Lediga jobb som Kärnkraftsanerare i Borås

Se lediga jobb som Kärnkraftsanerare i Borås. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Borås som finns hos arbetsgivaren.

ISS söker servicemedarbetare till Ringhals

Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prest... Visa mer
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Ringhals

Till vår verksamhet på Ringhals kärnkraftverk söker ISS medarbetare till de årliga revisionsavställningarna.

Vi söker servicemedarbetare till Ringhals under perioden 2024-05-15 till 2024-09-12 med chans till förlängning. De tjänster vi söker personal till är sanering, lyft- och transportverksamhet, tvätt hantering / skyddsmaterial.

Arbetet är förlagt under veckodagar, helger, kvällar, nätter, enligt skiftschema alternativt dagtidsarbete.
Möjligheter till boende i anknytning till arbetsplatsen finns.

Revisionsdatum hos ISS Ringhals 2024:

Ringhals 3 … 15 Maj – 26 Juni
Ringhals 4 … 14 Augusti – 12 September

Om tjänsten sanering
Sanering innebär flertalet förekommande arbetsuppgifter så t.ex. skurning, högtryckstvättning, dammsugning, nedtorkningar, sophantering, svets- och spoltältsbygge, systemrengörning, hantering av skogränser mm. Arbete på hög höjd, i trånga utrymmen och med helmask förekommer.

Om tjänsten tvätt hantering/skyddsmaterial
Ansvarar för att säkerhetsställa att det finns ren och funktionsduglig skyddsmateriel att tillgå på angiven plats i anläggningen. Hantering av skyddskläder, hjälmar, skor och påfyllning av förråd. Det förekommer även en del lokalvård som huvudsakligen utförs på kontrollerat område.

Om tjänsten lyft/transportverksamhet
Utföra säkra lyft och transporter inom Ringhals.
Transporter av gods till/från anvisad plats inom kontrollerat och icke kontrollerat område.
Flyttning/baxning av betongblock, apparater, komponenter och dylikt.
Krav är giltig och godkänd utbildning - KIKA, Grå, Grön & Gul (Krananvändare i kärntekniska anläggningar )

Vem söker vi?
Du ska vara serviceinriktad och positiv då all vår personal har daglig kundkontakt. Vårt servicebeteende betyder mycket för oss, varför det är extra viktigt att du känner detsamma.

Vi ser att med en positiv attityd och starkt ansvarstagande kan vi förutse och ta fram lösningar på vår kunds behov. Vi gör det enkelt genom att arbeta säkert och komma med förslag till förbättring. Att hålla vår kund kontinuerligt informerad om arbetets utveckling och framdrift är för oss en självklarhet.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från arbete på kärnkraftverk. Det är viktigt att du behärskar det svenska språket. B-körkort är meriterande. Ytterligare ett krav är att du har fyllt 18 år.

Övrigt
Eftersom arbetet utförs vid Ringhals kärnkraftverk kommer läkarundersökning, drogtest och vid vissa specialtillträden även en registerkontroll (Polis §14) att genomföras. Dessutom kommer ett antal övriga utbildningar genomföras beroende vart man kommer att arbeta.

Din ansökan
Vi hoppas att vi väckt ditt intresse! Vi ser fram emot din ansökan, dock senast den 30/4.

I din ansökan bifogar du CV samt personligt brev. Vid frågor vänligen kontakta Anna Jarl via mail: [email protected]

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre