Lediga jobb som Prepressoperatör i Borås

Se lediga jobb som Prepressoperatör i Borås. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Borås som finns hos arbetsgivaren.

Prepressoperatör till Unigraphics

Ansök    Apr 25    AB Effektiv Borås    Prepressoperatör
Kan du skapa säljande original och layouter, och har lätt för att arbeta självständigt men även i team? Är du engagerad och driven? Ta chansen att bli en del av Unigraphics spännande resa framåt! Din framtida arbetsgivare Unigraphics är en producent och leverantör av produkter och tjänster för märkning och profilering. Med ett marknadsledande utbud, mångårig erfarenhet och hög innovationsgrad har vi sedan 1934 hjälpt våra kunder att sticka ut och göra ski... Visa mer
Kan du skapa säljande original och layouter, och har lätt för att arbeta självständigt men även i team? Är du engagerad och driven? Ta chansen att bli en del av Unigraphics spännande resa framåt!

Din framtida arbetsgivare
Unigraphics är en producent och leverantör av produkter och tjänster för märkning och profilering. Med ett marknadsledande utbud, mångårig erfarenhet och hög innovationsgrad har vi sedan 1934 hjälpt våra kunder att sticka ut och göra skillnad. För oss är effektivitet, kvalitet, kompetens och närhet avgörande – vi jobbar tätt med våra kunder för att anpassa erbjudandet efter företagets specifika behov, där målet är att stärka bådas affär.
Unigraphics produkt- och tjänsteutbud utvecklas ständigt.

Våra produktområden är exponeringsmaterial (namnbrickor, skyltar, expo- och eventprodukter, flaggor och trycksaker), samt traditionella stämplar och gravering och kreativa märkningsprodukter.

Våra kunder finns till största delen inom olika branscher i Sverige. Som kundsupport har du din arbetsplats vid vårt huvudkontor i Borås. Unigraphics har idag 30 anställda i Borås och 1 i Stockholm. Tillsammans omsätter vi ca 46 miljoner. Våra kunder finns främst inom privat sektor och omfattar både mindre och större företag.

Vi vill fortsätta att ligga i framkant i utvecklingen av vår bransch och erbjuda användarvänliga, hållbara kvalitetsprodukter och beställningslösningar, med den teknik som marknaden kräver. Vi har under 2024 certifierarat oss för ISO 9001 och 14001.
Läs mer om oss på www.unigraphics.se.


Vad erbjuder rollen?
Som prepressoperatör hos Unigraphics får du en spännande och utvecklande roll där du kommer att vara en nyckelspelare i att grafiskt utforma våra kunders önskemål. Du kommer att ingå i ett engagerat team bestående av kundsupport, grafiker, utesäljare, webbmaster och marknadskoordinator. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar att skapa grafiska original och korrektur för att tas vidare för utskjutningar till tryck i egen eller utlagd produktion. Du kommer även ge support för att kunderna enkelt skall kunna använda våra webbshopar och hemsida. Du kommer också att ha möjlighet att etablera kunskap om våra webblösningar och köpa in grafiskt färdigproducerat material från våra leverantörer.

Vem är du?
Vi söker dig som är engagerad, driven och du skall ha erfarenhet av att arbeta med Adobes program som InDesign, Illustrator, Photoshop och Acrobat. Du är en "doer" som kan hålla tidsramar med stor noggrannhet, trivs med ett varierande arbete och är redo att anpassa dig till en miljö där riktlinjerna snabbt förändras.

Du har även följande egenskaper:

- Lagspelare med förmåga att arbeta självständigt.
- Kapacitet att hantera flera uppgifter samtidigt.
- Lösningsorienterad med eget initiativ och beslutsförmåga.
- Noggrann, ansvarstagande och strukturerad i arbetsmetoden.
- Stark känsla för form och färg.Är detta din perfekta match?
Vi erbjuder en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö där du kommer att ha möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med oss. Medarbetarna är grunden för vår framgång, och vi är engagerade i att stödja din professionella utveckling. Du får jobba ihop med ett härligt gäng med mycket energi, kunskap och glädje. Anställningen inleds med 6 månaders provanställning, därefter erbjuds tillsvidareanställning efter överenskommelse.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista
ansökningsdatum är xx. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Jens Lindroth på [email protected] eller Mikael Svensson på
[email protected] Visa mindre