Lediga jobb Älvsborgs Rehab Center AB i Borås

Se alla lediga jobb från Älvsborgs Rehab Center AB i Borås. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Borås som finns inom det yrket.

Sökes Fysioterapeut/ Sjukgymnast till rehabmottagning i Borås

Om jobbet Om oss: Älvsborg Rehab Center är en privat rehabmottagning centralt i Borås. Vi har ett nära samarbete med vårdcentralen Cityläkarna som finns i samma byggnad. Mottagningen har haft öppet i drygt 9 år och i takt med att mottagningen växer behöver vi fler kollegor. Idag är vi 6 fysioterapeuter och 2 arbetsterapeuter på mottagningen. Vi är ett härligt team som har ett bra samarbete och vi har en god stämning på arbetsplatsen. Som ny medarbetare bli... Visa mer
Om jobbet
Om oss:
Älvsborg Rehab Center är en privat rehabmottagning centralt i Borås. Vi har ett nära samarbete med vårdcentralen Cityläkarna som finns i samma byggnad. Mottagningen har haft öppet i drygt 9 år och i takt med att mottagningen växer behöver vi fler kollegor. Idag är vi 6 fysioterapeuter och 2 arbetsterapeuter på mottagningen. Vi är ett härligt team som har ett bra samarbete och vi har en god stämning på arbetsplatsen.
Som ny medarbetare blir du tilldelad en mentor som introducerar dig på arbetsplatsen och i ditt arbete. Alla kollegor hjälper gärna till med stöttning och det finns möjlighet att gå med och auskultera första tiden. Flera av oss har lång erfarenhet av arbete i primärvården. Gå gärna in på vår hemsida för att få mer information.
Om arbetet:
Vi arbetar utifrån Vårdval Rehabs krav-och kvalitetsbok. Du arbetar självständigt men även i team när behov finns. Arbetet består av patientbesök på mottagningen och dina arbetsuppgifter består bland annat av bedömningar, behandling och träning i vårt gym. Sedan januari 2019 har vi en stötvåg på mottagningen. Vi erbjuder Mediyoga, digital artrosskola, stresskola, KOL-skola och har avspänningsgrupper. Vid behov gör vi hembesök. Vår ambition är att fortsätta utveckla vår mottagning och vi söker nu dig som vill vara med och bidra.
Om dig:
Vi söker en legitimerad fysioterapeut som vill arbeta inom primärvården och bli en viktig kugge i vår arbetsgrupp. Du är positiv och tycker det är roligt att arbeta med människor samt har lätt för att samarbeta. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.
Vi erbjuder:
Kontinuerlig vidareutveckling i form av kurser och utbildningar inom områden som du vill förbättra din kunskap i.
Vi erbjuder friskvårdsbidrag.
Övrigt:
Anställningsform: Tillsvidare 100% eller enligt överenskommelse.
Arbetstider: Bestäms inom arbetsgruppen efter dina önskemål. Mottagningen har öppet vardagar 7.30-16.00.
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse.
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen, men bestämt, direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser.


För mer information kontakta:
Kurt Olsvik, Verksamhetschef
0732362602
[email protected] Visa mindre

ST-läkare inom almännmedicin till Cityläkarna, Borås

Ansök    Jan 23    Älvsborgs Rehab Center AB    Läkare
Om oss Vi är en privat Vårdcentral som öppnade dörrarna 2011. Vi har växt stadigt år för år och just nu har vi ca 9000 listade patienter. Hos oss har vi både Distriktsläkare, ST-läkare, AT-läkare samt BT-läkare. Vi har även en diabetesmottagning, astma/KOL-mottagning och en samtalsmottagning. Det finns även en UPH-mottagning som heter Lotus. Här arbetar vi i ett väl fungerande team med 35 medarbetare och vi har en trivsam arbetsplats. Vi anser att utveckli... Visa mer
Om oss
Vi är en privat Vårdcentral som öppnade dörrarna 2011. Vi har växt stadigt år för år och just nu har vi ca 9000 listade patienter. Hos oss har vi både Distriktsläkare, ST-läkare, AT-läkare samt BT-läkare. Vi har även en diabetesmottagning, astma/KOL-mottagning och en samtalsmottagning. Det finns även en UPH-mottagning som heter Lotus. Här arbetar vi i ett väl fungerande team med 35 medarbetare och vi har en trivsam arbetsplats. Vi anser att utveckling och utbildning är viktigt.
Vi erbjuder
Vi erbjuder förmånliga villkor och förmåner samt bra ersättning. Vi har dessutom ett frikostigt friskvårdbidrag Vi erbjuder dig ett spännande och stimulerande arbete tillsammans med trevliga och mycket engagerade kollegor. Hos oss får alla komma till tals och vi värnar om all personals välmående. Viktigt att lyfta är att vår personal verkligen brinner för att hjälpa våra patienter både i de akuta situationerna som kan uppstå, men även för att förbättra deras livskvalité på lång sikt. Det finns även en god inställning till vidareutbildning/utveckling. Möjligheter att påverka sitt arbete samt arbetstider är stor. Vi sitter i trivsamma och fräscha lokaler i centrala Borås.
Om tjänsten
Dina arbetsuppgifter på vårdcentralen spänner sig över ett brett arbetsfält och omfattar det allmänmedicinska området. Arbetet sker genom både akut och planerad verksamhet. Ett nära samarbete sker med dina kollegor på enheten och tvärprofessionellt i teamet, men du kommer också att samarbeta tillsammans med andra aktörer såsom hemsjukvård och annan specialistvård. Tillsammans med vårdcentralsledningen ansvarar ni för att utveckla och driva verksamheten framåt. Att utbilda framtidens kollegor är en viktig och givande del av vårt uppdrag, därför ingår även handledning av studenter som del i din roll på vårdcentralen. Arbetet innebär läkararbete under utbildning och handledning enligt en fastställd utbildningsplan för ST-läkare inom allmänmedicin.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är klar Distriktsläkare och som tar initiativ i arbetet och är trygg med att fatta egna beslut. Du är noggrann, du ska vara lösningsorienterad och kan på ett effektivt sätt prioritera bland dina arbetsuppgifter. I arbetet möter du många patienter därför är det viktigt att du är tillmötesgående, lyhörd och har en vilja att hjälpa andra. Vi hoppas att du kan arbeta väl i team. Du kan formulera dig väl i både tal och skrift, samt är en engagerad och god lyssnare vid så väl digitala möten som besök på mottagningen.
Vi hanterar urvalet löpande så sök gärna redan idag. Bifoga yrkeslegitimation med din ansökan.
Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen, men bestämt, direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Leg.Psykolog

Ansök    Nov 29    Älvsborgs Rehab Center AB    Psykolog
Leg. Psykolog sökes till Lotus Ung Psykisk Hälsa Om oss: Lotus är en nystartad UPH-mottagning där vi jobbar enligt riktlinjer från Västra Götalandsregionen. Vi vänder oss till barn och unga i6-18 år. Här arbetar vi med lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Vi finns även till för föräldrar och erbjuder bland annat föräldrastöd. Om tjänsten: Mottagningen arbetar patientcentrerat i team och utifrån ett primärvårdsperspektiv, vilket innebär korta insatser och h... Visa mer
Leg. Psykolog sökes till Lotus Ung Psykisk Hälsa
Om oss:
Lotus är en nystartad UPH-mottagning där vi jobbar enligt riktlinjer från Västra Götalandsregionen. Vi vänder oss till barn och unga i6-18 år. Här arbetar vi med lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Vi finns även till för föräldrar och erbjuder bland annat föräldrastöd.
Om tjänsten:
Mottagningen arbetar patientcentrerat i team och utifrån ett primärvårdsperspektiv, vilket innebär korta insatser och hjälp till självhjälp.
Hos oss arbetar socionomer, psykologer samt psykoterapeuter.
I arbetsuppgifterna ingår bedömningssamtal, utrednings- och behandlingsarbete med barn, ungdomar samt deras familjer. Vi erbjuder föräldrastöd o föräldragrupper. Stort fokus ligger på samverkan med övriga omgivande verksamheter.
Vi erbjuder:
Ett spännande och stimulerande arbete tillsammans med trevliga och mycket engagerade kollegor. Hos oss får alla komma till tals och vi värnar om all personals välmående. Du kommer ingå i ett psykosocialt team med arbetskamrater med olika typer av kompetens och erfarenhet. Viktigt att lyfta är att vår personal verkligen brinner för att förbättra barns och ungas psykiska mående. Det finns även en god inställning till vidareutbildning/utveckling. Vi sitter i trivsamma fräscha lokaler i centrala Borås. Vi erbjuder dessutom ett frikostigt friskvårdbidrag.
Kvalifikationer:
Vi söker legitimerad psykolog samt gärna med inriktning mot KBT. Du ska vara trygg i din yrkesroll och gärna ha arbetat tidigare med barn och unga.
Övrigt:
Omfattning: Heltid/Deltid
Vi undanbeder oss kontakt av konsulttjänster, eller företag som skall hjälpa till med rekrytering. Visa mindre

Distriktsläkare sökes

Om oss Vi är en privat Vårdcentral som öppnade dörrarna 2011. Vi har växt stadigt år för år och just nu har vi ca 10 000 listade patienter. Hos oss har vi både Distriktsläkare, ST-läkare, AT-läkare samt BT-läkare. Vi har även en diabetesmottagning, astma/KOL-mottagning och en samtalsmottagning. Det finns även en UPH-mottagning som heter Lotus. Här arbetar vi i ett väl fungerande team med 35 medarbetare och vi har en trivsam arbetsplats. Vi anser att utveck... Visa mer
Om oss
Vi är en privat Vårdcentral som öppnade dörrarna 2011. Vi har växt stadigt år för år och just nu har vi ca 10 000 listade patienter. Hos oss har vi både Distriktsläkare, ST-läkare, AT-läkare samt BT-läkare. Vi har även en diabetesmottagning, astma/KOL-mottagning och en samtalsmottagning. Det finns även en UPH-mottagning som heter Lotus. Här arbetar vi i ett väl fungerande team med 35 medarbetare och vi har en trivsam arbetsplats. Vi anser att utveckling och utbildning är viktigt.
Vi erbjuder
Vi erbjuder förmånliga villkor och förmåner samt bra ersättning. Vi har dessutom ett frikostigt friskvårdbidrag Vi erbjuder dig ett spännande och stimulerande arbete tillsammans med trevliga och mycket engagerade kollegor. Hos oss får alla komma till tals och vi värnar om all personals välmående. Viktigt att lyfta är att vår personal verkligen brinner för att hjälpa våra patienter både i de akuta situationerna som kan uppstå, men även för att förbättra deras livskvalité på lång sikt. Det finns även en god inställning till vidareutbildning/utveckling. Möjligheter att påverka sitt arbete samt arbetstider är stor. Vi sitter i trivsamma fräscha lokaler i centrala Borås.
Om tjänsten
Dina arbetsuppgifter på vårdcentralen spänner sig över ett brett arbetsfält och omfattar det allmänmedicinska området. Arbetet sker genom både akut och planerad verksamhet. Ett nära samarbete sker med dina kollegor på enheten och tvärprofessionellt i teamet, men du kommer också att samarbeta tillsammans med andra aktörer såsom hemsjukvård och annan specialistvård. Tillsammans med vårdcentralsledningen ansvarar ni för att utveckla och driva verksamheten framåt. Att utbilda framtidens kollegor är en viktig och givande del av vårt uppdrag, därför ingår även handledning av studenter som del i din roll på vårdcentralen.
Kvalifikationer
Vi söker dig som tar initiativ i arbetet och är trygg med att fatta egna beslut. Du är noggrann, du ska vara lösningsorienterad och kan på ett effektivt sätt prioritera bland dina arbetsuppgifter. I arbetet möter du många patienter därför är det viktigt att du är tillmötesgående, lyhörd och har en vilja att hjälpa andra. Vi hoppas att du kan arbeta väl i team. Du kan formulera dig väl i både tal och skrift, samt är en engagerad och god lyssnare vid så väl digitala möten som besök på mottagningen.
Vi hanterar urvalet löpande så sök gärna redan idag. Bifoga yrkeslegitimation med din ansökan.
Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Vi söker astma/KOL sjuksköterska till Cityläkarna

Om oss Vi är en privat Vårdcentral som öppnade dörrarna 2011. Vi har växt stadigt år för år och just nu har vi ca 10 000 listade patienter. Hos oss har vi både Distriktsläkare, ST-läkare, AT-läkare samt BT-läkare. Vi har även en diabetesmottagning, astma/KOL-mottagning och en samtalsmottagning. Det finns även en UPH-mottagning som heter Lotus. Här arbetar vi i ett väl fungerande team med 35 medarbetare och vi har en trivsam arbetsplats. Vi anser att utveck... Visa mer
Om oss
Vi är en privat Vårdcentral som öppnade dörrarna 2011. Vi har växt stadigt år för år och just nu har vi ca 10 000 listade patienter. Hos oss har vi både Distriktsläkare, ST-läkare, AT-läkare samt BT-läkare. Vi har även en diabetesmottagning, astma/KOL-mottagning och en samtalsmottagning. Det finns även en UPH-mottagning som heter Lotus. Här arbetar vi i ett väl fungerande team med 35 medarbetare och vi har en trivsam arbetsplats. Vi anser att utveckling och utbildning är viktigt.
Vi erbjuder
Vi erbjuder förmånliga villkor och förmåner samt bra ersättning. Vi har dessutom ett frikostigt friskvårdbidrag Vi erbjuder dig ett spännande och stimulerande arbete tillsammans med trevliga och mycket engagerade kollegor. Hos oss får alla komma till tals och vi värnar om all personals välmående. Viktigt att lyfta är att vår personal verkligen brinner för att hjälpa våra patienter både i de akuta situationerna som kan uppstå, men även för att förbättra deras livskvalité på lång sikt. Det finns även en god inställning till vidareutbildning/utveckling. Möjligheter att påverka sitt arbete samt arbetstider är stor. Vi sitter i trivsamma fräscha lokaler i centrala Borås. Vi erbjuder dessutom ett frikostigt friskvårdbidrag och bra ersättning.

Om tjänsten
Dina arbetsuppgifter på vårdcentralen spänner sig över ett brett arbetsfält och omfattar det allmänmedicinska området. Du kommer i ditt arbete möta patienter i alla åldrar och situationer. Du kommer att arbeta hälsofrämjande, rådgivande och behandlande i, både via telefon, hembesök, digitala vårdmöten och på mottagningen. Samt att ha ansvar för våra astma/KOL patienter. Arbetet sker genom både akut och planerad verksamhet. Du arbetar till stor del självständigt med egen mottagning där du triagerar, behandlar och följer upp patienter. Ett nära samarbete sker med dina kollegor på enheten och tvärprofessionellt i teamet, men du kommer också att samarbeta tillsammans med andra aktörer såsom hemsjukvård och annan specialistvård. Tillsammans med vårdcentralsledningen ansvarar ni för att utveckla och driva verksamheten framåt. Att utbilda framtidens kollegor är en viktig och givande del av vårt uppdrag, därför ingår även handledning av studenter som del i din roll på vårdcentralen.
Kvalifikationer
Du är legitimerad sjuksköterska. Har utbildning inom astma/KOL. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete inom primärvård. Vi söker dig som tar initiativ i arbetet och är trygg med att fatta egna beslut. Du är noggrann, du ska vara lösningsorienterad och kan på ett effektivt sätt prioritera bland dina arbetsuppgifter. I arbetet möter du många patienter därför är det viktigt att du är tillmötesgående, lyhörd och har en vilja att hjälpa andra. Vi hoppas att du kan arbeta väl i team. Du kan formulera dig väl i både tal och skrift, samt är en engagerad och god lyssnare vid så väl digitala möten som besök på mottagningen.
Vi hanterar urvalet löpande så sök gärna redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsen löper ut.. Bifoga yrkeslegitimation med din ansökan.
Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Vi söker Distriktsköterska till Cityläkarna

Om oss Vi är en privat Vårdcentral som öppnade dörrarna 2011. Vi har växt stadigt år för år och just nu har vi ca 10 000 listade patienter. Hos oss har vi både Distriktsläkare, ST-läkare, AT-läkare samt BT-läkare. Vi har även en diabetesmottagning, astma/KOL-mottagning och en samtalsmottagning. Det finns även en UPH-mottagning som heter Lotus. Här arbetar vi i ett väl fungerande team med 35 medarbetare och vi har en trivsam arbetsplats. Vi anser att utveck... Visa mer
Om oss
Vi är en privat Vårdcentral som öppnade dörrarna 2011. Vi har växt stadigt år för år och just nu har vi ca 10 000 listade patienter. Hos oss har vi både Distriktsläkare, ST-läkare, AT-läkare samt BT-läkare. Vi har även en diabetesmottagning, astma/KOL-mottagning och en samtalsmottagning. Det finns även en UPH-mottagning som heter Lotus. Här arbetar vi i ett väl fungerande team med 35 medarbetare och vi har en trivsam arbetsplats. Vi anser att utveckling och utbildning är viktigt.
Vi erbjuder
Vi erbjuder förmånliga villkor och förmåner samt bra ersättning. Vi har dessutom ett frikostigt friskvårdbidrag Vi erbjuder dig ett spännande och stimulerande arbete tillsammans med trevliga och mycket engagerade kollegor. Hos oss får alla komma till tals och vi värnar om all personals välmående. Viktigt att lyfta är att vår personal verkligen brinner för att hjälpa våra patienter både i de akuta situationerna som kan uppstå, men även för att förbättra deras livskvalité på lång sikt. Det finns även en god inställning till vidareutbildning/utveckling. Möjligheter att påverka sitt arbete samt arbetstider är stor. Vi sitter i trivsamma fräscha lokaler i centrala Borås. Vi erbjuder dessutom ett frikostigt friskvårdbidrag och bra ersättning.

Om tjänsten
Dina arbetsuppgifter på vårdcentralen spänner sig över ett brett arbetsfält och omfattar det allmänmedicinska området. Du kommer i ditt arbete möta patienter i alla åldrar och situationer. Du kommer att arbeta hälsofrämjande, rådgivande och behandlande i, både via telefon, hembesök, digitala vårdmöten och på mottagningen. Arbetet sker genom både akut och planerad verksamhet. Du arbetar till stor del självständigt med egen mottagning där du triagerar, behandlar och följer upp patienter. Ett nära samarbete sker med dina kollegor på enheten och tvärprofessionellt i teamet, men du kommer också att samarbeta tillsammans med andra aktörer såsom hemsjukvård och annan specialistvård. Tillsammans med vårdcentralsledningen ansvarar ni för att utveckla och driva verksamheten framåt. Att utbilda framtidens kollegor är en viktig och givande del av vårt uppdrag, därför ingår även handledning av studenter som del i din roll på vårdcentralen.
Kvalifikationer
Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete inom primärvård. Vi söker dig som tar initiativ i arbetet och är trygg med att fatta egna beslut. Du är noggrann, du ska vara lösningsorienterad och kan på ett effektivt sätt prioritera bland dina arbetsuppgifter. I arbetet möter du många patienter därför är det viktigt att du är tillmötesgående, lyhörd och har en vilja att hjälpa andra. Vi hoppas att du kan arbeta väl i team. Du kan formulera dig väl i både tal och skrift, samt är en engagerad och god lyssnare vid så väl digitala möten som besök på mottagningen.
Vi hanterar urvalet löpande så sök gärna redan idag. Bifoga yrkeslegitimation med din ansökan.
Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Vi söker astma/KOL sjuksköterska till Cityläkarna

Om oss Vi är en privat Vårdcentral som öppnade dörrarna 2011. Vi har växt stadigt år för år och just nu har vi ca 10 000 listade patienter. Hos oss har vi både Distriktsläkare, ST-läkare, AT-läkare samt BT-läkare. Vi har även en diabetesmottagning, astma/KOL-mottagning och en samtalsmottagning. Det finns även en UPH-mottagning som heter Lotus. Här arbetar vi i ett väl fungerande team med 35 medarbetare och vi har en trivsam arbetsplats. Vi anser att utveck... Visa mer
Om oss
Vi är en privat Vårdcentral som öppnade dörrarna 2011. Vi har växt stadigt år för år och just nu har vi ca 10 000 listade patienter. Hos oss har vi både Distriktsläkare, ST-läkare, AT-läkare samt BT-läkare. Vi har även en diabetesmottagning, astma/KOL-mottagning och en samtalsmottagning. Det finns även en UPH-mottagning som heter Lotus. Här arbetar vi i ett väl fungerande team med 35 medarbetare och vi har en trivsam arbetsplats. Vi anser att utveckling och utbildning är viktigt.
Vi erbjuder
Vi erbjuder förmånliga villkor och förmåner samt bra ersättning. Vi har dessutom ett frikostigt friskvårdbidrag Vi erbjuder dig ett spännande och stimulerande arbete tillsammans med trevliga och mycket engagerade kollegor. Hos oss får alla komma till tals och vi värnar om all personals välmående. Viktigt att lyfta är att vår personal verkligen brinner för att hjälpa våra patienter både i de akuta situationerna som kan uppstå, men även för att förbättra deras livskvalité på lång sikt. Det finns även en god inställning till vidareutbildning/utveckling. Möjligheter att påverka sitt arbete samt arbetstider är stor. Vi sitter i trivsamma fräscha lokaler i centrala Borås. Vi erbjuder dessutom ett frikostigt friskvårdbidrag och bra ersättning.

Om tjänsten
Dina arbetsuppgifter på vårdcentralen spänner sig över ett brett arbetsfält och omfattar det allmänmedicinska området. Du kommer i ditt arbete möta patienter i alla åldrar och situationer. Du kommer att arbeta hälsofrämjande, rådgivande och behandlande i, både via telefon, hembesök, digitala vårdmöten och på mottagningen. Samt att ha ansvar för våra astma/KOL patienter. Arbetet sker genom både akut och planerad verksamhet. Du arbetar till stor del självständigt med egen mottagning där du triagerar, behandlar och följer upp patienter. Ett nära samarbete sker med dina kollegor på enheten och tvärprofessionellt i teamet, men du kommer också att samarbeta tillsammans med andra aktörer såsom hemsjukvård och annan specialistvård. Tillsammans med vårdcentralsledningen ansvarar ni för att utveckla och driva verksamheten framåt. Att utbilda framtidens kollegor är en viktig och givande del av vårt uppdrag, därför ingår även handledning av studenter som del i din roll på vårdcentralen.
Kvalifikationer
Du är legitimerad sjuksköterska. Har utbildning inom astma/KOL. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete inom primärvård. Vi söker dig som tar initiativ i arbetet och är trygg med att fatta egna beslut. Du är noggrann, du ska vara lösningsorienterad och kan på ett effektivt sätt prioritera bland dina arbetsuppgifter. I arbetet möter du många patienter därför är det viktigt att du är tillmötesgående, lyhörd och har en vilja att hjälpa andra. Vi hoppas att du kan arbeta väl i team. Du kan formulera dig väl i både tal och skrift, samt är en engagerad och god lyssnare vid så väl digitala möten som besök på mottagningen.
Vi hanterar urvalet löpande så sök gärna redan idag. Bifoga yrkeslegitimation med din ansökan. Visa mindre

Medicinsk sekreterare/Receptionist Cityläkarna Borås

Om oss Vi är en privat Vårdcentral som öppnade dörrarna 2011. Vi har växt stadigt år för år och just nu har vi ca 10 000 listade patienter. Hos oss har vi både Distriktsläkare, ST-läkare, AT-läkare samt BT-läkare. Vi har även en diabetesmottagning, astma/KOL-mottagning och en samtalsmottagning. Det finns även en UPH-mottagning som heter Lotus. Här arbetar vi i ett väl fungerande team med 35 medarbetare och vi har en trivsam arbetsplats. Vi anser att utveck... Visa mer
Om oss
Vi är en privat Vårdcentral som öppnade dörrarna 2011. Vi har växt stadigt år för år och just nu har vi ca 10 000 listade patienter. Hos oss har vi både Distriktsläkare, ST-läkare, AT-läkare samt BT-läkare. Vi har även en diabetesmottagning, astma/KOL-mottagning och en samtalsmottagning. Det finns även en UPH-mottagning som heter Lotus. Här arbetar vi i ett väl fungerande team med 35 medarbetare och vi har en trivsam arbetsplats. Vi anser att utveckling och utbildning är viktigt.
Vi erbjuder
Vi erbjuder förmånliga villkor och förmåner samt bra ersättning. Vi har dessutom ett frikostigt friskvårdbidrag Vi erbjuder dig ett spännande och stimulerande arbete tillsammans med trevliga och mycket engagerade kollegor. Hos oss får alla komma till tals och vi värnar om all personals välmående. Viktigt att lyfta är att vår personal verkligen brinner för att hjälpa våra patienter både i de akuta situationerna som kan uppstå, men även för att förbättra deras livskvalité på lång sikt. Det finns även en god inställning till vidareutbildning/utveckling. Möjligheter att påverka sitt arbete samt arbetstider är stor. Vi sitter i trivsamma fräscha lokaler i centrala Borås. Vi erbjuder dessutom ett frikostigt friskvårdbidrag och bra ersättning.
Vi söker en medicinsk sekreterare till vår vårdcentral. Sedvanliga arbetsuppgifter såsom medicinsk dokumentation, reception, posthantering, telefonhantering samt IT-support.
Tidigare erfarenhet från primärvård är meriterande men däremot har vi krav på god förmåga att uttrycka dig i svenska, både tal och skrift.
Intervjuer sker löpande. Visa mindre

Medicinsk sekreterare/Receptionist Cityläkarna Borås

Om oss Vi är en privat Vårdcentral som öppnade dörrarna 2011. Vi har växt stadigt år för år och just nu har vi ca 10 000 listade patienter. Hos oss har vi både Distriktsläkare, ST-läkare, AT-läkare samt BT-läkare. Vi har även en diabetesmottagning, astma/KOL-mottagning och en samtalsmottagning. Det finns även en UPH-mottagning som heter Lotus. Här arbetar vi i ett väl fungerande team med 35 medarbetare och vi har en trivsam arbetsplats. Vi anser att utveck... Visa mer
Om oss
Vi är en privat Vårdcentral som öppnade dörrarna 2011. Vi har växt stadigt år för år och just nu har vi ca 10 000 listade patienter. Hos oss har vi både Distriktsläkare, ST-läkare, AT-läkare samt BT-läkare. Vi har även en diabetesmottagning, astma/KOL-mottagning och en samtalsmottagning. Det finns även en UPH-mottagning som heter Lotus. Här arbetar vi i ett väl fungerande team med 35 medarbetare och vi har en trivsam arbetsplats. Vi anser att utveckling och utbildning är viktigt.
Vi erbjuder
Vi erbjuder förmånliga villkor och förmåner samt bra ersättning. Vi har dessutom ett frikostigt friskvårdbidrag Vi erbjuder dig ett spännande och stimulerande arbete tillsammans med trevliga och mycket engagerade kollegor. Hos oss får alla komma till tals och vi värnar om all personals välmående. Viktigt att lyfta är att vår personal verkligen brinner för att hjälpa våra patienter både i de akuta situationerna som kan uppstå, men även för att förbättra deras livskvalité på lång sikt. Det finns även en god inställning till vidareutbildning/utveckling. Möjligheter att påverka sitt arbete samt arbetstider är stor. Vi sitter i trivsamma fräscha lokaler i centrala Borås. Vi erbjuder dessutom ett frikostigt friskvårdbidrag.
Vi söker en medicinsk sekreterare / receptionist till vår vårdcentral. Sedvanliga arbetsuppgifter såsom medicinsk dokumentation, reception, posthantering, telefonhantering samt IT-support.
Tidigare erfarenhet från primärvård är meriterande, men däremot har vi krav på god förmåga att uttrycka dig i svenska, både tal och skrift.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsen löper ut.
Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Leg.Psykolog

Ansök    Apr 19    Älvsborgs Rehab Center AB    Psykolog
Psykolog sökes till Lotus Ung Psykisk Hälsa Om oss Lotus är en nystartad UPH-mottagning där vi jobbar enligt riktlinjer från Västra Götalandsregionen , vi slog upp dörrarna i april 2022. Vi vänder oss till barn och unga i skolålder, 6-18 år. Här arbetar vi med lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Vi finns även till för föräldrar och erbjuder bland annat föräldrastöd. Om tjänsten Mottagningen arbetar patientcentrerat i team och utifrån ett primärvårdspe... Visa mer
Psykolog sökes till Lotus Ung Psykisk Hälsa
Om oss
Lotus är en nystartad UPH-mottagning där vi jobbar enligt riktlinjer från Västra Götalandsregionen , vi slog upp dörrarna i april 2022. Vi vänder oss till barn och unga i skolålder, 6-18 år. Här arbetar vi med lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Vi finns även till för föräldrar och erbjuder bland annat föräldrastöd.
Om tjänsten
Mottagningen arbetar patientcentrerat i team och utifrån ett primärvårdsperspektiv, vilket innebär korta insatser och hjälp till självhjälp. Hos oss arbetar socionomer, läkare, psykologer samt psykoterapeuter. I arbetsuppgifterna ingår bedömningssamtal, utrednings- och behandlingsarbete med barn, ungdomar samt deras familjer. Vi erbjuder föräldrastöd, familjegrupper. Stort fokus ligger på samverkan med övriga omgivande verksamheter.
Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett spännande och stimulerande arbete tillsammans med trevliga och mycket engagerade kollegor. Hos oss får alla komma till tals och vi värnar om all personals välmående. Du kommer ingå i ett psykosocialt team med arbetskamrater med olika typer av kompetens och erfarenhet. Viktigt att lyfta är att vår personal verkligen brinner för att förbättra barns och ungas psykiska mående. Det finns även en god inställning till vidareutbildning/utveckling. Möjligheter att påverka sitt arbete samt arbetstider är stor. Vi sitter i trivsamma fräscha lokaler i centrala Borås. Vi erbjuder dessutom ett frikostigt friskvårdbidrag. Kvalifikationer
Vi söker legitimerad psykolog. Du ska vara trygg i din yrkesroll och gärna ha arbetat tidigare med barn och unga. Visa mindre

Leg. Psykoterapeut

Lotus är en nystartad UPH-mottagning där vi jobbar enligt riktlinjer från Västra Götalandsregionen , vi slog upp dörrarna i april 2022. Vi vänder oss till barn och unga i skolålder, 6-18 år. Här arbetar vi med lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Vi finns även till för föräldrar och erbjuder bland annat föräldrastöd. Om tjänsten Mottagningen arbetar patientcentrerat i team och utifrån ett primärvårdsperspektiv, vilket innebär korta insatser och hjälp til... Visa mer
Lotus är en nystartad UPH-mottagning där vi jobbar enligt riktlinjer från Västra Götalandsregionen , vi slog upp dörrarna i april 2022. Vi vänder oss till barn och unga i skolålder, 6-18 år. Här arbetar vi med lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Vi finns även till för föräldrar och erbjuder bland annat föräldrastöd.
Om tjänsten
Mottagningen arbetar patientcentrerat i team och utifrån ett primärvårdsperspektiv, vilket innebär korta insatser och hjälp till självhjälp. Hos oss arbetar socionomer, läkare, psykologer samt psykoterapeuter. I arbetsuppgifterna ingår bedömningssamtal, utrednings- och behandlingsarbete med barn, ungdomar samt deras familjer. Här ingår även kognitiv beteendeterapi (KBT) både fysiskt som digitalt. Vi erbjuder föräldrastöd, familjegrupper. Stort fokus ligger på samverkan med övriga omgivande verksamheter.
Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett spännande och stimulerande arbete tillsammans med trevliga och mycket engagerade kollegor. Hos oss får alla komma till tals och vi värnar om all personals välmående. Du kommer ingå i ett psykosocialt team med arbetskamrater med olika typer av kompetens och erfarenhet. Viktigt att lyfta är att vår personal verkligen brinner för att förbättra barns och ungas psykiska mående. Det finns även en god inställning till vidareutbildning/utveckling. Möjligheter att påverka sitt arbete samt arbetstider är stor. Vi sitter i trivsamma fräscha lokaler i centrala Borås. Vi erbjuder dessutom ett frikostigt friskvårdbidrag. Kvalifikationer
Vi söker legitimerad psykoterapeut gärna med inriktning mot KBT. Du ska vara trygg i din yrkesroll och gärna ha arbetat tidigare med barn och unga. Visa mindre

Vi söker 2 Distriktsköterskor/sjuksköterskor till Cityläkarna

Om oss Vi är en privat Vårdcentral som öppnade dörrarna 2011. Vi har växt stadigt år för år och just nu har vi ca 10 000 listade patienter. Hos oss har vi både Distriktsläkare, ST-läkare, AT-läkare samt BT-läkare. Vi har även en diabetesmottagning, astma/KOL-mottagning och en samtalsmottagning. Det finns även en UPH-mottagning som heter Lotus. Här arbetar vi i ett väl fungerande team med 35 medarbetare och vi har en trivsam arbetsplats. Vi anser att utveck... Visa mer
Om oss
Vi är en privat Vårdcentral som öppnade dörrarna 2011. Vi har växt stadigt år för år och just nu har vi ca 10 000 listade patienter. Hos oss har vi både Distriktsläkare, ST-läkare, AT-läkare samt BT-läkare. Vi har även en diabetesmottagning, astma/KOL-mottagning och en samtalsmottagning. Det finns även en UPH-mottagning som heter Lotus. Här arbetar vi i ett väl fungerande team med 35 medarbetare och vi har en trivsam arbetsplats. Vi anser att utveckling och utbildning är viktigt.
Vi erbjuder
Vi erbjuder förmånliga villkor och förmåner samt bra ersättning. Vi har dessutom ett frikostigt friskvårdbidrag Vi erbjuder dig ett spännande och stimulerande arbete tillsammans med trevliga och mycket engagerade kollegor. Hos oss får alla komma till tals och vi värnar om all personals välmående. Viktigt att lyfta är att vår personal verkligen brinner för att hjälpa våra patienter både i de akuta situationerna som kan uppstå, men även för att förbättra deras livskvalité på lång sikt. Det finns även en god inställning till vidareutbildning/utveckling. Möjligheter att påverka sitt arbete samt arbetstider är stor. Vi sitter i trivsamma fräscha lokaler i centrala Borås. Vi erbjuder dessutom ett frikostigt friskvårdbidrag och bra ersättning.

Om tjänsten
Dina arbetsuppgifter på vårdcentralen spänner sig över ett brett arbetsfält och omfattar det allmänmedicinska området. Du kommer i ditt arbete möta patienter i alla åldrar och situationer. Du kommer att arbeta hälsofrämjande, rådgivande och behandlande i, både via telefon, hembesök, digitala vårdmöten och på mottagningen. Arbetet sker genom både akut och planerad verksamhet. Du arbetar till stor del självständigt med egen mottagning där du triagerar, behandlar och följer upp patienter. Ett nära samarbete sker med dina kollegor på enheten och tvärprofessionellt i teamet, men du kommer också att samarbeta tillsammans med andra aktörer såsom hemsjukvård och annan specialistvård. Tillsammans med vårdcentralsledningen ansvarar ni för att utveckla och driva verksamheten framåt. Att utbilda framtidens kollegor är en viktig och givande del av vårt uppdrag, därför ingår även handledning av studenter som del i din roll på vårdcentralen.
Kvalifikationer
Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete inom primärvård. Vi söker dig som tar initiativ i arbetet och är trygg med att fatta egna beslut. Du är noggrann, du ska vara lösningsorienterad och kan på ett effektivt sätt prioritera bland dina arbetsuppgifter. I arbetet möter du många patienter därför är det viktigt att du är tillmötesgående, lyhörd och har en vilja att hjälpa andra. Vi hoppas att du kan arbeta väl i team. Du kan formulera dig väl i både tal och skrift, samt är en engagerad och god lyssnare vid så väl digitala möten som besök på mottagningen.
Vi hanterar urvalet löpande så sök gärna redan idag. Bifoga yrkeslegitimation med din ansökan. Visa mindre

Leg.Psykolog

Ansök    Jan 26    Älvsborgs Rehab Center AB    Psykolog
Psykolog sökes till Lotus Ung Psykisk Hälsa Om oss Lotus är en nystartad UPH-mottagning där vi jobbar enligt riktlinjer från Västra Götalandsregionen , vi slog upp dörrarna i april 2022. Vi vänder oss till barn och unga i skolålder, 6-18 år. Här arbetar vi med lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Vi finns även till för föräldrar och erbjuder bland annat föräldrastöd. Om tjänsten Mottagningen arbetar patientcentrerat i team och utifrån ett primärvårdspe... Visa mer
Psykolog sökes till Lotus Ung Psykisk Hälsa
Om oss
Lotus är en nystartad UPH-mottagning där vi jobbar enligt riktlinjer från Västra Götalandsregionen , vi slog upp dörrarna i april 2022. Vi vänder oss till barn och unga i skolålder, 6-18 år. Här arbetar vi med lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Vi finns även till för föräldrar och erbjuder bland annat föräldrastöd.
Om tjänsten
Mottagningen arbetar patientcentrerat i team och utifrån ett primärvårdsperspektiv, vilket innebär korta insatser och hjälp till självhjälp. Hos oss arbetar socionomer, läkare, psykologer samt psykoterapeuter. I arbetsuppgifterna ingår bedömningssamtal, utrednings- och behandlingsarbete med barn, ungdomar samt deras familjer. Vi erbjuder föräldrastöd, familjegrupper. Stort fokus ligger på samverkan med övriga omgivande verksamheter.
Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett spännande och stimulerande arbete tillsammans med trevliga och mycket engagerade kollegor. Hos oss får alla komma till tals och vi värnar om all personals välmående. Du kommer ingå i ett psykosocialt team med arbetskamrater med olika typer av kompetens och erfarenhet. Viktigt att lyfta är att vår personal verkligen brinner för att förbättra barns och ungas psykiska mående. Det finns även en god inställning till vidareutbildning/utveckling. Möjligheter att påverka sitt arbete samt arbetstider är stor. Vi sitter i trivsamma fräscha lokaler i centrala Borås. Vi erbjuder dessutom ett frikostigt friskvårdbidrag. Kvalifikationer
Vi söker legitimerad psykolog. Du ska vara trygg i din yrkesroll och gärna ha arbetat tidigare med barn och unga. Visa mindre

Arbetsterapeut till rehabmottagning primärvård

Om oss: Älvsborg Rehab Center är en privat rehabmottagning centralt i Borås. Vi har ett nära samarbete med vårdcentralen Cityläkarna som finns i samma byggnad. Mottagningen har haft öppet i 7 år och i takt med att mottagningen växer behöver vi fler kollegor. Idag är vi sex fysioterapeuter och en arbetsterapeut på mottagningen. Vi är ett härligt team som har ett bra samarbete och vi har en god stämning på arbetsplatsen. Som ny medarbetare blir du tilldelad ... Visa mer
Om oss:
Älvsborg Rehab Center är en privat rehabmottagning centralt i Borås. Vi har ett nära samarbete med vårdcentralen Cityläkarna som finns i samma byggnad. Mottagningen har haft öppet i 7 år och i takt med att mottagningen växer behöver vi fler kollegor. Idag är vi sex fysioterapeuter och en arbetsterapeut på mottagningen. Vi är ett härligt team som har ett bra samarbete och vi har en god stämning på arbetsplatsen.
Som ny medarbetare blir du tilldelad en mentor som introducerar dig på arbetsplatsen och i ditt arbete. Flera av oss har lång erfarenhet av arbete i primärvården. Gå gärna in på vår hemsida för att få mer information.


Om arbetet:
Vi arbetar utifrån Vårdval Rehabs krav-och kvalitetsbok. Du arbetar självständigt men även i teamsamverkan när behovet finns. Arbetet består av patientbesök både på mottagningen samt hembesök. Dina arbetsuppgifter består bland annat av bedömningar och behandlingar av besvär från hand- och armbåge, hjälpmedelsförskrivning och stödjande samtal utifrån vardagsrevidering. Som arbetsterapeut är du en del av ett samtalsteam i samverkan med Cityläkarna Vårdcentral som även består av vårdsamordnare för psykisk ohälsa samt psykoterapeut. Vi håller i artrosskola, stresskola, KOL-skola och avspänning, där du har stor möjlighet att påverka och utveckla våra gruppbehandlingar.
Vår ambition är att fortsätta utveckla vår mottagning, och vi söker nu dig som vill vara med och bidra.


Om dig:
Vi söker en legitimerad arbetsterapeut som vill arbeta inom primärvården och bli en viktig kugge i vår arbetsgrupp. Du är positiv och tycker det är roligt att arbeta med människor samt har lätt för att samarbeta. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.


Vi erbjuder:
Kontinuerlig vidareutveckling i form av kurser och utbildningar inom områden som du vill förbättra din kunskap i.
Vi erbjuder generöst friskvårdsbidrag.
Man har stor möjlighet att påverka sina arbetstider.


Övrigt:
Körkort B krävs.
Arbetstider: Bestäms inom arbetsgruppen efter dina önskemål. Mottagningen har öppet vardagar 7.30-16.00.
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse. Visa mindre

Leg. Psykoterapeut

Lotus är en nystartad UPH-mottagning där vi jobbar enligt riktlinjer från Västra Götalandsregionen , vi slog upp dörrarna i april 2022. Vi vänder oss till barn och unga i skolålder, 6-18 år. Här arbetar vi med lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Vi finns även till för föräldrar och erbjuder bland annat föräldrastöd. Om tjänsten Mottagningen arbetar patientcentrerat i team och utifrån ett primärvårdsperspektiv, vilket innebär korta insatser och hjälp til... Visa mer
Lotus är en nystartad UPH-mottagning där vi jobbar enligt riktlinjer från Västra Götalandsregionen , vi slog upp dörrarna i april 2022. Vi vänder oss till barn och unga i skolålder, 6-18 år. Här arbetar vi med lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Vi finns även till för föräldrar och erbjuder bland annat föräldrastöd.
Om tjänsten
Mottagningen arbetar patientcentrerat i team och utifrån ett primärvårdsperspektiv, vilket innebär korta insatser och hjälp till självhjälp. Hos oss arbetar socionomer, läkare, psykologer samt psykoterapeuter. I arbetsuppgifterna ingår bedömningssamtal, utrednings- och behandlingsarbete med barn, ungdomar samt deras familjer. Här ingår även kognitiv beteendeterapi (KBT) både fysiskt som digitalt. Vi erbjuder föräldrastöd, familjegrupper. Stort fokus ligger på samverkan med övriga omgivande verksamheter.
Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett spännande och stimulerande arbete tillsammans med trevliga och mycket engagerade kollegor. Hos oss får alla komma till tals och vi värnar om all personals välmående. Du kommer ingå i ett psykosocialt team med arbetskamrater med olika typer av kompetens och erfarenhet. Viktigt att lyfta är att vår personal verkligen brinner för att förbättra barns och ungas psykiska mående. Det finns även en god inställning till vidareutbildning/utveckling. Möjligheter att påverka sitt arbete samt arbetstider är stor. Vi sitter i trivsamma fräscha lokaler i centrala Borås. Vi erbjuder dessutom ett frikostigt friskvårdbidrag. Kvalifikationer
Vi söker legitimerad psykoterapeut gärna med inriktning mot KBT. Du ska vara trygg i din yrkesroll och gärna ha arbetat tidigare med barn och unga. Visa mindre

Legitimerad Psykolog

Ansök    Okt 11    Älvsborgs Rehab Center AB    Psykolog
Lotus Ung Psykisk Hälsa söker nya medarbetare. Lotus är en nystartad mottagning sedan april 2022, vi vänder oss mot barn och unga i skolålder, 6-18 år. Med all typ av psykisk problematik. Vi finns oss även till föräldrar och erbjuder bland annat föräldrastöd. Mottagningen arbetar patientcentrerat i team. Tillsammans med Socionom, Läkare, Sjuksköterska samt Psykoterapeut. Är detta något för dig? Var god maila in din ansökan till angiven mail och vi kommer a... Visa mer
Lotus Ung Psykisk Hälsa söker nya medarbetare.
Lotus är en nystartad mottagning sedan april 2022, vi vänder oss mot barn och unga i skolålder, 6-18 år. Med all typ av psykisk problematik. Vi finns oss även till föräldrar och erbjuder bland annat föräldrastöd.
Mottagningen arbetar patientcentrerat i team. Tillsammans med Socionom, Läkare, Sjuksköterska samt Psykoterapeut.
Är detta något för dig? Var god maila in din ansökan till angiven mail och vi kommer att kontakta dig inom kort! Visa mindre

Medicinsk sekreterare Cityläkarna Borås

Vi söker en medicinsk sekreterare till vår vårdcentral. Sedvanliga arbetsuppgifter såsom medicinsk dokumentation, reception, posthantering, telefonhantering samt IT-support. Tidigare erfarenhet från primärvård är meriterande men däremot har vi krav på god förmåga att uttrycka dig i svenska, både tal och skrift. Intervjuer sker löpande. Visa mer
Vi söker en medicinsk sekreterare till vår vårdcentral. Sedvanliga arbetsuppgifter såsom medicinsk dokumentation, reception, posthantering, telefonhantering samt IT-support.
Tidigare erfarenhet från primärvård är meriterande men däremot har vi krav på god förmåga att uttrycka dig i svenska, både tal och skrift.
Intervjuer sker löpande. Visa mindre

Läkare

Ansök    Nov 24    Älvsborgs Rehab Center AB    Läkare
Vi eftersöker läkare under process till legitimation. Cityläkarna Borås är en vårdcentral som omhändertar ca 10 000 st patienter. Vi arbetar i team och försöker tillsammans få så det så bra som möjligt för våra patienter. Visa mer
Vi eftersöker läkare under process till legitimation.
Cityläkarna Borås är en vårdcentral som omhändertar ca 10 000 st patienter. Vi arbetar i team och försöker tillsammans få så det så bra som möjligt för våra patienter. Visa mindre

Distriktsläkare sökes

Vi söker en ny medarbetare! Legitimerad Läkare som har vana att arbeta i team med olika arbetskategorier för att hjälpa våra medborgare på bästa sätt. Cityläkarna Borås är en vårdcentral som nu fyller 10 år. Vi har ca 10 000 st patienter listade hos oss och tar hand om patienter från 0-100 år Visa mer
Vi söker en ny medarbetare!
Legitimerad Läkare som har vana att arbeta i team med olika arbetskategorier för att hjälpa våra medborgare på bästa sätt.
Cityläkarna Borås är en vårdcentral som nu fyller 10 år. Vi har ca 10 000 st patienter listade hos oss och tar hand om patienter från 0-100 år Visa mindre

Psykoterapeut

Lotus Ung Psykisk Hälsa söker nya medarbetare. Lotus är en nystartad mottagning sedan april 2022, vi vänder oss mot barn och unga i skolålder, 6-18 år. Med all typ av psykisk problematik. Vi finns oss även till föräldrar och erbjuder bland annat föräldrastöd. Mottagningen arbetar patientcentrerat i team. Tillsammans med Socionom, Läkare, Sjuksköterska samt Psykoterapeut. Är detta något för dig? Var god maila in din ansökan till angiven mail och vi kommer a... Visa mer
Lotus Ung Psykisk Hälsa söker nya medarbetare.
Lotus är en nystartad mottagning sedan april 2022, vi vänder oss mot barn och unga i skolålder, 6-18 år. Med all typ av psykisk problematik. Vi finns oss även till föräldrar och erbjuder bland annat föräldrastöd.
Mottagningen arbetar patientcentrerat i team. Tillsammans med Socionom, Läkare, Sjuksköterska samt Psykoterapeut.
Är detta något för dig? Var god maila in din ansökan till angiven mail och vi kommer att kontakta dig inom kort! Visa mindre

Sjuksköterska

Cityläkarna söker nya medarbetare. Cityläkarna är en vårdcentral centralt belägen i Borås. Med ca 10 000st listade patienter som söker oss. Vi är ca 30 medarbetare, allt från läkare till receptionister. Vi samarbetare tätt med de två övriga enheter som vi har i samma hus, Lotus - Ung Psykisk Hälsa och Älvsborg Rehab Center. Sjuksköterskorna har en central roll i vårdcentralen. Stort antal patienter kontakter, både via telefon, mottagning och specialist-mot... Visa mer
Cityläkarna söker nya medarbetare. Cityläkarna är en vårdcentral centralt belägen i Borås. Med ca 10 000st listade patienter som söker oss.
Vi är ca 30 medarbetare, allt från läkare till receptionister. Vi samarbetare tätt med de två övriga enheter som vi har i samma hus, Lotus - Ung Psykisk Hälsa och Älvsborg Rehab Center.
Sjuksköterskorna har en central roll i vårdcentralen. Stort antal patienter kontakter, både via telefon, mottagning och specialist-mottagning.
Är detta arbetet för dig? Var god kontakta oss för ett personligt möte. Visa mindre

Legitimerad Psykolog

Ansök    Aug 31    Älvsborgs Rehab Center AB    Psykolog
Lotus Ung Psykisk Hälsa söker nya medarbetare. Lotus är en nystartad mottagning sedan april 2022, vi vänder oss mot barn och unga i skolålder, 6-18 år. Med all typ av psykisk problematik. Vi finns oss även till föräldrar och erbjuder bland annat föräldrastöd. Mottagningen arbetar patientcentrerat i team. Tillsammans med Socionom, Läkare, Sjuksköterska samt Psykoterapeut. Är detta något för dig? Var god maila in din ansökan till angiven mail och vi kommer a... Visa mer
Lotus Ung Psykisk Hälsa söker nya medarbetare.
Lotus är en nystartad mottagning sedan april 2022, vi vänder oss mot barn och unga i skolålder, 6-18 år. Med all typ av psykisk problematik. Vi finns oss även till föräldrar och erbjuder bland annat föräldrastöd.
Mottagningen arbetar patientcentrerat i team. Tillsammans med Socionom, Läkare, Sjuksköterska samt Psykoterapeut.
Är detta något för dig? Var god maila in din ansökan till angiven mail och vi kommer att kontakta dig inom kort! Visa mindre

Sjukvårdskurator/Socionom

Ansök    Sep 9    Älvsborgs Rehab Center AB    Socionom
Lotus-Ung Psykisk Hälsa söker nya medarbetare. Lotus är en nystartad enhet som öppnade dörrarna 1 april 2022. Vi vänder oss mot barn och unga med psykisk ohälsa inom skolålder, 6-18 år, samt föräldrar. Vi arbetar patientcentrat för att få så bra resultat som bara möjligt för alla inblandade. UPH är ett tilläggsuppdrag från Västra Götalands regionen. Där vi skall ta hand om barn och unga med all typ av psykisk ohälsa. Detta kan innebära allt från ätstörni... Visa mer
Lotus-Ung Psykisk Hälsa söker nya medarbetare.
Lotus är en nystartad enhet som öppnade dörrarna 1 april 2022. Vi vänder oss mot barn och unga med psykisk ohälsa inom skolålder, 6-18 år, samt föräldrar. Vi arbetar patientcentrat för att få så bra resultat som bara möjligt för alla inblandade.
UPH är ett tilläggsuppdrag från Västra Götalands regionen. Där vi skall ta hand om barn och unga med all typ av psykisk ohälsa. Detta kan innebära allt från ätstörningar till ADHD utredningar. Vi arbetar även väldigt aktivt med föräldrastöd i flera former.
Mottagningen kommer att arbeta i team. Tillsammans med Leg Kurator/Socionom, Leg Psykoterapeut samt Leg Psykolog.
Är detta något för dig? Var god maila in din ansökan till angiven mail och vi kommer att kontakta dig inom kort! Visa mindre

Arbetsterapeut till rehabmottagning primärvård

Om oss: Älvsborg Rehab Center är en privat rehabmottagning centralt i Borås. Vi har ett nära samarbete med vårdcentralen Cityläkarna som finns i samma byggnad. Mottagningen har haft öppet i ca 6 år och i takt med att mottagningen växer behöver vi fler kollegor. Idag är vi 6 fysioterapeuter och två arbetsterapeuter på mottagningen. Vi är ett härligt team som har ett bra samarbete och vi har en god stämning på arbetsplatsen. Som ny medarbetare blir du tillde... Visa mer
Om oss:
Älvsborg Rehab Center är en privat rehabmottagning centralt i Borås. Vi har ett nära samarbete med vårdcentralen Cityläkarna som finns i samma byggnad. Mottagningen har haft öppet i ca 6 år och i takt med att mottagningen växer behöver vi fler kollegor. Idag är vi 6 fysioterapeuter och två arbetsterapeuter på mottagningen. Vi är ett härligt team som har ett bra samarbete och vi har en god stämning på arbetsplatsen.
Som ny medarbetare blir du tilldelad en mentor som introducerar dig på arbetsplatsen och i ditt arbete. Alla kollegor hjälper gärna till med stöttning och det finns möjlighet att gå med och auskultera första tiden. Flera av oss har lång erfarenhet av arbete i primärvården. Gå gärna in på vår hemsida för att få mer information.


Om arbetet:
Vi arbetar utifrån Vårdval Rehabs krav-och kvalitetsbok. Du arbetar självständigt men även i teamsamverkan när behovet finns. Arbetet består av patientbesök både på mottagningen samt hembesök. Dina arbetsuppgifter består bland annat av bedömningar och behandlingar av besvär från hand- och armbåge, hjälpmedelsförskrivning och stödjande samtal utifrån vardagsrevidering. Som arbetsterapeut är du en del av ett samtalsteam i samverkan med Cityläkarna Vårdcentral som även består av vårdsamordnare för psykisk ohälsa samt psykoterapeut. Vi håller i artrosskola, stresskola, sömnskola, KOL-skola och mediyoga där du har stor möjlighet att påverka och utveckla våra gruppbehandlingar. Mediyogautbildning Steg 1 är meriterande men inte ett krav, men vi ser gärna att du har intresse av att framöver hålla i mediyoga-grupper. Vår ambition är att fortsätta utveckla vår mottagning och vi söker nu dig som vill vara med och bidra.


Om dig:
Vi söker en legitimerad arbetsterapeut som vill arbeta inom primärvården och bli en viktig kugge i vår arbetsgrupp. Du är positiv och tycker det är roligt att arbeta med människor samt har lätt för att samarbeta. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.


Vi erbjuder:
Kontinuerlig vidareutveckling i form av kurser och utbildningar inom områden som du vill förbättra din kunskap i.
Vi erbjuder friskvårdsbidrag.


Övrigt:
Körkort B krävs.
Arbetstider: Bestäms inom arbetsgruppen efter dina önskemål. Mottagningen har öppet vardagar 7.30-16.00.
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse. Visa mindre

Sjuksköterska

Cityläkarna söker nya medarbetare. Cityläkarna är en vårdcentral centralt belägen i Borås. Det är ca 10 000st listade patienter som söker oss. Vi är ca 30 medarbetare, allt från läkare till receptionister. Vi samarbetare tätt med de två övriga enheter som vi har i huset, Lotus - Ung Psykisk Hälsa och Älvsborg Rehab Center. Sjuksköterskorna har en central roll i vårdcentralen. Stort antal patienter kontakter, både via telefon, mottagning och specialist-mott... Visa mer
Cityläkarna söker nya medarbetare. Cityläkarna är en vårdcentral centralt belägen i Borås. Det är ca 10 000st listade patienter som söker oss.
Vi är ca 30 medarbetare, allt från läkare till receptionister. Vi samarbetare tätt med de två övriga enheter som vi har i huset, Lotus - Ung Psykisk Hälsa och Älvsborg Rehab Center.
Sjuksköterskorna har en central roll i vårdcentralen. Stort antal patienter kontakter, både via telefon, mottagning och specialist-mottagning.
Utbildning angående Astma/KOL samt kunskap för att utföra spirometriundersökningar är meriterande. Visa mindre

Sjuksköterska

Cityläkarna söker nya medarbetare. Cityläkarna är en vårdcentral centralt belägen i Borås. Med ca 10 000st listade patienter som söker oss. Vi är ca 30 medarbetare, allt från läkare till receptionister. Vi samarbetare tätt med de två övriga enheter som vi har i samma hus, Lotus - Ung Psykisk Hälsa och Älvsborg Rehab Center. Sjuksköterskorna har en central roll i vårdcentralen. Stort antal patienter kontakter, både via telefon, mottagning och specialist-mot... Visa mer
Cityläkarna söker nya medarbetare. Cityläkarna är en vårdcentral centralt belägen i Borås. Med ca 10 000st listade patienter som söker oss.
Vi är ca 30 medarbetare, allt från läkare till receptionister. Vi samarbetare tätt med de två övriga enheter som vi har i samma hus, Lotus - Ung Psykisk Hälsa och Älvsborg Rehab Center.
Sjuksköterskorna har en central roll i vårdcentralen. Stort antal patienter kontakter, både via telefon, mottagning och specialist-mottagning.
Är detta arbetet för dig? Var god kontakta oss för ett personligt möte. Visa mindre

Fysioterapeut / Sjukgymnast

Om oss: Älvsborg Rehab Center är en privat rehabmottagning centralt i Borås. Vi har ett nära samarbete med vårdcentralen Cityläkarna som finns i samma byggnad. Mottagningen har haft öppet i ca 6 år och i takt med att mottagningen växer behöver vi fler kollegor. Idag är vi sex fysioterapeuter och två arbetsterapeuter på mottagningen. Vi är ett härligt team som har ett bra samarbete och vi har en god stämning på arbetsplatsen. Som ny medarbetare blir du till... Visa mer
Om oss:
Älvsborg Rehab Center är en privat rehabmottagning centralt i Borås. Vi har ett nära samarbete med vårdcentralen Cityläkarna som finns i samma byggnad. Mottagningen har haft öppet i ca 6 år och i takt med att mottagningen växer behöver vi fler kollegor. Idag är vi sex fysioterapeuter och två arbetsterapeuter på mottagningen. Vi är ett härligt team som har ett bra samarbete och vi har en god stämning på arbetsplatsen.
Som ny medarbetare blir du tilldelad en mentor som introducerar dig på arbetsplatsen och i ditt arbete. Alla kollegor hjälper gärna till med stöttning och det finns möjlighet att gå med och auskultera första tiden. Flera av oss har lång erfarenhet av arbete i primärvården. Gå gärna in på vår hemsida för att få mer information.


Om arbetet:
Vi arbetar utifrån Vårdval Rehabs krav-och kvalitetsbok. Du arbetar självständigt men även i team när behov finns. Arbetet består av patientbesök på mottagningen och dina arbetsuppgifter består bland annat av bedömningar, behandling och träning i vårt gym. Vi har ett nytt och fräscht gym som kommer stå klart mars 2021. Sedan januari 2019 har vi en stötvåg på mottagningen. Vi håller i artrosskola, stresskola, KOL-skola och har avspänningsgrupper. Vid behov gör vi hembesök. Vår ambition är att fortsätta utveckla vår mottagning och vi söker nu dig som vill vara med och bidra.


Om dig:
Vi söker en legitimerad fysioterapeut som vill arbeta inom primärvården och bli en viktig kugge i vår arbetsgrupp. Du är positiv och tycker det är roligt att arbeta med människor samt har lätt för att samarbeta. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.


Vi erbjuder:
Kontinuerlig vidareutveckling i form av kurser och utbildningar inom områden som du vill förbättra din kunskap i.
Vi erbjuder friskvårdsbidrag.


Övrigt:
Arbetstider: Bestäms inom arbetsgruppen efter dina önskemål. Mottagningen har öppet vardagar 7.30-16.00.
Tillträdesdatum: Från 1 juni eller enligt överenskommelse. Visa mindre

Legitimerad Psykoterapeut

Lotus Ung Psykisk Hälsa söker nya medarbetare. Cityläkarna kommer i april månad öppna en ny mottagning vid namn Lotus som kommer att vända sig till barn och unga i skolålder. Mottagningen kommer att arbeta patientcentrerat i team. Tillsammans med Socionom, Sjuksköterska samt Psykolog. Är detta något för dig? Var god maila in din ansökan till angiven mail och vi kommer att kontakta dig inom kort! Visa mer
Lotus Ung Psykisk Hälsa söker nya medarbetare.
Cityläkarna kommer i april månad öppna en ny mottagning vid namn Lotus som kommer att vända sig till barn och unga i skolålder.
Mottagningen kommer att arbeta patientcentrerat i team. Tillsammans med Socionom, Sjuksköterska samt Psykolog.
Är detta något för dig? Var god maila in din ansökan till angiven mail och vi kommer att kontakta dig inom kort! Visa mindre

Legitimerad Psykolog

Ansök    Mar 28    Älvsborgs Rehab Center AB    Psykolog
Lotus Ung Psykisk Hälsa söker nya medarbetare. Cityläkarna kommer i april månad öppna en ny mottagning vid namn Lotus som kommer att vända sig till barn och unga i skolålder. Mottagningen kommer att arbeta patientcentrerat i team. Tillsammans med Socionom, Sjuksköterska samt Psykoterapeut. Är detta något för dig? Var god maila in din ansökan till angiven mail och vi kommer att kontakta dig inom kort! Visa mer
Lotus Ung Psykisk Hälsa söker nya medarbetare.
Cityläkarna kommer i april månad öppna en ny mottagning vid namn Lotus som kommer att vända sig till barn och unga i skolålder.
Mottagningen kommer att arbeta patientcentrerat i team. Tillsammans med Socionom, Sjuksköterska samt Psykoterapeut.
Är detta något för dig? Var god maila in din ansökan till angiven mail och vi kommer att kontakta dig inom kort! Visa mindre

Lokalvårdare eftersökes

Vi söker en ny medarbetare som skall ansvara för städ/hygien av våra lokaler. Det är av stor vikt att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är en vårdcentral med 2 olika våningsplan, totalt ca 25 rum. Vi eftersöker en noggrann och ansvarstagande person som tar sitt arbete på allvar. Känns detta rätt för dig så inkom gärna med kontaktuppgifter för att vi skall kunna etablera en kontakt. Visa mer
Vi söker en ny medarbetare som skall ansvara för städ/hygien av våra lokaler. Det är av stor vikt att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är en vårdcentral med 2 olika våningsplan, totalt ca 25 rum. Vi eftersöker en noggrann och ansvarstagande person som tar sitt arbete på allvar.


Känns detta rätt för dig så inkom gärna med kontaktuppgifter för att vi skall kunna etablera en kontakt. Visa mindre

Legitimerad Psykolog

Ansök    Jan 24    Älvsborgs Rehab Center AB    Psykolog
Cityläkarna Borås söker nya medarbetare. Inom kort kommer Cityläkarna att öppna en ny mottagning, UPH (Ung Psykisk Hälsa). Till denna mottagning är vi i behov av Legitimerad Psykolog med erfarenhet av att arbeta med barn och unga. Mottagningen kommer att arbeta patientcentrerat i team. Tillsammans med Kurator/Socionom, Leg Sjuksköterska med KBT-utbildning. Är detta något för dig? Var god maila in din ansökan till angiven mail och vi kommer att kontakta dig... Visa mer
Cityläkarna Borås söker nya medarbetare.
Inom kort kommer Cityläkarna att öppna en ny mottagning, UPH (Ung Psykisk Hälsa). Till denna mottagning är vi i behov av Legitimerad Psykolog med erfarenhet av att arbeta med barn och unga.
Mottagningen kommer att arbeta patientcentrerat i team. Tillsammans med Kurator/Socionom, Leg Sjuksköterska med KBT-utbildning.
Är detta något för dig? Var god maila in din ansökan till angiven mail och vi kommer att kontakta dig inom kort! Visa mindre

Läkare

Ansök    Jan 25    Älvsborgs Rehab Center AB    Läkare
Vi eftersöker läkare under process till legitimation. Cityläkarna Borås är en vårdcentral som omhändertar ca 10 000 st patienter. Vi arbetar i team och försöker tillsammans få så det så bra som möjligt för våra patienter. Visa mer
Vi eftersöker läkare under process till legitimation.
Cityläkarna Borås är en vårdcentral som omhändertar ca 10 000 st patienter. Vi arbetar i team och försöker tillsammans få så det så bra som möjligt för våra patienter. Visa mindre

Arbetsterapeut till rehabmottagning primärvård

Om oss: Älvsborg Rehab Center är en privat rehabmottagning centralt i Borås. Vi har ett nära samarbete med vårdcentralen Cityläkarna som finns i samma byggnad. Mottagningen har haft öppet i 6 år och i takt med att mottagningen växer behöver vi fler kollegor. Idag är vi fyra fysioterapeuter och två arbetsterapeuter på mottagningen. Vi är ett härligt team som har ett bra samarbete och vi har en god stämning på arbetsplatsen. Som ny medarbetare blir du tillde... Visa mer
Om oss:
Älvsborg Rehab Center är en privat rehabmottagning centralt i Borås. Vi har ett nära samarbete med vårdcentralen Cityläkarna som finns i samma byggnad. Mottagningen har haft öppet i 6 år och i takt med att mottagningen växer behöver vi fler kollegor. Idag är vi fyra fysioterapeuter och två arbetsterapeuter på mottagningen. Vi är ett härligt team som har ett bra samarbete och vi har en god stämning på arbetsplatsen.
Som ny medarbetare blir du tilldelad en mentor som introducerar dig på arbetsplatsen och i ditt arbete. Alla kollegor hjälper gärna till med stöttning och det finns möjlighet att gå med och auskultera första tiden. Flera av oss har lång erfarenhet av arbete i primärvården. Gå gärna in på vår hemsida för att få mer information.


Om arbetet:
Vi arbetar utifrån Vårdval Rehabs krav-och kvalitetsbok. Du arbetar självständigt men även i teamsamverkan när behovet finns. Arbetet består av patientbesök både på mottagningen samt hembesök. Dina arbetsuppgifter består bland annat av bedömningar och behandlingar av besvär från hand- och armbåge, hjälpmedelsförskrivning och stödjande samtal utifrån vardagsrevidering. Som arbetsterapeut är du en del av ett samtalsteam i samverkan med Cityläkarna Vårdcentral som även består av vårdsamordnare för psykisk ohälsa samt psykoterapeut. Vi håller i artrosskola, stresskola, sömnskola, KOL-skola och mediyoga där du har stor möjlighet att påverka och utveckla våra gruppbehandlingar. Mediyogautbildning Steg 1 är meriterande men inte ett krav, men vi ser gärna att du har intresse av att framöver hålla i mediyoga-grupper. Vår ambition är att fortsätta utveckla vår mottagning och vi söker nu dig som vill vara med och bidra.


Om dig:
Vi söker en legitimerad arbetsterapeut som vill arbeta inom primärvården och bli en viktig kugge i vår arbetsgrupp. Du är positiv och tycker det är roligt att arbeta med människor samt har lätt för att samarbeta. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.


Vi erbjuder:
Kontinuerlig vidareutveckling i form av kurser och utbildningar inom områden som du vill förbättra din kunskap i.
Vi erbjuder friskvårdsbidrag.


Övrigt:
Körkort B krävs.
Arbetstider: Bestäms inom arbetsgruppen efter dina önskemål. Mottagningen har öppet vardagar 7.30-16.00.
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse. Visa mindre

Sjukvårdskurator/Socionom

Ansök    Okt 18    Älvsborgs Rehab Center AB    Socionom
Cityläkarna Borås söker nya medarbetare. Vi önskar ansöka om tilläggsuppdrag UPH (Ung Psykisk Hälsa). Till denna mottagning är vi i behov av Legitimerad Sjukvårdskurator/Socionom med erfarenhet av att arbeta med barn och unga. Mottagningen kommer att arbeta patientcentrerat i team. Tillsammans med Kurator/Socionom, Leg Sjuksköterska med KBT-utbildning samt Legitimerad Psykolog. Är detta något för dig? Var god maila in din ansökan till angiven mail och vi ... Visa mer
Cityläkarna Borås söker nya medarbetare.
Vi önskar ansöka om tilläggsuppdrag UPH (Ung Psykisk Hälsa). Till denna mottagning är vi i behov av Legitimerad Sjukvårdskurator/Socionom med erfarenhet av att arbeta med barn och unga.
Mottagningen kommer att arbeta patientcentrerat i team. Tillsammans med Kurator/Socionom, Leg Sjuksköterska med KBT-utbildning samt Legitimerad Psykolog.
Är detta något för dig? Var god maila in din ansökan till angiven mail och vi kommer att kontakta dig inom kort! Visa mindre

Legitimerad Psykolog

Ansök    Okt 18    Älvsborgs Rehab Center AB    Psykolog
Cityläkarna Borås söker nya medarbetare. Vi önskar ansöka om tilläggsuppdrag UPH (Ung Psykisk Hälsa). Till denna mottagning är vi i behov av Legitimerad Psykolog med erfarenhet av att arbeta med barn och unga. Mottagningen kommer att arbeta patientcentrerat i team. Tillsammans med Kurator/Socionom, Leg Sjuksköterska med KBT-utbildning samt Legitimerad Psykolog. Är detta något för dig? Var god maila in din ansökan till angiven mail och vi kommer att kontak... Visa mer
Cityläkarna Borås söker nya medarbetare.
Vi önskar ansöka om tilläggsuppdrag UPH (Ung Psykisk Hälsa). Till denna mottagning är vi i behov av Legitimerad Psykolog med erfarenhet av att arbeta med barn och unga.
Mottagningen kommer att arbeta patientcentrerat i team. Tillsammans med Kurator/Socionom, Leg Sjuksköterska med KBT-utbildning samt Legitimerad Psykolog.
Är detta något för dig? Var god maila in din ansökan till angiven mail och vi kommer att kontakta dig inom kort! Visa mindre

Distriktsläkare sökes

Vi söker en ny medarbetare! Distriktsläkare som har vana att arbeta i team med olika arbetskategorier för att hjälpa våra medborgare på bästa sätt. Cityläkarna Borås är en vårdcentral som nu fyller 10 år. Vi har ca 10 000 st patienter listade hos oss och tar hand om patienter från 0-100 år Visa mer
Vi söker en ny medarbetare!
Distriktsläkare som har vana att arbeta i team med olika arbetskategorier för att hjälpa våra medborgare på bästa sätt.
Cityläkarna Borås är en vårdcentral som nu fyller 10 år. Vi har ca 10 000 st patienter listade hos oss och tar hand om patienter från 0-100 år Visa mindre

Fysioterapeut / Sjukgymnast

Om oss: Älvsborg Rehab Center är en privat rehabmottagning centralt i Borås. Vi har ett nära samarbete med vårdcentralen Cityläkarna som finns i samma byggnad. Mottagningen har haft öppet i fem år och i takt med att mottagningen växer behöver vi fler kollegor. Idag är vi fyra fysioterapeuter och två arbetsterapeuter på mottagningen. Vi är ett härligt team som har ett bra samarbete och vi har en god stämning på arbetsplatsen. Som ny medarbetare blir du till... Visa mer
Om oss:
Älvsborg Rehab Center är en privat rehabmottagning centralt i Borås. Vi har ett nära samarbete med vårdcentralen Cityläkarna som finns i samma byggnad. Mottagningen har haft öppet i fem år och i takt med att mottagningen växer behöver vi fler kollegor. Idag är vi fyra fysioterapeuter och två arbetsterapeuter på mottagningen. Vi är ett härligt team som har ett bra samarbete och vi har en god stämning på arbetsplatsen.
Som ny medarbetare blir du tilldelad en mentor som introducerar dig på arbetsplatsen och i ditt arbete. Alla kollegor hjälper gärna till med stöttning och det finns möjlighet att gå med och auskultera första tiden. Flera av oss har lång erfarenhet av arbete i primärvården. Gå gärna in på vår hemsida för att få mer information.


Om arbetet:
Vi arbetar utifrån Vårdval Rehabs krav-och kvalitetsbok. Du arbetar självständigt men även i team när behov finns. Arbetet består av patientbesök på mottagningen och dina arbetsuppgifter består bland annat av bedömningar, behandling och träning i vårt gym. Vi har ett nytt och fräscht gym som kommer stå klart mars 2021. Sedan januari 2019 har vi en stötvåg på mottagningen. Vi håller i artrosskola, stresskola, KOL-skola och har avspänningsgrupper. Vid behov gör vi hembesök. Vår ambition är att fortsätta utveckla vår mottagning och vi söker nu dig som vill vara med och bidra.


Om dig:
Vi söker en legitimerad fysioterapeut som vill arbeta inom primärvården och bli en viktig kugge i vår arbetsgrupp. Du är positiv och tycker det är roligt att arbeta med människor samt har lätt för att samarbeta. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.


Vi erbjuder:
Kontinuerlig vidareutveckling i form av kurser och utbildningar inom områden som du vill förbättra din kunskap i.
Vi erbjuder friskvårdsbidrag.


Övrigt:
Arbetstider: Bestäms inom arbetsgruppen efter dina önskemål. Mottagningen har öppet vardagar 7.30-16.00.
Tillträdesdatum: Från 1 juni eller enligt överenskommelse. Visa mindre

Receptionist Cityläkarna Borås

Att vara receptionist på Cityläkarna Borås innebär att ta emot de patienter och anhöriga som söker oss. Vi söker en utåtriktat, positiv och empatisk ny medarbetare. I tjänsten ingår kassaredovisning, posthantering och telefonärenden bland annat. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Att vara receptionist på Cityläkarna Borås innebär att ta emot de patienter och anhöriga som söker oss. Vi söker en utåtriktat, positiv och empatisk ny medarbetare.
I tjänsten ingår kassaredovisning, posthantering och telefonärenden bland annat.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Sökes Fysioterapeut/ Sjukgymnast till rehabmottagning i Borås

Om jobbet Om oss: Älvsborg Rehab Center är en privat rehabmottagning centralt i Borås. Vi har ett nära samarbete med vårdcentralen Cityläkarna som finns i samma byggnad. Mottagningen har haft öppet i drygt fyra år och i takt med att mottagningen växer behöver vi fler kollegor. Idag är vi fyra fysioterapeuter och två arbetsterapeuter på mottagningen. Vi är ett härligt team som har ett bra samarbete och vi har en god stämning på arbetsplatsen. Som ny medarb... Visa mer
Om jobbet
Om oss:
Älvsborg Rehab Center är en privat rehabmottagning centralt i Borås. Vi har ett nära samarbete med vårdcentralen Cityläkarna som finns i samma byggnad. Mottagningen har haft öppet i drygt fyra år och i takt med att mottagningen växer behöver vi fler kollegor. Idag är vi fyra fysioterapeuter och två arbetsterapeuter på mottagningen. Vi är ett härligt team som har ett bra samarbete och vi har en god stämning på arbetsplatsen.
Som ny medarbetare blir du tilldelad en mentor som introducerar dig på arbetsplatsen och i ditt arbete. Alla kollegor hjälper gärna till med stöttning och det finns möjlighet att gå med och auskultera första tiden. Flera av oss har lång erfarenhet av arbete i primärvården. Gå gärna in på vår hemsida för att få mer information.
Om arbetet:
Vi arbetar utifrån Vårdval Rehabs krav-och kvalitetsbok. Du arbetar självständigt men även i team när behov finns. Arbetet består av patientbesök på mottagningen och dina arbetsuppgifter består bland annat av bedömningar, behandling och träning i vårt gym. Sedan januari 2019 har vi en stötvåg på mottagningen. Vi håller i artrosskola, stresskola, KOL-skola och har avspänningsgrupper. Vid behov gör vi hembesök. Vår ambition är att fortsätta utveckla vår mottagning och vi söker nu dig som vill vara med och bidra.
Om dig:
Vi söker en legitimerad fysioterapeut som vill arbeta inom primärvården och bli en viktig kugge i vår arbetsgrupp. Du är positiv och tycker det är roligt att arbeta med människor samt har lätt för att samarbeta. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.
Vi erbjuder:
Kontinuerlig vidareutveckling i form av kurser och utbildningar inom områden som du vill förbättra din kunskap i.
Vi erbjuder friskvårdsbidrag.
Övrigt:
Anställningsform: Tillsvidare 100% eller enligt överenskommelse.
Arbetstider: Bestäms inom arbetsgruppen efter dina önskemål. Mottagningen har öppet vardagar 7.30-16.00.
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse.
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning.
För mer information kontakta:
Susanna Bengtsson, Fysioterapeut 033-7223700, [email protected] Visa mindre

Söker Fysioterapeut/ Sjukgymnast till rehabmottagning i Borås

Om jobbet Om oss: Älvsborg Rehab Center är en privat rehabmottagning centralt i Borås. Vi har ett nära samarbete med vårdcentralen Cityläkarna som finns i samma byggnad. Mottagningen har haft öppet i drygt fyra år och i takt med att mottagningen växer behöver vi fler kollegor. Idag är vi fyra fysioterapeuter och två arbetsterapeuter på mottagningen. Vi är ett härligt team som har ett bra samarbete och vi har en god stämning på arbetsplatsen. Som ny medarb... Visa mer
Om jobbet
Om oss:
Älvsborg Rehab Center är en privat rehabmottagning centralt i Borås. Vi har ett nära samarbete med vårdcentralen Cityläkarna som finns i samma byggnad. Mottagningen har haft öppet i drygt fyra år och i takt med att mottagningen växer behöver vi fler kollegor. Idag är vi fyra fysioterapeuter och två arbetsterapeuter på mottagningen. Vi är ett härligt team som har ett bra samarbete och vi har en god stämning på arbetsplatsen.
Som ny medarbetare blir du tilldelad en mentor som introducerar dig på arbetsplatsen och i ditt arbete. Alla kollegor hjälper gärna till med stöttning och det finns möjlighet att gå med och auskultera första tiden. Flera av oss har lång erfarenhet av arbete i primärvården. Gå gärna in på vår hemsida för att få mer information.
Om arbetet:
Vi arbetar utifrån Vårdval Rehabs krav-och kvalitetsbok. Du arbetar självständigt men även i team när behov finns. Arbetet består av patientbesök på mottagningen och dina arbetsuppgifter består bland annat av bedömningar, behandling och träning i vårt gym. Sedan januari 2019 har vi en stötvåg på mottagningen. Vi håller i artrosskola, stresskola, KOL-skola och har avspänningsgrupper. Vid behov gör vi hembesök. Vår ambition är att fortsätta utveckla vår mottagning och vi söker nu dig som vill vara med och bidra.
Om dig:
Vi söker en legitimerad fysioterapeut som vill arbeta inom primärvården och bli en viktig kugge i vår arbetsgrupp. Du är positiv och tycker det är roligt att arbeta med människor samt har lätt för att samarbeta. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.
Vi erbjuder:
Kontinuerlig vidareutveckling i form av kurser och utbildningar inom områden som du vill förbättra din kunskap i.
Vi erbjuder friskvårdsbidrag.
Övrigt:
Anställningsform: Tillsvidare 100% eller enligt överenskommelse.
Arbetstider: Bestäms inom arbetsgruppen efter dina önskemål. Mottagningen har öppet vardagar 7.30-16.00.
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse.
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning.
För mer information kontakta:
Susanna Bengtsson, Fysioterapeut 033-7223700, [email protected] Visa mindre

Söker fysioterapeut/ sjukgymnast till rehabmottagning i Borås

Om oss:Älvsborg Rehab Center är en privat rehabmottagning centralt i Borås. Vi har ett nära samarbete med vårdcentralen Cityläkarna som finns i samma byggnad. Mottagningen har haft öppet i drygt tre år och i takt med att mottagningen växer behöver vi fler kollegor. Idag är vi fyra fysioterapeuter och två arbetsterapeuter på mottagningen. Vi är ett härligt team som har ett bra samarbete och vi har en god stämning på arbetsplatsen. Som ny medarbetare blir du... Visa mer
Om oss:Älvsborg Rehab Center är en privat rehabmottagning centralt i Borås. Vi har ett nära samarbete med vårdcentralen Cityläkarna som finns i samma byggnad. Mottagningen har haft öppet i drygt tre år och i takt med att mottagningen växer behöver vi fler kollegor. Idag är vi fyra fysioterapeuter och två arbetsterapeuter på mottagningen. Vi är ett härligt team som har ett bra samarbete och vi har en god stämning på arbetsplatsen. Som ny medarbetare blir du tilldelad en mentor som introducerar dig på arbetsplatsen och i ditt arbete. Alla kollegor hjälper gärna till med stöttning och det finns möjlighet att gå med och auskultera första tiden. Flera av oss har lång erfarenhet av arbete i primärvården. Gå gärna in på vår hemsida för att få mer information.Om arbetet:Vi arbetar utifrån Vårdval Rehabs krav-och kvalitetsbok. Du arbetar självständigt men även i team när behov finns. Arbetet består av patientbesök på mottagningen och dina arbetsuppgifter består bland annat av bedömningar, behandling och träning i vårt gym. Sedan januari 2019 har vi en stötvåg på mottagningen.  Vi håller i artrosskola, stresskola, KOL-skola och har avspänningsgrupper. Vid behov gör vi hembesök. Vår ambition är att fortsätta utveckla vår mottagning och vi söker nu dig som vill vara med och bidra. Om dig:Vi söker en legitimerad fysioterapeut som vill arbeta inom primärvården och bli en viktig kugge i vår arbetsgrupp. Du är positiv och tycker det är roligt att arbeta med människor samt har lätt för att samarbeta. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Vi erbjuder:Kontinuerlig vidareutveckling i form av kurser och utbildningar inom områden som du vill förbättra din kunskap i.Vi erbjuder friskvårdsbidrag.Övrigt:Anställningsform: Tillsvidare 100% eller enligt överenskommelse.Arbetstider: Bestäms inom arbetsgruppen efter dina önskemål. Mottagningen har öppet vardagar 7.30-16.00.Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse.Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning.För mer information kontakta:Helene Lagercrantz, Fysioterapeut och rehabansvarig 0739-649566/ 033-7223700 Visa mindre