Lediga jobb som Perukmakare i Borås

Se lediga jobb som Perukmakare i Borås. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Borås som finns hos arbetsgivaren.

Maskör till Borås Stadsteater

Ansök    Maj 22    Borås Stad    Perukmakare
Maskör till Borås Stadsteater till Kulturförvaltningen. Sista ansökningsdag: 2019-06-09. (Ref nr 22:2019:12) I Borås arbetar ungefär 10 000 personer som varje dag skapar en bättre vardag för över 110 000 boråsare. Alltid med engagemang och hjärta. Inom staden finns omkring 250 olika yrken som alla har detta gemensamt: de gör vardagen mer meningsfull för boråsarna. Borås Stadsteaters vision är att producera teater med hög konstnärlig kvalité och arbetar ... Visa mer
Maskör till Borås Stadsteater

till Kulturförvaltningen. Sista ansökningsdag: 2019-06-09.
(Ref nr 22:2019:12)

I Borås arbetar ungefär 10 000 personer som varje dag skapar en bättre vardag för över 110 000 boråsare. Alltid med engagemang och hjärta. Inom staden finns omkring 250 olika yrken som alla har detta gemensamt: de gör vardagen mer meningsfull för boråsarna.

Borås Stadsteaters vision är att producera teater med hög konstnärlig kvalité och arbetar för en bred repertoar som innehåller såväl klassisk som modern dramatik. Teatern har en budget på ca 38 miljoner kronor och sysselsätter ungefär 100 personer på ett år, inklusive frilansare. På ett år producerar teatern 5-6 egna produktioner och tar även emot flertal gästspel samt hyr ut lokalerna för föreläsningar och konferenser. Teatern har två scener - den stora scenen har plats för ca 500 besökare och den lilla scenen har plats för ca 120 besökare.

Arbetsplats: Borås Stadsteater

Anställningsvillkor: Tjänsten är ett vikariat på 100 procent av heltid under ordinarie innehavares tjänstledighet, dock längst t.o.m. 2019-12-31. Tillträde 2019-08-06.

Arbetsuppgifter: Du kommer i första hand arbeta med tillverkning av mask och peruk till kommande föreställningen 'Perplex' och vid behov delta i föreställningsarbetet. Du kommer också arbeta nära din kollega och delta i arbetet med hennes produktioner. Utöver det så tillkommer arbete som normalt förekommer inom arbetet på en teater.
Kvalifikationer: Vi utgår från att du har en passande högskoleutbildning inom mask och peruk för teater, eller en utbildnings som bedöms likvärdig. Vi förväntar oss att du har erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter inom teater, film eller liknande verksamhet.

Upplysningar lämnas av Marie Nyman, teaterchef, 0768 - 88 76 65 alt. [email protected]. Fackliga representanter nås via kommunens växel på telefon, 033-35 70 00.

Borås Stad strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare - och erbjuder förutom meningsfulla arbetsuppgifter, goda arbetsvillkor och professionella kollegor - bra personalförmåner bland annat i form av friskvårdbidrag, fria bad och besök på friluftsgårdar, samt möjligheter att delta i vår personalklubb Merkrafts uppskattade aktiviteter och arrangemang. Läs mer på boras.se/arbetahososs

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Välkommen med din ansökan senast 2019-06-09. Visa mindre