Lediga jobb Resia AB i Borås

Se alla lediga jobb från Resia AB i Borås. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Borås som finns inom det yrket.

Affärsresesäljare till Resia Företag i Borås

Ansök    Nov 24    Resia AB    Affärsresesäljare
Vi är affärspartnern, reseplaneraren och möteskreatören som levererar smarta och effektiva sätt att mötas och resa. Är du en relationsskapande, handlingskraftig och engagerad person med erfarenhet av affärsreseförsäljning? Vill du arbeta i en energifylld miljö med ett högt tempo och högt uppsatta mål? Vårt team i Borås söker nu en ny kollega och kanske är det dig vi söker! Det här innebär tjänsten Tjänsten som affärsresesäljare innebär kvalificerad försä... Visa mer
Vi är affärspartnern, reseplaneraren och möteskreatören som levererar smarta och effektiva sätt att mötas och resa. Är du en relationsskapande, handlingskraftig och engagerad person med erfarenhet av affärsreseförsäljning? Vill du arbeta i en energifylld miljö med ett högt tempo och högt uppsatta mål?

Vårt team i Borås söker nu en ny kollega och kanske är det dig vi söker!

Det här innebär tjänsten
Tjänsten som affärsresesäljare innebär kvalificerad försäljning av resor som kräver en stor produkt-, destinations- och systemkunskap och framförallt försäljningstalang. Genom att göra en snabb och träffsäker behovsanalys ger du förslag till kunden utifrån kundens efterfrågan, gärna med en överraskande twist. I rollen möter du kund främst via telefon och mail.

Vårt erbjudande till dig

Vi erbjuder ett utvecklande och stimulerande uppdrag i en spännande bransch, en fantastisk koncern och en stark kultur som präglas av upptäckarglädje och gemenskap. Vi är nyfikna - på våra kunder, kollegor, oss själva och på världen. Vi sprudlar av energi, har en gedigen kompetens och är alltid måna om att visa respekt för människors lika värde. Dessa värdeord utgör grunden i allt vi gör.

Vår arbetsmiljö är fartfylld och informell och teamkänslan är det som sticker ut allra mest i våra medarbetarundersökningar. Vi är måna om vår prestigelösa kultur och har kvar den entreprenörsandan som utmärkt oss sedan bolaget startades. Här kan du med andra ord göra skillnad.

Vi tror att det här är du
Vi söker dig som brinner för försäljning och som vill vara med och skapa smartare företagsresor för våra kunder. Du gillar att ha koll på såväl de senaste restrenderna som dina säljsiffror. Du är full av energi, en förebild som engagerad säljare och du ser möjligheter hellre än problem. Att vara handlingskraftig och en professionell problemlösare är något som kommer naturligt för dig.

För att ha en långsiktig och hög försäljning knyter du till dig återkommande kunder och arbetar aktivt med att bygga starka relationer. Du har förmåga att känna av vad som är viktigt i respektive kundmöte och när kunden inte söker dig så söker du upp kunden. Du trivs i ett arbete med högt tempo under eget ansvar och du känner en tillfredsställelse i att göra goda affärer. Även om du har fokus på personliga säljmål ser du också vikten av att jobba tillsammans i teamet och uppnå gemensamma mål.

Du har inga problem med att uttrycka dig på svenska och engelska i såväl tal som skrift och har gärna kunskaper i ett eller flera andra språk. Vi på Resia är övertygande att mångfald berikar därför uppmuntrar vi sökande av olika bakgrund.

Och vi tror att det här är sådant du har gjort
För att lyckas i rollen har du minst tre års erfarenhet av arbete med affärsreseförsäljning. Du har bra försäljningsresultat och stor kompetens i Amadeus och LinkOnline. Du är definitivt van och bekväm med omskrivningar och biljettering. Har du dessutom erfarenhet av arbete som affärskundsansvarig eller projektledare inom möten, event och konferens är det meriterande.

Placering

Borås

Omfattning
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten, kontakta Säljchef Elisabeth Johansson via e-post: [email protected] eller på telefon +46 703 03 29 56.

Ansökan
Du är välkommen men din ansökan senast den 20/12 via vår karriärsida (https://jobb.resiatravelgroup.se/). Klicka på knappen "Klart jag vill ansöka!" där du laddar upp ditt CV och ditt personliga brev.

Vi kommer omgående att inleda vår urvalsprocess med fortlöpande intervjuer, så du ökar dina möjligheter genom att skicka in din ansökan redan idag.

Resia Travel Group har skapat och driver flertalet varumärken inom resebranschen där den gemensamma nämnaren är personligt engagemang. Med branschens bästa kompetens, en utmärkande energi och stor nyfikenhet har vi som målsättning att alltid skapa överraskande bra reselösningar. För vi kan det här med resor. Vi vet vad som tillför värde när man är på resande fot. Semesterdrömmar, smidiga affärsresor, energigivande möten, gruppresor och events samt välorganiserade kongresser - vi gör skillnad tack vare våra specialiserade medarbetare.

Med fäste i Skandinavien jobbar vi mot hela världen och är en omniaktör med kundupplevelsen i fokus. Vi möter våra kunder genom varumärkena Resia och Resfeber. Huvudsätet finns i Göteborg där vårt Servicecenter stöttar kundmötet med funktioner som ekonomi, HR, IT och säljsupport. Visa mindre