Lediga jobb som Fastighetsförvaltare i Borås

Se lediga jobb som Fastighetsförvaltare i Borås. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Borås som finns hos arbetsgivaren.

Fastighetssamordnare

Avdelningen Campus och Hållbarhet söker en Fastighetssamordnare Arbetsbeskrivning Fastighetssamordnaren utgör en resurs inom lokalförsörjningsområdet och kommer att arbeta med ombyggnadsprojekt samt övriga inom avdelningen förekommande ansvarsområden. Arbetet innehåller uppgifter av såväl operativ som planerande karaktär. Arbetsuppgifterna omfattar bl.a. att delta vid byggmöten och vara den som samordnar och bevakar högskolans intressen vid ombyggnation... Visa mer
Avdelningen Campus och Hållbarhet söker en Fastighetssamordnare

Arbetsbeskrivning

Fastighetssamordnaren utgör en resurs inom lokalförsörjningsområdet och kommer att arbeta med ombyggnadsprojekt samt övriga inom avdelningen förekommande ansvarsområden. Arbetet innehåller uppgifter av såväl operativ som planerande karaktär.

Arbetsuppgifterna omfattar bl.a. att delta vid byggmöten och vara den som samordnar och bevakar högskolans intressen vid ombyggnationer. Fastighetssamordnaren är den som inhämtar behov och önskemål från verksamheterna och har kontakten med hyresvärdar. Vidare ingår att arbeta med projektbeskrivningar, tidplaner och budgetar.

Kvalifikationer


För anställningen krävs en fastighetsförvaltarutbildning eller en  högskoleingenjörsutbildning, alternativt en annan utbildning inom för anställningen relevant område. Vidare krävs goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skift, liksom erfarenhet av arbete med lokalfrågor inom universitet eller högskola.

För anställningen krävs också kunskap och erfarenhet av arbete med fastighetsfrågor samt projektarbete inom lokal- eller byggprojekt.

Som person har du god samarbetsförmåga och servicekänsla. Dina karaktärsdrag är noggrannhet, lyhördhet, struktur och att du är utåtriktad.  Du har vidare förmåga till att ta eget initiativ, arbeta självständigt och prioritera bland arbetsuppgifter och därmed hålla tidsgränser.

Meriterande är att du har förståelse för de krav utbildnings- och forskningsverksamhet ställer på lokaler

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämlighet.

Anställningsform: Tillsvidare, provanställning kan komma att tillämpas
Sysselsättningsgrad: Heltid
Tillträde: 2022-08-01
Placeringsort: Borås
Diarienummer: PA2022/130

Kontakt 


Upplysningar om anställningen lämnas av Charlott Sundeen, Avdelningschef via telefon 033- 435 44 98. Fackliga företrädare nås via högskolans växel tfn 033-435 40 00. 

Ansökan

Du ansöker om anställningen via vår hemsida genom att klicka på ”Ansök” längst ned i annonsen. 

Skriv tydligt i din ansökan vad du söker för anställning och ange diarienummer. Till din ansökan ska följande dokument bifogas:


• Personligt brev
• CV
• Intyg/betyg och övriga merithandlingar du som sökande vill åberopa

Efter sista ansökningsdag kan inga kompletteringar göras elektroniskt. 

Välkommen med din ansökan senast 2022-07-04.

Högskolan i Borås eftersträvar jämn könsfördelning hos medarbetarna och värdesätter mångfald i verksamheten.

Enligt Riksarkivets föreskrifter måste vi arkivera ansökningshandlingar i två år efter att tillsättningsbeslutet vunnit laga kraft.

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen. Visa mindre

Fastighetsförvaltare till Borås Camping

Fastighetsförvaltare till Borås Camping Borås Camping är en del i Borås Djurpark & Camping AB, ett bolag ägt av Borås Stad. Tillsammans är vi ca 60 anställda på årsbasis med ytterligare drygt 120 säsongsmedarbetare under sommarhalvåret. I Borås Djurpark och Camping skapar vi oförglömliga gästupplevelser varje dag! Tillsammans med våra fantastiska medarbetare levererar vi unika möten och äventyr för stora som små. Läs mer på: www.borascamping.se Vill du va... Visa mer
Fastighetsförvaltare till Borås Camping
Borås Camping är en del i Borås Djurpark & Camping AB, ett bolag ägt av Borås Stad.
Tillsammans är vi ca 60 anställda på årsbasis med ytterligare drygt 120 säsongsmedarbetare under sommarhalvåret. I Borås Djurpark och Camping skapar vi oförglömliga gästupplevelser varje dag! Tillsammans med våra fantastiska medarbetare levererar vi unika möten och äventyr för stora som små. Läs mer på: www.borascamping.se
Vill du vara med och utveckla Borås Camping till att bli en av Sverige bästa citycampingar? Borås Camping erbjuder en möjlighet att vara med på deras resa och påverka campingens framtid framåt.
Arbetsuppgifter och mål
I rollen som Fastighetsförvaltare kommer du att ansvara för löpande underhåll av både mark och byggnader. Campingen består idag av ett 50-tal stugor, 300 campingplatser, ett vandrahem med 14 rum och ett grönområde som omfattar 11,5 ha. Du kommer utveckla befintliga byggnader och vara med och bygga nytt, allt för att göra campingen mer attraktiv. I rollen ingår att ha kontakt med olika entreprenörer och leverantörer samt att du har ett visst personalansvar för säsongspersonal på underhållsavdelningen och vaktmästeriet. Du kommer att ingå i bolagets arbetslag BUS (Byggnation, underhåll och säkerhet) och rapporterar direkt till Campingchef.
Din Profil
Vi ser gärna att du har en relevant eftergymnasial utbildning alternativt motsvarande genom arbetslivserfarenhet. Du har tidigare erfarenhet av fastighetsförvaltning, har du erfarenhet av LOU och arbetat med frågor inom miljö- och hållbarhetsarbete är det meriterande. Du har ett stort tekniskt intresse, praktiskt lagd och trivs i en varierande roll.
Du tycker om människor och har ett lättsamt sätt. I organisationen värdesätter man en engagerad och positiv medarbetare med en samarbetsinriktad inställning. Som person är du driven, självgående och har lätt för att prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Rollen kräver noggrannhet, flexibilitet och ansvarstagande. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper
Borås Camping är en året runt öppen camping med högsäsong under juni-augusti.
Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Borås Camping med Human & Executive. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jennifer Djureholt på tel +46 722 35 11 29 eller Lotta Preijde på tel +46 705 80 98 93. Ansökan mailar du till [email protected]
Intervjuer kommer att göras löpande. Varmt välkommen med din ansökan, senast 7/8–2022. Visa mindre

Förvaltare

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen. Riksbyggen sa... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.


Riksbyggen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt kunna tillgodose våra kunders behov. Vi står ekonomiskt starka att ta oss an nya utmaningar och skapa nya och spännande projekt. Fastighetsförvaltningen i Borås och Göteborg behöver förstärka den tekniska förvaltningen med en förvaltare.  

Vad ska du göra?? 
Som förvaltare ansvarar du för löpande förvaltning och drift av förvaltade fastigheter. I detta ingår bl.a. underhållsplanering, skadehantering, teknisk- och juridisk rådgivning gentemot våra kunder. Utöver detta är du kontaktperson gentemot bostadsrättsmedlemmar, hyresgäster, leverantörer, myndigheter med flera. Möten på kvällstid förekommer då du i ditt uppdrag som förvaltare träffar bostadsrättsföreningars styrelser i olika sammanhang. Du arbetar i nära samarbete med andra förvaltare, ekonomer, tekniker och fastighetsskötare. Arbetet som förvaltare på Riksbyggen är självständigt, innebär stort eget ansvar och stor frihet att på egen hand, lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. 

Vem är du? 
Du har utbildning från högskola eller motsvarande med inriktning mot byggnads- och/eller fastighetsteknik eller motsvarande erfarenhet efter många år i yrket. Du har erfarenhet som förvaltare och är van användare av databaserade system och program. Vi ser det som en stor fördel om du har erfarenhet av AFF-avtal samt om du har tidigare erfarenhet av föreningsarbete.  

Vi söker dig som är kundorienterad och har förmågan att se och möta våra kunders behov. Du ger god service och agerar alltid professionellt. Det är viktigt att du är social och har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog med kunder såväl som med kollegor. Du har stor problemlösningsförmåga och jobbar på ett affärsmässigt sätt. Du har också arbetat administrativt med dator och har god förmåga att uttrycka dig väl i såväl tal som skrift.? 
 
Tjänstens placering är Göteborg. Tjänsten kräver B-körkort och tillgång till bil. Riksbyggen tillämpar provanställning. 

Låter detta spännande?  

I så fall ska du skicka din ansökan till oss via www.riksbyggen.se under Jobba hos oss/Lediga jobb senast 2022-06-21.  

Om du har frågor om tjänsterna, kontakta gruppchef teknisk förvaltning Björn Björklund på telnr: 031-704 55 38. 

 


Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Är du nyfiken på hur det är hos oss? Se gärna vår film. Visa mindre

Kundansvarig Förvaltare - Fastighet

Är du nyfiken på framtiden och vill göra skillnad? Vill du arbeta tillsammans med engagerande och kompetenta kollegor och ha stora möjligheter att själv påverka vad du vill arbeta med och hur du kan utvecklas? I så fall kan vi nu erbjuda rollen som Kundansvarig Förvaltare inom RISE koncerngemensamma enhet Fastighet! Om oss RISE är en kraftsamling för den hållbara omställning näringslivet, samhället och världen behöver. Som hela Sveriges forskningsinst... Visa mer
Är du nyfiken på framtiden och vill göra skillnad? Vill du arbeta tillsammans med engagerande och kompetenta kollegor och ha stora möjligheter att själv påverka vad du vill arbeta med och hur du kan utvecklas? I så fall kan vi nu erbjuda rollen som Kundansvarig Förvaltare inom RISE koncerngemensamma enhet Fastighet!

Om oss
RISE är en kraftsamling för den hållbara omställning näringslivet, samhället och världen behöver.

Som hela Sveriges forskningsinstitut jobbar vi med lösningarna och förutsättningarna som gör skillnad här och nu. Och med de kunskapsområden och tekniker som kan vara avgörande imorgon.

Mixen av roller, perspektiv och kompetenser ger oss och andra bättre förutsättningar i en komplex värld. Den gör också RISE till en utmanande och omväxlande arbetsplats, med möjlighet att göra det mesta. Oavsett vilket område du vill arbeta med, vilken yrkesroll du har eller vart i livet du befinner dig.

Om rollen
Vi söker nu en Kundansvarig Förvaltare till oss inom fastighetsenheten på RISE som vill vara med på vår resa och bidra till utvecklingen av vår avdelning Fastighet och Service.

Rollen som Kundansvarig Förvaltare är mångfacetterad och möjligheter att själv utveckla rollen är stor. Du skall upprätta samt utveckla vår relation med våra interna kunder som består av olika verksamheter över hela Sverige. Du skall även utveckla relationer med fastighetsägare på dessa orter. En del resor kan förekomma och du bör därför inneha ett B-körkort.

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat:

- Upprätta och utveckla relationer intern och externt.
- Planera och följa upp aktiviteter hos kund samt hos olika fastighetsägare.
- Arbeta med lokalförsörjningsplaner för att säkerställa kundens behov.
- Driva hyresförhandlingar.
- Ha en rådgivande och konsultativ roll mot våra kunder.
- Upprätta kalkyler och beslutsunderlag.
- Förhandla nya samt omförhandla Hyreskontrakt.

Vem är du?
Vi ser gärna att du är utåtriktad och har lätt för att skapa och utveckla relationer internt samt externt. Du är självgående och samtidigt lagspelare där du driver dina processer strukturerat och framgångsrikt.

Rollen innebär många kontaktytor vilket ställer krav på din förmåga att arbeta bra både självständigt och i grupp. Du återkommer alltid med ett besked till våra kunder.

Vi ser gärna att du arbetat tidigare i fastighetsbolag eller konsultbolag där kundutveckling samt hyresförhandlingar har varit viktiga inslag. Det är viktigt att du har goda kunskaper inom Hyresjuridik. Har du dessutom en eftergymnasial utbildning eller motsvarande erfarenhet ser vi detta som positivt.

Är vi rätt för varandra?
Inom RISE gillar vi olika och vi är övertygade om att mångfald bidrar till en innovativ miljö där vi tillsammans utmanar gränser och utvecklar ny kunskap och kompetens för framtiden. Hos oss möts passionerade problemlösare för att lösa några av världens viktigaste, och kanske roligaste, problem. Vi kan inte lova dig ett enkelt jobb, men vad vi kan lova dig är ett gäng engagerade kollegor och några riktigt spännande samhällsutmaningar att ta itu med. Du kommer att arbeta i en dynamisk miljö som ger dig utvecklingsmöjligheter både professionellt och personligt. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad på riktigt.

Välkommen till hela Sveriges forskningsinstitut och innovationspartner!

Välkommen med din ansökan!
Välkommen att kontakta Mikael Hast, Chef Fastighet, 010-516 50 69 eller Stefan Grubisic, Fastighetschef, 010-516 55 05. Sista ansökningsdag är den 5 juni 2022. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden.

Våra fackliga företrädare är Lazaros Tsantaridis, Sveriges Ingenjörer (SACO), 010-228 41 22 respektive Daniel Gäwerth, Unionen, 010-516 68 15.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligen då vi lyder under Lagen om offentlig upphandling. Visa mindre

Hyresförhandlare - Fastighetsförvaltare

Västfastigheter förvaltar Västra Götaland regionens lokaler. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn inom hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder, samarbetspartners och ägare skapar vi hållbara miljöer. Nu söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter, resenärer, personal och skattebetalare. ... Visa mer
Västfastigheter förvaltar Västra Götaland regionens lokaler. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn inom hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder, samarbetspartners och ägare skapar vi hållbara miljöer. Nu söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter, resenärer, personal och skattebetalare. Läs mer om oss på www.vastfastigheter.seOmråde Fastighetsförvaltning ansvarar för kundrelationen, fastigheterna, dess tekniska system och utveckling för att skapa trygga och robusta lokaler i en samhällsviktig verksamhet.

Fastighetsförvaltning ansvarar även för regionens behov av extern inhyrning, parkering och tillgänglighetsfrågor och för regionens fastigheter för resecentrum, buss och tågdepåer.

Beskrivning/arbetsuppgifter 

Västfastigheter söker nu en fastighetsförvaltare som ska bli navet i processen med att hyra in och anpassa inhyrda lokaler. Den aktuella tjänsten kommer att vara placerad vid regionens hus vid Solhem i Borås och ansvara för inhyrning av lokaler inom Södra Älvsborg.

Utöver inhyrning och anpassning av regionens inhyrda lokaler ansvarar du för förvaltning av hyresavtal  och är samarbetspart till våra kunder inom regionens verksamheter. I samband med nya inhyrningsavtal är du den som ansvara för förstudie och förändringar i befintliga lokaler.

I din roll kommer du att företräda Regionens olika verksamheter gentemot myndigheter samt privata och offentliga hyresvärdar. Vidare ingår ansvar för framtagande av upphandlingsunderlag, genomförande av hyresförhandlingar och ansvar för att erforderliga byggnadsanpassningar utförs enligt Regionens krav.

Här får du möjligheten att arbeta med rådgivning i hyresjuridiska frågor, granska hyresavtal samt ansvara för att bevaka uppsägningstider och verkställa uppsägningar av hyresavtal för Regionens verksamheter. Du agerar som Regionens ombud vid hyrestvister samt kan även komma att agera som hyresgästombud vid anpassning av lokaler.

Kvalifikationer

Vi vill att du har relevant högskoleutbildning, universitetsutbildning inom samhällsbyggnad ekonom eller jurist. Fokus inom byggteknik/fastighet. Alternativt annan utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig. Du har flera års erfarenhet från bygg- och/eller fastighetsbranschen där du arbetat med hyresjuridiska frågor, förhandlingar, byggprojektledning och fastighetsförvaltning. Erfarenhet av arbete med hyresförhandling för offentlig verksamhet är meriterande.

Du har god förmåga att skapa och bibehålla goda kundrelationer, har lätt för att kommunicera och uttrycka dig såväl muntligt som skriftligt.

Du har en god samarbetsförmåga och skapar långsiktiga goda relationer, genom din lyhördhet.

Villkor/Erbjudande

Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda dig goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västfastigheters verksamhetsidé ”tillsammans skapar vi hållbara miljöer”. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.

Vi ser gärna att du åker kollektivt i tjänsten men B-körkort är ett krav då vissa resor kräver det.

I rekryteringsprocessen används personlighets och färdighetstest i enlighet med Västra Götalandsregionens riktlinjer.

Du anställs som Fastighetsförvaltare med uppdrag som hyresförhandlare.
Välkommen med din ansökan senast 23 februari.  

 

 

 

 

 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Förvaltningskoordinator - Borås

Som Sveriges största privata hyresvärd tar vi hand om 38 000 familjers hem i 29 kommuner, från Uppsala i norr till Trelleborg i söder. Vårt fokus är att långsiktigt äga, förvalta och rusta upp bostäder i miljonprogramsområden, samtidigt som vi bygger fler bostäder. Nu söker vi en förvaltningskoordinator till vårt team i Borås. I rollen är det viktigt att du brinner för ordning och reda samt att du har förmåga att prioritera. Du kommer ha daglig kontakt ... Visa mer
Som Sveriges största privata hyresvärd tar vi hand om 38 000 familjers hem i 29 kommuner, från Uppsala i norr till Trelleborg i söder. Vårt fokus är att långsiktigt äga, förvalta och rusta upp bostäder i miljonprogramsområden, samtidigt som vi bygger fler bostäder.Nu söker vi en förvaltningskoordinator till vårt team i Borås. I rollen är det viktigt att du brinner för ordning och reda samt att du har förmåga att prioritera. Du kommer ha daglig kontakt med hyresgäster och arbeta aktivt med att bistå med stöd och administrativ hjälp på kontoret.

Vårt fastighetsbestånd i Borås består av 950 lägenheter fördelat på Sjöbo och Hässleholmen. Vi är ett drivet och engagerat team om 10 personer med olika roller såsom miljövärd, fastighetstekniker, uthyrare, förvaltare och områdeschef. Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt team året ut och utvecklas tillsammans med oss!

Om tjänsten

Att arbeta som förvaltningskoordinator hos oss i Borås är ett aktivt och utåtriktat arbete. Det övergripande syftet med rollen är att avlasta och stötta med administrativa uppgifter och besiktningar. Det här är ett utmärkt tillfälle för dig som vill få en bred inblick i vår förvaltning och ha många kontaktytor i ditt arbete, både internt och externt. Tjänsten är en visstidsanställning på deltid.

Exempel på arbetsuppgifter

- Utföra förbesiktningar
- Fakturering
- Bistå teamet med administrativa uppgifter
- Ta emot och hantera synpunkter från kunder/hyresgäster
- Bistå uthyrare i uthyrningsprocessen
- Bemanna områdeskontoret vid var tid gällande öppettider
- Vara behjälplig med in- och utlämning av samtliga nycklar/passagebrickor samt upprätthålla nyckelregister
- Representera Victoriahem lokalt där vårt arbete med rullande ROT och social hållbarhet är en viktig komponent i arbetet


Din bakgrund

- Meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom fastighetsförvaltning, alternativt arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig
- Goda kunskaper i Officepaketet, mycket goda kunskaper i Excel
- Arbetslivserfarenhet från försäljning, kundtjänst eller likvärdigt
- Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift
- Körkort B samt tillgång till egen bil


Som person är du flexibel, strukturerad och ordningsam. Det är också viktigt att du har förmåga att prioritera och att du tycker om när det händer mycket runt omkring dig. Du har lätt för att skapa goda relationer såväl internt som externt och har en mycket god kommunikativ förmåga. Victoriahem är ett bolag med korta beslutsvägar där frihet under ansvar gäller. Du kommer att få en självständig roll där du kan bidra med din kompetens och ambition till bolaget.

Ansökan

Du ansöker till tjänsten här på vår karriärsida. Har du frågor kring tjänsten kontaktar du rekryterande chef Therese Riise på [email protected]

Övrig information

- Start: Enligt överenskommelse och gärna så snart som möjligt
- Slutdatum: December 2022
- Bakgrundskontroll på slutkandidat är en del av rekryteringsprocessen
- Omfattning: Deltid, 50 %
- Placering: Borås Visa mindre

Fastighetsutvecklare sökes till Mqvist Fastigheter

Om företaget Mqvist är ett familjeägt företag som förvärvar, förädlar och förvaltar hyresfastigheter med bra läge och potential. Vi fokuserar framförallt på lägen med bra kommunikation, utbud och trygghetskänsla. Vi strävar efter långsiktiga relationer med våra hyresgäster och leverantörer. Vi ser till att underhålla och förbättra våra fastigheter regelbundet för att upprätthålla den höga standard som vi och våra hyresgäster vill ha. Vårt långsiktiga eng... Visa mer
Om företaget
Mqvist är ett familjeägt företag som förvärvar, förädlar och förvaltar hyresfastigheter med bra läge och potential. Vi fokuserar framförallt på lägen med bra kommunikation, utbud och trygghetskänsla.

Vi strävar efter långsiktiga relationer med våra hyresgäster och leverantörer.

Vi ser till att underhålla och förbättra våra fastigheter regelbundet för att upprätthålla den höga standard som vi och våra hyresgäster vill ha. Vårt långsiktiga engagemang och inställning till hög kvalitet, teknologi, miljö och effektiv förvaltning skapar möjlighet att kontinuerligt förvärva nya fastigheter. Läs mer på www.mqvist.com
Dina arbetsuppgifter
I tjänsten som Fastighetsutvecklare har du ett övergripande ansvar för de målsättningar, strategier och riktlinjer som gäller för marknad. Du kommer tillsammans med VD att utveckla befintligt bestånd i avsikt att öka avkastning och värden genom intäktsökande åtgärder.

Huvudsakliga ansvarsområden:
- Bearbeta marknaden och dess aktörer
- Bedriva uppsökande verksamhet, söka möjliga synergier
- Analyser vid förvärv
- Aktiv i nätverk
- Analysera effektivitet i nuvarande modell
- Söka effektiviseringar, främja ekonomisk plan för rapportering till ägare och ledning
- Ansvar för budget samt uppföljningDin profil
Vi ser gärna att du tidigare erfarenhet inom någon del av fastighetsbranschen. Du trivs i mötet med människor, är lyhörd, kommunikativ och förtroendeingivande samt har förmågan att skapa goda relationer, hitta och identifiera affärsmöjligheter. Vi tänker oss att du är en nyfiken person som kan se förbättringsmöjligheter utifrån nya perspektiv. Arbetet ställer krav på prestigelöshet och ett strukturerat arbetssätt. Du har god analytisk förmåga och erfarenhet av att arbeta resultat- och målinriktat.

Du har god administrativ vana (IT/systemvana, Officepaketet, Excel) samt en god kommunikationsförmåga i svenska och engelska i både i tal och skrift.

Mqvist erbjuder dig en roll med möjlighet att ta ansvar, påverka och utvecklas.

Tjänsten är på heltid och startar efter överenskommelse.

Rekryteringen genomförs i samarbete med Söder & Co.
Ansöker gör du via hemsida: www.soderco.se
Ansökningar behandlas löpande, vilket kan leda till att tjänsten tillsätts tidigare än sista ansökningsdag 2022-02-09

För frågor om tjänsten kontakta gärna rekryteringskonsult Ninni Svahn på tel. 0769-48 43 33.


Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.
Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende.

Söder & Co ska bidra till ett inkluderande samhälle där människor utmanas, har framtidstro och känner sig delaktiga. Utifrån kompetensprövning ger vi alla människor möjligheter på arbetsmarknaden och i samhället i stort, oavsett etnicitet, religiös övertygelse eller sexuell läggning. Hos oss gör människor skillnad. Visa mindre

Teknisk Fastighetsförvaltare till Borås Kommuns Parkerings AB

Teknisk Fastighetsförvaltare till Borås Kommuns Parkerings AB Borås Kommuns Parkerings AB är en organisatorisk enhet i kommunens verksamhet, underordnad Kommunfullmäktige i Borås. Vårt uppdrag är att erbjuda välbelägna attraktiva parkeringsanläggningar, driva parkeringsrörelse samt parkeringsövervakning. Genom att samordna parkeringsfrågor och aktivt medverka i Borås Stad planering bidrar vi till att skapa en attraktiv stad. Vi arbetar ständigt med att utv... Visa mer
Teknisk Fastighetsförvaltare till Borås Kommuns Parkerings AB
Borås Kommuns Parkerings AB är en organisatorisk enhet i kommunens verksamhet, underordnad Kommunfullmäktige i Borås. Vårt uppdrag är att erbjuda välbelägna attraktiva parkeringsanläggningar, driva parkeringsrörelse samt parkeringsövervakning. Genom att samordna parkeringsfrågor och aktivt medverka i Borås Stad planering bidrar vi till att skapa en attraktiv stad. Vi arbetar ständigt med att utveckla, förnya och förbättra stadsrummet och dess parkeringsmöjligheter, då det alltid skall vara lätt att göra rätt val. Vi sitter centralt i Borås på Stora Kyrkogatan. Läs mer: www.parkeringsboras.se
Har du intresse för teknik och vill vara med och utveckla digitaliseringen av tjänster och system inom fastighet och anläggning?
Arbetsuppgifter och mål
I rollen som Teknisk Fastighetsförvaltare kommer du att driva bolagets digitala utveckling inom fastighet och anläggning samt utveckla processer för underhåll av system, IT och Teknik. Du ser till att bolagets utrustning håller den standard bolaget har gällande rutiner, mål och visioner samt att vi följer GDPR, PCI och övriga krav. Du är även delaktig utförare i att inom avdelningen förekommande arbetsuppgifter inom underhåll och drift. Du svarar för informationssäkerheten samt följer upp och är kravställare gentemot våra avtalsparter. Du har ett samordningsansvar att teknisk utrustning och system fungerar enligt de mål och arbetssätt bolaget har för samtliga avdelningar. Rollen innebär även att aktivt delta i projektmöten och att driva projekten inom ditt område. Du rapportera till Fastighetschef.
Din Profil
Vi söker dig som har en relevant utbildning eller motsvarande genom arbetslivserfarenhet. Du har ett stort intresse för teknik och den digitala utvecklingen samt drivs av att utveckla verksamheten. Meriterande är om du har erfarenhet av upphandlingar och varit kravställare inom mjukvaror, it och teknik. Du har goda kunskaper inom Office-programmen och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.
Som person är du en teamspelare, positiv och kreativ. Du har en kommunikativ förmåga att skapa bra relationer till dina kunder och medarbetare. Att ta egna initiativ och att driva projekt framåt ser du som en naturlig del och att vara en representant för företaget. Du arbetar strukturerat, självständigt och är en lösningsfokuserad person med fokus på att uppnå en hög kundnöjdhet. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Borås Kommuns Parkerings AB med Human & Executive. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jennifer Djureholt på tel +46 722 35 11 29. Ansökan mailar du till [email protected]
Intervjuer kommer att göras löpande. Varmt välkommen med din ansökan, senast 20/1–2021. Visa mindre

Teknisk Fastighetsförvaltare till Borås Kommuns Parkerings AB

Teknisk Fastighetsförvaltare till Borås Kommuns Parkerings AB Borås Kommuns Parkerings AB är en organisatorisk enhet i kommunens verksamhet, underordnad Kommunfullmäktige i Borås. Vårt uppdrag är att erbjuda välbelägna attraktiva parkeringsanläggningar, driva parkeringsrörelse samt parkeringsövervakning. Genom att samordna parkeringsfrågor och aktivt medverka i Borås Stad planering bidrar vi till att skapa en attraktiv stad. Vi arbetar ständigt med att utv... Visa mer
Teknisk Fastighetsförvaltare till Borås Kommuns Parkerings AB
Borås Kommuns Parkerings AB är en organisatorisk enhet i kommunens verksamhet, underordnad Kommunfullmäktige i Borås. Vårt uppdrag är att erbjuda välbelägna attraktiva parkeringsanläggningar, driva parkeringsrörelse samt parkeringsövervakning. Genom att samordna parkeringsfrågor och aktivt medverka i Borås Stad planering bidrar vi till att skapa en attraktiv stad. Vi arbetar ständigt med att utveckla, förnya och förbättra stadsrummet och dess parkeringsmöjligheter, då det alltid skall vara lätt att göra rätt val. Vi sitter centralt i Borås på Stora Kyrkogatan. Läs mer: www.parkeringsboras.se
Har du intresse för teknik och vill vara med och utveckla digitaliseringen av tjänster och system inom fastighet och anläggning?
Arbetsuppgifter och mål
I rollen som Teknisk Fastighetsförvaltare kommer du att driva bolagets digitala utveckling inom fastighet och anläggning samt utveckla processer för underhåll av system, IT och Teknik. Du ser till att bolagets utrustning håller den standard bolaget har gällande rutiner, mål och visioner samt att vi följer GDPR, PCI och övriga krav. Du är även delaktig utförare i att inom avdelningen förekommande arbetsuppgifter inom underhåll och drift. Du svarar för informationssäkerheten samt följer upp och är kravställare gentemot våra avtalsparter. Du har ett samordningsansvar att teknisk utrustning och system fungerar enligt de mål och arbetssätt bolaget har för samtliga avdelningar. Rollen innebär även att aktivt delta i projektmöten och att driva projekten inom ditt område. Du rapportera till Fastighetschef.
Din Profil
Vi söker dig som har en relevant utbildning eller motsvarande genom arbetslivserfarenhet. Du har ett stort intresse för teknik och den digitala utvecklingen samt drivs av att utveckla verksamheten. Meriterande är om du har erfarenhet av upphandlingar och varit kravställare inom mjukvaror, it och teknik. Du har goda kunskaper inom Office-programmen och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.
Som person är du en teamspelare, positiv och kreativ. Du har en kommunikativ förmåga att skapa bra relationer till dina kunder och medarbetare. Att ta egna initiativ och att driva projekt framåt ser du som en naturlig del och att vara en representant för företaget. Du arbetar strukturerat, självständigt och är en lösningsfokuserad person med fokus på att uppnå en hög kundnöjdhet. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Borås Kommuns Parkerings AB med Human & Executive. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jennifer Djureholt på tel +46 722 35 11 29. Ansökan mailar du till [email protected]
Intervjuer kommer att göras löpande. Varmt välkommen med din ansökan, senast 20/1–2021. Visa mindre

Fastighetsutvecklare sökes till Mqvist Group AB

Om företaget Mqvist är ett familjeägt företag som förvärvar, förädlar och förvaltar hyresfastigheter med bra läge och potential. Vi fokuserar framförallt på lägen med bra kommunikation, utbud och trygghetskänsla. Vi strävar efter långsiktiga relationer med våra hyresgäster och leverantörer. Vi ser till att underhålla och förbättra våra fastigheter regelbundet för att upprätthålla den höga standard som vi och våra hyresgäster vill ha. Vårt långsiktiga eng... Visa mer
Om företaget
Mqvist är ett familjeägt företag som förvärvar, förädlar och förvaltar hyresfastigheter med bra läge och potential. Vi fokuserar framförallt på lägen med bra kommunikation, utbud och trygghetskänsla.

Vi strävar efter långsiktiga relationer med våra hyresgäster och leverantörer.

Vi ser till att underhålla och förbättra våra fastigheter regelbundet för att upprätthålla den höga standard som vi och våra hyresgäster vill ha. Vårt långsiktiga engagemang och inställning till hög kvalitet, teknologi, miljö och effektiv förvaltning skapar möjlighet att kontinuerligt förvärva nya fastigheter.
Dina arbetsuppgifter
I tjänsten som Fastighetsutvecklare har du ett övergripande ansvar för de målsättningar, strategier och riktlinjer som gäller för marknad och försäljning. Du kommer tillsammans med VD att utveckla befintligt bestånd i avsikt att öka avkastning och värden genom intäktsökande åtgärder.

Huvudsakliga ansvarsområden:
- Bearbeta marknaden och dess aktörer
- Bedriva uppsökande verksamhet, söka möjliga synergier
- Analyser vid förvärv
- Aktiv i nätverk
- Analysera effektivitet i nuvarande modell
- Söka effektiviseringar, främja ekonomisk plan för rapportering till ägare och ledning
- Ansvar för budget samt uppföljningDin profil
Du trivs i mötet med människor, är lyhörd, kommunikativ och förtroendeingivande samt har förmågan att skapa goda relationer, hitta och identifiera affärsmöjligheter. Vi tänker oss att du är en nyfiken person som kan se förbättringsmöjligheter utifrån nya perspektiv. Arbetet ställer krav på prestigelöshet och ett strukturerat arbetssätt. Du har god analytisk förmåga och erfarenhet av att arbeta resultat- och målinriktat.

Du har god administrativ vana (IT/systemvana, Officepaketet, Excel) samt en god kommunikationsförmåga i svenska både i tal och skrift.

Mqvist erbjuder dig en nyckelroll med möjlighet att ta ansvar, påverka och utvecklas.
Tjänsten är på heltid och startar efter överenskommelse.

Rekryteringen genomförs i samarbete med Söder & Co.
Ansöker gör du via hemsida: www.soderco.se
Sista ansökningsdag: 2021-12-13

För frågor om tjänsten kontakta gärna rekryteringskonsult Ninni Svahn på tel. 0769-48 43 33.


Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.
Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende.

Söder & Co ska bidra till ett inkluderande samhälle där människor utmanas, har framtidstro och känner sig delaktiga. Utifrån kompetensprövning ger vi alla människor möjligheter på arbetsmarknaden och i samhället i stort, oavsett etnicitet, religiös övertygelse eller sexuell läggning. Hos oss gör människor skillnad. Visa mindre

Akademiska Hus söker en Teknisk Förvaltare till Borås

Ansök    Nov 3    Experis AB    Fastighetsförvaltare
Vill du jobba med teknisk fastighetsförvaltning i ett av landets mest spännande fastighetsbolag? Vi söker nu en teknisk förvaltare till vårt förvaltningsområde i Borås och söker dig som attraheras av teknikintensiva miljöer och dynamiska samarbeten. Den här rekryteringen är ett samarbete mellan Akademiska Hus och Jefferson Wells. Du kommer att bli anställd hos Akademiska Hus. Om Akademiska Hus Akademiska Hus är ett av landets största fastighetsbolag. Ti... Visa mer
Vill du jobba med teknisk fastighetsförvaltning i ett av landets mest spännande fastighetsbolag? Vi söker nu en teknisk förvaltare till vårt förvaltningsområde i Borås och söker dig som attraheras av teknikintensiva miljöer och dynamiska samarbeten.

Den här rekryteringen är ett samarbete mellan Akademiska Hus och Jefferson Wells. Du kommer att bli anställd hos Akademiska Hus.

Om Akademiska Hus

Akademiska Hus är ett av landets största fastighetsbolag. Tillsammans med universitet och högskolor vill vi stärka Sverige som kunskapsnation.

Det gör vi genom att bygga, utveckla och förvalta miljöer för utbildning, forskning och innovation. Våra hus finns på orter över hela landet - från Luleå i norr till Malmö i söder. I våra hus studerar, forskar och arbetar runt 300 000 personer varje dag.

Ditt uppdrag

På Akademiska Hus möter vi våra kunder och partners där de är. I utvecklingen av effektiva och attraktiva kunskapsmiljöer, genom tjänster och produkter som förenklar för studenter och forskare och i skapandet av hållbara campus som en tillgång för hela samhället. Du arbetar i ett litet team som utgår från Borås och ansvarar över drift och skötsel av Högskolan i Borås.

På uppdrag från fastighetsförvaltaren leder du arbetet med den Tekniska förvaltningen av ett bestånd med stort fokus på att stärka kundupplevelsen samt ansvar för kostnadsstyrning.

Ditt basuppdrag är en teknisk förvaltarroll men uppdraget blir även att bidra till att utveckla våra högskolor och universitet.

I din roll bidrar du till Akademiska Hus uppdrag genom att medverka proaktivt i utvecklingen av vår drift och vårt campusområde. Du fungerar som kravställare på tekniska system i nybyggnads-, ombyggnads- och installationsprojekt och du ansvarar och utför hyresgästanpassningar. Vid större anpassningar har du en projektavdelning som uppgiften överlämnas till.

I din vardag arbetar du i nära samverkan med kollegor inom förvaltning och drift, men även med projektledare, fastighetsutvecklare och energispecialister på olika sätt och i olika team. Du har inte personalansvar, men har ändå i många sammanhang en arbetsledande roll för drifttekniker, leverantörer och entreprenörer. Du har ett nära samarbete med och rapporterar till vår fastighetsförvaltare.

Huvudsakliga ansvarsområden:

* Ekonomisk planering, rapportering och uppföljning
* Driften för arbetssätt, fastighetssystem och driftsystem
* Analys och åtgärdsplanering för arbetet med tillsyn- och skötsel samt felanmälningsprocessen
* Hyresgästanpassningar
* Samordning och kontroll av att myndighetskrav uppfylls i alla lägen
* Avtalsförvaltning

Ditt bidrag

För att bli framgångsrik i ditt uppdrag så tror vi att du har en teknisk bakgrund men vill vidareutveckla dina kunskaper och kompetenser inom fastighetsbranschen.

Genom ditt sätt att vara bidrar du med nya initiativ, samverkan och stort engagemang. Du trivs i ett uppdrag där du tillsammans med andra strävar aktivt mot gemensamma mål och där det finns förväntningar på affärsmässighet. Du bidrar till goda relationer med kund och inom teamen genom god kommunikation med fokus på upplevelse, service och samarbete. I en nyckelroll som denna får du möjlighet att bidra med utveckling samtidigt som du sitter nära det praktiska genomförandet.

Det är meriterande om du även har kunskap inom:

* El, VVS, kyla och ventilation
* Styr- och övervakning av tekniska installationer
* Insikt om hur olika tekniska system samverkar och påverkar såväl ett bra inomhusklimat som energioptimering
* Svenska och engelska i tal och skift
* Ingå i beredskap via telefonlista
* B-körkort

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad kan vi erbjuda dig

Att lära och tänka nytt är en del av vårt DNA. Därför har alla våra kollegor tydliga uppdrag och genom mentorskap, coachning, samverkan och erfarenhetsutbyte utvecklas vi ständigt. Vi har ett stort nationellt utbyte och du får tillgång till ett stort kontaktnät med både kollegor och kunskaper från Luleå i norr till Malmö i söder. Hållbarhet är ledstjärna i allt vi gör. Och hållbara blir vi tillsammans. Vi vet att våra medarbetare är avgörande för vår framgång och erbjuder därför alla olika typer av initiativ inom friskvård och hälsa.

Vi är nyfikna på varandras olika perspektiv och vet att våra olika personligheter, kompetenser och erfarenheter gör oss bättre. Vi arbetar gärna i tvärfunktionella team. Tillsammans lyfter vi varandra och stärker Sverige som kunskapsnation och strategisk partner.

Kontakt
I denna rekrytering samarbetar vi med Jefferson Wells och vi är specialister på att matcha din kompetens med din nästa utmaning. För ytterligare information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sara Takahashi på telefonnummer: 070-666 91 88 eller via e-post: [email protected]

Vi arbetar med löpande urval - välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Visa mindre

Fastighetsansvarig

Är du en engagerad och proaktiv förvaltare? Ser du det som självklart att arbeta serviceinriktat och med gäster och kunder i fokus? Då kan tjänsten som Fastighetsansvarig hos Viskadalen Kurs & Konferens vara något för dig! Om oss Viskadalen Kurs & Konferens är en hotell- och konferensanläggning med rötter i textilindustrins och arbetarrörelsens historia. En förläggargård i Viskans dalgång, mitt i Sjuhäradsbygden, som varit folkhögskola sedan 1926. Vi har c... Visa mer
Är du en engagerad och proaktiv förvaltare? Ser du det som självklart att arbeta serviceinriktat och med gäster och kunder i fokus? Då kan tjänsten som Fastighetsansvarig hos Viskadalen Kurs & Konferens vara något för dig!
Om oss
Viskadalen Kurs & Konferens är en hotell- och konferensanläggning med rötter i textilindustrins och arbetarrörelsens historia. En förläggargård i Viskans dalgång, mitt i Sjuhäradsbygden, som varit folkhögskola sedan 1926. Vi har ca 11 000 kvm uppvärmd yta bestående av 118 hotellrum, 9 konferenssalar, internat, lektionssalar, restaurang, kontor samt gemensamhetsytor för deltagare vid skolan och gäster.


Beskrivning av tjänsten
Du kommer upphandla, projektleda och följa upp ett stort antal bygg/renoveringsprojekt med ansvar för det faktiska utförandet och dess ekonomiska utfall. Tillsammans med platschef har du ett helhetsansvar för VSAFs fastighetsbestånd och den ekonomiska förvaltningen.
Du kommer bli del av ett mindre team om tre personer med bred erfarenhet och kompetens. Som arbetsledare förvaltar du en blandad fastighetsportfölj med kontor, hotell-/ och konferensrum, lektionssalar, restaurang mm. Du och ditt team arbetar hands on med det löpande underhållet samt den dagliga driften och håller anläggningen igång och presentabel så väl inomhus som utomhus.
Som fastighetsansvarig på Viskadalen Kurs & Konferens är gästerna och fastigheterna alltid i fokus och arbetsuppgifterna kommer innefatta bland annat:
Helhetsansvar för fastigheterna
Upphandling, projektledning, kvalitetssäkring och ekonomisk uppföljning av både mindre och större entreprenader
Arbetsledning
Underhållsplanering och driftnettoutveckling av fastigheterna
Säkerställa att fastigheternas funktion upprätthålls
Säkerställa att myndighetskrav är uppfyllda
Driva och delta i hands on underhåll med hjälp av ditt team
Hantering av felanmälningar från gäster och deltagareKVALIFIKATIONER
Minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet från att ha arbetat med förvaltning och/eller underhåll av fastigheter
Helhetsansvar för fastigheter
Helhetsansvar för underhållsrelaterade projekt
Svenska flytande i tal och skrift
B - körkortPERSONLIGA EGENSKAPER
Vi tror du är en proaktiv person som förstår vikten av god service samt att kvalité i leveransen är det absolut viktigaste för nöjda gäster och kunder.
För att passa in och trivas på Viskadalen Kurs & Konferens ser vi att du är en prestigelös lagspelare som trivs med att samarbeta med dina kollegor och bygga goda arbetsrelationer. Här kommer du bli en viktig del i ett mindre team i samverkan med övriga arbetslag i Viskadalen. Vidare är du noggrann och van att strukturera upp det egna samt andras arbete. Du har förmåga att driva förändring i projektform, ställa krav på leverantörer på entreprenad och att följa upp både kvalitet och ekonomisktutfall. Visa mindre

Kund- och uthyrningsansvarig till Projekt Partner Fastigheter

Vi erbjuder nu en roll med fritt spelrum, stort ansvar och en stor dos självständigt arbete! Här får du många olika kontaktytor hos en flexibel organisation med högt till tak. Projekt Partner Fastigheter söker en kund- och uthyrningsansvarig! Om vår kund Projekt Partner Fastigheter är ett privatägt fastighetsbolag som äger och förvaltar ca 30 000 kvadratmeter och omsättningen uppgår till ca 25 Mkr i koncernen. Fastighetsbeståndet finns i Borås och tyngdpu... Visa mer
Vi erbjuder nu en roll med fritt spelrum, stort ansvar och en stor dos självständigt arbete! Här får du många olika kontaktytor hos en flexibel organisation med högt till tak. Projekt Partner Fastigheter söker en kund- och uthyrningsansvarig!

Om vår kund
Projekt Partner Fastigheter är ett privatägt fastighetsbolag som äger och förvaltar ca 30 000 kvadratmeter och omsättningen uppgår till ca 25 Mkr i koncernen. Fastighetsbeståndet finns i Borås och tyngdpunkten ligger på kommersiella fastigheter. Bolaget arbetar med aktiv fastighetsutveckling och har idag kontor i centrala Borås. Projekt Partner Fastigheter har idag 5 anställda.

Projekt Partner Fastigheter erbjuder lokaler för alla typer av verksamheter och med attraktiva, centrala lägen. Vi arbetar för att skapa trevliga och funktionella arbetsmiljöer och hjälper er att hitta rätt lokal utifrån era specifika behov. Allt med personlig service och ett stort engagemang. Vi verkar som ett lokalt förankrat fastighetsföretag med god lokalkännedom. Vårt mål är alltid att hitta fastighetsobjekt med stora utvecklingsmöjligheter och att med vår kompetens funktionalisera dessa till kundnyttiga och ekonomiskt lönsamma förvaltningsobjekt. Läs gärna mer på: www.projektpartner.se


Dina arbetsuppgifter
Som kund- och uthyrningsansvarig kommer du att ansvara för uthyrning av fastigheter i kombination med ansvar för
kundrelationer, där nätverkande och uppsökande kundverksamhet är centrala delar. Dina ansvarsområden innefattar bland annat:

• Ansvara för uthyrning, hyresförhandlingar och upprättande av hyresavtal
• Skapa och utveckla goda relationer till hyresgäster, entreprenörer och myndigheter
• Arbeta med prospektering och proaktivt nätverkande
• Ansvara för marknadsfrågor, marknadsplan, annonsering och hemsida

Du har en kontinuerlig kontakt med hyresgästerna och är behjälplig i olika kundfrågor och du ingår i ett team om fem medarbetare.


Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av ett likvärdigt arbete och vi ser gärna att du har en affärsinriktad utbildning. Du har en god förhandlingsvana och en stark digital förståelse. Vidare har du en god kommunikationsförmåga, såväl i tal som i skrift. För denna tjänst är körkort en förutsättning.

Som person är du serviceinriktad, har en stor social kompetens och trivs i en roll där du får möjlighet till många olika kontaktytor. Vi tror att du är en person som tycker om att arbeta strukturerat med fokus på resultat och trivs med ett högt tempo. Du driver ditt arbete framåt på ett självständigt sätt och är van vid ett proaktivt förhållningsätt. Din problemlösningsförmåga i kombination med din affärsförståelse gör att du lyckas i rollen som kund- och uthyrningsansvarig.

Låter tjänsten intressant?

Vi ser fram emot din ansökan via www.effektiv.se. Intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är den 28 mars. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna Marie Wikström, [email protected] eller Jens Lindroth, [email protected]


Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget. Visa mindre

Jefferson Wells söker Fastighetsadministratör!

Ansök    Dec 22    Experis AB    Fastighetsassistent
Har du en god känsla för service och trivs med problemlösning? Är du van vid ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter inom fastighetsadministration? Då är det dig vi söker! Om rollen Som Fastighetsadministratör har du en central roll i organisationen där du ansvarar för bolagets fastighetsdrift. Din placeringsort är Borås men det finns möjlighet att arbeta hemifrån vissa dagar. Du tillhör ett team om 7 personer och utbyter erfarenheter med övriga ad... Visa mer
Har du en god känsla för service och trivs med problemlösning? Är du van vid ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter inom fastighetsadministration? Då är det dig vi söker!

Om rollen
Som Fastighetsadministratör har du en central roll i organisationen där du ansvarar för bolagets fastighetsdrift. Din placeringsort är Borås men det finns möjlighet att arbeta hemifrån vissa dagar. Du tillhör ett team om 7 personer och utbyter erfarenheter med övriga administratörer i vardagen. I denna roll är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att inventera och sammanställa register över myndighetskontroller inom fastighet. Du säkerhetsställer leverans enligt miljökrav och administrerar besiktningar, deklarationer och kundärenden. Arbetstiden är dagtid och uppdraget pågår med start i februari fram till sista maj 2021

Vem är du?
Vi söker dig med erfarenhet som Driftsamordnare, Fastighetsförvaltare, Fastighetsadministratör eller liknande. Har du en utbildning inom Fastighet är det meriterande. Vidare ser vi att du har god administrativ förmåga och är van vid att arbeta i olika affärssystem. Som person är du självgående, strukturerad och van vid att hantera många bollar i luften. Du har god förmåga att uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift. Vi ser att du har en god känsla för service och innehar en problemlösningsförmåga för att utveckla dig själv och verksamheten.

Jefferson Wells
Jefferson Wells är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärmål i fokus med ett långsiktighet engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Hos oss får du en trygg anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension, försäkringar enligt kollektivavtal och ett årligt karriärsamtal med din personliga konsultchef. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda.

Jefferson Wells värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan
Du kommer vara anställd av Jefferson Wells och arbetar som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att pågå under 4 månader, med chans till förlängning.
Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken.
Har du frågor eller funderingar kring tjänsten kontakta Fredrik Idoffsson på [email protected]
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Teknisk förvaltare

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan va... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Som förvaltare har du en central roll i vår kundorienterade organisation och i första hand huvudansvaret för den löpande dialogen med några av våra stora kommersiella kunder med fastigheter i Göteborg/Borås. Din placeringsort är antingen Göteborg eller Borås där vi också har ett av våra marknadsområdeskontor. Kundens mål är att du som förvaltare ska sköta deras fastigheter på ett hållbart sätt. Det är genom denna roll som kunden får full tillgång till all den breda fastighetskompetens som finns inom Riksbyggen. Du säkerställer att kundens behov kombineras med rätt resurser från Riksbyggen. Detta innebär att du har ett nära samarbete med leveranschef, driftpersonal och fastighetsskötare samt leder detta kundteam framåt på respektive ort. Du samarbetar och utbyter erfarenheter även med övriga förvaltare och ekonomer i vardagen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Huvudansvarig för leverans enligt avtal till aktuella objekt
• Säkerställa arbetsorderflödet
• Ta ansvar för kundlönsamhet
• Leder kundteam
• Ansvara för budgetuppföljning och affärsplan för respektive kund
• Revidera underhållsplaner och upphandla åtgärder
• Administrera rapporter
• Aktivt arbeta för hållbara kundlösningar med nöjda hyresgäster
• Genomföra driftmöten med kundens hyresgäster
• Representera kunden vid alla frågor som gäller fastighetsbolagen
• Säkerställa myndighetsbesiktningar

Vem är du?
Vi söker dig som är kundorienterad och har förmågan att se och möta våra kunders behov. Du ger god service och agerar alltid professionellt. Det är viktigt att du är social och har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog. Du trivs med att arbeta självständigt och ta eget ansvar. Du kopplar in de resurser som uppdraget kräver inom avtalets ramar, och säkerställer att det blir utfört inom utsatt tid. Du har stor problemlösningsförmåga och vill jobba på ett affärsmässigt sätt. Du gillar att arbeta mot mål och att hitta nya sätt att utveckla dig själv och verksamheten.

Till tjänsten söker vi en person med universitets-/högskoleutbildning med inriktning mot fastighetsförvaltning eller annan likvärdig utbildning, eller minst 5 års arbetslivserfarenhet med motsvarande arbetsuppgifter. Du har arbetat med fastighetsförvaltning i minst 3 år och har en bred byggnadsteknisk kompetens. Tidigare erfarenhet av tjänsteförsäljning och uppdrag i kommersiella fastigheter är meriterande, likaså erfarenhet av offertarbete och projektledning. Du har goda kunskaper och erfarenhet inom ABT, ABK och AB. Du har också arbetat administrativt med dator och har god förmåga att uttrycka dig väl i såväl tal som skrift.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Tjänsten kräver B-körkort och tillgång till egen bil då resor mellan förvaltningsobjekten ingår som en del av arbetsdagen. Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 2021-04-30. Vi behandlar ansökningarna löpande, så ansök redan idag!

Vid frågor kontakta Leveranschef Maria Gullberg; 08-602 36 50 eller [email protected]
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre

Fastighetsförvaltare

Ansök    Dec 2    Borås kommun    Fastighetsförvaltare
Borås Stad har utsetts till Årets Kommun i Sveriges största karriärundersökning där studenter och unga yrkesverksamma får ranka arbetsgivare. Dessutom är vi tillsammans med exempelvis Volvo och Skanska ett av hundra Karriärföretag i Sverige 2020. Vi är självklart stolta över utmärkelserna. Men det ställer också krav på att vi fortsätter arbetet med att vara en god arbetsgivare vilket vi planerar att göra med full kraft. På Lokalförsörjningsförvaltningen ä... Visa mer
Borås Stad har utsetts till Årets Kommun i Sveriges största karriärundersökning där studenter och unga yrkesverksamma får ranka arbetsgivare. Dessutom är vi tillsammans med exempelvis Volvo och Skanska ett av hundra Karriärföretag i Sverige 2020. Vi är självklart stolta över utmärkelserna. Men det ställer också krav på att vi fortsätter arbetet med att vara en god arbetsgivare vilket vi planerar att göra med full kraft.

På Lokalförsörjningsförvaltningen är vi 40 anställda som ansvarar för stadens fastigheter. Vi bygger och tar hand om grundskolor, förskolor och specialboenden, men också kulturbyggnader och andra viktiga fastigheter i staden.


Vi söker nu en fastighetsförvaltare till vår Hyres- och förvaltningsavdelning som kommer vara med och sköta om vår stad, Borås. Avdelningen ansvarar för våra inhyrda fastigheter och du får ansvar för både ekonomi, underhåll och drift av ditt bestånd. Vi har hand om skolor, förskolor, äldreboenden och många andra sorters lokaler. Variationen av fastigheter och hyresgäster gör dagarna omväxlande och du kommer att ställas inför både stora och små utmaningar i din vardag. Du får ett stort ansvar, stora möjligheter att påverka och du kommer att upptäcka hur belönande det är att arbeta med att förbättra vardagen för barnen, de gamla, ungdomarna och alla andra invånare i Borås.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
Ha nära kontakt med både externa fastighetsägare och våra verksamheter
Arbeta med avtalsförhandlingar
Ansvara för förvaltning och projekt inom ditt bestånd
Tillsammans med verksamheterna planera och genomföra lokalförändringar


Vi söker dig som är högskoleutbildad med inriktning mot bygg/fastighet 120 poäng eller med annan lämplig utbildning, kombinerat med några års arbetserfarenhet inom fastighetsverksamhet. Du har god kännedom om lagar och bestämmelser inom området. Har du erfarenhet av avtalsförhandlingar är detta meriterande.

Olikheter är en tillgång, mångfald är en styrka. Medarbetare som kompletterar och berikar varandra ger oss bättre förutsättningar att möta boråsarnas olika behov. Så tveka inte att söka, vem du än är.
. Visa mindre

Anläggningssamordnare

Ansök    Nov 11    Borås kommun    Fastighetsförvaltare
Hos oss får du mer än ett jobb. Du blir en del av en förvaltning som vågar satsa och tänka nytt genom tillit och gemenskap. Vår inställning är att alla stadens invånare har rätt till en jämlik hälsa och en meningsfull fritid. Följande verksamheter ingår i Fritids- och folkhälsoförvaltningen: Mötesplatser och öppen ungdomsverksamhet, Bad, Förening- och anläggning, Folkhälsa och administrativa enheter. Du kommer att arbeta i förenings- och anläggningsver... Visa mer
Hos oss får du mer än ett jobb. Du blir en del av en förvaltning som vågar satsa och tänka nytt genom tillit och gemenskap. Vår inställning är att alla stadens invånare har rätt till en jämlik hälsa och en meningsfull fritid. Följande verksamheter ingår i Fritids- och folkhälsoförvaltningen: Mötesplatser och öppen ungdomsverksamhet, Bad, Förening- och anläggning, Folkhälsa och administrativa enheter.

Du kommer att arbeta i förenings- och anläggningsverksamheten som handhar föreningsstöd samt ansvarar för Borås Stads idrotts- och friluftsanläggningar. Arbetet sköts dels administrativt men en stor del är även samverkan med civilsamhället på våra anläggningar.

I arbetet som till stor del sköts på anläggningarna säkerställer du en god service och är ett verksamhetsstöd för civilsamhället och privatpersoner genom att du är lyhörd för deras behov och synpunkter på våra olika anläggningar. Du kommer att granska ingångna avtal och omförhandla vid behov samt att du ska följa upp beställda arbeten på anläggningarna och kontrollera att arbetet blivit genomfört.
En effektiv och smidig samverkan med bokningspersonalen och övriga interna och externa intressenter vid evenemang är en viktig del. Du har budgetansvar och följer upp via Borås Stads ekonomisystem tillsammans med kollegor och ekonomifunktionen på förvaltningen samt planerar underhållsbehov på anläggningarna genom intern samverkan. Förvaltningen är i hög grad inblandad i många olika processer tillsammans med både externa och interna parter, vilket kräver hög servicegrad och ordningssinne som tillsammans med en stor portion social kompetens är en viktig del i ditt arbetssätt. Du har goda kunskaper och är en van användare av dagens IT-miljö och känner väl till de hjälpmedel som finns.


Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning mot fritid- och idrottsområdet eller om du har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för uppdraget. Du har några års erfarenhet av att arbeta med anläggningsfrågor likt de vi specificerat ovan. Erfarenhet av att ha arbetat med upphandlingar och anbudsförfrågningar är meriterande.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Visa mindre

Serviceinriktad uthyrare till Borås!

Ansök    Dec 21    Devotum AB    Hyresintendent
Har du erfarenhet av bostadsuthyrning och dokumenterad kunskap om hyresjuridik? Trivs du med att ha kontinuerlig kontakt med kunder? Då är du den bostadsuthyraren som vi eftersöker till vår kund inom fastighetsbranschen i Borås! Läs mer om rollen här nedan och skicka in din ansökan idag! Om rollen: Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att - Ansvara för uthyrningsprocessen av lediga bostäder - alltifrån införsäljning, objektannonsering till kontraktsskriv... Visa mer
Har du erfarenhet av bostadsuthyrning och dokumenterad kunskap om hyresjuridik? Trivs du med att ha kontinuerlig kontakt med kunder? Då är du den bostadsuthyraren som vi eftersöker till vår kund inom fastighetsbranschen i Borås! Läs mer om rollen här nedan och skicka in din ansökan idag!

Om rollen: Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att

- Ansvara för uthyrningsprocessen av lediga bostäder - alltifrån införsäljning, objektannonsering till kontraktsskrivning
- Kundtjänst i bo-butiken och telefon
- Kontakt med befintliga hyresgäster och leverantörer
- Förvaltningsadministration
- Ansvara för att ta emot felanmälan och registrera som arbetsorder i systemet
- Ta emot och hantera synpunkter från hyresgäster
- Boka olika möten och lägenhetsbesiktningar
- Ansvara för in och utlämning av samtliga nycklar/passagebrickor samt upprätthålla nyckelregister
- Tillsammans med övriga i teamet bidra till att utveckla bostadsområdet på flera nivåer


Uppdraget är på heltid med start per omgående.

Kvalifikationer: För att axla rollen tror vi att du har utbildning på lägst gymnasienivå, gärna inom försäljning, ekonomi eller administration. Du har dokumenterad erfarenhet av bostadsuthyrning samt hyresjuridik. Erfarenheter inom fastighetsförvaltning och fastighetsbranschen är meriterande.

Du är en serviceinriktad person med god samarbetsförmåga som behärskar svenska språket i både tal och skrift. Körkort är ett krav i denna roll.

Ansökan: Välkommen med din ansökan redan idag då vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till Angela Hanna Kassab 072-7108200 eller Lina Widevall 070-4993800.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Real Estate Specialist till fordonsindustrin!

Har du ekonomierfarenhet och är redo för nya möjligheter? Vi på Adecco söker nu en fastighetsspecialist till ett spännande uppdrag hos ett globalt bolag inom fordonsindustrin nära Borås! Om tjänsten I rollen kommer du driva utveckling och implementeringar av fastigheter. Du kommer agera som en guide och vara stöd inom specifika delar av fastighetsaffären. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer involvera hantering av besök och bokningar till siten. Du ko... Visa mer
Har du ekonomierfarenhet och är redo för nya möjligheter? Vi på Adecco söker nu en fastighetsspecialist till ett spännande uppdrag hos ett globalt bolag inom fordonsindustrin nära Borås!

Om tjänsten
I rollen kommer du driva utveckling och implementeringar av fastigheter. Du kommer agera som en guide och vara stöd inom specifika delar av fastighetsaffären. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer involvera hantering av besök och bokningar till siten. Du kommer ta den första kontakten med företagets nyckelpartners när det rör anläggningar och operativa frågor kring dessa. Tjänsten innefattar också att stötta i investeringar, uppföljning av budget, uppföljning av kostnader gällande både investeringar samt driftkostnader, Du kommer hantera orderläggning och uppföljning i kundens interna system i syfte att stötta den operativa verksamheten på siten. Rollen innefattar även hantering av accesser, IT-system och resurser för medarbetare och besökare.

Tjänsten är på heltid, dagtid och med start omgående. Du kommer att arbeta som konsult hos Adecco och vara placerad i närheten av Borås.

Om dig
Vi ser att du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande.Vi ser gärna att du som söker har några års erfarenhet inom ekonomi. Har du arbetat med uppföljning av investeringar och fastigheter tidigare är det meriterande. Som person har du goda kommunikativa egenskaper, du kommer ha ett stort kontaktnät så viktigt är att du är duktig på att samarbeta med många olika typer av människor. Detta är en självständig roll så viktigt att du är driven och självgående. Vidare är det av största vikt att du har en förmåga att uttrycka dig väl på svenska och engelska, i tal och skrift. Är du affärs- och resultatorienterad, analytisk samt noggrann kommer du att lyckas i din nya roll. Är du dessutom kommunikativ och utåtriktad med en stark tilltro till din egna förmåga tror vi att du kommer trivas bra i din nya tjänst.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare: Nalin Yilmaz via [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
[email protected] alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fastighetsförvaltare

Ansök    Aug 4    Borås kommun    Fastighetsförvaltare
På Lokalförsörjningsförvaltningen är vi 40 anställda som ansvarar för stadens fastigheter. Vi bygger och tar hand om grundskolor, förskolor och specialboenden, men också kulturbyggnader och andra viktiga fastigheter i staden. Vi söker nu en fastighetsförvaltare till vår Drift- och förvaltningsavdelning. Hos oss är du med och sköter om vår stad, Borås. Avdelningen ansvarar för förvaltningens ägda lokaler och vi har hand om skolor, förskolor, äldreboende... Visa mer
På Lokalförsörjningsförvaltningen är vi 40 anställda som ansvarar för stadens fastigheter. Vi bygger och tar hand om grundskolor, förskolor och specialboenden, men också kulturbyggnader och andra viktiga fastigheter i staden.


Vi söker nu en fastighetsförvaltare till vår Drift- och förvaltningsavdelning. Hos oss är du med och sköter om vår stad, Borås. Avdelningen ansvarar för förvaltningens ägda lokaler och vi har hand om skolor, förskolor, äldreboenden och många andra sorters lokaler. Variationen av arbetsuppgifterna gör dagarna omväxlande och du kommer att ställas inför både stora och små utmaningar i din vardag. Du får ett stort ansvar, stora möjligheter att påverka och du kommer att upptäcka hur belönande det är att arbeta med att förbättra vardagen för barnen, de gamla, ungdomarna och alla andra invånare i Borås.

I vår verksamhet är det uppdrag och behov som styr vilket innebär att arbetsuppgifterna varierar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är dock att:
. Ha regelbunden kontakt med hyresgästerna
. Ha budgetansvar för ditt distrikt
. Ansvara för underhåll och drift inom aktuellt fastighetsbestånd
. Svara för att, tillsammans med verksamheten i aktuell fastighet, genomföra mindre lokalförändringar
. Upphandla underhållsarbeten och mindre entreprenader


Vi söker dig som är högskoleingenjör med inriktning mot bygg/fastighet 120 poäng eller med annan lämplig utbildning, kombinerat med några års arbetserfarenhet inom fastighetsverksamhet. Du har god kännedom om lagar och bestämmelser inom området samt vana av budget- och prognosarbete.

Förvaltarenheten består av nio förvaltare med mycket olika personligheter. Gemensamt är dock drivet och viljan att göra ett bra jobb. För att du ska trivas hos oss behöver du vara en person som tycker det är roligt att samverka med andra eftersom du kommer att göra det med såväl kollegor i huset som med våra verksamheter. Vi vill att du generöst delar med dig av dina erfarenheter, bidrar till skratt och kreativitet och peppar dina kollegor.

Olikheter är en tillgång, mångfald är en styrka. Medarbetare som kompletterar och berikar varandra ger oss bättre förutsättningar att möta boråsarnas olika behov. Så tveka inte att söka, vem du än är. Visa mindre

Real Estate Specialist till fordonsindustrin!

Har du ekonomierfarenhet och är redo för nya möjligheter? Vi på Adecco söker nu en fastighetsspecialist till ett spännande uppdrag hos ett globalt bolag inom fordonsindustrin nära Borås! Om tjänsten I rollen kommer du driva utveckling och implementeringar av fastigheter. Du kommer agera som en guide och vara stöd inom specifika delar av fastighetsaffären. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer involvera hantering av besök och bokningar till siten. Du ko... Visa mer
Har du ekonomierfarenhet och är redo för nya möjligheter? Vi på Adecco söker nu en fastighetsspecialist till ett spännande uppdrag hos ett globalt bolag inom fordonsindustrin nära Borås!

Om tjänsten
I rollen kommer du driva utveckling och implementeringar av fastigheter. Du kommer agera som en guide och vara stöd inom specifika delar av fastighetsaffären. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer involvera hantering av besök och bokningar till siten. Du kommer ta den första kontakten med företagets nyckelpartners när det rör anläggningar och operativa frågor kring dessa. Tjänsten innefattar också att stötta i investeringar, uppföljning av budget, uppföljning av kostnader gällande både investeringar samt driftkostnader, Du kommer hantera orderläggning och uppföljning i kundens interna system i syfte att stötta den operativa verksamheten på siten. Rollen innefattar även hantering av accesser, IT-system och resurser för medarbetare och besökare.

Tjänsten är på heltid, dagtid och med start omgående. Du kommer att arbeta som konsult hos Adecco och vara placerad i närheten av Borås.

Om dig
Vi ser att du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande.Vi ser gärna att du som söker har några års erfarenhet inom ekonomi. Har du arbetat med uppföljning av investeringar och fastigheter tidigare är det meriterande. Som person har du goda kommunikativa egenskaper, du kommer ha ett stort kontaktnät så viktigt är att du är duktig på att samarbeta med många olika typer av människor. Detta är en självständig roll så viktigt att du är driven och självgående. Vidare är det av största vikt att du har en förmåga att uttrycka dig väl på svenska och engelska, i tal och skrift. Är du affärs- och resultatorienterad, analytisk samt noggrann kommer du att lyckas i din nya roll. Är du dessutom kommunikativ och utåtriktad med en stark tilltro till din egna förmåga tror vi att du kommer trivas bra i din nya tjänst.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare: Jonatan Göransson via [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
[email protected] alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fastighetsförvaltare

Ansök    Jan 23    Borås Stad    Fastighetsförvaltare
Borås Stad har utsetts till Årets Kommun i Sveriges största karriärundersökning där studenter och unga yrkesverksamma får ranka arbetsgivare. Dessutom är vi tillsammans med exempelvis Volvo och Skanska ett av hundra Karriärföretag i Sverige 2020. Vi är självklart stolta över utmärkelserna men det ställer också krav på att vi fortsätter arbetet med att vara en god arbetsgivare vilket vi planerar att göra med full kraft. På Lokalförsörjningsförvaltningen ... Visa mer
Borås Stad har utsetts till Årets Kommun i Sveriges största karriärundersökning där studenter och unga yrkesverksamma får ranka arbetsgivare. Dessutom är vi tillsammans med exempelvis Volvo och Skanska ett av hundra Karriärföretag i Sverige 2020. Vi är självklart stolta över utmärkelserna men det ställer också krav på att vi fortsätter arbetet med att vara en god arbetsgivare vilket vi planerar att göra med full kraft.

På Lokalförsörjningsförvaltningen är vi 40 anställda som ansvarar för stadens fastigheter. Vi bygger och tar hand om grundskolor, förskolor och specialboenden, men också kulturbyggnader och andra viktiga fastigheter i staden.

Vi söker nu en fastighetsförvaltare till Lokalresursavdelningen som kommer vara med och sköta om vår stad, Borås. Avdelningen ansvarar för våra inhyrda fastigheter och du får ansvar för både ekonomi, underhåll och drift av ditt bestånd. Vi har hand om skolor, förskolor, äldreboenden och många andra sorters lokaler. Variationen av fastigheter och hyresgäster gör dagarna omväxlande och du kommer att ställas inför både stora och små utmaningar i din vardag. Du får ett stort ansvar, stora möjligheter att påverka och du kommer att upptäcka hur belönande det är att arbeta med att förbättra vardagen för barnen, de gamla, ungdomarna och alla andra invånare i Borås.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

. Ha nära kontakt med både externa fastighetsägare och våra verksamheter
. Arbeta med avtalsförhandlingar
. Ansvara för förvaltning och projekt inom ditt bestånd
. Tillsammans med verksamheterna planera och genomföra lokalförändringar


Vi söker dig som är högskoleutbildad som med inriktning mot bygg/fastighet 120 poäng eller med annan lämplig utbildning, kombinerat med några års arbetserfarenhet inom fastighetsverksamhet. Du har god kännedom om lagar och bestämmelser inom området. Har du erfarenhet av avtalsförhandlingar är detta meriterande. Visa mindre

Fastighetsförvaltare konsultuppdrag - Borås Sjuhärad

Norda Search & Rekrytering AB rekryterar ledare och specialister samt erbjuder konsultverksamhet inom IT, Engineering, Construction och Production.Norda Search & Rekrytering AB arbetar med uppdrag över hela landet från Stockholm, Göteborg, Malmö, Borås, Jönköping, Skövde, Linköping och i Norge utifrån Oslo. Vi söker nu för ett tidsbegränsat uppdrag en fastighetsförvaltare. Uppdraget förväntas starta under januari 2020 och vara i tre månader med eventuel... Visa mer
Norda Search & Rekrytering AB rekryterar ledare och specialister samt erbjuder konsultverksamhet inom IT, Engineering, Construction och Production.Norda Search & Rekrytering AB arbetar med uppdrag över hela landet från Stockholm, Göteborg, Malmö, Borås, Jönköping, Skövde, Linköping och i Norge utifrån Oslo.

Vi söker nu för ett tidsbegränsat uppdrag en fastighetsförvaltare. Uppdraget förväntas starta under januari 2020 och vara i tre månader med eventuell förlängning. 

Uppdraget
Du kommer att arbeta med övergripande tekniskt och ekonomiskt ansvar för fastighetsbeståndet samt miljöansvar enligt ISO 14001.

Du är med och upprättar budget och prognoser, tar fram verksamhets- och underhållsplaner, svarar för byggnadstekniska utredningar och leder mindre underhållsprojekt.

Du stöttar i upphandling av avtal samt leder konsulter och entrepenörer. Du rapporterar direkt till bolagets VD.

Kompetenskrav
Vi söker dig som har bred erfarenhet av fastighetsförvaltning och har relevant utbildning inom fastighet, ekonomi eller byggnadsteknik. Det är meriterande om du har goda kunskaper i fastighets- och driftekonomi, hyresjuridik, arbetsledning, byggprojekt och affärsförhandling. Vi förutsätter att du har mycket goda IT kunskaper och har hög administrativ förmåga.

Personligt
Som person är du utåtriktad och gillar samarbete för att lösa komplexa problem. Du når uppsatta mål genom att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du skapar förtroende och goda relationer med kunder, kollegor och uppdragsgivare. Du har en lokal förankring i Sjuhäradsområdet.

För att lyckas är du trygg i dig själv och tillämpar affärsmässiga principer. 

 

APPLY NOW Visa mindre

VD Fastighetsansvarig

Mindre fastighetsbolag söker en VD/styrelse och fastighetsansvarig/delägare i företaget. Gäller Borås/Göteborgs området. Företaget hyr ut mindre fastighetsbestånd/hyresfastigheter runt om i Sverige. Vi söker någon person som kan vara med och leda och hyra ut objekten. Våra kunder är både företag och privatpersoner som behöver boende. Vi samarbetar med större företag, men även mindre aktörer. Dina arbetsuppgifter blir att skriva avtal, hyra ut objekt, boka... Visa mer
Mindre fastighetsbolag söker en VD/styrelse och fastighetsansvarig/delägare i företaget. Gäller Borås/Göteborgs området.
Företaget hyr ut mindre fastighetsbestånd/hyresfastigheter runt om i Sverige. Vi söker någon person som kan vara med och leda och hyra ut objekten. Våra kunder är både företag och privatpersoner som behöver boende. Vi samarbetar med större företag, men även mindre aktörer.
Dina arbetsuppgifter blir att skriva avtal, hyra ut objekt, boka visningar och ansvara för vissa fastighetsprojekt. Sälja och hyra ut våra olika koncept.
Du kommer vara delaktig i ledningsprocessen både vad det gäller den praktiska utvecklingen samt den ekonomiska. Även företagsinvesteringar och olika affärsupplägg för att kunna bygga ut verksamheten kommer vara en del av arbetsuppgifterna.
Du kommer även vara delaktig i våra nyproduktions projekt där vi säljer både arkitektritade villor på ritning och även färdiga husmodeller.
Arbetsuppgifterna kommer vara varierande och du kommer få ett stort ansvar där du kommer kunna jobba fritt inom ramarna.
Du ska vare en god säljare, ha bra känsla för affärer och duktig på att knyta kontakter både mot företag och privatpersoner. Du ska klara av att jobba med olika arbetsuppgifter, vara ansvarsfull och noggrann. Du ska kunna jobba självständigt, men även kunna samarbeta och ha viss datavana.
Vi söker någon med lång arbetslivserfarenhet, kanske en senior som vill jobba med fastigheter och är intresserad av att göra affärer, men vi välkomnar alla som tycker det låter intressant att söka tjänsten. Det är meriterande att du har jobbat med fastigheter tidigare, men det är inget krav.
Du kommer få vara med att utveckla och satsa på ett lite mer modernt fastighetsbolag som har stora visioner att växa och bygga ut verksamheten runt om i landet.
Välkommen att ansöka om jobbet! Visa mindre

VD Fastighetsansvarig

Mindre fastighetsbolag söker en VD och fastighetsansvarig/delägare i företaget. Vi finns i Västra Götaland Borås och Göteborgsområdet. Företaget hyr ut mindre fastighetsbestånd/hyresfastigheter runt om i Sverige. Vi söker någon person som kan vara med och leda och hyra ut objekten. Våra kunder är både företag och privatpersoner som behöver boende. Vi samarbetar med större företag, men även mindre aktörer. Dina arbetsuppgifter blir att skriva avtal, hyra ut... Visa mer
Mindre fastighetsbolag söker en VD och fastighetsansvarig/delägare i företaget. Vi finns i Västra Götaland Borås och Göteborgsområdet. Företaget hyr ut mindre fastighetsbestånd/hyresfastigheter runt om i Sverige. Vi söker någon person som kan vara med och leda och hyra ut objekten. Våra kunder är både företag och privatpersoner som behöver boende. Vi samarbetar med större företag, men även mindre aktörer. Dina arbetsuppgifter blir att skriva avtal, hyra ut objekt, boka visningar och ansvara för vissa fastighetsprojekt. Sälja och hyra ut våra olika koncept. Du kommer vara delaktig i ledningsprocessen både vad det gäller den praktiska utvecklingen samt den ekonomiska. Även företagsinvesteringar och olika affärsupplägg för att kunna bygga ut verksamheten kommer vara en del av arbetsuppgifterna. Du kommer även vara delaktig i våra nyproduktions projekt där vi säljer både arkitektritade villor på ritning och även färdiga husmodeller.Arbetsuppgifterna kommer vara varierande och du kommer få ett stort ansvar där du kommer kunna jobba fritt inom ramarna. Du ska vare en god säljare, ha bra känsla för affärer och duktig på att knyta kontakter både mot företag och privatpersoner. Du ska klara av att jobba med olika arbetsuppgifter, vara ansvarsfull och noggrann. Du ska kunna jobba självständigt, men även kunna samarbeta. Ha viss datavana.Vi söker eventuellt någon senior som vill jobba med fastigheter och intresserad av att göra affärer, någon med lång arbetslivserfarenhet, men vi välkomnar alla som har erfarenhet att jobba med fastigheter och tycker det låter intressant att söka tjänsten. Du kommer få vara med att utveckla och satsa på ett lite mer modernt fastighetsbolag som har stora visioner att växa och bygga ut verksamheten runt om i landet. Välkommen att ansöka om jobbet! Visa mindre

VD Fastighetsansvarig

Mindre fastighetsbolag söker en VD/styrelse och fastighetsansvarig/delägare i företaget. Gäller Borås/Göteborgs området. Företaget hyr ut mindre fastighetsbestånd/hyresfastigheter runt om i Sverige. Vi söker någon person som kan vara med och leda och hyra ut objekten. Våra kunder är både företag och privatpersoner som behöver boende. Vi samarbetar med större företag, men även mindre aktörer. Dina arbetsuppgifter blir att skriva avtal, hyra ut objekt, boka... Visa mer
Mindre fastighetsbolag söker en VD/styrelse och fastighetsansvarig/delägare i företaget. Gäller Borås/Göteborgs området.
Företaget hyr ut mindre fastighetsbestånd/hyresfastigheter runt om i Sverige. Vi söker någon person som kan vara med och leda och hyra ut objekten. Våra kunder är både företag och privatpersoner som behöver boende. Vi samarbetar med större företag, men även mindre aktörer.
Dina arbetsuppgifter blir att skriva avtal, hyra ut objekt, boka visningar och ansvara för vissa fastighetsprojekt. Sälja och hyra ut våra olika koncept.
Du kommer vara delaktig i ledningsprocessen både vad det gäller den praktiska utvecklingen samt den ekonomiska. Även företagsinvesteringar och olika affärsupplägg för att kunna bygga ut verksamheten kommer vara en del av arbetsuppgifterna.
Du kommer även vara delaktig i våra nyproduktions projekt där vi säljer både arkitektritade villor på ritning och även färdiga husmodeller.
Arbetsuppgifterna kommer vara varierande och du kommer få ett stort ansvar där du kommer kunna jobba fritt inom ramarna.
Du ska vare en god säljare, ha bra känsla för affärer och duktig på att knyta kontakter både mot företag och privatpersoner. Du ska klara av att jobba med olika arbetsuppgifter, vara ansvarsfull och noggrann. Du ska kunna jobba självständigt, men även kunna samarbeta och ha viss datavana.
Vi söker någon med lång arbetslivserfarenhet, kanske en senior som vill jobba med fastigheter och är intresserad av att göra affärer, men vi välkomnar alla som tycker det låter intressant att söka tjänsten. Det är meriterande att du har jobbat med fastigheter tidigare, men det är inget krav.
Du kommer få vara med att utveckla och satsa på ett lite mer modernt fastighetsbolag som har stora visioner att växa och bygga ut verksamheten runt om i landet.
Välkommen att ansöka om jobbet! Visa mindre

Fastighetsförvaltare

Ansök    Jun 19    Borås Stad    Fastighetsförvaltare
Fastighetsförvaltare till Lokalförsörjningsförvaltningen. Sista ansökningsdag: 2019-09-30. (Ref nr 11:2019:3) Arbetsplats: Lokalförsörjningsförvaltningen, Lokalresursavdelningen Anställningsvillkor: Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 procent av heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetsuppgifter: Vi behöver bli fler på vår avdelning och söker en fastighetsförvaltare som är med och sköter om vår stad, Borås. Lokalresursavdelningen... Visa mer
Fastighetsförvaltare

till Lokalförsörjningsförvaltningen. Sista ansökningsdag: 2019-09-30.
(Ref nr 11:2019:3)

Arbetsplats: Lokalförsörjningsförvaltningen, Lokalresursavdelningen

Anställningsvillkor:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 procent av heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter:
Vi behöver bli fler på vår avdelning och söker en fastighetsförvaltare som är med och sköter om vår stad, Borås. Lokalresursavdelningen ansvarar för förvaltningens inhyrda lokaler och du får ansvar för både ekonomi, underhåll och drift av dina fastigheter. Vi har hand om skolor, förskolor, äldreboenden och många andra sorters lokaler. Variationen av fastigheter och hyresgäster gör dagarna omväxlande och du kommer att ställas inför både stora och små utmaningar i din vardag. Du får ett stort ansvar, stora möjligheter att påverka och du kommer att upptäcka hur belönande det är att arbeta med att förbättra vardagen för barnen, de gamla, ungdomarna och alla andra invånare i Borås.

Vi vill ta vara på din kunskap och erfarenhet så det finns stora möjligheter att utforma tjänsten efter just din kompetens.

Vem är du?
Lokalresursavdelningen består av tre fastighetsingenjörer, en fastighetsekonom samt en hyresadministratör med mycket olika personligheter. Gemensamt är dock drivet och viljan att göra ett bra jobb. För att du ska trivas hos oss behöver du vara en person som tycker det är roligt att samverka med andra eftersom du kommer att göra det med såväl kollegor i huset som med våra verksamheter. Vi vill att du generöst delar med dig av dina erfarenheter, bidrar till skratt, kreativitet och peppar dina kollegor.

Olikheter är en tillgång, mångfald är en styrka. Medarbetare som kompletterar och berikar varandra ger oss bättre förutsättningar att möta boråsarnas olika behov. Så tveka inte att söka, vem du än är.Kvalifikationer:
Vi söker dig som är högskoleutbildad med inriktning mot bygg/fastighet 120 poäng eller med annan lämplig utbildning. Du har arbetat flera år i branschen, har erfarenhet av såväl förvaltning som projektledning och har god kännedom om lagar och bestämmelser inom området.

Upplysningar lämnas av avdelningschef Thobias Mattsson, 033-35 76 72. Fackliga företrädare nås via växeln
033-35 70 00.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperiodens utgång. Välkommen med din ansökan senast 31 september 2019. Visa mindre

Teknisk Fastighetsförvaltare till Riksbyggen i Borås

Ansök    Apr 1    Effektiv Borås    Fastighetsförvaltare
Vi erbjuder dig nu en variationsrik och kundinriktad roll hos en stark aktör på marknaden! Sök tjänsten som Teknisk Fastighetsförvaltare hos Riksbyggen för att få chans till både byggtekniskt arbete och många kontaktytor. Om vår kund Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi... Visa mer
Vi erbjuder dig nu en variationsrik och kundinriktad roll hos en stark aktör på marknaden! Sök tjänsten som Teknisk Fastighetsförvaltare hos Riksbyggen för att få chans till både byggtekniskt arbete och många kontaktytor.

Om vår kund
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Teknisk Fastighetsförvaltare hos Riksbyggen kommer dina främsta arbetsuppgifter innefatta fasighetsbesiktning, framtagning och uppdatering av underhållsplaner samt uppföljning av myndighetskrav. Vidare erbjuder rollen många externa kontaktytor i form av kontakt med bostadsrättsföreningar, övriga kunder och entreprenörer. Du kommer att agera projektledare för mindre projekt. Dina arbetsuppgifter innefattar även:

• Kontinuerlig upphandling av entreprenader
• Energieffektivisering
• Bistå styrelsen i teknisk rådgivning
• Agera representant i form av ledamot i föreningar

Du ingår i ett kundteam bestående av projektledare, administratörer och förvaltare samt kommer att ha ett tätt samarbete med ekonomi och ledning. Arbete under kvällstid förekommer i form av styrelsemöten.

Din profil
Vi söker dig som har någon form av liknande erfarenhet och är utbildad byggingenjör eller fastighetsförvaltare alternativt innehar en likvärdig utbildning. Erfarenhet inom bygg- och driftsteknik är meriterande.

Som person är du mycket kundinriktad, förtroendeingivande och har lätt för att skapa samarbeten på olika nivåer. Du har en administrativ vana samtidigt som du kan agera flexibelt och hantera parallella processer. Kombinationen av byggtekniskt arbete tillsammans med en hög grad av social stimulans får dig att trivas i denna roll!

Vi erbjuder dig en viktig roll på ett stort och välkänt bolag med spännande uppdrag i fokus. Utöver att du blir en del i ett gott team hos en trygg arbetsgivare, erbjuds du en varierad och utåtriktad roll med många kontaktytor. Hos Riksbyggen får du generösa personalvårdsförmåner gällande semester, friskvårdsbidrag och utbildningsbidrag. I tjänsten förekommer lugnare perioder under sommaren. Inte nog med det finns Riksbyggen placerade mitt i centrala Borås - i helt nya och fräscha lokaler!

Låter tjänsten intressant? Varmt välkommen med din ansökan via effektiv.se. Sista ansökningsdag är 21 april. Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Vid frågor kontakta gärna Jens Lindroth på 070 - 964 42 27, [email protected] eller Gustav Jannerland på 073 - 985 66 33, [email protected]

Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Effektivitet, Driv, Långsiktighet och Framgång - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget. Visa mindre

Kundansvarig för egenkontroll till Fastighetsägarna GFRs kontor i Borås

Har du erfarenhet från fastighetsbranschen och ett brinnande intresse för affärer? Är du dessutom kundorienterad och gillar att knyta nya kontakter? Då kan du vara den vi söker! Vi söker nu en kundansvarig inom egenkontroll som kommer att arbeta med sälj, support och utveckling av vårt webbaserade system Egenkontroll för fastighetsägare. Sök tjänsten redan idag eller tipsa en vän! Om Fastighetsägarna Fastighetsägarna är branschorganisationen för fasti... Visa mer
Har du erfarenhet från fastighetsbranschen och ett brinnande intresse för affärer? Är du dessutom kundorienterad och gillar att knyta nya kontakter? Då kan du vara den vi söker!

Vi söker nu en kundansvarig inom egenkontroll som kommer att arbeta med sälj, support och utveckling av vårt webbaserade system Egenkontroll för fastighetsägare. Sök tjänsten redan idag eller tipsa en vän!


Om Fastighetsägarna


Fastighetsägarna är branschorganisationen för fastighetsföretag. Vi erbjuder spetskompetens inom bland annat juridik, förhandling, utbildning och egenkontroll. Vi är ledande inom stadsutveckling och driver på den lokala och nationella opinionen för att skapa bättre förutsättningar för landets fastighetsföretag.


Vi erbjuder en inspirerande arbetsmiljö på vårt kontor som ligger beläget i centrala Borås. Som Kundansvarig för egenkontroll blir du kollega med vårt affärsdrivna team på vårt Boråskontor, som består av 2 fastighetskonsulter, 1 näringspolitiskt ansvarig och 1 samordnare. Vi uppmuntrar till nya idéer för att tillsammans utveckla vår verksamhet.


Fastighetsägarnas system "Egenkontroll för fastighetsägare" är speciellt framtaget och anpassat för fastighetsägare och hjälper till att få struktur på, och rutiner kring, de krav som ställs på fastighetsägare enligt miljölagstiftningen. I systemet får man tillgång till en rad dokument som underlättar arbetet, det är till exempel förslag på rutiner och checklistor och hur man gör en riskinventering och klagomålshantering. I dagsläget har vi runt 450 användare som är allt från stora fastighetsföretag till mindre bostadsrättsföreningar.

Läs mer om Fastighetsägarna:http://www.fastighetsagarna.se/


Dina arbetsuppgifter


Som kundansvarig för egenkontroll kommer fokus ligga på att ta hand om våra befintliga kunder och hitta nya kunder till systemet. Du kommer bland annat att arbeta med införsäljning av systemet, hålla utbildningar för nya kunder , fungera som support för kunderna samt ansvara för att systemet är uppdaterat. Vidare kommer du vara med i arbetet med att hitta nya potentiella kunder tillsammans med övriga medarbetare på Fastighetsägarna GFR. Du kommer även vara med och bidra till att vidareutveckla systemet med hjälp av omvärldsbevakning och en nära dialog med de kunder som använder systemet


Din profil


Vi söker dig som:


Har erfarenhet från fastighetsbranschen


Har minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet


Har goda kunskaper i Officepaketet


Har goda kunskaper i tal och skrift


Har B-körkort och tillgång till egen bil


Vi ser att du som söker har en relevant bakgrund från fastighetsbranschen, exempelvis som förvaltare eller uthyrare. Genom din erfarenhet från branschen har du fått med dig värdefull kunskap om hur ett effektivt och strukturerat arbetssätt för egenkontroll underlättar fastighetsförvaltningen. Vi ser att du som söker är kreativ och gillar att komma med förslag för att utveckla och förbättra.

Som person är du utåtriktad, lyhörd och trivs i sociala sammanhang samt att nätverka. Du trivs med att vara en del av ett team där man samarbetar och stöttar varandra samtidigt som du självständigt driver ditt arbete framåt. För att trivas i rollen är det viktigt att du har intresse för branschen och gillar att arbeta proaktivt för att hitta nya kunder.

Det är starkt meriterande om du har erfarenhet från att ha arbetat i vårt system för egenkontroll och ha arbetat med miljö- och hållbarhetsfrågor Detta är dock inget krav, vi kommer lägga störst vikt vid personlig lämplighet.

Kanske är du vår nya kollega? Tveka inte att ansök redan idag då urval görs löpande!


Start: Omgående, efter överenskommelse

Ort: Borås Omfattning: Heltid

Övrig information


I denna rekrytering samarbetar vi med Newsec Competence och har du frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Anne Mathiasson på 0769-495995 alternativt [email protected] Visa mindre

Polismyndigheten söker lokalförvaltare med placering i Älvsborg

Är du redo för en större uppgift? Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige. Beskrivning av arbetsplatsen Lokalförsörjningsenheten söker en lokalförvaltare med ansvar för att driva lokalförvaltning samt mindre ombyggnationsprojekt. Arbetsområdet är Polisområde Älvsborg och stationeringsort blir enlig... Visa mer
Är du redo för en större uppgift? Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige. Beskrivning av arbetsplatsen Lokalförsörjningsenheten söker en lokalförvaltare med ansvar för att driva lokalförvaltning samt mindre ombyggnationsprojekt. Arbetsområdet är Polisområde Älvsborg och stationeringsort blir enligt överenskommelse. Ekonomiavdelningen ansvarar för Polismyndighetens finansiella styrning inklusive miljöledning, lokalförsörjning, service, inköpsverksamhet samt ekonomienheterna inom en polisregion eller en avdelning. Enheten för lokalförsörjning ingår i Ekonomiavdelningen och ska säkerställa verksamhetsanpassade och kostnadseffektiva lokaler för Polismyndigheten. Enheten planerar och styr lokalbeståndet på kort och lång sikt genom hantering av uppsägningar, omförhandling och nytecknande av hyresavtal samt prioritering av större projekt och utvecklingsinsatser. Enheten genomför om-, till- och nybyggnationer, hanterar kravuppföljning av lokaler samt planerar och samordnar drift och underhåll i befintligt lokalbestånd. Enheten för löpande dialog med kärnverksamheten för att förstå dess behov ur ett lokalperspektiv. Den regionala lokalförsörjningen är organiserad regionsvis genom följande indelning: Region Stockholm, Region Nord/Mitt, Region Öst/Bergslagen, Region Väst och Region Syd. Inom respektive region kommer lokalförvaltaren att ansvara för ett eget geografiskt område, i detta fall polisområde Älvsborg i region Väst. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp med 9 personer med placering enligt överenskommelse.  Arbetsuppgifter Lokalförvaltarens huvudsakliga uppdrag är att ansvara för att förvalta, samordna och utveckla befintligt lokalbestånd inom polisområde Älvsborg i region Väst. Som lokalförvaltare agerar du kravställare gentemot hyresvärdar och leverantörer samt har en god dialog och bygger relationer i verksamheten. Du leder mindre ombyggnationer av befintliga lokaler och ansvarar för drift och underhåll. Ditt arbete innebär också att arbeta för att lagstiftning och arbetsmiljökrav uppfylls i lokalbeståndet, i samråd och med stöd från verksamheten. Resor ingår i arbetet, främst inom polisområdet men även inom regionen och nationellt.  Kvalifikationer  Detta är en möjlighet för dig som har: • relevant akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet/utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig• erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter• erfarenhet av lokalförsörjning och/eller fastighetsfrågor • god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift• körkort B MeriterandeVi ser det som meriterande om du utöver ovan även har:  •erfarenhet av projektledning•erfarenhet av hantering av hyres- och serviceavtal •erfarenhet av byggentreprenader•kunskap om arbetsmiljö och säkerhetsfrågor Personliga egenskaper Arbetsuppgifterna ställer krav på att du tycker om att ge god service, är relationsskapande och självständigt driver arbetet framåt med fokus på att lösa problem. Du är en god kommunikatör och trivs med att samarbeta samt har en solidarisk inställning till de beslut som fattas. Vidare är du strukturerad och noggrann. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Kontaktpersoner Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta rekryterande chef: Pål Sjölander tfn 010-565 31 25 Undrar du något om rekryteringsprocessen kontakta ansvarig HR-konsult:Felicia Flyckt, [email protected] Facklig företrädare Anna Owens, SACO, tfn 076-767 44 70; Sofia Ask, Polisförbundet, tfn 010-563 87 10; Johan Gertz, Fackförbundet ST, tfn 010-56 770 92; Karna Tillheden, SEKO, tfn 010-561 66 27.Övrig information Anställningen:Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning om sex månaderArbetsort: Enligt överenskommelseArbetstid: FlextidTillträde: Enligt överenskommelse Funktion: Handläggare - lokalförsörjning Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap men du får gärna ha utländsk bakgrund. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev via e-post till [email protected] senast den 10 juni 2019. I ditt personliga brev och CV vill vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller våra efterfrågade krav och meriter. Märk din ansökan med ref.nr. A282.610/2019 i mailets ärendemening. Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du skickar din ansökan uppmärkt med ref.nr A282.610/2019 via papperspost till adressen: Polismyndigheten, Registratorskontoret, Box 122 56, 102 26 Stockholm. Polismyndigheten kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med reglerna i EU:s dataskyddsförordning (2016/679) och annan tillämplig dataskyddsreglering. Du kan läsa mer om vår hantering av personuppgifter på www.polisen.se/personuppgifter/rekryteringDin ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Varmt välkommen med din ansökan!Läs om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se Visa mindre