Lediga jobb Work Integration i Stockholm AB i Borås

Se alla lediga jobb från Work Integration i Stockholm AB i Borås. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Borås som finns inom det yrket.

Driven Team Leader inom försäljning sökes till Borås

Har du erfarenhet att leda människor och en stark vilja att skapa resultat? Trivs du i en roll med försäljning och relationsbyggande? Då har vi tjänsten för dig! Information om arbetet: För kunds räkning söker vi en Team Leader med några års erfarenhet av B2C/B2B försäljning med dokumenterat goda resultat. Vår kund är verksam inom säkerhetsbranschen och är marknadsledande inom säkerhetslösningar till privatpersoner och mindre företag. I rollen som Team ... Visa mer
Har du erfarenhet att leda människor och en stark vilja att skapa resultat? Trivs du i en roll med försäljning och relationsbyggande? Då har vi tjänsten för dig!

Information om arbetet:

För kunds räkning söker vi en Team Leader med några års erfarenhet av B2C/B2B försäljning med dokumenterat goda resultat. Vår kund är verksam inom säkerhetsbranschen och är marknadsledande inom säkerhetslösningar till privatpersoner och mindre företag.

I rollen som Team Leader är du även ansvarig för ett säljteam med att planera och strukturera arbetet, coacha och motivera teamet. Du förväntas även att stå i frontlinjen och föregå med gott exempel genom egenförsäljning.

Omfattning:

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att du blir anställd direkt av vår kund. Tjänsten är på heltid och inleds med provanställning. Provanställning tillämpas. Arbetet sker med utgångspunkt i Borås.

Tjänsten kommer börja med ett 2 månaders traineeprogram där du skolas in i kundföretagets företagskultur, värderingar och arbetssätt. Du kommer självklart att få stöttning och rätta förutsättningar för att lyckas.

Du erbjuds:

• Karriär inom ett av Sveriges mest innovativa företag
• Tjänstebil
• Konkurrenskraftig lön, grundlön plus provision utan lönetak samt bonusar
• Kollektivavtal och friskvård
• Tävlingar med attraktiva priser
• Interna utbildningar såväl som externa chefskurser
• Stora karriärmöjligheter och personlig utveckling

Din profil:

För att lyckas i tjänsten så måste du vara lyhörd, förtroendeingivande och hungrig. Din uppgift är att uppfylla önskemål och arbeta lösningsorienterat genom kommunikation och dynamik med kunder såväl som kollegor. Du är mål- och resultatinriktad och strukturerar din arbetstid för att maximera dina insatser. Även om störst vikt läggs vid dina personliga egenskaper är det starkt meriterande med erfarenhet av uppsökande försäljning.

Krav:

• Du har dokumenterad erfarenhet av försäljning och ledarskap.
• Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska, ytterligare språk är meriterande.
• Du är fri från anmärkningar hos både kronofogden och belastningsregistret eftersom kundföretaget är ett auktoriserat säkerhetsföretag.
• Du har B-körkort då bil används dagligen.

Din ansökan

Vår kund eftersträvar efter jämlikhet, jämställdhet och mångfald på arbetsplatsen och ser gärna kandidater med olika bakgrunder och förutsättningar.

Ansökan görs via vår hemsida under Karriärssida! Fyll i informationen som efterfrågas, bifoga dina filer och tryck på knappen Skicka ansökan. Ansökningar per e-post kommer inte att beaktas!

Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Chris Montano, [email protected]

Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Välkommen med din ansökan! Visa mindre