Lediga jobb Ad Acto Rekrytering AB i Borås

Se alla lediga jobb från Ad Acto Rekrytering AB i Borås. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Borås som finns inom det yrket.

Extrajobb som budbilschaufför i Borås!

Ansök    Aug 23    Ad Acto Rekrytering AB    Budbilsförare
Just nu söker vi på adacto people en pålitlig och erfaren budbilschaufför som vill jobba extra hos oss! Du kommer att vara anställd hos oss på adacto people men arbeta ute hos våra kunder som konsult. Vi är ett framgångsrikt företag inom logistiksektorn som fokuserar på hög kvalitet och pålitlighet för våra kunder. Som budbilschaufför hos adacto people kommer du att: Säkerställa att vår kunds leveranser sker på ett säkert och effektivt sätt. Hantera ... Visa mer
Just nu söker vi på adacto people en pålitlig och erfaren budbilschaufför som vill jobba extra hos oss! Du kommer att vara anställd hos oss på adacto people men arbeta ute hos våra kunder som konsult.

Vi är ett framgångsrikt företag inom logistiksektorn som fokuserar på hög kvalitet och pålitlighet för våra kunder.

Som budbilschaufför hos adacto people kommer du att:

Säkerställa att vår kunds leveranser sker på ett säkert och effektivt sätt.

Hantera Scanner

Agera som ansiktet utåt för adacto people och våra kunder

Krav för tjänsten:

B körkort sedan minst 1 år

Erfarenhet av tidigare budbilsjobb

Ej vara förkommande i belastningsregistret

Svenska språket i tal och skrift

Inneha en annan sysselsättning på MINST 50% dvs ett annat jobb eller studier

Låter detta som ett jobb för dig? Sök tjänsten redan idag då rekrytering sker löpande!

Vi på adacto people är specialiserade på yrken inom transport och logistik sektorn. Genom oss kan du finna din rätta plats i logistikbranschen där vi rekryterar och anställer inom de flesta yrken.

Vi vill vara en personlig arbetsgivare där man trivs att arbeta. En personlig kontakt med alla anställda är ett måste hos oss. Alla skall bli sedda och hörda. Vi vill att all vår personal skall känna att de är speciella för oss !

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag, läs mer på vår hemsida: www.adactopeople.se (http://www.adacto.se/) Visa mindre

Erfaren truckförare sökes!

Vi söker just nu en noggrann, ambitiös och driven truckförare till våra kunder i Borås! Våra kunder är främst transport och logistikföretag där du mestadels kommer att arbeta med lastning och lossning. Krav för tjänsten: - Truckkort A + B - Flytande svenska - Ordningssinne - Tidigare erfarenhet av liknande arbete Som person är du är ordningsam, självgående och fungerar bra i team. Du är flexibel och gillar att arbetet kan vara varierande och skilja ... Visa mer
Vi söker just nu en noggrann, ambitiös och driven truckförare till våra kunder i Borås!

Våra kunder är främst transport och logistikföretag där du mestadels kommer att arbeta med lastning och lossning.

Krav för tjänsten:

- Truckkort A + B

- Flytande svenska

- Ordningssinne

- Tidigare erfarenhet av liknande arbete

Som person är du är ordningsam, självgående och fungerar bra i team. Du är flexibel och gillar att arbetet kan vara varierande och skilja sig något åt mellan olika kunder.

Låter detta som ett jobb för dig? Skicka din ansökan redan idag då rekrytering sker löpande!

Du kommer att vara anställd hos oss på adacto people och arbeta ute hos våra kund som konsult. Vi har självklart kollektivavtal med en avtalsenlig lön.

Vi på adacto people är specialiserade på yrken inom transport och logistik sektorn. Genom oss kan du finna din rätta plats i logistikbranschen där vi rekryterar och anställer inom de flesta yrken.

Vi vill vara en personlig arbetsgivare där man trivs att arbeta. En personlig kontakt med alla anställda är ett måste hos oss. Alla skall bli sedda och hörda. Vi vill att all vår personal skall känna att de är speciella för oss ! Visa mindre

C och CE chaufförer sökes!

Vi på adacto people har i dagsläget omkring 80 lastbilschaufförer anställda hos oss. Våra förare väljer att stanna hos oss då vi ger dem ett personligt bemötande och personligt engagemang. Vi matchar våra medarbetare mot kunder där de vill arbeta och vi samarbetar med de flesta typer utav åkerier. Just nu söker vi främst distributionschaufförer till våra kunder i Borås! Du kommer att vara anställd hos oss på adacto people och arbeta hos våra kunder som k... Visa mer
Vi på adacto people har i dagsläget omkring 80 lastbilschaufförer anställda hos oss. Våra förare väljer att stanna hos oss då vi ger dem ett personligt bemötande och personligt engagemang.

Vi matchar våra medarbetare mot kunder där de vill arbeta och vi samarbetar med de flesta typer utav åkerier.

Just nu söker vi främst distributionschaufförer till våra kunder i Borås! Du kommer att vara anställd hos oss på adacto people och arbeta hos våra kunder som konsult. Om allt fungerar bra och man själv vill det finns det mycket stora chanser till vidare anställning direkt hos våra kunder. Vi har självklart kollektivavtal med en avtalsenlig lön.

Krav för tjänsten:

- Giltigt YKB

- C eller CE behörighet

- Truckkort

Meriterande:

- ADRRekrytering sker löpande så skicka din ansökan snarast!Vi på adacto people är specialiserade på yrken inom transport och logistik sektorn. Genom oss kan du finna din rätta plats i logistikbranschen där vi rekryterar och anställer inom de flesta yrken.

Vi vill vara en personlig arbetsgivare där man trivs att arbeta. En personlig kontakt med alla anställda är ett måste hos oss. Alla skall bli sedda och hörda. Vi vill att all vår personal skall känna att de är speciella för oss !

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag läs mer på vår hemsida: www.adactopeople.se (http://www.adacto.se/) Visa mindre

Vi söker C och CE förare i Borås !

Vi på Ad Acto Rekrytering AB har i dagsläget omkring 80 lastbilschaufförer anställda hos oss. Våra förare väljer att stanna hos oss då vi ger dem ett personligt bemötande och personligt engagemang. Vi matchar våra medarbetare mot kunder där de vill arbeta och vi samarbetar med de flesta typer utav åkerier. Du kommer att vara anställd hos oss på Ad Acto Rekrytering AB och arbeta hos vår kund i centrala Borås. Om allt fungerar bra och man själv vill det fi... Visa mer
Vi på Ad Acto Rekrytering AB har i dagsläget omkring 80 lastbilschaufförer anställda hos oss. Våra förare väljer att stanna hos oss då vi ger dem ett personligt bemötande och personligt engagemang.

Vi matchar våra medarbetare mot kunder där de vill arbeta och vi samarbetar med de flesta typer utav åkerier.

Du kommer att vara anställd hos oss på Ad Acto Rekrytering AB och arbeta hos vår kund i centrala Borås. Om allt fungerar bra och man själv vill det finns det mycket stora chanser till vidare anställning direkt hos våra kunder. Vi har självklart kollektivavtal med en avtalsenlig lön.

Krav för tjänsten:

- Giltigt YKB

- C eller CE behörighet

Meriterande:

- Truckkort

- ADRSök till oss, så kan vi se vad som skulle passa för just dig! Rekrytering sker löpande så skicka din ansökan snarast!Vi på Ad Acto Rekrytering är specialiserade på yrken inom transport och logistik sektorn. Genom oss kan du finna din rätta plats i logistikbranschen där vi rekryterar och anställer inom de flesta yrken.

Vi vill vara en personlig arbetsgivare där man trivs att arbeta. En personlig kontakt med alla anställda är ett måste hos oss. Alla skall bli sedda och hörda. Vi vill att all vår personal skall känna att de är speciella för oss !

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag läs mer på vår hemsida: www.adacto.se (http://www.adacto.se/) Visa mindre

Söker du extra jobb som CE förare i Borås eller Göteborg ?

Till både natt och dagskift söker vi CE förare som letar efter extra jobb. Passen finns varje måndag och fredag både dag och natt. Du kör stora partier med gods med bil och släp. För att få detta jobb behöver du Truckkort, ADR, CE-behörighet samt giltigt YKB. Du är en van bil och släp förare. Du utgår från en stor godsterminal och åker till några kunder med stora partier. Turen som går på natten är en fjärrkörning. Vi söker dig som har en annan syss... Visa mer
Till både natt och dagskift söker vi CE förare som letar efter extra jobb.

Passen finns varje måndag och fredag både dag och natt.

Du kör stora partier med gods med bil och släp.

För att få detta jobb behöver du Truckkort, ADR, CE-behörighet samt giltigt YKB.

Du är en van bil och släp förare.

Du utgår från en stor godsterminal och åker till några kunder med stora partier.

Turen som går på natten är en fjärrkörning.

Vi söker dig som har en annan sysselsättning på minst 50 procent och söker ett extrajobb som är tillsvidare.

Välkommen till Ad Acto Rekrytering, bemanningsföretaget med specialistkompetens inom transport och logistik!
Vi är specialiserade på yrken inom transport- och logistiksektorn och erbjuder bland annat kompetent personal inom transport, lager, och spedition. Vi har en stor flotta av erfarna lastbilschaufförer, budbilsförare och truckförare. Vi är idag en av de största aktörerna inom bemanning av C- och CE-Chaufförer i Göteborg. Vi vet vad som krävs av en bra chaufför och vi arbetar hårt för att vår personal skall trivas hos oss! Visa mindre

Drivna lagerarbetare/truckförare till Tranemo!

Ansök    Okt 25    Ad Acto Rekrytering AB    Truckförare
Just nu söker vi drivna orderplockare/truckförare till vår kund i Tranemo! Arbetet är på heltid och du är uthyrd till vår kund i Tranemo. Arbetstiderna är måndag-torsdag 06.00-15.30, fredag 06.00-12.30. Arbetet innebär plock av trädgårds- och byggvaror. Med hjälp av truck plockar du varor runt om i lagret utifrån en plocksedel. Du arbetar mot fastställda mål gällande bland annat plockfart och felplock vilket ställer krav på din effektivitet och noggrann... Visa mer
Just nu söker vi drivna orderplockare/truckförare till vår kund i Tranemo!

Arbetet är på heltid och du är uthyrd till vår kund i Tranemo.

Arbetstiderna är måndag-torsdag 06.00-15.30, fredag 06.00-12.30.

Arbetet innebär plock av trädgårds- och byggvaror. Med hjälp av truck plockar du varor runt om i lagret utifrån en plocksedel. Du arbetar mot fastställda mål gällande bland annat plockfart och felplock vilket ställer krav på din effektivitet och noggrannhet.

Skjutstativ och motviktstruck kommer förekomma beroende på hur skicklig och driven man är.

Vi söker efter en person som är driven, effektiv, noggrann och strukturerad i sitt arbete. Eftersom tyngd och storlek på varorna kan variera behöver du ha en god fysik.

Som person är du lösningsorienterad, social och kreativ i ditt arbete samt har en god samarbetsförmåga.

Krav:
Truckkort (A1-4, B1-4)
Flytande svenska i tal och skrift
Kollektivtrafik saknas till lagret. Så körkort och tillgång till bil är självklart bra.

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och truckvana är självklart meriterande.

Sök tjänsten redan idag då rekrytering sker löpande!

Vid frågor kontakta Konsultchef på tel: 0769-459324 Visa mindre