Lediga jobb ICA Sverige AB i Borås

Se alla lediga jobb från ICA Sverige AB i Borås. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Borås som finns inom det yrket.

ICA i Borås söker dig som vill arbeta som Produktägare

Ansök    Jun 3    ICA Sverige AB    Projektledare, IT
Som Produktägare ansvarar du för att driva produktutveckling på ICA, där du är länken mellan affärsverksamheten, utvecklingsteamet och slutanvändarna. Utifrån produktens vision, produktområdets mål och användarnas behov är det ditt ansvar att vägleda utvecklingsteamet och skapa en prioritering av aktiviteter samt att följa upp och kommunicera resultat och status till relevanta intressenter. Du ansvarar för att förverkliga teamets roadmap, jobbar utifrån up... Visa mer
Som Produktägare ansvarar du för att driva produktutveckling på ICA, där du är länken mellan affärsverksamheten, utvecklingsteamet och slutanvändarna.
Utifrån produktens vision, produktområdets mål och användarnas behov är det ditt ansvar att vägleda utvecklingsteamet och skapa en prioritering av aktiviteter samt att följa upp och kommunicera resultat och status till relevanta intressenter. Du ansvarar för att förverkliga teamets roadmap, jobbar utifrån uppsatta mål för produktområdet, och har hela tiden koll på effekt och resultat av teamets arbete. Du förstår vad dina beslut får för konsekvenser ur ett affärs och effekt-, kostnads-, tids- och användarperspektiv. Du ansvarar för att optimera värdet av det arbete som utvecklingsteamet utför och kommunicerar mål och sammanställer behov så att utvecklingsteamet vet vad de ska göra. Du är mån om att din kunskap om produkten hela tiden kommuniceras till teamet och andra intressenter.
Du arbetar med ett eller flera agila utvecklingsteam och ansvarar för att facilitera backlog refinement och prioritering för att hjälpa teamet att leverera rätt produkt för att säkerställa bästa möjliga användarupplevelse. Som stöd i ditt arbete kommer du ha nära samarbete med Product Area Manager för området Marketing Foundation, samt tät dialog med övriga produktägare för att uppnå affärens mål och krav på produkten som en del av ICAs affär.
Du arbetar med ständiga förbättringar, både vad gäller våra tjänster samt vårt sätt att arbeta.
Vi söker dig som:
Har goda ledarskaps- och kommunikationsfärdigheter
Har minst 5 års erfarenhet av roller som agil produktägare eller liknande
Har förmågan att utifrån krav från verksamheten och kunder skapa en stark produktvision.
Har stark förmåga att driva frågor framåt, facilitera och föra samman olika perspektiv
Har förmågan att se, förklara och motivera kopplingen mellan övergripande strategiska förflyttningar och mindre backlog items
Har stark förmåga att testa, mäta och följa upp, i syfte att ständigt förbättra
Har ett stort intresse för både teknik, affär och slutanvändare
Har en god förståelse för teknik, på en nivå som gör att du får en snabb förståelse för teamets uppdrag och utmaningar och lösningar på kundernas behov.
Ser möjligheter, är proaktiv och drivs av att hitta bättre och möjliga lösningar

För att du ska trivas i denna roll behöver du tycka om att skapa och vårda relationer samtidigt som du är mån om att skapa resultat och fatta beslut för att ni hela tiden ska ta er framåt.
Tjänsten kan tillsättas omgående.
Sista ansökningsdag 2022-08-31, intervjuer sker löpande.
Frågor om tjänsten: Kontakta rekryterande chef [email protected]

Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Drogtestning förekommer i samband med vissa av våra rekryteringsprocesser.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Systemutvecklare - Output platform

Beskrivning av jobb Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss? ICA Sverige Verksamhetsutveckling söker en Systemutvecklare till vår Output platform i Borås ICA VUIT ansvarar för leverans av verksamhetsutveckling och IT inom hela ICA Sverige. Vi som jobbar i Borås ansvarar för IT-tjänster till hela ICA. Vi arbetar med applikationer och lösningar relaterade till marknadsföring, bank och försäkring, e-handel med mera. Vi är mitt i en digitaliseringsres... Visa mer
Beskrivning av jobb
Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss? ICA Sverige Verksamhetsutveckling söker en Systemutvecklare till vår Output platform i Borås
ICA VUIT ansvarar för leverans av verksamhetsutveckling och IT inom hela ICA Sverige. Vi som jobbar i Borås ansvarar för IT-tjänster till hela ICA. Vi arbetar med applikationer och lösningar relaterade till marknadsföring, bank och försäkring, e-handel med mera. Vi är mitt i en digitaliseringsresa och här får du chansen att följa med oss och även möjlighet att påverka vår väg framåt. Vi jobbar med ICA:s kunder och handlare där många spännande och snabba förändringar sker.
Som utvecklare är du en del av ett team med totalansvar
Teamet ansvarar för vår kommunikationstjänst, vi blandar nyutveckling och uppgradering med underhåll och förbättringar av befintliga lösningar. Inom teamet har ni eget ansvar att fördela arbetsuppgifter och välja lösningar. Systemet baseras på Quadient Inspire med Microsoft server i botten. Du jobbar med automatisering och effektivisering av teknik och flöden samtidigt som du är bra på att kommunicera med icke tekniska beställare och omkringliggande IT organisation. Teamet har en stark känsla av samhörighet som du förväntas bidra i där man jobbar aktivt med gemensamt lärande.
Vi söker dig som har bakgrund som utvecklare
Kunskaper inom , C, Javascript, XML och Microsoft servermiljö är bra att ha med sig. Det är meriterande om du har erfarenhet av fysisk och elektronisk dokumenthantering som sms, e-post, e-arkivering, Kivra, pdf-generering och layout. Har du kunskaper i Quadient Inspire produkter är det ytterst meriterande. Du måste också ha goda färdigheter i svenska och engelska.
Som person är det bra om du är kommunikativ och öppen för då kommer du att passa bra in i vårt team. Du är nyfiken och gillar att dela idéer och hitta enkla och hållbara lösningar. Ordning och reda är viktigt och du är inte rädd för att ibland ta lead och driva initiativ och förändringar.
Ansök så snart som möjligt - vi gör löpande urval!
Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef, Amanda Larsson på e-mail [email protected]
Välkommen med din ansökan!
Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Drogtestning förekommer i samband med vissa av våra rekryteringsprocesser.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Utvecklare .NET till ICA Sverige i Borås

Ansök    Jun 22    ICA Sverige AB    Frontend-utvecklare
Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss? ICA Sverige och Verksamhetsutveckling IT Vi söker nu .NET utvecklare i Borås! ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång. Har du vilja och egna id... Visa mer
Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss? ICA Sverige och Verksamhetsutveckling IT
Vi söker nu .NET utvecklare i Borås!
ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss.


Det här är ditt blivande jobb
ICA VUIT - Verksamhetsutveckling IT ansvarar för leverans inom hela ICA Sverige. Vi som arbetar i Borås ansvarar för IT-tjänster till ICA Sveriges marknadsavdelning och ICA Reklam.
Vi arbetar med applikationer och lösningar relaterade till marknadsföring, erbjudandehantering, e-handel med mera. Vi är mitt i en digitaliseringsresa och här får du chansen att följa med oss och även möjlighet att påverka vår väg framåt. Vi arbetar med ICAs kunder och handlare där många spännande och snabba förändringar sker.
Du kommer ingå i ett team som utvecklar och förvaltar applikationer. Stort fokus ligger på att etablera nya lösningar som stöttar både befintlig affär och de nya digitala kanalerna men även på stabilitet i befintliga lösningar. Som utvecklare hos oss arbetar du i ett självorganiserande team enligt agil metodik med produktägare, scrum masters, utvecklare och QA/test.


Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?
Ser du också möjligheterna med digital innovation? Vi tycker att det är bland det bästa som hänt vår bransch. För det gör att vi kan förenkla vardagen för så många människor därute. I nära samarbete med varandra, för att verkligen kunna maximera allas individuella insatser i varje utmaning vi möter, skapar vi riktig kundnytta. Oavsett om vi jobbar med IT inom banktjänster, fastigheter eller kring all vår goda mat är vi nära kundens vardag. Och vi driver den digitala utvecklingen framåt inom våra olika områden. Varje dag.


Vem är du?
Du tycker att du valt helt rätt yrke och att det är roligt att utveckla!
Du uppskattar att samarbeta med andra och som person är du engagerad och positiv. Du tycker om utmaningar och är problemlösande i ditt arbete. Som person är du noggrann och drivs av att skapa ordning och kvalitet.


Vill du bli en av oss?
Vi tycker det är både givande och roligt att arbeta på ICA och vara med och utveckla framtidens lösningar. Vi uppskattar att samarbeta med varandra och vi är ett härligt gäng med fantastiska kollegor! Detta arbetar vi med som du säkert känner till eller vill lära dig: .NET, C#, , RabbitMQ, Kafka, Docker, Git, Vue, CI/CD - Jenkins & Octopus, WS02, Jira
För att lyckas i rollen tror vi att du har relevant utbildning eller erfarenhet av liknande arbete. Gärna minst 2-3 års erfarenhet
Du har dokumenterad erfarenhet av utveckling i .Net. Du behöver ha goda färdigheter i svenska och engelska.
Ansök så snart som möjligt - vi gör löpande urval!
Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef, Anders Lornell på mail [email protected] Senaste dag att visa intresse är 2022-09-16 .
Välkommen med din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Produktägare/ Tech Lead till team Output Platform i Borås

Ansök    Dec 29    ICA Sverige AB    IT-strateg
Är du en driven individ med stort tekniskt intresse som har erfarenhet av agila arbetssätt? Välkommen till Ica! Vill du arbeta med en strategiskt viktig produkt för Ica och ett kompetent team? Hos oss på Ica i Borås har vi teamet OP (Output Platform) som är en central service hub för ICA:s kommunikation med kunder, där vi skapar och distribuerar fysiska och digitala dokument såsom e-mail, sms och brev. Vi är just inne nu på en spännande resa där vi utöver ... Visa mer
Är du en driven individ med stort tekniskt intresse som har erfarenhet av agila arbetssätt? Välkommen till Ica!
Vill du arbeta med en strategiskt viktig produkt för Ica och ett kompetent team? Hos oss på Ica i Borås har vi teamet OP (Output Platform) som är en central service hub för ICA:s kommunikation med kunder, där vi skapar och distribuerar fysiska och digitala dokument såsom e-mail, sms och brev. Vi är just inne nu på en spännande resa där vi utöver att uppfylla behov hos verksamheten, automatiserar delar av förvaltningen samt förbättrar vårt arbetssätt.
Vi erbjuder dig
En spännande roll med många kontaktytor
Bli en del av en organisation med en familjär och hjälpsam kultur som hela tiden delar med sig av sina med- och motgångar
Högt förtroende för individen där vi jobbar enligt principen ”ge mandat och ta eget ansvar”

Det här är ditt blivande jobb
Verksamhetsutveckling & IT (VUIT) är ICA Sveriges utvecklingsorganisation som ansvarar för att driva utveckling och förvaltning av IT-lösningar. VUIT ansvarar för leverans av verksamhetsutveckling och IT inom hela ICA Sverige. Vi som jobbar i Borås ansvarar för att leverera IT-tjänster till ICA Sveriges marknadsavdelning och ICA Reklam. Vi arbetar med applikationer och lösningar relaterade till marknadsföring, erbjudandehantering, lojalitet, CRM-system, ICA Bonus, Bufféutskick, Bankutskick, Elektroniska produkter och tjänster för ICA butiker och e-handel. Vi är mitt i en digitaliseringsresa och tillsammans med slutanvändarna realiserar vi lösningar på dagens och morgondagens digitala utmaningar.
Som Product Owner ansvarar du för att säkra processer, affärsregler samt driva kravställning mot IT för att förvalta och vidareutveckla den produkt du ansvarar för.
Produktägaren är ansvarig för att maximera värdet av det som utvecklingsteamet levererar och ansvarar för att bestämma vilka typer av funktioner och i vilken ordning de ska byggas. Detta arbete görs i nära samarbete och tillsammans med intressenter och med teamet. Du samlar löpande in krav och önskemål så att teamet vet vad de ska göra och ansvarar för en tydlig och prioriterad produktbacklog. Vidare ansvarar du för att produktbackloggen har den transparens och är nedbruten att teamet vet vad de ska göra samt att intressenter vet vad som kommer härnäst. Du förstår att dina beslut får konsekvenser ur ett tids-, kostnads- och användarperspektiv. Du arbetar i ett agilt utvecklingsteam tillsammans med utvecklare, samt ett nära samarbete med produktmanagers och utvecklingschef för att förstå affären och VUITs mål och krav på produkten.
Din profil
Vi söker dig som har teknisk förståelse och kan kombinera detta med ett driv utifrån affärsbehov. Då du kommer att agera i en komplex organisation och din produkt kommer att vara en del av en större helhet behöver du kunna röra dig mellan övergripande perspektiv och fokus på detaljer. Det är meriterande med erfarenhet av detaljhandel/ marknadsområdet.


Du har tidigare jobbat i en liknande roll.
Du har god förmåga att i en agil setup definiera krav som realiseras i ett eller flera agila team
Du har hög ambition, är självgående och kan driva ditt eget arbete från start till slut
Du är stresstålig och kan prioritera och driva flera parallella arbetsuppgifter/projekt.
Du är prestigelös och kan samarbeta med alla olika delar av ICA
Du ser ett problem som en utmaning och kan översätta ett behov till ett realiserbart uppdrag
Du är kommunikativ i tal och skrift och trivs med att tala inför grupp, både på svenska och engelska
Du kan gärna ta på dig Tech Lead hatten, när det behövs.
Du har kunskaper inom processarbete och dokumentation, samt har vana att arbeta i agila projekt

Kontoret i Borås är helt nytt, med rymliga lokaler med öppen planlösning, lunchrestaurang och trevliga kollegor förstås. Vi ser framför oss en hybrid med både möjlighet att fortsätta jobba hemifrån och träffas på kontoret.
Kontaktinformation
Vill du veta mer kring rollen är du välkommen att kontakta Kristin Drakenberg, rekryterande chef, Tel: 0733 91 88 54, [email protected]
Sista dag för ansökan
Ansök så snart som möjligt, då vi gör löpande urval. Dock senast 31/1-2022
ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.
Är du nyfiken på oss och vill bli en av våra nya kollegor? Klart du är! Välkommen med din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kundhandläggare

Ansök    Feb 23    ICA Sverige AB    Servicehandläggare
ICA Sverige är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss ICA Kundservice ska leverera enligt mål på servicegrad, arbeta med ständiga förbättringar och bidra till ök... Visa mer
ICA Sverige är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss ICA Kundservice ska leverera enligt mål på servicegrad, arbeta med ständiga förbättringar och bidra till ökad kundnöjdhet.


Arbetsuppgifter:
Hantera kundmöten främst över telefon och mejl med tillhörande administrativa uppgifter.
Logga samtliga kundmöten i vårt ärendehanteringsystem, svara mot kund- och kvalitetsmål liksom agera för att på egen hand förbättra dina resultat.
Din profil
Erfarenhet av kundmöten
Flytande i såväl svenska som engelska (i både tal och skrift)
Grundläggande datorkunskaper då allt arbete sker digitalt
Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från kundservice och/eller från arbete i ICA-butik, dock inget krav.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Rekryteringen sker löpande.
Anställningsform
Heltid Visstidsanställning 2022-03-14 – 2022-08-31. Kvälls- och helgarbete kan förekomma.
Kontaktperson Ida Lidemar Hansen, [email protected] OBS! Inga ansökningar tas emot via mejl.
Sista dag för ansökan 2022-03-06 - rekrytering sker löpande.
ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Testare som brinner för användarupplevelsen

Ansök    Feb 14    ICA Sverige AB    Systemtestare
På ICA Sverige strävar vi efter att göra varje dag lite enklare för våra kunder och ICA-handlare, nu får du hjälpa oss att bli ännu bättre! ICA strävar efter att göra varje dag lite enklare för våra handlare och för våra kunder. Just nu är vi på Marknad i en tillväxtresa för att få ut maximalt affärsvärde med våra tjänster. Som testare hos oss ingår du i ett framåtsträvande team som genom nyfikenhet och stort tekniskt kunnande driver våra digitala verkty... Visa mer
På ICA Sverige strävar vi efter att göra varje dag lite enklare för våra kunder och ICA-handlare, nu får du hjälpa oss att bli ännu bättre!


ICA strävar efter att göra varje dag lite enklare för våra handlare och för våra kunder. Just nu är vi på Marknad i en tillväxtresa för att få ut maximalt affärsvärde med våra tjänster. Som testare hos oss ingår du i ett framåtsträvande team som genom nyfikenhet och stort tekniskt kunnande driver våra digitala verktyg för reklamhantering framåt. Du blir en del av ett självbestämmande team där ingen dag är den andra lik och där möjligheterna att utvecklas och påverka är stora!
Välkommen till oss, välkommen till ICA!


VI ERBJUDER DIG
Att vara del av en organisation med en familjär och hjälpsam kultur med tydliga utvecklingsmöjligheter, som delar med sig av sina med- och motgångar och ett ständig lärande av varandra
Möjligheten att vara med och påverka vägen mot bättre användarupplevelse i ett team där ni tillsammans bestämmer arbetssätt och riktningen framåt
Att få leverera riktigt bra digitala tjänster och nyfiket utforska nya tekniker



DET HÄR GÖR DU HOS OSS
Som testare kommer du in i ett tidigt skede i utvecklingen av våra nya applikationer för marknadsföring och är med i varje steg på vägen till lanserad produkt. Du är med och påverkar hur vi jobbar med test i teamet och på ICA. Du gör detta genom att exempelvis:
Ansvara både för testning av specifika applikationer och testning av integration mellan flera applikationer, samt testar med hjälp av olika metoder.
Tillsammans utveckla teamets arbetssätt kring automatiserade tester.
Tillsammans med andra testare i ICAs testnätverk säkerställa att vi har förutsättningar för kvalitativa och effektiva tester end-2-end.
Samarbeta med produktägare, utvecklare och andra testare.



DITT TEAM OCH DIN ARBETSPLATS
Du tillhör avdelningen VUIT Marketing som ansvarar för IT-utvecklingen av ICAs marknadsföring. Du blir en del av ett självbestämmande team som innehåller utvecklare, scrum master och produktägare. Ni jobbar enligt DevOps principen och utöver ditt team arbetar du även nära andra team, leverantörer och beställare.
ICA Sveriges moderna kontor ligger i Borås. Vi tycker att det är viktigt att träffas på kontoret samt att ha möjlighet att delar av veckan arbeta hemifrån därav arbetar vi enligt en hybrid lösning.


MER OM DIG
Du har ett stort intresse för testning och kvalitetssäkring. Du brinner för att ständigt utvecklas och att förbättra de metoder du och teamet arbetar med. Har förmågan att kommunicera kring problem och lösningar. Som person är du noggrann och drivs av att skapa ordning och kvalitet. Du uppskattar att samarbeta med andra och har dokumenterad erfarenhet av test.
För att lyckas i rollen tror vi att du har relevant utbildning eller erfarenhet av liknande arbete gärna med fördjupning eller påbyggnadsutbildning inom Test och kvalitetssäkring.
Du får gärna ha en bakgrund som utvecklare. Du behöver ha goda färdigheter i svenska och engelska. Gärna minst 2-3 års erfarenhet.


ÖVRIGT
Tjänsten är en tillsvidareanställning.
SÅHÄR FÅR VI KONTAKT
Ansök så snart som möjligt - vi gör löpande urval!
Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef, Louise Berg på mail [email protected] Senaste dag att visa intresse är 20 mars
Välkommen med din ansökan!


ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Delivery Manager

Ansök    Nov 2    ICA Sverige AB    Driftchef, data
Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss? ICA Sverige och Verksamhetsutveckling IT söker en Delivery Manager i Borås. ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idée... Visa mer
Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss? ICA Sverige och Verksamhetsutveckling IT söker en Delivery Manager i Borås.
ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss.
Det här är ditt blivande jobb
ICA VUIT ansvarar för leverans av verksamhetsutveckling och IT inom hela ICA Sverige. Vi som jobbar i Borås ansvarar för IT-tjänster till ICA Sveriges marknadsavdelning och ICA Reklam. Vi arbetar med applikationer och lösningar relaterade till marknadsföring, erbjudandehantering, e-handel med mera. Vi är mitt i en digitaliseringsresa och här får du chansen att följa med oss och även möjlighet att påverka vår väg framåt. Vi jobbar med ICAs kunder och handlare där många spännande och snabba förändringar sker.
Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?
Ser du också möjligheterna med digital innovation? Vi tycker att det är bland det bästa som hänt vår bransch. För det gör att vi kan förenkla vardagen för så många människor därute. I nära samarbeten med varandra, för att verkligen kunna maximera allas individuella insatser i varje utmaning vi möter, skapar vi riktig kundnytta. Oavsett om vi jobbar med IT inom banktjänster, fastigheter eller kring all vår goda mat är vi nära kundens vardag. Och vi driver den digitala utvecklingen framåt inom våra olika områden. Varje dag.
Som Delivery manager har du leverans- och medarbetaransvar för flertalet av våra team som arbetar med systemutveckling. Våra team är självorganiserande med produktägare, scrum masters, systemutvecklare och testare. Tillsammans är målet att skapa robusta, kostnadseffektiva och användarvänliga lösningar för handlare och slutkunder.
Vem är du?
Högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom Management Information System, Computer Science, Engineering. Du har haft personalansvar i en IT-organisation med storskalig IT-utveckling. Du är riktigt vass på att leda systemutvecklingsteam i komplexa sammanhang där det finns många intressenter och beroenden att navigera emellan.
God verksamhetsförståelse. Hos oss är det alltid nära till beslut. Du är målmedveten med ett coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa.
För dig är det självklart att utveckling sker Agilt enligt DevOps metoder med målstyrning och KPI:er. Du behöver ha goda färdigheter i svenska och engelska.
För att lyckas i rollen som Delivery Manager är du en riktigt bra ledare.
Som person är du noggrann och drivs av att skapa ordning och kvalitet. Du är bra på att kommunicera med ”peolpe skills” och utvecklar relationer både internt som externt.
Du drivs av att motivera, engagera och inspirera personer i din omgivning med ett situationsanpassat ledarskap.
Kontaktinformation
Ansök så snart som möjligt - vi gör löpande urval!
Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef, Susanne Josefsson på mail [email protected] Senaste dag att visa intresse är 19/11.
Start enligt överenskommelse.
Placering i Borås, Sverige.
Välkommen med din ansökan!
ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kundhandläggare med start snarast

Ansök    Dec 2    ICA Sverige AB    Kundtjänstmedarbetare
ICA Sverige är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss ICA Kundservice ska leverera enligt mål på servicegrad, arbeta med ständiga förbättringar och bidra till ök... Visa mer
ICA Sverige är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss ICA Kundservice ska leverera enligt mål på servicegrad, arbeta med ständiga förbättringar och bidra till ökad kundnöjdhet.
OBS! Utbildningsstart 2021-12-13
Arbetsuppgifter:
Hantera kundmöten främst över telefon och mejl med tillhörande administrativa uppgifter.
Logga samtliga kundmöten i vårt ärendehanteringsystem, svara mot kund- och kvalitetsmål liksom agera för att på egen hand förbättra dina resultat.

Din profil
Erfarenhet av kundmöten
Flytande i såväl svenska som engelska (i både tal och skrift)
Grundläggande datorkunskaper då allt arbete sker digitalt
Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från kundservice och/eller från arbete i ICA-butik, dock inget krav.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Rekryteringen sker löpande.
Anställningsform Heltid Visstidsanställning 2021-12-13 – 2021-05-13
Kontaktperson
Ida Wilgotson, [email protected] OBS! Inga ansökningar tas emot via mejl.
Sista dag för ansökan 2021-12-08 - rekrytering sker löpande.
ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Utvecklare Java till ICA Sverige AB i Borås

Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss? Vi söker nu Java utvecklare i Borås. ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas... Visa mer
Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?
Vi söker nu Java utvecklare i Borås.
ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss.
Det här är ditt blivande jobb
ICA VUIT - Verksamhetsutveckling IT ansvarar för leverans inom hela ICA Sverige. Vi som arbetar i Borås ansvarar för IT-tjänster till ICA Sveriges marknadsavdelning och ICA Reklam.
Vi arbetar med applikationer och lösningar relaterade till marknadsföring, erbjudandehantering, e-handel med mera. Vi är mitt i en digitaliseringsresa och här får du chansen att följa med oss och även möjlighet att påverka vår väg framåt. Vi arbetar med ICAs kunder och handlare där många spännande och snabba förändringar sker.
Du kommer ingå i ett team som utvecklar och förvaltar applikationer. Stort fokus ligger på att etablera nya lösningar som stöttar både befintlig affär och de nya digitala kanalerna men även på stabilitet i befintliga lösningar.
Som utvecklare hos oss arbetar du i ett självorganiserande team enligt agil metodik med produktägare, scrum masters, utvecklare och QA/test.
Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?
Ser du också möjligheterna med digital innovation? Vi tycker att det är bland det bästa som hänt vår bransch. För det gör att vi kan förenkla vardagen för så många människor därute. I nära samarbete med varandra, för att verkligen kunna maximera allas individuella insatser i varje utmaning vi möter, skapar vi riktig kundnytta. Oavsett om vi jobbar med IT inom banktjänster, fastigheter eller kring all vår goda mat är vi nära kundens vardag. Och vi driver den digitala utvecklingen framåt inom våra olika områden. Varje dag.
Vem är du?
Du tycker att du valt helt rätt yrke och att det är roligt att utveckla!
Du uppskattar att samarbeta med andra och som person är du engagerad och positiv. Du tycker om utmaningar och är problemlösande i ditt arbete. Som person är du noggrann och drivs av att skapa ordning och kvalitet.
Vill du bli en av oss?
Vi tycker det är både givande och roligt att arbeta på ICA och vara med och utveckla framtidens lösningar. Vi uppskattar att samarbeta med varandra och vi är ett härligt gäng med fantastiska kollegor!
Detta arbetar vi med som du säkert känner till eller vill lära dig:
Java, Postgre, Jenkins, Git, WSO2, DBVisualizer/pgAdmin, eclipse/IntelliJ, Azure, Kubernetes, Kafka, Spring, JPA, Vue
För att lyckas i rollen tror vi att du har relevant utbildning eller erfarenhet av liknande arbete.
Du har dokumenterad erfarenhet av utveckling i Java och plus i kanten om du även kan .NET
Du behöver ha goda färdigheter i svenska och engelska.
Gärna minst 2-3 års erfarenhet
Kontaktinformation
Ansök så snart som möjligt - vi gör löpande urval! Senaste dag att visa intresse är 12/11. Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef, Susanne Josefsson på mail [email protected] Start enligt överenskommelse.
Placering i Borås, Sverige.
Välkommen med din ansökan!
ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

QA/testare till ICA Sverige AB i Borås

Ansök    Sep 27    ICA Sverige AB    Systemtestare
Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss? Vi söker nu QA/testare i Borås. ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos ... Visa mer
Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?
Vi söker nu QA/testare i Borås.
ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss.
Det här är ditt blivande jobb
ICA VUIT - Verksamhetsutveckling IT ansvarar för leverans inom hela ICA Sverige. Vi som arbetar i Borås ansvarar för IT-tjänster till ICA Sveriges marknadsavdelning och ICA Reklam.
Vi arbetar med applikationer och lösningar relaterade till marknadsföring, erbjudandehantering, e-handel med mera. Vi är mitt i en digitaliseringsresa och här får du chansen att följa med oss och även möjlighet att påverka vår väg framåt. Vi arbetar med ICAs kunder och handlare där många spännande och snabba förändringar sker.
Du kommer ingå i ett team som utvecklar och förvaltar applikationer. Stort fokus ligger på att etablera nya lösningar som stöttar både befintlig affär och de nya digitala kanalerna men även på stabilitet i befintliga lösningar. Du ansvarar både för testning av specifika applikationer och testning av integration mellan flera applikationer och testar med hjälp av olika metoder.
Du kommer arbeta i ett agilt team, nära verksamheten, och samarbetar med både utvecklare och användare.
Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?
Ser du också möjligheterna med digital innovation? Vi tycker att det är bland det bästa som hänt vår bransch. För det gör att vi kan förenkla vardagen för så många människor därute. I nära samarbete med varandra, för att verkligen kunna maximera allas individuella insatser i varje utmaning vi möter, skapar vi riktig kundnytta. Oavsett om vi jobbar med IT inom banktjänster, fastigheter eller kring all vår goda mat är vi nära kundens vardag. Och vi driver den digitala utvecklingen framåt inom våra olika områden. Varje dag.
Vem är du?
Du har ett stort intresse för testning och kvalitetssäkring. Du brinner för att ständigt utvecklas och att förbättra de metoder du och teamet arbetar med. Har förmågan att kommunicera kring problem och lösningar.
Som person är du noggrann och drivs av att skapa ordning och kvalitet. Du uppskattar att samarbeta med andra och har dokumenterad erfarenhet av test.
För att lyckas i rollen tror vi att du har relevant utbildning eller erfarenhet av liknande arbete gärna med fördjupning eller påbyggnadsutbildning inom Test och kvalitetssäkring.
Du behöver ha goda färdigheter i svenska och engelska.
Gärna minst 2-3 års erfarenhet.
Kontaktinformation
Ansök så snart som möjligt - vi gör löpande urval! Senaste dag att visa intresse är 15/10.
Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef, Susanne Josefsson på mail [email protected]
Start enligt överenskommelse.
Placering i Borås, Sverige.
Välkommen med din ansökan!
ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Utvecklare Java till ICA Sverige AB i Borås

Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss? Vi söker nu Java utvecklare i Borås. ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas... Visa mer
Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?
Vi söker nu Java utvecklare i Borås.
ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss.
Det här är ditt blivande jobb
ICA VUIT - Verksamhetsutveckling IT ansvarar för leverans inom hela ICA Sverige. Vi som arbetar i Borås ansvarar för IT-tjänster till ICA Sveriges marknadsavdelning och ICA Reklam.
Vi arbetar med applikationer och lösningar relaterade till marknadsföring, erbjudandehantering, e-handel med mera. Vi är mitt i en digitaliseringsresa och här får du chansen att följa med oss och även möjlighet att påverka vår väg framåt. Vi arbetar med ICAs kunder och handlare där många spännande och snabba förändringar sker.
Du kommer ingå i ett team som utvecklar och förvaltar applikationer. Stort fokus ligger på att etablera nya lösningar som stöttar både befintlig affär och de nya digitala kanalerna men även på stabilitet i befintliga lösningar.
Som utvecklare hos oss arbetar du i ett självorganiserande team enligt agil metodik med produktägare, scrum masters, utvecklare och QA/test.
Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?
Ser du också möjligheterna med digital innovation? Vi tycker att det är bland det bästa som hänt vår bransch. För det gör att vi kan förenkla vardagen för så många människor därute. I nära samarbete med varandra, för att verkligen kunna maximera allas individuella insatser i varje utmaning vi möter, skapar vi riktig kundnytta. Oavsett om vi jobbar med IT inom banktjänster, fastigheter eller kring all vår goda mat är vi nära kundens vardag. Och vi driver den digitala utvecklingen framåt inom våra olika områden. Varje dag.
Vem är du?
Du tycker att du valt helt rätt yrke och att det är roligt att utveckla!
Du uppskattar att samarbeta med andra och som person är du engagerad och positiv. Du tycker om utmaningar och är problemlösande i ditt arbete. Som person är du noggrann och drivs av att skapa ordning och kvalitet.
Vill du bli en av oss?
Vi tycker det är både givande och roligt att arbeta på ICA och vara med och utveckla framtidens lösningar. Vi uppskattar att samarbeta med varandra och vi är ett härligt gäng med fantastiska kollegor!
Detta arbetar vi med som du säkert känner till eller vill lära dig:
Java, Postgre, Jenkins, Git, WSO2, DBVisualizer/pgAdmin, eclipse/IntelliJ, Azure, Kubernetes, Kafka, Spring, JPA, Vue
För att lyckas i rollen tror vi att du har relevant utbildning eller erfarenhet av liknande arbete.
Du har dokumenterad erfarenhet av utveckling i Java och plus i kanten om du även kan .NET
Du behöver ha goda färdigheter i svenska och engelska.
Gärna minst 2-3 års erfarenhet
Kontaktinformation
Ansök så snart som möjligt - vi gör löpande urval! Senaste dag att visa intresse är 15/10. Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef, Susanne Josefsson på mail [email protected] Start enligt överenskommelse.
Placering i Borås, Sverige.
Välkommen med din ansökan!
ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Utvecklare .NET till ICA Sverige AB i Borås

Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss? Vi söker nu .NET utvecklare i Borås. ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lycka... Visa mer
Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?
Vi söker nu .NET utvecklare i Borås.
ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss.
Det här är ditt blivande jobb
ICA VUIT - Verksamhetsutveckling IT ansvarar för leverans inom hela ICA Sverige. Vi som arbetar i Borås ansvarar för IT-tjänster till ICA Sveriges marknadsavdelning och ICA Reklam.
Vi arbetar med applikationer och lösningar relaterade till marknadsföring, erbjudandehantering, e-handel med mera. Vi är mitt i en digitaliseringsresa och här får du chansen att följa med oss och även möjlighet att påverka vår väg framåt. Vi arbetar med ICAs kunder och handlare där många spännande och snabba förändringar sker.
Du kommer ingå i ett team som utvecklar och förvaltar applikationer. Stort fokus ligger på att etablera nya lösningar som stöttar både befintlig affär och de nya digitala kanalerna men även på stabilitet i befintliga lösningar.
Som utvecklare hos oss arbetar du i ett självorganiserande team enligt agil metodik med produktägare, scrum masters, utvecklare och QA/test.
Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?
Ser du också möjligheterna med digital innovation? Vi tycker att det är bland det bästa som hänt vår bransch. För det gör att vi kan förenkla vardagen för så många människor därute. I nära samarbete med varandra, för att verkligen kunna maximera allas individuella insatser i varje utmaning vi möter, skapar vi riktig kundnytta. Oavsett om vi jobbar med IT inom banktjänster, fastigheter eller kring all vår goda mat är vi nära kundens vardag. Och vi driver den digitala utvecklingen framåt inom våra olika områden. Varje dag.
Vem är du?
Du tycker att du valt helt rätt yrke och att det är roligt att utveckla!
Du uppskattar att samarbeta med andra och som person är du engagerad och positiv. Du tycker om utmaningar och är problemlösande i ditt arbete. Som person är du noggrann och drivs av att skapa ordning och kvalitet.
Vill du bli en av oss?
Vi tycker det är både givande och roligt att arbeta på ICA och vara med och utveckla framtidens lösningar. Vi uppskattar att samarbeta med varandra och vi är ett härligt gäng med fantastiska kollegor!
Detta arbetar vi med som du säkert känner till eller vill lära dig:
.NET, C#, , RabbitMQ, Kafka, Docker, Git, Vue, CI/CD - Jenkins & Octopus, WS02, Jira
För att lyckas i rollen tror vi att du har relevant utbildning eller erfarenhet av liknande arbete.
Du har dokumenterad erfarenhet av utveckling i .Net.
Gärna minst 2-3 års erfarenhet.
Du behöver ha goda färdigheter i svenska och engelska.
Kontaktinformation
Ansök så snart som möjligt - vi gör löpande urval! Senaste dag att visa intresse är 15/10. Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef, Susanne Josefsson på mail [email protected]
Start enligt överenskommelse.
Placering i Borås, Sverige.
Välkommen med din ansökan!
ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Application Operations specialist

Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss? ICA Sverige IT och Verksamhetsutveckling söker en Application Operations specialist i Borås. Som application Operations specialist blir du kärnan i vårt application operations arbete och teknisk kontaktperson för en grupp applikationer gentemot ICA’s övriga IT organisation och våra externa leverantörer. Med din tekniska kompetens har du en central roll för att styra våra miljöer, jobba med effektivisering ... Visa mer
Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss? ICA Sverige IT och Verksamhetsutveckling söker en Application Operations specialist i Borås.
Som application Operations specialist blir du kärnan i vårt application operations arbete och teknisk kontaktperson för en grupp applikationer gentemot ICA’s övriga IT organisation och våra externa leverantörer. Med din tekniska kompetens har du en central roll för att styra våra miljöer, jobba med effektivisering och sätta upp smarta processer. Du kommer också att ha en viktig del i vårt fortsatta arbete med flytt till Cloud tjänster, automatisering och Continuous Delivery.
Det här är ditt blivande jobb
ICA VUIT ansvarar för leverans av verksamhetsutveckling och IT inom hela ICA Sverige. Vi som jobbar i Borås ansvarar för IT-tjänster till ICA Sveriges marknadsavdelning och ICA Reklam. Vi arbetar med applikationer och lösningar relaterade till marknadsföring, erbjudandehantering, e-handel med mera. Vi är mitt i en digitaliseringsresa och här får du chansen att följa med oss och även möjlighet att påverka vår väg framåt. Vi jobbar med ICAs kunder och handlare där många spännande och snabba förändringar sker.
Du jobbar agilt och sida vid sida med utvecklingsteamen. Från att vara rådgivande vid utveckling och desig, hantera driftsättning och change, säkerställa att vi har en effektiv och säker daglig drift. Tillsammans med teamen driver, löser och förebygger du incidenter. Vi går mot att ha mer Cloud baserade miljöer men har fortfarande en stor del On Premise, både Windows och Unix. Du jobbar också nära våra IT Service team med förvaltning och life cycle management av våra miljöer. I arbetsuppgifterna ingår att planera och genomföra uppgraderingar, uppföljningar samt dokumentera våra miljöer med tillhörande processer.
Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?
Ser du också möjligheterna med digital innovation? Vi tycker att det är bland det bästa som hänt vår bransch. För det gör att vi kan förenkla vardagen för så många människor därute. I nära samarbeten med varandra, för att verkligen kunna maximera allas individuella insatser i varje utmaning vi möter, skapar vi riktig kundnytta. Oavsett om vi jobbar med IT inom banktjänster, fastigheter eller kring all vår goda mat är vi nära kundens vardag. Och vi driver den digitala utvecklingen framåt inom våra olika områden. Varje dag.
Vem är du?
Som person är du noggrann och drivs av att skapa ordning och kvalitet. Du är bra på att kommunicera och pratar teknik så att alla förstår, både tekniker och chefer. Du är nyfiken och håller dig up to date med IT-världen och är sugen på att genomföra förändringar för att jobba på ett modernt och effektivt sätt. Du har jobbat några år inom IT drift- och support och vill jobba med operations och förvaltning av stordriftsmiljö. Du har bred infrakunskap och förstår en komplex miljö med tex integrationer, brandväggar och lastbalansering. Du behöver ha goda färdigheter i svenska och engelska.
Kontaktinformation
Ansök så snart som möjligt - vi gör löpande urval!
Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef, Susanne Josefsson på mail [email protected] Senaste dag att visa intresse är 2021-08-05
Start enligt överenskommelse.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Placering i Borås, Sverige.


Välkommen med din ansökan!


Vi på ICA har ett stort behov av ny kompetens. Vi fortsätter därför att rekrytera som vanligt, även under tider av Coronasmitta. För din och vår säkerhet väljer vi att genomföra anställningsintervjuer via video och telefon i första hand.


ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Sommarvikariat som kundhandläggare

Ansök    Apr 23    ICA Sverige AB    Växeltelefonist
Om jobbet ICA Sverige är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss. ICA Kundservice ska leverera enligt mål på servicegrad, arbeta med ständiga förbättringar och bi... Visa mer
Om jobbet
ICA Sverige är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss.
ICA Kundservice ska leverera enligt mål på servicegrad, arbeta med ständiga förbättringar och bidra till ökad kundnöjdhet. Vi söker nu medarbetare för sommarvikariat.
Arbetsuppgifter
Hantera kundmöten främst över telefon
Registrera samtliga kundmöten i vårt ärendehanteringssystem
Prestera mot uppsatta kund- och kvalitetsmål liksom agera för att på egen hand förbättra sina resultat.



Din profil
Erfarenhet av kundmöten
Flytande svenska och engelska i tal och skrift
God kommunikativ förmåga
Goda datorkunskaper, då allt arbete sker digitalt
Vi ser det som starkt meriterande om du har erfarenhet från kundservice och/eller arbete i ICA-butik, dock inget krav.



Kontaktperson
Ida Wilgotson, [email protected] OBS! Ansökningar mottages inte per mejl.
Sista dag för ansökan
2021-05-07
Intervjuer och tillsättning sker löpande under annonseringsperioden
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

ICA Sverige söker Delivery Manager i Borås

Beskrivning av jobb Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss? ICA Sverige och Verksamhetsutveckling IT söker en Delivery Manager i Borås. ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång. Har d... Visa mer
Beskrivning av jobb
Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss? ICA Sverige och Verksamhetsutveckling IT söker en Delivery Manager i Borås.
ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter.
ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss.
Det här är ditt blivande jobb
ICA VUIT ansvarar för leverans av verksamhetsutveckling och IT inom hela ICA Sverige. Vi som jobbar i Borås ansvarar för IT-tjänster till ICA Sveriges marknadsavdelning och ICA Reklam. Vi arbetar med applikationer och lösningar relaterade till marknadsföring, erbjudandehantering, e-handel med mera. Vi är mitt i en digitaliseringsresa och här får du chansen att följa med oss och även möjlighet att påverka vår väg framåt. Vi jobbar med ICAs kunder och handlare där många spännande och snabba förändringar sker.
Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?
Ser du också möjligheterna med digital innovation? Vi tycker att det är bland det bästa som hänt vår bransch. För det gör att vi kan förenkla vardagen för så många människor därute. I nära samarbeten med varandra, för att verkligen kunna maximera allas individuella insatser i varje utmaning vi möter, skapar vi riktig kundnytta. Oavsett om vi jobbar med IT inom banktjänster, fastigheter eller kring all vår goda mat är vi nära kundens vardag. Och vi driver den digitala utvecklingen framåt inom våra olika områden. Varje dag.
Som Delivery manager har du leverans- och medarbetaransvar för flertalet av våra team som arbetar med systemutveckling. Våra team är självorganiserande med produktägare, scrum masters, systemutvecklare och testare. Tillsammans är målet att skapa robusta, kostnadseffektiva och användarvänliga lösningar för handlare och slutkunder.
Vem är du?
Högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom Management Information System, Computer Science, Engineering. Du har haft personalansvar i en IT-organisation med storskalig IT-utveckling. Du är riktigt vass på att leda systemutvecklingsteam i komplexa sammanhang där det finns många intressenter och beroenden att navigera emellan.
God verksamhetsförståelse. Hos oss är det alltid nära till beslut. Du är målmedveten med ett coachande ledarskap och ser till våra medarbetares personliga utveckling och hälsa.
För dig är det självklart att utveckling sker Agilt enligt DevOps metoder med målstyrning och KPI:er. Du behöver ha goda färdigheter i svenska och engelska.
För att lyckas i rollen som Delivery Manager är du en riktigt bra ledare.
Som person är du noggrann och drivs av att skapa ordning och kvalitet. Du är bra på att kommunicera med ”peolpe skills” och utvecklar relationer både internt som externt.
Du drivs av att motivera, engagera och inspirera personer i din omgivning med ett situationsanpassat ledarskap.
Kontaktinformation
Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef, Susanne Josefsson på mail [email protected]
Ansökan
Ansök så snart som möjligt - vi gör löpande urval! Senaste dag att visa intresse är 31/8. ?Start enligt överenskommelse.
Placering i Borås, Sverige.
Välkommen med din ansökan!
ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Helgarbetare till ICA Kundservice

Ansök    Jan 17    ICA Sverige AB    Kundtjänstmedarbetare
ICA Sverige är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss ICA Kundservice ska leverera enligt mål på servicegrad, arbeta med ständiga förbättringar och bidra till ... Visa mer
ICA Sverige är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter.

ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss

ICA Kundservice ska leverera enligt mål på servicegrad, arbeta med ständiga förbättringar och bidra till ökad kundnöjdhet.

Vi söker nu extrapersonal för helgarbete.

OBS! Utbildning sker under dagtid, helgfria vardagar.

Arbetsuppgifter

* Hantera kundmöten främst över telefon och mejl med tillhörande administrativa uppgifter.
* Logga samtliga kundmöten i vårt ärendehanteringsystem, svara mot kund- och kvalitetsmål liksom agera för att på egen hand förbättra dina resultat.

Din profil

* Erfarenhet av kundmöten
* God kommunikativ förmåga på såväl svenska som engelska (i både tal och skrift)
* Grundläggande datorkunskaper då allt arbete sker digitalt
* Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från kundservice och/eller från arbete i ICA-butik, dock inget krav.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Rekryteringen sker löpande.

Anställningsform

Deltid
Visstidsanställning.

Kontaktperson

Niklas Andersson
[email protected]
0722-20 04 11

Sista dag för ansökan

2020-01-31

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet. Visa mindre

Jobba extra som Kundhandläggare

Ansök    Jan 17    ICA Sverige AB    Backofficepersonal
Vi söker nu extrapersonal till vår kvälls- och helgverksamhet. ICA Sverige är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss ICA Kundservice ska leverera enligt mål p... Visa mer
Vi söker nu extrapersonal till vår kvälls- och helgverksamhet.

ICA Sverige är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter.

ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss

ICA Kundservice ska leverera enligt mål på servicegrad, arbeta med ständiga förbättringar och bidra till ökad kundnöjdhet.

Tjänsten är en deltidstjänst.

Arbetsuppgifter

* hantera kundmöten främst över telefon och mejl med tillhörande administrativa uppgifter.
* logga samtliga kundmöten i vårt ärende hantering system, svara mot kund- och kvalitetsmål liksom agera för att på egen hand förbättra dina resultat.

Din profil

* erfarenhet av kundmöten
* god kommunikativ förmåga på såväl svenska som engelska (i både tal och skrift)
* grundläggande datakunskaper då allt arbete sker digitalt
* Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från kundservice och/eller från arbete i ICA-butik, dock inget krav.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Rekryteringen sker löpande.

Anställningsform

Visstidsanställning med möjlighet till heltid under sommaren.

Kontaktperson

Niklas Andersson
[email protected]
0722-20 04 11

Sista dag för ansökan

2020-01-31

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet. Visa mindre

Kundhandläggare

Ansök    Jan 17    ICA Sverige AB    Backofficepersonal
Vi söker nu personal till kundservice för Sveriges snabbast växande detaljhandel på nätet. Arbetsuppgifter * hantera kundmöten främst över telefon och mejl med tillhörande administrativa uppgifter. * logga samtliga kundmöten i vårt ärende hantering system, svara mot kund- och kvalitetsmål liksom agera för att på egen hand förbättra dina resultat. Din profil * avklarad gymnasieutbildning * dokumenterad erfarenhet av kundmöten * god kommunikativ för... Visa mer
Vi söker nu personal till kundservice för Sveriges snabbast växande detaljhandel på nätet.

Arbetsuppgifter

* hantera kundmöten främst över telefon och mejl med tillhörande administrativa uppgifter.
* logga samtliga kundmöten i vårt ärende hantering system, svara mot kund- och kvalitetsmål liksom agera för att på egen hand förbättra dina resultat.

Din profil

* avklarad gymnasieutbildning
* dokumenterad erfarenhet av kundmöten
* god kommunikativ förmåga på såväl svenska som engelska (i både tal och skrift)
* grundläggande datakunskaper då allt arbete sker digitalt

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från kundservice och/eller från arbete i ICA-butik.
Vi ser även en grundläggande förståelse/erfarenhet av e-handel som meriterande.

Kontaktperson

Niklas Andersson
[email protected]
0722-20 04 11

Sista dag för ansökan

2020-01-31

OBS! Rekrytering sker löpande. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Visa mindre

Jobba extra som Kundhandläggare

Ansök    Okt 11    ICA Sverige AB    Kundtjänstmedarbetare
ICA Sverige är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss ICA Kundservice ska leverera enligt mål på servicegrad, arbeta med ständiga förbättringar och bidra till ... Visa mer
ICA Sverige är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter.

ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss

ICA Kundservice ska leverera enligt mål på servicegrad, arbeta med ständiga förbättringar och bidra till ökad kundnöjdhet.
Nu söker vi kundhandläggare som vill jobba extra med Sveriges snabbaste växande detaljhandel på nätet.

Arbetsuppgifter

* Hantera kundmöten främst över telefon och mejl med tillhörande administrativa uppgifter
* Logga samtliga kundmöten i vårt ärendehanteringsystem, svara mot kund- och kvalitetsmål liksom agera för att på egen hand förbättra dina resultat

Din profil

* Avklarad gymnasieutbildning
* Erfarenhet av kundmöten
* God kommunikativ förmåga på såväl svenska som engelska (i både tal och skrift)
* Grundläggande datakunskaper då allt arbete sker digitalt
* Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från kundservice och/eller från arbete i ICA-butik.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Anställningsform

Visstidsanställning

Tillträde

2019-11-04

Kontaktperson

Niklas Andersson, [email protected], 0722-20 04 11

Sista dag för ansökan

2019-10-31

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet. Visa mindre

Systemutvecklare .Net till ICA Sverige Borås

Ansök    Jul 8    ICA Sverige AB    Projektledare, IT
ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss. Vi behöver nu förstärka vårt team med .Net utvecklare ICA VUIT ansva... Visa mer
ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss.



Vi behöver nu förstärka vårt team med .Net utvecklare



ICA VUIT ansvarar för leverans av verksamhetsutveckling och IT inom hela ICA Sverige. Vi som jobbar i Borås ansvarar för att leverera IT-tjänster till ICA Sveriges marknadsavdelning och ICA Reklam. Vi arbetar med applikationer och lösningar relaterade till marknadsföring, erbjudandehantering, lojalitet, CRM-system, ICA Bonus, Bufféutskick, Bankutskick, Elektroniska produkter och tjänster för ICA butiker och e-handel. Vi är mitt i en digitaliseringsresa och tillsammans med slutanvändarna realiserar vi lösningar på dagens och morgondagens digitala utmaningar.



Uppdraget består av att tillsammans med ditt team utveckla lösningar i .Net med fokus på front-end. Du kommer arbeta i team med produktägare, scrum masters, systemutvecklare och testare. Tillsammans är ert mål att skapa robusta, användarvänliga lösningar för handlare och slutkunder.



Vi söker dig som:

* Du uppskattar att arbeta i självorganiserade team och samarbeta med andra i en agil miljö
* Du har dokumenterad erfarenhet av utveckling i .Net
* Det är meriterande om du har erfarenhet av och god förståelse inom:

* Full stack
* Asp.net MVC
* RESTful API i C#
* CD/CI och DevOps
* Molnbaserade tjänster, speciellt Azure
* Microservices - arkitektur och utveckling
* WS02/OAuth2/Curity
* JIRA
* GIT - source code handling
* SAFE
* Self-service gränssnitt

* Goda färdigheter i svenska och engelska



Om tjänsten

* Uppdragsgivare: ICA Sverige
* Placering: Borås, Sverige
* Anställningsform: Tillsvidareanställning
* Omfattning: Heltid
* Start: Efter överenskommelse
* Sista dag för ansökan: 2019-08-31, urval sker löpande.

Kontaktperson
Jenny Wärn, [email protected], 076 695 4152


ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet. Visa mindre

Vi söker säljare till ICA Maxi Special Borås

ICA Special är den del av ICA som arbetar med allt utom mat, till exempel husgeråd, kläder, böcker, servetter, lek och grilltillbehör. ICA Special arbetar mot ICAs 1400 butiker i Sverige och är "service provider" till Baltikum. Funktionen ansvarar också för resultat och drift av Maxi Special AB, en helintegrerad kedja med 81 enheter som drivs i Maxi ICA Stormarknad med ca 800 medarbetare och en omsättning på ca 5 miljarder. Livsdelen ägs och drivs av enski... Visa mer
ICA Special är den del av ICA som arbetar med allt utom mat, till exempel husgeråd, kläder, böcker, servetter, lek och grilltillbehör. ICA Special arbetar mot ICAs 1400 butiker i Sverige och är "service provider" till Baltikum.
Funktionen ansvarar också för resultat och drift av Maxi Special AB, en helintegrerad kedja med 81 enheter som drivs i Maxi ICA Stormarknad med ca 800 medarbetare och en omsättning på ca 5 miljarder. Livsdelen ägs och drivs av enskild handlare.

Arbetsuppgifter

Som säljare på MAXI Special är du en viktig lagspelare som deltar i arbetet i hela butiken. Som person är du serviceinriktad, kundfokuserad och gillar utmaningar och ett högt tempo, du skall även gilla att ta emot varor, fylla på i butik och ha ett gott öga för färg, form och exponeringar.

Din profil

Du som söker skall ha relevant utbildning eller tidigare arbetat i butik gärna med specialvaror. Du skall ha gott om energi och ha viljan att utveckla vår butik tillsammans med dina medarbetare. Du har känsla för kundservice och ger alltid det "lilla extra". Egenskaper som vi värdesätter är prestigelöshet, samarbetsförmåga och ett glatt humör.
Anställningsform

27 timmar / vecka

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson

Johan Andersson, Butikschef ICA Maxi Special

Sista dag för ansökan

2019-12-29

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Visa mindre

Agile Coach sökes till ICA i Borås

Ansök    Jun 26    ICA Sverige AB    Personalutbildare
Agil coach till ICA Sverige i Borås ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss. Vi behöver förstärka våra team i Borås ... Visa mer
Agil coach till ICA Sverige i Borås

ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss.

Vi behöver förstärka våra team i Borås med dig som lockas av ledarskap i en agil och snabbrörlig värld.

VUIT (Verksamhetsutveckling och IT) ansvarar för leverans av verksamhetsutveckling och IT inom hela ICA Sverige. Vi som jobbar i Borås (ca 50 personer) ingår i en större gruppering som tillsammans ansvarar för att leverera IT-tjänster till ICA Sveriges marknadsavdelning. Där avdelningen bla ansvarar för applikationer för Butiksreklam, CRM-system, ICA Bonus, Bufféutskick, Bankutskick, Elektroniska produkter och tjänster för butik m.m. Avdelningen har även hand om delar av ICA Bankens applikationer.

Vi är mitt i en digitaliseringsresa och tillsammans med slutanvändarna realiserar vi lösningar på dagens och morgondagens digitala utmaningar. Vårt transformeringsprogram är ett av Sveriges nu pågående största agila transformationsprogram. Våra lösningar används av Sveriges största inhouse reklambyrå - ICA Butiksreklam. Vi samarbetar således med kunder i både Stockholm, Borås och Kungälv.

Profil

För att säkra fortsatt fokus på att leverera de bästa lösningarna och ett bra resultat behöver vi en person som kan jobba med teamens arbetssätt och processer. I rollen som agile coach ansvarar du för att coacha våra team i just agila metoder och arbetssätt. Du kommer att stötta vår utvecklingschef i det operationella ansvaret och förutom det agila arbetet så lockas du av just ledarskap.

Vi söker alltså dig som brinner för agila metoder och har erfarenhet av ledarskap eller en vilja att bli ledare. Vi tror att du är en prestigelös person som kan engagera och möta både individer som är introverta och de som är extroverta. Du är duktig på att kommunicera och brinner för att utveckla andra människor. Vi tror även att du har en god analytisk förmåga och ditt arbetssätt kännetecknas av proaktivitet och struktur.

Vi söker dig som:

* Har bred och god erfarenhet av ett agilt arbetssätt i en teknisk miljö
* Kan driva agila processer både från team, kund och managementperspektiv
* meriterande med erfarenhet av SAFe eller liknande ramverk
* brinner för att utveckla andra på alla nivåer inom en organisation
* erfarenhet av att utveckla organisationer, processer och arbetssätt
* är utåtriktad och tycker om möten med människor och som stimuleras av teamwork
* med ditt engagemang inspirerar andra


I rollen kommer du ha många kontakter inom hela koncernen vilket innebär att både svenska och engelska är ett krav.

Uppdragsgivare: ICA

Ort: Borås

Omfattning: Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tillträde

Efter överenskommelse

Kontaktperson

Anna Mellqvist, [email protected] 0705-191811

Sista dag för ansökan

2019-08-31, urval sker löpande så ansök så snart som möjligt. Annons kan tas bort i förtid

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet. Visa mindre

Systemutvecklare Java till ICA Sverige Borås

ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss. Vi behöver nu förstärka vårt team med Java utvecklare ICA VUIT ansva... Visa mer
ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss.



Vi behöver nu förstärka vårt team med Java utvecklare



ICA VUIT ansvarar för leverans av verksamhetsutveckling och IT inom hela ICA Sverige. Vi som jobbar i Borås ansvarar för att leverera IT-tjänster till ICA Sveriges marknadsavdelning och ICA Reklam. Vi arbetar med applikationer och lösningar relaterade till marknadsföring, erbjudandehantering, lojalitet, CRM-system, ICA Bonus, Bufféutskick, Bankutskick, Elektroniska produkter och tjänster för ICA butiker och e-handel. Vi är mitt i en digitaliseringsresa och tillsammans med slutanvändarna realiserar vi lösningar på dagens och morgondagens digitala utmaningar.



Uppdraget består av att tillsammans med ditt team utveckla lösningar i .Net med fokus på front-end. Du kommer arbeta i team med produktägare, scrum masters, systemutvecklare och testare. Tillsammans är ert mål att skapa robusta, användarvänliga lösningar för handlare och slutkunder.



Vi söker dig som:

* Du uppskattar att arbeta i självorganiserade team och samarbeta med andra i en agil miljö
* Du har dokumenterad erfarenhet av utveckling i Java
* Det ärmeriterande om du har erfarenhet av och god förståelse inom:

* Java 8+,
* Spring Boot
* Maven/Gradle
* Eclipse
* Jenkins
* Linux
* Shell scripting
* Ansible
* ELK Stack
* Grafana
* och No databaser
* API Services (REST)
* Apache Kafka
* Molnbaserade tjänster, speciellt Azure
* Microservices - arkitektur och utveckling
* JMeter
* WS02/OAuth2/Curity
* JIRA
* GIT - source code handling
* SAFE

* Goda färdigheter i svenska och engelska



Om tjänsten

* Uppdragsgivare: ICA Sverige
* Placering: Borås, Sverige
* Anställningsform: Tillsvidareanställning
* Omfattning: Heltid
* Start: Efter överenskommelse
* Sista dag för ansökan: 2019-08-31, urval sker löpande.

Kontaktperson
Jenny Wärn, [email protected], 076 695 4152

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet. Visa mindre

Börja som kundhandläggare till sommaren

Ansök    Mar 21    ICA Sverige AB    Kundtjänstmedarbetare
ICA Sverige är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss ICA Kundservice ska leverera enligt mål på servicegrad, arbeta med ständiga förbättringar och bidra till ... Visa mer
ICA Sverige är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter.

ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss

ICA Kundservice ska leverera enligt mål på servicegrad, arbeta med ständiga förbättringar och bidra till ökad kundnöjdhet.



Arbetsuppgifter

* hantera kundmöten främst över telefon och mejl med tillhörande administrativa uppgifter.
* logga samtliga kundmöten i vårt ärendehanteringsystem, svara mot kund- och kvalitetsmål liksom agera för att på egen hand förbättra dina resultat.



Din profil

* Erfarenhet av kundmöten
* God kommunikativ förmåga på såväl svenska som engelska (i både tal och skrift)
* Grundläggande datakunskaper då allt arbete sker digitalt
* Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från kundservice och/eller från arbete i ICA-butik.



Kvälls- och helgarbete kan förekomma.



Rekrytering sker löpande under annonstiden.



Kontaktperson

Niklas Andersson, niklas., 0722-20 04 11



Sista dag för ansökan

2019-04-14 Visa mindre