Lediga jobb som Informationsassistent i Borås

Se lediga jobb som Informationsassistent i Borås. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Borås som finns hos arbetsgivaren.

Manlig provmodell i strl. L sökes till RevolutionRace

Vill du få chansen att vara med bakom kulisserna hos en ledande aktör inom outdoormode? Vi söker nu killar i strl. L för provning av plagg som tas fram till nya kollektioner på RevolutionRace i Borås. Stämmer dina mått? Sök idag! Teamet på RevolutionRace utökas. Tjänsten innebär att du provar av plagg för att få fram den bästa passformen tillsammans med vår kunds team som består av inköpare och direktriser. Arbetstiderna förlägger sig under dagtid/eftermi... Visa mer
Vill du få chansen att vara med bakom kulisserna hos en ledande aktör inom outdoormode? Vi söker nu killar i strl. L för provning av plagg som tas fram till nya kollektioner på RevolutionRace i Borås. Stämmer dina mått? Sök idag!

Teamet på RevolutionRace utökas. Tjänsten innebär att du provar av plagg för att få fram den bästa passformen tillsammans med vår kunds team som består av inköpare och direktriser. Arbetstiderna förlägger sig under dagtid/eftermiddag på onsdagar. Det är mycket viktigt att dina kroppsmått stämmer överens med måtten nedan:

Längd: 180 cm
Bröst: 102-106 cm
Midja: 90-94 cm
Höft: 96-100 cm
Stuss: 108-112 cm
Innerben: 82 cm
EU: 52
Tum: 33-34

För att vara aktuell för denna tjänst har du studier på minst 50% eller annat arbete på 80%. Start omgående. Meriterande om du studerar på textilhögskolan. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till kund. Lön enligt avtal.

Din profil
Det är viktigt att du anger dina egna exakta mått i din ansökan. Observera att detta inte är ett fotomodellsjobb, arbetsuppgifterna är relaterade till avprovning av plagg, därför det är viktigt att du har de efterfrågade måtten. Som person är du social, framåt och kan med lätthet bli en del av teamet på RevolutionRace.

Om du går vidare i rekryteringsprocessen väntar en avprovning hos RevolutionRace. Där kommer de att kontrollera att dina mått stämmer överens med deras krav. OBS! För att vi ska kunna ta din ansökan i beaktande är det ett krav att du anger dina mått, utgå från matrisen ovan. Observera att vi har löpande intervjuer under ansökningsperioden och tjänsterna kan bli tillsatta innan ansökningstiden har gått ut. Ansök redan idag på www.studentconsulting.com

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Informationssamordnare - vikariat

Borås Energi och Miljö AB tar tillvara energiflöden i samhället och omvandlar energin i bland annat avfall till fjärrvärme, el, fjärrkyla och biogas. Bolaget erbjuder energi- och avfallstjänster, sköter avfallshanteringen och avloppsreningen samt levererar dricksvatten i Borås. Vi är 330 medarbetare och omsättningen uppgår till cirka 1 miljard. Borås Energi och Miljö AB ingår i Borås Stadshus AB och är en av Borås mest spännande och utvecklande arbetsplats... Visa mer
Borås Energi och Miljö AB tar tillvara energiflöden i samhället och omvandlar energin i bland annat avfall till fjärrvärme, el, fjärrkyla och biogas. Bolaget erbjuder energi- och avfallstjänster, sköter avfallshanteringen och avloppsreningen samt levererar dricksvatten i Borås. Vi är 330 medarbetare och omsättningen uppgår till cirka 1 miljard. Borås Energi och Miljö AB ingår i Borås Stadshus AB och är en av Borås mest spännande och utvecklande arbetsplatser.

Du kommer att tillhöra Projektavdelningen som genomför tekniska projekt inom Borås Energi och Miljös verksamhetsområden fjärrvärme, fjärrkyla, biogas, avfallshantering samt vatten och avlopp.
På Borås Energi och Miljö pågår just nu ett digitaliseringsarbete av vår anläggningsinformation. Vi söker en informationssamordnare som får vara delaktig i detta arbete och i det framtida effektiviseringsarbetet gällande vår anläggnings- och ledningsinformation. Det finns ett stort utvecklingsbehov i vår bransch som går ifrån fysisk dokumentation till digitala modeller och integration mellan system som kontinuerligt utvecklas.
I tjänsten ingår uppdatering och underhåll av vår ledningsnätdatabas, kvalitetssäkring och uppdatering av anläggningsinformation, utlämning av anläggningsinformation till interna och externa aktörer, ta fram ledningsanvisningar och övriga digitala kartprodukter samt arbeta i våra projekt som informationssamordnare.
Din bakgrund
Vi söker i första hand dig som antingen har efrafarenhet från informationsordning i motsvarande roll. Du bör antingen ha en stark teknisk kompetens gällande CAD/BIM/GIS-programvaror och gärna erfarenhet från informationshantering och ledningsnätshantering inom bygg/VA/FV. Du arbetar obehindrat i Officepaketets olika program samt har erfarenhet av att arbeta med AutoCad.
B-körkort och god svenska i tal och skrift är ett krav.


Dina egenskaper
Som person är du ansvarskännande, engagerad och har hög kvalitet på ditt arbete. Du gillar ordning och reda och kan på ett pedagogiskt sätt kommunicera behov och följa upp. Du förstår såväl detaljer som helhet och kan se kopplingen mellan projektering till genomförande och förvaltning. Du är van att arbeta självständigt men uppskattar att samarbeta med andra människor och ser samverkan som en av nycklarna till framgång och goda resultat.
Vi erbjuder
Hos oss får du vara med och skapa förutsättningar för samhällsviktig infrastruktur i ett bolag med ett tydligt mål om att göra Borås till en hållbar stad. Vi erbjuder ett varierande arbete där du är med och påverkar utvecklingen av vår verksamhet och där du får möjlighet att utvecklas inom rollen som inköpare.
Du får dessutom arbeta i en grupp där vi sätter högt värde på bra samarbete och att man ska trivas på jobbet.
Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. För att uppnå detta erbjuder vi en arbetsplats med utvecklande arbetsuppgifter i en stabil bransch. Vi satsar mycket på personalens hälsa med flera friskvårdsförmåner och aktiviteter. Vi har konkurrenskraftiga anställningsvillkor och goda förmåner som komplement. Kretslopp, omtanke och framåt är våra värdeord som avspeglar sig både inom bolaget och ut till kunder

Bra att veta
Tjänsten är ett vikariat på ca 10 månader. Välkommen med din ansökan senast den 15 oktober 2021. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta gruppchef Erika Dinis, 076-7899077 eller e-post [email protected]

Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.
Som ett led i vårt kvalitetsarbete genomför Borås Energi och Miljö alltid bakgrundskontroller på personer som är aktuella för anställning.
Inför varje rekrytering tar vi beslut om vilka rekryteringskanaler vi ska använda och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Administratör till företag inom marknadsföring

Trivs du i en administrativ arbetsroll och vill jobba med ett företag som brinner för marknadsföring och sociala medier? Är du dessutom serviceinriktad och älskar att ha kundkontakt? Skicka då in din ansökan på annonsen direkt! Just nu söker vi efter en kombinerad admin/kundtjänst medarbetare för vår kunds räkning. Vi söker dig som älskar kundservice, vill utvecklas och är självgående i ditt arbetssätt. Vidare är det också viktigt att du kan hantera många... Visa mer
Trivs du i en administrativ arbetsroll och vill jobba med ett företag som brinner för marknadsföring och sociala medier? Är du dessutom serviceinriktad och älskar att ha kundkontakt? Skicka då in din ansökan på annonsen direkt!

Just nu söker vi efter en kombinerad admin/kundtjänst medarbetare för vår kunds räkning. Vi söker dig som älskar kundservice, vill utvecklas och är självgående i ditt arbetssätt. Vidare är det också viktigt att du kan hantera många arbetsuppgifter på samma gång, arbeta strukturerat och är en riktigt lagspelare. Företaget är verksamma inom marknadsföring, skapande av webbsidor och SEO, och det är således viktigt att du tycker dessa ämnen är intressanta. 

Arbetsuppgifter:
- Ha löpande kontakt med kunder och svara på frågor gällande företaget. 
- Administrativa arbetsuppgifter såsom dokumentation och dylikt. 
-  Vara med och driva projekt. 

Krav: 
- Grundläggande kunskaper om Google Analytics. 
- Någon form av administrativt-/kundtjänstarbete. 
- Tillgänglig för start omgående. 

Meriterande:
- Kunskaper om marknadsföring och liknande. 

Om tjänsten:
Arbetstider: Dagtid. 
Omfattning: Heltid.
Ort: Borås.
Start: Omgående. 

Tillträde enligt överenskommelse, urval sker löpande och därav kan tjänsten tillträdas tidigare än sista ansökningsdatum. Vi tar ej emot ansökningar via mail.
Har du frågor är du välkommen att kontakta Ellinor Enblom på [email protected].
Om vårt företag:
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. 
Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.
I över tio år har vi jobbat med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå ditt mål. Välkommen att etablera en kontakt med oss på OnePartnerGroup du också! Visa mindre

Informationssamordnare till Borås Energi och Miljö

Borås Energi och Miljö AB tar tillvara energiflöden i samhället och omvandlar energin i bland annat avfall till fjärrvärme, el, fjärrkyla och biogas. Bolaget erbjuder energi- och avfallstjänster, sköter avfallshanteringen och avloppsreningen samt levererar dricksvatten i Borås. Vi är ca 320 medarbetare och omsättningen uppgår till drygt 1 miljard. Borås Energi och Miljö AB ingår i Borås Stadshus AB och är en av Borås mest spännande och utvecklande arbetspl... Visa mer
Borås Energi och Miljö AB tar tillvara energiflöden i samhället och omvandlar energin i bland annat avfall till fjärrvärme, el, fjärrkyla och biogas. Bolaget erbjuder energi- och avfallstjänster, sköter avfallshanteringen och avloppsreningen samt levererar dricksvatten i Borås. Vi är ca 320 medarbetare och omsättningen uppgår till drygt 1 miljard. Borås Energi och Miljö AB ingår i Borås Stadshus AB och är en av Borås mest spännande och utvecklande arbetsplatser.

Du kommer att tillhöra Projektavdelningen som genomför tekniska projekt inom Borås Energi och Miljös verksamhetsområden fjärrvärme, fjärrkyla, biogas, avfallshantering samt vatten och avlopp.
På Borås Energi och Miljö pågår just nu ett digitaliseringsarbete av vår anläggningsinformation. Vi söker en informationssamordnare som får vara delaktig i detta arbete och i det framtida effektiviseringsarbetet gällande vår anläggnings- och ledningsinformation. Det finns ett stort utvecklingsbehov i vår bransch som går ifrån fysisk dokumentation till digitala modeller och integration mellan system som kontinuerligt utvecklas.
I tjänsten ingår uppdatering och underhåll av vår ledningsnätdatabas, kvalitetssäkring och uppdatering av anläggningsinformation, utlämning av anläggningsinformation till interna och externa aktörer, ta fram ledningsanvisningar, samordna och producera bl.a VA-information på nybyggnadskartor och övriga digitala kartprodukter samt arbeta i våra projekt som informationssamordnare.

Din bakgrund:
Vi söker i första hand dig som antingen har erfarenhet från informationssamordning i motsvarande roll, eller dig som har jobbat med projektering eller förvaltning i några år och mer vill gå över mot samordning. Du bör antingen ha en stark teknisk kompetens gällande CAD/BIM/GIS-programvaror och/eller erfarenhet från informationshantering och ledningsnätshantering inom bygg/VA/FV. Du arbetar obehindrat i Officepaketets olika program samt har erfarenhet av att arbeta med AutoCad. B-körkort och god svenska i tal och skrift är ett krav.


Dina egenskaper:
Som person är du ansvarskännande, engagerad och har hög kvalitet på ditt arbete. Du gillar ordning och reda och kan på ett pedagogiskt sätt kommunicera behov och följa upp. Du förstår såväl detaljer som helhet och kan se kopplingen mellan projektering till genomförande och förvaltning. Du är van att arbeta självständigt men uppskattar att samarbeta med andra människor och ser samverkan som en av nycklarna till framgång och goda resultat.
Välkommen med din ansökan. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta gruppchef Erika Dinis på telefonnr 076-7899077 eller e-post [email protected]

Som ett led i vårt kvalitetsarbete genomför Borås Energi och Miljö alltid bakgrundskontroller på personer som är aktuella för anställning.
Inför varje rekrytering tar vi beslut om vilka rekryteringskanaler vi ska använda och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Kvinnlig provmodell sökes till Nelly.com i Borås!

Vi söker nu dig i strl. S/36 för provning av plagg som tas fram till nya kollektioner på Nelly.com i Borås. Stämmer dina mått överens med de som beskrivs nedan och du är intresserad av en 50% tillsvidareanställning? Då kan du vara personen vi söker! Som provmodell hos Nelly är din huvuduppgift att prova plaggen för kommande säsonger tillsammans med ett team bestående av inköpare, designers och direktriser för att få fram den bästa passformen. När det finn... Visa mer
Vi söker nu dig i strl. S/36 för provning av plagg som tas fram till nya kollektioner på Nelly.com i Borås. Stämmer dina mått överens med de som beskrivs nedan och du är intresserad av en 50% tillsvidareanställning? Då kan du vara personen vi söker!

Som provmodell hos Nelly är din huvuduppgift att prova plaggen för kommande säsonger tillsammans med ett team bestående av inköpare, designers och direktriser för att få fram den bästa passformen. När det finns tid över hjälper du till med andra arbetsuppgifter så som att mäta av plagg för kommande avprovningar.
Då du i första hand är anställd för att passa vår kroppsmåttlista är det viktigt att du har så korrekta mått som möjligt, samt att du håller dina mått under din anställning.

Längd: 172 cm
Byst: 86 cm (mät över bysten, under armarna och vågrätt i ryggen)
Under byst: 74 cm
Midja: 70 cm (mät där du är som smalast)
Stuss: 96 cm (mät där du är som bredast)
Lår: 57 cm (mät där du är som bredast)
BH-stl: 70 C

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50% som inleds med en sex månaders provanställning. Arbetstiden är förlagd på dagtid på Nellys kontor i Borås. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till kund. Lön enligt avtal.

Din profil
Det är viktigt att du anger dina egna exakta mått i din ansökan. Observera att detta inte är ett fotomodellsjobb, arbetsuppgifterna är relaterade till avprovning av plagg, varför det är viktigt att du har de efterfrågade måtten.

Om du går vidare i rekryteringsprocessen väntar en intervjuv och avprovning hos Nelly.com. Där kommer de att kontrollera att dina mått stämmer överens med deras krav. OBS! För att vi ska kunna ta din ansökan i beaktande är det ett krav att du anger dina mått, utgå från matrisen ovan. Observera att vi har löpande intervjuer under ansökningsperioden och tjänsterna kan bli tillsatta innan ansökningstiden har gått ut. Ansök redan idag på www.studentconsulting.se.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Vi söker en Informationssamordnare med inriktning BIM

Borås Energi och Miljö AB tar tillvara energiflöden i samhället och omvandlar energin i bland annat avfall till fjärrvärme, el, fjärrkyla och biogas. Bolaget erbjuder energi- och avfallstjänster, sköter avfallshanteringen och avloppsreningen samt levererar dricksvatten i Borås. Vi är ca 320 medarbetare och omsättningen uppgår till drygt 1 miljard. Borås Energi och Miljö AB ingår i Borås Stadshus AB och är en av Borås mest spännande och utvecklande arbetspl... Visa mer
Borås Energi och Miljö AB tar tillvara energiflöden i samhället och omvandlar energin i bland annat avfall till fjärrvärme, el, fjärrkyla och biogas. Bolaget erbjuder energi- och avfallstjänster, sköter avfallshanteringen och avloppsreningen samt levererar dricksvatten i Borås. Vi är ca 320 medarbetare och omsättningen uppgår till drygt 1 miljard. Borås Energi och Miljö AB ingår i Borås Stadshus AB och är en av Borås mest spännande och utvecklande arbetsplatser.
Du kommer att tillhöra Projektavdelningen som genomför tekniska projekt inom Borås Energi och Miljös verksamhetsområden fjärrvärme, fjärrkyla, biogas, avfallshantering samt vatten och avlopp.
På Borås Energi och Miljö pågår just nu ett digitaliseringsarbete av vår anläggningsinformation. Vi söker en informationssamordnare som får vara delaktig i detta arbete och i det framtida effektiviseringsarbetet gällande vår anläggnings- och ledningsinformation. Det finns ett stort utvecklingsbehov i vår bransch som går ifrån fysisk dokumentation till digitala modeller och integration mellan system som kontinuerligt utvecklas.
I tjänsten ingår uppdatering av vår ledningsnätdatabas, kvalitetssäkring och uppdatering av anläggningsinformation, utlämning av anläggningsinformation till interna och externa aktörer, ta fram ledningsanvisningar och arbeta i våra projekt som BIM- och informations-samordnare.
Din bakgrund:
För att vara framgångsrik i rollen söker vi i första hand dig som antingen har erfarenhet från BIM/CAD-samordning i motsvarande roll. Du bör antingen ha en stark teknisk kompetens gällande CAD/BIM/GIS-programvaror och gärna erfarenhet från informationshantering och ledningsnätshantering inom bygg/VA/FV. Du arbetar obehindrat i Officepaketets olika program samt har erfarenhet av att arbeta med AutoCad. B-körkort och god svenska i tal och skrift är ett krav.
Dina egenskaper:
Som person är du ansvarskännande, engagerad och har hög kvalitet på ditt arbete. Du gillar ordning och reda och kan på ett pedagogiskt sätt kommunicera behov och följa upp. Du förstår såväl detaljer som helhet och kan se kopplingen mellan projektering till genomförande och förvaltning. Du är van att arbeta självständigt men uppskattar att samarbeta med andra människor och ser samverkan som en av nycklarna till framgång och goda resultat.
Vad erbjuder vi?
Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. För att uppnå detta erbjuder en arbetsplats med utvecklande arbetsuppgifter i en stabil bransch. Vi satsar mycket på personalens hälsa med flera friskvårdsförmåner och aktiviteter. Vi har konkurrenskraftiga anställningsvillkor och goda förmåner som komplement. Kretslopp, omtanke och framåt är våra värdeord som avspeglar sig både inom bolaget och ut till kunder.
Bra att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start snarast eller enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta gruppchef Erika Dinis, 076-7899077 eller e-post [email protected].
Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.
Som ett led i vårt kvalitetsarbete genomför Borås Energi och Miljö alltid bakgrundskontroller på personer som är aktuella för anställning.
Inför varje rekrytering tar vi beslut om vilka rekryteringskanaler vi ska använda och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre