Lediga jobb som Diversearbetare i Borås

Se lediga jobb som Diversearbetare i Borås. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Borås som finns hos arbetsgivaren.

Montör med liftkort & fallskydd till Liseberg

Montör till Liseberg! Vi söker dig som vill tillhöra ett gott gäng och bidra till att Lisebergs gäster får en fantastisk upplevelse när de besöker Nordens största nöjespark i skenet till miljontals juleljus! Arbetsuppgifter I den här rollen kommer du att utföra montering av julbelysning, dekorationer och övriga förekommande montörsjobb inne på Liseberg. Rollen är dynamisk där man arbetar både självständigt och i team. Vem söker vi Vi tror att du leverera... Visa mer
Montör till Liseberg!
Vi söker dig som vill tillhöra ett gott gäng och bidra till att Lisebergs gäster får en fantastisk upplevelse när de besöker Nordens största nöjespark i skenet till miljontals juleljus!

Arbetsuppgifter
I den här rollen kommer du att utföra montering av julbelysning, dekorationer och övriga förekommande montörsjobb inne på Liseberg. Rollen är dynamisk där man arbetar både självständigt och i team.

Vem söker vi
Vi tror att du levererar hög kvalitét även när tempot stundtals är högt. Du är en engagerad och ambitiös person som motiveras av att vara en kugge i det stora maskineriet och du slutför det du åtagit dig. Du är väldigt tillmötesgående, flexibel och professionell i din yrkesroll.

Krav Du har liftkort
Du har fallskyddsutbildning
Du är i god fysisk form
Du har hög arbetsmoral och kan jobba i ur och skur
Goda kunskaper i svenska

Övrig information

JJobbet är under en kort period för att färdigställa arbetet innan premiär.
Arbete 6-17 november

Arbetstid: Heltid måndag – fredag kl. 07:00-16:00

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför gärna in din ansökan redan nu. Vi tar inte emot ansökningar via e-post på grund av GDPR.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringschef Linda Hasselblad: [email protected] +46 (0)723–255 442 

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsledare inom Infrastruktur - Borås hos Saps Service Management

Saps Service Management växer och söker nya medarbetare! Vill du vara med och leda en grupp engagerade tekniker inom infrastruktur? Är du redo för en spännande roll där du får vara både den högra handen till vår Regionchef och den som aktivt är ute i fältet med ditt team? Hos Saps Service Management erbjuder vi dig chansen att ta ansvar och samtidigt vara en del av den dagliga driften. Det här är inte bara ett jobb, det är en möjlighet att utvecklas och g... Visa mer
Saps Service Management växer och söker nya medarbetare!

Vill du vara med och leda en grupp engagerade tekniker inom infrastruktur? Är du redo för en spännande roll där du får vara både den högra handen till vår Regionchef och den som aktivt är ute i fältet med ditt team? Hos Saps Service Management erbjuder vi dig chansen att ta ansvar och samtidigt vara en del av den dagliga driften. Det här är inte bara ett jobb, det är en möjlighet att utvecklas och göra skillnad i en växande organisation. Om du trivs med ansvar, att vara ute och arbeta tillsammans med dina kollegor, och samtidigt vill ha möjligheten att utvecklas, då är det här rollen för dig.

Läs vidare och se om du är den vi söker!

OM rollen

Som arbetsledare inom infrastruktur kommer du att ha följande ansvarsområden:

-
Ledning och fördelning: Du leder och fördelar arbetsuppgifter för vårt team inom hållplatsservice i Borås.

-
Aktiv deltagande: Du deltar självständigt i den dagliga driften tillsammans med dina kollegor.

-
Schemaläggning och resursallokering: Du ansvarar för effektiv schemaläggning och resursallokering.

-
Kundkontakt:
Du underhåller en professionell kundkontakt för att säkerställa hög kundnöjdhet.

-
Fakturering och ekonomisk uppföljning: Du håller dig informerad via din regionchef om gruppens ekonomiska mål och hur ni kan uppnå dessa och göra skillnad. Vid tillfällen en del administration kopplat till detta.

-
Stöd till Regionchefen: Du rapporterar direkt till Regionchefen och fungerar som dennes högra hand i att upprätthålla en framgångsrik drift.

VEM ÄR DU?

Vi söker en arbetsledare med följande egenskaper:

- Positiv och lätt för samarbete.

- Nytänkande och med stort servicefokus.

- Förmåga att arbeta strukturerat och självständigt.

- Förmåga att hantera flera uppgifter parallellt.

- Villig att ta egna initiativ och vara drivande.

- Noggrannhet i utförandet.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Utdrag ur belastningsregistret kommer att begäras.

Om detta låter som en utmaning du är redo för, tveka inte att höra av dig.

KVALIFIKATIONER

Vi söker en engagerad arbetsledare inom infrastruktur för att ansluta till vårt team i Borås. Som framgångsrik kandidat bör du uppfylla följande kvalifikationer:

-
Datorvana:
Du har goda kunskaper i datoranvändning och behärskar program som Excel och Word.

-
Kommunikationsförmåga:
Du kan uttrycka dig klart och tydligt i både tal och skrift.

-
Självgående:
Du är självgående och har förmågan att arbeta strukturerat och självständigt.

-
Samarbetsförmåga:
Du trivs med att samarbeta och har förmågan att knyta kontakter.

-
B-körkort:
Ett B-körkort är ett krav.

OM Saps

På engelska betyder "Saps" livskraft, och det beskriver väl vad vi erbjuder företag och offentliga verksamheter i hela Sverige. Saps Service Management finns över hela landet och erbjuder den bästa servicen inom affärsområdena Fastighet och Infrastruktur. Vår service frigör tid och energi för våra kunder, så att de kan fokusera på sina kärnverksamheter.

Vi är ett expansivt och entreprenörsdrivet företag med stora visioner. Med över 150 medarbetare på den svenska marknaden kommer vår tillväxt att fortsätta. Våra medarbetare visar stort engagemang, kompetens och initiativförmåga, vilket gör det möjligt för oss att leverera Sveriges bästa kundservice. Vi uppmuntrar vår personal att bidra till vår utveckling genom att dela sina egna kreativa idéer i nära samarbete med kunder och kollegor.

Vi ser fram emot din ansökan!

Läs mer om oss på Saps Service Management (http://www.saps.se/). Visa mindre

Studioassistent - Hemstudion

Ansök    Okt 18    Ellos AB    Diversearbetare
Ellos Group är en ledande e-handelskoncern inom mode, hem och skönhet i Norden. I koncernen ingår e-handelsplatserna Ellos, Jotex och Homeroom. Utöver försäljning i nordiska länderna bedriver vi även e-handel i Polen, Holland, Österrike och Tyskland. Vår verksamhet drivs från Borås där också våra 600 anställda har sin arbetsplats. Totalt omsätter koncernen 3,6 miljarder kronor. Vi strävar ständigt efter att utveckla hållbara erbjudanden för våra kunder. Vi... Visa mer
Ellos Group är en ledande e-handelskoncern inom mode, hem och skönhet i Norden. I koncernen ingår e-handelsplatserna Ellos, Jotex och Homeroom. Utöver försäljning i nordiska länderna bedriver vi även e-handel i Polen, Holland, Österrike och Tyskland. Vår verksamhet drivs från Borås där också våra 600 anställda har sin arbetsplats. Totalt omsätter koncernen 3,6 miljarder kronor. Vi strävar ständigt efter att utveckla hållbara erbjudanden för våra kunder. Vi utvecklar och designar egna produkter och vår egen betalningslösning Elpy förser våra kunder med enkla och säkra sätt att genomföra köp på våra plattformar.  


https://eur03.safelinks.protection.outlook.com/?url=http://www.ellosgroup.se/&data=05|01||75dbb43e6d0642160ab708da43ad11dd|805ac62a0d8e455d90b15eb5c04a72d0|1|0|637896707890999722|Unknown|TWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0=|3000|||&sdata=V3QXUDT+30ROV99RtcRbxa2S4PdUaBsEr/HxU0xKhoI=&reserved=0
Vi söker en ny lagspelare!

I Hemstudion arbetar du huvudsakligen med prover, provlager, assistans vid produktfoto, montering, men även en viss del snickeri och måleri.

Vi ett inkluderande och positivt gäng som jobbar i en kreativ och föränderlig miljö och som hjälper varandra över yrkesrollerna för att få ett så bra flöde som möjligt i studions arbete.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Hantera provlagret, se till att vi håller en bra ordning. Ta undan gammalt och ta in nytt.
- Assistans med möbler vid fotografering. Ta ner prover med truck sedan ska möbler in och ut ur miljöer. Montering av lampor, hyllor, mattor etc.
- Ombyggnation av fotomiljöer, snickeri, målning, tapetsering, lägga golv. Ansvar för snickeriet.
- Godsmottagning, gods in, gods ut. Packa upp och ta om hand.
- Provhantering samt montering av möbler, viss kvalitetskontroll, samt god kontakt med inköp.
- Upp-, nedpackning samt sortering inför samt efter fotokampanjer utanför Ellos.
- Visst arbete i Ellos modestudio kan förekomma vid låg-veckor.Din bakgrund

Vi söker dig med lämplig utbildningsbakgrund och/eller erfarenhet från likande arbete.

Som person är du en glad och positiv lagspelare som är självgående, flexibel och lösningsorienterad. Du är handlingskraftig och har förmågan att se vad som behöver göras. Det är också viktigt att du själv kan strukturera och planera ditt arbete så att det stämmer överens med det övriga teamet.

Lagererfarenhet/truckkort ses som ett stort plus samt även snickerierfarenhet/intresse.

Detta är en roll som kräver att du är mycket service minded och är beredd på att hoppa mellan olika arbetsuppgifter för att bidra till teamets effektivitet.

Frågor om tjänsten? Kontakta rekryterande chef Eva Quirbach via mail: [email protected]

Välkommen med din ansökan, senast den 5/11. Vi tillämpar löpande urval, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Visa mindre

Montör med liftkort & fallskydd till Liseberg

Montör till Liseberg! Vi söker dig som vill tillhöra ett gott gäng och bidra till att Lisebergs gäster får en fantastisk upplevelse när de besöker Nordens största nöjespark i skenet till miljontals juleljus! Arbetsuppgifter I den här rollen kommer du att utföra montering av julbelysning, dekorationer och övriga förekommande montörsjobb inne på Liseberg. Rollen är dynamisk där man arbetar både självständigt och i team. Vem söker vi Vi tror att du leverera... Visa mer
Montör till Liseberg!
Vi söker dig som vill tillhöra ett gott gäng och bidra till att Lisebergs gäster får en fantastisk upplevelse när de besöker Nordens största nöjespark i skenet till miljontals juleljus!

Arbetsuppgifter
I den här rollen kommer du att utföra montering av julbelysning, dekorationer och övriga förekommande montörsjobb inne på Liseberg. Rollen är dynamisk där man arbetar både självständigt och i team.

Vem söker vi
Vi tror att du levererar hög kvalitét även när tempot stundtals är högt. Du är en engagerad och ambitiös person som motiveras av att vara en kugge i det stora maskineriet och du slutför det du åtagit dig. Du är väldigt tillmötesgående, flexibel och professionell i din yrkesroll.

Krav Du har liftkort
Du har fallskyddsutbildning
Du är i god fysisk form
Du har hög arbetsmoral och kan jobba i ur och skur
Goda kunskaper i svenska

Övrig information

JJobbet är under en kort period för att färdigställa arbetet innan premiär.
Arbete 6-17 november

Arbetstid: Heltid måndag – fredag kl. 07:00-16:00

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför gärna in din ansökan redan nu. Vi tar inte emot ansökningar via e-post på grund av GDPR.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringschef Linda Hasselblad: [email protected] +46 (0)723–255 442 

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Montör till Liseberg

Montör till Liseberg! Vi söker dig som vill tillhöra ett gott gäng och bidra till att Lisebergs gäster får en fantastisk upplevelse när de besöker Nordens största nöjespark i skenet till miljontals juleljus! Arbetsuppgifter I den här rollen kommer du att utföra montering av julbelysning, dekorationer och övriga förekommande montörsjobb inne på Liseberg. Rollen är dynamisk där man arbetar både självständigt och i team. Vem söker vi Vi tror att du leverera... Visa mer
Montör till Liseberg!
Vi söker dig som vill tillhöra ett gott gäng och bidra till att Lisebergs gäster får en fantastisk upplevelse när de besöker Nordens största nöjespark i skenet till miljontals juleljus!

Arbetsuppgifter
I den här rollen kommer du att utföra montering av julbelysning, dekorationer och övriga förekommande montörsjobb inne på Liseberg. Rollen är dynamisk där man arbetar både självständigt och i team.

Vem söker vi
Vi tror att du levererar hög kvalitét även när tempot stundtals är högt. Du är en engagerad och ambitiös person som motiveras av att vara en kugge i det stora maskineriet och du slutför det du åtagit dig. Du är väldigt tillmötesgående, flexibel och professionell i din yrkesroll.

Krav Du är i god fysisk form
Du har hög arbetsmoral
Du har liftkort- och fallskyddsutbildning
Du har hög arbetsmoral och kan jobba i ur och skur
Goda kunskaper i svenska

Övrig information

Jobbet är indelat i tre perioder enligt nedan:
Period 1: Arbete 2 veckor 25 september - 6 oktober
Period 2: Tjänsteledig 4 veckor
Period 3: Arbete 2 veckor 6 november - 17 november

Arbetstid: Heltid måndag – fredag kl. 07:00-16:00

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför gärna in din ansökan redan nu. Vi tar inte emot ansökningar via e-post på grund av GDPR.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringschef Linda Hasselblad:
+46 (0)723–255 442 eller via e-post: [email protected]


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Montör med liftkort & fallskydd till Liseberg

Montör till Liseberg! Vi söker dig som vill tillhöra ett gott gäng och bidra till att Lisebergs gäster får en fantastisk upplevelse när de besöker Nordens största nöjespark i skenet till miljontals juleljus! Arbetsuppgifter I den här rollen kommer du att utföra montering av julbelysning, dekorationer och övriga förekommande montörsjobb inne på Liseberg. Rollen är dynamisk där man arbetar både självständigt och i team. Vem söker vi Vi tror att du leverera... Visa mer
Montör till Liseberg!
Vi söker dig som vill tillhöra ett gott gäng och bidra till att Lisebergs gäster får en fantastisk upplevelse när de besöker Nordens största nöjespark i skenet till miljontals juleljus!

Arbetsuppgifter
I den här rollen kommer du att utföra montering av julbelysning, dekorationer och övriga förekommande montörsjobb inne på Liseberg. Rollen är dynamisk där man arbetar både självständigt och i team.

Vem söker vi
Vi tror att du levererar hög kvalitét även när tempot stundtals är högt. Du är en engagerad och ambitiös person som motiveras av att vara en kugge i det stora maskineriet och du slutför det du åtagit dig. Du är väldigt tillmötesgående, flexibel och professionell i din yrkesroll.

Krav Du har liftkort
Du har fallskyddsutbildning
Du är i god fysisk form
Du har hög arbetsmoral och kan jobba i ur och skur
Goda kunskaper i svenska

Övrig information

JJobbet är under en kort period för att färdigställa arbetet innan premiär.
Arbete 6-17 november

Arbetstid: Heltid måndag – fredag kl. 07:00-16:00

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför gärna in din ansökan redan nu. Vi tar inte emot ansökningar via e-post på grund av GDPR.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringschef Linda Hasselblad: [email protected] +46 (0)723–255 442 

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Montör till Liseberg

Montör till Liseberg! Vi söker dig som vill tillhöra ett gott gäng och bidra till att Lisebergs gäster får en fantastisk upplevelse när de besöker Nordens största nöjespark i skenet till miljontals juleljus! Arbetsuppgifter I den här rollen kommer du att utföra montering av julbelysning, dekorationer och övriga förekommande montörsjobb inne på Liseberg. Rollen är dynamisk där man arbetar både självständigt och i team. Vem söker vi Vi tror att du leverera... Visa mer
Montör till Liseberg!
Vi söker dig som vill tillhöra ett gott gäng och bidra till att Lisebergs gäster får en fantastisk upplevelse när de besöker Nordens största nöjespark i skenet till miljontals juleljus!

Arbetsuppgifter
I den här rollen kommer du att utföra montering av julbelysning, dekorationer och övriga förekommande montörsjobb inne på Liseberg. Rollen är dynamisk där man arbetar både självständigt och i team.

Vem söker vi
Vi tror att du levererar hög kvalitét även när tempot stundtals är högt. Du är en engagerad och ambitiös person som motiveras av att vara en kugge i det stora maskineriet och du slutför det du åtagit dig. Du är väldigt tillmötesgående, flexibel och professionell i din yrkesroll.

Krav Du är i god fysisk form
Du har hög arbetsmoral
Du har liftkort- och fallskyddsutbildning
Du har hög arbetsmoral och kan jobba i ur och skur
Goda kunskaper i svenska

Övrig information

Jobbet är indelat i tre perioder enligt nedan:
Period 1: Arbete 2 veckor 25 september - 6 oktober
Period 2: Tjänsteledig 4 veckor
Period 3: Arbete 2 veckor 6 november - 17 november

Arbetstid: Heltid måndag – fredag kl. 07:00-16:00

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför gärna in din ansökan redan nu. Vi tar inte emot ansökningar via e-post på grund av GDPR.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringschef Linda Hasselblad:
+46 (0)723–255 442 eller via e-post: [email protected]


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Montör till Liseberg

Montör till Liseberg! Vi söker dig som vill tillhöra ett gott gäng och bidra till att Lisebergs gäster får en fantastisk upplevelse när de besöker Nordens största nöjespark i skenet till miljontals juleljus! Arbetsuppgifter I den här rollen kommer du att utföra montering av julbelysning, dekorationer och övriga förekommande montörsjobb inne på Liseberg. Rollen är dynamisk där man arbetar både självständigt och i team. Vem söker vi Vi tror att du leverera... Visa mer
Montör till Liseberg!
Vi söker dig som vill tillhöra ett gott gäng och bidra till att Lisebergs gäster får en fantastisk upplevelse när de besöker Nordens största nöjespark i skenet till miljontals juleljus!

Arbetsuppgifter
I den här rollen kommer du att utföra montering av julbelysning, dekorationer och övriga förekommande montörsjobb inne på Liseberg. Rollen är dynamisk där man arbetar både självständigt och i team.

Vem söker vi
Vi tror att du levererar hög kvalitét även när tempot stundtals är högt. Du är en engagerad och ambitiös person som motiveras av att vara en kugge i det stora maskineriet och du slutför det du åtagit dig. Du är väldigt tillmötesgående, flexibel och professionell i din yrkesroll.

Krav Du är i god fysisk form
Du har hög arbetsmoral
Du har liftkort- och fallskyddsutbildning
Du har hög arbetsmoral och kan jobba i ur och skur
Goda kunskaper i svenska

Övrig information

Jobbet är indelat i tre perioder enligt nedan:
Period 1: Arbete 2 veckor 25 september - 6 oktober
Period 2: Tjänsteledig 4 veckor
Period 3: Arbete 2 veckor 6 november - 17 november

Arbetstid: Heltid måndag – fredag kl. 07:00-16:00

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför gärna in din ansökan redan nu. Vi tar inte emot ansökningar via e-post på grund av GDPR.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringschef Linda Hasselblad:
+46 (0)723–255 442 eller via e-post: [email protected]


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Har du liftkort & fallskydd sök montörsjobb till Liseberg idag!

Montör till Liseberg! Vi söker dig som vill tillhöra ett gott gäng och bidra till att Lisebergs gäster får en fantastisk upplevelse när de besöker Nordens största nöjespark i skenet till miljontals juleljus! Arbetsuppgifter I den här rollen kommer du att utföra montering av julbelysning, dekorationer och övriga förekommande montörsjobb inne på Liseberg. Rollen är dynamisk där man arbetar både självständigt och i team. Vem söker vi Vi tror att du leverera... Visa mer
Montör till Liseberg!
Vi söker dig som vill tillhöra ett gott gäng och bidra till att Lisebergs gäster får en fantastisk upplevelse när de besöker Nordens största nöjespark i skenet till miljontals juleljus!

Arbetsuppgifter
I den här rollen kommer du att utföra montering av julbelysning, dekorationer och övriga förekommande montörsjobb inne på Liseberg. Rollen är dynamisk där man arbetar både självständigt och i team.

Vem söker vi
Vi tror att du levererar hög kvalitét även när tempot stundtals är högt. Du är en engagerad och ambitiös person som motiveras av att vara en kugge i det stora maskineriet och du slutför det du åtagit dig. Du är väldigt tillmötesgående, flexibel och professionell i din yrkesroll.

Krav Du har liftkort
Du har fallskyddsutbildning
Du är i god fysisk form
Du har hög arbetsmoral och kan jobba i ur och skur
Goda kunskaper i svenska

Övrig information

Jobbet är indelat i tre perioder enligt nedan:
Period 1: Arbete 4 veckor 11 september - 6 oktober
Period 2: Tjänsteledig 4 veckor
Period 3: Arbete 2 veckor 6 november - 17 november

Arbetstid: Heltid måndag – fredag kl. 07:00-16:00

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför gärna in din ansökan redan nu. Vi tar inte emot ansökningar via e-post på grund av GDPR.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringschef Linda Hasselblad:
+46 (0)723–255 442 

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Barona söker montörer till Liseberg

Montör till Liseberg! Vi söker dig som vill tillhöra ett gott gäng och bidra till att Lisebergs gäster får en fantastisk upplevelse när de besöker Nordens största nöjespark i skenet till miljontals juleljus! Arbetsuppgifter I den här rollen kommer du att utföra montering av julbelysning, dekorationer och övriga förekommande montörsjobb inne på Liseberg. Rollen är dynamisk där man arbetar både självständigt och i team. Vem söker vi Vi tror att du leverera... Visa mer
Montör till Liseberg!
Vi söker dig som vill tillhöra ett gott gäng och bidra till att Lisebergs gäster får en fantastisk upplevelse när de besöker Nordens största nöjespark i skenet till miljontals juleljus!

Arbetsuppgifter
I den här rollen kommer du att utföra montering av julbelysning, dekorationer och övriga förekommande montörsjobb inne på Liseberg. Rollen är dynamisk där man arbetar både självständigt och i team.

Vem söker vi
Vi tror att du levererar hög kvalitét även när tempot stundtals är högt. Du är en engagerad och ambitiös person som motiveras av att vara en kugge i det stora maskineriet och du slutför det du åtagit dig. Du är väldigt tillmötesgående, flexibel och professionell i din yrkesroll.

Krav Du är i god fysisk form
Du har hög arbetsmoral
Du har liftkort- och fallskyddsutbildning
Du har hög arbetsmoral och kan jobba i ur och skur
Goda kunskaper i svenska

Övrig information
Start: augusti/september, varierande uppdragslängd
Arbetstid: Heltid måndag – fredag kl. 07:00-16:00

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför gärna in din ansökan redan nu. Vi tar inte emot ansökningar via e-post på grund av GDPR.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringschef Linda Hasselblad:
+46 (0)723–255 442 eller via e-post: [email protected]


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Har du liftkort & fallskydd sök montörsjobb till Liseberg idag!

Montör till Liseberg! Vi söker dig som vill tillhöra ett gott gäng och bidra till att Lisebergs gäster får en fantastisk upplevelse när de besöker Nordens största nöjespark i skenet till miljontals juleljus! Arbetsuppgifter I den här rollen kommer du att utföra montering av julbelysning, dekorationer och övriga förekommande montörsjobb inne på Liseberg. Rollen är dynamisk där man arbetar både självständigt och i team. Vem söker vi Vi tror att du leverera... Visa mer
Montör till Liseberg!
Vi söker dig som vill tillhöra ett gott gäng och bidra till att Lisebergs gäster får en fantastisk upplevelse när de besöker Nordens största nöjespark i skenet till miljontals juleljus!

Arbetsuppgifter
I den här rollen kommer du att utföra montering av julbelysning, dekorationer och övriga förekommande montörsjobb inne på Liseberg. Rollen är dynamisk där man arbetar både självständigt och i team.

Vem söker vi
Vi tror att du levererar hög kvalitét även när tempot stundtals är högt. Du är en engagerad och ambitiös person som motiveras av att vara en kugge i det stora maskineriet och du slutför det du åtagit dig. Du är väldigt tillmötesgående, flexibel och professionell i din yrkesroll.

Krav Du har liftkort
Du har fallskyddsutbildning
Du är i god fysisk form
Du har hög arbetsmoral och kan jobba i ur och skur
Goda kunskaper i svenska

Övrig information

Jobbet är indelat i tre perioder enligt nedan:
Period 1: Arbete 4 veckor 11 september - 6 oktober
Period 2: Tjänsteledig 4 veckor
Period 3: Arbete 2 veckor 6 november - 17 november

Arbetstid: Heltid måndag – fredag kl. 07:00-16:00

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför gärna in din ansökan redan nu. Vi tar inte emot ansökningar via e-post på grund av GDPR.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringschef Linda Hasselblad:
+46 (0)723–255 442 

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Barona söker montörer till Liseberg

Montör till Liseberg! Vi söker dig som vill tillhöra ett gott gäng och bidra till att Lisebergs gäster får en fantastisk upplevelse när de besöker Nordens största nöjespark i skenet till miljontals juleljus! Arbetsuppgifter I den här rollen kommer du att utföra montering av julbelysning, dekorationer och övriga förekommande montörsjobb inne på Liseberg. Rollen är dynamisk där man arbetar både självständigt och i team. Vem söker vi Vi tror att du leverera... Visa mer
Montör till Liseberg!
Vi söker dig som vill tillhöra ett gott gäng och bidra till att Lisebergs gäster får en fantastisk upplevelse när de besöker Nordens största nöjespark i skenet till miljontals juleljus!

Arbetsuppgifter
I den här rollen kommer du att utföra montering av julbelysning, dekorationer och övriga förekommande montörsjobb inne på Liseberg. Rollen är dynamisk där man arbetar både självständigt och i team.

Vem söker vi
Vi tror att du levererar hög kvalitét även när tempot stundtals är högt. Du är en engagerad och ambitiös person som motiveras av att vara en kugge i det stora maskineriet och du slutför det du åtagit dig. Du är väldigt tillmötesgående, flexibel och professionell i din yrkesroll.

Krav Du är i god fysisk form
Du har hög arbetsmoral
Du har liftkort- och fallskyddsutbildning
Du har hög arbetsmoral och kan jobba i ur och skur
Goda kunskaper i svenska

Övrig information

Jobbet är indelat i tre perioder enligt nedan:
Period 1: Arbete 4 veckor 11 september - 6 oktober
Period 2: Tjänsteledig 4 veckor
Period 3: Arbete 2 veckor 6 november - 17 november

Arbetstid: Heltid måndag – fredag kl. 07:00-16:00

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför gärna in din ansökan redan nu. Vi tar inte emot ansökningar via e-post på grund av GDPR.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringschef Linda Hasselblad:
+46 (0)723–255 442 eller via e-post: [email protected]


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Barona söker montörer till Liseberg

Montör till Liseberg! Vi söker dig som vill tillhöra ett gott gäng och bidra till att Lisebergs gäster får en fantastisk upplevelse när de besöker Nordens största nöjespark i skenet till miljontals juleljus! Arbetsuppgifter I den här rollen kommer du att utföra montering av julbelysning, dekorationer och övriga förekommande montörsjobb inne på Liseberg. Rollen är dynamisk där man arbetar både självständigt och i team. Vem söker vi Vi tror att du leverera... Visa mer
Montör till Liseberg!
Vi söker dig som vill tillhöra ett gott gäng och bidra till att Lisebergs gäster får en fantastisk upplevelse när de besöker Nordens största nöjespark i skenet till miljontals juleljus!

Arbetsuppgifter
I den här rollen kommer du att utföra montering av julbelysning, dekorationer och övriga förekommande montörsjobb inne på Liseberg. Rollen är dynamisk där man arbetar både självständigt och i team.

Vem söker vi
Vi tror att du levererar hög kvalitét även när tempot stundtals är högt. Du är en engagerad och ambitiös person som motiveras av att vara en kugge i det stora maskineriet och du slutför det du åtagit dig. Du är väldigt tillmötesgående, flexibel och professionell i din yrkesroll.

Krav Du är i god fysisk form
Du har hög arbetsmoral
Du har liftkort- och fallskyddsutbildning
Du har hög arbetsmoral och kan jobba i ur och skur
Goda kunskaper i svenska

Övrig information
Start: augusti/september, varierande uppdragslängd
Arbetstid: Heltid måndag – fredag kl. 07:00-16:00

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför gärna in din ansökan redan nu. Vi tar inte emot ansökningar via e-post på grund av GDPR.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringschef Linda Hasselblad:
+46 (0)723–255 442 eller via e-post: [email protected]


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Servicearbetare

Skillnaden startar med oss. Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Du får som servicearbetare möjlighet att bidra med god service i en social och patientnära roll.  Arbetsuppgifter Som servicearbetare träffar du många nya människor i ett arbete där det händer mycket. Du erbjuds variation och utveckling då vi hjälper våra kunder med flera olika serviceuppdrag. I arbetsup... Visa mer
Skillnaden startar med oss.

Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Du får som servicearbetare möjlighet att bidra med god service i en social och patientnära roll. 

Arbetsuppgifter

Som servicearbetare träffar du många nya människor i ett arbete där det händer mycket. Du erbjuds variation och utveckling då vi hjälper våra kunder med flera olika serviceuppdrag. I arbetsuppgifterna ingår bland annat patientnära lokalvård, slutstäd och dagligstäd, samt transport av patienter inom sjukhuset i säng och rullstol.
I rollen som servicearbetare kommer du även att arbeta med materialförsörjning i vården, där du bland annat beställer, tar emot och avemballerar material, fyller på förbrukningsartiklar och textilier hos kund, samt felsöker och rapporterar eventuella leveransavvikelser.? 

Arbetet är förlagt till vardagar och helger, både dag och kväll enligt schema.

För att ge god service som servicearbetare behöver du:

- vara social, hjälpsam och tycka om att möta patienter
- ta ansvar genom att vara noggrann och lojal mot ditt uppdrag
- arbeta bra tillsammans med andra
- skapa bra relationer till kund och arbetskamrater genom ett gott bemötande   
- visa intresse, vilja och engagemang till att utföra ett bra arbete

Du har utbildning på grundskolenivå, och du kommunicerar väl på svenska då du kommer ha dialog med kunder och arbetskamrater samt följa skriftliga och muntliga arbetsinstruktioner. Om du har lärt dig svenska via SFI behöver du som lägst ha klarat SFI kurs D plus att du har erfarenhet av att praktisera svenska språket, till exempel via praktikplats. 

Din IT-kunskap är grundläggande; du kan använda smartphone, surfplatta, mejla och söka information på nätet. Du har den fysik som krävs för att kunna gå och stå hela arbetsdagen, lyfta tungt eller utföra upprepande arbetsmoment.? 

Erfarenhet av annat servicearbete, lokalvård eller SRY-utbildning är meriterande.  

Vårt erbjudande

Vi kan service och vet vikten av att vårt arbete görs rätt. Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du får introduktion, utbildning och bra anställningsvillkor.
Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Västra Götalandsregionen: https://www.vgregion.se/jobba-i-vgr/dinaformaner/ 

Övrigt

Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden.
Vi använder oss utav tester som en del i urvalsprocessen.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Barona söker montörer till Liseberg

Montör till Liseberg! Vi söker dig som vill tillhöra ett gott gäng och bidra till att Lisebergs gäster får en fantastisk upplevelse när de besöker Nordens största nöjespark i skenet till miljontals juleljus! Arbetsuppgifter I den här rollen kommer du att utföra montering av julbelysning, dekorationer och övriga förekommande montörsjobb inne på Liseberg. Rollen är dynamisk där man arbetar både självständigt och i team. Vem söker vi Vi tror att du leverera... Visa mer
Montör till Liseberg!
Vi söker dig som vill tillhöra ett gott gäng och bidra till att Lisebergs gäster får en fantastisk upplevelse när de besöker Nordens största nöjespark i skenet till miljontals juleljus!

Arbetsuppgifter
I den här rollen kommer du att utföra montering av julbelysning, dekorationer och övriga förekommande montörsjobb inne på Liseberg. Rollen är dynamisk där man arbetar både självständigt och i team.

Vem söker vi
Vi tror att du levererar hög kvalitét även när tempot stundtals är högt. Du är en engagerad och ambitiös person som motiveras av att vara en kugge i det stora maskineriet och du slutför det du åtagit dig. Du är väldigt tillmötesgående, flexibel och professionell i din yrkesroll.

Krav Du är i god fysisk form
Du har hög arbetsmoral
Du kan jobba i ur och skur
Du bör även ha goda kunskaper i svenska

Meriterande Om du har liftkortsutbildning     
Om du har fallskyddsutbildning

Övrig information
Start: augusti/september, varierande uppdragslängd
Arbetstid: Heltid måndag – fredag kl. 07:00-16:00

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför gärna in din ansökan redan nu. Vi tar inte emot ansökningar via e-post på grund av GDPR.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringschef Linda Hasselblad:
+46 (0)723–255 442 eller via e-post: [email protected]


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Liseberg söker montör med liftkort

Montör med liftkort till Liseberg! Vi söker för dig som tillfälligt kan hoppa in och arbeta under en kortare tid.  Arbetsuppgifterna handlar om att montera ner julbelysning och juldekorationer inne på Liseberg. Rollen är dynamisk där man arbetar både i team och självständigt.  Krav för tjänsten är att du har liftkort och fallskyddsutbildning! Vem söker vi Vi tror att du levererar hög kvalitét även när tempot stundtals är högt. Du är en engagerad och amb... Visa mer
Montör med liftkort till Liseberg!
Vi söker för dig som tillfälligt kan hoppa in och arbeta under en kortare tid. 

Arbetsuppgifterna handlar om att montera ner julbelysning och juldekorationer inne på Liseberg. Rollen är dynamisk där man arbetar både i team och självständigt. 

Krav för tjänsten är att du har liftkort och fallskyddsutbildning!

Vem söker vi
Vi tror att du levererar hög kvalitét även när tempot stundtals är högt. Du är en engagerad och ambitiös person som motiveras av att vara en kugge i det stora maskineriet och du slutför det du åtagit dig. Du är i god fysisk form
Du har hög arbetsmoral
Du kan jobba i ur och skur
Du bör även ha goda kunskaper i svenska

Övrig information
- Arbetstid: Heltid mån - fre 07:00-16:00
- Uppdragslängd januari


Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringschef Linda Hasselblad:
+46 (0)723–255 442 eller via e-post: [email protected]
Vi tar inte emot ansökningar via e-post på grund av GDPR.

Vänta inte med att skicka in din ansökan, vi rekryterar löpande! Visa mindre

Liseberg söker montör med liftkort

Montör med liftkort till Liseberg! Vi söker för dig som tillfälligt kan hoppa in och arbeta under en kortare tid.  Arbetsuppgifterna handlar om att montera ner julbelysning och juldekorationer inne på Liseberg. Rollen är dynamisk där man arbetar både i team och självständigt.  Krav för tjänsten är att du har liftkort och fallskyddsutbildning! Vem söker vi Vi tror att du levererar hög kvalitét även när tempot stundtals är högt. Du är en engagerad och amb... Visa mer
Montör med liftkort till Liseberg!
Vi söker för dig som tillfälligt kan hoppa in och arbeta under en kortare tid. 

Arbetsuppgifterna handlar om att montera ner julbelysning och juldekorationer inne på Liseberg. Rollen är dynamisk där man arbetar både i team och självständigt. 

Krav för tjänsten är att du har liftkort och fallskyddsutbildning!

Vem söker vi
Vi tror att du levererar hög kvalitét även när tempot stundtals är högt. Du är en engagerad och ambitiös person som motiveras av att vara en kugge i det stora maskineriet och du slutför det du åtagit dig. Du är i god fysisk form
Du har hög arbetsmoral
Du kan jobba i ur och skur
Du bör även ha goda kunskaper i svenska

Övrig information
- Arbetstid: Heltid mån - fre 07:00-16:00
- Uppdragslängd januari


Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringschef Linda Hasselblad:
+46 (0)723–255 442 eller via e-post: [email protected]
Vi tar inte emot ansökningar via e-post på grund av GDPR.

Vänta inte med att skicka in din ansökan, vi rekryterar löpande! Visa mindre

Liseberg söker montör med liftkort

Montör med liftkort till Liseberg! Vi söker för dig som tillfälligt kan hoppa in och arbeta under en kortare tid.  Arbetsuppgifterna handlar om att montera ner julbelysning och juldekorationer inne på Liseberg. Rollen är dynamisk där man arbetar både i team och självständigt.  Krav för tjänsten är att du har liftkort och fallskyddsutbildning! Vem söker vi Vi tror att du levererar hög kvalitét även när tempot stundtals är högt. Du är en engagerad och amb... Visa mer
Montör med liftkort till Liseberg!
Vi söker för dig som tillfälligt kan hoppa in och arbeta under en kortare tid. 

Arbetsuppgifterna handlar om att montera ner julbelysning och juldekorationer inne på Liseberg. Rollen är dynamisk där man arbetar både i team och självständigt. 

Krav för tjänsten är att du har liftkort och fallskyddsutbildning!

Vem söker vi
Vi tror att du levererar hög kvalitét även när tempot stundtals är högt. Du är en engagerad och ambitiös person som motiveras av att vara en kugge i det stora maskineriet och du slutför det du åtagit dig. Du är i god fysisk form
Du har hög arbetsmoral
Du kan jobba i ur och skur
Du bör även ha goda kunskaper i svenska

Övrig information
- Arbetstid: Heltid mån - fre 07:00-16:00
- Uppdragslängd januari


Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringschef Linda Hasselblad:
+46 (0)723–255 442 eller via e-post: [email protected]
Vi tar inte emot ansökningar via e-post på grund av GDPR.

Vänta inte med att skicka in din ansökan, vi rekryterar löpande! Visa mindre

Liseberg söker montör med liftkort

Montör med liftkort till Liseberg! Vi söker för dig som tillfälligt kan hoppa in och arbeta under en kortare tid.  Vill du tillhöra ett gott gäng och bidra till att gästerna får en fantastisk upplevelse på Nordens största nöjespark när de vandrar i skenet till miljontals juleljus?  Arbetsuppgifterna handlar om att färdigställa julbelysning och juldekorationer inne på Liseberg. Rollen är dynamisk där man arbetar både i team och självständigt.  Krav för t... Visa mer
Montör med liftkort till Liseberg!
Vi söker för dig som tillfälligt kan hoppa in och arbeta under en kortare tid. 

Vill du tillhöra ett gott gäng och bidra till att gästerna får en fantastisk upplevelse på Nordens största nöjespark när de vandrar i skenet till miljontals juleljus? 

Arbetsuppgifterna handlar om att färdigställa julbelysning och juldekorationer inne på Liseberg. Rollen är dynamisk där man arbetar både i team och självständigt. 

Krav för tjänsten är att du har liftkort och fallskyddsutbildning!

Vem söker vi
Vi tror att du levererar hög kvalitét även när tempot stundtals är högt. Du är en engagerad och ambitiös person som motiveras av att vara en kugge i det stora maskineriet och du slutför det du åtagit dig. Du är i god fysisk form
Du har hög arbetsmoral
Du kan jobba i ur och skur
Du bör även ha goda kunskaper i svenska

Övrig information
- Arbetstid: Heltid mån - fre 07:00-16:00
- För rätt person finns det goda möjligheter till nytt uppdrag januari - februari 2023


Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringschef Linda Hasselblad:
+46 (0)723–255 442 eller via e-post: [email protected]
Vi tar inte emot ansökningar via e-post på grund av GDPR.

Vänta inte med att skicka in din ansökan, vi rekryterar löpande! Visa mindre

Liseberg extra arbete vecka 45-46

Montör till Liseberg! Vi söker för dig som tillfälligt kan hoppa in och arbeta under en kortare tid.  Vill du tillhöra ett gott gäng och bidra till att gästerna får en fantastisk upplevelse på Nordens största nöjespark när de vandrar i skenet till miljontals juleljus?  Arbetsuppgifterna handlar om att färdigställa julbelysning och juldekorationer inne på Liseberg. Rollen är dynamisk där man arbetar både i team och självständigt.  Vem söker vi Vi tror a... Visa mer
Montör till Liseberg!
Vi söker för dig som tillfälligt kan hoppa in och arbeta under en kortare tid. 

Vill du tillhöra ett gott gäng och bidra till att gästerna får en fantastisk upplevelse på Nordens största nöjespark när de vandrar i skenet till miljontals juleljus? 

Arbetsuppgifterna handlar om att färdigställa julbelysning och juldekorationer inne på Liseberg. Rollen är dynamisk där man arbetar både i team och självständigt. 


Vem söker vi
Vi tror att du levererar hög kvalitét även när tempot stundtals är högt. Du är en engagerad och ambitiös person som motiveras av att vara en kugge i det stora maskineriet och du slutför det du åtagit dig. Du är i god fysisk form
Du har hög arbetsmoral
Du kan jobba i ur och skur
Du bör även ha goda kunskaper i svenska 

Övrig information
- Uppdragstid: 7 - 14 november
- Arbetstid: Heltid mån - fre 07:00-16:00
- För rätt person finns det goda möjligheter till nytt uppdrag januari - februari 2023


Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringschef Linda Hasselblad:
+46 (0)723–255 442 eller via e-post: [email protected]
Vi tar inte emot ansökningar via e-post på grund av GDPR.

Vänta inte med att skicka in din ansökan, vi rekryterar löpande! Visa mindre

Liseberg extra arbete vecka 45-46

Montör till Liseberg! Vi söker för dig som tillfälligt kan hoppa in och arbeta under en kortare tid.  Vill du tillhöra ett gott gäng och bidra till att gästerna får en fantastisk upplevelse på Nordens största nöjespark när de vandrar i skenet till miljontals juleljus?  Arbetsuppgifterna handlar om att färdigställa julbelysning och juldekorationer inne på Liseberg. Rollen är dynamisk där man arbetar både i team och självständigt.  Vem söker vi Vi tror a... Visa mer
Montör till Liseberg!
Vi söker för dig som tillfälligt kan hoppa in och arbeta under en kortare tid. 

Vill du tillhöra ett gott gäng och bidra till att gästerna får en fantastisk upplevelse på Nordens största nöjespark när de vandrar i skenet till miljontals juleljus? 

Arbetsuppgifterna handlar om att färdigställa julbelysning och juldekorationer inne på Liseberg. Rollen är dynamisk där man arbetar både i team och självständigt. 


Vem söker vi
Vi tror att du levererar hög kvalitét även när tempot stundtals är högt. Du är en engagerad och ambitiös person som motiveras av att vara en kugge i det stora maskineriet och du slutför det du åtagit dig. Du är i god fysisk form
Du har hög arbetsmoral
Du kan jobba i ur och skur
Du bör även ha goda kunskaper i svenska 

Övrig information
- Arbetstid: Heltid mån - fre 07:00-16:00
- För rätt person finns det goda möjligheter till nytt uppdrag januari - februari 2023


Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringschef Linda Hasselblad:
+46 (0)723–255 442 eller via e-post: [email protected]
Vi tar inte emot ansökningar via e-post på grund av GDPR.

Vänta inte med att skicka in din ansökan, vi rekryterar löpande! Visa mindre

Liseberg extra arbete vecka 45-46

Montör till Liseberg! Vi söker för dig som tillfälligt kan hoppa in och arbeta under en kortare tid.  Vill du tillhöra ett gott gäng och bidra till att gästerna får en fantastisk upplevelse på Nordens största nöjespark när de vandrar i skenet till miljontals juleljus?  Arbetsuppgifterna handlar om att färdigställa julbelysning och juldekorationer inne på Liseberg. Rollen är dynamisk där man arbetar både i team och självständigt.  Vem söker vi Vi tror a... Visa mer
Montör till Liseberg!
Vi söker för dig som tillfälligt kan hoppa in och arbeta under en kortare tid. 

Vill du tillhöra ett gott gäng och bidra till att gästerna får en fantastisk upplevelse på Nordens största nöjespark när de vandrar i skenet till miljontals juleljus? 

Arbetsuppgifterna handlar om att färdigställa julbelysning och juldekorationer inne på Liseberg. Rollen är dynamisk där man arbetar både i team och självständigt. 


Vem söker vi
Vi tror att du levererar hög kvalitét även när tempot stundtals är högt. Du är en engagerad och ambitiös person som motiveras av att vara en kugge i det stora maskineriet och du slutför det du åtagit dig. Du är i god fysisk form
Du har hög arbetsmoral
Du kan jobba i ur och skur
Du bör även ha goda kunskaper i svenska 

Övrig information
- Uppdragstid: 7 - 14 november
- Arbetstid: Heltid 07:00-16:00
- För rätt person finns det goda möjligheter till nytt uppdrag januari - februari 2023


Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringschef Linda Hasselblad:
+46 (0)723–255 442 eller via e-post: [email protected]
Vi tar inte emot ansökningar via e-post på grund av GDPR.

Vänta inte med att skicka in din ansökan, vi rekryterar löpande! Visa mindre

Field Operative sökes i Borås

Ansök    Sep 6    TGCC AB    Diversearbetare
Sv: Nu söker vi nya medarbetare till vår verksamhet i Borås. Tjänsten innebär att du byter batterier på elskotrar runt om i Borås samt utför snabba kvalitetskontroller och ibland omplacering av elskotrarna. Du utgår från vårt lager. Tjänsten är en behovsanställning med timlön. Det är varierande arbetstider och du ska kunna jobba kvällar, nätter och helger. Svenska eller engelska är ett krav, och vi vill också att du innehar B-körkort. Intervjuer och anstäl... Visa mer
Sv:
Nu söker vi nya medarbetare till vår verksamhet i Borås. Tjänsten innebär att du byter batterier på elskotrar runt om i Borås samt utför snabba kvalitetskontroller och ibland omplacering av elskotrarna. Du utgår från vårt lager. Tjänsten är en behovsanställning med timlön. Det är varierande arbetstider och du ska kunna jobba kvällar, nätter och helger. Svenska eller engelska är ett krav, och vi vill också att du innehar B-körkort.
Intervjuer och anställning sker löpande.
English:
We are now looking for new co-workers for our operations in Borås. As an e-Scooter Field Operative you will be transporting batteries with a van to the e-scooters around Borås in order to change them on site. You will also perform quick quality checks on the vehicles to ensure the vehicles are in good condition and follow all local guidelines set by the authorities. You might also perform relocation of the e-scooters from time to time. The employment is a zero hour contract with hourly pay. The work times are varied and you need to be able to work evenings, nights and weekends. Speaking Swedish or English is required, you also need to have a class B drivers license.
Interviews and hiring takes place on an ongoing basis. Visa mindre

Field Operative sökes i Borås

Ansök    Sep 27    TGCC AB    Diversearbetare
Sv: Nu söker vi nya medarbetare till vår verksamhet i Borås. Tjänsten innebär att du byter batterier på elskotrar runt om i Borås samt utför snabba kvalitetskontroller och ibland omplacering av elskotrarna. Du utgår från vårt lager. Tjänsten är en behovsanställning med timlön. Det är varierande arbetstider och du ska kunna jobba kvällar, nätter och helger. Svenska eller engelska är ett krav, och vi vill också att du innehar B-körkort. Intervjuer och anstäl... Visa mer
Sv:
Nu söker vi nya medarbetare till vår verksamhet i Borås. Tjänsten innebär att du byter batterier på elskotrar runt om i Borås samt utför snabba kvalitetskontroller och ibland omplacering av elskotrarna. Du utgår från vårt lager. Tjänsten är en behovsanställning med timlön. Det är varierande arbetstider och du ska kunna jobba kvällar, nätter och helger. Svenska eller engelska är ett krav, och vi vill också att du innehar B-körkort.
Intervjuer och anställning sker löpande.
English:
We are now looking for new co-workers for our operations in Borås. As an e-Scooter Field Operative you will be transporting batteries with a van to the e-scooters around Borås in order to change them on site. You will also perform quick quality checks on the vehicles to ensure the vehicles are in good condition and follow all local guidelines set by the authorities. You might also perform relocation of the e-scooters from time to time. The employment is a zero hour contract with hourly pay. The work times are varied and you need to be able to work evenings, nights and weekends. Speaking Swedish or English is required, you also need to have a class B drivers license.
Interviews and hiring takes place on an ongoing basis. Visa mindre

Field Operative sökes i Borås

Ansök    Aug 22    TGCC AB    Diversearbetare
Sv: Nu söker vi nya medarbetare till vår verksamhet i Borås. Tjänsten innebär att du byter batterier på elskotrar runt om i Borås samt utför snabba kvalitetskontroller och ibland omplacering av elskotrarna. Du utgår från vårt lager. Tjänsten är en behovsanställning med timlön. Det är varierande arbetstider och du ska kunna jobba kvällar, nätter och helger. Svenska eller engelska är ett krav, och vi vill också att du innehar B-körkort. Intervjuer och anstäl... Visa mer
Sv:
Nu söker vi nya medarbetare till vår verksamhet i Borås. Tjänsten innebär att du byter batterier på elskotrar runt om i Borås samt utför snabba kvalitetskontroller och ibland omplacering av elskotrarna. Du utgår från vårt lager. Tjänsten är en behovsanställning med timlön. Det är varierande arbetstider och du ska kunna jobba kvällar, nätter och helger. Svenska eller engelska är ett krav, och vi vill också att du innehar B-körkort.
Intervjuer och anställning sker löpande.
English:
We are now looking for new co-workers for our operations in Borås. As an e-Scooter Field Operative you will be transporting batteries with a van to the e-scooters around Borås in order to change them on site. You will also perform quick quality checks on the vehicles to ensure the vehicles are in good condition and follow all local guidelines set by the authorities. You might also perform relocation of the e-scooters from time to time. The employment is a zero hour contract with hourly pay. The work times are varied and you need to be able to work evenings, nights and weekends. Speaking Swedish or English is required, you also need to have a class B drivers license.
Interviews and hiring takes place on an ongoing basis. Visa mindre

Field Operative sökes i Borås

Ansök    Jul 6    TGCC AB    Diversearbetare
Sv: Nu söker vi nya medarbetare till vår verksamhet i Borås. Tjänsten innebär att du byter batterier på elskotrar runt om i Borås samt utför snabba kvalitetskontroller och ibland omplacering av elskotrarna. Du utgår från vårt lager. Tjänsten är en behovsanställning med timlön. Det är varierande arbetstider och du ska kunna jobba kvällar, nätter och helger. Svenska eller engelska är ett krav, och vi vill också att du innehar B-körkort. Intervjuer och anstäl... Visa mer
Sv:
Nu söker vi nya medarbetare till vår verksamhet i Borås. Tjänsten innebär att du byter batterier på elskotrar runt om i Borås samt utför snabba kvalitetskontroller och ibland omplacering av elskotrarna. Du utgår från vårt lager. Tjänsten är en behovsanställning med timlön. Det är varierande arbetstider och du ska kunna jobba kvällar, nätter och helger. Svenska eller engelska är ett krav, och vi vill också att du innehar B-körkort.
Intervjuer och anställning sker löpande.
English:
We are now looking for new co-workers for our operations in Borås. As an e-Scooter Field Operative you will be transporting batteries with a van to the e-scooters around Borås in order to change them on site. You will also perform quick quality checks on the vehicles to ensure the vehicles are in good condition and follow all local guidelines set by the authorities. You might also perform relocation of the e-scooters from time to time. The employment is a zero hour contract with hourly pay. The work times are varied and you need to be able to work evenings, nights and weekends. Speaking Swedish or English is required, you also need to have a class B drivers license.
Interviews and hiring takes place on an ongoing basis. Visa mindre

Field Operative sökes i Borås

Ansök    Jun 13    TGCC AB    Diversearbetare
Sv: Nu söker vi nya medarbetare till vår verksamhet i Borås. Tjänsten innebär att du byter batterier på elskotrar runt om i Borås samt utför snabba kvalitetskontroller och ibland omplacering av elskotrarna. Du utgår från vårt lager. Tjänsten är en behovsanställning med timlön. Det är varierande arbetstider och du ska kunna jobba kvällar, nätter och helger. Svenska eller engelska är ett krav, och vi vill också att du innehar B-körkort. Intervjuer och anstäl... Visa mer
Sv:
Nu söker vi nya medarbetare till vår verksamhet i Borås. Tjänsten innebär att du byter batterier på elskotrar runt om i Borås samt utför snabba kvalitetskontroller och ibland omplacering av elskotrarna. Du utgår från vårt lager. Tjänsten är en behovsanställning med timlön. Det är varierande arbetstider och du ska kunna jobba kvällar, nätter och helger. Svenska eller engelska är ett krav, och vi vill också att du innehar B-körkort.
Intervjuer och anställning sker löpande.
English:
We are now looking for new co-workers for our operations in Borås. As an e-Scooter Field Operative you will be transporting batteries with a van to the e-scooters around Borås in order to change them on site. You will also perform quick quality checks on the vehicles to ensure the vehicles are in good condition and follow all local guidelines set by the authorities. You might also perform relocation of the e-scooters from time to time. The employment is a zero hour contract with hourly pay. The work times are varied and you need to be able to work evenings, nights and weekends. Speaking Swedish or English is required, you also need to have a class B drivers license.
Interviews and hiring takes place on an ongoing basis. Visa mindre

Field Operative sökes i Borås

Ansök    Apr 28    TGCC AB    Diversearbetare
Sv: Nu söker vi nya medarbetare till vår verksamhet i Borås. Tjänsten innebär att du byter batterier på elskotrar runt om i Borås samt utför snabba kvalitetskontroller och ibland omplacering av elskotrarna. Du utgår från vårt lager. Tjänsten är en behovsanställning med timlön. Det är varierande arbetstider och du ska kunna jobba kvällar, nätter och helger. Svenska eller engelska är ett krav, och vi vill också att du innehar B-körkort. Intervjuer och anstäl... Visa mer
Sv:
Nu söker vi nya medarbetare till vår verksamhet i Borås. Tjänsten innebär att du byter batterier på elskotrar runt om i Borås samt utför snabba kvalitetskontroller och ibland omplacering av elskotrarna. Du utgår från vårt lager. Tjänsten är en behovsanställning med timlön. Det är varierande arbetstider och du ska kunna jobba kvällar, nätter och helger. Svenska eller engelska är ett krav, och vi vill också att du innehar B-körkort.
Intervjuer och anställning sker löpande.
English:
We are now looking for new co-workers for our operations in Borås. As an e-Scooter Field Operative you will be transporting batteries with a van to the e-scooters around Borås in order to change them on site. You will also perform quick quality checks on the vehicles to ensure the vehicles are in good condition and follow all local guidelines set by the authorities. You might also perform relocation of the e-scooters from time to time. The employment is a zero hour contract with hourly pay. The work times are varied and you need to be able to work evenings, nights and weekends. Speaking Swedish or English is required, you also need to have a class B drivers license.
Interviews and hiring takes place on an ongoing basis. Visa mindre

Field Operative sökes i Borås

Ansök    Maj 16    TGCC AB    Diversearbetare
Sv: Nu söker vi nya medarbetare till vår verksamhet i Borås. Tjänsten innebär att du byter batterier på elskotrar runt om i Borås samt utför snabba kvalitetskontroller och ibland omplacering av elskotrarna. Du utgår från vårt lager. Tjänsten är en behovsanställning med timlön. Det är varierande arbetstider och du ska kunna jobba kvällar, nätter och helger. Svenska eller engelska är ett krav, och vi vill också att du innehar B-körkort. Intervjuer och anstäl... Visa mer
Sv:
Nu söker vi nya medarbetare till vår verksamhet i Borås. Tjänsten innebär att du byter batterier på elskotrar runt om i Borås samt utför snabba kvalitetskontroller och ibland omplacering av elskotrarna. Du utgår från vårt lager. Tjänsten är en behovsanställning med timlön. Det är varierande arbetstider och du ska kunna jobba kvällar, nätter och helger. Svenska eller engelska är ett krav, och vi vill också att du innehar B-körkort.
Intervjuer och anställning sker löpande.
English:
We are now looking for new co-workers for our operations in Borås. As an e-Scooter Field Operative you will be transporting batteries with a van to the e-scooters around Borås in order to change them on site. You will also perform quick quality checks on the vehicles to ensure the vehicles are in good condition and follow all local guidelines set by the authorities. You might also perform relocation of the e-scooters from time to time. The employment is a zero hour contract with hourly pay. The work times are varied and you need to be able to work evenings, nights and weekends. Speaking Swedish or English is required, you also need to have a class B drivers license.
Interviews and hiring takes place on an ongoing basis. Visa mindre

Rekondtekniker

Vår kollega har tagit sig an en ny utmaning internt och vi söker nu en ersättare till honom där vi söker Dig med extra stor kärlek för bilvård. Som den viktiga och bland de sista instanserna vid nybilsleverans är du den som lägger den sista touchen innan bilen levereras till kund men du är också i direkt kontakt med alla våra viktiga kunder, både internt och externt, som lämnar in sina dyrgripar för tvätt eller rekonditionering. Arbetet innebär bl.a. tvät... Visa mer
Vår kollega har tagit sig an en ny utmaning internt och vi söker nu en ersättare till honom där vi söker Dig med extra stor kärlek för bilvård. Som den viktiga och bland de sista instanserna vid nybilsleverans är du den som lägger den sista touchen innan bilen levereras till kund men du är också i direkt kontakt med alla våra viktiga kunder, både internt och externt, som lämnar in sina dyrgripar för tvätt eller rekonditionering.

Arbetet innebär bl.a. tvätt in & utvändigt, polering, kemtvätt, lackbehandlingar, solfilmsmontering m.m.
Tjänsten är en tillsvidare anställning där vi tillämpar provanställning de första sex månaderna enligt kollektivavtalets principer.

Vi tror och önskar att du har:

- Ett gediget servicetänk - detta är A och O!
- God kunskap i svenska
- Erfarenhet av Solfilmsmontering
- Ett starkt driv, men med stor ödmjukhet
- God samarbetsförmåga samt vilja att bidra till gott arbetsklimat
- Ett utåtriktat sätt
- B-körkort
- Fysiskt god hälsa då repetitiva arbetsmoment förekommer
- (god dokumenterad hälsa då rutlimning förekommer i lokalen)


Det är meriterande om du har erfarenhet av interiör lagning/vinyl, lagning av stenskott och foliering samt Solfilmsmontering och vi ser extra positivt på just dessa erfarenheter.

Har du frågor och funderingar kring tjänsten eller bara önskar en trevlig pratstund med rekryterande chef så ring Andreas Nicklasson, Servicechef 033-151651 eller Teamledare Michel Landén 033-151667

Skicka in din ansökan senast 2022-05-08. Vi kommer träffa kandidater löpande och träffar vi rätt kan vi tillsätta tjänsten innan ansökningstiden har gått ut.

Hos oss får du förmånligt friskvårdsbidrag (3000kr) då vi som arbetsgivare tycker det är viktigt med frisknärvaro. Vi är kollektivanslutna via Transportföretagen vilket innebär både trygghet och omsorg om dig som medarbetare. Vi har även en förmånsportal, Benify, där förmånliga erbjudanden och företagsupphandlade rabatter även hjälper till att få bra priser på bl.a. träningskort. Vi tillämpar nyanställningsundersökning där allergiframkallande ämnen med läkarundersökning ingår, för din och vår säkerhet och omsorg om arbetsmiljön.

Vilka är vi? Borås Bil är ett familjeföretag som grundades 1936 av familjen Andersson. Familjeatmosfären lever kvar och idag levererar vi personbilar, lastvagnar och service till högsta kvalitet - och vi gör det med Glädje, Passion och Trygghet. Borås Bil gruppen har anläggningar i Borås, Kinna, Tranemo och Ulricehamn. Försäljning och service av Volvo lastvagnar och bussar handhas av Borås Bil Lastvagnar AB och Borås Bil Personbilar AB innehar agenturen för Volvo personbilar, Renault och Dacia person- och transportbilar samt Ford person- och transportbilar inom Sjuhäradsbygden. Koncernen har ca 250 anställda. Omsättningen uppgick under år 2020 till 1,6 miljarder kronor. Visa mindre

Field Operative sökes i Borås

Ansök    Apr 7    TGCC AB    Diversearbetare
Sv: Nu söker vi nya medarbetare till vår verksamhet i Borås. Tjänsten innebär att du byter batterier på elskotrar runt om i Borås samt utför snabba kvalitetskontroller och ibland omplacering av elskotrarna. Du utgår från vårt lager. Tjänsten är en behovsanställning med timlön. Det är varierande arbetstider och du ska kunna jobba kvällar, nätter och helger. Svenska eller engelska är ett krav, och vi vill också att du innehar B-körkort. Intervjuer och anstäl... Visa mer
Sv:
Nu söker vi nya medarbetare till vår verksamhet i Borås. Tjänsten innebär att du byter batterier på elskotrar runt om i Borås samt utför snabba kvalitetskontroller och ibland omplacering av elskotrarna. Du utgår från vårt lager. Tjänsten är en behovsanställning med timlön. Det är varierande arbetstider och du ska kunna jobba kvällar, nätter och helger. Svenska eller engelska är ett krav, och vi vill också att du innehar B-körkort.
Intervjuer och anställning sker löpande.
English:
We are now looking for new co-workers for our operations in Borås. As an e-Scooter Field Operative you will be transporting batteries with a van to the e-scooters around Borås in order to change them on site. You will also perform quick quality checks on the vehicles to ensure the vehicles are in good condition and follow all local guidelines set by the authorities. You might also perform relocation of the e-scooters from time to time. The employment is a zero hour contract with hourly pay. The work times are varied and you need to be able to work evenings, nights and weekends. Speaking Swedish or English is required, you also need to have a class B drivers license.
Interviews and hiring takes place on an ongoing basis. Visa mindre

Field Operative sökes i Uppsala

Ansök    Mar 18    TGCC AB    Diversearbetare
Sv: Nu söker vi nya medarbetare till vår verksamhet i Borås. Tjänsten innebär att du byter batterier på elskotrar runt om i Uppsala samt utför snabba kvalitetskontroller och ibland omplacering av elskotrarna. Du utgår från vårt lager. Tjänsten är en behovsanställning med timlön. Det är varierande arbetstider och du ska kunna jobba kvällar, nätter och helger. Svenska eller engelska är ett krav, och vi vill också att du innehar B-körkort. Intervjuer och anst... Visa mer
Sv:
Nu söker vi nya medarbetare till vår verksamhet i Borås. Tjänsten innebär att du byter batterier på elskotrar runt om i Uppsala samt utför snabba kvalitetskontroller och ibland omplacering av elskotrarna. Du utgår från vårt lager. Tjänsten är en behovsanställning med timlön. Det är varierande arbetstider och du ska kunna jobba kvällar, nätter och helger. Svenska eller engelska är ett krav, och vi vill också att du innehar B-körkort.
Intervjuer och anställning sker löpande.
English:
We are now looking for new co-workers for our operations in Borås. As an e-Scooter Field Operative you will be transporting batteries with a van to the e-scooters around Stockholm in order to change them on site. You will also perform quick quality checks on the vehicles to ensure the vehicles are in good condition and follow all local guidelines set by the authorities. You might also perform relocation of the e-scooters from time to time. The employment is a zero hour contract with hourly pay. The work times are varied and you need to be able to work evenings, nights and weekends. Speaking Swedish or English is required, you also need to have a class B drivers license.
Interviews and hiring takes place on an ongoing basis. Visa mindre

Brandservicetekniker

Ansök    Mar 24    AB Borås Brandservice    Diversearbetare
Borås Brandservice AB erbjuder helhetslösningar för brandskydd och säkerhet och arbetar med ett brett sortiment av produkter, utbildning, löpande service och underhåll. Företaget har varit verksamt sedan 1960, våra kunder är främst företag och bostadsrättsföreningar och vårt arbetsområde är Sjuhäradsbygden och västra Sverige. Vi söker nu en brandskyddstekniker till vårt team. Arbetsbeskrivning: Som Brandskyddstekniker arbetar du med att säkerställa funkti... Visa mer
Borås Brandservice AB erbjuder helhetslösningar för brandskydd och säkerhet och arbetar med ett brett sortiment av produkter, utbildning, löpande service och underhåll. Företaget har varit verksamt sedan 1960, våra kunder är främst företag och bostadsrättsföreningar och vårt arbetsområde är Sjuhäradsbygden och västra Sverige.
Vi söker nu en brandskyddstekniker till vårt team.
Arbetsbeskrivning:
Som Brandskyddstekniker arbetar du med att säkerställa funktionen av våra kunders brandskydd. Du arbetar med att kontrollera och underhålla brandskyddsutrustning, åtgärda brister och informera kunder om aktuell status i syfte att förbättra deras brandskydd. I det dagliga arbetet förekommer även en del montering samt övrig hantering av släckutrustning och brandlarm. I din roll förväntas du fånga upp kundbehov, dokumentera ditt arbete noggrant samt informera kunderna om vårt produkt- och tjänsteutbud. Våra kunder förväntar sig att möta en professionell tekniker som sätter kvalitet och noggrannhet främst.
Vem är du?
Vi söker dig som är serviceinriktad, självgående och social. Du är händig och engagerad. Arbetet är varierande och innebär ett stort personligt ansvar att genomföra och slutföra uppdragen som tilldelats. Det är meriterande om du har kunskap om brandskydd och säkerhetsinstallationer. Gärna erfarenhet av ett serviceyrke med kundkontakt. Du innehar B-körkort.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid. Provanställning tillämpas.
Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.
Vi har ett löpande urval så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Däckskiftare

Vi söker effektiva däckskiftare till kund i Borås  Är du fordonsintresserad och letar efter ett fysiskt arbete med mycket kundkontakt? Har du B-körkort? Då kan det vara dig vi söker till den kommande däcksäsongen! För vår kund räkning söker vi nu efter dig som älskar att arbeta inom servicebranschen och har en god känsla för bilar. Dina arbetsuppgifter  Dina arbetsuppgifter kommer framförallt bestå av att tillsammans med dina kollegor ta emot kunder och de... Visa mer
Vi söker effektiva däckskiftare till kund i Borås 
Är du fordonsintresserad och letar efter ett fysiskt arbete med mycket kundkontakt? Har du B-körkort? Då kan det vara dig vi söker till den kommande däcksäsongen!
För vår kund räkning söker vi nu efter dig som älskar att arbeta inom servicebranschen och har en god känsla för bilar.
Dina arbetsuppgifter 
Dina arbetsuppgifter kommer framförallt bestå av att tillsammans med dina kollegor ta emot kunder och deras personbilar för att byta från vinterdäck till sommardäck. Det är därför viktigt att du som söker är tillmötesgående samt serviceinriktad då du kommer ha mycket kundkontakt. Under däcksäsongen arbetar man med hög noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet i ett högt tempo, vilket kräver att du som söker är självgående och effektiv. Efter denna säsongsanställning finns möjlighet att fortsätta på något av våra andra uppdrag inom lager, industri, montering eller liknande! 
Din profil
Vi söker dig som trivs med ett fysiskt och tempofyllt arbete, vi ser gärna att du har en positiv inställning samt ett intresse för bilbranschen. Som person är du noggrann och stresstålig, arbetar lika bra självständigt som i grupp samt har god fysik då arbetet ibland kan vara fysiskt krävande. Du är även uthållig och inte rädd för att ta i när och där det behövs! 
KRAV
– Minst 18 år 
– Behärskar svenska språket väl i tal och skrift
– B-körkort manuellt 
– God fysik 
Meriterande
– Tidigare erfarenhet av att byta däck
 
Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Ort: Borås
Arbetstider: Dagtid, varierande arbetstider 
Omfattning: Heltid 
Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Visa mindre

Junior Lagermedarbetare med truckkort sökes!

Beskrivning Till vår kund söker vi dig som trivs med att ge service och att backa upp teamen med montörer som arbetar ute på fält. Ditt arbete är varierande och består i att ta ansvar för och sköta om kontoret/lagret. Placeringen är just nu Alingsås, men du kommer att få möjlighet att följa med till andra orter allt eftersom montörerna färdigställer arbeten och rör sig till andra platser runt om i landet.  Arbetsuppgifter I arbetsuppgifterna ingår blan... Visa mer
Beskrivning
Till vår kund söker vi dig som trivs med att ge service och att backa upp teamen med montörer som arbetar ute på fält.

Ditt arbete är varierande och består i att ta ansvar för och sköta om kontoret/lagret. Placeringen är just nu Alingsås, men du kommer att få möjlighet att följa med till andra orter allt eftersom montörerna färdigställer arbeten och rör sig till andra platser runt om i landet. 

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår bland annat att:

- städa och hålla ordning på lokaler och gemensamhetsytor en gång i veckan
- hålla ordning på lager
- ta emot leveranser och beställa material  tillsammans med ledande montör
- sortera och städa hyllorna
- inventera veckovis för att se vad som behöver beställas
- förbereda inför veckomöten
- löpande arbete som dyker upp vad gäller företagsbilar, kontor och lagerKvalifikationer
Vi söker dig som gillar att ge service och att hålla ordning och reda och som trivs med ett fritt arbete under eget ansvar. Du kan prata och förstå svenska ohindrat, engelska är meriterande. Du har B-Körkort för manuell växellåda samt truckkort. 

 

Villkor
Arbetet är på heltid, måndag till fredag 07-16 (40 h/vecka) och start är omgående!

Vi arbetar med löpande rekrytering och ser fram mot att ta del av din ansökan snarast. 

Q är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och medlem i branschorganisationen Almega Kompetensföretagen samt i Svenskt Näringsliv. Företaget erbjuder interims- och rekryteringslösningar inom branscherna IT, teknik, administration, ekonomi, industri samt lager/logistik med personallösningar inom olika befattningsnivåer. Visa mindre

Brandvakt

Ansök    Mar 7    Q Security AB    Diversearbetare
För att passa in hos oss och i detta arbete, vill vi att du har följande egenskaper: . Gilla långa arbetsdagar • Vara serviceinriktad • Vara noggrann • Vara bestämd och saklig • Ha tålamod • Vara en god representant för Qsecurity. Om rollen Som brandvakt ansvarar du för att förebygga och förhindra bränder och olyckor vid heta arbeten. Detta gör du genom att exempelvis genomföra riskanalyser, se till att tillstånd skrivs på ett korrekt och säkerhetsmässig... Visa mer
För att passa in hos oss och i detta arbete, vill vi att du har följande egenskaper:
. Gilla långa arbetsdagar
• Vara serviceinriktad
• Vara noggrann
• Vara bestämd och saklig
• Ha tålamod
• Vara en god representant för Qsecurity.
Om rollen


Som brandvakt ansvarar du för att förebygga och förhindra bränder och olyckor vid heta arbeten. Detta gör du genom att exempelvis genomföra riskanalyser, se till att tillstånd skrivs på ett korrekt och säkerhetsmässigt sätt, att rätt utrustning finns att tillhandahålla för det gällande arbetet samt att det helt enkelt är ordning och reda på arbetsplatsen under heta arbeten.


Du kommer att arbeta mellan April - Maj heltid långa arbetsdagar och då
Bevaka arbetsplatsen då heta arbeten genomförs .
Tjänsten passar dig som Tycker om långa arbetsdagar och vill arbeta mycket under en kortare period har ett sinne för ordning och reda och vill bli del av en arbetsplats där trygghet och fokus står i centrum. Du kommer att få arbeta med kollegor i ett väl sammansvetsat gäng, där vi alla delar samma engagemang för att göra en samhällsmässig skillnad.
Vi söker dig som
Har en gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska. Då du kommer att ta dig från olika platser i din roll, är B-körkort meriterande för tjänsten ej krav. Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare är detta självklart starkt meriterande, men inget krav. Störst vikt kommer läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten och stå för den Utbildning som krävs.


Som person tror vi att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera periodvis högt arbetstempo och långa arbetsdagar. Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner. För att trivas i denna roll tror vi också att du som söker både kan jobba självständigt, men också i grupp. Att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och vaksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.
Våra värderingar är viktiga för oss och vi är övertygade om att vi med passion, respekt och laganda skapar en arbetsmiljö där vi alla trivs och ständigt utvecklas. Eftersom QSecurity är ett säkerhetsklassat företag görs en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen. samt godkänt prov efter avslutad utbildning är också en förutsättning för anställning.


Med passion, respekt och laganda strävar vi mot att förverkliga vår vision – säkerhet och ansvarstagande i världsklass – vill du bli en av oss? Varmt välkommen in med din ansökan. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta rekryteringen [email protected] . Urval kommer att ske löpande, och vi ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt Visa mindre

Servicemedarbetare med truckkort...

Beskrivning Till vår kund söker vi dig som trivs med att ge service och att backa upp teamen med montörer som arbetar ute på fält. Ditt arbete är varierande och består i att ta ansvar för och sköta om kontoret/lagret. Placeringen är just nu Alingsås, men du kommer att få möjlighet att följa med till andra orter allt eftersom montörerna färdigställer arbeten och rör sig till andra platser runt om i landet.  Arbetsuppgifter I arbetsuppgifterna ingår blan... Visa mer
Beskrivning
Till vår kund söker vi dig som trivs med att ge service och att backa upp teamen med montörer som arbetar ute på fält.

Ditt arbete är varierande och består i att ta ansvar för och sköta om kontoret/lagret. Placeringen är just nu Alingsås, men du kommer att få möjlighet att följa med till andra orter allt eftersom montörerna färdigställer arbeten och rör sig till andra platser runt om i landet. 

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår bland annat att:

- städa och hålla ordning på lokaler och gemensamhetsytor en gång i veckan
- hålla ordning på lager
- ta emot leveranser och beställa material  tillsammans med ledande montör
- sortera och städa hyllorna
- inventera veckovis för att se vad som behöver beställas
- förbereda inför veckomöten
- löpande arbete som dyker upp vad gäller företagsbilar, kontor och lagerKvalifikationer
Vi söker dig som gillar att ge service och att hålla ordning och reda och som trivs med ett fritt arbete under eget ansvar. Du kan prata och förstå svenska ohindrat, engelska är meriterande. Du har B-Körkort för manuell växellåda, truckkort. 

Arbetsuppgifter:

Villkor
Arbetet är på heltid, måndag till fredag 07-16 (40 h/vecka)

Vi arbetar med löpande rekrytering och ser fram mot att ta del av din ansökan snarast. 

Q är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och medlem i branschorganisationen Almega Kompetensföretagen samt i Svenskt Näringsliv. Företaget erbjuder interims- och rekryteringslösningar inom branscherna IT, teknik, administration, ekonomi, industri samt lager/logistik med personallösningar inom olika befattningsnivåer. Visa mindre

Händig person till långvarigt projekt med goda bonusmöjligheter

Ansök    Aug 23    TOPTEMP AB    Diversearbetare
Är du händig och i tillägg är tekniskt intresserad? Perfekt då är du den vi söker! Projektet startar upp i slutet av 2021 och varar fram till 2025. Arbetet innebär byten av elmätare där du kommer jobba runt om i Västra Götaland eller Stockholm och till sist i norra Sverige. Du får egen servicebil och kommer jobba 7/7 rotation (1 vecka på jobb onsdag-onsdag och 1 vecka ledigt). Om du i tillägg är glad i att tjäna pengar är detta ett perfekt projekt för dig ... Visa mer
Är du händig och i tillägg är tekniskt intresserad? Perfekt då är du den vi söker!
Projektet startar upp i slutet av 2021 och varar fram till 2025. Arbetet innebär byten av elmätare där du kommer jobba runt om i Västra Götaland eller Stockholm och till sist i norra Sverige. Du får egen servicebil och kommer jobba 7/7 rotation (1 vecka på jobb onsdag-onsdag och 1 vecka ledigt). Om du i tillägg är glad i att tjäna pengar är detta ett perfekt projekt för dig då det är goda bonusmöjligheter på projektet.
Krav:
Händig och gärna praktiskt anlagd, erfarenhet inom el eller byggplats är meriterande men inte ett krav.
Körkort
Goda kunskaper i både svenska och engelska
Van vid att jobba långa dagar och utomhus

Egenskaper:
Jobbar självständigt och effektivt
Trivs med utomhusarbete och alla slags väder
Tekniskt intresserad

Arbetsuppgifter:
Byte av elmätare i bland annat fastigheter
Dokumentera arbete i form av foto och text

Arbetstider:
7/7 rotation (arbete 1 vecka onsdag-onsdag, ledig 1 vecka)

Vi erbjuder:
Fast lön med goda bonusmöjligheter
Boende, traktamente och reseersättning
Bil, telefon,verktyg och arbetskläder
Interna kurs hos Eltel


Låter det som något för dig? Ansök redan nu då vi anställer löpande. Visa mindre

Tekniskt uppdrag i Borås för stort hemelektronikföretag

Vi söker personer till uppdrag för en av våra kunder. Vi söker dig som är tekniskt intresserad och van att hantera mobiltelefoner, datorer och annan hemelektronik. När vår kund lanserar nya produkter behöver vi hjälp att installera dessa i butiker nära dig. Arbetsuppgifterna består av att besöka 1-3 butiker under dag- och kvällstid för att montera och installera de nya produkterna. Du behöver inte tidigare erfarenheter av just detta utan vi letar efter d... Visa mer
Vi söker personer till uppdrag för en av våra kunder. Vi söker dig som är tekniskt intresserad och van att hantera mobiltelefoner, datorer och annan hemelektronik.

När vår kund lanserar nya produkter behöver vi hjälp att installera dessa i butiker nära dig. Arbetsuppgifterna består av att besöka 1-3 butiker under dag- och kvällstid för att montera och installera de nya produkterna.

Du behöver inte tidigare erfarenheter av just detta utan vi letar efter dig som tycker att teknik är kul och som gillar att ta sig an nya utmaningar. Noggrannhet och effektivitet är två viktiga egenskaper som vi söker hos dig. Du kommer följa skriftliga instruktioner och bör kunna jobba självständigt med support på telefon under arbetet. En viktig del i arbetet är rapportering och kommunikation till projektledare.

Vi söker dig som kan arbeta någon gång i September, mellan v. 36 till v. 39 beroende på när kampanjen sker.

Tveka inte utan skicka in en ansökan nu! Intervjuer kommer att ske löpande. Visa mindre

Vitvaruinstallatör Elon Borås

Nu söker ELON Borås dig som kan installera vitvaror och tvättstugeutrustning. Tjänsten: Arbetsuppgifterna består av leverans, installation samt bortforsling av gamla uttjänta produkter inom våra affärsområden. Du och dina kollegor utgår från vår butik på Druvefors. Vi tror att du har en god fysik då tunga lyft förekommer i de dagliga arbetare Kvalifikationer Du tycker om att arbeta i ett högt tempo där förutsättningarna under dagen kan ändras. Trots a... Visa mer
Nu söker ELON Borås dig som kan installera vitvaror och tvättstugeutrustning.


Tjänsten:
Arbetsuppgifterna består av leverans, installation samt bortforsling av gamla uttjänta produkter inom våra affärsområden. Du och dina kollegor utgår från vår butik på Druvefors. Vi tror att du har en god fysik då tunga lyft förekommer i de dagliga arbetare
Kvalifikationer


Du tycker om att arbeta i ett högt tempo där förutsättningarna under dagen kan ändras. Trots att arbetet periodvis kan vara stressigt är du alltid serviceorienterad med våra kunder, tar ansvar för dina och teamets arbetsuppgifter och genomför arbetsuppgifter självgående och noggrant. Din goda samarbetsförmåga och anpassningsförmåga kommer vara avgörande för ett bra teamarbete. Har du el behörighet är detta ett plus.


Arbetsvillkor:
Tjänsten som installatör är en tillsvidaretjänst på heltid med månadslön. Arbetstiderna är måndag-fredag på dagtid


Krav:
B-körkort


Varmt välkommen med din ansökan!
Till e-post: [email protected]
Vi tar endast skriftliga ansökningar via e-post. Du kan skicka frågor till samma mailadress, som vi kommer att besvara via mail eller telefon.


Hållbarhet:
Elon är ett företag som verkar för att bedriva en verksamhet som långsiktigt tar ansvar för miljö, samhälle, våra kunder och medarbetare. Visa mindre

Händiga juniora montörer

Beskrivning För vår kunds räkning söker vi juniora montörer som har energi, driv ch ork att arbeta i roterande schema. Detta är ett uppdrag utöver det vanliga med möjlighet att få en god arbetsinkomst då kunden utöver en god grundlön erbjuder en attraktiv rörlig lönedel. Arbetsuppgifter Byte av mätare i fastigheter. Arbetet innebär rotation där du arbetar 7 dagar för att sedan vara ledig 7 dagar, tjänsten är heltid. Bilkörning förekommer då du åker m... Visa mer
Beskrivning
För vår kunds räkning söker vi juniora montörer som har energi, driv ch ork att arbeta i roterande schema.

Detta är ett uppdrag utöver det vanliga med möjlighet att få en god arbetsinkomst då kunden utöver en god grundlön erbjuder en attraktiv rörlig lönedel.Arbetsuppgifter
Byte av mätare i fastigheter. Arbetet innebär rotation där du arbetar 7 dagar för att sedan vara ledig 7 dagar, tjänsten är heltid. Bilkörning förekommer då du åker mellan fastigheter. Arbetet sker i samarbete med en kollegor.Kvalifikationer
Gott handlag med handverktyg, god fysik, drivkraft att arbeta mot uppsatta mål, svenska i tal och skrift. Du är representativ och har gott kundbemötande. Grundläggande datorkunskap så du kommer använda handdator. Körkort B för manuell växellåda krävs. Har du kunskap inom el är det meriterande, dock ej krav.Villkor
Vi erbjuder dig ett riktigt bra långsiktigt uppdrag. Här har du möjlighet att få en bra arbetsinkomst om du har driv. Kunden tillhandahåller bil, därav måste du ha körkort för manuell växellåda. 
Vi presenterar kandidater löpande för vår kund och tjänsterna tillsätts snabbt. Vänta därför inte med att skicka din ansökan. 

Q är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och medlem i branschorganisationen Almega Kompetensföretagen samt i Svenskt Näringsliv. Företaget erbjuder interims- och rekryteringslösningar inom branscherna IT, teknik, administration, ekonomi, industri samt lager/logistik med personallösningar inom olika befattningsnivåer. Visa mindre

Kaminmontör Eldabutiken

7H Kamincenter säljer och installerar braskaminer i Borås och Sjuhäradsbygden. Med kvalité, service och omtanke levererar dem kompletta lösningar inom värme till sina kunder, hela vägen från idé och rådgivning till monterad och slutbesiktigad eldstad. Företaget startades 2012 och ingår i butikskedjan Eldabutikerna beläget på Göteborgsvägen 175 i Borås. Kaminmontör till Eldabutiken i Borås Vill du ha ett annorlunda arbete med stor utvecklingspotential? ... Visa mer
7H Kamincenter säljer och installerar braskaminer i Borås och Sjuhäradsbygden. Med kvalité, service och omtanke levererar dem kompletta lösningar inom värme till sina kunder, hela vägen från idé och rådgivning till monterad och slutbesiktigad eldstad. Företaget startades 2012 och ingår i butikskedjan Eldabutikerna beläget på Göteborgsvägen 175 i Borås.

Kaminmontör till Eldabutiken i Borås

Vill du ha ett annorlunda arbete med stor utvecklingspotential? Gillar du att arbeta med dina händer och bygga något från grunden? Är det dig familj och vänner vänder sig till när dem behöver montera en hylla eller bygga nytt staket eller liknande, då är du rätt person! Vi söker en kaminmontör till 7H Kamincenter i Borås.

7H Kamincenter säljer och installerar braskaminer i Borås och Sjuhäradsbygden. Med kvalité, service och omtanke levererar dem kompletta lösningar inom värme till sina kunder, hela vägen från idé och rådgivning till monterad och slutbesiktigad eldstad. Företaget startades 2012 och ingår i butikskedjan Eldabutikerna beläget på Göteborgsvägen 175 i Borås.

Dina arbetsuppgifter

Som kaminmontör för 7H Kamincenter arbetar du tätt ihop med ägaren Markus och åker ut på uppdrag hos kunder för att installera kaminer på plats i kundens bostad. Det är därför ett krav att du kan svenska i både tal och skrift och att du alltid värnar om kundens bästa. Eftersom ni kommer arbeta tätt ihop är personlighet viktigare än erfarenhet. Vi söker en glad, ärlig och lojal person med en nyfikenhet för branschen och en vilja att lära sig något nytt.

· Rådgivning till kunder i val av kamin och plats.

· Installation av kamin ute hos kunden med exempelvis murning, puts och kontroll av skorsten som arbetsuppgifter. Det förekommer arbete på tak så man får inte vara höjdrädd.

Din profil

Vi söker en händig person som är sugen på att testa något nytt. Ingen tidigare erfarenhet krävs men har du arbetat med kaminer eller som murare, plåtslagare, snickare eller liknande så är det meriterande.

Eftersom arbete på tak förekommer är det ett krav att du inte är höjdrädd. Att kunna kommunicera obehindrat på svenska i både tal och skrift är ytterligare ett krav eftersom man måste kunna prata med både kollega och kunder för att kunna uppnå bästa resultat. Du kommer ha tillgång till en firmabil för att ta dig till kunderna så körkort krävs. Vidare behöver du vara en händig person med skruvdragarvana.

Krav

· Du får inte vara höjdrädd eftersom arbete på tak är vanligt förekommande.

· Du måste kunna svenska i tal och skrift.

· B-körkort.

· Skruvdragarvana.

Meriterande:

· Murare - erfarenhet av murning

· Plåtslagare - erfarenhet av plåtslagning

· Snickare

Det viktigaste för den här tjänsten är att man har en nyfikenhet och en vilja att lära sig mer om yrket. I kombination med att du uppfyller krav-listan och samtidigt har passande personlighet så är du den vi söker!

Övrig information

Placeringsort: Borås
Start: Augusti eller enligt ö.k
Varaktighet: Tjänsten är en tillsvidare-anställning på heltid.
Arbetstid: Måndag-fredag, 7-16.

Lön: Enligt ö.k

7H Kamincenter har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess.

Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryterare på Maxkompetens, Marie Sandvall på telefon 073-320 56 38.

Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag!

Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.Om Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 7 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Visa mindre

Servicetekniker till Jobmeal

Vi rekryterar en servicetekniker Som servicetekniker med inriktning på kaffe och vattenmaskiner, kommer du serva JOBmeals kunder med förebyggande, akut- och hygienservice, samt genomföra nyinstallationer och utbilda användare. Du kommer även få vara med och forma deras trivselerbjudande till deras kunder. Vi ser dig som tycker om att skruva på maskiner, du kan se flödet och du ska ha elektrisk felsökningsvana. JOBmeal erbjuder dig frihet under ansvar, J... Visa mer
Vi rekryterar en servicetekniker

Som servicetekniker med inriktning på kaffe och vattenmaskiner, kommer du serva JOBmeals kunder med förebyggande, akut- och hygienservice, samt genomföra nyinstallationer och utbilda användare. Du kommer även få vara med och forma deras trivselerbjudande till deras kunder. Vi ser dig som tycker om att skruva på maskiner, du kan se flödet och du ska ha elektrisk felsökningsvana.

JOBmeal erbjuder dig frihet under ansvar, JOBmeal ser "ge och ta" som något viktigt och därför är det en bra merit om du jobbat med att planera dina dagar innan.

Här finns inte klockan 07:00 eller 16:00. Kunden är i fokus och ditt jobb är att hjälpa dem komma till jobbet och få sin fantastiska dryck utan problem.

Avdelningen är uppbyggd för att kunna avlasta varandra, då det är olika toppar och dalar, så du får inte vara rädd för att ta i lite extra och gå utanför din trygghetszon under vissa perioder.

Är du en kille eller tjej med "huvudet på skaft" som är målmedveten och lojal, då är du den vi söker. Svenska i tal och skrift är otroligt viktig och självklart ska du ha hög social kompetens då du är JOBmeals ansikte ut mot slutkund.Dagliga arbetsuppgifter

Vara tekniska spjutspets på deras kaffemaskiner.

Utföra felsök på fältet och på verkstan.

Utföra hygienservice enligt serviceplan

Installera och utbilda nya kunder på kaffe- och vattenmaskinerIntervjuer kommer ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag så vänta inte med att skicka in ditt CV.

Har du fler frågor är du välkommen att skicka dem tillOm JOBmeal

JOBmeal är en ledande leverantör av kaffelösningar och närliggande tjänster till arbetsplatser.

Vi samarbetar med alla de stora kafferosterierna för att sätta guldkant på våra kunders vardag. Utöver kaffe, erbjuder vi friskt kallt vatten och ett rikt sortiment av kringliggande produkter. Vi hjälper dig att hitta en lösning som passar din arbetsplats oavsett vilka krav ni har.

Vi finns på 28 orter i hela landet, varav 3 via samarbetspartners.

Vi serverar 170 miljoner koppar årligen till kaffenjutare.

Vi har över 40 års erfarenhet.

Baristacertifierad personal.

Internationellt certifierade kaffesensorike Visa mindre

Servicetekniker till Jobmeal

Vi rekryterar en servicetekniker Som servicetekniker med inriktning på kaffe och vattenmaskiner, kommer du serva JOBmeals kunder med förebyggande, akut- och hygienservice, samt genomföra nyinstallationer och utbilda användare. Du kommer även få vara med och forma deras trivselerbjudande till deras kunder. Vi ser dig som tycker om att skruva på maskiner, du kan se flödet och du ska ha elektrisk felsökningsvana. JOBmeal erbjuder dig frihet under ansvar, J... Visa mer
Vi rekryterar en servicetekniker

Som servicetekniker med inriktning på kaffe och vattenmaskiner, kommer du serva JOBmeals kunder med förebyggande, akut- och hygienservice, samt genomföra nyinstallationer och utbilda användare. Du kommer även få vara med och forma deras trivselerbjudande till deras kunder. Vi ser dig som tycker om att skruva på maskiner, du kan se flödet och du ska ha elektrisk felsökningsvana.

JOBmeal erbjuder dig frihet under ansvar, JOBmeal ser "ge och ta" som något viktigt och därför är det en bra merit om du jobbat med att planera dina dagar innan.

Här finns inte klockan 07:00 eller 16:00. Kunden är i fokus och ditt jobb är att hjälpa dem komma till jobbet och få sin fantastiska dryck utan problem.

Avdelningen är uppbyggd för att kunna avlasta varandra, då det är olika toppar och dalar, så du får inte vara rädd för att ta i lite extra och gå utanför din trygghetszon under vissa perioder.

Är du en kille eller tjej med "huvudet på skaft" som är målmedveten och lojal, då är du den vi söker. Svenska i tal och skrift är otroligt viktig och självklart ska du ha hög social kompetens då du är JOBmeals ansikte ut mot slutkund.Dagliga arbetsuppgifter

Vara tekniska spjutspets på deras kaffemaskiner.

Utföra felsök på fältet och på verkstan.

Utföra hygienservice enligt serviceplan

Installera och utbilda nya kunder på kaffe- och vattenmaskinerIntervjuer kommer ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag så vänta inte med att skicka in ditt CV.

Har du fler frågor är du välkommen att skicka dem tillOm JOBmeal

JOBmeal är en ledande leverantör av kaffelösningar och närliggande tjänster till arbetsplatser.

Vi samarbetar med alla de stora kafferosterierna för att sätta guldkant på våra kunders vardag. Utöver kaffe, erbjuder vi friskt kallt vatten och ett rikt sortiment av kringliggande produkter. Vi hjälper dig att hitta en lösning som passar din arbetsplats oavsett vilka krav ni har.

Vi finns på 28 orter i hela landet, varav 3 via samarbetspartners.

Vi serverar 170 miljoner koppar årligen till kaffenjutare.

Vi har över 40 års erfarenhet.

Baristacertifierad personal.

Internationellt certifierade kaffesensorike Visa mindre

Jobba med teknisk service på NetOnNet. Sök idag!

Ansök    Apr 20    Manpower AB    Diversearbetare
Jobba som Technical Service Agent hos NetOnNet i Borås! Är du nyfiken på hur det är att arbeta som konsult? Är du en utåtriktad person som skulle vilja gå in i rollen som Technical Service Agent? Hos oss på Manpower får du både en trygg anställning och varierande arbetsdagar. Det här jobbet innebär stora möjligheter att växa både som person och i din yrkesroll. Skicka in din ansökan idag! Det här är ett konsultuppdrag som varar tre månader. Du kommer a... Visa mer
Jobba som Technical Service Agent hos NetOnNet i Borås!Är du nyfiken på hur det är att arbeta som konsult? Är du en utåtriktad person som skulle vilja gå in i rollen som Technical Service Agent? Hos oss på Manpower får du både en trygg anställning och varierande arbetsdagar. Det här jobbet innebär stora möjligheter att växa både som person och i din yrkesroll. Skicka in din ansökan idag!

Det här är ett konsultuppdrag som varar tre månader. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos NetOnNet.

Att jobba som Technical Service Agent

Den här tjänsten innebär att du kommer att tillbringa dina arbetsdagar ute hos vår kund. Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara vanliga kontorstider. I dina arbetsuppgifter ingår det bland annat teknisk felsökning av produkter med lättare reparationer och uppdateringar, packa och hantera leverantörsreturer och service- och reklamationsärenden samt övriga administrativa uppgifter.

Vem söker vi?

Till rollen som Technical Service Agent söker vi framför allt dig som är en social och utåtriktad person som motiveras av att ha varierande arbetsuppgifter och att vara en viktig medlem i teamet. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av erfarenhet från något serviceyrke och gärna inom elektronik, men det är inget krav. Det dagliga arbetet kräver att du är metodisk och noggrann i din yrkesroll. Det är även meriterande om du har körkort och truckkort!

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Ansök redan idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta uppdragsbaserat hos NetOnNet. Vid frågor är du välkommen att kontakta Johanna Thim via e-post: [email protected]. Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. #jobbjustnu Visa mindre