Lediga jobb som Träarbetare/Snickare i Borås

Se lediga jobb som Träarbetare/Snickare i Borås. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Borås som finns hos arbetsgivaren.

Snickare

Ansök    Okt 20    Parena AB    Träarbetare/Snickare
Om företaget: Parena bygg grundades 2011 och har sitt säte i Borås. Vi utför byggnadsarbeten i hela regionen och utför allt från servicearbeten, nyproduktion, till lägenhetsrenoveringar tillbyggnader och villor. Parena bygg befinner sig i en expansiv fas där vi breddar vår verksamhet inom bygg. Den vi söker: Vi söker dig som är problemlösare, prestigelös och noggrann, och såklart har en praktisk känsla för arbetet. Eftersom våra uppdrag varierar kraftigt,... Visa mer
Om företaget:
Parena bygg grundades 2011 och har sitt säte i Borås. Vi utför byggnadsarbeten i hela regionen och utför allt från servicearbeten, nyproduktion, till lägenhetsrenoveringar tillbyggnader och villor. Parena bygg befinner sig i en expansiv fas där vi breddar vår verksamhet inom bygg.
Den vi söker:
Vi söker dig som är problemlösare, prestigelös och noggrann, och såklart har en praktisk känsla för arbetet. Eftersom våra uppdrag varierar kraftigt, så förekommer både arbeten på längre större entreprenader där vi arbetar i grupp, samt på kortare servicejobb där kundkontakt och självständighet är viktigt.
Då flera av uppdragen sker på egen hand ser vi gärna att du är ansvarstagande och har ett problemlösande synsätt, och följer företagets policy att alltid utföra ett jobb med hög kvalité och få en nöjd kund.
Det är ett plus om du har yrkesbevis men är inget krav om åren som snickare motsvarar yrkesbeviset. Din vilja att utvecklas och driva dig själv och företaget framåt värderas högt.
Körkort B är ett krav
I ansökan skickar du med personligt brev samt CV
Om du blir kallad till intervju, vill vi att du har förberett kontaktuppgifter till referenter. Vi tar emot ansökan via epost: [email protected] Skriv ”Ansökan snickare” i ärenderanden. Visa mindre

Servicesnickare

Ansök    Nov 24    Parena AB    Träarbetare/Snickare
Om företaget: Parena bygg grundades 2011 och har sitt säte i Borås. Vi utför byggnadsarbeten i hela regionen och utför allt från servicearbeten, nyproduktion, till lägenhetsrenoveringar tillbyggnader och villor. Parena bygg befinner sig i en expansiv fas där vi breddar vår verksamhet inom bygg. Den vi söker: Vi söker dig som är lite av en allkonstnär och som vill vara med och utveckla vår servicedel inom bygg. Du kommer att själv att planera stor del av di... Visa mer
Om företaget:
Parena bygg grundades 2011 och har sitt säte i Borås. Vi utför byggnadsarbeten i hela regionen och utför allt från servicearbeten, nyproduktion, till lägenhetsrenoveringar tillbyggnader och villor. Parena bygg befinner sig i en expansiv fas där vi breddar vår verksamhet inom bygg.
Den vi söker:
Vi söker dig som är lite av en allkonstnär och som vill vara med och utveckla vår servicedel inom bygg. Du kommer att själv att planera stor del av din arbetstid, och samtidig vara del av ett bra gäng med kollegor. Vi ser gärna att du är lite av en problemlösare, prestigelös och noggrann, och såklart har en praktisk känsla för arbetet.
Då flera av uppdragen sker på egen hand ser vi gärna att du är ansvarstagande och följer företagets policy att alltid utföra ett jobb med hög kvalité och få en nöjd kund.
Det är ett plus om du har yrkesbevis men är inget krav om åren som snickare motsvarar yrkesbeviset. Din vilja att utvecklas och driva dig själv och företaget framåt värderas högt.
Körkort B är ett krav
I ansökan skickar du med personligt brev samt CV
Om du blir kallad till intervju, vill vi att du har förberett kontaktuppgifter till referenter. Vi tar emot ansökan via epost: [email protected] Skriv ”Ansökan snickare” i ärenderanden. Visa mindre

Snickare/Carpenter

Ansök    Okt 21    iWork AB    Träarbetare/Snickare
På kunds begäran söker vi snickare. Arbetet innebär sedvanliga uppgifter inom snickeri och träarbetning. Du är gärna erfaren eller utbildad snickare , självgående och noggrann, stresstålig, positiv, hålla högt tempo och orka med fysiskt arbete, kombinerat med hög kvalitet på ditt arbete. Du behöver vara flexibel och hoppa in mellan olika projekt och arbeta där behovet är som störst. Du kommer vara del av ett tryggt och stabilt bolag som är måna om att dera... Visa mer
På kunds begäran söker vi snickare.
Arbetet innebär sedvanliga uppgifter inom snickeri och träarbetning. Du är gärna erfaren eller utbildad snickare , självgående och noggrann, stresstålig, positiv, hålla högt tempo och orka med fysiskt arbete, kombinerat med hög kvalitet på ditt arbete. Du behöver vara flexibel och hoppa in mellan olika projekt och arbeta där behovet är som störst. Du kommer vara del av ett tryggt och stabilt bolag som är måna om att deras anställda ska må bra.
Många av våra kunder och medarbetare pratar något av följande språk: Engelska, Ryska, Arabiska, Kurdiska, Bosniska, Tjetjenska och därför är det viktigt för oss att du kan något av språken ovan.
Tjänsten är placerad hos JEK Bygg AB i Borås.


The work involves usual tasks in carpentry and woodworking. You should be experienced or trained carpenter, self-propelled and thorough, stress-resistant, positive, keep a high pace and have the strength with physical work, combined with high quality of your work. You need to be flexible and jump in between different projects and work where the need is greatest. You will be part of a safe and stable company that cares about their employees feeling well.
Many of our customers and employees speak one of the following languages: English, Russian, Arabic, Kurdish, Bosnian, Chechen and therefore it is important to us that you know one or two of the languages ??above.
The position is located at JEK Bygg AB in Borås.


Välkommen att skicka in din ansökan till via epost.
You are welcome to apply via email. Visa mindre

Vi behöver ”Snickare”

HeJ Vi behöver någon som har erfarenhet på bygg branschen Vi vill anställa någon som är duktig Snickare med erfarenhet Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
HeJ
Vi behöver någon som har erfarenhet på bygg branschen
Vi vill anställa någon som är duktig Snickare med erfarenhet
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Handyman!/Snickare

Ansök    Okt 18    Salire AB    Träarbetare/Snickare
Hop n pop vill bygga funktionella tränings och aktivitetscenter som ger barn och ungdomar möjligheten att aktivera sig i en säker och kreativ miljö och utmana sig själv genom att använda sin kropp och naturliga rörelsemönster. Under våren 2017 slog Hop n Pop upp dörrarna till sin första anläggning i Trollhättan och har idag fem anläggningar i Sverige. Anläggningarna erbjuder ett brett utbud av aktiviteter så som Trampoliner, Klätterväggar, Interaktiva spe... Visa mer
Hop n pop vill bygga funktionella tränings och aktivitetscenter som ger barn och ungdomar möjligheten att aktivera sig i en säker och kreativ miljö och utmana sig själv genom att använda sin kropp och naturliga rörelsemönster.
Under våren 2017 slog Hop n Pop upp dörrarna till sin första anläggning i Trollhättan och har idag fem anläggningar i Sverige. Anläggningarna erbjuder ett brett utbud av aktiviteter så som Trampoliner, Klätterväggar, Interaktiva spel, Obstacle Course och Ninja Course samt har ett eget cafe.
Vill du vara med och ansvara och bygga upp vår serviceavdelning?
Vi har som mål att bygga upp en helt ny ”service” avdelning som kan ansvara för att genomföra utvecklingsprojekt, säkerställa säkert innehåll och genomföra service av vår utrustning på alla våra anläggningar i Sverige.
Vi söker dig som har minst tre års arbetslivserfarenhet som snickare. Du har utbildning med inriktning mot bygg alternativt en avslutad gymnasieutbildning med branscherfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För tjänsten krävs B-körkort för bil, god datorvana och goda kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift. Det är även en fördel om du har du standardkunskaper i engelska.
Som person är du flexibel och har en förmåga att självständigt planera ditt arbete efter förfrågan från våra Platschefer och efter service behov. Du är självgående och kan ta eget ansvar i situationer där du ofta måste arbeta ensam, samtidigt som det också är en självklarhet för dig att ha ett gott samarbete i arbetsgruppen. För att klara av rollen som Handyman hos oss behöver du vara en person som kan planera, genomföra och sträva efter att uppnå hög kvalité i ditt arbete.
Vi söker dig som tar för dig i din yrkesroll, som vill utvecklas och ständigt optimera innehållet på våra anläggningar. Du älskar att arbeta i en mindre organisation med dynamik, ordning och reda men med varierande arbetsuppgifter och framförallt där du får ansvara för en helt nyutvecklad avdelning. Det är positivt om du har en smula kreativitet i dig men framförallt är du lösningsorienterad. Det kommer ingå en del resdagar och förekomma övernattning vid behov.
Du kommer att få arbeta i en väldigt ansvarstagande roll och bidra till att besökaren ska få den bästa möjliga upplevelsen på Hop n Pop. En stor del av ditt ansvar bli att genomföra lokala förbättringsprojekt och service på vår inredning.
Det är meriterande om du har arbetat med inredning av ex butiker, cafe eller restauranger. Har erfarenhet i att svetsa, kännedom om hur man förbereder elarbeten och/eller arbete på höga höjder.
Arbetsuppgifter:
o Service av parkinredning och allmänna säkerhetsföreskrifter.
o Lokala byggprojekt; inklusive inköp, målning och utförande.
o Inköp av material, delar till utrustning och förbättringsåtgärder.


Välkommen in med din ansökan!


[email protected]


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Fabrikssnickare till modern modulhusfabrik i Vara!

Har du erfarenhet av snickeriarbete? Eller är du kanske utbildad snickare och trött på att jobba utomhus om vintrarna?  Vår kund, en familjär modulhusfabrik utanför Vara söker nu hantverkskunnig personal till deras produktion! Du kommer jobba med att tillverka prefabricerade trähusmodeller i en modern tillverkningsmiljö! Dina arbetsuppgifter Du kommer bli en viktig kugge i företagets produktionsmiljö där du efter ritning producerar prefabmoduler. Efterso... Visa mer
Har du erfarenhet av snickeriarbete? Eller är du kanske utbildad snickare och trött på att jobba utomhus om vintrarna? 

Vår kund, en familjär modulhusfabrik utanför Vara söker nu hantverkskunnig personal till deras produktion! Du kommer jobba med att tillverka prefabricerade trähusmodeller i en modern tillverkningsmiljö!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer bli en viktig kugge i företagets produktionsmiljö där du efter ritning producerar prefabmoduler. Eftersom Modulerna som tillverkas är kundanpassade med flera specifika lösningar ställer detta krav på din kompetens vad gäller både hantverksyrket och flexibilitet. Du kommer att tjänstgöra i ett team som arbetar med husbygge i fabriksmiljö. Företaget satsar på miljövänliga hus i mestadels trä, vi ser helst att du har arbetat med trä tidigare. Arbetet innefattar sedvanliga arbetsuppgifter inom snickeri, montage mm. Arbetet kan bara förlagt inomhus.


Krav
- Tidigare erfarenhet av träarbete 
- Praktisk handlag och vana vid maskiner och verktyg
- Hantera svenska språket flytande såväl i tal som i skrift
- B-körkort tillgång till bil, begränsad kollektivtrafik.
- Yrkesbevis är meriterande men är inget krav 

Villkor
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Vara
Arbetstider: Dagtid, vardagar  
Omfattning: Heltid

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen!

Din profil
Vi söker dig som är ordningsam, prestigelös och tycker om att arbeta med kroppen kommer snabbt finna dig till rätta och trivas i rollen! Vidare har du en positiv inställning, är engagerad som person och tycker om att hugga i där det behövs. Vi ser även att du har en god fysik då tungt arbete förekommer. Låter detta som ett jobb för dig?

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan nu med ditt CV och personliga brev.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Träarbetare

I takt med att vår orderingång ökar stabilt så ser vi på Key Bygg en positiv utveckling och söker vi nu 5 snickare till vårt team. Vårt huvudsakliga fokus ligger i entreprenader hos större väletablerade kunder. För att lyckas i denna roll ser vi att du har minst 5 års erfarenhet som snickare, gärna med erfarenhet av köksmontering, fönster och fasadarbeten. Meriterande är personer med yrkesbevis och som kan tala god svenska eller engelska. Som person är du ... Visa mer
I takt med att vår orderingång ökar stabilt så ser vi på Key Bygg en positiv utveckling och söker vi nu 5 snickare till vårt team.
Vårt huvudsakliga fokus ligger i entreprenader hos större väletablerade kunder.
För att lyckas i denna roll ser vi att du har minst 5 års erfarenhet som snickare, gärna med erfarenhet av köksmontering, fönster och fasadarbeten.
Meriterande är personer med yrkesbevis och som kan tala god svenska eller engelska.
Som person är du självständig och engagerad i ditt arbete och genom din sakkunskap kan bidra till att projektet löper framåt. Du har ett personligt driv och har lätt att skapa nya relationer, både med kollegor och kunder.
Vi erbjuder dig att bli en del av ett tryggt och framgångsrikt företag med gott anseende och stabil plattform i en expansiv region. Vi kommer fortsätta stärka organisationen under kommande år vilket kommer att skapa möjlighet till personlig utveckling.


Vi tar enbart emot ansökningar via e-post.
Vi behandlar alla ansökningar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Visa mindre

Snickare

Ansök    Aug 20    Parena AB    Träarbetare/Snickare
Om företaget: Parena bygg grundades 2011 och har sitt säte i Borås. Vi utför byggnadsarbeten i hela regionen och utför allt från servicearbeten, nyproduktion, till lägenhetsrenoveringar tillbyggnader och villor. Parena bygg befinner sig i en expansiv fas där vi breddar vår verksamhet inom bygg. Den vi söker: Vi söker dig som är problemlösare, prestigelös och noggrann, och såklart har en praktisk känsla för arbetet. Eftersom våra uppdrag varierar kraftigt,... Visa mer
Om företaget:
Parena bygg grundades 2011 och har sitt säte i Borås. Vi utför byggnadsarbeten i hela regionen och utför allt från servicearbeten, nyproduktion, till lägenhetsrenoveringar tillbyggnader och villor. Parena bygg befinner sig i en expansiv fas där vi breddar vår verksamhet inom bygg.
Den vi söker:
Vi söker dig som är problemlösare, prestigelös och noggrann, och såklart har en praktisk känsla för arbetet. Eftersom våra uppdrag varierar kraftigt, så förekommer både arbeten på längre större entreprenader där vi arbetar i grupp, samt på kortare servicejobb där kundkontakt och självständighet är viktigt.
Då flera av uppdragen sker på egen hand ser vi gärna att du är ansvarstagande och har ett problemlösande synsätt, och följer företagets policy att alltid utföra ett jobb med hög kvalité och få en nöjd kund.
Det är ett plus om du har yrkesbevis men är inget krav om åren som snickare motsvarar yrkesbeviset. Din vilja att utvecklas och driva dig själv och företaget framåt värderas högt.
Körkort B är ett krav
I ansökan skickar du med personligt brev samt CV
Om du blir kallad till intervju, vill vi att du har förberett kontaktuppgifter till referenter. Vi tar emot ansökan via epost: [email protected] Skriv ”Ansökan snickare” i ärenderanden. Visa mindre

Snickare/montör för omgående behovsanställning

Rodling Entreprenad AB söker 2st snickare/träarbetare för omgående heltid timmaställning. Anställningen kommer att vara i 2 månader, eventuellt längre som resemontör. Du som söker kommer att bo på annan ort under veckodagarna måndag till torsdag. Arbetsuppgifterna är att montera bullerskydd i trä. Det är färdiga skärmar i olika storlekar som monteras efter ritning, diverse enklare plåtarbeten hör till. Grundläggningen är att terravingfundament som slås / g... Visa mer
Rodling Entreprenad AB söker 2st snickare/träarbetare för omgående heltid timmaställning. Anställningen kommer att vara i 2 månader, eventuellt längre som resemontör. Du som söker kommer att bo på annan ort under veckodagarna måndag till torsdag.
Arbetsuppgifterna är att montera bullerskydd i trä. Det är färdiga skärmar i olika storlekar som monteras efter ritning, diverse enklare plåtarbeten hör till. Grundläggningen är att terravingfundament som slås / grävs ner i marken och där på monteras stolpar som skärmarna fästes i.
Krav
Du skall vara noggrann, lösningsorienterad, kunna hålla många bollar i luften, stresstålig och jobba effektivt. Eftersom jobbet utförs hos privatpersoner så måste du vara social och pratat flytande svenska både i tal och skrift.
Du skall kunna ritningsläsning. Yrkesbevis är meriterande.
Körkort B, BE är ett stort plus.
Är detta något för dig? Skicka ditt CV och personligabrev omgående. Visa mindre

Vår kund i Göteborg söker Yrkessnickare med yrkesbevis

Är du yrkessnickare och gillar att arbeta i ett förtag som satsar! Vår kund som är ett väletablerat byggföretag i Göteborgsområdet, skalar nu upp sin verksamhet, och är därmed i behov av fler medarbetare. Är du utbildad yrkessnickare är det en fördel, men inte nödvändig. Om din kompetens täcker: ritningsläsning, regling, uppsättning av gips och byte av fönster så räcker det långt. Har du en hobby eller ett intresse utanför din yrkesroll som du brinner f... Visa mer
Är du yrkessnickare och gillar att arbeta i ett förtag som satsar!
Vår kund som är ett väletablerat byggföretag i Göteborgsområdet, skalar nu upp sin verksamhet, och är därmed i behov av fler medarbetare. Är du utbildad yrkessnickare är det en fördel, men inte nödvändig. Om din kompetens täcker: ritningsläsning, regling, uppsättning av gips och byte av fönster så räcker det långt. Har du en hobby eller ett intresse utanför din yrkesroll som du brinner för så ser vi det som meriterande
För rätt person, möjlighet till anställning hos kund.


Viktigast av allt är att väljer Add Up Bemannings tio beteenden:
PUNKTLIGHET.
POSITIVITET.
FÖRBEREDD.
ANSTRÄNGA SIG .
ARBETSMORAL.
ENERGI.
PASSION.
POSITIVT KROPPSSPRÅK.
ÖPPENHET FÖR COACHNING.
ATT GÖRA DET LILLA EXTRA.


Du jobbar främst inomhus i ett team om några personer på vår kunds arbetsplatser. Ett omväxlande arbete bestående av allt från renovering, regling och gipsning till byte av dörrar och fönster.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Byggnadsarbetare

Söker självgående snickare. Körkort ett krav. Arbetsplats är Borås. Viktigt att kunna arbeta i grupp. Visa mer
Söker självgående snickare. Körkort ett krav. Arbetsplats är Borås. Viktigt att kunna arbeta i grupp. Visa mindre

Produktion och Installation av PVC fönster

Vi söker en person som har flerårig vana från att Hantera tillverkning av PVC fönster och dörrar i plast. I dina arbetsuppgifter ingår det att besöka kund och ta mått,föreslå lösningar,limmar och fogar och monterar slutproduktion hos kunden. I arbetet ingår allt från ritning till slutproduktion. Vid frågor kontakta Erdin Skrijelj 072 268 8085 Skicka din ansökan snarast till:[email protected] Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övrig... Visa mer
Vi söker en person som har flerårig vana från att Hantera tillverkning av PVC fönster och dörrar i plast.
I dina arbetsuppgifter ingår det att besöka kund och ta mått,föreslå lösningar,limmar och fogar och monterar slutproduktion hos kunden.
I arbetet ingår allt från ritning till slutproduktion.
Vid frågor kontakta Erdin Skrijelj 072 268 8085
Skicka din ansökan snarast till:[email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Snickare (190442)

Ansök    Maj 7    Veterankraft AB    Träarbetare/Snickare
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgif... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi söker snickare till korta eller längre uppdrag. Det kan vara alltifrån hemmafix till att exempelvis bygga en veranda.

Dina arbetsuppgifter
Arbeta hos privatpersoner med diverse snickeriuppdrag.

Vem är du?
En allmänhändig och driftig veteran med stort intresse och erfarenhet av snickeri.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Snickare (187995)

Ansök    Apr 29    Veterankraft AB    Träarbetare/Snickare
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgif... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi söker snickare till korta eller längre uppdrag. Det kan vara alltifrån hemmafix till att exempelvis bygga en veranda.

Dina arbetsuppgifter
Arbeta hos privatpersoner med diverse snickeriuppdrag.

Vem är du?
En allmänhändig och driftig veteran med stort intresse och erfarenhet av snickeri.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Engagerad träarbetare för uppdrag i Borås!

OnePartnerGroup söker nu duktig träarbetare för kunds räkning i Borås!  Dina arbetsuppgifter Du kommer att tjänstgöra i ett team som tillverkar dörrar och dörrkarmar. Allt jobb utgår från ritning och företaget erbjuder kunderna flexibla och anpassade kombinationsmöjligheter därav är arbetet varierande. Tillverkning sker mestadels i trä, vi ser helst att du har arbetat med trä tidigare. Arbetet innefattar sedvanliga arbetsuppgifter inom snickeri och träarb... Visa mer
OnePartnerGroup söker nu duktig träarbetare för kunds räkning i Borås! 

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att tjänstgöra i ett team som tillverkar dörrar och dörrkarmar. Allt jobb utgår från ritning och företaget erbjuder kunderna flexibla och anpassade kombinationsmöjligheter därav är arbetet varierande. Tillverkning sker mestadels i trä, vi ser helst att du har arbetat med trä tidigare. Arbetet innefattar sedvanliga arbetsuppgifter inom snickeri och träarbete. Arbetet är förlagt måndag till fredag, dagtid. Företaget tillämpar arbetstidsförkortning och slutar därför tidigare på fredagar!
För att vara aktuell för tjänsten behöver du kunna starta senast 3/5.
Företaget har semesterstängt V29-31.

Krav
- Hantera svenska språket flytande såväl i tal som i skrift
- Praktisk handlag och vana vid maskiner och verktyg
- Tidigare erfarenhet av träarbete 
- B-körkort tillgång till bil, begränsad kollektivtrafik.

Villkor
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Borås
Arbetstider: Dagtid, vardagar  
Omfattning: Heltid

Din profil
Vi söker dig som är ordningsam, prestigelös och tycker om att arbeta med kroppen kommer snabbt finna dig till rätta och trivas i rollen! Vidare har du en positiv inställning, är engagerad som person och tycker om att hugga i där det behövs. Vi ser även att du har en god fysik då tungt arbete förekommer. Arbetet sker i par om två, därför är det viktigt med god samarbetsförmåga! Låter detta som ett jobb för dig?

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Snickare

Ansök    Jan 14    Parena AB    Träarbetare/Snickare
Om företaget: Parena bygg grundades 2011 och har sitt säte i Borås. Vi utför byggnadsarbeten i hela regionen och utför allt från servicearbeten, nyproduktion, till lägenhetsrenoveringar tillbyggnader och villor. Parena bygg befinner sig i en expansiv fas där vi breddar vår verksamhet inom bygg. Den vi söker: Vi söker dig som är problemlösare, prestigelös och noggrann, och såklart har en praktisk känsla för arbetet. Eftersom våra uppdrag varierar kraftigt,... Visa mer
Om företaget:
Parena bygg grundades 2011 och har sitt säte i Borås. Vi utför byggnadsarbeten i hela regionen och utför allt från servicearbeten, nyproduktion, till lägenhetsrenoveringar tillbyggnader och villor. Parena bygg befinner sig i en expansiv fas där vi breddar vår verksamhet inom bygg.
Den vi söker:
Vi söker dig som är problemlösare, prestigelös och noggrann, och såklart har en praktisk känsla för arbetet. Eftersom våra uppdrag varierar kraftigt, så förekommer både arbeten på längre större entreprenader där vi arbetar i grupp, samt på kortare servicejobb där kundkontakt och självständighet är viktigt.
Då flera av uppdragen sker på egen hand ser vi gärna att du är ansvarstagande och har ett problemlösande synsätt, och följer företagets policy att alltid utföra ett jobb med hög kvalité och få en nöjd kund.
Det är ett plus om du har yrkesbevis men är inget krav om åren som snickare motsvarar yrkesbeviset. Din vilja att utvecklas och driva dig själv och företaget framåt värderas högt.
Körkort B är ett krav
I ansökan skickar du med personligt brev samt CV
Om du blir kallad till intervju, vill vi att du har förberett kontaktuppgifter till referenter. Vi tar emot ansökan via epost: [email protected] Skriv ”Ansökan snickare” i ärenderanden. Visa mindre

Duktig Servicesnickare - stabilt företag - Borås

Företaget har idag ca 80 medarbetare, omsätter ca 200 miljoner . Har mestadels jobb i Göteborg och Borås. Företagets verksamhet är lägenhetsrenoveringar, byggservice, ombyggnation och mindre markentreprenader. Som Servicesnickare kommer du att jobba i en stabil organisation med korta beslutsvägar. Visa mer
Företaget har idag ca 80 medarbetare, omsätter ca 200 miljoner . Har mestadels jobb i Göteborg och Borås. Företagets verksamhet är lägenhetsrenoveringar, byggservice, ombyggnation och mindre markentreprenader.


Som Servicesnickare kommer du att jobba i en stabil organisation med korta beslutsvägar. Visa mindre

snickare

söker en självgående snickare till montera hus och övriga arbeten i byggbranchen kakel & klinkersarbeten är meriterande skicka cv och berätta lite om dig själv och dina meriter mvh Håkan Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
söker en självgående snickare till montera hus och övriga arbeten i byggbranchen
kakel & klinkersarbeten är meriterande
skicka cv och berätta lite om dig själv och dina meriter
mvh Håkan
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Snickare sökes i borås

AA Våtrum & Byggentreprenad AB söker nu en snickare till sitt arbetslag. Vi söker en duktig snickare. Vi erbjuder fast lön. Meriterande: körkort och att du kan tala Svenska, Engelska och Turkiska. Skicka in ditt CV och eventuella frågor till Sahid Bagirov på [email protected] Visa mer
AA Våtrum & Byggentreprenad AB söker nu en snickare till sitt arbetslag.

Vi söker en duktig snickare.

Vi erbjuder fast lön.

Meriterande: körkort och att du kan tala Svenska, Engelska och Turkiska.

Skicka in ditt CV och eventuella frågor till Sahid Bagirov på [email protected] Visa mindre

Produktion och Installation av PVC fönster

Vi söker en person som har flerårig vana från att areta tillverkning av PVC fönster och dörrar i plast. I dina arbetsuppgifter ingår det att besöka kund och ta mått,föreslå lösningar,limmar och fogar och monterar slutproduktion hos kunden. I arbetet ingår allt från ritning till slutproduktion. Vid frågor kontakta Erdin Skrijelj 072 268 8085 Skicka din ansökan snarast till:[email protected] Öppen för alla Vi fokuserar 100% på din kompetens, inte dina öv... Visa mer
Vi söker en person som har flerårig vana från att areta tillverkning av PVC fönster och dörrar i plast.
I dina arbetsuppgifter ingår det att besöka kund och ta mått,föreslå lösningar,limmar och fogar och monterar slutproduktion hos kunden.
I arbetet ingår allt från ritning till slutproduktion.
Vid frågor kontakta Erdin Skrijelj 072 268 8085
Skicka din ansökan snarast till:[email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar 100% på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Snickare till ett längre uppdrag sökes för omgående start!

Jobbeskrivning Vi på Uniflex söker nu ännu fler drivna och självgående snickare. Du blir anställd av Uniflex och uthyrd till våra kunder i Borås med omnejd. Projekten du kommer arbeta på kan variera från större till mindre projekt, nybyggnationer, renovering av äldre fastigheter samt renovering av fasader. Vi söker därför dig som har några års erfarenhet inom branschen samt innehar yrkesbevis. Du är självständig i din yrkesroll och har verktygsvana och ku... Visa mer
Jobbeskrivning
Vi på Uniflex söker nu ännu fler drivna och självgående snickare. Du blir anställd av Uniflex och uthyrd till våra kunder i Borås med omnejd.

Projekten du kommer arbeta på kan variera från större till mindre projekt, nybyggnationer, renovering av äldre fastigheter samt renovering av fasader. Vi söker därför dig som har några års erfarenhet inom branschen samt innehar yrkesbevis. Du är självständig i din yrkesroll och har verktygsvana och kunskap inom ritningsläsning. Har du erfarenhet av ytterligare delar inom byggbranschen är detta meriterande. Arbetstid mån-fre 07-16.


Personliga egenskaper
Vi söker dig som är initiativtagande och ansvarsfull. Du bör tycka om att arbeta självständigt men samtidigt är det av stor vikt att du är samarbetsvillig och gärna bollar idéer och tankar med dina kollegor. För att trivas i en konsultroll behöver du vara inställd på snabba förändringar, vara flexibel i skifte av arbetsuppgifter och bekväm i att träffa nya grupper och människor.

Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag. Urval och tillsättning sker löpande.Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

TopWork söker duktiga snickare...

TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. …som vill tillhöra ett sammansvetsat och härligt team där man har roligt på jobbet. Vår kund utför alla former a... Visa mer
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

…som vill tillhöra ett sammansvetsat och härligt team där man har roligt på jobbet. Vår kund utför alla former av byggarbeten, bl.a. egna projekt.
 
Vi söker dig som snabbt kan ta eget ansvar och är noggrann i ditt arbete. Arbetet innebär varierande uppgifter därför är det viktigt att du har en bred kompetens inom yrket, rollen kräver att du är självgående och trygg i din yrkesroll.


Du ska kunna arbeta självständigt och alltid avsluta ett arbete som du själv är stolt och nöjd över. Det är meriterande om du kan läsa ritningar. Du ska enkelt kunna samarbeta med ditt team och du har ett gott humör mot kunder och kollegor. Du ska vara vänlig och respektera andra människor, därav läggs även vikt vid din personliga lämplighet för tjänsten.
 
Krav:
- Yrkesbevis alternativt flera års erfarenhet inom byggbranschen.
- Tala och förstå svenska obehindrat. 
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Snickare för kommande behov i Borås

Vi söker nu snickare för kommande rekryteringsbehov hos en av våra uppdragsgivare i Boråsområdet! Vem är du? Du skall ha lämplig bakgrund i någon form av byggutbildning, genomgått lärlingsperioden samt att du arbetar eller har arbetat som snickare i någon form. Din profil Vi söker Dig som är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ och beslut. Arbetet är mycket allsidigt, självständigt och kräver ett gott ordningssinne. Det är också vik... Visa mer
Vi söker nu snickare för kommande rekryteringsbehov hos en av våra uppdragsgivare i Boråsområdet!

Vem är du?

Du skall ha lämplig bakgrund i någon form av byggutbildning, genomgått lärlingsperioden samt att du arbetar eller har arbetat som snickare i någon form.

Din profil

Vi söker Dig som är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ och beslut. Arbetet är mycket allsidigt, självständigt och kräver ett gott ordningssinne. Det är också viktigt att Du besitter förmåga att se helheten och innehar en stor portion flexibilitet, yrkesstolthet, service - och ansvarskänsla samt utöver detta en god social kompetens. Arbetet är ofta förlagt på annan ort i närområdet av Borås vilket inte skall möta något hinder.

Krav

* Du kommunicerar på svenska språket i tal och skrift.
* Körkort B är ett krav.

Meriterande

* Yrkesbevis är en merit.
* Är du bekväm med betong-samt plåtarbeten är det meriterande.
.

Är du Nyfiken och intresserad av denna kommande möjlighet så skicka in din ansökan via länken i denna annons som också finns på vår hemsida www.maxkompetens.se. Vi tar enbart emot ansökan denna väg och inte via epost med hänsyn till GDPR.

Intervjuer kommer ske löpande välkommen med din ansökan !

Om rekryterande företag

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 5 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda.

Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar.

Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension Visa mindre

TopWork söker duktiga snickare...

TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. …som vill tillhöra ett sammansvetsat och härligt team där man har roligt på jobbet. Vår kund utför alla former a... Visa mer
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

…som vill tillhöra ett sammansvetsat och härligt team där man har roligt på jobbet. Vår kund utför alla former av byggarbeten, bl.a. egna projekt.
 
Vi söker dig som snabbt kan ta eget ansvar och är noggrann i ditt arbete. Arbetet innebär varierande uppgifter därför är det viktigt att du har en bred kompetens inom yrket, rollen kräver att du är självgående och trygg i din yrkesroll.


Du ska kunna arbeta självständigt och alltid avsluta ett arbete som du själv är stolt och nöjd över. Det är meriterande om du kan läsa ritningar. Du ska enkelt kunna samarbeta med ditt team och du har ett gott humör mot kunder och kollegor. Du ska vara vänlig och respektera andra människor, därav läggs även vikt vid din personliga lämplighet för tjänsten.
 
Krav:
- Yrkesbevis alternativt flera års erfarenhet inom byggbranschen.
- Tala och förstå svenska obehindrat. 
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Snickare (178487)

Ansök    Nov 3    Veterankraft AB    Träarbetare/Snickare
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgif... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi söker snickare till korta eller längre uppdrag. Det kan vara alltifrån hemmafix till att exempelvis bygga en veranda.

Dina arbetsuppgifter
Arbeta hos privatpersoner med diverse snickeriuppdrag.

Vem är du?
En allmänhändig och driftig veteran med stort intresse och erfarenhet av snickeri.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

TopWork söker duktiga snickare...

TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. …som vill tillhöra ett sammansvetsat och härligt team där man har roligt på jobbet. Vår kund utför alla former a... Visa mer
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

…som vill tillhöra ett sammansvetsat och härligt team där man har roligt på jobbet. Vår kund utför alla former av byggarbeten, bl.a. egna projekt.
 
Vi söker dig som snabbt kan ta eget ansvar och är noggrann i ditt arbete. Arbetet innebär varierande uppgifter därför är det viktigt att du har en bred kompetens inom yrket, rollen kräver att du är självgående och trygg i din yrkesroll.


Du ska kunna arbeta självständigt och alltid avsluta ett arbete som du själv är stolt och nöjd över. Det är meriterande om du kan läsa ritningar. Du ska enkelt kunna samarbeta med ditt team och du har ett gott humör mot kunder och kollegor. Du ska vara vänlig och respektera andra människor, därav läggs även vikt vid din personliga lämplighet för tjänsten.
 
Krav:
- Yrkesbevis alternativt flera års erfarenhet inom byggbranschen.
- Tala och förstå svenska obehindrat. 
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

TopWork söker duktiga snickare...

TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. …som vill tillhöra ett sammansvetsat och härligt team där man har roligt på jobbet. Vår kund utför alla former a... Visa mer
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

…som vill tillhöra ett sammansvetsat och härligt team där man har roligt på jobbet. Vår kund utför alla former av byggarbeten, bl.a. egna projekt.
 
Vi söker dig som snabbt kan ta eget ansvar och är noggrann i ditt arbete. Arbetet innebär varierande uppgifter därför är det viktigt att du har en bred kompetens inom yrket, rollen kräver att du är självgående och trygg i din yrkesroll.


Du ska kunna arbeta självständigt och alltid avsluta ett arbete som du själv är stolt och nöjd över. Det är meriterande om du kan läsa ritningar. Du ska enkelt kunna samarbeta med ditt team och du har ett gott humör mot kunder och kollegor. Du ska vara vänlig och respektera andra människor, därav läggs även vikt vid din personliga lämplighet för tjänsten.
 
Krav:
- Yrkesbevis alternativt flera års erfarenhet inom byggbranschen.
- Tala och förstå svenska obehindrat. 
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Snickare till ett längre uppdrag sökes för omgående start!

Jobbeskrivning Vi på Uniflex söker nu ännu fler drivna och självgående snickare. Du blir anställd av Uniflex och uthyrd till våra kunder i Borås med omnejd. Projekten du kommer arbeta på kan variera från större till mindre projekt, nybyggnationer, renovering av äldre fastigheter samt renovering av fasader. Vi söker därför dig som har några års erfarenhet inom branschen samt innehar yrkesbevis. Du är självständig i din yrkesroll och har verktygsvana och ku... Visa mer
Jobbeskrivning
Vi på Uniflex söker nu ännu fler drivna och självgående snickare. Du blir anställd av Uniflex och uthyrd till våra kunder i Borås med omnejd.

Projekten du kommer arbeta på kan variera från större till mindre projekt, nybyggnationer, renovering av äldre fastigheter samt renovering av fasader. Vi söker därför dig som har några års erfarenhet inom branschen samt innehar yrkesbevis. Du är självständig i din yrkesroll och har verktygsvana och kunskap inom ritningsläsning. Har du erfarenhet av ytterligare delar inom byggbranschen är detta meriterande. Arbetstid mån-fre 07-16.


Personliga egenskaper
Vi söker dig som är initiativtagande och ansvarsfull. Du bör tycka om att arbeta självständigt men samtidigt är det av stor vikt att du är samarbetsvillig och gärna bollar idéer och tankar med dina kollegor. För att trivas i en konsultroll behöver du vara inställd på snabba förändringar, vara flexibel i skifte av arbetsuppgifter och bekväm i att träffa nya grupper och människor.

Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag. Urval och tillsättning sker löpande.Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

TopWork söker duktiga snickare...

TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. …som vill tillhöra ett sammansvetsat och härligt team där man har roligt på jobbet. Vår kund utför alla former a... Visa mer
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

…som vill tillhöra ett sammansvetsat och härligt team där man har roligt på jobbet. Vår kund utför alla former av byggarbeten, bl.a. egna projekt.
 
Vi söker dig som snabbt kan ta eget ansvar och är noggrann i ditt arbete. Arbetet innebär varierande uppgifter därför är det viktigt att du har en bred kompetens inom yrket, rollen kräver att du är självgående och trygg i din yrkesroll.


Du ska kunna arbeta självständigt och alltid avsluta ett arbete som du själv är stolt och nöjd över. Det är meriterande om du kan läsa ritningar. Du ska enkelt kunna samarbeta med ditt team och du har ett gott humör mot kunder och kollegor. Du ska vara vänlig och respektera andra människor, därav läggs även vikt vid din personliga lämplighet för tjänsten.
 
Krav:
- Yrkesbevis alternativt flera års erfarenhet inom byggbranschen.
- Tala och förstå svenska obehindrat. 
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Snickare till ett längre uppdrag sökes för omgående start!

Jobbeskrivning Vi på Uniflex söker nu ännu fler drivna och självgående snickare. Du blir anställd av Uniflex och uthyrd till våra kunder i Borås med omnejd. Projekten du kommer arbeta på kan variera från större till mindre projekt, nybyggnationer, renovering av äldre fastigheter samt renovering av fasader. Vi söker därför dig som har några års erfarenhet inom branschen samt innehar yrkesbevis. Du är självständig i din yrkesroll och har verktygsvana och ku... Visa mer
Jobbeskrivning
Vi på Uniflex söker nu ännu fler drivna och självgående snickare. Du blir anställd av Uniflex och uthyrd till våra kunder i Borås med omnejd.

Projekten du kommer arbeta på kan variera från större till mindre projekt, nybyggnationer, renovering av äldre fastigheter samt renovering av fasader. Vi söker därför dig som har några års erfarenhet inom branschen samt innehar yrkesbevis. Du är självständig i din yrkesroll och har verktygsvana och kunskap inom ritningsläsning. Har du erfarenhet av ytterligare delar inom byggbranschen är detta meriterande. Arbetstid mån-fre 07-16.


Personliga egenskaper
Vi söker dig som är initiativtagande och ansvarsfull. Du bör tycka om att arbeta självständigt men samtidigt är det av stor vikt att du är samarbetsvillig och gärna bollar idéer och tankar med dina kollegor. För att trivas i en konsultroll behöver du vara inställd på snabba förändringar, vara flexibel i skifte av arbetsuppgifter och bekväm i att träffa nya grupper och människor.

Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag. Urval och tillsättning sker löpande.Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Erfaren snickare (168895)

Ansök    Jul 12    Veterankraft AB    Träarbetare/Snickare
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgif... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi söker snickare till korta eller längre uppdrag. Det kan vara alltifrån hemmafix till att exempelvis bygga en veranda.

Dina arbetsuppgifter
Arbeta hos privatpersoner med diverse snickeriuppdrag.

Vem är du?
En allmänhändig och driftig veteran med stort intresse och erfarenhet av snickeri.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Målare (159534)

Ansök    Apr 3    Veterankraft AB    Träarbetare/Snickare
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgif... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi söker målare för mindre och större måleriuppdrag.

Dina arbetsuppgifter
Invändig och utvändig målning etcetera.

Vem är du?
En pigg veteran som är har yrkeserfarenhet som målare.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Snickare (161302)

Ansök    Apr 2    Veterankraft AB    Träarbetare/Snickare
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgif... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi söker snickare till korta eller längre uppdrag. Det kan vara alltifrån hemmafix till att exempelvis bygga en veranda.

Dina arbetsuppgifter
Arbeta hos privatpersoner med diverse snickeriuppdrag.

Vem är du?
En allmänhändig och driftig veteran med stort intresse och erfarenhet av snickeri.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Snickare (156810)

Ansök    Jan 31    Veterankraft AB    Träarbetare/Snickare
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgif... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi söker snickare till korta eller längre uppdrag. Det kan vara alltifrån invändigt finsnickeri till konstruktionsarbeten vid ROT-uppdrag.

Dina arbetsuppgifter
Arbeta hos privatpersoner med diverse snickeriuppdrag.

Vem är du?
En allmänhändig och driftig veteran med stort intresse och erfarenhet av snickeri.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Snickare (154874)

Ansök    Jan 13    Veterankraft AB    Träarbetare/Snickare
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgif... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi söker snickare till korta eller längre uppdrag. Det kan vara alltifrån hemmafix till att exempelvis bygga en veranda.

Dina arbetsuppgifter
Arbeta hos privatpersoner med diverse snickeriuppdrag.

Vem är du?
En allmänhändig och driftig veteran med stort intresse och erfarenhet av snickeri.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Servicesnickare - Borås

Om företaget Vmp Group söker nu för ett byggföretags räkning två servicesnickare som inleder sin anställning hos Vmp och sedan övergår till anställning hos byggföretaget. Företaget är ett ungt bolag med planer på att utöka sin verksamhet i snabb takt och behöver därför förstärka sitt team med två erfarna snickare. Dina arbetsuppgifter Inom närtid kommer arbetet att innebära renovering av lägenheter och mindre entreprenader. Din profil Du behöver ha fle... Visa mer
Om företaget
Vmp Group söker nu för ett byggföretags räkning två servicesnickare som inleder sin anställning hos Vmp och sedan övergår till anställning hos byggföretaget.

Företaget är ett ungt bolag med planer på att utöka sin verksamhet i snabb takt och behöver därför förstärka sitt team med två erfarna snickare.

Dina arbetsuppgifter
Inom närtid kommer arbetet att innebära renovering av lägenheter och mindre entreprenader.

Din profil
Du behöver ha flerårig erfarenhet av träarbete och kunna arbeta självständigt. B-körkort är ett krav då du kommer att ha tillgång till servicebil. Vidare är det krav att kunna prata och skriva på svenska för att sköta dokumentation och kontakt med beställare privatpersoner.

Om oss
VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.
VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
VMP arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom byggsektorn, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Sveriges Byggindustrier kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som i övriga företag i byggbranschen. Som anställd på något av VMP:s lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika projekt och på olika byggföretag. VMP samarbetar idag med såväl stora nationella byggföretagen som lokala mindre firmor. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn Visa mindre

Produktion och Installation av PVC fönster

Vi söker en person som har flerårig vana från att areta tillverkning av PVC fönster och dörrar i plast. I dina arbetsuppgifter ingår det att besöka kund och ta mått,föreslå lösningar,limmar och fogar och monterar slutproduktion hos kunden. I arbetet ingår allt från ritning till slutproduktion. Vid frågor kontakta Erdin Skrijelj 072 268 8085 Skicka din ansökan snarast till:[email protected] Visa mer
Vi söker en person som har flerårig vana från att areta tillverkning av PVC fönster och dörrar i plast.
I dina arbetsuppgifter ingår det att besöka kund och ta mått,föreslå lösningar,limmar och fogar och monterar slutproduktion hos kunden.
I arbetet ingår allt från ritning till slutproduktion.
Vid frågor kontakta Erdin Skrijelj 072 268 8085
Skicka din ansökan snarast till:[email protected] Visa mindre

Vi söker en erfaren finsnickare

Ansök    Sep 5    Lernia    Träarbetare/Snickare
OM FÖRETAGET Vår kund är ett gammalt familjeföretag med stor kompetens och lång erfarenhet av specialsnickerier. Tillverkningen omfattar allt från konstruktionsritning till färdig produkt. De specialtillverkar inredning till bland annat kök och badrum. De arbetar även med inredning till butiker, receptioner och mässmontrar. OM TJÄNSTEN Vi söker nu en erfaren finsnickare. Tjänsten är en hyrrekrytering, vilket innebär att du till en början kommer att bli... Visa mer
OM FÖRETAGET

Vår kund är ett gammalt familjeföretag med stor kompetens och lång erfarenhet av specialsnickerier. Tillverkningen omfattar allt från konstruktionsritning till färdig produkt. De specialtillverkar inredning till bland annat kök och badrum. De arbetar även med inredning till butiker, receptioner och mässmontrar.

OM TJÄNSTEN

Vi söker nu en erfaren finsnickare. Tjänsten är en hyrrekrytering, vilket innebär att du till en början kommer att bli uthyrd av Lernia som konsult, för att sedan få en anställning hos kunden.

Du kommer att arbeta med snickerier av exempelvis produkter för offentliga miljöer. Tjänsten omfattar även kvalitetsansvar för utfört arbete. I arbetet kan det förekomma en del tunga lyft.

OM DIG

• Du har god trävana
• Meriterande om du har träteknisk eller annan relevant utbildning
• Du är händig, noggrann och engagerad
• Kunskap av ritningsläsning
• God svenska i tal och skrift

Vi söker dig som är drivande och kan arbeta självständigt, samt att du ser positivt på nya utmaningar. Du bör har ett intresse av teknik och tillverkning. Du är en lagspelare som värdesätter gott samarbete och god stämning kollegor emellan. Noggrannhet och kvalitet är nyckelord i ditt arbete, men också att kunna arbeta efter uppsatta tidsramar.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Borås
• Tjänstgöringsgrad: Heltid, dagtid
• Tillträde: enligt överenskommelse
• Anställningsform: visstid

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected]

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Snickare (150112)

Ansök    Okt 21    Veterankraft AB    Träarbetare/Snickare
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgif... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi söker snickare till korta eller längre uppdrag. Det kan vara alltifrån invändigt finsnickeri till konstruktionsarbeten vid ROT-uppdrag.

Dina arbetsuppgifter
Arbeta hos privatpersoner med diverse snickeriuppdrag.

Vem är du?
En allmänhändig och driftig veteran med stort intresse och erfarenhet av snickeri.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Snickare till Byggservice

Wästbygg Gruppen utvecklar och bygger miljöer där människor vill bo, jobba och trivas i under lång tid framöver. Vi gör plats för bostäder, arbetsplatser och handel i småstad och storstad - allt för att bidra till ett levande och fungerande samhälle. Vårt koncernbolag Logistic Contractor är specialiserade på att utveckla och bygga logistikanläggningar, utformade för effektiv och rationell hantering av stora mängder gods. Vår organisation präglas av presti... Visa mer
Wästbygg Gruppen utvecklar och bygger miljöer där människor vill bo, jobba och trivas i under lång tid framöver. Vi gör plats för bostäder, arbetsplatser och handel i småstad och storstad - allt för att bidra till ett levande och fungerande samhälle. Vårt koncernbolag Logistic Contractor är specialiserade på att utveckla och bygga logistikanläggningar, utformade för effektiv och rationell hantering av stora mängder gods.

Vår organisation präglas av prestigelöshet och stark teamkänsla, vi hjälper varandra när det behövs. Hos oss arbetar alla under ett stort mått av eget ansvar, utrymmet för egna idéer är generöst och det är kort väg till besluten. Till vårt affärsområde byggservice i Borås söker vi utbildade snickare med yrkesbevis och körkort, gärna med tidigare byggserviceerfarenhet.Ditt ansvar

Som byggservice hantverkare ansvarar du tillsammans med dina kollegor för att det praktiska arbetet du genomför präglas av kvalitet och att det görs på ett säkert. Du arbetar efter tidplaner och återkopplar till plats ledningen och övriga medarbetare på byggarbetsplatsen.

Du arbetar med olika typer av moment inom husbyggnation, bygga på plats, montera färdiga byggelement eller utföra ombyggnationer. Du har hög yrkesstolthet och en förståelse för slutprodukten och vad som är viktigt för kunden.

Din personlighet

- Resultatinriktad och ansvarstagande
- Ordningsam
- Självgående
- Kvalitets och säkerhets medveten
- Lagspelare

Dina kvalifikationer

- Erfarenhet från byggservice arbeten
- Godkänt yrkesbevis
- B - körkort

Övrig information

Sista ansökningsdag: 2019-08-20, då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Tillträdesdag: Snarast, enligt överenskommelse.

Wästbygg Gruppen omfattas utav kollektivavtal mellan Sveriges Byggindustrier och Ledarna, Sveriges Ingenjörer och Unionen (Tjänstemannaavtalet) samt med Byggnads (Byggavtalet). Visa mindre

Byggnadsarbetare

Ansök    Apr 4    FREMAN BYGG AB    Träarbetare/Snickare
Du ska vara självgående och/eller fungera bra i grupp. Varierande arbetsuppgifter. Körkort och tillgång till bil ett stort plus. Du ska jobba i Borås så ingen ide att söka denna tjänst om du inte bor inom pendlingsavstånd. Visa mer
Du ska vara självgående och/eller fungera bra i grupp. Varierande arbetsuppgifter. Körkort och tillgång till bil ett stort plus. Du ska jobba i Borås så ingen ide att söka denna tjänst om du inte bor inom pendlingsavstånd. Visa mindre

Formsnickare till Borås!

Om företaget Vi söker nu duktiga formsnickare för projekt i Borås. Projekten är snart igång, så tillträde kommer att ske omgående efter överenskommelse. VMP Group är medlemmar i Sveriges Byggindustrier (BI). Byggavtalet samt dess lönesättning tillämpas på våra anställda. Det vi på VMP kan erbjuda dig som medarbetare är en möjlighet att testa på olika arbetsplatser på ett smidigt sätt. Vi har ett brett kontaktnät med både större och mindre firmor, där vi ... Visa mer
Om företaget
Vi söker nu duktiga formsnickare för projekt i Borås. Projekten är snart igång, så tillträde kommer att ske omgående efter överenskommelse.

VMP Group är medlemmar i Sveriges Byggindustrier (BI). Byggavtalet samt dess lönesättning tillämpas på våra anställda. Det vi på VMP kan erbjuda dig som medarbetare är en möjlighet att testa på olika arbetsplatser på ett smidigt sätt. Vi har ett brett kontaktnät med både större och mindre firmor, där vi kan erbjuda dig en arbetsplats baserat på din kunskap och erfarenhet! Våra uppdrag sträcker sig från veckor och månader till år, beroende på vilken samarbetspartner man jobbar hos.Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som formsnickare i Borås.
Du behöver ha kunskap och erfarenhet inom systemform såsom lösvirke.

Din profil
Vi söker dig som har yrkesbevis eller motsvarande erfarenhet inom branschen.

Vi ser gärna att du:
- Kunskap inom ritningsläsning
- Har god erfarenhet inom ditt yrkesområde
- Är motiverad med god samarbetsförmåga

Ansök gärna så snart som möjligt! Vi kommer gå igenom inkommande ansökningar löpande och uppdraget kan därför tillsättas väldigt snart! Vi ser verkligen fram emot din ansökan!

Om oss
VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.
VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
VMP arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom byggsektorn, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Sveriges Byggindustrier kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som i övriga företag i byggbranschen. Som anställd på något av VMP:s lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika projekt och på olika byggföretag. VMP samarbetar idag med såväl stora nationella byggföretagen som lokala mindre firmor. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn Visa mindre

Produktionsarbetare till tillverkande företag inom träindustrin

Jobbeskrivning Vi söker nu på Uniflex dig som vill arbeta på ett tillverkande företag inom träindustri. Du som söker har tidigare erfarenheter av liknande arbete och trivs i en producerande miljö. Arbetet är på heltid och arbetstiderna är belagda på dagtid, måndag till fredag. För rätt person finns möjlighet till anställning direkt hos kund efter en tids inhyrning. Krav: Ritningsläsning Svenska i tal och skrift Meriterande: Tidigare erfarenheter... Visa mer
Jobbeskrivning
Vi söker nu på Uniflex dig som vill arbeta på ett tillverkande företag inom träindustri. Du som söker har tidigare erfarenheter av liknande arbete och trivs i en producerande miljö. Arbetet är på heltid och arbetstiderna är belagda på dagtid, måndag till fredag. För rätt person finns möjlighet till anställning direkt hos kund efter en tids inhyrning.

Krav:
Ritningsläsning
Svenska i tal och skrift

Meriterande:
Tidigare erfarenheter av att arbeta i en tillverkande industri med inriktning på träarbete, bygg/anläggning eller likvärdig produktionsroll.


Personliga egenskaper
Vi söker dig som är du praktiskt lagd och trivs i en problemlösande roll där eget ansvar, driv och noggrannhet är en viktig del av arbetet. Vidare är du strukturerad i ditt arbetssätt och inte rädd för att prova nya arbetsuppgifter. Du hanterar ritningsläsning samt är van med att arbeta med handverktyg. Tidigare arbete inom bygg/anläggning eller annan träindustri är meriterande.
Alternativt är du nyexaminerad från en praktisk utbildning inom ovanstående områden.

Vi tar för givet att du som söker är punktlig, engagerad och positiv. För rätt person finns utvecklingsmöjligheter i tjänsten.

Är du rätt person för tjänsten? Skicka din ansökan redan idag! Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Produktionsledare till arbetsdriften VO Borås

Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för fängelser, frivård, häkten samt inrikes- och utrikestransporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Vill du veta mer? Hör vad våra medarbetare tycker om att arbeta inom Kriminalvård... Visa mer
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för fängelser, frivård, häkten samt inrikes- och utrikestransporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.

Vill du veta mer? Hör vad våra medarbetare tycker om att arbeta inom Kriminalvården: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/

Anstalten Borås är en del av verksamhetsområde Borås som innefattar ett häkte med 44 platser och anstalten med sina 74 platser. Anstalten är säkerhetsklass två och innefattar tre normalavdelningar varav en med självförvaltning samt en ungdomsavdelning. På anstalten Borås har vi en arbetsdrift (Arbete för våra klienter) uppdelad på två byggnader, den ena hanterar enbart montering och förpackningsjobb medan den andra lokalen innefattar allt ifrån jobb inom träteknik till förpackning och montering av produkter.


ARBETSUPPGIFTER
Som personal till vår arbetsdrift har du direktkontakt med våra klienter i anstaltens produktion.
I den dagliga kontakten med de intagna innebär ditt arbete att du bidrar till klienternas lärande men också till att klienterna reflekterar över sin situation. Du är delaktig i klienternas utveckling i form av bedömningar av arbetsinsatser enligt utvärdering i KRUVA och håller såväl samtal som dokumenterar klienternas utveckling i arbetsdriften i enlighet med klientens verkställighetsplanering. Du förväntas ha en god kontakt med klienternas kontaktpersoner på avdelningarna och jobba i enlighet med kriminalvårdens riktlinjer gällande arbetsdrift.

Efter introduktion kommer du som personal i arbetsdriften att vara med och ansvara för den dagliga driften. Du planerar, arbetsfördelar samt säkerställer att våra leveranser sker enligt utsatt tid. Du är även med själv och deltar i produktionsarbetet. Tillsammans med övriga kollegor är du med och ansvarar för produktionsplaneringen och följer upp våra leveranser till kund i enlighet med NKI.


KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är trygg, stabil och har god självinsikt. Du har lätt för att samarbeta med andra människor likväl som du tar stort eget ansvar och har väl grundade och tydliga värderingar och visar stort intresse för de arbetsuppgifter tjänsten innefattar.
I stressituationer är du lugn, stabil och kontrollerad. Du har stor integritet och förmågan att göra korrekta avvägningar och prioriteringar. Du har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och anpassar ditt sätt att förmedla budskap utifrån mottagares förutsättningar.

Du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du förväntas med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav
• Fullständig gymnasieskolekompetens i form av slutbetyg eller gymnasieexamen eller motsvarande utbildning.
• Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.
• B-körkort.


Meriterande
• Eftergymnasial utbildning företrädesvis inom marknadsföring och/eller logistik
• Erfarenhet av arbete med lagerhantering, kundbearbetning och in/ut-leveranser.
• Träteknisk bakgrund
• Truckkort
• Utbildning i lean/5S
• Relevanta språkkunskaper
• Medvetenhet om och förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar en själv och andra.


ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning.

Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då utförs en säkerhetsprövning med registerkontroll innan beslut om anställning fattas. I dessa fall krävs svenskt medborgarskap men du får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Erfarna snickare sökes i Borås för långsiktigt projekt!

Jobbeskrivning Vi på Uniflex söker just nu ett flertal snickare för kunds räkning - det aktuella projektet är beläget i Borås och är långsiktigt. Du som söker har åtminstone ett par års erfarenhet av arbete inom branschen och troligtvis även en yrkesutbildning i botten. Du är självständig i din yrkesroll och har verktygsvana och kunskap inom ritningsläsning. Uppdraget är långsiktigt och chans till anställning hos kund finns efter en viss tids inhyrn... Visa mer
Jobbeskrivning
Vi på Uniflex söker just nu ett flertal snickare för kunds räkning - det aktuella projektet är beläget i Borås och är långsiktigt.

Du som söker har åtminstone ett par års erfarenhet av arbete inom branschen och troligtvis även en yrkesutbildning i botten. Du är självständig i din yrkesroll och har verktygsvana och kunskap inom ritningsläsning.

Uppdraget är långsiktigt och chans till anställning hos kund finns efter en viss tids inhyrning.

Övrigt:
Lön enligt överenskommelse
Arbetstid är förlagd dagtid mån-fre

Personliga egenskaper
Som person är du van att ta ansvar för ditt arbete och du trivs med variation av projekt. Vidare tycker du om att arbeta såväl självständigt som i grupp och tar gärna initiativ och hittar lösningar. Du är samarbetsvillig och arbetsam.

Det är mycket meriterande om du har yrkesbevis inom träarbete.

Låter tjänsten intressant? Hör av dig till oss på Uniflex.
Urval och tillsättning sker löpande.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre