Lediga jobb Terranor AB i Borås

Se alla lediga jobb från Terranor AB i Borås. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Borås som finns inom det yrket.

Anläggare Terranor Borås

Terranor AB är en ledande leverantör av drift- och underhållstjänster för väginfrastruktur i Norden. Vi utför även mindre mark- och anläggningsarbeten som en del av vår lokala närvaro på olika orter i Sverige. En viktig nyckel till vår framgång är våra kompetenta och erfarna medarbetare inom vägserviceområdet. Vi behöver utöka vår personalstyrka och letar nu anläggare som vill vara en del av vår mycket intressanta och utvecklande tillväxtfas, där du komme... Visa mer
Terranor AB är en ledande leverantör av drift- och underhållstjänster för väginfrastruktur i Norden. Vi utför även mindre mark- och anläggningsarbeten som en del av vår lokala närvaro på olika orter i Sverige.
En viktig nyckel till vår framgång är våra kompetenta och erfarna medarbetare inom vägserviceområdet. Vi behöver utöka vår personalstyrka och letar nu anläggare som vill vara en del av vår mycket intressanta och utvecklande tillväxtfas, där du kommer att ha en stor möjlighet att påverka den framtida utvecklingen.

Rollen hos oss
Som anläggare kommer du att arbeta med alla vanligt förekommande arbeten inom anläggning och drift utav vägar och gator.


Dina erfarenheter
Vi söker dig med erfarenhet av arbeten kring anläggning, underhåll eller annan relevant erfarenhet från entreprenadbranschen. Du har med fördel en praktiskt inriktad utbildningsbakgrund och tycker om att arbeta i team. Meriterande är C-kort, erfarenheter utav ritningsläsning, betongarbeten eller asfaltsarbeten, Övriga utbildningar som är meriterande är godkänt prov i Arbete på väg 2.1, 2.2.
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav.


Dina egenskaper
Vi söker dig som är praktiskt lagd, ansvarstagande och engagerad i ditt arbete. Verksamheten är i viss mån händelsestyrd av vad som sker på gator och vägar då krävs viss flexibilitet i vårt arbetssätt men med god planering, ordning och reda kommer vi långt. Du är kommunikativ och tar ansvar för att tillsammans med dina arbetskamrater skapa en god gemenskap och ett bra resultat. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ytterligare information
Anställningen är en tillsvidareanställning på Heltid. Provanställning tillämpas.
Placering är i Borås med omnejd.
Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder en arbetsplats med en stark framåtanda. Att se framåt, tänka utanför boxen och vara villiga att förnya oss är en självklarhet. Hos oss är personalen vårt företag och genom deras kompetens säkerställer vi en god framtid för Terranor. Vår kultur präglas av en gemenskap där teamet och teamkänsla är en avgörande faktor för att vi ska nå framgång. Vår ambition är att du ska komma till en arbetsplats där du känner glädje, utvecklas och trivs


Kontaktpersoner
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Viktor Backlund, Site Manager, på telefon 0702-194566 eller Claes-Göran Liljeäng, Area Manager, på tel. 0702-797981
Vi har ett löpande urval så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 1 april
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Arbetsledare Borås

Ansök    Aug 25    Terranor AB    Arbetsledare, anläggning
Terranor AB är en ledande leverantör av drift- och underhållstjänster för väginfrastruktur i Norden. Vi utför även mindre mark- och anläggningsarbeten som en del av vår lokala närvaro på olika orter i Sverige. En viktig nyckel till vår framgång är våra kompetenta och erfarna medarbetare inom vägserviceområdet. Vi letar nu efter en arbetsledare som vill vara en del av vår mycket intressanta och utvecklande förändringsfas, där du kommer att ha en stor möjli... Visa mer
Terranor AB är en ledande leverantör av drift- och underhållstjänster för väginfrastruktur i Norden. Vi utför även mindre mark- och anläggningsarbeten som en del av vår lokala närvaro på olika orter i Sverige.
En viktig nyckel till vår framgång är våra kompetenta och erfarna medarbetare inom vägserviceområdet. Vi letar nu efter en arbetsledare som vill vara en del av vår mycket intressanta och utvecklande förändringsfas, där du kommer att ha en stor möjlighet att påverka den framtida utvecklingen.

Rollen hos oss
Nu behöver vi utöka vår personalstyrka. Som Arbetsledare hos oss kommer du att arbeta i ett team med planering, arbetsledning, fakturering och uppföljning av alla vanligt förekommande arbeten inom anläggningsarbeten samt drift och underhållsarbeten. Som arbetsledare ingår också en hel del kundkontakter.
I tjänsten ingår jour/beredskap vilket innebär bland annat ansvar för väderbevakning och styrning/dialog med underentreprenörer samt att vara behjälplig vid eventuella trafikolyckor.


Dina erfarenheter
Vi söker dig med erfarenhet av anläggningsarbeten, VA arbeten och/eller drift- och vägunderhållsarbete. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav, liksom B-körkort. Tyngre körkortsbehörigheter såsom C/CE är meriterande.


Dina egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror du är en engagerad problemlösare som kan jobba självständigt, är välorganiserad och tar initiativ. Du är en lagspelare med ledaregenskaper som presterar bra resultat tillsammans med andra och hanterar att jobba under tidspress i kortare perioder. Arbetet innebär stor variation av arbetsuppgifter över året och även arbetsveckan kan se väldigt olika ut. Du arbetsleder gruppen genom dialog och involvering och tillsammans ser ni möjligheter och lösning. Du är bekväm att arbeta med uppföljning och dokumentation och förstår vikten av god ordning och reda.


Ytterligare information
Anställningen är en tillsvidareanställning. Provanställning tillämpas.
Placering är i huvudsak på vårt kontor i Borås men tjänsten kan även innebära stöttning på våra andra kontor i väst. Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.


Vi erbjuder
Här på Terranor erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.
Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.
Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Platschef Viktor Backlund 070-219 45 66 eller Claes-Göran Liljeäng, Area Manager, på tel. 070-279 79 81.
Vi har ett löpande urval så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 20 september 2022.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Kranbilsförare Borås

Ansök    Sep 14    Terranor AB    Kranbilsförare
Terranor AB är en ledande leverantör av drift- och underhållstjänster för väginfrastruktur i Norden. Vi utför även mindre mark- och anläggningsarbeten som en del av vår lokala närvaro på olika orter i Sverige. En viktig nyckel till vår framgång är våra kompetenta och erfarna medarbetare inom vägserviceområdet. Vi behöver utöka vår personalstyrka och letar nu drifttekniker som vill vara en del av vår mycket intressanta och utvecklande förändringsfas, där d... Visa mer
Terranor AB är en ledande leverantör av drift- och underhållstjänster för väginfrastruktur i Norden. Vi utför även mindre mark- och anläggningsarbeten som en del av vår lokala närvaro på olika orter i Sverige.
En viktig nyckel till vår framgång är våra kompetenta och erfarna medarbetare inom vägserviceområdet. Vi behöver utöka vår personalstyrka och letar nu drifttekniker som vill vara en del av vår mycket intressanta och utvecklande förändringsfas, där du kommer att ha en stor möjlighet att påverka den framtida utvecklingen.

Rollen hos oss
Som kranbilschaufför på Terranor så utför man all form av transport inom drift, anläggningarbeten och trafikavstängningar. I rollen ingår schemalagd beredskap under vintern där man utför saltning och plogning av det kommunala vägnätet.

Dina erfarenheter
Vi söker dig med erfarenhet av arbeten kring mark och anläggning eller annan relevant erfarenhet från entreprenadbranschen. Du har en praktiskt inriktad utbildningsbakgrund och tycker om att arbeta i team. C-körkort och vana av arbete med kran är ett krav, meriterande är YKB, Heta arbeten samt APV 2.1 och 2.2. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav.

Dina egenskaper
Vi söker dig som är praktiskt lagd, ansvarstagande och engagerad i ditt arbete. Verksamheten är i viss mån händelsestyrd av vad som sker på gator/vägar och då krävs viss flexibilitet. Du är kommunikativ och tar ansvar för att tillsammans med dina arbetskamrater skapa en god gemenskap och ett bra resultat. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder en arbetsplats med en stark framåtanda. Att se framåt, tänka utanför boxen och vara villiga att förnya oss är en självklarhet. Hos oss är personalen vårt företag och genom deras kompetens säkerställer vi en god framtid för Terranor. Vår kultur präglas av en gemenskap där teamet och teamkänsla är en avgörande faktor för att vi ska nå framgång. Vår ambition är att du ska komma till en arbetsplats där du känner glädje, utvecklas och trivs.

Ytterligare information
Anställningen är en tillsvidareanställning. Provanställning tillämpas.
Placering är i Borås.
Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner
Viktor Backlund, Site Manager, på telefon 070-219 45 66 eller Claes-Göran Liljeäng, Area Manager, på tel. 070-279 79 81.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Anläggare till Borås

Ansök    Apr 19    Terranor AB    Underhållsarbetare
Terranor AB är en ledande leverantör av drift- och underhållstjänster för väginfrastruktur i Norden. Vi utför även mindre mark- och anläggningsarbeten som en del av vår lokala närvaro på olika orter i Sverige. En viktig nyckel till vår framgång är våra kompetenta och erfarna medarbetare inom vägserviceområdet. Vi behöver utöka vår personalstyrka och letar nu anläggare som vill vara en del av vår mycket intressanta och utvecklande förändringsfas, där du ko... Visa mer
Terranor AB är en ledande leverantör av drift- och underhållstjänster för väginfrastruktur i Norden. Vi utför även mindre mark- och anläggningsarbeten som en del av vår lokala närvaro på olika orter i Sverige.
En viktig nyckel till vår framgång är våra kompetenta och erfarna medarbetare inom vägserviceområdet. Vi behöver utöka vår personalstyrka och letar nu anläggare som vill vara en del av vår mycket intressanta och utvecklande förändringsfas, där du kommer att ha en stor möjlighet att påverka den framtida utvecklingen.
Rollen hos oss
Som anläggare kommer du att arbeta med alla vanligt förekommande arbeten inom mark och underhållsprojekt. I arbetet ingår beredskap vilket innebär ansvar att ringa ut sandbilar och plogenheter samt styra kommunikationen till entreprenörerna. Beredskapen är schemalagd.
Dina erfarenheter
Vi söker dig med erfarenhet av arbeten kring mark och anläggning eller annan relevant erfarenhet från entreprenadbranschen. Du har med fördel en praktiskt inriktad utbildningsbakgrund och tycker om att arbeta i team samt kan hantera en surfplatta. C-körkort är ett meriterande. Meriterande är YKB, maskinförarbevis, certifieringar gällande Heta Arbeten och Motorsåg. Övriga utbildningar som är meriterande är godkänt prov i Arbete på väg 2.1 och 2.2. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav.
Dina egenskaper
Vi söker dig som är praktiskt lagd, ansvarstagande och engagerad i ditt arbete. Verksamheten är i viss mån händelsestyrd av vad som sker på gator/vägar då krävs viss flexibilitet. Du är kommunikativ och tar ansvar för att tillsammans med dina arbetskamrater skapa en god gemenskap och ett bra resultat. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Ytterligare information
Anställningen är en tillsvidareanställning. Provanställning tillämpas.
Placering är i Borås med omnejd.
Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.
Vi erbjuder
Här på Terranor erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.
Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.
Hos oss är det du som påverkar din utveckling.
Kontaktpersoner
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Viktor Backlund, Site Manager, på telefon 070-219 45 66 eller Claes-Göran Liljeäng, Area Manager, på tel. 070-279 79 81.
Vi har ett löpande urval så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 1 april 2022.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Drifttekniker i Borås

Terranor AB är en ledande leverantör av drift- och underhållstjänster för väginfrastruktur i Norden. Vi utför även mindre mark- och anläggningsarbeten som en del av vår lokala närvaro på olika orter i Sverige. En viktig nyckel till vår framgång är våra kompetenta och erfarna medarbetare inom vägserviceområdet. Vi behöver utöka vår personalstyrka och letar nu drifttekniker som vill vara en del av vår mycket intressanta och utvecklande förändringsfas, där d... Visa mer
Terranor AB är en ledande leverantör av drift- och underhållstjänster för väginfrastruktur i Norden. Vi utför även mindre mark- och anläggningsarbeten som en del av vår lokala närvaro på olika orter i Sverige.
En viktig nyckel till vår framgång är våra kompetenta och erfarna medarbetare inom vägserviceområdet. Vi behöver utöka vår personalstyrka och letar nu drifttekniker som vill vara en del av vår mycket intressanta och utvecklande förändringsfas, där du kommer att ha en stor möjlighet att påverka den framtida utvecklingen.
Rollen hos oss
Som drifttekniker hos oss så kommer du arbeta med trafikavstängningar, vinterunderhåll barmarksarbeten och räckesarbeten samt mindre anläggningsarbeten. I arbetet ingår beredskap vilket innebär ansvar att ringa ut sandbilar och plogenheter samt styra kommunikationen till entreprenörerna. Beredskapen är schemalagd. Arbetsplatsen är i huvudsak förlagd i Borås.
Dina erfarenheter
Vi söker dig med erfarenhet av arbeten kring mark och anläggning eller annan relevant erfarenhet från entreprenadbranschen. Du har med fördel en praktiskt inriktad utbildningsbakgrund och tycker om att arbeta i team samt kan hantera en surfplatta. C-körkort är ett meriterande. Meriterande är YKB, maskinförarbevis, certifieringar gällande Heta Arbeten och Motorsåg. Övriga utbildningar som är meriterande är godkänt prov i Arbete på väg 2.1 och 2.2. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav.
Dina egenskaper
Vi söker dig som är praktiskt lagd, ansvarstagande och engagerad i ditt arbete. Verksamheten är i viss mån händelsestyrd av vad som sker på gator/vägar då krävs viss flexibilitet. Du är kommunikativ och tar ansvar för att tillsammans med dina arbetskamrater skapa en god gemenskap och ett bra resultat. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Ytterligare information
Anställningen är en tillsvidareanställning. Provanställning tillämpas. I tjänsten ingår beredskap.
Placering är i Borås med omnejd.
Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.
Vi erbjuder
Här på Terranor erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.
Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.
Hos oss är det du som påverkar din utveckling.
Kontaktpersoner
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Viktor Backlund, Site Manager, på telefon 070-219 45 66 eller Claes-Göran Liljeäng, Area Manager, på tel. 070-279 79 81.
Vi har ett löpande urval så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 1 april 2022.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Anläggare till Borås

Ansök    Mar 8    Terranor AB    Underhållsarbetare
Terranor AB är en ledande leverantör av drift- och underhållstjänster för väginfrastruktur i Norden. Vi utför även mindre mark- och anläggningsarbeten som en del av vår lokala närvaro på olika orter i Sverige. En viktig nyckel till vår framgång är våra kompetenta och erfarna medarbetare inom vägserviceområdet. Vi behöver utöka vår personalstyrka och letar nu anläggare som vill vara en del av vår mycket intressanta och utvecklande förändringsfas, där du ko... Visa mer
Terranor AB är en ledande leverantör av drift- och underhållstjänster för väginfrastruktur i Norden. Vi utför även mindre mark- och anläggningsarbeten som en del av vår lokala närvaro på olika orter i Sverige.
En viktig nyckel till vår framgång är våra kompetenta och erfarna medarbetare inom vägserviceområdet. Vi behöver utöka vår personalstyrka och letar nu anläggare som vill vara en del av vår mycket intressanta och utvecklande förändringsfas, där du kommer att ha en stor möjlighet att påverka den framtida utvecklingen.
Rollen hos oss
Som anläggare kommer du att arbeta med alla vanligt förekommande arbeten inom mark och underhållsprojekt. I arbetet ingår beredskap vilket innebär ansvar att ringa ut sandbilar och plogenheter samt styra kommunikationen till entreprenörerna. Beredskapen är schemalagd.
Dina erfarenheter
Vi söker dig med erfarenhet av arbeten kring mark och anläggning eller annan relevant erfarenhet från entreprenadbranschen. Du har med fördel en praktiskt inriktad utbildningsbakgrund och tycker om att arbeta i team samt kan hantera en surfplatta. C-körkort är ett meriterande. Meriterande är YKB, maskinförarbevis, certifieringar gällande Heta Arbeten och Motorsåg. Övriga utbildningar som är meriterande är godkänt prov i Arbete på väg 2.1 och 2.2. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav.
Dina egenskaper
Vi söker dig som är praktiskt lagd, ansvarstagande och engagerad i ditt arbete. Verksamheten är i viss mån händelsestyrd av vad som sker på gator/vägar då krävs viss flexibilitet. Du är kommunikativ och tar ansvar för att tillsammans med dina arbetskamrater skapa en god gemenskap och ett bra resultat. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Ytterligare information
Anställningen är en tillsvidareanställning. Provanställning tillämpas.
Placering är i Borås med omnejd.
Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.
Kontaktpersoner
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Viktor Backlund, Site Manager, på telefon 070-219 45 66 eller Claes-Göran Liljeäng, Area Manager, på tel. 070-279 79 81.
Vi har ett löpande urval så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 1 april 2022.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Anläggare till Borås

Terranor AB är en ledande leverantör av drift- och underhållstjänster för väginfrastruktur i Norden. Vi utför även mindre mark- och anläggningsarbeten som en del av vår lokala närvaro på olika orter i Sverige. En viktig nyckel till vår framgång är våra kompetenta och erfarna medarbetare inom vägserviceområdet. Vi behöver utöka vår personalstyrka och letar nu anläggare som vill vara en del av vår mycket intressanta och utvecklande förändringsfas, där du kom... Visa mer
Terranor AB är en ledande leverantör av drift- och underhållstjänster för väginfrastruktur i Norden. Vi utför även mindre mark- och anläggningsarbeten som en del av vår lokala närvaro på olika orter i Sverige.
En viktig nyckel till vår framgång är våra kompetenta och erfarna medarbetare inom vägserviceområdet. Vi behöver utöka vår personalstyrka och letar nu anläggare som vill vara en del av vår mycket intressanta och utvecklande förändringsfas, där du kommer att ha en stor möjlighet att påverka den framtida utvecklingen.
Rollen hos oss
Som anläggare kommer du att arbeta med alla vanligt förekommande arbeten inom mark och underhållsprojekt. I arbetet ingår beredskap vilket innebär ansvar att ringa ut sandbilar och plogenheter samt styra kommunikationen till entreprenörerna. Beredskapen är schemalagd.
Dina erfarenheter
Vi söker dig med erfarenhet av arbeten kring mark och anläggning eller annan relevant erfarenhet från entreprenadbranschen. Du har med fördel en praktiskt inriktad utbildningsbakgrund och tycker om att arbeta i team samt kan hantera en surfplatta. C-körkort är ett meriterande. Meriterande är YKB, maskinförarbevis, certifieringar gällande Heta Arbeten och Motorsåg. Övriga utbildningar som är meriterande är godkänt prov i Arbete på väg 2.1 och 2.2. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav.
Dina egenskaper
Vi söker dig som är praktiskt lagd, ansvarstagande och engagerad i ditt arbete. Verksamheten är i viss mån händelsestyrd av vad som sker på vägarna då krävs viss flexibilitet i vårt arbetssätt men med god planering, ordning och reda kommer vi långt. Du är kommunikativ och tar ansvar för att tillsammans med dina arbetskamrater skapa en god gemenskap och ett bra resultat. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Ytterligare information
Anställningen är en tillsvidareanställning. Provanställning tillämpas. Placering är i Borås med omnejd.
Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.
Kontaktpersoner
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Viktor Backlund, Site Manager, på telefon 070-219 45 66 eller Claes-Göran Liljeäng, Area Manager, på tel 070-279 79 81.
Vi har ett löpande urval så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 21 november 2021.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Drifttekniker i Borås

Terranor AB är en ledande leverantör av drift- och underhållstjänster för väginfrastruktur i Norden. Vi utför även mindre mark- och anläggningsarbeten som en del av vår lokala närvaro på olika orter i Sverige. En viktig nyckel till vår framgång är våra kompetenta och erfarna medarbetare inom vägserviceområdet. Vi behöver utöka vår personalstyrka och letar nu drifttekniker som vill vara en del av vår mycket intressanta och utvecklande förändringsfas, där d... Visa mer
Terranor AB är en ledande leverantör av drift- och underhållstjänster för väginfrastruktur i Norden. Vi utför även mindre mark- och anläggningsarbeten som en del av vår lokala närvaro på olika orter i Sverige.
En viktig nyckel till vår framgång är våra kompetenta och erfarna medarbetare inom vägserviceområdet. Vi behöver utöka vår personalstyrka och letar nu drifttekniker som vill vara en del av vår mycket intressanta och utvecklande förändringsfas, där du kommer att ha en stor möjlighet att påverka den framtida utvecklingen.
Rollen hos oss
Som drifttekniker hos oss så kommer du arbeta med trafikavstängningar, vinterunderhåll barmarksarbeten och räckesarbeten samt mindre anläggningsarbeten. I arbetet ingår beredskap vilket innebär ansvar att ringa ut sandbilar och plogenheter samt styra kommunikationen till entreprenörerna. Beredskapen är schemalagd. Arbetsplatsen är i huvudsak förlagd i Borås.
Dina erfarenheter
Vi söker dig med erfarenhet av arbeten kring mark och anläggning eller annan relevant erfarenhet från entreprenadbranschen. Du har med fördel en praktiskt inriktad utbildningsbakgrund och tycker om att arbeta i team samt kan hantera en surfplatta. C-körkort är ett meriterande. Meriterande är YKB, maskinförarbevis, certifieringar gällande Heta Arbeten och Motorsåg. Övriga utbildningar som är meriterande är godkänt prov i Arbete på väg 2.1 och 2.2. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav.
Dina egenskaper
Vi söker dig som är praktiskt lagd, ansvarstagande och engagerad i ditt arbete. Verksamheten är i viss mån händelsestyrd av vad som sker på gator/vägar då krävs viss flexibilitet. Du är kommunikativ och tar ansvar för att tillsammans med dina arbetskamrater skapa en god gemenskap och ett bra resultat. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Ytterligare information
Anställningen är en tillsvidareanställning. Provanställning tillämpas. I tjänsten ingår beredskap.
Placering är i Borås med omnejd.
Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.
Kontaktpersoner
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Viktor Backlund, Site Manager, på telefon 070-219 45 66 eller Claes-Göran Liljeäng, Area Manager, på tel. 070-279 79 81.
Vi har ett löpande urval så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 1 april 2022.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre