Lediga jobb som Projektledare, bygg och anläggning i Borås

Se lediga jobb som Projektledare, bygg och anläggning i Borås. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Borås som finns hos arbetsgivaren.

Projektledare till serviceavdelningen i Borås

Vill du spela i vårt A-team? Nu vill vi utöka vårt gäng med ny energi och kompetens. Efterfrågan från våra kunder ökar ständigt och vi behöver därför bli fler. Vi söker dig som är redo att anta utmaningen som projektledare på serviceavdelningen i Borås. Arbetsuppgifter Som projektledare driver du service och mindre projekt inom elinstallationer i Borås med omnejd. - Leder, coachar och utvecklar medarbetare genom att involvera dessa i beslut/problemlösning ... Visa mer
Vill du spela i vårt A-team?
Nu vill vi utöka vårt gäng med ny energi och kompetens. Efterfrågan från våra kunder ökar ständigt och vi behöver därför bli fler. Vi söker dig som är redo att anta utmaningen som projektledare på serviceavdelningen i Borås.
Arbetsuppgifter
Som projektledare driver du service och mindre projekt inom elinstallationer i Borås med omnejd.
- Leder, coachar och utvecklar medarbetare genom att involvera dessa i beslut/problemlösning i projekten.
- Du arbetar nära kunden, räknar på jobb och lämnar offerter.
- Har det övergripande ansvaret för planering av resurser och bemanning samt budget och resultat.
- Säkerställer att arbetet håller hög nivå på kvalitet, ordning och reda.
Bakgrund/personlighet
Som projektledare ser vi att du har relevant utbildning inom elteknik eller motsvarande erfarenhet från elbranschen, som behövs i tjänsten. 
Ditt tydliga ledarskap och engagemang har gjort dig framgångsrik såväl ute hos kunderna såsom hos dina medarbetare. Du trivs och drivs av arbete med försäljning och kundbearbetning och har ett härligt driv som gör att du får med dig dina medarbetare och inte minst kunderna.
Några viktiga egenskaper för att lyckas i rollen är driven, strukturerad, serviceinriktad, flexibel, självgående och prestigelös.
Vi erbjuder
Ett kvalificerat och självständigt arbete i ett spännande och expansivt företag, där dina insatser gör skillnad. Assemblin värnar om sin personal att de ska trivas och utvecklas och vi tror att med ditt goda ledarskap, positiva inställning och prestigelöshet, blir en viktig del i vårt team.
Ansökan
Är detta din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan inkl. CV och personligt brev via länken nedan. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Jouni Lupala på nummer 073-719 76 07 eller via e-post [email protected]
Intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdagen är 2022-08-31. Visa mindre

Projektledare - Borås

Västfastigheter förvaltar Västra Götalandsregionens lokaler. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn inom hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder, samarbetspartners och ägare skapar vi hållbara miljöer. Nu söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter, resenärer, personal och skattebetalare. ... Visa mer
Västfastigheter förvaltar Västra Götalandsregionens lokaler. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn inom hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder, samarbetspartners och ägare skapar vi hållbara miljöer. Nu söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter, resenärer, personal och skattebetalare. Läs mer om oss på www.vastfastigheter.seProjektledare

Område projekt genomför ny- och ombyggnationer av investeringsprojekt i Västra Götalandsregionens lokaler.

Vi deltar i förstudier inför projekt och tar ansvar för programarbete, projektering och genomförande.

Västfastigheter erbjuder dig att få arbeta med stimulerande och utmanade projekt där samhällsnyttan är i fokus. Du kommer att arbeta i nära samarbete med övriga funktioner i Västfastigheter organisation och med våra kunder. Hos oss får du möjlighet till individuell utveckling och ett öppet arbetsklimat.

Som projektledare hos oss inom PU/FN/Kund för projektenhet Öst kommer du driva underhållsprojekt, reinvesteringsprojekt samt kundprojekt. Du ansvarar för framtagning av kalkyl, projekteringar samt för att driva projekten inom fastställd budget, tid och innehåll. Projekten drivs på samtliga fastighetsobjekt inom område Öst. Fastighetsobjekten omfattar sjukhus, naturbruksskolor, folkhögskolor, främst i Boråsområdet.

Du ansvarar för projekten gentemot hyresgäster och förvaltare, från projekterings- och genomförandefasen till överlämning av projektet. Vidare ansvarar du för upphandling/avrop av erforderliga konsulter och entreprenörer samt att säkerställa leveransen från dessa.

Inom ditt område ligger även uppföljning av projektens mål avseende budget, tid, kvalitet, energi och miljö.I din roll som projektledare upprätthåller och säkerställer du en god kunddialog. Du rapporterar till projektets styrgrupp och samverkar med arbetsgrupper bestående både av de som ska verka i våra byggnader och specialister i branschen. Du är den som handhar alla myndighetskontakter och säkerställa att erforderliga tillstånd erhålls och krav efterföljs.

Vem vi tänker att du är:

Utbildad högskole- eller civilingenjör inom samhällsbyggnad, lämplig yrkeshögskoleutbildning alternativt annan erfarenhet/utbildning som bedöms likvärdig.
Du är van och trivs med att självständigt driva projekt samt att bygga upp en projektorganisation. God erfarenhet av budgetansvar, ekonomisk styrning och uppföljning.

Vi ser att du har god förhandlingsvana och affärsmässighet. Erfarenhet av liknande arbete krävs för rollen, gällande fastigheter inom sjukhus och skola. Erfarenhet av att leda byggprojekt i befattningar som projektledare, produktionschef, installationsprojektledare eller motsvarande är meriterande.

Önskvärt är om du har erfarenhet av byggentreprenader, gärna med inriktning på samverkan, och goda kunskaper i entreprenadjuridik, samt erfarenhet av att arbeta i enlighet med LOU.

Du besitter en God förmåga att kommunicera, såväl muntligt som skriftligt.

För att trivas i rollen tänker vi att du trivs med mycket ansvar och förstår vikten av att alltid ha med dig helhetsperspektivet. Du är handlingskraftig och har ett systematiskt arbetssätt med god förmåga att fatta snabba beslut och agera utifrån dessa. Du har ett inflytande och en stabilitet som främjar en förtroendeskapande miljö.

Placering

Rollen är placerad i Regionens Hus i Borås. Du behöver ha B-körkort. Där det är möjligt använder vi kollektivtrafik vid resande.

I rekryteringsprocessen används personlighets och färdighetstest i enlighet med Västra Götalandsregionens riktlinjer.

Varmt välkommen med din ansökan senast 16 juni.

Vad kan vi erbjuda dig?

Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda dig goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västfastigheters verksamhetsidé ”tillsammans skapar vi hållbara miljöer”. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.

 

 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Byggprojektledare

Vill du jobba med byggprojektledning i ett dedikerat team hos ett spännande retailbolag? Gina Tricot erbjuder en omväxlande roll i ett internationellt bolag, där man värnar om sina medarbetare och erbjuder allt från förmånliga personalrabatter till generös friskvård. Gina Tricot har kommit långt när det kommer till att tänka hållbart samt tar ett stort socialt ansvarstagande. Om vår kund Gina Tricot grundades 1997 och är en svensk modekedja som erbjuder... Visa mer
Vill du jobba med byggprojektledning i ett dedikerat team hos ett spännande retailbolag?

Gina Tricot erbjuder en omväxlande roll i ett internationellt bolag, där man värnar om sina medarbetare och erbjuder allt från förmånliga personalrabatter till generös friskvård. Gina Tricot har kommit långt när det kommer till att tänka hållbart samt tar ett stort socialt ansvarstagande.

Om vår kund
Gina Tricot grundades 1997 och är en svensk modekedja som erbjuder feminint mode med de senaste trenderna till kvinnor i över 30 länder. Idag har vi ca 150 butiker i fyra europeiska länder samt e-handel inom Europa och 1 500 anställda. Vi har en stark passion för mode och har som målsättning att alltid erbjuda våra kunder en ny och spännande shoppingupplevelse – oavsett i vilken kanal, eller hur ofta de handlar. Vi blickar ständigt framåt för att se hur vi kan utvecklas som internationell modeaktör.

At Gina Tricot we are lucky enough to do something we are incredibly passionate about. And it shows! It is clear in our culture, in our teamwork and in our products. By putting our hearts into everything we do, we have created a unique set of values that we practically live by. These values create an atmosphere where success and individual development is made possible, and where our passion for this industry gets to shine.

If you want to join a dream team with crazy amounts of passion, then Gina Tricot is the perfect place. We would love to have you!

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi en projektledare till Gina Tricots byggavdelning. Du kommer att ansvara för att driva butiksetableringar och renoveringar i samtliga länder genom hela processen; från byggmöten, layout, tidsplan, budget, leverantörs- och entreprenörskontakter till butikens överlämnande och uppföljning. Du kommer att ansvara för den dagliga driften gällande din roll som projektledare.

Din profil
Som projektledare på byggavdelningen vill vi att du har:

• Relevant utbildningsbakgrund inom byggområdet är meriterande men inget krav.
• Arbetslivserfarenhet inom byggtekniskt område.
• Ett stort intresse för butiksinredning och att leverera en säljfrämjande butik.
• Behärska engelska, både i tal och skrift.

Du kanske jobbar med butiksetablering inom Detaljhandel, Dagligvaruhandel eller annan liknande verksamhet?
Du är van att arbeta självständigt och har en egen drivkraft. Förutom att du har erfarenhet som projektledare inom byggtekniskt område eller liknande roll, tror vi att du är kommersiell, handlingskraftig och vågar ta beslut i linje med företagets mål samt kultur och värderingar.

Vidare är du engagerad och kreativ i ditt dagliga arbete samt strukturerad och har förmågan att planera ditt arbete väl. På Gina Tricot lägger vi stor vikt vid att du har en god kommunikations- och anpassningsförmåga i kontakt med leverantörer, entreprenörer, butikspersonal och arkitekter.

Tjänsten är heltid med 6 månaders provanställning.?Rollen innebär en hel del resor, vilket innebär att?B-körkort är ett krav.?Intervjuer sker löpande med start omgående eller vid överenskommelse. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Borås

Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Christina Björsell på [email protected] eller Mikael Svensson på [email protected]


Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.

Sökord
Byggprojektledare, Byggprojekt, Butiksetablering, Byggteknik, Projektledare, Bygg Visa mindre

Projektledare till Stora projekt, samhällsbyggnad

Vi söker dig som har ett genuint intresse för samhällsbyggnadsfrågor och som vill bidra till utvecklingen av Borås. Du blir en av medspelarna i större komplexa stadsutvecklingsprojekt. Din arbetsplats är enheten Stora Projekt, som är en nystartad projektbaserad enhet av kommunens Mark- och exploateringsavdelning. Du kommer att ingå i uppbyggandet och var en medspelare i Stora Projekt, vars uppdrag är att driva flera av stadens stora komplexa samhällsbyg... Visa mer
Vi söker dig som har ett genuint intresse för samhällsbyggnadsfrågor och som vill bidra till utvecklingen av Borås. Du blir en av medspelarna i större komplexa stadsutvecklingsprojekt.

Din arbetsplats är enheten Stora Projekt, som är en nystartad projektbaserad enhet av kommunens Mark- och exploateringsavdelning. Du kommer att ingå i uppbyggandet och var en medspelare i Stora Projekt, vars uppdrag är att driva flera av stadens stora komplexa samhällsbyggnads- och stadsomvandlingsprojekt, exempelvis utvecklingen av stationsområdet med nya järnväg Borås-Göteborg, Viskans Park - den nya långa parken genom Borås och Gässlösa - från industriarv till spännande stadsdel.

Mark- och exploateringsavdelningen har en central roll i samhällsutvecklingen och byggandet av kommunen. Vårt arbete spänner över hela samhällsbyggnadsprocessen, från idé till genomförande genom bl.a. köp och försäljning av fastigheter, fastighetsutveckling, detaljplanering, exploateringsverksamhet, markupplåtelser samt nu också enheten Stora Projekt.. Vi är ett härligt arbetslag som nu söker ytterligare kollegor som vill vara en del av samhällsbyggandet i Borås. Vårt kontor ligger i Stadshuset, centralt beläget i stadscentrum.

Avdelningen företräder även kommunen såsom markägare och genom markägandet skapar vi möjligheter för många samhällsfunktioner såsom företagsetableringar, bostadsbyggande, mötesplatser, skolor, friluftsområden och infrastruktur. I jobbet möter du privata fastighetsägare, företag, byggherrar, konsulter, organisationer och myndigheter samtidigt som du har nära samarbete med andra kommunala förvaltningar och den politiska ledningen inom kommunen.

Beroende på din bakgrund och inriktning kan din roll inom Stora projekt vara dels projektledare, processledare, delprojektledare, projektstöd för flera projekt eller någon annan roll inom teamet Stora projekt. Stora projekts roll är att leda, samordna och utveckla större komplexa stadsutvecklings-stadsomvandlingsprojekt. Arbetet spänner från visioner, skisser, planprogram, mark/fastighetsutveckling, till gestaltning och genomförbarhet. Tekniska, ekonomiska och juridiska frågor ihop med mjuka värden, kvalitet, tid samt resultat är viktiga parametrar.

I ditt uppdrag har du en central roll inom samhällsbyggandets organisation, processer och projekt.
Övrig bemanning till respektive stort projekt sker i huvudsak genom ordinarie linjeorganisationers personalresurser.

Du är en erfaren projekt/processledare som vill leda, samordna och driva stora komplexa projekt. För att lyckas med tjänsten har du goda ledaregenskaper, är kommunikativ, engagerad, strukturerad samt kan hålla riktningen. Du når även framgång genom att inspirera, lyssna och skapa goda relationer.
Du kompletterar vårt team med kunskap, engagemang och personlighet och har intresse för samhällsbyggande, fastighetsbransch och exploateringsverksamhet.

Du har universitets- eller högskoleexamen inom lantmäteri, väg- och vatten, samhällsbyggnadsteknik, samhällsplanering, fastighetsekonomi, arkitektur eller annan lämplig utbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av större stadsutvecklingsprojekt, fastighetsbransch eller annan relevant erfarenhet.

Det är meriterande om du har:

- Erfarenhet av att leda och driva komplexa projekt och processer
- Erfarenhet av stora stadsomvandlings- och fastighetsutvecklingsprojekt Visa mindre

Projektledare inom Fastighetsutveckling till Willhem

Vill du arbeta som Projektledare i ett av Sveriges ledande bostadsbolag? Välkommen till Willhem, hos oss är ingenting omöjligt! Som Projektledare inom fastighetsutveckling hos oss får du en bred och varierande roll, med fokus på att både människor och hus ska må bra. Om tjänsten Som Projektledare inom fastighetsutveckling hos oss på Willhem utvecklar du våra fastigheter i Borås, tillsammans med Chef Projektledare och kollegorna på orten. Arbetsuppgifter... Visa mer
Vill du arbeta som Projektledare i ett av Sveriges ledande bostadsbolag? Välkommen till Willhem, hos oss är ingenting omöjligt! Som Projektledare inom fastighetsutveckling hos oss får du en bred och varierande roll, med fokus på att både människor och hus ska må bra.

Om tjänsten
Som Projektledare inom fastighetsutveckling hos oss på Willhem utvecklar du våra fastigheter i Borås, tillsammans med Chef Projektledare och kollegorna på orten.

Arbetsuppgifterna som Projektledare inkluderar:
- Medverka i framtagning av ortens projektbudget och tidsplanering
- Upprätta förstudier och förfrågningsunderlag
- Upphandling av entreprenörer, leverantörer och konsulter
- Byggledning, kontroller och besiktningar av projekt

Som Projektledare kommer du att arbeta nära Chef Projektledare när det gäller att planera, driva och avrapportera de projekt som finns i projektportföljen. Du kommer även att ha ett mycket nära samarbete med våra övriga Projektledare samt med förvaltningen i Borås. Externt arbetar du nära såväl entreprenörer, kommunen och myndigheter som hyresgäster.

I rollen som Projektledare får du vara med att påverka Willhems fastigheter i Boråsområdet, i en arbetsmiljö där laget går före jaget. Varmt välkommen till oss!

Om bolaget
På Willhem jobbar vi för att både hus och människor ska må bra. Som ett av de ledande bostadsbolagen i Sverige är vår vision att skapa hyresbostäder där människor trivs och kan känna sig stolta över sitt boende. Huvudkontoret ligger i Göteborg och drygt 280 personer arbetar idag hos Willhem. Marknadsvärdet på fastigheterna uppgår till 57 miljarder och ägare är Första AP-fonden.

Willhem finns idag på 13 orter runt om i Sverige och bolaget äger totalt cirka 26 000 lägenheter med en total area om ca 1 800 000 kvm.

Läs mer om oss, vår historia och våra värderingar på www.story.willhem.se

Ytterligare information om oss och vårt arbete kan du läsa om här: https://blogg.willhem.se/category/bo-hos-willhem/och här: https://blogg.willhem.se/category/miljo-energi/


Din profil
Vi söker en driven och kommunikativ Projektledare som tillsammans med oss på Willhem vill utveckla våra fastigheter i Borås! Vi ser gärna att du är utbildad byggnadsingenjör eller har en eftergymnasial utbildning inom bygg- eller fastighetssektorn. Du har förståelse för byggprocessens samtliga skeden såsom utredning, kalkyl, planering, projektering, entreprenadupphandling, byggledning och kontroll. Vidare ska du ha arbetat som projektledare tidigare och därmed ha förståelse för de ekonomiska delarna som projektet innehar, såsom styrning, uppföljning och rapportering. Du är van vid – och trivs med – att leda flera projekt parallellt.

Krav:
- Byggnadsingenjör eller motsvarande eftergymnasial utbildning alt. likvärdig kompetens
- Erfarenhet som projektledare inom bygg/fastighet
- Utpräglat affärssinne och ekonomisk förståelse
- God datorvana
- Goda kunskaper i svenska och engelska
- B-körkort

Meriterande:
- Kunskap inom entreprenadjuridik AB, ABT och ABK samt erfarenhet av upphandling entreprenör- och konsultavtal.
- Bas P-och Bas U-utbildning
- Kunskap inom ekonomisk uppföljning

Som person är du kommunikativ och förtroendeingivande med ett serviceinriktat och kundorienterat arbetssätt. Du är driven och självgående, men trivs med att ha breda kontaktytor och samarbetar gärna med andra. Med en stor affärsmässighet och ett högt kundfokus driver du strukturerat och målinriktat dina projekt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

På Willhem arbetar vi aktivt med vår värdegrund, vilket innebär att vi är värdeskapande, affärsmässiga, kundfokuserade, nyskapande och ansvarsfulla. Delar du dessa värderingar? Då kan du vara vår nya Projektledare! – Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan
Ansökan sker på speedgroup.se . För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta rekryteringskonsult Carl Otter på [email protected] .

Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!
___

Sökord: projektledare, projektledning, project manager, project management, byggnadsingenjör, entreprenadjuridik, fastighetsutveckling Visa mindre

Projektledare inom Säkerhetstekniska lösningar Borås

”FOR THOSE WHO MAKE A DIFFERENCE” är en mening som är återkommande i vår verksamhet såväl nationellt som internationellt. När du arbetar som Projektledare hos oss verkar du för att upprätthålla och vidareutveckla STANLEY Security’s status på marknaden. Du drivs av och vill göra skillnad och påverka den svenska marknaden inom ditt område. Vidare har du ett starkt driv för att din verksamhet ska hålla en hög nivå där vi arbetar för att överträffa våra mål me... Visa mer
”FOR THOSE WHO MAKE A DIFFERENCE” är en mening som är återkommande i vår verksamhet såväl nationellt som internationellt. När du arbetar som Projektledare hos oss verkar du för att upprätthålla och vidareutveckla STANLEY Security’s status på marknaden. Du drivs av och vill göra skillnad och påverka den svenska marknaden inom ditt område. Vidare har du ett starkt driv för att din verksamhet ska hålla en hög nivå där vi arbetar för att överträffa våra mål med en hängivenhet och passion som gör vår värld tryggare.

Nu söker vi en Projektledare inom Säkerhetstekniska lösningar till vårt team i Borås!

Ansvarsområde

Som Projektledare för säkerhetstekniska lösningar är ditt ansvar att ha en koordinerande roll där du fungerar som spindeln i nätet. Du arbetar med att förstå kundens behov, är ansvarstagande gentemot kund, samt säkerställer att allt fungerar internt.

Du har daglig kontakt med säljarna i ditt team samt med våra kunder, och ingår i ett lokalt team med säljare, tekniker samt andra projektledare på närliggande kontor i regionen. Du kommer även att arbeta mot underentreprenörer i våra projekt där din roll är att kommunicera och agera så att vår totala leverans håller ställda krav till kunden. Du ingår naturligt i vår säljprocess vilket gör att du är en del i hela leveransen till kund - vilket ställer krav på din förmåga att skapa rätt teknisk lösning samt förbereda organisationen internt för att implementera lösningen.

Våra kunder vänder sig till oss för att få en säkerhetsteknisk lösning utöver det vanliga, därför ställer det höga krav på din förmåga att leverera den bästa lösningen.

I ditt dagliga arbete som projektledare


• Arbete med säkerhetsprojekt mot myndigheter, kommuner och företag.
• Ekonomisk uppföljning och resultatansvar i de projekt du driver. Du är med och skapar kalkylen och ska se till att den hålls under projektets gång.
• Du är med och planerar arbetet tillsammans med tekniker och avgör ifall det krävs eventuella underentreprenörer.
• Du arbetar tätt ihop med säljaren för att sätta rätt tidsplan och säkerställa god leverans mot kunden.

Kvalifikationer

Du trivs med att ha mycket på gång och ingå i ett team med vinnande attityd. I rollen arbetar du med att förstå kundens behov och är ansvarstagande gentemot kund.

Du har tidigare arbetat som projektledare eller varit i en ledande teknisk roll i minst 2 år. Vi tror också att du;


• Fullgjord gymnasieutbildning, gärna inom teknik eller ekonomi
• Kommunicerar obehindrat på engelska och svenska i tal och skrift
• Har B-körkort
• Goda kunskaper inom MS Office
• Dokumenterad erfarenhet av säkerhetslösningar är meriterande.
• Kunskaper inom AutoCad är meriterande
• Kunskaper BAS-U & BAS-P är meriterande

Är du den vi söker?
Rollen kräver ett lösningsorienterat förhållningssätt, god struktur och prioriterings-förmåga, samt förmåga att tänka utanför boxen. Du är resultatorienterad, prestigelös och ansvarstagande, samt värdesätter att bygga relationer såväl internt som externt. 

Vi erbjuder dig


• En utvecklande tjänst i ett av världen största säkerhetsföretag
• Mycket goda utvecklingsmöjligheter
• En viktig och spännande tjänst i ett bolag som går mycket bra
• Ett mycket positivt arbetsklimat
• Bra anställningsvillkor och förmåner
• Att få möjlighet att arbeta med de senaste och bästa tekniska lösningar inom säkerhet

Ansökan

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar kring rollen. Vi tar emot och hanterar ansökningar löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan nu!

För att bli anställd hos oss krävs svenskt medborgarskap, godkänd bakgrundskontroll samt referenstagning. En förutsättning för att bli anställd av oss är ett du blir godkänd av Länsstyrelsen.

Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef Anders Fredriksson, [email protected], samt rekryteringsspecialist, Sara Andersson, [email protected] Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Senior projektledare inom metanmätningar / kvalitet

RISE är ett oberoende, statligt forskningsinstitut som i samverkan med företag, akademi och offentlig sektor bidrar till ett konkurrenskraftigt näringsliv och ett hållbart samhälle och driver och stöder alla typer av innovationsprocesser. RISE erbjuder unik expertis och ett 100-tal test- och demonstrationsmiljöer för framtidssäkra teknologier, produkter och tjänster. Inom avdelningen Infrastruktur och Betongbyggande arbetar vi bland annat med reningsve... Visa mer
RISE är ett oberoende, statligt forskningsinstitut som i samverkan med företag, akademi och offentlig sektor bidrar till ett konkurrenskraftigt näringsliv och ett hållbart samhälle och driver och stöder alla typer av innovationsprocesser.

RISE erbjuder unik expertis och ett 100-tal test- och demonstrationsmiljöer för framtidssäkra teknologier, produkter och tjänster.

Inom avdelningen Infrastruktur och Betongbyggande arbetar vi bland annat med reningsverk och biogasanläggningar, avfall och biologisk behandling av organiskt material, rötning och uppgradering. I anslutning till detta finns en väl utbyggd mätverksamhet.

Om rollen
I rollen ingår att utveckla våra mättjänster och metoder inom området metanmätningar. Du kommer leda arbetet med att utveckla mätmetoder, effektivisera och automatisera mätningar samt ta fram nya mättjänster. Du kommer initiera och leda forsknings- och utvecklingsprojekt. Du kommer även ansvara för affärsutveckling såsom kommersialisering, tjänstefiering, marknadsföring och utvecklandet av nya samarbeten.

I tjänsten ingår också olika former av kvalitetsarbete. Du kommer bland annat att arbeta med att ta fram standarder, ta fram styrande dokument, bevaka relevant lagstiftning och genomföra riskanalyser. I rollen ingår också att samordna kvalitetsarbetet för avdelningen och ansvara för kontakterna med berörda ackrediteringsorgan och myndigheter.

Du ges ett stort ansvar och har stora möjligheter att planera ditt arbete och styra din tid. 

Tjänstens placering är antingen i Borås eller Göteborg.

Vem är du?
Stor vikt kommer läggas på dina personliga egenskaper där en stark egen drivkraft att utveckla både dig själv och ditt område är ett krav. För att lyckas i rollen behöver du även ha lätt för att kommunicera och samarbeta med andra samtidigt som du har en förmåga att arbeta på egen hand. För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du har ett etablerat nätverk bland uppdragsgivare och forskningsaktörer. Du har mångårig erfarenhet inom området som till exempel, konsult eller forskare. Du har erfarenhet från projektledning eller processledning. Vidare kan du växla mellan helhets- och detaljperspektiv och du kan snabbt sätta dig in i nya eller angränsande områden.

Vi söker dig som har en ingenjörsexamen inom teknik, miljö eller kemi eller likvärdig. Har du specifik erfarenhet av metanmätningar är det starkt meriterande.

Välkommen med din ansökan!
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta enhetschef Anders Hjörnhede, 010 516 5684. Urval kommer att ske löpande och vi vill att du skickar din ansökan senast den 15 maj 2022.

Våra fackliga företrädare är Lazaros Tsantaridis, Sveriges Ingenjörer (SACO), 010-228 41 22 respektive Daniel Gäwerth, Unionen, 010-516 68 15.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligen då vi lyder under Lagen om offentlig upphandling. Visa mindre

Vi söker byggchef

Vill du bli en del av ett etablerat fastighetsbolag som är mitt i spännande tillväxtresa? Under kommande år ska vi växa och bli en större nationell fastighetsutvecklare. För att säkerställa en långsiktig och sund tillväxt söker vi nu ännu en person som vill vara en del av resan. Vi söker nu en Byggchef som ska ansvara över våra kommersiella- och bostadsprojekt. I rollen är du ansvarig för att leda projektgruppen i arbetet av våra pågående projekt från fär... Visa mer
Vill du bli en del av ett etablerat fastighetsbolag som är mitt i spännande tillväxtresa?
Under kommande år ska vi växa och bli en större nationell fastighetsutvecklare. För att säkerställa en långsiktig och sund tillväxt söker vi nu ännu en person som vill vara en del av resan.
Vi söker nu en Byggchef som ska ansvara över våra kommersiella- och bostadsprojekt.
I rollen är du ansvarig för att leda projektgruppen i arbetet av våra pågående projekt från färdiga detaljplaner och fram tills att de är slutbesiktigade samt överlämnade. Du och dina kollegor kommer även genom ett tätt samarbete med gruppen för tidiga skeden vara delaktig i projektetens utformning.
Genom att vara lösningsorienterad och ha ett modernt ledarskap förväntas du stötta samt utveckla kollegorna i sitt löpande arbete. Rollen innebär löpande avstämningar med dina kollegor men också, vid behov, operativt arbete genom direkt kontakt med exempelvis våra leverantörer. Tillsammans förväntas projektgruppen utforma attraktiva projekt som vi kan vara stolta över att lämna över till våra kunder.
Rollen som byggchef innefattar bland annat:
Personalansvar
Stötta projektledarna och ansvara för upphandling/byggledning
Stötta projektledarna och ansvara för upprättande av systemhandlingar
Uppföljning av kostnadsnyckeltal
Ekonomisk uppföljning i projekten
Säkerställa hög nivå avseende kvalitet, ekonomi och tid
Ansvara för att vårt arbetssätt efterföljs
Ta fram beslutsunderlag
Följa uppsatta hållbarhetsmål och kravVem är du
Vi ser gärna att du redan idag arbetar som Byggchef eller Arbetschef/projektchef. Du har erfarenhet av projektledning inom utveckling, produktion eller byggprojektledning. Tidigare arbete med bostäder ses som meriterande men är inget krav. Din erfarenhet kommer troligtvis från fastighetsbranschen eller som entreprenör och du förväntas ha minst 5 års erfarenhet av liknande arbete. Önskvärt är att du har en högskoleutbildning inom bygg eller motsvarande.
Vi söker en ledare som förstår vikten av ett fungerande team. I lagarbetet är det viktigt med samarbete, god kommunikation och ett lösningsorienterat sinne utan att kompromissa på kvalitet, struktur eller dokumentation. Förmågan att driva projektgruppen framåt utifrån dess uppsatta mål är din primära drivkraft och förmåga. Då vi är ett expansivt bolag behöver du även vara proaktiv och bidra till att utveckla vår nya organisation samt arbetssätt.
Vi erbjuder
En central roll i ett snabbväxande fastighetsbolag. Du kommer in i ett skede där du får vara med och utveckla samt utforma den nya organisationen. Vi har stark entreprenörsanda och är en jämställd arbetsplats. Ett hållbarare samhälle är Cerneras starka fokus där du kommer bidra. Vi erbjuder stimulerande arbetsuppgifter såväl som trevliga kollegor. Möjlighet till distansarbete hör till den moderna arbetsplatsen, men de allra flesta av oss föredrar att jobba från huvudkontoret som kan vara ett av Sveriges vackraste. Vi har självklart kollektivavtal, friskvårdssatsning och sjukvårdsförsäkring.
Din arbetsplats blir vårt huvudkontor mitt på Stora Torget i Borås. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och sista dagen att söka är 31 maj. Urval sker löpande.
Frågor kring tjänsten ställs till rekryterande chef, Oskar Malmén vVD/Affärsutvecklingschef eller Susanne Andersson HR-ansvarig.
Skicka din ansökan till [email protected] redan idag!
Vi på Cernera jobbar med något av det viktigaste i människors liv – platserna där vi bor och platserna där vi arbetar. Det är här vi spenderar nästan all vår tid. Därför är det vår viktigaste uppgift att utveckla fastigheter där vi ger människor och företag förutsättningarna att nå sin fulla potential. Platser där de kan blomstra. Visa mindre

Projektledare inom fastighet

Är du nyfiken på framtiden och vill göra skillnad? Vill du arbeta tillsammans med engagerande och kompetenta kollegor och ha stora möjligheter att själv påverka vad du vill arbeta med och hur du kan utvecklas? I så fall kan vi nu erbjuda rollen som projektledare inom RISE koncerngemensamma enhet Fastighet. Om oss RISE är en kraftsamling för den hållbara omställning näringslivet, samhället och världen behöver. Som hela Sveriges forskningsinstitut jobbar... Visa mer
Är du nyfiken på framtiden och vill göra skillnad? Vill du arbeta tillsammans med engagerande och kompetenta kollegor och ha stora möjligheter att själv påverka vad du vill arbeta med och hur du kan utvecklas? I så fall kan vi nu erbjuda rollen som projektledare inom RISE koncerngemensamma enhet Fastighet.

Om oss
RISE är en kraftsamling för den hållbara omställning näringslivet, samhället och världen behöver. Som hela Sveriges forskningsinstitut jobbar vi med lösningarna och förutsättningarna som gör skillnad här och nu. Och med de kunskapsområden och tekniker som kan vara avgörande imorgon.

Mixen av roller, perspektiv och kompetenser ger oss och andra bättre förutsättningar i en komplex värld. Den gör också RISE till en utmanande och omväxlande arbetsplats, med möjlighet att göra det mesta. Oavsett vilket område du vill arbeta med, vilken yrkesroll du har eller vart i livet du befinner dig.

Om rollen
Vi söker nu en projektledare till oss inom fastighetsenheten på RISE som vill leda investeringsprojekt och underhållsprojekt inom koncernen. Det kan gälla ombyggnader, anpassningar, nyproduktion, projekt inom energi och säkerhet m.m.

Rollen som projektledare innebär att du är involverad i planeringsfasen, från detaljplan och framåt, samt att du självständigt leder arbetet som beställare i projekterings- och genomförandefasen fram till slutbesiktning. Du ansvarar även för projektekonomi och är sakkunnig i upphandlingar. I rollen leder och styr du konsulter, projektörer och entreprenörer. Arbetet sker ofta i dialog med våra interna verksamheter, myndigheter, fastighetsägare och företag. Du är van vid att upprätta kalkyler och beslutsunderlag.

Arbetet som projektledare är självständigt och fritt med ett stort eget ansvar. Hos oss finns stora möjligheter att utvecklas genom att arbeta med en stor variation av projekt. I arbetet som projektledare förverkligar du våra högt ställda mål och visioner från idé till verklighet. Du, liksom våra övriga medarbetare, bidrar också till att utveckla våra arbetsprocesser inom fastighetsförvaltningen.

En del resor kan förekomma och du bör därför inneha ett B-körkort. Du rapporterar till chef för Fastighet.

Vem är du? 
För rollen krävs att du är civil- eller högskoleingenjör, eller har motsvarande erfarenhet, samt har arbetat i några år med projektledning inom bygg och anläggning. Du har arbetat som projektledare, uppdragsledare, byggledare, platschef eller motsvarande samt har god vana av att driva medelstora och stora projekt. Det är mediterande om du har goda kunskaper inom entreprenadjuridik. Har du erfarenhet av att arbeta inom säkerhetsskyddad upphandling (SUA), projekt inom säkerhetsområdet eller med projekt inom energiområdet är detta också en stor fördel.

Som person och projektledare drivs och styrs du av mål- och resultattänkande i prioriteringar, planering och agerande samt gör det med gott omdöme. Du har en välutvecklad ledarskapsförmåga, skapar förutsättningar för ett positivt arbetsklimat samt ser till helheter och anpassar ditt agerande utifrån omständigheterna. Du har lätt för att samarbeta och relaterar dig till andra på ett lyhört och förtroendeingivande sätt.

Är vi rätt för varandra?
Inom RISE gillar vi olika och vi är övertygade om att mångfald bidrar till en innovativ miljö där vi tillsammans utmanar gränser och utvecklar ny kunskap och kompetens för framtiden. Hos oss möts passionerade problemlösare för att lösa några av världens viktigaste, och kanske roligaste, problem. Vi kan inte lova dig ett enkelt jobb, men vad vi kan lova dig är ett gäng engagerade kollegor och några riktigt spännande samhällsutmaningar att ta itu med. Du kommer att arbeta i en dynamisk miljö som ger dig utvecklingsmöjligheter både professionellt och personligt. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad på riktigt.

Välkommen till hela Sveriges forskningsinstitut och innovationspartner. 

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta Mikael Hast, Chef Fastighet, 010-516 50 69 eller Stefan Grubisic, Chef Fastighet och Service, 010-516 55 05. Sista ansökningsdag är den 22 Maj 2022. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden.

Våra fackliga företrädare är Lazaros Tsantaridis, Sveriges Ingenjörer (SACO), 010-228 41 22 respektive Daniel Gäwerth, Unionen, 010-516 68 15.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligen då vi lyder under Lagen om offentlig upphandling. Visa mindre

Projektledare Färdigt Badrum

Vill du vara med och förverkliga badrumsdrömmar och lösa kundens behov? Då har du kommit rätt! Nu söker vi dig som med stort engagemang och med siktet inställt mot konsument vill bli en nyckelspelare hos Högbergs Rör. Vi har nyligen öppnat Sveriges modernaste badrumsbutik med fokus på kombinationen av tjänster och produkter och 2022 firar vi 100-årsjubileum. Vill du vara med på resan i rollen som Projektledare? Om vår kund Högbergs Rör har, under sina ... Visa mer
Vill du vara med och förverkliga badrumsdrömmar och lösa kundens behov? Då har du kommit rätt!

Nu söker vi dig som med stort engagemang och med siktet inställt mot konsument vill bli en nyckelspelare hos Högbergs Rör. Vi har nyligen öppnat Sveriges modernaste badrumsbutik med fokus på kombinationen av tjänster och produkter och 2022 firar vi 100-årsjubileum.
Vill du vara med på resan i rollen som Projektledare?

Om vår kund
Högbergs Rör har, under sina 100 år i branschen, alltid varit familjeägt. Vi har varit involverade i de stora och fina byggnadsprojekten i Västsverige under alla år. Vi har ett stort kundfokus och uppmuntrar till personlig utveckling hos våra medarbetare. Vi är ett av Borås äldsta företag inom VVS-branschen med idag drygt 60 medarbetare. Vi tar oss an allt från små badrumsrenoveringar till större entreprenader i mångmiljonklassen.

Tillsammans, med våra 130 medlemsföretag i Comfort, bildar vi Sveriges största VVS-kedja. Lokal förankring, engagerad, välutbildad och certifierad personal, produkter från de största leverantörerna och omfattande trygghetsgarantier gör att vi alltid kan erbjuda det bästa inom vatten och värme. Tryggt och bekvämt, eller som vi säger, en Comfortabel leverans.

Dina arbetsuppgifter
Som Projektledare för Färdigt Badrum hos Comfort Högbergs Rör kommer du att leverera förstklassig service och erbjuda konsumenten en komplett Badrumsrenovering.
Du är ansvarig för en egen resultatenhet.
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta att:

• Göra hembesök och möta kunder i butiken för rådgivning
• Rita upp, kalkylera, offerera och erbjuda finansiering
• Planera, samordna resurser och driva projekt
• Samordna underleverantörer så som elektriker, plattsättare och snickare inom projekten
• Upprätta och följa tid- och betalplaner
• Vid behov stötta butiken

Vi erbjuder dig en variationsrik tjänst med många kontaktytor hos ett trivsamt företag med stark tillväxt. Här får du chansen att utveckla företagets tjänst Färdigt Badrum till nästa nivå!


Din profil
Vi söker dig som har arbetat med konsumentinriktad försäljning eller projektledning.
Erfarenhet av uppsökande försäljning samt intresse och fallenhet för design är meriterande. Du har mycket god datavana.

Som person är du målmedveten och fokuserad samtidigt som du har ett stort engagemang att tillgodose kundens behov på ett optimalt sätt. Du tar stort eget ansvar och är drivande i att utveckla såväl processer och verksamhet som din egen roll.

Ansök redan idag!

Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande, varför vi rekommenderar dig att ansöka redan idag. Sista ansökningsdag är den 4 maj. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Mikael Svensson: [email protected]

Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Effektivitet, Driv, Långsiktighet och Framgång – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.

Sökord
Projektledare, Projektledning, Badrum, VVS, Kakel, Bygg, Försäljning Visa mindre

Projektledare inom byggnation till Bostäder i Borås

Kan du jonglera både stolar, eldklot och bollar samtidigt? Tycker du att det känns bra när ett 5000 bitars pussel faller på plats? Vill du dessutom jobba med spännande nyproduktion i framtiden? Då är du förmodligen vår nästa projektledare! Som projektledare inom byggnation hos Bostäder i Borås är du med och projektleder byggprojekt runt om i Borås. De vill helt enkelt vara en samhällsbyggare som bygger hållbara stadsdelar där människor trivs, känner sig h... Visa mer
Kan du jonglera både stolar, eldklot och bollar samtidigt? Tycker du att det känns bra när ett 5000 bitars pussel faller på plats? Vill du dessutom jobba med spännande nyproduktion i framtiden? Då är du förmodligen vår nästa projektledare!

Som projektledare inom byggnation hos Bostäder i Borås är du med och projektleder byggprojekt runt om i Borås. De vill helt enkelt vara en samhällsbyggare som bygger hållbara stadsdelar där människor trivs, känner sig hemma och vill bo länge.

Om vår kund
Bostäder i Borås bryr sig om sina hyresgäster och gillar sina hus. Bolaget har drygt 6 600 lägenheter i nästan alla stadsdelar, vilket gör dem till Borås största hyresvärd. Varje dag går bolagets 120 medarbetare till jobbet för att göra livet lite enklare och bättre för hyresgästerna, och man vill vara en samhällsbyggare som bryr sig om Borås. Hos Bostäder i Borås är alla ledare som visar vägen genom handling och omtanke.

Dina arbetsuppgifter
Då vi har ett flertal nyproduktionsprojekt framför oss behöver vi nu få in en spelare till i vårt utvecklingslag. Och med dina tidigare projektledarkunskaper kommer du även att vara till stor nytta när bolaget uppgraderar och moderniserar sitt befintliga fastighetsbestånd vid ombyggnad och renovering.

Du kommer att arbeta med exploaterings- och projektfastigheter och som en naturlig del av rollen samverkar du med kommun, myndighet och företag samt med bolagets övriga avdelningar. Dina ansvarsområden innefattar bland annat att du

• utvecklar byggexploatering inom bolaget och Borås Stad
• planerar, kravställer och följer upp projekt
• leder och planerar det dagliga arbetet inom projekt och projektgrupp
• ansvarar för riskbedömningar, entreprenadavtal och regleringar
• arbetar med budget och prognoser
• ansvarar för upphandlingar enligt lagen om offentlig upphandling (LOU).Din profil
För att lyckas i rollen har du flera års arbetslivserfarenhet av att leda byggprojekt där du har erfarenhet av detaljplanarbete, husbyggnad samt fastighetsförvaltning. Du är utbildad högskoleingenjör inom byggnad eller liknande och känner dig hemma inom gällande branschregler, lagstiftning, avtal och entreprenadjuridiken.

Har du dessutom erfarenhet av kalkylering och upphandling är det ett extra plus och goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift samt innehar B-körkort är ett krav.

Du kan fatta egna beslut och arbetar självständigt, samtidigt som du inte har svårt för att lyssna in vad som är den bästa lösningen i varje given situation. En central del av rollen är även samarbete, både tillsammans med olika avdelningar inom bolaget men också externa aktörer, varav den relationskapande sidan hos dig själv blir viktig.

Vi erbjuder dig härliga kollegor och en stor möjlighet att sätta din prägel på våra kommande byggnationer och bidra till att Borås blir en bättre stad att leva i!

Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 11 maj 2022. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Pauline Pettersson på [email protected] eller Mikael Svensson på [email protected]


Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.

Sökord
project manager, projektledare, byggprojektledare, byggnation, nyproduktion, projektledning, fastighetsutveckling Visa mindre

Projektledare Kalkyl/Sälj sökes till Dmixab

Vilka är vi? Svenska dmixab AB är ett svenskt markförstärkningsföretag med många års erfarenhet av kalkcementpelarmetoden – vi är experter på djupstabilisering med KC-pelare. Med vårt breda kunnande gör vi instabila, lösa och sättningsbenägna marker byggbara för exempelvis byggnader, vägar och järnvägar. På Dmixab arbetar vi ständigt med utveckling av våra maskiner och tekniker för att möta – och överträffa – kundernas ökade krav på såväl kvalitet som säk... Visa mer
Vilka är vi?
Svenska dmixab AB är ett svenskt markförstärkningsföretag med många års erfarenhet av kalkcementpelarmetoden – vi är experter på djupstabilisering med KC-pelare. Med vårt breda kunnande gör vi instabila, lösa och sättningsbenägna marker byggbara för exempelvis byggnader, vägar och järnvägar.

På Dmixab arbetar vi ständigt med utveckling av våra maskiner och tekniker för att möta – och överträffa – kundernas ökade krav på såväl kvalitet som säkerhet och miljöfrågor. Vi har moderna och tekniskt avancerade maskiner.

Vi är idag omkring 58 anställda på Dmixab; 36 maskinförare och 4 platschefer, samt arbetschef, verkstadspersonal, projektkoordinatorer och KMA-ansvarig.

Bolaget grundades 2006 och omsätter idag omkring 165 MSEK. Läs mer på www.dmixab.se.


Dina arbetsuppgifter
I rollen som Projektledare kalkyl/sälj har du ett helhetsansvar för processen från anbudsförfarande till projektstart.

Tjänstens ansvarsområden och arbetsuppgifter innefattar bl a:

• Ansvar för sälj och kalkyl.
• Besvara anbudsförfrågningar
• Involverad i resursplanering, inköp och kvalitetsarbete
• Samordningsansvar med produktion.
• Du kommunicerar med entreprenörer och leverantörer.
• Vidareutveckla kundrelationer.
• Ekonomisk uppföljning


Din profil
Vi söker dig med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och/eller minst gymnasial utbildning, gärna inom bygg/teknik. Du har en god administrativ förmåga samt goda kunskaper i Excel. Du behärskar god svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Du trivs med att leda projekt från start till mål och arbetar ständigt med fokus på att uppnå goda resultat. Vi förutsätter att du har förmågan att kommunicera och skapa kontakter på ett naturligt sätt. Vidare är du en strukturerad och lösningsorienterad genomförare som är van vid att arbeta med fler projekt samtidigt. Du är lyhörd och har förmågan att engagera andra genom ditt sätt och din kompetens.

Dmixab erbjuder dig en nyckelroll med stora möjligheter att utvecklas, påverka och ta ansvar.

Tjänsten är heltid och startar efter överenskommelse.

Rekryteringen genomförs i samarbete med Söder & Co.
Ansöker gör du via hemsida: www.soderco.se
Sista ansökningsdag: 2022-05-08
För frågor om tjänsten kontakta gärna rekryteringskonsult Ninni Svahn på tel.0769-48 43 33.Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.
Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende.

Söder & Co ska bidra till ett inkluderande samhälle där människor utmanas, har framtidstro och känner sig delaktiga. Utifrån kompetensprövning ger vi alla människor möjligheter på arbetsmarknaden och i samhället i stort, oavsett etnicitet, religiös övertygelse eller sexuell läggning. Hos oss gör människor skillnad. Visa mindre

Blivande Projektledare till Vattenfall Services - Västsverige

Vill du vara en del av Vattenfall Services satsning på framtida Projekt-/Underhållsledare? Efter sommaren startar vi ett utbildningsprogram för dig som har viljan och ambitionen att arbeta som Projekt-/Underhållsledare. Under två terminer genomgår du en unik och företagsanpassad utbildning där arbete varvas med studier för att sedan fullt ut arbeta i din nya roll inom Vattenfall Services projekt eller underhållsverksamhet. Vi erbjuder dig utbildning inom b... Visa mer
Vill du vara en del av Vattenfall Services satsning på framtida Projekt-/Underhållsledare?
Efter sommaren startar vi ett utbildningsprogram för dig som har viljan och ambitionen att arbeta som Projekt-/Underhållsledare. Under två terminer genomgår du en unik och företagsanpassad utbildning där arbete varvas med studier för att sedan fullt ut arbeta i din nya roll inom Vattenfall Services projekt eller underhållsverksamhet. Vi erbjuder dig utbildning inom bland annat Ledarskap, Ekonomi och Inköp, Affärsmannaskap, Förhandling, Entreprenadjuridik och Arbetsrätt.


Sveriges elnät står inför en rad utmaningar och kapaciteten för utbyggnad är en av dem! Vi söker därför dig som vill vara med och göra skillnad på riktigt genom att planera elnätets utveckling.


Vi förstärker nu verksamheten med 30 drivna och engagerade Projekt-/Underhållsledare över hela landet! Vattenfall Services har etableringar över hela landet, och en del av våra 30 Projekt-/Underhållsledare kommer att vara placerade på någon av våra etableringar i Västsverige. Vi på Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar och är en viktig del i arbetet med att göra Sverige fossilfritt inom en generation. Vi erbjuder dig ett innehållsrikt arbete med varierade arbetsuppgifter som innebär utveckling för dig.


Vad gör en Projekt-/Underhållsledare hos oss?
Våra kunder finns inom energibolag och nätbolag, industrier, infrastrukturbolag, fastighetsbolag samt entreprenadbolag. Du leder och planerar nybyggnations eller underhållsprojekt. Arbetet är självständigt samtidigt som det kräver stort fokus på samarbete och kommunikation. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är:
Ansvara för planering, genomförandet och det ekonomiska utfallet av dina projekt
Säkerställa att våra marknadsledande miljö- och arbetsmiljörutiner följs
Vara vår representant på byggmöten och i förhandlingar med kund
Utföra ekonomisk och teknisk uppföljning av projekt
Upphandla entreprenörer, tjänster och materialVem är du?
Vi söker dig som är i början av din karriär efter högskole- eller universitetsstudier inom teknik och/eller ekonomi och vill utvecklas i en roll som projektledare/underhållsledare. Vi söker dig som har förmågan att driva ditt arbete framåt på ett självständigt och effektivt sätt, samtidigt som du är duktig på att löpande kommunicera och informera andra. Du har affärssinne och ser möjligheter där andra ser problem. Du är också mål- och resultatinriktad.
Ditt arbetssätt kännetecknas av struktur, gott samarbete, bra omdöme och att du agerar i enlighet med mål och riktlinjer med ett stort säkerhetsfokus. Du är en van datoranvändare. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Körkort B är ett krav, resor i tjänsten kommer att vara vanligt förekommande.


Mer information
För ytterligare information om programmet här eller kontakta Affärsområdeschef Martin Sandin tfn 076-784 31 46 eller Affärsområdeschef Magnus Strömblad tfn 072-577 42 19.
För mer information om rekryteringsprocessen kan du kontakta rekryterare Malin Malmsten, [email protected]
Fackliga representanter Anders Sundqvist Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.


Placeringsort: Borås, Högsby, Mönsterås, Nässjö eller Kungsbacka. Ange önskad placeringsort i din ansökan.


Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.


Vi ser fram emot din ansökan! Du ansöker via vår annonsplats på vattenfall.se/jobb senast den 3 april 2022!


Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfall.se/services/


Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!


?Följ oss gärna
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Vi söker byggchef

Vill du bli en del av ett etablerat fastighetsbolag som är mitt i spännande tillväxtresa? Under kommande år ska vi växa och bli en större nationell fastighetsutvecklare. För att säkerställa en långsiktig och sund tillväxt söker vi nu ännu en person som vill vara en del av resan. Vi söker nu en Byggchef som ska ansvara över våra kommersiella- och bostadsprojekt. I rollen är du ansvarig för att leda projektgruppen i arbetet av våra pågående projekt från fär... Visa mer
Vill du bli en del av ett etablerat fastighetsbolag som är mitt i spännande tillväxtresa?
Under kommande år ska vi växa och bli en större nationell fastighetsutvecklare. För att säkerställa en långsiktig och sund tillväxt söker vi nu ännu en person som vill vara en del av resan.
Vi söker nu en Byggchef som ska ansvara över våra kommersiella- och bostadsprojekt.
I rollen är du ansvarig för att leda projektgruppen i arbetet av våra pågående projekt från färdiga detaljplaner och fram tills att de är slutbesiktigade samt överlämnade. Du och dina kollegor kommer även genom ett tätt samarbete med gruppen för tidiga skeden vara delaktig i projektetens utformning.
Genom att vara lösningsorienterad och ha ett modernt ledarskap förväntas du stötta samt utveckla kollegorna i sitt löpande arbete. Rollen innebär löpande avstämningar med dina kollegor men också, vid behov, operativt arbete genom direkt kontakt med exempelvis våra leverantörer. Tillsammans förväntas projektgruppen utforma attraktiva projekt som vi kan vara stolta över att lämna över till våra kunder.
Rollen som byggchef innefattar bland annat:
Personalansvar
Stötta projektledarna och ansvara för upphandling/byggledning
Stötta projektledarna och ansvara för upprättande av systemhandlingar
Uppföljning av kostnadsnyckeltal
Ekonomisk uppföljning i projekten
Säkerställa hög nivå avseende kvalitet, ekonomi och tid
Ansvara för att vårt arbetssätt efterföljs
Ta fram beslutsunderlag
Följa uppsatta hållbarhetsmål och kravVem är du
Vi ser gärna att du redan idag arbetar som Byggchef eller Arbetschef/projektchef. Du har erfarenhet av projektledning inom utveckling, produktion eller byggprojektledning. Tidigare arbete med bostäder ses som meriterande men är inget krav. Din erfarenhet kommer troligtvis från fastighetsbranschen eller som entreprenör och du förväntas ha minst 5 års erfarenhet av liknande arbete. Önskvärt är att du har en högskoleutbildning inom bygg eller motsvarande.
Vi söker en ledare som förstår vikten av ett fungerande team. I lagarbetet är det viktigt med samarbete, god kommunikation och ett lösningsorienterat sinne utan att kompromissa på kvalitet, struktur eller dokumentation. Förmågan att driva projektgruppen framåt utifrån dess uppsatta mål är din primära drivkraft och förmåga. Då vi är ett expansivt bolag behöver du även vara proaktiv och bidra till att utveckla vår nya organisation samt arbetssätt.
Vi erbjuder
En central roll i ett snabbväxande fastighetsbolag. Du kommer in i ett skede där du får vara med och utveckla samt utforma den nya organisationen. Vi har stark entreprenörsanda och är en jämställd arbetsplats. Ett hållbarare samhälle är Cerneras starka fokus där du kommer bidra. Vi erbjuder stimulerande arbetsuppgifter såväl som trevliga kollegor. Möjlighet till distansarbete hör till den moderna arbetsplatsen, men de allra flesta av oss föredrar att jobba från huvudkontoret som kan vara ett av Sveriges vackraste. Vi har självklart kollektivavtal, friskvårdssatsning och sjukvårdsförsäkring.
Din arbetsplats blir vårt huvudkontor mitt på Stora Torget i Borås. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och sista dagen att söka är 25 april. Urval sker löpande.
Frågor kring tjänsten ställs till rekryterande chef, Oskar Malmén vVD/Affärsutvecklingschef eller Susanne Andersson HR-ansvarig.
Skicka din ansökan till [email protected] redan idag!
Vi på Cernera jobbar med något av det viktigaste i människors liv – platserna där vi bor och platserna där vi arbetar. Det är här vi spenderar nästan all vår tid. Därför är det vår viktigaste uppgift att utveckla fastigheter där vi ger människor och företag förutsättningarna att nå sin fulla potential. Platser där de kan blomstra. Visa mindre

Biträdande Projektledare

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir l... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Vad ska du göra?
Du kommer att biträda ansvarig projektledare i nybyggnationsprojekt. Du kommer bland annat att stötta vid projekterings­arbeten, upprättande av förfrågningsunderlag och entreprenadhandlingar samt delta på byggmöten. Som biträdande projektledare på Riksbyggen arbetar du i hela processen från idé till färdigt objekt, och samarbetar även tätt med vår fastighetsförvaltning genom olika skeden av projektet.

Som biträdande projektledare blir din roll att stötta där det behövs och på så sätt komma in i rollen och efterhand ta mer eget ansvar i projekten. 

Vem är du?
Vi söker dig som har en civil- eller högskoleingenjörsutbildning eller har motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt. Meriterande är om du har några års erfarenhet från byggbranschen. Du är initiativrik, ansvarsfull och har förmågan att se och möta kunders behov samt agera professionellt. Du är bra på att samarbeta med olika parter, har förmågan att överblicka helheten, och arbetar engagerat för att nå uppsatta mål. Det är även viktigt att du har förmågan att skapa en öppen, tydlig och förtroendefull dialog. Du är målinriktad, prestigelös och strukturerad i ditt arbete.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt kontor i Borås men arbete på även andra orter inom marknadsområdet kan förekomma. Marknadsområdet geografi är Jönköping, Borås och Halmstad med kringliggande kommuner. Totalt ingår 27 kommuner i marknadsområdet.

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav för denna tjänst.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb och karriär senast 2022-05-01. Vi behandlar ansökningarna och gör urval löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Kontakt
Om du har frågor är du välkommen att kontakta Marknadsområdeschef Tommy Prissberg på telefon: 033-202561.
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre

Projektledare Construction

Nu söker vi en projektledare till Construction. Du kommer att ansvara för att driva butiksetableringar och renoveringar i samtliga länder genom hela processen; från byggmöten, layout, tidsplan, budget, leverantörs- och entreprenörskontakter till butikens överlämnande och uppföljning. Du kommer att ansvara för den dagliga driften gällande din roll som projektledare. Din bakgrund Som projektledare på byggavdelningen vill vi att du har: - Relevant utbildni... Visa mer
Nu söker vi en projektledare till Construction. Du kommer att ansvara för att driva butiksetableringar och renoveringar i samtliga länder genom hela processen; från byggmöten, layout, tidsplan, budget, leverantörs- och entreprenörskontakter till butikens överlämnande och uppföljning. Du kommer att ansvara för den dagliga driften gällande din roll som projektledare.

Din bakgrund

Som projektledare på byggavdelningen vill vi att du har:

- Relevant utbildningsbakgrund inom byggområdet är meriterande men inget krav.
- Arbetslivserfarenhet inom byggtekniskt område.
- Grundläggande kunskaper inom CAD.
- Ett stort intresse för butiksinredning och att leverera en säljfrämjande butik.
- Behärska engelska, både i tal och skrift.


Rollen innebär en hel del resor. Du är van att arbeta självständigt och har en egen drivkraft. Förutom att du har erfarenhet som projektledare inom byggtekniskt område eller liknande roll, tror vi att du är kommersiell, handlingskraftig och vågar ta beslut i linje med företagets mål samt kultur och värderingar. Vidare är du engagerad och kreativ i ditt dagliga arbete samt strukturerad och har förmågan att planera ditt arbete väl. På Gina Tricot lägger vi stor vikt vid att du har en god kommunikations- och anpassningsförmåga i kontakt med leverantörer, entreprenörer, butikspersonal och arkitekter.

Tjänsten är heltid med 6 månaders provanställning. Intervjuer sker löpande med start omgående eller vid överenskommelse. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Borås. Visa mindre

Projektledare till Dalenbergs El & Maskinteknik AB - Skene

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Dalenbergs El & Maskinteknik AB är sedan 1 juli 2018 ett helägt dotterbolag till Vattenfall Services Nordic AB, ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av elanläggningar. Vattenfall Services utför även drift och und... Visa mer
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.
Dalenbergs El & Maskinteknik AB är sedan 1 juli 2018 ett helägt dotterbolag till Vattenfall Services Nordic AB, ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av elanläggningar. Vattenfall Services utför även drift och underhåll av kraftanläggningar för el- och värmeproduktion, genomför underhållsarbete åt industrikunder och erbjuder tjänster inom energieffektivisering, mätning och belysning. Bolagets 1 500 medarbetare finns på ett 90-tal orter i Sverige. Bland kunderna finns nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. Vattenfall Services fyra kärnvärden är säkerhet, prestation, samarbete och kundfokus.

Dalenbergs El & Maskinteknik AB söker en Projektledare som vill bidrag och leva efter vår visionen ”Sveriges Säkraste arbetsplats.” Våra projektledare driver sina egna projekt inom bl.a. Industri, Bygg, Laddinfrastruktur/Emobility och solscellsanläggningar. Du är även delaktiga i försäljning, främst genom att i sitt team vara delaktiga i nya anbud.

Din roll som Projektledare
Du kommer att ha arbetsuppgifter och ansvar för ekonomisk uppföljning (budget & prognos), planering, styrning och kontroll för dina projekt enligt:
• Ansvara för kommunikation intern och extern i företaget likaväl som mot övriga företag, myndigheter och organisationer som är berörda av projektet.
• Ansvara för projektens mål avseende utförande, tid och kostnader samt att identifierade kvalitets- och miljökrav i projekten uppfylls.
• Ta över affärsansvaret för sina projekt och upprättar ekonomisk ram
• Ansvara för inköp av material och tjänster i eget projekt
• Ser till att ekonomiska rutiner följs t.ex. fakturering och tidskrivning.
• Ansvara för att följa Dalenbergs styrande dokument samt lagkrav för kvalitet, arbetsmiljö, elsäkerhet och miljö.
• Övervaka sina projekts genomförande och kommunicerar löpande med projektmedarbetare och kund
• Ansvara för tilläggsaffärer (ÄTA) inom sina projekt.
• Avsluta sina projekt och ansvara för slutfakturering
• Sammanställa och delge erfarenheter internt Dalenbergs
• Rapportera identifierade brister och kompetensbehov till linjechef
För att trivas hos oss, är du dessutom en person som är strukturerad, lösningsorienterad, har en hög kommunikation förmån och gilla att arbeta i team.

Din kvalifikationer som Projektledare
För att lyckas i rollen ser vi att du har ett Elingenjör utbildning eller motsvarande längre arbetslivserfarenheter som elektriker. Bas-U, Bas-P och kunskap i entreprenadjuridik (AB04/ABT06) är också ett krav. Du har god datorvana (MS-Office) och talar och skriver svenska obehindrat. Goda kunskaper i engelska är meriterande.
Meriterande:
• Erfarenhet av entreprenadföretag där verksamheten drivs som projekt
• Erfarenhet av att räkna på, och lämna, anbud
• Erfarenhet som projektledare eller platschef/ledandemontör för entreprenadprojekt (AB04/ABT06) eller motsvarande typ av projekt inom tex. industri
• Erfarenhet av försäljning inom Entreprenader
• Tillverkning av avancerade apparatskåp

Placeringsort: Skene(Här är tjänsten är stationerat och ett bekvämt pendlingsavstånd till Skene är ett krav)

Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Mats Clementz, Tel: 070-431 35 57 För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Teri-Anne Brink, [email protected]

Hos Dalenbergs El & Maskinteknik AB blir du en del av vårt kompetenta team av erfarna Projektledare och Montörer. Vi erbjuder ett varierande arbete inom allt från fiber till 130 kV-kablar och utför installationer inom industri och entreprenad så väl som serviceuppdrag och installationer hos privatpersoner. Vi är idag 45 anställda placerade i Skene. För mer information om Dahlenbergs El & Maskinteknik AB, klicka här

Känns detta som ett jobb för dig?
Vi ser fram emot din ansökan senast den 28:e februari 2022. Då vi tillämpar löpande urval kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Projektledare ombyggnad

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir l... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Vår ombyggnadsverksamhet växer och vi är nu i behov av att utöka med ytterligare projektledare med placering i Borås. Nu söker vi dig som tillsammans med närmsta kollegorna i Borås och Göteborg vill vara med och driva och förverkliga många av de underhålls- och ombyggnadsprojekt som våra förvaltade bostadsrättsföreningar står inför.

Ett jobb inom ombyggnad på Riksbyggen är oerhört varierande. Projekten varierar stort i art, komplexitet och längd. Exempel på projekt är stambyte, klimatskal, ombyggnad av lokaler till lägenheter, hissar, utemiljö, ventilation och diverse energiåtgärder såsom solceller och laddstolpar. Inför varje projekt sätter projektledaren ihop ett team av konsulter som tillsammans projekterar fram projektet, projektledaren driver sedan vidare i produktionsfasen till godkänd slutbesiktning och under hela garantitiden. Under alla skeden sker detta i tät dialog med kunden som oftast är en bostadsrättsförening. Detta är en roll där projektledaren verkligen får jobba från ax till limpa.

Vad innebär tjänsten?
En projektledare hos Riksbyggen har en viktig roll där man får ett stort förtroende från våra kunder. Du en del av underhålls- och ombyggnadsprojekten från start till mål. Det innebär att du är med redan från analysfasen av kundens boendemiljö, genom hela byggprocessen med slutbesiktning och överlämning, ända tills garantitiden har gått ut. Du driver med andra ord dina egna projekt under alla skeden och har ansvar för så väl genomförande som resultat.

När du inte är ute på byggarbetsplatser, träffar kunder eller entreprenörer kommer du att arbeta från vårt fina kontor i Borås tillsammans med dina projektledarkollegor. Hos oss har du en fri roll där du själv ges möjlighet att planera din tid och dina projekt.

Vem är du?
Vi söker framför allt rätt person för att ingå i vårt team och som kontakt till våra kunder. Någon som tycker att det är kul att driva projekt och som vill driva flera projekt samtidigt i flera olika skeden.

Du är utbildad högskoleingenjör, civilingenjör och/eller har erforderlig kompetens och erfarenhet från fastighetsbranschen. Det är meriterande med erfarenhet av bostadsrättsföreningar samt dokumenterad erfarenhet som projektledare av ombyggnadsarbeten eller motsvarande. Det är meriterande om du har lett projekt från programskede till genomförande och avslut, samt ansvarat för budget och prognos.

Du är kvalitetsmedveten och har förmåga att ha ett helhetsgrepp i affären mellan dig och kund.

Du inspirerar, engagerar och trivs med att både jobba självständig och nära dina kollegor. Det är viktigt att du har goda ledaregenskaper, bra samarbetsförmåga och är lyhörd inför dina kunder. Den medarbetare vi söker är van att jobba i en ständigt varierande miljö. Din drivkraft och kommunikativa förmåga är nyckeln till ett gott samarbete med såväl kunder som kollegor.

För detta uppdrag med många återkommande och komplexa arbetsuppgifter krävs både branschkunskap och noggrannhet. Det är meriterande om du har erfarenhet från fastighetsbranschen och om du har kunskaper om entreprenadjuridik, PBL och arbetsmiljö BAS-P och U.

Vad kan Riksbyggen erbjuda dig?
Du får tillsammans med engagerade kollegor vara med om spännande projekt, med stor möjlighet att vara med och påverka dess genomförande, och med många kontaktytor. Vi erbjuder dig utmanande, stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter i ett kreativt arbetsklimat, och god kompetensutveckling. Vi förbättrar ständigt vårt arbetssätt där man som medarbetare kan påverka fortsatt utveckling av vår affär, effektivisering och digitalisering mm.

Tjänsten är på heltid och kräver körkort samt tillgång till bil. Tjänsten är placerad i Borås men även arbete på andra orter som Göteborg och Jönköping kan förekomma.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 2022-02-13. Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Kontakt
Vid frågor kontakta produktionschef Emma Lundin, [email protected]
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre

Projektledare till Dalenbergs El & Maskinteknik AB - Skene

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Dalenbergs El & Maskinteknik AB är sedan 1 juli 2018 ett helägt dotterbolag till Vattenfall Services Nordic AB, ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av elanläggningar. Vattenfall Services utför även drift och u... Visa mer
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.


Dalenbergs El & Maskinteknik AB är sedan 1 juli 2018 ett helägt dotterbolag till Vattenfall Services Nordic AB, ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av elanläggningar. Vattenfall Services utför även drift och underhåll av kraftanläggningar för el- och värmeproduktion, genomför underhållsarbete åt industrikunder och erbjuder tjänster inom energieffektivisering, mätning och belysning. Bolagets 1 500 medarbetare finns på ett 90-tal orter i Sverige. Bland kunderna finns nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. Vattenfall Services fyra kärnvärden är säkerhet, prestation, samarbete och kundfokus.
Dalenbergs El & Maskinteknik AB söker en Projektledare som vill bidrag och leva efter vår visionen ”Sveriges Säkraste arbetsplats.” Våra projektledare driver sina egna projekt inom bl.a. Industri, Bygg, Laddinfrastruktur/Emobility och solscellsanläggningar. Du är även delaktiga i försäljning, främst genom att i sitt team vara delaktiga i nya anbud.


Din roll som Projektledare
Du kommer att ha arbetsuppgifter och ansvar för ekonomisk uppföljning (budget & prognos), planering, styrning och kontroll för dina projekt enligt:
• Ansvara för kommunikation intern och extern i företaget likaväl som mot övriga företag, myndigheter och organisationer som är berörda av projektet.
• Ansvara för projektens mål avseende utförande, tid och kostnader samt att identifierade kvalitets- och miljökrav i projekten uppfylls.
• Ta över affärsansvaret för sina projekt och upprättar ekonomisk ram
• Ansvara för inköp av material och tjänster i eget projekt
• Ser till att ekonomiska rutiner följs t.ex. fakturering och tidskrivning.
• Ansvara för att följa Dalenbergs styrande dokument samt lagkrav för kvalitet, arbetsmiljö, elsäkerhet och miljö.
• Övervaka sina projekts genomförande och kommunicerar löpande med projektmedarbetare och kund
• Ansvara för tilläggsaffärer (ÄTA) inom sina projekt.
• Avsluta sina projekt och ansvara för slutfakturering
• Sammanställa och delge erfarenheter internt Dalenbergs
• Rapportera identifierade brister och kompetensbehov till linjechef
För att trivas hos oss, är du dessutom en person som är strukturerad, lösningsorienterad, har en hög kommunikation förmån och gilla att arbeta i team.


Din kvalifikationer som Projektledare
För att lyckas i rollen ser vi att du har ett Elingenjör utbildning eller motsvarande längre arbetslivserfarenheter som elektriker. Bas-U, Bas-P och kunskap i entreprenadjuridik (AB04/ABT06) är också ett krav. Du har god datorvana (MS-Office) och talar och skriver svenska obehindrat. Goda kunskaper i engelska är meriterande.
Meriterande:
• Erfarenhet av entreprenadföretag där verksamheten drivs som projekt
• Erfarenhet av att räkna på, och lämna, anbud
• Erfarenhet som projektledare eller platschef/ledandemontör för entreprenadprojekt (AB04/ABT06) eller motsvarande typ av projekt inom tex. industri
• Erfarenhet av försäljning inom Entreprenader
• Tillverkning av avancerade apparatskåp


Placeringsort: Skene (Här är tjänsten är stationerat och ett bekvämt pendlingsavstånd till Skene är ett krav)


Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Mats Clementz, Tel: 070-431 35 57 För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Teri-Anne Brink, [email protected]
Hos Dalenbergs El & Maskinteknik AB blir du en del av vårt kompetenta team av erfarna Projektledare och Montörer. Vi erbjuder ett varierande arbete inom allt från fiber till 130 kV-kablar och utför installationer inom industri och entreprenad så väl som serviceuppdrag och installationer hos privatpersoner. Vi är idag 45 anställda placerade i Skene. För mer information om Dahlenbergs El & Maskinteknik AB, klicka här


Känns detta som ett jobb för dig?
Vi ser fram emot din ansökan senast den 23:e januari 2022. Då vi tillämpar löpande urval kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag.


Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Projektledare (Vattenfall Services) Borås

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Avdelningen Ledningar Borås söker Projektledare Vi rekryterar nu två drivna, strukturerade och serviceinriktade Projektledare till vår verksamhet i Borås. Vi erbjuder ett spännande arbete som Projektledare inom elkraftsområdet hos oss på... Visa mer
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.
Avdelningen Ledningar Borås söker Projektledare
Vi rekryterar nu två drivna, strukturerade och serviceinriktade Projektledare till vår verksamhet i Borås. Vi erbjuder ett spännande arbete som Projektledare inom elkraftsområdet hos oss på Vattenfall Services Ledningar Borås. Med fokus på säkerhet erbjuder vi marknadens fördelaktigaste lösningar för service och underhåll av elanläggningar som gör våra kunders investeringar lönsamma.

Ditt roll som Projektledare
Rollerna som Projektledare innebär ett brett ansvar där du ser till att uppdrag och projekt levereras på ett effektivt och ekonomisk fördelaktigt sätt samt uppfyller kundens förväntningar och avtalade SLA (Service Level Agreement). Det innebär kundkontakter, planering, styrning, ledning och uppföljning av uppdrag och projekt enligt kundavtal.
Du vill ha ett självständigt och utvecklande arbete med kunden i fokus där du leder och planerar kunduppdrag och projekt. Arbetsuppgifterna innebär ansvar för resurssamordning av beredare/tekniker/montörer och underentreprenörer - alltid med säkerhet, miljö och ekonomi i åtanke.

Dina kvalifikationer som Projektledare
• Vi söker dig som har teknisk utbildning på gymnasienivå, gärna inom elkraft.
• Du har flera års arbetslivserfarenhet av projektledning eller likande.
• Stor vana att följa upp projekt ur ett ekonomiskt perspektiv
• Erfarenhet av att arbetsleda tekniker och underleverantörer för att skapa nytta för kund
• Du är en van IT användare och har lätt för att sätta dig in i olika IT system. Du talar och skriver svenska obehindrat, gärna också engelska.
• Strukturerad och mycket god administrativ förmåga.
• Stresstålig samt visar på god förmåga att ha många bollar i luften samtidigt.
• Du har erfarenheter från entreprenadbranschen
Vi uppskattar om du har genomgått branschspecifika utbildningar såsom ESA, Heta arbeten och Hjärt- och lungräddning. Körkort B är ett krav.
Meriterande är om du har kunskaper om EBR koder.

För att lyckas som Projektledare hos oss behöver du tycka om att leda projekt med ett flertal resurser och flera projekt pågående samtidigt. Du har en förmåga att driva ditt arbete framåt på ett självständigt vis, samtidigt som du är duktig på att löpande kommunicera tydligt med kollegor och kunder. Vi tror att du är en person som är strukturerad, samarbetar väl, har ett affärssinne, ser alternativa lösningar och handlar i enlighet med mål och riktlinjer. Du har också ett uttalat säkerhetstänk.

Vattenfall Services använder IT-stöd och olika system för till exempel ärendehantering, planering, felsökning, rapportering och dokumentation, god IT-vana är därför viktigt samt goda kunskaper i svenska och gärna också engelska.
Vattenfall erbjuder dig ett innehållsrikt arbete med varierade arbetsuppgifter som ger dig utveckling både som individ och tillsammans i gruppen. Även fortsatta karriärmöjligheter inom hela Vattenfall finns naturligtvis.

Placeringsort: Borås

Övrig information
Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Rekryterande chef Viktoria Fattahiyeh Nord [email protected], 0722-319071. Vid frågor om själva rekryteringsprocessen, kontakta Rekryterare [email protected]
Fackliga representanter för denna tjänst är Anders Sundqvist Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Låter det här som en tjänst för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 09:e januari 2022. Då vi tillämpar löpande urval kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Denna tjänst är säkerhetsklassad, säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt över 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation - underhåll - konsulttjänster. Läs mer på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!
Följ oss gärna!
Linkedin: Vattenfall Services Nordic AB
Instagram: vattenfallservices
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Chef Entreprenad till Dalenbergs El & Maskinteknik AB - Skene

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Dalenbergs El & Maskinteknik AB är ett helägt Vattenfallbolag som har en offensiv satsning inom bl.a. Laddinfrastruktur/Emobility och solscellsanläggningar. Vårt kontor i Skene är under utbyggnad och den nya kontorsdelen kommer att var... Visa mer
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.


Dalenbergs El & Maskinteknik AB är ett helägt Vattenfallbolag som har en offensiv satsning inom bl.a. Laddinfrastruktur/Emobility och solscellsanläggningar. Vårt kontor i Skene är under utbyggnad och den nya kontorsdelen kommer att vara klar mars 2022. Vattenfall Services utför även drift och underhåll av kraftanläggningar för el- och värmeproduktion, genomför underhållsarbete åt industrikunder och erbjuder tjänster inom energieffektivisering, mätning och belysning. Bolagets 1 500 medarbetare finns på ett 90-tal orter i Sverige. Bland kunderna finns nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. Vattenfall Services fyra kärnvärden är säkerhet, prestation, samarbete och kundfokus.


Dalenbergs El & Maskinteknik AB söker en Chef Entreprenad som vill bidrag och leva efter vår visionen ”Sveriges Säkraste arbetsplats.” Inom området Entreprenad genomför vi projekt inom:
• Intreprenad bygg, med erfarenhet från Byggsektorn
• Emobility/Laddinfrastruktur, man får gärna brinna lite extra för fossilfria transporter
• Solcellsanläggningar
Har du en stor kunskap och erfarenhet att driva entreprenader inom angivna områden? Har du kunskap om produkter, tjänster och kunder på den svenska marknaden?
Med kunskap och stort engagemang får du i denna rollen möjligheten att utveckla och stärka Dalenbergs El & Maskinteknik ABs förmåga att leverera projekt, läs vidare!


Din roll som Chef Entreprenad
Du kommer i rollen som chef entreprenad vara ansvarig för ett team med projektledare. Rollen har ett ansvar för affären. Det innebär ett professionellt genomförande av projekt samt ansvar för sälj, projektkalkyler och anbud.
En viktig del i arbetet är att utveckla ditt team av projektledare. Du ingår i Dalenbergs ledningsgrupp och har en stor möjlighet att påverka utvecklingen av bolaget. Du ingår i Dalenbergs ledningsgrupp och har en stor möjlighet att påverka utvecklingen av bolaget.
Ansvar och arbetsuppgifter
• Aktivt söka kontakt, och bygga företagsrelationer, med nya och gamla kunder inom sin affärsgren. Syftet med detta är att hitta nya affärer och förstå vilken leverans som kunden vill att Dalenbergs El & Maskinteknik AB skall tillhandahålla
• Utveckla Dalenbergs El & Maskinteknik AB leverans mot marknaden.
• Ansvara för anbudskalkyler.
• Ansvara för att anbud skickas till kund inom Byggentreprenad
• Upprättande av affärsplan (1 år, 2-5 år) för sin affär.
• Genomför nödvändiga marknadsaktiviteter.
• Presentera en prognos varje månad för Affärsgrenens personalbehov.
• Ansvara för att ramavtal skrivs med underentreprenörer.
• Tidigt flagga för kompetens och resursbehov inom sin affär.
• Vid behov själv agera som projektledare eller som ersättare för projektledare
För att trivas hos oss, är du dessutom en person som är strukturerad, lösningsorienterad, har en hög kommunikation förmån och gilla att arbeta i team.


Din kvalifikationer som Chef Entreprenad
För att lyckas i rollen ser vi att du har ett Elingenjör utbildning eller motsvarande längre arbetslivserfarenheter som elektriker, projektledare eller som chef/plats chef. Bas-U, Bas-P och entreprenadjuridik (AB04/ABT06) är också ett krav. Du har längre erfarenhet av försäljning inom Entreprenader. Du har god datorvana (MS-Office) och talar och skriver svenska och engelska obehindrat.


Placeringsort: Skene (Tjänsten är stationerat och ett bekvämt pendlingsavstånd till Skene är ett krav)


Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Mats Clementz, Tel: 070-431 35 57 För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Teri-Anne Brink, [email protected]
Hos Dalenbergs El & Maskinteknik AB blir du en del av vårt kompetenta team av erfarna Projektledare och Montörer. Vi erbjuder ett varierande arbete inom allt från fiber till 130 kV-kablar och utför installationer inom industri och entreprenad så väl som serviceuppdrag och installationer hos privatpersoner. Vi är idag 45 anställda placerade i Skene. För mer information om Dalenbergs El & Maskinteknik AB, klicka här.


Känns detta som ett jobb för dig?
Vi ser fram emot din ansökan senast den 23:e januari 2022. Då vi tillämpar löpande urval kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Biträdande Projektledare

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir l... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Vad ska du göra?
Du kommer att biträda ansvarig projektledare i nybyggnationsprojekt. Du kommer bland annat att stötta vid projekterings­arbeten, upprättande av förfrågningsunderlag och entreprenadhandlingar samt delta på byggmöten. Som biträdande projektledare på Riksbyggen arbetar du i hela processen från idé till färdigt objekt, och samarbetar även tätt med vår fastighetsförvaltning genom olika skeden av projektet.

Som biträdande projektledare blir din roll att stötta där det behövs och på så sätt komma in i rollen och efterhand ta mer eget ansvar i projekten. 

Vem är du?
Vi söker dig som har en civil- eller högskoleingenjörsutbildning eller har motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt. Meriterande är om du har några års erfarenhet från byggbranschen. Du är initiativrik, ansvarsfull och har förmågan att se och möta kunders behov samt agera professionellt. Du är bra på att samarbeta med olika parter, har förmågan att överblicka helheten, och arbetar engagerat för att nå uppsatta mål. Det är även viktigt att du har förmågan att skapa en öppen, tydlig och förtroendefull dialog. Du är målinriktad, prestigelös och strukturerad i ditt arbete.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt kontor i Borås men arbete på även andra orter inom marknadsområdet kan förekomma. Marknadsområdet geografi är Jönköping, Borås och Halmstad med kringliggande kommuner. Totalt ingår 27 kommuner i marknadsområdet.

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav för denna tjänst.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb och karriär senast 2021-12-12. Vi behandlar ansökningarna och gör urval löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Kontakt
Om du har frågor är du välkommen att kontakta Marknadsområdeschef Tommy Prissberg på telefon: 033-202561.
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre

Projektledare investeringsprojekt

Borås växer snabbt. Tekniska förvaltningens uppgift är att göra Borås till en vacker och hållbar stad som boråsare kan känna sig stolta över. Allt fler upptäcker en stad inbäddad i parker och gröna områden där det alltid är nära till naturen, men också till ett levande centrum med mötesplatser, uteserveringar och spännande kultur samt goda kommunikationer och ett framgångsrikt näringsliv. Dessutom har Borås utsetts till Årets kommun i Sveriges största karr... Visa mer
Borås växer snabbt. Tekniska förvaltningens uppgift är att göra Borås till en vacker och hållbar stad som boråsare kan känna sig stolta över. Allt fler upptäcker en stad inbäddad i parker och gröna områden där det alltid är nära till naturen, men också till ett levande centrum med mötesplatser, uteserveringar och spännande kultur samt goda kommunikationer och ett framgångsrikt näringsliv. Dessutom har Borås utsetts till Årets kommun i Sveriges största karriärundersökning.

Som förvaltning arbetar vi tillsammans med gemensamma mål för området, helhetsperspektiv och nytänkande. Förvaltningen ansvarar för Stadens skogar, parker, gator, persontransporter. Totalt är vi cirka 160 medarbetare som på olika sätt bidrar till att nämndens uppdrag genomförs.

Vi söker nu dig som vill vara med att projektleda investeringsprojekt för utvecklingen av grönområden runt om i Borås.

Du kommer att arbeta som projektledare för investeringsprojekt på parkenheten där du kommer att vara en del av arbetslaget bland stadsträdgårdsmästare, landskapsarkitekt och landskapsingenjörer. Du kommer att få en nyckelroll i utbyggnadsprojekt inom Borås nya stadsbyggnadsprogram - Viskans Park.

Parkenheten ingår i Park- & skogsavdelningen som förvaltar och ansvarar för Borås stads skogsinnehav, naturreservat, lekplatser, park- och naturmiljöer samt bereder arbete för personer i arbetsmarknadspolitiska åtgärder.
Som projektledare av investeringsprojekt medverkar du i arbetet med utvecklingen av Borås parker och grönområden genom att upprätta gestaltningsförslag, delta i detaljplane- och projekteringsarbete av befintliga och nya parker och grönområden inom staden. Du blir delaktig och kommer att ha ansvar för att samordna och driva arbetet från byggnation till överlämnande. Du kommer att upprätta kostnadsberäkningar för byggnation och skötsel och får ett stort ansvar att vara med och utveckla det gröna för staden inom yttre miljöer på kommunala fastigheter. Du deltar i planarbete från vision till färdigställande, utifrån framtagna strategiska dokument, program och detaljplaner.

För att klara rollen som projektledare hos oss ser vi att du har en utbildning som landskapsingenjör, landskapsarkitekt eller byggingenjör med relevant erfarenhet, alternativt annan grön utbildning som kan bedömas likvärdigt av arbetsgivaren.

Du ska ha erfarenhet av projektledning och har du genomgått en projektledarutbildning ser vi det som meriterande. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. För att trivas i den här rollen är du självgående, initiativtagande och strukturerad inom de ramar som projekten har. Du är utåtriktad som person och bra på att samarbeta med andra. Du trivs med ett arbete i högt tempo, med många kontakter, har god kommunikationsförmåga och har lätt för att bygga goda relationer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Läs mer om Borås Stads personalförmåner: Borås Stads personalförmåner Visa mindre

Junior projektledare

Vill du bli en del av ett etablerat fastighetsbolag som växlar upp inför en spännande tillväxtresa? Efter flera lyckade rekryteringar letar vi nu efter en junior projektledare! Cernera är ett av Västsveriges största privatägda fastighetsbolag. Under kommande år ska vi växa och tillsammans gå från lokal fastighetsförvaltare till att bli en nationell fastighetsutvecklare. Vi vill skapa hållbara och välanpassade verksamhets- och bostadsmiljöer där våra kunder... Visa mer
Vill du bli en del av ett etablerat fastighetsbolag som växlar upp inför en spännande tillväxtresa?
Efter flera lyckade rekryteringar letar vi nu efter en junior projektledare!
Cernera är ett av Västsveriges största privatägda fastighetsbolag. Under kommande år ska vi växa och tillsammans gå från lokal fastighetsförvaltare till att bli en nationell fastighetsutvecklare. Vi vill skapa hållbara och välanpassade verksamhets- och bostadsmiljöer där våra kunder trivs och kan utvecklas. Vi bygger, förädlar och förvaltar fastigheter samt bostäder sen fyra decennier – i dag är vi ett av Västsveriges största privatägda fastighetsbolag.
Vi söker nu en Junior projektledare/koordinator inom förvaltning och projekt.
Detta är en ny roll där du kommer att ha en koordinerande administrativ roll. Din roll blir en viktig pusselbit i vår växande organisation. För att söka rollen ska du främst trivas med administrativa arbetsuppgifter, ha sinne för struktur, ordning och förmågan att arbeta med flera uppgifter parallellt.
Din vardag kommer att bli varierande - ena dagen kan innebära administrativt arbete och kundkontakt, för att nästa dag innebära att stödja projektledarna i olika projekt.
Arbetet innebär att du får ett operativt ansvar där du kommer att:
Upprätta och följa upp kontraktshantering gentemot hyresgäster/bostadsköpare
Bistå administrativt vid myndighetskontakter
Säkerställa uppföljning av utförda arbeten i både projekt och förvaltning
Ha direkt kontakt med köpare av bostadsrätter
Bistå vid bildande av bostadsrättsföreningar
Följa upp kalkyler på lokalinvesteringar
Intern rapportering av projektenVem är du:
Som person söker vi en lagspelare som också kan arbeta självständigt. Du skall vara nätverks- och relationsskapande då detta är grunden i att koordinera arbetsuppgifterna. Du värderar service och god planering högt.
Vi kräver inte att du har erfarenhet av branschen däremot ser vi att du gärna har några års arbetslivserfarenhet.
Meriterande är erfarenhet av fastighets- och/eller byggbranschen.
Utbildningskrav:
Yrkeshögskola och/eller relevant högskoleutbildning. Utbildning är av yttersta vikt då man ska kunna arbeta i projektform samt kunna uttrycka sig gentemot myndigheter och kunder.
Vi erbjuder:
Vi har stark entreprenörsanda och är en jämställd arbetsplats. Hållbarare samhälle är Cerneras starka fokus där du kommer bidra. Vi erbjuder trevliga kollegor som gärna ses på en AW då och då och ser att du gärna kommer med. Vi har självklart kollektivavtal, friskvårdssatsning, bra försäkringar och även sjukvårdsförsäkring.
Din arbetsplats blir vårt huvudkontor mitt på Stora Torget i Borås. Tjänsten är en provanställning på heltid och sista dagen att söka är 2021-12-03. Urval sker löpande.
Frågor kring tjänsten ställs till vår HR-chef Ann-Helen Segota via mail: [email protected]
Ansökan skickas in till [email protected]
Vi på Cernera jobbar med något av det viktigaste i människors liv – platserna där vi bor och platserna där vi arbetar. Det är här vi spenderar nästan all vår tid. Därför är det vår viktigaste uppgift att utveckla fastigheter där vi ger människor och företag förutsättningarna att nå sin fulla potential. Platser där de kan blomstra. Visa mindre

Erfaren projektledare till Mark- och exploateringsavdelningen

Borås växer snabbt. Allt fler upptäcker en stad inbäddad i parker och gröna områden där det alltid är nära till naturen, men också till ett levande centrum med mötesplatser, uteserveringar och spännande kultur – samt goda kommunikationer och ett framgångsrikt näringsliv. Dessutom har Borås utsetts till Årets kommun i Sveriges största karriärundersökning. Borås Stad utvecklas inom många spännande områden. Bland annat kommer flera stora stadsomvandlingsproje... Visa mer
Borås växer snabbt. Allt fler upptäcker en stad inbäddad i parker och gröna områden där det alltid är nära till naturen, men också till ett levande centrum med mötesplatser, uteserveringar och spännande kultur – samt goda kommunikationer och ett framgångsrikt näringsliv. Dessutom har Borås utsetts till Årets kommun i Sveriges största karriärundersökning.
Borås Stad utvecklas inom många spännande områden. Bland annat kommer flera stora stadsomvandlingsprojekt samt bostads- och verksamhetsområden att påbörjas. Vi behöver därför förstärka vårt team med en erfaren projektledare. Gillar du att både vara lagledare och medspelare? Vill du vara med och påverka utvecklingen av Borås så att bebyggelse, transporter och grönområden samspelar med mjuka värden på ett hållbart sätt? Då kan du vara precis den vi söker.
Vi jobbar med hela samhällsbyggnadsprocessen
Mark- och exploateringsavdelningen inom Stadsledningskansliet har en central roll i samhällsutvecklingen och byggandet. Vårt arbete spänner över hela samhällsbyggnadsprocessen, från idé till genomförande, vilket innefattar köp och försäljning av fastigheter, detaljplanering, exploateringsverksamhet och markupplåtelser. Arbetet är utvecklande, omväxlande och roligt. Vi är ett härligt arbetslag på 11 personer som nu söker ytterligare en kollega som vill vara en del av samhällsbyggandet i Borås. Vår arbetsplats; stadshuset, är centralt belägen i Borås och nära till service och kommunikationer.
Avdelningen företräder kommunen såsom markägare. Genom ägandet skapar vi möjligheter för behov som företagsetableringar, bostadsbyggande, mötesplatser, skolor, friluftsområden, infrastruktur eller andra samhällsfunktioner. Vi ansvarar också för stadens alla fastighetstransaktioner, arrenden, servitut, markupplåtelser och tomträtter, för att ge några exempel. I rollen kommer du därför möta privata fastighetsägare, företag, byggherrar, konsulter, organisationer, myndigheter samt har nära samarbete med andra kommunala förvaltningar och den politiska ledningen i kommunen.
Du bygger upp och driver den nya enheten ”Stora Projekt”
Som projektledare tar du ansvaret för vår nya enhet Stora Projekt. Den är en del av Mark- och exploateringsavdelningen där fokus ligger på de största samhällsbyggnads- och stadsomvandlingsprojekten i Borås. Uppdraget innebär att du bygger upp enheten från grunden, formerar en organisation, utvecklar processer och skapar projektstrukturer. Sedan bemannar du respektive projekt i huvudsak med personal från våra ordinarie linjeorganisationer.
Löpande kommer du att organisera och leda projekt genom hela plan- och byggprocessen. Du har övergripande ansvar för visioner, planprogram, mark- och fastighetsutveckling, gestaltning och tekniska, ekonomiska och juridiska frågor. Du följer också upp arbetet utifrån satta mål avseende kvalitet, tid, ekonomi och resultat.
Initialt kommer verksamheten i första hand kretsa kring ett stort stadsutvecklingsprojekt i Gässlösa. Idag är det ett industriområde, men området står inför en spännande omvandling till stadsdel med textilhistoriska inslag. Du kan läsa mer om Gässlösaprojektet här.
Vi söker din kompetens och ditt ledarskap
Vi letar efter en erfaren projektledare som brinner för stadsutveckling och som vill vara motorn för framtidens samhällsbyggnad i Borås. Du gillar att leda, samordna och driva komplexa projekt. Dina goda ledaregenskaper och din förmåga att kommunicera med såväl medarbetare som externa partners och beställare gör att du kan skapa goda relationer samtidigt som du håller borde rätt fart och kurs i projekten.
Du har jobbat flera år i fastighetsbranschen och kompletterar vårt team med kunskap, engagemang och ett öppet förhållningssätt. I grunden har du en universitets- eller högskoleexamen inom lantmäteri, väg och vatten, samhällsbyggnadsteknik, fastighetsekonomi eller annan relevant utbildning. Du har också ett stort intresse för samhällsbyggande, exploateringsverksamhet och fastighetsbranschen i stort.
Du har även erfarenhet av att leda och driva komplexa projekt och processer, och har jobbat med stora stadsomvandlings- och fastighetsutvecklingsprojekt.
Så ansöker du
Borås Stad kan erbjuda en projektledartjänst där du får möjlighet att bygga upp en viktig verksamhetsenhet från start. Vi arbetar löpande med intervjuer och ser fram emot din ansökan senast den 8 oktober.
I denna rekrytering samarbetar vi med Cordovan Career. För ytterligare information kring tjänsten kontakta Pia Strandh på 073-340 92 13 eller [email protected]
Du lämnar din ansökan via ansökningsformuläret på denna sidan.
Kontaktpersoner
Pia Strandh
Senior rekryteringskonsult
073-340 92 13
[email protected] Visa mindre

Projektledare - Biträdande

Västfastigheter bygger hus som räddar liv. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn i hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners skapar vi hållbara miljöer. Därför söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter och vårdpersonal. Läs mer om oss på www.vastfastigheter.se P... Visa mer
Västfastigheter bygger hus som räddar liv. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn i hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners skapar vi hållbara miljöer. Därför söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter och vårdpersonal. Läs mer om oss på www.vastfastigheter.seProjektledare - Biträdande

Område projekt genomför ny- och ombyggnationer av investeringsprojekt i Västra Götalandsregionens lokaler.

Vi deltar i förstudier inför projekt och tar ansvar för programarbete, projektering och genomförande.

Västfastigheter erbjuder dig att få arbeta med stimulerande och utmanade projekt där samhällsnyttan är i fokus. Du kommer att arbeta i nära samarbete med övriga funktioner i Västfastigheter organisation och med våra kunder. Hos oss får du möjlighet till individuell utveckling och ett öppet arbetsklimat.

Som biträdande projektledare hos oss inom projektenhet Öst kommer du biträda projektledare och driva egna projekt mot underhållsprojekt, reinvesteringsprojekt samt kundprojekt. Du ansvarar tillsammans med projektledare för framtagning av kalkyl, projekteringar samt för att driva projekten inom fastställd budget, tid och innehåll. Projekten har framförallt inriktning mot underhåll, reinvesteringar och kundprojekt i Västfastigheters fastighetsbestånd inom område Södra Älvsborg, där bland annat finns Borås, Skene, Fristad och Svenljunga.

Fastighetsobjekten inom enheten omfattar sjukhus, naturbruksskolor och folkhögskolor.

Som biträdande projektledare kommer du vara delaktig i ett projekts olika delar och vara behjälplig i övergripande planering och avstämning med kunder, leverantörer och medarbetare. I det dagliga arbetet iakttar och lyssnar du in aktivt för att introduceras ytterligare i rollen.

Du biträder projektledare gentemot hyresgäster och förvaltare, från projekterings- och genomförandefasen till överlämning av projektet. Vidare får du möjlighet att sätta dig in i upphandling/avrop av erforderliga konsulter och entreprenörer.

Vem vi tänker att du är:

Utbildad högskoleingenjör eller femårig utbildning inom samhällsbyggnad och har sannolikt arbetat något år inom byggprojekt. Du har ett stort intresse för området och en vilja att lära dig mer om byggentreprenader, och entreprenadjuridik.

Du besitter en God förmåga att kommunicera, såväl muntligt som skriftligt.

För att trivas i rollen tänker vi att du trivs med mycket ansvar och förstår vikten av att alltid ha med dig helhetsperspektivet. Du är handlingskraftig och har ett systematiskt arbetssätt med god förmåga att fatta snabba beslut och agera utifrån dessa. Du har ett inflytande och en stabilitet som främjar en förtroendeskapande miljö.

Placering

Rollen är placerad i Regionens Hus på Solhem i Borås. Du behöver ha B-körkort. Där det är möjligt använder vi kollektivtrafik vid resande.

I rekryteringsprocessen används personlighets och färdighetstest i enlighet med Västra Götalandsregionens riktlinjer.

Varmt välkommen med din ansökan senast 24 oktober.  

Vad kan vi erbjuda dig?

Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda dig goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västfastigheters verksamhetsidé ”tillsammans skapar vi hållbara miljöer”. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.

 

 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Vill du veta mer om VGR kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Projektledare bygg

OM ROLLEN I Sverige bygger vi upp ett dream team genom att anställa Sveriges bästa talanger och motiverade individer. Vi arbetar mot 100% kundnöjdhet och högt uppsatta mål och söker nu en projektledare som trivs i föränderliga och inspirerande miljöer. Att installera framtidens tak är ofta en av familjens största investeringar för deras hem. Vi söker dig som med professionalism och på ett förtroendeingivande sätt kan hantera flertalet projekt och uppdatera... Visa mer
OM ROLLEN
I Sverige bygger vi upp ett dream team genom att anställa Sveriges bästa talanger och motiverade individer. Vi arbetar mot 100% kundnöjdhet och högt uppsatta mål och söker nu en projektledare som trivs i föränderliga och inspirerande miljöer.
Att installera framtidens tak är ofta en av familjens största investeringar för deras hem. Vi söker dig som med professionalism och på ett förtroendeingivande sätt kan hantera flertalet projekt och uppdatera både kunden, ditt team och kollegor under projektets gång. Du tillsammans med varje kund och kollega kommer att bidra till att skapa ett mer hållbart samhälle – ett tak i taget.
Sätta projektets tidslinje & sörja för att projektet håller tidsplanen
Ansvara för att projektet håller budget & kundens förväntningar
Beställa och övervaka projektleveranser
Uppdatera relevanta intressenter, teammedlemmar och Customer Manager om projektets framsteg
Coacha och stödja ditt team med de uppgifter du tilldelar dem
Du ansvarar också för att ditt team följer säkerhetsriktlinjer och SunRoofs code of conduct
Du kommer även att bistå med stöd och expertis inom byggteknikKVALIFIKATIONER
Min. 3–5 års erfarenhet av projektledning samt teknisk utbildningsbakgrund (gärna inom EL och Bygg)
Flytande svenska och goda kunskaper i engelska i både tal och skrift
B-körkort, tillgång till bil
Spetskompetens och kunskap inom solenergi är meriterande, men inte ett krav
Erfarenhet inom någon form av kundkontaktVI SÖKER DIG SOM ÄR
En doer
Lösningsorienterad med positiv inställning
Strukturerad och planerad
Förmågan att kunna se från både kundens och företagets perspektiv. Du gillar att hålla en hög standard när det kommer till kundernas upplevelser i kontakt med företaget
Har ett gott affärssinne
Är tekniskt intresserad och lyhörd med förmåga att vinna kundernas förtroende
Service Minded. Du förstår vikten av att ha goda relationer med kunderna genom projektets alla led
Du är självgående och strukturerad. Du är van att arbeta mot tydliga mål och med ett tydligt lönsamhetsansvar Visa mindre

Projektledare bygg Borås

VI ERBJUDER SunRoof är ett av de snabbast växande techbolagen i hela Europa. Vi erbjuder en intressant och spännande arbetsplats inom en framtidsbransch. På SunRoof sätter vi anställda först och har stora ambitioner gällande förnybar energi. Nu söker vi dig som vill bidra till samhällets positiva utveckling genom att projektleda installation av våra marknadsledande tak och fasader. Vi söker en självgående, ambitiös och kommunikativ projektledare som vill å... Visa mer
VI ERBJUDER
SunRoof är ett av de snabbast växande techbolagen i hela Europa. Vi erbjuder en intressant och spännande arbetsplats inom en framtidsbransch. På SunRoof sätter vi anställda först och har stora ambitioner gällande förnybar energi. Nu söker vi dig som vill bidra till samhällets positiva utveckling genom att projektleda installation av våra marknadsledande tak och fasader. Vi söker en självgående, ambitiös och kommunikativ projektledare som vill åka med på SunRoofs enorma tillväxtresa.
Bli en viktig del i vårt snabbt växande företag inom förnybar energi
Du har en möjlighet att påverka din egen vardag och framtid
En arbetsplats där vi tror på ett ömsesidigt förtroende, respekt och stöd. Våra anställda står i centrum
En inspirerande och föränderlig miljö
Kontinuerliga utbildningar hos leverantörer
Marknadsmässig lön
Start: omgåendeOM ROLLEN
I Sverige bygger vi upp ett dream team genom att anställa Sveriges bästa talanger och motiverade individer. Vi arbetar mot 100% kundnöjdhet och högt uppsatta mål och söker nu en projektledare som trivs i föränderliga och inspirerande miljöer.
Att installera framtidens tak är ofta en av familjens största investeringar för deras hem. Vi söker dig som med professionalism och på ett förtroendeingivande sätt kan hantera flertalet projekt och uppdatera både kunden, ditt team och kollegor under projektets gång. Du tillsammans med varje kund och kollega kommer att bidra till att skapa ett mer hållbart samhälle – ett tak i taget.
Sätta projektets tidslinje & sörja för att projektet håller tidsplanen
Ansvara för att projektet håller budget & kundens förväntningar
Beställa och övervaka projektleveranser
Uppdatera relevanta intressenter, teammedlemmar och Customer Manager om projektets framsteg
Coacha och stödja ditt team med de uppgifter du tilldelar dem
Du ansvarar också för att ditt team följer säkerhetsriktlinjer och SunRoofs code of conduct
Du kommer även att bistå med stöd och expertis inom byggteknikKVALIFIKATIONER
Min. 3–5 års erfarenhet av projektledning samt teknisk utbildningsbakgrund (gärna inom EL och Bygg)
Flytande svenska och goda kunskaper i engelska i både tal och skrift
B-körkort, tillgång till bil
Spetskompetens och kunskap inom solenergi är meriterande, men inte ett krav
Erfarenhet inom någon form av kundkontaktVI SÖKER DIG SOM ÄR
En doer
Lösningsorienterad med positiv inställning
Strukturerad och planerad
Förmågan att kunna se från både kundens och företagets perspektiv. Du gillar att hålla en hög standard när det kommer till kundernas upplevelser i kontakt med företaget
Har ett gott affärssinne
Är tekniskt intresserad och lyhörd med förmåga att vinna kundernas förtroende
Service Minded. Du förstår vikten av att ha goda relationer med kunderna genom projektets alla led
Du är självgående och strukturerad. Du är van att arbeta mot tydliga mål och med ett tydligt lönsamhetsansvar Visa mindre

Ännu fler erfarna projektledare till snabbväxande fastighetsbolag

Cernera är ett av Västsveriges största privatägda fastighetsbolag. Under kommande år ska vi växa och tillsammans gå från lokal fastighetsförvaltare till att bli en nationell fastighetsutvecklare. Vi har på kort tid framgångsrikt vunnit ett antal markanvisningar och har många intressanta projekt i vår projektportfölj. I våras utökade vi vår projektavdelning med två nya projektledare och nu letar vi efter ytterligare två. Du kommer att ha ansvar för ett ant... Visa mer
Cernera är ett av Västsveriges största privatägda fastighetsbolag. Under kommande år ska vi växa och tillsammans gå från lokal fastighetsförvaltare till att bli en nationell fastighetsutvecklare.
Vi har på kort tid framgångsrikt vunnit ett antal markanvisningar och har många intressanta projekt i vår projektportfölj. I våras utökade vi vår projektavdelning med två nya projektledare och nu letar vi efter ytterligare två.
Du kommer att ha ansvar för ett antal bostadsprojekt från färdig detaljplan till slutbesiktning och överlämning. Vi lägger stor vikt vid att du har förmåga att självständigt driva flera parallella projekt i olika skeden från början till slut.
Du blir projektens ansikte utåt gentemot myndigheter, konsulter och entreprenörer och ansvarar för att genomföra projekten utifrån investeringsbeslut och utformning. Du säkerställer ett väl fungerande samarbete mellan samtliga inblandade parter.
Du arbetar nära övriga personer i projektorganisationen. Arbetet leds av projektchefen som stöttar dig i ditt arbete tillsammans med arkitekt, affärsutvecklare, försäljning och marknadsföring.
Ditt dagliga arbete kommer bland annat innebära att du:
Samordnar och tar ansvar för upprättande av system- och bygglovshandlingar
Upphandlar och samordnar entreprenörer och konsulter
Medverkar och vid behov projektleder i idéstadiet
Utvecklar processer och arbetssätt i projekten
Byggleder våra pågående entreprenader alternativt samordnar extern byggledning
Överlämnar till slutkund eller förvaltning
Samordnar upprättande av BRF

Vem är du:
Vi tror att du redan idag arbetar som projektutvecklare eller projektledare och förutsätter att du har erfarenhet av projektering samt projektledning av nyproducerade bostäder. Du har erfarenhet av bygglovsprocessen, förhandling och upphandling. Meriterande är kunskap kring energi och installationsteknik för fastigheter. Önskvärt är att du har en högskoleutbildning inom samhällsplanering, bygg eller motsvarande.
Som person söker vi en lagspelare som kan arbeta självständigt men som förstår vikten av ett fungerande team. Du skall vara nätverkande och relationsskapande då detta är grunden i att starta och driva projekt. I lagarbetet är det viktigt med samarbete, god kommunikation och ett lösningsorienterat sinne utan att kompromissa på struktur eller dokumentation. Förmågan att driva projekten framåt utifrån de uppsatta målen är din primära drivkraft och förmåga.
Vi erbjuder:
En central roll i ett snabbväxande fastighetsbolag. Du kommer in i ett skede där du får vara med och involverad i att utveckla samt utforma den nya organisationen. Vi har en stark entreprenörsanda och är en jämställd arbetsplats. Vi vill att vårt arbete ska leda till ett mer hållbart samhälle och i detta arbete är du och dina kollegor en självklar kugge. Vi erbjuder stimulerande arbetsuppgifter såväl som trevliga kollegor som gärna ses på en AW då och då. Möjlighet till distansarbete hör till den moderna arbetsplatsen, men de allra flesta av oss föredrar att jobba på plats på vad som kan vara Sveriges vackraste kontor. Vi har en rad förmåner och försäkringar som våra anställda uppskattar.
Din arbetsplats blir vårt huvudkontor mitt på Stora Torget i Borås. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och sista dagen att söka är 8 okt. Urval sker löpande.
Frågor kring tjänsten ställs till rekryterande chef, Vladimir Stanoev, eller vår HR-chef Ann-Helen Segota. Ansökan skickas till [email protected]
Vi på Cernera jobbar med något av det viktigaste i människors liv – platserna där vi bor och platserna där vi arbetar. Det är här vi spenderar nästan all vår tid. Därför är det vår viktigaste uppgift att utveckla fastigheter där vi ger människor och företag förutsättningarna att nå sin fulla potential. Platser där de kan blomstra. Visa mindre

Projektledare bygg Borås

VI ERBJUDER SunRoof är ett av de snabbast växande techbolagen i hela Europa. Vi erbjuder en intressant och spännande arbetsplats inom en framtidsbransch. På SunRoof sätter vi anställda först och har stora ambitioner gällande förnybar energi. Nu söker vi dig som vill bidra till samhällets positiva utveckling genom att projektleda installation av våra marknadsledande tak och fasader. Vi söker en självgående, ambitiös och kommunikativ projektledare som vill å... Visa mer
VI ERBJUDER
SunRoof är ett av de snabbast växande techbolagen i hela Europa. Vi erbjuder en intressant och spännande arbetsplats inom en framtidsbransch. På SunRoof sätter vi anställda först och har stora ambitioner gällande förnybar energi. Nu söker vi dig som vill bidra till samhällets positiva utveckling genom att projektleda installation av våra marknadsledande tak och fasader. Vi söker en självgående, ambitiös och kommunikativ projektledare som vill åka med på SunRoofs enorma tillväxtresa.
Bli en viktig del i vårt snabbt växande företag inom förnybar energi
Du har en möjlighet att påverka din egen vardag och framtid
En arbetsplats där vi tror på ett ömsesidigt förtroende, respekt och stöd. Våra anställda står i centrum
En inspirerande och föränderlig miljö
Kontinuerliga utbildningar hos leverantörer
Marknadsmässig lön
Start: omgående

OM ROLLEN
I Sverige bygger vi upp ett dream team genom att anställa Sveriges bästa talanger och motiverade individer. Vi arbetar mot 100% kundnöjdhet och högt uppsatta mål och söker nu en projektledare som trivs i föränderliga och inspirerande miljöer.
Att installera framtidens tak är ofta en av familjens största investeringar för deras hem. Vi söker dig som med professionalism och på ett förtroendeingivande sätt kan hantera flertalet projekt och uppdatera både kunden, ditt team och kollegor under projektets gång. Du tillsammans med varje kund och kollega kommer att bidra till att skapa ett mer hållbart samhälle – ett tak i taget.
Sätta projektets tidslinje & sörja för att projektet håller tidsplanen
Ansvara för att projektet håller budget & kundens förväntningar
Beställa och övervaka projektleveranser
Uppdatera relevanta intressenter, teammedlemmar och Customer Manager om projektets framsteg
Coacha och stödja ditt team med de uppgifter du tilldelar dem
Du ansvarar också för att ditt team följer säkerhetsriktlinjer och SunRoofs code of conduct
Du kommer även att bistå med stöd och expertis inom byggteknikKVALIFIKATIONER
Min. 3–5 års erfarenhet av projektledning samt teknisk utbildningsbakgrund (gärna inom EL och Bygg)
Flytande svenska och goda kunskaper i engelska i både tal och skrift
B-körkort, tillgång till bil
Spetskompetens och kunskap inom solenergi är meriterande, men inte ett krav
Erfarenhet inom någon form av kundkontakt

VI SÖKER DIG SOM ÄR
En doer
Lösningsorienterad med positiv inställning
Strukturerad och planerad
Förmågan att kunna se från både kundens och företagets perspektiv. Du gillar att hålla en hög standard när det kommer till kundernas upplevelser i kontakt med företaget
Har ett gott affärssinne
Är tekniskt intresserad och lyhörd med förmåga att vinna kundernas förtroende
Service Minded. Du förstår vikten av att ha goda relationer med kunderna genom projektets alla led
Du är självgående och strukturerad. Du är van att arbeta mot tydliga mål och med ett tydligt lönsamhetsansvar Visa mindre

Projektledare inom fuktsäkert byggande

Vill du vara med och bidra till att utveckla bygg- och fastighetssektorn? Då kan du vara personen vi söker! Just nu söker vi på RISE Research Institutes of Sweden en ingenjör/projektledare inom fuktsäkert och kvalitetssäkrat byggande. Om rollen Vi fortsätter utveckla vår byggnadsfysikverksamhet inom området fuktsäkra byggnader med god innemiljö och söker dig som är högskole- eller civilingenjör med starkt intresse för dessa kvalitetsfrågor och god brans... Visa mer
Vill du vara med och bidra till att utveckla bygg- och fastighetssektorn? Då kan du vara personen vi söker! Just nu söker vi på RISE Research Institutes of Sweden en ingenjör/projektledare inom fuktsäkert och kvalitetssäkrat byggande.

Om rollen
Vi fortsätter utveckla vår byggnadsfysikverksamhet inom området fuktsäkra byggnader med god innemiljö och söker dig som är högskole- eller civilingenjör med starkt intresse för dessa kvalitetsfrågor och god branschkännedom. Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete inom byggnadsfysik, fuktsäkra byggnader och god innemiljö. Du kommer att arbeta i ett team med många andra specialister inom byggnadsfysik och även andra närliggande områden. Huvudsakligen kommer du arbeta med uppdrag som rör kvalitetssäkring i byggprocessen där fukt- och innemiljöfrågor är centrala, men även med problemlösning och skadeutredning. Arbetet innebär tjänsteresor och en stimulerande mix av praktik och teori. Genom att dela kunskap och erfarenheter med andra specialister är möjligheten till kompetensutveckling stor. Arbetet drivs i nära samarbete med kunder där varje uppdrag är unikt. Placeringsorten är i första hand Borås, men även Göteborg kan diskuteras.

Vem är du?
För att bli framgångsrik i rollen som ingenjör och projektledare hos oss så söker vi dig med kompetens och erfarenhet från att ha arbetat med fuktsäkerhetsfrågor i bygg- och förvaltningsprocessen. Vi ser gärna att du som söker:

- är initiativrik och kommunikativ, har lätt för att samarbeta samt kan organisera och driva ditt eget arbete
- har goda kontakter inom bygg- och fastighetssektorn
- har minst 5 års erfarenhet från byggsektorn, t ex i en roll som fuktsakkunnig, innemiljö- och fuktskadeutredare, expert inom byggnadsfysik. Är du dessutom diplomerad fuktsakkunnig är detta meriterande
- är högskoleutbildad med inriktning mot byggnadsfysik/byggnadsteknik
- har goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

RISE har ett öppet klimat där alla anställda är stödjande och ansvarstagande i sitt eget och vårt gemensamma arbete. Du bidrar med positiv energi samt har ett strukturerat och systematiskt arbetssätt.

Om oss
Inom avdelningen Bygg och fastighet driver vi bland annat utvecklingen av klimatsmart, resurseffektivt och resilient byggd miljö där kvalitetsfrågor är en viktig utgångspunkt. Våra fokusområden är forskning och stöd till bygg- och fastighetssektorns olika aktörer för ett kvalitetssäkrat och hållbart byggande och förvaltning.

Prioriterade områden som vi arbetar med just nu är bland annat: kvalitetssäkrad bygg- och förvaltningsprocess, fuktsäkerhet i byggande och förvaltning, energieffektiva byggnader, god innemiljö, resurseffektiva byggnader inklusive cirkulära materialflöden och klimatneutralitet

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta Eva Sikander, enhetschef Innemiljö och byggnadsfysik, +46 10 516 51 62. Jag finns tillgänglig för frågor till och med v. 28 och efter v.31. Sista ansökningsdag är den 15 augusti 2021. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden.

Våra fackliga representanter är Lazaros Tsantaridis, Sveriges Ingenjörer, 010-516 62 21 samt Linda Ikatti, Unionen, 010-516 51 61

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligen. Visa mindre

Projektledare med LCA kunskap

Vill du vara med och driva utvecklingen i vår framtida byggnation mot ett hållbart byggande, resurseffektivitet och klimatneutralitet? Då är det kanske dig vi söker! Just nu söker vi en projektledare med LCA kunskap till vår enhet Klimatskap och byggnadsfysik på RISE Research Institutes of Sweden. Om oss RISE Klimatskal och byggnadsfysik har medarbetare som bland annat arbetar med byggnaders kvalitetssäkring, energieffektivitet, fuktsäkerhet och god inn... Visa mer
Vill du vara med och driva utvecklingen i vår framtida byggnation mot ett hållbart byggande, resurseffektivitet och klimatneutralitet? Då är det kanske dig vi söker! Just nu söker vi en projektledare med LCA kunskap till vår enhet Klimatskap och byggnadsfysik på RISE Research Institutes of Sweden.

Om oss
RISE Klimatskal och byggnadsfysik har medarbetare som bland annat arbetar med byggnaders kvalitetssäkring, energieffektivitet, fuktsäkerhet och god innemiljö. Vi driver ett flertal nationella och internationella forskningsprojekt inom dessa områden. Våra kunder och samverkanspartners återfinns i hela bygg- och förvaltningssektorn. Kvalitetssäkring vid tillverkning av byggprodukter, byggsystem eller hela byggnader är exempel på område där vi arbetar i nära samverkan med våra kunder. Även kvalitetssäkring och problemlösning under byggnadernas driftskede är en viktig del i vår verksamhet för en hållbar bygg- och fastighetssektor.

Om rollen
Vi fortsätter utveckla vår byggnadsfysikverksamhet inom området klimatneutrala byggnader och söker dig som har starkt intresse inom området. Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete inom byggnadsfysik med inriktning mot hållbara klimatskal och energieffektiva byggnader. Gruppen har hög kompetens vad det gäller laborativ verksamhet, simuleringar, LCA, utbildning och kvalitetssäkring och behöver nu förstärka gruppen med ytterligare en person som har erfarenhet och kunskap av att initiera nya projekt och projektleda små som stora projekt. Placeringsort är i första hand Borås även andra orter kan diskuteras såsom Lund, Göteborg.

Vem är du?
För att bli framgångsrik i rollen som projektledare hos oss söker vi dig som:

- är civilingenjör eller motsvarande med goda kunskaper om LCA. Har du också kunskaper inom byggnadsteknik och/eller byggnadsfysik är det positivt
- är ansvarskännande, initiativrik, kommunikativ, har lätt för att samarbeta och kan organisera ditt arbete.
- är nätverksbyggande och har goda kontakter inom bygg- och fastighetssektorn.
- är problemlösare och kan sätta komplexa frågeställningar i ett sammanhang.
- har goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Är vi rätt för varandra?
Hos oss kommer du att få möjlighet att arbeta i ett växande företag där det händer mycket. Inom RISE gillar vi olika och vi är övertygade om att mångfald bidrar till en innovativ miljö där vi tillsammans utmanar gränser och utvecklar ny kunskap och kompetens för framtiden. Du kommer att arbeta i en dynamisk miljö som ger dig utvecklingsmöjligheter både professionellt och personligt. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad på riktigt. Välkommen till hela Sveriges forskningsinstitut och innovationspartner!

Välkommen med din ansökan!
Låter detta spännande och du vill veta mer så är du välkommen att kontakta enhetschef Börje Gustavsson, tfn 010-516 51 70. Sista ansökningsdag är den 15 augusti 2021. Jag finns tillgänglig för frågor fr.o.m. 12 juli.

Våra fackliga representanter är: Linda Ikatti, Unionen, 010-516 51 61, och Lazaros Tsantaridis, SACO, 010-516 62 21.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligen. Visa mindre

Projektledare inom bygg/fastighet

RISE är en kraftsamling för den hållbara omställning näringslivet, samhället och världen behöver. Som hela Sveriges forskningsinstitut jobbar vi med lösningarna och förutsättningarna som gör skillnad här och nu. Och med de kunskapsområden och tekniker som kan vara avgörande imorgon. Mixen av roller, perspektiv och kompetenser ger oss och andra bättre förutsättningar i en komplex värld. Den gör också RISE till en utmanande och omväxlande arbetsplats, me... Visa mer
RISE är en kraftsamling för den hållbara omställning näringslivet, samhället och världen behöver.

Som hela Sveriges forskningsinstitut jobbar vi med lösningarna och förutsättningarna som gör skillnad här och nu. Och med de kunskapsområden och tekniker som kan vara avgörande imorgon.

Mixen av roller, perspektiv och kompetenser ger oss och andra bättre förutsättningar i en komplex värld. Den gör också RISE till en utmanande och omväxlande arbetsplats, med möjlighet att göra det mesta. Oavsett vilket område du vill arbeta med, vilken yrkesroll du har eller vart i livet du befinner dig.

- Är du nyfiken på framtiden och vill göra skillnad?
- Vill du arbeta tillsammans med engagerande och kompetenta kollegor och ha stora möjligheter att själv påverka vad du vill arbeta med och hur du kan utvecklas?

I så fall kan vi nu erbjuda rollen som projektledare inom RISE koncerngemensamma enhet Fastighet med placering i Borås/Göteborg.

Om rollen
Inom fastighetsenheten leder vi investeringsprojekt och underhållsprojekt inom koncernen. Det kan gälla ombyggnader, anpassningar, nyproduktion, projekt inom energi och säkerhet m.m.

Rollen som projektledare innebär att du är involverad i planeringsfasen, från detaljplan och framåt, samt att du självständigt leder arbetet som beställare i projekterings- och genomförandefasen fram till slutbesiktning. Du ansvarar även för projektekonomi och är sakkunnig i upphandlingar. I rollen leder och styr du konsulter, projektörer och entreprenörer. Arbetet sker ofta i dialog med våra interna verksamheter, myndigheter, fastighetsägare och företag. Du är van vid att upprätta kalkyler och beslutsunderlag.

Arbetet som projektledare är självständigt och fritt med ett stort eget ansvar. Hos oss finns stora möjligheter att utvecklas genom att arbeta med en stor variation av projekt. I arbetet som projektledare förverkligar du våra högt ställda mål och visioner från idé till verklighet. Du, liksom våra övriga medarbetare, bidrar också till att utveckla våra arbetsprocesser inom fastighetsförvaltningen.

Du rapporterar till chef Fastighet.

Vem är du? 
För rollen krävs att du har högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper samt har arbetat i minst tre år med projektledning inom bygg och anläggning eller motsvarande från konstruktörsleden. Du har gärna även en separat projektledarutbildning, t.ex. IPMA eller motsvarande. Du har arbetat som projektledare, uppdragsledare, byggledare, platschef eller motsvarande samt har god vana av att driva byggprojekt av varierande storlek. Du behärskar entreprenadjuridik, AB04 och ABT06 och/eller AMA, har B-körkort samt mycket goda kunskaper/är flytande i svenska i tal och skrift.

Som person och projektledare drivs och styrs du av mål- och resultattänkande i prioriteringar, planering och agerande samt gör det med gott omdöme. Du har en välutvecklad ledarskapsförmåga, skapar förutsättningar för ett positivt arbetsklimat samt ser till helheter och anpassar ditt agerande utifrån omständigheterna. Du har lätt för att samarbeta och relaterar dig till andra på ett lyhört och förtroendeingivande sätt.

Erfarenhet av projekt inom säkerhet och säkerhetsskyddad upphandling är meriterande.
Tjänsten är inplacerad i säkerhetsklass, prövning kommer att ske.

Är vi rätt för varandra?
Inom RISE gillar vi olika och vi är övertygade om att mångfald bidrar till en innovativ miljö där vi tillsammans utmanar gränser och utvecklar ny kunskap och kompetens för framtiden. Hos oss möts passionerade problemlösare för att lösa några av världens viktigaste, och kanske roligaste, problem. Vi kan inte lova dig ett enkelt jobb, men vad vi kan lova dig är ett gäng engagerade kollegor och några riktigt spännande samhällsutmaningar att ta itu med. Du kommer att arbeta i en dynamisk miljö som ger dig utvecklingsmöjligheter både professionellt och personligt. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad på riktigt. Välkommen till hela Sveriges forskningsinstitut och innovationspartner.

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta Mikael Hast, Chef Fastighet, tel: 010-516 50 69. Sista ansökningsdag är den 31 augusti 2021. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden. 6 månaders provanställning tillämpas.

Våra fackliga representanter är: Lazaros Tsantaridis 010-516 62 21 och Linda Ikatti, 010-516 51 61.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligen då vi lyder under Lagen om offentlig upphandling. Visa mindre

Projektledare Ombyggnad

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan va... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Projektledare Ombyggnad Borås

Vår ombyggnadsverksamhet växer och vi är nu i behov av att utöka med ytterligare en projektledare i Borås. Vi söker dig som vill vara med och driva och förverkliga många av de underhålls- och ombyggnadsprojekt som våra förvaltade bostadsrättsföreningar står inför.

Ett jobb inom ombyggnad på Riksbyggen är varierande då projekten varierar stort i art, komplexitet och längd. Exempel på projekt är stambyte, klimatskal, ombyggnader av lokaler till lägenheter, hissar, utemiljö, ventilation och energiåtgärder såsom solceller och laddstolpar. Inför varje projekt sätter projektledaren ihop ett team av konsulter som tillsammans projekterar fram projektet, projektledaren driver sedan projektet vidare i produktionsfasen till godkänd slutbesiktning och under hela garantitiden. Under alla skeden sker detta i tät dialog med kunden som oftast är en bostadsrättsförening. Detta är en roll där projektledaren verkligen får jobba från ax till limpa.

Vad ska du göra?
Din roll som projektledare är en viktig del i Riksbyggens underhålls- och ombyggnadsprojekt från start till mål. Det innebär att du är med redan från analysfasen av kundens boendemiljö, genom hela byggprocessen med slutbesiktning och överlämning, ända tills garantitiden har gått ut. I ditt ansvar ligger även budget- och prognosarbete i egna ombyggnadsprojekt.

Du driver med andra ord dina egna projekt under alla skeden och har ansvar för så väl genomförande som resultat.

När du inte är ute på byggarbetsplatser, träffar kunder eller entreprenörer kommer du att arbeta från vårt kontor i Borås tillsammans med dina kollegor på Riksbyggen.

Hos oss har du en fri roll där du själv ges möjlighet att planera din tid och dina projekt.

Vem är du?
Vi söker någon som tycker det är kul att driva projekt och som vill driva flera projekt samtidigt i flera olika skeden. Någon som genuint gillar personliga möten och många kontaktytor. Du är utbildad högskoleingenjör, civilingenjör och/eller har erforderlig kompetens och erfarenhet från fastighetsbranschen. Det är meriterande att ha dokumenterad erfarenhet som projektledare av ombyggnadsarbeten eller motsvarande. Du har lett projekt från programskede till genomförande och avslut.

Du är affärsorienterad, har förmåga att ha ett helhetsgrepp och är kvalitetsmedveten. Du inspirerar, engagerar och motiverar dina kollegor. Det är viktigt att du har goda ledaregenskaper, bra samarbetsförmåga och är lyhörd inför dina kunder. Den medarbetare vi söker jobbar självständigt och är van att jobba i en varierande miljö. Din drivkraft, handlingskraft och kommunikativa förmåga är nyckeln till ett gott samarbete med såväl kunder som kollegor.

För detta uppdrag med många återkommande och komplexa arbetsuppgifter krävs både branschkunskap och noggrannhet. Det är meriterande om du har kunskaper om entreprenadjuridik, PBL och arbetsmiljö BAS-P och U.

Vad kan Riksbyggen erbjuda dig?
Du får vara med om spännande projekt, med stor möjlighet att vara med och påverka dess genomförande, och med många kontaktytor. Vi erbjuder dig utvecklande arbetsuppgifter i ett kreativt arbetsklimat där vi ständigt förbättrar våra arbetssätt och vår affär och där man som medarbetare ges möjlighet att påverka den processen.

Kontakt och ansökan
Rekryteringsprocessen kommer starta upp direkt efter semesterperioden men vi arbetar med löpande urval och planerar tillträde omgående, så vänta inte med din ansökan. Sök senast den 2021-08-15.

Tjänsten är på heltid och kräver körkort samt tillgång till bil. Kvällsarbete förekommer.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Vid eventuella frågor om tjänsten var god kontakta marknadsområdeschef Johan Sundlöf, [email protected], 0500-47 26 25 eller projektchef Jennie Rydergård Parisopoulos, 033-16 76 16, [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre

Borås Stad söker byggprojektledare

Vi letar efter en byggprojektledare för ett viktigt uppdrag! Välkommen till en stad inbäddad av kullar, parker och gröna områden. Där det alltid är nära till naturen, men också till ett levande centrum med mötesplatser, uteserveringar och ett rikt kulturliv. Borås växer och därför behöver vi rekrytera en ny byggprojektledare. Ditt uppdrag blir att planera och genomföra byggnation av viktiga samhällsfunktioner som bland annat bidrar till en bättre vardag fö... Visa mer
Vi letar efter en byggprojektledare för ett viktigt uppdrag!
Välkommen till en stad inbäddad av kullar, parker och gröna områden. Där det alltid är nära till naturen, men också till ett levande centrum med mötesplatser, uteserveringar och ett rikt kulturliv.
Borås växer och därför behöver vi rekrytera en ny byggprojektledare. Ditt uppdrag blir att planera och genomföra byggnation av viktiga samhällsfunktioner som bland annat bidrar till en bättre vardag för våra barn, ungdomar och äldre. Låter det som ett viktigt uppdrag? Då är detta jobb något för dig.
Välkommen till en förvaltning med driv
På Borås Lokalförsörjningsförvaltning är vi 45 anställda som ansvarar för stadens fastigheter. Vi bygger och tar hand om grundskolor, förskolor och specialboenden, men också idrottsanläggningar, kulturbyggnader och andra viktiga byggnader i staden. Som projektledare kommer du att tillhöra Byggavdelningen, som ansvarar för ny- och ombyggnation. Här driver vi projekten i nära samverkan med våra beställare, fastighetsförvaltarna, de tekniska stödfunktionerna, konsulterna och sist men inte minst de som ska leva och verka i byggnaderna. Våra ledord i arbetet är energi, samarbete och effektivitet.
Ett spännande jobb i ett professionellt team
I din roll som projektledare ansvarar du för ditt projekt i alla skeden. Från idé till inflyttning. Du får ett stort ansvar och stora möjligheter att påverka hur våra fastigheter utformas. Du måste väga in behov från olika intressenter, anta många spännande utmaningar och ha gott omdöme.
Du blir en av sju personer i ett dynamiskt och drivet team där vi jobbar hårt, peppar varandra och har högt i tak och nära till skratt. Vi delar på både utmaningar och framgångar och stöttar varandra för att utveckla såväl vår gemensamma verksamhet som oss själva.
Det här har du med dig till oss
Vi söker dig som är utbildad inom bygg, gärna som civil- eller högskoleingenjör, och har minst ett par års erfarenhet från bygg- eller fastighetsbranschen. För att lyckas med jobbet och trivas hos oss behöver du tycka om att samverka och dela med dig av kunskap och åsikter till andra. Trivs du dessutom i en miljö där vi tillsammans hjälper varandra, bidrar med hårt arbete, kreativitet och glädje - då kommer du passa in perfekt. Vi kommer lägga stor vikt vid din personlighet och ser olikheter som en styrka och mångfald som en tillgång.
Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Cordovan Career. För ytterligare information kring tjänsten kontakta Pia Strandh på 073-340 92 13, alternativt [email protected]
Vi ser fram emot din ansökan senast den 20 juni.
Du lämnar din ansökan via ansökningsformuläret på https://cordovancareer.se/lediga-tjanster/ Visa mindre

Projektledare inom bygg/fastighet

RISE är en kraftsamling för den hållbara omställning näringslivet, samhället och världen behöver. Som hela Sveriges forskningsinstitut jobbar vi med lösningarna och förutsättningarna som gör skillnad här och nu. Och med de kunskapsområden och tekniker som kan vara avgörande imorgon. Mixen av roller, perspektiv och kompetenser ger oss och andra bättre förutsättningar i en komplex värld. Den gör också RISE till en utmanande och omväxlande arbetsplats, me... Visa mer
RISE är en kraftsamling för den hållbara omställning näringslivet, samhället och världen behöver.

Som hela Sveriges forskningsinstitut jobbar vi med lösningarna och förutsättningarna som gör skillnad här och nu. Och med de kunskapsområden och tekniker som kan vara avgörande imorgon.

Mixen av roller, perspektiv och kompetenser ger oss och andra bättre förutsättningar i en komplex värld. Den gör också RISE till en utmanande och omväxlande arbetsplats, med möjlighet att göra det mesta. Oavsett vilket område du vill arbeta med, vilken yrkesroll du har eller vart i livet du befinner dig.

- Är du nyfiken på framtiden och vill göra skillnad?
- Vill du arbeta tillsammans med engagerande och kompetenta kollegor och ha stora möjligheter att själv påverka vad du vill arbeta med och hur du kan utvecklas?

I så fall kan vi nu erbjuda rollen som projektledare inom RISE koncerngemensamma enhet Fastighet med placering i Borås/Göteborg.

Om rollen
Inom fastighetsenheten leder vi investeringsprojekt och underhållsprojekt inom koncernen. Det kan gälla ombyggnader, anpassningar, nyproduktion, projekt inom energi och säkerhet m.m.

Rollen som projektledare innebär att du är involverad i planeringsfasen, från detaljplan och framåt, samt att du självständigt leder arbetet som beställare i projekterings- och genomförandefasen fram till slutbesiktning. Du ansvarar även för projektekonomi och är sakkunnig i upphandlingar. I rollen leder och styr du konsulter, projektörer och entreprenörer. Arbetet sker ofta i dialog med våra interna verksamheter, myndigheter, fastighetsägare och företag. Du är van vid att upprätta kalkyler och beslutsunderlag.

Arbetet som projektledare är självständigt och fritt med ett stort eget ansvar. Hos oss finns stora möjligheter att utvecklas genom att arbeta med en stor variation av projekt. I arbetet som projektledare förverkligar du våra högt ställda mål och visioner från idé till verklighet. Du, liksom våra övriga medarbetare, bidrar också till att utveckla våra arbetsprocesser inom fastighetsförvaltningen.

Du rapporterar till chef Fastighet.

Vem är du? 
För rollen krävs att du har högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper samt har arbetat i minst tre år med projektledning inom bygg och anläggning eller motsvarande från konstruktörsleden. Du har gärna även en separat projektledarutbildning, t.ex. IPMA eller motsvarande. Du har arbetat som projektledare, uppdragsledare, byggledare, platschef eller motsvarande samt har god vana av att driva byggprojekt av varierande storlek. Du behärskar entreprenadjuridik, AB04 och ABT06 och/eller AMA, har B-körkort samt mycket goda kunskaper/är flytande i svenska i tal och skrift.

Som person och projektledare drivs och styrs du av mål- och resultattänkande i prioriteringar, planering och agerande samt gör det med gott omdöme. Du har en välutvecklad ledarskapsförmåga, skapar förutsättningar för ett positivt arbetsklimat samt ser till helheter och anpassar ditt agerande utifrån omständigheterna. Du har lätt för att samarbeta och relaterar dig till andra på ett lyhört och förtroendeingivande sätt.

Erfarenhet av projekt inom säkerhet och säkerhetsskyddad upphandling är meriterande.
Tjänsten är inplacerad i säkerhetsklass, prövning kommer att ske.

Är vi rätt för varandra?
Inom RISE gillar vi olika och vi är övertygade om att mångfald bidrar till en innovativ miljö där vi tillsammans utmanar gränser och utvecklar ny kunskap och kompetens för framtiden. Hos oss möts passionerade problemlösare för att lösa några av världens viktigaste, och kanske roligaste, problem. Vi kan inte lova dig ett enkelt jobb, men vad vi kan lova dig är ett gäng engagerade kollegor och några riktigt spännande samhällsutmaningar att ta itu med. Du kommer att arbeta i en dynamisk miljö som ger dig utvecklingsmöjligheter både professionellt och personligt. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad på riktigt. Välkommen till hela Sveriges forskningsinstitut och innovationspartner.

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta Mikael Hast, Chef Fastighet, tel: 010-516 50 69. Sista ansökningsdag är den 31 juli 2021. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden. 6 månaders provanställning tillämpas.

Våra fackliga representanter är: Lazaros Tsantaridis 010-516 62 21 och Linda Ikatti, 010-516 51 61.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligen då vi lyder under Lagen om offentlig upphandling. Visa mindre

Blivande Projektledare till Vattenfall Services - Västsverige

Vill du vara en del av Vattenfall Services satsning på framtida projektledare/underhållsledare? Efter sommaren startar Vattenfall Services ett program för dig som har viljan och ambitionen att arbeta som projekt-/underhållsledare. Under två terminer genomgår du en unik och företagsanpassad utbildning där arbete och studier varvas för att sedan fullt ut arbeta i din nya roll inom Vattenfall Services projekt eller underhållsverksamhet. Vi bygger, underhåller... Visa mer
Vill du vara en del av Vattenfall Services satsning på framtida projektledare/underhållsledare? Efter sommaren startar Vattenfall Services ett program för dig som har viljan och ambitionen att arbeta som projekt-/underhållsledare. Under två terminer genomgår du en unik och företagsanpassad utbildning där arbete och studier varvas för att sedan fullt ut arbeta i din nya roll inom Vattenfall Services projekt eller underhållsverksamhet. Vi bygger, underhåller och utvecklar energilösningar och är en viktig del i arbetet med att göra Sverige fossilfritt inom en generation.


Vi förstärker nu verksamheten med 20 drivna och engagerade projektledare/underhållsledare över hela landet! En del av våra tjänster kommer att vara placerade på någon av våra etableringar i Västsverige. Vattenfall Services erbjuder dig ett innehållsrikt arbete med varierade arbetsuppgifter som innebär utveckling för dig.


Vad gör en projektledare/underhållsledare hos oss?
Våra kunder finns inom energibolag och nätbolag, industrier, infrastrukturbolag, fastighetsbolag samt entreprenadbolag. Du leder och planerar nybyggnations eller underhållsprojekt. Arbetet är självständigt samtidigt som det kräver stort fokus på samarbete och kommunikation. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är:
• Ansvara för planering, genomförandet och det ekonomiska utfallet av dina projekt
• Säkerställa att våra marknadsledande miljö- och arbetsmiljörutiner följs
• Vara vår representant på byggmöten och i förhandlingar med kund
• Utföra ekonomisk och teknisk uppföljning av projekt
• Upphandla entreprenörer, tjänster och material


Vem är du?
Vi söker dig som är i början av din karriär efter högskole- eller universitetsstudier inom teknik och/eller ekonomi och vill utvecklas i en roll som projektledare/underhållsledare. Vi söker dig som har förmågan att driva ditt arbete framåt på ett självständigt och effektivt sätt, samtidigt som du är duktig på att löpande kommunicera och informera andra. Du har affärssinne och ser möjligheter där andra ser problem. Du är också mål- och resultatinriktad.
Ditt arbetssätt kännetecknas av struktur, gott samarbete, bra omdöme och att du agerar i enlighet med mål och riktlinjer med ett stort säkerhetsfokus. Du är en van datoranvändare. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Körkort B är ett krav, resor i tjänsten kommer att vara vanligt förekommande.

Mer information
För ytterligare information om programmet här: https://careers.vattenfall.com/se/young-talents/beredar-och-projektledarprogrammet/ eller kontakta Affärsområdeschef Magnus Strömblad, tfn 072-577 42 19 eller Affärsområdeschef Marcus Andersson, tfn 070-234 87 99.
För mer information om rekryteringsprocessen kan du kontakta rekryterare Teri-Anne Brink, [email protected]
Fackliga representanter Anders Sundqvist Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.


Placeringsort
Borås, Stenungsund eller Göteborg. Ange önskad placeringsort i din ansökan.


Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.


Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.


Vi ser fram emot din ansökan! Du ansöker via vår annonsplats på vattenfall.se/jobb senast den 30 mars 2021.


Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 100 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfall.se/services/


Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Projektledare Bygg

Vill du arbeta som projektledare i ett av Sveriges ledande bostadsbolag? Välkommen till Willhem! Som projektledare inom fastighetsutveckling hos oss får du en bred och varierande roll, med fokus på att både människor och hus ska må bra! Willhem Borås förvaltar ca 3400 lägenheter fördelade på 150 fastigheter. Om tjänsten Som projektledare hos oss på Willhem är du med och utvecklar våra fastigheter i Borås. Du kommer främst arbeta med vår konceptrenovering a... Visa mer
Vill du arbeta som projektledare i ett av Sveriges ledande bostadsbolag? Välkommen till Willhem! Som projektledare inom fastighetsutveckling hos oss får du en bred och varierande roll, med fokus på att både människor och hus ska må bra! Willhem Borås förvaltar ca 3400 lägenheter fördelade på 150 fastigheter.
Om tjänsten
Som projektledare hos oss på Willhem är du med och utvecklar våra fastigheter i Borås. Du kommer främst arbeta med vår konceptrenovering av lägenheter, Willhemlyftet. Du ansvarar för att process, kostnader och att rutiner efterlevs. Det avser hela ledet från att projektet startar, kontakt med hyresgäster, kalkyl, beställning, samordning, besiktning och efterkalkyl. Vidare ansvarar du för att uppsatta mål avseende ekonomi, tid och kvalitet uppnås i respektive projekt. Du kommer att ha ett mycket nära samarbete med andra projektledare på orten samt förvaltningen. Du rapporterar till chef projektledare på orten.
Vem är du?
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom byggteknik eller fastighetsförvaltning, alternativt några års erfarenhet som arbetsledare eller motsvarande.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du kommunikativ och förtroendeingivande med ett serviceinriktat och kundorienterat arbetssätt. Vi ser gärna att du är en god relationsskapare som gärna arbetar nära såväl kollegor, hyresgäster och entreprenörer. Du är drivande, trivs att arbeta i ett högt tempo, gillar förändringar och motiveras av att leverera resultat. Du har även god förmåga att formulera dig i tal och skrift på svenska och engelska. För att trivas i rollen är det viktigt att du arbetar strukturerat där planering är en självklarhet och där du även är noggrann i din dokumentation. God datorvana och B-körkort är ett krav. Det är meriterande om du har kunskap inom entreprenadjuridik.
På Willhem arbetar vi aktivt med vår värdegrund, vilket innebär att vi är värdeskapande, affärsmässiga, kundfokuserade, nyskapande och ansvarsfulla. Delar du dessa värderingar? Då kan du vara vår nya projektledare! – Varmt välkommen med din ansökan!
Ansökan
Välkommen med din ansökan via jobb.willhem.se senast den 3 maj. Urval kan komma att ske löpande, sök därför tjänsten redan idag! För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta chef projektledare Jimmy Gustafsson via mail: [email protected]
På Willhem jobbar vi för att både hus och människor ska må bra. Som ett av de ledande bostadsbolagen i Sverige är vår vision att skapa hyresbostäder där människor trivs och kan känna sig stolta över sitt boende. Vi är ett ungt företag med långsiktiga ambitioner för såväl kunder och fastigheter som våra medarbetare. Nya idéer inom service, fastighetsutveckling, hållbarhet och digitalisering ska göra oss till Sveriges mest nyskapande bostadsbolag. Inom ramen för ett hållbart arbetsliv erbjuder vi förmåner som ett generöst friskvårdsbidrag, kompetensutveckling, regelbundna trivselaktiviteter och möjligheter att kunna påverka din arbetsdag. Visa mindre

Senior projektledare till snabbväxande fastighetsbolag

Cernera är ett av Västsveriges största privatägda fastighetsbolag. Under kommande år ska vi växa och tillsammans gå från lokal fastighetsförvaltare till att bli en nationell fastighetsutvecklare. Vi har på kort tid framgångsrikt vunnit ett antal markanvisningar och har många intressanta projekt i vår projektportfölj. Vi behöver därför blir fler medarbetare. Vi söker nu en Senior projektledare / Projektutvecklare inom bostadsutveckling. I rollen ansvarar d... Visa mer
Cernera är ett av Västsveriges största privatägda fastighetsbolag. Under kommande år ska vi växa och tillsammans gå från lokal fastighetsförvaltare till att bli en nationell fastighetsutvecklare.
Vi har på kort tid framgångsrikt vunnit ett antal markanvisningar och har många intressanta projekt i vår projektportfölj. Vi behöver därför blir fler medarbetare.
Vi söker nu en Senior projektledare / Projektutvecklare inom bostadsutveckling.
I rollen ansvarar du för ett antal pågående bostadsprojekt som du tar vid och ansvarar för vid färdiga detaljplaner och fram tills att projekten är slutbesiktigade och överlämnade. Du kommer även vara delaktig i projektetens tidiga delar med dess utformning/programhandling.
Du är projektens ansikte utåt gentemot myndigheter, konsulter och entreprenörer och ansvarar för att genomföra projekten utifrån investeringsbeslut och utformning. Du säkerställer ett väl fungerande samarbete mellan samtliga inblandade parter.
Du arbetar nära övriga personer i projektorganisationen. Arbetet leds av Affärschefen som stöttar dig i ditt arbete tillsammans med arkitekt, affärsutvecklare, försäljning och marknadsföring.
Arbetet innebär att du får ett operativt ansvar där du:
Handlar upp för projektets nödvändiga externa organisation som t.ex. konsulter och entreprenörer
Samordnar externa och interna resurser som är delaktiga i processen
Myndighetskontakter
Säkerställer och ansvarar för projektens miljö och arbetsmiljöansvar
Projektens ekonomiska rapportering och utfall
Projektens interna rapporteringVem är du:
Vi ser gärna att du redan idag arbetar som fastighets-/affärs-/projektutvecklare. Du har erfarenhet av projektledning inom bostadsutveckling, bostadsproduktion eller byggprojektledning. Det kan ha varit inom fastighetsbranschen, konsult eller som entreprenör. Meriterande är erfarenhet av projekteringsledning och kalkylerfarenhet som entreprenör. Du ska ha minst 5 års erfarenhet av liknande arbete. Önskvärt är att du har en högskoleutbildning inom samhällsplanering, bygg eller motsvarande.
Som person söker vi en lagspelare som kan arbeta självständigt men som förstår vikten av ett fungerande team. Du skall vara nätverks och relationsskapande då detta är grunden i att starta och driva projekt. I lagarbetet är det viktigt med samarbete, god kommunikation och ett lösningsorienterat sinne utan att kompromissa på struktur eller dokumentation. Du ansvarar för helhetsperspektivet i projektet och arbetar både övergripande och i detaljer. Förmågan att driva projekten framåt utifrån de uppsatta målen är din primära drivkraft och förmåga. Då vi är ett starkt expansivt bolag behöver du även vara intresserad och vilja bidra till att bygga och utveckla vår nya organisation.
Vi erbjuder:
En central roll i ett snabbväxande fastighetsbolag. Du kommer in i ett skede där du får vara med och involverad i att utveckla samt utforma den nya organisationen. Vi har stark entreprenörsanda och är en jämställd arbetsplats. Hållbarare samhälle är Cerneras starka fokus där du kommer bidra. Vi erbjuder stimulerande arbetsuppgifter såväl som trevliga kollegor som gärna ses på en AW då och då. Möjlighet till distansarbete hör till den moderna arbetsplatsen, men de allra flesta av oss föredrar att jobba på plats på vad som kan vara Sveriges vackraste kontor. Vi har självklart kollektivavtal, friskvårdssatsning, bra försäkringar men även sjukvårdsförsäkring.
Din arbetsplats blir vårt huvudkontor mitt på Stora Torget i Borås. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och sista dagen att söka är 2 juli. Urval sker löpande.
Frågor kring tjänsten ställs till rekryterande chef, Vladimir Stanoev, eller vår HR-chef Ann-Helen Segota.
Vi på Cernera jobbar med något av det viktigaste i människors liv – platserna där vi bor och platserna där vi arbetar. Det är här vi spenderar nästan all vår tid. Därför är det vår viktigaste uppgift att utveckla fastigheter där vi ger människor och företag förutsättningarna att nå sin fulla potential. Platser där de kan blomstra. Visa mindre

Projektledare Entreprenad till Högbergs Rör

Vill du arbeta varierande i rollen som Projektledare hos ett trivsamt familjeföretag med stark tillväxt? Oavsett om det är små eller stora projekt - här får du vara med där det händer! Nu söker Högbergs Rör dig som med stort engagemang och driv vill hjälpa företaget och dess kunder att förverkliga sina idéer. Snart flyttar företaget till nya fräscha lokaler och öppnar Sveriges modernaste Comfortbutik och år 2022 firar de 100-årsjublieum. Vill du vara med p... Visa mer
Vill du arbeta varierande i rollen som Projektledare hos ett trivsamt familjeföretag med stark tillväxt? Oavsett om det är små eller stora projekt - här får du vara med där det händer! Nu söker Högbergs Rör dig som med stort engagemang och driv vill hjälpa företaget och dess kunder att förverkliga sina idéer. Snart flyttar företaget till nya fräscha lokaler och öppnar Sveriges modernaste Comfortbutik och år 2022 firar de 100-årsjublieum. Vill du vara med på resan i rollen som Projektledare?

Om vår kund

Högbergs Rör har, under sina 98 år i branschen, alltid varit familjeägt. Vi har under alla dessa år varit involverade i flertalet stora och fina byggnadsprojekt i Västsverige. Vi har ett stort kundfokus och vi uppmuntrar till personlig utveckling hos våra medarbetare. Vi är ett av Borås äldsta företag inom VVS-branschen med idag drygt 60 medarbetare. Vi tar oss an allt från små badrumsrenoveringar till större entreprenader i mångmiljonklassen.

Tillsammans, med våra 130 medlemsföretag i Comfort, bildar vi Sveriges största VVS-kedja. Lokal förankring, engagerad, välutbildad och certifierad personal, produkter från de största leverantörerna och omfattande trygghetsgarantier gör att vi alltid kan erbjuda det bästa inom vatten och värme. Tryggt och bekvämt, eller som vi säger, en Comfortabel leverans. I december i år öppnar vi Sveriges modernaste Comfortbutik där konsumenten kan hitta det mesta som behövs för sitt badrum eller kommande badrumsrenovering. Vi kan installera allt vi säljer!


Dina arbetsuppgifter

Önskar du en variationsrik arbetsdag som innebär att du både får planera och driva projekt oavsett om det handlar om Nordens största kontorsbyggnad eller mindre renoveringar? Då har du kommit rätt! Som Projektledare Entreprenad hos Högbergs Rör kommer ditt övergripande ansvar vara att leda projekt, planera och samordna resurser samt ansvara för kontakten med beställare och intressenter. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat:

• Förhandla och träffa avtal inom projektets föreskrivna ramar.
• Säkerställa att leveransen uppfyller kvalitet, avtal och lagar.
• Upprätta och följa tid- och betalplaner.
• Hantera projektdokumentation.
• Ansvara för kontroll över projektekonomin.

Du blir en del av avdelningen Entreprenad som består av 35 medarbetare där du rapporterar till Entreprenadchefen.


Din profil

Vi söker dig som har en teknisk utbildning inom VVS eller utbildning som kan bedömas likvärdig. Du har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Din administrativa förmåga och din datorvana är mycket god. Vidare är du en van användare av digitala verktyg. Vi ser positivt på om du har ett uppbyggt kontaktnät i Borås och god lokalkännedom.

Du har en god ledarförmåga samtidigt som du är tydlig i din kommunikation och når ut till olika individer på olika nivåer. Som person är du nyfiken och ordningsam samtidigt som du är duktig på att prioritera och koordinera mellan parallella processer. Ditt arbetssätt karaktäriseras av struktur och initiativtagande, där du drivs av att slutföra ditt arbete med hög kvalitet.

Vi erbjuder dig en variationsrik tjänst på ett familjeföretag som växer och vill framåt. Här har du nära till delaktighet, förbättringar och direktresultat! Du får en viktig roll inom Entreprenad och bidrar till företagets fortsatta expansion. Här blir du delaktig i resan på ett företag där gemenskapen är stark och även drivet att alltid leverera med högsta kvalitet. Utvecklingsmöjligheterna är goda och projekten är många!

Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via www.effektiv.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan snarast, sista ansökningsdatum är 18 oktober. Om du har frågor kring tjänsten, kontakta gärna Jens Lindroth: 070-964 42 27, [email protected]


Om oss

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget. Visa mindre

Projektledare pool och trädgård

Om företaget Mark & Stencenter AB som har funnits sedan 1999 säljer swimmingpool och spabad, stenprodukter för trädgården - samt samordning av pool- och trädgårdsprojekt. Vi är återförsäljare för Folkpool som är Sveriges största pool- och spabutikskedja med 30 butiker över hela landet - av vilka vi driver de i Borås och Uddevalla. Om tjänsten Du kommer att jobba i ett härligt team, en spännande bransch och inspirerande arbetsmiljö, där ditt arbete som pr... Visa mer
Om företaget
Mark & Stencenter AB som har funnits sedan 1999 säljer swimmingpool och spabad, stenprodukter för trädgården - samt samordning av pool- och trädgårdsprojekt. Vi är återförsäljare för Folkpool som är Sveriges största pool- och spabutikskedja med 30 butiker över hela landet - av vilka vi driver de i Borås och Uddevalla.


Om tjänsten
Du kommer att jobba i ett härligt team, en spännande bransch och inspirerande arbetsmiljö, där ditt arbete som projektledare går ut på att koordinera och administrera pool- och trädgårdsprojekt. Du fungerar som spindeln i nätet och är den som har överblick över flera olika projekt. Du har en samordnande roll där du har daglig kontakt med dem som ingår i entreprenaden i de olika projekten. Du utgår från Borås men projektplatserna är belägna i både Sjuhärad och Bohuslän. Din huvuduppgift är att säkerställa att varje projekt följer projektplan och att mål uppnås.


Din erfarenhet
Tidigare erfarenhet av att arbeta projektinriktat är meriterande. Har du erfarenhet från trädgårds- eller byggbranschen är det en fördel. Du är van att arbeta i dator och att formulera dig i tal och skrift.


Din personlighet
Du som passar för tjänsten är självgående, lösningsfokuserad, resultatinriktad, stresstålig och har god organisationsförmåga. Du är förtroendeingivande, har ett positivt tankesätt och är trygg i dig själv. Du är bra på att ha många bollar i luften och har förmågan att vara kreativ när det krävs. Framförallt är du flexibel och förstår värdet av att tänka om för att nå uppsatta mål.
Du gillar verkligen att jobba och drivs av att ge det lilla extra i alla situationer. Gillar du dessutom ordning och reda så kan du vara personen vi söker. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper!


Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.


Vill du jobba i en spännande bransch och stimulerande arbetsmiljö och tror att du är rätt person för tjänsten så tveka inte utan ansök redan idag! Visa mindre

Projektledare

Är du en engagerad och modig ledare som vill arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag med korta beslutsvägar? Har du erfarenhet av projektledning inom byggprojekt och nyfiken på nya utmaningar? Då söker vi dig. Vi utökar vår verksamhet i Borås med fler roliga projekt. Vi behöver därför förstärkning av en Projektledare som delar vår filosofi om att våga tänka modigt, utmana normer och vara engagerad i det du gör. Ditt uppdrag som Projektledare hos oss Som p... Visa mer
Är du en engagerad och modig ledare som vill arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag med korta beslutsvägar? Har du erfarenhet av projektledning inom byggprojekt och nyfiken på nya utmaningar? Då söker vi dig.

Vi utökar vår verksamhet i Borås med fler roliga projekt. Vi behöver därför förstärkning av en Projektledare som delar vår filosofi om att våga tänka modigt, utmana normer och vara engagerad i det du gör.

Ditt uppdrag som Projektledare hos oss

Som projektledare på Serneke har du en nyckelroll i våra byggprojekt. Du kommer fungera som samarbetspartner till Platschefer och Arbetschef, främst i frågor kring projektering. Du driver självständigt arbetet med projekteringsledning och hanterar upphandlingar, inköp, kalkyler, prognoser och planering.

Serneke som arbetsgivare kännetecknas av korta beslutsvägar och vi ger dig som medarbetare stora möjligheter att påverka ditt arbete och de projekt du jobbar med. För rätt person finns hos oss alla förutsättningar till både personlig och yrkesmässig utveckling.

Din profil

För att passa in i rollen som Projektledare hos oss har du relevant utbildning och minst fem års arbetslivserfarenhet som Projektledare eller från likvärdigt ansvar inom byggbranschen. Körkort är ett krav.

Vi söker dig som har ordentligt med kapacitet och driv för att kunna hantera komplexa projekt i olika faser. Projektledaren är en nyckelspelare när det gäller att få alla i projektet att dra åt samma håll. Det innebär att du är en lagbyggare, relationsskapande och har god samarbetsförmåga. Du har ordning och reda, är prestationsorienterad, ser möjligheter och har kundens bästa i fokus. Du har intresse av affärsrelationer och är resultatinriktad.

Våra värderingar bygger på att vi inom teamen stöttar och bryr oss om varandra, allt för att samtliga anställda ska må bra och utvecklas hos oss men också för att våra beställare och samarbetspartners ska trivas och få ut maximalt av vårt samarbete. I det har alla våra ledare ett stort ansvar.

Information och intresseanmälan

Om du har frågor eller funderingar rörande tjänsten är du välkommen att höra av dig till Affärschef Peter Andersson på mejl; [email protected] eller till Rekryterare Malin Klerhed på mejl [email protected]

Anmäl ditt intresse genom att lämna dina kontaktuppgifter och bifoga CV eller Linkedin-profil. Sista dag för intresseanmälan är måndag den 28 december, men sök redan idag då urval sker löpande.

Om Serneke

Vår kärnverksamhet är organiserad i Serneke Sveriges fem regioner; Väst, Öst, Syd, Mitt och Norr. I varje region finns vårt erbjudande av tjänster inom entreprenad och projektutveckling med ett gemensamt resultatansvar. Koncernen har cirka 1 200 anställda.

Serneke är inte som andra byggbolag. Vi driver utvecklingen framåt genom att utmana normer, tänka annorlunda och hitta nya lösningar på gamla problem. För våra kunder, samhället och nästa generation. Vår vision är att ligga i framkant globalt inom utveckling av hållbara samhällsbyggen. Resan dit har redan börjat. Vill du åka med? Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Underhållsledare/Projektledare - Vattenfall Services

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Nätanslutningar Borås Söker Underhållsledare/Projektledare Vi rekryterar nu en drivande, strukturerad och serviceinriktade Underhålls-/Projektledare till vår verksamhet i Borås. Vi erbjuder ett spännande arbete som Underhålls-/Projektl... Visa mer
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Nätanslutningar Borås Söker Underhållsledare/Projektledare
Vi rekryterar nu en drivande, strukturerad och serviceinriktade Underhålls-/Projektledare till vår verksamhet i Borås. Vi erbjuder ett spännande arbete som Underhålls-/Projektledare inom elkraftsområdet hos oss på Vattenfall Services Nätanslutningar Borås. Med fokus på säkerhet erbjuder vi marknadens fördelaktigaste lösningar för service och underhåll av elanläggningar som gör våra kunders investeringar lönsamma.

Ditt roll som underhålls-/Projektledare
Rollen som Underhålls-/Projektledare innebär ett brett ansvar där du ser till att våra uppdrag & mindre projekt levereras på ett effektivt och ekonomisk fördelaktigt sätt samt uppfyller kundens förväntningar och avtalade SLA (Service Level Agreement). Det innebär mycket kundkontakter, planering av kunduppdrag, styrning, ledning och uppföljning av uppdrag och projekt enligt kundavtal.
Du vill ha ett självständigt och utvecklande arbete med kunden i fokus där du leder och planerar kunduppdrag och mindre projekt. Arbetsuppgifterna innebär ansvar för resurssamordning av medarbetare och underentreprenörer - alltid med säkerhet, miljö och ekonomi i åtanke.

Dina kvalifikationer som Underhålls-/Projektledare
• Vi söker dig som har teknisk utbildning på gymnasienivå, gärna inom elkraft.
• Du har flera års arbetslivserfarenhet av projektledning eller likande.
• Stor vana att följa upp projekt ur ett ekonomiskt perspektiv
• Erfarenhet av att arbetsleda tekniker och underleverantörer för att skapa nytta för kund
• Du är en van IT användare och har lätt för att sätta dig in i olika IT system. Du talar och skriver Svenska obehindrat, gärna också engelska.
• Strukturerad och mycket god administrativ förmåga.
• Stresstålig samt visar på god förmåga att ha många bollar i luften samtidigt.
Vi uppskattar om du har genomgått branschspecifika utbildningar såsom ESA, Heta arbeten och Hjärt- och lungräddning. Körkort B är ett krav.
Meriterande är om du har kunskaper om EBR eller SKA koder.

För att lyckas som Underhålls-/Projektledare hos oss behöver du tycka om att ha många projekt med ett flertal kunder pågående samtidigt. Du har en förmåga att driva ditt arbete framåt på ett självständigt vis, samtidigt som du är duktig på att löpande kommunicera tydligt med kollegor och kunder. Vi tror att du är en person som är strukturerad, samarbetar väl, har ett affärssinne, ser alternativa lösningar och handlar i enlighet med mål och riktlinjer. Du har också ett uttalat säkerhetstänkande.

Vattenfall Services använder IT-stöd och olika system för till exempel ärendehantering, planering, felsökning, rapportering och dokumentation, god IT-vana är därför viktigt samt goda kunskaper i svenska och gärna också engelska.

Vattenfall erbjuder dig ett innehållsrikt arbete med varierade arbetsuppgifter som ger dig utveckling både som individ och tillsammans i gruppen. Även fortsatta karriärmöjligheter inom hela Vattenfall finns naturligtvis.

Placeringsort: Borås.
Känns detta som ett jobb för dig?
Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev. Intervjuer kommer att ske löpande, men sista ansökningsdag är 2020-10-04.

Mer information
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Avdelningschef Peder Westin 073 697 1013 eller Rekryterare Teri-Anne Brink 073 432 1061 .
Fackliga representanter är Torbjörn Blom, Akademikerna, Johan Larsson, SEKO, Sven Johannesson, Unionen, Anders Landqvist, Ledarna. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2000 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation - underhåll - konsulttjänster. Läs mer på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!
Följ oss gärna
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices Visa mindre

Projektledare till Fristad Bygg

Vill du leda projekt inom bygg på ett bolag där omtanke, engagemang och samverkan står i fokus? Välkommen till oss på Fristad Bygg! Hos oss får du en utvecklande och kundnära roll där du är delaktig i hela projektprocessen! Om tjänsten Som Projektledare hos oss på Fristad Bygg får du en utvecklande roll där du ansvarar för att leda och driva projekt från start till mål, primärt inom affärsområdet KL-trä. Affärsområdet omfattar stomentreprenader utförda i ... Visa mer
Vill du leda projekt inom bygg på ett bolag där omtanke, engagemang och samverkan står i fokus? Välkommen till oss på Fristad Bygg! Hos oss får du en utvecklande och kundnära roll där du är delaktig i hela projektprocessen!

Om tjänsten
Som Projektledare hos oss på Fristad Bygg får du en utvecklande roll där du ansvarar för att leda och driva projekt från start till mål, primärt inom affärsområdet KL-trä. Affärsområdet omfattar stomentreprenader utförda i trä, framförallt korslimmat trä. Processen delas in i två huvudgrupper; Projektering och Montage. Montage utförs oftast i affärsområdet Entreprenad, med egen eller inhyrd personal. I rollen som Projektledare samordnar du resurserna och är länken mellan affärsområdena. Du följer projekten och har löpande kundkontakt genom hela processen, från start till slut.

I Projektledarens arbetsuppgifter ingår:
- Samordning av offertarbete och avtal
- Produktionsplanering
- Samordning med Montageledare
- Inköp och beställningar
- Upprättande av tidplaner och leveransplaner
- Projektbudget och kostnadsuppföljning
- Utveckling av kundrelationer
- Utveckling av arbetsmetoder tillsammans med samarbetspartners


I rollen som Projektledare har du ett nära samarbete med Konstruktörer, CAD-projektörer och Montageledare. Du har även mycket kontakt med våra kunder och beställare.


Om bolaget
Fristad Bygg har erbjudit professionella tjänster inom byggande och förvaltning i över 75 år. Tillsammans med våra ägare har vi siktet inställt på att växa och göra avtryck i en ännu mer hållbar framtid. Vi är idag runt 100 anställda tjänstemän och hantverkare, alla entusiaster inom sitt område. Trots att vi gör väldigt olika saker på dagarna är lagandan stark – alla är lika viktiga för helheten. På Fristad Bygg är vi sedan länge övertygade om att nyckeln till effektivitet och god produktivitet bygger på öppenhet, ärlighet och ett nära samarbete.

Vi har vårt huvudkontor i Fristad utanför Borås och vår huvudmarknad är Sjuhäradsbygden, men bedriver ofta projekt även på andra orter i Sverige. Läs mer om oss på www.fristadbygg.se.


Din profil
På Fristad Bygg söker vi aldrig folk. Vi söker alltid eldsjälar. Och just nu söker vi dig som är självständig, utåtriktad och skicklig på att leda och driva projekt, till rollen som Projektledare.

Krav:
- Erfarenhet av projektledning
- Intresse av försäljning och kundrelationer

Meriterande:
- Utbildning inom projektledning
- Erfarenhet från byggbranschen, kunskap kring byggprocessen

Övriga krav:
- Kunskap i svenska och engelska
- God datorvana
- B-körkort

Som person är du självständig, engagerad och ansvarstagande. Du har ett utåtriktat sätt och trivs med att arbeta i en säljande roll. För att lyckas i rollen som Projektledare krävs att du är strukturerad, kvalitetsmedveten och har en god ekonomisk förståelse.
På Fristad Bygg värdesätter vi att du har en öppenhet och ärlighet samt visar omsorg och engagemang för såväl kunder och kollegor som bolaget. Att bidra till en positiv arbetsmiljö och god laganda är en självklarhet för dig!

Fristad Bygg arbetar för jämställdhet och mångfald och ser gärna både manliga och kvinnliga sökanden med olika bakgrund.
Bli en del av vårt härliga team på Fristad Bygg – vi ser fram emot din ansökan!


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!
___

Sökord: Projektledare, Projektledning, Project Manager, Projektingenjör Visa mindre

Vi söker en Projektledare till Blue Wall Construction Väst

Om företaget Blue Wall Construction AB startades 2005 med drivkraften att vara annorlunda och tillföra något nytt bland byggföretagen i Jönköping. Vi är ett lokalt byggföretag med verksamhet i Jönköping samt Borås och har en omsättning på ca 350 mkr och ca 100 st anställda. Vår vision är att vara det mest attraktiva företaget att göra affärer med samt att vara anställd i. Vårt mål är att ge våra kunder högsta möjliga kvalitet och service samt maximalt utfa... Visa mer
Om företaget
Blue Wall Construction AB startades 2005 med drivkraften att vara annorlunda och tillföra något nytt bland byggföretagen i Jönköping. Vi är ett lokalt byggföretag med verksamhet i Jönköping samt Borås och har en omsättning på ca 350 mkr och ca 100 st anställda. Vår vision är att vara det mest attraktiva företaget att göra affärer med samt att vara anställd i.
Vårt mål är att ge våra kunder högsta möjliga kvalitet och service samt maximalt utfall i sin investering.

Läs mer på www.bluewall.se

Dina arbetsuppgifter
Sedan 2017 har vi också verksamhet i Borås genom vårt systerbolag Blue Wall ConstructionVäst AB och eftersom vi har ambition att växa ytterligare är vi nu i behov av en Projektledare!

I rollen som Projektledare arbetar du löpande med kundkontakter, räknar på mindre anbud, gör enklare inköp samt ansvarar för produktionen ute på arbetsplatserna. Vi lägger stor vikt vid det ekonomiska ansvaret med prognosarbete samt att hantera de juridiska aspekterna i projekten på ett bra sätt. Du kommer att ha ansvar för kvalitet och miljö samt personalansvar för yrkesarbetare.


Din profil
För att lyckas i befattningen tror vi att du har flerårig erfarenhet av liknande arbete alternativt har drivit ett eget företag med anställda inom bygg. Är du väl förankrad i Borås med ett stort kontaktnät så är det en fördel. Du har erfarenhet av att att leda och fördela arbete, har god förståelse för projektekonomi och prognosarbete samt kalkylarbete och entreprenadjuridik. Goda datorkunskaper samt en god förmåga att uttrycka sig på svenska i tal och skrift är en förutsättning för tjänsten.

Som person är du både relationsbyggande och resultatdriven. Du har en god kommunikativ förmåga och ditt ledarskap är tydligt, närvarande och entusiasmerande. Du har ett strukturerat och väl organiserat arbetssätt samt en god administrativ förmåga.

Vi är en platt och flexibel organisation med korta beslutsvägar, högt i tak och med öppen kommunikation. Vi erbjuder egenutvecklat ledarskapsprogram och individuell coachning kontinuerligt och ser detta som en stor del i att bibehålla den kultur och de värderingar som finns i bolaget; långsiktighet, utveckling och engagemang.

Tjänstens placering är i Borås.
Rekryteringen genomförs i samarbete med Söder & Co.
Ansök och läs mer via vår hemsida: www.soderco.se.
Sista ansökningsdag: 2020-01-19.

För ytterligare frågor är du välkommen att kontakta:
Rekryteringskonsult Ninni Svahn på tel. 0706-48 43 33.

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad. Visa mindre

Projektledare till Borås Energi och Miljö

Bolaget tar tillvara energiflöden i staden och omvandlar energin i bland annat hushållsavfall till fjärrvärme, el, fjärrkyla och biogas till boråsarna. Bolaget erbjuder även energi- och avfallstjänster, sköter avfallshanteringen och avloppsreningen samt levererar dricksvatten i Borås. Vi är cirka 300 medarbetare inom drygt 90 olika yrkeskategorier som dagligen arbetar efter våra värderingar, framåt, omtanke och kretslopp. Bolagets omsättning uppgår ti... Visa mer
Bolaget tar tillvara energiflöden i staden och omvandlar energin i bland annat hushållsavfall till fjärrvärme, el, fjärrkyla och biogas till boråsarna. Bolaget erbjuder även energi- och avfallstjänster, sköter avfallshanteringen och avloppsreningen samt levererar dricksvatten i Borås. Vi är cirka 300 medarbetare inom drygt 90 olika yrkeskategorier som dagligen arbetar efter våra värderingar, framåt, omtanke och kretslopp. Bolagets omsättning uppgår till cirka 1 miljard. Bolaget håller nu på med att bygga ett nytt kraftvärme- och avloppsreningsverk under projektnamnet Energi- och miljöcenter på Sobacken. Borås Energi och Miljö ingår i Borås Stadshus AB och är en av Borås mest spännande och utvecklande arbetsplatserDu kommer att tillhöra Projektavdelningen som genomför tekniska projekt inom Borås Energi och Miljös verksamhetsområden fjärrvärme, fjärrkyla, biogas, avfallshantering samt vatten och avlopp. Din inriktning blir framför allt projektledning av projekt inom ovanstående verksamhetsområden främst med inriktning på ledningsbyggnationer och anläggningsarbeten men du kommer även deltaga som delprojektledare i andra projekt som bedrivs inom avdelningen. Som projektledare/delprojektledare ingår planering, samordning och uppföljning av projekten samt att bedriva projekten på ett kostnadsmedvetet och effektivt sätt.Din bakgrund:Vi söker dig som har relevant civil- eller högskoleutbildning eller motsvarande kompetens. Du skall ha erfarenhet av projektledning, utredningsarbeten av distributionssystem inom något av våra verksamhetsområden. Du tycker om och är duktig på att leda grupper. Erfarenhet av entreprenadupphandlingar inom LOU/LUF, entreprenadjuridik samt projektering/konstruktion är en merit. Du arbetar obehindrat i Officepaketets olika program. Körkort B är ett krav för tjänsten. Dina egenskaper:Som person är du ansvarskännande och engagerad. Att planera och organisera tillhör dina styrkor liksom hög kvalitet på utfört arbete. Du har lätt för att samarbeta med andra för att nå de resultat som krävs.Bra att vetaTjänsten är en heltidstjänst. Välkommen med din ansökan senast den 13 oktober 2019.Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta i första hand gruppchef Mats Hagestad, 0708-527008 eller avdelningschef Göran Carlsson, 0708-527031Som ett led i vårt kvalitetsarbete genomför Borås Energi och Miljö alltid bakgrundskontroller på personer som är aktuella för anställning. Inför varje rekrytering tar vi beslut om vilka rekryteringskanaler vi ska använda och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Vi söker en Projektledare till Blue Wall Construction Väst

Om företaget Blue Wall Construction AB startades 2005 med drivkraften att vara annorlunda och tillföra något nytt bland byggföretagen i Jönköping. Vi är ett lokalt byggföretag med verksamhet i Jönköping samt Borås och har en omsättning på ca 350 mkr och ca 100 st anställda. Vår vision är att vara det mest attraktiva företaget att göra affärer med samt att vara anställd i. Vårt mål är att ge våra kunder högsta möjliga kvalitet och service samt maximalt utfa... Visa mer
Om företaget
Blue Wall Construction AB startades 2005 med drivkraften att vara annorlunda och tillföra något nytt bland byggföretagen i Jönköping. Vi är ett lokalt byggföretag med verksamhet i Jönköping samt Borås och har en omsättning på ca 350 mkr och ca 100 st anställda. Vår vision är att vara det mest attraktiva företaget att göra affärer med samt att vara anställd i.
Vårt mål är att ge våra kunder högsta möjliga kvalitet och service samt maximalt utfall i sin investering.

Läs mer på www.bluewall.se

Dina arbetsuppgifter
Sedan 2017 har vi också verksamhet i Borås genom vårt systerbolag Blue Wall ConstructionVäst AB och eftersom vi har ambition att växa ytterligare är vi nu i behov av en Projektledare!

I rollen som Projektledare arbetar du löpande med kundkontakter, räknar på mindre anbud, gör enklare inköp samt ansvarar för produktionen ute på arbetsplatserna. Vi lägger stor vikt vid det ekonomiska ansvaret med prognosarbete samt att hantera de juridiska aspekterna i projekten på ett bra sätt. Du kommer att ha ansvar för kvalitet och miljö samt personalansvar för yrkesarbetare.


Din profil
För att lyckas i befattningen tror vi att du har flerårig erfarenhet av liknande arbete alternativt har drivit ett eget företag med anställda inom bygg. Är du väl förankrad i Borås med ett stort kontaktnät så är det en fördel. Du har erfarenhet av att att leda och fördela arbete, har god förståelse för projektekonomi och prognosarbete samt kalkylarbete och entreprenadjuridik. Goda datorkunskaper samt en god förmåga att uttrycka sig på svenska i tal och skrift är en förutsättning för tjänsten.

Som person är du både relationsbyggande och resultatdriven. Du har en god kommunikativ förmåga och ditt ledarskap är tydligt, närvarande och entusiasmerande. Du har ett strukturerat och väl organiserat arbetssätt samt en god administrativ förmåga.

Vi är en platt och flexibel organisation med korta beslutsvägar, högt i tak och med öppen kommunikation. Vi erbjuder egenutvecklat ledarskapsprogram och individuell coachning kontinuerligt och ser detta som en stor del i att bibehålla den kultur och de värderingar som finns i bolaget; långsiktighet, utveckling och engagemang.

Tjänstens placering är i Borås.
Rekryteringen genomförs i samarbete med Söder & Co.
Ansök och läs mer via vår hemsida: www.soderco.se.
Sista ansökningsdag: 2020-01-06

För ytterligare frågor är du välkommen att kontakta:
Rekryteringskonsult Ninni Svahn på tel. 0706-48 43 33.

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad. Visa mindre

Blivande Projektledare till Vattenfall Services - Västra & Södra Sverige

Vill du vara en del av Vattenfall Services satsning på framtida projektledare? Efter sommaren startar Vattenfall Services ett program för dig som har viljan och ambitionen att arbeta som projektledare. Under två terminer genomgår du en unik och företagsanpassad utbildning där arbete och studier varvas för att sedan fullt ut arbeta i din nya roll inom Vattenfall Services projekt eller underhållsverksamhet.Vi förstärker nu verksamheten med 20 drivna och enga... Visa mer
Vill du vara en del av Vattenfall Services satsning på framtida projektledare? Efter sommaren startar Vattenfall Services ett program för dig som har viljan och ambitionen att arbeta som projektledare. Under två terminer genomgår du en unik och företagsanpassad utbildning där arbete och studier varvas för att sedan fullt ut arbeta i din nya roll inom Vattenfall Services projekt eller underhållsverksamhet.Vi förstärker nu verksamheten med 20 drivna och engagerade projektledare över hela landet! En del av våra projektledare kommer att vara placerade på någon av våra etableringar i Västra och Södra Sverige. Vattenfall Services erbjuder dig ett innehållsrikt arbete med varierade arbetsuppgifter som innebär utveckling för dig.Vad gör en projektledare hos oss? Våra kunder finns inom energibolag och nätbolag, industrier, infrastrukturbolag, fastighetsbolag samt entreprenadbolag. Som projektledare ska du leda och planera nybyggnations eller underhållsprojekt. Arbetet är självständigt samtidigt som det kräver stort fokus på samarbete och kommunikation. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är: • Ansvara för planering, genomförandet och det ekonomiska utfallet av dina projekt• Säkerställa att våra marknadsledande miljö- och arbetsmiljörutiner följs• Vara vår representant på byggmöten och i förhandlingar med kund• Utföra ekonomisk och teknisk uppföljning av projekt• Upphandla entreprenörer, tjänster och materialVem är du? Vi söker dig som är i början av din karriär efter högskole- eller universitetsstudier inom teknik och/eller ekonomi, alternativt har du arbetat inom elkraft och vill utvecklas i en roll som projektledare. Vi söker dig som har förmågan att driva ditt arbete framåt på ett självständigt och effektivt sätt, samtidigt som du är duktig på att löpande kommunicera och informera andra. Du har affärssinne och är mål- och resultatinriktad.Ditt arbetssätt kännetecknas av struktur, gott samarbete, bra omdöme och att du agerar i enlighet med mål och riktlinjer med ett stort säkerhetsfokus. Du är en van datoranvändare. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Körkort B är ett krav, resor i tjänsten kommer att vara vanligt förekommande. Mer information För ytterligare information om programmet kan du kontakta Jörgen Sjöö, tfn 072-240 02 74. För mer information om rekryteringsprocessen kan du kontakta Sofie Arneson, tfn 072- 452 45 82. Fackliga representanter: Marie Gelin Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.Placeringsort: Flexibel placering på någon av våra etableringar i Västra eller Södra Sverige (Exempelvis: Borås, Göteborg, Hässleholm eller Trollhättan).Så här ansöker duDu ansöker via vår annonsplats på vattenfall.se/jobb. Förbered ett CV och ett personligt brev; i ditt CV är det viktigt att det tydligt framgår namn, adress, födelseår, utbildningsprogram/inriktning och andra relevanta erfarenheter som du har. I det personliga brevet vill vi att du beskriver dig själv i en eller två kärnfulla meningar, varför Projektledarprogrammet har fångat ditt intresse och varför Vattenfall Services och branschen lockar dig. Ange önskad placeringsort i din ansökan. Inga ansökningar tas emot via mail.Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.Vi ser fram emot din ansökan!Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.seTillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!Följ oss gärnaLinkedin – Vattenfall Services Nordic ABInstagram – Vattenfallservices Visa mindre