Lediga jobb som Fastighetssekreterare i Borås

Se lediga jobb som Fastighetssekreterare i Borås. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Borås som finns hos arbetsgivaren.

Fastighetsadministratör

Ansök    Apr 24    Borås kommun    Fastighetssekreterare
Hos oss på Lokalförsörjningsförvaltningen är du med och tar hand vår stad, Borås. Vi förvaltar grundskolor, specialboenden och förskolor men även kulturbyggnader och andra sorters byggnader i staden. Vi gör också mycket mer än så. På Lokalförsörjningsförvaltningen ansvarar vi för stadens lokalplanering. För att nå en hållbar stadsutveckling är den långsiktiga planeringen för medborgarnas behov av kommunal service central. Våra byggnader ska leva länge så v... Visa mer
Hos oss på Lokalförsörjningsförvaltningen är du med och tar hand vår stad, Borås. Vi förvaltar grundskolor, specialboenden och förskolor men även kulturbyggnader och andra sorters byggnader i staden. Vi gör också mycket mer än så. På Lokalförsörjningsförvaltningen ansvarar vi för stadens lokalplanering. För att nå en hållbar stadsutveckling är den långsiktiga planeringen för medborgarnas behov av kommunal service central. Våra byggnader ska leva länge så vår horisont ligger många, många år framåt i tiden. Vi deltar i den strategiska samhällsplaneringen tillsammans med våra kollegor på övriga förvaltningar inom samhällsbyggnadsprocessen. Att arbeta hos oss innebär att du bidrar till ett långsiktigt hållbart samhällsbyggande. Vi drivs inte av vinstmarginaler men drivkraften är att vara kostnadseffektiva så att det blir mer pengar över till våra kärnverksamheter, vård, skola och omsorg.

Lokalförsörjningsförvaltningen består av 50 medarbetare med mycket olika personligheter. Gemensamt är dock drivet och viljan att göra ett bra jobb. Hos oss arbetar du både självständigt och tillsammans med andra. Tjänsten som fastighetsadministratör är placerad på vår Drift- och förvaltningsavdelning som ansvarar för ekonomisk och teknisk förvaltningen av stadens ägda fastigheter. Avdelningen består av 20 personer där vi stöttar och täcker upp för varandra. Din tjänst är placerad i avdelningens stab och du rapporterar direkt till avdelningschefen.


Fastighetsadministratör

Arbetsuppgifter

Tjänsten som fastighetsadministratör har stor variation och kommer att utvecklas kontinuerligt. I vår verksamhet är det uppdrag och behov som styr vilket innebär att arbetsuppgifterna snabbt kan ändras från en dag till en annan. Du kommer att ha många olika arbetsuppgifter. Främst att hjälpa förvaltningen med att publicera och administrera upphandlingar i Wisma-Tendsign, stödja avdelningschefen i diverse administrativa uppgifter, administrera verktyget iBinder, skapa presentationer, registervård, utveckla och förenkla administrativa rutiner inom avdelningen samt deltaga i olika utvecklingsprojekt inom förvaltningen. I övrigt så kan nästan vad som helst dyka upp. Du kan exempelvis bli ansvarig för att samordna och planera inför sommararbetande ungdomar inom våra lokaler i Borås stad eller deltaga i framtagande av ett nytt sätt att arbeta med underhållsplanering inom avdelningen eller planera något annat förbättringsarbete. Du får ett stort ansvar, stora möjligheter att påverka och du kommer att upptäcka hur belönande det är att arbeta med att förbättra vardagen för barnen, de gamla, ungdomarna och alla andra invånare i Borås.

Övrig information

Kvalifikationer

För att kunna ta dig an rollen tror vi att du har flerårig erfarenhet av en bred administrationsroll där du har fått ta ett stort ansvar och där din initiativförmåga har varit avgörande. Det är meriterande om du har ekonomisk kompetens, är van vid att administrera upphandlingar av underhållsprojekt samt har kännedom om Lagen om offentlig upphandling (LOU).
Du har förmågan att arbeta självständigt, proaktivt och ta egna initiativ. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet. Som du säkert redan har förstått så är detta inte en roll för administratören som trivs inom satta ramar. Du tänker utanför boxen men tappar inte fotfästet tack vare din förmåga att skapa struktur. Du är trygg som person och är inte rädd för att komma med nya idéer.
För att du ska trivas hos oss behöver du vara en person som tycker det är roligt att samverka med andra eftersom du kommer att göra det med såväl kollegor i huset som med våra verksamheter. Vi vill att du generöst delar med dig av dina erfarenheter, bidrar till skratt och kreativitet och peppar dina kollegor.

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan. Visa mindre