Lediga jobb som Försäljningschef i Borås

Se lediga jobb som Försäljningschef i Borås. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Borås som finns hos arbetsgivaren.

Hemtex söker Store Operations Manager - SOM

Om tjänsten   Som Store Operations Manager (SOM) har du huvudansvaret för Hemtex 130 butiker. Ansvaret innefattar att utveckla butiksdriften, att säkra finansiella och kommersiella mål samt säkerställa att butiksverksamheten drivs på ett effektivt sätt med högt engagemang. Ditt team består av 12 personer, varav 5 Regionchefer i Sverige och Finland/Estland. Du rapporterar till VD och ingår i den utökade ledningsgruppen för Hemtex.    Du kan utgå från annan ... Visa mer
Om tjänsten
 
Som Store Operations Manager (SOM) har du huvudansvaret för Hemtex 130 butiker. Ansvaret innefattar att utveckla butiksdriften, att säkra finansiella och kommersiella mål samt säkerställa att butiksverksamheten drivs på ett effektivt sätt med högt engagemang. Ditt team består av 12 personer, varav 5 Regionchefer i Sverige och Finland/Estland. Du rapporterar till VD och ingår i den utökade ledningsgruppen för Hemtex. 
 
Du kan utgå från annan ort utöver Borås där HK ligger.
 
Som Store Operation Manager har du det övergripande ansvaret för att strategier och rutiner som stödjer och utvecklar butiksdriften tas fram, implementeras och utförs på ett effektivt och korrekt sätt. Du är även ytterst ansvarig för butiksdriftens säkerhetsarbete. 
Tillsammans med våra ägare Kid är vi Nordens största kedja inom heminredning och vi gör nu en offensiv satsning på att expandera ytterligare. Tillsammans med Etableringsansvarig planerar du och ansvarar för nyetableringsprojekt/ombyggnationer. 
 
Övergripande ansvar:

• Säkerställa försäljning och lönsamhet
• Utveckla ledare och medarbetare
• Säkerställa att våra ledare i butiksdriften har rätt kunskaper och verktyg i ledarskapsfrågor
• Ansvara för framtagande och verkställande av butikdriftens verksamhetsmål
• Säkerställa drift och optimal kundupplevelse där värderingar och kundlöfte efterlevs
• Budgetarbete och resultatuppföljning
Vi tror att du är en prestigelös och jordnära ledare med en övergripande och hög kunskap om marknaden. Du har en gedigen erfarenhet inom retail med djup insikt i framgångsfaktorer för lönsamma affärer i branschen.
 
Egenskaper som behövs för att nå framgång i tjänsten:
 

• Analytisk och strukturerad
• Starkt affärsmannaskap
• Driv och outtröttligt engagemang för att skapa förbättring och utveckling
• Förmåga att alltid agera som ett gott föredöme och visa vägen
• Förmåga att skapa samarbete och främja utveckling
 
Tjänsten innebär att du är lika bra på att tänka strategiskt som att agera operativt. Detta ställer höga krav på gott ledarskap, kommunikationsförmåga och tydlighet i allt du gör. Du har en god social kompetens och hanterar såväl kunder som medarbetare på ett förtroendeingivande sätt. Du är flexibel och samtidigt målmedveten med förmågan att engagera och motivera andra för att nå bästa resultat.
 
Övrigt
 
Tjänsten är vakant och kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag så vänta inte med att skicka in din ansökan. I samband med denna rekrytering samarbetarHemtex med Executive Recruitment och ansvarig rekryterare Olle Mikkelsen.
 
Pga GDPR så kan vi enbart hantera ansökningar via länken i annonsen eller via retailrecruitment.se.

 
"Att komma hem ska vara härligt, tycker vi på Hemtex."


Om Hemtex
Vi vill att alla ni som handlar på Hemtex ska känna er trygga med vilka vi är och vad vi står för. Det allra bästa sättet att lära känna oss och våra produkter är självklart att komma förbi våra butiker. En bra start är annars att ta en minut eller två och läsa vidare här; om vårt företag och vår historia, vårt förhållande till textil, och hur vi bedriver vår verksamhet med hänsyn till vår omvärld.

Vår passion för textil
På Hemtex älskar vi kuddar, för att ta ett exempel. Och gardiner, för att ta ett annat. Men hos oss är en kudde aldrig bara en kudde. Och en gardin kan ha så många fler kvaliteter än att bara vara sydd i indisk bomull och klara av att hänga där rakt upp och ned.

För oss på Hemtex handlar vår livslånga passion för textil om allt som textil kan vara och tillföra – utöver att ligga på ett bord eller hänga på en badrumskrok och se snygg ut. Eller, om vi ska vara helt ärliga; när textil är och gör allt det där samtidigt, på sitt oefterhärmliga, oemotståndliga, underbara vis – det är då vi älskar den mest. Form och funktion, tillsammans, för alltid.

Hemtex grundades 1973, och på vägen fram till den position vi innehar idag – som Nordens ledande detaljhandelskedja för hemtextilier – har vår passion för textilier tveklöst varit den starkast bidragande faktorn. I dagsläget kan du besöka oss i över 160 butiker i Norden samt här på webben - och oavsett var du kliver in hittar du samma sortiment, med samma röda tråd:

Funktionell hemtextil med hög kvalitet och unik design till ett bra pris, där inte en endaste produkt har kommit till av någon slump.
Att komma hem ska vara härligt, tycker vi på Hemtex. Visa mindre

Kategorichef till NetOnNet

Ansök    Jun 23    Netonnet AB    Försäljningschef
Vi tycker att hemelektronik är fantastiskt. Vi vill därför att fler skall få hemelektronik i sin vardag genom att göra det så enkelt och billigt som möjligt. Det är utgångspunkten i allt och gör NetOnNet till det självklara valet. NetOnNet består av ett gäng härliga, duktiga och inspirerande medarbetare vars stora passion är just hemelektronik. Våra medarbetare är vår viktigaste faktor och det är tillsammans som vi växer, både som företag och människor. E... Visa mer
Vi tycker att hemelektronik är fantastiskt. Vi vill därför att fler skall få hemelektronik i sin vardag genom att göra det så enkelt och billigt som möjligt. Det är utgångspunkten i allt och gör NetOnNet till det självklara valet.

NetOnNet består av ett gäng härliga, duktiga och inspirerande medarbetare vars stora passion är just hemelektronik. Våra medarbetare är vår viktigaste faktor och det är tillsammans som vi växer, både som företag och människor. Eftersom vi gillar vårt arbete ser vi därför till att ha roligt på arbetsplatsen och självklart har vi det tillsammans. Hos oss uppmuntrar vi till kreativitet, innovation och förändring. Vi vågar tänka nytt och testa oss fram, vi går helt enkelt vår egen väg. Genom att fortsätta gå vår egen väg utmanar vi branschen och skapar framgång.

Vill du vara med på vår framgångsresa?

Om tjänsten som Kategorichef
Befattningen är ny och du får möjlighet att bygga upp och påverka rollen. Som kategorichef ansvarar du för en hel kategori på nordisk nivå och arbetar med kategoristrategier på både lång och kort sikt. I rollen som kategorichef behöver du förstå marknadsdynamiken och utarbeta strategier för att möta kommersiella mål och driva kategoriutveckling.
En förutsättning för att lyckas i rollen är ett tätt samarbete med flera avdelningar inom NetOnNet; bland annat säljorganisationen, Ekonomi, och Supply chain. Du äger resultatet och P&L för din kategori och leder och håller ihop arbetet för hela NetOnNet. Du kommer också att samarbeta med externa leverantörer och säkra ett uppdaterad och relevant sortiment. I rollen kommer du att rapportera till Chef för Produkt och sortiment och ingå i avdelningens ledningsgrupp för Produkt & Sortiment. Du leder ett team med både direkt och indirekt rapporterande inom prissättning, sortimentutveckling, inköp och Own Brands samt varufördelning.

Dina ansvarsområden innefattar bland annat:
? Driva den kommersiella strategin för dina produktområden
? Analysera trender, genomföra omvärldsbevakning och finna affärsmöjligheter
? Kravställa sortiment inför sortimentsupphandling
? Ansvara för produktomsättning, produktlönsamhet, försäljningsprognos och marknadsandelar i din kategori
? Sortimentsutveckling och trendanalys
? Ansvara för marknadsföringsplaner tillsammans med samarbetspartners


Kvalifikationer
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av försäljning samt goda erfarenheter av att arbeta med produkt- och sortimentstrategier. Du har troligen en akademisk utbildning med inriktning mot försäljning, marknadsföring, affärsutveckling eller liknande område, alternativt att du har motsvarande kompetens förvärvat på annat sätt. Din kommunikationsförmåga är mycket god och du kommunicerar framgångsrikt till olika målgrupper såväl internt som externt. Som person är du sak orienterad och drivs av utmaningar.
För att lyckas i rollen som kategorichef ser vi att du är strukturerad, resultatinriktad och självgående. Du har erfarenhet och intresse av att arbeta datadrivet. Du har ett personligt ledarskap som präglas av engagemang och delaktighet, där du såväl inspirerar som motiverar dina medarbetare. Ditt arbetssätt kännetecknas av ett starkt kundfokus, gedigen professionalitet och hög kvalitet.
Vi erbjuder dig en roll där du i högsta grad bidrar till våra sälj- och affärsmål. Du blir en nyckelspelare hos ett ledande och värderingsstyrt bolag som satsar framåt. Som person är du driven analytisk och brinner för att bygga upp sortiment som våra kunder uppskattar.

Våra värderingar
NetOnNets arbete präglas av fyra värdeord - Enkla, Ärliga, Nytänkande och Tillsammans - ledstjärnor i vardagen när det kommer till hur företagets medarbetare agerar, fattar beslut och tar sig an uppgifter. För NetOnNet är det viktigt att du känner igen dig i värdeorden, och kan applicera dem i ditt arbete.
NetOnNet strävar efter att ha en bred mångfald inom personalen, dels för att personalstyrkan ska spegla samhället i stort, dels för att mångfald berikar organisationen med viktiga insikter som ger ökad förståelse för företagets ständigt växande kundbas.

Övrig information
Vi har uppgraderat och byggt om vårt huvudkontor till det nya sättet att arbeta. Vi inför en ny arbetsplatsstrategi som förenar det bästa av två världar, där vi kombinerar effektiviteten i det digitala arbetssättet med kreativiteten och styrkan med de fysiska mötena. På det här viset vill vi forma ett starkt hållbart företag med medarbetare som utvecklas som individer som möjliggör starka resultat.

Anställningsform: Tillsvidareanställning på heltid
Startdatum: Enligt överenskommelse
Lön: Månadslön
sista ansökningsdatum: Tisdagen 16:e augusti, urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut - så passa på att ansök redan nu och bli en av oss NetOnNetare! Visa mindre

Platschef till Input Interiör

Ansök    Jun 9    AB Effektiv Borås    Försäljningschef
Vill du engagera medarbetare och driva försäljning på nordens ledande oberoende inredningsföretag? Har du ett stort engagemang och driv kan du vara den som driver vidare ett av Input Interiörs kontor i Sjuhärad. Följ med på den fortsatta resan och bli en av oss! Om vår kund Input interiör är Nordens ledande oberoende inredningskoncern med unik kompetens inom behovsanpassade lösningar för offentlig miljö, kontor och näringsliv, hotell och restaurang, skola... Visa mer
Vill du engagera medarbetare och driva försäljning på nordens ledande oberoende inredningsföretag? Har du ett stort engagemang och driv kan du vara den som driver vidare ett av Input Interiörs kontor i Sjuhärad. Följ med på den fortsatta resan och bli en av oss!

Om vår kund
Input interiör är Nordens ledande oberoende inredningskoncern med unik kompetens inom behovsanpassade lösningar för offentlig miljö, kontor och näringsliv, hotell och restaurang, skola och utbildning samt vård och omsorg.

Vårt oberoende är vår styrka. Vi utgår alltid från våra kunders förutsättningar och behov och låter oss inte styras av en begränsad produktionsanläggning. Utan egen produktion att ta hänsyn till kan vi istället guida kunder till rätt produkt, i rätt utförande, från rätt leverantör med rätt prissättning och rätt leveransdatum. Med marknadens bredaste utbud skapar vi handlingsutrymme och valfrihet för våra kunder.


Dina arbetsuppgifter
Att arbeta på Input interiör som säljande platschef innebär att den ena dagen inte är den andra lik. Du ansvarar för vårt lokala kontor och showroom i Kinna där du leder det fartfyllda arbetet med att förverkliga nya miljöer hos ledande företag och offentliga verksamheter. Till din hjälp har du fem ambitiösa medarbetare, välkända varumärken, kreativa affärslösningar och marknadens bredaste sortiment.

På ett ungefär, hur ser vardagen ut? Du bearbetar och vårdar affärsrelationer runt om i Sjuhärad och gillar operativt ledarskap som innebär att du har vilja att lära dig och kunna alla delar i arbetet. Därtill ansvarar du för kontorets löpande drift, resultat och försäljning och såklart har dina medarbetare i fokus som du engagerar och vidareutvecklar i deras arbete.

Din profil
För att lyckas i rollen är du en resultatinriktad ledare som har lätt för att samarbeta. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och är den som både vill utveckla andra likväl som dig själv. Du är den person som ofta får höra att du är initiativrik och som är förtroendeingivande. Brinner du även för att genomföra en affär i världsklass där du både ser till relationen och lönsamheten, har vi troligtvis en match.

Vi tror att du har jobbat med relationsskapande försäljning tidigare och har du ett brett kontaktnät i Sjuhärad ser vi det som starkt meriterande samt om du har branschvana. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och välkomnar alla sökande, vi eftersträvar mångfald på arbetsplatsen.

Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 3 juli. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Pauline Pettersson på [email protected]

Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.

Sökord
Platschef, Försäljning, Inredning, Möbler, Ledarskap, Management, Relationsskapande Visa mindre

Platschef till Input Interiör

Ansök    Maj 18    AB Effektiv Borås    Försäljningschef
Vill du engagera medarbetare och driva försäljning på Nordens ledande oberoende inredningsföretag? Har du ett stort engagemang och driv kan du vara den som driver vidare Input Interiörs kontor i Kinna. Följ med på den fortsatta resan och bli en av oss! Om vår kund Input interiör är Nordens ledande oberoende inredningskoncern med unik kompetens inom behovsanpassade lösningar för offentlig miljö, kontor och näringsliv, hotell och restaurang, skola och utbil... Visa mer
Vill du engagera medarbetare och driva försäljning på Nordens ledande oberoende inredningsföretag? Har du ett stort engagemang och driv kan du vara den som driver vidare Input Interiörs kontor i Kinna. Följ med på den fortsatta resan och bli en av oss!

Om vår kund
Input interiör är Nordens ledande oberoende inredningskoncern med unik kompetens inom behovsanpassade lösningar för offentlig miljö, kontor och näringsliv, hotell och restaurang, skola och utbildning samt vård och omsorg.

Vårt oberoende är vår styrka. Vi utgår alltid från våra kunders förutsättningar och behov och låter oss inte styras av en begränsad produktionsanläggning. Utan egen produktion att ta hänsyn till kan vi istället guida kunder till rätt produkt, i rätt utförande, från rätt leverantör med rätt prissättning och rätt leveransdatum. Med marknadens bredaste utbud skapar vi handlingsutrymme och valfrihet för våra kunder.


Dina arbetsuppgifter
Att arbeta på Input interiör som platschef innebär att den ena dagen inte är den andra lik. Du ansvarar för vårt lokala kontor och showroom i Kinna där du leder det fartfyllda arbetet med att förverkliga nya miljöer hos ledande företag och offentliga verksamheter. Till din hjälp har du fem ambitiösa medarbetare, välkända varumärken, kreativa affärslösningar och marknadens bredaste sortiment.

På ett ungefär, hur ser vardagen ut? Du bearbetar och vårdar affärsrelationer och gillar operativt ledarskap som innebär att du har vilja att lära dig och kunna alla delar i arbetet. Därtill ansvarar du för kontorets löpande drift, resultat och försäljning och såklart har dina medarbetare i fokus som du engagerar och vidareutvecklar i deras arbete.Din profil
För att lyckas i rollen är du en resultatinriktad ledare som har lätt för att samarbeta. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och är den som både vill utveckla andra likväl som dig själv. Du är den person som ofta får höra att du är initiativrik och som är förtroendeingivande. Brinner du även för att genomföra en affär i världsklass där du både ser till relationen och lönsamheten, har vi troligtvis en match.

Vi tror att du har jobbat med relationsskapande försäljning tidigare och har du ett brett kontaktnät i regionen och branschvana ser vi det som meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och välkomnar alla sökande, vi eftersträvar mångfald på arbetsplatsen.

Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 1 juni. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Pauline Pettersson på [email protected] eller Victoria Hedenquist på [email protected]

Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.

Sökord
Platschef, Försäljning, Inredning, Möbler, ledarskap Visa mindre

Hemtex söker Store Operations Manager - SOM

Om tjänsten   Som Store Operations Manager (SOM) har du huvudansvaret för Hemtex 130 butiker. Ansvaret innefattar att utveckla butiksdriften, att säkra finansiella och kommersiella mål samt säkerställa att butiksverksamheten drivs på ett effektivt sätt med högt engagemang. Ditt team består av 12 personer, varav 5 Regionchefer i Sverige och Finland/Estland. Du rapporterar till VD och ingår i den utökade ledningsgruppen för Hemtex.    Du kan utgå från annan ... Visa mer
Om tjänsten
 
Som Store Operations Manager (SOM) har du huvudansvaret för Hemtex 130 butiker. Ansvaret innefattar att utveckla butiksdriften, att säkra finansiella och kommersiella mål samt säkerställa att butiksverksamheten drivs på ett effektivt sätt med högt engagemang. Ditt team består av 12 personer, varav 5 Regionchefer i Sverige och Finland/Estland. Du rapporterar till VD och ingår i den utökade ledningsgruppen för Hemtex. 
 
Du kan utgå från annan ort utöver Borås där HK ligger.
 
Som Store Operation Manager har du det övergripande ansvaret för att strategier och rutiner som stödjer och utvecklar butiksdriften tas fram, implementeras och utförs på ett effektivt och korrekt sätt. Du är även ytterst ansvarig för butiksdriftens säkerhetsarbete. 
Tillsammans med våra ägare Kid är vi Nordens största kedja inom heminredning och vi gör nu en offensiv satsning på att expandera ytterligare. Tillsammans med Etableringsansvarig planerar du och ansvarar för nyetableringsprojekt/ombyggnationer. 
 
Övergripande ansvar:

• Säkerställa försäljning och lönsamhet
• Utveckla ledare och medarbetare
• Säkerställa att våra ledare i butiksdriften har rätt kunskaper och verktyg i ledarskapsfrågor
• Ansvara för framtagande och verkställande av butikdriftens verksamhetsmål
• Säkerställa drift och optimal kundupplevelse där värderingar och kundlöfte efterlevs
• Budgetarbete och resultatuppföljning
Vi tror att du är en prestigelös och jordnära ledare med en övergripande och hög kunskap om marknaden. Du har en gedigen erfarenhet inom retail med djup insikt i framgångsfaktorer för lönsamma affärer i branschen.
 
Egenskaper som behövs för att nå framgång i tjänsten:
 

• Analytisk och strukturerad
• Starkt affärsmannaskap
• Driv och outtröttligt engagemang för att skapa förbättring och utveckling
• Förmåga att alltid agera som ett gott föredöme och visa vägen
• Förmåga att skapa samarbete och främja utveckling
 
Tjänsten innebär att du är lika bra på att tänka strategiskt som att agera operativt. Detta ställer höga krav på gott ledarskap, kommunikationsförmåga och tydlighet i allt du gör. Du har en god social kompetens och hanterar såväl kunder som medarbetare på ett förtroendeingivande sätt. Du är flexibel och samtidigt målmedveten med förmågan att engagera och motivera andra för att nå bästa resultat.
 
Övrigt
 
Tjänsten är vakant och kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag så vänta inte med att skicka in din ansökan. I samband med denna rekrytering samarbetarHemtex med Executive Recruitment och ansvarig rekryterare Olle Mikkelsen.
 
Pga GDPR så kan vi enbart hantera ansökningar via länken i annonsen eller via retailrecruitment.se.

 
"Att komma hem ska vara härligt, tycker vi på Hemtex."


Om Hemtex
Vi vill att alla ni som handlar på Hemtex ska känna er trygga med vilka vi är och vad vi står för. Det allra bästa sättet att lära känna oss och våra produkter är självklart att komma förbi våra butiker. En bra start är annars att ta en minut eller två och läsa vidare här; om vårt företag och vår historia, vårt förhållande till textil, och hur vi bedriver vår verksamhet med hänsyn till vår omvärld.

Vår passion för textil
På Hemtex älskar vi kuddar, för att ta ett exempel. Och gardiner, för att ta ett annat. Men hos oss är en kudde aldrig bara en kudde. Och en gardin kan ha så många fler kvaliteter än att bara vara sydd i indisk bomull och klara av att hänga där rakt upp och ned.

För oss på Hemtex handlar vår livslånga passion för textil om allt som textil kan vara och tillföra – utöver att ligga på ett bord eller hänga på en badrumskrok och se snygg ut. Eller, om vi ska vara helt ärliga; när textil är och gör allt det där samtidigt, på sitt oefterhärmliga, oemotståndliga, underbara vis – det är då vi älskar den mest. Form och funktion, tillsammans, för alltid.

Hemtex grundades 1973, och på vägen fram till den position vi innehar idag – som Nordens ledande detaljhandelskedja för hemtextilier – har vår passion för textilier tveklöst varit den starkast bidragande faktorn. I dagsläget kan du besöka oss i över 160 butiker i Norden samt här på webben - och oavsett var du kliver in hittar du samma sortiment, med samma röda tråd:

Funktionell hemtextil med hög kvalitet och unik design till ett bra pris, där inte en endaste produkt har kommit till av någon slump.
Att komma hem ska vara härligt, tycker vi på Hemtex. Visa mindre

Biträdande E-handelschef Borås

Vill du ha ett spännande arbete inom en framgångsrik verksamhet som satsar stort på framtiden och på att förverkliga barns drömmar? Vi söker nu en: Biträdande e-handelschef till Erikshjälpen Second Hand i Borås Arbetsuppgifter Som biträdande e-handelschef har du ett övergripande ansvarig för försäljning, resultat, drift och utveckling av Erikshjälpens e-handel; secondhand.se. Stort fokus ligger på operativ drift med varuflöden, logistik och ledarskap. Du ... Visa mer
Vill du ha ett spännande arbete inom en framgångsrik verksamhet som satsar stort på framtiden och på att förverkliga barns drömmar?
Vi söker nu en:
Biträdande e-handelschef till Erikshjälpen Second Hand i Borås
Arbetsuppgifter
Som biträdande e-handelschef har du ett övergripande ansvarig för försäljning, resultat, drift och utveckling av Erikshjälpens e-handel; secondhand.se. Stort fokus ligger på operativ drift med varuflöden, logistik och ledarskap. Du blir navet i vår e-handelssatsning. Sedan tidigare har du erfarenhet som ledare inom detaljhandel och är intresserad av nya köpvanor, trender och att jobba med målgruppsanpassning. Du drivs av att utveckla, effektivisera och skapa överskott tillsammans med dina medarbetare. Under e-handelschefens frånvaro arbetar du som tillförordnad e-handelschef och ansvarar för ledning. Du kommer sedan att jobba tätt tillsammans med e-handelschefen och tillsammans kommer ni att planera, bearbeta och utveckla e-handeln. Du rapporterar till e-handelschefen.
Som tillförordnad e-handelschef ansvarar du för operativ drift, försäljning, resultat och budget. Du har ett övergripande ansvar över organisationen med personalansvar. Du ansvarar för att e-handelns 3 mål inom överskott, sociala verksamhet samt hållbarhet är i linje med de mål som sätts av vår styrelse. Vidare har du ett ansvar att leda olika utvecklingsprojekt relaterat till e-handeln samt ansvarig för logistik och varuflöden från hubb/butik samt ut till kund.
Vem söker vi?
Vi söker dig med en kunskapsprofil som är primärt online försäljning och/eller logistik. Du har erfarenhet från e-handelsorganisation. Du har några års dokumenterad chef- och ledarerfarenhet. Du har god förståelse för produktionsflöden. Erfarenhet från butik, Second Hand, kedjedrift samt omniförsäljning är en merit.
Vi ser att du har en positiv människosyn och är stark på att knyta och upprätthålla relationer. Du är både bra på att samarbeta och att driva frågor självständigt. Som person är du strukturerad och har en god pedagogisk förmåga. Du vill vara en del i att se människor och organisationer växa och utvecklas. Erikshjälpen eftersträvar mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund och ursprung. Vi ser även att du vill vara en del av Erikshjälpens kultur och värdegrund.
Vi erbjuder dig
Som anställd hos oss erbjuder vi dig att vara en del i en verksamhet som genererar medel till sociala och humanitära insatser via Erikshjälpens samt samarbetspartners biståndskanaler. Förutom ekonomiska förutsättningar, skapar Erikshjälpen Second Hand också miljömässiga förutsättningar för att förändra världen. Genom att främja och utveckla återanvändning av begagnade varor, får du vara med och bidra till en miljömässigt hållbar utveckling och ett mer effektivt utnyttjande av jordens resurser. Du blir också del i en bred social gemenskap, då Erikshjälpen Second Hands butiker ger meningsfull sysselsättning för anställda, volontärer, praktikanter och medarbetare som placeras från arbetsförmedling eller andra aktörer.

Låter det spännande?
Välkommen med din ansökan senast den 20 mars till: [email protected]
Märk ansökan med ”Biträdande e-handelschef”. Ansökningarna och intervjuer hanteras löpande under ansökningsperioden.
Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % och regleras med 6 månaders provanställning. Nuvarande e-handelschef kommer gå på föräldraledig från juli 2022 och 12 månader framåt.
Placeringsort är Borås. Du kan läsa mer om Erikshjälpen och Erikshjälpen Second Hand här: www.erikshjalpen.se. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta e-handelschef Frida Espes telefon 070-365 09 44.
Erikshjälpen är en barnrättsorganisation med en ideell second hand-verksamhet. Tillsammans har vi en gemensam vision; En förändrad värld där barns drömmar får liv. Lokalt och globalt arbetar vi för att stärka och hjälpa barn. Överskottet från second hand-verksamheten bidrar, tillsammans med generösa gåvor, till att möjliggöra våra insatser för att barn ska få gå i skolan, må bra och vara trygga. Arbetsträningen i våra second hand-butiker föder också framtidstro för barn med föräldrar som står utanför arbetsmarknaden och den cirkulära försäljningen ger klimathopp för kommande generationer. Erikshjälpen finns för barnen. Och världen de drömmer om. Visa mindre

Är du vår nya försäljningschef?

Vill du vara med på resan att skapa Sveriges mest hållbara kretsloppsstad samt skapa mervärde för våra kunder så kan du vara just den personen som vi söker. Vi söker en försäljningschef För att stärka bolagets försäljningsstrategi och affärsutveckling skapar vi nu en ny, spännande roll som försäljningschef där du ansvarar för såväl verksamhet, personal som ekonomi. Du leder och coachar ditt säljteam på sex medarbetare för att tillsammans nå verksamhetens ... Visa mer
Vill du vara med på resan att skapa Sveriges mest hållbara kretsloppsstad samt skapa mervärde för våra kunder så kan du vara just den personen som vi söker.
Vi söker en försäljningschef
För att stärka bolagets försäljningsstrategi och affärsutveckling skapar vi nu en ny, spännande roll som försäljningschef där du ansvarar för såväl verksamhet, personal som ekonomi. Du leder och coachar ditt säljteam på sex medarbetare för att tillsammans nå verksamhetens uppsatta mål där du i din tur rapporterar till marknadschefen. Analytisk affärsutveckling för anpassning efter kundernas behov är en kontinuerlig och viktig uppgift.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att dagligen följa upp, utvärdera och analysera bolagets affärer och försäljningsarbete. Du är ansvarig för att utveckla försäljningsstrategier för ökad lönsamhet, vilket även medför planering och genomförande av försäljningsaktiviteter. Du har en självklar plats på våra kundmöten där du i dialog lyssnar av kundernas behov som en del i affärsutvecklingsarbetet.
Din bakgrund och personliga egenskaper
Du har lätt för att få med dig din omgivning på utvecklande och kreativa idéer. Du är en kommunikativ och nyfiken person med förmåga att omvandla analyser till framgångsrika strategier som vägleder framåt. Uppfyller du dessa egenskaper kommer du att trivas i din roll hos oss.
Din mångåriga erfarenhet som ledare visar på ett tillitsbaserat ledarskap där du inkluderar omgivningen, värdesätter samarbete och aktivt finner nya vägar till smartare arbetssätt för bättre lönsamhet. Du har tidigare arbetat med teknisk och/eller relationsskapande försäljning helst inom branschen och gärna som KAM. Du har en akademisk utbildningsbakgrund som är relevant för tjänsten och du uttrycker dig väl i svenska språket såväl i tal som skrift. Vi utgår också ifrån att du har körkort.
Vad erbjuder vi?
Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. För att uppnå detta erbjuder vi en arbetsplats med utvecklande arbetsuppgifter i en spännande bransch. Vi satsar på personalens hälsa med flera friskvårdsförmåner och aktiviteter. Vi har konkurrenskraftiga anställningsvillkor och goda förmåner som komplement. Kretslopp, omtanke och framåt är våra värdeord som avspeglar sig både inom bolaget och ut till kunder.
Alla ledare på bolaget arbetar efter en ledarskapsplattform där fokus ligger på utveckling, prestation, engagemang och att agera som goda föredömen.
Bra att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start snarast eller enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan senast den 28 februari 2022. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Har du frågor eller vill ha mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonas Holmberg, marknadschef. E-post: [email protected] Mobil: 0708-52 70 14.
Vår vision är att tillsammans med boråsarna skapa Sveriges mest hållbara kretsloppsstad. Borås Energi och Miljö ansvarar för infrastruktur i Borås såsom fjärrvärme, avfallshantering, vatten och avlopp. Vi har över 350 medarbetare hos oss och 98 olika yrken. Omsättningen uppgår till drygt en miljard. Bolaget ingår i Borås Stadshus och är en av Borås mest spännande och utvecklande arbetsplatser.
Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.
Som ett led i vårt kvalitetsarbete genomför Borås Energi och Miljö alltid bakgrundskontroller på personer som är aktuella för anställning.
Inför varje rekrytering tar vi beslut om vilka rekryteringskanaler vi ska använda och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Area Sales Manager till NMC Cellfoam

Ansök    Feb 17    Adecco Sweden AB    Försäljningschef
Area Sales Manager till NMC Cellfoam Om tjänsten Som Area Sales Manager på NMC Cellfoam arbetar med att utveckla affärerna hos befintliga kunder, detta genom fysiska men även digitala möten. Kunderna finns inom många olika segment och är alltifrån mindre lokala företag till globala kunder. Du har en bred produktportfölj att arbeta med, främst med inriktning mot Health Care samt Sports and Leisure. Genom konsultativa säljdialoger hjälper du kunderna att hi... Visa mer
Area Sales Manager till NMC Cellfoam

Om tjänsten
Som Area Sales Manager på NMC Cellfoam arbetar med att utveckla affärerna hos befintliga kunder, detta genom fysiska men även digitala möten. Kunderna finns inom många olika segment och är alltifrån mindre lokala företag till globala kunder. Du har en bred produktportfölj att arbeta med, främst med inriktning mot Health Care samt Sports and Leisure. Genom konsultativa säljdialoger hjälper du kunderna att hitta rätt produkt och lösning till rätt pris. Tjänsten innebär också en del administrativa uppgifter så som offerering, arbete i CRM-systemet m.m. Du kommer även att delta och planera marknadsaktiviteter och mässor.

NMC Cellfoams kontor finns inom knappt en timmes bilfärd från ex Varberg, Göteborg, Ulricehamn och Alingsås på en ort som heter Kinnahult. Du arbetar främst inom Sveriges gränser men gör även besök hos kunder i ex Norge och Danmark. Tjänsten innebär därför ca 60 -80 övernattningar per år. För att lyckas i din roll har du hjälp av kollegor både inom support och produktutveckling. Du ingår i säljavdelningen med fyra kollegor och rapporterar till försäljningschefen.

Trevliga kollegor, frihet under ansvar, bra personalförmåner, tjänstebil och möjlighet till flextid är självklara delar när du blir anställd på NMC.

Om dig
Vi söker dig med minst ett par års erfarenhet av försäljning inom B2B. Har du teoretisk kunskap inom relevant område är det stort plus. Det viktigaste är att du älskar försäljning och drivs av att skapa goda relationer och lönsamma affärer.

Som person känner du igen dig som målmedveten, orädd och nyfiken. Att alltid hitta en bra lösning för kunden är din främsta prioritet. För att lyckas i rollen behöver du också vara ansvarstagande, initiativrik och ha ett bra tålamod då vissa säljprocesser kan ta tid. Att själv planera dina kundbesök och logistik kring resor med allt vad det innebär är något du trivs med. Krav för tjänsten är flytande svenska och engelska i tal och skrift, goda datorkunskaper samt körkort B.

Om NMC Cellfoam AB
NMC Cellfoam är ledande vidareförädlare i Norden av cellplaster, gummi och isoleringsmaterial med fabriker i Kinnahult, Malmö. Vi har tillsammans med vårt systerbolag i Finland stora produktionsmöjligheter och är Skandinaviens största leverantör av skräddarsydda produkter inom vårt område. Tillsammans med kunderna hittar vi de rätta lösningarna för deras applikation, tack vare vår stora produktportfölj.

NMC Cellfoam tillhör NMC-koncernen som är ett internationellt, ekonomiskt stabilt och tillväxtorienterat företag som finns på 25 verksamhetsställen världen över. Vi tar kontinuerligt fram nya innovativa, pålitliga och högklassiga produkter som vi stöder med våra kvalitetstjänster. Läs mer om företaget och koncernen på www.cellfoam.se

Om anställningen och ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, med start omgående eller enligt överenskommelse. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Hanna Bonli via [email protected] Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: [email protected] / 08 - 598 980 10.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Försäljningschef till Eskils Tryckeri

Ansök    Feb 4    AB Effektiv Borås    Försäljningschef
Vill du vara med och utveckla Eskils erbjudande till befintliga och nya kunder? Motiveras du starkt av både egen försäljning och affärsutveckling i kombination med att leda ett team med erfarna säljare? Vill du dessutom spela en viktig roll i vår ledningsgrupp så kan detta vara rollen för dig! Om vår kund Eskils Tryckeri grundades 1954 och är tryckeriet som tagit steget till att bli en idérik kommunikationspartner. Vi erbjuder helhetslösningar oavsett om ... Visa mer
Vill du vara med och utveckla Eskils erbjudande till befintliga och nya kunder? Motiveras du starkt av både egen försäljning och affärsutveckling i kombination med att leda ett team med erfarna säljare? Vill du dessutom spela en viktig roll i vår ledningsgrupp så kan detta vara rollen för dig!

Om vår kund
Eskils Tryckeri grundades 1954 och är tryckeriet som tagit steget till att bli en idérik kommunikationspartner. Vi erbjuder helhetslösningar oavsett om det handlar om butikskommunikation eller konventionella trycksaker. Vi är din partner när det gäller analys och skapande, till tryck och logistik.

Eskils hanterar de flesta trycktekniker, format, material och efterbearbetningar och vi är idag ett av de mest välinvesterade digitala tryckerierna i branschen. Kunderna är utspridda i flertalet länder men koncentrerade till Sverige och övriga nordiska grannländer.
Vi ingår i den familjeägda ACG-koncernen sedan 1988.


Dina arbetsuppgifter
Som Försäljningschef på Eskils kommer du få vara med på en spännande resa framåt. Stora kliv har redan tagits för att hitta nya produkter och tjänster inom bransch som vi är etablerade inom. Du kommer spela en nyckelroll när det gäller att identifiera nya marknader och segment men även utveckla och anpassa erbjudandet till kundens nya behov och önskemål.

Med en extremt modern maskinpark och en organisation i ryggen med många olika kompetenser finns alla förutsättningar för dig att utveckla erbjudandet inom bland annat logistiklösningar och digitala beställningsflöden. Allt för att möta kundens nutida och framtida utmaningar.

Vi ser att du kommer driva egen försäljning parallellt med att coacha och utveckla ditt team. Du kommer vara en del av Eskils ledningsgrupp samt ha ett nära samarbete med Eskils kontor i Stockholm. Du rapporterar till VD.


Din profil
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av försäljning inom B2B! Du har ett eget driv som gör att du har förmåga att arbeta självständigt, sätta tydliga mål för dig och ditt team. Att identifiera nya kunder och bearbeta dessa ser du som en naturlig del av din vardag. Du har erfarenhet av att knyta ihop affären och motiveras av att skapa goda relationer, utforma värdeskapande affärsuppgörelser och avtal. Det är en självklarhet för dig med ett strukturerat CRM-arbete.

En förutsättning för att lyckas i rollen är att du har lätt för att förstå kundens behov och paketera både tjänster och produkter till ett attraktivt erbjudande som möter dagens behov av digitala och sömlösa lösningar.

Du är mycket duktig på att samarbeta och kommunicera på olika nivåer, såväl till ledningsgruppen som till ditt säljteam. Din förmåga att motivera, engagera och skapa förtroende hos dina medarbetare är hög – du vill att ni lyckas tillsammans!


Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 28 februari. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Marie Wikström på [email protected] eller Jens Lindroth på [email protected]

Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget. Visa mindre

E-Commerce Manager till Mont Blanc

Ansök    Jan 24    AB Effektiv Borås    Försäljningschef
We have a great new and exciting opportunity for an analytic and driven individual to lead e-commerce for Mont Blanc. Om vår kund Mont Blanc was founded in 1947. Step by step we have developed our offer and improved quality, safety and sustainability. We have worked tirelessly and today we are a leader in travelling and transportation equipment for cars. Our equipment is always professional standard, available to everyone, easy to install and use and desi... Visa mer
We have a great new and exciting opportunity for an analytic and driven individual to lead e-commerce for Mont Blanc.

Om vår kund
Mont Blanc was founded in 1947. Step by step we have developed our offer and improved quality, safety and sustainability. We have worked tirelessly and today we are a leader in travelling and transportation equipment for cars.
Our equipment is always professional standard, available to everyone, easy to install and use and designed perfectly for its’ intended purpose. As a recognized and appreciated consumer brand with acknowledged benefits in terms of function and reliable performance, we have gained our customers’ trust, both home in Scandinavia and across the world.

Read more at www.montblancgroup.com

Dina arbetsuppgifter
Primary Responsibilities

You will have the overall commercial responsibility for driving e-commerce business and with that, develop and deploy the growth strategies. Our platform will be your “baby” to develop and implement and you will work directly with IT/operational team to resolve fulfillment or customer issues.

Your daily work also includes:

• High sales focus as in driving sales, planning, implementing and following up our digital campaigns.
• KPI management; continuously analyzes and track KPIs linked to online sales in achieving strategic objectives
• Set annual, quarterly, and monthly targets; empower the company to track and report on progress.
• Responsible for Logistics and shipping agreements and setting up strategies for same. Implement and drive a warehouse dedicated to e-commerce.
• Adapt Customer Service to e-commerce and implement a CRM solution/system
• Lead performance-review meetings for e-commerce properties, for the purpose of optimizing and scaling their performance
• Manage product offerings and pricing to ensure we are competitive
• Support product-development, product-support and finance teams with training and information.Din profil
Qualifications

You probably have a Bachelor or Master degree, in economic or system science or equal and about five years of experience. It is a must to be able to work independently within the team, but we hope you also enjoy collaborating within a dynamic multi-department environment to achieve common goals. You need to be able to demand both the internal teams within the organization as well as external teams, e.g. web agency.”

You master Swedish and English both verbally and written and feel comfortable with working in an international environment.
Beyond this we would also apricate you have:

• Significant knowledge in managing e-commerce properties, that with European market experience.
• Experience in managing legal regulations affecting e-commerce marketing
• Demonstrated ability to mine, analyze and interpret product data, use sound judgement and make fact-based recommendations and decisions
• Take ownership and be self-motivated and resourceful to find problem solutions
• High technical and system understanding needed (PIM, e-com, ERP, CRM) Preferable works with the systems today

You will have great possibilities to grow and affect the organization the organization and be a member in the Extended management team. You will have one till two people reporting to you. As an international company with HQ in Sweden we offer the possibility for a flexible-remote position but prefer you wanting to work from the office a couple of days a week.

If you have that “entrepreneur mindset” and the drive to make a difference within the digital market, we offer you an exciting journey in a solid company going modern.

If this sounds like the position for you, don´t hesitate to send your application as soon as possible. If you have any questions, feel free to contact Victoria Berglund Öberg [email protected] or Marie Wikström [email protected] at Effektiv.Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget. Visa mindre

Sales- & marketing Manager till Borås Elhandel i Borås

Ansök    Dec 23    Poolia Sverige AB    Försäljningschef
Borås Elhandel AB är ett företag med fokus på försäljning av elenergi till främst privatpersoner och små till medelstora företag. Kunderna finns i hela Sverige, men är som starkast i Borås. Borås Elhandel kännetecknas av låg personalomsättning, nöjda kunder och en växande kundstock. Företaget genomsyras av ett modernt förhållningssätt och i takt med marknadens förändringar skapas nya erbjudanden som gagnar kunderna. Vi söker nu en Sales- & marketing Manag... Visa mer
Borås Elhandel AB är ett företag med fokus på försäljning av elenergi till främst privatpersoner och små till medelstora företag. Kunderna finns i hela Sverige, men är som starkast i Borås.
Borås Elhandel kännetecknas av låg personalomsättning, nöjda kunder och en växande kundstock. Företaget genomsyras av ett modernt förhållningssätt och i takt med marknadens förändringar skapas nya erbjudanden som gagnar kunderna.
Vi söker nu en Sales- & marketing Manager som kan vara med och ytterligare flytta fram positionerna på en konkurrensutsatt marknad med allt högre förändringstakt och ökade kundförväntningar.
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, men med anledning av julhelgerna så kommer urval påbörjas först vecka 2, 2022.

Om tjänsten
På Borås Elhandel kommer du att få arbeta i en innovativ och nytänkande miljö. Säljteamet, med 5 säljare som du ansvarar för, säljer företagets samtliga produkter dvs el, solceller, batterilager och laddlösningar för elbilar. Teamet ansvarar även för marknadsföring av dessa produkter på tex mässor, informationskvällar och kundevent. Du rapporterar direkt till VD och sitter även i Borås Elhandels ledningsgrupp.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som Sales- & marketing Manager har du fullt personalansvar för medarbetarna i ditt team och ett stort ansvar för att bygga upp och vidmakthålla en stark försäljningskultur samt en tydlig struktur för att följa upp och hantera de risker som är förknippade med affärerna. Förutom att driva och utveckla försäljningen kommer du jobba för fortsatt hög kundnöjdhet och god lönsamhet. Uppföljning och rapportering av resultat är en självklar del av ditt arbete.
Du kommer ta fram nya spännande produkter och lösningar som syftar till att göra det lätt för kunderna att leva hållbart.

Vem är du?
Du har lång erfarenhet från försäljning med goda resultat, erfarenhet inom elhandel är meriterande. Du kan leda och inspirera ditt team och stötta i hela säljprocessen från prospekt till affär. Du coachar teamet mot företagets mål och hjälper medarbetarna att utvecklas på bästa sätt. Du ska trivas i en operativ roll och med stor variation av arbetsuppgifter.
• Arbetar idag som säljledare eller säljchef
• Kunskap kring våra teknikprodukter är en fördel
• Meriterande med eftergymnasial utbildning
• Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
• Utåtriktad, driven och affärsmässig

Om verksamheten
Borås Elhandel AB bildades 2002 och är idag ett helägt dotterbolag till Vattenfall AB. Företaget har 16 medarbetare och omsättningen är ca 350 Mkr. Borås Elhandel ingår i Vattenfalls Affärsområdet Customers & Solutions och kunden står alltid i fokus. Vi strävar hela tiden mot att leverera den bästa kundupplevelsen genom kundanpassad service och erbjudanden. Med över 6 milj. kunder ansvarar vi för försäljning av elavtal och andra energirelaterade produkter och tjänster till privatkunder, samt små- och medelstora företag I Tyskland, Frankrike, Nederländerna, Sverige, Finland och Danmark.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

I denna rekrytering samarbetar Borås Elhandel med Poolia, vid eventuella frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult Sofia Obstfelder Garellick, [email protected]
Tjänsten är på heltid med anställning hos Borås Elhandel i Borås.
Urval och rekryteringsprocessen kommer starta upp direkt efter julhelgerna, vecka 2, 2022. Därefter arbetar vi med löpande urval, så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdag är 2022-01-09. Visa mindre

E- Commerce Manager till AMA-Group

Ansök    Nov 29    AB Effektiv Borås    Försäljningschef
Vill du som E-Commerce Manager ta ett helhetsansvar för AMA Groups digitala affär med målet att skapa framgångsrik e-handel inom alla våra varumärken? Har du dessutom erfarenhet av liknande arbetsuppgifter så har vi rollern för dig! Om vår kund AMA Group AB är ett e-handelsbolag med flera olika nischvarumärken inom hobby, konfektion och heminredning (Knittingroom, Ateljé Margaretha, Åshild och Linéa). Bolaget är idag starkast på de Nordiska marknaderna ... Visa mer
Vill du som E-Commerce Manager ta ett helhetsansvar för AMA Groups digitala affär med målet att skapa framgångsrik e-handel inom alla våra varumärken? Har du dessutom erfarenhet av liknande arbetsuppgifter så har vi rollern för dig!

Om vår kund
AMA Group AB är ett e-handelsbolag med flera olika nischvarumärken inom hobby, konfektion och heminredning (Knittingroom, Ateljé Margaretha, Åshild och Linéa). Bolaget är idag starkast på de Nordiska marknaderna men finns även i Tyskland och i Österrike. Omsatte 202 220 mkr med god lönsamhet. AMA Group har ca 70 anställda och det nybyggda huvudkontoret med lager samt alla supportfunktioner ligger på Viared i Borås. Bolaget är inne i en expansiv fas och förstärker därför sin E-Commerce-avdelning. www.amagroup.se

Dina arbetsuppgifter
Som E-Commerce Manager tar du ett helhetsansvar för AMA Groups digitala affär med målet att skapa framgångsrik e-handel inom alla våra varumärken. Det innebär ett övergripande ansvar för e-handelsplattform, konverteringsoptimering och marknadsföring. I rollen förväntas du arbeta med strategier på kort och lång sikt samt sätta KPI:er och processer för en effektiv och datadriven verksamhet. För det krävs ett vasst affärsmannaskap och starka ledaregenskaper.
I rollen arbetar du nära och ofta ihop med VD och vVD.

Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden:
- Ansvara för kundanskaffning, konvertering, användarvänlighet
- Administrera webbplatserna och leda arbetet med content och marknadsföring.
- Utveckla affären med bland annat hjälp av personaliseringsverktyg (Nosto) och plattformsmarknadsföring (Amazon,
CDON).
- Framtagande och ansvar för prognos och budget samt uppföljning och rapportering av relevanta KPI:er.
- Koordinera, leda och kravställa mot externa byråer och konsulter.
- Ansvara och leda E-commerce-teamet.

Din profil
För att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet av att leda och bygga en e-handel från grunden eller på annat sätt varit en del av en digital tillväxtresa. Ett starkt affärsmannaskap och ett datadrivet arbetssätt kännetecknar hur du planerar och utför ditt arbete. Vi ser gärna att du tidigare har erfarenhet av att leda ett team. Som person tror vi att du är en självgående och prestigelös lagspelare som trivs i en entreprenöriell miljö. Du har erfarenhet av digital marknadsföring och besitter goda kunskaper i Google Analytics. Har du dessutom erfarenhet från marketing automation och influencermarketing så ser vi det som meriterande.

Du kommer till ett entreprenöriellt och familjärt företag som kommer att ge dig stor frihet och ansvar för att bygga AMA Groups digitala affär vidare till nya nivåer. I rollen kommer du få möjlighet att vidareutveckla samtliga varumärkens e-handel. Både på befintliga och nya länder. Du kommer att ansvara för att bygga teamet kring e-handel vidare.

Låter tjänsten intressant?

Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 19 december. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Pauline Pettersson på [email protected] eller Marie Wikström på [email protected]

Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget. Visa mindre

Försäljningschef till NetOnNet

Ansök    Sep 8    AB Effektiv Borås    Försäljningschef
Nu söker vi dig som har ett genuint fokus på affärsmannaskap och försäljning i kombination med ett motiverande och engagerande ledarskap. Din insats leder till optimal försäljning och lönsamhet hos ett bolag som besitter ett unikt koncept med en ledande e-handel! Varmt välkommen till NetOnNet i rollen som försäljningschef! Om vår kund Världens bästa elektronik kommer direkt från lagerhyllan. Vår affärsidé är lika enkel idag som när vi startade 1999 - a... Visa mer
Nu söker vi dig som har ett genuint fokus på affärsmannaskap och försäljning i kombination med ett motiverande och engagerande ledarskap. Din insats leder till optimal försäljning och lönsamhet hos ett bolag som besitter ett unikt koncept med en ledande e-handel!

Varmt välkommen till NetOnNet i rollen som försäljningschef!


Om vår kund
Världens bästa elektronik kommer direkt från lagerhyllan. Vår affärsidé är lika enkel idag som när vi startade 1999 - att sälja hemelektronik till lägre priser än vanliga butiker. Från början fanns vi endast på Internet och sålde våra produkter direkt från lagerhyllan. 2001 kompletterades nätförsäljningen med våra Lagershopar där du handlar till samma låga priser som på nätet.

NetOnNet säljer både egna och välkända varumärken. Resultatet blir lagerpriser på bland annat TV, datorer, mobiltelefoner och mycket mer. Vi är ca 700 engagerande medarbetare i Sverige och Norge, med huvudkontor i Viared utanför Borås och befinner oss i en riktigt spännande fas med stort fokus på framtiden.


Dina arbetsuppgifter
I rollen som försäljningschef har du helhetsansvaret för att säkerställa försäljning och lönsamhet för NetOnNets olika produktsortiment. Du har ett nära samarbete med inköpschefen och i ditt personalansvar ingår tio kategorispecialister. Dina ansvarsområden innefattar bland annat:

• Driva den kommersiella strategin för produktkategorierna
• Analysera trender, genomföra omvärldsbevakning och finna affärsmöjligheter
• Kravställa sortiment inför sortimentsupphandling
• Ansvara för produktomsättning, produktlönsamhet, försäljningsprognos och prisstrategi
• Sortimentsutveckling och trendanalys
• Ansvara för marknadsföringsplaner tillsammans med samarbetspartners


Din profil
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av strategisk och taktisk försäljning och sortimentsarbete med en god vana av prognosarbete. Du har en relevant akademisk utbildning med inriktning mot försäljning, marknadsföring, affärsutveckling eller liknande område. Din kommunikationsförmåga är mycket god och du kommunicerar framgångsrikt till olika målgrupper såväl internt som externt.

För att lyckas i rollen som försäljningschef ser vi att du är strukturerad, resultatinriktad och självgående. Du har erfarenhet och intresse av att arbeta med digitala verktyg. Du har ett dokumenterat gott ledarskap som präglas av engagemang och delaktighet, där du såväl inspirerar som motiverar dina medarbetare – du är en ”people person”. Ditt arbetssätt kännetecknas av ett starkt kundfokus, gedigen professionalitet och hög kvalitet.

Vi erbjuder dig en roll där du i högsta grad bidrar till företagets sälj- och affärsmål. Här blir du en nyckelspelare hos ett ledande och värderingsstyrt bolag som satsar framåt. NetOnNet består av ett gäng härliga, duktiga och inspirerande medarbetare vars stora passion är just hemelektronik och där kulturen präglas av kreativitet, innovation och förändring.

NetOnNets arbete präglas av fyra värdeord - Enkla, Ärliga, Nytänkande och Tillsammans - ledstjärnor i vardagen när det kommer till hur företagets medarbetare agerar, fattar beslut och tar sig an uppgifter. De genomsyrar allt vi gör och tror på. För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i värdeorden, och kan applicera dem i ditt arbete. NetOnNet strävar efter att ha en bred mångfald inom personalen, dels för att personalstyrkan ska spegla samhället i stort, dels för att mångfald berikar organisationen med viktiga insikter som ger ökad förståelse för företagets ständigt växande kundbas.

Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Sista ansökningsdatum är 3 oktober. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Jens Lindroth; [email protected] eller Marie Wikström; [email protected]Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.

Sökord
försäljningschef, e-handel, lagershop, hemelektronik, försäljning, ledarskap, affärsmannaskap, kundfokus, affärsutveckling, marknadsföring Visa mindre

Försäljningschef

Citysälj är med sina sjutton års erfarenhet idag ett väl etablerat företag inom försäljning. Våra främsta affärsområden är försäljning på uppdrag av Sveriges största mediehus och förlag till privatpersoner samt företag. Citysälj är ett välmående bolag och omsätter dryga 25msek och räknar med en tillväxt på ca 20% kommande år. Vi söker nu en driven Försäljningschef för vår B2B (Business to Business) verksamhet. Som Försäljningschef behöver du vara full av e... Visa mer
Citysälj är med sina sjutton års erfarenhet idag ett väl etablerat företag inom försäljning. Våra främsta affärsområden är försäljning på uppdrag av Sveriges största mediehus och förlag till privatpersoner samt företag. Citysälj är ett välmående bolag och omsätter dryga 25msek och räknar med en tillväxt på ca 20% kommande år. Vi söker nu en driven Försäljningschef för vår B2B (Business to Business) verksamhet.
Som Försäljningschef behöver du vara full av energi och ha ett genuint intresse för att leda och motivera andra människor. Din energi smittar av sig på säljarna och du har en förmåga att höja deras motivationsnivå. Du börjar dagen med ett pepptalk eller med ett motivationsklipp för att säljarna ska få den bästa starten. Tidigare erfarenhet av ledarskap och försäljning är ett krav. Du bör också ha ett stort engagemang att utveckla och coacha andra människor. Du är duktig på att hitta olika nycklar som motiverar olika typer av människor. Du är driven och målmedveten och inser att för att ligga på topp så krävs att man jobbar hårdare än sin omgivning.
Idag består avdelningen en säljcoach och tolv seniora säljare och målsättningen är under kommande halvår dubbla antalet säljare och bredda oss inom nya affärsområden gällande B2B-försäljning.
Som Försäljningschef är du en viktig förebild för säljarna. Det handlar om daglig coaching, uppföljning och feedback med ett fokus på att utveckla säljarna till de allra bästa. Som coach får du mycket fria händer och stora möjligheter att påverka din utveckling. Du kommer att utföra arbetsuppgifter som leda säljtävlingar, hålla säljutbildningar, schemaläggning och andra motivationshöjande åtgärder. Som Försäljningschef har du dagligen kontakt med våra uppdragsgivare.
Vi erbjuder utöver marknadsmässig lön och förmåner ett väldigt varierande jobb i en trivsam spännande och intensiv miljö. Vi är snabba i vårt sätt att jobba och i vår bransch så går saker och ting fort. För att trivas hos oss så bör du gilla ett högt tempo och när det händer många saker.
Din roll är en nyckelroll och du kommer att jobba tajt med säljledare, försäljningsdirektör och VD. Som Försäljningschef är man en del av Citysäljs ledningsgrupp och har möjlighet att vara med och påverka viktiga och strategiska beslut för företaget.
Låter det spännande och som att just du passar in på vad vi söker så tveka inte på att höra av dig! Visa mindre

Platschef - Competence Group Borås

Competence Group är det moderna bemanningsföretaget mot väl etablerade branscher. Vi hjälper våra uppdragsgivare på kort och långsikt med kvalificerad kompetensförsörjning. För oss är det viktigt att fokusera på att utveckling och kompetens för att ge rätt förutsättningar till våra uppdragsgivare och våra konsulter. Tillsammans överträffar vi det förväntade resultatet. Som Platschef på Competence Group kommer du bli en nyckelperson i vår verksamhet och ... Visa mer
Competence Group är det moderna bemanningsföretaget mot väl etablerade branscher. Vi hjälper våra uppdragsgivare på kort och långsikt med kvalificerad kompetensförsörjning. För oss är det viktigt att fokusera på att utveckling och kompetens för att ge rätt förutsättningar till våra uppdragsgivare och våra konsulter. Tillsammans överträffar vi det förväntade resultatet.

Som Platschef på Competence Group kommer du bli en nyckelperson i vår verksamhet och ansvarig för att etablera och driva Competence Groups satsning på orten. Du kommer jobba strategiskt och operativt för att bygga upp verksamheten och erbjuda hållbara lösningar för våra kunder och konsulter.

Drivs du av att få påverka, skapa och få ta ansvar? - Då är det dig vi söker!

Vi kommer erbjuda dig en händelserik vardag med ett tydligt fokus på kund, konsulter och affären. Med marknadsledande system, digitaliserade processer så får du möjligheten att fokusera på att driva tillväxt mot våra mål. Du kommer ha stort inflytande och erbjuds stor frihet att bygga upp Competence Group Borås med din personliga prägel. Du kommer få ta del av en tillväxtresa med drivna kollegor och kompetent styrelse. Vi arbetar tätt tillsammans för att skapa nya affärsmöjligheter och för att ge våra kunder bästa möjliga service.

Din roll som Platschef innebär:
Ett helhetsansvar för verksamheten och att bygga, och stärka Competence Groups position på den lokala marknaden.
Försäljning är en naturlig del av din vardag där du bygger upp relationer till våra uppdragsgivare och stärker vårt varumärke på orten. Vidare ansvarar du för såväl som säljprocessen som uppdragsprocessen som innehåller kravspecifikation, urval, intervjuer, matchning och presentation av kandidater. Givetvis så jobbar du kontinuerligt med att attrahera rätt kompetens utifrån vad marknaden efterfrågar. Du har en tät dialog med dina konsulter för att skapa rätt förutsättningarna så att konsulerna når sin fulla potential och utvecklas.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som trivs i en händelserik miljö och gillar att arbeta i ett högt tempo. Du är van vid ett omväxlande yrke och gillar kombinationen av relationer, människor och att driva affärer framåt. Du har ett utvecklat affärsmannaskap och hittat tryggheten i ditt ledarskap. Vidare så söker vi dig som gillar att ha kul på jobbet och bidrar med energi, kreativa tankar och brinner för att nå högt uppsatta mål. Du kommer ha en nyckelroll för vår fortsatta tillväxt och vi värdesätter dina personliga egenskaper högt.

Har du några frågor eller funderingar gällande rekryteringsprocessen så går det bra att maila eller ringa Adam Sandström på [email protected] eller 076-129 67 27. Urvalsprocessen kommer ske löpande med sista ansökningsdag 2021-12-05 för den här tjänsten. Visa mindre

Area Sales Manager till VårgårdaHus

Ansök    Maj 3    Adecco Sweden AB    Försäljningschef
Har du en bakgrund inom försäljning med erfarenhet inom projektledning och affärsutveckling och söker din nästa utmaning i karriären? Har du goda ledaregenskaper samt besitter en initiativtagande, ansvarstagande och problemlösande förmåga? Vill du vara en del i att förverkliga människors drömmar och har ett gediget intresse för hus och byggnation? Triggas du av att kalkylera smartaste lösningarna såväl för kunden som för affären och sedan har förmågan att ... Visa mer
Har du en bakgrund inom försäljning med erfarenhet inom projektledning och affärsutveckling och söker din nästa utmaning i karriären? Har du goda ledaregenskaper samt besitter en initiativtagande, ansvarstagande och problemlösande förmåga? Vill du vara en del i att förverkliga människors drömmar och har ett gediget intresse för hus och byggnation? Triggas du av att kalkylera smartaste lösningarna såväl för kunden som för affären och sedan har förmågan att coacha andra att göra samma sak är detta rollen för dig!

Om företaget
VårgårdaHus är idag en av Sveriges största hustillverkare med fokus på att hjälpa människor att köpa ett hem. Företaget jobbar offensivt med att utveckla sin portfölj för att möta den medvetna kunden gällande pris, design, kvalitet och kunskap runt processen att bygga ett hem. Försäljningen bedrivs via fristående nätverk av agenturer från Malmö i söder till Umeå i norr som representerar tre olika varumärken; VårgårdaHus, Vårgårda Fritidshus och HusCompagniet. VårgårdaHus AB är del av HusCompagniet A/S, som är Danmarks största hustillverkare och nyligen noterades på Nasdaq i Köpenhamn.

Om tjänsten
VårgårdaHus organiserar sig nu för att kunna möta en ännu större volym i framtiden! Rollen som Area Sales Manager riktar sig mot dig som vill utvecklas och växa tillsammans med bolaget.

I din roll som Area Sales Manager kommer du att ha det övergripande ansvaret för affärerna i din region med ansvar för att säljleda agenter regionen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Ansvara över kundens resa från offert, inklusive ritningar och leverans från fabrik till slutbesiktning
- Säkra fördelning av leads till agenter i din region, samt följa upp hanteringen av dessa potentiella kunder
- Arbeta tillsammans med marknad och agenturer för att säkra kvalitativa leads genom kapacitetsbedömning och dimensionering
- Coacha, stötta och utmana agenter från första kontakt till att aktivt verka för avtalsskrivning inklusive uppföljning av delavslut i köpprocessen
- Driv att hitta smarta lösningar för kund och kapacitet att budgetera och kalkylera individuella projekt
- Löpande följa upp det ekonomiska utfallet, samt analysera och prognostisera projekten
- Vara aktiv i ledarskap och coachande mot agenter och supporterande funktioner
- Inhämta försäljningsprognoser från agenter och konvertera till omsättningsmål
- Säkra aktiv användning av verktyg och applikationer av berörda individer för att kunna leda verksamheten inom regionen
- Aktivt verka för moraliskt och etiskt korrekt agerande i linje med gällande avtal och lagar
Tjänsten är en direktrekrytering till VårgårdaHus med placering på huvudkontoret i Vårgårda med tillämpad provanställning på 6 mån och med tillträde enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig som har ett högt säljdriv och förmåga att leda både direkt och indirekt. En förutsättning för rollen är att du lägst har en kandidatexamen från universitet eller högskola inom ekonomi eller liknande område. Du bör ha arbetat i något CRM-system samt ha tidigare erfarenhet av budgethantering och strategiskt arbete med affärsplanering, verksamhetsutveckling och konkurrentanalyser. Har du tidigare erfarenhet av hus- och byggbranschen är det meriterande.

Som person har du en god kommunikativ förmåga att verbalt och skriftligt uttrycka dig på ett professionellt och förtroendeingivande sätt. Du har en god analytisk förmåga och kan självständigt fatta beslut såväl som att ta ansvar för dina beslut och ge andra beslutsunderlag. Dina goda ledaregenskaper och drivkraft att utveckla kultur och värderingar i en organisation kommer att göra dig framgångsrik i rollen. Du får energi av att självständigt driva projekt framåt, från planering till genomförande. Du har lätt för att samarbeta, bygga relationer och navigera i nya sammanhang och drivs av att leda, inspirera och utveckla människor parallellt med att hantera konflikter och skapa tydliga ramverk. Vidare har du en förmåga att se helheten parallellt med en detaljorientering och innehar en administrativ kapacitet.

Vi ser även att du har en förmåga att lätt hantera abstrakt information med en föränderlig verklighet. Det innebär att du måste triggas av att hantera och förenkla komplexitet och förstår dominoeffekter och konsekvenser i den operativa verksamheten.

Viktigt för tjänsten är:
- Du har lägst en kandidatexamen från högskola och/eller universitet inom ekonomi eller liknande område
- Tidigare dokumenterad erfarenhet av att leda, inspirera och förflytta en säljorganisation
- Erfarenhet av att kalkylera projekt, budgetansvar samt definiera säljmål och relaterad aktivitetsplan
- Flytande svenska och engelska i tal såväl som skrift

Kontaktuppgifter
I denna rekryteringsprocesser samarbetar vi med VårgårdaHus. All kontakt går inledningsvis via Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Johanna Lydén via [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Area Sales Manager | Säljchef | VårgårdaHus | Adecco | Vårgårda | Borås Visa mindre

NetOnNets Ehandelsteam söker en Kampanj- & Contentchef

Ansök    Sep 6    Netonnet AB    Försäljningschef
Vi tycker att hemelektronik är fantastiskt. Vi vill därför att fler skall få hemelektronik i sin vardag genom att göra det så enkelt och billigt som möjligt. Det är utgångspunkten i allt och gör NetOnNet till det självklara valet. NetOnNet består av ett gäng härliga, duktiga och inspirerande medarbetare vars stora passion är just hemelektronik. Våra medarbetare är vår viktigaste faktor och det är tillsammans som vi växer, både som företag och människor. E... Visa mer
Vi tycker att hemelektronik är fantastiskt. Vi vill därför att fler skall få hemelektronik i sin vardag genom att göra det så enkelt och billigt som möjligt. Det är utgångspunkten i allt och gör NetOnNet till det självklara valet.

NetOnNet består av ett gäng härliga, duktiga och inspirerande medarbetare vars stora passion är just hemelektronik. Våra medarbetare är vår viktigaste faktor och det är tillsammans som vi växer, både som företag och människor. Eftersom vi gillar vårt arbete ser vi därför till att ha roligt på arbetsplatsen och självklart har vi det tillsammans. Hos oss uppmuntrar vi till kreativitet, innovation och förändring. Vi vågar tänka nytt och testa oss fram, vi går helt enkelt vår egen väg. Genom att fortsätta gå vår egen väg utmanar vi branschen och skapar framgång.

Vill du vara med på vår framgångsresa?

Om tjänsten
I denna roll är det du som planerar, leder och följer upp Kampanj- & Content-teamets dagliga arbete. Du har personalansvar för teamets 13 fantastiska kollegor som har roller som Kampanjspecialist, Contentspecialist och Contentproducent. Teamet ingår i Ehandelsavdelningen och du rapporterar till E-handelschef och sitter med andra teamledare med i ledningsgruppen för Ehandelsavdelningen.

Teamet arbetar med uppgifter som
Skriver säljande produktbeskrivningar och publicerar produkter på vår ehandel, planerar och koordinerar arbetet med kampanjer på sajten, inklusive kontakt med leverantörer, skapa landningssidor, skriva texter och placera ut banners och arbetar mycket med SEO-optimering.

Du ansvarar också för att kampanjer följs upp och du håller löpande koll på försäljning på en övergripande nivå och utifrån ett kampanjperspektiv. Du deltar i (och ibland driver) möten kring kampanj & contentfrågor med övriga avdelningar som Marknad, Sortiment och vårt Norge-kontor. I rollen kommer du också vara delaktig i olika utvecklingsprojekt kring ehandeln.
Vem är du?
Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom kommunikation, content management och ehandel. Du har tidigare arbetat inom inom e-handel och har erfarenhet av att arbeta med kommunikation online och web content management, samt god förståelse för SEO. Du har ett bra öga för digital grafisk design och är en
duktig skribent med mycket goda skriftkunskaper i svenska, samt goda kunskaper i engelska. Du är van vid att leda team och har förmåga att inkludera, entusiasmera och skapa god laganda.

Våra värderingar
NetOnNets arbete präglas av fyra värdeord - Enkla, Ärliga, Nytänkande och Tillsammans - ledstjärnor i vardagen när det kommer till hur företagets medarbetare agerar, fattar beslut och tar sig an uppgifter. För NetOnNet är det viktigt att du känner igen dig i värdeorden, och kan applicera dem i ditt arbete.

NetOnNet strävar efter att ha en bred mångfald inom personalen, dels för att personalstyrkan ska spegla samhället i stort, dels för att mångfald berikar organisationen med viktiga insikter som ger ökad förståelse för företagets ständigt växande kundbas.

Övrig information
Placering: Under pandemin har vi arbetat från hemmakontoret. Nu uppgraderar och bygger vi om vårt huvudkontor till det nya sättet att arbeta. Vi inför en ny arbetsplatsstrategi som förenar det bästa av två världar, där vi kombinerar effektiviteten i det digitala arbetssättet med kreativiteten och styrkan med de fysiska mötena. Det ger dig möjlighet att arbeta hemifrån viss del av arbetstiden. På det här viset vill vi forma ett starkt hållbart företag med medarbetare som utvecklas som individer som möjliggör starka resultat.

Tillträde:1 december

Omfattning: Heltid

Typ av anställning: Vikariat tom 1 oktober 2022.

Ansökningstid: Sista ansökningsdag är den 19/9. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Visa mindre

Operational Branch Manager - Borås

Ansök    Jun 23    Verisure Sverige AB    Försäljningschef
Would you like to take the next step in your sale career? With the right attitude, a strong track record and a willingness to learn you can become our next Operational Branch Manager! About the role As Branch Manager Operational, you will be responsible for both business and people, with the goal to grow both in order to be the Lighthouse in Sweden. Your main responsibilities as Operational Branch Manager: * Compliance sales budget and costs *... Visa mer
Would you like to take the next step in your sale career? With the right attitude, a strong track record and a willingness to learn you can become our next Operational Branch Manager!

About the role

As Branch Manager Operational, you will be responsible for both business and people, with the goal to grow both in order to be the Lighthouse in Sweden.

Your main responsibilities as Operational Branch Manager:
* Compliance sales budget and costs
* Setting goals and action plans for your team
* Ensure compliance with quantitative and qualitative KPI of your branch
* Ensuring administrative procedures set by the company are followed
* Succession planning – growing talents in your branch

Required qualifications:
* Result and customer oriented
* Interest in people management and leadership
* Analytical skills
* Change management and communications skills
* Being a role model – living our DNA
* Fluent in Swedish and English
* no criminal record since we are a authorized security company

Verisure´s DNA

There are five great tenets that define our company and the people who are part of it:  

• Passionate in everything we do

• Committed to Making a Difference

• Always Innovating

• Winning as a Team

• With Trust and Responsibility

Sounds interesting? Send in your application! Visa mindre

Area Sales Manager till VårgårdaHus

Ansök    Apr 30    Adecco Sweden AB    Försäljningschef
Vill du vara en del i att förverkliga människors drömmar och har ett gediget intresse för design, arkitektur och hur vi lever våra liv hemma? Triggas du av att kalkylera smartaste lösningarna såväl för kunden som för affären och sedan har förmågan att coacha andra att göra samma sak är detta rollen för dig! Om företaget VårgårdaHus är idag en av Sveriges största hustillverkare med fokus på att hjälpa människor att köpa ett hem. Företaget jobbar offensivt... Visa mer
Vill du vara en del i att förverkliga människors drömmar och har ett gediget intresse för design, arkitektur och hur vi lever våra liv hemma? Triggas du av att kalkylera smartaste lösningarna såväl för kunden som för affären och sedan har förmågan att coacha andra att göra samma sak är detta rollen för dig!

Om företaget

VårgårdaHus är idag en av Sveriges största hustillverkare med fokus på att hjälpa människor att köpa ett hem. Företaget jobbar offensivt med att utveckla sin portfölj för att möta den medvetna kunden gällande pris, design, kvalitet och kunskap runt processen att bygga ett hem. Försäljningen bedrivs via fristående nätverk av agenturer från Malmö i söder till Umeå i norr som representerar tre olika varumärken; VårgårdaHus, Vårgårda Fritidshus och HusCompagniet. VårgårdaHus AB är del av HusCompagniet A/S, som är Danmarks största hustillverkare och nyligen noterades på Nasdaq i Köpenhamn.

Om tjänsten
VårgårdaHus organiserar sig nu för att kunna möta en ännu större volym i framtiden! Rollen som Area Sales Manager är ny och riktar sig mot juniora talanger med vilja att utvecklas och växa tillsammans med bolaget.
Tjänsten är därför en direktrekrytering till VårgårdaHus med placering på huvudkontoret i Vårgårda med tillämpad provanställning på 6 mån och med tillträde enligt överenskommelse.

I din roll som Area Sales Manager kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Ansvara över kundens resa från offert, inklusive ritningar och leverans från fabrik till slutbesiktning
- Säkra fördelning av leads till agenter i din region, samt följa upp hanteringen av dessa potentiella kunder
- Arbeta tillsammans med marknad och agenturer för att säkra kvalitativa leads genom kapacitetsbedömning och dimensionering
- Coacha, stötta och utmana agenter från första kontakt till att aktivt verka för avtalsskrivning inklusive uppföljning av delavslut i köpprocessen
- Driv att hitta smarta lösningar för kund och kapacitet att budgetera och kalkylera individuella projekt
- Löpande följa upp det ekonomiska utfallet, samt analysera och prognostisera projekten
- Vara aktiv i ledarskap och coachande mot agenter och supporterande funktioner
- Inhämta försäljningsprognoser från agenter och konvertera till omsättningsmål
- Säkra aktiv användning av verktyg och applikationer av berörda individer för att kunna leda verksamheten inom regionen
- Aktivt verka för moraliskt och etiskt korrekt agerande i linje med gällande avtal och lagar

Om dig
Vi söker dig med förmåga att lätt hantera abstrakt information med en föränderlig verklighet. Det innebär att du måste triggas av att hantera och förenkla komplexitet och förstår dominoeffekter och konsekvenser i den operativa verksamheten. Du behöver ha ett högt säljdriv och förmåga att leda både direkt och indirekt. Du har lägst en kandidatexamen inom ekonomi eller liknande område. Du bör ha arbetat i något CRM-system samt ha tidigare erfarenhet av budgethantering och strategiskt arbete med affärsplanering, verksamhetsutveckling och konkurrentanalyser. Har du tidigare erfarenhet av hus- och byggbranschen är det meriterande.

Vidare tror vi att du som person har en god kommunikativ förmåga att verbalt och skriftligt uttrycka dig på ett professionellt sätt. Du har en god analytisk förmåga och kan självständigt fatta beslut såväl som att ge andra beslutsunderlag. Dina goda ledaregenskaper och drivkraft att utveckla kultur och värderingar i en organisation kommer att göra dig framgångsrik i rollen. Du får energi av att självständigt driva projekt framåt, från planering till genomförande. Du har lätt för att samarbeta och navigera i nya sammanhang och drivs av att leda, inspirera och utveckla människor parallellt med att hantera konflikter och skapa tydliga ramverk. Vidare har du en förmåga att se helheten parallellt med en detaljorientering och innehar en administrativ kapacitet.

Viktigt för tjänsten är:
- Du har lägst en kandidatexamen inom ekonomi eller liknande område
- Tidigare dokumenterad erfarenhet av att leda, inspirera och förflytta en säljorganisation
- Erfarenhet av att kalkylera projekt, budgetansvar samt definiera säljmål och relaterad aktivitetsplan
- Flytande svenska och engelska i tal såväl som skrift

Kontaktuppgifter
I denna rekryteringsprocesser samarbetar vi med VårgårdaHus. All kontakt går inledningsvis via Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Johanna Lydén via [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
[email protected]
Välkommen med din ansökan!

Area Sales Manager | Distriktsförsäljningschef | VårgårdaHus | Adecco | Vårgårda | Borås Visa mindre

Försäljningschef

Försäljningschefens uppgift är att bygga, coacha och stärka vårt team av säljare. Som försäljningschef måste du ha kunskap om ledarskap och ekonomi och veta hur du följer upp resultat. I försäljningschefens ansvar ingår arbetsuppgifter som försäljningsplanering, organisation, prioriteringar, säljutbildning, prognos och budget. Du kommer även handleda säljare, sätta upp mål och kunna bedöma säljarens prestation samt ge konstruktiv feedback. Du ansvarar för ... Visa mer
Försäljningschefens uppgift är att bygga, coacha och stärka vårt team av säljare. Som försäljningschef måste du ha kunskap om ledarskap och ekonomi och veta hur du följer upp resultat. I försäljningschefens ansvar ingår arbetsuppgifter som försäljningsplanering, organisation, prioriteringar, säljutbildning, prognos och budget. Du kommer även handleda säljare, sätta upp mål och kunna bedöma säljarens prestation samt ge konstruktiv feedback. Du ansvarar för Dina medarbetares dagliga arbetssituation, planerar, leder och fördelar det dagliga arbetet, motiverar och engagerar samt genomför medarbetarsamtal. Du är också delaktig i rekrytering av nya medarbetare.
Du besöker också våra kunder och tecknar avtal, ger information, teknisk rådgivning och marknadsför vårt breda sortiment inom ventilationsprodukter. Även mässor ingår i arbetsuppgifterna.
Bemötande är viktigt för oss och en viktig del av din roll är att verka för positiva möten med våra kunder. Du ansvarar också för att företagets värderingar och policys följs på avdelningen.
Din profil
Vi ser gärna att du har teknisk bakgrund och erfarenhet från ventilationsbranschen är meriterande och gärna någon eftergymnasial utbildning med ekonomisk inriktning. Som person är du positiv och har förmåga att skapa goda och långsiktiga relationer. Givetvis tycker du om att arbeta med människor och brinner för att coacha och motivera dina medarbetare i det dagliga arbetet. Eget driv och engagemang är viktigt i rollen.
Placering:
Kontoret finns i Borås. I tjänsten ingår en del resor och övernattningar.
Ansökan
Din ansökan/CV skickar du till [email protected] senast 2021-04-26. Frågor om tjänsten ställer du till VD Anette Andersson, [email protected]
Vi bearbetar ansökningar löpande. Respektera att vi gör denna rekrytering i egen regi och rekryteringsföretag undanbedes. Visa mindre

Area Sales Manager

Ansök    Apr 1    ABB AB    Försäljningschef
Take your next career step at ABB with a global team that is energizing the transformation of society and industry to achieve a more productive, sustainable future. At ABB, we have the clear goal of driving diversity and inclusion across all dimensions: gender, LGBTQ+, abilities, ethnicity and generations. Together, we are embarking on a journey where each and every one of us, individually and collectively, welcomes and celebrates individual differences. ... Visa mer
Take your next career step at ABB with a global team that is energizing the transformation of society and industry to achieve a more productive, sustainable future.
At ABB, we have the clear goal of driving diversity and inclusion across all dimensions: gender, LGBTQ+, abilities, ethnicity and generations. Together, we are embarking on a journey where each and every one of us, individually and collectively, welcomes and celebrates individual differences.
You will drive the sales performance of Control Room Solutions in Business Area Process Automation, participating in sales strategy discussions, assigning goals and negotiating sales budgets and marketing plans.
Reporting to the Sales and Marketing Manager, you will assist and coach the European sales teams to meet their targets and exceed customer expectations.


Your responsibilities
Assisting the sales team and customers throughout the sales process, while developing business by increasing knowledge of products and markets
Identifying customer needs and competitors’ offerings through market studies, ensuring that marketing is effective and that communications demonstrate the value proposition of products and services
Aiding the area sales organization in determining the best solutions, and providing technical support, product presentations and training
Performing sales performance reviews, proposing recovery plans for potential order shortfalls, and producing sales reports to assist in production planning
Taking ownership of specific cases to ensure customer issues are resolved, and discovering the causes of lost proposals
Promote and conduct Consultancy Selling activities.Your background
3 years of experience in Business to Business Sales in the Process Industry market within a global Industry Solution provider.
Knowledge of Distributed Control Systems or Operator Wellbeing a plus.
Experience in business development, account management and cross-selling
An understanding of contract negotiations, risk management, and commercial and legal terms
Exceptional spoken and written communication skills, negotiating skills, a customer-focused mindset, and a professional, “can-do” attitude
A Bachelor’s degree in Engineering or Finance
Fluent in Swedish and English. Other European language an advantage.More about us
Recruiting Manager Patrik Sjooquist, +46 107 32 20 49, will answer your questions about the position. Union representatives – Sveriges Ingenjörer: Torbjörn U. Eriksson, +46 21 34 25 72, Unionen: Lennart Rixman, +46 21 32 52 25, Ledarna: Leif Öhrberg, +46 21 34 23 25. All other questions can be directed to Recruitment Consultant Linda Lundstedt, +46 722 05 65 54.
You are welcome to apply the latest by April 30. Please note that selection will be done on an ongoing basis and the position may be filled before last day of application.
We look forward to receiving your application. If you want to discover more about ABB, take another look at our website www.abb.com. Visa mindre

Area Sales Manager till VårgårdaHus!

Ansök    Mar 26    Adecco Sweden AB    Försäljningschef
Vill du vara en del i att förverkliga människors drömmar och har ett gediget intresse för design, arkitektur och hur vi lever våra liv hemma? Triggas du av att kalkylera smartaste lösningarna såväl för kunden som för affären och sedan har förmågan att coacha andra att göra samma sak är detta rollen för dig! Om företaget VårgårdaHus är idag en av Sveriges största hustillverkare med fokus på att hjälpa människor att köpa ett hem. Företaget jobbar offensivt... Visa mer
Vill du vara en del i att förverkliga människors drömmar och har ett gediget intresse för design, arkitektur och hur vi lever våra liv hemma? Triggas du av att kalkylera smartaste lösningarna såväl för kunden som för affären och sedan har förmågan att coacha andra att göra samma sak är detta rollen för dig!

Om företaget

VårgårdaHus är idag en av Sveriges största hustillverkare med fokus på att hjälpa människor att köpa ett hem. Företaget jobbar offensivt med att utveckla sin portfölj för att möta den medvetna kunden gällande pris, design, kvalitet och kunskap runt processen att bygga ett hem. Försäljningen bedrivs via fristående nätverk av agenturer från Malmö i söder till Umeå i norr som representerar tre olika varumärken; VårgårdaHus, Vårgårda Fritidshus och HusCompagniet. VårgårdaHus AB är del av HusCompagniet A/S, som är Danmarks största hustillverkare och nyligen noterades på Nasdaq i Köpenhamn.

Om tjänsten
VårgårdaHus organiserar sig nu för att kunna möta en ännu större volym i framtiden! Rollen som Area Sales Manager är ny och riktar sig mot juniora talanger med vilja att utvecklas och växa tillsammans med bolaget.
Tjänsten är därför en direktrekrytering till VårgårdaHus med placering på huvudkontoret i Vårgårda med tillämpad provanställning på 6 mån och med tillträde enligt överenskommelse.

I din roll som Area Sales Manager kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Ansvara över kundens resa från offert, inklusive ritningar och leverans från fabrik till slutbesiktning
- Säkra fördelning av leads till agenter i din region, samt följa upp hanteringen av dessa potentiella kunder
- Arbeta tillsammans med marknad och agenturer för att säkra kvalitativa leads genom kapacietetsbedömning och dimensionering
- Coacha, stötta och utmana agenter från första kontakt till att aktivt verka för avtalsskrivning inklusive uppföljning av delavslut i köpprocessen
- Driv att hitta smarta lösningar för kund och kapacitet att budgetera och kalkylera individuella projekt
- Löpande följa upp det ekonomiska utfallet, samt analysera och prognostisera projekten
- Vara aktiv i ledarskap och coachande mot agenter och supporterande funktioner
- Inhämta försäljningsprognoser från agenter och konvertera till omsättningsmål
- Säkra aktiv användning av verktyg och applikationer av berörda individer för att kunna leda verksamheten inom regionen
- Aktivt verka för moraliskt och etiskt korrekt agerande i linje med gällande avtal och lagar

Om dig
Vi söker dig med förmåga att lätt hantera abstrakt information med en föränderlig verklighet. Det innebär att du måste triggas av att hantera och förenkla komplexitet och förstår dominoeffekter och konsekvenser i den operativa verksamheten. Du behöver ha ett högt säljdriv och förmåga att leda både direkt och indirekt. Du har lägst en kandidatexamen inom ekonomi eller likvärdig utbildning. Du bör ha arbetat i något CRM-system samt ha tidigare erfarenhet av budgethantering och strategiskt arbete med affärsplanering, verksamhetsutveckling och konkurrentanalyser. Har du tidigare erfarenhet av hus- och byggbranschen är det meriterande.

Vidare tror vi att du som person har en god kommunikativ förmåga att verbalt och skriftligt uttrycka dig på ett professionellt sätt. Du har en god analytisk förmåga och kan självständigt fatta beslut såväl som att ge andra beslutsunderlag. Dina goda ledaregenskaper och drivkraft att utveckla kultur och värderingar i en organisation kommer att göra dig framgångsrik i rollen. Du får energi av att självständigt driva projekt framåt, från planering till genomförande. Du har lätt för att samarbeta och navigera i nya sammanhang och drivs av att leda, inspirera och utveckla människor parallellt med att hantera konflikter och skapa tydliga ramverk. Vidare har du en förmåga att se helheten parallellt med en detaljorientering och innehar en administrativ kapacitet.

Viktigt för tjänsten är:
- Du har lägst en kandidatexamen inom ekonomi eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig
- Tidigare dokumenterad erfarenhet av att leda, inspirera och förflytta en säljorganisation
- Erfarenhet av att kalkylera projekt, budgetansvar samt definiera säljmål och relaterad aktivitetsplan
- Flytande svenska och engelska i tal såväl som skrift

Kontaktuppgifter
I denna rekryteringsprocesser samarbetar vi med VårgårdaHus. All kontakt går inledningsvis via Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Johanna Lydén via [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
[email protected]
Välkommen med din ansökan!

Area Sales Manager | Distriktsförsäljningschef | VårgårdaHus | Adecco | Vårgårda | Borås Visa mindre

Head of CRM and campaign till Hemtex servicekontor i Borås.

Hemtex är tillsammans med Kid interiör Nordens främsta heminredningskedja. Vi designar och säljer heminredning med inspiration, kvalitet och service till ett överraskande bra pris. Hemtex grundades 1973 och idag har vi tillsammans med Kid ca 280 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland, E-handel i tre länder och omsätter ca 3 miljarder NOK. Nu söker vi en driven och engagerad person för rollen som Head of CRM and campaign till vårt servicekontor i ... Visa mer
Hemtex är tillsammans med Kid interiör Nordens främsta heminredningskedja. Vi designar och säljer heminredning med inspiration, kvalitet och service till ett överraskande bra pris. Hemtex grundades 1973 och idag har vi tillsammans med Kid ca 280 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland, E-handel i tre länder och omsätter ca 3 miljarder NOK.

Nu söker vi en driven och engagerad person för rollen som Head of CRM and campaign till vårt servicekontor i Borås.

Sedan våren 2019 är Hemtex del av det norska bolaget Kid ASA och tillsammans har vi, som Nordens ledande heminredningskedja, inlett vår gemensamma resa mot nya höjder med flera spännande utvecklingsprojekt framför oss. Till Hemtex kontor i Borås söker vi nu dig som vill vara med på denna resa och fortsätta utveckla Hemtex kunderbjudande i Sverige, Finland och Estland.
 
Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig en kreativ och inspirerande arbetsplats där du ges möjlighet att påverka och vara delaktig i Hemtex fortsatta utveckling. Hos oss på Hemtex råder en god gemenskap och en inkluderande och prestigelös kultur med god samarbetsanda. Våra värdeord Kunnig, Kreativ och Generös är viktiga vägledare för oss och genomsyrar allt vi gör.

I rollen som Head of CRM and Campaign ansvarar du för Hemtex kundklubb och lojalitetsprogram. Du arbetar aktivt med att vässa innehållet i kundklubben och etablera strategier för individuella interaktioner som säkerställer att rätt kund får rätt budskap vid rätt tidpunkt. Utöver att du leder processerna i vårt nya CRM-system Voyado kommer du även ansvara för projektet att lansera kundklubb i två nya länder, Finland och Estland. 
 
I rollen ingår även ansvar för Hemtex övergripande försäljnings- och kampanjplan. Det innebär att du, i tätt samarbete med Kid, sätter strategier och genomför aktiviteter och kampanjer för att optimera Hemtex affär i Sverige, Finland och Estland. Hemtex kampanjstrategi följer en gemensam kampanjplan för Hemtex/Kid med undantag för vissa anpassningar i Hemtex marknader som du ansvarar för.
 
Exempel på arbetsuppgifter:
 

• Operativt driva och utveckla Hemtex CRM-arbete
• Initiera och driva lämpliga försäljningsåtgärder för att nå uppsatta mål
• Organisera och leda projekt i syfte att optimera Hemtex affär
• Löpande analys, tester och uppföljning av aktiviteter
 
Head of CRM and Campaign rapporterar till VD och har personalansvar för två medarbetare, en Digital Marketing Strategist och en CRM- och kampanjkoordinator. Teamet i Sverige samarbetar tätt med CRM-teamet på Kid i Norge.
 
Din profil
 
För att trivas hos oss är du idérik, tänker nytt och ser lösningar och möjligheter i nya situationer. Du vill bli specialist på ditt område och söker med nyfikenhet och intresse upp nödvändig information. Du är flexibel och trivs i ett arbetsklimat med stundtals högt tempo som förutsätter initiativtagande och stort eget ansvar. Du är prestigelös, bjuder på dig själv och delar gärna med dig av din kunskap. Samtidigt är du en god lyssnare som tillåter andra likväl som dig själv att göra fel.

För att lyckas i rollen krävs ett starkt kommersiellt driv med god förståelse för kundresan, kundsegmentering och målgruppsanpassning. Vi tror att du som söker har passion för att förstå kundens behov med förmåga att analysera data och omvandla till affärsmässig handling. Vidare ser vi gärna att du ha en digital nyfikenhet och en stark strävan att bygga en kundkund som ligger i framkant.
 
Vi söker dig som har:
 

• Kandidatexamen i företagsekonomi eller motsvarande
• Erfarenhet av att arbeta med CRM och affärsutveckling
• God förmåga att kommunicera på svenska och engelska i såväl tal som skrift
• Goda kunskaper i Microsoft Excel och Power BI
• Kunskaper i Google Analytics är starkt meriterande
 
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi tror att en blandning av erfarenhet och bakgrund bidrar till en dynamisk och kreativ arbetsgrupp, därför eftersträvar vi efter mångfald och jämställdhet på alla Hemtex arbetsplatser.
 
Omfattning: Heltid. Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Tillträde: Enligt överenskommelse

Välkommen att söka tjänsten hos oss på Hemtex. Vi är ett positivt gäng med mycket kunskap, energi och framtidstro. I samand med denna rekrytering samarbetar Hemtex med Executiuve Recruiment, Din ansökan ser vi fram emot snarast du vi tillämpar fortlöpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Area Sales Manager till VårgårdaHus!

Ansök    Feb 23    Adecco Sweden AB    Försäljningschef
Vill du vara en del i att förverkliga människors drömmar och har ett gediget intresse för design, arkitektur och hur vi lever våra liv hemma? Triggas du av att kalkylera smartaste lösningarna såväl för kunden som för affären och sedan har förmågan att coacha andra att göra samma sak är detta rollen för dig! Om företaget VårgårdaHus är idag en av Sveriges största hustillverkare med fokus på att hjälpa människor att köpa ett hem. Företaget jobbar offensivt... Visa mer
Vill du vara en del i att förverkliga människors drömmar och har ett gediget intresse för design, arkitektur och hur vi lever våra liv hemma? Triggas du av att kalkylera smartaste lösningarna såväl för kunden som för affären och sedan har förmågan att coacha andra att göra samma sak är detta rollen för dig!

Om företaget

VårgårdaHus är idag en av Sveriges största hustillverkare med fokus på att hjälpa människor att köpa ett hem. Företaget jobbar offensivt med att utveckla sin portfölj för att möta den medvetna kunden gällande pris, design, kvalitet och kunskap runt processen att bygga ett hem. Försäljningen bedrivs via fristående nätverk av agenturer från Malmö i söder till Umeå i norr som representerar tre olika varumärken; VårgårdaHus, Vårgårda Fritidshus och HusCompagniet. VårgårdaHus AB är del av HusCompagniet A/S, som är Danmarks största hustillverkare och nyligen noterades på Nasdaq i Köpenhamn.

Om tjänsten
VårgårdaHus organiserar sig nu för att kunna möta en ännu större volym i framtiden! Rollen som Area Sales Manager är ny och riktar sig mot juniora talanger med vilja att utvecklas och växa tillsammans med bolaget.
Tjänsten är därför en direktrekrytering till VårgårdaHus med placering på huvudkontoret i Vårgårda med tillämpad provanställning på 6 mån och med tillträde enligt överenskommelse.

I din roll som Area Sales Manager kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Ansvara över kundens resa från offert, inklusive ritningar och leverans från fabrik till slutbesiktning
- Säkra fördelning av leads till agenter i din region, samt följa upp hanteringen av dessa potentiella kunder
- Arbeta tillsammans med marknad och agenturer för att säkra kvalitativa leads genom kapacietetsbedömning och dimensionering
- Coacha, stötta och utmana agenter från första kontakt till att aktivt verka för avtalsskrivning inklusive uppföljning av delavslut i köpprocessen
- Driv att hitta smarta lösningar för kund och kapacitet att budgetera och kalkylera individuella projekt
- Löpande följa upp det ekonomiska utfallet, samt analysera och prognostisera projekten
- Vara aktiv i ledarskap och coachande mot agenter och supporterande funktioner
- Inhämta försäljningsprognoser från agenter och konvertera till omsättningsmål
- Säkra aktiv användning av verktyg och applikationer av berörda individer för att kunna leda verksamheten inom regionen
- Aktivt verka för moraliskt och etiskt korrekt agerande i linje med gällande avtal och lagar

Om dig
Vi söker dig med förmåga att lätt hantera abstrakt information med en föränderlig verklighet. Det innebär att du måste triggas av att hantera och förenkla komplexitet och förstår dominoeffekter och konsekvenser i den operativa verksamheten. Du behöver ha ett högt säljdriv och förmåga att leda både direkt och indirekt. Du har lägst en kandidatexamen inom ekonomi eller likvärdig utbildning. Du bör ha arbetat i något CRM-system samt ha tidigare erfarenhet av budgethantering och strategiskt arbete med affärsplanering, verksamhetsutveckling och konkurrentanalyser. Har du tidigare erfarenhet av hus- och byggbranschen är det meriterande.

Vidare tror vi att du som person har en god kommunikativ förmåga att verbalt och skriftligt uttrycka dig på ett professionellt sätt. Du har en god analytisk förmåga och kan självständigt fatta beslut såväl som att ge andra beslutsunderlag. Dina goda ledaregenskaper och drivkraft att utveckla kultur och värderingar i en organisation kommer att göra dig framgångsrik i rollen. Du får energi av att självständigt driva projekt framåt, från planering till genomförande. Du har lätt för att samarbeta och navigera i nya sammanhang och drivs av att leda, inspirera och utveckla människor parallellt med att hantera konflikter och skapa tydliga ramverk. Vidare har du en förmåga att se helheten parallellt med en detaljorientering och innehar en administrativ kapacitet.

Viktigt för tjänsten är:
- Du har lägst en kandidatexamen inom ekonomi eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig
- Tidigare dokumenterad erfarenhet av att leda, inspirera och förflytta en säljorganisation
- Erfarenhet av att kalkylera projekt, budgetansvar samt definiera säljmål och relaterad aktivitetsplan
- Flytande svenska och engelska i tal såväl som skrift

Kontaktuppgifter
I denna rekryteringsprocesser samarbetar vi med VårgårdaHus. All kontakt går inledningsvis via Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Johanna Lydén via [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
[email protected]
Välkommen med din ansökan!

Area Sales Manager | Distriktsförsäljningschef | VårgårdaHus | Adecco | Vårgårda | Borås Visa mindre

Area Sales Manager till VårgårdaHus!

Ansök    Jan 25    Adecco Sweden AB    Försäljningschef
Vill du vara en del i att förverkliga människors drömmar och har ett gediget intresse för design, arkitektur och hur vi lever våra liv hemma? Triggas du av att kalkylera smartaste lösningarna såväl för kunden som för affären och sedan har förmågan att coacha andra att göra samma sak är detta rollen för dig! Om företaget VårgårdaHus är idag en av Sveriges största hustillverkare med fokus på att hjälpa människor att köpa ett hem. Företaget jobbar offensivt... Visa mer
Vill du vara en del i att förverkliga människors drömmar och har ett gediget intresse för design, arkitektur och hur vi lever våra liv hemma? Triggas du av att kalkylera smartaste lösningarna såväl för kunden som för affären och sedan har förmågan att coacha andra att göra samma sak är detta rollen för dig!

Om företaget

VårgårdaHus är idag en av Sveriges största hustillverkare med fokus på att hjälpa människor att köpa ett hem. Företaget jobbar offensivt med att utveckla sin portfölj för att möta den medvetna kunden gällande pris, design, kvalitet och kunskap runt processen att bygga ett hem. Försäljningen bedrivs via fristående nätverk av agenturer från Malmö i söder till Umeå i norr som representerar tre olika varumärken; VårgårdaHus, Vårgårda Fritidshus och HusCompagniet. VårgårdaHus AB är del av HusCompagniet A/S, som är Danmarks största hustillverkare och nyligen noterades på Nasdaq i Köpenhamn.

Om tjänsten
VårgårdaHus organiserar sig nu för att kunna möta en ännu större volym i framtiden! Rollen som Area Sales Manager är ny och riktar sig mot juniora talanger med vilja att utvecklas och växa tillsammans med bolaget.
Tjänsten är därför en direktrekrytering till VårgårdaHus med placering på huvudkontoret i Vårgårda med tillämpad provanställning på 6 mån och med tillträde enligt överenskommelse.

I din roll som Area Sales Manager kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Ansvara över kundens resa från offert, inklusive ritningar och leverans från fabrik till slutbesiktning
- Säkra fördelning av leads till agenter i din region, samt följa upp hanteringen av dessa potentiella kunder
- Arbeta tillsammans med marknad och agenturer för att säkra kvalitativa leads genom kapacietetsbedömning och dimensionering
- Coacha, stötta och utmana agenter från första kontakt till att aktivt verka för avtalsskrivning inklusive uppföljning av delavslut i köpprocessen
- Driv att hitta smarta lösningar för kund och kapacitet att budgetera och kalkylera individuella projekt
- Löpande följa upp det ekonomiska utfallet, samt analysera och prognostisera projekten
- Vara aktiv i ledarskap och coachande mot agenter och supporterande funktioner
- Inhämta försäljningsprognoser från agenter och konvertera till omsättningsmål
- Säkra aktiv användning av verktyg och applikationer av berörda individer för att kunna leda verksamheten inom regionen
- Aktivt verka för moraliskt och etiskt korrekt agerande i linje med gällande avtal och lagar

Om dig
Vi söker dig med förmåga att lätt hantera abstrakt information med en föränderlig verklighet. Det innebär att du måste triggas av att hantera och förenkla komplexitet och förstår dominoeffekter och konsekvenser i den operativa verksamheten. Du behöver ha ett högt säljdriv och förmåga att leda både direkt och indirekt. Du har lägst en kandidatexamen inom ekonomi eller likvärdig utbildning. Du bör ha arbetat i något CRM-system samt ha tidigare erfarenhet av budgethantering och strategiskt arbete med affärsplanering, verksamhetsutveckling och konkurrentanalyser. Har du tidigare erfarenhet av hus- och byggbranschen är det meriterande.

Vidare tror vi att du som person har en god kommunikativ förmåga att verbalt och skriftligt uttrycka dig på ett professionellt sätt. Du har en god analytisk förmåga och kan självständigt fatta beslut såväl som att ge andra beslutsunderlag. Dina goda ledaregenskaper och drivkraft att utveckla kultur och värderingar i en organisation kommer att göra dig framgångsrik i rollen. Du får energi av att självständigt driva projekt framåt, från planering till genomförande. Du har lätt för att samarbeta och navigera i nya sammanhang och drivs av att leda, inspirera och utveckla människor parallellt med att hantera konflikter och skapa tydliga ramverk. Vidare har du en förmåga att se helheten parallellt med en detaljorientering och innehar en administrativ kapacitet.

Viktigt för tjänsten är:
- Du har lägst en kandidatexamen inom ekonomi eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig
- Tidigare dokumenterad erfarenhet av att leda, inspirera och förflytta en säljorganisation
- Erfarenhet av att kalkylera projekt, budgetansvar samt definiera säljmål och relaterad aktivitetsplan
- Flytande svenska och engelska i tal såväl som skrift

Kontaktuppgifter
I denna rekryteringsprocesser samarbetar vi med VårgårdaHus. All kontakt går inledningsvis via Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Johanna Lydén via [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
[email protected]
Välkommen med din ansökan!

Area Sales Manager | Distriktsförsäljningschef | VårgårdaHus | Adecco | Vårgårda | Borås Visa mindre

Area Sales Manager till VårgårdaHus!

Ansök    Dec 14    Adecco Sweden AB    Försäljningschef
Vill du vara en del i att förverkliga människors drömmar och har ett gediget intresse för design, arkitektur och hur vi lever våra liv hemma? Triggas du av att kalkylera smartaste lösningarna såväl för kunden som för affären och sedan har förmågan att coacha andra att göra samma sak är detta rollen för dig! Om företaget VårgårdaHus är idag en av Sveriges största hustillverkare med fokus på att hjälpa människor att köpa ett hem. Företaget jobbar offensivt... Visa mer
Vill du vara en del i att förverkliga människors drömmar och har ett gediget intresse för design, arkitektur och hur vi lever våra liv hemma? Triggas du av att kalkylera smartaste lösningarna såväl för kunden som för affären och sedan har förmågan att coacha andra att göra samma sak är detta rollen för dig!

Om företaget

VårgårdaHus är idag en av Sveriges största hustillverkare med fokus på att hjälpa människor att köpa ett hem. Företaget jobbar offensivt med att utveckla sin portfölj för att möta den medvetna kunden gällande pris, design, kvalitet och kunskap runt processen att bygga ett hem. Försäljningen bedrivs via fristående nätverk av agenturer från Malmö i söder till Umeå i norr som representerar tre olika varumärken; VårgårdaHus, Vårgårda Fritidshus och HusCompagniet. VårgårdaHus AB är del av HusCompagniet A/S, som är Danmarks största hustillverkare och nyligen noterades på Nasdaq i Köpenhamn.

Om tjänsten
VårgårdaHus organiserar sig nu för att kunna möta en ännu större volym i framtiden! Rollen som Area Sales Manager är ny och riktar sig mot juniora talanger med vilja att utvecklas och växa tillsammans med bolaget.
Tjänsten är därför en direktrekrytering till VårgårdaHus med placering på huvudkontoret i Vårgårda med tillämpad provanställning på 6 mån och med tillträde enligt överenskommelse.

I din roll som Area Sales Manager kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Ansvara över kundens resa från offert, inklusive ritningar och leverans från fabrik till slutbesiktning
- Säkra fördelning av leads till agenter i din region, samt följa upp hanteringen av dessa potentiella kunder
- Arbeta tillsammans med marknad och agenturer för att säkra kvalitativa leads genom kapacietetsbedömning och dimensionering
- Coacha, stötta och utmana agenter från första kontakt till att aktivt verka för avtalsskrivning inklusive uppföljning av delavslut i köpprocessen
- Driv att hitta smarta lösningar för kund och kapacitet att budgetera och kalkylera individuella projekt
- Löpande följa upp det ekonomiska utfallet, samt analysera och prognostisera projekten
- Vara aktiv i ledarskap och coachande mot agenter och supporterande funktioner
- Inhämta försäljningsprognoser från agenter och konvertera till omsättningsmål
- Säkra aktiv användning av verktyg och applikationer av berörda individer för att kunna leda verksamheten inom regionen
- Aktivt verka för moraliskt och etiskt korrekt agerande i linje med gällande avtal och lagar

Om dig
Vi söker dig med förmåga att lätt hantera abstrakt information med en föränderlig verklighet. Det innebär att du måste triggas av att hantera och förenkla komplexitet och förstår dominoeffekter och konsekvenser i den operativa verksamheten. Du behöver ha ett högt säljdriv och förmåga att leda både direkt och indirekt. Du har lägst en kandidatexamen inom ekonomi eller likvärdig utbildning. Du bör ha arbetat i något CRM-system samt ha tidigare erfarenhet av budgethantering och strategiskt arbete med affärsplanering, verksamhetsutveckling och konkurrentanalyser. Har du tidigare erfarenhet av hus- och byggbranschen är det meriterande.

Vidare tror vi att du som person har en god kommunikativ förmåga att verbalt och skriftligt uttrycka dig på ett professionellt sätt. Du har en god analytisk förmåga och kan självständigt fatta beslut såväl som att ge andra beslutsunderlag. Dina goda ledaregenskaper och drivkraft att utveckla kultur och värderingar i en organisation kommer att göra dig framgångsrik i rollen. Du får energi av att självständigt driva projekt framåt, från planering till genomförande. Du har lätt för att samarbeta och navigera i nya sammanhang och drivs av att leda, inspirera och utveckla människor parallellt med att hantera konflikter och skapa tydliga ramverk. Vidare har du en förmåga att se helheten parallellt med en detaljorientering och innehar en administrativ kapacitet.

Viktigt för tjänsten är:
- Du har lägst en kandidatexamen inom ekonomi eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig
- Tidigare dokumenterad erfarenhet av att leda, inspirera och förflytta en säljorganisation
- Erfarenhet av att kalkylera projekt, budgetansvar samt definiera säljmål och relaterad aktivitetsplan
- Flytande svenska och engelska i tal såväl som skrift

Kontaktuppgifter
I denna rekryteringsprocesser samarbetar vi med VårgårdaHus. All kontakt går inledningsvis via Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Johanna Lydén via [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
[email protected]
Välkommen med din ansökan!

Area Sales Manager | Distriktsförsäljningschef | VårgårdaHus | Adecco | Vårgårda | Borås Visa mindre

Area Sales Manager till VårgårdaHus!

Ansök    Feb 15    Adecco Sweden AB    Försäljningschef
Vill du vara en del i att förverkliga människors drömmar och har ett gediget intresse för design, arkitektur och hur vi lever våra liv hemma? Triggas du av att kalkylera smartaste lösningarna såväl för kunden som för affären och sedan har förmågan att coacha andra att göra samma sak är detta rollen för dig! Om företaget VårgårdaHus är idag en av Sveriges största hustillverkare med fokus på att hjälpa människor att köpa ett hem. Företaget jobbar offensivt... Visa mer
Vill du vara en del i att förverkliga människors drömmar och har ett gediget intresse för design, arkitektur och hur vi lever våra liv hemma? Triggas du av att kalkylera smartaste lösningarna såväl för kunden som för affären och sedan har förmågan att coacha andra att göra samma sak är detta rollen för dig!

Om företaget

VårgårdaHus är idag en av Sveriges största hustillverkare med fokus på att hjälpa människor att köpa ett hem. Företaget jobbar offensivt med att utveckla sin portfölj för att möta den medvetna kunden gällande pris, design, kvalitet och kunskap runt processen att bygga ett hem. Försäljningen bedrivs via fristående nätverk av agenturer från Malmö i söder till Umeå i norr som representerar tre olika varumärken; VårgårdaHus, Vårgårda Fritidshus och HusCompagniet. VårgårdaHus AB är del av HusCompagniet A/S, som är Danmarks största hustillverkare och nyligen noterades på Nasdaq i Köpenhamn.

Om tjänsten
VårgårdaHus organiserar sig nu för att kunna möta en ännu större volym i framtiden! Rollen som Area Sales Manager är ny och riktar sig mot juniora talanger med vilja att utvecklas och växa tillsammans med bolaget.
Tjänsten är därför en direktrekrytering till VårgårdaHus med placering på huvudkontoret i Vårgårda med tillämpad provanställning på 6 mån och med tillträde enligt överenskommelse.

I din roll som Area Sales Manager kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Ansvara över kundens resa från offert, inklusive ritningar och leverans från fabrik till slutbesiktning
- Säkra fördelning av leads till agenter i din region, samt följa upp hanteringen av dessa potentiella kunder
- Arbeta tillsammans med marknad och agenturer för att säkra kvalitativa leads genom kapacietetsbedömning och dimensionering
- Coacha, stötta och utmana agenter från första kontakt till att aktivt verka för avtalsskrivning inklusive uppföljning av delavslut i köpprocessen
- Driv att hitta smarta lösningar för kund och kapacitet att budgetera och kalkylera individuella projekt
- Löpande följa upp det ekonomiska utfallet, samt analysera och prognostisera projekten
- Vara aktiv i ledarskap och coachande mot agenter och supporterande funktioner
- Inhämta försäljningsprognoser från agenter och konvertera till omsättningsmål
- Säkra aktiv användning av verktyg och applikationer av berörda individer för att kunna leda verksamheten inom regionen
- Aktivt verka för moraliskt och etiskt korrekt agerande i linje med gällande avtal och lagar

Om dig
Vi söker dig med förmåga att lätt hantera abstrakt information med en föränderlig verklighet. Det innebär att du måste triggas av att hantera och förenkla komplexitet och förstår dominoeffekter och konsekvenser i den operativa verksamheten. Du behöver ha ett högt säljdriv och förmåga att leda både direkt och indirekt. Du har lägst en kandidatexamen inom ekonomi eller likvärdig utbildning. Du bör ha arbetat i något CRM-system samt ha tidigare erfarenhet av budgethantering och strategiskt arbete med affärsplanering, verksamhetsutveckling och konkurrentanalyser. Har du tidigare erfarenhet av hus- och byggbranschen är det meriterande.

Vidare tror vi att du som person har en god kommunikativ förmåga att verbalt och skriftligt uttrycka dig på ett professionellt sätt. Du har en god analytisk förmåga och kan självständigt fatta beslut såväl som att ge andra beslutsunderlag. Dina goda ledaregenskaper och drivkraft att utveckla kultur och värderingar i en organisation kommer att göra dig framgångsrik i rollen. Du får energi av att självständigt driva projekt framåt, från planering till genomförande. Du har lätt för att samarbeta och navigera i nya sammanhang och drivs av att leda, inspirera och utveckla människor parallellt med att hantera konflikter och skapa tydliga ramverk. Vidare har du en förmåga att se helheten parallellt med en detaljorientering och innehar en administrativ kapacitet.

Viktigt för tjänsten är:
- Du har lägst en kandidatexamen inom ekonomi eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig
- Tidigare dokumenterad erfarenhet av att leda, inspirera och förflytta en säljorganisation
- Erfarenhet av att kalkylera projekt, budgetansvar samt definiera säljmål och relaterad aktivitetsplan
- Flytande svenska och engelska i tal såväl som skrift

Kontaktuppgifter
I denna rekryteringsprocesser samarbetar vi med VårgårdaHus. All kontakt går inledningsvis via Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Johanna Lydén via [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
[email protected]
Välkommen med din ansökan!

Area Sales Manager | Distriktsförsäljningschef | VårgårdaHus | Adecco | Vårgårda | Borås Visa mindre

Säljchef till borås med omnejd sökes!

Ansök    Nov 27    Garda Alarm AB    Försäljningschef
Nu söker vi på Garda Alarm, ett av Sveriges största och snabbast växande larmföretag en ny, viktig kugge i vårt stora hjul som rullar vidare mot framgång! Någon som vill bygga, driva och utveckla ett starkt team i den stora Göteborgsregionen. En teamleader/säljchef hos oss är den person som gör goda säljresultat på egen hand och samtidigt visat goda ledaregenskaper. Den som stöttar, utvecklar och puschar sina säljare, sitt team till att nå och gärna slå m... Visa mer
Nu söker vi på Garda Alarm, ett av Sveriges största och snabbast växande larmföretag en ny, viktig kugge i vårt stora hjul som rullar vidare mot framgång! Någon som vill bygga, driva och utveckla ett starkt team i den stora Göteborgsregionen.

En teamleader/säljchef hos oss är den person som gör goda säljresultat på egen hand och samtidigt visat goda ledaregenskaper. Den som stöttar, utvecklar och puschar sina säljare, sitt team till att nå och gärna slå målen! Den person som visat att den inte tror att någonting kommer lättvindigt utan som tror på hårt och strategiskt arbete och tycker om att bli både berömd såväl som belönad efter det! En teamleader/säljchef är navet i teamet, den som både coachar och utbildar men även visar vägen med goda resultat.


Vet du med Dig att det är Dig som vi kommer behöva ha med för att fortsätta vårt byggande och vår expandering? Hör av Dig direkt till oss så kanske Du är en av dem vi kallar in till en personlig intervju!

Vi är i en tid där spara pengar och ha en hög trygghet är en viktig fråga hos alla familjer, och då vårt motto är "Hög trygghet - låg kostnad" så vet vi att vi har en mycket eftertraktad produkt!Detta får den som vi rekryterar:


- Goda utvecklingsmöjligheter
- Chansen att utveckla ett eget dreamteam
- Fast lön, hög provision och bonusstegar, Inget lönetak

- Regelbundna tävlingar om såväl smått som stort. Vår resetävling som bar av till Spanien i augusti tex.
- Teamevents varje månad

- Intern vidareutbildning i försäljning och ledarskapArbetstider är perfekt för Dig som tycker om att sova länge på mornarna, samt vara ledig på helgerna.Vem tror vi att du är?

- En driven person som drivs av framgång och som älskar att nå resultat.
- En person som har dokumenterad erfarenhet av försäljning, gärna F2F, med goda resultat.
- En person som tycker om att utveckla andra lika väl som sig själv.
- En glädjespridare som älskar det sociala mötet, med såväl kunder som kollegor.
- En vinnarskalle som vill vara med och bidra till Gardas fortsatta framgångsresa. Som gillar att allt inte är färdigutvecklat och satt i sten, utan istället finner det motiverande att man blir hörd med förslag och nya idéer.
- En person med B-körkort och ett rent belastningsregister, som även kan svenska flytande i såväl tal som skrift. Är krav för att kunna söka tjänsten.
Vilka är vi?

Garda Alarm grundades 2012 med ambitionen att kunna erbjuda alla ett tryggt hem till en låg kostnad i kombination med fokus på kundnöjdheten. Detta har gjort att vi såväl vunnit pris för att vi växer så fort i kombination med att vi bl.a. rekommenderas av Reco då vi har så nöjda kunder.

En av de många anledningarna till att vi är stolta av att jobba på Garda är att vi verkligen hjälper familjer till en trygg vardag. Vi hjälper dem att spara pengar att kunna lägga på annat och att vi hjälper dem att få den hjälp de behöver när något uppstår. Hos oss står kunden i fokus.

Möjligheterna i vårt företag:

Då vi är ett ungt men redan väl etablerat bolag så finns det just nu inga gränser för hur långt man kan gå! Så känner du att du står och stampar på din arbetsplats, trots att du ständigt gör goda resultat? Sök hit istället. Vi ser en stjärna när den uppenbarar sig framför oss och vi är snabba på att visa uppskattning.

Vi intervjuar löpande så vänta inte för länge med att skicka in Din ansökan.

Vid frågor kontakta Mehdi Jalil


Mobilnummer 0724-521885, E-post: [email protected] Visa mindre

NetOnNet söker Försäljningsansvarig till B2B-företag

Ansök    Nov 20    Netonnet AB    Försäljningschef
Vi tycker att hemelektronik är fantastiskt. Vi vill därför att fler skall få hemelektronik i sin vardag genom att göra det så enkelt och billigt som möjligt. Det är utgångspunkten i allt och gör NetOnNet till det självklara valet. NetOnNet består av ett gäng härliga, duktiga och inspirerande medarbetare vars stora passion är just hemelektronik. Våra medarbetare är vår viktigaste faktor och det är tillsammans som vi växer, både som företag och människor. E... Visa mer
Vi tycker att hemelektronik är fantastiskt. Vi vill därför att fler skall få hemelektronik i sin vardag genom att göra det så enkelt och billigt som möjligt. Det är utgångspunkten i allt och gör NetOnNet till det självklara valet.

NetOnNet består av ett gäng härliga, duktiga och inspirerande medarbetare vars stora passion är just hemelektronik. Våra medarbetare är vår viktigaste faktor och det är tillsammans som vi växer, både som företag och människor. Eftersom vi gillar vårt arbete ser vi därför till att ha roligt på arbetsplatsen och självklart har vi det tillsammans. Hos oss uppmuntrar vi till kreativitet, innovation och förändring. Vi vågar tänka nytt och testa oss fram, vi går helt enkelt vår egen väg. Genom att fortsätta gå vår egen väg utmanar vi branschen och skapar framgång.

Vill du vara med på vår framgångsresa?

Vilken utmaning erbjuder vi dig?
I vår B2B verksamhet kommer mycket spännande utveckling att ske framåt. Vi tittar på digitala lösningar för att underlätta arbetet för vårt team och säkerställa en riktigt bra kundupplevelse. Vi har goda erfarenheter internt av en likande resa i vår B2C verksamhet och vi ska nu låta våra unika lösningar överföras även till vår B2B affär. Det innebär mer digitala lösningar med kundinsikter som gör det enklare och snabbare för kunden att handla hos oss, och alltid till ett lågt pris. Vi är en Omniverksamhet där vi tar vara på möjligheten att kunden enkelt kan hämta sina produkter snabbt i våra Lagershoppar.

Som Försäljningsansvarig är du ansvarig för vår B2B företagsförsäljning via e-handel och våra Lagershoppar som finns både i Sverige och Norge. Du arbetar tillsammans i ett team med säljstöd och administratörer för att utveckla kundkommunikationen digitalt, personalisera erbjudandet tillsammans med våra sälj- och analysansvariga samt hantera kommunikationen på bästa sätt till våra B2B kunder. Vår målgrupp är relativt snäv där fokus ligger på att bli absolut bäst inom just den gruppen, där har du ett starkt samarbete med vår produktavdelning för att ta fram produkter som passar målgruppen bäst.

I din tjänst ingår ansvar för:

? Ta fram strategier och aktiviteter med inriktning på vår målgrupp
? Upprätta och följa upp aktivitetsplaner
? Ansvar för budgetering, uppföljning, analys och rapportering av kanal- och försäljningsutveckling.
? Övergripande ansvar för samarbeten med interna och externa kunder och partners.
? Coachning av teamet


Vem är du?
Vi söker dig som alltid har kunden i fokus och brinner försäljning och digital utveckling. Tillsammans med teamet vill du forma framtidens lösningar för vår B2B verksamhet med våra gemensamma värderingar och mål som grund.

Kompetens och erfarenhet
? Minst 2 års erfarenhet av liknande tjänst inom digital B2B försäljning
? God ekonomisk förståelse, marginal- och kostnadskontroll
? Erfarenhet av budgetering och uppföljning
? Ledning, coachning av team

Som person är du en entusiasmerande lagspelare som är nytänkande och strävar efter att uppnå resultat, du arbetar tillsammans i ditt team och säkerställer att din affärsplan styr mot uppsatta mål. Du har ett starkt fokus på digital försäljning och är kund- lösnings- och affärsorienterad. Din strukturella sida och din goda planeringsförmåga underlättar ditt arbete eftersom du parallellt arbetar med flertal processer samtidigt. Du kommer att arbeta självständigt och tillsammans med dina kollegor, därför krävs det att du är självgående men också en prestigelös lagspelare som kavlar upp armarna när det behövs. Du får gärna ha erfarenhet av resan från analog till digital försäljning och varit engagerad i den affärsutveckling som skett.

För att trivas hos NetOnNet är det viktigt att du känner igen dig i kulturen och värdeorden; Enkla, Ärliga, Nytänkande och Tillsammans vilka är ledstjärnorna som guidar alla medarbetarna i deras vardag.

I det ?nya normala? är Netonnet ett bolag där din fysiska arbetsplats är oviktig, vi samarbetar huvudsakligen digitalt vilket innebär att du känner dig trygg med att både arbeta hemifrån eller på vårt kontor.

Låter detta som en tjänst för dig så kan vi erbjuda ett stimulerande arbete i ett av Europas högst rankade omniföretag enligt Google. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team!Övrig information
Anställningsform: Tillsvidareanställning på heltid med initial provanställning
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placering: På vårt huvudkontor i Borås. I det ?nya normala? är Netonnet ett företag där din fysiska arbetsplats är oviktig, vi samarbetar huvudsakligen digitalt vilket innebär att du behöver trivas och känna dig trygg med att både arbeta hemifrån och på vårt kontor.
Sista ansökningsdag är 8:e december. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig chef Michael Juniwik på [email protected] Visa mindre

NetOnNet söker OB Manager

Ansök    Nov 17    Netonnet AB    Försäljningschef
Vi tycker att hemelektronik är fantastiskt. Vi vill därför att fler skall få hemelektronik i sin vardag genom att göra det så enkelt och billigt som möjligt. Det är utgångspunkten i allt och gör NetOnNet till det självklara valet. NetOnNet består av ett gäng härliga, duktiga och inspirerande medarbetare vars stora passion är just hemelektronik. Våra medarbetare är vår viktigaste faktor och det är tillsammans som vi växer, både som företag och människor. E... Visa mer
Vi tycker att hemelektronik är fantastiskt. Vi vill därför att fler skall få hemelektronik i sin vardag genom att göra det så enkelt och billigt som möjligt. Det är utgångspunkten i allt och gör NetOnNet till det självklara valet.

NetOnNet består av ett gäng härliga, duktiga och inspirerande medarbetare vars stora passion är just hemelektronik. Våra medarbetare är vår viktigaste faktor och det är tillsammans som vi växer, både som företag och människor. Eftersom vi gillar vårt arbete ser vi därför till att ha roligt på arbetsplatsen och självklart har vi det tillsammans. Hos oss uppmuntrar vi till kreativitet, innovation och förändring. Vi vågar tänka nytt och testa oss fram, vi går helt enkelt vår egen väg. Genom att fortsätta gå vår egen väg utmanar vi branschen och skapar framgång.

Vill du vara med på vår framgångsresa?

Om tjänsten
Med en stark bas i god struktur och processer är NetOnNet nu redo att ta ett större kliv och utveckla våra egna varumärken (OB). Vi vill inte bara möta kundens framtida behov utan också överraska med nya, spännande lösningar och prylar. Det gör vi genom en djup kundinsikt och att nyfiket tänka annorlunda i det vi gör.

Vi söker därför en inspirerande ledare som kan leda och utveckla de egna varumärkena, Own Brand (OB) och dess team. Du och ditt team arbetar nära kunden för att få bästa förståelse och kundinsikter, ni brinner för hemelektronik och dess roll i människors liv.

Tjänsten är ny på NetOnNet och för dig som motiveras av att skapa nya affärer inom ramen av en stark entreprenörsanda och företagskultur är detta en unik möjlighet. Det är en bred tjänst som omfattar samarbeten inom hela företaget. Ansvaret sträcker sig genom hela kedjan från idé och uppdrag till strategi gällande sourcing till leverans i våra olika försäljningskanaler samt after sales, dvs från ax till limpa. Stort ansvar ligger i att hålla ihop helheten och beakta olika intressenter internt. I din tjänst rapporterar du till Roger Sandberg, COO.

ÖVERGRIPANDE HUVUDANSVAR
? Utifrån affärsplan och produktstrategier leda och utveckla Own Brand.
? Genom ett starkt ledarskap utveckla OB affären i existerande och nya kategorier samt även stärka B2B affären med egna varumärken.
? Med ett nära samarbete nå vår fulla potential med vårt sourcing kontor i Kina.
? Tillsammans med vår marknadsavdelning stärka vår varumärkesportfölj genom samarbeten och tydlig kravställan vid sourcing.

Vem är du?
Som OB Manager är det viktigt att du är genuint affärs- och resultatorienterad. Du är strategisk och analytisk i tanken samtidigt som du behöver vara konkret i det operativa arbetet och i ledarskapet. Vi söker dig som kan leda förändring med ett ledarskap som är inkluderande, modigt och handlingskraftigt.

BAKGRUND OCH ERFARENHET
? Passionerat intresse för hemelektronik och dess möjligheter för de många människorna.
? Gedigen erfarenhet av att driva affärsutveckling i en större organisation med många stakeholders.
? Ett ledarskap som drivs av NetOnNets kultur och värderingar är ett måste.
? Bakgrund från att verka i en matrisorganisation
? Mycket goda kunskaper i engelska och gärna ytterligare språk.
? Relevant akademisk erfarenhet.

PROFIL OCH PERSONLIGA EGENSKAPER
? Naturlig och självklar ledarprofil med ett tryggt och stabilt ledarskap samt förmåga att kunna inkludera, entusiasmera och skapa god laganda.
? Förmåga att skapa delaktighet och engagemang i organisationen genom ett öppet och inbjudande ledarskap där medarbetarna tillåts ta ansvar, fatta beslut och vara delaktiga.?
? Du är en framåtdrivande, självgående och engagerad person som både kan ställa höga krav och samtidigt inspirera sina medarbetare samt öppna upp för att medarbetare ska ta mer ansvar och våga testa nya ideer.
? Strategisk och analytisk stark men samtidigt ha ett hands-on och operativt driv med förmågan att verkställa och exekvera på strategier.
? Förmåga att bygga relationer externt med partners, såväl som interna stakeholders
? Lösningsorienterad och förmåga att lösa komplexa utmaningar på ett enkelt och smart sätt.
? God affärsförståelse och förmåga att exekvera på den affärsplan och strategi som har tagits fram.
? Entreprenöriell anda med en innovativ approach och naturligt intresse och passion för att hitta framtidens produkter till våra kunder.
? Du är en prestigelös och jordnära person med ett starkt ?vi-tänk? som har företagets och medarbetarnas bästa i fokus.

För att trivas hos NetOnNet är det viktigt att du känner igen dig i kulturen och värdeorden; Enkla, Ärliga, Nytänkande och Tillsammans, vilka är ledstjärnorna som guidar alla medarbetarna i deras vardag.

Övrig information
Anställningsform: Tillsvidareanställning på heltid med initial provanställning
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placering: På vårt huvudkontor i Borås. I det ?nya normala? är Netonnet ett företag där din fysiska arbetsplats är oviktig, vi samarbetar huvudsakligen digitalt vilket innebär att du behöver trivas med och känna dig trygg med att både arbeta hemifrån och på vårt kontor.
Sista ansökningsdag: 4:e december, urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Visa mindre

Försäljningschef / Sales Manager

Ansök    Jan 15    H&W Städ    Försäljningschef
Lämnar du ofta ett gott intryck, är ambitiös och orädd för utmaningar? Då har vi det rätta jobbet för dig som Sales Manager, välkommen till Borås mest spännande arbetsplats. Arbetsbeskrivning: Tjänsten går ut på att förmedla H&W Städs tjänster via kundmöten. Fokuset ligger på att förnya befintliga kunders avtal samt teckna nya kunder som ännu inte anslutit sig till H&W Städ. H&W Städ jobbar ”på plats” vilket innebär att du träffar dina kunder & förmedl... Visa mer
Lämnar du ofta ett gott intryck, är ambitiös och orädd för utmaningar? Då har vi det rätta jobbet för dig som Sales Manager, välkommen till Borås mest spännande arbetsplats.


Arbetsbeskrivning: Tjänsten går ut på att förmedla H&W Städs tjänster via kundmöten. Fokuset ligger på att förnya befintliga kunders avtal samt teckna nya kunder som ännu inte anslutit sig till H&W Städ.


H&W Städ jobbar ”på plats” vilket innebär att du träffar dina kunder & förmedlar tjänsterna via fält & eventförsäljning.


Vi söker dig som:
Erfarenhet av att arbeta i en strategisk och kommersiell roll
Motiveras av personlig utveckling och resultat
Målmedveten och tävlingsinriktad
Serviceinriktad
Är stresstålig och tycker om att arbeta under högt tempo
Svenska och engelska i tal och skriftStart: Omgående


Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande! Visa mindre

Outbound Sales Manager - Jotex

Ansök    Jul 13    Ellos AB    Försäljningschef
Ellos Group är Nordens ledande e-handelsgrupp med e-handelsplatserna Ellos, Jotex, Stayhard och Homeroom. I nära relation med våra miljontals kunder strävar vi ständigt efter att utveckla och erbjuda attraktiva och hållbara erbjudanden inom mode och hemprodukter för hela familjen. För oss är kunden alltid i fokus. Med innovation, kreativitet och hållbarhet söker vi ständigt nya vägar i stort och smått. Ellos Group, med huvudkontor i Borås, är verksamt i sa... Visa mer
Ellos Group är Nordens ledande e-handelsgrupp med e-handelsplatserna Ellos, Jotex, Stayhard och Homeroom. I nära relation med våra miljontals kunder strävar vi ständigt efter att utveckla och erbjuda attraktiva och hållbara erbjudanden inom mode och hemprodukter för hela familjen. För oss är kunden alltid i fokus. Med innovation, kreativitet och hållbarhet söker vi ständigt nya vägar i stort och smått. Ellos Group, med huvudkontor i Borås, är verksamt i samtliga nordiska länder. Ellos Group har ca 550 medarbetare och omsätter runt 2,6 miljarder SEK. 
Jotex söker en Outbound Sales Manager

Vi söker en nyckelperson för Jotex utvecklingsresa.

Du kommer att ha det operativa ansvaret för Jotex expansion och försäljning på kanaler utanför Jotex egna webbutiker samt ha ledarskapet för att bygga upp ett nytt team på Jotex som ansvarar för outbound sales.

Dina huvudsakliga ansvarsområden är;

- Att vara Jotex operativa kontakt med försäljningspartners och inom Ellos Group i utveckling av stöd för försäljning på andra kanaler.
- Att vara Jotex kontakt i samtliga logistiska frågor om leveranser och lager i relation med våra partners.
- Att tillsammans med affärsutvecklingschef och VD lägga fast strategi och ambition för vår expansion på kanaler utanför Jotex egna webbutiker.
- Att vara ansvarig för att nå försäljningsbudget och budgeterat GM på andra kanaler.
- Att genomföra analyser och ha förståelse av varje affärsområdes försäljning och lönsamhet på olika plattformar.
- Att identifiera styrkor och svagheter i Jotex-kollektionen på andra plattformar samt kommunicera dessa till Jotex sortiments & marknadsteam.
- Att fånga upp erfarenheter och idéer från våra partners aktiviteter som vi på Jotex kan ha nytta av i vår utveckling samt förmedla dessa till relevant funktion i Jotex-teamet.
- Att fungera som ledare inom Jotex i området försäljning på andra kanaler i enlighet med företagets strategier & mål.
- Att koordinera i processen för outbound mellan inköp och marknad.

Erfarenhet och bakgrund:

- 5 års arbetslivserfarenhet inom liknande område och position.
- Goda kunskaper inom sortiment och inköpsprocesser.
- Erfarenhet av att arbeta med internationella kontakter.
- Stor förståelse för och intresse i heminredningsmarknaden och modebranschen.
- Duktig på att strukturera ditt administrativa arbete.
- Mycket god förmåga att leda andra direkt och indirekt.
- Strategiskt tänkande och hög handlingskraft samt ett gott affärsmannaskap.
- God kommunikationsförmåga internt och externt.
- Mycket goda kunskaper i MS Office och är en van datoranvändare.
- Vi söker dig som har Högskoleutbildning eller motsv. med Ekonomiutbildning.

Tjänsten är tillsvidare med placering i Borås och med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

För frågor kring positionen kan du kontakta Jotex VD Peter Keerberg [email protected] eller Jotex Affärsutvecklingschef [email protected] För frågor om processen kan du kontakta Martin Carlberg på HR via mail till [email protected]

Läs mer om företaget och ansök via www.ellosgroup.se/jobb senast 10 augusti, vi tillämpar ett löpande urval. Visa mindre

Erfaren, säljande chef till innesälj i Borås

Om företaget ADinQ är ett mediebolag inom den svenska marknaden för utomhusreklam. Basen i verksamheten är butiks-tv i kassalinjen på över 200 butiker, ICA och Willys, från Haparanda i norr till Ystad i söder. Ett koncept som vi är relativt ensamma om och specialiserade inom sedan många år. I produktportföljen finns även digitala storbildsskärmar på strategiska platser runtom i Sverige. Totalt har vi över 600 skärmar på mer än 200 platser i Sverige, vilket... Visa mer
Om företaget
ADinQ är ett mediebolag inom den svenska marknaden för utomhusreklam. Basen i verksamheten är butiks-tv i kassalinjen på över 200 butiker, ICA och Willys, från Haparanda i norr till Ystad i söder. Ett koncept som vi är relativt ensamma om och specialiserade inom sedan många år. I produktportföljen finns även digitala storbildsskärmar på strategiska platser runtom i Sverige. Totalt har vi över 600 skärmar på mer än 200 platser i Sverige, vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder två kompletterande digitala utomhusplattformar att marknadsföra sig på. Lokalt, regionalt eller rikstäckande. Vi producerar även reklamfilmer åt våra kunder. Butiks-tv och storbildsskärmar med stark lokal förankring förenar utomhusreklamens fördelar med tv-reklamens egenskaper. Digitala storbildsskärmar på strategiska platser i stadsmiljö exponerar effektfullt varumärken där människor är på väg. Vår stora fördel är att vi kan vara lokala i hela Sverige.

Företaget grundades 2009 i Borås där huvudkontoret också ligger.
Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Vi expanderar och vill förstärka med en erfaren säljchef för innesälj som blir stationerad på huvudkontoret i Borås. Vi ser gärna att du bor i området. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att bearbeta nya och vårda Befintliga kundrelationer, samt bygga upp innesäljavdelning.
Att sälja digitala annonslösningar innebär också att du behöver tycka att det är roligt med idéförsäljning och att det faller sig naturligt för dig att presentera lösningar utifrån kundernas behov och en vilja att hjälpa kunderna. Du kommer ha en viktig roll i att bygga ADinQs varumärke. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper eftersom dynamiken i gruppen är extremt viktig.
Du är ADinQ´s ambassadör och ansikte utåt och du ansvarar för hela säljprocessen. Från prospektering, mötesbokning, offertarbete och avslut. Du ska sälja själv men även vara med och fortsätta och utveckla ett engagerat och affärsdrivet innesäljarteam.


Din profil
Vi söker dig som är målmedveten och har erfarenhet av försäljning, gärna i mediabranschen, och erfarenhet av att driva och gärna bygga upp en innesäljavdelning. Jobbet består till 80 procent av eget säljarbete där kundrelationer skapas på både kort och lång sikt. Arbetet kräver en strukturerad ledare i säljarbetet.
För att trivas i den här säljrollen behöver du våga ta egna beslut som driver gruppen framåt. Du är framåt, kreativ och har goda ledaregenskaper. Vi ser att du jobbar inom sälj i media i minst tre år och erfarenhet från en ledarroll.
Gärna med en stor portion humor i bagaget. Har du energin och viljan - så har vi redskapen!
Detta är en heltidstjänst med tillträde enligt överenskommelse.
6 månaders provanställning tillämpas.
Fast lön samt provision. Visa mindre

Sales and Marketing Manager

Ansök    Okt 22    ABB AB    Försäljningschef
Join ABB and work in a team that is dedicated to creating a future where innovative digital technologies allow greater access to cleaner energy. Control Room Solutions within ABB Energy Industries drives growth for customers while supporting safe, efficient and profitable operations with strong global execution capacity, an extensive service footprint and capabilities, and innovative digital leadership. Do you have a genuine passion for business and are a ... Visa mer
Join ABB and work in a team that is dedicated to creating a future where innovative digital technologies allow greater access to cleaner energy.
Control Room Solutions within ABB Energy Industries drives growth for customers while supporting safe, efficient and profitable operations with strong global execution capacity, an extensive service footprint and capabilities, and innovative digital leadership.
Do you have a genuine passion for business and are a confident leader? Do you thrive in a change-oriented environment? Challenge yourself in this key role at Energy Industries within ABB Industrial Automation. We enable control centers specially designed with the operators in focus to drive productivity, quality and safety to new levels. Read more about our offer https://new.abb.com/control-rooms.
Being a Sales and Marketing Manager you will be given a highly visible and important role in the organization. The position can be located in Västerås or Borås.


Your responsibilities
Developing the global business within ABB as well as with our end customers.
Leading a Sales team of 5 skilled colleagues - most of them located in Borås.
Working with the team towards common goals with the responsibility for improving sales processes as well as holding financial responsibility.
Working cross-functionally and being part of our management team. 
Defining and implementing effective sales and business-development initiatives in alignment with global strategy. 
Identifying new business opportunities among current and prospective customers as well as clear strategies to convert them.
Living ABB’s core values of safety and integrity, which means taking responsibility for your own actions while caring for your colleagues and the business.Your background
A degree within the technical area.
Experience of at least five years from product sales and that you have developed your leadership skills in global matrix organizations within sales.
Experience from business to business sales and ability to demonstrate that you can grow successful customer relations.
Being a confident leader and having leadership skills, are vital for a successful candidate.
Building your leadership on trust, collaboration and great communication.
Being an analytical person who can grasp both the big picture as well as pay attention to details and focus on continuous improvements comes naturally to you
Taking ownership of your areas of responsibility and being self-sufficient as well as a team player.
Fluency in English and Swedish is a must, written and spoken alike.  More about us
Bring your very own sense of pride and purpose as you help us drive forward the Fourth Industrial Revolution – creating a sustainable future for our planet, and your career. Join ABB and harness the power of our diverse global network, as you collaborate with and learn from our world-class teams. Above all, challenge yourself every day. Let’s write the future, together.
Is this the right role for you? For further questions, please contact Recruiting Manager, Ulf Engberg, +46 21 32 85 62, or Talent Partner ,Therese Ideblad, +46 725 53 80 40. Union representatives - Sveriges Ingenjörer: Rose-Mary Olofsson, +46 21 34 04 21, Unionen: Lennart Rixman, +46 21 32 52 25, Ledarna: Leif Öhrberg, +46 21 34 23 25.
Please apply with your CV complemented with a letter of motivation. Welcome to apply before November 21. 
ABB strives to have a diverse and inclusive work environment and we welcome female candidates to apply. Visa mindre

Försäljningsdirektör till Pipelife Sverige i Ljung

Om Pipelife Sverige Pipelife Sverige AB är Sveriges ledande tillverkare inom plaströrsbranschen. Våra produkter används inom bl.a. kommunalteknik, jord- och skogsbruk, inomhusavlopp samt kabelkanalisation.Vi är drygt 230 anställda och omsatte 2018 över en miljard. Förutom försäljning i Sverige exporterar vi till flertalet av de europeiska länderna. Vårt svenska huvudkontor ligger i Ljung och vi har fabriksenheter i Ljung (Herrljunga kommun) och Ölsremma ... Visa mer
Om Pipelife Sverige

Pipelife Sverige AB är Sveriges ledande tillverkare inom plaströrsbranschen. Våra produkter används inom bl.a. kommunalteknik, jord- och skogsbruk, inomhusavlopp samt kabelkanalisation.Vi är drygt 230 anställda och omsatte 2018 över en miljard. Förutom försäljning i Sverige exporterar vi till flertalet av de europeiska länderna.

Vårt svenska huvudkontor ligger i Ljung och vi har fabriksenheter i Ljung (Herrljunga kommun) och Ölsremma (Tranemo kommun). Pipelife Sverige ingår i Pipelife International med säte i Wien. Gruppen omsätter ca 880 milj.Euro. Läs mer om oss på www.pipelife.se


Experis söker just nu, för Pipelife Sveriges räkning, en affärsmässig och analytisk person som kan realisera den stora potential som finns inom verksamheten. Trivs du i rollen som ledare? Ser du långsiktiga utmaningar som något som faller sig naturligt för dig? Då kanske detta är uppdraget för dig!Experis söker just nu, för Pipelife Sveriges räkning, en affärsmässig och analytisk person som kan realisera den stora potential som finns inom verksamheten. Trivs du i rollen som ledare? Ser du långsiktiga utmaningar som något som faller sig naturligt för dig? Då kanske detta är uppdraget för dig!

Då vår nuvarande Försäljningsdirektör gör en ny resa på Pipelife och går vidare i bolaget som VD finns nu ett unikt tillfälle för dig som vill arbeta i rollen som Försäljningsdirektör. Som Försäljningsdirektör får du en strategisk nyckelroll i att nå vår vision, att vara den mest värdeskapande aktören på våra marknader. Vårt uppdrag är att öka livskvaliteten genom att utveckla och tillhandahålla integrerade rörsystem för transport och skydd av vatten, energi och information.

Din roll som försäljningsdirektör

I den här rollen arbetar du på en såväl strategisk som operativ nivå med att stärka företagets position på marknaden. Du leder försäljnings- och marknadsorganisationen och har fullt personal-, budget- samt resultatansvar. Du ansvarar för ett team på fyra direktrapporterande försäljningschefer, varav två produktchefer och två marknadschefer. Du rapporterar direkt till VD och placeringsort är Ljung.

Dina huvudsakliga ansvarsområden är att:

* fortsätta utveckla marknaden och skapa en långsiktig stark försäljningstillväxt på vår svenska marknad
* ansvara för omvärldsbevakning och försäljningsutveckling
* leda och utveckla försäljning- och marknadsorganisationen
* arbeta med strategiska frågor som påverkar verksamhetens riktning och lönsamhet

Vem är du?

Vi söker dig som har en passion för försäljning, affärer, kunder och relationer. Du är van vid att jobba med ett utvecklande ledarskap och drivs av att göra goda affärer. Med tydligt kundfokus leder du ditt team mot uppsatta mål och resultat.

Som ledare inspirerar du och skapar ett positivt utvecklingsklimat där dina medarbetare trivs och bidrar till att stärka det totala kundupplevda värdet.

Vidare söker vi dig som:

* har minst 10 års erfarenhet av framgångsrikt ledarskap i en säljorganisation
* har erfarenhet av ledande befattning inom tillverkande industri
* erfarenhet av att arbeta med förändringsledning
* med fördel har relevant eftergymnasial utbildning

Vad kan Pipelife Sverige erbjuda dig?

På Pipelife Sverige får du arbeta i ett positivt arbetsklimat med medarbetare som har hjärta och engagemang i verksamheten. Du får arbeta med många kontaktytor inom och utanför organisationen i en prestigelös organisationskultur som präglas av god stämning, korta beslutsled och stora utvecklingsmöjligheter. I rollen som Försäljningsdirektör får du ett stort mandat, utrymme och ansvar att påverka hos en ledande europeisk plaströrsproducent.

Vill du vara med på Pipelife Sveriges stora tillväxtresa? Sök jobbet som försäljningsdirektör redan idag!

Sök tjänsten i dag!

I den här rekryteringen samarbetar Pipelife Sverige med Experis. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Eva Ekdahl på [email protected] eller Caroline Magnusson på [email protected] Vi arbetar med löpande urval.

Varmt välkommen med din ansökan!Jag heter Jane Tamminen och har arbetat på Pipelife i 4 år som HR- manager. Pipelife vill som företag och arbetsgivare alltid ligga i framkant, det kräver både energi och nyskapande idéer. Vi söker därför kompetenta och erfarna medarbetare som kan kombinera affärskunskap och teknisk förståelse med branschkompetens från bygg eller infrastrukturbranschen. Något annat som är viktigt för oss är prestigelöshet, vi är alla lika mycket värda och vi hjälper varandra där och när det behövs. Att vi delar med oss av våra kunskaper är en självklarhet för oss, något som gör att vi ständigt utvecklas både som organisation och som medarbetare.

Hos oss är alla med och skapar framtiden.
Hur kan du skapa den med oss? Visa mindre

Sales Manager till HEJCO

Ansök    Okt 22    PS Partner AB    Försäljningschef
HEJCO erbjuder arbetskläder till målgrupperna vård & omsorg, dental, städ, hotell, restaurang & kök. Varumärket finns representerat Norden och i ett flertal länder i Europa. HEJCO ingår i Fristads AB som är en del av Fristads Kansas Group, den ledande leverantören i Europa inom arbetskläder. Koncernen bedriver verksamhet i mer än 20 länder och har tre egna produktionsanläggningar. Läs gärna mer på www.HEJCO.se Vi bryr oss om dem som bryr sig om andra oc... Visa mer
HEJCO erbjuder arbetskläder till målgrupperna vård & omsorg, dental, städ, hotell, restaurang & kök. Varumärket finns representerat Norden och i ett flertal länder i Europa. HEJCO ingår i Fristads AB som är en del av Fristads Kansas Group, den ledande leverantören i Europa inom arbetskläder. Koncernen bedriver verksamhet i mer än 20 länder och har tre egna produktionsanläggningar. Läs gärna mer på www.HEJCO.se

Vi bryr oss om dem som bryr sig om andra och vi som jobbar på HEJCO bryr oss om varandra, det är en självklarhet. Vi designar, producerar, marknadsför och säljer arbetskläder. Men vad som verkligen gör oss annorlunda är människorna som jobbar här och det vi gör för andra. Våra värderingar är viktiga.

CARING - Vi bryr oss om våra kunder, varandra, samhället och miljön
PROUD - Vi är stolta över våra produkter, över våra kunder och över att arbeta med HEJCO
DEDICATED - Vi är engagerade, tar ansvar och får saker att hända
EASY - Det ska vara enkelt att vara kund hos oss genom vår tillgänglighet, support och flexibilitet

Vi hoppas att du tycker om det du läser, för det är avgörande att du har samma värderingar som oss!
Vi har höga ambitioner att göra skillnad och viljan att bidra till en bättre framtid. Vi vill lämna ett avtryck hos våra kunder så de känner sig som hjältar i vardagen och HEJCO skall vara deras förstahandsval.

Ditt uppdrag som Sales Manager blir att leda och utveckla HEJCOs kunderbjudande, coacha och följa upp i syfte att uppnå både försäljnings- och lönsamhetsmål. Genom en tydlig säljagenda och säljprocess, ambitiösa försäljningsmål och optimal mix av produkter kommer du leda branschens mest kommersiella team.
Ditt team består av 6 personer i Sverige och 2 personer i Danmark.

I ett nära samarbete med dina medarbetare och kollegor, kunder, Fristads Kansas erbjuder vi återförsäljare och kunder marknadens bästa produkter och intressanta affärsmöjligheter. Du deltar aktivt i bolagets kommersiella ledningsgrupp. Tjänsten är placerad i Borås, i nya fräscha lokaler och i en kreativ miljö.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig med erfarenhet av att leda och coacha en försäljningsorganisation. Du kan uppvisa goda ledaregenskaper och har en stark vilja att utveckla både affären och människor. Som ledare är du tydlig, närvarande och entusiasmerande och du är skicklig i att skapa rätt förutsättningar och driv hos dina medarbetare. Du är van vid att målmedvetet styra och coacha ett team till att framgångsrikt skapa affärer och resultat. Du har en god affärsmässig och ekonomisk förmåga och förstår vad som bygger framgång. Du har någon form av eftergymnasial utbildning gärna inom försäljning eller marknadsföring och har goda kunskaper i engelska.

Välkommen att söka en spännande roll i en innovativ organisation som ligger i framkant inom sin bransch!
I denna rekrytering samarbetar vi med PS Partner Borås. Ansök via www.pspartner.se
Har du frågor kontakta gärna Katarina Czudowska, tel. 0735-17 37 89 [email protected] Visa mindre

Säljchef Telemarketing - B2B

Ansök    Aug 15    Gota Media AB    Försäljningschef
Beskrivning Vi söker nu dig som vill driva och fortsätta utveckla ett framgångsrikt säljteam. Vår säljorganisations uppdrag är att med telefonen som verktyg hjälpa våra företagskunder att via våra plattformar nå sina kunder. Gota Medias produktportfölj innehåller både traditionella printprodukter och digitala annonsplattformar kopplade till våra starka lokala varumärken runt om i södra Sverige. Arbetsuppgifter Du kommer att leda ett team med affärsdriv... Visa mer
Beskrivning
Vi söker nu dig som vill driva och fortsätta utveckla ett framgångsrikt säljteam.

Vår säljorganisations uppdrag är att med telefonen som verktyg hjälpa våra företagskunder att via våra plattformar nå sina kunder. Gota Medias produktportfölj innehåller både traditionella printprodukter och digitala annonsplattformar kopplade till våra starka lokala varumärken runt om i södra Sverige.

Arbetsuppgifter
Du kommer att leda ett team med affärsdrivna säljare som jobbar målinriktat och långsiktigt med återkommande kundrelationer. Du ansvarar för produkt- och intäktsutveckling av de tjänster och produkter som ditt team jobbar med. Du skapar de bästa förutsättningarna för att teamet ska lyckas och arbetar metodiskt med mål och uppföljning på grupp- och individnivå. Din roll är central för koncernens affärsutveckling där ditt team är en viktig säljkanal för nya koncerngemensamma tjänster och produkter.

Kvalifikationer
Vi vill att du har en dokumenterad framgångsrik erfarenhet av att leda en säljorganisation. Du är expert på prospektering, konceptutveckling och telemarketing. Kundsegmentering sitter i ryggraden och du har goda kunskaper i processer och metoder fo¨r försäljning. Du är bekväm med att leda genom andra och trivs i en roll där du motiverar och inspirerar andra till att jobba tillsammans mot gemensamma mål.

Anställningen

Tillsvidareanställning och du rapporterar direkt till Gota Medias Marknads- och Utvecklingschef Morgan Andersson. Placeringen är i Borås och vi sitter centralt i moderna lokaler i BT-huset. Som stöd i ditt arbete har du en effektiv organisation med lång erfarenhet i mediebranschen och starka varumärken.

 Ansökan:

Skickas in senast 15 september. Urval och intervjuer sker löpande. Visa mindre

Säljcoach MMG Sales Borås

Ansök    Okt 4    TM-Huset i Borås    Försäljningschef
Om MMG:Max Marketing Group AB har varit verksamma sedan 2006, är totalt ca. 500 anställda och omsätter årligen ca. 200 miljoner kronor.MMG har ett uttalat mål att vara "Det naturliga förstavalet för kunder och anställda inom dialogbaserad marknadsföring". Det är helt avgörande för MMG att alltid leverera tjänster med hög kvalité och trovärdighet. MMG ska av uppdragsgivare upplevas som ett företag som kan sin sak, jobbar seriöst, efter lagar och regler och ... Visa mer
Om MMG:Max Marketing Group AB har varit verksamma sedan 2006, är totalt ca. 500 anställda och omsätter årligen ca. 200 miljoner kronor.MMG har ett uttalat mål att vara "Det naturliga förstavalet för kunder och anställda inom dialogbaserad marknadsföring". Det är helt avgörande för MMG att alltid leverera tjänster med hög kvalité och trovärdighet. MMG ska av uppdragsgivare upplevas som ett företag som kan sin sak, jobbar seriöst, efter lagar och regler och ha de duktigaste medarbetarna i branschen.Familjekänsla är ett av MMGs starkaste ledord. Det innebär att alla på arbetsplatsen behandlar och behandlas med respekt, omtanke och sammanhållning. Även MMGs uppdragsgivare ska känna sig som en del av den gemenskapen.Arbetsuppgifter:Uppgiften som säljcoach är att motivera, utbilda och leda teamet på hel och deltid. Du kommer spela en avgörande roll och bidra till att ta verksamheten går till nästa nivå ! Med daglig uppföljning med närmaste chef kommer du följas upp med mål, budgetar samt personlig utveckling.Vi letar efter någon som vill vara en del av ett företag där fokus ligger på tillväxt, kreativitet och motivation. Varje person är unik, och så är deras karriär.Här uppmuntras du som ledare att hitta din egen väg genom kreativt ledarskap.Vi söker dig som:MålmedvetenHar tidigare erfarenhet av ledarskap/coachningMinst 6 månaders erfarenhet av telefonförsäljningDu drivs av att se andra människor lyckas och få resultatDu är en initiativtagare och glädjespridareDu tar stort eget ansvar för dina uppgifter och är noggrann med att leverera enligt uppsatta målVad erbjuder vi?En trygg anställning på 100?st lön samt bonusFrihet under ansvarKarriärmöjligheter på företagetEtt äventyr inom personlig utveckling och social kompetensEn kultur som drivs av en stark teamkänsla, resultat och ett högt engagemang i allt vi gör. Visa mindre

Industrial Sales Manager till Sveba Dahlen

Vill du ha en utvecklande och ansvarsfylld roll som Industrial Sales Manager med hela världen som din arbetsplats? Välkommen till Sveba Dahlen – vi är en världsledande aktör inom utveckling och tillverkning av utrustning till bageriindustrin. Hos oss får du möjligheten att utvecklas såväl i din roll som Industrial Sales Manager som inom bolaget och koncernen. Om tjänsten Som Industrial Sales Manager hos oss på Sveba Dahlen ansvarar du för försäljning av h... Visa mer
Vill du ha en utvecklande och ansvarsfylld roll som Industrial Sales Manager med hela världen som din arbetsplats? Välkommen till Sveba Dahlen – vi är en världsledande aktör inom utveckling och tillverkning av utrustning till bageriindustrin. Hos oss får du möjligheten att utvecklas såväl i din roll som Industrial Sales Manager som inom bolaget och koncernen.

Om tjänsten
Som Industrial Sales Manager hos oss på Sveba Dahlen ansvarar du för försäljning av högkvalitativ bageriutrustning för industrin med hela världen som ditt geografiska försäljningsområde. Du arbetar aktivt med både utveckling av befintliga kunder och med långsiktig nykundsbearbetning, alltid med flexibla lösningar och kundens önskemål i fokus.

Ansvar och arbetsuppgifter som Industrial Sales Manager:
- Försäljningsansvar för segmentet Industri inkl. kundbesök och mässor
- Försäljning, inkl. offerering och prisförhandling, mot slutkunder och återförsäljare
- Delaktig i framtagning av budget inom Industrial Sales
- Omvärldsbevakning kring konkurrenter, prisbild, trender etc.

Rollen som Industrial Sales Manager innebär breda kontaktytor där du arbetar både med distributörer, agenter och slutkunder. Internt arbetar du i nära samarbete med Projektledare Industrial Projects och Konstruktör Industrial Projects. Du rapporterar till Försäljningschef Export.

Tjänsten som Industrial Sales Manager innebär omkring 70–90 resdagar per år.

Om bolaget
Sveba Dahlen grundades 1948 och är idag världsledande inom utveckling och tillverkning av utrustning för bageriindustrin. Våra varumärken är Sveba Dahlen och Glimek. Huvudkontoret ligger i Fristad, utanför Borås. Sveba Dahlen ägs av amerikanska koncernen Middleby Corporation, som är noterad på Nasdaq och har en stark global position inom utrustning för restauranger, storkök och bagerier.

Sveba Dahlen finns på ett stort antal marknader i länder runt om i världen. Vårt koncept är detsamma även globalt – vi är den tillförlitliga och professionella affärspartnern med en engagerad och tillgänglig organisation, användarvänlig design och robust, högpresterande och energieffektiv utrustning.

Läs mer om oss på www.sveba-dahlen.com.

Din profil
För att lyckas i tjänsten som Industrial Sales Manager krävs att du har erfarenhet av försäljning/kundrelationer, gärna i internationell miljö, och av att arbeta i projektform. Vidare krävs en hög teknisk kompetens inom både mekanik och elektronik.

Krav:
- Erfarenhet inom försäljning/kundrelationer
- Hög kompetens inom teknik
- Goda kunskaper i svenska och engelska
- Körkort
- God datorvana; Excel, Word och PowerPoint etc.

Meriterande:
- Teknisk utbildning, gärna ingenjör
- Utbildning inom försäljning
- Erfarenhet av att arbeta i CAD-miljö
- Övriga språkkunskaper, framförallt spanska/tyska/ryska

Som person är du affärsmässig, driven och målinriktad. Du har en hög social kompetens samt god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vi ser gärna att du är analytisk och lösningsorienterad med förmågan att leda och engagera andra. Du är van vid att arbeta självständigt och att ta egna initiativ och beslut.

För att trivas i tjänsten som Industrial Sales Manager tror vi att du är uthållig och trivs med att arbeta med långsiktig försäljning i projektform.


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!

___

Sökord: Säljare, Sales Manager, Industrisäljare, Försäljningschef, Key Account Manager, KAM, Ingenjör, Sälj, Försäljning Visa mindre