Lediga jobb Konverta Mediabyrå AB i Borås

Se alla lediga jobb från Konverta Mediabyrå AB i Borås. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Borås som finns inom det yrket.

Junior företagssäljare / Innesäljare inom marknadsföring

Ansök    Apr 28    Konverta Mediabyrå AB    Innesäljare
Är du en tävlingsinriktad person som alltid letar efter nya utmaningar och älskar personlig utveckling? Vill du jobba i ett team som alltid pushar dig till nya höjder? Söker du efter en karriär inom marknadsföring? Då har du hittat rätt! #jobbjustnu Om oss Vi på Empire of Sales AB är återförsäljare av några av de mest snabbväxande varumärken i Sverige. Så snabbt som vi växer gör att vi söker nu flertal säljare till vårt nyinflyttade kontor i centrala Borås... Visa mer
Är du en tävlingsinriktad person som alltid letar efter nya utmaningar och älskar personlig utveckling? Vill du jobba i ett team som alltid pushar dig till nya höjder? Söker du efter en karriär inom marknadsföring? Då har du hittat rätt!
#jobbjustnu
Om oss
Vi på Empire of Sales AB är återförsäljare av några av de mest snabbväxande varumärken i Sverige. Så snabbt som vi växer gör att vi söker nu flertal säljare till vårt nyinflyttade kontor i centrala Borås. Hos oss får du all utbildning för att komma igång och vi satsar mycket på våra anställda för att du ska känna att du trivs på jobbet.
Om tjänsten
Idag söker vi flertal säljare till att jobba med marknadsföring mot företag. I rollen kommer du arbeta med serviceinriktad försäljning mot företag och hjälpa dem med deras behov när det kommer till deras digitala närvaro. Du ser över kundens nuvarande, samt kommande behov inom marknadsföring.
I rollen som säljare kommer du ha stöd från Customer Success Manager, säljcoach och försäljningschef. Du kommer få rätt typ av utbildningsmaterial och stöd för att kunna utvecklas. Vi jobbar tillsammans som ett team, men även för att nå individuella målsättningar.
Vem vi söker
Vi söker dig som älskar försäljning och drivs utifrån att utvecklas som person! Vi ställer inga krav på att du har jobbat med försäljning tidigare. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och tror att du är lyhörd, öppensinnad och kreativ för att hitta nya sätt för att öka din försäljning. Har du tidigare jobbat inom kundservice, kundrelationer eller försäljning ser vi detta som meriterande.
Vi söker dig som
Är mål- och resultatinriktad.
Trivs i en högpresterande miljö.
Inte rädd för nya utmaningar.
Har högt fokus på affärer.
Vill jobba med personlig utveckling.
Inte nöjd med att leva från månad till månad utan vill bygga upp din karriär och ha mycket goda möjligheter till hög lön.

Vad vi erbjuder
Produkt- och säljutbildning.
Löpande coachning.
Trevlig arbetsmiljö med högt tempo.
Hög provisionsmodell som gör det möjligt att kunna tjäna höga löner.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Telemarketing säljare med 40% TB

Om jobbet Lingon Mobil är inne i en expansiv fas och söker nu dig som vill tjäna mycket pengar och utvecklas inom försäljning. Som innesäljare ansvarar du för att etablera nya kundrelationer samt vägleda kunden till ett bättre abonnemang. Empire erbjuder: -Säljutbildning och coachning -Ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter inom företaget -Tävlingar med vinster i form av utlandsresor, produkter mm. -Bra betalt och goda löneförmåner Empire... Visa mer
Om jobbet
Lingon Mobil är inne i en expansiv fas och söker nu dig som vill tjäna mycket pengar och utvecklas inom försäljning. Som innesäljare ansvarar du för att etablera nya kundrelationer samt vägleda kunden till ett bättre abonnemang.
Empire erbjuder:
-Säljutbildning och coachning
-Ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter inom företaget
-Tävlingar med vinster i form av utlandsresor, produkter mm.
-Bra betalt och goda löneförmåner


Empire söker dig som:
-Har god social kompetens
-Motiveras av att kunna påverka din lön
-Vill utvecklas och är resultatdriven
-Är ansvarsfull och noggrann
-Har en entreprenörs personlighet
-Säljerfarenhet är meriterande men inget krav då vi är mer intresserad av din personlighet.
Känner du dig träffad? Skicka in en ansökan så ser vi vart det leder Visa mindre

Säljare inom Skönhetsprodukter

Ansök    Mar 26    Konverta Mediabyrå AB    Innesäljare
Är du positiv, driven, resultatorienterad, tävlingsinriktad som alltid letar efter nya utmaningar? Vi jobbar som återförsäljare med ett svenskt, grönt företag inom frisörbranschen med varumärkena: Hjärtligt & Stiligt. Produkterna säljs hos frisörer och av professionella återförsäljare. Detta utvecklas, tillverkas och säljs helt gröna. Vi tror att du är en glädjespridare som har lätt för att arbeta självständigt för att nå dina mål. Det här är jobbet är för... Visa mer
Är du positiv, driven, resultatorienterad, tävlingsinriktad som alltid letar efter nya utmaningar?
Vi jobbar som återförsäljare med ett svenskt, grönt företag inom frisörbranschen med varumärkena: Hjärtligt & Stiligt. Produkterna säljs hos frisörer och av professionella återförsäljare. Detta utvecklas, tillverkas och säljs helt gröna.
Vi tror att du är en glädjespridare som har lätt för att arbeta självständigt för att nå dina mål.
Det här är jobbet är för dig som vill ha möjlighet att jobba långsiktigt, ärligt och bygga upp och förvalta din egen kundstock. Du blir dina kunders säljansvarige, kontaktperson och rådgivare.
Du kontaktar själv återförsäljare som du knyter an (B2B försäljning). Vi arbetar i huvudsak med telefon och mail. Vid tillfällen ges även möjlighet att träffa och knyta an till sina kunder vid konferenser och mingel.
Du erbjuds stor frihet i arbetet som sker under eget ansvar, med veckorapportering. För att lyckas i rollen behöver du ha ett starkt driv, vara relationsskapande och brinna för försäljning och framgång. Du är utåtriktad, strukturerad och kan tänka kreativt utanför boxen och är inte rädd för att jobba hårt för att nå resultat.
Vi ger dig verktygen för att lyckas hos oss. Vi belönar framsteg och uppmärksammar och ser våra medarbetare som en värdefull tillgång och är måna om att alla skall trivas och utvecklas och ta vara på sin fulla potential.
Vi tror att du har något / några års erfarenhet av försäljning / eller att du känner att du har det som behövs.
Vi erbjuder dig:
Produkt- och säljutbildning.
Individuell utveckling och med en hög provisionsmodell som gör det möjligt att kunna tjäna höga löner.
Trevliga tävlingar med resor, kick-offer, konferenser
Vi på Empire of Sales är ett härligt familjärt team, där vi hjälper varandra för att nå bästa resultat. Att uppnå resultat är lika viktigt för oss, som att man har kul på jobbet!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kreativ säljare mot Företag

Ansök    Mar 24    Konverta Mediabyrå AB    Innesäljare
Är du intresserad av rolig försäljning, marknadsföring, bygga kundrelationer och göra affärer? Är du en tävlingsinriktad person som alltid letar efter nya utmaningar och älskar personlig utveckling? Vill du jobba i ett team som alltid pushar dig till nya höjder? Söker du efter en karriär inom försäljning? Då har du hittat rätt! #jobbjustnu Om oss Vi på Empire of Sales AB jobbar med digital marknadsföring och är återförsäljare av flera av Sveriges snabbvä... Visa mer
Är du intresserad av rolig försäljning, marknadsföring, bygga kundrelationer och göra affärer?
Är du en tävlingsinriktad person som alltid letar efter nya utmaningar och älskar personlig utveckling? Vill du jobba i ett team som alltid pushar dig till nya höjder? Söker du efter en karriär inom försäljning? Då har du hittat rätt!
#jobbjustnu


Om oss
Vi på Empire of Sales AB jobbar med digital marknadsföring och är återförsäljare av flera av Sveriges snabbväxande varumärken. Så snabbt som vi växer gör att vi söker nu flertal säljare till vårt nyinflyttade kontor i centrala Borås. Hos oss får du all utbildning för att komma igång och vi satsar mycket på våra anställda för att du ska känna att du trivs på jobbet.


Vi söker dig som
Vi söker dig som älskar försäljning och drivs utifrån att utvecklas som person! Vi lägger stor vikt vid din personlighet och tror att du är lyhörd, öppensinnad och kreativ för att hitta nya sätt för att öka din försäljning. Har du tidigare jobbat inom kundservice, kundrelationer eller försäljning ser vi detta som meriterande.


Är mål- och resultatinriktad.
Trivs i en högpresterande miljö.
Inte rädd för nya utmaningar.
Har högt fokus på affärer.
Vill jobba med personlig utveckling.
Inte nöjd med att leva från månad till månad utan vill bygga upp din karriär och ha mycket goda möjligheter till hög lön.Vad vi erbjuder
Produkt- och säljutbildning
Löpande coachning.
Trevlig arbetsmiljö med högt tempo.
Hög provisionsmodell som gör det möjligt att kunna tjäna höga löner.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kreativ säljare mot Företag

Ansök    Mar 26    Konverta Mediabyrå AB    Innesäljare
Är du intresserad av rolig försäljning, marknadsföring, bygga kundrelationer och göra affärer? Är du en tävlingsinriktad person som alltid letar efter nya utmaningar och älskar personlig utveckling? Vill du jobba i ett team som alltid pushar dig till nya höjder? Söker du efter en karriär inom försäljning? Då har du hittat rätt! #jobbjustnu Om oss Vi på Empire of Sales AB jobbar med digital marknadsföring och är återförsäljare av flera av Sveriges snabbväxa... Visa mer
Är du intresserad av rolig försäljning, marknadsföring, bygga kundrelationer och göra affärer?
Är du en tävlingsinriktad person som alltid letar efter nya utmaningar och älskar personlig utveckling? Vill du jobba i ett team som alltid pushar dig till nya höjder? Söker du efter en karriär inom försäljning? Då har du hittat rätt!
#jobbjustnu
Om oss
Vi på Empire of Sales AB jobbar med digital marknadsföring och är återförsäljare av flera av Sveriges snabbväxande varumärken. Så snabbt som vi växer gör att vi söker nu flertal säljare till vårt nyinflyttade kontor i centrala Borås. Hos oss får du all utbildning för att komma igång och vi satsar mycket på våra anställda för att du ska känna att du trivs på jobbet.
Om Tjänsten
Du kommer att hålla hela kontakten med kund. Från att ta första kontakt med företag till att kund får slutprodukt. Mycket handlar om att hålla en god kundrelation. Dina produkter är inom animerade filmer. Det hjälper företagen synas mot sina kunder positivt och lekfullt.
Vi söker dig som
Vi söker dig som älskar försäljning och drivs utifrån att utvecklas som person! Vi lägger stor vikt vid din personlighet och tror att du är lyhörd, öppensinnad och kreativ för att hitta nya sätt för att öka din försäljning. Har du tidigare jobbat inom kundservice, kundrelationer eller försäljning ser vi detta som meriterande.


Är mål- och resultatinriktad.
Trivs i en högpresterande miljö.
Inte rädd för nya utmaningar.
Har högt fokus på affärer.
Vill jobba med personlig utveckling.
Inte nöjd med att leva från månad till månad utan vill bygga upp din karriär och ha mycket goda möjligheter till hög lön.Vad vi erbjuder
Produkt- och säljutbildning
Löpande coachning.
Trevlig arbetsmiljö med högt tempo.
Hög provisionsmodell som gör det möjligt att kunna tjäna höga löner.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Junior Företagssäljare inom Skönhet

Ansök    Mar 24    Konverta Mediabyrå AB    Innesäljare
Är du positiv, driven, resultatorienterad, tävlingsinriktad som alltid letar efter nya utmaningar? Vi jobbar som återförsäljare med ett svenskt, grönt företag inom frisörbranschen med varumärkena: Hjärtligt & Stiligt. Produkterna säljs hos frisörer och av professionella återförsäljare. Detta utvecklas, tillverkas och säljs helt gröna. Vi tror att du är en glädjespridare som har lätt för att arbeta självständigt för att nå dina mål. Det här är jobbet är fö... Visa mer
Är du positiv, driven, resultatorienterad, tävlingsinriktad som alltid letar efter nya utmaningar?
Vi jobbar som återförsäljare med ett svenskt, grönt företag inom frisörbranschen med varumärkena: Hjärtligt & Stiligt. Produkterna säljs hos frisörer och av professionella återförsäljare. Detta utvecklas, tillverkas och säljs helt gröna.
Vi tror att du är en glädjespridare som har lätt för att arbeta självständigt för att nå dina mål.
Det här är jobbet är för dig som vill ha möjlighet att jobba långsiktigt, ärligt och bygga upp och förvalta din egen kundstock. Du blir dina kunders säljansvarige, kontaktperson och rådgivare.
Du kontaktar själv återförsäljare som du knyter an (B2B försäljning). Vi arbetar i huvudsak med telefon och mail. Vid tillfällen ges även möjlighet att träffa och knyta an till sina kunder vid konferenser och mingel.
Du erbjuds stor frihet i arbetet som sker under eget ansvar, med veckorapportering. För att lyckas i rollen behöver du ha ett starkt driv, vara relationsskapande och brinna för försäljning och framgång. Du är utåtriktad, strukturerad och kan tänka kreativt utanför boxen och är inte rädd för att jobba hårt för att nå resultat.
Vi ger dig verktygen för att lyckas hos oss. Vi belönar framsteg och uppmärksammar och ser våra medarbetare som en värdefull tillgång och är måna om att alla skall trivas och utvecklas och ta vara på sin fulla potential.
Vi tror att du har något / några års erfarenhet av försäljning / eller att du känner att du har det som behövs.
Vi erbjuder dig:
Produkt- och säljutbildning.
Individuell utveckling och med en hög provisionsmodell som gör det möjligt att kunna tjäna höga löner.
Trevliga tävlingar med resor, kick-offer, konferenser
Vi på Empire of Sales är ett härligt familjärt team, där vi hjälper varandra för att nå bästa resultat. Att uppnå resultat är lika viktigt för oss, som att man har kul på jobbet!


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Glädjespridande och driven Säljansvarig / Account Manager

Ansök    Mar 15    Konverta Mediabyrå AB    Innesäljare
Är du positiv, driven, resultatorienterad, tävlingsinriktad som alltid letar efter nya utmaningar? Vi jobbar som återförsäljare med ett svenskt, grönt företag inom frisörbranschen med varumärkena: Hjärtligt & Stiligt. Produkterna säljs hos frisörer och av professionella återförsäljare. Detta utvecklas, tillverkas och säljs helt gröna. Genom biologiskt nedbrytbara produkter är detta allergivänliga inom hårvård. Produkterna är kvalitetsgranskade av Grön Salo... Visa mer
Är du positiv, driven, resultatorienterad, tävlingsinriktad som alltid letar efter nya utmaningar?
Vi jobbar som återförsäljare med ett svenskt, grönt företag inom frisörbranschen med varumärkena: Hjärtligt & Stiligt. Produkterna säljs hos frisörer och av professionella återförsäljare. Detta utvecklas, tillverkas och säljs helt gröna. Genom biologiskt nedbrytbara produkter är detta allergivänliga inom hårvård. Produkterna är kvalitetsgranskade av Grön Salong och naturligtvis också registrerade hos läkemedelsverket. Det här är jobbet är för dig som vill ha möjlighet att jobba långsiktigt bygga upp och förvalta din egen kundstock. Du blir dina kunders säljansvarige, kontaktperson och rådgivare.
Vi tror att du är en glädjespridare som har lätt för att arbeta självständigt för att nå dina mål.
Det här är jobbet är för dig som vill ha möjlighet att jobba långsiktigt, ärligt och bygga upp och förvalta din egen kundstock. Du blir dina kunders säljansvarige, kontaktperson och rådgivare.
Du kontaktar själv återförsäljare som du knyter an (B2B försäljning). Vi arbetar i huvudsak med telefon och mail. Vid tillfällen ges även möjlighet att träffa och knyta an till sina kunder vid konferenser och mingel.
Du erbjuds stor frihet i arbetet som sker under eget ansvar, med veckorapportering. För att lyckas i rollen behöver du ha ett starkt driv, vara relationsskapande och brinna för försäljning och framgång. Du är utåtriktad, strukturerad och kan tänka kreativt utanför boxen och är inte rädd för att jobba hårt för att nå resultat.
Vi ger dig verktygen för att lyckas hos oss. Vi belönar framsteg och uppmärksammar och ser våra medarbetare som en värdefull tillgång och är måna om att alla skall trivas och utvecklas och ta vara på sin fulla potential.
Vi tror att du har något / några års erfarenhet av försäljning / eller att du känner att du har det som behövs.
Vi erbjuder dig:
Produkt- och säljutbildning.
Individuell utveckling och med en hög provisionsmodell som gör det möjligt att kunna tjäna höga löner.
Trevliga tävlingar med resor, kick-offer, konferenser
Vi på Empire of Sales är ett härligt familjärt team, där vi hjälper varandra för att nå bästa resultat. Att uppnå resultat är lika viktigt för oss, som att man har kul på jobbet!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

B2B- säljare i Borås

Ansök    Feb 22    Konverta Mediabyrå AB    Innesäljare
Är du intresserad av camping, husbilar/husvagnar, bygga kundrelationer och göra affärer? Är du en tävlingsinriktad person som alltid letar efter nya utmaningar och älskar personlig utveckling? Vill du jobba i ett team som alltid pushar dig till nya höjder? Söker du efter en karriär inom försäljning? Då har du hittat rätt! #jobbjustnu Om oss Vi på Empire of Sales AB jobbar med digital marknadsföring och är återförsäljare av flera av Sveriges snabbväxande v... Visa mer
Är du intresserad av camping, husbilar/husvagnar, bygga kundrelationer och göra affärer?
Är du en tävlingsinriktad person som alltid letar efter nya utmaningar och älskar personlig utveckling? Vill du jobba i ett team som alltid pushar dig till nya höjder? Söker du efter en karriär inom försäljning? Då har du hittat rätt!
#jobbjustnu
Om oss
Vi på Empire of Sales AB jobbar med digital marknadsföring och är återförsäljare av flera av Sveriges snabbväxande varumärken. Så snabbt som vi växer gör att vi söker nu flertal säljare till vårt nyinflyttade kontor i centrala Borås. Hos oss får du all utbildning för att komma igång och vi satsar mycket på våra anställda för att du ska känna att du trivs på jobbet.
Om tjänsten
Idag söker vi 2 säljare till att jobba med ett ny startat projekt. Det handlar om att jobba med företag i Sverige och hjälpa dem synas mot personer som har intresse för husbilar, samt husvagnar.
Utav en enkel app på iOS och Android har personer som äger en husbil eller husvagn möjligheten att kunna bli medlem. Denna är byggd för att man ska kunna få bättre "deals". Ditt jobb är att se till företag runt om i Sverige vill vara med och synas, samt lägga upp kampanjer åt kunderna.
Vem vi söker
Vi söker dig som älskar försäljning och drivs utifrån att utvecklas som person! Vi lägger stor vikt vid din personlighet och tror att du är lyhörd, öppensinnad och kreativ för att hitta nya sätt för att öka din försäljning. Har du tidigare jobbat inom kundservice, kundrelationer eller försäljning ser vi detta som meriterande.


Vi söker dig som
Är mål- och resultatinriktad.
Trivs i en högpresterande miljö.
Inte rädd för nya utmaningar.
Har högt fokus på affärer.
Vill jobba med personlig utveckling.
Inte nöjd med att leva från månad till månad utan vill bygga upp din karriär och ha mycket goda möjligheter till hög lön.Vad vi erbjuder
Produkt- och säljutbildning.
Löpande coachning.
Trevlig arbetsmiljö med högt tempo.
Hög provisionsmodell som gör det möjligt att kunna tjäna höga löner.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Innesäljare inom Telekom

Ansök    Feb 24    Konverta Mediabyrå AB    Innesäljare
Är du en tävlingsinriktad person som alltid letar efter nya utmaningar och älskar personlig utveckling? Vill du jobba i ett team som alltid pushar dig till nya höjder? Söker du efter en karriär inom telekom? Då har du hittat rätt! #jobbjustnu Om oss Vi på Empire of Sales AB är återförsäljare av några av de mest snabbväxande varumärken i Sverige. Så snabbt som vi växer gör att vi söker nu flertal säljare till vårt nyinflyttade kontor i centrala Borås. Hos o... Visa mer
Är du en tävlingsinriktad person som alltid letar efter nya utmaningar och älskar personlig utveckling? Vill du jobba i ett team som alltid pushar dig till nya höjder? Söker du efter en karriär inom telekom? Då har du hittat rätt!
#jobbjustnu
Om oss
Vi på Empire of Sales AB är återförsäljare av några av de mest snabbväxande varumärken i Sverige. Så snabbt som vi växer gör att vi söker nu flertal säljare till vårt nyinflyttade kontor i centrala Borås. Hos oss får du all utbildning för att komma igång och vi satsar mycket på våra anställda för att du ska känna att du trivs på jobbet.
Om tjänsten
Idag söker vi flertal säljare till att jobba med telefoni mot företag. I rollen kommer du arbeta med serviceinriktad försäljning mot företag och hjälpa dem med deras behov när det kommer till deras telefoni. Du ser över kundens nuvarande, samt kommande behov inom telelösningar.
I rollen som säljare kommer du ha stöd från säljcoach och försäljningschef. Du kommer få rätt typ av utbildningsmaterial och stöd för att kunna utvecklas. Vi jobbar tillsammans som ett team, men även för att nå individuella målsättningar.
Vem vi söker
Vi söker dig som älskar försäljning och drivs utifrån att utvecklas som person! Vi ställer inga krav på att du har jobbat med försäljning tidigare. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och tror att du är lyhörd, öppensinnad och kreativ för att hitta nya sätt för att öka din försäljning. Har du tidigare jobbat inom kundservice, kundrelationer eller försäljning ser vi detta som meriterande.
Vi söker dig som
Är mål- och resultatinriktad.
Trivs i en högpresterande miljö.
Inte rädd för nya utmaningar.
Har högt fokus på affärer.
Har stort intresse för försäljning.
Vill jobba med personlig utveckling.
Inte nöjd med att leva från månad till månad utan vill bygga upp din karriär och ha mycket goda möjligheter till hög lön.
Drivs av att ha en hög provision lön.

Vad vi erbjuder
Produkt- och säljutbildning.
Löpande coachning.
Trevlig arbetsmiljö med högt tempo.
Hög provisionsmodell som gör det möjligt att kunna tjäna höga löner.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Account Manager inom Telekom

Ansök    Feb 15    Konverta Mediabyrå AB    Innesäljare
Är du en tävlingsinriktad person som alltid letar efter nya utmaningar och älskar personlig utveckling? Vill du jobba i ett team som alltid pushar dig till nya höjder? Söker du efter en karriär inom telekom? Då har du hittat rätt! #jobbjustnu Om oss Vi på Empire of Sales AB är återförsäljare av några av de mest snabbväxande varumärken i Sverige. Så snabbt som vi växer gör att vi söker nu flertal säljare till vårt nyinflyttade kontor i centrala Borås. Hos o... Visa mer
Är du en tävlingsinriktad person som alltid letar efter nya utmaningar och älskar personlig utveckling? Vill du jobba i ett team som alltid pushar dig till nya höjder? Söker du efter en karriär inom telekom? Då har du hittat rätt!
#jobbjustnu
Om oss
Vi på Empire of Sales AB är återförsäljare av några av de mest snabbväxande varumärken i Sverige. Så snabbt som vi växer gör att vi söker nu flertal säljare till vårt nyinflyttade kontor i centrala Borås. Hos oss får du all utbildning för att komma igång och vi satsar mycket på våra anställda för att du ska känna att du trivs på jobbet.
Om tjänsten
Idag söker vi flertal säljare till att jobba med telefoni mot företag. I rollen kommer du arbeta med serviceinriktad försäljning mot företag och hjälpa dem med deras behov när det kommer till deras telefoni. Du ser över kundens nuvarande, samt kommande behov inom telelösningar.
I rollen som säljare kommer du ha stöd från Customer Success Manager, säljcoach och försäljningschef. Du kommer få rätt typ av utbildningsmaterial och stöd för att kunna utvecklas. Vi jobbar tillsammans som ett team, men även för att nå individuella målsättningar.
Vem vi söker
Vi söker dig som älskar försäljning och drivs utifrån att utvecklas som person! Vi ställer inga krav på att du har jobbat med försäljning tidigare. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och tror att du är lyhörd, öppensinnad och kreativ för att hitta nya sätt för att öka din försäljning. Har du tidigare jobbat inom kundservice, kundrelationer eller försäljning ser vi detta som meriterande.
Vi söker dig som
Är mål- och resultatinriktad.
Trivs i en högpresterande miljö.
Inte rädd för nya utmaningar.
Har högt fokus på affärer.
Vill jobba med personlig utveckling.
Inte nöjd med att leva från månad till månad utan vill bygga upp din karriär och ha mycket goda möjligheter till hög lön.

Vad vi erbjuder
Produkt- och säljutbildning.
Löpande coachning.
Trevlig arbetsmiljö med högt tempo.
Hög provisionsmodell som gör det möjligt att kunna tjäna höga löner.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre