Lediga jobb som Köksbiträde i Borås

Se lediga jobb som Köksbiträde i Borås. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Borås som finns hos arbetsgivaren.

Cafébiträde

Ansök    Feb 29    Kockesset i Borås    Köksbiträde
Vi söker nu deltidspersonal till Almenäs Café och Kök. Jobbet är mellan 1 maj - 31 augusti. Snitt 75%. Vi söker dig som känner dig bekväm i kallköket med tillredning av mackor, sallader, bakverk och bakning, enklare matlagning och samtidigt står bakom kassan. Jobbet är varierande då vi ligger vid en badstrand så varierar kundtillströmningen mycket under sommaren. I arbetsuppgifterna ingår även städning, tvättning, uppackning av varor, mottagning av leve... Visa mer
Vi söker nu deltidspersonal till Almenäs Café och Kök. Jobbet är mellan 1 maj - 31 augusti. Snitt 75%.
Vi söker dig som känner dig bekväm i kallköket med tillredning av mackor, sallader, bakverk och bakning, enklare matlagning och samtidigt står bakom kassan.
Jobbet är varierande då vi ligger vid en badstrand så varierar kundtillströmningen mycket under sommaren.
I arbetsuppgifterna ingår även städning, tvättning, uppackning av varor, mottagning av leveranser samt vägleda och styra våra yngre sommarjobbare.
Vi ser att du är
Stresstålig. Du skall vara självgående och initiativrik.
Att vara noggrann och ha ett öga för vad som behöver göras
Serviceminded, sätter gästen och kunden i fokus i alla lägen.
Lika bra på att jobba ensam som i team.
Kunna fatta egna beslut och vara trygg i dig själv.Intervjuer sker löpande så skicka in cv och personligt brev tillsammans med bild så snart som möjligt.
Meriterande är tillgång till egen bil samt tidigare vana på liknande arbetsplatser.
Svenska i tal och skrift är ett krav. Visa mindre

Köksbiträde till Restaurang Visionen i Borås

Ansök    Apr 11    Compass Group AB    Köksbiträde
Extraarbete med tillträde så snart som möjligt Vem söker vi? Nu söker vi en passionerad köksbiträde som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och noggrannhet hjälper du både varm- och kallkök med förberedning, tillagning och servering. under lunchen kommer ert fokus ligga till 100% i disken. Detta är ett perfekt uppdrag för dig som pluggar, kanske har ett ordinarie kvällsjobb och som vill dryga ut sin kassa.... Visa mer
Extraarbete med tillträde så snart som möjligt

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad köksbiträde som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och noggrannhet hjälper du både varm- och kallkök med förberedning, tillagning och servering. under lunchen kommer ert fokus ligga till 100% i disken. Detta är ett perfekt uppdrag för dig som pluggar, kanske har ett ordinarie kvällsjobb och som vill dryga ut sin kassa. I tjänsten ingår bland annat egenkontroll, dagliga rutiner i köket och disk.

Om restaurang Visionen, vilka är vi?!

Visionen är belägen i RISE lokaler på Ramnaslätt. Här har vi funnits i ca. 10 år. Gruppen som jobbar här består av 5p och är en mix mellan tjejer och killar. det som kännetecknar oss är vårt driv och passion för service samt resultat. Vi servar våra kunder med allt från frukost, fika till kalla och varma bufféer. antalet varierar från dag till dag, men runt 400 gäster/dag.

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du tycker om att planera och strukturera ditt arbete så att det blir effektivt
• Med din positivitet tar du ansvar för att hålla en hög servicenivå genom hela dagen
• God service är viktigt för dig där ett leende och ögonkontakt är en självklarhet
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska obehindrat
• Tidigare erfarenhet av restaurangkök är ett plus
• Körkort är ett plus

Om Compass Group

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 500 000 kollegor. I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter cirka 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC. Koncernens omsättning uppgår globalt till 250 miljarder SEK (2022). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera. Vill du läsa mer om Compass Group, besök gärna vår hemsida.

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen.
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra.
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor.
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Rekrytering på Compass Group

Rekryteringen sker löpande så varmt välkommen in med din ansökan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. För mer information om hur Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, klicka här. Visa mindre

Köksbiträde på golfbana

Ansök    Feb 29    Kockesset i Borås    Köksbiträde
Vi söker nu en personal gärna med erfarenhet från restaurang / café eller med lika stort intresse för mat och service. Erfarenhet är inget krav. Utöver ovan tar du stort ansvar för helheten och ser både stora och små detaljer. Du kommer vara delaktig i alla förekommande arbetsuppgifter på mindre restaurang. Du kommer att sköta enklare matlagning i samspel med kassa, servering, städ och andra vanligt förekommande uppgifter inom restaurang till större delen... Visa mer
Vi söker nu en personal gärna med erfarenhet från restaurang / café eller med lika stort intresse för mat och service. Erfarenhet är inget krav.
Utöver ovan tar du stort ansvar för helheten och ser både stora och små detaljer. Du kommer vara delaktig i alla förekommande arbetsuppgifter på mindre restaurang.
Du kommer att sköta enklare matlagning i samspel med kassa, servering, städ och andra vanligt förekommande uppgifter inom restaurang till större delen ensam men även med extra personal på timmar.
Vi tror att du trivs lika bra i köket som bakom baren eller ute hos gästen.
Du har viss erfarenhet från kök/café eller liknande arbete. Du är känner dig bekväm i restaurangmiljö.
Du kommer att arbeta i ett varierande tempo mellan april - sept (annan tid kan förekomma beroende på väder) på golfbana. Vi ser att du trivs med att hugga i och jobba mer under denna period medans du njuter av längre och mer ledighet övrig tid på året.
Öppettider är mån - sön 8-17, eller efter behov.
Du skall vara lyhörd för våra gäster och alltid lägga fokus hos dom. Återkommande gäster och gott renommé är restaurangens kundunderlag och extra viktigt att sätta i fokus.
Vi ser att du klarar av ett högt tempo och håller huvudet kallt oavsett situation. Du är flexibel och kan justera arbetstiderna med kort varsel utefter behov och väder.
Sista ansökningsdag är 10 april men vi kommer att kalla till intervju löpande och kan tillsätta tjänsten tidigare.
Tillträde för tjänsten är senast 7 april.
Vid frågor kontakta Rasmus Blom [email protected] eller 0703-658506 Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Jan 4    Viareds 2 Kockar AB    Köksbiträde
Nu söker vi en ny köksmedarbetare till vår nya sushi/asiatisk lunchrestaurang. Vi serverar lunch och erbjuder catering. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter som kan förekomma i en sushi/lunchrestaurang, allt från enkla matlagning, varuplock, disk och städning i vårt kök, servera och påfyllning av sushi, stå i kassan. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper, vilket innebär att du: • Tycker om att planera och strukturera ditt arbete så att de... Visa mer
Nu söker vi en ny köksmedarbetare till vår nya sushi/asiatisk lunchrestaurang. Vi serverar lunch och erbjuder catering. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter som kan förekomma i en sushi/lunchrestaurang, allt från enkla matlagning, varuplock, disk och städning i vårt kök, servera och påfyllning av sushi, stå i kassan.


Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper, vilket innebär att du:
• Tycker om att planera och strukturera ditt arbete så att det blir effektivt
• Med din positivitet tar du ansvar för att håll en hög servicenivå
• God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Tidigare erfarenhet av sushi/ lunchrestaurang är ett plus


Det är meriterande om du har B-körkort.


Uppdraget är deltid på 50%( möjlighet till extra timmar), dagtid och tillsvidareanställning. Kan jobba omgående.


Vi tar emot ansökan via e-post: [email protected]


Vi kommer att titta på ansökningarna löpande och tjänsten ska tillsättas omgående. Visa mindre

Vi söker köksbiträde

Ansök    Dec 3    SANDARED PIZZAHOUSE AB    Köksbiträde
Arbetsbeskrivning Vi söker en person som restaurangbiträden genomför restaurangens dagliga arbetsuppgifter. Uppgifterna är främst att servera mat till gästerna, beställning av råvaror, diska, inventering. Kvalifikationer Vi söker dig som är stresstålig, serviceinriktad, flexibel, samarbetsvillig samt idérik. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av serviceyrket. Vi ser fram emot ett gott samarbete med dig! Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi söker en person som restaurangbiträden genomför restaurangens dagliga arbetsuppgifter. Uppgifterna är främst att servera mat till gästerna, beställning av råvaror, diska, inventering.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är stresstålig, serviceinriktad, flexibel, samarbetsvillig samt idérik.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av serviceyrket.


Vi ser fram emot ett gott samarbete med dig! Visa mindre

Sommarjobb som Husmor till fabriken i Borås

Ansök    Feb 27    Atria Sweden AB    Köksbiträde
Nyfiken på att jobba för en godare framtid? Då kanske det här kan vara något för dig. Nu söker vi en Husmor som kan jobba under sommaren i vår livsmedelsfabrik i Borås. Vår vision är att med passion och starka varumärken skapa inspirerande mat för varje tillfälle. Det uppnår vi bara om vi anställer de kunnigaste och mest engagerade medarbetarna och ser till att de trivs så bra som möjligt hos oss. Våra sex fabriker är utspridda från Sölvesborg i söder till... Visa mer
Nyfiken på att jobba för en godare framtid? Då kanske det här kan vara något för dig.
Nu söker vi en Husmor som kan jobba under sommaren i vår livsmedelsfabrik i Borås.
Vår vision är att med passion och starka varumärken skapa inspirerande mat för varje tillfälle. Det uppnår vi bara om vi anställer de kunnigaste och mest engagerade medarbetarna och ser till att de trivs så bra som möjligt hos oss. Våra sex fabriker är utspridda från Sölvesborg i söder till Sköllersta utanför Örebro i norr. Hos oss produceras inspirerande mat under varumärken som Lönneberga, Sibylla, Lithells, Arboga och Ridderheims.
På fabriken här i?Borås?tillverkar vi salami, ölkorv och onsalakorv.
Fabriken ligger på Sjöbo och här jobbar cirka 20 medarbetare. Vi söker nu en Husmor som kan jobba i sommar under veckorna 27-30, med möjlighet till fler veckor om man även vill jobba i vår produktion.
Som Husmor jobbar du självständigt med att vårda våra lokaler och servera mat till våra medarbetare som jobbar i fabriken. Du ansvarar för frukost- och lunchservering vilket innebär att lägga beställningar för matråvaror, tillaga maten samt göra en matsedel för varje vecka. Det ingår även i rollen som Husmor att tvätta medarbetarnas arbetskläder och att städa samtliga omklädningsrum, kontor och toaletter.
Vi söker dig som är minst 18 år och självklart gillar du gott samarbete och god mat! För att lyckas i rollen vill vi att du har tidigare erfarenhet av enklare matlagning. Du gillar att ha ordning och reda runt i kring dig och du har ett brinnande intresse inom service. För att vi ska kunna samarbeta med varandra ser vi även att du har god förståelse i svenska, både i tal som skrift.
Som person är du positiv och du tycker om att planera och strukturera ditt arbete. God service är viktigt för dig och du tar ansvar för att hålla en hög servicenivå. Vidare ska du kunna hålla ett högt tempo och kunna prioritera vad som är viktigt just här och nu.
Generell info
Anställningsform: Heltid, säsongsanställning mellan veckorna 27 - 30. Möjlighet till fler veckor om man även vill jobba i vår produktion.
Arbetstid: Dagtid 06:00 – 15:00, måndag till fredag
Arbetsplats: Johannelundsgatan 44, Borås
Krav på tidigare erfarenhet av enklare matlagning

Ansökan
Urval sker löpande så skicka in ditt CV och personliga brev redan idag!
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jenny Johansson, Platschef Borås, [email protected].
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Sep 28    Viareds 2 Kockar AB    Köksbiträde
Nu söker vi en ny köksmedarbetare till vår lunchrestaurang. Vi serverar frukost, lunch och erbjuder catering. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter som kan förekomma i en frukost/lunchrestaurang, allt från enkla matlagning, varuplock, disk och städning i vårt kök, servera och portionera, stå i kassan. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper, vilket innebär att du: • Tycker om att planera och strukturera ditt arbete så att det blir effektivt ... Visa mer
Nu söker vi en ny köksmedarbetare till vår lunchrestaurang. Vi serverar frukost, lunch och erbjuder catering. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter som kan förekomma i en frukost/lunchrestaurang, allt från enkla matlagning, varuplock, disk och städning i vårt kök, servera och portionera, stå i kassan.


Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper, vilket innebär att du:
• Tycker om att planera och strukturera ditt arbete så att det blir effektivt
• Med din positivitet tar du ansvar för att håll en hög servicenivå
• God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Tidigare erfarenhet av lunchrestaurang är ett plus


Det är meriterande om du har B-körkort.


Uppdraget är deltid på 50%( möjlighet till extra timmar), dagtid och tillsvidareanställning.


Vi tar emot ansökan via e-post: [email protected]


Vi kommer att titta på ansökningarna löpande och tjänsten ska tillsättas omgående. Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Okt 17    Hulta Pizzeria AB    Köksbiträde
Vi söker ett köksbiträde som för arbete hos oss! Anställningen avser en heltidstjänst (100 %). Dina arbetsuppgifter kommer vara att portionera upp mat, att ta emot betalningar i kassa, servera gäster och att plocka bort disk från borden och städa. I arbetsuppgifterna ingår också att förbereda och tillaga små portioner såser och sallader. Det kan ingå att plocka in varor vid levereras. Som person ska du vara stresstålig och kunna ha flera bollar i luften. D... Visa mer
Vi söker ett köksbiträde som för arbete hos oss! Anställningen avser en heltidstjänst (100 %). Dina arbetsuppgifter kommer vara att portionera upp mat, att ta emot betalningar i kassa, servera gäster och att plocka bort disk från borden och städa. I arbetsuppgifterna ingår också att förbereda och tillaga små portioner såser och sallader. Det kan ingå att plocka in varor vid levereras. Som person ska du vara stresstålig och kunna ha flera bollar i luften. Det är viktigt att du kan arbeta såväl självständigt som grupp.

Språkkunskaper i turkiska och tidigare erfarenheter av restaurangbranschen är meriterande. Välkommen att lämna in ditt CV!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Nov 27    Viareds 2 Kockar AB    Köksbiträde
Nu söker vi en ny köksmedarbetare till vår nya sushi/asiatisk lunchrestaurang. Vi serverar lunch och erbjuder catering. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter som kan förekomma i en sushi/lunchrestaurang, allt från enkla matlagning, varuplock, disk och städning i vårt kök, servera och påfyllning av sushi, stå i kassan. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper, vilket innebär att du: • Tycker om att planera och strukturera ditt arbete så att de... Visa mer
Nu söker vi en ny köksmedarbetare till vår nya sushi/asiatisk lunchrestaurang. Vi serverar lunch och erbjuder catering. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter som kan förekomma i en sushi/lunchrestaurang, allt från enkla matlagning, varuplock, disk och städning i vårt kök, servera och påfyllning av sushi, stå i kassan.


Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper, vilket innebär att du:
• Tycker om att planera och strukturera ditt arbete så att det blir effektivt
• Med din positivitet tar du ansvar för att håll en hög servicenivå
• God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Tidigare erfarenhet av sushi/ lunchrestaurang är ett plus


Det är meriterande om du har B-körkort.


Uppdraget är deltid på 50%( möjlighet till extra timmar), dagtid och tillsvidareanställning.


Vi tar emot ansökan via e-post: [email protected]


Vi kommer att titta på ansökningarna löpande och tjänsten ska tillsättas omgående. Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Aug 29    Viareds 2 Kockar AB    Köksbiträde
Nu söker vi en ny köksmedarbetare till vår lunchrestaurang. Vi serverar frukost, lunch och erbjuder catering. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter som kan förekomma i en frukost/lunchrestaurang, allt från enkla matlagning, varuplock, disk och städning i vårt kök, servera och portionera, stå i kassan. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper, vilket innebär att du: • Tycker om att planera och strukturera ditt arbete så att det blir effektivt ... Visa mer
Nu söker vi en ny köksmedarbetare till vår lunchrestaurang. Vi serverar frukost, lunch och erbjuder catering. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter som kan förekomma i en frukost/lunchrestaurang, allt från enkla matlagning, varuplock, disk och städning i vårt kök, servera och portionera, stå i kassan.


Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper, vilket innebär att du:
• Tycker om att planera och strukturera ditt arbete så att det blir effektivt
• Med din positivitet tar du ansvar för att håll en hög servicenivå
• God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Tidigare erfarenhet av lunchrestaurang är ett plus


Det är meriterande om du har B-körkort.


Uppdraget är deltid på 50%( möjlighet till extra timmar), dagtid och tillsvidareanställning.


Vi tar emot ansökan via e-post: [email protected]


Vi kommer att titta på ansökningarna löpande och tjänsten ska tillsättas omgående. Visa mindre

Köksbiträde/diskare till restaurang Visionen i Borås

Ansök    Sep 4    Compass Group AB    Köksbiträde
Visstid 75% med start 27/9 och 12 veckor framåt. Nu söker vi en passionerad köksbiträde/diskare som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och noggrannhet har du disken som din huvuduppgift med även hjälpa till i varm- och kallkök med förberedning, tillagning och servering. I tjänsten ingår bland annat egenkontroll, dagliga rutiner i köket och disk samt ibland även arbete i kassan. Om Restaurang Visionen Vi ... Visa mer
Visstid 75% med start 27/9 och 12 veckor framåt.

Nu söker vi en passionerad köksbiträde/diskare som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och noggrannhet har du disken som din huvuduppgift med även hjälpa till i varm- och kallkök med förberedning, tillagning och servering.

I tjänsten ingår bland annat egenkontroll, dagliga rutiner i köket och disk samt ibland även arbete i kassan.

Om Restaurang Visionen

Vi tillagar och serverar ca 400p/dag och då fördelat på 5-7 rätter, vi jobbar som mest med bufféer av olika slag, men även servering på tallrik och packad mat som ci caterar ut till flera olika företag i trakten. Arbete på kvällar och helger kan förekomma.

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du tycker om att planera och strukturera ditt arbete så att det blir effektivt
• Med din positivitet tar du ansvar för att hålla en hög servicenivå genom hela dagen
• God service är viktigt för dig där ett leende och ögonkontakt är en självklarhet
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska(Krav)
• Körkort är ett stort plus
• Tidigare erfarenhet av restaurangkök är ett plus

Om Compass Group

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor. I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter cirka 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Service den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera. Vill du läsa mer om Compass Group, besök gärna vår hemsida.

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen.
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra.
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor.
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Rekrytering på Compass Group

Rekryteringen sker löpande så varmt välkommen in med din ansökan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. För mer information om hur Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, klicka här. Visa mindre

Köksbiträde - timvikariat

Försörjningsförvaltningen är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen. Verksamheten bedrivs i hela Västra Götaland med fokus på försörjning och logistik till regionens olika verksamheter. Vi utvecklar och levererar bland annat tjänster inom måltider, tvätt, läkemedelsnära produkter och hjälpmedel, och lagerhåller och distribuerar produkter. Arbetsbeskrivning Som köksbiträde bidrar du till att skapa goda måltider med hög kvalité. Du blir en v... Visa mer
Försörjningsförvaltningen är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen. Verksamheten bedrivs i hela Västra Götaland med fokus på försörjning och logistik till regionens olika verksamheter. Vi utvecklar och levererar bland annat tjänster inom måltider, tvätt, läkemedelsnära produkter och hjälpmedel, och lagerhåller och distribuerar produkter.

Arbetsbeskrivning

Som köksbiträde bidrar du till att skapa goda måltider med hög kvalité.

Du blir en viktig del i att laga goda, säkra och hälsosamma måltider till patienter och besökare. Dina arbetsuppgifter är varierande och består av tillagning av mat till patienter, dukning av matbrickor till patienter samt disk och städ. Du medverkar i och genomför egenkontroll tillsammans med dina kollegor. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma.

Arbetstiden är förlagd till både vardagar och helger enligt schema.

För att ge god service i rollen som köksbiträde behöver du:

- visa intresse, vilja och engagemang till att utföra ett bra arbete
- vara noggrann och ansvarstagande
- ha ett gott bemötande och arbeta bra tillsammans med andra
- vara flexibel och ha förmåga att växla mellan olika arbetsuppgifter

Du har gymnasieutbildning inom restaurang och livsmedel eller gymnasieutbildning som tillsammans med erfarenhet bedöms likvärdig. Du behöver kunna kommunicera väl på svenska då du kommer ha dialog med kunder och arbetskamrater samt följa skriftliga och muntliga arbetsinstruktioner. Du har den fysik som krävs för att kunna gå och stå hela arbetsdagen, lyfta tungt eller utföra upprepande arbetsmoment.

Det är meriterande med erfarenhet av liknande arbete inom kök eller med livsmedel.

Vårt erbjudande

Vi kan service och vet vikten av att vårt arbete görs rätt. Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du får introduktion, utbildning och bra anställningsvillkor. En hälsosam arbetsplats med fokus på arbetsglädje och kompetensutveckling är viktigt för oss.
Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Västra Götalandsregionen: https://www.vgregion.se/jobba-i-vgr/dinaformaner/

Övrigt

Intervjuer kan komma att ske löpande så vänta inte med din ansökan. 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktionDu kan även läsa mer i presentation om https://mellanarkiv-offentlig.vgregion.se/alfresco/s/archive/stream/public/v1/source/available/sofia/rs4011-467070786-672/native/Jobba hos oss.pdf


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Kökspersonal

Ansök    Jul 1    Taki Foods AB    Köksbiträde
Till vår nya restaurang i Borås söker vi i första hand en erfaren sushikock som kan jobba självständigt och vet allt om sushi tillagning. Har du inte erfarenhet av sushi tillagning så kan vi lösa det genom praktik inlärning. Då tror vi att du är en snabblärd person som har erfarenhet av restaurangbranschen eller intresserad av mat och att lära sig tillaga sushi. Alternativt söker vi en person som har varit utan jobb längre tid men har stor viljan att ... Visa mer
Till vår nya restaurang i Borås söker vi i första hand en erfaren sushikock som kan jobba självständigt och vet allt om sushi tillagning.


Har du inte erfarenhet av sushi tillagning så kan vi lösa det genom praktik inlärning. Då tror vi att du är en snabblärd person som har erfarenhet av restaurangbranschen eller intresserad av mat och att lära sig tillaga sushi.


Alternativt söker vi en person som har varit utan jobb längre tid men har stor viljan att komma tillbaka till arbete och lära sig nytt.
Du är ansvarsfull och kan hantera stress.
Du sätter kunden i centrum
Du har känsla för god mat och kvalitet
Du har good samarbetsförmåga
Dina arbetsuppgifter består av beredning, tillagning av sushi, försäljning och hålla rent lokalen. Arbetstider varierar dag till kvällar och helger.
Tjänsten tänkt att början av September.


Vi ser fram emot att höra från dig Visa mindre

Vi söker sushikock/ Köksbiträde

Ansök    Jul 10    Alicias Sushi AB    Köksbiträde
Vi söker sushikock och köksbiträde till våran restaurang mini Tokyo Sushi. Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet och goda kunskaper inom ASIATISK matlagning. Dina arbetsuppgifter är bl.a. tillagning av ASIATISK mat. Kock utbildning är meriterande men ej krav. Vi sätter stor tillit till dina personliga egenskaper. Du ska kunna arbeta självständigt och i grupp. Känna stolthet för allt som köket serverar. Du ska vara ansvarsfull och flexibel. Du ser möj... Visa mer
Vi söker sushikock och köksbiträde till våran restaurang mini Tokyo Sushi.
Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet och goda kunskaper inom ASIATISK matlagning. Dina arbetsuppgifter är bl.a. tillagning av ASIATISK mat. Kock utbildning är meriterande men ej krav.
Vi sätter stor tillit till dina personliga egenskaper. Du ska kunna arbeta självständigt och i grupp. Känna stolthet för allt som köket serverar. Du ska vara ansvarsfull och flexibel. Du ser möjligheten i att lösa problemen när de uppstår.
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.
Lön efter överenskommelse. Kollektivantal Visa mindre

Vi söker en köks och restaurangbitrede

Ansök    Aug 22    Sanne Borås AB    Köksbiträde
Sanne Borås Ab söker köksbiträde för heltidsanställning. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå utav sedvanliga arbetsuppgifter i en restaurang såsom servering, disk, städning, lagerhantering med mera. Vi söker dig som har erfarenhet från restaurangbranschen och är stresstålig, lojal samt arbetsam. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Välkommen med din ansökan via e-post! Visa mer
Sanne Borås Ab söker köksbiträde för heltidsanställning.


Dina arbetsuppgifter kommer att bestå utav sedvanliga arbetsuppgifter i en restaurang såsom servering, disk, städning, lagerhantering med mera.


Vi söker dig som har erfarenhet från restaurangbranschen och är stresstålig, lojal samt arbetsam. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Välkommen med din ansökan via e-post! Visa mindre

ChopChop Borås söker köksbiträde

Ansök    Apr 11    ChopChop AB    Köksbiträde
ChopChop Asian Express är Europas första asiatiska DriveThru restaurang. Vårt mål är att ha nöjda kunder där vi serverar god asiatisk mat med högkvalitativa råvaror. Vi ska vara ett alternativ till de traditionella snabbmatsrestaurangerna. Vi söker dig som vill jobba som köksbiträde med en omfattning 100% dvs heltid. Arbetet är förlagd både på dagtid, kvällstids och helger. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå att bereda och tillaga enklare m... Visa mer
ChopChop Asian Express är Europas första asiatiska DriveThru restaurang.
Vårt mål är att ha nöjda kunder där vi serverar god asiatisk mat med högkvalitativa råvaror. Vi ska vara ett alternativ till de traditionella snabbmatsrestaurangerna.
Vi söker dig som vill jobba som köksbiträde med en omfattning 100% dvs heltid. Arbetet är förlagd både på dagtid, kvällstids och helger.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå att bereda och tillaga enklare maträtter, beredning av kött och grönsaker. Att diska och renhållning av köket ingår i arbetsuppgifterna.
Vi ser dig som söker har:
En god samarbetsförmåga, vi på ChopChop sätter stor vikt på laganda och teamwork. Rätt inställning, vi ser denna egenskap som det absolut viktigaste, med det rätta engagemanget och viljan att ta för sig i arbetet kan man komma långt på en arbetsplats oavsett vad man kan och inte kan. Visa mindre

Vi söker köksbiträden

Om jobbet Vi söker restaurangbiträden genomför restaurangens dagliga arbetsuppgifter. Uppgifterna är främst att servera mat till gästerna, beställning av råvaror, diska, inventering. Kvalifikationer Vi söker dig som är stresstålig, serviceinriktad, flexibel, samarbetsvillig samt idérik. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av serviceyrket. Vi ser fram emot ett gott samarbete med dig! Visa mer
Om jobbet
Vi söker restaurangbiträden genomför restaurangens dagliga arbetsuppgifter. Uppgifterna är främst att servera mat till gästerna, beställning av råvaror, diska, inventering.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är stresstålig, serviceinriktad, flexibel, samarbetsvillig samt idérik.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av serviceyrket.


Vi ser fram emot ett gott samarbete med dig! Visa mindre

Restauramgbiträde till Fristads Arbetskläder AB

Ansök    Apr 21    AB Effektiv Borås    Köksbiträde
Är du driven, strukturerad samt tycker om att arbeta med service? Då kan det här vara tjänsten för dig! Vi söker nu en restaurangbiträde med erfarenhet av att arbeta inom restaurang och storkök. Om företaget På Fristads får du möjlighet att arbeta i ett marknadsledande globalt företag där du själv får möjligheten att utveckla och påverka arbetet. Du erbjuds ett stimulerande och omväxlande arbete i en internationell miljö. Du kommer att få marknadsmässiga... Visa mer
Är du driven, strukturerad samt tycker om att arbeta med service? Då kan det här vara tjänsten för dig! Vi söker nu en restaurangbiträde med erfarenhet av att arbeta inom restaurang och storkök.

Om företaget
På Fristads får du möjlighet att arbeta i ett marknadsledande globalt företag där du själv får möjligheten att utveckla och påverka arbetet. Du erbjuds ett stimulerande och omväxlande arbete i en internationell miljö. Du kommer att få marknadsmässiga villkor och verktyg för att kunna utföra ditt arbete på bästa sätt.
Våra värderingar Passion, Prestation, Enkelhet, Tillsammans, är viktiga för oss. Som medarbetare hos oss är du en viktig ambassadör och förebild för dessa både internt och externt.
Du kommer att arbeta i vårt nybyggda moderna huvudkontor i Viared strax utanför Borås.

Vad erbjuder rollen?
Din roll som restaurangbiträde fyller en viktig funktion hos oss i serviceteamet som består av kollegor inom cleaning och restaurang och i vårt mottagningskök. Du har många samarbetsytor såväl internt som externt. En viktig del av tjänsten innebär att säkerställa den dagliga driften av restaurangen med ansvar för beställningar, inköp, konferensbokningar samt hygienkrav.
Du har ett nära samarbete med vår Restaurant Manager och övriga i serviceteamet.

Tjänsten är tidsbegränsad from 2023-06-15 t.o.m. 2024-08-02.
Sysselsättningsgrad 75%. Arbetstider är måndag - fredag dagtid.Vem är du?
Vi söker dig som är noggrann, effektiv, strukturerad och gärna tar dig an nya uppgifter. Självklart är du en bra lagspelare, du anpassar dig lätt till olika omständigheter och trivs med att jobba med att ge dina kunder den bästa servicen.
Grundläggande krav för tjänsten:
• Du har utbildning inom restaurang och storkök eller erfarenhet som kan bedömas likvärdig
• God förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift
• Vi ser gärna att du har arbetat i en liknande roll inom branschen


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan!

Sökord
Resaturangbiträde, kock, storkök Visa mindre

Cafébiträde

Ansök    Mar 28    Kockesset i Borås    Köksbiträde
Vi söker nu deltidspersonal till Almenäs Café och Kök. Jobbet är mellan 1 maj - 31 augusti. Snitt 75%. Vi söker dig som känner dig bekväm i kallköket med tillredning av mackor, sallader, bakverk och bakning, enklare matlagning och samtidigt står bakom kassan. Jobbet är varierande då vi ligger vid en badstrand så varierar kundtillströmningen mycket under sommaren. I arbetsuppgifterna ingår även städning, tvättning, uppackning av varor, mottagning av leve... Visa mer
Vi söker nu deltidspersonal till Almenäs Café och Kök. Jobbet är mellan 1 maj - 31 augusti. Snitt 75%.
Vi söker dig som känner dig bekväm i kallköket med tillredning av mackor, sallader, bakverk och bakning, enklare matlagning och samtidigt står bakom kassan.
Jobbet är varierande då vi ligger vid en badstrand så varierar kundtillströmningen mycket under sommaren.
I arbetsuppgifterna ingår även städning, tvättning, uppackning av varor, mottagning av leveranser samt vägleda och styra våra yngre sommarjobbare.
Vi ser att du är
Stresstålig. Du skall vara självgående och initiativrik.
Att vara noggrann och ha ett öga för vad som behöver göras
Serviceminded, sätter gästen och kunden i fokus i alla lägen.
Lika bra på att jobba ensam som i team.
Kunna fatta egna beslut och vara trygg i dig själv.Intervjuer sker löpande så skicka in cv och personligt brev tillsammans med bild så snart som möjligt.
Meriterande är tillgång till egen bil samt tidigare vana på liknande arbetsplatser.
Svenska i tal och skrift är ett krav. Visa mindre

Köksbiträde

Försörjningsförvaltningen inom Västra Götalandsregionen är en ny förvaltning som bildades 1 januari 2023. Verksamheten bedrivs i hela Västra Götaland med fokus på försörjning och logistik till regionens olika verksamheter. Vi utvecklar och levererar bland annat tjänster inom måltider, tvätt, läkemedelsnära produkter och hjälpmedel, och lagerhåller och distribuerar produkter. Arbetsbeskrivning Som köksbiträde bidrar du till att skapa goda måltider m... Visa mer
Försörjningsförvaltningen inom Västra Götalandsregionen är en ny förvaltning som bildades 1 januari 2023. Verksamheten bedrivs i hela Västra Götaland med fokus på försörjning och logistik till regionens olika verksamheter. Vi utvecklar och levererar bland annat tjänster inom måltider, tvätt, läkemedelsnära produkter och hjälpmedel, och lagerhåller och distribuerar produkter.

Arbetsbeskrivning

Som köksbiträde bidrar du till att skapa goda måltider med hög kvalité.

Du blir en viktig del i att laga goda, säkra och hälsosamma måltider till patienter och besökare. Dina arbetsuppgifter är varierande och består av tillagning av mat till patienter, dukning av matbrickor till patienter samt disk och städ. Du medverkar i och genomför egenkontroll tillsammans med dina kollegor. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma.

Arbetet är förlagt till både vardagar och helger. 

För att ge god service i rollen som köksbiträde behöver du:

- visa intresse, vilja och engagemang till att utföra ett bra arbete
- vara noggrann och ansvarstagande
- ha ett gott bemötande och arbeta bra tillsammans med andra
- vara flexibel och ha förmåga att växla mellan olika arbetsuppgifter

Du har gymnasieutbildning inom restaurang och livsmedel eller likvärdig utbildning. Du behöver kunna kommunicera väl på svenska då du kommer ha dialog med kunder och arbetskamrater samt följa skriftliga och muntliga arbetsinstruktioner. Du har den fysik som krävs för att kunna gå och stå hela arbetsdagen, lyfta tungt eller utföra upprepande arbetsmoment.

Det är meriterande med erfarenhet av liknande arbete inom kök eller med livsmedel.

Vårt erbjudande

Vi kan service och vet vikten av att vårt arbete görs rätt. Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du får introduktion, utbildning och bra anställningsvillkor. En hälsosam arbetsplats med fokus på arbetsglädje och kompetensutveckling är viktigt för oss.
Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Västra Götalandsregionen: https://www.vgregion.se/jobba-i-vgr/dinaformaner/

Övrigt

Intervjuer kan komma att ske löpande så vänta inte med din ansökan. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Kiosk, service och vaktmästeri

Ansök    Mar 7    Guldkanten    Köksbiträde
Hej vi söker nu sommar personal för bemanning av vårt café på en friluftsgård i Borås. Vi söker personer som arbetar självständigt är flexibla och tycker det är roligt att möta människor. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Hej vi söker nu sommar personal för bemanning av vårt café på en friluftsgård i Borås.
Vi söker personer som arbetar självständigt är flexibla och tycker det är roligt att möta människor.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Vi söker efter drivna köksbiträden i Borås med känsla för service!

