Lediga jobb som Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik i Borås

Se lediga jobb som Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik i Borås. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Borås som finns hos arbetsgivaren.

Sjuksköterska Natt

Vård- och äldreförvaltningen i Borås Stad arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård, omsorg och service, likväl som hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoarbete, ska ha ett gott liv var dag. Förvaltningen består av ca 2 500 medarbetare, varav ca 90 är chefer. Tillsammans utför vi ett meningsfullt arbete med stort fokus på dem som vi är till för. Viktiga ledstjärnor i vårt arbete är professionalism, lärande och engagema... Visa mer
Vård- och äldreförvaltningen i Borås Stad arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård, omsorg och service, likväl som hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoarbete, ska ha ett gott liv var dag. Förvaltningen består av ca 2 500 medarbetare, varav ca 90 är chefer. Tillsammans utför vi ett meningsfullt arbete med stort fokus på dem som vi är till för. Viktiga ledstjärnor i vårt arbete är professionalism, lärande och engagemang.

Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i tio hälso- och sjukvårdsteam. Tillsammans arbetar vi för att erbjuda en god och säker hälso-och sjukvård med våra patienters bästa i fokus.


Just nu söker vi två sjuksköterskor för arbete ständig natt.

Vi utgår ifrån Lidaholmsgatan i centrala Borås. Tjänsterna är organisatoriskt placerade vid Vård- och äldreförvaltningen, men kväll- och nattorganisationen arbetar med hemsjukvård i hela Borås stad och patientgruppen vi möter är från 0 år och uppåt.

Vi erbjuder ett meningsfullt och omväxlande arbete där du får använda din kompetens och erfarenhet för att bidra till en god och säker hälso- och sjukvård. Du har också goda möjligheter att påverka ditt arbetsschema utifrån verksamhetens behov.

Vi värdesätter öppenhet, engagemang, samarbete och arbetsglädje. Tillsammans utvecklar vi verksamheten!

Vill du få en inblick i vår vardag och vad som händer i vår verksamhet, följ oss gärna på Instagram.

Arbetet som sjuksköterska inom kväll- och nattorganisationen innefattar bland annat avancerad hemsjukvård, självständiga bedömningar samt samarbete med korttidsvården. Viktiga delar av arbetet är bedömning, planering och uppföljning av omvårdnadsbehov, handledning av personal, smärtlindring samt palliativ vård.

Dokumentation sker i datajournalsystemet Viva.


Är du nyfiken på hur vi arbetar och vill göra ett arbetsplatsbesök eller "gå bredvid" kan denna möjlighet erbjudas.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med flera års erfarenhet i yrkesrollen. Erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård är meriterande. Har du en vidareutbildning inom geriatrik, demens, psykiatri eller palliativ vård kan en specialisttjänst bli aktuell.

Vi förväntar oss att du är engagerad och har viljan att göra skillnad för våra patienter. Vi värdesätter att du är trygg i din yrkesroll och har god förmåga att arbeta självständigt, göra bedömningar och fatta beslut.

Du har lätt för att snabbt ställa om och anpassa dig och ditt arbetssätt utifrån ändrade förutsättningar och ny information. Arbetet ställer stora krav på flexibilitet och ett gott samarbete med övriga kontaktytor.

Du drivs av att utveckla och förbättra verksamheten, du har ett kollegialt förhållningssätt och ser det som en självklarhet att samarbeta och bidra till ett respektfullt arbetsklimat.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För tjänsten krävs B-körkort.

Före erbjudande om anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister.
Förutom meningsfulla arbetsuppgifter och goda arbetsvillkor erbjuds du som anställd inom Borås stad personalförmåner, exempelvis friskvårdsbidrag, fria bad i kommunens simhallar, förmånscykel och en mängd aktiviteter som personalföreningen MerKraft anordnar.

Borås Stads personalförmåner Visa mindre

Sjuksköterska med uppdrag på KTC vid Högskolan i Borås

Vård- och äldreförvaltningen arbetar med målsättningen att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Förvaltningen har drygt 2 500 medarbetare varav ca 300 arbetar inom hälso- och sjukvårdsorganisationen. Hälso-och sjukvårdsverksamheten är fördelad i team som arbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i fokus. Tillsammans utvecklar vi framtidens k... Visa mer
Vård- och äldreförvaltningen arbetar med målsättningen att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Förvaltningen har drygt 2 500 medarbetare varav ca 300 arbetar inom hälso- och sjukvårdsorganisationen.

Hälso-och sjukvårdsverksamheten är fördelad i team som arbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i fokus. Tillsammans utvecklar vi framtidens kommunala hälso- och sjukvård och Nära vård!

Vård- och äldreförvaltningen samarbetar med högskolan i Borås och som en del i det samarbetet ingår att tillhandahålla professionell praktisk handledning av studenter inom såväl grundutbildning som vidareutbildning på Högskolans kliniska träningscentrum (KTC). Vid den särskilt utrustade enheten på högskolan erbjuds bland annat färdighetsträning och simulering i kliniska och kommunikativa färdigheter för olika studentkategorier. För att nå högsta möjliga student, patient- och personalsäkerhet bemannas KTC med personal som har hög pedagogisk och klinisk kompetens och att färdighetsträning och simulering sker i en realistisk miljö både enskilt och i team.

Nu söker vi dig som är sjuksköterska eller specialistsjuksköterska, har den gedigna erfarenhet och kompetens som efterfrågas för uppdraget, som är trygg i din yrkesroll, samt har ett stort intresse för att utbilda och handleda sjuksköterskestudenter.

Du har en anställning på heltid som sjuksköterska (eller specialistsjuksköterska) i ett av våra HSV-team och du kombinerar den tjänsten med uppdraget som handledare på KTC. Arbetstiden är jämnt fördelad, 50 procent i respektive uppdrag.

Vi erbjuder ett roligt, utvecklande och meningsfullt arbete tillsammans med engagerade kollegor och en ledning som verkar för god arbetsmiljö, arbetsglädje och teamanda.

Som sjuksköterska i Vård- och äldreförvaltningen arbetar du teambaserat för att ge patienten bästa möjliga stöd. Du har ett nära samarbete i din vardag med arbetsterapeut, fysioterapeut, biståndshandläggare, chefer och omvårdnadspersonal. I samverkan med våra vårdgrannar och andra aktörer arbetar vi för att ge våra patienter bästa möjliga hälso- och sjukvård.

Du bedömer, genomför och utvärderar medicinska insatser till patienten. Du ansvarar för att planera, organisera och prioritera ditt arbete. Du handleder och utbildar omvårdnadspersonal på våra äldreboenden och inom den kommunala hemtjänsten, exempelvis i hälso- och sjukvårdsinsatser som omfattar delegering. Du deltar aktivt i utvecklingsarbeten för att förbättra verksamheten där exempelvis välfärdsteknik är en spännande del.

Arbetet vid KTC innebär planering, genomförande och återställning av olika moment för färdighetsträning och simulering. En del i uppdraget är att skriva Case för simulering, och du förväntas att utifrån din kliniska erfarenhet utveckla undervisningen på KTC.

Planering för samt genomförandet av färdighetsträning och simulering sker i samverkan med ansvarig föreståndare på KTC och omfattar exempelvis skapandet av scenarier och val av lämplig utrustning. Du leder och stöttar studenter genom de moment träningen avser.

Du är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Gedigen och mångårig erfarenhet från ett eller flera verksamhetsområden som exempelvis hemsjukvård, primärvård, slutenvård eller likvärdig erfarenhet är en förutsättning för tjänsten. Specialistutbildning inom distrikt, demens eller palliativ vård är meriterande, liksom instruktörsbehörighet alternativt instruktörserfarenhet av olika konceptkurser såsom HLR på olika nivåer. Du har god erfarenhet av handledning, är van att arbeta självständigt och du är trygg i din profession. Stor vikt läggs också vid organisatorisk och pedagogisk förmåga, personlig lämplighet och social framtoning.

Vårt teambaserade arbetssätt ställer krav på att du är flexibel, ansvarstagande och att du är bra på att samarbeta.

Vi förutsätter att du har god vana av IT-baserade journalsystem och kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Då Borås är ett finskt förvaltningsområde är det meriterande om du har kunskaper i finska språket.

För tjänsten krävs B-körkort.

Innan erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.
Förutom meningsfulla arbetsuppgifter, god kollegial gemenskap och goda arbetsvillkor erbjuds du som anställd i Borås Stad flera personalförmåner, bland annat friskvårdsbidrag, fria bad i kommunens simhallar, förmånscykel och en mängd aktiviteter som personalföreningen MerKraft anordnar.

Titta gärna in på vårt Instagramkonto och ta del av vår vardag.

Läs mer om KTC här Visa mindre

Sjuksköterska/Specialistsjuksköterska till bemanningspoolen

Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 500 medarbetare. Förvaltningens hälso- och sjukvårdsorganisation består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Hälso- och sjukvårdsteamen leds av enhetschef och arbetar tvärprofessionellt med patien... Visa mer
Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 500 medarbetare.

Förvaltningens hälso- och sjukvårdsorganisation består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Hälso- och sjukvårdsteamen leds av enhetschef och arbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i fokus.

Bemanningspoolen består av engagerade och professionella sjuksköterskor med både bred och djup kompetens. Teamet bemannar hemsjukvården, vård- och omsorgsboenden samt korttidsenheterna i staden och bidrar till god och säker hälso- och sjukvård för boråsaren.

Arbetet i poolen är omväxlande, du kommer arbeta inom flera olika verksamhetsområden med en patientgrupp från 0 år och uppåt. I vissa fall kan uppdraget även omfatta socialpsykiatrin, funktionshinderverksamheten och elevhälsan.

Som sjuksköterska i poolen har du ibland längre uppdrag på en och samma arbetsplats, ibland görs bokning på korta enstaka pass. Du utgår från ditt eget hem och åker dit du är bokad för dagen.

Vi jobbar med årsarbetstid, vilket innebär att du har viss möjlighet att påverka din egen arbetstid. Bokningarna görs utifrån verksamhetens behov och kan omfatta dygnets alla timmar, inom hela Borås Stad.

Hos oss får du ett meningsfullt och omväxlande arbete, vi värdesätter arbetsglädje och utvecklar verksamheten tillsammans. Vi tror på öppenhet, samarbete och frihet under ansvar med ett nära och tillitsbaserat ledarskap.

Som nyanställd medarbetare får du en individuellt anpassad introduktion och erbjuds en mentor om behov finns.

Vill du få en inblick i vår vardag och vad som händer i vår verksamhet, följ oss gärna på Instagram.

Som sjuksköterska/specialistsjuksköterska i poolen jobbar du över hela Borås Stad med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter, exempelvis bedömning av omvårdnadsbehov och planering av insatser för våra patienter. Du genomför och följer upp medicinska insatser så som smärtlindring och palliativ vård. Du kan även få jobba med handledning av studenter och introducera nya kollegor.

Vi arbetar teambaserat för att ge patienten bästa möjliga vård. I din roll har du ett nära samarbete med omvårdnadspersonal, arbetsterapeut, fysioterapeut, biståndshandläggare och chefer.

Du dokumenterar i journalsystemet Viva.

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning inom distrikt, geriatrik, demens eller palliativ vård. Eftersom rollen ställer höga krav på bred kompetens och att du är trygg i din yrkesroll ser vi helst att du har några års erfarenhet av arbete som sjuksköterska, med fördel inom kommunal hälso- och sjukvård.

Som person är du förtroendeingivande, självständig och flexibel. Du gillar omväxling och utmaningar. För dig är det självklart att sätta dem vi är till för i fokus. Du bidrar med din kunskap och kompetens för att utveckla verksamheten.

Vi förutsätter att du har god vana av IT-baserade journalsystem samt att du behärskar svenska i tal och skrift.

För tjänsten krävs B-körkort.
Då du arbetar flexibelt och över hela Borås Stad innefattar pooltjänsten ett förmånligt lönetillägg på 5000 kronor.

Tillträde enligt överenskommelse.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Före erbjudande om anställning behöver du visa utdrag ur polisens belastningsregister.

Borås Stad erbjuder många förmåner och har en aktiv personalklubb. Läs mer här om Borås Stad som arbetsgivare


Låter detta som din nya utmaning? Tveka inte att kontakta ansvarig enhetschef om du vill veta mer om ditt nya jobb.

Välkommen till ett utvecklande arbete i vår engagerade och professionella pool!

Ansökningarna hanteras löpande. Visa mindre

Sjuksköterska/Specialistsjuksköterska till bemanningspoolen

Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 500 medarbetare. Förvaltningens hälso- och sjukvårdsorganisation består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Hälso- och sjukvårdsteamen leds av enhetschef och arbetar tvärprofessionellt med patien... Visa mer
Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 500 medarbetare.

Förvaltningens hälso- och sjukvårdsorganisation består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Hälso- och sjukvårdsteamen leds av enhetschef och arbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i fokus.

Bemanningspoolen utgör ett av hälso- och sjukvårdsorganisationens nio team. Poolen består av engagerade och professionella sjuksköterskor med bred kunskap och kompetens. Teamet bemannar hemsjukvården, vård- och omsorgsboenden samt korttidsenheterna i staden och bidrar till god och säker hälso- och sjukvård för boråsaren.

Arbetet i poolen är omväxlande, du kommer arbeta inom flera olika verksamhetsområden med en patientgrupp från 0 år och uppåt. I vissa fall kan uppdraget även omfatta socialpsykiatrin, funktionshinderverksamheten och elevhälsan.

Som sjuksköterska i poolen har du ibland längre uppdrag på en och samma arbetsplats, ibland görs bokning på korta enstaka pass. Du utgår från ditt eget hem och åker dit du är bokad för dagen.

Vi jobbar med årsarbetstid, vilket innebär att du har viss möjlighet att påverka din egen arbetstid. Bokningarna görs utifrån verksamhetens behov och kan omfatta dygnets alla timmar, inom hela Borås Stad.

Hos oss får du ett meningsfullt och omväxlande arbete, vi värdesätter arbetsglädje och utvecklar verksamheten tillsammans. Vi tror på öppenhet, samarbete och frihet under ansvar med ett nära och tillitsbaserat ledarskap.

Som nyanställd medarbetare får du en individuellt anpassad introduktion och erbjuds en mentor om behov finns.

Vill du få en inblick i vår vardag och vad som händer i vår verksamhet, följ oss gärna på Instagram.

Som sjuksköterska/specialistsjuksköterska i poolen jobbar du över hela Borås Stad med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter, exempelvis bedömning av omvårdnadsbehov och planering av insatser för våra patienter. Du genomför och följer upp medicinska insatser så som smärtlindring och palliativ vård. Du kan även få jobba med handledning av studenter och introducera nya kollegor.

Vi arbetar teambaserat för att ge patienten bästa möjliga vård. I din roll har du ett nära samarbete med omvårdnadspersonal, arbetsterapeut, fysioterapeut, biståndshandläggare och chefer.

Du dokumenterar i journalsystemet Viva.

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning inom distrikt, geriatrik, demens eller palliativ vård. Eftersom rollen ställer höga krav på bred kompetens och att du är trygg i din yrkesroll ser vi helst att du har några års erfarenhet av arbete som sjuksköterska, med fördel inom kommunal hälso- och sjukvård.

Som person är du förtroendeingivande, självständig och flexibel. Du gillar omväxling och utmaningar. För dig är det självklart att sätta dem vi är till för i fokus. Du bidrar med din kunskap och kompetens för att utveckla verksamheten.

Vi förutsätter att du har god vana av IT-baserade journalsystem samt att du behärskar svenska i tal och skrift.

För tjänsten krävs B-körkort.
Då du arbetar flexibelt och över hela Borås Stad innefattar pooltjänsten ett förmånligt lönetillägg på 5000 kronor.

Tillträde enligt överenskommelse.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Före erbjudande om anställning behöver du visa utdrag ur polisens belastningsregister.

Borås Stad erbjuder många förmåner och har en aktiv personalklubb. Läs mer här om Borås Stad som arbetsgivare


Låter detta som din nya utmaning? Tveka inte att kontakta ansvarig enhetschef om du vill veta mer om ditt nya jobb.

Välkommen till ett utvecklande arbete i vår engagerade och professionella pool!

Ansökningarna hanteras löpande. Visa mindre

Sjuksköterska med inriktning mot funktionshinder

Vill du jobba på en arbetsplats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas, utvecklas och vara med och påverka? Då är Sociala omsorgsförvaltningen något för dig. Här erbjuds ett stimulerande arbete mot en spännande patientgrupp. Enheten för kommunal Hälso- och sjukvård ansvarar för hemsjukvård inom områdena funktionshinder och socialpsykiatri. Vi söker nu en sjuksköterska till vårt team inom funktionshinde... Visa mer
Vill du jobba på en arbetsplats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas, utvecklas och vara med och påverka? Då är Sociala omsorgsförvaltningen något för dig. Här erbjuds ett stimulerande arbete mot en spännande patientgrupp.

Enheten för kommunal Hälso- och sjukvård ansvarar för hemsjukvård inom områdena funktionshinder och socialpsykiatri. Vi söker nu en sjuksköterska till vårt team inom funktionshinder.
För dig som är ny i yrket eller har arbetat några år och vill prova på kommunal hälso- och sjukvård erbjuder vi mentorskap och en individuellt utformad introduktion utifrån dina behov.


Som sjuksköterska arbetar du med rådgivning, bedömning, behandling, handledning, delegering samt akuta bedömningar. Du arbetar som omvårdnadsansvarig sjuksköterska till patienter som bor på gruppboende/ Psykiatriboende och i ordinärt boende. Vi arbetar i team med bl.a. arbetsterapeuter, fysioterapeuter, baspersonal, biståndshandläggare och enhetschef. Att skapa inflytande och delaktighet för patienter och anhöriga står i fokus. Dokumentation sker i journalsystemet VIVA.

Vi söker dig som är en positiv, flexibel och ansvarstagande legitimerad sjuksköterska. Du bör vara en bra organisatör, vara självständig men tycka om att arbeta i team då stort fokus ligger på ett tätt samarbete med andra yrkesprofessioner. Du bör ha förmåga att göra snabba prioriteringar och ha ett lösningsfokuserat arbetssätt. B-körkort är ett krav.
Vi erbjuder dig professionella kollegor och två engagerade chefer som tillsammans har drivkraften att skapa en bra organisation med gott samarbete och god arbetsmiljö. Utöver detta erbjuds du som anställd bra personalförmåner i form av bland annat friskvårdbidrag, fria bad och besök på friluftsgårdar samt möjligheter att delta på vår personalklubb Merkrafts uppskattade aktiviteter och arrangemang.

Vi arbetar med löpande rekrytering och kommer kontinuerligt kalla till intervju. Visa mindre

Få det bästa av allt som sjuksköterska med oss på PersonalExpressen!

Hjärtligt välkommen till hos oss på PersonalExpressen - vi erbjuder det bästa av allt! Hej och hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen - vad roligt att du hittat till oss! Vi erbjuder dig som vill arbeta som sjuksköterska inom sjukvården eller omsorgen med oss ett synnerligen personligt och genuint bemötande utöver det vanliga. Vi är kort och gott Sveriges mest omtänksamma arbetsgivare för sjuksköterskor och du kommer att känna skillnaden direkt ... Visa mer
Hjärtligt välkommen till hos oss på PersonalExpressen - vi erbjuder det bästa av allt!
Hej och hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen - vad roligt att du hittat till oss!
Vi erbjuder dig som vill arbeta som sjuksköterska inom sjukvården eller omsorgen med oss ett synnerligen personligt och genuint bemötande utöver det vanliga. Vi är kort och gott Sveriges mest omtänksamma arbetsgivare för sjuksköterskor och du kommer att känna skillnaden direkt från första kontakten med oss!
Fast anställning med högre lön och mer semester!
Nu erbjuder vi dig som sjuksköterska fast anställning hos oss då vi anser att du ska kunna behålla samma anställningstrygghet som du har idag på en kommun, region eller privat vårdgivare men ändå få den högre lön som vi kan erbjuda dig som bemanningssjuksköterska - som anställd hos oss på PersonalExpressen får du alltså både äta kakan och behålla den! Samtidigt erbjuder vi alla våra sjuksköterskor sex veckors betald semester per år. Detta är några av de delar som gör oss till en helt unikt bra arbetsgivare i vårdsverige!
Vi erbjuder både stor trygghet och stora möjligheter!
Vi samarbetar med en lång rad regioner, kommuner och privata vårdgivare runtomkring i hela landet och kan därmed alltid erbjuda dig varierande typer av uppdrag oavsett vilken kärnkompetens du har eller vilka erfarenheter du har sedan tidigare. Vi älskar även att hjälpa dig som sjuksköterska att vidareutvecklas genom att låta dig prova på nya typer av uppdrag, arbetsplatser eller avdelningar som du kanske länge haft en ambition om att du vill prova på! Genom detta är vi inte bara trygghetens arbetsgivare utan också möjligheternas!
Vi hjälper dig med boende!
Om du tillfälligt behöver flytta till en ny ort för att jobba på ett bemanningsuppdrag bekostar vi givetvis alltid ett fint boende åt dig på plats under uppdragstiden! Har du dessutom långsiktiga ambitioner om att flytta till en specifik stad permanent, t.ex. Stockholm, kan vi genom vårt breda kontaktnät av fastighetsägare runtomkring i landet hjälpa dig med de kontakter du behöver för att få en ny permanentbostad. På PersonalExpressen älskar vi kort och gott extra mycket dig som är redo för något nytt och spännande i livet och vi finns med dig vid din sida hela vägen från start till mål!
Alltid ett långsiktigt perspektiv med PersonalExpressen!
På PersonalExpressen arbetar vi alltid långsiktigt med våra sjuksköterskor. Vi förstår att det enda sättet till att få behålla vår fina personal över tid är att vi är exceptionellt bra i vår arbetsgivarservice! Detta samtidigt som vi hela tiden ser till att utvecklas tillsammans med dig som vår sjuksköterska utifrån den värdefulla feedback du ger oss!
Kan du börja arbeta direkt hos oss är det givetvis positivt men vi jobbar alltid utifrån ett långsiktigt perspektiv. Därmed har vi tålamod att invänta både uppsägningstid och annat som kan vara viktigt för dig för att tajmingen ska bli helt rätt kring när du börjar hos oss!
Hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort för ett inledande samtal där vi får möjligheten att lära känna varandra lite närmare!
___________________________________________________________________


Mer om oss på PersonalExpressen...
PersonalExpressen är ett starkt värdedrivet företag och vi är därmed noga med att de sjuksköterskor vi anställer också möter våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande. Det förväntar sig våra kunder av oss och det förväntar vi oss av våra sjuksköterskor. Tillbaka får du som börjar arbeta hos oss alltid ett varmt, pålitligt och personligt bemötande där vi från PersonalExpressens sida gör allt vi kan för att du som sjuksköterska ska trivas och känna att just dina personliga önskemål och behov står i centrum!
När du blir anställd som sjuksköterska på PersonalExpressen får du en egen personlig kontaktperson som lär känna dig väl och som alltid kommer att finnas tillhands för dig, dina önskemål och din personliga utveckling. Vi har kort och gott förstått att nyckeln till all framgång ligger i att du som vår sjuksköterska får en central roll i korta och snabba beslutsprocesser - där du själv i stor utsträckning ges möjlighet att påverka och bestämma över din egen arbetssituation!
På PersonalExpressen är vår uttalade målsättning att du som börjar arbeta tillsammans med oss ska trivas så pass bra att du är stolt över din arbetsgivare och gladeligen rekommenderar oss till andra - många av våra anställda sjuksköterskor idag har kommit in den vägen på rekommendation och vi hoppas att vi ska kunna få dig att trivas precis lika bra som våra andra medarbetare!
Med det utgångsläget i vårt arbete anser vi oss vara ödmjuka, lösningsorienterade och genuint trevliga att vara i kontakt med - när vi pratar om kvalitet inom vår organisation vill vi att det ska vara mer än ett ord - vi vill att det ska vara en upplevelse! Visa mindre

Sjuksköterska till enheten för Hälso- och sjukvård, resurs

Vill du jobba på en arbetsplats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas, utvecklas och vara med och påverka? Då är Sociala omsorgsförvaltningen något för dig. Här erbjuds ett stimulerande arbete mot en spännande patientgrupp. Enheten för kommunal Hälso -och sjukvård ansvarar för hemsjukvård inom områdena funktionshinder och socialpsykiatri. Vi utökar och söker nu en sjuksköterska med inriktning resurs V... Visa mer
Vill du jobba på en arbetsplats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas, utvecklas och vara med och påverka? Då är Sociala omsorgsförvaltningen något för dig. Här erbjuds ett stimulerande arbete mot en spännande patientgrupp.

Enheten för kommunal Hälso -och sjukvård ansvarar för hemsjukvård inom områdena funktionshinder och socialpsykiatri. Vi utökar och söker nu en sjuksköterska med inriktning resurs
Vi erbjuder alla våra nya medarbetare, vare sig man är ny i yrket eller har arbetat några år, ett mentorskap och en individuellt utformad introduktion utifrån behov.


Som resurssjuksköterska har du inget omvårdnadsansvar utan du stöttar kollegor genom att utföra planerade och akuta insatser vid till exempel kollegors frånvaro. Du arbetar med rådgivning, bedömning, behandling, handledning, delegering samt akuta bedömningar.

Du kommer att arbeta både inom funktionshinder och socialpsykiatri. Våra patienter bor på gruppboende/ Psykiatriboende och i ordinärt boende. Vi arbetar i team med bl.a. arbetsterapeuter, fysioterapeuter, baspersonal, biståndshandläggare och enhetschef. Att skapa inflytande och delaktighet för patienter och anhöriga står i fokus. Dokumentation sker i journalsystemet VIVA.

För den här tjänsten söker vi dig som har några års erfarenhet som sjuksköterska. Har du inte arbetat inom kommunal hälso- och sjukvård innan men är nyfiken på vår verksamhet så erbjuder vi mentorskap och en individuellt utformad introduktion utifrån dina behov

Vi söker dig som är en positiv, flexibel och ansvarstagande legitimerad sjuksköterska. Du bör vara en bra organisatör, vara självständig men tycka om att arbeta i team då stort fokus ligger på ett tätt samarbete med andra yrkesprofessioner. Du bör ha förmåga att göra snabba prioriteringar och ha ett lösningsfokuserat arbetssätt. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig professionella kollegor och två engagerade chefer som tillsammans har drivkraften att skapa en bra organisation med gott samarbete och god arbetsmiljö. Utöver detta erbjuds du som anställd bra personalförmåner i form av bland annat friskvårdbidrag, fria bad och besök på friluftsgårdar samt möjligheter att delta på vår personalklubb Merkrafts uppskattade aktiviteter och arrangemang.

Vi arbetar med löpande rekrytering och kommer kontinuerligt kalla till intervju. Visa mindre

Sjuksköterska/Specialistsjuksköterska

Vård- och äldreförvaltningen arbetar med målsättningen att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 500 medarbetare. Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Vi arbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i fokus. Tillsammans utvecklar vi framti... Visa mer
Vård- och äldreförvaltningen arbetar med målsättningen att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 500 medarbetare.

Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Vi arbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i fokus. Tillsammans utvecklar vi framtidens kommunala hälso- och sjukvård och Nära vård, och nu söker vi dig som är sjuksköterska eller specialistsjuksköterska och som vill vara med på denna spännande resa!

Vi erbjuder ett meningsfullt arbete tillsammans med engagerade kollegor och en ledning som verkar för god arbetsmiljö, arbetsglädje och teamanda. I samverkan med våra vårdgrannar och andra aktörer arbetar vi för att ge våra patienter bästa möjliga hälso- och sjukvård.

Hos oss arbetar du i ordinärt boende och/eller på vård- och omsorgsboenden. Just nu söker vi sjuksköterskor och specialistsjuksköterskor till våra team som verkar i Viskafors, Trandared/Hulta, Dalsjöfors, Fristad, Centrum och Brämhult. Om du har önskemål om ett specifikt geografiskt område du helst skulle vilja arbeta i, vänligen ange det i din ansökan.

Som nyanställd får du en individuellt anpassad introduktion och erbjuds en mentor vid behov.

Om du är nyfiken på hur vi arbetar och vill göra arbetsplatsbesök eller "gå bredvid" så erbjuder vi möjlighet till detta.

Vi arbetar teambaserat för att ge patienten bästa möjliga stöd. I rollen som sjuksköterska har du ett nära samarbete med arbetsterapeut, fysioterapeut, biståndshandläggare, chefer och omvårdnadspersonal.

Du bedömer, genomför och utvärderar medicinska insatser till patienten. Du ansvarar för att planera, organisera och prioritera ditt arbete. I arbetsuppgifterna ingår även handledning och utbildning av medarbetare i omvårdnad samt i hälso- och sjukvårdsinsatser som omfattar delegering. Du deltar aktivt i utvecklingsarbeten för att förbättra vår verksamhet där exempelvis välfärdsteknik är en spännande del.

Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Tidigare erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård är meriterande, liksom specialistutbildning inom distrikt, demens eller palliativ vård.

Vårt teambaserade arbetssätt ställer krav på att du är flexibel, ansvarstagande och bra på att samarbeta. Du behöver också ha god förmåga att självständigt strukturera och organisera dina arbetsuppgifter.

Vi förutsätter att du har god vana av IT-baserade journalsystem och kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Då Borås är ett finskt förvaltningsområde är det meriterande om du har kunskaper i finska språket.

God teamanda genomsyrar vår yrkeskår, därför söker vi dig som är en genuin lagspelare och drivs av att skapa goda relationer. Du har ett helhjärtat engagemang och viljan att göra skillnad för dem vi är till för.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För tjänsten krävs B-körkort.

Före erbjudande om anställning behöver ett utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.
Förutom meningsfulla arbetsuppgifter, god kollegial gemenskap och goda arbetsvillkor erbjuds du som anställd i Borås Stad flera personalförmåner, bland annat friskvårdsbidrag, fria bad i kommunens simhallar, förmånscykel och en mängd aktiviteter som personalföreningen MerKraft anordnar.

Titta gärna in på vårt Instagramkonto och ta del av vår vardag.

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Visa mindre

Sjuksköterskor till kväll- och nattorganisationen

Vård- och äldreförvaltningen i Borås Stad arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård, omsorg och service, likväl som hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoarbete, ska ha ett gott liv var dag. Förvaltningen består av ca 2 500 medarbetare, varav ca 90 är chefer. Tillsammans utför vi ett meningsfullt arbete med stort fokus på dem som vi är till för. Viktiga ledstjärnor i vårt arbete är professionalism, lärande och engagema... Visa mer
Vård- och äldreförvaltningen i Borås Stad arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård, omsorg och service, likväl som hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoarbete, ska ha ett gott liv var dag. Förvaltningen består av ca 2 500 medarbetare, varav ca 90 är chefer. Tillsammans utför vi ett meningsfullt arbete med stort fokus på dem som vi är till för. Viktiga ledstjärnor i vårt arbete är professionalism, lärande och engagemang.

Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Tillsammans arbetar vi för att erbjuda en god och säker hälso-och sjukvård med våra patienters bästa i fokus.


Tjänsterna är organisatoriskt placerade vid Vård- och äldreförvaltningen, men kväll- och nattorganisationen arbetar med hemsjukvård i hela Borås stad och patientgruppen vi möter är från 0 år och uppåt.

Just nu söker vi två sjuksköterskor, gärna med specialisering inom palliativ vård, demens eller psykiatri. Den ena tjänsten avser kvällstid, den andra innebär ständig natt.

Vi erbjuder ett meningsfullt och omväxlande arbete där du får använda din kompetens och erfarenhet för att bidra till en god och säker hälso- och sjukvård.

Vi värdesätter öppenhet, engagemang, samarbete och arbetsglädje. Tillsammans utvecklar vi verksamheten!

Tjänsten är placerad på Lidaholmsgatan i centrala Borås.

Vill du få en inblick i vår vardag och vad som händer i vår verksamhet, följ oss gärna på Instagram.

Är du nyfiken på hur vi arbetar och vill göra ett arbetsplatsbesök eller "gå bredvid" kan denna möjlighet erbjudas.

Arbetet som sjuksköterska inom kväll- och nattorganisationen innefattar bland annat avancerad hemsjukvård, självständiga bedömningar samt samarbete med korttidsvården. Viktiga delar av arbetet är bedömning, planering och uppföljning av omvårdnadsbehov, handledning av personal, smärtlindring samt palliativ vård.

Dokumentation sker i datajournalsystemet Viva.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med flera års erfarenhet i yrkesrollen. Erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård meriteras likväl som vidareutbildning inom geriatrik, demens, psykiatri eller palliativ vård.

Vi förväntar oss att du är helhjärtat engagerad och har viljan att göra skillnad för våra patienter. Vi värdesätter att du är trygg i din yrkesroll och har god förmåga att arbeta självständigt, göra bedömningar och fatta beslut.

Du har lätt för att snabbt ställa om och anpassa dig och ditt arbetssätt utifrån ändrade förutsättningar och ny information. Arbetet ställer stora krav på flexibilitet och ett gott samarbete med övriga kontaktytor.

Du drivs av att utveckla och förbättra verksamheten, du har ett kollegialt förhållningssätt och ser det som en självklarhet att samarbeta och bidra till ett respektfullt arbetsklimat.

För tjänsten krävs B-körkort.

Före erbjudande om anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister.
Kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, flextid samt kväll/natt lönetillägg ingår samt flera andra personalförmåner.

Borås Stads personalförmåner Visa mindre

Sjuksköterska/Specialistsjuksköterska

Vård- och äldreförvaltningen arbetar med målsättningen att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 500 medarbetare. Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Vi arbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i fokus. Tillsammans utvecklar vi framtid... Visa mer
Vård- och äldreförvaltningen arbetar med målsättningen att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 500 medarbetare.

Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Vi arbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i fokus. Tillsammans utvecklar vi framtidens kommunala hälso- och sjukvård och Nära vård, och nu söker vi dig som är sjuksköterska eller specialistsjuksköterska och som vill vara med på denna spännande resa!

Vi erbjuder ett meningsfullt arbete tillsammans med engagerade kollegor och en ledning som verkar för god arbetsmiljö, arbetsglädje och teamanda. I samverkan med våra vårdgrannar och andra aktörer arbetar vi för att ge våra patienter bästa möjliga hälso- och sjukvård.

Du arbetar i ordinärt boende och/eller på vård- och omsorgsboende och verkar inom något av följande geografiska områden; Norrby/Sandhult, Göta/Kristineberg, Viskafors, Dalsjöfors, Brämhult eller Centrum. Om du har ett specifikt önskemål om vilket geografiskt område du helst skulle vilja arbeta i, vänligen ange det i din ansökan.

Som nyanställd får du en individuellt anpassad introduktion och erbjuds en mentor vid behov.

Om du är nyfiken på hur vi arbetar och vill göra arbetsplatsbesök eller "gå bredvid" så erbjuder vi möjlighet till detta.

Vi arbetar teambaserat för att ge patienten bästa möjliga stöd. I rollen som sjuksköterska har du ett nära samarbete med arbetsterapeut, fysioterapeut, biståndshandläggare, chefer och omvårdnadspersonal.

Du bedömer, genomför och utvärderar medicinska insatser till patienten. Du ansvarar för att planera, organisera och prioritera ditt arbete. I arbetsuppgifterna ingår även handledning och utbildning av medarbetare i omvårdnad samt i hälso- och sjukvårdsinsatser som omfattar delegering. Du deltar aktivt i utvecklingsarbeten för att förbättra vår verksamhet där exempelvis välfärdsteknik är en spännande del.

Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Tidigare erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård är meriterande, liksom specialistutbildning inom distrikt, geriatrik, demens eller palliativ vård.

Vårt teambaserade arbetssätt ställer krav på att du är flexibel, ansvarstagande och bra på att samarbeta. Du behöver också ha god förmåga att självständigt strukturera och organisera dina arbetsuppgifter.

Vi förutsätter att du har god vana av IT-baserade journalsystem och kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Då Borås är ett finskt förvaltningsområde är det meriterande om du har kunskaper i finska språket.

God teamanda genomsyrar vår yrkeskår, därför söker vi dig som är en genuin lagspelare och drivs av att skapa goda relationer. Du har ett helhjärtat engagemang och viljan att göra skillnad för dem vi är till för.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För tjänsten krävs B-körkort.

Före erbjudande om anställning behöver ett utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.
Förutom meningsfulla arbetsuppgifter, god kollegial gemenskap och goda arbetsvillkor erbjuds du som anställd i Borås Stad flera personalförmåner, bland annat friskvårdsbidrag, fria bad i kommunens simhallar, förmånscykel och en mängd aktiviteter som personalföreningen MerKraft anordnar.

Titta gärna in på vårt Instagramkonto och ta del av vår vardag.

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Visa mindre

Sommarvikarier, sjuksköterskestudenter till enheten för Hälso- och sjukvård

Vill du jobba på en arbetsplats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas, utvecklas och vara med och påverka? Då är Sociala omsorgsförvaltningen något för dig. Här erbjuds ett stimulerande arbete mot en spännande patientgrupp. Enheten Hälso- och sjukvård ansvarar för hemsjukvård inom områdena funktionshinder och socialpsykiatri. Enheten består av sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, undersk... Visa mer
Vill du jobba på en arbetsplats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas, utvecklas och vara med och påverka? Då är Sociala omsorgsförvaltningen något för dig. Här erbjuds ett stimulerande arbete mot en spännande patientgrupp.

Enheten Hälso- och sjukvård ansvarar för hemsjukvård inom områdena funktionshinder och socialpsykiatri. Enheten består av sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, undersköterskor och rehabiliteringsassistent som arbetar i 3 team.
Studerar du på sjuksköterskeprogrammet och är intresserad av att arbeta som sjuksköterskeassistent i sommar? Vi vill ta del av din kompetens och ge dig möjlighet att utvecklas och ge dig en möjlighet att bekanta dig med ditt framtida yrke. Under handledning av legitimerad sjuksköterska arbetar du i det direkta omvårdnadsarbetet.


Tillsammans med sjuksköterskorna och undersköterskorna planeras arbetsuppgifterna. Arbetet är flexibelt och ser olika ut dag för dag.
Patientbesök varvas med administrativa uppgifter. Dina arbetsuppgifter består av omvårdnadsåtgärder som till största delen är delegerade HSL-uppgifter samt vissa bedömningar. Vilka arbetsuppgifter du får beror på hur långt du kommit i din utbildning samt tidigare erfarenhet.
Dokumentation sker i datajournalsystemet Viva


Vi söker dig som är sjuksköterskestudent och har slutfört termin 4 i din utbildning. Du har god samarbetsförmåga, är lyhörd, flexibel, noggrann och ansvarstagande. Du har ett gott bemötande och sätter patienten först. B-Körkort är ett krav. Vi vill att du kan arbeta minst 4 veckor i sommar.

Vi arbetar med löpande rekrytering och kommer kontinuerligt kalla till intervju. Visa mindre

Demenssjuksköterska till Borås Stads demensteam

Vård- och äldreförvaltningen i Borås Stad arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård, omsorg och service, likväl som hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoarbete, ska ha ett gott liv var dag. Förvaltningen består av ca 2 500 medarbetare, varav 90 chefer, Tillsammans utför vi ett meningsfullt arbete med stort fokus på dem som vi är till för. Viktiga ledstjärnor för oss är professionalism, lärande och engagemang. Du ... Visa mer
Vård- och äldreförvaltningen i Borås Stad arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård, omsorg och service, likväl som hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoarbete, ska ha ett gott liv var dag. Förvaltningen består av ca 2 500 medarbetare, varav 90 chefer, Tillsammans utför vi ett meningsfullt arbete med stort fokus på dem som vi är till för. Viktiga ledstjärnor för oss är professionalism, lärande och engagemang.Du arbetar tillsammans med erfarna och professionella kollegor, bestående av två undersköterskor och en arbetsterapeut. Tillsammans utgör ni Borås Stads demensteam med utgångspunkt och kontor på Träffpunkt Simonsland.

Demensteamet ger vägledning inom demensområdet och är en stödfunktion både för Borås Stads invånare och för de kommunala verksamheterna. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete där du som har ett genuint intresse för demensvård och demenssjukdom bidrar till att utveckla och förbättra vård och omsorg för personer med demenssjukdom.

Som sjuksköterska är du en viktig del av demensteamet. Du bidrar med din kompetens genom att utbilda och handleda olika professioner inom våra verksamheter i demensvård. Du kommer även att vara en viktig del när det gäller att stötta personer med demensdiagnos samt deras närstående.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller distriktsköterska med vidareutbildning och yrkeserfarenhet inom demensområdet. Meriterande är handledarutbildning och tidigare erfarenhet av arbete inom vård- och omsorg med inriktning mot demens.

För att lyckas i rollen har du god kommunikativ och pedagogisk förmåga. Du drivs av att skapa och upprätthålla goda relationer till patienter, anhöriga och medarbetare. Vi söker dig som är en positiv, engagerad, entusiasmerande sjuksköterska.

Som person är du socialt aktiv, flexibel, kreativ och lösningsfokuserad. Du trivs både med att arbeta självständigt i din roll som sjuksköterska och i samverkan med kollegor, för att bidra till ett välfungerande team.

För tjänsten krävs körkort B.

Låter detta som du? Vänta inte med att skicka in din ansökan om att bli en del av vårt team! Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Visa mindre

Demenssjuksköterska till Borås Stads demensteam

Vård- och äldreförvaltningen i Borås Stad arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård, omsorg och service, likväl som hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoarbete, ska ha ett gott liv var dag. Förvaltningen består av ca 2 500 medarbetare, varav 90 chefer, Tillsammans utför vi ett meningsfullt arbete med stort fokus på dem som vi är till för. Viktiga ledstjärnor för oss är professionalism, lärande och engagemang. Du ... Visa mer
Vård- och äldreförvaltningen i Borås Stad arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård, omsorg och service, likväl som hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoarbete, ska ha ett gott liv var dag. Förvaltningen består av ca 2 500 medarbetare, varav 90 chefer, Tillsammans utför vi ett meningsfullt arbete med stort fokus på dem som vi är till för. Viktiga ledstjärnor för oss är professionalism, lärande och engagemang.Du arbetar tillsammans med erfarna och professionella kollegor, bestående av två undersköterskor och en arbetsterapeut. Tillsammans utgör ni Borås Stads demensteam med utgångspunkt och kontor på Träffpunkt Simonsland.

Demensteamet ger vägledning inom demensområdet och är en stödfunktion både för Borås Stads invånare och för de kommunala verksamheterna. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete där du som har ett genuint intresse för demensvård och demenssjukdom bidrar till att utveckla och förbättra vård och omsorg för personer med demenssjukdom.

Som sjuksköterska är du en viktig del av demensteamet. Du bidrar med din kompetens genom att utbilda och handleda olika professioner inom våra verksamheter i demensvård. Du kommer även att vara en viktig del när det gäller att stötta personer med demensdiagnos samt deras närstående.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller distriktsköterska med vidareutbildning och yrkeserfarenhet inom demensområdet. Meriterande är handledarutbildning och tidigare erfarenhet av arbete inom vård- och omsorg med inriktning mot demens.

För att lyckas i rollen har du god kommunikativ och pedagogisk förmåga. Du drivs av att skapa och upprätthålla goda relationer till patienter, anhöriga och medarbetare. Vi söker dig som är en positiv, engagerad, entusiasmerande sjuksköterska.

Som person är du socialt aktiv, flexibel, kreativ och lösningsfokuserad. Du trivs både med att arbeta självständigt i din roll som sjuksköterska och i samverkan med kollegor, för att bidra till ett välfungerande team.

För tjänsten krävs körkort B.

Låter detta som du? Vänta inte med att skicka in din ansökan om att bli en del av vårt team! Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Visa mindre

Sjuksköterskor till enheten för Hälso- och sjukvård, socialpsykiatri

Vill du jobba på en arbetsplats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas, utvecklas och vara med och påverka? Då är Sociala omsorgsförvaltningen något för dig. Här erbjuds ett stimulerande arbete mot en spännande patientgrupp. Enheten för kommunal Hälso- och sjukvård ansvarar för hemsjukvård inom områdena funktionshinder och socialpsykiatri. Vi utökar och söker nu två sjuksköterskor till vårt team inom s... Visa mer
Vill du jobba på en arbetsplats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas, utvecklas och vara med och påverka? Då är Sociala omsorgsförvaltningen något för dig. Här erbjuds ett stimulerande arbete mot en spännande patientgrupp.

Enheten för kommunal Hälso- och sjukvård ansvarar för hemsjukvård inom områdena funktionshinder och socialpsykiatri. Vi utökar och söker nu två sjuksköterskor till vårt team inom socialpsykiatrin.


Som sjuksköterska arbetar du med rådgivning, bedömning, behandling, handledning, delegering samt akuta bedömningar. Du arbetar som omvårdnadsansvarig sjuksköterska till patienter som bor på gruppboende/ Psykiatriboende och i ordinärt boende. Vi arbetar i team med bl.a. arbetsterapeuter, fysioterapeuter, baspersonal, biståndshandläggare och enhetschef. Att skapa inflytande och delaktighet för patienter och anhöriga står i fokus. Dokumentation sker i journalsystemet VIVA.

Vi söker dig som är en positiv, flexibel och ansvarstagande legitimerad sjuksköterska. Du bör vara en bra organisatör, vara självständig men tycka om att arbeta i team då stort fokus ligger på ett tätt samarbete med andra yrkesprofessioner. Du bör ha förmåga att göra snabba prioriteringar och ha ett lösningsfokuserat arbetssätt. B-körkort är ett krav.
Vi erbjuder dig professionella kollegor och två engagerade chefer som tillsammans har drivkraften att skapa en bra organisation med gott samarbete och god arbetsmiljö. Utöver detta erbjuds du som anställd bra personalförmåner i form av bland annat friskvårdbidrag, fria bad och besök på friluftsgårdar samt möjligheter att delta på vår personalklubb Merkrafts uppskattade aktiviteter och arrangemang.

Vi arbetar med löpande rekrytering och kommer kontinuerligt kalla till intervju. Visa mindre

Sjuksköterska/specialistsjuksköterska till kväll- och nattorganisationen

Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 500 medarbetare. Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Kväll- och nattorganisationen arbetar med hemsjukvård i hela Borås stad. Vår patientgrupp är fr... Visa mer
Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 500 medarbetare.

Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam.


Kväll- och nattorganisationen arbetar med hemsjukvård i hela Borås stad. Vår patientgrupp är från 0 år och uppåt.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete och vi värdesätter arbetsglädje och utvecklar verksamheten tillsammans. Vi tror på öppenhet, samarbete och frihet under ansvar med ett nära och tillgängligt ledarskap. Tillsammans med ett härligt gäng kollegor med hög kompetens bidrar du till en god och säker hälso- och sjukvård.

Tjänsten är placerad på Lidaholmsgatan i centrala Borås.

Låter detta som något för dig? Välkommen med din ansökan!

Vill du få en inblick i vår vardag och vad som händer i vår verksamhet, följ oss gärna på Instagram.

Arbetet som sjuksköterska inom kväll- och nattorganisationen innefattar bland annat avancerad hemsjukvård, självständiga bedömningar samt samarbete med korttidsvården. Viktiga delar av arbetet är bedömning, planering och uppföljning av omvårdnadsbehov, handledning av personal, smärtlindring samt palliativ vård.

Dokumentation sker i datajournalsystemet Viva.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med flera år i yrket. Erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård meriteras likväl som vidareutbildning inom geriatrik, demens eller palliativ vård.

Vi förväntar oss att du är helhjärtat engagerad och har viljan att göra skillnad för våra patienter. Vi värdesätter att du är trygg i din yrkesroll och har god förmåga att arbeta självständigt, göra bedömningar och fatta beslut.

Du har lätt för att snabbt ställa om och anpassa dig och ditt arbetssätt utifrån ändrade förutsättningar och ny information. Arbetet ställer stora krav på flexibilitet och ett gott samarbete med övriga kontaktytor.

Du drivs av att utveckla och förbättra verksamheten, du har ett kollegialt förhållningssätt och ser det som en självklarhet att samarbeta och bidra till ett respektfullt arbetsklimat.

Är du nyfiken på hur vi arbetar och vill göra ett arbetsplatsbesök eller "gå bredvid" kan denna möjlighet erbjudas.

För tjänsten krävs B-körkort.

Före erbjudande om anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister.
Kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, flextid samt kväll/natt lönetillägg ingår samt flera andra personalförmåner.

Borås Stads personalförmåner Visa mindre

Sjuksköterska till funktionshinder och socialpsykiatri

Vill du jobba på en arbetsplats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas, utvecklas och vara med och påverka? Då är Sociala omsorgsförvaltningen något för dig. Här erbjuds ett stimulerande arbete mot en spännande patientgrupp. Enheten för kommunal Hälso -och sjukvård ansvarar för hemsjukvård inom områdena funktionshinder och socialpsykiatri. Vi söker nu sjuksköterska till vår enhet, möjlighet till arbete... Visa mer
Vill du jobba på en arbetsplats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas, utvecklas och vara med och påverka? Då är Sociala omsorgsförvaltningen något för dig. Här erbjuds ett stimulerande arbete mot en spännande patientgrupp.

Enheten för kommunal Hälso -och sjukvård ansvarar för hemsjukvård inom områdena funktionshinder och socialpsykiatri. Vi söker nu sjuksköterska till vår enhet, möjlighet till arbete både inom funktionshinder eller socialpsykiatrin finns beroende av eventuellt personligt intresse.


Som sjuksköterska arbetar du med rådgivning, bedömning, behandling, handledning, delegering samt akuta bedömningar. Du arbetar som omvårdnadsansvarig sjuksköterska till patienter som bor på gruppboende/ Psykiatriboende och i ordinärt boende. Vi arbetar i team med bl.a. arbetsterapeuter, fysioterapeuter, baspersonal, biståndshandläggare och enhetschef. Att skapa inflytande och delaktighet för patienter och anhöriga står i fokus. Dokumentation sker i journalsystemet VIVA.

Vi söker dig som är en positiv, flexibel och ansvarstagande legitimerad sjuksköterska. Du bör vara en bra organisatör, vara självständig men tycka om att arbeta i team då stort fokus ligger på ett tätt samarbete med andra yrkesprofessioner. Du bör ha förmåga att göra snabba prioriteringar och ha ett lösningsfokuserat arbetssätt. B-körkort är ett krav.
Vi erbjuder dig professionella kollegor och två engagerade chefer som tillsammans har drivkraften att skapa en bra organisation med gott samarbete och god arbetsmiljö. Utöver detta erbjuds du som anställd bra personalförmåner i form av bland annat friskvårdbidrag, fria bad och besök på friluftsgårdar samt möjligheter att delta på vår personalklubb Merkrafts uppskattade aktiviteter och arrangemang.

Vi arbetar med löpande rekrytering och kommer kontinuerligt kalla till intervju. Visa mindre

Sjuksköterska/Specialistsjuksköterska till bemanningspoolen

Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 500 medarbetare. Förvaltningens hälso- och sjukvårdsorganisation består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Bemanningspoolen utgör ett av hälso- och sjukvårdsorganisationens nio team. Poolen b... Visa mer
Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 500 medarbetare.

Förvaltningens hälso- och sjukvårdsorganisation består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam.

Bemanningspoolen utgör ett av hälso- och sjukvårdsorganisationens nio team. Poolen består av engagerade och professionella sjuksköterskor med bred kunskap och kompetens. Teamet bemannar hemsjukvården, vård- och omsorgsboenden samt korttidsenheterna i staden och bidrar till god och säker hälso- och sjukvård för boråsaren.

Arbetet i poolen är omväxlande, du kommer arbeta inom flera olika verksamhetsområden med en patientgrupp från 0 år och uppåt. I vissa fall kan uppdraget även omfatta socialpsykiatrin, funktionshinderverksamheten och elevhälsan.

Som sjuksköterska i poolen har du ibland längre uppdrag på en och samma arbetsplats, ibland görs bokning på korta enstaka pass. Du utgår från ditt eget hem och åker dit du är bokad för dagen.

Vi jobbar med årsarbetstid, vilket innebär att du har viss möjlighet att påverka din egen arbetstid. Bokningarna görs utifrån verksamhetens behov och kan omfatta dygnets alla timmar, inom hela Borås Stad.

Hos oss får du ett meningsfullt och omväxlande arbete, vi värdesätter arbetsglädje och utvecklar verksamheten tillsammans. Vi tror på öppenhet, samarbete och frihet under ansvar med ett nära och tillitsbaserat ledarskap.

Som nyanställd medarbetare får du en individuellt anpassad introduktion och erbjuds en mentor om behov finns.

Vill du få en inblick i vår vardag och vad som händer i vår verksamhet, följ oss gärna på Instagram.

Som sjuksköterska/specialistsjuksköterska i poolen jobbar du över hela Borås Stad med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter, exempelvis bedömning av omvårdnadsbehov och planering av insatser för våra patienter. Du genomför och följer upp medicinska insatser så som smärtlindring och palliativ vård. Du kan även få jobba med handledning av studenter och introducera nya kollegor.

Vi arbetar teambaserat för att ge patienten bästa möjliga vård. I din roll har du ett nära samarbete med omvårdnadspersonal, arbetsterapeut, fysioterapeut, biståndshandläggare och chefer.

Du dokumenterar i journalsystemet Viva.

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning inom distrikt, geriatrik, demens eller palliativ vård. Eftersom rollen ställer höga krav på bred kompetens och att du är trygg i din yrkesroll ser vi helst att du har några års erfarenhet av arbete som sjuksköterska, med fördel inom kommunal hälso- och sjukvård.

Som person är du förtroendeingivande, självständig och flexibel. Du gillar omväxling och utmaningar. För dig är det självklart att våra patienter är i fokus. Du bidrar med din kunskap och kompetens för att utveckla verksamheten.

Vi förutsätter att du har god vana av IT-baserade journalsystem samt att du behärskar svenska i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För tjänsten krävs B-körkort.
Då du arbetar flexibelt och över hela Borås Stad innefattar pooltjänsten ett förmånligt lönetillägg på 5000 kronor.

Tillträde enligt överenskommelse.

Före erbjudande om anställning behöver du visa utdrag ur polisens belastningsregister.

Borås Stad erbjuder många förmåner och har en aktiv personalklubb. Läs mer här om Borås Stad som arbetsgivare


Låter detta intressant? Tveka inte att kontakta ansvarig enhetschef om du vill veta mer om ditt nya jobb.

Välkommen till ett utvecklande arbete i vår engagerade och professionella pool!

Ansökningarna hanteras löpande. Visa mindre

Sjuksköterska till VoBo i Borås

Om uppdraget Vi söker för kunds räkning sjuksköterskor som vill arbeta på Vård och omsorgsboende i Borås. Tidsperiod: förfrågningar kommer löpande Arbetstid: dag, kväll och natt Tjänstgöringsgrad: Meddela din tillgänglighet! Dina arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom kommunalverksamhet.. Men hör av dig om ditt önskemål! Din profil Leg sjuksköterska med ca 2 års erfarenhet. Erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen meriteras Om... Visa mer
Om uppdraget
Vi söker för kunds räkning sjuksköterskor som vill arbeta på Vård och omsorgsboende i Borås.
Tidsperiod: förfrågningar kommer löpande
Arbetstid: dag, kväll och natt
Tjänstgöringsgrad: Meddela din tillgänglighet!

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom kommunalverksamhet.. Men hör av dig om ditt önskemål!

Din profil
Leg sjuksköterska med ca 2 års erfarenhet. Erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen meriteras

Om oss
Sens Care AB är ett bemanningsföretag inom vård och socialt arbete. Vi har lång erfarenhet och har funnits sedan 2002.Hos oss kan du känna dig trygg då vi är ett auktoriserat företag med kollektivavtal och tjänstepension. Konsultcheferna hos oss har alla en bakgrund från sjukvården. Vi bemannar med omtanke! Visa mindre

Sjuksköterska inom socialpsykiatrin

Vill du jobba på en arbetsplats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas, utvecklas och vara med och påverka? Då är Sociala omsorgsförvaltningen något för dig. Här erbjuds ett stimulerande arbete mot en spännande patientgrupp. Enheten för kommunal Hälso- och sjukvård ansvarar för hemsjukvård inom områdena funktionshinder och socialpsykiatri. Vi söker nu en sjuksköterska till vårt team inom socialpsykiatri... Visa mer
Vill du jobba på en arbetsplats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas, utvecklas och vara med och påverka? Då är Sociala omsorgsförvaltningen något för dig. Här erbjuds ett stimulerande arbete mot en spännande patientgrupp.
Enheten för kommunal Hälso- och sjukvård ansvarar för hemsjukvård inom områdena funktionshinder och socialpsykiatri. Vi söker nu en sjuksköterska till vårt team inom socialpsykiatrin.


Som sjuksköterska arbetar du med rådgivning, bedömning, behandling, handledning, delegering samt akuta bedömningar. Du arbetar som omvårdnadsansvarig sjuksköterska till patienter som bor på gruppboende/ Psykiatriboende och i ordinärt boende. Vi arbetar i team med bl.a. arbetsterapeuter, fysioterapeuter, baspersonal, biståndshandläggare och enhetschef. Att skapa inflytande och delaktighet för patienter och anhöriga står i fokus. Dokumentation sker i journalsystemet VIVA.

Vi söker dig som är en positiv, flexibel och ansvarstagande legitimerad sjuksköterska. Du bör vara en bra organisatör, vara självständig men tycka om att arbeta i team då stort fokus ligger på ett tätt samarbete med andra yrkesprofessioner. Du bör ha förmåga att göra snabba prioriteringar och ha ett lösningsfokuserat arbetssätt. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig professionella kollegor och två engagerade chefer som tillsammans har drivkraften att skapa en bra organisation med gott samarbete och god arbetsmiljö. Utöver detta erbjuds du som anställd bra personalförmåner i form av bland annat friskvårdbidrag, fria bad och besök på friluftsgårdar samt möjligheter att delta på vår personalklubb Merkrafts uppskattade aktiviteter och arrangemang.

Vi arbetar med löpande rekrytering och kommer kontinuerligt kalla till intervju. Visa mindre

Sjuksköterska till Vård- och äldreförvaltningen

Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 500 medarbetare. Förvaltningens hälso- och sjukvårdsorganisation består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Teamen arbetar tvärprofessionellt och består av sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fys... Visa mer
Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 500 medarbetare.

Förvaltningens hälso- och sjukvårdsorganisation består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Teamen arbetar tvärprofessionellt och består av sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och rehabiliteringsassistenter.

Som sjuksköterska eller specialistsjuksköterska i ett av våra team arbetar du i patientens eget hem, antingen i ordinärt boende och/eller på något av våra vård- och omsorgsboenden.

Just nu söker vi sjuksköterskor till våra team som täcker följande geografiska område:

Brämhult, Dalsjöfors, Fristad, Göta/Kristineberg, Trandared/Hulta och Viskafors

Har du önskemål om ett specifikt geografiskt område som du helst vill arbeta i, vänligen ange det i din ansökan.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete tillsammans med engagerade kollegor och en ledning som verkar för god arbetsmiljö, arbetsglädje och teamanda. I samverkan med våra vårdgrannar och andra aktörer arbetar vi för att ge våra patienter bästa möjliga hälso- och sjukvård. Tillsammans utvecklar vi framtidens kommunala hälso- och sjukvård och Nära vård.

Som nyanställd får du en individuellt anpassad introduktion och erbjuds en mentor vid behov.

Om du är nyfiken på hur vi arbetar och vill göra arbetsplatsbesök eller "gå bredvid" erbjuder vi möjlighet till detta.

Titta gärna in på vårt Instagramkonto och ta del av vår vardag.


I rollen som sjuksköterska bedömer, genomför och utvärderar du medicinska insatser till patienten. Du ansvarar för att planera, organisera och prioritera ditt arbete. I arbetsuppgifterna ingår även handledning och utbildning av medarbetare i omvårdnad samt i hälso- och sjukvårdsinsatser som omfattar delegering. Du deltar aktivt i utvecklingsarbeten för att förbättra vår verksamhet där exempelvis välfärdsteknik är en spännande del. Utöver dina kollegor i teamet har du även ett nära samarbete med omvårdnadspersonal, chefer och biståndshandläggare.

Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Tidigare erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård är meriterande, liksom specialistutbildning inom distrikt, geriatrik, demens eller palliativ vård.

Vi förutsätter att du har god vana av IT-baserade journalsystem och kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Då Borås är ett finskt förvaltningsområde är det meriterande om du har kunskaper i finska språket.

Gott samarbete och kollegialt stöd är en viktig del av vår verksamhet, därför söker vi dig som är en genuin lagspelare och drivs av att skapa och bibehålla goda relationer. Du har ett helhjärtat engagemang och viljan att göra skillnad för dem vi är till för.

För tjänsten krävs B-körkort.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Innan erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.
Kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och flextid ingår samt flera andra personalförmåner. Exempelvis har du som anställd i Borås Stad tillgång till fria bad i kommunens simhallar, rabatterat pris på Västtrafiks årskort samt möjlighet att ta del av en mängd aktiviteter som vår personalförening MerKraft anordnar.

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag! Ansökningarna hanteras löpande. Visa mindre

Sjuksköterska/Specialistsjuksköterska till bemanningspoolen

Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 500 medarbetare. Förvaltningens hälso- och sjukvårdsorganisation består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Hälso- och sjukvårdsteamen leds av enhetschef och arbetar tvärprofessionellt med patien... Visa mer
Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 500 medarbetare.

Förvaltningens hälso- och sjukvårdsorganisation består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Hälso- och sjukvårdsteamen leds av enhetschef och arbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i fokus.

Bemanningspoolen utgör ett av hälso- och sjukvårdsorganisationens nio team. Poolen består av engagerade och professionella sjuksköterskor med bred kunskap och kompetens. Teamet bemannar hemsjukvården, vård- och omsorgsboenden samt korttidsenheterna i staden och bidrar till god och säker hälso- och sjukvård för boråsaren.

Arbetet i poolen är omväxlande, du kommer arbeta inom flera olika verksamhetsområden med en patientgrupp från 0 år och uppåt. I vissa fall kan uppdraget även omfatta socialpsykiatrin, funktionshinderverksamheten och elevhälsan.

Som sjuksköterska i poolen har du ibland längre uppdrag på en och samma arbetsplats, ibland görs bokning på korta enstaka pass. Du utgår från ditt eget hem och åker dit du är bokad för dagen.

Vi jobbar med årsarbetstid, vilket innebär att du har viss möjlighet att påverka din egen arbetstid. Bokningarna görs utifrån verksamhetens behov och kan omfatta dygnets alla timmar, inom hela Borås Stad.

Hos oss får du ett meningsfullt och omväxlande arbete, vi värdesätter arbetsglädje och utvecklar verksamheten tillsammans. Vi tror på öppenhet, samarbete och frihet under ansvar med ett nära och tillitsbaserat ledarskap.

Som nyanställd medarbetare får du en individuellt anpassad introduktion och erbjuds en mentor om behov finns.

Få en inblick i vår vardag, besök vårt Instagramkonto: hsv_borasstad

Som sjuksköterska/specialistsjuksköterska i poolen jobbar du över hela Borås Stad med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter, exempelvis bedömning av omvårdnadsbehov och planering av insatser för våra patienter. Du genomför och följer upp medicinska insatser så som smärtlindring och palliativ vård. Du kan även få jobba med handledning av studenter och introducera nya kollegor.

Vi arbetar teambaserat för att ge patienten bästa möjliga vård. I din roll har du ett nära samarbete med omvårdnadspersonal, arbetsterapeut, fysioterapeut, biståndshandläggare och chefer.

Du dokumenterar i journalsystemet Viva.

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning inom distrikt, geriatrik, demens eller palliativ vård. Eftersom rollen ställer höga krav på bred kompetens och att du är trygg i din yrkesroll ser vi helst att du har några års erfarenhet av arbete som sjuksköterska, med fördel inom kommunal hälso- och sjukvård.

Som person är du förtroendeingivande, självständig och flexibel. Du gillar omväxling och utmaningar. För dig är det självklart att sätta dem vi är till för i fokus. Du bidrar med din kunskap och kompetens för att utveckla verksamheten.

Vi förutsätter att du har god vana av IT-baserade journalsystem samt att du behärskar svenska i tal och skrift.

För tjänsten krävs B-körkort.
Då du arbetar flexibelt och över hela Borås Stad innefattar pooltjänsten ett förmånligt lönetillägg på 5000 kronor.

Tillträde enligt överenskommelse.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Före erbjudande om anställning behöver du visa utdrag ur polisens belastningsregister.

Borås Stad erbjuder många förmåner och har en aktiv personalklubb. Läs mer här om Borås Stad som arbetsgivare


Låter detta som din nya utmaning? Tveka inte att kontakta ansvarig enhetschef om du vill veta mer om ditt nya jobb.

Välkommen till ett utvecklande arbete i vår engagerade och professionella pool!

Ansökningarna hanteras löpande. Visa mindre

Sjuksköterska/Specialistsjuksköterska till korttidsenheten Bodagatan 36

Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 500 medarbetare. Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Hälso- och sjukvårdsteamen leds av enhetschef och arbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i ... Visa mer
Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 500 medarbetare.

Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Hälso- och sjukvårdsteamen leds av enhetschef och arbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i fokus.

Är du sjuksköterska/specialistsjuksköterska och vill vara med och utveckla framtidens demenssjukvård för Borås Stads invånare?

Nu söker vi en ny kollega till korttidsenheten Bodagatan 36. Enheten riktar sig mot personer med demenssjukdom. Tillsammans med ett härligt gäng erfarna och professionella kollegor är du med och bidrar till ökad livskvalitet och välbefinnande hos den demenssjuke.

Hos oss har du ett meningsfullt och omväxlande arbete. Vi värdesätter arbetsglädje och utvecklar verksamheten tillsammans. Vi tror på öppenhet, samarbete och frihet under ansvar med ett nära och tillitsbaserat ledarskap.

Som nyanställd medarbetare får du en individuellt anpassad introduktion och erbjuds mentor vid behov.

Vill du få en inblick i vår vardag och vad som händer i vår verksamhet, följ oss gärna på Instagram.

Arbetet inom korttidsteamet är omväxlande och innebär allt från omvårdnad och palliativ vård till medicinska bedömningar och behandlingar. Hos oss får du nyttja dina medicinska och omvårdnadspecifika kunskaper. Du ansvarar för medicinteknisk utrustning och för utförande av avancerad vård. Du ges goda förutsättningar att utvecklas och lära i yrkesrollen. Som sjuksköterska i korttidsteamet vårdar du patienter med många olika omvårdnadsbehov och diagnoser. Ingen dag är den andra lik, att tänka nytt och prioritera är en del i rollen.

Vi arbetar teambaserat för att ge patienten bästa möjliga stöd och sätta personen med demenssjukdom i fokus. För dig som sjuksköterska innebär det ett nära samarbete med arbetsterapeut, fysioterapeut, biståndshandläggare, chefer och omvårdnadspersonal. Du samverkar också med primärvård, slutenvård och andra aktörer. I arbetsuppgifterna ingår att handleda och utbilda medarbetare i omvårdnad och delegerade hälso- och sjukvårdsinsatser. Du deltar aktivt i utvecklingsarbete för att förbättra vår verksamhet där välfärdsteknik är en spännande del.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med flera år i yrket. Erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård samt demenssjukvård meriteras, likväl vidareutbildning inom demens, geriatrik eller palliativ vård. B-körkort är ett krav.

Vi förväntar oss att du är helhjärtat engagerad och har viljan att göra skillnad för våra patienter. Vi värdesätter att du är trygg i din yrkesroll, kan arbeta självständigt, göra bedömningar och fatta beslut. Du har lätt för att anpassa dig och ditt arbetssätt utifrån ändrade förutsättningar och ny information. Du drivs av att utveckla och förbättra verksamheten samt av att vara spindeln i nätet där du har en god överblick över aktuella arbetsuppgifter och insatser. Du ser det som en självklarhet att samarbeta och har ett kollegialt förhållningssätt. Genom att vara intresserad och skapa förståelse för andra verkar du för ett respektfullt arbetsklimat.

Låter detta som du? Då är du precis den personen vårt team söker, välkommen med din ansökan!

Är du nyfiken på hur vi arbetar och vill göra ett arbetsplatsbesök eller "gå bredvid" kan denna möjlighet erbjudas.
Kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och flextid ingår samt flera andra personalförmåner. Läs mer om Borås Stad som arbetsgivare

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningarna hanteras löpande.

Före erbjudande om anställning behöver du visa utdrag ur polisens belastningsregister. Visa mindre

Sjuksköterskor till områdena funktionshinder och socialpsykiatri

Vill du jobba på en arbetsplats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas, utvecklas och vara med och påverka? Då är Sociala omsorgsförvaltningen något för dig. Här erbjuds ett stimulerande arbete mot en spännande patientgrupp. Enheten för kommunal Hälso- och sjukvård ansvarar för hemsjukvård inom områdena funktionshinder och socialpsykiatri. Som sjuksköterska arbetar du med rådgivning, bedömning, beha... Visa mer
Vill du jobba på en arbetsplats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas, utvecklas och vara med och påverka? Då är Sociala omsorgsförvaltningen något för dig. Här erbjuds ett stimulerande arbete mot en spännande patientgrupp.
Enheten för kommunal Hälso- och sjukvård ansvarar för hemsjukvård inom områdena funktionshinder och socialpsykiatri.


Som sjuksköterska arbetar du med rådgivning, bedömning, behandling, handledning, delegering samt akuta bedömningar. Du arbetar som omvårdnadsansvarig sjuksköterska till patienter som bor på gruppboende/ Psykiatriboende och i ordinärt boende. Vi arbetar i team med bl.a. arbetsterapeuter, fysioterapeuter, baspersonal, biståndshandläggare och enhetschef. Att skapa inflytande och delaktighet för patienter och anhöriga står i fokus. Dokumentation sker i journalsystemet VIVA.

Vi söker dig som är en positiv, flexibel och ansvarstagande legitimerad sjuksköterska. Du bör vara en bra organisatör, vara självständig men tycka om att arbeta i team då stort fokus ligger på ett tätt samarbete med andra yrkesprofessioner. Du bör ha förmåga att göra snabba prioriteringar och ha ett lösningsfokuserat arbetssätt. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig professionella kollegor och två engagerade chefer som tillsammans har drivkraften att skapa en bra organisation med gott samarbete och god arbetsmiljö. Utöver detta erbjuds du som anställd bra personalförmåner i form av bland annat friskvårdbidrag, fria bad och besök på friluftsgårdar samt möjligheter att delta på vår personalklubb Merkrafts uppskattade aktiviteter och arrangemang.

Vi arbetar med löpande rekrytering och kommer kontinuerligt kalla till intervju. Visa mindre

Sjuksköterska/specialistsjuksköterska till kväll- och nattorganisationen

Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 500 medarbetare. Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Kväll- och nattorganisationen är en egen väl fungerande och självständig arbetsgrupp som arbeta... Visa mer
Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 500 medarbetare.

Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam.


Kväll- och nattorganisationen är en egen väl fungerande och självständig arbetsgrupp som arbetar med hemsjukvård i hela Borås stad. Vår patientgrupp är från 0 år och uppåt.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete och vi värdesätter arbetsglädje och utvecklar verksamheten tillsammans. Vi tror på öppenhet, samarbete och frihet under ansvar med ett nära och tillgängligt ledarskap. Tillsammans med ett härligt gäng kollegor med hög kompetens bidrar du till en god och säker hälso- och sjukvård.

Tjänsten är placerad på Lidaholmsgatan i centrala Borås.

Låter detta som något för dig? Välkommen med din ansökan!

Vill du få en inblick i vår vardag och vad som händer i vår verksamhet, följ oss gärna på Instagram.

Arbetet som sjuksköterska inom kväll- och nattorganisationen innefattar bland annat avancerad hemsjukvård, självständiga bedömningar samt samarbete med korttidsvården. Viktiga delar av arbetet är bedömning, planering och uppföljning av omvårdnadsbehov, handledning av personal, smärtlindring samt palliativ vård.

Dokumentation sker i datajournalsystemet Viva.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med flera år i yrket. Erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård meriteras likväl som vidareutbildning inom geriatrik, demens eller palliativ vård.

Vi förväntar oss att du är helhjärtat engagerad och har viljan att göra skillnad för våra patienter. Vi värdesätter att du är trygg i din yrkesroll och har god förmåga att arbeta självständigt, göra bedömningar och fatta beslut.

Du har lätt för att snabbt ställa om och anpassa dig och ditt arbetssätt utifrån ändrade förutsättningar och ny information. Arbetet ställer stora krav på flexibilitet och ett gott samarbete med övriga kontaktytor.

Du drivs av att utveckla och förbättra verksamheten, du har ett kollegialt förhållningssätt och ser det som en självklarhet att samarbeta och bidra till ett respektfullt arbetsklimat.

Är du nyfiken på hur vi arbetar och vill göra ett arbetsplatsbesök eller "gå bredvid" kan denna möjlighet erbjudas.

För tjänsten krävs B-körkort.

Före erbjudande om anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister.
Kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, flextid samt kväll/natt lönetillägg ingår samt flera andra personalförmåner.

Borås Stads personalförmåner Visa mindre

Sjuksköterska/Specialistsjuksköterska poolen

Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 500 medarbetare. Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Hälso- och sjukvårdsteamen leds av enhetschef och arbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i ... Visa mer
Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 500 medarbetare.

Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Hälso- och sjukvårdsteamen leds av enhetschef och arbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i fokus.

Titta gärna in på vårt Instagramkonto: hsv_borasstad och ta del av vår vardag.


Vill du bli en viktig del av vår pool och utvecklas tillsammans med oss?

Poolsköterskorna är en egen självständig arbetsgrupp inom bemanningsservice. Vi arbetar i hela Borås stad där merparten av uppdragen finns inom hemsjukvården.

Vi söker dig som är Sjuksköterska eller Specialist sjuksköterska och som vill göra skillnad för dem som vi är till för.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete i en god arbetsmiljö. För oss är arbetsglädje viktigt och att vi utvecklar verksamheten tillsammans. Våra nyanställda medarbetare får en individuellt anpassad introduktion och erbjuds en mentor om behov finns.

Det vi förväntar oss av dig är teamanda och ett helhjärtat engagemang med fokus på dem som vi är till för.

Låter som som något för dig? Välkommen med din ansökan!


Vi arbetar teambaserat för att ge patienten bästa möjliga vård. I rollen som sjuksköterska har du ett nära samarbete med omvårdnadspersonal, arbetsterapeut, fysioterapeut, biståndshandläggare samt chefer.

Arbetet kan vara inom flera olika områden, beroende på kompetens, t.ex. psykiatri, skolhälsovård samt avancerad hemsjukvård.

Arbetet innefattar bedömning och planering av omvårdnadsbehov för patienter. Genomförande samt uppföljning av medicinska insatser så som smärtlindring och palliativ vård. Patientgruppen är från 0 år och uppåt. Arbetet är omväxlande och självständigt samt ställer krav på flexibilitet, förmåga att planera, organisera och prioritera ditt arbete. Dokumentation sker i datajournalsystemet Viva.

Du samverkar med primärvård, slutenvård och andra aktörer. I arbetsuppgifterna ingår även handledning och utbildning till medarbetare i omvårdnad samt i hälso- och sjukvårdsinsatser som omfattar delegering.

Du deltar aktivt i utvecklingsarbete för att förbättra vår verksamhet där välfärdsteknik är en spännande del.

Som anställd i poolen så skall du kunna jobba dygnets alla timmar, detta då arbete kan bli aktuellt i alla HSV- Team.Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har minst ett antal års erfarenhet inom yrket. Tidigare erfarenhet av kommunal hemsjukvård är meriterande liksom specialistutbildning inom distrikt, geriatrik, demens eller palliativ vård.

Vi förutsätter att du har god vana av IT-baserade journalsystem samt att du behärskar svenska i tal och skrift.

B-körkort behövs för tjänsten.

Före erbjudande om anställning behöver du visa upp ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Om du är nyfiken på hur vi arbetar och vill göra arbetsplatsbesök eller "gå bredvid" så erbjuder vi möjlighet till detta.Borås Stad erbjuder många förmåner och har en aktiv personalklubb. Läs mer om Borås Stad som arbetsgivare


Som medarbetare i poolen omfattas du av ett förmånligt extra lönetillägg.

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningarna hanteras löpande. Visa mindre

Sjuksköterska/ Specialist sjuksköterska till korttiden

Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 500 medarbetare. Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Hälso- och sjukvårdsteamen leds av enhetschef och arbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i ... Visa mer
Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 500 medarbetare.

Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Hälso- och sjukvårdsteamen leds av enhetschef och arbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i fokus.
Är det i vårt Team du vill vara med och göra skillnad?
Tillsammans med ett härligt gäng kollegor med hög kompetens är du med och bidra till en god och säker hälso- och sjukvård för Boråsaren. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete, vi värdesätter arbetsglädje och utvecklar verksamheten tillsammans. Vi tror på öppenhet, samarbete och frihet under ansvar med ett nära och tillgängligt ledarskap.

Våra nyanställda medarbetare får en individuellt anpassad introduktion och erbjuds en mentor vid behov. Låter detta som något för dig? Välkommen med din ansökan!

Titta gärna in på vårt Instagramkonto: hsv_borasstad och ta del av vår vardag.

Tjänsten är placerad på Korttidsenheten Sörmarksgatan/Bodagatan
Arbetet i korttidsteamet är omväxlande och innebärande allt från omvårdnad och palliativ vård till snabba medicinska bedömningar och behandlingar. Således kommer du få god användning av dina medicinska- och omvårdnadspecifika kunskaper hos oss. Ingen dag är den andra lik, vi får alltid vara beredda att tänka om och prioritera. På korttiden handhar du som sjuksköterska både medicinteknisk utrustning och avancerad vård. Som sjuksköterska hos oss har du förutsättningar utvecklas och lära i din yrkesroll, då vi tar emot patienter med många olika omvårdnadsbehov och diagnoser.

Vi arbetar teambaserat för att ge patienten bästa möjliga stöd. Du kommer att samarbeta med arbetsterapeut, fysioterapeut, biståndshandläggare, chefer och omvårdnadspersonal. Du samverkar med primärvård, slutenvård och andra aktörer. I arbetsuppgifterna ingår att handleda och utbilda medarbetare i omvårdnad och i hälso- och sjukvårdsinsatser som omfattar delegering.
Du deltar aktivt i utvecklingsarbete för att förbättra vår verksamhet där välfärdsteknik är en spännande del.


Hälso-och sjukvårdsorganisationen påbörjar nu ett spännande samarbete med Högskolan i Borås.

Gillar du att jobba med studenter och har en pedagogisk sida? Du har nu möjlighet att kombinera din tjänst på korttiden genom att arbeta 50 % av din arbetstid på KTC (Kliniskt Tränings Centrum) som handledare av studenter och resterande 50 % med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på korttidsenheten. Uppdraget avser två tjänsterna och pågår under två terminer.Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med flera år i yrket. Erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård meriteras likväl som vidareutbildning inom geriatrik, demens eller palliativ vård.

Vi förväntar oss att du är helhjärtat engagerad och har viljan att göra skillnad för våra patienter. Vi värdesätter att du är trygg i din yrkesroll, kan arbeta självständigt, göra bedömningar och fatta beslut. Du har lätt för att anpassa dig och ditt arbetssätt utifrån ändrade förutsättningar och ny information. Du drivs av att utveckla och förbättra verksamheten samt att vara spindeln i nätet och ha många bollar i luften.

Du ser det som en självklarhet att samarbeta och har ett kollegialt förhållningssätt. Genom att vara intresserad och skapa förståelse för andra verkar du för ett respektfullt arbetsklimat.

Låter detta som du? Då är du precis den personen vårt team söker.

Är du nyfiken på hur vi arbetar och vill göra ett arbetsplatsbesök eller "gå bredvid" kan denna möjlighet erbjudas.
Vill du ha ett varierande och meningsfullt arbete med möjlighet att göra skillnad för dem som vi är till för? Välkommen med din ansökan!

Borås Stads personalförmåner Visa mindre

Sjuksköterska/Specialistsjuksköterska Hälso- och sjukvårdsorganisationen

Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 500 medarbetare. Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam, som arbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i fokus. Tillsammans utvecklar vi framtidens ... Visa mer
Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 500 medarbetare.

Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam, som arbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i fokus.

Tillsammans utvecklar vi framtidens kommunala hälso- och sjukvård och Nära vård. Nu söker vi dig som är sjuksköterska eller specialistsjuksköterska och som vill vara med på denna spännande resa!

Vi erbjuder ett meningsfullt arbete tillsammans med engagerade kollegor och en ledning som verkar för god arbetsmiljö, arbetsglädje och teamanda. I samverkan med våra vårdgrannar och andra aktörer arbetar vi för att ge våra patienter bästa möjliga hälso- och sjukvård.

Du arbetar i ordinärt boende och/eller på vård- och omsorgsboende och verkar inom något av följande geografiska områden; Fristad, Göta/Kristineberg, Viskafors, Dalsjöfors, Brämhult eller Centrum. Som nyanställd får du en individuellt anpassad introduktion och erbjuds en mentor vid behov.

Om du har ett specifikt önskemål om vilket geografiskt område du helst skulle vilja arbeta i, vänligen ange det i din ansökan.

Titta gärna in på vårt Instagramkonto och ta del av vår vardag.

Om du är nyfiken på hur vi arbetar och vill göra arbetsplatsbesök eller "gå bredvid" så erbjuder vi möjlighet till detta.

Vi arbetar teambaserat för att ge patienten bästa möjliga stöd. I rollen som sjuksköterska har du ett nära samarbete med arbetsterapeut, fysioterapeut, biståndshandläggare, chefer och omvårdnadspersonal.

Du bedömer, genomför och utvärderar medicinska insatser till patienten. Du ansvarar för att planera, organisera och prioritera ditt arbete. I arbetsuppgifterna ingår även handledning och utbildning av medarbetare i omvårdnad samt i hälso- och sjukvårdsinsatser som omfattar delegering. Du deltar aktivt i utvecklingsarbeten för att förbättra vår verksamhet där exempelvis välfärdsteknik är en spännande del.

Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Tidigare erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård är meriterande, liksom specialistutbildning inom distrikt, geriatrik, demens eller palliativ vård.

Vi förutsätter att du har god vana av IT-baserade journalsystem och kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Då Borås är ett finskt förvaltningsområde är det meriterande om du har kunskaper i finska språket.

God teamanda genomsyrar vår yrkeskår, därför söker vi dig som är en genuin lagspelare och drivs av att skapa goda relationer. Du har ett helhjärtat engagemang och viljan att göra skillnad för dem vi är till för.

För tjänsten krävs B-körkort.

Före erbjudande om anställning behöver ett utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och flextid ingår samt flera andra personalförmåner.

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag! Ansökningarna hanteras löpande. Visa mindre

Sjuksköterska/ Specialist sjuksköterska till korttiden

Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 500 medarbetare. Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Hälso- och sjukvårdsteamen leds av enhetschef och arbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i ... Visa mer
Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 500 medarbetare.

Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Hälso- och sjukvårdsteamen leds av enhetschef och arbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i fokus.
Är det i vårt Team du vill vara med och göra skillnad?
Tillsammans med ett härligt gäng kollegor med hög kompetens är du med och bidra till en god och säker hälso- och sjukvård för Boråsaren. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete, vi värdesätter arbetsglädje och utvecklar verksamheten tillsammans. Vi tror på öppenhet, samarbete och frihet under ansvar med ett nära och tillgängligt ledarskap.

Våra nyanställda medarbetare får en individuellt anpassad introduktion och erbjuds en mentor vid behov. Låter detta som något för dig? Välkommen med din ansökan!

Titta gärna in på vårt Instagramkonto: hsv_borasstad och ta del av vår vardag.

Tjänsten är placerad på Korttidsenheten Sörmarksgatan/Bodagatan
Arbetet i korttidsteamet är omväxlande och innebärande allt från omvårdnad och palliativ vård till snabba medicinska bedömningar och behandlingar. Således kommer du få god användning av dina medicinska- och omvårdnadspecifika kunskaper hos oss. Ingen dag är den andra lik, vi får alltid vara beredda att tänka om och prioritera. På korttiden handhar du som sjuksköterska både medicinteknisk utrustning och avancerad vård. Som sjuksköterska hos oss har du förutsättningar utvecklas och lära i din yrkesroll, då vi tar emot patienter med många olika omvårdnadsbehov och diagnoser.

Vi arbetar teambaserat för att ge patienten bästa möjliga stöd. Du kommer att samarbeta med arbetsterapeut, fysioterapeut, biståndshandläggare, chefer och omvårdnadspersonal. Du samverkar med primärvård, slutenvård och andra aktörer. I arbetsuppgifterna ingår att handleda och utbilda medarbetare i omvårdnad och i hälso- och sjukvårdsinsatser som omfattar delegering.
Du deltar aktivt i utvecklingsarbete för att förbättra vår verksamhet där välfärdsteknik är en spännande del.


Hälso-och sjukvårdsorganisationen påbörjar nu ett spännande samarbete med Högskolan i Borås.

Gillar du att jobba med studenter och har en pedagogisk sida? Du har nu möjlighet att kombinera din tjänst på korttiden genom att arbeta 50 % av din arbetstid på KTC (Kliniskt Tränings Centrum) som handledare av studenter och resterande 50 % med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på korttidsenheten. Uppdraget avser två tjänsterna och pågår under två terminer.Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med flera år i yrket. Erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård meriteras likväl som vidareutbildning inom geriatrik, demens eller palliativ vård.

Vi förväntar oss att du är helhjärtat engagerad och har viljan att göra skillnad för våra patienter. Vi värdesätter att du är trygg i din yrkesroll, kan arbeta självständigt, göra bedömningar och fatta beslut. Du har lätt för att anpassa dig och ditt arbetssätt utifrån ändrade förutsättningar och ny information. Du drivs av att utveckla och förbättra verksamheten samt att vara spindeln i nätet och ha många bollar i luften.

Du ser det som en självklarhet att samarbeta och har ett kollegialt förhållningssätt. Genom att vara intresserad och skapa förståelse för andra verkar du för ett respektfullt arbetsklimat.

Låter detta som du? Då är du precis den personen vårt team söker.

Är du nyfiken på hur vi arbetar och vill göra ett arbetsplatsbesök eller "gå bredvid" kan denna möjlighet erbjudas.
Vill du ha ett varierande och meningsfullt arbete med möjlighet att göra skillnad för dem som vi är till för? Välkommen med din ansökan!

Borås Stads personalförmåner Visa mindre

Sjuksköterska/specialist ssk till kvälls- och nattorganisationen

Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 500 medarbetare. Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Hälso- och sjukvårdsteamen leds av enhetschef och arbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i ... Visa mer
Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 500 medarbetare.

Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Hälso- och sjukvårdsteamen leds av enhetschef och arbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i fokus.


Är det i vårt Team du vill vara med och göra skillnad?

Tillsammans med ett härligt gäng kollegor med hög kompetens är du med och bidra till en god och säker hälso- och sjukvård för Boråsaren. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete, vi värdesätter arbetsglädje och utvecklar verksamheten tillsammans. Vi tror på öppenhet, samarbete och frihet under ansvar med ett nära och tillgängligt ledarskap.

Kvälls- och nattorganisationen är en egen väl fungerande och självständig arbetsgrupp som arbetar med hemsjukvård över hela Borås Stad, där kluster övergripande sammarbete med Sociala omsorgsförvaltningen ingår.

Tjänsten är placerad på Lidaholmsgatan i centrala Borås.

Låter detta som något för dig? Välkommen med din ansökan!

Titta gärna in på vårt Instagramkonto: hsv_borasstad och ta del av vår vardag.


Arbetet som sjuksköterska inom kvälls- och nattorganisationen kan innefatta flera olika områden. Bland annat avancerad hemsjukvård, självständiga bedömningar samt samarbete med korttidsvården. En viktig del av arbetet är planering av omvårdnad, handledning av personal, bedömning av omvårdnadsbehov för patienter, uppföljning, smärtlindring samt palliativ vård. Patientgruppen är från 0 år och uppåt.

Arbetet är omväxlande, självständigt och ställer krav på flexibilitet och ett gott samarbete med övriga kontaktytor. Dokumentation sker i datajournalsystemet Viva.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med flera år i yrket. Erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård meriteras likväl som vidareutbildning inom geriatrik, demens eller palliativ vård.

Vi förväntar oss att du är helhjärtat engagerad och har viljan att göra skillnad för våra patienter. Vi värdesätter att du är trygg i din yrkesroll, kan arbeta självständigt, göra bedömningar och fatta beslut. Du har lätt för att anpassa dig och ditt arbetssätt utifrån ändrade förutsättningar och ny information. Du drivs av att utveckla och förbättra verksamheten samt att vara spindeln i nätet och ha många bollar i luften.

Du ser det som en självklarhet att samarbeta och har ett kollegialt förhållningssätt. Genom att vara intresserad och skapa förståelse för andra verkar du för ett respektfullt arbetsklimat.

Låter detta som du? Då är du precis den personen vårt team söker.

Är du nyfiken på hur vi arbetar och vill göra ett arbetsplatsbesök eller "gå bredvid" kan denna möjlighet erbjudas.

Före erbjudande om anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister.


Kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, flextid samt kväll/natt lönetillägg ingår samt flera andra personalförmåner.

Borås Stads personalförmåner Visa mindre

Sjuksköterska, två tjänster

Vill du jobba på en arbetsplats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas, utvecklas och vara med och påverka? Då är Sociala omsorgsförvaltningen något för dig. Här erbjuds ett stimulerande arbete mot en spännande patientgrupp. Enheten för kommunal Hälso- och sjukvård ansvarar för hemsjukvård inom områdena funktionshinder och socialpsykiatri. Som sjuksköterska arbetar du med rådgivning, bedömning, beha... Visa mer
Vill du jobba på en arbetsplats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas, utvecklas och vara med och påverka? Då är Sociala omsorgsförvaltningen något för dig. Här erbjuds ett stimulerande arbete mot en spännande patientgrupp.
Enheten för kommunal Hälso- och sjukvård ansvarar för hemsjukvård inom områdena funktionshinder och socialpsykiatri.


Som sjuksköterska arbetar du med rådgivning, bedömning, behandling, handledning, delegering samt akuta bedömningar. Du arbetar som omvårdnadsansvarig sjuksköterska till patienter som bor på gruppboende/ Psykiatriboende och i ordinärt boende. Vi arbetar i team med bl.a. arbetsterapeuter, fysioterapeuter, baspersonal, biståndshandläggare och enhetschef. Att skapa inflytande och delaktighet för patienter och anhöriga står i fokus. Dokumentation sker i journalsystemet VIVA.

Vi söker dig som är en positiv, flexibel och ansvarstagande legitimerad sjuksköterska. Du bör vara en bra organisatör, vara självständig men tycka om att arbeta i team då stort fokus ligger på ett tätt samarbete med andra yrkesprofessioner. Du bör ha förmåga att göra snabba prioriteringar och ha ett lösningsfokuserat arbetssätt. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig professionella kollegor och två engagerade chefer som tillsammans har drivkraften att skapa en bra organisation med gott samarbete och god arbetsmiljö. Utöver detta erbjuds du som anställd bra personalförmåner i form av bland annat friskvårdbidrag, fria bad och besök på friluftsgårdar samt möjligheter att delta på vår personalklubb Merkrafts uppskattade aktiviteter och arrangemang.

Vi arbetar med löpande rekrytering och kommer kontinuerligt kalla till intervju. Visa mindre

Sjuksköterska till kommunuppdrag i Borås- sommaruppdrag!

Om uppdraget Vi söker för kunds räkning sjuksköterskor som vill arbeta på kommunuppdrag i Borås. Bra ersättning! Tidsperiod: vecka 25-32 Arbetstid: dag, kväll och natt Tjänstgöringsgrad: Meddela din tillgänglighet! Dina arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom kommunalverksamhet. I nuläget kan vi inte säga om det blir VOBO (Särskilt boende), Korttid eller Hemsjukvård, utan vi kommer återkomma med specifik placering lite längre fr... Visa mer
Om uppdraget
Vi söker för kunds räkning sjuksköterskor som vill arbeta på kommunuppdrag i Borås. Bra ersättning!
Tidsperiod: vecka 25-32
Arbetstid: dag, kväll och natt
Tjänstgöringsgrad: Meddela din tillgänglighet!

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom kommunalverksamhet.
I nuläget kan vi inte säga om det blir VOBO (Särskilt boende), Korttid eller Hemsjukvård, utan vi kommer återkomma med specifik placering lite längre fram. Men hör av dig om ditt önskemål!

Din profil
Leg sjuksköterska med ca 2 års erfarenhet. Erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen meriteras

Om oss
Sens Care AB är ett bemanningsföretag inom vård och socialt arbete. Vi har lång erfarenhet och har funnits sedan 2002.Hos oss kan du känna dig trygg då vi är ett auktoriserat företag med kollektivavtal och tjänstepension. Konsultcheferna hos oss har alla en bakgrund från sjukvården. Vi bemannar med omtanke! Visa mindre

Sjuksköterska/Specialistsjuksköterska Hälso-och sjukvårdsorganisationen

Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 500 medarbetare. Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Hälso- och sjukvårdsteamen leds av enhetschef och arbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i ... Visa mer
Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 500 medarbetare.

Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Hälso- och sjukvårdsteamen leds av enhetschef och arbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i fokus.


Vill du bli en viktig del av vårt team och utvecklas tillsammans med oss?

Hälso-och sjukvårdsorganisationen söker dig som är sjuksköterska eller specialistsjuksköterska och som vill göra skillnad för dem som vi är till för.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete i en god arbetsmiljö. För oss är arbetsglädje viktigt och att vi utvecklar verksamheten tillsammans. Våra nyanställda medarbetare får en individuellt anpassad introduktion och erbjuds en mentor om behov finns. Det vi förväntar oss av dig är teamanda och ett helhjärtat engagemang med fokus på dem som vi är till för. Arbetsområde ordinärt boende och/eller vård- och omsorgsboende.

Just nu har vi lediga tjänster inom:
Område Centrum, HSV -Team 5
Område Brämhult, HSV-Team 4
Område Göta/Viskafors HSV Team 2

Titta gärna in på vårt Instagramkonto: hsv_borasstad och ta del av vår vardag.

Vi arbetar teambaserat för att ge patienten bästa möjliga stöd. I rollen som sjuksköterska har du ett nära samarbete med arbetsterapeut, fysioterapeut, biståndshandläggare, chefer och omvårdnadspersonal. Du samverkar med primärvård, slutenvård och andra aktörer. Du bedömer, genomför och utvärderar medicinska insatser till patienten. Vidare ansvarar du för att planera, organisera och prioritera ditt arbete. I arbetsuppgifterna ingår även handledning och utbildning till medarbetare i omvårdnad samt i hälso- och sjukvårdsinsatser som omfattar delegering. Du deltar aktivt i utvecklingsarbete för att förbättra vår verksamhet där välfärdsteknik är en spännande del.

Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Tidigare erfarenhet av kommunal hemsjukvård är meriterande liksom specialistutbildning inom distrikt, geriatrik, demens eller palliativ vård. Vi förutsätter att du har god vana av IT-baserade journalsystem och kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Då Borås är ett finskt förvaltningsområde är det meriterande om du har kunskaper i finska språket. B-körkort är ett krav. Om du är nyfiken på hur vi arbetar och vill göra arbetsplatsbesök eller "gå bredvid" så erbjuder vi möjlighet till detta.

Före erbjudande om anställning behöver du visa upp ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och flextid ingår samt flera andra personalförmåner.

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag! Ansökningarna hanteras löpande. Visa mindre

Sjuksköterska till VoBo i Borås

Om uppdraget Vi söker för kunds räkning sjuksköterskor som vill arbeta på Vård och omsorgsboende i Borås. Bra ersättning! Tidsperiod: förfrågningar kommer löpande Arbetstid: dag, kväll och natt Tjänstgöringsgrad: Meddela din tillgänglighet! Dina arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom kommunalverksamhet.. Men hör av dig om ditt önskemål! Din profil Leg sjuksköterska med ca 2 års erfarenhet. Erfarenhet av arbete inom äldreomsorge... Visa mer
Om uppdraget
Vi söker för kunds räkning sjuksköterskor som vill arbeta på Vård och omsorgsboende i Borås. Bra ersättning!
Tidsperiod: förfrågningar kommer löpande
Arbetstid: dag, kväll och natt
Tjänstgöringsgrad: Meddela din tillgänglighet!

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom kommunalverksamhet.. Men hör av dig om ditt önskemål!

Din profil
Leg sjuksköterska med ca 2 års erfarenhet. Erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen meriteras

Om oss
Sens Care AB är ett bemanningsföretag inom vård och socialt arbete. Vi har lång erfarenhet och har funnits sedan 2002.Hos oss kan du känna dig trygg då vi är ett auktoriserat företag med kollektivavtal och tjänstepension. Konsultcheferna hos oss har alla en bakgrund från sjukvården. Vi bemannar med omtanke! Visa mindre

Sjuksköterska till VoBo i Borås- sommaruppdrag!

Om uppdraget Vi söker för kunds räkning sjuksköterskor som vill arbeta på Vård och omsorgsboende i Borås. Bra ersättning! Tidsperiod: vecka 25-32 Arbetstid: dag, kväll och natt Tjänstgöringsgrad: Meddela din tillgänglighet! Dina arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom kommunalverksamhet. I nuläget kan vi inte säga om det blir VOBO (Särskilt boende), Korttid eller Hemsjukvård, utan vi kommer återkomma med specifik placering lite l... Visa mer
Om uppdraget
Vi söker för kunds räkning sjuksköterskor som vill arbeta på Vård och omsorgsboende i Borås. Bra ersättning!
Tidsperiod: vecka 25-32
Arbetstid: dag, kväll och natt
Tjänstgöringsgrad: Meddela din tillgänglighet!

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom kommunalverksamhet.
I nuläget kan vi inte säga om det blir VOBO (Särskilt boende), Korttid eller Hemsjukvård, utan vi kommer återkomma med specifik placering lite längre fram. Men hör av dig om ditt önskemål!

Din profil
Leg sjuksköterska med ca 2 års erfarenhet. Erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen meriteras

Om oss
Sens Care AB är ett bemanningsföretag inom vård och socialt arbete. Vi har lång erfarenhet och har funnits sedan 2002.Hos oss kan du känna dig trygg då vi är ett auktoriserat företag med kollektivavtal och tjänstepension. Konsultcheferna hos oss har alla en bakgrund från sjukvården. Vi bemannar med omtanke! Visa mindre

Sjuksköterska till Hemsjukvården i Borås- sommaruppdrag!

Om uppdraget Vi söker för kunds räkning sjuksköterskor som vill arbeta i Hemsjukvården i Borås. Bra ersättning! Tidsperiod: vecka 25-32 Arbetstid: dag, kväll och natt Tjänstgöringsgrad: Meddela din tillgänglighet! Dina arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom kommunalverksamhet. I nuläget kan vi inte säga om det blir VOBO (Särskilt boende), Korttid eller Hemsjukvård, utan vi kommer återkomma med specifik placering lite längre fram... Visa mer
Om uppdraget
Vi söker för kunds räkning sjuksköterskor som vill arbeta i Hemsjukvården i Borås. Bra ersättning!
Tidsperiod: vecka 25-32
Arbetstid: dag, kväll och natt
Tjänstgöringsgrad: Meddela din tillgänglighet!

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom kommunalverksamhet.
I nuläget kan vi inte säga om det blir VOBO (Särskilt boende), Korttid eller Hemsjukvård, utan vi kommer återkomma med specifik placering lite längre fram. Men hör av dig om ditt önskemål!

Din profil
Leg sjuksköterska med ca 2 års erfarenhet. Erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen meriteras

Om oss
Sens Care AB är ett bemanningsföretag inom vård och socialt arbete. Vi har lång erfarenhet och har funnits sedan 2002.Hos oss kan du känna dig trygg då vi är ett auktoriserat företag med kollektivavtal och tjänstepension. Konsultcheferna hos oss har alla en bakgrund från sjukvården. Vi bemannar med omtanke! Visa mindre

Sjuksköterska/Specialistsjuksköterska Hälso-och sjukvårdsorganisationen

Vård- och äldreförvaltningen i Borås Stad arbetar för att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoarbete ska ha ett gott liv var dag. Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av sju geografiska team, ett korttidsteam, en poolverksamhet samt en kväll/natt organisation. Teamen samarbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i fokus. För att möta framtiden och bidra till fortsatt utveck... Visa mer
Vård- och äldreförvaltningen i Borås Stad arbetar för att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoarbete ska ha ett gott liv var dag.

Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av sju geografiska team, ett korttidsteam, en poolverksamhet samt en kväll/natt organisation. Teamen samarbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i fokus.

För att möta framtiden och bidra till fortsatt utveckling av nära vård så rustar vi oss som vårdgivare och hälso- och sjukvårdsorganisation genom att utöka och stärka upp bemanningen i våra team.

Vi söker dig som är sjuksköterska/specialist sjuksköterska och som vill vara med på denna spännande resa!

Lär gärna känna oss mer via Instagramkonto: hsv_borasstadVi erbjuder dig möjligheten att vara med och bidra till utvecklingen av framtidens kommunala hälso- och sjukvård. Arbetet sker tillsammans med engagerade kollegor och med en ledning som verkar för en god arbetsmiljö för dig som medarbetare. Vi har ett gott samarbete med våra vårdgrannar och utvecklas i samverkan. Vi tycker det är viktigt att känna arbetsglädje och utvecklas tillsammans. Det vi förväntar oss av dig är ett helhjärtat engagemang och viljan att göra skillnad.

Tjänsten som sjuksköterska innebär att du ansvarar för och utför medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser. Du får möjlighet att själv planera ditt dagliga arbete som är omväxlande över tid. Patienterna bor i ordinärt boende eller på ett vård- och omsorgsboende.
Du samverkar både inom det egna teamet och med andra vårdinstanser för att tillgodose patientens omvårdnadsbehov på bästa sätt. Målet med samverkan är att säkerställa en god och säker vård samt att omvårdnadsarbetet sker salutogent och förebyggande.

Vidare så medverkar du i verksamhetens utvecklingsarbete, där välfärdsteknik är en spännande del.

Arbetstiderna är heltid- dagtid med viss helgtjänstgöring.
Vi välkomnar dig som har legitimation inom yrket och som med ett genuint engagemang vill vara med och utveckla verksamheten. Tillsammans skapar vi en god och säker vård för våra patienter.

Då god teamanda genomsyrar vår yrkeskår hoppas vi finna dig som är en genuin lagspelare och vill bidra till god arbetsmiljö.
Tidigare erfarenhet av kommunal hemsjukvård liksom specialistutbildning inom distrikt, geriatrik, demens eller palliativ vård meriteras.
Körkort behövs i tjänsten.

Före erbjudande om anställning ska ett utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.Kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och flextid ingår samt flera andra personalförmåner.

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!

Ps! Om du är nyfiken på hur vi arbetar och vill göra arbetsplatsbesök eller "gå bredvid" så erbjuder vi möjlighet till detta.

Kontakta gärna utsedda enhetschefer som samordnar rekryteringen för mer information. Visa mindre

Sjuksköterska/Specialistsjuksköterska Hälso-och sjukvårdsorganisationen

Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 500 medarbetare. Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Hälso- och sjukvårdsteamen leds av enhetschef och arbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i ... Visa mer
Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 500 medarbetare.

Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Hälso- och sjukvårdsteamen leds av enhetschef och arbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i fokus.


Vill du bli en viktig del av vårt team och utvecklas tillsammans med oss?

Hälso-och sjukvårdsorganisationen söker dig som är Sjuksköterska eller Specialist sjuksköterska och som vill göra skillnad för dem som vi är till för.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete i en god arbetsmiljö. För oss är arbetsglädje viktigt och att vi utvecklar verksamheten tillsammans. Våra nyanställda medarbetare får en individuellt anpassad introduktion och erbjuds en mentor om behov finns.

Det vi förväntar oss av dig är teamanda och ett helhjärtat engagemang med fokus på dem som vi är till för.

Just nu har vi lediga tjänster inom:

- område Trandared/Hulta och Dalsjöfors HSV- Team 3
- område Brämhult, HSV - Team 4
- område Centrum, HSV -Team 5
- område Sjöbo, HSV- Team 6


Arbetsområde ordinärt boende och/eller vård- och omsorgsboende.


Låter detta som något för dig? Välkommen med din ansökan!

Titta gärna in på vårt Instagramkonto: hsv_borasstad och ta del av vår vardag.

Vi arbetar teambaserat för att ge patienten bästa möjliga stöd. I rollen som sjuksköterska har du ett nära samarbete med arbetsterapeut, fysioterapeut, biståndshandläggare, chefer och omvårdnadspersonal. Du samverkar med primärvård, slutenvård och andra aktörer. Du bedömer, genomför och utvärderar medicinska insatser till patienten. Vidare så ansvarar du för att planera, organisera och prioritera ditt arbete. I arbetsuppgifterna ingår även handledning och utbildning till medarbetare i omvårdnad samt i hälso- och sjukvårdsinsatser som omfattar delegering.

Du deltar aktivt i utvecklingsarbete för att förbättra vår verksamhet där välfärdsteknik är en spännande del.Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Tidigare erfarenhet av kommunal hemsjukvård är meriterande liksom specialistutbildning inom distrikt, geriatrik, demens eller palliativ vård.

Vi förutsätter att du har god vana av IT-baserade journalsystem och kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

B-körkort är ett krav.

Före erbjudande om anställning behöver du visa upp ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Om du är nyfiken på hur vi arbetar och vill göra arbetsplatsbesök eller "gå bredvid" så erbjuder vi möjlighet till detta.


Kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och flextid ingår samt flera andra personalförmåner.

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!
Ansökningarna hanteras löpande. Visa mindre

Sjuksköterskor, två tjänster, till Funktionshinder och socialpsykiatri

Vill du jobba på en arbetsplats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas, utvecklas och vara med och påverka? Då är Sociala omsorgsförvaltningen något för dig. Här erbjuds ett stimulerande arbete mot en spännande patientgrupp. Enheten för kommunal Hälso- och sjukvård ansvarar för hemsjukvård inom områdena funktionshinder och socialpsykiatri. Vi söker nu 2 sjuksköterskor, då vi har kollegor som planeras ... Visa mer
Vill du jobba på en arbetsplats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas, utvecklas och vara med och påverka? Då är Sociala omsorgsförvaltningen något för dig.

Här erbjuds ett stimulerande arbete mot en spännande patientgrupp.
Enheten för kommunal Hälso- och sjukvård ansvarar för hemsjukvård inom områdena funktionshinder och socialpsykiatri. Vi söker nu 2 sjuksköterskor, då vi har kollegor som planeras vara föräldralediga.


Som sjuksköterska arbetar du med rådgivning, bedömning, behandling, handledning, delegering samt akuta bedömningar. Du arbetar som omvårdnadsansvarig sjuksköterska till patienter som bor på gruppboende/ Psykiatriboende och i ordinärt boende. Vi arbetar i team med bl.a. arbetsterapeuter, fysioterapeuter, baspersonal, biståndshandläggare och enhetschef. Att skapa inflytande och delaktighet för patienter och anhöriga står i fokus. Dokumentation sker i journalsystemet VIVA.

Vi söker dig som är en positiv, flexibel och ansvarstagande legitimerad sjuksköterska. Du bör vara en bra organisatör, vara självständig men tycka om att arbeta i team då stort fokus ligger på ett tätt samarbete med andra yrkesprofessioner. Du bör ha förmåga att göra snabba prioriteringar och ha ett lösningsfokuserat arbetssätt. B-körkort är ett krav.

Arbetstiderna är schemalagda på dagtid, med helgtjänstgöring var 8:e helg.

Vi erbjuder dig professionella kollegor och två engagerade chefer som tillsammans har drivkraften att skapa en bra organisation med gott samarbete och god arbetsmiljö. Utöver detta erbjuds du som anställd bra personalförmåner i form av bland annat friskvårdbidrag, fria bad och besök på friluftsgårdar samt möjligheter att delta på vår personalklubb Merkrafts uppskattade aktiviteter och arrangemang.

Vi arbetar med löpande rekrytering och kommer kontinuerligt kalla till intervju. Visa mindre

Sjuksköterska/ Specialist sjuksköterska till korttiden

Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 500 medarbetare. Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Hälso- och sjukvårdsteamen leds av enhetschef och arbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i ... Visa mer
Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 500 medarbetare.

Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Hälso- och sjukvårdsteamen leds av enhetschef och arbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i fokus.Vill du vara med och göra skillnad? Tillsammans med ett härligt gäng kollegor med hög kompetens kommer du att bidra till en god och säker hälso- och sjukvård för Boråsaren. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete samt en god arbetsmiljö i trevliga lokaler. För oss är arbetsglädje viktigt och att vi utvecklar verksamheten tillsammans.

Det vi förväntar oss av dig är ett helhjärtat engagemang och viljan att göra skillnad för våra patienter. Våra nyanställda medarbetare får en individuellt anpassad introduktion och erbjuds en mentor om behov finns.

Tjänsten är placerad på Korttidsenheten Sörmarksgatan/Bodagatan.

Titta gärna in på vårt Instagramkonto: hsv_borasstad och ta del av HSV teamens vardag.

Låter detta som något för dig? Välkommen med din ansökan!
Arbetet i korttidsteamet är ett omväxlande arbete innebärande allt från omvårdnad och palliativ vård till snabba medicinska bedömningar och behandlingar. Du handhar medicinsk utrustning och avancerad vård. Hos oss får du god användning av dina medicinska- och omvårdnadspecifika kunskaper. Då ingen dag är den andra lik får vi alltid vara beredda att tänka om och prioritera.

Vi arbetar teambaserat för att ge patienten bästa möjliga personcentrerade vård. Du kommer att samarbeta med arbetsterapeut, fysioterapeut, biståndshandläggare, chefer och omvårdnadspersonal. Du samverkar med primärvård, slutenvård och andra aktörer.

I arbetsuppgifterna ingår att handleda och utbilda medarbetare i omvårdnad och i hälso- och sjukvårdsinsatser som omfattar delegering. Aktivt deltagande i utvecklingsarbete för att förbättra verksamheten, där välfärdsteknik en en del, ingår som en naturlig och spännande del i tjänsten.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som har några års erfarenhet i yrket. Erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård meriteras likväl som vidareutbildning inom geriatrik, demens eller palliativ vård.

Personliga egenskaper som vi värderar är att du är trygg i din yrkesroll som sjuksköterska. Du kan arbeta självständigt, göra bedömningar samt ta beslut. Du har lätt för att anpassa dig och ditt arbetssätt utifrån ändrade förutsättningar och ny information.Vidare ser du det som en självklarhet att samarbeta och har ett kollegialt förhållningssätt. Genom att vara intresserad och skapa förståelse för andra verkar du för ett respektfullt arbetsklimat.

Körkort behövs för tjänsten.

Före erbjudande om anställning behöver du visa upp ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Om du är nyfiken på hur vi arbetar och vill göra arbetsplatsbesök eller "gå bredvid" så erbjuder vi möjlighet till detta.


Vem blir din chef?

Som chef strävar jag efter att vara engagerad, lyhörd och motiveras av att driva verksamheten framåt tillsammans med mina engagerade medarbetare. Jag tror på öppenhet, samarbete och frihet under ansvar. Arbetsmiljön är en viktig del och därför strävar jag som chef efter att finnas tillgänglig för mina medarbetare

Vill du ha ett varierande och meningsfullt arbete med möjlighet att göra skillnad för dem som vi är till för? Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sjuksköterska/Specialistsjuksköterska Hälso-och sjukvårdsorganisationen

Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 500 medarbetare. Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Hälso- och sjukvårdsteamen leds av enhetschef och arbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i ... Visa mer
Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 500 medarbetare.

Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Hälso- och sjukvårdsteamen leds av enhetschef och arbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i fokus.


Vill du bli en viktig del av vårt team och utvecklas tillsammans med oss?

Hälso-och sjukvårdsorganisationen söker dig som är Sjuksköterska eller Specialist sjuksköterska och som vill göra skillnad för dem som vi är till för.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete i en god arbetsmiljö. För oss är arbetsglädje viktigt och att vi utvecklar verksamheten tillsammans. Våra nyanställda medarbetare får en individuellt anpassad introduktion och erbjuds en mentor om behov finns.

Det vi förväntar oss av dig är teamanda och ett helhjärtat engagemang med fokus på dem som vi är till för.

Just nu har vi lediga tjänster inom:

- område Brämhult, HSV - Team 4
- område Centrum, HSV -Team 5
- område Fristad, HSV - Team 7

Arbetsområde ordinärt boende och/eller vård- och omsorgsboende.


Låter detta som något för dig? Välkommen med din ansökan!

Titta gärna in på vårt Instagramkonto: hsv_borasstad och ta del av vår vardag.

Vi arbetar teambaserat för att ge patienten bästa möjliga stöd. I rollen som sjuksköterska har du ett nära samarbete med arbetsterapeut, fysioterapeut, biståndshandläggare, chefer och omvårdnadspersonal. Du samverkar med primärvård, slutenvård och andra aktörer. Du bedömer, genomför och utvärderar medicinska insatser till patienten. Vidare så ansvarar du för att planera, organisera och prioritera ditt arbete. I arbetsuppgifterna ingår även handledning och utbildning till medarbetare i omvårdnad samt i hälso- och sjukvårdsinsatser som omfattar delegering.

Du deltar aktivt i utvecklingsarbete för att förbättra vår verksamhet där välfärdsteknik är en spännande del.Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Tidigare erfarenhet av kommunal hemsjukvård är meriterande liksom specialistutbildning inom distrikt, geriatrik, demens eller palliativ vård.

Vi förutsätter att du har god vana av IT-baserade journalsystem och kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

B-körkort är ett krav.

Före erbjudande om anställning behöver du visa upp ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Om du är nyfiken på hur vi arbetar och vill göra arbetsplatsbesök eller "gå bredvid" så erbjuder vi möjlighet till detta.


Kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och flextid ingår samt flera andra personalförmåner.

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!
Ansökningarna hanteras löpande. Visa mindre

Sjuksköterska/Specialistsjuksköterska Hälso-och sjukvårdsorganisationen

Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 500 medarbetare. Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Hälso- och sjukvårdsteamen leds av enhetschef och arbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i ... Visa mer
Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 500 medarbetare.

Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Hälso- och sjukvårdsteamen leds av enhetschef och arbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i fokus.


Vill du bli en viktig del av vårt team och utvecklas tillsammans med oss?

Hälso-och sjukvårdsorganisationen söker dig som är Sjuksköterska eller Specialist sjuksköterska och som vill göra skillnad för dem som vi är till för.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete i en god arbetsmiljö. För oss är arbetsglädje viktigt och att vi utvecklar verksamheten tillsammans. Våra nyanställda medarbetare får en individuellt anpassad introduktion och erbjuds en mentor om behov finns.

Det vi förväntar oss av dig är teamanda och ett helhjärtat engagemang med fokus på dem som vi är till för.

Just nu har vi lediga tjänster inom:

- område Trandared/Hulta och Dalsjöfors HSV- Team 3
- område Brämhult, HSV - Team 4
- område Centrum, HSV -Team 5


Arbetsområde ordinärt boende och/eller vård- och omsorgsboende.


Låter detta som något för dig? Välkommen med din ansökan!

Titta gärna in på vårt Instagramkonto: hsv_borasstad och ta del av vår vardag.

Vi arbetar teambaserat för att ge patienten bästa möjliga stöd. I rollen som sjuksköterska har du ett nära samarbete med arbetsterapeut, fysioterapeut, biståndshandläggare, chefer och omvårdnadspersonal. Du samverkar med primärvård, slutenvård och andra aktörer. Du bedömer, genomför och utvärderar medicinska insatser till patienten. Vidare så ansvarar du för att planera, organisera och prioritera ditt arbete. I arbetsuppgifterna ingår även handledning och utbildning till medarbetare i omvårdnad samt i hälso- och sjukvårdsinsatser som omfattar delegering.

Du deltar aktivt i utvecklingsarbete för att förbättra vår verksamhet där välfärdsteknik är en spännande del.Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Tidigare erfarenhet av kommunal hemsjukvård är meriterande liksom specialistutbildning inom distrikt, geriatrik, demens eller palliativ vård.

Vi förutsätter att du har god vana av IT-baserade journalsystem och kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

B-körkort är ett krav.

Före erbjudande om anställning behöver du visa upp ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Om du är nyfiken på hur vi arbetar och vill göra arbetsplatsbesök eller "gå bredvid" så erbjuder vi möjlighet till detta.


Kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och flextid ingår samt flera andra personalförmåner.

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!
Ansökningarna hanteras löpande. Visa mindre

Sjuksköterska/Specialistsjuksköterska Hälso-och sjukvårdsorganisationen

Vård- och äldreförvaltningen i Borås Stad arbetar för att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoarbete ska ha ett gott liv var dag. Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av sju geografiska team, ett korttidsteam, en poolverksamhet samt en kväll/natt organisation. Teamen samarbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i fokus. För att möta framtiden och bidra till fortsatt utveck... Visa mer
Vård- och äldreförvaltningen i Borås Stad arbetar för att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoarbete ska ha ett gott liv var dag.

Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av sju geografiska team, ett korttidsteam, en poolverksamhet samt en kväll/natt organisation. Teamen samarbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i fokus.

För att möta framtiden och bidra till fortsatt utveckling av nära vård så rustar vi oss som vårdgivare och hälso- och sjukvårdsorganisation genom att utöka och stärka upp bemanningen i våra team.

Vi söker dig som är sjuksköterska/specialist sjuksköterska och som vill vara med på denna spännande resa!

Lär gärna känna oss mer via Instagramkonto: hsv_borasstadVi erbjuder dig möjligheten att vara med och bidra till utvecklingen av framtidens kommunala hälso- och sjukvård. Arbetet sker tillsammans med engagerade kollegor och med en ledning som verkar för en god arbetsmiljö för dig som medarbetare. Vi har ett gott samarbete med våra vårdgrannar och utvecklas i samverkan. Vi tycker det är viktigt att känna arbetsglädje och utvecklas tillsammans. Det vi förväntar oss av dig är ett helhjärtat engagemang och viljan att göra skillnad.

Tjänsten som sjuksköterska innebär att du ansvarar för och utför medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser. Du får möjlighet att själv planera ditt dagliga arbete som är omväxlande över tid. Patienterna bor i ordinärt boende eller på ett vård- och omsorgsboende.
Du samverkar både inom det egna teamet och med andra vårdinstanser för att tillgodose patientens omvårdnadsbehov på bästa sätt. Målet med samverkan är att säkerställa en god och säker vård samt att omvårdnadsarbetet sker salutogent och förebyggande.

Vidare så medverkar du i verksamhetens utvecklingsarbete, där välfärdsteknik är en spännande del.

Arbetstiderna är heltid- dagtid med viss helgtjänstgöring.
Vi välkomnar dig som har legitimation inom yrket och som med ett genuint engagemang vill vara med och utveckla verksamheten. Tillsammans skapar vi en god och säker vård för våra patienter.

Då god teamanda genomsyrar vår yrkeskår hoppas vi finna dig som är en genuin lagspelare och vill bidra till god arbetsmiljö.
Tidigare erfarenhet av kommunal hemsjukvård liksom specialistutbildning inom distrikt, geriatrik, demens eller palliativ vård meriteras.
Körkort behövs i tjänsten.

Före erbjudande om anställning ska ett utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.Kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och flextid ingår samt flera andra personalförmåner.

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!

Ps! Om du är nyfiken på hur vi arbetar och vill göra arbetsplatsbesök eller "gå bredvid" så erbjuder vi möjlighet till detta.

Kontakta gärna utsedda enhetschefer som samordnar rekryteringen för mer information. Visa mindre

Sjuksköterska/ Specialist sjuksköterska till korttiden

Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 500 medarbetare. Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Hälso- och sjukvårdsteamen leds av enhetschef och arbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i ... Visa mer
Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 500 medarbetare.

Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Hälso- och sjukvårdsteamen leds av enhetschef och arbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i fokus.Vill du vara med och göra skillnad? Tillsammans med ett härligt gäng kollegor med hög kompetens kommer du att bidra till en god och säker hälso- och sjukvård för Boråsaren. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete samt en god arbetsmiljö i trevliga lokaler. För oss är arbetsglädje viktigt och att vi utvecklar verksamheten tillsammans.

Det vi förväntar oss av dig är ett helhjärtat engagemang och viljan att göra skillnad för våra patienter. Våra nyanställda medarbetare får en individuellt anpassad introduktion och erbjuds en mentor om behov finns.

Tjänsten är placerad på Korttidsenheten Sörmarksgatan/Bodagatan.

Titta gärna in på vårt Instagramkonto: hsv_borasstad och ta del av HSV teamens vardag.

Låter detta som något för dig? Välkommen med din ansökan!
Arbetet i korttidsteamet är ett omväxlande arbete innebärande allt från omvårdnad och palliativ vård till snabba medicinska bedömningar och behandlingar. Du handhar medicinsk utrustning och avancerad vård. Hos oss får du god användning av dina medicinska- och omvårdnadspecifika kunskaper. Då ingen dag är den andra lik får vi alltid vara beredda att tänka om och prioritera.

Vi arbetar teambaserat för att ge patienten bästa möjliga personcentrerade vård. Du kommer att samarbeta med arbetsterapeut, fysioterapeut, biståndshandläggare, chefer och omvårdnadspersonal. Du samverkar med primärvård, slutenvård och andra aktörer.

I arbetsuppgifterna ingår att handleda och utbilda medarbetare i omvårdnad och i hälso- och sjukvårdsinsatser som omfattar delegering. Aktivt deltagande i utvecklingsarbete för att förbättra verksamheten, där välfärdsteknik en en del, ingår som en naturlig och spännande del i tjänsten.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som har några års erfarenhet i yrket. Erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård meriteras likväl som vidareutbildning inom geriatrik, demens eller palliativ vård.

Personliga egenskaper som vi värderar är att du är trygg i din yrkesroll som sjuksköterska. Du kan arbeta självständigt, göra bedömningar samt ta beslut. Du har lätt för att anpassa dig och ditt arbetssätt utifrån ändrade förutsättningar och ny information.Vidare ser du det som en självklarhet att samarbeta och har ett kollegialt förhållningssätt. Genom att vara intresserad och skapa förståelse för andra verkar du för ett respektfullt arbetsklimat.

Körkort behövs för tjänsten.

Före erbjudande om anställning behöver du visa upp ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Om du är nyfiken på hur vi arbetar och vill göra arbetsplatsbesök eller "gå bredvid" så erbjuder vi möjlighet till detta.


Vem blir din chef?

Som chef strävar jag efter att vara engagerad, lyhörd och motiveras av att driva verksamheten framåt tillsammans med mina engagerade medarbetare. Jag tror på öppenhet, samarbete och frihet under ansvar. Arbetsmiljön är en viktig del och därför strävar jag som chef efter att finnas tillgänglig för mina medarbetare

Vill du ha ett varierande och meningsfullt arbete med möjlighet att göra skillnad för dem som vi är till för? Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sjuksköterska/Specialistsjuksköterska Hälso-och sjukvårdsorganisationen

Vård- och äldreförvaltningen i Borås Stad arbetar för att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoarbete ska ha ett gott liv var dag. Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av sju geografiska team, ett korttidsteam, en poolverksamhet samt en kväll/natt organisation. Teamen samarbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i fokus. För att möta framtiden och bidra till fortsatt utveck... Visa mer
Vård- och äldreförvaltningen i Borås Stad arbetar för att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoarbete ska ha ett gott liv var dag.

Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av sju geografiska team, ett korttidsteam, en poolverksamhet samt en kväll/natt organisation. Teamen samarbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i fokus.

För att möta framtiden och bidra till fortsatt utveckling av nära vård så rustar vi oss som vårdgivare och hälso- och sjukvårdsorganisation genom att utöka och stärka upp bemanningen i våra team.

Vi söker dig som är sjuksköterska/specialist sjuksköterska och som vill vara med på denna spännande resa!

Lär gärna känna oss mer via Instagramkonto: hsv_borasstadVi erbjuder dig möjligheten att vara med och bidra till utvecklingen av framtidens kommunala hälso- och sjukvård. Arbetet sker tillsammans med engagerade kollegor och med en ledning som verkar för en god arbetsmiljö för dig som medarbetare. Vi har ett gott samarbete med våra vårdgrannar och utvecklas i samverkan. Vi tycker det är viktigt att känna arbetsglädje och utvecklas tillsammans. Det vi förväntar oss av dig är ett helhjärtat engagemang och viljan att göra skillnad.

Tjänsten som sjuksköterska innebär att du ansvarar för och utför medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser. Du får möjlighet att själv planera ditt dagliga arbete som är omväxlande över tid. Patienterna bor i ordinärt boende eller på ett vård- och omsorgsboende.
Du samverkar både inom det egna teamet och med andra vårdinstanser för att tillgodose patientens omvårdnadsbehov på bästa sätt. Målet med samverkan är att säkerställa en god och säker vård samt att omvårdnadsarbetet sker salutogent och förebyggande.

Vidare så medverkar du i verksamhetens utvecklingsarbete, där välfärdsteknik är en spännande del.

Arbetstiderna är heltid- dagtid med viss helgtjänstgöring.
Vi välkomnar dig som har legitimation inom yrket och som med ett genuint engagemang vill vara med och utveckla verksamheten. Tillsammans skapar vi en god och säker vård för våra patienter.

Då god teamanda genomsyrar vår yrkeskår hoppas vi finna dig som är en genuin lagspelare och vill bidra till god arbetsmiljö.
Tidigare erfarenhet av kommunal hemsjukvård liksom specialistutbildning inom distrikt, geriatrik, demens eller palliativ vård meriteras.
Körkort behövs i tjänsten.

Före erbjudande om anställning ska ett utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.Kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och flextid ingår samt flera andra personalförmåner.

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!

Ps! Om du är nyfiken på hur vi arbetar och vill göra arbetsplatsbesök eller "gå bredvid" så erbjuder vi möjlighet till detta.

Kontakta gärna utsedda enhetschefer som samordnar rekryteringen för mer information. Visa mindre

Sjuksköterska/Specialistsjuksköterska Hälso-och sjukvårdsorganisationen

Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 500 medarbetare. Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Hälso- och sjukvårdsteamen leds av enhetschef och arbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i ... Visa mer
Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 500 medarbetare.

Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Hälso- och sjukvårdsteamen leds av enhetschef och arbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i fokus.


Vill du bli en viktig del av vårt team och utvecklas tillsammans med oss?

Hälso-och sjukvårdsorganisationen söker dig som är Sjuksköterska eller Specialist sjuksköterska och som vill göra skillnad för dem som vi är till för.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete i en god arbetsmiljö. För oss är arbetsglädje viktigt och att vi utvecklar verksamheten tillsammans. Våra nyanställda medarbetare får en individuellt anpassad introduktion och erbjuds en mentor om behov finns.

Det vi förväntar oss av dig är teamanda och ett helhjärtat engagemang med fokus på dem som vi är till för.

Just nu har vi lediga tjänster inom:

- område Brämhult, HSV - Team 4
- område Centrum, HSV -Team 5
- område Fristad, HSV - Team 7

Arbetsområde ordinärt boende och/eller vård- och omsorgsboende.


Låter detta som något för dig? Välkommen med din ansökan!

Titta gärna in på vårt Instagramkonto: hsv_borasstad och ta del av vår vardag.

Vi arbetar teambaserat för att ge patienten bästa möjliga stöd. I rollen som sjuksköterska har du ett nära samarbete med arbetsterapeut, fysioterapeut, biståndshandläggare, chefer och omvårdnadspersonal. Du samverkar med primärvård, slutenvård och andra aktörer. Du bedömer, genomför och utvärderar medicinska insatser till patienten. Vidare så ansvarar du för att planera, organisera och prioritera ditt arbete. I arbetsuppgifterna ingår även handledning och utbildning till medarbetare i omvårdnad samt i hälso- och sjukvårdsinsatser som omfattar delegering.

Du deltar aktivt i utvecklingsarbete för att förbättra vår verksamhet där välfärdsteknik är en spännande del.Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Tidigare erfarenhet av kommunal hemsjukvård är meriterande liksom specialistutbildning inom distrikt, geriatrik, demens eller palliativ vård.

Vi förutsätter att du har god vana av IT-baserade journalsystem och kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

B-körkort är ett krav.

Före erbjudande om anställning behöver du visa upp ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Om du är nyfiken på hur vi arbetar och vill göra arbetsplatsbesök eller "gå bredvid" så erbjuder vi möjlighet till detta.


Kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och flextid ingår samt flera andra personalförmåner.

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!
Ansökningarna hanteras löpande. Visa mindre

Sjuksköterska till korttiden

Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 500 medarbetare. Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Hälso- och sjukvårdsteamen leds av enhetschef och arbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i ... Visa mer
Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 500 medarbetare.

Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Hälso- och sjukvårdsteamen leds av enhetschef och arbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i fokus.Vill du vara med och göra skillnad? Tillsammans med ett härligt gäng kollegor med hög kompetens kommer du att bidra till en god och säker hälso- och sjukvård för Boråsaren. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete samt en god arbetsmiljö i trevliga lokaler. För oss är arbetsglädje viktigt och att vi utvecklar verksamheten tillsammans.

Det vi förväntar oss av dig är ett helhjärtat engagemang och viljan att göra skillnad för våra patienter. Våra nyanställda medarbetare får en individuellt anpassad introduktion och erbjuds en mentor om behov finns.

Tjänsten är placerad på Korttidsenheten Sörmarksgatan/Bodagatan.

Titta gärna in på vårt Instagramkonto: hsv_borasstad och ta del av HSV teamens vardag.

Låter detta som något för dig? Välkommen med din ansökan!
Arbetet i korttidsteamet är ett omväxlande arbete innebärande allt från omvårdnad och palliativ vård till snabba medicinska bedömningar och behandlingar. Du handhar medicinsk utrustning och avancerad vård. Hos oss får du god användning av dina medicinska- och omvårdnadspecifika kunskaper. Då ingen dag är den andra lik får vi alltid vara beredda att tänka om och prioritera.

Vi arbetar teambaserat för att ge patienten bästa möjliga personcentrerade vård. Du kommer att samarbeta med arbetsterapeut, fysioterapeut, biståndshandläggare, chefer och omvårdnadspersonal. Du samverkar med primärvård, slutenvård och andra aktörer.

I arbetsuppgifterna ingår att handleda och utbilda medarbetare i omvårdnad och i hälso- och sjukvårdsinsatser som omfattar delegering. Aktivt deltagande i utvecklingsarbete för att förbättra verksamheten, där välfärdsteknik en en del, ingår som en naturlig och spännande del i tjänsten.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som har några års erfarenhet i yrket. Erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård meriteras likväl som vidareutbildning inom geriatrik, demens eller palliativ vård.

Personliga egenskaper som vi värderar är att du är trygg i din yrkesroll som sjuksköterska. Du kan arbeta självständigt, göra bedömningar samt ta beslut. Du har lätt för att anpassa dig och ditt arbetssätt utifrån ändrade förutsättningar och ny information.Vidare ser du det som en självklarhet att samarbeta och har ett kollegialt förhållningssätt. Genom att vara intresserad och skapa förståelse för andra verkar du för ett respektfullt arbetsklimat.

Körkort behövs för tjänsten.

Före erbjudande om anställning behöver du visa upp ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Om du är nyfiken på hur vi arbetar och vill göra arbetsplatsbesök eller "gå bredvid" så erbjuder vi möjlighet till detta.


Vem blir din chef?

Som chef strävar jag efter att vara engagerad, lyhörd och motiveras av att driva verksamheten framåt tillsammans med mina engagerade medarbetare. Jag tror på öppenhet, samarbete och frihet under ansvar. Arbetsmiljön är en viktig del och därför strävar jag som chef efter att finnas tillgänglig för mina medarbetare

Vill du ha ett varierande och meningsfullt arbete med möjlighet att göra skillnad för dem som vi är till för? Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sjuksköterska/ Specialistsjuksköterska pool

Vård- och äldreförvaltningen i Borås Stad arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård, omsorg och service, likväl som hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoarbete, ska ha ett gott liv var dag. Hemsjukvårdsorganisationen är en egen enhet med cirka 300 hälso- och sjukvårdspersonal, bestående av sjuksköterskor, arbetste-rapeuter, fysioterapeuter och rehabiliteringsassistenter. Följ oss gärna via vårt Instagram konto: hsv_... Visa mer
Vård- och äldreförvaltningen i Borås Stad arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård, omsorg och service, likväl som hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoarbete, ska ha ett gott liv var dag.

Hemsjukvårdsorganisationen är en egen enhet med cirka 300 hälso- och sjukvårdspersonal, bestående av sjuksköterskor, arbetste-rapeuter, fysioterapeuter och rehabiliteringsassistenter.

Följ oss gärna via vårt Instagram konto: hsv_borasstad.Vill du ha ett livsviktigt och omväxlande arbete?

Poolsköterskorna är en egen självständig arbetsgrupp inom bemanningsservice. Vi arbetar i hela Borås stad, där merparten av uppdragen finns inom hemsjukvården. Du utgår från någon av arbetsplatserna för Hälso- och sjukvårdsteamen inom Borås Stad.

Att jobba i poolen är en blandning av det mesta och bästa!

Arbetet i poolen kan vara inom flera olika områden, beroende på din kompetens, Tex. psykiatri (Sociala omsorgsförvaltningen) skolhälsovård eller avancerad hemsjukvård.

En stor del av arbetet innefattar att du självständigt identifierar, bedömer, planerar, organiserar, utför samt följer upp medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser utifrån en personcentrerad vård.

Du samverkar i team såväl internt som externt för att tillgodose den enskildes omvårdnadsbehov.

Som sjuksköterska ansvarar du också för att handleda och delegera omvårdnadspersonal och du ger råd och stöd för övriga professioner i teamet. I tjänsten ingår kontakt med anhöriga som en naturlig del.

Då verksamheten är i ständig utveckling ingår hantering av ny välfärdsteknik som en naturlig del i tjänsten, t ex hantering av Viva webb, digitala signeringslistor etc.


Vi söker dig som är en positiv och driven sjuksköterska med minst två års erfarenhet i yrket.

Du trivs med att jobba med många bollar i luften och ha ett lagom snabbt tempo i arbetet. Du är van vid att arbeta lösningsorienterat och framåtriktat, både i det patientnära arbetet samt med utveckling av både arbetssätt och rutiner. Vidare så är du en genuin lagspelare som trivs med ett gott samarbete med övriga i teamet.

För tjänsten behövs körkort
Visst låter det spännande? Tveka inte att söka redan idag.

V erbjuder dig ett omväxlande och roligt arbete med ett härligt gäng kollegor.

Utöver detta så innebär en anställning i Borås Stad många bra förmåner. Nedan följer några exempel.

. Medarbetare i poolen omfattas av ett lönetillägg
. Möjlighet till vidareutbildning
. Ett omväxlande arbete
. En stark gruppkänsla med engagerande kollegor
. Deltagande i utveckling och professionsnätverk
. Flexibel arbetstid
. Nära teamarbete med andra yrkeskategorier
. Fri entré hos kommunens badanläggningar
. Friskvårdsbidrag
. Rabatterat pris på Västtrafiks årskort
. Möjlighet att ta del av personalklubben Merkrafts diverse utbud (utsedd till bästa fritidsklubb 2019) Visa mindre

Sjuksköterska/ Specialist sjuksköterska till korttiden

Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 500 medarbetare. Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Hälso- och sjukvårdsteamen leds av enhetschef och arbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i ... Visa mer
Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 500 medarbetare.

Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Hälso- och sjukvårdsteamen leds av enhetschef och arbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i fokus.Vill du vara med och göra skillnad? Tillsammans med ett härligt gäng kollegor med hög kompetens kommer du att bidra till en god och säker hälso- och sjukvård för Boråsaren. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete samt en god arbetsmiljö i trevliga lokaler. För oss är arbetsglädje viktigt och att vi utvecklar verksamheten tillsammans.

Det vi förväntar oss av dig är ett helhjärtat engagemang och viljan att göra skillnad för våra patienter. Våra nyanställda medarbetare får en individuellt anpassad introduktion och erbjuds en mentor om behov finns.

Tjänsten är placerad på Korttidsenheten Sörmarksgatan/Bodagatan.

Titta gärna in på vårt Instagramkonto: hsv_borasstad och ta del av HSV teamens vardag.

Låter detta som något för dig? Välkommen med din ansökan!
Arbetet i korttidsteamet är ett omväxlande arbete innebärande allt från omvårdnad och palliativ vård till snabba medicinska bedömningar och behandlingar. Du handhar medicinsk utrustning och avancerad vård. Hos oss får du god användning av dina medicinska- och omvårdnadspecifika kunskaper. Då ingen dag är den andra lik får vi alltid vara beredda att tänka om och prioritera.

Vi arbetar teambaserat för att ge patienten bästa möjliga personcentrerade vård. Du kommer att samarbeta med arbetsterapeut, fysioterapeut, biståndshandläggare, chefer och omvårdnadspersonal. Du samverkar med primärvård, slutenvård och andra aktörer.

I arbetsuppgifterna ingår att handleda och utbilda medarbetare i omvårdnad och i hälso- och sjukvårdsinsatser som omfattar delegering. Aktivt deltagande i utvecklingsarbete för att förbättra verksamheten, där välfärdsteknik en en del, ingår som en naturlig och spännande del i tjänsten.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som har några års erfarenhet i yrket. Erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård meriteras likväl som vidareutbildning inom geriatrik, demens eller palliativ vård.

Personliga egenskaper som vi värderar är att du är trygg i din yrkesroll som sjuksköterska. Du kan arbeta självständigt, göra bedömningar samt ta beslut. Du har lätt för att anpassa dig och ditt arbetssätt utifrån ändrade förutsättningar och ny information.Vidare ser du det som en självklarhet att samarbeta och har ett kollegialt förhållningssätt. Genom att vara intresserad och skapa förståelse för andra verkar du för ett respektfullt arbetsklimat.

Körkort behövs för tjänsten.

Före erbjudande om anställning behöver du visa upp ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Om du är nyfiken på hur vi arbetar och vill göra arbetsplatsbesök eller "gå bredvid" så erbjuder vi möjlighet till detta.


Vem blir din chef?

Som chef strävar jag efter att vara engagerad, lyhörd och motiveras av att driva verksamheten framåt tillsammans med mina engagerade medarbetare. Jag tror på öppenhet, samarbete och frihet under ansvar. Arbetsmiljön är en viktig del och därför strävar jag som chef efter att finnas tillgänglig för mina medarbetare

Vill du ha ett varierande och meningsfullt arbete med möjlighet att göra skillnad för dem som vi är till för? Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sjuksköterska/Specialistsjuksköterska Hälso-och sjukvårdsorganisationen

Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 500 medarbetare. Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Hälso- och sjukvårdsteamen leds av enhetschef och arbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i ... Visa mer
Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 500 medarbetare.

Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Hälso- och sjukvårdsteamen leds av enhetschef och arbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i fokus.


Vill du bli en viktig del av vårt team och utvecklas tillsammans med oss?

Hälso-och sjukvårdsorganisationen söker dig som är Sjuksköterska eller Specialist sjuksköterska och som vill göra skillnad för dem som vi är till för.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete i en god arbetsmiljö. För oss är arbetsglädje viktigt och att vi utvecklar verksamheten tillsammans. Våra nyanställda medarbetare får en individuellt anpassad introduktion och erbjuds en mentor om behov finns.

Det vi förväntar oss av dig är teamanda och ett helhjärtat engagemang med fokus på dem som vi är till för.

Just nu har vi lediga tjänster inom:
- område Norrby,Tullen och Byttorp, HSV -Team 1
- område Brämhult, HSV - Team 4
- område Centrum, HSV -Team 5
- område Fristad, HSV - Team 7

Arbetsområde ordinärt boende och/eller vård- och omsorgsboende.


Låter detta som något för dig? Välkommen med din ansökan!

Titta gärna in på vårt Instagramkonto: hsv_borasstad och ta del av vår vardag.

Vi arbetar teambaserat för att ge patienten bästa möjliga stöd. I rollen som sjuksköterska har du ett nära samarbete med arbetsterapeut, fysioterapeut, biståndshandläggare, chefer och omvårdnadspersonal. Du samverkar med primärvård, slutenvård och andra aktörer. Du bedömer, genomför och utvärderar medicinska insatser till patienten. Vidare så ansvarar du för att planera, organisera och prioritera ditt arbete. I arbetsuppgifterna ingår även handledning och utbildning till medarbetare i omvårdnad samt i hälso- och sjukvårdsinsatser som omfattar delegering.

Du deltar aktivt i utvecklingsarbete för att förbättra vår verksamhet där välfärdsteknik är en spännande del.Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Tidigare erfarenhet av kommunal hemsjukvård är meriterande liksom specialistutbildning inom distrikt, geriatrik, demens eller palliativ vård.

Vi förutsätter att du har god vana av IT-baserade journalsystem och kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

B-körkort är ett krav.

Före erbjudande om anställning behöver du visa upp ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Om du är nyfiken på hur vi arbetar och vill göra arbetsplatsbesök eller "gå bredvid" så erbjuder vi möjlighet till detta.


Kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och flextid ingår samt flera andra personalförmåner.

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!
Ansökningarna hanteras löpande. Visa mindre

Sjuksköterskor

Vill du jobba på en arbetsplats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas, utvecklas och vara med och påverka? Då är Sociala omsorgsförvaltningen något för dig. Här erbjuds ett stimulerande arbete mot en spännande patientgrupp. Enheten för kommunal Hälso- och sjukvård ansvarar för hemsjukvård inom områdena funktionshinder och socialpsykiatri. Vi söker nu 2 sjuksköterskor, då vi har kollegor som planeras va... Visa mer
Vill du jobba på en arbetsplats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas, utvecklas och vara med och påverka? Då är Sociala omsorgsförvaltningen något för dig. Här erbjuds ett stimulerande arbete mot en spännande patientgrupp.
Enheten för kommunal Hälso- och sjukvård ansvarar för hemsjukvård inom områdena funktionshinder och socialpsykiatri. Vi söker nu 2 sjuksköterskor, då vi har kollegor som planeras vara föräldralediga.


Som sjuksköterska arbetar du med rådgivning, bedömning, behandling, handledning, delegering samt akuta bedömningar. Du arbetar som omvårdnadsansvarig sjuksköterska till patienter som bor på gruppboende/ Psykiatriboende och i ordinärt boende. Vi arbetar i team med bl.a. arbetsterapeuter, fysioterapeuter, baspersonal, biståndshandläggare och enhetschef. Att skapa inflytande och delaktighet för patienter och anhöriga står i fokus. Dokumentation sker i journalsystemet VIVA.

Vi söker dig som är en positiv, flexibel och ansvarstagande legitimerad sjuksköterska. Du bör vara en bra organisatör, vara självständig men tycka om att arbeta i team då stort fokus ligger på ett tätt samarbete med andra yrkesprofessioner. Du bör ha förmåga att göra snabba prioriteringar och ha ett lösningsfokuserat arbetssätt. B-körkort är ett krav.
Vi erbjuder dig professionella kollegor och två engagerade chefer som tillsammans har drivkraften att skapa en bra organisation med gott samarbete och god arbetsmiljö. Utöver detta erbjuds du som anställd bra personalförmåner i form av bland annat friskvårdbidrag, fria bad och besök på friluftsgårdar samt möjligheter att delta på vår personalklubb Merkrafts uppskattade aktiviteter och arrangemang.

Vi arbetar med löpande rekrytering och kommer kontinuerligt kalla till intervju. Visa mindre

Sjuksköterska till korttiden

Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 500 medarbetare. Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Hälso- och sjukvårdsteamen leds av enhetschef och arbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i ... Visa mer
Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 500 medarbetare.

Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Hälso- och sjukvårdsteamen leds av enhetschef och arbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i fokus.Vill du vara med och göra skillnad? Tillsammans med ett härligt gäng kollegor med hög kompetens kommer du att bidra till en god och säker hälso- och sjukvård för Boråsaren. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete samt en god arbetsmiljö i trevliga lokaler. För oss är arbetsglädje viktigt och att vi utvecklar verksamheten tillsammans.

Det vi förväntar oss av dig är ett helhjärtat engagemang och viljan att göra skillnad för våra patienter. Våra nyanställda medarbetare får en individuellt anpassad introduktion och erbjuds en mentor om behov finns.

Tjänsten är placerad på Korttidsenheten Sörmarksgatan/Bodagatan.

Titta gärna in på vårt Instagramkonto: hsv_borasstad och ta del av HSV teamens vardag.

Låter detta som något för dig? Välkommen med din ansökan!
Arbetet i korttidsteamet är ett omväxlande arbete innebärande allt från omvårdnad och palliativ vård till snabba medicinska bedömningar och behandlingar. Du handhar medicinsk utrustning och avancerad vård. Hos oss får du god användning av dina medicinska- och omvårdnadspecifika kunskaper. Då ingen dag är den andra lik får vi alltid vara beredda att tänka om och prioritera.

Vi arbetar teambaserat för att ge patienten bästa möjliga personcentrerade vård. Du kommer att samarbeta med arbetsterapeut, fysioterapeut, biståndshandläggare, chefer och omvårdnadspersonal. Du samverkar med primärvård, slutenvård och andra aktörer.

I arbetsuppgifterna ingår att handleda och utbilda medarbetare i omvårdnad och i hälso- och sjukvårdsinsatser som omfattar delegering. Aktivt deltagande i utvecklingsarbete för att förbättra verksamheten, där välfärdsteknik en en del, ingår som en naturlig och spännande del i tjänsten.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som har några års erfarenhet i yrket. Erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård meriteras likväl som vidareutbildning inom geriatrik, demens eller palliativ vård.

Personliga egenskaper som vi värderar är att du är trygg i din yrkesroll som sjuksköterska. Du kan arbeta självständigt, göra bedömningar samt ta beslut. Du har lätt för att anpassa dig och ditt arbetssätt utifrån ändrade förutsättningar och ny information.Vidare ser du det som en självklarhet att samarbeta och har ett kollegialt förhållningssätt. Genom att vara intresserad och skapa förståelse för andra verkar du för ett respektfullt arbetsklimat.

Körkort behövs för tjänsten.

Före erbjudande om anställning behöver du visa upp ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Om du är nyfiken på hur vi arbetar och vill göra arbetsplatsbesök eller "gå bredvid" så erbjuder vi möjlighet till detta.


Vem blir din chef?

Som chef strävar jag efter att vara engagerad, lyhörd och motiveras av att driva verksamheten framåt tillsammans med mina engagerade medarbetare. Jag tror på öppenhet, samarbete och frihet under ansvar. Arbetsmiljön är en viktig del och därför strävar jag som chef efter att finnas tillgänglig för mina medarbetare

Vill du ha ett varierande och meningsfullt arbete med möjlighet att göra skillnad för dem som vi är till för? Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sjuksköterska/Specialistsjuksköterska Hälso-och sjukvårdsorganisationen

Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 000 medarbetare. Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Hälso- och sjukvårdsteamen leds av enhetschef och arbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i ... Visa mer
Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 000 medarbetare.

Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Hälso- och sjukvårdsteamen leds av enhetschef och arbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i fokus.


Vill du vara med och göra skillnad? Tillsammans med ett fantastiskt gäng kollegor med hög kompetens kommer du att vara med och bidra till en god och säker hälso- och sjukvård för Boråsaren. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete och en god arbetsmiljö i trevliga lokaler. För oss är arbetsglädje viktigt och att vi utvecklar verksamheten tillsammans. Det vi förväntar oss av dig är ett helhjärtat engagemang och viljan att göra skillnad för våra patienter. Våra nyanställda medarbetare får en individuellt anpassad introduktion och erbjuds en mentor om behov finns. Låter detta som något för dig? Välkommen med din ansökan!

Titta gärna in på vårt Instagramkonto: hsv_borasstad och ta del av vår vardag.

Just nu har vi lediga tjänster inom:
- område Norrby, HSV-team 1
- område Göta/Kristineberg samt Viskafors, HSV-team 2
- område Brämhult, HSV- team 4
- centrala Borås, HSV-team 5

Arbetsområdet är ordinärt boende och/eller vård-och omsorgsboende. Kontakta ansvarig chef för mer information.


Vi arbetar teambaserat för att ge patienten bästa möjliga stöd. I rollen som sjuksköterska har du ett nära samarbete med arbetsterapeut, fysioterapeut, biståndshandläggare, chefer och omvårdnadspersonal. Du samverkar med primärvård, slutenvård och andra aktörer. Du bedömer, genomför och utvärderar medicinska insatser till patienten. Vidare så ansvarar du för att planera, organisera och prioritera ditt arbete. I arbetsuppgifterna ingår även handledning och utbildning till medarbetare i omvårdnad samt i hälso- och sjukvårdsinsatser som omfattar delegering.

Du deltar aktivt i utvecklingsarbete för att förbättra vår verksamhet där välfärdsteknik är en spännande del.Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Tidigare erfarenhet av kommunal hemsjukvård är meriterande liksom specialistutbildning inom distrikt, geriatrik, demens eller palliativ vård.

Vi förutsätter att du har god vana av IT-baserade journalsystem och kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

B-körkort är ett krav.

Före erbjudande om anställning behöver du visa upp ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Om du är nyfiken på hur vi arbetar och vill göra arbetsplatsbesök eller "gå bredvid" så erbjuder vi möjlighet till detta.


Kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och flextid ingår samt flera andra personalförmåner.

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!
Ansökningarna hanteras löpande. Visa mindre

Sjuksköterska till korttiden

Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 000 medarbetare. Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Hälso- och sjukvårdsteamen leds av enhetschef och arbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i ... Visa mer
Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 000 medarbetare.

Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Hälso- och sjukvårdsteamen leds av enhetschef och arbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i fokus.


Vill du vara med och göra skillnad? Tillsammans med ett fantastiskt gäng kollegor med hög kompetens kommer du att vara med och bidra till en god och säker hälso- och sjukvård för Boråsaren. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete och en god arbetsmiljö i trevliga lokaler. För oss är arbetsglädje viktigt och att vi utvecklar verksamheten tillsammans. Det vi förväntar oss av dig är ett helhjärtat engagemang och viljan att göra skillnad för våra patienter. Våra nyanställda medarbetare får en individuellt anpassad introduktion och erbjuds en mentor om behov finns. Låter detta som något för dig? Välkommen med din ansökan!

Titta gärna in på vårt Instagramkonto: hsv_borasstad och ta del av vår vardag.

Tjänsten är placerad på Sörmarksgatans korttidsboende.


Arbetet i korttidsteamet innebär alltifrån omvårdnad och palliativ vård till snabba medicinska bedömningar och behandlingar. Du får god användning av dina medicinska- och omvårdnadspecifika kunskaper hos oss. Ingen dag är den andra lik, och vi får alltid vara beredda att tänka om och prioritera. På korttiden så handhar du som sjuksköterska både medicinteknisk utrustning och ibland även avancerad vård.

Vi arbetar teambaserat för att ge patienten bästa möjliga stöd. Du kommer att samarbeta med arbetsterapeut, fysioterapeut, biståndshandläggare, chefer och omvårdnadspersonal. Du samverkar med primärvård, slutenvård och andra aktörer. I arbetsuppgifterna ingår även att handleda och utbilda medarbetare i omvårdnad samt i hälso- och sjukvårdsinsatser som omfattar delegering.

Du deltar aktivt i utvecklingsarbete för att förbättra vår verksamhet där välfärdsteknik är en spännande del.


Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Tidigare erfarenhet av kommunal hemsjukvård är meriterande liksom specialistutbildning inom distrikt, geriatrik, demens eller palliativ vård. Vi förutsätter att du har god vana av IT-baserade journalsystem och kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav. Före erbjudande om anställning behöver du visa upp ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Om du är nyfiken på hur vi arbetar och vill göra arbetsplatsbesök eller "gå bredvid" så erbjuder vi möjlighet till detta.
Kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och flextid ingår samt flera andra personalförmåner inom Borås Stad.

Vill du vara med och göra skillnad? Ansökningarna hanteras löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Sjuksköterska/Specialistsjuksköterska Hälso-och sjukvårdsorganisationen

Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 000 medarbetare. Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Hälso- och sjukvårdsteamen leds av enhetschef och arbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i ... Visa mer
Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 000 medarbetare.

Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Hälso- och sjukvårdsteamen leds av enhetschef och arbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i fokus.


Vill du vara med och göra skillnad? Tillsammans med ett fantastiskt gäng kollegor med hög kompetens kommer du att vara med och bidra till en god och säker hälso- och sjukvård för Boråsaren. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete och en god arbetsmiljö i trevliga lokaler. För oss är arbetsglädje viktigt och att vi utvecklar verksamheten tillsammans. Det vi förväntar oss av dig är ett helhjärtat engagemang och viljan att göra skillnad för våra patienter. Våra nyanställda medarbetare får en individuellt anpassad introduktion och erbjuds en mentor om behov finns. Låter detta som något för dig? Välkommen med din ansökan!

Titta gärna in på vårt Instagramkonto: hsv_borasstad och ta del av vår vardag.

Just nu har vi lediga tjänster inom:
- område Norrby, HSV-team 1
- område Göta/Kristineberg samt Viskafors, HSV-team 2
- område Brämhult, HSV- team 4
- centrala Borås, HSV-team 5

Arbetsområdet är ordinärt boende och/eller vård-och omsorgsboende. Kontakta ansvarig chef för mer information.


Vi arbetar teambaserat för att ge patienten bästa möjliga stöd. I rollen som sjuksköterska har du ett nära samarbete med arbetsterapeut, fysioterapeut, biståndshandläggare, chefer och omvårdnadspersonal. Du samverkar med primärvård, slutenvård och andra aktörer. Du bedömer, genomför och utvärderar medicinska insatser till patienten. Vidare så ansvarar du för att planera, organisera och prioritera ditt arbete. I arbetsuppgifterna ingår även handledning och utbildning till medarbetare i omvårdnad samt i hälso- och sjukvårdsinsatser som omfattar delegering.

Du deltar aktivt i utvecklingsarbete för att förbättra vår verksamhet där välfärdsteknik är en spännande del.Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Tidigare erfarenhet av kommunal hemsjukvård är meriterande liksom specialistutbildning inom distrikt, geriatrik, demens eller palliativ vård.

Vi förutsätter att du har god vana av IT-baserade journalsystem och kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

B-körkort är ett krav.

Före erbjudande om anställning behöver du visa upp ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Om du är nyfiken på hur vi arbetar och vill göra arbetsplatsbesök eller "gå bredvid" så erbjuder vi möjlighet till detta.


Kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och flextid ingår samt flera andra personalförmåner.

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!
Ansökningarna hanteras löpande. Visa mindre

Sjuksköterska/Specialistsjuksköterska Hälso-och sjukvårdsorganisationen

Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 000 medarbetare. Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Hälso- och sjukvårdsteamen leds av enhetschef och arbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i ... Visa mer
Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 000 medarbetare.

Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Hälso- och sjukvårdsteamen leds av enhetschef och arbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i fokus.


Vill du vara med och göra skillnad? Tillsammans med ett fantastiskt gäng kollegor med hög kompetens kommer du att vara med och bidra till en god och säker hälso- och sjukvård för Boråsaren. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete och en god arbetsmiljö i trevliga lokaler. För oss är arbetsglädje viktigt och att vi utvecklar verksamheten tillsammans. Det vi förväntar oss av dig är ett helhjärtat engagemang och viljan att göra skillnad för våra patienter. Våra nyanställda medarbetare får en individuellt anpassad introduktion och erbjuds en mentor om behov finns. Låter detta som något för dig? Välkommen med din ansökan!

Titta gärna in på vårt Instagramkonto: hsv_borasstad och ta del av vår vardag.

Just nu har vi lediga tjänster inom:
- område Norrby, HSV-team 1
- område Göta/Kristineberg samt Viskafors, HSV-team 2
- område Brämhult, HSV- team 4
- centrala Borås, HSV-team 5

Arbetsområdet är ordinärt boende och/eller vård-och omsorgsboende. Kontakta ansvarig chef för mer information.


Vi arbetar teambaserat för att ge patienten bästa möjliga stöd. I rollen som sjuksköterska har du ett nära samarbete med arbetsterapeut, fysioterapeut, biståndshandläggare, chefer och omvårdnadspersonal. Du samverkar med primärvård, slutenvård och andra aktörer. Du bedömer, genomför och utvärderar medicinska insatser till patienten. Vidare så ansvarar du för att planera, organisera och prioritera ditt arbete. I arbetsuppgifterna ingår även handledning och utbildning till medarbetare i omvårdnad samt i hälso- och sjukvårdsinsatser som omfattar delegering.

Du deltar aktivt i utvecklingsarbete för att förbättra vår verksamhet där välfärdsteknik är en spännande del.Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Tidigare erfarenhet av kommunal hemsjukvård är meriterande liksom specialistutbildning inom distrikt, geriatrik, demens eller palliativ vård.

Vi förutsätter att du har god vana av IT-baserade journalsystem och kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

B-körkort är ett krav.

Före erbjudande om anställning behöver du visa upp ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Om du är nyfiken på hur vi arbetar och vill göra arbetsplatsbesök eller "gå bredvid" så erbjuder vi möjlighet till detta.


Kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och flextid ingår samt flera andra personalförmåner.

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!
Ansökningarna hanteras löpande. Visa mindre

Sjuksköterska/Specialistsjuksköterska Hälso-och sjukvårdsorganisationen

Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 000 medarbetare. Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Hälso- och sjukvårdsteamen leds av enhetschef och arbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i ... Visa mer
Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 000 medarbetare.

Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Hälso- och sjukvårdsteamen leds av enhetschef och arbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i fokus.


Vill du vara med och göra skillnad? Tillsammans med ett fantastiskt gäng kollegor med hög kompetens kommer du att vara med och bidra till en god och säker hälso- och sjukvård för Boråsaren. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete och en god arbetsmiljö i trevliga lokaler. För oss är arbetsglädje viktigt och att vi utvecklar verksamheten tillsammans. Det vi förväntar oss av dig är ett helhjärtat engagemang och viljan att göra skillnad för våra patienter. Våra nyanställda medarbetare får en individuellt anpassad introduktion och erbjuds en mentor om behov finns. Låter detta som något för dig? Välkommen med din ansökan!

Titta gärna in på vårt Instagramkonto: hsv_borasstad och ta del av vår vardag.

Just nu har vi lediga tjänster inom:
- område Norrby, HSV-team 1
- område Göta/Kristineberg samt Viskafors, HSV-team 2
- område Brämhult, HSV- team 4
- centrala Borås, HSV-team 5

Arbetsområdet är ordinärt boende och/eller vård-och omsorgsboende. Kontakta ansvarig chef för mer information.


Vi arbetar teambaserat för att ge patienten bästa möjliga stöd. I rollen som sjuksköterska har du ett nära samarbete med arbetsterapeut, fysioterapeut, biståndshandläggare, chefer och omvårdnadspersonal. Du samverkar med primärvård, slutenvård och andra aktörer. Du bedömer, genomför och utvärderar medicinska insatser till patienten. Vidare så ansvarar du för att planera, organisera och prioritera ditt arbete. I arbetsuppgifterna ingår även handledning och utbildning till medarbetare i omvårdnad samt i hälso- och sjukvårdsinsatser som omfattar delegering.

Du deltar aktivt i utvecklingsarbete för att förbättra vår verksamhet där välfärdsteknik är en spännande del.Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Tidigare erfarenhet av kommunal hemsjukvård är meriterande liksom specialistutbildning inom distrikt, geriatrik, demens eller palliativ vård.

Vi förutsätter att du har god vana av IT-baserade journalsystem och kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

B-körkort är ett krav.

Före erbjudande om anställning behöver du visa upp ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Om du är nyfiken på hur vi arbetar och vill göra arbetsplatsbesök eller "gå bredvid" så erbjuder vi möjlighet till detta.


Kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och flextid ingår samt flera andra personalförmåner.

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!
Ansökningarna hanteras löpande. Visa mindre

Sjuksköterska

Vill du jobba på en arbetsplats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas, utvecklas och vara med och påverka? Då är Sociala omsorgsförvaltningen något för dig. Här erbjuds ett stimulerande arbete mot en spännande patientgrupp. Enheten för kommunal hälso- och sjukvård ansvarar för hemsjukvård inom områdena funktionshinder och socialpsykiatri. Vi söker nu legitimerad sjuksköterska till området funktionshi... Visa mer
Vill du jobba på en arbetsplats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas, utvecklas och vara med och påverka? Då är Sociala omsorgsförvaltningen något för dig.

Här erbjuds ett stimulerande arbete mot en spännande patientgrupp.
Enheten för kommunal hälso- och sjukvård ansvarar för hemsjukvård inom områdena funktionshinder och socialpsykiatri. Vi söker nu legitimerad sjuksköterska till området funktionshinder.


Som sjuksköterska arbetar du med rådgivning, bedömning, behandling, handledning, delegering samt akuta bedömningar. Du arbetar som omvårdnadsansvarig sjuksköterska till patienter som bor på gruppboende och i ordinärt boende. Vi arbetar i team med bl.a. arbetsterapeuter, fysioterapeuter, baspersonal, biståndshandläggare och enhetschef. Att skapa inflytande och delaktighet för patienter och anhöriga står i fokus. Dokumentation sker i journalsystemet VIVA.

Vi söker dig som är en positiv, flexibel och ansvarstagande legitimerad sjuksköterska. Du bör vara en bra organisatör, vara självständig men tycka om att arbeta i team då stort fokus ligger på ett tätt samarbete med andra yrkesprofessioner. Du bör ha förmåga att göra snabba prioriteringar och ha ett lösningsfokuserat arbetssätt. B-körkort är ett krav.

Arbetstiderna är schemalagda på dagtid, med helgtjänstgöring var 8:e helg.

Vi erbjuder dig professionella kollegor och två engagerade chefer som tillsammans har drivkraften att skapa en bra organisation med gott samarbete och god arbetsmiljö. Utöver detta erbjuds du som anställd bra personalförmåner i form av bland annat friskvårdbidrag, fria bad och besök på friluftsgårdar samt möjligheter att delta på vår personalklubb Merkrafts uppskattade aktiviteter och arrangemang.

Vi arbetar med löpande rekrytering och kommer kontinuerligt kalla till intervju. Visa mindre

Sjuksköterska/Specialistsjuksköterska till korttiden

Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 000 medarbetare. Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Hälso- och sjukvårdsteamen leds av enhetschef och arbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i ... Visa mer
Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 000 medarbetare.

Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Hälso- och sjukvårdsteamen leds av enhetschef och arbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i fokus.

Vill du vara med och göra skillnad? Tillsammans med ett fantastiskt gäng kollegor med hög kompetens kommer du att vara med och bidra till en god och säker hälso- och sjukvård för Boråsaren. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete och en god arbetsmiljö i trevliga lokaler. För oss är arbetsglädje viktigt och att vi utvecklar verksamheten tillsammans. Det vi förväntar oss av dig är ett helhjärtat engagemang och viljan att göra skillnad för våra patienter. Våra nyanställda medarbetare får en individuellt anpassad introduktion och erbjuds en mentor om behov finns. Låter detta som något för dig? Välkommen med din ansökan!

Titta gärna in på vårt Instagramkonto: hsv_borasstad och ta del av vår vardag.
Tjänsten är placerad på Sörmarksgatans korttidsboende.


Arbetet i korttidsteamet innebär alltifrån omvårdnad och palliativ vård till snabba medicinska bedömningar och behandlingar. Du får god användning av dina medicinska- och omvårdnadspecifika kunskaper hos oss. Ingen dag är den andra lik, och vi får alltid vara beredda att tänka om och prioritera. På korttiden så handhar du som sjuksköterska både medicinteknisk utrustning och ibland även avancerad vård.

Vi arbetar teambaserat för att ge patienten bästa möjliga stöd. Du kommer att samarbeta med arbetsterapeut, fysioterapeut, biståndshandläggare, chefer och omvårdnadspersonal. Du samverkar med primärvård, slutenvård och andra aktörer. I arbetsuppgifterna ingår även att handleda och utbilda medarbetare i omvårdnad samt i hälso- och sjukvårdsinsatser som omfattar delegering.

Du deltar aktivt i utvecklingsarbete för att förbättra vår verksamhet där välfärdsteknik är en spännande del.

Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Tidigare erfarenhet av kommunal hemsjukvård är meriterande liksom specialistutbildning inom distrikt, geriatrik, demens eller palliativ vård. Vi förutsätter att du har god vana av IT-baserade journalsystem och kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav. Före erbjudande om anställning behöver du visa upp ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Om du är nyfiken på hur vi arbetar och vill göra arbetsplatsbesök eller "gå bredvid" så erbjuder vi möjlighet till detta.
Kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och flextid ingår samt flera andra personalförmåner inom Borås Stad.

Vill du vara med och göra skillnad? Ansökningarna hanteras löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Sjuksköterska på bemanning med PersonalExpressen

På PersonalExpressen bemannar vi med professionell, ambitiös och jordnära vårdpersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är ett starkt värdedrivet företag och är därmed noga med att den vårdpersonal vi presenterar för våra kunder också möter våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande. Det förväntar sig våra kunder av oss och det förväntar vi oss av våra medarbetare. N... Visa mer
På PersonalExpressen bemannar vi med professionell, ambitiös och jordnära vårdpersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är ett starkt värdedrivet företag och är därmed noga med att den vårdpersonal vi presenterar för våra kunder också möter våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande. Det förväntar sig våra kunder av oss och det förväntar vi oss av våra medarbetare.


Nu söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska och som är intresserad av att arbeta samt utvecklas tillsammans med oss på PersonalExpressen över en längre tid - vi älskar samarbeten och strävar alltid efter långvariga relationer yrkesmässigt. Vi upphandlar med en rad kommuner och regioner i Sverige samtidigt som vi samarbetar med en lång rad välskötta och trivsamma privata verksamheter. Därmed kan vi erbjuda en stor variation av arbetsplatser och uppdragsgivare med primärt utgångsläge i att vi ska hitta en arbetsplats där just du trivs, känner att du utvecklas och vill vara kvar på. Utöver det breda utbudet av arbetsplatser att välja på erbjuder vi givetvis mycket goda arbetsvillkor i övrigt såsom en bra timlön - det tycker vi att du som arbetar som sjuksköterska hos förtjänar och har rätt till.


På PersonalExpressen är vår uttalade målsättning att du som börjar arbeta tillsammans med oss ska trivas så pass bra att du är stolt över din arbetsplats och gladeligen rekommenderar oss till andra. Med det utgångsläget i vårt arbete anser vi oss vara ödmjuka, lösningsorienterade och genuint trevliga att vara i kontakt med - något vi givetvis hoppas att du kommer att känna av framöver efter det att du ansökt in till att börja arbeta tillsammans med oss. I PersonalExpressens ledning har vi vidare över 10 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund och vårdsektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat.


Hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag eller ring till oss på 08- 128 555 00 om du har några frågor eller funderingar. Med detta sagt tror och hoppas vi att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss - vi ses och hörs inom kort! Visa mindre

Sjuksköterska/Specialistsjuksköterska Hälso-och sjukvårdsorganisationen

Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 000 medarbetare. Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Hälso- och sjukvårdsteamen leds av enhetschef och arbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i ... Visa mer
Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 000 medarbetare.

Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Hälso- och sjukvårdsteamen leds av enhetschef och arbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i fokus.


Vill du vara med och göra skillnad? Tillsammans med ett fantastiskt gäng kollegor med hög kompetens kommer du att vara med och bidra till en god och säker hälso- och sjukvård för Boråsaren. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete och en god arbetsmiljö i trevliga lokaler. För oss är arbetsglädje viktigt och att vi utvecklar verksamheten tillsammans. Det vi förväntar oss av dig är ett helhjärtat engagemang och viljan att göra skillnad för våra patienter. Våra nyanställda medarbetare får en individuellt anpassad introduktion och erbjuds en mentor om behov finns. Låter detta som något för dig? Välkommen med din ansökan!

Titta gärna in på vårt Instagramkonto: hsv_borasstad och ta del av vår vardag.

Just nu har vi lediga tjänster inom:
- område Göta/Kristineberg, HSV-team 2, ordinärt boende
- område Brämhult, HSV- team 4, ordinärt boende samt vård-och omsorgsboende
- centrala Borås, HSV-team 5, vård- och omsorgsboende
- område Norrby, HSV-team 1, ordinärt boende


Vi arbetar teambaserat för att ge patienten bästa möjliga stöd. I rollen som sjuksköterska har du ett nära samarbete med arbetsterapeut, fysioterapeut, biståndshandläggare, chefer och omvårdnadspersonal. Du samverkar med primärvård, slutenvård och andra aktörer. Du bedömer, genomför och utvärderar medicinska insatser till patienten. Vidare så ansvarar du för att planera, organisera och prioritera ditt arbete. I arbetsuppgifterna ingår även handledning och utbildning till medarbetare i omvårdnad samt i hälso- och sjukvårdsinsatser som omfattar delegering.

Du deltar aktivt i utvecklingsarbete för att förbättra vår verksamhet där välfärdsteknik är en spännande del.Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Tidigare erfarenhet av kommunal hemsjukvård är meriterande liksom specialistutbildning inom distrikt, geriatrik, demens eller palliativ vård.

Vi förutsätter att du har god vana av IT-baserade journalsystem och kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

B-körkort är ett krav.

Före erbjudande om anställning behöver du visa upp ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Om du är nyfiken på hur vi arbetar och vill göra arbetsplatsbesök eller "gå bredvid" så erbjuder vi möjlighet till detta.


Kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och flextid ingår samt flera andra personalförmåner.

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!
Ansökningarna hanteras löpande. Visa mindre

Sjuksköterska/Specialistsjuksköterska Hälso-och sjukvårdsorganisationen

Vård- och äldreförvaltningen i Borås Stad arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård, omsorg och service, likväl som hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoarbete, ska ha ett gott liv var dag. Hemsjukvårdsorganisationen är en egen enhet med cirka 300 hälso- och sjukvårdspersonal, bestående av sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och rehabiliteringsassistenter. Verksamheten består av 9 engagerade team som... Visa mer
Vård- och äldreförvaltningen i Borås Stad arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård, omsorg och service, likväl som hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoarbete, ska ha ett gott liv var dag.

Hemsjukvårdsorganisationen är en egen enhet med cirka 300 hälso- och sjukvårdspersonal, bestående av sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och rehabiliteringsassistenter.

Verksamheten består av 9 engagerade team som leds av lika många enhetschefer under ledning av en verksamhetschef. Viktiga ledstjärnor i vårt arbete är professionalism, lärande och engagemang.

Följ oss gärna via vårt Instagram konto: hsv_borasstad.


Vill du ha ett livsviktigt arbete?

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta med patienter i ordinärt boende och/eller på ett vård- och omsorgsboende. Våra 9 tvärprofessionella team är geografiskt uppdelade över staden och arbetar patientnära med stort fokus på de ca 2 400 patienter som vi är till för.


Tjänsten som sjuksköterska innebär att du självständigt identifierar, bedömer, planerar, organiserar, utför samt följer upp medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser utifrån en personcentrerad vård. Du samverkar i team såväl internt som externt för att tillgodose patientens omvårdnadsbehov. Som sjuksköterska ansvarar du också för att handleda och delegera omvårdnadspersonal och du ger råd och stöd för övriga professioner i teamet. Då verksamheten är i ständig utveckling ingår ny välfärdsteknik som en naturlig del i tjänsten, likväl som att du bidrar till utvecklingen i användandet av våra kvalitetsregister.

Arbetstiderna är heltid- dagtid med viss helgtjänstgöring.Du som söker till vår fantastiska yrkeskår är legitimerad sjuksköterska och är trygg med att arbeta självständigt samt att handleda andra. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av kommunal hemsjukvård liksom specialistutbildning inom distrikt, geriatrik, demens eller palliativ vård.

Vi välkomnar nya kollegor som genom engagemang och nytänkande kan bidra till att utveckla verksamheten och är redo att anta utmaningarna inom hemsjukvården. Då god teamanda genomsyrar vår yrkeskår hoppas vi finna dig som är en genuin lagspelare och som trivs med att arbeta lösningsfokuserat där du har förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter. Du trivs med att arbeta framåtriktat, både i det patientnära arbetet samt att bidra till utveckling av arbetssätt och rutiner.

Du har ett gott bemötande, bidrar till en god arbetsmiljö och har lätt för att samarbeta. Viktiga ledord för vår verksamhet är professionalism, lärande och engagemang.

Vårt arbete är oerhört meningsfullt och nu söker vi dig som vill ha ett livsviktigt arbete!

För denna tjänst behöver du ha körkort.

Före erbjudande om anställning ska ett utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Ett meningsfullt, omväxlande och patientnära arbete i ett tvärprofessionellt team. Du ges möjlighet till kompetensutveckling och deltagande i nätverk. Du erbjuds en individuell introduktion med tillgång till mentor. Som medarbetare hos oss får du också fri entré till kommunens badanläggningar samt friskvårdsbidrag, rabatterat pris på Västtrafiks årskort och tillgång till personalklubben Merkrafts utbud som utsetts till Sveriges bästa personalklubb 2019. Visa mindre

Sjuksköterska till Vårdplaneringsteamet.

Vård- och äldreförvaltningen i Borås Stad arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård, omsorg och service, likväl som hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoarbete, ska ha ett gott liv var dag. Förvaltningen består av ca 2 200 medarbetare, varav 80 chefer, och ansvarar för en nettobudget på 1,3 miljarder kronor. Tillsammans utför vi ett meningsfullt arbete med fokus på de 4000 brukare/patienter som vi är till för. Genom e... Visa mer
Vård- och äldreförvaltningen i Borås Stad arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård, omsorg och service, likväl som hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoarbete, ska ha ett gott liv var dag. Förvaltningen består av ca 2 200 medarbetare, varav 80 chefer, och ansvarar för en nettobudget på 1,3 miljarder kronor. Tillsammans utför vi ett meningsfullt arbete med fokus på de 4000 brukare/patienter som vi är till för. Genom ett gott samarbete med ständiga förbättringar främjar vi en god arbetsmiljö för våra medarbetare. Viktiga ledstjärnor i vårt arbete är professionalism, lärande och engagemang.

Myndighet ansvarar för inskrivning i hemsjukvård och planering av hemsjukvård efter sjukhusvistelse genom HSV- team Myndighet samt biståndshandläggning, avgiftshandläggning, boendeplanering och bostadsanpass-ning. Enheten består av drygt 70 medarbetare. HSV - teamet består av sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter som arbetar tillsammans i team.

Vi söker nu en sjuksköterska till HSV-team Myndighet.

Tillsammans med övriga professioner på Myndighet utför du vård- och omsorgsplaneringar både på sjukhuset och via Web. I tjänsten ingår inskrivning av patienter i hemsjukvården innebärande dialog med vårdcentraler och öppenvårdsmottagningar.

2018 kom ny lag om samverkan vid utskrivning från sluten hälso- och sjukvård. Det innebär att nya arbetsätt håller på att utvecklas i samarbete med sjukhus och primärvården. Detta samtidigt som omställningen i till nära vård ställer nya krav på samarbete och utveckling av arbetsprocesser. Som medarbetare i HSV-teamet är du en aktiv del i detta arbete.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som har en vilja arbeta med planering inför utskrivning från sjukhus och med inskrivning i hemsjukvården. Erfarenhet av patientnära arbete ett krav. Du trivs att arbeta i team och har en mycket god förmåga att på ett förtroendegivande sätt samverka med många olika aktörer. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav.

Vi ser mångfald bland våra anställda som en framgångsfaktor och ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Kunskaper i finska är en merit då Borås Stad är ett finskt förvaltningsområde.
Förutom meningsfulla arbetsuppgifter, goda arbetsvillkor och professionella arbetskamrater får du som anställd inom Borås stad personalförmåner i form av friskvårdsbidrag, fria bad i kommunens simhallar, förmånscykel och en mängd aktiviteter som personalföreningen MerKraft anordnar. För att underlätta för våra medarbetare att kombinera arbete och privatliv tillämpar vi flextid när arbetet tillåter.

Bifoga CV och personligt brev.
Intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Sjuksköterska/Specialistsjuksköterska Hälso-och sjukvårdsorganisationen

Vård- och äldreförvaltningen i Borås Stad arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård, omsorg och service, likväl som hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoarbete, ska ha ett gott liv var dag. Hemsjukvårdsorganisationen är en egen enhet med cirka 300 hälso- och sjukvårdspersonal, bestående av sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och rehabiliteringsassistenter. Verksamheten består av 9 engagerade team som... Visa mer
Vård- och äldreförvaltningen i Borås Stad arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård, omsorg och service, likväl som hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoarbete, ska ha ett gott liv var dag.

Hemsjukvårdsorganisationen är en egen enhet med cirka 300 hälso- och sjukvårdspersonal, bestående av sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och rehabiliteringsassistenter.

Verksamheten består av 9 engagerade team som leds av lika många enhetschefer under ledning av en verksamhetschef. Viktiga ledstjärnor i vårt arbete är professionalism, lärande och engagemang.

Följ oss gärna via vårt Instagram konto: hsv_borasstad.


Vill du ha ett livsviktigt arbete?

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta med patienter i ordinärt boende och/eller på ett vård- och omsorgsboende. Våra 9 tvärprofessionella team är geografiskt uppdelade över staden och arbetar patientnära med stort fokus på de ca 2 400 patienter som vi är till för.


Tjänsten som sjuksköterska innebär att du självständigt identifierar, bedömer, planerar, organiserar, utför samt följer upp medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser utifrån en personcentrerad vård. Du samverkar i team såväl internt som externt för att tillgodose patientens omvårdnadsbehov. Som sjuksköterska ansvarar du också för att handleda och delegera omvårdnadspersonal och du ger råd och stöd för övriga professioner i teamet. Då verksamheten är i ständig utveckling ingår ny välfärdsteknik som en naturlig del i tjänsten, likväl som att du bidrar till utvecklingen i användandet av våra kvalitetsregister.

Arbetstiderna är heltid- dagtid med viss helgtjänstgöring.Du som söker till vår fantastiska yrkeskår är legitimerad sjuksköterska och är trygg med att arbeta självständigt samt att handleda andra. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av kommunal hemsjukvård liksom specialistutbildning inom distrikt, geriatrik, demens eller palliativ vård.

Vi välkomnar nya kollegor som genom engagemang och nytänkande kan bidra till att utveckla verksamheten och är redo att anta utmaningarna inom hemsjukvården. Då god teamanda genomsyrar vår yrkeskår hoppas vi finna dig som är en genuin lagspelare och som trivs med att arbeta lösningsfokuserat där du har förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter. Du trivs med att arbeta framåtriktat, både i det patientnära arbetet samt att bidra till utveckling av arbetssätt och rutiner.

Du har ett gott bemötande, bidrar till en god arbetsmiljö och har lätt för att samarbeta. Viktiga ledord för vår verksamhet är professionalism, lärande och engagemang.

Vårt arbete är oerhört meningsfullt och nu söker vi dig som vill ha ett livsviktigt arbete!

För denna tjänst behöver du ha körkort.

Före erbjudande om anställning ska ett utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Ett meningsfullt, omväxlande och patientnära arbete i ett tvärprofessionellt team. Du ges möjlighet till kompetensutveckling och deltagande i nätverk. Du erbjuds en individuell introduktion med tillgång till mentor. Som medarbetare hos oss får du också fri entré till kommunens badanläggningar samt friskvårdsbidrag, rabatterat pris på Västtrafiks årskort och tillgång till personalklubben Merkrafts utbud som utsetts till Sveriges bästa personalklubb 2019. Visa mindre

Sjuksköterska till korttidsteamet

Vård- och äldreförvaltningen i Borås Stad arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård, omsorg och service, likväl som hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoarbete, ska ha ett gott liv var dag. Hemsjukvårdsorganisationen är en egen enhet med cirka 300 hälso- och sjukvårdspersonal, bestående av sjuksköterskor, arbetste-rapeuter, fysioterapeuter och rehabiliteringsassistenter. Följ oss gärna via vårt Instagram konto: hsv_... Visa mer
Vård- och äldreförvaltningen i Borås Stad arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård, omsorg och service, likväl som hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoarbete, ska ha ett gott liv var dag.

Hemsjukvårdsorganisationen är en egen enhet med cirka 300 hälso- och sjukvårdspersonal, bestående av sjuksköterskor, arbetste-rapeuter, fysioterapeuter och rehabiliteringsassistenter.

Följ oss gärna via vårt Instagram konto: hsv_borasstad.


Korttidsteamet är ett av nio hemsjukvårdsteam där vi bedriver en korttid för somatiskt sjuka samt en korttid där vi tar hand om demenssjuka. Att jobba på en korttidsenhet är en blandning av det mesta och bästa!

Arbetet i korttidsteamet innebär alltifrån omvårdnad och palliativ vård till snabba medicinska bedömningar och behandlingar. Du får god användning av dina medicinska- och omvårdnadspecifika kunskaper hos oss. Ingen dag är den andra lik, och vi får alltid vara beredda att tänka om och prioritera. På korttiden så handhar du som sjuksköterska både medicinteknisk utrustning och ibland även avancerad vård.

Vi söker dig som är en positiv och driven sjuksköterska och som gillar att jobba med många bollar i luften och ha ett lagom snabbt tempo i arbetet. Du drivs av att arbeta lösningsorienterat och framåtriktat, både i det patientnära arbetet samt med ut-veckling av både arbetssätt och rutiner. Du är en genuin lagspelare som trivs med ett gott samarbete med övriga i teamet.

För tjänsten behövs körkort.


Visst låter det spännande? Tveka inte att söka redan idag.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och roligt arbete med ett härligt gäng kollegor.

Utöver detta så innebär en anställning i Borås Stad många bra förmåner. Nedan följer några exempel.

. Möjlighet till vidareutbildning
. Ett omväxlande arbete
. En stark gruppkänsla med engagerande kollegor
. Deltagande i utveckling och professionsnätverk
. Flexibel arbetstid
. Nära teamarbete med andra yrkeskategorier
. Fri entré hos kommunens badanläggningar
. Friskvårdsbidrag
. Rabatterat pris på Västtrafiks årskort
. Möjlighet att ta del av personalklubben Merkrafts diverse utbud (utsedd till årets fritidsförening 2019)

Välkommen med din ansökan senast 2020-02-20

Bifoga meritförteckning.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Visa mindre

Sjuksköterska/Specialistsjuksköterska Hälso-och sjukvårdsorganisationen

Vård- och äldreförvaltningen i Borås Stad arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård, omsorg och service, likväl som hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoarbete, ska ha ett gott liv var dag. Hemsjukvårdsorganisationen är en egen enhet med cirka 300 hälso- och sjukvårdspersonal, bestående av sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och rehabiliteringsassistenter. Verksamheten består av 9 engagerade team som... Visa mer
Vård- och äldreförvaltningen i Borås Stad arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård, omsorg och service, likväl som hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoarbete, ska ha ett gott liv var dag.

Hemsjukvårdsorganisationen är en egen enhet med cirka 300 hälso- och sjukvårdspersonal, bestående av sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och rehabiliteringsassistenter.

Verksamheten består av 9 engagerade team som leds av lika många enhetschefer under ledning av en verksamhetschef. Viktiga ledstjärnor i vårt arbete är professionalism, lärande och engagemang.

Följ oss gärna via vårt Instagram konto: hsv_borasstad.


Vill du ha ett livsviktigt arbete?

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta med patienter i ordinärt boende och/eller på ett vård- och omsorgsboende. Våra 9 tvärprofessionella team är geografiskt uppdelade över staden och arbetar patientnära med stort fokus på de ca 2 400 patienter som vi är till för.


Tjänsten som sjuksköterska innebär att du självständigt identifierar, bedömer, planerar, organiserar, utför samt följer upp medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser utifrån en personcentrerad vård. Du samverkar i team såväl internt som externt för att tillgodose patientens omvårdnadsbehov. Som sjuksköterska ansvarar du också för att handleda och delegera omvårdnadspersonal och du ger råd och stöd för övriga professioner i teamet. Då verksamheten är i ständig utveckling ingår ny välfärdsteknik som en naturlig del i tjänsten, likväl som att du bidrar till utvecklingen i användandet av våra kvalitetsregister.

Arbetstiderna är heltid- dagtid med viss helgtjänstgöring.Du som söker till vår fantastiska yrkeskår är legitimerad sjuksköterska och är trygg med att arbeta självständigt samt att handleda andra. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av kommunal hemsjukvård liksom specialistutbildning inom distrikt, geriatrik, demens eller palliativ vård.

Vi välkomnar nya kollegor som genom engagemang och nytänkande kan bidra till att utveckla verksamheten och är redo att anta utmaningarna inom hemsjukvården. Då god teamanda genomsyrar vår yrkeskår hoppas vi finna dig som är en genuin lagspelare och som trivs med att arbeta lösningsfokuserat där du har förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter. Du trivs med att arbeta framåtriktat, både i det patientnära arbetet samt att bidra till utveckling av arbetssätt och rutiner.

Du har ett gott bemötande, bidrar till en god arbetsmiljö och har lätt för att samarbeta. Viktiga ledord för vår verksamhet är professionalism, lärande och engagemang.

Vårt arbete är oerhört meningsfullt och nu söker vi dig som vill ha ett livsviktigt arbete!

För denna tjänst behöver du ha körkort.

Före erbjudande om anställning ska ett utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Ett meningsfullt, omväxlande och patientnära arbete i ett tvärprofessionellt team. Du ges möjlighet till kompetensutveckling och deltagande i nätverk. Du erbjuds en individuell introduktion med tillgång till mentor. Som medarbetare hos oss får du också fri entré till kommunens badanläggningar samt friskvårdsbidrag, rabatterat pris på Västtrafiks årskort och tillgång till personalklubben Merkrafts utbud som utsetts till Sveriges bästa personalklubb 2019. Visa mindre

Sjuksköterska pool

Vård- och äldreförvaltningen i Borås Stad arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård, omsorg och service, likväl som hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoarbete, ska ha ett gott liv var dag. Hemsjukvårdsorganisationen är en egen enhet med cirka 300 hälso- och sjukvårdspersonal, bestående av sjuksköterskor, arbetste-rapeuter, fysioterapeuter och rehabiliteringsassistenter. Följ oss gärna via vårt Instagram konto: hsv_... Visa mer
Vård- och äldreförvaltningen i Borås Stad arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård, omsorg och service, likväl som hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoarbete, ska ha ett gott liv var dag.

Hemsjukvårdsorganisationen är en egen enhet med cirka 300 hälso- och sjukvårdspersonal, bestående av sjuksköterskor, arbetste-rapeuter, fysioterapeuter och rehabiliteringsassistenter.

Följ oss gärna via vårt Instagram konto: hsv_borasstad.Vill du ha ett livsviktigt och omväxlande arbete?

Poolsköterskorna är en egen självständig arbetsgrupp inom bemanningsservice. Vi arbetar i hela Borås stad, där merparten av uppdragen finns inom hemsjukvården. Du utgår från någon av arbetsplatserna för Hälso- och sjukvårdsteamen inom Borås Stad.

Att jobba i poolen är en blandning av det mesta och bästa!

Arbetet i poolen kan vara inom flera olika områden, beroende på din kompetens, Tex. psykiatri (Sociala omsorgsförvaltningen) skolhälsovård eller avancerad hemsjukvård.

En stor del av arbetet innefattar att du självständigt identifierar, bedömer, planerar, organiserar, utför samt följer upp medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser utifrån en personcentrerad vård.

Du samverkar i team såväl internt som externt för att tillgodose den enskildes omvårdnadsbehov.

Som sjuksköterska ansvarar du också för att handleda och delegera omvårdnadspersonal och du ger råd och stöd för övriga professioner i teamet. I tjänsten ingår kontakt med anhöriga som en naturlig del.

Då verksamheten är i ständig utveckling ingår hantering av ny välfärdsteknik som en naturlig del i tjänsten, t ex hantering av Viva webb, digitala signeringslistor etc.


Vi söker dig som är en positiv och driven sjuksköterska med minst två års erfarenhet i yrket.

Du trivs med att jobba med många bollar i luften och ha ett lagom snabbt tempo i arbetet. Du är van vid att arbeta lösningsorienterat och framåtriktat, både i det patientnära arbetet samt med utveckling av både arbetssätt och rutiner. Vidare så är du en genuin lagspelare som trivs med ett gott samarbete med övriga i teamet.

För tjänsten behövs körkort
Visst låter det spännande? Tveka inte att söka redan idag.

V erbjuder dig ett omväxlande och roligt arbete med ett härligt gäng kollegor.

Utöver detta så innebär en anställning i Borås Stad många bra förmåner. Nedan följer några exempel.

. Medarbetare i poolen omfattas av ett lönetillägg
. Möjlighet till vidareutbildning
. Ett omväxlande arbete
. En stark gruppkänsla med engagerande kollegor
. Deltagande i utveckling och professionsnätverk
. Flexibel arbetstid
. Nära teamarbete med andra yrkeskategorier
. Fri entré hos kommunens badanläggningar
. Friskvårdsbidrag
. Rabatterat pris på Västtrafiks årskort
. Möjlighet att ta del av personalklubben Merkrafts diverse utbud (utsedd till bästa fritidsklubb 2019) Visa mindre

Sjuksköterska/Specialist SSK till Hälso- och sjukvårdsorganisationen

Flera tjänster. Vård- och äldreförvaltningen i Borås Stad arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård, omsorg och service, likväl som hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoarbete, ska ha ett gott liv var dag. Hemsjukvårdsorganisationen är en egen enhet med cirka 300 hälso- och sjukvårdspersonal, bestående av sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och rehabiliteringsassistenter. Verksamheten består av 9 en... Visa mer
Flera tjänster.

Vård- och äldreförvaltningen i Borås Stad arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård, omsorg och service, likväl som hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoarbete, ska ha ett gott liv var dag.

Hemsjukvårdsorganisationen är en egen enhet med cirka 300 hälso- och sjukvårdspersonal, bestående av sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och rehabiliteringsassistenter.

Verksamheten består av 9 engagerade team som leds av lika många enhetschefer under ledning av en verksamhetschef. Viktiga ledstjärnor i vårt arbete är professionalism, lärande och engagemang.

Följ oss gärna via vårt Instagram konto: hsv_borasstad.Vill du ha ett livsviktigt arbete?

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta med patienter i ordinärt boende, och/eller på ett vård- och omsorgsboende alternativt inom korttiden (somatisk eller demensinriktning).

Våra 9 tvärprofessionella team är geografiskt uppdelade över staden och arbetar patientnära med stort fokus på de ca 2 400 patienter som vi är till för.


Tjänsten som sjuksköterska innebär att du självständigt identifierar, bedömer, planerar, organiserar, utför samt följer upp medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser utifrån en personcentrerad vård. Du samverkar i team såväl internt som externt för att tillgodose patientens omvårdnadsbehov. Som sjuksköterska ansvarar du också för att handleda och delegera omvårdnadspersonal och du ger råd och stöd för övriga professioner i teamet. Då verksamheten är i ständig utveckling ingår ny välfärdsteknik som en naturlig del i tjänsten, likväl som att du bidrar till utvecklingen i användandet av våra kvalitetsregister.

Arbetstiderna är heltid- dagtid med viss helgtjänstgöring.Du som söker till vår fantastiska yrkeskår är legitimerad sjuksköterska och är trygg med att arbeta självständigt samt att handleda andra. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av kommunal hemsjukvård liksom specialistutbildning inom distrikt, geriatrik, demens eller palliativ vård.

Vi välkomnar nya kollegor som genom engagemang och nytänkande kan bidra till att utveckla verksamheten och är redo att anta utmaningarna inom hemsjukvården. Då god teamanda genomsyrar vår yrkeskår hoppas vi finna dig som är en genuin lagspelare och som trivs med att arbeta lösningsfokuserat där du har förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter. Du trivs med att arbeta framåtriktat, både i det patientnära arbetet samt att bidra till utveckling av arbetssätt och rutiner.

Du har ett gott bemötande, bidrar till en god arbetsmiljö och har lätt för att samarbeta. Viktiga ledord för vår verksamhet är professionalism, lärande och engagemang.

Vårt arbete är oerhört meningsfullt och nu söker vi dig som vill ha ett livsviktigt arbete!

För denna tjänst behöver du ha körkort.

Före erbjudande om anställning ska ett utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Ett meningsfullt, omväxlande och patientnära arbete i ett tvärprofessionellt team. Du ges möjlighet till kompetensutveckling och deltagande i nätverk. Du erbjuds en individuell introduktion med tillgång till mentor. Som medarbetare hos oss får du också fri entré till kommunens badanläggningar samt friskvårdsbidrag, rabatterat pris på Västtrafiks årskort och tillgång till personalklubben Merkrafts utbud som utsetts till Sveriges bästa personalklubb 2019. Visa mindre

Sjuksköterska till kväll/natt organisationen

Vård- och äldreförvaltningen i Borås Stad arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård, omsorg och service, likväl som hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoarbete, ska ha ett gott liv var dag. Hemsjukvårdsorganisationen är en egen enhet med cirka 300 hälso- och sjukvårdspersonal, bestående av sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och rehabiliteringsassistenter. Verksamheten består av 9 engagerade team som... Visa mer
Vård- och äldreförvaltningen i Borås Stad arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård, omsorg och service, likväl som hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoarbete, ska ha ett gott liv var dag.

Hemsjukvårdsorganisationen är en egen enhet med cirka 300 hälso- och sjukvårdspersonal, bestående av sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och rehabiliteringsassistenter.

Verksamheten består av 9 engagerade team som leds av lika många enhetschefer under ledning av en verk-samhetschef. Viktiga ledstjärnor i vårt arbete är professionalism, lärande och engagemang.

Följ oss gärna via vårt Instagram konto: hsv_borasstad


Vill du ha ett livsviktigt arbete?

Kväll/natt organisationen är ett eget väl fungerande och självständigt team som arbetar inom hela Borås stad med hemsjukvård.Tjänsten som sjuksköterska innebär att du självständigt identifierar, bedömer, planerar, organiserar, utför samt följer upp medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser utifrån en personcentrerad vård.
Du samverkar i team såväl internt som externt för att tillgodose patientens omvårdnadsbehov. Som sjuksköterska ansvarar du också för att handleda och delegera omvårdnadspersonal och du ger råd och stöd för övriga professioner i teamet. Då verksamheten är i ständig utveckling ingår ny välfärdsteknik som en naturlig del i tjänsten, likväl som att du bidrar till utvecklingen i användandet av våra kvalitetsregister.

Arbetstiderna är förlagd till kväll/natt med viss helgtjänstgöring.Du som söker till vår fantastiska yrkeskår är legitimerad sjuksköterska och är trygg med att arbeta självständigt samt att handleda andra. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av kommunal hemsjukvård liksom specialistutbildning inom distrikt, geriatrik, demens eller palliativ vård.

Vi välkomnar nya kollegor som genom engagemang och nytänkande kan bidra till att utveckla verksamheten och är redo att anta utmaningarna inom hemsjukvården. Då god teamanda genomsyrar vår yrkeskår hoppas vi finna dig som är en genuin lagspelare och som trivs med att arbeta lösningsfokuserat där du har förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter. Du trivs med att arbeta framåtriktat, både i det patientnära arbetet samt att bidra till utveckling av arbetssätt och rutiner.

Du har ett gott bemötande, bidrar till en god arbetsmiljö och har lätt för att samarbeta. Viktiga ledord för vår verksamhet är professionalism, lärande och engagemang.

Vårt arbete är oerhört meningsfullt och nu söker vi dig som vill ha ett livsviktigt arbete!

För denna tjänst behöver du ha körkort.

Före erbjudande om anställning ska ett utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Ett meningsfullt, omväxlande och patientnära arbete i ett tvärprofessionellt team. Du ges möjlighet till kompetensutveckling och deltagande i nätverk. Du erbjuds en individuell introduktion med tillgång till mentor. Som medarbetare hos oss får du också fri entré till kommunens badanläggningar samt friskvårdsbidrag, rabatterat pris på Västtrafiks årskort och tillgång till personalklubben Merkrafts utbud som utsetts till Sveriges bästa personalklubb 2019. Visa mindre

Sjuksköterska med mentorsuppdrag

I Sociala omsorgsförvaltningen finns både myndighet och verkställighet för LSS och SoL (socialpsykiatri). Verksamhetsområdet funktionshinder har som övergripande mål att uppnå full delaktighet och jämlikhet så att personer med funktionsnedsättning kan leva som andra. Vår förvaltning vänder sig till personer med alla typer av funktionsnedsättningar, såväl fysiska som psykiska. Förvaltningen ansvarar även för hemsjukvård inom områdena funktionshinder, social... Visa mer
I Sociala omsorgsförvaltningen finns både myndighet och verkställighet för LSS och SoL (socialpsykiatri). Verksamhetsområdet funktionshinder har som övergripande mål att uppnå full delaktighet och jämlikhet så att personer med funktionsnedsättning kan leva som andra. Vår förvaltning vänder sig till personer med alla typer av funktionsnedsättningar, såväl fysiska som psykiska. Förvaltningen ansvarar även för hemsjukvård inom områdena funktionshinder, socialpsykiatri samt somatiskt sjuka barn under 18 år. Vi utökar nu vårt team på enheten för hälso- och sjukvård och söker en legitimerad sjuksköterska med uppdrag att vara omvårdnadsansvarig för barn under 18 år samt vara mentor och handleda/stötta kollegor i olika situationer.

Vill du jobba på en arbetsplats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas, utvecklas och vara med och påverka? Då är Sociala omsorgs-förvaltningen något för dig. Här erbjuds ett stimulerande arbete mot varierande målgrupper. På enheten för hälso- och sjukvård arbetar sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och rehabassistenter. Arbetet är organiserat i teambaserat arbetssätt.

Du kommer att vara omvårdnadsansvarig sjuksköterska för de patienter under 18 år som i perioder är i behov av insatser från kommunens Hälso- och sjukvård. Att skapa inflytande och delaktighet för våra patienter och anhöriga står i fokus. Dokumentation sker i journalsystemet VIVA.
Du kommer att ha ett mentorsuppdrag, vilket innebär att du ska vara ett stöd till kollegor, både nya och mer erfarna. Till dina mer erfarna kollegor kan det handla om att agera bollplank i komplexa vårdsituationer eller vårdplaneringar. Det kan även handla om stöd i hur patienter och anhöriga kan bemötas i olika situationer.
Till de mindre erfarna sjuksköterskorna kommer fokus ligga mycket på stöttning i yrkesrollen, att omsätta den teoretiska kunskapen till kliniskt arbete och ett preventivt arbetssätt. Detta sker både genom direkt återkoppling i det praktiska arbetet samt i strukturerade handledningsträffar.
Syftet med mentorsuppdraget är att stärka arbetssätt, ge de nyare sjuksköterskorna en bra start i sitt yrkesliv och att uppmuntra teamet till att ta stöd och hjälp av varandra då vi ser samarbetet i teamet som oerhört viktigt.


Du är legitimerad sjuksköterska och har minst 5 års erfarenhet som sjuksköterska i kliniskt arbete i slutenvården och/eller inom kommunal hälso- och sjukvård. Du har handledarutbildning 7,5 högskolepoäng och har B-körkort.
Vi söker dig som är lyhörd, kommunikativ och med engagemang kan inspirera dina kollegor. Att kunna anpassa sig till givna förutsättningar och samtidigt ha mod att utmana och ifrågasätta är viktiga förmågor. Andra egenskaper som är nödvändiga är en analytisk förmåga och intresse för att arbeta strategiskt, strukturerat och långsiktigt. Du ska ha god förmåga att samarbeta och vi vill att du modigt delar med dig av nya idéer och vågar ta initiativ till förändring där det finns behov. Du är trygg i dig själv men ber om stöd när det behövs och är intresserad av att förbättra dig och utvecklas både i arbetet och som människa. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Vi erbjuder dig professionella kollegor och två engagerade chefer som tillsammans har drivkraften att skapa en bra organisation med gott samarbete och god arbetsmiljö. Förutom meningsfulla arbetsuppgifter och goda arbetsvillkor tar du som anställd i Borås stad del av samtliga förmåner. Bland många bra förmåner finns till exempel friskvårdsbidrag, fria bad i kommunens badanläggningar och genom semesterväxling har du även möjlighet till att utöka dina semesterdagar.

Vi kommer kontinuerligt kalla lämpliga sökanden till intervju. Visa mindre

Sjuksköterska/Specialist SSK till Hälso- och sjukvårdsorganisationen

Flera tjänster. Vård- och äldreförvaltningen i Borås Stad arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård, omsorg och service, likväl som hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoarbete, ska ha ett gott liv var dag. Hemsjukvårdsorganisationen är en egen enhet med cirka 300 hälso- och sjukvårdspersonal, bestående av sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och rehabiliteringsassistenter. Verksamheten består av 9 en... Visa mer
Flera tjänster.

Vård- och äldreförvaltningen i Borås Stad arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård, omsorg och service, likväl som hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoarbete, ska ha ett gott liv var dag.

Hemsjukvårdsorganisationen är en egen enhet med cirka 300 hälso- och sjukvårdspersonal, bestående av sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och rehabiliteringsassistenter.

Verksamheten består av 9 engagerade team som leds av lika många enhetschefer under ledning av en verksamhetschef. Viktiga ledstjärnor i vårt arbete är professionalism, lärande och engagemang.

Följ oss gärna via vårt Instagram konto: hsv_borasstad.Vill du ha ett livsviktigt arbete?

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta med patienter i ordinärt boende och/eller på ett vård- och omsorgsboende.

Våra 9 tvärprofessionella team är geografiskt uppdelade över staden och arbetar patientnära med stort fokus på de ca 2 400 patienter som vi är till för.


Tjänsten som sjuksköterska innebär att du självständigt identifierar, bedömer, planerar, organiserar, utför samt följer upp medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser utifrån en personcentrerad vård. Du samverkar i team såväl internt som externt för att tillgodose patientens omvårdnadsbehov. Som sjuksköterska ansvarar du också för att handleda och delegera omvårdnadspersonal och du ger råd och stöd för övriga professioner i teamet. Då verksamheten är i ständig utveckling ingår ny välfärdsteknik som en naturlig del i tjänsten, likväl som att du bidrar till utvecklingen i användandet av våra kvalitetsregister.

Arbetstiderna är heltid- dagtid med viss helgtjänstgöring.Du som söker till vår fantastiska yrkeskår är legitimerad sjuksköterska och är trygg med att arbeta självständigt samt att handleda andra. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av kommunal hemsjukvård liksom specialistutbildning inom distrikt, geriatrik, demens eller palliativ vård.

Vi välkomnar nya kollegor som genom engagemang och nytänkande kan bidra till att utveckla verksamheten och är redo att anta utmaningarna inom hemsjukvården. Då god teamanda genomsyrar vår yrkeskår hoppas vi finna dig som är en genuin lagspelare och som trivs med att arbeta lösningsfokuserat där du har förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter. Du trivs med att arbeta framåtriktat, både i det patientnära arbetet samt att bidra till utveckling av arbetssätt och rutiner.

Du har ett gott bemötande, bidrar till en god arbetsmiljö och har lätt för att samarbeta. Viktiga ledord för vår verksamhet är professionalism, lärande och engagemang.

Vårt arbete är oerhört meningsfullt och nu söker vi dig som vill ha ett livsviktigt arbete!

För denna tjänst behöver du ha körkort.

Före erbjudande om anställning ska ett utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Ett meningsfullt, omväxlande och patientnära arbete i ett tvärprofessionellt team. Du ges möjlighet till kompetensutveckling och deltagande i nätverk. Du erbjuds en individuell introduktion med tillgång till mentor. Som medarbetare hos oss får du också fri entré till kommunens badanläggningar samt friskvårdsbidrag, rabatterat pris på Västtrafiks årskort och tillgång till personalklubben Merkrafts utbud som utsetts till Sveriges bästa personalklubb 2019. Visa mindre

Sjuksköterska till äldreboende / hemsjukvård

Om tjänsten Du kommer att tjänstgöra på ett äldreboende och även inom hemsjukvården. Arbetstiderna varierar men du ska kunna jobba dag, kväll och helger. Denna tjänst är för kunds räkning och du kommer att vara visstidsanställd hos kund under uppdragets gång. Behovet finns i hela landet. Din profil Du ska ha minst 2 års yrkeserfarenhet som leg. Sjuksköterska, ett krav. Du ska behärska det svenska språket i tal och skrift. Viktigt att du är trygg och säker... Visa mer
Om tjänsten
Du kommer att tjänstgöra på ett äldreboende och även inom hemsjukvården. Arbetstiderna varierar men du ska kunna jobba dag, kväll och helger. Denna tjänst är för kunds räkning och du kommer att vara visstidsanställd hos kund under uppdragets gång. Behovet finns i hela landet.

Din profil
Du ska ha minst 2 års yrkeserfarenhet som leg. Sjuksköterska, ett krav. Du ska behärska det svenska språket i tal och skrift. Viktigt att du är trygg och säker i din roll. Du har lätt för att samarbeta, skapa en teamkänsla och kan kommunicera. Du trivs i ett arbetstempo som kan variera och du har förmåga att kunna arbeta systematiskt även om belastningen varierar.


Vi erbjuder
- Konkurrenskraftig lön
- Boende (vid behov)
- Kollektivavtal, tjänstepension och försäkringar
- Bonussystem för lojala konsulter
- Friskvårdsbidrag
- Individuell introduktion
- Rekryteringsbonus
- Kompetensutveckling och fortbildning

Om verksamheten
Arena Vårdbemanning är en del av Arena Personal som har funnits sedan 1994 och som ingår i Arenakoncernen. Vi är det självklara valet för dig som vill mer. Alla våra konsulter har kollektivavtal, så du kan känna dig trygg när du är ute och jobbar.

Ansökan
För mer information vänligen kontakta någon utav nedanstående kontaktpersoner:
[email protected] - 072-396 61 23
[email protected] - 070-849 69 07

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Skolsköterska sökes till uppdrag för vt 2020

Just nu söker vi en skolsköterska som kan ta uppdrag under våren 2020 på 100%. Är du en person som trivs med att prova på olika saker? Då är du rätt sjuksköterska för oss, du väljer själv vilka dagar och platser du vill arbeta på. Skicka in din ansökan redan idag. Vi ser framemot ett samarbeta ihop med dig. Visa mer
Just nu söker vi en skolsköterska som kan ta uppdrag under våren 2020 på 100%.
Är du en person som trivs med att prova på olika saker?
Då är du rätt sjuksköterska för oss, du väljer själv vilka dagar och platser du vill arbeta på.


Skicka in din ansökan redan idag.


Vi ser framemot ett samarbeta ihop med dig. Visa mindre

Sjuksköterska / Specialistsjuksköterska kväll / natt

Sjuksköterska/Specialist sjuksköterska kväll/natt till Vård- och äldreförvaltningen. Sista ansökningsdag: 2019-06-02. (Ref nr 28:2019:28) 1 tjänst. Vård- och äldreförvaltningen i Borås Stad arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård, omsorg och service, likväl som hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoarbete, ska ha ett gott liv var dag. Förvaltningen består av ca 2 200 medarbetare, varav 80 chefer, och ansvarar för ... Visa mer
Sjuksköterska/Specialist sjuksköterska kväll/natt

till Vård- och äldreförvaltningen. Sista ansökningsdag: 2019-06-02.
(Ref nr 28:2019:28)

1 tjänst.

Vård- och äldreförvaltningen i Borås Stad arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård, omsorg och service, likväl som hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoarbete, ska ha ett gott liv var dag. Förvaltningen består av ca 2 200 medarbetare, varav 80 chefer, och ansvarar för en nettobudget på 1,3 miljarder kronor.

Hemsjukvårdsorganisationen är en egen enhet med cirka 300 hälso- och sjukvårdspersonal, bestående av sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter samt rehabiliteringsassistenter och undersköterskor. Hemsjukvård utförs i den enskildes bostad i ordinärt boende, vid vård- och omsorgsboenden och vid kort-tidsenheter. Verksamheten leds av 9 engagerade enhetschefer under ledning av en verksamhetschef.

Tillsammans utför vi ett meningsfullt arbete med fokus på de 4000 brukare/patienter som vi är till för. Ge-nom ett gott samarbete med ständiga förbättringar främjar vi också en god arbetsmiljö för våra medarbetare. Viktiga ledstjärnor i vårt arbete är professionalism, lärande och engagemang.

Följ oss gärna via vårt Instagram konto: hsv_borasstad!

Vi behöver nu förstärka vår Kväll och natt organisation med ytterligare en Sjuksköterska/ Distriktsjuksköterska.

Arbetsplats: Vård-och Äldreförvaltningen, Borås Stad.

Anställningsvillkor: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är förlagd till kväll/natt. Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter: Kväll/natt organisationen är en egen väl fungerande och självständig arbetsgrupp som arbetar i hela Borås stad med hemsjukvård.

Arbetet kan vara inom olika områden och innefattar avancerad hemsjukvård, självständiga bedömningar samt samarbete med korttidsvården etc. En annan viktig del av arbetet är planering av omvårdnad, handledning av personal, bedömning av omvårdnadsbehov för patienter, uppföljning, smärtlindring samt palliativ vård. Patientgruppen är från 0 år och uppåt. Arbetet är omväxlande, självständigt och ställer krav på flexibilitet och ett gott samarbete med övriga kontaktytor. Dokumentation sker i datajournalsystemet Viva.

Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, helst med några års arbetslivserfarenhet inom området. Har du påbyggnadsutbildning till distriktssköterska eller inom geriatrik och/eller akutsjukvård så är detta meriterande. Vana från hemsjukvård välkomnas också. Vidare så har du en god förmåga att arbeta självständigt, du är lösningsorienterad och har goda referenser vad gäller samarbete. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Tjänsten kräver att du har körkort.

Vi ser vårt arbete som oerhört meningsfullt och söker dig som också drivs av viljan att göra skillnad!

Vi erbjuder: Förutom meningsfulla arbetsuppgifter, goda arbetsvillkor och professionella arbetskamrater erbjuds du som anställd inom Borås stad personalförmåner i form av friskvårdsbidrag, fria bad i kommunens simhallar, rabatterat pris på Västtrafiks årskort, förmånscykel och en mängd aktiviteter som personalföreningen MerKraft anordnar. Som medarbetare i Kväll och natt organisationen omfattas du också av ett förmånligt lönetillägg.

Upplysningar lämnas gärna av enhetschef Beata Olczyk, tfn 033-35 81 18 . Facklig företrädare för Vårdförbundet är Maud Olausson tel. 033 35 77 54.

Välkommen med din ansökan senast 2019-06-02.

Märk ansökan med ärende nummer: 28:2019:28
Bifoga meritförteckning.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Intervjuer och rekrytering sker löpande, så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Sjuksköterska / Specialistsjuksköterska till Bemanningspoolen

Vård- och äldreförvaltningen i Borås Stad arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård, omsorg och service, likväl som hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoarbete, ska ha ett gott liv var dag. Förvaltningen består av ca 2 200 medarbetare, varav 80 chefer, och ansvarar för en nettobudget på 1,3 miljarder kronor. Hemsjukvårdsorganisationen är en egen enhet med cirka 300 hälso- och sjukvårdspersonal, bestående av sjuksköt... Visa mer
Vård- och äldreförvaltningen i Borås Stad arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård, omsorg och service, likväl som hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoarbete, ska ha ett gott liv var dag. Förvaltningen består av ca 2 200 medarbetare, varav 80 chefer, och ansvarar för en nettobudget på 1,3 miljarder kronor.

Hemsjukvårdsorganisationen är en egen enhet med cirka 300 hälso- och sjukvårdspersonal, bestående av sjuksköterskor, arbets-terapeuter, fysioterapeuter samt rehabiliteringsassistenter och undersköterskor. Hemsjukvård utförs i den enskildes bostad i ordinärt boende, vid vård- och omsorgsboenden och vid korttidsenheter. Verksamheten leds av 9 engagerade enhetschefer under ledning av en verksamhetschef.

Tillsammans utför vi ett meningsfullt arbete med fokus på de 2400 patienter som vi är till för. Genom ett gott samarbete med ständiga förbättringar främjar vi också en god arbetsmiljö för våra medarbetare. Viktiga ledstjärnor i vårt arbete är professional-ism, lärande och engagemang.

Följ oss gärna via vårt Instagram konto: hsv_borasstad


Poolsköterskorna är en egen självständig arbetsgrupp inom bemanningsservice. Vi arbetar i hela Borås stad där merparten av uppdragen finns inom hemsjukvården.

Du utgår från någon av arbetsplatserna där bemanningsservice har sin gemensamma verksamhet inom Borås Stad.

Arbetstiden är mestadels dagtid, men kan också variera där du som medarbetare har stor möjlighet att påverka ditt eget schema.

Arbetet kan vara inom flera olika områden, beroende på kompetens, t.ex. psykiatri, skolhälsovård, avancerad hemsjukvård. En stor del av arbetet är planering av omvårdnad, handledning av personal, bedömning av omvårdnadsbehov för patienter, uppföljning, smärtlindring och palliativ vård. Patientgruppen är från 0 år och uppåt.

Arbetet är omväxlande, självständigt och ställer krav på flexibilitet. Dokumentation sker i datajournalsystemet Viva.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst 2 års arbetserfarenhet, gärna med påbyggnadsutbildning som t.ex. distriktssköterska, skolsjuksköterska, eller inom geriatrik. Vana från hemsjukvård är meriterande.

Då vi värnar om en god laganda söker vi dig som är en genuin lagspelare med ett äkta engagemang för ditt arbete. Du drivs av att arbeta lösningsorienterat och framåtriktat, både i det patientnära arbetet samt med utveckling av både arbetssätt och rutiner.

Vi ser vårt arbete som oerhört meningsfullt och söker dig som också drivs av viljan att göra skillnad!

Tjänsten kräver att du har körkort.

Vi vill erbjuda dig
. Ett omväxlande arbete
. En god gruppkänsla med engagerande kollegor
. Deltagande i utveckling och professionsnätverk
. Flexibel arbetstid
. Nära teamarbete med andra yrkeskategorier
. Möjlighet till vidareutbildning
. Fri entré hos kommunens badanläggningar
. Friskvårdsbidrag
. Rabatterat pris på Västtrafiks årskort
. Möjlighet att ta del av personalklubben Merkrafts diverse utbud
. Som medarbetare i poolen omfattas du av ett förmånligt extra lönetillägg. Visa mindre

Sjuksköterska

Enheten för kommunal hälso- och sjukvård ansvarar för hemsjukvård inom områdena funktionshinder och socialpsykiatri. Vi utökar nu vårat team och söker legitimerad sjuksköterska till området funktionshinder. Vill du jobba på en arbetsplats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas, utvecklas och vara med och påverka? Då är Sociala omsorgs-förvaltningen något för dig. Här erbjuds ett stimulerande arbete m... Visa mer
Enheten för kommunal hälso- och sjukvård ansvarar för hemsjukvård inom områdena funktionshinder och socialpsykiatri. Vi utökar nu vårat team och söker legitimerad sjuksköterska till området funktionshinder.

Vill du jobba på en arbetsplats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas, utvecklas och vara med och påverka? Då är Sociala omsorgs-förvaltningen något för dig. Här erbjuds ett stimulerande arbete mot en spännande patientgrupp.

Som sjuksköterska arbetar du med rådgivning, bedömning, behandling, handledning, delegering samt akuta bedömningar. Du arbetar som omvårdnadsansvarig sjuksköterska till patienter som bor på gruppboende och i ordinärt boende. Vi arbetar i team med bl.a. arbetsterapeuter, fysioterapeuter, baspersonal, biståndshandläggare och enhetschef. Att skapa inflytande och delaktighet för patienter och anhöriga står i fokus. Dokumentation sker i journalsystemet VIVA.

Vi söker dig som är en positiv, flexibel och ansvarstagande legitimerad sjuksköterska. Du är en god organisatör som förstår vikten av bra struktur i ditt arbete. Då vi arbetar mycket i team med andra yrkesprofessioner är det viktigt för oss att du är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer för att möjliggöra ett gott samarbete. I de situationer som krävs har du förmågan att vara självständig, tänka lösningsfokuserat och kunna göra snabba prioriteringar. B-körkort är ett krav.

Då bra vård och goda levnadsvillkor leder till att våra patienter lever längre löper de även högre risk att utveckla demenssjukdom, därav ser vi positivt på om du har erfarenhet och/eller utbildning inom omvårdnad av personer med demenssjukdom.

Vi erbjuder dig professionella kollegor och två engagerade chefer som tillsammans har drivkraften att skapa en bra organisation med gott samarbete och god arbetsmiljö. Förutom meningsfulla arbetsuppgifter och goda arbetsvillkor tar du som anställd i Borås stad del av samtliga förmåner. Bland många bra förmåner finns till exempel friskvårdsbidrag, fria bad i kommunens badanläggningar och genom semesterväxling har du även möjlighet till att utöka dina semesterdagar.

Vi arbetar med löpande rekrytering och kommer kontinuerligt kalla till intervju. Visa mindre

Sjuksköterska / Specialistsjuksköterska kväll / natt

Sjuksköterska/Specialist sjuksköterska kväll/natt till Vård- och äldreförvaltningen. Sista ansökningsdag: 2019-05-12. (Ref nr 28:2019:28) 1 tjänst. Vård- och äldreförvaltningen i Borås Stad arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård, omsorg och service, likväl som hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoarbete, ska ha ett gott liv var dag. Förvaltningen består av ca 2 200 medarbetare, varav 80 chefer, och ansvarar för ... Visa mer
Sjuksköterska/Specialist sjuksköterska kväll/natt

till Vård- och äldreförvaltningen. Sista ansökningsdag: 2019-05-12.
(Ref nr 28:2019:28)

1 tjänst.

Vård- och äldreförvaltningen i Borås Stad arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård, omsorg och service, likväl som hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoarbete, ska ha ett gott liv var dag. Förvaltningen består av ca 2 200 medarbetare, varav 80 chefer, och ansvarar för en nettobudget på 1,3 miljarder kronor.

Hemsjukvårdsorganisationen är en egen enhet med cirka 300 hälso- och sjukvårdspersonal, bestående av sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter samt rehabiliteringsassistenter och undersköterskor. Hemsjukvård utförs i den enskildes bostad i ordinärt boende, vid vård- och omsorgsboenden och vid kort-tidsenheter. Verksamheten leds av 9 engagerade enhetschefer under ledning av en verksamhetschef.

Tillsammans utför vi ett meningsfullt arbete med fokus på de 4000 brukare/patienter som vi är till för. Ge-nom ett gott samarbete med ständiga förbättringar främjar vi också en god arbetsmiljö för våra medarbetare. Viktiga ledstjärnor i vårt arbete är professionalism, lärande och engagemang.

Följ oss gärna via vårt Instagram konto: hsv_borasstad!

Vi behöver nu förstärka vår Kväll och natt organisation med ytterligare en Sjuksköterska/ Distriktsjuksköterska.

Arbetsplats: Vård-och Äldreförvaltningen, Borås Stad.

Anställningsvillkor: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är förlagd till kväll/natt. Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter: Kväll/natt organisationen är en egen väl fungerande och självständig arbetsgrupp som arbetar i hela Borås stad med hemsjukvård.

Arbetet kan vara inom olika områden och innefattar avancerad hemsjukvård, självständiga bedömningar samt samarbete med korttidsvården etc. En annan viktig del av arbetet är planering av omvårdnad, handledning av personal, bedömning av omvårdnadsbehov för patienter, uppföljning, smärtlindring samt palliativ vård. Patientgruppen är från 0 år och uppåt. Arbetet är omväxlande, självständigt och ställer krav på flexibilitet och ett gott samarbete med övriga kontaktytor. Dokumentation sker i datajournalsystemet Viva.

Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, helst med några års arbetslivserfarenhet inom området. Har du påbyggnadsutbildning till distriktssköterska eller inom geriatrik och/eller akutsjukvård så är detta meriterande. Vana från hemsjukvård välkomnas också. Vidare så har du en god förmåga att arbeta självständigt, du är lösningsorienterad och har goda referenser vad gäller samarbete. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Tjänsten kräver att du har körkort.

Vi ser vårt arbete som oerhört meningsfullt och söker dig som också drivs av viljan att göra skillnad!

Vi erbjuder: Förutom meningsfulla arbetsuppgifter, goda arbetsvillkor och professionella arbetskamrater erbjuds du som anställd inom Borås stad personalförmåner i form av friskvårdsbidrag, fria bad i kommunens simhallar, rabatterat pris på Västtrafiks årskort, förmånscykel och en mängd aktiviteter som personalföreningen MerKraft anordnar. Som medarbetare i Kväll och natt organisationen omfattas du också av ett förmånligt lönetillägg.

Upplysningar lämnas gärna av enhetschef Beata Olczyk, tfn 033-35 81 18 . Facklig företrädare för Vårdförbundet är Maud Olausson tel. 033 35 77 54.

Välkommen med din ansökan senast 2019-05-12..

Märk ansökan med ärende nummer: 28:2019:28
Bifoga meritförteckning.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Intervjuer och rekrytering sker löpande, så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Medicinskt ansvarig sjuksköterska

Medicinskt ansvarig sjuksköterska Till Vård- och äldreförvaltningen. Sista ansökningsdag: 2019-05-31. (Ref nr 28:2019:32) Vård- och äldreförvaltningen i Borås Stad arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård, omsorg och service, likväl som hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoarbete, ska ha ett gott liv var dag. Förvaltningen består av ca 2 200 medarbetare, varav 80 chefer, och ansvarar för en nettobudget på 1,3 milja... Visa mer
Medicinskt ansvarig sjuksköterska
Till Vård- och äldreförvaltningen.
Sista ansökningsdag: 2019-05-31. (Ref nr 28:2019:32)

Vård- och äldreförvaltningen i Borås Stad arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård, omsorg och service, likväl som hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoarbete, ska ha ett gott liv var dag. Förvaltningen består av ca 2 200 medarbetare, varav 80 chefer, och ansvarar för en nettobudget på 1,3 miljarder kronor. Tillsammans utför vi ett meningsfullt arbete med fokus på dem 4000 brukare/patienter som vi är till för. Genom ett gott samarbete med ständiga förbättringar främjar vi också en god arbetsmiljö för våra medarbetare. Viktiga ledstjärnor i vårt arbete är professionalism, lärande och engagemang.

Sociala omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens funktionshinderverksamhet som arbetar med stöd och insatser till enskilda personer. Förvaltningen ansvarar även för kommunens socialpsykiatri som bedriver verksamhet för personer med psykisk funktionsnedsättning. Förvaltningen består av ca 1000 medarbetare, varav cirka 45 chefer.

Vård- och äldreförvaltningen och Sociala omsorgsförvaltningen har tillsammans tre medicinskt ansvarig sjuksköterska (MAS) och en medicinskt ansvarig rehabilitering (MAR) organiserade vid Vård- och äldreförvaltningens kvalitets- och utvecklingsfunktion.
Vi söker nu en MAS med inriktning mot i huvudsak Sociala omsorgsförvaltningens verksamhetsområde.

Din anställning: Du kommer vara en del av Kvalitets- och utvecklingsfunktionen på Vård- och äldreförvaltningen Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter: Som MAS har du tillsammans med MAR och verksamhetscheferna för hälso- och sjukvård ett övergripande ansvar för kvalitet och säkerhet inom den kommunala hälso- och sjukvården. Du tar emot, utreder och anmäler allvarliga risker, händelser och vårdskador till vårdgivaren och Inspektionen för vård och omsorg (IVO). I arbetsuppgifterna ingår, som en del i förvaltningarnas egenkontroll, att delta i övergripande analys av avvikelser och att utveckla avvikelsehanteringen. För att följa upp kvaliteten utför du i samverkan med MAR och socialt ansvarig samordnare (SAS) verksamhetstillsyn. Du tar fram eller kvalitetsgranskar riktlinjer, rutiner samt material för egenkontroll. Du följer upp att riktlinjer och rutiner är kända och tillämpas i verksamheterna. Du har också en rådgivande funktion för verksamheterna i hälso- och sjukvårdsfrågor.

I tjänsten ingår att arbeta med verksamhetsutveckling och samverkan med andra vårdgivare. Som MAS deltar du också som en kvalitetssäkrande funktion i förvaltningarnas processarbete och framtagande av rutiner, vilket innebär att du har ett flertal samarbetspartners internt inom förvaltningarna.

Du som söker: Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med mångårig erfarenhet från olika områden inom hälso- och sjukvård. Du har relevant vidareutbildning och erfarenhet att leda andra i hälso- och sjukvårdsarbete. Erfarenhet från socialpsykiatrin och/eller funktionshinderområdet är meriterande. Du har god kunskap om lagstiftning och föreskrifter inom området. Du har gedigen vana av utredningsarbete och god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. För att kunna stödja, informera och utbilda medarbetare och chefer inom förvaltningarna krävs god pedagogisk förmåga.

Du trivs med att arbeta självständigt, men har också god förmåga att samarbeta med andra. Du har administrativ förmåga och är strukturerad, vilket innebär att du planerar, organiserar och prioriterar i arbetet på ett effektivt sätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av avancerad IT-användning med inriktning vård och omsorg. I förvaltningarna används verksamhetssystemet VIVA. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort B är ett krav.

Vi erbjuder: Förutom meningsfulla arbetsuppgifter, god kollegial gemenskap och goda arbetsvillkor erbjuds du som anställd inom Borås stad personalförmåner i form av friskvårdsbidrag, fria bad i kommunens simhallar, rabatterat pris på Västtrafiks årskort, förmånscykel och en mängd aktiviteter som personalföreningen MerKraft anordnar.

Vill du veta mer? Upplysningar lämnas gärna av Maria Rangefil, chef för kvalitets- och utvecklingsfunktionen Vård- och äldreförvaltningen, tel. 033-35 70 15 eller av Carina Molander Ivarsson, MAS, 033-358412. Fackliga företrädare når du via Borås Stads växel, tfn 033-35 70 00.

Välkommen med din ansökan märkt med ref nr 28:2018:32 senast 2018-05-31
Bifoga meritförteckning samt ett personligt brev.

Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Sjuksköterska / Specialist Sjuksköterska till Hälso - och Sjukvårdsorg.

Sjuksköterska/Specialist Sjuksköterska till Hälso-och Sjukvårdsorg. till Vård- och äldreförvaltningen. Sista ansökningsdag: 2019-05-26 (Ref nr 28:2019:29) Flera tjänster. Vård- och äldreförvaltningen i Borås Stad arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård, omsorg och service, likväl som hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoarbete, ska ha ett gott liv var dag. Förvaltningen består av ca 2 200 medarbetare, varav 80 ch... Visa mer
Sjuksköterska/Specialist Sjuksköterska till Hälso-och Sjukvårdsorg.

till Vård- och äldreförvaltningen. Sista ansökningsdag: 2019-05-26
(Ref nr 28:2019:29)

Flera tjänster.

Vård- och äldreförvaltningen i Borås Stad arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård, omsorg och service, likväl som hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoarbete, ska ha ett gott liv var dag. Förvaltningen består av ca 2 200 medarbetare, varav 80 chefer, och ansvarar för en nettobudget på 1,3 miljarder kronor.

Hälso- och Sjukvårdsorganisationen är en egen enhet med cirka 300 hälso- och sjukvårdspersonal, bestående av sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter samt rehabiliteringsassistenter och undersköterskor. Hemsjukvård utförs i den enskildes bostad i ordinärt boende, vid vård- och omsorgsboenden och vid korttidsenheter. Verksamheten leds av nio engagerade enhetschefer under ledning av en verksamhetschef.

Tillsammans utför vi ett meningsfullt arbete med fokus på de ca 2400 patienter som vi är till för. Genom ett gott samarbete med ständiga förbättringar främjar vi också en god arbetsmiljö för våra medarbetare. Viktiga ledstjärnor i vårt arbete är professionalism, lärande och engagemang.

Följ oss gärna via vårt Instagram konto: hsv_borasstad!

Vi behöver nu förstärka vår yrkeskår med ytterligare Sjuksköterskor/Specialistsjuksköterskor.

Arbetsplats: Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta inom ett flertal områden inom hemsjukvården, så som ordinärt boende, vård- och omsorgsboende alternativt på ett korttidsboende.

Vi har nu vakanser inom följande områden:
1 tjänst till team 1, Norrby, Sandhult (enhetschef Jussi Niveri)
1 tjänst till team 3, Trandared, Hulta (enhetschef Andreas Svensson)
1 tjänst till team 4, Brämhult (enhetschef Jenny Andersson)

Anställningsvillkor: Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid. Arbetstiden är dagtid med viss helgtjänstgöring. Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter: Arbetet inom hemsjukvård i ordinärt boende innefattar avancerad hemsjukvård där självständiga bedömningar är ett viktigt inslag i arbetet. Arbetet inom vård- och omsorgsboende alternativt på något av våra korttidsboenden innefattar både självständiga bedömningar samt bedömning i samråd med övrig personal.

I rollen som sjuksköterska/specialistsjuksköterska så har du har ett kontinuerligt samarbete med kollegor, omvårdnadspersonal och rehabiliteringspersonal. Du för dialog med anhöriga samt samverkar med övriga vårdgivare. Andra delar som ingår i tjänsten är planering av omvårdnad, handledning av personal, bedömning av omvårdnadsbehov för patienter, uppföljning, smärtlindring samt palliativ vård. Patientgruppen är från 0 år och uppåt. Arbetet är omväxlande och självständigt samt ställer krav på flexibilitet och ett gott samarbete med kollegor och övriga kontaktytor. Dokumentation sker i datajournalsystemet Viva.
Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, helst med några års arbetslivserfarenhet inom området. Har du påbyggnadsutbildning till distriktssköterska eller inom geriatrik så är detta meriterande. Vana från hemsjukvård välkomnas också.

Då vi värnar om en god laganda söker vi dig som är en genuin lagspelare med ett äkta engagemang för ditt arbete. Du drivs av att arbeta lösningsorienterat och framåtriktat, både i det patientnära arbetet samt med utveckling av både arbetssätt och rutiner.

Vi ser vårt arbete som oerhört meningsfullt och söker dig som också drivs av viljan att göra skillnad!

Tjänsten kräver att du har körkort.

Vi vill erbjuda dig
Ett omväxlande arbete
En god gruppkänsla med engagerande kollegor
Deltagande i utveckling och professionsnätverk
Flexibel arbetstid
Nära teamarbete med andra yrkeskategorier
Möjlighet till vidareutbildning
Fri entré hos kommunens badanläggningar
Friskvårdsbidrag
Rabatterat pris på Västtrafiks årskort
Möjlighet att ta del av personalklubben Merkrafts diverse utbud

Ytterligare upplysningar lämnas av enhetschef Jussi Niveri 033-35 86 27, enhetschef Andreas Svensson tfn 033 - 35 32 09 samt enhetschef Jenny Andersson 033- 35 58 08. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Maud Olausson tel. 033 35 77 54.

Välkommen med din ansökan senast 2019-05-26
Bifoga meritförteckning.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.
Intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Sjuksköterska / Specialist Sjuksköterska till Hälso - och Sjukvårdsorg.

Sjuksköterska/Specialist Sjuksköterska till Hälso-och Sjukvårdsorg. till Vård- och äldreförvaltningen. Sista ansökningsdag: 2019-05-05. (Ref nr 28:2019:29) Flera tjänster. Vård- och äldreförvaltningen i Borås Stad arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård, omsorg och service, likväl som hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoarbete, ska ha ett gott liv var dag. Förvaltningen består av ca 2 200 medarbetare, varav 80 c... Visa mer
Sjuksköterska/Specialist Sjuksköterska till Hälso-och Sjukvårdsorg.

till Vård- och äldreförvaltningen. Sista ansökningsdag: 2019-05-05.
(Ref nr 28:2019:29)

Flera tjänster.

Vård- och äldreförvaltningen i Borås Stad arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård, omsorg och service, likväl som hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoarbete, ska ha ett gott liv var dag. Förvaltningen består av ca 2 200 medarbetare, varav 80 chefer, och ansvarar för en nettobudget på 1,3 miljarder kronor.

Hälso- och Sjukvårdsorganisationen är en egen enhet med cirka 300 hälso- och sjukvårdspersonal, bestående av sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter samt rehabiliteringsassistenter och undersköterskor. Hemsjukvård utförs i den enskildes bostad i ordinärt boende, vid vård- och omsorgsboenden och vid korttidsenheter. Verksamheten leds av nio engagerade enhetschefer under ledning av en verksamhetschef.

Tillsammans utför vi ett meningsfullt arbete med fokus på de ca 2400 patienter som vi är till för. Genom ett gott samarbete med ständiga förbättringar främjar vi också en god arbetsmiljö för våra medarbetare. Viktiga ledstjärnor i vårt arbete är professionalism, lärande och engagemang.

Följ oss gärna via vårt Instagram konto: hsv_borasstad!

Vi behöver nu förstärka vår yrkeskår med ytterligare Sjuksköterskor/Specialistsjuksköterskor.

Arbetsplats: Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta inom ett flertal områden inom hemsjukvården, så som ordinärt boende, vård- och omsorgsboende alternativt på ett korttidsboende.

Vi har nu vakanser inom följande områden:
1 tjänst till team 1, Norrby, Sandhult (enhetschef Jussi Niveri)
1 tjänst till team 3, Trandared, Hulta (enhetschef Andreas Svensson)
1 tjänst till team 4, Brämhult (enhetschef Jenny Andersson)

Anställningsvillkor: Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid. Arbetstiden är dagtid med viss helgtjänstgöring. Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter: Arbetet inom hemsjukvård i ordinärt boende innefattar avancerad hemsjukvård där självständiga bedömningar är ett viktigt inslag i arbetet. Arbetet inom vård- och omsorgsboende alternativt på något av våra korttidsboenden innefattar både självständiga bedömningar samt bedömning i samråd med övrig personal.

I rollen som sjuksköterska/specialistsjuksköterska så har du har ett kontinuerligt samarbete med kollegor, omvårdnadspersonal och rehabiliteringspersonal. Du för dialog med anhöriga samt samverkar med övriga vårdgivare. Andra delar som ingår i tjänsten är planering av omvårdnad, handledning av personal, bedömning av omvårdnadsbehov för patienter, uppföljning, smärtlindring samt palliativ vård. Patientgruppen är från 0 år och uppåt. Arbetet är omväxlande och självständigt samt ställer krav på flexibilitet och ett gott samarbete med kollegor och övriga kontaktytor. Dokumentation sker i datajournalsystemet Viva.
Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, helst med några års arbetslivserfarenhet inom området. Har du påbyggnadsutbildning till distriktssköterska eller inom geriatrik så är detta meriterande. Vana från hemsjukvård välkomnas också.

Då vi värnar om en god laganda söker vi dig som är en genuin lagspelare med ett äkta engagemang för ditt arbete. Du drivs av att arbeta lösningsorienterat och framåtriktat, både i det patientnära arbetet samt med utveckling av både arbetssätt och rutiner.

Vi ser vårt arbete som oerhört meningsfullt och söker dig som också drivs av viljan att göra skillnad!

Tjänsten kräver att du har körkort.

Vi vill erbjuda dig
Ett omväxlande arbete
En god gruppkänsla med engagerande kollegor
Deltagande i utveckling och professionsnätverk
Flexibel arbetstid
Nära teamarbete med andra yrkeskategorier
Möjlighet till vidareutbildning
Fri entré hos kommunens badanläggningar
Friskvårdsbidrag
Rabatterat pris på Västtrafiks årskort
Möjlighet att ta del av personalklubben Merkrafts diverse utbud

Ytterligare upplysningar lämnas av enhetschef Jussi Niveri 033-35 86 27, enhetschef Andreas Svensson tfn 033 - 35 32 09 samt enhetschef Jenny Andersson 033- 35 58 08. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Maud Olausson tel. 033 35 77 54.

Välkommen med din ansökan senast 2019-05-05
Bifoga meritförteckning.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.
Intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan! Visa mindre