Lediga jobb som Kranbilsförare i Borås

Se lediga jobb som Kranbilsförare i Borås. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Borås som finns hos arbetsgivaren.

TMA-förare Borås

OM TJÄNSTEN Som TMA- Förare/ Kranförare hos oss levererar du material efter beställning från kund, du transporterar och sätter upp skyltar, barriärer och övriga skyddsanordningar. Allt efter våra kunders önskemål. Du kommer att arbeta i ett team där samarbete är nyckeln till framgång. När du inte är ute längs vägen är du på vår depå och tar hand om vårt material och våra kunder. Du ansvarar för in- och utlastning av material samt sorterar och förflyttar ... Visa mer
OM TJÄNSTEN
Som TMA- Förare/ Kranförare hos oss levererar du material efter beställning från kund, du transporterar och sätter upp skyltar, barriärer och övriga skyddsanordningar. Allt efter våra kunders önskemål.

Du kommer att arbeta i ett team där samarbete är nyckeln till framgång. När du inte är ute längs vägen är du på vår depå och tar hand om vårt material och våra kunder. Du ansvarar för in- och utlastning av material samt sorterar och förflyttar material på depån. Hos oss hjälps alla åt där det behövs och vi utvecklas tillsammans.

Tjänsten är heltid med placering i Borås. Ordinarie arbetstid är förlagd till dagtid, men natt- och helgjobb kan förekomma.

OM DIG
Vi söker dig som är flexibel, tycker om att ta ansvar och självständigt söker lösningar utifrån kundens behov. Har du ett gott ordningssinne och tycker om service kommer du att lyckas i rollen. Vidare vill vi att du, liksom oss, värnar om trafiksäkerhet och en trygg arbetsmiljö.

C-körkort samt YKB och goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav. Vi arbetar som ett team på vår depå där alla samarbetar och ställer upp för varandra.

VÅRA KÄRNVÄRDEN
Nära, drivna och omtänksamma

Vi jobbar nära våra kunder och är lyhörda för deras behov. Vi är drivna i vårt jobb och hittar nya smarta lösningar som bidrar till vår ledande ställning i branschen. Vi är omtänksamma och personliga i samarbetet med våra kunder.

DETTA ERBJUDER VI DIG
Som vår nya kollega kan du se fram emot ett framåtblickande företag med stor entreprenörsanda, en stark sammanhållning och en stabil arbetsplats. Vi vet att alla duktiga medarbetare är vår största tillgång. Därför satsar vi extra mycket på kompetensutveckling och fortbildning av alla i personalen. Visa mindre

Fristad Express söker C-chaufför till Kranbil

Fristad Express söker C-chaufför till Kranbil i Fristad Se hela annonsen och ansök direkt: https://www.forartjanst.se/jobbannonser/kranbil-fastflak/284 Fristads Express söker nu chaufför till Kranbil med fastflak för diverse körning mestadels i Sjuhärad Fristads Express är ett modernt och engagerat företag med kundfokus som erbjuder tjänster inom entreprenad, återvinning, anläggningsmaterial och transport. Med hjälp av ett brett utbud av lastbilar ... Visa mer
Fristad Express söker C-chaufför till Kranbil i Fristad


Se hela annonsen och ansök direkt:
https://www.forartjanst.se/jobbannonser/kranbil-fastflak/284


Fristads Express söker nu chaufför till Kranbil med fastflak för diverse körning mestadels i Sjuhärad


Fristads Express är ett modernt och engagerat företag med kundfokus som erbjuder tjänster inom entreprenad, återvinning, anläggningsmaterial och transport.


Med hjälp av ett brett utbud av lastbilar och maskiner är vårt mål att alltid vara ditt självklara val vad gäller transporter och maskintjänster.


Ansök direkt via www.forartjanst.se Visa mindre

Kranbilsförare Borås

Ansök    Sep 14    Terranor AB    Kranbilsförare
Terranor AB är en ledande leverantör av drift- och underhållstjänster för väginfrastruktur i Norden. Vi utför även mindre mark- och anläggningsarbeten som en del av vår lokala närvaro på olika orter i Sverige. En viktig nyckel till vår framgång är våra kompetenta och erfarna medarbetare inom vägserviceområdet. Vi behöver utöka vår personalstyrka och letar nu drifttekniker som vill vara en del av vår mycket intressanta och utvecklande förändringsfas, där d... Visa mer
Terranor AB är en ledande leverantör av drift- och underhållstjänster för väginfrastruktur i Norden. Vi utför även mindre mark- och anläggningsarbeten som en del av vår lokala närvaro på olika orter i Sverige.
En viktig nyckel till vår framgång är våra kompetenta och erfarna medarbetare inom vägserviceområdet. Vi behöver utöka vår personalstyrka och letar nu drifttekniker som vill vara en del av vår mycket intressanta och utvecklande förändringsfas, där du kommer att ha en stor möjlighet att påverka den framtida utvecklingen.

Rollen hos oss
Som kranbilschaufför på Terranor så utför man all form av transport inom drift, anläggningarbeten och trafikavstängningar. I rollen ingår schemalagd beredskap under vintern där man utför saltning och plogning av det kommunala vägnätet.

Dina erfarenheter
Vi söker dig med erfarenhet av arbeten kring mark och anläggning eller annan relevant erfarenhet från entreprenadbranschen. Du har en praktiskt inriktad utbildningsbakgrund och tycker om att arbeta i team. C-körkort och vana av arbete med kran är ett krav, meriterande är YKB, Heta arbeten samt APV 2.1 och 2.2. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav.

Dina egenskaper
Vi söker dig som är praktiskt lagd, ansvarstagande och engagerad i ditt arbete. Verksamheten är i viss mån händelsestyrd av vad som sker på gator/vägar och då krävs viss flexibilitet. Du är kommunikativ och tar ansvar för att tillsammans med dina arbetskamrater skapa en god gemenskap och ett bra resultat. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder en arbetsplats med en stark framåtanda. Att se framåt, tänka utanför boxen och vara villiga att förnya oss är en självklarhet. Hos oss är personalen vårt företag och genom deras kompetens säkerställer vi en god framtid för Terranor. Vår kultur präglas av en gemenskap där teamet och teamkänsla är en avgörande faktor för att vi ska nå framgång. Vår ambition är att du ska komma till en arbetsplats där du känner glädje, utvecklas och trivs.

Ytterligare information
Anställningen är en tillsvidareanställning. Provanställning tillämpas.
Placering är i Borås.
Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner
Viktor Backlund, Site Manager, på telefon 070-219 45 66 eller Claes-Göran Liljeäng, Area Manager, på tel. 070-279 79 81.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Kranbilsförare

LB Anläggning AB söker omgående 2 st kranbilsförare för nya uppdrag! Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av kranbilskörning. B- och C-körkort samt YKB är ett absolut krav. Jourtjänstgöring förekommer under vintersäsong. LB Anläggning AB söker omgående 2 st kranbilsförare för nya uppdrag! Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av kranbilskörning. B- och C-körkort samt YKB är ett absolut krav. Jourtjänstgöring förekommer under vintersäsong. Tj... Visa mer
LB Anläggning AB söker omgående 2 st kranbilsförare för nya uppdrag!

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av kranbilskörning.
B- och C-körkort samt YKB är ett absolut krav. Jourtjänstgöring förekommer under vintersäsong.LB Anläggning AB söker omgående 2 st kranbilsförare för nya uppdrag!

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av kranbilskörning.
B- och C-körkort samt YKB är ett absolut krav. Jourtjänstgöring förekommer under vintersäsong.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning och du ansvarar för ”din egna” lastbil.
Tillträde efter överenskommelse.

Skicka snarast din ansökan med cv till [email protected]
Vi kommer att kalla till intervjuer löpande.

Eventuella frågor besvaras av Daniel Carlsson på
033-230009.

LB Anläggning AB utför markarbeten, mindre entreprenader, stängselmontage, transporttjänster, snö- och halkbekämpning samt yttre fastighetsskötsel i och omkring Borås.

LB Anläggning AB är ett dotterbolag till Håkans Trädgårdstjänst AB. Tillsammans är vi idag ca 25 anställda.

Välkommen med din ansökan!

LB Anläggning AB utför markarbeten, mindre entreprenader, stängselmontage, transporttjänster, snö- och halkbekämpning samt yttre fastighetsskötsel i och omkring Borås.

LB Anläggning AB är ett dotterbolag till Håkans Trädgårdstjänst AB. Tillsammans är vi idag ca 25 anställda. Visa mindre

Kranbilschaufför

Ansök    Aug 13    REMONDIS AB    Kranbilsförare
KRANCHAUFFÖR SÖKES Om tjänsten: Arbetet innebär att köra lastbil med monterad kran och tömma returbehållare på återvinningsstationer runt om i Borås och närliggande kommuner. Vi tömmer behållarna efter fasta intervall. Alla körrutter är väl planerade och samtliga stationer finns i bilens GPS. Utbildning/Erfarenheter: Den vi söker ska ha CE körkort, krankort(minst23TM) och uppdaterad YKB. Krav: Du har ett gott humör, du är stresstålig och serviceinriktad. ... Visa mer
KRANCHAUFFÖR SÖKES
Om tjänsten:
Arbetet innebär att köra lastbil med monterad kran och tömma returbehållare på återvinningsstationer runt om i Borås och närliggande kommuner. Vi tömmer behållarna efter fasta intervall. Alla körrutter är väl planerade och samtliga stationer finns i bilens GPS.
Utbildning/Erfarenheter: Den vi söker ska ha CE körkort, krankort(minst23TM) och uppdaterad YKB.
Krav: Du har ett gott humör, du är stresstålig och serviceinriktad. Detta då människor ofta är i rörelse på och omkring återvinningsstationerna. Arbete kan förekomma på kvällar och helger. Du har förmåga att hitta lösningar på problem som kan uppstå och även planera för att optimera körningen. Du är noggrann och tar väl hand om det fordon du tilldelas. Kund- och verkstadskontakt förekommer, så du måste behärska svenska i tal och skrift.
Lön och övriga villkor: Enligt gällande kollektivavtal, Lager- och E-handelsavtalet.
Arbetsort: Borås med omnejd.
Tillträde: Omgående.
Arbetstid/Varaktighet: Heltid & tillsvidare. Provanställning tillämpas. Visa mindre

Kranbilsförare sökes

Fristads Express utökar sin kranbilsflotta och söker därför chaufför till ny bil. Bilen, fast flak, kommer främst att leverera byggmaterial och övrigt gods till kunder runt om i Borås med kranskommuner. CE-körkort och YKB är ett krav. Krankort med erfarenhet samt eventuella andra behörigheter är meriterande. Övriga kurser och behörigheter ges vid start av anställning. Bilens utgångsort kan vara flexibelt inom Borås med omnejd. Tjänsten är en tillsvidareans... Visa mer
Fristads Express utökar sin kranbilsflotta och söker därför chaufför till ny bil.
Bilen, fast flak, kommer främst att leverera byggmaterial och övrigt gods till kunder runt om i Borås med kranskommuner.
CE-körkort och YKB är ett krav. Krankort med erfarenhet samt eventuella andra behörigheter är meriterande. Övriga kurser och behörigheter ges vid start av anställning.
Bilens utgångsort kan vara flexibelt inom Borås med omnejd.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med målet att provanställning påbörjas i början av 2022.
För mer info och ansökan, kontakta Calle på calle [snabel-a] fristadsexpress.se eller 0705-23 53 63
Varmt välkommen till oss på Fristads Express! Visa mindre