Lediga jobb som Rekryterare/Rekryteringskonsult i Borås

Se lediga jobb som Rekryterare/Rekryteringskonsult i Borås. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Borås som finns hos arbetsgivaren.

Extrajobb: Rekryterare / Administratör till Speed Group

Utbildar du dig inom personal eller administration, går första året och vill ha ett utvecklande extrajobb som ger dig relevant arbetslivserfarenhet? Just nu söker vi dig som vill jobba extra som Rekryterare / Administratör hos oss på Speed Group! Vi erbjuder dig ett fartfyllt extrajobb inom vårt bemanningsteam i Borås, där du får chansen att lära och utvecklas i team med god gemenskap och nära till skratt! Om tjänsten Som Rekryterare / Administratör hos o... Visa mer
Utbildar du dig inom personal eller administration, går första året och vill ha ett utvecklande extrajobb som ger dig relevant arbetslivserfarenhet? Just nu söker vi dig som vill jobba extra som Rekryterare / Administratör hos oss på Speed Group! Vi erbjuder dig ett fartfyllt extrajobb inom vårt bemanningsteam i Borås, där du får chansen att lära och utvecklas i team med god gemenskap och nära till skratt!

Om tjänsten
Som Rekryterare / Administratör hos oss på Speed Group stöttar du upp våra rekryterare och konsultchefer med exempelvis urval, intervjuer, referenstagning, schemaläggning och administration. Du kommer även att vara vår ambassadör vid skolor och arbetsmässor där du agerar ansiktet utåt för oss och träffar kandidater.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Urval
- Telefonintervjuer och intervjuer
- Schemaläggning
- Mässor

Detta är ett extraarbete, med omfattning efter vårt behov och din tillgänglighet.
Anställningsformen kräver att du kan intyga en annan huvudsaklig sysselsättning, i detta fall i form av studier, på minst 50 %.


Om oss
Speed Group är ett tjänsteföretag som erbjuder kompletta lösningar inom bemanning, rekrytering, utbildning och logistik. Vi är en av Sjuhäradsbygdens största arbetsgivare och en av de ledande logistikaktörerna i Norden. Speed Group består av sju bolag med en total omsättning på drygt 700 MSEK och sysselsätter cirka 1000 medarbetare. Speed Group har sedan starten 2004 gjort en fantastisk tillväxtresa och har fortsatt ambitiösa tillväxtmål. Sedan 2015 är Ratos majoritetsägare.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Läs mer om oss på speedgroup.se.Om dig
Vi söker dig som studerar administration eller personal på högskola, helst första året. Du älskar personliga möten och är en person med stort driv och mycket energi. Vidare är du initiativtagande och inte rädd för att komma med input och nya idéer. Som person är du noggrann, självgående, kvalitetsmedveten, serviceinriktad och prestigelös. Vi ser gärna att du är en god administratör med ett strukturerat arbetssätt.

Krav:
- Pågående studier inom personal/administration, helst 1:a året, om minst 50 %
- Driven, orädd, social
- Körkort samt tillgång till bil

Meriterande:
- Erfarenhet från bemanningsbranchen och/eller serviceyrken


Eftersom detta är ett extrajobb vars omfattning styrs efter verksamhetens behov (arbetstoppar, sjukdom, semester), är det en stor fördel om du kan vara flexibel. Arbetet sker på dagtid.


Vi lägger stor vikt på ditt driv, engagemang och inställning och hoppas att du vill utvecklas och få värdefull arbetslivserfarenhet inom personal/administration/service hos oss under din resterande studietid! Ta chansen att bli en del av vårt team på Speed – vi ser fram emot din ansökan!


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så missa inte chansen – ansök redan idag!


Välkommen med din ansökan!

___

Sökord: Bemanning, extra, HR, personal, rekrytering, student, rekryterare, studentambassadör, extrajobb, extraanställd, personalvetare, opus, behovsanställd, behov, timanställd Visa mindre

Vi expanderar och söker en Kundansvarig/Rekryteringskonsult

Q befinner sig i en stark tillväxtfas och behöver utöka teamet med ytterligare en driven och engagerad kollega till vårt kontor i Borås. Beskrivning Q är ett etablerat bolag som grundades 2007 och som vuxit vidare och etablerats på andra orter. Vi befinner oss i en expansiv fas med flera nya kontor i landet och även lokal tillväxt varför vi nu söker efter en kollega med inriktning på kundansvar i kombination med rekrytering samt nykundsbearbetning. Pla... Visa mer
Q befinner sig i en stark tillväxtfas och behöver utöka teamet med ytterligare en driven och engagerad kollega till vårt kontor i Borås.

Beskrivning

Q är ett etablerat bolag som grundades 2007 och som vuxit vidare och etablerats på andra orter. Vi befinner oss i en expansiv fas med flera nya kontor i landet och även lokal tillväxt varför vi nu söker efter en kollega med inriktning på kundansvar i kombination med rekrytering samt nykundsbearbetning. Placering är på vårt kontor i centrala Borås där du i din roll kommer att ha fokus på kunder och uppdrag i mellersta och södra Sverige.

Hos Q får du ett fritt, variationsrikt och stimulerande arbete där du kommer att ha både kundkontakt, rekryteringsansvar och jobba med nykundsbearbetning. Helhetsblicken i ett företag, det entreprenöriella, kvalitet, dynamik och ha roligt på jobbet är något som karaktäriserar vårt arbetssätt. 

Då vi är ett mindre företag får du vara delaktig i företagets olika delar, vilket ger många externa kontakter med kunder, kandidater och andra intressenter. 

Arbetsuppgifter

Delaktighet i hela processen från sälj till leverans: utveckla processer, delaktighet i affärsutveckling, rekrytera, presentera kandidater, skapa kravprofiler, kundmöten, vara med på mässor.

Du kommer att ha nära samarbete med platschef i säljprocessen men även ha omfattande kontakt med rekryteringsansvariga i företaget.

Kvalifikationer

Akademisk examen inom ekonomi, HR, teknik, sälj, juridik - viktigt är att du har drivet och viljan. 

Har du erfarenhet från sälj i en B2B roll sedan tidigare är det meriterande. 

Värdefulla egenskaper är eget driv, kunna arbeta självständigt, god kommunikationsförmåga i tal och skrift, lyhörd och affärsmässig.

Har du goda kontakter med företag och näringsliv är det meriterande.

Arbetar du i en liknande roll idag och vill växa vidare? Kom och träffa oss!

Villkor

På Q finns möjlighet till personlig utveckling för rätt person. Välkommen med din ansökan. Vi arbetar med löpande urval.

Q är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och medlem i branschorganisationen Almega Kompetensföretagen samt i Svenskt Näringsliv. Företaget erbjuder interims- och rekryteringslösningar inom branscherna IT, teknik, administration, ekonomi, industri samt lager/logistik med personallösningar inom olika befattningsnivåer. Visa mindre

Rekryteringskonsult

* Som Rekryteringskonsult blir du en del av ett expanderande affärsområde hos oss. Vi har valt att kvalitetssäkra vår rekryteringsverksamhet enligt DNV:s standard och arbetar dessutom enligt ISO standard. För fortsatt expansion behöver vi nu förstärka vårt team med flera nya kollegor med placering på något av våra kontor. Om tjänsten Hos oss får du ett helhetsansvar att sälja in och leverera hela processer och interims/ konsultuppdrag inom tjänstemannaomr... Visa mer
*
Som Rekryteringskonsult blir du en del av ett expanderande affärsområde hos oss. Vi har valt att kvalitetssäkra vår rekryteringsverksamhet enligt DNV:s standard och arbetar dessutom enligt ISO standard. För fortsatt expansion behöver vi nu förstärka vårt team med flera nya kollegor med placering på något av våra kontor.

Om tjänsten
Hos oss får du ett helhetsansvar att sälja in och leverera hela processer och interims/ konsultuppdrag inom tjänstemannaområdet med fokus på kvalitet och långsiktiga relationer.
Du erbjuds en spännande tjänst med möjlighet att få vara en del av ett team, som är lyhört för marknadens behov och där ett ständigt förbättringsarbete pågår. Möjlighet till utbildning och kompetensutveckling finns också som en naturlig del i tjänsten.
Du kommer att samverka med Monticos samtliga verksamhetsområden för att uppnå bästa kundnytta.

Arbetsbeskrivning
Du ansvarar för att sälja in och genomföra rekryteringsuppdrag inom de strategiska ramarna och riktlinjerna för verksamheten. Du agerar konsultativt gentemot kunder såväl som kandidater. Genom lyhördhet och affärsmässighet skapar du goda och utvecklande kundrelationer hos både nya och befintliga kunder.

För att lyckas i tjänsten tror vi att du har erfarenhet inom något av områdena ledarskap, försäljning, rekrytering och search. Önskvärt är att du har ett stort lokalt nätverk och många kontakter. Du har dokumenterad framgång i ditt arbete och vill bidra till Monticos fortsatta utveckling inom rekrytering.

Vi söker dig som
Vi tror att du är en person som trivs med att arbeta inom organisationens ramar på ett initiativtagande, drivande och nyfiket sätt. Du är ansvarstagande, handlingsinriktad och självgående samtidigt som du är en trygg person med stor vilja att fortsätta utvecklas och att bidra till verksamhetens utveckling.

Du motiveras av möten med människor och du har hög social kompetens. Därigenom har du lätt för att bemöta kunder och individer på ett naturligt och professionellt sätt. Du är analytisk och noggrann i ditt arbetssätt och levererar alltid minst det kunden efterfrågar.

Du bidrar till och motiveras av att sätta utmanande mål, att följa upp och agera. Lika viktigt för dig som för Montico är att göra skillnad för individ, företag och samhället.

Vi ser gärna att du har akademisk utbildning, gärna med inriktning HR alternativt har erfarenhet inom området. Önskvärt är också att du har erfarenhet som ledare och besitter kunskap i rekryteringsprocesser.

Du kommunicerar väl på svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav eftersom tjänsten innebär resor. Visa mindre

Rekryteringsassistent till Effektiv i Borås

Brinner du för att matcha rätt spelare med rätt lag? Vill du arbeta i ett växande bolag och ständigt möta spännande kandidater? Har du erfarenhet av rekrytering/bemanning sedan tidigare? Då vill vi på Effektiv i Borås bli dina nya kollegor! Vi söker dig som vill arbeta med rekrytering och tillsammans med oss fortsätta resan framåt! Om vår kund Effektiv är det personliga konsultföretaget inom kompetensförsörjning med tjänster som rekrytering, bemanning, in... Visa mer
Brinner du för att matcha rätt spelare med rätt lag? Vill du arbeta i ett växande bolag och ständigt möta spännande kandidater? Har du erfarenhet av rekrytering/bemanning sedan tidigare? Då vill vi på Effektiv i Borås bli dina nya kollegor! Vi söker dig som vill arbeta med rekrytering och tillsammans med oss fortsätta resan framåt!

Om vår kund
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom kompetensförsörjning med tjänster som rekrytering, bemanning, interim, matchning och coachning. Vi är ett företag som motiveras av lagspel, utveckling, långsiktiga relationer och framgång. Effektiv satsar vidare och fortsätter växa. Därför söker vi nu ytterligare en lagspelare till oss i Borås, som vill arbeta för att skapa vinnare i arbetslivet.

Dina arbetsuppgifter
I tjänsten som rekryteringsassistent hos oss på Effektiv stöttar du rekryteringskonsulterna genom hela rekryteringsprocessen. Du har ett större ansvar gällande de administrativa delarna och arbetar aktivt med att utveckla god kandidatvård. En stor del av din roll kommer innefatta search inom IT-roller och att skapa ett kontaktnät av potentiella kandidater genom sociala kanaler, nätverk och högskola.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:

• Registrera nya kunder och uppdrag i vårt affärssystem
• Skapa annonsmaterial utifrån kravprofil från kund
• Genomföra urval
• Search
• Telefonintervjuer
• Personliga intervjuer, digitalt och fysiskt

I rollen ingår även att arbeta aktivt för att driva utvecklingen inom funktionen, utveckla nya vägar och metoder för att utöka kandidatnätverket och processer administrativt. Du ingår i ett team på nio personer och du är placerad i Borås, tillträde omgående.


Din profil
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom HR/personal eller likvärdigt område och har ett brinnande intresse för att matcha rätt spelare till rätt lag. Det är meriterande om du har arbetat med rekrytering och/eller bemanning tidigare. Din kommunikationsförmåga är mycket god, såväl i tal som i skrift. Krav för tjänsten är flytande svenska samt goda kunskaper i engelska.

Vi ser att du har god datorvana och har erfarenhet av att arbeta i flera affärssystem samt att skapa kontakt och bygga nätverk i sociala kanaler.

Som person är du driven, kreativ och handlingskraftig. Det krävs att du är strukturerad, flexibel och kan planera dina arbetsuppgifter då du kommer att ha en roll med högt tempo och frihet under ansvar. Vi värdesätter att du är initiativtagande och bidrar till utveckling av arbetssätt i din roll.
Du blir en del av ett företag som ser personalens kompetens och hittar på roliga aktiviteter med ett hjärta som klappar extra för våra ideella samarbeten. Här lever vi våra värdeord: Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga – vi hoppas att du delar dessa med oss.

Välkommen att bli Effektiv med oss!

Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Jozefina på [email protected]

Sökord
rekrytering, personal, HR, kompetensbaserad rekrytering Visa mindre

Konsultchef Veldi Bemanning Göteborg

Dina arbetsuppgifter Nu söker vi dig som vill vara med och fortsätta få Veldi Bemanning att växa till den självklara helhetsleverantören av kompetensförsörjning inom industrin! Din roll som Konsultchef hos oss innefattar ett sälj- och relationsskapande arbete med fokus på nykundsbearbetning så väl som existerande kunder. Veldi Kompetens verksamhet befinner sig i en spännande utvecklingsfas och vi tror att du kommer bidra till att få Veldi att växa sig än... Visa mer
Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som vill vara med och fortsätta få Veldi Bemanning att växa till den självklara helhetsleverantören av kompetensförsörjning inom industrin!

Din roll som Konsultchef hos oss innefattar ett sälj- och relationsskapande arbete med fokus på nykundsbearbetning så väl som existerande kunder. Veldi Kompetens verksamhet befinner sig i en spännande utvecklingsfas och vi tror att du kommer bidra till att få Veldi att växa sig ännu starkare och bli ett välkänt namn inom industribranschen. Vi vill att du ansvarar för anskaffandet av nya kunder och uppdrag samt kartläggning av marknaden för att kunna skapa fler affärer. Du kommer även utveckla relationen med våra befintliga kunder och ansvara för hela rekryteringsprocessen – från första kundmötet, kravprofil, annonsering, urvalsarbete och intervjuer till uppföljning av leverans och merförsäljning.
Då vi är en helhetsleverantör av kompetensförsörjning inom industri vill vi att du arbetar långsiktigt med våra kundrelationer och dess behov. Genom ett helhetsperspektiv på kundens unika situation kommer dina arbetsuppgifter variera. Då vi ingår i samma koncern som Veldis utbildningsverksamhet, kommer du arbeta tätt ihop med lärarna på skolan och därmed ingår även samarbete kring elevernas APL (praktik), då detta ofta är en naturlig väg in i arbete. Du kommer ingå i ett team bestående av kollegor både från Veldi Bemanning på andra orter, och övrig personal på skolan i både Borås och Göteborg

Din profil
Vi söker dig som vill ha ett arbete som bygger på att skapa och vårda relationer med andra människor. Våra kunder och kandidater är det viktigaste vi har och relationsskapande ska vara en självklarhet för dig och något du gör med hjärtat på rätt ställe. Du bör ha en säljande attityd och god erfarenhet från försäljning. Du ska tycka om att skapa nya möjligheter och affärer och brinna för att matcha rätt person med rätt uppdrag.
Har du tidigare erfarenhet från rekrytering- och bemanning är det meriterande, likväl om du har erfarenhet från industribranschen. Har du ett redan upparbetat kontaktnät inom branschen ses det som mycket positivt, annars tror vi att du har personligheten att bygga upp detta på ett snabbt och bra sätt. Du bör vara självgående och ta egna initiativ, samtidigt som samarbete och lagkänsla vara självklart för dig. Vidare ska du trivas i en miljö som utvecklas och växer i en entreprenöriell anda, med seniora så väl som juniora medarbetare. Vi är ett prestigelöst arbetsteam som stöttar varandra!

Erfarenheter och kompetenser:
- Eftergymnasial utbildning inom relevant område, alternativt motsvarande lämplig erfarenhet.
- Erfarenheter från försäljning, både B2B och B2C.
- Erfarenheter från ett relationsskapande arbete.
- Meriterande med erfarenhet från rekrytering och bemanning inom industribranschen.

Om oss
Veldi Kompetens ingår i kompetenskoncernen Strigo AB. I dagsläget består koncernen även av MoA Lärcentrum och Omsorgslyftet Utbildningar, och finns på flera orter i landet. Veldi Kompetens har idag verksamheter inom utbildningar, rekrytering och bemanning samt stöd och matchning vilka alla växer snabbt, och med grund i ovan omställning har vi siktet inställt på att starta upp nya verksamheter inom kompetensförsörjning. Kort och gott – vi erbjuder dig en viktig roll i företag som befinner sig i en spännande tillväxtfas! Visa mindre

Rekryteringskonsult

* Som Rekryteringskonsult blir du en del av ett expanderande affärsområde hos oss. Vi har valt att kvalitetssäkra vår rekryteringsverksamhet enligt DNV:s standard och arbetar dessutom enligt ISO standard. För fortsatt expansion behöver vi nu förstärka vårt team med flera nya kollegor med placering på något av våra kontor. Om tjänsten Hos oss får du ett helhetsansvar att sälja in och leverera hela processer och interims/ konsultuppdrag inom tjänstemannaomr... Visa mer
*
Som Rekryteringskonsult blir du en del av ett expanderande affärsområde hos oss. Vi har valt att kvalitetssäkra vår rekryteringsverksamhet enligt DNV:s standard och arbetar dessutom enligt ISO standard. För fortsatt expansion behöver vi nu förstärka vårt team med flera nya kollegor med placering på något av våra kontor.

Om tjänsten
Hos oss får du ett helhetsansvar att sälja in och leverera hela processer och interims/ konsultuppdrag inom tjänstemannaområdet med fokus på kvalitet och långsiktiga relationer.
Du erbjuds en spännande tjänst med möjlighet att få vara en del av ett team, som är lyhört för marknadens behov och där ett ständigt förbättringsarbete pågår. Möjlighet till utbildning och kompetensutveckling finns också som en naturlig del i tjänsten.
Du kommer att samverka med Monticos samtliga verksamhetsområden för att uppnå bästa kundnytta.

Arbetsbeskrivning
Du ansvarar för att sälja in och genomföra rekryteringsuppdrag inom de strategiska ramarna och riktlinjerna för verksamheten. Du agerar konsultativt gentemot kunder såväl som kandidater. Genom lyhördhet och affärsmässighet skapar du goda och utvecklande kundrelationer hos både nya och befintliga kunder.

För att lyckas i tjänsten tror vi att du har erfarenhet inom något av områdena ledarskap, försäljning, rekrytering och search. Önskvärt är att du har ett stort lokalt nätverk och många kontakter. Du har dokumenterad framgång i ditt arbete och vill bidra till Monticos fortsatta utveckling inom rekrytering.

Vi söker dig som
Vi tror att du är en person som trivs med att arbeta inom organisationens ramar på ett initiativtagande, drivande och nyfiket sätt. Du är ansvarstagande, handlingsinriktad och självgående samtidigt som du är en trygg person med stor vilja att fortsätta utvecklas och att bidra till verksamhetens utveckling.

Du motiveras av möten med människor och du har hög social kompetens. Därigenom har du lätt för att bemöta kunder och individer på ett naturligt och professionellt sätt. Du är analytisk och noggrann i ditt arbetssätt och levererar alltid minst det kunden efterfrågar.

Du bidrar till och motiveras av att sätta utmanande mål, att följa upp och agera. Lika viktigt för dig som för Montico är att göra skillnad för individ, företag och samhället.

Vi ser gärna att du har akademisk utbildning, gärna med inriktning HR alternativt har erfarenhet inom området. Önskvärt är också att du har erfarenhet som ledare och besitter kunskap i rekryteringsprocesser.

Du kommunicerar väl på svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav eftersom tjänsten innebär resor. Visa mindre

Vi expanderar ytterligare och söker en Kundansvarig/Rekryteringskonsult

Q befinner sig i en stark tillväxtfas och behöver utöka teamet med ytterligare en driven och engagerad kollega till vårt kontor i Borås. Beskrivning Q är ett etablerat bolag som grundades 2007 och som vuxit vidare och etablerats på andra orter. Vi befinner oss i en expansiv fas med flera nya kontor i landet och även lokal tillväxt varför vi nu söker efter en kollega med inriktning på kundansvar i kombination med rekrytering samt nykundsbearbetning. Pla... Visa mer
Q befinner sig i en stark tillväxtfas och behöver utöka teamet med ytterligare en driven och engagerad kollega till vårt kontor i Borås.

Beskrivning

Q är ett etablerat bolag som grundades 2007 och som vuxit vidare och etablerats på andra orter. Vi befinner oss i en expansiv fas med flera nya kontor i landet och även lokal tillväxt varför vi nu söker efter en kollega med inriktning på kundansvar i kombination med rekrytering samt nykundsbearbetning. Placering är på vårt kontor i centrala Borås där du i din roll kommer att ha fokus på kunder och uppdrag i mellersta och södra Sverige.

Hos Q får du ett fritt, variationsrikt och stimulerande arbete där du kommer att ha både kundkontakt, rekryteringsansvar och jobba med nykundsbearbetning. Helhetsblicken i ett företag, det entreprenöriella, kvalitet, dynamik och ha roligt på jobbet är något som karaktäriserar vårt arbetssätt. 

Då vi är ett mindre företag får du vara delaktig i företagets olika delar, vilket ger många externa kontakter med kunder, kandidater och andra intressenter. 

Arbetsuppgifter

Delaktighet i hela processen från sälj till leverans: utveckla processer, delaktighet i affärsutveckling, rekrytera, presentera kandidater, skapa kravprofiler, kundmöten, vara med på mässor.

Du kommer att ha nära samarbete med platschef i säljprocessen men även ha omfattande kontakt med rekryteringsansvariga i företaget.

Kvalifikationer

Akademisk examen inom ekonomi, HR, teknik, sälj, juridik - viktigt är att du har drivet och viljan. 

Har du erfarenhet från sälj i en B2B roll sedan tidigare är det meriterande. 

Värdefulla egenskaper är eget driv, kunna arbeta självständigt, god kommunikationsförmåga i tal och skrift, lyhörd och affärsmässig.

Har du goda kontakter med företag och näringsliv är det meriterande.

Arbetar du i en liknande roll idag och vill växa vidare? Kom och träffa oss!

Villkor

På Q finns möjlighet till personlig utveckling för rätt person. Välkommen med din ansökan. Vi arbetar med löpande urval.

Q är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och medlem i branschorganisationen Almega Kompetensföretagen samt i Svenskt Näringsliv. Företaget erbjuder interims- och rekryteringslösningar inom branscherna IT, teknik, administration, ekonomi, industri samt lager/logistik med personallösningar inom olika befattningsnivåer. Visa mindre

Säljande Konsultchef Borås

Nu söker vi dig som vill komma in i en roll med enorma möjligheter! Du börjar som B2B säljare och bygger upp din egna portfölj med kunder och konsulter! Nu söker vi dig som vill komma in i en roll med enorma möjligheter! Du börjar som B2B säljare och bygger upp din egna portfölj med kunder och konsulter, därefter börjar du förvalta dessa relationer i en ny roll som säljande konsultchef! I rollen som B2B-säljare kommer du ha en viktig roll med stora utvec... Visa mer
Nu söker vi dig som vill komma in i en roll med enorma möjligheter! Du börjar som B2B säljare och bygger upp din egna portfölj med kunder och konsulter!


Nu söker vi dig som vill komma in i en roll med enorma möjligheter! Du börjar som B2B säljare och bygger upp din egna portfölj med kunder och konsulter, därefter börjar du förvalta dessa relationer i en ny roll som säljande konsultchef!
I rollen som B2B-säljare kommer du ha en viktig roll med stora utvecklingsmöjligheter.
Det handlar om alltifrån kalla säljsamtal till dörrknackning, i din roll som konsultchef handlar det sen om att förstå dina kunders behov och tillmötesgå det! Genom att rekrytera grymt duktiga konsulter, du genomför intervjuer och sållar bland sökande.
Ingen dag är den andra lik då nya utmaningar ständigt dyker upp. En viktig egenskap är att ha is i magen och mod att våga sälja på nya kunder!


Vi söker dig som är:
Resultatfokuserad – Det är självklart att du ska göra allt du kan för att nå dina mål
Ihärdig – Du förstår att ”övning ger färdighet”. Varje samtal är en lärdom och du måste kämpa vidare oavsett resultat från föregående samtal
Kommunikativ – Du är duktig på att få ut det konkreta i samtalet
Socialt kompetent – Du ska på ett positivt sätt fånga kunden oavsett vem du pratar med
Meriterande är det även om du har tidigare erfarenhet av försäljning eller arbete där du använt telefonen som redskap.
Som person har du:
• En god social förmåga och känner dig bekväm i mötet med nya människor
• Ett försäljnings- och resultatinriktat sinne för nya affärsmöjligheter
• Vana vid att arbeta självständigt men uppskattar också att bidra och utvecklas i ett vinnande team
• Erfarenhet av bemanning / komplex sälj /B2B / rekrytering
Vi ser gärna att du har erfarenhet av relationsbaserad försäljning och känner att du vill utvecklas med oss på Avioto consulting.


Det viktigaste för oss är din personlighet och inställning.
För att trivas hos oss tror vi att du är en ambitiös, trygg och målinriktad person. Du motiveras av att nå resultat och att arbeta för en ständig förbättring och utveckling. Du trivs i en nätverkande roll och har en god kommunikativ förmåga. Du förstår vikten av att arbeta strukturerat och noggrant med tydligt fokus på att driva arbetet mot mål och att slutföra uppgiften.


Att kunna arbeta självständigt är viktigt men vi värdesätter även att du trivs med att vara en del av ett tight team och bidra till vår gemensamma framgång.
Vad erbjuder vi dig?
- Ett familjärt kontor där vi snabbt inkluderar våra nyanställda i gemenskapen
- Individuell coachning och feedback
- Kontorstider


Tjänsten är på 50 - 100 %
Dina tidigare erfarenheter är avgörande här. Visa mindre

Lernia söker konsultchef

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. 2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är ca 6000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 i jobb varje år. Läs mer om v... Visa mer
Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är ca 6000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 i jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på Lernia.se

Vi växer! Nu söker vi ytterligare en konsultchef.

Vill du vara med och göra skillnad för människor och företag, då har du chansen nu!

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom bemanning, utbildning och omställning, och finns på ett 60-tal orter i Sverige. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft och vi verkar inom områdena: bemanning, vuxenutbildning, och rekrytering samt omställning, matchning och karriärväxling. Besök gärna www.lernia.se

Om jobbet
Drivs du av att göra affärer och samtidigt arbeta med personalfrågor?

Lernia Bemanning Borås söker en affärsinriktad konsultchef. Du erbjuds ett omväxlande, ansvarsfullt och självständigt arbete med stort fokus på kunder och affärer. Som konsultchef har du personalansvar för våra uthyrda bemanningskonsulter och rekryterar personal till både kunder och uthyrningsverksamheten. I säljarbetet utvecklar du långsiktiga relationer med våra kunder samt arbetar med nykundsbearbetning.

Vem söker vi?
Du som söker har minst några års arbetslivserfarenhet från affärsdrivande arbete. Du är en relationsbyggare med erfarenhet av tjänsteförsäljning, om du dessutom har erfarenhet av personalledning/rekrytering så är det en kombination vi värdesätter. Erfarenhet från relevanta tjänster inom bemanningsbranschen är meriterande

B-körkort är ett krav.

För att trivas med jobbet som konsultchef hos oss måste du ha tävlingsinstinkt, entreprenörskap och vara resultatorienterad. Jobbet ställer krav på laganda och som person är du förtroendeingivande och prestigelös. Eftersom arbetet ofta kräver snabba insatser är personliga egenskaper som flexibilitet och hög energinivå mycket viktigt. Du är en engagerad och lyhörd person. Du är lösningsorienterad och gillar att arbeta i ett högt tempo där ingen dag är den andra lik. Du har god administrativ förmåga och vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Ansökan och mer information
Tjänsten är en tillsvidareanställning 100 % heltid. Utgår från Borås. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ann-Christin Hansson 0722-541312.

En av våra grundläggande värderingar är lika och unika, vilket innebär strävan efter mångfald i vår verksamhet. Därför ser vi gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Som ett led i vårt rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll. Du kommer att få ge ditt samtycke till detta innan bakgrundskontrollen genomförs.

Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka därför gärna in din ansökan innehållande CV och personligt brev redan idag.

Sista ansökningsdag är 2021-10-20

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Konsultchef

Beskrivning Vi befinner oss i en expansiv fas och söker nu efter en kollega med inriktning på kundansvar samt rekrytering! Tjänsten omfattar vårt kontor i Borås. Som person är du affärsmässig och förtroendeingivande. Du är kvalitetsmedveten och vill arbeta med att skapa långsiktiga relationer. Vi vill att du har dokumenterad säljerfarenhet och nätverk samt kunskap hur man bygger en bemanningsaffär. Vi ser att du är affärsutvecklande och drivs av att se re... Visa mer
Beskrivning
Vi befinner oss i en expansiv fas och söker nu efter en kollega med inriktning på kundansvar samt rekrytering! Tjänsten omfattar vårt kontor i Borås.
Som person är du affärsmässig och förtroendeingivande. Du är kvalitetsmedveten och vill arbeta med att skapa långsiktiga relationer. Vi vill att du har dokumenterad säljerfarenhet och nätverk samt kunskap hur man bygger en bemanningsaffär. Vi ser att du är affärsutvecklande och drivs av att se resultat. Du har även en god förhandlingsvana samt är bra på att skapa goda och långsiktiga relationer med dina kunder och du har ett starkt driv.
Som ny i rollen ansvarar du för att bygga upp din egen kundstock varför rollen initialt handlar om försäljning där du har ansvar för försäljningsprocessen från ax till limpa.

Nu söker vi dig som vill komma in i en roll med enorma möjligheter!
Om tjänsten
I rollen som konsultchef kommer du ha en viktig roll med stora utvecklingsmöjligheter.
Det handlar om alltifrån kalla säljsamtal till dörrknackning, i din roll som konsultchef handlar det sen om att förstå dina kunders behov och tillmötesgå det. Genom att rekrytera grymt duktiga konsulter, du genomför intervjuer och sållar bland sökande.
Ingen dag är den andra lik då nya utmaningar ständigt dyker upp. En viktig egenskap är att ha is i magen och mod att våga sälja på nya kunder!

Arbetsrollen
Rollen innebär att du är ansvarig både för nyförsäljning, strategisk kundutveckling och rekrytering. Du kommer att ansvara för att bygga ditt eget nätverk av konsulter och kunder. Du ansvarar för alla delar i säljprocessen,
Du kommer att arbeta med hela försäljningsprocessen från start till mål. Dina arbetsuppgifter är att kontakta potentiella företagskunder, boka möten, kundmöten, upprätta och bearbeta offerter, säkerställa avslut samt kundsupport.


Vi söker dig som är
• Resultatfokuserad – Det är självklart att du ska göra allt du kan för att nå dina mål
• Ihärdig – Du förstår att ”övning ger färdighet”. Varje samtal är en lärdom och du måste kämpa vidare oavsett resultat från föregående samtal
• Kommunikativ – Du är duktig på att få ut det konkreta i samtalet
• Ett försäljnings- och resultatinriktat sinne för nya affärsmöjligheter
• Erfarenhet av bemanning / komplex sälj /B2B / rekrytering
• En kommunikativ lagspelare som brinner för att skapa nya affärer.
• Driven av att jobba mot finansiella mål och trivs bäst i dialogen med andra människor.
• Social, ser till kundnyttan och är bra på att skapa långsiktiga affärsrelationer.
• Din lyhördhet gör att du ser potentiella affärer och möjligheter till ytterligare kundnytta.
• Ett försäljnings- och resultatinriktat sinne för nya affärsmöjligheter
• Vana vid att arbeta självständigt men uppskattar också att bidra och utvecklas i ett vinnande team


Kvalifikationer
Tidigare erfarenhet av försäljning och arbete med kunder inom bemanning.
Arbetslivserfarenhet från en roll som inneburit ansvar och kundrelationer är meriterande
Har du goda kontakter med företag och näringsliv är det meriterande.

Vad erbjuder vi dig?
· Kontorstid under eget ansvar där vi kombinerar arbete på kontoret med arbete hemifrån när så önskas
· Karriärmöjligheter
· Fast månadslön

Om anställningen
Lön
Fast lön
Lönetyp: Fast månadslön
Anställningsvillkor
Heltidstjänst
Har du frågor om tjänsten kan du maila: [email protected] Visa mindre

Extrajobb: Rekryterare / Administratör till Speed Group

Utbildar du dig inom personal eller administration, går första året och vill ha ett utvecklande extrajobb som ger dig relevant arbetslivserfarenhet? Just nu söker vi dig som vill jobba extra som Rekryterare / Administratör hos oss på Speed Group! Vi erbjuder dig ett fartfyllt extrajobb inom vårt bemanningsteam i Borås, där du får chansen att lära och utvecklas i team med god gemenskap och nära till skratt! Om tjänsten Som Rekryterare / Administratör hos o... Visa mer
Utbildar du dig inom personal eller administration, går första året och vill ha ett utvecklande extrajobb som ger dig relevant arbetslivserfarenhet? Just nu söker vi dig som vill jobba extra som Rekryterare / Administratör hos oss på Speed Group! Vi erbjuder dig ett fartfyllt extrajobb inom vårt bemanningsteam i Borås, där du får chansen att lära och utvecklas i team med god gemenskap och nära till skratt!

Om tjänsten
Som Rekryterare / Administratör hos oss på Speed Group stöttar du upp våra rekryterare och konsultchefer med exempelvis urval, intervjuer, referenstagning, schemaläggning och administration. Du kommer även att vara vår ambassadör vid skolor och arbetsmässor där du agerar ansiktet utåt för oss och träffar kandidater.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Urval
- Telefonintervjuer och intervjuer
- Schemaläggning
- Mässor

Detta är ett extraarbete, med omfattning efter vårt behov och din tillgänglighet.
Anställningsformen kräver att du kan intyga en annan huvudsaklig sysselsättning, i detta fall i form av studier, på minst 50 %.


Om oss
Speed Group är ett tjänsteföretag som erbjuder kompletta lösningar inom bemanning, rekrytering, utbildning och logistik. Vi är en av Sjuhäradsbygdens största arbetsgivare och en av de ledande logistikaktörerna i Norden. Speed Group består av sju bolag med en total omsättning på drygt 700 MSEK och sysselsätter cirka 1000 medarbetare. Speed Group har sedan starten 2004 gjort en fantastisk tillväxtresa och har fortsatt ambitiösa tillväxtmål. Sedan 2015 är Ratos majoritetsägare.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Läs mer om oss på speedgroup.se.Om dig
Vi söker dig som studerar administration eller personal på högskola, helst första året. Du älskar personliga möten och är en person med stort driv och mycket energi. Vidare är du initiativtagande och inte rädd för att komma med input och nya idéer. Som person är du noggrann, självgående, kvalitetsmedveten, serviceinriktad och prestigelös. Vi ser gärna att du är en god administratör med ett strukturerat arbetssätt.

Krav:
- Pågående studier inom personal/administration, helst 1:a året, om minst 50 %
- Driven, orädd, social
- Körkort samt tillgång till bil

Meriterande:
- Erfarenhet från bemanningsbranchen och/eller serviceyrken


Eftersom detta är ett extrajobb vars omfattning styrs efter verksamhetens behov (arbetstoppar, sjukdom, semester), är det en stor fördel om du kan vara flexibel. Arbetet sker på dagtid.


Vi lägger stor vikt på ditt driv, engagemang och inställning och hoppas att du vill utvecklas och få värdefull arbetslivserfarenhet inom personal/administration/service hos oss under din resterande studietid! Ta chansen att bli en del av vårt team på Speed – vi ser fram emot din ansökan!


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så missa inte chansen – ansök redan idag!


Välkommen med din ansökan!

___

Sökord: Bemanning, extra, HR, personal, rekrytering, student, rekryterare, studentambassadör, extrajobb, extraanställd, personalvetare, opus, behovsanställd, behov, timanställd Visa mindre

Rekryteringsassistent till StudentConsulting i Borås

Vi söker nu en rekryteringsassistent som vill stötta våra rekryterare i deras dagliga arbete. Vi söker dig som studerar med minst 1 år kvar av dina studier och som vill utveckla din kunskap kring bemanning och rekrytering! I rollen kommer du att stötta våra rekryterare i deras dagliga arbete. I tjänsten ingår både administrativa arbetsuppgifter och mycket arbete med service, då främst kontakt med kandidater och konsulter. Arbetsuppgifterna som kan föreko... Visa mer
Vi söker nu en rekryteringsassistent som vill stötta våra rekryterare i deras dagliga arbete. Vi söker dig som studerar med minst 1 år kvar av dina studier och som vill utveckla din kunskap kring bemanning och rekrytering!

I rollen kommer du att stötta våra rekryterare i deras dagliga arbete. I tjänsten ingår både administrativa arbetsuppgifter och mycket arbete med service, då främst kontakt med kandidater och konsulter.

Arbetsuppgifterna som kan förekomma är bland annat:
- Annonsutformning
- Urval, telefonintervjuer samt inbokning av intervjuer
- Referenstagning
- Telefonkontakt med konsulter
- Övriga administrativa uppgifter kopplat till rekrytering och bemanning

Tjänsten är en timanställning och vi söker dig som är tillgänglig för att arbeta 2-3 pass /vecka under terminstid. Arbetstiderna är förlagda under kontorstid måndag-fredag och du har möjlighet att anpassa arbetstiderna efter skolans schema. För att vara aktuell för tjänsten behöver du kunna starta relativt omgående och ha hög tillgänglighet under hösten. Då vår arbetsbelastning är väldigt varierad kan behovet av din hjälp variera mycket från vecka till vecka. Vi ser gärna att du är flexibel och utöver schemalagda tider ibland kan hoppa in med kort varsel.

Din profil
Vi söker dig som är hungrig på att ta dig an arbetslivet parallellt med studierna och applicera teori i praktik. Vi tror att du är mitt uppe i dina studier, gärna inom området för personal- och arbetslivsfrågor, ekonomi, marknadsföring eller liknande. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har minst 1 år kvar på dina studier. Du ska kunna jobba minst 2-3 pass under terminerna. Som person trivs du i en dynamisk organisation där den ena dagen inte är den andra lik. För att passa in i vårt team bör du vara en lagspelare, ha ett stort intresse för människor och genom ett helhjärtat engagemang vara en god representant för StudentConsulting. Du är självständig, noggrann, effektiv och utåtriktad.


Vi jobbar löpande med urval och intervjuer, så vänta inte med din ansökan. Vid frågor är du välkommen att kontakta Affärschef Jennifer Tjernlund på [email protected]

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Studentambassadör till Maxkompetens i Borås

Rekryteringsassistent sökes till Maxkompetens i Borås Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på sex orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Vill du påbörja din karriär inom rekrytering? Vi söker nu en rekryteringsassistent till vårt kontor i Borås. Är du en öppen, social och initiativtagande student som vill utveckla dina kunskaper inom rekrytering och vill tes... Visa mer
Rekryteringsassistent sökes till Maxkompetens i Borås

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på sex orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Vill du påbörja din karriär inom rekrytering? Vi söker nu en rekryteringsassistent till vårt kontor i Borås.

Är du en öppen, social och initiativtagande student som vill utveckla dina kunskaper inom rekrytering och vill testa på arbetet som rekryterare på deltid?Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som bemannings- och rekryteringsassistent arbetar du tätt med våra konsultchefer och rekryterare där ert gemensamma uppdrag är att ge våra kunder de bästa kandidaterna. I rollen ingår både administrativa och serviceinriktade arbetsuppgifter med rekrytering och bemanning som huvudområde. Du har i rollen mycket kontakt med kandidater och konsulter.

Rollen ger utrymme för egna initiativ och ger dig en värdefull inblick i den rådande arbetsmarknaden. Vidare blir du en del av ett engagerat team som arbetar med energi, hög ambition och mycket hjärta.I rollen kommer du bland annat få arbeta med:

· Annonsutformning.

· Urval, telefonintervjuer, inbokning av intervjuer samt referenstagning.

· Arbetsmarknadsaktiviteter såsom deltagande på mässor m.m.

· Schemaläggning.

· Telefonkontakt med konsulter.

· Övrig administrationTjänsten är på deltid och arbetstiderna är mån-fre dagtid, även halvdagar kan förekomma. Då vår arbetsbelastning är varierad kan behovet av din hjälp variera från vecka till vecka.

Vi ser gärna att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel.

Självklart anpassas arbetstiderna efter ditt studieschema.Din profil

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är en positiv och noggrann person. Du är ansvarstagande och har en god problemlösningsförmåga. Vidare tycker du att det är kul att skapa relationer och att nätverka med studenter och arbetssökande. Du har goda kommunikativa egenskaper, vågar ta för dig och har gärna kreativa idéer angående vår marknadsföring gentemot studenter.

Vi tror att du är orädd och trivs i en miljö där du utmanar dig själv. Vår dynamiska arbetsmiljö kräver att du är flexibel och har en förmåga att prioritera och organisera ditt arbete även när tempot är högt. Att ta sig an nya uppgifter och bidra med dina åsikter ser du som en självklarhet.För att vara aktuell för tjänsten krävs att:

· Du studerar sista året på en utbildning inom Personal och Arbetsliv, Beteendevetenskap, Ekonomi eller liknande på minst 50%.

· Har tidigare erfarenhet från arbeten inom service och kundkontakt där du fått använda din förmåga att ta egna initiativ och eget ansvar.

· Har mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska, såväl i tal som i skrift.Övrig information

Placeringsort: Borås

Start: Enligt överenskommelse

Arbetstid och omfattning: Tjänsten är på deltid och arbetstiderna kan variera mellan mån-fre dagtid, även halvdagar kan förekomma.

Lön: Enligt kollektivavtalUrval och intervjuer påbörjas omgående och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Har du frågor så kontakta gärna Marie Sandvall kontorschef

Ansökan via mail undanbedes med hänvisning till GDPR.Om Oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003. Vi har kunduppdrag i hela landet och kontor i; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Göteborg. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 250 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Visa mindre

Vi expanderar ytterligare och söker en Kundansvarig/Rekryteringskonsult

Q befinner sig i en stark tillväxtfas och behöver utöka teamet med ytterligare en driven och engagerad kollega till vårt kontor i Borås. Beskrivning Q är ett etablerat bolag som grundades 2007 och som vuxit vidare och etablerats på andra orter. Vi befinner oss i en expansiv fas med flera nya kontor i landet och även lokal tillväxt varför vi nu söker efter en kollega med inriktning på kundansvar i kombination med rekrytering samt nykundsbearbetning. Pla... Visa mer
Q befinner sig i en stark tillväxtfas och behöver utöka teamet med ytterligare en driven och engagerad kollega till vårt kontor i Borås.

Beskrivning

Q är ett etablerat bolag som grundades 2007 och som vuxit vidare och etablerats på andra orter. Vi befinner oss i en expansiv fas med flera nya kontor i landet och även lokal tillväxt varför vi nu söker efter en kollega med inriktning på kundansvar i kombination med rekrytering samt nykundsbearbetning. Placering är på vårt kontor i centrala Borås där du i din roll kommer att ha fokus på kunder och uppdrag i mellersta och södra Sverige.

Hos Q får du ett fritt, variationsrikt och stimulerande arbete där du kommer att ha både kundkontakt, rekryteringsansvar och jobba med nykundsbearbetning. Helhetsblicken i ett företag, det entreprenöriella, kvalitet, dynamik och ha roligt på jobbet är något som karaktäriserar vårt arbetssätt. 

Då vi är ett mindre företag får du vara delaktig i företagets olika delar, vilket ger många externa kontakter med kunder, kandidater och andra intressenter. 

Arbetsuppgifter

Delaktighet i hela processen från sälj till leverans: utveckla processer, delaktighet i affärsutveckling, rekrytera, presentera kandidater, skapa kravprofiler, kundmöten, vara med på mässor.

Du kommer att ha nära samarbete med platschef i säljprocessen men även ha omfattande kontakt med rekryteringsansvariga i företaget.

Kvalifikationer

Akademisk examen inom ekonomi, HR, teknik, sälj, juridik - viktigt är att du har drivet och viljan. 

Har du erfarenhet från sälj i en B2B roll sedan tidigare är det meriterande. 

Värdefulla egenskaper är eget driv, kunna arbeta självständigt, god kommunikationsförmåga i tal och skrift, lyhörd och affärsmässig.

Har du goda kontakter med företag och näringsliv är det meriterande.

Arbetar du i en liknande roll idag och vill växa vidare? Kom och träffa oss!

Villkor

På Q finns möjlighet till personlig utveckling för rätt person. Välkommen med din ansökan. Vi arbetar med löpande urval.

Q är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och medlem i branschorganisationen Almega Kompetensföretagen samt i Svenskt Näringsliv. Företaget erbjuder interims- och rekryteringslösningar inom branscherna IT, teknik, administration, ekonomi, industri samt lager/logistik med personallösningar inom olika befattningsnivåer. Visa mindre

Rekryteringskonsult till Effektiv i Borås

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom kompetensförsörjning med tjänster som bland annat rekrytering, bemanning, interim, coachning och matchning. Vi är ett företag som motiveras av lagspel, utveckling, långsiktiga relationer och framgång. Effektiv satsar vidare och söker nu en rekryteringskonsult som vill vara med och skapa vinnare i arbetslivet! Vad erbjuder en dag hos oss? Vi är ett innovativt och snabbrörligt bolag, som vet vikten av att änd... Visa mer
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom kompetensförsörjning med tjänster som bland annat rekrytering, bemanning, interim, coachning och matchning. Vi är ett företag som motiveras av lagspel, utveckling, långsiktiga relationer och framgång. Effektiv satsar vidare och söker nu en rekryteringskonsult som vill vara med och skapa vinnare i arbetslivet!

Vad erbjuder en dag hos oss?
Vi är ett innovativt och snabbrörligt bolag, som vet vikten av att ändra spelsystem fort på den snabba marknaden vi befinner oss på idag. En marknad och spelplan som karaktäriseras av högt tempo, effektivitet och kvicka byten – där innovation och digitalisering är vår nutid och framtid. Därför är vi i behov av dig!

Här får du ansvara för hela rekryteringsprocessen - alltid utifrån en kompetensbaserad metodik. Effektivs rekryteringsprocess startar med en dedikerad verksamhetsanalys där vi djupdyker i kundens behov. För oss är det en självklarhet att agera som en rådgivande part till våra kunder och vi erbjuder alltid ett långsiktigt partnerskap. Här får du vara med och bidra med såväl nätverk som kompetens.

Att arbeta som rekryteringskonsult hos oss är ett kvalitativt hantverk med såväl kandidaten som kunden i fokus. Du skapar långsiktiga relationer med nya kunder samtidigt som du utvecklar våra befintliga samarbeten. Vidare säkerställer du att kandidaterna får en kandidatupplevelse i världsklass!

Vem söker vi?
Vi söker dig som har arbetat i en relationsbyggande roll med tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, där kontaktytorna varit många. Du har erfarenhet av rekrytering och personalhantering och det är meriterande om du tidigare har arbetat kompetensbaserat med tillhörande personbedömning. Vi ser gärna att du har arbetat i ett personalsystem samt har goda IT-kunskaper. Likaså om du har ett uppbyggt nätverk av kunder i Boråsområdet.
Som person har du ett genuint kund- och kandidatfokus samtidigt som du är prestigelös och engagerad. Du har ett kombinerat intresse av kundens affär och hur människor presterar och fungerar i olika typer av organisationer. Det är viktigt att du har en affärsmässighet och är duktig på att såväl etablera nya kundrelationer som att vårda befintliga. Långsiktigheten är i fokus! Du är självgående och trivs i en roll med frihet under ansvar, där du är duktig på att prioritera.
Varför ska du välja Effektiv som arbetsgivare?

Vi erbjuder dig en variationsrik roll med eget ansvar i ett team som har kul tillsammans, där alla är involverade och engagerade. Här får du chansen att ta rekrytering till en ny nivå – alltid med innovation som ledord! Med stor passion är vi med och assisterar kunderna på deras hemmaplan och får vara delaktiga i deras affärskritiska beslut inom personal och HR.
Du blir en del av ett företag som ser personalens kompetens och hittar på roliga aktiviteter med ett hjärta som klappar extra för våra ideella samarbeten. Här lever vi våra värdeord: Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga – vi hoppas att du delar dessa med oss.

Välkommen att bli Effektiv med oss!

Sökord:
Rekryterare, Rekryteringskonsult, Rekrytering, Kompetensbaserad rekrytering, Recruiter, Recruitment Consultant, Recruitment Visa mindre

Kandidatansvarig på deltid

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro ... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
Vad innebär rollen som Candidate Manager på Aditro Logistics Staffing? Rollen är främst fokuserad mot våran rekryteringsprocess. Din viktigaste uppgift är att arbeta tätt tillsammans med kontorets Business Managers och Account Managers för att hitta rätt kandidat till våra varierande uppdrag hos våra kunder. Ditt dagliga arbete kommer innefatta:

- Utformande av annonser efter kravprofil
- Urval av lämplig konsult
- Referenstagning
- Intervjuer
- Personaladministration som schemaläggning
- Administrativa uppgifter rörande både kandidater och konsulter
- Du kommer även vid behov och efter upplärning hantera bokningar av konsulter på uppdrag.

Din profil
Vem söker vi? Vi söker dig som är student i Borås och vill ha ett intressant extrajobb vid sidan av dina studier. Erfarenhet från bemanningsbranschen är meriterande men inget krav. Vi ser gärna att du har god förståelse för olika organisationers processer och kompetensbehov. Vi tror att du studerar personalvetenskap eller dylikt.

Som person är du driven, har hög energinivå, är självständig samt positiv. Din förmåga att planera och prioritera är viktig då du kommer att ha flera arbetsuppgifter pågående samtidigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Tjänsten är på deltid och arbetstiderna är förlagda 08:00-17:00, ett krav är att du minst kan arbeta två dagar i veckan.
Meriterande om du har körkort.

Det är önskvärt att du:
- talar och skriver svenska obehindrat
- har god datorvana
- har goda kunskaper Office-paketet
- har B-körkort
- har goda kunskaper i engelska i både tal och skrift
- har en eftergymnasial utbildning inom HR/beteendevetenskap
- är flexibel, noggrann och engagerad.


Dessutom är det meriterande om du:
- har erfarenhet av rekrytering och personaladministration, gärna inom bemannings- & rekryteringsbranschen
- har god systemvana av rekryterings- och HR-system
- har erfarenhet av lager- och logistikbranschen

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Konsultchef inom Lager & Logistik till OnePartnerGroup Borås

Vill du ta nästa steg i karriären och utvecklas vidare inom Lager Logistik? OnePartnerGroup i Borås växer och vi söker nu ytterligare en konsultchef inom lager Logistik!  Om oss OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom k... Visa mer
Vill du ta nästa steg i karriären och utvecklas vidare inom Lager Logistik? OnePartnerGroup i Borås växer och vi söker nu ytterligare en konsultchef inom lager Logistik! 

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Läs mer och ansök via www.onepartnergroup.se.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som konsultchef arbetar du med kandidatanskaffning och bemanning av personal tillsammans med våra kunder inom Lager Logistik. Du kommer ha löpande kontakt med kunder och konsulter kring schemaläggning och bokningar av konsulternas arbetspass. Det betyder att du tillsammans med dina kollegor driver hela eller delar av rekryteringsprocessen som innebär allt från kravprofil och annonsutformning till intervjuer, referenser, person bedömning och slutligen anställning. Du har personalansvar över konsulterna och ansvarar således över personalrelaterade ärenden så som uppföljningar, medarbetarsamtal etc. I tjänsten igår även nykundbearbetning och utveckling av befintliga avtal. 

Du kommer bland annat att arbeta med:
• Rekrytering, anställning, uppföljning av konsulter
• Medarbetarsamtal, tidrapportering och coachning av konsulter

Din profil
Schysst, framåtlutad och lagspelare är OnePartnerGroups tre kärnvärden. Det sätter vikten för vårt sätt att agera, både med varandra och i relationen med våra kunder och kandidater. Vi tror att du som söker har tidigare erfarenhet av att arbeta inom lager Logistik, gärna med arbetsledande ansvar eller med planering och schemaläggning.  Detta är dock inte ett krav då det allra viktigaste är ditt driv och engagemang i att vilja utvecklas. Vidare tror vi att du trivs i en arbetsmiljö där korta ledtider och snabba beslut tillhör vardagen. Våra kunder bedriver sin verksamhet under dygnets alla timmar och vi förväntar oss att du är flexibel med din arbetstid. 

Krav för Tjänsten:
-Avslutad gymnasial utbildning 
-Körkort B
-Goda kunskaper i Svenska och Engelska. (Ytterligare språkliga kunskaper är meriterande)


OnePartnerGroup i Väst kan erbjuda en spännande roll i ett expansivt bolag som ständigt utvecklas. Som konsultchef får du driva och utveckla vår verksamhet tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare. Vi är ett dotterbolag i en stabil koncern, vilket innebär såväl ekonomisk stabilitet som service gällande fakturering, lönehantering och systemstöd via vårt Shared Service Center i Jönköping. Vidare har vi en egen reklambyrå i koncernen vilket skapar goda förutsättningar att möta kunder, kandidater och konsulter på rätt marknad.


Tillträde enligt överenskommelse
Vi tillämpar löpande urval. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!

Vi tar inte emot några ansökningar via telefon eller e-post, endast via annonsen! Visa mindre

Personalplanerare

Vi söker nu en engagerad, organiserad och ambitiös personalplanerare till vår verksamhet i Borås. Liknade erfarenhet är nyttig men inte nödvändig. Vi söker dig som är strukturerad, kreativ, och tycker om att arbeta med människor. Du ska till sättet vara lösningsorienterad, optimistisk och "framåtlutad" Vi är ett litet team i en verksamhet under utveckling och behöver någon som rekryterar ny personal, planerar personal på kort och lång sikt och tar fram st... Visa mer
Vi söker nu en engagerad, organiserad och ambitiös personalplanerare till vår verksamhet i Borås. Liknade erfarenhet är nyttig men inte nödvändig.
Vi söker dig som är strukturerad, kreativ, och tycker om att arbeta med människor. Du ska till sättet vara lösningsorienterad, optimistisk och "framåtlutad"
Vi är ett litet team i en verksamhet under utveckling och behöver någon som rekryterar ny personal, planerar personal på kort och lång sikt och tar fram strategier för att säkerställa personalförsörjningen på kort och lång sikt. Då det ingår det en hel del administrativa uppgifter i tjänsten är det nödvändigt att du verkligen trivs med att utföra administrativa uppgifter.
Vi är ett framåtlutat gäng med höga ambitioner och högt i tak.
I rollen som personalplanerare kommer du att arbeta tillsammans med transportledare och platschef för att lösa olika utmaningar.
Vi prioriterar talang och fallenhet framför erfarenhet och utbildning även om både erfarenhet och utbildning är två företeelser som vi högaktar.
Den vi söker behöver ha ett stort driv och en vilja att lösa alla våra kunders problem för att hänga med på vår resa framåt!
Utvecklingsmöjligheter finns för den som har stort driv!
Vi arbetar med löpande urval så mejla in din ansökan redan idag! Så länge annonsen är publicerad är platsen ledig! Ansökningar accepteras endast på angiven mejladress.
Ange PP210707 i ämnesraden.
Vi hoppas att du vill vara med på vår resa och utvecklas med oss! Visa mindre

Konsultchef Veldi Bemanning Göteborg

Dina arbetsuppgifter Nu söker vi dig som vill vara med och fortsätta få Veldi Bemanning att växa till den självklara helhetsleverantören av kompetensförsörjning inom industrin! Din roll som Konsultchef hos oss innefattar ett sälj- och relationsskapande arbete med fokus på nykundsbearbetning så väl som existerande kunder. Veldi Kompetens verksamhet befinner sig i en spännande utvecklingsfas och vi tror att du kommer bidra till att få Veldi att växa sig än... Visa mer
Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som vill vara med och fortsätta få Veldi Bemanning att växa till den självklara helhetsleverantören av kompetensförsörjning inom industrin!

Din roll som Konsultchef hos oss innefattar ett sälj- och relationsskapande arbete med fokus på nykundsbearbetning så väl som existerande kunder. Veldi Kompetens verksamhet befinner sig i en spännande utvecklingsfas och vi tror att du kommer bidra till att få Veldi att växa sig ännu starkare och bli ett välkänt namn inom industribranschen. Vi vill att du ansvarar för anskaffandet av nya kunder och uppdrag samt kartläggning av marknaden för att kunna skapa fler affärer. Du kommer även utveckla relationen med våra befintliga kunder och ansvara för hela rekryteringsprocessen – från första kundmötet, kravprofil, annonsering, urvalsarbete och intervjuer till uppföljning av leverans och merförsäljning.
Då vi är en helhetsleverantör av kompetensförsörjning inom industri vill vi att du arbetar långsiktigt med våra kundrelationer och dess behov. Genom ett helhetsperspektiv på kundens unika situation kommer dina arbetsuppgifter variera. Då vi ingår i samma koncern som Veldis utbildningsverksamhet, kommer du arbeta tätt ihop med lärarna på skolan och därmed ingår även samarbete kring elevernas APL (praktik), då detta ofta är en naturlig väg in i arbete. Du kommer ingå i ett team bestående av kollegor både från Veldi Bemanning på andra orter, och övrig personal på skolan i både Borås och Göteborg

Din profil
Vi söker dig som vill ha ett arbete som bygger på att skapa och vårda relationer med andra människor. Våra kunder och kandidater är det viktigaste vi har och relationsskapande ska vara en självklarhet för dig och något du gör med hjärtat på rätt ställe. Du bör ha en säljande attityd och god erfarenhet från försäljning. Du ska tycka om att skapa nya möjligheter och affärer och brinna för att matcha rätt person med rätt uppdrag.
Har du tidigare erfarenhet från rekrytering- och bemanning är det meriterande, likväl om du har erfarenhet från industribranschen. Har du ett redan upparbetat kontaktnät inom branschen ses det som mycket positivt, annars tror vi att du har personligheten att bygga upp detta på ett snabbt och bra sätt. Du bör vara självgående och ta egna initiativ, samtidigt som samarbete och lagkänsla vara självklart för dig. Vidare ska du trivas i en miljö som utvecklas och växer i en entreprenöriell anda, med seniora så väl som juniora medarbetare. Vi är ett prestigelöst arbetsteam som stöttar varandra!

Erfarenheter och kompetenser:
- Eftergymnasial utbildning inom relevant område, alternativt motsvarande lämplig erfarenhet.
- Erfarenheter från försäljning, både B2B och B2C.
- Erfarenheter från ett relationsskapande arbete.
- Meriterande med erfarenhet från rekrytering och bemanning inom industribranschen.

Om oss
Veldi Kompetens ingår i kompetenskoncernen Strigo AB. I dagsläget består koncernen även av MoA Lärcentrum och Omsorgslyftet Utbildningar, och finns på flera orter i landet. Veldi Kompetens har idag verksamheter inom utbildningar, rekrytering och bemanning samt stöd och matchning vilka alla växer snabbt, och med grund i ovan omställning har vi siktet inställt på att starta upp nya verksamheter inom kompetensförsörjning. Kort och gott – vi erbjuder dig en viktig roll i företag som befinner sig i en spännande tillväxtfas! Visa mindre

Rekryterare till Speed Group

Är du social, driven och energirik? Älskar du att jobba med människor? Då har vi jobbet för dig! Som Rekryterare hos oss på Speed Group säkerställer du att vi kan erbjuda våra kunder den bästa personalen. Hos oss kommer du som Rekryterare att bli en del av ett härligt team med mycket värme, skratt och gemenskap. Om tjänsten Som Rekryterare arbetar du aktivt med kandidatinflöde, urval, intervjuer och kvalitetssäkring genom referenstagning i vår process att... Visa mer
Är du social, driven och energirik? Älskar du att jobba med människor? Då har vi jobbet för dig! Som Rekryterare hos oss på Speed Group säkerställer du att vi kan erbjuda våra kunder den bästa personalen. Hos oss kommer du som Rekryterare att bli en del av ett härligt team med mycket värme, skratt och gemenskap.

Om tjänsten
Som Rekryterare arbetar du aktivt med kandidatinflöde, urval, intervjuer och kvalitetssäkring genom referenstagning i vår process att hitta de bästa kandidaterna till våra bemanningsuppdrag på yrkesarbetarsidan. Du är Speeds ansikte utåt och representerar bolaget på ett säljande och entusiasmerande sätt till våra kandidater och kunder.

Arbetsuppgifter som Rekryterare:
- Skriva säljande jobbannonser
- CV-granskning och urval
- Anställningsintervjuer
- Referenstagning
- Närvaro på jobbmässor

Genom din kompetens, kreativitet och engagemang säkerställer du att Speed ligger i framkant med rätt kompetenser utefter våra kunders behov, både idag och imorgon. Att arbeta proaktivt och strukturerat tror vi är nyckeln till ett framgångsrikt kandidatarbete. Som Rekryterare är du med och förvaltar och utvecklar våra affärer och kundrelationer tillsammans med våra konsultchefer. Du kommer att ha mycket kontakt med Arbetsförmedlingen, omställningsbolag, skolor med flera.

Du kommer arbeta på vårt nybyggda och moderna kontor på Viared i Borås och ingå i ett fantastiskt team med mycket värme, skratt och gemenskap. Teamet består av Rekryterare, Konsultchefer, Koordinatorer, Operativ Chef och Säljare. Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig fram till årsskiftet med goda chanser till förlängning. Du kommer rapportera till operativ chef.

Om bolaget
Speed Group är ett tjänsteföretag som erbjuder kompletta lösningar inom bemanning, rekrytering, utbildning, logistik och lagerhållning.
Den största delen av vår verksamhet finns i Borås, där också vårt huvudkontor ligger, men vi finns även i Göteborg och Stockholm. Koncernen omsätter ca 700 MSEK och sysselsätter cirka 1300 medarbetare. Speed Group har sedan starten 2004 gjort en fantastisk tillväxtresa och har fortsatt ambitiösa tillväxtmål. Sedan 2015 är Ratos majoritetsägare.


Om oss
Vi Speedare har tre kärnvärden som vi tycker är extra viktiga; Kreativitet är ett av dem. Att vara kreativ och se det som andra inte ser gör att vi på Speed alltid strävar efter ständiga förbättringar och hittar nya lösningar för att hjälpa våra kunder. Kompetens är ett annat av våra kärnvärden, och det innebär att vi tänker innan vi gör. Speeds framgång bygger på att vi kan det vi gör och att vi tänker ett extra varv, så att våra kunder kan känna sig trygga i vetskapen att vi har kompetens, kunskap och erfarenhet som tillfredsställer deras behov. Vårt tredje kärnvärde är Engagemang; vi drivs av lusten att fler ska lyckas. Dessa tre kärnvärden sätter sin prägel på allt vi gör – i mötet med kunder, på vår arbetsplats, mot varandra och i vår sponsring – det är det som gör oss till Speed. Vill du bli en av oss?

Din profil
Vi söker dig som är social, drivande och energirik. Vi tror att du har arbetat med service sedan tidigare och verkligen älskar att jobba med människor!

Din profil:
- Älskar att jobba med människor
- Erfarenhet från serviceyrke (ex. restaurang, hotell, affär)
- Trivs med ett högt arbetstempo
- Kommunikativ med god förmåga att uttrycka dig i både i tal och skrift
- B-körkort

Meriterande:
- Erfarenhet av rekrytering / kandidatprocessen
- Utbildning inom personal, HR eller liknande

För att trivas i rollen som Rekryterare ska du tycka om att ha ett högt arbetstempo och drivas av att ha många bollar i luften – inte bara klara av att ha det. I vår bransch är vi vana vid snabba puckar och ständiga förändringar, vilket kräver att du har en positiv inställning och är förändringsbenägen. Som person är du målfokuserad, ihärdig och strukturerad och trivs med att arbeta både självständigt och i team.

Varmt välkommen med din ansökan!


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se. Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!
_____

Sökord: Rekryterare, Kandidatansvarig, Rekrytering, HR, Personal, Research Visa mindre

Lernia söker kandidatansvarig till Boråskontoret

Lernia är vägen framåt! Lernia levererar ledande kompetenslösningar för framtidens industri. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. Lernia omsatte 2 miljarder kronor 2020 och finns över hela landet. Vi utbildade 11 500 personer och förmedlade 8 300 bemanningskonsulter. Lernia är auktoriserat som bemannings-, utbildnings-, rekryterings- och omställningsföretag av respekti... Visa mer
Lernia är vägen framåt!
Lernia levererar ledande kompetenslösningar för framtidens industri. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. Lernia omsatte 2 miljarder kronor 2020 och finns över hela landet. Vi utbildade 11 500 personer och förmedlade 8 300 bemanningskonsulter. Lernia är auktoriserat som bemannings-, utbildnings-, rekryterings- och omställningsföretag av respektive branschorganisation. Läs mer på lernia.se.

Vill du vara med och göra skillnad för människor och företag, då har du chansen nu!

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom bemanning, utbildning och omställning, och finns på ett 60-tal orter i Sverige. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft och vi verkar inom områdena: bemanning, vuxenutbildning, och rekrytering samt omställning, matchning och karriärväxling. Besök gärna www.lernia.se

Om jobbet

Vår nästa kandidatansvarig som vi söker till Lernia Bemanning Borås skall huvudsakligen arbeta med:

• Hantera kundförfrågningar
• Hantera annonsering av tjänster
• Besöka skolor och mässor
• Arbeta med sociala medier
• Kvalitetssäkra kandidater och urval av kandidater
• Förbereda och genomföra kandidatpresentation
• Introducera nya konsulter
• Vara ett administrativt stöd till Konsultcheferna

Vem söker vi?

Du som söker kan ha några års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Eller har du en relevant utbildning. Du har en digital mognad och talar och skriver svenska flytande.

B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
För att trivas med jobbet som kandidatansvarig hos oss måste du vara flexibel, stresstålig men även strukturerad. Är du även resultatorienterad och gillar att nå uppsatta mål och tidsramar är det en fördel. Jobbet ställer krav på laganda och som person är du förtroendeingivande och prestigelös. Du är en engagerad och lyhörd person. Du är lösningsorienterad och gillar att arbeta i ett högt tempo där ingen dag är den andra lik. Du har god administrativ förmåga och vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Ansökan och mer information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % heltid med placering i Borås. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ann-Christin Hansson på 0722–541312.

En av våra grundläggande värderingar är lika och unika, vilket innebär strävan efter mångfald i vår verksamhet. Därför ser vi gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Som ett led i vårt rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll. Du kommer att få ge ditt samtycke till detta innan bakgrundskontrollen genomförs.

Intervjuer kommer att genomföras i augusti. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan med CV och personligt brev redan idag!

Sista ansökningsdag är 2021-08-20

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Söker du LIA/praktik inom HR och rekrytering HT 2021?

Studerar du HR eller personalvetarprogrammet och är intresserad av personalfrågor samt rekrytering? Gör din LIA/praktik hos oss på OnePartnerGroup i Borås! Om tjänsten Vi erbjuder dig en arbetsplats där du får vara med och följa samt arbeta med hela rekryteringsprocessen. Du får vara med i det dagliga arbetat som en konsultchef och kandidatansvarig utför. Vi söker dig som vill lära dig mer om bemannings- och rekryteringsbranschen och vill få en bred först... Visa mer
Studerar du HR eller personalvetarprogrammet och är intresserad av personalfrågor samt rekrytering? Gör din LIA/praktik hos oss på OnePartnerGroup i Borås!

Om tjänsten
Vi erbjuder dig en arbetsplats där du får vara med och följa samt arbeta med hela rekryteringsprocessen. Du får vara med i det dagliga arbetat som en konsultchef och kandidatansvarig utför. Vi söker dig som vill lära dig mer om bemannings- och rekryteringsbranschen och vill få en bred förståelse för hela rekryteringsprocessen. 
 
Första delen av praktiken kommer vara förlagd på vårat kontor i Göteborg, cirka 1-2 veckor. Din praktik inleds med att lära känna organisationen och dess delar, såsom kandidatansvariga och konsultchefer. Vidare får du en genomgång av system, produkten, befintliga kunder, pågående projekt m.m. Du kommer få varierande uppgifter som kommer bestå av bland annat CV granskning och urval, telefonintervjuer, intervjuer och referenstagning. Din praktik avslutas med ett mer omfattande slutprojekt.

Din praktik period bör vara planerad höstterminen 2021 och vara i minst 6 veckor. Praktiken kommer vara förlagd måndag till fredag, 08.00-17.00. Vi tar hänsyn till projekt/tentor som kommer att skrivas under praktikperioden och anpassar dagarna efter dessa. 

Din praktik måste vara i samband med nuvarande studier eller tilldelad från exempelvis Arbetsförmedlingen.
 
Vem är du?
För att trivas hos oss är du en positiv, självgående person som bidrar med idéer i arbetsgruppen. Som person är du driven och är inte rädd för att "hugg i" när det behövs, du känner även igen dig i våra värdeord: schysst, framåtlutad lagspelare. Arbetet kräver att du som person är strukturerad och tar eget initiativ, samt att du trivs med ett hög tempo och varierande arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
 
Om OnePartnerGroup:
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav Visa mindre

Handledare Stöd och matchning

Det går bra för oss på Arbets & StudieCentralen Sverige AB. Trots det rådande läget på marknaden och i samhället fortsätter vi att växa och utvecklas framåt. I och med det så söker vi fler medarbetare till vårt nya kontor i Borås. Vi söker en handledare som sedan tidigare har brett nätverk lokalt och regionalt inom näringslivet. Någon som är väldigt social och öppen för att knyta nya kontakter, initiativtagande och har en säljande personlighet. Du ska ocks... Visa mer
Det går bra för oss på Arbets & StudieCentralen Sverige AB. Trots det rådande läget på marknaden och i samhället fortsätter vi att växa och utvecklas framåt. I och med det så söker vi fler medarbetare till vårt nya kontor i Borås.
Vi söker en handledare som sedan tidigare har brett nätverk lokalt och regionalt inom näringslivet. Någon som är väldigt social och öppen för att knyta nya kontakter, initiativtagande och har en säljande personlighet. Du ska också vara en teamplayer, strukturerad och ha en förmåga att kommunicera rakt och tydligt. Det naturliga drivet ska finnas inom dig med förmåga att skapa glädje och entusiasm runt omkring dig.


ARBETSUPPGIFTER
Kontakt med företag inom näringslivet
Rekvirera och anskaffa lediga arbetsplatser
Matcha våra deltagare mot lediga tjänster
Dokumentera och rapportera genomförda aktiviteterArbets & StudieCentralen Sverige AB är ett företag där det är högt i tak och där vi välkomnar kreativitet och nytänkande. Du får en miljö där du kan umgås och trivas. Hos oss möts du av omtanke och ett äkta engagemang där vi tillsammans sätter upp strategier för att uppfylla verksamhets mål.


Vi ser fram emot att få just dig som vår kollega! Är du senior så tveka inte att ansöka du också!


Tillträde enligt överenskommelse och intervjuer kommer att ske löpande. Visa mindre

Söker du LIA/praktik inom HR och rekrytering HT 2021????????

Studerar du HR eller personalvetarprogrammet och är intresserad av personalfrågor samt rekrytering? Gör din LIA/praktik hos oss på OnePartnerGroup i Borås! Om tjänsten Vi erbjuder dig en arbetsplats där du får vara med och följa samt arbeta med hela rekryteringsprocessen. Du får vara med i det dagliga arbetat som en konsultchef och kandidatansvarig utför. Vi söker dig som vill lära dig mer om bemannings- och rekryteringsbranschen och vill få en bred först... Visa mer
Studerar du HR eller personalvetarprogrammet och är intresserad av personalfrågor samt rekrytering? Gör din LIA/praktik hos oss på OnePartnerGroup i Borås!

Om tjänsten
Vi erbjuder dig en arbetsplats där du får vara med och följa samt arbeta med hela rekryteringsprocessen. Du får vara med i det dagliga arbetat som en konsultchef och kandidatansvarig utför. Vi söker dig som vill lära dig mer om bemannings- och rekryteringsbranschen och vill få en bred förståelse för hela rekryteringsprocessen. 
 
Första delen av praktiken kommer vara förlagd på vårat kontor i Göteborg, cirka 1-2 veckor. Din praktik inleds med att lära känna organisationen och dess delar, såsom kandidatansvariga och konsultchefer. Vidare får du en genomgång av system, produkten, befintliga kunder, pågående projekt m.m. Du kommer få varierande uppgifter som kommer bestå av bland annat CV granskning och urval, telefonintervjuer, intervjuer och referenstagning. Din praktik avslutas med ett mer omfattande slutprojekt.

Din praktik period bör vara planerad höstterminen 2021 och vara i minst 6 veckor. Praktiken kommer vara förlagd måndag till fredag, 08.00-17.00. Vi tar hänsyn till projekt/tentor som kommer att skrivas under praktikperioden och anpassar dagarna efter dessa. 

Din praktik måste vara i samband med nuvarande studier eller tilldelad från exempelvis Arbetsförmedlingen.
 
Vem är du?
För att trivas hos oss är du en positiv, självgående person som bidrar med idéer i arbetsgruppen. Som person är du driven och är inte rädd för att "hugg i" när det behövs, du känner även igen dig i våra värdeord: schysst, framåtlutad lagspelare. Arbetet kräver att du som person är strukturerad och tar eget initiativ, samt att du trivs med ett hög tempo och varierande arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
 
Om OnePartnerGroup:
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav Visa mindre

Rekryterare/Onboarder till ett kontor som vill sluta växa - Vi söker dig so

Vi har under flera års tid varit i en expansiv fas här i Borås. Nu har vi trappat ner på tempot. Avsikten nu är att förädla alla processer. Däribland rekrytering och onboarding. Idag har vi en Onboarder och en Rekryterare, din roll kommer bli en kombination av båda. Jag letar efter dig som är bra på rekrytering och bra på att få in personer i kultur och arbete men är EXPERT på att göra det ännu bättre nästa gång. • För att lyckas i rollen är du en perso... Visa mer
Vi har under flera års tid varit i en expansiv fas här i Borås. Nu har vi trappat ner på tempot.

Avsikten nu är att förädla alla processer. Däribland rekrytering och onboarding.

Idag har vi en Onboarder och en Rekryterare, din roll kommer bli en kombination av båda. Jag letar efter dig som är bra på rekrytering och bra på att få in personer i kultur och arbete men är EXPERT på att göra det ännu bättre nästa gång.

• För att lyckas i rollen är du en person som gillar att hålla ett högt tempo och har en tydlig vinnarinstinkt
• Du har ett välutvecklat affärsmannaskap och trivs med att arbeta på ett resultatorienterat företag
• Du har erfarenhet av arbete inom rekrytering och bemanning
• Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper

Du rapporterar direkt till Platschef.

Dina arbetsuppgifter

Ansvar för all rekrytering i Borås vilket innefattar hela rekryteringsprocessen från att fastställa en tydlig kravprofil, skriva och publicera annonser till att genomföra telefon-och fysiska intervjuer, referenstagning och avtalsskrivning. Delaktig på mässor och andra event - allt för att hitta den bästa personalen som kan erbjuda den bästa kundupplevelsen.

Finnas som en koordinator samt stöd för Teamledare, Utbildare och framförallt nya Agenter för att säkerställa en trygg och bra första period på Releasy genom att jobba med alla de nya agenterna och deras team för att bl. a. stötta i coachning kring hur man bemöter kunder, svara på diverse frågor om Releasy samt våra uppdrag.

Analysera och ständigt förbättra.

Arbetstider

Självklart anpassar du detta efter behov men generellt är mån-fre 08:00 – 17:00.

Lön och anställningsgrad

Fast månadslön med kollektivavtal.

Tjänstgöringsgrad 100%, med 6-månaders provanställning.

Ansökan och tillsättningsdatum

Min ambition är att tillsätta rollen så snart som möjligt.

Detta avgörs lite av hur dina förutsättningar för start ser ut.

Har du några frågor så kan du kontakta [email protected]

Observera att du eventuellt kommer att genomgå en bakgrundskontroll under rekryteringsprocessens gång. Innan en bakgrundskontroll görs kommer vi att informera dig om dess omfattning och syfte.

Om oss

Vi på Releasy Customer Management är ett team som arbetar med att utveckla våra uppdragsgivares kundrelationer och stärka deras försäljning. Vårt fokus på våra medarbetare och innovativa lösningar har gjort oss till en av Sveriges mest framgångsrika kundserviceorganisationer. Våra kontor finns i Barcelona, Borås, Borlänge, Linköping och Stockholm. Vi arbetar med att skapa den bästa kundupplevelsen oavsett kanal. Vi skapar tusentals relationer…en i taget! Vi är kollektivavtalsanslutna och tror på trygga anställningar, mångfald och arbetsglädje. Visa mindre

Konsultchef till Effektiv i Borås

Nu utökar vi på Effektiv laget med en konsultchef som genom affärsmässigt och personligt handlande är med i vår expansiva fas. Här erbjuds du en nyckelroll där ledorden är kundutveckling, processeffektivisering och ledarskap på ett företag med goda värderingar och stort samhällsengagemang. Effektiv är det personliga konsultföretaget inom kompetensförsörjning med tjänster som bland annat rekrytering, bemanning, interim, matchning och coachning. Vi är ett f... Visa mer
Nu utökar vi på Effektiv laget med en konsultchef som genom affärsmässigt och personligt handlande är med i vår expansiva fas. Här erbjuds du en nyckelroll där ledorden är kundutveckling, processeffektivisering och ledarskap på ett företag med goda värderingar och stort samhällsengagemang.

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom kompetensförsörjning med tjänster som bland annat rekrytering, bemanning, interim, matchning och coachning. Vi är ett företag som motiveras av lagspel, utveckling, långsiktiga relationer och framgång. Bli vår nästa lagspelare!


Dina arbetsuppgifter
Som konsultchef hos Effektiv ansvarar du för kandidater, konsulter och kunder inom vår verksamhet i Borås med omnejd, med inriktning på industri/logistik. I rollen ingår personalansvar för Effektivs konsulter och du ansvarar för samtliga personalrelaterade frågor samt för rekryterings- och bemanningsprocessen. En central del i tjänsten innefattar att agera konsultativt och vara en rådgivande part för Effektivs kunder. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:

• Genomföra kundbesök och verka för goda samt långsiktiga kundrelationer
• Självständigt utföra hela rekryteringsprocessen, från annonsering till anställning av konsult
• Skapa förutsättningar för att konsulten motiveras och utvecklas i sin roll
• Effektivisera processer och driva utvecklingen inom funktionen
• Administrativt arbete gällande bland annat anställningsavtal och tidrapportering

Du ingår i affärsområdet för industri och logistik i Borås tillsammans med gruppchef, konsultchefer, kandidatansvariga och bemanningsadministratör.


Din profil
Vi ser gärna att du som söker har en akademisk examen inom HR alternativt har arbetat några år i en roll som konsultchef med inriktning på kollektivsidan. Även du som har arbetat i en befattning med personalansvar inom lager/logistikverksamhet kan vara aktuell för denna tjänst. Vidare har du kunskaper i rekrytering, arbetsrätt, kollektivavtal och personalrelaterade frågor. Du har en mycket god administrativ vana med tillhörande systemkunskaper samt en god ekonomisk förståelse. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med Intelliplan. Det är en fördel om du har erfarenhet inom industri, logistikflöden och/eller e-handel.

Som person har du ett genuint kundfokus samtidigt som du är prestigelös och engagerad. Du är duktig på att såväl etablera nya kundrelationer som att vårda befintliga, där du motiveras av att agera rådgivande gällande optimering av personalstyrkan utefter logistikprocesser. Det är viktigt att du har en affärsmässighet och en förmåga att se helheten utifrån affär- och konsultperspektiv. Du trivs i en roll med frihet under ansvar, där du är duktig på att prioritera och arbeta effektivt. Din arbetsdag präglas av ett högt tempo där det är viktigt att kunna fatta beslut och där din flexibilitet är av största vikt.Om oss

Varför ska du välja Effektiv som arbetsgivare?

Vi erbjuder dig en variationsrik roll med eget ansvar i ett team som har kul tillsammans, där alla är involverade och engagerade. Ett företag som ser personalens kompetens och hittar på roliga aktiviteter med ett hjärta som klappar extra för våra ideella samarbeten. Här lever vi våra värdeord: Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga som tillsammans bildar GULD – vi hoppas att du delar dessa med oss.

Välkommen att bli Effektiv med oss! Visa mindre

Lernia söker affärsdriven konsultchef i Borås

Lernia är vägen framåt! Lernia levererar ledande kompetenslösningar för framtidens industri. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. Lernia omsatte 2,7 miljarder kronor 2019 och finns över hela landet. Vi utbildade 15 000 personer och förmedlade 10 000 bemanningskonsulter. Lernia är auktoriserat som bemannings-, utbildnings-, rekryterings- och omställningsföretag av respektive ... Visa mer
Lernia är vägen framåt!
Lernia levererar ledande kompetenslösningar för framtidens industri. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. Lernia omsatte 2,7 miljarder kronor 2019 och finns över hela landet. Vi utbildade 15 000 personer och förmedlade 10 000 bemanningskonsulter. Lernia är auktoriserat som bemannings-, utbildnings-, rekryterings- och omställningsföretag av respektive branschorganisation. Lernia är ett värderingsdrivet företag. Oavsett vilken del av Lernia vi jobbar inom, och var i landet vi befinner oss, delar vi samma värderingar - Affärsmässighet, Pålitlighet och Lika och unika. Det hjälper oss att vara konkurrenskraftiga, stabila och lönsamma - nu och i framtiden. Läs mer på www.lernia.se

Vill du vara med och göra skillnad för människor och företag, då har du chansen nu!

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom bemanning, utbildning och omställning, och finns på ett 60-tal orter i Sverige. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft och vi verkar inom områdena: bemanning, vuxenutbildning, och rekrytering samt omställning, matchning och karriärväxling. Besök gärna www.lernia.se

Arbetsuppgifter
Drivs du av att göra affärer och samtidigt arbeta med personalfrågor?

Lernia Bemanning Borås söker en affärsinriktad konsultchef. Du erbjuds ett omväxlande, ansvarsfullt och självständigt arbete med stort fokus på kunder och affärer. Som konsultchef har du personalansvar för våra uthyrda bemanningskonsulter och rekryterar personal till både kunder och uthyrningsverksamheten. I säljarbetet utvecklar du långsiktiga relationer med våra kunder samt arbetar med nykundsbearbetning.

Din bakgrund
Du som söker har minst några års arbetslivserfarenhet från affärsdrivande arbete. Du är en relationsbyggare med erfarenhet av tjänsteförsäljning, om du dessutom har erfarenhet av personalledning så är det en kombination vi värdesätter. Erfarenhet från relevanta tjänster inom bemanningsbranschen är meriterande.

B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
För att trivas med jobbet som konsultchef hos oss måste du ha tävlingsinstinkt, entreprenörskap och vara resultatorienterad. Jobbet ställer krav på laganda och som person är du förtroendeingivande och prestigelös. Eftersom arbetet ofta kräver snabba insatser är personliga egenskaper som flexibilitet och hög energinivå mycket viktigt. Du är en engagerad och lyhörd person. Du är lösningsorienterad och gillar att arbeta i ett högt tempo där ingen dag är den andra lik. Du har god administrativ förmåga och vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, 100 % heltid. Utgår från Borås.

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Mer information och kontaktperson
Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka därför gärna in din ansökan innehållande CV och personligt brev redan idag.

Som ett led i vårt rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll. Du kommer att få ge ditt samtycke till detta innan bakgrundskontrollen genomförs.

För mer information kontakta Ann-Christin Hansson 0722-541312

Sista ansökningsdatum
2021-05-30

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Rekryteringskonsult till Experis / Jefferson Wells i Borås!

Vill du bli vår nya rekryteringskollega på Experis / Jefferson Wells inom ManpowerGroup? Vi satsar stort på vår rekryteringsverksamhet och utökar nu vårt dedikerade rekryteringsteam i region väst! Vi vill ha dig som drivs av att göra affärer, älskar rekrytering och som redan har ett upparbetat nätverk av kunder och kandidater. Vill du arbeta på ett av världens mest etiska företag - då kan Experis /Jefferson Wells vara helt rätt för just dig! Din vardag ... Visa mer
Vill du bli vår nya rekryteringskollega på Experis / Jefferson Wells inom ManpowerGroup?

Vi satsar stort på vår rekryteringsverksamhet och utökar nu vårt dedikerade rekryteringsteam i region väst! Vi vill ha dig som drivs av att göra affärer, älskar rekrytering och som redan har ett upparbetat nätverk av kunder och kandidater.

Vill du arbeta på ett av världens mest etiska företag - då kan Experis /Jefferson Wells vara helt rätt för just dig!

Din vardag
I din roll som rekryteringskonsult hos oss kommer du att få några av branschens bästa rekryteringskonsulter som kollegor. Tillsammans har ni helhetsansvaret för att genomföra rekryteringsuppdrag åt våra kunder och samarbetspartners.

Som rekryteringskonsult blir du en nyckelspelare för oss och våra kunder när det kommer till att identifiera och attrahera rätt kompetens. Du kommer ingå i ett dedikerat rekryteringsteam, där vi alla brinner för hantverket rekrytering.

I rollen ingår att bearbeta marknaden, etablera och fördjupa relationer samt genomföra affärer och förhandlingar. För dig innebär det att vi möjliggör det som verkligen betyder något - att agera trusted advisor i den rådgivande dialogen med både kunder och kandidater.

Du driver dina rekryteringsprocesser självständigt och trivs i en bred roll där du själv äger hela rekryteringsprocessen från kundmöte och kravprofilsanalys till search, urval, djupintervjuer, tester och uppföljning.

Vem är du?
Vi söker dig som har en akademisk examen och som tidigare har arbetat i en roll med helhetsansvar för rekryteringsprocessen. Med fördel har du erfarenhet av chef- eller specialistrekrytering inom IT/Teknik-området.

Som person älskar du försäljning och drivs av det affärsmässiga, konsultativa och personliga i rollen. Du har lätt för att kommunicera på ett tydligt och förtroendeingivande sätt och har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Som relationsbyggare skapar du värde i alla dialoger du för och du brinner för att ständigt bredda och utveckla ditt kontaktnät.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi är stolta över vårt bolag som leder utvecklingen inom rekrytering! Som senior rekryteringskonsult hos oss får du tillgång till den senaste tekniken samt våra ISO-certifierade processer där vi sätter kund och kandidat i fokus.

Vår styrka är vår nationella storlek i kombination med vår lokala närvaro vilket ger oss starka upparbetade kund- och kandidatnätverk både lokalt, nationellt och globalt!

Vi har som ambition att alltid vara branschens bästa arbetsgivare och tyngdpunkten i vårt hållbarhetsarbete ligger på att bidra till mångfald, jämställdhet och integration. Vårt mål är att bidra till ett hållbart arbetsliv i Sverige och i de över 80 länder där vi är verksamma. Vårt hållbarhetsarbete stöttar FN:s globala mål för hållbar utveckling.

Om Jefferson Wells
Jefferson Wells är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat på att finna skickliga personer inom IT, teknik, ekonomi, ledarskap men även marknadsföring, försäljning och HR är viktiga delar av vår verksamhet. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om kandidatens potential, får vi såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Experis / Jefferson Wells finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup. Visa mindre

Vill du bli vår nya kollega? Vi söker kandidatansvarig i Borås!

Nu vill vi stärka vårt team i Borås med en roll som kandidatansvarig!  Har du tidigare erfarenhet inom branschen och trivs i en varierande miljö med fokus på service och människor? Vill du bli en del av en arbetsplats fylld av glädje och laganda? Just nu söker vi en person som kan arbeta 50% som kandidatansvarig! Dina arbetsuppgifter: Som kandidatansvarig hos oss blir du en viktig del i OnePartnerGroups framgång, där ditt stöd till konsultcheferna är A o... Visa mer
Nu vill vi stärka vårt team i Borås med en roll som kandidatansvarig!  Har du tidigare erfarenhet inom branschen och trivs i en varierande miljö med fokus på service och människor? Vill du bli en del av en arbetsplats fylld av glädje och laganda?

Just nu söker vi en person som kan arbeta 50% som kandidatansvarig!

Dina arbetsuppgifter:
Som kandidatansvarig hos oss blir du en viktig del i OnePartnerGroups framgång, där ditt stöd till konsultcheferna är A och O för träffsäker rekrytering och bemanning. Du arbetar med våra rekryteringsprocesser och uthyrningsuppdrag inom verksamhetens ”blue-collar” sida, där ditt mål är att förse dessa processer med den bästa kandidatmatchningen. Ditt fokus kommer främst ligga på roller inom lager, logistik, transport och industri.

I din roll kommer du att jobba i team tillsammans med vår konsultchef i Borås men även kollegor som sitter i Göteborg, där din uppgift är att proaktivt arbeta för att bygga upp vårt kandidatnätverk med nya kompetenser och matcha talanger med nya karriärmöjligheter, via telefon, dator och mail.

Du kommer bland annat att arbeta med:
• Searcha kandidater i våra egna databaser och externa kanaler – såsom sociala medier och via andra nätverk
• Stötta konsultcheferna genom att göra urval, genomföra telefonintervjuer, referenstagning och matcha kandidater mot uppdrag
• Skriva och publicera annonser på vår hemsida, externa kanaler samt aktivt engagera dig i sociala medier så som Facebook för att få ut attraktiva jobberbjudanden till rätt målgrupp samt relevanta administrativa arbetsuppgifter
• Du kommer även ha en mindre administrativ roll där hantering av sjukfrånvaron, arbetsgivarintyg och uppdatering av arbetskontrakt förekommer.  
 
Tjänsten kommer till en början vara 50% med upplägget halvdagar, fem dagar i veckan.

Din profil: 
Schysst, framåtlutad och lagspelare är OnePartnerGroups tre kärnvärden. Det sätter vikten för vårt sätt att agera, både med varandra och i relationen med våra kunder och kandidater.
För att bli en framgångsrik kandidatansvarig krävs att du är kreativ, envis, kan hantera flera olika arbetsuppgifter samtidigt samt att du har ett stort driv och engagemang. Du trivs bäst i en arbetskultur med ett högt tempo, ett stort eget ansvar och en föränderlig miljö. Då du kommer att vara ansvarig för kandidathanteringen krävs det även att du är noggrann och strukturerad i ditt arbete. 

Du är en naturlig nätverksbyggare med förmåga att skapa, utveckla och bibehålla långsiktiga relationer. Vi tror att i din bakgrund finns erfarenhet från service-, försäljning-, logistik-, rekryterings- eller bemanningsbranschen. För att vara aktuell för tjänsten har du en avslutad gymnasial utbildning, har du dessutom högskole- eller KY-utbildning i personalvetenskap, ekonomi eller försäljning ser vi detta som meriterande. 
 
Om OnePartnerGroup och vad vi kan erbjuda dig: 
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. 
Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

OnePartnerGroup i Borås kan erbjuda en spännande roll i ett expansivt bolag som ständigt utvecklas. Som kandidatansvarig får du driva och utveckla vår verksamhet tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare. Vi är ett dotterbolag i en stabil koncern, vilket innebär såväl ekonomisk stabilitet som service gällande fakturering, lönehantering och systemstöd via vårt Shared Service Center i Jönköping.  För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet.

Ansökan: 
Intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag! Vi tar inte emot några ansökningar via e-post eller telefon, vänligen skicka in din ansökan via annonsen! Visa mindre

Säljande Konsultchef

Beskrivning Vi befinner oss i en expansiv fas och söker nu efter en kollega med inriktning på kundansvar samt rekrytering! Tjänsten omfattar vårt kontor i Borås. Som ny i rollen ansvarar du för att bygga upp din egen kundstock varför rollen initialt handlar om försäljning där du har ansvar för försäljningsprocessen från ax till limpa. Nu söker vi dig som vill komma in i en roll med enorma möjligheter! Du börjar som B2B säljare och bygger upp din egen p... Visa mer
Beskrivning

Vi befinner oss i en expansiv fas och söker nu efter en kollega med inriktning på kundansvar samt rekrytering! Tjänsten omfattar vårt kontor i Borås.
Som ny i rollen ansvarar du för att bygga upp din egen kundstock varför rollen initialt handlar om försäljning där du har ansvar för försäljningsprocessen från ax till limpa.

Nu söker vi dig som vill komma in i en roll med enorma möjligheter! Du börjar som B2B säljare och bygger upp din egen portfölj med kunder och konsulter, I rollen som B2B-säljare kommer du ha en viktig roll med stora utvecklingsmöjligheter.

Om tjänsten

Tjänsten handlar om att söka upp och kontakta företag och det här är chansen för dig att få inblick i försäljningsaffären och samtidigt få arbeta på ett företag där framtidens marknad byggs. Du kommer med din arbetsinsats att vara en viktig spelare för Connectbase Bemannings affärsmöjligheter och för dig med rätt driv finns långsiktiga utvecklingsmöjligheter.

Arbetsrollen
Rollen innebär att du är ansvarig både för nyförsäljning, strategisk kundutveckling och rekrytering. Du kommer att ansvara för att bygga ditt eget nätverk av konsulter och kunder. Du ansvarar för alla delar i säljprocessen,
Du kommer att arbeta med hela försäljningsprocessen från start till mål. Dina arbetsuppgifter är att kontakta potentiella företagskunder, boka möten, kundmöten (digitalt), upprätta och bearbeta offerter, säkerställa avslut samt kundsupport.


Vi söker dig som är och har


· En kommunikativ lagspelare som brinner för att skapa nya affärer.
· Driven av att jobba mot finansiella mål och trivs bäst i dialogen med andra människor.
· Social, ser till kundnyttan och är bra på att skapa långsiktiga affärsrelationer.
· Din lyhördhet gör att du ser potentiella affärer och möjligheter till ytterligare kundnytta.
· Ett försäljnings- och resultatinriktat sinne för nya affärsmöjligheter
· Vana vid att arbeta självständigt men uppskattar också att bidra och utvecklas i ett vinnande team
· Erfarenhet av sälj b2b/b2c

Kvalifikationer

Har du erfarenhet från sälj i en B2B roll sedan tidigare är det meriterande.
Värdefulla egenskaper är eget driv, kunna arbeta självständigt, god kommunikationsförmåga i tal och skrift, lyhörd och affärsmässig.

Har du goda kontakter med företag och näringsliv är det meriterande.
Körkort inget krav men meriterande.Vad erbjuder vi dig?
· Ett familjärt kontor där vi snabbt inkluderar våra nyanställda i gemenskapen
· Kontorstider med möjlighet till distansarbete
· Karriärmöjligheter
· Fritt, variationsrikt och stimulerande arbete
·

Om anställningen
Lön
Lön enligt överenskommelse
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Anställningsvillkor
Deltidstjänst på 50% vilket kan kombineras med studier eller annat jobb vid sidan om.
Kan leda till heltidstjänst för rätt person. Visa mindre

Bemanningsplanerare på Bemanningsenheten pedagogik

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära. Vill du vara med och stärka upp vårt team som arbetar med bemanningsplanering? Tillsammans med fem medarbetare ansvarar du för att våra enheter är bemannade med välfungerande personal vid både korttidsfrånvaro och längre vikariat. Verksamheter... Visa mer
Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

Vill du vara med och stärka upp vårt team som arbetar med bemanningsplanering? Tillsammans med fem medarbetare ansvarar du för att våra enheter är bemannade med välfungerande personal vid både korttidsfrånvaro och längre vikariat. Verksamheterna vi servar är förskola, skola, gymnasium, vuxenutbildning, bibliotek, museum, fritidsgårdar, mötesplatser, badhus samt inom kost och lokalvård. Är du en person som är lösningsorienterad och brinner för skapa goda relationer med dem du servar? Välkommen med din ansökan!

Bemanningsenheten har en viktig roll i arbetet med personalförsörjning till Borås Stads verksamheter. Som bemanningsplanerare är din huvudsakliga arbetsuppgift är att ta emot beställning på personal och därefter boka timvikarier till verksamheten där behovet uppstått. I arbetsuppgifterna ingår det även att planera och prioritera personal för att kunna möta verksamhetens personalbehov.

För att kunna tillgodose verksamhetens behov krävs det att du har en god dialog med såväl chefer som medarbetare. I dina arbetsuppgifter ingår det även att föra dialog med vikarier för att tillgodose intresset för hur de önskar arbeta. Vi arbetar ständigt med att främja Borås Stads arbetsgivarvarumärke och att identifiera personal som fungerar väl.

Arbetet är på dagtid och arbetstiden förlagd mellan 06.15-16.00.

Vi ser att som söker har en högskoleutbildning eller yrkesutbildning inom personal eller administration/offentlig förvaltning alternativt annan utbildning som arbetsgivare bedömer som likvärdig. Det är meriterande om du tidigare arbetat med bemanningsfrågor eller personalplanering. Du har erfarenhet av administrativt arbete och behöver ha goda IT-kunskaper då ditt främsta arbetsredskap är IT-stöd. Vidare är det ett krav att ha goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som i skrift.

Vi söker dig som är positiv och som har förmåga att se möjligheter och handlingsalternativ i utmanande situationer. Då det periodvis är högt tryck på Bemanningsenheten är det viktigt att du kan prioritera och prestera även under press. Du är utvecklingsorienterad och trivs med att arbeta i grupp. Du trivs även med att arbeta självständigt och tar eget ansvar.

Bemanningsenheten är en servicefunktion där du har daglig kontakt med chefer, medarbetare och vikarier. Därför är det viktigt att du är lyhörd, har en känsla för service samt är kontaktskapande. Vi värdesätter fallenhet för att se nya möjligheter och förmåga att driva utvecklingsarbete och lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vänta inte med din ansökan, urval och intervju sker löpande under ansökningsperioden. Välkommen!

Borås Stad erbjuder många förmåner och har en aktiv personalklubb. Läs mer om Borås Stad som arbetsgivare Visa mindre

Rekryteringssamordnare på Bemanningsenheten Pedagogik

Vill du vara med i arbetet kring att driva och utveckla kompetensförsörjningen till verksamheterna vi servar? Kompetensförsörjning är en viktig fråga för Bemanningsenheten och vi är inte rädda för att prova nya idéer. Välkommen med din ansökan till ett uppdrag där du får utrymme att växa i din yrkesroll. Bemanningsenheten Pedagogik sitter i ljusa och fräscha lokaler på Albanoliden i Borås. Vi är fyra bemanningsplanerare, en rekryteringssamordnare och ... Visa mer
Vill du vara med i arbetet kring att driva och utveckla kompetensförsörjningen till verksamheterna vi servar? Kompetensförsörjning är en viktig fråga för Bemanningsenheten och vi är inte rädda för att prova nya idéer. Välkommen med din ansökan till ett uppdrag där du får utrymme att växa i din yrkesroll.Bemanningsenheten Pedagogik sitter i ljusa och fräscha lokaler på Albanoliden i Borås. Vi är fyra bemanningsplanerare, en rekryteringssamordnare och chef som dagligen förser Borås Stads förvaltningar med vikarier. Verksamheterna vi servar är förskola, skola, gymnasium, vuxenutbildning, bibliotek, museum, fritidsgårdar, mötesplatser, badhus samt inom kost och lokalvård.

Som rekryteringssamordnare på Bemanningsenheten har du det övergripande ansvaret kring hela rekryteringsprocessen. Tillsammans med en annan rekryteringssamordnare ansvarar du för att rekrytera personal för både korttidsfrånvaro och längre vikariat. Du ansvarar även för att genomföra, planera, kvalitetssäkra och strukturera ditt arbete för att rekrytera framgångsrikt utifrån verksamheternas behov. Vidare arbetar du med utformning av annonser, urval, intervjuer och referenstagning. Du arbetar även med att utveckla och administrera rekryteringsprocessen för att kunna möta framtidens bemanningsbehov och bidra till stadens kompetensförsörjning. Du håller också i introduktioner och presentationer för nyanställda både individuellt och i större grupp. Du är ansiktet utåt och samverkar med andra aktörer, både interna och externa och verkar för att främja Borås Stads arbetsgivarvarumärke och för att hitta nya vägar in för personer som kan vara morgondagens medarbetare.

Arbetet är förlagt på dagtid och arbetstiden är 08:00-17.00.För att lyckas i rollen som rekryteringsamordnare är det ett krav att du har en högskoleexamen inom personal- och organisationsutveckling alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vidare är det ett krav att du har arbetslivserfarenhet av att självständigt ha arbetat med rekrytering. Du ska ha god skriftlig och muntlig förmåga i svenska språket. Meriterande är om du tidigare arbetat med kompetensbaserad rekrytering.

Som person är du positiv och har förmåga att se möjligheter och handlingsalternativ i utmanande situationer. Du är utvecklingsorienterad, initiativtagande, trivs med att arbeta självständigt och har förmåga att ta eget ansvar. Då det periodvis är högt tryck på Bemanningsenheten är det viktigt att du är flexibel och har förmåga att prioritera och prestera även under press. Du är en person som trivs med att skapa goda relationer och är konsulterande gentemot dem vi servar.

Vi värdesätter ditt driv och engagemang och lägger stor viktigt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du som söker letar efter en utmaning och vill vara med i arbetet att vidareutveckla rekryteringen då det finns utrymme att växa i yrkesrollen.
Vänta inte med din ansökan - uval och intervju sker löpande under ansökningsperioden.

Borås Stad erbjuder många förmåner och har en aktiv personalklubb. Läs mer om Borås Stad som arbetsgivare Visa mindre

Bemanningsplanerare på Bemanningsenheten pedagogik

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära. Vill du vara med och stärka upp vårt team som arbetar med bemanningsplanering? Tillsammans med fem medarbetare ansvarar du för att våra enheter är bemannade med välfungerande personal vid både korttidsfrånvaro och längre vikariat. Verksamheter... Visa mer
Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

Vill du vara med och stärka upp vårt team som arbetar med bemanningsplanering? Tillsammans med fem medarbetare ansvarar du för att våra enheter är bemannade med välfungerande personal vid både korttidsfrånvaro och längre vikariat. Verksamheterna vi servar är förskola, skola, gymnasium, vuxenutbildning, bibliotek, museum, fritidsgårdar, mötesplatser, badhus samt inom kost och lokalvård. Är du en person som är lösningsorienterad och brinner för skapa goda relationer med dem du servar? Välkommen med din ansökan!

Bemanningsenheten har en viktig roll i arbetet med personalförsörjning till Borås Stads verksamheter. Som bemanningsplanerare är din huvudsakliga arbetsuppgift är att ta emot beställning på personal och därefter boka timvikarier till verksamheten där behovet uppstått. I arbetsuppgifterna ingår det även att planera och prioritera personal för att kunna möta verksamhetens personalbehov.

För att kunna tillgodose verksamhetens behov krävs det att du har en god dialog med såväl chefer som medarbetare. I dina arbetsuppgifter ingår det även att föra dialog med vikarier för att tillgodose intresset för hur de önskar arbeta. Vi arbetar ständigt med att främja Borås Stads arbetsgivarvarumärke och att identifiera personal som fungerar väl.

Arbetet är på dagtid och arbetstiden förlagd mellan 06.15-16.00.

Vi ser att som söker har en högskoleutbildning eller yrkesutbildning inom personal eller administration/offentlig förvaltning alternativt annan utbildning som arbetsgivare bedömer som likvärdig. Det är meriterande om du tidigare arbetat med bemanningsfrågor eller personalplanering. Du har erfarenhet av administrativt arbete och behöver ha goda IT-kunskaper då ditt främsta arbetsredskap är IT-stöd. Vidare är det ett krav att ha goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som i skrift.

Vi söker dig som är positiv och som har förmåga att se möjligheter och handlingsalternativ i utmanande situationer. Då det periodvis är högt tryck på Bemanningsenheten är det viktigt att du kan prioritera och prestera även under press. Du är utvecklingsorienterad och trivs med att arbeta i grupp. Du trivs även med att arbeta självständigt och tar eget ansvar.

Bemanningsenheten är en servicefunktion där du har daglig kontakt med chefer, medarbetare och vikarier. Därför är det viktigt att du är lyhörd, har en känsla för service samt är kontaktskapande. Vi värdesätter fallenhet för att se nya möjligheter och förmåga att driva utvecklingsarbete och lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vänta inte med din ansökan, urval och intervju sker löpande under ansökningsperioden. Välkommen!

Borås Stad erbjuder många förmåner och har en aktiv personalklubb. Läs mer om Borås Stad som arbetsgivare Visa mindre

Extrajobb: Rekryterare till Speed Group

Utbildar du dig inom organisations- och personalutveckling och vill ha ett utvecklande extrajobb som ger dig relevant arbetslivserfarenhet? På Speed Group erbjuder vi dig ett fartfyllt extrajobb som Rekryterare, där du får chansen att lära och utvecklas i team med god gemenskap och nära till skratt! Om tjänsten Speed Group växer och nu söker vi dig som studerar organisation/personal första eller andra året på högskola och som vill arbeta extra inom rek... Visa mer
Utbildar du dig inom organisations- och personalutveckling och vill ha ett utvecklande extrajobb som ger dig relevant arbetslivserfarenhet? På Speed Group erbjuder vi dig ett fartfyllt extrajobb som Rekryterare, där du får chansen att lära och utvecklas i team med god gemenskap och nära till skratt!Om tjänsten
Speed Group växer och nu söker vi dig som studerar organisation/personal första eller andra året på högskola och som vill arbeta extra inom rekrytering och bemanning.

Som Rekryterare arbetar du med:
- Urval av kandidater
- Telefonintervjuer
- Intervjuer
- Referenstagning
- Träffa potentiella kandidater på skolor och arbetsmässor

Detta är ett extraarbete, med omfattning efter vårt och våra kunders behov och din tillgänglighet. Anställningsformen kräver att du kan intyga en annan huvudsaklig sysselsättning, i detta fall i form av studier, på minst 50 %.


Om oss
Speed Group är ett tjänsteföretag som erbjuder kompletta lösningar inom bemanning, rekrytering, utbildning och logistik. Vi är en av Sjuhäradsbygdens största arbetsgivare och en av de ledande logistikaktörerna i Norden. Speed Group består av sju bolag med en total omsättning på 800 MSEK och sysselsätter cirka 1200 medarbetare. Speed Group har sedan starten 2004 gjort en fantastisk tillväxtresa och har fortsatt ambitiösa tillväxtmål. Sedan 2015 är Ratos majoritetsägare.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Läs mer om oss på speedgroup.se.


Din profil
För att lyckas i rollen som Rekryterare tror vi att du studerar på Organisations- och personalutvecklare i samhället (OPUS), eller utbildning med liknande inriktning. Du älskar personliga möten och är en person med stort driv och mycket energi. Vidare är du initiativtagande och inte rädd för att komma med input och nya idéer.
Krav:
- Pågående studier inom organisation/personal, 1:a eller 2:a året, om minst 50 %
- Driven, orädd, social
Meriterande:
- Erfarenhet från serviceyrken
- Körkort och tillgång till bil
Vi lägger stor vikt på ditt driv, engagemang och inställning och hoppas att du vill utvecklas och få värdefull arbetslivserfarenhet inom personal hos oss under din resterande studietid!
Ta chansen att bli en del av vårt team på Speed – vi ser fram emot din ansökan!


Ansökan
Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut, så missa inte chansen – ansök redan idag!
___

Sökord: Rekryterare, Rekrytering, Studentambassadör, Extrajobb, Extraanställd, OPUS, Personalvetare Visa mindre

Arbetskoordinator

Jobbeskrivning Vi söker dig som vill jobba som arbetskoordinator. Tjänsten innebär att avlasta personalansvariga i ett team. Du kommer att vara placerad hos ett par av våra större kunder i Borås och ansvara för den dagliga driften såsom sjukfrånvaro, personalfrågor, annonsutformning, urvalsarbete samt personaladministrativa ärenden. Arbetet är å ena sidan stressigt och mycket att göra men å andra sidan utmanande och intressant då det ständigt dyker upp n... Visa mer
Jobbeskrivning
Vi söker dig som vill jobba som arbetskoordinator. Tjänsten innebär att avlasta personalansvariga i ett team. Du kommer att vara placerad hos ett par av våra större kunder i Borås och ansvara för den dagliga driften såsom sjukfrånvaro, personalfrågor, annonsutformning, urvalsarbete samt personaladministrativa ärenden.

Arbetet är å ena sidan stressigt och mycket att göra men å andra sidan utmanande och intressant då det ständigt dyker upp nya situationer. Uniflex är uppbyggt av små team som jobbar tätt tillsammans. Vår kultur präglas av engagemang, affärsmässighet och arbetsglädje.

Personliga egenskaper
Meriterande är om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och vill fortsätta att utvecklas inom området. Genom ditt grymma driv, självständighet och tempo visar du på dina ambitioner och att du vill gå långt i din karriär. Inom Uniflex finns det goda karriärmöjligheter då vi arbetar aktivt med internrekrytering.


Anställningsform: provanställning
Heltid.
Arbetstid: Dagtid.

Lön: Individuell lönetillsättning tillämpas.

Sista ansökningsdatum är 2020-10-30. Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Tyvärr har vi begrännsade möjligheter att besvara frågor via e-post och telefon och ber dig därför att spara dina frågor till en evenetuell intervju.

Lycka till med din ansökan!Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat.

Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Visa mindre

Söker du LIA/praktik inom HR och rekrytering HT 2020????????

Studerar du HR eller personalvetarprogrammet och är intresserad av personalfrågor samt rekrytering? Gör din LIA/praktik hos oss på OnePartnerGroup i Borås! Om tjänsten Vi erbjuder dig en arbetsplats där du får vara med och följa samt arbeta med hela rekryteringsprocessen. Du får vara med i det dagliga arbetat som en konsultchef och kandidatansvarig utför. Vi söker dig som vill lära dig mer om bemannings- och rekryteringsbranschen och vill få en bred först... Visa mer
Studerar du HR eller personalvetarprogrammet och är intresserad av personalfrågor samt rekrytering? Gör din LIA/praktik hos oss på OnePartnerGroup i Borås!

Om tjänsten
Vi erbjuder dig en arbetsplats där du får vara med och följa samt arbeta med hela rekryteringsprocessen. Du får vara med i det dagliga arbetat som en konsultchef och kandidatansvarig utför. Vi söker dig som vill lära dig mer om bemannings- och rekryteringsbranschen och vill få en bred förståelse för hela rekryteringsprocessen. 
 
Din praktik inleds med att lära känna organisationen och dess delar, såsom kandidatansvariga och konsultchefer. Vidare får du en genomgång av system, produkten, befintliga kunder, pågående projekt m.m. Du kommer få varierande uppgifter som kommer bestå av bland annat CV granskning och urval, telefonintervjuer, intervjuer och referenstagning. Din praktik avslutas med ett mer omfattande slutprojekt.

Din praktik period bör vara planerad höstterminen 2020 och vara i minst 10 veckor. Praktiken kommer vara förlagd måndag till fredag, 08.00-17.00. Vi tar hänsyn till projekt/tentor som kommer att skrivas under praktikperioden och anpassar dagarna efter dessa. 
 
Vem är du?
För att trivas hos oss är du en positiv, självgående person som bidrar med idéer i arbetsgruppen. Som person är du driven och är inte rädd för att "hugg i" när det behövs, du känner även igen dig i våra värdeord: schysst, framåtlutad lagspelare. Arbetet kräver att du som person är strukturerad och tar eget initiativ, samt att du trivs med ett hög tempo och varierande arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
 
Om OnePartnerGroup:
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav Visa mindre

Rekryteringskonsult till Adecco Trollhättan/Borås

Har du tidigare erfarenhet av rekrytering och försäljning och söker en ny utmaning på ett företag med ett etablerat varumärke? Vill du arbeta på ett företag med fokus på hög livskvalitet, glädje, värdskap och laganda? Just nu söker vi en affärsdriven Rekryteringskonsult till Adecco Trollhättan/Borås! Om tjänsten Genom både egen försäljning och med ett starkt stöd av kontorets säljresurser ska du som Rekryteringskonsult, numera kallat Talent Agent hos oss... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet av rekrytering och försäljning och söker en ny utmaning på ett företag med ett etablerat varumärke? Vill du arbeta på ett företag med fokus på hög livskvalitet, glädje, värdskap och laganda? Just nu söker vi en affärsdriven Rekryteringskonsult till Adecco Trollhättan/Borås!

Om tjänsten

Genom både egen försäljning och med ett starkt stöd av kontorets säljresurser ska du som Rekryteringskonsult, numera kallat Talent Agent hos oss globalt, initiera och självständigt genomföra direktrekryteringar till våra kunder. Vi arbetar efter en väldefinierad metod och process, men det är inte det som gör oss unika, utan på vilket sätt vi integrerar personbedömning med försäljning, affärsmässiga dialoger och ett lagarbete utöver det vanliga. Du kommer också att arbeta med prospektering, delta i olika nätverk för att proaktivt säkerställa kandidattillgång, upprätta offerter och avtal och bidra till kontorets gemensamma mål.

I rollen som Talent Agent får du möjlighet att arbeta dagligen med ditt intresse för organisationer och människor. Du ansvarar för din egen budgetuppfyllnad och att självständigt skapa, driva och avsluta affären med kund och kandidat i fokus. Dina rekryteringsuppdrag är permanenta tillsättningar av medarbetare, specialister och chefer till våra kunder. Vi har ett nära samarbete med såväl stora som små företag, organisationer och myndigheter och vår kompetens bidrar vi till att göra våra kunder lite bättre.

Om dig

Här trivs du som har en positiv och glädjespridande personlighet och som med en stark egen drivkraft stimuleras av att nå uppsatta mål. Vi ser det som självklart att du kombinerar ett resultatfokus med omtanke om dina kollegor, eftersom vi tror att dessa egenskaper verkligen skapar en professionell, trevlig och framåtsträvande arbetsmiljö. Du kommer att tillhöra ett team som finns på två kontor i Trollhättan och Borås. Vi har ett starkt samarbete och vi delar med oss av vår kompetens inom försäljning och rekrytering.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av rekrytering och är van att arbeta i en försäljningsorienterad verksamhet. Har du arbetat med kompetensbaserad rekrytering och dessutom är certifierad testanvändare så ser vi det som ett stort plus. Då rollen ställer krav på din muntliga och skriftliga förmåga så är det självklart för oss att du uttrycker dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift.

Om Adecco

Adecco är en del av det multinationella företaget Adecco Group. Med runt 32 000 anställda på 5 100 kontor, i fler än 60 länder och omkring 700 000 konsulter, är Adecco Group en av världens största arbetsgivare. Som en av världens största HR-partner har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco såväl uthyrnings- och rekryteringstjänster som outsourcing på våra 31 kontor spridda över landet.

Anställningen

Tjänsten som Talent Agent är en intern tjänst där du antingen är placerad och utgår ifrån vårt kontor i Trollhättan eller i Borås. Då du kommer att arbeta mot kunder inom båda orterna så är det viktigt att du kan resa mellan dessa kontor, minst 1 gång per vecka. Det geografiska område som våra kontor Trollhättan/Borås arbetar mot är Sjuhärad, Bohuslän, Dalsland och Älvsborg. Din anställning får du i Adecco HR med en provanställning på sex månader. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och rabatt på träningskort. Vi har förmånliga, trygga anställningsvillkor och du omfattas av försäkringar och företagshälsovård.

Ansökan

Du är välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast den 6 november

Vi behandlar ansökningar löpande där du kan komma att få genomföra videointervju/telefonintervju, tester och personlig intervju. Tjänsten har start enligt överenskommelse med vald slutkandidat.

Observera att vi ej kan ta emot ansökningar via e-post (med hänsyn till GDPR).

Frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen kan besvaras via mail, e-post: [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Affärsdriven konsultchef

På Lernia får vi människor, företag och organisationer att utvecklas och växa - tillsammans formar vi framtiden! Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig kontaktperson som står i annonsen. Vill du vara med och göra skillnad för människor och företag, då har du chansen nu! Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning och finns på ett 60-tal orter i Sverige och är ett av Sverig... Visa mer
På Lernia får vi människor, företag och organisationer att utvecklas och växa - tillsammans formar vi framtiden! Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig kontaktperson som står i annonsen.

Vill du vara med och göra skillnad för människor och företag, då har du chansen nu!

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning och finns på ett 60-tal orter i Sverige och är ett av Sveriges största bemanningsföretag med fokus på svensk tillverkningsindustri och lager logistik. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft och vi verkar inom områdena: vuxenutbildning, bemanning och rekrytering samt omställning, matchning och karriärväxling.

Arbetsuppgifter
Drivs du av att göra affärer och samtidigt arbeta med personalfrågor?

Lernia Bemanning Borås söker en affärsinriktad konsultchef. Du erbjuds ett omväxlande, ansvarsfullt och självständigt arbete med stort fokus på kunder och affärer. Som konsultchef har du personalansvar för våra uthyrda bemanningskonsulter och rekryterar personal till både kunder och uthyrningsverksamheten. I säljarbetet utvecklar du långsiktiga relationer med våra kunder samt arbetar med nykundsbearbetning.

Din bakgrund
Du som söker har minst några års arbetslivserfarenhet från affärsdrivande arbete. Du en relationsbyggare med erfarenhet av tjänsteförsäljning, om du dessutom har erfarenhet av personalledning så är det en kombination vi värdesätter. Erfarenhet från relevanta tjänster inom bemanningsbranschen är meriterande

B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
För att trivas med jobbet som konsultchef hos oss måste du ha tävlingsinstinkt, entreprenörskap och vara resultatorienterad. Jobbet ställer krav på laganda och som person är du förtroendeingivande och prestigelös. Eftersom arbetet ofta kräver snabba insatser är personliga egenskaper som flexibilitet och hög energinivå mycket viktigt. Du är en engagerad och lyhörd person. Du är lösningsorienterad och gillar att arbeta i ett högt tempo där ingen dag är den andra lik. Du har god administrativ förmåga och vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Provanställning 100 % heltid. Utgår från Borås.

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka därför gärna in din ansökan innehållande CV och personligt brev redan idag.

Mer information/kontaktperson
Ann-Christin Hansson 0722-541312

Sista ansökningsdatum
2020-02-21

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Rekryterare till ett kontor som vill sluta växa - Vi söker dig som vill rat

Vi har under flera års tid varit i en expansiv fas här i Borås. Nu har vi trappat ner på tempot. Avsikten nu ära att förädla alla processer. Däribland rekrytering och onboarding. Idag har vi en onboarder och en rekryterare, din roll kommer bli en kombination av båda. Jag letar efter dig som är bra på rekrytering och bra på att få in folk i kultur och arbete men är EXPERT på att göra det ännu bättre nästa gång. • För att lyckas i rollen är du en person s... Visa mer
Vi har under flera års tid varit i en expansiv fas här i Borås. Nu har vi trappat ner på tempot.

Avsikten nu ära att förädla alla processer. Däribland rekrytering och onboarding.

Idag har vi en onboarder och en rekryterare, din roll kommer bli en kombination av båda. Jag letar efter dig som är bra på rekrytering och bra på att få in folk i kultur och arbete men är EXPERT på att göra det ännu bättre nästa gång.

• För att lyckas i rollen är du en person som gillar att hålla ett högt tempo och har en tydlig vinnarinstinkt
• Du har ett välutvecklat affärsmannaskap och trivs med att arbeta på ett resultatorienterat företag
• Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av rekryterings-/bemanningsbranschen
• Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper

Du rapporterar direkt till platschef.

Dina arbetsuppgifter:

Ansvar för all rekrytering i Borås vilket innefattar hela rekryteringsprocessen från att fastställa en tydlig kravprofil, skriva och publicera annonser till att genomföra telefon-och fysiska intervjuer, referenstagning och avtalsskrivning. Delaktig på mässor och andra event - allt för att hitta den bästa personalen som kan erbjuda den bästa kundupplevelsen.

Finnas som en koordinator samt stöd för TL's, utbildare och framförallt nya Agenter för att säkerställa en trygg och bra första period på Releasy genom att jobba med alla de nya agenterna och deras team för att bl. a. stötta i coachning kring hur man bemöter kunder, svara på diverse frågor om Releasy samt våra uppdrag.

Analysera och ständigt förbättra.

Arbetstider

Självklart anpassar du detta efter behov men generellt är mån-fre 08:00 – 17:00

Lön och anställningsgrad

Fast månadslön med kollektivavtal.

Tjänstgöringsgrad 100%, med 6-månaders provanställning.

Ansökan och tillsättningsdatum

Då jag går ut med annonsen i samma veva som min fem veckor långa semester så kan det dröja med svar men min ambition är att tillsätta rollen senast 1 september. Men det kan mycket väl både bli före och efter.

Har du några frågor så kan du kontakta [email protected]

Observera att du eventuellt kommer att genomgå en bakgrundskontroll under rekryteringsprocessens gång. Innan en bakgrundskontroll görs kommer vi att informera dig om dess omfattning och syfte.

Vi på Releasy Customer Management är ett team som arbetar med att utveckla våra uppdragsgivares kundrelationer och stärka deras försäljning. Vårt fokus på våra medarbetare och innovativa lösningar har gjort oss till en av Sveriges mest framgångsrika kundserviceorganisationer. Våra kontor finns i Barcelona, Borås, Borlänge, Linköping och Stockholm. Vi arbetar med att skapa den bästa kundupplevelsen oavsett kanal. Vi skapar tusentals relationer…en i taget! Vi är kollektivavtalsanslutna och tror på trygga anställningar, mångfald och arbetsglädje.

Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande integritetspolicy Visa mindre

Rekryteringsspecialist

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss. SÄS är en av fyra sjukhusgrupper i Västra Götalandsregionen. Här finns en bred medicinsk verksamhet, omfattande forskning och utbildningsvård. De flesta arbetar i Borås, men en del av vården bedrivs i Skene. Sjukhuset har också ö... Visa mer
Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

SÄS är en av fyra sjukhusgrupper i Västra Götalandsregionen. Här finns en bred medicinsk verksamhet, omfattande forskning och utbildningsvård. De flesta arbetar i Borås, men en del av vården bedrivs i Skene. Sjukhuset har också öppenvårdsmottagningar i flera kommuner inom psykiatri och barn- och ungdomsmedicin.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgrOm vår lediga tjänst
Söker du en utmaning där du inte bara får matcha rätt person till rätt jobb utan även får vara med och utforma satsningen på SÄS rekryteringsteam kan du vara den vi söker.

Vi erbjuder dig ett arbete i en spännande miljö där omställningen av vården är i fokus och där du får arbeta med kvalitet, uppföljning och leverans i rekryteringsprocessen.

I rollen har du kunden i fokus där du stödjer cheferna i hela eller delar av rekryteringsprocessen utifrån verksamhetens behov. Arbetsuppgifter som förekommer är allt från planeringsmöte med kund, kravprofil, intervjuer och helhetsbedömning etc. Vidare samordnar du större rekryteringsaktiviteter och är med och bidrar i utvecklingsarbeten som bland annat SÄS arbetsgivarvarumärke, rekryteringsprocessen och rekryteringsverktyget. Du kommer arbeta löpande med uppföljning av dina och teamets resultat för att kunna rapportera till sjukhusledning men även för att ständigt utveckla och hitta förbättringsmöjligheter i vårt uppdrag.

Vi erbjuder dig

- Möjlighet till karriär- och kompetensutveckling inom flera HR-området
- Bredare kontaktnät inom både SÄS & Västra Götalandsregionen
- Ett gott ledarskap och härliga kollegor

Om oss
På SÄS HR-enhet arbetar HR-strateger, HR-partners, HR-specialister, en HR-Controller och en HR-administratör. HR-enheten arbetar som verksamhetsnära stöd efter behov och kompetens och tillsammans stödjer vi kärnverksamheten som består av 15 st kliniker. Vi är bland annat organiserade i olika specialistområden där du kommer ingå i området för SÄS arbetsgivarvarumärke och rekrytering. Övriga specialistområden är arbetsmiljö och rehabilitering, arbetsrätt med fokus individ, chef- och ledarskap samt kompetensutveckling och karriär.

Rekryteringsteamet består av tre rekryterare där en har kandidatfokus och två har kundfokus ute i verksamheten. Vi är ett sammansvetsat team som arbetar tillsammans, lär av varandra och stöttas av engagerade chefer. Vi stödjer sjukhusets rekrytering av nya medarbetare för att säkra framtidens personal- och kompetensförsörjning. Vi ansvarar för att uppdragen genomförs enligt plan och att återrapportering, mötesbokning och kvalitetsuppföljning sker.

Din profil
Vi söker dig med eftergymnasial utbildning med lämplig inriktning, exempelvis inom personalvetenskap, beteendevetenskap, organisation- och personalutveckling eller motsvarande utbildning som bedöms likvärdig. Vi ser även att du har erfarenhet av att arbeta med hela rekryteringsprocessen. Meriterande med erfarenhet från servicebranschen.

Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet där vi söker dig som har god samarbetsförmåga då du arbetar i team och ute hos kund. Du vill ta för dig och har förmågan att arbeta självständigt med att driva dina processer och utvecklingsarbeten framåt. Du arbetar strukturerat då det är en förutsättning för att kunna utföra arbetet och för att uppdragen ska genomföras enligt tidsplan.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Senior rekryterare till PS Partner Borås

PS Partner rekryterar tjänstemän och specialister och har gedigen erfarenhet av rekryteringsbranschen. PS Partner står för en helhet och ett nära samarbete i varje process där kompetens skall tillföras, vare sig det är via rekrytering, konsultinsats eller ledarutveckling. Vi vet att behovet av kompetens varierar över tid och vi vet också att det finns många faktorer inblandade. Vi strävar därför efter långsiktiga relationer för att på bästa sätt hjälpa ... Visa mer
PS Partner rekryterar tjänstemän och specialister och har gedigen erfarenhet av rekryteringsbranschen.

PS Partner står för en helhet och ett nära samarbete i varje process där kompetens skall tillföras, vare sig det är via rekrytering, konsultinsats eller ledarutveckling.

Vi vet att behovet av kompetens varierar över tid och vi vet också att det finns många faktorer inblandade. Vi strävar därför efter långsiktiga relationer för att på bästa sätt hjälpa våra kunder till proaktivitet, lönsamhet och framgång. Det kan handla om att lägga en plan för utveckling av intern personal, säkerställa strukturkapital, successionsordning eller leda workshops & event för att kontinuerligt locka utmanare till företaget.

Oavsett vad, gör vi alltid vårt yttersta för att alla parter ska se den långsiktiga nyttan.

PS Partner startades 2010 och har idag kontor i Göteborg, Stockholm och Borås. 

Inom PS Partner familjen finns vårt snabbfotade konsultbolag PS Interim, PS Management för chefsrekrytering, PS Leadership för coaching och ledarutveckling samt PS Tech för Reverse Recruitment inom IT/ Teknik. 

Vi är i ständig utveckling där vi utmanar oss själva och våra kunder varje dag. Det gör att vi får förnyat förtroende och vi söker därför dig som vill vara med i vår fortsatta utveckling. 
Vi erbjuder ett kreativt searchteam, affärsmässiga rekryterare & erfarna ledarkonsulter – alla med en stor portion mod, expertis & genuint engagemang.
Vi är helt enkelt affärskonsulter, karriärcoacher och ledarutvecklare – allt i ett.

Vill du vara med? 

Du kommer in i ett bolag i tillväxt, där det förväntas att du samarbetar med övriga kollegor samt tar stort eget ansvar, driver din affär och dina projekt professionellt och tidseffektivt. Vi förväntar oss att du delar våra värderingar MERA; Mod, Engagemang med Expertis, Respekt med att ha Roligt, Aktivitet med Ansvar. 

För att lyckas i rollen som senior rekryteringskonsult tror vi att du har högskoleutbildning eller motsvarande inom management/HR/ekonomi/teknik eller IT. Du har arbetat med försäljning, rekrytering och ledarskap.
Du vill utveckla och utvecklas och är samtidigt en ödmjuk och prestigelös person. Har du arbetat internationellt är det en stor fördel. Mycket god engelska och svenska både i tal och skrift är viktigt. 

Låter det som ett jobb för dig?

Kontakta PS Partner Borås VD, Katarina Czudowska +46 735173789, [email protected] eller PS Partners grundare, Anna Petersson +46 761 717645, [email protected]  för att veta mera eller skicka din ansökan med CV direkt. Visa mindre