Lediga jobb som Marknadsförare i Borås

Se lediga jobb som Marknadsförare i Borås. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Borås som finns hos arbetsgivaren.

Teknikälskande Content Creator

Ansök    Nov 25    Scandinavian Photo AB    Marknadsförare
Letar du efter en möjlighet att kombinera dina två passioner, teknikprodukter och innehållsskapande, och att få kalla detta ditt jobb? Låter det som en dröm att dagligen få skapa video, texter och bilder som engagerar och influerar andra människor? Då kan vi vara varandras perfect match! Om rollen I rollen som Content Creator på SP arbetar du med att planera, producera och publicera innehåll i våra kommunikationskanaler. Du producerar innehåll med syfte a... Visa mer
Letar du efter en möjlighet att kombinera dina två passioner, teknikprodukter och innehållsskapande, och att få kalla detta ditt jobb? Låter det som en dröm att dagligen få skapa video, texter och bilder som engagerar och influerar andra människor? Då kan vi vara varandras perfect match!

Om rollen
I rollen som Content Creator på SP arbetar du med att planera, producera och publicera innehåll i våra kommunikationskanaler. Du producerar innehåll med syfte att utveckla och optimera kundupplevelsen och driva försäljning. Innehållsplanering sker i samarbete med kollegorna på marknadsavdelningen och produktionen görs antingen självständigt eller tillsammans med kollegorna i contentteamet. Vi ser framför oss att du är en van skribent och att du kan ta fram enklare grafiskt material, men rörligt material och videoproduktion är din främsta specialitet. Du skapar manus, spelar in och redigerar video, samt anpassar material efter plattform.

Dina arbetsdagar på SP kommer se olika ut även om dina verktyg är samma. Ena dagen reser du till vår butik i Stockholm för att filma material till kommande månad, nästa dag arbetar du fokuserat med videoredigering och förbereder för publicering på vår YouTube-kanal. I slutet av veckan genomför du en telefonintervju med en av våra leverantörer kring en produktnyhet som senare ska resultera i ett blogginlägg och en frågestund på vår Instagram.

Vem är du?
Vi söker dig som har 1–3 års erfarenhet av innehållsproduktion, antingen för egna kanaler, på frilansbasis eller som anställd. Kanske har du en utbildning inom journalistik, videoproduktion eller grafisk design, men utbildning är inget krav. Du arbetar obehindrat i program som After Effects, Premiere Pro, Photoshop, InDesign m.fl. Vidare ser vi det som väldigt viktigt att du brinner för teknikprodukter och har en vilja för att lära dig mer, om såväl våra produkter som metoder för att skapa innehåll.

För att lyckas och trivas i rollen är du nyfiken, noggrann och bra på att jobba i grupp. Du är van att samarbeta med flera olika intressenter, internt såväl som externt. Du uppskattas för din noggrannhet och hjälpsamhet vilket vi också värdesätter i denna roll. Du har lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Erfarenhet av att skapa säljande kommunikation för fysisk butik och e-handel är ett plus.

Tjänsten
Vi är på jakt efter flera Content Creators så omfattning och tillträde kan därför variera. Placeringsort Borås, resor inom Norden ingår i tjänsten.

Ansökan
Vi vill ha din ansökan senast 31/12 men intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Då en väsentlig del av tjänsten består av videoproduktion så ser vi gärna att du laddar upp en video som du skapat när du skickar in din ansökan. Länka gärna också till plattformar där vi kan ta del av mer innehåll du gjort.

Mer om oss
SP genomsyras av vår värdegrund med stark laganda, hög kvalitet, tydligt kundfokus och mycket passion.

Det som bo?rjade med ett huvudfokus pa? kameror och fotografering har under va?ra na?stan 40 a?r i branschen breddats till ett stort utbud av teknikprodukter för produktion av foto, video och ljud. Det innebär att vi förutom foto och video säljer allt för podcasting, studios i alla storlekar, ljudprodukter som synthar, högtalare, hörlurar samt datorer, smartphones och mycket annat. Dvs allt det som krävs för att man ska kunna producera och njuta av bild, video och ljud. Bland våra kunder finns allt från nya kreatörer, entusiaster och influencers till erfarna utövare, företag och produktionsbolag. Det vi har gemensamt med våra kunder är ett brinnande intresse för kreativt skapande och teknik.

SP har webbförsäljning i Sverige, Norge, Finland och Danmark, butiker i Stockholm och Oslo, samt mindre serviceshopar i Köpenhamn, Malmö och Borås. Huvudkontor och centrallager ligger i Borås. Vi är 120 anställda och omsätter cirka 800 miljoner kronor.

Läs mer om oss på vår karriärsida. Visa mindre

Campaign Manager till Bubbleroom

Bubbleroom är ett av Nordens snabbast växande e-handelsbolag inom mode med en tydlig vision om att bli den självklara destinationen för lyxigt, glammigt och feminint mode. Vårt fokus är den nordiska marknaden men med distribution till hela Europa. Idag är vi ca 70 personer som arbetar på huvudkontoret i Borås, och vi söker nu efter fler medarbetare som drivs av viljan att göra goda affärer samt har ett genuint intresse för mode och e-handel. Välkommen till... Visa mer
Bubbleroom är ett av Nordens snabbast växande e-handelsbolag inom mode med en tydlig vision om att bli den självklara destinationen för lyxigt, glammigt och feminint mode. Vårt fokus är den nordiska marknaden men med distribution till hela Europa. Idag är vi ca 70 personer som arbetar på huvudkontoret i Borås, och vi söker nu efter fler medarbetare som drivs av viljan att göra goda affärer samt har ett genuint intresse för mode och e-handel. Välkommen till ett företag där medarbetaren är verksamheten och där alla våra framgångar är en konsekvens av våra medarbetares driv & engagemang!
Vi söker en Campaign Manager som kommer att leda vårt AD/Copywriter team och Social media team samt vara ansvarig för att bryta ner vår övergripande marknadsplan till en content plan på vecko/dags nivå.

Du är också ansvarig för att leda och vidareutveckla våra designcollabs samt övriga samarbeten med andra varumärken.

Du ingår i vår Commercialavdelning där du jobbar nära övriga team i affärsområdet, samt nära vår inköpsavdelning. Du rapporterar till vår Chief Marketing Officer och är placerad på Bubbleroom’s huvudkontor i Borås.

Arbetsuppgifter
I rollen som Campaign Manager är du bland annat ansvarig för att:

- I samarbete med CMO ta fram en övergripande marknadsplan. Utifrån den övergripande marknad & försäljningsplanen bryta ner den till en content plan på vecko/dag nivå
- Utifrån försäljning, lagernivåer, kund och sökbeteenden justera content/marknadsplanen för att optimera vår digitala försäljning.
- Övergripande ansvarig för att content/grafiskt material/copy produceras i enlighet med plan, i linje med vårt varumärke samt utifrån ett kommersiellt och digitalt perspektiv.
- Utmanar och stöttar AD/Copy och Social media teamet i deras dagliga arbete.
- Ansvarig för att leda våra Design collabs från idé till lansering, vilket bland annat innefattar tidsplan/avtalsskrivning/dialog med profil och uppföljning. Medverkar även vid vissa Collab och Co-branding produktioner för att säkerställa att kontrakt och profilönskemål uppfylls.

Leda och koordinera vid interna marknadsaktiviteter, såsom varumärkessamarbeten, ambassadörsskap, olika typer av lanseringar. Personal & Budgetansvar för ett team på 2-4 personer.

Vem är du?
Du är en driven person som trivs med eget ansvar, att leda team och projekt med en stor förmågan att ta egna initiativ. Du kan arbeta i högt tempo, vara proaktiv, detaljorienterad och pålitlig.

Vi ser gärna att du har förmågan att tänka med ett helhetsperspektiv då vi alltid strävar efter att leverera enhetlig kommunikation i alla våra kanaler. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för mode och är duktig på att hantera många parallella projekt. I denna roll är det viktigt att kunna se lösningar istället för problem och du kommer ha många kontaktytor inom bolaget. Du skaffar den information du behöver, är nyfiken och ligger alltid ett steg före. 

Som person tänker du kommersiellt, är handlingskraftig och vågar ta beslut i linje med företagets mål, kultur och värderingar. 

Du är en team-player som tycker om att samarbeta och diskutera fram lösningar.

Kvalifikationer
Du har följande kvalifikationer: 

- - Eftergymnasial utbildning inom relevant område, t ex inom marknad/kommunikation alternativt relevant arbetslivserfarenhet.
- - Minst 3-5 års relevant erfarenhet av att arbeta på en marknadsavdelning samt erfarenhet av att leda kreativa team och processer.
- - God digital kompetens samt förståelse för hur man bygger ett varumärke digitalt.
- - Erfarenhet av förhandling, avtalsskrivning samt budgetansvar

 

Vårt erbjudande
Bubbleroom är ett värderingsstyrt företag, med duktiga, engagerade och drivna medarbetare där vi har högt i tak och jobbar tillsammans för att ständigt utveckla affären framåt. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och vi jobbar aktivt för att bli den bästa arbetsgivaren inom branschen. I tjänsten som Campaign Manager kommer du att ges möjligheten att med korta beslutsvägar vara med och påverka såväl ditt eget arbete som företages fortsatta utveckling. Vill du vara med på vår resa? 

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning, med inledande provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Vid eventuella frågor kontakta Sofie Rydberg, Chief Marketing Officer via mail på [email protected] Sista dag för ansökan är 2021-10-31, men vänta inte med att skicka in din ansökan då vi jobbar med löpande urval och att vi intervjuar löpande. Sök tjänsten via snabbknappen nedan eller via länk: https://bubbleroom.varbi.com/what:job/jobID:435532/?lang=se Visa mindre

CRM Specialist till Bubbleroom

Bubbleroom är ett av Nordens snabbast växande e-handelsbolag inom mode med en tydlig vision om att bli den självklara destinationen för lyxigt, glammigt och feminint mode. Vårt fokus är den nordiska marknaden men med distribution till hela Europa. Idag är vi ca 70 personer som arbetar på huvudkontoret i Borås, och vi söker nu efter fler medarbetare som drivs av viljan att göra goda affärer samt har ett genuint intresse för mode och e-handel. Välkommen till... Visa mer
Bubbleroom är ett av Nordens snabbast växande e-handelsbolag inom mode med en tydlig vision om att bli den självklara destinationen för lyxigt, glammigt och feminint mode. Vårt fokus är den nordiska marknaden men med distribution till hela Europa. Idag är vi ca 70 personer som arbetar på huvudkontoret i Borås, och vi söker nu efter fler medarbetare som drivs av viljan att göra goda affärer samt har ett genuint intresse för mode och e-handel. Välkommen till ett företag där medarbetaren är verksamheten och där alla våra framgångar är en konsekvens av våra medarbetares driv & engagemang!
Vi söker nu en CRM-specialist med stort digitalt fokus till oss på Bubbleroom! I rollen kommer du arbeta med bolagets kunddatabas med målet att underhålla och aktivera nya och återkommande kunder.

Du ansvarar för att öka lojaliteten i och utanför befintlig kunddatabas genom att affärsutveckla vårt CRM-arbete oavsett kanal, marknad och köpbeteende.

Du kommer arbeta tätt tillsammans med hela vår marknadsavdelning på cirka 20 personer. Du kommer in i en ny roll i vilken du har möjlighet att påverka och utveckla både din tjänst och dig själv. Du är placerad på Bubbleroom's huvudkontor i Borås med möjlighet att arbeta delvis på distans.

Arbetsuppgifter
I rollen som CRM-specialist består ditt arbete bland annat av att:

Föreslå, planera och genomföra säljdrivande och lojalitetsskapande aktiviteter med mål att underhålla och aktivera nya och befintliga kunder Optimering, utveckling & analys av kundresor via vårt CRM & BI system Aktivt stödja företaget i strategiska beslut kring kundutveckling Utveckla och driva projekt kring marketing automation för bl.a. abandon cart och win-back kampanjer, med utgångspunkt i CRM Strategin Ägandeskap kring mail och sms-segmenteringar, med utgångspunkt i CRM-strategin. Ansvarig för vår CRM plan genom hela kundresan och driva utvecklingen av vår CRM strategi framåt Löpande uppföljning av vårt CRM arbete och förmedla kunskap samt insikter internt i organisationen.

Vem är du?
Du är en driven person som gärna vill utvecklas vidare i din e-handelskompetens och älskar utmaningar i det dagliga arbetet. Du är en analytisk person med god sifferförmåga och med förmåga att bearbeta data och dra relevanta slutsatser. Du har också god förståelse kring digitala kanaler och den kanaloberoende kundresan. Vi ser att du är en team-player som tycker om att samarbeta och diskutera fram lösningar.

 

Kvalifikationer
Du har följande kvalifikationer: 

- - Erfarenhet från en liknande tjänst inom e-handel.
- - Relevant utbildning inom marknadsföring, e-handel, kommunikation eller liknande
- - God analytisk förmåga med stort kundfokus och data driven i allt du gör.
- - Stor datavana med goda kunskaper i Office -paketet.
- - Meriterande om du har tidigare erfarenheter från CMS-verktyg av arbete med i plattformar såsom Voyado, Mailchimp, Emarsys, Adobe eller liknande.
- - God digital kompetens och förståelse för marknadsföring och CRM
- - Du ska vara kreativ, driven och våga testa nya saker samtidigt som du har stor förståelse för vad som är kommersiellt.

Vårt erbjudande
Bubbleroom är ett värderingsstyrt företag, med duktiga, engagerade och drivna medarbetare där vi har högt i tak och jobbar tillsammans för att ständigt utveckla affären framåt. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och vi jobbar aktivt för att bli den bästa arbetsgivaren inom branschen.

I juni 2022 flyttar vi in i vårt helt fantastiska nybyggda kontor med eget gym och bastu samt helt nytt automatiserat lager i anslutning till kontoret i Viared i Borås. I tjänsten som CRM Specialist kommer du ges möjligheten att med korta beslutsvägar vara med och påverka såväl ditt eget arbete som företages fortsatta utveckling. Vill du vara med på vår resa?

Vid eventuella frågor kontakta Emma Kvist Magnusson via mail på [email protected]

Du söker tjänsten via snabbknapp nedan eller via länk: https://bubbleroom.varbi.com/what:job/jobID:388678/?lang=se Visa mindre

CRM Specialist till Bubbleroom

Bubbleroom är ett av Nordens snabbast växande e-handelsbolag inom mode med en tydlig vision om att bli den självklara destinationen för lyxigt, glammigt och feminint mode. Vårt fokus är den nordiska marknaden men med distribution till hela Europa. Idag är vi ca 60 personer som arbetar på huvudkontoret i Borås, och vi söker nu efter fler medarbetare som drivs av viljan att göra goda affärer samt har ett genuint intresse för mode och e-handel. Välkommen till... Visa mer
Bubbleroom är ett av Nordens snabbast växande e-handelsbolag inom mode med en tydlig vision om att bli den självklara destinationen för lyxigt, glammigt och feminint mode. Vårt fokus är den nordiska marknaden men med distribution till hela Europa. Idag är vi ca 60 personer som arbetar på huvudkontoret i Borås, och vi söker nu efter fler medarbetare som drivs av viljan att göra goda affärer samt har ett genuint intresse för mode och e-handel. Välkommen till ett företag där medarbetaren är verksamheten och där alla våra framgångar är en konsekvens av våra medarbetares driv & engagemang!
Beskrivning

Vi söker nu en CRM Specialist med stort digitalt fokus till oss på Bubbleroom! I rollen kommer du arbeta med bolagets kunddatabas med målet att underhålla och aktivera nya och återkommande kunder.

Du ansvarar för att öka lojaliteten i och utanför befintlig kunddatabas genom att affärsutveckla vårt CRM-arbete oavsett kanal, marknad och köpbeteende.

Du ingår i vår Commercialavdelning där du jobbar nära övriga team i affärsområdet. Du rapporterar till vår Ecom & CRM Manager.

Arbetsuppgifter
I rollen som CRM Specialist består ditt arbete bland annat av att:

Föreslå, planera och genomföra säljdrivande och lojalitetsskapande aktiviteter med mål att underhålla och aktivera nya och befintliga kunder Optimering, utveckling & analys av kundresor via vårt CRM & BI system Aktivt stödja företaget i strategiska beslut kring kundutveckling Utveckla och driva projekt kring marketing automation för bl.a. abandon cart och win-back kampanjer, med utgångspunkt i CRM Strategin Ägandeskap kring mail och sms-segmenteringar, med utgångspunkt i CRM-strategin Ansvara för vår CRM plan genom hela kundresan och driva utvecklingen av vår CRM strategi framåt Löpande uppföljning av vårt CRM arbete och förmedla kunskap samt insikter internt i organisationen

Vem är du?
Du är en driven person som gärna vill utvecklas vidare i din e-handelskompetens och älskar utmaningar i det dagliga arbetet. Du är en analytisk person med god sifferförmåga och med förmåga att bearbeta data och dra relevanta slutsatser. Du har också god förståelse kring digitala kanaler och den kanaloberoende kundresan. Vi ser att du är en team-player som tycker om att samarbeta och diskutera fram lösningar.

Kvalifikationer
Du har följande kvalifikationer: 

- - Erfarenhet från en liknande tjänst inom e-handel.
- - Relevant utbildning inom marknadsföring, e-handel, kommunikation eller liknande
- - God analytisk förmåga med stort kundfokus och data driven i allt du gör.
- - Stor datavana med goda kunskaper i Office -paketet.
- - Meriterande om du har tidigare erfarenheter från CMS-verktyg av arbete med i plattformar såsom Voyado, Mailchimp, Emarsys, Adobe eller liknande.
- - God digital kompetens och förståelse för marknadsföring och CRM
- - Du ska vara kreativ, driven och våga testa nya saker samtidigt som du har stor förståelse för vad som är kommersiellt.

Vårt erbjudande
Bubbleroom är ett värderingsstyrt företag, med duktiga, engagerade och drivna medarbetare där vi har högt i tak och jobbar tillsammans för att ständigt utveckla affären framåt. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och vi jobbar aktivt för att bli den bästa arbetsgivaren inom branschen. I tjänsten som CRM Specialist kommer du ges möjligheten att med korta beslutsvägar vara med och påverka såväl ditt eget arbete som företages fortsatta utveckling. Vill du vara med på vår resa?

Vid eventuella frågor kontakta Sofie Rydberg via mail på [email protected]

Sista dag för ansökan är 2021-10-17, men vänta inte att skicka in din ansökan, då vi tillämpar löpande urval. Du söker tjänsten via snabbknapp nedan eller via länk: https://bubbleroom.varbi.com/what:job/jobID:388678/?lang=se Visa mindre

Social Media Manager till Bubbleroom

Bubbleroom är ett av Nordens snabbast växande e-handelsbolag inom mode med en tydlig vision om att bli den självklara destinationen för lyxigt, glammigt och feminint mode. Vårt fokus är den nordiska marknaden men med distribution till hela Europa. Idag är vi ca 60 personer som arbetar på huvudkontoret i Borås, och vi söker nu efter fler medarbetare som drivs av viljan att göra goda affärer samt har ett genuint intresse för mode och e-handel. Välkommen till... Visa mer
Bubbleroom är ett av Nordens snabbast växande e-handelsbolag inom mode med en tydlig vision om att bli den självklara destinationen för lyxigt, glammigt och feminint mode. Vårt fokus är den nordiska marknaden men med distribution till hela Europa. Idag är vi ca 60 personer som arbetar på huvudkontoret i Borås, och vi söker nu efter fler medarbetare som drivs av viljan att göra goda affärer samt har ett genuint intresse för mode och e-handel. Välkommen till ett företag där medarbetaren är verksamheten och där alla våra framgångar är en konsekvens av våra medarbetares driv & engagemang!
Beskrivning:

Vi söker nu en Social Media Manager för att förstärka vårt Marketing team.

Du kommer arbeta tätt tillsammans med hela vår marknadsavdelning på 20 personer. I rollen har du ett stort eget ansvar och möjlighet att påverka och utveckla både din tjänst och dig själv. Du är placerad på Bubbleroom's huvudkontor i Borås med möjlighet att arbeta delvis på distans.

 

Ditt uppdrag:

Som Social Media Manager hos oss kommer du att ha strategiskt och operativt ansvar för våra sociala kanaler där du ständigt utmanar befintliga arbetssätt och styr upp hur vi ska arbeta framåt. Då våra sociala kanaler är ett av våra största fokusområden framåt kommer du att jobba mycket med att sätta övergripande strategier och koncept ur ett social first perspektiv. Du älskar att skapa kreativt content och du kommer ha fria tyglar att vara innovativ och nytänkande i din roll. Du kommer också vara en viktig hörnsten i vårt kampanjarbete och en naturlig del av våra photoshoots. Vidare kommer du även jobba med våra större lanseringar och ansvara över pressevent och liknande aktiveringar. Du är i första hand en kreativ person som tar ett stort helhetsansvar i allt du gör. Du är en självgående och lösningsorienterad person som emellanåt kan jobba i ett högre tempo med olika områden samtidigt utan att tappa fokus. Men viktigast av allt är att du är en positiv teamplayer som genuint brinner för sociala kanaler inom modebranschen.  

Tjänstens huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

Skapa övergripande strategier till våra sociala kanaler samt utveckla dessa över tid.
- Operativt ansvar över våra sociala kanaler i form av att skapa aktivitetsplaner samt uppdatera och publicera innehåll på alla Bubblerooms kanaler i linje med övergripande strategi.
- Stort kreativt ansvar för att skapa anpassat innehåll för våra sociala kanaler.
- Ansvarig för att bygga vårt varumärke i sociala kanaler
- Ansvarig för PR och event-planering samt utförande
- Vara delaktig i kampanjarbete, lanseringar och projekt.
- Uppföljning och utvärdering av våra olika kanaler
- Handledning av praktikanter kopplat till ditt område
- Vara delaktig vid photo shoots och skapa särskilt material till social i samband med det
- Skapa och bygga goda relationer med influencers och andra externa nyckelpartners inom social media
- Uppföljning av KPIer kopplat till sociala medier och analytisk förmåga att dra slutsatser och skapa nya strategier utifrån det.

 

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har jobbat inom mode med sociala medier i 2-5 år, helst som Social Media Manager eller likvärdigt. Du är en person som har ett starkt driv av att utvecklas och som alltid tar ett stort eget ansvar i ditt arbete. Du har en utbildning inom kommunikation/marknadsföring, eller liknande. Du brinner för att skapa kreativt content och har en fingertoppskänsla för vad som funkar på social. Du lever och andas mode varje dag och har full koll på branschen både vad gäller uttryck och profiler. Du har förmåga att analysera statistik och utifrån det dra slutsatser för hur vi ska jobba framåt.

 

Vem är du?

Som person är du glad, driven, engagerad och social. Du gillar att samarbeta och är noggrann men effektiv och har god simultankapacitet. Ett sinne för ordning och struktur är nödvändigt i denna roll. Du har ett genuint intresse för sociala medier, och har på grund av ditt intresse god koll på vad som fungerar på sociala medier och delar gärna med dig av din kunskap med dina kollegor. Du är också prestigelös och inte rädd för att kavla upp ärmarna för att hjälpa dina kollegor.

 

Vad kan vi erbjuda?

Bubbleroom är ett värderingsstyrt företag och vi arbetar tillsammans för att ständigt förbättra och öka kundnöjdheten, öka trivsel och arbetsglädje för våra medarbetare samt öka försäljningen och lönsamheten för bolaget. I juni 2022 flyttar vi in i vårt helt fantastiska nybyggda kontor med eget gym och bastu samt helt nytt automatiserat lager i anslutning till kontoret i Viared i Borås. I tjänsten som Social Media Manager kommer du ta dig an en spännande och utvecklande roll, och du får även chans att utvecklas tillsammans med ditt team på Marknad och på hela Bubbleroom. Vill du vara med på vår resa?

Villkor:

Tjänsten är en tillsvidareanställning initial provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Vid eventuella frågor, kontakta Jennie Billman, Campaign Manager via mail: [email protected] Sista ansökningsdag är 2021-08-30, men då vi tillämpar löpande urval så rekommenderar vi dig att söka tjänsten så snart som möjligt. Du söker via snabbknapp nedan eller via länk: https://bubbleroom.varbi.com/what:job/jobID:418440/?lang=se Visa mindre

Bubbleroom söker en E-commerce Coordinator

Bubbleroom är ett av Nordens snabbast växande e-handelsbolag inom mode med en tydlig vision om att bli den självklara destinationen för lyxigt, glammigt och feminint mode. Vårt fokus är den nordiska marknaden men med distribution till hela Europa. Idag är vi ca 70 personer som arbetar på huvudkontoret i Borås, och vi söker nu efter fler medarbetare som drivs av viljan att göra goda affärer samt har ett genuint intresse för mode och e-handel. Välkommen till... Visa mer
Bubbleroom är ett av Nordens snabbast växande e-handelsbolag inom mode med en tydlig vision om att bli den självklara destinationen för lyxigt, glammigt och feminint mode. Vårt fokus är den nordiska marknaden men med distribution till hela Europa. Idag är vi ca 70 personer som arbetar på huvudkontoret i Borås, och vi söker nu efter fler medarbetare som drivs av viljan att göra goda affärer samt har ett genuint intresse för mode och e-handel. Välkommen till ett företag där medarbetaren är verksamheten och där alla våra framgångar är en konsekvens av våra medarbetares driv & engagemang!
Beskrivning

Vi söker nu en E-commerce Coordinator för att förstärka vårt Commercial team.

I denna rollen kommer du lägga stort fokus på utvecklingen, användarupplevelsen och självklart optimera för ökad försäljning.

Ditt uppdrag
I rollen som E-commerce Coordinator behöver du vara nyfiken och ständigt leta förbättringar inom ditt område. För att trivas i din tjänst behöver du sporras av problemlösning, gilla ett högt tempo, inte ducka för problemställningar och ständigt hålla dig uppdaterad på det senaste inom e-handel. Ditt arbete består bland annat av att:

- Koordinera ditt och webbproducenternas dagliga arbete, som tex utskick av mail och uppdatering av startsidan/kampanjsidor.
- Agera projektledare för vårt externa team av utvecklare och säkerställa att deadlines och prioriteringar efterföljs
- Du följer upp och utmanar ert affärsområde tillsammans med intern och extern part.
- Du koordinerar, planerar och prioriterar vår utveckling för e-handeln
- Tillsammans med webbanalytiker och team genomför du uppföljning av ditt affärsområde.  
- Du har stenkoll på vår sites innehåll och ansvarar för att material publiceras på rätt plats i rätt tid
- Du ansvarar för att de priskampanjer som ska genomföras ät enligt plan och sätter även upp dem
- Du följer veckovis upp besöksbeteendet on-site och genomför tillsammans med team ändringar vid behov och förmedlar detta vidare till Commercialavdelningen.
- Du placerar strategiskt produkter på webbplatsen och ser till att vårt produktexponeringssystem är optimerat i linje med övergripande strategi, samt utmanar och testar.
- Du är ansvarig för vår personaliseringsstrategi samt sök on-site och dess utveckling.
- Du ingår i vår Commercialavdelning där du jobbar nära övriga team i affärsområdet. Du rapporterar till vår E-commerce manager.

 

Vem är du?
Du är en driven person som gärna vill utvecklas vidare i din e-handelskompetens och älskar utmaningar i det dagliga arbetet. Du är strukturerad med god planeringsförmåga och samtidigt bra på att bearbeta data och dra relevanta slutsatser. Vi ser att du är en social team-player som tycker om att samarbeta och diskutera fram lösningar.

Kvalifikationer
Du har följande kvalifikationer: 

Erfarenhet från en liknande tjänst inom e-handel. Relevant utbildning inom marknadsföring, e-handel, kommunikation eller liknande God analytisk förmåga och van att jobba i en koordinerande roll Meriterande om du har tidigare erfarenheter av att jobba tillsammans med utvecklare Du är driven och vågar testa nya saker samtidigt som du har stor förståelse för vad som är kommersiellt.

Vårt erbjudande 
Bubbleroom är ett värderingsstyrt företag och vi arbetar tillsammans för att ständigt förbättra och öka kundnöjdheten, öka trivsel och arbetsglädje för våra medarbetare samt öka försäljningen och lönsamheten för bolaget. Vi är inne i en spännande fas av tillväxt, och vårt arbete kännetecknas av våra kärnvärden mod, driv och tillsammans. I juni 2022 flyttar vi in i vårt helt fantastiska nybyggda kontor med eget gym, bastu samt helt nytt automatiserat lager i anslutning till kontoret i Viared i Borås. I tjänsten som E-commerce coordinator har du som är driven möjlighet att ständigt utvecklas.  Du får också stor möjlighet att sätta din prägel på din roll och vara en av nycklarna till vår fortsatta framgång. Vill du vara med på vår resa?

 

Villkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning med initial provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Vid eventuella frågor, kontakta Rebecca Enhörning, E-commerce Manager via mail: [email protected] Sista ansökningsdag är 2021-10-26, men då vi tillämpar löpande urval så rekommenderar vi dig att söka tjänsten så snart som möjligt. Du söker via snabbknapp nedan eller via länk: https://bubbleroom.varbi.com/what:job/jobID:436075/?lang=se

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

CRM Specialist till Bubbleroom

Bubbleroom är ett av Nordens snabbast växande e-handelsbolag inom mode med en tydlig vision om att bli den självklara destinationen för lyxigt, glammigt och feminint mode. Vårt fokus är den nordiska marknaden men med distribution till hela Europa. Idag är vi ca 60 personer som arbetar på huvudkontoret i Borås, och vi söker nu efter fler medarbetare som drivs av viljan att göra goda affärer samt har ett genuint intresse för mode och e-handel. Välkommen till... Visa mer
Bubbleroom är ett av Nordens snabbast växande e-handelsbolag inom mode med en tydlig vision om att bli den självklara destinationen för lyxigt, glammigt och feminint mode. Vårt fokus är den nordiska marknaden men med distribution till hela Europa. Idag är vi ca 60 personer som arbetar på huvudkontoret i Borås, och vi söker nu efter fler medarbetare som drivs av viljan att göra goda affärer samt har ett genuint intresse för mode och e-handel. Välkommen till ett företag där medarbetaren är verksamheten och där alla våra framgångar är en konsekvens av våra medarbetares driv & engagemang!
Beskrivning

Vi söker nu en CRM Specialist med stort digitalt fokus till oss på Bubbleroom! I rollen kommer du arbeta med bolagets kunddatabas med målet att underhålla och aktivera nya och återkommande kunder.

Du ansvarar för att öka lojaliteten i och utanför befintlig kunddatabas genom att affärsutveckla vårt CRM-arbete oavsett kanal, marknad och köpbeteende.

Du ingår i vår Commercialavdelning där du jobbar nära övriga team i affärsområdet. Du rapporterar till vår Online Marketing Manager.

Arbetsuppgifter
I rollen som CRM Specialist består ditt arbete bland annat av att:

Föreslå, planera och genomföra säljdrivande och lojalitetsskapande aktiviteter med mål att underhålla och aktivera nya och befintliga kunder Optimering, utveckling & analys av kundresor via vårt CRM & BI system Aktivt stödja företaget i strategiska beslut kring kundutveckling Utveckla och driva projekt kring marketing automation för bl.a. abandon cart och win-back kampanjer, med utgångspunkt i CRM Strategin Ägandeskap kring mail och sms-segmenteringar, med utgångspunkt i CRM-strategin Ansvara för vår CRM plan genom hela kundresan och driva utvecklingen av vår CRM strategi framåt Löpande uppföljning av vårt CRM arbete och förmedla kunskap samt insikter internt i organisationen

Vem är du?
Du är en driven person som gärna vill utvecklas vidare i din e-handelskompetens och älskar utmaningar i det dagliga arbetet. Du är en analytisk person med god sifferförmåga och med förmåga att bearbeta data och dra relevanta slutsatser. Du har också god förståelse kring digitala kanaler och den kanaloberoende kundresan. Vi ser att du är en team-player som tycker om att samarbeta och diskutera fram lösningar.

Kvalifikationer
Du har följande kvalifikationer: 

- - Erfarenhet från en liknande tjänst inom e-handel.
- - Relevant utbildning inom marknadsföring, e-handel, kommunikation eller liknande
- - God analytisk förmåga med stort kundfokus och data driven i allt du gör.
- - Stor datavana med goda kunskaper i Office -paketet.
- - Meriterande om du har tidigare erfarenheter från CMS-verktyg av arbete med i plattformar såsom Voyado, Mailchimp, Emarsys, Adobe eller liknande.
- - God digital kompetens och förståelse för marknadsföring och CRM
- - Du ska vara kreativ, driven och våga testa nya saker samtidigt som du har stor förståelse för vad som är kommersiellt.

Vårt erbjudande
Bubbleroom är ett värderingsstyrt företag, med duktiga, engagerade och drivna medarbetare där vi har högt i tak och jobbar tillsammans för att ständigt utveckla affären framåt. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och vi jobbar aktivt för att bli den bästa arbetsgivaren inom branschen. I tjänsten som CRM Specialist kommer du ges möjligheten att med korta beslutsvägar vara med och påverka såväl ditt eget arbete som företages fortsatta utveckling. Vill du vara med på vår resa?

Vid eventuella frågor kontakta Emma Kvist Magnusson via mail på [email protected]

Sista dag för ansökan är 2021-08-15, men vänta inte att skicka in din ansökan, då vi tillämpar löpande urval. Du söker tjänsten via snabbknapp nedan eller via länk: https://bubbleroom.varbi.com/what:job/jobID:388678/?lang=se Visa mindre

Performance Marketing Project Manager till VEKST i Borås

Ansök    Jun 18    Your Talent AB    Marknadsförare
Vekst är en snabbväxande digital strategi- och performancebyrå med 20 anställda och en omsättning om ca 40msek. Vekst erbjuder strategisk rådgivning, digital verksamhetsutveckling och kampanjhantering i alla digitala plattformar. Vekst är del av More Alliance – ett byrånätverk som omfattar 10 specialiserade byråer och ca 140 anställda. Läs mer om Vekst och More Alliance: www.vekst.se www.morealliance.se Vi söker dig som vill vara med och etablera VEKST ... Visa mer
Vekst är en snabbväxande digital strategi- och performancebyrå med 20 anställda och en omsättning om ca 40msek. Vekst erbjuder strategisk rådgivning, digital verksamhetsutveckling och kampanjhantering i alla digitala plattformar. Vekst är del av More Alliance – ett byrånätverk som omfattar 10 specialiserade byråer och ca 140 anställda. Läs mer om Vekst och More Alliance: www.vekst.se www.morealliance.se

Vi söker dig som vill vara med och etablera VEKST i Borås!

Vekst är en snabbt växande aktör inom digital strategi och performance marketing med klienter över hela norra Europa. Vi hjälper alltifrån några av Sveriges största bolag till mindre e-handlare med att tackla digitala tillväxtutmaningar genom förändringsprojekt, affärsutveckling och digital marknadsföring på såväl regional som global nivå.

Om rollen
Du kommer tillsammans med ledningen vara med och etablera Vekst i Borås vilket gör att vi söker dig som önskar en bred roll som både innefattar marknad, kommunikation och affärsutveckling. I din roll som Performance Marketing Project Manager på Vekst kommer du att arbeta brett och varierat inom digital marknadsföring. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i allt från att driva digitala kampanjer till övergripande digitalt strategiarbete.

Du kommer bland annat att...

• arbeta med flera stora företag inom olika branscher - både regionala och globala
• sätta övergripande strategier för kunders digitala marknadsföring
• arbeta strategiskt med planering och utförande av allt från större reklamkampanjer till mindre annonseringsprojekt
• kontinuerligt planera, analysera och optimera data för att säkerställa lönsamhet i varje insats
• ha daglig kontakt med kunder för att se till att kvalitet och mål alltid är i fokusVem är du?
Vi ser att du som söker har arbetat med digital marknadsföring i flera år, och att du nu är redo att ta nästa kliv i din karriär och växa med oss. Utbildning är inte det viktigaste – vi värdesätter din erfarenhet och din passion för branschen.

Vi söker dig med goda kunskaper inom:

• Digital Marknadsföringsstrategi
• Drivit digitala kommunikationsprojekt
• Google Ads (search, display och video)
• Facebook-annonsering
• LinkedIn-annonsering
• Programmatic (företrädesvis Google DV360)
• Google Analytics och Google Tag Manager

Som person drivs du av att se resultat. Du har en god prioriteringsförmåga och vet hur du ska strukturera ditt arbete för att vara så effektiv som möjligt. För att lyckas i den här rollen har du, förutom ett genuint intresse för digital marknadsföring, en strävan efter att ständigt bli bättre än du var igår. Hos oss på Vekst arbetar vi ofta tätt tillsammans, och vi tror därför att vår nästa kollega är social, effektiv och driven.

Vad kan vi på Vekst erbjuda dig?

• Få möjlighet att vara med och etablera och bygga upp varumärket i Borås
• Arbeta såväl strategiskt som operativt
• Stora möjligheter till kompetensutveckling
• Härliga och drivna kollegor som brinner för digital marknadsföring
• Möjlighet att få arbeta och utvecklas i ett expansivt och nytänkande företag som ständigt utvecklar nya idéer för att tackla morgondagens utmaningar

ANSÖKAN
Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent i denna rekrytering, ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information vänligen kontakta rekryteringskonsult Johan Sjöberg på 0761-709851, [email protected] Visa mindre

Marknadsförare

Ansök    Jul 2    Borås kommun    Marknadsförare
Borås är en kulturstad i ständig utveckling. Kulturförvaltningen arbetar med och ansvarar för en stor del av kulturutbudet. Vi ansvarar för Biblioteken i Borås, Borås Konstmuseum, Kulturskolan, Textilmuseet och Borås Museum, Borås Stadsteater och Publika möten med Bio Röda Kvarn. Här arbetar drygt 220 personer för att berika Boråsarnas liv. Borås stadsteater är den enda institutionsteatern i Västra Götaland utanför Göteborg vars uppdrag är att producera... Visa mer
Borås är en kulturstad i ständig utveckling. Kulturförvaltningen arbetar med och ansvarar för en stor del av kulturutbudet. Vi ansvarar för Biblioteken i Borås, Borås Konstmuseum, Kulturskolan, Textilmuseet och Borås Museum, Borås Stadsteater och Publika möten med Bio Röda Kvarn. Här arbetar drygt 220 personer för att berika Boråsarnas liv.

Borås stadsteater är den enda institutionsteatern i Västra Götaland utanför Göteborg vars uppdrag är att producera nyskapande och gränsöverskridande scenkonst på såväl verksamhetens egna scener som på andra platser i Västra Götalandsregionen. Borås Stadsteater producerar 7-8 egna produktioner på ett år och förmedlar ett större antal gästspel och är en av mötesplatserna för samtal, föreläsningar och konserter på Kulturhuset.

Arbetsuppgifter:
Tjänsten som marknadsförare är organiserad på teaterns administrativa avdelning och leds av chefsproducent. På avdelningen arbetar även två projektledare, en administratör och en ytterligare marknadsförare. Arbetet präglas av ett nära samarbete inom avdelningen såväl som med teaterns övriga funktioner.

Som marknadsförare på Borås stadsteater kommer du att arbeta med såväl enklare som kvalificerade arbetsuppgifter inom området. Du kommer planera och genomföra insatser i syfte att öka vårt publikunderlag samt skapa goda relationer med såväl nya som befintliga publikgrupper. Exempel på arbetsuppgifter är att skapa paketlösningar för att öka värdet för kund och att arbeta med varumärkesutvecklande insatser som rör hela teatern.

Du kommer även att arbeta med utsedda projekt med arbetsuppgifter såsom grafisk produktion och hantering av digital marknadsföring. Som marknadsförare behöver du också kunna bistå med information via ombudsträffar, event eller möten med t.ex. näringsliv och civilsamhälle.

För att du ska kunna trivas hos oss på Borås stadsteater behöver du vara lyhörd, ansvarstagande och ha mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.
Du behöver också ha god förmåga till långsiktig planering och framförhållning inom ramen för det egna marknadsföringsstrategiska arbetet.
Vidare behövs också en god förmåga att stödja och samverka, att vara flexibel och snabbt kunna ställa om då arbetsuppgifterna kan förändras.Kvalifikationer:
Akademisk utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant; t.ex. medie- och kommunikationsvetenskap eller motsvarande.
Du ska behärska de kreativa verktygen inom Adobe Creative Cloud.

Du ska ha minst fem års relevant arbetslivserfarenhet (medie- och kommunikationskunskap).

Du ska ha erfarenhet vid att arbeta med flera parallella och flexibla processer och vara van vid att arbeta mot satta deadlines.

Övriga meriterande faktorer är digital kompetens (foto och film) kopplat till yrkesområdet, webbprogrammering, gärna i relation till tillgänglighetslagen,
erfarenhet av arbete inom offentlig verksamhet samt erfarenhet av arbete inom scenkonst-, film-, eller eventbranschen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, 100 %
Borås stadsteater tillämpar provanställning

Fackliga representanter nås via kommunens växel på telefon, 033-35 70 00. Visa mindre

Säljare Borås

Ansök    Apr 25    Hinneryds Logistik AB    Marknadsförare
Borås området med omnejd Om du är ute efter ett roligt fritt omväxlande jobb med ansvar så är detta något för dig. Vi är ett glatt gäng som växer och är i behov av fler medarbetare. Du kommer åka ut på förbokade kundbesök (privatpersoner) och presentera våra olika städtjänster vi har att erbjuda. Då man som säljare är ansiktet utåt vill vi att du är noggrann, positiv, serviceinriktad , gillar ett rörligt jobb där du ger kunden ett smakprov på våra tjänst... Visa mer
Borås området med omnejd
Om du är ute efter ett roligt fritt omväxlande jobb med ansvar så är detta något för dig.
Vi är ett glatt gäng som växer och är i behov av fler medarbetare.
Du kommer åka ut på förbokade kundbesök (privatpersoner) och presentera våra olika städtjänster vi har att erbjuda.
Då man som säljare är ansiktet utåt vill vi att du är noggrann, positiv, serviceinriktad , gillar ett rörligt jobb där du ger kunden ett smakprov på våra tjänster och har ett driv att göra våra kunder nöjda.
Då vi jobbar hemma hos kunden som kan ha hund och katt är det viktigt att du inte har några sådana allergier.
Vi är ett glatt drivet gäng och är i blandade åldrar både tjejer och killar som ser fram emot din ansökan.
#jobbjustnu Visa mindre

CRM Manager till Nelly

Till Nelly söker vi nästa stjärna inom CRM och Marketing Automation som brinner för att utveckla kundresan, skapa tillväxt och öka värdet av kundbasen. Har du ett gott affärssinne, drivs av resultat och delar bolagets passion för mode och e-handel, då kan det vara dig vi söker! Om Nelly Vi kan fashion bättre än någon annan - med budskapet Always celebrate the fab you! Nu tar vi nästa steg och tänker bli Nordens mest älskade varumärke för tjejer i åldrarna... Visa mer
Till Nelly söker vi nästa stjärna inom CRM och Marketing Automation som brinner för att utveckla kundresan, skapa tillväxt och öka värdet av kundbasen. Har du ett gott affärssinne, drivs av resultat och delar bolagets passion för mode och e-handel, då kan det vara dig vi söker!

Om Nelly
Vi kan fashion bättre än någon annan - med budskapet Always celebrate the fab you! Nu tar vi nästa steg och tänker bli Nordens mest älskade varumärke för tjejer i åldrarna 15-25 år, därför händer det enormt mycket just nu. Nelly Group har precis blivit ett självständigt börsnoterat bolag på Nasdaq OMX Stockholm och vi centraliserar vår verksamhet till Borås för att stärka vår kultur och möjliggöra karriärsutveckling. Tillsammans med fler spännande initiativ är det bara början på resan framåt!

Om tjänsten
I rollen som CRM Manager kommer du vara övergripande ansvarig för att utveckla, underhålla och optimera bolagets CRM strategi och automatiska marknadsflöden med målet att maximera kundresa och kunderbjudande. Du arbetar operativt med kunddatabasen och utifrån ett helhetsperspektiv där du identifierar och skapar en förståelse för kundens upplevelse i såväl interna som externa kanaler och säkerställer därefter relevanta och personaliserade erbjudanden. Du arbetar krossfunktionellt och samarbetar nära IT, Inköp, Brand och CX, rollen rapporterar till Head of Sales och i övrigt kommer arbetsuppgifterna bland annat att innefatta;

- Ägandeskap av kunddatabas såväl operativt som strategiskt
- Genom analys och segmentering säkerställa kundbearbetning med relevanta kampanjer och kommunikation utifrån olika delar av funneln
- I nära samarbete med Marketing Automation-specialist effektivisera A/B tester i syfte att kostnadsoptimera kundresa och ROI
- Tillsammans med krossfunktionellt team utveckla och etablera nytt effektivt personaliserat kundutvecklingsprogram
- Agera beställare mot interna och externa kanalägare samt kravställa inom utveckling och kvalitetssäkring för CRM, Marketing Automation och kunddatabas


Din bakgrund
För att bli framgångsrik i rollen har du minimum 3+ års relevant erfarenhet av CRM och Marketing Automation, med fördel inom e-handel med fokus på B2C. Du har ett gott track record av datadriven kundförståelse, personalisering av kundresan, lojalitetsprogram och digital försäljning. Du har genom ett affärsdrivet synsätt samlat erfarenhet av resultatfokuserat arbete genom att sätta upp strukturer, processer och KPIer som legat till grund för fortsatt optimering. Har du dessutom följande erfarenheter och egenskaper ser vi stor möjlighet att bli lyckosam;

- Goda kunskaper inom Google Analytics och/eller andra analysverktyg
- En stark vilja att ständigt utvecklas där du har ett stort intresse av att utgå från A/B-test, data och analys
- Trivs i en snabbfotad och resultatinriktad kultur
- Erfarenhet av Apsis / Tealium ses som meriterande för rollen


Som person är du proaktiv, resultatfokuserad och tror på teamwork, något som är viktigt med många kontaktytor internt. Du visar stort engagemang och är en kreativ problemlösare som ser möjligheten i utmaningen och har en tydligt visualiserad målbild.

Nelly erbjuder
Du ansluter till ett modernt, innovativt och marknadsledande bolag med engagerade medarbetare. Du ges möjligheten att med korta beslutsvägar vara med och påverka såväl ditt eget arbete som verksamhetens fortsatta utveckling framåt. Du ansluter till ett satsande bolag där företagskulturen andas teamwork, medarbetarna är Nellys viktigaste resurs och tillsammans arbetar man med tydlig team-känsla.

Placering & Start
Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Borås och tillträde sker enligt överenskommelse.

Kontakt & ansökan
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Zophia Karlsson via: [email protected] eller +46 (0)709 367 040

Vi tillämpar löpande urvalsarbete och uppmanar dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att du kommer med i processen. Vi ser fram emot din ansökan.

nelly #growwithnelly #ecommerce #crm #fashion #marketingautomation Visa mindre

CRM Specialist till Bubbleroom

Bubbleroom är ett av Nordens snabbast växande e-handelsbolag inom mode med en tydlig vision om att bli den självklara destinationen för lyxigt, glammigt och feminint mode. Vårt fokus är den nordiska marknaden men med distribution till hela Europa. Idag är vi ca 60 personer som arbetar på huvudkontoret i Borås, och vi söker nu efter fler medarbetare som drivs av viljan att göra goda affärer samt har ett genuint intresse för mode och e-handel. Välkommen till... Visa mer
Bubbleroom är ett av Nordens snabbast växande e-handelsbolag inom mode med en tydlig vision om att bli den självklara destinationen för lyxigt, glammigt och feminint mode. Vårt fokus är den nordiska marknaden men med distribution till hela Europa. Idag är vi ca 60 personer som arbetar på huvudkontoret i Borås, och vi söker nu efter fler medarbetare som drivs av viljan att göra goda affärer samt har ett genuint intresse för mode och e-handel. Välkommen till ett företag där medarbetaren är verksamheten och där alla våra framgångar är en konsekvens av våra medarbetares driv & engagemang!
Beskrivning

Vi söker nu en CRM Specialist med stort digitalt fokus till oss på Bubbleroom! I rollen kommer du arbeta med bolagets kunddatabas med målet att underhålla och aktivera nya och återkommande kunder.

Du ansvarar för att öka lojaliteten i och utanför befintlig kunddatabas genom att affärsutveckla vårt CRM-arbete oavsett kanal, marknad och köpbeteende.

Du ingår i vår Commercialavdelning där du jobbar nära övriga team i affärsområdet. Du rapporterar till vår Online Marketing Manager.

Arbetsuppgifter
I rollen som CRM Specialist består ditt arbete bland annat av att:

Föreslå, planera och genomföra säljdrivande och lojalitetsskapande aktiviteter med mål att underhålla och aktivera nya och befintliga kunder Optimering, utveckling & analys av kundresor via vårt CRM & BI system Aktivt stödja företaget i strategiska beslut kring kundutveckling Utveckla och driva projekt kring marketing automation för bl.a. abandon cart och win-back kampanjer, med utgångspunkt i CRM Strategin Ägandeskap kring mail och sms-segmenteringar, med utgångspunkt i CRM-strategin Ansvara för vår CRM plan genom hela kundresan och driva utvecklingen av vår CRM strategi framåt Löpande uppföljning av vårt CRM arbete och förmedla kunskap samt insikter internt i organisationen

Vem är du?
Du är en driven person som gärna vill utvecklas vidare i din e-handelskompetens och älskar utmaningar i det dagliga arbetet. Du är en analytisk person med god sifferförmåga och med förmåga att bearbeta data och dra relevanta slutsatser. Du har också god förståelse kring digitala kanaler och den kanaloberoende kundresan. Vi ser att du är en team-player som tycker om att samarbeta och diskutera fram lösningar.

Kvalifikationer
Du har följande kvalifikationer: 

- - Erfarenhet från en liknande tjänst inom e-handel.
- - Relevant utbildning inom marknadsföring, e-handel, kommunikation eller liknande
- - God analytisk förmåga med stort kundfokus och data driven i allt du gör.
- - Stor datavana med goda kunskaper i Office -paketet.
- - Meriterande om du har tidigare erfarenheter från CMS-verktyg av arbete med i plattformar såsom Voyado, Mailchimp, Emarsys, Adobe eller liknande.
- - God digital kompetens och förståelse för marknadsföring och CRM
- - Du ska vara kreativ, driven och våga testa nya saker samtidigt som du har stor förståelse för vad som är kommersiellt.

Vårt erbjudande
Bubbleroom är ett värderingsstyrt företag, med duktiga, engagerade och drivna medarbetare där vi har högt i tak och jobbar tillsammans för att ständigt utveckla affären framåt. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och vi jobbar aktivt för att bli den bästa arbetsgivaren inom branschen. I tjänsten som CRM Specialist kommer du ges möjligheten att med korta beslutsvägar vara med och påverka såväl ditt eget arbete som företages fortsatta utveckling. Vill du vara med på vår resa?

Vid eventuella frågor kontakta Emma Kvist Magnusson via mail på [email protected]

Sista dag för ansökan är 2021-04-12, men vänta inte att skicka in din ansökan, då vi tillämpar löpande urval. Du söker tjänsten via snabbknapp nedan eller via länk: https://bubbleroom.varbi.com/what:job/jobID:388678/?lang=se Visa mindre

Performance Marketing Manager till Nelly

Vi söker efter en Performance Marketing Manager till Nelly med övergripande ansvar för bolagets strategiska och taktiska initiativ inom digital marknadsföring i syfte att driva och konvertera trafik. Har du ett brinnande intresse för e-handel och performance marketing, samt delar Nellys passion för mode, då kan tjänsten vara perfekt för dig! Om Nelly Vi kan fashion bättre än någon annan - med budskapet Always celebrate the fab you! Nu tar vi nästa steg oc... Visa mer
Vi söker efter en Performance Marketing Manager till Nelly med övergripande ansvar för bolagets strategiska och taktiska initiativ inom digital marknadsföring i syfte att driva och konvertera trafik. Har du ett brinnande intresse för e-handel och performance marketing, samt delar Nellys passion för mode, då kan tjänsten vara perfekt för dig!

Om Nelly
Vi kan fashion bättre än någon annan - med budskapet Always celebrate the fab you! Nu tar vi nästa steg och tänker bli Nordens mest älskade varumärke för tjejer i åldrarna 15-25 år, därför händer det enormt mycket just nu. Nelly Group har precis blivit ett självständigt börsnoterat bolag på Nasdaq OMX Stockholm och vi centraliserar vår verksamhet till Borås för att stärka vår kultur och möjliggöra karriärutveckling. Tillsammans med fler spännande initiativ är det bara början på resan framåt!

Om tjänsten
Som Performance Marketing Manager kommer du ansvara för att säkerställa styrning av betalda marknadskanaler på både dags- månads, kvartals och årsnivå med syfte att driva trafik och öka konvertering. Din roll kommer arbeta med KPIer som COS, ROAS, CVR, sessions, cusomer aquisition och CR samt vara kravställande specialist mot extern byrå. Rollen kommer rapportera till Head of Sales och även innefatta;

- Strategisk utveckling av Performance Marketing
- Utveckla och styra kundanskaffningsstrategier, såväl nya som befintliga
- Uppföljning av daglig leverans/försäljning och agera på förbättringsmöjligheter
- Förstå och bearbeta synergier mellan olika marknadsföringskanaler
- Ansvar för att utarbeta och bryta ned budget i försäljningsplaner med såväl taktiska som strategiska initiativ per kanal
- Budgetera och optimera marknadsföringskostnad per kanal och i ett övergripande perspektiv


Din bakgrund
För att lyckas i rollen ser vi att du har en utbildning från högskola / YH eller motsvarande och/eller minimum 3+ års samlad erfarenhet från liknande roller sedan tidigare, gärna inom e-handel med fokus på multibrand eller Online Pure Player. Du är en person som har en god förståelse för det holistiska perspektivet med en trygghet i din erfarenhet som gör dig bekväm i att röra dig från den kreativa höjden till analytisk detalj. I övrigt kommer dina arbetsuppgifter innefatta;

- God erfarenhet av att agera kravställare mot extern byrå
- Gott track record och hantering av större budgetvolymer samt budgetansvar
- God erfarenhet av konverteringsoptimering och försäljningsuppföljning
- Goda kunskaper i Excel, Google Analytics, övrig webbanalys, BI och Qliview/Qliksense
- Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl tal som skrift


Som person är du proaktiv, kommunikativ och tror på teamwork, något som är viktigt med rollens kontaktytor inom och utom bolaget. Det är för rollen viktigt att du är bekväm i kombinationen noggrannhet och kreativitet, det är ett analytiskt och datadrivet affärsområde som samtidigt har ett behov av att utmana rutiner och tillvägagångssätt. Som person trivs du i en miljö med högt i tak och även om du har ett tydligt resultatfokus tar du dig tiden att lyssna in och främjar öppen dialog.

Nelly erbjuder
Du ansluter till ett modernt, innovativt och marknadsledande bolag med engagerade medarbetare. Du ges möjligheten att med korta beslutsvägar vara med och påverka såväl ditt eget arbete som verksamhetens fortsatta utveckling framåt. Du ansluter till ett satsande bolag där företagskulturen andas teamwork. Medarbetarna är Nellys viktigaste resurs och tillsammans arbetar man med tydlig team-känsla.

Placering & Start
Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Borås och tillträde sker enligt överenskommelse.

Kontakt & ansökan
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Zophia Karlsson via: [email protected] eller +46 (0)709 367 040

Vi tillämpar löpande urvalsarbete och uppmanar dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att du kommer med i processen. Vi ser fram emot din ansökan.

nelly #growwithnelly #ecommerce #performance #fashion Visa mindre

Säljare Borås

Ansök    Apr 7    Hinneryds Logistik AB    Marknadsförare
Borås med omnejd Om du är ute efter ett roligt fritt omväxlande jobb med ansvar så är detta något för dig. Vi är ett glatt gäng som växer och är i behov av fler medarbetare. Du kommer åka ut på förbokade kundbesök (privatpersoner) och presentera våra olika städtjänster vi har att erbjuda. Då man som säljare är ansiktet utåt vill vi att du är noggrann, positiv, serviceinriktad , gillar ett rörligt jobb där du ger kunden ett smakprov på våra tjänster och h... Visa mer
Borås med omnejd
Om du är ute efter ett roligt fritt omväxlande jobb med ansvar så är detta något för dig.
Vi är ett glatt gäng som växer och är i behov av fler medarbetare.
Du kommer åka ut på förbokade kundbesök (privatpersoner) och presentera våra olika städtjänster vi har att erbjuda.
Då man som säljare är ansiktet utåt vill vi att du är noggrann, positiv, serviceinriktad , gillar ett rörligt jobb där du ger kunden ett smakprov på våra tjänster och har ett driv att göra våra kunder nöjda.
Då vi jobbar hemma hos kunden som kan ha hund och katt är det viktigt att du inte har några sådana allergier.
Vi är ett glatt drivet gäng och är i blandade åldrar både tjejer och killar som ser fram emot din ansökan. Visa mindre

Web Producer till Bubbleroom

Bubbleroom är ett av Nordens snabbast växande e-handelsbolag inom mode med en tydlig vision om att bli den självklara destinationen för lyxigt, glammigt och feminint mode. Vårt fokus är den nordiska marknaden men med distribution till hela Europa. Idag är vi ca 60 personer som arbetar på huvudkontoret i Borås, och vi söker nu efter fler medarbetare som drivs av viljan att göra goda affärer samt har ett genuint intresse för mode och e-handel. Välkommen till... Visa mer
Bubbleroom är ett av Nordens snabbast växande e-handelsbolag inom mode med en tydlig vision om att bli den självklara destinationen för lyxigt, glammigt och feminint mode. Vårt fokus är den nordiska marknaden men med distribution till hela Europa. Idag är vi ca 60 personer som arbetar på huvudkontoret i Borås, och vi söker nu efter fler medarbetare som drivs av viljan att göra goda affärer samt har ett genuint intresse för mode och e-handel. Välkommen till ett företag där medarbetaren är verksamheten och där alla våra framgångar är en konsekvens av våra medarbetares driv & engagemang!
Nu behöver Bubbleroom utöka marknadsavdelningen med en Web Producer.

Du är en del av vår marknadsavdelning och rapporterar till E-commerce Coordinator. 

 

Beskrivning och arbetsuppgifter: 

I rollen som Web Producer består ditt arbete bland annat av att: 

- Producera, publicera och tidsinställa priskampanjer, rabattkoder, startsidor och inspirationssidor.
- Skapa och optimera mail- och sms-utskick.
- Ansvara för att publicera produktbilder och produkttexter i rätt flöden och på rätt plats samt säkerhetsställande att produkten har rätt bild- och produktinformation.
- Korrekturläsa och säkerställa att rätt budskap förmedlas på vår site för erbjudanden, startsida och kampanjsidor 

 

Kvalifikationer: 
I tjänsten som Web Producer ser vi att du har nedan kvalifikationer: 

- Eftergymnasial utbildning, gärna inom media/webb/copywriting/grafisk design eller motsvarande arbetslivserfarenhet.  
- God datavana med goda kunskaper i Adobe-paketet/Figma 
- God digital kompetens och förståelse för e-handel 
- Du är kreativ, driven, och våga testa nya saker samtidigt som du har förståelse för vad som är kommersiellt. 
- Du behärskar obehindrat svenska och engelska i tal & skrift 
- Det är starkt meriterande om du har du bakgrund inom webb och erfarenhet av e-handel eller PIM-plattformar. 
- Meriterande om du har tidigare erfarenheter från webbprogrammering och/eller CMS-verktyg. 
- Du har sinne för ordning och reda samt god prioriteringsförmåga. 
- Du är nyfiken, driven och intresserad av att lära dig nya saker och utveckla affären framåt. 

Vem är du? 
Vi söker dig som trivs med att arbeta i ett team och vill spendera dina arbetsdagar tillsammans med ett härligt kreativt gäng. Du ska vara driven, engagerad och ha lätt för att förstå våra kunders behov. Du trivs med att ta eget ansvar och är en pålitlig och noggrann person som gillar att arbeta i högt tempo. Vi ser även att du är nyfiken på utvecklingen av digitala medier, ny teknik och bildbehandling. 

Vårt erbjudande 
Bubbleroom är ett värderingsstyrt företag, med duktiga, engagerade och drivna medarbetare där vi har högt i tak och jobbar tillsammans för att ständigt utveckla affären framåt. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och vi jobbar aktivt för att bli den bästa arbetsgivaren inom branschen. I tjänsten som Web Producer kommer du ges möjligheten att med korta beslutsvägar vara med och påverka såväl ditt eget arbete som företages fortsatta utveckling. Vill du vara med på vår resa?  

Vid eventuella frågor kontakta Rebecca Enhörning, E-commerce Coordinator, via mail: [email protected]

 

Sista dag för ansökan är 2021-04-12, men vänta inte att skicka in din ansökan, då vi tillämpar löpande urval. Du söker tjänsten via snabbknapp nedan eller via länk: https://bubbleroom.varbi.com/what:job/jobID:388663/?lang=se Visa mindre

CRM Specialist till Bubbleroom

Bubbleroom är ett av Nordens snabbast växande e-handelsbolag inom mode med en tydlig vision om att bli den självklara destinationen för lyxigt, glammigt och feminint mode. Vårt fokus är den nordiska marknaden men med distribution till hela Europa. Idag är vi ca 60 personer som arbetar på huvudkontoret i Borås, och vi söker nu efter fler medarbetare som drivs av viljan att göra goda affärer samt har ett genuint intresse för mode och e-handel. Välkommen till... Visa mer
Bubbleroom är ett av Nordens snabbast växande e-handelsbolag inom mode med en tydlig vision om att bli den självklara destinationen för lyxigt, glammigt och feminint mode. Vårt fokus är den nordiska marknaden men med distribution till hela Europa. Idag är vi ca 60 personer som arbetar på huvudkontoret i Borås, och vi söker nu efter fler medarbetare som drivs av viljan att göra goda affärer samt har ett genuint intresse för mode och e-handel. Välkommen till ett företag där medarbetaren är verksamheten och där alla våra framgångar är en konsekvens av våra medarbetares driv & engagemang!
Beskrivning

Vi söker nu en CRM Specialist med stort digitalt fokus till oss på Bubbleroom! I rollen kommer du arbeta med bolagets kunddatabas med målet att underhålla och aktivera nya och återkommande kunder.

Du ansvarar för att öka lojaliteten i och utanför befintlig kunddatabas genom att affärsutveckla vårt CRM-arbete oavsett kanal, marknad och köpbeteende.

Du ingår i vår Commercialavdelning där du jobbar nära övriga team i affärsområdet. Du rapporterar till vår Online Marketing Manager.

Arbetsuppgifter
I rollen som CRM Specialist består ditt arbete bland annat av att:

Föreslå, planera och genomföra säljdrivande och lojalitetsskapande aktiviteter med mål att underhålla och aktivera nya och befintliga kunder Optimering, utveckling & analys av kundresor via vårt CRM & BI system Aktivt stödja företaget i strategiska beslut kring kundutveckling Utveckla och driva projekt kring marketing automation för bl.a. abandon cart och win-back kampanjer, med utgångspunkt i CRM Strategin Ägandeskap kring mail och sms-segmenteringar, med utgångspunkt i CRM-strategin Ansvara för vår CRM plan genom hela kundresan och driva utvecklingen av vår CRM strategi framåt Löpande uppföljning av vårt CRM arbete och förmedla kunskap samt insikter internt i organisationen

Vem är du?
Du är en driven person som gärna vill utvecklas vidare i din e-handelskompetens och älskar utmaningar i det dagliga arbetet. Du är en analytisk person med god sifferförmåga och med förmåga att bearbeta data och dra relevanta slutsatser. Du har också god förståelse kring digitala kanaler och den kanaloberoende kundresan. Vi ser att du är en team-player som tycker om att samarbeta och diskutera fram lösningar.

Kvalifikationer
Du har följande kvalifikationer: 

- - Erfarenhet från en liknande tjänst inom e-handel.
- - Relevant utbildning inom marknadsföring, e-handel, kommunikation eller liknande
- - God analytisk förmåga med stort kundfokus och data driven i allt du gör.
- - Stor datavana med goda kunskaper i Office -paketet.
- - Meriterande om du har tidigare erfarenheter från CMS-verktyg av arbete med i plattformar såsom Voyado, Mailchimp, Emarsys, Adobe eller liknande.
- - God digital kompetens och förståelse för marknadsföring och CRM
- - Du ska vara kreativ, driven och våga testa nya saker samtidigt som du har stor förståelse för vad som är kommersiellt.

Vårt erbjudande
Bubbleroom är ett värderingsstyrt företag, med duktiga, engagerade och drivna medarbetare där vi har högt i tak och jobbar tillsammans för att ständigt utveckla affären framåt. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och vi jobbar aktivt för att bli den bästa arbetsgivaren inom branschen. I tjänsten som CRM Specialist kommer du ges möjligheten att med korta beslutsvägar vara med och påverka såväl ditt eget arbete som företages fortsatta utveckling. Vill du vara med på vår resa?

Vid eventuella frågor kontakta Emma Kvist Magnusson via mail på [email protected]

Sista dag för ansökan är 2021-04-12, men vänta inte att skicka in din ansökan, då vi tillämpar löpande urval. Du söker tjänsten via snabbknapp nedan eller via länk: https://bubbleroom.varbi.com/what:job/jobID:388678/?lang=se Visa mindre

Campaign Manager till Bubbleroom

Bubbleroom är ett av Nordens snabbast växande e-handelsbolag inom mode med en tydlig vision om att bli den självklara destinationen för lyxigt, glammigt och feminint mode. Vårt fokus är den nordiska marknaden men med distribution till hela Europa. Idag är vi ca 60 personer som arbetar på huvudkontoret i Borås, och vi söker nu efter fler medarbetare som drivs av viljan att göra goda affärer samt har ett genuint intresse för mode och e-handel. Välkommen till... Visa mer
Bubbleroom är ett av Nordens snabbast växande e-handelsbolag inom mode med en tydlig vision om att bli den självklara destinationen för lyxigt, glammigt och feminint mode. Vårt fokus är den nordiska marknaden men med distribution till hela Europa. Idag är vi ca 60 personer som arbetar på huvudkontoret i Borås, och vi söker nu efter fler medarbetare som drivs av viljan att göra goda affärer samt har ett genuint intresse för mode och e-handel. Välkommen till ett företag där medarbetaren är verksamheten och där alla våra framgångar är en konsekvens av våra medarbetares driv & engagemang!
Beskrivning
Vi söker en Campaign Manager till Bubbleroom, som leder vårt AD/Copywriter team samt är ansvarig för att bryta ner vår övergripande marknadsplan till en content plan på vecko/dags nivå.

Du är också ansvarig för att leda och vidareutveckla våra designcollabs samt övriga samarbeten med andra varumärken. Du ingår i vår Commercial-avdelning där du jobbar nära övriga team i affärsområdet, samt nära vår inköpsavdelning. Du rapporterar till vår E-com & Marketing Manager och är placerad på Bubbleroom’s huvudkontor i Borås.

Arbetsuppgifter
I rollen som Campaign Manager är du bland annat ansvarig för att:

- I samarbete med E-com&Marketing; Manager ta fram en övergripande marknadsplan. Utifrån den övergripande marknad & försäljningsplanen bryta ner den till en content plan på vecko/dag nivå
- Utifrån försäljning, lagernivåer, kund och sökbeteenden justera content/marknadsplanen för att optimera vår digitala försäljning
- Operativt ansvar för att content/grafiskt material/copy produceras i enlighet med plan, i linje med vårt varumärke samt utifrån ett kommersiellt och digitalt perspektiv
- Att korrekturläsa och stöttar AD/Copy teamet i deras dagliga arbete
- Ansvara för att leda våra Design collabs från idé till lansering, vilket bland annat innefattar tidsplan/avtalsskrivning/dialog med profil och uppföljning. Medverkar även vid vissa Collab och Co-branding produktioner för att säkerställa att kontrakt och profilönskemål uppfylls.
- Agera koordinator vid interna marknadsaktiviteter, såsom varumärkessamarbeten, ambassadörsskap, olika typer av lanseringar. Personal & Budgetansvar för ett team på 2-4 personer.

Vem är du?
Du är en driven person som trivs med eget ansvar, att leda team och projekt samt har förmågan att ta egna initiativ. Du kan arbeta i högt tempo, vara proaktiv, du är detaljorienterad och pålitlig. Vi ser att du har förmågan att tänka med ett helhets-perspektiv, då vi alltid strävar efter att leverera enhetlig kommunikation i alla våra kanaler. Vi ser att du har ett stort intresse för mode och är duktig på att hantera många parallella projekt. I denna roll är det viktigt att vara lösningsfokuserad, och du kommer ha många kontaktytor inom bolaget. Du skaffar dig den information du behöver, du är nyfiken och du ligger alltid ett steg före. Du är van att tänka kommersiellt, du är handlingskraftig och vågar ta beslut i linje med företagets mål, kultur och värderingar. Du är en team-player som tycker om att samarbeta och diskutera fram lösningar.

Kvalifikationer
Du har följande kvalifikationer: 

- Eftergymnasial utbildning inom relevant område, t ex inom marknad/kommunikation alternativt relevant arbetslivserfarenhet.
- Minst 3-5 års relevant erfarenhet av att arbeta på en marknadsavdelning samt erfarenhet av att leda kreativa team och processer.
- God digital kompetens samt förståelse för hur man bygger ett varumärke digitalt.
- Erfarenhet av förhandling, avtalsskrivning samt budgetansvar

Vårt erbjudande
Bubbleroom är ett värderingsstyrt företag, med duktiga, engagerade och drivna medarbetare där vi har högt i tak och jobbar tillsammans för att ständigt utveckla affären framåt. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och vi jobbar aktivt för att bli den bästa arbetsgivaren inom branschen. I tjänsten som Campaign Manager kommer du att ges möjligheten att med korta beslutsvägar vara med och påverka såväl ditt eget arbete som företages fortsatta utveckling. Vill du vara med på vår resa? 

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning, med inledande provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Vid eventuella frågor kontakta Kristin Hars, Cheif Commercial Officer via mail: [email protected] Sista dag för ansökan är 2021-02-28, men vänta inte med att skicka in din ansökan då vi jobbar med löpande urval och att vi intervjuar löpande. Sök tjänsten via länk: https://bubbleroom.varbi.com/what:job/jobID:380415/?lang=se, eller via snabblänk nedan. Visa mindre

CRM Manager till ELLOS

Ansök    Jan 13    Ellos AB    Marknadsförare
Ellos Group är Nordens ledande e-handelsgrupp med e-handelsplatserna Ellos, Jotex, Stayhard och Homeroom. I nära relation med våra miljontals kunder strävar vi ständigt efter att utveckla och erbjuda attraktiva och hållbara erbjudanden inom mode och hemprodukter för hela familjen. För oss är kunden alltid i fokus. Med innovation, kreativitet och hållbarhet söker vi ständigt nya vägar i stort och smått. Ellos Group, med huvudkontor i Borås, är verksamt i sa... Visa mer
Ellos Group är Nordens ledande e-handelsgrupp med e-handelsplatserna Ellos, Jotex, Stayhard och Homeroom. I nära relation med våra miljontals kunder strävar vi ständigt efter att utveckla och erbjuda attraktiva och hållbara erbjudanden inom mode och hemprodukter för hela familjen. För oss är kunden alltid i fokus. Med innovation, kreativitet och hållbarhet söker vi ständigt nya vägar i stort och smått. Ellos Group, med huvudkontor i Borås, är verksamt i samtliga nordiska länder. Ellos Group har ca 550 medarbetare och omsätter runt 2,6 miljarder SEK. 
Vi söker nu en CRM manager till vårt e-commerce team!
Vi söker dig som har ett stort intresse för kundbeteenden och vill arbeta med att optimera såväl kundupplevelsen som kundresan.

Du är analytiskt lagd och drivs av att arbeta mot både försäljnings- och lönsamhetsmål.

  

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Dina övergripande mål är att optimera och utveckla Ellos befintliga kundfil med hänsyn till lönsamhet, kundsegment/behov, kanaloptimering och kundens läge i kundlivscykeln. Stor vikt läggs vid att bibehålla lojalt kundsegment, men även identifiera nya kundgrupper och möjligheter.

Baserat på analys och insikt om våra kunders behov, beteenden och potential kommer du att utveckla och genomföra relevanta kampanjer och anpassad kommunikation till såväl nya som befintliga kunder. Du ansvar således för att utveckla och underhålla CRM strategier, strukturer och program, vilka du även ansvarar för att följa upp, analysera och optimera. Du kvalitetssäkrar och identifierar behov av utveckling i CRM-system och kunddatabas.

Du identifierar vår besökares kundresa genom såväl interna som externa kanaler. Du ansvarar för att vår kund möts av en sömlös upplevelse och till största möjliga mån personaliserad kommunikation i alla kanaler, så att vi når vår kund med så relevant och kostnadseffektiv kommunikation som möjligt. Du utför kontinuerliga tester mellan kundgrupper och CRM-kanaler för att bidra till högsta möjliga ROI per kund.

Befattningen ansvarar för uppföljning, analys och rapportering av statistik och nyckeltal. Du har en beställande funktion mot marknadsavdelningens kanalägare och har det övergripande strategiska ansvaret såväl som det taktiska och operationella över Ellos CRM-arbete.

 

Din bakgrund:

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ekonomi/marknadsföring/e-business och gedigen erfarenhet från liknande befattning.

Som person är du analytisk, drivande och resultatinriktad. Du är proaktiv, ansvarstagande och tar egna beslut inom givna ramar. Du har god förmåga att kommunicera och samarbeta med olika delar av organisationen. För att lyckas i rollen behöver du hålla dig uppdaterad på de senaste trenderna inom CRM-området och ständigt vara nyfiken på att fördjupa din kunskap.

 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Pernilla Elmengård, E-commerce manager Ellos, via e-mail: [email protected]

Läs mer om företaget och ansök via www.ellosgroup.com/jobb senast den 5 februari. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skickat in din ansökan. Visa mindre

E-commerce Specialist till Nelly.com

Ansök    Nov 23    AB Effektiv Borås    Marknadsförare
Vill du vara med och utveckla framtidens e-handel? Är du tekniskt orienterad och har en stark analytisk förmåga? Söker du dessutom en spännande karriär inom mode och e-handel? I så fall kan du vara Nellys nästa E-commerce Specialist! Vi erbjuder en unik möjlighet att bli en viktig del i den fortsatta tillväxten av Nelly.com. Arbetsplatsen kännetecknas som fartfylld, utvecklande och rolig och för rätt person kan utvecklingen gå snabbt. Om vår kund Be the... Visa mer
Vill du vara med och utveckla framtidens e-handel? Är du tekniskt orienterad och har en stark analytisk förmåga? Söker du dessutom en spännande karriär inom mode och e-handel? I så fall kan du vara Nellys nästa E-commerce Specialist!

Vi erbjuder en unik möjlighet att bli en viktig del i den fortsatta tillväxten av Nelly.com. Arbetsplatsen kännetecknas som fartfylld, utvecklande och rolig och för rätt person kan utvecklingen gå snabbt.

Om vår kund
Be the fab you – ihop med oss! Häng på ett grymt passionerat gäng på en expansiv resa. Nelly har varit en ledande modedestination för unga tjejer online i snart 15 år med:

• En omsättning på 1,4 miljarder kronor per år
• 2,1 miljoner kunder i Norden
• 1,3 miljoner följare i sociala medier
• 119 miljoner besök per år

Vi kan fashion bättre än någon annan - med budskapet Always celebrate the fab you! Nu tar vi nästa steg, vi tänker bli Nordens mest älskade varumärke för tjejer i åldrarna 15–25 år. Därför händer det enormt mycket inom Nelly just nu. Nelly Group har precis blivit ett självständigt börsnoterat bolag på Nasdaq OMX Stockholm. Verksamheten centraliseras till Borås för att stärka kulturen och möjliggöra karriärsutveckling (vi flyttar ett 15-tal Stockholmsbaserade tjänster till Borås). 2021 flyttar vi in i helt nya lokaler och har byggt ett supermodernt lager. Kontoret blir en skön manifestation av Nelly: Moderna och verksamhetsanpassade arbetsmiljöer med möjlighet att fira och bejaka livet, varje dag!


Dina arbetsuppgifter
Som E-commerce Specialist på Nelly.com är du ledande i det strategiska arbetet med optimering och testning för att på ett innovativt och kontinuerligt sätt förbättra siten och kundens resa genom den. Du är ansvarig för att sätta upp en plan för tester inom olika områden, kanaler och segment samt analys av testresultat och åtgärdsförslag för ökad konvertering. Du sätter strategier för att optimera kanalerna som är direktkommunicerande med kunden dvs. nyhetsbrev, sms och Messenger. Du ansvarar även för att ha övergripande koll på sitens funktionalitet och analysera och hitta potentiella optimeringsområden i kundens resa för att driva på dina viktigaste KPI:er: Bounce rate, Add to cart, CTR och CVR. Du har ContentSquare till din hjälp för analys och du är den som har stenkoll på hur kunden rör sig på site och driver projekt krossfunktionellt för att optimera kundens resa.

Ditt arbete kommer innebära att driva ökad lönsamhet, kundnöjdhet och engagemang. Du blir en viktig del i att göra Nelly.com ännu starkare och konkurrenskraftiga inom Online Fashion Retail. Du bidrar samtidigt till en inspirerande och funktionell shoppingupplevelse. Exempel på uppgifter:

• Planera och sätta upp A/B-tester
• Anordna möten med olika avdelningar och delge testresultat inom deras område
• Utveckla nya idéer och koncept för hur Nelly.com ska se ut och fungera
• Omvandla kvantitativa och kvalitativa testresultat till affärsförståelse
• Driva testning och arbeta fram nya insikter kring Nellys marknadskommunikation
• Du arbetar nära Head of Sales & Performance Marketing och har tydliga samarbeten med IT och Creative Production.


Din profil
Vem är du? Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom e-handel, gärna inom mode. Du har god kunskap inom Google Analytics samt erfarenhet inom A/B-testning. Vidare har du:

• Erfarenhet inom konverteringsoptimering och CRM
• En utbildning inom relevant område
• Kunskap inom Symplify, Content Square, Google Optimize, Apsis eller liknande system är meriterande

Som E-commerce Specialist har du ett stort intresse för siffror och du motiveras av att analysera data. Som person är du driven, analytisk, resultatinriktad och trivs med att arbeta självständigt samtidigt som du har social kompetens.

Låter tjänsten intressant?

Vi ser fram emot din ansökan via www.effektiv.se. Sista ansökningsdag är den 10 december. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna Marie Wikström, [email protected] eller Pernilla Lager, [email protected]


Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget. Visa mindre

Marketing Automation Specialist till Nelly.com

Ansök    Nov 23    AB Effektiv Borås    Marknadsförare
Är du en analytisk och datadriven digital marknadsförare som vill arbeta med ett ledande nordiskt e-handelsbolag inom mode? Har du ett stort intresse för framtidens teknik och utveckling inom digital marknadsföring? Har du ett vasst business-mind och är en strateg ut i fingerspetsarna? Om du svarade ja på dessa frågor kan du vara vår nästa talang. Vi erbjuder en unik möjlighet att bli en viktig del i den fortsatta tillväxten av Nelly.com. Arbetsplatsen ... Visa mer
Är du en analytisk och datadriven digital marknadsförare som vill arbeta med ett ledande nordiskt e-handelsbolag inom mode? Har du ett stort intresse för framtidens teknik och utveckling inom digital marknadsföring? Har du ett vasst business-mind och är en strateg ut i fingerspetsarna? Om du svarade ja på dessa frågor kan du vara vår nästa talang.

Vi erbjuder en unik möjlighet att bli en viktig del i den fortsatta tillväxten av Nelly.com. Arbetsplatsen kännetecknas som fartfylld, utvecklande och rolig och för rätt person kan utvecklingen gå snabbt.

Om vår kund
Be the fab you – ihop med oss! Häng på ett grymt passionerat gäng på en expansiv resa. Nelly har varit en ledande modedestination för unga tjejer online i snart 15 år med:

• En omsättning på 1,4 miljarder kronor per år
• 2,1 miljoner kunder i Norden
• 1,3 miljoner följare i sociala medier
• 119 miljoner besök per år

Vi kan fashion bättre än någon annan - med budskapet Always celebrate the fab you! Nu tar vi nästa steg, vi tänker bli Nordens mest älskade varumärke för tjejer i åldrarna 15–25 år. Därför händer det enormt mycket inom Nelly just nu. Nelly Group har precis blivit ett självständigt börsnoterat bolag på Nasdaq OMX Stockholm. Verksamheten centraliseras till Borås för att stärka kulturen och möjliggöra karriärsutveckling (vi flyttar ett 15-tal Stockholmsbaserade tjänster till Borås). 2021 flyttar vi in i helt nya lokaler och har byggt ett supermodernt lager. Kontoret blir en skön manifestation av Nelly: Moderna och verksamhetsanpassade arbetsmiljöer med möjlighet att fira och bejaka livet, varje dag!


Dina arbetsuppgifter
Som Marketing Automation Specialist på Nelly.com ansvarar du för att optimera kundupplevelsen genom att definiera och utveckla kundresor i våra olika kanaler mot kund. Du segmenterar kunddata och säkerställer att vi skapar en så relevant och inspirerande kundupplevelse som möjligt genom rätt kommunikation i rätt kanal vid rätt tidpunkt. Du har stenkoll på hur våra macro-cohorter utvecklas och dina viktigaste KPI:er är antalet aktiva kunder, orderfrekvens, COS före och efter returer, CLV och konverteringsfrekvens. Du ansvarar för analysen av vilka parametrar i kunddatan som driver CLV samt att sätta upp strategier för hur vi ska arbeta för att stärka dessa parametrar för att kontinuerligt stärka vårt CLV. Du arbetar i kunddataplattformen Tealium samt CRM-systemet Apsis, vilket kräver ett tekniskt intresse för att utveckla vår marketing automation strategi. Exempel på uppgifter:

• Testa och följa upp den personaliserade kunddialogen mot kontrollgrupper, för att säkerställa högsta möjliga relevans för kunden
• Förstå och dra nytta av synergier mellan olika marknadsföringskanaler
• Analysera och skapa kundsegment samt definiera kundresor utifrån dess definitioner
• Driva innovation och genomförande av strategiska initiativ t ex A/B-tester, automatisering - från brainstorming till utvärdering och analys

Du får en viktig roll i det strategiska arbetet kring lojalitet och hur vi ska öka orderfrekvens och konverteringsgrad. Rollen har ett stort inflytande på bolagets övergripande marknadsföringsstrategi och du arbetar nära vår Business Analyst med att analysera kunddata för att optimera kundens upplevelse av Nelly både på site och i bolagets externa marknadsföring.


Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet från e-handel, gärna inom liknande kundsegment. Du har en bakgrund inom ett eller flera av följande områden:

• Erfarenhet av att driva digitala kampanjer i flera kanaler och leda marknadsföringsprojekt
• Arbetat i Tealium i första hand eller ex. Hubspot, Marketo, Pardot/Salesforce.
• Kompetens inom målgruppsanpassning, kanalval, kampanjer och den kreativa processen
• Erfarenhet av CRM och CMS-system eller något system för e-postmarknadsföring där du har konfigurerat och designat flöden
• Erfarenhet av Google Ads, Google Analytics, Google Tag Manager, Marketing Automation system, SEO/SEM och Facebooks annonseringsverktyg
• Du har en hög generell IT-kompetens, för att kunna kravställa mot systemägare av web

Som person är du analytisk, har ett starkt affärssinne och är en teamplayer. Vi tror också att du är en driven och självständig person med ett intresse för e-handel. Du har ett hypotesdrivet arbetssätt och gillar när det går fort och du ser hela tiden möjligheter och tar action på dem. Vidare har du en god förståelse för kundbeteende och tar egna initiativ för att utveckla affären.

Låter tjänsten intressant?

Vi ser fram emot din ansökan via www.effektiv.se. Sista ansökningsdag är den 10 december. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna Marie Wikström, [email protected] eller Pernilla Lager, [email protected]


Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget. Visa mindre

Vi söker en UX Producer!

Ansök    Nov 16    Cellbes AB    Marknadsförare
Cellbes kläder är till för alla! Vår kunskap och vårt starka engagemang för vår kund har resulterat i kampanjen #viärcellbes där vi vill visa hur våra kläder ser ut på vanliga, fantastiska kvinnor i olika åldrar och storlekar. På vår turné genom landet besöker vi henne där hon bor, i hennes egen vardag runt om i svenska städer. Cellbes startade redan 1954 som ett postorderföretag och har sedan dess utvecklats till att bli ett av de ledande E-handelsföre... Visa mer
Cellbes kläder är till för alla! Vår kunskap och vårt starka engagemang för vår kund har resulterat i kampanjen #viärcellbes där vi vill visa hur våra kläder ser ut på vanliga, fantastiska kvinnor i olika åldrar och storlekar. På vår turné genom landet besöker vi henne där hon bor, i hennes egen vardag runt om i svenska städer.Cellbes startade redan 1954 som ett postorderföretag och har sedan dess utvecklats till att bli ett av de ledande E-handelsföretagen inom mode -och heminredning. Vår drivkraft är att erbjuda favoritplaggen i garderoben, oavsett tillfälle. Det breda storleksutbudet är en viktig del av det och storlekarna går från 34-64 för kvinnor och S-8XL för män.Cellbes har sitt huvudkontor i Borås och omsätter ca 600 MSEK. Vi är verksamma på 9 marknader i Europa, med kontor i tre av dessa samt ett sourcingkontor i Shanghai. Med en fantastisk personalstyrka på ca 200 medarbetare fortsätter vi vår resa för att nå vår vision: Att på ett hållbart, inkluderande och inspirerande sätt stärka kvinnors självkänsla.Ditt uppdrag:
Tjänsten som UX Producer innebär att du ansvarar för koncept och layout för Cellbes digitala kanaler, anpassar bildmaterial inför fotografering, samt ser till att satta deadlines hålls.

Du är delaktig i planering och framtagning av Cellbes grafiska uttryck i alla digitala kanaler utefter marknadsplan, budget och varumärkesmanual.

Kvalifikationer:

- Erfarenhet inom digital design och produktion ur ett UX-perspektiv.
- Gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom UX området.
- Kommunikativ och service minded.
- Erfarenhet inom e-handel.
- Stor förståelse för kundens resa, från möte till köp.
- Kommunikativt öga för både bild och text.
- Förmåga att samarbeta och kompromissa.

Vem är du?
Vi söker dig som har utbildning inom UX-området och har stor datorvana med mycket goda färdigheter i Photoshop. Du har erfarenhet inom yrket från liknande tjänst och det är meriterande om du har praktisk erfarenhet av arbete inhouse eller motsvarande.
Som person är du engagerad, social och tycker om att arbeta i team. Du blir en viktig del i vår Marknadsavdelning med placering i Team Producera, bestående av sju personer.

Vi är en internationell koncern och därför förväntas du kunna kommunicera obehindrat på engelska i både tal och skrift.

För att du ska trivas och lyckas i rollen ser vi att du har förmåga att ta egna initiativ, sätter kunden i fokus och tycker om att leverera på mål. Du trivs med att få stort ansvar, tar gärna initiativ och bidrar med egna idéer. 

Ytterligare information:
Tjänsten som UX Producer är en tillsvidareanställning med initial provanställning om 6 månader. Tillträde sker snarast möjligt enligt överenskommelse. Vid frågor om tjänsten kontaktar du Maria Lindell, Production Teamleader via mail [email protected] Du är varmt välkommen med din ansökan senast 2020-11-27. Vi tillämpar löpande urval, så följ länken och skicka in din ansökan redan idag! Länk till ansökan: https://www.cellbes.se/kundtjanst-om-foretaget-jobba-hos-oss-11779 Visa mindre

Vi söker en vikarierande Visual Online Merchandiser

Ansök    Nov 9    Cellbes AB    Marknadsförare
Cellbes kläder är till för alla! Vår kunskap och vårt starka engagemang för vår kund har resulterat i kampanjen #viärcellbes där vi vill visa hur våra kläder ser ut på vanliga, fantastiska kvinnor i olika åldrar och storlekar. På vår turné genom landet besöker vi henne där hon bor, i hennes egen vardag runt om i svenska städer. Cellbes startade redan 1954 som ett postorderföretag och har sedan dess utvecklats till att bli ett av de ledande E-handelsföre... Visa mer
Cellbes kläder är till för alla! Vår kunskap och vårt starka engagemang för vår kund har resulterat i kampanjen #viärcellbes där vi vill visa hur våra kläder ser ut på vanliga, fantastiska kvinnor i olika åldrar och storlekar. På vår turné genom landet besöker vi henne där hon bor, i hennes egen vardag runt om i svenska städer.Cellbes startade redan 1954 som ett postorderföretag och har sedan dess utvecklats till att bli ett av de ledande E-handelsföretagen inom mode -och heminredning. Vår drivkraft är att erbjuda favoritplaggen i garderoben, oavsett tillfälle. Det breda storleksutbudet är en viktig del av det och storlekarna går från 34-64 för kvinnor och S-8XL för män.Cellbes har sitt huvudkontor i Borås och omsätter ca 600 MSEK. Vi är verksamma på 9 marknader i Europa, med kontor i tre av dessa samt ett sourcingkontor i Shanghai. Med en fantastisk personalstyrka på ca 200 medarbetare fortsätter vi vår resa för att nå vår vision: Att på ett hållbart, inkluderande och inspirerande sätt stärka kvinnors självkänsla.Ditt uppdrag:
Tjänsten som Visual Online Merchandiser innebär att du kommer ansvara för att maximera möjligheten för besökare på sajt att konvertera till kund, CR.

Att optimera kundresan och att se till att Cellbes sajt alltid är uppdaterad enligt trender, omvärld och marknadsplan. Vi ser att du kommer med rekommendationer på aktiviteter för att optimera försäljningen för enskilda produkter, specifika kategorier och/eller kampanjer. En viktig del i tjänsten som VOM är att säkerställa att kunden kan hitta och välja produkter på ett enkelt sätt och att produkterna visualiseras på ett tilltalande sätt för våra
kunder.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som:

- Har erfarenhet inom E-handel och modebranschen.
- Har förståelse kring digitala kanaler och den medianeutrala kundresan.
- Har förmåga att samordna och ha många projekt löpande samtidigt.
- Har erfarenhet som Visual Online Merchandiser eller likvärdig tjänst.
- Är kommunikativ och service-minded.
- Är van vid många kontaktytor både internt och externt.
- Har tidigare erfarenhet inom webbproduktion.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett stort intresse för interaktion, användarvänlighet och kundresan. Du är kreativ, noggrann och driven och vill bli en viktig del av vår marknadsavdelning med placering i Team E-com, bestående av fyra personer. Du ska ha god förståelse för digital marknadsföring och se tydlighet för kunden som en självklarhet.

Som Visual Online Merchandiser arbetar du tätt ihop med hela marknadsavdelningen och flertalen andra avdelningar. Du har förmåga och erfarenhet av att självständigt planera och organisera ditt arbete. Då rollen kräver tydlig kommunikation både internt och externt ska du ha lätt för att samarbeta och vara van vid att ta egna initiativ och driva ditt eget arbete framåt. Rollen kräver att du är försäljningsinriktad och resultatfokuserad. Du ska omvärldsbevaka inom området och ge förslag på utvecklingsmöjligheter.

Ytterligare information:
Tjänsten som Visual Online Merchandiser är ett föräldravikariat och beräknas pågå tom. 2021-08-31, möjlighet till förlängning finns. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vid frågor om tjänsten kontaktar du Kristina Hermansson, Marketing Manager via mail: [email protected] Du är varmt välkommen med din ansökan senast 2020-11-22. Vi tillämpar löpande urval, så följ länken och skicka in din ansökan redan idag! https://www.cellbes.se/kundtjanst-om-foretaget-jobba-hos-oss-11779 Visa mindre

E-commerce Specialist

Ansök    Okt 15    Gimmersta Wallpaper AB    Marknadsförare
Vill du vara med i en global expansion av två premiummärken där du får möjlighet att påverka och driva förändring? Vi söker en E-commerce specialist som kommer vara drivande att utveckla och genomföra vår CRM-strategi genom olika kanaler, primärt inom e-mail. Med fokus på kundnöjdhet, lojalitet och försäljning. Du kommer också att vara ansvarig för content på hemsida och utveckla kundresan så att den är så optimal som möjligt för respektive kundgrupp. Exe... Visa mer
Vill du vara med i en global expansion av två premiummärken där du får möjlighet att påverka och driva förändring?
Vi söker en E-commerce specialist som kommer vara drivande att utveckla och genomföra vår CRM-strategi genom olika kanaler, primärt inom e-mail. Med fokus på kundnöjdhet, lojalitet och försäljning. Du kommer också att vara ansvarig för content på hemsida och utveckla kundresan så att den är så optimal som möjligt för respektive kundgrupp.
Exempel på arbetsuppgifter
Planera, leverera och implementera CRM strategier genom hela bolaget
Ansvara för innehåll på våra hemsidor
Producera själv eller med hjälp av brand-avdelningen allt innehåll i respektive kanal.
Arbeta tillsammans med alla avdelningar för att säkerställa att CRM används effektivt genom organisationen.

Du kommer arbeta i E-Commerce & Marketing teamet där du blir en viktig spelare. På Gimmersta så har vi alla funktioner in-house vilket gör att du har de duktigaste personerna i Sverige sittande precis bredvid dig, oavsett om det är tech som hjälper till med utveckling, partnership med försäljning eller brand med fantastisk design.
Din kompetens och erfarenhet
Vi ser att du har erfarenhet med att implementera CRM-strategier och har en god systemvana i relevanta system. Du förstår kundresor, kundgrupper och hur data analyseras och tas ut. Du trivs i en roll där du känner dig bekväm med att driva projekt och förändring, då vi är inne i en expansionsfas där allt inte är på plats. Detta gör också att du har möjligheten att forma ditt arbetssätt.
Erfarenhet från tidigare CRM-arbete
Organiserad och flexibel i ditt arbete
Jobba datadrivet och vara bekväm med att analysera data
Flytande i svenska och engelska, i tal och skrift.
Meriterande: jobbat med fler marknader (Europa & Usa m.fl), grundläggande kunskap i Adobe-suiten, UX/UI-erfarenhet samt databashantering.Vi erbjuder
Tjänsten är ett vikariat på 1 år med god möjlighet till förlängning inom företaget. Vi sitter i centrala borås (nära resecentrum) och har en stark företagskultur där samarbete är en viktig framgångsfaktor. Vi erbjuder marknadsmässig ersättning och förmåner. Vi välkomnar sökande från Göteborg!


Är du vår nya lagmedlem?
Välkommen att ansöka senast 2020-11-30. Visa mindre

Vi söker en Utvecklingsansvarig till NetOnNets E-handels-team

Ansök    Okt 23    Netonnet AB    Marknadsförare
Vi tycker att hemelektronik är fantastiskt. Vi vill därför att fler skall få hemelektronik i sin vardag genom att göra det så enkelt och billigt som möjligt. Det är utgångspunkten i allt och gör NetOnNet till det självklara valet. NetOnNet består av ett gäng härliga, duktiga och inspirerande medarbetare vars stora passion är just hemelektronik. Våra medarbetare är vår viktigaste faktor och det är tillsammans som vi växer, både som företag och människor. E... Visa mer
Vi tycker att hemelektronik är fantastiskt. Vi vill därför att fler skall få hemelektronik i sin vardag genom att göra det så enkelt och billigt som möjligt. Det är utgångspunkten i allt och gör NetOnNet till det självklara valet.

NetOnNet består av ett gäng härliga, duktiga och inspirerande medarbetare vars stora passion är just hemelektronik. Våra medarbetare är vår viktigaste faktor och det är tillsammans som vi växer, både som företag och människor. Eftersom vi gillar vårt arbete ser vi därför till att ha roligt på arbetsplatsen och självklart har vi det tillsammans. Hos oss uppmuntrar vi till kreativitet, innovation och förändring. Vi vågar tänka nytt och testa oss fram, vi går helt enkelt vår egen väg. Genom att fortsätta gå vår egen väg utmanar vi branschen och skapar framgång.

Vill du vara med på vår framgångsresa?

Om tjänsten
I rollen som Utvecklingsansvarig i NetOnNets E-handelsteam är det du som är produktägare för ehandelsplattformen och driver roadmapen för vår ehandelsutveckling. Du initierar, håller i prioritering, genomdriver och följer upp effekten av utvecklingsinitiativ online. I detta ingå bland annat ansvar för kravställning, beställningsprocessen och acceptanstest mot IT när det gäller ehandelsrelaterad utveckling. I rollen ingår också att förbättra arbetsprocesser och kravställningen mellan affären och IT. Du är helt enkelt en väldigt viktig nyckelspelare för att NetOnNet bibehåller positionen som Nordens bästa omniföretag.
Du är mycket intresserad av teknisk utveckling och håller koll på vår digitala omvärld, nya tekniska lösningar och andra aktörers onlinelösningar. I arbetsuppgifterna ingår också vidareutveckling av de 3:e parts-system vi använder i samarbete med partners.
Du bistår även i att driva fram automatisering av teamets interna processer, inklusive stöd av AI och Machine Learning.


Vem är du?
Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen ser vi att du behöver ha följande egenskaper:
? Digital profil med mycket stort intresse för kundupplevelsen online och ständig koll på den digitala omvärlden
? Strategisk
? Kreativ och lösningsinriktad
? Stor förmåga att på egen hand driva idéer och lösningar framåt
? Kommunicerar tydligt och trivs med breda sociala kontaktytor, såväl internt som externt
? Förståelse för e-handelns processer och IT-utveckling
? Förmåga att se IT utveckling ur ett värdeperspektiv

Utbildningskrav
Eftergymnasial utbildning inom UX, E-handel, Digital affärsutveckling eller liknade

Kompetenskrav
? 3+ års erfarenhet av utveckling av onlinetjänster, UX och Kundresor, tex från konsultsidan eller som E-handelsansvarig
? Erfarenhet av agila utvecklingsmetoder
? Erfarenhet av förändringsledning och coaching
? Arbetslivserfarenhet inom e-handel
? Erfarenhet av utveckling av tjänster inom AI och Machine Learning är meriterande
? Kunnig i Google Analytics för ehandel

Teamet
Du kommer att ingå i E-handels-organisationen med ca 15 anställda och rapporterar till E-handelschef.
Du sitter rent fysiskt ungefär halva din tid på IT-avdelningen, då arbetet innebär ett nära samarbete med Projektledare, Utvecklare och UX.
Låter detta som en tjänst för dig så kan vi erbjuda ett stimulerande arbete i ett av Europas högst rankade omniföretag enligt Google. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team!


Övrig information
Placering: Det finns goda möjligheter till arbete på distans. Tjänstens placering är på huvudkontoret i Viared i Borås och när omständigheterna tillåter det ser vi att du arbetar på plats tillsammans med teamet minst ett par dagar varje vecka.
Tillträde: Enligt överenskommelse
Omfattning: 100%
Typ av anställning: Tillsvidareanställning med provanställning.
Ansökningstid: Sista ansökningsdag är den 10 november. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Har du frågor gällande tjänsten kontakta E-handelschef Martin Richardsson på [email protected] Visa mindre

SEM Manager Ellos - Search Engine Marketing

Ansök    Jul 6    Ellos AB    Marknadsförare
The Ellos Group, which includes Ellos, Jotex, Stayhard, and Homeroom, is the Nordic region’s leading e-commerce group. Working closely with our millions of customers, we are constantly striving to develop and offer attractive and sustainable fashion and household items for the entire family. Our focus is always on the customer. We continuously work to develop our business through innovation, creativity, and sustainability. The Ellos Group, headquartered... Visa mer
The Ellos Group, which includes Ellos, Jotex, Stayhard, and Homeroom, is the Nordic region’s leading e-commerce group.

Working closely with our millions of customers, we are constantly striving to develop and offer attractive and sustainable fashion and household items for the entire family. Our focus is always on the customer. We continuously work to develop our business through innovation, creativity, and sustainability. The Ellos Group, headquartered in Borås, Sweden, and with operations in all Nordic countries, has around 550 employees and sales of around SEK 2.6 billion. We are looking for you
We are looking for a talented, ambitious and enthusiastic team player, with a technical approach to outperform our SEM performance.

You will report directly to the Head of Marketing and be involved in tactics and strategic, operational decisions, setting goals, budgets and KPI’s for all markets and track performance accordingly. This role requires you to have experience in Search Engine Marketing, robust analytical and data-driven approach.Key responsibilities
- Responsible for managing SEM campaigns via agency and technology service provider
- Lead strategy for each of our international markets
- Act as the campaigns gatekeeper, ensure all SEM campaigns work undertaken is driving towards clear business goals
- Overlook investment allocation in SEM to reach business performance KPIs
- Drive automation in SEM with a focus on creative, campaign and audience automation
- Create relevant and comprehensive experience and messages on the user touchpoint. Establishing most effective landing pages in collaboration with our E-com team
- Research and leverage SEM industry trends to inform our marketing strategy
- Determine monthly markets requirements and actions point deployment
- Monitor SEM performance and perform competitor analysis
- Communicate with the Marketing Team - share performance, insights and identify new opportunities

Skills & Requirements, we think you might have the following background/profile:
Working Experience

- 5 Years+ Minimum experience in Paid Search Role ideally in native E-com retailer
- Strong experience in full GMP - SA360 and Auction Time Bidding, DV360.
- Excellent Communication Skills
- Sharp Strategic & Analytical Skills to be implemented to improve market performances
- Experience in GA360 segmentation and analytics
- Advanced Excel skills, familiar with pivot tables, great analytical mindset and attention to details

Education & specific skills

- Fluent in Swedish and English, both written and spoken.
- Bachelor’s Degree in Engineering, Business, Marketing or similar

Personal characteristics

Enthusiastic, dynamic individual with a high level of interest for the digital marketing industry You are fast processing, reliable, structured and highly motivated Excellent analytical skills: Ability to develop a recommendation based on fact-based conclusions, supported by necessary and compelling facts Capable of prioritizing workloads and managing a variety of projects

- Excellent interpersonal skills and ability to think creatively
- A proven track record of managing and developing accounts, including the ability to effectively manage time and resources to meet project deadlines
- A commitment to achieving excellent, measurable results with attention to detail
- Drive and enthusiasm to develop within the existing marketing team
- Ability to work independently and taking initiatives on projects

 What can we do for you?
- Unique opportunity to be part of Top 5 E-commerce in Sweden
- You will be exposed to a higher level of responsibility than at a typical organization, taking ownership of your projects or workstreams together with other strategy team members
- When you integrate Ellos, it brings you to the forefront of E-commerce innovation working with the most advance solutions providers and experts
- Ellos is a great place to work, the all-important work-life balance we promote and the opportunities we provide
- Staff discount to all our e-commerce stores

The position in located at Ellos Groups Head office in Viared, Borås. Hybrid remote work can be discussed upon location.

If you have any questions about the position, please contact Cedric Menard, Head of Marketing, via mail to: [email protected]

Apply now! By sending your crisp summary & your catchy motivation lines. We look forward to receiving your application, not later than August 24 th.

Read more about the company and apply via www.ellosgroup.com/jobb Visa mindre

Online Marketing Manager - Jotex

Ansök    Aug 4    Ellos AB    Marknadsförare
Ellos Group är Nordens ledande e-handelsgrupp med e-handelsplatserna Ellos, Jotex, Stayhard och Homeroom. I nära relation med våra miljontals kunder strävar vi ständigt efter att utveckla och erbjuda attraktiva och hållbara erbjudanden inom mode och hemprodukter för hela familjen. För oss är kunden alltid i fokus. Med innovation, kreativitet och hållbarhet söker vi ständigt nya vägar i stort och smått. Ellos Group, med huvudkontor i Borås, är verksamt i sa... Visa mer
Ellos Group är Nordens ledande e-handelsgrupp med e-handelsplatserna Ellos, Jotex, Stayhard och Homeroom. I nära relation med våra miljontals kunder strävar vi ständigt efter att utveckla och erbjuda attraktiva och hållbara erbjudanden inom mode och hemprodukter för hela familjen. För oss är kunden alltid i fokus. Med innovation, kreativitet och hållbarhet söker vi ständigt nya vägar i stort och smått. Ellos Group, med huvudkontor i Borås, är verksamt i samtliga nordiska länder. Ellos Group har ca 550 medarbetare och omsätter runt 2,6 miljarder SEK. 
Vill du vara med och utveckla Nordens ledande heminredningsvarumärke på nätet?

Jotex söker en Online Marketing Manager.

Ditt uppdrag:

Vi söker en nyckelperson för Jotex utvecklingsresa. Som Online Marketing Manager på Jotex har du ansvar för att driva vår betalda digitala annonsering framåt, samt implementera fungerande processer och kanalstrategi på ett strukturerat och effektivt sätt. Huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar utveckling och aktivering av strategier inom:

- Du har övergripande ansvar för försäljning, mål och resultat inom ditt område.

- Trafik och konverterings analys (CPO, COS, CTR, CR, CPC).

- Budgetansvar - Ansvarig över CRM aktivering i köpta kanaler.

- SEO

- SEM

- Sociala medier annonsering

- Display marknadsföring

- Dynamiskt retargeting - KPI optimering

Du är en analytisk person med god sifferförmåga och med förmåga att bearbeta data och dra relevanta slutsatser. Du är försäljningsdriven och lösningsorienterad och har god förmåga att hålla fokus på uppsatta mål. Du har också stort intresse och god förståelse kring digitala kanaler. Du har även god erfarenhet av Google Adwords (sök och display), och har erfarenhet av annonsering i sociala medier. Du är en del av marknadsteamet och rapporterar till Marknadschef.

Kompetenser

- Minst 3 års erfarenhet från liknande positioner.

- Strategisk och operativ kunskap och erfarenhet inom digital marknadsföring

- Bra struktur och målfokus, du har förmåga att hålla siktet på målen, och är van att arbeta mot tydliga mål och deadlines

- Erfarenhet av budgetansvar.

- God kommunikationsförmåga internt & externt.

- Högskoleutbildning eller motsvarade inom ekonomi eller marknadsföring.

- Goda kunskaper i MS office.

Tjänsten är tillsvidare med placering i Borås och tillsättning enligt överenskommelse. För frågor om tjänsten kan du kontakta Jotex Marknadschef Markus Danielsson via mail till [email protected] Du kan läsa mer om företaget och ansöka via www.ellosgroup.se/jobb senast 30 augusti, vi tillämpar ett löpande urval av kandidater. Visa mindre

SEO Medarbetare

#jobbjustnu Webbyrån CMS.se Innovativa webbtjänster sedan 2011. Vem tror vi att du är? Du har erfarenhet av att arbeta i Google Analytics och annonsering via Google Ads. Du behöver ha god servicekänsla och vara resultatfokuserad Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift då en del av arbetsuppgifterna är att skapa relevant text-content åt våra kunder Du har arbetat med olika SEO-verktyg Eftersom du kommer arbeta tätt med företagets alla funktion... Visa mer
#jobbjustnu


Webbyrån CMS.se
Innovativa webbtjänster sedan 2011.


Vem tror vi att du är?
Du har erfarenhet av att arbeta i Google Analytics och annonsering via Google Ads.
Du behöver ha god servicekänsla och vara resultatfokuserad
Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift då en del av arbetsuppgifterna är att skapa relevant text-content åt våra kunder
Du har arbetat med olika SEO-verktygEftersom du kommer arbeta tätt med företagets alla funktioner och roller är det viktigt att du har lätt för att samarbeta och är flexibel i ditt tänk och arbetssätt.
Vår vision är att alltid vara först med att utveckla och hänga med i ny teknik vare sig det gäller webben, SEO eller andra internetrelaterade tjänster för våra kunder.
Vi älskar att se våra kunders verksamheter växa.
CMS.se utvecklar hemsidor och webbshoppar, skapar Google Ads och SEO-optimerar.


Intervjuer sker löpande. Visa mindre

SEO-Specialist

Webbyrån CMS.se Innovativa webbtjänster sedan 2011. Vem tror vi att du är? Du har erfarenhet av arbete i liknande roll Du har analytiska och kommunikativa egenskaper Du har erfarenhet av att arbeta i Google Analytics Du har förståelse för- och erfarenhet av webbteknik (HTML, CSS och WordPress) Du behöver ha god servicekänsla och vara resultatfokuserad Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift då en del av arbetsuppgifterna är att skapa relevant text... Visa mer
Webbyrån CMS.se
Innovativa webbtjänster sedan 2011.


Vem tror vi att du är?
Du har erfarenhet av arbete i liknande roll
Du har analytiska och kommunikativa egenskaper
Du har erfarenhet av att arbeta i Google Analytics
Du har förståelse för- och erfarenhet av webbteknik (HTML, CSS och WordPress)
Du behöver ha god servicekänsla och vara resultatfokuserad
Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift då en del av arbetsuppgifterna är att skapa relevant text-content åt våra kunder
Du ska ha förståelse för hur data om målgrupper och användarbeteende påverkar vilken typ av innehåll som bör tas fram
Du har arbetat med olika SEO-verktygEftersom du kommer arbeta tätt med företagets alla funktioner och roller är det viktigt att du har lätt för att samarbeta och är flexibel i ditt tänk och arbetssätt.
Vår vision är att alltid vara först med att utveckla och hänga med i ny teknik vare sig det gäller webben, SEO eller andra internetrelaterade tjänster för våra kunder.
Vi älskar att se våra kunders verksamheter växa.
CMS.se utvecklar hemsidor och webbshoppar, skapar Google Ads och SEO-optimerar. Visa mindre

Digital marknadsförare/Digital Marketing Specialist

Erikshjälpen Second Hand är en ideell förening som samarbetar med lokala föreningar och församlingar. Sedan starten 1990 har verksamheten vuxit till att i dag vara Sverige-ledande med ett 60-tal butiker i Sverige, två i Norge samt en e-handelsbutik. Syftet med butikerna är att generera medel till bistånd, både i Sverige och utomlands. Återanvändning av varor skapar hållbar konsumtion. Second hand-butikerna är också viktiga mötesplatser för människor och er... Visa mer
Erikshjälpen Second Hand är en ideell förening som samarbetar med lokala föreningar och församlingar. Sedan starten 1990 har verksamheten vuxit till att i dag vara Sverige-ledande med ett 60-tal butiker i Sverige, två i Norge samt en e-handelsbutik. Syftet med butikerna är att generera medel till bistånd, både i Sverige och utomlands. Återanvändning av varor skapar hållbar konsumtion. Second hand-butikerna är också viktiga mötesplatser för människor och erbjuder möjlighet till arbetsträning, praktik och personlig utveckling.
Till vår e-handelsverksamhet i Borås söker vi en
 
Digital marknadsförare/Digital Marketing Specialist
Erikshjälpens e-handelsverksamhet, secondhand.se, befinner sig i ett expansivt skede och behöver nu anställa en digital marknadsförare till vårt team i Borås. Vi är den första e-handelsaktören inom ideell secondhand och du kommer att ha en nyckelroll i att driva vår fortsatta utveckling där vi dagligen bryter ny mark. Du kommer att jobba i ett team i nära samarbete med kommunikatörer, produktadministratörer och kommer också att ha en nära kontakt med vår produktionsavdelning.
 
Som anställd hos oss får du möjligheten att vara en del av en verksamhet som genererar medel till sociala och humanitära insatser via Erikshjälpen och våra samarbetspartners. Förutom ekonomiska förutsättningar skapar Erikshjälpen Second Hand också miljömässiga förutsättningar för att förändra världen. Genom att främja och utveckla återanvändning av begagnade varor får du vara med och bidra till en miljömässigt hållbar utveckling och ett mer effektivt utnyttjade av jordens resurser. Du blir också del i en bred social gemenskap då Erikshjälpen Second Hands butiker och e-handelsverksamheten ger meningsfull sysselsättning för anställda, volontärer, praktikanter och medarbetare som placeras från arbetsförmedlingen eller andra aktörer.

Som digital marknadsförare har du ansvar för:
·      Marknadsbudgeten
·      Att driva kampanjplanering med säsong och samarbeten med influencers
·      Löpande SEO för secondhand.se
·      Att underhålla och utveckla Google ads, Google ad grants och Bing ads
·      Vår E-mailmarketing
·      Optimering och analys av sajten
·      Att leda utvecklingsprojekt relaterat till e-handel
 
Kompetens
Vi söker dig med en kunskapsprofil som primärt är online marketing och försäljning. Grundläggande kunskaper inom utveckling är meriterande. Vi vill att du har minst 2-3 års dokumenterad erfarenhet av digital marknadsföring.
 
Kunskapskrav:
·      Två-tre års erfarenhet av digital marknadsföring
·      SEO, erfarenhet av sökordsanalys, webbsidans struktur, länkbyggande osv.
·      SEM-kunskaper, utveckling av Google ads och Bingadskonton
·      Google analytics
·      Erfarenhet av varumärkesbyggande, influence marketing och kampanjplanering
·      Meriterande med kunskaper Google Ad grants, Mailchimp och Litium
·      Sociala medier-annonsering
 
 
Egenskaper
Vi söker dig som har en positiv människosyn och är stark på att knyta och upprätthålla relationer. Du är både bra på att samarbeta och att driva frågor självständigt. Som person är du strukturerad och har en god pedagogisk förmåga. Du vill vara en del i att se människor och organisationer växa och utvecklas.
 
Erikshjälpen eftersträvar mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund och ursprung. Vi ser även att du delar vår värdegrund och att du brinner för secondhand, hållbarhet och cirkulär ekonomi. Vi tror att du vill jobba för en bättre värld för människor i utsatthet. Stämmer detta in på dig? Då ser vi fram emot din ansökan!
 
Placeringsort
Du kommer att ha din placering i vår e-handelshubb i Borås. Vissa dagar kommer du att arbeta på Erikshjälpens huvudkontor i Huskvarna. Resor i tjänsten ingår.


Ytterligare information
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta e-handelschef Björn Josefsson, [email protected] 
Märk ansökan med ”Digital marknadsförare”. Tjänsten är på heltid tillsvidare. Vi tillämpar provanställning 6 månader. Visa mindre

Sälj och Marknadsstjärna med turbo sökes

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan! Sälj och Marknadsstjärna med turbo sökes Quality Hotel Grand i Borås letar eft... Visa mer
Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Sälj och Marknadsstjärna med turbo sökes

Quality Hotel Grand i Borås letar efter en energisk, entusiastisk, kreativ och turboladdad marknadsförare och innesäljare till vårt team. Ditt jobb kommer att vara att hantera sociala medier, PR, innehåll i digitala kanaler, vårt visuella ID och tonalitet i marknadsföringsmaterial, stora och små projekt, kreativa processer och implementering. Du kommer även jobba tillsammans med vårt fantastiska team på innesälj och hantera stora som små bokningar.

Kort sammanfattat:

• Se till att hotellets Facebook-sida och Instagram-flöde är intressant att följa med relevant och engagerande innehåll (storytelling, storytelling, storytelling)
• Säkerställa att hotellet ser bra ut, med rätt färg och form, och låter rätt i text - i alla digitala kanaler
• Få ut hotellets nyheter - lokalt i området, via radio och lokaltidningen
• Se till att allt våra gäster behöver se och veta om oss är uppdaterat på alla digitala kanaler och på hotellet
• Ha en liten konstnär i sig (och ha grundläggande kunskap i det grafiska design-programmet InDesign)
• Lokaltidningen är din bästa vän (eller kan vara)
• Gör det lilla extra när det behövs
• Se till att våra gäster inte hamnar i trafikkö via telefon och mejl
• Fickparkera bokningar i vårt bokningssystem
• Lägga in en extra växel i merförsäljning

• Vem är du?

• Din motor drivs av att vara en lagspelare och att ge service
• Du är inte ute på hals is när det kommer till försäljning
• Du älskar att ta egna initiativ och att vara kreativ
• Du hänger med i svängarna och kommer snabbt dit du ska
• Du har humor och gillar att ha kul på jobbet
• Du gillar att ha många bollar i luften
• Du arbetar lika bra självständigt som i team
• Du är inte rädd att ta tag i saker och lägga in en högre växel när det behövs
• Du är en storyteller som mer än gärna sprider intressanta nyheter

Om oss:

QUALITY HOTEL™ – For meetings that matter.

300 meter från Borås centralstation, ett stenkast från Stora Torget och direkt vid ån Viskan väntar Quality Hotel Grand, Borås på dig. Vi är stolta över att vara ett så omtyckt hotell bland Boråsbor, affärsresenärer och turister. Det tror vi är tack vare vårt centrala läge i Borås, granne med vackra Stadsparken och med gångavstånd till hela stadskärnan. Andra saker som våra gäster brukar nämna som det bästa med Quality Hotel Grand, Borås är vår genomtänkta service och vår goda mat.

Hos oss är det mötet som är viktigast. Mötet mellan två kollegor som får en snilleblixt tillsammans, mellan föräldrar och barn som skrattar så de kiknar och mellan hundra jobbarkompisar som plötsligt delar samma vision. Mötet mellan oss och gästen. Ögonblick som verkligen betyder något.

Hotellet är en del av Quality Hotel, som är en av Nordens största hotellkedjor med 60+ hotell i Sverige, Norge och Danmark. Quality Hotel tillhör Nordic Choice Hotels tillsammans med hotellkedjorna Clarion Hotel och Comfort Hotel.

Redo att gasa? Skicka in din ansökan med CV och personliga brev nu. Sista ansökningsdag är 31/1 2020. Alla ansökningar behandlas löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Vi ser fram emot att höra från dig,

Johan Wallenstein

VD / Hotelldirektör Visa mindre

Senior E-commerce Manager

Ansök    Sep 16    Double Group    Marknadsförare
Vår kund genomgår nu en spännande digitaliseringsresa och tillhör en av de e-handlarna som satsar mest på att ligga i framkant vad gäller möjligheterna med e-handel. På senare år har de vuxit kraftigt och med en visionär och handlingskraftig ledning och mycket ambitiöst team siktar de på fortsatt kraftig tillväxt. Hur kan AI, machine learning, AR och andra teknologier hjälpa oss att leverera ännu bättre värde till våra kunder och driva vår tillväxt? Går d... Visa mer
Vår kund genomgår nu en spännande digitaliseringsresa och tillhör en av de e-handlarna som satsar mest på att ligga i framkant vad gäller möjligheterna med e-handel. På senare år har de vuxit kraftigt och med en visionär och handlingskraftig ledning och mycket ambitiöst team siktar de på fortsatt kraftig tillväxt.

Hur kan AI, machine learning, AR och andra teknologier hjälpa oss att leverera ännu bättre värde till våra kunder och driva vår tillväxt? Går du igång på sådana frågor och vill vara med på resan, läs vidare!

Kunden söker en affärsdriven E-commerce manager som vill vara med och utveckla e-handeln på alla befintliga marknader, samt ser potential att växa på nya marknader. Din erfarenhet och driv gör att du är både strateg och taktiker samt älskar e-handel och våra kunder. Vi söker dig med både ett teknisk och kommersiellt intresse för denna del av affären, har du dessutom ett intresse för mode inom detaljhandeln längtar vi ännu mer efter dig!

Ditt ansvar
Ditt ansvar är att hjälpa oss förstå och förverkliga hur vi kan skapa världens bästa e-handel för våra kunder. Digital strategi och leverans inom e-handel är byggstenarna för det. Du kommer att leda ett team som ansvarar webbutveckling, content och projektledning. Din egen roll, förutom ledarskap, handlar om ett operativt ansvar för e-handel B2B och B2C. Du är produktägare och intern representant för e-handeln. Du är direkt underställd VD och rätt person kan komma att ingår i den
strategiska ledningsgruppen där dina insikter och erfarenhet kring digital utveckling värderas högt.

Vem är du?
Vi tror att du som person är innovativ, ansvarstagande och målinriktad med hög
energi. Du känner dig trygg i din roll och du vågar testa nya vägar. Vidare tror vi att
du med ditt affärssinne har en ekonomisk förståelse för det arbete du ansvarar för, är serviceinriktad och trivs i en roll med mycket kontakter internt och externt. Viktigt att du har hög teknisk/digital kunskap och har förmåga att förmedla dina kunskaper i organisationen pedagogiskt och engagerande samt utveckla och förbättra webbshoparna ur ett användarvänligt perspektiv samt följa trender och utveckling inom webbshop för att hålla hög kvalité.

Vi värderar:
Relevant utbildning
Flera års erfarenhet från liknande tjänst
Ett påvisat entreprenöriellt mindset
En opretentiös ”teamplayer” som kan hugga in där det behövs
Djup förståelse för hela den digitala kundresan
Lever och andas digitalt
Ekonomisk förståelse för det arbete du ansvarar för
Serviceinriktad och trivs i en roll med mycket kontakter internt och externt

Söker du en utvecklingsorienterad roll i en dynamisk och informell miljö är
detta tjänsten för dig!

Tjänsten är placerad i Borås med möjlighet till visst resande i tjänsten och distansarbete. Visa mindre

E-Commerce Specialist till PAUL BRUNNGÅRD, Borås

Ansök    Okt 14    Jerrie    Marknadsförare
Har du hört talas om Marcus Askenbom? Han jobbar med att bygga ny e-handel för PAUL BRUNNGÅRD och har för tillfället alldeles för mycket att göra. Där kommer du in. Tillsammans kommer ni att driva en eller flera e-handelssiter och ständigt arbeta med att utveckla, förbättra, testa, driva försäljning och bygga kundlojalitet. PAUL BRUNNGÅRD har ett starkt tillväxtfokus och satsar nu på e-handel i norden och senare internationellt. De erbjuder sina kunder mö... Visa mer
Har du hört talas om Marcus Askenbom? Han jobbar med att bygga ny e-handel för PAUL BRUNNGÅRD och har för tillfället alldeles för mycket att göra. Där kommer du in. Tillsammans kommer ni att driva en eller flera e-handelssiter och ständigt arbeta med att utveckla, förbättra, testa, driva försäljning och bygga kundlojalitet.

PAUL BRUNNGÅRD har ett starkt tillväxtfokus och satsar nu på e-handel i norden och senare internationellt. De erbjuder sina kunder möjligheter att ta hand om sina skor på rätt sätt med miljömedvetna produkter, vilket gör att skorna håller längre helt enkelt. Helt rätt i tiden när vi tänker hållbarhet och minskad konsumtion.

Arbete

Vad handlar då ditt uppdrag om? Jo att bygga upp en e-handel både för B2B och B2C. Det innebär att du måste ha ansvarat för att driva en webshop, vilken inte behöver vara så stor och du behöver inte ha drivit den så länge men du kan det affärsmässiga och har förståelse för inköps- och logistikflöden. Hur skapar man en bra kundresa? Vilka digitala kanaler skall vi marknadsföra oss i? Vilka KPIer skall vi mäta? Vilket content bör vi ta fram för att lyckas nå våra målgrupper? Dessa frågor kommer du dagligen att jobba med. Lägg till att du gärna får ha hyfsad koll på SEO och CRO.

Du kommer att ha ett gott samarbete med IT, digital byrå, logistik och inköp så det är viktigt att du är en god kravställare. Vi tror också att du bör ha ett entreprenörshjärta och en vilja att lyckas både för företagets och för egen del. Du kommer att få utmana och utmanas, testa, misslyckas, försöka igen och ständigt förbättra siten och kundupplevelsen.

Går du igång på att skapa affärer, vill ha möjlighet att få testa nya verktyg och lösningar, tror på kvalitet och hållbarhet i allt från produkter, tjänster till relationer, har ett jklr anamma och är nyfiken på digital handel. Klicka ansök.

Kontakt

Frågor besvaras gärna, kontakta rekryterare Helene Hagman, 0708204704, [email protected], LinkedIn.

Vi har litet bråttom i den här rekryteringen, mycket skall hända inom de närmsta månaderna så vi kör löpande intervjuer. Välkommen med din ansökan allra senast den 30/10.

Företaget

PAUL BRUNNGÅRD | For the love of shoes.

Som marknadens mest dynamiska aktör med internationella ambitioner har vi en tydlig vision. Genom nytänkande vill vi förändra konsumentens syn på skovård. Alla våra varumärken, koncept och produkt ska vara enkla att förstå, enkla att använda och enkla att köpa. Allt vi utvecklar ska ge ett bättre resultat, vara snyggare, lösa ett nytt problem eller innebära en ny möjlighet.

Företaget etablerades 1983 i Sparsör, ligger idag i Viared strax utanför Borås med showroom i Stockholm, Oslo och Helsingfors. Verksamheten äger varumärkena Springyard, 52bones och Shoe Shame samt är distributör åt Collonil, Ecco, Granger’s och Pedag. Omsätt­ningen uppgår till drygt 120 MSEK och antalet anställda är cirka 35 personer. Visa mindre

Ecommerce Manager

Ansök    Sep 30    Sandberg Wallpaper AB    Marknadsförare
Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår e-handel och online-marknadsföring på en global marknad.Din roll är att uppdatera och marknadsföra sandbergwallpaper.com för att öka försäljningen av våra tapeter mot konsumenter internationellt.Du ingår i ett team av designers och marknadsförare för PR, influencers, sociala medier samt copy/ad.Du är serviceinriktad och har en känsla för affärsutveckling. Du pratar Svenska och Engelska flytande, förstår e-han... Visa mer
Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår e-handel och online-marknadsföring på en global marknad.Din roll är att uppdatera och marknadsföra sandbergwallpaper.com för att öka försäljningen av våra tapeter mot konsumenter internationellt.Du ingår i ett team av designers och marknadsförare för PR, influencers, sociala medier samt copy/ad.Du är serviceinriktad och har en känsla för affärsutveckling. Du pratar Svenska och Engelska flytande, förstår e-handel och online-marknadsföring och har inga problem att jobba i moderna webb och affärssystem.Arbetet sker från vårt huvudkontor i centrala Borås.Exempel på arbetsuppgifterAdministration av sitens sidor, texter och produkter.Bildhantering och översättningar.Customer Journey och Persona analys samt A/B tester.Marknadsföring via SEO och PPC.Sandberg Wallpaper är ett svenskt tapetföretag med lång historik som erbjuder ett brett sortiment av designtapeter i tidlös skandinavisk stil med syftet att skapa vackrare rum. Försäljningen sker online samt via återförsäljare och distributörer globalt och vi är kunglig hovleverantör. För mer information besök https://sandbergwallpaper.comÄr detta jobb perfekt för dig?Maila in din ansökan och CV till [email protected] senast 2019-10-13. Visa mindre

E - commerce manager / E - handelsansvarig till Hejco

Ansök    Aug 13    Hejco    Marknadsförare
Nu söker vi en E-Commerce manager till Hejco! Vill du vara en del av ett värdedrivet företag som bryr sig om de människor som bryr sig om andra? Vill du jobba i en expansiv och utvecklande miljö där vi utmanar oss varje dag för att alltid ge våra kunder det bästa vad gäller kvalitet, produkt, service och engagemang.Hejco är ett starkt varumärke inom lätta arbetskläder med huvudfokus mot vård, omsorg och hälsa. Här får du som gillar utmaningar chansen att v... Visa mer
Nu söker vi en E-Commerce manager till Hejco! Vill du vara en del av ett värdedrivet företag som bryr sig om de människor som bryr sig om andra? Vill du jobba i en expansiv och utvecklande miljö där vi utmanar oss varje dag för att alltid ge våra kunder det bästa vad gäller kvalitet, produkt, service och engagemang.Hejco är ett starkt varumärke inom lätta arbetskläder med huvudfokus mot vård, omsorg och hälsa. Här får du som gillar utmaningar chansen att vara med på en spännande resa där stort fokus ligger på vår kund och digitala lösningar. Din roll som E-Commerce manager blir en viktig del i denna framtid! Hejco ingår i Fristad Kansas Group.TjänstenI rollen som E-Commerce manager kommer du att driva vår e-handel och har övergripande ansvar för vår öppna e-handel, både mot B2C och B2B, inklusive strategi, operativt arbete och resultat på samtliga marknader. Med mål att öka försäljning ser du till att webben är uppdaterad och optimerad. Du ansvarar för hantering av innehåll, att rätt produkt syns vid rätt tillfälle, med rätt information och med rätt pris. Du arbetar kontinuerligt med bestsellers, slow movers, lager och kampanjer och tar detta ut på sajten. Med A/B tester, analyser och kampanjer driver du trafik och försäljning. Du arbetar nära hela marknadsavdelningen, översättare, sälj, customer experience och följer den kommersiella kalendern. Du ansvarar för att driva trafik till sajten med hjälp av bland annat SEM/PPC, SEO, displayannonsering, e-mail marketing, social media annonsering osv. Du följer upp och analyserar resultat löpande och optimerar och justerar för att kontinuerligt förbättra resultaten. Din placering är på Hejcos kontor i helt nya lokaler på Katrinedal i Borås. Tjänsten är ny hos oss och är en del i satsningen mot att lyfta vår e-handel med mål att öka, förbättra och växa kanalen.Din ProfilVi söker dig som är driven och resultatinriktad. Du kan ta både ett strategiskt och operativt perspektiv för att nå såväl långsiktiga som kortsiktiga mål med vår e-handel. Du är van vid att planera din egen tid, arbeta proaktivt inom dina ansvarsområden och kan ta snabba beslut. Du är prestigelös, har engagemang, passion och ett starkt kundfokus. Du är en lagspelare som tycker om att vara en del av ett team i en kreativ process där alla delar är lika viktiga för att nå målet.Vi verkar i en internationell miljö och kommunikation i tal och skrift på engelska är en naturlig del av vår vardag.Tempot är högt och vi arbetar tätt över avdelningarna för att generera mervärde för våra kunder. Du är utåtriktad och har lätt för att skapa och bibehålla kontakter inom och utanför företaget. Förändring är en naturlig del av dagen, så gillar du att utmana och har en egen drivkraft för att genomföra förändringar, då kan du vara rätt för oss.Vi ser att du som söker har ett par års erfarenhet av att framgångsrikt driva e-commerce med fördel för ett varumärke som arbetar på flera marknader. Du har också eftergymnasial utbildning inom E-handel och kunskaper inom Google Analytics, Google Tag Manager, Google Optimizer eller liknande samt av e-handelsplattformar. Vi tror att du har känsla för och kunskap i webbdesign och Adobe CS och erfarenhet från CRM system (vi arbetar idag med Salesforce och Pardot). Det är även meriterande att ha erfarenhet från både B2B och B2C.Vi erbjuderVi erbjuder dig en spännande roll i en organisation där du från dag ett får stora möjligheter att själv vara med och påverka. Vi är ett härligt gäng med ett stort driv, stolthet över våra produkter och våra kunder och en stor ambition att få vårt varumärke att växa. Vi söker fler medarbetare som vill vara med på den resan!ÖvrigtHar du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Sofia Wackling, Marketing and Customer Experience Director på 0730-878295 eller [email protected] Din ansökan skickar du via ansökningsknappen.Vi tillämpar löpande urval och ser därför framemot din ansökan så snart som möjligt.Välkommen med din ansökan! Vi ser fram mot att få höra vem du är! Sökord: e-handel, ehandel, e-handelsansvarig, webbhandel, marknad, marknadsföring, marknadsförare, ecommerce, e-commerce, digital manager, digital marketing, e-com Visa mindre

E-Commerce Manager till Morris Stockholm, Borås

Ansök    Sep 4    Jerrie    Marknadsförare
E-Commerce Manager till Morris Stockholm, Borås Vad skulle du göra om du var E-Commerce Manager hos Morris? Troligen använda dina erfarenheter av att driva och utveckla e-handel så att ni växer på befintliga och nya marknader. Nu har du chansen att visa vad du går för. Morris tar steget fullt ut och satsar stort på e-handel och behöver en affärsdriven kollega med digitala muskler. Ditt ansvar är digital strategi och leverans i alla digitala kanaler. Du k... Visa mer
E-Commerce Manager till Morris Stockholm, Borås

Vad skulle du göra om du var E-Commerce Manager hos Morris? Troligen använda dina erfarenheter av att driva och utveckla e-handel så att ni växer på befintliga och nya marknader. Nu har du chansen att visa vad du går för. Morris tar steget fullt ut och satsar stort på e-handel och behöver en affärsdriven kollega med digitala muskler.

Ditt ansvar är digital strategi och leverans i alla digitala kanaler. Du kommer att leda ett litet team på 2 personer som ansvarar för content och web/kundsupport. Din egen roll, förutom ledarskap, handlar om ett operativt ansvar för e-handel B2B och B2C. Du är produktägare och intern representant för e-handeln. Mycket är under uppstart, som CRM och nyhetsbrev. Under våren är du med i projektteamet för att lansera företagets nya web, e-plattform och CMS. Du har ett ansvar för SEO och SEM både operativt och som beställare mot byrå.

Varför är detta den mest spännande E-Commerce tjänsten just nu?

Morris Stockholm, Heritage och Lady är premiumvarumärken med ägare som nu satsar mycket på hög tillväxt i norden och senare internationellt. Du får bygga en e-handel nästan från grunden. Ny e-plattform, nytt CMS, ny web. Du kommer att få sätta din egen prägel på e-handeln och skapa nya samarbeten. Din chef kommer också att vara ny på jobbet. Chief Marketing & E-Commerce Manager rekryteras samtidigt och tillsammans får ni möjlighet att skapa en ny era inom Morris.

Personlig checklista

· Lever du och andas digitalt.

· Är du inte rädd för att själv kavla upp ärmarna och göra grovjobbet.

· Tycker andra det är inspirerande att jobba med dig.

· CRO, AOV, CR, CTR, ROAS, CPO, COS, CAC, CLV – inga problem, förstår dessa KPIer

· Erfarenhet av retail och fashion

· I hjärtat en e-ntreprenör

Har du alla rätt i checklistan vill vi gärna prata med dig!

Frågor på detta? Kontakta gärna Helene Hagman, Jerrie på telefon 0708-20 47 04, [email protected], LinkedIN

Söker tjänsten gör du via jerrie.se senast den 22 september

Välkommen med din ansökan.

Morris Stockholm

Fashion is a funny thing. The word implies constant change – always moving on to the next big thing, the next trend and the next look. That’s not Morris. We prefer the word curious – and as a brand you could say that we’re style curious. That means that Morris prefers to rush slowly. The results are always better that way. We know who we are, where we’re coming from, and also where we’re going.

Are you curious too? Read more about our journey here Visa mindre

Shop Manager till ELLOS e - commerce team , vikariat

Ansök    Jun 25    Ellos    Marknadsförare
Ellos Group är Nordens ledande e-handelsgrupp med e-handelsplatserna Ellos, Jotex, Stayhard och Homeroom. I nära relation med våra miljontals kunder strävar vi ständigt efter att utveckla och erbjuda attraktiva erbjudanden inom mode och hemprodukter för hela familjen. För oss är kunden alltid i fokus. Ellos Group, med huvudkontor i Borås, är verksamt i samtliga nordiska länder. Ellos Group har ca 550 medarbetare och omsätter runt 2,6 miljarder SEK. Huvudäg... Visa mer
Ellos Group är Nordens ledande e-handelsgrupp med e-handelsplatserna Ellos, Jotex, Stayhard och Homeroom. I nära relation med våra miljontals kunder strävar vi ständigt efter att utveckla och erbjuda attraktiva erbjudanden inom mode och hemprodukter för hela familjen. För oss är kunden alltid i fokus. Ellos Group, med huvudkontor i Borås, är verksamt i samtliga nordiska länder. Ellos Group har ca 550 medarbetare och omsätter runt 2,6 miljarder SEK. Huvudägare är Nordic Capital.
Vi söker nu en vikarierande shop manager till vårt e-commerce team!
Som Shop Manager arbetar du med att optimera försäljningen inom ett eller flera områden av Ellos e-handel, genom att exponera rätt sortiment, till rätt kund, vid rätt tidpunkt och med rätt verktyg.

Du arbetar med både planerande och förberedandeuppgifter inför säsong och med reaktiva försäljningsåtgärder i säsong.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Självständigt driva merchandisingen för ett eller flera affärsområden för att uppnå uppsatta försäljnings- och konverteringsmål.
- Genom ”top of the class” Merchandising säkra att alla delar av butiken alltid är säljande, högkonverterande, i linje med marknaden och framhäver våra sortimentssatsningar.
- I nära samarbete med andra avdelningar ta fram, förbättra och verkställa en taktisk och kommersiell försäljningsplan.
- Kontinuerligt kravställa och utveckla e-handeln för en bättre kundupplevelse och kraftfullare merchandisingverktyg.
- Verka för ett nära samarbete med sortiment och övriga marknadsavdelningen när det gäller kampanjarbete, daglig försäljning och planeringsprocesser.
- Kontinuerligt bevaka försäljningsutfall och vidta nödvändiga åtgärder.

Kvalifikationer:

- Relevant erfarenhet av försäljning eller marknadsföring från detalj- och/eller e-handeln
- God datorvana, goda kunskaper i Office paketet med fokus på excel.
- God svenska och engelska i tal och skrift

Vi söker dig som kan arbeta mot både försäljnings- och lönsamhetsmål. Du har en god analytisk förmåga, tydligt affärsfokus och du kan både se kommersiella möjligheter och använda dig av dem.

Som person är du drivande och resultatinriktad. Du är ansvarstagande och kan ta egna beslut inom givna ramar samt har god förmåga att kommunicera och samarbeta med olika delar av organisationen.

Tjänsten är ett vikariat med start september 2019.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att maila Linda Thyrén, E-commerce manager, [email protected]

Läs mer om företaget och ansök via www.ellosgroup.com/jobb senast den 21 juli. Visa mindre

Kommunikatör till Borås Konstmuseum

Ansök    Maj 10    Borås Stad    Marknadsförare
Kommunikatör till Borås Konstmuseum till Kulturförvaltningen. Sista ansökningsdag: 2019-06-05. (Ref nr 22:2019:9) Borås Konstmuseum är känt för sina nationella- och internationella utställningar och för sin stora samling av svensk nutida konst där rörlig bild utgör ett profilområde. Museet bedriver en omfattande utåtriktad verksamhet med utställningar, program och pedagogik. Utöver museiuppdraget ansvarar konstmuseet även för konst i det offentliga rumme... Visa mer
Kommunikatör till Borås Konstmuseum

till Kulturförvaltningen. Sista ansökningsdag: 2019-06-05.
(Ref nr 22:2019:9)

Borås Konstmuseum är känt för sina nationella- och internationella utställningar och för sin stora samling av svensk nutida konst där rörlig bild utgör ett profilområde. Museet bedriver en omfattande utåtriktad verksamhet med utställningar, program och pedagogik. Utöver museiuppdraget ansvarar konstmuseet även för konst i det offentliga rummet och för Borås internationella Skulpturbiennal.

Arbetsplats: Borås Konstmuseum

Anställningsvillkor: Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 procent av heltid. Tillträde efter överenskommelse.

Arbetsuppgifter: Som kommunikatör planerar, utvecklar och genomför du arbetet med kommunikation och marknadsföring på Borås Konstmuseum. Du arbetar operativt och strategiskt och stöttar samtliga medarbetare i kommunikationsfrågor som syftar till att utveckla och kvalitetssäkra museets kommunikationsprocesser, arbetssätt och marknadsföringskanaler.

I arbetet ingår att utveckla och samordna interna och externa webbplatser, sociala medier,
textproduktion, mediekontakter, annonsutformning och trycksaksproduktion. Du är deltagande i kommunikationsnätverk, interna utvecklingsprojekt samt samarbete med externa parter.

Tjänsten innebär både självständigt arbete och arbete i team. Du bör vara beredd att arbeta med både högt och lågt inom museet samt vara flexibel, trivas med arbete i högt tempo och vara beredd att varje dag göra omprioriteringar i nära kontakt med museichef. Helg- och kvällstjänstgöring ingår.


Kvalifikationer: Högskoleutbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Engagerad, driven och intresserad av att bygga relationer som gagnar verksamheten. Stilistisk förmåga, erfarenhet av arbete med digitala webbpubliceringsverktyg och goda kunskaper i trycksaksproduktion, från layout till tryckerikontakter. Borås Konstmuseum arbetar just nu med Officepaketet, Sitevision, InDesign, Photoshop, Meltwater, Paloma, Mediaflow Pro och Basetool.
Som person är du utåtriktad och har god social kompetens. Tjänsten innebär många kontakter och kräver stort engagemang både internt och externt för att skapa goda och hållbara relationer. Du är lyhörd och tycker om att samarbeta, samtidigt som du har en förmåga att arbeta självständigt. En förutsättning är att du kan prioritera, samt arbeta strukturerat och målinriktat. Du är ansvarstagande och behöver kunna koordinera flera parallella projekt och hålla deadlines. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetet kräver att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. I din ansökan vill vi att du berättar om dig själv samt bifogar CV och arbetsprover (två texter du skrivit och två trycksaker du tagit fram).

Upplysningar lämnas av Museichef Eva Eriksdotter tfn 076-8887681 el [email protected] Fackliga företrädare nås via Borås stads växel, 033-35 70 00.

Borås Stad strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare - och erbjuder förutom meningsfulla arbetsuppgifter, goda arbetsvillkor och professionella kollegor - bra personalförmåner bland annat i form av friskvårdbidrag, fria bad och besök på friluftsgårdar, samt möjligheter att delta i vår personalklubb Merkrafts uppskattade aktiviteter och arrangemang. Läs mer på boras.se/arbetahososs

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Välkommen med din ansökan senast 2019-06-05. Visa mindre

Marknadsförare till Borås Stadsteater

Ansök    Maj 22    Borås Stad    Marknadsförare
Marknadsförare till Borås Stadsteater till Kulturförvaltningen. Sista ansökningsdag: 2019-06-09. (Ref nr 22:2019:11) I Borås arbetar ungefär 10 000 personer som varje dag skapar en bättre vardag för över 110 000 boråsare. Alltid med engagemang och hjärta. Inom staden finns omkring 250 olika yrken som alla har detta gemensamt: de gör vardagen mer meningsfull för boråsarna. Borås Stadsteaters vision är att producera teater med hög konstnärlig kvalité och... Visa mer
Marknadsförare till Borås Stadsteater

till Kulturförvaltningen. Sista ansökningsdag: 2019-06-09.
(Ref nr 22:2019:11)

I Borås arbetar ungefär 10 000 personer som varje dag skapar en bättre vardag för över 110 000 boråsare. Alltid med engagemang och hjärta. Inom staden finns omkring 250 olika yrken som alla har detta gemensamt: de gör vardagen mer meningsfull för boråsarna.

Borås Stadsteaters vision är att producera teater med hög konstnärlig kvalité och arbetar för en bred repertoar som innehåller såväl klassisk som modern dramatik. Teatern har en budget på ca 38 miljoner kronor och sysselsätter ungefär 100 personer på ett år, inklusive frilansare. På ett år producerar teatern 5-6 egna produktioner och tar även emot flertal gästspel samt hyr ut lokalerna för föreläsningar och konferenser. Teatern har två scener - den stora scenen har plats för ca 500 besökare och den lilla scenen har plats för ca 120 besökare.

Arbetsplats: Borås Stadsteater

Anställningsvillkor: Tjänsten är en allmän visstidsanställning på 100 procent av heltid t.o.m. 2020-06-15. Tillträde 2019-08-06 eller efter överenskommelse.

Arbetsuppgifter: Du kommer att arbeta med kvalificerade arbetsuppgifter inom försäljning och marknadsföring. Du kommer att planera och genomföra marknadsförings- och försäljningsinsatser i syfte att öka vårt publikunderlag samt skapa goda relationer med nya publikgrupper. Fokus på tjänsten kommer att ligga på försäljning. Du kommer att ingå i ett team bestående av teaterns marknadsförare och producenter och vara placerad direkt under teaterchef.
Kvalifikationer: Du har akademisk utbildning inom marknadskommunikation och säljplanering eller annan utbildning som bedöms som likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning av tjänster såsom kulturupplevelser samt kännedom om den scenkonstnärliga processen. Det är meriterande om du har kunskaper inom digital marknadsföring, grafisk formgivning, fotografering och filmredigering. Tjänsten kräver mycket god kommunikationsförmåga, god överblick och kreativ problemlösning. Vi förväntar oss också att du kan uttrycka dig i både tal och skrift. Du måste kunna arbeta självständigt och kunna hålla fokus på målet även i stressiga situationer. Det är även viktigt att du har förmåga att bidra till hela teaterns utveckling samt ser samarbete som en förutsättning för en god och kreativ arbetsmiljö.

Upplysningar lämnas av Marie Nyman, teaterchef, 0768 - 88 76 65 alt. [email protected] Fackliga representanter nås via kommunens växel på telefon, 033-35 70 00.

Borås Stad strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare - och erbjuder förutom meningsfulla arbetsuppgifter, goda arbetsvillkor och professionella kollegor - bra personalförmåner bland annat i form av friskvårdbidrag, fria bad och besök på friluftsgårdar, samt möjligheter att delta i vår personalklubb Merkrafts uppskattade aktiviteter och arrangemang. Läs mer på boras.se/arbetahososs

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Välkommen med din ansökan senast 2019-06-09. Visa mindre

SEM - specialist

High End Media Group AB är en digital marknadsföringsbyrå med högsta prioritet att leverera förstklassiga resultat till våra kunder. I vårt team ingår några av landets mest erfarna konsulter inom digital marknadsföring och vi älskar att använda denna erfarenhet för att hjälpa våra uppdragsgivare att bli framgångsrika. Vi hoppas att du brinner för att jobba med digital marknadsföring och har erfarenhet inom SEM, då främst inom Google Ads och kringliggande t... Visa mer
High End Media Group AB är en digital marknadsföringsbyrå med högsta prioritet att leverera förstklassiga resultat till våra kunder. I vårt team ingår några av landets mest erfarna konsulter inom digital marknadsföring och vi älskar att använda denna erfarenhet för att hjälpa våra uppdragsgivare att bli framgångsrika. Vi hoppas att du brinner för att jobba med digital marknadsföring och har erfarenhet inom SEM, då främst inom Google Ads och kringliggande tjänster. Vi hoppas också att du tycker om att jobba i ett team där vi har högt i tak, är nytänkande, kreativa och stöttar varandra för att alla ska trivas och utvecklas. Vi skiljer oss från mängden genom att vi inte enbart är kunniga inom marknadsföring utan även inom programmering och databaser. Detta använder vi dels som underlag till bättre analyser och strategier och dels för att samla in stora datamängder, som används för att komplettera t. ex. Googles egna verktyg och på så sätt leverera unik data och mervärde till kunderna. Visa mindre