Lediga jobb som Receptionist, telefonist i Borås

Se lediga jobb som Receptionist, telefonist i Borås. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Borås som finns hos arbetsgivaren.

Extra timmar! Ansvarstagande receptionist sökes till vårt familjära gym

Vi söker en ansvarstagande receptionist till vårt team. Du jobbar ensam med ansvar för reception och städ under de timmar du är på plats. Vi ser att du är serviceinriktad, positiv och driven. Ett stort plus är att du är intresserad av träning och hälsa. Du bör ha uppnått 18 års ålder. Arbetstiderna är varannan helg (6 timmar) och eventuellt någon vardag kväll då och då (á 3 timmar). Visa mer
Vi söker en ansvarstagande receptionist till vårt team. Du jobbar ensam med ansvar för reception och städ under de timmar du är på plats. Vi ser att du är serviceinriktad, positiv och driven. Ett stort plus är att du är intresserad av träning och hälsa.
Du bör ha uppnått 18 års ålder. Arbetstiderna är varannan helg (6 timmar) och eventuellt någon vardag kväll då och då (á 3 timmar). Visa mindre

Administratör inom reception till lokalpolisområde Borås

Är du redo för en större uppgift? Vi söker nu en administratör inom reception till lokalpolisområde Borås. Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige. Polisregion Väst består av Hallands län och Västra Götalands län. Verksamheten i regionen är organiserad i fem polisområden: Fyrbodal, Halland, Skara... Visa mer
Är du redo för en större uppgift? Vi söker nu en administratör inom reception till lokalpolisområde Borås. Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige.

Polisregion Väst består av Hallands län och Västra Götalands län. Verksamheten i regionen är organiserad i fem polisområden: Fyrbodal, Halland, Skaraborg, Storgöteborg och Älvsborg som tillsammans är indelade i 16 lokalpolisområden.

Polisområde Älvsborg är ett av fem polisområden i region Väst. Polisområde Älvsborg sträcker sig tio kommuner och är indelat i två lokalpolisområden: Alingsås och Borås. På polisområdesnivå finns en utredningssektion. Vidare finns ett polisområdeskansli.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att stötta verksamheten med diverse administrativa arbetsuppgifter såsom att handlägga ansökan om pass och nationellt id-kort. Arbetet innefattar bland annat att ta emot och hjälpa besökare i receptionen, besvara inkommande telefonsamtal och mejl, hantering av hittegods. Arbetet utförs i enlighet med gällande lagstiftning.

Du blir myndighetens ansikte utåt och kan vara besökarens första kontakt med polisen. Du kommer möta människor som har råkat ut för svåra händelser. Våra besökare ska känna sig trygga och väl omhändertagna i kontakten med oss. Du ska kunna informera och vägleda och ge råd på ett enkelt och begripligt sätt. Varje kund ska bemötas objektivt utifrån sitt ärende.

KVALIFIKATIONER
Detta är en möjlighet för dig som har:
• Gymnasieexamen alternativt arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som motsvarande.
• Minst 1 års arbetserfarenhet av att ha arbetat i serviceyrke där du mött dina kunder personligen t ex inom reception, kundservice, butik eller inom vården.
• God datorvana och lätt för att lära dig nya IT-system.
• God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.

Det är meriterande om du:
• Har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom polisen
• Erfarenhet av att arbeta på statlig myndighet
• Du har relevant kandidatexamen eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer relevant
• Har språkkunskaper inom teckenspråk och/eller utomnordiska språk utöver engelska, där du kan använda språket obehindrat i yrkesutövningen.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, är utåtriktad och har viljan att ge god service till allmänheten. Du är flexibel, noggrann och har förmåga till att prioritera. Arbetstempot är ofta högt, vilket även ställer krav på stresstålighet. Du är en god företrädare för polisen, agerar rättssäkert och arbetar för att stärka myndighetens förtroende hos allmänheten.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Arbetsort: Borås. Tjänstgöring i närliggande kommuner skulle kunna ske vid behov.
Funktion: Administratör inom reception

En förutsättning för att kunna handlägga ansökan om pass och nationellt id-kort är en genomförd och godkänd utbildning.

Från och med maj 2024 använder vi inte personligt brev i våra rekryterings-processer. Vi ber dig istället att bifoga ditt CV där du tydligt beskriver på vilket sätt du uppfyller efterfrågade kvalifikationer och meriter kopplat till aktuell rekrytering. Du kan se den kompletta kravprofilen i jobbannonsen.

Utöver CV behöver du även besvara ett antal urvalsfrågor som en del av din ansökan. Dessa frågor utgår från aktuell kravprofil och att besvara frågorna är en förutsättning för att din ansökan ska anses komplett.

Vänligen notera att eventuella krav ska vara uppfyllda vid ansökningstillfället.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Polisens rekryteringsstöd Visma Recruit.

Om du vill komplettera din ansökan vänder du dig till ansvarig HR-konsult.

En anställning hos Polismyndigheten kan komma att inledas med en provanställning om sex månader.

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.
Läs gärna om våra förmåner som anställd hos polisen på: https://polisen.se/erbjudande
Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på polisen.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss samtal och mail från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster. Visa mindre

Frontdeskpersonal

Ansök    Maj 13    Borås kommun    Receptionist, telefonist
Vill du vara med och utveckla framtidens Borås som kulturstad? Borås är en kulturstad i ständigt utveckling. Kulturförvaltningen arbetar med och ansvarar för en stor del av kulturutbudet. Vi ansvarar för Biblioteken i Borås, Borås Konstmuseum, Kulturskolan, Textilmuseet och Borås Museum, Borås Stadsteater och Publika möten med Bio Röda Kvarn. Här arbetar drygt 220 personer för att berika Boråsarnas liv. Textilmuseet är ett ledande museum inom textil och e... Visa mer
Vill du vara med och utveckla framtidens Borås som kulturstad?
Borås är en kulturstad i ständigt utveckling. Kulturförvaltningen arbetar med och ansvarar för en stor del av kulturutbudet. Vi ansvarar för Biblioteken i Borås, Borås Konstmuseum, Kulturskolan, Textilmuseet och Borås Museum, Borås Stadsteater och Publika möten med Bio Röda Kvarn. Här arbetar drygt 220 personer för att berika Boråsarnas liv.

Textilmuseet är ett ledande museum inom textil och en viktig del av Textile Fashion Center i Borås. Museet är en mötesplats för alla som vill uppleva textil i olika former, så som mode och design, hållbar utveckling och innovation såväl som hantverk och industrihistoria. Vi är arton tillsvidareanställda i museiorganisationen och knutna till verksamheten finns också vänföreningar och volontärer. Alla parter bidrar till museernas mål och den kulturhistoriska förmedlingen. Som receptionist bidrar du till en positiv upplevelse och god service åt museets kunder.


Frontdeskpersonal

Arbetsuppgifter

Gillar du liv och rörelse och vill vara ansiktet utåt? Välkommen att söka som receptionist på Textilmuseet, i Frontdesk gör du jobbet tillsammans kollegor från Borås Turistinformation och Textile Fashion Center!
Du kommer jobba i Frontdesk tillsammans med Borås Turistinformation och Textile Fashion Center; en arena för god service, besöksinformation, härligt bemötande och inspirerande shopping. Museibutik, kundmöte, telefon, kassa, bokningar, statistik och service är dina främsta arbetsverktyg.
Som besökare är det hos dig det första intrycket av museet och centrat skapas. Museibutiken är en av dina främsta uppgifter och där har vi sedan 2024 även en second-hand-butik som du driver tillsammans med flera partners. Arbetet kräver god prioriteringsförmåga och hög grad av organisation samt mycket god fallenhet för att samarbeta med andra, Frontdesk delas av flera organisationer som alla verkar för en bra service i Textile Fashion Center. Du ingår i museikollegiet men frontdeskpersonalen har gemensamt schema och egna möten som också styr arbetet.
Helg - och kvällsarbete ingår i tjänsten.

Övrig information

Borås stad erbjuder ett meningsfullt arbete och goda möjligheter att utvecklas. Vi vill också erbjuda personalförmåner som kan främja ditt välmående och öka din trygghet i vardagen. Här kan du läsa mer om Borås stad som arbetsgivare och om våra förmåner.
Som medarbetare på Kulturförvaltningen arbetar du tillsammans med oss enligt Kulturförvaltningens målbild: "Kulturen berikar boråsarnas liv och har nationell och internationell lyskraft". Läs mer om oss och hur det är att arbeta på kulturförvaltningen

Kvalifikationer

Vi söker en kollega som brinner för det personliga mötet och sätter besökaren i första rummet. En serviceinriktad organisatör med god kassavana, butiksvana och receptionsvana.
Du är kommunikativ, ansvarsfull och positiv med en drivkraft som utvecklar ditt ansvarsområde. Du håller huvudet kallt och tar beslut även i stressiga situationer.
Arbetet kräver god svenska och engelska i både tal och skrift samt dokumenterad datavana.
En bakgrund i receptionsarbete, service/administration, butiksarbete (dagligvaruhandel) samt erfarenhet av arbete i kassasystem, gärna systemet Nutid/PC-kassa, är meriterande.

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan. Visa mindre

Administratörer inom reception till lokalpolisområde Borås - Timanställning

Är du redo för en större uppgift? Vi söker nu timanställda administratörer inom reception till lokalpolisområde Borås. Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige. Polisregion Väst består av Hallands län och Västra Götalands län. Verksamheten i regionen är organiserad i fem polisområden: Fyrbodal, Ha... Visa mer
Är du redo för en större uppgift? Vi söker nu timanställda administratörer inom reception till lokalpolisområde Borås. Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige.

Polisregion Väst består av Hallands län och Västra Götalands län. Verksamheten i regionen är organiserad i fem polisområden: Fyrbodal, Halland, Skaraborg, Storgöteborg och Älvsborg som tillsammans är indelade i 16 lokalpolisområden.

Polisområde Älvsborg är ett av fem polisområden i region Väst. Polisområde Älvsborg sträcker sig tio kommuner och är indelat i två lokalpolisområden: Alingsås och Borås. På polisområdesnivå finns en utredningssektion. Vidare finns ett polisområdeskansli.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att stötta verksamheten med diverse administrativa arbetsuppgifter såsom att handlägga ansökan om pass och nationellt id-kort. Arbetet innefattar bland annat att ta emot och hjälpa besökare i receptionen, besvara inkommande telefonsamtal och mejl, hantering av hittegods. Arbetet utförs i enlighet med gällande lagstiftning.

Du blir myndighetens ansikte utåt och kan vara besökarens första kontakt med polisen. Du kommer möta människor som har råkat ut för svåra händelser. Våra besökare ska känna sig trygga och väl omhändertagna i kontakten med oss. Du ska kunna informera och vägleda och ge råd på ett enkelt och begripligt sätt. Varje kund ska bemötas objektivt utifrån sitt ärende.

KVALIFIKATIONER
Detta är en möjlighet för dig som har:
• Gymnasieexamen alternativt arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som motsvarande.
• Minst 1 års arbetserfarenhet av att ha arbetat i serviceyrke där du mött dina kunder personligen t ex inom reception, kundservice, butik eller inom vården.
• God datorvana och lätt för att lära dig nya IT-system.
• God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.

Det är meriterande om du:
• Har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom polisen
• Har erfarenhet av annat myndighetsutövande arbetsuppgifter
• Har språkkunskaper inom teckenspråk och/eller utomnordiska språk utöver engelska, där du kan använda språket obehindrat i yrkesutövningen.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, är utåtriktad och har viljan att ge god service till allmänheten. Du är flexibel, noggrann och har förmåga till att prioritera. Arbetstempot är ofta högt, vilket även ställer krav på stresstålighet. Du är en god företrädare för polisen, agerar rättssäkert och arbetar för att stärka myndighetens förtroende hos allmänheten.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Arbetsort: Borås. Tjänstgöring i närliggande kommuner skulle kunna ske vid behov.
Arbetstid: Timanställning

En förutsättning för att kunna handlägga ansökan om pass och nationellt id-kort är en genomförd och godkänd utbildning.

Från och med maj 2024 använder vi inte personligt brev i våra rekryterings-processer. Vi ber dig istället att bifoga ditt CV där du tydligt beskriver på vilket sätt du uppfyller efterfrågade kvalifikationer och meriter kopplat till aktuell rekrytering. Du kan se den kompletta kravprofilen i jobbannonsen.

Utöver CV behöver du även besvara ett antal urvalsfrågor som en del av din ansökan. Dessa frågor utgår från aktuell kravprofil och att besvara frågorna är en förutsättning för att din ansökan ska anses komplett.

Vänligen notera att eventuella krav ska vara uppfyllda vid ansökningstillfället.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Polisens rekryteringsstöd Visma Recruit.

Om du vill komplettera din ansökan vänder du dig till ansvarig HR-konsult.

En anställning hos Polismyndigheten kan komma att inledas med en provanställning om sex månader.

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.
Läs gärna om våra förmåner som anställd hos polisen på: https://polisen.se/erbjudande
Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på polisen.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss samtal och mail från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster. Visa mindre

Administratörer inom reception till lokalpolisområde Borås - SÄVA

Är du redo för en större uppgift? Vi söker nu en administratör inom reception till lokalpolisområde Borås. Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige. Polisregion Väst består av Hallands län och Västra Götalands län. Verksamheten i regionen är organiserad i fem polisområden: Fyrbodal, Halland, Skara... Visa mer
Är du redo för en större uppgift? Vi söker nu en administratör inom reception till lokalpolisområde Borås. Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige.

Polisregion Väst består av Hallands län och Västra Götalands län. Verksamheten i regionen är organiserad i fem polisområden: Fyrbodal, Halland, Skaraborg, Storgöteborg och Älvsborg som tillsammans är indelade i 16 lokalpolisområden.

Polisområde Älvsborg är ett av fem polisområden i region Väst. Polisområde Älvsborg sträcker sig tio kommuner och är indelat i två lokalpolisområden: Alingsås och Borås. På polisområdesnivå finns en utredningssektion. Vidare finns ett polisområdeskansli.

Denna tjänst är en särskild visstidsanställning (ej vikariat) med start tidigast 1 september enligt överenskommelse till och med 31 januari 2025 med placeringsort Borås.


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att stötta verksamheten med diverse administrativa arbetsuppgifter såsom att handlägga ansökan om pass och nationellt id-kort. Arbetet innefattar bland annat att ta emot och hjälpa besökare i receptionen, besvara inkommande telefonsamtal och mejl, hantering av hittegods. Arbetet utförs i enlighet med gällande lagstiftning.

Du blir myndighetens ansikte utåt och kan vara besökarens första kontakt med polisen. Våra besökare ska känna sig trygga och väl omhändertagna i kontakten med oss. Du ska kunna informera och vägleda och ge råd på ett enkelt och begripligt sätt. Varje kund ska bemötas objektivt utifrån sitt ärende.

KVALIFIKATIONER
Detta är en möjlighet för dig som har:
• Gymnasieexamen alternativt arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som motsvarande.
• Erfarenhet av att ha arbetat i serviceyrke där du mött dina kunder personligen t ex inom reception, kundservice, butik eller inom vården.
• God datorvana och lätt för att lära dig nya IT-system.
• God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.

Det är meriterande om du:
• Har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom polisen
• Har erfarenhet av annat myndighetsutövande arbetsuppgifter
• Har språkkunskaper inom teckenspråk och/eller utomnordiska språk utöver engelska, där du kan använda språket obehindrat i yrkesutövningen.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, är utåtriktad och har viljan att ge god service till allmänheten. Du är flexibel, noggrann och har förmåga till att prioritera. Arbetstempot är ofta högt, vilket även ställer krav på stresstålighet. Du är en god företrädare för polisen, agerar rättssäkert och arbetar för att stärka myndighetens förtroende hos allmänheten.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Arbetsort: Borås. Tjänstgöring i närliggande kommuner skulle kunna ske vid behov.

En förutsättning för att kunna handlägga ansökan om pass och nationellt id-kort är en genomförd och godkänd utbildning.

Från och med maj 2024 använder vi inte personligt brev i våra rekryterings-processer. Vi ber dig istället att bifoga ditt CV där du tydligt beskriver på vilket sätt du uppfyller efterfrågade kvalifikationer och meriter kopplat till aktuell rekrytering. Du kan se den kompletta kravprofilen i jobbannonsen.

Utöver CV behöver du även besvara ett antal urvalsfrågor som en del av din ansökan. Dessa frågor utgår från aktuell kravprofil och att besvara frågorna är en förutsättning för att din ansökan ska anses komplett.

Vänligen notera att eventuella krav ska vara uppfyllda vid ansökningstillfället.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Polisens rekryteringsstöd Visma Recruit.

Om du vill komplettera din ansökan vänder du dig till ansvarig HR-konsult.

En anställning hos Polismyndigheten kan komma att inledas med en provanställning om sex månader.

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.
Läs gärna om våra förmåner som anställd hos polisen på: https://polisen.se/erbjudande
Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på polisen.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss samtal och mail från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster. Visa mindre

Receptionist timanställning till Nordic Wellness Borås

Nordic Wellness är Sveriges största friskvårdskedja med över 300 gym och ett antal Padelanläggningar runt om i landet. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris. Vi erbjuder ett brett utbud av träning och välmående för alla åldrar och har närmare 450 000 medlemmar. Vi fortsätter vår expansion och vårt mål är 350 klubbar fram till 2025. Nu letar vi e... Visa mer
Nordic Wellness är Sveriges största friskvårdskedja med över 300 gym och ett antal Padelanläggningar runt om i landet. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris. Vi erbjuder ett brett utbud av träning och välmående för alla åldrar och har närmare 450 000 medlemmar. Vi fortsätter vår expansion och vårt mål är 350 klubbar fram till 2025.
Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som säljande receptionist till Nordic Wellness Borås.
Att vara säljande receptionist på Nordic Wellness
Ditt jobb kommer främst att handla om en sak. Det är att ge våra medlemmar en makalös träningsupplevelse. Det betyder att klubben alltid behöver synas från sin bästa sida och att medlemmarna bemöts trevligt, proffsigt och med stor glädje. Det är du som tillsammans med dina kollegor är med och skapar vår familjära och välkomnande känsla på klubben.
När du kommer till jobbet är ditt uppdrag att se till att klubbens medlemmar bemöts väl och att de befinner sig i en ren och fräsch miljö. Det är du som är värd, vilket betyder att det är du som ser till att det är ordning och reda på klubben. Du får gäster att trivas och känna sig som hemma!
Arbetstiden i receptionen innebär variation och kräver att du är flexibel. Här kommer din känsla för försäljning in i bilden. Varje medlem är unik på sitt vis, och det är upp till dig att ge den information de behöver. Du vet att kundbemötande kan handla lika mycket om improvisation som information men oftast en kombination av båda.
Vad söker vi hos dig?
Du har fyllt 18 år och är en person som trivs i mötet med andra människor. Skapa nya relationer och lyssna till andras behov är något du känner dig bekväm med. Du är flexibel kring arbetstider, du ska kunna arbeta under dagtid, kvällar och helger. Det är viktigt att du kan arbeta självgående, samt ta egna initiativ och kunna se vad som behöver göras. Du ska vara kreativ för att hitta lösningar och se möjligheter för att kunna utveckla klubben. Arbetsplatsen är en miljö där mycket händer samtidigt, det krävs därför att du är kan arbeta i högt tempo och kan vara flexibel kring de olika arbetsuppgifterna som arbetet innebär. Du ska också känna dig bekväm med ett fysiskt arbete.
Det är inget krav att du arbetat tidigare, vi söker dig som vill göra det lilla extra i det du tar för dig, där uppgifter som påbörjas också slutförs. Det är viktigt att du har en vilja att sträva framåt och lära dig. Vi ser att du har goda kunskaper i det svenska språket och kan använda det såväl i tal som skrift. Har du tidigare arbetat med försäljning är det ett stort plus och klappar hjärtat lite extra för träning och hälsa är det ett ännu större plus!
Att jobba på Nordic Wellness
Vi erbjuder en rolig som stimulerande arbetsplats med högt i tak. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Företaget växer och möjligheten att växa hos oss är stor. Här finns till exempel chansen att engagera sig i vår gruppträning och andra delar av företaget. Nu hoppas vi att du är redo att ta det första steget!
Välkommen med din ansökan senast 2024-05-15. Urval och intervjuer kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag – så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobb som receptionist | Borås

Sommarjobb som receptionist | Borås Vill du vara ansiktet utåt för vår uppdragsgivare i Borås? Här är chansen att bli en del av ett professionellt och välkomnande team som receptionist. Visa upp dina kommunikations- och organisatoriska färdigheter i denna spännande roll. I denna tjänst blir du anställd hos oss på Lernia men kommer att arbeta ute hos vår uppdragsgivare i Borås. Arbetsuppgifter Som receptionist kommer du att vara ansvarig för att välkomna... Visa mer
Sommarjobb som receptionist | Borås

Vill du vara ansiktet utåt för vår uppdragsgivare i Borås? Här är chansen att bli en del av ett professionellt och välkomnande team som receptionist. Visa upp dina kommunikations- och organisatoriska färdigheter i denna spännande roll. I denna tjänst blir du anställd hos oss på Lernia men kommer att arbeta ute hos vår uppdragsgivare i Borås.

Arbetsuppgifter

Som receptionist kommer du att vara ansvarig för att välkomna besökare och hantera inkommande samtal. Du kommer att ta emot och vidarebefordra meddelanden samt svara på frågor och ge information. Du kommer också att ansvara för att boka möten, förbereda konferensrum och hantera post och paket. I rollen som receptionist är det viktigt att du är serviceinriktad, har god kommunikationsförmåga och kan hantera flera uppgifter samtidigt.

Den vi söker

Vi söker dig som tidigare har arbetat med service och har goda kunskaper inom administrativa uppgifter och kundservice. Du har en relevant utbildning inom området och är van vid att hantera telefonväxlar, posthantering och bokningar. Du är professionell, serviceinriktad och har förmågan att hantera flera uppgifter samtidigt. Vi tror att du kanske studerar och vill ha ett roligt sommarjobb där du får möta mycket människor och bidra till en härlig stämning på arbetsplatsen.

Om oss

Vår kund är en etablerad och välrenommerad aktör inom sin bransch. Med sin omfattande erfarenhet och starka varumärke har företaget blivit känt för att leverera högkvalitativa produkter/tjänster. Som en av de största aktörerna på marknaden erbjuder de en stabil och professionell arbetsmiljö.

Ansökan

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Isabelle Bernhardsson via e-post: [email protected] eller telefonnummer: 0722-541366.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Kort om uppdraget

Arbetstider: Dagtid måndag-fredag

Period: V.28 och fem veckor framåt

Placeringsort: Borås

Lernia är vägen framåt

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster. Visa mindre

Frontdesk receptionist

Ansök    Feb 26    Borås kommun    Receptionist, telefonist
Vill du vara med och utveckla framtidens Borås som kulturstad? Kulturförvaltningen arbetar med och ansvarar för en stor del av kulturutbudet. Vi ansvarar för Biblioteken i Borås, Borås Konstmuseum, Kulturskolan, Textilmuseet och Borås Museum, Borås Stadsteater och Publika möten med Bio Röda Kvarn. Här arbetar drygt 220 personer för att berika Boråsarnas liv. Vi vill att fler upplever konst, film, teater och musik! I din tjänst på Publika möten får du arb... Visa mer
Vill du vara med och utveckla framtidens Borås som kulturstad?
Kulturförvaltningen arbetar med och ansvarar för en stor del av kulturutbudet. Vi ansvarar för Biblioteken i Borås, Borås Konstmuseum, Kulturskolan, Textilmuseet och Borås Museum, Borås Stadsteater och Publika möten med Bio Röda Kvarn. Här arbetar drygt 220 personer för att berika Boråsarnas liv.

Vi vill att fler upplever konst, film, teater och musik! I din tjänst på Publika möten får du arbeta nära besökare och kulturutövare mot vårt gemensamma mål. Publika möten arbetar med olika kulturprojekt och arrangemang för barn, unga och vuxna. Publikutveckling och delaktighet är viktiga arbetsmetoder. I verksamheten ingår producerande och samordnande funktioner, kulturhusets biljettkassa/infodesk, biografen Röda Kvarn och en marknadsföringstjänst.


Frontdesk receptionist

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår:
Försäljning av biljetter i flera bokningssystem.
Besöksservice genom information och hänvisning.
Ansvar för lokaluthyrning samt kundmottagande vid uthyrning.
Samt olika slags administrativa uppgifter.

Arbetstiden är schemalagd med både kvälls- och helgarbete. Flexibilitet och anpassning till verksamhetens och besökares behov.

Övrig information

Borås stad erbjuder ett meningsfullt arbete och goda möjligheter att utvecklas. Vi vill också erbjuda personalförmåner som kan främja ditt välmående och öka din trygghet i vardagen. Här kan du läsa mer om Borås stad som arbetsgivare och om våra förmåner.
Som medarbetare på Kulturförvaltningen arbetar du tillsammans med oss enligt Kulturförvaltningens målbild: "Kulturen berikar boråsarnas liv och har nationell och internationell lyskraft". Läs mer om oss och hur det är att arbeta på kulturförvaltningen.

Kvalifikationer

Du som söker ska ha gymnasiekompetens och goda kunskaper inom kundservice och kundbemötande. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt ha kunskap i och vara trygg med att arbeta i olika datasystem. Du ska även kunna arbeta självständigt med mindre utvecklingsarbeten.
Du har ha en god samarbetsförmåga, är kommunikativ, serviceinriktad och flexibel.
I arbetet ingår möbleringsarbete i våra uthyrningslokaler vilket innebär en del tunga lyft.
Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med besökarfokus/publikutveckling. Kunskap om säkerhetsfrågor är också meriterande.Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan. Visa mindre

Frontdesk receptionist i Kulturhuset

Ansök    Feb 29    Borås kommun    Receptionist, telefonist
Vill du vara med och utveckla framtidens Borås som kulturstad? Kulturförvaltningen arbetar med och ansvarar för en stor del av kulturutbudet. Vi ansvarar för Biblioteken i Borås, Borås Konstmuseum, Kulturskolan, Textilmuseet och Borås Museum, Borås Stadsteater och Publika möten med Bio Röda Kvarn. Här arbetar drygt 220 personer för att berika Boråsarnas liv. Vi vill att fler upplever konst, film, teater och musik! I din tjänst på Publika möten får du arb... Visa mer
Vill du vara med och utveckla framtidens Borås som kulturstad?
Kulturförvaltningen arbetar med och ansvarar för en stor del av kulturutbudet. Vi ansvarar för Biblioteken i Borås, Borås Konstmuseum, Kulturskolan, Textilmuseet och Borås Museum, Borås Stadsteater och Publika möten med Bio Röda Kvarn. Här arbetar drygt 220 personer för att berika Boråsarnas liv.

Vi vill att fler upplever konst, film, teater och musik! I din tjänst på Publika möten får du arbeta nära besökare och kulturutövare mot vårt gemensamma mål. Publika möten arbetar med olika kulturprojekt och arrangemang för barn, unga och vuxna. Publikutveckling och delaktighet är viktiga arbetsmetoder. I verksamheten ingår producerande och samordnande funktioner, kulturhusets biljettkassa/infodesk, biografen Röda Kvarn och en marknadsföringstjänst.


Frontdesk receptionist i Kulturhuset

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår:
Försäljning av biljetter i flera bokningssystem.
Besöksservice genom information och hänvisning.
Ansvar för lokaluthyrning samt kundmottagande vid uthyrning.
Samt olika slags administrativa uppgifter.

Arbetstiden är schemalagd med både kvälls- och helgarbete. Flexibilitet och anpassning till verksamhetens och besökares behov.

Övrig information

Borås stad erbjuder ett meningsfullt arbete och goda möjligheter att utvecklas. Vi vill också erbjuda personalförmåner som kan främja ditt välmående och öka din trygghet i vardagen. Här kan du läsa mer om Borås stad som arbetsgivare och om våra förmåner.
Som medarbetare på Kulturförvaltningen arbetar du tillsammans med oss enligt Kulturförvaltningens målbild: "Kulturen berikar boråsarnas liv och har nationell och internationell lyskraft". Läs mer om oss och hur det är att arbeta på kulturförvaltningen.

Kvalifikationer

Du som söker ska ha gymnasiekompetens och goda kunskaper inom kundservice och kundbemötande. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt ha kunskap i och vara trygg med att arbeta i olika datasystem. Du ska även kunna arbeta självständigt med mindre utvecklingsarbeten.
Du har ha en god samarbetsförmåga, är kommunikativ, serviceinriktad och flexibel.
I arbetet ingår möbleringsarbete i våra uthyrningslokaler vilket innebär en del tunga lyft.
Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med besökarfokus/publikutveckling. Kunskap om säkerhetsfrågor är också meriterande.Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan. Visa mindre

Receptionist till Nordic Wellness Borås Armbåga gym & padel

Nordic Wellness är Sveriges största friskvårdskedja med över 300 gym och ett antal Padelanläggningar runt om i landet. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris. Vi erbjuder ett brett utbud av träning och välmående för alla åldrar och har närmare 450 000 medlemmar. Vi fortsätter vår expansion och vårt mål är 350 klubbar fram till 2025. Nu letar vi... Visa mer
Nordic Wellness är Sveriges största friskvårdskedja med över 300 gym och ett antal Padelanläggningar runt om i landet. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris. Vi erbjuder ett brett utbud av träning och välmående för alla åldrar och har närmare 450 000 medlemmar. Vi fortsätter vår expansion och vårt mål är 350 klubbar fram till 2025.

Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som säljande receptionist till Nordic Wellness Borås Armbåga gym & padel. Denna klubb öppnar i april 2024 och nu behöver vi en receptionist som kan vara med och öppna denna klubb på hela 3000 kvardrat.

Att vara säljande receptionist på Nordic Wellness

Ditt jobb kommer främst att handla om en sak. Det är att ge våra medlemmar en makalös träningsupplevelse. Det betyder att klubben alltid behöver synas från sin bästa sida och att medlemmarna bemöts trevligt, proffsigt och med stor glädje. Det är du som tillsammans med dina kollegor är med och skapar vår familjära och välkomnande känsla på klubben.

När du kommer till jobbet är ditt uppdrag att se till att klubbens medlemmar bemöts väl och att de befinner sig i en ren och fräsch miljö. Det är du som är värd, vilket betyder att det är du som ser till att det är ordning och reda på klubben. Du får gäster att trivas och känna sig som hemma!

Arbetstiden i receptionen innebär variation och kräver att du är flexibel. Här kommer din känsla för försäljning in i bilden. Varje medlem är unik på sitt vis, och det är upp till dig att ge den information de behöver. Du vet att kundbemötande kan handla lika mycket om improvisation som information men oftast en kombination av båda.
Vad söker vi hos dig?

Du har fyllt 18 år och är en person som trivs i mötet med andra människor. Skapa nya relationer och lyssna till andras behov är något du känner dig bekväm med. Du är flexibel kring arbetstider, du ska kunna arbeta under dagtid, kvällar och helger. Det är viktigt att du kan arbeta självgående, samt ta egna initiativ och kunna se vad som behöver göras. Du ska vara kreativ för att hitta lösningar och se möjligheter för att kunna utveckla klubben. Arbetsplatsen är en miljö där mycket händer samtidigt, det krävs därför att du är kan arbeta i högt tempo och kan vara flexibel kring de olika arbetsuppgifterna som arbetet innebär. Du ska också känna dig bekväm med ett fysiskt arbete.

Det är inget krav att du arbetat tidigare, vi söker dig som vill göra det lilla extra i det du tar för dig, där uppgifter som påbörjas också slutförs. Det är viktigt att du har en vilja att sträva framåt och lära dig. Vi ser att du har goda kunskaper i det svenska språket och kan använda det såväl i tal som skrift. Har du tidigare arbetat med försäljning är det ett stort plus och klappar hjärtat lite extra för träning och hälsa är det ett ännu större plus!

Att jobba på Nordic Wellness

Vi erbjuder en rolig som stimulerande arbetsplats med högt i tak. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Företaget växer och möjligheten att växa hos oss är stor. Här finns till exempel chansen att engagera sig i vår gruppträning och andra delar av företaget. Nu hoppas vi att du är redo att ta det första steget!

Välkommen med din ansökan senast 2024-02-25. Urval och intervjuer kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag – så vänta inte med din ansökan!

Nordic Wellness är idag en av Nordens största gymkedjor med över 500 000 medlemmar och över 300 klubbar, från Ystad i söder till Umeå i norr. Verksamheten är indelad i tre divisioner; öster, söder och väster. Huvudkontoret ligger i Göteborg, på översta våningen i det första gymmet som öppnades 1997. Visa mindre

Letar du efter sommarjobb? Bra, för vi letar efter dig

Letar du efter sommarjobb? Bra, för vi letar efter dig Om uppdraget Vi är i behov av en extraresurs till vår reception på Speeds huvudkontor i Viared. Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, i form av studier eller annat arbete eller att du har passerat 65 år och har utrymme att jobba extra. Välkommen med din ansökan! Du ingår i ett team på 3 personer som tillsammans täcker upp i receptionen vid behov. Du ger den bästa serv... Visa mer
Letar du efter sommarjobb? Bra, för vi letar efter dig

Om uppdraget
Vi är i behov av en extraresurs till vår reception på Speeds huvudkontor i Viared. Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, i form av studier eller annat arbete eller att du har passerat 65 år och har utrymme att jobba extra. Välkommen med din ansökan!

Du ingår i ett team på 3 personer som tillsammans täcker upp i receptionen vid behov. Du ger den bästa servicen till kunder, besökare och kollegor både via tfn, mejl och fysiska besök.Exempel på arbetsuppgifter är:

- Hantera inkommande tfn-samtal

- Ta emot besök och administrera besöksregistrering

- Posthantering

- Passer- och truckkort

- Beställning av kontorsmaterial

- Stödja ekonomiavdelningen vid behov med skanning, kontering och administration av leverantörsfakturor.Speed Group har sitt huvudkontor i Viared med öppettider mån 07.30-16.30, fredag 07:30-16:00 lunchstängt 12.00-13.00.

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, ett bolag inom Speed Group. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag samt delta i olika konsultaktiviteter.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed Group. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Din profil
Vi söker dig som har utrymme och möjlighet att med kort varsel täcka upp i Speeds reception i Viared. Kanske studerar du idag eller är pensionär med tidigare vana inom service. Som person är du ansvarsfull med en hög servicekänsla och stort engagemang. Du uppskattar att få lära dig nya saker och ser lösningar på eventuella utmaningar. För att vi ska få timanställa dig krävs det att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % alternativt att du har fyllt 65 år.

Kvalifikationer:

- 3-årig gymnasieutbildning eller motsvarande

- 2-3 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter

- God datavana med erfarenhet från ekonomisystem och Microsoft Office

- Goda kunskaper i svenska och engelska

- Erfarenhet av bokföring är meriterande


Ansökan
Ansökan sker på speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta Klara Kroksjö på? [email protected]

Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!
___________
Sökord: Reception, receptionist, administratör, administration, service, student, extrajobb, extraarbete, pensionär Visa mindre

Receptionist till Grand Fitness Borås Pallas

Nordic Wellness är Sveriges största friskvårdskedja med över 300 gym och ett antal Padelanläggningar runt om i landet. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris. Vi erbjuder ett brett utbud av träning och välmående för alla åldrar och har närmare 450 000 medlemmar. Vi fortsätter vår expansion och vårt mål är 350 klubbar fram till 2025. Nu letar vi... Visa mer
Nordic Wellness är Sveriges största friskvårdskedja med över 300 gym och ett antal Padelanläggningar runt om i landet. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris. Vi erbjuder ett brett utbud av träning och välmående för alla åldrar och har närmare 450 000 medlemmar. Vi fortsätter vår expansion och vårt mål är 350 klubbar fram till 2025.

Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som säljande receptionist till Grand Fintess Borås Pallas. Denna tjänst är en heltidstjänst på 100 %.

Att vara säljande receptionist på Nordic Wellness

Ditt jobb kommer främst att handla om en sak. Det är att ge våra medlemmar en makalös träningsupplevelse. Det betyder att klubben alltid behöver synas från sin bästa sida och att medlemmarna bemöts trevligt, proffsigt och med stor glädje. Det är du som tillsammans med dina kollegor är med och skapar vår familjära och välkomnande känsla på klubben.

När du kommer till jobbet är ditt uppdrag att se till att klubbens medlemmar bemöts väl och att de befinner sig i en ren och fräsch miljö. Det är du som är värd, vilket betyder att det är du som ser till att det är ordning och reda på klubben. Du får gäster att trivas och känna sig som hemma!

Arbetstiden i receptionen innebär variation och kräver att du är flexibel. Här kommer din känsla för försäljning in i bilden. Varje medlem är unik på sitt vis, och det är upp till dig att ge den information de behöver. Du vet att kundbemötande kan handla lika mycket om improvisation som information men oftast en kombination av båda.
Vad söker vi hos dig?

Du har fyllt 18 år och är en person som trivs i mötet med andra människor. Skapa nya relationer och lyssna till andras behov är något du känner dig bekväm med. Du är flexibel kring arbetstider, du ska kunna arbeta under dagtid, kvällar och helger. Det är viktigt att du kan arbeta självgående, samt ta egna initiativ och kunna se vad som behöver göras. Du ska vara kreativ för att hitta lösningar och se möjligheter för att kunna utveckla klubben. Arbetsplatsen är en miljö där mycket händer samtidigt, det krävs därför att du är kan arbeta i högt tempo och kan vara flexibel kring de olika arbetsuppgifterna som arbetet innebär. Du ska också känna dig bekväm med ett fysiskt arbete.

Det är inget krav att du arbetat tidigare, vi söker dig som vill göra det lilla extra i det du tar för dig, där uppgifter som påbörjas också slutförs. Det är viktigt att du har en vilja att sträva framåt och lära dig. Vi ser att du har goda kunskaper i det svenska språket och kan använda det såväl i tal som skrift. Har du tidigare arbetat med försäljning är det ett stort plus och klappar hjärtat lite extra för träning och hälsa är det ett ännu större plus!

Att jobba på Nordic Wellness

Vi erbjuder en rolig som stimulerande arbetsplats med högt i tak. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Företaget växer och möjligheten att växa hos oss är stor. Här finns till exempel chansen att engagera sig i vår gruppträning och andra delar av företaget. Nu hoppas vi att du är redo att ta det första steget!

Välkommen med din ansökan senast 2023-12-16. Urval och intervjuer kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag – så vänta inte med din ansökan!

Nordic Wellness är idag en av Nordens största gymkedjor med över 500 000 medlemmar och över 300 klubbar, från Ystad i söder till Umeå i norr. Verksamheten är indelad i tre divisioner; öster, söder och väster. Huvudkontoret ligger i Göteborg, på översta våningen i det första gymmet som öppnades 1997. Visa mindre

Extra timmar! Självgående receptionist sökes till vårt familjära gym

Vi söker en självgående receptionist till vårt team. Du jobbar ensam med ansvar för reception och städ under de timmar du är på plats. Vi ser att du är serviceinriktad, positiv och driven. Kul om du är intresserad av träning och hälsa. Du ska ha uppnått 18 års ålder. Arbetstiderna är varannan helg (6 timmar) och en vardag kväll i veckan (3 timmar). Visa mer
Vi söker en självgående receptionist till vårt team. Du jobbar ensam med ansvar för reception och städ under de timmar du är på plats. Vi ser att du är serviceinriktad, positiv och driven. Kul om du är intresserad av träning och hälsa.
Du ska ha uppnått 18 års ålder. Arbetstiderna är varannan helg (6 timmar) och en vardag kväll i veckan (3 timmar). Visa mindre

Extra timmar! Självgående receptionist sökes till vårt familjära gym

Vi söker en självgående receptionist till vårt team. Du jobbar ensam med ansvar för reception och städ under de timmar du är på plats. Vi ser att du är serviceinriktad, positiv och driven. Kul om du är intresserad av träning och hälsa. Du bör ha uppnått 18 års ålder. Arbetstiderna är varannan helg (6 timmar) och eventuellt någon vardag kväll då och då (á 3 timmar). Visa mer
Vi söker en självgående receptionist till vårt team. Du jobbar ensam med ansvar för reception och städ under de timmar du är på plats. Vi ser att du är serviceinriktad, positiv och driven. Kul om du är intresserad av träning och hälsa.
Du bör ha uppnått 18 års ålder. Arbetstiderna är varannan helg (6 timmar) och eventuellt någon vardag kväll då och då (á 3 timmar). Visa mindre

Receptionist

Hos oss får du ett jobb på en förvaltning som vågar satsa och tänka nytt genom tillit och gemenskap. Vår inställning är att alla stadens invånare har rätt till en jämlik hälsa och en meningsfull fritid. Följande verksamheter ingår i Fritids- och folkhälsoförvaltningen: Mötesplatser och öppen ungdomsverksamhet, Bad, Förening- och anläggning, Folkhälsa och administrativa enheter. Stadsparksbadet är ett familjebad, beläget i centrala Borås. Hos oss får du... Visa mer
Hos oss får du ett jobb på en förvaltning som vågar satsa och tänka nytt genom tillit och gemenskap. Vår inställning är att alla stadens invånare har rätt till en jämlik hälsa och en meningsfull fritid. Följande verksamheter ingår i Fritids- och folkhälsoförvaltningen: Mötesplatser och öppen ungdomsverksamhet, Bad, Förening- och anläggning, Folkhälsa och administrativa enheter.

Stadsparksbadet är ett familjebad, beläget i centrala Borås.
Hos oss får du ett omväxlande och stimulerande arbete, där du blir en viktig del i arbetet med att utveckla badenheten och möta framtiden på bästa sätt.Arbetsuppgifter:
Som receptionist hos oss kommer du att vara ansiktet utåt och den viktigaste uppgiften är att välkomna alla gäster med bästa möjliga service på ett professionellt och trevligt sätt.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av daglig kassahantering, vilket t.ex. innebär olika typer av redovisningar och sammanställningar, underlag för fakturering samt försäljning i vår shop. Lokalvård ingår också i uppdraget.
Arbetstiderna varierar och det förekommer både dag- , kväll och helgtjänstgöring.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som tidigare har arbetat i reception eller haft ett likande uppdrag och som har lämplig utbildning inom yrkesområdet.
För att vara aktuell för tjänsten ska du vara simkunnig och klara verksamhetens livräddnings och dykprov för att vid behov kunna täcka upp i simhallen.

Du är en ansvarsfull och ordningsam person med god förståelse för noggrannhet i administrativa rutiner och särskilt inom ekonomi. Du är stresstålig och trivs bra med att periodvis jobba i ett högt tempo och har förmågan att planera om och göra förändringar när behov uppstår.
Du arbetar lika bra självständigt som i grupp och lyssnar aktivt på andra och anpassar dig vid behov till olika situationer och mottagare. Du förstår din roll utifrån helheten och ser till arbetsplatsens bästa i agerande och beslut.
Du har mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift och det är meriterande om du behärskar andra språk.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I Borås Stad tillämpas rökfri arbetstid.
Information om oss:
Borås stad erbjuder ett meningsfullt arbete och goda möjligheter att utvecklas. Vi vill också erbjuda personalförmåner som kan främja ditt välmående och öka din trygghet i vardagen. Här kan du läsa mer om Borås stad som arbetsgivare och om våra förmåner Visa mindre

Energispridande Kundcentermedarbetare

Är du initiativtagande, strukturerad och en fena på kundbemötande? Har du intresse för service och söker en roll att kunna utvecklas i? Är du mån om att bidra till positiv stämning och vill arbeta i en föränderlig miljö? Har du idéer om hur vi kan sätta Bostäder i Borås och vårt Kundcenter i främsta ledet när det kommer till service och kundupplevelse? Då är det här tjänsten och företaget för dig! Vårt Erbjudande Som en av våra härliga medarbetare på kun... Visa mer
Är du initiativtagande, strukturerad och en fena på kundbemötande? Har du intresse för service och söker en roll att kunna utvecklas i? Är du mån om att bidra till positiv stämning och vill arbeta i en föränderlig miljö? Har du idéer om hur vi kan sätta Bostäder i Borås och vårt Kundcenter i främsta ledet när det kommer till service och kundupplevelse?

Då är det här tjänsten och företaget för dig!

Vårt Erbjudande
Som en av våra härliga medarbetare på kundcenter erbjuder vi dig en arbetsgivare som brinner för mötet med människan, oavsett om personen sitter mittemot, är på andra sidan luren eller via nätet. Hos oss möter du kunder i livets alla skeden, allt ifrån studenten som precis ska flytta hemifrån till sin nya studentlägenhet, pensionären som har bott hos oss i 50 år till den nyanlända barnfamiljen som söker trygghet i ett nytt land.

Vi ser att det är viktigt att skapa nära relationer med våra kunder och verkar för deras bästa. För att kunna möta kundernas skiftande behov arbetar vi ständigt med förändring och utveckling av kundmötet och våra arbetssätt. Vi utmanar oss själva genom att våga testa nytt och ser över våra inarbetade rutiner.

Vi erbjuder dig även härliga kollegor som bryr sig om varandra och våra kunder, på riktigt! Vi har högt i tak och har du en idé som är bättre än chefens så kör vi på din. Du kommer att upptäcka att Bostäder i Borås är en engagerad arbetsplats där du har möjlighet att göra nytta för hela samhället.

Om jobbet
En vanlig dag i kundcenter startar med morgonmöte, öppning av telefonerna därefter ser det olika ut beroende på vilken tid i månaden det är och hur många vi är på plats under dagen. Arbetsuppgifterna kan bestå utav uthyrning av lägenheter och parkeringar, kontraktsskrivning, felanmälningar, hantering av in- och utflytt, visning av nya och befintliga lägenheter, allmänna frågor från våra hyresgäster och en hel del annat.
För denna tjänsten kommer fokus ligga på felanmälan och reception.

Hela Kundcenter sitter tillsammans på vårt kontor på Viskaholm, men vi jobbar även en hel del ute i våra bostadsområden så lite sol på kinden kan du ändå räkna med.

Vem är du?
Vi förväntar oss inte att du ska ha ett CV lika långt som Viskan, men tidigare erfarenhet av serviceinriktade yrken ser vi att du har.

Madeleine Carlsson, chef Kundcenter - Det vi söker hos vår nya kollega är dig som är en lagspelare med stort driv och som alltid ställer upp för dina kollegor när det behövs, och strävan efter bästa serviceupplevelsen står högst upp på listan. Du trivs också i en organisation där det händer mycket och förändringar ses som en möjlighet. Dessutom så har du ett härligt humör som sprider sig i gruppen och många goa skratt som kommer att höras i korridoren!

Du kan ta el-cykeln till våra områden men du behöver ändå ha B-körkort.

Är du energispridaren som älskar att gå till arbetet varje dag och alltid gör det lilla extra för kunden och kollegan då ska du söka till oss!

En kort summering om vilka vi är
Vi på Bostäder i Borås bryr oss om våra hyresgäster och vi gillar våra hus. Vi är ett bostadsbolag som ägs av Borås Stad, och våra drygt 6 600 lägenheter i nästan alla stadsdelar gör oss till Borås största hyresvärd. Nästan var åttonde boråsare bor i en av våra lägenheter.

Varje dag går 120 medarbetare till jobbet för att göra livet lite enklare och bättre för våra kunder. Vårt uppdrag är att erbjuda ett varierat, hållbart och attraktivt utbud av bostäder för livets alla skeden. Vi är helt enkelt en samhällsbyggare som bryr oss om Borås och det har vi gjort i snart hundra år.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Tillträde enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag 10 september 2023. Urval och intervjuer sker löpande.

Frågor om tjänsten skickas till

Madeleine Carlsson:
[email protected] (mailto:[email protected])

Eleonor Nellgren:
eleonor.nellgren (mailto:[email protected]) @bostaderiboras.se (mailto:[email protected])

Jasminka Huremovic

[email protected] (Jasminka Huremovic) Visa mindre

Receptionist till Grand Fitness Borås

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 300 gym runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som säljande receptionist till Grand Fitness Borås. Grand Fitness är en del av Nordic Wellness. Där vi erbjuder en exklusive träningsprodukt till våra medlemmar som önskar det lilla extra. Att vara säljande receptionist på Grand Fitness ... Visa mer
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 300 gym runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar.

Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som säljande receptionist till Grand Fitness Borås.

Grand Fitness är en del av Nordic Wellness. Där vi erbjuder en exklusive träningsprodukt till våra medlemmar som önskar det lilla extra.

Att vara säljande receptionist på Grand Fitness

Ditt jobb kommer främst att handla om en sak. Det är att ge våra medlemmar en makalös träningsupplevelse. Det betyder att klubben alltid behöver synas från sin bästa sida och att medlemmarna bemöts trevligt, proffsigt och med stor glädje. Det är du som tillsammans med dina kollegor är med och skapar vår familjära och välkomnande känsla på klubben.

När du kommer till jobbet är ditt uppdrag att se till att klubbens medlemmar bemöts väl och att de befinner sig i en ren och fräsch miljö. Det är du som är värd, vilket betyder att det är du som ser till att det är ordning och reda på klubben. Du får gäster att trivas och känna sig som hemma!

Arbetstiden i receptionen innebär variation och kräver att du är flexibel. Här kommer din känsla för försäljning in i bilden. Varje medlem är unik på sitt vis, och det är upp till dig att ge den information de behöver. Du vet att kundbemötande kan handla lika mycket om improvisation som information men oftast en kombination av båda.
Vad söker vi hos dig?

Du har fyllt 18 år och är en person som trivs i mötet med andra människor. Skapa nya relationer och lyssna till andras behov är något du känner dig bekväm med. Du är flexibel kring arbetstider, du ska kunna arbeta under dagtid, kvällar och helger. Det är viktigt att du kan arbeta självgående, samt ta egna initiativ och kunna se vad som behöver göras. Du ska vara kreativ för att hitta lösningar och se möjligheter för att kunna utveckla klubben. Arbetsplatsen är en miljö där mycket händer samtidigt, det krävs därför att du är kan arbeta i högt tempo och kan vara flexibel kring de olika arbetsuppgifterna som arbetet innebär. Du ska också känna dig bekväm med ett fysiskt arbete.

Det är inget krav att du arbetat tidigare, vi söker dig som vill göra det lilla extra i det du tar för dig, där uppgifter som påbörjas också slutförs. Det är viktigt att du har en vilja att sträva framåt och lära dig. Vi ser att du har goda kunskaper i det svenska språket och kan använda det såväl i tal som skrift. Har du tidigare arbetat med försäljning är det ett stort plus och klappar hjärtat lite extra för träning och hälsa är det ett ännu större plus!

Att jobba på Nordic Wellness/Grand Fintess

Vi erbjuder en rolig som stimulerande arbetsplats med högt i tak. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Företaget växer och möjligheten att växa hos oss är stor. Här finns till exempel chansen att engagera sig i vår gruppträning och andra delar av företaget. Nu hoppas vi att du är redo att ta det första steget!

Välkommen med din ansökan senast xxx. Urval och intervjuer kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag – så vänta inte med din ansökan!

Nordic Wellness är idag en av Nordens största gymkedjor med över 500 000 medlemmar och över 300 klubbar, från Ystad i söder till Umeå i norr. Verksamheten är indelad i tre divisioner; öster, söder och väster. Huvudkontoret ligger i Göteborg, på översta våningen i det första gymmet som öppnades 1997. Visa mindre

Receptionist till Grand Fitness Borås

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 300 gym runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som säljande receptionist till Grand Fitness Borås. Grand Fitness är en del av Nordic Wellness. Där vi erbjuder en exklusive träningsprodukt till våra medlemmar som önskar det lilla extra. Att vara säljande receptionist på Grand Fitness ... Visa mer
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 300 gym runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar.

Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som säljande receptionist till Grand Fitness Borås.

Grand Fitness är en del av Nordic Wellness. Där vi erbjuder en exklusive träningsprodukt till våra medlemmar som önskar det lilla extra.

Att vara säljande receptionist på Grand Fitness

Ditt jobb kommer främst att handla om en sak. Det är att ge våra medlemmar en makalös träningsupplevelse. Det betyder att klubben alltid behöver synas från sin bästa sida och att medlemmarna bemöts trevligt, proffsigt och med stor glädje. Det är du som tillsammans med dina kollegor är med och skapar vår familjära och välkomnande känsla på klubben.

När du kommer till jobbet är ditt uppdrag att se till att klubbens medlemmar bemöts väl och att de befinner sig i en ren och fräsch miljö. Det är du som är värd, vilket betyder att det är du som ser till att det är ordning och reda på klubben. Du får gäster att trivas och känna sig som hemma!

Arbetstiden i receptionen innebär variation och kräver att du är flexibel. Här kommer din känsla för försäljning in i bilden. Varje medlem är unik på sitt vis, och det är upp till dig att ge den information de behöver. Du vet att kundbemötande kan handla lika mycket om improvisation som information men oftast en kombination av båda.
Vad söker vi hos dig?

Du har fyllt 18 år och är en person som trivs i mötet med andra människor. Skapa nya relationer och lyssna till andras behov är något du känner dig bekväm med. Du är flexibel kring arbetstider, du ska kunna arbeta under dagtid, kvällar och helger. Det är viktigt att du kan arbeta självgående, samt ta egna initiativ och kunna se vad som behöver göras. Du ska vara kreativ för att hitta lösningar och se möjligheter för att kunna utveckla klubben. Arbetsplatsen är en miljö där mycket händer samtidigt, det krävs därför att du är kan arbeta i högt tempo och kan vara flexibel kring de olika arbetsuppgifterna som arbetet innebär. Du ska också känna dig bekväm med ett fysiskt arbete.

Det är inget krav att du arbetat tidigare, vi söker dig som vill göra det lilla extra i det du tar för dig, där uppgifter som påbörjas också slutförs. Det är viktigt att du har en vilja att sträva framåt och lära dig. Vi ser att du har goda kunskaper i det svenska språket och kan använda det såväl i tal som skrift. Har du tidigare arbetat med försäljning är det ett stort plus och klappar hjärtat lite extra för träning och hälsa är det ett ännu större plus!

Att jobba på Nordic Wellness/Grand Fitness

Vi erbjuder en rolig som stimulerande arbetsplats med högt i tak. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Företaget växer och möjligheten att växa hos oss är stor. Här finns till exempel chansen att engagera sig i vår gruppträning och andra delar av företaget. Nu hoppas vi att du är redo att ta det första steget!

Välkommen med din ansökan senast 2023-09.10. Urval och intervjuer kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag – så vänta inte med din ansökan!

Nordic Wellness är idag en av Nordens största gymkedjor med över 500 000 medlemmar och över 300 klubbar, från Ystad i söder till Umeå i norr. Verksamheten är indelad i tre divisioner; öster, söder och väster. Huvudkontoret ligger i Göteborg, på översta våningen i det första gymmet som öppnades 1997. Visa mindre

Värd/Värdinna - Workplace Experience - Receptionist

Gillar du att jobba med service och administration och vill ta nästa steg i din karriär? Ta då chansen att arbeta som Receptionist i ett internationellt företag! Här får du chansen att jobba i en bred roll. Sök tjänsten idag då urval sker löpande! Vi söker dig som är driven och självgående till vår globala kund i Borås, som verkar inom tech-branschen. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete med stort ansvar och engagerade kollegor. Som Receptionist är du ... Visa mer
Gillar du att jobba med service och administration och vill ta nästa steg i din karriär? Ta då chansen att arbeta som Receptionist i ett internationellt företag! Här får du chansen att jobba i en bred roll. Sök tjänsten idag då urval sker löpande!

Vi söker dig som är driven och självgående till vår globala kund i Borås, som verkar inom tech-branschen. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete med stort ansvar och engagerade kollegor. Som Receptionist är du kundens ansikte utåt och förväntas ha en hög servicemedvetenhet - ett Värdskap utöver det vanliga, både till medarbetare och deras kunder som är på besök.

CBRE är ett värderingsstyrt företag som arbetar utifrån våra värdeord RISE (Respect, Integrity, Service och Excellence). Dessa värderingar har vi med i alla delar av vårt arbete och vi vill att det skall genomsyra allt vi gör liksom att du som medarbetare hos oss också vill leva efter dessa.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

* Välkomna och ta hand om besökare
* Hantera post och gods
* Administrativa uppgifter som att hantera mejl
* Ansvara för kundens ytor såsom mötes- och konferensutrymmen samt beställa catering
* Diverse administrativa uppgifter för kunden och CBRE, såsom hantering av inköpsorder, fakturor, rapportering sammanställningar etc.
* Administrera accesskort för besökare och personal
* Kundkontakt och felanmälan, hantering av arbetsordersystem samt uppföljning med tekniker/leverantörer Visa mindre

Säljande receptionist till Nordic Wellness Borås Brämhult

Nordic Wellness är Sveriges största friskvårdskedjor med 303 gym runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som säljande receptionist till Nordic Wellness Borås Brämhult. Vi söker dig som är intresserad av timanställning och har ett intresse för träning och hälsa. Du ska kunna kommunicera på svenska.  Krav - Kunna arbeta minst 4 pass i månaden. Gärna me... Visa mer
Nordic Wellness är Sveriges största friskvårdskedjor med 303 gym runt om i landet.

Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar.

Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som säljande receptionist till Nordic Wellness Borås Brämhult. Vi söker dig som är intresserad av timanställning och har ett intresse för träning och hälsa. Du ska kunna kommunicera på svenska. 

Krav

- Kunna arbeta minst 4 pass i månaden. Gärna mer om man har möjlighet

- Man kan även ta pass på andra klubbar i Borås området. Men fokus är på vår klubb i Brämhult. 


Att vara säljande receptionist på Nordic Wellness

Ditt jobb handlar främst om att ge våra medlemmar en makalös träningsupplevelse och bästa möjliga service! Klubben ska alltid synas från sin bästa sida och medlemmarna ska bemötas trevligt, proffsigt och med stor glädje. Det är du och dina kollegor som tillsammans är med och skapar vår familjära och välkomnande känsla på klubben.

När du kommer till jobbet är ditt uppdrag att se till att klubbens medlemmar bemöts väl och att de befinner sig i en ren och fräsch miljö. Det är du som är värd, vilket betyder att det är du som ser till att det är ordning och reda på klubben. Du får gäster att trivas och känna sig som hemma!

Arbetet i receptionen innebär variation och kräver att du är flexibel kring de olika arbetsuppgifterna. Du tar ansvar för att kundservice, försäljning och ordning sker på ett bra och professionellt sätt. Varje medlem är unik på sitt sätt, det är ditt ansvar att ge den information som krävs för att hjälpa till. Kundbemötande handlar lika mycket om improvisation som information, du som säljande receptionist på Nordic Wellness utför en kombination av båda!


Vad söker vi hos dig?

Du har fyllt 18 år och är en person som trivs i mötet med andra människor. Skapa nya relationer och lyssna till andras behov är något du känner dig bekväm med. Du är flexibel kring arbetstider, du ska kunna arbeta under dagtid, kvällar och helger. Det är viktigt att du kan arbeta självgående, samt ta egna initiativ och kunna se vad som behöver göras. Du ska vara kreativ för att hitta lösningar och se möjligheter för att kunna utveckla klubben. Arbetsplatsen är en miljö där mycket händer samtidigt, det krävs därför att du är kan arbeta i högt tempo och kan vara flexibel kring de olika arbetsuppgifterna som arbetet innebär. Du ska också känna dig bekväm med ett fysiskt arbete.

Det är inget krav att du arbetat tidigare, vi söker dig som vill göra det lilla extra i det du tar för dig, där uppgifter som påbörjas också slutförs. Det är viktigt att du har en vilja att sträva framåt och lära dig. Har du tidigare arbetat med försäljning är det ett stort plus och klappar hjärtat lite extra för träning och hälsa är det ett ännu större plus!

Att jobba på Nordic Wellness

Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med högt tempo. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Företaget växer och möjligheten att utvecklas hos oss är stor. Här finns till exempel chansen att engagera sig i vår gruppträning och andra delar av företaget.

Nu hoppas vi att du är redo att ta det första steget!

Välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag – så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobb som receptionist 50% till Riksbyggen i Borås!

Riksbyggen söker nu sin nästa stjärnreceptionist på 50% i sommar till deras kontor i Borås! Denna tjänst passar dig som motiveras av social kontakt med både externa och interna parter. Se till att söka idag då vi arbetar med löpande urval! OM TJÄNSTEN Under sommaren, närmare bestämt vecka 26-31 behöver Riksbyggen i Borås hjälp med en receptionist som kan arbeta under deras bemannade tider, KL 08.00-12.00 måndag till fredag. Detta då ordinarie personal är... Visa mer
Riksbyggen söker nu sin nästa stjärnreceptionist på 50% i sommar till deras kontor i Borås! Denna tjänst passar dig som motiveras av social kontakt med både externa och interna parter. Se till att söka idag då vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Under sommaren, närmare bestämt vecka 26-31 behöver Riksbyggen i Borås hjälp med en receptionist som kan arbeta under deras bemannade tider, KL 08.00-12.00 måndag till fredag. Detta då ordinarie personal är på semester. Introduktion sker under vecka 26 då du kommer gå bredvid en mer senior kollega innan du förväntas axla receptionistrollen mer självgående.

Rollen syftar till att vara ett glatt välkomnande ansikte för Riksbyggens kunder och besökare. Du kommer att ta emot besökare och visa dessa vidare till andra anställda på kontoret, lämna ut nycklar och i enstaka fall vissa administrativa uppgifter. Din huvuduppgift är dock att ta emot besökare och visa dem vidare.

I rollen är det viktigt att du har en tydlig serviceådra och är ansvarstagande ihop med att du alltid sätter kunden och den bästa servicen i första hand. Meriterande är också om du har ett tekniskt intresse. Vidare ser vi att du har erfarenhet av servicejobb och kundbemötande.

Du erbjuds


* Möjligheten till ett sommarjobb där du får använda din sociala sida
* En rolig arbetsplats där du får möta olika människor


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Ta emot och vara behjälplig för inkommande kunder/besökare
- Utlämning av nycklar/material
- Vara en go-to person vid frågor

VI SÖKER DIG SOM
- Studerar på eftergymnasial nivå och har minst ett år kvar på din utbildning
- Har erfarenhet av service/kundbemötande
- Har obehindrade kunskaper i svenska i både tal och skrift då språket kommer användas i det dagliga arbetet

Meriterande är om du har:


* B-körkort


Som person är du:


* Serviceinriktad
* Ansvarstagande


Övrig information


* Start: Vecka 26
* Omfattning: 50%, måndag – fredag KL 8-12. Vecka 26-31
* Placering: Borås
* Lön: Timlön
* Vi använder oss av rekryteringstester i den här rekryteringsprocessen som på ett objektivt sätt hjälper oss att matcha rätt person till tjänsten. I det första urvalet kommer du att bli kontaktad av en rekryterare och få dessa tester skickat till din mejl


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Receptionist & HR-assistent - Ellos Group

Ansök    Feb 2    Ellos AB    Receptionist, telefonist
Ellos Group är en ledande e-handelskoncern inom mode, hem och skönhet i Norden. I koncernen ingår e-handelsplatserna Ellos, Jotex och Homeroom. Utöver försäljning i nordiska länderna bedriver vi även e-handel i Polen, Holland, Österrike och Tyskland. Vår verksamhet drivs från Borås där också våra 600 anställda har sin arbetsplats. Totalt omsätter koncernen 3,6 miljarder kronor. Vi strävar ständigt efter att utveckla hållbara erbjudanden för våra kunder. Vi... Visa mer
Ellos Group är en ledande e-handelskoncern inom mode, hem och skönhet i Norden. I koncernen ingår e-handelsplatserna Ellos, Jotex och Homeroom. Utöver försäljning i nordiska länderna bedriver vi även e-handel i Polen, Holland, Österrike och Tyskland. Vår verksamhet drivs från Borås där också våra 600 anställda har sin arbetsplats. Totalt omsätter koncernen 3,6 miljarder kronor. Vi strävar ständigt efter att utveckla hållbara erbjudanden för våra kunder. Vi utvecklar och designar egna produkter och vår egen betalningslösning Elpy förser våra kunder med enkla och säkra sätt att genomföra köp på våra plattformar.  


https://eur03.safelinks.protection.outlook.com/?url=http://www.ellosgroup.se/&data=05|01||75dbb43e6d0642160ab708da43ad11dd|805ac62a0d8e455d90b15eb5c04a72d0|1|0|637896707890999722|Unknown|TWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0=|3000|||&sdata=V3QXUDT+30ROV99RtcRbxa2S4PdUaBsEr/HxU0xKhoI=&reserved=0
Ellos Group söker en ny Receptionist & HR-assistent till vårt huvudkontor i Viared, Borås.

Om rollen

Rollen handlar om att vara en servicefunktion, ambassadör och administratör för Ellos Group. Du är första ansiktet utåt såväl mot externa besökare som internt och ger service till våra medarbetare. Som spindeln i nätet verkar du kring det dagliga som uppstår vid en reception samt som service och administröt kopplat till olika interna processer inom HR, friskvård och intern kommunikation.

Arbetsuppgifter består bla i att:

- Möta och välkomna besökare, ta hand om växeltelefon, receptionsmail och annan praktisk service för medarbetare på Ellos group.

- Stötta HR Director med planering, bokning, inbjudningar och administration kring kultur/värderingsaktiviteter och Ledarforum.

- Supporta HR-teamet med administration kring bla vårt Pulsverktyg &Frankly;, HLR/Arbetsmiljö och Introduktion av nyanställda.

- Administrera friskvårdsaktiviteter (inbjudningar, boka tider för Tennis, Padel, Badminton, Sportbiljetter, Sälja biobiljetter, Släp, Takboxar etc) och inköp av kontorsmaterial.

- Agera RIO administratör och posta meddelanden/information på vårt intranät RIO samt på skärmar vid förfrågan.

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet av receptonistarbete och utbildning inom administration/HR. Du är flexibel och serviceminded samt lever efter Ellos Groups värdegrund HEJ, Humble winners, Entrepreneurs since 1947, Joy in creating happinness. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för rollen. Ditt engagemang smittar av sig och du är strukturerad, kommunikativ och arbetar med integritet mot de du träffar vid receptionen dagligen. Du har god digital kompetens för att hantera datasystem (officepaketet mm) samt talar flytande svenska och engelska då vi får internationella besökare.

Ansökan

Tjänsten är tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. För frågor om rollen, kontakta gärna HR Director Charlotte Nord via [email protected] Vi vill ha din ansökan till www.ellosgroup.se/jobb senast 20 februari, vi tillämpar ett löpande urval och kan anställa under ansökningstiden, så lägg in din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Extraresurs till Speeds reception

Vi är i behov av en extraresurs till vår reception på Speeds huvudkontor i Viared. Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, i form av studier eller annat arbete eller att du har passerat 65 år och har utrymme att jobba extra. Välkommen med din ansökan! Om uppdraget Du ingår i ett team på 3 personer som tillsammans täcker upp i receptionen vid behov. Du ger den bästa servicen till kunder, besökare och kollegor både via tfn, me... Visa mer
Vi är i behov av en extraresurs till vår reception på Speeds huvudkontor i Viared. Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, i form av studier eller annat arbete eller att du har passerat 65 år och har utrymme att jobba extra. Välkommen med din ansökan!

Om uppdraget
Du ingår i ett team på 3 personer som tillsammans täcker upp i receptionen vid behov. Du ger den bästa servicen till kunder, besökare och kollegor både via tfn, mejl och fysiska besök.Exempel på arbetsuppgifter är:

- Hantera inkommande tfn-samtal

- Ta emot besök och administrera besöksregistrering

- Posthantering

- Passer- och truckkort

- Beställning av kontorsmaterial

- Stödja ekonomiavdelningen vid behov med skanning, kontering och administration av leverantörsfakturor.Speed Group har sitt huvudkontor i Viared med öppettider mån-fre 07.30-16.30, lunchstängt 12.00-13.00. Önskvärd start för upplärning är omgående efter överenskommelse.

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed, ett bolag inom Speed Group. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag samt delta i olika konsultaktiviteter.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed Group. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Din profil
Vi söker dig som har utrymme och möjlighet att med kort varsel täcka upp i Speeds reception i Viared. Kanske studerar du idag eller är pensionär med tidigare vana inom service. Som person är du ansvarsfull med en hög servicekänsla och stort engagemang. Du uppskattar att få lära dig nya saker och ser lösningar på eventuella utmaningar.

Kvalifikationer:

- 3-årig gymnasieutbildning eller motsvarande.

- 2-3 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter

- God datavana med erfarenhet från ekonomisystem och Microsoft Office

- Goda kunskaper i svenska och engelska

- Erfarenhet av bokföring är meriterande.

För att vi ska få timanställa dig krävs det att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % alternativt att du har fyllt 65 år.

Ansökan
Ansökan sker på speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta Klara Kroksjö på? [email protected]

Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!
___________
Sökord: Reception, receptionist, administratör, administration, service, student, extrajobb, extraarbete, pensionär Visa mindre

Extraresurs till Speeds reception

Vi är i behov av en extraresurs till vår reception på Speeds huvudkontor i Viared. Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, i form av studier eller annat arbete eller att du har passerat 65 år och har utrymme att jobba extra. Välkommen med din ansökan! Om uppdraget Du ingår i ett team på 3 personer som tillsammans täcker upp i receptionen vid behov. Du ger den bästa servicen till kunder, besökare och kollegor både via tfn, me... Visa mer
Vi är i behov av en extraresurs till vår reception på Speeds huvudkontor i Viared. Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, i form av studier eller annat arbete eller att du har passerat 65 år och har utrymme att jobba extra. Välkommen med din ansökan!

Om uppdraget
Du ingår i ett team på 3 personer som tillsammans täcker upp i receptionen vid behov. Du ger den bästa servicen till kunder, besökare och kollegor både via tfn, mejl och fysiska besök.Exempel på arbetsuppgifter är:

- Hantera inkommande tfn-samtal

- Ta emot besök och administrera besöksregistrering

- Posthantering

- Passer- och truckkort

- Beställning av kontorsmaterial

- Stödja ekonomiavdelningen vid behov med skanning, kontering och administration av leverantörsfakturorSpeed Group har sitt huvudkontor i Viared med öppettider mån-fre 07.30-16.30, lunchstängt 12.00-13.00. Önskvärd start för upplärning är omgående efter överenskommelse.

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed, ett bolag inom Speed Group. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag samt delta i olika konsultaktiviteter.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed Group. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Din profil
Vi söker dig som har utrymme och möjlighet att med kort varsel täcka upp i Speeds reception i Viared. Kanske studerar du idag eller är pensionär med tidigare vana inom service. Som person är du ansvarsfull med en hög servicekänsla och stort engagemang. Du uppskattar att få lära dig nya saker och ser lösningar på eventuella utmaningar.

Kvalifikationer:

- 3-årig gymnasieutbildning eller motsvarande.

- 2-3 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter

- God datavana med erfarenhet från ekonomisystem och Microsoft Office

- Goda kunskaper i svenska och engelska

- Erfarenhet av bokföring är meriterande.

För att vi ska få timanställa dig krävs det att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % alternativt att du har fyllt 65 år.

Ansökan
Ansökan sker på?speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta Klara Kroksjö på[email protected]

Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!
___________
Sökord: Reception, receptionist, administratör, administration, service, student, extrajobb, extraarbete, pensionär Visa mindre

Säljande receptionist till Nordic Wellness Borås Knalleland

Nordic Wellness är Sveriges största friskvårdskedjor med 303 gym runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som säljande receptionist till Nordic Wellness Borås Knalleland. Vi söker dig som är intresserad av månadsanställning på 100% och har ett intresse för träning och hälsa. Du ska kunna kommunicera på svenska.  Krav - Kunna arbeta 100 % - Du ska kun... Visa mer
Nordic Wellness är Sveriges största friskvårdskedjor med 303 gym runt om i landet.

Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar.

Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som säljande receptionist till Nordic Wellness Borås Knalleland. Vi söker dig som är intresserad av månadsanställning på 100% och har ett intresse för träning och hälsa. Du ska kunna kommunicera på svenska. 

Krav

- Kunna arbeta 100 %

- Du ska kunna kommunicera på svenska. 

- Jobba 3 kvällar i veckan samt en helg i måndagen. 


Att vara säljande receptionist på Nordic Wellness

Ditt jobb handlar främst om att ge våra medlemmar en makalös träningsupplevelse och bästa möjliga service! Klubben ska alltid synas från sin bästa sida och medlemmarna ska bemötas trevligt, proffsigt och med stor glädje. Det är du och dina kollegor som tillsammans är med och skapar vår familjära och välkomnande känsla på klubben.

När du kommer till jobbet är ditt uppdrag att se till att klubbens medlemmar bemöts väl och att de befinner sig i en ren och fräsch miljö. Det är du som är värd, vilket betyder att det är du som ser till att det är ordning och reda på klubben. Du får gäster att trivas och känna sig som hemma!

Arbetet i receptionen innebär variation och kräver att du är flexibel kring de olika arbetsuppgifterna. Du tar ansvar för att kundservice, försäljning och ordning sker på ett bra och professionellt sätt. Varje medlem är unik på sitt sätt, det är ditt ansvar att ge den information som krävs för att hjälpa till. Kundbemötande handlar lika mycket om improvisation som information, du som säljande receptionist på Nordic Wellness utför en kombination av båda!


Som månadsanställd på Nordic Wellness:

Du arbetar 3 kvällar i veckan, 2 dagar samt en helg i månaden. Vad söker vi hos dig?

Du har fyllt 18 år och är en person som trivs i mötet med andra människor. Skapa nya relationer och lyssna till andras behov är något du känner dig bekväm med. Du är flexibel kring arbetstider, du ska kunna arbeta under dagtid, kvällar och helger. Det är viktigt att du kan arbeta självgående, samt ta egna initiativ och kunna se vad som behöver göras. Du ska vara kreativ för att hitta lösningar och se möjligheter för att kunna utveckla klubben. Arbetsplatsen är en miljö där mycket händer samtidigt, det krävs därför att du är kan arbeta i högt tempo och kan vara flexibel kring de olika arbetsuppgifterna som arbetet innebär. Du ska också känna dig bekväm med ett fysiskt arbete.

Det är inget krav att du arbetat tidigare, vi söker dig som vill göra det lilla extra i det du tar för dig, där uppgifter som påbörjas också slutförs. Det är viktigt att du har en vilja att sträva framåt och lära dig. Har du tidigare arbetat med försäljning är det ett stort plus och klappar hjärtat lite extra för träning och hälsa är det ett ännu större plus!

Att jobba på Nordic Wellness

Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med högt tempo. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Företaget växer och möjligheten att utvecklas hos oss är stor. Här finns till exempel chansen att engagera sig i vår gruppträning och andra delar av företaget.

Nu hoppas vi att du är redo att ta det första steget!

Välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag – så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Extra timmar! Självgående receptionist sökes till vårt familjära gym

Vi söker en självgående receptionist till vårt team. Du jobbar ensam med ansvar för reception och städ under de timmar du är på plats. Vi ser att du är serviceinriktad, positiv och driven. Kul om du är intresserad av träning och hälsa. Du ska ha uppnått 18 års ålder. Arbetstiderna är varannan helg (6 timmar) och en vardag kväll i veckan (3 timmar). Visa mer
Vi söker en självgående receptionist till vårt team. Du jobbar ensam med ansvar för reception och städ under de timmar du är på plats. Vi ser att du är serviceinriktad, positiv och driven. Kul om du är intresserad av träning och hälsa.
Du ska ha uppnått 18 års ålder. Arbetstiderna är varannan helg (6 timmar) och en vardag kväll i veckan (3 timmar). Visa mindre

Administratör till reception och bokningscentral

Beskrivning Vi söker dig som vill arbeta som administratör i vår reception och bokningscentral. Tillsammans med dina kollegor är du pastoratets ansikte utåt, men också en viktig funktion i det interna arbetet. Arbetsplatsen finner du centralt i Borås i direkt anslutning till Caroli kyrka. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består bland annat av att boka in kyrkliga handlingar, så som vigslar, dop och begravningar samt att ansvara för kyrkobokföringen.... Visa mer
Beskrivning

Vi söker dig som vill arbeta som administratör i vår reception och bokningscentral.

Tillsammans med dina kollegor är du pastoratets ansikte utåt, men också en viktig funktion i det interna arbetet. Arbetsplatsen finner du centralt i Borås i direkt anslutning till Caroli kyrka.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består bland annat av att boka in kyrkliga handlingar, så som vigslar, dop och begravningar samt att ansvara för kyrkobokföringen. I arbetet ingår att ta emot besökare i vår reception, besvara telefonsamtal samt hantera post och leveranser. Övriga administrativa uppgifter kan också förekomma.

Kvalifikationer

För att passa in i rollen tror vi att du har flera års erfarenhet av arbete i en liknande befattning, yrkesvana av att möta människor både per telefon och i expedition/reception. Du har minst gymnasiekompetens relevant för tjänsten. Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom administration.  

Du är strukturerad och bra på att organisera samt prioritera i ditt arbete. Du är noggrann och tar ansvar för att uppgifterna blir gjorda i tid. Du är stabil i stressade situationer till exempel vid kortare arbetstoppar eller när flera vill ha din uppmärksamhet samtidigt. Vidare har du ett gott bemötande och möter både besökare och kollegor på ett professionellt sätt.

I arbetet bidrar du till att pastoratets gemensamma administration fungerar genom samarbete med andra parallellt med att du utför arbetsuppgifter på egen hand. Det är viktigt att du är en lagspelare samtidigt som du kan arbeta självständigt.

Du har god förmåga att uttrycka dig tal och skrift på svenska men även på engelska. Vidare har du goda IT-kunskaper då du i arbetet använder flera olika IT-stöd. Det är meriterande om du har arbetat i följande system:

- Aveny bokning
- Microsoft 365
- Telia Touchpoint+ (telefonväxel)

Vi ser det som en självklarhet att du delar Svenska kyrkans grundläggande värderingar.

Villkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning om 75%.
Önskvärt tillträde är den 1 mars 2023 eller enligt överenskommelse.

Intervjuer kommer att genomföras den 6 och 8 februari.

Till din ansökan vill vi att du bifogar betyg och intyg från relevant utbildning enligt kvalifikationskraven ovan.

Svenska kyrkan i Borås är det största pastoratet i Skara stift och består av tre församlingar: Brämhult, Caroli och Gustav Adolf. Upptagningsområdet är på nära 75 000 invånare, varav cirka 35 000 är medlemmar i Svenska kyrkan. Det finns kyrkor på sju platser runt om i staden. Svenska kyrkan driver tre förskolor och förvaltar Borås fem begravningsplatser. Antalet anställda uppgår till cirka 150 personer och omsättningen till 140 miljoner kr.I pastoratets församlingsinstruktion 2023-2026 lyfts tre utvecklingsområden särskilt fram: hopp, närvaro, hållbarhet.Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Säljande receptionist till Nordic Wellness Borås Viared

Nordic Wellness är Sveriges största friskvårdskedjor med 303 gym runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som säljande receptionist till Nordic Wellness Viared Borås på 100 %. Vi söker dig som är intresserad av månadsanställning eller timanställning och har ett intresse för träning och hälsa. Att vara säljande receptionist på Nordic Wellness Ditt jobb... Visa mer
Nordic Wellness är Sveriges största friskvårdskedjor med 303 gym runt om i landet.

Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar.

Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som säljande receptionist till Nordic Wellness Viared Borås på 100 %. Vi söker dig som är intresserad av månadsanställning eller timanställning och har ett intresse för träning och hälsa.

Att vara säljande receptionist på Nordic Wellness

Ditt jobb handlar främst om att ge våra medlemmar en makalös träningsupplevelse och bästa möjliga service! Klubben ska alltid synas från sin bästa sida och medlemmarna ska bemötas trevligt, proffsigt och med stor glädje. Det är du och dina kollegor som tillsammans är med och skapar vår familjära och välkomnande känsla på klubben.

När du kommer till jobbet är ditt uppdrag att se till att klubbens medlemmar bemöts väl och att de befinner sig i en ren och fräsch miljö. Det är du som är värd, vilket betyder att det är du som ser till att det är ordning och reda på klubben. Du får gäster att trivas och känna sig som hemma!

Arbetet i receptionen innebär variation och kräver att du är flexibel kring de olika arbetsuppgifterna. Du tar ansvar för att kundservice, försäljning och ordning sker på ett bra och professionellt sätt. Varje medlem är unik på sitt sätt, det är ditt ansvar att ge den information som krävs för att hjälpa till. Kundbemötande handlar lika mycket om improvisation som information, du som säljande receptionist på Nordic Wellness utför en kombination av båda!

Som månadsanställd på Nordic Wellness:

Du arbetar 3 kvällar i veckan, 2 dagar samt en helg i månaden. Vad söker vi hos dig?

Du har fyllt 18 år och är en person som trivs i mötet med andra människor. Skapa nya relationer och lyssna till andras behov är något du känner dig bekväm med. Du är flexibel kring arbetstider, du ska kunna arbeta under dagtid, kvällar och helger. Det är viktigt att du kan arbeta självgående, samt ta egna initiativ och kunna se vad som behöver göras. Du ska vara kreativ för att hitta lösningar och se möjligheter för att kunna utveckla klubben. Arbetsplatsen är en miljö där mycket händer samtidigt, det krävs därför att du är kan arbeta i högt tempo och kan vara flexibel kring de olika arbetsuppgifterna som arbetet innebär. Du ska också känna dig bekväm med ett fysiskt arbete.

Det är inget krav att du arbetat tidigare, vi söker dig som vill göra det lilla extra i det du tar för dig, där uppgifter som påbörjas också slutförs. Det är viktigt att du har en vilja att sträva framåt och lära dig. Har du tidigare arbetat med försäljning är det ett stort plus och klappar hjärtat lite extra för träning och hälsa är det ett ännu större plus!

Att jobba på Nordic Wellness

Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med högt tempo. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Företaget växer och möjligheten att utvecklas hos oss är stor. Här finns till exempel chansen att engagera sig i vår gruppträning och andra delar av företaget.

Nu hoppas vi att du är redo att ta det första steget!

Välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag – så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Reception & Corporate Culture Assistant - Ellos Group

Ansök    Nov 14    Ellos AB    Receptionist, telefonist
Ellos Group är en ledande e-handelskoncern inom mode, hem och skönhet i Norden. I koncernen ingår e-handelsplatserna Ellos, Jotex och Homeroom. Utöver försäljning i nordiska länderna bedriver vi även e-handel i Polen, Holland, Österrike och Tyskland. Vår verksamhet drivs från Borås där också våra 600 anställda har sin arbetsplats. Totalt omsätter koncernen 3,6 miljarder kronor. Vi strävar ständigt efter att utveckla hållbara erbjudanden för våra kunder. Vi... Visa mer
Ellos Group är en ledande e-handelskoncern inom mode, hem och skönhet i Norden. I koncernen ingår e-handelsplatserna Ellos, Jotex och Homeroom. Utöver försäljning i nordiska länderna bedriver vi även e-handel i Polen, Holland, Österrike och Tyskland. Vår verksamhet drivs från Borås där också våra 600 anställda har sin arbetsplats. Totalt omsätter koncernen 3,6 miljarder kronor. Vi strävar ständigt efter att utveckla hållbara erbjudanden för våra kunder. Vi utvecklar och designar egna produkter och vår egen betalningslösning Elpy förser våra kunder med enkla och säkra sätt att genomföra köp på våra plattformar.  


https://eur03.safelinks.protection.outlook.com/?url=http://www.ellosgroup.se/&data=05|01||75dbb43e6d0642160ab708da43ad11dd|805ac62a0d8e455d90b15eb5c04a72d0|1|0|637896707890999722|Unknown|TWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0=|3000|||&sdata=V3QXUDT+30ROV99RtcRbxa2S4PdUaBsEr/HxU0xKhoI=&reserved=0
Ellos Group söker en ny Reception & Corporate Culture Assistant till vårt huvudkontor i Viared, Borås.

Om rollen

Rollen handlar om att vara en ambassadör för Ellos Group och som första ansiktet utåt mot externa besökare och internt som service till våra medarbetare. Du är en servicefunktion, administratör och ambassadör i samma roll med tillhörighet till vårt HR-team. Som spindeln i nätet verkar du kring det dagliga som uppstår vid en reception samt service och administration kopplat till olika interna processer inom HR, friskvård och intern kommunikation.

Arbetsuppgifter består bla i att:

- Möta och välkomna besökare, ta hand om växeltelefon, receptionsmail och annan praktisk service för medarbetare på Ellos group.
- Facilitera aktiviteter och kommunikation kring Ellos Groups värderingar (HEJ). Stötta HR Director med planering, bokning, inbjudningar och administration kring kultur/värderingsaktiviteter och Ledarforum.
- Supporta HR-teamet med administration kring bla vårt Pulsverktyg &Frankly;, HLR/Arbetsmiljö och Introduktion av nyanställda.
- Administrera friskvårdsaktiviteter (inbjudningar, boka tider för Tennis, Padel, Badminton, Sportbiljetter, Sälja biobiljetter, Släp, Takboxar etc) och inköp av kontorsmaterial.
- Agera RIO administratör och posta meddelanden/information på vårt intranät RIO samt på skärmar vid förfrågan.
Din bakgrund

Vi söker dig som är flexibel och serviceminded samt lever efter Ellos Groups värdegrund HEJ, Humble winners, Entrepreneurs since 1947, Joy in creating happinness. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för rollen. Ditt engagemang smittar av sig och du är strukturerad, kommunikativ och arbetar med integritet mot de du träffar vid receptionen dagligen. Du har god digital kompetens för att hantera datasystem (officepaketet mm) samt talar flytande svenska och engelska då vi har många internationella besökare.

Ansökan

Tjänsten är tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. För frågor om rollen, kontakta gärna HR Director Charlotte Nord via [email protected] Vi vill ha din ansökan till www.ellosgroup.se/jobb senast 28 november, vi tillämpar ett löpande urval och kan anställa under ansökningstiden, så lägg in din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Säljande receptionist till Nordic Wellness Borås Knalleland

Nordic Wellness är Sveriges största friskvårdskedjor med 303 gym runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som säljande receptionist till Nordic Wellness Borås Knalleland. Vi söker dig som är intresserad av månadsanställning på 100% och har ett intresse för träning och hälsa. Du ska kunna kommunicera på svenska.  Krav - Kunna arbeta 100 % - Du ska kun... Visa mer
Nordic Wellness är Sveriges största friskvårdskedjor med 303 gym runt om i landet.

Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar.

Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som säljande receptionist till Nordic Wellness Borås Knalleland. Vi söker dig som är intresserad av månadsanställning på 100% och har ett intresse för träning och hälsa. Du ska kunna kommunicera på svenska. 

Krav

- Kunna arbeta 100 %

- Du ska kunna kommunicera på svenska. 

- Jobba 3 kvällar i veckan samt en helg i måndagen. 


Att vara säljande receptionist på Nordic Wellness

Ditt jobb handlar främst om att ge våra medlemmar en makalös träningsupplevelse och bästa möjliga service! Klubben ska alltid synas från sin bästa sida och medlemmarna ska bemötas trevligt, proffsigt och med stor glädje. Det är du och dina kollegor som tillsammans är med och skapar vår familjära och välkomnande känsla på klubben.

När du kommer till jobbet är ditt uppdrag att se till att klubbens medlemmar bemöts väl och att de befinner sig i en ren och fräsch miljö. Det är du som är värd, vilket betyder att det är du som ser till att det är ordning och reda på klubben. Du får gäster att trivas och känna sig som hemma!

Arbetet i receptionen innebär variation och kräver att du är flexibel kring de olika arbetsuppgifterna. Du tar ansvar för att kundservice, försäljning och ordning sker på ett bra och professionellt sätt. Varje medlem är unik på sitt sätt, det är ditt ansvar att ge den information som krävs för att hjälpa till. Kundbemötande handlar lika mycket om improvisation som information, du som säljande receptionist på Nordic Wellness utför en kombination av båda!


Som månadsanställd på Nordic Wellness:

Du arbetar 3 kvällar i veckan, 2 dagar samt en helg i månaden. Vad söker vi hos dig?

Du har fyllt 18 år och är en person som trivs i mötet med andra människor. Skapa nya relationer och lyssna till andras behov är något du känner dig bekväm med. Du är flexibel kring arbetstider, du ska kunna arbeta under dagtid, kvällar och helger. Det är viktigt att du kan arbeta självgående, samt ta egna initiativ och kunna se vad som behöver göras. Du ska vara kreativ för att hitta lösningar och se möjligheter för att kunna utveckla klubben. Arbetsplatsen är en miljö där mycket händer samtidigt, det krävs därför att du är kan arbeta i högt tempo och kan vara flexibel kring de olika arbetsuppgifterna som arbetet innebär. Du ska också känna dig bekväm med ett fysiskt arbete.

Det är inget krav att du arbetat tidigare, vi söker dig som vill göra det lilla extra i det du tar för dig, där uppgifter som påbörjas också slutförs. Det är viktigt att du har en vilja att sträva framåt och lära dig. Har du tidigare arbetat med försäljning är det ett stort plus och klappar hjärtat lite extra för träning och hälsa är det ett ännu större plus!

Att jobba på Nordic Wellness

Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med högt tempo. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Företaget växer och möjligheten att utvecklas hos oss är stor. Här finns till exempel chansen att engagera sig i vår gruppträning och andra delar av företaget.

Nu hoppas vi att du är redo att ta det första steget!

Välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag – så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Receptionist på deltid till Pulsen!

Pulsen söker nu en stjärnreceptionist på deltid. Denna roll passar dig som motiveras av social kontakt med både externa och interna parter. Du förväntas kunna ställa upp vid behov då du kommer stötta befintlig receptionist. Är du nästa tillskott för Pulsen? OM TJÄNSTEN ”Med innovation och entreprenörskap skapar Pulsen en bättre omvärld. Som Sveriges mest erfarna IT-företag erbjuder de spetskompetens och trygghet för både kund och medarbetare. Genom ett u... Visa mer
Pulsen söker nu en stjärnreceptionist på deltid. Denna roll passar dig som motiveras av social kontakt med både externa och interna parter. Du förväntas kunna ställa upp vid behov då du kommer stötta befintlig receptionist. Är du nästa tillskott för Pulsen?

OM TJÄNSTEN
”Med innovation och entreprenörskap skapar Pulsen en bättre omvärld. Som Sveriges mest erfarna IT-företag erbjuder de spetskompetens och trygghet för både kund och medarbetare. Genom ett utvecklat hållbarhetstänk och ett ansvarsfullt engagemang för sina medarbetare utsågs Pulsen, för andra året i rad, till ett av Sveriges Karriärföretag 2021. Ett aktivt arbete för att utveckla och stötta sina medarbetare var en del av motiveringen till det prestigefyllda priset”

Rollen kommer inledas med introduktion av ansvarig receptionist för att skapa så bra förutsättningar som möjligt. På sikt finns även möjlighet att ta sig an mer administrativa arbetsuppgifter om intresset finns! Du förväntas kunna arbeta cirka 8 timmar i veckan vid eventuell frånvaro/ ledighet.

#

#

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Välkomna och informera besökare i receptionen
- Hantera ingående och utgående post
- Ansvara för telefonväxeln samt allmän företagsmail
- På sikt ta sig an administrativa arbetsuppgifter som processbeskrivningar och arkiv- och avtalssortering

VI SÖKER DIG SOM
- Studerar minst 50 % på universitet eller högskola, med fördel i Borås
- Goda kunskaper i Office-paketet
- Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal och skrift då arbetet sker på dessa språk
- Kan arbeta en dag i veckan samt vid behov

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av receptionistarbete.

Som person är du:


* Serviceminded
* Problemlösande
* Flexibel


#

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Deltid, ca 8h/vecka
* Placering: Borås


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Den familjeägda Pulsenkoncernen är Sveriges mest erfarna techbolag. Ett starkt entreprenörskap kombinerat med en långsiktig syn på affärer har skapat mångåriga relationer med både kunder och medarbetare inom flera branscher. Idag har koncernen över 1 700 medarbetare och omsätter närmare 3,2 miljarder kronor. Pulsenkoncernen har sin grund inom IT men bedriver idag bedriver verksamhet inom flera olika områden genom bolagen Pulsen Integration, Pulsen Omsorg, Shibuya, Pedab Group, Pulsen Fastigheter, Pulsen Konferens, Releasy, Indicate me, Hjältevadshus, 21grams och Pulsen kapitalförvaltning. Pulsen AB är koncernmoder och har sin bas i Borås. Visa mindre

Säljande receptionist till Grand Fintess Pallas Borås

Nordic Wellness är Sveriges största friskvårdskedjor med 302 gym runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som säljande receptionist till Grand Fitness Borås Pallas. Vi söker dig som är intresserad av månadsanställning och har ett intresse för träning och hälsa. Att vara säljande receptionist på Grand Fitness Ditt jobb handlar främst om att ge våra med... Visa mer
Nordic Wellness är Sveriges största friskvårdskedjor med 302 gym runt om i landet.

Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar.

Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som säljande receptionist till Grand Fitness Borås Pallas. Vi söker dig som är intresserad av månadsanställning och har ett intresse för träning och hälsa.

Att vara säljande receptionist på Grand Fitness

Ditt jobb handlar främst om att ge våra medlemmar en makalös träningsupplevelse och bästa möjliga service! Klubben ska alltid synas från sin bästa sida och medlemmarna ska bemötas trevligt, proffsigt och med stor glädje. Det är du och dina kollegor som tillsammans är med och skapar vår familjära och välkomnande känsla på klubben.

När du kommer till jobbet är ditt uppdrag att se till att klubbens medlemmar bemöts väl och att de befinner sig i en ren och fräsch miljö. Det är du som är värd, vilket betyder att det är du som ser till att det är ordning och reda på klubben. Du får gäster att trivas och känna sig som hemma!

Arbetet i receptionen innebär variation och kräver att du är flexibel kring de olika arbetsuppgifterna. Du tar ansvar för att kundservice, försäljning och ordning sker på ett bra och professionellt sätt. Varje medlem är unik på sitt sätt, det är ditt ansvar att ge den information som krävs för att hjälpa till. Kundbemötande handlar lika mycket om improvisation som information, du som säljande receptionist på Nordic Wellness utför en kombination av båda!


Som månadsanställd på Grand Fitness

Du arbetar 3 kvällar i veckan, 2 dagar samt en helg i månaden. Vad söker vi hos dig?

Du har fyllt 18 år och är en person som trivs i mötet med andra människor. Skapa nya relationer och lyssna till andras behov är något du känner dig bekväm med. Du är flexibel kring arbetstider, du ska kunna arbeta under dagtid, kvällar och helger. Det är viktigt att du kan arbeta självgående, samt ta egna initiativ och kunna se vad som behöver göras. Du ska vara kreativ för att hitta lösningar och se möjligheter för att kunna utveckla klubben. Arbetsplatsen är en miljö där mycket händer samtidigt, det krävs därför att du är kan arbeta i högt tempo och kan vara flexibel kring de olika arbetsuppgifterna som arbetet innebär. Du ska också känna dig bekväm med ett fysiskt arbete.

Det är inget krav att du arbetat tidigare, vi söker dig som vill göra det lilla extra i det du tar för dig, där uppgifter som påbörjas också slutförs. Det är viktigt att du har en vilja att sträva framåt och lära dig. Har du tidigare arbetat med försäljning är det ett stort plus och klappar hjärtat lite extra för träning och hälsa är det ett ännu större plus!

Att jobba på Grand Fitness

Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med högt tempo. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Företaget växer och möjligheten att utvecklas hos oss är stor. Här finns till exempel chansen att engagera sig i vår gruppträning och andra delar av företaget.

Nu hoppas vi att du är redo att ta det första steget!

Välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag – så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Säljande receptionist till Nordic Wellness Borås

Nordic Wellness är Sveriges största friskvårdskedjor med 300 gym runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som säljande receptionist till Nordic Wellness klubbar våra klubbar i Borås. Borås City /Åhåga   Viared/Brämhult  Grand Fitness Pallas  Uppge i din ansökan vilken klubb du söker till samt om du söker visstid eller heltid.   Att vara säljande r... Visa mer
Nordic Wellness är Sveriges största friskvårdskedjor med 300 gym runt om i landet.

Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar.

Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som säljande receptionist till Nordic Wellness klubbar våra klubbar i Borås.

Borås City /Åhåga  

Viared/Brämhult 

Grand Fitness Pallas 

Uppge i din ansökan vilken klubb du söker till samt om du söker visstid eller heltid.

 

Att vara säljande receptionist på Nordic Wellness

Ditt jobb kommer främst att handla om en sak. Det är att ge våra medlemmar en makalös träningsupplevelse. Det betyder att klubben alltid behöver synas från sin bästa sida och att medlemmarna bemöts trevligt, proffsigt och med stor glädje. Det är du som tillsammans med dina kollegor är med och skapar vår familjära och välkomnande känsla på klubben.

När du kommer till jobbet är ditt uppdrag att se till att klubben är ren och fräsch. Vikter kan behöva flyttas på, soptunnor ska tömmas och skräp kan förstås inte ligga någon annanstans än just i soptunnan. Det är helt enkelt du som värd, som får våra gäster att trivas och känna sig som hemma!

Arbetstiden i receptionen innebär variation och kräver att du är flexibel. Här kommer din känsla för försäljning in i bilden. Varje medlem är unik på sitt vis, och det är upp till dig att ge den information de behöver. Du vet att kundbemötande kan handla lika mycket om improvisation som information men oftast en kombination av båda.

Vi söker både timanställda samt heltidsanställda receptionister. Ange gärna i din ansökan om du är intresserad av tim- och/eller heltidsanställning.

Vad söker vi hos dig?

Förutom att du har fyllt 18 år och kan arbeta under dagtid, kvällar och helger letar vi efter dig som känner sig bekväm med kundservice, försäljning och att städa. Du vill alltid göra det lilla extra i det du tar dig för och du får energi av möten med andra människor. Har du jobbat med försäljning förut är det ett stort plus. Klappar hjärtat lite extra för träning och hälsa är det ett ännu större plus!

Att jobba på Nordic Wellness

Vi erbjuder en rolig som stimulerande arbetsplats med högt i tak. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Företaget växer och möjligheten att växa hos oss är stor. Här finns till exempel chansen att engagera sig i vår gruppträning och andra delar av företaget. Nu hoppas vi att du är redo att ta det första steget!

Välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag – så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Upzone Head Office söker en bokningsassistent omgående

Är du serviceinriktad, lösningsorienterat och duktig på sälj? Då är det kanske dig vi söker! Upzone är idag ett av Sveriges snabbast växande äventyrsbolag med flera äventyrsparker i landet. Vi erbjuder aktiviteter och event för privatpersoner, grupper och företag i alla dess former. Vår primära aktivitet är höghöjdsbana som är en väldigt populärt aktivitet för alla våra gäster. Vi finns på nio platser runt om i landet och växer i snabb takt på flera andra... Visa mer
Är du serviceinriktad, lösningsorienterat och duktig på sälj?
Då är det kanske dig vi söker!

Upzone är idag ett av Sveriges snabbast växande äventyrsbolag med flera äventyrsparker i landet. Vi erbjuder aktiviteter och event för privatpersoner, grupper och företag i alla dess former. Vår primära aktivitet är höghöjdsbana som är en väldigt populärt aktivitet för alla våra gäster. Vi finns på nio platser runt om i landet och växer i snabb takt på flera andra platser i landet.
Just nu söker vi nya bokningsassistenter till vårt huvudkontor i Borås som vill ingå i ett team som har lätt till skratt. Rollen som bokningsassistent på vår bokningscentral innebär att det är din uppgift att ge våra besökare den bästa tänkbara servicen vid bokning och frågor om våra äventyr. Vi söker därför dig som gillar att ge service av högsta klass, prata med exalterade och nervösa människor över både telefon och mejl och som är organiserad och självgående i sitt arbete.

Uppgifterna är varierande beroende på vart i säsongen vi befinner oss men huvudsakligen består arbetsuppgifterna av att ta emot bokningar både via mejl och telefon för koncernens alla parker, planera och boka in företagsevent samt lättare administrativa uppgifter så som fakturering.

De personer vi söker är engagerade, stresståliga, positiva, flexibla, noggranna och gillar att arbeta med många bollar i luften tillsammans med ett högt tempo.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med sälj och bokningssystem. Tjänsten kräver goda kunskaper i både svenska och engelska. Tjänsten kräver också att ta emot bokningar över telefon. Tjänster kräver helgarbete.

Det finns möjlighet för arbete hemifrån.Meriterande kunskaper:

- Arbetat med försäljning över telefon tidigare

- Tidigare erfarenhet av att jobbat i en höghöjdsbana

- Tidigare erfarenhet av fakturering

Antal tjänster: 2

Anställningsform: Säsongsarbete

När: Omgående - september

Omfattning: 50-100%

Utbildning: Sker löpande under arbetstid

Sista anmälningsdag: Rekrytering sker löpande

Besök vår hemsida här (https://www.upzone.se/) Visa mindre

Receptionist tandvård sökes

Receptionist på Heltid sökes till Plaza Tandvård. Vår klinik är en toppmodern tandvårdsklinik där vi bedriver allmäntandvård, tandreglering för vuxna, implantatbehandlingar och estetisk tandvård av högsta kvalitet med ett personligt omhändertagande. Vi är i dagsläget två tandläkare, två tandhygienister, tre tandsköterskor, en receptionist och en konsulterande specialist i käkkirurgi. Våra arbetstider är skiftarbetesbaserade som inkluderar mornar och kvälla... Visa mer
Receptionist på Heltid sökes till Plaza Tandvård.
Vår klinik är en toppmodern tandvårdsklinik där vi bedriver allmäntandvård, tandreglering för vuxna, implantatbehandlingar och estetisk tandvård av högsta kvalitet med ett personligt omhändertagande. Vi är i dagsläget två tandläkare, två tandhygienister, tre tandsköterskor, en receptionist och en konsulterande specialist i käkkirurgi.
Våra arbetstider är skiftarbetesbaserade som inkluderar mornar och kvällar från 6.30-19.30 samt varannan Fredag. Vår schemalagda arbetstid är i snitt 33tim per vecka, resterande tid är ansvarstid som ej är schemalagd.
Då du blir vårt ansiktet utåt i reception och telefon är det viktigt att du tycker om att ge god service och arbeta med människor. Du behöver behärska svenska flytande i tal och skrift samt ha goda kunskaper i engelska.
Vi söker dig som är glad, positiv, noggrann, serviceinriktad, van att arbeta självständigt samt klarar att växla mellan olika arbetsuppgifter utan att bli stressad av många bollar i luften. Dina arbetsuppgifter består huvudsakligen i att arbeta i vår reception med tidsbokning, kallelser, patientkontakt, telefonservice, betalningar, ekonomi fakturering och övriga administrativa uppgifter.
Vi erbjuder den rätta kandidaten goda arbetsvillkor och en god arbetsmiljö i ett team med framåtanda och god sammanhållning.
Störst vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och att passa in i gruppen.
Kvalifikationer
Flytande Svenska i tal och skrift.
Goda kunskaper i engelska
Ekonomisk kunskap om fakturering och kassahantering

Meriter
Utbildad tandsköterska eller erfarenhet av att arbeta inom tandvård
Kunskaper om tandvårdsförsäkringen
Erfarenhet av journalsystemet ALMA

Start: Tjänsten tillträder 15 Augusti i möjligaste mån.
Sista ansökningsdag 8 Juli men om rätt sökande dyker upp kan tjänsten tillsättas tidigare. Kallelser för intervjuer sker löpande.
Ansök nedan och glöm inte bifoga personligt brev och cv till din ansökan. Visa mindre

Receptionist tim till Borås

Gillar du struktur och har ett starkt intresse för service & administration?    Om oss MyDentist är en snabbväxande tandvårdskedja som bedriver högkvalitativ tandvård. Vi fokuserar på att göra mötet för kunden så enkelt, lättillgängligt och kvalitativt som möjligt. Detta gör vi genom att erbjuda professionella behandlingar, hög service, drop-in tider och genom att ha öppet på kvällar och helger.  Vi finns idag i Västerås, Norrköping, Malmö, Göteborg, Borås... Visa mer
Gillar du struktur och har ett starkt intresse för service & administration? 
 
Om oss
MyDentist är en snabbväxande tandvårdskedja som bedriver högkvalitativ tandvård. Vi fokuserar på att göra mötet för kunden så enkelt, lättillgängligt och kvalitativt som möjligt. Detta gör vi genom att erbjuda professionella behandlingar, hög service, drop-in tider och genom att ha öppet på kvällar och helger. 
Vi finns idag i Västerås, Norrköping, Malmö, Göteborg, Borås, Linköping, Helsingborg och Örebro. Nu får du chansen att vara med på vår uppbyggnads- och förändringsresa mot att bli Sveriges mest rekommenderade tandläkare.
Som receptionist hos oss kommer du få en spännande och varierande roll där du får mycket eget ansvar samt möjlighet att påverka klinikens utvecklingsarbete framåt.
 
Arbetsuppgifter

• Välkomna och ta emot våra kunder i receptionen
• Ansvara för tidsbokning av kunder, inkommande samtal samt hantera betalningar
• Se till så att vår tandvårdsbutik ser ren och inbjudande ut
• Ansvara för posthantering, beställningar samt in- och utleveranser
• Andra förekommande uppgifter

Vi söker dig som

• Har erfarenhet av service och kundbemötande
• Är van vid att arbeta i olika IT-system samt Office-paketet
• Har mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
• Bekväm med att ta mycket eget ansvar
• Trivs stundvis i ett högt tempo 
 
Du kommer att vara klinikens ansikte utåt där du ger service av högsta kvalitet till alla som du möter. 
För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du är serviceminded, lösningsorienterad och prestigelös. 
Du drivs av nytänkande, gillar förändring och älskar att dela med dig av din kunskap.
Som receptionist hos oss kommer du vara spindeln i nätet där du ser till så att den dagliga driften av kliniken fungerar och håller hög kvalitet. Du arbetar proaktivt och kan hantera stressiga situationer samtidigt som du prioriterar rätt.
 
Du kommer till största del att ansvara för kundkontakter i receptionen, på telefon, mail samt för tidbokning. Det är därför viktigt att du är effektiv och är duktig på att kommunicera så att våra kunder känner sig trygga och väl omhändertagna. 
 
I den här rekryteringsprocessen lägger vi stor vikt i dina personliga egenskaper och din motivering för tjänsten.
 
Önskvärd erfarenhet

• Erfarenhet av att arbeta i reception/ vårdadministration eller med service och försäljning
• Tidigare arbetat med journalsystemet Opus 
• Tidigare erfarenhet från dentalbranschen
 
Hos oss får du

• Möjlighet att vara med och påverka från start
• Arbeta i en platt organisation med nära till beslut
 
 
ÖVRIG INFORMATION
Start: snarast 
Omfattning: 50%
Placering: Vi finns i moderna lokaler i centrala borås 
 
Sök tjänsten i dag! Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 
 
Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta [email protected]
 
 

 


MyDentist är en snabbväxande tandvårdskedja i Sverige som sätter medarbetare och patienter i centrum med målet om att bli den ledande tandvårdskedjan i Norden. Vi finns idag på åtta orter runt om i Sverige och siktar på 45 nya orter inom de närmsta åren.
MyDentist erbjuder professionell tandvård på ett lättillgängligt, enkelt och attraktivt sätt. Idag är vi över 200 drivna medarbetare som genom vårt samarbete hjälpt över 80 000 patienter till en bättre munhälsa. Vår kultur präglas av våra tre värderingar: Vi gör det enkelt – Vi tror på förändring – Vi visar omtanke. Visa mindre

Säljande receptionist till Nordic Wellness Borås City och Knalleland

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med snart över 300 gym runt om i hela landet. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, professionell personal och inte minst pris. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Vi fortsätter växa och förstärker vår position på marknaden. I takt med vår expansion söker vi ett flertal s... Visa mer
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med snart över 300 gym runt om i hela landet.

Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, professionell personal och inte minst pris. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Vi fortsätter växa och förstärker vår position på marknaden.

I takt med vår expansion söker vi ett flertal säljande receptionister till våra fina klubbar i Borås City samt Borås Knalleland. 

Att vara säljande receptionist på Nordic Wellness

Ditt jobb kommer främst att handla om en sak. Det är att ge våra medlemmar en makalös träningsupplevelse. Det betyder att klubben alltid behöver synas från sin bästa sida och att medlemmarna bemöts trevligt, proffsigt och med stor glädje. Det är du som tillsammans med dina kollegor är med och skapar vår familjära och välkomnande känsla på klubben.

När du kommer till jobbet är ditt uppdrag att se till att klubben är ren och fräsch. Vikter kan behöva flyttas på, soptunnor ska tömmas och skräp kan förstås inte ligga någon annanstans än just i soptunnan. Det är helt enkelt du som värd, som får våra gäster att trivas och känna sig som hemma!

Arbetstiden i receptionen innebär variation och kräver att du är flexibel. Här kommer din känsla för försäljning in i bilden. Varje medlem är unik på sitt vis, och det är upp till dig att ge den information de behöver. Du vet att kundbemötande kan handla lika mycket om improvisation som information men oftast en kombination av båda.

Vad söker vi hos dig?

Förutom att du har fyllt 18 år och kan arbeta under dagtid, kvällar och helger letar vi efter dig som känner sig bekväm med kundservice, försäljning och att städa. Du vill alltid göra det lilla extra i det du tar dig för och du får energi av möten med andra människor. Har du jobbat med försäljning förut är det ett stort plus. Klappar hjärtat lite extra för träning och hälsa är det ett ännu större plus!

Att jobba på Nordic Wellness

Vi erbjuder en rolig som stimulerande arbetsplats med högt i tak. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Företaget växer och möjligheten att växa hos oss är stor. Här finns till exempel chansen att engagera sig i vår gruppträning och andra delar av företaget. Nu hoppas vi att du är redo att ta det första steget!

Välkommen med din ansökan senast 2022-05-29. Urval kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag – så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Upzone Head Office söker en bokningsassistent omgående

Är du serviceinriktad, lösningsorienterat och duktig på sälj? Då är det kanske dig vi söker! Upzone är idag ett av Sveriges snabbast växande äventyrsbolag med flera äventyrsparker i landet. Vi erbjuder aktiviteter och event för privatpersoner, grupper och företag i alla dess former. Vår primära aktivitet är höghöjdsbana som är en väldigt populärt aktivitet för alla våra gäster. Vi finns på nio platser runt om i landet och växer i snabb takt på flera andra... Visa mer
Är du serviceinriktad, lösningsorienterat och duktig på sälj?
Då är det kanske dig vi söker!

Upzone är idag ett av Sveriges snabbast växande äventyrsbolag med flera äventyrsparker i landet. Vi erbjuder aktiviteter och event för privatpersoner, grupper och företag i alla dess former. Vår primära aktivitet är höghöjdsbana som är en väldigt populärt aktivitet för alla våra gäster. Vi finns på nio platser runt om i landet och växer i snabb takt på flera andra platser i landet.
Just nu söker vi nya bokningsassistenter till vårt huvudkontor i Borås som vill ingå i ett team som har lätt till skratt. Rollen som bokningsassistent på vår bokningscentral innebär att det är din uppgift att ge våra besökare den bästa tänkbara servicen vid bokning och frågor om våra äventyr. Vi söker därför dig som gillar att ge service av högsta klass, prata med exalterade och nervösa människor över både telefon och mejl och som är organiserad och självgående i sitt arbete.

Uppgifterna är varierande beroende på vart i säsongen vi befinner oss men huvudsakligen består arbetsuppgifterna av att ta emot bokningar både via mejl och telefon för koncernens alla parker, planera och boka in företagsevent samt lättare administrativa uppgifter så som fakturering.

De personer vi söker är engagerade, stresståliga, positiva, flexibla, noggranna och gillar att arbeta med många bollar i luften tillsammans med ett högt tempo.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med sälj och bokningssystem. Tjänsten kräver goda kunskaper i både svenska och engelska. Tjänsten kräver också att ta emot bokningar över telefon. Tjänster kräver helgarbete.

Det finns möjlighet för arbete hemifrån.Meriterande kunskaper:

- Arbetat med försäljning över telefon tidigare

- Tidigare erfarenhet av att jobbat i en höghöjdsbana

- Tidigare erfarenhet av fakturering

Antal tjänster: 1

Anställningsform: Säsongsarbete

När: Omgående - september

Omfattning: heltid 100 %

Utbildning: Sker löpande under arbetstid

Sista anmälningsdag: Rekrytering sker löpande

Besök vår hemsida här (https://www.upzone.se/) Visa mindre

Säljande receptionist till Nordic Wellness Borås Viared och Brämhult

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med snart över 300 gym runt om i hela landet. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, professionell personal och inte minst pris. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Vi fortsätter växa och förstärker vår position på marknaden. I takt med vår expansion söker vi ett flertal s... Visa mer
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med snart över 300 gym runt om i hela landet.

Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, professionell personal och inte minst pris. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Vi fortsätter växa och förstärker vår position på marknaden.

I takt med vår expansion söker vi ett flertal säljande receptionister till våra fina klubbar i Borås Viared och Borås Brämhult. 

Att vara säljande receptionist på Nordic Wellness

Ditt jobb kommer främst att handla om en sak. Det är att ge våra medlemmar en makalös träningsupplevelse. Det betyder att klubben alltid behöver synas från sin bästa sida och att medlemmarna bemöts trevligt, proffsigt och med stor glädje. Det är du som tillsammans med dina kollegor är med och skapar vår familjära och välkomnande känsla på klubben.

När du kommer till jobbet är ditt uppdrag att se till att klubben är ren och fräsch. Vikter kan behöva flyttas på, soptunnor ska tömmas och skräp kan förstås inte ligga någon annanstans än just i soptunnan. Det är helt enkelt du som värd, som får våra gäster att trivas och känna sig som hemma!

Arbetstiden i receptionen innebär variation och kräver att du är flexibel. Här kommer din känsla för försäljning in i bilden. Varje medlem är unik på sitt vis, och det är upp till dig att ge den information de behöver. Du vet att kundbemötande kan handla lika mycket om improvisation som information men oftast en kombination av båda.

Vad söker vi hos dig?

Förutom att du har fyllt 18 år och kan arbeta under dagtid, kvällar och helger letar vi efter dig som känner sig bekväm med kundservice, försäljning och att städa. Du vill alltid göra det lilla extra i det du tar dig för och du får energi av möten med andra människor. Har du jobbat med försäljning förut är det ett stort plus. Klappar hjärtat lite extra för träning och hälsa är det ett ännu större plus!

Att jobba på Nordic Wellness

Vi erbjuder en rolig som stimulerande arbetsplats med högt i tak. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Företaget växer och möjligheten att växa hos oss är stor. Här finns till exempel chansen att engagera sig i vår gruppträning och andra delar av företaget. Nu hoppas vi att du är redo att ta det första steget!

Välkommen med din ansökan senast 2022-05-29. Urval kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag – så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Passhandläggare/receptionister till lokalpolisområde Borås - tidsbegränsad

Är du redo för en större uppgift? Polismyndigheten söker personal inom passhandläggning och reception till polisområde Älvsborg (Alingsås, Borås, Kinna och Ulricehamn). Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige. Region Väst Polisregion Väst består av Hallands och Västra Götalands län. Cirka 5 000 ... Visa mer
Är du redo för en större uppgift? Polismyndigheten söker personal inom passhandläggning och reception till polisområde Älvsborg (Alingsås, Borås, Kinna och Ulricehamn). Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige.

Region Väst
Polisregion Väst består av Hallands och Västra Götalands län. Cirka 5 000 anställda arbetar för att genomföra polisens kärnuppdrag i de 55 kommunerna. Verksamheten i polisregionen är organiserad i fem polisområden, en regional utredningsenhet, en regional operativ enhet, en regional underrättelseenhet och ett regionkansli. I polisområdena finns lokalpolisområdena, som är kärnan i polisverksamheten. Nationella avdelningar finns representerade i regionen för att ge stöd till polisverksamheten.

PO Älvsborg
Polisområde Älvsborg omfattar 10 kommuner och är indelat i två lokalpolisområden: Alingsås och Borås. På polisområdesnivå finns en utredningssektion och ett områdeskansli. Cirka 440 medarbetare arbetar inom PO Älvsborg.

Polismyndigheten söker nu flera personer som ska arbeta med passhandläggning och reception under en tidsbegränsad period (6 månader med möjlighet till förlängning), med placering i Borås och Alingsås. Tjänstgöring på övriga orter inom PO Älvsborg (Borås, Alingsås, Kinna och Ulricehamn) kan förekomma när verksamheten så kräver. Arbetet sker på dag- och kvällstid samt helger.ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten innebär att ditt huvudsakliga ansvarsområde och arbetsuppgift blir att handlägga ansökningar om pass och nationellt ID-kort men du kan också få arbeta med övriga arbetsuppgifter som är förekommande i en polisreception.

Arbetet som passhandläggare sker i direkt kontakt med besökare som uppsöker polisen för att ansöka om pass, nationellt ID-kort samt för att hämta ut resehandlingar. Som passhandläggare är du representant för myndigheten och handlägger i enlighet med gällande lagar och förordningar som t.ex. Passlagen, Passförordningen, Förordningen om nationellt ID-kort samt Förvaltningslagen.

Du blir myndighetens ansikte utåt och kan vara besökarens första kontakt med polisen. Du kommer möta människor som har råkat ut för svåra händelser. Våra besökare ska känna sig trygga och väl omhändertagna i kontakten med oss. Du ska kunna informera och vägleda och ge råd på ett enkelt och begripligt sätt. Varje kund ska bemötas objektivt utifrån sitt ärende.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som uppfyller följande krav:
• avslutad och godkänd gymnasieutbildning eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som motsvarande. Utbildningen ska vara avslutad vid ansökningstillfället.
• erfarenhet av arbete som innefattar bemötande av människor som t ex reception, kundtjänst, butik eller inom vården.
• god datorvana och lätt för att lära dig nya IT-system.
• god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.
• B-körkort

Vi ser det som meriterande om du utöver ovan även:
• erfarenhet i närtid av att handlägga ansökan om pass och nationellt ID-kort.
• tidigare erfarenhet av att arbeta inom Polismyndigheten eller annan statlig verksamhet.

Vi söker dig som trivs att arbeta i grupp, har god samarbetsförmåga och viljan att bidra till ett gott arbetsklimat. Du har ett genuint intresse av att hålla hög servicenivå till allmänheten, medarbetare och andra samarbetspartners. Du är noggrann och värdesätter hög kvalitet i ditt arbete, men är också flexibel och har förmåga att prioritera när situationen kräver det. Du är en god företrädare för polisen, agerar rättssäkert och arbetar för att stärka myndighetens förtroende hos allmänheten. Polisen ska spegla samhället och ta tillvara på den kompetens som mångfald tillför.

När vi anställer kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.


ÖVRIGT
Placeringsort: Alingsås och Borås men tjänstgöring även i Kinna och Ulricehamn kan förekomma.

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Polismyndighetens webbplats.

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att kontakta ansvarig HR-konsult Jeanette Bohlin.

Om du fortsätter din ansökan digitalt kommer din ansökan hanteras via Polisens rekryteringsstöd Visma recruit.

Om du vill komplettera din ansökan vänder du dig till ansvarig HR-konsult.

Anställningen inleds med en två veckor lång obligatoriska nationell intern utbildning där du måste bli godkänd och certifierad.

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på https://polisen.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster. Visa mindre

Receptionist

Hos oss får du ett jobb på en förvaltning som vågar satsa och tänka nytt genom tillit och gemenskap. Vår inställning är att alla stadens invånare har rätt till en jämlik hälsa och en meningsfull fritid. Följande verksamheter ingår i Fritids- och folkhälsoförvaltningen: Mötesplatser och öppen ungdomsverksamhet, Bad, Förening- och anläggning, Folkhälsa och administrativa enheter. Stadsparksbadet är ett familjebad, beläget i centrala Borås. Hos oss får du... Visa mer
Hos oss får du ett jobb på en förvaltning som vågar satsa och tänka nytt genom tillit och gemenskap. Vår inställning är att alla stadens invånare har rätt till en jämlik hälsa och en meningsfull fritid. Följande verksamheter ingår i Fritids- och folkhälsoförvaltningen: Mötesplatser och öppen ungdomsverksamhet, Bad, Förening- och anläggning, Folkhälsa och administrativa enheter.

Stadsparksbadet är ett familjebad, beläget i centrala Borås.
Hos oss får du ett omväxlande och stimulerande arbete, där du kommer att vara en viktig del i att vår verksamhet fortsätter att utvecklas och når uppsatta mål.

Badenheten består av sex badanläggningar, Stadsparksbadet, Borås Simarena med tillhörande Alidebergsbadet, Sandaredsbadet, Dalsjöbadet,
Viskaforsbadet och Asklandabadet.
Vid samtliga anläggningar finns drifttekniker som ansvarar för den tekniska driften och fastighetsskötseln.
Vår målsättning är att samtliga anläggningar ska ge gästerna en upplevelse av glädje, kvalitet och personlig service.
Våra arbetsteam består av receptionister, badvärdar, badmästare och drifttekniker.


Arbetsuppgifter:
Som receptionist hos oss kommer du att vara ansiktet utåt och den viktigaste uppgiften är att på ett professionellt sätt bemöta och ge våra gäster bästa möjliga service.
De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av daglig kassahantering, kassaredovisningar, skapa underlag för fakturering och försäljning i vår shop. Lokalvård ingår också i uppdraget.

Arbetet utförs på både dagtid och kvällstid samt helgtjänstgöring var tredje vecka.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som tidigare har arbetat i reception eller i ett likande uppdrag och som lägst har en godkänd gymnasieutbildning.
Du är en ordningsam person med god förståelse för noggrannhet i administrativa rutiner och särskilt inom ekonomi. Du är stresstålig och trivs bra med att periodvis jobba i ett högt tempo och har förmågan att planera om och göra förändringar när behov uppstår.
Du arbetar lika bra självständigt som i grupp och lyssnar aktivt på andra och anpassar dig vid behov till olika situationer och mottagare. Du förstår din roll utifrån helheten och ser till arbetsplatsens bästa i agerande och beslut.
Du har mycket goda kunskaper i såväl tal som skrift i svenska och det är meriterande om du behärskar andra språk.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi eftersträvar ett förhållningssätt som bidrar till en god arbetsmiljö och uppmuntrar till en aktiv livsstil genom friskvårdsbidrag, fria bad vid kommunens badanläggningar samt aktiviteter genom personalklubben MerKraft.
I Borås Stad tillämpas rökfri arbetstid. Visa mindre

Receptionist sökes till Borås

Jobbeskrivning Svea Vaccin grundades år 2005 på Sveavägen 16 i Stockholm. Idag har Svea Vaccin 39 mottagningar runt om i landet. På alla mottagningar erbjuds vaccination och rådgivning inför resa, såsom grundskydd bestående av stelkramp, difteri, kikhosta och polio, influensavaccination samt vaccination av barn mot mässling, påssjuka och röda hund m.m. Nu söker vi receptionister till vår mottagning i Borås  Kvalifikationer:Du är undersköterska eller har ... Visa mer
Jobbeskrivning
Svea Vaccin grundades år 2005 på Sveavägen 16 i Stockholm. Idag har Svea Vaccin 39 mottagningar runt om i landet. På alla mottagningar erbjuds vaccination och rådgivning inför resa, såsom grundskydd bestående av stelkramp, difteri, kikhosta och polio, influensavaccination samt vaccination av barn mot mässling, påssjuka och röda hund m.m.

Nu söker vi receptionister till vår mottagning i Borås 

Kvalifikationer:Du är undersköterska eller har tidigare erfarenhet av receptionsarbete.

På mottagningen kommer du att arbeta i receptionen med sedvanliga receptionsuppgifter, din främsta arbetsuppgift kommer att vara effektivisera och underlätta arbetet för våra läkare och sjuksköterskor. Du kommer att ta emot kunder, kontrollera ID handlingar och registrera innan de går vidare till vårdpersonalen. Övriga arbetsuppgifter som till exempel att se till att alla i lokalen håller avstånd, hjälpa våra sjuksköterskor att fylla på med förbrukningsmaterial, plocka undan samt andra uppgifter som måste göras under arbetspassen. I receptionen är du den första man möter då man kommer till mottagningen och ett viktigt ansikte utåt.

Vi söker dig med erfarenhet av receptionsarbete.
Som person är du serviceinriktad med kunden i fokus. Du känner igen dig i våra värdeord empatisk, engagerad och kompetent samt är prestigelös, flexibel, har arbetsglädje och tar stort ansvar för såväl kunder som för verksamheten.

Våra öppettider är vardagar 10.00-18:30.

*Bifoga en bild med ditt CV*

*Till bemannings-*, och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Receptionist på deltid till Pulsen!

Pulsen söker nu en stjärnreceptionist på deltid. Denna roll passar dig som motiveras av social kontakt med både externa och interna parter. Du förväntas kunna ställa upp vid behov då du kommer stötta befintlig receptionist. Är du nästa tillskott för Pulsen? OM TJÄNSTEN ”Med innovation och entreprenörskap skapar Pulsen en bättre omvärld. Som Sveriges mest erfarna IT-företag erbjuder de spetskompetens och trygghet för både kund och medarbetare. Genom ett u... Visa mer
Pulsen söker nu en stjärnreceptionist på deltid. Denna roll passar dig som motiveras av social kontakt med både externa och interna parter. Du förväntas kunna ställa upp vid behov då du kommer stötta befintlig receptionist. Är du nästa tillskott för Pulsen?

OM TJÄNSTEN
”Med innovation och entreprenörskap skapar Pulsen en bättre omvärld. Som Sveriges mest erfarna IT-företag erbjuder de spetskompetens och trygghet för både kund och medarbetare. Genom ett utvecklat hållbarhetstänk och ett ansvarsfullt engagemang för sina medarbetare utsågs Pulsen, för andra året i rad, till ett av Sveriges Karriärföretag 2021. Ett aktivt arbete för att utveckla och stötta sina medarbetare var en del av motiveringen till det prestigefyllda priset”

Rollen kommer inledas med introduktion av ansvarig receptionist för att skapa så bra förutsättningar som möjligt. På sikt finns även möjlighet att ta sig an mer administrativa arbetsuppgifter om intresset finns! Du förväntas kunna arbeta cirka 8 timmar i veckan vid eventuell frånvaro/ ledighet.

#Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Välkomna och informera besökare i receptionen
- Hantera ingående och utgående post
- Ansvara för telefonväxeln samt allmän företagsmail
- På sikt ta sig an administrativa arbetsuppgifter som processbeskrivningar och arkiv- och avtalssortering

VI SÖKER DIG SOM
- Studerar minst 50 % på universitet eller högskola, med fördel i Borås
- Goda kunskaper i Office-paketet
- Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal och skrift då arbetet sker på dessa språk
- Kan arbeta en dag i veckan samt vid behov

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av receptionistarbete.

Som person är du:


* Serviceminded
* Problemlösande
* Flexibel


#

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Deltid, ca 8h/vecka
* Placering: Borås


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Den familjeägda Pulsenkoncernen är Sveriges mest erfarna techbolag. Ett starkt entreprenörskap kombinerat med en långsiktig syn på affärer har skapat mångåriga relationer med både kunder och medarbetare inom flera branscher. Idag har koncernen över 1 700 medarbetare och omsätter närmare 3,2 miljarder kronor. Pulsenkoncernen har sin grund inom IT men bedriver idag bedriver verksamhet inom flera olika områden genom bolagen Pulsen Integration, Pulsen Omsorg, Shibuya, Pedab Group, Pulsen Fastigheter, Pulsen Konferens, Releasy, Indicate me, Hjältevadshus, 21grams och Pulsen kapitalförvaltning. Pulsen AB är koncernmoder och har sin bas i Borås. Visa mindre

Upzone Head Office söker en bokningsassistent omgående

Är du serviceinriktad, lösningsorienterat och duktig på sälj? Då är det kanske dig vi söker! Upzone är idag ett av Sveriges snabbast växande äventyrsbolag med flera äventyrsparker i landet. Vi erbjuder aktiviteter och event för privatpersoner, grupper och företag i alla dess former. Vår primära aktivitet är höghöjdsbana som är en väldigt populärt aktivitet för alla våra gäster. Vi finns på nio platser runt om i landet och växer i snabb takt på flera andra... Visa mer
Är du serviceinriktad, lösningsorienterat och duktig på sälj?
Då är det kanske dig vi söker!

Upzone är idag ett av Sveriges snabbast växande äventyrsbolag med flera äventyrsparker i landet. Vi erbjuder aktiviteter och event för privatpersoner, grupper och företag i alla dess former. Vår primära aktivitet är höghöjdsbana som är en väldigt populärt aktivitet för alla våra gäster. Vi finns på nio platser runt om i landet och växer i snabb takt på flera andra platser i landet.
Just nu söker vi nya bokningsassistenter till vårt huvudkontor i Borås. Rollen som bokningsassistent på vår bokningscentral innebär att det är din uppgift att ge våra besökare den bästa tänkbara servicen vid bokning och frågor om våra äventyr. Vi söker därför dig som gillar att ge service av högsta klass, prata med exalterade och nervösa människor över både telefon och mejl och som är organiserad och självgående i sitt arbete.

Uppgifterna är varierande beroende på vart i säsongen vi befinner oss men huvudsakligen består arbetsuppgifterna av att ta emot bokningar både via mejl och telefon för koncernens alla parker, planera och boka in företagsevent samt lättare administrativa uppgifter så som fakturering.

De personer vi söker är engagerade, stresståliga, positiva, flexibla, noggranna och gillar att arbeta med många bollar i luften tillsammans med ett högt tempo.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med sälj och bokningssystem. Tjänsten kräver goda kunskaper i både svenska och engelska. Tjänsten kräver också att ta emot bokningar över telefon. Tjänster kräver helgarbete.

Det finns möjlighet för arbete hemifrån.Meriterande kunskaper:

- Arbetat med försäljning över telefon tidigare

- Tidigare erfarenhet av att jobbat i en höghöjdsbana

- Tidigare erfarenhet av fakturering

Antal tjänster: 1

Anställningsform: Säsongsarbete

När: April - september

Omfattning: heltid 100 %

Utbildning: Sker löpande under arbetstid

Sista anmälningsdag: Rekrytering sker löpande

Besök vår hemsida här (https://www.upzone.se/) Visa mindre

Koordinator/receptionist

Man eller kvinna med intresse för skönhetsvård Om du är rätt person för oss är du en oerhört serviceinriktad person både mot kunder och personal. Du är inte stresskänslig utan kan hålla många bollar i luften samtidigt. Social och har lätt för att kommunicera med kunderna och få dom att känna sig välkomna. God kompetens i sociala medier är ett stort plus. Den vi söker skall sköta om allt dagligt arbete på salongen när vi andra ägnar oss åt kunderna. Ex kund... Visa mer
Man eller kvinna med intresse för skönhetsvård
Om du är rätt person för oss är du en oerhört serviceinriktad person både mot kunder och personal. Du är inte stresskänslig utan kan hålla många bollar i luften samtidigt. Social och har lätt för att kommunicera med kunderna och få dom att känna sig välkomna. God kompetens i sociala medier är ett stort plus. Den vi söker skall sköta om allt dagligt arbete på salongen när vi andra ägnar oss åt kunderna. Ex kundbokningar, telefon, serva personalen med det vi behöver i arbetet ex tvätta handdukar, fylla på material på arbetsplatserna, kortare ärenden, packa upp varor, skicka varor, mm. Glad, positiv och en härlig energi finns i teamet som kommer att välkomna dig.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Yrkesgymnasiet i Borås söker skoladministratör

MOD, KRAFT och PASSION resulterar i en koncern med stort samhällsengagemang och hjärta, ThorenGruppen. Vi är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag, grundat 1999, med drygt 2000 medarbetare och en omsättning på 1,7 miljarder. ThorenGruppen driver gymnasieskolor från Malmö till Kiruna, för- och grundskolor samt vuxenutbildning på drygt 60 orter. Yrkesgymnasiet (YG) som tillhör ThorenGruppen finns idag på 17 olika orter i Sverige, spridda från Malmö ... Visa mer
MOD, KRAFT och PASSION resulterar i en koncern med stort samhällsengagemang och hjärta, ThorenGruppen. Vi är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag, grundat 1999, med drygt 2000 medarbetare och en omsättning på 1,7 miljarder. ThorenGruppen driver gymnasieskolor från Malmö till Kiruna, för- och grundskolor samt vuxenutbildning på drygt 60 orter.

Yrkesgymnasiet (YG) som tillhör ThorenGruppen finns idag på 17 olika orter i Sverige, spridda från Malmö i söder till Skellefteå i norr och erbjuder ett uppskattat innovativt yrkeskoncept. Vi har idag ett gott söktryck till våra skolor vilket leder till expandering.

Vi utbildar bland annat framtidens byggnadsarbetare, frisörer, svetsare, säljare, hotellreceptionister, elektriker, undersköterskor m fl.Beskrivning
Vi söker nu en skoladministratör.

Som skoladministratör hos oss är du navet i verksamheten och arbetar främst som rektorsstöd men även som länken mellan lärarna, olika myndigheter och skolans elever och vårdnadshavare. Det är en tjänst med högt tempo och höga krav. Som person måste du vara noggrann men ändå hålla farten uppe, du måste älska spridda arbetsuppgifter med stort ansvar. Du ansvarar för all hantering av administrativ karaktär, såsom faktureringsunderlag, registrering, studieplaner och betyg, CSN rapportering och schemaadministration (och gärna schemaläggning). 

Omfattning
100% om dina erfarenheter och kompetenser stämmer in på ovanstående beskrivning.

Din Profil
Flexibilitet, engagemang, leverera i tid och hög servicegrad med känsla för såväl helhet som detaljer är ledord för tjänsten. Du ska vara öppen och glad samt ha en positiv skol- och elevsyn. Du är rak och tydlig i din kommunikation och kan vara gränssättande (med stort hjärta). Självklart har du som söker även lätt för att samarbeta. 

Kvalifikationer
Du har dokumenterad arbetslivserfarenhet inom skoladministratör och har mycket goda kommunikations & datorkunskaper. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du har ett stort engagemang för skolfrågor.

Det här erbjuder vi dig
På Yrkesgymnasiet får du verka i en arbetsmiljö som uppmuntrar idéer och kreativitet, där inget känns för stort eller svårt. I ditt arbete kommer du att ha roliga och varierade uppgifter, och en ledning och arbetskamrater som stöttar dig hela vägen. 
Du får även tillgång till utbildning/friskvårdspeng och kan varje år delta i Thoren Tillsammans, en unik konferens fylld med föreläsningar och inspiration för ThorenGruppens alla anställda.

För information
Vill du veta mer om vår skola, vår pedagogik och upplägg? Kontakta oss gärna eller gå in www.yrkesgymnasiet.se.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

 

Till följd av skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan och gymnasiet. Vi uppmuntrar därför dig som söker att i direkt anslutning till att du skickar in din ansökan beställa ett utdrag från belastningsregistret. Blanketten för att beställa utdraget hittar du via polisen.se.Vi på ThorenGruppen gör allt med MODET att våga förändra, bryta mönster och gå vår egen väg; KRAFTEN att genomföra det vi lovar och samtidigt utvecklas; och med PASSION till vårt uppdrag och att ge våra elever den bästa utbildningen. Vi gör allt detta med HJÄRTA, för att skapa en arbetsplats och skola där alla är välkomna och inkluderade. Visa mindre

Säljande receptionist till Nordic Wellness Borås City

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 290 gym runt om i hela landet. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Vi fortsätter växa och förstärker vår position på marknaden, vårt mål 2023 är att vara minst 300 gym i Sverige. I takt med vår e... Visa mer
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 290 gym runt om i hela landet.

Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Vi fortsätter växa och förstärker vår position på marknaden, vårt mål 2023 är att vara minst 300 gym i Sverige.

I takt med vår expansion söker vi ett flertal säljande receptionister till vår klubbar i Borås City. Vi söker dig som kan jobba extra under veckorna samt även helger. 

Att vara säljande receptionist på Nordic Wellness

Ditt jobb kommer främst att handla om en sak. Det är att ge våra medlemmar en makalös träningsupplevelse. Det betyder att klubben alltid behöver synas från sin bästa sida och att medlemmarna bemöts trevligt, proffsigt och med stor glädje. Det är du som tillsammans med dina kollegor är med och skapar vår familjära och välkomnande känsla på klubben.

När du kommer till jobbet är ditt uppdrag att se till att klubben är ren och fräsch. Vikter kan behöva flyttas på, soptunnor ska tömmas och skräp kan förstås inte ligga någon annanstans än just i soptunnan. Det är helt enkelt du som värd, som får våra gäster att trivas och känna sig som hemma!

Arbetstiden i receptionen innebär variation och kräver att du är flexibel. Här kommer din känsla för försäljning in i bilden. Varje medlem är unik på sitt vis, och det är upp till dig att ge den information de behöver. Du vet att kundbemötande kan handla lika mycket om improvisation som information men oftast en kombination av båda.

Vad söker vi hos dig?

Förutom att du har fyllt 18 år och kan arbeta under dagtid, kvällar och helger letar vi efter dig som känner sig bekväm med kundservice, försäljning och att städa. Du vill alltid göra det lilla extra i det du tar dig för och du får energi av möten med andra människor. Har du jobbat med försäljning förut är det ett stort plus. Klappar hjärtat lite extra för träning och hälsa är det ett ännu större plus!

Att jobba på Nordic Wellness

Vi erbjuder en rolig som stimulerande arbetsplats med högt i tak. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Företaget växer och möjligheten att växa hos oss är stor. Här finns till exempel chansen att engagera sig i vår gruppträning och andra delar av företaget. Nu hoppas vi att du är redo att ta det första steget!

Välkommen med din ansökan senast 2022-01-23. Urval och intervjuer kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag – så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Gruppträningsansvarig

Vi på STC tror på gemenskap och har därför sedan starten 1998 skapat miljöer där människor i alla åldrar kan träffas och träna för ett friskare liv. Vi arbetar varje dag ute på våra klubbar runt om i Sverige för att fler skall komma igång och träna regelbundet. Vi vill erbjuda våra kunder den bästa servicen och ge dem en så bra träningsupplevelse som möjligt. För att vi skall kunna leverera Sveriges bästa träning till våra medlemmar har vi ett brett utbud ... Visa mer
Vi på STC tror på gemenskap och har därför sedan starten 1998 skapat miljöer där människor i alla åldrar kan träffas och träna för ett friskare liv. Vi arbetar varje dag ute på våra klubbar runt om i Sverige för att fler skall komma igång och träna regelbundet. Vi vill erbjuda våra kunder den bästa servicen och ge dem en så bra träningsupplevelse som möjligt. För att vi skall kunna leverera Sveriges bästa träning till våra medlemmar har vi ett brett utbud av gruppträning.

För oss är personalen den viktigaste ingrediensen för det vi vill åstadkomma och nu söker vi en Gruppträningssansvarig på 75%, där även jobb i receptionen ingår. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för träning och erfarenhet av styrketräning, gruppträning eller konditionsträning.

I din roll som gruppträningsansvarig kommer du ha många olika arbetsuppgifter. Det ingår att leda, utveckla, motivera, organisera samt kvalitetssäkra gruppträningsinstruktörerna och passen samt se till att passbeskrivningar följs. Du kommer att ha ett team med instruktörer som du ansvarar för och dina arbetsuppgifter kommer bestå av att uppmuntra och stötta dina kollegor i deras arbete som instruktörer. Du kommer att behöva vara en god lyssnare och kommunikatör då du dagligen kommer att arbeta med många olika människor. Som gruppträningsansvarig krävs att du är duktig på att planera och ta mycket eget ansvar då det ingår i arbetsuppgifterna att ta planera gruppträningsschemat för terminerna.

I rollen som gruppträningsansvarig ingår även arbete som receptionist där de främsta arbetsuppgifter kommer vara att sälja medlemskap och vara ansiktet utåt för STC.

Vi söker sig som:

- Har tidigare erfarenhet av ledar- och tränarrollen
- Har en hög servicenivå
- Har en god social kompetens
- Har god branschkännedom
- Är aktiv instruktör inom gruppträning
- Är van vid att planera och ta ansvar
- Vill leda och utveckla dina medarbetare


Meriter:

- Utbildning inom ledarskap
- Utbildning inom kommunikation


Vårt mål är att erbjuda marknaders bästa träningsupplevelse. Vi på STC älskar träning! För dig som vill arbeta som gruppträningsansvarig hos oss så kommer våra ledord; glädje, passion, personlighet, proffsighet och gemenskap vara de du arbetar efter!

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Säljande receptionist till Nordic Wellness Borås

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 290 gym runt om i hela landet. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Vi fortsätter växa och förstärker vår position på marknaden, vårt mål 2023 är att vara minst 300 gym i Sverige. I takt med vår e... Visa mer
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 290 gym runt om i hela landet.

Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Vi fortsätter växa och förstärker vår position på marknaden, vårt mål 2023 är att vara minst 300 gym i Sverige.

I takt med vår expansion söker vi ett flertal säljande receptionister till våra klubbar i Borås. Vi söker både heltidsanställda och extra. 

Att vara säljande receptionist på Nordic Wellness

Ditt jobb kommer främst att handla om en sak. Det är att ge våra medlemmar en makalös träningsupplevelse. Det betyder att klubben alltid behöver synas från sin bästa sida och att medlemmarna bemöts trevligt, proffsigt och med stor glädje. Det är du som tillsammans med dina kollegor är med och skapar vår familjära och välkomnande känsla på klubben.

När du kommer till jobbet är ditt uppdrag att se till att klubben är ren och fräsch. Vikter kan behöva flyttas på, soptunnor ska tömmas och skräp kan förstås inte ligga någon annanstans än just i soptunnan. Det är helt enkelt du som värd, som får våra gäster att trivas och känna sig som hemma!

Arbetstiden i receptionen innebär variation och kräver att du är flexibel. Här kommer din känsla för försäljning in i bilden. Varje medlem är unik på sitt vis, och det är upp till dig att ge den information de behöver. Du vet att kundbemötande kan handla lika mycket om improvisation som information men oftast en kombination av båda.

Vad söker vi hos dig?

Förutom att du har fyllt 18 år och kan arbeta under dagtid, kvällar och helger letar vi efter dig som känner sig bekväm med kundservice, försäljning och att städa. Du vill alltid göra det lilla extra i det du tar dig för och du får energi av möten med andra människor. Har du jobbat med försäljning förut är det ett stort plus. Klappar hjärtat lite extra för träning och hälsa är det ett ännu större plus!

Att jobba på Nordic Wellness

Vi erbjuder en rolig som stimulerande arbetsplats med högt i tak. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Företaget växer och möjligheten att växa hos oss är stor. Här finns till exempel chansen att engagera sig i vår gruppträning och andra delar av företaget. Nu hoppas vi att du är redo att ta det första steget!

Välkommen med din ansökan senast 2021-11-30. Urval och intervjuer kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag – så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Receptionist Cityläkarna Borås

Att vara receptionist på Cityläkarna Borås innebär att ta emot de patienter och anhöriga som söker oss. Vi söker en utåtriktat, positiv och empatisk ny medarbetare. I tjänsten ingår kassaredovisning, posthantering och telefonärenden bland annat. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Att vara receptionist på Cityläkarna Borås innebär att ta emot de patienter och anhöriga som söker oss. Vi söker en utåtriktat, positiv och empatisk ny medarbetare.
I tjänsten ingår kassaredovisning, posthantering och telefonärenden bland annat.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Administratör sökes

Ansök    Nov 25    Sv Sjuhärad    Receptionist, telefonist
Är du lösningsfokuserad, social och serviceinriktad? Tror du på alla människors möjlighet till växande utifrån sina förutsättningar? Studieförbundet Vuxenskolan avd Sjuhärad söker Administratör Vi söker dig med intresse för och erfarenhet av bildning och kultur, och som vill ge andra människor möjlighet att utvecklas. Studieförbundet Vuxenskolan, SV, avdelning Sjuhärad, söker nu en utåtriktad och ansvarstagande administratör för att jobba övergripande med ... Visa mer
Är du lösningsfokuserad, social och serviceinriktad? Tror du på alla människors möjlighet till växande utifrån sina förutsättningar?
Studieförbundet Vuxenskolan avd Sjuhärad söker Administratör
Vi söker dig med intresse för och erfarenhet av bildning och kultur, och som vill ge andra människor möjlighet att utvecklas. Studieförbundet Vuxenskolan, SV, avdelning Sjuhärad, söker nu en utåtriktad och ansvarstagande administratör för att jobba övergripande med alla våra kommuner utifrån receptionen i Borås. Tjänsten är en tillsvidareanställning om 100% med tillträde 1 februari 2022 eller efter överenskommelse. Provanställning tillämpas.
Studieförbundet Vuxenskolan (SV) är ett av Sveriges största studieförbund med verksamhet i alla Sveriges kommuner och erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap, bildning och samhällsengagemang. Vi satsar för framtiden för att nå och engagera ännu fler människor med studiecirklar, kurser och kultur.
Ansvarsområden som administratör
Våra administratörer stöttar, framför allt via telefon och dator, avdelningens administrativa arbete. Uppgiftens fokus är att ge service till deltagare, cirkelledare och övriga medarbetare.
Arbetet är självständigt med stort eget ansvar, men innebär även mycket samarbete med kollegorna inom SV Sjuhärad.
Dina egenskaper
· Samarbetsförmåga
Har förmåga att samverka med andra så att mål och syften uppnås. Kan förhålla dig på ett sådant sätt att energi skapas och påverkar andra i positiv riktning.
· Kommunikativ
Kan uttrycka dig väl och på ett sådant sätt att andra förstår och kan ta in ditt budskap både i telefon, mail och i ett personligt möte. Språkkunskaper i fler språk än svenska är meriterande. Kan anpassa ditt sätt att kommunicera på efter person och situation.
· Strukturerad
Har ett tydligt arbetssätt som gör att prioriteringar och arbetsuppgifter leder mot målet. Du är ansvarstagande.
· Flexibel/förändringsförmåga
Kan arbeta mot en målbild men även vara flexibel och ta in ny information. Kunna ha många bollar i luften. Vet vikten av att hela tiden väga in nya situationer och förutsättningar och kan förändra dig och ditt arbetssätt för att säkerställa framgång.
· Initiativkraft
Kan vara självgående och agera på egen hand både proaktivt och problemlösande. Kan följa upp idéer och omvandla till verksamhet (tillsammans med kolleger) och följa upp frågor och leverera svar.
Dina kvalifikationer
Du har god organisationsförmåga och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har god datorvana och kan snabbt sätta dig in i och använda nya program (och teknik) och tillämpa nya arbetssätt i vardagen. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Flerspråkighet är meriterande. Erfarenhet av studieförbund och våra administrativa system, liksom erfarenhet av ideella organisationer i allmänhet. Är också meriterande. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.
Vad kan Studieförbundet Vuxenskolan erbjuda dig?
Tjänsten omfattar 100%, reglerad arbetstid, dagtid. Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas. Du får stimulerande arbetsuppgifter samt möjlighet att arbeta i en trevlig arbetsmiljö med inspirerande och kunniga kollegor. Marknadsmässiga lönevillkor gäller.
Kollektivavtal: Unionen - Fremia
Snabbfakta:
Företag: Studieförbundet Vuxenskolan avd Sjuhärad
Tjänst: Administratör
Tillträde: 1 februari 2022
Lön: Fast månadslön
Placeringsort: Borås
Sista ansökningsdag: 2021-12-12
Ansökan:
Skicka din ansökan med löneanspråk senast den 12 december till [email protected]. Ange Administratör på ämnesraden. Intervjuer genomförs löpande och kan påbörjas innan sista ansökningsdag.
Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med administrativ chef Anna Hult, telefon 0771-502020. Det går också bra att mejla frågor till [email protected] (obs! inga ansökningar till denna adress).
Studieförbundet Vuxenskolan, SV
Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund, som genom att öka alla människors inflytande och delaktighet, arbetar för att stärka demokratin. SV vill ge människor möjligheter, därför erbjuder vi en bred verksamhet med mängder av studiecirklar, kurser och kulturarrangemang. SV är en ideell organisation, och vi samarbetar med en mängd organisationer och föreningar. SV är mångfaldens studieförbund, som vill ge alla människor möjlighet att växa. Vi vill bidra till en värld som bygger på hållbar utveckling. Därför är vi en engagerad lokal kraft för föreningsliv, kultur och samhälle i hela Sverige. Vår vision förverkligar vi genom att erbjuda kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap, reflektion, bildning och samhällsengagemang.
Mer information om Studieförbundet Vuxenskolan finns på www.sv.se/sjuharad Visa mindre

Säljande receptionist vid behov till Nordic Wellness Borås City

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 280 gym runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som säljande receptionist som kan jobba vid behov, främst kvällar och helger till Nordic Wellness Borås City. Att vara säljande receptionist på Nordic Wellness Ditt jobb kommer främst att handla om en sak. Det är att ge våra medlemmar e... Visa mer
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 280 gym runt om i landet.

Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar.

Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som säljande receptionist som kan jobba vid behov, främst kvällar och helger till Nordic Wellness Borås City.

Att vara säljande receptionist på Nordic Wellness

Ditt jobb kommer främst att handla om en sak. Det är att ge våra medlemmar en makalös träningsupplevelse. Det betyder att klubben alltid behöver synas från sin bästa sida och att medlemmarna bemöts trevligt, proffsigt och med stor glädje. Det är du som tillsammans med dina kollegor är med och skapar vår familjära och välkomnande känsla på klubben.

När du kommer till jobbet är ditt uppdrag att se till att klubben är ren och fräsch. Vikter kan behöva flyttas på, soptunnor ska tömmas och skräp kan förstås inte ligga någon annanstans än just i soptunnan. Det är helt enkelt du som värd, som får våra gäster att trivas och känna sig som hemma!

Arbetstiden i receptionen innebär variation och kräver att du är flexibel. Här kommer din känsla för försäljning in i bilden. Varje medlem är unik på sitt vis, och det är upp till dig att ge den information de behöver. Du vet att kundbemötande kan handla lika mycket om improvisation som information men oftast en kombination av båda.

Vad söker vi hos dig?

Förutom att du har fyllt 18 år och kan arbeta under dagtid, kvällar och helger letar vi efter dig som känner sig bekväm med kundservice, försäljning och att städa. Du vill alltid göra det lilla extra i det du tar dig för och du får energi av möten med andra människor. Har du jobbat med försäljning förut är det ett stort plus. Klappar hjärtat lite extra för träning och hälsa är det ett ännu större plus!

Att jobba på Nordic Wellness

Vi erbjuder en rolig som stimulerande arbetsplats med högt i tak. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Företaget växer och möjligheten att växa hos oss är stor. Här finns till exempel chansen att engagera sig i vår gruppträning och andra delar av företaget. Nu hoppas vi att du är redo att ta det första steget!

Välkommen med din ansökan senast 30/8. Urval och intervjuer kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag – så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Säljande receptionist till Nordic Wellness Borås

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 280 gym runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som säljande receptionist som kan jobba 65% till Nordic Wellness Borås Viared och Brämhult.  Att vara säljande receptionist på Nordic Wellness Ditt jobb kommer främst att handla om en sak. Det är att ge våra medlemmar en makalös träning... Visa mer
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 280 gym runt om i landet.

Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar.

Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som säljande receptionist som kan jobba 65% till Nordic Wellness Borås Viared och Brämhult. 

Att vara säljande receptionist på Nordic Wellness

Ditt jobb kommer främst att handla om en sak. Det är att ge våra medlemmar en makalös träningsupplevelse. Det betyder att klubben alltid behöver synas från sin bästa sida och att medlemmarna bemöts trevligt, proffsigt och med stor glädje. Det är du som tillsammans med dina kollegor är med och skapar vår familjära och välkomnande känsla på klubben.

När du kommer till jobbet är ditt uppdrag att se till att klubben är ren och fräsch. Vikter kan behöva flyttas på, soptunnor ska tömmas och skräp kan förstås inte ligga någon annanstans än just i soptunnan. Det är helt enkelt du som värd, som får våra gäster att trivas och känna sig som hemma!

Arbetstiden i receptionen innebär variation och kräver att du är flexibel. Här kommer din känsla för försäljning in i bilden. Varje medlem är unik på sitt vis, och det är upp till dig att ge den information de behöver. Du vet att kundbemötande kan handla lika mycket om improvisation som information men oftast en kombination av båda.

Vad söker vi hos dig?

Förutom att du har fyllt 18 år och kan arbeta under dagtid, kvällar och helger letar vi efter dig som känner sig bekväm med kundservice, försäljning och att städa. Du vill alltid göra det lilla extra i det du tar dig för och du får energi av möten med andra människor. Har du jobbat med försäljning förut är det ett stort plus. Klappar hjärtat lite extra för träning och hälsa är det ett ännu större plus!

Att jobba på Nordic Wellness

Vi erbjuder en rolig som stimulerande arbetsplats med högt i tak. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Företaget växer och möjligheten att växa hos oss är stor. Här finns till exempel chansen att engagera sig i vår gruppträning och andra delar av företaget. Nu hoppas vi att du är redo att ta det första steget!

Välkommen med din ansökan senast 30/8. Urval och intervjuer kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag – så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Säljande receptionist till Nordic Wellness Borås

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 280 gym runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som säljande receptionist som kan jobba 65% till Nordic Wellness Borås Viared och Brämhult.  Samt säljande receptionister som kan jobba vid behov, främst kvällar och helger till Nordic Wellness Borås City. Att vara säljande receptionist... Visa mer
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 280 gym runt om i landet.

Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar.

Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som säljande receptionist som kan jobba 65% till Nordic Wellness Borås Viared och Brämhult. 

Samt säljande receptionister som kan jobba vid behov, främst kvällar och helger till Nordic Wellness Borås City.

Att vara säljande receptionist på Nordic Wellness

Ditt jobb kommer främst att handla om en sak. Det är att ge våra medlemmar en makalös träningsupplevelse. Det betyder att klubben alltid behöver synas från sin bästa sida och att medlemmarna bemöts trevligt, proffsigt och med stor glädje. Det är du som tillsammans med dina kollegor är med och skapar vår familjära och välkomnande känsla på klubben.

När du kommer till jobbet är ditt uppdrag att se till att klubben är ren och fräsch. Vikter kan behöva flyttas på, soptunnor ska tömmas och skräp kan förstås inte ligga någon annanstans än just i soptunnan. Det är helt enkelt du som värd, som får våra gäster att trivas och känna sig som hemma!

Arbetstiden i receptionen innebär variation och kräver att du är flexibel. Här kommer din känsla för försäljning in i bilden. Varje medlem är unik på sitt vis, och det är upp till dig att ge den information de behöver. Du vet att kundbemötande kan handla lika mycket om improvisation som information men oftast en kombination av båda.

Vad söker vi hos dig?

Förutom att du har fyllt 18 år och kan arbeta under dagtid, kvällar och helger letar vi efter dig som känner sig bekväm med kundservice, försäljning och att städa. Du vill alltid göra det lilla extra i det du tar dig för och du får energi av möten med andra människor. Har du jobbat med försäljning förut är det ett stort plus. Klappar hjärtat lite extra för träning och hälsa är det ett ännu större plus!

Att jobba på Nordic Wellness

Vi erbjuder en rolig som stimulerande arbetsplats med högt i tak. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Företaget växer och möjligheten att växa hos oss är stor. Här finns till exempel chansen att engagera sig i vår gruppträning och andra delar av företaget. Nu hoppas vi att du är redo att ta det första steget!

Välkommen med din ansökan senast 30/8. Urval och intervjuer kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag – så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Säljande receptionist till Nordic Wellness Borås

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 270 gym runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som säljande receptionist till Nordic Wellness Borås. Tjänsten är en timanställning. Under veckorna 24, 25, 26, 27, 30, 33, 34 kommer du att jobba mellan 75-100%, där efter finns det möjlighet att fortsätta din timanställning hos oss. Vi ... Visa mer
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 270 gym runt om i landet.

Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar.

Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som säljande receptionist till Nordic Wellness Borås. Tjänsten är en timanställning. Under veckorna 24, 25, 26, 27, 30, 33, 34 kommer du att jobba mellan 75-100%, där efter finns det möjlighet att fortsätta din timanställning hos oss. Vi ser gärna att du kan börja din upplärning redan i maj.

Att vara säljande receptionist på Nordic Wellness

Ditt jobb kommer främst att handla om en sak. Det är att ge våra medlemmar en makalös träningsupplevelse. Det betyder att klubben alltid behöver synas från sin bästa sida och att medlemmarna bemöts trevligt, proffsigt och med stor glädje. Det är du som tillsammans med dina kollegor är med och skapar vår familjära och välkomnande känsla på klubben.

När du kommer till jobbet är ditt uppdrag att se till att klubben är ren och fräsch. Vikter kan behöva flyttas på, soptunnor ska tömmas och skräp kan förstås inte ligga någon annanstans än just i soptunnan. Det är helt enkelt du som värd, som får våra gäster att trivas och känna sig som hemma!

Arbetstiden i receptionen innebär variation och kräver att du är flexibel. Här kommer din känsla för försäljning in i bilden. Varje medlem är unik på sitt vis, och det är upp till dig att ge den information de behöver. Du vet att kundbemötande kan handla lika mycket om improvisation som information men oftast en kombination av båda.

Vad söker vi hos dig?

Förutom att du har fyllt 18 år och kan arbeta under dagtid, kvällar och helger letar vi efter dig som känner sig bekväm med kundservice, försäljning och att städa. Du vill alltid göra det lilla extra i det du tar dig för och du får energi av möten med andra människor. Har du jobbat med försäljning förut är det ett stort plus. Klappar hjärtat lite extra för träning och hälsa är det ett ännu större plus!

Att jobba på Nordic Wellness

Vi erbjuder en rolig som stimulerande arbetsplats med högt i tak. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Företaget växer och möjligheten att växa hos oss är stor. Här finns till exempel chansen att engagera sig i vår gruppträning och andra delar av företaget. Nu hoppas vi att du är redo att ta det första steget!

Välkommen med din ansökan senast 5/5. Urval och intervjuer kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag – så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Receptionist

Vi på Happident arbetar för en ny, revolutionerande tandvårdsupplevelse. En miljö bort ifrån klinikdoft, hårda stolar och kala väntrum. Vi jobbar för att attrahera och erbjuda Sveriges mest framstående och engagerade medarbetare i kombination med den senaste teknologin. Helt enkelt en miljö där kunder och patienter erbjuds en tandvårdsupplevelse i världsklass. Om Happident Happident är den tredje största privata tandvårdskedjan i Sverige med 13 stycken k... Visa mer
Vi på Happident arbetar för en ny, revolutionerande tandvårdsupplevelse. En miljö bort ifrån klinikdoft, hårda stolar och kala väntrum. Vi jobbar för att attrahera och erbjuda Sveriges mest framstående och engagerade medarbetare i kombination med den senaste teknologin. Helt enkelt en miljö där kunder och patienter erbjuds en tandvårdsupplevelse i världsklass.

Om Happident

Happident är den tredje största privata tandvårdskedjan i Sverige med 13 stycken kliniker i alla Sveriges storstäder. Vi är alla på en förändringsresa tillsammans med Happident och har målsättningen att inom de närmaste åren kraftigt expandera vår verksamhet. Happident ägs endast av tandläkare med många års erfarenhet av att bedriva kvalitativ och heltäckande tandvård i Sverige och internationellt. Den kliniska fokusen genomsyrar hela vår verksamhet och vi har ambitionen att bygga den bästa arbetsplatsen för våra anställda och erbjuda den mest kvalitativa och tillgängliga tandvården till alla våra patienter. Genom vår unika ”klustermodell” kan vi tillgodose alla våra patienters kliniska behov samtidigt som vi skapar unika karriärmöjligheter för alla våra medarbetare.

ARBETSBESKRIVNING

Happident expanderar och vi söker nu serviceinriktade receptionister till våra helt nya kliniker. Tjänsten är på heltid med placering på vår nya klinik i Borås som öppnar i sommar. I denna roll söker vi dig som är riktigt vass i receptionen. Du har stenkoll på att framtagna processer och rutiner följs på kliniken, du arbetar träffsäkert med dator och har erfarenhet av kundbemötande både över disk och i telefon. Som receptionist hos oss har du en viktig roll, här blir du spindeln i nätet då det är du som ska se till att allt fungerar runt driften av kliniken och att patienten känner sig trygg och välkommen. Därför är det viktigt att du har ett bra patientbemötande och att du delar Happidents värderingar samt vision. Du kommer arbeta i ett härligt team med ambitiösa och engagerade kollegor. Vi håller ett högt tempo, samarbetar tätt och hittar stöd hos varandra men arbetar även självständigt inom respektive område. Vi är stolta över den klinik vi tillsammans bygger.

KVALIFIKATIONER

Du är prestigelös och kännetecknas av en hög servicegrad. Du förstår vikten av kvalitativa bemötanden och du är noga med att säkerställa att både patienter och kollegor mår bra. Som receptionist hos oss utför du sedvanliga arbetsuppgifter som ryms i yrkesrollen. Det är viktigt att du har ett bra patientbemötande och att du brinner för ditt yrke, är nyfiken och vill utvecklas. Hos oss är det till din fördel om du sedan tidigare är van att arbeta självständigt samt med många kontaktytor i en snabbrörlig miljö. Huvudansvaret för klinikens drift ligger på regionchef medan du är spindeln i nätet som håller i alla trådar. Tillsammans strävar vi efter att utveckla verksamheten utifrån Happidents mål och gemensamma värdegrund.
Din helhetssyn gör att du förstår vikten av teamkänsla, personligt ansvar och respekt, både inom din egen klinik men även på regionnivå, för att på så sätt se till organisationens bästa.
Det är meriterande om du har en bakgrund inom tandvården men inget krav.

Praktisk information

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: heltid, skiftarbete
Placering: Borås
Kontaktperson: Cecilia Lassen
Rekryteringsansvarig
[email protected] Visa mindre

Kundcentermedarbetare, vikariat

För att vi bryr oss om Bostäder i Borås är en samhällsbyggare som bryr sig om individen och kollektivet, om stadsdelarna och staden. Vi vill skapa engagemang och gemenskap genom att lyfta staden och människorna som bor och verkar i den– både kollektivet och individen. Det är människor som gör Borås till en levande stad. Med omtanke och ett större syfte bygger vi för livet i och mellan husen, och vi skapar förutsättningarna för ett mer levande Borås. AB Bos... Visa mer
För att vi bryr oss om
Bostäder i Borås är en samhällsbyggare som bryr sig om individen och kollektivet, om stadsdelarna och staden.
Vi vill skapa engagemang och gemenskap genom att lyfta staden och människorna som bor och verkar i den– både kollektivet och individen.
Det är människor som gör Borås till en levande stad.
Med omtanke och ett större syfte bygger vi för livet i och mellan husen, och vi skapar förutsättningarna för ett mer levande Borås.
AB Bostäder i Borås ägs i sin helhet av Borås Stad. Vår uppgift är att erbjuda boråsarna ett rikt och varierat utbud av bra lägenheter i alla stadsdelar. Bostäder i Borås äger och förvaltar 6500 lägenheter och 250 lokaler. Vi har cirka 120 anställda samt omsätter 530 miljoner kronor per år.
Din roll
Som medarbetare i vårt kundcenter säkerställer du och dina kollegor att våra kunder blir bemötta på ett professionellt sätt. Du ingår i ett team med receptionist, uthyrare, kundvärdar, utvecklingsledare och handläggare av kundärenden.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara i vår reception.
Vid månadsskiften har vi arbetstoppar som kräver samordning i hela teamet. Då jobbar vi gränsöverskridande i kundcentret och arbetsuppgifter inom uthyrning och hos kundvärdar kan förekomma.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
• Ta emot samtal i vår växel
• Ta emot besökare i vårt kundcenter och guida dom rätt
• Hantera inkommande mail
• Hyresgästkontakt i olika frågor
• Beställningar av diverse varor till kontoret
• Posthantering
• Gemensamma arbetsuppgifter i vårt kundcenter
Din profil
För att lyckas i rollen ser vi att du har en hög servicekänsla och gillar att möta människor. Vi tror att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och har erfarenhet från fastighetsbranschen och gärna uthyrning av lägenheter.
Du har en förmåga att skapa goda dialoger också i svårare ärenden där kanske du och hyresgästen har olika uppfattningar.
Du är en lagspelare som tycker om att göra det lilla extra och som delar våra värderingar.
Kunskapskrav
• Tidigare erfarenhet av att jobba med service och kundmöte
• Erfarenhet av lägenhetsuthyrning är meriterande
• Goda kunskaper i svenska och engelska
• Mycket goda datakunskaper
• B-körkort (manuell växellåda)
Bostäder i Borås strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.
Om anställningen
Tjänsten är ett vikariat med preliminärt startdatum 16 augusti 2021 och slutdatum 30 september 2022.
Ansökan
Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt dock senast 23/5. Urval sker löpande och under rådande omständigheter kommer en första intervju att ske via Teams.
Frågor om tjänsten besvaras av Kundcenterchef Madeleine Carlsson telefon 033-44 20 26 eller HR-chef Anna Sjödin telefon 033-44 22 01.
Facklig företrädare Vision är Carina Winroth telefon 033-44 21 15 Visa mindre

Serviceminded Receptionist sökes till sommaren

Ansök    Mar 29    Manpower AB    Receptionist, telefonist
Söker du ett arbete där du arbetar med en hög servicenivå och har en kundorienterad känsla som grund? Då kan denna tjänst vara något för dig! Till vår kund i Borås söker vi nu en receptionist under sommaren, vecka 26-31. Tjänsten är på heltid, och du blir anställd av Manpower och uthyrd till kunden som ligger i Borås. Arbetsbeskrivning: Som receptionist arbetar du i en bred roll, med hög servicenivå och med en kundorienterad känsla. Arbetsuppgifterna ä... Visa mer
Söker du ett arbete där du arbetar med en hög servicenivå och har en kundorienterad känsla som grund? Då kan denna tjänst vara något för dig!

Till vår kund i Borås söker vi nu en receptionist under sommaren, vecka 26-31. Tjänsten är på heltid, och du blir anställd av Manpower och uthyrd till kunden som ligger i Borås.

Arbetsbeskrivning:
Som receptionist arbetar du i en bred roll, med hög servicenivå och med en kundorienterad känsla.

Arbetsuppgifterna är varierande och innebär att ge högklassig service till främst besökare men också till intern personal, sköta posthantering och ansvara för receptionens funktionalitet mm.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Bemanna receptionen och telefonväxeln
- Distribution av ankommande och avgående post
- Tillse att receptionen är i välkomnande skicka.
- Viss administration, ex vid besök mm
- Hantera godstransporter, som att ta emot chaufförer och kontakta mottagande avdelning.
- Beställa kontorsmaterial mm vid behov


Vem är du?
Vi söker dig med något års arbetslivserfarenhet av kundbemötande och som har en utpräglad servicekänsla. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Som person är du social, framåt och har en naturlig fallenhet för att ge god service. Eftersom du kommer arbeta själv i receptionen är det mycket viktigt att du är initiativtagande och proaktiv i ditt arbete samt att du ser vilka uppgifter som behöver göras i den dagliga verksamheten. Vidare är du en positiv och utåtriktad person som kan omprioritera utefter behov.

Vi söker dig som har gått ut gymnasiet och har goda datakunskaper.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och intresse för tjänsten.


Vad kan vi erbjuda dig?
Som konsult hos Manpower får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.
Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Du blir anställd på heltid av Manpower och uthyrd till kunden som ligger i Borås. Du arbetar 07:30-16:00 måndag till fredag.

Kontaktperson:
Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan med registrerat och uppdaterat CV. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Fredrik Idoffsson via mail, [email protected]
Vi arbetar med löpande urval och ber om din ansökan snarast. Sista ansökningsdag är 11 April.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Medarbetare till Kund- och Medlemscenter, Borås och Jönköping

Till våra Kund- och Medlemscenter söker vi nu extrapersonal inför sommar och semestertider, men också på längre sikt för extraarbete vid behov. Trivs du med att ge service och hjälpa kunder? Har du tid, vilja att engagera dig i ett extraarbete vid sidan av t ex studier? Då kan det vara dig vi söker. Om tjänsten HSB Götas Kund- och Medlemscenter - KMC - är en fullserviceavdelning med funktioner som reception, växeltelefoni, beställningsservice, internservi... Visa mer
Till våra Kund- och Medlemscenter söker vi nu extrapersonal inför sommar och semestertider, men också på längre sikt för extraarbete vid behov. Trivs du med att ge service och hjälpa kunder? Har du tid, vilja att engagera dig i ett extraarbete vid sidan av t ex studier? Då kan det vara dig vi söker.

Om tjänsten
HSB Götas Kund- och Medlemscenter - KMC - är en fullserviceavdelning med funktioner som reception, växeltelefoni, beställningsservice, internservice, kund- och medlemsrådgivning mm och är en del av vår Marknad- & Medlemsavdelning. Som medarbetare i KMC får du en varierande roll som hanterar många typer av ärenden. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av kund- och ordermottagning, växeltelefoni, posthantering och nyckelhantering.

Din profil
Du som söker har en gymnasieexamen och någon annan sysselsättning t.ex. studier, ideellt engagemang eller deltidsarbete. Som person är du flexibel, självgående och har en vilja att utvecklas. Du har hög social kompetens och lätt för att samarbeta. Service är en stor del i rollen, din erfarenhet och intresse för service blir därför en viktig egenskap. Du har ett strukturerat arbetssätt, god datorvana samt goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift.

Vi erbjuder ett utvecklade arbete i en medlemsägd organisation där våra kärnvärderingar Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan (ETHOS) är en levande värdegrund. Med den rätta inställningen är en anställning inom HSB en bra investering i din karriär. Möjligheterna finns hos HSB!

Vi söker en medarbetare vardera till kontoren i Jönköping och Borås med tillträde snarast möjligt.

Sista ansökningsdatum är 10 maj.

Har du frågor om tjänsten kontakta gärna: Johanna Holm, HR-specialist 010-4423788, [email protected] Visa mindre

Medarbetare till Kund- och Medlemscenter, Borås och Jönköping

Till våra Kund- och Medlemscenter söker vi nu extrapersonal inför sommar och semestertider, men också på längre sikt för extraarbete vid behov. Trivs du med att ge service och hjälpa kunder? Har du tid, vilja att engagera dig i ett extraarbete vid sidan av t ex studier? Då kan det vara dig vi söker. Om tjänsten HSB Götas Kund- och Medlemscenter - KMC - är en fullserviceavdelning med funktioner som reception, växeltelefoni, beställningsservice, internservi... Visa mer
Till våra Kund- och Medlemscenter söker vi nu extrapersonal inför sommar och semestertider, men också på längre sikt för extraarbete vid behov. Trivs du med att ge service och hjälpa kunder? Har du tid, vilja att engagera dig i ett extraarbete vid sidan av t ex studier? Då kan det vara dig vi söker.

Om tjänsten
HSB Götas Kund- och Medlemscenter - KMC - är en fullserviceavdelning med funktioner som reception, växeltelefoni, beställningsservice, internservice, kund- och medlemsrådgivning mm och är en del av vår Marknad- & Medlemsavdelning. Som medarbetare i KMC får du en varierande roll som hanterar många typer av ärenden. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av kund- och ordermottagning, växeltelefoni, posthantering och nyckelhantering.

Din profil
Du som söker har en gymnasieexamen och någon annan sysselsättning t.ex. studier, ideellt engagemang eller deltidsarbete. Som person är du flexibel, självgående och har en vilja att utvecklas. Du har hög social kompetens och lätt för att samarbeta. Service är en stor del i rollen, din erfarenhet och intresse för service blir därför en viktig egenskap. Du har ett strukturerat arbetssätt, god datorvana samt goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift.

Vi erbjuder ett utvecklade arbete i en medlemsägd organisation där våra kärnvärderingar Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan (ETHOS) är en levande värdegrund. Med den rätta inställningen är en anställning inom HSB en bra investering i din karriär. Möjligheterna finns hos HSB!

Vi söker en medarbetare vardera till kontoren i Jönköping och Borås med tillträde snarast möjligt.

Sista ansökningsdatum är 10 maj.

Har du frågor om tjänsten kontakta gärna: Johanna Holm, HR-specialist 010-4423788, [email protected] Visa mindre

Receptionist

Jobbeskrivning Vill du jobba extra i recepition för vår kund i Borås och brinner för mötet med människor? Vi söker dig som vill arbeta för oss på Uniflex i vår kunds reception. Du kommer vara schemalagd och arbeta 1 dag/vecka, samt under ordinarie personals frånvaro. Du kommer att ingå i ett trevligt gäng som har både arbetsglädje och framåtanda Arbetsuppgifterna innebär att ta emot inkommande samtal och mejlkontakt. Du kommer att hantera den interna p... Visa mer
Jobbeskrivning
Vill du jobba extra i recepition för vår kund i Borås och brinner för mötet med människor?

Vi söker dig som vill arbeta för oss på Uniflex i vår kunds reception. Du kommer vara schemalagd och arbeta 1 dag/vecka, samt under ordinarie personals frånvaro.

Du kommer att ingå i ett trevligt gäng som har både arbetsglädje och framåtanda

Arbetsuppgifterna innebär att ta emot inkommande samtal och mejlkontakt.
Du kommer att hantera den interna posten och checka in kunder som kommer och besöker företaget.

Tjänsten ställer höga krav på effektivitet, ansvarstagande och socialkompetens.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är utåtriktad, har rätt attityd och tycker om att hjälpa andra.
Tjänsten kräver att du som söker har god datavana samt goda kunskaper i engelska. Vi värderar noggrannhet, punktlighet och hög arbetsmoral.

Tidigare erfarenhet av arbete i reception eller kundtjänst är högt meriterande, men det är inget krav för att söka tjänsten.

Varaktighet: Omgående
Arbetstid: Dagtid 7-15-16
Extraarbete: 1 dag/vecka 7.15-16 + vid ordinarie personals frånvaro.

Skicka din ansökan redan idag. Rekryteringen sker omgående och tjänsten kommer att tillsättas inom kort!


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat.

Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Visa mindre

Receptionist

Jobbeskrivning Vill du jobba extra i recepition för vår kund i Borås och brinner för mötet med människor? Vi söker dig som vill arbeta för oss på Uniflex i vår kunds reception. Du kommer vara schemalagd och arbeta 1 dag/vecka, samt under ordinarie personals frånvaro. Du kommer att ingå i ett trevligt gäng som har både arbetsglädje och framåtanda Arbetsuppgifterna innebär att ta emot inkommande samtal och mejlkontakt. Du kommer att hantera den interna p... Visa mer
Jobbeskrivning
Vill du jobba extra i recepition för vår kund i Borås och brinner för mötet med människor?

Vi söker dig som vill arbeta för oss på Uniflex i vår kunds reception. Du kommer vara schemalagd och arbeta 1 dag/vecka, samt under ordinarie personals frånvaro.

Du kommer att ingå i ett trevligt gäng som har både arbetsglädje och framåtanda

Arbetsuppgifterna innebär att ta emot inkommande samtal och mejlkontakt.
Du kommer att hantera den interna posten och checka in kunder som kommer och besöker företaget.

Tjänsten ställer höga krav på effektivitet, ansvarstagande och socialkompetens.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är utåtriktad, har rätt attityd och tycker om att hjälpa andra.
Tjänsten kräver att du som söker har god datavana samt goda kunskaper i engelska. Vi värderar noggrannhet, punktlighet och hög arbetsmoral.

Tidigare erfarenhet av arbete i reception eller kundtjänst är högt meriterande, men det är inget krav för att söka tjänsten.

Varaktighet: Omgående
Arbetstid: Dagtid 7-15-16
Extraarbete: 1 dag/vecka 7.15-16 + vid ordinarie personals frånvaro.

Skicka din ansökan redan idag. Rekryteringen sker omgående och tjänsten kommer att tillsättas inom kort!


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat.

Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Visa mindre

Receptionist

Ansök    Okt 14    Borås kommun    Receptionist, telefonist
Hos oss får du ett jobb i en förvaltning som vågar satsa och tänka nytt genom tillit och gemenskap. Vår inställning är att alla stadens invånare har rätt till en jämlik hälsa och en meningsfull fritid. Följande verksamheter ingår i Fritids- och folkhälsoförvaltningen: Mötesplatser och öppen ungdomsverksamhet, Bad, Förening- och anläggning, Folkhälsa och administrativa enheter. Stadsparksbadet är det största av 5 publika bad inom Badenheten i Borås Stad... Visa mer
Hos oss får du ett jobb i en förvaltning som vågar satsa och tänka nytt genom tillit och gemenskap. Vår inställning är att alla stadens invånare har rätt till en jämlik hälsa och en meningsfull fritid. Följande verksamheter ingår i Fritids- och folkhälsoförvaltningen: Mötesplatser och öppen ungdomsverksamhet, Bad, Förening- och anläggning, Folkhälsa och administrativa enheter.

Stadsparksbadet är det största av 5 publika bad inom Badenheten i Borås Stad.
Hos oss får du ett omväxlande och stimulerande arbete där du är en viktig del i verksamhetens mål och utveckling. Vårt arbetsteam består av receptionister, badvärdar, badmästare och teknisk drift.


Som receptionist hos oss är du ansiktet utåt och den viktigaste uppgiften är att på ett professionellt sätt ge våra gäster bästa möjliga service.
De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av daglig kassahantering, kassaredovisningar, skapa underlag för fakturering och försäljning i vår shop.
I uppdraget ingår också lokalvård.

Vill du bli en del av vårt team som tillsammans hjälps åt för att ge bästa tänkbara service till såväl gäster som till kollegor, då är det just dig vi söker till vår lediga tjänst som receptionist!
I din roll som receptionist är det av största vikt att du är serviceinriktad och flexibel när det kommer till förändringar samt att du har lätt för att planera om när behov uppstår. Vi söker dig som har erfarenhet från liknande uppdrag och som är en ordningsam person med god förståelse för noggrannhet i administrativa rutiner och särskilt inom ekonomi. Du är stresstålig och trivs bra med att periodvis jobba i ett högt tempo. Att vara samarbetsvillig tillsammans med dina kollegor är inkluderat för att vi ska få en bra arbetsmiljö.

Arbetstiden är varierande och det förekommer både dag-, kvälls- och helgtjänstgöring.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Visa mindre

Säljande receptionist till Nordic Wellness Borås City

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 260 gym runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som säljande receptionist till Nordic Wellness Borås City!  Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75% och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Att vara säljande receptionist på Nordic Wellness Ditt jobb kommer främst att handla ... Visa mer
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 260 gym runt om i landet.

Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar.

Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som säljande receptionist till Nordic Wellness Borås City! 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75% och vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Att vara säljande receptionist på Nordic Wellness

Ditt jobb kommer främst att handla om en sak. Det är att ge våra medlemmar en makalös träningsupplevelse. Det betyder att klubben alltid behöver synas från sin bästa sida och att medlemmarna bemöts trevligt, proffsigt och med stor glädje. Det är du som tillsammans med dina kollegor är med och skapar vår familjära och välkomnande känsla på klubben.

När du kommer till jobbet är ditt uppdrag att se till att klubben är ren och fräsch. Vikter kan behöva flyttas på, soptunnor ska tömmas och skräp kan förstås inte ligga någon annanstans än just i soptunnan. Det är helt enkelt du som värd, som får våra gäster att trivas och känna sig som hemma!

Arbetstiden i receptionen innebär variation och kräver att du är flexibel. Här kommer din känsla för försäljning in i bilden. Varje medlem är unik på sitt vis, och det är upp till dig att ge den information de behöver. Du vet att kundbemötande kan handla lika mycket om improvisation som information men oftast en kombination av båda.

Vad söker vi hos dig?

Förutom att du har fyllt 18 år och kan arbeta under dagtid, kvällar och helger letar vi efter dig som känner sig bekväm med kundservice, försäljning och att städa. Du vill alltid göra det lilla extra i det du tar dig för och du får energi av möten med andra människor. Har du jobbat med försäljning förut är det ett stort plus. Klappar hjärtat lite extra för träning och hälsa är det ett ännu större plus!

Att jobba på Nordic Wellness

Vi erbjuder en rolig som stimulerande arbetsplats med högt i tak. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Företaget växer och möjligheten att växa hos oss är stor. Här finns till exempel chansen att engagera sig i vår gruppträning och andra delar av företaget. Nu hoppas vi att du är redo att ta det första steget!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75% och vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Tillträde snarast – eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 18/10. Urval och intervjuer sker löpande – så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Receptionist

Jobbeskrivning Vill du jobba extra i recepition för vår kund i Borås och brinner för mötet med människor? Vi söker dig som vill arbeta för oss på Uniflex i vår kunds reception. Du kommer vara schemalagd och arbeta två dagar i veckan, samt under ordinarie personals frånvaro. Du kommer att ingå i ett trevligt gäng som har både arbetsglädje och framåtanda Arbetsuppgifterna innebär att ta emot inkommande samtal och mejlkontakt. Du kommer att hantera den in... Visa mer
Jobbeskrivning
Vill du jobba extra i recepition för vår kund i Borås och brinner för mötet med människor?

Vi söker dig som vill arbeta för oss på Uniflex i vår kunds reception. Du kommer vara schemalagd och arbeta två dagar i veckan, samt under ordinarie personals frånvaro.

Du kommer att ingå i ett trevligt gäng som har både arbetsglädje och framåtanda

Arbetsuppgifterna innebär att ta emot inkommande samtal och mejlkontakt.
Du kommer att hantera den interna posten och checka in kunder som kommer och besöker företaget.

Tjänsten ställer höga krav på effektivitet, ansvarstagande och socialkompetens.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är utåtriktad, har rätt attityd och tycker om att hjälpa andra.
Tjänsten kräver att du som söker har god datavana samt goda kunskaper i engelska. Vi värderar noggrannhet, punktlighet och hög arbetsmoral.

Tidigare erfarenhet av arbete i reception eller kundtjänst är högt meriterande, men det är inget krav för att söka tjänsten.

Varaktighet: Omgående
Arbetstid: Dagtid 7-16
Extraarbete: 2 dagar i veckan 7-16 + viid ordinarie personals frånvaro.

Skicka din ansökan redan idag. Rekryteringen sker omgående och tjänsten kommer att tillsättas inom kort!


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat.

Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Visa mindre

Kundmottagare till Euromaster Borås

Arbetsbeskrivning Som kundmottagare på Euromaster kommer du arbeta med att ta emot kunder i anläggningens mottagning. Du kommer att ha arbetsuppgifter såsom fakturering, ta emot kunder på verkstaden, svara i telefon och boka in kunderna. Du kommer även att administrera, svara på mail, planera in jobb till montörerna, ta betalt samt göra beställningar. Stort fokus ligger på service och kundnöjdhet. Din Profil Du är en van datoranvändare och har lätt för a... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Som kundmottagare på Euromaster kommer du arbeta med att ta emot kunder i anläggningens mottagning. Du kommer att ha arbetsuppgifter såsom fakturering, ta emot kunder på verkstaden, svara i telefon och boka in kunderna. Du kommer även att administrera, svara på mail, planera in jobb till montörerna, ta betalt samt göra beställningar. Stort fokus ligger på service och kundnöjdhet.

Din Profil

Du är en van datoranvändare och har lätt för att lära dig nya system. Vi söker dig som har en mycket god känsla för service och att vara spindeln i nätet är något du trivs med och du har inställningen att alltid se lösningar. Vi tror att du är en person som brinner för att jobba med människor och service. Har du ett intresse för branschen är det meriterande.


Om företaget
Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. För dig som söker ett av våra många konsultjobb erbjuder vi kvalificerade uppdrag med goda utvecklingsmöjligheter. Med väl fungerande samarbeten mellan oss och våra uppdragsgivare, vågar vi påstå att vi har jobbet som kommer att förändra ditt arbetsliv.

Vår kund Euromaster är Europas och Sveriges största kedja för däck. Med djup kunskap, stort engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänst och serviceerbjudande tar vi ett helhetsgrepp. Hos Euromaster kan du finna marknadens bredaste sortiment av däck, fälg och tillbehör.

Dessutom erbjuder Euromaster ett heltäckande tjänsteerbjudande som till exempel rådgivning, uppföljningssystem, internationell jourservice samt en egen regummeringsfabrik. Lägg därtill 80 års erfarenhet inom branschen samt att Euromaster alltid finns nära dig då företaget är representerat på över 100 orter i Sverige. På www.euromaster.se hittar du mer information.

Kontaktuppgifter
Autorekrytering hjälper varje år ett stort antal personer till jobb i motorbranschen. Många av våra kandidater och medarbetare börjar arbeta under däcksäsong för att sedan fortsätta på andra uppdrag inom branschen. Detta kan därför vara din chans till ditt framtida drömjobb inom fordonsbranschen! Anställningen är en visstidsanställning på heltid med start i Oktober.
Urval kommer att påbörjas omgående så du gör därför rätt i att ansöka så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Receptionist

Jobbeskrivning Vill du jobba i recepition för vår kund i Borås och brinner för mötet med människor? Vi söker dig som vill arbeta för oss på Uniflex i vår kunds reception. Du kommer att arbeta heltid under veckorna 35-38. Från och med v.39 kommer du att vara schemalagd att arbeta två dagar i veckan, samt under ordinarie personals frånvaro. Du kommer att ingå i ett trevligt gäng som har både arbetsglädje och framåtanda Arbetsuppgifterna innebär att ta em... Visa mer
Jobbeskrivning
Vill du jobba i recepition för vår kund i Borås och brinner för mötet med människor?

Vi söker dig som vill arbeta för oss på Uniflex i vår kunds reception. Du kommer att arbeta heltid under veckorna 35-38. Från och med v.39 kommer du att vara schemalagd att arbeta två dagar i veckan, samt under ordinarie personals frånvaro.

Du kommer att ingå i ett trevligt gäng som har både arbetsglädje och framåtanda

Arbetsuppgifterna innebär att ta emot inkommande samtal och mejlkontakt.
Du kommer att hantera den interna posten och checka in kunder som kommer och besöker företaget.

Tjänsten ställer höga krav på effektivitet, ansvarstagande och socialkompetens.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är utåtriktad, har rätt attityd och tycker om att hjälpa andra.
Tjänsten kräver att du som söker har god datavana samt goda kunskaper i engelska. Vi värderar noggrannhet, punktlighet och hög arbetsmoral.

Tidigare erfarenhet av arbete i reception eller kundtjänst är högt meriterande, men det är inget krav för att söka tjänsten.

Varaktighet: Omgående med stgart v.35
Arbetstid: Dagtid 7-16 .
Tjänstgöringsgrad: Heltid under 4veckor för att sedan bli deltid under hösten.
Tjänsten är på ett vikariat med möjlighet till förlängning.

Skicka din ansökan redan idag. Rekryteringen sker omgående och tjänsten kommer att tillsättas inom kort!


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat.

Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Visa mindre

Receptionist på deltid till Pulsen!

Pulsen, ett av Sveriges utnämna karriärföretag 2020 söker nu en stjärnreceptionist på deltid. Denna roll passar dig som motiveras av social kontakt med både externa och interna parter. För att trivas i rollen bör du ha en problemlösande ådra med känsla för struktur i ditt arbete. Du förväntas kunna ställa upp vid behov då du kommer stötta befintlig receptionist! Är du nästa tillskott för Pulsen? OM TJÄNSTEN ”Med innovation och entreprenörskap skapar Puls... Visa mer
Pulsen, ett av Sveriges utnämna karriärföretag 2020 söker nu en stjärnreceptionist på deltid. Denna roll passar dig som motiveras av social kontakt med både externa och interna parter. För att trivas i rollen bör du ha en problemlösande ådra med känsla för struktur i ditt arbete. Du förväntas kunna ställa upp vid behov då du kommer stötta befintlig receptionist! Är du nästa tillskott för Pulsen?

OM TJÄNSTEN
”Med innovation och entreprenörskap skapar Pulsen en bättre omvärld. Som Sveriges mest erfarna IT-företag erbjuder de spetskompetens och trygghet för både kund och medarbetare. Genom ett utvecklat hållbarhetstänk och ett ansvarsfullt engagemang i sina medarbetare utses härmed Pulsen till ett av Sveriges Karriärföretag 2020.”

Rollen kommer inledas med introduktion av ansvarig receptionist för att skapa så bra förutsättningar som möjligt. På sikt finns även möjlighet att ta sig an mer administrativa arbetsuppgifter om intresset finns! Du förväntas kunna arbeta cirka 8 timmar i veckan vid eventuell frånvaro/ ledighet.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
* Välkomna och informera besökare i receptionen
* Hantera ingående och utgående post
* Ansvara för telefonväxeln samt allmän företagsmail
* På sikt ta sig an administrativa arbetsuppgifter som processbeskrivningar och arkiv- och avtalssortering

VI SÖKER DIG SOM
* Studerar minst 50 % på universitet eller högskola, med fördel i Borås
* Goda kunskaper i Office-paketet
* Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal och skrift då arbetet sker på dessa språk
* Kan arbeta en dag i veckan samt vid behov

Det är meriterande om du


* Har tidigare erfarenhet av reception


Som person är du


* Serviceminded
* Problemlösande
* Flexibel


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Deltid, ca 8 timmar i veckan
* Placering: Borås
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Pulsens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Den familjeägda Pulsenkoncernen är Sveriges mest erfarna techbolag. Ett starkt entreprenörskap kombinerat med en långsiktig syn på affärer har skapat mångåriga relationer med både kunder och medarbetare inom flera branscher. Idag har koncernen över 1 400 medarbetare och omsätter närmare 3,5 miljarder kronor. Pulsenkoncernen har sin grund inom IT men bedriver idag bedriver verksamhet inom flera olika områden genom bolagen Pulsen Integration, Pulsen Omsorg, Shibuya, Pedab Group, Pulsen Fastigheter, Pulsen Konferens, Releasy, Indicate me, Hjältevadshus, 21grams och Pulsen kapitalförvaltning. Pulsen AB är koncernmoder och har sin bas i Borås. Visa mindre

Extrajobb! Receptionist till 'Ditt personliga gym' sökes

Vi är ett litet gäng härliga människor som söker matchande receptionister. Älskar du träning, kan jobba självständigt, är flexibel, ansvarstagande och har inget emot att ta i när det behövs? Självklart är du också supertrevlig, utåtriktad och dunderdriven. Har du dessa kvaliteter så tveka inte att skicka din ansökan till oss. Eftersom vi söker någon för längre varaktighet så är det ett plus om du är högskolestudent på ditt första år. Arbetsuppgifterna be... Visa mer
Vi är ett litet gäng härliga människor som söker matchande receptionister. Älskar du träning, kan jobba självständigt, är flexibel, ansvarstagande och har inget emot att ta i när det behövs? Självklart är du också supertrevlig, utåtriktad och dunderdriven. Har du dessa kvaliteter så tveka inte att skicka din ansökan till oss. Eftersom vi söker någon för längre varaktighet så är det ett plus om du är högskolestudent på ditt första år.


Arbetsuppgifterna består i huvudsak:
Bemanna receptionen och vara ansiktet utåt för verksamheten
Kassahantering; ta emot och lägga in nya medlemmar, försäljning av avtal och andra artiklar
Bokningar via telefon och disk
Behjälplig att svara på frågor och informera om verksamheten
Hålla rent och snyggt i lokalernaTjänsten gäller timanställning och arbetstiden är lagd till kvällar och helger.


Maila ditt CV och berätta kortfattat om dig själv till [email protected] och använd rubriken ”Receptionist till er tjänst" i ämnesraden. Kika gärna in på www.gymmix.nu om du vill veta mer om oss. Visa mindre

SERVICEMINDED MED GLIMTEN I ÖGAT OCH STORT ENGAGEMANG?

VI SÖKER EN SERVICEAGENT. Tidigare kallade vi denna roll för receptionist men hos oss är denna anställningen mer än en receptionist – du är en serviceagent. Tjänsten är på heltid och förlagd både dag- och kvällstid, samt vardagar och helger. Du behöver inte lyfta tyngst på gymmet eller springa milen snabbast – däremot behöver du klara av att hålla fokus och ha en härlig attityd även i stressade situationer. I din roll som serviceagent kommer du att vara a... Visa mer
VI SÖKER EN SERVICEAGENT.
Tidigare kallade vi denna roll för receptionist men hos oss är denna anställningen mer än en receptionist – du är en serviceagent.
Tjänsten är på heltid och förlagd både dag- och kvällstid, samt vardagar och helger.
Du behöver inte lyfta tyngst på gymmet eller springa milen snabbast – däremot behöver du klara av att hålla fokus och ha en härlig attityd även i stressade situationer. I din roll som serviceagent kommer du att vara ansiktet utåt för ONYX och vara den som möter både befintliga och nya medlemmar. Du kommer jobba med försäljning men också med att lotsa in medlemmar i träningens magiska värld. I jobbet ingår också att se till att anläggningen alltid hålls ren och fräsch. Vi värderar att du vågar ta egna initiativ, och är en orädd doer.
Vidare kommer du i din arbetsbeskrivning ha vissa pass, vi värdesätter därför om du har god träningsvana och kanske till och med har instruerat tidigare.
Urval sker löpande och start för anställning är i augusti.
Skicka din ansökan till [email protected].
Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta [email protected]
Vi ses på gymmet! Visa mindre

Säljande receptionist till Nordic Wellness Borås City

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 260 gym runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som säljande receptionist till Nordic Wellness Borås City. Att vara säljande receptionist på Nordic Wellness Ditt jobb kommer främst att handla om en sak. Det är att ge våra medlemmar en makalös träningsupplevelse. Det betyder att klubb... Visa mer
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 260 gym runt om i landet.

Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar.

Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som säljande receptionist till Nordic Wellness Borås City.

Att vara säljande receptionist på Nordic Wellness

Ditt jobb kommer främst att handla om en sak. Det är att ge våra medlemmar en makalös träningsupplevelse. Det betyder att klubben alltid behöver synas från sin bästa sida och att medlemmarna bemöts trevligt, proffsigt och med stor glädje. Det är du som tillsammans med dina kollegor är med och skapar vår familjära och välkomnande känsla på klubben.

När du kommer till jobbet är ditt uppdrag att se till att klubben är ren och fräsch. Vikter kan behöva flyttas på, soptunnor ska tömmas och skräp kan förstås inte ligga någon annanstans än just i soptunnan. Det är helt enkelt du som värd, som får våra gäster att trivas och känna sig som hemma!

Arbetstiden i receptionen innebär variation och kräver att du är flexibel. Här kommer din känsla för försäljning in i bilden. Varje medlem är unik på sitt vis, och det är upp till dig att ge den information de behöver. Du vet att kundbemötande kan handla lika mycket om improvisation som information men oftast en kombination av båda.

Vad söker vi hos dig?

Förutom att du har fyllt 18 år och kan arbeta under dagtid, kvällar och helger letar vi efter dig som känner sig bekväm med kundservice, försäljning och att städa. Du vill alltid göra det lilla extra i det du tar dig för och du får energi av möten med andra människor. Har du jobbat med försäljning förut är det ett stort plus. Klappar hjärtat lite extra för träning och hälsa är det ett ännu större plus!

Att jobba på Nordic Wellness

Vi erbjuder en rolig som stimulerande arbetsplats med högt i tak. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Företaget växer och möjligheten att växa hos oss är stor. Här finns till exempel chansen att engagera sig i vår gruppträning och andra delar av företaget. Nu hoppas vi att du är redo att ta det första steget!

Tjänsten är en månadsanställning på 75%

Tillträde omgående – eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 16/8. Urval och intervjuer sker löpande – så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Administratör Reception och Hållbar utveckling

Vid Högskolan i Borås skapas lärande, kunskap och innovation av hög internationell kvalitet och med stor samhällsrelevans. Högskolans campus ligger samlat mitt i centrum. Här arbetar vi tillsammans för framtiden och för att göra skillnad! Vi har många spännande forsknings- och utbildningsmiljöer inom flera områden med helt unik utrustning. Flera av högskolans forskningsprojekt och utbildningar genomsyras av målen i Agenda 2030. På Högskolan i Borås finns... Visa mer
Vid Högskolan i Borås skapas lärande, kunskap och innovation av hög internationell kvalitet och med stor samhällsrelevans. Högskolans campus ligger samlat mitt i centrum. Här arbetar vi tillsammans för framtiden och för att göra skillnad!

Vi har många spännande forsknings- och utbildningsmiljöer inom flera områden med helt unik utrustning. Flera av högskolans forskningsprojekt och utbildningar genomsyras av målen i Agenda 2030.

På Högskolan i Borås finns också Textilhögskolan och Bibliotekshögskolan, samt Science Park Borås som är nationellt ledande inom hållbarhet och konsumtion.

Högskolans stöd till utbildning, forskning och till ledningsfunktioner finns samlat i enheten Verksamhetsstöd.
 
Nu söker avdelningen Campus- och Hållbarhet en administratör till receptionen med fokus på hållbar utveckling. 
Arbetsbeskrivning
Administratören ska dels bemanna vår reception och där utföra de olika arbetsuppgifter som ingår i gruppens ansvar och dels arbeta som administratör inom hållbar utveckling. Bland annat ingår följande arbetsuppgifter:


• Svara i Högskolans växel samt i vår reception vara ansiktet utåt i möte med studenter, kollegor och externa besökare.


Administrera alla typer av bokningar såsom lokaler, uthyrning av högskolans lägenheter och likande.


• Sälja profilartiklar, hantera kassasystem och arbeta med andra typer av servicefrågor i anslutning till receptionsarbetet.
• Kommunicera och svara medarbetare och allmänhet om frågor som rör högskolans arbete för hållbar utveckling på campus.
• Bistå i arbetet med att utveckla och uppdatera miljöledningssystemet och dess rutiner.
• Utveckla det administrativa stödet i hållbarhetsarbetet innefattande bland annat dokumenthantering och system för förbättringsförslag och avvikelser.
• Bistå i arbete med att samla in och sammanställa rapportering från organisationens olika delar.
• Administrera system för förbättringsförslag och avvikelser inom hållbarhetsområdet.

Kvalifikationer 
För anställningen krävs gymnasieutbildning eller motsvarande och dokumenterad erfarenhet av att administrera system samt erfarenhet av arbete inom reception/växel. Vi söker dig med goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Du har även grundläggande kunskap om miljöledning och standarden ISO 14001 och god förståelse av begreppet hållbar utveckling och vad det kan innebära för en organisation.

För att passa i rollen har du förmåga att ta eget initiativ, arbeta självständigt och att prioritera bland arbetsuppgifter. Därtill har du kommunikativ förmåga för att samla in frågeställningar och kunna förmedla information om högskolans arbete för hållbar utveckling.

Vi söker dig som är lugn och stresstålig med ett brinnande intresse för service. En god kollega med en positiv inställning till att ständigt lära och utvecklas tillsammans med avdelningen.

Det är för anställningen meriterande med erfarenhet från arbete inom högskole-/universitetssektorn. Erfarenhet av arbete i Trio telefonisystem och erfarenhet av administration i miljöledningssystem är även det meriterande. 

Högskolan i Borås värdesätter de kvaliteter som en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, sex månader provanställning kan komma att tillämpas
Sysselsättningsgrad: Heltid
Tillträde: 200810 eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Borås
Diarienummer: PA 2020/129

Kontakt
Upplysningar om anställningen lämnas av Campus- och hållbarhetschef Charlott Sundeen via telefon 033- 435 44 98 eller via mail [email protected]. Fackliga företrädare är Magnus Sirhed, OFR-ST, Susanne Håkansson, Saco-S, de nås via högskolans växel tfn 033-435 40 00.

Ansökan
Du ansöker om anställningen via vår hemsida genom att klicka på ”Ansök” längst ned i annonsen. 

Skriv tydligt i din ansökan vad du söker för anställning och ange diarienummer. Till din ansökan ska följande dokument bifogas:


• Personligt brev
• CV med referensuppgifter och löneanspråk
• Intyg/betyg och övriga merithandlingar du som sökande vill åberopa

Efter sista ansökningsdag kan inga kompletteringar göras elektroniskt. 

Välkommen med din ansökan senast 2020-06-17.

Enligt Riksarkivets föreskrifter måste vi arkivera ansökningshandlingar i två år efter att tillsättningsbeslutet vunnit laga kraft.

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen. Visa mindre

Receptionist

Jobbeskrivning Vill du jobba i recepition för vår kund i Borås och brinner för mötet med människor? Vi söker dig som vill arbeta för oss på Uniflex i vår kunds reception under ordinarie personals frånvaro. Tjänsten är på ett vikariat under februari, kan bli förlängt. Du kommer att ingå i ett trevligt gäng som har både arbetsglädje och framåtanda Arbetsuppgifterna innebär att ta emot inkommande samtal och mejlkontakt. Du kommer att hantera den interna p... Visa mer
Jobbeskrivning
Vill du jobba i recepition för vår kund i Borås och brinner för mötet med människor?

Vi söker dig som vill arbeta för oss på Uniflex i vår kunds reception under ordinarie personals frånvaro.
Tjänsten är på ett vikariat under februari, kan bli förlängt.
Du kommer att ingå i ett trevligt gäng som har både arbetsglädje och framåtanda

Arbetsuppgifterna innebär att ta emot inkommande samtal och mejlkontakt.
Du kommer att hantera den interna posten och checka in kunder som kommer och besöker företaget.
Tjänsten ställer höga krav på effektivitet, ansvarstagande och socialkompetens.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är utåtriktad, har rätt attityd och tycker om att hjälpa andra.
Tjänsten kräver att du som söker har god datavana samt goda kunskaper i engelska. Vi värderar noggrannhet, punktlighet och hög arbetsmoral.
Tidigare erfarenhet av arbete i reception eller kundtjänst är högt meriterande, men det är inget krav för att söka tjänsten.

Varaktighet: Februari, kan bli förlängt
Arbetstid: Dagtid 7-16 .
Tjänstgöringsgrad: Deltid, möjlighet till mer

Skicka din ansökan redan idag. Rekryteringen sker omgående och tjänsten kommer att tillsättas inom kort!


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat.

Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Visa mindre

Receptionist till Dina Kvadrat

"Er verksamhet hjärta våra lokaler = Dina Kvadrat". Tänker du utanför boxen och tycker om att arbeta i en koordinerad roll samt innehar en hög grad av servicekänsla? Då är det dig vi letar efter! Om vår kund Hyr den arbetsyta du och din verksamhet behöver. Hos Dina Kvadrat på Viared hittar du lokaler för byggbranschen med hög standard, grannar i närliggande branscher, gemensamma ytor och tjänster. I kontorshotellet får du ditt eget kontor samt tillgån... Visa mer
"Er verksamhet hjärta våra lokaler = Dina Kvadrat".

Tänker du utanför boxen och tycker om att arbeta i en koordinerad roll samt innehar en hög grad av servicekänsla?

Då är det dig vi letar efter!


Om vår kund
Hyr den arbetsyta du och din verksamhet behöver. Hos Dina Kvadrat på Viared hittar du lokaler för byggbranschen med hög standard, grannar i närliggande branscher, gemensamma ytor och tjänster. I kontorshotellet får du ditt eget kontor samt tillgång till de allmänna utrymmena. Med lager i fullhöjd finns alla möjligheter till förvaring och lagerhantering. Det finns flera fördelar med en delad arbetsplats, så som mötesrum, bemannad reception, bastu och relax. En lunchrestaurang med Asian fusionssmaker och husmanskost finns även i huset.

Dina Kvadrat är ett resultat av att vi själva verkar eller har verkat inom byggbranschen och har upplevt att den här typen av lokaler saknas. När man driver ett mindre bolag tillför det mycket till verksamheten och arbetsvardagen att jobba från ett kontorshotell. Fördelarna med kontorshotell vill vi nu kombinera med möjligheten att ha lager och förvaring i samma byggnad.

Läs gärna mer på www.dinakvadrat.com

Dina arbetsuppgifter
Du kommer i rollen som receptionist hos Dina Kvadrat vara ansiktet utåt gentemot besökare och hyresgäster.

Främsta arbetsuppgifter:

• Ansvara för receptionen.
• Ta emot enklare gods/paket och besökare.
• Hantering av telefonväxel och email.
• Ta hand om hyresgäster och besökare med deras frågor och önskemål.
• Enklare kontorsgöromål såsom bokning av konferensutrymmen, inköp och en viss administration.
• Se till så att de allmänna utrymmena är rena och fräscha.


Din profil
Vi söker dig som har goda administrativa färdigheter och har arbetat inom service. Vidare är du en van telefon och datoranvändare. Svenska i tal och skrift för denna tjänst är ett krav.

Som person är du utåtriktad, initiativrik, driven och pålitlig. En roll med frihet under ansvar och där ditt engagemang får blomstra.

Villkor:

För den här tjänsten kommer du vara anställd via Effektiv och arbeta som konsult åt kundföretaget.

Start: 1 april.
Ort: Borås/Viared.
Omfattning: Heltid.
Arbetstider: Måndag – fredag 07:00-16:00.
Löneform: Fast.

Låter tjänsten intressant? Varmt välkommen med din ansökan via www.effektiv.se. Intervjuer kommer att genomföras löpande så skicka in din ansökan redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Effektivitet, Driv, Långsiktighet och Framgång – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar. Visa mindre

RECEPTION CREW WANTED

We’re Comfort Hotel® – a hotel chain that promise to give our guests what they need, and skip the unnecessary. We have great locations, urban design and we’re offering selected service, but the service we give is great. We aim to be easy & likeable. As in easy on the wallet, with easy access and last but definitely not least – easy on the planet. Comfort Hotel® är en hotellkedja som lovar att ge våra gäster det de behöver, men vi skippar det onödiga. Vi... Visa mer
We’re Comfort Hotel® – a hotel chain that promise to give our guests what they need, and skip the unnecessary. We have great locations, urban design and we’re offering selected service, but the service we give is great. We aim to be easy & likeable. As in easy on the wallet, with easy access and last but definitely not least – easy on the planet.

Comfort Hotel® är en hotellkedja som lovar att ge våra gäster det de behöver, men vi skippar det onödiga. Vi på Comfort Hotel Jazz införlivar allt som är viktigt för oss – miljöfokus, perfekt läge, sociala ytor att trivas på. Allt till ett plånboksvänligt pris.

Hotellet

Comfort Hotel Jazz ligger mitt i centrala Borås och har 142 rum. Hotellet består av två delar: Huvudbyggnaden med reception, restaurang, gym, varmgarage och 97 hotellrum samt Bakfickan, 100 m bort, med hangout och ytterligare 45 hotellrum.

Du?

Du är en glädjespridare med ett skratt som smittar. Och på tal om att smitta - det är precis det din energi gör. Du är utåtriktad, proffsig på ett avslappnat sätt och en talang på att socialisera och ge personlig service. Du är pålitlig och tar fullt ansvar för att nå resultat. Du håller dig uppdaterad på vad som händer. Du gillar att slänga ihop spellistor på Spotify. Du känner din stad och du har ett tight lokalt nätverk och gillar att synas och höras.

Du rör dig obehindrat runt gästerna i lobbyn, bjuder på dig själv som person och gör allt för att göra vistelsen till något utöver det vanliga för våra gäster. På hotell är vardagen både högt och lågt så vi ser att du är en person som möter utmaningar med ett leende. Gillar du att lära dig nya saker? Perfekt, hos oss är det aldrig same old, same old.

Dina vänner säger att du är en glädjespridare och att din energi smittar av sig. Du är utåtriktad, proffsig på ett avslappnat sätt och en talang på att socialisera och ge service. Du är pålitlig, observant och du ser mersälj som en service till våra gäster.

Jobbet?

I vår reception kommer våra gäster checka in och ut, ta sig något att dricka, något enkelt att äta eller så hjälper vi till att hitta en bra restaurang. Oavsett vilken typ av gäst finns det alltid något för alla, på hotellet eller ute i vår stad. Fokus är på att välkomna gästerna.

Tjänsten innefattar både dag, kväll och helg-pass. Anställningsgraden är 50%, men känner du att du vill jobba mer så finns det möjlighet i receptionen eller städ.

Vill du bara jobba lite då och då? Inga problem. Vi söker även extrapersonal.

Hur?

Känner du att det här jobbet passar dig perfekt? I så fall tycker vi att du ska skicka in din ansökan idag!

Hoppas vi ses!

Lön: Enligt kollektivavtal

Deadline för ansökan: 23 Januari

Tjänsten startar: Efter överenskommelse Visa mindre

Säljande receptionist till Nordic Wellness Borås

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 220 gym runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som säljande receptionist till Nordic Wellness klubbar i Borås! Tjänsten är en timanställning med start så snart som möjligt. Att vara säljande receptionist på Nordic Wellness Ditt jobb kommer främst att handla om en sak. Det är att ge ... Visa mer
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 220 gym runt om i landet.

Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar.

Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som säljande receptionist till Nordic Wellness klubbar i Borås!

Tjänsten är en timanställning med start så snart som möjligt.

Att vara säljande receptionist på Nordic Wellness
Ditt jobb kommer främst att handla om en sak. Det är att ge våra medlemmar en makalös träningsupplevelse. Det betyder att klubben alltid behöver synas från sin bästa sida och att medlemmarna bemöts trevligt, proffsigt och med stor glädje. Det är du som tillsammans med dina kollegor är med och skapar vår familjära och välkomnande känsla på klubben.

När du kommer till jobbet är ditt uppdrag att se till att klubben är ren och fräsch. Vikter kan behöva flyttas på, soptunnor ska tömmas och skräp kan förstås inte ligga någon annanstans än just i soptunnan. Det är helt enkelt du som värd och som får våra gäster att trivas och känna sig som hemma!

Arbetstiden i receptionen innebär variation och kräver att du är flexibel. Här kommer din känsla för försäljning in i bilden. Varje medlem är unik på sitt vis, och det är upp till dig att ge den information de behöver. Du vet att kundbemötande kan handla lika mycket om improvisation som information men oftast en kombination av båda.

Vad söker vi hos dig?
Förutom att du har fyllt 18 år och kan arbeta under dagtid, kvällar och helger letar vi efter dig som känner sig bekväm med kundservice, försäljning och att städa. Du vill alltid göra det lilla extra i det du tar dig för och du får energi av möten med andra människor. Har du jobbat med försäljning förut är det ett stort plus. Klappar hjärtat lite extra för träning och hälsa är det ett ännu större plus!

Att jobba på Nordic Wellness
Vi erbjuder en rolig som stimulerande arbetsplats med högt i tak. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Företaget växer och möjligheten att växa hos oss är stor. Här finns till exempel chansen att engagera sig i vår gruppträning och andra delar av företaget. Nu hoppas vi att du är redo att ta det första steget!

Tjänsten är en timanställning med start så snart som möjligt. 

Välkommen med din ansökan senast 2019-12-22. Urval och intervjuer kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag – så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Kontorsansvarig receptionist till Stiba

Vill du vara med på Stibas fortsatta resa mot nya höjder? Nu söker vi en kontorsansvarig receptionist som blir ansiktet utåt för Stiba! Här få du chans till många olika kontaktytor och ett variationsrikt arbete där utpräglad service är centralt för tjänsten. Inte nog med det - här får du arbeta i inspirerande lokaler med en härlig utsikt över stadskärnan. Vill du veta mer? Läs gärna vidare! Om vår kund Stiba är ett fristående konstruktionsföretag sedan sj... Visa mer
Vill du vara med på Stibas fortsatta resa mot nya höjder?
Nu söker vi en kontorsansvarig receptionist som blir ansiktet utåt för Stiba! Här få du chans till många olika kontaktytor och ett variationsrikt arbete där utpräglad service är centralt för tjänsten. Inte nog med det - här får du arbeta i inspirerande lokaler med en härlig utsikt över stadskärnan. Vill du veta mer? Läs gärna vidare!

Om vår kund
Stiba är ett fristående konstruktionsföretag sedan sjuttio år tillbaka. Vi utför byggnadskonstruktioner och kompletterande tjänster för byggherrar, entreprenörer och materialleverantörer. Typiska projekt är bostäder, industrier, skolor, affärslokaler, sjukhus och idrottsanläggningar.

Hos oss hittar du kreativa konstruktörer med bred allmänkompetens och djup spetskunskap inom sina områden. Vårt mål är att leverera så enkla och användbara lösningar som möjligt, för att byggprocessen ska uppfylla samtliga krav. Vi har många spännande referensprojekt. Läs gärna mer på www.stiba.se

Dina arbetsuppgifter
En dag som erbjuder alltifrån personliga möten och telefonsamtal till administration och inköp - det får du i rollen som kontorsansvarig receptionist hos Stiba.

Här kommer du att bli företagets ansikte utåt och ser till att interna och externa kontakter får yttersta service, där du är flexibel i dina arbetsuppgifter. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat att besvara inkommande samtal i växeln, ta emot besökare, hantera kontorsinköp, samordna interna möten samt förbereda frukost varje morgon. Vidare kommer du även att skriva besiktningsmännens besiktningsprotokoll och hantera övrig projektadministration.

Din profil
Vi söker dig som har mycket goda administrativa färdigheter och som har tidigare erfarenhet inom service med liknande arbetsuppgifter. Du lägger stor vikt vid att få alla att trivas och tycker även om ordning och reda. Dina datorkunskaper är mycket goda, framförallt i Office och du uttrycker dig mycket väl i både tal och skrift på såväl svenska som engelska. Det är meriterande om du har tidigare vana från att skriva protokoll från byggsektorn.

Gillar du att koordinera och har en hög grad av servicekänsla? Då är det dig vi letar efter. Som person är du initiativrik, driven, självständig och ansvarstagande. Du är en fena på att planera samtidigt som du också är en administrativ stjärna. Tycker du, precis som vi, att personlig och professionell service är det roligaste som finns och ser dig själv som engagerad och kan bidra med positiv energi? Då har du kommit rätt!

Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan via www.effektiv.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka in din ansökan redan idag! Sista ansökningsdatum är den 15 december. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna Jens Lindroth 033-430 38 48, [email protected] alternativ Sanna Johansson 033-430 38 39, [email protected]

Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Effektivitet, Driv, Långsiktighet och Framgång - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget. Visa mindre

Receptionist, till Textilmuseet

Ansök    Nov 5    Borås Stad    Receptionist, telefonist
Borås är en kulturstad i ständig utveckling. De kulturhistoriska museerna är organiserade i Kulturförvaltningen och ansvarar för verksamheterna Textilmuseet och Borås museum. Textilmuseet är en del av Textile Fashion Center och är en nationell arena för textil i många former med särskild inriktning på mode, design, konst, industri, kunskapsproduktion och innovation. Vi är ett resurscentrum för alla som vill utveckla det textila arvet och varje år presenter... Visa mer
Borås är en kulturstad i ständig utveckling. De kulturhistoriska museerna är organiserade i Kulturförvaltningen och ansvarar för verksamheterna Textilmuseet och Borås museum. Textilmuseet är en del av Textile Fashion Center och är en nationell arena för textil i många former med särskild inriktning på mode, design, konst, industri, kunskapsproduktion och innovation. Vi är ett resurscentrum för alla som vill utveckla det textila arvet och varje år presenterar vi högkvalitativa utställningar, program och visningar för allmänheten.

Vi söker en besjälad servicemänniska och god organisatör med kassa-, butiks- och receptionsvana. Intresse för textil, form och design är önskvärt på grund av museets ämnesområde och för att butiken i museets reception faller inom ditt ansvar att hålla i ordning och utveckla.

Du arbetar praktiskt utifrån museets reception och butik, en arena för god service, härligt bemötande och inspirerande shopping. Kundbemötande, telefon och service är tjänstens främsta arbetsverktyg. Som besökare är det hos dig man får det första intrycket av museet och som receptionist bidrar du till att ge en positiv bild och upplevelse av verksamheten.


Vi vill att du har relevant utbildning och dokumenterad erfarenhet av receptionsarbete eller servicearbete, samt butiksvana. Som person är du utåtriktad, har lätt för att skapa goda relationer, är initiativrik, har god organisationsförmåga och tycker om att arbeta i fronten av verksamheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Förutom meningsfulla arbetsuppgifter, goda arbetsvillkor och professionella kollegor erbjuds du bra personalförmåner i form av friskvårdbidrag, fria bad och besök på friluftsgårdar, samt möjligheter att delta i vår personalklubb Merkrafts uppskattade aktiviteter och arrangemang. Läs mer på boras.se/arbetahososs

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Säljande receptionist till Nordic Wellness Borås

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 200 gym runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som säljande receptionist till Nordic Wellness Borås! Tjänsten en timanställning och passar perfekt för dig som vill arbeta extra vid behov! Att vara säljande receptionist på Nordic Wellness Ditt jobb kommer främst att handla om en sak.... Visa mer
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 200 gym runt om i landet.

Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar.

Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som säljande receptionist till Nordic Wellness Borås!

Tjänsten en timanställning och passar perfekt för dig som vill arbeta extra vid behov!

Att vara säljande receptionist på Nordic Wellness
Ditt jobb kommer främst att handla om en sak. Det är att ge våra medlemmar en makalös träningsupplevelse. Det betyder att klubben alltid behöver synas från sin bästa sida och att medlemmarna bemöts trevligt, proffsigt och med stor glädje. Det är du som tillsammans med dina kollegor är med och skapar vår familjära och välkomnande känsla på klubben.

När du kommer till jobbet är ditt uppdrag att se till att klubben är ren och fräsch. Vikter kan behöva flyttas på, soptunnor ska tömmas och skräp kan förstås inte ligga någon annanstans än just i soptunnan. Det är helt enkelt du som värd och som får våra gäster att trivas och känna sig som hemma!

Arbetstiden i receptionen innebär variation och kräver att du är flexibel. Här kommer din känsla för försäljning in i bilden. Varje medlem är unik på sitt vis, och det är upp till dig att ge den information de behöver. Du vet att kundbemötande kan handla lika mycket om improvisation som information men oftast en kombination av båda.

Vad söker vi hos dig?
Förutom att du har fyllt 18 år och kan arbeta under dagtid, kvällar och helger letar vi efter dig som känner sig bekväm med kundservice, försäljning och att städa. Du vill alltid göra det lilla extra i det du tar dig för och du får energi av möten med andra människor. Har du jobbat med försäljning förut är det ett stort plus. Klappar hjärtat lite extra för träning och hälsa är det ett ännu större plus!

Att jobba på Nordic Wellness
Vi erbjuder en rolig som stimulerande arbetsplats med högt i tak. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Företaget växer och möjligheten att växa hos oss är stor. Här finns till exempel chansen att engagera sig i vår gruppträning och andra delar av företaget. Nu hoppas vi att du är redo att ta det första steget!

Tjänsten är en timanställning till våra klubbar i Boråsområdet. 

Välkommen med din ansökan senast måndagen den 23/9. Urval och intervjuer kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag – så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Kundmottagare till Euromaster Borås

Är du den vi söker? Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. Hos oss möter du kunniga människor som gör sitt bästa för att du ska hitta rätt. Våra väl fungerande metoder och processer talar för att vi kommer att lyckas. För dig som söker ett av våra många konsultjob... Visa mer
Är du den vi söker?
Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med.

Hos oss möter du kunniga människor som gör sitt bästa för att du ska hitta rätt. Våra väl fungerande metoder och processer talar för att vi kommer att lyckas. För dig som söker ett av våra många konsultjobb erbjuder vi kvalificerade uppdrag med goda utvecklingsmöjligheter. Med väl fungerande samarbeten mellan oss och våra uppdragsgivare, vågar vi påstå att vi har jobbet som kommer att förändra ditt arbetsliv.

Arbetsbeskrivning
Euromaster är Europas och Sveriges största kedja för däck. Med djup kunskap, stort engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänst och serviceerbjudande tar vi ett helhetsgrepp. Hos Euromaster kan du finna marknadens bredaste sortiment av däck, fälg och tillbehör.

Dessutom erbjuder Euromaster ett heltäckande tjänsteerbjudande som till exempel rådgivning, uppföljningssystem, internationell jourservice samt en egen regummeringsfabrik. Lägg därtill 80 års erfarenhet inom branschen samt att Euromaster alltid finns nära dig då företaget är representerat på över 100 orter i Sverige. På www.euromaster.se hittar du mer information.


Din profil
Som kundmottagare på Euromaster kommer du arbeta med att ta emot kunder i anläggningens mottagning. Du kommer att ha arbetsuppgifter såsom fakturering, ta emot kunder på verkstaden, svara i telefon och boka in kunderna. Du kommer även att administrera, svara på mail, planera in jobb till montörerna, ta betalt samt göra beställningar. Stort fokus ligger på service och kundnöjdhet.

Du är en van datoranvändare och har lätt för att lära dig nya system. Vi söker dig som har en mycket god känsla för service och att vara spindeln i nätet är något du trivs med och du har inställningen att alltid se lösningar. Vi tror att du är en person som brinner för att jobba med människor och service. Har du ett intresse för branschen är det meriterande.


Om företaget
Autorekrytering hjälper varje år ett stort antal personer till jobb i motorbranschen. Många av våra kandidater och medarbetare börjar arbeta under däcksäsong för att sedan fortsätta på andra uppdrag inom branschen. Detta kan därför vara din chans till ditt framtida drömjobb inom fordonsbranschen! Anställningen är en visstidsanställning på heltid med start i Oktober.
Urval kommer att påbörjas omgående så du gör därför rätt i att ansöka så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kundmottagare till Vianor i Borås

Arbetsbeskrivning VIANOR är en av Europas ledande och snabbast växande verkstadskedjor för bil-, däck- och hjulservice, med fler än 1500 verkstäder i 27 länder i Europa, USA och Centralasien. Utifrån våra fler än 110 verkstäder i Sverige erbjuder vi både privatpersoner och företag en effektivare serviceupplevelse grundad på lång erfarenhet, djup kunskap och ett personligt engagemang i särklass. Vi strävar alltid efter att ha de mätbart mest nöjda kunderna ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
VIANOR är en av Europas ledande och snabbast växande verkstadskedjor för bil-, däck- och hjulservice, med fler än 1500 verkstäder i 27 länder i Europa, USA och Centralasien. Utifrån våra fler än 110 verkstäder i Sverige erbjuder vi både privatpersoner och företag en effektivare serviceupplevelse grundad på lång erfarenhet, djup kunskap och ett personligt engagemang i särklass. Vi strävar alltid efter att ha de mätbart mest nöjda kunderna i vår bransch och erbjuder delar av vår service året om, dygnet runt. Vi ägs av finska Nokian Tyres, Nordens största däcktillverkare.

Din profil
Vi söker en duktig och serviceinriktad medarbetare för jobb som kundmottagare på heltid under stundande däcksäsong i höst. Du kommer självständigt vid sidan om din platschef att ansvara för att verkstadens kunder, både via samtal och besök, alltid känner sig välkomna och får proffessionell service. Du sköter dagligen olika kontorssysslor som bidrar till att organisationen blir mer effektiv.

Om företaget
Vi söker dig som är positiv, engagerad, serviceinriktad och kan ta egna initiativ. Du är lättlärd, bra på att skapa effektivt samarbete med dina kollegor, strukturerad och har god organisationsförmåga. Arbetet kräver god prioriterings- och planeringsförmåga, noggrannhet och ansvarskänsla. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Har du tidigare erfarenhet från reception, växel, administrativt arbete eller annat serviceyrke är det ett stort plus. B-körkort ett krav.
Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Och start på uppdrag kan ske redan i början av Oktober. Urval sker löpande!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Jobba som receptionist i sommar? Studenter se hit!

Ansök    Maj 11    Academic Work    Receptionist, telefonist
Är du student och ute efter ett sommarjobb i Borås? Har du dessutom receptionistvana eller servicevana och vill ansvara för att rodda receptionen själv under sommaren? Då är detta tjänsten för dig. Du erbjuds ett ansvarstagande arbete, där du får en veckas introduktion för bästa förutsättningar inför sommaren. OM TJÄNSTEN Academic Work söker för ISS Facility Services räkning en receptionist på heltid under veckorna 27-32. Du kommer att v. 27 inleda med e... Visa mer
Är du student och ute efter ett sommarjobb i Borås? Har du dessutom receptionistvana eller servicevana och vill ansvara för att rodda receptionen själv under sommaren? Då är detta tjänsten för dig. Du erbjuds ett ansvarstagande arbete, där du får en veckas introduktion för bästa förutsättningar inför sommaren.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för ISS Facility Services räkning en receptionist på heltid under veckorna 27-32. Du kommer att v. 27 inleda med en veckas introduktion genom att gå bredvid ordinarie personal, för att sedan v. 28-32 själv ansvara för receptionen. Du kommer att arbeta hos ISS's kund ICA som har ett kontor i Borås.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som receptionist ansvarar du för att leverera förstklassig service till externa besökare såsom intern personal. Det innebär att ta emot besökare, både personligen och över telefon, samt arbeta med administrativa arbetsuppgifter. Vidare kommer du ansvara för bokningar som intern personal kan behöva hjälp med, samt finnas behjälplig kring andra frågor som kan dyka upp. Du ansvarar även för att hålla rent och snyggt för att upprätthålla en hög standard.

VI SÖKER DIG SOM
* Är student på en eftergymnasial utbildning som fortlöper höstterminen 2019.


* Har minst 1 års erfarenhet av service och kundrelaterat arbete.
* Det är meriterande om du tidigare jobbat i reception.


Som person är du:


* Serviceminded
* Självgående
* Initiativtagande


Övrig information


* Start: v. 27-32.
* Placering: Borås
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och ISS Facility Services önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Receptionist med start omgående i Borås

Ansök    Aug 13    Academic Work    Receptionist, telefonist
Brinner du för att ge service i hög klass och gillar varierande arbetsuppgifter? Nu söker vi dig som har tidigare erfarenhet av ett servicerelaterad tjänst och vill arbeta som receptionist i en dynamisk miljö med härliga kollegor med start omgående fram till 31/10. OM TJÄNSTEN Academic Work söker för kunds räkning en receptionist för arbete från start omgående till 31/10. Inledningsvis får du ta del av en introduktion där du går bredvid ordinarie persona... Visa mer
Brinner du för att ge service i hög klass och gillar varierande arbetsuppgifter? Nu söker vi dig som har tidigare erfarenhet av ett servicerelaterad tjänst och vill arbeta som receptionist i en dynamisk miljö med härliga kollegor med start omgående fram till 31/10.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för kunds räkning en receptionist för arbete från start omgående till 31/10. Inledningsvis får du ta del av en introduktion där du går bredvid ordinarie personal och får alla förutsättningar för att lyckas med uppdraget. Arbetsplatsen befinner sig i Borås.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
* Bemöta besökare och intern personal med god service i receptionen.
* Ta emot inkommande samtal och mejl.
* Säkerställa att lokalerna är i ordning.

VI SÖKER DIG SOM
* Tidigare har arbetat i en servicerelaterad roll, gärna med telefon och dator som främsta arbetsverktyg.
* Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då det kan förekomma arbetsuppgifter på de båda språken.

Som person är du:
* Serviceminded
* Självgående
* Flexibel

Övrig information
* Start: Omgående enligt överenskommelse.
* Omfattning: Heltid 07.30-16.00 fram till 31:a oktober
* Placering: Borås
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och ISS Facilitys Services önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Säljande receptionist till Nordic Wellness Borås

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 200 gym runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som säljande receptionist till Nordic Wellness Borås! Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med start så snart som möjligt.  Att vara säljande receptionist på Nordic Wellness Ditt jobb kommer främst att handla om en sak. Det är ... Visa mer
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 200 gym runt om i landet.

Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar.

Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som säljande receptionist till Nordic Wellness Borås!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med start så snart som möjligt. 

Att vara säljande receptionist på Nordic Wellness
Ditt jobb kommer främst att handla om en sak. Det är att ge våra medlemmar en makalös träningsupplevelse. Det betyder att klubben alltid behöver synas från sin bästa sida och att medlemmarna bemöts trevligt, proffsigt och med stor glädje. Det är du som tillsammans med dina kollegor är med och skapar vår familjära och välkomnande känsla på klubben.

När du kommer till jobbet är ditt uppdrag att se till att klubben är ren och fräsch. Vikter kan behöva flyttas på, soptunnor ska tömmas och skräp kan förstås inte ligga någon annanstans än just i soptunnan. Det är helt enkelt du som värd och som får våra gäster att trivas och känna sig som hemma!

Arbetstiden i receptionen innebär variation och kräver att du är flexibel. Här kommer din känsla för försäljning in i bilden. Varje medlem är unik på sitt vis, och det är upp till dig att ge den information de behöver. Du vet att kundbemötande kan handla lika mycket om improvisation som information men oftast en kombination av båda.

Vad söker vi hos dig?
Förutom att du har fyllt 18 år och kan arbeta under dagtid, kvällar och helger letar vi efter dig som känner sig bekväm med kundservice, försäljning och att städa. Du vill alltid göra det lilla extra i det du tar dig för och du får energi av möten med andra människor. Har du jobbat med försäljning förut är det ett stort plus. Klappar hjärtat lite extra för träning och hälsa är det ett ännu större plus!

Att jobba på Nordic Wellness
Vi erbjuder en rolig som stimulerande arbetsplats med högt i tak. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Företaget växer och möjligheten att växa hos oss är stor. Här finns till exempel chansen att engagera sig i vår gruppträning och andra delar av företaget. Nu hoppas vi att du är redo att ta det första steget!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% och vi tillämpar 6 månaders provanställning. 

Välkommen med din ansökan senast torsdag den 19/9. Urval och intervjuer kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag – så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Kundservicemedarbetare till skadedjursbolag

Beskrivning Länsförsäkringar har sedan mer än 170 år tjänat sina kunder tillika ägare med marknadsledande försäkringslösningar. I vår vilja att skapa fler värden för kunden och jobba med helhetslösningar har vi även byggt bank och startat fastighetsförmedling. Nu tar vi nästa steg och erbjuder kunderna i väst service inom skadedjursbekämpning genom ett bolag samägt av Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän, Länsförsäkringar Älvsborg samt Länsförsäkringar ... Visa mer
Beskrivning
Länsförsäkringar har sedan mer än 170 år tjänat sina kunder tillika ägare med marknadsledande försäkringslösningar. I vår vilja att skapa fler värden för kunden och jobba med helhetslösningar har vi även byggt bank och startat fastighetsförmedling. Nu tar vi nästa steg och erbjuder kunderna i väst service inom skadedjursbekämpning genom ett bolag samägt av Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän, Länsförsäkringar Älvsborg samt Länsförsäkringar Halland. Vi söker nu två kundservicemedarbetare till det nya bolagets säte i Borås.  
 
Arbetsuppgifter 
• Boka servicebesök gällande skadedjur 
• Boka skadedjursavtal 
• Skadeförebyggande information 
• Rådgivning 
 
Kvalifikationer
Tjänsten kräver utbildning på lägst gymnasienivå och några års arbetslivserfarenhet. Utbildning och/eller erfarenhet inom skadedjursbekämpning är meriterande liksom erfarenhet av kundserviceyrken. Du behöver vara bekväm i att arbeta i olika IT-system och digitala verktyg och behärska svenska väl i tal och skrift. Andra språk är meriterande.  
 
Personliga egenskaper 
Då kundkontakten är central i rollen ser vi att du har lätt för att skapa och upprätthålla långsiktiga relationer, är serviceinriktad och förtroendeingivande. För att kunna förebygga och lösa problem hos våra kunder ser vi också att du är analytisk och problemlösande samt är öppen för att ta till dig nya arbetssätt och metoder.  
 
Villkor 
Tjänsterna är tillsvidare efter provanställning och placeringsort är Borås. Vi tillhandahåller branschspecifik utbildning inom områden som eventuellt saknas. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdag är 2019-05-19. 
 
 
Kontaktpersoner
Rekryterande chef: Conny Nilsson, telefon: 073-06 48 965  HR-ansvarig rekrytering: Roger Rönnerhag, telefon: 0521 - 27 30 26  Facklig representant: Forena, Ann-Christine Öhling, telefon: 0521 - 27 30 10 Visa mindre

Tandvårdsreceptionist sökes

Plaza Tandvård är en privat klinik i centrala Borås som söker en receptionist på heltid pga pensionsavgång. Vi erbjuder våra patienter en serviceinriktad tandvård av högsta kvalitet med ett personligt omhändertagande. Vi vill driva vår klinik med hög trivsel på ett sätt där samtliga medarbetare känner sig delaktiga. I dagsläget är vi en tandläkare, två tandsköterskor, en hygienist, en receptionist samt en konsulterande specialist i käkkirurgi. Våra arbets... Visa mer
Plaza Tandvård är en privat klinik i centrala Borås som söker en receptionist på heltid pga pensionsavgång. Vi erbjuder våra patienter en serviceinriktad tandvård av högsta kvalitet med ett personligt omhändertagande. Vi vill driva vår klinik med hög trivsel på ett sätt där samtliga medarbetare känner sig delaktiga.

I dagsläget är vi en tandläkare, två tandsköterskor, en hygienist, en receptionist samt en
konsulterande specialist i käkkirurgi. Våra arbetstider är skiftarbetesbaserade vilket inkluderar växelvis morgnar och kvällar från kl.7-19.

Då du blir vårt ansikte utåt i receptionen och i telefonen, är det viktigt att du tycker om att arbeta med människor och att ge god service. Du behöver behärska svenska flytande i tal och skrift samt ha goda kunskaper i engelska.

Vi söker sig som är glad, positiv, noggrann, van att arbeta självständigt med ett öga för vad som behöver göras. Tjänsten inbegriper en variation av arbetsuppgifter och det är därför viktigt att du är anpassningsbar och flexibel samt har lätt att växla mellan olika
arbetsuppgifter utan att bli stressad av många bollar i luften.

Kvalifikationer/krav:
- 3 - 5 års erfarenhet från tandvård
- svenska flytande i tal och skrift
- god engelska

Meriter:
- utbildad Tandsköterska
- kunskap om tandvårdsförsäkringen
- erfarenhet av journalsystemet Alma
- ekonomisk kunskap om fakturering och kassahantering

Vi ser gärna att du är utbildad tandsköterska då möjlighet till visst kliniskt arbete vid behov kan öka verksamhetens flexibilitet.
Störst vikt kommer läggas på personlig lämplighet och att passa in i gruppen.

Omfattning: Heltid, Provanställning med möjlighet till tillsvidareanställning.
Tillträde: april, eller enligt överenskommelse Visa mindre