Lediga jobb Adwisemedia AB i Borås

Se alla lediga jobb från Adwisemedia AB i Borås. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Borås som finns inom det yrket.

Säljare sökes till Svensk Digitalisering!

Ansök    Maj 25    Adwisemedia AB    Abonnemangsförsäljare
Bolaget Nordic Digitalization AB som är ett systerbolag till Adwisemedia AB med varumärket; Svensk Digitalisering rekryterar just nu tre stycken säljare till huvudkontoret i Borås. Tjänsten är heltid, flexibla arbetstider, möjlighet att jobba på distans, innefattar tjänsteresor, mängder av förmåner och slutligen världens bästa kollegor på en utav Sveriges kanske fräckaste arbetsplatser. Du kommer även erhålla de bästa förutsättningarna du kan tänka dig fö... Visa mer
Bolaget Nordic Digitalization AB som är ett systerbolag till Adwisemedia AB med varumärket; Svensk Digitalisering rekryterar just nu tre stycken säljare till huvudkontoret i Borås.
Tjänsten är heltid, flexibla arbetstider, möjlighet att jobba på distans, innefattar tjänsteresor, mängder av förmåner och slutligen världens bästa kollegor på en utav Sveriges kanske fräckaste arbetsplatser.
Du kommer även erhålla de bästa förutsättningarna du kan tänka dig för att lyckas, som t.ex arbetsdator (macbook), firmatelefon (iPhone), firmaabonnemang, friskvårdsbidrag, årliga konferensresor, fria arbetstider, frihet under ansvar överlag.
Vid anställning kommer du att utbildas internt, utav teamet, dvs dina blivande kollegor.
Vi förväntar oss inte att du känner till vårt arbetssätt eller våra processer, då dessa är tämligen unika överlag. Det är alltså helt okej att vara "helt grön".
Vi gör dig till den stjärnan du egentligen är - tillsammans med din hjälp! :)
Gillar du ambitionen av att digitalisera det svenska näringslivet, genom att erbjuda företagare en helt riskfri digital helhetslösning som endast kostar om tjänsten först genererat ett reellt affärsvärde åt kunden, annars är den gratis?
Om svaret är "JA". Då ska du läsa vidare!
Svensk Digitalisering har under nästan två års tid utvecklat en helt unik digital helhetslösning för små till medelstora företag, där webbplats, hosting och drift, support, sökmotoroptimering, löpande förbättringar etc ingår och som heter "eRocket".
Din roll kommer att vara viktig för bolaget och bolagets kunder då du kommer att kommunicera med kunder/företagare på daglig basis.
Vi ser gärna att du har följande egenskaper:
Framåt som person / utåtriktad.
Lätt för att hantera människor.
Bra på att kommunicera.
Har tålamod och empati.
Förmåga att vara pedagogisk.
Förmåga att övertyga.
Passion för det du gör.
Har tydligt uppsatta egna mål.
Har en god känsla för service.
Extremt meriterande om du har körkort.
Har möjlighet att resa inom arbetet.
Har möjlighet att övernatta inom arbetet.
Flexibel och snabblärd.
Öppensinnad överlag.
Kunskapstörstig och nyfiken.
Driven och resultatorienterad.
Entreprenöriell ådra.Teamet i Borås består av en salig blandning härliga personer mellan 25-40 år vilket kan vara bra att känna till i samband med att du söker dig till tjänsten.
Slutligen väger personlighet och ett första intryck mycket mer än ett CV eller massa utbildningar.
Vi är delaktiga i ledningsgrupper på flera olika yrkeshögskolor och hjälper till att ta fram framtidens utbildningar - vilket gör att vi inte lägger speciellt mycket vikt i om du har en master examen eller ej - inget illa mot dig som har en sådan, men vi hoppas att poängen når fram åtminstone! ;)
Det viktigaste för oss är att du som person fungerar inom teamet och kan bidra med värde åt såväl dig själv, som dina kollegor, bolaget samt slutligen bolagets kunder.
Har du någonsin känt att du skulle vara en bra "mäklare" så är detta en perfekt möjlighet för dig att bli lite av en "digital mäklare" där företags varumärken online är själva "huset" och där din personlighet kanske är det viktigaste av allt.
Är du en person som är lätt att tycka om?
Om så är fallet är sannolikheten mycket stor att du kommer att lyckas och stormtrivas hos och tillsammans med oss!
Skriv gärna något personligt om dig själv i samband med din ansökan (ett personligt brev t.ex med någon bild och övrig information om vem du är för filur med mera) så är sannolikheten större att du sticker ut ur mängden!
Låter allt detta bra och du fortfarande känner dig osäker?
Var inte det! Kör bara!
Skicka ansökan!
Vad är det värsta som kan hända? :)
Ser fram emot att höra från dig!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre