Lediga jobb som Frontend-utvecklare i Borås

Se lediga jobb som Frontend-utvecklare i Borås. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Borås som finns hos arbetsgivaren.

Utvecklare .NET till ICA Sverige i Borås

Ansök    Jun 22    ICA Sverige AB    Frontend-utvecklare
Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss? ICA Sverige och Verksamhetsutveckling IT Vi söker nu .NET utvecklare i Borås! ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång. Har du vilja och egna id... Visa mer
Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss? ICA Sverige och Verksamhetsutveckling IT
Vi söker nu .NET utvecklare i Borås!
ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss.


Det här är ditt blivande jobb
ICA VUIT - Verksamhetsutveckling IT ansvarar för leverans inom hela ICA Sverige. Vi som arbetar i Borås ansvarar för IT-tjänster till ICA Sveriges marknadsavdelning och ICA Reklam.
Vi arbetar med applikationer och lösningar relaterade till marknadsföring, erbjudandehantering, e-handel med mera. Vi är mitt i en digitaliseringsresa och här får du chansen att följa med oss och även möjlighet att påverka vår väg framåt. Vi arbetar med ICAs kunder och handlare där många spännande och snabba förändringar sker.
Du kommer ingå i ett team som utvecklar och förvaltar applikationer. Stort fokus ligger på att etablera nya lösningar som stöttar både befintlig affär och de nya digitala kanalerna men även på stabilitet i befintliga lösningar. Som utvecklare hos oss arbetar du i ett självorganiserande team enligt agil metodik med produktägare, scrum masters, utvecklare och QA/test.


Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?
Ser du också möjligheterna med digital innovation? Vi tycker att det är bland det bästa som hänt vår bransch. För det gör att vi kan förenkla vardagen för så många människor därute. I nära samarbete med varandra, för att verkligen kunna maximera allas individuella insatser i varje utmaning vi möter, skapar vi riktig kundnytta. Oavsett om vi jobbar med IT inom banktjänster, fastigheter eller kring all vår goda mat är vi nära kundens vardag. Och vi driver den digitala utvecklingen framåt inom våra olika områden. Varje dag.


Vem är du?
Du tycker att du valt helt rätt yrke och att det är roligt att utveckla!
Du uppskattar att samarbeta med andra och som person är du engagerad och positiv. Du tycker om utmaningar och är problemlösande i ditt arbete. Som person är du noggrann och drivs av att skapa ordning och kvalitet.


Vill du bli en av oss?
Vi tycker det är både givande och roligt att arbeta på ICA och vara med och utveckla framtidens lösningar. Vi uppskattar att samarbeta med varandra och vi är ett härligt gäng med fantastiska kollegor! Detta arbetar vi med som du säkert känner till eller vill lära dig: .NET, C#, , RabbitMQ, Kafka, Docker, Git, Vue, CI/CD - Jenkins & Octopus, WS02, Jira
För att lyckas i rollen tror vi att du har relevant utbildning eller erfarenhet av liknande arbete. Gärna minst 2-3 års erfarenhet
Du har dokumenterad erfarenhet av utveckling i .Net. Du behöver ha goda färdigheter i svenska och engelska.
Ansök så snart som möjligt - vi gör löpande urval!
Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef, Anders Lornell på mail [email protected] Senaste dag att visa intresse är 2022-09-16 .
Välkommen med din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Erfaren Frontend utvecklare inom e-handel

Ansök    Apr 12    Nexer AB    Frontend-utvecklare
Är du en erfaren frontend utvecklare som vill tillsammans med erfarna och duktiga kollegor hjälpa kunder att bygga digitala lösningar med hjälp av rätt teknik och på rätt sätt? Nexer söker en Lead frontend utvecklare till enheten Unified Commerce, Nexers specialistenhet för e-handel och kringliggande tjänster. Vi behöver dig för att tillsammans med erfarna och duktiga kollegor hjälpa våra kunder att bygga digitala lösningar med hjälp av rätt teknik och på... Visa mer
Är du en erfaren frontend utvecklare som vill tillsammans med erfarna och duktiga kollegor hjälpa kunder att bygga digitala lösningar med hjälp av rätt teknik och på rätt sätt?

Nexer söker en Lead frontend utvecklare till enheten Unified Commerce, Nexers specialistenhet för e-handel och kringliggande tjänster. Vi behöver dig för att tillsammans med erfarna och duktiga kollegor hjälpa våra kunder att bygga digitala lösningar med hjälp av rätt teknik och på rätt sätt. Här får du möjlighet att arbeta med stora kunder som är Sveriges mest framgångsrika bolag inom sina respektive branscher.

Läs vidare nedan och skicka in din ansökan redan idag! Eller läs mer om oss på https://nexergroup.com/sv/tjanster/e-handel/VILKA ÄR VI?

På Unified Commerce är vårt mål att ta våra kunders e-handel till nästa nivå och vara en partner på resan genom att ge deras kunder en bättre upplevelse. Det gör vi genom att samla de bästa inom branschen i vårt team och samlar alla system som rör e-handel och kunddialog till ett ekosystem för att skapa en bättre köpupplevelse.

Alla våra medarbetare har lång erfarenhet av e-handel och har arbetat med och på några av världens mest framgångsrika e-handlare. På vår enhet arbetar våra affärsutvecklare, arkitekter och utvecklare sida vid sida med några av de främsta plattformarna inom e-handel; Optimizely (Episerver), Sitecore, Umbraco och Storm Commerce.

DIN VARDAG

Som Lead Frontend utvecklare kommer du vara en nyckelspelare i arbetet med att driva frontend utvecklingen framåt i våra projekt, genom att med din kunskap och erfarenhet strategiskt och operativt ta fram och utveckla de bäst anpassade lösningarna för olika webb-/e-handelssystem. Du kommer att fungera som rådgivare och tonsättare för den frontend utveckling som genomförs och kommer tillsammans med kunder, arkitekter och projektledare vara med och proaktivt guida verksamheter till rätt beslut gällande front.

Du kommer främst att utveckla lösningar som bygger på CMS/e-handelsplattformarna Umbraco, Storm Commerce och Optimizely (Episerver) för B2C och B2B kunder. Du arbetar med flera olika kundprojekt som ger dig stor erfarenhet av många olika typer av webb-/e-handelssystem och branscher.

Du arbetar i ett team av kompetenta och stöttande kollegor hemifrån eller från kontoren i Stockholm, Borås, Umeå eller Göteborg.

VEM ÄR DU? 

Du är en skarp frontend utvecklare som är stolt över ditt hantverk och älskar att tillsammans med andra utveckla snygga och användbara webb-/e-handelslösningar och som drivs av att dela med dig av din kompetens och att samarbeta med andra.
Du har jobbat ett tag i branschen och har minst fem års erfarenhet av att arbeta med frontend utveckling (Javascript, HMTL och CSS). Gärna också erfarenhet av ramverk såsom React, Vue eller Angular.
Du är agil och van att jobba Scrum och i utvecklingsprojekt mot kunder, samt har känsla för att teamet i varje läge levererar mesta möjliga affärsvärde.
Självgående, driven och tar gärna egna initiativ är egenskaper som passar bra in på dig som person.
Du är noggrann och tycker det är viktigt med användbarhet och utförande av webbplatser.
Du har god förmåga att stötta och leda kollegor och kunder.

Vi ser det som väldigt meriterade om du har erfarenhet från Retail branschen, har varit konsult eller om du har arbetat med CMS/E-commerce plattformar såsom Optimizely, Umbraco, Sitecore.

VARFÖR NEXER?

Inom Nexer finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.

Vi erbjuder problemlösning, allt från att utveckla ett nytt system till att designa en webbshop eller något annat där vår breda och spetsiga kompetens inom teknik kommer till sin rätt. Våra uppdrag har ofta internationell karaktär, därför är flytande svenska och engelska i tal och skrift en naturlig del i arbetet.

ANSÖKAN

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan här nedan.
Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post, men har du frågor om tjänsten eller Nexer, hör av dig till Camilla Lindberg, Consultant Unit Manager, [email protected]

Vi tar löpande emot ansökningar, så vänta inte med att söka! Visa mindre

Senior Front End Developer

Ansök    Maj 11    Gina Tricot AB    Frontend-utvecklare
Har du passion för utveckling? Förmågan att kombinera struktur med flexibilitet? Vill du vara en del av Gina Tricots digitala resa? Nu söker vi en Senior Front End Developer till vår e-handel! Som front end-utvecklare ingår du i vår IT-avdelnings ecom-team som tillsammans har ansvar för Gina Tricots egenutvecklade ehandels-plattform. Du arbetar nära scrum master, arkitektur, test och övriga utvecklings-team, men har även ett nära samarbete med verksamhete... Visa mer
Har du passion för utveckling? Förmågan att kombinera struktur med flexibilitet? Vill du vara en del av Gina Tricots digitala resa? Nu söker vi en Senior Front End Developer till vår e-handel!

Som front end-utvecklare ingår du i vår IT-avdelnings ecom-team som tillsammans har ansvar för Gina Tricots egenutvecklade ehandels-plattform. Du arbetar nära scrum master, arkitektur, test och övriga utvecklings-team, men har även ett nära samarbete med verksamheten för att förstå behov, visioner, mål och strategier. Rollen innebär ansvar för både ny- och vidareutveckling av Gina Tricots e-handel i front end.

Detta söker vi
Du har gedigen erfarenhet av utveckling, med fördel inom (r)e-tail och av front end-utveckling baserad på headless-principen.

Du har högskoleutbildning inom IT eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom området. Vi söker dig som är duktig på att leda och som kan sprida engagemang och kunskap. Du är prestigelös och är beredd på att det kommer vara högt och lågt gällande arbetsuppgifter. Du är nyfiken på de möjligheter som skapas av ny teknik, och du utmanar då det behövs. Du är en social person som tycker om mycket kontakt med andra människor, både internt och externt.

Du är strukturerad och du har en naturlig förmåga att planera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Du hanterar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Vidare ser vi att du är lyhörd, hjälpsam och är positivt inställd. Du drivs av att bidra till att vi som företag blir framgångsrika och känner passion och engagemang i ditt arbete. Förutom ett ödmjukt, flexibelt, prestigelöst och öppet förhållningssätt ser vi gärna att du till denna roll tar med dig:

- Minst 3 års erfarenhet av front end-utveckling
- Ett öga för UX-design
- Djup förståelse för agila processer och arbetssätt


Bakgrundskrav

- 2-3 års erfarenhet av att jobba i ReactJS
- Djup kunskap inom Next
- Erfarenhet av Materials UI är meriterande
- Erfarenhet av HTML5 och CSS är meriterande
- Erfarenhet av Webpack, Express är en fördel, men inget krav


Vi är mitt uppe i en spännande förändringsresa. Våra visioner sträcker sig till att bli ledande inom vår bransch med fokus på digitalisering, datadrivna beslut och OMNI-förmågor.

Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Borås och är en tillsvidareanställning på heltid där provanställning tillämpas. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Frontend E-commerce Developer, Borås / Remote - Scandinavian Photo

Ansök    Mar 27    Double AB    Frontend-utvecklare
Scandinavian Photo loves creativity in all its forms. Our focus is to offer high quality products to tech interested people. With personal service and expert advice we create solutions that are tailor-made for both customer and purpose. With a broad variety of customers in both B2B and B2C, we are growing online and eager to take our next steps on the journey with an expanded team of digital experts. As a Frontend E-commerce Developer in our inhouse team y... Visa mer
Scandinavian Photo loves creativity in all its forms. Our focus is to offer high quality products to tech interested people.
With personal service and expert advice we create solutions that are tailor-made for both customer and purpose.
With a broad variety of customers in both B2B and B2C, we are growing online and eager to take our next steps on the journey with an expanded team of digital experts.
As a Frontend E-commerce Developer in our inhouse team you will be given the opportunity to influence and have a direct impact in our change and growth journey.
We are looking for you, with a passion for tech, who wants to play a key role in reshaping and repackaging our platform to create the best possible customer experience.
At Scandinavian Photo you will receive trust, responsibility and the opportunity to develop further together with a growing team of inhouse experts.


We believe that you:
- Have a passion for technology, a strong will to develop further and experience from some, or all, of the following:
- Have strong written and verbal communication skills in Swedish and English
- Have 2+ years of experience in Frontend Development
- Have eperience in JavaScript. including concepts like asynchronous programming, closures and ES6/7
- Have good knowledge in the foundations of Frontend Development like HTML5, CSS3, JavaScript and Typescript
- Have experience in ReactJS or similar frameworks
- Have knowledge in building user-friendly JavaScript/CSS applications.
- It’s a bonus if you have experience in one or more of the following: eCommerce, testing, UI/UX, headless CMS systems, accessibility.


Your skills:
Communication
Frontend Development
HTML
JavaScript
Optimizely/Episerver
ReactJS Visa mindre

Front-end Utvecklare

Ansök    Apr 8    Rivercode AB    Frontend-utvecklare
Front-end utvecklare Är du redo för nästa utmaning? Vi på Rivercode söker en driven webbutvecklare till vårt team i Borås. Nu söker vi dig som har minst 3 års erfarenhet av webbutveckling på byrå eller som konsult och är redo för en ny spännande utmaning. Om Rivercode Rivercode är en e-handelsbyrå med fokus på front-end utveckling och UI/UX. Vi arbetar med headless, API-first baserade tekniker och microservice-arkitektur. Våra kunder är oftast spän... Visa mer
Front-end utvecklare


Är du redo för nästa utmaning? Vi på Rivercode söker en driven webbutvecklare till vårt team i Borås.
Nu söker vi dig som har minst 3 års erfarenhet av webbutveckling på byrå eller som konsult och är redo för en ny spännande utmaning.


Om Rivercode
Rivercode är en e-handelsbyrå med fokus på front-end utveckling och UI/UX. Vi arbetar med headless, API-first baserade tekniker och microservice-arkitektur.


Våra kunder är oftast spännande varumärken som har stora ambitioner att vara starka digitalt inom D2C.
Några av våra kunder: Axel Arigato, Morris Stockholm, Efva Attling, Viking Footwear och Doktor.se.


Bolagets vision är att fortsatt leverera e-handelslösningar av toppkvalitet och att växa tillsammans med våra kunder. Vi är ett tight prestigelöst team med brinnande intresse för teknik och lägger stor vikt vid personlig utveckling och att vi tillsammans skapar en inspirerande arbetsmiljö.


Rivercode har ett charmigt kontor mitt i centrala Borås men har ett väldigt flexibelt arbetssätt där man i regel kan arbeta på distans.


Det här kan vi erbjuda dig:
Möjligheten att påverka och forma din egen utveckling
Kollegor med ett brinnande intresse för teknik
Kontor mitt i centrala Borås och ett flexibelt arbetssätt
Spännande kunder med höga ambitionerKunskaper vi söker hos dig:
Du behöver inte behärska alla dessa tekniker idag men du ska ha viljan och drivet att lära dig.
Front-end: HTML5, CSS3 (SASS & LESS), Javascript, React och Vue.js
CMS: WordPress, Storyblok och Sanity
E-handelsplattformar: Centra & Brink Commerce
Molntjänster: Amazon AWS & DigitalOcean


Du kommer att arbeta både i projektform och med löpande kunder nära våra andra duktiga utvecklare och designers.


Att du är trevlig, flexibel och passar in i teamet är en självklarhet för oss.


Värderingar och egenskaper vi söker hos dig:
Lösningsorienterad
Fokuserar på kundnytta
Bygger rätt lösning för rätt situation
Håller dig uppdaterad på ny teknikPlaceringsort: Tjänstens placering är Borås distansarbete är möjligt


Jag vill vara med på er resa, hur söker jag? Visa mindre

Fullstack / Webbutvecklare

Vi letar efter en driven och mångsidig person som brinner för programmering och kan kombinera detta med UI/UX.    Om tjänsten Som utvecklare hos oss på Brave Operations kommer du att få stora möjligheter att bidra med egna idéer och det är viktigt att du vill vara med och påverka och förstå slutanvändaren av produkterna för att på så sätt kunna skapa lösningar med hög användbarhet och god tillgänglighet.  Din roll innebär ett stort ansvar, att vara med o... Visa mer
Vi letar efter en driven och mångsidig person som brinner för programmering och kan kombinera detta med UI/UX. 
 
Om tjänsten
Som utvecklare hos oss på Brave Operations kommer du att få stora möjligheter att bidra med egna idéer och det är viktigt att du vill vara med och påverka och förstå slutanvändaren av produkterna för att på så sätt kunna skapa lösningar med hög användbarhet och god tillgänglighet. 


Din roll innebär ett stort ansvar, att vara med och bygga långsiktiga och nyskapande lösningar. Att arbeta i ett mindre team, där vi tillsammans ansvarar för utvecklingen av nya och befintliga appar samt webbsystem. Skapa återanvändbara koder och bibliotek för framtida bruk. Optimera utveckling för snabbhet och skalbarhet samt vara en fena på att implementera UI/UX.
 
Vad vi söker
För att vara aktuell för tjänsten så tror vi att du uppfyller följande krav:
Goda kunskaper och erfarenhet inom Angular, HTML, CSS. Samt erfarenhet inom Firebase, Google platform, Ionic Framework, git eller liknande, No, JavaScript (React, Vue, AngularJS m.fl.), API:er (SOAP och REST) och Agila metoder.
Är flytande i svenska och engelska


Vi lägger stor vikt vid personligheten och personliga egenskaper som bidrar till en grym arbetsplats och riktigt starka, långsiktiga och givande kundrelationer.

Vilka är vi
Brave Operations är ett företag som utför IT konsultation och utveckling av webbsystem/appar. Vi jobbar med stora som små kunder, med fasta avtal eller enstaka uppdrag.

Vi växer och har stora ambitioner för bolagets utveckling de kommande åren. Nu söker vi efter en blivande kollega som vill vara med på resan och påverka utformningen av vår verksamhet och framtid!

Vad vi erbjuder dig
Du får möjlighet att styra din arbetstid, med frihet under ansvar. Arbeta med drivna och kompetenta kollegor med höga ambitioner. En arbetsplats där möjligheten för din egen utveckling är i dina egna händer.

Låter detta intressant?
Tveka inte att söka denna utvecklande tjänst redan idag, urval sker löpande och är du rätt person får du jobbet. Har du frågor tveka inte att kontakta oss! Visa mindre

Frontend/webbutvecklare till Adgrowth // Borås, Göteborg

Ansök    Okt 26    Double AB    Frontend-utvecklare
Nu söker vi en vass frontend-utvecklare som vill vara med på nästa etapp i vår resa ???? Hos oss kommer du spela en nyckelroll i utvecklingen av vårt egna ramverk NXT MNTN och vår utveckling framåt som byrå. I din roll kommer du att driva frontend-orienterade projekt såväl individuellt som i team med övriga utvecklare. Jobbet utgår från vårt kontor i Borås, möjlighet finns också för kontorsplats i Göteborg under vissa dagar av veckan. Din profil - 2-4 å... Visa mer
Nu söker vi en vass frontend-utvecklare som vill vara med på nästa etapp i vår resa ????
Hos oss kommer du spela en nyckelroll i utvecklingen av vårt egna ramverk NXT MNTN och vår utveckling framåt som byrå. I din roll kommer du att driva frontend-orienterade projekt såväl individuellt som i team med övriga utvecklare.
Jobbet utgår från vårt kontor i Borås, möjlighet finns också för kontorsplats i Göteborg under vissa dagar av veckan.


Din profil
- 2-4 års erfarenhet som webbutvecklare
- Öppen för att kunna lära dig fler ramverk än dom du redan kan - Meriterande om du har erfarenhet av olika integrationer & API-kopplingar
- Har ett öga och intresse för webbdesign, UX, UI och kan validera webbproduktioner
- Lösningsorienterad och inte rädd för att komma med egna idéer
- Trivs att jobba i ett prestigelöst team som inte är rädda för att ta hjälp av varandra
- Håller dig uppdaterad på ny teknik och vill utvecklas inom ditt område


Kompetens
CSS/SASS/LESS
Google Cloud & AWS
HTML5
JavaScript/jQuery
React
UX/UI
Web Development
Wordpress, WooCommerce


Intervjuer sker löpande Visa mindre

Frontend E-commerce Developer till Scandinavian Photo // Borås, Remote

Ansök    Jan 11    Double AB    Frontend-utvecklare
Love development? Flexible, yet structured? Are you full of initiative and a team player? If that’s the case, this might be the right opportunity for you ???? Take part on our exciting journey in a new era of tech for creative people! As a Frontend E-commerce Developer in our inhouse team you will be given the opportunity to influence and have a direct impact in our change and growth journey. We are looking for you, with a passion for tech, who wants to pl... Visa mer
Love development? Flexible, yet structured? Are you full of initiative and a team player? If that’s the case, this might be the right opportunity for you ???? Take part on our exciting journey in a new era of tech for creative people!
As a Frontend E-commerce Developer in our inhouse team you will be given the opportunity to influence and have a direct impact in our change and growth journey.
We are looking for you, with a passion for tech, who wants to play a key role in reshaping and repackaging our platform to create the best possible customer experience.
At Scandinavian Photo you will receive trust, responsibility and the opportunity to develop further together with a growing team of inhouse experts.


Your profile
You have a passion for technology, a strong will to develop further and experience from some, or all, of the following:
- Strong written and verbal communication skills in Swedish and English
- 2+ years of experience in Frontend Development - Experience in JavaScript. including concepts like asynchronous programming, closures and ES6/7
- Good knowledge in the foundations of Frontend Development like HTML5, CSS3, JavaScript and Typescript
- Experience in ReactJS or similar frameworks
- Knowledge in building user-friendly JavaScript/CSS applications.
- It’s a bonus if you have experience in one or more of the following: eCommerce, testing, UI/UX, headless CMS systems, accessibility.


Skills
Communication
Frontend Development
HTML
JavaScript
Optimizely/Episerver
ReactJS Visa mindre

Frontend utvecklare, Borås

Ansök    Okt 25    ANCI Group AB    Frontend-utvecklare
Nu söker vi en vass frontend-utvecklare som vill vara med på nästa etapp i vår resa ???? Typ:  Permanent Utsträckning:  Heltid Lön:  Fast Jobba från:  Kontor eller hemifrån Startdatum:  Omedelbart Om jobbet Hos oss kommer du spela en nyckelroll i att utveckla vårt egenutvecklade tekniska ramverk NXT MNTN som utgår från Wordpress och WooCommerce. Du kommer även vara en viktig spelare i vårt teams utveckling i framtida webb- och e-handelslösningar. D... Visa mer
Nu söker vi en vass frontend-utvecklare som vill vara med på nästa etapp i vår resa ????Typ:  Permanent
Utsträckning:  Heltid
Lön:  Fast
Jobba från:  Kontor eller hemifrån
Startdatum:  Omedelbart

Om jobbet


Hos oss kommer du spela en nyckelroll i att utveckla vårt egenutvecklade tekniska ramverk NXT MNTN som utgår från Wordpress och WooCommerce. Du kommer även vara en viktig spelare i vårt teams utveckling i framtida webb- och e-handelslösningar.

Du kommer ta dig an både stora och små projekt i varierande form och vi strävar alltid efter att leverera alla projekten med 100% stolthet.

Jobbet utgår från vårt kontor i Borås, möjlighet finns för kontorsplats i Göteborg under vissa dagar av veckan.

Din profil


Vi söker dig som brinner för utveckling och har minst 2-4 års erfarenhet på byrå eller som konsult.

Vi tror att du är en lagspelare som älskar att utvecklas tillsammans med andra och är lyhörd för dina kollegors ideér. Du har en god kommunikativ förmåga både internt och externt. Vi ser gärna att du är en lösningsorienterad person som gillar att ta dig an utmaningar och får den där lilla kicken när du löst ett problem.

Kompetens


CSS/SASS/LESS
Google Cloud & AWS
HTML5
JavaScript/jQuery
React
UX/UI
Web Development
Wordpress, WooCommerce


Erfarenhet av liknande jobb 2-4 år Visa mindre

SaaS bolag söker webbutvecklare med fokus på frontend

Ansök    Sep 27    Empleo Växjö AB    Frontend-utvecklare
Till vårt trevliga SaaS bolag Elinfo rekryterar vi en Webbutvecklare med fokus på frontend! EL-VIS är speciellt anpassat för att förenkla vardagen för organisationer inom elbranschen. Här får du vara med på en häftig resa hos ett välmående företag med visionen att expandera internationellt. Din vardag Utvecklingsteamet består idag av fyra personer som har ett agilt arbetssätt och arbetar med lösningar i teknikens absoluta framkant. Du kommer att arbeta ... Visa mer
Till vårt trevliga SaaS bolag Elinfo rekryterar vi en Webbutvecklare med fokus på frontend!

EL-VIS är speciellt anpassat för att förenkla vardagen för organisationer inom elbranschen. Här får du vara med på en häftig resa hos ett välmående företag med visionen att expandera internationellt.

Din vardag

Utvecklingsteamet består idag av fyra personer som har ett agilt arbetssätt och arbetar med lösningar i teknikens absoluta framkant. Du kommer att arbeta med nyutveckling, förbättringar och underhåll med fokus på frontend. Arbetskulturen genomsyras av ödmjukhet, humor, glädje och ett gott samarbete där man hjälper varandra.

Vill du arbeta på ett mindre företag där du får vara med och påverka hela utvecklingskedjan från idé, arkitektur till release så är detta jobbet för dig!
Våra frontendsystem är uppbyggda i Angular IO och vår backend är skriven i C#. Din inriktning kommer att vara frontend.

För oss är det viktig att medarbetaren mår bra på alla plan. Därför ser vi det som en självklarhet med flexibla arbetstider och andra möjligheter för att få din vardag och ditt familjeliv att fungera. Du kommer sitta i fina lokaler i centrala Växjö. Stämningen är familjär och avslappnad samtidigt som det finns ett driv och en vilja att förbättra vardagen för våra kunder.

Vem du är

Dina personliga egenskaper har stor betydelse för att vi ska trivas att jobba långsiktigt tillsammans. Vi söker dig som är van vid att ta ansvar för ett eget projekt, du är driven och kan jobba helt självständigt. Vidare har du engagemang, prestigelöshet, laganda och eget driv.

Du trivs när arbetet är varierande och har intresse av att lyssna och förstå både kunder och kollegor. Sprider du glädje omkring dig och har humor kommer du passa väl in i vårt härliga team.

Om du tidigare arbetat i olika ramverk för frontend är det meriterande.

Uppdraget är en direktrekrytering till Elinfo.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Växjö/Nyköping/Nässjö
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning tillämpas. Kollektivavtal finns.
Ansökningstid: 2021-10-17 Visa mindre

Lead Frontend Developer till Eton

Ansök    Okt 25    AB Effektiv Borås    Frontend-utvecklare
We are now looking to strengthen our development team with a Lead Frontend Developer. Is that you? Om vår kund Eton is a global brand with an omnichannel presence, founded in Sweden in 1928. Its exclusive shirts and accessories reach customers on etonshirts.com, in own brand stores, and in the world’s major multi-brand platforms and department stores. Our company culture promotes an open environment by all of us being transparent, respectful, honest and t... Visa mer
We are now looking to strengthen our development team with a Lead Frontend Developer. Is that you?

Om vår kund
Eton is a global brand with an omnichannel presence, founded in Sweden in 1928. Its exclusive shirts and accessories reach customers on etonshirts.com, in own brand stores, and in the world’s major multi-brand platforms and department stores.
Our company culture promotes an open environment by all of us being transparent, respectful, honest and trusting


Dina arbetsuppgifter
As a Lead Frontend Developer at Eton you will be a part of our tech team with the goal of creating a world class e-commerce experience for our customers. In this role at Eton it will be possible to make an impact on the future development of Eton’s communicative platforms and tools. Primarily you will work with development of our digital solutions, which is directed to both B2C and B2B customers. Our frontend-solutions are mainly built in React, e.g. our e-commerce site (www.etonhirts.com). The team works with both backend and frontend development, also with integrations towards our enterprise systems. Agile development is carried out by a dedicated team with both internal and external developers.

Din profil
We believe you have a few years of front-end web development experience. We think you have a solid understanding of Javascript but have also gained some good experience from the React-framework or similar JS-frameworks. You have great knowledge and understanding of e-commerce, ease of use and digital communications, as the technology behind. You have a passion for learning and an excellent verbal and written communication skills in English.

The role will be based out of our headquarter in Gånghester, Borås, with a goal of working at least 2-3 days a week in the office.

Experience of the following is highly valued:
• JavaScript ES6
• React
• NextJS
• CSS/SASS
• HTML5
• Responsive design
• Accessible web (WCAG)

Tools used within the team:
• JIRA
• Git
• AWS/Azure
• Docker
• MongoDB
• Elastic
• Fastly
• Contentful

We value your personal qualities such as your capacity to initiate and actively pursue issues and identified problems. You need to be a great team player but also work independently. We look for someone that are curious and willing to find the best creative solutions within certain specific situations. Other than that, we are looking for a person that has a visionary approach who is full of initiative and passionate about work.

Why Eton?
• Certified as a Great Place to Work.
• Flexible working hours.
• Possibility to work partly remote.
• Great parental leave benefits.
• We encourage a good work-life-balance.

Are you the right candidate?? Welcome with your application via effektiv.se. Interviews will take place on an ongoing basis. If you want to know more about the service, please contact Jens Lindroth, [email protected] or Gabriella Albertsson, [email protected]


Sökord
frontend, lead, webbutvecklare, frontendutvecklare, frontend developer, frontenddeveloper, HTML5, Javascript, ES6, React, Visa mindre

Webbutvecklare för en tryggare morgondag

Ansök    Sep 28    AB Effektiv Borås    Frontend-utvecklare
Varje dag händer 1000-tals olyckor som inte behövt ske. Skördar som går förlorade. Hem som blir förstörda, oräkneliga liv som går förlorade och påverkas. Vi drömmer om en tryggare vardag, där olyckor kan förhindras före dom sker. Vi behöver nu dig som älskar att bygga banbrytande lösningar med den senaste tekniken och samtidigt kan leda ditt team. Ta chansen och var med på en fantastisk resa framåt, skapa ditt livs bästa kod och bli en del av ett härligt t... Visa mer
Varje dag händer 1000-tals olyckor som inte behövt ske. Skördar som går förlorade. Hem som blir förstörda, oräkneliga liv som går förlorade och påverkas. Vi drömmer om en tryggare vardag, där olyckor kan förhindras före dom sker. Vi behöver nu dig som älskar att bygga banbrytande lösningar med den senaste tekniken och samtidigt kan leda ditt team. Ta chansen och var med på en fantastisk resa framåt, skapa ditt livs bästa kod och bli en del av ett härligt team av utvecklare.

Om vår kund
Idag är Wideco är ett högteknologiskt och innovativt IoT bolag. Här får du möjlighet att vara med och utveckla olika typer av tekniska och innovativa systemlösningar i ett familjärt mindre bolag. Wideco erbjuder idag en IoT plattform med hårdvara och mjukvaror för insamling och analys av mätdata från sensorer och larmenheter för smarta städer, industrier och fastigheter.

Vi skall nu bygga nästa generation av plattformen och behöver förstärkning.


Dina arbetsuppgifter
I rollen som Webbutvecklare hos Wideco kommer du att utveckla framtidens IoT-plattform och du arbetar i gränssnittet mot användarna och våra viktiga partners. Rollen är bred och variationsrik, där du kommer att få ansvara för utvecklingen, bidra med idéer och träffa kunder. Här får du chansen att vara med i hela processen från start till mål. I vårt webbteam är vi idag 3 personer samt 2st i vårt systemutvecklarteam. Du kommer även få jobba ihop med UX/UI designer via vårt systerbolag reklambyrån Winterland.

Din profil
Vi söker en front-end utvecklare som har intresse för fullstack/jamstack och en gedigen erfarenhet av moderna komponentbaserade JavaScript ramverk. Vi söker dig som kan ta ett teamledaransvar och driva gruppen effektivt mot målen.
Vi önskar gärna att du kan:
• HTML, CSS/SCSS, JavaScript,
• Webpack, Node, Typescript
• Vue, Angular och eller React
• databas

Som person har du ett stort eget driv, är självgående, har ett brinnande intresse för programmering och att bidra till att göra världen lite tryggare. Du uppskattar ett företag som har högt i tak och nära till beslut och tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet. Vi letar efter dig som har en positiv inställning och kan arbeta effektivt och strukturerat.


Wideco erbjuder dig:
• Möjligheten att påverka och forma din egen utveckling
• Spännande och meningsfulla uppdrag
• Riktigt härliga kollegor som brinner för sitt arbete
• Innovativt företag med världsledande produkter & system
• Charmigt kontor i Borås


Om oss
Låter det intressant?

Vi ser framemot din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Victoria Öberg på [email protected] eller Jens Lindroth på [email protected]

Sökord
Frontend, Webbutveckling, Meningsfull utveckling, Säkerhet, Trygghet, IoT, Jamstack, Fullstack Visa mindre

SaaS bolag söker webbutvecklare med fokus på frontend

Ansök    Sep 14    Empleo Växjö AB    Frontend-utvecklare
Till vårt trevliga SaaS bolag Elinfo rekryterar vi en Webbutvecklare med fokus på frontend! EL-VIS är speciellt anpassat för att förenkla vardagen för organisationer inom elbranschen. Här får du vara med på en häftig resa hos ett välmående företag med visionen att expandera internationellt. Din vardag Utvecklingsteamet består idag av fyra personer som har ett agilt arbetssätt och arbetar med lösningar i teknikens absoluta framkant. Du kommer att arbeta ... Visa mer
Till vårt trevliga SaaS bolag Elinfo rekryterar vi en Webbutvecklare med fokus på frontend!

EL-VIS är speciellt anpassat för att förenkla vardagen för organisationer inom elbranschen. Här får du vara med på en häftig resa hos ett välmående företag med visionen att expandera internationellt.

Din vardag

Utvecklingsteamet består idag av fyra personer som har ett agilt arbetssätt och arbetar med lösningar i teknikens absoluta framkant. Du kommer att arbeta med nyutveckling, förbättringar och underhåll med fokus på frontend. Arbetskulturen genomsyras av ödmjukhet, humor, glädje och ett gott samarbete där man hjälper varandra.

Vill du arbeta på ett mindre företag där du får vara med och påverka hela utvecklingskedjan från idé, arkitektur till release så är detta jobbet för dig!
Våra frontendsystem är uppbyggda i Angular IO och vår backend är skriven i C#. Din inriktning kommer att vara frontend.

För oss är det viktig att medarbetaren mår bra på alla plan. Därför ser vi det som en självklarhet med flexibla arbetstider och andra möjligheter för att få din vardag och ditt familjeliv att fungera. Du kommer sitta i fina lokaler i centrala Växjö. Stämningen är familjär och avslappnad samtidigt som det finns ett driv och en vilja att förbättra vardagen för våra kunder.

Vem du är

Dina personliga egenskaper har stor betydelse för att vi ska trivas att jobba långsiktigt tillsammans. Vi söker dig som är van vid att ta ansvar för ett eget projekt, du är driven och kan jobba helt självständigt. Vidare har du engagemang, prestigelöshet, laganda och eget driv.

Du trivs när arbetet är varierande och har intresse av att lyssna och förstå både kunder och kollegor. Sprider du glädje omkring dig och har humor kommer du passa väl in i vårt härliga team.

Om du tidigare arbetat i olika ramverk för frontend är det meriterande.

Uppdraget är en direktrekrytering till Elinfo.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Växjö/Nyköping/Nässjö
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning tillämpas. Kollektivavtal finns.
Ansökningstid: 2021-09-22 Visa mindre

SaaS bolag söker webbutvecklare med fokus på frontend

Ansök    Sep 7    Empleo Växjö AB    Frontend-utvecklare
Till vårt trevliga SaaS bolag Elinfo rekryterar vi en Webbutvecklare med fokus på frontend! EL-VIS är speciellt anpassat för att förenkla vardagen för organisationer inom elbranschen. Här får du vara med på en häftig resa hos ett välmående företag med visionen att expandera internationellt. Din vardag Utvecklingsteamet består idag av fyra personer som har ett agilt arbetssätt och arbetar med lösningar i teknikens absoluta framkant. Du kommer att arbeta ... Visa mer
Till vårt trevliga SaaS bolag Elinfo rekryterar vi en Webbutvecklare med fokus på frontend!

EL-VIS är speciellt anpassat för att förenkla vardagen för organisationer inom elbranschen. Här får du vara med på en häftig resa hos ett välmående företag med visionen att expandera internationellt.

Din vardag

Utvecklingsteamet består idag av fyra personer som har ett agilt arbetssätt och arbetar med lösningar i teknikens absoluta framkant. Du kommer att arbeta med nyutveckling, förbättringar och underhåll med fokus på frontend. Arbetskulturen genomsyras av ödmjukhet, humor, glädje och ett gott samarbete där man hjälper varandra.

Vill du arbeta på ett mindre företag där du får vara med och påverka hela utvecklingskedjan från idé, arkitektur till release så är detta jobbet för dig!
Våra frontendsystem är uppbyggda i Angular IO och vår backend är skriven i C#. Din inriktning kommer att vara frontend.

För oss är det viktig att medarbetaren mår bra på alla plan. Därför ser vi det som en självklarhet med flexibla arbetstider och andra möjligheter för att få din vardag och ditt familjeliv att fungera. Du kommer sitta i fina lokaler i centrala Växjö. Stämningen är familjär och avslappnad samtidigt som det finns ett driv och en vilja att förbättra vardagen för våra kunder.

Vem du är

Dina personliga egenskaper har stor betydelse för att vi ska trivas att jobba långsiktigt tillsammans. Vi söker dig som är van vid att ta ansvar för ett eget projekt, du är driven och kan jobba helt självständigt. Vidare har du engagemang, prestigelöshet, laganda och eget driv.

Du trivs när arbetet är varierande och har intresse av att lyssna och förstå både kunder och kollegor. Sprider du glädje omkring dig och har humor kommer du passa väl in i vårt härliga team.

Om du tidigare arbetat i olika ramverk för frontend är det meriterande.

Uppdraget är en direktrekrytering till Elinfo.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Växjö/Nyköping/Nässjö
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning tillämpas. Kollektivavtal finns.
Ansökningstid: 2021-09-22 Visa mindre

Frontend/webbutvecklare till Adgrowth // Borås, Göteborg

Ansök    Sep 16    Double AB    Frontend-utvecklare
Nu söker vi en vass frontend-utvecklare som vill vara med på nästa etapp i vår resa ???? Hos oss kommer du spela en nyckelroll i utvecklingen av vårt egna ramverk NXT MNTN och vår utveckling framåt som byrå. I din roll kommer du att driva frontend-orienterade projekt såväl individuellt som i team med övriga utvecklare. Jobbet utgår från vårt kontor i Borås, möjlighet finns också för kontorsplats i Göteborg under vissa dagar av veckan. Din profil - 2-4 å... Visa mer
Nu söker vi en vass frontend-utvecklare som vill vara med på nästa etapp i vår resa ????
Hos oss kommer du spela en nyckelroll i utvecklingen av vårt egna ramverk NXT MNTN och vår utveckling framåt som byrå. I din roll kommer du att driva frontend-orienterade projekt såväl individuellt som i team med övriga utvecklare.
Jobbet utgår från vårt kontor i Borås, möjlighet finns också för kontorsplats i Göteborg under vissa dagar av veckan.


Din profil
- 2-4 års erfarenhet som webbutvecklare
- Öppen för att kunna lära dig fler ramverk än dom du redan kan - Meriterande om du har erfarenhet av olika integrationer & API-kopplingar
- Har ett öga och intresse för webbdesign, UX, UI och kan validera webbproduktioner
- Lösningsorienterad och inte rädd för att komma med egna idéer
- Trivs att jobba i ett prestigelöst team som inte är rädda för att ta hjälp av varandra
- Håller dig uppdaterad på ny teknik och vill utvecklas inom ditt område


Kompetens
CSS/SASS/LESS
Google Cloud & AWS
HTML5
JavaScript/jQuery
React
UX/UI
Web Development
Wordpress, WooCommerce


Intervjuer sker löpande Visa mindre

Webbutvecklare med e-handelsfokus

Ansök    Aug 24    Viskan System AB    Frontend-utvecklare
Med Nordens bästa e-handelsplattform växer vi så det knakar och vill nu utöka vårt frontendteam med ytterligare en nyfiken webbutvecklare. Vi värdesätter ett stort engagemang och driv före formell utbildning eller perfekta meriter. Du brinner för webbutveckling! Programmering är ett intresse och något du ägnar din fritid åt, du har även koll på den senaste tekniken/trenderna/nyheterna. Självklart är du en prestigelös teamplayer som längtar efter arbetskamr... Visa mer
Med Nordens bästa e-handelsplattform växer vi så det knakar och vill nu utöka vårt frontendteam med ytterligare en nyfiken webbutvecklare. Vi värdesätter ett stort engagemang och driv före formell utbildning eller perfekta meriter. Du brinner för webbutveckling! Programmering är ett intresse och något du ägnar din fritid åt, du har även koll på den senaste tekniken/trenderna/nyheterna. Självklart är du en prestigelös teamplayer som längtar efter arbetskamrater med samma intresse som dig. Du både talar och skriver svenska och är bekväm med engelska.
Känner du igen dig med ovanstående så har du chansen att få nya erfarenheter för framtiden och även möjligheten att utmana dig själv till nya nivåer.
Ditt blivande team kallas Research, development & design och är ansvariga för att utföra tidsbestämda projekt och genomföra lösningar för Viskans e-handelskunder. Förutom detta kommer du arbeta med ett fantastiskt gäng roliga, stöttande och inte minst mycket kompetenta kollegor på Viskan. Du kommer hjälpa Viskans kunder, exempelvis Oscar Jacobson, Decor of Sweden, Lager 157, Babyworld, Primeboots, Gneis och Hemtex och vi ser att många spännande kunder är intresserade av våra lösningar.
Följande kompetenser krävs
JavaScript
Modernt JavaScript-ramverk t.ex. React eller Vue
Statehantering t.ex. Redux
CSS
HTML

Extra bonus om du dessutom har koll på
Node.js
Ett öga för design
Git
Förståelse hur en e-handel fungerar

Finska

På frågan vad våra anställda tycker om med sitt arbete på Viskan är några svar
Flexibiliteten att styra sitt eget arbete
"Work-life balance"
Utmaningar och möjligheten att hela tiden lära sig mer
Hög kompetens hos personalen
Långt fram i utvecklingen
Spännande kunder och projekt
Drivkraften hos företaget att hela tiden utvecklas
Gemenskapen
Tydlig roadmap

Från våra kunder får vi ofta höra att det är lätt och roligt att genomföra projekt tillsammans med oss. Det beror förmodligen på att alla anställda, förutom en hög teknisk kompetens, har ett stort engagemang och ett genuint intresse av kundens verksamhet.
Om Viskan
Viskan grundades från JC på 1990-talet. JC var en kreativ smältdegel ur vilken det uppstod företag som Gina Tricot, Nudie Jeans, Lager 157, Weekday och inte minst Viskan.Vi består idag av drygt 50 experter på e-handel och abonnemang som älskar att skapa genomtänkta och intelligenta lösningar. Sedan 1998 har vi utvecklat och förnyat vår e-handelsplattform till att ligga i den absoluta tekniska framkanten. Med oss har man möjlighet att skapa överlägsna internationella e-handelslösningar som bygger på våra grundprinciper om enkelhet och automatisering. En stor del av det som gör Viskan så starkt är en ständig innovationskultur. På vår forsknings- och utvecklingsavdelning råder febril aktivitet för att skapa förutsättningar för att Viskan skall fortsätta ligga i framkant. Idag använder fler än 50 företag, i olika verksamheter, Viskans lösningar på mer än 30 marknader.
#jobbjustnu Visa mindre

Mjukvaruföretaget Elinfo söker en frontendutvecklare

Ansök    Sep 7    Empleo Växjö AB    Frontend-utvecklare
Till vårt trevliga kundföretag Elinfo rekryterar vi en frontendutvecklare. EL-VIS är speciellt anpassat för att förenkla vardagen för organisationer inom elbranschen. Här får du vara med på en häftig resa hos ett välmående företag med visionen att expandera internationellt. Din vardag Utvecklingsteamet består idag av fyra personer som har ett agilt arbetssätt och arbetar med lösningar i teknikens absoluta framkant. Du kommer att arbeta med nyutveckling,... Visa mer
Till vårt trevliga kundföretag Elinfo rekryterar vi en frontendutvecklare.

EL-VIS är speciellt anpassat för att förenkla vardagen för organisationer inom elbranschen. Här får du vara med på en häftig resa hos ett välmående företag med visionen att expandera internationellt.

Din vardag

Utvecklingsteamet består idag av fyra personer som har ett agilt arbetssätt och arbetar med lösningar i teknikens absoluta framkant. Du kommer att arbeta med nyutveckling, förbättringar och underhåll med fokus på frontend. Arbetskulturen genomsyras av ödmjukhet, humor, glädje och ett gott samarbete där man hjälper varandra.

Vill du arbeta på ett mindre företag där du får vara med och påverka hela utvecklingskedjan från idé, arkitektur till release så är detta jobbet för dig!
Våra frontendsystem är uppbyggda i Angular IO och vår backend är skriven i C#. Din inriktning kommer att vara frontend.

För oss är det viktig att medarbetaren mår bra på alla plan. Därför ser vi det som en självklarhet med flexibla arbetstider och andra möjligheter för att få din vardag och ditt familjeliv att fungera. Du kommer sitta i fina lokaler i centrala Växjö. Stämningen är familjär och avslappnad samtidigt som det finns ett driv och en vilja att förbättra vardagen för våra kunder.

Vem du är

Dina personliga egenskaper har stor betydelse för att vi ska trivas att jobba långsiktigt tillsammans. Vi söker dig som är van vid att ta ansvar för ett eget projekt, du är driven och kan jobba helt självständigt. Vidare har du engagemang, prestigelöshet, laganda och eget driv.

Du trivs när arbetet är varierande och har intresse av att lyssna och förstå både kunder och kollegor. Sprider du glädje omkring dig och har humor kommer du passa väl in i vårt härliga team.

Om du tidigare arbetat i olika ramverk för frontend är det meriterande.

Uppdraget är en direktrekrytering till Elinfo.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Växjö
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning tillämpas. Kollektivavtal finns.
Ansökningstid: 2021-09-22 Visa mindre

Mjukvaruföretaget Elinfo söker en frontendutvecklare

Ansök    Sep 7    Empleo Växjö AB    Frontend-utvecklare
Till vårt trevliga kundföretag Elinfo rekryterar vi en frontendutvecklare. EL-VIS är speciellt anpassat för att förenkla vardagen för organisationer inom elbranschen. Här får du vara med på en häftig resa hos ett välmående företag med visionen att expandera internationellt. Din vardag Utvecklingsteamet består idag av fyra personer som har ett agilt arbetssätt och arbetar med lösningar i teknikens absoluta framkant. Du kommer att arbeta med nyutveckling,... Visa mer
Till vårt trevliga kundföretag Elinfo rekryterar vi en frontendutvecklare.

EL-VIS är speciellt anpassat för att förenkla vardagen för organisationer inom elbranschen. Här får du vara med på en häftig resa hos ett välmående företag med visionen att expandera internationellt.

Din vardag

Utvecklingsteamet består idag av fyra personer som har ett agilt arbetssätt och arbetar med lösningar i teknikens absoluta framkant. Du kommer att arbeta med nyutveckling, förbättringar och underhåll med fokus på frontend. Arbetskulturen genomsyras av ödmjukhet, humor, glädje och ett gott samarbete där man hjälper varandra.

Vill du arbeta på ett mindre företag där du får vara med och påverka hela utvecklingskedjan från idé, arkitektur till release så är detta jobbet för dig!
Våra frontendsystem är uppbyggda i Angular IO och vår backend är skriven i C#. Din inriktning kommer att vara frontend.

För oss är det viktig att medarbetaren mår bra på alla plan. Därför ser vi det som en självklarhet med flexibla arbetstider och andra möjligheter för att få din vardag och ditt familjeliv att fungera. Du kommer sitta i fina lokaler i centrala Växjö. Stämningen är familjär och avslappnad samtidigt som det finns ett driv och en vilja att förbättra vardagen för våra kunder.

Vem du är

Dina personliga egenskaper har stor betydelse för att vi ska trivas att jobba långsiktigt tillsammans. Vi söker dig som är van vid att ta ansvar för ett eget projekt, du är driven och kan jobba helt självständigt. Vidare har du engagemang, prestigelöshet, laganda och eget driv.

Du trivs när arbetet är varierande och har intresse av att lyssna och förstå både kunder och kollegor. Sprider du glädje omkring dig och har humor kommer du passa väl in i vårt härliga team.

Om du tidigare arbetat i olika ramverk för frontend är det meriterande.

Uppdraget är en direktrekrytering till Elinfo.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Växjö
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning tillämpas. Kollektivavtal finns.
Ansökningstid: 2021-09-22 Visa mindre

FRONTENDUTVECKLARE TILL NEXER I BORÅS

Ansök    Jul 7    Nexer AB    Frontend-utvecklare
Nexer skapades från Sigma IT och är framtidens techbolag.  Vi växer och behöver stärka upp vårt team i Borås med utvecklare som har huvudfokus frontend och kunskap inom JavaScript med ramverk så som React, Angular, VUE etc. och bidra till vår grupp med din kreativitet och ständiga vilja att hitta en bättre, snyggare lösning. Vi söker dig som brinner för teknikerna runt JavaScript och som vill bli en del av ett team där utveckling och kompetens står i fokus... Visa mer
Nexer skapades från Sigma IT och är framtidens techbolag.  Vi växer och behöver stärka upp vårt team i Borås med utvecklare som har huvudfokus frontend och kunskap inom JavaScript med ramverk så som React, Angular, VUE etc. och bidra till vår grupp med din kreativitet och ständiga vilja att hitta en bättre, snyggare lösning. Vi söker dig som brinner för teknikerna runt JavaScript och som vill bli en del av ett team där utveckling och kompetens står i fokus.

Hur ser rollen ut?

Som konsult hos Nexer får du möjlighet att arbeta med kvalificerade utmaningar hos våra kunder. Till ditt stöd finns kollegor som alltid ställer upp, i en organisation där arbetsglädje, kunskap och utveckling står i centrum. Teamet består av kompetenta och stöttande kollegor där du har möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med dem genom erfarenhets och kompetensutbyte.

Både våra kunder och konsulter är olika och så även våra uppdrag. Uppdragens utformning varierar beroende på kund och vilken kompetens just du har.

Tillhörighet är viktigt för oss och detta arbetar vi med kontinuerligt genom sociala aktiviteter, kompetensutveckling och annat som syftar till att öka trivseln inom gruppen. Du har en nära kontakt med din chef som hela tiden arbetar för att du ska få ett så utmanande och utvecklande uppdrag som möjligt. Och för att jobbet ska bli trivsamt och givande ser vi till att alltid ha kul! 

Din bakgrund

Vi tror att du har jobbat som frontend-utvecklare i minst 3 år och är bekväm med teknikerna runt JavaScript och har kännedom kring relevanta ramverk, så som React.js, Node.js eller Vue. Du tycker det är roligt att ta dig an nya utmaningar genom olika uppdrag och kundprojekt. Utöver det är det meriterande att ha vana att arbeta efter agila metoder samt erfarenhet av molntjänster på något sätt.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vill behålla den atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära. Du har en stark drivkraft att vilja slutföra och att göra kunden nöjd.

Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!

Hur är Nexer som arbetsgivare?

På Nexer tänker vi att varje ny idé, varje innovation och ny bekantskap är ett löfte om en bättre framtid. För dig, för våra kunder och för världen vi lever i.

Framtiden är inte en avlägsen dröm, den skapas av handlingarna vi gör idag. Hos Nexer får du möjlighet att drömma stort, tänka smart och se till att saker verkligen händer. Vi tar visionära idéer och skapar konkreta strategier. Vi använder teknik som verktyg för framsteg och hittar nya sätt att kommunicera på.

Vi arbetar värdestyrt och lägger vårt hjärta i allting vi gör. Du får nära till dem som fattar beslut och du kan alltid vara med och påverka. Jobbar du på Nexer får du en stark arbetsgivare med internationell närvaro och stora möjligheter att utvecklas.

För att du ska utvecklas och må bra erbjuder Nexer generöst friskvårdbidrag, kompetensutveckling på arbetstid, eget Pluralsight-konto, aktiviteter och eventresor.

Varför Nexer?

Inom Nexer finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.

Vi erbjuder problemlösning, allt från att utveckla ett nytt system till att designa en webbshop eller något annat där vår breda och spetsiga kompetens inom teknik kommer till sin rätt. Våra uppdrag har ofta internationell karaktär, därför är flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet. Konsultuppdragen finns dels på vårt kontor och oftast hos våra kunder, därför är resor i närområdet en del av vardagen

Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan här nedan. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Om har du frågor om rekryteringsprocessen kan du höra av dig till ansvarig rekryterare Klara Matsdotter på [email protected] Har du andra frågor kring tjänsten och boråskontoret kan du kontakta rekryterande chef Andreas Dahlén på [email protected] Visa mindre

Ingenjör inom funktionssäkerhet

I framtiden krävs säkrare och mer ekonomiskt och miljömässigt hållbara transporter och system. Divisionen Säkerhet och Transport har experter inom bl.a. funktionssäkerhet, mekaniska risker, mätteknik och brandskydd i avancerad labbmiljö. - Vill du bli en del av Sveriges starkaste gruppering inom functional safety/dependable systems? - Är du intresserad av både hårdvara och programvara? - Låter det spännande att få arbeta med en produkts alla faser f... Visa mer
I framtiden krävs säkrare och mer ekonomiskt och miljömässigt hållbara transporter och system.

Divisionen Säkerhet och Transport har experter inom bl.a. funktionssäkerhet, mekaniska risker, mätteknik och brandskydd i avancerad labbmiljö.

- Vill du bli en del av Sveriges starkaste gruppering inom functional safety/dependable systems?
- Är du intresserad av både hårdvara och programvara?
- Låter det spännande att få arbeta med en produkts alla faser från riskanalys till färdigt säkerhetskoncept?

Då är vi kanske din framtida arbetsgivare! Vi utökar vårt team och söker därför flera nya kollegor under hela detta året. Just nu söker vi en ingenjör inom funktionssäkerhet. Vill du bli en del av oss?

Om oss
RISE avdelning Elektrifiering och pålitlighet arbetar bland annat med forskning, utvärdering och provning som stödjer utvecklingen av hållbara transportsystem med fokus på säkerhet, elektrifiering och automatisering men också industriella produkter med motsvarande behov. Vi arbetar till exempel med elsäkerhet, miljötålighet, funktionssäkerhet och maskinsäkerhet. Batteri och vätgasteknik i nya drivlinor och energisystem är också viktiga områden för avdelningen.

Enheten Säkra styrsystem som du kommer att tillhöra arbetar både inom området funktionssäkerhet för inbyggda system och maskiner samt utvärdering och test av olika typer av mätinstrument och datainsamlingssystem som t.ex. taxametrar, larmsystem, betalsystem och redovisningscentraler för taxi.

Placeringsort för rollen är Borås.

Om rollen
Du kommer bli en del av en grupp som arbetat med området funktionssäkerhet i mer än 25 år. I arbetet kommer det finnas möjlighet att både få arbeta med utmanade arbetsuppgifter för mer traditionella maskiner och nya spännande säkerhetsfunktioner som är på väg att implementeras i olika typer av mobila maskiner. I arbetet kommer det även att ingå att genomföra funktionssäkerhetsutvärderingar på enskilda styrsystem (t.ex. säkerhets PLC).

I rollen kommer du att få stötta svensk industri med avancerade utvärderingar av funktionssäkerhet hos olika typer av produkter och system. I dagsläget är huvudfokus på funktionssäkerhet med koppling till Maskindirektivet eftersom det är väldigt många maskiner både traditionella- samt mobila maskiner som är harmoniserade mot detta viktiga direktiv. Med rätt bakgrund kan du även vara en nyckelperson till att vi breddar vår verksamhet inom funktionssäkerhet till nya branscher.

Området är expansivt med många nya aktörer och nya regelverk som utvecklas parallellt med teknikutvecklingen och allt fler standarder som ställer hårdare krav på funktionssäkerhet.

Vill du omsätta kunskap till nytta för samhälle och näringsliv är det här ett tillfälle för dig!

Vem är du?
Vi tror att du är högskoleingenjör, civilingenjör alternativt forskarutbildad inom elektronik/data.

Det är positivt om du har tidigare erfarenhet av funktionssäkerhet och gärna arbetat med någon av standarderna ISO 13849 (PL), IEC 61508 (SIL) eller ISO 26262 (ASIL).

Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift såväl på svenska som på engelska.

Arbetet kräver att du är självgående, ordningsam, strukturerad, analytisk, kreativ, affärsmässig och kommunikativ. Du är flexibel, kan både arbeta självständigt och planera ditt arbete samtidigt som laganda och samarbete är viktigt. För att trivas i rollen är du utåtriktad och tycker om att ha kontakt med kunder och kollegor. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Är vi rätt för varandra?
Hos oss kommer du att få möjlighet att arbeta i ett växande företag där det händer mycket. Inom RISE gillar vi olika och vi är övertygade om att mångfald bidrar till en innovativ miljö där vi tillsammans utmanar gränser och utvecklar ny kunskap och kompetens för framtiden. Du kommer att arbeta i en dynamisk miljö som ger dig utvecklingsmöjligheter både professionellt och personligt. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad på riktigt. Välkommen till hela Sveriges forskningsinstitut och innovationspartner!

Välkommen med din ansökan!
Låter detta spännande och du vill veta mer så är du välkommen att kontakta Maria Sjöström, Enhetschef Säkra styrsystem, +46 10 516 50 76. Sista ansökningsdag är den 30 augusti 2021. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningsperioden.

Våra fackliga representanter är: Lazaros Tsantaridis, SACO, 010-516 62 21 och Linda Ikatti, Unionen, 010-516 51 61.

RISE, funktionssäkerhet, funktionell säkerhet, dependable systems, tillförlitlighetsberäkningar, ISO 13849, IEC 61508, ISO 26262, Borås Visa mindre

Ingenjör inom funktionssäkerhet

I framtiden krävs säkrare och mer ekonomiskt och miljömässigt hållbara transporter och system. Divisionen Säkerhet och Transport har experter inom bl.a. funktionssäkerhet, mekaniska risker, mätteknik och brandskydd i avancerad labbmiljö. - Vill du bli en del av Sveriges starkaste gruppering inom functional safety/dependable systems? - Är du intresserad av både hårdvara och programvara? - Låter det spännande att få arbeta med en produkts alla faser f... Visa mer
I framtiden krävs säkrare och mer ekonomiskt och miljömässigt hållbara transporter och system.

Divisionen Säkerhet och Transport har experter inom bl.a. funktionssäkerhet, mekaniska risker, mätteknik och brandskydd i avancerad labbmiljö.

- Vill du bli en del av Sveriges starkaste gruppering inom functional safety/dependable systems?
- Är du intresserad av både hårdvara och programvara?
- Låter det spännande att få arbeta med en produkts alla faser från riskanalys till färdigt säkerhetskoncept?

Då är vi kanske din framtida arbetsgivare! Vi utökar vårt team och söker därför flera nya kollegor under hela detta året. Just nu söker vi en ingenjör inom funktionssäkerhet. Vill du bli en del av oss?

Om oss
RISE avdelning Elektrifiering och pålitlighet arbetar bland annat med forskning, utvärdering och provning som stödjer utvecklingen av hållbara transportsystem med fokus på säkerhet, elektrifiering och automatisering men också industriella produkter med motsvarande behov. Vi arbetar till exempel med elsäkerhet, miljötålighet, funktionssäkerhet och maskinsäkerhet. Batteri och vätgasteknik i nya drivlinor och energisystem är också viktiga områden för avdelningen.

Enheten Säkra styrsystem som du kommer att tillhöra arbetar både inom området funktionssäkerhet för inbyggda system och maskiner samt utvärdering och test av olika typer av mätinstrument och datainsamlingssystem som t.ex. taxametrar, larmsystem, betalsystem och redovisningscentraler för taxi.

Placeringsort för rollen är Borås.

Om rollen
Du kommer bli en del av en grupp som arbetat med området funktionssäkerhet i mer än 25 år. I arbetet kommer det finnas möjlighet att både få arbeta med utmanade arbetsuppgifter för mer traditionella maskiner och nya spännande säkerhetsfunktioner som är på väg att implementeras i olika typer av mobila maskiner. I arbetet kommer det även att ingå att genomföra funktionssäkerhetsutvärderingar på enskilda styrsystem (t.ex. säkerhets PLC).

I rollen kommer du att få stötta svensk industri med avancerade utvärderingar av funktionssäkerhet hos olika typer av produkter och system. I dagsläget är huvudfokus på funktionssäkerhet med koppling till Maskindirektivet eftersom det är väldigt många maskiner både traditionella- samt mobila maskiner som är harmoniserade mot detta viktiga direktiv. Med rätt bakgrund kan du även vara en nyckelperson till att vi breddar vår verksamhet inom funktionssäkerhet till nya branscher.

Området är expansivt med många nya aktörer och nya regelverk som utvecklas parallellt med teknikutvecklingen och allt fler standarder som ställer hårdare krav på funktionssäkerhet.

Vill du omsätta kunskap till nytta för samhälle och näringsliv är det här ett tillfälle för dig!

Vem är du?
Vi tror att du är högskoleingenjör, civilingenjör alternativt forskarutbildad inom elektronik/data.

Det är positivt om du har tidigare erfarenhet av funktionssäkerhet och gärna arbetat med någon av standarderna ISO 13849 (PL), IEC 61508 (SIL) eller ISO 26262 (ASIL).

Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift såväl på svenska som på engelska.

Arbetet kräver att du är självgående, ordningsam, strukturerad, analytisk, kreativ, affärsmässig och kommunikativ. Du är flexibel, kan både arbeta självständigt och planera ditt arbete samtidigt som laganda och samarbete är viktigt. För att trivas i rollen är du utåtriktad och tycker om att ha kontakt med kunder och kollegor. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Är vi rätt för varandra?
Hos oss kommer du att få möjlighet att arbeta i ett växande företag där det händer mycket. Inom RISE gillar vi olika och vi är övertygade om att mångfald bidrar till en innovativ miljö där vi tillsammans utmanar gränser och utvecklar ny kunskap och kompetens för framtiden. Du kommer att arbeta i en dynamisk miljö som ger dig utvecklingsmöjligheter både professionellt och personligt. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad på riktigt. Välkommen till hela Sveriges forskningsinstitut och innovationspartner!

Välkommen med din ansökan!
Låter detta spännande och du vill veta mer så är du välkommen att kontakta Johan Hedberg, Enhetschef Säkra styrsystem, 010-516 50 71. Sista ansökningsdag är den 16 juni 2021. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningsperioden.

Våra fackliga representanter är: Lazaros Tsantaridis, SACO, 010-516 62 21 och Linda Ikatti, Unionen, 010-516 51 61.

RISE, funktionssäkerhet, funktionell säkerhet, dependable systems, tillförlitlighetsberäkningar, ISO 13849, IEC 61508, ISO 26262, Borås Visa mindre

Frontendutvecklare till Brainforest

Om oss på Brainforest Vi är en digital byrå som skapar framgångsrika lösningar för våra kunder. Lösningar som ökar lönsamhet genom digital transformation, ökar konvertering genom animation och bygger varumärke genom kommunikation. Vi är strateger, utvecklare, kreatörer och drivna ledare som skapar verktyg som i ena projektet genererar försäljning genom visualisering av produkter online, för att i nästa kunna effektivisera offertgivning som leder till kost... Visa mer
Om oss på Brainforest
Vi är en digital byrå som skapar framgångsrika lösningar för våra kunder. Lösningar som ökar lönsamhet genom digital transformation, ökar konvertering genom animation och bygger varumärke genom kommunikation.

Vi är strateger, utvecklare, kreatörer och drivna ledare som skapar verktyg som i ena projektet genererar försäljning genom visualisering av produkter online, för att i nästa kunna effektivisera offertgivning som leder till kostnadsbesparingar. Vi har lång erfarenhet av att framgångsrikt maximera utväxlingen av digitala plattformar, och vi ser oss själva som problemlösare med fokus på affärsnytta för våra kunder.

Brainforest har sina rötter i att skapa kommunikation som ger snabba resultat och långsiktiga vinster. Vi skapar spännande innehåll, utformar budskap som leder till handling, utvecklar koncept som ger en känsla av igenkänning och som visar varumärken från sin allra bästa sida.

Nu är vi på jakt efter en erfaren frontendutvecklare som är en fena på React, som kan hjälpa oss att fortsätta växa!

Om dig
Att vi är ett mindre bolag på ca 25 personer är något du tilltalas av då det innebär att du får vara delaktig i utveckling från ax till limpa samt att få vara nära den kreativa processen. För oss på Brainforest är du inte en liten kugge i något stort maskineri, utan en uppskattad kollega som får ta stort ansvar och påverka spelreglerna - på riktigt. Att både skapa skräddarsydda webblösningar men även vidareutveckla redan befintliga plattformar i React kommer att vara en stor del i ditt dagliga arbete.

Du strävar alltid efter att ta fram den bästa möjliga lösningen för våra kunder och därför ser du till att hålla dig uppdaterad kring, och gärna testar, de senaste teknikerna och ramverken. Om du fick beskriva dig själv skulle du säga att du är entreprenöriell, social och ansvarstagande. Dessa egenskaper gör att du aktivt deltar i kunddialoger gällande de tekniska bitarna och tar gärna på dig rollen som tech lead i större projekt och ansvarar för arkitekturen.

För att lyckas i denna roll:

- Har du gjort några år inom webbutveckling
- Du är en riktig Javascript-nörd (React ligger dig varmt om hjärtat)
- Du skriver välstrukturerad och hållbar kod
- Du gillar att dela med dig av din kunskap för att få teamet att växa
- Du talar och skriver obehindrat både svenska som engelska
- Har du relevant utbildning inom webbutveckling? Fantastiskt, men inget måste!


Har du erfarenhet även av React Native, Node, NextJS och MongoDB, ja då blir vi ännu gladare!

What’s in it for you
På Brainforest får du stor frihet i ditt arbete, du får möjlighet att arbeta med komplexa metoder och system för att komma fram till de bästa möjliga lösningarna för våra kunder. Sharing is caring som man brukar säga, och för att dela med oss av våra kunskaper brukar vi varannan månad ta en heldag och djupdyka i nya teknikområden på våra Brainhacks! Hos oss kan du till stor del jobba remote, även om vi gärna ser dig på kontoret i Borås ibland. Vi är ett tight gäng som gärna träffas (självklart när vi får och kan!) för roliga aktiviteter såsom DJ-fredagar och biokvällar!

Låter detta som du?
Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag för att knipa rollen snabbt. Vill du veta mer om tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta mig på Anna Sellhed på anna[email protected] Visa mindre

Fullstackutvecklare till Brainforest

Om oss på Brainforest Vi är en digital byrå som skapar framgångsrika lösningar för våra kunder. Lösningar som ökar lönsamhet genom digital transformation, ökar konvertering genom animation och bygger varumärke genom kommunikation. Vi är strateger, utvecklare, kreatörer och drivna ledare, som skapar verktyg som i ena projektet genererar försäljning genom visualisering av produkter online, för att i nästa kunna effektivisera offertgivning som leder till kos... Visa mer
Om oss på Brainforest
Vi är en digital byrå som skapar framgångsrika lösningar för våra kunder. Lösningar som ökar lönsamhet genom digital transformation, ökar konvertering genom animation och bygger varumärke genom kommunikation.

Vi är strateger, utvecklare, kreatörer och drivna ledare, som skapar verktyg som i ena projektet genererar försäljning genom visualisering av produkter online, för att i nästa kunna effektivisera offertgivning som leder till kostnadsbesparingar. Vi har lång erfarenhet av att framgångsrikt maximera utväxlingen av digitala plattformar, och vi ser oss själva som problemlösare med fokus på affärsnytta för våra kunder.

Brainforest har sina rötter i att skapa kommunikation som ger snabba resultat och långsiktiga vinster. Vi skapar spännande innehåll, utformar budskap som leder till handling, utvecklar koncept som ger en känsla av igenkänning och som visar varumärken från sin allra bästa sida.

Nu är vi på jakt efter en fullstackutvecklare som är fenomenal på Javascript och .NET, som kan hjälpa oss att fortsätta växa!

Om dig
För att trivas i rollen som webbutvecklare hos oss har du gjort ett par år som utvecklare och kan React och .NET på handens fem fingrar. Du kommer att arbeta nära den kreativa processen och bygga såväl nya skräddarsydda webblösningar som att vidareutveckla befintliga för att ta fram rätt lösningar som överträffar våra kunders förväntningar. Du är en allround-spelare som inte är särskilt fäst vid en specifik plattform, utan älskar att testa nytt!

För att lyckas i denna roll:

- Du har gedigen erfarenhet av React och .NET, gärna även React Native
- Du kodar välstrukturerat och hållbart
- Har du relevant utbildning inom webbutveckling? Fantastiskt, men inget måste!


Har du erfarenhet av att arbeta med t.ex. Node, .NET Core, Kubernetes och Docker - Ja då blir vi ännu gladare!

What’s in it for you?
På Brainforest får du stor frihet i ditt arbete, du får möjlighet att arbeta med komplexa metoder och system för att komma fram till de bästa möjliga lösningarna för våra kunder. Sharing is caring som man brukar säga, och för att dela med oss av våra kunskaper brukar vi varannan månad ta en heldag och djupdyka i nya teknikområden på våra Brainhacks! Hos oss kan du till stor del jobba remote, även om vi gärna ser dig på kontoret i Borås ibland. Vi är ett tight gäng som gärna träffas (självklart när vi får och kan!) för roliga aktiviteter såsom DJ-fredagar och biokvällar!

Låter detta som du?
Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag för att knipa rollen snabbt. Vill du veta mer om tjänsten eller har frågor så är du varmt välkommen att kontakta Anna Sellhed på [email protected] Visa mindre

Webbutvecklare med e-handelsfokus

Ansök    Apr 22    Viskan System AB    Frontend-utvecklare
Med Nordens bästa e-handelsplattform växer vi så det knakar och vill nu utöka vårt frontendteam med ytterligare en nyfiken webbutvecklare. Vi värdesätter ett stort engagemang och driv före formell utbildning eller perfekta meriter. Du brinner för webbutveckling! Programmering är ett intresse och något du ägnar din fritid åt, du har även koll på den senaste tekniken/trenderna/nyheterna. Självklart är du en prestigelös teamplayer som längtar efter arbetskamr... Visa mer
Med Nordens bästa e-handelsplattform växer vi så det knakar och vill nu utöka vårt frontendteam med ytterligare en nyfiken webbutvecklare. Vi värdesätter ett stort engagemang och driv före formell utbildning eller perfekta meriter. Du brinner för webbutveckling! Programmering är ett intresse och något du ägnar din fritid åt, du har även koll på den senaste tekniken/trenderna/nyheterna. Självklart är du en prestigelös teamplayer som längtar efter arbetskamrater med samma intresse som dig. Du både talar och skriver svenska och är bekväm med engelska.
Känner du igen dig med ovanstående så har du chansen att få nya erfarenheter för framtiden och även möjligheten att utmana dig själv till nya nivåer.
Ditt blivande team kallas Research, development & design och är ansvariga för att utföra tidsbestämda projekt och genomföra lösningar för Viskans e-handelskunder. Förutom detta kommer du arbeta med ett fantastiskt gäng roliga, stöttande och inte minst mycket kompetenta kollegor på Viskan. Du kommer hjälpa Viskans kunder, exempelvis Oscar Jacobson, Decor of Sweden, Lager 157, Babyworld, Primeboots, Gneis och Hemtex och vi ser att många spännande kunder är intresserade av våra lösningar.
Följande kompetenser krävs
JavaScript
Modernt JavaScript-ramverk t.ex. React eller Vue
Statehantering t.ex. Redux
CSS
HTML

Extra bonus om du dessutom har koll på
Node.js
Ett öga för design
Git
Förståelse hur en e-handel fungerar

Finska

På frågan vad våra anställda tycker om med sitt arbete på Viskan är några svar
Flexibiliteten att styra sitt eget arbete
"Work-life balance"
Utmaningar och möjligheten att hela tiden lära sig mer
Hög kompetens hos personalen
Långt fram i utvecklingen
Spännande kunder och projekt
Drivkraften hos företaget att hela tiden utvecklas
Gemenskapen
Tydlig roadmap

Från våra kunder får vi ofta höra att det är lätt och roligt att genomföra projekt tillsammans med oss. Det beror förmodligen på att alla anställda, förutom en hög teknisk kompetens, har ett stort engagemang och ett genuint intresse av kundens verksamhet.
Om Viskan
Viskan grundades från JC på 1990-talet. JC var en kreativ smältdegel ur vilken det uppstod företag som Gina Tricot, Nudie Jeans, Lager 157, Weekday och inte minst Viskan.Vi består idag av drygt 50 experter på e-handel och abonnemang som älskar att skapa genomtänkta och intelligenta lösningar. Sedan 1998 har vi utvecklat och förnyat vår e-handelsplattform till att ligga i den absoluta tekniska framkanten. Med oss har man möjlighet att skapa överlägsna internationella e-handelslösningar som bygger på våra grundprinciper om enkelhet och automatisering. En stor del av det som gör Viskan så starkt är en ständig innovationskultur. På vår forsknings- och utvecklingsavdelning råder febril aktivitet för att skapa förutsättningar för att Viskan skall fortsätta ligga i framkant. Idag använder fler än 50 företag, i olika verksamheter, Viskans lösningar på mer än 30 marknader.
#jobbjustnu Visa mindre

Webbutvecklare med e-handelsfokus

Ansök    Feb 2    Viskan System AB    Frontend-utvecklare
Om jobbet Med Nordens bästa e-handelsplattform växer vi så det knakar och vill nu utöka vårt frontendteam med ytterligare en nyfiken webbutvecklare. Vi värdesätter ett stort engagemang och driv före formell utbildning eller perfekta meriter. Du brinner för webbutveckling! Programmering är ett intresse och något du ägnar din fritid åt, du har även koll på den senaste tekniken/trenderna/nyheterna. Självklart är du en prestigelös teamplayer som längtar efter ... Visa mer
Om jobbet
Med Nordens bästa e-handelsplattform växer vi så det knakar och vill nu utöka vårt frontendteam med ytterligare en nyfiken webbutvecklare. Vi värdesätter ett stort engagemang och driv före formell utbildning eller perfekta meriter. Du brinner för webbutveckling! Programmering är ett intresse och något du ägnar din fritid åt, du har även koll på den senaste tekniken/trenderna/nyheterna. Självklart är du en prestigelös teamplayer som längtar efter arbetskamrater med samma intresse som dig. Du både talar och skriver svenska och är bekväm med engelska.
Känner du igen dig med ovanstående så har du chansen att få nya erfarenheter för framtiden och även möjligheten att utmana dig själv till nya nivåer.
Ditt blivande team kallas Research, development & design och är ansvariga för att utföra tidsbestämda projekt och genomföra lösningar för Viskans e-handelskunder. Förutom detta kommer du arbeta med ett fantastiskt gäng roliga, stöttande och inte minst mycket kompetenta kollegor på Viskan. Du kommer hjälpa Viskans kunder, exempelvis Oscar Jacobson, Decor of Sweden, Lager 157, Babyworld, Primeboots, Gneis och Hemtex och vi ser att många spännande kunder är intresserade av våra lösningar.
Följande kompetenser krävs:
JavaScript
Modernt JavaScript-ramverk t.ex. React eller Vue
Statehantering t.ex. Redux
CSS
HTML

Extra bonus om du dessutom har koll på:
Node.js
Ett öga för design
Git
Förståelse hur en e-handel fungerar

Finska

På frågan vad våra anställda tycker om med sitt arbete på Viskan är några svar:
Flexibiliteten att styra sitt eget arbete
"Work-life balance"
Utmaningar och möjligheten att hela tiden lära sig mer
Hög kompetens hos personalen
Långt fram i utvecklingen
Spännande kunder och projekt
Drivkraften hos företaget att hela tiden utvecklas
Gemenskapen
Tydlig roadmap

Från våra kunder får vi ofta höra att det är lätt och roligt att genomföra projekt tillsammans med oss. Det beror förmodligen på att alla anställda, förutom en hög teknisk kompetens, har ett stort engagemang och ett genuint intresse av kundens verksamhet.
Om Viskan
Viskan grundades från JC på 1990-talet. JC var en kreativ smältdegel ur vilken det uppstod företag som Gina Tricot, Nudie Jeans, Lager 157, Weekday och inte minst Viskan.Vi består idag av drygt 50 experter på e-handel och abonnemang som älskar att skapa genomtänkta och intelligenta lösningar. Sedan 1998 har vi utvecklat och förnyat vår e-handelsplattform till att ligga i den absoluta tekniska framkanten. Med oss har man möjlighet att skapa överlägsna internationella e-handelslösningar som bygger på våra grundprinciper om enkelhet och automatisering. En stor del av det som gör Viskan så starkt är en ständig innovationskultur. På vår forsknings- och utvecklingsavdelning råder febril aktivitet för att skapa förutsättningar för att Viskan skall fortsätta ligga i framkant. Idag använder fler än 50 företag, i olika verksamheter, Viskans lösningar på mer än 30 marknader.
#jobbjustnu Visa mindre

Frontend-utvecklare med fokus på React till Ateles i Borås

Ansök    Dec 18    Randstad AB    Frontend-utvecklare
Arbetsbeskrivning Som frontend-utvecklare på Ateles kommer du att arbeta nära kund i en rådgivande roll där du tillsammans med dina kollegor hjälper kunderna att utveckla effektiva e-handelslösningar för framtiden. Du är med och bygger dynamiska, snabba och föränderliga lösningar samt arbetar med avancerade integrationer och nya tekniska plattformar, ramverk med mera. Du måste gilla att bygga nytt då Ateles är ett bolag som driver och bygger nytt snarare ä... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Som frontend-utvecklare på Ateles kommer du att arbeta nära kund i en rådgivande roll där du tillsammans med dina kollegor hjälper kunderna att utveckla effektiva e-handelslösningar för framtiden. Du är med och bygger dynamiska, snabba och föränderliga lösningar samt arbetar med avancerade integrationer och nya tekniska plattformar, ramverk med mera. Du måste gilla att bygga nytt då Ateles är ett bolag som driver och bygger nytt snarare än förvaltar något gammalt.
 
I teamet ansvarar du tillsammans med dina kollegor för allt från designbeslut till systemarkitektur utifrån givna plattformar och tekniker. Du arbetar med stor frihet under ansvar med marknadsledande e-handelsplattformar som exempelvis Magento. 
 
För att arbeta strukturerat och effektivt tillhör du ett mindre team och följer agila utvecklingsmetoder. Arbetet sker främst i projektform, vanligtvis under 6-12 månader med många releaser på vägen och där du snabbt ser resultatet av ditt arbete i kundernas webbshoppar. 
 
När du är redo för en större utmaning finns många möjligheter, exempelvis som Scrum Master eller Tech Lead inom teamet.

Ansvarsområden


Undersöka och analysera våra kunders krav.
Designa och föreslå lösningar för att möta våra kunders krav.
Implementera och bygga lösningar åt våra kunder.


Kvalifikationer
Du gillar att tillsammans med dina kollegor arbeta för att bygga fantastiska lösningar tillsammans med våra kunder. Din bakgrund och dina vägar till denna position kan vara många, men vi tror att du har:
Minst tre års erfarenhet inom webbutveckling med fokus på frontend. 
En teknisk utbildning, till exempel datavetenskap eller systemvetenskap (meriterande).
En förmåga att förstå kundkrav och kunna bryta ner dem till lösningar på ett smart och lättförståeligt sätt.
En förmåga att producera välfungerande, lättunderhållen och återanvändbar kod.
Lätt att lära dig nya plattformar och bibliotek och kan använda dem i rätt situation.
En förmåga att föra dig och uttrycka dig på ett professionellt sätt inför våra kunder och deras användare.
En förståelse hur det är att jobba i ett agilt team med flera nära kollegor där kommunikationen är rak och transparent.

 
Tekniskt sett tror vi att du har kunskaper inom de flesta, men nödvändigtvis inte alla, av följande områden:
JavaScript, HTML5 och CSS3
React
Vue, Angular och TypeScript
E-handelslösningar och e-handelsplattformar, exempelvis Magento
SEO, SEM eller CRO

 
vem är du?
Som person är du trygg och självständig när du vidareutvecklar och driver utvecklingen inom ditt kompetensområde internt och externt mot kund. Du har en stark ansvarskänsla, driv och flera års erfarenhet som utvecklare. I arbetet är du handlingskraftig och leder genom att vara ett gott föredöme.
 
Framförallt, och viktigast av allt, är du en person som brinner för kvalitet och vill hjälpa dina kollegor att bygga Ateles. Din inställning och positiva anda är med andra ord mycket viktig. 
 
Språkmässigt behärskar du både engelska och svenska i tal och skrift.
 
vad erbjuder vi
Som anställd på Ateles får du arbeta på ett bolag som har en spännande resa framför sig och i och med det kommer du kunna vara med och påverka både bolagets och din egen utveckling. Det ges möjligheter att specialisera sig, ta en ledarroll eller ta sig an nya roller inom andra områden.
 
Vår vision är den bästa arbetsplatsen i Norden och vi hoppas du vill hjälpa oss att nå dit!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Ateles med Randstad Technologies som är ett nischat rekryterings- och konsultbolag inom IT. För mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sebastian Dejler på [email protected] eller 0725-29 06 05. 

Om företaget
Det finns ett ordspråk som lyder: “- If you want to go fast, go alone. If you want to go far go together.”
 
Vi på Ateles tror på att jobba tillsammans för samma mål och vi är djärva när vi säger att vi vill gå så långt att vi skapar nordens bästa arbetsplats. Det är en ständig strävan men det är vad vi tror på och det är vår uttalade vision.
 
#weareateles
 
På det professionella planet kan vi säga att vi är tech, tillväxt och innovation, allt stöpt i en form där vi älskar e-handel. På det personliga planet är vi drygt 50 personer som trivs ihop, jobbar för att utveckla oss själva, de bolag vi arbetar med och mellan varven tar en AW när vi känner att det behövs.
 
Ateles är ett levande bolag som hela tiden utvecklas och förändras. Vi söker dig som vill vara här, vill jobba tillsammans med oss och som vill vara med och bygga vår gemensamma arbetsplats. Visa mindre

FRONTENDUTVECKLARE INOM E-HANDEL

Ansök    Feb 13    Nexer AB    Frontend-utvecklare
Nexer söker en Frontendutvecklare till enheten Unified Commerce som arbetar med e-handelslösningar och kringliggande tjänster. Vi söker dig som tillsammans med erfarna och duktiga kollegor vill hjälpa våra kunder att bygga digitala lösningar med hjälp av rätt teknik och på rätt sätt. Vi eftersträvar alltid att leverera kvalitativa lösningar som kan vidareutvecklas över tid, allt eftersom våra kunders och slutanvändares behov ändras. Vilka är vi? Nexer U... Visa mer
Nexer söker en Frontendutvecklare till enheten Unified Commerce som arbetar med e-handelslösningar och kringliggande tjänster.
Vi söker dig som tillsammans med erfarna och duktiga kollegor vill hjälpa våra kunder att bygga digitala lösningar med hjälp av rätt teknik och på rätt sätt. Vi eftersträvar alltid att leverera kvalitativa lösningar som kan vidareutvecklas över tid, allt eftersom våra kunders och slutanvändares behov ändras.

Vilka är vi?

Nexer Unified Commerce är en specialistenhet som levererar ekosystem för digital handel. Vårt mål är att ge våra kunder en enklare och effektivare hantering, samt att ge våra kunders kunder en bättre upplevelse. Det gör vi genom att samla alla system som rör digital handel och kunddialog till en helhet och skapa en sömlös upplevelse för alla inblandade.

Du kommer att ingå i vårt inhouseteam som består av utvecklare, arkitekter, projektledare och affärsanalytiker uppdelade på fyra enheter som levererar lösningar inom e-handel, PIM, MDM samt multikanalkommunikation. Vi behöver dig för att kunna leverera en helhet med både frontend och backend, för att kunna effektivisera våra leveranser och lyckas ännu bättre i våra projekt.

Hur ser rollen ut? 

Som frontendutvecklare har du huvudansvar för att driva arbetet inom frontend och UX-design i olika kundprojekt samt styra den interna utvecklingsprocessen tillsammans med systemarkitekter. Genom en nära dialog med kunder, arkitekter samt backendutvecklare tar du fram lösningar inom Frontend och UX. Du kommer främst att utveckla lösningar som bygger på CMS/e-handelsplattformarna Umbraco, Storm, Episerver eller Sitecore. 

Det är viktigt att leverera lösningar som håller hög kvalité och motsvarar de krav som finns för systemlösningen, vilket du ser till. Arbetet kan ske i projektform eller som ett åtagande, i mindre eller större team enligt agila utvecklingsmetoder. De mesta av arbetet sker inhouse tillsammans med dina kollegor.

Din bakgrund 

Vi söker dig som har arbetat med frontendutveckling i 3 år eller mer och som är van att arbeta i utvecklingsprojekt mot kunder.

Vi tror att du har erfarenhet av:


• Ramverk såsom React

Det är meriterande om du har erfarenhet av:


• Systemutveckling inom .NET eller motsvarande
• E-commerce

Du har en utbildning inom systemvetenskap, frontendutveckling, design eller liknande samt talar och skriver både svenska och engelska.

Vi ser det som väldigt meriterade om du har erfarenhet från Retail branschen, har varit konsult eller om du har erfarenhet av Episerver, Umbraco eller Storm.

Som person tror vi att du är ansvarstagande, självgående, driven och strukturerad. Då rollen innebär mycket kundkontakt är det viktigt att du är kommunikativ och har förmågan att få teammedlemmar att samarbeta. Du har en stark drivkraft att vilja slutföra och att göra kunden nöjd.

 

Hur är Nexer som arbetsgivare?

På Nexer tänker vi att varje ny idé, varje innovation och ny bekantskap är ett löfte om en bättre framtid. För dig, för våra kunder och för världen vi lever i.

Framtiden är inte en avlägsen dröm, den skapas av handlingarna vi gör idag. Hos Nexer får du möjlighet att drömma stor, tänka smart och se till att saker verkligen händer. Vi tar visionära idéer och skapar konkreta strategier. Vi använder teknik som verktyg för framsteg och hittar nya sätt att kommunicera på.

Vi arbetar värdestyrt och lägger vårt hjärta i allting vi gör. Du får nära till dem som fattar beslut och du kan alltid vara med och påverka. Jobbar du på Nexer får du en stark arbetsgivare med internationell närvaro och stora möjligheter att utvecklas.

Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan här nedan. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post, men har du frågor om tjänsten eller Nexer, hör av dig till Jasmina Jarlevid på [email protected] Vi tar löpande emot ansökningar, så vänta inte med att söka!

Mer om Nexer

Vi leder förändringen och strävar hela tiden efter att hitta nya tekniska lösningar. Finns det ett smartare sätt att göra någonting, så hittar vi det. Vi utmanar oss själva varje dag att tänka utanför ramarna och hjälper våra kunder att hela tiden ligga steget före. Tjänster inom digitalisering, IT och R&D ger ökad kundnytta och tillväxt för organisationer både på den svenska och globala marknaden. Vi har också utsetts till Microsoft Country Partner of the Year i Sverige och Brasilien – två gånger.

Vårt stora samhällsengagemang i Star for Life, Mitt Liv, Pink Programming och Kodcentrum ger även dig som medarbetare möjlighet att göra verklig skillnad.

Nexer är entreprenörsdrivet och har över 1500 experter inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i nio länder och på fler än 20 orter i Sverige. Nexer är en del av Danir-koncernen och hette tidigare Sigma IT. Visa mindre

Vi söker Frontend-utvecklare till R3 i Borås!

Om företaget R3 är en reklambyrå i Borås som tar kunders varumärken och försäljning till nya nivåer, med fokus i pixelperfektion, e-handel och digital kommunikation. I nära samarbete med e-handelsplattformen Jetshop har man hittills byggt ett hundratal webbshoppar, varav flera blivit prisbelönta. Byrån grundades 2008 och består idag av 18 kreatörer. Läs mer på www.r-3.se Nu söker vi ytterligare en spelare till teamet! Dina arbetsuppgifter I rollen som fr... Visa mer
Om företaget
R3 är en reklambyrå i Borås som tar kunders varumärken och försäljning till nya nivåer, med fokus i pixelperfektion, e-handel och digital kommunikation. I nära samarbete med e-handelsplattformen Jetshop har man hittills byggt ett hundratal webbshoppar, varav flera blivit prisbelönta. Byrån grundades 2008 och består idag av 18 kreatörer. Läs mer på www.r-3.se

Nu söker vi ytterligare en spelare till teamet!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som frontend-utvecklare kommer du att arbeta tillsammans med ett team av utvecklare och UI/UX-designers på stora projekt, samt individuellt på mindre projekt.

Din profil
Vi ser gärna att du hanterar React och har en god känsla för design, men självklart även Git, HTML, CSS och Javascript m.m. Känner du dig dessutom bekväm med PHP och Python så är det ett stort plus. Vi tror att du är en social doer som gillar utmaningar, att lära dig nya tekniker – och att ha riktigt kul på jobbet.

Tjänsten är heltid och tillsvidare.

Ansöker gör du via hemsidan: www.soderco.se

Ansökningar behandlas löpande så ansök gärna redan idag!
Sista ansökningsdag: 2020-02-12
Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad. Visa mindre

Senior Software Engineer, front-end - Ellos Group

Ansök    Apr 1    Randstad AB    Frontend-utvecklare
Job description You are an experienced front-end engineer and up to date with the latest topics around website development. You will be a member of a growing team focused on taking our omni-channel commerce platform to a new level. You enjoy delivering value and always implement requirements with an eye on the end-to-end customer experience through your web-based interfaces. Business acumen is something you strive for and you value to work in a true Agile ... Visa mer
Job description
You are an experienced front-end engineer and up to date with the latest topics around website development. You will be a member of a growing team focused on taking our omni-channel commerce platform to a new level. You enjoy delivering value and always implement requirements with an eye on the end-to-end customer experience through your web-based interfaces. Business acumen is something you strive for and you value to work in a true Agile environment together with business peers and other IT specialists. 

You will be working with a complex front-end architecture in a “headless” environment, built on the latest technologies. Concepts such as; PWA, AMP, JS Frameworks, API’s etc. are something natural for us. As a Software Engineer you will be part of the team pushing technology to the edge!

This is a great opportunity to be involved in the development of a solution that will be a world class online shopping experience.

Responsibilities
Code, test and debug complex software solutions
Help institute and enforce coding practices and standards
Provide scope, resource and time estimates for projects presented for development
Create and maintain technical documents
Work closely with Product Owners and Project Managers in an Agile environment


Qualifications
HTML 5
CSS3
STYLUS, SASS eller LESS
JavaScript ES6
Vue, React eller Angular
Webpack, Gulp, Grunt etc.
jQuery
Team oriented and open to learning new technologies

 Desired skills


Passionate about web technology and e-commerce
Love of chasing performance metrics and milliseconds
Value customer centricity as a mantra for being in business
Consultative and collaborative personality
Node.js
PWA (Progressive Web Apps/Service Worker).
GraphQL
Kubernetes/Docker
Jenkins (CI/CD)


Application
The position is based in our Borås office, and is a full-time employment.
We want your application as soon as possible. The selection process and interviews are ongoing and the position could be filled before the last day to apply. In this recruitment process, Ellos collaborates with Randstad Technologies. Register your application via http://www.randstad.se/it. For questions, contact Robert Weineland at [email protected], 072-9734026.

Customer: Ellos
Location: Borås
Scope: Full time
Start: As soon as possible with respect to any period of notice

About the company
Ellos Group is the Nordics’ leading e-commerce group with the companies Ellos, Jotex, Homeroom, Elpy and Stayhard. In close relationship with our millions of customers, we constantly strive to develop and offer attractive deals in fashion and home products for the whole family. For us, the customer is always in focus. Ellos Group - headquartered in Borås - operates in all Nordic countries. Ellos Group has approximately 600 employees and sales in 2019, 2.5 billion SEK. Visa mindre

React Utvecklare Göteborg/Borås

Är du en senior front-end utvecklare med fokus på React? Vill du jobba tillsammans med fantastiska kollegor på plats hos några hos Sveriges största och mest spännande företag? Autogrowth söker nu en erfaren React utvecklare till ett av våra konsultuppdrag hos ett av Sveriges största och mest attraktiva företag. Ansök redan idag, då rekrytering sker löpande! Om uppdraget Vår kund är ett av Sveriges största tech-bolag och också en av de mest attraktiva a... Visa mer
Är du en senior front-end utvecklare med fokus på React? Vill du jobba tillsammans med fantastiska kollegor på plats hos några hos Sveriges största och mest spännande företag?

Autogrowth söker nu en erfaren React utvecklare till ett av våra konsultuppdrag hos ett av Sveriges största och mest attraktiva företag. Ansök redan idag, då rekrytering sker löpande!Om uppdraget
Vår kund är ett av Sveriges största tech-bolag och också en av de mest attraktiva arbetsplatserna i Sverige. Hos vår kund får du arbeta inom de senaste teknikerna med modern utrustning.

Dina arbetsuppgifter
Som senior front-end utvecklare med fokus på React hos Autogrowth så kommer du primärt arbete på plats ute hos kund. Du kommer vara en viktig del av ett front-end team och kommer både förvalta och utveckla kundens lösningar.

Livet som konsult på Autogrowth
Hur är det då att jobba som konsult på Autogrowth? Fördelarna är många på en arbetsplats där den anställda står i fokus. Hos oss får du möjligheten att utvecklas i din karriär som konsult men samtidigt med vikt på work-life-balance. Med goda förmåner och mängder av roliga aktiviteter siktar på vi att skapa Sveriges bästa arbetsplats.

Vi söker dig som har

- +5 års dokumenterad erfarenhet av Javascript/Typescript
- +4 års dokumenterad erfarenhet av React/React Native
- +3 års dokumenterad erfarenhet av Node.js
- Erfarenhet av Express.js
- Erfarenhet av Redux
- Docker
- Jenkins
- AWS
- ElasticSearch
- MongoDB
- RabbitMQ
- Linux
- Git
- Kubernetes
- Svenska och engelska


Övrig Information

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Lön: Marknadsmässig
Placering: Hos kund i Göteborg/Borås
Sök tjänsten genom att klicka på 'Skicka Ansökan' nedan.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på +46 (0) 8-408 888 44 under kontorstid.

OM OSS

Autogrowth är ett IT-konsultföretag, systemintegratörer, outsourcing-leverantör med fokus på kundorienterade interaktioner och kommunikation. Vi har det stora nöjet att arbeta med några fantastiska kunder och några av de största organisationerna i Sverige. Visa mindre

Fullstack / frontend utvecklare till TF Bank

Ansök    Maj 17    Effektiv Borås    Frontend-utvecklare
Är du utvecklaren som brinner lite extra för webb och är på jakt efter nästa steg i karriären? Trivs du i en föränderlig värld och sporras av möjligheten att kunna påverka? Då är du kanske den som ska ta TF Banks webblösning till nya höjder - ta chansen att vara med på en spännande resa! Om vår kund TF Bank grundades i Borås 1987 som kreditmarknadsbolag och har sedan start uppvisat mycket positiva resultat och stabil tillväxt. Sedan 2012 har TF Bank tills... Visa mer
Är du utvecklaren som brinner lite extra för webb och är på jakt efter nästa steg i karriären? Trivs du i en föränderlig värld och sporras av möjligheten att kunna påverka? Då är du kanske den som ska ta TF Banks webblösning till nya höjder - ta chansen att vara med på en spännande resa!

Om vår kund
TF Bank grundades i Borås 1987 som kreditmarknadsbolag och har sedan start uppvisat mycket positiva resultat och stabil tillväxt. Sedan 2012 har TF Bank tillstånd från Finansinspektionen att bedriva bankverksamhet. I juni 2016 börsintroducerades TF Bank på Nasdaq Stockholm. Hösten 2018 flyttade huvudkontoret in i nya fräscha lokaler i Pallashuset centralt i Borås. Mer information om företaget finns på www.tfbankgroup.com

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att bli en viktig del av TF Banks Webbutvecklingsprogram, vilket är en av flera satsningar i att etablera en utvecklingsavdelning för TF Bank i Borås. Teamet hanterar koncernens publika och interna hemsidor för samtliga marknader som TF Bank är verksamma inom. Du förväntas som erfaren utvecklare vara med och bidra i alla moment inom utvecklingen av TF Banks webblösningar.

Eftersom teamet är under uppbyggnad kommer du även att få vara med att bestämma hur webben ska utvecklas över sikt och ha möjlighet att påverka val av tekniker etc.

Din profil
Vi söker dig som har arbetat med utveckling ett tag och är redo för en ansvarstagande roll. Som person är du kommunikativ, driven och flexibel - samt gillar ett arbete som bjuder på både utmaningar och högt tempo. Du gillar att jobba i team och vara med i hela utvecklingskedjan från start till leverans.

Teknikmässigt behöver du ha kunskaper inom:

• HTML, CSS, Javascript, jQuery, .NET
• Databaser som MS och MongoDB

Har du dessutom erfarenhet av Umbraco CMS, React eller e-signering är det meriterande, men inget krav.

Du erbjuds en utvecklande roll i dubbel bemärkelse, en stor portion frihet under ansvar och får komma in i ett bolag med stark expansion. Gillar du att arbeta agilt, globalt, fartfyllt och där du snabbt får se direktresultat av ditt arbete? Då har vi förmodligen en matchning.

Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan via www.effektiv.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdag är 9 juni, 2019. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna Gabriella Albertsson: 070 - 938 44 19, [email protected]

Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Effektivitet, Driv, Långsiktighet och Framgång - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget. Visa mindre

Frontend - Utvecklare till Sigma IT i Borås

Sigma IT i Borås växer och vi söker nu flera systemutvecklare med inriktning på frontend som vill bli en del av vårt team med duktiga och ambitiösa utvecklare som vill ta sig an våra kunders utmaningar. Du blir en viktig del i Sigmas satsning för att bli det bästa IT-konsultbolaget i Borås. I denna roll arbetar du som konsult med placering hos kund eller inhouse, i Angular, React, Vue, Node eller annat relevant ramverk. Vi söker dig som har arbetat minst... Visa mer
Sigma IT i Borås växer och vi söker nu flera systemutvecklare med inriktning på frontend som vill bli en del av vårt team med duktiga och ambitiösa utvecklare som vill ta sig an våra kunders utmaningar. Du blir en viktig del i Sigmas satsning för att bli det bästa IT-konsultbolaget i Borås.

I denna roll arbetar du som konsult med placering hos kund eller inhouse, i Angular, React, Vue, Node eller annat relevant ramverk. Vi söker dig som har arbetat minst 2 år inom systemutveckling, är bekväm med webb och som vill bli en del av ett team där utveckling och kompetens står i fokus. Skicka in din ansökan idag och ta chansen att bli en del av oss!
Javascript, js, frontend, front-end, webb, web developer, vue.js, react.js, node.js., angular.js, webbutvecklare, programming, utvecklarjobb, utvecklare, utveckling, systemutveckling, programmering, mjukvaruutveckling, software development, software engineering


Hur ser rollen ut?
I denna roll ställs du inför utmanande och spännande arbetsuppgifter med den senaste tekniken, där våra uppdrag är inriktade mot front-end och webb. Du arbetar med utveckling av webbapplikationer och frontend-projekt baserade på Javascript, med t ex Vue, React, Node eller Angular.

I dagsläget består gruppen av kompetenta och stöttande kollegor där man får möjlighet att jobba med en bred uppsättning kunder i Borås med omnejd, kombinerat med kompetensutveckling som gör dig till en ännu vassare utvecklare.

Arbetsmetoderna varierar men vi arbetar företrädesvis Agilt, främst inom Scrum.
På Sigma har vi en stark gemenskap med regelbundna meetups, sociala aktiviter, utbildningar och annat som gör vår tillhörighet stark oavsett om du jobbar inhouse eller ute hos kund som konsult.


Din yrkesbakgrund
Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av frontend, brinner för användar-sidan och för att skapa applikationer och webbsidor som uppskattas av den som använder dem, och har erfarenhet av:
- Frontend med erfarenhet från Responsiv webb, Angular (eller liknande klientramverk) och WEB API/REST
- Även Javascript eller Typescript med Node.js, React.js, Vue.js eller Angular.js
Det är en fördel om du också har erfarenhet av:
- Agile, Scrum, Pair Programming eller Mob Programming
- Clean Code och Code Review


Vem är du?
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vill behålla den atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att på ett nyfiket sätt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära.

Vi vill fortsätta att bygga ett ännu starkare team, så vi ser det som en fördel om du vill vara med och utveckla detta genom att dela kunskap, anordna aktiviteter, eller annat engagemang.


Ansökan
Varmt välkommen att skicka in din ansökan via länken nedan. Vi har inte möjlighet att hantera ansökningar skickade via mail.

Du som har frågor om tjänsten eller om Sigma får gärna maila till Shikar Karim, [email protected]

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.


Mer om Sigma IT
På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Sigma IT består av över 1200 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med över 4000 medarbetare i tolv länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och vi har även ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ. Visa mindre

Frejdig frontend JS - utvecklare till Purple Scout!

Ansök    Maj 31    Dfind IT AB    Frontend-utvecklare
Frejdig frontend JS-utvecklare till Purple Scout! Purple Scout, ett konsultföretag specialiserade inom programmering och problemlösning Vi är riktigt bra på att förstå vad både våra kunder och våra konsulter verkligen behöver. Vår främsta superkraft är vår flexibilitet, den gör oss konkurrenskraftiga på riktigt. Hos oss jobbar den typen av utvecklare som kan trolla fram den perfekta lösningen för varje enskilt projekt. Vi har många framgångsrika projekt i... Visa mer
Frejdig frontend JS-utvecklare till Purple Scout!
Purple Scout, ett konsultföretag specialiserade inom programmering och problemlösning Vi är riktigt bra på att förstå vad både våra kunder och våra konsulter verkligen behöver. Vår främsta superkraft är vår flexibilitet, den gör oss konkurrenskraftiga på riktigt. Hos oss jobbar den typen av utvecklare som kan trolla fram den perfekta lösningen för varje enskilt projekt. Vi har många framgångsrika projekt inom till exempel Big Data, Internet of Things, Artificiell Intelligens och sedan en tid tillbaka har vi även ett väloljat DevOps-team igång.

Om rollen
Är du vår freestylande frontend JS-utvecklare? Då behöver du vara riktigt skillad när det gäller Rest API och ramverk för webbutvecklig (Angular.js och/eller React.js). Node.js är btw ditt självklara val när det gäller webserver.

Det har hänt att du blivit kallad för stekare, inte för att du vaskar champagne och slänger dig med coola engelska uttryck (men du är grym på att både snacka och skriva på engelska), utan för att du gärna vänder på steken och ser saker ur ett nytt perspektiv. Det är din superhjälteförmåga.

CSS och JavaScript kan du givetvis som din egen bakficka och det här med att sitta på två eller fler stolar samtidigt är inga problem för dig. Och vi förutsätter att du, precis som alla andra purplare – är en lagspelare som trivs med att arbeta tillsammans med kollegor

Ansökan
I den här processen samarbetar Purple Scout med Dfind IT. Vi utvärderar kandidater löpande och rollen kan komma att tillsättas snabbt. Sök därför redan idag via http://www.dfind.se/it/ [ http://www.dfind.se/it/ ]

Vid eventuella frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Robert Weineland på [email protected] [ mailto:[email protected] ]eller via telefon 0729734026.

Ort: Borås
Uppdragsgivare: Purple Scout
Omfattning: Heltid
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid Visa mindre

Frejdig frontend JS - utvecklare till Purple Scout!

Ansök    Maj 10    Dfind IT AB    Frontend-utvecklare
Frejdig frontend JS-utvecklare till Purple Scout! Purple Scout, ett konsultföretag specialiserade inom programmering och problemlösning Vi är riktigt bra på att förstå vad både våra kunder och våra konsulter verkligen behöver. Vår främsta superkraft är vår flexibilitet, den gör oss konkurrenskraftiga på riktigt. Hos oss jobbar den typen av utvecklare som kan trolla fram den perfekta lösningen för varje enskilt projekt. Vi har många framgångsrika projekt i... Visa mer
Frejdig frontend JS-utvecklare till Purple Scout!
Purple Scout, ett konsultföretag specialiserade inom programmering och problemlösning Vi är riktigt bra på att förstå vad både våra kunder och våra konsulter verkligen behöver. Vår främsta superkraft är vår flexibilitet, den gör oss konkurrenskraftiga på riktigt. Hos oss jobbar den typen av utvecklare som kan trolla fram den perfekta lösningen för varje enskilt projekt. Vi har många framgångsrika projekt inom till exempel Big Data, Internet of Things, Artificiell Intelligens och sedan en tid tillbaka har vi även ett väloljat DevOps-team igång.

Om rollen
Är du vår freestylande frontend JS-utvecklare? Då behöver du vara riktigt skillad när det gäller Rest API och ramverk för webbutvecklig (Angular.js och/eller React.js). Node.js är btw ditt självklara val när det gäller webserver.

Det har hänt att du blivit kallad för stekare, inte för att du vaskar champagne och slänger dig med coola engelska uttryck (men du är grym på att både snacka och skriva på engelska), utan för att du gärna vänder på steken och ser saker ur ett nytt perspektiv. Det är din superhjälteförmåga.

CSS och JavaScript kan du givetvis som din egen bakficka och det här med att sitta på två eller fler stolar samtidigt är inga problem för dig. Och vi förutsätter att du, precis som alla andra purplare – är en lagspelare som trivs med att arbeta tillsammans med kollegor

Ansökan
I den här processen samarbetar Purple Scout med Dfind IT. Vi utvärderar kandidater löpande och rollen kan komma att tillsättas snabbt. Sök därför redan idag via http://www.dfind.se/it/ [ http://www.dfind.se/it/ ]

Vid eventuella frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Robert Weineland på [email protected] [ mailto:[email protected] ]eller via telefon 0729734026.

Ort: Borås
Uppdragsgivare: Purple Scout
Omfattning: Heltid
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid Visa mindre

Front - end developer

Ansök    Apr 5    Centiro    Frontend-utvecklare
At Centiro we are constantly on a journey of discovery. We think outside the box and strive to stretch the boundaries of possibilities. We create something unique everyday - something which is more than a software company. We believe in innovation and the strong power of collaboration. Our ambition is to deliver the best solutions for our customers and at the same time be the best possible place to work. What will you do?As a front-end developer at Centir... Visa mer
At Centiro we are constantly on a journey of discovery. We think outside the box and strive to stretch the boundaries of possibilities. We create something unique everyday - something which is more than a software company. We believe in innovation and the strong power of collaboration. Our ambition is to deliver the best solutions for our customers and at the same time be the best possible place to work.

What will you do?As a front-end developer at Centiro you will spearhead our work with front-end development and you will be responsible for building the ‘Customer experience’ of our cloud-based applications. Your role will focus on translating our company and customer needs into functional and appealing interactive and responsive applications.You will collaborate closely with our back-end developers and UX designers to improve usability as well as receive/collect feedback from our customers and partners. You will write guides used both internally and externally and design mobile-based features to our solutions. All this while at the same time ensuring high quality graphic standards and brand consistency.We work actively based on a clear architecture which sets the boundaries and safeguards requirements for quality and accessibility.Who are you?Ideally you should have a university degree within IT and experience working with front-end development. You have probably worked with front-end programming for at least a year or two and you have a great passion for IT and programming. Sound knowledge in back-end development will improve your chances of success.It is valuable if you have experience in:
- Using languages like HTML and CSS to create user-friendly web pages
- Bootstrap
- JavaScript
- C#, ASP.NET
- Node.js
- Angular, Vue, React
- Application performance
- Front end testing

As we are a company with customers across the globe, it is essential for you to be proficient in English, both verbal and written.If you’re interested in creating a user-friendly environment by writing code and moving forward in your career, then this job is for you. We expect you to be a tech-savvy professional, who is curious about new digital technologies and aspires to combine usability with visual design.Ultimately, you should be able to create a functional and attractive digital environment for our company, ensuring great user experience.Who are we?Centiro is a Swedish software company, a leading innovator in cloud-based transportation and delivery management solutions. Centiro’s products empower companies and finer supply chains in over 125 countries. Headquartered in Borås, with offices in Boston, London and Pune, our list of clients is impressive and includes iconic brands renowned for supply-chain innovation and effectiveness. The company has won several awards and accolades over the years and is ranked as one of the best places to work in Europe by Great Place to Work®. For further information, please visit (http://www.centiro.com/) www.centiro.com (http://www.centiro.com). Applications are reviewed on a rolling basis for this position. We look forward to receiving your application! Visa mindre