker både dig som vill arbeta heltid och dig som vill ha ett extrajobb på helger. Om du har erfarenhet av lokalvård så är det ett stort plus.Vi söker även en lokalvårdare med arbetsledaransvar. Du bör ha tidigare erfarenhet av lokalvård samt vara van vid personalansvar.B-körkort är ett krav för samtliga tjänster. Visa mindre

Vill du bli en i vårt team?

Vi behöver fler fantastiska medarbetare! Vill du bli en i vårt team? Vi arbetar med städning hos företag, privatpersoner, bostadsrättsföreningar och kommersiella fastigheter. Vi söker dig som är noggrann, effektiv och serviceinriktad. Det är viktigt att du är positiv och ambitiös samt kan ta ett stort eget ansvar. Du måste både kunna arbeta självständigt och kunna samarbeta bra med andra. Du måste ha B-körkort och behärska svenska flytande. Om du har e... Visa mer
Vi behöver fler fantastiska medarbetare!
Vill du bli en i vårt team?


Vi arbetar med städning hos företag, privatpersoner, bostadsrättsföreningar och kommersiella fastigheter.
Vi söker dig som är noggrann, effektiv och serviceinriktad.


Det är viktigt att du är positiv och ambitiös samt kan ta ett stort eget ansvar. Du måste både kunna arbeta självständigt och kunna samarbeta bra med andra.
Du måste ha B-körkort och behärska svenska flytande. Om du har erfarenhet av städ/ lokalvård, golvvård, fönsterputs mm så är det ett stort plus.


Vi söker personal för timanställning som kan arbeta vid behov. Vi söker också personal för timanställning där man arbetar enligt schema varannan helg. Du måste också kunna arbeta som vikarie under hela semesterperioden sommaren 2021.


Gå gärna in på vår hemsida och läs mer om oss, f-r.se
Välkommen med din ansökan! Visa mindre