Lediga jobb som Diskare i Borås

Se lediga jobb som Diskare i Borås. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Borås som finns hos arbetsgivaren.

Diskare

Ansök    Mar 9    Aroma Spa i Borås AB    Diskare
Timanställning. Vi söker dig som vill hjälpa till i vår restaurang med undanplockning av disk och diskning samt andra diverse arbetsuppgifter. Vi tror du är effektiv och gillar att jobba i team med servering & kock Tjänsten tillsättes snarast och omfattar främst fredag och lördagskvällar Har du erfarenhet av detta sedan tidigare och har du referenser så är det meriterande Visa mer
Timanställning.

Vi söker dig som vill hjälpa till i vår restaurang med undanplockning av disk och diskning samt andra diverse arbetsuppgifter.

Vi tror du är effektiv och gillar att jobba i team med servering & kock

Tjänsten tillsättes snarast och omfattar främst fredag och lördagskvällar

Har du erfarenhet av detta sedan tidigare och har du referenser så är det meriterande Visa mindre

Diskare

Ansök    Jun 13    Viareds 2 Kockar AB    Diskare
Arbetet innebär i huvudsak disk och städ men även andra vanliga uppgifter inom yrket kan förekomma. Vi söker en extra personal som kan arbeta i högt tempo och samtidigt vara trevlig mot kollegor, kunder och arbetsgivaren. För att kunna jobba hos oss måste du ha ordningssinne och vara full av energi. Samt bör du tycka om att jobba med människor. Vi hjälper med att utbilda dig men det är et stort plus om du jobbar eller jobbat inom restaurang eller liknande ... Visa mer
Arbetet innebär i huvudsak disk och städ men även andra vanliga uppgifter inom yrket kan förekomma.
Vi söker en extra personal som kan arbeta i högt tempo och samtidigt vara trevlig mot kollegor, kunder och arbetsgivaren. För att kunna jobba hos oss måste du ha ordningssinne och vara full av energi. Samt bör du tycka om att jobba med människor. Vi hjälper med att utbilda dig men det är et stort plus om du jobbar eller jobbat inom restaurang eller liknande tjänst innan.
Att vara pigg och glad medarbetare som alltid sätter gäster/kunder och arbetet i fokus ser vi som en självklarhet. Visa mindre

Diskare, Scandic Plaza, Borås, deltid 50%

Ansök    Apr 21    Scandic Hotels AB    Diskare
Scandic Plaza Borås ligger i stadens mitt med närhet till precis allt. Hotellet är nyrenoverat med bland annat en fantastisk relaxavdelning högst upp i Plaza-tornet. Vi vill vara det självklara hotellet man väljer när man åker till Borås. Det gör vi genom en stark servicekultur och ett hotell i toppklass men den allra viktigaste biten är de som gör det otroliga arbetet för vi ska nå dit- våra medarbetare! Vi ser efter varandra och stöttar där det behövs,... Visa mer
Scandic Plaza Borås ligger i stadens mitt med närhet till precis allt. Hotellet är nyrenoverat med bland annat en fantastisk relaxavdelning högst upp i Plaza-tornet. Vi vill vara det självklara hotellet man väljer när man åker till Borås. Det gör vi genom en stark servicekultur och ett hotell i toppklass men den allra viktigaste biten är de som gör det otroliga arbetet för vi ska nå dit- våra medarbetare!

Vi ser efter varandra och stöttar där det behövs, även över avdelningsgränserna. Vi är säkra på att en god stämning bland våra medarbetare bringar fantastiska hotellupplevelser för våra gäster.

Vad innebär rollen som Diskare?

Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för den viktiga uppgiften att hotellet håller en hög standard avseende helt och rent och ser till att våra gäster få en ”wow-känsla” när de kliver in på hotellet och i våran restaurang. I rollen ingår i högsta grad att ta hand om diskutrymmet i köket. Man ska hålla sitt arbetsområde rent och snygg, se till att all disk blir ren och vara en allmänt bra kollega som stöttar sitt team. Du och dina kollegor bidrar till den allmänna ordningen i hotellets lokaler, hanterar sopor och fyller på våra förråd.

Som anställd på Scandic Plaza, Borås.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som anställd hos oss agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

Vi är alla Service Host! I rollen som Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vem är du?

För att trivas i rollen behöver du vara noggrann och kunna jobba i högt tempo. Det är viktigt att du har en god fysik, är flexibel och har god samarbetsförmåga då alla medarbetare tillsammans ansvarar för gästens upplevelse. Du sprider god energi runt dig och är en omtänksam kollega. Tidigare erfarenheter behövs inte men känsla för service, teamplayer samt kunna kommunicera på svenska är något som behövs för att klara av jobbet. Tidigare erfarenhet från hotell & restaurang är meriterande.

Information om tjänsten

Tjänsten är en visstidsanställning på deltid till kvällar och helger under hela sommaren.
Man ska kunna jobba 3-4 pass i veckan.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Diskare till Restaurang Gemyet och till Visionen. Borås

Ansök    Dec 1    Compass Group AB    Diskare
Diskare till Restaurang Gemytet och Visionen Tidsbestämd visstidsanställning med möjlighet till en tillsvidareanställning 75% Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor • Vi levererar kvalit... Visa mer
Diskare till Restaurang Gemytet och Visionen

Tidsbestämd visstidsanställning med möjlighet till en tillsvidareanställning 75%

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en glad diskare till vårt team där laganda står i fokus. Du är oftast den sista våra gäster möter och därför är det viktigt att du trivs med att ge en god service.

I tjänsten ingår bland annat de dagliga rutinerna i diskrummet och övriga utrymmen, sortera och placera ut porslin och utrustning på avsedd plats, egenkontroll och viss lagerhantering.

Restaurang Visionen ligger i RISE lokaler på Ramnaslätt. här tillverkar vi ca 1000 p mat varje dag. va caterar och servar RISE anställda med frukost, lunch och fika.

Restaurang Gemytet ligger i Ellos lokaler i Viared. Här jobbar ca 650 p och vi ät deras enda leverantör på frukost, lunch och fika. här tillverkar vi ca 400 p mat varje dag och har hela Viared som vårt arbetsfällt.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor!
I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Med din positivitet tar du ansvar för att hålla en hög servicenivå genom hela dagen
• God service är viktigt för dig där ett leende och ögonkontakt är en självklarhet
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du tycker om att planera och strukturera ditt arbete så att det blir effektivt
• Du talar svenska
• Tidigare erfarenhet av diskarbete är ett krav
• körkort är ett plus

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Visa mindre

Diskare, F&B Services, Scandic Plaza, Borås, extra vid behov

Ansök    Nov 30    Scandic Hotels AB    Diskare
Scandic Plaza Borås ligger i stadens mitt med närhet till precis allt. Hotellet är nyrenoverat med bland annat en fantastisk relaxavdelning högst upp i Plaza-tornet. Vi vill vara det självklara hotellet man väljer när man åker till Borås. Det gör vi genom en stark servicekultur och ett hotell i toppklass men den allra viktigaste biten är de som gör det otroliga arbetet för vi ska nå dit- våra medarbetare! Vi ser efter varandra och stöttar där det behövs,... Visa mer
Scandic Plaza Borås ligger i stadens mitt med närhet till precis allt. Hotellet är nyrenoverat med bland annat en fantastisk relaxavdelning högst upp i Plaza-tornet. Vi vill vara det självklara hotellet man väljer när man åker till Borås. Det gör vi genom en stark servicekultur och ett hotell i toppklass men den allra viktigaste biten är de som gör det otroliga arbetet för vi ska nå dit- våra medarbetare!

Vi ser efter varandra och stöttar där det behövs, även över avdelningsgränserna. Vi är säkra på att en god stämning bland våra medarbetare bringar fantastiska hotellupplevelser för våra gäster.

Nu söker vi en diskare till hotellet Scandic Plaza, Borås.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som diskare agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som diskare arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad är innebär rollen som diskare?

Nu söker vi en medarbetare som ska arbeta inom området F&B Services på hotellet Scandic Plaza, Borås. Din främsta roll är att supportera driften inom våra mat- och dryckesavdelningar med disken så att medarbetarna som är närmast gästen kan ha sitt fulla fokus på att ge service i världsklass. I dina arbetsuppgifter ingår att diska, sätta rena saker på plats, källsortera, stänga diskmaskinen samt städa arbetsutrymmet. Du ser till att disk och renhållning flyter på och i enlighet med livsmedelspolicy, koncept och manualer.

Vem är du?

Allra viktigast är dina personliga egenskaper och din inställning. För att passa i rollen behöver du klara av att arbeta i högt tempo samt vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en anställning för enstaka dagar på extra vid behov.


Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Diskare

Ansök    Okt 29    Viareds 2 Kockar AB    Diskare
Arbetet innebär i huvudsak disk och städ men även andra vanliga uppgifter inom yrket kan förekomma. Vi söker en person som kan arbeta i högt tempo och samtidigt vara trevlig mot kollegor, kunder och arbetsgivaren. För att kunna jobba hos oss måste du ha ordningssinne och vara full av energi. Samt bör du tycka om att jobba med människor. Vi hjälper med att utbilda dig men det är et stort plus om du jobbar eller jobbat inom restaurang eller liknande tjänst i... Visa mer
Arbetet innebär i huvudsak disk och städ men även andra vanliga uppgifter inom yrket kan förekomma.
Vi söker en person som kan arbeta i högt tempo och samtidigt vara trevlig mot kollegor, kunder och arbetsgivaren. För att kunna jobba hos oss måste du ha ordningssinne och vara full av energi. Samt bör du tycka om att jobba med människor. Vi hjälper med att utbilda dig men det är et stort plus om du jobbar eller jobbat inom restaurang eller liknande tjänst innan.
Att vara pigg och glad medarbetare som alltid sätter gäster/kunder och arbetet i fokus ser vi som en självklarhet. Visa mindre

Diskare

Ansök    Sep 12    Aroma Spa i Borås AB    Diskare
Timanställning. Vi söker dig som vill hjälpa till i vår restaurang med undanplockning av disk och diskning samt andra diverse arbetsuppgifter. Vi tror du är effektiv och gillar att jobba i team med servering & kock Tjänsten tillsättes snarast och omfattar främst fredag och lördagskvällar Har du erfarenhet av detta sedan tidigare och har du referenser så är det meriterande Visa mer
Timanställning.

Vi söker dig som vill hjälpa till i vår restaurang med undanplockning av disk och diskning samt andra diverse arbetsuppgifter.

Vi tror du är effektiv och gillar att jobba i team med servering & kock

Tjänsten tillsättes snarast och omfattar främst fredag och lördagskvällar

Har du erfarenhet av detta sedan tidigare och har du referenser så är det meriterande Visa mindre

Vi söker en ny medarbetare

Ansök    Sep 22    Gujju AB    Diskare
Vi söker till vår restaurang en ny medarbetare. Restaurang Gujju söker en diskare och tjänsten är på 75% - 100%. Arbetstid: Tisdag-Lördag Vi ser gärna att du talar hindi, gujrati eller engelska då de underlättar samarbetet med övriga i köket. Vi vill att du ska ha ett intresse för det indiska köket. Du behöver kunna arbeta enligt schema mellan 14-00. I arbetet kan det förekomma tunga lyft vid till exempel hanteringen av varor. Visa mer
Vi söker till vår restaurang en ny medarbetare.
Restaurang Gujju söker en diskare och tjänsten är på 75% - 100%.


Arbetstid: Tisdag-Lördag
Vi ser gärna att du talar hindi, gujrati eller engelska då de underlättar samarbetet med övriga i köket. Vi vill att du ska ha ett intresse för det indiska köket.
Du behöver kunna arbeta enligt schema mellan 14-00. I arbetet kan det förekomma tunga lyft vid till exempel hanteringen av varor. Visa mindre

jobbannons

Ansök    Nov 2    SweNep AB    Diskare
Hej, Vi behöver personal som kan jobba deltid och trivs att jobba i restaurang bransch. Personal skulle kunna ta sitt ansvar på jobb. Gärna kontakta oss via mejl. Tack. Mvh Namaste Nepal i Borås Visa mer
Hej,
Vi behöver personal som kan jobba deltid och trivs att jobba i restaurang bransch. Personal skulle kunna ta sitt ansvar på jobb. Gärna kontakta oss via mejl. Tack.


Mvh
Namaste Nepal i Borås Visa mindre

jobbannons

Ansök    Jul 13    SweNep AB    Diskare
Hej, Vi är en Italiensk restaurang ligger mitt i centrum, Borås. Vi vill ha någon som kan förstå hur verksamhet fungerar. Personen kunna jobba direkt och jobba för längre tid. Visa mer
Hej,
Vi är en Italiensk restaurang ligger mitt i centrum, Borås. Vi vill ha någon som kan förstå hur verksamhet fungerar. Personen kunna jobba direkt och jobba för längre tid. Visa mindre