Lediga jobb Sv Sjuhärad i Borås

Se alla lediga jobb från Sv Sjuhärad i Borås. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Borås som finns inom det yrket.

Administratör sökes

Ansök    Nov 25    Sv Sjuhärad    Receptionist, telefonist
Är du lösningsfokuserad, social och serviceinriktad? Tror du på alla människors möjlighet till växande utifrån sina förutsättningar? Studieförbundet Vuxenskolan avd Sjuhärad söker Administratör Vi söker dig med intresse för och erfarenhet av bildning och kultur, och som vill ge andra människor möjlighet att utvecklas. Studieförbundet Vuxenskolan, SV, avdelning Sjuhärad, söker nu en utåtriktad och ansvarstagande administratör för att jobba övergripande med ... Visa mer
Är du lösningsfokuserad, social och serviceinriktad? Tror du på alla människors möjlighet till växande utifrån sina förutsättningar?
Studieförbundet Vuxenskolan avd Sjuhärad söker Administratör
Vi söker dig med intresse för och erfarenhet av bildning och kultur, och som vill ge andra människor möjlighet att utvecklas. Studieförbundet Vuxenskolan, SV, avdelning Sjuhärad, söker nu en utåtriktad och ansvarstagande administratör för att jobba övergripande med alla våra kommuner utifrån receptionen i Borås. Tjänsten är en tillsvidareanställning om 100% med tillträde 1 februari 2022 eller efter överenskommelse. Provanställning tillämpas.
Studieförbundet Vuxenskolan (SV) är ett av Sveriges största studieförbund med verksamhet i alla Sveriges kommuner och erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap, bildning och samhällsengagemang. Vi satsar för framtiden för att nå och engagera ännu fler människor med studiecirklar, kurser och kultur.
Ansvarsområden som administratör
Våra administratörer stöttar, framför allt via telefon och dator, avdelningens administrativa arbete. Uppgiftens fokus är att ge service till deltagare, cirkelledare och övriga medarbetare.
Arbetet är självständigt med stort eget ansvar, men innebär även mycket samarbete med kollegorna inom SV Sjuhärad.
Dina egenskaper
· Samarbetsförmåga
Har förmåga att samverka med andra så att mål och syften uppnås. Kan förhålla dig på ett sådant sätt att energi skapas och påverkar andra i positiv riktning.
· Kommunikativ
Kan uttrycka dig väl och på ett sådant sätt att andra förstår och kan ta in ditt budskap både i telefon, mail och i ett personligt möte. Språkkunskaper i fler språk än svenska är meriterande. Kan anpassa ditt sätt att kommunicera på efter person och situation.
· Strukturerad
Har ett tydligt arbetssätt som gör att prioriteringar och arbetsuppgifter leder mot målet. Du är ansvarstagande.
· Flexibel/förändringsförmåga
Kan arbeta mot en målbild men även vara flexibel och ta in ny information. Kunna ha många bollar i luften. Vet vikten av att hela tiden väga in nya situationer och förutsättningar och kan förändra dig och ditt arbetssätt för att säkerställa framgång.
· Initiativkraft
Kan vara självgående och agera på egen hand både proaktivt och problemlösande. Kan följa upp idéer och omvandla till verksamhet (tillsammans med kolleger) och följa upp frågor och leverera svar.
Dina kvalifikationer
Du har god organisationsförmåga och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har god datorvana och kan snabbt sätta dig in i och använda nya program (och teknik) och tillämpa nya arbetssätt i vardagen. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Flerspråkighet är meriterande. Erfarenhet av studieförbund och våra administrativa system, liksom erfarenhet av ideella organisationer i allmänhet. Är också meriterande. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.
Vad kan Studieförbundet Vuxenskolan erbjuda dig?
Tjänsten omfattar 100%, reglerad arbetstid, dagtid. Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas. Du får stimulerande arbetsuppgifter samt möjlighet att arbeta i en trevlig arbetsmiljö med inspirerande och kunniga kollegor. Marknadsmässiga lönevillkor gäller.
Kollektivavtal: Unionen - Fremia
Snabbfakta:
Företag: Studieförbundet Vuxenskolan avd Sjuhärad
Tjänst: Administratör
Tillträde: 1 februari 2022
Lön: Fast månadslön
Placeringsort: Borås
Sista ansökningsdag: 2021-12-12
Ansökan:
Skicka din ansökan med löneanspråk senast den 12 december till [email protected] Ange Administratör på ämnesraden. Intervjuer genomförs löpande och kan påbörjas innan sista ansökningsdag.
Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med administrativ chef Anna Hult, telefon 0771-502020. Det går också bra att mejla frågor till [email protected] (obs! inga ansökningar till denna adress).
Studieförbundet Vuxenskolan, SV
Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund, som genom att öka alla människors inflytande och delaktighet, arbetar för att stärka demokratin. SV vill ge människor möjligheter, därför erbjuder vi en bred verksamhet med mängder av studiecirklar, kurser och kulturarrangemang. SV är en ideell organisation, och vi samarbetar med en mängd organisationer och föreningar. SV är mångfaldens studieförbund, som vill ge alla människor möjlighet att växa. Vi vill bidra till en värld som bygger på hållbar utveckling. Därför är vi en engagerad lokal kraft för föreningsliv, kultur och samhälle i hela Sverige. Vår vision förverkligar vi genom att erbjuda kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap, reflektion, bildning och samhällsengagemang.
Mer information om Studieförbundet Vuxenskolan finns på www.sv.se/sjuharad Visa mindre

Sfi-lärare till Alma folkhögskola i Borås

Ansök    Jun 30    Sv Sjuhärad    SFI-lärare
Alma Folkhögskola i Stockholm är huvudman, och Studieförbundet Vuxenskolan i Borås är utförare. Alma har bedrivit sfi i Borås i fyra och ett halvt år, och har idag ca 250 elever fördelade på kurserna B, C och D samt studievägarna 2 och 3. Tjänsten avser en tillsvidareanställning och omfattar kvällsundervisning i sfi-kurserna B och C, tisdagar och torsdagar 17.30 - 20.30. I tjänsten ingår även dagundervisning i kurs C onsdagar - fredagar, 08.30 - 11.30. T... Visa mer
Alma Folkhögskola i Stockholm är huvudman, och Studieförbundet Vuxenskolan i Borås är utförare. Alma har bedrivit sfi i Borås i fyra och ett halvt år, och har idag ca 250 elever fördelade på kurserna B, C och D samt studievägarna 2 och 3.


Tjänsten avser en tillsvidareanställning och omfattar kvällsundervisning i sfi-kurserna B och C, tisdagar och torsdagar 17.30 - 20.30. I tjänsten ingår även dagundervisning i kurs C onsdagar - fredagar, 08.30 - 11.30. Tjänsten omfattar 70 %, men kan komma att utökas.


Arbetsuppgifterna utgörs av planering, genomförande, bedömning och betygsättning i enlighet med rådande styrdokument för kommunal vuxenutbildning och sfi. Härtill kommer bl.a. deltagande i arbetslagets systematiska kvalitetsarbete med inriktning mot utvecklande av metoder för identifiering av enskilda elevers språkbehov och individanpassad undervisning. Vi lägger stor vikt vid en individanpassad undervisning. Vidare utgår vår undervisning och kunskapssyn från ett folkbildningsperspektiv i vilket mötet mellan människor med olika erfarenheter och kompetenser utgör centrala delar i det gemensamma bildandet av nya kunskaper.


Tjänsten tillsätts fr.o.m. 2020-08-10.


#jobbjustnu Visa mindre

Sfi-lärare till Alma folkhögskola i Borås

Ansök    Apr 21    Sv Sjuhärad    SFI-lärare
Alma Folkhögskola i Stockholm är huvudman, och Studieförbundet Vuxenskolan i Borås är utförare. Alma har bedrivit sfi i Borås i drygt fem år, och har idag ca 220 elever fördelade på kurserna A, B, C och D samt på studievägarna 1, 2 och 3. Tjänsten avser en tillsvidareanställning och omfattar kvällsundervisning i sfi-kursen C på studieväg 2 och 3, tisdagar och torsdagar 17.30 - 20.30. Tjänsten omfattar 27 %. Arbetsuppgifterna utgörs av planering, genomföran... Visa mer
Alma Folkhögskola i Stockholm är huvudman, och Studieförbundet Vuxenskolan i Borås är utförare. Alma har bedrivit sfi i Borås i drygt fem år, och har idag ca 220 elever fördelade på kurserna A, B, C och D samt på studievägarna 1, 2 och 3.
Tjänsten avser en tillsvidareanställning och omfattar kvällsundervisning i sfi-kursen C på studieväg 2 och 3, tisdagar och torsdagar 17.30 - 20.30. Tjänsten omfattar 27 %.
Arbetsuppgifterna utgörs av planering, genomförande, bedömning och betygssättning i enlighet med rådande styrdokument för kommunal vuxenutbildning och sfi. Härtill kommer bl.a. deltagande i arbetslagets systematiska kvalitetsarbete med inriktning mot utvecklande av metoder för identifiering av enskilda elevers språkbehov och individanpassad undervisning. Vi lägger stor vikt vid individanpassad undervisning. Vidare utgår vår undervisning och kunskapssyn från ett folkbildningsperspektiv i vilket mötet mellan människor med olika erfarenheter och kompetenser utgör tillgångar i elevers lärande.
Tjänsten tillsätts fr.o.m. 2021-08-01. Visa mindre