Lediga jobb som Sug- och spolbilsförare i Borås

Se lediga jobb som Sug- och spolbilsförare i Borås. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Borås som finns hos arbetsgivaren.

Slam och spolbilsförare till avdelning Insamling och Återvinning

Vill du vara med på resan att skapa Sveriges mest hållbara kretsloppsstad samt skapa mervärde för våra kunder så kan du vara just den personen som vi söker. Affärsområdet Insamling och Återvinning erbjuder ett brett spektrum av avfallshanteringstjänster såsom insamling av kommunalt avfall, farligt avfall och återvinningsmaterial. Samt Behandling av massor, deponering och mellanlagring av farligt avfall. Din bakgrund och personliga egenskaper C-körkort samt... Visa mer
Vill du vara med på resan att skapa Sveriges mest hållbara kretsloppsstad samt skapa mervärde för våra kunder så kan du vara just den personen som vi söker.
Affärsområdet Insamling och Återvinning erbjuder ett brett spektrum av avfallshanteringstjänster såsom insamling av kommunalt avfall, farligt avfall och återvinningsmaterial. Samt Behandling av massor, deponering och mellanlagring av farligt avfall.
Din bakgrund och personliga egenskaper
C-körkort samt YKB är ett krav och förutsättning för tjänsten. Utöver det behöver du ha yrkeserfarenhet inom relevant område. Det är även meriterande om du har CE-körkort.
Som person är du självständig, resultatinriktad, ordningsam och har lätt för att samarbeta. Du är också lösningsfokuserad, har en positiv framåtanda samt en god förmåga att kommunicera och fatta egna beslut. Stor vikt kommer att läggas vid de personliga egenskaperna.
Vad erbjuder vi?
Vi söker nu dig som vill arbeta med olika typer av spol- och slamsugningsarbeten. Du trivs att arbeta i ett team med hög serviceanda men du kommer även att arbeta självständigt på olika egna uppdrag. Du kommer att ingå i ett team med fem spol- och slamtanksförare. Även arbete med baklastare och lastväxlare förekommer. Tjänsten innebär att man även arbetar kvällstid, samt helgdagar som infaller måndag till fredag
Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. För att uppnå detta erbjuder vi en arbetsplats med utvecklande arbetsuppgifter i en spännande bransch. Vi satsar på personalens hälsa med flera friskvårdsförmåner och aktiviteter. Vi har konkurrenskraftiga anställningsvillkor och goda förmåner som komplement. Kretslopp, omtanke och framåt är våra värdeord som avspeglar sig både inom bolaget och ut till kunder.
Alla ledare på bolaget arbetar efter en ledarskapsplattform där fokus ligger på utveckling, prestation, engagemang och att agera som goda föredömen.
Bra att veta
Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid, provanställning förekommer, med start enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan men vänta inte med att söka då urval sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Har du frågor eller vill ha mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta gruppchef Kenneth Öberg på [email protected]
Vår vision är att tillsammans med boråsarna skapa Sveriges mest hållbara kretsloppsstad. Borås Energi och Miljö ansvarar för infrastruktur i Borås såsom fjärrvärme, avfallshantering, vatten och avlopp. Vi har över 350 medarbetare hos oss och 98 olika yrken. Omsättningen uppgår till cirka en miljard. Bolaget ingår i Borås Stadshus och är en av Borås mest spännande och utvecklande arbetsplatser.
Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.
Som ett led i att vara en attraktiv arbetsgivare och i vårt säkerhetsarbete genomför vi bakgrundskontroller och drogtester på alla som är aktuella för anställning hos oss.
Inför varje rekrytering tar vi beslut om vilka rekryteringskanaler vi ska använda och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Spol- och slamtanksförare

Servicekontoret utför tekniska och administrativa tjänster till förvaltningar och bolag i Borås Stad. I vår verksamhet finns allt från anläggnings- och verkstadsarbeten till dataservice, bygg- och fastighetsservice, löne- och redovisningsservice samt telefonservice och växel. Servicekontoret har ingen kommunal budgettilldelning, utan arbetar under företagsliknande former enligt en modell med beställare och utförare. Omkring 350 personer arbetar på Servicek... Visa mer
Servicekontoret utför tekniska och administrativa tjänster till förvaltningar och bolag i Borås Stad. I vår verksamhet finns allt från anläggnings- och verkstadsarbeten till dataservice, bygg- och fastighetsservice, löne- och redovisningsservice samt telefonservice och växel. Servicekontoret har ingen kommunal budgettilldelning, utan arbetar under företagsliknande former enligt en modell med beställare och utförare. Omkring 350 personer arbetar på Servicekontoret. På Borås Stads hemsida kan du läsa mer om vår förvaltning. I Borås Stad arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö, vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

På avdelningen Entreprenad arbetar cirka 200 medarbetare. Verksamheten är indelad i områdena; fastighetsservice, byggservice, idrottsanläggningar, åkeri och markrenhållning, VA, gata, park- och grönytor. Vi söker nu en spol- och slamtanksförare. Du kommer att ingå i ett team med tre spol- och slamtanksförare samt en filmbil.

Vi söker nu dig som vill arbeta med olika typer av spol- och slamsugningsarbeten. Vi erbjuder dig varierande arbetsuppgifter med en fordonsuppsättning i framkant, där ingen dag är den andra lik. Du motiveras av att vårda, utveckla och skapa nya kundrelationer genom att ge god service och hitta de bästa lösningarna för kunden. Du trivs att arbeta i ett team med hög samarbetsanda men har också förmågan att arbeta självständigt med egna uppdrag. Beredskapstjänstgöring förekommer.

Vi söker dig som har utbildning inom och/eller yrkeserfarenhet inom relevant område. Du är van vid att arbeta självständigt, är resultatinriktad och har lätt för att samarbeta. Tjänsten kräver att du har C-körkort och vi ser det som meriterande om du också har behörighet för ADR-tank samt YKB. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Visa mindre

Vi söker Spol- och slamsugningschaufförer

Vill du vara med på resan att skapa Sveriges mest hållbara kretsloppsstad samt skapa mervärde för våra kunder så kan du vara just den personen som vi söker. Vi söker Spol- och slamsugningschaufförer till avdelning Insamling på AO Återvinning Affärsområdet erbjuder ett brett spektrum av avfallshanteringstjänster såsom insamling av kommunalt avfall, farligt avfall och återvinningsmaterial. Samt Behandling av massor, deponering och mellanlagring av farligt av... Visa mer
Vill du vara med på resan att skapa Sveriges mest hållbara kretsloppsstad samt skapa mervärde för våra kunder så kan du vara just den personen som vi söker.
Vi söker Spol- och slamsugningschaufförer till avdelning Insamling på AO Återvinning
Affärsområdet erbjuder ett brett spektrum av avfallshanteringstjänster såsom insamling av kommunalt avfall, farligt avfall och återvinningsmaterial. Samt Behandling av massor, deponering och mellanlagring av farligt avfall.
Verksamheten slam- och spolsugning går ut på att åka ut till kunder och tömma deras slamavskiljare och septiktankar, spola avloppssystem i förekommande fall Samt även tömning av stadens fettavskiljare. Vi har tagit hem transportverksamheten för att utföra den i egen regi med helt nya fordon, från att anlitat entreprenör till uppgiften tidigare. Verksamheten kommer att vara bemannad både morgon och kväll men då verksamheten är ny i vår regi så är det inte helt klart hur detta ska se ut.
Din bakgrund och personliga egenskaper
C-körkort samt YKB är ett krav och förutsättning för tjänsten. Utöver det behöver du ha Yrkeserfarenhet inom relevant område. Det är även meriterande om du har CE-körkort.
Som person är du Självständig, resultatinriktad, ordningsam och har lätt för att samarbeta. Du är också lösningsfokuserad, har en positiv framåtanda samt en god förmåga att kommunicera och fatta egna beslut. Stor vikt kommer att läggas vid de personliga egenskaperna.
Vad erbjuder vi?
Vi söker nu dig som vill arbeta med olika typer av spol- och slamsugningsarbeten. Du trivs att arbeta i ett team med hög serviceanda men du kommer även att arbeta självständigt på olika egna uppdrag. Du kommer att ingå i ett team med fem spol- och slamsugningschaufförer.
Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. För att uppnå detta erbjuder vi en arbetsplats med utvecklande arbetsuppgifter i en spännande bransch. Vi satsar på personalens hälsa med flera friskvårdsförmåner och aktiviteter. Vi har konkurrenskraftiga anställningsvillkor och goda förmåner som komplement. Kretslopp, omtanke och framåt är våra värdeord som avspeglar sig både inom bolaget och ut till kunder.
Alla ledare på bolaget arbetar efter en ledarskapsplattform där fokus ligger på utveckling, prestation, engagemang och att agera som goda föredömen.
Bra att veta
Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid, provanställning förekommer, med start enligt överenskommelse. Skift och kvällsarbete kan förekomma. Välkommen med din ansökan senast den 15 december 2022, men vänta inte med att söka då urval sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Har du frågor eller vill ha mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta arbetsledare Kenneth Öberg på [email protected]
Vår vision är att tillsammans med boråsarna skapa Sveriges mest hållbara kretsloppsstad. Borås Energi och Miljö ansvarar för infrastruktur i Borås såsom fjärrvärme, avfallshantering, vatten och avlopp. Vi har över 350 medarbetare hos oss och 98 olika yrken. Omsättningen uppgår till cirka en miljard. Bolaget ingår i Borås Stadshus och är en av Borås mest spännande och utvecklande arbetsplatser.
Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.
Som ett led i vårt kvalitetsarbete genomför Borås Energi och Miljö alltid bakgrundskontroller på personer som är aktuella för anställning.
Inför varje rekrytering tar vi beslut om vilka rekryteringskanaler vi ska använda och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre