Lediga jobb Närhälsan Heimdal- och Trandared Vårdcentral i Borås

Se alla lediga jobb från Närhälsan Heimdal- och Trandared Vårdcentral i Borås. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Borås som finns inom det yrket.

Medicinsk Fotvårdsspecialist

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter. Om oss Närhälsan Heimdal- och Trandared Vårdcentral söker en Medicinsk Fotvårdsspecialist, med tjänstgöring 50% på varje vårdcentral. Vårdcentralerna Närhälsan Heimda... Visa mer
Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.Om oss
Närhälsan Heimdal- och Trandared Vårdcentral söker en Medicinsk Fotvårdsspecialist, med tjänstgöring 50% på varje vårdcentral.

Vårdcentralerna Närhälsan Heimdals vårdcentral  med ca 35 anställda  och Trandareds vårdcentral  med drygt 20  medarbetare ligger båda centralt i Borås. Heimdals vårdcentral har drygt 9600 listade och Trandareds vårdcentral har ca 7600 listade . Arbetet är omväxlande, intressant och utvecklande och trivselfaktorn bland våra medarbetare är hög. Hos oss blir du en del av ett kompetent team av olika yrkeskategorier som kännetecknas av samarbete, stort engagemang och hög kreativitet. Tillsammans arbetar vi för att göra skillnad för invånarna utifrån våra ledord ” Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande”.

Om arbetet
Som Medicinsk Fotvårdsspecialist i primärvården arbetar du med patienter med särskilda behov av medicinsk fotvård. Du arbetar självständigt, bokar själv dina patientbesök och sköter administrationen kring patienten. Journaldokumentation sker i Asynia Visph. Du samverkar med olika aktörer i vårdkedjan kring patienten och är en del i vårdcentralens diabetesteam tillsammans med bl a läkare och diabetessköterskor.  Du är delaktig vid undervisning till patienter i t.ex. diabetesskola och även vid utbildning/information till personal och studenter. Du deltar även aktivt i verksamhetens utvecklings/förändringsarbete. Som undersköterska är du en del av teamarbetet på vårdcentralen där dina uppgifter kan bli att assistera läkare vid patientbehandlingar/undersökningar, tillsyn och i ordningsställande av behandlingsrum, förråd mm.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av medicinsk fotvård, förmåga att arbeta självständigt, och har lätt för att samarbeta. Du ska ha undersköterskeutbildning och fotvårdsspecialistutbildning, helst med inriktning diabetesfotvård. Erfarenhet från medicinsk fotvård är meriterande. Dina personliga egenskaper är viktiga. Du har god samarbets- initiativ och organisationsförmåga. Är ansvarstagande, kundorienterad och serviceinriktad och har ett bra bemötande av patienter och medarbetare. För att nå ett bra resultat är det viktigt att du delar våra kärnvärden och är Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt
Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre