Lediga jobb som Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare i Borås

Se lediga jobb som Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare i Borås. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Borås som finns hos arbetsgivaren.

Fastighetsskötare söks till uppdrag i Borås

Vi söker nu dig som har erfarenhet eller utbildning som fastighetsskötare. Man bör kunna ta hand om stopp i avlopp, byta packningar, flytta möbler, renovera och skruva ihop möbler. Du behöver även kunna arbeta i utemiljö i form av klippa gräs, rensa ogräs mm. Du kommer att jobba i ett härligt team men bör även kunna jobba bra självgående. Du blir anställd av Uniflex och uthyrd till kund, uppdraget är långsiktigt och för rätt person finns stora möjligheter ... Visa mer
Vi söker nu dig som har erfarenhet eller utbildning som fastighetsskötare. Man bör kunna ta hand om stopp i avlopp, byta packningar, flytta möbler, renovera och skruva ihop möbler. Du behöver även kunna arbeta i utemiljö i form av klippa gräs, rensa ogräs mm. Du kommer att jobba i ett härligt team men bör även kunna jobba bra självgående. Du blir anställd av Uniflex och uthyrd till kund, uppdraget är långsiktigt och för rätt person finns stora möjligheter till anställning direkt hos kund efter en periods inhyrning. Arbetstid dagtid och start omgående.

Du kommer att arbeta med förebyggande underhåll och löpande service i vår kunds verksamhet.


Vem är du?
Vi söker dig som är självständig i din yrkesroll och vill fortsättas att utvecklas i en utmanande roll som fastighetsskötare. Du är flexibel i ditt sätt att tänka och agera och van att arbeta självständigt och initiativtagande.

För tjänsten krävs goda kunskaper i svenska samt körkort. Meriterande är om du har utbildning inom fastighetsteknik eller likvärdig utbildning.

Urval och intervjuer sker löpande, ansök till tjänsten redan idag!Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Vi söker en Fastighetsskötare till vårt kundföretag i Skene!

Är du ansvarsfull och vill arbeta med fastighetsskötsel? Arbetsuppgifter Vi söker en Fastighetsskötare med ansvar för industrifastigheten hos vårt kundföretag. I arbetsuppgifterna ingår främst ansvar för drift och underhåll av: - Ventilation, värme/kyla - Brandskydd och sprinklersystem - Dieselpumpar och kompressorer - Allmänt löpande service och underhåll av fastigheten - Kontakt med externa aktörer I tjänsten ingår också verkstadsarbete såsom ... Visa mer
Är du ansvarsfull och vill arbeta med fastighetsskötsel?ArbetsuppgifterVi söker en Fastighetsskötare med ansvar för industrifastigheten hos vårt kundföretag. I arbetsuppgifterna ingår främst ansvar för drift och underhåll av:
- Ventilation, värme/kyla - Brandskydd och sprinklersystem
- Dieselpumpar och kompressorer - Allmänt löpande service och underhåll av fastigheten - Kontakt med externa aktörer

I tjänsten ingår också verkstadsarbete såsom svetsning, kapning, slipning och tillverkning av fixturer. Dessutom kommer du vid behov vara behjälplig med truckkörning vid mottagning och leverans av gods. Arbetstiden är förlagd till dagtid.

Bakgrund och personliga egenskaper


Du som söker dig till oss har med fördel arbetat som Fastighetsskötare sedan tidigare. Du bör ha god erfarenhet av att utföra service- och underhållsarbete. Vidare bör du ha erfarenhet av verkstadsarbete och svetsning, alternativt ha utbildning som anses vara likvärdig. Goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som i skrift, är ett krav. Likaså är körkort ett krav för att du ska kunna söka tjänsten.
Som person är du en lagspelare med hög servicekänsla, men du ska även kunna ta egna initiativ och ha lätt för att arbeta självständigt. Vidare är du är noggrann med en positiv inställning och är inte rädd för att hugga i där det behövs. Genom ditt stora intresse och engagemang för arbetet har du förmågan att se vad som kan förbättras/förändras för att skapa ordning på arbetsplatsen.

Meriterande är om du har truck- eller traverskort samt behörighet för saxlift.

Om ossFIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.
Tjänsten är en rekrytering till kund vilket innebär en heltidsanställning hos kundföretaget. Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.Vid frågor kan du kontakta Mathilda Wahlqvist via mail, [email protected] Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

Fastighetsskötare

Fastighetsskötare till vårt regionkontor i Borås Vill du bli vår nya kollega? CA Fastigheter, med snart 100 anställda, ingår i den familjeägda koncernen Claesson & Anderzén. Vi äger fastigheter i attraktiva tillväxtregioner - både i och utanför Sverige. Vi finns med kontor på sex orter i Sverige, från Stockholm i norr till Malmö i söder och med huvudkontor i Kalmar. Totalt omfattar fastighetsbeståndet cirka 675 000 kvm. Bolaget har funnits i över 100 år ... Visa mer
Fastighetsskötare till vårt regionkontor i Borås

Vill du bli vår nya kollega?

CA Fastigheter, med snart 100 anställda, ingår i den familjeägda koncernen Claesson & Anderzén. Vi äger fastigheter i attraktiva tillväxtregioner - både i och utanför Sverige. Vi finns med kontor på sex orter i Sverige, från Stockholm i norr till Malmö i söder och med huvudkontor i Kalmar. Totalt omfattar fastighetsbeståndet cirka 675 000 kvm. Bolaget har funnits i över 100 år och planen är att finnas minst lika länge till. Vill du bygga och förvalta för framtiden tillsammans med oss? Välkommen till ett fastighetsbolag där hållbarhet och säkerhet alltid finns med i vardagen och en företagskultur som präglas av nära samarbeten och korta beslutsvägar.

Läs mer oss på www.cafastigheter.se (https://eur02.safelinks.protection.outlook.com/?url=http://www.cafastigheter.se/&data=04|01||06bacbb1c10f43052d1408d93644bcb1|ba6c449791314796ae6ab078ef7f3b29|1|0|637600491117721535|Unknown|TWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0=|1000&sdata=YWCNVGchrNN2w2yxa9N2y1JPmrW06CgJY6XQ7cQLTcw=&reserved=0)

Arbetsuppgifter

I rollen som Fastighetsskötare ansvarar du för att ge hyresgästerna bästa tänkbara service. Genom att vara lyhörd och serviceinriktad skapar du en bekymmersfri vardag för hyresgästerna, vilket i sin tur bygger värden inom koncernen. Vårt fastighetsbestånd i Borås består av 80 000 kvm fördelat på hälften bostäder och hälften kommersiellt. Dessutom är ett av våra fokusområden att utveckla nya områden vilket innebär att beståndet kan komma att utökas på sikt. Ditt främsta ansvarsområde är att åtgärda inrapporterade felanmälningar, sköta löpande skötsel och underhåll samt genomföra reparationsarbeten på våra fastigheter belägna i Borås tätort.

På regionkontoret i Borås finns ett härligt team om sju kollegor, som ser fram emot att välkomna en ny kollega! Tillsammans arbetar teamet med aktiv förvaltning för att tillse bibehållen kundnöjdhet och kvalité

Din bakgrund

Vi söker dig som på ett prestigelöst och serviceinriktat sätt driver och planerar arbetet framåt tillsammans med övriga kollegor. För att vara aktuell för tjänsten som Fastighetsskötare har du relevant erfarenhet från likvärdigt arbete. Eftersom du dagligen behöver transportera dig mellan våra fastigheter är B-körkort ett krav. Dessutom krävs god datorvana för att på ett effektivt sätt kunna hantera inkomna felanmälningar. Du kan svenska flytande i såväl tal som skrift och har även goda kunskaper i engelska.

Som Fastighetsskötare arbetar du självständigt med frihet under ansvar. Du har lätt för att kommunicera och skapa goda relationer med såväl kollegor som kunder.Tillträde

Snarast, eller enligt överenskommelse.

Varaktighet:

Tillsvidare.
Provanställning kan komma att tillämpas.

Övrigt

Sista ansökningsdag är 14 augusti men urval kan komma att ske löpande så vänta inte med din ansökan! Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt webbverktyg.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta:
Jonas Gärskog, Teknisk chef, 033- 22 28 42
Sofia Lundin, HR-ansvarig, 0480-574 10

Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt av mediesäljare och rekryteringsföretag. Visa mindre

Sommarvikarierande Fastighetstekniker

Victoriahem tar hand om drygt 39 000 familjers hem i 31 kommuner, från Uppsala i norr till Trelleborg i söder. Vårt fokus är att långsiktigt äga, förvalta och rusta upp bostäder i miljonprogramsområden samtidigt som vi bygger fler bostäder. Vårt fastighetsbestånd i Borås består av ca 950 lägenheter. Nu söker vi en driven och social sommarvikarierande fastighetstekniker som kommer utgå från vårt kontor på Solvarvsgatan. Om tjänsten I rollen som sommarvik... Visa mer
Victoriahem tar hand om drygt 39 000 familjers hem i 31 kommuner, från Uppsala i norr till Trelleborg i söder. Vårt fokus är att långsiktigt äga, förvalta och rusta upp bostäder i miljonprogramsområden samtidigt som vi bygger fler bostäder.

Vårt fastighetsbestånd i Borås består av ca 950 lägenheter. Nu söker vi en driven och social sommarvikarierande fastighetstekniker som kommer utgå från vårt kontor på Solvarvsgatan.

Om tjänsten

I rollen som sommarvikarierande fastighetstekniker kommer du vara en del i ett team som arbetar med reparationer och felavhjälpande underhåll, samt generell tillsyn av fastigheterna. Du kommer få ett meriterande och lärorikt sommarjobb där du stöttas av det övriga teamet.

Rollen är social och serviceinriktad och du kommer bredda ditt nätverk i branschen både med leverantörer och underentreprenörer, samt kollegor och chefer. I rollen behövs struktur, digital dokumentation och uppföljning och vi ser därför att du som söker ser ordning och reda som en självklar i arbetet.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

- Utföra reparationer och underhållsåtgärder
- Åtgärda felanmälningar från hyresgäster


Din profil

Vi söker dig som är händigt lagd och har du ett tekniskt intresse och gillar problemlösning kommer du trivas utmärkt i rollen.

B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

I rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser därför att du som söker är en driven lagspelare som trivs med att ta egna initiativ och driva din arbetsdag framåt. Det är viktigt att du gillar att ha kontakt med människor, är serviceinriktad och har ett professionellt kundbemötande. Du tycker om att skapa trivsel och förtroende i kontakten med våra hyresgäster. Vidare trivs du med eget ansvar och gillar att engagera dig och vill vara med och utveckla bostadsområden på flera nivåer.

Vi erbjuder

Victoriahem är ett bolag med korta beslutsvägar där frihet under ansvar gäller. Du kommer att få en självständig roll där du kan bidra med din kompetens och ambition till bolaget, samtidigt som vi kommer utmana och stötta dig i din utveckling. Vi är ett ungt bolag med stora tillväxtplaner, där vi dagligen utvecklas både som individer och bolag.

Övrig information

- Start: 2022.06-01
- Omfattning: vikariat till September
- Placering: Borås
- Bakgrundskontroll på slutkandidat är en del av rekryteringsprocessen


Ansökan

Vi kommer löpande att läsa ansökningarna, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt här via vår karriärsida. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Förvaltare Inge Andreasson på email [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Handledare för ferieungdomar 2022

Vill du arbeta med att handleda av ungdomar och har erfarenhet av trädgårds- eller fastighetsskötsel? Sök jobb som handledare hos oss! Vad gör en handledare? I rollen ingår att vara delaktig i att skapa ett lärorikt och roligt sommarjobb för ungdomar i gymnasieåldern. Du kommer arbetsleda en grupp med 7-8 ungdomar. Som handledare är din huvudsakliga arbetsuppgift att arbeta med yttre och inre skötsel och handleda ungdomarna i deras arbete. Du kommer att ... Visa mer
Vill du arbeta med att handleda av ungdomar och har erfarenhet av trädgårds- eller fastighetsskötsel?

Sök jobb som handledare hos oss!

Vad gör en handledare?
I rollen ingår att vara delaktig i att skapa ett lärorikt och roligt sommarjobb för ungdomar i gymnasieåldern. Du kommer arbetsleda en grupp med 7-8 ungdomar. Som handledare är din huvudsakliga arbetsuppgift att arbeta med yttre och inre skötsel och handleda ungdomarna i deras arbete. Du kommer att planera arbetsdagen för ungdomarna, fördela arbetsuppgifter samt vägleda och coacha dem.
Du arbetar och utför arbetsuppgifterna tillsammans med ungdomarna. Tillsammans skapar vi finare, trivsammare och tryggare bostadsområden genom att sköta om planteringar, måla staket och bänkar, klippa buskar med mera. Då vädret styr en del av aktiviteterna kan det också bli arbete inomhus så som inredningstvätt och fönsterputsning.

Under 2022 välkomnar vi ungdomar födda 2004 - 2006 för feriearbete inom fastighetsskötsel. Ungdomarna arbetar hos oss under fyra veckor, antingen v24-27 eller 28-31. Vi tar emot totalt 28 ungdomar.

Kvalifikationer
Du har minst en avslutad gymnasieexamen. Du har erfarenhet av att arbeta med ungdomar. Det är en merit om du har ledarerfarenhet och kunskaper i fastighets- & trädgårdsskötsel eller liknande.

Vi söker dig som är en lagspelare och drivs av att skapa ett sammansvetsat team. Du är lösningsorienterad, kreativ och ser problem som en utmaning att lösa. Vidare har du stort tålamod, är ansvarsfull, pedagogisk och har god samarbetsförmåga. Vi tror att du är en engagerad ledare som är bra på att entusiasmera, vägleda och kan plocka fram det bästa hos varje individ. Du trivs med att jobba utomhus och har gärna gröna fingrar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om anställningen
Vi söker två handledare som kan jobba mellan 7 juni till 5 augusti. Första veckan kommer du att få en introduktion i rollen.
Du arbetar 7-16, måndag till fredag. Ungdomarna du handleder kommer att arbeta 8-15.
Du kommer planera och förbereda arbetet i samråd med samordnare och distriktschefer.
Arbetsuppgifterna är baserade på behov och önskemål från våra team och består av
Du måste ha B-körkort.

Ansökningstid 22 april till 15 maj.
Intervjuer kommer att göras löpande så ansök redan idag!

Om Bostäder i Borås
Vi på Bostäder i Borås bryr oss om våra hyresgäster och vi gillar våra hus. Vi är ett allmännyttigt bostadsbolag som ägs av Borås Stad. Med drygt 6 600 lägenheter i nästan alla stadsdelar är vi Borås största hyresvärd. Vi erbjuder ett bekymmersfritt boende för alla boråsare. Visa mindre

Scandic Plaza Borås söker Fastighetsskötare, heltid

Scandic Plaza Borås ligger i stadens mitt med närhet till precis allt. Hotellet är nyrenoverat med bland annat en fantastisk relaxavdelning högst upp i Plaza-tornet. Vi vill vara det självklara hotellet man väljer när man åker till Borås. Det gör vi genom en stark servicekultur och ett hotell i toppklass men den allra viktigaste biten är de som gör det otroliga arbetet för vi ska nå dit- våra medarbetare! Vi ser efter varandra och stöttar där det behövs,... Visa mer
Scandic Plaza Borås ligger i stadens mitt med närhet till precis allt. Hotellet är nyrenoverat med bland annat en fantastisk relaxavdelning högst upp i Plaza-tornet. Vi vill vara det självklara hotellet man väljer när man åker till Borås. Det gör vi genom en stark servicekultur och ett hotell i toppklass men den allra viktigaste biten är de som gör det otroliga arbetet för vi ska nå dit- våra medarbetare!

Vi ser efter varandra och stöttar där det behövs, även över avdelningsgränserna. Vi är säkra på att en god stämning bland våra medarbetare bringar fantastiska hotellupplevelser för våra gäster.

Nu söker vi en fastighetsskötare till Scandic Plaza Borås.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad är innebär rollen som Service Host?

Som Service Host inom Property Services hos oss på Scandic är ditt främsta fokus att hålla hotellet i fint skick för våra gäster. Scandic är hyresgäst och ansvarar driftmässigt för såväl hotellets egendom som byggnaden. Arbetet sker till stor del i hotellrum och andra gästutrymmen, och det blir därmed många hej i korridoren till våra gäster - det är precis där och då vi påvisar den goda service vi har.

I din roll arbetar du med daglig drift samt planerat och felavhjälpande underhåll av hotellets lokaler och installationer så som dörrar, lås och inredning och utrustning i hotellrum, gym, kök och restaurang, konferens, jacuzzi och bastu/relax. Åtgärder för driftoptimering av byggnadens klimatsystem, värme och ventilation, avläsningar av förbrukningar ingår också.

Vem är du?

Vi söker dig som har teknisk utbildning och erfarenhet inom fastighetsdrift. Du är meriterande om du har kunskap inom något av områdena el, VVS eller styr- och reglerteknik. I övrigt har du datorvana och goda kunskaper i svenska och engelska.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Vi söker dig som vill jobba extra som fastighetsskötare

Jobbeskrivning Vi söker dig som vill jobba extra som fastighetsskötare i april. Vi ser att du som söker är en händig person som gillar att ta i. Du är flexibel, stresstålig och tar egna initiativ. Vi söker dig som har lätt att samarbeta och gillar att jobba i ett högt tempo. Vi ser att du som söker ska kunna jobba 2-3 dagar/ veckan. Meriterande är om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare, men inget krav. Du kommer att arbeta med yttre fa... Visa mer
Jobbeskrivning
Vi söker dig som vill jobba extra som fastighetsskötare i april.

Vi ser att du som söker är en händig person som gillar att ta i. Du är flexibel, stresstålig och tar egna initiativ. Vi söker dig som har lätt att samarbeta och gillar att jobba i ett högt tempo. Vi ser att du som söker ska kunna jobba 2-3 dagar/ veckan.
Meriterande är om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare, men inget krav.

Du kommer att arbeta med yttre fastighetsskötsel, huvudsakligen trädgårdsskötsel och skötsel av grönområden.
Arbetstiden är måndag- fredag 8-17

• Skötsel av fastigheten
• Skötsel av grönområden
• Gräsklippning

Arbetets platsen är i Borås och det finns bra bussförbindelser och fri parkering.Personliga egenskaper
• Händig
• Ansvarstagande
• Stresstålig
• Flexibel

Är det dig vi söker? Ansök redan idag!
Då tillsättning sker löpande. Visa mindre

Sommarjobb som fastighetsskötare till Axcell Fastighetspartner i Borås

Axcell Fastighetspartner är en heltäckande leverantör av tjänster inom fastighetsförvaltning. Vi levererar tjänster till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Vi är personliga och nytänkande och vårt mål är alltid att skapa ett lönsamt fastighetsägande med nöjda hyresgäster för våra kunder. Axcell finns på ett 20-tal orter i södra Sverige samt i Luleå och Örnsköldsvik. Är du studerande eller deltidsarbetande o... Visa mer
Axcell Fastighetspartner är en heltäckande leverantör av tjänster inom fastighetsförvaltning. Vi levererar tjänster till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Vi är personliga och nytänkande och vårt mål är alltid att skapa ett lönsamt fastighetsägande med nöjda hyresgäster för våra kunder. Axcell finns på ett 20-tal orter i södra Sverige samt i Luleå och Örnsköldsvik.

Är du studerande eller deltidsarbetande och letar jobb till sommaren? Är du en person som trivs att arbeta fysiska med frihet under ansvar? Då kan du vara rätt person till jobbet som fastighetsskötare till Axcell Fastighetspartner!

Dina arbetsuppgifter

I den här tjänsten kommer du utföra yttre skötsel på ett antal fastigheter. Du kommer genomföra ronderingar och ha nära kontakt med våra kunder. Du tar fram förslag på förbättringsåtgärder och arbetar felavhjälpande. Vid behov kommer även andra arbetsuppgifter att ingå i tjänsten.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Rondering
- Åtgärda fel/problem
- Gräsklippning/yttre skötsel
- Rapportera i interna system
- Felanmäla större fel/problem i servicesystem
- Kundkontakt

Arbetets omfattning

Tjänsten är heltid under sommaren v.26–32, med goda chanser till förlängning. Du kommer utgå ifrån vårt kontor i Borås och arbetet är förlagt i Borås med omnejd.

Utvecklingsmöjligheter

Axcell Fastighetspartner är i en expansiv fas och ett företag som har haft en mycket positiv utveckling de senaste åren. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. För dig som presterar bra och vill utvecklas inom fastighetsförvaltning finns möjligheter att växa inom företaget. Vi är anslutna till kollektivavtal.

Kompetenskrav

Du har troligen arbetat med fastighetsskötsel tidigare och är i bekväm i rollen som ansiktet utåt. Har du arbetat i och kring kommersiella fastigheter är det meriterande. Du tycker om att arbeta praktiskt och med teknik.

B-körkort är ett krav. Axcell Fastighetspartner tillhandahåller bil när du arbetar.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som fastighetsskötare hos oss så har du ett engagemang och gillar ordning och reda. Du har en förmåga att arbeta med god framförhållning och se till att det är snyggt och rent. För dig är service och ansvarskänsla en självklarhet och du gillar att hålla ett högt tempo utan att tumma på kvalité.

Övrigt

Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till:

Arbetsledare Tobias Claesson, 0724- 02 32 44

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 2022-03-18

Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fastighetsskötare

Vi söker en praktiskt lagd sommarvikarie för arbete med yttre skötsel, så som gräsklippning och ogräsrensning samt trappstädning och eventuellt mindre reparationer i våra lägenheter. Eftersom du dagligen kommer träffa våra hyresgäster ställs det krav på att du är både social och professionell. I din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev. B-körkort och tillgång till egen bil för transport till och från arbetsplatsen är ett krav. Din ansökan ... Visa mer
Vi söker en praktiskt lagd sommarvikarie för arbete med yttre skötsel, så som gräsklippning och ogräsrensning samt trappstädning och eventuellt mindre reparationer i våra lägenheter.
Eftersom du dagligen kommer träffa våra hyresgäster ställs det krav på att du är både social och professionell.
I din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev. B-körkort och tillgång till egen bil för transport till och från arbetsplatsen är ett krav.
Din ansökan skickar du till oss på [email protected] senast den 8 maj 2022.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Sandblom via mail på [email protected] Visa mindre

Fastighetsskötare säsongsanställning, Borås

Hur en dag ser ut Som säsongsanställd hos oss blir du en del av vårt ordinarie team som arbetar med fastighetsskötsel. Tillsammans utför ni arbetsuppgifter så som: - Klippa gräs - Rensa ogräs - Städa källare och garage - Sophantering - Rondering/tillsyn av fastigheter Arbete sker till stor del utomhus och passar dig som vill ha ett varierande arbete där du får arbeta nära kunden. Du som person Vi söker dig som brinner för att skapa en god och trivsam... Visa mer
Hur en dag ser ut

Som säsongsanställd hos oss blir du en del av vårt ordinarie team som arbetar med fastighetsskötsel. Tillsammans utför ni arbetsuppgifter så som:

- Klippa gräs
- Rensa ogräs
- Städa källare och garage
- Sophantering
- Rondering/tillsyn av fastigheter


Arbete sker till stor del utomhus och passar dig som vill ha ett varierande arbete där du får arbeta nära kunden.

Du som person

Vi söker dig som brinner för att skapa en god och trivsam boendemiljö. Du bemöter såväl kunder som kollegor med en positiv inställning och trivs att arbeta både ensam och i grupp. Har du med dig en utbildning inom fastighetsskötsel eller liknande är det en fördel, men har du arbetat med detta tidigare och skaffat dig bra erfarenhet är det lika värdefullt. B-körkort är ett krav.

Varför jobba hos oss?

Vi erbjuder ett utvecklade arbete i en medlemsägd organisation där våra kärnvärderingar: Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan (ETHOS) är en viktig grund för oss. Med den rätta ambitionen och stark drivkraft är en anställning inom HSB en bra investering i din karriär. Möjligheterna finns hos HSB!

Perioden för säsongsanställningen sträcker sig mellan april-oktober. Sista ansökningsdag är 1 mars 2022. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Har du frågor om tjänsten kontakta Patrik Carlson på 010-442 37 55. Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta Madeleine Ryan, HR-specialist på 010 - 442 36 38.

Tycker du det är svårt att skriva ett CV och personligt brev som beskriver vem du är? Komplettera din ansökan med en videoansökan!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Fastighetsskötare helger till Axcell Fastighetspartner i Borås

Axcell Fastighetspartner är en heltäckande leverantör av tjänster inom fastighetsförvaltning. Vi levererar tjänster till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Vi är personliga och nytänkande och vårt mål är alltid att skapa ett lönsamt fastighetsägande med nöjda hyresgäster för våra kunder. Axcell finns på ett 20-tal orter i södra Sverige samt i Luleå och Örnsköldsvik. Axcell Fastighetspartner söker nu dig som... Visa mer
Axcell Fastighetspartner är en heltäckande leverantör av tjänster inom fastighetsförvaltning. Vi levererar tjänster till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Vi är personliga och nytänkande och vårt mål är alltid att skapa ett lönsamt fastighetsägande med nöjda hyresgäster för våra kunder. Axcell finns på ett 20-tal orter i södra Sverige samt i Luleå och Örnsköldsvik.

Axcell Fastighetspartner söker nu dig som vill arbeta extra på helger med fastighetsskötsel i Borås. Detta arbete passar dig som kanske studerar och vill jobba extra på helger eller dig som redan idag jobbar deltid på vardagarna. Är du en engagerad problemlösare som är ansvarsfull, serviceinriktad och som trivs med att arbeta med frihet under ansvar? Då ska du söka dig till oss!

Dina arbetsuppgifter

I den här tjänsten kommer du ha ansvar för yttre skötsel av fastigheter. Du kommer genomföra ronderingar och ha nära kontakt med vår kund. Du tar fram förslag på förbättringsåtgärder och arbetar felavhjälpande. Vid behov kommer även andra arbetsuppgifter att ingå i tjänsten.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Rondering
- Åtgärda fel/problem
- Rapportera i interna system
- Felanmäla större fel/problem i servicesystem
- Kundkontakt
- Grönyte- och fastighetsskötsel av olika slag, så som gräsklippning, häckklippning samt utföra mindre reparationer

Arbetets omfattning

Deltid, arbetet är förlagt 2 h på lördagar och 2 h på söndagar, med start enligt överenskommelse. Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Borås.

Utvecklingsmöjligheter

Axcell Fastighetspartner är i en expansiv fas och ett företag som har haft en mycket positiv utveckling de senaste åren. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. För dig som presterar bra och vill utvecklas inom fastighetsförvaltning finns möjligheter att växa inom företaget. Vi är anslutna till kollektivavtal.

Kompetenskrav

Vi söker dig som tidigare arbetat med fastighetsskötsel och är bekväm i rollen som ansiktet utåt. Har du arbetat i och kring kommersiella fastigheter är det meriterande. Du tycker om att arbeta praktiskt och med teknik.

B-körkort är ett krav. Axcell Fastighetspartner tillhandahåller bil när du arbetar.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som fastighetsskötare hos oss så har du ett engagemang och gillar ordning och reda. Du har en förmåga att arbeta proaktivt och se till att det är snyggt och rent. För dig är service och ansvarskänsla en självklarhet och du är bekväm i att arbeta självständigt. Du gillar att hålla ett högt tempo utan att tumma på kvalité.

Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till:
Arbetsledare Tobias Claesson, 0724- 02 32 44

Sista ansökningsdag 2022-02-25

Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fastighetsskötare säsongsanställning, Kinna

Hur en dag ser ut Som säsongsanställd hos oss blir du en del av vårt ordinarie team som arbetar med fastighetsskötsel. Tillsammans utför ni arbetsuppgifter så som: - Klippa gräs - Rensa ogräs - Städa källare och garage - Sophantering - Rondering/tillsyn av fastigheter Arbete sker till stor del utomhus och passar dig som vill ha ett varierande arbete där du får arbeta nära kunden. Du som person Vi söker dig som brinner för att skapa en god och trivsam... Visa mer
Hur en dag ser ut

Som säsongsanställd hos oss blir du en del av vårt ordinarie team som arbetar med fastighetsskötsel. Tillsammans utför ni arbetsuppgifter så som:

- Klippa gräs
- Rensa ogräs
- Städa källare och garage
- Sophantering
- Rondering/tillsyn av fastigheter


Arbete sker till stor del utomhus och passar dig som vill ha ett varierande arbete där du får arbeta nära kunden.

Du som person

Vi söker dig som brinner för att skapa en god och trivsam boendemiljö. Du bemöter såväl kunder som kollegor med en positiv inställning och trivs att arbeta både ensam och i grupp. Har du med dig en utbildning inom fastighetsskötsel eller liknande är det en fördel, men har du arbetat med detta tidigare och skaffat dig bra erfarenhet är det lika värdefullt. B-körkort är ett krav.

Varför jobba hos oss?

Vi erbjuder ett utvecklade arbete i en medlemsägd organisation där våra kärnvärderingar: Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan (ETHOS) är en viktig grund för oss. Med den rätta ambitionen och stark drivkraft är en anställning inom HSB en bra investering i din karriär. Möjligheterna finns hos HSB!

Perioden för säsongsanställningen sträcker sig mellan april-oktober. Sista ansökningsdag är 1 mars 2022. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Har du frågor om tjänsten kontakta Patrik Carlson på 010-442 37 55. Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta Madeleine Ryan, HR-specialist på 010 - 442 36 38.

Tycker du det är svårt att skriva ett CV och personligt brev som beskriver vem du är? Komplettera din ansökan med en videoansökan!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Fastighetsskötare med samordningsansvar

HSB Förvaltning erbjuder ett helhetsåtagande, inom all fastighetsförvaltning. Vi tillhandahåller tjänster inom administrativ- och teknisk förvaltning, bygglednings- och energikonsulter, bygg och installation samt lokalvård. HSB Förvaltning är det andra största förvaltningsbolaget i landet inom HSB. Vi sköter i dag totalt mer än 20.000 lägenheter för närmare 500 kunder med 250 medarbetare. Våra partner och kunder är inte bara bostadsrättsföreningar inom HSB... Visa mer
HSB Förvaltning erbjuder ett helhetsåtagande, inom all fastighetsförvaltning. Vi tillhandahåller tjänster inom administrativ- och teknisk förvaltning, bygglednings- och energikonsulter, bygg och installation samt lokalvård. HSB Förvaltning är det andra största förvaltningsbolaget i landet inom HSB. Vi sköter i dag totalt mer än 20.000 lägenheter för närmare 500 kunder med 250 medarbetare. Våra partner och kunder är inte bara bostadsrättsföreningar inom HSB, utan även många privata fastighetsägare, kommunala bolag och stiftelser, handelsområden samt privata bostadsrättsföreningar mm inom Hallands och Jönköpings län samt Södra Älvsborg. Vi är ett helägt dotterbolag till HSB Göta ekonomisk förening.

Rollen

I rollen som samordnare hos oss är du med och leder ett team inom teknisk förvaltning. En vanlig arbetsdag består till stor del av att:

- Samordna och fördela arbetsuppgifter till arbetsgruppen
- Ha kontakt med våra kunder
- Delta i det operativa arbetet som fastighetsskötare. Vintertid innebär det också att delta i snöröjning både på och utanför ordinarie arbetstid.
- Stötta personalen i deras arbete. Du har inte personalansvar för medarbetarna i arbetsgruppen men du bidrar i ditt nära samarbete med arbetsledaren till att skapa en god arbetsmiljö.


Tjänsten ställer stora krav på flexibilitet och förmågan att prioritera och hantera många saker samtidigt.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet av arbete inom teknisk förvaltning. Du har goda datakunskaper och en vana att arbeta digitalt med både dator och telefon som redskap. Har du erfarenhet av liknande roller är det meriterande.

Övriga kvalifikationer:

- Maskinvana
- B-körkort


Personliga egenskaper

Rollen som samordnare är bred och vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som gillar att planera och organisera och har en förmåga att göra det på ett självständigt och effektivt sätt. Vidare är du relationsskapande, har hög servicekänsla samt gillar kontakten med kund. Då tjänsten också innebär ett samordningsansvar för arbetsgruppen söker vi dig som är en lagspelare och som trivs med att motivera och inspirera andra. Med din positiva inställning och entusiasm kan du engagera och driva arbetsgruppens arbete framåt.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en medlemsägd organisation där våra kärnvärderingar: Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan (ETHOS) är en viktig grund för oss. Med den rätta ambitionen och stark drivkraft är en anställning inom HSB en bra investering i din karriär. Möjligheterna finns hos HSB!

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 100% med placering i Kinna. Anställningsvillkor enligt kollektivavtal. Tillträde enligt överenskommelse.

För frågor angående tjänsten kontakta Patrik Carlsson, Arbetsledare på 010-442 37 38. För frågor angående rekryteringsprocessen kontakt Madeleine Ryan, HR-specialist på 010-442 36 38.

Urval kan komma att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Välkommen med din ansökan senast 2021-12-12.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Fastighetsskötare till Kinna

Arbetsuppgifter Som Fastighetsskötare hos oss ansvarar du för både den inre och yttre skötsel av våra kunders fastigheter. I arbetsuppgifterna ingår bland annat trädgårdsskötsel, mindre reparationer, viss lokalvård samt snöröjning (även under helgdagar). Du arbetar nära kunden och ingår i en arbetsgrupp med tre andra personer där ni arbetar inom närområdet Kinna och Bollebygd. Kvalifikationer Vi söker dig med följande kvalifikationer: B-körkort Erfarenh... Visa mer
Arbetsuppgifter
Som Fastighetsskötare hos oss ansvarar du för både den inre och yttre skötsel av våra kunders fastigheter. I arbetsuppgifterna ingår bland annat trädgårdsskötsel, mindre reparationer, viss lokalvård samt snöröjning (även under helgdagar). Du arbetar nära kunden och ingår i en arbetsgrupp med tre andra personer där ni arbetar inom närområdet Kinna och Bollebygd.

Kvalifikationer
Vi söker dig med följande kvalifikationer:

B-körkort

Erfarenhet av grönyte-och fastighetsskötsel

Vana att arbeta med digitala verktyg såsom mobil och Ipad.

Meriterande med maskinvana

Personliga egenskaper
I rollen som fastighetsskötare är du ansiktet utåt för HSB. För att trivas i rollen behöver du därför ha hög servicekänsla och gilla kontakten med kund. Du trivs att arbeta utomhus med högt tempo och kan arbeta såväl ensam som i grupp. Du kan på ett självständigt sätt planera och organisera ditt arbete och tar ansvar för att dina arbetsuppgifter utförs på ett bra sätt.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett utvecklade arbete i en medlemsägd organisation där våra kärnvärderingar: Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan (ETHOS) är en viktig grund för oss. Med den rätta ambitionen och stark drivkraft är en anställning inom HSB en bra investering i din karriär. Möjligheterna finns hos HSB!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en inledande provanställning på 6 månader. Anställningsvillkor enligt kollektivavtal. Tillträde enligt överenskommelse.

För frågor om tjänsten kontakta Patrik Carlsson, Arbetsledare på 010-442 37 55.

För frågor om rekryteringsprocessen kontakta Madeleine Ryan, HR-specialist på 010-442 23 638.

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Välkommen med din ansökan senast 2022-01-25.

HSB Förvaltning erbjuder ett helhetsåtagande, inom all fastighetsförvaltning. Vi tillhandahåller tjänster inom administrativ- och teknisk förvaltning, bygglednings- och energikonsulter, bygg och installation samt lokalvård. HSB Förvaltning är det andra största förvaltningsbolaget i landet inom HSB. Våra partner och kunder är inte bara bostadsrättsföreningar inom HSB, utan även många privata fastighetsägare, kommunala bolag och stiftelser, handelsområden samt privata bostadsrättsföreningar mm inom Hallands och Jönköpings län samt Södra Älvsborg. Vi är ett helägt dotterbolag till HSB Göta ekonomisk förening. Visa mindre

Fastighetstekniker/skötare

Servicekontoret utför tekniska och administrativa tjänster till förvaltningar och bolag i Borås Stad. I vår verksamhet finns allt från anläggnings- och verkstadsarbeten till dataservice, bygg- och fastighetsservice, löne- och redovisningsservice samt telefonservice och växel. Servicekontoret har ingen kommunal budgettilldelning, utan arbetar under företagsliknande former enligt en modell med beställare och utförare. Omkring 400 personer arbetar på Servicek... Visa mer
Servicekontoret utför tekniska och administrativa tjänster till förvaltningar och bolag i Borås Stad. I vår verksamhet finns allt från anläggnings- och verkstadsarbeten till dataservice, bygg- och fastighetsservice, löne- och redovisningsservice samt telefonservice och växel. Servicekontoret har ingen kommunal budgettilldelning, utan arbetar under företagsliknande former enligt en modell med beställare och utförare. Omkring 400 personer arbetar på Servicekontoret. Här finns mer information om vår förvaltning; Servicekontoret.

På avdelningen Entreprenad arbetar cirka 200 medarbetare. Verksamheten är indelad i områdena; fastighetsservice, byggservice, idrottsanläggningar, åkeri och markrenhållning, VA, gata, park- och grönytor.

Enheten fastighetsservice består av ca 34 personer i rollerna som arbetsledare, tekniker och fastighetsskötare. Vi arbetar mot Lokalförsörjningsförvaltningen och IBAB, och sköter hela deras fastighetsbestånd. Till fastighetsservice söker vi nu en fastighetstekniker/skötare.

Som fastighetstekniker/skötare kommer du att arbeta med löpande tillsyn av Borås Stads ägda fastigheter, samt utföra mindre reparationsarbeten. Du har daglig kontakt med de olika verksamheterna, såsom förskolor, skolor, äldreboende samt verksamheter inom kultur och idrott. Borås Stad vill ligga i framkant med energieffektiva hus samt en ren och fin miljö därför lägger vi stor vikt på yttre skötsel och underhåll av våra fastigheter.

Vi söker dig som har gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot fastighet eller liknande. Du har en eftergymnasial utbildning inom fastighetsdrift alternativt tidigare yrkeserfarenhet från drift av fastigheter med moderna installationssystem, som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har goda kunskaper inom el och VVS.

Du är social, flexibel och har lätt för att samarbeta med kollegor. För oss är det en självklarhet att du arbetar självständigt och har förmågan att planera din arbetsdag och göra nödvändiga prioriteringar i arbetet. B-körkort är ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Fackliga företrädare för Kommunal och Vision nås via Borås Stads växel tfn 033-35 70 00.

I Borås stad arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö, vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid. Visa mindre

Fastighetsskötare med samordningsansvar

HSB Förvaltning erbjuder ett helhetsåtagande, inom all fastighetsförvaltning. Vi tillhandahåller tjänster inom administrativ- och teknisk förvaltning, bygglednings- och energikonsulter, bygg och installation samt lokalvård. HSB Förvaltning är det andra största förvaltningsbolaget i landet inom HSB. Vi sköter i dag totalt mer än 20.000 lägenheter för närmare 500 kunder med 250 medarbetare. Våra partner och kunder är inte bara bostadsrättsföreningar inom HSB... Visa mer
HSB Förvaltning erbjuder ett helhetsåtagande, inom all fastighetsförvaltning. Vi tillhandahåller tjänster inom administrativ- och teknisk förvaltning, bygglednings- och energikonsulter, bygg och installation samt lokalvård. HSB Förvaltning är det andra största förvaltningsbolaget i landet inom HSB. Vi sköter i dag totalt mer än 20.000 lägenheter för närmare 500 kunder med 250 medarbetare. Våra partner och kunder är inte bara bostadsrättsföreningar inom HSB, utan även många privata fastighetsägare, kommunala bolag och stiftelser, handelsområden samt privata bostadsrättsföreningar mm inom Hallands och Jönköpings län samt Södra Älvsborg. Vi är ett helägt dotterbolag till HSB Göta ekonomisk förening.

Rollen

I rollen som samordnare hos oss är du med och leder ett team inom teknisk förvaltning. En vanlig arbetsdag består till stor del av att:

- Samordna och fördela arbetsuppgifter till arbetsgruppen
- Ha kontakt med våra kunder
- Delta i det operativa arbetet som fastighetsskötare. Vintertid innebär det också att delta i snöröjning både på och utanför ordinarie arbetstid.
- Stötta personalen i deras arbete. Du har inte personalansvar för medarbetarna i arbetsgruppen men du bidrar i ditt nära samarbete med arbetsledaren till att skapa en god arbetsmiljö.


Tjänsten ställer stora krav på flexibilitet och förmågan att prioritera och hantera många saker samtidigt.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet av arbete inom teknisk förvaltning. Du har goda datakunskaper och en vana att arbeta digitalt med både dator och telefon som redskap. Har du erfarenhet av liknande roller är det meriterande.

Övriga kvalifikationer:

- Maskinvana
- B-körkort


Personliga egenskaper

Rollen som samordnare är bred och vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som gillar att planera och organisera och har en förmåga att göra det på ett självständigt och effektivt sätt. Vidare är du relationsskapande, har hög servicekänsla samt gillar kontakten med kund. Då tjänsten också innebär ett samordningsansvar för arbetsgruppen söker vi dig som är en lagspelare och som trivs med att motivera och inspirera andra. Med din positiva inställning och entusiasm kan du engagera och driva arbetsgruppens arbete framåt.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en medlemsägd organisation där våra kärnvärderingar: Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan (ETHOS) är en viktig grund för oss. Med den rätta ambitionen och stark drivkraft är en anställning inom HSB en bra investering i din karriär. Möjligheterna finns hos HSB!

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 100% med placering i Kinna. Anställningsvillkor enligt kollektivavtal. Tillträde enligt överenskommelse.

För frågor angående tjänsten kontakta Patrik Carlsson, Arbetsledare på 010-442 37 38. För frågor angående rekryteringsprocessen kontakt Madeleine Ryan, HR-specialist på 010-442 36 38.

Urval kan komma att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Välkommen med din ansökan senast 2021-12-12.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Fastighetsskötare till Coor i Borås

Som fastighetsskötare kommer du att delta i den dagliga driften inom fastighetsunderhåll hos våra kunder i Borås. Du kommer att arbeta ute hos kund och blir därmed Coors ansikte utåt. Det är viktigt att du trivs med att jobba nära kunder och kollegor samt drivs av utvecklings- och förbättringsarbete.  Om rollen Du kommer att arbeta med en rad olika åtaganden inom ramen för Coors avtal med kund såsom: • tillsyn och skötsel av fastigheter • felavhjälpa... Visa mer
Som fastighetsskötare kommer du att delta i den dagliga driften inom fastighetsunderhåll hos våra kunder i Borås. Du kommer att arbeta ute hos kund och blir därmed Coors ansikte utåt. Det är viktigt att du trivs med att jobba nära kunder och kollegor samt drivs av utvecklings- och förbättringsarbete. 


Om rollen
Du kommer att arbeta med en rad olika åtaganden inom ramen för Coors avtal med kund såsom:


• tillsyn och skötsel av fastigheter
• felavhjälpande underhåll
• delta i projekt och andra uppdrag utanför avtal
• att vara en aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans, både internt och mot kund

Som fastighetsskötare hos oss har du ett stort eget ansvar, erbjuds möjlighet till en god kompetensutveckling och ingår i ett team med duktiga kollegor. Tjänsten är tillsvidare och dagtid.

Vem är du?
Som en viktig del i vår arbetsgrupp söker vi dig med hög service- och teamkänsla. Vi ser också att du är ordningsam, har lätt för att samarbeta och har mycket god förmåga att skapa goda relationer såväl internt som externt. Du är självgående och en kreativ problemlösare. Du tar egna initiativ och gillar att jobba med frihet under ansvar samtidigt som du fungerar väl i team där många kompetenser samverkar. God social förmåga är viktigt då tjänsten innebär mycket kontakt med såväl serviceanvändare, uppdragsgivare som kollegor. 

Vidare söker vi dig med gymnasiekompetens, B-körkort samt minst 5 års erfarenhet och kunskap ifrån liknande arbetsuppgifter. Utbildning inom bygg eller fastighetsskötsel/teknik är meriterande.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. 

På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten.

Kontaktuppgifter och övrig information 
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. OBS - vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du i annonsen på vår hemsida.

Har du några frågor om tjänsten välkommen att kontakta gruppchef Ove Persson på [email protected] eller på telefon 010-5595451.

Vi ser fram emot att höra från dig!Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen. Visa mindre

Fastighetsskötare med samordningsansvar

HSB Förvaltning erbjuder ett helhetsåtagande, inom all fastighetsförvaltning. Vi tillhandahåller tjänster inom administrativ- och teknisk förvaltning, bygglednings- och energikonsulter, bygg och installation samt lokalvård. HSB Förvaltning är det andra största förvaltningsbolaget i landet inom HSB. Vi sköter i dag totalt mer än 20.000 lägenheter för närmare 500 kunder med 250 medarbetare. Våra partner och kunder är inte bara bostadsrättsföreningar inom HSB... Visa mer
HSB Förvaltning erbjuder ett helhetsåtagande, inom all fastighetsförvaltning. Vi tillhandahåller tjänster inom administrativ- och teknisk förvaltning, bygglednings- och energikonsulter, bygg och installation samt lokalvård. HSB Förvaltning är det andra största förvaltningsbolaget i landet inom HSB. Vi sköter i dag totalt mer än 20.000 lägenheter för närmare 500 kunder med 250 medarbetare. Våra partner och kunder är inte bara bostadsrättsföreningar inom HSB, utan även många privata fastighetsägare, kommunala bolag och stiftelser, handelsområden samt privata bostadsrättsföreningar mm inom Hallands och Jönköpings län samt Södra Älvsborg. Vi är ett helägt dotterbolag till HSB Göta ekonomisk förening.

Rollen

I rollen som samordnare hos oss är du med och leder ett team inom teknisk förvaltning. En vanlig arbetsdag består till stor del av att:

- Samordna och fördela arbetsuppgifter till arbetsgruppen
- Ha kontakt med våra kunder
- Delta i det operativa arbetet som fastighetsskötare. Vintertid innebär det också att delta i snöröjning både på och utanför ordinarie arbetstid.
- Stötta personalen i deras arbete. Du har inte personalansvar för medarbetarna i arbetsgruppen men du bidrar i ditt nära samarbete med arbetsledaren till att skapa en god arbetsmiljö.


Tjänsten ställer stora krav på flexibilitet och förmågan att prioritera och hantera många saker samtidigt.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet av arbete inom teknisk förvaltning. Du har goda datakunskaper och en vana att arbeta digitalt med både dator och telefon som redskap. Har du erfarenhet av liknande roller är det meriterande.

Övriga kvalifikationer:

- Maskinvana
- B-körkort


Personliga egenskaper

Rollen som samordnare är bred och vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som gillar att planera och organisera och har en förmåga att göra det på ett självständigt och effektivt sätt. Vidare är du relationsskapande, har hög servicekänsla samt gillar kontakten med kund. Då tjänsten också innebär ett samordningsansvar för arbetsgruppen söker vi dig som är en lagspelare och som trivs med att motivera och inspirera andra. Med din positiva inställning och entusiasm kan du engagera och driva arbetsgruppens arbete framåt.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en medlemsägd organisation där våra kärnvärderingar: Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan (ETHOS) är en viktig grund för oss. Med den rätta ambitionen och stark drivkraft är en anställning inom HSB en bra investering i din karriär. Möjligheterna finns hos HSB!

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 100% med placering i Kinna. Anställningsvillkor enligt kollektivavtal. Tillträde enligt överenskommelse.

För frågor angående tjänsten kontakta Patrik Carlsson, Arbetsledare på 010-442 37 38. För frågor angående rekryteringsprocessen kontakt Madeleine Ryan, HR-specialist på 010-442 36 38.

Urval kan komma att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Välkommen med din ansökan senast 2021-12-12. Visa mindre

Fastighetsskötare till Kinna/Bollebygd

HSB Förvaltning erbjuder ett helhetsåtagande, inom all fastighetsförvaltning. Vi tillhandahåller tjänster inom administrativ- och teknisk förvaltning, bygglednings- och energikonsulter, bygg och installation samt lokalvård. HSB Förvaltning är det andra största förvaltningsbolaget i landet inom HSB. Våra partner och kunder är inte bara bostadsrättsföreningar inom HSB, utan även många privata fastighetsägare, kommunala bolag och stiftelser, handelsområden sa... Visa mer
HSB Förvaltning erbjuder ett helhetsåtagande, inom all fastighetsförvaltning. Vi tillhandahåller tjänster inom administrativ- och teknisk förvaltning, bygglednings- och energikonsulter, bygg och installation samt lokalvård. HSB Förvaltning är det andra största förvaltningsbolaget i landet inom HSB. Våra partner och kunder är inte bara bostadsrättsföreningar inom HSB, utan även många privata fastighetsägare, kommunala bolag och stiftelser, handelsområden samt privata bostadsrättsföreningar mm inom Hallands och Jönköpings län samt Södra Älvsborg. Vi är ett helägt dotterbolag till HSB Göta ekonomisk förening.

Arbetsuppgifter
Som Fastighetsskötare hos oss ansvarar du för både den inre och yttre skötsel av våra kunders fastigheter. I arbetsuppgifterna ingår bland annat trädgårdsskötsel, mindre reparationer, viss lokalvård samt snöröjning (även under helgdagar). Du arbetar nära kunden och ingår i en arbetsgrupp med tre andra personer. Du utför arbete i både Kinna och Bollebygd.

Kvalifikationer
Vi söker dig med följande kvalifikationer:

- B-körkort
- Erfarenhet av grönyte-och fastighetsskötsel
- Vana att arbeta med digitala verktyg såsom mobil och ipad.
- Meriterande med maskinvana


Personliga egenskaper
I rollen som fastighetsskötare är du ansiktet utåt för HSB. För att trivas i rollen behöver du därför ha hög servicekänsla och gilla kontakten med kund. Du trivs att arbeta utomhus med högt tempo och kan arbeta såväl ensam som i grupp. Du kan på ett självständigt sätt planera och organisera ditt arbete och tar ansvar för att dina arbetsuppgifter utförs på ett bra sätt.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett utvecklade arbete i en medlemsägd organisation där våra kärnvärderingar: Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan (ETHOS) är en viktig grund för oss. Med den rätta ambitionen och stark drivkraft är en anställning inom HSB en bra investering i din karriär. Möjligheterna finns hos HSB!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en inledande provanställning på 6 månader. Anställningsvillkor enligt kollektivavtal. Tillträde enligt överenskommelse.

För att kunna uppfylla våra kundavtal kommer du utgå från Bollebygd 2-3 dagar i veckan, resterande dagar utgår du från vårt lokalkontor i Kinna. Arbetstiderna är 07.00-16.00.

För frågor om tjänsten kontakta Ken Zaar, Arbetsledare på 010-442 37 40.

För frågor om rekryteringsprocessen kontakta Madeleine Ryan, HR-specialist på 010-442 23 638.

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Välkommen med din ansökan senast 2021-09-24. Visa mindre

Fastighetsskötare med anläggningskunskaper

Rångedala plantskola har ett extraordinärt sortiment av växter, tillbehör samt interiör - och presentartiklar. Våra kunder förväntar sig Kvalitét, Service och Kunskap hos oss! Med fördjupad kunskap och personlig service erbjuder vi privatpersoner och fackfolk ett brett sortiment av kvalitetsprodukter och tillsammans med kunden hittar vi inspirerande lösningar. Vi söker dig som har Erfarenhet av att hantverksarbete. Du behöver kunna utföra rör – svets – och... Visa mer
Rångedala plantskola har ett extraordinärt sortiment av växter, tillbehör samt interiör - och presentartiklar. Våra kunder förväntar sig Kvalitét, Service och Kunskap hos oss! Med fördjupad kunskap och personlig service erbjuder vi privatpersoner och fackfolk ett brett sortiment av kvalitetsprodukter och tillsammans med kunden hittar vi inspirerande lösningar.
Vi söker dig som har Erfarenhet av att hantverksarbete. Du behöver kunna utföra rör – svets – och snickeriarbeten samt även vara självlärd eller utbildad inom trädgårdsanläggning. Det krävs att din energinivå är hög och att du kan hålla många projekt i gång samtidigt. Som person är du positiv, ansvarsfull, noggrann samt lösningsorienterad. Du behöver ha en god fysik då arbetet är mycket rörligt. Truckkort är ett krav.
Du kommer att arbeta med underhåll, reparationer och tillbyggnationer i våra butiker samt även arbeta med trädgårdsanläggning. Visst butiksarbete förekommer också.
Vi arbetar som ett lag där vi vid behov även arbetar på varandras ansvarsområden och hjälps åt med mycket. Tillsammans arbetar vi målinriktat för att nå våra uppsatta mål. Entusiasm, Ordning, Flexibilitet, Positiva möten, Vilja förstå och Utvecklingslust är ledord vi arbetar efter varje dag. Helgarbete ingår.
Intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med att ansöka. Visa mindre

Fastighetsskötare

Som fastighetsskötare hos oss arbetar du självständigt med förebyggande drift och underhåll av våra fastigheter. I arbetet ingår bland annat rondering, felsökning, reparationer och åtgärdande av felanmälningar i bostäder och lokaler. Arbetet innebär mycket kontakt med människor, såväl internt som externt. Även yttre skötsel av fastigheter förekommer. Visa mer
Som fastighetsskötare hos oss arbetar du självständigt med förebyggande drift och underhåll av våra fastigheter. I arbetet ingår bland annat rondering,
felsökning, reparationer och åtgärdande av felanmälningar i bostäder och lokaler. Arbetet innebär mycket kontakt med människor, såväl internt som
externt. Även yttre skötsel av fastigheter förekommer. Visa mindre

Sommarpersonal till yttrefastighetsskötsel

Fastighetsskötare är en viktig befattning på Optimal Service då fastighetsskötsel utgör en av tre tjänstegrenar som erbjuds företagets kunder. Merparten av företagets kundavtal innehåller ansvarsområden inom fastighetsskötsel. Våra kunder består av kommersiella fastigheter, samhällsfastigheter & bostadsrätter. Är du noggrann, effektiv, självgående och trivs du att arbeta ute, med yttre skötsel? Då kan du bli vår nästa kollega som fastighetsskötare för någr... Visa mer
Fastighetsskötare är en viktig befattning på Optimal Service då fastighetsskötsel utgör en av tre tjänstegrenar som erbjuds företagets kunder. Merparten av företagets kundavtal innehåller ansvarsområden inom fastighetsskötsel.
Våra kunder består av kommersiella fastigheter, samhällsfastigheter & bostadsrätter.
Är du noggrann, effektiv, självgående och trivs du att arbeta ute, med yttre skötsel?
Då kan du bli vår nästa kollega som fastighetsskötare för några av våra kunder.Viktigt för oss är att du är punktlig och pliktrogen.Du får heller inte vara rädd för att hugga i .Du kommer att arbeta i Borås med omnejd. Du kommer att arbeta mestadels i team, men även ensam.
Ansvar och befogenheter
Utföra uttalande delar av företaget uppdrag inom fastighetsskötsel
Huvudsakliga arbetsuppgifter är yttre fastighetsskötsel, så som gräsytor och grönområden
Förhålla sig till interna regelverk, riktlinjer och policys


Kompetenskrav


God social kompetens och bra på att kommunicera
Bidra till en god stämning mellan kollegor och ut mot kund
Ska hålla tider och vara pliktrogen
Har du arbetat med yttrefastighetsskötsel innan är det meriterande
Svenska i tal & skriftVi ser framemot din ansökan snarast, då interjuver och selektering kommer att ske fortlöpande.
Optimal Service grundades 2005, 35 anställda, omsätter ca 35 MSEK, Lokala kontor i Göteborg, Kungsbacka, Uddevalla/Fyrbodal, Borås/Sjuhärad, Halmstad och Malmö, Huvudkontoret är beläget i Mölndal, Tilldelades Dagens Industris Gasellpris 2018 & 2019 och ISO-certifierades inom miljö och kvalitet 2021. Med ledord som genuint engagemang, kompetens, optimal service och flexibilitet levererar Optimal Service Teknisk förvaltning & drift, Ekonomisk förvaltning och komplett fastighetsskötsel. Visa mindre

Vaktmästare

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära. Grundskoleförvaltningen har precis förändrat vaktmästarorganisationen, från att vaktmästare tidigare har varit anställd under rektor till att nu ingå i en vaktmästarorganisation med en och samma enhetschef. I Borås Stad finns det ett 40-t... Visa mer
Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.


Grundskoleförvaltningen har precis förändrat vaktmästarorganisationen, från att vaktmästare tidigare har varit anställd under rektor till att nu ingå i en vaktmästarorganisation med en och samma enhetschef. I Borås Stad finns det ett 40-tal grundskolor som är uppdelade på ca 10 områden som vi på lite olika sätt ska ge service. Dels genom det dagliga löpande arbete som respektive skola har behov av, men också via de extra beställningar som kommer till.
Då en av våra vaktmästare ska gå i pension behöver vi nu rekrytera en ersättare. Som vaktmästare är du och dina 11 kollegor en viktig del av skolornas servicefunktion. Du kommer enskilt eller tillsammans med en kollega i första hand få ett övergripande ansvar för en eller flera skolor. Dessutom kan det bli aktuellt att du får hjälpa till på andra skolor vid exempelvis kortare frånvaro eller om en kollega behöver hjälp. Eftersom vaktmästarorganisationen är ny söker vi inte bara en serviceinriktad och lösningsfokuserad person utan också en person som vill vara med och utveckla vaktmästarorganisationen till en professionell sammanhållen grupp som har en hög servicegrad till dom vi är till för.

Sedvanliga vaktmästaruppgifter. Det kan bland annat röra sig om: Ansvara för att material beställs till skolan, arbeta med löpande underhåll, ta hand om sopor, sätta upp hyllor, flytta undan möbler vid t.ex. storstädning, dokumentation av inventarier, tillsyn av lokaler och lås, förflyttning samt enklare reparationer. Arbetsuppgifterna som ska utföras kommer preciseras mer i dialog med rektor för respektive skola.

Du har för yrket adekvat gymnasie- eller yrkesutbildning eller minst 3-4 års erfarenhet inom vaktmästaruppdrag eller uppdrag som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Körkort klass B med manuell växellåda. Du ska behärska svenska i tal och skrift samt ha tekniska kunskaper.

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

För att kunna lyckas i ditt uppdrag behöver du vara prestigelös, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra. Samt strukturerad och ha god prioriteringsförmåga. Eftersom uppdraget kräver god kommunikation med interna såväl som externa aktörer inom arbetsområdet ser vi att du är en social och trygg person som har lätt för att skapa förtroende och goda relationer. Uppdraget är mycket varierat och därför är det viktigt att du är praktiskt lagd och har god initiativförmåga och kan arbeta självständigt. Du tar ansvar för dina uppgifter och kan organisera och prioritera aktiviteter på ett effektivt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Visa mindre

Fastighetsskötare till Axcell Fastighetspartner i Borås

Axcell är en heltäckande leverantör av tjänster inom Facility Management och levererar till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare. På kort tid har bolaget etablerat sig i södra Sverige och verksamheten bedrivs för närvarande från våra huvudorter Borås, Jönköping, Kalmar, Värnamo, Växjö, Linköping och Malmö. Läs mer på www.axcell.se Axcell Fastighetspartner fortsätter utöka och söker nu dig som vill arbeta som fastighetsskötare i Borås. Är... Visa mer
Axcell är en heltäckande leverantör av tjänster inom Facility Management och levererar till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare. På kort tid har bolaget etablerat sig i södra Sverige och verksamheten bedrivs för närvarande från våra huvudorter Borås, Jönköping, Kalmar, Värnamo, Växjö, Linköping och Malmö. Läs mer på www.axcell.se

Axcell Fastighetspartner fortsätter utöka och söker nu dig som vill arbeta som fastighetsskötare i Borås. Är du en engagerad problemlösare som är ansvarsfull, serviceinriktad och som trivs med att arbeta med frihet under ansvar? Då ska du söka dig till oss!

Dina arbetsuppgifter

I den här tjänsten kommer du ha ansvar för yttre skötsel av fastigheter. Du kommer genomföra ronderingar och ha nära kontakt med vår kund. Du tar fram förslag på förbättringsåtgärder och arbetar felavhjälpande. Vid behov kommer även andra arbetsuppgifter att ingå i tjänsten.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Rondering
- Åtgärda fel/problem
- Rapportera i interna system
- Felanmäla större fel/problem i servicesystem
- Kundkontakt
- Grönyte- och fastighetsskötsel av olika slag, så som gräsklippning, häckklippning samt utföra mindre reparationer

Arbetets omfattning

Heltid, med start enligt överenskommelse. Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Borås.

Utvecklingsmöjligheter

Axcell Fastighetspartner är i en expansiv fas och ett företag som har haft en mycket positiv utveckling de senaste åren. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. För dig som presterar bra och vill utvecklas inom fastighetsförvaltning finns möjligheter att växa inom företaget. Vi är anslutna till kollektivavtal.

Kompetenskrav

Vi söker dig som tidigare arbetat med fastighetsskötsel och är bekväm i rollen som ansiktet utåt. Har du arbetat i och kring kommersiella fastigheter är det meriterande. Du tycker om att arbeta praktiskt och med teknik.

B-körkort är ett krav. Axcell Fastighetspartner tillhandahåller bil när du arbetar.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som fastighetsskötare hos oss så har du ett engagemang och gillar ordning och reda. Du har en förmåga att arbeta proaktivt och se till att det är snyggt och rent. För dig är service och ansvarskänsla en självklarhet och du är bekväm i att arbeta självständigt. Du gillar att hålla ett högt tempo utan att tumma på kvalité.

Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till:
Arbetsledare Tobias Claesson, 0724- 02 32 44

Sista ansökningsdag 2021-08-15

Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kundorienterad Kvartersvärd

Du är ansiktet utåt mot våra hyresgäster och brinner för att skapa ett trivsamt boende för våra hyresgäster. Arbetet är fritt och varierat och planeras gemensamt i gruppen. Du kommer att dela din arbetstid mellan våra områden på Trandared och Hulta. Dina arbetsuppgifter I rollen som Kvartersvärd ansvarar du för både inre och yttre skötsel av våra fastigheter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara: • Mindre reparationer i lägenheter, så som st... Visa mer
Du är ansiktet utåt mot våra hyresgäster och brinner för att skapa ett trivsamt boende för våra hyresgäster. Arbetet är fritt och varierat och planeras gemensamt i gruppen.
Du kommer att dela din arbetstid mellan våra områden på Trandared och Hulta.


Dina arbetsuppgifter
I rollen som Kvartersvärd ansvarar du för både inre och yttre skötsel av våra fastigheter.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
• Mindre reparationer i lägenheter, så som stopp i avlopp, felsökning/reparation av vitvaror och byte av packningar i läckande kranar.
• Lokalvård/trappstädning i gemensamma utrymmen
• Grönyteskötsel; gräsklippning, ogräsrensning, häckklippning, plantering
• Sophantering
• Mindre reparationer i gemensamma utrymmen
• Snöröjning och halkbekämpning under säsong
• Regelbunden kontroll av fastigheten så som fasader och hängrännor
Du planerar det dagliga arbetet tillsammans med dina kollegor i teamet och samarbetar nära övriga avdelningar i bolaget.


Din profil
För att lyckas i rollen som Kvartersvärd skall du kunna se och möta våra hyresgäster på ett professionellt sätt. Du vill vara med och skapa det bästa boendet för Boråsarna och göra det lilla extra för att våra hyresgäster skall trivas.
Är du:
utbildad fastighetsskötare och/eller har erfarenhet av reparationer i lägenheter samt yttre och inre fastighetsskötsel?
en lagspelare som har ett positivt förhållningssätt till arbetet, kunder och dina arbetskamrater?
serviceinriktad, kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt?
bra på att möta och kommunicera med människor med olika bakgrund och ursprung?
van vid att använda digitala verktyg i ditt arbete?Då kanske du är den vi söker!


Om anställningen
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Du kommer att tillhöra distrikt söder och arbetstiden delas mellan områdena Trandared och Hulta.
Du behöver kunna kommunicera på svenska. Om du även talar andra språk är det meriterande.
För tjänsten behöver du ha B-körkort.
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.


Ansökan
Vi vill ha din ansökan senast 25 maj 2021. Visa mindre

Fastighetstekniker - Borås

Dina arbetsuppgifter I din roll som fastighetstekniker tar du ansvar för den dagliga planeringen tillsammans med din grupp där ni arbetar med inre och yttre fastighetsskötsel vilket består av bland annat mindre reparationer, servicearbeten, ta emot-följa upp felanmälningar ifrån boende och hyresgäster, trädgårds- och grönyteskötsel. Du ansvarar för att det är ordning och reda inom ditt ansvarsområde tillsammans med övriga teamet. Arbetstiderna är förlagda... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
I din roll som fastighetstekniker tar du ansvar för den dagliga planeringen tillsammans med din grupp där ni arbetar med inre och yttre fastighetsskötsel vilket består av bland annat mindre reparationer, servicearbeten, ta emot-följa upp felanmälningar ifrån boende och hyresgäster, trädgårds- och grönyteskötsel. Du ansvarar för att det är ordning och reda inom ditt ansvarsområde tillsammans med övriga teamet.

Arbetstiderna är förlagda måndag - fredag 07:00-16:00.

Din profil
Vi söker dig som har följande erfarenhet och kompetens:

-God förmåga att möta kunder och andra samarbetspartners på ett trivsamt och personligt sätt.
-Fastighetsskötarutbildning eller annan arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig.
-Vana av att utföra enklare reparationer/felanmälningar där kunskaper inom EL och VVS är meriterande.
-Datorvana

Det är ett krav att du behärskar det svenska språket flytande samt innehar B-körkort.

Arbetet är varierande och passar dig som har viljan och engagemanget att ge professionell service åt våra kunder. Stor del av tiden arbetar du i områden där du möter kunder varför din sociala kompetens är viktig.

Om företaget
Tjänsten är på heltid och vi applicerar 6 månaders provanställning med start enligt överenskommelse, men vi ser att du har möjlighet att börja under Juni månad och kan arbeta hela sommaren.
Om du anser att detta är en roll för dig så skicka ditt CV och Personliga brev till [email protected]

Vi tar ENDAST emot din ansökan direkt till [email protected]

Vi sparar inga ansökningar efter avslutad rekryteringsprocess.

Om oss
BemanningsKontoret är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsföretag i Göteborg och vi utmärker oss i vårt engagemang för kund och medarbetare. Verksamheten präglas av flexibilitet, lyhördhet och service och vi tror på kvalitet, personlig dialog och att ha ett nära samarbete med våra kunder och personal. Läs gärna mer på vår hemsida www.bemanningskontoret.se
DI Gasellföretag 2019 samt 2020 Visa mindre

Fastighetsskötare som älskar att arbeta med trädgårdsskötsel

Fastighetsskötare är en viktig befattning på Optimal Service då fastighetsskötsel utgör en av tre tjänstegrenar som erbjuds företagets kunder. Merparten av företagets kundavtal innehåller ansvarsområden inom fastighetsskötsel. Våra kunder består av kommersiella fastigheter, samhällsfastigheter & bostadsrätter. Är du noggrann, effektiv, självgående, en relationsskapare och duktig på det du gör…? Trivs du att arbeta ute, med yttre skötsel? Då kan du bli vår ... Visa mer
Fastighetsskötare är en viktig befattning på Optimal Service då fastighetsskötsel utgör en av tre tjänstegrenar som erbjuds företagets kunder. Merparten av företagets kundavtal innehåller ansvarsområden inom fastighetsskötsel.
Våra kunder består av kommersiella fastigheter, samhällsfastigheter & bostadsrätter.
Är du noggrann, effektiv, självgående, en relationsskapare och duktig på det du gör…? Trivs du att arbeta ute, med yttre skötsel?
Då kan du bli vår nästa kollega som fastighetsskötare för några av våra kunder. Du kommer att ha direkt dialog med kund & hyresgäster och arbeta självständigt med stort eget ansvar. För att lyckas i rollen ser vi att du har god social förmåga, är målmedveten och drivs av att skapa mervärde för så väl kunder som kollegor. Du kommer att arbeta i Borås med omnejd.
Ansvar och befogenheter
Utföra uttalande delar av företaget uppdrag inom fastighetsskötsel
Utföra tillsyn- & skötselpunkter enligt kundavtal. Huvudsakliga arbetsuppgifter är yttre fastighetsskötsel, så som gräsytor och grönområden
Framföra avvikelser och förbättringspotential både internt och hos kund
Medverka till merförsäljning när detta är applicerbart
Kostnadsmedvetenhet gällande interna & kunders kostnader
Viktig information och avvikelser kring enskilda arbeten kommuniceras till Regionchef, Områdesansvarig och Servicekoordinator
Förhålla sig till interna regelverk, riktlinjer och policys


Kompetenskrav
Minst 2-4års tidigare erfarenhet med likande arbetsuppgifter och goda referenser
God social kompetens och bra på att kommunicera
Bidra till en god stämning mellan kollegor och ut mot kund
Svenska i tal & skriftVi ser framemot din ansökan snarast, då interjuver och selektering kommer att ske fortlöpande.
Optimal Service grundades 2005, 35 anställda, omsätter ca 35 MSEK, Lokala kontor i Göteborg, Kungsbacka, Uddevalla/Fyrbodal, Borås/Sjuhärad, Halmstad och Malmö, Huvudkontoret är beläget i Mölndal, Tilldelades Dagens Industris Gasellpris 2018 & 2019 och ISO-certifierades inom miljö och kvalitet 2021. Med ledord som genuint engagemang, kompetens, optimal service och flexibilitet levererar Optimal Service Teknisk förvaltning & drift, Ekonomisk förvaltning och komplett fastighetsskötsel. Visa mindre

Ledigt jobb som fastighetsskötare i Borås

Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i fastighetsbranschen. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan! Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer o... Visa mer
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i fastighetsbranschen. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan! Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!

Vad går arbetet som fastighetsskötare ut på?

Ditt första uppdrag som anställd hos oss kommer att utföras hos en spännande kund i Borås där du kommer att arbeta med yttre skötsel och även ha en del kundkontakt. Mer specifikt innebär det skötsel av grönytor, rabatter, häckar och träd, samt arbete med yttre skötsel, exempelvis ogräsbekämpning och gräsklippning och trimning. Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig det du behöver veta för att komma igång med jobbet på bästa sätt.

Mer specifikt kommer du att

* klippa gräs med traktor och gräsklippare

* sköta om träd, rabatter, häckar och grönytor

* underhålla grönområden och asfaltplaner

* underhålla och vårda maskiner och verktyg.Är du den vi söker?

För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du uppskattar variation och har lätt för att möta nya människor och situationer. Vi tror att du som uppskattar känslan av att ge riktigt god service kommer att trivas väldigt bra i den här rollen, och vi tar för givet att du alltid är mån om att göra ett bra jobb. Viss erfarenhet av fastighetsskötsel, maskinunderhåll och att arbeta utomhus kommer att vara till stor hjälp i arbetet för din egen del, men har du inte det blir startsträckan helt enkelt bara lite längre. Du behöver B-körkort för att vara aktuell för tjänsten.Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Almin Bahtijaragic via e-post: [email protected] Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så tveka inte, skicka in din ansökan idag!

Vi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Fastighetsskötare

Fastighetsskötare / lokalvårdare sökes. Nu söker vi på Västporten Fastighetsförvaltning en fastighetsskötare/lokalvårdare. Arbetet innefattar sysslor såsom gräsklippning, trimning, rensning av rabatter, trapphusstädning. Visa mer
Fastighetsskötare / lokalvårdare sökes.
Nu söker vi på Västporten Fastighetsförvaltning en fastighetsskötare/lokalvårdare.
Arbetet innefattar sysslor såsom gräsklippning, trimning, rensning av rabatter, trapphusstädning. Visa mindre

Fastighetsskötare

Vi söker en praktiskt lagd sommarvikarie för arbete med yttre skötsel, så som gräsklippning och ogräsrensning samt trappstädning och eventuellt mindre reparationer i våra lägenheter. Eftersom du dagligen kommer träffa våra hyresgäster ställs det krav på att du är både social och professionell. I din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev. B-körkort och tillgång till egen bil för transport till och från arbetsplatsen är ett krav. Din ansökan ... Visa mer
Vi söker en praktiskt lagd sommarvikarie för arbete med yttre skötsel, så som gräsklippning och ogräsrensning samt trappstädning och eventuellt mindre reparationer i våra lägenheter.
Eftersom du dagligen kommer träffa våra hyresgäster ställs det krav på att du är både social och professionell.
I din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev. B-körkort och tillgång till egen bil för transport till och från arbetsplatsen är ett krav.
Din ansökan skickar du till oss på [email protected] senast den 1 maj 2021.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Sandblom via mail på [email protected] Visa mindre

Sommarjobb Fastighetsskötare Trädgård

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan va... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Är du intresserad av ett fritt jobb där du får vara mycket utomhus? Som medarbetare i vårt fastighetsskötarteam kommer du att få ett mångsidigt jobb där du arbetar med bland annat:


• Trädgårdsskötsel bl a gräsklippning, häckklippning och beskärning.
• Renhållning av asfalt-, sten- och grusytor.
• Skötsel och tillsyn av enskilda och gemensamma utrymmen i byggnad.
• Underhåll av maskiner.
• Enklare reparationer.

Det är ett varierande jobb där den ena dagen inte är den andra lik. Eftersom du dagligen kommer träffa en massa människor, ställs det krav på att du är både social, professionell och brinner för att leverera riktigt bra service till våra kunder. Vi söker sommarjobbare till Alingsås och Borås.

Vem är du?

Vi söker dig som har förmågan att se och bemöta våra kunders behov - du vill vara med och skapa en bra utemiljö för våra boende. Det är viktigt att du tycker om lagarbete och har ett positivt förhållningssätt till arbetet, kunder och dina arbetskamrater. Det är även viktigt att du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt.  

Utbildning och tidigare arbete inom fastighetsskötsel och trädgård är meriterande men inget krav, det viktigaste är att vi hittar rätt person. 

Du har förmågan att planera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du kan hantera dator och smartphone obehindrat, då alla arbetsordrar är digitala och även tidsrapportering sker digitalt.

Tjänsten kräver B-körkort samt goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. 

Vi söker sommarjobbare under perioden i juni - augusti.

I din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev. 

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb.  Sista ansökningsdag 4 april 2021. Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

För frågor är du välkommen att kontakta arbetsledare Helena Hoff, telefon:033-167646

 

 
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre

Är du vår nästa duktiga fastighetsskötare

Fastighetsskötare är en viktig befattning på Optimal Service då fastighetsskötsel utgör en av tre tjänstegrenar som erbjuds företagets kunder. Merparten av företagets kundavtal innehåller ansvarsområden inom fastighetsskötsel. Våra kunder består av kommersiella fastigheter, samhällsfastigheter & bostadsrätter. Är du noggrann, effektiv, självgående, en relationsskapare och duktig på det du gör…? Trivs du att arbeta ute, med yttre skötsel? Då kan du bli vår ... Visa mer
Fastighetsskötare är en viktig befattning på Optimal Service då fastighetsskötsel utgör en av tre tjänstegrenar som erbjuds företagets kunder. Merparten av företagets kundavtal innehåller ansvarsområden inom fastighetsskötsel.
Våra kunder består av kommersiella fastigheter, samhällsfastigheter & bostadsrätter.
Är du noggrann, effektiv, självgående, en relationsskapare och duktig på det du gör…? Trivs du att arbeta ute, med yttre skötsel?
Då kan du bli vår nästa kollega som fastighetsskötare för några av våra kunder. Du kommer att ha direkt dialog med kund & hyresgäster och arbeta självständigt med stort eget ansvar. För att lyckas i rollen ser vi att du har god social förmåga, är målmedveten och drivs av att skapa mervärde för så väl kunder som kollegor. Du kommer att arbeta i Borås med omnejd.
Ansvar och befogenheter
Utföra uttalande delar av företaget uppdrag inom fastighetsskötsel
Utföra tillsyn- & skötselpunkter enligt kundavtal. Huvudsakliga arbetsuppgifter är yttre fastighetsskötsel, så som gräsytor och grönområden
Framföra avvikelser och förbättringspotential både internt och hos kund
Medverka till merförsäljning när detta är applicerbart
Kostnadsmedvetenhet gällande interna & kunders kostnader
Viktig information och avvikelser kring enskilda arbeten kommuniceras till Regionchef, Områdesansvarig och Servicekoordinator
Förhålla sig till interna regelverk, riktlinjer och policys


Kompetenskrav
Minst 2-4års tidigare erfarenhet med likande arbetsuppgifter och goda referenser
God social kompetens och bra på att kommunicera
Bidra till en god stämning mellan kollegor och ut mot kund
Svenska i tal & skriftVi ser framemot din ansökan snarast, då interjuver och selektering kommer att ske fortlöpande.
Optimal Service grundades 2005, 35 anställda, omsätter ca 35 MSEK, Lokala kontor i Göteborg, Kungsbacka, Uddevalla/Fyrbodal, Borås/Sjuhärad, Halmstad och Malmö, Huvudkontoret är beläget i Mölndal, Tilldelades Dagens Industris Gasellpris 2018 & 2019 och ISO-certifierades inom miljö och kvalitet 2021. Med ledord som genuint engagemang, kompetens, optimal service och flexibilitet levererar Optimal Service Teknisk förvaltning & drift, Ekonomisk förvaltning och komplett fastighetsskötsel. Visa mindre

Vikarie grönyteskötsel

Här börjar hemma! Genom vårt arbete driver och utvecklar vi Borås, för oss är livet mellan husen lika viktigt som livet i husen. Vi är ett allmännyttigt bolag med ett stort samhällsansvar. Hos oss är människorna alltid i centrum. Som kollega hos oss är du med och driver utveckling i socialt hållbara stadsdelar i Borås, där människor trivs, känner sig hemma och vill bo länge. Du är också med och bidrar till att unga människor i våra områden ges goda möjlig... Visa mer
Här börjar hemma!
Genom vårt arbete driver och utvecklar vi Borås, för oss är livet mellan husen lika viktigt som livet i husen. Vi är ett allmännyttigt bolag med ett stort samhällsansvar. Hos oss är människorna alltid i centrum.
Som kollega hos oss är du med och driver utveckling i socialt hållbara stadsdelar i Borås, där människor trivs, känner sig hemma och vill bo länge. Du är också med och bidrar till att unga människor i våra områden ges goda möjligheter till att utvecklas i skolan, har en meningsfull fritid och framtidstro. Tillsammans är vi proffsiga, utvecklande, kundorienterade och ansvarsfulla.
AB Bostäder ägs i sin helhet av Borås Kommun. Vår uppgift är att erbjuda boråsarna ett rikt och varierat utbud av bra lägenheter i alla stadsdelar. AB Bostäder äger och förvaltar 6500 lägenheter och 400 lokaler. Vi har cirka 120 anställda samt omsätter 500 miljoner kronor per år.
Din roll
Ditt arbete kommer att vara grönyteskötsel på vårt område på Hässleholmen.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara
• gräsklippning
• häckklippning
• ogräsrensning
Övriga arbetsuppgifter som kan ingå i tjänsten är
• lokalvård
• sophantering
• mindre reparationer i gemensamma utrymmen så som trapphus, källare och tvättstugor
Du planerar det dagliga arbetet tillsammans med dina kollegor i teamet och samarbetar nära övriga avdelningar i bolaget.
Din profil
Du ska ha erfarenhet av att köra olika typer av åkgräsklippare samt andra motordrivna trädgårdsmaskiner, till exempel trimmer med klinga, häcksax och motorgräsklippare.
Du ska tycka om att arbeta både självständigt och tillsammans med andra.
Vi söker dig som är positiv, flexibel och som vill göra det lilla extra för att våra hyresgäster skall trivas.
Du behöver ha en god förmåga att kommunicera på svenska. Behärskar du även andra språk är det meriterande. Då digitala hjälpmedel är en del i vår vardag ser vi att du har god datavana.
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald.
B-körkort är ett krav då du behöver kunna ta dig runt på våra områden.
Om anställningen
Vi söker en vikarie för en föräldraledig kollega på område Öster, viket innebär Hässleholmen och Brämhult. Anställningstid 21 juni till 13 augusti 2021
Ansökan
Vi vill ha din ansökan senast 11 april.
Frågor om tjänsten besvaras av
Reza Zare, [email protected]
Telefon 033-442234 Visa mindre

Fastighetsskötare till CA Fastigheter i Borås

Söker du engagemang och långsiktighet hos din nästa arbetsgivare? Vill du kombinera detta med ett variationsrikt arbete av teknisk karaktär? Nu söker vi en Fastighetsskötare till ett attraktivt och stabilt familjeföretag. Om vår kund CA Fastigheter AB och dess dotterbolag ingår i Claesson & Anderzén AB:s koncern. Idag ägs koncernen av tredje generationen Claesson, bröderna Magnus och Johan. Den egna byggverksamheten avvecklades 1992 och sedan dess är verk... Visa mer
Söker du engagemang och långsiktighet hos din nästa arbetsgivare? Vill du kombinera detta med ett variationsrikt arbete av teknisk karaktär? Nu söker vi en Fastighetsskötare till ett attraktivt och stabilt familjeföretag.

Om vår kund
CA Fastigheter AB och dess dotterbolag ingår i Claesson & Anderzén AB:s koncern. Idag ägs koncernen av tredje generationen Claesson, bröderna Magnus och Johan. Den egna byggverksamheten avvecklades 1992 och sedan dess är verksamheten inriktad på fastighetsutveckling främst i Sverige men även i Tyskland, Estland och Ryssland. Verksamheten i Sverige är indelad i regioner med kontor på sex orter; Borås, Jönköping, Kalmar, Malmö, Stockholm och Växjö. Huvudkontoret finns i Kalmar. I Borås har CA Fastigheter funnits sedan 1998 och förvaltar ett flertal centralt belägna fastigheter, både lägenheter och kommersiella lokaler.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Fastighetsskötare hos CA Fastigheter kommer ditt främsta ansvarsområde innefatta löpande inre skötsel, drift och underhåll av vårt fastighetsbestånd. Du kommer att genomföra servicearbeten med tillhörande reparationer.

Exempel på arbetsuppgifter som kan förekomma:
• Åtgärda felanmälningar i fastigheterna
• Utföra mindre reparationsarbeten
• Ansvara för rondering/systematiskt brandskyddsarbete

Du ingår i ett team med Fastighetstekniker och Målare samt rapporterar till Teknisk chef.


Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av liknade arbetsuppgifter och som jobbat tidigare som fastighetsskötare inriktning inre miljö. Teknisk kompetens är en förutsättning för denna tjänst och vi ser det som ett plus om du har erfarenhet inom något av följande: VVS, el eller snickeri.

Som person är du serviceinriktad, förtroendeingivande och trivs i en roll där du får möjlighet till många olika kontaktytor. Du är ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga samtidigt som du har ett starkt kundfokus. För att lyckas i rollen hos CA Fastigheter agerar du professionellt och kan bemöta olika typer av människor.

Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan via www.effektiv.se. Sista ansökningsdag är den 7 mars 2021, urval och intervjuer kommer genomföras löpande. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna Jasmina Dedeic, [email protected]

Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget. Visa mindre

Säsongsarbete- Fastighetsskötare till Borås/Kinna

HSB Förvaltning erbjuder ett helhetsåtagande, inom all fastighetsförvaltning. Vi tillhandahåller tjänster inom administrativ- och teknisk förvaltning, bygglednings- och energikonsulter, bygg och installation samt lokalvård. HSB Förvaltning är det andra största förvaltningsbolaget i landet inom HSB. Vi sköter i dag totalt mer än 20.000 lägenheter för närmare 500 kunder med 250 medarbetare. Våra partner och kunder är inte bara bostadsrättsföreningar inom HSB... Visa mer
HSB Förvaltning erbjuder ett helhetsåtagande, inom all fastighetsförvaltning. Vi tillhandahåller tjänster inom administrativ- och teknisk förvaltning, bygglednings- och energikonsulter, bygg och installation samt lokalvård. HSB Förvaltning är det andra största förvaltningsbolaget i landet inom HSB. Vi sköter i dag totalt mer än 20.000 lägenheter för närmare 500 kunder med 250 medarbetare. Våra partner och kunder är inte bara bostadsrättsföreningar inom HSB, utan även många privata fastighetsägare, kommunala bolag och stiftelser, handelsområden samt privata bostadsrättsföreningar mm inom Hallands och Jönköpings län samt Södra Älvsborg. Vi är ett helägt dotterbolag till HSB Göta ekonomisk förening.

Sommarsäsongen börjar närma sig och vi söker nu medarbetare som vill stärka upp organisationen under sommarhalvåret. Vi söker nu säsongsarbetare inom fastighetsskötsel!

Arbetsuppgifter

Som säsongsarbetare hos oss arbetar du med grönyte- och fastighetsskötsel av olika slag. Du arbetar i våra kunders bostadsmiljö och ansvarar för att det är rent och snyggt i bostadsområdena. Arbete sker till stor del utomhus och passar dig som vill ha ett varierande arbete.

Kvalifikationer

- B-körkort är ett krav
- Erfarenhet av fastighetsskötsel är meriterande
- För att kunna bemöta våra kunder på ett bra sätt är det viktigt att du behärskar det svenska språket i både tal och skrift


Personliga egenskaper

Som fastighetsskötare är du ansiktet utåt mot våra kunder. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är positivt inställd och gillar att ge service. Du har en hög ansvarskänsla och kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Din vilja att göra kunden nöjd är något vi värdesätter.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett utvecklade säsongsjobb i en medlemsägd organisation där våra kärnvärderingar: Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan (ETHOS) är en viktig grund för oss. Med den rätta ambitionen och stark drivkraft är en anställning inom HSB en bra investering i din karriär. Möjligheterna finns hos HSB!

Perioden för säsongsarbete sträcker sig mellan april-oktober.

Tillträde enligt överenskommelse. Lön och övriga anställningsvillkor enligt kollektivavtal. Placeringsort Borås eller Kinna.

För frågor om tjänsten kontakta Ken Zaar, Arbetsledare på 010-442 37 40.

Välkommen med din ansökan senast 2021-03-31.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Vikarie Kvartersvärd Yttre

Här börjar hemma! Genom vårt arbete driver och utvecklar vi Borås, för oss är livet mellan husen lika viktigt som livet i husen. Vi är ett allmännyttigt bolag med ett stort samhällsansvar. Hos oss är människorna alltid i centrum. Som kollega hos oss är du med och driver utveckling i socialt hållbara stadsdelar i Borås, där människor trivs, känner sig hemma och vill bo länge. Du är också med och bidrar till att unga människor i våra områden ges goda möjlig... Visa mer
Här börjar hemma!
Genom vårt arbete driver och utvecklar vi Borås, för oss är livet mellan husen lika viktigt som livet i husen. Vi är ett allmännyttigt bolag med ett stort samhällsansvar. Hos oss är människorna alltid i centrum.
Som kollega hos oss är du med och driver utveckling i socialt hållbara stadsdelar i Borås, där människor trivs, känner sig hemma och vill bo länge. Du är också med och bidrar till att unga människor i våra områden ges goda möjligheter till att utvecklas i skolan, har en meningsfull fritid och framtidstro. Tillsammans är vi proffsiga, utvecklande, kundorienterade och ansvarsfulla.
AB Bostäder ägs i sin helhet av Borås Kommun. Vår uppgift är att erbjuda boråsarna ett rikt och varierat utbud av bra lägenheter i alla stadsdelar. AB Bostäder äger och förvaltar 6500 lägenheter och 400 lokaler. Vi har cirka 120 anställda samt omsätter 500 miljoner kronor per år.
Din roll
Ditt arbete kommer att vara jämnt fördelat mellan lokalvård/ trappstädning och yttre skötsel av gemensamma ytor.
Som Kvartersvärd yttre ansvarar du för att hålla rent och snyggt i trappuppgångar och runt husen.
Arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är
• lokalvård
• sophantering
• mindre reparationer i gemensamma utrymmen så som trapphus, källare och tvättstugor
• ogräsrensning
• gräsklippning
• häckklippning
Du planerar det dagliga arbetet tillsammans med dina kollegor i teamet och samarbetar nära övriga avdelningar i bolaget.
Din profil
För att lyckas i rollen ska du ha dokumenterad erfarenhet av lokalvård. Har du även erfarenhet av grönyteskötsel är det ett plus. Du ska tycka om att arbeta både självständigt och tillsammans med andra.
Vi söker dig som är positiv, flexibel och som vill göra det lilla extra för att våra hyresgäster skall trivas.
Du behöver ha en god förmåga att kommunicera på svenska. Behärskar du även andra språk är det meriterande. Då digitala hjälpmedel är en del i vår vardag ser vi att du har god datavana.
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald.
B-körkort är ett krav då du behöver kunna ta dig runt på våra områden.
Om anställningen
Vi söker en vikarie för en föräldraledig kollega på område Öster, viket innebär Hässleholmen och Brämhult. Anställningstid 15 mars till 15 oktober 2021.
Ansökan
Vi vill ha din ansökan senast 31 januari. Intervjuer sker sker löpande.
Frågor om tjänsten besvaras av
Reza Zare, [email protected]
eller
Jeanette Holmgren, [email protected]
Telefon 033-442029 Visa mindre

Ledigt jobb som Fastighetsskötare i Borås!

Vill du ha varierande och spännande arbetsdagar? Just nu söker vi en prestigelös och lyhörd person som kan gå in i rollen som Fastighetsskötare hos vår kund i fastighetsbranschen. Som konsult har du möjlighet att göra tydlig nytta på olika typer av arbetsplatser. Sök redan idag! Om rollen som fastighetsskötare Du kommer att arbeta hos ett svenskt och framgångsrikt företag som är verksamt inom i fastighetsbranschen. Inledningsvis kommer ditt uppdrag att v... Visa mer
Vill du ha varierande och spännande arbetsdagar? Just nu söker vi en prestigelös och lyhörd person som kan gå in i rollen som Fastighetsskötare hos vår kund i fastighetsbranschen. Som konsult har du möjlighet att göra tydlig nytta på olika typer av arbetsplatser. Sök redan idag!

Om rollen som fastighetsskötare

Du kommer att arbeta hos ett svenskt och framgångsrikt företag som är verksamt inom i fastighetsbranschen. Inledningsvis kommer ditt uppdrag att vara i sex månader, men om alla parter är nöjda med samarbetet kan du antingen bli överrekryterad eller få förlängt uppdrag. Du kommer först och främst att genomföra tillsyn och uppföljning av yttre skötsel och städning av gemensamma utrymmen så som källarlokaler och förråd, arbeta med yttre skötsel, exempelvis ogräsbekämpning och gräsklippning och trimning. Utöver det kommer du även att arbeta med snöröjning, grusning och sandning på vintern samt upptagning av grus på våren, arbeta med skötsel av grönytor, rabatter och häckar och träd.

DINA ARBETSUPPGIFTER KOMMER FRÄMST ATT BESTÅ AV:

* Yttre fastighetsskötsel
* Städ i trapphus
* Snöröja, grusa och sanda.

VEM SÖKER VI?

Till rollen som Fastighetsskötare söker vi framförallt dig som är en självgående, prestigelös och lyhörd person som motiveras av att få ta eget ansvar och att ge kunder riktigt bra service. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av fastighetsskötsel. Utöver det är det en stor fördel om du har arbetat som fastighetsskötare tidigare. Vi ser gärna att du har följande krav:

- Erfarenhet av fastighetsskötsel
- B-körkort och tillgång till bil

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du är flexibel, samarbetsvillig och engagerad i arbetet. Du passar tider och gör ditt bästa på jobbet. Att vara anställd hos oss betyder att du behandlar alla med lika värde och respekt.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Borås
• Tjänstgöringsgrad: Heltid, dagskift
• Tillträde: Omgående
• Anställningsform: Visstidsanställning

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen. Har du frågor specifikt om tjänsten är du välkommen att kontakta kundansvarig rekryterare på [email protected]

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer enligt löpande urval. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected]

LERNIA ÄR VÄGEN FRAMÅT

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft. Visa mindre

Fastighetsskötare 50 % till Axcell i Borås

Axcell är en heltäckande leverantör av tjänster inom Facility Management och levererar till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare. På kort tid har bolaget etablerat sig i södra Sverige och verksamheten bedrivs för närvarande från våra huvudorter Borås, Jönköping, Kalmar, Värnamo, Växjö, Linköping och Malmö. Läs mer på www.axcell.se Axcell Fastighetspartner söker dig som är ansvarsfull och trivs med att arbeta med frihet under ansvar och v... Visa mer
Axcell är en heltäckande leverantör av tjänster inom Facility Management och levererar till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare. På kort tid har bolaget etablerat sig i södra Sverige och verksamheten bedrivs för närvarande från våra huvudorter Borås, Jönköping, Kalmar, Värnamo, Växjö, Linköping och Malmö. Läs mer på www.axcell.se

Axcell Fastighetspartner söker dig som är ansvarsfull och trivs med att arbeta med frihet under ansvar och vill ha ett arbete på 50 %. Att du är en person som ger hög service till alla våra kunder är en självklarhet från oss. Har du det som krävs för att vara en del av vår framgångsresa?

Dina arbetsuppgifter

I den här tjänsten kommer du ha ansvar för ett kluster av fastigheter med fokus på yttre skötsel, du kommer genomföra ronderingar och ha nära kontakt med vår kund. Du tar fram förslag på förbättringsåtgärder och arbetar felavhjälpande. Vid behov kommer även andra arbetsuppgifter att ingå i tjänsten.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Rondering
- Åtgärda fel/problem
- Gräsklippning/yttre skötsel
- Rapportera i interna system
- Felanmäla större fel/problem i servicesystem
- Kundkontakt

Arbetets omfattning

Tjänsten är på deltid ca 50 % med arbete var 3:e helg. Start enligt överenskommelse.

Utvecklingsmöjligheter

Axcell Fastighetspartner är i en expansiv fas och ett företag som har haft en mycket positiv utveckling de senaste åren. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. För dig som presterar bra och vill utvecklas inom fastighetsförvaltning finns möjligheter att växa inom företaget. Vi är anslutna till kollektivavtal.

Kompetenskrav

Du har troligen arbetat med fastighetsskötsel tidigare och är i bekväm i rollen som ansiktet utåt. Har du arbetat i och kring kommersiella fastigheter är det meriterande. Du tycker om att arbeta praktiskt och med teknik.

B-körkort är ett krav. Axcell Fastighetspartner tillhandahåller bil när du arbetar.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som fastighetsskötare hos oss så har du ett engagemang och gillar ordning och reda. Du har en förmåga att arbeta proaktivt och se till att det är snyggt och rent. För dig är service och ansvarskänsla en självklarhet och du är bekväm i att arbeta självständigt. Du gillar att hålla ett högt tempo utan att tumma på kvalité.

Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Jan-Erik Andersson, filialchef, på telefonnummer: 036-34 40 51

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 2021-01-09.

Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes. Visa mindre

Fastighetssamordnare

Vid Högskolan i Borås skapas lärande, kunskap och innovation av hög internationell kvalitet och med stor samhällsrelevans. Här arbetar vi tillsammans för framtiden och för att göra skillnad! Högskolan i Borås har cirka 13 000 studenter och drygt 750 medarbetare, och vårt samlade campus ligger mitt i centrala Borås Vi har många spännande forsknings- och utbildningsmiljöer inom flera områden med helt unik utrustning. Flera av högskolans forskningsprojekt oc... Visa mer
Vid Högskolan i Borås skapas lärande, kunskap och innovation av hög internationell kvalitet och med stor samhällsrelevans. Här arbetar vi tillsammans för framtiden och för att göra skillnad! Högskolan i Borås har cirka 13 000 studenter och drygt 750 medarbetare, och vårt samlade campus ligger mitt i centrala Borås

Vi har många spännande forsknings- och utbildningsmiljöer inom flera områden med helt unik utrustning. Flera av högskolans forskningsprojekt och utbildningar genomsyras av målen i Agenda 2030.

På Högskolan i Borås finns också Textilhögskolan och Bibliotekshögskolan, samt Science Park Borås som är nationellt ledande inom hållbarhet och konsumtion.Högskolans stöd till utbildning, forskning och till ledningsfunktioner finns samlat i enheten Verksamhetsstöd.

Vi söker nu en fastighetssamordnare till avdelningen Campus och hållbarhet. 

Arbetsbeskrivning
Som fastighetssamordnare utgör du en resurs inom lokalförsörjningsområdet. I din anställning kommer du primärt arbeta i ett eller flera av Högskolans i ombyggnationsprojekt.

Arbetsuppgifterna omfattar bland annat att delta vid byggmöten, samordna/bevaka högskolans intressen vid ombyggnationer samt ha kontakter med hyresvärd. Du kommer även att inhämta behov och önskemål från verksamheten och arbeta med projektbeskrivningar, tidplaner och budgetar.


Kvalifikationer 
För anställningen som fastighetssamordnare krävs fastighetsförvaltarutbildning, högskoleingenjörsutbildning eller annan utbildning inom för anställningen relevant område samt goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skift. Du ska även ha förståelse för arbete med fastighetsfrågor, förståelse för projektarbete inom lokal- eller byggprojekt, god samarbetsförmåga samt förmåga att ta eget initiativ, arbeta självständigt och att prioritera bland arbetsuppgifter.

Som person är du noggrann, strukturerad, lyhörd, utåtriktad med god samarbetsförmåga och servicekänsla samt har förmåga att hålla tidsgränser.

Det är för anställningen meriterande med förståelse för de krav utbildnings- och forskningsverksamhet ställer på lokaler.

Vi söker dig som är i början av din karriär. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Högskolan i Borås värdesätter de kvaliteter som en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Anställningsform: Visstidsanställning
Sysselsättningsgrad: Heltid
Tillträde: Omgående till och med 2021-09-30
Placeringsort: Borås
Diarienummer: PA 2020/312

Kontakt
Upplysningar om anställningen lämnas av Campus- och hållbarhetschef Charlott Sundeen via telefon 033-435 4498 eller via mail [email protected] Fackliga företrädare är Magnus Sirhed, OFR-ST, Susanne Håkansson, Saco-S, de nås via högskolans växel tfn 033-435 40 00.

Ansökan
Du ansöker om anställningen via vår hemsida genom att klicka på ”Ansök” längst ned i annonsen. 

Skriv tydligt i din ansökan vad du söker för anställning och ange diarienummer. Till din ansökan ska följande dokument bifogas:


• Personligt brev
• CV med referensuppgifter och löneanspråk
• Intyg/betyg och övriga merithandlingar du som sökande vill åberopa

Efter sista ansökningsdag kan inga kompletteringar göras elektroniskt. 

Välkommen med din ansökan senast 2020-12-27.

Enligt Riksarkivets föreskrifter måste vi arkivera ansökningshandlingar i två år efter att tillsättningsbeslutet vunnit laga kraft.

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen. Visa mindre

Fastighetsskötare med samordningsansvar

HSB Förvaltning erbjuder ett helhetsåtagande, inom all fastighetsförvaltning. Vi tillhandahåller tjänster inom administrativ- och teknisk förvaltning, bygglednings- och energikonsulter, bygg och installation samt lokalvård. HSB Förvaltning är det andra största förvaltningsbolaget i landet inom HSB. Vi sköter i dag totalt mer än 20.000 lägenheter för närmare 500 kunder med 250 medarbetare. Våra partner och kunder är inte bara bostadsrättsföreningar inom HSB... Visa mer
HSB Förvaltning erbjuder ett helhetsåtagande, inom all fastighetsförvaltning. Vi tillhandahåller tjänster inom administrativ- och teknisk förvaltning, bygglednings- och energikonsulter, bygg och installation samt lokalvård. HSB Förvaltning är det andra största förvaltningsbolaget i landet inom HSB. Vi sköter i dag totalt mer än 20.000 lägenheter för närmare 500 kunder med 250 medarbetare. Våra partner och kunder är inte bara bostadsrättsföreningar inom HSB, utan även många privata fastighetsägare, kommunala bolag och stiftelser, handelsområden samt privata bostadsrättsföreningar mm inom Hallands och Jönköpings län samt Södra Älvsborg. Vi är ett helägt dotterbolag till HSB Göta ekonomisk förening.

Arbetsuppgifter

I rollen som fastighetsskötare med samordningsansvar har du ett samordningsansvar för arbetsgruppen och de arbetsuppgifter som utförs. Du planerar och organiserar driften i arbetsområdet och stöttar medarbetarna i det operativa arbetet för att säkerställa kvalitet och ekonomi. Du har inte personalansvar för medarbetarna i arbetsgruppen men du bidrar i ditt nära samarbete med arbetsledaren till att skapa en god arbetsmiljö. Som samordnare har du även mycket kontakt med kund. I rollen ingår både administrativa arbetsuppgifter samt att delta i det operativa arbetet som fastighetsskötare. Vid behov förekommer snöröjning.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som samordnare ser vi att du har följande kvalifikationer:

- Erfarenhet av arbete inom teknisk förvaltning.
- Goda datakunskaper och en vana att arbeta digitalt med både dator och telefon som redskap.
- Maskinvana
- B-körkort.
- Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande samordningsroller.


Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen ser vi att du har en hög service-och ansvarskänsla och trivs med att arbeta både operativt och administrativt. Du gillar att arbeta mot uppsatta mål och har en god förmåga att planera och organisera arbetet på ett effektivt sätt. Vidare är du positiv, relationsskapande och har en god samarbetsförmåga. Du är en lagspelare som arbetar för en god sammanhållning i arbetsgruppen och har en förmåga och vilja att motivera och inspirera andra i det vardagliga arbetet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en medlemsägd organisation där våra kärnvärderingar: Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan (ETHOS) är en viktig grund för oss. Med den rätta ambitionen och stark drivkraft är en anställning inom HSB en bra investering i din karriär. Möjligheterna finns hos HSB!

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 100% med placering i Kinna. Anställningsvillkor enligt kollektivavtal. Tillträde enligt överenskommelse.

För frågor angående tjänsten kontakta Ken Zaar, Arbetsledare på 010-442 37 40. För frågor om rekryteringsprocessen kontakta Madeleine Ryan, HR-specialist på 010-442 36 38.

Urval kan komma att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Välkommen med din ansökan senast 2020-12-21. Visa mindre

Fastighetsskötare med samordningsansvar

HSB Förvaltning erbjuder ett helhetsåtagande, inom all fastighetsförvaltning. Vi tillhandahåller tjänster inom administrativ- och teknisk förvaltning, bygglednings- och energikonsulter, bygg och installation samt lokalvård. HSB Förvaltning är det andra största förvaltningsbolaget i landet inom HSB. Vi sköter i dag totalt mer än 20.000 lägenheter för närmare 500 kunder med 250 medarbetare. Våra partner och kunder är inte bara bostadsrättsföreningar inom HSB... Visa mer
HSB Förvaltning erbjuder ett helhetsåtagande, inom all fastighetsförvaltning. Vi tillhandahåller tjänster inom administrativ- och teknisk förvaltning, bygglednings- och energikonsulter, bygg och installation samt lokalvård. HSB Förvaltning är det andra största förvaltningsbolaget i landet inom HSB. Vi sköter i dag totalt mer än 20.000 lägenheter för närmare 500 kunder med 250 medarbetare. Våra partner och kunder är inte bara bostadsrättsföreningar inom HSB, utan även många privata fastighetsägare, kommunala bolag och stiftelser, handelsområden samt privata bostadsrättsföreningar mm inom Hallands och Jönköpings län samt Södra Älvsborg. Vi är ett helägt dotterbolag till HSB Göta ekonomisk förening.

Arbetsuppgifter

I rollen som fastighetsskötare med samordningsansvar har du ett samordningsansvar för arbetsgruppen och de arbetsuppgifter som utförs. Du planerar och organiserar driften i arbetsområdet och stöttar medarbetarna i det operativa arbetet för att säkerställa kvalitet och ekonomi. Du har inte personalansvar för medarbetarna i arbetsgruppen men du bidrar i ditt nära samarbete med arbetsledaren till att skapa en god arbetsmiljö. Som samordnare har du även mycket kontakt med kund. I rollen ingår både administrativa arbetsuppgifter samt att delta i det operativa arbetet som fastighetsskötare. Vid behov förekommer snöröjning.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som samordnare ser vi att du har följande kvalifikationer:

- Erfarenhet av arbete inom teknisk förvaltning.
- Goda datakunskaper och en vana att arbeta digitalt med både dator och telefon som redskap.
- Maskinvana
- B-körkort.
- Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande samordningsroller.


Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen ser vi att du har en hög service-och ansvarskänsla och trivs med att arbeta både operativt och administrativt. Du gillar att arbeta mot uppsatta mål och har en god förmåga att planera och organisera arbetet på ett effektivt sätt. Vidare är du positiv, relationsskapande och har en god samarbetsförmåga. Du är en lagspelare som arbetar för en god sammanhållning i arbetsgruppen och har en förmåga och vilja att motivera och inspirera andra i det vardagliga arbetet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en medlemsägd organisation där våra kärnvärderingar: Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan (ETHOS) är en viktig grund för oss. Med den rätta ambitionen och stark drivkraft är en anställning inom HSB en bra investering i din karriär. Möjligheterna finns hos HSB!

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 100% med placering i Kinna. Anställningsvillkor enligt kollektivavtal. Tillträde enligt överenskommelse.

För frågor angående tjänsten kontakta Ken Zaar, Arbetsledare på 010-442 37 40. För frågor om rekryteringsprocessen kontakta Madeleine Ryan, HR-specialist på 010-442 36 38.

Urval kan komma att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Välkommen med din ansökan senast 2020-12-21.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser Visa mindre

Fastighetsskötare

Larssons Fastigheter är ett familjeägt bolag som äger och förvaltar fastigheter innehållande huvudsakligen hyreslägenheter. Nu söker vi en fastighetsskötare till teamet som ansvarar för våra fastigheter Här får du jobba i en liten organisation med god sammanhållning, korta beslutsvägar och en öppen och hjälpsam kultur. Vi hyr ut lägenheter och lokaler i Borås med omnejd Larssons Fastigheter är ett familjeägt fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigh... Visa mer
Larssons Fastigheter är ett familjeägt bolag som äger och förvaltar fastigheter innehållande huvudsakligen hyreslägenheter. Nu söker vi en fastighetsskötare till teamet som ansvarar för våra fastigheter
Här får du jobba i en liten organisation med god sammanhållning, korta beslutsvägar och en öppen och hjälpsam kultur.


Vi hyr ut lägenheter och lokaler i Borås med omnejd
Larssons Fastigheter är ett familjeägt fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter i Borås, Sandared, Sjömarken, Gånghester, Dalsjöfors, Aplared, Ulricehamn och Timmele.
Våra fastigheter innehåller c:a 430 lägenheter och 25 lokaler med en total yta på c:a 32500 kvm.
Målsättningen med vår förvaltning är att tillhandahålla en hög servicegrad för att hyresgästerna ska trivas och därmed ses som en attraktiv hyresvärd på orten.
Vi är långsiktiga i vår förvaltning och har under ett par år jobbat med ett flertal renoverings- och investeringsprogram som berört allt från tvättstugor och trapphus till fiberanslutningar och fasadrenoveringar.


Du har ansvaret för flera fastigheter
Som fastighetsskötare ingår du i ett team ihop med ytterligare en fastighetsskötare, en servicetekniker, en fastighetsförvaltare och en förvaltningsassistent/kontorist. Du har tillsammans med den andre fastighetsskötaren eget ansvar för den löpande ut- och invändiga skötseln av alla våra fastigheter.
Det innebär att du behöver ha både de praktiska kunskaperna och det egna drivet som krävs för att göra ett bra jobb.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
· Utvändig fastighetsskötsel såsom gräsklippning, trädbeskärning, snöskottning, lövblåsning samt grusupptagning 3-4 dagar/vecka
· Veckovis trappstädning 1-2 dagar/vecka
· Årsvis storstädning av hela fastigheterna ut- och invändigt
I mån av tid och kompetens kommer du även kunna utföra enklare renoveringsarbeten i lägenheterna.
Som fastighetsskötare är du hela tiden ute i fastigheterna och kommer ha mycket kontakt med våra hyresgäster och är i många fall vårt ansikte utåt. Detta gör det extra viktigt att du är en glad och positiv person.


Det här har du med dig till oss
Det här är ett jobb för dig som har några års erfarenhet av fastighetsskötsel. Det är meriterande om du har grundläggande kunskaper inom måleri, golvläggning samt enklare snickeri.
Du är prestigelös, driftig, händig och inte rädd för att ta i.
Vi ser gärna också att du är en öppen och positiv person, som tar initiativ och kan skapa bra kontakter med medarbetare. Du uttrycker dig väl på svenska och har B-körkort.


Hör av dig till oss!
Vi ser fram emot din ansökan senast den 8 november. För ytterligare information kring tjänsten kontakta Johan Sandblom på 0733-88 99 87 [email protected] Visa mindre

Fastighetsskötare

Fastighetsskötare / vaktmästare sökes. Nu söker vi på Västporten Fastighetsförvaltning en fastighetsskötare. Arbetet innefattar sysslor såsom gräsklippning, trimning, rensning av rabatter, klassisk fastighetsskötsel. Vi önskar några års erfarenhet av liknande arbete. Vi ser gärna att man har arbetat som fastighetsskötare tidigare. Körkort är ett krav. Visa mer
Fastighetsskötare / vaktmästare sökes.
Nu söker vi på Västporten Fastighetsförvaltning en fastighetsskötare.
Arbetet innefattar sysslor såsom gräsklippning, trimning, rensning av rabatter, klassisk fastighetsskötsel.
Vi önskar några års erfarenhet av liknande arbete. Vi ser gärna att man har arbetat som fastighetsskötare tidigare.
Körkort är ett krav. Visa mindre

Lagbas för vaktmästeri till Förskoleförvaltningen

Förskoleförvaltningen söker dig som är engagerad, ansvarstagande, serviceinriktad och lösningsfokuserad och vill vara med och leda arbetet för vaktmästarna och samtidigt själv arbeta som vaktmästare på Förskoleförvaltningen. Som lagbas för förskolans vaktmästarorganisation är du en betydelsefull del av förvaltningens servicefunktion. Du är lagbas för förvaltningens tre vaktmästare och ansvarig för att fördela och prioritera de dagliga arbetsuppgifterna ... Visa mer
Förskoleförvaltningen söker dig som är engagerad, ansvarstagande, serviceinriktad och lösningsfokuserad och vill vara med och leda arbetet för vaktmästarna och samtidigt själv arbeta som vaktmästare på Förskoleförvaltningen.

Som lagbas för förskolans vaktmästarorganisation är du en betydelsefull del av förvaltningens servicefunktion. Du är lagbas för förvaltningens tre vaktmästare och ansvarig för att fördela och prioritera de dagliga arbetsuppgifterna till dig själv och till dina kollegor.

Utöver arbetsledningen kommer du också att själv arbeta med löpande underhåll, tillsyn av lokaler, larm och lås, förflyttning samt enklare reparationer. Förvaltningens vaktmästare servar samtliga förskolor i Borås Stad, vilket ställer stora krav på flexibilitet och förmåga att prioritera. För att lyckas i uppdraget förutsätts ett nära samarbete med förvaltningens rektorer.

Ensamarbete förekommer i hög utsträckning men arbete sker också ihop med vaktmästarkollegor.

Vaktmästarna tillhör den administrativa funktionen på Förskoleförvaltningen.


Du har för yrket adekvat gymnasie- eller yrkesutbildning. Du har flerårig dokumenterad yrkeserfarenhet inom vaktmästeri samt vana att leda andra.

Som person är du handlingskraftig, lösningsorienterad, självgående och har god förmåga att prioritera. Du har lätt för att samarbeta och är serviceinriktad. Arbetet kräver att du trivs med att ta ansvar och att arbeta med flera uppgifter samtidigt i en föränderlig verksamhet. Ditt ledarskap är tydligt, lyhört och inriktat på service och kvalitet. Du har god IT-vana och är en van användare av word och excel. B-körkort med manuell växellåda är ett krav.

Utdrag ur belastningsregistret ska lämnas in i samband med anställning.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Inom Borås Stad vill vi skapa förutsättningar för en bra balans mellan arbete och fritid. Förutom meningsfulla arbetsuppgifter, goda arbetsvillkor och professionella arbetskamrater erbjuder vi personalförmåner för att du som medarbetare ska trivas och må bra, både fysiskt och psykiskt.

Borås Stad tillämpar även rökfri arbetstid.

Vill du veta mer om våra förmåner kan du läsa vidare här: boras.se Visa mindre

Vaktmästare till Förskoleförvaltningen

Förskoleförvaltningen söker dig som är engagerad, ansvarstagande, serviceinriktad och lösningsfokuserad och vill arbeta som vaktmästare på Förskoleförvaltningen Som vaktmästare i Förskoleförvaltningen kommer du att vara en betydelsefull del av förvaltningens servicefunktion. Du kommer att arbeta med löpande underhåll, tillsyn av lokaler, larm och lås, förflyttning samt enklare reparationer. Förvaltningens vaktmästare serverar samtliga förskolor i B... Visa mer
Förskoleförvaltningen söker dig som är engagerad, ansvarstagande, serviceinriktad och lösningsfokuserad och vill arbeta som vaktmästare på Förskoleförvaltningen

Som vaktmästare i Förskoleförvaltningen kommer du att vara en betydelsefull del av förvaltningens servicefunktion.

Du kommer att arbeta med löpande underhåll, tillsyn av lokaler, larm och lås, förflyttning samt enklare reparationer. Förvaltningens vaktmästare serverar samtliga förskolor i Borås Stad, vilket ställer stora krav på flexibilitet och förmåga att prioritera.

Ensamarbete förekommer i hög utsträckning men arbete sker också ihop med vaktmästarkollegor.

Som vaktmästare tillhör du den administrativa funktionen på Förskoleförvaltningen.


Du har för yrket adekvat gymnasie- eller yrkesutbildning. Körkort klass B med manuell växellåda är ett krav.

Du är serviceinriktad och ser positivt på att vara en stödperson för förskolor. Du är praktisk och har förmåga att se vad som behöver göras.

-Arbetsorderna kommer att skötas via IT-system så viss datorvana krävs.
-Du kan arbeta både självständigt och i grupp och har lätt för att vara flexibel.
-Du tycker om att arbeta nära barn och vuxna, samt har ett prestigelöst förhållningssätt.

Utdrag ur belastningsregistret ska lämnas in i samband med anställning.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Inom Borås Stad vill vi skapa förutsättningar för en bra balans mellan arbete och fritid. Förutom meningsfulla arbetsuppgifter, goda arbetsvillkor och professionella arbetskamrater erbjuder vi personalförmåner för att du som medarbetare ska trivas och må bra, både fysiskt och psykiskt.

Borås Stad tillämpar även rökfri arbetstid.

Vill du veta mer om våra förmåner kan du läsa vidare här: boras.se Visa mindre

Vikarier Kvartersvärd Yttre AB Bostäder i Borås

Här börjar hemma! Genom vårt arbete driver och utvecklar vi Borås, för oss är livet mellan husen lika viktiga som livet i husen. Vi är ett allmännyttigt bolag med ett stort samhällsansvar. Hos oss är människorna alltid i centrum. Som kollega hos oss är du med och driver utveckling i socialt hållbara stadsdelar i Borås, där människor trivs, känner sig hemma och vill bo länge. Du är också med och bidrar till att unga människor i våra områden ges goda möjlig... Visa mer
Här börjar hemma!
Genom vårt arbete driver och utvecklar vi Borås, för oss är livet mellan husen lika viktiga som livet i husen. Vi är ett allmännyttigt bolag med ett stort samhällsansvar. Hos oss är människorna alltid i centrum.
Som kollega hos oss är du med och driver utveckling i socialt hållbara stadsdelar i Borås, där människor trivs, känner sig hemma och vill bo länge. Du är också med och bidrar till att unga människor i våra områden ges goda möjligheter till att utvecklas i skolan, har en meningsfull fritid och framtidstro. Tillsammans är vi proffsiga, utvecklande, kundorienterade och ansvarsfulla.
AB Bostäder ägs i sin helhet av Borås Kommun. Vår uppgift är att erbjuda boråsarna ett rikt och varierat utbud av bra lägenheter i alla stadsdelar. AB Bostäder äger och förvaltar 6500 lägenheter och 400 lokaler, har cirka 120 anställda samt omsätter 500 mkr/år.
Din roll
Som Kvartersvärd Yttre ansvarar du för skötsel och underhåll av gemensamma ytor i och kring våra fastigheter. I tjänsten ingår också städning och mindre reparationer i gemensamma utrymmen så som trapphus, källare och tvättstugor.
Du planerar det dagliga arbetet tillsammans med dina kollegor i teamet och samarbetar nära övriga avdelningar i bolaget.
Din profil
För att lyckas i rollen som Kvartersvärd Yttre skall du ha erfarenhet av liknande arbeten. Du skall också tycka om att arbeta både självständigt och tillsammans med andra.
Vi ser att du är positiv och flexibel och vill göra det lilla extra för att våra hyresgäster skall trivas.
Du behöver ha en god förmåga att kommunicera på svenska, behärskar du även andra språk ser vi det som meriterande. Då digitala hjälpmedel är en del i vår vardag ser vi att du har god datavana.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
B-körkort är ett krav då du behöver kunna ta dig runt på våra områden.
Om anställningen
Vi söker två vikarier, den ena på område Söder, vilket innebär Hulta, Trandared och Göta. Anställningstiden 1 maj till 16 augusti.
Den andra är till område Öster, viket innebär Våglängds- och Distansgatan. Anställningstid 14 april till 21 augusti.
Ansökan
Vi vill ha din ansökan senast 1 mars. Intervjuer sker efter ansökningstidens slut. Frågor om tjänsten besvaras av Jeanette Holmgren, [email protected] Visa mindre

Driftig vaktmästare sökes till företag i Skene!

Är du arbetssökande och letar efter ett arbete med mycket varierande arbete? Är du en allkonstnär som gärna fixar problem som ingen annan kan lösa? Då ska du söka dig till oss! OM FÖRETAGET Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och just nu söker vi efter en driftig vaktmästare till vår kund i Skene! Uppdraget kommer att vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och uthyrd till vår kund. Hos oss har du samma rätti... Visa mer
Är du arbetssökande och letar efter ett arbete med mycket varierande arbete? Är du en allkonstnär som gärna fixar problem som ingen annan kan lösa? Då ska du söka dig till oss!

OM FÖRETAGET
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och just nu söker vi efter en driftig vaktmästare till vår kund i Skene! Uppdraget kommer att vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och uthyrd till vår kund. Hos oss har du samma rättigheter och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare, med med fler möjligheter att vidga ditt kontaktnät och prova på nya arbetsuppgifter.

OM TJÄNSTEN
Du kommer att arbeta som vaktmästare där du ansvara för service och underhåll av verksamhetens fastighet både invändigt och utvändigt, tillhörande tomtmark, färgvattenrening, ångtillförsel, panna och fjärrånga. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att se till att beställningar av reservdelar och andra förnödenheter görs, prioritera underhållsarbeten tillsammans med underhållschef, fylla på kemikalier, utföra mindre reparationer och underhållsarbete samt bedriva ett arbete i riktlinje med verksamhetens olika mål. I din roll har du även befogenhet att stoppa arbetet som riskerar att leda till tillbud eller olycka.

OM DIG
För att vara aktuella för denna tjänst krävs:

• Körkort och tillgång till bil
• Truckkort A+B
• Tidigare erfarenhet av liknande arbete exempelvis, fastighetsskötare, vaktmästare eller andra hantverksyrken.

Det är meriterande om du har en utbildning riktad mot fastighetsskötsel.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är lösningsinriktad med en god förmåga att se lösningar snarare än problem. Du är strukturerad och säkerhetsmedveten och backar inte för att handla i situationer som kräver en åtgärd. Då arbetet innebär en hel del kontakt med andra människor, tror vi att du som söker är en person som har ett gott kommunikativt förhållningssätt och som på ett enkelt sätt kan bidrar till ett gott samarbete med dina kollegor och andra i din närhet. Vidare har du också en god servicekänsla och strävar efter att alltid leverera med ett leende på läpparna.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Skene
• Tjänstgöringsgrad: dagtid
• Tillträde: omgående
• Anställningsform: visstid

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected]

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Fastighetsskötare med växt och trädgårdskunskap

Vi är ett privat bostadsföretag i Borås med egna fastigheter om cirka 400 lägenheter. Vi har även externa kunder som vi sköter förvaltningen åt. Vi är 13 anställda som jobbar nära varandra med personligt ansvar och långsiktig planering. Vi söker dig med erfarenhet och utbildning inom skötsel av grönytor eller trädgårdsanläggning. Du är en flexibel person som gillar omväxlande arbete och är växt samt trädgårdskunnig. Du kan jobba både självständigt och i gr... Visa mer
Vi är ett privat bostadsföretag i Borås med egna fastigheter om cirka 400 lägenheter. Vi har även externa kunder som vi sköter förvaltningen åt. Vi är 13 anställda som jobbar nära varandra med personligt ansvar och långsiktig planering. Vi söker dig med erfarenhet och utbildning inom skötsel av grönytor eller trädgårdsanläggning.
Du är en flexibel person som gillar omväxlande arbete och är växt samt trädgårdskunnig.
Du kan jobba både självständigt och i grupp samt ta egna initiativ.

Dina arbetsuppgifter i korta drag:
Gräsklippning, trimning. Skötsel av buskar, häckar och planteringar. Renhållning av den yttre miljön. Rondering och allmän översyn av fastigheters inre och yttre. Snö och halkbekämpning.


EJ TRAPPSTÄDNING


#jobbjustnu Visa mindre

Säsongsanställning grönyteskötsel hos AB Bostäder i Borås

Här börjar hemma! Genom vårt arbete driver och utvecklar vi Borås, för oss är livet mellan husen lika viktiga som livet i husen. Vi är ett allmännyttigt bolag med ett stort samhällsansvar. Hos oss är människorna alltid i centrum. Som kollega hos oss är du med och driver utveckling i socialt hållbara stadsdelar i Borås, där människor trivs, känner sig hemma och vill bo länge. Du är också med och bidrar till att unga människor i våra områden ges goda möjlig... Visa mer
Här börjar hemma!
Genom vårt arbete driver och utvecklar vi Borås, för oss är livet mellan husen lika viktiga som livet i husen. Vi är ett allmännyttigt bolag med ett stort samhällsansvar. Hos oss är människorna alltid i centrum.
Som kollega hos oss är du med och driver utveckling i socialt hållbara stadsdelar i Borås, där människor trivs, känner sig hemma och vill bo länge. Du är också med och bidrar till att unga människor i våra områden ges goda möjligheter till att utvecklas i skolan, har en meningsfull fritid och framtidstro. Tillsammans är vi proffsiga, utvecklande, kundorienterade och ansvarsfulla.
AB Bostäder ägs i sin helhet av Borås Kommun. Vår uppgift är att erbjuda boråsarna ett rikt och varierat utbud av bra lägenheter i alla stadsdelar. AB Bostäder äger och förvaltar 6500 lägenheter och 400 lokaler, har cirka 120 anställda samt omsätter 500 mkr/år.
Din roll
Som säsongsarbetare grönyteskötsel ansvarar du för att ta hand om våra stora grönytor.
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak vara gräsklippning och trimning av våra grönområden på Hässleholmen och Hulta. Du kommer även att göra mindre underhåll av de maskiner du använder. I tjänsten ingår även skötsel och underhåll av den yttre miljön, så som skräpplockning och städning.
Du kommer att utgå från vårt kontor på Distansgatan och jobba nära Kvartersvärdarna i skötselteamet.
Din profil
För att lyckas i rollen skall du ha erfarenhet av att köra åkgräsklippare samt andra mindre trädgårdsmaskiner. Har du erfarenhet av fastighetsskötsel är det meriterande.
Du skall tycka om att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Vi ser att du är positiv och flexibel och vill göra det lilla extra för att våra hyresgäster skall trivas.
Du behöver ha en god förmåga att kommunicera på svenska, behärskar du även andra språk ser vi det som meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
B-körkort är ett krav.
Om anställningen
Vi erbjuder säsongsanställning på heltid under perioden 1 maj till 30 september 2020.
Ansökan
Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 1 mars. Intervjuer sker efter ansökningstidens slut.
Frågor om tjänsten besvaras av Jeanette Holmgren, [email protected] Visa mindre

Säsongsarbete- Fastighetsskötare till Borås/Kinna

HSB Förvaltning erbjuder ett helhetsåtagande, inom all fastighetsförvaltning. Vi tillhandahåller tjänster inom administrativ- och teknisk förvaltning, bygglednings- och energikonsulter, bygg och installation samt lokalvård. HSB Förvaltning är det andra största förvaltningsbolaget i landet inom HSB. Vi sköter i dag totalt mer än 20.000 lägenheter för närmare 500 kunder med 250 medarbetare. Våra partner och kunder är inte bara bostadsrättsföreningar inom HSB... Visa mer
HSB Förvaltning erbjuder ett helhetsåtagande, inom all fastighetsförvaltning. Vi tillhandahåller tjänster inom administrativ- och teknisk förvaltning, bygglednings- och energikonsulter, bygg och installation samt lokalvård. HSB Förvaltning är det andra största förvaltningsbolaget i landet inom HSB. Vi sköter i dag totalt mer än 20.000 lägenheter för närmare 500 kunder med 250 medarbetare. Våra partner och kunder är inte bara bostadsrättsföreningar inom HSB, utan även många privata fastighetsägare, kommunala bolag och stiftelser, handelsområden samt privata bostadsrättsföreningar mm inom Hallands och Jönköpings län samt Södra Älvsborg. Vi är ett helägt dotterbolag till HSB Göta ekonomisk förening.

Trivs du att jobba med service och har stort intresse för trädgård och grönyteskötsel? Då ska du söka dig till oss på HSB Förvaltning. Vi söker nu säsongsarbetare inom fastighetsskötsel till Borås och Kinna!

Arbetsuppgifter

Som säsongsarbetare hos oss får du möjlighet att arbeta självständigt och nära kunden. Du arbetar med grönyte- och fastighetsskötsel av olika slag och tar på ett självständigt sätt ansvar för den dagliga planeringen. Arbetet är varierande och passar dig som har viljan och engagemanget att ge professionell service åt våra kunder.

Kvalifikationer

- B-körkort är ett krav.
- För att kunna bemöta våra kunder på ett bra sätt är det viktigt att du behärskar det svenska språket i både tal och skrift.
- Har du erfarenhet av fastighetsskötsel är det meriterande


Personliga egenskaper

Inom HSB Förvaltning är kunder och medlemmar alltid i fokus, därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som har hög service-och ansvarskänsla och kan möta kunder och andra samarbetspartners på ett trivsamt och personligt sätt. Du har kunden i fokus, lyssnar av deras behov och uppfyller deras förväntningar. Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett utvecklade arbete i en medlemsägd organisation där våra kärnvärderingar: Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan (ETHOS) är en viktig grund för oss. Med den rätta ambitionen och stark drivkraft är en anställning inom HSB en bra investering i din karriär. Möjligheterna finns hos HSB!

Vi söker medarbetare till Borås mellan perioden april - september och april-oktober. Till Kinna söker vi medarbetare mellan perioden april-oktober.

Anställningsvillkor enligt kollektivavtal. Tillträde 1/4 eller enligt överenskommelse. Placeringsort Borås eller Kinna.

För frågor kring tjänsten kontakta Ken Zaar, arbetsledare på 010-442 37 40.

Välkommen med din ansökan senast 2020-03-01.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Sommar-och extrapersonal till Städservice Borås

HSB Förvaltning erbjuder ett helhetsåtagande, inom all fastighetsförvaltning. Vi tillhandahåller tjänster inom administrativ- och teknisk förvaltning, bygglednings- och energikonsulter, bygg och installation samt lokalvård. HSB Förvaltning är det andra största förvaltningsbolaget i landet inom HSB. Vi sköter i dag totalt mer än 20.000 lägenheter för närmare 500 kunder med 250 medarbetare. Våra partner och kunder är inte bara bostadsrättsföreningar inom HSB... Visa mer
HSB Förvaltning erbjuder ett helhetsåtagande, inom all fastighetsförvaltning. Vi tillhandahåller tjänster inom administrativ- och teknisk förvaltning, bygglednings- och energikonsulter, bygg och installation samt lokalvård. HSB Förvaltning är det andra största förvaltningsbolaget i landet inom HSB. Vi sköter i dag totalt mer än 20.000 lägenheter för närmare 500 kunder med 250 medarbetare. Våra partner och kunder är inte bara bostadsrättsföreningar inom HSB, utan även många privata fastighetsägare, kommunala bolag och stiftelser, handelsområden samt privata bostadsrättsföreningar mm inom Hallands och Jönköpings län samt Södra Älvsborg. Vi är ett helägt dotterbolag till HSB Göta ekonomisk förening.

HSB Städservice ingår som ett eget affärsområde i HSB Fastighetsförvaltning AB och finns i Jönköping och Borås med omnejd. Vi söker nu sommarjobbare och extrapersonal som vill bli en del av vårt vinnande team i Borås.

Arbetsuppgifter

Som lokalvårdare på HSB Städservice arbetar du självständigt med frihet under ansvar. Dina arbetsuppgifter kommer till stor del vara trappstädning men även andra typer av offentligt städ i våra bostadsrättsföreningars hus. Även flytt- och byggstäd förekommer.

Kvalifikationer

För att axla rollen behöver du behärska svenska språket i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Inom HSB är kunderna alltid i fokus, dina personliga egenskaper är därför viktiga. Vi söker dig som har en positiv inställning och gillar att ge service. Du är noggrann, strukturerad och van att ta egna initiativ. Din samarbetsförmåga och vilja att göra kunden nöjd är något vi värdesätter. Du behöver kunna arbeta såväl självständigt som i team.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en medlemsägd organisation där våra kärnvärderingar: Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan (ETHOS) är en viktig grund för oss. Med den rätta ambitionen och stark drivkraft är en anställning inom HSB en bra investering i din karriär. Möjligheterna finns hos HSB!

Perioden för sommarjobb är mellan juni-augusti och arbetstiden är förlagd mellan 7-16 på vardagar. Extrapersonal erbjuds arbete vid behov.

Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, senast 1 mars. Välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten kontakta gärna Tove Uddén på [email protected] eller 010-442 36 63.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Vi söker en kvartersvärd

Är du händig, noggrann och tycker om ett omväxlande arbete? Är du serviceinriktad och praktiskt lagd? Då kan du vara den vi söker! Lernia AB är en av Sveriges ledande kompetenspartner inom bemanning, utbildning och omställning. För vår kunds räkning AB Bostäder söker vi just nu dig som vill bli en del av oss på Lernia. Du kommer att vara anställd av oss på Lernia och arbeta som konsult ute hos vår kund. Detta är ett kortare uppdrag på ca tre månader med ... Visa mer
Är du händig, noggrann och tycker om ett omväxlande arbete? Är du serviceinriktad och praktiskt lagd? Då kan du vara den vi söker!

Lernia AB är en av Sveriges ledande kompetenspartner inom bemanning, utbildning och omställning.
För vår kunds räkning AB Bostäder söker vi just nu dig som vill bli en del av oss på Lernia. Du kommer att vara anställd av oss på Lernia och arbeta som konsult ute hos vår kund. Detta är ett kortare uppdrag på ca tre månader med god möjlighet till förlängning. För rätt person så kan det finnas möjlighet att bli anställd av vår kund efter en tids inhyrning.

Vi erbjuder dig en nyckelroll där du får medverka till företagets utvecklingsresa, allmännyttiga uppdrag och inte minst rollen som samhällsbyggare. Med nya spännande projekt inom nybyggnation i kombination med utveckling av befintliga fastigheter behöver AB Bostäder förstärka sitt team. Är du vår nästa samhällsbyggare?

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• Utföra felavhjälpande reparation i lägenheter, lokaler samt allmänna utrymmen
• Skötsel och underhåll och kontroll av yttre och inre gemensamma ytor och utrymmen
• Skötsel, underhåll och kontroll av gemensamma tvättstugor
• Service och underhåll av maskiner
• Städning av trapphus och gemensamma utrymmen
• Göra beställningar av material
• Vidarebefordra arbetsordrar till avtalsleverantörer
• Samverka med bolagets övriga avdelningar

Arbetet fördelas mellan de anställda kvartersvärdarna.

I tjänsten kan även ingå att medverka i AB Bostäders snöberedskap, samt att utföra i övrigt förekommande arbetsuppgifter på avdelningen och /eller i företaget.

Kunskapskrav

• Erfarenhet av enklare reparationer i lägenheter
• Erfarenhet av reparation av vitvaror
• Erfarenhet av fastighetsskötsel
• Erfarenhet av maskinanvändning såsom traktor, åkgräsklippare och andra mindre maskiner
• God datavana
• B-körkort

Personliga egenskaper

• Mycket god förmåga att arbeta självständigt och att fatta egna beslut
• Lyhörd för kunden och dess behov
• Goda samarbetsegenskaper
• Noggrann, ordningsam och strukturerad

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning / Heltid / Borås

Tillträdesdag 1 December

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Fastighetsskötare/underhållstekniker sökes för omgående start!

Jobbeskrivning Vi söker nu dig som har erfarenhet av arbete som underhållstekniker med vana att arbeta inom fastighet. Du blir anställd av Uniflex och uthyrd till kund, uppdraget är långsiktigt och för rätt person finns stora möjligheter till anställning direkt hos kund efter en periods inhyrning. Arbetstid dagtid och start omgående. Du kommer att arbeta med förebyggande underhåll och löpande service i vår kunds verksamhet. Företaget är en ledande levera... Visa mer
Jobbeskrivning
Vi söker nu dig som har erfarenhet av arbete som underhållstekniker med vana att arbeta inom fastighet. Du blir anställd av Uniflex och uthyrd till kund, uppdraget är långsiktigt och för rätt person finns stora möjligheter till anställning direkt hos kund efter en periods inhyrning. Arbetstid dagtid och start omgående.

Du kommer att arbeta med förebyggande underhåll och löpande service i vår kunds verksamhet. Företaget är en ledande leverantör av VVS och infrastruktur och är beläget i Fristad.

I rollen som underhållstekniker är man en viktig resurs på företaget. Tillsammans med andra serviceenheter arbetar man för att förebygga och underhålla verksamhetens fastighet och maskiner vilket ställer krav på tidigare erfarenhet av fastighetsskötsel. Meriterande är även om du arbetat med VVS-installationer samt har kunskap inom kylteknik då hantering av kylsystem kan förekomma i dina arbetsuppgifter.


Personliga egenskaper
Vi söker dig som är självständig i din yrkesroll och vill fortsättas att utvecklas i en utmanande roll som underhållstekniker. Du är flexibel i ditt sätt att tänka och agera och van att arbeta självständigt och initiativtagande.

För tjänsten krävs goda kunskaper i svenska samt körkort. Meriterande är om du har truckkort och liftkort.

Urval och intervjuer sker löpande, ansök till tjänsten redan idag!Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Fastighetsskötare söks till Uponor i Fristad

Jobbeskrivning Vi söker nu dig som har erfarenhet eller utbildning som fastighetsskötare. Det är ett varierande jobb som innefattar skötsel av fastighetens yttre och även reparationer i verkstaden. I din roll kommer du kontrollera maskinerna i verkstaden så att de är fungerande alternativt skickas iväg på reparation. Du kommer att jobba i ett härligt team men bör även kunna jobba bra självgående. Du blir anställd av Uniflex och uthyrd till kund, uppdrag... Visa mer
Jobbeskrivning

Vi söker nu dig som har erfarenhet eller utbildning som fastighetsskötare. Det är ett varierande jobb som innefattar skötsel av fastighetens yttre och även reparationer i verkstaden. I din roll kommer du kontrollera maskinerna i verkstaden så att de är fungerande alternativt skickas iväg på reparation.
Du kommer att jobba i ett härligt team men bör även kunna jobba bra självgående. Du blir anställd av Uniflex och uthyrd till kund, uppdraget är långsiktigt och för rätt person finns stora möjligheter till anställning direkt hos kund efter en periods inhyrning. Arbetstid dagtid och start omgående.

Du kommer att arbeta med förebyggande underhåll och löpande service i vår kunds verksamhet. Företaget är en ledande leverantör av VVS och infrastruktur och är beläget i Fristad.


Personliga egenskaper
Vi söker dig som är självständig i din yrkesroll och vill fortsättas att utvecklas i en utmanande roll som underhållstekniker. Du är flexibel i ditt sätt att tänka och agera och van att arbeta självständigt och initiativtagande.

För tjänsten krävs goda kunskaper i svenska samt körkort. Meriterande är om du har truckkort och liftkort.

Urval och intervjuer sker löpande, ansök till tjänsten redan idag!Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Kyltekniker/Underhållstekniker med fastighetsvana sökes för omgående start!

Jobbeskrivning Vi söker nu dig som har erfarenhet av arbete som underhållstekniker med vana att arbeta inom fastighet. Du blir anställd av Uniflex och uthyrd till kund, uppdraget är långsiktigt och för rätt person finns stora möjligheter till anställning direkt hos kund efter en periods inhyrning. Arbetstid dagtid och start omgående. Du kommer att arbeta med förebyggande underhåll och löpande service i vår kunds verksamhet. Företaget är en ledande levera... Visa mer
Jobbeskrivning
Vi söker nu dig som har erfarenhet av arbete som underhållstekniker med vana att arbeta inom fastighet. Du blir anställd av Uniflex och uthyrd till kund, uppdraget är långsiktigt och för rätt person finns stora möjligheter till anställning direkt hos kund efter en periods inhyrning. Arbetstid dagtid och start omgående.

Du kommer att arbeta med förebyggande underhåll och löpande service i vår kunds verksamhet. Företaget är en ledande leverantör av VVS och infrastruktur och är beläget i Fristad.

I rollen som underhållstekniker är man en viktig resurs på företaget. Tillsammans med andra serviceenheter arbetar man för att förebygga och underhålla verksamhetens fastighet och maskiner vilket ställer krav på tidigare erfarenhet av fastighetsskötsel. Meriterande är även om du arbetat med VVS-installationer samt har kunskap inom kylteknik då hantering av kylsystem kan förekomma i dina arbetsuppgifter.


Personliga egenskaper
Vi söker dig som är självständig i din yrkesroll och vill fortsättas att utvecklas i en utmanande roll som underhållstekniker. Du är flexibel i ditt sätt att tänka och agera och van att arbeta självständigt och initiativtagande.

För tjänsten krävs goda kunskaper i svenska samt körkort. Meriterande är om du har truckkort och liftkort.

Urval och intervjuer sker löpande, ansök till tjänsten redan idag!Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Fastighetsskötare sökes till Uponor i Fristad!

Vill du arbeta med fastighetsskötsel och är en noggrann person? Se hit! Om kundföretaget Uponor är en ledande internationell systemleverantör av lösningar för säker leverans av dricksvatten, energieffektivt inomhusklimat och pålitlig infrastruktur. De servar byggindustrin inom en rad olika områden så som bostäder, kommersiella fastigheter samt industri- och anläggningsbyggnation. Uponor har ca 3 900 anställda i 30 länder, huvudsakligen i Europa och No... Visa mer
Vill du arbeta med fastighetsskötsel och är en noggrann person? Se hit!Om kundföretaget

Uponor är en ledande internationell systemleverantör av lösningar för säker leverans av dricksvatten, energieffektivt inomhusklimat och pålitlig infrastruktur. De servar byggindustrin inom en rad olika områden så som bostäder, kommersiella fastigheter samt industri- och anläggningsbyggnation. Uponor har ca 3 900 anställda i 30 länder, huvudsakligen i Europa och Nordamerika. De har sitt säte i Finland och under 2016 hade Uponor en nettoförsäljning på 1,099 MEUR. År 2018 firade Uponor sitt 100-årsjubileum.
Arbetsuppgifter

När du arbetar som Fastighetsskötare på Uponor kommer din främsta arbetsuppgift att bestå av skötsel och underhåll av företagets fastigheter. Du kommer bland annat se till att kylsystem fungerar som de ska, du kommer genomföra lättare service och underhåll på fastigheterna vid behov samt sköta grönytor. Du som Fastighetsskötare är dagligen i kontakt med andra serviceenheter på företaget, såsom hantverkare och övrig servicepersonal. Arbetstiden är förlagd till dagtid och är placerat i Fristad.

Bakgrund och personliga egenskaper

Du som söker dig till oss har med fördel arbetat som Fastighetsskötare sedan tidigare. Meriterande är om du har arbetat med VVS-installationer sedan tidigare samt har goda el-kunskaper. Goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som i skrift, är ett krav. Likaså är körkort ett krav för att du ska kunna söka tjänsten.

Du som person är självgående, noggrann och tycker om att lösa problem. Du förstår vikten i att sköta ditt arbete utifrån regelverk för att kunna skapa en bra grundstruktur för andra inom organisationen. Genom ditt sätt att finna lösningar på problem har du även förmågan att se vad som kan förbättras/förändras för att skapa större trivsel och ordning på arbetsplatsen.

Om oss

FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.

Vid frågor kan du kontakta oss via mail, [email protected]Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

Vi söker en kvartersvärd

Är du händig, noggrann och tycker om ett omväxlande arbete? Är du serviceinriktad och praktiskt lagd? Då kan du vara den vi söker! Lernia AB är en av Sveriges ledande kompetenspartner inom bemanning, utbildning och omställning. För vår kunds räkning AB Bostäder söker vi just nu dig som vill bli en del av oss på Lernia. Du kommer att vara anställd av oss på Lernia och arbeta som konsult ute hos vår kund. Detta är ett kortare uppdrag på ca tre månader med ... Visa mer
Är du händig, noggrann och tycker om ett omväxlande arbete? Är du serviceinriktad och praktiskt lagd? Då kan du vara den vi söker!

Lernia AB är en av Sveriges ledande kompetenspartner inom bemanning, utbildning och omställning.
För vår kunds räkning AB Bostäder söker vi just nu dig som vill bli en del av oss på Lernia. Du kommer att vara anställd av oss på Lernia och arbeta som konsult ute hos vår kund. Detta är ett kortare uppdrag på ca tre månader med god möjlighet till förlängning. För rätt person så kan det finnas möjlighet att bli anställd av vår kund efter en tids inhyrning.

Vi erbjuder dig en nyckelroll där du får medverka till företagets utvecklingsresa, allmännyttiga uppdrag och inte minst rollen som samhällsbyggare. Med nya spännande projekt inom nybyggnation i kombination med utveckling av befintliga fastigheter behöver AB Bostäder förstärka sitt team. Är du vår nästa samhällsbyggare?

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• Utföra felavhjälpande reparation i lägenheter, lokaler samt allmänna utrymmen
• Skötsel och underhåll och kontroll av yttre och inre gemensamma ytor och utrymmen
• Skötsel, underhåll och kontroll av gemensamma tvättstugor
• Service och underhåll av maskiner
• Städning av trapphus och gemensamma utrymmen
• Göra beställningar av material
• Vidarebefordra arbetsordrar till avtalsleverantörer
• Samverka med bolagets övriga avdelningar

Arbetet fördelas mellan de anställda kvartersvärdarna.

I tjänsten kan även ingå att medverka i AB Bostäders snöberedskap, samt att utföra i övrigt förekommande arbetsuppgifter på avdelningen och /eller i företaget.

Kunskapskrav

• Erfarenhet av enklare reparationer i lägenheter
• Erfarenhet av reparation av vitvaror
• Erfarenhet av fastighetsskötsel
• Erfarenhet av maskinanvändning såsom traktor, åkgräsklippare och andra mindre maskiner
• God datavana
• B-körkort

Personliga egenskaper

• Mycket god förmåga att arbeta självständigt och att fatta egna beslut
• Lyhörd för kunden och dess behov
• Goda samarbetsegenskaper
• Noggrann, ordningsam och strukturerad

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning / Heltid / Borås

Tillträdesdag 1 December

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Kvartersvärd AB Bostäder i Borås

Här börjar hemma! Genom vårt arbete driver och utvecklar vi Borås, för oss är livet mellan husen lika viktiga som livet i husen. Vi är ett allmännyttigt bolag med ett stort samhällsansvar. Hos oss är människorna alltid i centrum. Som kollega hos oss är du med och driver utveckling i socialt hållbara stadsdelar i Borås, där människor trivs, känner sig hemma och vill bo länge. Du är också med och bidrar till att unga människor i våra områden ges goda möjlig... Visa mer
Här börjar hemma!
Genom vårt arbete driver och utvecklar vi Borås, för oss är livet mellan husen lika viktiga som livet i husen. Vi är ett allmännyttigt bolag med ett stort samhällsansvar. Hos oss är människorna alltid i centrum.
Som kollega hos oss är du med och driver utveckling i socialt hållbara stadsdelar i Borås, där människor trivs, känner sig hemma och vill bo länge. Du är också med och bidrar till att unga människor i våra områden ges goda möjligheter till att utvecklas i skolan, har en meningsfull fritid och framtidstro. Tillsammans är vi proffsiga, utvecklande, kundorienterade och ansvarsfulla.
AB Bostäder ägs i sin helhet av Borås Kommun. Vår uppgift är att erbjuda boråsarna ett rikt och varierat utbud av bra lägenheter i alla stadsdelar. AB Bostäder äger och förvaltar 6500 lägenheter och 400 lokaler, har cirka 120 anställda samt omsätter 500 mkr/år.
Din roll
Som Kvartersvärd ansvarar du för är mindre reparationer, skötsel och underhåll i lägenheter och gemensamma utrymmen i det område du arbetar. I tjänsten ingår också skötsel och underhåll av gemensamma ytor kring våra fastigheter.
Du planerar det dagliga arbetet tillsammans med dina kollegor i teamet och samarbetar nära övriga avdelningar i bolaget.
Din profil
För att lyckas i rollen som Kvartersvärd skall du ha erfarenhet av reparationer i lägenheter, samt gärna yttre skötsel. Du skall också tycka om att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Vi ser att du är positiv och flexibel och vill göra det lilla extra för att våra hyresgäster skall trivas.
Du behöver ha en god förmåga att kommunicera på svenska, behärskar du även andra språk ser vi det som meriterande. Då digitala hjälpmedel är en del i vår vardag ser vi att du har god datavana.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
B-körkort är ett krav då du behöver kunna ta dig runt på våra områden.
Ansökan
Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 4 november. Intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras av Jeanette Holmgren, [email protected] Visa mindre

Driven fastighetsskötare/fastighetstekniker sugen på nya utmaningar-baserad

Vi på Optimal Service AB är specialister inom fastighetsservice och arbetar för att leverera bästa möjliga service till våra kunder. Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster gällande samtliga områden som berör en fastighet. Vi är idag ca 40 anställda. Optimal Service fortsätter sin expansion medfokus på lokal närvaro med sina kunder. Nu söker vi en sylvass fastighetsskötare som ska bli vår nästa kollega för detta viktiga uppdrag. Du kommer att utgå ifrå... Visa mer
Vi på Optimal Service AB är specialister inom fastighetsservice och arbetar för att leverera bästa möjliga service till våra kunder. Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster gällande samtliga områden som berör en fastighet. Vi är idag ca 40 anställda.

Optimal Service fortsätter sin expansion medfokus på lokal närvaro med sina kunder. Nu söker vi en sylvass fastighetsskötare som ska bli vår nästa kollega för detta viktiga uppdrag. Du kommer att utgå ifrån Borås.
Som fastighetsskötare ansvarar du för tillsyn och skötsel av fastigheterna och dess funktioner med ett extra fokus på goda relationer med hyresgäster såväl som till ägarna.

För att lyckas i rollen ser vi att du har god social förmåga. Du är självständig, målmedveten och drivs av att skapa mervärde för såväl kunder som kollegor. Rollen som fastighetsskötare kräver känsla för service, entreprenörsanda, goda kommunikativa egenskaper med kundens bästa i fokus. Du kommer arbeta under stort eget ansvar med direktkommunikation mot ägarna.
Du kommer att leda och arbeta i ett team med två fastighetsskötare.

Meriterande:

-Minst 3 års erfarenhet av liknade roll med goda referenser
-Heta arbeten och Liftkort.

Krav:
-Behärskar svenska i tal och skrift.
-Har god datavana.
-B-körkort. Visa mindre

Fastighetsskötare sökes till Uponor i Fristad!

Vill du arbeta med fastighetsskötsel och är en noggrann person? Se hit! Om kundföretaget Uponor är en ledande internationell systemleverantör av lösningar för säker leverans av dricksvatten, energieffektivt inomhusklimat och pålitlig infrastruktur. De servar byggindustrin inom en rad olika områden så som bostäder, kommersiella fastigheter samt industri- och anläggningsbyggnation. Uponor har ca 3 900 anställda i 30 länder, huvudsakligen i Europa och No... Visa mer
Vill du arbeta med fastighetsskötsel och är en noggrann person? Se hit!Om kundföretaget

Uponor är en ledande internationell systemleverantör av lösningar för säker leverans av dricksvatten, energieffektivt inomhusklimat och pålitlig infrastruktur. De servar byggindustrin inom en rad olika områden så som bostäder, kommersiella fastigheter samt industri- och anläggningsbyggnation. Uponor har ca 3 900 anställda i 30 länder, huvudsakligen i Europa och Nordamerika. De har sitt säte i Finland och under 2016 hade Uponor en nettoförsäljning på 1,099 MEUR. År 2018 firade Uponor sitt 100-årsjubileum.
Arbetsuppgifter

När du arbetar som Fastighetsskötare på Uponor kommer din främsta arbetsuppgift att bestå av skötsel och underhåll av företagets fastigheter. Du kommer bland annat se till att kylsystem fungerar som de ska, du kommer genomföra lättare service och underhåll på fastigheterna vid behov samt sköta grönytor. Du som Fastighetsskötare är dagligen i kontakt med andra serviceenheter på företaget, såsom hantverkare och övrig servicepersonal. Arbetstiden är förlagd till dagtid och är placerat i Fristad.

Bakgrund och personliga egenskaper

Du som söker dig till oss har med fördel arbetat som Fastighetsskötare sedan tidigare. Meriterande är om du har arbetat med VVS-installationer sedan tidigare samt har goda el-kunskaper. Goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som i skrift, är ett krav. Likaså är körkort ett krav för att du ska kunna söka tjänsten.

Du som person är självgående, noggrann och tycker om att lösa problem. Du förstår vikten i att sköta ditt arbete utifrån regelverk för att kunna skapa en bra grundstruktur för andra inom organisationen. Genom ditt sätt att finna lösningar på problem har du även förmågan att se vad som kan förbättras/förändras för att skapa större trivsel och ordning på arbetsplatsen.

Om oss

FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.

Vid frågor kan du kontakta oss via mail, [email protected]Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

Kvartersvärd AB Bostäder i Borås

Här börjar hemma! Genom vårt arbete driver och utvecklar vi Borås, för oss är livet mellan husen lika viktiga som livet i husen. Vi är ett allmännyttigt bolag med ett stort samhällsansvar. Hos oss är människorna alltid i centrum. Som kollega hos oss är du med och driver utveckling i socialt hållbara stadsdelar i Borås, där människor trivs, känner sig hemma och vill bo länge. Du är också med och bidrar till att unga människor i våra områden ges goda möjligh... Visa mer
Här börjar hemma! Genom vårt arbete driver och utvecklar vi Borås, för oss är livet mellan husen lika viktiga som livet i husen. Vi är ett allmännyttigt bolag med ett stort samhällsansvar. Hos oss är människorna alltid i centrum. Som kollega hos oss är du med och driver utveckling i socialt hållbara stadsdelar i Borås, där människor trivs, känner sig hemma och vill bo länge. Du är också med och bidrar till att unga människor i våra områden ges goda möjligheter till att utvecklas i skolan, har en meningsfull fritid och framtidstro. Tillsammans är vi proffsiga, utvecklande, kundorienterade och ansvarsfulla. AB Bostäder ägs i sin helhet av Borås Kommun. Vår uppgift är att erbjuda boråsarna ett rikt och varierat utbud av bra lägenheter i alla stadsdelar. AB Bostäder äger och förvaltar 6500 lägenheter och 400 lokaler, har cirka 120 anställda samt omsätter 500 mkr/år. Din roll Som Kvartersvärd ansvarar du för är mindre reparationer, skötsel och underhåll i lägenheter och gemensamma utrymmen i det område du arbetar. I tjänsten ingår också skötsel och underhåll av gemensamma ytor kring våra fastigheter. Du planerar det dagliga arbetet tillsammans med dina kollegor i teamet och samarbetar nära övriga avdelningar i bolaget. Din profil För att lyckas i rollen som Kvartersvärd skall du ha erfarenhet av reparationer i lägenheter, samt gärna yttre skötsel. Du skall också tycka om att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Vi ser att du är positiv och flexibel och vill göra det lilla extra för att våra hyresgäster skall trivas. Du behöver ha en god förmåga att kommunicera på svenska, behärskar du även andra språk ser vi det som meriterande. Då digitala hjälpmedel är en del i vår vardag ser vi att du har god datavana. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav då du behöver kunna ta dig runt på våra områden. Ansökan Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 1 oktober. Intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras av Anna-Lena Carlsson, 033-44 22 06, [email protected] Visa mindre

Lokalvårdare sökes!

Söker du ett heltidsjobb? Trivs du med ett självständigt arbete och är flexibel och driven? Då kan vi ha uppdraget för dig. Vi söker dig som vill arbeta med lokalvård i Borås! För att vara aktuell för denna tjänst har du god städvana sedan tidigare och du trivs med att arbeta med renhållning och service! Du kommer arbeta med lokalvård hos ett företag i Borås med förekommande arbetsuppgifter så som städning av kontorsytor, personalkök, toaletter, fönsterpu... Visa mer
Söker du ett heltidsjobb? Trivs du med ett självständigt arbete och är flexibel och driven? Då kan vi ha uppdraget för dig. Vi söker dig som vill arbeta med lokalvård i Borås!

För att vara aktuell för denna tjänst har du god städvana sedan tidigare och du trivs med att arbeta med renhållning och service!
Du kommer arbeta med lokalvård hos ett företag i Borås med förekommande arbetsuppgifter så som städning av kontorsytor, personalkök, toaletter, fönsterputs m.m. Har du tidigare erfarenhet av lokalvård är det meriterande.

Uppdraget består av en visstidsanställning på heltid under fyra veckor med start vecka 38. Arbetstiden är förlagd under dagtid, 06.00-15.00. Vid god arbetsprestation finns goda möjligheter till förlängning.


Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till kund som konsult. Uppdraget är förlagt i Borås.

Din profil
Vi vill att du har ett intresse för service och att du är driven, flexibel och engagerad i det du gör! Du ser till att det är fräscht och snyggt runt omkring dig. Du gillar att arbeta i team men är också mycket självgående och ansvarstagande. Du är initiativrik och har en positiv energi som smittar av sig på din omgivning. Du ska kunna arbeta dagtid och trivas med att jobba tidiga mornar! Låter jobbet intressant? Sök redan idag, vi behandlar ansökningarna löpande.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Fastighetsansvarig

Consortio Business Center AB förvaltar två fastigheter i Borås, en i Viared och en på Getängsvägen. Våra största hyresgäster är idag Cellbes och Bubbleroom, vilka bägge är modeföretag med inriktning på e-handel. Bägge verksamheterna växer kraftigt och vi planerar för att utöka den uthyrda ytan i samråd med hyresgästerna. Ditt uppdrag: Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av: - upphandling och planering av projekt och löpande underhåll för att t... Visa mer
Consortio Business Center AB förvaltar två fastigheter i Borås, en i Viared och en på Getängsvägen. Våra största hyresgäster är idag Cellbes och Bubbleroom, vilka bägge är modeföretag med inriktning på e-handel. Bägge verksamheterna växer kraftigt och vi planerar för att utöka den uthyrda ytan i samråd med hyresgästerna.Ditt uppdrag:

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:

- upphandling och planering av projekt och löpande underhåll för att tillgodose våra hyresgäster.

- teknisk förvaltning av fastigheterna, samt att vara den huvudsakliga kontakten med befintliga hyresgäster.
- personalansvar för två fastighetsskötare och ett antal entreprenörer för både stora och små projekt.
- administrera olika fastighetssystem, däribland larm/passage och ventilation/värme.

Kvalifikationer:
- Erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter samt att leda personal.
- Vi ser gärna att du har viss kompetens inom CAD-ritning
- God social kompetens
- Kan uttrycka dig väl i tal och skrift
- B-körkort


Vem är du?
Vi söker vi dig som är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och gärna ger det lilla extra. Du är lyhörd och har lätt att samarbeta med kollegor, kunder och leverantörer.

Vad kan vi erbjuda:
Vi erbjuder dig en spännande och familjär arbetsplats, där teamet består av fyra personer plus underentreprenörer.


Ytterligare information:
Tjänsten som Fastighetsansvarig är en tillsvidareanställning med initial provanställning om 6 månader. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Tony Olofsson, VD på Consortio Business Center AB,  via mail: [email protected]

Du är varmt välkommen med din ansökan senast 2019-10-31.

Vi tillämpar följande urval så följ länken och skicka in din ansökan redan idag!

https://www.cellbes.se/kundtjanst-om-foretaget-jobba-hos-oss-11779 Visa mindre

Fastighetstekniker / skötare

Servicekontoret utgör kommunens interna basresurs för den tekniska och administrativa utförarverksamheten. Vi arbetar under företagsliknade former och är ca 350 anställda och har en omsättning på ca 400 Mkr. Vår verksamhet spänner från Dataservice till anläggningsarbeten, fastighetsservice, verkstadsmekanik till central redovisningsservice, löneservice och telefonväxel. På avdelningen Entreprenad arbetar cirka 200 medarbetare. Verksamheten är indelad i ... Visa mer
Servicekontoret utgör kommunens interna basresurs för den tekniska och administrativa utförarverksamheten. Vi arbetar under företagsliknade former och är ca 350 anställda och har en omsättning på ca 400 Mkr. Vår verksamhet spänner från Dataservice till anläggningsarbeten, fastighetsservice, verkstadsmekanik till central redovisningsservice, löneservice och telefonväxel.

På avdelningen Entreprenad arbetar cirka 200 medarbetare. Verksamheten är indelad i områdena; fastighetsservice, byggservice, idrottsanläggningar, åkeri och markrenhållning, VA, gata, park- och grönytor.

Enheten fastighetsservice består av ca 30 personer i rollerna som arbetsledare, tekniker och fastighetsskötare. Vi arbetar mot Lokalförsörjningsförvaltningen och sköter större delen av deras fastighetsbestånd. Till fastighetsservice söker vi nu en fastighetstekniker/skötare.

Som fastighetstekniker/skötare kommer du att arbeta med löpande tillsyn av Borås Stads ägda fastigheter, samt utföra mindre reparationsarbeten. Du har daglig kontakt med de olika verksamheterna, såsom förskolor, skolor, äldreboende samt verksamheter inom kultur och idrott. Borås Stad vill ligga i framkant med energieffektiva hus samt en ren och fin miljö därför lägger vi stor vikt på yttre skötsel och underhåll av våra fastigheter.

Vi söker dig som har gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot fastighet eller liknande. Du har en eftergymnasial utbildning inom fastighetsdrift alternativt tidigare yrkeserfarenhet från drift av fastigheter med moderna installationssystem, som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har goda kunskaper inom el och VVS.

Du är social, flexibel och har lätt för att samarbeta med kollegor. För oss är det en självklarhet att du arbetar självständigt och har förmågan att planera din arbetsdag och göra nödvändiga prioriteringar i arbetet. B-körkort är ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

I Borås Stad arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö, vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid. Visa mindre

Vaktmästare inom Dalsjöområdet

Vaktmästare inom Dalsjöområdet till Grundskoleförvaltningen. Sista ansökningsdag: 2019-07-22. (Ref nr 24:2019:263) Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära. Arbetsplats: Dalsjöområdet med kringliggande förskolor och skolor. Anställningsvillkor: Tjänsten är en tillsvidareanställning... Visa mer
Vaktmästare inom Dalsjöområdet

till Grundskoleförvaltningen. Sista ansökningsdag: 2019-07-22.
(Ref nr 24:2019:263)

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

Arbetsplats: Dalsjöområdet med kringliggande förskolor och skolor.

Anställningsvillkor: Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 procent av heltid. Tillträde 2019-10-01.

Arbetsuppgifter: Vi söker en lösningsfokuserad och serviceinriktad person. Som vaktmästare kommer du att bli en viktig del av skolans servicefunktion. Du kommer att arbeta med löpande underhåll och eventuell dokumentation av inventarier, tillsyn av lokaler, larm och lås förflyttning samt enklare reparationer.
Kvalifikationer: Vi söker dig som har:
- för yrket adekvat gymnasie- eller yrkesutbildning, exempelvis bygg/el/fastighetsskötsel
- körkort klass B med manuell växellåda.
- kunskaper i ASSA performer nyckelsystem
- kunskaper i larm/passersystem
- kunskaper i programmering av Securitas inbrottslarm
- goda datorkunskaper

Du är serviceinriktad och ser positivt på att vara en stödperson för skolor och förskolor. Du är praktisk och har förmåga att se vad som behöver göras. Du har god förmåga att prioritera och hitta lösningar och kan arbeta i ett team med hög grad av eget ansvar. Du kan arbeta både självständigt och i grupp och har lätt för att vara flexibel. Du tycker om att arbeta nära barn, elever och vuxna samt har ett prestigelöst förhållningssätt. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Upplysningar
Borås Stad erbjuder många förmåner och har en aktiv personalklubb. Läs mer på boras.se/arbetahososs

Vill du veta mer om jobbet, kontakta rektor Maria Persson, 033-35 87 25.

Du är också välkommen att kontakta de fackliga företrädarna:
Kommunal Therese Takkinen, 0734-32 81 15

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av tjänsten, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Välkommen med din ansökan senast 2019-07-22. Visa mindre

Vaktmästare inom Dalsjöområdet

Vaktmästare inom Dalsjöområdet till Grundskoleförvaltningen. Sista ansökningsdag: 2019-07-22. (Ref nr 24:2019:264) Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära. Arbetsplats: Dalsjöområdet med kringliggande förskolor och skolor. Anställningsvillkor: Tjänsten är ett vikariat på 100 proce... Visa mer
Vaktmästare inom Dalsjöområdet

till Grundskoleförvaltningen. Sista ansökningsdag: 2019-07-22.
(Ref nr 24:2019:264)

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

Arbetsplats: Dalsjöområdet med kringliggande förskolor och skolor.

Anställningsvillkor: Tjänsten är ett vikariat på 100 procent av heltid under ordinarie innehavares tjänstledighet, dock längst t.o.m. 2020-09-30. Tillträde 2019-10-01.

Arbetsuppgifter: Vi söker en lösningsfokuserad och serviceinriktad person. Som vaktmästare kommer du att bli en viktig del av skolans servicefunktion. Du kommer att arbeta med löpande underhåll och eventuell dokumentation av inventarier, tillsyn av lokaler, larm och lås förflyttning samt enklare reparationer.
Kvalifikationer: Vi söker dig som har:
- för yrket adekvat gymnasie- eller yrkesutbildning, exempelvis bygg/el/fastighetsskötsel
- körkort klass B med manuell växellåda
- kunskaper i ASSA performer nyckelsystem
- kunskaper i larm/passersystem
- kunskaper i programmering av Securitas inbrottslarm
- goda datorkunskaper

Du är serviceinriktad och ser positivt på att vara en stödperson för skolor och förskolor. Du är praktisk och har förmåga att se vad som behöver göras. Du har god förmåga att prioritera och hitta lösningar och kan arbeta i ett team med hög grad av eget ansvar. Du kan arbeta både självständigt och i grupp och har lätt för att vara flexibel. Du tycker om att arbeta nära barn, elever och vuxna samt har ett prestigelöst förhållningssätt. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Upplysningar
Borås Stad erbjuder många förmåner och har en aktiv personalklubb. Läs mer på boras.se/arbetahososs

Vill du veta mer om jobbet, kontakta rektor Maria Persson, 033-35 87 25.

Du är också välkommen att kontakta de fackliga företrädarna:
Kommunal Therese Takkinen, 0734-32 81 15

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av tjänsten, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Välkommen med din ansökan senast 2019-07-22. Visa mindre

Fastighetsskötare

Vi söker idag en fastighets skötare med inriktning av trädgårds arbete så som gräsklippning, busk beskäring, häck klippning, mindre träd beskärning, sten sättning, röjning av buskar och ogräs, m.m.Under vinterperiod gäller snöröjning och utomhus skötsel av en skola, samt skötsel av fastigheter.Tillgång till bil erbjuds.Tjänsten är 100%, lön enligt kollektiv avtal.arbets tid 07.00 - 16.00 Visa mer
Vi söker idag en fastighets skötare med inriktning av trädgårds arbete så som gräsklippning, busk beskäring, häck klippning, mindre träd beskärning, sten sättning, röjning av buskar och ogräs, m.m.Under vinterperiod gäller snöröjning och utomhus skötsel av en skola, samt skötsel av fastigheter.Tillgång till bil erbjuds.Tjänsten är 100%, lön enligt kollektiv avtal.arbets tid 07.00 - 16.00 Visa mindre

Fastighetsansvarig sökes till kund i Borås

Om tjänsten Har du erfarenhet av arbete som fastighetsskötare, trivs med variationen av arbetsuppgifter och söker en ny utmaning? Nu söker vi en självgående, ansvarsfull och tekniskt kunnig fastighetsskötare i trakten av Borås! Som fastighetsskötare får du en bred roll med varierande arbetsuppgifter som rör sig inom områdena fastighetsskötsel, teknik och maskinarbete. Tjänsten är på heltid med arbetstid på dagtid och tillsättningen kommer att ske i juni.... Visa mer
Om tjänsten
Har du erfarenhet av arbete som fastighetsskötare, trivs med variationen av arbetsuppgifter och söker en ny utmaning? Nu söker vi en självgående, ansvarsfull och tekniskt kunnig fastighetsskötare i trakten av Borås!

Som fastighetsskötare får du en bred roll med varierande arbetsuppgifter som rör sig inom områdena fastighetsskötsel, teknik och maskinarbete.
Tjänsten är på heltid med arbetstid på dagtid och tillsättningen kommer att ske i juni. Du kommer att bli anställd av Logent och arbeta på plats hos den aktuella uppdragsgivaren, för rätt person finns det möjlighet till anställning hos företaget.Din profil
Som person är du driven, engagerad och har hög arbetsmoral. Vi söker dig som är händig och som kan ventilation, skalskydd, brandskydd och även kan göra vissa enklare reparationer själv. Det är meriterande om du är kunnig över maskiner och är teknisk, som person ser vi att du har ett stort tekniskt intresse.

För att lyckas i rollen är du initiativtagande, flexibel och strukturerad då varierande arbetsuppgifter kan förekomma.
Du har med fördel tidigare erfarenhet av drift- och servicearbeten.
Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser gärna att du som söker är en lagspelare som kan arbeta självständigt när arbetet kräver de och som tar stort eget ansvar.Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fastighetsskötare till Uponor i Fristad

Moderna lösningar för underjordisk Infrastruktur från Uponor Infra. Uponor är en ledande internationell leverantör av plastbaserade rörsystem. Vår verksamhet för infrastruktur har mer än 60 års erfarenhet och expertis inom plaströrstillverkning med stort fokus på säkerhet, kvalitet och innovation. För projektörer, installatörer, arkitekter och konsulter finns det en pålitlig partner när det gäller underjordisk infrastruktur, som t ex transport av dricks... Visa mer
Moderna lösningar för underjordisk Infrastruktur från Uponor Infra.

Uponor är en ledande internationell leverantör av plastbaserade rörsystem. Vår verksamhet för infrastruktur har mer än 60 års erfarenhet och expertis inom plaströrstillverkning med stort fokus på säkerhet, kvalitet och innovation.

För projektörer, installatörer, arkitekter och konsulter finns det en pålitlig partner när det gäller underjordisk infrastruktur, som t ex transport av dricksvatten i förorenad mark, kabelskyddsrör, kvalitetssäkrade avloppsrör och moderna system för dagvatten med fokus på framtid och miljö.

Våra pålitliga lösningar förenklar på flera sätt livet för våra kunder. Vi levererar allt ifrån standardprodukter till skräddarsydda lösningar samt nyckelfärdiga projekt inklusive installation.

Uponor Infra erbjuder mycket mer än plaströr.

Dina arbetsuppgifter
Du ronderar dagligen runt i fastigheten och anläggningen i stort. Du ser till att kylsystem fungerar som det skall och underhåller samt genomför service på fastigheten och anläggningen så som filterbyten, mindre reparationer och kontroller. I din roll har du även kontakt med hantverkare och servicepersonal utifrån.

Din profil
Vi ser helst att du har en gymnasial utbildning i grunden och att du har erfarenhet fastighetsskötsel och dess komponenter så som ventilation, kyla, brandlarm, sprinkler och passersystem. Det är meriterande om du även har kunskap av VVS-installationer samt kunnig inom el-området.

Som person är du initiativrik, självgående och noggrann. Ditt arbetssätt är strukturerat, säkerhetsmedvetet och målinriktat. Det är även viktigt att du fäster stor vikt vid att skapa gemensamma resultat och att du på så sätt är både lösnings- och förbättringsorienterad. Det är viktigt att du har goda kommunikationskunskaper skriftligt som muntligt i svenska. För oss är det även av vikt att du är flexibel och att du gärna bor i närområdet till Fristad.

Krav:
- Gymnasial utbildning
- Erfarenhet av fastighetsskötsel
- Goda svenska språkkunskaper
- God datavana
- Körkort B

Meriterande är även heta arbeten, truckkort och liftkort.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 43 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Vi ser helst att man kan börja omgående, eller enligt överkommelse. För rätt person kommer du att erbjudas en anställning hos kund efter en kortare inhyrningsperiod. Vid frågor kontakta Marie, kontaktuppgifter finns nedan. Visa mindre

Vi söker en kvartersvärd

Är du händig, noggrann och tycker om ett omväxlande arbete? Är du serviceinriktad och praktiskt lagd? Då kan du vara den vi söker! Lernia AB är en av Sveriges ledande kompetenspartner inom bemanning, utbildning och omställning. För vår kunds räkning AB Bostäder söker vi just nu dig som vill bli en del av oss på Lernia. Du kommer att vara anställd av oss på Lernia och arbeta som konsult ute hos vår kund. Detta är ett kortare uppdrag på ca tre månader med ... Visa mer
Är du händig, noggrann och tycker om ett omväxlande arbete? Är du serviceinriktad och praktiskt lagd? Då kan du vara den vi söker!

Lernia AB är en av Sveriges ledande kompetenspartner inom bemanning, utbildning och omställning.
För vår kunds räkning AB Bostäder söker vi just nu dig som vill bli en del av oss på Lernia. Du kommer att vara anställd av oss på Lernia och arbeta som konsult ute hos vår kund. Detta är ett kortare uppdrag på ca tre månader med god möjlighet till förlängning. För rätt person så kan det finnas möjlighet att bli anställd av vår kund efter en tids inhyrning.

Vi erbjuder dig en nyckelroll där du får medverka till företagets utvecklingsresa, allmännyttiga uppdrag och inte minst rollen som samhällsbyggare. Med nya spännande projekt inom nybyggnation i kombination med utveckling av befintliga fastigheter behöver AB Bostäder förstärka sitt team. Är du vår nästa samhällsbyggare?

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• Utföra felavhjälpande reparation i lägenheter, lokaler samt allmänna utrymmen
• Skötsel och underhåll och kontroll av yttre och inre gemensamma ytor och utrymmen
• Skötsel, underhåll och kontroll av gemensamma tvättstugor
• Service och underhåll av maskiner
• Städning av trapphus och gemensamma utrymmen
• Göra beställningar av material
• Vidarebefordra arbetsordrar till avtalsleverantörer
• Samverka med bolagets övriga avdelningar

Arbetet fördelas mellan de anställda kvartersvärdarna.

I tjänsten kan även ingå att medverka i AB Bostäders snöberedskap, samt att utföra i övrigt förekommande arbetsuppgifter på avdelningen och /eller i företaget.

Kunskapskrav

• Erfarenhet av enklare reparationer i lägenheter
• Erfarenhet av reparation av vitvaror
• Erfarenhet av fastighetsskötsel
• Erfarenhet av maskinanvändning såsom traktor, åkgräsklippare och andra mindre maskiner
• God datavana
• B-körkort

Personliga egenskaper

• Mycket god förmåga att arbeta självständigt och att fatta egna beslut
• Lyhörd för kunden och dess behov
• Goda samarbetsegenskaper
• Noggrann, ordningsam och strukturerad

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning / Heltid / Borås

Tillträdesdag
Omgående (enligt överenskommelse)

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Fastighetsansvarig sökes till kund i Borås

Om tjänsten Till en kund i Borås/Marks kommun söker vi en erfaren fastighetsskötare. Inom fastighetsbranschen har du en yrkesroll som innebär flera olika arbetsuppgifter, ibland är gränserna mellan dem flytande. Arbetsuppgifterna varierar med flera olika inriktningar, exempelvis fastighetsskötsel, teknik och maskinarbete. Tjänsten är på heltid med arbetstid på dagtid. Tillsättningen kommer att ske i juni. Du kommer att bli anställd av Logent och hyras ut ... Visa mer
Om tjänsten
Till en kund i Borås/Marks kommun söker vi en erfaren fastighetsskötare. Inom fastighetsbranschen har du en yrkesroll som innebär flera olika arbetsuppgifter, ibland är gränserna mellan dem flytande.
Arbetsuppgifterna varierar med flera olika inriktningar, exempelvis fastighetsskötsel, teknik och maskinarbete.
Tjänsten är på heltid med arbetstid på dagtid. Tillsättningen kommer att ske i juni. Du kommer att bli anställd av Logent och hyras ut till kund, för rätt person leder tjänsten till anställning hos kunden.


Din profil
Som person är du driven, engagerad och har hög arbetsmoral. Vi söker dig som är händig och som kan ventilation, skalskydd, brandskydd och även kan göra vissa enklare reparationer själv. Det är meriterande om du är kunnig över maskiner och är teknisk, som person ser vi att du har ett stort tekniskt intresse.

För att lyckas i rollen är du initiativtagande, flexibel och strukturerad då varierande arbetsuppgifter kan förekomma.
Du har med fördel tidigare erfarenhet av drift- och servicearbeten.
Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser gärna att du som söker är en lagspelare som kan arbeta självständigt när arbetet kräver de och som tar stort eget ansvar.Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Teknisk chef / vaktmästare

Vi söker en engagerad och självgående Teknisk Chef/Vaktmästare med öga för detaljer såväl som för helheten. Du rapporterar till vår VD och sitter med i hotellets Ledningsgrupp. Vi söker dig som har erfarenhet av motsvarande befattning eller arbetsuppgifter. I tjänsten ingår att: • Sköta det löpande underhållet på hotellet • Sköta det löpande arbetet rörande säkerhet och återvinning • Sköta viss administration såsom beställningar, inköp och fakturor • A... Visa mer
Vi söker en engagerad och självgående Teknisk Chef/Vaktmästare med öga för detaljer såväl som för helheten. Du rapporterar till vår VD och sitter med i hotellets Ledningsgrupp. Vi söker dig som har erfarenhet av motsvarande befattning eller arbetsuppgifter.

I tjänsten ingår att:
• Sköta det löpande underhållet på hotellet
• Sköta det löpande arbetet rörande säkerhet och återvinning
• Sköta viss administration såsom beställningar, inköp och fakturor
• Arbeta nära övriga avdelningar för att säkerställa högsta leverans


Vi söker dig som har
• Erfarenhet som Teknisk Chef, vaktmästeri eller annat liknande arbete
• Har ett genuint intresse för teknik, IT och underhållsfrågor
• Du har en förmåga att se vad som behöver göras och kan lätt prioritera
• Öga för såväl helheten som detaljerna
• God fysisk hälsa
• Härlig och positiv inställning
• Kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
• Körkort
Meriterande
• Kunskap inom områden som snickeri, VVS, AV, IT, el och ventilation
• Erfarenhet från hotellbranschenMed bara 200 meter till en internationell flygplats har Landvetter Airport Hotel varit hem åt piloter från när och fjärran, förväntansfulla turister och hårt arbetande affärsresenärer sedan 1987. I kontrast till flygplatsens stress och buller erbjuder vi våra gäster en lugn och trivsam oas. Hotellet är privatägt och förutom 187 stilrena rum, inklusive svit och familjerum, erbjuder vi även en mysig restaurang- och bar och 12 moderna konferens- och mötesrum. Totalt kan vi ta emot upp till 330 mötesdeltagare. Tack vare vårt strategiska läge har hotellet blivit en populär mötesplats för internationella konferenser. Visa mindre

Fastighetsskötare

Vi söker en sommarvikarie som vill ha ett mångsidigt jobb där det finns arbeten med yttre skötsel, så som gräsklippning och ogräsrensning samt trappstädning och ev mindre reparationer.Det är ett varierande jobb där den ena dagen inte är den andra lik. Eftersom du dagligen kommer träffa en massa människor, ställs det krav på att du är både social och professionell och brinner för att leverera riktigt bra service till våra hyresgäster.Du är praktiskt lagd, g... Visa mer
Vi söker en sommarvikarie som vill ha ett mångsidigt jobb där det finns arbeten med yttre skötsel, så som gräsklippning och ogräsrensning samt trappstädning och ev mindre reparationer.Det är ett varierande jobb där den ena dagen inte är den andra lik. Eftersom du dagligen kommer träffa en massa människor, ställs det krav på att du är både social och professionell och brinner för att leverera riktigt bra service till våra hyresgäster.Du är praktiskt lagd, gillar att möta människor och leverera service med ett leende på läpparna. Som person trivs du bra med att arbeta både självständigt och i samarbete med ett team och du har lätt för att kommunicera.Du är noggrann, kvalitetsmedveten och kan strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt.  I din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev.  B-körkort är meriterande men inget krav.Din ansökan skickar du till oss på [email protected] senast den 15 maj 2019. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Sandblom via mail på [email protected] Visa mindre

Fastighetsansvarig sökes till kund i Borås

Om tjänsten Till en kund i Borås/Marks kommun söker vi en erfaren fastighetsskötare. Inom fastighetsbranschen har du en yrkesroll som innebär flera olika arbetsuppgifter, ibland är gränserna mellan dem flytande. Arbetsuppgifterna varierar med flera olika inriktningar, exempelvis fastighetsskötsel, teknik och maskinarbete. Tjänsten är på heltid med arbetstid på dagtid. Tillsättningen kommer att ske i juni. Du kommer att bli anställd av Logent och hyras ut ... Visa mer
Om tjänsten
Till en kund i Borås/Marks kommun söker vi en erfaren fastighetsskötare. Inom fastighetsbranschen har du en yrkesroll som innebär flera olika arbetsuppgifter, ibland är gränserna mellan dem flytande.
Arbetsuppgifterna varierar med flera olika inriktningar, exempelvis fastighetsskötsel, teknik och maskinarbete.
Tjänsten är på heltid med arbetstid på dagtid. Tillsättningen kommer att ske i juni. Du kommer att bli anställd av Logent och hyras ut till kund.


Din profil
Som person är du driven, engagerad och har hög arbetsmoral. Vi söker dig som är händig och som kan ventilation, skalskydd, brandskydd och även kan göra vissa enklare reparationer själv. Det är meriterande om du är kunnig över maskiner och är teknisk, som person ser vi att du har ett stort tekniskt intresse.

För att lyckas i rollen är du initiativtagande, flexibel och strukturerad då varierande arbetsuppgifter kan förekomma.
Du har med fördel tidigare erfarenhet av drift- och servicearbeten.
Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser gärna att du som söker är en lagspelare som kan arbeta självständigt när arbetet kräver de och som tar stort eget ansvar.Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fastighetsskötare till Uponor i Fristad

Moderna lösningar för underjordisk Infrastruktur från Uponor Infra. Uponor är en ledande internationell leverantör av plastbaserade rörsystem. Vår verksamhet för infrastruktur har mer än 60 års erfarenhet och expertis inom plaströrstillverkning med stort fokus på säkerhet, kvalitet och innovation. För projektörer, installatörer, arkitekter och konsulter finns det en pålitlig partner när det gäller underjordisk infrastruktur, som t ex transport av dricks... Visa mer
Moderna lösningar för underjordisk Infrastruktur från Uponor Infra.

Uponor är en ledande internationell leverantör av plastbaserade rörsystem. Vår verksamhet för infrastruktur har mer än 60 års erfarenhet och expertis inom plaströrstillverkning med stort fokus på säkerhet, kvalitet och innovation.

För projektörer, installatörer, arkitekter och konsulter finns det en pålitlig partner när det gäller underjordisk infrastruktur, som t ex transport av dricksvatten i förorenad mark, kabelskyddsrör, kvalitetssäkrade avloppsrör och moderna system för dagvatten med fokus på framtid och miljö.

Våra pålitliga lösningar förenklar på flera sätt livet för våra kunder. Vi levererar allt ifrån standardprodukter till skräddarsydda lösningar samt nyckelfärdiga projekt inklusive installation.

Uponor Infra erbjuder mycket mer än plaströr.

Dina arbetsuppgifter
Du ronderar dagligen runt i fastigheten och anläggningen i stort. Du ser till att kylsystem fungerar som det skall och underhåller samt genomför service på fastigheten och anläggningen så som filterbyten, mindre reparationer och kontroller. I din roll har du även kontakt med hantverkare och servicepersonal utifrån.

Din profil
Vi ser helst att du har en gymnasial utbildning i grunden och att du har erfarenhet fastighetsskötsel och dess komponenter så som ventilation, kyla, brandlarm, sprinkler och passersystem. Det är meriterande om du även har kunskap av VVS-installationer samt kunnig inom el-området.

Som person är du initiativrik, självgående och noggrann. Ditt arbetssätt är strukturerat, säkerhetsmedvetet och målinriktat. Det är även viktigt att du fäster stor vikt vid att skapa gemensamma resultat och att du på så sätt är både lösnings- och förbättringsorienterad. Det är viktigt att du har goda kommunikationskunskaper skriftligt som muntligt i svenska. För oss är det även av vikt att du är flexibel och att du gärna bor i närområdet till Fristad.

Krav:
- Gymnasial utbildning
- Erfarenhet av fastighetsskötsel
- Goda svenska språkkunskaper
- God datavana
- Körkort B

Meriterande är även heta arbeten, truckkort och liftkort.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 43 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Vi ser helst att man kan börja omgående, eller enligt överkommelse. För rätt person kommer du att erbjudas en anställning hos kund efter en kortare inhyrningsperiod. Vid frågor kontakta Marie, kontaktuppgifter finns nedan. Visa mindre

Säsonganställning yttre Fastighetsskötsel

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med såväl bostadsrättsföreningar och företag som offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 700 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Välkommen! Nu söker vi medarbetare ... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med såväl bostadsrättsföreningar och företag som offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 700 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Välkommen!

Nu söker vi medarbetare som kan förstärka vår verksamhet under växtsäsong, som utgångspunkt maj till september. Som medarbetare i våra fastighetsskötarteam kommer du att få ett mångsidigt jobb där du arbetar med yttre skötsel, så som gräsklippning och ogräsrensning m.m. Det kan också bli aktuellt med enklare reparationer och snabb och professionell hantering av felanmälningar från kunder. Hos oss är datorn ett självklart arbetsredskap och varje arbetsorderhanteras digitalt.

Det är ett varierande jobb där den ena dagen inte är den andra lik. Eftersom du dagligen kommer träffa en massa människor, ställs det krav på att du är både social och professionell och brinner för att leverera riktigt bra service till våra kunder. Riksbyggen har avtal med såväl bostadsrättsföreningar som för kommersiella fastighetsägare.

Är det här du?
Just nu söker vi personer med erfarenhet från fastighetsskötaryrket sedan tidigare. Det är en fördel om du har utbildning inom trädgård och har växtkunskap. Ange också i ansökan om du har tex. Fallskyddsutbildning, motorsågskörkort, utbildning i heta arbeten, röjsågsutbildning, yrkesbevis i beskärning eller liknande. Du är praktiskt lagd, gillar att möta människor och leverera service med ett värmande leende.

Som person trivs du bra med att arbeta både självständigt och i samarbete med ett team och du har lätt för att kommunicera både i gruppen och med kunder. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och kan strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt.

I din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev. B-körkort är ett krav för denna tjänst.

För frågor är du välkommen att kontakta lena Erixon via [email protected]

Din ansökan skickar du till oss via riksbyggen.se, under Jobba hos oss – Lediga jobb, senast den 23 april 2019. Urval kan dock komma att göras löpande.

 


Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Rastplatsskötsel & grönområden Borås

Saps söker nu en medarbetare som gillar frihet under ansvar och som vill arbeta med skötsel av rastplatser i Västra götalands län . Du kommer huvudsakligen arbeta med skötsel, städning och avfall-/sophantering av inre- och yttre rastplats med dess byggnader inkl. toalettbyggnad samt övriga förekommande arbetsuppgifter såsom gräsklippning och ogräsrensning. Arbetsperiod apr-okt, arbetstider är vardagar 7-16. Utgångsort är Borås alternativt Göteborg. Du är... Visa mer
Saps söker nu en medarbetare som gillar frihet under ansvar och som vill arbeta med skötsel av rastplatser i Västra götalands län . Du kommer huvudsakligen arbeta med skötsel, städning och avfall-/sophantering av inre- och yttre rastplats med dess byggnader inkl. toalettbyggnad samt övriga förekommande arbetsuppgifter såsom gräsklippning och ogräsrensning. Arbetsperiod apr-okt, arbetstider är vardagar 7-16. Utgångsort är Borås alternativt Göteborg.

Du är:
- är självgående och drivande i ditt dagliga arbete
- är social, ansvarsfull och pålitlig
- nyfiken och snabblärd
- har hög servicekänsla och ett gott bemötande
- en teknisk och händig person
- problemlösare
- resultatinriktad och kostnadsmedveten
- fysiskt rustad för tunga lyft

Du har kvalifikationer/bakgrund:
- Erfarenhet av rastplatsskötsel eller andra likvärda arbetsuppgifter är ett krav.
- goda datakunskaper och mycket goda kunskaper i det svenska språket
- B-körkort är ett krav. samt att kunna KÖRA BIL MED SLÄPVAGN och hantera motordrivna redskap, gräsklippare mm.
- Behärska mycket god svenska i tal och skrift

Vid anställning kommer vi att begära utdrag ur polisens belastningsregister. Tjänsten ska tillsättas omgående.


Vår yttersta framgång bygger på att ha de allra bästa medarbetare i vår verksamhet. Vi vet att det är en förutsättning för att nå våra mål och leverera det absolut bästa till våra kunder. Framgångsrika medarbetare hos oss oavsett funktion präglas av att de är drivna och handlingskraftiga samt att de har ett visst mått av entreprenörskap. I Saps vågar man pröva andra vägar för att nå nya och bättre resultat. Hos oss uppnår man erkännande och trovärdighet i prestationen. Saps är under ständig tillväxt och som medarbetare krävs det att man är bekväm med att gå utanför sin trygghetszon. I vår ambition att ligga i framkant på en konkurrensutsatt marknad behövs medarbetare som är flexibla och har förmåga att anpassa sig efter nya förutsättningar och förväntningar. Visa mindre

Fastighetsskötare till Uponor Infra

Moderna lösningar för underjordisk Infrastruktur från Uponor Infra. Uponor är en ledande internationell leverantör av plastbaserade rörsystem. Vår verksamhet för infrastruktur har mer än 60 års erfarenhet och expertis inom plaströrstillverkning med stort fokus på säkerhet, kvalitet och innovation. För projektörer, installatörer, arkitekter och konsulter finns det en pålitlig partner när det gäller underjordisk infrastruktur, som t ex transport av dr... Visa mer
Moderna lösningar för underjordisk Infrastruktur från Uponor Infra.

Uponor är en ledande internationell leverantör av plastbaserade rörsystem. Vår verksamhet för infrastruktur har mer än 60 års erfarenhet och expertis inom plaströrstillverkning med stort fokus på säkerhet, kvalitet och innovation.

För projektörer, installatörer, arkitekter och konsulter finns det en pålitlig partner när det gäller underjordisk infrastruktur, som t ex transport av dricksvatten i förorenad mark, kabelskyddsrör, kvalitetssäkrade avloppsrör och moderna system för dagvatten med fokus på framtid och miljö.

Våra pålitliga lösningar förenklar på flera sätt livet för våra kunder. Vi levererar allt ifrån standardprodukter till skräddarsydda lösningar samt nyckelfärdiga projekt inklusive installation.

Uponor Infra erbjuder mycket mer än plaströr.

Dina arbetsuppgifter
Du ronderar dagligen runt i fastigheten och anläggningen i stort. Du ser till att kylsystem fungerar som det skall och underhåller samt genomför service på fastigheten och anläggningen så som filterbyten, mindre reparationer och kontroller. I din roll har du även kontakt med hantverkare och servicepersonal utifrån.

Din profil
Vi ser helst att du har en gymnasial utbildning i grunden och att du har erfarenhet fastighetsskötsel och dess komponenter så som ventilation, kyla, brandlarm, sprinkler och passersystem. Det är meriterande om du även har kunskap av VVS-installationer samt kunnig inom el-området.

Som person är du initiativrik, självgående och noggrann. Ditt arbetssätt är strukturerat, säkerhetsmedvetet och målinriktat. Det är även viktigt att du fäster stor vikt vid att skapa gemensamma resultat och att du på så sätt är både lösnings- och förbättringsorienterad. Det är viktigt att du har goda kommunikationskunskaper skriftligt som muntligt i svenska. För oss är det även av vikt att du är flexibel och att du gärna bor i närområdet till Fristad.

Krav:
- Gymnasial utbildning
- Erfarenhet av fastighetsskötsel
- Goda svenska språkkunskaper
- God datavana
- Körkort B

Meriterande är även heta arbeten, truckkort och liftkort.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 43 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Vi ser helst att man kan börja omgående, redan 15 april. För rätt person kommer du att erbjudas en anställning hos kund efter en kortare inhyrningsperiod. Vid frågor kontakta Marie, kontaktuppgifter finns nedan. Visa mindre

Sommarjobb yttre Fastighetsskötsel

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med såväl bostadsrättsföreningar och företag som offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 700 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Välkommen! Vill du ha sommarens kan... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med såväl bostadsrättsföreningar och företag som offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 700 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Välkommen!

Vill du ha sommarens kanske mest eftertraktade jobb i Borås?

Tänk dig ett härligt jobb där du får vara mycket utomhus i sommar. Låter inte så dumt, eller hur? Som medarbetare i våra fastighetsskötarteam med olika sysslor kommer du att få ett mångsidigt jobb där det finns arbeten med yttre skötsel, så som gräsklippning och ogräsrensning. 

Ja, det är ett varierande jobb där den ena dagen inte är den andra lik. Eftersom du dagligen kommer träffa en massa människor, ställs det krav på att du är både social och professionell och brinner för att leverera riktigt bra service till våra kunder. Våra kunder finns i stadens olika delar och Riksbyggen vill ge dig chansen att prova på ett yrke där rekryteringsbehoven bedöms vara stora de närmaste åren. Hos oss är datorn ett självklart arbetsredskap och varje arbetsorder hanteras digitalt.

Är det här du?
Just nu söker vi personer med olika bakgrund som är nyfikna på fastighetsskötaryrket. Så, om du är praktiskt lagd, gillar att möta människor och leverera service med ett värmande leende, ja då är du personen vi söker.

Som person trivs du bra med att arbeta både självständigt och i samarbete med ett team och du har lätt för att kommunicera både i gruppen och med kunder. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och kan strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt.

I din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev. I ditt personliga brev vill vi att du beskriver vad du gör för att ge bra kundbemötande.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 26 april 2019.

För frågor är du välkommen att kontakta Lena Erixon via mail på [email protected]

 


Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre