Lediga jobb som Receptionist, telefonist i Borås

Se lediga jobb som Receptionist, telefonist i Borås. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Borås som finns hos arbetsgivaren.

Säljande receptionist till Nordic Wellness Borås

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 290 gym runt om i hela landet. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Vi fortsätter växa och förstärker vår position på marknaden, vårt mål 2023 är att vara minst 300 gym i Sverige. I takt med vår e... Visa mer
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 290 gym runt om i hela landet.

Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Vi fortsätter växa och förstärker vår position på marknaden, vårt mål 2023 är att vara minst 300 gym i Sverige.

I takt med vår expansion söker vi ett flertal säljande receptionister till våra klubbar i Borås. Vi söker både heltidsanställda och extra. 

Att vara säljande receptionist på Nordic Wellness

Ditt jobb kommer främst att handla om en sak. Det är att ge våra medlemmar en makalös träningsupplevelse. Det betyder att klubben alltid behöver synas från sin bästa sida och att medlemmarna bemöts trevligt, proffsigt och med stor glädje. Det är du som tillsammans med dina kollegor är med och skapar vår familjära och välkomnande känsla på klubben.

När du kommer till jobbet är ditt uppdrag att se till att klubben är ren och fräsch. Vikter kan behöva flyttas på, soptunnor ska tömmas och skräp kan förstås inte ligga någon annanstans än just i soptunnan. Det är helt enkelt du som värd, som får våra gäster att trivas och känna sig som hemma!

Arbetstiden i receptionen innebär variation och kräver att du är flexibel. Här kommer din känsla för försäljning in i bilden. Varje medlem är unik på sitt vis, och det är upp till dig att ge den information de behöver. Du vet att kundbemötande kan handla lika mycket om improvisation som information men oftast en kombination av båda.

Vad söker vi hos dig?

Förutom att du har fyllt 18 år och kan arbeta under dagtid, kvällar och helger letar vi efter dig som känner sig bekväm med kundservice, försäljning och att städa. Du vill alltid göra det lilla extra i det du tar dig för och du får energi av möten med andra människor. Har du jobbat med försäljning förut är det ett stort plus. Klappar hjärtat lite extra för träning och hälsa är det ett ännu större plus!

Att jobba på Nordic Wellness

Vi erbjuder en rolig som stimulerande arbetsplats med högt i tak. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Företaget växer och möjligheten att växa hos oss är stor. Här finns till exempel chansen att engagera sig i vår gruppträning och andra delar av företaget. Nu hoppas vi att du är redo att ta det första steget!

Välkommen med din ansökan senast 2021-11-30. Urval och intervjuer kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag – så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Administratör sökes

Ansök    Nov 25    Sv Sjuhärad    Receptionist, telefonist
Är du lösningsfokuserad, social och serviceinriktad? Tror du på alla människors möjlighet till växande utifrån sina förutsättningar? Studieförbundet Vuxenskolan avd Sjuhärad söker Administratör Vi söker dig med intresse för och erfarenhet av bildning och kultur, och som vill ge andra människor möjlighet att utvecklas. Studieförbundet Vuxenskolan, SV, avdelning Sjuhärad, söker nu en utåtriktad och ansvarstagande administratör för att jobba övergripande med ... Visa mer
Är du lösningsfokuserad, social och serviceinriktad? Tror du på alla människors möjlighet till växande utifrån sina förutsättningar?
Studieförbundet Vuxenskolan avd Sjuhärad söker Administratör
Vi söker dig med intresse för och erfarenhet av bildning och kultur, och som vill ge andra människor möjlighet att utvecklas. Studieförbundet Vuxenskolan, SV, avdelning Sjuhärad, söker nu en utåtriktad och ansvarstagande administratör för att jobba övergripande med alla våra kommuner utifrån receptionen i Borås. Tjänsten är en tillsvidareanställning om 100% med tillträde 1 februari 2022 eller efter överenskommelse. Provanställning tillämpas.
Studieförbundet Vuxenskolan (SV) är ett av Sveriges största studieförbund med verksamhet i alla Sveriges kommuner och erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap, bildning och samhällsengagemang. Vi satsar för framtiden för att nå och engagera ännu fler människor med studiecirklar, kurser och kultur.
Ansvarsområden som administratör
Våra administratörer stöttar, framför allt via telefon och dator, avdelningens administrativa arbete. Uppgiftens fokus är att ge service till deltagare, cirkelledare och övriga medarbetare.
Arbetet är självständigt med stort eget ansvar, men innebär även mycket samarbete med kollegorna inom SV Sjuhärad.
Dina egenskaper
· Samarbetsförmåga
Har förmåga att samverka med andra så att mål och syften uppnås. Kan förhålla dig på ett sådant sätt att energi skapas och påverkar andra i positiv riktning.
· Kommunikativ
Kan uttrycka dig väl och på ett sådant sätt att andra förstår och kan ta in ditt budskap både i telefon, mail och i ett personligt möte. Språkkunskaper i fler språk än svenska är meriterande. Kan anpassa ditt sätt att kommunicera på efter person och situation.
· Strukturerad
Har ett tydligt arbetssätt som gör att prioriteringar och arbetsuppgifter leder mot målet. Du är ansvarstagande.
· Flexibel/förändringsförmåga
Kan arbeta mot en målbild men även vara flexibel och ta in ny information. Kunna ha många bollar i luften. Vet vikten av att hela tiden väga in nya situationer och förutsättningar och kan förändra dig och ditt arbetssätt för att säkerställa framgång.
· Initiativkraft
Kan vara självgående och agera på egen hand både proaktivt och problemlösande. Kan följa upp idéer och omvandla till verksamhet (tillsammans med kolleger) och följa upp frågor och leverera svar.
Dina kvalifikationer
Du har god organisationsförmåga och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har god datorvana och kan snabbt sätta dig in i och använda nya program (och teknik) och tillämpa nya arbetssätt i vardagen. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Flerspråkighet är meriterande. Erfarenhet av studieförbund och våra administrativa system, liksom erfarenhet av ideella organisationer i allmänhet. Är också meriterande. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.
Vad kan Studieförbundet Vuxenskolan erbjuda dig?
Tjänsten omfattar 100%, reglerad arbetstid, dagtid. Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas. Du får stimulerande arbetsuppgifter samt möjlighet att arbeta i en trevlig arbetsmiljö med inspirerande och kunniga kollegor. Marknadsmässiga lönevillkor gäller.
Kollektivavtal: Unionen - Fremia
Snabbfakta:
Företag: Studieförbundet Vuxenskolan avd Sjuhärad
Tjänst: Administratör
Tillträde: 1 februari 2022
Lön: Fast månadslön
Placeringsort: Borås
Sista ansökningsdag: 2021-12-12
Ansökan:
Skicka din ansökan med löneanspråk senast den 12 december till [email protected] Ange Administratör på ämnesraden. Intervjuer genomförs löpande och kan påbörjas innan sista ansökningsdag.
Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med administrativ chef Anna Hult, telefon 0771-502020. Det går också bra att mejla frågor till [email protected] (obs! inga ansökningar till denna adress).
Studieförbundet Vuxenskolan, SV
Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund, som genom att öka alla människors inflytande och delaktighet, arbetar för att stärka demokratin. SV vill ge människor möjligheter, därför erbjuder vi en bred verksamhet med mängder av studiecirklar, kurser och kulturarrangemang. SV är en ideell organisation, och vi samarbetar med en mängd organisationer och föreningar. SV är mångfaldens studieförbund, som vill ge alla människor möjlighet att växa. Vi vill bidra till en värld som bygger på hållbar utveckling. Därför är vi en engagerad lokal kraft för föreningsliv, kultur och samhälle i hela Sverige. Vår vision förverkligar vi genom att erbjuda kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap, reflektion, bildning och samhällsengagemang.
Mer information om Studieförbundet Vuxenskolan finns på www.sv.se/sjuharad Visa mindre

Receptionist Cityläkarna Borås

Att vara receptionist på Cityläkarna Borås innebär att ta emot de patienter och anhöriga som söker oss. Vi söker en utåtriktat, positiv och empatisk ny medarbetare. I tjänsten ingår kassaredovisning, posthantering och telefonärenden bland annat. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Att vara receptionist på Cityläkarna Borås innebär att ta emot de patienter och anhöriga som söker oss. Vi söker en utåtriktat, positiv och empatisk ny medarbetare.
I tjänsten ingår kassaredovisning, posthantering och telefonärenden bland annat.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Säljande receptionist vid behov till Nordic Wellness Borås City

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 280 gym runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som säljande receptionist som kan jobba vid behov, främst kvällar och helger till Nordic Wellness Borås City. Att vara säljande receptionist på Nordic Wellness Ditt jobb kommer främst att handla om en sak. Det är att ge våra medlemmar e... Visa mer
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 280 gym runt om i landet.

Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar.

Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som säljande receptionist som kan jobba vid behov, främst kvällar och helger till Nordic Wellness Borås City.

Att vara säljande receptionist på Nordic Wellness

Ditt jobb kommer främst att handla om en sak. Det är att ge våra medlemmar en makalös träningsupplevelse. Det betyder att klubben alltid behöver synas från sin bästa sida och att medlemmarna bemöts trevligt, proffsigt och med stor glädje. Det är du som tillsammans med dina kollegor är med och skapar vår familjära och välkomnande känsla på klubben.

När du kommer till jobbet är ditt uppdrag att se till att klubben är ren och fräsch. Vikter kan behöva flyttas på, soptunnor ska tömmas och skräp kan förstås inte ligga någon annanstans än just i soptunnan. Det är helt enkelt du som värd, som får våra gäster att trivas och känna sig som hemma!

Arbetstiden i receptionen innebär variation och kräver att du är flexibel. Här kommer din känsla för försäljning in i bilden. Varje medlem är unik på sitt vis, och det är upp till dig att ge den information de behöver. Du vet att kundbemötande kan handla lika mycket om improvisation som information men oftast en kombination av båda.

Vad söker vi hos dig?

Förutom att du har fyllt 18 år och kan arbeta under dagtid, kvällar och helger letar vi efter dig som känner sig bekväm med kundservice, försäljning och att städa. Du vill alltid göra det lilla extra i det du tar dig för och du får energi av möten med andra människor. Har du jobbat med försäljning förut är det ett stort plus. Klappar hjärtat lite extra för träning och hälsa är det ett ännu större plus!

Att jobba på Nordic Wellness

Vi erbjuder en rolig som stimulerande arbetsplats med högt i tak. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Företaget växer och möjligheten att växa hos oss är stor. Här finns till exempel chansen att engagera sig i vår gruppträning och andra delar av företaget. Nu hoppas vi att du är redo att ta det första steget!

Välkommen med din ansökan senast 30/8. Urval och intervjuer kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag – så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Säljande receptionist till Nordic Wellness Borås

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 280 gym runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som säljande receptionist som kan jobba 65% till Nordic Wellness Borås Viared och Brämhult.  Att vara säljande receptionist på Nordic Wellness Ditt jobb kommer främst att handla om en sak. Det är att ge våra medlemmar en makalös träning... Visa mer
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 280 gym runt om i landet.

Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar.

Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som säljande receptionist som kan jobba 65% till Nordic Wellness Borås Viared och Brämhult. 

Att vara säljande receptionist på Nordic Wellness

Ditt jobb kommer främst att handla om en sak. Det är att ge våra medlemmar en makalös träningsupplevelse. Det betyder att klubben alltid behöver synas från sin bästa sida och att medlemmarna bemöts trevligt, proffsigt och med stor glädje. Det är du som tillsammans med dina kollegor är med och skapar vår familjära och välkomnande känsla på klubben.

När du kommer till jobbet är ditt uppdrag att se till att klubben är ren och fräsch. Vikter kan behöva flyttas på, soptunnor ska tömmas och skräp kan förstås inte ligga någon annanstans än just i soptunnan. Det är helt enkelt du som värd, som får våra gäster att trivas och känna sig som hemma!

Arbetstiden i receptionen innebär variation och kräver att du är flexibel. Här kommer din känsla för försäljning in i bilden. Varje medlem är unik på sitt vis, och det är upp till dig att ge den information de behöver. Du vet att kundbemötande kan handla lika mycket om improvisation som information men oftast en kombination av båda.

Vad söker vi hos dig?

Förutom att du har fyllt 18 år och kan arbeta under dagtid, kvällar och helger letar vi efter dig som känner sig bekväm med kundservice, försäljning och att städa. Du vill alltid göra det lilla extra i det du tar dig för och du får energi av möten med andra människor. Har du jobbat med försäljning förut är det ett stort plus. Klappar hjärtat lite extra för träning och hälsa är det ett ännu större plus!

Att jobba på Nordic Wellness

Vi erbjuder en rolig som stimulerande arbetsplats med högt i tak. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Företaget växer och möjligheten att växa hos oss är stor. Här finns till exempel chansen att engagera sig i vår gruppträning och andra delar av företaget. Nu hoppas vi att du är redo att ta det första steget!

Välkommen med din ansökan senast 30/8. Urval och intervjuer kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag – så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Säljande receptionist till Nordic Wellness Borås

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 280 gym runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som säljande receptionist som kan jobba 65% till Nordic Wellness Borås Viared och Brämhult.  Samt säljande receptionister som kan jobba vid behov, främst kvällar och helger till Nordic Wellness Borås City. Att vara säljande receptionist... Visa mer
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 280 gym runt om i landet.

Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar.

Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som säljande receptionist som kan jobba 65% till Nordic Wellness Borås Viared och Brämhult. 

Samt säljande receptionister som kan jobba vid behov, främst kvällar och helger till Nordic Wellness Borås City.

Att vara säljande receptionist på Nordic Wellness

Ditt jobb kommer främst att handla om en sak. Det är att ge våra medlemmar en makalös träningsupplevelse. Det betyder att klubben alltid behöver synas från sin bästa sida och att medlemmarna bemöts trevligt, proffsigt och med stor glädje. Det är du som tillsammans med dina kollegor är med och skapar vår familjära och välkomnande känsla på klubben.

När du kommer till jobbet är ditt uppdrag att se till att klubben är ren och fräsch. Vikter kan behöva flyttas på, soptunnor ska tömmas och skräp kan förstås inte ligga någon annanstans än just i soptunnan. Det är helt enkelt du som värd, som får våra gäster att trivas och känna sig som hemma!

Arbetstiden i receptionen innebär variation och kräver att du är flexibel. Här kommer din känsla för försäljning in i bilden. Varje medlem är unik på sitt vis, och det är upp till dig att ge den information de behöver. Du vet att kundbemötande kan handla lika mycket om improvisation som information men oftast en kombination av båda.

Vad söker vi hos dig?

Förutom att du har fyllt 18 år och kan arbeta under dagtid, kvällar och helger letar vi efter dig som känner sig bekväm med kundservice, försäljning och att städa. Du vill alltid göra det lilla extra i det du tar dig för och du får energi av möten med andra människor. Har du jobbat med försäljning förut är det ett stort plus. Klappar hjärtat lite extra för träning och hälsa är det ett ännu större plus!

Att jobba på Nordic Wellness

Vi erbjuder en rolig som stimulerande arbetsplats med högt i tak. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Företaget växer och möjligheten att växa hos oss är stor. Här finns till exempel chansen att engagera sig i vår gruppträning och andra delar av företaget. Nu hoppas vi att du är redo att ta det första steget!

Välkommen med din ansökan senast 30/8. Urval och intervjuer kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag – så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Kundcentermedarbetare, vikariat

För att vi bryr oss om Bostäder i Borås är en samhällsbyggare som bryr sig om individen och kollektivet, om stadsdelarna och staden. Vi vill skapa engagemang och gemenskap genom att lyfta staden och människorna som bor och verkar i den– både kollektivet och individen. Det är människor som gör Borås till en levande stad. Med omtanke och ett större syfte bygger vi för livet i och mellan husen, och vi skapar förutsättningarna för ett mer levande Borås. AB Bos... Visa mer
För att vi bryr oss om
Bostäder i Borås är en samhällsbyggare som bryr sig om individen och kollektivet, om stadsdelarna och staden.
Vi vill skapa engagemang och gemenskap genom att lyfta staden och människorna som bor och verkar i den– både kollektivet och individen.
Det är människor som gör Borås till en levande stad.
Med omtanke och ett större syfte bygger vi för livet i och mellan husen, och vi skapar förutsättningarna för ett mer levande Borås.
AB Bostäder i Borås ägs i sin helhet av Borås Stad. Vår uppgift är att erbjuda boråsarna ett rikt och varierat utbud av bra lägenheter i alla stadsdelar. Bostäder i Borås äger och förvaltar 6500 lägenheter och 250 lokaler. Vi har cirka 120 anställda samt omsätter 530 miljoner kronor per år.
Din roll
Som medarbetare i vårt kundcenter säkerställer du och dina kollegor att våra kunder blir bemötta på ett professionellt sätt. Du ingår i ett team med receptionist, uthyrare, kundvärdar, utvecklingsledare och handläggare av kundärenden.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara i vår reception.
Vid månadsskiften har vi arbetstoppar som kräver samordning i hela teamet. Då jobbar vi gränsöverskridande i kundcentret och arbetsuppgifter inom uthyrning och hos kundvärdar kan förekomma.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
• Ta emot samtal i vår växel
• Ta emot besökare i vårt kundcenter och guida dom rätt
• Hantera inkommande mail
• Hyresgästkontakt i olika frågor
• Beställningar av diverse varor till kontoret
• Posthantering
• Gemensamma arbetsuppgifter i vårt kundcenter
Din profil
För att lyckas i rollen ser vi att du har en hög servicekänsla och gillar att möta människor. Vi tror att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och har erfarenhet från fastighetsbranschen och gärna uthyrning av lägenheter.
Du har en förmåga att skapa goda dialoger också i svårare ärenden där kanske du och hyresgästen har olika uppfattningar.
Du är en lagspelare som tycker om att göra det lilla extra och som delar våra värderingar.
Kunskapskrav
• Tidigare erfarenhet av att jobba med service och kundmöte
• Erfarenhet av lägenhetsuthyrning är meriterande
• Goda kunskaper i svenska och engelska
• Mycket goda datakunskaper
• B-körkort (manuell växellåda)
Bostäder i Borås strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.
Om anställningen
Tjänsten är ett vikariat med preliminärt startdatum 16 augusti 2021 och slutdatum 30 september 2022.
Ansökan
Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt dock senast 23/5. Urval sker löpande och under rådande omständigheter kommer en första intervju att ske via Teams.
Frågor om tjänsten besvaras av Kundcenterchef Madeleine Carlsson telefon 033-44 20 26 eller HR-chef Anna Sjödin telefon 033-44 22 01.
Facklig företrädare Vision är Carina Winroth telefon 033-44 21 15 Visa mindre

Receptionist

Vi på Happident arbetar för en ny, revolutionerande tandvårdsupplevelse. En miljö bort ifrån klinikdoft, hårda stolar och kala väntrum. Vi jobbar för att attrahera och erbjuda Sveriges mest framstående och engagerade medarbetare i kombination med den senaste teknologin. Helt enkelt en miljö där kunder och patienter erbjuds en tandvårdsupplevelse i världsklass. Om Happident Happident är den tredje största privata tandvårdskedjan i Sverige med 13 stycken k... Visa mer
Vi på Happident arbetar för en ny, revolutionerande tandvårdsupplevelse. En miljö bort ifrån klinikdoft, hårda stolar och kala väntrum. Vi jobbar för att attrahera och erbjuda Sveriges mest framstående och engagerade medarbetare i kombination med den senaste teknologin. Helt enkelt en miljö där kunder och patienter erbjuds en tandvårdsupplevelse i världsklass.

Om Happident

Happident är den tredje största privata tandvårdskedjan i Sverige med 13 stycken kliniker i alla Sveriges storstäder. Vi är alla på en förändringsresa tillsammans med Happident och har målsättningen att inom de närmaste åren kraftigt expandera vår verksamhet. Happident ägs endast av tandläkare med många års erfarenhet av att bedriva kvalitativ och heltäckande tandvård i Sverige och internationellt. Den kliniska fokusen genomsyrar hela vår verksamhet och vi har ambitionen att bygga den bästa arbetsplatsen för våra anställda och erbjuda den mest kvalitativa och tillgängliga tandvården till alla våra patienter. Genom vår unika ”klustermodell” kan vi tillgodose alla våra patienters kliniska behov samtidigt som vi skapar unika karriärmöjligheter för alla våra medarbetare.

ARBETSBESKRIVNING

Happident expanderar och vi söker nu serviceinriktade receptionister till våra helt nya kliniker. Tjänsten är på heltid med placering på vår nya klinik i Borås som öppnar i sommar. I denna roll söker vi dig som är riktigt vass i receptionen. Du har stenkoll på att framtagna processer och rutiner följs på kliniken, du arbetar träffsäkert med dator och har erfarenhet av kundbemötande både över disk och i telefon. Som receptionist hos oss har du en viktig roll, här blir du spindeln i nätet då det är du som ska se till att allt fungerar runt driften av kliniken och att patienten känner sig trygg och välkommen. Därför är det viktigt att du har ett bra patientbemötande och att du delar Happidents värderingar samt vision. Du kommer arbeta i ett härligt team med ambitiösa och engagerade kollegor. Vi håller ett högt tempo, samarbetar tätt och hittar stöd hos varandra men arbetar även självständigt inom respektive område. Vi är stolta över den klinik vi tillsammans bygger.

KVALIFIKATIONER

Du är prestigelös och kännetecknas av en hög servicegrad. Du förstår vikten av kvalitativa bemötanden och du är noga med att säkerställa att både patienter och kollegor mår bra. Som receptionist hos oss utför du sedvanliga arbetsuppgifter som ryms i yrkesrollen. Det är viktigt att du har ett bra patientbemötande och att du brinner för ditt yrke, är nyfiken och vill utvecklas. Hos oss är det till din fördel om du sedan tidigare är van att arbeta självständigt samt med många kontaktytor i en snabbrörlig miljö. Huvudansvaret för klinikens drift ligger på regionchef medan du är spindeln i nätet som håller i alla trådar. Tillsammans strävar vi efter att utveckla verksamheten utifrån Happidents mål och gemensamma värdegrund.
Din helhetssyn gör att du förstår vikten av teamkänsla, personligt ansvar och respekt, både inom din egen klinik men även på regionnivå, för att på så sätt se till organisationens bästa.
Det är meriterande om du har en bakgrund inom tandvården men inget krav.

Praktisk information

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: heltid, skiftarbete
Placering: Borås
Kontaktperson: Cecilia Lassen
Rekryteringsansvarig
[email protected] Visa mindre

Säljande receptionist till Nordic Wellness Borås

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 270 gym runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som säljande receptionist till Nordic Wellness Borås. Tjänsten är en timanställning. Under veckorna 24, 25, 26, 27, 30, 33, 34 kommer du att jobba mellan 75-100%, där efter finns det möjlighet att fortsätta din timanställning hos oss. Vi ... Visa mer
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 270 gym runt om i landet.

Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar.

Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som säljande receptionist till Nordic Wellness Borås. Tjänsten är en timanställning. Under veckorna 24, 25, 26, 27, 30, 33, 34 kommer du att jobba mellan 75-100%, där efter finns det möjlighet att fortsätta din timanställning hos oss. Vi ser gärna att du kan börja din upplärning redan i maj.

Att vara säljande receptionist på Nordic Wellness

Ditt jobb kommer främst att handla om en sak. Det är att ge våra medlemmar en makalös träningsupplevelse. Det betyder att klubben alltid behöver synas från sin bästa sida och att medlemmarna bemöts trevligt, proffsigt och med stor glädje. Det är du som tillsammans med dina kollegor är med och skapar vår familjära och välkomnande känsla på klubben.

När du kommer till jobbet är ditt uppdrag att se till att klubben är ren och fräsch. Vikter kan behöva flyttas på, soptunnor ska tömmas och skräp kan förstås inte ligga någon annanstans än just i soptunnan. Det är helt enkelt du som värd, som får våra gäster att trivas och känna sig som hemma!

Arbetstiden i receptionen innebär variation och kräver att du är flexibel. Här kommer din känsla för försäljning in i bilden. Varje medlem är unik på sitt vis, och det är upp till dig att ge den information de behöver. Du vet att kundbemötande kan handla lika mycket om improvisation som information men oftast en kombination av båda.

Vad söker vi hos dig?

Förutom att du har fyllt 18 år och kan arbeta under dagtid, kvällar och helger letar vi efter dig som känner sig bekväm med kundservice, försäljning och att städa. Du vill alltid göra det lilla extra i det du tar dig för och du får energi av möten med andra människor. Har du jobbat med försäljning förut är det ett stort plus. Klappar hjärtat lite extra för träning och hälsa är det ett ännu större plus!

Att jobba på Nordic Wellness

Vi erbjuder en rolig som stimulerande arbetsplats med högt i tak. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Företaget växer och möjligheten att växa hos oss är stor. Här finns till exempel chansen att engagera sig i vår gruppträning och andra delar av företaget. Nu hoppas vi att du är redo att ta det första steget!

Välkommen med din ansökan senast 5/5. Urval och intervjuer kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag – så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Serviceminded Receptionist sökes till sommaren

Ansök    Mar 29    Manpower AB    Receptionist, telefonist
Söker du ett arbete där du arbetar med en hög servicenivå och har en kundorienterad känsla som grund? Då kan denna tjänst vara något för dig! Till vår kund i Borås söker vi nu en receptionist under sommaren, vecka 26-31. Tjänsten är på heltid, och du blir anställd av Manpower och uthyrd till kunden som ligger i Borås. Arbetsbeskrivning: Som receptionist arbetar du i en bred roll, med hög servicenivå och med en kundorienterad känsla. Arbetsuppgifterna ä... Visa mer
Söker du ett arbete där du arbetar med en hög servicenivå och har en kundorienterad känsla som grund? Då kan denna tjänst vara något för dig!

Till vår kund i Borås söker vi nu en receptionist under sommaren, vecka 26-31. Tjänsten är på heltid, och du blir anställd av Manpower och uthyrd till kunden som ligger i Borås.

Arbetsbeskrivning:
Som receptionist arbetar du i en bred roll, med hög servicenivå och med en kundorienterad känsla.

Arbetsuppgifterna är varierande och innebär att ge högklassig service till främst besökare men också till intern personal, sköta posthantering och ansvara för receptionens funktionalitet mm.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Bemanna receptionen och telefonväxeln
- Distribution av ankommande och avgående post
- Tillse att receptionen är i välkomnande skicka.
- Viss administration, ex vid besök mm
- Hantera godstransporter, som att ta emot chaufförer och kontakta mottagande avdelning.
- Beställa kontorsmaterial mm vid behov


Vem är du?
Vi söker dig med något års arbetslivserfarenhet av kundbemötande och som har en utpräglad servicekänsla. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Som person är du social, framåt och har en naturlig fallenhet för att ge god service. Eftersom du kommer arbeta själv i receptionen är det mycket viktigt att du är initiativtagande och proaktiv i ditt arbete samt att du ser vilka uppgifter som behöver göras i den dagliga verksamheten. Vidare är du en positiv och utåtriktad person som kan omprioritera utefter behov.

Vi söker dig som har gått ut gymnasiet och har goda datakunskaper.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och intresse för tjänsten.


Vad kan vi erbjuda dig?
Som konsult hos Manpower får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.
Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Du blir anställd på heltid av Manpower och uthyrd till kunden som ligger i Borås. Du arbetar 07:30-16:00 måndag till fredag.

Kontaktperson:
Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan med registrerat och uppdaterat CV. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Fredrik Idoffsson via mail, [email protected]
Vi arbetar med löpande urval och ber om din ansökan snarast. Sista ansökningsdag är 11 April.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Medarbetare till Kund- och Medlemscenter, Borås och Jönköping

Till våra Kund- och Medlemscenter söker vi nu extrapersonal inför sommar och semestertider, men också på längre sikt för extraarbete vid behov. Trivs du med att ge service och hjälpa kunder? Har du tid, vilja att engagera dig i ett extraarbete vid sidan av t ex studier? Då kan det vara dig vi söker. Om tjänsten HSB Götas Kund- och Medlemscenter - KMC - är en fullserviceavdelning med funktioner som reception, växeltelefoni, beställningsservice, internservi... Visa mer
Till våra Kund- och Medlemscenter söker vi nu extrapersonal inför sommar och semestertider, men också på längre sikt för extraarbete vid behov. Trivs du med att ge service och hjälpa kunder? Har du tid, vilja att engagera dig i ett extraarbete vid sidan av t ex studier? Då kan det vara dig vi söker.

Om tjänsten
HSB Götas Kund- och Medlemscenter - KMC - är en fullserviceavdelning med funktioner som reception, växeltelefoni, beställningsservice, internservice, kund- och medlemsrådgivning mm och är en del av vår Marknad- & Medlemsavdelning. Som medarbetare i KMC får du en varierande roll som hanterar många typer av ärenden. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av kund- och ordermottagning, växeltelefoni, posthantering och nyckelhantering.

Din profil
Du som söker har en gymnasieexamen och någon annan sysselsättning t.ex. studier, ideellt engagemang eller deltidsarbete. Som person är du flexibel, självgående och har en vilja att utvecklas. Du har hög social kompetens och lätt för att samarbeta. Service är en stor del i rollen, din erfarenhet och intresse för service blir därför en viktig egenskap. Du har ett strukturerat arbetssätt, god datorvana samt goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift.

Vi erbjuder ett utvecklade arbete i en medlemsägd organisation där våra kärnvärderingar Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan (ETHOS) är en levande värdegrund. Med den rätta inställningen är en anställning inom HSB en bra investering i din karriär. Möjligheterna finns hos HSB!

Vi söker en medarbetare vardera till kontoren i Jönköping och Borås med tillträde snarast möjligt.

Sista ansökningsdatum är 10 maj.

Har du frågor om tjänsten kontakta gärna: Johanna Holm, HR-specialist 010-4423788, [email protected] Visa mindre

Medarbetare till Kund- och Medlemscenter, Borås och Jönköping

Till våra Kund- och Medlemscenter söker vi nu extrapersonal inför sommar och semestertider, men också på längre sikt för extraarbete vid behov. Trivs du med att ge service och hjälpa kunder? Har du tid, vilja att engagera dig i ett extraarbete vid sidan av t ex studier? Då kan det vara dig vi söker. Om tjänsten HSB Götas Kund- och Medlemscenter - KMC - är en fullserviceavdelning med funktioner som reception, växeltelefoni, beställningsservice, internservi... Visa mer
Till våra Kund- och Medlemscenter söker vi nu extrapersonal inför sommar och semestertider, men också på längre sikt för extraarbete vid behov. Trivs du med att ge service och hjälpa kunder? Har du tid, vilja att engagera dig i ett extraarbete vid sidan av t ex studier? Då kan det vara dig vi söker.

Om tjänsten
HSB Götas Kund- och Medlemscenter - KMC - är en fullserviceavdelning med funktioner som reception, växeltelefoni, beställningsservice, internservice, kund- och medlemsrådgivning mm och är en del av vår Marknad- & Medlemsavdelning. Som medarbetare i KMC får du en varierande roll som hanterar många typer av ärenden. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av kund- och ordermottagning, växeltelefoni, posthantering och nyckelhantering.

Din profil
Du som söker har en gymnasieexamen och någon annan sysselsättning t.ex. studier, ideellt engagemang eller deltidsarbete. Som person är du flexibel, självgående och har en vilja att utvecklas. Du har hög social kompetens och lätt för att samarbeta. Service är en stor del i rollen, din erfarenhet och intresse för service blir därför en viktig egenskap. Du har ett strukturerat arbetssätt, god datorvana samt goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift.

Vi erbjuder ett utvecklade arbete i en medlemsägd organisation där våra kärnvärderingar Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan (ETHOS) är en levande värdegrund. Med den rätta inställningen är en anställning inom HSB en bra investering i din karriär. Möjligheterna finns hos HSB!

Vi söker en medarbetare vardera till kontoren i Jönköping och Borås med tillträde snarast möjligt.

Sista ansökningsdatum är 10 maj.

Har du frågor om tjänsten kontakta gärna: Johanna Holm, HR-specialist 010-4423788, [email protected] Visa mindre

Receptionist

Jobbeskrivning Vill du jobba extra i recepition för vår kund i Borås och brinner för mötet med människor? Vi söker dig som vill arbeta för oss på Uniflex i vår kunds reception. Du kommer vara schemalagd och arbeta 1 dag/vecka, samt under ordinarie personals frånvaro. Du kommer att ingå i ett trevligt gäng som har både arbetsglädje och framåtanda Arbetsuppgifterna innebär att ta emot inkommande samtal och mejlkontakt. Du kommer att hantera den interna p... Visa mer
Jobbeskrivning
Vill du jobba extra i recepition för vår kund i Borås och brinner för mötet med människor?

Vi söker dig som vill arbeta för oss på Uniflex i vår kunds reception. Du kommer vara schemalagd och arbeta 1 dag/vecka, samt under ordinarie personals frånvaro.

Du kommer att ingå i ett trevligt gäng som har både arbetsglädje och framåtanda

Arbetsuppgifterna innebär att ta emot inkommande samtal och mejlkontakt.
Du kommer att hantera den interna posten och checka in kunder som kommer och besöker företaget.

Tjänsten ställer höga krav på effektivitet, ansvarstagande och socialkompetens.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är utåtriktad, har rätt attityd och tycker om att hjälpa andra.
Tjänsten kräver att du som söker har god datavana samt goda kunskaper i engelska. Vi värderar noggrannhet, punktlighet och hög arbetsmoral.

Tidigare erfarenhet av arbete i reception eller kundtjänst är högt meriterande, men det är inget krav för att söka tjänsten.

Varaktighet: Omgående
Arbetstid: Dagtid 7-15-16
Extraarbete: 1 dag/vecka 7.15-16 + vid ordinarie personals frånvaro.

Skicka din ansökan redan idag. Rekryteringen sker omgående och tjänsten kommer att tillsättas inom kort!


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat.

Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Visa mindre

Receptionist

Jobbeskrivning Vill du jobba extra i recepition för vår kund i Borås och brinner för mötet med människor? Vi söker dig som vill arbeta för oss på Uniflex i vår kunds reception. Du kommer vara schemalagd och arbeta 1 dag/vecka, samt under ordinarie personals frånvaro. Du kommer att ingå i ett trevligt gäng som har både arbetsglädje och framåtanda Arbetsuppgifterna innebär att ta emot inkommande samtal och mejlkontakt. Du kommer att hantera den interna p... Visa mer
Jobbeskrivning
Vill du jobba extra i recepition för vår kund i Borås och brinner för mötet med människor?

Vi söker dig som vill arbeta för oss på Uniflex i vår kunds reception. Du kommer vara schemalagd och arbeta 1 dag/vecka, samt under ordinarie personals frånvaro.

Du kommer att ingå i ett trevligt gäng som har både arbetsglädje och framåtanda

Arbetsuppgifterna innebär att ta emot inkommande samtal och mejlkontakt.
Du kommer att hantera den interna posten och checka in kunder som kommer och besöker företaget.

Tjänsten ställer höga krav på effektivitet, ansvarstagande och socialkompetens.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är utåtriktad, har rätt attityd och tycker om att hjälpa andra.
Tjänsten kräver att du som söker har god datavana samt goda kunskaper i engelska. Vi värderar noggrannhet, punktlighet och hög arbetsmoral.

Tidigare erfarenhet av arbete i reception eller kundtjänst är högt meriterande, men det är inget krav för att söka tjänsten.

Varaktighet: Omgående
Arbetstid: Dagtid 7-15-16
Extraarbete: 1 dag/vecka 7.15-16 + vid ordinarie personals frånvaro.

Skicka din ansökan redan idag. Rekryteringen sker omgående och tjänsten kommer att tillsättas inom kort!


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat.

Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Visa mindre

Receptionist

Ansök    Okt 14    Borås kommun    Receptionist, telefonist
Hos oss får du ett jobb i en förvaltning som vågar satsa och tänka nytt genom tillit och gemenskap. Vår inställning är att alla stadens invånare har rätt till en jämlik hälsa och en meningsfull fritid. Följande verksamheter ingår i Fritids- och folkhälsoförvaltningen: Mötesplatser och öppen ungdomsverksamhet, Bad, Förening- och anläggning, Folkhälsa och administrativa enheter. Stadsparksbadet är det största av 5 publika bad inom Badenheten i Borås Stad... Visa mer
Hos oss får du ett jobb i en förvaltning som vågar satsa och tänka nytt genom tillit och gemenskap. Vår inställning är att alla stadens invånare har rätt till en jämlik hälsa och en meningsfull fritid. Följande verksamheter ingår i Fritids- och folkhälsoförvaltningen: Mötesplatser och öppen ungdomsverksamhet, Bad, Förening- och anläggning, Folkhälsa och administrativa enheter.

Stadsparksbadet är det största av 5 publika bad inom Badenheten i Borås Stad.
Hos oss får du ett omväxlande och stimulerande arbete där du är en viktig del i verksamhetens mål och utveckling. Vårt arbetsteam består av receptionister, badvärdar, badmästare och teknisk drift.


Som receptionist hos oss är du ansiktet utåt och den viktigaste uppgiften är att på ett professionellt sätt ge våra gäster bästa möjliga service.
De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av daglig kassahantering, kassaredovisningar, skapa underlag för fakturering och försäljning i vår shop.
I uppdraget ingår också lokalvård.

Vill du bli en del av vårt team som tillsammans hjälps åt för att ge bästa tänkbara service till såväl gäster som till kollegor, då är det just dig vi söker till vår lediga tjänst som receptionist!
I din roll som receptionist är det av största vikt att du är serviceinriktad och flexibel när det kommer till förändringar samt att du har lätt för att planera om när behov uppstår. Vi söker dig som har erfarenhet från liknande uppdrag och som är en ordningsam person med god förståelse för noggrannhet i administrativa rutiner och särskilt inom ekonomi. Du är stresstålig och trivs bra med att periodvis jobba i ett högt tempo. Att vara samarbetsvillig tillsammans med dina kollegor är inkluderat för att vi ska få en bra arbetsmiljö.

Arbetstiden är varierande och det förekommer både dag-, kvälls- och helgtjänstgöring.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Visa mindre

Säljande receptionist till Nordic Wellness Borås City

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 260 gym runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som säljande receptionist till Nordic Wellness Borås City!  Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75% och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Att vara säljande receptionist på Nordic Wellness Ditt jobb kommer främst att handla ... Visa mer
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 260 gym runt om i landet.

Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar.

Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som säljande receptionist till Nordic Wellness Borås City! 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75% och vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Att vara säljande receptionist på Nordic Wellness

Ditt jobb kommer främst att handla om en sak. Det är att ge våra medlemmar en makalös träningsupplevelse. Det betyder att klubben alltid behöver synas från sin bästa sida och att medlemmarna bemöts trevligt, proffsigt och med stor glädje. Det är du som tillsammans med dina kollegor är med och skapar vår familjära och välkomnande känsla på klubben.

När du kommer till jobbet är ditt uppdrag att se till att klubben är ren och fräsch. Vikter kan behöva flyttas på, soptunnor ska tömmas och skräp kan förstås inte ligga någon annanstans än just i soptunnan. Det är helt enkelt du som värd, som får våra gäster att trivas och känna sig som hemma!

Arbetstiden i receptionen innebär variation och kräver att du är flexibel. Här kommer din känsla för försäljning in i bilden. Varje medlem är unik på sitt vis, och det är upp till dig att ge den information de behöver. Du vet att kundbemötande kan handla lika mycket om improvisation som information men oftast en kombination av båda.

Vad söker vi hos dig?

Förutom att du har fyllt 18 år och kan arbeta under dagtid, kvällar och helger letar vi efter dig som känner sig bekväm med kundservice, försäljning och att städa. Du vill alltid göra det lilla extra i det du tar dig för och du får energi av möten med andra människor. Har du jobbat med försäljning förut är det ett stort plus. Klappar hjärtat lite extra för träning och hälsa är det ett ännu större plus!

Att jobba på Nordic Wellness

Vi erbjuder en rolig som stimulerande arbetsplats med högt i tak. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Företaget växer och möjligheten att växa hos oss är stor. Här finns till exempel chansen att engagera sig i vår gruppträning och andra delar av företaget. Nu hoppas vi att du är redo att ta det första steget!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75% och vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Tillträde snarast – eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 18/10. Urval och intervjuer sker löpande – så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Kundmottagare till Euromaster Borås

Arbetsbeskrivning Som kundmottagare på Euromaster kommer du arbeta med att ta emot kunder i anläggningens mottagning. Du kommer att ha arbetsuppgifter såsom fakturering, ta emot kunder på verkstaden, svara i telefon och boka in kunderna. Du kommer även att administrera, svara på mail, planera in jobb till montörerna, ta betalt samt göra beställningar. Stort fokus ligger på service och kundnöjdhet. Din Profil Du är en van datoranvändare och har lätt för a... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Som kundmottagare på Euromaster kommer du arbeta med att ta emot kunder i anläggningens mottagning. Du kommer att ha arbetsuppgifter såsom fakturering, ta emot kunder på verkstaden, svara i telefon och boka in kunderna. Du kommer även att administrera, svara på mail, planera in jobb till montörerna, ta betalt samt göra beställningar. Stort fokus ligger på service och kundnöjdhet.

Din Profil

Du är en van datoranvändare och har lätt för att lära dig nya system. Vi söker dig som har en mycket god känsla för service och att vara spindeln i nätet är något du trivs med och du har inställningen att alltid se lösningar. Vi tror att du är en person som brinner för att jobba med människor och service. Har du ett intresse för branschen är det meriterande.


Om företaget
Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. För dig som söker ett av våra många konsultjobb erbjuder vi kvalificerade uppdrag med goda utvecklingsmöjligheter. Med väl fungerande samarbeten mellan oss och våra uppdragsgivare, vågar vi påstå att vi har jobbet som kommer att förändra ditt arbetsliv.

Vår kund Euromaster är Europas och Sveriges största kedja för däck. Med djup kunskap, stort engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänst och serviceerbjudande tar vi ett helhetsgrepp. Hos Euromaster kan du finna marknadens bredaste sortiment av däck, fälg och tillbehör.

Dessutom erbjuder Euromaster ett heltäckande tjänsteerbjudande som till exempel rådgivning, uppföljningssystem, internationell jourservice samt en egen regummeringsfabrik. Lägg därtill 80 års erfarenhet inom branschen samt att Euromaster alltid finns nära dig då företaget är representerat på över 100 orter i Sverige. På www.euromaster.se hittar du mer information.

Kontaktuppgifter
Autorekrytering hjälper varje år ett stort antal personer till jobb i motorbranschen. Många av våra kandidater och medarbetare börjar arbeta under däcksäsong för att sedan fortsätta på andra uppdrag inom branschen. Detta kan därför vara din chans till ditt framtida drömjobb inom fordonsbranschen! Anställningen är en visstidsanställning på heltid med start i Oktober.
Urval kommer att påbörjas omgående så du gör därför rätt i att ansöka så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Receptionist

Jobbeskrivning Vill du jobba extra i recepition för vår kund i Borås och brinner för mötet med människor? Vi söker dig som vill arbeta för oss på Uniflex i vår kunds reception. Du kommer vara schemalagd och arbeta två dagar i veckan, samt under ordinarie personals frånvaro. Du kommer att ingå i ett trevligt gäng som har både arbetsglädje och framåtanda Arbetsuppgifterna innebär att ta emot inkommande samtal och mejlkontakt. Du kommer att hantera den in... Visa mer
Jobbeskrivning
Vill du jobba extra i recepition för vår kund i Borås och brinner för mötet med människor?

Vi söker dig som vill arbeta för oss på Uniflex i vår kunds reception. Du kommer vara schemalagd och arbeta två dagar i veckan, samt under ordinarie personals frånvaro.

Du kommer att ingå i ett trevligt gäng som har både arbetsglädje och framåtanda

Arbetsuppgifterna innebär att ta emot inkommande samtal och mejlkontakt.
Du kommer att hantera den interna posten och checka in kunder som kommer och besöker företaget.

Tjänsten ställer höga krav på effektivitet, ansvarstagande och socialkompetens.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är utåtriktad, har rätt attityd och tycker om att hjälpa andra.
Tjänsten kräver att du som söker har god datavana samt goda kunskaper i engelska. Vi värderar noggrannhet, punktlighet och hög arbetsmoral.

Tidigare erfarenhet av arbete i reception eller kundtjänst är högt meriterande, men det är inget krav för att söka tjänsten.

Varaktighet: Omgående
Arbetstid: Dagtid 7-16
Extraarbete: 2 dagar i veckan 7-16 + viid ordinarie personals frånvaro.

Skicka din ansökan redan idag. Rekryteringen sker omgående och tjänsten kommer att tillsättas inom kort!


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat.

Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Visa mindre

Receptionist på deltid till Pulsen!

Pulsen, ett av Sveriges utnämna karriärföretag 2020 söker nu en stjärnreceptionist på deltid. Denna roll passar dig som motiveras av social kontakt med både externa och interna parter. För att trivas i rollen bör du ha en problemlösande ådra med känsla för struktur i ditt arbete. Du förväntas kunna ställa upp vid behov då du kommer stötta befintlig receptionist! Är du nästa tillskott för Pulsen? OM TJÄNSTEN ”Med innovation och entreprenörskap skapar Puls... Visa mer
Pulsen, ett av Sveriges utnämna karriärföretag 2020 söker nu en stjärnreceptionist på deltid. Denna roll passar dig som motiveras av social kontakt med både externa och interna parter. För att trivas i rollen bör du ha en problemlösande ådra med känsla för struktur i ditt arbete. Du förväntas kunna ställa upp vid behov då du kommer stötta befintlig receptionist! Är du nästa tillskott för Pulsen?

OM TJÄNSTEN
”Med innovation och entreprenörskap skapar Pulsen en bättre omvärld. Som Sveriges mest erfarna IT-företag erbjuder de spetskompetens och trygghet för både kund och medarbetare. Genom ett utvecklat hållbarhetstänk och ett ansvarsfullt engagemang i sina medarbetare utses härmed Pulsen till ett av Sveriges Karriärföretag 2020.”

Rollen kommer inledas med introduktion av ansvarig receptionist för att skapa så bra förutsättningar som möjligt. På sikt finns även möjlighet att ta sig an mer administrativa arbetsuppgifter om intresset finns! Du förväntas kunna arbeta cirka 8 timmar i veckan vid eventuell frånvaro/ ledighet.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
* Välkomna och informera besökare i receptionen
* Hantera ingående och utgående post
* Ansvara för telefonväxeln samt allmän företagsmail
* På sikt ta sig an administrativa arbetsuppgifter som processbeskrivningar och arkiv- och avtalssortering

VI SÖKER DIG SOM
* Studerar minst 50 % på universitet eller högskola, med fördel i Borås
* Goda kunskaper i Office-paketet
* Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal och skrift då arbetet sker på dessa språk
* Kan arbeta en dag i veckan samt vid behov

Det är meriterande om du


* Har tidigare erfarenhet av reception


Som person är du


* Serviceminded
* Problemlösande
* Flexibel


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Deltid, ca 8 timmar i veckan
* Placering: Borås
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Pulsens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Den familjeägda Pulsenkoncernen är Sveriges mest erfarna techbolag. Ett starkt entreprenörskap kombinerat med en långsiktig syn på affärer har skapat mångåriga relationer med både kunder och medarbetare inom flera branscher. Idag har koncernen över 1 400 medarbetare och omsätter närmare 3,5 miljarder kronor. Pulsenkoncernen har sin grund inom IT men bedriver idag bedriver verksamhet inom flera olika områden genom bolagen Pulsen Integration, Pulsen Omsorg, Shibuya, Pedab Group, Pulsen Fastigheter, Pulsen Konferens, Releasy, Indicate me, Hjältevadshus, 21grams och Pulsen kapitalförvaltning. Pulsen AB är koncernmoder och har sin bas i Borås. Visa mindre

Receptionist

Jobbeskrivning Vill du jobba i recepition för vår kund i Borås och brinner för mötet med människor? Vi söker dig som vill arbeta för oss på Uniflex i vår kunds reception. Du kommer att arbeta heltid under veckorna 35-38. Från och med v.39 kommer du att vara schemalagd att arbeta två dagar i veckan, samt under ordinarie personals frånvaro. Du kommer att ingå i ett trevligt gäng som har både arbetsglädje och framåtanda Arbetsuppgifterna innebär att ta em... Visa mer
Jobbeskrivning
Vill du jobba i recepition för vår kund i Borås och brinner för mötet med människor?

Vi söker dig som vill arbeta för oss på Uniflex i vår kunds reception. Du kommer att arbeta heltid under veckorna 35-38. Från och med v.39 kommer du att vara schemalagd att arbeta två dagar i veckan, samt under ordinarie personals frånvaro.

Du kommer att ingå i ett trevligt gäng som har både arbetsglädje och framåtanda

Arbetsuppgifterna innebär att ta emot inkommande samtal och mejlkontakt.
Du kommer att hantera den interna posten och checka in kunder som kommer och besöker företaget.

Tjänsten ställer höga krav på effektivitet, ansvarstagande och socialkompetens.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är utåtriktad, har rätt attityd och tycker om att hjälpa andra.
Tjänsten kräver att du som söker har god datavana samt goda kunskaper i engelska. Vi värderar noggrannhet, punktlighet och hög arbetsmoral.

Tidigare erfarenhet av arbete i reception eller kundtjänst är högt meriterande, men det är inget krav för att söka tjänsten.

Varaktighet: Omgående med stgart v.35
Arbetstid: Dagtid 7-16 .
Tjänstgöringsgrad: Heltid under 4veckor för att sedan bli deltid under hösten.
Tjänsten är på ett vikariat med möjlighet till förlängning.

Skicka din ansökan redan idag. Rekryteringen sker omgående och tjänsten kommer att tillsättas inom kort!


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat.

Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Visa mindre

Extrajobb! Receptionist till 'Ditt personliga gym' sökes

Vi är ett litet gäng härliga människor som söker matchande receptionister. Älskar du träning, kan jobba självständigt, är flexibel, ansvarstagande och har inget emot att ta i när det behövs? Självklart är du också supertrevlig, utåtriktad och dunderdriven. Har du dessa kvaliteter så tveka inte att skicka din ansökan till oss. Eftersom vi söker någon för längre varaktighet så är det ett plus om du är högskolestudent på ditt första år. Arbetsuppgifterna be... Visa mer
Vi är ett litet gäng härliga människor som söker matchande receptionister. Älskar du träning, kan jobba självständigt, är flexibel, ansvarstagande och har inget emot att ta i när det behövs? Självklart är du också supertrevlig, utåtriktad och dunderdriven. Har du dessa kvaliteter så tveka inte att skicka din ansökan till oss. Eftersom vi söker någon för längre varaktighet så är det ett plus om du är högskolestudent på ditt första år.


Arbetsuppgifterna består i huvudsak:
Bemanna receptionen och vara ansiktet utåt för verksamheten
Kassahantering; ta emot och lägga in nya medlemmar, försäljning av avtal och andra artiklar
Bokningar via telefon och disk
Behjälplig att svara på frågor och informera om verksamheten
Hålla rent och snyggt i lokalernaTjänsten gäller timanställning och arbetstiden är lagd till kvällar och helger.


Maila ditt CV och berätta kortfattat om dig själv till [email protected] och använd rubriken ”Receptionist till er tjänst" i ämnesraden. Kika gärna in på www.gymmix.nu om du vill veta mer om oss. Visa mindre

SERVICEMINDED MED GLIMTEN I ÖGAT OCH STORT ENGAGEMANG?

VI SÖKER EN SERVICEAGENT. Tidigare kallade vi denna roll för receptionist men hos oss är denna anställningen mer än en receptionist – du är en serviceagent. Tjänsten är på heltid och förlagd både dag- och kvällstid, samt vardagar och helger. Du behöver inte lyfta tyngst på gymmet eller springa milen snabbast – däremot behöver du klara av att hålla fokus och ha en härlig attityd även i stressade situationer. I din roll som serviceagent kommer du att vara a... Visa mer
VI SÖKER EN SERVICEAGENT.
Tidigare kallade vi denna roll för receptionist men hos oss är denna anställningen mer än en receptionist – du är en serviceagent.
Tjänsten är på heltid och förlagd både dag- och kvällstid, samt vardagar och helger.
Du behöver inte lyfta tyngst på gymmet eller springa milen snabbast – däremot behöver du klara av att hålla fokus och ha en härlig attityd även i stressade situationer. I din roll som serviceagent kommer du att vara ansiktet utåt för ONYX och vara den som möter både befintliga och nya medlemmar. Du kommer jobba med försäljning men också med att lotsa in medlemmar i träningens magiska värld. I jobbet ingår också att se till att anläggningen alltid hålls ren och fräsch. Vi värderar att du vågar ta egna initiativ, och är en orädd doer.
Vidare kommer du i din arbetsbeskrivning ha vissa pass, vi värdesätter därför om du har god träningsvana och kanske till och med har instruerat tidigare.
Urval sker löpande och start för anställning är i augusti.
Skicka din ansökan till [email protected]
Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta [email protected]
Vi ses på gymmet! Visa mindre

Administratör Reception och Hållbar utveckling

Vid Högskolan i Borås skapas lärande, kunskap och innovation av hög internationell kvalitet och med stor samhällsrelevans. Högskolans campus ligger samlat mitt i centrum. Här arbetar vi tillsammans för framtiden och för att göra skillnad! Vi har många spännande forsknings- och utbildningsmiljöer inom flera områden med helt unik utrustning. Flera av högskolans forskningsprojekt och utbildningar genomsyras av målen i Agenda 2030. På Högskolan i Borås finns... Visa mer
Vid Högskolan i Borås skapas lärande, kunskap och innovation av hög internationell kvalitet och med stor samhällsrelevans. Högskolans campus ligger samlat mitt i centrum. Här arbetar vi tillsammans för framtiden och för att göra skillnad!

Vi har många spännande forsknings- och utbildningsmiljöer inom flera områden med helt unik utrustning. Flera av högskolans forskningsprojekt och utbildningar genomsyras av målen i Agenda 2030.

På Högskolan i Borås finns också Textilhögskolan och Bibliotekshögskolan, samt Science Park Borås som är nationellt ledande inom hållbarhet och konsumtion.

Högskolans stöd till utbildning, forskning och till ledningsfunktioner finns samlat i enheten Verksamhetsstöd.
 
Nu söker avdelningen Campus- och Hållbarhet en administratör till receptionen med fokus på hållbar utveckling. 
Arbetsbeskrivning
Administratören ska dels bemanna vår reception och där utföra de olika arbetsuppgifter som ingår i gruppens ansvar och dels arbeta som administratör inom hållbar utveckling. Bland annat ingår följande arbetsuppgifter:


• Svara i Högskolans växel samt i vår reception vara ansiktet utåt i möte med studenter, kollegor och externa besökare.


Administrera alla typer av bokningar såsom lokaler, uthyrning av högskolans lägenheter och likande.


• Sälja profilartiklar, hantera kassasystem och arbeta med andra typer av servicefrågor i anslutning till receptionsarbetet.
• Kommunicera och svara medarbetare och allmänhet om frågor som rör högskolans arbete för hållbar utveckling på campus.
• Bistå i arbetet med att utveckla och uppdatera miljöledningssystemet och dess rutiner.
• Utveckla det administrativa stödet i hållbarhetsarbetet innefattande bland annat dokumenthantering och system för förbättringsförslag och avvikelser.
• Bistå i arbete med att samla in och sammanställa rapportering från organisationens olika delar.
• Administrera system för förbättringsförslag och avvikelser inom hållbarhetsområdet.

Kvalifikationer 
För anställningen krävs gymnasieutbildning eller motsvarande och dokumenterad erfarenhet av att administrera system samt erfarenhet av arbete inom reception/växel. Vi söker dig med goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Du har även grundläggande kunskap om miljöledning och standarden ISO 14001 och god förståelse av begreppet hållbar utveckling och vad det kan innebära för en organisation.

För att passa i rollen har du förmåga att ta eget initiativ, arbeta självständigt och att prioritera bland arbetsuppgifter. Därtill har du kommunikativ förmåga för att samla in frågeställningar och kunna förmedla information om högskolans arbete för hållbar utveckling.

Vi söker dig som är lugn och stresstålig med ett brinnande intresse för service. En god kollega med en positiv inställning till att ständigt lära och utvecklas tillsammans med avdelningen.

Det är för anställningen meriterande med erfarenhet från arbete inom högskole-/universitetssektorn. Erfarenhet av arbete i Trio telefonisystem och erfarenhet av administration i miljöledningssystem är även det meriterande. 

Högskolan i Borås värdesätter de kvaliteter som en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, sex månader provanställning kan komma att tillämpas
Sysselsättningsgrad: Heltid
Tillträde: 200810 eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Borås
Diarienummer: PA 2020/129

Kontakt
Upplysningar om anställningen lämnas av Campus- och hållbarhetschef Charlott Sundeen via telefon 033- 435 44 98 eller via mail [email protected] Fackliga företrädare är Magnus Sirhed, OFR-ST, Susanne Håkansson, Saco-S, de nås via högskolans växel tfn 033-435 40 00.

Ansökan
Du ansöker om anställningen via vår hemsida genom att klicka på ”Ansök” längst ned i annonsen. 

Skriv tydligt i din ansökan vad du söker för anställning och ange diarienummer. Till din ansökan ska följande dokument bifogas:


• Personligt brev
• CV med referensuppgifter och löneanspråk
• Intyg/betyg och övriga merithandlingar du som sökande vill åberopa

Efter sista ansökningsdag kan inga kompletteringar göras elektroniskt. 

Välkommen med din ansökan senast 2020-06-17.

Enligt Riksarkivets föreskrifter måste vi arkivera ansökningshandlingar i två år efter att tillsättningsbeslutet vunnit laga kraft.

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen. Visa mindre

Säljande receptionist till Nordic Wellness Borås City

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 260 gym runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som säljande receptionist till Nordic Wellness Borås City. Att vara säljande receptionist på Nordic Wellness Ditt jobb kommer främst att handla om en sak. Det är att ge våra medlemmar en makalös träningsupplevelse. Det betyder att klubb... Visa mer
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 260 gym runt om i landet.

Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar.

Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som säljande receptionist till Nordic Wellness Borås City.

Att vara säljande receptionist på Nordic Wellness

Ditt jobb kommer främst att handla om en sak. Det är att ge våra medlemmar en makalös träningsupplevelse. Det betyder att klubben alltid behöver synas från sin bästa sida och att medlemmarna bemöts trevligt, proffsigt och med stor glädje. Det är du som tillsammans med dina kollegor är med och skapar vår familjära och välkomnande känsla på klubben.

När du kommer till jobbet är ditt uppdrag att se till att klubben är ren och fräsch. Vikter kan behöva flyttas på, soptunnor ska tömmas och skräp kan förstås inte ligga någon annanstans än just i soptunnan. Det är helt enkelt du som värd, som får våra gäster att trivas och känna sig som hemma!

Arbetstiden i receptionen innebär variation och kräver att du är flexibel. Här kommer din känsla för försäljning in i bilden. Varje medlem är unik på sitt vis, och det är upp till dig att ge den information de behöver. Du vet att kundbemötande kan handla lika mycket om improvisation som information men oftast en kombination av båda.

Vad söker vi hos dig?

Förutom att du har fyllt 18 år och kan arbeta under dagtid, kvällar och helger letar vi efter dig som känner sig bekväm med kundservice, försäljning och att städa. Du vill alltid göra det lilla extra i det du tar dig för och du får energi av möten med andra människor. Har du jobbat med försäljning förut är det ett stort plus. Klappar hjärtat lite extra för träning och hälsa är det ett ännu större plus!

Att jobba på Nordic Wellness

Vi erbjuder en rolig som stimulerande arbetsplats med högt i tak. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Företaget växer och möjligheten att växa hos oss är stor. Här finns till exempel chansen att engagera sig i vår gruppträning och andra delar av företaget. Nu hoppas vi att du är redo att ta det första steget!

Tjänsten är en månadsanställning på 75%

Tillträde omgående – eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 16/8. Urval och intervjuer sker löpande – så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Receptionist

Jobbeskrivning Vill du jobba i recepition för vår kund i Borås och brinner för mötet med människor? Vi söker dig som vill arbeta för oss på Uniflex i vår kunds reception under ordinarie personals frånvaro. Tjänsten är på ett vikariat under februari, kan bli förlängt. Du kommer att ingå i ett trevligt gäng som har både arbetsglädje och framåtanda Arbetsuppgifterna innebär att ta emot inkommande samtal och mejlkontakt. Du kommer att hantera den interna p... Visa mer
Jobbeskrivning
Vill du jobba i recepition för vår kund i Borås och brinner för mötet med människor?

Vi söker dig som vill arbeta för oss på Uniflex i vår kunds reception under ordinarie personals frånvaro.
Tjänsten är på ett vikariat under februari, kan bli förlängt.
Du kommer att ingå i ett trevligt gäng som har både arbetsglädje och framåtanda

Arbetsuppgifterna innebär att ta emot inkommande samtal och mejlkontakt.
Du kommer att hantera den interna posten och checka in kunder som kommer och besöker företaget.
Tjänsten ställer höga krav på effektivitet, ansvarstagande och socialkompetens.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är utåtriktad, har rätt attityd och tycker om att hjälpa andra.
Tjänsten kräver att du som söker har god datavana samt goda kunskaper i engelska. Vi värderar noggrannhet, punktlighet och hög arbetsmoral.
Tidigare erfarenhet av arbete i reception eller kundtjänst är högt meriterande, men det är inget krav för att söka tjänsten.

Varaktighet: Februari, kan bli förlängt
Arbetstid: Dagtid 7-16 .
Tjänstgöringsgrad: Deltid, möjlighet till mer

Skicka din ansökan redan idag. Rekryteringen sker omgående och tjänsten kommer att tillsättas inom kort!


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat.

Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Visa mindre

Receptionist till Dina Kvadrat

"Er verksamhet hjärta våra lokaler = Dina Kvadrat". Tänker du utanför boxen och tycker om att arbeta i en koordinerad roll samt innehar en hög grad av servicekänsla? Då är det dig vi letar efter! Om vår kund Hyr den arbetsyta du och din verksamhet behöver. Hos Dina Kvadrat på Viared hittar du lokaler för byggbranschen med hög standard, grannar i närliggande branscher, gemensamma ytor och tjänster. I kontorshotellet får du ditt eget kontor samt tillgån... Visa mer
"Er verksamhet hjärta våra lokaler = Dina Kvadrat".

Tänker du utanför boxen och tycker om att arbeta i en koordinerad roll samt innehar en hög grad av servicekänsla?

Då är det dig vi letar efter!


Om vår kund
Hyr den arbetsyta du och din verksamhet behöver. Hos Dina Kvadrat på Viared hittar du lokaler för byggbranschen med hög standard, grannar i närliggande branscher, gemensamma ytor och tjänster. I kontorshotellet får du ditt eget kontor samt tillgång till de allmänna utrymmena. Med lager i fullhöjd finns alla möjligheter till förvaring och lagerhantering. Det finns flera fördelar med en delad arbetsplats, så som mötesrum, bemannad reception, bastu och relax. En lunchrestaurang med Asian fusionssmaker och husmanskost finns även i huset.

Dina Kvadrat är ett resultat av att vi själva verkar eller har verkat inom byggbranschen och har upplevt att den här typen av lokaler saknas. När man driver ett mindre bolag tillför det mycket till verksamheten och arbetsvardagen att jobba från ett kontorshotell. Fördelarna med kontorshotell vill vi nu kombinera med möjligheten att ha lager och förvaring i samma byggnad.

Läs gärna mer på www.dinakvadrat.com

Dina arbetsuppgifter
Du kommer i rollen som receptionist hos Dina Kvadrat vara ansiktet utåt gentemot besökare och hyresgäster.

Främsta arbetsuppgifter:

• Ansvara för receptionen.
• Ta emot enklare gods/paket och besökare.
• Hantering av telefonväxel och email.
• Ta hand om hyresgäster och besökare med deras frågor och önskemål.
• Enklare kontorsgöromål såsom bokning av konferensutrymmen, inköp och en viss administration.
• Se till så att de allmänna utrymmena är rena och fräscha.


Din profil
Vi söker dig som har goda administrativa färdigheter och har arbetat inom service. Vidare är du en van telefon och datoranvändare. Svenska i tal och skrift för denna tjänst är ett krav.

Som person är du utåtriktad, initiativrik, driven och pålitlig. En roll med frihet under ansvar och där ditt engagemang får blomstra.

Villkor:

För den här tjänsten kommer du vara anställd via Effektiv och arbeta som konsult åt kundföretaget.

Start: 1 april.
Ort: Borås/Viared.
Omfattning: Heltid.
Arbetstider: Måndag – fredag 07:00-16:00.
Löneform: Fast.

Låter tjänsten intressant? Varmt välkommen med din ansökan via www.effektiv.se. Intervjuer kommer att genomföras löpande så skicka in din ansökan redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Effektivitet, Driv, Långsiktighet och Framgång – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar. Visa mindre

RECEPTION CREW WANTED

We’re Comfort Hotel® – a hotel chain that promise to give our guests what they need, and skip the unnecessary. We have great locations, urban design and we’re offering selected service, but the service we give is great. We aim to be easy & likeable. As in easy on the wallet, with easy access and last but definitely not least – easy on the planet. Comfort Hotel® är en hotellkedja som lovar att ge våra gäster det de behöver, men vi skippar det onödiga. Vi... Visa mer
We’re Comfort Hotel® – a hotel chain that promise to give our guests what they need, and skip the unnecessary. We have great locations, urban design and we’re offering selected service, but the service we give is great. We aim to be easy & likeable. As in easy on the wallet, with easy access and last but definitely not least – easy on the planet.

Comfort Hotel® är en hotellkedja som lovar att ge våra gäster det de behöver, men vi skippar det onödiga. Vi på Comfort Hotel Jazz införlivar allt som är viktigt för oss – miljöfokus, perfekt läge, sociala ytor att trivas på. Allt till ett plånboksvänligt pris.

Hotellet

Comfort Hotel Jazz ligger mitt i centrala Borås och har 142 rum. Hotellet består av två delar: Huvudbyggnaden med reception, restaurang, gym, varmgarage och 97 hotellrum samt Bakfickan, 100 m bort, med hangout och ytterligare 45 hotellrum.

Du?

Du är en glädjespridare med ett skratt som smittar. Och på tal om att smitta - det är precis det din energi gör. Du är utåtriktad, proffsig på ett avslappnat sätt och en talang på att socialisera och ge personlig service. Du är pålitlig och tar fullt ansvar för att nå resultat. Du håller dig uppdaterad på vad som händer. Du gillar att slänga ihop spellistor på Spotify. Du känner din stad och du har ett tight lokalt nätverk och gillar att synas och höras.

Du rör dig obehindrat runt gästerna i lobbyn, bjuder på dig själv som person och gör allt för att göra vistelsen till något utöver det vanliga för våra gäster. På hotell är vardagen både högt och lågt så vi ser att du är en person som möter utmaningar med ett leende. Gillar du att lära dig nya saker? Perfekt, hos oss är det aldrig same old, same old.

Dina vänner säger att du är en glädjespridare och att din energi smittar av sig. Du är utåtriktad, proffsig på ett avslappnat sätt och en talang på att socialisera och ge service. Du är pålitlig, observant och du ser mersälj som en service till våra gäster.

Jobbet?

I vår reception kommer våra gäster checka in och ut, ta sig något att dricka, något enkelt att äta eller så hjälper vi till att hitta en bra restaurang. Oavsett vilken typ av gäst finns det alltid något för alla, på hotellet eller ute i vår stad. Fokus är på att välkomna gästerna.

Tjänsten innefattar både dag, kväll och helg-pass. Anställningsgraden är 50%, men känner du att du vill jobba mer så finns det möjlighet i receptionen eller städ.

Vill du bara jobba lite då och då? Inga problem. Vi söker även extrapersonal.

Hur?

Känner du att det här jobbet passar dig perfekt? I så fall tycker vi att du ska skicka in din ansökan idag!

Hoppas vi ses!

Lön: Enligt kollektivavtal

Deadline för ansökan: 23 Januari

Tjänsten startar: Efter överenskommelse Visa mindre

Receptionist, till Textilmuseet

Ansök    Nov 5    Borås Stad    Receptionist, telefonist
Borås är en kulturstad i ständig utveckling. De kulturhistoriska museerna är organiserade i Kulturförvaltningen och ansvarar för verksamheterna Textilmuseet och Borås museum. Textilmuseet är en del av Textile Fashion Center och är en nationell arena för textil i många former med särskild inriktning på mode, design, konst, industri, kunskapsproduktion och innovation. Vi är ett resurscentrum för alla som vill utveckla det textila arvet och varje år presenter... Visa mer
Borås är en kulturstad i ständig utveckling. De kulturhistoriska museerna är organiserade i Kulturförvaltningen och ansvarar för verksamheterna Textilmuseet och Borås museum. Textilmuseet är en del av Textile Fashion Center och är en nationell arena för textil i många former med särskild inriktning på mode, design, konst, industri, kunskapsproduktion och innovation. Vi är ett resurscentrum för alla som vill utveckla det textila arvet och varje år presenterar vi högkvalitativa utställningar, program och visningar för allmänheten.

Vi söker en besjälad servicemänniska och god organisatör med kassa-, butiks- och receptionsvana. Intresse för textil, form och design är önskvärt på grund av museets ämnesområde och för att butiken i museets reception faller inom ditt ansvar att hålla i ordning och utveckla.

Du arbetar praktiskt utifrån museets reception och butik, en arena för god service, härligt bemötande och inspirerande shopping. Kundbemötande, telefon och service är tjänstens främsta arbetsverktyg. Som besökare är det hos dig man får det första intrycket av museet och som receptionist bidrar du till att ge en positiv bild och upplevelse av verksamheten.


Vi vill att du har relevant utbildning och dokumenterad erfarenhet av receptionsarbete eller servicearbete, samt butiksvana. Som person är du utåtriktad, har lätt för att skapa goda relationer, är initiativrik, har god organisationsförmåga och tycker om att arbeta i fronten av verksamheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Förutom meningsfulla arbetsuppgifter, goda arbetsvillkor och professionella kollegor erbjuds du bra personalförmåner i form av friskvårdbidrag, fria bad och besök på friluftsgårdar, samt möjligheter att delta i vår personalklubb Merkrafts uppskattade aktiviteter och arrangemang. Läs mer på boras.se/arbetahososs

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Kontorsansvarig receptionist till Stiba

Vill du vara med på Stibas fortsatta resa mot nya höjder? Nu söker vi en kontorsansvarig receptionist som blir ansiktet utåt för Stiba! Här få du chans till många olika kontaktytor och ett variationsrikt arbete där utpräglad service är centralt för tjänsten. Inte nog med det - här får du arbeta i inspirerande lokaler med en härlig utsikt över stadskärnan. Vill du veta mer? Läs gärna vidare! Om vår kund Stiba är ett fristående konstruktionsföretag sedan sj... Visa mer
Vill du vara med på Stibas fortsatta resa mot nya höjder?
Nu söker vi en kontorsansvarig receptionist som blir ansiktet utåt för Stiba! Här få du chans till många olika kontaktytor och ett variationsrikt arbete där utpräglad service är centralt för tjänsten. Inte nog med det - här får du arbeta i inspirerande lokaler med en härlig utsikt över stadskärnan. Vill du veta mer? Läs gärna vidare!

Om vår kund
Stiba är ett fristående konstruktionsföretag sedan sjuttio år tillbaka. Vi utför byggnadskonstruktioner och kompletterande tjänster för byggherrar, entreprenörer och materialleverantörer. Typiska projekt är bostäder, industrier, skolor, affärslokaler, sjukhus och idrottsanläggningar.

Hos oss hittar du kreativa konstruktörer med bred allmänkompetens och djup spetskunskap inom sina områden. Vårt mål är att leverera så enkla och användbara lösningar som möjligt, för att byggprocessen ska uppfylla samtliga krav. Vi har många spännande referensprojekt. Läs gärna mer på www.stiba.se

Dina arbetsuppgifter
En dag som erbjuder alltifrån personliga möten och telefonsamtal till administration och inköp - det får du i rollen som kontorsansvarig receptionist hos Stiba.

Här kommer du att bli företagets ansikte utåt och ser till att interna och externa kontakter får yttersta service, där du är flexibel i dina arbetsuppgifter. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat att besvara inkommande samtal i växeln, ta emot besökare, hantera kontorsinköp, samordna interna möten samt förbereda frukost varje morgon. Vidare kommer du även att skriva besiktningsmännens besiktningsprotokoll och hantera övrig projektadministration.

Din profil
Vi söker dig som har mycket goda administrativa färdigheter och som har tidigare erfarenhet inom service med liknande arbetsuppgifter. Du lägger stor vikt vid att få alla att trivas och tycker även om ordning och reda. Dina datorkunskaper är mycket goda, framförallt i Office och du uttrycker dig mycket väl i både tal och skrift på såväl svenska som engelska. Det är meriterande om du har tidigare vana från att skriva protokoll från byggsektorn.

Gillar du att koordinera och har en hög grad av servicekänsla? Då är det dig vi letar efter. Som person är du initiativrik, driven, självständig och ansvarstagande. Du är en fena på att planera samtidigt som du också är en administrativ stjärna. Tycker du, precis som vi, att personlig och professionell service är det roligaste som finns och ser dig själv som engagerad och kan bidra med positiv energi? Då har du kommit rätt!

Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan via www.effektiv.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka in din ansökan redan idag! Sista ansökningsdatum är den 15 december. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna Jens Lindroth 033-430 38 48, [email protected] alternativ Sanna Johansson 033-430 38 39, [email protected]

Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Effektivitet, Driv, Långsiktighet och Framgång - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget. Visa mindre

Säljande receptionist till Nordic Wellness Borås

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 220 gym runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som säljande receptionist till Nordic Wellness klubbar i Borås! Tjänsten är en timanställning med start så snart som möjligt. Att vara säljande receptionist på Nordic Wellness Ditt jobb kommer främst att handla om en sak. Det är att ge ... Visa mer
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 220 gym runt om i landet.

Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar.

Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som säljande receptionist till Nordic Wellness klubbar i Borås!

Tjänsten är en timanställning med start så snart som möjligt.

Att vara säljande receptionist på Nordic Wellness
Ditt jobb kommer främst att handla om en sak. Det är att ge våra medlemmar en makalös träningsupplevelse. Det betyder att klubben alltid behöver synas från sin bästa sida och att medlemmarna bemöts trevligt, proffsigt och med stor glädje. Det är du som tillsammans med dina kollegor är med och skapar vår familjära och välkomnande känsla på klubben.

När du kommer till jobbet är ditt uppdrag att se till att klubben är ren och fräsch. Vikter kan behöva flyttas på, soptunnor ska tömmas och skräp kan förstås inte ligga någon annanstans än just i soptunnan. Det är helt enkelt du som värd och som får våra gäster att trivas och känna sig som hemma!

Arbetstiden i receptionen innebär variation och kräver att du är flexibel. Här kommer din känsla för försäljning in i bilden. Varje medlem är unik på sitt vis, och det är upp till dig att ge den information de behöver. Du vet att kundbemötande kan handla lika mycket om improvisation som information men oftast en kombination av båda.

Vad söker vi hos dig?
Förutom att du har fyllt 18 år och kan arbeta under dagtid, kvällar och helger letar vi efter dig som känner sig bekväm med kundservice, försäljning och att städa. Du vill alltid göra det lilla extra i det du tar dig för och du får energi av möten med andra människor. Har du jobbat med försäljning förut är det ett stort plus. Klappar hjärtat lite extra för träning och hälsa är det ett ännu större plus!

Att jobba på Nordic Wellness
Vi erbjuder en rolig som stimulerande arbetsplats med högt i tak. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Företaget växer och möjligheten att växa hos oss är stor. Här finns till exempel chansen att engagera sig i vår gruppträning och andra delar av företaget. Nu hoppas vi att du är redo att ta det första steget!

Tjänsten är en timanställning med start så snart som möjligt. 

Välkommen med din ansökan senast 2019-12-22. Urval och intervjuer kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag – så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Kundmottagare till Vianor i Borås

Arbetsbeskrivning VIANOR är en av Europas ledande och snabbast växande verkstadskedjor för bil-, däck- och hjulservice, med fler än 1500 verkstäder i 27 länder i Europa, USA och Centralasien. Utifrån våra fler än 110 verkstäder i Sverige erbjuder vi både privatpersoner och företag en effektivare serviceupplevelse grundad på lång erfarenhet, djup kunskap och ett personligt engagemang i särklass. Vi strävar alltid efter att ha de mätbart mest nöjda kunderna ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
VIANOR är en av Europas ledande och snabbast växande verkstadskedjor för bil-, däck- och hjulservice, med fler än 1500 verkstäder i 27 länder i Europa, USA och Centralasien. Utifrån våra fler än 110 verkstäder i Sverige erbjuder vi både privatpersoner och företag en effektivare serviceupplevelse grundad på lång erfarenhet, djup kunskap och ett personligt engagemang i särklass. Vi strävar alltid efter att ha de mätbart mest nöjda kunderna i vår bransch och erbjuder delar av vår service året om, dygnet runt. Vi ägs av finska Nokian Tyres, Nordens största däcktillverkare.

Din profil
Vi söker en duktig och serviceinriktad medarbetare för jobb som kundmottagare på heltid under stundande däcksäsong i höst. Du kommer självständigt vid sidan om din platschef att ansvara för att verkstadens kunder, både via samtal och besök, alltid känner sig välkomna och får proffessionell service. Du sköter dagligen olika kontorssysslor som bidrar till att organisationen blir mer effektiv.

Om företaget
Vi söker dig som är positiv, engagerad, serviceinriktad och kan ta egna initiativ. Du är lättlärd, bra på att skapa effektivt samarbete med dina kollegor, strukturerad och har god organisationsförmåga. Arbetet kräver god prioriterings- och planeringsförmåga, noggrannhet och ansvarskänsla. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Har du tidigare erfarenhet från reception, växel, administrativt arbete eller annat serviceyrke är det ett stort plus. B-körkort ett krav.
Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Och start på uppdrag kan ske redan i början av Oktober. Urval sker löpande!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kundmottagare till Euromaster Borås

Är du den vi söker? Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. Hos oss möter du kunniga människor som gör sitt bästa för att du ska hitta rätt. Våra väl fungerande metoder och processer talar för att vi kommer att lyckas. För dig som söker ett av våra många konsultjob... Visa mer
Är du den vi söker?
Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med.

Hos oss möter du kunniga människor som gör sitt bästa för att du ska hitta rätt. Våra väl fungerande metoder och processer talar för att vi kommer att lyckas. För dig som söker ett av våra många konsultjobb erbjuder vi kvalificerade uppdrag med goda utvecklingsmöjligheter. Med väl fungerande samarbeten mellan oss och våra uppdragsgivare, vågar vi påstå att vi har jobbet som kommer att förändra ditt arbetsliv.

Arbetsbeskrivning
Euromaster är Europas och Sveriges största kedja för däck. Med djup kunskap, stort engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänst och serviceerbjudande tar vi ett helhetsgrepp. Hos Euromaster kan du finna marknadens bredaste sortiment av däck, fälg och tillbehör.

Dessutom erbjuder Euromaster ett heltäckande tjänsteerbjudande som till exempel rådgivning, uppföljningssystem, internationell jourservice samt en egen regummeringsfabrik. Lägg därtill 80 års erfarenhet inom branschen samt att Euromaster alltid finns nära dig då företaget är representerat på över 100 orter i Sverige. På www.euromaster.se hittar du mer information.


Din profil
Som kundmottagare på Euromaster kommer du arbeta med att ta emot kunder i anläggningens mottagning. Du kommer att ha arbetsuppgifter såsom fakturering, ta emot kunder på verkstaden, svara i telefon och boka in kunderna. Du kommer även att administrera, svara på mail, planera in jobb till montörerna, ta betalt samt göra beställningar. Stort fokus ligger på service och kundnöjdhet.

Du är en van datoranvändare och har lätt för att lära dig nya system. Vi söker dig som har en mycket god känsla för service och att vara spindeln i nätet är något du trivs med och du har inställningen att alltid se lösningar. Vi tror att du är en person som brinner för att jobba med människor och service. Har du ett intresse för branschen är det meriterande.


Om företaget
Autorekrytering hjälper varje år ett stort antal personer till jobb i motorbranschen. Många av våra kandidater och medarbetare börjar arbeta under däcksäsong för att sedan fortsätta på andra uppdrag inom branschen. Detta kan därför vara din chans till ditt framtida drömjobb inom fordonsbranschen! Anställningen är en visstidsanställning på heltid med start i Oktober.
Urval kommer att påbörjas omgående så du gör därför rätt i att ansöka så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Säljande receptionist till Nordic Wellness Borås

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 200 gym runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som säljande receptionist till Nordic Wellness Borås! Tjänsten en timanställning och passar perfekt för dig som vill arbeta extra vid behov! Att vara säljande receptionist på Nordic Wellness Ditt jobb kommer främst att handla om en sak.... Visa mer
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 200 gym runt om i landet.

Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar.

Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som säljande receptionist till Nordic Wellness Borås!

Tjänsten en timanställning och passar perfekt för dig som vill arbeta extra vid behov!

Att vara säljande receptionist på Nordic Wellness
Ditt jobb kommer främst att handla om en sak. Det är att ge våra medlemmar en makalös träningsupplevelse. Det betyder att klubben alltid behöver synas från sin bästa sida och att medlemmarna bemöts trevligt, proffsigt och med stor glädje. Det är du som tillsammans med dina kollegor är med och skapar vår familjära och välkomnande känsla på klubben.

När du kommer till jobbet är ditt uppdrag att se till att klubben är ren och fräsch. Vikter kan behöva flyttas på, soptunnor ska tömmas och skräp kan förstås inte ligga någon annanstans än just i soptunnan. Det är helt enkelt du som värd och som får våra gäster att trivas och känna sig som hemma!

Arbetstiden i receptionen innebär variation och kräver att du är flexibel. Här kommer din känsla för försäljning in i bilden. Varje medlem är unik på sitt vis, och det är upp till dig att ge den information de behöver. Du vet att kundbemötande kan handla lika mycket om improvisation som information men oftast en kombination av båda.

Vad söker vi hos dig?
Förutom att du har fyllt 18 år och kan arbeta under dagtid, kvällar och helger letar vi efter dig som känner sig bekväm med kundservice, försäljning och att städa. Du vill alltid göra det lilla extra i det du tar dig för och du får energi av möten med andra människor. Har du jobbat med försäljning förut är det ett stort plus. Klappar hjärtat lite extra för träning och hälsa är det ett ännu större plus!

Att jobba på Nordic Wellness
Vi erbjuder en rolig som stimulerande arbetsplats med högt i tak. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Företaget växer och möjligheten att växa hos oss är stor. Här finns till exempel chansen att engagera sig i vår gruppträning och andra delar av företaget. Nu hoppas vi att du är redo att ta det första steget!

Tjänsten är en timanställning till våra klubbar i Boråsområdet. 

Välkommen med din ansökan senast måndagen den 23/9. Urval och intervjuer kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag – så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Säljande receptionist till Nordic Wellness Borås

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 200 gym runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som säljande receptionist till Nordic Wellness Borås! Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med start så snart som möjligt.  Att vara säljande receptionist på Nordic Wellness Ditt jobb kommer främst att handla om en sak. Det är ... Visa mer
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 200 gym runt om i landet.

Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar.

Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som säljande receptionist till Nordic Wellness Borås!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med start så snart som möjligt. 

Att vara säljande receptionist på Nordic Wellness
Ditt jobb kommer främst att handla om en sak. Det är att ge våra medlemmar en makalös träningsupplevelse. Det betyder att klubben alltid behöver synas från sin bästa sida och att medlemmarna bemöts trevligt, proffsigt och med stor glädje. Det är du som tillsammans med dina kollegor är med och skapar vår familjära och välkomnande känsla på klubben.

När du kommer till jobbet är ditt uppdrag att se till att klubben är ren och fräsch. Vikter kan behöva flyttas på, soptunnor ska tömmas och skräp kan förstås inte ligga någon annanstans än just i soptunnan. Det är helt enkelt du som värd och som får våra gäster att trivas och känna sig som hemma!

Arbetstiden i receptionen innebär variation och kräver att du är flexibel. Här kommer din känsla för försäljning in i bilden. Varje medlem är unik på sitt vis, och det är upp till dig att ge den information de behöver. Du vet att kundbemötande kan handla lika mycket om improvisation som information men oftast en kombination av båda.

Vad söker vi hos dig?
Förutom att du har fyllt 18 år och kan arbeta under dagtid, kvällar och helger letar vi efter dig som känner sig bekväm med kundservice, försäljning och att städa. Du vill alltid göra det lilla extra i det du tar dig för och du får energi av möten med andra människor. Har du jobbat med försäljning förut är det ett stort plus. Klappar hjärtat lite extra för träning och hälsa är det ett ännu större plus!

Att jobba på Nordic Wellness
Vi erbjuder en rolig som stimulerande arbetsplats med högt i tak. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Företaget växer och möjligheten att växa hos oss är stor. Här finns till exempel chansen att engagera sig i vår gruppträning och andra delar av företaget. Nu hoppas vi att du är redo att ta det första steget!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% och vi tillämpar 6 månaders provanställning. 

Välkommen med din ansökan senast torsdag den 19/9. Urval och intervjuer kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag – så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Jobba som receptionist i sommar? Studenter se hit!

Ansök    Maj 11    Academic Work    Receptionist, telefonist
Är du student och ute efter ett sommarjobb i Borås? Har du dessutom receptionistvana eller servicevana och vill ansvara för att rodda receptionen själv under sommaren? Då är detta tjänsten för dig. Du erbjuds ett ansvarstagande arbete, där du får en veckas introduktion för bästa förutsättningar inför sommaren. OM TJÄNSTEN Academic Work söker för ISS Facility Services räkning en receptionist på heltid under veckorna 27-32. Du kommer att v. 27 inleda med e... Visa mer
Är du student och ute efter ett sommarjobb i Borås? Har du dessutom receptionistvana eller servicevana och vill ansvara för att rodda receptionen själv under sommaren? Då är detta tjänsten för dig. Du erbjuds ett ansvarstagande arbete, där du får en veckas introduktion för bästa förutsättningar inför sommaren.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för ISS Facility Services räkning en receptionist på heltid under veckorna 27-32. Du kommer att v. 27 inleda med en veckas introduktion genom att gå bredvid ordinarie personal, för att sedan v. 28-32 själv ansvara för receptionen. Du kommer att arbeta hos ISS's kund ICA som har ett kontor i Borås.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som receptionist ansvarar du för att leverera förstklassig service till externa besökare såsom intern personal. Det innebär att ta emot besökare, både personligen och över telefon, samt arbeta med administrativa arbetsuppgifter. Vidare kommer du ansvara för bokningar som intern personal kan behöva hjälp med, samt finnas behjälplig kring andra frågor som kan dyka upp. Du ansvarar även för att hålla rent och snyggt för att upprätthålla en hög standard.

VI SÖKER DIG SOM
* Är student på en eftergymnasial utbildning som fortlöper höstterminen 2019.


* Har minst 1 års erfarenhet av service och kundrelaterat arbete.
* Det är meriterande om du tidigare jobbat i reception.


Som person är du:


* Serviceminded
* Självgående
* Initiativtagande


Övrig information


* Start: v. 27-32.
* Placering: Borås
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och ISS Facility Services önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Receptionist med start omgående i Borås

Ansök    Aug 13    Academic Work    Receptionist, telefonist
Brinner du för att ge service i hög klass och gillar varierande arbetsuppgifter? Nu söker vi dig som har tidigare erfarenhet av ett servicerelaterad tjänst och vill arbeta som receptionist i en dynamisk miljö med härliga kollegor med start omgående fram till 31/10. OM TJÄNSTEN Academic Work söker för kunds räkning en receptionist för arbete från start omgående till 31/10. Inledningsvis får du ta del av en introduktion där du går bredvid ordinarie persona... Visa mer
Brinner du för att ge service i hög klass och gillar varierande arbetsuppgifter? Nu söker vi dig som har tidigare erfarenhet av ett servicerelaterad tjänst och vill arbeta som receptionist i en dynamisk miljö med härliga kollegor med start omgående fram till 31/10.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för kunds räkning en receptionist för arbete från start omgående till 31/10. Inledningsvis får du ta del av en introduktion där du går bredvid ordinarie personal och får alla förutsättningar för att lyckas med uppdraget. Arbetsplatsen befinner sig i Borås.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
* Bemöta besökare och intern personal med god service i receptionen.
* Ta emot inkommande samtal och mejl.
* Säkerställa att lokalerna är i ordning.

VI SÖKER DIG SOM
* Tidigare har arbetat i en servicerelaterad roll, gärna med telefon och dator som främsta arbetsverktyg.
* Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då det kan förekomma arbetsuppgifter på de båda språken.

Som person är du:
* Serviceminded
* Självgående
* Flexibel

Övrig information
* Start: Omgående enligt överenskommelse.
* Omfattning: Heltid 07.30-16.00 fram till 31:a oktober
* Placering: Borås
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och ISS Facilitys Services önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Kundservicemedarbetare till skadedjursbolag

Beskrivning Länsförsäkringar har sedan mer än 170 år tjänat sina kunder tillika ägare med marknadsledande försäkringslösningar. I vår vilja att skapa fler värden för kunden och jobba med helhetslösningar har vi även byggt bank och startat fastighetsförmedling. Nu tar vi nästa steg och erbjuder kunderna i väst service inom skadedjursbekämpning genom ett bolag samägt av Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän, Länsförsäkringar Älvsborg samt Länsförsäkringar ... Visa mer
Beskrivning
Länsförsäkringar har sedan mer än 170 år tjänat sina kunder tillika ägare med marknadsledande försäkringslösningar. I vår vilja att skapa fler värden för kunden och jobba med helhetslösningar har vi även byggt bank och startat fastighetsförmedling. Nu tar vi nästa steg och erbjuder kunderna i väst service inom skadedjursbekämpning genom ett bolag samägt av Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän, Länsförsäkringar Älvsborg samt Länsförsäkringar Halland. Vi söker nu två kundservicemedarbetare till det nya bolagets säte i Borås.  
 
Arbetsuppgifter 
• Boka servicebesök gällande skadedjur 
• Boka skadedjursavtal 
• Skadeförebyggande information 
• Rådgivning 
 
Kvalifikationer
Tjänsten kräver utbildning på lägst gymnasienivå och några års arbetslivserfarenhet. Utbildning och/eller erfarenhet inom skadedjursbekämpning är meriterande liksom erfarenhet av kundserviceyrken. Du behöver vara bekväm i att arbeta i olika IT-system och digitala verktyg och behärska svenska väl i tal och skrift. Andra språk är meriterande.  
 
Personliga egenskaper 
Då kundkontakten är central i rollen ser vi att du har lätt för att skapa och upprätthålla långsiktiga relationer, är serviceinriktad och förtroendeingivande. För att kunna förebygga och lösa problem hos våra kunder ser vi också att du är analytisk och problemlösande samt är öppen för att ta till dig nya arbetssätt och metoder.  
 
Villkor 
Tjänsterna är tillsvidare efter provanställning och placeringsort är Borås. Vi tillhandahåller branschspecifik utbildning inom områden som eventuellt saknas. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdag är 2019-05-19. 
 
 
Kontaktpersoner
Rekryterande chef: Conny Nilsson, telefon: 073-06 48 965  HR-ansvarig rekrytering: Roger Rönnerhag, telefon: 0521 - 27 30 26  Facklig representant: Forena, Ann-Christine Öhling, telefon: 0521 - 27 30 10 Visa mindre

Tandvårdsreceptionist sökes

Plaza Tandvård är en privat klinik i centrala Borås som söker en receptionist på heltid pga pensionsavgång. Vi erbjuder våra patienter en serviceinriktad tandvård av högsta kvalitet med ett personligt omhändertagande. Vi vill driva vår klinik med hög trivsel på ett sätt där samtliga medarbetare känner sig delaktiga. I dagsläget är vi en tandläkare, två tandsköterskor, en hygienist, en receptionist samt en konsulterande specialist i käkkirurgi. Våra arbets... Visa mer
Plaza Tandvård är en privat klinik i centrala Borås som söker en receptionist på heltid pga pensionsavgång. Vi erbjuder våra patienter en serviceinriktad tandvård av högsta kvalitet med ett personligt omhändertagande. Vi vill driva vår klinik med hög trivsel på ett sätt där samtliga medarbetare känner sig delaktiga.

I dagsläget är vi en tandläkare, två tandsköterskor, en hygienist, en receptionist samt en
konsulterande specialist i käkkirurgi. Våra arbetstider är skiftarbetesbaserade vilket inkluderar växelvis morgnar och kvällar från kl.7-19.

Då du blir vårt ansikte utåt i receptionen och i telefonen, är det viktigt att du tycker om att arbeta med människor och att ge god service. Du behöver behärska svenska flytande i tal och skrift samt ha goda kunskaper i engelska.

Vi söker sig som är glad, positiv, noggrann, van att arbeta självständigt med ett öga för vad som behöver göras. Tjänsten inbegriper en variation av arbetsuppgifter och det är därför viktigt att du är anpassningsbar och flexibel samt har lätt att växla mellan olika
arbetsuppgifter utan att bli stressad av många bollar i luften.

Kvalifikationer/krav:
- 3 - 5 års erfarenhet från tandvård
- svenska flytande i tal och skrift
- god engelska

Meriter:
- utbildad Tandsköterska
- kunskap om tandvårdsförsäkringen
- erfarenhet av journalsystemet Alma
- ekonomisk kunskap om fakturering och kassahantering

Vi ser gärna att du är utbildad tandsköterska då möjlighet till visst kliniskt arbete vid behov kan öka verksamhetens flexibilitet.
Störst vikt kommer läggas på personlig lämplighet och att passa in i gruppen.

Omfattning: Heltid, Provanställning med möjlighet till tillsvidareanställning.
Tillträde: april, eller enligt överenskommelse Visa mindre