Lediga jobb Ubags AB i Borås

Se alla lediga jobb från Ubags AB i Borås. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Borås som finns inom det yrket.

Key Account Manager - Borås

Ansök    Mar 3    Ubags AB    Key account manager
Om oss Eftersom Sverige i nuläget inte är självförsörjande på något sätt gällande krisprodukter och skyddsutrustning är vårt mål att bli kundernas givna leverantör för dessa tillfällen. Vi arbetar med distribution av ett komplett utbud av personlig skyddsutrustning som ger ”skydd från huvudet till tån”, det vill säga hjälmar, munskydd, overaller, öronmuffar, arbetskläder, handskar m.m. Vi strävar efter att tillhandahålla snabba, pålitliga service- och kval... Visa mer
Om oss
Eftersom Sverige i nuläget inte är självförsörjande på något sätt gällande krisprodukter och skyddsutrustning är vårt mål att bli kundernas givna leverantör för dessa tillfällen. Vi arbetar med distribution av ett komplett utbud av personlig skyddsutrustning som ger ”skydd från huvudet till tån”, det vill säga hjälmar, munskydd, overaller, öronmuffar, arbetskläder, handskar m.m.
Vi strävar efter att tillhandahålla snabba, pålitliga service- och kvalitetsvaror till konkurrenskraftiga priser. För att göra detta har vi effektiva anställda, stora lagringsanläggningar och tillräckligt med lager för att leverera grossistmängder. Varor dubbelkontrolleras för kvantitet och kvalitet innan de lämnar lagret för att säkerställa att vi tillhandahåller en problemfri och pålitlig service för våra kunder. Vi ser till att våra lagernivåer upprätthålls effektivt så att varor är tillgängliga i tillräckliga mängder för att tillgodose kundernas krav.
Vi befinner oss i en kraftig tillväxtfas med en ständigt växande kundbas
Om Tjänsten – Ansvar och uppgifter
I rollen som KAM driver du hela försäljningsprocessen med bearbetning, offertskrivning, projektledning och uppföljning hos befintliga och nya kunder. Du kommer att förhandla fram ramavtal och delta i upphandlingar. Du ansvarar från att boka möten i telefon/mässor samt driver alla dina uppdrag tillsammans med företagets egna resurser. Du kommer att ha stor nytta av din nyfikenhet och din kreativitet för att skapa bästa lösningen för just din kund. Du kommer att medverka på olika mässor och kundevent.
Du har även en säljcoachande roll i teamet. Upptagningsområdet för kundbasen är i Borås med omnejd men en del resor med övernattning i andra delar av landet kommer att förekomma. Du utgår ifrån vårt kontor i Borås.
Om Dig – Egenskaper och förmågor
Du har en gedigen arbetserfarenhet inom B2B försäljning och erfarenhet av att arbeta med stora och globala kunder
Du har troligtvis jobbat med försäljning, alternativt har du ett gediget försäljningsintresse och kunnande
Du har en relevant utbildning, gärna på högskolenivå eller liknande
Du har erfarenhet av att skapa nya affärsrelationer
Du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska

Vidare lägger vi stor vikt vid de personliga egenskaperna. För att bli framgångsrik i rollen behöver du brinna för att jobba med människor samt tycka om att inspirera och engagera. Som person är du initiativtagande, flexibel, kommunikativ och relationsskapande. Din vilja att uppnå resultat är tydlig och du är intresserad av att utvecklas tillsammans med THK i syfte att föra dig själv, våra kunder och företaget framåt.
Du har förmåga att se världen som dina kunder ser den. Vi söker därför efter nyfikna och kreativa problemlösare som du - någon som ser till att THK ligger steget före i en ständigt föränderlig värld.
Det är viktigt att det finns ett starkt eget driv då rollen handlar om att driva THKs försäljning mot våra strategiska kunder i en starkt konkurrensutsatt marknad som ständigt förändras. Du behöver ha en god social förmåga och med det skapa goda och starka relationer med olika funktioner hos dina kunder och internt på THK.
Vad vi erbjuder
Vi erbjuder dig en internationell arbetsplats i ett starkt tillväxtbolag med goda utvecklingsmöjligheter. Du arbetar i en ansvarsfull roll i ett snabbväxande företag som distribuerar medicinska produkter . Miljön är öppen, positiv och motiverande med platta hierarkier, korta beslutsvägar och stora utvecklingsmöjligheter.
Vad vi erbjuder
Garantilön - 22 000 SEK + provision
Läs mer om vårt nya varumärke: www.desinfektionsweden.se
www.thk.nu Visa mindre

Undersköterskor sökes för provtagning och smittspårning PCRHEM

Om jobbet Vi söker undersköterskor till våra kontor i Borås och Göteborg! Gör skillnad. Varje dag. PCRHEM är ett företag som grundats för att i första hand avlasta sjukvården. Vi erbjuder provtagning med utkörning till patienten samt ett friskintyg vid negativt provsvar. Vi söker nu nya medarbetare som vill arbeta med oss där arbetsuppgifterna riktas mot provtagning & smittspårning samt relaterade arbetsuppgifter. Arbetsuppgifter Vill du vara med i det vik... Visa mer
Om jobbet
Vi söker undersköterskor till våra kontor i Borås och Göteborg!
Gör skillnad. Varje dag. PCRHEM är ett företag som grundats för att i första hand avlasta sjukvården. Vi erbjuder provtagning med utkörning till patienten samt ett friskintyg vid negativt provsvar. Vi söker nu nya medarbetare som vill arbeta med oss där arbetsuppgifterna riktas mot provtagning & smittspårning samt relaterade arbetsuppgifter.
Arbetsuppgifter
Vill du vara med i det viktiga arbetet att minska smittspridningen av covid-19? Nu söker vi undersköterskor som vill bidra genom provtagning & smittspårning!
PCRHEM erbjuder framkörning vilket innebär att vi åker till patienten där den befinner sig och provtar den på plats. Detta kan innebära allt från arbetsplats till hem m.m. Självklart utförs detta med CE-certifierad skyddsutrustning för att skydda de anställda på bästa sätt.
Smittspårning innebär att följa upp och hantera patienter som testat positivt för covid-19. Som undersköterska ansvarar du för att den smittade tagit del av korrekt information, att samla information kring var personen blivit smittad samt information kring vilka patienten eventuellt smittat. Informationen skall dokumenteras och rapporteras till Sminet. Insamling av information sker via telefon.Anställning omfattas av allmän. Tillsvidareanställning kan bli aktuellt i framtiden.
Observera: Vi söker medarbetare både i Göteborg och Borås där vi erbjuder tjänsten.


KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är undersköterska med grundutbildning och erfarenhet av att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Tidigare arbetslivserfarenhet inom primärvården och kunskaper i journalsystem samt smittspårning ses det som meriterande. Arbetet kräver god datorvana samt god patientkontakt och ett gott bemötande via telefon.
Att arbeta med människor ställer höga krav på flexibilitet, ansvarskänsla och lösningsfokusering. Vi ser därför att du som person är självständig i ditt sätt att arbeta och har en utvecklad förmåga att lyhört bemöta alla människor. Du är mån om och har förmågan att anpassa din kommunikation och information till de du har kontakt med. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
I denna rekrytering använder vi oss av löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!
B-Körkort är obligatoriskt!
ÖVRIGT
PCRHEM finns till för att i första hand avlasta vården, men samtidigt för att alla som bor i Göteborg och Borås ska kunna testa sig mot Covid-19 på ett bekvämt och säkert sätt i sin egna valda miljö. Vi erbjuder även friskintyg vid alla negativa tester för att möjliggöra för kunderna att kunna resa utomlands.
Genom ett samarbete med vården och omtanke för kunderna skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt och tryggt liv.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre