Lediga jobb som Telefonförsäljare i Borås

Se lediga jobb som Telefonförsäljare i Borås. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Borås som finns hos arbetsgivaren.

Telefonförsäljare - Distans

Telefonförsäljare - Distans Vi söker dig som uppskattar att arbeta med försäljning och service, är driven och beredd att jobba hårt för att lyckas. Vi kommer att säkerställa att du får rätt säljutbildning och träning sker för att du ska nå dina mål. Tidigare säljkunskaper är inget krav. Vi erbjuder dig: - En generös provisionstrappa utan tak. - Friskvårdsbidrag. - En gedigen sälj- och produktutbildning. - Goda möjligheter att avancera inom bolaget då fra... Visa mer
Telefonförsäljare - Distans
Vi söker dig som uppskattar att arbeta med försäljning och service, är driven och beredd att jobba hårt för att lyckas. Vi kommer att säkerställa att du får rätt säljutbildning och träning sker för att du ska nå dina mål.
Tidigare säljkunskaper är inget krav.


Vi erbjuder dig:
- En generös provisionstrappa utan tak.
- Friskvårdsbidrag.
- En gedigen sälj- och produktutbildning.
- Goda möjligheter att avancera inom bolaget då framtidens ledare rekryteras internt.
- 25 betalda semesterdagar per år.


Svensk Låneförmedling jämför bankernas räntor och hjälper privatpersoner att sänka sina lånekostnader. Vi låter bankerna konkurrera om vem som kan ge kunden lägsta räntan för att samla kundens privatlån och krediter.
Tjänsten är mycket uppskattad hos våra kunder då en enkel lånjämförelse kan bespara kunderna tusentals kronor varje månad och dessutom är helt kostnadsfri! Sedan starten 2011 har vi hjälpt över 30 000 kunder och har under denna tid ständigt växt både sett till omsättning och antal medarbetare.
Låter detta som något för Dig? Visa mindre

5st säljare sökes på heltid. Garantilön + provision.

Citysälj AB är med sina 17 års erfarenhet idag ett väl etablerat företag inom försäljning. Vårt främsta affärsområde är försäljning av tidningsprenumerationer från Sveriges största förlag till privatpersoner och företag - allt från dagstidningar till specialmagasin inom vetenskap, historia, träning etc. Vi ringer ofta till personer som redan haft tidningen vilket ger dig de bästa möjligheterna till att lyckas. På Citysälj värderar vi trivsel, att ha kul på... Visa mer
Citysälj AB är med sina 17 års erfarenhet idag ett väl etablerat företag inom försäljning. Vårt främsta affärsområde är försäljning av tidningsprenumerationer från Sveriges största förlag till privatpersoner och företag - allt från dagstidningar till specialmagasin inom vetenskap, historia, träning etc. Vi ringer ofta till personer som redan haft tidningen vilket ger dig de bästa möjligheterna till att lyckas.
På Citysälj värderar vi trivsel, att ha kul på jobbet och utveckling. Du kommer arbeta i ett team där vi lär av varandra och där du får daglig coachning av våra erfarna säljledare.
Vi söker dig som är driven, motiveras av resultat och tycker försäljning är roligt. Alla våra säljare genomgår en grundlig utbildning både i försäljningsteknik och produkt, således krävs ingen tidigare erfarenhet.
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att kontakta privatpersoner med erbjudanden om olika varianter av tidningsprenumerationer. I huvudsak kommer du kontakta personer som redan haft tidningen sedan innan.
Kompetenser
Du trivs att jobba i ett högt tempo och har en vilja att utvecklas.
Du har hög social kompetens och trivs att jobb både enskilt och i grupp
Förmåga att leverera övertygande muntlig kommunikation
Flytande språkkunskaper på svenska i talArbetstiderna är förlagda 08.00-17.00 måndag-fredag i våra fräscha lokaler i centrala Borås.
Vi erbjuder en individuellt satt garantilön samt provision utöver denna.
Är du intresserad eller vill veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Joakim Foureaux 0761-620 012 [email protected]


Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Driven och målinriktad säljare! 30.000 kr + provison!

Mainztreet Media hjälper små- och medelstora företag med tjänster inom reklam, media och marknadsföring. Vi erbjuder en mycket trevlig arbetsplats i centrala Borås med sköna medarbetare och ett stimulerande arbete med mycket goda förtjänstmöjligheter! Du är social och älskar att göra affärer. För att lyckas i denna roll är det viktigt att du är driven och motiverad att bearbeta både nya och befintliga kunder. Du är ett proffs på service och att kommuni... Visa mer
Mainztreet Media hjälper små- och medelstora företag med tjänster inom reklam, media och marknadsföring.


Vi erbjuder en mycket trevlig arbetsplats i centrala Borås med sköna medarbetare och ett stimulerande arbete med mycket goda förtjänstmöjligheter!


Du är social och älskar att göra affärer. För att lyckas i denna roll är det viktigt att du är driven och motiverad att bearbeta både nya och befintliga kunder. Du är ett proffs på service och att kommunicera via telefon samt är duktig på att föra samtal på ett affärsmässigt och professionellt sätt.


Du har god förmåga att skapa och bibehålla goda kontakter. Tidigare erfarenhet inom försäljning är meriterande.


Vi förutsätter att du hanterar svenska flytande i både tal och skrift. Mainztreet Media säljer tjänster inom media till små- och medelstora företag och du kommer att bearbeta både befintliga och nya kunder via telefon. Visa mindre

Utveckla din säljkarriär hemifrån - Telenors Kundtjänst hos Webhelp!

Ansök    Nov 10    Webhelp Sweden AB    Telefonförsäljare
Hos Webhelp hittar vi den bästa lösningen för varje Telenor kund och gör alltid det komplicerade enkelt. Intresserad av ett hemmajobb med säljande kundtjänst och provision utan tak? Sök nu! På Telenors säljande kundtjänst kommer du att ta hand om inkommande samtal... När Telenors redan befintliga kunder ringer in och har frågor om beställningar, fakturor, erbjudanden med mera så ger det dig möjligheten att lyssna efter deras behov och sen erbjuda dem produ... Visa mer
Hos Webhelp hittar vi den bästa lösningen för varje Telenor kund och gör alltid det komplicerade enkelt. Intresserad av ett hemmajobb med säljande kundtjänst och provision utan tak? Sök nu!
På Telenors säljande kundtjänst kommer du att ta hand om inkommande samtal...
När Telenors redan befintliga kunder ringer in och har frågor om beställningar, fakturor, erbjudanden med mera så ger det dig möjligheten att lyssna efter deras behov och sen erbjuda dem produkter och tjänster som de saknar. Allt som en naturlig del av samtalet.
Du kommer att en del av ett dynamiskt team med trevliga människor, en del finns på våra kontor, andra i olika delar av landet. Kanske din granne är en!
Det är ett gäng drivna kollegor som alla har viljan att vinna, ni jobbar tillsammans mot uppsatta mål, utvecklas tillsammans och når nya höjder tillsammans! Och ni har kul när ni gör det!
Viktigast av allt, du kommer alltid att ha din teamleader nära till hands, hen ser till att du får det stöd och den utbildning du behöver, och att din personliga utveckling står i fokus hos oss.
Vi erbjuder dig en internationell arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter i...
Ett snabbt växande företag med mer än 60 000 kollegor i 40 länder. Blir du vår kollega kommer du att starta tjänsten med en gedigen utbildning i kunddialog, ärendehantering och försäljning. Hos oss kommer du garanterat att utveckla din förmåga att lyssna aktivt, sälja tjänster och att samarbeta!
Förmåner:
Fast månadslön + provision utan tak
Kollektivavtal med Unionen
Friskvårdsbidrag
Utvecklingsmöjligheter

Är du driven, strukturerad, tycket om att lära dig nytt och...
Gillar att arbeta mot mätbara mål?
Tycker om att ha kontakt med folk och har lätt för att samarbeta?
Har erfarenhet av försäljning så är det meriterande
Är van att hantera olika program på dator?
Kan prestera en kombinationen av god service och försäljning?
Har godkända betyg i Svenska 1 och Engelska 5 (Svenska A & Engelska A)?
Talar flytande Svenska och känner sig bekväm med engelska?

Passar det in på dig? Sök nu!
Första tiden på Webhelp kommer att vara dedikerad till din utbildning...
När du anställs hos oss kommer du först av allt att få en gedigen grundutbildning på heltid, utbildningen kommer att ske helt på distans. Under utbildningen fokuserar vi på att förbereda dig som nyanställd på allra bästa sätt så att du känner dig trygg i din arbetsroll.
Ta första steget i en resa med Webhelp - Sänd ditt cv nu!
START: 2021-12-06
PLACERINGSORT: Där du bor i Sverige, organisatoriskt kommer du att tillhöra vårat kontor i Norrköping
ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidare, heltid
ARBETSTIDER: Varierande under öppettiderna, måndag - fredag 08:00-18:00
SISTA DAG FÖR ANSÖKAN: 2021-11-19
Vi gör löpande rekryteringar och urval, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
#jobbjustnu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Salesgarden söker dig som drivs av pengar

Ansök    Okt 28    Salesgarden AB    Telefonförsäljare
Vi växer och söker dig som drivs av utveckling, tävlingar och pengar! Salesgarden är inte ett vanligt 8 till 5 jobb, hos oss är inte de ena dagen den andra lik och vi tycker att utveckling och gemenskap är nyckeln till en lyckad verksamhet. När vi frågar våra anställda om hur de skulle beskriva oss som arbetsgivare brukar det låta så här: Betim Salesgarden är en väldigt rolig arbetsplats, jag har positiva och engagerade kollegor samt bra ledare och man får... Visa mer
Vi växer och söker dig som drivs av utveckling, tävlingar och pengar!
Salesgarden är inte ett vanligt 8 till 5 jobb, hos oss är inte de ena dagen den andra lik och vi tycker att utveckling och gemenskap är nyckeln till en lyckad verksamhet.
När vi frågar våra anställda om hur de skulle beskriva oss som arbetsgivare brukar det låta så här:
Betim
Salesgarden är en väldigt rolig arbetsplats, jag har positiva och engagerade kollegor samt bra ledare och man får verkligen den hjälp man behöver.
Jag har alltid en chans till att tjäna riktigt bra med pengar och har stora möjligheter att utvecklas. Jag tycker inte att Salesgarden som arbetsplats är som alla andra, här spelar det ingen roll vart du kommer ifrån alla är välkomna och ingen dömer.
Jennifer
Salesgarden är som mitt andra hem och det är för att mina kollegor har blivit som familj för mig.Det är också en rolig arbetsplats som jag faktiskt längtar efter att få komma till på morgonen.Salesgarden är väldigt givande och jag känner verkligen att jag har utvecklats och fått den hjälp jag behövt för att ta nästa kliv som säljare. Skulle jag säga en sak som är det bästa med mitt jobb skulle jag nog säga mina kollegor.
______________________________________________________
Oavsett om du har tidigare erfarenhet från försäljning eller inte är du välkommen in med din ansökan, Hos oss får man alltid en grundlig säljutbildning samt vidareutveckling löpande under tiden som anställd på Salesgarden.
Man får som anställd en individuell utvecklingsplan som sätts tillsammans med Platschef.
Något som är viktigt hos oss är att våra anställda trivs, därav vår familjekänsla, därför ser vi gärna att du som söker ser detta långsiktigt och vill utvecklas och anta nya utmaningar tillsammans med oss på Salesgarden då vi vidareutbildar vår personal samt ser till att man har de verktyg som krävs för att lyckas. Vi söker dig som vill utmana dig själv och ha ett jobb du har roligt på dagligen! För att sporra våra anställda ännu mer har vi mycket tävlingar och det kan vara allt från en härlig bioupplevelse till en resa eller något stort event! Just nu tävlar fem fantastiska säljare om en resa till Stockholm med tillhörande Idolfinal.
Vårt kontor hittar du i nyrenoverade och fräscha lokaler i centrala Borås.
Arbetsuppgifterna består av att ta hand om våra uppdragsgivares kunder och skapa mervärde för både vår uppdragsgivare och deras kunder. Vi hanterar både befintliga kunder och jobbar med nykundsbearbetning. Projekt tilldelas utefter individuella önskemål samt behovet hos varje uppdragsgivare, detta diskuteras i samband med intervju där vi noggrant går igenom både arbetsuppgifter, vilka våra uppdragsgivare är, lönesystem samt hur en dag hos oss ser ut. Vi säljer och hanterar kundservice idag för åtta olika företag i olika branscher men för att nämna några Allente (tidigare Canal Digital och Viasat) och säljarnas riksförbund.
Starta din karriär hos oss! Vi LOVAR att du inte kommer bli besviken, skicka in din ansök NU!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Roligt och utvecklande extrajobb vid sidan av studier!

Ansök    Okt 28    Salesgarden AB    Telefonförsäljare
Vi växer och söker dig som drivs av utveckling, tävlingar och pengar! Salesgarden är inte ett vanligt 8 till 5 jobb, hos oss är inte de ena dagen den andra lik och vi tycker att utveckling och gemenskap är nyckeln till en lyckad verksamhet. När vi frågar våra anställda om hur de skulle beskriva oss som arbetsgivare brukar det låta så här: Betim Salesgarden är en väldigt rolig arbetsplats, jag har positiva och engagerade kollegor samt bra ledare och man får... Visa mer
Vi växer och söker dig som drivs av utveckling, tävlingar och pengar!
Salesgarden är inte ett vanligt 8 till 5 jobb, hos oss är inte de ena dagen den andra lik och vi tycker att utveckling och gemenskap är nyckeln till en lyckad verksamhet.
När vi frågar våra anställda om hur de skulle beskriva oss som arbetsgivare brukar det låta så här:
Betim
Salesgarden är en väldigt rolig arbetsplats, jag har positiva och engagerade kollegor samt bra ledare och man får verkligen den hjälp man behöver.
Jag har alltid en chans till att tjäna riktigt bra med pengar och har stora möjligheter att utvecklas. Jag tycker inte att Salesgarden som arbetsplats är som alla andra, här spelar det ingen roll vart du kommer ifrån alla är välkomna och ingen dömer.
Jennifer
Salesgarden är som mitt andra hem och det är för att mina kollegor har blivit som familj för mig.Det är också en rolig arbetsplats som jag faktiskt längtar efter att få komma till på morgonen.Salesgarden är väldigt givande och jag känner verkligen att jag har utvecklats och fått den hjälp jag behövt för att ta nästa kliv som säljare. Skulle jag säga en sak som är det bästa med mitt jobb skulle jag nog säga mina kollegor.
______________________________________________________
Oavsett om du har tidigare erfarenhet från försäljning eller inte är du välkommen in med din ansökan, Hos oss får man alltid en grundlig säljutbildning samt vidareutveckling löpande under tiden som anställd på Salesgarden.
Man får som anställd en individuell utvecklingsplan som sätts tillsammans med Platschef.
Något som är viktigt hos oss är att våra anställda trivs, därav vår familjekänsla, därför ser vi gärna att du som söker ser detta långsiktigt och vill utvecklas och anta nya utmaningar tillsammans med oss på Salesgarden då vi vidareutbildar vår personal samt ser till att man har de verktyg som krävs för att lyckas. Vi söker dig som vill utmana dig själv och ha ett jobb du har roligt på dagligen! För att sporra våra anställda ännu mer har vi mycket tävlingar och det kan vara allt från en härlig bioupplevelse till en resa eller något stort event! Just nu tävlar fem fantastiska säljare om en resa till Stockholm med tillhörande Idolfinal.
Vårt kontor hittar du i nyrenoverade och fräscha lokaler i centrala Borås.
Arbetsuppgifterna består av att ta hand om våra uppdragsgivares kunder och skapa mervärde för både vår uppdragsgivare och deras kunder. Vi hanterar både befintliga kunder och jobbar med nykundsbearbetning. Projekt tilldelas utefter individuella önskemål samt behovet hos varje uppdragsgivare, detta diskuteras i samband med intervju där vi noggrant går igenom både arbetsuppgifter, vilka våra uppdragsgivare är, lönesystem samt hur en dag hos oss ser ut. Vi säljer och hanterar kundservice idag för åtta olika företag i olika branscher men för att nämna några Allente (tidigare Canal Digital och Viasat) och säljarnas riksförbund.
Starta din karriär hos oss! Vi LOVAR att du inte kommer bli besviken, skicka in din ansök NU!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

5st säljare sökes på heltid. Garantilön + provision.

Citysälj AB är med sina 17 års erfarenhet idag ett väl etablerat företag inom försäljning. Vårt främsta affärsområde är försäljning av tidningsprenumerationer från Sveriges största förlag till privatpersoner och företag - allt från dagstidningar till specialmagasin inom vetenskap, historia, träning etc. Vi ringer ofta till personer som redan haft tidningen vilket ger dig de bästa möjligheterna till att lyckas. På Citysälj värderar vi trivsel, att ha kul på... Visa mer
Citysälj AB är med sina 17 års erfarenhet idag ett väl etablerat företag inom försäljning. Vårt främsta affärsområde är försäljning av tidningsprenumerationer från Sveriges största förlag till privatpersoner och företag - allt från dagstidningar till specialmagasin inom vetenskap, historia, träning etc. Vi ringer ofta till personer som redan haft tidningen vilket ger dig de bästa möjligheterna till att lyckas.
På Citysälj värderar vi trivsel, att ha kul på jobbet och utveckling. Du kommer arbeta i ett team där vi lär av varandra och där du får daglig coachning av våra erfarna säljledare.
Vi söker dig som är driven, motiveras av resultat och tycker försäljning är roligt. Alla våra säljare genomgår en grundlig utbildning både i försäljningsteknik och produkt, således krävs ingen tidigare erfarenhet.
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att kontakta privatpersoner med erbjudanden om olika varianter av tidningsprenumerationer. I huvudsak kommer du kontakta personer som redan haft tidningen sedan innan.
Kompetenser
Du trivs att jobba i ett högt tempo och har en vilja att utvecklas.
Du har hög social kompetens och trivs att jobb både enskilt och i grupp
Förmåga att leverera övertygande muntlig kommunikation
Flytande språkkunskaper på svenska i talArbetstiderna är förlagda 08.00-17.00 måndag-fredag i våra fräscha lokaler i centrala Borås.
Vi erbjuder en individuellt satt garantilön samt provision utöver denna.
Är du intresserad eller vill veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Nathalie Cederstrand på 0707-490796 / [email protected]
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Vi söker 3 säljare till vår heltidsgrupp

Citysälj AB är med sina 17 års erfarenhet idag ett väl etablerat företag inom försäljning. Vårt främsta affärsområde är försäljning av tidningsprenumerationer från Sveriges största förlag till privatpersoner och företag - allt från dagstidningar till specialmagasin inom vetenskap, historia, träning etc. Vi ringer ofta till personer som redan haft tidningen vilket ger dig de bästa möjligheterna till att lyckas. På Citysälj värderar vi trivsel, att ha kul på... Visa mer
Citysälj AB är med sina 17 års erfarenhet idag ett väl etablerat företag inom försäljning. Vårt främsta affärsområde är försäljning av tidningsprenumerationer från Sveriges största förlag till privatpersoner och företag - allt från dagstidningar till specialmagasin inom vetenskap, historia, träning etc. Vi ringer ofta till personer som redan haft tidningen vilket ger dig de bästa möjligheterna till att lyckas.
På Citysälj värderar vi trivsel, att ha kul på jobbet och utveckling. Du kommer arbeta i ett team där vi lär av varandra och där du får daglig coachning av våra erfarna säljledare.
Vi söker dig som är driven, motiveras av resultat och tycker försäljning är roligt. Alla våra säljare genomgår en grundlig utbildning både i försäljningsteknik och produkt, således krävs ingen tidigare erfarenhet.
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att kontakta privatpersoner med erbjudanden om olika varianter av tidningsprenumerationer. I huvudsak kommer du kontakta personer som redan haft tidningen sedan innan.
Kompetenser
Du trivs att jobba i ett högt tempo och har en vilja att utvecklas.
Du har hög social kompetens och trivs att jobb både enskilt och i grupp
Förmåga att leverera övertygande muntlig kommunikation
Flytande språkkunskaper på svenska i talArbetstiderna är förlagda 08.00-17.00 måndag-fredag i våra fräscha lokaler i centrala Borås.
Vi erbjuder en individuellt satt garantilön samt provision utöver denna.
Är du intresserad eller vill veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Nathalie Cederstrand på 0707-490796 / [email protected]
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

20 st säljare på deltid sökes till kvällar och helger.

Citysälj AB är med sina 17 års erfarenhet idag ett väl etablerat företag inom försäljning. Vårt främsta affärsområde är försäljning av tidningsprenumerationer från Sveriges största förlag till privatpersoner och företag - allt från dagstidningar till specialmagasin inom vetenskap, historia, träning etc. Vi ringer ofta till personer som redan haft tidningen vilket ger dig de bästa möjligheterna till att lyckas. På Citysälj värderar vi trivsel, att ha kul på... Visa mer
Citysälj AB är med sina 17 års erfarenhet idag ett väl etablerat företag inom försäljning. Vårt främsta affärsområde är försäljning av tidningsprenumerationer från Sveriges största förlag till privatpersoner och företag - allt från dagstidningar till specialmagasin inom vetenskap, historia, träning etc. Vi ringer ofta till personer som redan haft tidningen vilket ger dig de bästa möjligheterna till att lyckas.
På Citysälj värderar vi trivsel, att ha kul på jobbet och utveckling. Du kommer arbeta i ett team där vi lär av varandra och där du får daglig coachning av våra erfarna säljledare.
Vi söker dig som är driven, motiveras av resultat och tycker försäljning är roligt. Alla våra säljare genomgår en grundlig utbildning både i försäljningsteknik och produkt, således krävs ingen tidigare erfarenhet. Du måste vara minst 16 år för att arbeta deltid hos oss.
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att kontakta privatpersoner med erbjudanden om olika varianter av tidningsprenumerationer. I huvudsak kommer du kontakta personer som redan haft tidningen sedan innan.
Kompetenser
Du trivs att jobba i ett högt tempo och har en vilja att utvecklas.
Du har hög social kompetens och trivs att jobb både enskilt och i grupp
Förmåga att leverera övertygande muntlig kommunikation
Flytande språkkunskaper på svenska i talNästan alla våra deltidsanställda studerar och därför är arbetspassen främst på kvällar och helger. Vi har öppet måndag - torsdag 08.00 - 21.00 fredag 08.00 - 17.00 samt lördag och söndag 12.00-16.00.
Vi erbjuder en garantilön samt provision utöver denna.
Är du intresserad eller vill veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Samuel Füri / [email protected]
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Byggdagboken söker säljare till kontoret i fantastiska Lissabon

Information om tjänsten Lissabon, Portugals huvudstad – Vill du bo och arbeta som försäljare där? Kul, då löser vi det! Byggdagboken söker nu 15 drivna personer som vill vara en del av den stora satsning som görs just nu. Du bidrar med engagemang, driv och resultatfokus, så hjälper de dig med utbildning och allt vad flytt utomlands innebär! Byggdagboken är en leverantör av mjukvarulösningar till svenska företag, främst inriktad mot byggindustrin. Företaget... Visa mer
Information om tjänsten
Lissabon, Portugals huvudstad – Vill du bo och arbeta som försäljare där? Kul, då löser vi det!
Byggdagboken söker nu 15 drivna personer som vill vara en del av den stora satsning som görs just nu. Du bidrar med engagemang, driv och resultatfokus, så hjälper de dig med utbildning och allt vad flytt utomlands innebär!
Byggdagboken är en leverantör av mjukvarulösningar till svenska företag, främst inriktad mot byggindustrin. Företaget består idag av ca 35 medarbetare i alla åldrar med roller inom såväl försäljning, kundservice, programmering och administration.
Uppstart och utbildning sker på Byggdagbokens kontor i Ljusdal med start i augusti.


Byggdagboken erbjuder dig
Fast lön + provision
Frukost måndag-fredag
Gratis lektioner i Portugisiska
Utbildning och coachning för att lyckas i din säljroll
Friskvårdsbidrag
Subventionerat boende i våra lägenheter
Hjälp med din flytt till Portugal, till exempel socialförsäkring och portugisiskt personnummer, bankkonto
Stora utvecklingsmöjligheter inom vårt växande företag
Personalaktiviteter, event och roliga tävlingarArbetsuppgifter
Byggdagboken är en modern och teknisk arbetsgivare, hela säljprocessen är digital vilket gör att du kan möta kunder över hela Sverige med hjälp av dator och telefon. Du prospekterar, bokar demovisningar med kunden och går på avslut. Du ansvarar för dina kunder på egen hand och om du stöter på frågor bollar du det med någon av dina grymma 30 kollegor.
Vill du så vill Byggdagboken! Här är en arbetsgivare som är mån om att deras personal ska lyckas och kunna nå sina egna mål, därför erbjuds du en individuell utbildningsplan beroende på dina tidigare erfarenheter och under hela din anställningstid får du kontinuerlig utbildning i försäljning och ledarskap.
Arbetstiderna är måndag - torsdag mellan 08.00-17.00 och fredagar 08:00-16:00.


Vi söker dig som:
Har motivationen och drivkraft att uppnå egna mål, samt teamets gemensamma mål
Du älskar utmaningar och trivs i ett högt tempo
Talar och skriver flytande svenska och är trygg i din engelska


Övrigt
Stad: Lissabon
Omfattning: Heltid, rekrytering
Tillträde: 6 augusti
Frågor hänvisas till [email protected] Visa mindre

Säljare

Citysälj AB är med sina 17 års erfarenhet idag ett väl etablerat företag inom försäljning. Vårt främsta affärsområde är försäljning av tidningsprenumerationer från Sveriges största förlag till privatpersoner och företag - allt från dagstidningar till specialmagasin inom vetenskap, historia, träning etc. Vi ringer ofta till personer som redan haft tidningen vilket ger dig de bästa möjligheterna till att lyckas. På Citysälj värderar vi trivsel, att ha kul på... Visa mer
Citysälj AB är med sina 17 års erfarenhet idag ett väl etablerat företag inom försäljning. Vårt främsta affärsområde är försäljning av tidningsprenumerationer från Sveriges största förlag till privatpersoner och företag - allt från dagstidningar till specialmagasin inom vetenskap, historia, träning etc. Vi ringer ofta till personer som redan haft tidningen vilket ger dig de bästa möjligheterna till att lyckas.
På Citysälj värderar vi trivsel, att ha kul på jobbet och utveckling. Du kommer arbeta i ett team där vi lär av varandra och där du får daglig coachning av våra erfarna säljledare.
Vi söker dig som är driven, motiveras av resultat och tycker försäljning är roligt. Alla våra säljare genomgår en grundlig utbildning både i försäljningsteknik och produkt, således krävs ingen tidigare erfarenhet.
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att kontakta privatpersoner med erbjudanden om olika varianter av tidningsprenumerationer. I huvudsak kommer du kontakta personer som redan haft tidningen sedan innan.
Kompetenser
Du trivs att jobba i ett högt tempo och har en vilja att utvecklas.
Du har hög social kompetens och trivs att jobb både enskilt och i grupp
Förmåga att leverera övertygande muntlig kommunikation
Flytande språkkunskaper på svenska i tal

Arbetstiderna är förlagda 08.00-17.00 måndag-fredag i våra fräscha lokaler i centrala Borås.
Vi erbjuder en individuellt satt garantilön samt provision utöver denna.
Är du intresserad eller vill veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Nathalie Cederstrand på 0707-490796 / [email protected]
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Säljande säkerhetskonsult

Ansök    Maj 24    Giga Minds AB    Telefonförsäljare
Har du erfarenhet av försäljning och anser att du är av det rätta virket för att göra grymma resultat? Har du aldrig jobbat med försäljning men tror att du har det som krävs? Vill du utvecklas och göra karriär som säljare? Vill du utveckla ditt mindset och arbeta med din hjärna som verktyg? Svarar du JA på någon av dessa frågor? - Grattis, då har du hittat rätt! Vi är ett bolag som brinner för försäljning och vill ge våra säljare lönen dom verkligen... Visa mer
Har du erfarenhet av försäljning och anser att du är av det rätta virket för att göra grymma resultat?
Har du aldrig jobbat med försäljning men tror att du har det som krävs?
Vill du utvecklas och göra karriär som säljare?
Vill du utveckla ditt mindset och arbeta med din hjärna som verktyg?Svarar du JA på någon av dessa frågor?


- Grattis, då har du hittat rätt!


Vi är ett bolag som brinner för försäljning och vill ge våra säljare lönen dom verkligen förtjänar, är du en person som är målinriktad, vill vara bäst och vägrar ge upp så har du alla förutsättningar för att lyckas hos oss.
Du kommer kontakta kunder över hela Sverige och erbjuda dem att kostnadsfritt testa ett av marknadens mest innovativa larm.
Vikten av att ständigt lära dig och vässa argumenten är av stor vikt.
Du får utbildning från första dag i hur du ska nå dina mål och dagligen få feedback på hur du ska utvecklas.
Allt vi kräver av dig är en vilja av stål och att du brinner för försäljning!
Det är väldigt viktigt för oss att du sköter dina arbetstider och dina åtagande på bästa sätt.
Har du ingen tidigare erfarenhet men känner att sälj är vad du vill göra är du självklart välkommen att söka då vi utbildar dig i all säljteknik du behöver för att lyckas!


Vi sitter i ett helt nyrenoverat kontor med bästa läge vid stora torget i Borås!
Vi rekryterar löpande så skicka gärna din ansökan och dina uppgifter så snart som möjligt!


VIKTIGT! Vi innehar en stark drogpolicy på våran arbetsplats, där vi tar avstånd ifrån narkotika.
Detta för allas säkerhet!


Arbetstider:
M-T 08:15 -17:00
F 08:15 - 16:10
Jobbtyp: Heltid, Fast


Start omgående!


#jobbjustnu Visa mindre

Byggdagboken söker säljare till kontoret i fantastiska Lissabon

Ansök    Maj 21    SWM Rekrytering AB    Telefonförsäljare
Information om tjänsten Lissabon, Portugals huvudstad – Vill du bo och arbeta som försäljare där? Kul, då löser vi det! Byggdagboken söker nu 15 drivna personer som vill vara en del av den stora satsning som görs just nu. Du bidrar med engagemang, driv och resultatfokus, så hjälper de dig med utbildning och allt vad flytt utomlands innebär! Byggdagboken är en leverantör av mjukvarulösningar till svenska företag, främst inriktad mot byggindustrin. Företaget... Visa mer
Information om tjänsten
Lissabon, Portugals huvudstad – Vill du bo och arbeta som försäljare där? Kul, då löser vi det!
Byggdagboken söker nu 15 drivna personer som vill vara en del av den stora satsning som görs just nu. Du bidrar med engagemang, driv och resultatfokus, så hjälper de dig med utbildning och allt vad flytt utomlands innebär!
Byggdagboken är en leverantör av mjukvarulösningar till svenska företag, främst inriktad mot byggindustrin. Företaget består idag av ca 35 medarbetare i alla åldrar med roller inom såväl försäljning, kundservice, programmering och administration.
Uppstart och utbildning sker på Byggdagbokens kontor i Ljusdal med start i augusti.


Byggdagboken erbjuder dig
Fast lön + provision
Frukost måndag-fredag
Gratis lektioner i Portugisiska
Utbildning och coachning för att lyckas i din säljroll
Friskvårdsbidrag
Subventionerat boende i våra lägenheter
Hjälp med din flytt till Portugal, till exempel socialförsäkring och portugisiskt personnummer, bankkonto
Stora utvecklingsmöjligheter inom vårt växande företag
Personalaktiviteter, event och roliga tävlingarArbetsuppgifter
Byggdagboken är en modern och teknisk arbetsgivare, hela säljprocessen är digital vilket gör att du kan möta kunder över hela Sverige med hjälp av dator och telefon. Du prospekterar, bokar demovisningar med kunden och går på avslut. Du ansvarar för dina kunder på egen hand och om du stöter på frågor bollar du det med någon av dina grymma 30 kollegor.
Vill du så vill Byggdagboken! Här är en arbetsgivare som är mån om att deras personal ska lyckas och kunna nå sina egna mål, därför erbjuds du en individuell utbildningsplan beroende på dina tidigare erfarenheter och under hela din anställningstid får du kontinuerlig utbildning i försäljning och ledarskap.
Arbetstiderna är måndag - torsdag mellan 08.00-17.00 och fredagar 08:00-16:00.


Vi söker dig som:
Har motivationen och drivkraft att uppnå egna mål, samt teamets gemensamma mål
Du älskar utmaningar och trivs i ett högt tempo
Talar och skriver flytande svenska och är trygg i din engelska


Övrigt
Stad: Lissabon
Omfattning: Heltid, rekrytering
Tillträde: 6 augusti
Frågor hänvisas till [email protected] Visa mindre

Byggdagboken söker säljare till kontoret i fantastiska Lissabon

Ansök    Apr 28    SWM Rekrytering AB    Telefonförsäljare
Information om tjänsten Lissabon, Portugals huvudstad – Vill du bo och arbeta som försäljare där? Kul, då löser vi det! Byggdagboken söker nu 15 drivna personer som vill vara en del av den stora satsning som görs just nu. Du bidrar med engagemang, driv och resultatfokus, så hjälper de dig med utbildning och allt vad flytt utomlands innebär! Byggdagboken är en leverantör av mjukvarulösningar till svenska företag, främst inriktad mot byggindustrin. Företaget... Visa mer
Information om tjänsten
Lissabon, Portugals huvudstad – Vill du bo och arbeta som försäljare där? Kul, då löser vi det!
Byggdagboken söker nu 15 drivna personer som vill vara en del av den stora satsning som görs just nu. Du bidrar med engagemang, driv och resultatfokus, så hjälper de dig med utbildning och allt vad flytt utomlands innebär!
Byggdagboken är en leverantör av mjukvarulösningar till svenska företag, främst inriktad mot byggindustrin. Företaget består idag av ca 35 medarbetare i alla åldrar med roller inom såväl försäljning, kundservice, programmering och administration.
Uppstart och utbildning sker på Byggdagbokens kontor i Ljusdal med start i augusti.


Byggdagboken erbjuder dig
Fast lön + provision
Frukost måndag-fredag
Gratis lektioner i Portugisiska
Utbildning och coachning för att lyckas i din säljroll
Friskvårdsbidrag
Subventionerat boende i våra lägenheter
Hjälp med din flytt till Portugal, till exempel socialförsäkring och portugisiskt personnummer, bankkonto
Stora utvecklingsmöjligheter inom vårt växande företag
Personalaktiviteter, event och roliga tävlingarArbetsuppgifter
Byggdagboken är en modern och teknisk arbetsgivare, hela säljprocessen är digital vilket gör att du kan möta kunder över hela Sverige med hjälp av dator och telefon. Du prospekterar, bokar demovisningar med kunden och går på avslut. Du ansvarar för dina kunder på egen hand och om du stöter på frågor bollar du det med någon av dina grymma 30 kollegor.
Vill du så vill Byggdagboken! Här är en arbetsgivare som är mån om att deras personal ska lyckas och kunna nå sina egna mål, därför erbjuds du en individuell utbildningsplan beroende på dina tidigare erfarenheter och under hela din anställningstid får du kontinuerlig utbildning i försäljning och ledarskap.
Arbetstiderna är måndag - torsdag mellan 08.00-17.00 och fredagar 08:00-16:00.


Vi söker dig som:
Har motivationen och drivkraft att uppnå egna mål, samt teamets gemensamma mål
Du älskar utmaningar och trivs i ett högt tempo
Talar och skriver flytande svenska och är trygg i din engelska


Övrigt
Stad: Lissabon
Omfattning: Heltid, rekrytering
Tillträde: 6 augusti
Frågor hänvisas till [email protected] Visa mindre

Säljare

Citysälj AB är med sina 17 års erfarenhet idag ett väl etablerat företag inom försäljning. Vårt främsta affärsområde är försäljning av tidningsprenumerationer från Sveriges största förlag till privatpersoner och företag - allt från dagstidningar till specialmagasin inom vetenskap, historia, träning etc. Vi ringer ofta till personer som redan haft tidningen vilket ger dig de bästa möjligheterna till att lyckas. På Citysälj värderar vi trivsel, att ha kul på... Visa mer
Citysälj AB är med sina 17 års erfarenhet idag ett väl etablerat företag inom försäljning. Vårt främsta affärsområde är försäljning av tidningsprenumerationer från Sveriges största förlag till privatpersoner och företag - allt från dagstidningar till specialmagasin inom vetenskap, historia, träning etc. Vi ringer ofta till personer som redan haft tidningen vilket ger dig de bästa möjligheterna till att lyckas.
På Citysälj värderar vi trivsel, att ha kul på jobbet och utveckling. Du kommer arbeta i ett team där vi lär av varandra och där du får daglig coachning av våra erfarna säljledare.
Vi söker dig som är driven, motiveras av resultat och tycker försäljning är roligt. Alla våra säljare genomgår en grundlig utbildning både i försäljningsteknik och produkt, således krävs ingen tidigare erfarenhet.
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att kontakta privatpersoner med erbjudanden om olika varianter av tidningsprenumerationer. I huvudsak kommer du kontakta personer som redan haft tidningen sedan innan.
Kompetenser
Du trivs att jobba i ett högt tempo och har en vilja att utvecklas.
Du har hög social kompetens och trivs att jobb både enskilt och i grupp
Förmåga att leverera övertygande muntlig kommunikation
Flytande språkkunskaper på svenska i tal

Arbetstiderna är förlagda 08.00-17.00 måndag-fredag i våra fräscha lokaler i centrala Borås.
Vi erbjuder en individuellt satt garantilön samt provision utöver denna.
Är du intresserad eller vill veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Nathalie Cederstrand på 0707-490796 / [email protected]
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Säljande säkerhetskonsult

Ansök    Feb 23    Giga Minds AB    Telefonförsäljare
Har du erfarenhet av försäljning och anser att du är av det rätta virket för att göra grymma resultat? Har du aldrig jobbat med försäljning men tror att du har det som krävs? Vill du utvecklas och göra karriär som säljare? Vill du utveckla ditt mindset och arbeta med din hjärna som verktyg? Svarar du JA på någon av dessa frågor? - Grattis, då har du hittat rätt! Vi är ett bolag som brinner för försäljning och vill ge våra säljare lönen dom verkligen... Visa mer
Har du erfarenhet av försäljning och anser att du är av det rätta virket för att göra grymma resultat?
Har du aldrig jobbat med försäljning men tror att du har det som krävs?
Vill du utvecklas och göra karriär som säljare?
Vill du utveckla ditt mindset och arbeta med din hjärna som verktyg?Svarar du JA på någon av dessa frågor?


- Grattis, då har du hittat rätt!


Vi är ett bolag som brinner för försäljning och vill ge våra säljare lönen dom verkligen förtjänar, är du en person som är målinriktad, vill vara bäst och vägrar ge upp så har du alla förutsättningar för att lyckas hos oss.
Du kommer kontakta kunder över hela Sverige och erbjuda dem att kostnadsfritt testa ett av marknadens mest innovativa larm.
Vikten av att ständigt lära dig och vässa argumenten är av stor vikt.
Du får utbildning från första dag i hur du ska nå dina mål och dagligen få feedback på hur du ska utvecklas.
Allt vi kräver av dig är en vilja av stål och att du brinner för försäljning!
Det är väldigt viktigt för oss att du sköter dina arbetstider och dina åtagande på bästa sätt.
Har du ingen tidigare erfarenhet men känner att sälj är vad du vill göra är du självklart välkommen att söka då vi utbildar dig i all säljteknik du behöver för att lyckas!


Vi sitter i ett helt nyrenoverat kontor med bästa läge vid stora torget i Borås!
Vi rekryterar löpande så skicka gärna din ansökan och dina uppgifter så snart som möjligt!


VIKTIGT! Vi innehar en stark drogpolicy på våran arbetsplats, där vi tar avstånd ifrån narkotika.
Detta för allas säkerhet!


Arbetstider:
M-T 08:15 -17:00
F 08:15 - 16:10
Jobbtyp: Heltid, Fast


Start omgående!


#jobbjustnu Visa mindre

Citysälj söker 10st prenumerationsförmedlare till sin BTC-avdelning.

Är du vår nästa stjärna? Vi söker 5 duktiga säljare på heltid till Citysäljs BTC-avdelning. Vi har inget krav på att du har jobbat med försäljning sedan tidigare men det är meriterande. Tjänsten kräver att du är väldigt social och målinriktad som person samt att du har mycket god kunskap i det svenska språket. Vi är experter på prenumerationsförsäljning och jobbar bland annat med Sveriges största dagstidningar och magasin som till exempel Göteborgs-Posten ... Visa mer
Är du vår nästa stjärna?
Vi söker 5 duktiga säljare på heltid till Citysäljs BTC-avdelning. Vi har inget krav på att du har jobbat med försäljning sedan tidigare men det är meriterande. Tjänsten kräver att du är väldigt social och målinriktad som person samt att du har mycket god kunskap i det svenska språket.
Vi är experter på prenumerationsförsäljning och jobbar bland annat med Sveriges största dagstidningar och magasin som till exempel Göteborgs-Posten och Dagens Nyheter. De flesta kunder vi kontaktar har tidigare haft en relation med produkten vilket ofta underlättar i försäljningen.
Arbetstiderna är kontorstider måndag till fredag samt möjlighet att jobba extra på kvällar och helger.
Lönen är provisionsbaserad vilket innebär att du har möjlighet att påverka din egen lön. Som en trygghet har alla säljare en garantilön som sätts individuellt.
Är du intresserad eller vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Nathalie Cederstrand på 0707-490796 eller skicka ett mail till [email protected]
Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Säljare på distans #jobbjustnu

Pa?bo?rja en spa?nnande karria?r som sa?ljare! A?r du en som drivs av att tja?na mycket pengar utan lo?netak ? Da? a?r det ha?r sa?ljjobbet fo?r dig! Vi so?ker dig som vill utvecklas inom sa?lj och som a?r redo fo?r att ta na?sta steg i karria?ren! Vi expanderar just nu va?rt team och so?ker dig som a?r ma?linriktad, driven och har viljan att ta sig an en ny utmaning. Vi erbjuder dig Nordens högsta lönemodell Garantilo?n ma?nad 1: 20k Garantilo?n... Visa mer
Pa?bo?rja en spa?nnande karria?r som sa?ljare!


A?r du en som drivs av att tja?na mycket pengar utan lo?netak ? Da? a?r det ha?r sa?ljjobbet fo?r dig! Vi so?ker dig som vill utvecklas inom sa?lj och som a?r redo fo?r att ta na?sta steg i karria?ren! Vi expanderar just nu va?rt team och so?ker dig som a?r ma?linriktad, driven och har viljan att ta sig an en ny utmaning.


Vi erbjuder dig
Nordens högsta lönemodell


Garantilo?n ma?nad 1: 20k
Garantilo?n ma?nad 2: 30k
Garantilo?n ma?nad 3: 40k


Provisionsbaserad lo?n med 1000kr / sa?lj
Sa?ljutbildning med slipade sa?ljtekniker inom B2B och B2C fo?rsa?ljning
Daglig coaching och personlig utveckling
Säljtävlingar & bonusar


Friheten att jobba under eget ansvar hemifrån Visa mindre

Säljande säkerhetskonsult

Ansök    Jan 25    Giga Minds AB    Telefonförsäljare
Har du erfarenhet av försäljning och anser att du är av det rätta virket för att göra grymma resultat? Har du aldrig jobbat med försäljning men tror att du har det som krävs? Vill du utvecklas och göra karriär som säljare? Vill du utveckla ditt mindset och arbeta med din hjärna som verktyg? Svarar du JA på någon av dessa frågor? - Grattis, då har du hittat rätt! Vi är ett bolag som brinner för försäljning och vill ge våra säljare lönen dom verkligen... Visa mer
Har du erfarenhet av försäljning och anser att du är av det rätta virket för att göra grymma resultat?
Har du aldrig jobbat med försäljning men tror att du har det som krävs?
Vill du utvecklas och göra karriär som säljare?
Vill du utveckla ditt mindset och arbeta med din hjärna som verktyg?Svarar du JA på någon av dessa frågor?


- Grattis, då har du hittat rätt!


Vi är ett bolag som brinner för försäljning och vill ge våra säljare lönen dom verkligen förtjänar, är du en person som är målinriktad, vill vara bäst och vägrar ge upp så har du alla förutsättningar för att lyckas hos oss.
Du kommer kontakta kunder över hela Sverige och erbjuda dem att kostnadsfritt testa ett av marknadens mest innovativa larm.
Vikten av att ständigt lära dig och vässa argumenten är av stor vikt.
Du får utbildning från första dag i hur du ska nå dina mål och dagligen få feedback på hur du ska utvecklas.
Allt vi kräver av dig är en vilja av stål och att du brinner för försäljning!
Det är väldigt viktigt för oss att du sköter dina arbetstider och dina åtagande på bästa sätt.
Har du ingen tidigare erfarenhet men känner att sälj är vad du vill göra är du självklart välkommen att söka då vi utbildar dig i all säljteknik du behöver för att lyckas!


Vi sitter i ett helt nyrenoverat kontor med bästa läge vid stora torget i Borås!
Vi rekryterar löpande så skicka gärna din ansökan och dina uppgifter så snart som möjligt!


VIKTIGT! Vi innehar en stark drogpolicy på våran arbetsplats, där vi tar avstånd ifrån narkotika.
Detta för allas säkerhet!


Arbetstider:
M-T 08:15 -17:00
F 08:15 - 16:10
Jobbtyp: Heltid, Fast


#jobbjustnu Visa mindre

Säljare på distans #jobbjustnu

Pa?bo?rja en spa?nnande karria?r som sa?ljare! A?r du en som drivs av att tja?na mycket pengar utan lo?netak ? Da? a?r det ha?r sa?ljjobbet fo?r dig! Vi so?ker dig som vill utvecklas inom sa?lj och som a?r redo fo?r att ta na?sta steg i karria?ren! Vi expanderar just nu va?rt team och so?ker dig som a?r ma?linriktad, driven och har viljan att ta sig an en ny utmaning. Vi erbjuder dig Nordens högsta lönemodell Garantilo?n ma?nad 1: 20k Garantilo?n... Visa mer
Pa?bo?rja en spa?nnande karria?r som sa?ljare!


A?r du en som drivs av att tja?na mycket pengar utan lo?netak ? Da? a?r det ha?r sa?ljjobbet fo?r dig! Vi so?ker dig som vill utvecklas inom sa?lj och som a?r redo fo?r att ta na?sta steg i karria?ren! Vi expanderar just nu va?rt team och so?ker dig som a?r ma?linriktad, driven och har viljan att ta sig an en ny utmaning.


Vi erbjuder dig
Nordens högsta lönemodell


Garantilo?n ma?nad 1: 20k
Garantilo?n ma?nad 2: 30k
Garantilo?n ma?nad 3: 40k


Provisionsbaserad lo?n med 1000kr / sa?lj
Sa?ljutbildning med slipade sa?ljtekniker inom B2B och B2C fo?rsa?ljning
Daglig coachning och personlig utveckling
Säljtävlingar & bonusar


Friheten att jobba under eget ansvar hemifrån


Vi so?ker sa?ljare pa? heltid
Möjlighet finns att arbeta både på kontor och hemifrån Visa mindre

Säljare på distans #jobbjustnu

Pa?bo?rja en spa?nnande karria?r som sa?ljare! A?r du en som drivs av att tja?na mycket pengar utan lo?netak ? Da? a?r det ha?r sa?ljjobbet fo?r dig! Vi so?ker dig som vill utvecklas inom sa?lj och som a?r redo fo?r att ta na?sta steg i karria?ren! Vi expanderar just nu va?rt team och so?ker dig som a?r ma?linriktad, driven och har viljan att ta sig an en ny utmaning. Vi erbjuder dig Nordens högsta lönemodell Garantilo?n ma?nad 1: 20k Garantilo?n... Visa mer
Pa?bo?rja en spa?nnande karria?r som sa?ljare!


A?r du en som drivs av att tja?na mycket pengar utan lo?netak ? Da? a?r det ha?r sa?ljjobbet fo?r dig! Vi so?ker dig som vill utvecklas inom sa?lj och som a?r redo fo?r att ta na?sta steg i karria?ren! Vi expanderar just nu va?rt team och so?ker dig som a?r ma?linriktad, driven och har viljan att ta sig an en ny utmaning.


Vi erbjuder dig
Nordens högsta lönemodell


Garantilo?n ma?nad 1: 20k
Garantilo?n ma?nad 2: 30k
Garantilo?n ma?nad 3: 40k


Provisionsbaserad lo?n med 1000kr / sa?lj


Sa?ljutbildning med slipade sa?ljtekniker inom B2B och B2C fo?rsa?ljning


Daglig coaching och personlig utveckling


Säljtävlingar & bonusar


Friheten att jobba under eget ansvar hemifrån


Vi so?ker sa?ljare pa? heltid
Möjlighet finns att arbeta både på kontor och hemifrån Visa mindre

Säljare heltid sökes!

Vi erbjuder heltidstjänst på kontorstid vardagar. Vi lägger stort fokus på att du som säljare ska lyckas bra hos oss, lönemässigt och även utvecklingsmässigt. De flesta som börjar hos oss har ingen tidigare erfarenhet men tillsammans med våra duktiga coacher och med vår mycket uppskattade säljutbildning når de sina målsättningar. Vi söker personer som är duktiga -eller framförallt vill bli duktiga säljare. Det viktigaste är inte att du är en säljare idag... Visa mer
Vi erbjuder heltidstjänst på kontorstid vardagar. Vi lägger stort fokus på att du som säljare ska lyckas bra hos oss, lönemässigt och även utvecklingsmässigt. De flesta som börjar hos oss har ingen tidigare erfarenhet men tillsammans med våra duktiga coacher och med vår mycket uppskattade säljutbildning når de sina målsättningar.


Vi söker personer som är duktiga -eller framförallt vill bli duktiga säljare. Det viktigaste är inte att du är en säljare idag utan att du har viljan av att bli det.


Det om krävs är att du har goda språkkunskaper i Svenska. Citysälj är med sina snart sjutton års erfarenhet idag ett väl etablerat företag inom försäljning. Våra främsta affärsområden är försäljning av tidningsprenumerationer från Sveriges största förlag till privatpersoner och företag, samt lottprenumerationer.


Du får en grundlig produktutbildning och introduktion i din roll såväl som löpande coachning av kontorets säljcoacher för du ska lyckas i ditt arbete. Utbildningen ger dig de rätta verktygen för att du ska lyckas med din försäljning hos oss och som du även kommer ha stor nytta av i framtiden.


Vid frågor kan du kontakta BTC-ansvarig Nathalie Cederstrand på 0707-490796 eller på [email protected] Visa mindre

Säljare på distans #jobbjustnu

Påbörja en spännande karriär som säljare! Är du en som drivs av att tjäna mycket pengar utan lönetak ? Då är det här säljjobbet för dig! Vi söker dig som vill utvecklas inom sälj och som är redo för att ta nästa steg i karriären! Vi expanderar just nu vårt team och söker dig som är målinriktad, driven och har viljan att ta sig an en ny utmaning. Vi erbjuder dig Nordens högsta lönemodell Garantilön månad 1: 20k Garantilön månad 2: 30k Garantilön måna... Visa mer
Påbörja en spännande karriär som säljare!
Är du en som drivs av att tjäna mycket pengar utan lönetak ? Då är det här säljjobbet för dig! Vi söker dig som vill utvecklas inom sälj och som är redo för att ta nästa steg i karriären! Vi expanderar just nu vårt team och söker dig som är målinriktad, driven och har viljan att ta sig an en ny utmaning.


Vi erbjuder dig
Nordens högsta lönemodell


Garantilön månad 1: 20k
Garantilön månad 2: 30k
Garantilön månad 3: 40k


Provisionsbaserad lön med 1000kr / sälj


Säljutbildning med slipade säljtekniker inom B2B och B2C försäljning
Daglig coaching och personlig utveckling
Säljtävlingar & bonusar
Friheten att jobba under eget ansvar hemifrån


Vi söker säljare på heltid
Möjlighet finns att arbeta både på kontor och hemifrån Visa mindre

Säljare på distans #jobbjustnu

Påbörja en spännande karriär som säljare! Är du en som drivs av att tjäna mycket pengar utan lönetak ? Då är det här säljjobbet för dig! Vi söker dig som vill utvecklas inom sälj och som är redo för att ta nästa steg i karriären! Vi expanderar just nu vårt team och söker dig som är målinriktad, driven och har viljan att ta sig an en ny utmaning. Vi erbjuder dig Nordens högsta lönemodell Garantilön månad 1: 20k Garantilön månad 2: 30k Garantilön måna... Visa mer
Påbörja en spännande karriär som säljare!
Är du en som drivs av att tjäna mycket pengar utan lönetak ? Då är det här säljjobbet för dig! Vi söker dig som vill utvecklas inom sälj och som är redo för att ta nästa steg i karriären! Vi expanderar just nu vårt team och söker dig som är målinriktad, driven och har viljan att ta sig an en ny utmaning.


Vi erbjuder dig
Nordens högsta lönemodell


Garantilön månad 1: 20k
Garantilön månad 2: 30k
Garantilön månad 3: 40k


Provisionsbaserad lön med 1000kr / sälj


Säljutbildning med slipade säljtekniker inom B2B och B2C försäljning
Daglig coaching och personlig utveckling
Säljtävlingar & bonusar
Friheten att jobba under eget ansvar hemifrån


Vi söker säljare på heltid
Möjlighet finns att arbeta både på kontor och hemifrån Visa mindre

Säljare till ett av marknadens mest innovativa larm!

Ansök    Dec 3    Giga Minds AB    Telefonförsäljare
Har du erfarenhet av försäljning och anser att du är av det rätta virket för att göra grymma resultat? Har du aldrig jobbat med försäljning men tror att du har det som krävs? Vill du utvecklas och göra karriär som säljare? Vill du utveckla ditt mindset och arbeta med din hjärna som verktyg? Svarar du JA på någon av dessa frågor? - Grattis, då har du hittat rätt! Vi är ett bolag som brinner för försäljning och vill ge våra säljare lönen dom verkligen... Visa mer
Har du erfarenhet av försäljning och anser att du är av det rätta virket för att göra grymma resultat?
Har du aldrig jobbat med försäljning men tror att du har det som krävs?
Vill du utvecklas och göra karriär som säljare?
Vill du utveckla ditt mindset och arbeta med din hjärna som verktyg?Svarar du JA på någon av dessa frågor?


- Grattis, då har du hittat rätt!


Vi är ett bolag som brinner för försäljning och vill ge våra säljare lönen dom verkligen förtjänar, är du en person som är målinriktad, vill vara bäst och vägrar ge upp så har du alla förutsättningar för att lyckas hos oss.
Du kommer kontakta kunder över hela Sverige och erbjuda dem att kostnadsfritt testa ett av marknadens mest innovativa larm.
Vikten av att ständigt lära dig och vässa argumenten är av stor vikt.
Du får utbildning från första dag i hur du ska nå dina mål och dagligen få feedback på hur du ska utvecklas.
Allt vi kräver av dig är en vilja av stål och att du brinner för försäljning!
Det är väldigt viktigt för oss att du sköter dina arbetstider och dina åtagande på bästa sätt.
Har du ingen tidigare erfarenhet men känner att sälj är vad du vill göra är du självklart välkommen att söka då vi utbildar dig i all säljteknik du behöver för att lyckas!


Vi sitter i ett helt nyrenoverat kontor med bästa läge vid stora torget i Borås!
Vi rekryterar löpande så skicka gärna din ansökan och dina uppgifter så snart som möjligt!


VIKTIGT! Vi innehar en stark drogpolicy på våran arbetsplats, där vi tar avstånd ifrån narkotika.
Detta för allas säkerhet!


Arbetstider:
M-T 08:15 -17:00
F 08:15 - 16:10
Jobbtyp: Heltid, Fast Visa mindre

Säljare på distans #jobbjustnu

Påbörja en spännande karriär som säljare! Är du en som drivs av att tjäna mycket pengar utan lönetak ? Då är det här säljjobbet för dig! Vi söker dig som vill utvecklas inom sälj och som är redo för att ta nästa steg i karriären! Vi expanderar just nu vårt team och söker dig som är målinriktad, driven och har viljan att ta sig an en ny utmaning. Vi erbjuder dig Nordens högsta lönemodell Garantilön månad 1: 20k Garantilön månad 2: 30k Garantilön måna... Visa mer
Påbörja en spännande karriär som säljare!
Är du en som drivs av att tjäna mycket pengar utan lönetak ? Då är det här säljjobbet för dig! Vi söker dig som vill utvecklas inom sälj och som är redo för att ta nästa steg i karriären! Vi expanderar just nu vårt team och söker dig som är målinriktad, driven och har viljan att ta sig an en ny utmaning.


Vi erbjuder dig
Nordens högsta lönemodell


Garantilön månad 1: 20k
Garantilön månad 2: 30k
Garantilön månad 3: 40k


Provisionsbaserad lön med 1000kr / sälj


Säljutbildning med slipade säljtekniker inom B2B och B2C försäljning
Daglig coaching och personlig utveckling
Säljtävlingar & bonusar
Friheten att jobba under eget ansvar hemifrån


Vi söker säljare på heltid
Möjlighet finns att arbeta både på kontor och hemifrån Visa mindre

Säljande säkerhetskonsult till snabbväxande larmbolag

Är du intresserad av säkerhet, skapa affärer samt bygga kundrelationer? Vill du jobba i ett sammansvetsat team i ett helt nyrenoverat kontor? Är du även en tävlingsinriktad människa som letar efter nya utmaningar och som älskar att pusha dig själv till nya höjder? Vill du lägga grunden till en karriär inom den snabbt växande säkerhetsbranschen? Då har vi jobbet för dig! #jobbjustnu Om oss: Sensor Alarm är Sveriges snabbast växande hemlarmföretag och me... Visa mer
Är du intresserad av säkerhet, skapa affärer samt bygga kundrelationer?


Vill du jobba i ett sammansvetsat team i ett helt nyrenoverat kontor? Är du även en tävlingsinriktad människa som letar efter nya utmaningar och som älskar att pusha dig själv till nya höjder? Vill du lägga grunden till en karriär inom den snabbt växande säkerhetsbranschen? Då har vi jobbet för dig! #jobbjustnu


Om oss:
Sensor Alarm är Sveriges snabbast växande hemlarmföretag och med verksamheter i både Sverige och Norge. Sensor Alarms expansion i Sverige gör nu att vi söker flertal säljande säkerhetskonsulter till vårt centrala kontor i Borås! Du är anställd av vår samarbetspartner Giga Minds AB och arbetar tätt tillsammans med kollegorna från Sensor Alarm.


Tjänsten som säkerhetskonsult:
Som säljande säkerhetskonsult kommer du vara den första kontakten med potentiella kunder. Din främsta uppgift är att bilda dig en uppfattning om kundernas säkerhetssituation för att sedan hjälpa dem att få testa på ett innovativt hemlarm helt gratis. Detta i syfte att förbättra sin nuvarande säkerhetssituation eller eventuellt sänka sin månadskostnad genom vårt larm som idag är billigast på marknaden.


Vem vi söker:
Det vi tittar på är dina personlighetsdrag och egenskaper snarare än tidigare erfarenhet. Professionalitet är även något vi värdesätter starkt. Har du tidigare erfarenhet inom larmbranschen eller har du arbetat med kundrelationer på restaurang, hotell, event eller taxi är detta meriterande. Men det vi ser som avgörande är ambitionen och en stark vilja att ständigt utvecklas.


Vi ser att du som söker:
Vill utveckla dina säljkunskaper löpande
Har en god social kompetens och vill bidra till en positiv stämning på sin arbetsplats
Du drivs av att jobba mot högt uppsatta mål
Du är en tävlingsmänniska
Du är både ihärdig och kreativ, samt har en god förmåga att kommunicera med alla typer av människor

Vi erbjuder dig:
En produkt- samt säljutbildning
Löpande coachning vid behov
En trevlig arbetsmiljö mitt i centrala Borås
En bra provisionsmodell som gör det möjligt att tjäna väldigt mycket pengar
Snittlön 26,000kr/månaden

Ansökan (CV & personligt brev) skickas till: [email protected] Visa mindre

Säljare på distans #jobbjustnu

Påbörja en spännande karriär som säljare! Är du en som drivs av att tjäna mycket pengar utan lönetak ? Då är det här säljjobbet för dig! Vi söker dig som vill utvecklas inom sälj och som är redo för att ta nästa steg i karriären! Vi expanderar just nu vårt team och söker dig som är målinriktad, driven och har viljan att ta sig an en ny utmaning. Vi erbjuder dig Nordens högsta lönemodell Garantilön månad 1: 20k Garantilön månad 2: 30k Garantilön måna... Visa mer
Påbörja en spännande karriär som säljare!
Är du en som drivs av att tjäna mycket pengar utan lönetak ? Då är det här säljjobbet för dig! Vi söker dig som vill utvecklas inom sälj och som är redo för att ta nästa steg i karriären! Vi expanderar just nu vårt team och söker dig som är målinriktad, driven och har viljan att ta sig an en ny utmaning.


Vi erbjuder dig
Nordens högsta lönemodell


Garantilön månad 1: 20k
Garantilön månad 2: 30k
Garantilön månad 3: 40k


Provisionsbaserad lön med 1000kr / sälj


Säljutbildning med slipade säljtekniker inom B2B och B2C försäljning
Daglig coaching och personlig utveckling
Säljtävlingar & bonusar
Friheten att jobba under eget ansvar hemifrån


Vi söker säljare på heltid i åldrarna mellan 18 - 26 år Visa mindre

Säljare på distans #jobbjustnu

Påbörja en spännande karriär som säljare! Är du en som drivs av att tjäna mycket pengar utan lönetak ? Då är det här säljjobbet för dig! Vi söker dig som vill utvecklas inom sälj och som är redo för att ta nästa steg i karriären! Vi expanderar just nu vårt team och söker dig som är målinriktad, driven och har viljan att ta sig an en ny utmaning. Vi erbjuder dig Nordens högsta lönemodell Garantilön månad 1: 20k Garantilön månad 2: 30k Garantilön måna... Visa mer
Påbörja en spännande karriär som säljare!
Är du en som drivs av att tjäna mycket pengar utan lönetak ? Då är det här säljjobbet för dig! Vi söker dig som vill utvecklas inom sälj och som är redo för att ta nästa steg i karriären! Vi expanderar just nu vårt team och söker dig som är målinriktad, driven och har viljan att ta sig an en ny utmaning.


Vi erbjuder dig
Nordens högsta lönemodell


Garantilön månad 1: 20k
Garantilön månad 2: 30k
Garantilön månad 3: 40k


Provisionsbaserad lön med 1000kr / sälj


Säljutbildning med slipade säljtekniker inom B2B och B2C försäljning
Daglig coaching och personlig utveckling
Säljtävlingar & bonusar
Friheten att jobba under eget ansvar hemifrån


Vi söker säljare på heltid i åldrarna mellan 18 - 26 år Visa mindre

Säljare på distans #jobbjustnu

Påbörja en spännande karriär som säljare! Är du en som drivs av att tjäna mycket pengar utan lönetak ? Då är det här säljjobbet för dig! Vi söker dig som vill utvecklas inom sälj och som är redo för att ta nästa steg i karriären! Vi expanderar just nu vårt team och söker dig som är målinriktad, driven och har viljan att ta sig an en ny utmaning. Vi erbjuder dig Nordens högsta lönemodell Garantilön månad 1: 20k Garantilön månad 2: 30k Garantilön måna... Visa mer
Påbörja en spännande karriär som säljare!
Är du en som drivs av att tjäna mycket pengar utan lönetak ? Då är det här säljjobbet för dig! Vi söker dig som vill utvecklas inom sälj och som är redo för att ta nästa steg i karriären! Vi expanderar just nu vårt team och söker dig som är målinriktad, driven och har viljan att ta sig an en ny utmaning.


Vi erbjuder dig
Nordens högsta lönemodell


Garantilön månad 1: 20k
Garantilön månad 2: 30k
Garantilön månad 3: 40k


Provisionsbaserad lön med 1000kr / sälj


Säljutbildning med slipade säljtekniker inom B2B och B2C försäljning
Daglig coaching och personlig utveckling
Säljtävlingar & bonusar
Friheten att jobba under eget ansvar hemifrån


Vi söker säljare på heltid i åldrarna mellan 18 - 26 år Visa mindre

Är du vår nästa stjärna? Säljare heltid sökes !

Vi erbjuder heltidstjänst på kontorstid vardagar. Vi lägger stort fokus på att du som säljare ska lyckas bra hos oss, lönemässigt och även utvecklingsmässigt. De flesta som börjar hos oss har ingen tidigare erfarenhet men tillsammans med våra duktiga coacher och med vår mycket uppskattade säljutbildning når de sina målsättningar. Vi söker personer som är duktiga -eller framförallt vill bli duktiga säljare. Det viktigaste är inte att du är en säljare idag... Visa mer
Vi erbjuder heltidstjänst på kontorstid vardagar. Vi lägger stort fokus på att du som säljare ska lyckas bra hos oss, lönemässigt och även utvecklingsmässigt. De flesta som börjar hos oss har ingen tidigare erfarenhet men tillsammans med våra duktiga coacher och med vår mycket uppskattade säljutbildning når de sina målsättningar.


Vi söker personer som är duktiga -eller framförallt vill bli duktiga säljare. Det viktigaste är inte att du är en säljare idag utan att du har viljan av att bli det.


Det om krävs är att du har goda språkkunskaper i Svenska. Citysälj är med sina snart sjutton års erfarenhet idag ett väl etablerat företag inom försäljning. Våra främsta affärsområden är försäljning av tidningsprenumerationer från Sveriges största förlag till privatpersoner och företag, samt lottprenumerationer.


Du får en grundlig produktutbildning och introduktion i din roll såväl som löpande coachning av kontorets säljcoacher för du ska lyckas i ditt arbete. Utbildningen ger dig de rätta verktygen för att du ska lyckas med din försäljning hos oss och som du även kommer ha stor nytta av i framtiden.


Vid frågor kan du kontakta BTC-ansvarig Nathalie Cederstrand på 0707-490796 eller på [email protected] Visa mindre

Säljare med driv! 30.000 kr i garantilön!

Ansök    Sep 9    Makova Group AB    Telefonförsäljare
Vi söker nu 2 st drivna säljare till moderna tjänster inom webb. Vi samarbetar med externa uppdragsgivare & erbjuder ett mycket stimulerande jobb. Du kommer bearbeta både nya och befintliga kunder mot den svenska marknaden & erbjuds både en fast samt rörlig lön med stora förtjänstmöjligheter. Du behärskar svenska i både tal och skrift. Är du personen som har driv, gillar att arbeta långsiktigt & har en känsla för att göra affärer så skicka en ansökan reda... Visa mer
Vi söker nu 2 st drivna säljare till moderna tjänster inom webb. Vi samarbetar med externa uppdragsgivare & erbjuder ett mycket stimulerande jobb. Du kommer bearbeta både nya och befintliga kunder mot den svenska marknaden & erbjuds både en fast samt rörlig lön med stora förtjänstmöjligheter. Du behärskar svenska i både tal och skrift.
Är du personen som har driv, gillar att arbeta långsiktigt & har en känsla för att göra affärer så skicka en ansökan redan idag till [email protected]
Vi går igenom ansökningarna löpande.
#jobbjustnu Visa mindre

Säljare på distans #jobbjustnu

Påbörja en spännande karriär som säljare! Är du en som drivs av att tjäna mycket pengar utan lönetak ? Då är det här säljjobbet för dig! Vi söker dig som vill utvecklas inom sälj och som är redo för att ta nästa steg i karriären! Vi expanderar just nu vårt team och söker dig som är målinriktad, driven och har viljan att ta sig an en ny utmaning. Vi erbjuder dig Nordens högsta lönemodell Garantilön månad 1: 20k Garantilön månad 2: 30k Garantilön måna... Visa mer
Påbörja en spännande karriär som säljare!
Är du en som drivs av att tjäna mycket pengar utan lönetak ? Då är det här säljjobbet för dig! Vi söker dig som vill utvecklas inom sälj och som är redo för att ta nästa steg i karriären! Vi expanderar just nu vårt team och söker dig som är målinriktad, driven och har viljan att ta sig an en ny utmaning.


Vi erbjuder dig
Nordens högsta lönemodell


Garantilön månad 1: 20k
Garantilön månad 2: 30k
Garantilön månad 3: 40k


Provisionsbaserad lön med 1000kr / sälj


Säljutbildning med slipade säljtekniker inom B2B och B2C försäljning
Daglig coaching och personlig utveckling
Säljtävlingar & bonusar
Friheten att jobba under eget ansvar hemifrån Visa mindre

Drivna säljare sökes omgående för distansjobb hemifrån!

Är du tävlingsinriktad, resultatorienterad och drivs av att överträffa uppsatta mål? Ser du en fördel med att kunna utföra ditt arbete hemifrån? Då har vi jobbet för dig! För kunds räkning söker vi just nu säljare som vill vara en del av ett större säljteam i Sverige. Allt arbete utförs hemifrån och du kommer att ha flera säljkollegor på olika platser runt om i hela landet. Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir direktanställd av vår kund. V... Visa mer
Är du tävlingsinriktad, resultatorienterad och drivs av att överträffa uppsatta mål? Ser du en fördel med att kunna utföra ditt arbete hemifrån? Då har vi jobbet för dig!

För kunds räkning söker vi just nu säljare som vill vara en del av ett större säljteam i Sverige. Allt arbete utförs hemifrån och du kommer att ha flera säljkollegor på olika platser runt om i hela landet. Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir direktanställd av vår kund.

Vår kund är i en expansiv fas och behöver stärka upp sin säljorganisation med fler ambitiösa och tävlingsinriktade medarbetare. Som säljare kontaktar du privatpersoner för kostnadsfri rådgivning om säkerhet för ett tryggare vardagsliv med Id-skydd i fokus. Du kommer att ansvara för hela säljprocessen fram till avtalsskrivning.

Som säljare kommer du att vara en viktig pusselbit i kundens organisation, du kommer att genomföra en gedigen introduktion digitalt, samt erhålla stöd från din Team-lead under hela din anställning. Är du rätt person med rätt driv och inställning finns det flera utvecklingsmöjligheter.

Tjänsten utförs måndag - fredag, 9-18. Fast garantilön + provision.

Din profil
Du ska drivas av att arbeta mot uppsatta mål samtidigt som du är ansvarsfull och självgående. Du ska kunna behärska svenska i både tal och skrift.

Är du redo att vara en del av ett säljteam hos vår kund och ta företagets försäljning till nya höjder? Sök idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Telefonförsäljare sökes till välkänt varumärke

Ansök    Aug 11    Key Solutions AB    Telefonförsäljare
Vi öppnar upp för fler tjänster inom försäljning. Ansök på under en minut och få svar inom ett dygn. - Sveriges Bästa Arbetsplats (7 år i rad) - Bekväma arbetstider - Ingen tidigare erfarenhet krävs - Generös provision med garantilön - Lönegaranti på 30.000 kr inom 6 månader - Superfräscha kontor och arbetsplatser - Stimulerande arbete, ingen dag lik den andra - Ung arbetsplats, högt i tak - Egen coach som hjälper dig att utvecklas - Egna galor, konferens... Visa mer
Vi öppnar upp för fler tjänster inom försäljning. Ansök på under en minut och få svar inom ett dygn.

- Sveriges Bästa Arbetsplats (7 år i rad)
- Bekväma arbetstider
- Ingen tidigare erfarenhet krävs
- Generös provision med garantilön
- Lönegaranti på 30.000 kr inom 6 månader
- Superfräscha kontor och arbetsplatser
- Stimulerande arbete, ingen dag lik den andra
- Ung arbetsplats, högt i tak
- Egen coach som hjälper dig att utvecklas
- Egna galor, konferenser och resor
- Möjlighet till tjänstebil (+ körkortsutbildning)

Bli en del av Key Solutions idag!
Se gärna vår Instagram:
https://www.instagram.com/keysolutionsse (https://www.instagram.com/keysolutionsse/) Visa mindre

Finsktalande säljare

Vi erbjuder heltidstjänst på kontorstid vardagar. Vi lägger stort fokus på att du som säljare ska lyckas bra hos oss, lönemässigt och även utvecklingsmässigt. De flesta som börjar hos oss har ingen tidigare erfarenhet men tillsammans med våra duktiga coacher och med vår mycket uppskattade säljutbildning når de sina målsättningar. Vi söker personer som är duktiga -eller framförallt vill bli duktiga säljare. Det viktigaste är inte att du är en säljare id... Visa mer
Vi erbjuder heltidstjänst på kontorstid vardagar. Vi lägger stort fokus på att du som säljare ska lyckas bra hos oss, lönemässigt och även utvecklingsmässigt. De flesta som börjar hos oss har ingen tidigare erfarenhet men tillsammans med våra duktiga coacher och med vår mycket uppskattade säljutbildning når de sina målsättningar.
Vi söker personer som är duktiga -eller framförallt vill bli duktiga säljare. Det viktigaste är inte att du är en säljare idag utan att du har viljan av att bli det.


Det ända som krävs är att du har goda språkkunskaper i Finska. Citysälj är med sina snart sexton års erfarenhet idag ett väl etablerat företag inom försäljning. Våra främsta affärsområden är försäljning av tidningsprenumerationer från Sveriges största förlag till privatpersoner och företag.
Du får en grundlig produktutbildning och introduktion i din roll såväl som löpande coachning av kontorets säljcoacher för du ska lyckas i ditt arbete. Utbildningen ger dig de rätta verktygen för att du ska lyckas med din försäljning hos oss och som du även kommer ha stor nytta av i framtiden.


Vid frågor kan du kontakta vår säljcoach Samuel Furi på 0739-629 060 eller på [email protected] Visa mindre

Innesäljare

Ansök    Feb 6    Maxkompetens    Telefonförsäljare
Vi söker för vår kunds räkning en innesäljare till ett företag i Borås. Vi letar efter dig som precis påbörjat din karriär inom försäljning - och önskar att nu utveckla dina kompetenser. Alternativt har du jobbat med kundkontakter i någon form och vill utvecklas inom försäljning. Du ska vara en lagspelare som drivs av att arbeta mot och överträffa uppsatta mål, är hungrig på utmaningar med glimten i ögat och har målet att utveckla dina färdigheter inom säl... Visa mer
Vi söker för vår kunds räkning en innesäljare till ett företag i Borås. Vi letar efter dig som precis påbörjat din karriär inom försäljning - och önskar att nu utveckla dina kompetenser. Alternativt har du jobbat med kundkontakter i någon form och vill utvecklas inom försäljning. Du ska vara en lagspelare som drivs av att arbeta mot och överträffa uppsatta mål, är hungrig på utmaningar med glimten i ögat och har målet att utveckla dina färdigheter inom sälj.Som innesäljare har du ansvaret att bibehålla daglig kontakt med befintliga företagskunder via telefon, där hög professionalitet värdesätts i ditt arbetssätt. De kunder du bearbetar är främst varma kunder som har varit i kontakt med företaget under de senaste 6 månaderna och arbetet sker enbart utefter digitala säljlistor. Eftersom du använder telefonen som främsta arbetsverktyg är det viktigt att du som innesäljare har god telefon- och IT-vana. Samtidigt ska du genom ett utåtriktat, socialt och tillmötesgående bemötande ge rum för vidare affärer och en hög kundtillfredsställelse. Du arbetar mot individuell budget. Detta är en tillsvidareanställning med tillämpning av en provanställning i sex månader, där du anställs av Maxkompetens.

Vi ser att du som person är driven , självgående och resultatorienterad.

Behovet är omgående så vänta inte med din ansökan!Har du frågor gällande tjänsten så kontakta Eva Thuresson 0734073375Vi hänvisar ansökan till nedan länk.Välkommen med din ansökan!

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 7 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda.

Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar.

Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Visa mindre

Telefonförsäljare sökes till välkänt varumärke

Ansök    Feb 18    Key Solutions    Telefonförsäljare
Vi öppnar upp för fler tjänster inom försäljning. Ansök på under en minut och få svar inom ett dygn. - Sveriges Bästa Arbetsplats (7 år i rad) - Bekväma arbetstider - Ingen tidigare erfarenhet krävs - Generös provision med garantilön - Lönegaranti på 30.000 kr inom 6 månader - Superfräscha kontor och arbetsplatser - Stimulerande arbete, ingen dag lik den andra - Ung arbetsplats, högt i tak - Egen coach som hjälper dig att utvecklas - Egna galor, konferens... Visa mer
Vi öppnar upp för fler tjänster inom försäljning. Ansök på under en minut och få svar inom ett dygn.

- Sveriges Bästa Arbetsplats (7 år i rad)
- Bekväma arbetstider
- Ingen tidigare erfarenhet krävs
- Generös provision med garantilön
- Lönegaranti på 30.000 kr inom 6 månader
- Superfräscha kontor och arbetsplatser
- Stimulerande arbete, ingen dag lik den andra
- Ung arbetsplats, högt i tak
- Egen coach som hjälper dig att utvecklas
- Egna galor, konferenser och resor
- Möjlighet till tjänstebil (+ körkortsutbildning)

Bli en del av Key Solutions idag!
Se gärna vår Instagram:
https://www.instagram.com/keysolutionsse (https://www.instagram.com/keysolutionsse/) Visa mindre

Säljare till ett av marknadens mest innovativa larm!

Ansök    Jun 29    Giga Minds AB    Telefonförsäljare
Har du erfarenhet av försäljning och anser att du är av det rätta virket för att göra grymma resultat? Har du aldrig jobbat med försäljning men tror att du har det som krävs? Vill du utvecklas och göra karriär som säljare? Vill du utveckla ditt mindset och arbeta med din hjärna som verktyg? Svarar du JA på någon av dessa frågor? - Grattis, då har du hittat rätt! Vi är ett bolag som brinner för försäljning och vill ge våra säljare lönen dom verkligen... Visa mer
Har du erfarenhet av försäljning och anser att du är av det rätta virket för att göra grymma resultat?
Har du aldrig jobbat med försäljning men tror att du har det som krävs?
Vill du utvecklas och göra karriär som säljare?
Vill du utveckla ditt mindset och arbeta med din hjärna som verktyg?Svarar du JA på någon av dessa frågor?


- Grattis, då har du hittat rätt!


Vi är ett bolag som brinner för försäljning och vill ge våra säljare lönen dom verkligen förtjänar, är du en person som är målinriktad, vill vara bäst och vägrar ge upp så har du alla förutsättningar för att lyckas hos oss.
Du kommer kontakta kunder över hela Sverige och erbjuda dem att kostnadsfritt testa ett av marknadens mest innovativa larm.
Vikten av att ständigt lära dig och vässa argumenten är av stor vikt.
Du får utbildning från första dag i hur du ska nå dina mål och dagligen få feedback på hur du ska utvecklas.
Allt vi kräver av dig är en vilja av stål och att du brinner för försäljning!
Det är väldigt viktigt för oss att du sköter dina arbetstider och dina åtagande på bästa sätt.
Har du ingen tidigare erfarenhet men känner att sälj är vad du vill göra är du självklart välkommen att söka då vi utbildar dig i all säljteknik du behöver för att lyckas!


Vi sitter i ett helt nyrenoverat kontor med bästa läge vid stora torget i Borås!
Vi rekryterar löpande så skicka gärna din ansökan och dina uppgifter så snart som möjligt!


VIKTIGT! Vi innehar en stark drogpolicy på våran arbetsplats, där vi tar avstånd ifrån narkotika.
Detta för allas säkerhet!


Arbetstider:
M-T 08:15 -17:00
F 08:15 - 16:10
Jobbtyp: Heltid, Fast Visa mindre

Driven och målinriktad säljare! 30.000 kr + provison!

Mainztreet Media hjälper små- och medelstora företag med tjänster inom reklam, media och marknadsföring. Vi erbjuder en trevlig arbetsplats i centrala Borås med sköna medarbetare och ett mycket varierande och stimulerande arbete. Du är social och älskar att göra affärer. För att lyckas i denna roll är det viktigt att du är driven och motiverad att bearbeta både nya och befintliga kunder. Du är ett proffs på service och att kommunicera via telefon samt... Visa mer
Mainztreet Media hjälper små- och medelstora företag med tjänster inom reklam, media och marknadsföring.


Vi erbjuder en trevlig arbetsplats i centrala Borås med sköna medarbetare och ett mycket varierande och stimulerande arbete.


Du är social och älskar att göra affärer. För att lyckas i denna roll är det viktigt att du är driven och motiverad att bearbeta både nya och befintliga kunder. Du är ett proffs på service och att kommunicera via telefon samt är duktig på att föra samtal på ett affärsmässigt och professionellt sätt.


Du har god förmåga att skapa och bibehålla goda kontakter. Tidigare erfarenhet inom försäljning är meriterande.


Vi förutsätter att du hanterar svenska flytande i både tal och skrift. Mainztreet Media säljer tjänster inom media till små- och medelstora företag och du kommer att bearbeta både befintliga och nya kunder via telefon. Visa mindre

Säljare heltid sökes - 15.000 - 25.000kr i garantilön + provision!

Vi erbjuder heltidstjänst på kontorstid vardagar. Vi lägger stort fokus på att du som säljare ska lyckas bra hos oss, lönemässigt och även utvecklingsmässigt. De flesta som börjar hos oss har ingen tidigare erfarenhet men tillsammans med våra duktiga coacher och med vår mycket uppskattade säljutbildning når de sina målsättningar. Under 2019 snittade vår grupp på BTC-avdelningen 134kr/timman i snitt på ca 100 säljare! Vi söker personer som är duktiga ... Visa mer
Vi erbjuder heltidstjänst på kontorstid vardagar. Vi lägger stort fokus på att du som säljare ska lyckas bra hos oss, lönemässigt och även utvecklingsmässigt. De flesta som börjar hos oss har ingen tidigare erfarenhet men tillsammans med våra duktiga coacher och med vår mycket uppskattade säljutbildning når de sina målsättningar.


Under 2019 snittade vår grupp på BTC-avdelningen 134kr/timman i snitt på ca 100 säljare!


Vi söker personer som är duktiga -eller framförallt vill bli duktiga säljare. Det viktigaste är inte att du är en säljare idag utan att du har viljan av att bli det.


Det ända som krävs är att du har goda språkkunskaper i Svenska. Citysälj är med sina snart sexton års erfarenhet idag ett väl etablerat företag inom försäljning. Våra främsta affärsområden är försäljning av tidningsprenumerationer från Sveriges största förlag till privatpersoner och företag, samt lottprenumerationer.
Du får en grundlig produktutbildning och introduktion i din roll såväl som löpande coachning av kontorets säljcoacher för du ska lyckas i ditt arbete. Utbildningen ger dig de rätta verktygen för att du ska lyckas med din försäljning hos oss och som du även kommer ha stor nytta av i framtiden.


Vid frågor kan du kontakta BTC-ansvarig Nathalie Cederstrand på 0707-490796 eller på [email protected] Visa mindre

Telefonförsäljare sökes till välkänt varumärke

Ansök    Jan 29    Key Solutions    Telefonförsäljare
Vi söker just nu dig som är ute efter att påbörja en spännande karriär inom Telekom. Du kommer att ingå i ett team på 8 säljande superstjärnor där ni arbetar med en av Sveriges största och snabbast växande operatörer i Borås med placering på det aktuella kontoret. Om Key Solutions: Key Solutions är Sveriges största, mest framgångsrika och prisade säljkonsultbolag som för 7:e året i rad blivit utsedda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place... Visa mer
Vi söker just nu dig som är ute efter att påbörja en spännande karriär inom Telekom. Du kommer att ingå i ett team på 8 säljande superstjärnor där ni arbetar med en av Sveriges största och snabbast växande operatörer i Borås med placering på det aktuella kontoret.

Om Key Solutions:

Key Solutions är Sveriges största, mest framgångsrika och prisade säljkonsultbolag som för 7:e året i rad blivit utsedda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place to Work Institute!

Våra uppdragsgivare består av de mest etablerade företagen såsom Google, Telia, E.ON och Netflix m.fl.

Inom koncernen är vi idag över 200 glada och ambitiösa killar och tjejer som bearbetar marknaden utifrån våra moderna, fräscha och unika kontor mitt i centrala Stockholm, Göteborg och Västerås.

Vad särskiljer oss från alla andra arbetsgivare?

- Garanterad månadslön på 30 000 SEK inom 6 månader
- Sveriges skönaste kontor med bland annat eget Pingisbord & Playstation
- Säljtävlingar och konferensresor till t.ex. Barcelona, Miami och Sydafrika
- Vi avsätter minst en timme per dag för din personliga utveckling

Vi erbjuder rätt person:

- Fast garantilön, provision samt generösa bonusar
- Kostnadsfri säljutbildning i Key Business School (Inga studielån och full lön under studietiden, värde: 50 000 SEK)
- Fantastiska möjligheter att utvecklas och göra karriär på en av Europas bästa arbetsplatser (enligt världens största medarbetareundersökning)


Är du den vi söker?

I tjänsten som Sales Executive kommer du till exempel att:

- Ringa potentiella kunder i syfte att marknadsföra Sveriges bästa telekom-produkter
- Arbeta mot uppsatt säljbudget
- Kontakta nya kunder och över tid befintliga kunder


Vi söker dig som:

- Har en god datorvana och är bekväm med telefon som verktyg
- Tar ansvar för ditt arbete och är resultatorienterad
- Har intresse och förståelse för hur man skapar bra kundupplevelser
- Har fyllt 18 år vid anställningens början samt har en avslutad gymnasieutbildning


Då vi har några av Sveriges absolut bästa säljare och coacher till förfogande, samt erbjuder säljutbildning i Key Business School, så har vi inget krav på tidigare försäljningserfarenhet. Vi tar ansvaret över att ge våra medarbetare rätt verktyg själva.

Om du tycker detta låter kul, skicka ett mail till oss och berätta vem du är. Du behöver inte bifoga något formellt CV, ett kort mail till [email protected] räcker.

Vi är kanske Sveriges mest öppna företag. Vi delar allt från roliga videos, storys från medarbetare och hur en arbetsdag kan se ut på vår Instagram (https://www.instagram.com/keysolutionsse/).
Följ oss gärna! Visa mindre

Projektförsäljare via telefon

Ansök    Jan 7    30 Dagar AB    Telefonförsäljare
Är du en duktig telefonsäljare med dokumenterat goda säljresultat som söker nya utmaningar? Då får du här chansen i ett bolag med stora ambitioner inom turismbranschen. Vi söker dig som trivs med ett högre tempo, som är målinriktad, driven och gillar försäljning. Vi sitter i fräscha lokaler som ligger lättillgängliga från R40. Med telefonen som främsta verktyg kommer du att ta kontakt med både nya och befintliga kunder och sälja en produkt som funni... Visa mer
Är du en duktig telefonsäljare med dokumenterat goda säljresultat som söker nya utmaningar?


Då får du här chansen i ett bolag med stora ambitioner inom turismbranschen. Vi söker dig som trivs med ett högre tempo, som är målinriktad, driven och gillar försäljning.


Vi sitter i fräscha lokaler som ligger lättillgängliga från R40. Med telefonen som främsta verktyg kommer du att ta kontakt med både nya och befintliga kunder och sälja en produkt som funnits på marknaden i över 13 år samt en nyutvecklad tjänst. I produktportföljen finns även andra produkter som presenteras vid personlig intervju.
 
Vi söker dig som:
- Har en positiv inställning.
- Har höga ambitioner.
- Älskar utmaningar.
- Kan flytande svenska i tal och skrift. 
- Flytande norska i tal och skrift är ett plus men inget måste.
- Är tävlings- och målinriktad.
- Har tidigare erfarenheter av försäljning.
- Vill ingå i ett bra team.
 
Med rätt attityd, inställning och viljan att nå dina och företagets mål kan du lyckas hos oss!


Detta erbjuder vi dig:
Du kommer att jobba på kontoret som ligger lätt tillgängligt från R40 men ändå nära centrum i Borås. 
- Ersättning enligt överenskommelse
- Friskvård
- Start omgående
- Framtida karriärsmöjligheter


Ansökan:
Denna tjänst kommer tillsättas inom en snar framtid och urval kommer att ske löpande. Vi ser därför fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt.


För en möjlighet till att få komma på intervju skicka gärna in en ansökan med CV samt personligt brev. Visa mindre

Telefonförsäljare sökes till välkänt varumärke

Ansök    Jan 8    Key Solutions    Telefonförsäljare
Vi söker just nu dig som är ute efter att påbörja en spännande karriär inom Telekom. Du kommer att ingå i ett team på 8 säljande superstjärnor där ni arbetar med en av Sveriges största och snabbast växande operatörer i Borås med placering på det aktuella kontoret. Om Key Solutions: Key Solutions är Sveriges största, mest framgångsrika och prisade säljkonsultbolag som för 7:e året i rad blivit utsedda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place... Visa mer
Vi söker just nu dig som är ute efter att påbörja en spännande karriär inom Telekom. Du kommer att ingå i ett team på 8 säljande superstjärnor där ni arbetar med en av Sveriges största och snabbast växande operatörer i Borås med placering på det aktuella kontoret.

Om Key Solutions:

Key Solutions är Sveriges största, mest framgångsrika och prisade säljkonsultbolag som för 7:e året i rad blivit utsedda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place to Work Institute!

Våra uppdragsgivare består av de mest etablerade företagen såsom Google, Telia, E.ON och Netflix m.fl.

Inom koncernen är vi idag över 200 glada och ambitiösa killar och tjejer som bearbetar marknaden utifrån våra moderna, fräscha och unika kontor mitt i centrala Stockholm, Göteborg och Västerås.

Vad särskiljer oss från alla andra arbetsgivare?

- Garanterad månadslön på 30 000 SEK inom 6 månader
- Sveriges skönaste kontor med bland annat eget Pingisbord & Playstation
- Säljtävlingar och konferensresor till t.ex. Barcelona, Miami och Sydafrika
- Vi avsätter minst en timme per dag för din personliga utveckling

Vi erbjuder rätt person:

- Fast garantilön, provision samt generösa bonusar
- Kostnadsfri säljutbildning i Key Business School (Inga studielån och full lön under studietiden, värde: 50 000 SEK)
- Fantastiska möjligheter att utvecklas och göra karriär på en av Europas bästa arbetsplatser (enligt världens största medarbetareundersökning)


Är du den vi söker?

I tjänsten som Sales Executive kommer du till exempel att:

- Ringa potentiella kunder i syfte att marknadsföra Sveriges bästa telekom-produkter
- Arbeta mot uppsatt säljbudget
- Kontakta nya kunder och över tid befintliga kunder


Vi söker dig som:

- Har en god datorvana och är bekväm med telefon som verktyg
- Tar ansvar för ditt arbete och är resultatorienterad
- Har intresse och förståelse för hur man skapar bra kundupplevelser
- Har fyllt 18 år vid anställningens början samt har en avslutad gymnasieutbildning


Då vi har några av Sveriges absolut bästa säljare och coacher till förfogande, samt erbjuder säljutbildning i Key Business School, så har vi inget krav på tidigare försäljningserfarenhet. Vi tar ansvaret över att ge våra medarbetare rätt verktyg själva.

Om du tycker detta låter kul, skicka ett mail till oss och berätta vem du är. Du behöver inte bifoga något formellt CV, ett kort mail till [email protected] räcker.

Vi är kanske Sveriges mest öppna företag. Vi delar allt från roliga videos, storys från medarbetare och hur en arbetsdag kan se ut på vår Instagram (https://www.instagram.com/keysolutionsse/).
Följ oss gärna! Visa mindre

Lediga jobb som innesäljare på MMG i Borås!

Ansök    Dec 17    Manpower    Telefonförsäljare
Känner du att du vill ha ett yrke som konstant utvecklar dig där prestation belönas över allt annat? Är du dessutom hungrig på möjligheten att få den lönen du förtjänar utifrån din egen insats? Läs mer nedan och ta chansen starta eller ta nästa steg i din säljkarriär! Erbjudande Svarade du ja på någon av frågorna ovan kommer du att stormtrivas i rollen som innesäljare på MMG! Ta chansen att utvecklas i ett yrke som alltid kommer vara efterfrågat. På MMG ... Visa mer
Känner du att du vill ha ett yrke som konstant utvecklar dig där prestation belönas över allt annat? Är du dessutom hungrig på möjligheten att få den lönen du förtjänar utifrån din egen insats? Läs mer nedan och ta chansen starta eller ta nästa steg i din säljkarriär!

Erbjudande

Svarade du ja på någon av frågorna ovan kommer du att stormtrivas i rollen som innesäljare på MMG! Ta chansen att utvecklas i ett yrke som alltid kommer vara efterfrågat. På MMG kommer du att matchas mot den avdelning som passar bäst in på dina tidigare erfarenheter. Oavsett vilken avdelning som du hamnar på finns möjligheter till utveckling inom företaget.

Du kommer dessutom jobba med fast lön plus en väldigt generös provisionsmodell.

Vad gör man som innesäljare?

Det dagliga arbetet går först och främst ut på att ta kontakt med befintliga såväl som nya kunder. Du kommer att sälja in tjänster och produkter samt omförhandla avtal över telefon.

Du kommer jobba med ett härligt team med blandade åldrar och erfarenheter. Det är en väldigt öppen och social miljö där alla är delaktiga. Så oavsett vem du är kommer du känna dig välkommen och hitta många nya vänner och kollegor.

Den vi söker

För att lyckas i rollen som innesäljare är det viktigt att du är driven, engagerad och initiativtagande. Du har god känsla för service och är lyhörd inför kundernas önskemål. Det är meriterande om du har jobbat med försäljning i någon form tidigare men vi lägger dock störst vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi söker dig som:

* är duktig på att kommunicera
* talar och skriver svenska flytande
* kan börja omgående

Tidigare erfarenhet av försäljning är väldigt meriterande!

Hur söker jag detta jobb?

Det är superenkelt! Ansök jobbet via ansökningsknappen. Vi går igenom ansökningarna löpande, så vänta inte - Skicka in din ansökan på en gång!

Har du frågor kring tjänsten?

1 Få snabbast svar genom att läsa vår Frågor och svar
2 Jag kan också nås på [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lediga jobb som innesäljare på MMG i Borås!

Ansök    Dec 11    Manpower AB    Telefonförsäljare
Känner du att du vill ha ett yrke som konstant utvecklar dig där prestation belönas över allt annat? Är du dessutom hungrig på möjligheten att få den lönen du förtjänar utifrån din egen insats? Läs mer nedan och ta chansen starta eller ta nästa steg i din säljkarriär! Erbjudande Svarade du ja på någon av frågorna ovan kommer du att stormtrivas i rollen som innesäljare på MMG! Ta chansen att utvecklas i ett yrke som alltid kommer vara efterfrågat. På MMG ... Visa mer
Känner du att du vill ha ett yrke som konstant utvecklar dig där prestation belönas över allt annat? Är du dessutom hungrig på möjligheten att få den lönen du förtjänar utifrån din egen insats? Läs mer nedan och ta chansen starta eller ta nästa steg i din säljkarriär!

Erbjudande

Svarade du ja på någon av frågorna ovan kommer du att stormtrivas i rollen som innesäljare på MMG! Ta chansen att utvecklas i ett yrke som alltid kommer vara efterfrågat. På MMG kommer du att matchas mot den avdelning som passar bäst in på dina tidigare erfarenheter. Oavsett vilken avdelning som du hamnar på finns möjligheter till utveckling inom företaget.

Du kommer dessutom jobba med fast lön plus en väldigt generös provisionsmodell.

Vad gör man som innesäljare?

Det dagliga arbetet går först och främst ut på att ta kontakt med befintliga såväl som nya kunder. Du kommer att sälja in tjänster och produkter samt omförhandla avtal över telefon.

Du kommer jobba med ett härligt team med blandade åldrar och erfarenheter. Det är en väldigt öppen och social miljö där alla är delaktiga. Så oavsett vem du är kommer du känna dig välkommen och hitta många nya vänner och kollegor.

Den vi söker

För att lyckas i rollen som innesäljare är det viktigt att du är driven, engagerad och initiativtagande. Du har god känsla för service och är lyhörd inför kundernas önskemål. Det är meriterande om du har jobbat med försäljning i någon form tidigare men vi lägger dock störst vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi söker dig som:

* är duktig på att kommunicera
* talar och skriver svenska flytande
* kan börja omgående

Tidigare erfarenhet av försäljning är väldigt meriterande!

Hur söker jag detta jobb?

Det är superenkelt! Ansök jobbet via ansökningsknappen. Vi går igenom ansökningarna löpande, så vänta inte - Skicka in din ansökan på en gång!


Har du frågor kring tjänsten?

1 Få snabbast svar genom att läsa vår Frågor och svar
2 Jag kan också nås på [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Telefonförsäljare sökes till välkänt varumärke

Ansök    Nov 28    Key Solutions    Telefonförsäljare
Vi söker just nu dig som är ute efter att påbörja en spännande karriär inom Telekom. Du kommer att ingå i ett team på 8 säljande superstjärnor där ni arbetar med en av Sveriges största och snabbast växande operatörer i Borås med placering på det aktuella kontoret. Om Key Solutions: Key Solutions är Sveriges största, mest framgångsrika och prisade säljkonsultbolag som för 7:e året i rad blivit utsedda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place... Visa mer
Vi söker just nu dig som är ute efter att påbörja en spännande karriär inom Telekom. Du kommer att ingå i ett team på 8 säljande superstjärnor där ni arbetar med en av Sveriges största och snabbast växande operatörer i Borås med placering på det aktuella kontoret.

Om Key Solutions:

Key Solutions är Sveriges största, mest framgångsrika och prisade säljkonsultbolag som för 7:e året i rad blivit utsedda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place to Work Institute!

Våra uppdragsgivare består av de mest etablerade företagen såsom Google, Telia, E.ON och Netflix m.fl.

Inom koncernen är vi idag över 200 glada och ambitiösa killar och tjejer som bearbetar marknaden utifrån våra moderna, fräscha och unika kontor mitt i centrala Stockholm, Göteborg och Västerås.

Vad särskiljer oss från alla andra arbetsgivare?

- Garanterad månadslön på 30 000 SEK inom 6 månader
- Sveriges skönaste kontor med bland annat eget Pingisbord & Playstation
- Säljtävlingar och konferensresor till t.ex. Barcelona, Miami och Sydafrika
- Vi avsätter minst en timme per dag för din personliga utveckling

Vi erbjuder rätt person:

- Fast garantilön, provision samt generösa bonusar
- Kostnadsfri säljutbildning i Key Business School (Inga studielån och full lön under studietiden, värde: 50 000 SEK)
- Fantastiska möjligheter att utvecklas och göra karriär på en av Europas bästa arbetsplatser (enligt världens största medarbetareundersökning)

Är du den vi söker?

I tjänsten som Sales Executive kommer du till exempel att:

- Ringa potentiella kunder i syfte att marknadsföra Sveriges bästa telekom-produkter
- Arbeta mot uppsatt säljbudget
- Kontakta nya kunder och över tid befintliga kunder

Vi söker dig som:

- Har en god datorvana och är bekväm med telefon som verktyg
- Tar ansvar för ditt arbete och är resultatorienterad
- Har intresse och förståelse för hur man skapar bra kundupplevelser
- Har fyllt 18 år vid anställningens början samt har en avslutad gymnasieutbildning

Då vi har några av Sveriges absolut bästa säljare och coacher till förfogande, samt erbjuder säljutbildning i Key Business School, så har vi inget krav på tidigare försäljningserfarenhet. Vi tar ansvaret över att ge våra medarbetare rätt verktyg själva.

Om du tycker detta låter kul, skicka ett mail till oss och berätta vem du är. Du behöver inte bifoga något formellt CV, ett kort mail till [email protected] räcker.

Vi är kanske Sveriges mest öppna företag. Vi delar allt från roliga videos, storys från medarbetare och hur en arbetsdag kan se ut på vår Instagram (https://www.instagram.com/keysolutionsse/).
Följ oss gärna! Visa mindre

Säljare sökes för samarbete med stort telefonbolag.

Ansök    Dec 9    Telify Borås AB    Telefonförsäljare
Rollen innebär att du kommer att jobba inom B2B försäljning, där du jobbar med dina egna kunder från första kontakt och följer dem även under hela avtalstiden som deras personliga kontakt. Mycket kontakt sker via telefon och mejl men även via kundbesök. Även administrativa uppgifter förekommer. Vi vill nu förstärka vårt team med några hungriga och viljestarka talanger. Vi ställer inga krav på tidigare erfarenhet men självklart är det ett plus om du har job... Visa mer
Rollen innebär att du kommer att jobba inom B2B försäljning, där du jobbar med dina egna kunder från första kontakt och följer dem även under hela avtalstiden som deras personliga kontakt. Mycket kontakt sker via telefon och mejl men även via kundbesök. Även administrativa uppgifter förekommer.
Vi vill nu förstärka vårt team med några hungriga och viljestarka talanger.
Vi ställer inga krav på tidigare erfarenhet men självklart är det ett plus om du har jobbat inom marknaden innan. Hos oss får du en omfattande utbildning inom försäljning mot nya kunder och löpande uppföljning.
Du kommer att jobba tillsammans med rutinerade säljare som har lång erfarenhet av försäljning. Vill du vara en del av detta och göra karriär som säljare?
Vi ser gärna att du är: Utåtriktad och har lätt för att ta kontakt med nya människor. Samt driven och har bra energi. En tävlingsmänniska som också drivs av att göra affärer.
Vårt nyöppnade kontor ligger i Borås Knalleland. Ansök idag då intervjuer hålls löpande till ett begränsat antal platser. Visa mindre

Driftig administratör- innesäljare till företag i Rävlanda

Ansök    Okt 28    Manpower AB    Telefonförsäljare
För uppdrag i Rävlanda söker vi nu engagerad medarbetare för vår kunds räkning. Detta är en tjänst på 50% och du arbetar dagtid måndag till fredag, arbetstiderna är flexibla. Uppdraget startar omgående eller enligt överenskommelse och fungerar allt bra pågår uppdraget länge och kan resultera i en anställning hos kund. Arbetsbeskrivning Vi söker nu för kunds räkning en engagerad och driven innesäljare / administratör som skall arbeta med att ringa upp oli... Visa mer
För uppdrag i Rävlanda söker vi nu engagerad medarbetare för vår kunds räkning. Detta är en tjänst på 50% och du arbetar dagtid måndag till fredag, arbetstiderna är flexibla. Uppdraget startar omgående eller enligt överenskommelse och fungerar allt bra pågår uppdraget länge och kan resultera i en anställning hos kund.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu för kunds räkning en engagerad och driven innesäljare / administratör som skall arbeta med att ringa upp olika företag för att sälja in kundens produkter samt hjälpa till med diverse administration.
Du kommer att arbeta på ett familjärt företag som säljer och tillverkar kundanpassade förpackningslösningar i trä. Företaget har verkat i branschen i mer än 60 år och har ett väl utvecklat produktsortiment.


Vem söker vi till denna tjänst?
Du som söker har en drivande personlighet, är serviceminded och trivs med att ha kundkontakt via telefon. Naturligtvis är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av kundservicearbete eller liknande arbeten men det är inget krav. Du har god datorvana samt kan hantera MS Office-paketet.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och intresse för tjänsten.


Vad kan vi erbjuda dig?
Som konsult hos Manpower får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.
Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Du blir anställd på 50% av Manpower och uthyrd till kunden som ligger i Rävlanda. Du arbetar kontorstider enligt överenskommelse och uppdraget startar under november månad,


Är detta jobbet för dig?
Du söker jobbet via registrerat CV på www.manpower.se. Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller brev. Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum som är den15 november. Skicka in din ansökan redan idag!
Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta konsultchef Fredrik via mail, fredrik.idof[email protected] eller direktnummer 033-237043.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Telefonförsäljare sökes till välkänt varumärke

Ansök    Nov 7    Key Solutions    Telefonförsäljare
Vi söker just nu dig som är ute efter att påbörja en spännande karriär inom Telekom. Du kommer att ingå i ett team på 8 säljande superstjärnor där ni arbetar med en av Sveriges största och snabbast växande operatörer i Borås med placering på det aktuella kontoret. Om Key Solutions: Key Solutions är Sveriges största, mest framgångsrika och prisade säljkonsultbolag som för 7:e året i rad blivit utsedda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Pl... Visa mer
Vi söker just nu dig som är ute efter att påbörja en spännande karriär inom Telekom. Du kommer att ingå i ett team på 8 säljande superstjärnor där ni arbetar med en av Sveriges största och snabbast växande operatörer i Borås med placering på det aktuella kontoret.
Om Key Solutions:

Key Solutions är Sveriges största, mest framgångsrika och prisade säljkonsultbolag som för 7:e året i rad blivit utsedda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place to Work Institute!

Våra uppdragsgivare består av de mest etablerade företagen såsom Google, Telia, E.ON och Netflix m.fl.

Inom koncernen är vi idag över 200 glada och ambitiösa killar och tjejer som bearbetar marknaden utifrån våra moderna, fräscha och unika kontor mitt i centrala Stockholm, Göteborg och Västerås.

Vad särskiljer oss från alla andra arbetsgivare?

- Garanterad månadslön på 30 000 SEK inom 6 månader
- Sveriges skönaste kontor med bland annat eget Pingisbord & Playstation
- Säljtävlingar och konferensresor till t.ex. Barcelona, Miami och Sydafrika
- Vi avsätter minst en timme per dag för din personliga utveckling

Vi erbjuder rätt person:

- Fast garantilön, provision samt generösa bonusar
- Kostnadsfri säljutbildning i Key Business School (Inga studielån och full lön under studietiden, värde: 50 000 SEK)
- Fantastiska möjligheter att utvecklas och göra karriär på en av Europas bästa arbetsplatser (enligt världens största medarbetareundersökning)

Är du den vi söker?

I tjänsten som Sales Executive kommer du till exempel att:

- Ringa potentiella kunder i syfte att marknadsföra Sveriges bästa telekom-produkter
- Arbeta mot uppsatt säljbudget
- Kontakta nya kunder och över tid befintliga kunder

Vi söker dig som:

- Har en god datorvana och är bekväm med telefon som verktyg
- Tar ansvar för ditt arbete och är resultatorienterad
- Har intresse och förståelse för hur man skapar bra kundupplevelser
- Har fyllt 18 år vid anställningens början samt har en avslutad gymnasieutbildning

Då vi har några av Sveriges absolut bästa säljare och coacher till förfogande, samt erbjuder säljutbildning i Key Business School, så har vi inget krav på tidigare försäljningserfarenhet. Vi tar ansvaret över att ge våra medarbetare rätt verktyg själva.

Om du tycker detta låter kul, skicka ett mail till oss och berätta vem du är. Du behöver inte bifoga något formellt CV, ett kort mail till [email protected] räcker.

Vi är kanske Sveriges mest öppna företag. Vi delar allt från roliga videos, storys från medarbetare och hur en arbetsdag kan se ut på vår Instagram (https://www.instagram.com/keysolutionsse/).
Följ oss gärna! Visa mindre

BLI VÅR NÄSTA ACCOUNT MANAGER

Ansök    Okt 28    Konverta    Telefonförsäljare
BEVISA ATT DU HAR VAD SOM KRÄVS FÖR ATT BLI VÅR NÄSTA KEY ACCOUNT MANAGER! Vi på Konverta söker ständigt efter ny energi till vårt redan härliga team och nu är vi på jakt efter säljare (account manager) med fokus på digitala medier och digital marknadsföring. Är du rätt person för jobbet? Se då till att skicka in din ansökan idag! OM OSS Konverta är en SEO-byrå som startade upp år 2018 och här satsar vi på att erbjuda våra kunder bra, omsorgsfull och mycke... Visa mer
BEVISA ATT DU HAR VAD SOM KRÄVS FÖR ATT BLI VÅR NÄSTA KEY ACCOUNT MANAGER!
Vi på Konverta söker ständigt efter ny energi till vårt redan härliga team och nu är vi på jakt efter säljare (account manager) med fokus på digitala medier och digital marknadsföring. Är du rätt person för jobbet? Se då till att skicka in din ansökan idag!
OM OSS
Konverta är en SEO-byrå som startade upp år 2018 och här satsar vi på att erbjuda våra kunder bra, omsorgsfull och mycket noggrann sökordsanalys. Vi är ett snabbväxande företag med högt uppsatta mål och som alltid strävar efter att ge kunderna det där lilla extra. Hos oss är det detaljerna som har störst betydelse och är du rätt person för jobbet kommer du att ha stora möjlighet att utvecklas hos oss.
ARBETSBESKRIVNING
Vi är nu på jakt efter nya säljare som vill vara med och driva Konverta framåt. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att gå ut på att sälja de olika typer av tjänster som vi erbjuder, med ett specifikt fokus på Onepage, Google Ads, Kampanjsida, Facebook och Instagram. Vi söker efter dig som är driven och kan sätta upp tydliga mål. Här är driv och personlighet nämligen viktigare än vilken tidigare erfarenhet eller kunskap som du har. Det viktigaste är att du vill lära dig!
VAD VI ERBJUDER
Hos Konverta kommer du att ha möjlighet att jobba tillsammans med ett bra team med mycket erfarna säljare. Om du visar framfötterna kommer du att ha stora utvecklingsmöjligheter och mycket bra förutsättningar för att lyckas i branschen och företaget. Naturligtvis erbjuder vi coaching där det behövs och en lön som känns riktigt bra i fickan. Hos Konverta jobbar du för hög provision, vilket betyder att du kan tjäna riktigt stora pengar och två gånger om året reser vi tillsammans iväg för nya utvecklingsmöjligheter och för att stärka både varumärke och team.
VAD VI SÖKER
Som account manager hos Konverta behöver du älska att jobba med försäljning och vara ordentligt målinriktad. Vi söker nämligen dig som har helt rätt inställning redan från start och som trivs i en miljö som är högpresterande. Fokus ligger på att, tillsammans med andra affärsutvecklare, erbjuda SEO-tjänster till kunder som behöver hjälp med sin digitala marknadsföring. Din ålder, kön, etnicitet och religion har ingen betydelse för oss. Det viktiga är att du är framåt, positiv och villig att lära dig. Att vara självständig är även något som är viktigt för att kunna trivas hos oss. Här är det nämligen din egen prestation som kommer vara avgörande för din karriär, även om du alltid erbjuds coaching om du behöver.
SKICKA IN DIN ANSÖKAN TILL OSS
Känner du att du stämmer in på beskrivningen och att Konverta kan vara något som passar för just dig? Då vill vi att du skickar in din ansökan till oss, Tillsammans ser vi till att skapa en detaljerad plan för hur du ska kunna nå nästa steg i din karriär. Visa mindre

Max marketing gruppen - Heltid

Ansök    Sep 26    TM-Huset i Borås    Telefonförsäljare
Då kan TM-huset vara något för dig! Här jobbar vi med fokus på kundrelationen och en hög kvalitativ försäljning. Vi jobbar nära våra uppdragsgivare och individuell coachning där vi tar oss tid för alla våra säljare. Vi har en lång erfarenhet av telemarketing inom organisationen med duktiga säljledare och coacher. Erfarenhet är meriterande, men vi har inget krav på det då vi utbildar och ger er verktygen för att lyckas, på plats. Vill ni ha en utmanande kar... Visa mer
Då kan TM-huset vara något för dig! Här jobbar vi med fokus på kundrelationen och en hög kvalitativ försäljning. Vi jobbar nära våra uppdragsgivare och individuell coachning där vi tar oss tid för alla våra säljare. Vi har en lång erfarenhet av telemarketing inom organisationen med duktiga säljledare och coacher. Erfarenhet är meriterande, men vi har inget krav på det då vi utbildar och ger er verktygen för att lyckas, på plats. Vill ni ha en utmanande karriär och lära er sälja med kvalité och god magkänsla – så tveka in på att söka våra lediga tjänster! Arbetstiderna kan variera, men vi söker främst säljare på heltid vilket innefattar 09.00-17.00. Brinner du för att utveckla relationer och jobba efter utsatta mål?Vill du vara i en växande organisation där det finns goda utvecklingsmöjligheter och en familjär stämning? Gillar du att jobba i team samtidigt som du motiveras av att nå individuella mål? Vi jobbar med telefonen som verktyg. Vi har många olika uppdragsgivare och ser främst till att produkten anpassas efter dig som säljare och person. Vi jobbar både med nya och befintliga kunder. Visa mindre

Telefonförsäljare sökes till välkänt varumärke

Ansök    Okt 17    Key Solutions    Telefonförsäljare
Vi söker just nu dig som är ute efter att påbörja en spännande karriär inom Telekom. Du kommer att ingå i ett team på 8 säljande superstjärnor där ni arbetar med en av Sveriges största och snabbast växande operatörer i Borås med placering på det aktuella kontoret. Om Key Solutions: Key Solutions är Sveriges största, mest framgångsrika och prisade säljkonsultbolag som för 7:e året i rad blivit utsedda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place... Visa mer
Vi söker just nu dig som är ute efter att påbörja en spännande karriär inom Telekom. Du kommer att ingå i ett team på 8 säljande superstjärnor där ni arbetar med en av Sveriges största och snabbast växande operatörer i Borås med placering på det aktuella kontoret.

Om Key Solutions:

Key Solutions är Sveriges största, mest framgångsrika och prisade säljkonsultbolag som för 7:e året i rad blivit utsedda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place to Work Institute!

Våra uppdragsgivare består av de mest etablerade företagen såsom Google, Telia, E.ON och Netflix m.fl.

Inom koncernen är vi idag över 200 glada och ambitiösa killar och tjejer som bearbetar marknaden utifrån våra moderna, fräscha och unika kontor mitt i centrala Stockholm, Göteborg och Västerås.

Vad särskiljer oss från alla andra arbetsgivare?

- Garanterad månadslön på 30 000 SEK inom 6 månader
- Sveriges skönaste kontor med bland annat eget Pingisbord & Playstation
- Säljtävlingar och konferensresor till t.ex. Barcelona, Miami och Sydafrika
- Vi avsätter minst en timme per dag för din personliga utveckling

Vi erbjuder rätt person:

- Fast garantilön, provision samt generösa bonusar
- Kostnadsfri säljutbildning i Key Business School (Inga studielån och full lön under studietiden, värde: 50 000 SEK)
- Fantastiska möjligheter att utvecklas och göra karriär på en av Europas bästa arbetsplatser (enligt världens största medarbetareundersökning)

Är du den vi söker?

I tjänsten som Sales Executive kommer du till exempel att:

- Ringa potentiella kunder i syfte att marknadsföra Sveriges bästa telekom-produkter
- Arbeta mot uppsatt säljbudget
- Kontakta nya kunder och över tid befintliga kunder

Vi söker dig som:

- Har en god datorvana och är bekväm med telefon som verktyg
- Tar ansvar för ditt arbete och är resultatorienterad
- Har intresse och förståelse för hur man skapar bra kundupplevelser
- Har fyllt 18 år vid anställningens början samt har en avslutad gymnasieutbildning

Då vi har några av Sveriges absolut bästa säljare och coacher till förfogande, samt erbjuder säljutbildning i Key Business School, så har vi inget krav på tidigare försäljningserfarenhet. Vi tar ansvaret över att ge våra medarbetare rätt verktyg själva.

Om du tycker detta låter kul, skicka ett mail till oss och berätta vem du är. Du behöver inte bifoga något formellt CV, ett kort mail till [email protected] räcker.

Vi är kanske Sveriges mest öppna företag. Vi delar allt från roliga videos, storys från medarbetare och hur en arbetsdag kan se ut på vår Instagram (https://www.instagram.com/keysolutionsse/).
Följ oss gärna! Visa mindre

Säljare- se hit för en snittlön på 37 500 kr.

Ansök    Okt 14    Sales Imperium AB    Telefonförsäljare
Vi på Sales Imperium växer så det knakar och öppnar nu upp för tre lediga heltidstjänster som säljare till vårt kontor i centrala Borås. Vi söker just nu dig som är ute efter att påbörja en spännande karriär inom telefon/eventförsäljning. Är du en driven person som vill tjäna obegränsat med pengar? Vi ger dig möjligheten att arbeta med marknadens högsta provisioner där du själv påverkar dina resultat. Vi värdesätter din personlighet, ditt driv och din soci... Visa mer
Vi på Sales Imperium växer så det knakar och öppnar nu upp för tre lediga heltidstjänster som säljare till vårt kontor i centrala Borås.
Vi söker just nu dig som är ute efter att påbörja en spännande karriär inom telefon/eventförsäljning.
Är du en driven person som vill tjäna obegränsat med pengar? Vi ger dig möjligheten att arbeta med marknadens högsta provisioner där du själv påverkar dina resultat.
Vi värdesätter din personlighet, ditt driv och din sociala förmåga väldigt högt.
Du kommer att ingå i ett team tillsammans med andra säljande superstjärnor där ni arbetar med en av Sveriges största och snabbast växande operatörer och elbolag i Sverige.


Om tjänsten:
- Tjänsten är på heltid och är placerad i centrala Borås
-Vi har en medellön på 37 500 kr
- Lönemodell utan tak
- Garantilön samt provision
- Möjlighet till utveckling inom företaget
- Löpande utbildningar
-Tävlingar, belöningar, aktiviteter och resor
- Vi avsätter minst en timme per dag för din personliga utveckling


Din profil:
- Behärskar det svenska språket i tal och skrift
- Tävlingsinriktad och målmedveten
- Drivs av utmaningar
- Intresse kring försäljning
- Vilja att överträffa sina resultat och utvecklas
Skicka in din ansökan så kontaktar vi dig och berättar mer om tjänsten!
Vi har intervjuer löpande.
Jobbtyp: Heltid
Lön: 20 000,00kr till 100 000,00kr /månad
Maila till [email protected] så berättar vi mer tjänsten! Visa mindre

Annonssäljare Vädersajt YR.SE

Ansök    Sep 26    Swapi AB    Telefonförsäljare
YR.SEEn av Sveriges mest välbesökta vädersajter söker Sveriges bästa annonssäljare.Telefonen kommer att vara det viktigaste verktyget för kontakt, men möten förekommer också.Vi kräver att den som söker denna tjänsten uppfyller dessa kvalifikationer. Kan hantera stress Gillar högt i tak på arbetsplatsen Självsäker TävlingsinriktadViljan att utvecklas som person både på och utanför jobbet. Jobbar för laget.Vi lägger stor vikt på din ... Visa mer
YR.SEEn av Sveriges mest välbesökta vädersajter söker Sveriges bästa annonssäljare.Telefonen kommer att vara det viktigaste verktyget för kontakt, men möten förekommer också.Vi kräver att den som söker denna tjänsten uppfyller dessa kvalifikationer. Kan hantera stress Gillar högt i tak på arbetsplatsen Självsäker TävlingsinriktadViljan att utvecklas som person både på och utanför jobbet. Jobbar för laget.Vi lägger stor vikt på din personlighet men självklart är tidigare säljerfarenheter meriterande men ej ett krav.Tror du att du är rätt person för oss vill vi ha din ansökan idag.Vårt kontor finns i Viared strax utanför Borås.Yr.se - Sveriges vädersidaMed ca 250 000 användare varje månad rankas yr.se till att vara en av landets mest besökta vädersidor dagligen! Visa mindre

Telefonförsäljare sökes till välkänt varumärke

Ansök    Sep 26    Key Solutions    Telefonförsäljare
Vi söker just nu dig som är ute efter att påbörja en spännande karriär inom Telekom. Du kommer att ingå i ett team på 8 säljande superstjärnor där ni arbetar med en av Sveriges största och snabbast växande operatörer i Borås med placering på det aktuella kontoret. Om Key Solutions: Key Solutions är Sveriges största, mest framgångsrika och prisade säljkonsultbolag som för 7:e året i rad blivit utsedda till en avSveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place ... Visa mer
Vi söker just nu dig som är ute efter att påbörja en spännande karriär inom Telekom. Du kommer att ingå i ett team på 8 säljande superstjärnor där ni arbetar med en av Sveriges största och snabbast växande operatörer i Borås med placering på det aktuella kontoret.

Om Key Solutions:

Key Solutions är Sveriges största, mest framgångsrika och prisade säljkonsultbolag som för 7:e året i rad blivit utsedda till en avSveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place to Work Institute!

Våra uppdragsgivare består av de mest etablerade företagen såsom Google, Telia, E.ON och Netflix m.fl.

Inom koncernen är vi idag över 200 glada och ambitiösa killar och tjejer som bearbetar marknaden utifrån våra moderna, fräscha och unika kontor mitt i centrala Stockholm, Göteborg och Västerås.

Vad särskiljer oss från alla andra arbetsgivare?

- Garanterad månadslön på 30 000 SEK inom 6 månader
- Sveriges skönaste kontor med bland annat eget Pingisbord & Playstation
- Säljtävlingar och konferensresor till t.ex. Barcelona, Miami och Sydafrika
- Vi avsätter minst en timme per dag för din personliga utveckling

Vi erbjuder rätt person:

- Fast garantilön, provision samt generösa bonusar
- Kostnadsfri säljutbildning i Key Business School (Inga studielån och full lön under studietiden, värde: 50 000 SEK)
- Fantastiska möjligheter att utvecklas och göra karriär på en av Europas bästa arbetsplatser (enligt världens största medarbetareundersökning)

Är du den vi söker?

I tjänsten som Sales Executive kommer du till exempel att:

- Ringa potentiella kunder i syfte att marknadsföra Sveriges bästa telekom-produkter
- Arbeta mot uppsatt säljbudget
- Kontakta nya kunder och över tid befintliga kunder

Vi söker dig som:

- Har en god datorvana och är bekväm med telefon som verktyg
- Tar ansvar för ditt arbete och är resultatorienterad
- Har intresse och förståelse för hur man skapar bra kundupplevelser
- Har fyllt 18 år vid anställningens början samt har en avslutad gymnasieutbildning

Då vi har några av Sveriges absolut bästa säljare och coacher till förfogande, samt erbjuder säljutbildning i Key Business School, så har vi inget krav på tidigare försäljningserfarenhet. Vi tar ansvaret över att ge våra medarbetare rätt verktyg själva.

Om du tycker detta låter kul, skicka ett mail till oss och berätta vem du är. Du behöver inte bifoga något formellt CV, ett kort mail till [email protected] räcker.

Vi är kanske Sveriges mest öppna företag. Vi delar allt från roliga videos, storys från medarbetare och hur en arbetsdag kan se ut på vår Instagram (https://www.instagram.com/keysolutionsse/).
Följ oss gärna! Visa mindre

Driven och målinriktad säljare! Garantilön + provison!

Mainztreet Media hjälper små- och medelstora företag med tjänster inom reklam, media och marknadsföring. Vi erbjuder en trevlig arbetsplats i centrala Borås med sköna medarbetare och ett mycket varierande och stimulerande arbete.Du är social och älskar att göra affärer. För att lyckas i denna roll är det viktigt att du är driven och motiverad att bearbeta både nya och befintliga kunder. Du är ett proffs på service och att kommunicera via telefon samt är du... Visa mer
Mainztreet Media hjälper små- och medelstora företag med tjänster inom reklam, media och marknadsföring. Vi erbjuder en trevlig arbetsplats i centrala Borås med sköna medarbetare och ett mycket varierande och stimulerande arbete.Du är social och älskar att göra affärer. För att lyckas i denna roll är det viktigt att du är driven och motiverad att bearbeta både nya och befintliga kunder. Du är ett proffs på service och att kommunicera via telefon samt är duktig på att föra samtal på ett affärsmässigt och professionellt sätt.Du har god förmåga att skapa och bibehålla goda kontakter. Tidigare erfarenhet inom försäljning är meriterande. Vi förutsätter att du hanterar svenska flytande i både tal och skrift. Mainztreet Media säljer tjänster inom media till små- och medelstora företag och du kommer att bearbeta både befintliga och nya kunder via telefon. Visa mindre

Försäljningschef till ett företag med många möjligheter

Ansök    Sep 4    30 Dagar AB    Telefonförsäljare
Nu tar vi nästa steg genom att anställa en försäljningschef. Den vi söker är en person som har ett driv att nå både egna och företagets uppsatta mål. Detta är minst lika viktigt som erfarenhet av liknande tjänster. Är du dessutom ansvarstagande, lyhörd och trivs med att ha många bollar i luften kan du vara den vi söker. Om tjänsten:Du kommer att få möjlighet att bygga och utveckla ett eget säljteam. Vi arbetar bland annat med en produkt som funnits på... Visa mer
Nu tar vi nästa steg genom att anställa en försäljningschef. Den vi söker är en person som har ett driv att nå både egna och företagets uppsatta mål. Detta är minst lika viktigt som erfarenhet av liknande tjänster. Är du dessutom ansvarstagande, lyhörd och trivs med att ha många bollar i luften kan du vara den vi söker. Om tjänsten:Du kommer att få möjlighet att bygga och utveckla ett eget säljteam. Vi arbetar bland annat med en produkt som funnits på marknaden i över 12 år samt en nyutvecklad tjänst. Som försäljningschef kommer du att ansvara både för projektförsäljning med egen budget genom telefon samt digitala och sociala medier. Du har ansvar för egen budget och totalbudget. Med starkt engagemang kommer du att leda, motivera, entusiasmera säljarna till att nå sina mål. Du kommer också att delta vid lednings- och utvecklingsmöten.Detta erbjuder vi dig:Du kommer att jobba på kontoret som ligger lätt tillgängligt från R40 i Borås. - Ersättning enligt överenskommelse- Tjänstepension- FriskvårdAnsökan:Denna tjänst kommer tillsättas inom en snar framtid och urval kommer att ske löpande. Vi ser därför fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt.För en möjlighet till att få komma på intervju skicka gärna in en ansökan med CV samt personligt brev.Vid eventuella frågor kontakta:Veronica [email protected] 033-206068  Visa mindre

Telefonförsäljare sökes till välkänt varumärke

Ansök    Sep 5    Key Solutions    Telefonförsäljare
Vi söker just nu dig som är ute efter att påbörja en spännande karriär inom Telekom. Du kommer att ingå i ett team på 8 säljande superstjärnor där ni arbetar med en av Sveriges största och snabbast växande operatörer i Borås med placering på det aktuella kontoret. Om Key Solutions: Key Solutions är Sveriges största, mest framgångsrika och prisade säljkonsultbolag som för 7:e året i rad blivit utsedda till en avSveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place ... Visa mer
Vi söker just nu dig som är ute efter att påbörja en spännande karriär inom Telekom. Du kommer att ingå i ett team på 8 säljande superstjärnor där ni arbetar med en av Sveriges största och snabbast växande operatörer i Borås med placering på det aktuella kontoret.

Om Key Solutions:

Key Solutions är Sveriges största, mest framgångsrika och prisade säljkonsultbolag som för 7:e året i rad blivit utsedda till en avSveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place to Work Institute!

Våra uppdragsgivare består av de mest etablerade företagen såsom Google, Telia, E.ON och Netflix m.fl.

Inom koncernen är vi idag över 200 glada och ambitiösa killar och tjejer som bearbetar marknaden utifrån våra moderna, fräscha och unika kontor mitt i centrala Stockholm, Göteborg och Västerås.

Vad särskiljer oss från alla andra arbetsgivare?

- Garanterad månadslön på 30 000 SEK inom 6 månader
- Sveriges skönaste kontor med bland annat eget Pingisbord & Playstation
- Säljtävlingar och konferensresor till t.ex. Barcelona, Miami och Sydafrika
- Vi avsätter minst en timme per dag för din personliga utveckling

Vi erbjuder rätt person:

- Fast garantilön, provision samt generösa bonusar
- Kostnadsfri säljutbildning i Key Business School (Inga studielån och full lön under studietiden, värde: 50 000 SEK)
- Fantastiska möjligheter att utvecklas och göra karriär på en av Europas bästa arbetsplatser (enligt världens största medarbetareundersökning)

Är du den vi söker?

I tjänsten som Sales Executive kommer du till exempel att:

- Ringa potentiella kunder i syfte att marknadsföra Sveriges bästa telekom-produkter
- Arbeta mot uppsatt säljbudget
- Kontakta nya kunder och över tid befintliga kunder

Vi söker dig som:

- Har en god datorvana och är bekväm med telefon som verktyg
- Tar ansvar för ditt arbete och är resultatorienterad
- Har intresse och förståelse för hur man skapar bra kundupplevelser
- Har fyllt 18 år vid anställningens början samt har en avslutad gymnasieutbildning

Då vi har några av Sveriges absolut bästa säljare och coacher till förfogande, samt erbjuder säljutbildning i Key Business School, så har vi inget krav på tidigare försäljningserfarenhet. Vi tar ansvaret över att ge våra medarbetare rätt verktyg själva.

Om du tycker detta låter kul, skicka ett mail till oss och berätta vem du är. Du behöver inte bifoga något formellt CV, ett kort mail till [email protected] räcker.

Vi är kanske Sveriges mest öppna företag. Vi delar allt från roliga videos, storys från medarbetare och hur en arbetsdag kan se ut på vår Instagram (https://www.instagram.com/keysolutionsse/).
Följ oss gärna! Visa mindre

Projektförsäljare via telefon och digitala medier

Ansök    Sep 4    30 Dagar AB    Telefonförsäljare
Vi söker nu en målinriktad och driven medarbetare till vårt kontor i Borås. Vi sitter i fräscha lokaler som ligger lättillgängliga från R40. Med telefonen som främsta verktyg kommer du att ta kontakt med både nya och befintliga kunder och sälja en produkt som funnits på marknaden i över 12 år samt en nyutvecklad tjänst. I produktportföljen finns även andra produkter som presenteras vid personlig intervju. Vi söker dig som:- Har en positiv inställ... Visa mer
Vi söker nu en målinriktad och driven medarbetare till vårt kontor i Borås. Vi sitter i fräscha lokaler som ligger lättillgängliga från R40. Med telefonen som främsta verktyg kommer du att ta kontakt med både nya och befintliga kunder och sälja en produkt som funnits på marknaden i över 12 år samt en nyutvecklad tjänst. I produktportföljen finns även andra produkter som presenteras vid personlig intervju. Vi söker dig som:- Har en positiv inställning.- Har höga ambitioner.- Älskar utmaningar.- Kan flytande svenska i tal och skrift. - Flytande norska i tal och skrift är ett plus men inget måste.- Är tävlings- och målinriktad. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av försäljning men det är absolut inget krav. Med rätt attityd, inställning och viljan att nå dina och företagets mål kan du lyckas hos oss!Detta erbjuder vi dig:Du kommer att jobba på kontoret som ligger lätt tillgängligt från R40 i Borås. - Ersättning enligt överenskommelse- Tjänstepension- Friskvård- Start omgåendeAnsökan:Denna tjänst kommer tillsättas inom en snar framtid och urval kommer att ske löpande. Vi ser därför fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt.För en möjlighet till att få komma på intervju skicka gärna in en ansökan med CV samt personligt brev. Visa mindre

Max marketing gruppen - Heltid

Ansök    Sep 2    TM-Huset i Borås    Telefonförsäljare
Då kan TM-huset vara något för dig! Här jobbar vi med fokus på kundrelationen och en hög kvalitativ försäljning. Vi jobbar nära våra uppdragsgivare och individuell coachning där vi tar oss tid för alla våra säljare. Vi har en lång erfarenhet av telemarketing inom organisationen med duktiga säljledare och coacher. Erfarenhet är meriterande, men vi har inget krav på det då vi utbildar och ger er verktygen för att lyckas, på plats. Vill ni ha en utmanande kar... Visa mer
Då kan TM-huset vara något för dig! Här jobbar vi med fokus på kundrelationen och en hög kvalitativ försäljning. Vi jobbar nära våra uppdragsgivare och individuell coachning där vi tar oss tid för alla våra säljare. Vi har en lång erfarenhet av telemarketing inom organisationen med duktiga säljledare och coacher. Erfarenhet är meriterande, men vi har inget krav på det då vi utbildar och ger er verktygen för att lyckas, på plats. Vill ni ha en utmanande karriär och lära er sälja med kvalité och god magkänsla – så tveka in på att söka våra lediga tjänster! Arbetstiderna kan variera, men vi söker främst säljare på heltid vilket innefattar 09.00-17.00. Brinner du för att utveckla relationer och jobba efter utsatta mål?Vill du vara i en växande organisation där det finns goda utvecklingsmöjligheter och en familjär stämning? Gillar du att jobba i team samtidigt som du motiveras av att nå individuella mål? Vi jobbar med telefonen som verktyg. Vi har många olika uppdragsgivare och ser främst till att produkten anpassas efter dig som säljare och person. Vi jobbar både med nya och befintliga kunder. Visa mindre

Sökes telefonförsäljare deltid

Om ossCitysälj har haft en kontinuerlig tillväxt och har under åren kommit att bli en av Borås största arbetsgivare för unga. Här skapas starten på mångas karriärer både inom och utanför företaget. Det kan handla om extraarbete, sommarjobb, helgjobb eller studentjobb som ofta övergår i längre anställningar. Vi skapar jobb för unga i Borås, något vi är mycket stolta över.Om digVi lägger stort fokus på att du som säljare ska lyckas bra hos oss, lönemässigt o... Visa mer
Om ossCitysälj har haft en kontinuerlig tillväxt och har under åren kommit att bli en av Borås största arbetsgivare för unga. Här skapas starten på mångas karriärer både inom och utanför företaget. Det kan handla om extraarbete, sommarjobb, helgjobb eller studentjobb som ofta övergår i längre anställningar. Vi skapar jobb för unga i Borås, något vi är mycket stolta över.Om digVi lägger stort fokus på att du som säljare ska lyckas bra hos oss, lönemässigt och även utvecklingsmässigt. De flesta som börjar hos oss har ingen tidigare erfarenhet men tillsammans med våra duktiga coacher, och med vår mycket uppskattade säljutbildning når de sina målsättningar. Vi är väldigt noga med att du som säljare trivs och hålls motiverad så vi har löpande olika tävlingar och annat kul utanför jobbet som ex FIFA-turneringar bowling. För er som är över 18 år har vi dessutom after-work och kickoff m.m. Vi söker personer som är duktiga -eller framförallt vill bli duktiga säljare. Det viktigaste är inte att du är en säljare idag utan att du har viljan av att bli det.Vi har väldigt många skolungdomar som jobbar hos oss och är vana vid att anpassa schemat så det inte krockar med din utbildning. Dina arbetsuppgifterCitysälj är med sina femton års erfarenhet idag ett väl etablerat företag inom försäljning.Våra främsta affärsområden är försäljning av tidningsprenumerationer från Sveriges största förlag till privatpersoner och företag, samt lottprenumerationer.Vi säljer allt från specialmagasin inom vetenskap, historia, träning etc. till djupgående affärsmagasin samt morgontidningar. Hos oss kommer du ringa till tidigare läsare med ett mycket förmånligt erbjudande vilket ger dig de bästa möjligheterna att lyckas.Vid din anställning kommer du att få en grundutbildning i försäljning som ger dig de rätta verktygen för att lyckas hos oss och som du kommer ha stor nytta av i framtiden. Visa mindre

Deltidsjobb som säljare BORÅS

TM - Huset Borås ingår i koncernen Max Marketing Gruppen som består av 15 företag i Norge, Sverige, Spanien och Belgrad med ca 500 anställda. MMG är en totalleverantör av dialogbaserad marknadsföring och erbjuder tjänster som:Adresstjänster, callcentertjänster, kundservice, inkassotjänster, reklamtjänster, tryck, print, lagring, logistik, IT-tjänster och marknadsrådgivning.Vi jobbar för att ha en hög trivsel på arbetsplatsen med god gemenskap och aktivitet... Visa mer
TM - Huset Borås ingår i koncernen Max Marketing Gruppen som består av 15 företag i Norge, Sverige, Spanien och Belgrad med ca 500 anställda. MMG är en totalleverantör av dialogbaserad marknadsföring och erbjuder tjänster som:Adresstjänster, callcentertjänster, kundservice, inkassotjänster, reklamtjänster, tryck, print, lagring, logistik, IT-tjänster och marknadsrådgivning.Vi jobbar för att ha en hög trivsel på arbetsplatsen med god gemenskap och aktiviteter både på och utanför arbetsplatsen.Vi är seriösa, orädda och vi sätter kvalitet framför allt. Vi hjälper våra medarbetare att lyckas. Vi erbjuder anställning på en seriös och professionell arbetsplats.Grundlig upplärning i en inspirerande säljmiljö.Vi sitter i fräscha & nyrenoverade lokaler på Lidaholmsgatan 3. Du som söker tjänsten ska vara:PositivGilla att motivera och inspirera andra med ditt sätt att vara.Ha rätt inställning och attitydLagspelareVinnareVi ser gärna att du kommer från försäljningsbranschen sedan tidigare, men har du ingen tidigare erfarenhet internutbildar vi alla för att man ska ha rätt förutsättningar att lyckas oavsett erfarenhet eller ej. TM - Huset Borås AB anlitas av uppdragsgivare för telemarketing inom många olika branscher.Exempel på våra kunder är:Canal DigitalSvensk SäkerhetstjänstFyrklövernIVT - VärmepumparHos oss jobbar du med att sälja in våra uppdragsgivares produkter eller tjänster. Alternativt boka besök till deras utesäljare. Visa mindre

Säljare heltid - Garantilön mellan 15.000 - 25.000 kr

HeltidTillsvidareTillsvidare- eller tidsbegränsad anställning.Om ossCitysälj har öppet alla dagar i veckan från morgon till kväll och tillsammans gör vi ett schema som passar dig. Vi erbjuder heltid -och deltidtjänst, lämpligt för dig som studerar eller vill ha ett extrajobb. Med femton års erfarenhet har vi idag ett väl etablerat företag inom försäljning. Våra främsta affärsområden är försäljning av tidningsprenumerationer från Sveriges största förlag til... Visa mer
HeltidTillsvidareTillsvidare- eller tidsbegränsad anställning.Om ossCitysälj har öppet alla dagar i veckan från morgon till kväll och tillsammans gör vi ett schema som passar dig. Vi erbjuder heltid -och deltidtjänst, lämpligt för dig som studerar eller vill ha ett extrajobb. Med femton års erfarenhet har vi idag ett väl etablerat företag inom försäljning. Våra främsta affärsområden är försäljning av tidningsprenumerationer från Sveriges största förlag till privatpersoner och företag, samt lottprenumerationer. Vi säljer allt från specialmagasin inom vetenskap, historia, träning etc. till djupgående affärsmagasin samt morgontidningar.Som heltidsanställd hos oss har du en garantilön mellan 15.000 – 25.000 i månaden beroende på erfarenhet som en trygghet. Jobbar du deltid har 75kr/h som garantilön. Under hela juli månad snittade hela vår grupp 150kr/h i lön!Om digVi söker dig som är eller vill bli en duktig säljare. Erfarenhet av försäljning är inget krav men meriterande. Många av dem som börjar hos oss har ingen erfarenhet av försäljning sedan tidigare, men efter vår egna uppskattade säljutbildning och löpande coachning av våra grymma säljcoacher så blir man snabbt duktig och når sina mål. Vi söker dig som har hög motivation och tävlingsinriktad. Du ser dig själv som en bra kollega och skulle bidra till vår fantastiska grupp. Du kan kalla dig själv för serviceinriktad och vara redo att kämpa för att nå fina försäljningssiffror. Det viktigaste är inte att du är en säljare idag utan att du har viljan av att bli det. Det enda som krävs är att du har mycket goda språkkunskaper i Svenska.Dina arbetsuppgifterHos oss kommer du ringa till kunder över hela Sverige och erbjuda olika typer av prenumerationer med ett mycket förmånligt erbjudande. Visa mindre

Jobba direkt efter studenten!

Ansök    Jul 21    Key Solutions    Telefonförsäljare
Just nu söker vi dig som har tagit studenten 2019.Du kommer att ingå i ett team på 60 säljande superstjärnor där ni säljer fasta och mobila lösningar till både befintliga och presumtiva privatkunder i Borås med omnejd. Om Key Solutions Årets byrå 2019enligt Telia. Årets bästa återförsäljare 2018 & 2019 av EON. Utsedd till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place to Work. Vi är konsultföretaget som tar Sverige med storm och har sedan starten 200... Visa mer
Just nu söker vi dig som har tagit studenten 2019.Du kommer att ingå i ett team på 60 säljande superstjärnor där ni säljer fasta och mobila lösningar till både befintliga och presumtiva privatkunder i Borås med omnejd.

Om Key Solutions

Årets byrå 2019enligt Telia.
Årets bästa återförsäljare 2018 & 2019 av EON.
Utsedd till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place to Work.

Vi är konsultföretaget som tar Sverige med storm och har sedan starten 2008 jobbat med de största och bästa varumärken, såsom Comhem, Google, Tele2, Telenor m.fl. Vi lägger störst vikt på personlig utveckling, att ha kul på jobbet och att nå mål man inte trodde var möjliga.??

Vad särskiljer oss från alla andra arbetsgivare?

Garanterad månadslön på 30 000 SEK inom 6 månader
Säljtävlingar och konferensresor till t.ex. Barcelona, Miami och Sydafrika
Sveriges skönaste arbetstider för den morgontrötta med start 12:00
Vi avsätter minst en timme per dag för din personliga utveckling

Vi erbjuder rätt person:

- Fast garantilön, provision samt generösa bonusar
- Kostnadsfri säljutbildning i Key Business School (Inga studielån och full lön under studietiden, värde: 50 000 SEK)
- Fantastiska möjligheter att utvecklas och göra karriär på en av Sveriges bästa arbetsplatser (enligt Great Place to Work® Institute som är ett internationellt organisationsutvecklingsföretag

Vi söker dig som:

- Har god social kompetens och gillar att söka kontakt med nya människor
- Är tävlingsinriktad och älskar att vara i händelsernas centrum
- Är målinriktad och har en stark vilja att ständigt bli bättre
- Körkort (tjänstebil kan vara aktuellt)

Har du ingen tidigare erfarenhet? Ingen fara!

Då vi har några av Sveriges absolut bästa säljare och coacher till förfogande, samt erbjuder säljutbildning i Key Business School, så har vi inget krav på tidigare försäljningserfarenhet. Vi tar ansvaret över att ge våra medarbetare rätt verktyg själva.

Om du tycker detta låter kul, skicka ett mail till oss och berätta vem du är. Du behöver inte bifoga något formellt CV, ett kort mail till [email protected] räcker.

https://www.instagram.com/keysolutionsse/)

Vi är kanske Sveriges mest öppna företag. Vi delarallt frånroligavideos, storys från medarbetare och hur en arbetsdag kan se ut på vår Instagram. Följ oss gärna!

Bli en del av familjen!

Key Solutions har blivit utsedda till en av Sveriges och Europas bästa arbetsplatser flera år i rad av Great Place to Work Institute. I företagsgruppen är vi idag 250 glada och ambitiösa killar och tjejer som bearbetar marknaden utifrån våra moderna, fräscha och unika kontor mitt i centrala Stockholm, Göteborg och Västerås.

Vi arbetar i en ung miljö med glada och ambitiösa medarbetare, korta beslutsvägar och riktigt högt i tak. Företaget består av intelligenta och drivna människor som sprider positiv energi omkring sig. Vi arbetar hårt samtidigt som vi har mycket roligt på jobbet! Visa mindre

Sveriges bästa arbetsplats söker TM - säljare

Ansök    Jul 31    Key Solutions    Telefonförsäljare
Vi söker just nu dig som vill starta en spännande karriär och samtidigt vara med på vår resa mot att förändra TM-branschen! Om Key Solutions Key Solutions är ett konsultföretag som för sjunde året i rad blivit utsedda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place to Work Institute! Vi har sedan starten 2008 hjälp några av Sveriges största och bästa varumärken, såsom Bredbandsbolaget, Comhem, Google, Tele2, Telenor m.fl. I företagsgruppen är vi ... Visa mer
Vi söker just nu dig som vill starta en spännande karriär och samtidigt vara med på vår resa mot att förändra TM-branschen!

Om Key Solutions

Key Solutions är ett konsultföretag som för sjunde året i rad blivit utsedda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place to Work Institute! Vi har sedan starten 2008 hjälp några av Sveriges största och bästa varumärken, såsom Bredbandsbolaget, Comhem, Google, Tele2, Telenor m.fl.

I företagsgruppen är vi idag över 250 glada och ambitiösa killar och tjejer som bearbetar marknaden utifrån våra moderna, fräscha och unika kontor mitt i centrala Stockholm, Göteborg och Västerås. Vi älskar våra medarbetare och hela företaget har en anda av framgång i kombination med personlig utveckling och försäljning.

Vi arbetar i en ung miljö med glada och ambitiösa medarbetare, korta beslutsvägar och riktigt högt i tak. Företaget består av intelligenta och drivna människor som sprider positiv energi omkring sig. Vi arbetar hårt samtidigt som vi har mycket roligt på jobbet! ??

Vad särskiljer oss från alla andra arbetsgivare?

Garanterad månadslön på 30 000 SEK inom 6 månader
Säljtävlingar och konferensresor till t.ex. Barcelona, Miami och Sydafrika
Sveriges skönaste arbetstider för den morgontrötta med start 12:00
Vi avsätter minst en timme per dag för din personliga utveckling

Vi erbjuder rätt person:

- Fast garantilön, provision samt generösa bonusar
- Kostnadsfri säljutbildning i Key Business School (Inga studielån och full lön under studietiden, värde: 50 000 SEK)
- Fantastiska möjligheter att utvecklas och göra karriär på en av Sveriges bästa arbetsplatser (enligt Great Place to Work® Institute som är ett internationellt organisationsutvecklingsföretag

Vi söker dig som:

- Vi söker dig som har ett intresse och förståelse för hur man skapar den bästa kundupplevelsen.
- Du är målinriktad och drivs av framgång i din kommunikation och vill utvecklas.
- Du har fyllt 18 år vid anställningens början och har en avslutad gymnasieutbildning.

Då vi har några av Sveriges absolut bästa säljare och coacher till förfogande, samt erbjuder säljutbildning i Key Business School, så har vi inget krav på tidigare försäljningserfarenhet. Vi tar ansvaret över att ge våra medarbetare rätt verktyg själva.

Om du tycker detta låter kul, skicka ett mail till oss och berätta vem du är. Du behöver inte bifoga något formellt CV, ett kort mail till [email protected] räcker.

https://www.instagram.com/keysolutionsse/)

Vi är kanske Sveriges mest öppna företag. Vi delarallt frånroligavideos, storys från medarbetare och hur en arbetsdag kan se ut på vår Instagram (https://www.instagram.com/keysolutionsse/). Följ oss gärna! Visa mindre

Sveriges bästa arbetsplats söker TM - säljare

Ansök    Jul 10    Key Solutions    Telefonförsäljare
Vi söker just nu dig som vill starta en spännande karriär och samtidigt vara med på vår resa mot att förändra TM-branschen! Om Key Solutions Key Solutions är ett konsultföretag som för sjunde året i rad blivit utsedda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place to Work Institute! Vi har sedan starten 2008 hjälp några av Sveriges största och bästa varumärken, såsom Bredbandsbolaget, Comhem, Google, Tele2, Telenor m.fl. I företagsgruppen är vi ... Visa mer
Vi söker just nu dig som vill starta en spännande karriär och samtidigt vara med på vår resa mot att förändra TM-branschen!

Om Key Solutions

Key Solutions är ett konsultföretag som för sjunde året i rad blivit utsedda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place to Work Institute! Vi har sedan starten 2008 hjälp några av Sveriges största och bästa varumärken, såsom Bredbandsbolaget, Comhem, Google, Tele2, Telenor m.fl.

I företagsgruppen är vi idag över 250 glada och ambitiösa killar och tjejer som bearbetar marknaden utifrån våra moderna, fräscha och unika kontor mitt i centrala Stockholm, Göteborg och Västerås. Vi älskar våra medarbetare och hela företaget har en anda av framgång i kombination med personlig utveckling och försäljning.

Vi arbetar i en ung miljö med glada och ambitiösa medarbetare, korta beslutsvägar och riktigt högt i tak. Företaget består av intelligenta och drivna människor som sprider positiv energi omkring sig. Vi arbetar hårt samtidigt som vi har mycket roligt på jobbet! ??

Vad särskiljer oss från alla andra arbetsgivare?

Garanterad månadslön på 30 000 SEK inom 6 månader
Säljtävlingar och konferensresor till t.ex. Barcelona, Miami och Sydafrika
Sveriges skönaste arbetstider för den morgontrötta med start 12:00
Vi avsätter minst en timme per dag för din personliga utveckling

Vi erbjuder rätt person:

- Fast garantilön, provision samt generösa bonusar
- Kostnadsfri säljutbildning i Key Business School (Inga studielån och full lön under studietiden, värde: 50 000 SEK)
- Fantastiska möjligheter att utvecklas och göra karriär på en av Sveriges bästa arbetsplatser (enligt Great Place to Work® Institute som är ett internationellt organisationsutvecklingsföretag

Vi söker dig som:

- Vi söker dig som har ett intresse och förståelse för hur man skapar den bästa kundupplevelsen.
- Du är målinriktad och drivs av framgång i din kommunikation och vill utvecklas.
- Du har fyllt 18 år vid anställningens början och har en avslutad gymnasieutbildning.

Då vi har några av Sveriges absolut bästa säljare och coacher till förfogande, samt erbjuder säljutbildning i Key Business School, så har vi inget krav på tidigare försäljningserfarenhet. Vi tar ansvaret över att ge våra medarbetare rätt verktyg själva.

Om du tycker detta låter kul, skicka ett mail till oss och berätta vem du är. Du behöver inte bifoga något formellt CV, ett kort mail till [email protected] räcker.

https://www.instagram.com/keysolutionsse/)

Vi är kanske Sveriges mest öppna företag. Vi delarallt frånroligavideos, storys från medarbetare och hur en arbetsdag kan se ut på vår Instagram (https://www.instagram.com/keysolutionsse/). Följ oss gärna! Visa mindre

Jobba direkt efter studenten!

Ansök    Jun 30    Key Solutions    Telefonförsäljare
Just nu söker vi dig som har tagit studenten 2019.Du kommer att ingå i ett team på 60 säljande superstjärnor där ni säljer fasta och mobila lösningar till både befintliga och presumtiva privatkunder i Borås med omnejd. Om Key Solutions Årets byrå 2019enligt Telia. Årets bästa återförsäljare 2018 & 2019 av EON. Utsedd till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place to Work. Vi är konsultföretaget som tar Sverige med storm och har sedan starten 200... Visa mer
Just nu söker vi dig som har tagit studenten 2019.Du kommer att ingå i ett team på 60 säljande superstjärnor där ni säljer fasta och mobila lösningar till både befintliga och presumtiva privatkunder i Borås med omnejd.

Om Key Solutions

Årets byrå 2019enligt Telia.
Årets bästa återförsäljare 2018 & 2019 av EON.
Utsedd till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place to Work.

Vi är konsultföretaget som tar Sverige med storm och har sedan starten 2008 jobbat med de största och bästa varumärken, såsom Comhem, Google, Tele2, Telenor m.fl. Vi lägger störst vikt på personlig utveckling, att ha kul på jobbet och att nå mål man inte trodde var möjliga.??

Vad särskiljer oss från alla andra arbetsgivare?

Garanterad månadslön på 30 000 SEK inom 6 månader
Säljtävlingar och konferensresor till t.ex. Barcelona, Miami och Sydafrika
Sveriges skönaste arbetstider för den morgontrötta med start 12:00
Vi avsätter minst en timme per dag för din personliga utveckling

Vi erbjuder rätt person:

- Fast garantilön, provision samt generösa bonusar
- Kostnadsfri säljutbildning i Key Business School (Inga studielån och full lön under studietiden, värde: 50 000 SEK)
- Fantastiska möjligheter att utvecklas och göra karriär på en av Sveriges bästa arbetsplatser (enligt Great Place to Work® Institute som är ett internationellt organisationsutvecklingsföretag

Vi söker dig som:

- Har god social kompetens och gillar att söka kontakt med nya människor
- Är tävlingsinriktad och älskar att vara i händelsernas centrum
- Är målinriktad och har en stark vilja att ständigt bli bättre
- Körkort (tjänstebil kan vara aktuellt)

Har du ingen tidigare erfarenhet? Ingen fara!

Då vi har några av Sveriges absolut bästa säljare och coacher till förfogande, samt erbjuder säljutbildning i Key Business School, så har vi inget krav på tidigare försäljningserfarenhet. Vi tar ansvaret över att ge våra medarbetare rätt verktyg själva.

Om du tycker detta låter kul, skicka ett mail till oss och berätta vem du är. Du behöver inte bifoga något formellt CV, ett kort mail till [email protected] räcker.

https://www.instagram.com/keysolutionsse/)

Vi är kanske Sveriges mest öppna företag. Vi delarallt frånroligavideos, storys från medarbetare och hur en arbetsdag kan se ut på vår Instagram. Följ oss gärna!

Bli en del av familjen!

Key Solutions har blivit utsedda till en av Sveriges och Europas bästa arbetsplatser flera år i rad av Great Place to Work Institute. I företagsgruppen är vi idag 250 glada och ambitiösa killar och tjejer som bearbetar marknaden utifrån våra moderna, fräscha och unika kontor mitt i centrala Stockholm, Göteborg och Västerås.

Vi arbetar i en ung miljö med glada och ambitiösa medarbetare, korta beslutsvägar och riktigt högt i tak. Företaget består av intelligenta och drivna människor som sprider positiv energi omkring sig. Vi arbetar hårt samtidigt som vi har mycket roligt på jobbet! Visa mindre

Sveriges bästa arbetsplats söker TM - säljare

Ansök    Jun 19    Key Solutions    Telefonförsäljare
Vi söker just nu dig som vill starta en spännande karriär och samtidigt vara med på vår resa mot att förändra TM-branschen! Om Key Solutions Key Solutions är ett konsultföretag som för sjunde året i rad blivit utsedda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place to Work Institute! Vi har sedan starten 2008 hjälp några av Sveriges största och bästa varumärken, såsom Bredbandsbolaget, Comhem, Google, Tele2, Telenor m.fl. I företagsgruppen är vi ... Visa mer
Vi söker just nu dig som vill starta en spännande karriär och samtidigt vara med på vår resa mot att förändra TM-branschen!

Om Key Solutions

Key Solutions är ett konsultföretag som för sjunde året i rad blivit utsedda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place to Work Institute! Vi har sedan starten 2008 hjälp några av Sveriges största och bästa varumärken, såsom Bredbandsbolaget, Comhem, Google, Tele2, Telenor m.fl.

I företagsgruppen är vi idag över 250 glada och ambitiösa killar och tjejer som bearbetar marknaden utifrån våra moderna, fräscha och unika kontor mitt i centrala Stockholm, Göteborg och Västerås. Vi älskar våra medarbetare och hela företaget har en anda av framgång i kombination med personlig utveckling och försäljning.

Vi arbetar i en ung miljö med glada och ambitiösa medarbetare, korta beslutsvägar och riktigt högt i tak. Företaget består av intelligenta och drivna människor som sprider positiv energi omkring sig. Vi arbetar hårt samtidigt som vi har mycket roligt på jobbet! ??

Vad särskiljer oss från alla andra arbetsgivare?

Garanterad månadslön på 30 000 SEK inom 6 månader
Säljtävlingar och konferensresor till t.ex. Barcelona, Miami och Sydafrika
Sveriges skönaste arbetstider för den morgontrötta med start 12:00
Vi avsätter minst en timme per dag för din personliga utveckling

Vi erbjuder rätt person:

- Fast garantilön, provision samt generösa bonusar
- Kostnadsfri säljutbildning i Key Business School (Inga studielån och full lön under studietiden, värde: 50 000 SEK)
- Fantastiska möjligheter att utvecklas och göra karriär på en av Sveriges bästa arbetsplatser (enligt Great Place to Work® Institute som är ett internationellt organisationsutvecklingsföretag

Vi söker dig som:

- Vi söker dig som har ett intresse och förståelse för hur man skapar den bästa kundupplevelsen.
- Du är målinriktad och drivs av framgång i din kommunikation och vill utvecklas.
- Du har fyllt 18 år vid anställningens början och har en avslutad gymnasieutbildning.

Då vi har några av Sveriges absolut bästa säljare och coacher till förfogande, samt erbjuder säljutbildning i Key Business School, så har vi inget krav på tidigare försäljningserfarenhet. Vi tar ansvaret över att ge våra medarbetare rätt verktyg själva.

Om du tycker detta låter kul, skicka ett mail till oss och berätta vem du är. Du behöver inte bifoga något formellt CV, ett kort mail till [email protected] räcker.

https://www.instagram.com/keysolutionsse/)

Vi är kanske Sveriges mest öppna företag. Vi delarallt frånroligavideos, storys från medarbetare och hur en arbetsdag kan se ut på vår Instagram (https://www.instagram.com/keysolutionsse/). Följ oss gärna! Visa mindre

Försäljningschef med möjlighet till framtida partnerskap

Ansök    Jun 12    30 Dagar AB    Telefonförsäljare
Nu tar vi nästa steg genom att anställa en försäljningschef med erfarenhet. Har du tidigare goda säljresultat, dokumenterad erfarenhet av, eller är nyfiken på att leda, kan du vara den vi söker. För att passa in i rollen tror vi att du: Är tydlig, lyhörd och driven.Är resultatorienterad och trivs med att ha många bollar i luften.Är orädd och ansvarstagande för dina uppgifter, du gillar att utmana dig själv och andra. Om tjänsten:Vi erbjuder dig att arbeta ... Visa mer
Nu tar vi nästa steg genom att anställa en försäljningschef med erfarenhet. Har du tidigare goda säljresultat, dokumenterad erfarenhet av, eller är nyfiken på att leda, kan du vara den vi söker. För att passa in i rollen tror vi att du: Är tydlig, lyhörd och driven.Är resultatorienterad och trivs med att ha många bollar i luften.Är orädd och ansvarstagande för dina uppgifter, du gillar att utmana dig själv och andra. Om tjänsten:Vi erbjuder dig att arbeta med en produkt som funnits på marknaden i över 12 år samt en nyutvecklad tjänst. Som försäljningschef kommer du att ansvara både för projektförsäljning med egen budget genom telefon samt digitala och sociala medier. Du har ansvar för egen budget och totalbudget. Med starkt engagemang kommer du att leda, motivera, entusiasmera säljarna till att nå sina mål. Du kommer också att delta vid lednings- och utvecklingsmöten samt få möjlighet att bygga och utveckla ett eget säljteam. Detta erbjuder vi dig:Du kommer att jobba på kontoret som ligger lätt tillgängligt från R40 i Borås.  Ersättning enligt överenskommelse Tjänstepension Friskvård Möjlighet till framtida partnerskapAnsökan:Denna tjänst kommer tillsättas inom en snar framtid och urval kommer att ske löpande. Vi ser därför fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt.För en möjlighet till att få komma på intervju skicka gärna in en ansökan med CV samt personligt brev. Vid eventuella frågor kontakta:Veronica  [email protected] 033-206068 Visa mindre

Jobba direkt efter studenten!

Ansök    Jun 9    Key Solutions    Telefonförsäljare
Just nu söker vi dig som har tagit studenten 2019.Du kommer att ingå i ett team på 60 säljande superstjärnor där ni säljer fasta och mobila lösningar till både befintliga och presumtiva privatkunder i Borås med omnejd. Om Key Solutions Årets byrå 2019enligt Telia. Årets bästa återförsäljare 2018 & 2019 av EON. Utsedd till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place to Work. Vi är konsultföretaget som tar Sverige med storm och har sedan starten 200... Visa mer
Just nu söker vi dig som har tagit studenten 2019.Du kommer att ingå i ett team på 60 säljande superstjärnor där ni säljer fasta och mobila lösningar till både befintliga och presumtiva privatkunder i Borås med omnejd.

Om Key Solutions

Årets byrå 2019enligt Telia.
Årets bästa återförsäljare 2018 & 2019 av EON.
Utsedd till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place to Work.

Vi är konsultföretaget som tar Sverige med storm och har sedan starten 2008 jobbat med de största och bästa varumärken, såsom Comhem, Google, Tele2, Telenor m.fl. Vi lägger störst vikt på personlig utveckling, att ha kul på jobbet och att nå mål man inte trodde var möjliga.??

Vad särskiljer oss från alla andra arbetsgivare?

Garanterad månadslön på 30 000 SEK inom 6 månader
Säljtävlingar och konferensresor till t.ex. Barcelona, Miami och Sydafrika
Sveriges skönaste arbetstider för den morgontrötta med start 12:00
Vi avsätter minst en timme per dag för din personliga utveckling

Vi erbjuder rätt person:

- Fast garantilön, provision samt generösa bonusar
- Kostnadsfri säljutbildning i Key Business School (Inga studielån och full lön under studietiden, värde: 50 000 SEK)
- Fantastiska möjligheter att utvecklas och göra karriär på en av Sveriges bästa arbetsplatser (enligt Great Place to Work® Institute som är ett internationellt organisationsutvecklingsföretag

Vi söker dig som:

- Har god social kompetens och gillar att söka kontakt med nya människor
- Är tävlingsinriktad och älskar att vara i händelsernas centrum
- Är målinriktad och har en stark vilja att ständigt bli bättre
- Körkort (tjänstebil kan vara aktuellt)

Har du ingen tidigare erfarenhet? Ingen fara!

Då vi har några av Sveriges absolut bästa säljare och coacher till förfogande, samt erbjuder säljutbildning i Key Business School, så har vi inget krav på tidigare försäljningserfarenhet. Vi tar ansvaret över att ge våra medarbetare rätt verktyg själva.

Om du tycker detta låter kul, skicka ett mail till oss och berätta vem du är. Du behöver inte bifoga något formellt CV, ett kort mail till [email protected] räcker.

https://www.instagram.com/keysolutionsse/)

Vi är kanske Sveriges mest öppna företag. Vi delarallt frånroligavideos, storys från medarbetare och hur en arbetsdag kan se ut på vår Instagram. Följ oss gärna!

Bli en del av familjen!

Key Solutions har blivit utsedda till en av Sveriges och Europas bästa arbetsplatser flera år i rad av Great Place to Work Institute. I företagsgruppen är vi idag 250 glada och ambitiösa killar och tjejer som bearbetar marknaden utifrån våra moderna, fräscha och unika kontor mitt i centrala Stockholm, Göteborg och Västerås.

Vi arbetar i en ung miljö med glada och ambitiösa medarbetare, korta beslutsvägar och riktigt högt i tak. Företaget består av intelligenta och drivna människor som sprider positiv energi omkring sig. Vi arbetar hårt samtidigt som vi har mycket roligt på jobbet! Visa mindre

Vi söker sommarjobbare!

Citysälj är med sina femton års erfarenhet idag ett väl etablerat företag inom försäljning. Våra främsta affärsområden är försäljning av tidningsprenumerationer från Sveriges största förlag till privatpersoner och företag, samt lottprenumerationer. Vi säljer allt från specialmagasin inom vetenskap, historia, träning etc. till djupgående affärsmagasin samt morgontidningar. Hos oss kommer du ringa till tidigare läsare med ett mycket förmånligt erbjudande vi... Visa mer
Citysälj är med sina femton års erfarenhet idag ett väl etablerat företag inom försäljning.
Våra främsta affärsområden är försäljning av tidningsprenumerationer från Sveriges största förlag till privatpersoner och företag, samt lottprenumerationer.

Vi säljer allt från specialmagasin inom vetenskap, historia, träning etc. till djupgående affärsmagasin samt morgontidningar. Hos oss kommer du ringa till tidigare läsare med ett mycket förmånligt erbjudande vilket ger dig de bästa möjligheterna att lyckas.

Vid din anställning kommer du att få en grundutbildning i försäljning som ger dig de rätta verktygen för att lyckas hos oss och som du kommer ha stor nytta av i framtiden.


Vi lägger stort fokus på att du som säljare ska lyckas bra hos oss, lönemässigt och även utvecklingsmässigt. De flesta som börjar hos oss har ingen tidigare erfarenhet men tillsammans med våra duktiga coacher, och med vår mycket uppskattade säljutbildning når de sina målsättningar.

Vi söker personer som är duktiga -eller framförallt vill bli duktiga säljare. Det viktigaste är inte att du är en säljare idag utan att du har viljan av att bli det.


Citysälj har haft en kontinuerlig tillväxt och har under åren kommit att bli en av Borås största arbetsgivare för unga. Här skapas starten på mångas karriärer både inom och utanför företaget. Det kan handla om extraarbete, sommarjobb, helgjobb eller studentjobb som ofta övergår i längre anställningar. Vi skapar jobb för unga i Borås, något vi är mycket stolta över. Visa mindre

Säljare heltid sökes - 17.000 - 25.000kr i garantilön + provision!

Citysälj är med sina fjorton års erfarenhet idag ett väl etablerat företag inom försäljning. Våra främsta affärsområden är försäljning av tidningsprenumerationer från Sveriges största förlag till privatpersoner och företag, samt lottprenumerationer. Vi säljer allt från specialmagasin inom vetenskap, historia, träning etc. till djupgående affärsmagasin samt morgontidningar. Hos oss kommer du ringa till tidigare läsare med ett mycket förmånligt erbjudande ... Visa mer
Citysälj är med sina fjorton års erfarenhet idag ett väl etablerat företag inom försäljning. Våra främsta affärsområden är försäljning av tidningsprenumerationer från Sveriges största förlag till privatpersoner och företag, samt lottprenumerationer.

Vi säljer allt från specialmagasin inom vetenskap, historia, träning etc. till djupgående affärsmagasin samt morgontidningar. Hos oss kommer du ringa till tidigare läsare med ett mycket förmånligt erbjudande vilket ger dig de bästa möjligheterna att lyckas.

Du får en grundlig produktutbildning och introduktion i din roll såväl som löpande coachning av kontorets säljcoacher för du ska lyckas i ditt arbete. Utbildningen ger dig de rätta verktygen för att du ska lyckas med din försäljning hos oss och som du även kommer ha stor nytta av i framtiden.

Vi lägger stort fokus på att du som säljare ska lyckas bra hos oss, lönemässigt och även utvecklingsmässigt. De flesta som börjar hos oss har ingen tidigare erfarenhet men tillsammans med våra duktiga coacher och med vår mycket uppskattade säljutbildning når de sina målsättningar.

Vi söker personer som är duktiga -eller framförallt vill bli duktiga säljare. Det viktigaste är inte att du är en säljare idag utan att du har viljan av att bli det.

Det enda som krävs är att du har goda språkkunskaper i Svenska.

Citysälj har öppet alla dagar i veckan från morgon till kväll och tillsammans gör vi ett schema som passar dig. Vi erbjuder heltid -och deltidtjänst, lämpligt för dig som studerar eller vill ha ett extrajobb. Visa mindre

Sveriges bästa arbetsplats söker TM - säljare

Ansök    Maj 29    Key Solutions    Telefonförsäljare
Vi söker just nu dig som vill starta en spännande karriär och samtidigt vara med på vår resa mot att förändra TM-branschen! Om Key Solutions Key Solutions är ett konsultföretag som för sjunde året i rad blivit utsedda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place to Work Institute! Vi har sedan starten 2008 hjälp några av Sveriges största och bästa varumärken, såsom Bredbandsbolaget, Comhem, Google, Tele2, Telenor m.fl. I företagsgruppen är vi ... Visa mer
Vi söker just nu dig som vill starta en spännande karriär och samtidigt vara med på vår resa mot att förändra TM-branschen!

Om Key Solutions

Key Solutions är ett konsultföretag som för sjunde året i rad blivit utsedda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place to Work Institute! Vi har sedan starten 2008 hjälp några av Sveriges största och bästa varumärken, såsom Bredbandsbolaget, Comhem, Google, Tele2, Telenor m.fl.

I företagsgruppen är vi idag över 250 glada och ambitiösa killar och tjejer som bearbetar marknaden utifrån våra moderna, fräscha och unika kontor mitt i centrala Stockholm, Göteborg och Västerås. Vi älskar våra medarbetare och hela företaget har en anda av framgång i kombination med personlig utveckling och försäljning.

Vi arbetar i en ung miljö med glada och ambitiösa medarbetare, korta beslutsvägar och riktigt högt i tak. Företaget består av intelligenta och drivna människor som sprider positiv energi omkring sig. Vi arbetar hårt samtidigt som vi har mycket roligt på jobbet! ??

Vad särskiljer oss från alla andra arbetsgivare?

Garanterad månadslön på 30 000 SEK inom 6 månader
Säljtävlingar och konferensresor till t.ex. Barcelona, Miami och Sydafrika
Sveriges skönaste arbetstider för den morgontrötta med start 12:00
Vi avsätter minst en timme per dag för din personliga utveckling

Vi erbjuder rätt person:

- Fast garantilön, provision samt generösa bonusar
- Kostnadsfri säljutbildning i Key Business School (Inga studielån och full lön under studietiden, värde: 50 000 SEK)
- Fantastiska möjligheter att utvecklas och göra karriär på en av Sveriges bästa arbetsplatser (enligt Great Place to Work® Institute som är ett internationellt organisationsutvecklingsföretag

Vi söker dig som:

- Vi söker dig som har ett intresse och förståelse för hur man skapar den bästa kundupplevelsen.
- Du är målinriktad och drivs av framgång i din kommunikation och vill utvecklas.
- Du har fyllt 18 år vid anställningens början och har en avslutad gymnasieutbildning.

Då vi har några av Sveriges absolut bästa säljare och coacher till förfogande, samt erbjuder säljutbildning i Key Business School, så har vi inget krav på tidigare försäljningserfarenhet. Vi tar ansvaret över att ge våra medarbetare rätt verktyg själva.

Om du tycker detta låter kul, skicka ett mail till oss och berätta vem du är. Du behöver inte bifoga något formellt CV, ett kort mail till [email protected] räcker.

https://www.instagram.com/keysolutionsse/)

Vi är kanske Sveriges mest öppna företag. Vi delarallt frånroligavideos, storys från medarbetare och hur en arbetsdag kan se ut på vår Instagram (https://www.instagram.com/keysolutionsse/). Följ oss gärna! Visa mindre

Säljare till telemarketing team

Ansök    Maj 21    Sales Imperium AB    Telefonförsäljare
Nu växer vi, vill du växa med oss?Vi på Sales Imperium söker dig som älskar att göra affärer och som motiveras av höga mål och intensiv utveckling. Hos oss kommer det ges möjligheter till att utvecklas både som person och som säljare. Är man ambitiös och gillar utmaningar kommer man få testa på olika ledarroller inom projekt och coachning. Hos oss jobbar man för att skapa en karriär och utvecklas, vi hjälper dig påvägen till framgång.Vill du växa med oss? ... Visa mer
Nu växer vi, vill du växa med oss?Vi på Sales Imperium söker dig som älskar att göra affärer och som motiveras av höga mål och intensiv utveckling. Hos oss kommer det ges möjligheter till att utvecklas både som person och som säljare. Är man ambitiös och gillar utmaningar kommer man få testa på olika ledarroller inom projekt och coachning. Hos oss jobbar man för att skapa en karriär och utvecklas, vi hjälper dig påvägen till framgång.Vill du växa med oss? Vi vill växa med dig!kontakta oss på:Mail: [email protected]: 0702 94 22 40Patrik Almskoug Visa mindre

Nu söker vi 50st nya säljare!

Vi växer så det knakar och påbörjar nu ett nytt samarbete. Vi söker därför nu 50st nya säljare både på heltid och deltid som vill vara med på vår resa! Som säljare hos oss erbjuder vi dig: - 17.000 – 25.000 kr + provision (heltidsanställning) - Garantilön + provision (deltidsanställning) - Säljutbildning - Personlig utveckling, coachning och målsättning - Arbeta med välkända varumärken - Möjlighet till karriärutveckling - Säljtävlingar - Årlig kickoff oc... Visa mer
Vi växer så det knakar och påbörjar nu ett nytt samarbete. Vi söker därför nu 50st nya säljare både på heltid och deltid som vill vara med på vår resa!

Som säljare hos oss erbjuder vi dig:

- 17.000 – 25.000 kr + provision (heltidsanställning)
- Garantilön + provision (deltidsanställning)
- Säljutbildning
- Personlig utveckling, coachning och målsättning
- Arbeta med välkända varumärken
- Möjlighet till karriärutveckling
- Säljtävlingar
- Årlig kickoff och flertal event per år

Låter det som en arbetsplats för dig? Du är varmt välkommen att kontakta Nathalie Cederstrand på 070-749 07 96 om du har några frågor alternativt maila din ansökan direkt!

Vi hoppas på att få höra ifrån dig!

Har du ingen tidigare erfarenhet av försäljning? Ingen fara! Det viktigaste är inte att du är en säljare idag utan att du har viljan av att bli det. När du börjar din anställning kommer du att få en introduktion av Citysälj, säljutbildning samt produktutbildning så att du får den bästa starten! Vår främsta uppgift är att du som säljare ska trivas, känna dig välkommen och se till att du får de rätta verktygen för att du ska lyckas i ditt arbete, både lönemässigt och utvecklingsmässigt. De flesta som börjar hos oss har ingen tidigare erfarenhet av försäljning men tillsammans med våra duktiga säljledare och löpande coachning når de sina målsättningar. Vi vill att du ska gå hem efter varje arbetspass med en riktigt härlig känsla och känna dig taggad på nästa dag!

Det ända kravet är att du kan kommunicera obehindrat i Svenska i både tal och skrift!


Citysälj har öppet alla dagar i veckan från morgon till kväll och tillsammans gör vi ett schema som passar dig. Vi erbjuder heltid -och deltidtjänst, lämpligt för dig som studerar eller vill ha ett extrajobb. Visa mindre

Nu söker vi 50st nya säljare!

Vi växer så det knakar och påbörjar nu ett nytt samarbete. Vi söker därför nu 50st nya säljare både på heltid och deltid som vill vara med på vår resa! Som säljare hos oss erbjuder vi dig: - 17.000 – 25.000 kr + provision (heltidsanställning) - Garantilön + provision (deltidsanställning) - Säljutbildning - Personlig utveckling, coachning och målsättning - Arbeta med välkända varumärken - Möjlighet till karriärutveckling - Säljtävlingar - Årlig kickoff oc... Visa mer
Vi växer så det knakar och påbörjar nu ett nytt samarbete. Vi söker därför nu 50st nya säljare både på heltid och deltid som vill vara med på vår resa!

Som säljare hos oss erbjuder vi dig:

- 17.000 – 25.000 kr + provision (heltidsanställning)
- Garantilön + provision (deltidsanställning)
- Säljutbildning
- Personlig utveckling, coachning och målsättning
- Arbeta med välkända varumärken
- Möjlighet till karriärutveckling
- Säljtävlingar
- Årlig kickoff och flertal event per år

Låter det som en arbetsplats för dig? Du är varmt välkommen att kontakta Nathalie Cederstrand på 070-749 07 96 om du har några frågor alternativt maila din ansökan direkt!

Vi hoppas på att få höra ifrån dig!

Har du ingen tidigare erfarenhet av försäljning? Ingen fara! Det viktigaste är inte att du är en säljare idag utan att du har viljan av att bli det. När du börjar din anställning kommer du att få en introduktion av Citysälj, säljutbildning samt produktutbildning så att du får den bästa starten! Vår främsta uppgift är att du som säljare ska trivas, känna dig välkommen och se till att du får de rätta verktygen för att du ska lyckas i ditt arbete, både lönemässigt och utvecklingsmässigt. De flesta som börjar hos oss har ingen tidigare erfarenhet av försäljning men tillsammans med våra duktiga säljledare och löpande coachning når de sina målsättningar. Vi vill att du ska gå hem efter varje arbetspass med en riktigt härlig känsla och känna dig taggad på nästa dag!

Vi säljer allt från specialmagasin inom vetenskap, historia, träning etc. till djupgående affärsmagasin samt morgontidningar. Hos oss kommer du ringa till tidigare läsare med ett mycket förmånligt erbjudande vilket ger dig de bästa möjligheterna att lyckas.

Det enda kravet är att du kan kommunicera obehindrat i Svenska i både tal och skrift!


Citysälj har öppet alla dagar i veckan från morgon till kväll och tillsammans gör vi ett schema som passar dig. Vi erbjuder heltid -och deltidtjänst, lämpligt för dig som studerar eller vill ha ett extrajobb. Visa mindre

Jobba direkt efter studenten!

Ansök    Maj 19    Key Solutions    Telefonförsäljare
Just nu söker vi dig som har tagit studenten 2019.Du kommer att ingå i ett team på 60 säljande superstjärnor där ni säljer fasta och mobila lösningar till både befintliga och presumtiva privatkunder i Borås med omnejd. Om Key Solutions Årets byrå 2019enligt Telia. Årets bästa återförsäljare 2018 & 2019 av EON. Utsedd till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place to Work. Vi är konsultföretaget som tar Sverige med storm och har sedan starten 200... Visa mer
Just nu söker vi dig som har tagit studenten 2019.Du kommer att ingå i ett team på 60 säljande superstjärnor där ni säljer fasta och mobila lösningar till både befintliga och presumtiva privatkunder i Borås med omnejd.

Om Key Solutions

Årets byrå 2019enligt Telia.
Årets bästa återförsäljare 2018 & 2019 av EON.
Utsedd till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place to Work.

Vi är konsultföretaget som tar Sverige med storm och har sedan starten 2008 jobbat med de största och bästa varumärken, såsom Comhem, Google, Tele2, Telenor m.fl. Vi lägger störst vikt på personlig utveckling, att ha kul på jobbet och att nå mål man inte trodde var möjliga.??

Vad särskiljer oss från alla andra arbetsgivare?

Garanterad månadslön på 30 000 SEK inom 6 månader
Säljtävlingar och konferensresor till t.ex. Barcelona, Miami och Sydafrika
Sveriges skönaste arbetstider för den morgontrötta med start 12:00
Vi avsätter minst en timme per dag för din personliga utveckling

Vi erbjuder rätt person:

- Fast garantilön, provision samt generösa bonusar
- Kostnadsfri säljutbildning i Key Business School (Inga studielån och full lön under studietiden, värde: 50 000 SEK)
- Fantastiska möjligheter att utvecklas och göra karriär på en av Sveriges bästa arbetsplatser (enligt Great Place to Work® Institute som är ett internationellt organisationsutvecklingsföretag

Vi söker dig som:

- Har god social kompetens och gillar att söka kontakt med nya människor
- Är tävlingsinriktad och älskar att vara i händelsernas centrum
- Är målinriktad och har en stark vilja att ständigt bli bättre
- Körkort (tjänstebil kan vara aktuellt)

Har du ingen tidigare erfarenhet? Ingen fara!

Då vi har några av Sveriges absolut bästa säljare och coacher till förfogande, samt erbjuder säljutbildning i Key Business School, så har vi inget krav på tidigare försäljningserfarenhet. Vi tar ansvaret över att ge våra medarbetare rätt verktyg själva.

Om du tycker detta låter kul, skicka ett mail till oss och berätta vem du är. Du behöver inte bifoga något formellt CV, ett kort mail till [email protected] räcker.

https://www.instagram.com/keysolutionsse/)

Vi är kanske Sveriges mest öppna företag. Vi delarallt frånroligavideos, storys från medarbetare och hur en arbetsdag kan se ut på vår Instagram. Följ oss gärna!

Bli en del av familjen!

Key Solutions har blivit utsedda till en av Sveriges och Europas bästa arbetsplatser flera år i rad av Great Place to Work Institute. I företagsgruppen är vi idag 250 glada och ambitiösa killar och tjejer som bearbetar marknaden utifrån våra moderna, fräscha och unika kontor mitt i centrala Stockholm, Göteborg och Västerås.

Vi arbetar i en ung miljö med glada och ambitiösa medarbetare, korta beslutsvägar och riktigt högt i tak. Företaget består av intelligenta och drivna människor som sprider positiv energi omkring sig. Vi arbetar hårt samtidigt som vi har mycket roligt på jobbet! Visa mindre

Frihet under ansvar & bra betalt!

Ansök    Maj 7    Teloteket AB    Telefonförsäljare
- Vill du jobba åt dig själv, men slippa krångla med att starta eget?- Vill du kunna jobba vart som helst i världen?- Vill du själv bestämma dina arbetstider?Har du erfarenhet av sälj som Telefonsäljare/Agent inom Telekom eller liknande?Då har Teloteket den perfekta lösningen & konceptet för dig!Teloteket är mobiloperatör som vänder sig till företagskunder inom Sverige. Vi söker nu Frilanssäljare för att möta en ökad efterfrågan på våra produkter & tjänste... Visa mer
- Vill du jobba åt dig själv, men slippa krångla med att starta eget?- Vill du kunna jobba vart som helst i världen?- Vill du själv bestämma dina arbetstider?Har du erfarenhet av sälj som Telefonsäljare/Agent inom Telekom eller liknande?Då har Teloteket den perfekta lösningen & konceptet för dig!Teloteket är mobiloperatör som vänder sig till företagskunder inom Sverige. Vi söker nu Frilanssäljare för att möta en ökad efterfrågan på våra produkter & tjänster.Du kommer inte behöva sköta bokföring, kvittohantering, momsredovisning eller kunna alla regler du måste kunna som egen företagare. Du kommer att jobba som din egen, men slippa allt krångel & kostnader det innebär att starta eget företag. Du lägger hela ditt fokus på det du är riktigt bra på, sälja och hantera dina kunder. Låter det intressant, gör din ansökan på länken nedan, så kontaktar vi dig och berättar mer.Eller skicka din ansöka direkt till Återförsäljaransvarig : Peter [email protected]: 0764-74 84 30 Visa mindre

Sveriges bästa arbetsplats söker TM - säljare

Ansök    Maj 8    Key Solutions    Telefonförsäljare
Vi söker just nu dig som vill starta en spännande karriär och samtidigt vara med på vår resa mot att förändra TM-branschen! Om Key Solutions Key Solutions är ett konsultföretag som för sjunde året i rad blivit utsedda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place to Work Institute! Vi har sedan starten 2008 hjälp några av Sveriges största och bästa varumärken, såsom Bredbandsbolaget, Comhem, Google, Tele2, Telenor m.fl. I företagsgruppen är vi ... Visa mer
Vi söker just nu dig som vill starta en spännande karriär och samtidigt vara med på vår resa mot att förändra TM-branschen!

Om Key Solutions

Key Solutions är ett konsultföretag som för sjunde året i rad blivit utsedda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place to Work Institute! Vi har sedan starten 2008 hjälp några av Sveriges största och bästa varumärken, såsom Bredbandsbolaget, Comhem, Google, Tele2, Telenor m.fl.

I företagsgruppen är vi idag över 250 glada och ambitiösa killar och tjejer som bearbetar marknaden utifrån våra moderna, fräscha och unika kontor mitt i centrala Stockholm, Göteborg och Västerås. Vi älskar våra medarbetare och hela företaget har en anda av framgång i kombination med personlig utveckling och försäljning.

Vi arbetar i en ung miljö med glada och ambitiösa medarbetare, korta beslutsvägar och riktigt högt i tak. Företaget består av intelligenta och drivna människor som sprider positiv energi omkring sig. Vi arbetar hårt samtidigt som vi har mycket roligt på jobbet! ??

Vad särskiljer oss från alla andra arbetsgivare?

Garanterad månadslön på 30 000 SEK inom 6 månader
Säljtävlingar och konferensresor till t.ex. Barcelona, Miami och Sydafrika
Sveriges skönaste arbetstider för den morgontrötta med start 12:00
Vi avsätter minst en timme per dag för din personliga utveckling

Vi erbjuder rätt person:

- Fast garantilön, provision samt generösa bonusar
- Kostnadsfri säljutbildning i Key Business School (Inga studielån och full lön under studietiden, värde: 50 000 SEK)
- Fantastiska möjligheter att utvecklas och göra karriär på en av Sveriges bästa arbetsplatser (enligt Great Place to Work® Institute som är ett internationellt organisationsutvecklingsföretag

Vi söker dig som:

- Vi söker dig som har ett intresse och förståelse för hur man skapar den bästa kundupplevelsen.
- Du är målinriktad och drivs av framgång i din kommunikation och vill utvecklas.
- Du har fyllt 18 år vid anställningens början och har en avslutad gymnasieutbildning.

Då vi har några av Sveriges absolut bästa säljare och coacher till förfogande, samt erbjuder säljutbildning i Key Business School, så har vi inget krav på tidigare försäljningserfarenhet. Vi tar ansvaret över att ge våra medarbetare rätt verktyg själva.

Om du tycker detta låter kul, skicka ett mail till oss och berätta vem du är. Du behöver inte bifoga något formellt CV, ett kort mail till [email protected] räcker.

https://www.instagram.com/keysolutionsse/)

Vi är kanske Sveriges mest öppna företag. Vi delarallt frånroligavideos, storys från medarbetare och hur en arbetsdag kan se ut på vår Instagram (https://www.instagram.com/keysolutionsse/). Följ oss gärna! Visa mindre

Driven Key Account säljare , garantilön+provison

Ansök    Maj 7    Vizibly AB    Telefonförsäljare
Är du en driven säljare som är tävlingsinriktad och älskar webben? Då kan du vara vår nästa framgångsrika Key Account på vårt kontor i Borås. Vi hjälper allt från hantverkaren till tandläkaren för att skaffa nya kunder/patienter genom en dokumenterad framgångsrik strategi. Du kommer bearbeta både nya och befintliga kunder. Du kommer sitta i eget kontor i trevliga lokaler i centrum, bara ett stenkast Borås Centralstation. Att du får ett härligt gäng som a... Visa mer
Är du en driven säljare som är tävlingsinriktad och älskar webben? Då kan du vara vår nästa framgångsrika Key Account på vårt kontor i Borås. Vi hjälper allt från hantverkaren till tandläkaren för att skaffa nya kunder/patienter genom en dokumenterad framgångsrik strategi. Du kommer bearbeta både nya och befintliga kunder.

Du kommer sitta i eget kontor i trevliga lokaler i centrum, bara ett stenkast Borås Centralstation. Att du får ett härligt gäng som arbetskamrater är en bonus som inte går att bortse ifrån.Vi söker dig som är tävlingsinriktad, målmedveten och älskar att prata med människor mestadels med telefonen som redskap. Dina arbetsuppgifter är att identifiera affärsmöjligheter mot företag och presentera lösningar som hjälper kunden att tjäna mer pengar. Du kommer att jobba med att hitta nya kunder men även att vårda och bearbeta befintliga kunder.

Tjänsten är rolig, utmanande och utvecklande och det är ett krav att du tycker om möjligheten att tjäna bra med pengar. Erfarenhet av marknadsföring på webben är meriterande men inget krav. Utbildning av tjänsten sker internt.Vizibly startades 2011 och har tack vare sitt kunnande och branscherfarenhet blivit ett IT-företag i framgång med hög tillväxt år efter år. Vizibly står för visuell synlighet, framåtanda, nytänkande och nyskapande. Genom kompetent personal och den bästa tekniken är det både en utmaning och självklarhet att hitta den bästa lösningen för våra kunder. Huvudkontoret ligger i Borås och filialkontor finns i Göteborg. Visa mindre

Säljare DELTID sökes

Citysälj är med sina femton års erfarenhet idag ett väl etablerat företag inom försäljning. Våra främsta affärsområden är försäljning av tidningsprenumerationer från Sveriges största förlag till privatpersoner och företag, samt lottprenumerationer. Vi säljer allt från specialmagasin inom vetenskap, historia, träning etc. till djupgående affärsmagasin samt morgontidningar. Hos oss kommer du ringa till tidigare läsare med ett mycket förmånligt erbjudande vi... Visa mer
Citysälj är med sina femton års erfarenhet idag ett väl etablerat företag inom försäljning.
Våra främsta affärsområden är försäljning av tidningsprenumerationer från Sveriges största förlag till privatpersoner och företag, samt lottprenumerationer.

Vi säljer allt från specialmagasin inom vetenskap, historia, träning etc. till djupgående affärsmagasin samt morgontidningar. Hos oss kommer du ringa till tidigare läsare med ett mycket förmånligt erbjudande vilket ger dig de bästa möjligheterna att lyckas.

Vid din anställning kommer du att få en grundutbildning i försäljning som ger dig de rätta verktygen för att lyckas hos oss och som du kommer ha stor nytta av i framtiden.


Vi lägger stort fokus på att du som säljare ska lyckas bra hos oss, lönemässigt och även utvecklingsmässigt. De flesta som börjar hos oss har ingen tidigare erfarenhet men tillsammans med våra duktiga coacher, och med vår mycket uppskattade säljutbildning når de sina målsättningar.

Vi söker personer som är duktiga -eller framförallt vill bli duktiga säljare. Det viktigaste är inte att du är en säljare idag utan att du har viljan av att bli det.


Citysälj har haft en kontinuerlig tillväxt och har under åren kommit att bli en av Borås största arbetsgivare för unga. Här skapas starten på mångas karriärer både inom och utanför företaget. Det kan handla om extraarbete, sommarjobb, helgjobb eller studentjobb som ofta övergår i längre anställningar. Vi skapar jobb för unga i Borås, något vi är mycket stolta över. Visa mindre

Sveriges bästa arbetsplats söker TM - säljare

Ansök    Apr 17    Key Solutions    Telefonförsäljare
Vi söker just nu dig som vill starta en spännande karriär och samtidigt vara med på vår resa mot att förändra TM-branschen! Om Key Solutions Key Solutions är ett konsultföretag som för sjunde året i rad blivit utsedda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place to Work Institute! Vi har sedan starten 2008 hjälp några av Sveriges största och bästa varumärken, såsom Bredbandsbolaget, Comhem, Google, Tele2, Telenor m.fl. I företagsgruppen är vi ... Visa mer
Vi söker just nu dig som vill starta en spännande karriär och samtidigt vara med på vår resa mot att förändra TM-branschen!

Om Key Solutions

Key Solutions är ett konsultföretag som för sjunde året i rad blivit utsedda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place to Work Institute! Vi har sedan starten 2008 hjälp några av Sveriges största och bästa varumärken, såsom Bredbandsbolaget, Comhem, Google, Tele2, Telenor m.fl.

I företagsgruppen är vi idag över 250 glada och ambitiösa killar och tjejer som bearbetar marknaden utifrån våra moderna, fräscha och unika kontor mitt i centrala Stockholm, Göteborg och Västerås. Vi älskar våra medarbetare och hela företaget har en anda av framgång i kombination med personlig utveckling och försäljning.

Vi arbetar i en ung miljö med glada och ambitiösa medarbetare, korta beslutsvägar och riktigt högt i tak. Företaget består av intelligenta och drivna människor som sprider positiv energi omkring sig. Vi arbetar hårt samtidigt som vi har mycket roligt på jobbet! ??

Vad särskiljer oss från alla andra arbetsgivare?

Garanterad månadslön på 30 000 SEK inom 6 månader
Säljtävlingar och konferensresor till t.ex. Barcelona, Miami och Sydafrika
Sveriges skönaste arbetstider för den morgontrötta med start 12:00
Vi avsätter minst en timme per dag för din personliga utveckling

Vi erbjuder rätt person:

- Fast garantilön, provision samt generösa bonusar
- Kostnadsfri säljutbildning i Key Business School (Inga studielån och full lön under studietiden, värde: 50 000 SEK)
- Fantastiska möjligheter att utvecklas och göra karriär på en av Sveriges bästa arbetsplatser (enligt Great Place to Work® Institute som är ett internationellt organisationsutvecklingsföretag

Vi söker dig som:

- Vi söker dig som har ett intresse och förståelse för hur man skapar den bästa kundupplevelsen.
- Du är målinriktad och drivs av framgång i din kommunikation och vill utvecklas.
- Du har fyllt 18 år vid anställningens början och har en avslutad gymnasieutbildning.

Då vi har några av Sveriges absolut bästa säljare och coacher till förfogande, samt erbjuder säljutbildning i Key Business School, så har vi inget krav på tidigare försäljningserfarenhet. Vi tar ansvaret över att ge våra medarbetare rätt verktyg själva.

Om du tycker detta låter kul, skicka ett mail till oss och berätta vem du är. Du behöver inte bifoga något formellt CV, ett kort mail till [email protected] räcker.

https://www.instagram.com/keysolutionsse/)

Vi är kanske Sveriges mest öppna företag. Vi delarallt frånroligavideos, storys från medarbetare och hur en arbetsdag kan se ut på vår Instagram (https://www.instagram.com/keysolutionsse/). Följ oss gärna! Visa mindre

Jobba direkt efter studenten!

Ansök    Apr 28    Key Solutions    Telefonförsäljare
Just nu söker vi dig som har tagit studenten 2019.Du kommer att ingå i ett team på 60 säljande superstjärnor där ni säljer fasta och mobila lösningar till både befintliga och presumtiva privatkunder i Borås med omnejd. Om Key Solutions Årets byrå 2019enligt Telia. Årets bästa återförsäljare 2018 & 2019 av EON. Utsedd till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place to Work. Vi är konsultföretaget som tar Sverige med storm och har sedan starten 200... Visa mer
Just nu söker vi dig som har tagit studenten 2019.Du kommer att ingå i ett team på 60 säljande superstjärnor där ni säljer fasta och mobila lösningar till både befintliga och presumtiva privatkunder i Borås med omnejd.

Om Key Solutions

Årets byrå 2019enligt Telia.
Årets bästa återförsäljare 2018 & 2019 av EON.
Utsedd till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place to Work.

Vi är konsultföretaget som tar Sverige med storm och har sedan starten 2008 jobbat med de största och bästa varumärken, såsom Comhem, Google, Tele2, Telenor m.fl. Vi lägger störst vikt på personlig utveckling, att ha kul på jobbet och att nå mål man inte trodde var möjliga.??

Vad särskiljer oss från alla andra arbetsgivare?

Garanterad månadslön på 30 000 SEK inom 6 månader
Säljtävlingar och konferensresor till t.ex. Barcelona, Miami och Sydafrika
Sveriges skönaste arbetstider för den morgontrötta med start 12:00
Vi avsätter minst en timme per dag för din personliga utveckling

Vi erbjuder rätt person:

- Fast garantilön, provision samt generösa bonusar
- Kostnadsfri säljutbildning i Key Business School (Inga studielån och full lön under studietiden, värde: 50 000 SEK)
- Fantastiska möjligheter att utvecklas och göra karriär på en av Sveriges bästa arbetsplatser (enligt Great Place to Work® Institute som är ett internationellt organisationsutvecklingsföretag

Vi söker dig som:

- Har god social kompetens och gillar att söka kontakt med nya människor
- Är tävlingsinriktad och älskar att vara i händelsernas centrum
- Är målinriktad och har en stark vilja att ständigt bli bättre
- Körkort (tjänstebil kan vara aktuellt)

Har du ingen tidigare erfarenhet? Ingen fara!

Då vi har några av Sveriges absolut bästa säljare och coacher till förfogande, samt erbjuder säljutbildning i Key Business School, så har vi inget krav på tidigare försäljningserfarenhet. Vi tar ansvaret över att ge våra medarbetare rätt verktyg själva.

Om du tycker detta låter kul, skicka ett mail till oss och berätta vem du är. Du behöver inte bifoga något formellt CV, ett kort mail till [email protected] räcker.

https://www.instagram.com/keysolutionsse/)

Vi är kanske Sveriges mest öppna företag. Vi delarallt frånroligavideos, storys från medarbetare och hur en arbetsdag kan se ut på vår Instagram. Följ oss gärna!

Bli en del av familjen!

Key Solutions har blivit utsedda till en av Sveriges och Europas bästa arbetsplatser flera år i rad av Great Place to Work Institute. I företagsgruppen är vi idag 250 glada och ambitiösa killar och tjejer som bearbetar marknaden utifrån våra moderna, fräscha och unika kontor mitt i centrala Stockholm, Göteborg och Västerås.

Vi arbetar i en ung miljö med glada och ambitiösa medarbetare, korta beslutsvägar och riktigt högt i tak. Företaget består av intelligenta och drivna människor som sprider positiv energi omkring sig. Vi arbetar hårt samtidigt som vi har mycket roligt på jobbet! Visa mindre

Jobba direkt efter studenten!

Ansök    Apr 7    Key Solutions    Telefonförsäljare
Just nu söker vi dig som har tagit studenten 2019.Du kommer att ingå i ett team på 60 säljande superstjärnor där ni säljer fasta och mobila lösningar till både befintliga och presumtiva privatkunder i Borås med omnejd. Om Key Solutions Årets byrå 2019enligt Telia. Årets bästa återförsäljare 2018 & 2019 av EON. Utsedd till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place to Work. Vi är konsultföretaget som tar Sverige med storm och har sedan starten 200... Visa mer
Just nu söker vi dig som har tagit studenten 2019.Du kommer att ingå i ett team på 60 säljande superstjärnor där ni säljer fasta och mobila lösningar till både befintliga och presumtiva privatkunder i Borås med omnejd.

Om Key Solutions

Årets byrå 2019enligt Telia.
Årets bästa återförsäljare 2018 & 2019 av EON.
Utsedd till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place to Work.

Vi är konsultföretaget som tar Sverige med storm och har sedan starten 2008 jobbat med de största och bästa varumärken, såsom Comhem, Google, Tele2, Telenor m.fl. Vi lägger störst vikt på personlig utveckling, att ha kul på jobbet och att nå mål man inte trodde var möjliga.??

Vad särskiljer oss från alla andra arbetsgivare?

Garanterad månadslön på 30 000 SEK inom 6 månader
Säljtävlingar och konferensresor till t.ex. Barcelona, Miami och Sydafrika
Sveriges skönaste arbetstider för den morgontrötta med start 12:00
Vi avsätter minst en timme per dag för din personliga utveckling

Vi erbjuder rätt person:

- Fast garantilön, provision samt generösa bonusar
- Kostnadsfri säljutbildning i Key Business School (Inga studielån och full lön under studietiden, värde: 50 000 SEK)
- Fantastiska möjligheter att utvecklas och göra karriär på en av Sveriges bästa arbetsplatser (enligt Great Place to Work® Institute som är ett internationellt organisationsutvecklingsföretag

Vi söker dig som:

- Har god social kompetens och gillar att söka kontakt med nya människor
- Är tävlingsinriktad och älskar att vara i händelsernas centrum
- Är målinriktad och har en stark vilja att ständigt bli bättre
- Körkort (tjänstebil kan vara aktuellt)

Har du ingen tidigare erfarenhet? Ingen fara!

Då vi har några av Sveriges absolut bästa säljare och coacher till förfogande, samt erbjuder säljutbildning i Key Business School, så har vi inget krav på tidigare försäljningserfarenhet. Vi tar ansvaret över att ge våra medarbetare rätt verktyg själva.

Om du tycker detta låter kul, skicka ett mail till oss och berätta vem du är. Du behöver inte bifoga något formellt CV, ett kort mail till [email protected] räcker.

https://www.instagram.com/keysolutionsse/)

Vi är kanske Sveriges mest öppna företag. Vi delarallt frånroligavideos, storys från medarbetare och hur en arbetsdag kan se ut på vår Instagram. Följ oss gärna!

Bli en del av familjen!

Key Solutions har blivit utsedda till en av Sveriges och Europas bästa arbetsplatser flera år i rad av Great Place to Work Institute. I företagsgruppen är vi idag 250 glada och ambitiösa killar och tjejer som bearbetar marknaden utifrån våra moderna, fräscha och unika kontor mitt i centrala Stockholm, Göteborg och Västerås.

Vi arbetar i en ung miljö med glada och ambitiösa medarbetare, korta beslutsvägar och riktigt högt i tak. Företaget består av intelligenta och drivna människor som sprider positiv energi omkring sig. Vi arbetar hårt samtidigt som vi har mycket roligt på jobbet! Visa mindre

Säljare heltid sökes - 15.000 - 25.000kr i garantilön + provision!

Citysälj är med sina fjorton års erfarenhet idag ett väl etablerat företag inom försäljning. Våra främsta affärsområden är försäljning av tidningsprenumerationer från Sveriges största förlag till privatpersoner och företag, samt lottprenumerationer. Vi säljer allt från specialmagasin inom vetenskap, historia, träning etc. till djupgående affärsmagasin samt morgontidningar. Hos oss kommer du ringa till tidigare läsare med ett mycket förmånligt erbjudande ... Visa mer
Citysälj är med sina fjorton års erfarenhet idag ett väl etablerat företag inom försäljning. Våra främsta affärsområden är försäljning av tidningsprenumerationer från Sveriges största förlag till privatpersoner och företag, samt lottprenumerationer.

Vi säljer allt från specialmagasin inom vetenskap, historia, träning etc. till djupgående affärsmagasin samt morgontidningar. Hos oss kommer du ringa till tidigare läsare med ett mycket förmånligt erbjudande vilket ger dig de bästa möjligheterna att lyckas.

Du får en grundlig produktutbildning och introduktion i din roll såväl som löpande coachning av kontorets säljcoacher för du ska lyckas i ditt arbete. Utbildningen ger dig de rätta verktygen för att du ska lyckas med din försäljning hos oss och som du även kommer ha stor nytta av i framtiden.

Vi lägger stort fokus på att du som säljare ska lyckas bra hos oss, lönemässigt och även utvecklingsmässigt. De flesta som börjar hos oss har ingen tidigare erfarenhet men tillsammans med våra duktiga coacher och med vår mycket uppskattade säljutbildning når de sina målsättningar.

Vi söker personer som är duktiga -eller framförallt vill bli duktiga säljare. Det viktigaste är inte att du är en säljare idag utan att du har viljan av att bli det.

Det ända som krävs är att du har goda språkkunskaper i Svenska.

Citysälj har öppet alla dagar i veckan från morgon till kväll och tillsammans gör vi ett schema som passar dig. Vi erbjuder heltid -och deltidtjänst, lämpligt för dig som studerar eller vill ha ett extrajobb. Visa mindre

Givande SOMMARJOBB som säljare

Vad innebär det att sommarjobba på MMG SALES BORÅS 2019? Jo, du blir en del utav ett fantastisk bra team som du direkt känner dig välkommen i och får snabbt nya vänner! Du kommer utvecklas mycket både inom arbetslivet men även som person! En sommar hos oss innebär en väldigt rolig sommar samtidigt som du tjänar mycket pengar och har chans att vinna riktigt fina priser! Hos oss får du själv vara med och bestämma vilka arbetstider som passar dig bäst. Vi h... Visa mer
Vad innebär det att sommarjobba på MMG SALES BORÅS 2019?

Jo, du blir en del utav ett fantastisk bra team som du direkt känner dig välkommen i och får snabbt nya vänner! Du kommer utvecklas mycket både inom arbetslivet men även som person! En sommar hos oss innebär en väldigt rolig sommar samtidigt som du tjänar mycket pengar och har chans att vinna riktigt fina priser!
Hos oss får du själv vara med och bestämma vilka arbetstider som passar dig bäst.

Vi har dessa öppettider, vilket gör att vi kan lägga upp ett schema som är anpassat för just dig!

måndag - torsdag 09.00 - 21.00
Fredagar 09.00-17.00

Lördagar - STÄNGT

Söndagar - 12.00 - 16.00

Vi söker dig som:
• Vill jobba och utvecklas inom sälj & kommunikation
• Är driven, av vinnartypen och älskar utmaningar
• Är social och utåtriktadMMG SALES ingår i koncernen Max Marketing Group som har över 500 anställda i Sverige och Norge.

I Sverige har vi kontor i Jönköping, Borås och Göteborg.
Kontoret i Borås ligger centralt på Lidaholmsgatan3.

här arbetar vi tillsammans i öppna kontorslokaler där vi alltid ser till att ha roligt tillsammans.

Vi tycker motivation och trivsel är det viktigaste som finns och därmed ser vi till att ha aktiviteter både på och utanför arbetsplatsen.

Vi har grymma coacher som har lång erfarenhet av denna typ av försäljning så därför är tidigare erfarenhet bara ett plus, men inget krav då vi utbildar dig på plats från dag ett och fortlöper så länge din karriär pågår hos oss.
Som anställd hos oss är du extremt viktig och därför är vårt fokus att få dig att trivas och lyckas!
Lön är självklart viktigt, därför erbjuder vi såklart en bra garantilön men också en grym provisionsmodell. Visa mindre

Givande SOMMARJOBB som säljare - vi utbildar dig

Vad innebär det att sommarjobba på MMG SALES BORÅS 2019? Jo, du blir en del utav ett fantastisk bra team som du direkt känner dig välkommen i och får snabbt nya vänner! Du kommer utvecklas mycket både inom arbetslivet men även som person! En sommar hos oss innebär en väldigt rolig sommar samtidigt som du tjänar mycket pengar och har chans att vinna riktigt fina priser! Hos oss får du själv vara med och bestämma vilka arbetstider som passar dig bäst. Vi h... Visa mer
Vad innebär det att sommarjobba på MMG SALES BORÅS 2019?

Jo, du blir en del utav ett fantastisk bra team som du direkt känner dig välkommen i och får snabbt nya vänner! Du kommer utvecklas mycket både inom arbetslivet men även som person! En sommar hos oss innebär en väldigt rolig sommar samtidigt som du tjänar mycket pengar och har chans att vinna riktigt fina priser!
Hos oss får du själv vara med och bestämma vilka arbetstider som passar dig bäst.

Vi har dessa öppettider, vilket gör att vi kan lägga upp ett schema som är anpassat för just dig!

måndag - torsdag 09.00 - 21.00
Fredagar 09.00-17.00

Lördagar - STÄNGT

Söndagar - 12.00 - 16.00

Vi söker dig som:
• Vill jobba och utvecklas inom sälj & kommunikation
• Är driven, av vinnartypen och älskar utmaningar
• Är social och utåtriktadMMG SALES ingår i koncernen Max Marketing Group som har över 500 anställda i Sverige och Norge.

I Sverige har vi kontor i Jönköping, Borås och Göteborg.
Kontoret i Borås ligger centralt på Lidaholmsgatan3.

här arbetar vi tillsammans i öppna kontorslokaler där vi alltid ser till att ha roligt tillsammans.

Vi tycker motivation och trivsel är det viktigaste som finns och därmed ser vi till att ha aktiviteter både på och utanför arbetsplatsen.

Vi har grymma coacher som har lång erfarenhet av denna typ av försäljning så därför är tidigare erfarenhet bara ett plus, men inget krav då vi utbildar dig på plats från dag ett och fortlöper så länge din karriär pågår hos oss.
Som anställd hos oss är du extremt viktig och därför är vårt fokus att få dig att trivas och lyckas!
Lön är självklart viktigt, därför erbjuder vi såklart en bra garantilön men också en grym provisionsmodell. Visa mindre

Max marketing gruppen - Heltid

Vi jobbar med telefonen som verktyg. Vi har många olika uppdragsgivare och ser främst till att produkten anpassas efter dig som säljare och person. Vi jobbar både med nya och befintliga kunder. Brinner du för att utveckla relationer och jobba efter utsatta mål? Vill du vara i en växande organisation där det finns goda utvecklingsmöjligheter och en familjär stämning? Gillar du att jobba i team samtidigt som du motiveras av att nå individuella mål? D... Visa mer
Vi jobbar med telefonen som verktyg.
Vi har många olika uppdragsgivare och ser främst till att produkten anpassas efter dig som säljare och person. Vi jobbar både med nya och befintliga kunder.Brinner du för att utveckla relationer och jobba efter utsatta mål?
Vill du vara i en växande organisation där det finns goda utvecklingsmöjligheter och en familjär stämning? Gillar du att jobba i team samtidigt som du motiveras av att nå individuella mål?


Då kan TM-huset vara något för dig!
Här jobbar vi med fokus på kundrelationen och en hög kvalitativ försäljning.
Vi jobbar nära våra uppdragsgivare och individuell coachning där vi tar oss tid för alla våra säljare.
Vi har en lång erfarenhet av telemarketing inom organisationen med duktiga säljledare och coacher. Erfarenhet är meriterande, men vi har inget krav på det då vi utbildar och ger er verktygen för att lyckas, på plats. Vill ni ha en utmanande karriär och lära er sälja med kvalité och god magkänsla – så tveka in på att söka våra lediga tjänster!

Arbetstiderna kan variera, men vi söker främst säljare på heltid vilket innefattar 09.00-17.00. Visa mindre

Sveriges bästa arbetsplats söker TM - säljare

Ansök    Mar 27    Key Solutions    Telefonförsäljare
Vi söker just nu dig som vill starta en spännande karriär och samtidigt vara med på vår resa mot att förändra TM-branschen! Om Key Solutions Key Solutions är ett konsultföretag som för sjunde året i rad blivit utsedda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place to Work Institute! Vi har sedan starten 2008 hjälp några av Sveriges största och bästa varumärken, såsom Bredbandsbolaget, Comhem, Google, Tele2, Telenor m.fl. I företagsgruppen är vi ... Visa mer
Vi söker just nu dig som vill starta en spännande karriär och samtidigt vara med på vår resa mot att förändra TM-branschen!

Om Key Solutions

Key Solutions är ett konsultföretag som för sjunde året i rad blivit utsedda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place to Work Institute! Vi har sedan starten 2008 hjälp några av Sveriges största och bästa varumärken, såsom Bredbandsbolaget, Comhem, Google, Tele2, Telenor m.fl.

I företagsgruppen är vi idag över 250 glada och ambitiösa killar och tjejer som bearbetar marknaden utifrån våra moderna, fräscha och unika kontor mitt i centrala Stockholm, Göteborg och Västerås. Vi älskar våra medarbetare och hela företaget har en anda av framgång i kombination med personlig utveckling och försäljning.

Vi arbetar i en ung miljö med glada och ambitiösa medarbetare, korta beslutsvägar och riktigt högt i tak. Företaget består av intelligenta och drivna människor som sprider positiv energi omkring sig. Vi arbetar hårt samtidigt som vi har mycket roligt på jobbet! ??

Vad särskiljer oss från alla andra arbetsgivare?

Garanterad månadslön på 30 000 SEK inom 6 månader
Säljtävlingar och konferensresor till t.ex. Barcelona, Miami och Sydafrika
Sveriges skönaste arbetstider för den morgontrötta med start 12:00
Vi avsätter minst en timme per dag för din personliga utveckling

Vi erbjuder rätt person:

- Fast garantilön, provision samt generösa bonusar
- Kostnadsfri säljutbildning i Key Business School (Inga studielån och full lön under studietiden, värde: 50 000 SEK)
- Fantastiska möjligheter att utvecklas och göra karriär på en av Sveriges bästa arbetsplatser (enligt Great Place to Work® Institute som är ett internationellt organisationsutvecklingsföretag

Vi söker dig som:

- Vi söker dig som har ett intresse och förståelse för hur man skapar den bästa kundupplevelsen.
- Du är målinriktad och drivs av framgång i din kommunikation och vill utvecklas.
- Du har fyllt 18 år vid anställningens början och har en avslutad gymnasieutbildning.

Då vi har några av Sveriges absolut bästa säljare och coacher till förfogande, samt erbjuder säljutbildning i Key Business School, så har vi inget krav på tidigare försäljningserfarenhet. Vi tar ansvaret över att ge våra medarbetare rätt verktyg själva.

Om du tycker detta låter kul, skicka ett mail till oss och berätta vem du är. Du behöver inte bifoga något formellt CV, ett kort mail till [email protected] räcker.

https://www.instagram.com/keysolutionsse/)

Vi är kanske Sveriges mest öppna företag. Vi delarallt frånroligavideos, storys från medarbetare och hur en arbetsdag kan se ut på vår Instagram (https://www.instagram.com/keysolutionsse/). Följ oss gärna! Visa mindre

Säljare

CANAL DIGITAL UTÖKAR NU SITT TEAM I BORÅS! Vill du vara med på denna resa och ha möjlighet att tävla om att bli årets säljare, årets rookie eller varför inte årets ambassadör? Vi jobbar ständigt med att utveckla våra säljare till att fortsätta vara bäst! Lön är självklart viktigt, därför erbjuder vi såklart en bra garantilön men också stadens BÄSTA provisionsmodell! Hos oss blir du en del av nordens största TV-leverantör, där vi tillsammans har superdag... Visa mer
CANAL DIGITAL UTÖKAR NU SITT TEAM I BORÅS!

Vill du vara med på denna resa och ha möjlighet att tävla om att bli årets säljare, årets rookie eller varför inte årets ambassadör?
Vi jobbar ständigt med att utveckla våra säljare till att fortsätta vara bäst! Lön är självklart viktigt, därför erbjuder vi såklart en bra garantilön men också stadens BÄSTA provisionsmodell!

Hos oss blir du en del av nordens största TV-leverantör, där vi tillsammans har superdagar, elitsamlingar och annat skoj!

Vill du bli en del av vårat elitteam?
Skicka in din ansökan NU!!!
Vi söker just nu bara två platser.

[email protected]

Brinner du för att utveckla relationer och jobba efter utsatta mål?
Vill du vara i en växande organisation där det finns goda utvecklingsmöjligheter och en familjär stämning? Gillar du att jobba i team samtidigt som du motiveras av att nå individuella mål?


Då kan TM-huset vara något för dig!
Här jobbar vi med fokus på kundrelationen och en hög kvalitativ försäljning.
Vi jobbar nära våra uppdragsgivare och individuell coachning där vi tar oss tid för alla våra säljare.
Vi har en lång erfarenhet av telemarketing inom organisationen med duktiga säljledare och coacher. Erfarenhet är meriterande, men vi har inget krav på det då vi utbildar och ger er verktygen för att lyckas, på plats. Vill ni ha en utmanande karriär och lära er sälja med kvalité och god magkänsla – så tveka in på att söka våra lediga tjänster!

Arbetstiderna kan variera, men vi söker främst säljare på heltid vilket innefattar 09.00-17.00. Visa mindre

Högpresterande säljare sökes 30k till 50k i månaden

Om du är bäst och kan bevisa det, läs vidare. Annars hoppa över denna annons. Tjäna 20.000kr om du är medelmåtta, 30.000kr om du är bra och 50.000kr om du är fantastisk. Vi arbetar inom försäljning och vi söker en högpresterande personlighet, så dina tidigare erfarenheter är ointressanta. Ung eller gammal – vi vet om du har vad som krävs. Vi formar dig om du är rätt person. Vi belönar hårt arbete. Vi arbetar främst med att hjälpa företag som vill syn... Visa mer
Om du är bäst och kan bevisa det, läs vidare. Annars hoppa över denna annons.Tjäna 20.000kr om du är medelmåtta, 30.000kr om du är bra och 50.000kr om du är fantastisk. Vi arbetar inom försäljning och vi söker en högpresterande personlighet, så dina tidigare erfarenheter är ointressanta. Ung eller gammal – vi vet om du har vad som krävs. Vi formar dig om du är rätt person. Vi belönar hårt arbete.


Vi arbetar främst med att hjälpa företag som vill synas på Google och marknadsföra sitt företag via sociala medier. Vi arbetar med telefonen som verktyg och även via kundbesök.


Du måste vara mycket driven, bra på att kommunicera och ha en stark självkänsla. Kom och bygg upp din framtid med vårt fina företag. Vi har ett bra rykte och behöver riktiga kämpar som kan dra in många nya kunder.Skicka namn och nummer till 0721999501 så kontaktar vi dig eller maila ditt cv till [email protected] Visa mindre

Har du tröttnat på att jobba & sälja åt andra?

Ansök    Mar 11    Teloteket AB    Telefonförsäljare
- Vill du jobba åt dig själv, men slippa krångla med att starta eget? - Vill du kunna jobba vart som helst i världen? - Vill du själv bestämma dina arbetstider? Har du erfarenhet av sälj som Telefonsäljare/Agent inom Telekom eller liknande? Då har Teloteket den perfekta lösningen & konceptet för dig! Teloteket är mobiloperatör som vänder sig till företagskunder inom Sverige. Vi söker nu Frilanssäljare för att möta en ökad efterfrågan på våra produkte... Visa mer
- Vill du jobba åt dig själv, men slippa krångla med att starta eget?
- Vill du kunna jobba vart som helst i världen?
- Vill du själv bestämma dina arbetstider?


Har du erfarenhet av sälj som Telefonsäljare/Agent inom Telekom eller liknande?Då har Teloteket den perfekta lösningen & konceptet för dig!

Teloteket är mobiloperatör som vänder sig till företagskunder inom Sverige. Vi söker nu Frilanssäljare för att möta en ökad efterfrågan på våra produkter & tjänster.

Du kommer inte behöva sköta bokföring, kvittohantering, momsredovisning eller kunna alla regler du måste kunna som egen företagare. Du kommer att jobba som din egen, men slippa allt krångel & kostnader det innebär att starta eget företag.

Du lägger hela ditt fokus på det du är riktigt bra på, sälja och hantera dina kunder.


Låter det intressant, gör din ansökan på länken nedan,
så kontaktar vi dig och berättar mer.

Eller skicka din ansöka direkt till Återförsäljaransvarig : Peter Ringberger
[email protected]
Tele: 0764-74 84 30 Visa mindre