Ansök    Dec 22    Zynca AB    Köksbiträde
Ligger service dig nära om hjärtat där du får utmana dig själv i ett högt tempo? Vill du samtidigt utvecklas och lära dig nytt inom restaurangbranschen? Då är vi intresserade av att träffa dig! Vår arbetsgivare är på jakt efter nya talanger som vill vara med och skapa riktigt bra restaurangupplevelser. Du brinner för att sprida bra energi och är inte rädd för att visa framfötterna i grupp. För att lyckas bäst i rollen, är fenomenal service högst på din ... Visa mer
Ligger service dig nära om hjärtat där du får utmana dig själv i ett högt tempo? Vill du samtidigt utvecklas och lära dig nytt inom restaurangbranschen?

Då är vi intresserade av att träffa dig!

Vår arbetsgivare är på jakt efter nya talanger som vill vara med och skapa riktigt bra restaurangupplevelser. Du brinner för att sprida bra energi och är inte rädd för att visa framfötterna i grupp.

För att lyckas bäst i rollen, är fenomenal service högst på din lista och du brinner för samarbete där du utvecklas tillsammans med dina kollegor.

Känner du igen dig i annonsen? Ansök redan idag och ladda upp ditt CV, personligt brev. Vi hör av oss med mer information.

Vi ser fram emot att träffa dig. Visa mindre

köksbiträde

Ansök    Jan 10    Smartcooler SA AB    Köksbiträde
Vi söker dig som redan är eller vill bli köksbiträde och ta plats i Ômami's kök för att tillaga Sveriges bästa Asiatiska streetfood. Du älskar mat och förstår vikten av kvalitet och mathantverk. Som köksbiträde hos Ômami kommer du jobba i ett högt tempo och därför är det extra viktigt att du förstår att kommunikation är avgörande för ett smidigt och roligt teamwork. Ditt CV är inte lika viktigt som din vilja att jobba och utvecklas tillsammans med oss – ku... Visa mer
Vi söker dig som redan är eller vill bli köksbiträde och ta plats i Ômami's kök för att tillaga Sveriges bästa Asiatiska streetfood. Du älskar mat och förstår vikten av kvalitet och mathantverk. Som köksbiträde hos Ômami kommer du jobba i ett högt tempo och därför är det extra viktigt att du förstår att kommunikation är avgörande för ett smidigt och roligt teamwork. Ditt CV är inte lika viktigt som din vilja att jobba och utvecklas tillsammans med oss – kunskapen har vi redan och vi lär gärna ut den.
Ômami är ett ungt och snabbtväxande företag som grundades år 2020. Idag finns det 4 Ômami-restauranger. Brämhult, Kinna och Varberg
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Köksbiträde - semestervikariat

Försörjningsförvaltningen inom Västra Götalandsregionen är ny förvaltning som bildats from 1 januari 2023. Verksamheten bedrivs i hela Västra Götaland med fokus på försörjning och logistik till regionens olika verksamheter, främst inom hälso- och sjukvården. Vi levererar servicetjänster inom måltider, tvätt, läkemedelsförsörjning, hjälpmedel samt distribution av varor och tjänster. Nu söker köket på Södra Älvsborgs sjukhus nya medarbetare, som kan... Visa mer
Försörjningsförvaltningen inom Västra Götalandsregionen är ny förvaltning som bildats from 1 januari 2023. Verksamheten bedrivs i hela Västra Götaland med fokus på försörjning och logistik till regionens olika verksamheter, främst inom hälso- och sjukvården. Vi levererar servicetjänster inom måltider, tvätt, läkemedelsförsörjning, hjälpmedel samt distribution av varor och tjänster.

Nu söker köket på Södra Älvsborgs sjukhus nya medarbetare, som kan börja arbeta på timme omgående, och/eller till semestervikariat för sommaren 2023.

Arbetsbeskrivning

Som köksbiträde bidrar du till att skapa goda måltider med hög kvalité. Du blir en viktig del i att laga goda, säkra och hälsosamma måltider till patienter och besökare. Dina arbetsuppgifter är varierande och består av tillagning av mat till patienter, dukning av matbrickor till patienter samt disk och städ. Du medverkar i och genomför egenkontroll tillsammans med dina kollegor. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma.

Arbetet är förlagt till både vardagar och helger. 

För att ge god service i rollen som köksbiträde behöver du:

- visa intresse, vilja och engagemang till att utföra ett bra arbete
- vara noggrann och ansvarstagande
- ha ett gott bemötande och arbeta bra tillsammans med andra
- vara flexibel och ha förmåga att växla mellan olika arbetsuppgifter

Du har gymnasieutbildning inom restaurang och livsmedel eller likvärdig utbildning. Du behöver kunna kommunicera väl på svenska då du kommer ha dialog med kunder och arbetskamrater samt följa skriftliga och muntliga arbetsinstruktioner. Du har den fysik som krävs för att kunna gå och stå hela arbetsdagen, lyfta tungt eller utföra upprepande arbetsmoment.

Det är meriterande med erfarenhet av liknande arbete inom kök eller med livsmedel.

Vårt erbjudande

Vi kan service och vet vikten av att vårt arbete görs rätt. Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du får introduktion, utbildning och bra anställningsvillkor. En hälsosam arbetsplats med fokus på arbetsglädje och kompetensutveckling är viktigt för oss.
Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Västra Götalandsregionen: https://www.vgregion.se/jobba-i-vgr/dinaformaner/

Övrigt

Intervjuer kan komma att ske löpande så vänta inte med din ansökan. 

Semesterperioden är förlagd till v.25-v.32, vi ser helst att du finns tillgänglig för arbete under hela perioden. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Vi söker Köks-och restaurangbiträden

Ansök    Dec 9    pasha istanbul KB    Köksbiträde
Som restaurangbiträde hos oss ska du vara delaktig i den dagliga driften i restaurangen, ta beställningar, servera våra gäster, ta betalt och plocka bort disk från borden. För att trivas tror vi det är viktigt att du tycker om varierande och stimulerade arbetsuppgifter inom servering och att du är social och noggrann. Att du uppskattar ett högt tempo och har en positiv anda är förutsättningar. Utöver ordinarie servisarbete ansvarar du som restaurangbiträde... Visa mer
Som restaurangbiträde hos oss ska du vara delaktig i den dagliga driften i restaurangen, ta beställningar, servera våra gäster, ta betalt och plocka bort disk från borden. För att trivas tror vi det är viktigt att du tycker om varierande och stimulerade arbetsuppgifter inom servering och att du är social och noggrann. Att du uppskattar ett högt tempo och har en positiv anda är förutsättningar.
Utöver ordinarie servisarbete ansvarar du som restaurangbiträde för att kassahantering följs enligt gällande rutin och regelverk.
Du kommer att arbeta med trevliga och hjälpsamma kolleger. Vi tror att det är viktigt att ha kul på jobbet för att trivas och ha möjlighet att kunna vara med och påverka sitt arbete i nära samarbete med ansvarig chef.
Vi ser att du har följande kvalifikationer:
Du är social och gillar att skapa goda relationer med både gäster och kolleger och är väldigt serviceminded.
Du är noggrann och har en utåtriktad och positiv attityd.
Du är stresstålig och flexibel.
Låter detta jobb som om att det passar just dig och du är intresserad hör då av dig. Visa mindre

Vi söker köksbiträde

Ansök    Dec 11    SANDARED PIZZAHOUSE AB    Köksbiträde
Arbetsbeskrivning Vi söker en person som restaurangbiträden genomför restaurangens dagliga arbetsuppgifter. Uppgifterna är främst att servera mat till gästerna, beställning av råvaror, diska, inventering. Kvalifikationer Vi söker dig som är stresstålig, serviceinriktad, flexibel, samarbetsvillig samt idérik. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av serviceyrket. Vi ser fram emot ett gott samarbete med dig! Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi söker en person som restaurangbiträden genomför restaurangens dagliga arbetsuppgifter. Uppgifterna är främst att servera mat till gästerna, beställning av råvaror, diska, inventering.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är stresstålig, serviceinriktad, flexibel, samarbetsvillig samt idérik.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av serviceyrket.


Vi ser fram emot ett gott samarbete med dig! Visa mindre

Köksbiträde

Skillnaden startar med oss. Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Köket på Södra Älvsborgs sjukhus söker nu en engagerad och positiv medarbetare till vårt team. Arbetsbeskrivning Vi kan service och vet vikten av att vårt arbete görs rätt. Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du får introduktion, utbildning och bra anställningsvillkor. En hälsosam arbetsplats m... Visa mer
Skillnaden startar med oss.

Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Köket på Södra Älvsborgs sjukhus söker nu en engagerad och positiv medarbetare till vårt team.

Arbetsbeskrivning
Vi kan service och vet vikten av att vårt arbete görs rätt. Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du får introduktion, utbildning och bra anställningsvillkor. En hälsosam arbetsplats med fokus på arbetsglädje och kompetensutveckling är viktigt för oss.

Som köksbiträde bidrar du till att skapa goda måltider med hög kvalité. Du blir en viktig del i att laga goda, säkra och hälsosamma måltider till patienter och besökare. Dina arbetsuppgifter är varierande och består av tillagning av mat till patienter, dukning av matbrickor till patienter samt disk och städ. Du medverkar i och genomför egenkontroll tillsammans med dina kollegor. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma. 

Arbetstiden är förlagd till både vardagar och helger enligt schema.

För att ge god service i rollen som köksbiträde behöver du:

- visa intresse, vilja och engagemang till att utföra ett bra arbete
- vara noggrann och ansvarstagande
- ha ett gott bemötande och arbeta bra tillsammans med andra
- vara flexibel och ha förmåga att växla mellan olika arbetsuppgifter

Du har gymnasieutbildning inom restaurang och livsmedel eller likvärdig gymnasieutbildning. 
Du kan kommunicera väl på svenska då du kommer ha dialog med kunder och arbetskamrater samt följa skriftliga och muntliga arbetsinstruktioner. 

Du har den fysik som krävs för att kunna gå och stå hela arbetsdagen, lyfta tungt och/eller utföra upprepande arbetsmoment. Goda datorkunskaper är en förutsättning för hantering av de system du förväntas arbeta i. 


Meriterande är erfarenhet av arbete inom kök och/eller med livsmedel.

Övrigt

Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Regionservice vision är att bli Sveriges ledande servicepartner inom vården! Vi levererar med glädje kvalitativa servicetjänster till Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi vår serviceleverans och blir lite bättre varje dag.Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Köksbiträde

Hotell Solhem Park är ett hotell både för arbetaren och fritidsgästen. Vi serverar frukost varje morgon och har restaurang med fullständiga rättigheter öppen måndag till lördag. Vi söker förstärkning till vårt härliga köksteam. Tjänsten är på 60%, fördelad både på frukostservering och kvällsservering. Arbetstiderna varierar mellan dagtid, kvällstid och helg enligt rullande schema. Du som söker ska vara organiserad och ordningsam. Tycka att det är kul att... Visa mer
Hotell Solhem Park är ett hotell både för arbetaren och fritidsgästen. Vi serverar frukost varje morgon och har restaurang med fullständiga rättigheter öppen måndag till lördag.
Vi söker förstärkning till vårt härliga köksteam.
Tjänsten är på 60%, fördelad både på frukostservering och kvällsservering. Arbetstiderna varierar mellan dagtid, kvällstid och helg enligt rullande schema.
Du som söker ska vara organiserad och ordningsam. Tycka att det är kul att arbeta i kök.
Det är viktigt att kunna flytande svenska i skrift och tal, samt att kunna prata engelska eftersom vi har mycket utländska gäster.
Då vi är ett litet personligt hotell där vi har en tajt arbetsgrupp och samarbete mellan avdelningar är A och O värdesätter vi dina personliga och sociala förmågor högt.
Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Okt 28    SANDARED PIZZAHOUSE AB    Köksbiträde
Hej, Vi söker en köksbiträde som ska hjälpa till i köket, förbereda råvaror, diska, städa m.m. Du ska vara stresstålig, ordningsam, kunna arbeta i team. Ingen erfarenhet & Ingen språkkrav. Anställningen avser deltid 75%. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Hej,
Vi söker en köksbiträde som ska hjälpa till i köket, förbereda råvaror, diska, städa m.m.
Du ska vara stresstålig, ordningsam, kunna arbeta i team. Ingen erfarenhet & Ingen språkkrav. Anställningen avser deltid 75%.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Vi söker Köksbiträde

Arbetsplatsbeskrivning Restaurang Granada ligger beläget i Borås. Vi serverar a lá carte och delikatesspizzor från hela världen. Granada serverar både lunch och middag och har öppet alla dagar i veckan. Arbetsbeskrivning Vi söker en person som tillsammans med restaurangens övriga kockar och restaurangbiträden genomför restaurangens dagliga arbetsuppgifter. Uppgifterna är främst att tillaga och servera mat till gästerna, beställning av råvaror, inventerin... Visa mer
Arbetsplatsbeskrivning
Restaurang Granada ligger beläget i Borås. Vi serverar a lá carte och delikatesspizzor från hela världen. Granada serverar både lunch och middag och har öppet alla dagar i veckan.


Arbetsbeskrivning
Vi söker en person som tillsammans med restaurangens övriga kockar och restaurangbiträden genomför restaurangens dagliga arbetsuppgifter. Uppgifterna är främst att tillaga och servera mat till gästerna, beställning av råvaror, inventering.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är stresstålig, serviceinriktad, flexibel, samarbetsvillig samt idérik.


Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av serviceyrket.


Vi ser fram emot ett gott samarbete med dig! Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Okt 5    Viareds 2 Kockar AB    Köksbiträde
Nu söker vi en ny köksmedarbetare till vår lunchrestaurang. Vi serverar frukost, lunch och erbjuder catering. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter som kan förekomma i en frukost/lunchrestaurang, allt från enkla matlagning, varuplock, disk och städning i vårt kök, servera och portionera, stå i kassan. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper, vilket innebär att du: • Tycker om att planera och strukturera ditt arbete så att det blir effektivt ... Visa mer
Nu söker vi en ny köksmedarbetare till vår lunchrestaurang. Vi serverar frukost, lunch och erbjuder catering. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter som kan förekomma i en frukost/lunchrestaurang, allt från enkla matlagning, varuplock, disk och städning i vårt kök, servera och portionera, stå i kassan.


Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper, vilket innebär att du:
• Tycker om att planera och strukturera ditt arbete så att det blir effektivt
• Med din positivitet tar du ansvar för att håll en hög servicenivå
• God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Tidigare erfarenhet av lunchrestaurang är ett plus


Det är meriterande om du har B-körkort.


Uppdraget är deltid på 50%( möjlighet till extra timmar), dagtid och tillsvidareanställning.


Vi tar emot ansökan via e-post: [email protected]


Vi kommer att titta på ansökningarna löpande och tjänsten ska tillsättas omgående. Visa mindre

Matvagn/Foodtruck Köksbiträde

Ansök    Okt 7    WokiWok AB    Köksbiträde
Vi söker en person som vill jobba i våra foodtruck med asiatisk mat och dryck. Jobbet innehåll körning av foodtrucken, förberedelse av maten, städning, kassa hantering. Aebetet utförs på resande fot hela tiden.Det finns inga fasta arbetsplats, utan du kommer jobba i foodtrucken i olika städer och orter. Körkort är därför ett krav :) Visa mer
Vi söker en person som vill jobba i våra foodtruck med asiatisk mat och dryck. Jobbet innehåll körning av foodtrucken, förberedelse av maten, städning, kassa hantering.
Aebetet utförs på resande fot hela tiden.Det finns inga fasta arbetsplats, utan du kommer jobba i foodtrucken i olika städer och orter.
Körkort är därför ett krav :) Visa mindre

Köksbiträde - Sandared Pizzahouse AB

Arbetsbeskrivning Nu söker vi på Sandared Thaihouse & Pizzahouse (Sandared Pizzahouse AB) efter två personer som tillsammans med restaurangens övriga restaurangbiträden genomför restaurangens dagliga arbetsuppgifter. Uppgifterna är främst att tillaga och servera mat till gästerna, städa, beställning av råvaror, inventering. Kvalifikationer Vi söker dig som är stresstålig, serviceinriktad, flexibel, samarbetsvillig samt idérik. Det är meriterande om du ha... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi på Sandared Thaihouse & Pizzahouse (Sandared Pizzahouse AB) efter två personer som tillsammans med restaurangens övriga restaurangbiträden genomför restaurangens dagliga arbetsuppgifter. Uppgifterna är främst att tillaga och servera mat till gästerna, städa, beställning av råvaror, inventering.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är stresstålig, serviceinriktad, flexibel, samarbetsvillig samt idérik.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av serviceyrket
Vi ser emot ett gott samarbete med dig!
Anställningsvillkor: Tillsvidare, 75-100% enligt Ö.K
Kontaktuppgifter:
Sandared Pizzahouse AB, 559335-2007
Boråsvägen 2
518 32 Sandared Visa mindre

Köksbiträde - timvikariat

Skillnaden startar med oss. Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Som köksbiträde bidrar du till att skapa goda måltider med hög kvalité. Arbetsbeskrivning Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du blir en viktig del i att laga goda, säkra och hälsosamma måltider för våra patienter och besökare. En hälsosam arbetsplats med fokus på arbetsglädje och kompetensutve... Visa mer
Skillnaden startar med oss.

Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Som köksbiträde bidrar du till att skapa goda måltider med hög kvalité.

Arbetsbeskrivning
Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du blir en viktig del i att laga goda, säkra och hälsosamma måltider för våra patienter och besökare. En hälsosam arbetsplats med fokus på arbetsglädje och kompetensutveckling är viktigt för oss.

Dina arbetsuppgifter är varierande och består av dukning av matbrickor till patienterna, servering av lunch i restaurangen samt disk och städ. 

För att bidra till hög kvalité och ge god service i rollen som köksbiträde behöver du:

- visa intresse, vilja och engagemang till att utföra ett bra arbete
- vara noggrann och ansvarstagande
- ha ett gott bemötande och arbeta bra tillsammans med andra
- vara flexibel och ha förmåga att växla mellan olika arbetsuppgifter

Du har gymnasieutbildning inom restaurang och livsmedel eller likvärdig gymnasieutbildning. Du måste behärska svenska språket, i såväl tal som skrift, då du har dialog med arbetskamrater och kunder, du följer muntliga och skriftliga instruktioner, säkerhetsföreskrifter och dukningskort.

Du har den fysik som krävs för att kunna gå och stå hela arbetsdagen, lyfta tungt eller utföra upprepande arbetsmoment.

Det är meriterande med erfarenhet av liknande arbete inom kök och restaurang.

Övrigt

Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Regionservice vision är att bli Sveriges ledande servicepartner inom vården! Vi levererar med glädje kvalitativa servicetjänster till Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi vår serviceleverans och blir lite bättre varje dag.Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Söker köksbiträde/säljare till restaurang Aloha Poke

Ansök    Aug 5    AmnaGollNANA Invest AB    Köksbiträde
Hej, vi på Aloha Poke söker 2-3 personer som vill jobba deltid och sköta vår nyöppnade restaurang med inriktning på hälsa och bra mat. Vi söker personer som vill växa med eget ansvar och lära sig något nytt varje dag. Ditt driv är det viktigaste och att du har viljan att vara lösningsorienterad. Tidigare erfarenhet från kök och försäljning är ett plus, men inget krav. Vi ser det som en merit att du kan använda/behärska dig av social medier. Tjänster vi kan... Visa mer
Hej, vi på Aloha Poke söker 2-3 personer som vill jobba deltid och sköta vår nyöppnade restaurang med inriktning på hälsa och bra mat.
Vi söker personer som vill växa med eget ansvar och lära sig något nytt varje dag. Ditt driv är det viktigaste och att du har viljan att vara lösningsorienterad. Tidigare erfarenhet från kök och försäljning är ett plus, men inget krav. Vi ser det som en merit att du kan använda/behärska dig av social medier.
Tjänster vi kan erbjuda är 50-85% efter diskussion och överenskommelse.
Skicka gärna ditt CV om du tycker att du är en rätt person :)
Med vänliga hälsningar, Aloha Poke
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Söker köksbiträde

Ansök    Aug 5    Baohua KB    Köksbiträde
Hej Just nu söker vi två köksbiträde till Borås Wok. Arbetsuppgifter: Hacka/skära råvaror. Diskar. Steka mongoliska bbq. Om ni är intresserad så hör av er till [email protected] Med vänlig hälsning Visa mer
Hej
Just nu söker vi två köksbiträde till Borås Wok.
Arbetsuppgifter:
Hacka/skära råvaror. Diskar. Steka mongoliska bbq.
Om ni är intresserad så hör av er till [email protected]
Med vänlig hälsning Visa mindre

Vi söker en Köks-och restaurangbitrede

Ansök    Jun 29    pasha istanbul KB    Köksbiträde
Som restaurangbiträde hos oss ska du vara delaktig i den dagliga driften i restaurangen, ta beställningar, servera våra gäster, ta betalt och plocka bort disk från borden. För att trivas tror vi det är viktigt att du tycker om varierande och stimulerade arbetsuppgifter inom servering och att du är social och noggrann. Att du uppskattar ett högt tempo och har en positiv anda är förutsättningar. Utöver ordinarie servisarbete ansvarar du som restaurangbiträde... Visa mer
Som restaurangbiträde hos oss ska du vara delaktig i den dagliga driften i restaurangen, ta beställningar, servera våra gäster, ta betalt och plocka bort disk från borden. För att trivas tror vi det är viktigt att du tycker om varierande och stimulerade arbetsuppgifter inom servering och att du är social och noggrann. Att du uppskattar ett högt tempo och har en positiv anda är förutsättningar.
Utöver ordinarie servisarbete ansvarar du som restaurangbiträde för att kassahantering följs enligt gällande rutin och regelverk.
Du kommer att arbeta med trevliga och hjälpsamma kolleger. Vi tror att det är viktigt att ha kul på jobbet för att trivas och ha möjlighet att kunna vara med och påverka sitt arbete i nära samarbete med ansvarig chef.
Vi ser att du har följande kvalifikationer:
Du är social och gillar att skapa goda relationer med både gäster och kolleger och är väldigt serviceminded.
Du är noggrann och har en utåtriktad och positiv attityd.
Du är stresstålig och flexibel.
Låter detta jobb som om att det passar just dig och du är intresserad hör då av dig. Visa mindre

Köksbiträde sökes !

Ansök    Jun 28    Omami Varberg AB    Köksbiträde
Vi söker dig som redan är eller vill bli köksbiträde och ta plats i Ômami's kök för att tillaga Sveriges bästa Asiatiska streetfood. Du älskar mat och förstår vikten av kvalitet och mathantverk. Som köksbiträde hos Ômami kommer du jobba i ett högt tempo och därför är det extra viktigt att du förstår att kommunikation är avgörande för ett smidigt och roligt teamwork. Ditt CV är inte lika viktigt som din vilja att jobba och utvecklas tillsammans med oss – ku... Visa mer
Vi söker dig som redan är eller vill bli köksbiträde och ta plats i Ômami's kök för att tillaga Sveriges bästa Asiatiska streetfood. Du älskar mat och förstår vikten av kvalitet och mathantverk. Som köksbiträde hos Ômami kommer du jobba i ett högt tempo och därför är det extra viktigt att du förstår att kommunikation är avgörande för ett smidigt och roligt teamwork. Ditt CV är inte lika viktigt som din vilja att jobba och utvecklas tillsammans med oss – kunskapen har vi redan och vi lär gärna ut den.
Ômami är ett ungt och snabbtväxande företag som grundades år 2020. Idag finns det 4 Ômami-restauranger. Brämhult, Kinna, Viared och Varberg
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Vi söker en Köks-och restaurangbitrede

Ansök    Jul 4    pasha istanbul KB    Köksbiträde
Som restaurangbiträde hos oss ska du vara delaktig i den dagliga driften i restaurangen, ta beställningar, servera våra gäster, ta betalt och plocka bort disk från borden. För att trivas tror vi det är viktigt att du tycker om varierande och stimulerade arbetsuppgifter inom servering och att du är social och noggrann. Att du uppskattar ett högt tempo och har en positiv anda är förutsättningar. Utöver ordinarie servisarbete ansvarar du som restaurangbiträde... Visa mer
Som restaurangbiträde hos oss ska du vara delaktig i den dagliga driften i restaurangen, ta beställningar, servera våra gäster, ta betalt och plocka bort disk från borden. För att trivas tror vi det är viktigt att du tycker om varierande och stimulerade arbetsuppgifter inom servering och att du är social och noggrann. Att du uppskattar ett högt tempo och har en positiv anda är förutsättningar.
Utöver ordinarie servisarbete ansvarar du som restaurangbiträde för att kassahantering följs enligt gällande rutin och regelverk.
Du kommer att arbeta med trevliga och hjälpsamma kolleger. Vi tror att det är viktigt att ha kul på jobbet för att trivas och ha möjlighet att kunna vara med och påverka sitt arbete i nära samarbete med ansvarig chef.
Vi ser att du har följande kvalifikationer:
Du är social och gillar att skapa goda relationer med både gäster och kolleger och är väldigt serviceminded.
Du är noggrann och har en utåtriktad och positiv attityd.
Du är stresstålig och flexibel.
Låter detta jobb som om att det passar just dig och du är intresserad hör då av dig. Visa mindre

Restaurangbiträde sökes

Ansök    Maj 12    MA Main Accounting AB    Köksbiträde
För kunds räkning, köksbiträde sökes! Vi söker restaurangbiträde till restaurang Saigon Corner i Borås. Arbetsuppgifter är att förbereda råvaror, diska samt andra förekommande uppgifter som finns i ett kök. Du behöver inte ha någon erfarenhet av yrket. I köket pratas vietnamesiska och det är ett krav att du behärskar det. Kan du även svenska och engelska är det meriterande, för eventuell kundkontakt. Välkommen med din ansökan! Visa mer
För kunds räkning, köksbiträde sökes!


Vi söker restaurangbiträde till restaurang Saigon Corner i Borås. Arbetsuppgifter är att förbereda råvaror, diska samt andra förekommande uppgifter som finns i ett kök.


Du behöver inte ha någon erfarenhet av yrket. I köket pratas vietnamesiska och det är ett krav att du behärskar det. Kan du även svenska och engelska är det meriterande, för eventuell kundkontakt.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Köksbiträde - timvikariat och semestervikariat

Skillnaden startar med oss. Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Som köksbiträde bidrar du till att skapa goda måltider med hög kvalité. Arbetsbeskrivning Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du blir en viktig del i att laga goda, säkra och hälsosamma måltider för våra patienter och besökare. En hälsosam arbetsplats med fokus på arbetsglädje och kompetensutve... Visa mer
Skillnaden startar med oss.

Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Som köksbiträde bidrar du till att skapa goda måltider med hög kvalité.

Arbetsbeskrivning
Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du blir en viktig del i att laga goda, säkra och hälsosamma måltider för våra patienter och besökare. En hälsosam arbetsplats med fokus på arbetsglädje och kompetensutveckling är viktigt för oss.

Dina arbetsuppgifter är varierande och består av dukning av matbrickor till patienterna, servering av lunch i restaurangen samt disk och städ. 

För att bidra till hög kvalité och ge god service i rollen som köksbiträde behöver du:

- visa intresse, vilja och engagemang till att utföra ett bra arbete
- vara noggrann och ansvarstagande
- ha ett gott bemötande och arbeta bra tillsammans med andra
- vara flexibel och ha förmåga att växla mellan olika arbetsuppgifter

Du har gymnasieutbildning inom restaurang och livsmedel eller likvärdig gymnasieutbildning. Du behöver kunna kommunicera väl på svenska då du kommer ha dialog med kunder och arbetskamrater samt följa skriftliga och muntliga arbetsinstruktioner.

Du har den fysik som krävs för att kunna gå och stå hela arbetsdagen, lyfta tungt eller utföra upprepande arbetsmoment.

Det är meriterande med erfarenhet av liknande arbete inom kök och restaurang.

Övrigt

Vårt behov är köksbiträden som kan hoppa in som timvikarier vid ordinarie personals frånvaro och/eller kan tänka sig att ersätta när ordinarie personal har sommarsemester. Vår semesterperiod är v.25-32.

Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Regionservice vision är att bli Sveriges ledande servicepartner inom vården! Vi levererar med glädje kvalitativa servicetjänster till Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi vår serviceleverans och blir lite bättre varje dag.Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Köksbiträde/Kock

Ansök    Jun 14    GMR Restaurant Group AB    Köksbiträde
Vi söker personal till vårt kök på Hells Burger i borås, Vi ser gärna att man har en viss erfarenhet men inget måste. Hells Burger öppnade sin första restaurang i Borås 2015 och idag finns vi även i Varberg Visa mer
Vi söker personal till vårt kök på Hells Burger i borås, Vi ser gärna att man har en viss erfarenhet men inget måste.
Hells Burger öppnade sin första restaurang i Borås 2015 och idag finns vi även i Varberg Visa mindre

köksbiträde

Ansök    Apr 6    pasha istanbul KB    Köksbiträde
Söker efter personal till köksbiträde, körkort är ett plus. arbetsuppgifter: Salladsbuffé & div. köksarbeten som kan komplettera våra kollegor i personalmatsalen, göra lättare köksuppgifter och bakning. Vi söker dig som: Har ett glatt humör och en positiv inställning Är engagerad Initiativrik och vågar testa nya saker Ständigt vill lära sig mer Visa mer
Söker efter personal till köksbiträde, körkort är ett plus.
arbetsuppgifter: Salladsbuffé & div. köksarbeten som kan komplettera våra kollegor i personalmatsalen, göra lättare köksuppgifter och bakning.
Vi söker dig som:
Har ett glatt humör och en positiv inställning
Är engagerad
Initiativrik och vågar testa nya saker
Ständigt vill lära sig mer Visa mindre

Vi söker ny köksbiträde/diskare

Ansök    Apr 27    Omami fastfood AB    Köksbiträde
Vi söker dig som redan är eller vill bli köksbiträde och ta plats i Ômami's kök för att tillaga Sveriges bästa Asiatiska streetfood. Du älskar mat och förstår vikten av kvalitet och mathantverk. Som köksbiträde hos Ômami kommer du jobba i ett högt tempo och därför är det extra viktigt att du förstår att kommunikation är avgörande för ett smidigt och roligt teamwork. Ditt CV är inte lika viktigt som din vilja att jobba och utvecklas tillsammans med oss – ku... Visa mer
Vi söker dig som redan är eller vill bli köksbiträde och ta plats i Ômami's kök för att tillaga Sveriges bästa Asiatiska streetfood. Du älskar mat och förstår vikten av kvalitet och mathantverk. Som köksbiträde hos Ômami kommer du jobba i ett högt tempo och därför är det extra viktigt att du förstår att kommunikation är avgörande för ett smidigt och roligt teamwork. Ditt CV är inte lika viktigt som din vilja att jobba och utvecklas tillsammans med oss – kunskapen har vi redan och vi lär gärna ut den.
Ômami är ett ungt och snabbtväxande företag som grundades år 2020. Idag finns det 4 Ômami-restauranger. Brämhult, Kinna, Viared och Varberg


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Köksbiträde till Restaurang Gemytet, restaurang Visionen och Skolköket IES

Ansök    Maj 5    Compass Group AB    Köksbiträde
Köksbiträde till Restaurangerna Gemytet(Ellos) och Visionen (RISE) Extra vid behov, med chans till en mer Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor • Vi levererar kvalitet i allt vi gör! ... Visa mer
Köksbiträde till Restaurangerna Gemytet(Ellos) och Visionen (RISE)

Extra vid behov, med chans till en mer

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad köksmedarbetare som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och noggrannhet hjälper du både varm- och kallkök med förberedning, tillagning och servering.

I tjänsten ingår bland annat egenkontroll, dagliga rutiner i köket och disk samt ibland även arbete i kassan och även viss catering. därför är körkort ett krav och erfarenhet av körning med lätt lastbil är ett plus.

Restaurangerna Gemytet, Visionen och skolköket IES som är belägna i Viared respektive ramnaslätt och i Knalleland.

Nu söker vi efter ytterligare en stjärna som vi stärka vårt team vid hög belastning. Vi är i en "nystart" efter pandemin och söker därför efter morgonpigg och alert person som älskar att jobba när det verkligen behövs. Vi servar allt ifrån små barn via skolungdomar till människor i arbetslivet och vi är en uppskattad leverantör runt om i Borås. Vi är i dag 13 personer som jobbar i dessa tre team.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor!
I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du tycker om att planera och strukturera ditt arbete så att det blir effektivt
• Med din positivitet tar du ansvar för att hålla en hög servicenivå genom hela dagen
• God service är viktigt för dig där ett leende och ögonkontakt är en självklarhet
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Tidigare erfarenhet av restaurangkök är ett plus
• Krav på körkort

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.

Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, för mer information vänligen besök: https://www.compass-group.se/integritetspolicy/ Visa mindre

Kock sökes i Borås wok

Ansök    Mar 30    Baohua KB    Köksbiträde
Vi söker just en erfaren Kinesiska kock på heltidsanställning. Arbetsuppgifter är bl.a. steka maten på stekbord, hacka/skärs råvaror eller woka Kontakta mig på numret 0760750581 Visa mer
Vi söker just en erfaren Kinesiska kock på heltidsanställning.
Arbetsuppgifter är bl.a. steka maten på stekbord, hacka/skärs råvaror eller woka
Kontakta mig på numret 0760750581 Visa mindre

Kökspersonal

Ansök    Mar 29    Stiftelsen Anden O Ordet    Köksbiträde
Vi är en konfessionell friskola med elever från förskola till årskurs 9 och finns i nyrenoverade lokaler på Albanoliden 5. Arbetet består av förekommande arbetsuppgifter i mottagningskök. Viss del sker i nära samarbete med vårt fritidshem. Tjänstens omfattning är ca 70%. Tillträde i augusti. Vi kommer att hantera ansökningar löpande. ?Vi söker dig som Är en flexibel, engagerad och serviceinriktad person Har god samarbetsförmåga och lätt för att kommunice... Visa mer
Vi är en konfessionell friskola med elever från förskola till årskurs 9 och finns i nyrenoverade lokaler på Albanoliden 5. Arbetet består av förekommande arbetsuppgifter i mottagningskök. Viss del sker i nära samarbete med vårt fritidshem. Tjänstens omfattning är ca 70%. Tillträde i augusti.
Vi kommer att hantera ansökningar löpande.


?Vi söker dig som
Är en flexibel, engagerad och serviceinriktad person
Har god samarbetsförmåga och lätt för att kommunicera. Behärskar svenska språket väl i tal och skrift
Har god självkännedom, och är pålitlig och noggrann i ditt arbete


Kunskap och erfarenhet av storhushåll är inget krav, men väl meriterande Visa mindre

Köksbiträde / diskare

Ansök    Apr 5    SweNep AB    Köksbiträde
Söker personal Just nu behöver vi någon som kan hjälpa till i köket eller diska och städa. Vi söker som trivs att jobba i restaurang branschen och tar sitt ansvar i jobbet. Vi vill gärna ha någon som kan engelska eller svenska. Inget krav på utbildning eller erfarenhet, men kan vara bättre om ni kan lite om restaurang branschen. Anställning är flexibelt, är både heltid eller deltid. Gärna kontakta oss, om ni är intresserad. Mvh Namaste Nepal Öppen för ... Visa mer
Söker personal
Just nu behöver vi någon som kan hjälpa till i köket eller diska och städa. Vi söker som trivs att jobba i restaurang branschen och tar sitt ansvar i jobbet.
Vi vill gärna ha någon som kan engelska eller svenska. Inget krav på utbildning eller erfarenhet, men kan vara bättre om ni kan lite om restaurang branschen.
Anställning är flexibelt, är både heltid eller deltid.
Gärna kontakta oss, om ni är intresserad.
Mvh
Namaste Nepal
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Mar 23    Adiyamanli Sultan AB    Köksbiträde
Vi söker just nu personal till vårt team. Arbetsuppgifterna omfattar förberedelser för dagens arbete tillsammans med kocken och tillagning av enkla rätter. Vi ser fram emot er ansökan Visa mer
Vi söker just nu personal till vårt team.
Arbetsuppgifterna omfattar förberedelser för dagens arbete tillsammans med kocken och tillagning av enkla rätter.
Vi ser fram emot er ansökan Visa mindre

Köksbiträde/Pizzabågare

Ansök    Feb 28    Pizzeria Saint George AB    Köksbiträde
Köksbiträde/Pizzabagare söks! Nu söker Pizzeria Saint George AB en köksbiträde/pizzabagare med halvtid eller heltid ett leende på läpparna och en team player som sprider en glad känsla, är flexibel och brinner för att hålla en hög kvalité men också ge våra gäster det lilla . Erfarenheter ej krävs. Visa mer
Köksbiträde/Pizzabagare söks!
Nu söker Pizzeria Saint George AB en köksbiträde/pizzabagare med halvtid eller heltid ett leende på läpparna och en team player som sprider en glad känsla, är flexibel och brinner för att hålla en hög kvalité men också ge våra gäster det lilla .
Erfarenheter ej krävs. Visa mindre

Köksbiträde - timvikariat och semestervikariat

Skillnaden startar med oss. Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Som köksbiträde bidrar du till att skapa goda måltider med hög kvalité. Arbetsbeskrivning Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du blir en viktig del i att laga goda, säkra och hälsosamma måltider för våra patienter och besökare. En hälsosam arbetsplats med fokus på arbetsglädje och kompetensutve... Visa mer
Skillnaden startar med oss.

Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Som köksbiträde bidrar du till att skapa goda måltider med hög kvalité.

Arbetsbeskrivning
Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du blir en viktig del i att laga goda, säkra och hälsosamma måltider för våra patienter och besökare. En hälsosam arbetsplats med fokus på arbetsglädje och kompetensutveckling är viktigt för oss.

Dina arbetsuppgifter är varierande och består av dukning av matbrickor till patienterna, servering av lunch i restaurangen samt disk och städ. 

För att bidra till hög kvalité och ge god service i rollen som köksbiträde behöver du:

- visa intresse, vilja och engagemang till att utföra ett bra arbete
- vara noggrann och ansvarstagande
- ha ett gott bemötande och arbeta bra tillsammans med andra
- vara flexibel och ha förmåga att växla mellan olika arbetsuppgifter

Du har gymnasieutbildning inom restaurang och livsmedel eller likvärdig gymnasieutbildning. Du behöver kunna kommunicera väl på svenska då du kommer ha dialog med kunder och arbetskamrater samt följa skriftliga och muntliga arbetsinstruktioner.

Du har den fysik som krävs för att kunna gå och stå hela arbetsdagen, lyfta tungt eller utföra upprepande arbetsmoment.

Det är meriterande med erfarenhet av liknande arbete inom kök och restaurang.

Övrigt

Vårt behov är köksbiträden som kan hoppa in som timvikarier vid ordinarie personals frånvaro och/eller kan tänka sig att ersätta när ordinarie personal har sommarsemester. Vår semesterperiod är v.25-32.

Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Regionservice vision är att bli Sveriges ledande servicepartner inom vården! Vi levererar med glädje kvalitativa servicetjänster till Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi vår serviceleverans och blir lite bättre varje dag.Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Feb 21    Hulta Pizzeria AB    Köksbiträde
Nu söker vi efter ett köksbiträde som ska jobba med oss. Anställningen avser en deltidstjänst om 75 %. Dina arbetsuppgifter kommer vara att portionera upp mat, att ta emot betalningar i kassa, servera gäster och att plocka bort disk från borden och städa. I arbetsuppgifterna ingår också att förbereda och tillaga små portioner såser och sallader. Det kan ingå att plocka in varor vid levereras. Som person ska du vara stresstålig och kunna ha flera bollar i... Visa mer
Nu söker vi efter ett köksbiträde som ska jobba med oss. Anställningen avser en deltidstjänst om 75 %.
Dina arbetsuppgifter kommer vara att portionera upp mat, att ta emot betalningar i kassa, servera gäster och att plocka bort disk från borden och städa. I arbetsuppgifterna ingår också att förbereda och tillaga små portioner såser och sallader. Det kan ingå att plocka in varor vid levereras.
Som person ska du vara stresstålig och kunna ha flera bollar i luften. Det är viktigt att du kan arbeta såväl självständigt som grupp.
Språkkunskaper i turkiska och tidigare erfarenheter av restaurangbranschen är meriterande.
Välkommen att lämna in ditt CV!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Feb 9    Hulta Pizzeria AB    Köksbiträde
Nu söker vi efter en medarbetare som ska jobba med oss. Vi växer och växer för varje dag. Är du stresstålig och kan ha flera bollar i luften så är du välkommen att lämna in ditt CV. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Nu söker vi efter en medarbetare som ska jobba med oss. Vi växer och växer för varje dag. Är du stresstålig och kan ha flera bollar i luften så är du välkommen att lämna in ditt CV.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Restaurangbiträde sökes

Ansök    Feb 21    MA Main Accounting AB    Köksbiträde
För kunds räkning, köksbiträde sökes! Vi söker restaurangbiträde till restaurang Saigon Corner i Borås. Arbetsuppgifter är att förbereda råvaror, diska samt andra förekommande uppgifter som finns i ett kök. Du behöver inte ha någon erfarenhet av yrket. I köket pratas vietnamesiska och det är ett krav att du behärskar det. Kan du även svenska och engelska är det meriterande, för eventuell kundkontakt. Välkommen med din ansökan! Visa mer
För kunds räkning, köksbiträde sökes!


Vi söker restaurangbiträde till restaurang Saigon Corner i Borås. Arbetsuppgifter är att förbereda råvaror, diska samt andra förekommande uppgifter som finns i ett kök.


Du behöver inte ha någon erfarenhet av yrket. I köket pratas vietnamesiska och det är ett krav att du behärskar det. Kan du även svenska och engelska är det meriterande, för eventuell kundkontakt.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Köksbiträde

Arbetsbeskrivning Vi söker efter två personer som tillsammans med restaurangens övriga restaurangbiträden genomför restaurangens dagliga arbetsuppgifter. Uppgifterna är främst att tillaga och servera mat till gästerna, städa, beställning av råvaror, inventering. Kvalifikationer Vi söker dig som är stresstålig, serviceinriktad, flexibel, samarbetsvillig samt idérik. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av serviceyrket Vi ser emot ett gott sam... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi söker efter två personer som tillsammans med restaurangens övriga restaurangbiträden genomför restaurangens dagliga arbetsuppgifter. Uppgifterna är främst att tillaga och servera mat till gästerna, städa, beställning av råvaror, inventering.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är stresstålig, serviceinriktad, flexibel, samarbetsvillig samt idérik.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av serviceyrket
Vi ser emot ett gott samarbete med dig!
Anställningsvillkor: Tillsvidare, 75-100% enligt Ö.K Visa mindre

Köksbiträde - timvikariat

Skillnaden startar med oss. Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Som köksbiträde bidrar du till att skapa goda måltider med hög kvalité. Arbetsbeskrivning Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du blir en viktig del i att laga goda, säkra och hälsosamma måltider för våra patienter och besökare. En hälsosam arbetsplats med fokus på arbetsglädje och kompetensutve... Visa mer
Skillnaden startar med oss.

Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Som köksbiträde bidrar du till att skapa goda måltider med hög kvalité.

Arbetsbeskrivning
Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du blir en viktig del i att laga goda, säkra och hälsosamma måltider för våra patienter och besökare. En hälsosam arbetsplats med fokus på arbetsglädje och kompetensutveckling är viktigt för oss.

Dina arbetsuppgifter är varierande och består av dukning av matbrickor till patienterna, servering av lunch i restaurangen samt disk och städ. 

För att bidra till hög kvalité och ge god service i rollen som köksbiträde behöver du:

- visa intresse, vilja och engagemang till att utföra ett bra arbete
- vara noggrann och ansvarstagande
- ha ett gott bemötande och arbeta bra tillsammans med andra
- vara flexibel och ha förmåga att växla mellan olika arbetsuppgifter

Du har gymnasieutbildning inom restaurang och livsmedel eller likvärdig gymnasieutbildning. Du behöver kunna kommunicera väl på svenska då du kommer ha dialog med kunder och arbetskamrater samt följa skriftliga och muntliga arbetsinstruktioner.

Du har den fysik som krävs för att kunna gå och stå hela arbetsdagen, lyfta tungt eller utföra upprepande arbetsmoment.

Det är meriterande med erfarenhet av liknande arbete inom kök och restaurang.

Övrigt

Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Regionservice vision är att bli Sveriges ledande servicepartner inom vården! Vi levererar med glädje kvalitativa servicetjänster till Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi vår serviceleverans och blir lite bättre varje dag.Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Vill du veta mer om VGR kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Måltidspersonal

Ansök    Feb 4    Borås kommun    Köksbiträde
Hos oss får du ett jobb på en förvaltning som vågar satsa och tänka nytt genom tillit och gemenskap. Vår inställning är att alla stadens invånare har rätt till en jämlik hälsa och en meningsfull fritid. Följande verksamheter ingår i Fritids- och folkhälsoförvaltningen: Mötesplatser och öppen ungdomsverksamhet, Bad, Förening- och anläggning, Folkhälsa och administrativa enheter. Med ett trygghetsfrämjande förhållningssätt och en positiv människosyn ar... Visa mer
Hos oss får du ett jobb på en förvaltning som vågar satsa och tänka nytt genom tillit och gemenskap. Vår inställning är att alla stadens invånare har rätt till en jämlik hälsa och en meningsfull fritid. Följande verksamheter ingår i Fritids- och folkhälsoförvaltningen: Mötesplatser och öppen ungdomsverksamhet, Bad, Förening- och anläggning, Folkhälsa och administrativa enheter.Med ett trygghetsfrämjande förhållningssätt och en positiv människosyn arbetar verksamheten för att vara tillgänglig, jämställd och bygga på delaktighet samt förverkliga uppdraget en rik fritid för alla.

Vi söker dig som vill vara en del av ett engagerat arbetslag som jobbar för att barn från Borås ska få en härlig sommarupplevelse med bad, lek och andra aktiviteter på Borås Kollo, stadens fina kollogård vid havet i Varberg.


Borås kollo ligger precis vid havet i Espevik, ca 15 km norr om Varberg.
Med utgångspunkt från barnets bästa jobbar arbetsgrupperna på Kollo för att varje barn har ett roligt och aktivt sommarlov som ger nya vänner och upplevelser.
Borås Kollo tar under sommaren emot fyra grupper med 28 barn i varje grupp och varje barngrupp är på kollo i 12 dagar.
I varje grupp arbetar aktivitetsledare, kökspersonal, kock, föreståndare, husmor och feriearbetare.
Alla som arbetar på Kollo bor i ett personalhus som ligger avskilt från stora huset där barnen bor och man delar rum med en arbetskamrat.


I uppdraget ingår alla förekommande arbetsuppgifter i ett storkök, där ni planerar och tillagar frukost, lunch och middag för barn och personal.
Kocken har samma arbetsuppgifter som kökspersonalen men är dessutom ansvarig för beställning av varor och ansvarar för egenkontrollen.

På Kollo hjälps alla åt med det som behöver göras och har roligt tillsammans.


Du har utbildning eller erfarenhet av arbete inom kök som t.ex. kock, kokerska eller ekonomibiträde och gärna kunskap om HACCP/ egenkontroll och specialkost.

Du har en god förmåga att planera och se helheten i köket. Du är en flexibel, prestigelös och ansvarstagande person med förmåga att skapa trygghet. Du har god samarbetsförmåga, kan ta egna initiativ och är van vid självständigt arbete. Du bidrar till arbetsglädje.

Du ska vara minst 18 år gammal vid anställningens början.

B-körkort är meriterande.

Hela Borås Kollo, inklusive personalbyggnaden är givetvis alkohol- och drogfri och arbetstiden är rökfri.

Som anställd kan du arbeta en till tre av sommarens perioder. Datum för årets perioder är:
Grupp 1. 11/6-25/6
Grupp 2. 27/6-9/7
Grupp 3. 11/7-23/7
Grupp 4. 25/7-7/8

Skriv i din ansökan vilka perioder du kan arbeta. Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Okt 28    Viareds 2 Kockar AB    Köksbiträde
Nu söker vi en ny köksmedarbetare till vår lunchrestaurang. Vi serverar frukost, lunch och erbjuder catering. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter som kan förekomma i en frukost/lunchrestaurang, allt från enkla matlagning, varuplock, disk och städning i vårt kök, servera och portionera, stå i kassan. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper, vilket innebär att du: • Tycker om att planera och strukturera ditt arbete så att det blir effektivt ... Visa mer
Nu söker vi en ny köksmedarbetare till vår lunchrestaurang. Vi serverar frukost, lunch och erbjuder catering. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter som kan förekomma i en frukost/lunchrestaurang, allt från enkla matlagning, varuplock, disk och städning i vårt kök, servera och portionera, stå i kassan.


Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper, vilket innebär att du:
• Tycker om att planera och strukturera ditt arbete så att det blir effektivt
• Med din positivitet tar du ansvar för att håll en hög servicenivå
• God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Tidigare erfarenhet av lunchrestaurang är ett plus


Det är meriterande om du har B-körkort.


Uppdraget är deltid på minst 80%( möjlighet till extra timmar), dagtid och tillsvidareanställning.


Vi tar emot ansökan via e-post: [email protected]


Vi kommer att titta på ansökningarna löpande och tjänsten ska tillsättas omgående. Visa mindre

Köksbiträde till Restaurang Gemytet och restaurang Visionen

Ansök    Nov 10    Compass Group AB    Köksbiträde
Compass Group AB söker köksbiträden till våra enheter Visionen(RISE) och Gemytet(Ellos) Tjänsten kräver körkort och att ni behärskar svenska i tal och skrift Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra... Visa mer
Compass Group AB söker köksbiträden till våra enheter Visionen(RISE) och Gemytet(Ellos)

Tjänsten kräver körkort och att ni behärskar svenska i tal och skrift

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad köksmedarbetare som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och noggrannhet hjälper du både varm- och kallkök med förberedning, tillagning och servering.

Vi kan erbjuda ett roligt jobb med flera goa kollegor. du ska kunna jobba både i grupp och självständigt. Vi ser att du har ett driv och att du kan ta egna initiativ, samt ett stort intresse för mat och dryck.

Då vi närmar oss jul så ser vi gärna att du har erfarenhet från tidigare julbord. det kan förekomma kvällar och helger under denna period.

I tjänsten ingår bland annat egenkontroll, dagliga rutiner i köket och disk samt ibland även arbete i kassan.

Om restaurang Gemytet och Visionen

Tillsammans lagar vi ca 1500p varje dag. vi servar både interna och externa gäster och kunder. vi caterar till flera företag runt om i sjuhärad.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor!
I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du tycker om att planera och strukturera ditt arbete så att det blir effektivt
• Med din positivitet tar du ansvar för att hålla en hög servicenivå genom hela dagen
• God service är viktigt för dig där ett leende och ögonkontakt är en självklarhet
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Körkort och tillgång till bil
• Tidigare erfarenhet av restaurangkök är ett plus

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Visa mindre

Restaurangbiträde sökes

Ansök    Okt 27    MA Main Accounting AB    Köksbiträde
För kunds räkning, köksbiträde sökes! Vi söker restaurangbiträde till restaurang Repet i Borås. Arbetsuppgifter är att förbereda råvaror, diska samt andra förekommande uppgifter som finns i ett kök. Du behöver inte ha någon erfarenhet av yrket. I köket pratas vietnamesiska och det är ett krav att du behärskar det. Kan du även svenska och engelska är det meriterande, för eventuell kundkontakt. Välkommen med din ansökan! Visa mer
För kunds räkning, köksbiträde sökes!


Vi söker restaurangbiträde till restaurang Repet i Borås. Arbetsuppgifter är att förbereda råvaror, diska samt andra förekommande uppgifter som finns i ett kök.


Du behöver inte ha någon erfarenhet av yrket. I köket pratas vietnamesiska och det är ett krav att du behärskar det. Kan du även svenska och engelska är det meriterande, för eventuell kundkontakt.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Sep 22    Gujju AB    Köksbiträde
KREATIV KÖKSPERSONAL MED SJÄLVGÅENDE KÄNSLA! Vi på Gujju försöker laga genuin och kreativ mat med hög ambition. Där vi samtidigt skapat en härlig hemma-hos-känsla där alla är välkomna till bords. Vi ser gärna att du talar hindi, gujrati eller engelska då de underlättar samarbetet med övriga i köket. Vi vill att du ska ha ett intresse för det indiska köket, och en stor del erfarenhet inom det. Du skall även kunna delar av indiska rätterna som finns, men kun... Visa mer
KREATIV KÖKSPERSONAL MED SJÄLVGÅENDE KÄNSLA!
Vi på Gujju försöker laga genuin och kreativ mat med hög ambition. Där vi samtidigt skapat en härlig hemma-hos-känsla där alla är välkomna till bords.
Vi ser gärna att du talar hindi, gujrati eller engelska då de underlättar samarbetet med övriga i köket. Vi vill att du ska ha ett intresse för det indiska köket, och en stor del erfarenhet inom det. Du skall även kunna delar av indiska rätterna som finns, men kunna tänka utanför ramarna med ingredienser som används, genom att mixa ihop dessa med ingredienser för alla världens hörn.
Du har förmodligen arbetat något år i branschen, men fattar redan grejen med att kunna samarbeta, ha en trevlig ton och hantera pressade stunder där tiden är knapp.
Gujju kommer bli en perfekt arbetsplats för dig som är kreativ. Har du egna idéer är det fritt fram att diskutera, laborera och presentera tillsammans med kökschefen och vårt team. Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Sep 26    Knallens Pizzeria AB    Köksbiträde
Vi letar efter en köksbiträde som kan jobba deltid hos Knallens Pizzeria i Borås. Jobbet innebär ta hand om servering, diska och lära köket. Visa mer
Vi letar efter en köksbiträde som kan jobba deltid hos Knallens Pizzeria i Borås.


Jobbet innebär ta hand om servering, diska och lära köket. Visa mindre

Köksbiträde till Restaurang Gemytet i Borås

Ansök    Sep 17    Compass Group AB    Köksbiträde
Köksbiträde till Restaurang Gemytet i Viared Anställningsform: Extra vid behov Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor • Vi levererar kvalitet i allt vi gör! Vem söker vi? Nu söker vi ... Visa mer
Köksbiträde till Restaurang Gemytet i Viared

Anställningsform: Extra vid behov

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad köksmedarbetare som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och noggrannhet hjälper du både varm- och kallkök med förberedning, tillagning och servering.

Är du vår nästa stjärna?

I tjänsten ingår bland annat egenkontroll, dagliga rutiner i köket och disk samt ibland även arbete i kassan.

Om restaurang Gemytet
Gemytet ligger i Ellos lokaler uppe i Viared. Vi är ett gott gäng på 5p som lagar frukost, lunch och ibland middag. Vi caterar även till flera företag i närområdet.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor!
I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du tycker om att planera och strukturera ditt arbete så att det blir effektivt
• Med din positivitet tar du ansvar för att hålla en hög servicenivå genom hela dagen
• God service är viktigt för dig där ett leende och ögonkontakt är en självklarhet
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Tidigare erfarenhet av restaurangkök är ett plus

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Visa mindre

Köksbiträde - timvikariat

Skillnaden startar med oss. Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Som köksbiträde bidrar du till att skapa goda måltider med hög kvalité. Arbetsbeskrivning Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du blir en viktig del i att laga goda, säkra och hälsosamma måltider för våra patienter och besökare. En hälsosam arbetsplats med fokus på arbetsglädje och kompetensutve... Visa mer
Skillnaden startar med oss.

Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Som köksbiträde bidrar du till att skapa goda måltider med hög kvalité.

Arbetsbeskrivning
Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du blir en viktig del i att laga goda, säkra och hälsosamma måltider för våra patienter och besökare. En hälsosam arbetsplats med fokus på arbetsglädje och kompetensutveckling är viktigt för oss.

Dina arbetsuppgifter är varierande och består av dukning av matbrickor till patienterna, servering av lunch i restaurangen samt disk och städ. 

För att bidra till hög kvalité och ge god service i rollen som köksbiträde behöver du:

- visa intresse, vilja och engagemang till att utföra ett bra arbete
- vara noggrann och ansvarstagande
- ha ett gott bemötande och arbeta bra tillsammans med andra
- vara flexibel och ha förmåga att växla mellan olika arbetsuppgifter

Du har gymnasieutbildning inom restaurang och livsmedel eller likvärdig gymnasieutbildning. Du behöver kunna kommunicera väl på svenska då du kommer ha dialog med kunder och arbetskamrater samt följa skriftliga och muntliga arbetsinstruktioner.

Du har den fysik som krävs för att kunna gå och stå hela arbetsdagen, lyfta tungt eller utföra upprepande arbetsmoment.

Det är meriterande med erfarenhet av liknande arbete inom kök och restaurang.

Övrigt

Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Regionservice vision är att bli Sveriges ledande servicepartner inom vården! Vi levererar med glädje kvalitativa servicetjänster till Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi vår serviceleverans och blir lite bättre varje dag.Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Vill du veta mer om VGR kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Köksbiträde till Restaurang Gemyet i Borås

Ansök    Sep 3    Compass Group AB    Köksbiträde
Köksbiträde till Restaurang Gemyet Extra vid behov Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor • Vi levererar kvalitet i allt vi gör! Vem söker vi? Nu söker vi en passionerad köksmedarbet... Visa mer
Köksbiträde till Restaurang Gemyet

Extra vid behov

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad köksmedarbetare som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och noggrannhet hjälper du både varm- och kallkök med förberedning, tillagning och servering samt kassa och disk vid behov

I tjänsten ingår bland annat egenkontroll, dagliga rutiner i köket och disk samt ibland även arbete i kassan.

Om restaurang Gemyet
Restaurang Gemyet är beläget i Ellos lokaler på Viared. vi serverar frukost, lunch och fika och vi caterar allt från vardag till fest.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor!
I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du tycker om att planera och strukturera ditt arbete så att det blir effektivt
• Med din positivitet tar du ansvar för att hålla en hög servicenivå genom hela dagen
• God service är viktigt för dig där ett leende och ögonkontakt är en självklarhet
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Tidigare erfarenhet av restaurangkök är ett plus
• körkort och tillgång till bil

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Visa mindre

Restaurangbiträde

Ansök    Aug 20    Mina - Bandeganie    Köksbiträde
Hej Nu är semestern över och det dags för oss att hitta nya medarbetare till våran restaurang. Vi är ute efter personer med ett glatt humör, positiva och serviceinriktad. #jobbjustnu Visa mer
Hej
Nu är semestern över och det dags för oss att hitta nya medarbetare till våran restaurang. Vi är ute efter personer med ett glatt humör, positiva och serviceinriktad.
#jobbjustnu Visa mindre

Köksbiträde

Young Thai är en restaurang & take away i Knalleland Borås. Young Thai erbjuder främst thailändska och kinesiska maträtter. Vi värdesätter tidigare restaurangerfarenhet och köksvana men ser inte dessa som krav. Du ska kunna arbeta i högt tempo och du ska vara noggrann och självgående. Arbetet är i första hand städ, disk, köksberedning, grönsaksberedning, matberedning, varorhantering, assistera kocken mm. Arbetstider kan variera. Visa mer
Young Thai är en restaurang & take away i Knalleland Borås. Young Thai erbjuder främst thailändska och kinesiska maträtter. Vi värdesätter tidigare restaurangerfarenhet och köksvana men ser inte dessa som krav. Du ska kunna arbeta i högt tempo och du ska vara noggrann och självgående.

Arbetet är i första hand städ, disk, köksberedning, grönsaksberedning, matberedning, varorhantering, assistera kocken mm. Arbetstider kan variera. Visa mindre

Elgiganten Borås Söker Kökssäljare 80%

Ansök    Apr 15    Elgiganten AB    Köksbiträde
Är du intresserad av inredning, design, elektronik och smarta lösningar? Kan du tänka dig att jobba med att utforma kunders drömkök varje dag? Då ska du definitivt läsa vidare.  Som Kökssäljare hos oss är du bra på att kommunicera och nå goda resultat. Du gillar att träffa nya människor och tar dig an olika uppgifter varje dag. Vår avdelning Kitchen har haft en spektakulär tillväxt och nu kan du få vara en del av det roliga. Kreativa lösningar och noggrann... Visa mer
Är du intresserad av inredning, design, elektronik och smarta lösningar? Kan du tänka dig att jobba med att utforma kunders drömkök varje dag? Då ska du definitivt läsa vidare. 
Som Kökssäljare hos oss är du bra på att kommunicera och nå goda resultat. Du gillar att träffa nya människor och tar dig an olika uppgifter varje dag. Vår avdelning Kitchen har haft en spektakulär tillväxt och nu kan du få vara en del av det roliga.
Kreativa lösningar och noggrannhet är egenskaper du har och som bidrar till att kunderna erbjuds den bästa kökslösningen av just dig! Köksutställningen ser alltid tiptop ut när du är i tjänst och du har inga problem med att arbeta självständigt.
Som kökssäljare på Elgiganten ansvarar du för köksområdet. Din uppgift är att använda din specialistkompetens för att skapa ett starkt förtroende hos kunderna, du ska vara det stöd de behöver i den viktiga köpprocess som det innebär att köpa ett komplett kök.
Det är din uppgift att se till att kunderna har fått sitt drömkök när de lämnar varuhuset. Viss erfarenhet av kök-och vitvaruförsäljning är en fördel, men inte ett krav.  
Arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer, tillsammans med dina kollegor, att vara att göra våra kunder 100 % nöjda varje dag - och att ha roligt under tiden!
Hjälpa kunder att hitta bästa lösning till drömköket
Erbjuda och sälja produkter och tjänster
Vårda köksutställningen
Träning och utbildning
Profil & Bakgrund
Du älskar att nå dina mål - och när du gör det, vill vi fira det med dig. Är du också snabblärd, nyfiken och kreativ så är du är en väldigt bra kandidat för detta jobb.
Ett intresse för de varor och tjänster som vi säljer är en stor fördel, men inte ett krav. Du får en bra introduktion som kommer att förse dig med de kunskaper och expertis som du behöver samt som ger dig rätt förutsättningar att lyckas och trivas.
Arbetsglädje
Här jobbar ett gäng personer som är drivna och intresserade i kontakt med kunder och kollegor. Vi är ärliga, ödmjuka och lyssnar på kunden och kundens behov. Vi söker en kollega som är en peppande, lojal och hjälpsam person som ställer upp för andra. Som löser problem som uppstår på ett effektivt sätt och håller dig uppdaterad på företagets produkter.
Vår kultur är viktig för oss och i stort sett allt som du gör som medarbetare på Elgiganten genomsyras av våra tre grundstenar: Ansvarstagande, Engagemang och Effektivitet.
De som har affärssinne, gillar att tävla och vill bidra till positiva resultat för företaget brukar trivas väl hos oss. Det är personer som gillar att utvecklas och tar sig an sina arbetsuppgifter på ett effektivt, strukturerat och noggrant sätt. Är du en av dem? Då gillar du säkert snabba förändringar och det faller sig naturligt för dig att ta egna initiativ. Vi kommer att ha kul tillsammans!
Utveckling på Elgiganten
Vårt mål är att bli branschens bästa arbetsgivare och vi tror att vi når dit genom ett gott ledarskap. På Elgiganten skapar en god ledare engagemang, arbetsglädje och motiverade medarbetare med hjälp av en stor portion vanlig snällhet och sunt förnuft. Som stöd finns en stöttande varuhuschef och ett omfattande utbildningsprogram i ledarskap och personlig utveckling.
Har du massor av energi, är social och är bra på ditt jobb, kan vi garantera att du får både möjligheter och utmaningar hos oss. Vi investerar årligen över 50 mkr och 36.000 kursdagar i att utbilda och träna våra medarbetare inom produktkunskap, försäljning och kundvård.
Elgiganten erbjuder
Avtalsenlig lön och pension
Generöst bonusavtal
Förmåner inom friskvård och personalköp
Internt utbildningsprogram för medarbetare och ledare
Goda karriärmöjligheter
På Elgiganten strävar vi efter mångfald och välkomnar därför alla sökanden oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund. Vi tror att detta bidrar till en mer dynamisk arbetsplats där allas unika erfarenheter och kompetenser gör oss bättre.
Ansökningar utvärderas löpande och hittar vi en passande Gigant kan rekryteringsprocessen gå snabbare än planerat. Frågor om tjänsten besvaras av Emil på [email protected].
Tycker du detta låter kul? Då hoppas vi att du vill jobba hos oss!
Varmt välkommen med din ansökan.
Observera att vi använder oss av lämplighets- och personlighetstest i vår rekrytering. Visa mindre

KÖKSBITRÄDE

Ansök    Jun 9    Restaurang C.F.R. AB    Köksbiträde
Hej Vi skulle behöva en KÖKSBITRÄDE som kan hjälpa i köket , förbereda , diska städa mm. Anställningen avser Deltid 75% Visa mer
Hej Vi skulle behöva en KÖKSBITRÄDE som kan hjälpa i köket , förbereda , diska städa mm.
Anställningen avser Deltid 75% Visa mindre

Köksbiträden Sökes både 75%/100% tjänst

Ansök    Mar 9    Smartcooler SA AB    Köksbiträde
Vi söker 4 tjänster av köksbiträde och sushikock eller sushibiträde till våra verksamheter i Borås (Omami Fastfood AB), Ulricehamn (Smartcooler. SA AB) och Kinna (Omami Kinna AB). Vi söker dig som har jobbat med sushi eller lättare jobb inom kök. Arbetstiderna varierar. Allt från förberedelser av mat till sushi samt fisk bearbeting. Mer information om konceptet beskrivs vid en eventuell träff Visa mer
Vi söker 4 tjänster av köksbiträde och sushikock eller sushibiträde till våra verksamheter i Borås (Omami Fastfood AB), Ulricehamn (Smartcooler. SA AB) och Kinna (Omami Kinna AB). Vi söker dig som har jobbat med sushi eller lättare jobb inom kök. Arbetstiderna varierar. Allt från förberedelser av mat till sushi samt fisk bearbeting.


Mer information om konceptet beskrivs vid en eventuell träff Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Mar 1    Gujju AB    Köksbiträde
KREATIV KÖKSPERSONAL MED SJÄLVGÅENDE KÄNSLA! Vi på Gujju försöker laga genuin och kreativ mat med hög ambition. Där vi samtidigt skapat en härlig hemma-hos-känsla där alla är välkomna till bords. Vi ser gärna att du talar hindi, gujrati eller engelska då de underlättar samarbetet med övriga i köket. Vi vill att du ska ha ett intresse för det indiska köket, och en stor del erfarenhet inom det. Du skall även kunna delar av indiska rätterna som finns, men ku... Visa mer
KREATIV KÖKSPERSONAL MED SJÄLVGÅENDE KÄNSLA!
Vi på Gujju försöker laga genuin och kreativ mat med hög ambition. Där vi samtidigt skapat en härlig hemma-hos-känsla där alla är välkomna till bords.
Vi ser gärna att du talar hindi, gujrati eller engelska då de underlättar samarbetet med övriga i köket. Vi vill att du ska ha ett intresse för det indiska köket, och en stor del erfarenhet inom det. Du skall även kunna delar av indiska rätterna som finns, men kunna tänka utanför ramarna med ingredienser som används, genom att mixa ihop dessa med ingredienser för alla världens hörn.
Du har förmodligen arbetat något år i branschen, men fattar redan grejen med att kunna samarbeta, ha en trevlig ton och hantera pressade stunder där tiden är knapp.
Gujju kommer bli en perfekt arbetsplats för dig som är kreativ. Har du egna idéer är det fritt fram att diskutera, laborera och presentera tillsammans med kökschefen och vårt team.
Tjänsten gäller med start ev. sen vår/tidig sommar Visa mindre

Köksbiträden Sökes både 75%/100% tjänst

Ansök    Apr 12    Smartcooler SA AB    Köksbiträde
Vi söker 4 tjänster av köksbiträde och sushikock eller sushibiträde till våra verksamheter i Borås (Omami Fastfood AB), Ulricehamn (Smartcooler. SA AB) och Kinna (Omami Kinna AB). Vi söker dig som har jobbat med sushi eller lättare jobb inom kök. Arbetstiderna varierar. Allt från förberedelser av mat till sushi samt fisk bearbeting. Mer information om konceptet beskrivs vid en eventuell träff Visa mer
Vi söker 4 tjänster av köksbiträde och sushikock eller sushibiträde till våra verksamheter i Borås (Omami Fastfood AB), Ulricehamn (Smartcooler. SA AB) och Kinna (Omami Kinna AB). Vi söker dig som har jobbat med sushi eller lättare jobb inom kök. Arbetstiderna varierar. Allt från förberedelser av mat till sushi samt fisk bearbeting.


Mer information om konceptet beskrivs vid en eventuell träff Visa mindre

Köksbiträde - timvikariat och semestervikariat

Skillnaden startar med oss. Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Som köksbiträde bidrar du till att skapa goda måltider med hög kvalité. Arbetsbeskrivning Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du blir en viktig del i att laga goda, säkra och hälsosamma måltider för våra patienter och besökare. En hälsosam arbetsplats med fokus på arbetsglädje och kompetensutve... Visa mer
Skillnaden startar med oss.

Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Som köksbiträde bidrar du till att skapa goda måltider med hög kvalité.

Arbetsbeskrivning
Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du blir en viktig del i att laga goda, säkra och hälsosamma måltider för våra patienter och besökare. En hälsosam arbetsplats med fokus på arbetsglädje och kompetensutveckling är viktigt för oss.

Dina arbetsuppgifter är varierande och består av dukning av matbrickor till patienterna, servering av lunch i restaurangen samt disk och städ. 

För att bidra till hög kvalité och ge god service i rollen som köksbiträde behöver du:

- visa intresse, vilja och engagemang till att utföra ett bra arbete
- vara noggrann och ansvarstagande
- ha ett gott bemötande och arbeta bra tillsammans med andra
- vara flexibel och ha förmåga att växla mellan olika arbetsuppgifter

Du har gymnasieutbildning inom restaurang och livsmedel eller likvärdig gymnasieutbildning. Du behöver kunna kommunicera väl på svenska då du kommer ha dialog med kunder och arbetskamrater samt följa skriftliga och muntliga arbetsinstruktioner.

Du har den fysik som krävs för att kunna gå och stå hela arbetsdagen, lyfta tungt eller utföra upprepande arbetsmoment.

Det är meriterande med erfarenhet av liknande arbete inom kök och restaurang.

Övrigt

Vårt behov är köksbiträden som kan hoppa in som timvikarier vid ordinarie personals frånvaro och/eller kan tänka sig att ersätta när ordinarie personal har sommarsemester. Vår semesterperiod är v.25-32.

Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Regionservice vision är att bli Sveriges ledande servicepartner inom vården! Vi levererar med glädje kvalitativa servicetjänster till Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi vår serviceleverans och blir lite bättre varje dag.Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Måltidspersonal

Ansök    Jan 26    Borås kommun    Köksbiträde
Hos oss får du ett jobb på en förvaltning som vågar satsa och tänka nytt genom tillit och gemenskap. Vår inställning är att alla stadens invånare har rätt till en jämlik hälsa och en meningsfull fritid. Vi söker dig som vill jobba och vara en del av ett engagerat arbetslag som jobbar för att barn från Borås ska få en härlig sommarupplevelse med bad, lek och andra aktiviteter på Borås Kollo i Espevik, Varberg. Borås kollo ligger vid havet i Espevik, ... Visa mer
Hos oss får du ett jobb på en förvaltning som vågar satsa och tänka nytt genom tillit och gemenskap. Vår inställning är att alla stadens invånare har rätt till en jämlik hälsa och en meningsfull fritid.

Vi söker dig som vill jobba och vara en del av ett engagerat arbetslag som jobbar för att barn från Borås ska få en härlig sommarupplevelse med bad, lek och andra aktiviteter på Borås Kollo i Espevik, Varberg.


Borås kollo ligger vid havet i Espevik, ca 15 km norr om Varberg.
Borås Kollo tar under sommaren emot fyra grupper med 28 barn i varje grupp.
I varje grupp arbetar totalt 12 personer, fem aktivitetsledare, två kökspersonal, en kock, en föreståndare en husmor och två feriearbetare.
Varje barngrupp är på kollo i 12 dagar.


Alla förekommande arbetsuppgifter i ett storkök. Planering och tillagning av frukost, lunch och middag för barn och personal.
Kocken har samma arbetsuppgifter som kökspersonalen men är dessutom ansvarig för beställning av varor och ansvarar för egenkontrollen.


Utbildning eller erfarenhet av arbete inom kök som t.ex. kock, kokerska eller ekonomibiträde är meriterande. Vi ser gärna att du har kunskap om HACCP/ egenkontroll och specialkost.

Som person är du strukturerad med en god förmåga att planera och se helheten i köket. Du är en flexibel, prestigelös och ansvarstagande person med förmåga att skapa trygghet. Du har god samarbetsförmåga, kan ta egna initiativ och är van vid självständigt arbete.

Du ska vara minst 18 år gammal vid anställningens början.
Vi begär utdrag ur belastningsregistret innan vi anställer någon.
B-körkort är meriterande.
Arbetstiderna varierar. Vi har bemanning dygnet runt. All personal bor i en personalbyggnad på Kollos område.
Hela Borås Kollo, inklusive personalbyggnaden, är givetvis alkohol- och drogfri och arbetstiden är rökfri.
Som anställd kan du arbeta en till tre av sommarens perioder. Datum för årets perioder är: Grupp 1: 12/6-27/6, Grupp 2: 28/6-11/7, Grupp 3: 12/7-25/7, Grupp 4: 26/7-9/8. Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Feb 23    pasha istanbul KB    Köksbiträde
Hej , Vi so?ker ko?ksbitra?de till va?r restaurang. Du ska vara strestålig,ordningssam, kunna arbeta i team. Omfattning : Deltid ( 75%) Arbetsuppgifter : Hja?lpa till ko?ket,Fo?rbereda,diska,sta?da m.m Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Hej ,
Vi so?ker ko?ksbitra?de till va?r restaurang.
Du ska vara strestålig,ordningssam, kunna arbeta i team.
Omfattning : Deltid ( 75%)
Arbetsuppgifter :
Hja?lpa till ko?ket,Fo?rbereda,diska,sta?da m.m
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kökspersonal eftersökes

Ansök    Okt 29    GMR Restaurant Group AB    Köksbiträde
vi på Hells Burger Borås är i behov av ny personal i köket. Med start omgående erfarenhet är ett plus men inget krav. vi söker åldern mellan 18-30 år och anställning med stöd. #jobbjustnu Visa mer
vi på Hells Burger Borås är i behov av ny personal i köket. Med start omgående


erfarenhet är ett plus men inget krav. vi söker åldern mellan 18-30 år och anställning med stöd.


#jobbjustnu Visa mindre

Köksbiträde

Arbetsbeskrivning Vi söker en person som tillsammans med restaurangens övriga restaurangbiträden genomför restaurangens dagliga arbetsuppgifter. Uppgifterna är främst att tillaga och servera mat till gästerna, städa, beställning av råvaror, inventering. Kvalifikationer Vi söker dig som är stresstålig, serviceinriktad, flexibel, samarbetsvillig samt idérik. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av serviceyrket. Vi ser fram emot ett gott samar... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi söker en person som tillsammans med restaurangens övriga restaurangbiträden genomför restaurangens dagliga arbetsuppgifter. Uppgifterna är främst att tillaga och servera mat till gästerna, städa, beställning av råvaror, inventering.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är stresstålig, serviceinriktad, flexibel, samarbetsvillig samt idérik.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av serviceyrket.


Vi ser fram emot ett gott samarbete med dig! Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Dec 13    Knallens Pizzeria AB    Köksbiträde
Vi letar efter en köksbiträde som kan jobba deltid hos Knallens Pizzeria i Borås. Jobbet innebär ta hand om servering, diska och lära köket. Visa mer
Vi letar efter en köksbiträde som kan jobba deltid hos Knallens Pizzeria i Borås.


Jobbet innebär ta hand om servering, diska och lära köket. Visa mindre

Kockbiträde eller nyutexaminerad kock för timanställning

Ansök    Sep 3    Aroma Spa i Borås AB    Köksbiträde
Vi söker kockbiträde till vår restaurang Vito's Food & Wine. För mer information om restaurangen se vår hemsida. (www.vitos.se) Restaurangen har 50 platser med utsikt över Borås. Vi serverar modern nordisk mat till allmänhet samt gäster på närliggande Aroma SPA. Vi har i dag en två kockar men behöver förstärkning i form av stöd vissa kvällar i veckan vid hög belastning i köket så som biträde till vår kock. Du ha stor vilja att lära dig och är van att arbe... Visa mer
Vi söker kockbiträde till vår restaurang Vito's Food & Wine. För mer information om restaurangen se vår hemsida. (www.vitos.se) Restaurangen har 50 platser med utsikt över Borås.

Vi serverar modern nordisk mat till allmänhet samt gäster på närliggande Aroma SPA. Vi har i dag en två kockar men behöver förstärkning i form av stöd vissa kvällar i veckan vid hög belastning i köket så som biträde till vår kock. Du ha stor vilja att lära dig och är van att arbeta i kök, du lovas ett spännande utvecklande jobb som biträde till en riktigt duktig kock.

Vi söker dig, som är nyexaminerad kock eller kallskänka. Eller dig som har jobbat länge som köksbiträde. Vi vill att du har någon form av utbildning inom restaurang och gärna lite praktisk erfarenhet. Vi tror att du bor i Borås med omnejd.

Tillträde är omgående.

Referenser är ett krav.

Välkommen med din ansökan Visa mindre

Köksbiträden Sökes både 75%/100% tjänst

Ansök    Sep 15    Smartcooler SA AB    Köksbiträde
Vi söker 3 tjänster av sushikock eller sushibiträde till vår nya verkamhet i Borås (Viared). Vi söker dig som har jobbat med sushi. Arbetstiderna är mån-fre Lunchtid. Allt från förberedelser till sushi samt fisk bearbeting. Mer information om konceptet beskrivs vid en eventuell träff Visa mer
Vi söker 3 tjänster av sushikock eller sushibiträde till vår nya verkamhet i Borås (Viared). Vi söker dig som har jobbat med sushi. Arbetstiderna är mån-fre Lunchtid. Allt från förberedelser till sushi samt fisk bearbeting.


Mer information om konceptet beskrivs vid en eventuell träff Visa mindre

Kökspersonal

Ansök    Okt 26    Uniflex Sverige AB    Köksbiträde
Jobbeskrivning Vi söker dig som vill arbeta som kökspersonal hos vår kund i Bollebygd. Verksamheten du kommer arbeta i serverar frukost och lunch. Vi tror att du som söker har erfarenhet av att arbeta inom restaurang eller storkök och har ett genuint intresse för mat. Har du en utbildning som kock är det högt meriterande. Du blir anställd av Uniflex och hyrs ut till kund. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter som kan förekomma i en lunch/frukost rest... Visa mer
Jobbeskrivning
Vi söker dig som vill arbeta som kökspersonal hos vår kund i Bollebygd. Verksamheten du kommer arbeta i serverar frukost och lunch. Vi tror att du som söker har erfarenhet av att arbeta inom restaurang eller storkök och har ett genuint intresse för mat. Har du en utbildning som kock är det högt meriterande. Du blir anställd av Uniflex och hyrs ut till kund.
Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter som kan förekomma i en lunch/frukost restaurang.

Uppdraget är på deltid och förväntas starta i mitten på november.
Arbetstider:
7-12 - 2 dagar/vecka
7,30-12,30 - 3 dagar/ vecka
Detta innebär att du skall kunna jobba morgon/förmiddagar alla vardagar i minst 3 månader, därefter finns chans till färlängning på fortsatt deltid eller heltid.

Du kommer att ingå i ett trevligt gäng som har både arbetsglädje och framåtanda.Personliga egenskaper
Vi söker dig som trivs i en miljö med högt tempo och ett intresse av att arbeta med mat. Du är utåtriktad, har rätt attityd, flexibel och stresstålig. Du ser möjligheter istället för problem och sätter matgästernas bästa i första hand.
Vi ser att du är en person som kan hoppa in med kort varsel.
Ett krav är att du har grundläggande kunskap inom livsmedelshygien och erfarenhet av matlagning i storkök.

Tidigare erfarenhet av arbetet är meriterande men inget krav för att söka tjänsten.

Start: omgående
Lön: Fast lön enligt kollektivavtal.
Arbetstider:7:00-12:00/ 07:30-12,30

Sök tjänsten redan idag!
Intervjuer kommer hållas löpandeDu skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenter som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; ras eller etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Restaurang-och köksbiträde

Vi söker restaurang- och köksbiträde till vår Sjömarkenskvaters AB Heltid/Deltid Sjömarkenskvaterskrog AB finns strax utanför Borås och har 5 anställda ... Vi behöver utöka med fler anställda till vårt team ARBETSUPPGIFTER Dina arbetsuppgifter är att delta i enklare matlagning och förbereda mat genom att kunna skölja, skala och hacka samt tillaga maträtterna som ska serveras på restaurangen. vi ser att du vet vad det libanesiska köket är då vi kommer utök... Visa mer
Vi söker restaurang- och köksbiträde till vår Sjömarkenskvaters AB
Heltid/Deltid
Sjömarkenskvaterskrog AB finns strax utanför Borås och har 5 anställda ... Vi behöver utöka med fler anställda till vårt team
ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter är att delta i enklare matlagning och förbereda mat genom att kunna skölja, skala och hacka samt tillaga maträtterna som ska serveras på restaurangen. vi ser att du vet vad det libanesiska köket är då vi kommer utöka vår meny med dessa maträtter. Du ska portionera mat, ta emot betalning i kassa samt plockar disk och diskar inom restauran


KVALIFIKATIONER
Du ska vara noggrann, strukturerad, ansvarsfull och ha en god ka?nsla fo?r service, och uto?ver det ser vi ga?rna att du a?r positiv, social och uta?triktad da? man a?r i kontakt med kunder dagligen. Det kan fo?rekomma arbete ba?de enskilt och i grupp da?rfo?r a?r det viktigt att man a?r ba?de sja?lvga?ende och har en god samarbetsfo?rma?g Visa mindre

Kock / Kallskinka /Köksbiträde /Pizzabagare/ Servitris

Ansök    Aug 25    Restaurang C.F.R. AB    Köksbiträde
Nu söker en självständig och kreativ kock till vår restaurang i Borås.Tjänsten innebär arbete i båda kall och varmkök tillsammans med ditt team.I ditt ansar ingår också att vara behjälplig köksmästaren med bäställningar av varor.Tjänsten är u till och börja med och tillsvidareanställning.Vi söker även en köksbiträde en servitris och pizzabagare som ska jobba P då vi behöver förstärkning i vår team. Visa mer
Nu söker en självständig och kreativ kock till vår restaurang i Borås.Tjänsten
innebär arbete i båda kall och varmkök
tillsammans med ditt team.I ditt ansar ingår också att vara behjälplig köksmästaren med bäställningar av varor.Tjänsten är u till och börja med och tillsvidareanställning.Vi söker även en köksbiträde en servitris och pizzabagare som ska jobba P då vi behöver förstärkning i vår team. Visa mindre

KÖKSBITRÄDE

Ansök    Aug 25    Restaurang C.F.R. AB    Köksbiträde
Hej Vi skulle behöva en KÖKSBITRÄDE som kan hjälpa till oss med att förbreda tapas och desserter personen ska även kunna hjälpa med att diska och städa.. Visa mer
Hej Vi skulle behöva en KÖKSBITRÄDE som kan hjälpa till oss med att förbreda tapas och desserter personen ska även kunna hjälpa med att diska och städa.. Visa mindre

jobbannons

Ansök    Jul 13    SweNep AB    Köksbiträde
Hej, Vi är en Italiensk restaurang och ligger i Borås Centrum. Vi behöver personal som vill jobba för längre tid. Visa mer
Hej,
Vi är en Italiensk restaurang och ligger i Borås Centrum. Vi behöver personal som vill jobba för längre tid. Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Jul 29    Thai House i Borås AB    Köksbiträde
Som person är du ambitiös, drivande och noggrann. Till din profil hör också ett glatt humör och en positiv inställning. Naturligtvis är du bra på att samarbeta och har passion för kvalitet. Arbetet består av enklare matlagning under ledning, förbereda salladsbuffén, diska och diverse hygienarbeten. Jobbet kräver att du kombinerar strategisk planering och kan hantera varierade dagsuppgifter. Visa mer
Som person är du ambitiös, drivande och noggrann. Till din profil hör också ett glatt humör och en positiv inställning. Naturligtvis är du bra på att samarbeta och har passion för kvalitet. Arbetet består av enklare matlagning under ledning, förbereda salladsbuffén, diska och diverse hygienarbeten. Jobbet kräver att du kombinerar strategisk planering och kan hantera varierade dagsuppgifter. Visa mindre

Köksbiträden Sökes både 75%/100% tjänst

Ansök    Aug 4    Smartcooler SA AB    Köksbiträde
Vi söker 2 tjänster av sushikock eller sushibiträde till vår nya verkamhet i Borås (Viared). Vi söker dig som har jobbat med sushi. Arbetstiderna är mån-fre Lunchtid. Allt från förberedelser till sushi samt fisk bearbeting. Mer information om konceptet beskrivs vid en eventuell träff Visa mer
Vi söker 2 tjänster av sushikock eller sushibiträde till vår nya verkamhet i Borås (Viared). Vi söker dig som har jobbat med sushi. Arbetstiderna är mån-fre Lunchtid. Allt från förberedelser till sushi samt fisk bearbeting.


Mer information om konceptet beskrivs vid en eventuell träff Visa mindre

Köksbiträde och sushi biträde sökes

Ansök    Jun 1    Smartcooler SA AB    Köksbiträde
Hej vi söker en 50 till 100 % tjänst som köksbiträde eller sushibiträde till vår restaurang i Ulricehamn. Vi jobbar i dagsläget med mycket take away av sushi samt mat till kylmontrar som finns ute på olika företag. Du ska kunna jobba under stress samt kunna jobba helger och kvällar. Vi söker dig som kan vara flexibel. Visa mer
Hej vi söker en 50 till 100 % tjänst som köksbiträde eller sushibiträde till vår restaurang i Ulricehamn. Vi jobbar i dagsläget med mycket take away av sushi samt mat till kylmontrar som finns ute på olika företag. Du ska kunna jobba under stress samt kunna jobba helger och kvällar. Vi söker dig som kan vara flexibel. Visa mindre

Vietnamesisk köksbiträde

Ansök    Jul 13    Futujen AB    Köksbiträde
Vi söker en stresstålig person som kan arbeta i kök. Arbetsuppgifterna är varierande - från förberedelser till städning. Vi ser gärna till att du har erfarenhet inom det vietnamesiska köket. Visa mer
Vi söker en stresstålig person som kan arbeta i kök. Arbetsuppgifterna är varierande - från förberedelser till städning. Vi ser gärna till att du har erfarenhet inom det vietnamesiska köket. Visa mindre

Köksmedarbetare

Ansök    Jun 24    Compass Group AB    Köksbiträde
På RISE kontor i området Ramnslätt i Borås driver vi restaurang Visionen och tillhandahåller konferens och catering. Där arbetar cirka 850 personer och är en av Borås största arbetsgivare. Till restaurangen kommer dagligen cirka 450 lunchgäster.Vi är ett glatt team på 8 kollegor och vi har öppet måndag till fredag dagtid men viss kvällsverksamhet förekommer då vi anordnar event för kunden. Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör i... Visa mer
På RISE kontor i området Ramnslätt i Borås driver vi restaurang Visionen och tillhandahåller konferens och catering. Där arbetar cirka 850 personer och är en av Borås största arbetsgivare. Till restaurangen kommer dagligen cirka 450 lunchgäster.Vi är ett glatt team på 8 kollegor och vi har öppet måndag till fredag dagtid men viss kvällsverksamhet förekommer då vi anordnar event för kunden.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi nästan 600 000 kollegor!

I Sverige har vi cirka 250 verksamheter runt om i landet med ungefär 1500 kollegor, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss.

Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension samt andra erbjudanden i vår förmånsportal.

Compass Group i Sverige drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest, Chartwells och Levy Restaurants. Våra kunder är företag, arenor, universitet, sk...


Läs mer på http://hpr.to/j20025


Köksmedarbetare

Varför ska du välja oss?

- Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
- Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
- Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
- Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad köksmedarbetare
som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med
nyfikenhet och noggrannhet hjälper du både varm- och kallkök med förberedning,
tillagning och servering.

I tjänsten ingår bland annat egenkontroll,
dagliga rutiner i köket och disk samt ibland även arbete i kassan.

Vem är du?

- Du är över 18 år
- Du tycker om att planera och strukturera ditt arbete så att det blir effektivt
- Med din positivitet tar du ansvar för att hålla en hög servicenivå genom hela dagen
- God service är viktigt för dig där ett leende och ögonkontakt är en självklarhet
- Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
- Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
- Du talar och skriver svenska
- Tidigare erfarenhet av restaurangkök är ett plus

Varmt välkommen med din
ansökan!      

Vi tar enbart emot ansökningar via webben,
ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Visa mindre

Köksbiträden Sökes både 75%/100% tjänst

Ansök    Feb 14    Smartcooler SA AB    Köksbiträde
Vi söker 2 tjänster av sushikock eller sushibiträde till vår verkamhet i Borås. Vi söker dig som har jobbat med sushi. Arbetstiderna är varierande men mycket fokus är på kvällar och helger. Allt från förberedelser till sushi samt fisk bearbeting. Mer information om konceptet beskrivs vid en eventuell träff Visa mer
Vi söker 2 tjänster av sushikock eller sushibiträde till vår verkamhet i Borås. Vi söker dig som har jobbat med sushi. Arbetstiderna är varierande men mycket fokus är på kvällar och helger. Allt från förberedelser till sushi samt fisk bearbeting.


Mer information om konceptet beskrivs vid en eventuell träff Visa mindre

Måltidspersonal

Ansök    Feb 4    Borås Stad    Köksbiträde
Borås Stad driver ett kollo som ligger vid havet i Espevik, ca 15 km norr om Varberg. Här kan barn från Borås tillbringa tre sommarlovsveckor med bad, lek och andra aktiviteter. Borås Kollo tar under sommaren emot tre grupper med 36 barn i varje grupp. I varje grupp arbetar totalt 11 personer, sex aktivitetsledare, två kökspersonal, en kock, en föreståndare och en husmor. Varje barngrupp är på kollo i 18 dagar och arbetstiderna varierar. Vi har bema... Visa mer
Borås Stad driver ett kollo som ligger vid havet i Espevik, ca 15 km norr om Varberg. Här kan barn från Borås tillbringa tre sommarlovsveckor med bad, lek och andra aktiviteter.Borås Kollo tar under sommaren emot tre grupper med 36 barn i varje grupp.
I varje grupp arbetar totalt 11 personer, sex aktivitetsledare, två kökspersonal, en kock, en föreståndare och en husmor.
Varje barngrupp är på kollo i 18 dagar och arbetstiderna varierar. Vi har bemanning dygnet runt. All personal bor i en personalbyggnad på Kollos område.


Alla förekommande arbetsuppgifter i ett storkök. Planering och tillagning av frukost, lunch och middag för barn och personal.
Kocken har samma arbetsuppgifter som kökspersonalen men är dessutom ansvarig för beställning av varor och ansvarar för egenkontrollen.

Utbildning eller erfarenhet av arbete inom kök som t.ex. kock, kokerska eller ekonomibiträde är meriterande. Vi ser gärna att du har kunskap om HACCP/ egenkontroll och specialkost.

Som person är du strukturerad med en god förmåga att planera och se helheten i köket. Du är en flexibel, prestigelös och ansvarstagande person med förmåga att skapa trygghet. Du har god samarbetsförmåga, kan ta egna initiativ och är van vid självständigt arbete.

Meriterande är B-körkort och tidigare erfarenhet av att arbeta på Borås Kollo.
Som anställd kan du arbeta en eller två av sommarens tre perioder.
Datum för årets perioder är: Grupp 1: 13/6-4/7, Grupp 2: 5/7-25/7, Grupp 3: 26/7-15/8
Du ska vara minst 18 år gammal vid anställningens början och vi begär utdrag ur belastningsregistret innan vi anställer någon.

Borås Stad lägger stor vikt vid ett förhållningssätt som bidrar till en god arbetsmiljö och uppmuntrar till en aktiv livsstil genom friskvårdsbidrag.
Som anställd har du också fria bad vid kommunens badanläggningar samt aktiviteter genom personalklubben Merkraft.
Borås Stad tillämpar rökfri arbetstid. Visa mindre

Kock Sökes

Ansök    Feb 10    Gujju AB    Köksbiträde
Nu söker en självständig och kreativ kock till vår restaurang Gujju i Borås! Tjänsten innebär arbete i både kall- och varmkök tillsammans med ditt team. I ditt ansvar ingår också att vara behjälplig köksmästaren med beställningar av varor, menyskrivning och inventering. Vi samarbetar över gränserna, tänker kvalitativt och har alltid kunden i fokus. Vi lagar och bakar all mat från grunden. Vi ser helst att du har minst någon form av yrkeserfarenhet av mat... Visa mer
Nu söker en självständig och kreativ kock till vår restaurang Gujju i Borås! Tjänsten innebär arbete i både kall- och varmkök tillsammans med ditt team. I ditt ansvar ingår också att vara behjälplig köksmästaren med beställningar av varor, menyskrivning och inventering. Vi samarbetar över gränserna, tänker kvalitativt och har alltid kunden i fokus. Vi lagar och bakar all mat från grunden.


Vi ser helst att du har minst någon form av yrkeserfarenhet av matlagning, gärna från korgar. Du har en stor passion för att laga mat och är driven, kreativ och gillar att komma med nya idéer och följa trender. Du håller en hög nivå samt är smaksäker i det du lagar. För att passa in i vårt team ser vi också att du är glad, flexibel, ansvarsfull och har kunden i fokus. Samtidigt behöver du vara självgående och det är av stor vikt att du arbetar strukturerat samt med ordning och reda. Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Dec 3    Hulta Pizzeria AB    Köksbiträde
Nu söker vi efter en medarbetare som ska jobba med oss. Vi växer och växer för varje dag. Är du stresstålig och kan ha flera bollar i luften så är du välkommen att lämna in ditt CV. Visa mer
Nu söker vi efter en medarbetare som ska jobba med oss. Vi växer och växer för varje dag. Är du stresstålig och kan ha flera bollar i luften så är du välkommen att lämna in ditt CV. Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Jan 21    Hulta Pizzeria AB    Köksbiträde
Nu söker vi efter en medarbetare som ska jobba med oss. Vi växer och växer för varje dag. Är du stresstålig och kan ha flera bollar i luften så är du välkommen att lämna in ditt CV. Visa mer
Nu söker vi efter en medarbetare som ska jobba med oss. Vi växer och växer för varje dag. Är du stresstålig och kan ha flera bollar i luften så är du välkommen att lämna in ditt CV. Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Dec 12    Vocatus Group AB    Köksbiträde
Vi söker nu ett köksbiträde till Pitcher's köksteam. Arbetsuppgifterna består av lättare köksarbete såsom att förbereda sallader och lättare rätter, hantera inkommande varuleveranser samt bistå köksteamet i den dagliga köksdriften. Självklart ser vi gärna att du som söker har tidigare erfarenhet från en liknande tjänst och att du känner dig trygg i ett restaurangkök samt kan hantera de vanligaste köksredskapen. Tjänsten är på 100% och arbetstiden är för... Visa mer
Vi söker nu ett köksbiträde till Pitcher's köksteam. Arbetsuppgifterna består av lättare köksarbete såsom att förbereda sallader och lättare rätter, hantera inkommande varuleveranser samt bistå köksteamet i den dagliga köksdriften. Självklart ser vi gärna att du som söker har tidigare erfarenhet från en liknande tjänst och att du känner dig trygg i ett restaurangkök samt kan hantera de vanligaste köksredskapen.


Tjänsten är på 100% och arbetstiden är förlagd till kvällar och helger. Kollektivtal finns.
________________________________
Pitcher’s i Borås öppnades sommaren 2017 och huserar vid Stora Torget i centrala Borås. Restaurangen har cirka 150 platser, en cocktailbar samt ett gameroom med bland annat shuffleboards. Under sommaren utökas verksamheten med en uteservering om cirka 80 platser.


Vår meny innehåller traditionell pub-mat och mycket grillat. Själva kolgrillen är hjärtat av köket och på menyn finns allt från grillad oxfilé, entrecote och Pitcher’s egengjorda hamburgare till klassiska rätter såsom Fish & Chips och Bookmaker Toast . Utöver Pitcher's meny har vi en griffeltavla med populära rätter som vi själva anpassar efter säsong. Totalt sett har vi en väldigt bred meny och tempot i köket är stundtals väldigt högt.


Köket håller öppet till 22.00 måndag-torsdag, under fredagar och lördagar till 23.00. Vid speciella tillfällen håller vi även öppet på söndagar. Visa mindre

Köksbiträde sökes

Ansök    Nov 21    Gmr Restaurant Group AB    Köksbiträde
Vi söker ett köksbiträde, på 75% deltidstjänst. Detta är en Tillsvidare anställning. Intern Utbildning erbjuds. Ansökan sker via vår mail på [email protected] Start ifrån 2020-01-01 Visa mer
Vi söker ett köksbiträde, på 75% deltidstjänst. Detta är en Tillsvidare anställning.
Intern Utbildning erbjuds.
Ansökan sker via vår mail på
[email protected]
Start ifrån 2020-01-01 Visa mindre

Köksbiträde

Behöver medarbetare i köket laga mat städa servera.lunch, kvällar ,helger flex schema.Månads lön enligt avtalFora försäkringar. Visa mer
Behöver medarbetare i köket laga mat städa servera.lunch, kvällar ,helger flex schema.Månads lön enligt avtalFora försäkringar. Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Okt 13    Wissub AB    Köksbiträde
Wissub är ett fast food restaurang i Knalleland Borås och i linnegatan Göteborg. Företaget har funnits i lokalen under flera år och vill nu anställa en köksbiträde. Beskrivning av arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna består i allt förekommande i ett kök, förbereda, tillaga, uppläggning och även hjälpa till där det behövs. Köksbiträde att hjälpa till i köket. Arbete vid serveringen kan också förekomma. Man ska ha erfarenhet av kallskänka. Det förekommer i r... Visa mer
Wissub är ett fast food restaurang i Knalleland Borås och i linnegatan Göteborg. Företaget har funnits i lokalen under flera år och vill nu anställa en köksbiträde.


Beskrivning av arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna består i allt förekommande i ett kök, förbereda, tillaga, uppläggning och även hjälpa till där det behövs. Köksbiträde att hjälpa till i köket. Arbete vid serveringen kan också förekomma.
Man ska ha erfarenhet av kallskänka.
Det förekommer i regel inga tunga lyft och i de få fall där det gör det så går det att anpassa. Arbetet kommer i huvudsak att ske i köket, men även vara behjälplig vid serveringen.


Arbetstiden förläggs vardagar mellan 08 - 20.
Beskrivning av kvalifikationer:
Vi söker dig som vill inge i ett positivt arbetsteam. Personal till kök - du bör ha erfarenhet från kök/restaurang utbildning - vara stresstålig - ha körkort och ett plus är tillgång till bil. Vi jobbar i ett högt och glatt tempo så stresstålighet är ett måste och naturligtvis ett glatt humör. För att du ska trivas hos oss så bör du vara utåtriktad och ha en hög arbetsmoral. Välkommen med din ansökan till [email protected]


OBS ! Arbetsgivaren tar endast emot ansökningar via e-mail. Visa mindre

Köksbiträde - timvikariat

Skillnaden startar med oss. Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Som köksbiträde bidrar du till att skapa goda måltider med hög kvalité. Arbetsbeskrivning Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du blir en viktig del i att laga goda, säkra och hälsosamma måltider för våra patienter och besökare. En hälsosam arbetsplats med fokus på arbetsglädje och kompetensutve... Visa mer
Skillnaden startar med oss.

Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Som köksbiträde bidrar du till att skapa goda måltider med hög kvalité.

Arbetsbeskrivning
Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du blir en viktig del i att laga goda, säkra och hälsosamma måltider för våra patienter och besökare. En hälsosam arbetsplats med fokus på arbetsglädje och kompetensutveckling är viktigt för oss.

Dina arbetsuppgifter är varierande och består av tillagning av mat till patienter och restaurang, dukning av matbrickor till patienter samt disk och städ. Du medverkar i och genomför egenkontroll tillsammans med dina kollegor. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma.

Vi erbjuder en dagtidstjänst där du arbetar timmar vid behov. Tjänstgöring kan förekomma på SÄS, Borås eller Alingsås sjukhus. Vänligen fyll i frågan vilken/vilka du är intresserad av att arbeta på. Intervjuer sker löpande. 

Kompetenser
För att bidra till hög kvalité och ge god service i rollen som köksbiträde behöver du:

- visa intresse, vilja och engagemang till att utföra ett bra arbete
- vara noggrann och ansvarstagande
- ha ett gott bemötande och arbeta bra tillsammans med andra
- vara flexibel och ha förmåga att växla mellan olika arbetsuppgifter

Det är meriterande med gymnasieutbildning inom restaurang och livsmedel eller likvärdig gymnasieutbildning. Du kan kommunicera på svenska både i tal och skrift.

Det är meriterande med erfarenhet av liknande arbete inom kök och restaurang.

Vi ser fram emot din ansökan!

Regionservice vision är att bli Sveriges ledande servicepartner inom vården! Vi levererar med glädje kvalitativa servicetjänster till Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi vår serviceleverans och blir lite bättre varje dag.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre