Lediga jobb som Affärsresesäljare i Borås

Se lediga jobb som Affärsresesäljare i Borås. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Borås som finns hos arbetsgivaren.

Affärsresesäljare till Resia Företag i Borås

Ansök    Feb 11    Resia Travel Group    Affärsresesäljare
Vi är affärspartnern, reseplaneraren och möteskreatören som levererar smarta och effektiva sätt att mötas och resa. Vi söker nu en engagerad och handlingskraftig resesäljare med erfarenhet av affärsreseförsäljning. Hos oss får du vara en del av ett framgångsrikt team på en arbetsplats som präglas av respekt, kompetens och energi! Det här innebär tjänsten Tjänsten som affärsresesäljare innebär kvalificerad försäljning av resor som kräver en stor produkt-, ... Visa mer
Vi är affärspartnern, reseplaneraren och möteskreatören som levererar smarta och effektiva sätt att mötas och resa. Vi söker nu en engagerad och handlingskraftig resesäljare med erfarenhet av affärsreseförsäljning. Hos oss får du vara en del av ett framgångsrikt team på en arbetsplats som präglas av respekt, kompetens och energi!

Det här innebär tjänsten
Tjänsten som affärsresesäljare innebär kvalificerad försäljning av resor som kräver en stor produkt-, destinations- och systemkunskap och framförallt försäljningstalang. Genom att göra en snabb och träffsäker behovsanalys ger du förslag till kunden utifrån kundens efterfrågan, gärna med en överraskande twist. I rollen möter du kund främst via telefon och mail.

Du kommer att ingå i ett härligt team om 10 personer med placering på kontoret i Borås och kommer att ansvara för kunder runt om i Västergötland. Dessutom ingår du i affärsområdet Resia Företag med totalt 100 kollegor runt om i landet. Detta innebär att det aldrig är långt till närmsta kollega.

Vi tror att det här är du
Vi söker dig som brinner för försäljning och som vill vara med och skapa smartare företagsresor för våra kunder. Du gillar att ha koll på såväl de senaste restrenderna som dina säljsiffror. Du är full av energi, en förebild som engagerad säljare och du ser möjligheter hellre än problem. Att vara handlingskraftig och en professionell problemlösare är något som kommer naturligt för dig.

För att ha en långsiktig och hög försäljning knyter du till dig återkommande kunder och arbetar aktivt med att bygga starka relationer. Du har förmåga att känna av vad som är viktigt i respektive kundmöte och när kunden inte söker dig så söker du upp kunden. Du trivs i ett arbete med högt tempo under eget ansvar. Även om du har fokus på personliga säljmål ser du också vikten av att jobba tillsammans i teamet och uppnå gemensamma mål.

Du har inga problem med att uttrycka dig på svenska och engelska i såväl tal som skrift och har gärna kunskaper i ett eller flera andra språk. Vi på Resia är övertygande att mångfald berikar därför uppmuntrar vi sökande av olika bakgrund.

Och vi tror att det här är sådant du har gjort
För att lyckas i rollen har du minst tre års erfarenhet av arbete med affärsreseförsäljning. Du har bra försäljningsresultat och stor kompetens i Amadeus och LinkOnline. Du är definitivt van och bekväm med omskrivningar och biljettering. Har du dessutom erfarenhet av arbete som affärskundsansvarig eller projektledare inom möten, event och konferens är det meriterande.

Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder ett utvecklande och stimulerande uppdrag i en spännande bransch, en fantastisk koncern och en stark kultur som präglas av upptäckarglädje och gemenskap. Vår arbetsmiljö är fartfylld och informell och teamkänslan är det som sticker ut allra mest i våra medarbetarundersökningar. Vi är måna om vår prestigelösa kultur och har kvar den entreprenörsandan som utmärkt oss sedan bolaget startades. Här kan du med andra ord göra skillnad och bidra till vår värdegrund som består av respekt, kompetens och energi.

Placering
Borås

Omfattning
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten, kontakta Säljchef Maria Holtstrand via e-post: [email protected] eller på telefon 033-229071

Ansökan
Du är välkommen men din ansökan senast den 2020-03-01 via vår karriärsida (https://jobb.resiatravelgroup.se/jobs/828971-affarsresesaljare-till-resia-foretag-i-boras). Klicka på knappen "Klart jag vill ansöka!" där du laddar upp ditt CV och ditt personliga brev.

Vi kommer omgående att inleda vår urvalsprocess med fortlöpande intervjuer, så du ökar dina möjligheter genom att skicka in din ansökan redan idag.

Resia Travel Group har skapat och driver flertalet varumärken inom resebranschen där den gemensamma nämnaren är personligt engagemang. Med branschens bästa kompetens, en utmärkande energi och stor nyfikenhet har vi som målsättning att alltid skapa överraskande bra reselösningar. För vi kan det här med resor. Vi vet vad som tillför värde när man är på resande fot. Semesterdrömmar, smidiga affärsresor, energigivande möten, gruppresor och events samt välorganiserade kongresser - vi gör skillnad tack vare våra 400 specialiserade medarbetare.

Med fäste i Skandinavien jobbar vi mot hela världen och är en omniaktör med kundupplevelsen i fokus. Vi möter våra kunder genom varumärkena Resia, Resfeber, Box Office, Bengt-Martins och Cruise Market. Huvudsätet finns i Göteborg där vårt Servicecenter stöttar kundmötet med funktioner som marknad, teknisk utveckling, ekonomi, HR, IT och säljsupport. År 2018 omsatte vi 3,2 miljarder SEK. Visa mindre

Storkundssäljare till Sjömarkens Isolering

Ansök    Apr 5    Maxkompetens    Affärsresesäljare
Nu rekryterar vi en storkundssäljare till Sjömarkens Isolering. Då företaget nu väljer att ta ytterligare ett kliv in på den svenska arbetsmarknaden söker vi dig som är det där lilla extra. Vi söker dig som är driven och helt prestigelös. Du ska tycka om att skapa kundrelationer och är inte rädd för att ta hem affärer. Du kommer jobba mot kundsegmentet byggare och vi vill att du ska var den självklara leverantören när de står för avtalsskrivning. Som sälj... Visa mer
Nu rekryterar vi en storkundssäljare till Sjömarkens Isolering.

Då företaget nu väljer att ta ytterligare ett kliv in på den svenska arbetsmarknaden söker vi dig som är det där lilla extra. Vi söker dig som är driven och helt prestigelös. Du ska tycka om att skapa kundrelationer och är inte rädd för att ta hem affärer. Du kommer jobba mot kundsegmentet byggare och vi vill att du ska var den självklara leverantören när de står för avtalsskrivning. Som säljare hos Sjömarkens Isolering kommer ditt arbetsområde täcka syd och Västsverige. Du kommer ha många bollar i luften så att du har ett ordningssinne är ett krav. Ditt arbete kommer göra så du skaffar förutsättningar för avrop vilket innebär du måste förstå branschen.

Profil

Vi söker en vinnarskalle, någon som vet hur viktigt relationer är i arbetslivet. Man håller det man lovar och man lovar inget man inte kan hålla. Du kan ritningsläsning och att du kan räkna är en förutsättning. Det finns inga krav på utbildning, utan vi ser mer din personlighet och vad du gjort tidigare i ditt arbetsliv. Att du har en teknisk förmåga är meriterande och att du självklart har ett intresse för byggbranschen. Dina personliga sidor som storkundsäljare hos Sjömarken Isolering är självklart glad, trevlig, driven prestigelös och du jobbar på kundens nivå. Att du tycker om att jobba i team är viktigt, då de ofta träffas även efter arbetstid för att knyta ihop gruppen ännu mer. Högt i tak med massa energi. Du ska inge en trygghet och våga ta egna beslut. Visa mindre

Affärsresesäljare till Resia Företag i Borås

Ansök    Nov 24    Resia AB    Affärsresesäljare
Vi är affärspartnern, reseplaneraren och möteskreatören som levererar smarta och effektiva sätt att mötas och resa. Är du en relationsskapande, handlingskraftig och engagerad person med erfarenhet av affärsreseförsäljning? Vill du arbeta i en energifylld miljö med ett högt tempo och högt uppsatta mål? Vårt team i Borås söker nu en ny kollega och kanske är det dig vi söker! Det här innebär tjänsten Tjänsten som affärsresesäljare innebär kvalificerad försä... Visa mer
Vi är affärspartnern, reseplaneraren och möteskreatören som levererar smarta och effektiva sätt att mötas och resa. Är du en relationsskapande, handlingskraftig och engagerad person med erfarenhet av affärsreseförsäljning? Vill du arbeta i en energifylld miljö med ett högt tempo och högt uppsatta mål?

Vårt team i Borås söker nu en ny kollega och kanske är det dig vi söker!

Det här innebär tjänsten
Tjänsten som affärsresesäljare innebär kvalificerad försäljning av resor som kräver en stor produkt-, destinations- och systemkunskap och framförallt försäljningstalang. Genom att göra en snabb och träffsäker behovsanalys ger du förslag till kunden utifrån kundens efterfrågan, gärna med en överraskande twist. I rollen möter du kund främst via telefon och mail.

Vårt erbjudande till dig

Vi erbjuder ett utvecklande och stimulerande uppdrag i en spännande bransch, en fantastisk koncern och en stark kultur som präglas av upptäckarglädje och gemenskap. Vi är nyfikna - på våra kunder, kollegor, oss själva och på världen. Vi sprudlar av energi, har en gedigen kompetens och är alltid måna om att visa respekt för människors lika värde. Dessa värdeord utgör grunden i allt vi gör.

Vår arbetsmiljö är fartfylld och informell och teamkänslan är det som sticker ut allra mest i våra medarbetarundersökningar. Vi är måna om vår prestigelösa kultur och har kvar den entreprenörsandan som utmärkt oss sedan bolaget startades. Här kan du med andra ord göra skillnad.

Vi tror att det här är du
Vi söker dig som brinner för försäljning och som vill vara med och skapa smartare företagsresor för våra kunder. Du gillar att ha koll på såväl de senaste restrenderna som dina säljsiffror. Du är full av energi, en förebild som engagerad säljare och du ser möjligheter hellre än problem. Att vara handlingskraftig och en professionell problemlösare är något som kommer naturligt för dig.

För att ha en långsiktig och hög försäljning knyter du till dig återkommande kunder och arbetar aktivt med att bygga starka relationer. Du har förmåga att känna av vad som är viktigt i respektive kundmöte och när kunden inte söker dig så söker du upp kunden. Du trivs i ett arbete med högt tempo under eget ansvar och du känner en tillfredsställelse i att göra goda affärer. Även om du har fokus på personliga säljmål ser du också vikten av att jobba tillsammans i teamet och uppnå gemensamma mål.

Du har inga problem med att uttrycka dig på svenska och engelska i såväl tal som skrift och har gärna kunskaper i ett eller flera andra språk. Vi på Resia är övertygande att mångfald berikar därför uppmuntrar vi sökande av olika bakgrund.

Och vi tror att det här är sådant du har gjort
För att lyckas i rollen har du minst tre års erfarenhet av arbete med affärsreseförsäljning. Du har bra försäljningsresultat och stor kompetens i Amadeus och LinkOnline. Du är definitivt van och bekväm med omskrivningar och biljettering. Har du dessutom erfarenhet av arbete som affärskundsansvarig eller projektledare inom möten, event och konferens är det meriterande.

Placering

Borås

Omfattning
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten, kontakta Säljchef Elisabeth Johansson via e-post: [email protected] eller på telefon +46 703 03 29 56.

Ansökan
Du är välkommen men din ansökan senast den 20/12 via vår karriärsida (https://jobb.resiatravelgroup.se/). Klicka på knappen "Klart jag vill ansöka!" där du laddar upp ditt CV och ditt personliga brev.

Vi kommer omgående att inleda vår urvalsprocess med fortlöpande intervjuer, så du ökar dina möjligheter genom att skicka in din ansökan redan idag.

Resia Travel Group har skapat och driver flertalet varumärken inom resebranschen där den gemensamma nämnaren är personligt engagemang. Med branschens bästa kompetens, en utmärkande energi och stor nyfikenhet har vi som målsättning att alltid skapa överraskande bra reselösningar. För vi kan det här med resor. Vi vet vad som tillför värde när man är på resande fot. Semesterdrömmar, smidiga affärsresor, energigivande möten, gruppresor och events samt välorganiserade kongresser - vi gör skillnad tack vare våra specialiserade medarbetare.

Med fäste i Skandinavien jobbar vi mot hela världen och är en omniaktör med kundupplevelsen i fokus. Vi möter våra kunder genom varumärkena Resia och Resfeber. Huvudsätet finns i Göteborg där vårt Servicecenter stöttar kundmötet med funktioner som ekonomi, HR, IT och säljsupport. Visa mindre

Resesäljare inom Möten , Event och Konferens till Resia i Borås

Ansök    Mar 25    Resia Travel Group    Affärsresesäljare
Vi är affärspartnern, reseplaneraren och möteskreatören som levererar smarta och effektiva resor och möten. Är du en relationsskapande, handlingskraftig och engagerad person med erfarenhet av affärsreseförsäljning? Vill du arbeta i en energifylld miljö med ett högt tempo och högt uppsatta mål? Vårt team söker nu en ny kollega och kanske är det dig vi söker! Beskrivning av tjänsten Tjänsten som säljare för Möten, Event och Konferens innebär kvalificerad fö... Visa mer
Vi är affärspartnern, reseplaneraren och möteskreatören som levererar smarta och effektiva resor och möten. Är du en relationsskapande, handlingskraftig och engagerad person med erfarenhet av affärsreseförsäljning? Vill du arbeta i en energifylld miljö med ett högt tempo och högt uppsatta mål? Vårt team söker nu en ny kollega och kanske är det dig vi söker!

Beskrivning av tjänsten
Tjänsten som säljare för Möten, Event och Konferens innebär kvalificerad försäljning av resor som kräver en stor destinations- och systemkunskap men framförallt en försäljningstalang. Genom att göra en träffsäker behovsanalys ger du sen kreativa förslag som kunden efterfrågar, gärna med en överraskande twist.

Inom tjänstens ansvar ligger införsäljning och presentation av offerter för arrangemang inom Sverige samt utomlands, uppsökande av såväl nya som befintliga kunder samt projektledning av större möten. Arbetet är mycket varierande och hela världen är din arbetsplats.Resebyråns mål är att det ska vara ett team om tre säljare inom Möten, Event och Konferens. Det en fördel om du dessutom tycker det är kul med individuella företagsresor och kan tänka Dig att vid behov dela din tid mellan de arbetsuppgifterna om det krävs.


Din profil
Vi söker dig som brinner för försäljning och gillar att både ha koll på de senaste res- och mötestrenderna. Du är full av energi, har en hög driv- och handlingskraft och är en professionell problemlösare. Din förmåga att arbeta under eget ansvar samt fokus på utveckling är något som vi också värdesätter. Tidvis arbetar dumed tydligadeadlines och det krävs attdu kan hantera flera bokningar och projekt samtidigt.
För att ha en långsiktigt hög försäljning knyter du till dig återkommande kunder och jobbar uppsökande. För oss är det en självklarhet att du har ett kostnadsmedvetet synsätt utan att för den sakens skull göra avkall på en god och långsiktig service gentemot våra kunder. Du har fokus på personliga säljmål och utveckling av möten, event och konferens på Resia i Borås.


Kvalifikationer
Vi vill att du har:


Erfarenhet av arbete med möten, event och konferens
Goda kunskaper i Amadeus bokningssystem
Goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som skrift
Goda kunskaper i Officepaketet, främst Word och Excel
Tidigare erfarenhet av arbete som grupp eller affärsresor säljare på resebyrå är meriterande
Då Resia strävar efter mångfald inom organisationen uppmuntrar vi sökande av olika bakgrund.

Placering
Borås

Omfattning
Tillsvidareanställning. Tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse.

Tillträde
Enligt överenskommelse.


Kontakt
Har du frågor om tjänsten, kontakta Kontorsansvarig Maria Holtstrand via mail: [email protected] eller på telefon:033-229071.


Ansökan
Du är välkommen med din ansökan senast den 18 april. Klicka på knappen ”Skicka ansökan” där du laddar upp ditt CV och ditt personliga brev.


Vi kommer omgående att inleda vår urvalsprocess med fortlöpande intervjuer, så du ökar dina möjligheter genom att skicka in din ansökan redan idag.


Resia Travel Group har skapat och driver flertalet varumärken inom resebranschen där den gemensamma nämnaren är personligt engagemang. Med branschens bästa kompetens, en utmärkande energi och stor nyfikenhet har vi som målsättning att alltid skapa överraskande bra reselösningar. För vi kan det här med resor. Vi vet vad som tillför värde när man är på resande fot. Semesterdrömmar, smidiga affärsresor, energigivande möten, gruppresor och events samt välorganiserade kongresser - vi gör skillnad tack vare våra 400 specialiserade medarbetare.

Med fäste i Skandinavien jobbar vi mot hela världen och är en omniaktör med kundupplevelsen i fokus. Vi möter våra kunder genom varumärkena Resia, Resfeber, Box Office, Bengt-Martins, Cruise Market och Hyttespecialisten. Huvudsätet finns i Göteborg där vårt Servicecenter stöttar kundmötet med funktioner som marknad, teknisk utveckling, ekonomi, HR, IT och säljsupport. År 2017 omsatte vi 3,5 miljarder SEK. Visa mindre