Lediga jobb Assemblin El AB i Borås

Se alla lediga jobb från Assemblin El AB i Borås. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Borås som finns inom det yrket.

Projektledare till serviceavdelningen i Borås

Vill du spela i vårt A-team? Nu vill vi utöka vårt gäng med ny energi och kompetens. Efterfrågan från våra kunder ökar ständigt och vi behöver därför bli fler. Vi söker dig som är redo att anta utmaningen som projektledare på serviceavdelningen i Borås. Arbetsuppgifter Som projektledare driver du service och mindre projekt inom elinstallationer i Borås med omnejd. - Leder, coachar och utvecklar medarbetare genom att involvera dessa i beslut/problemlösning ... Visa mer
Vill du spela i vårt A-team?
Nu vill vi utöka vårt gäng med ny energi och kompetens. Efterfrågan från våra kunder ökar ständigt och vi behöver därför bli fler. Vi söker dig som är redo att anta utmaningen som projektledare på serviceavdelningen i Borås.
Arbetsuppgifter
Som projektledare driver du service och mindre projekt inom elinstallationer i Borås med omnejd.
- Leder, coachar och utvecklar medarbetare genom att involvera dessa i beslut/problemlösning i projekten.
- Du arbetar nära kunden, räknar på jobb och lämnar offerter.
- Har det övergripande ansvaret för planering av resurser och bemanning samt budget och resultat.
- Säkerställer att arbetet håller hög nivå på kvalitet, ordning och reda.
Bakgrund/personlighet
Som projektledare ser vi att du har relevant utbildning inom elteknik eller motsvarande erfarenhet från elbranschen, som behövs i tjänsten. 
Ditt tydliga ledarskap och engagemang har gjort dig framgångsrik såväl ute hos kunderna såsom hos dina medarbetare. Du trivs och drivs av arbete med försäljning och kundbearbetning och har ett härligt driv som gör att du får med dig dina medarbetare och inte minst kunderna.
Några viktiga egenskaper för att lyckas i rollen är driven, strukturerad, serviceinriktad, flexibel, självgående och prestigelös.
Vi erbjuder
Ett kvalificerat och självständigt arbete i ett spännande och expansivt företag, där dina insatser gör skillnad. Assemblin värnar om sin personal att de ska trivas och utvecklas och vi tror att med ditt goda ledarskap, positiva inställning och prestigelöshet, blir en viktig del i vårt team.
Ansökan
Är detta din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan inkl. CV och personligt brev via länken nedan. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Jouni Lupala på nummer 073-719 76 07 eller via e-post [email protected]
Intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdagen är 2022-08-31. Visa mindre

Säkerhetsmontör/tekniker till Assemblin El Borås

Ansök    Okt 12    Assemblin El AB    Säkerhetsmontör
Nu vill vi utöka vårt gäng med ny energi och kompetens. Efterfrågan från våra kunder ökar ständigt och vi behöver därför bli fler. Hos oss får du bra stöttning av engagerade projektledare och kollegor med stor erfarenhet, där du kan bolla idéer och problemställningar. Dessutom har vi kul på jobbet. Vi söker nu säkerhetsmontörer och tekniker. Arbetet innebär både service och driftsättning av säkerhetsanläggningar. Vår säkerhetsavdelning växer sig starkare o... Visa mer
Nu vill vi utöka vårt gäng med ny energi och kompetens. Efterfrågan från våra kunder ökar ständigt och vi behöver därför bli fler. Hos oss får du bra stöttning av engagerade projektledare och kollegor med stor erfarenhet, där du kan bolla idéer och problemställningar. Dessutom har vi kul på jobbet.
Vi söker nu säkerhetsmontörer och tekniker. Arbetet innebär både service och driftsättning av säkerhetsanläggningar. Vår säkerhetsavdelning växer sig starkare och vi har för närvarande 10st anställda på avdelningen.
Din bakgrund
Vi ser att du har flera års erfarenhet från branschen, är självgående och har körkort. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla och förmåga att lösa problem. Du är trygg och lugn som person och gillar att installera samt är tekniskt intresserad. Du rapporterar till projektledaren. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp med kollegor eller andra yrkesverksamma på en arbetsplats.
Är du den vi söker?
Information och ansökan
Är detta din nästa utmaning? Välkommen med att registrera din ansökan via länken nedan med ett uppdaterat CV och ett personligt brev senast 2021-11-30.
Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information om rollen, kontakta Robin Henriksson på nummer 010 472 58 07 eller e-post
[email protected] Visa mindre

Serviceelektriker till Assemblin El Borås

Nu vill vi utöka vårt gäng med ny energi och kompetens. Efterfrågan från våra kunder ökar ständigt och vi behöver därför bli fler. Hos oss får du bra stöttning av engagerade projektledare och kollegor med stor erfarenhet, där du kan bolla idéer och problemställningar. Dessutom har vi kul på jobbet. Vi söker nu fler serviceelektriker med placering i Borås. Din bakgrund Vi ser att du har erfarenhet från branschen, är självgående och har körkort. Du vill utve... Visa mer
Nu vill vi utöka vårt gäng med ny energi och kompetens. Efterfrågan från våra kunder ökar ständigt och vi behöver därför bli fler. Hos oss får du bra stöttning av engagerade projektledare och kollegor med stor erfarenhet, där du kan bolla idéer och problemställningar. Dessutom har vi kul på jobbet.
Vi söker nu fler serviceelektriker med placering i Borås.
Din bakgrund
Vi ser att du har erfarenhet från branschen, är självgående och har körkort. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla och förmåga att lösa problem. Du arbetar självständigt med stöttning från projektledaren.
Vi erbjuder
Assemblin utvecklas och vi har många idéer om hur vi vill forma vår roll som samhällsbyggare och våra kunders teknikpartner. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt.
Ansökan och kontaktperson
Är detta din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan inkl. CV och brev via länken nedan.
För mer information om tjänsten är du välkommen att ringa: Jouni Lupala på nummer
073-719 76 07.
Rekryteringen sker löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt.
Sista ansökningsdatum är 2021-11-30. Visa mindre