Lediga jobb TRAN Borås AB i Borås

Se alla lediga jobb från TRAN Borås AB i Borås. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Borås som finns inom det yrket.

Sommarjobba på Restaurang TRAN

Ansök    Apr 4    TRAN Borås AB    Restaurangbiträde
Är du student och sugen på att jobba i sommar tillsammans med familjen Tran? Då har du kommit rätt! Vi letar efter två glada och härliga personer som är villiga att hjälpa oss i sommar vid vackra Transåssjön. Arbetsuppgifterna kommer att inkludera men inte vara begränsad till att ta emot kunder, stå i kassan, servera glass, sälja båt- och fiskekort och plocka undan. Den här tjänsten kommer att passa dig som är serviceinriktad och gillar att jobba i ett hög... Visa mer
Är du student och sugen på att jobba i sommar tillsammans med familjen Tran? Då har du kommit rätt! Vi letar efter två glada och härliga personer som är villiga att hjälpa oss i sommar vid vackra Transåssjön.
Arbetsuppgifterna kommer att inkludera men inte vara begränsad till att ta emot kunder, stå i kassan, servera glass, sälja båt- och fiskekort och plocka undan.
Den här tjänsten kommer att passa dig som är serviceinriktad och gillar att jobba i ett högt tempo. Erfarenhet inom liknande tjänster är meriterande, dock ej ett krav.
Du bör vara tillgänglig från mitten av juni till mitten av augusti. Vi är öppna alla dagar i veckan, vilket kan betyda jobb under helger.


Formell kompetens
Du studerar på högstadiet, gymnasiet eller universitetet
Svenska och engelska i tal och skrift
Du kan arbeta heltid och är flexibel gällande arbetstider
Körkort är inte ett krav, men du måste kunna ta dig ut till Restaurang TRAN som ligger vid riksväg 41Tillträdesdatum är enligt överenskommelse.


Skicka in din ansökan genom att maila oss på [email protected] med ett CV. Skicka gärna med en video på dig själv där du förklarar varför du vill jobba med oss! Vi går igenom ansökningarna löpande.


Om Restaurang TRAN
Resturang TRAN är en familjedriven vietnamesisk restaurang som slog upp sina dörrar i april 2022. Vi finns vid Transåssjön där våra kunder kommer för att avnjuta en riktigt god måltid när de är sugen på något gott, behöver stanna och vila på vägen eller ska på en trevlig fisketur eller promenad. Restaurangen har varit en 25-årig lång dröm som äntligen gått i uppfyllelse. Visa mindre