Lediga jobb som Servicetekniker, elektronik i Borås

Se lediga jobb som Servicetekniker, elektronik i Borås. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Borås som finns hos arbetsgivaren.

Erfaren servicetekniker till Göteborg

Vi jobbar för att bygga den bästa serviceorganisationen av truckar och entreprenadmaskiner i Sverige. I det ingår det att få med fler kompetenta personer som kan hjälpa oss vidare. Kort sammanfattat Vi har många experter inom service och reparation av truckar och entreprenadmaskiner. Vi har attraktiva priser och bra ordning och reda, det gör att vi växer. Våra kunder förstår att en truck som står stilla är en dyr truck. Vårt team på 30 personer har plats... Visa mer
Vi jobbar för att bygga den bästa serviceorganisationen av truckar och entreprenadmaskiner i Sverige. I det ingår det att få med fler kompetenta personer som kan hjälpa oss vidare.

Kort sammanfattat
Vi har många experter inom service och reparation av truckar och entreprenadmaskiner. Vi har attraktiva priser och bra ordning och reda, det gör att vi växer. Våra kunder förstår att en truck som står stilla är en dyr truck. Vårt team på 30 personer har plats för tre till fem tekniker ytterligare som vill arbeta med att laga och serva truckar.

Vad behöver du kunna?
Vi förstår att du inte kan allt, men du har expertkunskaper inom elektronik, mekanik eller hydraulik. Vi tror att vi kan lära dig det mesta om truckar. Har du redan jobbat med truckar eller andra fordon är det bingo.
En truck eller maskin som står still är dyrt för våra kunder så kompetens inom felsökning är så klart ett stort plus i kanten.
Du behöver kunna föra dig och ha social förmåga. När du är ute på kundjobb är du en representant för VS Truck. Vi arbetar hårt för att både upplevas som smidiga, men också kompetenta, det vill vi att du hjälper till med.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder dig snabba beslutsvägar, roliga kunduppdrag och bra utveckling. Vi försöker ge frihet, och att man ska få bestämma mycket själv. Vi tror också på att det finns kollegor som stöttar upp när det behövs. Vi har kollegor som fixar med planering och smarta system som beställer reservdelar åt dig.
Bland våra kunder finns det dem som har en truck som årligen får sin service. Det finns också kunder med lagerbyggnader fyllda med automatiserade truckar där vi hälsar på ofta för att hjälpa dem framåt. Här lyssnar vi på dig vad du är mest intresserad av att arbeta med, och i vilken riktning du vill utvecklas.
Våra kunder finns i hela landet, och det blir en del körande. Men vi håller det till dagsturer. Det ska fungera bra att ha familj och arbeta hos oss.
Vi erbjuder bra löner och förmåner, som baseras på din kompetens. Självklart följer vi kollektivavtal och andra reglementen. Vi tycker själva att vi betalar bra ersättningar, vi erbjuder karriärsvägar om du vill utvecklas vidare.

Intresserad? Välkommen att skicka in din ansökan till [email protected] Visa mindre

Resande servicetekniker Ecoguard

Vill du arbeta på ett vänligt och personligt företag som är måna om sina anställda? Har du ett eget driv och gillar att arbeta självständigt och på resande fot? Då finns nu möjligheten som resande servicetekniker på Ecoguard! Ecoguard är störst inom individuell mätning och har installationer i fastigheter över hela landet. Deras kunder uppskattar att de levererar en helhet, deras förmåga att driva projekt hela vägen fram till färdig anläggning. Tillsamma... Visa mer
Vill du arbeta på ett vänligt och personligt företag som är måna om sina anställda? Har du ett eget driv och gillar att arbeta självständigt och på resande fot? Då finns nu möjligheten som resande servicetekniker på Ecoguard!


Ecoguard är störst inom individuell mätning och har installationer i fastigheter över hela landet. Deras kunder uppskattar att de levererar en helhet, deras förmåga att driva projekt hela vägen fram till färdig anläggning. Tillsammans med deras kraftfulla molntjänst Curves för presentation och analys av mätvärden gör de det enkelt för fastighetsägare och driftpersonal.
Sedan start har de vuxit stadigt och står idag på en stabil grund. Deras fokus har varit på befintliga fastigheter och deras trådlösa teknik. Med det ökande byggandet i Sverige för att få fram nya bostäder ser de nu en ny växande marknad för individuell mätning som de nu bemöter.

Om tjänsten
Ecoguard söker nu en resande servicetekniker till ett kommande projekt där äldre centralenheter i fastigheter skall bytas ut. I denna tjänst kommer du att utgå ifrån hemmet och arbeta självständigt. Du kommer att röra dig runt om i distriktet med installationerna, du rapporterar till projektledaren som även är din uppdragsgivare. Denna tjänst sträcker sig ca 1-2 år och är en visstidsanställning på heltid med möjlighet till fast anställning efter projektets slut.
Arbetsbeskrivning
Som resande servicetekniker på Ecoguard behöver du tycka om att vara på resande fot, arbeta självständigt och strukturerat. Du kommer att arbeta mån-tors med utgångspunkt från hemmet. Ditt främsta uppdrag kommer vara att byta ut gamla centralenheter till nya. Viss dokumentation förekommer. Du kommer att behöva ha en god dialog med fastighetsvärdar i distriktet och med hjälp av fastighetsritningar söka upp befintliga enheter för utbyte.
Vi söker dig som
Har en grundläggande el kompetens och datorvana, det är meriterande om du har kunskaper inom IP och nätverk.
Då du kommer att arbeta mycket på egen hand krävs det att du är ansvarstagande och ordningsam, har ett eget driv och är flexibel. Du behöver vara serviceinriktad då det förekommer en del kundkontakt och du ska kunna representera företaget på ett föredömligt sätt.
B-körkort är ett krav i denna tjänst.
Vårt företag
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.
Din ansökan lämnar du via länken nedan.
https://jobb.montico.se/lediga-jobb/8854
Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Tekniker

Södra Älvsborgs Räddningstjänstförbund (SÄRF) är ett kommunalförbund som organiserar och driver räddningstjänsten i sex kommuner: Bollebygd, Borås, Mark, Svenljunga, Tranemo och Ulricehamn. Vi är ca 500 anställda med två heltidstationer som finns i Borås och Skene och SÄRF är bland de största räddningstjänstförbunden i landet avseende Räddningstjänstpersonal i Beredskap (deltidsbrandmän). Huvudkontoret ligger i Borås, förbundets övningsfält vid Guttasjön o... Visa mer
Södra Älvsborgs Räddningstjänstförbund (SÄRF) är ett kommunalförbund som organiserar och driver räddningstjänsten i sex kommuner: Bollebygd, Borås, Mark, Svenljunga, Tranemo och Ulricehamn. Vi är ca 500 anställda med två heltidstationer som finns i Borås och Skene och SÄRF är bland de största räddningstjänstförbunden i landet avseende Räddningstjänstpersonal i Beredskap (deltidsbrandmän). Huvudkontoret ligger i Borås, förbundets övningsfält vid Guttasjön och totalt finns det 24 brandstationer belägna i samtliga kommuner. Vi söker nu
Tekniker
Arbetet: Räddningstjänstens viktiga samhällsuppdrag innebär att när det verkligen gäller måste allt fungera. Verksamheten är beroende av tekniska hjälpmedel och funktioner och arbetet med teknikfrågor sker i ett brett perspektiv med samhällsuppdraget och användarna i fokus. Huvudinriktningen i arbetet är att ansvara för drift av system för utalarmering, samband, kommunikation och telefoni. Tekniken som vi använder är varierad, digital och analog. Några av de system/plattformar du kommer att hantera är Rakel, TeleCall, Daedalos, personsökare, MiniCall sökare, Windows servrar avsedda för TeleCall, passagesystemet NOVA samt kameraövervakning. Arbetet innebär bland annat att uppgradera programvaror, ombesörja inköp, installera hård- och mjukvara, felsökning och felavhjälpning. Hos oss får du en varierad vardag, du får känna att ditt arbete är viktigt att utföra och att du är med och bidrar till att skapa trygghet i samhället. Du arbetar i nära samarbete med vår operativa ledning och annan personal som arbetar med IT och tekniska frågor samt med externa leverantörer och samarbetspartners. Vår personal beskriver att de uppskattar variationen i arbetsuppgifterna och att få arbeta i team där alla hjälps åt.
Kvalifikationer: Vi söker dig som har ett brinnande intresse för teknik, IT och problemlösning och som med stor nyfikenhet följer utvecklingen inom teknikområdet för att identifiera behov samt planera för och sköta tekniken i sin helhet. En relevant utbildning inom teknik, gärna som teletekniker och/eller svagströmstekniker, har gett dig kompetens och erfarenhet för att självständigt kunna hantera såväl löpande som strategiska frågor inom hela vårt tekniska område. Inte minst för att i samarbete med andra hitta lösningar på problem och möjliggöra innovationer och utveckling. Arbetet förutsätter en mycket god datavana, god kännedom om nätverk, kunskaper i programmering och vi ser gärna att du har kunskap/erfarenhet av arbete med komradio. För tjänsten krävs B-körkort.
SÄRF tillämpar ett medarbetardrivet arbetssätt som innebär att delaktighet, innovation och kommunikation utgör väsentliga byggstenar för verksamhetens bästa och en god arbetsmiljö. Arbetet förutsätter att du tycker om att arbeta proaktivt, gärna antar utmaningar och har förmåga att själv ta ansvar, planera och prioritera bland arbetsuppgifterna. Du har en god administrativ förmåga, är mån om ordning och reda och gillar att arbeta i ett stundtals högt tempo. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Känner du att det här stämmer in på dig och dina ambitioner så tveka inte att söka!
Förutsättningar: Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med flexibel arbetstid. Arbetstiden är normalt dagtid måndag-fredag men du kommer till viss del även att behöva vara tillgänglig utanför kontorstid. Arbetsplatsen är på brandstationen i Borås men arbete utförs även på andra platser inom vårt förbund. Vi värnar om en hälsosam arbetsmiljö med tillåtande klimat för olikheter och en god balans mellan arbete och privatliv främjas. Arbetsplatsen är innovativ och kännetecknas av framåtsträvande samt engagerade chefer och medarbetare.
Innan anställning kommer alkohol-och drogtestning att genomföras enligt SÄRFs policy och i samarbete med vår företagshälsovård. Anställningen kan komma att inledas med sex månaders provanställning.
Information; Kontakta gärna Avdelningschef för Verksamhetsstöd Björn Larsson tel. 033-17 29 98. Facklig kontaktperson för Vision; Patrik Norinder tel: 033-17 29 15
Se även vår hemsida www.serf.se.
Välkommen att söka ett stimulerande uppdrag och medverka i utvecklingen av en räddningstjänst i tiden och för framtiden. Vi arbetar för en räddningstjänst för alla och eftersträvar jämställdhet och mångfald bland våra anställda.
Ansök senast 2023-03-19 till [email protected] eller via brev till
Södra Älvsborgs Räddningstjänstförbund, Olovholmsgatan 12, 506 34 Borås
Märk din ansökan med ”Tekniker” Visa mindre

Servicetekniker

Servicetekniker Vi erbjuder På Swegon arbetar vi med att skapa världens bästa inomhusklimat som får människor att trivas och må bra - feel good inside. Vi har högt satta mål i vårt hållbarhetsarbete, i att erbjuda de mest energieffektiva produkterna, främja jämställdhet och att bli co2 neutrala, och har en tydlig transparens i vårt arbete. Vi erbjuder spännande utmaningar i en global miljö med kompetenta kollegor och en kultur präglad av våra värderinga... Visa mer
Servicetekniker

Vi erbjuder

På Swegon arbetar vi med att skapa världens bästa inomhusklimat som får människor att trivas och må bra - feel good inside. Vi har högt satta mål i vårt hållbarhetsarbete, i att erbjuda de mest energieffektiva produkterna, främja jämställdhet och att bli co2 neutrala, och har en tydlig transparens i vårt arbete. Vi erbjuder spännande utmaningar i en global miljö med kompetenta kollegor och en kultur präglad av våra värderingar; ”Customer Empathy, Trust och Commitment”, som genomsyrar allt vi gör och är utgångspunkten i de beslut vi fattar och hur vi agerar mot varandra. På Swegon har vi en öppen och flexibel organisationskultur med korta beslutsvägar, gott om utvecklingsmöjligheter och är måna om att du ska kunna kombinera ditt arbete med ditt privatliv. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, välkomnar sökande med olika typer av bakgrund och eftersträvar mångfald och jämställdhet.

Om tjänsten


• Som tekniker på Swegon Sverige får du vara med och stärka Swegons goda rykte. Du får ansvaret att fatta egna beslut efter din kompetens, möjligheter att skapa goda relationer. Att med struktur styra din dags- och veckoplanering och med lyhördhet förstå våra kunders utmaningar bidrar du i arbetet med ”customer empathy”.
• Ett tätt samarbete med vår säljorganisation skapar en härlig kultur med en ”feel good inside”-känsla. Tillsammans med ett starkt team i Region väst kommer din resa att bli lärorik och upplyftande.
• Du kommer att få arbeta med alla Swegons produkter och ständigt ta del av interna kurser för att ytterligare utvecklas i din roll.
• Triggas du av ”det här gå aldrig” eller ”vi löser inte detta”? Då är detta rätt tjänst för dig! Tillsammans med dina kollegor finns inga problem som vi inte kan lösa. Häng med på en resa där du får vara med att utveckla framtidens Borås-kontor!

Din profil


• Krav

• B-körkort
• God svenska i tal och skrift
• God förståelse i engelska

• Meriterande

• El-behörighet
• Styr- och reglerkunskap
• VVS-erfarenheter
• Kunskaper i tyska

• Som person förväntas du ha en stark initiativförmåga och ett strukturerat förhållningssätt till planering. Du ska vara trygg med kundkontakt, merförsäljning och administrativt arbete. Det är en fördel om du har erfarenhet inom felsökning, mekaniskt arbete och/eller el-arbeten. Social kompetens och förmåga att skapa goda relationer med kunder är viktiga egenskaper i tjänsten, då vi är extremt måna om våra kunder. Vi lägger därför stor vikt vid attityd och personliga egenskaper.
• Jobbet kräver dagliga resor och körkort är därför ett krav.

Kontaktinformation
Välkommen med din ansökan via www.swegon.se/jobb. Vi tillämpar löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 20/9-22. För mer information om tjänsten, kontakta Anders Grimstad, Teknikchef region väst, [email protected]

Vi undanbeder oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Om Swegon Group
Swegon Group AB, ägt av det på Stockholmsbörsen listade Investment AB Latour, är en marknadsledande leverantör för ett hälsosamt inomhusklimat, med lösningar för ventilation, värme, kyla och klimatoptimering, samt uppkopplade tjänster och teknisk expertis. Swegon har dotterbolag och distributörer över hela världen och 17 produktionsenheter i Europa, Nordamerika och Indien. Företaget har ca 2?700 anställda och hade 2021 en omsättning på ca 6 miljarder SEK. Visa mindre

Tekniker till serviceuppdrag och verkstadsjobb

Har du ett stort teknikintresse och är duktig på att omsätta teori till praktik? Har du en bakgrund inom elkraft, som starkströmstekniker, eller servicetekniker? Vill du vara med och säkerställa att kunderna får de bästa lösningarna samt en kvalitetsmässig service och reparation? Då har STYREG en intressant tjänst till dig.   Arbetsuppgifter I rollen som tekniker kommer du att vara en del av ett kompetent och engagerat team på sex tekniker. Du kommer att ... Visa mer
Har du ett stort teknikintresse och är duktig på att omsätta teori till praktik? Har du en bakgrund inom elkraft, som starkströmstekniker, eller servicetekniker? Vill du vara med och säkerställa att kunderna får de bästa lösningarna samt en kvalitetsmässig service och reparation? Då har STYREG en intressant tjänst till dig.  

Arbetsuppgifter
I rollen som tekniker kommer du att vara en del av ett kompetent och engagerat team på sex tekniker. Du kommer att ha en delad roll, dels som verkstadstekniker, dels som resande servicetekniker där du servicerar STYREG:s olika kunder och samarbetspartners. Geografiskt finns kunderna i hela Sverige och även utomlands men du kommer främst att jobba i de södra och västra regionerna i Sverige. Du kommer att utgå hemifrån och då huvudkontoret och verkstaden ligger i Kinna är det en stor fördel om du bor i närheten. 

Arbetsuppgifterna innebär bland annat;
Driftsättning, testning, styrning och reglering av VLT och VACON frekvensomriktare
Felsökning, service, underhåll och reparation 
Harmonisk mätning, vibrationsmätning, eftermontering 
Kundkontakter och merförsäljning
Tekniska rapporter och administrativ dokumentation


Kvalifikationer och erfarenheter
Vi söker dig som har utbildning inom el, elkraft, starkström, styr regler, automation eller liknande samt erfarenhet inom området. Du har en god systemförståelse och har lätt för att sätta dig in i olika processer och funktioner. 
Det är en stor fördel om du har erfarenhet av att arbeta i en serviceorganisation och att du är van vid och trivs med att möta kunder, ge service och att hitta tekniska lösningar.
Dina datorkunskaper är goda och du uttrycker dig obehindrat i svenska samt har goda kunskaper i engelska. B-körkort är ett krav.


Personliga egenskaper
Som person är du driven, engagerad och nyfiken och motiveras av problemlösning och av att utvecklas i det du gör. Du är van vid att arbeta självständigt och att fatta egna beslut och ta ansvar och kan driva dina arbetsuppgifter framåt på ett självständigt sätt.
Som person är du även social, positiv och prestigelös. Du har ett tillmötesgående sätt och har lätt för att skapa relationer och samarbeten med både kunder och kollegor.


STYREG erbjuder dig
Ett spännande jobb med goda utvecklingsmöjligheter i ett flexibelt och målinriktat företag. STYREG har stort fokus på att utveckla de anställda och tillhandahåller både intern och extern utbildning. Som anställd på STYREG får du även ta del av fördelaktiga förmåner. Du kommer att få en god introduktion och stöd av erfarna kollegor och arbeta parallellt med kollegorna under din utbildningsperiod. 


Ansök
I den här rekryteringen har STYREG valt att samarbeta med JKS Sverige. Sök gärna tjänsten redan idag, med registrerat CV på www.jksgroup.se, då vi gör löpande urval. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut.
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Elin Jonsson, på telefonnummer 0709-68 30 20.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobb hos tekniks service på NetOnNet

Är du tekniskt intresserad och vill skaffa dig värdefull erfarenhet inför framtiden? Just nu söker vi på Effektiv tekniker och ärendehanterare för sommarjobb hos teknisk service på NetOnNet. Om vår kund Sedan 1999 säljer NetOnNet hemelektronik från både egna och välkända varumärken direkt från lagerhyllan. Vårt fokus är att förenkla allt vi kan för att erbjuda hemelektronik billigare än andra. Det är mottot för hela NetOnNet och grundar sig i vårt unika s... Visa mer
Är du tekniskt intresserad och vill skaffa dig värdefull erfarenhet inför framtiden? Just nu söker vi på Effektiv tekniker och ärendehanterare för sommarjobb hos teknisk service på NetOnNet.

Om vår kund
Sedan 1999 säljer NetOnNet hemelektronik från både egna och välkända varumärken direkt från lagerhyllan. Vårt fokus är att förenkla allt vi kan för att erbjuda hemelektronik billigare än andra. Det är mottot för hela NetOnNet och grundar sig i vårt unika självbetjäningskoncept. Kunderna ska välja NetOnNet, inte bara för att vi har låga priser, utan även för att vi gör det enklare, ärligare och med fokus utifrån kunden själv. Det är så vi skapar mervärde och en stark relation med våra kunder. NetOnNet säljer till konsumenter och företag genom e-handel och 32 Lagershoppar i Sverige och Norge. Vårt huvudkontor ligger i handelsstaden Borås.

Dina arbetsuppgifter
I denna roll kommer du att arbeta med felsökning och reparation av NetOnNets produkter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara ärendehantering av reklamationer och returer, lättare reparationer av produkter samt felsökning.

I den här tjänsten kommer du vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till NetOnNet under sommaren.

Arbetstid: Dagtid måndag - fredag.
Plats: Viared/Borås.
Omfattning: Heltid under juni, juli och eventuellt någon vecka in i augusti.
Start: v.20 alt enligt överenskommelse .
Löneform: Fast.

I detta uppdrag får du möjlighet att få vara en del av ett spännande och växande företag. Vidare kommer anställningen att ge dig kunskap inom ärendehantering, systemkunskap samt viss verkstadsvana.

Din profil
För att passa i rollen ser vi att du är en ordningsam person som trivs i en ansvarstagande roll. Du är nyfiken som person och har lätt för att jobba administrativt. Du trivs bra med att arbeta i team och tillsammans med dina kollegor arbetar du ständigt för en ökad kundnöjdhet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av ärendehantering inom kundtjänst, servande verksamhet, IT eller liknande. Har du även erfarenhet av att jobba med tekniska produkter inom hemelektronik är det meriterande.

Då du i huvudsak kommer att kommunicera med kunder via skrift har du goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

Sökord
teknik, service, kundtjänst, el, elektronik Visa mindre

Tekniker till NetOnNet

Är du tekniskt kunnig och söker ett arbete som kretsar kring problemlösning? Gillar du att arbeta i högt tempo i ett företag där det finns stora utvecklingsmöjligheter? Då kan det vara dig vi söker till Netonnets avdelning teknisk service! Om vår kund Sedan 1999 säljer NetOnNet hemelektronik från både egna och välkända varumärken direkt från lagerhyllan. Vårt fokus är att förenkla allt vi kan för att erbjuda hemelektronik billigare än andra. Det är mottot... Visa mer
Är du tekniskt kunnig och söker ett arbete som kretsar kring problemlösning? Gillar du att arbeta i högt tempo i ett företag där det finns stora utvecklingsmöjligheter? Då kan det vara dig vi söker till Netonnets avdelning teknisk service!

Om vår kund
Sedan 1999 säljer NetOnNet hemelektronik från både egna och välkända varumärken direkt från lagerhyllan. Vårt fokus är att förenkla allt vi kan för att erbjuda hemelektronik billigare än andra. Det är mottot för hela NetOnNet och grundar sig i vårt unika självbetjäningskoncept. Kunderna ska välja NetOnNet, inte bara för att vi har låga priser, utan även för att vi gör det enklare, ärligare och med fokus utifrån kunden själv. Det är så vi skapar mervärde och en stark relation med våra kunder. NetOnNet säljer till konsumenter och företag genom e-handel och 32 Lagershoppar i Sverige och Norge. Vårt huvudkontor ligger i handelsstaden Borås.

Dina arbetsuppgifter
I denna roll kommer du att arbeta med ärendehantering direkt mot NetOnNets kunder. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara administrering och felsökning kopplat till reklamationer och garantiärenden. Eftersom att du i många ärenden arbetar direkt mot kund är bra service en självklarhet.

I den här tjänsten kommer du vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med stor chans till övertag av kund.

Arbetstid: Dagtid måndag- fredag.
Plats: Viared/Borås.
Omfattning: Heltid.
Start: Omgående.
Löneform: Fast.

En anställning hos teknisk service på NetOnNet ger dig en möjlighet att få vara en del av ett spännande och växande företag. Vidare kommer anställningen att ge dig fortsatt utveckling inom ärendehantering, utökad systemkunskap samt servicehantering inom detaljhandel.

Din profil
För att passa i rollen ser vi att du är en ordningsam person som är van vid ansvarstagande från tidigare roller. Du är nyfiken som person och har lätt för att jobba administrativt i olika affärssystem. Du trivs bra med att arbeta i team och tillsammans med dina kollegor arbetar du ständigt för en ökad kundnöjdhet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av ärendehantering inom kundtjänst, servande verksamhet, IT eller liknande. Har du även erfarenhet av att jobba med tekniska produkter inom hemelektronik är det meriterande.

Då du i huvudsak kommer att kommunicera med kunder via skrift har du goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

Sökord
Teknik, service, kundtjänst, IT Visa mindre

Servicetekniker till Element Logic i Boråsområdet

Since 1985, Element Logic® has been optimizing warehouse performance. We have extensive experience in designing and installing tailor-made solutions that streamline our customers workflow. Our robotic solutions, material handling systems, software and consulting services help improve our customers’ value chain, become more profitable and meet the end customer's expectation of fast delivery. We optimize warehouses of all sizes in a wide range of industries ... Visa mer
Since 1985, Element Logic® has been optimizing warehouse performance.
We have extensive experience in designing and installing tailor-made solutions that streamline our customers workflow. Our robotic solutions, material handling systems, software and consulting services help improve our customers’ value chain, become more profitable and meet the end customer's expectation of fast delivery. We optimize warehouses of all sizes in a wide range of industries including electronic components, parts distribution, consumer electronics, 3PL, pharmaceuticals, apparel, sports equipment, and more.
The company is owned by employees, with the European Private Equity company Castik Capital as the majority owner. Element Logic is headquartered in Norway and operates worldwide with a turnover of over EUR 200 million in 2021.
For more information about our automated warehousing solutions and services, go to www.elementlogic.net and follow us on Facebook, LinkedIn and Youtube.
https://www.youtube.com/watch?v=1ivTfVEOKc0
Har du ett stort intresse av mekanik, automation eller el och inspireras av att jobba lösningsorienterat tillsammans i ett starkt team med service och reparation av robotar och lagerautomationer hos olika kunder, så kan denna roll vara intressant för dig!
Element Logic letar efter en driven servicetekniker i Boråsområdet till sitt serviceteam. Du rapporterar till servicechefen i Sverige. I rollen servar du och reparerar robotarna, så att kundens lagerhantering fungerar så smidigt och effektivt som möjligt.
Arbetsuppgifter:
Du arbetar både individuellt och tillsammans med kollegorna med kundernas automationer.
Du arbetar både med förebyggande- och akut service av robotar, portar samt reparation, felsökning och installationer. Arbetet som utförs är inte av fysisk tung karaktär.
Tjänsten innefattar ca 25 resdagar om året där du träffar Element Logics kunder.
Du utgår hemifrån med din servicebil och åker enskilt eller tillsammans med kollegor ut till kunden.

Kompetens och bakgrund:
Gymnasie- eller yrkeshögskoleutbildning inom mekanik, elektronik, fordon eller automation.
Erfarenhet av teknisk service och felsökning.
Tekniskt intresse och en vilja att lära mer.
God svenska och engelska i tal och skrift.
Har körkort
Truckkort är meriterande.

Du som person:
Du gillar att jobba i en entreprenöriell kultur och företagsanda och är kund och lösningsorienterad. Det är viktigt att du gillar att resa då stor del av arbetstiden är ute hos kund och att du bygger ett starkt nätverk och kvalitativt samarbete med kund såväl som med kollegorna på Element Logic. Du är serviceinriktad och har väldigt god förmåga att skapa tillförlitliga och långsiktiga relationer.
För att lyckas med denna roll krävs en god förmåga att lyssna och förstå kunden och samtidigt arbeta effektivt och strukturerat för att uppnå kvalitet. Vi ser att du gillar att ta ansvar samt är en lagspelare och är rak och tydlig i din kommunikation.
Ansökan:
Vi samarbetar PXpress i denna rekrytering .
Registrera din CV och fyll i frågeformuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.
För frågor kontakta rekryteringskonsult [email protected] Visa mindre

Technical Service Manager

Vill du vara med om en spännande förändringsresa där du får vara delaktig i att utveckla vår Technical Service-verksamhet? SP söker nu dig som vill arbeta som Technical Service Manager på ett marknadsledande företag inom foto, video och ljud. Vi är inne i en stark tillväxtfas och satsar på att växa ännu mer – vill du vara med på resan? Om vår kund SP genomsyras av vår värdegrund med stark laganda, hög kvalitet, tydligt kundfokus och mycket passion. Det... Visa mer
Vill du vara med om en spännande förändringsresa där du får vara delaktig i att utveckla vår Technical Service-verksamhet?

SP söker nu dig som vill arbeta som Technical Service Manager på ett marknadsledande företag inom foto, video och ljud. Vi är inne i en stark tillväxtfas och satsar på att växa ännu mer – vill du vara med på resan?

Om vår kund
SP genomsyras av vår värdegrund med stark laganda, hög kvalitet, tydligt kundfokus och mycket passion.

Det som började med ett huvudfokus på kameror och fotografering har under våra 40 år i branschen breddats till ett stort utbud av teknikprodukter inom foto, video och ljud. Bland våra kunder finns allt från nya kreatörer, entusiaster och influencers till erfarna utövare, företag och produktionsbolag. Det vi har gemensamt med våra kunder är ett brinnande intresse för kreativt skapande och teknik.

SP har webbförsäljning i Sverige, Norge, Finland och Danmark, butiker i Stockholm och Oslo, samt mindre serviceshopar i Köpenhamn, Malmö och Borås. Huvudkontor och centrallager ligger i Borås. Vi är 130 anställda och omsätter cirka 800 miljoner kronor.

Läs mer om oss på vår karriärsida.

Dina arbetsuppgifter
Som Technical Service Manager hos Scandinavian Photo ansvarar du för att våra kunder får den bästa tänkbara servicen och bemötandet efter att ha köpt en produkt hos oss.

Teamet i Borås hanterar reparationer, reklamationer och annan teknisk service och ditt uppdrag är att se till att kunden får den mest effektiva och tillfredsställande kundupplevelsen. Du arbetar ständigt med att utveckla och förbättra processerna på avdelningen för att de ska vara av högsta kvalité. Du arbetar dagligen tillsammans med ditt team bestående av fyra medarbetare och du rapporterar till Chief Operating Officer.

Dina uppgifter:
• Övergripande nordiskt ansvar för all teknisk service inom företaget.
• Ansvar för resursplanering liksom den dagliga prestationen för vår centrala avdelning för tekniska service.
• Upprätthålla vår höga nivå av kundnöjdhet och se till att vi håller vad vi lovar.
• Utveckla och sätta standard för krav gentemot våra leverantörer, serviceverkstäder och reparatörer.
• Ansvarig för att utveckla avdelningen på lång sikt.
• Optimera våra KPI:er inom eftermarknad och teknisk service.
• Vara kravställare gentemot, och arbeta nära, flera av våra interna avdelningar såsom produkt, kundservice och butiker.
• Ansvarig för att bedöma hanteringen av begagnade produkter enligt våra kriterier och kvalitetsstandarder.


Din profil
Vi söker dig som sätter kunden i fokus och är lösningsorienterad för att möta deras behov. Du arbetar med hög kvalité och är en förebild för dina medarbetare. Du drivs av att utveckla och förbättra processer. Du är en van ledare och gillar att motivera och coacha ditt team.

Vi tror att du har:
• Kunskap kring våra produkter och vårt erbjudande.
• Kunskap inom logistik.
• God kunskap om teknologi och techindustrin.
• Kompetens inom förhandling och samarbete med externa partners.
• Flyttande språkkunskaper inom svenska och goda språkkunskaper inom engelska.

Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Urval och Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdag är den 4 maj. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Dick Montgomery: [email protected]


Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.

Sökord
Technical Service Manager, Service, Kvalité, Logistik, Processer, Foto Visa mindre

Servicetekniker till Centramec

Vi behöver förstärka vårt ServiceTeam och söker nu en erfaren servicetekniker! Är du en självgående och problemlösande tekniker med kunskap inom el, mekanik och styr/regler? Här får du chansen att påverka din roll som Servicetekniker hos ett familjärt företag som arbetar med marknadens ledande varumärken. Om vår kund Centramec är en systemleverantör inom plastindustrin. Vi erbjuder kvalitativa systemlösningar inom vakuumtrycktransport, torkning, doserin... Visa mer
Vi behöver förstärka vårt ServiceTeam och söker nu en erfaren servicetekniker! Är du en självgående och problemlösande tekniker med kunskap inom el, mekanik och styr/regler?
Här får du chansen att påverka din roll som Servicetekniker hos ett familjärt företag som arbetar med marknadens ledande varumärken.


Om vår kund
Centramec är en systemleverantör inom plastindustrin. Vi erbjuder kvalitativa systemlösningar inom vakuumtrycktransport, torkning, dosering och materialhantering. Företaget är beläget i Älvsered ”10 min norr om Ullared” med 10 anställda. Centramec AB startades 1984 i Älvsered och är en av Sveriges ledande leverantörer inom svensk plastindustri. Vårt mål är alltid kunden i centrum! – WE MAKE IT HAPPEN!
www.centramec.com


Dina arbetsuppgifter
Som servicetekniker kommer du utföra förebyggande underhåll, felsökning och reparationer ute hos våra kunder inom framförallt plastindustrin. Att arbeta som servicetekniker hos Centramec innebär mycket eget ansvar. Du kommer bli en viktig medspelare i ServiceTeamet och arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Arbetet består även av bokningar, uppföljning och fakturering av servicearbeten mot våra kunder.

I rollen ansvarar du också för teknisk telefonsupport mot kunder och internt inom Centramec. Tjänsten innefattar en heltidstjänst med egen servicebil och utrustning som krävs för arbetet som servicetekniker. Arbetet innebär resor inom Sverige och till viss del Norge och antalet övernattningar uppskattas till ca 60-80 st.

Placering av tjänsten är i Älvsered men beroende på vart du bor, gärna Sjuhäradsområdet, försöker vi anpassa med hemmakontor eller befintligt kontor i Älvsered.


Din profil
För att lyckas i rollen som servicetekniker behöver du ha förmågan att hitta lösningar på problem och du har ett genuint intresse för teknik. Vi söker dig som har en teknisk yrkesutbildning, gärna med el-kunskap, och har erfarenhet som servicetekniker inom svensk industri. Erfarenhet från plastindustrin är mycket meriterande. Som person är du driven och ansvarstagande, med en god moral och hög servicegrad. Du är företagets ansikte utåt.

Andra delar som vi gärna ser att du har erfarenhet av:
- El-kunskap
- Kunskap inom styr och regler
- Datakunskap
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
- B-körkort

Vi erbjuder dig en intressant och dynamisk tjänst i en företagskultur med bra sammanhållning. Som en del i teamet är du med och påverkar utvecklingen av företaget framåt i hela kedjan med korta beslutsvägar. På Centramec jobbar vi tillsammans för att nå uppsatta mål. Löpande kompetensutveckling ligger i företagets intresse för att kunna erbjuda våra kunder en ännu bättre service.

Låter tjänsten intressant?
Vi ser fram emot din ansökan via www.effektiv.se. Intervjuer sker löpande. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna Jens Lindroth, [email protected] eller Christina Björsell, [email protected] Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.

Sökord
plastindustri, el-kunskap, elkunskap, styr- och regler, felsökning, plast, industri Visa mindre

Fältservicetekniker för elektronik

LetMeRepair är en ledande leverantör av eftermarknadstjänster (kundtjänst / reparationer / returhantering) inom elektronikindustrin i Europa. Med mer än 800 anställda på över 20 platser erbjuder vi en helhetslösning till våra kunder över hela Europa. Vår breda kundbas omfattar nästan alla marknadsledande elektroniska varumärken och återförsäljare. LetMeRepair Nordic med huvudkontor beläget i Uppsala är LetMeRepairs centrum för alla aktiviteter i hela Norde... Visa mer
LetMeRepair är en ledande leverantör av eftermarknadstjänster (kundtjänst / reparationer / returhantering) inom elektronikindustrin i Europa. Med mer än 800 anställda på över 20 platser erbjuder vi en helhetslösning till våra kunder över hela Europa. Vår breda kundbas omfattar nästan alla marknadsledande elektroniska varumärken och återförsäljare.
LetMeRepair Nordic med huvudkontor beläget i Uppsala är LetMeRepairs centrum för alla aktiviteter i hela Norden. För att stödja vidareutvecklingen av vår verksamhet letar vi nu efter Fältservicetekniker med placering i Borås med omnejd.
Arbetsbeskrivning:
Som Fältservicetekniker (Servicetekniker / Fälttekniker) arbetar du med dagliga serviceärenden på plats hos kunderna, både privatpersoner och företag. Serviceärendena avser till största delen TV- och datorprodukter men förekommer även annan elektronik och arbetsuppgifterna består främst av felsökning, reparation och validering.
Du utgår från hemmet i egen servicebil som tillhandahålls av företaget. Dagarna planeras i förväg med hjälp av kollegor från kontoret och kommer att variera i form av antal ärenden och restid. Utgångspunkten för denna tjänst är Jönköping med omnejd men vid behov kommer även resor och övernattning i andra regioner inom södra Sverige att vara aktuellt.
Din bakgrund/profil:
Vi letar efter dig som brinner för elektronik, har en positiv inställning, stort kundfokus och är serviceinriktad. Du har dokumenterad teknisk utbildning och/eller relevant erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du är flexibel och tillmötesgående för veckans planering för att kunna möta kundernas behov.
Du behöver vara van att jobba självständigt och inneha B-körkort. Då kommunikation i vår bransch, både internt och externt, är på både svenska och engelska är det viktigt att du läser, skriver och talar dessa språk obehindrat.
Övrig information:
Tillträde till tjänsten är snarast möjligt med respekt för eventuell uppsägningstid. Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2022-04-07. Vi genomför intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök via mail till [email protected] och bifoga CV och personligt brev.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tobias Blomqvist, General Manager, via [email protected]. Visa mindre

Servicetekniker till Element Logic

I över 30 år har Element Logic optimerat lagerprestanda. 2020 installerade vi fler AutoStore-lösningar än något annat företag i världen, och vi fortsätter att skapa smarta lösningar för att hjälpa lagerverksamheter att hantera kundernas ökande efterfrågan på snabba leveranser. Våra robotlösningar, mjukvara och konsultverksamhet hjälper företag att förbättra sina värdekedjor och bli mer lönsamma. Vi optimerar lager av alla storlekar inom ett brett spektru... Visa mer
I över 30 år har Element Logic optimerat lagerprestanda.

2020 installerade vi fler AutoStore-lösningar än något annat företag i världen, och vi fortsätter att skapa smarta lösningar för att hjälpa lagerverksamheter att hantera kundernas ökande efterfrågan på snabba leveranser. Våra robotlösningar, mjukvara och konsultverksamhet hjälper företag att förbättra sina värdekedjor och bli mer lönsamma.
Vi optimerar lager av alla storlekar inom ett brett spektrum av branscher, inklusive elektroniska komponenter, reservdistribution, konsumentelektronik, 3PL, läkemedel, kläder, sportutrustning och mer. Som ursprunglig AutoStore®-partner har vi stor erfarenhet av att designa, leverera och installera skräddarsydda lösningar som förbättrar kunders arbetsflöde. Element Logic har mer än 200 anställda i Europa och omsatte 100 miljoner euro 2020. Vårt huvudkontor är i Norge, med dotterbolag över hela Europa.

https://www.elementlogic.net/

https://youtu.be/NPIig10HQYc

Element Logics vision är att göra våra kunders lager till de mest effektiva i Europa. Det lyckas vi mycket bra med! Vår kärnkompetens är att spara plats och effektivisera processer på stora och små lager. Vi har 30 år i branschen, varav de senaste åren som marknadsledare inom vårt segment, vilket gett oss en gedigen kompetens och erfarenhet. Samtidigt ser vi till att hela tiden lära oss något nytt, både hemma och utomlands.

Element Logic fortsätter att växa och vi är därför i behov av fler skickliga och engagerade människor på vår resa. Om du vill arbeta i ett företag med hög kompetens tillsammans med visionen att göra våra kunders lager till de mest effektiva i Europa är det här platsen att vara! Företaget verkar i en bransch som drivs av e-handelstrenden och det ständigt ökade behovet av automatisering och är extremt väl positionerat för framtiden.

Har du ett stort intresse av mekanik, automation eller el och inspireras av att jobba lösningsorienterat tillsammans i ett starkt team med service och reparation av robotar och lagerautomationer hos olika kunder, så kan denna roll vara intressant för dig!

Element Logic letar efter en driven Servicetekniker i Borås till sitt serviceteam. Du rapporterar till Servicechefen i Sverige. I rollen servar du och reparerar robotarna, så att kundens lagerhantering fungerar så smidigt och effektivt som möjligt.

Arbetsuppgifter:

• Du arbetar både individuellt och tillsammans med kollegorna med kundernas automationer.
• Du arbetar både med förebyggande-och akut service av robotar, portar samt reparation, felsökning och installationer. Arbetet som utförs är inte av fysisk tung karaktär.
• Tjänsten innefattar ca 25 resdagar om året där du träffar Element Logics kunder.
• Du utgår hemifrån med din servicebil och åker enskilt eller tillsammans med kollegor ut till kunden.

Kompetens och bakgrund:

• Gymnasie- eller Yrkeshögskoleutbildning inom mekanik, elektronik, fordon eller automation.
• Erfarenhet av teknisk service och felsökning.
• Tekniskt intresse och en vilja att lära mer.
• God svenska och engelska i tal och skrift.
• Har körkort
• Truckkort är meriterande.

Du som person:

Du gillar att jobba i en entreprenöriell kultur och företagsanda och är kund och lösningsorienterad. Det är viktigt att du gillar att resa då stor del av arbetstiden är ute hos kund och att du bygger ett starkt nätverk och kvalitativt samarbete med kund såväl som med kollegorna på Element Logic. Du är serviceinriktad och har väldigt god förmåga att skapa tillförlitliga och långsiktiga relationer.

För att lyckas med denna roll krävs en god förmåga att lyssna och förstå kunden och samtidigt arbeta effektivt och strukturerat för att uppnå kvalitet. Vi ser att du gillar att ta ansvar samt är en lagspelare och är rak och tydlig i din kommunikation.

Ansökan:

Vi samarbetar PS partner i denna rekrytering .

Registrera din CV och fyll i frågeformuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

För frågor kontakta rekryteringskonsult [email protected] Visa mindre

Drifttekniker inom fastighet

Är du nyfiken på framtiden och vill göra skillnad? Vill du arbeta tillsammans med engagerande och kompetenta kollegor och ha stora möjligheter att själv påverka vad du vill arbeta med och hur du kan utvecklas? I så fall kan vi nu erbjuda 2 lediga tjänster som drifttekniker på RISE fastighetsenhet med placering i Borås eller Göteborg. Om oss RISE är en kraftsamling för den hållbara omställning näringslivet, samhället och världen behöver. Som hela Sverige... Visa mer
Är du nyfiken på framtiden och vill göra skillnad? Vill du arbeta tillsammans med engagerande och kompetenta kollegor och ha stora möjligheter att själv påverka vad du vill arbeta med och hur du kan utvecklas? I så fall kan vi nu erbjuda 2 lediga tjänster som drifttekniker på RISE fastighetsenhet med placering i Borås eller Göteborg.

Om oss
RISE är en kraftsamling för den hållbara omställning näringslivet, samhället och världen behöver. Som hela Sveriges forskningsinstitut jobbar vi med lösningarna och förutsättningarna som gör skillnad här och nu. Och med de kunskapsområden och tekniker som kan vara avgörande imorgon. Mixen av roller, perspektiv och kompetenser ger oss och andra bättre förutsättningar i en komplex värld. Den gör också RISE till en utmanande och omväxlande arbetsplats, med möjlighet att göra det mesta. Oavsett vilket område du vill arbeta med, vilken yrkesroll du har eller vart i livet du befinner dig.

Om rollen
Som drifttekniker hos oss ingår arbetsuppgifter såsom övervakning av drift samt genomförande av underhåll av tekniska installationer för värme, ventilation, kyla, el, lås och larm. Du arbetar med energieffektivisering inklusive mätning och uppföljning samt reparationer på installationer och byggnadsdelar i fastigheten. Vidare ansvarar du för att tillse att RISE uppfyller rådande myndighetskrav inom fastighetsområdet. Du har hand om beställningar av reparationer och underhåll samt skötsel.

Vem är du? 
Om du är en person som trivs i en föränderlig miljö och drivs av att arbeta självständigt så tror vi att vi är rätt för varandra. Du är självgående och serviceinriktad, med en god förmåga att strukturera upp ditt arbete. Vidare har du gymnasieutbildning inom fastighetsdrift och/eller yrkeserfarenhet inom området samt erfarenhet av övervakningssystem. Du innehar körkort B och har god vana av Microsoft miljö. Meriterande är om du även har någon form av påbyggnadsutbildning. Erfarenhet av SBA (systematiskt brandskyddsarbete) och elinstallationsarbete är även det meriterande.

Är vi rätt för varandra?
Inom RISE gillar vi olika och vi är övertygade om att mångfald bidrar till en innovativ miljö där vi tillsammans utmanar gränser och utvecklar ny kunskap och kompetens för framtiden. Hos oss möts passionerade problemlösare för att lösa några av världens viktigaste, och kanske roligaste, problem. Vi kan inte lova dig ett enkelt jobb, men vad vi kan lova dig är ett gäng engagerade kollegor och några riktigt spännande samhällsutmaningar att ta itu med. Du kommer att arbeta i en dynamisk miljö som ger dig utvecklingsmöjligheter både professionellt och personligt. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad på riktigt. Välkommen till hela Sveriges forskningsinstitut och innovationspartner.

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta Mikael Hast, Chef Fastighet, tel: 010-516 50 69. Sista ansökningsdag är den 30 november 2021. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden. 6 månaders provanställning tillämpas.

Våra fackliga representanter är: Lazaros Tsantaridis 010-516 62 21 och Linda Ikatti, 010-516 51 61.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligen då vi lyder under Lagen om offentlig upphandling. Visa mindre

Servicetekniker till Element Logic

I över 30 år har Element Logic optimerat lagerprestanda. 2020 installerade vi fler AutoStore-lösningar än något annat företag i världen, och vi fortsätter att skapa smarta lösningar för att hjälpa lagerverksamheter att hantera kundernas ökande efterfrågan på snabba leveranser. Våra robotlösningar, mjukvara och konsultverksamhet hjälper företag att förbättra sina värdekedjor och bli mer lönsamma. Vi optimerar lager av alla storlekar inom ett brett spektru... Visa mer
I över 30 år har Element Logic optimerat lagerprestanda.

2020 installerade vi fler AutoStore-lösningar än något annat företag i världen, och vi fortsätter att skapa smarta lösningar för att hjälpa lagerverksamheter att hantera kundernas ökande efterfrågan på snabba leveranser. Våra robotlösningar, mjukvara och konsultverksamhet hjälper företag att förbättra sina värdekedjor och bli mer lönsamma.
Vi optimerar lager av alla storlekar inom ett brett spektrum av branscher, inklusive elektroniska komponenter, reservdistribution, konsumentelektronik, 3PL, läkemedel, kläder, sportutrustning och mer. Som ursprunglig AutoStore®-partner har vi stor erfarenhet av att designa, leverera och installera skräddarsydda lösningar som förbättrar kunders arbetsflöde. Element Logic har mer än 200 anställda i Europa och omsatte 100 miljoner euro 2020. Vårt huvudkontor är i Norge, med dotterbolag över hela Europa.

https://www.elementlogic.net/

https://youtu.be/NPIig10HQYc

Element Logics vision är att göra våra kunders lager till de mest effektiva i Europa. Det lyckas vi mycket bra med! Vår kärnkompetens är att spara plats och effektivisera processer på stora och små lager. Vi har 30 år i branschen, varav de senaste åren som marknadsledare inom vårt segment, vilket gett oss en gedigen kompetens och erfarenhet. Samtidigt ser vi till att hela tiden lära oss något nytt, både hemma och utomlands.

Element Logic fortsätter att växa och vi är därför i behov av fler skickliga och engagerade människor på vår resa. Om du vill arbeta i ett företag med hög kompetens tillsammans med visionen att göra våra kunders lager till de mest effektiva i Europa är det här platsen att vara! Företaget verkar i en bransch som drivs av e-handelstrenden och det ständigt ökade behovet av automatisering och är extremt väl positionerat för framtiden.

Har du ett stort intresse av mekanik, automation eller el och inspireras av att jobba lösningsorienterat tillsammans i ett starkt team med service och reparation av robotar och lagerautomationer hos olika kunder, så kan denna roll vara intressant för dig!

Element Logic letar efter en driven Servicetekniker i Borås till sitt serviceteam. Du rapporterar till Servicechefen i Sverige. I rollen servar du och reparerar robotarna, så att kundens lagerhantering fungerar så smidigt och effektivt som möjligt.

Arbetsuppgifter:

• Du arbetar både individuellt och tillsammans med kollegorna med kundernas automationer.
• Du arbetar både med förebyggande-och akut service av robotar, portar samt reparation, felsökning och installationer. Arbetet som utförs är inte av fysisk tung karaktär.
• Tjänsten innefattar ca 25 resdagar om året där du träffar Element Logics kunder.
• Du utgår hemifrån med din servicebil och åker enskilt eller tillsammans med kollegor ut till kunden.

Kompetens och bakgrund:

• Gymnasie- eller Yrkeshögskoleutbildning inom mekanik, elektronik, fordon eller automation.
• Erfarenhet av teknisk service och felsökning.
• Tekniskt intresse och en vilja att lära mer.
• God svenska och engelska i tal och skrift.
• Har körkort
• Truckkort är meriterande.

Du som person:

Du gillar att jobba i en entreprenöriell kultur och företagsanda och är kund och lösningsorienterad. Det är viktigt att du gillar att resa då stor del av arbetstiden är ute hos kund och att du bygger ett starkt nätverk och kvalitativt samarbete med kund såväl som med kollegorna på Element Logic. Du är serviceinriktad och har väldigt god förmåga att skapa tillförlitliga och långsiktiga relationer.

För att lyckas med denna roll krävs en god förmåga att lyssna och förstå kunden och samtidigt arbeta effektivt och strukturerat för att uppnå kvalitet. Vi ser att du gillar att ta ansvar samt är en lagspelare och är rak och tydlig i din kommunikation.

Ansökan:

Vi samarbetar PS partner i denna rekrytering .

Registrera din CV och fyll i frågeformuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

För frågor kontakta rekryteringskonsult [email protected] Visa mindre

Teknisk Service/verkstad till NetOnNet

Är du tekniskt kunnig och söker ett arbete som kretsar kring problemlösning? Gillar du om att arbeta i högt tempo i ett företag där det finns stora utvecklingsmöjligheter? Då kan det vara dig vi söker till Netonnets tekniska verkstad/serviceavdelning! Om vår kund Sedan 1999 säljer NetOnNet hemelektronik från både egna och välkända varumärken direkt från lagerhyllan. Vårt fokus är att förenkla allt vi kan för att erbjuda hemelektronik billigare än andra. D... Visa mer
Är du tekniskt kunnig och söker ett arbete som kretsar kring problemlösning? Gillar du om att arbeta i högt tempo i ett företag där det finns stora utvecklingsmöjligheter? Då kan det vara dig vi söker till Netonnets tekniska verkstad/serviceavdelning!

Om vår kund
Sedan 1999 säljer NetOnNet hemelektronik från både egna och välkända varumärken direkt från lagerhyllan. Vårt fokus är att förenkla allt vi kan för att erbjuda hemelektronik billigare än andra. Det är mottot för hela NetOnNet och grundar sig i vårt unika självbetjäningskoncept. Kunderna ska välja NetOnNet, inte bara för att vi har låga priser, utan även för att vi gör det enklare, ärligare och med fokus utifrån kunden själv. Det är så vi skapar mervärde och en stark relation med våra kunder. NetOnNet säljer till konsumenter och företag genom e-handel och 32 Lagershoppar i Sverige och Norge. Vårt huvudkontor ligger i handelsstaden Borås.

Dina arbetsuppgifter
I denna roll kommer du arbeta med felsökning och reparation av NetOnNets produkter. Arbetet är uppbyggt kring team kopplat till ansvarsområden baserat på NetOnNets produkter. Eftersom att du kommer att hantera produkter som returnerats av kund kräver arbetet god servicevana.

I den här tjänsten kommer du vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.

Arbetstid: Dagtid måndag- fredag.
Plats: Viared/Borås.
Omfattning: Heltid.
Start: Omgående.
Löneform: Fast.


Din profil
För att passa i rollen ser vi att du är en ordningsam person som är van vid ansvarstagande från tidigare roller.
Du trivs bra med att arbeta i team med olika praktiska moment och är nyfiken på att lära dig nya saker. Vi ser gärna att du har en teknisk bakgrund där du har jobbat med reparation och service av elektronikprodukter. Meriterande är om du har arbetat som verkstadsmekaniker, servicetekniker eller innehar likvärdig erfarenhet och kompetens.

Då du i huvudsak kommer att kommunicera med kunder via skrift har du goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Som person är du driven och ambitiös och har en stark vilja till att påverka och utveckla. För dig är det viktigt att hela tiden sträva efter att effektivisera och du kommer gärna med egna idéer på förbättringar. Vidare är du en teamspelare och du förstår vikten av att samarbeta för nå bästa möjliga resultat tillsammans med dina kollegor. Du värdesätter en tydlig kommunikation och är inte rädd för att testa nya arbetsuppgifter.


Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

Sökord
Teknisk service, verkstad, hemelektronik, reparation, service, kundbemötande Visa mindre

Teknisk Service/verkstad till NetOnNet

Är du tekniskt kunnig och söker ett arbete som kretsar kring problemlösning? Gillar du om att arbeta i högt tempo i ett företag där det finns stora utvecklingsmöjligheter? Då kan det vara dig vi söker till Netonnets tekniska verkstad/serviceavdelning! Om vår kund Sedan 1999 säljer NetOnNet hemelektronik från både egna och välkända varumärken direkt från lagerhyllan. Vårt fokus är att förenkla allt vi kan för att erbjuda hemelektronik billigare än andra. D... Visa mer
Är du tekniskt kunnig och söker ett arbete som kretsar kring problemlösning? Gillar du om att arbeta i högt tempo i ett företag där det finns stora utvecklingsmöjligheter? Då kan det vara dig vi söker till Netonnets tekniska verkstad/serviceavdelning!

Om vår kund
Sedan 1999 säljer NetOnNet hemelektronik från både egna och välkända varumärken direkt från lagerhyllan. Vårt fokus är att förenkla allt vi kan för att erbjuda hemelektronik billigare än andra. Det är mottot för hela NetOnNet och grundar sig i vårt unika självbetjäningskoncept. Kunderna ska välja NetOnNet, inte bara för att vi har låga priser, utan även för att vi gör det enklare, ärligare och med fokus utifrån kunden själv. Det är så vi skapar mervärde och en stark relation med våra kunder. NetOnNet säljer till konsumenter och företag genom e-handel och 32 Lagershoppar i Sverige och Norge. Vårt huvudkontor ligger i handelsstaden Borås.

Dina arbetsuppgifter
I denna roll kommer du arbeta med felsökning och reparation av NetOnNets produkter. Arbetet är uppbyggt kring team kopplat till ansvarsområden baserat på NetOnNets produkter. Eftersom att du kommer att hantera produkter som returnerats av kund kräver arbetet god servicevana.

I den här tjänsten kommer du vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.

Arbetstid: Dagtid måndag- fredag.
Plats: Viared/Borås.
Omfattning: Heltid.
Start: Omgående.
Löneform: Fast.


Din profil
För att passa i rollen ser vi att du är en serviceinriktad person med högt engagemang. Du trivs bra med att arbeta i team med olika praktiska moment. Du har en teknisk bakgrund där du gärna har jobbat med reparation och service av elektronikprodukter. Meriterande är om du har arbetat som verkstadsmekaniker eller innehar liknande erfarenhet eller kompetens.

Då du i huvudsak kommer att kommunicera med kunder via skrift har du goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Som person är du driven och ambitiös och har en stark vilja till att påverka och utveckla. För dig är det viktigt att hela tiden sträva efter att effektivisera och du kommer gärna med egna idéer på förbättringar. Vidare är du en teamspelare och du förstår vikten av att samarbeta för nå bästa möjliga resultat tillsammans med dina kollegor. Du värdesätter en tydlig kommunikation och är inte rädd för att testa nya arbetsuppgifter.


Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

Sökord
Teknisk service, verkstad, hemelektronik, reparation, service, kundbemötande Visa mindre

Servicetekniker till Element Logic

Vår kärnkompetens är att spara plats och effektivisera processer för stora och små lager. Bolaget grundades 1985 och är marknadsledande inom flera marknadssegment och har stor expertis och erfarenhet. Element Logic är specialiserade på interna logistikprocesser; vi designar, utvecklar och levererar de mest fördelaktiga lagerlösningarna. Vi har den senaste kompetensen inom det unika automatiserade lagrings- och minilastningssystemet AutoStore® samt vår mjuk... Visa mer
Vår kärnkompetens är att spara plats och effektivisera processer för stora och små lager. Bolaget grundades 1985 och är marknadsledande inom flera marknadssegment och har stor expertis och erfarenhet. Element Logic är specialiserade på interna logistikprocesser; vi designar, utvecklar och levererar de mest fördelaktiga lagerlösningarna. Vi har den senaste kompetensen inom det unika automatiserade lagrings- och minilastningssystemet AutoStore® samt vår mjukvara eManager som optimerar lagrets prestanda. Huvudkontoret ligger i Kløfta, Norge, med dotterbolag i Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, Frankrike och Polen.

https://www.elementlogic.net/

Element Logics vision är att göra våra kunders lager till de mest effektiva i Europa. Det lyckas vi mycket bra med! Vår kärnkompetens är att spara plats och effektivisera processer på stora och små lager. Vi har 30 år i branschen, varav de senaste åren som marknadsledare inom vårt segment, vilket gett oss en gedigen kompetens och erfarenhet. Samtidigt ser vi till att hela tiden lära oss något nytt, både hemma och utomlands.

Element Logic fortsätter att växa och vi är därför i behov av fler skickliga och engagerade människor på vår resa. Om du vill arbeta i ett företag med hög kompetens tillsammans med visionen att göra våra kunders lager till de mest effektiva i Europa är det här platsen att vara! Företaget verkar i en bransch som drivs av e-handelstrenden och det ständigt ökade behovet av automatisering och är extremt väl positionerat för framtiden.

Har du ett stort intresse av mekanik, automation eller el och inspireras av att jobba lösningsorienterat tillsammans i ett starkt team med service och reparation av robotar och lagerautomationer hos olika kunder, så kan denna roll vara intressant för dig!

Element Logic letar efter en driven Servicetekniker i Borås till sitt serviceteam. Du rapporterar till Servicechefen i Sverige. I rollen servar du och reparerar robotarna, så att kundens lagerhantering fungerar så smidigt och effektivt som möjligt.

Arbetsuppgifter:

• Du arbetar både individuellt och tillsammans med kollegorna med kundernas automationer.
• Du arbetar både med förebyggande-och akut service av robotar, portar samt reparation, felsökning och installationer. Arbetet som utförs är inte av fysisk tung karaktär.
• Tjänsten innefattar ca 25 resdagar om året där du träffar Element Logics kunder.
• Du utgår hemifrån med din servicebil och åker enskilt eller tillsammans med kollegor ut till kunden.

Kompetens och bakgrund:

• Gymnasie- eller Yrkeshögskoleutbildning inom mekanik, elektronik, fordon eller automation.
• Erfarenhet av teknisk service och felsökning.
• Tekniskt intresse och en vilja att lära mer.
• God svenska och engelska i tal och skrift.
• Har körkort
• Truckkort är meriterande.

Du som person:

Du gillar att jobba i en entreprenöriell kultur och företagsanda och är kund och lösningsorienterad. Det är viktigt att du gillar att resa då stor del av arbetstiden är ute hos kund och att du bygger ett starkt nätverk och kvalitativt samarbete med kund såväl som med kollegorna på Element Logic. Du är serviceinriktad och har väldigt god förmåga att skapa tillförlitliga och långsiktiga relationer.

För att lyckas med denna roll krävs en god förmåga att lyssna och förstå kunden och samtidigt arbeta effektivt och strukturerat för att uppnå kvalitet. Vi ser att du gillar att ta ansvar samt är en lagspelare och är rak och tydlig i din kommunikation.

Ansökan:

Vi samarbetar PS partner i denna rekrytering .

Registrera din CV och fyll i frågeformuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

För frågor kontakta rekryteringskonsult [email protected] Visa mindre

Servicetekniker till SKF

Om tjänsten Nu söker Adecco en servicetekniker till SKF i Borås där du har kunskap inom områdena installation, service och hydraulik. Arbetet kommer vara inriktat mot både mobila applikationer och industrin. Din arbetsdag som servicetekniker omfattar planering och utförande av servicearbeten, installation av smörjsystem och leverans av smörjprojekt. En viktig del av arbetet innefattar även relationsbyggande, leverans och ledning av projekt på plats hos ku... Visa mer
Om tjänsten

Nu söker Adecco en servicetekniker till SKF i Borås där du har kunskap inom områdena installation, service och hydraulik. Arbetet kommer vara inriktat mot både mobila applikationer och industrin. Din arbetsdag som servicetekniker omfattar planering och utförande av servicearbeten, installation av smörjsystem och leverans av smörjprojekt. En viktig del av arbetet innefattar även relationsbyggande, leverans och ledning av projekt på plats hos kunder. Du kommer att utgå hemifrån med en servicebil där kunderna befinner sig i Borås med omnejd samt att resor i övriga Sverige kan förekomma. Arbetstiderna är förlagda heltid på dagtid men kan variera beroende på resor.

Tjänsten som servicetekniker är en rekrytering med start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande.

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som service- eller installationstekniker samt erfarenhet av hydraulik, smörjning och smörjsystem. Du har även erfarenhet av arbete inom processindustri samt med entreprenadmaskiner. För denna tjänst krävs B-körkort. Meriterande om du har erfarenhet av rörmontage och svetsning. Du kan kommunicera på svenska i tal och skrift, samt har inga problem att kommunicera på engelska vid behov.

Vidare ser vi att du som söker är en pålitlig person med sinne för detaljer som sätter ett stort värde i att leverera hög kvalitet i det arbete du utför. Du är driftig, noggrann, självständig och bra på att kommunicera. Du som person är serviceinriktad, har lätt för att skapa relationer samt gillar att samarbeta.

Viktigt för tjänsten är:
- Erfarenhet av arbete som service- eller installationstekniker
- Erfarenhet inom processindustrin
- Erfarenhet av hydraulik, smörjning och smörjsystem
- B-körkort
- Svenska och engelska i tal och skrift
- Flexibel och driven person

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om SKF
I en värld med växande befolkning, urbanisering, digitalisering och miljöhänsyn är den industriella verkligheten den verkliga utmaningen. Och det är exakt där som SKF vill vara. I centrum, där vi kan leverera tillförlitlig rotation till hela världen.

SKFs expertkunskap bygger på utveckling, konstruktion och tillverkning av lager, tätningar och smörjsystem. De tillhandahåller också teknik- och rekonditioneringstjänster samt tjänster för bedömning av maskintillstånd. Men det dem verkligen kan erbjuda är en arena för innovation – en möjlighet för sina kunder att använda de verktyg SKF tillhandahåller för att utforska, förbättra eller förändra prestanda för sin roterande utrustning. En plats där till och med den minsta justering kan göra stor skillnad.

Om ansökan
SKF har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco. Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: [email protected] alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Servicetekniker, SKF, Adecco, Borås Visa mindre

Servicetekniker till SKF

Om tjänsten Nu söker Adecco en servicetekniker till en SKF i Borås där du har kunskap inom områdena installation, service och hydraulik. Arbetet kommer vara inriktat mot både mobila applikationer och industrin. Din arbetsdag som servicetekniker omfattar planering och utförande av servicearbeten, installation av smörjsystem och leverans av smörjprojekt. En viktig del av arbetet innefattar även relationsbyggande, leverans och ledning av projekt på plats hos... Visa mer
Om tjänsten

Nu söker Adecco en servicetekniker till en SKF i Borås där du har kunskap inom områdena installation, service och hydraulik. Arbetet kommer vara inriktat mot både mobila applikationer och industrin. Din arbetsdag som servicetekniker omfattar planering och utförande av servicearbeten, installation av smörjsystem och leverans av smörjprojekt. En viktig del av arbetet innefattar även relationsbyggande, leverans och ledning av projekt på plats hos kunder. Du kommer att utgå hemifrån med en servicebil där kunderna befinner sig i Borås med omnejd samt att resor i övriga Sverige kan förekomma. Arbetstiderna är förlagda heltid på dagtid men kan variera beroende på resor.

Tjänsten som servicetekniker är en rekrytering med start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande.

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som service- eller installationstekniker samt erfarenhet av hydraulik, smörjning och smörjsystem. Du har även erfarenhet av arbete inom processindustri samt med entreprenadmaskiner. För denna tjänst krävs B-körkort. Meriterande om du har erfarenhet av rörmontage och svetsning. Du kan kommunicera på svenska i tal och skrift, samt har inga problem att kommunicera på engelska vid behov.

Vidare ser vi att du som söker är en pålitlig person med sinne för detaljer som sätter ett stort värde i att leverera hög kvalitet i det arbete du utför. Du är driftig, noggrann, självständig och bra på att kommunicera. Du som person är serviceinriktad, har lätt för att skapa relationer samt gillar att samarbeta.

Viktigt för tjänsten är:
- Erfarenhet av arbete som service- eller installationstekniker
- Erfarenhet inom processindustrin
- Erfarenhet av hydraulik, smörjning och smörjsystem
- B-körkort
- Svenska och engelska i tal och skrift
- Flexibel och driven person

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om SKF
I en värld med växande befolkning, urbanisering, digitalisering och miljöhänsyn är den industriella verkligheten den verkliga utmaningen. Och det är exakt där som SKF vill vara. I centrum, där vi kan leverera tillförlitlig rotation till hela världen.

SKFs expertkunskap bygger på utveckling, konstruktion och tillverkning av lager, tätningar och smörjsystem. De tillhandahåller också teknik- och rekonditioneringstjänster samt tjänster för bedömning av maskintillstånd. Men det dem verkligen kan erbjuda är en arena för innovation – en möjlighet för sina kunder att använda de verktyg SKF tillhandahåller för att utforska, förbättra eller förändra prestanda för sin roterande utrustning. En plats där till och med den minsta justering kan göra stor skillnad.

Om ansökan
SKF har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco. Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: [email protected] alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Servicetekniker, SKF, Adecco, Borås Visa mindre

Vi söker resande Servicetekniker till ACG Nyström

Om företaget ACG Nyström tillför värde i hela den textila processen, från produktutveckling, teknisk design och tillskärning till sammanfogning med sömnad och andra tekniker samt förädling med hjälp av brodyr och textiltryck. 2020 blev ACG Fyrtal AB en del av ACG Nyström AB och vi utökade då vårt sortiment med högkvalitativa lösningar för märkning, identifieringslösningar för skyltar, dekaler och olika typer av hårda produkter både för konsument och indu... Visa mer
Om företaget
ACG Nyström tillför värde i hela den textila processen, från produktutveckling, teknisk design och tillskärning till sammanfogning med sömnad och andra tekniker samt förädling med hjälp av brodyr och textiltryck.

2020 blev ACG Fyrtal AB en del av ACG Nyström AB och vi utökade då vårt sortiment med högkvalitativa lösningar för märkning, identifieringslösningar för skyltar, dekaler och olika typer av hårda produkter både för konsument och industri, samt med vår unika 3sixty flaskprinter.

Vi arbetar uteslutande med världsledande varumärken som delar vår vision om att erbjuda banbrytande teknik med en service som överträffar våra kunders förväntan.

Läs mer på www.acgnystrom.se

Vi växer och utökar därför gänget med en Servicetekniker.
Tjänsten utgår från vårt kontor i Borås.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som Servicetekniker kommer du arbeta med installation och service av samtliga lasermaskiner i vårt sortiment. Det gör du till största delen ute hos våra kunder, som finns i hela Sverige. Arbetet innebär problemlösning av mekanik/elektronik samt våra mjukvaror. Du kommer att sköta support/service, felsökning och ha tät kontakt med våra kunder

Initialt utbildar vi dig på våra maskiner och när du blivit varm i kläderna kommer du successivt åka ut på kundbesök. Vi coachar och vägleder dig för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i ditt arbete.


Din profil
Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning med inriktning på styr- och reglerteknik eller likvärdig utbildning med inriktning på mekanik/elektronik och har ett intresse att avhjälpa fel ute på fältet. Du har förmågan att samarbeta och kommunicera med såväl kunder som leverantörer.

Som person är du serviceinriktad och har ett starkt eget driv. Du trivs med att ta ett stort eget ansvar och att arbeta självständigt, strukturerat och lösningsfokuserat. Förmåga att tänka logiskt och se helheten är en viktig del i tjänsten. Du kommer att vara ett av våra ansikten utåt och därför lägger vi stor vikt vid din person och vid dina serviceegenskaper.

Du har datavana och förståelse för nätverk. Kunskap inom Adobe eller CorelDraw är meriterande, men inget krav. För tjänsten krävs B-körkort samt goda kunskaper i svenska och engelska.

Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande arbete med goda möjligheter att växa i organisationen för den som visar intresse och framåtanda.

Tjänsten kommer att starta som en inhyrning.

Rekryteringen genomförs i samarbete med Söder & Co.
Ansöker gör du via hemsida: www.soderco.se
Sista ansökningsdag: 2021-04-11


Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.
Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende.

Söder & Co ska bidra till ett inkluderande samhälle där människor utmanas, har framtidstro och känner sig delaktiga. Utifrån kompetensprövning ger vi alla människor möjligheter på arbetsmarknaden och i samhället i stort, oavsett etnicitet, religiös övertygelse eller sexuell läggning. Hos oss gör människor skillnad. Visa mindre

Teknisk Service/verkstad till NetOnNet

Är du tekniskt kunnig och söker ett arbete som kretsar kring problemlösning? Gillar du om att arbeta i högt tempo i ett företag där det finns stora utvecklingsmöjligheter? Just nu söker vi nya stjärnor till avdelningen Teknisk Service/verkstad på NetOnNet! Om vår kund Sedan 1999 säljer NetOnNet hemelektronik från både egna och välkända varumärken direkt från lagerhyllan. Vårt fokus är att förenkla allt vi kan för att erbjuda hemelektronik billigare än and... Visa mer
Är du tekniskt kunnig och söker ett arbete som kretsar kring problemlösning? Gillar du om att arbeta i högt tempo i ett företag där det finns stora utvecklingsmöjligheter? Just nu söker vi nya stjärnor till avdelningen Teknisk Service/verkstad på NetOnNet!

Om vår kund
Sedan 1999 säljer NetOnNet hemelektronik från både egna och välkända varumärken direkt från lagerhyllan. Vårt fokus är att förenkla allt vi kan för att erbjuda hemelektronik billigare än andra. Det är mottot för hela NetOnNet och grundar sig i vårt unika självbetjäningskoncept. Kunderna ska välja NetOnNet, inte bara för att vi har låga priser, utan även för att vi gör det enklare, ärligare och med fokus utifrån kunden själv. Det är så vi skapar mervärde och en stark relation med våra kunder. NetOnNet säljer till konsumenter och företag genom e-handel och 32 Lagershoppar i Sverige och Norge. Vårt huvudkontor ligger i handelsstaden Borås.

Dina arbetsuppgifter
I denna roll kommer du arbeta med felsökning och reparation av NetOnNets produkter. Arbetet är uppbyggt kring team kopplat till ansvarsområden baserat på NetOnNets produkter. Eftersom att du kommer att hantera produkter som returnerats av kund kräver arbetet god servicevana.

I den här tjänsten kommer du vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.

Arbetstid: Dagtid måndag- fredag.
Plats: Viared/Borås.
Omfattning: Heltid.
Start: Omgående.
Löneform: Fast.


Din profil
För att passa i rollen ser vi att du är en serviceinriktad person med högt engagemang. Du trivs bra med att arbeta i team med olika praktiska moment. Du har en teknisk bakgrund där du gärna har jobbat med reparation och service av elektronikprodukter. Då du i huvudsak kommer att kommunicera med kunder via skrift har du goda kunskaper i Svenska i både tal och skrift.

Som person är du driven och ambitiös och har en stark vilja till att påverka och utveckla. För dig är det viktigt att hela tiden sträva efter att effektivisera och du kommer gärna med egna idéer på förbättringar. Vidare är du en teamspelare och du förstår vikten av att samarbeta för nå bästa möjliga resultat tillsammans med dina kollegor. Du värdesätter en tydlig kommunikation och är inte rädd för att testa nya arbetsuppgifter.


Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar. Visa mindre

Säkerhetstekniker till Borås

Ansök    Jan 14    eLinked AB    Servicetekniker, elektronik
eLinked söker säkerhetstekniker för uppstart i Borås. Mer om tjänsten: Till denna tjänsten har eLinked AB hand om anställningsprocessen, men du kommer att bli anställd i vår kunds företag. Mer info om företaget lämnas under intervju. Företaget erbjuder en fartfylld flexibel vardag, med flera olika projekt, och chans att få bli en av de ledande rollerna på säkerhetsavdelningen. Du kommer att få fri telefon, friskvårdsbidrag, utbildningar, möjlighet till f... Visa mer
eLinked söker säkerhetstekniker för uppstart i Borås.


Mer om tjänsten:
Till denna tjänsten har eLinked AB hand om anställningsprocessen, men du kommer att bli anställd i vår kunds företag. Mer info om företaget lämnas under intervju.
Företaget erbjuder en fartfylld flexibel vardag, med flera olika projekt, och chans att få bli en av de ledande rollerna på säkerhetsavdelningen.
Du kommer att få fri telefon, friskvårdsbidrag, utbildningar, möjlighet till förmånsbil och många andra förmåner.
Arbetsuppgifter:
Installerar och servar inbrottslarm, passersystem och system för kameraövervakning, med programmering därtill, på vår kunds entreprenader och servicejobb runt om i Borås med omnejd.


Nu söker vi dig som arbetat i branschen ett tag och med relevant bakgrund som säkerhetstekniker, där du kan gå in som en ledande säkerhetstekniker och samtidigt arbeta med programmering av installationerna du och dina kollegor utför.


Denna tjänst lämpar sig för dig som vill arbeta fritt under ansvar, och vara med på resan i ett välkänt företag som expanderar i Västra Götaland.


Krav för att söka på tjänsten:
Fullständig el/teknik utbildning
Erfarenhet som säkerhetstekniker
Erfarenhet av programmering inom säkerhetsteknik
Goda datakunskaper
Körkort B
Svenska i tal och skriftMeriter:
ECY certifikat - El Installation
Goda kunskaper i Engelska
Liftkort/fallskydd eller andra behörigheter och certifikat.
Tidigare erfarenhet som ledande montör.Vi kommer att tillsätta tjänsten så snart rätt person kan tillträda, lämna gärna in din ansökan redan idag.


Mer info om konsultbolaget som har hand om rekryteringsprocessen:


eLinked AB är ett stadigt växande konsultföretag som inriktat sig mot mot el & teknik-branschen.
Vi har vårat huvudkontor i Göteborg samt kontor i Stockholm, Malmö & Trestad.
eLinked arbetar med uthyrning av elektriker & tekniker samt gör rekrytering utav elektriker, tekniker & tjänstemän i Installationsbranschen.


eLinked tillämpar installationsavtalet till alla anställda och löner och ersättningar därtill.
Utöver det ingår friskvårdsbidrag, tillgång till företagsrabatter samt god uppföljning för de som vill ta nya utmaningar i sin karriär. Visa mindre

Vi söker resande Servicetekniker till ACG Nyström

Om företaget ACG Nyström tillför värde i hela den textila processen, från produktutveckling, teknisk design och tillskärning till sammanfogning med sömnad och andra tekniker samt förädling med hjälp av brodyr och textiltryck. 2020 blev ACG Fyrtal AB en del av ACG Nyström AB och vi utökade då vårt sortiment med högkvalitativa lösningar för märkning, identifieringslösningar för skyltar, dekaler och olika typer av hårda produkter både för konsument och indu... Visa mer
Om företaget
ACG Nyström tillför värde i hela den textila processen, från produktutveckling, teknisk design och tillskärning till sammanfogning med sömnad och andra tekniker samt förädling med hjälp av brodyr och textiltryck.

2020 blev ACG Fyrtal AB en del av ACG Nyström AB och vi utökade då vårt sortiment med högkvalitativa lösningar för märkning, identifieringslösningar för skyltar, dekaler och olika typer av hårda produkter både för konsument och industri, samt med vår unika 3sixty flaskprinter.

Vi arbetar uteslutande med världsledande varumärken som delar vår vision om att erbjuda banbrytande teknik med en service som överträffar våra kunders förväntan.

Läs mer på www.acgnystrom.se

Vi växer och utökar därför gänget med en Servicetekniker.
Tjänsten utgår från vårt kontor i Borås.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som Servicetekniker kommer du arbeta med installation och service av samtliga lasermaskiner i vårt sortiment. Det gör du till största delen ute hos våra kunder, som finns i hela Sverige. Arbetet innebär problemlösning av mekanik/elektronik samt våra mjukvaror. Du kommer att sköta support/service, felsökning och ha tät kontakt med våra kunder

Initialt utbildar vi dig på våra maskiner och när du blivit varm i kläderna kommer du successivt åka ut på kundbesök. Vi coachar och vägleder dig för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i ditt arbete.


Din profil
Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning med inriktning på styr- och reglerteknik eller likvärdig utbildning med inriktning på mekanik/elektronik och har ett intresse att avhjälpa fel ute på fältet. Du har förmågan att samarbeta och kommunicera med såväl kunder som leverantörer.

Som person är du serviceinriktad och har ett starkt eget driv. Du trivs med att ta ett stort eget ansvar och att arbeta självständigt, strukturerat och lösningsfokuserat. Förmåga att tänka logiskt och se helheten är en viktig del i tjänsten. Du kommer att vara ett av våra ansikten utåt och därför lägger vi stor vikt vid din person och vid dina serviceegenskaper.

Du har datavana och förståelse för nätverk. Kunskap inom Adobe eller CorelDraw är meriterande, men inget krav. För tjänsten krävs B-körkort samt goda kunskaper i svenska och engelska.

Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande arbete med goda möjligheter att växa i organisationen för den som visar intresse och framåtanda.

Tjänsten kommer att starta som en inhyrning.

Rekryteringen genomförs i samarbete med Söder & Co.
Ansöker gör du via hemsida: www.soderco.se
Sista ansökningsdag: 2021-04-07


Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.
Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende.

Söder & Co ska bidra till ett inkluderande samhälle där människor utmanas, har framtidstro och känner sig delaktiga. Utifrån kompetensprövning ger vi alla människor möjligheter på arbetsmarknaden och i samhället i stort, oavsett etnicitet, religiös övertygelse eller sexuell läggning. Hos oss gör människor skillnad. Visa mindre

Servicetekniker till global kund i Göteborg

Om tjänsten Nu söker Adecco servicetekniker till en global kund i Göteborg där du har kunskap inom områdena installation, service och hydraulik. Arbetet kommer vara inriktat mot både mobila applikationer och industrin. Din arbetsdag som servicetekniker omfattar planering och utförande av servicearbeten, installation av smörjsystem och leverans av smörjprojekt. En viktig del av arbetet innefattar även relationsbyggande, leverans och ledning av projekt på pl... Visa mer
Om tjänsten
Nu söker Adecco servicetekniker till en global kund i Göteborg där du har kunskap inom områdena installation, service och hydraulik. Arbetet kommer vara inriktat mot både mobila applikationer och industrin. Din arbetsdag som servicetekniker omfattar planering och utförande av servicearbeten, installation av smörjsystem och leverans av smörjprojekt. En viktig del av arbetet innefattar även relationsbyggande, leverans och ledning av projekt på plats hos kunder. Du kommer att utgå hemifrån med en servicebil där kunderna befinner sig i Göteborg med omnejd samt att resor i övriga Sverige kan förekomma. Arbetstiderna är förlagda heltid på dagtid men kan variera beroende på resor.

Tjänsten som servicetekniker är en rekrytering med start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som service- eller installationstekniker samt erfarenhet av hydraulik, smörjning och smörjsystem. Du har även erfarenhet av arbete inom processindustri samt med entreprenadmaskiner. För denna tjänst krävs B-körkort. Meriterande om du har erfarenhet av rörmontage och svetsning. Du kan kommunicera på svenska i tal och skrift, samt har inga problem att kommunicera på engelska vid behov.

Vidare ser vi att du som söker är en pålitlig person med sinne för detaljer som sätter ett stort värde i att leverera hög kvalitet i det arbete du utför. Du är driftig, noggrann, självständig och bra på att kommunicera. Du som person är serviceinriktad, har lätt för att skapa relationer samt gillar att samarbeta.

Viktigt för tjänsten är:
- Erfarenhet av arbete som service- eller installationstekniker
- Erfarenhet inom processindustrin
- Erfarenhet av hydraulik, smörjning och smörjsystem
- B-körkort
- Svenska och engelska i tal och skrift
- Flexibel och driven person

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: [email protected] alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Servicetekniker Brandsäkerhet

Servicetekniker Borås  ”FOR THOSE WHO MAKE A DIFFERENCE” är en mening som är återkommande i vår verksamhet såväl nationellt som internationellt. När du arbetar som Servicetekniker hos oss verkar du för att upprätthålla och vidareutveckla Stanley Security’s status på marknaden. Du drivs av och vill göra skillnad och påverka den svenska marknaden inom ditt område. Vidare har du ett starkt driv för att din verksamhet ska hålla en hög nivå där vi ska arbeta f... Visa mer
Servicetekniker Borås 

”FOR THOSE WHO MAKE A DIFFERENCE” är en mening som är återkommande i vår verksamhet såväl nationellt som internationellt. När du arbetar som Servicetekniker hos oss verkar du för att upprätthålla och vidareutveckla Stanley Security’s status på marknaden. Du drivs av och vill göra skillnad och påverka den svenska marknaden inom ditt område. Vidare har du ett starkt driv för att din verksamhet ska hålla en hög nivå där vi ska arbeta för att överträffa våra mål med en hängivenhet och passion som gör vår värld tryggare.

 

 TILLFÖRLITLIGHET ? TRANSPARENS   ? PROAKTIVITET ? RELEVANS ? ANSVAR ?

 

Vad du kommer att göra
Boka in kundbesök, samt planera och utföra service och avprova säkerhets och brandskyddsanläggningar. Du kommer även att undervisa kunder i handhavande och skötsel av säkerhets och Brandsystem, därför tror vi att du är prestigelös och har förståelse för att alla har olika kunskapsbakgrunder. Genomföra revisioner, extraservice, garantiåtagande och driftsättning. Du kommer att samarbeta med, och agera tekniskt säljstöd till våra säljare.  Vidare tror vi att du som är relationsskapande och uppmärksam på kundbehov även kommer att kunna bearbeta kunder för merförsäljning. Meriterande om du känner till gällande SBF-regler och säkerhetsklasser. 

 

Vi tror att du…
Har goda kunskaper inom El-lära, svagström samt dator- och nätverkslösningar. Du kan läsa och förstå kopplingsscheman och ritningar. Då rollen innebär många kontaktytor internt likväl som externt, värderar vi dina sociala och kommunikativa förmågor högt. Samtidigt trivs du med att arbeta självständigt. Du har B-körkort. Du är noggrann och ordningsam, vilket är förtroendeingivande för våra kunder som vänder sig till oss för att få en säkerhetslösning utöver det vanliga. Du blir därmed också en viktig ambassadör för STANLEY Security i vårt arbete att göra världen till en tryggare plats.

 

Vårt erbjudande till dig
En organisation som präglas av kompromisslös hängivenhet för prestanda, innovation, kundtillfredsställelse samt socialt ansvar. Utöver det erbjuder vi våra anställda konkurrenskraftiga förmåner, friskvårdsbidrag etc.

Vi är stolta över vår familjära och stöttande kultur och månar om upprätthållandet av en trivsam arbetsmiljö där ömsesidig respekt och förståelse för varandra är av största vikt. STANLEY Security arbetar aktivt med FN:s globala mål för hållbar utveckling, där jämställdhet är ett av de 17 målen. Det har många gånger bevisats att politisk, ekonomisk och social jämlikhet mellan kvinnor och män bidrar till alla dimensioner av hållbar utveckling, därför blir vi extra stolta om du som kvinna väljer att söka den här rollen! Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering vilket främjar just jämställdhet och mångfald.

 

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar kring rollen! Vi tar emot och hanterar ansökningar löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan nu.

En förutsättning för att bli anställd hos oss är att du har ett svenskt personnummer samt ett godkännande av Länsstyrelsen. Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef Björn Ivarsson 010-458 82 26 alt. Rekryteringsspecialist Izabelle Bengtsson 010-458 70 35 Visa mindre

Parkering Borås söker en servicetekniker som inte står still

Borås kommuns Parkerings AB är ett kommunägt bolag med uppdrag att verka för bra parkeringsmöjligheter till allmänhet, företag och besökare. Vårt mål är att skapa hållbara lösningar för framtidens mobilitet och erbjuda bästa tänkbara service kring parkering för stadens invånare. På så vis bidrar vi till att Borås blir tillgängligt för alla. Nu söker vi en servicetekniker till vårt team. Förutom att du ska kunna sköta det tekniska underhållet utifrån bolage... Visa mer
Borås kommuns Parkerings AB är ett kommunägt bolag med uppdrag att verka för bra parkeringsmöjligheter till allmänhet, företag och besökare. Vårt mål är att skapa hållbara lösningar för framtidens mobilitet och erbjuda bästa tänkbara service kring parkering för stadens invånare. På så vis bidrar vi till att Borås blir tillgängligt för alla.
Nu söker vi en servicetekniker till vårt team. Förutom att du ska kunna sköta det tekniska underhållet utifrån bolagets rutiner och mål har du också förmågan att se möjligheter, ta initiativ och komma med förslag på förbättringar. Passar den beskrivningen på dig? Då vill vi att du hör av dig snarast.
Välkommen till Teknik, Drift och Underhåll
På Borås kommuns Parkerings AB arbetar vi med etablering, drift och övervakning av parkeringsanläggningar. Totalt administrerar vi över 4 000 parkeringsplatser och sköter också drift och bevakning av all gatuparkering i Borås stad. Du kommer att jobba på avdelningen för Teknik, Drift och Underhåll. Här rapporterar du till avdelningschefen som också ger dig riktlinjer och rutiner för ditt arbete. 
En självständig roll med brett ansvar
Du kommer ansvara för arbeten inom drift, driftplanering och underhåll av samtliga tekniska system på våra anläggningar. Det kan till exempel vara betalsystem, låssystem och system för ventilation, övervakning och energi. Du svarar också för löpande underhåll av våra anläggningar så att de fungerar korrekt och utifrån bolagets standard. Till exempel ser du till att parkeringsautomater fungerar, att skyltningen är korrekt och svarar för skötsel av parkeringsytor och gröna ytor.
I din roll handhar du dokumentation och besiktningsuppdrag för de tekniska systemen och ansvarar för att rapportera fel och brister till avdelningschefen. Du agerar också proaktivt och ger förslag på lösningar som underlättar det dagliga arbetet och bidrar till verksamheten och teamet. Dessutom kan du ibland behöva stödja eller ta över arbetsuppgifter på andra avdelningar. 
Det här har du med dig till oss
Du har gått elektronikprogrammet på gymnasiet och/eller har gått elinstallationsprogrammet eller motsvarande eftergymnasial utbildning. Du behöver inte vara en veteran inom yrket men har åtminstone ett par års erfarenhet. Förmodligen har du jobbat som underhållstekniker, är serviceinriktad och tycker om att ta hugga i där det behövs. 
Du har ett stort intresse för tekniska system och underhåll och vill gärna utveckla dina kompetenser. Du är van att jobba självständigt, samtidigt som du har lätt för att samarbeta och kan bemöta kunder på ett trevligt och korrekt sätt.
Vi kommer lägga stor vikt vid personligheten i den här rekryteringen och ser olikheter som en styrka och mångfald som en tillgång. Tveka därför inte att söka. Vem du än är.
Mer om tjänsten och hur du söker
Tjänsten är ett vikariat till och med sista augusti. Du behöver kunna uttrycka dig väl på svenska både i tal och skrift och ha B-körkort.
Vi ser fram emot din ansökan senast den 2 februari. I denna rekrytering samarbetar vi med Cordovan Career. För ytterligare information kring tjänsten kontakta Pia Strandh på 073-340 92 13 eller [email protected]
Du lämnar din ansökan via ansökningsformuläret på cordovancareer.se Visa mindre

Servicetekniker till Lely Center

Om Lely Center Lidköping Lely Center Lidköping är ett företag som förser svenska mjölkproducenter med innovativa och framtidssäkra produkter inom automatisering. Dess produkter skapar en automatiserad mjölkningsprocess för producenterna och bidrar till en effektivare mjölkning. Lely Center Lidköping täcker ett stort område i västra Sverige, däribland Skaraborg och Sjuhärad. Du kan läsa mer om Lely på deras globala hemsida: www.lely.com/us/about-lely Om t... Visa mer
Om Lely Center Lidköping

Lely Center Lidköping är ett företag som förser svenska mjölkproducenter med innovativa och framtidssäkra produkter inom automatisering. Dess produkter skapar en automatiserad mjölkningsprocess för producenterna och bidrar till en effektivare mjölkning. Lely Center Lidköping täcker ett stort område i västra Sverige, däribland Skaraborg och Sjuhärad. Du kan läsa mer om Lely på deras globala hemsida: www.lely.com/us/about-lely

Om tjänsten
Som servicetekniker kommer du ha en viktig roll i Lely Centers verksamhet där du kommer att utföra service och underhåll av företagets produkter. Servicen är framförallt av mekanisk karaktär men det innefattar även arbete med pneumatik och el. Du utgår ifrån ditt hem som bör ligga i eller i närheten av Sjuhärad och utför dina arbetsuppgifter ute hos kunderna vilket innebär att det dagligen förekommer tjänsteresor. Arbetet sker för det mesta enskilt men vid nyinstallationer och vissa reparationer arbetar du i team. Vidare sker arbetet i lantbruksmiljö och det förekommer arbete i ladugårdar och nära djur. Tjänsten är komplex men du kommer få tid på dig att bli upplärd och utbildad.

I din roll som servicetekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Service och reparationer av produkter
- Nyinstallation av produkter
- Kontakt med kund

Tjänsten är en direktrekrytering till Lely och inleds med en 6 månaders provanställning. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse

Om dig
Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och som söker ett arbete som blandar teknik, service och kundkontakt.. Du som har erfarenheter av liknande yrken eller av hantverkaryrken samt har grundläggande kunskap kring el och pneumatik kommer snabbare kunna ta till sig arbetsuppgifterna. Vidare är det starkt meriterande om du har en bakgrund inom lantbruk och har djurvana. Vidare är ett krav att du har körkort samt att du hanterar både svenska och engelska i tal och skrift. Till sist ser vi att du är bosatt i ett relevant område i Sjuhärad, vilken kan vara i Marks kommun, Borås, Alingsås, Ulricehamn, Bollebygd mm.

Vidare ser vi att är en person som trivs med en flexibel arbetssituation där du själv kan lägga upp din arbetsvecka. Då större delen av arbetet sker enskilt ute hos kund är det viktigt att du trivs med detta samt är bekväm i mötet med kunder. Som person trivs med att själv ansvara för att ditt arbete blir slutfört. Då det kan uppstå oväntade problem är du en problemlösare som trivs med att själv hitta lösningar.

Viktigt för tjänsten är:
- Tekniskt lagd och allmänt händig
- Bakgrund inom lantbruk och/eller djurvana
- Behärskar engelska och svenska
- Körkort för bil

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Isak Ahlvik via 0736 84 77 62 / [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Adecco, Lely Center, Lely, Lantbruk, Jordbruk, Bonde, Mekanik Visa mindre

Servicetekniker till Nederman

Om tjänsten Som servicetekniker utgår du från hemmet och arbetar självständigt med service, underhåll och installation ute hos kunder inom distrikt Västra Götaland. Till din hjälp finns servicekoordinatorer och kundsupport. Du har mycket frihet under ansvar att prioritera och leverera med kundnöjdhet och lönsamhet som mål. Tjänsten passar dig som är boende Göteborg, Varberg eller Borås. Du ingår i ett team med andra servicetekniker som du också genomför v... Visa mer
Om tjänsten
Som servicetekniker utgår du från hemmet och arbetar självständigt med service, underhåll och installation ute hos kunder inom distrikt Västra Götaland. Till din hjälp finns servicekoordinatorer och kundsupport. Du har mycket frihet under ansvar att prioritera och leverera med kundnöjdhet och lönsamhet som mål. Tjänsten passar dig som är boende Göteborg, Varberg eller Borås.

Du ingår i ett team med andra servicetekniker som du också genomför vissa uppdrag tillsammans med. Eftersom du är den som har regelbunden kontakt med kund har du också en viktig roll när det gäller merförsäljning av tilläggsprodukter och servicetjänster. Tjänsten innebär resor, mestadels inom regionen men det kan också bli uppdrag hos kund i Danmark eller Norge. Resor med övernattning förekommer men inte regelbundet. Servicebil för tjänsten ingår och du utgår från hemmet. Vårt lokala kontor är självklart öppet för dig men möjlighet finns att ha ett kontor på hemmaplan beroende på var du bor.

I din roll som Servicetekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Arbetar självständigt ute hos företagets kunder med service, underhåll och installation
- Regelbunden kontakt med kund
- Fokus på merförsäljning av tilläggsprodukter och servicetjänster

Tjänsten som Servicetekniker är en fast anställning med start omgående efter att vi har hittat rätt kandidat.

Om dig
Vi söker dig som har en teknisk/mekanisk bakgrund. Erfarenhet av felsökning, flödesmätning och elstyrning är nödvändig. Montageerfarenhet är ett plus. Men framförallt tror vi att ett genuint intresse för teknik och mekanik är viktig för att trivas och lyckas i den här rollen. Eftersom vi verkar ute i kundens miljö är det viktigt att du är bekväm med trånga utrymmen och att arbeta på höga höjder. Vi tror att det är en fördel om du har haft en liknande roll tidigare då det krävs vana och god förmåga att panera och strukturera sin tid på egen hand. Du är van dataanvändare och behärskar svenska flytande i tal och skrift samt talar god engelska. 

Förmågan att vara konsultativ och säljande i kundmötet är en viktig faktor för att lyckas. Du är strukturerad och ordningsam men har inga problem att omprioritera om situationen kräver det eftersom du är initiativtagande och affärsorienterad. Dina kunder trivs med dig för att du är utåtriktad och förtroendeingivande och har lätt för att skapa goda relationer.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort är ett krav.

Om Nederman
Nederman är ledande inom filtrering, rening och återvinning i krävande miljöer. Företaget grundades 1944 i Sverige av Philip Nederman. Företaget bröt ny mark genom att utveckla produkter och lösningar för att ta hand om luftföroreningar i produktionsanläggningar och förbättra arbetsmiljö. Nederman, som i år funnits i 75 år, erbjuder lösningar för att förbättra arbetsmiljön inne i produktionsanläggningar, för att skydda miljön utanför mot utsläpp. Företaget erbjuder även lösningar för resurshantering, dvs. återvinning och hantering av produktionsspill.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Sara Höglund via Adecco 010 – 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Nederman, Servicetekniker, Mekaniker, Servicebil, Utveckling, Karriär, Norden, Jobb i Västra Götaland, Göteborg, Borås, Trollhättan Visa mindre

Servicetekniker till Nederman

Om tjänsten Som servicetekniker utgår du från hemmet och arbetar självständigt med service, underhåll och installation ute hos kunder inom distrikt Västra Götaland. Till din hjälp finns servicekoordinatorer och kundsupport. Du har mycket frihet under ansvar att prioritera och leverera med kundnöjdhet och lönsamhet som mål. Tjänsten passar dig som är boende Göteborg, Varberg eller Borås. Du ingår i ett team med andra servicetekniker som du också genomför v... Visa mer
Om tjänsten
Som servicetekniker utgår du från hemmet och arbetar självständigt med service, underhåll och installation ute hos kunder inom distrikt Västra Götaland. Till din hjälp finns servicekoordinatorer och kundsupport. Du har mycket frihet under ansvar att prioritera och leverera med kundnöjdhet och lönsamhet som mål. Tjänsten passar dig som är boende Göteborg, Varberg eller Borås.

Du ingår i ett team med andra servicetekniker som du också genomför vissa uppdrag tillsammans med. Eftersom du är den som har regelbunden kontakt med kund har du också en viktig roll när det gäller merförsäljning av tilläggsprodukter och servicetjänster. Tjänsten innebär resor, mestadels inom regionen men det kan också bli uppdrag hos kund i Danmark eller Norge. Resor med övernattning förekommer men inte regelbundet. Servicebil för tjänsten ingår och du utgår från hemmet. Vårt lokala kontor är självklart öppet för dig men möjlighet finns att ha ett kontor på hemmaplan beroende på var du bor.

I din roll som Servicetekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Arbetar självständigt ute hos företagets kunder med service, underhåll och installation
- Regelbunden kontakt med kund
- Fokus på merförsäljning av tilläggsprodukter och servicetjänster

Tjänsten som Servicetekniker är en fast anställning med start omgående efter att vi har hittat rätt kandidat.

Om dig
Vi söker dig som har en teknisk/mekanisk bakgrund. Erfarenhet av felsökning, flödesmätning och elstyrning är nödvändig. Montageerfarenhet är ett plus. Men framförallt tror vi att ett genuint intresse för teknik och mekanik är viktig för att trivas och lyckas i den här rollen. Eftersom vi verkar ute i kundens miljö är det viktigt att du är bekväm med trånga utrymmen och att arbeta på höga höjder. Vi tror att det är en fördel om du har haft en liknande roll tidigare då det krävs vana och god förmåga att panera och strukturera sin tid på egen hand. Du är van dataanvändare och behärskar svenska flytande i tal och skrift samt talar god engelska. 

Förmågan att vara konsultativ och säljande i kundmötet är en viktig faktor för att lyckas. Du är strukturerad och ordningsam men har inga problem att omprioritera om situationen kräver det eftersom du är initiativtagande och affärsorienterad. Dina kunder trivs med dig för att du är utåtriktad och förtroendeingivande och har lätt för att skapa goda relationer.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort är ett krav.

Om Nederman
Nederman är ledande inom filtrering, rening och återvinning i krävande miljöer. Företaget grundades 1944 i Sverige av Philip Nederman. Företaget bröt ny mark genom att utveckla produkter och lösningar för att ta hand om luftföroreningar i produktionsanläggningar och förbättra arbetsmiljö. Nederman, som i år funnits i 75 år, erbjuder lösningar för att förbättra arbetsmiljön inne i produktionsanläggningar, för att skydda miljön utanför mot utsläpp. Företaget erbjuder även lösningar för resurshantering, dvs. återvinning och hantering av produktionsspill.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Sara Höglund via Adecco 010 – 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Nederman, Servicetekniker, Mekaniker, Servicebil, Utveckling, Karriär, Norden, Jobb i Västra Götaland, Göteborg, Borås, Trollhättan Visa mindre

Servicetekniker till Nederman

Om tjänsten Som servicetekniker utgår du från hemmet och arbetar självständigt med service, underhåll och installation ute hos kunder inom distrikt Västra Götaland. Till din hjälp finns servicekoordinatorer och kundsupport. Du har mycket frihet under ansvar att prioritera och leverera med kundnöjdhet och lönsamhet som mål. Tjänsten passar dig som är boende Göteborg, Varberg eller Borås. Du ingår i ett team med andra servicetekniker som du också genomför v... Visa mer
Om tjänsten
Som servicetekniker utgår du från hemmet och arbetar självständigt med service, underhåll och installation ute hos kunder inom distrikt Västra Götaland. Till din hjälp finns servicekoordinatorer och kundsupport. Du har mycket frihet under ansvar att prioritera och leverera med kundnöjdhet och lönsamhet som mål. Tjänsten passar dig som är boende Göteborg, Varberg eller Borås.

Du ingår i ett team med andra servicetekniker som du också genomför vissa uppdrag tillsammans med. Eftersom du är den som har regelbunden kontakt med kund har du också en viktig roll när det gäller merförsäljning av tilläggsprodukter och servicetjänster. Tjänsten innebär resor, mestadels inom regionen men det kan också bli uppdrag hos kund i Danmark eller Norge. Resor med övernattning förekommer men inte regelbundet. Servicebil för tjänsten ingår och du utgår från hemmet. Vårt lokala kontor är självklart öppet för dig men möjlighet finns att ha ett kontor på hemmaplan beroende på var du bor.

I din roll som Servicetekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Arbetar självständigt ute hos företagets kunder med service, underhåll och installation
- Regelbunden kontakt med kund
- Fokus på merförsäljning av tilläggsprodukter och servicetjänster

Tjänsten som Servicetekniker är en fast anställning med start omgående efter att vi har hittat rätt kandidat.

Om dig
Vi söker dig som har en teknisk/mekanisk bakgrund. Erfarenhet av felsökning, flödesmätning och elstyrning är nödvändig. Montageerfarenhet är ett plus. Men framförallt tror vi att ett genuint intresse för teknik och mekanik är viktig för att trivas och lyckas i den här rollen. Eftersom vi verkar ute i kundens miljö är det viktigt att du är bekväm med trånga utrymmen och att arbeta på höga höjder. Vi tror att det är en fördel om du har haft en liknande roll tidigare då det krävs vana och god förmåga att panera och strukturera sin tid på egen hand. Du är van dataanvändare och behärskar svenska flytande i tal och skrift samt talar god engelska. 

Förmågan att vara konsultativ och säljande i kundmötet är en viktig faktor för att lyckas. Du är strukturerad och ordningsam men har inga problem att omprioritera om situationen kräver det eftersom du är initiativtagande och affärsorienterad. Dina kunder trivs med dig för att du är utåtriktad och förtroendeingivande och har lätt för att skapa goda relationer.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort är ett krav.

Om Nederman
Nederman är ledande inom filtrering, rening och återvinning i krävande miljöer. Företaget grundades 1944 i Sverige av Philip Nederman. Företaget bröt ny mark genom att utveckla produkter och lösningar för att ta hand om luftföroreningar i produktionsanläggningar och förbättra arbetsmiljö. Nederman, som i år funnits i 75 år, erbjuder lösningar för att förbättra arbetsmiljön inne i produktionsanläggningar, för att skydda miljön utanför mot utsläpp. Företaget erbjuder även lösningar för resurshantering, dvs. återvinning och hantering av produktionsspill.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Sara Höglund via Adecco 010 – 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Nederman, Servicetekniker, Mekaniker, Servicebil, Utveckling, Karriär, Norden, Jobb i Västra Götaland, Göteborg, Borås, Trollhättan Visa mindre

Servicetekniker till Nederman

Om tjänsten Som servicetekniker utgår du från hemmet och arbetar självständigt med service, underhåll och installation ute hos kunder inom distrikt Västra Götaland. Till din hjälp finns servicekoordinatorer och kundsupport. Du har mycket frihet under ansvar att prioritera och leverera med kundnöjdhet och lönsamhet som mål. Tjänsten passar dig som är boende Göteborg, Varberg eller Borås. Du ingår i ett team med andra servicetekniker som du också genomför v... Visa mer
Om tjänsten
Som servicetekniker utgår du från hemmet och arbetar självständigt med service, underhåll och installation ute hos kunder inom distrikt Västra Götaland. Till din hjälp finns servicekoordinatorer och kundsupport. Du har mycket frihet under ansvar att prioritera och leverera med kundnöjdhet och lönsamhet som mål. Tjänsten passar dig som är boende Göteborg, Varberg eller Borås.

Du ingår i ett team med andra servicetekniker som du också genomför vissa uppdrag tillsammans med. Eftersom du är den som har regelbunden kontakt med kund har du också en viktig roll när det gäller merförsäljning av tilläggsprodukter och servicetjänster. Tjänsten innebär resor, mestadels inom regionen men det kan också bli uppdrag hos kund i Danmark eller Norge. Resor med övernattning förekommer men inte regelbundet. Servicebil för tjänsten ingår och du utgår från hemmet. Vårt lokala kontor är självklart öppet för dig men möjlighet finns att ha ett kontor på hemmaplan beroende på var du bor.

I din roll som Servicetekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Arbetar självständigt ute hos företagets kunder med service, underhåll och installation
- Regelbunden kontakt med kund
- Fokus på merförsäljning av tilläggsprodukter och servicetjänster

Tjänsten som Servicetekniker är en fast anställning med start omgående efter att vi har hittat rätt kandidat.

Om dig
Vi söker dig som har en teknisk/mekanisk bakgrund. Erfarenhet av felsökning, flödesmätning och elstyrning är nödvändig. Montageerfarenhet är ett plus. Men framförallt tror vi att ett genuint intresse för teknik och mekanik är viktig för att trivas och lyckas i den här rollen. Eftersom vi verkar ute i kundens miljö är det viktigt att du är bekväm med trånga utrymmen och att arbeta på höga höjder. Vi tror att det är en fördel om du har haft en liknande roll tidigare då det krävs vana och god förmåga att panera och strukturera sin tid på egen hand. Du är van dataanvändare och behärskar svenska flytande i tal och skrift samt talar god engelska. 

Förmågan att vara konsultativ och säljande i kundmötet är en viktig faktor för att lyckas. Du är strukturerad och ordningsam men har inga problem att omprioritera om situationen kräver det eftersom du är initiativtagande och affärsorienterad. Dina kunder trivs med dig för att du är utåtriktad och förtroendeingivande och har lätt för att skapa goda relationer.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort är ett krav.

Om Nederman
Nederman är ledande inom filtrering, rening och återvinning i krävande miljöer. Företaget grundades 1944 i Sverige av Philip Nederman. Företaget bröt ny mark genom att utveckla produkter och lösningar för att ta hand om luftföroreningar i produktionsanläggningar och förbättra arbetsmiljö. Nederman, som i år funnits i 75 år, erbjuder lösningar för att förbättra arbetsmiljön inne i produktionsanläggningar, för att skydda miljön utanför mot utsläpp. Företaget erbjuder även lösningar för resurshantering, dvs. återvinning och hantering av produktionsspill.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Sara Höglund via Adecco 010 – 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Nederman, Servicetekniker, Mekaniker, Servicebil, Utveckling, Karriär, Norden, Jobb i Västra Götaland, Göteborg, Borås, Trollhättan Visa mindre

Servicetekniker till Nederman

Om tjänsten Som servicetekniker utgår du från hemmet och arbetar självständigt med service, underhåll och installation ute hos kunder inom distrikt Västra Götaland. Till din hjälp finns servicekoordinatorer och kundsupport. Du har mycket frihet under ansvar att prioritera och leverera med kundnöjdhet och lönsamhet som mål. Tjänsten passar dig som är boende Göteborg, Varberg eller Borås. Du ingår i ett team med andra servicetekniker som du också genomför v... Visa mer
Om tjänsten
Som servicetekniker utgår du från hemmet och arbetar självständigt med service, underhåll och installation ute hos kunder inom distrikt Västra Götaland. Till din hjälp finns servicekoordinatorer och kundsupport. Du har mycket frihet under ansvar att prioritera och leverera med kundnöjdhet och lönsamhet som mål. Tjänsten passar dig som är boende Göteborg, Varberg eller Borås.

Du ingår i ett team med andra servicetekniker som du också genomför vissa uppdrag tillsammans med. Eftersom du är den som har regelbunden kontakt med kund har du också en viktig roll när det gäller merförsäljning av tilläggsprodukter och servicetjänster. Tjänsten innebär resor, mestadels inom regionen men det kan också bli uppdrag hos kund i Danmark eller Norge. Resor med övernattning förekommer men inte regelbundet. Servicebil för tjänsten ingår och du utgår från hemmet. Vårt lokala kontor är självklart öppet för dig men möjlighet finns att ha ett kontor på hemmaplan beroende på var du bor.

I din roll som Servicetekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Arbetar självständigt ute hos företagets kunder med service, underhåll och installation
- Regelbunden kontakt med kund
- Fokus på merförsäljning av tilläggsprodukter och servicetjänster

Tjänsten som Servicetekniker är en fast anställning med start omgående efter att vi har hittat rätt kandidat.

Om dig
Vi söker dig som har en teknisk/mekanisk bakgrund. Erfarenhet av felsökning, flödesmätning och elstyrning är nödvändig. Montageerfarenhet är ett plus. Men framförallt tror vi att ett genuint intresse för teknik och mekanik är viktig för att trivas och lyckas i den här rollen. Eftersom vi verkar ute i kundens miljö är det viktigt att du är bekväm med trånga utrymmen och att arbeta på höga höjder. Vi tror att det är en fördel om du har haft en liknande roll tidigare då det krävs vana och god förmåga att panera och strukturera sin tid på egen hand. Du är van dataanvändare och behärskar svenska flytande i tal och skrift samt talar god engelska. 

Förmågan att vara konsultativ och säljande i kundmötet är en viktig faktor för att lyckas. Du är strukturerad och ordningsam men har inga problem att omprioritera om situationen kräver det eftersom du är initiativtagande och affärsorienterad. Dina kunder trivs med dig för att du är utåtriktad och förtroendeingivande och har lätt för att skapa goda relationer.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort är ett krav.

Om Nederman
Nederman är ledande inom filtrering, rening och återvinning i krävande miljöer. Företaget grundades 1944 i Sverige av Philip Nederman. Företaget bröt ny mark genom att utveckla produkter och lösningar för att ta hand om luftföroreningar i produktionsanläggningar och förbättra arbetsmiljö. Nederman, som i år funnits i 75 år, erbjuder lösningar för att förbättra arbetsmiljön inne i produktionsanläggningar, för att skydda miljön utanför mot utsläpp. Företaget erbjuder även lösningar för resurshantering, dvs. återvinning och hantering av produktionsspill.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Sara Höglund via Adecco 010 – 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Nederman, Servicetekniker, Mekaniker, Servicebil, Utveckling, Karriär, Norden, Jobb i Västra Götaland, Göteborg, Borås, Trollhättan Visa mindre

Servicetekniker till Nederman

Om tjänsten Som servicetekniker utgår du från hemmet och arbetar självständigt med service, underhåll och installation ute hos kunder inom distrikt Västra Götaland. Till din hjälp finns servicekoordinatorer och kundsupport. Du har mycket frihet under ansvar att prioritera och leverera med kundnöjdhet och lönsamhet som mål. Tjänsten passar dig som är boende Göteborg, Varberg eller Borås. Du ingår i ett team med andra servicetekniker som du också genomför v... Visa mer
Om tjänsten
Som servicetekniker utgår du från hemmet och arbetar självständigt med service, underhåll och installation ute hos kunder inom distrikt Västra Götaland. Till din hjälp finns servicekoordinatorer och kundsupport. Du har mycket frihet under ansvar att prioritera och leverera med kundnöjdhet och lönsamhet som mål. Tjänsten passar dig som är boende Göteborg, Varberg eller Borås.

Du ingår i ett team med andra servicetekniker som du också genomför vissa uppdrag tillsammans med. Eftersom du är den som har regelbunden kontakt med kund har du också en viktig roll när det gäller merförsäljning av tilläggsprodukter och servicetjänster. Tjänsten innebär resor, mestadels inom regionen men det kan också bli uppdrag hos kund i Danmark eller Norge. Resor med övernattning förekommer men inte regelbundet. Servicebil för tjänsten ingår och du utgår från hemmet. Vårt lokala kontor är självklart öppet för dig men möjlighet finns att ha ett kontor på hemmaplan beroende på var du bor.

I din roll som Servicetekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Arbetar självständigt ute hos företagets kunder med service, underhåll och installation
- Regelbunden kontakt med kund
- Fokus på merförsäljning av tilläggsprodukter och servicetjänster

Tjänsten som Servicetekniker är en fast anställning med start omgående efter att vi har hittat rätt kandidat.

Om dig
Vi söker dig som har en teknisk/mekanisk bakgrund. Erfarenhet av felsökning, flödesmätning och elstyrning är nödvändig. Montageerfarenhet är ett plus. Men framförallt tror vi att ett genuint intresse för teknik och mekanik är viktig för att trivas och lyckas i den här rollen. Eftersom vi verkar ute i kundens miljö är det viktigt att du är bekväm med trånga utrymmen och att arbeta på höga höjder. Vi tror att det är en fördel om du har haft en liknande roll tidigare då det krävs vana och god förmåga att panera och strukturera sin tid på egen hand. Du är van dataanvändare och behärskar svenska flytande i tal och skrift samt talar god engelska. 

Förmågan att vara konsultativ och säljande i kundmötet är en viktig faktor för att lyckas. Du är strukturerad och ordningsam men har inga problem att omprioritera om situationen kräver det eftersom du är initiativtagande och affärsorienterad. Dina kunder trivs med dig för att du är utåtriktad och förtroendeingivande och har lätt för att skapa goda relationer.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort är ett krav.

Om Nederman
Nederman är ledande inom filtrering, rening och återvinning i krävande miljöer. Företaget grundades 1944 i Sverige av Philip Nederman. Företaget bröt ny mark genom att utveckla produkter och lösningar för att ta hand om luftföroreningar i produktionsanläggningar och förbättra arbetsmiljö. Nederman, som i år funnits i 75 år, erbjuder lösningar för att förbättra arbetsmiljön inne i produktionsanläggningar, för att skydda miljön utanför mot utsläpp. Företaget erbjuder även lösningar för resurshantering, dvs. återvinning och hantering av produktionsspill.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Sara Höglund via Adecco 010 – 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Nederman, Servicetekniker, Mekaniker, Servicebil, Utveckling, Karriär, Norden, Jobb i Västra Götaland, Göteborg, Borås, Trollhättan Visa mindre

Vi söker ytterligare en tekniker!

Ta chansen att vara med på Signcoms nya, spännande resa! Signcom AB, en del av IGEPA Group Germany, skaparvisual communication I Norden. Vi ären ledande leverantör av maskiner, printmedia, displayprodukter, mjukvara och service för all slags inom- och utomhusskyltning, storformatsapplikationer, gravyr, märkning och fräsning. På Signcom arbetar vi ständigt med att utveckla, bredda och vässa utbud och service – och vi går starkt framåt!Nu söker vi en teknike... Visa mer
Ta chansen att vara med på Signcoms nya, spännande resa! Signcom AB, en del av IGEPA Group Germany, skaparvisual communication I Norden. Vi ären ledande leverantör av maskiner, printmedia, displayprodukter, mjukvara och service för all slags inom- och utomhusskyltning, storformatsapplikationer, gravyr, märkning och fräsning. På Signcom arbetar vi ständigt med att utveckla, bredda och vässa utbud och service – och vi går starkt framåt!Nu söker vi en tekniker på storformatprinters, till Boråskontoret. Som Tekniker kommer du att: Vara väl förberedd för att möta nya utmaningar, tack vare en grundlig utbildning hos våra leverantörer. Genomföra installationer, service och underhåll, både hos kund och på våra kontor. Arbeta med utbildning för slutanvändare för att säkerställa att de blir så effektiva och produktiva som möjligt.Tillhandahålla förstklassig support. Ge det lilla extra för att bygga starka relationer med våra kunder genom besök, möten, mässor, workshops och uppföljning. Arbeta över gränserna som teammedlem i en internationell miljö. Göra en hel del resor, i din tjänstebil, inom hela Sverige och då och då också i de andra nordiska länderna.  Du har:Marknads- och produktkännedom (Viscom) är meriterandeMinst gymnasieutbildningGod svenska och engelska i tal och skriftRätt inställning, energi och kundfokusGoda kunskaper inom MS Office (Excel, PowerPoint, Word)Förmåga att hantera en roll som täcker ett brett spektrum av ansvar, både hands on och strategiskt.B- körkortVi erbjuder:En entusiastisk och motiverande arbetsmiljö (trevliga kollegor!)Ett dynamiskt och gediget produktutbud, sammansatt för att möta kundernas krav och förväntningar (så att du alltid har något att berätta!)Ett växande företag som är en del av Igepa Group (internationell flair!)Titta gärna mer på www.signcom.se. (Ny hemsidakommer!) Vi ser fram emot ditt CV på engelska. För frågor, välkommen att kontakta: Technical and Service Manager, [email protected] eller +46 33 20 43 17. Vi eftersträvar mångfald för att bygga ännu starkare team. Vem du är som person lägger vi särskilt stor vikt vid. Ansök – enbart via e-mail – idag.Välkommen till vårt team, vi söker dig! Visa mindre

Servicetekniker till Nederman

Om tjänsten Som servicetekniker utgår du från hemmet och arbetar självständigt med service, underhåll och installation ute hos kunder inom distrikt Västra Götaland. Till din hjälp finns servicekoordinatorer och kundsupport. Du har mycket frihet under ansvar att prioritera och leverera med kundnöjdhet och lönsamhet som mål. Tjänsten passar dig som är boende Göteborg, Varberg eller Borås. Du ingår i ett team med andra servicetekniker som du också genomför v... Visa mer
Om tjänsten
Som servicetekniker utgår du från hemmet och arbetar självständigt med service, underhåll och installation ute hos kunder inom distrikt Västra Götaland. Till din hjälp finns servicekoordinatorer och kundsupport. Du har mycket frihet under ansvar att prioritera och leverera med kundnöjdhet och lönsamhet som mål. Tjänsten passar dig som är boende Göteborg, Varberg eller Borås.

Du ingår i ett team med andra servicetekniker som du också genomför vissa uppdrag tillsammans med. Eftersom du är den som har regelbunden kontakt med kund har du också en viktig roll när det gäller merförsäljning av tilläggsprodukter och servicetjänster. Tjänsten innebär resor, mestadels inom regionen men det kan också bli uppdrag hos kund i Danmark eller Norge. Resor med övernattning förekommer men inte regelbundet. Servicebil för tjänsten ingår och du utgår från hemmet. Vårt lokala kontor är självklart öppet för dig men möjlighet finns att ha ett kontor på hemmaplan beroende på var du bor.

I din roll som Servicetekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Arbetar självständigt ute hos företagets kunder med service, underhåll och installation
- Regelbunden kontakt med kund
- Fokus på merförsäljning av tilläggsprodukter och servicetjänster

Tjänsten som Servicetekniker är en fast anställning med start omgående efter att vi har hittat rätt kandidat.

Om dig
Vi söker dig som har en teknisk/mekanisk bakgrund. Erfarenhet av felsökning, flödesmätning och elstyrning är nödvändig. Montageerfarenhet är ett plus. Men framförallt tror vi att ett genuint intresse för teknik och mekanik är viktig för att trivas och lyckas i den här rollen. Eftersom vi verkar ute i kundens miljö är det viktigt att du är bekväm med trånga utrymmen och att arbeta på höga höjder. Vi tror att det är en fördel om du har haft en liknande roll tidigare då det krävs vana och god förmåga att panera och strukturera sin tid på egen hand. Du är van dataanvändare och behärskar svenska flytande i tal och skrift samt talar god engelska. 

Förmågan att vara konsultativ och säljande i kundmötet är en viktig faktor för att lyckas. Du är strukturerad och ordningsam men har inga problem att omprioritera om situationen kräver det eftersom du är initiativtagande och affärsorienterad. Dina kunder trivs med dig för att du är utåtriktad och förtroendeingivande och har lätt för att skapa goda relationer.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort är ett krav.

Om Nederman
Nederman är ledande inom filtrering, rening och återvinning i krävande miljöer. Företaget grundades 1944 i Sverige av Philip Nederman. Företaget bröt ny mark genom att utveckla produkter och lösningar för att ta hand om luftföroreningar i produktionsanläggningar och förbättra arbetsmiljö. Nederman, som i år funnits i 75 år, erbjuder lösningar för att förbättra arbetsmiljön inne i produktionsanläggningar, för att skydda miljön utanför mot utsläpp. Företaget erbjuder även lösningar för resurshantering, dvs. återvinning och hantering av produktionsspill.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Sara Höglund via Adecco 010 – 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Nederman, Servicetekniker, Mekaniker, Servicebil, Utveckling, Karriär, Norden, Jobb i Västra Götaland, Göteborg, Borås, Trollhättan Visa mindre

Servicetekniker Borås

”FOR THOSE WHO MAKE A DIFFERENCE” är en mening som är återkommande i vår verksamhet såväl nationellt som internationellt. När du arbetar som Servicetekniker hos oss verkar du för att upprätthålla och vidareutveckla Stanley Security’s status på marknaden. Du drivs av och vill göra skillnad och påverka den svenska marknaden inom ditt område. Vidare har du ett starkt driv för att din verksamhet ska hålla en hög nivå där vi ska arbeta för att överträffa våra m... Visa mer
”FOR THOSE WHO MAKE A DIFFERENCE” är en mening som är återkommande i vår verksamhet såväl nationellt som internationellt. När du arbetar som Servicetekniker hos oss verkar du för att upprätthålla och vidareutveckla Stanley Security’s status på marknaden. Du drivs av och vill göra skillnad och påverka den svenska marknaden inom ditt område. Vidare har du ett starkt driv för att din verksamhet ska hålla en hög nivå där vi ska arbeta för att överträffa våra mål med en hängivenhet och passion som gör vår värld tryggare.

 


• TILLFÖRLITLIGHET ? TRANSPARANS   ? PROAKTIVITET ? RELEVANS ? ANSVAR ?

Som Servicetekniker på STANLEY Security är du lite av en teknisk expert! Du ansvarar för att driftsätta och underhålla samt utveckla våra kunders lösningar, men även kvalitésäkra vår leverans hos både befintliga som nya kunder. Du vill vara i framkant och leverera det bästa och senaste till våra kunder. Du vet vad som fungerar och inte.                                                                         

För att bli framgångsrik i rollen

• Du är stolt över att du har en hög teknisk kompetens
• Social förmåga, en stor del av din tid spenderas tillsammans med våra kunder
• Du trivs med att arbeta självständigt
• Vill förstå kundens behov och är ansvarstagande gentemot kund
• Kommunicerar obehindrat på engelska och svenska i tal och skrift
• Kunskap inom säkerhetssektorn eller närliggande bransch är meriterande, men inget krav
• Meriterande med erfarenhet av larm och/eller kamerateknik
• Körkort är ett krav

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar kring rollen.

Vi erbjuder dig
En arbetsplats som delar en enhetlig passion för att skapa produkter, verktyg och lösningar för att göra världen till en tryggare plats. Oavsett vart du vänder dig i vårt företag hittar du en kompromisslös hängivenhet för prestanda, innovation, kundtillfredsställelse samt socialt ansvar.

Förutom en kultur som vi är stolta över så erbjuder vi våra anställda konkurrenskraftiga förmåner, friskvårdsbidrag etc.

Vi kommer inom kort även förstärka Göteborg med ytterligare servicetekniker.

Vi tar emot och hanterar ansökningar löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan nu!

För mer information, tveka inte att kontakta rekryterande chef Kristofer Sommar [email protected] eller +46 10 458 82 10. Du är också välkommen att kontakta Rekryteringspecialist [email protected] alt +46 10 458 70 35 En förutsättning för att bli anställd hos oss krävs det ett svenskt personnummer samt ett godkännande av Länsstyrelsen STANLEY Security arbetar aktivt för en bra arbetsmiljö med jämställda förhållanden och vi ser gärna sökande med olika bakgrunder.

 

 

 

  Visa mindre

Servicetekniker till ledande företag

Är du en social och ansvarstagande tekniker? Har du grundläggande elkunskaper? Då är detta jobbet för dig! Dina arbetsuppgifter Som servicetekniker kommer du att arbeta med installationer, moderniseringar och service av vattenreningssystem hos företag och privatkunder. Du kommer ha cirka 2-4 resdagar per vecka där övernattningar kan förekomma. När du tillträder tjänsten kommer du få en mer erfaren servicetekniker som handledare. Du kommer följa med han... Visa mer
Är du en social och ansvarstagande tekniker? Har du grundläggande elkunskaper? Då är detta jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som servicetekniker kommer du att arbeta med installationer, moderniseringar och service av vattenreningssystem hos företag och privatkunder. Du kommer ha cirka 2-4 resdagar per vecka där övernattningar kan förekomma. När du tillträder tjänsten kommer du få en mer erfaren servicetekniker som handledare. Du kommer följa med handledaren ut på uppdragen för att lära dig hur arbetet och utrustningen fungerar, och vanligtvis tar det ett par månader tills man blivit självgåede. När du lärt dig produkterna och arbetet kommer du få egna uppdrag och projekt att arbeta med. Arbetstider är under dagtid, vanligtvis måndag- fredag, men då längre arbetspass ibland kan förekomma är det vanligt att du arbetar måndag - torsdag. Arbetspassen styr du själv över i stor utsträckning.

Om företaget
Företaget har varit verksamt i över 80 år och är idag det ledande företaget i Europa för vattenreningsteknik. De arbetar med att leverera den bästa vattenreningen för såväl bostäder som för industriella och kommersiella verksamheter. Bland deras kunder återfinns bland annat sjukhus, laboratorier, restauranger, hotell och företag i livs- och läkemedelsindustrin.

Din profil
För att trivas och vara framgångsrik i rollen krävs det att du:

- Har grundläggande kunskaper inom el.
- Har någon form av el-utbildning. Exempelvis läst el på gymnasiet eller gått en YH-utbildning inom styr och reglerteknik.
- Har B-körkort.
- Svenska och engelska i tal och skrift.

Som person bör du vara ansvarstagande och tycka om praktiskt arbete. Vidare behöver du tycka om att träffa nya människor och känner dig bekväm med att köra bil. Då företaget utför arbeten på utrustning hos bland annat myndigheter och försvarsmakten krävs det att du inte har någon anmärkning i brottsregistret.


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Omfattning: Heltid
Arbetsort: Västra Sverige. Kontoret är placerat i Borås. Resor är vanligt förekommande.
Arbetstider: 8-17 men kommer att variera. Man schemalägger sina egna arbetspass.
Lön: Enligt kollektivavtal
Start: Omgående

Urval sker löpande. Sök därför tjänsten redan nu! Visa mindre

Servicetekniker till Nilssons Industriservice AB sökes!

Är du en lösningsfokuserad person som söker nya utmaningar? Då kan detta vara tjänsten för dig!: Om kundföretaget Är du nästa Servicetekniker till Nilssons Industriservice AB? Idag är Nilssons Industriservice AB en av de ledande leverantörerna i norden för producenter inom bryggeri, mejeri och läkemedel bland både små och stora företag. Vill du veta mer om företaget? Besök deras hemsida på www.nilssonsindustriservice.se Arbetsuppgifter Du kom... Visa mer
Är du en lösningsfokuserad person som söker nya utmaningar? Då kan detta vara tjänsten för dig!:Om kundföretaget

Är du nästa Servicetekniker till Nilssons Industriservice AB? Idag är Nilssons Industriservice AB en av de ledande leverantörerna i norden för producenter inom bryggeri, mejeri och läkemedel bland både små och stora företag. Vill du veta mer om företaget? Besök deras hemsida på www.nilssonsindustriservice.se


Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta både lokalt i verkstaden och ute hos kunder med allt från maskinbyggnation, service/underhåll och igångsättning av nya produktionslinjer till livsmedel- och förpackningsindustrin. Arbetet är förlagt till dagtid och det förekommer uppskattningsvis ca 20 övernattningar per år.

Bakgrund och personliga egenskaper

Du som söker dig till oss har tidigare arbetat med antingen maskinunderhåll, monterat olika maskintillbehör eller liknande. Att du har ett stort intresse för teknik och har en mekanisk förståelse är en bra egenskap. Du är van att arbeta i en verkstad samt att det är en fördel om du har svetsat sedan tidigare. Du har även kunskap om ritningsläsning och allmänt bred kunskap inom mekanik och pneumatik. Då det ingår resor i tjänsten är körkort och tillgång till bil ett krav.

Personen vi söker är en ansvarstagande och serviceinriktad person som tycker om att alltid göra det lilla extra för kunderna. Du är social, tycker om att lösa problem och är noggrann i ditt arbete. Vidare har du inga problem med att arbeta självständigt.

Om oss

FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.

Tjänsten är en rekrytering till kund vilket innebär en heltidsanställning hos kundföretaget. Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vid frågor kan du kontakta Robin Andersson via mail [email protected]Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre