Lediga jobb NCC AB i Borås

Se alla lediga jobb från NCC AB i Borås. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Borås som finns inom det yrket.

Production support

Ansök    Nov 24    NCC AB    Ekonomiassistent
Rollen som production support I rollen som production support har du en stödjande funktion till Site Manager avseende ekonomi och administration. Vilket innebär att du ansvarar för arbetsuppgifter som kontering av leverantörsfakturor, prognosarbete, löneregistrering för yrkesarbetare. Samt registrera och följa lagervolymer av material, jämföra levererade/mottagna volymer mot tillstånd. Din profil Du har som lägst gymnasiekompetens och minst 3 års erfarenh... Visa mer
Rollen som production support
I rollen som production support har du en stödjande funktion till Site Manager avseende ekonomi och administration. Vilket innebär att du ansvarar för arbetsuppgifter som kontering av leverantörsfakturor, prognosarbete, löneregistrering för yrkesarbetare. Samt registrera och följa lagervolymer av material, jämföra levererade/mottagna volymer mot tillstånd.

Din profil
Du har som lägst gymnasiekompetens och minst 3 års erfarenhet av arbete som innefattar hög servicenivå i en roll med administrativt arbete. Det är meriterande om du har erfarenhet från krossverksamhet eller anläggningsbranschen.

Som person är du strukturerad, noggrann och organiserad. Du är praktiskt lagd och uppmärksam på detaljer. Vidare har du lätt för att ta kontakt med andra människor och upprätthålla ett gott samarbete. Arbetet är självständigt och kräver flexibilitet, serviceinriktning och initiativförmåga. B-körkort samt tillgång till egen bil är ett krav då resor förekommer.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Provanställning kommer att tillämpas. Placeringen är på vår täkt i Borås.

Kontakt och ansökan
Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Site Manager, Patric Källerman tfn 0706-405779 eller via mejl [email protected]

Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, sista ansökningsdag är dock 2021-12-26.



Registrera din ansökan och ditt CV nedan.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Om oss 
På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans
Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar. Visa mindre

Order- och transportplanerare

Ansök    Okt 12    NCC AB    Transportplanerare
Vårt affärsområde NCC Industry är inne i en spännande fas och vi har startat en Nordisk Service Center organisation för att kunna erbjuda våra kunder den bästa servicen i branschen. Målet är att bli branschens ledande genom att effektivisera, utveckla och producera utifrån kundens önskemål. Service Center organisationens ansvar inkluderar våra fyra nordiska länder, Nu söker vi dig som är en teamspelare och vill vara med på vår utvecklingsresa! Vi kan erbju... Visa mer
Vårt affärsområde NCC Industry är inne i en spännande fas och vi har startat en Nordisk Service Center organisation för att kunna erbjuda våra kunder den bästa servicen i branschen. Målet är att bli branschens ledande genom att effektivisera, utveckla och producera utifrån kundens önskemål. Service Center organisationens ansvar inkluderar våra fyra nordiska länder, Nu söker vi dig som är en teamspelare och vill vara med på vår utvecklingsresa! Vi kan erbjuda en vänlig och stöttande miljö där du har möjlighet att växa och utvecklas, samtidigt som du är med om att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

Läs gärna mer om vårt affärsområde Industry här: https://www.ncc.se/om-ncc/ncc-industry

Här är dina nya utmaningar

I rollen kommer du att agera kund- och säljstöd samt kund- och ordermottagning. Du kommer att hantera offerter, avtal och prislistor i nära samarbete med säljare. Du kommer även att ansvara för materialguidning till privatpersoner samt hantera viss försäljning av material.  I rollen ansvarar du även optimerad transportplanering och för transportledning.

De här erfarenheterna och kunskaperna önskar vi att du har

Vi söker dig som har en gymnasial- eller eftergymnasial utbildning gärna med inriktning mot till exempel logistik, transport. Vi ser gärna att du har en tidigare erfarenhet från kundservice, försäljning och administrativt arbete. Erfarenhet av transportplanering och/eller transportledning ses som mycket meriterade.

Vi söker dig som tycker om en arbetsvardag med variation. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbete och har ett ödmjukt sätt. Du är duktig på att hantera kunder och har ett professionellt förhållningssätt. I den här rollen är tempot stundtals högt varför vi söker dig som trivs i en arbetsroll där den ena dagen inte är den andra lik.

I och med att vårt servicecenter är under uppbyggnad ser vi gärna att du trivs i en miljö som emellanåt är föränderlig och inte helt satt. Du är en flexibel teamspelare som tycker om att hjälpa till, är prestigelös i ditt sätt och tycker om att jobba med service. Hos oss får du möjlighet att jobba med service i ett team med bra sammanhållning och fokus på leverans med hög kvalitet.

Ytterligare information
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering vid vårt servicecenter i Borås. Provanställning kan komma att tillämpas. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2021-10-31.

Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta gärna Servicecenter Manager Stefan Karlzon på 079-072 70 62 alt. [email protected] alternativt Team Manager Melker Högberg på [email protected] om du har frågor kring tjänsten!

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling. Visa mindre

Junior Engineer Department Stone Material West

Ansök    Nov 19    NCC AB    Produktionsingenjör, bygg
Inom Area West söker vi dig som vill hjälpa oss utveckla våra processer för framtidens hållbara samhälle. I våra nordiska länder använder varje medborgare i genomsnitt ca 1 kg stenmaterial per timme året om! Materialet behövs för byggnation av vägar och järnvägar och för tillverkning av asfalt och betong. Vi vill producera denna viktiga råvara på ett hållbart sätt. Det innebär att vi eftersträvar resurs- och energieffektiv tillverkning, god arbetsmiljö och... Visa mer
Inom Area West söker vi dig som vill hjälpa oss utveckla våra processer för framtidens hållbara samhälle. I våra nordiska länder använder varje medborgare i genomsnitt ca 1 kg stenmaterial per timme året om! Materialet behövs för byggnation av vägar och järnvägar och för tillverkning av asfalt och betong. Vi vill producera denna viktiga råvara på ett hållbart sätt. Det innebär att vi eftersträvar resurs- och energieffektiv tillverkning, god arbetsmiljö och genomtänkt logistik samt stor hänsyn till miljö och samhälle.

Rollen som Junior Engineer 
Som Junior Engineer kommer du att erbjudas en bra start hos oss som inkluderar grundläggande utbildningar och intressanta besök. Inledningsvis ska du specialisera dig på att arbeta med våra anläggningar som tar emot inkommande schaktmaterial vid våra deponier i västra Sverige. Primärt Borås men även andra anläggningar i Västra Götalandsområdet kommer vara aktuella. Det kommer innebära arbete med provtagningsplanering för inkommande material samt avstämningar och kontakt med vårt Servicecenter och siten i Borås. Med den starten tror vi att du har alla möjligheter att utvecklas vidare i vår produktionsverksamhet och vara ett stort stöd gällande våra införselrutiner.

Din profil
Du har en ingenjörsutbildning/naturvetenskaplig utbildning (120, 180 el 300 hp) från yrkeshögskola, högskola eller universitet. Du är nyutexaminerad eller har högst ett par års kvalificerad arbetslivserfarenhet efter avslutad utbildning.

Som person är du logisk, metodisk och tycker om att tänka steg för steg för att kunna sätta samman helheter och nå resultat. Du har lätt för att skapa kontakt med andra människor och vågar fråga när du vill öka din förståelse. I rollen arbetar du självständigt med stöd av din handledare, vår platsledning samt organisationens stödfunktioner. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning, med sex månaders provanställning. Placeringsort är primärt Borås men kan också vara vid någon av NCCs övriga etableringsorter i Västra Götaland. Då tjänsten kräver resor är B-körkort och tillgång till bil ett krav. Resor med övernattning förekommer.

Kontakt och ansökan
Kontakta gärna Area manager Martin Cedervret för ytterligare information om tjänsten, tfn 070-203 73 26. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2021-12-31.
Registrera din ansökan och CV nedan.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Om oss 
På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans
Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar. Visa mindre